V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-8 Stand Up Starsix Stand Up Starsix   [v 4] 2100/5 B
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-7 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 8] 2100/8 C
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-4 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 8] 2160/5 C
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-3 Raja Piraya Raja Piraya   [v 6] 2100/9 D

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-6 Grappa Boe Grappa Boe   [s 4] 2140/4 3 17.1 487
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-5 Zakarov Zakarov   [v 4] 2140/6 0 20.4 67
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-7 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 6] 2140/6 0 19.1 212
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-3 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 7] 2140/5 7 16.3g 114
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-4 Grappa Boe Grappa Boe   [s 4] 2140/9 5 16.7 1270
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-9 Zakarov Zakarov   [v 4] 1640/6 0 18.1g 94
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-8 Egyptian Neo Egyptian Neo   [v 6] 1640/12 str
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Culpepper Culpepper   [v 4] 2160/12 0 18.2g 422
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-3 Helen M.J. Helen M.J.   [s 7] 1640/6 8 15.3 668
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-3 Culpepper Culpepper   [v 4] 1640/10 7 16.6g 514
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-8 Robban M.J. Robban M.J.   [v 4] 2140/5 0 g 1963
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-2 Quip Quip   [v 4] 2160/8 8 18.0 1389
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 Culpepper Culpepper   [v 4] 2140/3 0 15.7g 238
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-7 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2160/9 A 8 17.4 131
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-11 Digital Network Digital Network   [v 7] 2160/8 B 2 15.5 61
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-9 Valnes Dora Valnes Dora   [s 7] 1640/10 D 0 16.0 397
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 Expona Expona   [s 5] 2180/12 B 2 18.1 290
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-9 Blue Star Cosmic Blue Star Cosmic   [h 8] 2660/10 D 0 21.1 1229
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-7 Beautys Baby Beautys Baby   [s 5] 1640/7 D 0 16.6 637
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-6 Grappa Boe Grappa Boe   [s 5] 2160/12 A 4 17.2 233
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-12 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2160/9 D 1 16.8 462
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-10 Get Winning Get Winning   [v 3] 2140/7 C 8 18.8 270
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-7 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/2 C 0 16.1 216
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-3 Get Winning Get Winning   [v 3] 1640/10 B 0 g 244
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2160/6 C 2 15.9 496
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-12 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/10 D 3 17.2 315
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2160/13 D 2 16.9 268
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-8 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2160/12 D 0 g 252
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-6 Get Winning Get Winning   [v 4] 1640/4 B 2 16.0 66
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-10 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2160/14 D 4 15.9 191
2019-12-20 2019-12-20 Romme-4 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 3] 2160/8 B 0 g 53
2019-12-20 2019-12-20 Romme-10 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/11 C 3 16.3 79
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-2 Stacey Jovalley Stacey Jovalley   [s 3] 2140/9 D 8 20.9 687
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-10 No Respect No Respect   [v 6] 2660/6 D 0 19.2g 500
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 1640/3 D 7 18.4 510
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-2 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 3] 2660/9 B 1 17.2 34
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-11 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2180/2 B 2 16.7 121
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/3 D 0 16.7 1933
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-6 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 3] 2140/8 A 1 16.1 51
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-6 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2160/11 A 6 15.6g 27
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-3 Titan Igiro Titan Igiro   [v 8] 2140/4 D 6 14.6 266
2020-12-24 2020-12-24 Eskilstuna-3 Bo Diddley Bo Diddley   [v 4] 2140/4 A 7 15.6 42
2020-12-24 2020-12-24 Eskilstuna-5 Esther Cheri Esther Cheri   [s 4] 2140/9 B 1 14.8 84
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-4 Larry Boy Larry Boy   [v 9] 2140/8 D 0 18.3 1568
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-8 Veams Benelli Veams Benelli   [s 5] 3160/8 D 0 18.1 1805
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-4 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 7] 2140/5 C 4 17.4 46
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-8 Tengil Face Tengil Face   [v 5] 2140/6 C 4 14.5 25
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-12 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/9 D 0 17.3 1049
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-13 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2140/10 C str
2020-12-18 2020-12-18 Solvalla-8 Joey T.Cheri Joey T.Cheri   [v 5] 2640/2 C 6 18.6 134
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-6 Worrywart Worrywart   [v 6] 2140/4 B 4 15.2 24
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-7 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/13 B 2 13.2 65
2020-12-07 2020-12-07 Eskilstuna-3 Timotejs Igge Timotejs Igge   [v 4] 2660/3 B 0 17.9 196
2020-12-07 2020-12-07 Eskilstuna-4 Get Winning Get Winning   [v 6] 2140/2 C 0 21.9g 442
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-6 Full Metal Jacket Full Metal Jacket   [v 5] 2140/3 B 3 16.9 20
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-8 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 7] 2140/3 B 0 20.2g 48
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-8 Dugur Dugur   [v 7] 2640/7 C 0 g 665
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-7 Pegasus All Over Pegasus All Over   [v 5] 2140/5 C 1 14.3 128
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-9 Cavaradossi Cavaradossi   [v 5] 2140/1 D str
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-8 Valentino Face Valentino Face   [v 3] 2100/11 C 8 17.4 960
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-7 Unexpected Unexpected   [v 7] 2640/1 C 3 14.8 184
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-3 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 4] 2140/4 D 0 g 71
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-5 Yfront Yfront   [v 6] 2160/10 B 0 20.0g 40
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-10 No Replica No Replica   [s 4] 1640/9 B 6 17.4 167
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-11 Jobie Storm Jobie Storm   [s 4] 2180/12 C 0 g 98
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-2 M.G.Livin Miracle M.G.Livin Miracle   [s 5] 2160/3 C str
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-5 Embla Brick Embla Brick   [s 4] 2140/5 D 5 17.9 53
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-7 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 7] 2100/9 B 6 18.4 134
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-8 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2100/4 D str
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-10 Jamenvisst Jamenvisst   [s 4] 2140/1 D 1 18.6 34
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-10 Leia Palema Leia Palema   [s 5] 2140/15 A str
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-3 No Replica No Replica   [s 4] 2140/10 A 0 19.8g 230
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-4 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2160/7 A 0 14.4 26
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-12 Valentino Face Valentino Face   [v 3] 2140/1 C 2 16.5 100
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-6 Jobie Storm Jobie Storm   [s 4] 2140/6 C 5 15.5 37
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-10 Grott Maja Grott Maja   [s 7] 2140/4 C 2 15.6 76
2020-11-04 2020-11-04 Solvalla-5 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 7] 2140/12 B str
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-7 Romeo Dana Romeo Dana   [v 6] 2140/12 C 0 15.2 1034
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-8 Pelas Orthos Pelas Orthos   [v 4] 2140/5 D 0 16.1 341
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-6 No Replica No Replica   [s 4] 1640/7 B 4 14.1 374
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-10 Ivar A.E. Ivar A.E.   [v 7] 2160/11 A 6 16.8 38
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-11 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 7] 2140/5 D 4 15.6 504
2020-10-27 2020-10-27 Romme-5 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 4] 2140/8 D 3 18.8 378
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-1 Valentino Face Valentino Face   [v 3] 2140/7 B 1 16.9 26
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-3 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 5] 2140/2 A 3 16.9 45
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-7 Shadow Shadow   [v 7] 2140/6 B 0 19.4 64
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-9 Maestro Maestro   [v 5] 2140/3 A 1 17.0 17
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-4 Romeo Dana Romeo Dana   [v 6] 2140/10 D 0 g 149
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-8 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 1640/10 A 1 12.6 47
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-11 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/5 B 0 18.7g 274
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-2 Barca Doc Barca Doc   [v 4] 2140/2 B 2 17.6 29
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-3 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/11 D 0 17.9g 326
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/2 D 0 g 46
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-6 Son of Triton Son of Triton   [v 8] 2640/8 C 4 16.0 436
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-8 Grott Maja Grott Maja   [s 7] 2140/7 B 1 17.8 60
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-11 Orion All Over Orion All Over   [v 6] 2140/1 C 0 22.3 259
2020-10-16 2020-10-16 Romme-4 Maestro Maestro   [v 5] 2140/5 B 2 15.9 26
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-1 No Replica No Replica   [s 4] 2140/10 B 7 16.4 70
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-8 Unica Vega Unica Vega   [s 4] 2140/2 C 0 18.9g 215
2020-10-03 2020-10-03 Romme-2 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [v 5] 2140/10 B 4 16.4 274
2020-10-03 2020-10-03 Romme-8 Maestro Maestro   [v 5] 2140/4 C 0 15.5g 150
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-7 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/2 C 3 14.7 1274
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-11 No Replica No Replica   [s 4] 2160/7 C 6 16.3 182
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Maestro Maestro   [v 5] 1640/1 C 6 14.0 123
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-10 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2640/8 A 1 14.8 50
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-2 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/8 D 0 16.9g 932
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-9 P.S.Felix P.S.Felix   [v 4] 2140/4 B 1 16.0 45
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-4 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/6 B 1 13.4 113
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/8 C 1 15.8 143
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-8 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/4 B 8 22.7 34
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-9 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/7 D 5 16.1 550
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-2 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/2 C 4 16.8 686
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-5 Vicini Axang Vicini Axang   [s 7] 2160/12 B 4 15.3 467
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-9 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/5 B str
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-1 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 6] 2140/5 C 0 18.1g 461
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-2 Hurricane Hurricane   [v 3] 2140/1 C 6 18.1 601
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-4 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 1640/11 D str
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-6 Paris by Cash Paris by Cash   [s 4] 2640/1 C 2 15.6 100
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-7 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/13 D 0 18.2 2037
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-5 Livi Nike H.M. Livi Nike H.M.   [s 5] 2140/7 D 0 195
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-8 Paris by Cash Paris by Cash   [s 4] 2140/10 D 5 15.0 214
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-1 Valentino Face Valentino Face   [v 3] 2140/11 C 7 18.7 93
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-2 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/1 C 3 18.4 187
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-4 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 6] 2140/11 B 0 g 121
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-5 Worn Out Worn Out   [v 6] 2140/1 D 8 16.0 597
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-10 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 7] 2140/8 D 6 16.7 701
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-11 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 4] 2140/4 A 0 g 28
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-1 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 3160/5 D 0 g 761
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-2 No Replica No Replica   [s 4] 2140/5 D 8 16.8 1084
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-11 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 2140/9 D 4 16.1 554
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-1 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/2 D str
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-7 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 6] 2140/6 C str
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-10 No Replica No Replica   [s 4] 2140/3 D 3 16.9 322
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-4 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 2140/4 C 2 16.9 38
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-6 Real Doc Real Doc   [v 8] 2160/8 B 6 16.8 98
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-9 B.B.S.Diamant B.B.S.Diamant   [s 5] 2140/2 D 0 22.6g 296
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 7] 2160/7 D 6 17.1 526
2020-05-12 2020-05-12 Eskilstuna-5 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2660/9 B 3 18.4 284
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-8 Paris by Cash Paris by Cash   [s 4] 2140/12 A 1 15.6 34
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-10 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [v 5] 2140/10 D 6 15.9 294
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-1 Quite Gold Quite Gold   [v 5] 2140/5 B 0 18.5 140
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-9 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 2140/12 B 4 16.9 111
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-5 No Replica No Replica   [s 4] 1640/6 C 0 16.6 251
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-5 Ramseas Appearance Ramseas Appearance   [v 6] 2140/8 D 0 g 1140
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-8 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2640/9 A 2 14.4 56
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-4 Paris by Cash Paris by Cash   [s 4] 2140/5 B 2 16.8 36
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-5 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [v 5] 1640/7 C 7 16.6 26
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-6 Estelle Brodda Estelle Brodda   [s 5] 2140/11 D 3 14.9 76
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-5 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 7] 2140/4 D 5 15.2 526
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-8 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 3140/1 D 0 18.1 457
2020-04-08 2020-04-08 Solvalla-6 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/12 A 3 12.9 108
2020-04-04 2020-04-04 Romme-6 Steve Bull Steve Bull   [v 5] 2140/9 C str
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-5 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 2140/1 A 0 19.0 140
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-5 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/3 D str
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-7 Estelle Brodda Estelle Brodda   [s 5] 2160/8 D str
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-6 Estelle Brodda Estelle Brodda   [s 5] 2140/10 A 0 20.0g 39
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-8 Quite Gold Quite Gold   [v 5] 2140/4 D 3 16.5 116
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 7] 2140/5 D 2 16.6 228
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-6 No Replica No Replica   [s 4] 1640/9 D 0 15.4 548
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-8 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2640/4 D 5 16.9 928
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2100/8 C 0 g 436
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 3140/10 D 2 18.0 1240
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-8 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/5 C 0 15.0g 55
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-10 No Replica No Replica   [s 4] 2140/8 D 6 17.4 114
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-7 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 7] 2160/6 C 5 19.7 238
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-9 Estelle Brodda Estelle Brodda   [s 5] 2100/14 A 2 17.4 44
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-6 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2180/10 A 2 17.2 22
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-1 Churchill Line Churchill Line   [v 6] 2140/12 B 5 17.6 349
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/5 D 6 17.1 1086
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-5 No Replica No Replica   [s 4] 1640/2 B 1 17.7 147
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-9 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/13 A 1 16.7 44
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-1 Barca Doc Barca Doc   [v 4] 2140/7 B 0 19.2 234
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-6 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 5] 2640/1 D 0 g 667
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-8 Romeo Dana Romeo Dana   [v 6] 2640/4 C 4 18.0 55
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-3 Enge Elliot Enge Elliot   [v 6] 2140/3 C 4 18.9 161
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-2 No Replica No Replica   [s 4] 2160/9 B 3 17.6 368
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-5 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2660/5 A 1 16.5 27
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-7 Barca Doc Barca Doc   [v 4] 2140/3 D 7 17.9 627
2020-01-31 2020-01-31 Romme-3 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2140/2 D 0 18.0 84
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-4 Ramseas Appearance Ramseas Appearance   [v 6] 2140/1 C 0 23.8g 611
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/5 C 2 16.1 771
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-3 Romeo Dana Romeo Dana   [v 6] 2140/6 B 2 16.5 53
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-1 Oban Boe Oban Boe   [v 7] 2180/8 B 3 17.8 79
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-5 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 1609/9 B 2 15.0 82
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-3 No Replica No Replica   [s 4] 2160/12 C 5 19.6 1738
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-9 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 7] 2140/14 D 0 19.7 1814
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 7] 2140/10 D 0 17.9 1295
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-8 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 4] 2140/6 C 0 15.9 174
2021-09-16 2021-09-16 Örebro-2 Aperfectsurprise Aperfectsurprise   [v 3] 2140/11 C 8 20.0 749
2021-09-15 2021-09-15 Solvalla-10 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 5] 2140/9 B 0 12.9 427
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 8] 2140/11 D 5 16.4 1262
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 8] 2140/1 D 0 16.7 429
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 9] 2140/4 C 5 14.0 334
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-10 Embla Brick Embla Brick   [s 5] 2140/2 C 0 17.7 105
2021-08-30 2021-08-30 Romme-7 Romeo Dana Romeo Dana   [v 7] 1640/9 C 4 12.6 2693
2021-08-30 2021-08-30 Romme-10 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 5] 1640/5 B 0 13.4 55
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-1 Pitot System Pitot System   [s 3] 2140/11 D str
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-2 Icebreaker D.S. Icebreaker D.S.   [v 3] 2140/5 B 7 17.4 277
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-3 Gilly Sisu Gilly Sisu   [s 5] 1640/4 B 6 14.2 61
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-4 Raja Piraya Raja Piraya   [v 6] 2140/2 D 0 g 1128
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-6 Buxton Buxton   [v 4] 2160/7 B 6 16.1 215
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-9 Chatwat Chatwat   [v 9] 2140/2 D 0 18.9g 1112
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-11 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 9] 2140/7 D 0 17.5 250
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-2 Stand Up Starsix Stand Up Starsix   [v 4] 2140/5 B 0 19.2g 387
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-5 Buxton Buxton   [v 4] 2140/2 C 5 16.2 391
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-7 Diaz Diaz   [s 5] 1640/4 C str
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-9 Icebreaker D.S. Icebreaker D.S.   [v 3] 2140/7 D 4 16.2 976
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-4 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 5] 2160/12 A 3 14.1 31
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-3 Valentino Face Valentino Face   [v 4] 2140/9 B 2 16.1 55
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-4 Chatwat Chatwat   [v 9] 2140/1 D 5 18.0 176
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 8] 2140/9 C 0 17.8 173
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-6 Raja Piraya Raja Piraya   [v 6] 2140/2 D 8 16.9 294
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-10 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 8] 2640/5 C 0 17.5 488
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-4 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 5] 2140/11 B 2 14.1 27
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-5 Aperfectsurprise Aperfectsurprise   [v 3] 2140/12 C 0 21.0 613
2021-07-29 2021-07-29 Visby-3 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 6] 2120/1 D 0 20.4 425
2021-07-29 2021-07-29 Visby-4 Ouyouboolooey Ouyouboolooey   [v 3] 2120/2 C 6 19.2g 877
2021-07-29 2021-07-29 Visby-5 Buxton Buxton   [v 4] 2120/12 A 4 17.3 137
2021-07-29 2021-07-29 Visby-6 Boiling Point Boiling Point   [s 5] 2140/11 C 0 16.9 213
2021-07-29 2021-07-29 Visby-7 Dominic Wibb Dominic Wibb   [v 5] 1640/13 B str
2021-07-22 2021-07-22 Visby-8 Buxton Buxton   [v 4] 2120/6 B 3 17.7 25
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-9 Neelix Neelix   [v 7] 2140/7 C str
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-3 Chatwat Chatwat   [v 9] 2660/5 D 0 21.2 247
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-4 B.G.Kent B.G.Kent   [v 4] 2140/1 C 0 18.3 151
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-5 Luna's Pinot Noir Luna's Pinot Noir   [s 4] 2140/6 C 6 19.1 290
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-9 Sparkle Sober Sparkle Sober   [s 5] 2160/5 D 5 18.3 205
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-11 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 5] 2100/9 D 0 g 971
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-2 Stand Up Starsix Stand Up Starsix   [v 4] 2140/4 C 6 18.1 534
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 9] 1640/10 D 3 12.1 2068
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-4 Nimbus Tabac Nimbus Tabac   [v 6] 2140/9 B 5 17.7 145
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-5 Lucky Linus Lucky Linus   [v 9] 2140/1 C 0 18.8 289
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-6 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 9] 2140/9 D 6 16.1 418
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-7 Boiling Point Boiling Point   [s 5] 2140/8 A 0 16.6g 130
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-11 Chatwat Chatwat   [v 9] 2140/9 D 6 17.5 276
2021-07-01 2021-07-01 Visby-2 Get Winning Get Winning   [v 7] 1640/8 C 3 13.7 284
2021-07-01 2021-07-01 Visby-3 Cool Me Down Cool Me Down   [s 5] 2120/4 D str
2021-07-01 2021-07-01 Visby-5 Duke Snapper Duke Snapper   [v 5] 2140/4 C 0 18.9 88
2021-07-01 2021-07-01 Visby-7 Lisa Will Lisa Will   [s 9] 2140/12 D 0 16.3 819
2021-07-01 2021-07-01 Visby-8 Buxton Buxton   [v 4] 2120/8 A 1 19.0 43
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-4 Valentino Face Valentino Face   [v 4] 2140/8 D 5 15.5 543
2021-06-14 2021-06-14 Lindesberg-3 Boiling Point Boiling Point   [s 5] 2140/11 C 6 15.6 730
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-4 Arctic Dessert* Arctic Dessert*   [s 5] 2140/6 A 0 g 112
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-5 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 8] 2140/10 C 7 16.4 191
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-7 Tengil Face Tengil Face   [v 6] 2140/3 B 8 14.7 103
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-8 Ossimu Ossimu   [v 8] 2140/2 C 8 17.1 388
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-7 Boiling Point Boiling Point   [s 5] 1640/11 C 6 12.8 396
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-1 Gloria Sisu Gloria Sisu   [s 5] 2140/9 D 0 15.3 940
2021-05-20 2021-05-20 Rättvik-4 Boiling Point Boiling Point   [s 5] 2660/7 B 4 16.4 136
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-6 Gloria Sisu Gloria Sisu   [s 5] 1640/5 C 0 14.9g 362
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-3 Titan Igiro Titan Igiro   [v 9] 2140/9 B 7 14.3 292
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-6 Nimbus Tabac Nimbus Tabac   [v 6] 2140/4 C 0 g 188
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-7 Romeo Dana Romeo Dana   [v 7] 2140/2 C 2 14.5 43
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-8 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 6] 2140/8 D str
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-9 Ossimu Ossimu   [v 8] 2140/6 C 7 17.7 582
2021-05-03 2021-05-03 Färjestad-5 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 4] 1640/6 C 6 13.7 77
2021-04-30 2021-04-30 Solvalla-2 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [v 6] 2140/9 D 0 g 1283
2021-04-30 2021-04-30 Solvalla-3 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 8] 2140/10 D 0 15.7 2283
2021-04-30 2021-04-30 Solvalla-7 Zola Wind Zola Wind   [v 7] 2140/7 D str
2021-04-30 2021-04-30 Solvalla-8 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 7] 2140/5 D 0 16.3 1740
2021-04-24 2021-04-24 Romme-4 Boiling Point Boiling Point   [s 5] 2160/9 A 4 16.6 138
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-6 Power Brodda Power Brodda   [s 5] 2140/3 C 7 15.4 57
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-7 Hocus Pocus Hocus Pocus   [v 7] 2140/8 A 3 15.5 31
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 8] 2140/10 D 8 15.0 1015
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-10 Il Capitano Il Capitano   [v 5] 2140/3 D str
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-11 Embla Brick Embla Brick   [s 5] 2140/10 C 7 16.8 185
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-1 Buxton Buxton   [v 4] 2140/6 D 6 16.5 1051
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-8 Titan Igiro Titan Igiro   [v 9] 1640/11 C 0 12.9 1546
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-7 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 4] 2140/1 C 0 g 527
2021-04-11 2021-04-11 Solvalla-8 Valentino Face Valentino Face   [v 4] 2140/3 C str
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-1 Buxton Buxton   [v 4] 2140/5 D 0 21.5g 658
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-3 Boiling Point Boiling Point   [s 5] 2180/14 B 1 15.6 184
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-8 Gilmore Trot Gilmore Trot   [v 4] 1640/1 B 0 16.1g 164
2021-03-31 2021-03-31 Solvalla-6 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 4] 2140/11 D 6 16.1 971
2021-03-30 2021-03-30 Örebro-4 Paris by Cash Paris by Cash   [s 5] 1609/11 C 0 18.6g 779
2021-03-30 2021-03-30 Örebro-6 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 5] 2160/15 B 0 g 247
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-5 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 5] 2140/9 C 0 13.2g 67
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-2 Hot Lacey Tess Hot Lacey Tess   [s 5] 2140/5 C 0 21.2g 922
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-5 Nyxian Nyxian   [v 5] 2140/1 B 2 15.8 143
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-6 Power Brodda Power Brodda   [s 5] 1640/7 D 0 g 980
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-11 Joker Newport Joker Newport   [v 5] 2160/4 C 0 g 105
2021-03-17 2021-03-17 Solvalla-3 Valentino Face Valentino Face   [v 4] 2140/7 C 0 16.6 889
2021-03-03 2021-03-03 Solvalla-3 Valentino Face Valentino Face   [v 4] 2140/4 B 6 16.4 604
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-3 Power Brodda Power Brodda   [s 5] 2140/5 C 5 15.9 94
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-5 Maestro Maestro   [v 6] 2140/2 D 3 15.9 145
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 8] 2140/1 D 0 16.3 423
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-9 Nyxian Nyxian   [v 5] 2140/10 B 1 16.2 47
2021-02-27 2021-02-27 Romme-5 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 5] 2140/8 B 8 14.5g 37
2021-02-24 2021-02-24 Solvalla-3 Chanel W.S. Chanel W.S.   [s 4] 2140/5 B 0 17.2 152
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-9 Power Brodda Power Brodda   [s 5] 1640/9 D str
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-11 Bo Diddley Bo Diddley   [v 5] 2180/6 B 0 g 64
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-3 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 5] 2140/3 C 1 16.5 228
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-11 Power Brodda Power Brodda   [s 5] 2180/11 B 3 16.9 110
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-4 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 4] 2140/3 D 0 18.2 71
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-6 Hocus Pocus Hocus Pocus   [v 7] 1640/3 B 6 14.1 115
2021-02-03 2021-02-03 Solvalla-5 Veams Benelli Veams Benelli   [s 6] 3140/2 C 0 19.7 1239
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-4 Bo Diddley Bo Diddley   [v 5] 2160/11 A 5 17.0 77
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-6 Larry Boy Larry Boy   [v 10] 2640/1 D 0 19.2g 1468
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-11 Quite Gold Quite Gold   [v 6] 2100/1 B 0 18.4 340
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-3 P.S.Felix P.S.Felix   [v 5] 2140/2 B 0 g 113
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-4 Eldorado Eldorado   [v 5] 2640/3 C 0 17.2g 73
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-10 Esther Cheri Esther Cheri   [s 5] 2140/7 D 0 16.0 241
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-11 Tullibardine Boe Tullibardine Boe   [s 5] 1640/4 B 4 12.7 45
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-12 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 5] 2140/4 D 2 17.7 998
2021-01-26 2021-01-26 Örebro-8 Jobie Storm Jobie Storm   [s 5] 2100/4 D 6 15.9 151
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-1 Chanel W.S. Chanel W.S.   [s 4] 2140/1 D 2 17.7 361
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-3 Tengil Face Tengil Face   [v 6] 2140/10 B str
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-1 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 5] 2140/1 C 5 18.2 135
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-7 Esther Cheri Esther Cheri   [s 5] 2140/1 B 5 16.3 25
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-2 Ulebäcks Brunbjörn Ulebäcks Brunbjörn   [v 6] 2140/1 D 0 202
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-8 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 9] 2140/8 B 8 16.4 40
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-10 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 6] 2140/10 B 3 16.0 112
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 9] 2140/5 D 0 15.8 297
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-6 P.S.Felix P.S.Felix   [v 5] 2140/1 A 3 17.3 50
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-9 Eldorado Eldorado   [v 5] 2640/2 B 1 15.5 83
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-10 Leia Palema Leia Palema   [s 6] 2140/10 A str
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-11 Oban Boe Oban Boe   [v 8] 2140/6 B 5 18.3 86
2021-01-08 2021-01-08 Romme-1 Glenfarclas Boe Glenfarclas Boe   [v 5] 2140/1 D 0 g 99ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se