V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 208-177-1242. Carl Johan Jepson, Färjestad, 137-131-1063. Jorma Kontio, Solvalla, 132-79-784. Örjan Kih..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 208-177-124
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 137-131-106
3. Jorma Kontio, Solvalla, 132-79-78
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 131-108-85
5. Björn Goop, Färjestad, 123-75-65
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 112-68-81
7. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 87-122-102
8. Erik Adielsson, Solvalla, 82-57-35
9. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-64-48
10. Christoffer Eriksson, Jägersro, 67-73-60
11. Magnus A Djuse, Östersund, 67-63-39
12. Kim Eriksson, Mantorp, 67-46-53
13. Conrad Lugauer, Jägersro, 62-23-16
14. Ulf Eriksson, Romme, 59-41-48
15. Robert Bergh, Åby, 58-48-28
Siffror till och med 18 augusti

Kanal 75


Solvalla testade med att bjuda in en orutinerad hemmahäst till årets upplaga av Elitloppet. Femårige Milliondollarrhyme blev en chansning som g..


Solvalla testade med att bjuda in en orutinerad hemmahäst till årets upplaga av Elitloppet.
Femårige Milliondollarrhyme blev en chansning som gick hem.
Hemmahästen blev femma i finalen och kom undan äventyret med högsta betyg i karriärens blott 25:e start.
Fredrik B Larsson har fortsatt att matcha femåringen i eliten. På lördag tar man ny sats i Sundsvall Open Trot med en miljon till vinnaren och en seger där skulle så klart vara den största i Milliondollarrhymes korta karriär.
- Han kan säkert vara med och gör upp men jag har ändå inte det kravet på honom. Det viktigaste är att han får ett snällt lopp och går bra till slut. Så får vi se hur långt det räcker, säger Fredrik B Larsson.
På V75 är det något så ovanligt som en multijackpot på gång. Spelbolaget ATG kalkylerar med att en ensam vinnare med sju rätt bli runt 100 miljoner kronor (!) rikare på lördag nu när jackpotmiljoner sedan en tid samlats på hög.
I Sundsvall Open Trot, V75-7, kan det behövas flera streck. Loppet håller extremt hög klass. Favorit ser gamle elitloppsvinnaren Ringostarr Treb ut att bli. Jerry Riordans ess kommer från en imponerande seger i Hugo Åbergs Memorial.
Fredrik B Larsson lottades till ett niondespår och kan välja mellan att ta rygg på startsnabbe Ringostarr Treb som har innerspåret eller Daniel Redéns Sorbet med spåret utanför.
Han talar tyst om taktiken för att inte ge konkurrenterna fördelar…
- Kanske. Men det är också svårt att säga så här i förväg hur jag kommer att köra. Jag vill köra lite jobb i veckan med honom och kanske värma innan jag får se hur jag lägger upp det.

”Kan gå längst av alla”
Giant Superman och Reven d'Amour är tidigare topphästar i stallet. Milliondollarrhyme är storvuxen och behövde komma ikapp sin kropp som tre- och fyraåring  och togs lugnt.
- Kapacitetsmässigt är han den bästa jag har tränat. Jag tror att det är den häst som kan gå längst av alla jag haft, säger Solvallatränaren, avdelningen stora ord.
Efter att ha varit hingstig och lite störig som typ kastrerades hästen efter debutsäsongen. Tränaren och delägaren Fredrik B Larsson beskriver Milliondollarrhyme som en riktig sköning.
- Han är stencool. Det är bara när vi kör honom som han kan tagga upp. I stallet lugn. När han ligger och vilar i boxen på kvällen händer det att jag går in och lägger mig bredvid och det tycker han om. Det är en riktig myskille.
Milliondollarrhyme är mycket speedig och vass från start och gör sitt yttersta i loppen. Fredrik B Larsson har dock aldrig träffat en häst som byter skepnad så ofta.
Lugn och småtrött ena dagen i träningen, för att nästa dag vara sprallig på slingan.
- Det är därför det är så svårt att bestämma något i förväg med honom och vi får se hur vi lägger upp tisdagens intervaller. Jag bestämmer aldrig träningen innan jag värmt upp honom.

Första trycket i år
Årets stora mål kom i Jubileumspokalen senast där det slutade med en andraplats. Milliondollarrhyme fick den otacksamma uppgiften att dra fram Who’s Who och Örjan Kihlström i tredjespår sista 700 meterna och förlorade bara knappt mot favoriten.
- Jag förstod att det skulle bli svårt att slå honom när han fick gå i rygg på oss. Jag hade en tanke att ta det lugnt i svängen och sedan trycka till på upploppet och se om jag kunde få nån längd. Men det räckte inte riktigt.
Inget att säga om den förlusten precis…
- Nej, han stred på bra och jag har inget att säga om det loppet. Jag har matchat honom i storloppen i år men ändå kört väldigt försiktigt och inte haft några krav på hästen. På Solvalla senast var det första gången i år som jag ”tröck” av honom ordentligt.
Vad tror du om Sundsvall Open Trot?
- Jag kräver så klart inte vinst. Samtidigt har han vuxit in bra i eliten nu. Han klarar att springa mot de bästa och hänger med lätt i alla tempon.
Vad tänkte du när du såg att det blev ett niondespår?
- Då får han ett fint lopp, tänkte jag. Vi fortsätter med skor. Det är viktigt att han får ett snällt lopp och går bra till slut. Ringostarr Treb fick ett bra läge och blir nog svårslagen. Nadal Broline är bra. Det är många bra med och min är en av dem.
Efter silverdivisionsfinalen i slutet av augusti kan det bli bokslut för året. Fredrik B har inte bestämt hundra vad som händer efter det.
- Jag vill komma igång med prepareringen inför nästa år då Elitloppet blir ett stort mål.

Mikael Wikner, Kanal 75På onsdag avgörs en av travårets mest intressanta och spännande tävlingskvällar. Det är dags för uttagningslopp till S..


På onsdag avgörs en av travårets mest intressanta och spännande tävlingskvällar. Det är dags för uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet. De två främsta från varje försök går vidare till finalen som körs på Jägersro den 1 september. Samtidigt är det V75 nu på onsdag och vi är inne i en veckan med V75 även på torsdag och fredag som sedan kulminerar med den stora Multijackpoten på lördag på Bergsåker.
Men först gäller alltså onsdag och då får vi också se superhästen Campo Bahia tillbaka på tävlingsbanan. Han är tillsammans med Attraversiamo den stora förhandsfavoriten till årets Derby och den fyraårige hingsten imponerade stort när han vann Kungapokalen. Han har hittills tagit sex segrar och två andraplatser på nio starter. I fjol var hästen tvåa i Svenskt Travkriterium och han har hittills sprungit in drygt 3,7 miljoner kronor. Nu har Campo Bahia chansen att ta hem en bejublad hemmaseger i travsportens blå band.
– Jag har en häst som kan vinna Svenskt Travderby och för mig vore det naturligtvis oerhört stort som Jägersrotränare. Vi har förberett oss seriöst och ska kämpa och göra vad vi kan. Hästen känns väldigt fin och vi hoppas att överleva försöket. Sedan ska vi göra allt vi kan för att ta hem Svenskt Travderby, säger tränaren Conrad Lugauer.

Sprang 1.12 i ett snabbjobb
Campo Bahia har inte startat sedan den förkrossande segern i Kungapokalen i mitten av maj. Siktet ställdes direkt in på Derbyt därefter och han har finslipats hemma i träningen med målsättning att nu vara absolut på topp.
– Han fick vila ett tag och sedan har han gått mycket styrketräning i backen. När det var sex veckor kvar till Derbyt började vi köra intervaller för att slipa till formen. Han har även varit inne på Jägersro och fick avsluta med ett bättre snabbjobb innan derbykvalen. Det gjorde han på ett lysande sätt och jag var jättenöjd med honom.
Hur fort körde du?
– De klockade honom officiellt till 1.13,2 över 2000 meter men då rundade jag traktorn. Min GPS visade 1.12 blankt. Jag var jättenöjd med hästen och han kändes harmonisk och stark.

”Har blivit mer seriös – och utvecklat startsnabbheten”

Vad kan du berätta mer om Campo Bahia under den här träningsperioden som han har haft?
– Det känns som att han har utvecklats en hel del i år. Även bara på de här senaste månaderna sedan han tävlade i våras. Det kommer man att se i framtiden. Om man tittar tillbaka på Kungapokalen så ser man att hästen aldrig tar det på allvar, trots att han gjorde ett så fantastiskt lopp. Han har varit väldigt lekfull och då har vi hjälpt honom att förbättra sådana saker.
– Vi lade upp ett träningsschema för att bland annat utveckla startsnabbheten. Det känns även som att hästen har blivit mer seriös och mer rutinerad. Det kommer att hjälpa honom i själva tävlingen. Han har även utvecklats rent styrkemässigt. Han är i ett jättefint skick nu och ser fantastiskt bra ut.

”Har en knockout-effekt – de andra kan inte”

Du är inte blyg för att strö superlativer officiellt om din stjärna. Inför Kungapokalen sa du bland annat att hästen är som Messi och Ronaldo. Inte rädd för att sticka ut hakan för mycket?
– Jag vet att det låter superbra när jag säger så här men jag kan inte säga något annat. Jag vill inte göra hästen bättre än han är och som jag har sagt tidigare att varför ska jag inte få tala om hur bra hästen är. Jag jämförde honom med Messi och Ronaldo för han är en häst som kan göra saker som de flesta andra inte kan. Hemma i träningen är han som en vanlig häst men så fort han kommer ut på banan lyfter han sig enormt.
– Jag fick det bekräftat i Derby Trial i våras hur bra han var. När hästen galopperade bort så mycket i första kurvan och ändå kom tillbaka. När det var ett varv kvar ville inte Robert Bergh släppa med sin häst men han var tvungen. Campo bara springer fortare än de andra. Han har en knockout-effekt och de andra kan inte försvara sig. Attraversiamo gjorde exempelvis ett superlopp i Kungapokalen och sprang oerhört fort sista femhundra men Campo sprang ännu fortare.

”Jag får vara kaxig när jag pratar om Campo”

Nu är vi framme vid uttagningsloppet och Campo Bahia blir jättestor favorit, trots ett dåligt läge med spår åtta i V75-inledningen. Vad säger du om hans uppgift i försöket?
– Nu låter jag kaxig igen men när jag pratar om Campo Bahia får jag vara det. Han fick ett dåligt spår men den här hästen är också den enda som inte bryr sig om något dåligt spår. Vi är en bit ut i banan och kan öppna i lugn och ro. Jag har sedan ett gott råd till konkurrenterna; svara honom inte, för det kommer ni inte att klara av.
– Som tränare vet man att man förlorar fler lopp än man vinner. Men när man har en sådan här häst måste det vara väldigt roligt för publiken att få se en så pass bra individ. Attraversiamo är också en superhäst och jag hoppas verkligen att han är i bästa författning och kvalar in. Det hade varit kul för publiken med båda de hästarna i toppform, säger Conrad Lugauer.

”Är stark och grym – kan plåga dom”
Jägersro-tränaren har ytterligare fem hästar till start inom V75 under tisdagskvällen. Fyra av dessa är med i derbykvalen och en häst i kvalet till Derbystoet.
– Night Brodde (V75-2) satt fast med allt kvar senast i Margareta-loppet på Solvalla. Han hade vunnit om han kommit ut. I mina ögon har han chans att ta sig till finalen för det är en jättefin fyraåring som har varit med i stora sammanhang. Jag körde bort honom i försöket till Kungapokalen annars hade han varit med i den finalen.
– Gambit Brodde (V75-3) har väldigt bra form och har gjort fina lopp i år och tagit fem segrar. Motståndet är tufft här och även om spåret är perfekt så kommer han att få kämpa för att ta sig vidare.
– Ilydia Boko (V75-4) är väldigt intressant här och jag hoppas och tror att hon ska ha bra chans. Har hon en bra dag kan hon springa oerhört fort. Hon har fördel av hemmaplan och bästa läget med innerspår. Det hade hon senast och öppnade snabbt till ledningen och vann. Hästen kommer nu att gå med rycktussar för första gången.
– Ferrari Sisu (V75-5) var toppbra när han vann näst senast och gick ett superlopp gången efter när han galopperade från start och tappade hur mycket som helst. Trots det var han inte långt efter i mål. Nu har han ett dåligt läge och det är bra motstånd men jag vill varna lite för honom. Jag säger inte att han slår de bästa hästarna i loppet men han är stark och grym och kan plåga dom.
– Admirer (V75-6) har bra form och gjorde ett jättebra lopp i Visby näst senast. Men jag tycker att han ligger en klass under de bästa i kullen och får nog svårt att gå vidare. Han har visserligen sprungit 1.13-tider i voltstart men det känns som att motståndet är för bra den här gången. Han är annars jättebra över lång distans och inte helt borta från en plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


Storloppen avlöser varandra och till helgen är det Bergsåkers tur att köra sin största dag för året. Banan har dubbeltrav o..


Storloppen avlöser varandra och till helgen är det Bergsåkers tur att köra sin största dag för året. Banan har dubbeltrav och V75 både fredag och lördag.
I Sundsvall Open Trot möts stjärnor som Ringostarr Treb, Milligan’s School, Makethemark, Nadal Broline, Uza Josselyn, Milliondollarrhyme och Cyber Lane bland andra.
Det är även dags för Multijackpoten i lördagens V75-omgång. ATG beräknar att en ensam vinnare kan ta hem minst 90 miljoner kronor, enbart på sju rätt. Den siffran kan ökas på ytterligare under veckan ifall det blir fler jackpotar. Det körs nämligen V75 både onsdag (med derbykvalen på Jägersro), torsdag på Bjerke i Oslo, samt fredag på Bergsåker.
På lördag avgörs även Svenskt Mästerskap för kallblod och dessa gör upp om förstapriset på 250 000 kronor över lång distans.

Startlista Sundsvall Open Trot
2140 meter autostart
1) Ringostarr Treb – Wim Paal
2) Sorbet – Örjan Kihlström
3) Queer Fish – Oskar J Andersson
4) Milligan’s School – Ulf Eriksson
5) Chief Orlando – Carl Johan Jepson
6) Makethemark – Ulf Ohlsson
7) Nadal Broline – Björn Goop
8) Uza Josselyn – Erik Adielsson
9) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
10) Cyber Lane – Johan Untersteiner

Svenskt Mästerskap för kallblod
2140 meter autostart
1) Wilda Fille – Erik Adielsson
2) Alfie – Lars-Erik Karlsson
3) Järvsö Odin – Rikard N Skoglund
4) Vesle Sjur – Carl Johan Jepson
5) Bro Viking – Claes Sjöström
6) Tand Krafft – Ulf Ohlsson
7) Pydin – Ove A Lindqvist
8) Björs Frej – Jorma Kontio
9) Smedsbo Faksen – Björn Goop
10) B.W.Sture – Örjan Kihlström
11) Eldvin – Jörgen Westholm
12) Granetta – Jimmy Jonsson

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var jackpot i söndagens Grand Slam 75 och efter två inledande skrällar blev utdelningen för sju rätt 145 776 kronor. Men en av de ..


Det var jackpot i söndagens Grand Slam 75 och efter två inledande skrällar blev utdelningen för sju rätt 145 776 kronor. Men en av de mer betrodda som höll var Food Money i den sjätte avdelningen. Hästen, som tränas av Thomas Jezek, tog ledningen direkt och anförde i ett jämnt 1.10-tempo. Han gled bara ifrån till en imponerande seger. Peter Ingves körde Food Money för första gången och kan titulera sig hundraprocentig bakom den trefaldige miljonären. Förstapriset i loppet var 60 000 kronor och eftersom det blev banrekord blev det en extra bonus på 50 000 kronor.
– Han bestämde tempot själv och det kändes bra i sista sväng. När jag begärde lite extra sista 50 fick jag ett bra svar direkt, sa Peter Ingves.

Rejält bestraffad efter ful drivning
Det blev en överraskning i den inledande Grand Slam 75-avdelningen när Tagit Woodland blixtrade till ledningen från spår åtta bakom bilen. Han höll sedan säkert undan över upploppet ivrigt påhejad av Christian Fiore, som bjöd på en mycket ful drivning. Efter alla piskrapp över upploppet blev också Fiore rejält bestraffad med 6000 kronor i böter och en månads avstängning för felaktigt bruk av körspö.

Veijo firade 60 år med en dubbelseger
Fredrik Persson skrällvann i GS75-2 med sin egentränade Benjamin S.H. som tog sin första seger i karriären. Hästen satt sist i loppet men levererade en riktigt vass spurt och fångade in ledande Galant Sisu kort före mål.
Magnus Dahlén-tränade Thriller N.P. var bara bäst i långloppet över 3218 meter i GS75-3. Trots en stenhård öppning där han körde om ledningen mot Breidabliks Cognac så behöll han täten för Carl Johan Jepson och hade även krafter kvar till slut för att gå undan till en säker seger före bra spurtande Zio Tom Jet.
En imponerande insats svarade Corleone D.K. för i den fjärde avdelningen tillsammans med Henna Halme. Trots en tuff resa via tredjespår och dödens var hästen bara starkast till slut och vann lätt. Tränar gör Veijo Heiskanen som dagen till ära fyllde 60 år. Veijo fick även en dubbelseger till stallet då Barack La Marc vann montéloppet för Sofia Adolfsson utanför Grand Slam 75.
En dubbelseger blev det även för Magnus Dahlén och Carl Johan Jepson efter att Veravia As vunnit den femte avdelningen med minsta möjliga marginal.
Grand Slam 75 avslutades sedan med att Johan Untersteiner ledde runt om med sin egentränade Niky Flax.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-8 The Great Elkär* The Great Elkär*   [v 5] 1640/3 0 13.7 55
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-8 Willie Blue* Willie Blue*   [v 4] 2140/8 4 16.6 176
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-4 Rosie Blue* Rosie Blue*   [s 7] 1640/5 0 15.3g 1146
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-9 Willie Blue* Willie Blue*   [v 4] 2140/6 0 15.4g 135
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-2 Aston Martin D.K.* Aston Martin D.K.*   [v 4] 2140/4 C 2 14.7 124
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-8 Willie Blue* Willie Blue*   [v 5] 2140/6 C 0 14.2 386
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-4 Tchai Bakkely* Tchai Bakkely*   [v 6] 2140/12 D 0 15.2 820
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-5 Willie Blue* Willie Blue*   [v 5] 2160/5 B 3 15.0 107
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-2 Silent Night* Silent Night*   [s 7] 1640/11 B 3 12.2 189
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-9 The Great Elkär* The Great Elkär*   [v 6] 2140/6 C 6 15.0 502
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-6 Belphegor* Belphegor*   [v 3] 2140/11 D 0 g 146
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-8 Silent Night* Silent Night*   [s 7] 1640/3 C 2 12.2 123
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-2 An Ji Bakkely* An Ji Bakkely*   [s 4] 1640/9 B 0 19.9g 314
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-1 Belphegor* Belphegor*   [v 3] 2140/7 D 5 18.3g 32
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-9 Viola K.* Viola K.*   [s 5] 2140/8 D 6 14.2 502
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-5 Willie Blue* Willie Blue*   [v 5] 2140/9 B 5 15.9 203
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-8 Viola K.* Viola K.*   [s 5] 2140/6 D 0 14.6 449
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-9 Pommeau Simoni* Pommeau Simoni*   [v 9] 3140/5 C 0 16.4 288
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-5 The Great Elkär* The Great Elkär*   [v 6] 1640/2 B 3 14.2 56
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-1 Belphegor* Belphegor*   [v 3] 2140/3 D 5 19.3g 32
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-8 The Great Elkär* The Great Elkär*   [v 6] 2140/12 B 4 14.8 468
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-5 Rocky H.* Rocky H.*   [v 8] 2140/7 D 6 15.1 423
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-4 The Great Elkär* The Great Elkär*   [v 7] 1640/6 D 4 13.5 256
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-9 Willie Blue* Willie Blue*   [v 6] 1640/1 A 6 13.3 263
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-5 Silent Night* Silent Night*   [s 8] 1640/2 C 6 12.9 568
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-7 Standout Standout   [h 8] 1609/2 C 0 12.0 500
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-5 Willie Blue* Willie Blue*   [v 6] 2140/1 B 4 14.0 178
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-9 Standout Standout   [h 8] 2140/9 D 6 12.0 742
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-7 Amity Amity   [s 5] 1640/1 B 0 12.6 372
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-5 Bastian Olympic* Bastian Olympic*   [v 4] 2140/4 B 6 15.9 419
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-7 Pommeau Simoni* Pommeau Simoni*   [v 10] 2140/7 C 5 14.7 195
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-6 Aston Martin D.K.* Aston Martin D.K.*   [v 5] 3160/5 D 0 g 347
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-6 Bastian Olympic* Bastian Olympic*   [v 4] 2140/5 C 0 17.1 294
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-5 Aston Martin D.K.* Aston Martin D.K.*   [v 5] 2140/11 C 6 16.9 67
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-7 Chato Sallöv* Chato Sallöv*   [v 4] 2140/6 B 4 14.5 42
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-4 Cutty Sark* Cutty Sark*   [h 4] 1640/5 D 0 19.7g 198
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-2 Diadem Diadem   [s 3] 2140/8 B 0 g 67
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-6 Cody Cody   [v 4] 2140/2 A 3 14.3 23
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-4 Chato Sallöv* Chato Sallöv*   [v 4] 2140/11 A 0 g 36
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-8 Cody Cody   [v 4] 2140/3 A 1 15.9 28
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-4 Diadem Diadem   [s 3] 2140/3 C 3 16.2 368
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-8 Chato Sallöv* Chato Sallöv*   [v 4] 2140/4 C 2 14.2 69
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-7 Chato Sallöv* Chato Sallöv*   [v 4] 1640/9 A 2 14.6 58
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-7 Cutty Sark* Cutty Sark*   [h 4] 1640/5 B 2 13.5 49
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-5 Cody Cody   [v 4] 2140/1 A 0 g 28
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-11 Cutty Sark* Cutty Sark*   [h 4] 1640/5 D 4 13.9 125
2018-04-05 2018-04-05 Jägersro Trav-6 Dream Lady Dream* Dream Lady Dream*   [s 3] 2140/9 B 6 17.5 141
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-3 Cody Cody   [v 4] 2140/3 D 0 23.3g 40
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-8 Vanneau Wib* Vanneau Wib*   [v 7] 2140/7 C 3 14.4 374
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-2 Beauty Ami Sallöv* Beauty Ami Sallöv*   [s 5] 2140/5 C 6 17.4 283
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-9 Diadem Diadem   [s 4] 2140/6 B 4 15.1 119
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-6 Cody Cody   [v 5] 1640/2 C 0 g 22
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-4 Thor Mosebo* Thor Mosebo*   [v 9] 1640/12 D 0 15.8 799
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-5 Cato Mosebo* Cato Mosebo*   [v 5] 2140/6 C 4 18.7 54
2019-02-02 2019-02-02 Åby-6 Cody Cody   [v 5] 2140/6 C 5 15.7 73
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-9 Cody Cody   [v 5] 1640/7 D 1 13.4 83ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se