Rick Ebbinge V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Rick Ebbinge. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Rick Ebbinge har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Rick Ebbinge har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Rick Ebbinge


Hamburg-Bahrenfeld står värd för söndagens jackpotkryddade GS75-tävlingar och russinet i kakan är fyraåringsloppet Grosser ..


Hamburg-Bahrenfeld står värd för söndagens jackpotkryddade GS75-tävlingar och russinet i kakan är fyraåringsloppet Grosser Preis von Deutschland med ett förstapris på cirka 770 000 kronor. Sedan Erik Adielsson vann loppet med Stig H Johanssons Nu Pagadi 2009 har den svenska dominansen varit i det närmaste total, och den kan mycket väl fortsätta i år. Petri Salmela, vars Hesiod vann i fjol, startar Zinco Jet från spår två och Daniel Redéns duo Zephyr Kronos och Maxus drog spåren utvändigt om honom. Jerry Riordans Zarenne Fas fick bricka sex och Halmstadkollegan Marcus Lindgrens Stoletheshow drog nummer nio. Sämsta utgångsläget i det blågula laget fick Timo Nurmos-tränade Seismic Wave när han drog siffran 13.

Startlista
Grosser Preis von Deutchland
2 200 meter, autostart

1. Inspector Bros - Wilhelm Paal
2. Zinco Jet - Ulf Ohlsson 
3. Zephyr Kronos - Daniel Redén
4. Maxus - Kenneth Haugstad 
5. Zabul Fi -  Roland Hülskath
6. Zarenne Fas - Rikard Skoglund 
7. Great Gatsby As - Heinz Wewering
8. City Guide- Rick Ebbinge
9. Stoletheshow - Christoffer Eriksson 
10. Emilion - Michael Nimczyk
11. Staro McMillan - Ken Ecce
12. Ids Boko - Robin Bakker
13. Seismic Wave - Jorma Kontio 
14. Officer Stephen - Dion P Tesselaar
Förstapris: 769 575 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Det blev dubbelt Finland i topp i uttagningsloppen till Europaderbyt (Grand Prix de l'U.E.T) som avgjordes på Solvalla inom ramen för V75 på l&..


Det blev dubbelt Finland i topp i uttagningsloppen till Europaderbyt (Grand Prix de l'U.E.T) som avgjordes på Solvalla inom ramen för V75 på lördagen.
Finalen i fyraåringarnas europadrabbning går i den finska huvudstaden Helsingfors 12 oktober och med finska ögon blev det två mycket passande kvalvinnare på Solvalla.
En stjärna med ett något egendomligt klingande namn är han, Graceful Swamp. Den finske hästen är en segermaskin och kom till loppet på Solvalla med 28 segrar på 34 starter i karriären.
Erkki-Pekka Mäkinen hade nyligen vunnit derbyt hemma i Finland med sin häst. I kvalet till Europaderbyt gällde det att sluta bland de tre första – men finländarna ville mer än så.
Timo Nurmos favoritspelade Cab Lane galopperade bort sina möjligheter i strid om ledningen. Kombattanten utvändigt var Graceful Swamp som kördes resolut av Ari Moilainen.
Efter snabba 1.09,0 första 500 dämpades tempot och Graceful Swamp kunde enkelt kliva undan till en vattentät seger i regnet på Solvalla. Segertiden skrevs till 1.12,6 över 2.140 meter.
Erkki-Pekka Mäkinen har varit tränare i 45 år och säger att han aldrig tränat en häst som ens varit i närheten av Graceful Swamp i kapacitet.
Kusken Ari Moilanen är en rutinerad räv men kapitulerar han också likt tränaren inför Graceful Swamps förmågor.
- Den bästa häst jag kört i min karriär.

Finskt igen
Tuomas Korvenoja får inte heller långt till finalen av Europaderbyt med Lewis Ale. Den finske tränaren stod på stallbacken på Solvalla och såg Mika Forss lotsa hästen till en säker seger i det första uttagningsloppet.
Lewis Ale, förra årets kriterievinnare i Finland, pilade lite oväntat till ledningen och stannade där i ett lopp med många galopper. Segertiden skrevs till 1.11,8 över 2.140 meter.
Tvåa slutade Marcus Lindgrens Stoletheshow och trea Roger Walmanns Forfantone Am som alltså också är klara för den stora finalen,

”Höra på pensionärshemmet”
From The Mine imponerade vid sin förssöksseger på Solänget. Men läge och motstånd i finalen av bronsdivisionen drog ner förväntningarna.
Magnus A Djuse blev hängande i starten från sjundepåret, testade mot ledningen men gav upp satsningen och blev sedermera avlöst och fick tredje utvändigt med den sjuårige brunskimmeln som är i amatörträning på Umåker.
From The Mine var klart starkast till slut efter ett tungt avslut i spåren genom den sista kurvan och helt enkelt suverän i sin andra raka V75-seger.
Catarina Norqvist, amatör från Umåker, tränar och deläger From The Mine. En liten aktör i travets Sverige som dessutom kunde räkna in en fjärdeplats med stallets Coal Trader i Walter Lundbergs Memorial.
- Jag är glad att ta mig till finalen och tycker att det är jättestort. Och så händer det här med mina favorithästar. Det här kommer dom att få höra när jag flyttar in på pensionärshemmet! jublade amatören från Umeå.

Holländsk högklass
Europaderbyt hålls med regler åt det franska hållet och tillåter inte valacker i loppet.
En häst som definitivt hade kunnat vara med och slåss i försöken på Solvalla var holländske hästen Ike Schermer. Segern i klass I-finalen blev en bra kompensation.
Efter en långsam inledning i V75-1 gav sig Rick Ebbinge av mot ledande Tony Africa och Ike Schermer fick ett styggt lopp utvändigt.
I den sista kurvan satt Rick Ebbinge och tittade sig omkring bakom Ike Schermer som trots att rundan klockades till 1.10,5 låg piggt på bettet.
- Jag trodde nog att det gick lite för fort första varvet men å andra sidan kändes han så fin barfota i dag att jag redan på den sista bortre långsidan trodde på en bra chans att vinna, summerade holländaren Rick Ebbinge. 
Segertiden 1.11,8 över 2140 meter på en inte optimal bana. Jeroen W.M. Engwerda tränar.

Svenskt rekord i Walter Lundbergs
Det blev några dramatiska minuter med Walter Lundbergs Memorial över tre varv. 15 hästar på fyra fållor med spänning ända till linjen och ett nytt svenskt rekord.
Örjan Kihlström vann med Timo Nurmos-tränade Viking Brodde efter att ha gett sig av i tredjespår dryga varvet från mål. Mika Forss försvarade ledningen med egentränade Valiant Dream med hade en trött häst 800 meter från mål.
Robert Bergh hamnade på vingel med favoriten Mellby Granat och tog över efter ett ryckigt lopp men blev i sin tur omsprungen 400 meter från mål där Viking Brodde forcerades till ledningen.
Örjan Kihlström hade tidigt händelserna under kontroll och det var nog säkrare än vad det såg ut från sidan då Perfect Dynamite närmade sig.
Segertiden 1.14,0 är ett nytt svenskt rekord för fyraåringar över tre kilometer.
- Det är en väldig kapacitet i hästen men vissa dagar lägger han bort lite för mycket krafter under vägen, och det var så i dag också, sa Örjan Kihlström.
Örjan Kihlström vann även klass II-finalen tillsammans med Deedee Star. Timo Nurmos tränar vinnaren.
Silverdivisionens final var kanske 2019 års bästa på förhand. Ulf Ohlsson fick hoppa in i stället för avstängde Fredrik B Larsson och gjorde inga misstag med Milliondollarrhyme. Kanske blir det SM på Åby nästa för stjärnan från Solvalla.
På V75 delade sju rätt ut 21 672 kronor, sex rätt gav 236 och fem rätt 38 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


 Kulltopp som treåring.Fastlåst i derbyt som fyraåring.Skadad som femåring.Tillbaka som sexåring.Policy of Truth har sin unga..


 Kulltopp som treåring.
Fastlåst i derbyt som fyraåring.
Skadad som femåring.
Tillbaka som sexåring.
Policy of Truth har sin unga ålder till trots haft en brokig karriär.
Med 27 starter innanför västen var han överläget minst meriterad inför lördagens gulddivision, men spelades trots detta till klar favorit efter sin imponerande V75-seger på Hagmyren för en månad sedan.
Det visade sig befogat.
Erik Adielsson slank ner i andra par utvändigt och sköljde över konkurrenterna sista halvvarvet.
- Hade jag vetat att ha skulle få en så här fin löpning så hade jag trott mer på honom på förhand. Han har en otroligt effektiv löpstil och är fantastiskt trevlig att köra, berömde segerkusken medan tränaren tog till sällsynta lovord om det som för tre år sedan var stallets första riktiga unghäststjärna:
- Den här hästen ligger på rätt sida om hjärtat, inte på plånbokssidan. Det är en häst som betytt väldigt mycket för mig och ägarkretsen har varit otroligt fina att jobba med, då ger det resultat. Det har varit problem och gropar i asfalten, men nu är han tillbaka och har visat vilken bra häst han är, sade Reijo Liljendahl efter triumfen på 1.10,4/1 640 meter autostart.

Sömnlösa nätter
Ledningen sägs vara guld värd på Jägersro, men vi fick bara se två exempel på det.
Det började i V75-1 där Örjan Kihlström skickligt vinklade ut sin springspårkonkurrent bakom Björn Goop-tränade Royal Navy Neo och sedan kontrollerade loppet efter behag.
Zlatan Knick tvingades öppna 1.10,2 första varvet i lägsta klassen och såg totalt oslagbar ut halvvägs in på upploppet. Då tröt krafterna i ett nafs, men även om sista stegen snarast avverkades i piaff så räckte det precis till att hålla undan för jätteskrällen In the Air Tonight.
- Vi körde barfota idag och det gjorde susen. Han fick aldrig riktigt vila och det kände bättre att hålla farten uppe än att försöka ta upp. Men sista 100 kändes det som att det inte kommer att gå, förklarade Christoffer Eriksson som fick åka betydligt snabbare över mål bakom segerlösa Evoque vars slutstöt från ledarryggen räckte hela vägen till tränaren Niklas Robertssons oförställda glädje:
- Jag har bara två starthästar just nu, man har kämpat sig tillbaka, nu är vi på gång igen, flämtade en tagen Robertsson och fortsatte:
- Färre hästar betyder också mindre inkomster och jag har satsat stentufft. Det har varit lite sömnlösa nätter ett tag, men det är bara att jobba vidare med det man håller på med och tro på det man gör, för man har varit här förut. Fan vad roligt, det är roligt med trav, jublade dagens lyckligaste vinnare.

”Lägga det i egna händer”
Adrian Kolgjini bjöd på dagens knall – och det var ingen turseger då Partizan Face dånade runt konkurrenterna i en vid slutsväng.
- Det har strulat idag, men nu fick jag lägga det i egna händer och styra på i fjärdespår. Jag visste att jag hade en tillräckligt bra häst för det, sade Kolgjini efter sin övertygande spurtseger.
Ett liknande scenario men via tredjespår valde Örjan Kihlström bakom Timo Nurmos-tränade Global Winner varpå holländske kuskvärldsmästaren Rick Ebbinge kopierade bedriften bakom storfavoriten Ike Schermer och fastställde V75-utdelningen till 42 567 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Svenskt Travderby 2019.65 fyraåriga hingstar och valacker gör upp om tolv finalplatser i sex fö..


På onsdagen lottades uttagningsloppen till Svenskt Travderby 2019.
65 fyraåriga hingstar och valacker gör upp om tolv finalplatser i sex försök som samtliga ingår i V75-spelet på Jägersro nästa onsdag.
Svante Båth, som kvalar en kvartett, är troligen mycket nöjd sedan hans hästar samtliga dragit bra framspår i sina uttagningslopp: Deep Pockets (spår 3), Global Welcome (spår 5), Attraversiamo (spår 5) och Global Withdrawl (spår 2).

Startlista
Uttagningslopp 1 Svenskt Travderby 2019 (V75-1)
2 640 meter autostart
1) Flight Dynamics – Carl Johan Jepson
2) Danilo Brick – Björn Goop
3) Deep Pockets – Erik Adielsson
4) In Love Boko – Emilia Leo
5) Victory Lee – Adiran Kolgjini
6) Run Brodde Run – Peter Untersteiner
7) Carhu – Jorma Kontio
8) Campo Bahia – Conrad Lugauer
9) Bordeaux Doc – Åke Lindblom’
10) Sandsjöns Enzo – Johan Untersteiner
11) Viking Brodde – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 2 Svenskt Travderby 2019 (V75-2)
2 640 meter autostart
1) Kennedy – Adrian Kolgjini
2) Ad Hoc – Carl Johan Jepson
3) Mellby Glader – Robert Bergh
4) Global Wise Guy – Jorma Kontio
5) Night Brodde – Conrad Lugauer
6) Cesar F.C. – Kaj Widell
7) That's Art – Peter Untersteiner
8) Messiah – Örjan Kihlström
9) Hurricane River – Christoffer Eriksson
10) Betting Gangster – Rikard N Skoglund

Uttagningslopp 3 Svenskt Travderby 2019 (V75-3)
2 640 meter autostart
1) Moneykeeper – André Eklundh
2) Gambit Brodde – Conrad Lugauer
3) Magic Cash – Jorma Kontio
4) Tengil Face – Adrian Kolgjini
5) Global Welcome – Erik Adielsson
6) Staro Moschino – Johan Untersteiner
7) Betting King – Victor Rosleff
8) Alone – Örjan Kihlström
9) M.T.Nordic Spirit – Peter Untersteiner
10) My Tambourine Man – Nicklas Westerholm
11) Concrete Dee – Kenneth Haugstad

Uttagningslopp 4 Svenskt Travderby 2019 (V75-5)
2 640 meter autostart
1) Love Håleryd – Peter Untersteiner
2) Cab Lane – Jorma Kontio
3) Dali Pagadi – Sofia Adolfsson
4) Filur Sisu – Per Nordström
5) Attraversiamo – Erik Adielsson
6) Borups Senator – Kim Eriksson’
7) Tony Afrika – Adrian Kolgjini
8) Ferrari Sisu – Marc Elias
9) Rudisha – Robert Bergh
10) Kaiser Southwind – Åke Lindblom
11) Eicas – Örjan Kihlström

Uttagningslopp 5 Svenskt Travderby 2019 (V75-6)
2 640 meter autostart
1) Marcello Wibb – Johan Untersteiner
2) Global Withdrawl – Erik Adielsson
3) Smokin Joe – Adrian Kolgjini
4) Admirer – Conrad Lugauer
5) Testa di Cavolo – Emilia Leo
6) Avant Garde – Robert Bergh
7) Inti Boko – Björn Goop
8) Zephyr Kronos – Örjan Kihlström
9) Upload – Carl Johan Jepson
10) Global Winner – Jorma Kontio
11) Royal T.N. – Oskar J Andersson

Uttagningslopp 6 Svenskt Travderby 2019 (V75-7)
2 640 meter autostart
1) Great Winner – Magnus Jakobsson
2) Adde S.H. – Peter Untersteiner
3) Typhoon Face – Lutfi Kolgjini
4) Roofie – Johan Untersteiner
5) Carozzo – Stefan Söderkvist
6) Istanbul Boko – Jorma Kontio
7) Ike Schermer – Rick Ebbinge
8) Pinto Bob – Robert Bergh
9) Give You All Of Me – Björn Goop
10) Forfantone Am – Örjan Kihlström
11) Staro McMillan – Steen Juul

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Propulsion stod i en klass för sig och precis som i fjol tog han hem Åby Stora Pris och förstapriset på två miljoner kronor. Fö..


Propulsion stod i en klass för sig och precis som i fjol tog han hem Åby Stora Pris och förstapriset på två miljoner kronor. Förra året utkämpade han en stenhård upploppsduell och vann med knapp marginal mot Readly Express. Den här gången blev segern betydligt enklare. Han fick en fin resa i tredje par utvändigt samtidigt som det kördes tufft inledningsvis framme i täten. Det var Milligan’s School och Mindyourvalue W.F. som växelkörde i ledningen och den förstnämnde fick till slut täten med fransmannen Carat Williams på utsidan. Örjan Kihlström lyfte ut Propulsion i tredjespår för angrepp sexhundra meter kvar och i ryggen följde Makethemark. Propulsion såg stark ut genom slutkurvan och hade inga problem att koppla greppet in på upploppet. Han klev ifrån till en lätt seger med flera längder före en bra spurtande Makethemark som blev tvåa. Segertiden 1.12,8 över 3140 meter med bilstart är nytt världsrekord.
– Man upphör aldrig att imponeras av hur han kan vara så bra under en så lång tid. Det är imponerande av Daniel och Ellinor att kunna hålla honom i det här skicket. Jag tänkte när jag körde provstarten att det är fantastiskt att han kan vara så fin efter så många säsonger, sa Örjan Kihlström.
– Vi kom bra på det i tredje par utvändigt och det blev skaplig körning i början. Även om det gick sakta mitt i loppet så ska ju körningen i början betala sig till slut och jag var aldrig orolig. I sista sväng kändes han jättefin och hade mycket krafter kvar. Även om man aldrig kan vara säker så kändes det som att det ska mycket till för att någon skulle slå honom.
– Det är en otrolig individ och en enorm häst. Han är otrolig helt enkelt, fortsatte Kihlström som ryckte ner det norska huvudlag in på upploppet men Propulsion hade däremot öronkappan kvar.

”Tycker han är störst, bäst och vackrast”
Tränaren Daniel Redén var lyrisk över sin världsstjärna som nu har sprungit in drygt 29,2 miljoner kronor.
– Att man ens har kommit i närheten av en sån här häst i sin tränarkarriär. Jag fattar att han kanske inte är den bästa hästen genom tiderna, även om han är det för mig, men han är i alla fall den hårdaste hästen. Han bara tuggar på och gör sitt bästa hela tiden. Trots att han har fått så många hårda lopp i den här konkurrensen så känns han inte sämre nu än han gjorde för två år sedan. Det är en fantastisk häst att ha, sa Daniel Redén.
– Jag såg i sista sväng att han sprang och rultade lite som han brukar göra. Han hade huvan och norsken kvar och då vet man ju vad som händer. Man är tävlingsmänniska men varför ens hetsa upp sig när man vet att han alltid gör vad han kan. Oavsett om han vinner eller blir sexa. Man vet att ”Proppen” alltid gör sitt men jag blev faktiskt lite orolig när de kom upp till 1.14 i 2000 meter för det är lugnt i den här klassen.
– Jag har aldrig stött på en sån här häst tidigare. Man åker ut med ett leende på läpparna hemma i sanden med honom och han bara tuggar på. Han tycker att han är störst, bäst och vackrast. Så länge han har den här viljan tycker jag att han ska fortsätta att tävla och det tror jag att ägaren också vill, fortsatte Redén.

Makalös insats av Global Undecided – "Lite overkligt"
Det blev favoritbetonad på V75 och efter att Propulsion vunnit som omgångens största favorit gav sju rätt 1012 kronor. Det blev ingen utdelning på varken sex eller fem rätt och därmed dubbeljackpot till V75 nästa lördag i Örebro.
Det började även med seger för storfavoriten Global Undecided. Han svarade för en makalös insats när han vann V75-inledningen. Hästen fick en blytung resa och inledde i tredjespår ett varv innan han kom fram utvändigt om ledaren. Tempot var samtidigt stenhårt i täten där ledande N.Y.Coeurdesoleil öppnade varvet efter 1.12,5. När man trodde att krafterna skulle tryta för Global Undecided så tog han istället över ledningen halvvarvet kvar. Sedan bara lämnade han konkurrenterna och försvann ifrån till en överlägsen seger. En otroligt imponerande prestation av den Timo Nurmos-tränade hästen.
– Det var lite overkligt faktiskt att gå i tredjespår så länge och ändå bara vara bäst till slut. En ruggigt stark häst, berömde Örjan Kihlström som bokförde sig för två V75-segrar..

Stenhårt i mål och dubbelt Goop
Storfavoriten Velten Versailles infriade förväntningarna i V75-2. Holländaren tog sin sjunde raka seger och är fortfarande obesegrad. Nu ledde han från start till mål för Rick Ebbinge och sträckte på sig när han blev utmanad av Chocoboy den sista biten. Det hårdnade till kort före mål men han lyckades hålla undan.
Det blev stenhårt i mål i V75-3 med tre hästar nästan jämnsides över mållinjen. Ragazzo da Sopra fick dra tåget först i tredjespår sista sjuhundra metrarna och kopplade greppet in på upploppet och såg ut att gå mot en klar seger. Men den tuffa avslutningen satt i benen till slut och han höll sånär på att bli upphunnen. Ute i banan stormade Master Crowe fram och på open stretch spurtade Partizan Face sylvasst. Den sistnämnde såg ut att hinna fram men målfotot visade att Ragazzo da Sopra hade nosen först för Björn Goop.
Goop vann även i loppet med sin egentränade Short In Cash som han verkligen har satt i en superfin författning. Ifrån bakspåret körde Goop offensivt och fick ta över ledningen från stallkamraten Royal Navy Neo efter ett halvvarv. Det fanns sedan ingen som kunde hota Short In Cash som retfullt enkelt gled undan till en lätt seger.
– Han var jättebra och hade en hel del krafter kvar, sa Björn Goop.

Rejäl kross av Baron Gift – ”Är i ett enormt slag”
Adrian Kolgjini höll sånär på att hinna fram med Partizan Face men i V75-5 fick han segerdefilera med Tae Kwon Deo efter en mäktig avslutning. Hästen satt långt bak utvändigt samtidigt som det var bra tempo i täten med ledande Patent Leather. Tar Kwon Deo fick fin draghjälp av Missle Hill runt slutsvängen och när Adrian Kolgjini vred ut in på upploppet formligen exploderade Tar Kwon Deo. Han spurtade storstilat hem segern i Ragnar Thorngrens Minne, värd 250 000 kronor.
Baron Gift har länge stått på tur för en seger efter flera tappra insatser utan att få vinna. Nu kom fullträffen med besked när han krossade konkurrenterna i V75-6. Han hamnade utvändigt om ledande favoriten Cocktail Fortuna och Rikard Svanstedt pressade på och höll tempot uppe. Trots den tuffa löpningen stack Baron Gift bara ifrån över upploppet och svarade för en strålande insats. Segertiden helt lysande 1.10,0/1640a.
– Han är i ett enormt slag för dagen. Jag kände i sista sväng att han hade krafter kvar. Det är skönt såklart, han vinner inte så ofta och att vinna från dödens är inte så lätt och på en 1.10-tid dessutom, sa Rikard Svanstedt som även tränar hästen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Jubileumspokalen med en miljon kronor till segraren har verkligen lockat ett meriterat och högklassiskt gäng femåringar.Derbyvinnaren från..


Jubileumspokalen med en miljon kronor till segraren har verkligen lockat ett meriterat och högklassiskt gäng femåringar.
Derbyvinnaren från Sverige (Who’s Who), Norge (Gretsky B.R.) och Finland (Hachiko de Veluwe) samt vinnaren av Europaderbyt (Villiam) finns med bakom startbilen - kryddat med bland andra Hambletonian-vinnaren Perfect Spirit och elitloppsfinalisten Milliondollarrhyme.
Jubileumspokalen ingår i V75-spelet och avgörs på Solvalla nästa onsdag. Förutom miljonloppet för femåringar bjuder V75-omgången även på EM för ston.

Startlista
Jubileumspokalen
2 140 meter autostart
1) Norton Commander – Conrad Lugauer
2) Gretsky B.R. – Magnus Teien Gundersen
3) Spickleback Face – Robert Bergh
4) Villiam – Jorma Kontio
5) Vincero’ Gar – Allesandro Gocciadoro
6) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
7) Selmer I.H. – Mika Forss
8) Perfect Spirit – Carl Johan Jepson
9) Who’s Who – Örjan Kihlström
10) Hachiko de Veluwe – Björn Goop
11) Heart Of Steel – Peter Untersteiner
12) Eelis – Olli Koivonen
Förstapris: 1 000 000 kronor

Startlista
Prix Maharajah – European Championschip for Mares
2 140 meter autostart
1) Shadow Gar – Pietro Gubellini
2) Uza Josselyn – Erik Adielsson
3) Calina – Frode Hamre
4) Bahia Quesnot – Junior Guelpa
5) Gina Schermer – Rick Ebbinge
6) Mellby Free – Björn Goop
7) Beatriz – Peter Ingves
8) Golda Paris – Olli Koivunen
9) Dear Friend – Johan Untersteiner
10) In Toto Sund – Örjan Kihlström
11) Madelen L.T.C. – Eirik Höitomt
12) Vanesia Ek – Alessandro Gocciadoro
Förstapris: 900 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-7 Urbanio* Urbanio*   [h 3] 1609/6 C 3 12.8 476
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-7 Balamanco* Balamanco*   [v 8] 2140/6 C str
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-2 Constantia River* Constantia River*   [s 7] 1640/4 B 2 12.1 35
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-11 Trecciadoro Rex* Trecciadoro Rex*   [s 4] 2140/7 C 4 12.4 421
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-6 Touch of Wind Bi* Touch of Wind Bi*   [s 4] 2140/1 B 6 13.4 157
2016-04-30 2016-04-30 Åby-12 Delphine Flevo* Delphine Flevo*   [s 6] 1640/9 B str
2016-04-30 2016-04-30 Åby-8 Touch of Wind Bi* Touch of Wind Bi*   [s 4] 2140/8 D 5 13.4 200
2016-04-30 2016-04-30 Åby-3 Edgar Flevo* Edgar Flevo*   [h 5] 2660/14 A 0 15.0 87
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-10 Urmia* Urmia*   [s 4] 2140/7 A 0 13.6 203
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-6 Tuxedo Bi* Tuxedo Bi*   [v 5] 2140/1 B 3 12.3 83
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-8 Everton* Everton*   [v 6] 2140/2 C 1 12.2 154
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-6 Tuxedo Bi* Tuxedo Bi*   [v 5] 2640/7 D 1 14.0 33
2018-12-15 2018-12-15 Åby-3 Hardwell de Heot* Hardwell de Heot*   [v 4] 2640/2 B str
2018-12-15 2018-12-15 Åby-8 Velten Versailles Velten Versailles   [h 3] 2140/4 C 1 14.3 35
2018-12-15 2018-12-15 Åby-11 Tuxedo Bi* Tuxedo Bi*   [v 6] 2140/2 A 1 13.6 46
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-9 Gustafson* Gustafson*   [v 5] 1640/7 A 7 13.5 22
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-3 Velten Versailles Velten Versailles   [h 3] 2140/3 B 1 14.7 15
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-6 Kees Bokma* Kees Bokma*   [v 6] 1640/4 A 0 14.8g 33
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-2 Vive le Vent* Vive le Vent*   [s 4] 1640/5 B 0 g 17
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-9 Gustafson* Gustafson*   [v 5] 2140/5 B 1 12.0 30
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-3 Gustafson* Gustafson*   [v 5] 2140/9 D 2 12.1 93
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-9 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 5] 1609/11 A 2 10.5 29
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-2 Touch of Wind Bi* Touch of Wind Bi*   [s 6] 2140/4 C 2 12.9 34
2018-06-28 2018-06-28 Åby-2 Caloy Caloy   [v 6] 2140/1 D 2 15.6 144
2018-06-28 2018-06-28 Åby-4 Te Quiero Grif Te Quiero Grif   [h 6] 1640/10 C 2 11.6 40
2018-06-28 2018-06-28 Åby-5 Brilliance Brilliance   [s 7] 2140/9 D 5 13.7 474
2018-06-28 2018-06-28 Åby-6 Guideline Guideline   [v 5] 1640/11 B 2 12.1 144
2018-06-28 2018-06-28 Åby-7 Slade H.H. Slade H.H.   [v 6] 2140/9 C 3 14.6 154
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-6 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 5] 2140/10 B 1 13.1 40
2018-04-28 2018-04-28 Åby-6 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 5] 2140/11 A 1 13.1 51
2018-04-28 2018-04-28 Åby-8 Touch of Wind Bi* Touch of Wind Bi*   [s 6] 1640/5 B 7 13.0 156
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-1 Zed Gifont* Zed Gifont*   [v 4] 2140/5 C 3 15.6 16
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-5 Zion Font* Zion Font*   [v 4] 2160/10 C 4 13.3 250
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-5 Ike Schermer Ike Schermer   [v 4] 2140/6 A 1 11.8 20
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-11 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 6] 2140/5 A 5 11.8 83
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-9 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 6] 1640/6 A 2 11.2 31
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-11 Ike Schermer Ike Schermer   [v 4] 2140/4 A 1 13.1 20
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-11 Ike Schermer Ike Schermer   [v 4] 2640/7 B 5 12.8 69
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-8 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 6] 2140/5 B 3 10.7 100
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-9 Vive le Vent* Vive le Vent*   [s 5] 2140/11 C 3 14.3 184
2019-08-10 2019-08-10 Åby-6 Velten Versailles Velten Versailles   [h 4] 2140/3 D 1 13.8 16
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-3 Vive le Vent* Vive le Vent*   [s 5] 2140/2 C 4 13.6 84
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-6 Ike Schermer Ike Schermer   [v 4] 2140/6 A 1 12.7 17
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-9 Gustafson* Gustafson*   [v 6] 2140/5 B 0 13.0 79
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-6 Unar Bi* Unar Bi*   [s 6] 2140/7 A 2 13.3 16
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-7 Vive le Vent* Vive le Vent*   [s 5] 2140/12 C 2 14.7 30
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-9 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 6] 1640/6 A 1 10.8 19
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-8 Velten Versailles Velten Versailles   [h 4] 2140/9 D 1 13.7 25
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-1 Jackpot Band Jackpot Band   [v 4] 2140/4 A 1 15.1 21
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-2 Pyrmo Pyrmo   [h 6] 2640/10 D 1 26.1 62
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-4 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 6] 2140/6 B 8 29.8 81
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-5 Vellum Paper Vellum Paper   [s 5] 1640/12 B 6 14.0 95
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-6 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 5] 2640/4 D 8 15.2 313
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-3 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 9] 1640/12 D 8 14.0 874
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-5 Bottnas Fantom Bottnas Fantom   [v 4] 2140/6 D 2 15.0 16
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-6 Strikkeprinsen* Strikkeprinsen*   [v 11] 1640/11 B 11 26.1g 257
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-8 Tjalle Tjalle   [v 4] 2640/2 C 6 17.2 376
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-9 Love Dancer Love Dancer   [v 9] 2140/4 C 6 13.9 436
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1640/8 B 7 14.4 239
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-5 Fabulous Journey Fabulous Journey   [s 4] 2140/4 B 1 15.5 18
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-7 Eli's Surprise Eli's Surprise   [v 6] 2640/12 D 5 17.6g 510
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-8 Isabelle Boko Isabelle Boko   [s 4] 2140/3 A 3 16.9 50
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-9 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 7] 2140/2 D 0 g 650
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-2 Höstbo Irene Höstbo Irene   [s 8] 2140/1 C 4 28.7 100
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-4 Råsa Night Råsa Night   [s 7] 1640/12 D 8 16.3 453
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-5 Francky des Molles Francky des Molles   [h 4] 2140/6 D 0 g 97
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-7 Beauty Taste Beauty Taste   [s 7] 2140/7 C 5 16.8 386
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-8 Dream Cash Dream Cash   [h 4] 2640/2 C 2 16.7 23
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-4 Deep Pockets Deep Pockets   [v 4] 1640/4 C 1 12.0 21
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-1 Volusia Bell Volusia Bell   [s 4] 2140/10 B 3 15.0 392
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-3 La Surprise Tooma La Surprise Tooma   [s 4] 2140/3 C 12 16.7 427
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-4 Forever Newport Forever Newport   [v 7] 2640/12 C 7 15.3 485
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-4 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 6] 2140/6 B 1 13.1 18
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-8 Hidde Greenwood* Hidde Greenwood*   [v 5] 2640/10 A 4 16.3 37
2019-04-27 2019-04-27 Åby-6 Kees Bokma* Kees Bokma*   [v 7] 2140/12 D 6 14.3 111
2019-04-27 2019-04-27 Åby-10 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 6] 2140/9 A 6 12.6 71
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-6 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 6] 1640/7 B 2 11.7 16
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-8 Kees Bokma* Kees Bokma*   [v 7] 2140/8 C 0 14.2 39
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-6 Tuxedo Bi* Tuxedo Bi*   [v 7] 3180/14 A 6 16.3 35
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-8 Unar Bi* Unar Bi*   [s 6] 2140/15 A 2 14.8 53ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se