V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1..


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1993 och nu håller till på en gård i Västbo, som ligger 15 kilometer söder om Sundsvall. Där driver han sin verksamhet på egen hand utan någon anställd.
– Jag trivs med det här upplägget och jag har folk som hjälper mig när jag behöver det. Det fungerar bra, kommenterar Lalle.
För dagen finns tio hästar i stallet.
– Det antalet passar mig perfekt och jag gillar att jobba med djuren utomhus och det gör även att det blir lönsamhet i rörelsen.

Jämnheten själv
När det gäller tränarstatistiken är Bergsåkerstränaren otrolig jämn när det gäller inkörda pengar till stallet de senaste fyra åren:
2017: 1 001 800 kronor.
2018: 1 105 800 kronor.
2019: 1 150 450 kronor.
2020: 1 115 200 kronor.
– På ett begränsat material har jag gnetat på och passerat miljonen inkört de senaste fyra åren. Det får jag vara nöjd med eftersom här inte står några dyrgripar i stallet.
Lalle är trogen Bergsåker men saknar tiden då Åke Svanstedt, Lasse Lindberg, Christer Nylander, Robert Bergh, Bosse Eklöf och Ulf Ohlsson härjade på Bergsåker.
– Vi har ju tappat många stora profiler de senaste åren, men vi har ett stort framtidsnamn i Daniel Wäjersten. Han är oerhört seriös och har fått en bra start på sin verksamhet sedan han flyttade hit. Allt tyder på att han kommer att gå en ljus framtid till mötes.

”Lightversion av Örjan Kihlström”
Lars-Göran Söderberg har en duo till start på hemmabanan inom V86 som delas med Solvalla.
Du inleder med 9 Classics Never Die (V86-1) där du väljer att stå vid sidan om och istället anlitar Mats E Djuse som kusk. Hur är läget med din fyraåring?
– Han är i bra form och hängde med godkänt näst senast från rygg ledaren i en snabb avslutning. Senast galopperade han från start och jag tror det var något i munnen som irriterade honom. Vi kommer därför att byta bett på honom. Allt känns bra med honom i träningen inför den här uppgiften och han fick ett intressant läge. Han har ju bara två vinster på 43 starter i karriären, men varit bland de tre vid 23 tillfällen. Klaffar det med positionerna kan han dyka upp på en plats.
Vad säger du om Mats E Djuse som kusk?
– Ruggigt bra. I början var han en lightversion av Örjan Kihlström, men jag tycker han tuffat till sig i loppen mer och mer. Det är svårt att beskriva, men han har en otrolig körhand och hanterar exempelvis kallbloden lika bra som Ulf Ohlsson. När han var ledig passade jag på att anlita honom den här gången.
Du kör själv 8 Fragolini Am (V86-5). Vad kan hon uträtta från 20 meters tillägg i Norrlands Elitserie stofinal med 150 000 i förstapris?
– Jag ligger lågt med henne. Hon var ute på Östersund senast och galopperade kort i första sväng. Sedan fick hon ett lopp i ryggar sista varvet, men på upploppet blev hon dödstrött. Efter loppet fick hon startförbud för orent trav. Hon åt och drack dåligt i några dagar, men har fått tillbaka aptiten igen och allt verkar normalt då hon ser fräsch och fin igen. Hon var helt enkelt nedsatt av något i den starten. Härifrån får vi smyga med och ta det vi kan få och hon känns som en mittfältare. Jag hade anmält henne med en amerikansk vagn, men då det blev spår två i volten blir det en vanlig vagn.

Magnus Blom, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.Ulf Ohlsson ..


Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.
Ulf Ohlsson kommer vinna Allsvenska kuskligan och med tre veckosegrar blev han först att nå 300 segrar på svenska travbanor 2020.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 300-264-220
2. Björn Goop, Färjestad, 244-174-134
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 226-135-139
4. Jorma Kontio, Solvalla, 218-114-128
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 209-194-166
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 175-141-133
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 161-121-133
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 154-110-100
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 152-183-163
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 126-94-92
11. Erik Adielsson, Solvalla, 123-116-79
12. Robert Bergh, Åby, 113-67-58
13. Stefan Persson, Halmstad, 103-103-106
14. Kim Eriksson, Mantorp, 90-86-60
15. Mika Forss, Finland, 87-68-74
Siffror till och med 29 november

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-7 Prins Elden Prins Elden   [v 10] 2140/4 0 35.4g 610
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-1 Kallma Kallma   [s 4] 1640/7 7 40.7 633
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-8 Tallmons Wilmer Tallmons Wilmer   [v 7] 2160/5 0 34.7g 1124
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-5 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 8] 2160/4 2 17.5 71
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-2 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 8] 2140/9 0 16.3 865
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-8 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 8] 1640/10 str 1000
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-9 Karlängs Oskar Karlängs Oskar   [h 5] 2160/5 0 g 342
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-8 Wanessa Dream Wanessa Dream   [s 6] 2640/12 str
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-6 Pelikan Mero Pelikan Mero   [v 13] 2140/5 0 331
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-5 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 6] 2140/8 0 19.5g 391
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-3 Pine Rolls Pine Rolls   [v 7] 2140/4 7 17.3 464
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-3 Quickstep Quickstep   [s 6] 1640/5 2 15.2 84
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-11 Mr Rollercoaster Mr Rollercoaster   [v 6] 2140/4 0 g 264
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-9 Pine Rolls Pine Rolls   [v 7] 2660/9 0 19.6 1232
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-1 Digital Audio Digital Audio   [v 6] 2140/4 0 538
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-9 Kallma Kallma   [s 4] 1640/6 str
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-10 Tallmons Wilmer Tallmons Wilmer   [v 7] 2140/10 0 33.1g 719
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-3 Mr Rollercoaster Mr Rollercoaster   [v 6] 2140/6 0 18.6 162
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-3 Pine Rolls Pine Rolls   [v 7] 1660/12 0 16.0 1018
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Spang Celin Spang Celin   [s 6] 1640/8 7 29.7 578
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-1 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 3] 2140/1 0 21.1 206
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-6 Pelikan Mero Pelikan Mero   [v 13] 2160/8 0 34.3 1208
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-11 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 8] 2160/8 0 17.8 1123
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-6 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 6] 2640/13 0 16.7 1723
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-2 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 8] 2140/4 7 15.5 899
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-5 Pine Rolls Pine Rolls   [v 7] 1660/11 7 14.5 170
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-4 Mr Rollercoaster Mr Rollercoaster   [v 6] 2140/1 1 16.9 163
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-8 Leap Day Credit* Leap Day Credit*   [v 4] 1640/2 B 4 15.8 49
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-7 Epicus Epicus   [v 4] 2140/9 B 3 19.3 85
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-8 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 4] 2160/14 C str
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-6 Epicus Epicus   [v 4] 2140/2 A 2 20.3 33
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 Leap Day Credit* Leap Day Credit*   [v 4] 2160/8 A 4 17.4 214
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-5 Jon Sånna Jon Sånna   [v 5] 2160/11 D 0 23.7 693
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-10 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 6] 2140/3 D 0 20.2 500
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-4 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 1660/12 D 0 15.8 439
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-7 Olsbo Kajsa Olsbo Kajsa   [s 9] 1640/10 D str
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-5 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 4] 2140/3 A 6 20.3 58
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-5 Jon Sånna Jon Sånna   [v 5] 2140/4 D 3 17.6 95
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-4 Jon Sånna Jon Sånna   [v 5] 2140/2 D 6 17.6 385
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-8 Dans Emil Dans Emil   [v 8] 2680/9 D 0 33.6g 1352
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-5 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 4] 2140/6 C 0 18.8 493
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-3 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 4] 2140/2 D 0 21.0 523
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-1 Olsbo Kajsa Olsbo Kajsa   [s 9] 1640/2 D 6 35.9g 629
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-1 Kallma Kallma   [s 5] 2160/4 C 8 35.5 232
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-6 Pelikan Mero Pelikan Mero   [v 14] 1686/12 D 0 g 1001
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-2 Justglideon Justglideon   [s 4] 2148/1 D 0 20.6 317
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-1 Olsbo Kajsa Olsbo Kajsa   [s 9] 1660/6 C 0 37.6 355
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-8 Spang Celin Spang Celin   [s 7] 2140/6 C 0 30.5 311
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-5 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 2140/4 D 0 16.4 737
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-4 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 4] 1640/2 D 2 16.6 337
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-3 Kallma Kallma   [s 5] 2160/6 C 0 35.8g 316
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-4 Kallma Kallma   [s 5] 2140/3 C 0 34.4g 216
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-3 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 1640/5 B 4 15.7 186
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-5 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2160/8 B 4 15.8 196
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-9 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 2140/4 D 0 15.7 1064
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-1 Kallma Kallma   [s 5] 2160/4 D 2 33.6 77
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-11 Kung Gustav Kung Gustav   [v 10] 2148/11 D 2 17.3 313
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-7 Kallma Kallma   [s 5] 2160/7 B 5 34.4 54
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-9 Nimros Nimros   [v 9] 1646/1 D 0 18.3g 164
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-8 Manfred Viking Manfred Viking   [v 5] 2148/1 D 2 29.4 90
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-7 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 2148/6 C 6 17.5 128
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-3 Kung Gustav Kung Gustav   [v 10] 2670/10 C 0 20.7 574
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-1 Kallma Kallma   [s 5] 1666/9 C 2 34.3 82
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-5 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 2640/3 D 5 17.5 427
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-4 Pelikan Mero Pelikan Mero   [v 14] 2160/6 D 0 35.3 395
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-7 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 4] 2060/7 B 5 18.9 337
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-8 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 2160/5 C 6 16.5 81
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-8 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 2660/5 B 4 17.8 171
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-5 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 4] 2148/9 D 0 23.1 428
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-6 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 1640/7 D 7 13.2 529
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-3 Lennart Viking Lennart Viking   [v 6] 1640/5 D 0 29.6g 530
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-7 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 2188/9 B 0 17.4 144
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-7 Manfred Viking Manfred Viking   [v 5] 2160/4 D 0 g 94
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-4 Olsbo Kajsa Olsbo Kajsa   [s 9] 1640/6 D 7 39.3 465
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-3 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 4] 2140/8 B 5 19.6 97
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-9 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 2140/1 C 3 16.1 376
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-10 Kallma Kallma   [s 5] 2160/8 D 0 37.6 885
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-4 Wanessa Dream Wanessa Dream   [s 7] 2160/6 D 0 18.8 885
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-8 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 4] 2140/2 D 4 18.6 471
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-8 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 2188/9 B 4 18.4 85
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-9 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 2160/13 A 5 17.7 67
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-3 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 5] 2660/4 C 7 20.8 213
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-5 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 5] 2140/5 B 8 17.9 89
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-6 Tallmons Wilmer Tallmons Wilmer   [v 8] 1660/3 D 0 g 883
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-1 Tallmons Wilmer Tallmons Wilmer   [v 8] 2160/5 D 0 35.0g 1087
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-9 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2140/11 D 0 17.4 1033
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-1 Kallma Kallma   [s 5] 2140/1 B 5 37.9 364
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-1 Kallma Kallma   [s 5] 2140/4 B 0 40.8 597
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-3 Tallmons Wilmer Tallmons Wilmer   [v 8] 1640/1 D 0 33.1g 711
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-7 Spang Celin Spang Celin   [s 8] 2180/10 C 5 30.5 584
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-2 Uncertain When Uncertain When   [v 4] 1640/1 B 1 17.2 86
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-1 Eldtoring Eldtoring   [v 5] 2180/13 B 8 34.0g 1511
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-2 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 6] 2140/6 D 0 35.4g 305
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-7 Eldtoring Eldtoring   [v 5] 2140/3 D 5 35.2 315
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-3 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 5] 2140/11 D 0 437
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-12 Young Prince Young Prince   [v 5] 2140/8 C 0 16.8 667
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-2 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 5] 2160/7 D 0 g 826
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-8 Uncertain When Uncertain When   [v 4] 2140/4 D 0 19.0 52
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-9 Fursten Aron Fursten Aron   [v 12] 2160/10 D 0 34.2 491
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-5 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 5] 1640/3 D 6 20.9 314
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-3 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 1640/1 C 0 17.0 362
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-8 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 6] 2160/4 D 0 32.4 1070
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-4 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 1640/6 D 0 15.6 845
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-7 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 5] 1640/3 D 6 207
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-9 Uncertain When Uncertain When   [v 4] 2140/4 C 1 17.4 109
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-9 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 8] 2140/1 C 2 18.4 143
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-2 Uncertain When Uncertain When   [v 4] 2140/5 B 2 19.7 23
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-8 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 5] 2140/11 C 0 17.9 564
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-5 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 5] 2160/5 C 5 17.3 205
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-2 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 1640/6 D str
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-10 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 7] 1640/2 D 6 18.0 370
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-5 Uncertain When Uncertain When   [v 4] 2140/4 D 1 17.5 66
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-3 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 6] 1660/11 B 5 17.3 187
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-9 Lindeberg Lindeberg   [v 6] 2660/5 C 0 18.2 144
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-5 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 5] 1640/4 C 0 21.1g 653
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-9 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 5] 1640/6 D 6 19.2g 363
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-4 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 8] 2160/12 C 5 16.2 194
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-3 Bionicle Man Bionicle Man   [v 6] 2160/8 A 0 17.1 41
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-10 Åskbollen Liss Åskbollen Liss   [v 9] 2160/6 D 0 19.5g 367
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-8 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 7] 2140/7 D 8 18.4 496
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-5 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 5] 1640/4 B 0 23.2g 212
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-1 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 10] 2140/6 B 6 28.2 137
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-9 Kung Gustav Kung Gustav   [v 11] 2140/9 B 0 17.5 158
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-4 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 5] 2140/4 B 7 20.2 153
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-11 Åskbollen Liss Åskbollen Liss   [v 9] 2160/6 D 0 18.3 489
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-6 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 6] 2140/3 D 0 34.4g 493
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-5 Åskbollen Liss Åskbollen Liss   [v 9] 1660/11 D 7 17.1 233
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-5 Lindeberg Lindeberg   [v 6] 1640/1 D 7 14.8 33
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-5 Spiegelei Spiegelei   [v 9] 2060/9 D 7 18.1g 811
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-3 Åskbollen Liss Åskbollen Liss   [v 9] 2500/11 D 0 20.0 722
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-9 Olsbo Kajsa Olsbo Kajsa   [s 10] 2060/10 A 8 39.0g 365
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-9 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 2140/7 D 0 19.2 347
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-3 Starpoint Legacy Starpoint Legacy   [v 5] 1640/8 C 0 14.6 308
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-7 Action Stations Action Stations   [v 9] 2140/5 C 4 16.6 254
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-4 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 10] 2140/2 B 0 30.7 94
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-3 Royal Face Royal Face   [v 4] 2140/1 C 2 18.0 67
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-4 Epicus Epicus   [v 5] 2140/3 C 6 15.0g 129
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-1 Tina Frontline Tina Frontline   [s 5] 2140/3 A 0 22.9g 178
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-9 Olsbo Kajsa Olsbo Kajsa   [s 10] 2140/2 D 7 35.1g 708
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-3 Royal Face Royal Face   [v 4] 2140/1 C 4 19.4 35
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-5 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 1640/6 D 5 15.2 620
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-4 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 8] 2140/2 D 0 16.4 637
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-9 Kung Gustav Kung Gustav   [v 11] 2160/8 C 0 19.5g 340
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-6 Royal Face Royal Face   [v 4] 1640/11 A 0 21.1g 53
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-3 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 6] 2140/4 D str
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-9 Olsbo Kajsa Olsbo Kajsa   [s 10] 2140/5 B 6 37.7 329
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-8 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 5] 2160/9 D str
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-6 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 7] 2140/6 D str
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-2 Spang Celin Spang Celin   [s 8] 1640/1 C 4 29.3 136
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-6 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 5] 2140/7 C 7 18.3 122
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-8 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 10] 2140/2 C 3 29.3 40
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-1 Lindeberg Lindeberg   [v 6] 2140/8 A 3 16.8 82
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-9 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 5] 2680/15 D 5 18.8 662
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-6 Lindeberg Lindeberg   [v 6] 2140/5 C 0 19.2 78
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-7 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 5] 2140/6 D 6 16.9 579
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-4 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 2140/8 C 3 17.6 458
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-9 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 7] 2160/7 D 0 24.3 713
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-6 Kallma Kallma   [s 6] 2140/1 D 0 g 765
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-3 Epicus Epicus   [v 5] 2140/4 D 0 20.8 64
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-9 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 5] 2640/4 C 0 19.9 724
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-7 Epicus Epicus   [v 5] 1640/8 D 0 17.6 215
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-9 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 5] 1660/8 B str
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-9 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 2140/7 D str
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-2 Young von Hall Young von Hall   [v 8] 1640/8 D 0 17.7 775
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-5 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 2140/9 D 0 18.3g 1008
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-5 Jon Sånna Jon Sånna   [v 6] 1640/2 D 0 20.1 253
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-2 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 2140/6 D 0 g 382
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-2 Tallmons Calis Tallmons Calis   [s 5] 2140/1 D str
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-5 Imperial Corner Imperial Corner   [v 7] 2160/5 C 7 20.0 81
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-9 King of North King of North   [v 6] 2140/13 C 0 22.9g 1005
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-3 Benromach Benromach   [v 8] 2140/4 C 0 18.4 108
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-4 King of North King of North   [v 6] 2140/1 D 0 18.9 315
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-5 Estreem Estreem   [v 8] 2140/6 C 0 17.3g 296
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-6 Manfred Viking Manfred Viking   [v 7] 2160/11 C 0 33.0g 474
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-8 Imperial Corner Imperial Corner   [v 7] 2140/2 D 8 18.2 638
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-7 Tallmons Calis Tallmons Calis   [s 5] 2160/7 C 4 36.7 320
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-9 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 5] 2140/9 D 6 18.9 233
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-2 Epicus Epicus   [v 6] 2640/2 B str
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-1 Dans Mysak Dans Mysak   [v 8] 2160/6 C 0 38.5g 209
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-9 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 5] 2160/10 D 0 22.5g 951
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-2 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 4] 2140/3 C 0 75
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-1 Young von Hall Young von Hall   [v 9] 2140/10 D 0 17.9 525
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-2 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 11] 2140/1 B 2 29.2g 20
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-3 Imperial Corner Imperial Corner   [v 7] 2140/7 D 7 17.4 83
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-4 Estreem Estreem   [v 8] 2140/3 D 0 16.4 713
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-5 King of North King of North   [v 6] 2140/10 D 8 19.5 91
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-7 Tallmons Calis Tallmons Calis   [s 5] 2140/4 B 6 34.4 662
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-9 Manfred Viking Manfred Viking   [v 7] 1640/4 C 0 30.1g 163
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-11 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 11] 1660/7 A 1 27.1 43
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-9 Extra Västerbo Extra Västerbo   [v 4] 2140/5 C 8 21.4 58
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-1 Dans Mysak Dans Mysak   [v 8] 1640/5 C 2 38.8 269
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-3 Estreem Estreem   [v 8] 2140/2 A 6 17.9 156
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-5 Lennart Viking Lennart Viking   [v 8] 2180/9 D 7 32.5g 1069
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-8 Tallmons Calis Tallmons Calis   [s 5] 2140/3 D 8 39.2g 58
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-1 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 5] 2140/6 B 2 18.0 169
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-2 Stepping Beauty Stepping Beauty   [s 5] 2140/5 B 0 19.2g 110
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-3 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 11] 1640/5 B 1 27.0g 77
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-4 Ekavir Ekavir   [v 7] 2140/5 D 0 230
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-5 Tallmons Calis Tallmons Calis   [s 5] 2140/1 C 6 33.6g 137
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-9 King of North King of North   [v 6] 1640/2 D 0 20.6g 151
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-1 Estreem Estreem   [v 8] 2140/1 B 2 16.0 94
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-2 King of North King of North   [v 6] 2140/1 C 0 18.9 117
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-3 Estreem Estreem   [v 8] 2160/10 B 0 17.1 623
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-4 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 5] 2160/4 C 6 16.7 724
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-6 Olsbo Kajsa Olsbo Kajsa   [s 11] 2140/5 C 0 39.1g 1108
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-6 Imperial Corner Imperial Corner   [v 7] 2140/3 C 0 17.3 181
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-7 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 11] 2160/3 D 3 28.8 513
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-7 Ekavir Ekavir   [v 7] 2140/3 D 0 16.7 479
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-4 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 5] 2160/6 D 0 16.1 1627
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-5 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 11] 2160/13 C 6 27.6 426
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-5 Epicus Epicus   [v 6] 2140/3 A 6 17.8 54
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-1 Estreem Estreem   [v 8] 3140/3 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-3 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 11] 2160/13 B 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-7 Olsbo Kajsa Olsbo Kajsa   [s 11] 1640/4 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-8 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 5] 2160/4 B 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-2 Green Bax Green Bax   [v 7] 2140/4 D 7 16.4 389
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-4 Ekavir Ekavir   [v 7] 2160/9 D 8 17.8 397
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-7 Tallmons Calis Tallmons Calis   [s 5] 2160/8 B 0 g 70
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-8 Epicus Epicus   [v 6] 2660/10 B 4 16.0 185
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-9 Avena Independent Avena Independent   [v 6] 2160/6 C 8 17.2 465
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-6 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2660/8 A 2 17.6 69
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-7 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 5] 2160/15 D 6 16.9 476
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-8 Kung Gustav Kung Gustav   [v 12] 2160/13 D 7 16.7 1914
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-4 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 11] 1660/13 D 0 27.4 302
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-5 Ekavir Ekavir   [v 7] 2140/6 D 0 19.3 96
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-9 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 5] 1660/10 D 5 16.1 524
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-2 Manfred Viking Manfred Viking   [v 7] 2660/9 D 3 32.3 119
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-4 Gill Power Gill Power   [s 5] 1640/9 B 7 17.4 223
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-6 Eldtoring Eldtoring   [v 6] 2160/8 B 0 31.2g 115
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-7 Kicking Viking Kicking Viking   [v 6] 2660/6 C 5 17.9 135
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-8 Spang Celin Spang Celin   [s 9] 1640/2 D 5 26.6 139
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-1 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 11] 2160/9 B str
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-6 Tallmons Calis Tallmons Calis   [s 5] 2140/6 A 0 g 210
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-8 Ekavir Ekavir   [v 7] 2140/14 B 7 17.3 58
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-6 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 5] 2140/11 D 0 16.9 2096
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-5 Sallys Boy Sallys Boy   [v 6] 2140/3 C 4 17.6 99
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-7 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 7] 2140/4 C 0 16.9 147
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-8 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 5] 2160/10 C 8 17.9 392
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-2 Imperial Corner Imperial Corner   [v 7] 1640/7 C 0 g 605
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-3 Gill Power Gill Power   [s 5] 2140/11 C 0 18.9g 709
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-3 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 4] 2140/11 B 3 18.6 40
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-5 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 7] 2140/1 A 7 17.1 44
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-1 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/12 C 0 16.0 521
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-6 Estreem Estreem   [v 8] 1640/2 C 2 14.5 242
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-10 Sallys Boy Sallys Boy   [v 6] 2160/10 C 6 16.4 544
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-8 Eldtoring Eldtoring   [v 6] 2180/14 B 0 g 264
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-9 Imperial Corner Imperial Corner   [v 7] 1660/13 B 0 16.9 376
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-3 Sallys Boy Sallys Boy   [v 6] 2640/6 D 0 16.5 671
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-4 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 6] 1640/10 D 0 19.5g 1194
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-1 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 7] 2660/9 D 0 36.2g 629
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-6 Olsbo Kajsa Olsbo Kajsa   [s 11] 1660/12 D 7 34.0 1173
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-3 Estreem Estreem   [v 8] 2140/6 D 3 14.7 267
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-7 Gill Power Gill Power   [s 5] 2140/2 D 0 g 176
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-4 Sallys Boy Sallys Boy   [v 6] 2140/6 D 4 16.1 340
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-5 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 6] 1660/7 D 8 17.4 936
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-7 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 1640/6 C 4 15.1 212
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-1 Imperial Corner Imperial Corner   [v 7] 2140/6 C 1 15.7 102
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-2 Young von Hall Young von Hall   [v 9] 2660/4 D 0 17.5 730
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-5 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 6] 1660/4 D 6 18.2 604
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-5 Demo Demo   [v 10] 1640/8 D 0 13.3 1549
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-1 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/3 C 6 18.3g 31
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-4 Imperial Corner Imperial Corner   [v 7] 2140/6 C 3 17.2 135
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-6 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 6] 2140/3 D 0 18.5 1053
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-1 Estreem Estreem   [v 8] 2160/5 D 8 17.9 255
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-8 Lappnilsjenta A.M. Lappnilsjenta A.M.   [s 6] 1640/4 C 0 g 534
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-2 Rightkindoftrouble Rightkindoftrouble   [v 7] 2640/3 D 4 17.8 186
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-7 Eldtoring Eldtoring   [v 6] 2140/4 C 6 34.8g 192
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-9 Dante Band Dante Band   [v 9] 2140/5 C 3 16.7 167
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-2 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 6] 2140/7 C 5 22.2 121
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-6 Gill Power Gill Power   [s 5] 1640/11 C str
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-9 Imperial Corner Imperial Corner   [v 7] 2140/11 B 0 21.3 57
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-2 Rightkindoftrouble Rightkindoftrouble   [v 7] 2640/11 D 0 16.2 955
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-3 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 7] 1640/4 D str
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-4 Young Prince Young Prince   [v 6] 2140/3 C 0 17.2 346
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-4 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/2 D 0 19.0 106
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-6 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 6] 2160/5 C 3 20.5 388
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-7 Eldtoring Eldtoring   [v 6] 2160/10 C 6 32.8g 600
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-8 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 8] 1660/6 B 0 18.7 214
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-9 Ekavir Ekavir   [v 7] 2180/9 B 5 17.8 123
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-1 Eldtoring Eldtoring   [v 6] 2160/7 B 3 32.4 153
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-2 Estreem Estreem   [v 8] 1640/2 C 0 16.8 532
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-1 Gill Power Gill Power   [s 5] 2140/11 B 0 18.6 87
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-2 Lappnilsjenta A.M. Lappnilsjenta A.M.   [s 6] 2160/7 C 7 39.3g 443
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-6 Eldtoring Eldtoring   [v 6] 2160/5 B 5 30.9g 146
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-8 Ekavir Ekavir   [v 7] 2140/6 B 6 17.0 53
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-9 Lindeberg Lindeberg   [v 7] 2140/3 D 8 17.1 132
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-5 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/7 C 5 16.1 281
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-4 Eldtoring Eldtoring   [v 6] 2660/9 B 4 32.4 469
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-4 Imperial Corner Imperial Corner   [v 7] 2140/12 C 0 18.5 304
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-5 Eldtoring Eldtoring   [v 6] 2160/9 D 6 31.0 2354
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-1 Leap Day Credit Leap Day Credit   [v 6] 1640/2 D 0 18.7 395
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-2 Tallmons Wilsen Tallmons Wilsen   [s 7] 2140/2 D 0 g 287
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-4 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/4 C 4 19.3g 44
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-9 Gobo's Niike Gobo's Niike   [s 5] 2140/2 C 3 18.5 76
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-5 Clipper Chip Clipper Chip   [v 7] 2140/12 B 0 19.9 279
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-3 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 2640/9 D 4 17.0 723
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-3 Forza K. Forza K.   [v 4] 2140/8 D str
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-8 Dans Mysak Dans Mysak   [v 9] 2660/5 C 0 g 402
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-5 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 2640/8 D 5 18.0 734
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-4 Forza K. Forza K.   [v 4] 2140/2 C 5 18.3 374
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-4 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 2640/6 C 5 19.1 292
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-7 Tip Jar Tip Jar   [v 6] 2640/6 A 0 17.6 90
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-1 Kallma Kallma   [s 8] 1640/2 D 0 40.4g 225
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-5 Linvesta Vivant Linvesta Vivant   [s 4] 2160/13 A 3 17.8 87
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-6 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 1640/3 D 0 g 149
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-4 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 2140/7 D 0 19.2g 403
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-10 Dans Mysak Dans Mysak   [v 9] 2140/1 D 4 31.2 219
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-1 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/3 B 0 20.6 208
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-2 Manfred Viking Manfred Viking   [v 8] 2140/2 D 0 g 520
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-3 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 2140/15 B 2 141
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-5 Kiwi Viking Kiwi Viking   [s 4] 2140/7 D 0 g 275
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-9 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 8] 2640/4 D 5 18.5 204
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-6 Forza K. Forza K.   [v 4] 2140/3 C 4 16.8 160
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-6 Estreem Estreem   [v 9] 2140/3 D 0 16.3 376
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-8 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 6] 2140/2 B 0 33.7 123
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-10 Epicus Epicus   [v 7] 2140/12 C str
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-2 Kiwi Viking Kiwi Viking   [s 4] 2140/6 D 0 20.0 622
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-3 Manfred Viking Manfred Viking   [v 8] 2680/5 D 0 29.0 953
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-7 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 5] 2140/9 D 0 16.8 229
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-9 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 2640/9 B 0 17.8 62
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-1 Linvesta Vivant Linvesta Vivant   [s 4] 2140/4 A 3 16.4 69
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-2 Manfred Viking Manfred Viking   [v 8] 2140/7 B 0 30.8g 269
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-3 Hagentoy Hagentoy   [v 8] 2140/12 A 7 15.2 32
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-4 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 2140/5 C 2 16.8 140
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-1 Spiegelei Spiegelei   [v 11] 2160/9 D 7 18.1 597
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-3 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 8] 2140/6 D 0 18.0 331
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-4 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/1 D 7 18.8 346
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-6 Mazotos Mazotos   [v 5] 1660/8 C 0 20.6g 511
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-7 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 5] 2660/9 A 4 19.4 84
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-9 Epicus Epicus   [v 7] 2140/5 C 5 18.0 391
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-8 Madame af Djupmyra Madame af Djupmyra   [s 4] 2140/5 D 0 17.9g 333
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-9 Forza K. Forza K.   [v 4] 2140/8 A 3 16.0 296
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-10 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 2160/12 C 4 16.8 307
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-5 Linvesta Vivant Linvesta Vivant   [s 4] 2140/1 C 0 18.2 73
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-1 Avena Independent Avena Independent   [v 7] 1640/5 B 0 20.1g 63
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-3 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 6] 2660/8 B 7 31.3 134
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 8] 2140/7 D 0 16.6 396
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-5 Mazotos Mazotos   [v 5] 2140/4 C 0 21.5g 79
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-7 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 6] 2660/6 D 0 19.9 543
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-9 Prince Hall Prince Hall   [v 12] 2140/3 D 7 18.9 426
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-2 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 6] 2140/3 D 0 453
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-8 One Wild Night One Wild Night   [s 4] 2140/1 D 0 22.6 560
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-9 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 2140/4 C 6 20.2 166
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-5 Manfred Viking Manfred Viking   [v 8] 2180/12 A 7 29.7g 111
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-6 Spiegelei Spiegelei   [v 11] 1640/3 D 0 g 683
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-7 Forza K. Forza K.   [v 4] 1640/4 B 1 14.5 119
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-9 King of North King of North   [v 7] 2660/7 D 7 21.1g 130
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-7 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 5] 2160/14 B str
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-9 Royal Face Royal Face   [v 6] 1660/10 A 5 16.1 261
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-7 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 2180/10 B 5 16.7 195
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-8 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 6] 1660/6 B 2 30.8 29
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-2 Manfred Viking Manfred Viking   [v 8] 2140/7 C 0 g 398
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-8 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 2140/8 D 4 13.3 748
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-7 Estreem Estreem   [v 9] 1640/6 D 0 14.9 689
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-9 Mazotos Mazotos   [v 5] 2140/1 D str
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-1 Manfred Viking Manfred Viking   [v 8] 2180/9 C 3 27.8 424
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-2 Manfred Viking Manfred Viking   [v 8] 1660/8 D 0 28.3g 2315
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-3 Cyprus A.T. Cyprus A.T.   [v 5] 1640/10 C 7 15.1g 165
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-8 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 6] 1680/11 A 3 30.5 45
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-3 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 2140/3 D 6 16.4 369
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-4 Rado K. Rado K.   [v 12] 1640/1 D 8 30.2 170
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-8 Forza K. Forza K.   [v 4] 2640/2 B 3 18.1g 39
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-9 Estreem Estreem   [v 9] 2140/4 C 4 16.4 188
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-1 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 1660/9 C str
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-7 Forza K. Forza K.   [v 4] 2660/3 D 5 17.1g 1300
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-1 Pilsner Best Pilsner Best   [v 11] 2160/8 D 8 37.1g 387
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-3 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2660/7 C 5 16.9 326
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-4 King of North King of North   [v 7] 2160/11 B 0 18.8 47
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-5 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 6] 2160/4 D 7 19.1 620
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-6 Ålia Revolt Ålia Revolt   [v 7] 2140/3 D 4 32.3 443
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-7 Royal Face Royal Face   [v 6] 2140/2 C 0 18.2 113
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-9 Mazotos Mazotos   [v 5] 2140/10 C 0 21.6g 323
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-1 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 2100/10 C 0 18.9 320
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-3 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 2100/3 B 4 17.2 50
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-2 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 6] 1660/7 B 2 29.1 71
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-4 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 8] 1660/5 D 6 14.3 317
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-6 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2660/7 D 6 31.0g 320
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-10 Cyprus A.T. Cyprus A.T.   [v 5] 2140/4 C 3 15.7 64
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-11 Manfred Viking Manfred Viking   [v 8] 2140/8 D 0 30.7g 739
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-7 Mazotos Mazotos   [v 5] 2040/2 C 4 19.0 273
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 6] 2040/7 D 0 17.8 1021
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-7 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 2040/7 A 5 15.0 73
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-2 Mazotos Mazotos   [v 5] 2040/4 C 6 20.6g 510
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-5 Cyprus A.T. Cyprus A.T.   [v 5] 2480/3 A 2 17.5 58
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-10 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 2060/7 C 0 g 51
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-7 Forza K. Forza K.   [v 4] 1640/9 C 3 15.3 306
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-7 Mazotos Mazotos   [v 5] 2140/9 C 7 19.8 568
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-1 Tekna Ålj Tekna Ålj   [s 3] 1640/3 C 6 48.4g 99
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-5 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 2140/8 B 1 16.0 99
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-6 King of North King of North   [v 7] 2160/7 C 0 22.3g 103
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-6 Sallys Euphoria Sallys Euphoria   [s 5] 1640/1 C 0 16.7 208
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-8 Cyprus A.T. Cyprus A.T.   [v 5] 2140/3 B 2 16.3 161
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-9 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 2140/13 D 5 15.6 308
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-5 Västerbo Tiger Västerbo Tiger   [v 5] 1640/8 C 0 18.3g 150
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-6 Dans Mysak Dans Mysak   [v 9] 2180/9 B 4 32.6 204
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-7 Mazotos Mazotos   [v 5] 2140/8 C 0 20.3g 851
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-9 Ben Riach Ben Riach   [v 10] 2160/8 C 0 18.9g 362
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-4 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 2660/9 A 1 16.5 110
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-7 Cyprus A.T. Cyprus A.T.   [v 5] 2140/3 B 5 20.2 167
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-1 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 7] 2160/11 D 8 16.0 726
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-8 King of North King of North   [v 7] 1660/12 C 0 16.4 477
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-2 King of North King of North   [v 7] 2160/8 C 1 18.0 117
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-4 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 2640/3 D 0 g 127
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-6 Västerbo Tiger Västerbo Tiger   [v 5] 2640/2 D 2 18.0 186
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-9 Lindeberg Lindeberg   [v 8] 2160/5 D str
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-5 Royal Face Royal Face   [v 6] 2140/14 B 8 16.6 592
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-6 Manfred Viking Manfred Viking   [v 8] 2160/9 D 0 g 1288
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-1 Västerbo Tiger Västerbo Tiger   [v 5] 2140/2 C 5 19.8g 30
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-5 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 2160/3 B 3 16.2 53
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-3 Royal Face Royal Face   [v 6] 1640/12 D 3 14.2 787
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-6 Epicus Epicus   [v 7] 2140/5 D 0 16.3 995
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-1 Estreem Estreem   [v 9] 2140/10 C 5 16.0 416
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-3 Mr Ozzy Mr Ozzy   [v 6] 2140/11 C 0 17.3 332
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-6 Narren Narren   [v 6] 2160/7 D 0 g 479
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-6 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 2140/7 C 5 15.4 243
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-8 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2660/12 D str
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-2 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 5] 2160/3 D 7 17.7 228
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-1 Västerbo Tiger Västerbo Tiger   [v 5] 2140/7 B 2 21.5g 52
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-2 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 6] 2160/5 D 0 19.9 466
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-3 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 12] 2160/10 C 0 29.9 316
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-7 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 1640/11 B 3 14.5 197
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-1 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 1640/10 C 0 g 160
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-3 Estreem Estreem   [v 9] 2140/5 C 4 16.7 243
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-1 Linvesta Vivant Linvesta Vivant   [s 4] 2140/3 C 0 21.4g 171
2019-04-27 2019-04-27 Norge-3 Önas Ior Önas Ior   [v 9] 2100/6 B 0 45
2019-04-27 2019-04-27 Norge-4 Norse Ideal* Norse Ideal*   [v 8] 2100/6 B 0 54
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-9 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 6] 2140/9 D 0 21.1g 1316
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-1 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2160/6 D 0 31.9g 553
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-2 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 2180/11 D 3 15.2 197
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-1 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 6] 2140/9 C 8 19.7 358
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-5 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 2140/7 C 1 16.6 46
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-9 Estreem Estreem   [v 9] 2140/8 C 7 18.0 481
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-2 Eldtoring Eldtoring   [v 7] 2140/4 C 4 31.9 261
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-5 Royal Face Royal Face   [v 6] 1640/5 B 1 17.1 82
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-6 Lappnilsjenta A.M. Lappnilsjenta A.M.   [s 7] 2160/13 B 0 37.9g 281
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-9 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 2140/9 D 3 16.1 123
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-2 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/6 D 6 20.2 220
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-3 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 6] 2160/6 C 8 20.5g 246
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-4 Pilsner Best Pilsner Best   [v 11] 2160/12 C 0 37.5g 791
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-5 King of North King of North   [v 7] 2140/3 D 0 22.3g 202
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-6 Estreem Estreem   [v 9] 2140/2 D 5 15.1 255
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-3 Imperial Corner Imperial Corner   [v 8] 2140/2 D 0 17.4 956
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-4 Imperial Corner Imperial Corner   [v 8] 1640/8 C 0 18.2 272
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-9 Lindeberg Lindeberg   [v 8] 2140/15 D 0 21.5 752
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-7 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 1640/4 A 0 g 39
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-9 Estreem Estreem   [v 9] 2140/8 D 0 17.0 1416
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-1 Estreem Estreem   [v 9] 2180/8 B 5 17.3 178
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-3 Eni Med Eni Med   [v 9] 2140/8 C 7 21.4 244
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 6] 2140/9 D 0 g 577
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-8 Lappnilsjenta A.M. Lappnilsjenta A.M.   [s 7] 1660/3 B 7 39.4 338
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-7 Jewel of Renka Jewel of Renka   [s 4] 2140/5 A 3 18.3 28
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-10 Forza K. Forza K.   [v 5] 2160/4 A 0 20.0 141
2020-11-12 2020-11-12 Östersund-7 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 13] 2160/15 C 6 27.9g 541
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-3 Quick Töll Quick Töll   [v 8] 1640/8 D 0 16.1 569
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-5 Gun Runner Gun Runner   [v 4] 2640/6 C 3 17.6 109
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-6 Gobo's Niike Gobo's Niike   [s 6] 2140/9 D 0 18.0 406
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-3 Tesla Q.C. Tesla Q.C.   [s 5] 2140/2 D 0 19.2 544
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-4 Minna C.G. Minna C.G.   [s 8] 2640/1 A 5 29.1g 23
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-1 Tesla Q.C. Tesla Q.C.   [s 5] 2160/5 B 8 21.9g 74
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-5 Tallmons Wiking Tallmons Wiking   [h 3] 2160/7 C 7 31.3 117
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-6 Tekna Ålj Tekna Ålj   [s 4] 2160/9 B 2 35.8 200
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-8 Minna C.G. Minna C.G.   [s 8] 2140/9 D 0 25.7 1331
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-9 Forza K. Forza K.   [v 5] 2140/4 D 0 15.6 2178
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-10 Quick Töll Quick Töll   [v 8] 2140/2 D 7 16.5g 714
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-4 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 7] 1640/13 B 0 230
2020-10-10 2020-10-10 Åby-6 Åsens Boggie Åsens Boggie   [v 5] 2140/1 B 0 g 48
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-9 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 2140/13 A 8 16.5g 270
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-2 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 13] 2160/11 B 2 28.4 76
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-4 Elway Am Elway Am   [v 6] 2160/9 A str
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-6 Mellby Gullviva Mellby Gullviva   [s 5] 2140/9 D 8 20.7 258
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-9 Giddefix Giddefix   [h 8] 1660/13 D 0 19.6 313
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-1 Fridolina Palema Fridolina Palema   [s 4] 2140/4 D 5 20.8g 179
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-7 Åsens Boggie Åsens Boggie   [v 5] 2140/3 A 1 14.2 44
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-8 Kanishka Sånna Kanishka Sånna   [s 8] 1640/4 D 0 17.9 656
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-5 Minna C.G. Minna C.G.   [s 8] 2140/3 D 1 29.0 661
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-2 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 13] 1640/9 C 5 25.9g 303
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-7 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 7] 1640/7 B 3 29.1 91
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-1 Time for Revenge Time for Revenge   [s 6] 2140/4 D 7 20.0 316
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-3 Västerbo Flashback Västerbo Flashback   [s 8] 2140/3 C 8 17.6 246
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-6 Diadora Drive Diadora Drive   [s 3] 2140/5 D 0 20.5g 91
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-3 Gun Runner Gun Runner   [v 4] 2160/10 B 0 23.2g 57
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-2 Minna C.G. Minna C.G.   [s 8] 2640/2 C 0 g 159
2020-09-03 2020-09-03 Dannero-7 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 7] 2160/14 B 8 30.4 770
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-1 Time for Revenge Time for Revenge   [s 6] 2140/5 D 0 22.8g 1525
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-7 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2140/7 D 6 13.8 1453
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-1 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 13] 2180/12 D 7 26.3 1773
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-7 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 7] 1680/12 B 0 30.4 560
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-3 Minna C.G. Minna C.G.   [s 8] 2160/11 A 6 30.9g 167
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-1 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 13] 1660/9 C 8 29.5 246
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-2 Giddefix Giddefix   [h 8] 1660/7 C 6 18.4 461
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-4 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 8] 1660/7 A 0 18.6g 537
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-8 Tesla Q.C. Tesla Q.C.   [s 5] 2140/3 B 0 g 28
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-2 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 8] 2160/7 C 0 22.7g 552
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-4 Minna C.G. Minna C.G.   [s 8] 2140/1 A 1 30.0 30
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-6 Västerbo Flashback Västerbo Flashback   [s 8] 2160/11 D 0 17.0 521
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-7 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [v 5] 2140/9 A 5 15.7 184
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-8 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 1640/4 D 5 15.2 550
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-2 Tallmons Wiking Tallmons Wiking   [h 3] 1660/7 C 4 29.6 702
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-7 Diadora Drive Diadora Drive   [s 3] 2160/3 D 0 g 398
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-10 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 7] 2160/11 C 4 29.8 397
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-1 Extra Västerbo Extra Västerbo   [v 6] 2140/3 C 7 20.5 51
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-4 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 8] 2140/2 B 6 18.6 69
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-7 Fursten Aron Fursten Aron   [v 15] 2140/1 D 0 g 633
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-5 Karlängs Oskar Karlängs Oskar   [h 10] 2640/3 D 0 32.0 1116
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-7 Uncertain When Uncertain When   [v 7] 2140/12 B 0 16.1 706
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-6 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 7] 1660/14 C 0 30.2 663
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-1 Tallmons Wiking Tallmons Wiking   [h 3] 2140/7 D 7 34.1g 390
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-7 Minna C.G. Minna C.G.   [s 8] 2140/7 B 2 32.4 197
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-1 Stjärn Jänta Stjärn Jänta   [s 5] 1640/3 C str
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-5 Donna Beyonce* Donna Beyonce*   [s 5] 2140/3 B 6 20.3g 72
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-7 Extra Västerbo Extra Västerbo   [v 6] 2160/8 C 0 21.1g 74
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-2 Kiwi Viking Kiwi Viking   [s 5] 2160/8 C str
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-3 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 7] 1660/7 A 2 31.3 50
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-6 Manfred Viking Manfred Viking   [v 9] 2160/14 D str
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-9 Imperial Corner Imperial Corner   [v 9] 1640/2 C 0 19.9 502
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-1 Tesla Q.C. Tesla Q.C.   [s 5] 2140/7 D 0 18.5 293
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-7 Green Bax Green Bax   [v 9] 2140/8 D 0 16.2 1553
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-8 Jervjegeren Jervjegeren   [v 9] 2180/11 D 0 32.2g 1025
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-1 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 2140/13 D 0 15.8 482
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-1 Time for Revenge Time for Revenge   [s 6] 2140/8 C 0 20.4 336
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-3 Minna C.G. Minna C.G.   [s 8] 1640/8 A 2 30.4 186
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-5 Tallmons Wiking Tallmons Wiking   [h 3] 2180/8 D 6 35.1 354
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-1 Diadora Drive Diadora Drive   [s 3] 2140/1 C 1 18.6 259
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-2 Bishop Bishop   [v 8] 2140/8 D 8 17.5 543
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-5 Gobo's Niike Gobo's Niike   [s 6] 2140/1 D 0 20.3g 768
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-7 Syria A.T. Syria A.T.   [s 6] 2140/11 D 8 18.0g 448
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-9 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 7] 1640/4 D 6 28.5 431
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-1 Time for Revenge Time for Revenge   [s 6] 2140/6 B 5 22.7g 362
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-4 Uncertain When Uncertain When   [v 7] 1640/12 B 5 14.6 377
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-5 Royal Face Royal Face   [v 7] 1640/9 D str
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-9 Tallmons Wiking Tallmons Wiking   [h 3] 2140/2 D 1 33.0 203
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-1 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 13] 1660/6 D 0 29.8g 861
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-5 Stjärn Jänta Stjärn Jänta   [s 5] 2140/2 D 0 g 1014
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-8 Royal Face Royal Face   [v 7] 2160/15 D 0 17.2 896
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-1 Tallmons Wiking Tallmons Wiking   [h 3] 2140/3 D 4 32.2 678
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-5 Young Love Young Love   [s 5] 2640/1 D 7 19.5 70
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-7 Jervjegeren Jervjegeren   [v 9] 2640/3 D 7 32.6g 72
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-9 Tombo Järva Tombo Järva   [s 9] 2160/4 C 4 35.0 70
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-2 Diadora Drive Diadora Drive   [s 3] 2140/1 C 0 22.0g 52
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-7 Tallmons Wiking Tallmons Wiking   [h 3] 2180/7 C 4 33.3 399
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-8 Gobo's Niike Gobo's Niike   [s 6] 1640/8 C 3 15.6 757
2020-06-08 2020-06-08 Bergsåker-1 Forza K. Forza K.   [v 5] 1640/12 D str
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-3 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 7] 2160/9 D 0 32.1 824
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-6 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 9] 2140/7 D str
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-1 Diadora Drive Diadora Drive   [s 3] 2140/5 D 2 20.3g 428
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-3 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 2140/4 C 1 17.7 35
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-4 Jervjegeren Jervjegeren   [v 9] 2160/13 B 4 31.3 155
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-6 Bionicle Man Bionicle Man   [v 9] 2660/8 C 0 19.6 218
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-7 Hibo Blixten Hibo Blixten   [v 10] 2160/10 D 0 38.1g 520
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-1 Tallmons Wiking Tallmons Wiking   [h 3] 2160/6 C 4 34.3 330
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-8 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 1640/9 D 0 16.0g 498
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-4 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 13] 1660/13 D str
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-7 Donna Beyonce* Donna Beyonce*   [s 5] 2140/2 D 7 19.7 390
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-10 Kung Triton Kung Triton   [v 8] 2140/10 D 5 18.9 455
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-1 Uncertain When Uncertain When   [v 7] 1640/1 A 1 12.7 28
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-3 Forza K. Forza K.   [v 5] 2640/1 D 0 19.1 1035
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-4 Estreem Estreem   [v 10] 2140/10 C 0 15.8 737
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-6 Diadora Drive Diadora Drive   [s 3] 2140/1 D 4 20.0 664
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-7 Hibo Blixten Hibo Blixten   [v 10] 2140/1 C 8 38.8g 419
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-8 Young Love Young Love   [s 5] 2140/2 C 0 g 129
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-9 V.G.Krabat V.G.Krabat   [v 7] 1660/14 A 3 31.0 139
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-4 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 9] 2660/9 C 1 18.0 72
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-5 Diadora Drive Diadora Drive   [s 3] 2140/11 D 0 21.0g 670
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-8 Pearly's Jadessa* Pearly's Jadessa*   [s 6] 1640/3 D 2 18.3 49
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-4 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 6] 2160/14 D str
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-1 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 6] 2140/1 D 5 18.6 492
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-3 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 9] 1660/10 B 2 16.4 146
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-4 Syria A.T. Syria A.T.   [s 6] 2140/4 D 7 19.7g 145
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-6 Tallmons Wiking Tallmons Wiking   [h 3] 1640/1 B 6 39.7g 82
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-9 Kung Triton Kung Triton   [v 8] 2660/5 D 6 21.3 314
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-4 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 2140/9 D 0 16.8g 431
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-6 Tallmons Wiking Tallmons Wiking   [h 3] 2140/3 B 3 33.9 87
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-1 Dans Mysak Dans Mysak   [v 10] 2680/13 D 7 33.2 703
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-2 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 1640/1 C 2 15.5 113
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-3 Manfred Viking Manfred Viking   [v 9] 1660/9 C 0 g 1127
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-7 Gun Runner Gun Runner   [v 4] 2140/6 D 6 21.7g 30
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-8 Tallmons Wiking Tallmons Wiking   [h 3] 2140/8 D 0 35.5 371
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-4 Royal Face Royal Face   [v 7] 2140/1 D 0 18.2 566
2020-04-04 2020-04-04 Boden-2 Syria A.T. Syria A.T.   [s 6] 2140/7 C 6 18.3 105
2020-04-04 2020-04-04 Boden-8 Gun Runner Gun Runner   [v 4] 2160/3 C 0 23
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-1 Tallmons Wiking Tallmons Wiking   [h 3] 2140/2 D 3 38.1g 481
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-2 Maiken Tooma Maiken Tooma   [s 4] 2160/8 B 0 g 107
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-3 Gun Runner Gun Runner   [v 4] 2140/2 D 1 20.4 74
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-6 Royal Face Royal Face   [v 7] 2160/14 D 6 19.2 87
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-1 Tallmons Wiking Tallmons Wiking   [h 3] 2140/8 D 5 38.8 459
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-6 Spang Celin Spang Celin   [s 11] 2180/14 A 1 29.5 414
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-8 Gobo's Niike Gobo's Niike   [s 6] 1660/5 C 5 17.8 255
2020-03-18 2020-03-18 Bergsåker-4 Uncertain When Uncertain When   [v 7] 2640/13 C 0 581
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-4 Uncertain When Uncertain When   [v 7] 2660/9 B 6 20.3 119
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-1 Kallma Kallma   [s 9] 2140/3 D 6 39.2g 678
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-6 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 6] 2140/4 D 6 17.2 353
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-7 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 2140/6 B 1 16.4 480
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-3 Dans Mysak Dans Mysak   [v 10] 2180/9 C 0 34.2 513
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-8 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 2160/11 A 0 21.2g 213
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-3 Yuppie Yolie Yuppie Yolie   [s 6] 2140/1 D 5 18.6 152
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-4 Uncertain When Uncertain When   [v 7] 2640/3 D 3 16.6 350
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-7 Uncertain When Uncertain When   [v 7] 2140/3 B 0 15.7 271
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-2 Mogge Hall Mogge Hall   [v 5] 1640/11 A 6 15.5 238
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-4 Forza K. Forza K.   [v 5] 2140/4 D 0 19.9 780
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-5 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 6] 2140/13 D 0 g 92ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se