V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-6 Grappa Boe Grappa Boe   [s 4] 2140/4 3 17.1 487
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-5 Zakarov Zakarov   [v 4] 2140/6 0 20.4 67
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-7 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 6] 2140/6 0 19.1 212
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-3 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 7] 2140/5 7 16.3g 114
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-4 Grappa Boe Grappa Boe   [s 4] 2140/9 5 16.7 1270
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-9 Zakarov Zakarov   [v 4] 1640/6 0 18.1g 94
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-8 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 6] 1640/12 str
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Culpepper Culpepper   [v 4] 2160/12 0 18.2g 422
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-3 Helen M.J. Helen M.J.   [s 7] 1640/6 8 15.3 668
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-3 Culpepper Culpepper   [v 4] 1640/10 7 16.6g 514
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-8 Robban M.J. Robban M.J.   [v 4] 2140/5 0 g 1963
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-2 Quip Quip   [v 4] 2160/8 8 18.0 1389
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 Culpepper Culpepper   [v 4] 2140/3 0 15.7g 238
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-7 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2160/9 A 8 17.4 131
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-11 Digital Network Digital Network   [v 7] 2160/8 B 2 15.5 61
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-9 Valnes Dora Valnes Dora   [s 7] 1640/10 D 0 16.0 397
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 Expona Expona   [s 5] 2180/12 B 2 18.1 290
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-9 Blue Star Cosmic Blue Star Cosmic   [h 8] 2660/10 D 0 21.1 1229
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-7 Beautys Baby Beautys Baby   [s 5] 1640/7 D 0 16.6 637
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-6 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2160/12 A 4 17.2 233
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-12 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2160/9 D 1 16.8 462
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-10 Get Winning Get Winning   [v 3] 2140/7 C 8 18.8 270
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-7 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/2 C 0 16.1 216
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-3 Get Winning Get Winning   [v 3] 1640/10 B 0 g 244
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2160/6 C 2 15.9 496
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-12 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/10 D 3 17.2 315
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2160/13 D 2 16.9 268
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-8 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2160/12 D 0 g 252
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-10 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2160/14 D 4 15.9 191
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-6 Get Winning Get Winning   [v 4] 1640/4 B 2 16.0 66
2019-12-20 2019-12-20 Romme-10 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/11 C 3 16.3 79
2019-12-20 2019-12-20 Romme-4 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 3] 2160/8 B 0 g 53
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 1640/3 D 7 18.4 510
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-10 No Respect No Respect   [v 6] 2660/6 D 0 19.2g 500
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-2 Stacey Jovalley Stacey Jovalley   [s 3] 2140/9 D 8 20.9 687
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-11 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2180/2 B 2 16.7 121
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-2 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 3] 2660/9 B 1 17.2 34
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-6 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 3] 2140/8 A 1 16.1 51
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/3 D 0 16.7 1933
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-6 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2160/11 A 6 15.6g 27
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-3 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/4 D 6 14.6 266
2020-12-24 2020-12-24 Eskilstuna-5 Esther Cheri Esther Cheri   [s 4] 2140/9 B 1 14.8 84
2020-12-24 2020-12-24 Eskilstuna-3 Bo Diddley Bo Diddley   [v 4] 2140/4 A 7 15.6 42
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-4 Larry Boy Larry Boy   [v 9] 2140/8 D 0 18.3 1568
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-8 Veams Benelli Veams Benelli   [s 5] 3160/8 D 0 18.1 1805
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-4 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 7] 2140/5 C 4 17.4 46
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-13 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2140/10 C str
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-12 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/9 D 0 17.3 1049
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-8 Tengil Face Tengil Face   [v 5] 2140/6 C 4 14.5 25
2020-12-18 2020-12-18 Solvalla-8 Joey T.Cheri Joey T.Cheri   [v 5] 2640/2 C 6 18.6 134
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-6 Worrywart Worrywart   [v 6] 2140/4 B 4 15.2 24
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-7 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/13 B 2 13.2 65
2020-12-07 2020-12-07 Eskilstuna-4 Get Winning Get Winning   [v 6] 2140/2 C 0 21.9g 442
2020-12-07 2020-12-07 Eskilstuna-3 Timotejs Igge Timotejs Igge   [v 4] 2660/3 B 0 17.9 196
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-6 Full Metal Jacket Full Metal Jacket   [v 5] 2140/3 B 3 16.9 20
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-8 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 7] 2140/3 B 0 20.2g 48
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-8 Dugur Dugur   [v 7] 2640/7 C 0 g 665
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-7 Pegasus All Over Pegasus All Over   [v 5] 2140/5 C 1 14.3 128
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-9 Cavaradossi Cavaradossi   [v 5] 2140/1 D str
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-8 Valentino Face Valentino Face   [v 3] 2100/11 C 8 17.4 960
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-7 Unexpected Unexpected   [v 7] 2640/1 C 3 14.8 184
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-11 Jobie Storm Jobie Storm   [s 4] 2180/12 C 0 g 98
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-10 No Replica No Replica   [s 4] 1640/9 B 6 17.4 167
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-5 Yfront Yfront   [v 6] 2160/10 B 0 20.0g 40
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-3 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 4] 2140/4 D 0 g 71
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-10 Jamenvisst Jamenvisst   [s 4] 2140/1 D 1 18.6 34
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-8 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2100/4 D str
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-7 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 7] 2100/9 B 6 18.4 134
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-5 Embla Brick Embla Brick   [s 4] 2140/5 D 5 17.9 53
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-2 M.G.Livin Miracle M.G.Livin Miracle   [s 5] 2160/3 C str
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-10 Leia Palema Leia Palema   [s 5] 2140/15 A str
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-3 No Replica No Replica   [s 4] 2140/10 A 0 19.8g 230
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-12 Valentino Face Valentino Face   [v 3] 2140/1 C 2 16.5 100
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-4 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2160/7 A 0 14.4 26
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-10 Grott Maja Grott Maja   [s 7] 2140/4 C 2 15.6 76
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-6 Jobie Storm Jobie Storm   [s 4] 2140/6 C 5 15.5 37
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-5 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 7] 2140/12 B str
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-8 Pelas Orthos Pelas Orthos   [v 4] 2140/5 D 0 16.1 341
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-7 Romeo Dana Romeo Dana   [v 6] 2140/12 C 0 15.2 1034
2020-10-27 2020-10-27 Romme-5 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 4] 2140/8 D 3 18.8 378
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-11 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 7] 2140/5 D 4 15.6 504
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-10 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 7] 2160/11 A 6 16.8 38
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-6 No Replica No Replica   [s 4] 1640/7 B 4 14.1 374
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-9 Maestro Maestro   [v 5] 2140/3 A 1 17.0 17
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-7 Shadow Shadow   [v 7] 2140/6 B 0 19.4 64
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-3 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 5] 2140/2 A 3 16.9 45
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-1 Valentino Face Valentino Face   [v 3] 2140/7 B 1 16.9 26
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-11 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/5 B 0 18.7g 274
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-8 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 1640/10 A 1 12.6 47
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-4 Romeo Dana Romeo Dana   [v 6] 2140/10 D 0 g 149
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-6 Son of Triton Son of Triton   [v 8] 2640/8 C 4 16.0 436
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/2 D 0 g 46
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-3 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/11 D 0 17.9g 326
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-2 Barca Doc Barca Doc   [v 4] 2140/2 B 2 17.6 29
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-11 Orion All Over Orion All Over   [v 6] 2140/1 C 0 22.3 259
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-8 Grott Maja Grott Maja   [s 7] 2140/7 B 1 17.8 60
2020-10-16 2020-10-16 Romme-4 Maestro Maestro   [v 5] 2140/5 B 2 15.9 26
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-1 No Replica No Replica   [s 4] 2140/10 B 7 16.4 70
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-8 Unica Vega Unica Vega   [s 4] 2140/2 C 0 18.9g 215
2020-10-03 2020-10-03 Romme-8 Maestro Maestro   [v 5] 2140/4 C 0 15.5g 150
2020-10-03 2020-10-03 Romme-2 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [v 5] 2140/10 B 4 16.4 274
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-11 No Replica No Replica   [s 4] 2160/7 C 6 16.3 182
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-7 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/2 C 3 14.7 1274
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Maestro Maestro   [v 5] 1640/1 C 6 14.0 123
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-10 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2640/8 A 1 14.8 50
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-9 P.S.Felix P.S.Felix   [v 4] 2140/4 B 1 16.0 45
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-2 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/8 D 0 16.9g 932
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/8 C 1 15.8 143
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-4 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/6 B 1 13.4 113
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-8 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/4 B 8 22.7 34
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-9 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/7 D 5 16.1 550
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-2 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/2 C 4 16.8 686
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-5 Vicini Axang Vicini Axang   [s 7] 2160/12 B 4 15.3 467
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-9 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/5 B str
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-6 Paris by Cash Paris by Cash   [s 4] 2640/1 C 2 15.6 100
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-4 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 1640/11 D str
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-2 Hurricane Hurricane   [v 3] 2140/1 C 6 18.1 601
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-1 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 6] 2140/5 C 0 18.1g 461
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-7 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/13 D 0 18.2 2037
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-5 Livi Nike H.M. Livi Nike H.M.   [s 5] 2140/7 D 0 195
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-8 Paris by Cash Paris by Cash   [s 4] 2140/10 D 5 15.0 214
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-11 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 4] 2140/4 A 0 g 28
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-10 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 7] 2140/8 D 6 16.7 701
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-5 Worn Out Worn Out   [v 6] 2140/1 D 8 16.0 597
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-4 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 6] 2140/11 B 0 g 121
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-2 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/1 C 3 18.4 187
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-1 Valentino Face Valentino Face   [v 3] 2140/11 C 7 18.7 93
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-11 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 2140/9 D 4 16.1 554
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-2 No Replica No Replica   [s 4] 2140/5 D 8 16.8 1084
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-1 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 3160/5 D 0 g 761
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-10 No Replica No Replica   [s 4] 2140/3 D 3 16.9 322
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-7 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 6] 2140/6 C str
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-1 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/2 D str
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-9 B.B.S.Diamant B.B.S.Diamant   [s 5] 2140/2 D 0 22.6g 296
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-6 Real Doc Real Doc   [v 8] 2160/8 B 6 16.8 98
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-4 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 2140/4 C 2 16.9 38
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-5 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2660/9 B 3 18.4 284
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 7] 2160/7 D 6 17.1 526
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-10 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [v 5] 2140/10 D 6 15.9 294
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-8 Paris by Cash Paris by Cash   [s 4] 2140/12 A 1 15.6 34
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-9 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 2140/12 B 4 16.9 111
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-1 Quite Gold Quite Gold   [v 5] 2140/5 B 0 18.5 140
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-5 No Replica No Replica   [s 4] 1640/6 C 0 16.6 251
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-8 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2640/9 A 2 14.4 56
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-5 Ramseas Appearance Ramseas Appearance   [v 6] 2140/8 D 0 g 1140
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-6 Estelle Brodda Estelle Brodda   [s 5] 2140/11 D 3 14.9 76
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-5 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [v 5] 1640/7 C 7 16.6 26
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-4 Paris by Cash Paris by Cash   [s 4] 2140/5 B 2 16.8 36
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-8 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 3140/1 D 0 18.1 457
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-5 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 7] 2140/4 D 5 15.2 526
2020-04-08 2020-04-08 Solvalla-6 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/12 A 3 12.9 108
2020-04-04 2020-04-04 Romme-6 Steve Bull Steve Bull   [v 5] 2140/9 C str
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-5 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 2140/1 A 0 19.0 140
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-7 Estelle Brodda Estelle Brodda   [s 5] 2160/8 D str
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-5 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/3 D str
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 7] 2140/5 D 2 16.6 228
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-8 Quite Gold Quite Gold   [v 5] 2140/4 D 3 16.5 116
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-6 Estelle Brodda Estelle Brodda   [s 5] 2140/10 A 0 20.0g 39
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-6 No Replica No Replica   [s 4] 1640/9 D 0 15.4 548
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2100/8 C 0 g 436
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-8 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2640/4 D 5 16.9 928
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-10 No Replica No Replica   [s 4] 2140/8 D 6 17.4 114
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-8 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/5 C 0 15.0g 55
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 3140/10 D 2 18.0 1240
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-9 Estelle Brodda Estelle Brodda   [s 5] 2100/14 A 2 17.4 44
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-7 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 7] 2160/6 C 5 19.7 238
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-6 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2180/10 A 2 17.2 22
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-1 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 2140/12 B 5 17.6 349
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/5 D 6 17.1 1086
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-9 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/13 A 1 16.7 44
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-5 No Replica No Replica   [s 4] 1640/2 B 1 17.7 147
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-8 Romeo Dana Romeo Dana   [v 6] 2640/4 C 4 18.0 55
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-6 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 5] 2640/1 D 0 g 667
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-1 Barca Doc Barca Doc   [v 4] 2140/7 B 0 19.2 234
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-3 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/3 C 4 18.9 161
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-7 Barca Doc Barca Doc   [v 4] 2140/3 D 7 17.9 627
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-5 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2660/5 A 1 16.5 27
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-2 No Replica No Replica   [s 4] 2160/9 B 3 17.6 368
2020-01-31 2020-01-31 Romme-3 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/2 D 0 18.0 84
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/5 C 2 16.1 771
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-4 Ramseas Appearance Ramseas Appearance   [v 6] 2140/1 C 0 23.8g 611
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-3 Romeo Dana Romeo Dana   [v 6] 2140/6 B 2 16.5 53
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-1 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2180/8 B 3 17.8 79
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-5 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 1609/9 B 2 15.0 82
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-9 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 7] 2140/14 D 0 19.7 1814
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-3 No Replica No Replica   [s 4] 2160/12 C 5 19.6 1738
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-8 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/6 C 0 15.9 174
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/10 D 0 17.9 1295
2021-12-21 2021-12-21 Eskilstuna-6 Valentino Face Valentino Face   [v 4] 2640/1 D 3 18.0 251
2021-12-06 2021-12-06 Eskilstuna-8 Enzo Boe Enzo Boe   [v 8] 2140/3 D 1 15.4 258
2021-12-06 2021-12-06 Eskilstuna-7 Valentino Face Valentino Face   [v 4] 2140/8 B 2 17.4 213
2021-12-06 2021-12-06 Eskilstuna-5 Vallåkers Inkalove Vallåkers Inkalove   [s 8] 2140/6 B 0 20.1 162
2021-12-06 2021-12-06 Eskilstuna-4 Misirlou Misirlou   [s 8] 2140/8 C 0 16.1 969
2021-12-06 2021-12-06 Eskilstuna-3 Romeo Dana Romeo Dana   [v 7] 2140/10 C 5 15.3 398
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-10 Valentino Face Valentino Face   [v 4] 2140/7 A 3 16.5 34
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-7 Stand Up Starsix Stand Up Starsix   [v 4] 2140/1 B 4 18.2g 76
2021-10-26 2021-10-26 Eskilstuna-1 Gucamole Gucamole   [v 2] 1640/7 C 0 22.4g 110
2021-10-23 2021-10-23 Örebro-1 Princess of Aloha Princess of Aloha   [s 4] 2100/11 D str
2021-10-20 2021-10-20 Solvalla-9 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 5] 2660/11 C 0 16.8 181
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-9 Oban Boe Oban Boe   [v 8] 2140/14 D 0 16.6 1266
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-7 Dominic Wibb Dominic Wibb   [v 5] 2140/5 C 0 g 66
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-6 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 5] 2140/11 B 5 13.2 123
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-2 Princess of Aloha Princess of Aloha   [s 4] 2140/10 D 5 15.7 745
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-11 Boiling Point Boiling Point   [s 5] 2180/9 B 0 16.6 66
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 8] 2140/4 D 7 15.8 542
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-8 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 5] 2660/5 C 0 g 90
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-2 It's My Girl It's My Girl   [s 3] 2140/10 D 0 23.6g 721
2021-09-28 2021-09-28 Eskilstuna-1 Icebreaker D.S. Icebreaker D.S.   [v 3] 2140/11 B str
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-8 Stand Up Starsix Stand Up Starsix   [v 4] 2100/5 C 3 18.3 60
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-7 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 8] 2100/8 C 7 16.4 73
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-4 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 8] 2160/5 C 8 18.8 777
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-3 Raja Piraya Raja Piraya   [v 6] 2100/9 D 2 15.6 299
2021-09-16 2021-09-16 Örebro-2 Aperfectsurprise Aperfectsurprise   [v 3] 2140/11 C 8 20.0 749
2021-09-15 2021-09-15 Solvalla-10 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 5] 2140/9 B 0 12.9 427
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 9] 2140/4 C 5 14.0 334
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 8] 2140/1 D 0 16.7 429
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 8] 2140/11 D 5 16.4 1262
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-10 Embla Brick Embla Brick   [s 5] 2140/2 C 0 17.7 105
2021-08-30 2021-08-30 Romme-10 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 5] 1640/5 B 0 13.4 55
2021-08-30 2021-08-30 Romme-7 Romeo Dana Romeo Dana   [v 7] 1640/9 C 4 12.6 2693
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-11 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 9] 2140/7 D 0 17.5 250
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-9 Chatwat Chatwat   [v 9] 2140/2 D 0 18.9g 1112
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-6 Buxton Buxton   [v 4] 2160/7 B 6 16.1 215
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-4 Raja Piraya Raja Piraya   [v 6] 2140/2 D 0 g 1128
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-3 Gilly Sisu Gilly Sisu   [s 5] 1640/4 B 6 14.2 61
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-2 Icebreaker D.S. Icebreaker D.S.   [v 3] 2140/5 B 7 17.4 277
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-1 Pitot System Pitot System   [s 3] 2140/11 D str
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-9 Icebreaker D.S. Icebreaker D.S.   [v 3] 2140/7 D 4 16.2 976
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-7 Diaz Diaz   [s 5] 1640/4 C str
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-5 Buxton Buxton   [v 4] 2140/2 C 5 16.2 391
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-2 Stand Up Starsix Stand Up Starsix   [v 4] 2140/5 B 0 19.2g 387
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-4 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 5] 2160/12 A 3 14.1 31
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 8] 2140/9 C 0 17.8 173
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-4 Chatwat Chatwat   [v 9] 2140/1 D 5 18.0 176
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-3 Valentino Face Valentino Face   [v 4] 2140/9 B 2 16.1 55
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-10 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 8] 2640/5 C 0 17.5 488
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-6 Raja Piraya Raja Piraya   [v 6] 2140/2 D 8 16.9 294
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-4 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 5] 2140/11 B 2 14.1 27
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-5 Aperfectsurprise Aperfectsurprise   [v 3] 2140/12 C 0 21.0 613
2021-07-29 2021-07-29 Visby-4 Ouyouboolooey Ouyouboolooey   [v 3] 2120/2 C 6 19.2g 877
2021-07-29 2021-07-29 Visby-3 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 6] 2120/1 D 0 20.4 425
2021-07-29 2021-07-29 Visby-7 Dominic Wibb Dominic Wibb   [v 5] 1640/13 B str
2021-07-29 2021-07-29 Visby-6 Boiling Point Boiling Point   [s 5] 2140/11 C 0 16.9 213
2021-07-29 2021-07-29 Visby-5 Buxton Buxton   [v 4] 2120/12 A 4 17.3 137
2021-07-22 2021-07-22 Visby-8 Buxton Buxton   [v 4] 2120/6 B 3 17.7 25
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-9 Neelix Neelix   [v 7] 2140/7 C str
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-9 Sparkle Sober Sparkle Sober   [s 5] 2160/5 D 5 18.3 205
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-5 Luna's Pinot Noir Luna's Pinot Noir   [s 4] 2140/6 C 6 19.1 290
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-4 B.G.Kent B.G.Kent   [v 4] 2140/1 C 0 18.3 151
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-3 Chatwat Chatwat   [v 9] 2660/5 D 0 21.2 247
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-11 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 5] 2100/9 D 0 g 971
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 9] 1640/10 D 3 12.1 2068
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-2 Stand Up Starsix Stand Up Starsix   [v 4] 2140/4 C 6 18.1 534
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-11 Chatwat Chatwat   [v 9] 2140/9 D 6 17.5 276
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-7 Boiling Point Boiling Point   [s 5] 2140/8 A 0 16.6g 130
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-6 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 9] 2140/9 D 6 16.1 418
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-5 Lucky Linus Lucky Linus   [v 9] 2140/1 C 0 18.8 289
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-4 Nimbus Tabac Nimbus Tabac   [v 6] 2140/9 B 5 17.7 145
2021-07-01 2021-07-01 Visby-8 Buxton Buxton   [v 4] 2120/8 A 1 19.0 43
2021-07-01 2021-07-01 Visby-7 Lisa Will Lisa Will   [s 9] 2140/12 D 0 16.3 819
2021-07-01 2021-07-01 Visby-5 Duke Snapper Duke Snapper   [v 5] 2140/4 C 0 18.9 88
2021-07-01 2021-07-01 Visby-3 Cool Me Down Cool Me Down   [s 5] 2120/4 D str
2021-07-01 2021-07-01 Visby-2 Get Winning Get Winning   [v 7] 1640/8 C 3 13.7 284
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-4 Valentino Face Valentino Face   [v 4] 2140/8 D 5 15.5 543
2021-06-14 2021-06-14 Lindesberg-3 Boiling Point Boiling Point   [s 5] 2140/11 C 6 15.6 730
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-8 Ossimu Ossimu   [v 8] 2140/2 C 8 17.1 388
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-7 Tengil Face Tengil Face   [v 6] 2140/3 B 8 14.7 103
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-5 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 8] 2140/10 C 7 16.4 191
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-4 Arctic Dessert* Arctic Dessert*   [s 5] 2140/6 A 0 g 112
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-7 Boiling Point Boiling Point   [s 5] 1640/11 C 6 12.8 396
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-4 Boiling Point Boiling Point   [s 5] 2660/7 B 4 16.4 136
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-1 Gloria Sisu Gloria Sisu   [s 5] 2140/9 D 0 15.3 940
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-6 Gloria Sisu Gloria Sisu   [s 5] 1640/5 C 0 14.9g 362
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-9 Ossimu Ossimu   [v 8] 2140/6 C 7 17.7 582
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-8 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 6] 2140/8 D str
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-7 Romeo Dana Romeo Dana   [v 7] 2140/2 C 2 14.5 43
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-6 Nimbus Tabac Nimbus Tabac   [v 6] 2140/4 C 0 g 188
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-3 Titan Igiro Titan Igiro   [v 9] 2140/9 B 7 14.3 292
2021-05-03 2021-05-03 Färjestad-5 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 4] 1640/6 C 6 13.7 77
2021-04-30 2021-04-30 Solvalla-8 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 7] 2140/5 D 0 16.3 1740
2021-04-30 2021-04-30 Solvalla-7 Zola Wind Zola Wind   [v 7] 2140/7 D str
2021-04-30 2021-04-30 Solvalla-3 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 8] 2140/10 D 0 15.7 2283
2021-04-30 2021-04-30 Solvalla-2 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [v 6] 2140/9 D 0 g 1283
2021-04-24 2021-04-24 Romme-4 Boiling Point Boiling Point   [s 5] 2160/9 A 4 16.6 138
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-11 Embla Brick Embla Brick   [s 5] 2140/10 C 7 16.8 185
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-10 Il Capitano Il Capitano   [v 5] 2140/3 D str
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 8] 2140/10 D 8 15.0 1015
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-7 Hocus Pocus Hocus Pocus   [v 7] 2140/8 A 3 15.5 31
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-6 Power Brodda Power Brodda   [s 5] 2140/3 C 7 15.4 57
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-8 Titan Igiro Titan Igiro   [v 9] 1640/11 C 0 12.9 1546
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-1 Buxton Buxton   [v 4] 2140/6 D 6 16.5 1051
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-7 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 4] 2140/1 C 0 g 527
2021-04-11 2021-04-11 Solvalla-8 Valentino Face Valentino Face   [v 4] 2140/3 C str
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-8 Gilmore Trot Gilmore Trot   [v 4] 1640/1 B 0 16.1g 164
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-3 Boiling Point Boiling Point   [s 5] 2180/14 B 1 15.6 184
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-1 Buxton Buxton   [v 4] 2140/5 D 0 21.5g 658
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-6 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 4] 2140/11 D 6 16.1 971
2021-03-30 2021-03-30 Örebro-6 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 5] 2160/15 B 0 g 247
2021-03-30 2021-03-30 Örebro-4 Paris by Cash Paris by Cash   [s 5] 1609/11 C 0 18.6g 779
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-5 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 5] 2140/9 C 0 13.2g 67
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-11 Joker Newport Joker Newport   [v 5] 2160/4 C 0 g 105
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-6 Power Brodda Power Brodda   [s 5] 1640/7 D 0 g 980
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-5 Nyxian Nyxian   [v 5] 2140/1 B 2 15.8 143
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-2 Hot Lacey Tess Hot Lacey Tess   [s 5] 2140/5 C 0 21.2g 922
2021-03-17 2021-03-17 Solvalla-3 Valentino Face Valentino Face   [v 4] 2140/7 C 0 16.6 889
2021-03-03 2021-03-03 Solvalla-3 Valentino Face Valentino Face   [v 4] 2140/4 B 6 16.4 604
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 8] 2140/1 D 0 16.3 423
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-5 Maestro Maestro   [v 6] 2140/2 D 3 15.9 145
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-3 Power Brodda Power Brodda   [s 5] 2140/5 C 5 15.9 94
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-9 Nyxian Nyxian   [v 5] 2140/10 B 1 16.2 47
2021-02-27 2021-02-27 Romme-5 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 5] 2140/8 B 8 14.5g 37
2021-02-24 2021-02-24 Solvalla-3 Chanel W.S. Chanel W.S.   [s 4] 2140/5 B 0 17.2 152
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-11 Bo Diddley Bo Diddley   [v 5] 2180/6 B 0 g 64
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-9 Power Brodda Power Brodda   [s 5] 1640/9 D str
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-11 Power Brodda Power Brodda   [s 5] 2180/11 B 3 16.9 110
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-3 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 5] 2140/3 C 1 16.5 228
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-6 Hocus Pocus Hocus Pocus   [v 7] 1640/3 B 6 14.1 115
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-4 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 4] 2140/3 D 0 18.2 71
2021-02-03 2021-02-03 Solvalla-5 Veams Benelli Veams Benelli   [s 6] 3140/2 C 0 19.7 1239
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-11 Quite Gold Quite Gold   [v 6] 2100/1 B 0 18.4 340
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-6 Larry Boy Larry Boy   [v 10] 2640/1 D 0 19.2g 1468
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-4 Bo Diddley Bo Diddley   [v 5] 2160/11 A 5 17.0 77
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-12 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 5] 2140/4 D 2 17.7 998
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-11 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 5] 1640/4 B 4 12.7 45
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-10 Esther Cheri Esther Cheri   [s 5] 2140/7 D 0 16.0 241
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-4 Eldorado Eldorado   [v 5] 2640/3 C 0 17.2g 73
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-3 P.S.Felix P.S.Felix   [v 5] 2140/2 B 0 g 113
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-8 Jobie Storm Jobie Storm   [s 5] 2100/4 D 6 15.9 151
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-1 Chanel W.S. Chanel W.S.   [s 4] 2140/1 D 2 17.7 361
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-3 Tengil Face Tengil Face   [v 6] 2140/10 B str
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-7 Esther Cheri Esther Cheri   [s 5] 2140/1 B 5 16.3 25
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-1 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 5] 2140/1 C 5 18.2 135
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-10 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 6] 2140/10 B 3 16.0 112
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-8 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 9] 2140/8 B 8 16.4 40
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-2 Ulebäcks Brunbjörn Ulebäcks Brunbjörn   [v 6] 2140/1 D 0 202
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 9] 2140/5 D 0 15.8 297
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-6 P.S.Felix P.S.Felix   [v 5] 2140/1 A 3 17.3 50
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-11 Oban Boe Oban Boe   [v 8] 2140/6 B 5 18.3 86
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-10 Leia Palema Leia Palema   [s 6] 2140/10 A str
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-9 Eldorado Eldorado   [v 5] 2640/2 B 1 15.5 83
2021-01-08 2021-01-08 Romme-1 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 5] 2140/1 D 0 g 99
2022-12-26 2022-12-26 Solvalla-11 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 6] 2160/10 B 0 15.0 131
2022-12-26 2022-12-26 Solvalla-4 Joshua B.R. Joshua B.R.   [h 5] 2140/9 B 3 15.1 43
2022-12-23 2022-12-23 Romme-8 Valentino Face Valentino Face   [v 5] 2140/6 B str
2022-12-23 2022-12-23 Romme-1 Mea Vacation Mea Vacation   [s 3] 2140/10 C 6 18.9 820
2022-12-17 2022-12-17 Romme-8 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 6] 2160/13 A 5 15.1g 172
2022-12-14 2022-12-14 Solvalla-9 Kalas Kalas   [v 6] 2140/5 C str
2022-12-07 2022-12-07 Solvalla-9 Afrodite Face Afrodite Face   [s 4] 2640/10 C str
2022-12-06 2022-12-06 Eskilstuna-7 O.M.Hazebrouck O.M.Hazebrouck   [v 5] 2140/7 C 3 16.1 52
2022-12-03 2022-12-03 Örebro-9 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 6] 2680/13 A 1 15.9 30
2022-11-30 2022-11-30 Solvalla-8 Paoloni Stux Paoloni Stux   [v 5] 2140/11 D 6 14.3 162
2022-11-16 2022-11-16 Solvalla-8 O.K.Nalan O.K.Nalan   [v 6] 2640/3 D 7 13.8 120
2022-11-04 2022-11-04 Solvalla-9 Outwell Outwell   [v 4] 2640/2 B 5 18.4 69
2022-10-29 2022-10-29 Färjestad-7 O.M.Hazebrouck O.M.Hazebrouck   [v 5] 1640/11 D 0 16.1g 147
2022-10-29 2022-10-29 Färjestad-1 Sahara Pokerface Sahara Pokerface   [v 3] 2140/2 D 0 20.7g 52
2022-10-25 2022-10-25 Eskilstuna-6 Someone Skift Someone Skift   [s 6] 2160/3 D 0 19.8 1558
2022-10-25 2022-10-25 Eskilstuna-5 Cash Coin Cash Coin   [v 6] 2160/5 B 3 16.3 687
2022-10-25 2022-10-25 Eskilstuna-4 Raja Piraya Raja Piraya   [v 7] 1640/7 D 6 14.3 632
2022-10-25 2022-10-25 Eskilstuna-2 Debit and Credit Debit and Credit   [v 4] 2140/8 B 0 g 239
2022-10-23 2022-10-23 Solvalla-8 Again Kronos* Again Kronos*   [v 6] 2140/4 B 0 14.5 60
2022-10-21 2022-10-21 Solvalla-8 Zeus Sensation Zeus Sensation   [v 8] 2160/6 B 4 14.9 110
2022-10-15 2022-10-15 Eskilstuna-11 Kutafort Kutafort   [v 7] 2140/3 D 6 17.3 427
2022-10-15 2022-10-15 Eskilstuna-9 O.M.Hazebrouck O.M.Hazebrouck   [v 5] 2640/1 C 1 16.6 25
2022-10-15 2022-10-15 Eskilstuna-7 Raja Piraya Raja Piraya   [v 7] 2140/11 B 2 15.9 59
2022-10-12 2022-10-12 Solvalla-8 Herr Melin Herr Melin   [h 6] 2640/4 B 1 15.0 109
2022-09-25 2022-09-25 Rättvik-10 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 6] 2140/1 A 3 14.1 137
2022-09-13 2022-09-13 Eskilstuna-6 Airborn Magic Airborn Magic   [v 6] 2660/14 B 5 16.9 316
2022-09-12 2022-09-12 Mantorp-4 Afrodite Face Afrodite Face   [s 4] 2140/1 C 0 g 164
2022-09-12 2022-09-12 Mantorp-2 Frangus Walkyria Frangus Walkyria   [s 3] 2140/5 D 0 g 565
2022-09-12 2022-09-12 Mantorp-5 Isabelline Am Isabelline Am   [s 4] 2140/12 C 0 17.6g 249
2022-09-01 2022-09-01 Gävle-3 Coco Prince Coco Prince   [v 5] 2140/2 C 3 16.0 75
2022-08-29 2022-08-29 Färjestad-3 Afrodite Face Afrodite Face   [s 4] 2140/12 B 0 g 76
2022-08-24 2022-08-24 Solvalla-3 Utopia Skift Utopia Skift   [s 4] 2160/9 D 3 15.3 1548
2022-08-18 2022-08-18 Gävle-7 Afrodite Face Afrodite Face   [s 4] 2640/8 B 1 14.5 38
2022-08-18 2022-08-18 Gävle-4 Klack Loke Klack Loke   [v 7] 2140/10 D 0 30.5 261
2022-08-09 2022-08-09 Solvalla-5 Again Kronos* Again Kronos*   [v 6] 2640/6 B 1 14.1 263
2022-07-30 2022-07-30 Bollnäs-10 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 6] 2160/10 A str
2022-07-29 2022-07-29 Eskilstuna-5 Coco Prince Coco Prince   [v 5] 1640/11 C 0 16.3g 192
2022-07-29 2022-07-29 Eskilstuna-4 Someone Skift Someone Skift   [s 6] 2160/14 D 0 15.6 2251
2022-07-29 2022-07-29 Eskilstuna-6 Enzo Boe Enzo Boe   [v 9] 2140/1 D 0 15.2 1396
2022-07-25 2022-07-25 Rättvik-2 National Gallery National Gallery   [v 6] 2640/9 C 6 17.5 425
2022-07-23 2022-07-23 Romme-4 Raja Piraya Raja Piraya   [v 7] 2140/11 B 1 14.8 138
2022-07-23 2022-07-23 Romme-3 Valentino Face Valentino Face   [v 5] 2140/10 A 3 14.3 29
2022-07-23 2022-07-23 Romme-2 Lady D.Brew Lady D.Brew   [s 5] 2140/1 D 3 17.7 89
2022-07-23 2022-07-23 Romme-10 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 9] 2140/4 C 0 17.4 96
2022-07-23 2022-07-23 Romme-9 Francine Lascaux Francine Lascaux   [s 7] 2140/4 C 7 16.6 455
2022-07-23 2022-07-23 Romme-8 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 6] 2140/12 C 0 17.9 129
2022-07-13 2022-07-13 Solvalla-10 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 6] 2160/15 A 0 13.7 115
2022-07-12 2022-07-12 Eskilstuna-10 Hispia de Vandel Hispia de Vandel   [s 5] 2140/3 C 0 20.1 993
2022-07-12 2022-07-12 Eskilstuna-8 Coco Prince Coco Prince   [v 5] 2140/8 D 2 16.8 517
2022-07-12 2022-07-12 Eskilstuna-4 Mandie Mandie   [s 7] 2140/5 D 8 17.6 231
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-10 Dance With Me Dance With Me   [v 4] 2140/3 C 5 20.9 74
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-9 Tekno Pilen Tekno Pilen   [v 5] 2140/1 D 4 36.0 65
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-8 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 8] 2140/15 C 0 20.2 433
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-4 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 6] 2160/4 C 0 g 144
2022-07-07 2022-07-07 Halmstad-4 Gigantic Star Gigantic Star   [v 6] 1640/1 B 0 12.3 144
2022-07-06 2022-07-06 Lindesberg-6 Valentino Face Valentino Face   [v 5] 3160/3 D 0 17.2 1490
2022-07-06 2022-07-06 Lindesberg-3 Utopia Skift Utopia Skift   [s 4] 2140/2 D 0 19.5 1625
2022-07-05 2022-07-05 Solvalla-10 Biscaia Biscaia   [s 5] 2140/6 A 4 14.0 91
2022-07-02 2022-07-02 Eskilstuna-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 10] 1640/4 D 0 13.7 703
2022-07-02 2022-07-02 Eskilstuna-3 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 6] 2160/9 B 2 13.0 67
2022-07-01 2022-07-01 Eskilstuna-5 Optimus Prime Optimus Prime   [v 11] 2640/9 D 0 17.3g 1069
2022-06-30 2022-06-30 Örebro-11 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 9] 2100/11 C 0 17.6 791
2022-06-30 2022-06-30 Örebro-8 Mandie Mandie   [s 7] 2100/1 C 3 17.6 148
2022-06-30 2022-06-30 Örebro-7 Thengill Thengill   [v 12] 2100/8 C 0 15.9 1244
2022-06-30 2022-06-30 Örebro-3 Marengo Marengo   [v 6] 2160/9 D 0 22.8 114
2022-06-25 2022-06-25 Lindesberg-11 Cash Coin Cash Coin   [v 6] 2160/14 B 3 15.9 259
2022-06-25 2022-06-25 Lindesberg-10 Utopia Skift Utopia Skift   [s 4] 2140/4 C 6 17.1g 1751
2022-06-21 2022-06-21 Eskilstuna-8 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 6] 2140/5 D 0 16.8g 1082
2022-06-21 2022-06-21 Eskilstuna-5 Toofaced Toofaced   [s 6] 1640/8 D 3 13.6 153
2022-06-21 2022-06-21 Eskilstuna-4 Titan Igiro Titan Igiro   [v 10] 2140/5 D 7 13.8 1215
2022-06-21 2022-06-21 Eskilstuna-2 National Gallery National Gallery   [v 6] 2140/3 D 6 15.6g 1546
2022-06-21 2022-06-21 Eskilstuna-1 Valentino Face Valentino Face   [v 5] 2140/2 B 5 13.9 375
2022-06-14 2022-06-14 Eskilstuna-5 Toofaced Toofaced   [s 6] 2140/6 D 2 15.9 74
2022-06-14 2022-06-14 Eskilstuna-4 Vincent Dana Vincent Dana   [v 5] 2140/2 B 1 15.7 50
2022-06-14 2022-06-14 Eskilstuna-3 M.G.Livin Miracle M.G.Livin Miracle   [s 7] 2140/3 C 6 15.8 97
2022-06-14 2022-06-14 Eskilstuna-11 Youmakeourday Youmakeourday   [v 4] 2140/2 C str
2022-06-14 2022-06-14 Eskilstuna-10 Clean Bandit Clean Bandit   [v 4] 2140/1 C 0 g 64
2022-06-14 2022-06-14 Eskilstuna-9 National Gallery National Gallery   [v 6] 2140/11 B 5 16.6 75
2022-06-10 2022-06-10 Solvalla-8 Maverick Dream Maverick Dream   [v 9] 2160/10 B 1 13.3 16
2022-06-07 2022-06-07 Eskilstuna-10 Utopia Skift Utopia Skift   [s 4] 1640/4 B 4 16.8 300
2022-06-07 2022-06-07 Eskilstuna-9 Valentino Face Valentino Face   [v 5] 2140/3 C 6 14.8 866
2022-06-01 2022-06-01 Gävle-9 Communion Communion   [s 5] 2140/8 C 7 17.7g 28
2022-06-01 2022-06-01 Gävle-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 10] 1640/2 C 3 13.8 204
2022-06-01 2022-06-01 Gävle-4 Clean Bandit Clean Bandit   [v 4] 1640/3 C 2 16.8 199
2022-05-31 2022-05-31 Eskilstuna-8 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 6] 2160/8 A 1 14.8 51
2022-05-31 2022-05-31 Eskilstuna-5 Baron de Cheta Baron de Cheta   [v 4] 1640/4 C 5 15.9 849
2022-05-31 2022-05-31 Eskilstuna-4 Cash Coin Cash Coin   [v 6] 2140/5 D 4 15.5 690
2022-05-25 2022-05-25 Romme-6 Valentino Face Valentino Face   [v 5] 2140/5 B 0 14.3 689
2022-05-25 2022-05-25 Romme-3 Vincent Dana Vincent Dana   [v 5] 2160/5 D 6 16.2 1187
2022-05-24 2022-05-24 Eskilstuna-3 Undici Skift Undici Skift   [s 4] 2140/3 D 5 16.8 88
2022-05-20 2022-05-20 Romme-10 Coco Prince Coco Prince   [v 5] 2140/4 D 0 24.3g 53
2022-05-20 2022-05-20 Romme-2 Clean Bandit Clean Bandit   [v 4] 1640/8 D 0 17.0g 517
2022-05-18 2022-05-18 Solvalla-6 Utopia Skift Utopia Skift   [s 4] 2140/10 C 0 15.7 1500
2022-05-17 2022-05-17 Eskilstuna-11 Vincent Dana Vincent Dana   [v 5] 2140/12 C 5 18.1 55
2022-05-17 2022-05-17 Eskilstuna-9 Afrodite Face Afrodite Face   [s 4] 2640/6 B 1 16.2 14
2022-05-17 2022-05-17 Eskilstuna-8 Story of My Life Story of My Life   [v 4] 2140/11 D 5 17.9 72
2022-05-17 2022-05-17 Eskilstuna-6 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 6] 2140/8 B 1 14.1 24
2022-05-17 2022-05-17 Eskilstuna-3 Enzo Boe Enzo Boe   [v 9] 2140/1 A 4 16.1 117
2022-05-10 2022-05-10 Eskilstuna-8 Raja Piraya Raja Piraya   [v 7] 2160/13 D 0 g 1493
2022-05-10 2022-05-10 Eskilstuna-5 Cash Coin Cash Coin   [v 6] 2140/10 D 0 15.9 970
2022-05-09 2022-05-09 Romme-9 Unexpected Unexpected   [v 9] 2680/13 B str
2022-05-09 2022-05-09 Romme-4 Airborn Magic Airborn Magic   [v 6] 2140/3 D 7 14.8 1117
2022-05-04 2022-05-04 Solvalla-6 Utopia Skift Utopia Skift   [s 4] 2140/7 C 0 23.8g 985
2022-04-29 2022-04-29 Solvalla-3 Unexpected Unexpected   [v 9] 2680/10 B 1 14.9 333
2022-04-26 2022-04-26 Eskilstuna-8 Utopia Skift Utopia Skift   [s 4] 1640/2 C 3 15.5 169
2022-04-26 2022-04-26 Eskilstuna-7 Enzo Boe Enzo Boe   [v 9] 2140/9 D 0 16.0 1161
2022-04-26 2022-04-26 Eskilstuna-6 Cash Coin Cash Coin   [v 6] 2140/2 D 0 16.8 478
2022-04-26 2022-04-26 Eskilstuna-3 Undici Skift Undici Skift   [s 4] 2140/4 C 8 18.3 192
2022-04-26 2022-04-26 Eskilstuna-2 Benromach Boe Benromach Boe   [v 4] 2140/2 D 0 g 785
2022-04-15 2022-04-15 Eskilstuna-4 Valentino Face Valentino Face   [v 5] 2140/11 A str
2022-04-15 2022-04-15 Eskilstuna-2 Communion Communion   [s 5] 2140/4 D 0 22.8g 724
2022-04-07 2022-04-07 Örebro-7 Raja Piraya Raja Piraya   [v 7] 2640/2 D 0 22.2 1660
2022-04-07 2022-04-07 Örebro-11 Cash Coin Cash Coin   [v 6] 2160/8 C 1 19.5 319
2022-04-01 2022-04-01 Romme-8 Valentino Face Valentino Face   [v 5] 2140/1 B 5 15.7 102
2022-03-31 2022-03-31 Örebro-9 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 9] 2160/10 C 7 16.2 703
2022-03-31 2022-03-31 Örebro-8 Västerbo Mi Amore Västerbo Mi Amore   [s 3] 2140/4 D str
2022-03-30 2022-03-30 Solvalla-4 Utopia Skift Utopia Skift   [s 4] 2140/3 D 0 g 772
2022-03-30 2022-03-30 Solvalla-3 Undici Skift Undici Skift   [s 4] 2140/1 C 0 17.8 491
2022-03-29 2022-03-29 Eskilstuna-11 Someone Skift Someone Skift   [s 6] 2140/8 B 3 16.7 95
2022-03-29 2022-03-29 Eskilstuna-10 Cash Coin Cash Coin   [v 6] 2140/5 A 4 16.9 67
2022-03-29 2022-03-29 Eskilstuna-8 Clean Bandit Clean Bandit   [v 4] 2140/11 C 7 19.7g 132
2022-03-29 2022-03-29 Eskilstuna-4 Vincent Dana Vincent Dana   [v 5] 2140/11 B 4 16.4 136
2022-03-25 2022-03-25 Solvalla-7 Raja Piraya Raja Piraya   [v 7] 2160/5 C 0 16.5g 595
2022-03-23 2022-03-23 Solvalla-9 Eleganten Indika Eleganten Indika   [v 4] 2140/2 D 0 g 667
2022-03-20 2022-03-20 Romme-8 Valentino Face Valentino Face   [v 5] 2640/3 D 5 15.6 217
2022-03-16 2022-03-16 Solvalla-1 Utopia Skift Utopia Skift   [s 4] 2140/9 D 3 17.4 615
2022-03-15 2022-03-15 Eskilstuna-4 Enzo Boe Enzo Boe   [v 9] 2640/6 C 5 15.9 515
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-10 Hope d'Eronville Hope d'Eronville   [s 5] 1609/3 D 4 15.9 132
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-9 Story of My Life Story of My Life   [v 4] 2160/8 B str
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-8 Solkattens Kontess Solkattens Kontess   [s 4] 2140/3 C str
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-4 Stand Up Starsix Stand Up Starsix   [v 5] 2100/4 D 0 18.6 250
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-3 Antonio Tabac Antonio Tabac   [h 10] 2160/5 B 2 16.3 13
2022-03-09 2022-03-09 Solvalla-10 Gandhi Boko Gandhi Boko   [v 9] 2140/8 B 0 15.2 86
2022-03-09 2022-03-09 Solvalla-9 Eleganten Indika Eleganten Indika   [v 4] 2640/5 D 3 16.6 347
2022-03-07 2022-03-07 Mantorp-5 Xanthis Fiction Xanthis Fiction   [s 5] 1640/6 D 7 16.0 170
2022-03-07 2022-03-07 Mantorp-1 Västerbo Mi Amore Västerbo Mi Amore   [s 3] 2140/7 C 6 19.6 428
2022-03-04 2022-03-04 Romme-4 Valentino Face Valentino Face   [v 5] 1640/9 C str
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-4 Maestro Maestro   [v 7] 2140/7 B 0 17.9 36
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-3 Oban Boe Oban Boe   [v 9] 2140/11 D 8 17.9 720
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-12 Vincent Dana Vincent Dana   [v 5] 2140/2 C str
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-11 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 7] 2140/3 C 0 18.9 860
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-9 Stand Up Starsix Stand Up Starsix   [v 5] 2140/6 D 3 18.7 141
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-7 Clean Bandit Clean Bandit   [v 4] 2140/7 C 0 20.5 98
2022-02-25 2022-02-25 Romme-9 Enzo Boe Enzo Boe   [v 9] 2140/2 D 0 16.0 387
2022-02-25 2022-02-25 Romme-5 Eleganten Indika Eleganten Indika   [v 4] 2640/5 B 2 16.6 834
2022-02-25 2022-02-25 Romme-4 Valentino Face Valentino Face   [v 5] 2140/1 D 1 17.0 46
2022-02-23 2022-02-23 Solvalla-4 Västerbo Mi Amore Västerbo Mi Amore   [s 3] 1640/4 C 6 19.0 952
2022-02-15 2022-02-15 Eskilstuna-3 Utopia Skift Utopia Skift   [s 4] 2160/7 D str
2022-02-09 2022-02-09 Solvalla-5 Valentino Face Valentino Face   [v 5] 2140/3 C 5 17.8 60
2022-02-09 2022-02-09 Solvalla-3 Undici Skift Undici Skift   [s 4] 2140/1 B 4 20.8 358
2022-02-09 2022-02-09 Solvalla-1 Västerbo Mi Amore Västerbo Mi Amore   [s 3] 1640/4 D 5 20.9 813
2022-02-02 2022-02-02 Solvalla-3 Utopia Skift Utopia Skift   [s 4] 2140/2 D 4 18.7 1529
2022-02-01 2022-02-01 Eskilstuna-10 Oban Boe Oban Boe   [v 9] 2140/5 D 6 17.2 564
2022-02-01 2022-02-01 Eskilstuna-5 Stand Up Starsix Stand Up Starsix   [v 5] 2140/3 D 0 18.6 1319
2022-01-25 2022-01-25 Eskilstuna-7 Valentino Face Valentino Face   [v 5] 2140/2 C 1 15.9 58
2022-01-25 2022-01-25 Eskilstuna-4 Enzo Boe Enzo Boe   [v 9] 2140/8 C 5 16.2 117
2022-01-12 2022-01-12 Solvalla-3 Story of My Life Story of My Life   [v 4] 2140/2 D 0 g 729
2022-01-11 2022-01-11 Eskilstuna-6 Enzo Boe Enzo Boe   [v 9] 1640/9 D 0 14.1 354
2022-01-03 2022-01-03 Eskilstuna-5 Valentino Face Valentino Face   [v 5] 1640/1 D 3 16.0 234
2023-12-26 2023-12-26 Solvalla-10 O.M.Hazebrouck O.M.Hazebrouck   [v 6] 2140/11 D 6 13.9 958
2023-12-26 2023-12-26 Solvalla-3 Extremely Sweet Extremely Sweet   [h 4] 2140/10 C 11 16.3g 49
2023-12-22 2023-12-22 Romme-10 Red Squaw Red Squaw   [s 5] 2140/2 D str
2023-12-22 2023-12-22 Romme-8 Kalas Kalas   [v 7] 2160/10 A str
2023-12-13 2023-12-13 Solvalla-3 Sahara Pokerface Sahara Pokerface   [v 4] 2140/4 C 0 16.6 180
2023-12-09 2023-12-09 Eskilstuna-5 Chicka* Chicka*   [s 4] 2140/4 A 8 21.2g 117
2023-12-04 2023-12-04 Eskilstuna-3 Icebreaker D.S. Icebreaker D.S.   [v 5] 2140/6 B 3 16.4 72
2023-12-04 2023-12-04 Eskilstuna-1 Cash Coin Cash Coin   [v 7] 1640/11 C 7 16.9g 252
2023-12-01 2023-12-01 Romme-1 Comeati Mei Comeati Mei   [h 2] 1640/4 D 6 18.3 329
2023-11-01 2023-11-01 Solvalla-4 Kalas Kalas   [v 7] 2680/12 C 6 15.7 351
2023-10-11 2023-10-11 Solvalla-6 O.M.Hazebrouck O.M.Hazebrouck   [v 6] 2140/7 C 1 14.5 100
2023-10-10 2023-10-10 Eskilstuna-10 Sahara Pokerface Sahara Pokerface   [v 4] 2140/3 B 4 16.1 47
2023-09-27 2023-09-27 Solvalla-3 Digthislass* Digthislass*   [s 4] 2140/9 D 3 14.2 484
2023-09-06 2023-09-06 Solvalla-6 O.M.Hazebrouck O.M.Hazebrouck   [v 6] 2640/5 C 3 14.3 130
2023-07-04 2023-07-04 Eskilstuna-10 Cash Coin Cash Coin   [v 7] 2140/5 C 3 16.4 160
2023-07-04 2023-07-04 Eskilstuna-9 Uptown Marodören Uptown Marodören   [v 6] 2140/11 D 7 18.2 355
2023-07-04 2023-07-04 Eskilstuna-7 Romeo Dana Romeo Dana   [v 9] 2140/9 C 5 16.1 582
2023-07-04 2023-07-04 Eskilstuna-6 Raja Piraya Raja Piraya   [v 8] 2140/11 D 6 17.1 223
2023-07-04 2023-07-04 Eskilstuna-5 Legend le Soleil Legend le Soleil   [v 6] 2140/6 C 0 19.5 170
2023-07-04 2023-07-04 Eskilstuna-2 Sophie Sophie   [s 5] 2140/11 B 0 g 58
2023-06-27 2023-06-27 Solvalla-11 Isac Journey* Isac Journey*   [v 5] 2140/5 A 2 14.9 34
2023-06-27 2023-06-27 Solvalla-9 Meves Vacances Meves Vacances   [v 7] 2140/2 D str
2023-06-19 2023-06-19 Eskilstuna-6 Kalas Kalas   [v 7] 2140/5 C 0 15.4 226
2023-06-15 2023-06-15 Solvalla-9 O.M.Hazebrouck O.M.Hazebrouck   [v 6] 2160/8 A 0 15.9g 155
2023-06-15 2023-06-15 Solvalla-7 Descent Kronos Descent Kronos   [s 4] 2640/3 C 3 15.5 160
2023-06-05 2023-06-05 Eskilstuna-8 Kiera Boko Kiera Boko   [s 6] 2140/9 D str
2023-06-05 2023-06-05 Eskilstuna-3 Enzo Boe Enzo Boe   [v 10] 2140/8 B 0 17.0g 620
2023-06-05 2023-06-05 Eskilstuna-2 Sahara Pokerface Sahara Pokerface   [v 4] 2140/1 D 3 15.7 33
2023-05-31 2023-05-31 Lindesberg-4 O.M.Hazebrouck O.M.Hazebrouck   [v 6] 2140/2 D 6 14.0 475
2023-05-30 2023-05-30 Gävle-9 Herr Melin Herr Melin   [h 7] 2640/12 B 2 17.0 39
2023-05-30 2023-05-30 Gävle-7 Romeo Dana Romeo Dana   [v 9] 1640/1 B 5 13.3 134
2023-05-30 2023-05-30 Gävle-6 Stardust Eve Stardust Eve   [s 7] 2140/7 D 5 17.4 273
2023-05-29 2023-05-29 Romme-7 Kalas Kalas   [v 7] 2140/1 C 6 14.0 301
2023-05-29 2023-05-29 Romme-3 Zororo Rangu Zororo Rangu   [h 3] 2140/5 C 0 24.4g 418
2023-05-17 2023-05-17 Solvalla-9 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 7] 2140/6 C 6 14.2 354
2023-05-16 2023-05-16 Eskilstuna-10 Sophie Sophie   [s 5] 2140/4 C 0 g 413
2023-05-16 2023-05-16 Eskilstuna-8 Kalas Kalas   [v 7] 2660/8 C 5 15.8 245
2023-05-16 2023-05-16 Eskilstuna-5 Confirmed Confirmed   [s 5] 2140/11 C str
2023-05-10 2023-05-10 Solvalla-4 O.M.Hazebrouck O.M.Hazebrouck   [v 6] 2140/11 B 2 14.5 83
2023-05-03 2023-05-03 Solvalla-6 Kalas Kalas   [v 7] 2640/6 C 0 15.0 500
2023-04-18 2023-04-18 Gävle-9 Prince Rigby Prince Rigby   [v 4] 1640/4 D 0 17.0g 51
2023-04-16 2023-04-16 Solvalla-5 O.M.Hazebrouck O.M.Hazebrouck   [v 6] 1640/1 B 4 13.4 133
2023-04-12 2023-04-12 Solvalla-9 Kalas Kalas   [v 7] 2140/6 C 4 13.7 632
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-6 Raya Maya Raya Maya   [s 5] 2140/12 B 4 12.9 128
2023-04-05 2023-04-05 Solvalla-6 Prince Rigby Prince Rigby   [v 4] 2140/4 C str
2023-04-01 2023-04-01 Eskilstuna-9 O.M.Hazebrouck O.M.Hazebrouck   [v 6] 2680/10 C 2 16.0 61
2023-04-01 2023-04-01 Eskilstuna-8 Uakari Uakari   [v 10] 2140/2 B 6 16.0 37
2023-04-01 2023-04-01 Eskilstuna-7 Oban Boe Oban Boe   [v 10] 2140/2 D 8 16.5 792
2023-04-01 2023-04-01 Eskilstuna-5 So Good So Good   [s 6] 2140/6 D 3 16.4 380
2023-04-01 2023-04-01 Eskilstuna-4 Romeo Dana Romeo Dana   [v 9] 2140/9 C str
2023-04-01 2023-04-01 Eskilstuna-2 Hispia de Vandel Hispia de Vandel   [s 6] 2140/9 A 4 19.2 90
2023-03-31 2023-03-31 Örebro-8 Kalas Kalas   [v 7] 2160/9 A 2 15.0 120
2023-03-29 2023-03-29 Solvalla-1 Funcia Funcia   [s 3] 2140/2 D 5 17.9g 457
2023-03-27 2023-03-27 Färjestad-4 Afrodite Face Afrodite Face   [s 5] 1660/11 B 0 15.5g 86
2023-03-17 2023-03-17 Romme-5 Teaseme C.C. Teaseme C.C.   [s 5] 2140/1 D 0 18.6 1568
2023-03-17 2023-03-17 Romme-4 Kalas Kalas   [v 7] 2160/10 B 7 15.5 258
2023-03-17 2023-03-17 Romme-3 Hispia de Vandel Hispia de Vandel   [s 6] 1640/11 B 0 16.9 1215
2023-03-15 2023-03-15 Solvalla-1 Funcia Funcia   [s 3] 2140/8 C 4 19.2 307
2023-03-13 2023-03-13 Eskilstuna-10 O.M.Hazebrouck O.M.Hazebrouck   [v 6] 1640/2 D 2 15.1 186
2023-03-13 2023-03-13 Eskilstuna-8 Afrodite Face Afrodite Face   [s 5] 2640/2 D 0 18.8g 194
2023-03-13 2023-03-13 Eskilstuna-1 Home or Abroad Home or Abroad   [s 4] 2140/9 C 0 21.8g 766
2023-03-12 2023-03-12 Gävle-10 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 7] 2140/10 C str
2023-03-12 2023-03-12 Gävle-8 Flight Crew Flight Crew   [v 7] 2140/3 A 3 17.9 70
2023-03-08 2023-03-08 Solvalla-8 Maverick Dream Maverick Dream   [v 10] 2140/11 A 0 14.1 49
2023-03-08 2023-03-08 Solvalla-5 Valentino Face Valentino Face   [v 6] 2140/14 B str
2023-03-08 2023-03-08 Solvalla-4 Emmanuelle P.Hill Emmanuelle P.Hill   [s 7] 1660/10 D str
2023-03-08 2023-03-08 Solvalla-1 Queque Queque   [s 5] 2140/5 A 5 16.7 191
2023-03-05 2023-03-05 Eskilstuna-10 O.M.Hazebrouck O.M.Hazebrouck   [v 6] 2140/8 D 6 16.2 440
2023-03-05 2023-03-05 Eskilstuna-1 Zororo Rangu Zororo Rangu   [h 3] 2140/1 D 4 19.2 337
2023-03-04 2023-03-04 Örebro-9 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 7] 1609/5 D 6 13.2 214
2023-03-04 2023-03-04 Örebro-2 Cash Coin Cash Coin   [v 7] 2160/8 B 7 16.5 903
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-7 Maple Hill's Eto'o Maple Hill's Eto'o   [v 9] 2140/5 D 0 17.0 192
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-6 Kalas Kalas   [v 7] 2140/12 B 3 16.1 41
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-4 Teaseme C.C. Teaseme C.C.   [s 5] 2140/2 C 5 17.7 119
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-2 Hispia de Vandel Hispia de Vandel   [s 6] 2140/3 B 4 18.6 187
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-9 Toofaced Toofaced   [s 7] 2140/8 B 2 17.8 54
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-8 Longines Longines   [h 6] 2140/1 C 0 g 52
2023-02-21 2023-02-21 Eskilstuna-8 Cash Coin Cash Coin   [v 7] 2140/5 C 0 16.6g 751
2023-02-21 2023-02-21 Eskilstuna-2 Sahara Pokerface Sahara Pokerface   [v 4] 2140/5 D str
2023-02-21 2023-02-21 Eskilstuna-1 Funcia Funcia   [s 3] 2140/11 B 4 19.1 304
2023-02-08 2023-02-08 Solvalla-7 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 7] 1640/10 B 2 14.6 75
2023-02-08 2023-02-08 Solvalla-5 Romeo Dana Romeo Dana   [v 9] 2140/13 A str
2023-02-07 2023-02-07 Eskilstuna-8 Afrodite Face Afrodite Face   [s 5] 1640/12 C str
2023-02-07 2023-02-07 Eskilstuna-6 Cash Coin Cash Coin   [v 7] 2640/7 B 0 17.3 399
2023-02-07 2023-02-07 Eskilstuna-2 Home or Abroad Home or Abroad   [s 4] 2160/5 C str
2023-02-01 2023-02-01 Solvalla-1 Funcia Funcia   [s 3] 2140/12 D 5 19.2 851
2023-01-11 2023-01-11 Solvalla-3 Utopia Skift Utopia Skift   [s 5] 2140/1 D 6 17.1 280
2023-01-10 2023-01-10 Eskilstuna-9 Enzo Boe Enzo Boe   [v 10] 2140/7 D 0 17.6 454
2023-01-10 2023-01-10 Eskilstuna-4 Afrodite Face Afrodite Face   [s 5] 2660/7 B 3 16.8 78
2023-01-10 2023-01-10 Eskilstuna-2 Home or Abroad Home or Abroad   [s 4] 2140/5 D 0 g 502
2023-01-07 2023-01-07 Färjestad-10 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 7] 2160/13 C 8 15.0 119
2023-01-06 2023-01-06 Romme-6 Valentino Face Valentino Face   [v 6] 2660/13 B 0 18.0 974
2023-01-06 2023-01-06 Romme-4 Cash Coin Cash Coin   [v 7] 2160/9 B 4 17.5 308
2023-01-06 2023-01-06 Romme-1 Sahara Pokerface Sahara Pokerface   [v 4] 2140/2 C 0 g 131
2023-01-04 2023-01-04 Solvalla-4 Airborn Magic Airborn Magic   [v 7] 2140/11 C 0 17.9 220
2024-02-28 2024-02-28 Solvalla-8 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 7] 2640/11 D str
2024-01-17 2024-01-17 Solvalla-4 Romeo Dana Romeo Dana   [v 10] 1640/6 D str
2024-01-12 2024-01-12 Romme-9 Kalas Kalas   [v 8] 2640/9 B 2 16.7 278
2024-01-04 2024-01-04 Eskilstuna-7 Hispia de Vandel Hispia de Vandel   [s 7] 2140/9 D 0 20.3 1536
2024-01-04 2024-01-04 Eskilstuna-6 Kalas Kalas   [v 8] 2160/13 B 7 17.1 132
2024-01-04 2024-01-04 Eskilstuna-5 Cash Coin Cash Coin   [v 8] 2140/8 D 6 17.9 648
2024-01-04 2024-01-04 Eskilstuna-1 Heineken Heineken   [v 5] 2140/8 C 0 21.9 515
2024-01-03 2024-01-03 Solvalla-2 Herr Melin Herr Melin   [h 8] 2140/6 D 5 16.2 494ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se