Rick Ebbinge V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Rick Ebbinge. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Rick Ebbinge har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Rick Ebbinge har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Rick Ebbinge


Som åttaåring tycks han bättre än någonsin. Äntligen fick Milligan’s School en riktig fullträff igen. Med sin kusk U..


Som åttaåring tycks han bättre än någonsin. Äntligen fick Milligan’s School en riktig fullträff igen. Med sin kusk Ulf Eriksson vid spakarna kom Stefan Melander-travaren perfekt igenom direkt i starten och tog chansen. Milligan’s School var aldrig hotad under sin väg mot segern på nytt världsrekord, värd 1,5 miljoner kronor, i Åby Stora Pris.
– Det är bara stor glädje jag känner naturligtvis. Det är fantastiskt att det kunde lösa sig så från start, att han fick sin favoritposition. Det är små marginaler när man måste ligga så där tajt i rygg, men jag vet ungefär var gränsen går med hästen så jag vågade prova. In i första sväng gällde det att få benen före Örjan (Who’s Who) sedan löste det sig fantastiskt fint. Han är så effektiv när han får springa på i ledningen så det är svårt att ta något på honom sista biten. Det känns stort… jag hade ju begravning för min pappa i går…, sa en mycket rörd segerkusk Ulf Eriksson.

Who’s Who galopperade i första kurvan
Loppet var 3140 meter långt men kom att avgöras redan i starten. Från ett bakspår bakom bilen kunde Ulf Eriksson perfekt hitta igenom med Milligan’s School som hann att sätta hovarna före Who’s Who vilken var på frammarsch mot täten. Samtidigt som den senare försvarade sig med galopp och fick dagen spolierad, tog Eriksson snabbt sats och kunde efter ett halvvarv överta ledningen.
– Det gick rätt så fort in i första svängen, min häst var på väg ned när Milligan’s School kom invändigt och då fick jag hålla ut honom lite och han tål inte det i den här farten, förklarade Örjan Kihlström den galopp som ändande Who’s Whos äventyr denna gång.

Förbättrade världsrekordet från i fjol
Därmed var det ridå för konkurrenterna. Miligan’s School varvade efter 1.11,3 och såg ut att trivas som fisken i vattnet med taktpinnen i sin ägo. Ledaren såg till att hålla tempot uppe och såg därmed också till att inte släppa motståndet in på livet. Zarenne Fas provade invändigt över upploppet, men kunde inte ta sig närmare än till andrapriset. Trea slutade hemmahästen Mindyourvalue W.F.
Italienske Bengurion Jet var mycket betrodd efter sin sagolika insats på Jägersro senast, men fick löpa utvändigt om ledaren och tröttnade av förklarliga skäl när det drog ihop sig. För Very Kronos fortsatte olyckan, placerad i köposition galopperade han i en trång situation på sista bortre långsidan.
Segertiden på 1.11,9 över 3140 meter med austostart innebar ett nytt världsrekord på den något udda distansen. Tiden putsade men fem tiondelar det världsrekord som Moni Viking satte i just Åby Stora Pris för ett år sedan.

Oracle Tile hedrade Trond Anderssen
Tidigare i veckan förlorade Trond Anderssen sin kamp mot cancern. I stayerloppet hedrade Oracle Tile sin nyligen bortgångne tränare. Örjan Kihlström skötte tömföringen bakom femårige Oracle Tile som tog ledningen, men överlämnade till favoriten Maestro Crowe. Den senare såg ut att vara på väg mot en vattentät viktoria – men kastade sig plötsligt i galopp 600 meter kvar. Det blev raka spåret för Oracle Tile och den chansen lämnade norrmannen inte åt slumpen. Segern blev mycket lätt på tiden 1.14,7 över 3140 meter. Maestro Crowe ställde sig i trav och återkom starkt till andrapriset.
– Segern i sig var ju jättekul, men det hjälper ju inte Trond i dag… Men kanske kan det lätta upp litegrann för alla de som finns runt omkring, sa Örjan på segerpodiet.

Zion Font aldrig i någon förlustfara
Nu var det en Klass 1-final som bärgades men för Zion Font fortsätter med all säkerhet klättrandet uppåt i klasserna. Valacken från Jeoren Engwerdas stall var storfavorit och blytungt streckad på V75® och spelarna behövde inte oroa sig en meter. Med sin följeslagare Rick Ebbinge i sulkyn stack Zion Font direkt till ledningen och tackade för sällskapet ur sista sväng. Överlägset vunnet på 1.11,9 över 2140 meter autostart. 19 segrar på 22 starter står det på hästens imponerande cv.
– Han vann väldigt lätt men jag tycker det fortfarande finns lite små detaljer att slipa på, han blir lite ofokuserad i slutet av loppen och vi kan fixa lite mer med balansen, sa Rick Ebbinge.

Mäktig prestation av Born Unicorn
En annan häst som spelarna på V75® höll varmt om hjärtat var Daniel Redéns Born Unicorn. Tuffingen övertygade ordentligt på nytt när han lattjade hem Silverdivisionens final den tunga vägen och samtidigt passade på att bli dubbelmiljonär. Örjan Kihlström avancerade lugnt fram Born Unicorn utvändigt ledande Vikens High Yield, slog klorna i den samme in på upploppet och försvann ifrån på lätta hovar. 1.12,1 över 2140 auto var vinnartiden.
Örjan Kihlström också i Bronsdivisionens final. Här som inhoppare för Christoffer Eriksson bakom dennes Rackham som med facit på hand vann väldigt lätt. Rackham kunde inte vara med från start men visade sin fart över sista bortre långsidan i stället. Love You-fuxen forsade fram mot täten, fixade greppet och stack undan med flera längder. Vass vinnare på 1.12,0 över distansen 2140 auto.

Björn Goop valde rätt i Diamantstoet
Björn Goop hade hela sex hästar i Diamantstoets final, men hade valt rätt häst att köra själv. Trots ett bakspår på tillägg infriade Svecak Palema favoritförväntningarna. Vinnaren låg placerad långt bak i fältet, men avancerades fram i ryggar varvet från mål, gick till attack in i sista kurvan och avgjorde lika starkt som säkert på 1.13,3 över 2160 meter.
Open stretch är som bekant en faktor på Åby. Det tog Johan Untersteiner fasta på bakom sin Global Beware. Vinnaren fick en fin resa i rygg på ledande King Kong som höll farten hög, hittade fritt på innerspår över upploppet och höll ifrån sig, ännu längre invändigt fint spurtande skrällen G.K. Justus. 1.13,0 över 2140 auto var segertiden i Klass 2-finalen.

Riordan visade upp en kriterie-kandidat
Riktigt fina lopp kördes också utanför V75.
Jerry Riordan har en mycket intressant häst inför det framtida kriteriet. Med Kevin Oscarsson i sulkyn imponerade Donizetti när han vann Åby Stora Treåringspris som inledde dagen. Donizetti fick löpa utvändigt om favoriten Cash Top, men avgjorde ändå säkert på 1.12,4 över 2140 auto.
Fjolårets kriterievinnare Brambling gjorde comeback i Ragnar Thorngrens Minne, men fick efter en invändig resa nöja sig med bronspengen. Här var det i stället Robert Bergh-fuxen Mr Mah Can och Rikard N Skoglund som kom att leda från start till mål efter en kvick öppning. Segern togs lätt före Bubble Effe som travat i rygg, på 1.13,4 över 2140 auto.
Zaccaria Bar segrade senast i Gotlandslöpningen, nu blev det repris i Stora Sprinterpriset med fina 220 000 kronor i förstapris. Italienaren, körd och tränad av Alessandro Gocciadoro, synade positionen utvändigt ledande Lucifer Lane och kopplade ett säkert segergrepp in på upploppet. 1.10,5 över 1640 meter autostart var en skarp segernotering.
Gustafson känner vi väl till från V75. Att Jeroen Engwerda-träningen funkar finemang under sadel visade valacken med eftertryck när han tog hem Åby Stora Montépris. Trots en 07,4-öppning första 500 med Star Advisor Joli i ledningen, valde ridande Hanna Huygens att kliva fram och lägga press. Den offensiva ritten höll, Gustafson avgjorde lätt till slut till imponerande seger på 1.11,0 över 1640 meter autostart.
7 rätt betalade 1197 kronor. 6 rätt 26 kronor tillbaka och på 5 rätt jackpot.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Från starttrög hårding som ofta fick gå utvändigt till ursinnig spurtare övre längre distanser och nu en startsnabb spetss..


Från starttrög hårding som ofta fick gå utvändigt till ursinnig spurtare övre längre distanser och nu en startsnabb spetssprinter.
Who’s Who genomgått en metamorfos under karriären.
På tisdagen visade han sig flygfärdig när han sprintade ifrån världseliten i Hugo Åbergs Memorial.
- Jag vet att hästen är startsnabb om man vill att han ska öppna. Men Örjan har aldrig använt det, han har aldrig behövt använda det. Idag gjorde vi det och det blev rätt enkelt. Det var ett ganska tråkigt lopp att titta på, men jag var väldigt nöjd, konstaterade Pasi Aikio sedan han fått se Örjan Kihlström hålla ut konkurrenterna, dämpa farten, och speeda ifrån på upploppet.
Eller som måltvåan Johan Untersteiner summerade loppet efter att ha surfat med från ledarryggen bakom Cyber Lane.
- Det var rafflande, i 200 meter.
Det var när startrusningen la sig och kort efteråt som loppets favorit Very Kronos galopperade, i rygg på en bromsande Night Brodde och Conrad Lugauer.
- Det var trångt om positionerna runt första sväng, sedan tar det lite stopp. Det är inte så att det är emot reglementet, men det blir ett stopp som inte Very Kronos klarar av. Han är speciell, det krävs inte jättemycket för att han ska galoppera, nu blev det ett stopp framför och det reder han inte ut, förklarade körande Erik Adielsson.

Dämpade till 1.20-fart
Faktum är att stoppet varade betydligt längre än så. Medan Lugauer försökte köra så långsamt han kunde på utsidan så gömde nämligen övriga kuskar sina hästar i kön. Därför tilläts Örjan Kihlström köra en lång bit i 1.20-fart, varva på i sammanhanget skrattretande 1.12,1, och förvandla Åbergs 2021 till raka motsatsen till den utslagsgivande fartfest som loppet brukar vara.
Men Who´s Who behöver givetvis inte be om ursäkt för något. Nästan lika fort som han öppnade första 200 avslutade han sista 200. Och sällan har en häst sett så obrukad och kaxig ut samtidigt som han kasserat in 1 609 000 kronor i landets näst största sprinterlopp.
- Det var helt underbart när han fick ledningen och fick bestämma, då kändes allting tryggt. Jag tycker att den här hästen är så fantastisk och är bara så glad att vi får jobba med en sådan häst. Nu är det bara ren glädje, fortsatte Pasi Aikio.
Klungspurten vanns av uppstickaren Upstate Face som visade att han kommit till eliten för att stanna.

Världstid av Bengurion Jet – Åby Stora Pris nästa
Men sömnpillret i huvudloppet innebar inte att den farttörstande delen av publiken behövde vända hemåt i frustration.
Kvällens fartfest fixade nämligen Alessando Gocciadoro och Bengurion Jet i fyraåringsloppet.
Hästen må ha visat enorm kapacitet sedan han kom till den italienske championtränaren vid årsskiftet, men att han skulle springa två sekunder snabbare än hästarna i Åbergs och dundra runt på världstiden 1.08,8/1 640 meter autostart med sträckta linor över mål var ändå svårt att föreställa sig på förhand.
- Det är en fantastisk häst, men det här var till och med bättre än jag trodde. Idag ville jag för första gången prova att ladda med honom bakom bilen och det visade han att han klarade av. Banan är fantastisk, han är inte van att tävla på sådana underlag i Italien, förklarade Gocciadoro.
Och vem är egentligen bäst av de båda Maharajah-sönerna, Who’s Who eller Bengurion Jet? Svaret lär komma på Åby 14 augusti. Båda hästarna bjöds nämligen in, och tackade preliminärt ja, till landets mest udda miljonlopp, Åby Stora Pris över tre kilometer.

Dubbeljackpot på lördag
Gocciadoro följde upp med nästa storfavorit Colibri Jet som var nästan lika överlägsen bland treåringarna.
Och gästerna fortsatte att ta för sig.
Nederländske segermaskinen Indigo bombade till spets från ytterspår för Rick Ebbinge medan danske Billie Time blåste runt konkurrenterna i spåren sista 700 för Flemming Jensen.
Två hemmasegrande Oscar kompletterade en favoritfylld V75.
Örjan Kihlström bjöd en snygg ryggresa till Joakim Lövgrens Oscar L.A. medan Ken Ecce eldade undan i front i stayerloppet bakom Tomas Malmqvists M.T.Oscar.
Utdelningen för sju rätt stannade vid futtiga 451 kronor medan 12,7 miljoner vandrar vidare till lördagen på Hagmyren i form av jackpot.

Robin Johansson, Kanal 75


Det torde vara den snabbaste öppning som körts över lång distans i Sverige.Favoriten Handsome Brad laddades som väntat och höll h..


Det torde vara den snabbaste öppning som körts över lång distans i Sverige.
Favoriten Handsome Brad laddades som väntat och höll hovarna främst in i första sväng. I normala fall hade det inneburit att utvändiga hästen gett upp och backat ner bakom.
Men Ulf Eriksson och Milligan’s School hade inte en tanke på att ta upp. Strax innan klockorna stannade på 1.06,4 första 500 så fann en frustrerad Carl Johan Jepson det för gott att ge sig och släppa förbi det frustande ångloket på utsidan.
Det var ett klokt beslut.
- Vi fick en halv längds övertag direkt från start, då var det bara att chansa och köra. Han höll för en riktigt hård öppning i Åby Stora Pris över tre kilometer för ett par år sedan så jag visste att han tålde det, kommenterade Eriksson sin vinstgivande taktik.

”Aldrig varit med om en häst som tål hög fart så länge”
För Handsome Brad och övriga hästar i främre träffen blev alla rejält trötta.
Alla utom Milligan’s School.
Stefan Melanders åttaåring må ha sprungit in fyra miljoncheckar sedan han importerades till Sverige, men frågan är om han någon gång varit lika bra som nu.
Trots vansinnesöppningen kunde Ulf Eriksson defilera upploppet ner medan Milligan School ökade avståndet till klungan för varje steg.
Segertiden 1.11,6/2 640 meter autostart var en putsning av självaste Ready Express löpningsrekord från 2017.
- Han har krafter kvar i mål efter att ha sprungit en 1.11-tid över lång distans, det är en enorm häst. Man slutar aldrig att förundras över hur fräsch och fin han är. Det är inte den snabbaste hästen på speed, men när man kommer ner i 1.10-fart så känner man vilken motor det är. Det är att kul när man lättar på tömmarna så bara lämnar han dem. Jag har aldrig varit med om en häst som tål så hög fart så länge, njöt Eriksson.
Lika glad var förstås tränarsambon Catarina Lundström.
- Vad är det med hästen? Han är som en retad tiger. Han har levt om i boxen och är så jäkla laddad. Jag trodde att öppningen skulle bli för tuff, men han såg ju grym ut. Det är lite chock nu faktiskt, men kul att han får utdelning på den här formen. Det är en riktig hedershäst.

Utslagsgivande upplopp
Axevallas signum är landets längsta upplopp och den inledande avdelningen gav prov på vad det kan betyda. Adde S.H. och Beartime satt sist vid ingången till rakan, men avslutade fortare än övriga vilket precis räckte för att hinna upp ledande Final Dream. Kuskpausande Peter Untersteiner kunde nöjt konstatera att den förre fick nosen först understödd av sonen Johan.
- Det var osannolikt att han skulle hinna fram, men det blev verkligen en scenförändring. Det här upploppet, det är något märkligt hur utslagsgivande det kan vara sista 30 meterna. Vi bara jublade, konstaterade Untersteiner senior.
Junior följde upp med att visa upp sitt styrkefenomen Maestro Crowe i bästa författning.
- Jag tänkte att jag kanske la en speed för mycket när jag försökte köra till ledningen och var rädd att den skulle i benen. Men det gjorde den inte. Han bara tågade på och var bara bäst. Nu går det att reglera honom nästan som en vanlig häst, det är skönt när utvecklingen går åt det hållet, konstaterade Johan Untersteiner sedan han sänkt motståndet utvändigt över tre varv.
En annan kusk som står vid sidan för tillfället är Joakim Lövgren. Men styrningen bakom Versace Broline kunde han inte ha gjort bättre själv. Peter Ingves angrep från kön i precis rätt läge och överrumplade ledande Havbergs Classic. Från ledningen har Versace Broline aldrig förlorat och den sviten höll han utan problem.

Gästerna höll för favorittrycket
Nederländske sexåringen Zion Font gästade med 17 segrar på 20 starter och fick favoritförtroendet av spelarkåren. Det visade sig väl motiverat då hästen krossade motståndet den tunga vägen.
- Hästen gjorde ett otroligt lopp, han var verkligen stark och bättre än jag hade förväntat mig idag. Om han får fortsätta vara frisk så kommer han att utvecklas ännu mer, konstaterade körande Rick Ebbinge.
En annan utländsk favorit som höll var Alessandro Gocciadoros Amornero Roc. Mika Forss körde resolut till ledningen och hade allt under kontroll även om det tog emot sista biten.
Det innebar att utdelningen på V75 hade blivit löjligt låg om omgångens mest spelade häst Nymke Brigadoon också gjort sitt. Björn Goop såg ut att ha allt under kontroll i ledningen, men skuggande Dream of MoneyD.E. fick luckan kort före mål och exploderade förbi i ett imponerande speedryck för Hans Crebas.
Detta till glädje för alla som lyckades pricka sju rätt och belönades med 20 651 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

Den nya plattformen för start- och resultatlistor kommer lanseras efter sommaren. Information från ATG kommer gå ut i god tid innan lansering.
Tills vidare kommer start- och resultatlistor fortsatt finnas tillgängliga här på Kanal75.se.

Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor efter flytten var vänlig mejla ATG med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


Jeroen Engwerda tillhör Nederländernas mest framgångsrika tränare och driver sitt stall med bas i Biddinghuizen, strax nordöst om Amst..


Jeroen Engwerda tillhör Nederländernas mest framgångsrika tränare och driver sitt stall med bas i Biddinghuizen, strax nordöst om Amsterdam. Svenska spelare har lärt sig att ge akt på när tränaren besöker våra banor med sina hästar, som i regel alltid körs av skicklige Rick Ebbinge. Han vann för övrigt Kusk-VM då mästerskapet avgjordes senast, i Sverige 2019.

Gustafson har fått det rätta läget
När V75® den här lördagen avgörs på Axevalla hittas duon i inte mindre än tre av avdelningarna – och det är tre riktigt spännande hästar man har med sig. I den inledande Silverdivisionen är bidraget 3 Gustafson (V75-1) som vi såg vinna från spets på 1.10,8 över 1640 auto i Halmstad förra sommaren. Precis som då, är det fint läge bakom bilen och sprinterdistans nu. 
– Han är okej för dagen och gick bra i ett provlopp förra veckan och vi ser fram mot det här loppet. När hästen är bra så är han väldigt bra. Han känns fin för dagen men samtidigt är han ofta lite upp och ner, man vet inte alltid var man har den här hästen, det brukar man få reda på mer exakt väl i loppet. Men som sagt när han tävlar på topp så kan han vinna ett sådant här lopp. Han är mycket snabb ut och fick ju ett bra läge här, säger Jeroen Engwerda.

Intressant start för segermaskinen
Vi bläddrar fram till Klass 1-försöket för att hitta 5 Zion Font (V75-5) som är en italienskfödd valack med ett minst sagt gott facit. På 20 starter har det blivit 17 segrar. Efter ett uppehåll var hästen senast tillbaka i ett lopp på Duindigt där det, förstås, blev seger. Men på svensk mark är segerstaplaren ännu relativt oprövad. Hästens enda start i Sverige skedde för två år sedan då han i Johan Jacobssons Minne på Jägersro slutade fyra bakom en viss Campo Bahia.
– Zion Font fortsätter att vinna, men det har också varit mot lättare motstånd än det han möter nu, det här blir väl hans första lite större race. Vi hade honom i vårt svenska stall redan förra sommaren och hade tänkt göra ett par starter i Sverige då, men tyvärr blev han skadad och det tog lite tid att få hästen tillbaka. Han har bara gjort en start i Sverige hittills, det var som fyraåring och då mötte han Campo Bahia.., berättar Jeroen och fortsätter:
– Jag tycker han gjorde det okej i comebacken senast och han kommer nog vara bättre med det loppet i kroppen. Hästen kan öppna bra bakom bilen, men det är svårt för mig att sätta in honom i sammanhanget.

Velten Versailles hade otur i Paris
3 Velten Versailles (V75-7) startar i Bronsdivisionen och har också tidigare visat sig på styva linan på svensk mark. Sexåringen med 11 segrar på sina 18 starter vann bland annat en Klass 2-final i samband med Åby Stora Pris-dagen för två år sedan. Hästen kommer närmast från två framträdanden i Frankrike.
– Velten Versailles har gjort två starter i Frankrike nu men hade otur senast då han var ute i ett tufft lopp. Han låg bakom den ledande favoriten, men den stannade till lite vilket orsakade att vår häst slog sig på ett knä och galopperade. Han har visat fin form i loppen före det och han kan ju också gå iväg väldigt fort från start, men det taktiska lämnar jag åt Rick Ebbinge att avgöra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


De holländska banorna har varit stängda på grund av Corona-pandemin, men från och med 1 juli har den restriktionen tagits bort och nu t&au..


De holländska banorna har varit stängda på grund av Corona-pandemin, men från och med 1 juli har den restriktionen tagits bort och nu tävlas det som vanligt igen (men utan publik).
Detta fick de holländska tränarna Jeroen Engewerda och Paul Hagoort att öppna filial i Sverige under uppehållet på hemmaplan.
Nu har Paul Hagoort 15 hästar stående på Tommy Karlstedts Dunevad travcamp utanför Skene, cika fem mil från Göteborg och i nära anslutning till Landvetter flygplats.
- Jag har två skötare här hela tiden, som får vara självgående ibland. Men jag och kusken Robin Bakker turas om att komma hit och sköta träningen, berättar Paul.
Paul Hagoort är van att tävla i olika länder med hästarna. Då det bara är Wolvega-banan som har bra ekonomi i hemlandet, åker han gärna till Frankrike eller Tyskland med sina travare.
- Det är olika typer av travsport i de olika länderna, olika system. I Sverige behöver man ha speediga hästar, eftersom det är oerhört viktigt att få bra position i loppen. I Frankrike behöver man kraftfulla eller i alla fall tuffa hästar, för att det ska gå bra. Det behövs speed där också men det är viktigare att hästarna är starka.
Paul vill inte säga att något land är bättre eller sämre, att tävla i.
- För mig handlar det om att kunna anpassa mig och de hästar som jag har, till den plats där vi tävlar, att ”go with the flow” så att säga. Det är det enda sättet att tjäna pengar.

”Får han rätt lopp kan han vinna”
På Axevalla i helgen har Paul tre V75-hästar. En på lördagen och två på Stochampionats-söndagen.
Angående lördagens start i V75-7 med 7 Hummer Scott säger Paul:
- Hummer Scott hade jag precis fått i träning, innan vi öppnade filialen i Sverige.  Han har tränats av min vän Dion Tesselaar i Holland i alla år. Han fungerar bra i det ”svenska systemet”. Med det menar jag att han kan öppna bra bakom bilen för att få position i loppen, det är viktigt.
Paul säger att Hummer Scott är ganska oberoende av löpningsförlopp, men har haft lite otur i sina två senaste lopp, när han fått stryk av Björn Goops Inspector, som han slipper möta nu.
- Jag trodde tidigare att det här är en häst som behöver gå på rulle.
I ett par lopp i Holland har han suttit fast till 200 meter kvar och sedan nästan ”exploderat”, när han fått fritt. Men jag tycker att han visade näst senast på Åby, att han tål att göra lite själv i loppen också.
Vad är dina förväntningar på lördag på V75?
- Han duger i klassen. Får han rätt lopp så kan han vinna.
Sexårige Hummer Scott har varit tvåa i sina tre Sverige-starter och senast på Åby satt han fastlåst, så det borde vara hans tur nu.

”Räds inte dödens”
Bästa vinstchansen på V75 i helgen är dock 2 Vice Versa Diamant i V75-3 på söndagen. En fyraårig valack, som inte kan sägas vara särskilt tidigt utvecklad, men nu när polletten ramlat ner så har han fyra raka segrar sedan debuten.
- Det har varit mycket jobb med att få honom redo för tävling. Men det är en rejäl typ som inte räds ”dödens”, om det skulle vara så. Den enda svagheten han har, är att han är känslig för tempoväxlingar. Så det måste kusken se upp med.
Holländske toppkusken Rick Ebbinge kör Hagoorts hästar på Axevalla. Vice Versa Diamant har segrat två gånger i Holland och två gånger i Sverige och har körts varje gång av Robin Bakker.
Har Vice Versa Diamant bra vinstchans igen?
- Det är klart att jag har störst förhoppningar på honom i helgen. Han står dessutom perfekt inne på startvolten, han har tjänat nästan 122 000 kronor och tillägget går vid 125 000 kronor.
8 Korona Pharma i V75-4 på söndagen?          
- Jag blir glad om hon slutar bland de fem främsta. Hon tränar bra, men det är ett komplicerat sto och hon startar i stark omgivning nu. Hon kanske gör någon start till här i Sverige, händer det inget så åker hon tillbaka till Holland efter ytterligare en start eller någonting sådant. Hon kom hit bara för att hon inte hade några lopp i Holland när vi startade igång filialen.
De andra två V75-hästarna i helgen, Hummer Scott och Vice Versa Diamant, hur länge kommer de att fortsätta att tävla i Sverige?
- Om det fungerar ekonomiskt, om det går hyfsat i loppen, tävlar de nog här fram till oktober.

Robert Okpu, Kanal 75


Det var favoritbetonade tävlingar i Halmstad och gulddivisionen såg ut att följa mönstret. Velvet Gio kom från flera topprestationer ..


Det var favoritbetonade tävlingar i Halmstad och gulddivisionen såg ut att följa mönstret. Velvet Gio kom från flera topprestationer och när han nu fick överta ledningen utan strid och varvade på för klassen mycket långsamma 1.15,3 var det upplagt för promenadseger. Men Generaal Bianco tassade med i rygg och sedan luckan uppenbarat sig i slutkurvan avväpnade han enkelt ledaren över upploppet.
- Det var riktigt härligt. Av någon anledning har han tänt till som i fornstora dagar och han har gjort två kanonlopp på raken. Jag ändrade lite på träningsupplägg och lite på utrustningen också. Man får ju prova sig fram när det inte funkar fullt ut. Det har ju blivit över förväntan men där ser man, man ska inte ge upp i första taget, sa Peter Untersteiner och fyrade av dagens största segerleende.
Generaal Bianco gjorde sig känd som en superspurtare när han kom till Peter Untersteiner från Nederländerna 2017. Men på senare tid har han inte visat samma gnista i loppen. Fram till nu...
- Han har gett oss så mycket glädje. Han var nästan en ”nollehäst” när han kom och har gått upp i guld. Nu har han vunnit guld också. Det känns verkligen bra, sa Untersteiner.
Cyber Lane spurtade också mycket vasst och skar mållinjen som trea bakom favoritspelade Velvet Gio, som trots andraplatsen knappast kan få godkänt för sin insats.
- Han var seg. Jag fick köra relativt sakta och han kanske är bättre med jämnare fart, men jag drog upp tempot rejält varvet kvar och han var seg. Det är svårt att säga vad det beror på. Banan är fin men det är dåligt väder och han kanske helt enkelt inte trivdes i dag, sa kusken Ulf Ohlsson.

Topprestation av Gustafson
Holländaren Gustafsson har vunnit på V75® i Sverige förr och han var väl påpassad av spelarna när han nu gjorde årsdebut. Men att han i första starten sedan oktober skulle dundra hem silverdivisionen på mycket snabba 1.10,8 över 1 640 meter med bilstart överträffade alla förväntningar. Världsmästaren Rick Ebbinge, som är ny medlem i 1 000-klubben, körde till ledningen och där valde han att hålla tempot uppe. Det bekom inte den Jeroen W.M. Engwerda-tränade sjuåringen som sänkte sitt rekord med en dryg sekund när han höll undan med säker marginal före snabbt avslutande Sevilla.

Imponerande italienare
Sjuårige Unoicsdue Gnafa hade inga märkvärdiga meriter med sig när han kom från Italien till Björn Goop under våren. Men i den nya regin har han blommat ut. Med två starka prestationer bakom sig spelades han till V75-omgångens största favorit i klass I. Det visade sig vara rätt agerat av spelarkollektivet. Att det krävdes 1.08,4 första halvvarvet för att komma till ledningen bekom inte hästen som drog musten ur konkurrenterna under slutrundan och stack undan till överlägsen seger på snabba 1.11,8 över 2 140 meter med bilstart.
- Det är en fin häst, en stor och rejäl typ. Han har känts bra hela tiden hos oss och gjort tre riktigt bra lopp. Han har blivit bättre för varje lopp och vi hoppas att han ska fortsätta upp i klasserna. Det var en hel del kvar i dag, sa Björn Goop.

Femte raka
I lägsta klassen tog Josef Franzl-tränade tysken Newport Beach femte raka segern sedan Peter Ingves kört till ledningen efter ett halvvarv.
- Han var inte så snabb från början men efter 150 meter hade han travat in sig och då var det tack och hej, sa segerkusken.
Wången Cup-finalen vanns av Kevin Oscarsson med Håkan K Perssons Bring Me Money, diamantstoet gick till Jörgen Westholms Hossiana Boko (Björn Goop) och den avslutande bronsdivisionen såg Robert Berghs Ivory du Quattro som segrare. Det gjorde att utdelningen för sju rätt på V75 betalade 36 500 kronor. Sex rätt gav 120 kronor och då femrättsutdelningen understeg 15 kronor väntar jackpot på V75 nästa lördag. Då beräknas sjurättspotten uppgå till 59 miljoner kronor. Men redan på söndagen ska nya V75-miljoner rulla när Jarlsberg står värd för spelformen.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-7 Urbanio* Urbanio*   [h 3] 1609/6 C 3 12.8 476
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-7 Balamanco* Balamanco*   [v 8] 2140/6 C str
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-2 Constantia River* Constantia River*   [s 7] 1640/4 B 2 12.1 35
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-11 Trecciadoro Rex* Trecciadoro Rex*   [s 4] 2140/7 C 4 12.4 421
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-6 Touch of Wind Bi* Touch of Wind Bi*   [s 4] 2140/1 B 6 13.4 157
2016-04-30 2016-04-30 Åby-12 Delphine Flevo* Delphine Flevo*   [s 6] 1640/9 B str
2016-04-30 2016-04-30 Åby-8 Touch of Wind Bi* Touch of Wind Bi*   [s 4] 2140/8 D 5 13.4 200
2016-04-30 2016-04-30 Åby-3 Edgar Flevo* Edgar Flevo*   [h 5] 2660/14 A 0 15.0 87
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-10 Urmia* Urmia*   [s 4] 2140/7 A 0 13.6 203
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-6 Tuxedo Bi* Tuxedo Bi*   [v 5] 2140/1 B 3 12.3 83
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-8 Everton* Everton*   [v 6] 2140/2 C 1 12.2 154
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-6 Tuxedo Bi* Tuxedo Bi*   [v 5] 2640/7 D 1 14.0 33
2018-12-15 2018-12-15 Åby-3 Hardwell de Heot* Hardwell de Heot*   [v 4] 2640/2 B str
2018-12-15 2018-12-15 Åby-8 Velten Versailles Velten Versailles   [h 3] 2140/4 C 1 14.3 35
2018-12-15 2018-12-15 Åby-11 Tuxedo Bi* Tuxedo Bi*   [v 6] 2140/2 A 1 13.6 46
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-9 Gustafson* Gustafson*   [v 5] 1640/7 A 7 13.5 22
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-3 Velten Versailles Velten Versailles   [h 3] 2140/3 B 1 14.7 15
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-6 Kees Bokma* Kees Bokma*   [v 6] 1640/4 A 0 14.8g 33
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-2 Vive le Vent* Vive le Vent*   [s 4] 1640/5 B 0 g 17
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-9 Gustafson* Gustafson*   [v 5] 2140/5 B 1 12.0 30
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-3 Gustafson* Gustafson*   [v 5] 2140/9 D 2 12.1 93
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-9 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 5] 1609/11 A 2 10.5 29
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-2 Touch of Wind Bi* Touch of Wind Bi*   [s 6] 2140/4 C 2 12.9 34
2018-06-28 2018-06-28 Åby-2 Caloy Caloy   [v 6] 2140/1 D 2 15.6 144
2018-06-28 2018-06-28 Åby-4 Te Quiero Grif Te Quiero Grif   [h 6] 1640/10 C 2 11.6 40
2018-06-28 2018-06-28 Åby-5 Brilliance Brilliance   [s 7] 2140/9 D 5 13.7 474
2018-06-28 2018-06-28 Åby-6 Guideline Guideline   [v 5] 1640/11 B 2 12.1 144
2018-06-28 2018-06-28 Åby-7 Slade H.H. Slade H.H.   [v 6] 2140/9 C 3 14.6 154
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-6 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 5] 2140/10 B 1 13.1 40
2018-04-28 2018-04-28 Åby-6 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 5] 2140/11 A 1 13.1 51
2018-04-28 2018-04-28 Åby-8 Touch of Wind Bi* Touch of Wind Bi*   [s 6] 1640/5 B 7 13.0 156
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-1 Zed Gifont* Zed Gifont*   [v 4] 2140/5 C 3 15.6 16
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-5 Zion Font* Zion Font*   [v 4] 2160/10 C 4 13.3 250
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-5 Ike Schermer Ike Schermer   [v 4] 2140/6 A 1 11.8 20
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-11 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 6] 2140/5 A 5 11.8 83
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-9 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 6] 1640/6 A 2 11.2 31
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-11 Ike Schermer Ike Schermer   [v 4] 2140/4 A 1 13.1 20
2019-08-21 2019-08-21 Jägersro Trav-11 Ike Schermer Ike Schermer   [v 4] 2640/7 B 5 12.8 69
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-8 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 6] 2140/5 B 3 10.7 100
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-9 Vive le Vent* Vive le Vent*   [s 5] 2140/11 C 3 14.3 184
2019-08-10 2019-08-10 Åby-6 Velten Versailles Velten Versailles   [h 4] 2140/3 D 1 13.8 16
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-3 Vive le Vent* Vive le Vent*   [s 5] 2140/2 C 4 13.6 84
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-6 Ike Schermer Ike Schermer   [v 4] 2140/6 A 1 12.7 17
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-9 Gustafson* Gustafson*   [v 6] 2140/5 B 0 13.0 79
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-6 Unar Bi* Unar Bi*   [s 6] 2140/7 A 2 13.3 16
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-7 Vive le Vent* Vive le Vent*   [s 5] 2140/12 C 2 14.7 30
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-9 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 6] 1640/6 A 1 10.8 19
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-8 Velten Versailles Velten Versailles   [h 4] 2140/9 D 1 13.7 25
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-1 Jackpot Band Jackpot Band   [v 4] 2140/4 A 1 15.1 21
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-2 Pyrmo Pyrmo   [h 6] 2640/10 D 1 26.1 62
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-4 Järvsö Bukefalos Järvsö Bukefalos   [v 6] 2140/6 B 8 29.8 81
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-5 Vellum Paper Vellum Paper   [s 5] 1640/12 B 6 14.0 95
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-6 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 5] 2640/4 D 8 15.2 313
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-3 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 9] 1640/12 D 8 14.0 874
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-5 Bottnas Fantom Bottnas Fantom   [v 4] 2140/6 D 2 15.0 16
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-6 Strikkeprinsen* Strikkeprinsen*   [v 11] 1640/11 B 11 26.1g 257
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-8 Tjalle Tjalle   [v 4] 2640/2 C 6 17.2 376
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-9 Love Dancer Love Dancer   [v 9] 2140/4 C 6 13.9 436
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1640/8 B 7 14.4 239
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-5 Fabulous Journey Fabulous Journey   [s 4] 2140/4 B 1 15.5 18
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-7 Eli's Surprise Eli's Surprise   [v 6] 2640/12 D 5 17.6g 510
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-8 Isabelle Boko Isabelle Boko   [s 4] 2140/3 A 3 16.9 50
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-9 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 7] 2140/2 D 0 g 650
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-2 Höstbo Irene Höstbo Irene   [s 8] 2140/1 C 4 28.7 100
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-4 Råsa Night Råsa Night   [s 7] 1640/12 D 8 16.3 453
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-5 Francky des Molles Francky des Molles   [h 4] 2140/6 D 0 g 97
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-7 Beauty Taste Beauty Taste   [s 7] 2140/7 C 5 16.8 386
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-8 Dream Cash Dream Cash   [h 4] 2640/2 C 2 16.7 23
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-4 Deep Pockets Deep Pockets   [v 4] 1640/4 C 1 12.0 21
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-1 Volusia Bell Volusia Bell   [s 4] 2140/10 B 3 15.0 392
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-3 La Surprise Tooma La Surprise Tooma   [s 4] 2140/3 C 12 16.7 427
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-4 Forever Newport Forever Newport   [v 7] 2640/12 C 7 15.3 485
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-4 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 6] 2140/6 B 1 13.1 18
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-8 Hidde Greenwood* Hidde Greenwood*   [v 5] 2640/10 A 4 16.3 37
2019-04-27 2019-04-27 Åby-6 Kees Bokma* Kees Bokma*   [v 7] 2140/12 D 6 14.3 111
2019-04-27 2019-04-27 Åby-10 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 6] 2140/9 A 6 12.6 71
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-6 Gina Schermer* Gina Schermer*   [s 6] 1640/7 B 2 11.7 16
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-8 Kees Bokma* Kees Bokma*   [v 7] 2140/8 C 0 14.2 39
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-6 Tuxedo Bi* Tuxedo Bi*   [v 7] 3180/14 A 6 16.3 35
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-8 Unar Bi* Unar Bi*   [s 6] 2140/15 A 2 14.8 53
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-7 Comanche Moon Comanche Moon   [h 7] 2140/8 D 4 12.7 720
2020-10-10 2020-10-10 Åby-4 Ahura Mazda Font* Ahura Mazda Font*   [s 4] 2140/14 A 2 13.4 24
2020-10-10 2020-10-10 Åby-10 Iron Vivant* Iron Vivant*   [v 8] 2680/10 C 5 14.3 142
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-6 Ace Gio Gar* Ace Gio Gar*   [v 4] 2140/9 A 1 16.1 18
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-1 Lilliannes Love Lilliannes Love   [s 2] 1640/2 C 1 17.3 12
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-4 Irma's Cash Irma's Cash   [s 3] 2140/8 D 0 16.8g 601
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-5 Gangster* Gangster*   [h 4] 2640/2 A 0 g 20
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-4 Velten Limelight* Velten Limelight*   [v 5] 2140/9 A 5 13.9 22
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-6 Hurricane N.L.* Hurricane N.L.*   [v 6] 2680/11 B 0 16.3 48
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-8 Jessy Schermer* Jessy Schermer*   [s 4] 2160/11 B 0 16.3 26
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-2 Zachary Font* Zachary Font*   [v 5] 2660/8 A 1 15.5g 22
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-3 Velten Swarovski* Velten Swarovski*   [v 4] 1640/1 B 1 14.3 13
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-6 Jambers* Jambers*   [h 4] 2640/8 A 0 16.0 41
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-10 Ace Gio Gar* Ace Gio Gar*   [v 4] 2160/13 A 6 16.2g 18
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-2 Konan Greenwood* Konan Greenwood*   [h 3] 2140/6 A 1 17.9 16
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-6 Arwen As* Arwen As*   [s 4] 2140/6 A 0 15.4 27
2020-09-23 2020-09-23 Åby-1 Lilliannes Love Lilliannes Love   [s 2] 1640/11 D 0 g 22
2020-09-23 2020-09-23 Åby-5 Alex H.P.* Alex H.P.*   [h 4] 2640/8 B 6 15.5 215
2020-09-23 2020-09-23 Åby-8 Velten Limelight* Velten Limelight*   [v 5] 2140/5 B 7 13.6 30
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-4 Hurricane N.L.* Hurricane N.L.*   [v 6] 2140/2 C 0 g 33
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-6 Jessy Schermer* Jessy Schermer*   [s 4] 2160/10 A 1 15.6 19
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-8 Dallas As Dallas As   [s 5] 2140/1 C 3 13.0 286
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-9 Ahura Mazda Font* Ahura Mazda Font*   [s 4] 2140/5 A 1 12.7 16
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-1 Zuleika Font* Zuleika Font*   [s 5] 2140/3 A 0 15.3g 27
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-4 Iron Vivant* Iron Vivant*   [v 8] 2140/11 B 2 13.4 48
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-5 Konan Greenwood* Konan Greenwood*   [h 3] 2140/4 B 2 16.6 33
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-7 Marys Overagain Marys Overagain   [v 3] 2140/2 C 4 18.0 273
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-8 Zachary Font* Zachary Font*   [v 5] 2140/2 B 1 14.1 12
2020-09-09 2020-09-09 Åby-2 Ace Gio Gar* Ace Gio Gar*   [v 4] 2140/4 B 1 15.4 22
2020-09-09 2020-09-09 Åby-4 Ahura Mazda Font* Ahura Mazda Font*   [s 4] 2140/5 B 1 13.5 15
2020-09-09 2020-09-09 Åby-6 Velten Limelight* Velten Limelight*   [v 5] 1640/5 C 4 11.9 15
2020-09-09 2020-09-09 Åby-7 Callum N.O.* Callum N.O.*   [h 5] 2640/3 C 5 15.0 518
2020-09-09 2020-09-09 Åby-9 Ike Schermer Ike Schermer   [v 5] 2140/12 C 0 14.8 117
2020-09-04 2020-09-04 Jägersro Trav-1 Velten Swarovski* Velten Swarovski*   [h 4] 2140/7 A 1 16.9 21
2020-09-04 2020-09-04 Jägersro Trav-2 Jessy Schermer* Jessy Schermer*   [s 4] 1640/5 B 1 14.3 12
2020-09-04 2020-09-04 Jägersro Trav-7 Racing in Time* Racing in Time*   [v 4] 2640/1 C 0 g 22
2020-08-26 2020-08-26 Åby-9 Iron Vivant* Iron Vivant*   [v 8] 3140/1 C 0 15.5 46
2020-08-20 2020-08-20 Åby-3 Konan Greenwood* Konan Greenwood*   [h 3] 2140/12 D str
2020-08-20 2020-08-20 Åby-6 Racing in Time* Racing in Time*   [v 4] 2140/12 C 2 14.5 109
2020-08-20 2020-08-20 Åby-7 Harrison Boko* Harrison Boko*   [v 6] 2140/7 D 5 14.4 256
2020-08-20 2020-08-20 Åby-9 Hurricane N.L.* Hurricane N.L.*   [v 6] 1640/4 D 6 12.7 91
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-2 Athos Race Athos Race   [v 8] 2160/11 B 2 13.2 36
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-5 Jessy Schermer* Jessy Schermer*   [s 4] 2140/1 A 4 15.1 23
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-4 Iron Vivant* Iron Vivant*   [v 8] 3218/8 D 1 14.9 39
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-6 Alex H.P.* Alex H.P.*   [h 4] 1609/7 B 5 11.7 76
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-10 Arwen As* Arwen As*   [s 4] 1609/10 A 6 11.9 35
2020-08-13 2020-08-13 Åby-2 Kansas Lobell* Kansas Lobell*   [h 3] 2140/2 D 2 15.4 52
2020-08-13 2020-08-13 Åby-3 Benellie Benellie   [s 5] 2140/4 D str
2020-08-13 2020-08-13 Åby-5 On Track Mistress On Track Mistress   [s 4] 2140/7 B 0 15.0 29
2020-08-13 2020-08-13 Åby-6 Global Viscount Global Viscount   [v 5] 2640/2 D 1 14.1 119
2020-08-13 2020-08-13 Åby-7 Ike Schermer Ike Schermer   [v 5] 1640/9 B 3 12.0 41
2020-08-13 2020-08-13 Åby-8 TheBankonBroadway* TheBankonBroadway*   [s 3] 2140/2 B 2 15.7 14
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-6 Jonah Vredebest* Jonah Vredebest*   [s 4] 2140/8 B 0 13.9 73
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-8 Velten Limelight* Velten Limelight*   [v 5] 1640/7 B 4 12.0g 64
2020-08-08 2020-08-08 Åby-4 Panoramic Panoramic   [v 10] 1640/5 D 4 11.0 168
2020-08-08 2020-08-08 Åby-10 Gustafson* Gustafson*   [v 7] 2140/12 C 0 12.9 207
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-4 Alex H.P.* Alex H.P.*   [h 4] 3140/3 C 0 17.1g 21
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-7 Jessy Schermer* Jessy Schermer*   [s 4] 2140/5 B 2 14.4 27
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-4 Gustafson* Gustafson*   [v 7] 1640/8 C 0 16.0g 49
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-6 Kilimanjaro* Kilimanjaro*   [h 3] 1640/9 C 6 12.4 173
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-12 Zachary Font* Zachary Font*   [v 5] 2140/11 A 4 13.9 31
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-1 Jonah Vredebest* Jonah Vredebest*   [s 4] 1609/4 A 2 14
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-3 Arwen As* Arwen As*   [s 4] 1609/1 A 1 12.2 14
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-6 Harrison Boko* Harrison Boko*   [v 6] 2140/8 C 4 15.3 50
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-7 Livi Precious Livi Precious   [s 3] 1640/4 C 4 14.8 33
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-8 Tobeanunorasinner Tobeanunorasinner   [s 4] 1640/3 C 0 15.4 83
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-3 Highland Sisu Highland Sisu   [s 3] 2140/2 C 5 17.2 60
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-6 Jessy Schermer* Jessy Schermer*   [s 4] 1640/11 C 3 13.1 35
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-7 Global Viscount Global Viscount   [v 5] 2140/3 D 0 g 92
2020-07-23 2020-07-23 Åby-5 Kaj di Quattro* Kaj di Quattro*   [v 3] 2160/4 C 6 15.8 119
2020-07-23 2020-07-23 Åby-6 Jambers* Jambers*   [h 4] 2640/4 B 0 16.1 14
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-1 Katalonia* Katalonia*   [s 3] 2140/6 B 3 17.7 23
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-2 Bentley As* Bentley As*   [s 3] 2140/12 B 2 15.9 72
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-8 Vice Versa Diamant* Vice Versa Diamant*   [v 4] 2140/2 B 0 21.4g 20
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-9 Korona Pharma* Korona Pharma*   [s 3] 2140/8 D 7 13.6 1522
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-2 Jungle Renka* Jungle Renka*   [s 4] 2140/2 A str
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-3 Zante Grif* Zante Grif*   [s 5] 2140/10 C 1 13.3 34
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-11 Hummer Scott* Hummer Scott*   [v 6] 1640/7 B 0 11.5 42
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-2 Barty Laksmy* Barty Laksmy*   [h 3] 2140/12 C str
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-7 Konark F.Boko* Konark F.Boko*   [s 3] 2140/7 B 7 16.0 185
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-12 Arquana As* Arquana As*   [s 4] 2140/2 D 3 13.1 256
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-13 Zachary Font* Zachary Font*   [v 5] 1640/6 B 1 12.7 16
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-2 Noxx Vrijthout* Noxx Vrijthout*   [h 3] 2140/5 C 1 15.8 14
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-3 Kilimanjaro* Kilimanjaro*   [h 3] 1640/4 B 2 12.1 24
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-4 Zuleika Font* Zuleika Font*   [s 5] 2140/6 A 0 15.3 37
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-6 Alex H.P.* Alex H.P.*   [h 4] 1640/1 A 3 13.3 20
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-7 Kaj di Quattro* Kaj di Quattro*   [v 3] 2140/6 D 5 15.0 188
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-9 Hurricane N.L.* Hurricane N.L.*   [v 6] 2140/4 D 4 13.6 39
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-7 On Track Mistress On Track Mistress   [s 4] 2140/8 B 1 13.9 13
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-8 Velten Limelight* Velten Limelight*   [v 5] 2140/8 A 0 13.1 21
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-2 Harrison Boko* Harrison Boko*   [v 6] 1640/5 C 0 g 17
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-7 Ike Schermer Ike Schermer   [v 5] 3140/12 C 0 17.4 57
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-1 Jonah Vredebest* Jonah Vredebest*   [s 4] 1640/11 A 1 12.7 18
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-3 Jessy Schermer* Jessy Schermer*   [s 4] 2140/4 D 1 15.5 32
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-5 Kansas Lobell* Kansas Lobell*   [h 3] 2140/5 D 4 17.3 15
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-7 Gustafson* Gustafson*   [v 7] 1640/4 D 1 10.8 23
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-11 Velten Versailles Velten Versailles   [h 5] 2140/1 D 7 13.5 95
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-3 Jungle Renka* Jungle Renka*   [s 4] 2140/11 C 5 14.9 27
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-4 Arwen As* Arwen As*   [s 4] 2140/4 B str
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-13 Tuxedo Bi* Tuxedo Bi*   [v 8] 3160/13 C 0 15.2 34
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-5 Ike Schermer Ike Schermer   [v 5] 2140/12 B 7 13.1 69
2020-06-25 2020-06-25 Åby-4 Droit au Coeur* Droit au Coeur*   [v 7] 2640/11 B 1 14.3 28
2020-06-25 2020-06-25 Åby-5 Kate Baldwin* Kate Baldwin*   [s 3] 1640/1 C 6 20.3g 171
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-2 Zachary Font* Zachary Font*   [v 5] 1680/5 B 1 14.4 13
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-3 Hurricane N.L.* Hurricane N.L.*   [v 6] 2880/1 D 7 16.7 26
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-4 Harrison Boko* Harrison Boko*   [v 6] 2080/9 C 2 15.2 81
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-5 Jula Downton Jula Downton   [h 5] 2080/9 D 5 13.1 630
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-7 Alex H.P.* Alex H.P.*   [h 4] 1680/7 A 3 13.4 22
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-2 Jonah Vredebest* Jonah Vredebest*   [s 4] 1640/5 B 1 11.6 15
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-7 On Track Mistress On Track Mistress   [s 4] 2140/2 A 1 14.2 18
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-8 Jessy Schermer* Jessy Schermer*   [s 4] 1640/10 C 0 g 47
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-11 Velten Limelight* Velten Limelight*   [v 5] 1640/7 B 2 11.5 27
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-5 On Track Mistress On Track Mistress   [s 4] 2140/7 A 1 15.2 13
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-8 Kansas Lobell* Kansas Lobell*   [h 3] 2140/10 D 1 17.5 37
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-1 Workaholic Diamant* Workaholic Diamant*   [h 3] 2140/12 D 4 17.1 60
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-3 Alex H.P.* Alex H.P.*   [h 4] 1640/12 A 3 13.0 26
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-4 Velten Versailles Velten Versailles   [h 5] 2140/1 C 3 13.2 25
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-8 Jonah Vredebest* Jonah Vredebest*   [s 4] 1640/11 C 3 12.4 48
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-9 Droit au Coeur* Droit au Coeur*   [v 7] 3640/4 D 4 17.0g 63
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-10 Zuleika Font* Zuleika Font*   [s 5] 2140/1 A 1 15.3 34
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-10 Zachary Font* Zachary Font*   [v 5] 2140/4 B 1 15.0 18
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-5 Arwen As* Arwen As*   [s 4] 1640/5 B 1 13.3 16
2020-06-04 2020-06-04 Åby-2 Livi Precious Livi Precious   [s 3] 2140/12 C 0 17.7 785
2020-06-04 2020-06-04 Åby-4 Zion Font* Zion Font*   [v 5] 2140/8 A str
2020-06-04 2020-06-04 Åby-9 Ike Schermer Ike Schermer   [v 5] 2640/6 B 1 13.8 45
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-4 Zuleika Font* Zuleika Font*   [s 5] 1640/10 A 1 11.8 22
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-6 On Track Mistress On Track Mistress   [s 4] 1640/12 C 2 12.9 106
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-8 Harrison Boko* Harrison Boko*   [v 6] 2640/5 C 3 16.3 39
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-4 Indigo* Indigo*   [v 5] 1640/9 B str
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-5 Jazzy Mad Money* Jazzy Mad Money*   [s 4] 2140/9 B 1 15.7 27
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-9 Alex H.P.* Alex H.P.*   [h 4] 2140/2 B 1 13.8 16
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-6 Velten Limelight* Velten Limelight*   [v 5] 2140/1 C 2 12.7 111
2020-05-27 2020-05-27 Åby-3 Kaj di Quattro* Kaj di Quattro*   [v 3] 2140/3 C 2 15.5 38
2020-05-27 2020-05-27 Åby-7 Hakon von Haithabu Hakon von Haithabu   [v 7] 2660/14 B 5 14.4 54
2020-05-27 2020-05-27 Åby-8 Innovation Love* Innovation Love*   [v 5] 1640/3 C 0 14.4g 41
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-5 Jonah Vredebest* Jonah Vredebest*   [s 4] 1640/1 B 1 12.1 30
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-7 Velten Versailles Velten Versailles   [h 5] 2140/7 D 3 13.0 16
2020-05-20 2020-05-20 Åby-1 Zachary Font* Zachary Font*   [v 5] 2160/14 A 1 15.8 21
2020-05-20 2020-05-20 Åby-6 Zuleika Font* Zuleika Font*   [s 5] 1640/9 C 2 12.2 141
2020-05-20 2020-05-20 Åby-9 Ike Schermer Ike Schermer   [v 5] 1640/1 B 5 11.6 31
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-12 Arwen As* Arwen As*   [s 4] 1640/9 B 3 14.7 25
2020-05-14 2020-05-14 Åby-7 Alex H.P.* Alex H.P.*   [h 4] 2140/9 C 3 15.1 54
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-3 Jazzy Mad Money* Jazzy Mad Money*   [s 4] 2140/9 B 2 15.7 34
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-7 Kilimanjaro* Kilimanjaro*   [h 3] 2140/8 D 0 g 519
2020-04-25 2020-04-25 Åby-2 Velten Limelight* Velten Limelight*   [v 5] 2640/6 B 1 15.0 39
2020-04-25 2020-04-25 Åby-10 Ike Schermer Ike Schermer   [v 5] 2140/10 B 0 12.9 56
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-5 Luther King Boko Luther King Boko   [h 3] 2140/5 D 0 15.3g 88
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-7 Velten Swarovski* Velten Swarovski*   [v 5] 2140/10 A 1 13.2 17
2021-08-14 2021-08-14 Åby-8 Zion Font* Zion Font*   [v 6] 2140/3 A 1 11.9 13
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-6 Indigo* Indigo*   [v 6] 2140/8 B 1 12.9 29
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-9 Iron Vivant* Iron Vivant*   [v 9] 2140/2 D 0 12.3 268
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-4 Velten Swarovski* Velten Swarovski*   [v 5] 2140/12 A 1 13.6 74
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-5 Gustafson* Gustafson*   [v 8] 1640/3 A 4 11.3 40
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-9 Zion Font* Zion Font*   [v 6] 2140/5 B 1 11.7 19
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-10 Velten Versailles Velten Versailles   [h 6] 2140/3 B 0 13.1 105
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-12 D.Day Glide D.Day Glide   [s 3] 2140/2 B 0 g 23
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-2 Luther King Boko Luther King Boko   [h 3] 2140/9 C 1 15.4 30
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-4 Carloforte Font* Carloforte Font*   [h 3] 2140/7 C 5 13.4 647
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-1 Carloforte Font* Carloforte Font*   [h 3] 2140/1 D 2 14.3 41
2021-05-08 2021-05-08 Åby-5 Stella Nova Race Stella Nova Race   [s 4] 2140/11 C 0 13.6 2298
2021-05-08 2021-05-08 Åby-7 Wild West Diamant* Wild West Diamant*   [h 4] 2140/2 C 0 19.8g 109ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se