V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-8 Jobie Storm Jobie Storm   [s 5] 2100/4 D

Nyheter för travkusk


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en ..


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en vinnare hela loppet. Plötsligt kastade han sig i galopp 350 meter före mål och såg ut att vara ute ur loppet. Millmighty ställde sig snabbt och avslutade vasst och avgjorde i god tid så Paw Mahony kunde göra en segergest.
Bo Falsigs Appaloosa imponerade också. Hon fick den otacksamma uppgiften att trava utvändigt om ledande favoriten Danielle D.D. Nu spelade det ingen större roll för Appaloosa som redan i sista sväng hade knäckt ledaren och höll sedan undan för en ettrigt spurtande Beluga West.

Delad seger
Omgångens stora favorit Demon Ima/Johan Untersteiner vann och fick dela segern i V86-inledningen tillsammans med Mystic Mom/Carl Johan Jepson. Demon Ima fick en tung resa utvändigt ledaren och svarade för ett topplopp liksom Mystic Mom som avslutade strålande över upploppet.
Riina Rekiläs Finland var lösningen på V86-2. Ulf Ohlsson körde ett perfekt lopp och Finland tog sig förbi en snopen Sashay Kemp mitt på upploppet.
Björn Goop körde på chans med comebackande Mister Donald och det lönade sig. Armstrong Louis såg ut att ha loppet i sin hand i ledningen, men kunde inte svara när Mister Donald kom flygande kort före mål efter ett lopp som trea på innerspår.
- Han har känts väldigt fin och har tränat mest i sanden, sade Björn Goop.
Thomas Uhrberg gav Flirting Diamond en smakfull resa i andrapar utvändigt och hästen avgjorde mycket lätt före en tapper D'Amore som fick trava utan rygg hela loppet igenom.

Duo med toppform
Per Lennartsson har stallet på topp för dagen och han är snart tillbaka i sulkyn efter sin olycka för en månad sedan. Rikard N Skoglund ersätter med bravur och duon kunde räkna in en dubbelseger. Young King trivs i ledningen och Rikard körde vaket till täten efter 800 meter och sedan klev Young King undan till en säker seger.
Samma segerrecept använde sig Skoglund av bakom Smaragd Norrgård som också såg ut att trivas i ledningen.
Rätt V86-rad betalade 4829 kronor , sju rätt 87 kronor och det blev ingen utdelning för sex rätt vilket betyder att cirka åtta miljoner går över till nästa veckas V86-omgång.

Joakim Brundin, Kanal 75


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-6 Grappa Boe Grappa Boe   [s 4] 2140/4 3 17.1 487
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-5 Zakarov Zakarov   [v 4] 2140/6 0 20.4 67
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-7 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 6] 2140/6 0 19.1 212
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-3 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 7] 2140/5 7 16.3g 114
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-4 Grappa Boe Grappa Boe   [s 4] 2140/9 5 16.7 1270
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-9 Zakarov Zakarov   [v 4] 1640/6 0 18.1g 94
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-8 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 6] 1640/12 str
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Culpepper Culpepper   [v 4] 2160/12 0 18.2g 422
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-3 Helen M.J. Helen M.J.   [s 7] 1640/6 8 15.3 668
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-3 Culpepper Culpepper   [v 4] 1640/10 7 16.6g 514
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-8 Robban M.J. Robban M.J.   [v 4] 2140/5 0 g 1963
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-2 Quip Quip   [v 4] 2160/8 8 18.0 1389
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 Culpepper Culpepper   [v 4] 2140/3 0 15.7g 238
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-7 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2160/9 A 8 17.4 131
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-11 Digital Network Digital Network   [v 7] 2160/8 B 2 15.5 61
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-9 Valnes Dora Valnes Dora   [s 7] 1640/10 D 0 16.0 397
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 Expona Expona   [s 5] 2180/12 B 2 18.1 290
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-9 Blue Star Cosmic Blue Star Cosmic   [h 8] 2660/10 D 0 21.1 1229
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-7 Beautys Baby Beautys Baby   [s 5] 1640/7 D 0 16.6 637
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-6 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2160/12 A 4 17.2 233
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-12 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2160/9 D 1 16.8 462
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-10 Get Winning Get Winning   [v 3] 2140/7 C 8 18.8 270
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-7 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/2 C 0 16.1 216
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-3 Get Winning Get Winning   [v 3] 1640/10 B 0 g 244
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2160/6 C 2 15.9 496
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-12 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/10 D 3 17.2 315
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2160/13 D 2 16.9 268
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-8 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2160/12 D 0 g 252
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-6 Get Winning Get Winning   [v 4] 1640/4 B 2 16.0 66
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-10 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2160/14 D 4 15.9 191
2019-12-20 2019-12-20 Romme-4 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 3] 2160/8 B 0 g 53
2019-12-20 2019-12-20 Romme-10 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/11 C 3 16.3 79
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-2 Stacey Jovalley Stacey Jovalley   [s 3] 2140/9 D 8 20.9 687
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-10 No Respect No Respect   [v 6] 2660/6 D 0 19.2g 500
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 1640/3 D 7 18.4 510
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-2 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 3] 2660/9 B 1 17.2 34
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-11 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2180/2 B 2 16.7 121
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/3 D 0 16.7 1933
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-6 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 3] 2140/8 A 1 16.1 51
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-6 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2160/11 A 6 15.6g 27
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-3 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/4 D 6 14.6 266
2020-12-24 2020-12-24 Eskilstuna-3 Bo Diddley Bo Diddley   [v 4] 2140/4 A 7 15.6 42
2020-12-24 2020-12-24 Eskilstuna-5 Esther Cheri Esther Cheri   [s 4] 2140/9 B 1 14.8 84
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-4 Larry Boy Larry Boy   [v 9] 2140/8 D 0 18.3 1568
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-8 Veams Benelli Veams Benelli   [s 5] 3160/8 D 0 18.1 1805
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-4 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 7] 2140/5 C 4 17.4 46
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-8 Tengil Face Tengil Face   [v 5] 2140/6 C 4 14.5 25
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-12 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/9 D 0 17.3 1049
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-13 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2140/10 C str
2020-12-18 2020-12-18 Solvalla-8 Joey T.Cheri Joey T.Cheri   [v 5] 2640/2 C 6 18.6 134
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-6 Worrywart Worrywart   [v 6] 2140/4 B 4 15.2 24
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-7 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/13 B 2 13.2 65
2020-12-07 2020-12-07 Eskilstuna-3 Timotejs Igge Timotejs Igge   [v 4] 2660/3 B 0 17.9 196
2020-12-07 2020-12-07 Eskilstuna-4 Get Winning Get Winning   [v 6] 2140/2 C 0 21.9g 442
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-6 Full Metal Jacket Full Metal Jacket   [v 5] 2140/3 B 3 16.9 20
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-8 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 7] 2140/3 B 0 20.2g 48
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-8 Dugur Dugur   [v 7] 2640/7 C 0 g 665
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-7 Pegasus All Over Pegasus All Over   [v 5] 2140/5 C 1 14.3 128
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-9 Cavaradossi Cavaradossi   [v 5] 2140/1 D str
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-8 Valentino Face Valentino Face   [v 3] 2100/11 C 8 17.4 960
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-7 Unexpected Unexpected   [v 7] 2640/1 C 3 14.8 184
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-3 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 4] 2140/4 D 0 g 71
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-5 Yfront Yfront   [v 6] 2160/10 B 0 20.0g 40
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-10 No Replica No Replica   [s 4] 1640/9 B 6 17.4 167
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-11 Jobie Storm Jobie Storm   [s 4] 2180/12 C 0 g 98
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-2 M.G.Livin Miracle M.G.Livin Miracle   [s 5] 2160/3 C str
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-5 Embla Brick Embla Brick   [s 4] 2140/5 D 5 17.9 53
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-7 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 7] 2100/9 B 6 18.4 134
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-8 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2100/4 D str
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-10 Jamenvisst Jamenvisst   [s 4] 2140/1 D 1 18.6 34
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-10 Leia Palema Leia Palema   [s 5] 2140/15 A str
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-3 No Replica No Replica   [s 4] 2140/10 A 0 19.8g 230
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-4 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2160/7 A 0 14.4 26
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-12 Valentino Face Valentino Face   [v 3] 2140/1 C 2 16.5 100
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-6 Jobie Storm Jobie Storm   [s 4] 2140/6 C 5 15.5 37
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-10 Grott Maja Grott Maja   [s 7] 2140/4 C 2 15.6 76
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-5 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 7] 2140/12 B str
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-7 Romeo Dana Romeo Dana   [v 6] 2140/12 C 0 15.2 1034
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-8 Pelas Orthos Pelas Orthos   [v 4] 2140/5 D 0 16.1 341
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-6 No Replica No Replica   [s 4] 1640/7 B 4 14.1 374
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-10 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 7] 2160/11 A 6 16.8 38
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-11 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 7] 2140/5 D 4 15.6 504
2020-10-27 2020-10-27 Romme-5 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 4] 2140/8 D 3 18.8 378
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-1 Valentino Face Valentino Face   [v 3] 2140/7 B 1 16.9 26
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-3 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 5] 2140/2 A 3 16.9 45
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-7 Shadow Shadow   [v 7] 2140/6 B 0 19.4 64
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-9 Maestro Maestro   [v 5] 2140/3 A 1 17.0 17
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-4 Romeo Dana Romeo Dana   [v 6] 2140/10 D 0 g 149
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-8 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 1640/10 A 1 12.6 47
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-11 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/5 B 0 18.7g 274
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-2 Barca Doc Barca Doc   [v 4] 2140/2 B 2 17.6 29
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-3 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/11 D 0 17.9g 326
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/2 D 0 g 46
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-6 Son of Triton Son of Triton   [v 8] 2640/8 C 4 16.0 436
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-8 Grott Maja Grott Maja   [s 7] 2140/7 B 1 17.8 60
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-11 Orion All Over Orion All Over   [v 6] 2140/1 C 0 22.3 259
2020-10-16 2020-10-16 Romme-4 Maestro Maestro   [v 5] 2140/5 B 2 15.9 26
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-1 No Replica No Replica   [s 4] 2140/10 B 7 16.4 70
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-8 Unica Vega Unica Vega   [s 4] 2140/2 C 0 18.9g 215
2020-10-03 2020-10-03 Romme-2 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [v 5] 2140/10 B 4 16.4 274
2020-10-03 2020-10-03 Romme-8 Maestro Maestro   [v 5] 2140/4 C 0 15.5g 150
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-7 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/2 C 3 14.7 1274
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-11 No Replica No Replica   [s 4] 2160/7 C 6 16.3 182
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Maestro Maestro   [v 5] 1640/1 C 6 14.0 123
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-10 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2640/8 A 1 14.8 50
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-2 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/8 D 0 16.9g 932
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-9 P.S.Felix P.S.Felix   [v 4] 2140/4 B 1 16.0 45
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-4 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/6 B 1 13.4 113
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/8 C 1 15.8 143
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-8 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/4 B 8 22.7 34
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-9 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/7 D 5 16.1 550
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-2 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/2 C 4 16.8 686
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-5 Vicini Axang Vicini Axang   [s 7] 2160/12 B 4 15.3 467
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-9 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/5 B str
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-1 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 6] 2140/5 C 0 18.1g 461
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-2 Hurricane Hurricane   [v 3] 2140/1 C 6 18.1 601
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-4 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 1640/11 D str
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-6 Paris by Cash Paris by Cash   [s 4] 2640/1 C 2 15.6 100
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-7 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/13 D 0 18.2 2037
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-5 Livi Nike H.M. Livi Nike H.M.   [s 5] 2140/7 D 0 195
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-8 Paris by Cash Paris by Cash   [s 4] 2140/10 D 5 15.0 214
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-1 Valentino Face Valentino Face   [v 3] 2140/11 C 7 18.7 93
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-2 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/1 C 3 18.4 187
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-4 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 6] 2140/11 B 0 g 121
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-5 Worn Out Worn Out   [v 6] 2140/1 D 8 16.0 597
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-10 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 7] 2140/8 D 6 16.7 701
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-11 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 4] 2140/4 A 0 g 28
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-1 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 3160/5 D 0 g 761
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-2 No Replica No Replica   [s 4] 2140/5 D 8 16.8 1084
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-11 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 2140/9 D 4 16.1 554
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-1 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/2 D str
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-7 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 6] 2140/6 C str
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-10 No Replica No Replica   [s 4] 2140/3 D 3 16.9 322
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-4 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 2140/4 C 2 16.9 38
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-6 Real Doc Real Doc   [v 8] 2160/8 B 6 16.8 98
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-9 B.B.S.Diamant B.B.S.Diamant   [s 5] 2140/2 D 0 22.6g 296
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 7] 2160/7 D 6 17.1 526
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-5 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2660/9 B 3 18.4 284
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-8 Paris by Cash Paris by Cash   [s 4] 2140/12 A 1 15.6 34
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-10 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [v 5] 2140/10 D 6 15.9 294
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-1 Quite Gold Quite Gold   [v 5] 2140/5 B 0 18.5 140
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-9 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 2140/12 B 4 16.9 111
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-5 No Replica No Replica   [s 4] 1640/6 C 0 16.6 251
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-5 Ramseas Appearance Ramseas Appearance   [v 6] 2140/8 D 0 g 1140
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-8 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2640/9 A 2 14.4 56
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-4 Paris by Cash Paris by Cash   [s 4] 2140/5 B 2 16.8 36
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-5 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [v 5] 1640/7 C 7 16.6 26
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-6 Estelle Brodda Estelle Brodda   [s 5] 2140/11 D 3 14.9 76
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-5 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 7] 2140/4 D 5 15.2 526
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-8 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 3140/1 D 0 18.1 457
2020-04-08 2020-04-08 Solvalla-6 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/12 A 3 12.9 108
2020-04-04 2020-04-04 Romme-6 Steve Bull Steve Bull   [v 5] 2140/9 C str
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-5 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 2140/1 A 0 19.0 140
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-5 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/3 D str
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-7 Estelle Brodda Estelle Brodda   [s 5] 2160/8 D str
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-6 Estelle Brodda Estelle Brodda   [s 5] 2140/10 A 0 20.0g 39
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-8 Quite Gold Quite Gold   [v 5] 2140/4 D 3 16.5 116
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 7] 2140/5 D 2 16.6 228
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-6 No Replica No Replica   [s 4] 1640/9 D 0 15.4 548
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-8 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2640/4 D 5 16.9 928
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2100/8 C 0 g 436
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 3140/10 D 2 18.0 1240
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-8 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/5 C 0 15.0g 55
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-10 No Replica No Replica   [s 4] 2140/8 D 6 17.4 114
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-7 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 7] 2160/6 C 5 19.7 238
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-9 Estelle Brodda Estelle Brodda   [s 5] 2100/14 A 2 17.4 44
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-6 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2180/10 A 2 17.2 22
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-1 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 2140/12 B 5 17.6 349
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/5 D 6 17.1 1086
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-5 No Replica No Replica   [s 4] 1640/2 B 1 17.7 147
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-9 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/13 A 1 16.7 44
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-1 Barca Doc Barca Doc   [v 4] 2140/7 B 0 19.2 234
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-6 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 5] 2640/1 D 0 g 667
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-8 Romeo Dana Romeo Dana   [v 6] 2640/4 C 4 18.0 55
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-3 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/3 C 4 18.9 161
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-2 No Replica No Replica   [s 4] 2160/9 B 3 17.6 368
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-5 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2660/5 A 1 16.5 27
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-7 Barca Doc Barca Doc   [v 4] 2140/3 D 7 17.9 627
2020-01-31 2020-01-31 Romme-3 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/2 D 0 18.0 84
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-4 Ramseas Appearance Ramseas Appearance   [v 6] 2140/1 C 0 23.8g 611
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/5 C 2 16.1 771
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-3 Romeo Dana Romeo Dana   [v 6] 2140/6 B 2 16.5 53
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-1 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2180/8 B 3 17.8 79
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-5 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 1609/9 B 2 15.0 82
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-3 No Replica No Replica   [s 4] 2160/12 C 5 19.6 1738
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-9 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 7] 2140/14 D 0 19.7 1814
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/10 D 0 17.9 1295
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-8 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/6 C 0 15.9 174
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-1 Chanel W.S. Chanel W.S.   [s 4] 2140/1 D 2 17.7 361
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-3 Tengil Face Tengil Face   [v 6] 2140/10 B str
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-7 Esther Cheri Esther Cheri   [s 5] 2140/1 B 5 16.3 25
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-1 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 5] 2140/1 C 5 18.2 135
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-10 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 6] 2140/10 B 3 16.0 112
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-8 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 9] 2140/8 B 8 16.4 40
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-2 Ulebäcks Brunbjörn Ulebäcks Brunbjörn   [v 6] 2140/1 D 0 202
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 9] 2140/5 D 0 15.8 297
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-11 Oban Boe Oban Boe   [v 8] 2140/6 B 5 18.3 86
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-10 Leia Palema Leia Palema   [s 6] 2140/10 A str
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-9 Eldorado Eldorado   [v 5] 2640/2 B 1 15.5 83
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-6 P.S.Felix P.S.Felix   [v 5] 2140/1 A 3 17.3 50
2021-01-08 2021-01-08 Romme-1 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 5] 2140/1 D 0 g 99ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se