V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-28 2024-05-28 Jägersro Trav-3 Sobel Caviar Sobel Caviar   [v 6] 2140/4 C
2024-05-28 2024-05-28 Jägersro Trav-5 Churchill Face Churchill Face   [v 4] 2140/10 A
2024-05-28 2024-05-28 Jägersro Trav-7 One Night in Paris One Night in Paris   [s 3] 2140/4 B
2024-05-31 2024-05-31 Tingsryd-3 Ester Vendil Ester Vendil   [s 4] 1609/11 C
2024-05-31 2024-05-31 Tingsryd-6 Honey Express Honey Express   [s 4] 1609/6 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-10 Max Martini Max Martini   [v 5] 2640/8 str
2015-12-31 2015-12-31 Åby-7 Kirin de Zeun Kirin de Zeun   [s 5] 2140/6 1 15.4 161
2015-12-17 2015-12-17 Åby-8 Real Knight Real Knight   [v 3] 2140/5 str
2015-12-10 2015-12-10 Åby-5 Mockingbird Face Mockingbird Face   [v 6] 2660/7 3 15.8 73
2015-12-10 2015-12-10 Åby-4 Max Martini Max Martini   [v 5] 2140/3 3 14.2 588
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-5 Kirin de Zeun Kirin de Zeun   [s 5] 2140/2 3 15.0 30
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-8 Kirin de Zeun Kirin de Zeun   [s 5] 2140/1 4 13.1 257
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-6 Lirac de Zeun Lirac de Zeun   [s 3] 2140/5 str
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-4 Red Red   [v 4] 1640/9 0 15.9g 45
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-3 Miss Joe Miss Joe   [s 3] 2160/6 0 16.6 895
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-5 Kirin de Zeun Kirin de Zeun   [s 5] 2640/12 1 15.5 185
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-7 Nexus Tilly Nexus Tilly   [v 5] 3140/2 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-5 Red Red   [v 4] 2140/12 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-11 The Last Crown The Last Crown   [s 4] 2180/15 0
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-10 Real Knight Real Knight   [v 3] 2140/5 0
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-3 Miss Joe Miss Joe   [s 3] 1640/6 3 13.8 538
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Lohman Lohman   [v 6] 2140/15 5 13.4 81
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-6 Kirin de Zeun Kirin de Zeun   [s 5] 2140/15 str
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-6 Miss Jägers Miss Jägers   [s 6] 1640/5 D str
2016-12-22 2016-12-22 Åby-5 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 5] 2140/6 D 4 17.7 196
2016-12-22 2016-12-22 Åby-4 Kirin de Zeun Kirin de Zeun   [s 6] 2640/4 D 6 16.7 443
2016-12-22 2016-12-22 Åby-8 Melvin Palema Melvin Palema   [v 5] 1640/7 D 5 14.4 282
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-5 Miss Jägers Miss Jägers   [s 6] 1640/6 C 0 16.4g 55
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-8 Janeo Janeo   [v 6] 2160/8 C 0 17.8 420
2016-11-23 2016-11-23 Åby-4 Whitesocksspirit Whitesocksspirit   [h 5] 2140/4 C 8 17.9 467
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-4 Sasea Sasea   [v 6] 2140/3 D 0 g 57
2016-10-26 2016-10-26 Åby-9 Picasso Sama Picasso Sama   [v 7] 2140/14 C 0 16.6 185
2016-10-26 2016-10-26 Åby-5 Rally Esset Rally Esset   [v 3] 2140/8 B 0 16.2 179
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-10 Contucky Newport Contucky Newport   [h 7] 2140/5 B 2 16.7 22
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-5 Mellby Easy Going Mellby Easy Going   [v 3] 2140/1 A 1 18.8 15
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-5 Cake 'n Pie Cake 'n Pie   [s 4] 2160/9 B 0 g 107
2016-10-20 2016-10-20 Åby-11 Going Ville Going Ville   [v 6] 2180/10 B 2 15.6 20
2016-10-20 2016-10-20 Åby-4 Codebreaker Codebreaker   [v 7] 1640/5 C 4 12.8 430
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-8 Mindyourvalue W.F. Mindyourvalue W.F.   [h 3] 2140/5 C str
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-7 Evita Greenwood Evita Greenwood   [s 5] 2140/2 A 4 14.8 17
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-2 Piece of Me Piece of Me   [s 4] 2140/8 C 3 18.4 37
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-4 Caid de la Cote Caid de la Cote   [v 4] 2140/5 D 0 g 156
2016-09-21 2016-09-21 Åby-2 Meshan Meshan   [v 4] 2140/2 D 0 18.9g 231
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-9 Cake 'n Pie Cake 'n Pie   [s 4] 2140/7 B 2 16.9 53
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-7 Going Ville Going Ville   [v 6] 2140/6 B 2 15.0 18
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-4 Fina Fina   [s 8] 2140/3 C 3 16.5 262
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-2 Sasea Sasea   [v 6] 2140/3 C 5 17.2g 185
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-6 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 5] 2140/3 C 0 16.5 82
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-8 Catch Me W.F. Catch Me W.F.   [s 3] 2140/11 C 0 g 213
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-3 More Mad Money More Mad Money   [s 5] 2140/6 B 8 17.6 202
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-2 Miss Jägers Miss Jägers   [s 6] 2140/3 C 0 16.4g 232
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-4 Ester Joy Ester Joy   [s 5] 1640/9 B 0 16.2g 67
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-7 Nostradamus Face Nostradamus Face   [v 6] 2140/14 B 6 14.9 295
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-7 Rally Esset Rally Esset   [v 3] 2160/13 A 2 15.4g 226
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-6 Codebreaker Codebreaker   [v 7] 2140/1 D 2 13.3 395
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-10 Codebreaker Codebreaker   [v 7] 2480/7 B 0 15.9 113
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-5 Lottie Palema Lottie Palema   [s 5] 2080/1 B 0 g 71
2016-07-30 2016-07-30 Åby-11 More Mad Money More Mad Money   [s 5] 2160/10 A 1 16.7 86
2016-07-30 2016-07-30 Åby-4 Mon Amie Macay Mon Amie Macay   [s 5] 2140/10 B 4 15.4 262
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-7 Rally Esset Rally Esset   [v 3] 2140/9 D 4 14.3 187
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-3 Mellby Easy Going Mellby Easy Going   [v 3] 2140/1 D 4 16.4 210
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-8 Kirin de Zeun Kirin de Zeun   [s 6] 2140/10 D 0 g 129
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-4 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/6 C 4 14.5 50
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-4 Glen Close Glen Close   [s 5] 2160/13 B 4 16.9g 52
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-8 Why Not Sensation Why Not Sensation   [v 5] 2140/11 C 2 15.8 424
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-10 Italian Job Italian Job   [v 7] 2140/2 D 5 15.4 137
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-6 Evita Greenwood Evita Greenwood   [s 5] 2140/2 D 1 14.3 14
2016-06-16 2016-06-16 Åby-5 Angela Rich Angela Rich   [s 5] 2160/7 C 0 g 162
2016-06-16 2016-06-16 Åby-4 Svartmyrs Sigge Svartmyrs Sigge   [v 12] 2640/8 D 5 15.5 752
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-6 Peasgood Peasgood   [s 6] 2140/7 D 0 g 756
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-3 Tres Bien Ås Tres Bien Ås   [s 4] 1640/10 C 0 16.0g 52
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-9 Codebreaker Codebreaker   [v 7] 2140/4 C 3 14.1 775
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-4 Bakers Ransom Bakers Ransom   [s 6] 2140/10 C 6 14.1 62
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 1640/7 C str
2016-06-09 2016-06-09 Åby-6 Björkets Bounty Björkets Bounty   [v 5] 2160/7 D 6 16.2 1633
2016-06-02 2016-06-02 Åby-10 Codebreaker Codebreaker   [v 7] 2180/13 A 2 14.2 30
2016-06-02 2016-06-02 Åby-8 Kirin de Zeun Kirin de Zeun   [s 6] 2140/14 C str
2016-06-02 2016-06-02 Åby-5 Rally Esset Rally Esset   [v 3] 2140/10 D str
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-9 Miss Jägers Miss Jägers   [s 6] 2160/13 B 2 14.4 140
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-4 Ariane d'Atout Ariane d'Atout   [s 6] 2140/4 C 0 g 42
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-3 Rally Esset Rally Esset   [v 3] 2140/7 C 4 14.9 68
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-15 Reve d'Amour* Reve d'Amour*   [s 6] 1609/5 D 0 g 250
2016-05-25 2016-05-25 Åby-3 Wellington D.K.* Wellington D.K.*   [h 5] 2640/5 A 2 16.4 31
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-7 Classic Son Classic Son   [h 9] 2680/10 D 0 13.7 288
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-3 Rally Esset Rally Esset   [v 3] 2140/8 B 2 16.0 64
2016-05-19 2016-05-19 Åby-6 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/5 D 0 15.9g 527
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-7 Wanna be a Star Wanna be a Star   [s 6] 2140/2 D 0 g 108
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-3 Triton's Angel Triton's Angel   [v 4] 2140/7 D 3 15.7 73
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-3 Make Good Make Good   [v 7] 2140/11 D str
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-5 Sambuca Knight Sambuca Knight   [h 4] 2140/5 D 1 13.5 173
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-2 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 1640/10 D 2 15.5 142
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-5 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 6] 1640/13 C 6 15.3 567
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Peasgood Peasgood   [s 6] 2140/4 B 1 16.0 50
2016-04-29 2016-04-29 Åby-11 Francesco Boko Francesco Boko   [h 4] 1640/12 B 0 g 42
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-9 Kirin de Zeun Kirin de Zeun   [s 6] 2140/5 C 0 13
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-4 Mamba O.K. Mamba O.K.   [v 10] 2160/10 D 0 543
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-2 Miss Jägers Miss Jägers   [s 6] 1640/4 A 1 13.2 33
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-9 Codebreaker Codebreaker   [v 7] 2140/7 C 0 g 157
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-7 X.Factor X.Factor   [v 5] 2140/10 C 0 g 67
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-10 Codebreaker Codebreaker   [v 7] 2640/2 D 2 14.2 339
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-6 Javier Palema Javier Palema   [v 6] 2140/8 D 0 15.1 102
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-4 Hallas Bengt Hallas Bengt   [v 4] 2140/3 C 0 19.0 86
2016-04-02 2016-04-02 Åby-6 Fly the World Fly the World   [s 6] 2160/7 C 0 g 24
2016-03-31 2016-03-31 Åby-5 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/8 B 4 17.1 345
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-2 Texas Ligus Texas Ligus   [v 5] 2640/2 D 0
2016-03-17 2016-03-17 Åby-11 Top Degli Ulivi Top Degli Ulivi   [v 4] 2160/7 C 1 14.9 28
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-11 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/9 C 0 20.1g 67
2016-03-03 2016-03-03 Åby-6 Mockingbird Face Mockingbird Face   [v 7] 2140/8 B str
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-5 Kingstein L.Romsås Kingstein L.Romsås   [v 8] 2640/3 D 0 19.8 220
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 Sander Holmsminde Sander Holmsminde   [v 7] 2140/12 D 0 17.4g 79
2016-02-17 2016-02-17 Åby-8 Mockingbird Face Mockingbird Face   [v 7] 3160/10 B 0 16.4 469
2016-02-17 2016-02-17 Åby-1 Top Degli Ulivi Top Degli Ulivi   [v 4] 2160/5 B 5 16.0 139
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-8 Kirin de Zeun Kirin de Zeun   [s 6] 2640/4 C 0 18.0 69
2016-02-11 2016-02-11 Åby-9 Windson Yankee Windson Yankee   [v 6] 1640/1 D 5 14.5 113
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Sander Holmsminde Sander Holmsminde   [v 7] 2140/9 C 7 16.5g 48
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-5 May Lear May Lear   [s 5] 2140/1 C 0 19.0 277
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-3 Västerbo John Doe Västerbo John Doe   [v 6] 2140/2 C 2 18.8 82
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-8 Amino Håleryd Amino Håleryd   [v 6] 2640/6 B 7 16.8g 152
2016-01-28 2016-01-28 Åby-8 Mockingbird Face Mockingbird Face   [v 7] 1640/7 B 5 14.2 223
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Windson Yankee Windson Yankee   [v 6] 2140/3 C 0 g 34
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-4 Kingstein L.Romsås Kingstein L.Romsås   [v 8] 2180/11 C 5 19.3 140
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-9 Bakers Ransom Bakers Ransom   [s 6] 2100/12 B 2 16.6 116
2016-01-14 2016-01-14 Åby-9 Kirin de Zeun Kirin de Zeun   [s 6] 1640/1 D 2 13.0 26
2016-01-14 2016-01-14 Åby-1 Mellby Elegant Mellby Elegant   [s 3] 2140/3 D str
2016-01-12 2016-01-12 Axevalla-6 Makin it Easy Makin it Easy   [v 5] 2140/2 C 4 16.7 59
2016-01-09 2016-01-09 Åby-8 Beverly Boulevard Beverly Boulevard   [s 7] 2140/14 B 2 15.1 94
2017-12-28 2017-12-28 Åby-6 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 1640/9 D 7 15.7 244
2017-12-23 2017-12-23 Norge-8 Greece Boko Greece Boko   [s 4] 2100/2 B 1 31
2017-12-20 2017-12-20 Åby-7 Diddlina Diddlina   [s 5] 2140/6 D 0 18.0 644
2017-11-29 2017-11-29 Åby-2 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 3] 2140/3 C 0 17.1 205
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Lindys Diva Lindys Diva   [s 5] 1640/6 B 0 g 59
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-6 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 2140/3 C 3 16.6 102
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-5 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 3] 2140/1 C 3 16.4 304
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-1 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 4] 2140/1 D 6 18.8 195
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-8 Versailles Versailles   [v 7] 2140/15 C 0 16.6 1096
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 Pine Touch Pine Touch   [v 4] 2140/4 D 0 17.4 127
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-3 The Pearl The Pearl   [s 9] 2160/8 D 5 19.2 484
2017-11-01 2017-11-01 Åby-3 Jumbles Jumbles   [v 6] 2140/1 B 0 g 92
2017-11-01 2017-11-01 Åby-1 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 3] 2140/1 D 3 16.7 492
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-7 Tommy Hill Tommy Hill   [v 5] 2140/9 B 2 14.3 68
2017-10-19 2017-10-19 Åby-5 Rekord Amok Rekord Amok   [v 6] 2140/6 C 7 14.9 89
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-1 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 3] 2140/11 C 0 g 203
2017-10-07 2017-10-07 Axevalla-7 Grand Illusion Grand Illusion   [v 4] 2140/6 B 3 16.1 160
2017-10-04 2017-10-04 Åby-2 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 3] 2640/5 D 7 18.8 2253
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-7 Rekord Amok Rekord Amok   [v 6] 1640/7 C 6 15.4 51
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-2 Fullpoint* Fullpoint*   [h 3] 2640/3 B 0 g 32
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-8 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 2140/11 B 0 17.7 104
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-6 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/4 D 0 17.1 659
2017-09-27 2017-09-27 Åby-6 Greenleaf Slim Greenleaf Slim   [h 7] 2160/6 C 0 13.5 222
2017-09-27 2017-09-27 Åby-2 Jeppas Qlipper Jeppas Qlipper   [v 4] 2140/4 A 0 g 55
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Garlic and Shots Garlic and Shots   [s 4] 2140/3 C 0 16.5 261
2017-09-21 2017-09-21 Åby-10 Jumbles Jumbles   [v 6] 2140/5 B 0 g 67
2017-09-21 2017-09-21 Åby-6 Danseuse d'Am Danseuse d'Am   [s 4] 2140/9 C 6 16.4 108
2017-09-21 2017-09-21 Åby-3 Något Extra Något Extra   [s 6] 2140/3 D 7 17.3 130
2017-09-21 2017-09-21 Åby-2 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 3] 2140/2 C 0 g 134
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-3 Mr Cane's Lad Mr Cane's Lad   [v 9] 2140/5 C 2 15.7 115
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-8 Fullpoint* Fullpoint*   [h 3] 2140/7 C str
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-7 Gianluca Boko Gianluca Boko   [h 4] 2660/7 B 1 15.3 17
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Rap A.D.* Rap A.D.*   [v 9] 2140/4 C 0 17.4 136
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-7 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 3] 2140/1 C 3 18.0 144
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-2 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 2640/12 C 4 16.3 35
2017-08-30 2017-08-30 Åby-3 Miss Prelong Miss Prelong   [s 5] 2140/8 D 0 16.1 460
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-8 Benjamin Rich Benjamin Rich   [v 12] 1640/11 D 0 g 358
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-3 Jeppas Qlipper Jeppas Qlipper   [v 4] 2640/7 B 1 17.8 19
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-1 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 2140/6 B 2 15.8 20
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-5 Algot Zonett Algot Zonett   [h 4] 2180/11 B 0 g 26
2017-08-17 2017-08-17 Åby-6 Thithi Erica Thithi Erica   [s 6] 2140/9 D 7 15.2 742
2017-08-17 2017-08-17 Åby-5 Nerone Bigi Nerone Bigi   [h 10] 1640/8 C 5 12.8 963
2017-08-17 2017-08-17 Åby-1 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 3] 2140/11 C 0 25.3g 104
2017-08-12 2017-08-12 Åby-2 Frankie Fiveangels Frankie Fiveangels   [v 4] 2140/5 C 0 15.9 238
2017-08-11 2017-08-11 Åby-9 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 2140/1 D 2 14.8 102
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-6 Dino Silvåkra Dino Silvåkra   [v 5] 2140/1 B 1 17.0 15
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-1 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 8] 2640/10 D 6 18.3 186
2017-08-03 2017-08-03 Åby-10 Serious Sister Serious Sister   [s 4] 2140/2 B 8 17.5 231
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-6 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 2640/12 B 1 16.4 126
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-7 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 6] 1640/11 D 0 15.8 630
2017-07-27 2017-07-27 Åby-11 Going Popp Going Popp   [s 6] 1640/6 D 6 14.2 145
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-9 Man of Peace Man of Peace   [v 7] 1609/8 B 0 g 648
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-7 Nerone Bigi Nerone Bigi   [h 10] 1609/2 D 3 11.6 477
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-11 Highspeed Dynamite Highspeed Dynamite   [v 4] 2640/12 A 0 18.4g 24
2017-06-29 2017-06-29 Åby-11 Paljett Paljett   [s 6] 2140/11 C 8 17.1 412
2017-06-29 2017-06-29 Åby-10 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 2140/3 B 5 15.3 120
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-2 Edindy Edindy   [s 5] 2080/5 C 3 14.2 101
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-7 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 1640/2 C 6 12.6 25
2017-06-15 2017-06-15 Åby-8 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 2140/4 B 1 16.2 18
2017-06-15 2017-06-15 Åby-1 Etalon Oriental* Etalon Oriental*   [h 3] 2140/4 D 1 16.5 21
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-9 Paljett Paljett   [s 6] 2160/5 D 8 16.5 588
2017-06-01 2017-06-01 Åby-8 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2640/1 B 7 16.1 664
2017-06-01 2017-06-01 Åby-3 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 2140/8 C 0 15.5 467
2017-06-01 2017-06-01 Åby-2 OldWildWest OldWildWest   [v 9] 1640/7 D 0 546
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-2 Paljett Paljett   [s 6] 2140/7 D 2 16.7 313
2017-05-29 2017-05-29 Åby-10 No Comment No Comment   [v 4] 2140/9 B 0 g 260
2017-05-29 2017-05-29 Åby-6 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 7] 2140/2 B 4 16.7 37
2017-05-29 2017-05-29 Åby-3 Uzo Josselyn* Uzo Josselyn*   [h 9] 2160/8 B 1 14.5 20
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-4 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/3 D 5 14.9 233
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-1 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 2140/6 C 2 15.1 1110
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-4 Serious Sister Serious Sister   [s 4] 2140/3 B str
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-8 Stoms Mia Stoms Mia   [s 7] 2140/11 B 0 16.1 41
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-5 Equivalenza Equivalenza   [s 3] 2140/2 B 0 g 184
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-2 Codebreaker Codebreaker   [v 8] 2100/2 D 0 15.5 92
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-10 OldWildWest OldWildWest   [v 9] 2180/12 A str
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-6 Dear Friend Dear Friend   [s 4] 2140/15 D 1 12.2 148
2017-03-29 2017-03-29 Åby-3 Mr Chippendale* Mr Chippendale*   [v 6] 2140/4 C 0 g 822
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-6 Kirin de Zeun Kirin de Zeun   [s 7] 2640/14 D 0 g 814
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-8 Loke Survive Loke Survive   [v 4] 1640/9 D 0 g 24
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-8 Kirin de Zeun Kirin de Zeun   [s 7] 1640/6 D 0 17.7g 377
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-5 Lovely Brodda Lovely Brodda   [s 4] 2140/7 C 0 g 337
2017-03-08 2017-03-08 Åby-6 Remix Hanover Remix Hanover   [v 4] 2640/11 D 0 18.9 1120
2017-03-08 2017-03-08 Åby-5 Mr Love You Mr Love You   [v 8] 2140/10 C 0 g 96
2017-02-22 2017-02-22 Åby-1 Etoile du Coq* Etoile du Coq*   [s 3] 2140/6 C 2 171
2017-02-16 2017-02-16 Åby-10 Quantum Fabulous Quantum Fabulous   [v 8] 2140/4 D 6 19.6 229
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-6 Angel Rain Angel Rain   [s 5] 2160/10 B 0 g 81
2018-12-28 2018-12-28 Åby-4 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 3] 2160/7 D 0 g 846
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 6] 2140/8 A 0 g 260
2018-12-20 2018-12-20 Åby-8 Turbulence Face Turbulence Face   [h 3] 2140/3 D 4 16.4 214
2018-12-20 2018-12-20 Åby-5 Sputnik Sputnik   [v 9] 2140/2 D 0 g 680
2018-12-13 2018-12-13 Åby-10 Secret Dream Secret Dream   [v 6] 2160/9 C 5 18.7 304
2018-12-13 2018-12-13 Åby-5 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 4] 2160/13 B 0 18.3g 730
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-8 Uncle di Poggio Uncle di Poggio   [v 5] 2140/10 A 6 16.4 135
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-2 Donna Mearas Donna Mearas   [s 5] 2140/2 D 4 15.1 134
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-6 Slade H.H. Slade H.H.   [v 6] 2140/2 B 0 16.6 63
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-4 Extreme Sisu Extreme Sisu   [v 4] 2140/3 C 0 18.3g 100
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-2 Marcel P. Marcel P.   [v 3] 2140/3 D str
2018-11-15 2018-11-15 Åby-8 Bella Höjgård* Bella Höjgård*   [s 5] 2140/10 B 0 15.4 114
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-3 WingsofcrazinessÅs WingsofcrazinessÅs   [s 3] 1640/4 C 0 13.7 349
2018-10-18 2018-10-18 Åby-2 Snobben C.D. Snobben C.D.   [v 3] 2140/2 D str
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-3 Caprinoska Caprinoska   [s 7] 2140/12 D 0 g 634
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-4 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 2140/8 A 1 13.9 17
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-3 Galliano Boko Galliano Boko   [v 5] 2140/3 B 6 16.4 32
2018-10-13 2018-10-13 Åby-4 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 4] 2140/4 C str
2018-10-11 2018-10-11 Åby-3 O.M.Dreamstep O.M.Dreamstep   [v 5] 2140/1 B 0 15.9 444
2018-10-11 2018-10-11 Åby-1 Legacy H.H. Legacy H.H.   [s 3] 2140/9 B 0 17.6 675
2018-10-06 2018-10-06 Åby-4 Sanda Love Sanda Love   [v 6] 2140/6 D 1 15.2 41
2018-10-06 2018-10-06 Åby-2 Digital Science Digital Science   [v 4] 2140/6 B 0 24.4g 29
2018-10-06 2018-10-06 Åby-9 Royaldoodle Royaldoodle   [v 7] 2140/1 B 2 14.4 21
2018-10-03 2018-10-03 Åby-4 Labellaragazza Labellaragazza   [s 6] 2140/10 D 0 15.8 211
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-6 Ramon Dekkers Ramon Dekkers   [v 5] 2140/10 C 0 14.4 232
2018-09-20 2018-09-20 Åby-1 Legacy H.H. Legacy H.H.   [s 3] 2140/3 D 0 18.6 334
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-8 Slade H.H. Slade H.H.   [v 6] 1640/7 B 4 14.6 95
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-9 Erro Neon Erro Neon   [v 10] 2140/3 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-7 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2640/13 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-5 Absolute Speed Absolute Speed   [v 6] 2640/2 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-8 Dallas As Dallas As   [s 3] 2640/2 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-7 Secret Dream Secret Dream   [v 6] 2140/11 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-2 Digital Science Digital Science   [v 4] 2140/1 B str
2018-08-29 2018-08-29 Åby-8 Fantasia Sisu Fantasia Sisu   [s 3] 2140/7 D str
2018-08-29 2018-08-29 Åby-5 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 4] 1640/4 D 5 12.8 202
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Ramon Dekkers Ramon Dekkers   [v 5] 2140/7 B 1 13.8 30
2018-08-29 2018-08-29 Åby-2 Slade H.H. Slade H.H.   [v 6] 2140/7 C 3 14.4 551
2018-08-23 2018-08-23 Åby-3 Secret Dream Secret Dream   [v 6] 2140/3 D 0 g 719
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-8 Smashing July Smashing July   [s 9] 2180/8 D 3 17.3 203
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-7 Cama Step Cama Step   [s 4] 2140/1 D 0 g 85
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-3 Pell Inn Pell Inn   [v 8] 2140/3 C 0 19.1 127
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-2 Jaffa Maxim Jaffa Maxim   [s 5] 2140/1 C 4 19.2 645
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-1 Alicia Bore Alicia Bore   [s 5] 1640/1 D 7 16.6 237
2018-08-16 2018-08-16 Åby-9 Secret Dream Secret Dream   [v 6] 2140/2 D 0 g 713
2018-08-16 2018-08-16 Åby-1 Legacy H.H. Legacy H.H.   [s 3] 2140/10 D 0 19.4 924
2018-08-11 2018-08-11 Åby-13 Genghis Khan Genghis Khan   [v 7] 2140/11 D 0 15.6 379
2018-08-10 2018-08-10 Åby-3 Slade H.H. Slade H.H.   [v 6] 2140/3 D 4 14.0 692
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-6 Cama Step Cama Step   [s 4] 2140/11 D 0 24.7g 108
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-1 Bazir Dimanche Bazir Dimanche   [v 10] 2160/3 D 2 14.6 259
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-6 Bazir Dimanche Bazir Dimanche   [v 10] 2140/8 B 2 14.6 39
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-5 Mill Zo Mill Zo   [s 4] 1640/4 B 7 15.5 216
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2660/7 D 0 21.2g 1135
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Zolasoray O.O. Zolasoray O.O.   [v 4] 2140/8 A 0 15.9 62
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-7 Re Doc Re Doc   [v 8] 2140/8 D 1 13.8 18
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-6 Insert Ecus Insert Ecus   [v 6] 2140/1 D 7 15.7 139
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-3 Absolute Speed Absolute Speed   [v 6] 2140/7 B 1 17.1g 205
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-2 Green Phyto Power Green Phyto Power   [v 7] 2140/9 B 6 19.5g 55
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-4 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 4] 2140/11 C 6 16.2 495
2018-07-23 2018-07-23 Åby-6 Digital Science Digital Science   [v 4] 2140/8 C str
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-7 Mill Zo Mill Zo   [s 4] 2140/1 B 3 15.2 57
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-9 Slade H.H. Slade H.H.   [v 6] 2140/8 B 8 15.5 118
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-2 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 4] 2140/4 D 8 15.9g 380
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-4 Royaldoodle Royaldoodle   [v 7] 2640/1 A 1 14.9 31
2018-07-01 2018-07-01 Åby-10 Picasso Face Picasso Face   [v 6] 2140/3 D 4 15.7 44
2018-07-01 2018-07-01 Åby-8 Secret Dream Secret Dream   [v 6] 2140/12 D 0 17.2 205
2018-07-01 2018-07-01 Åby-2 Bonsoir Madame* Bonsoir Madame*   [s 5] 2140/3 D 2 16.3 64
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-9 My Little Devil My Little Devil   [v 8] 2160/9 D 0 20.4 759
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-5 Grand Illusion Grand Illusion   [v 5] 2640/11 B str
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-2 Blixten McQueen Blixten McQueen   [v 11] 2140/7 D 0 15.8 227
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-6 Jeppas Qlipper Jeppas Qlipper   [v 5] 2640/1 C 0 g 108
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-3 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 6] 2140/13 C 7 17.3 1342
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-1 Vikens Easy Vikens Easy   [v 5] 2140/2 D 0 g 144
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-3 Bazir Dimanche Bazir Dimanche   [v 10] 2140/12 C 6 14.8 59
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-8 Greece Boko Greece Boko   [s 5] 2140/15 D 3 13.2 792
2018-06-07 2018-06-07 Åby-5 Crown Wood Crown Wood   [v 5] 2140/5 C 0 g 70
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-7 Aldo Star Aldo Star   [v 8] 2100/8 A 0 14.5 58
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-2 Man o'War Man o'War   [v 6] 2140/7 C 0 16.8 85
2018-05-31 2018-05-31 Åby-5 Zolasoray O.O. Zolasoray O.O.   [v 4] 2140/6 A 6 14.4 59
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-9 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 4] 2140/1 D str
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-6 Dugur Dugur   [v 5] 2140/8 B 0 g 169
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-5 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 4] 1640/9 D 5 16.9 142
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-10 National Day National Day   [v 9] 2140/5 D 7 17.3 93
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-8 Galliano Boko Galliano Boko   [v 5] 2140/2 C 2 15.9 48
2018-05-17 2018-05-17 Åby-8 Man o'War Man o'War   [v 6] 2140/1 C 2 14.1 66
2018-05-17 2018-05-17 Åby-6 Slade H.H. Slade H.H.   [v 6] 2140/9 D 1 14.3 703
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-9 Paljett Paljett   [s 7] 2140/1 C 0 g 773
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-10 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 6] 2160/10 D 0 16.4g 590
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 Slade H.H. Slade H.H.   [v 6] 2140/7 C 0 g 312
2018-05-09 2018-05-09 Åby-2 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 4] 2140/1 C 4 17.1 519
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-5 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 6] 2140/7 C str
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Highland Park Highland Park   [v 5] 2140/10 B 0 14.5 74
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-8 Slade H.H. Slade H.H.   [v 6] 2140/6 C 4 16.1 545
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-7 Crispi's Memory Crispi's Memory   [s 6] 2640/1 D 3 16.7 842
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-6 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 4] 2140/9 C 8 17.9g 561
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-3 Paljett Paljett   [s 7] 1640/1 B 0 17.1 1418
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-7 Miss Jägers Miss Jägers   [s 8] 2140/5 D 1 15.1 129
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-5 Elcamino Dimanche Elcamino Dimanche   [h 3] 2640/8 A 2 18.3 17
2018-04-18 2018-04-18 Åby-1 Digital Science Digital Science   [v 4] 2640/4 C 4 18.5 232
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-6 Helena Klipp Helena Klipp   [s 6] 2140/6 D 5 13.9 253
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-4 Miss Jägers Miss Jägers   [s 8] 2160/10 D 7 15.8 290
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-3 Mellby Granat Mellby Granat   [v 3] 2140/6 C 0 g 96
2018-04-03 2018-04-03 Axevalla-4 Man of Peace Man of Peace   [v 8] 2140/7 D 0 g 358
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 Vikens Easy Vikens Easy   [v 5] 2140/6 B 0 g 38
2018-03-17 2018-03-17 Åby-8 Man o'War Man o'War   [v 6] 2140/3 B 3 16.3 20
2018-03-14 2018-03-14 Åby-7 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 2140/10 A 4 16.4 39
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-9 Digital Yankee Digital Yankee   [v 6] 2140/10 B str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Tyson Dimanche Tyson Dimanche   [v 5] 2640/3 B 0 g 47
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-4 Kövras So Far Kövras So Far   [v 4] 2140/4 A 1 16.2 16
2018-02-24 2018-02-24 Solvalla-8 Loke Survive Loke Survive   [v 5] 2640/7 D 0 18.4 626
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-9 Hot Advice Hot Advice   [s 6] 2640/10 C 0 g 626
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-6 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/2 D 0 14.7g 620
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 Slade H.H. Slade H.H.   [v 6] 2140/6 D 3 16.6 46
2018-01-24 2018-01-24 Åby-6 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 6] 2140/6 D 0 18.8 624
2018-01-18 2018-01-18 Åby-8 Slade H.H. Slade H.H.   [v 6] 2140/5 C 7 16.2 32
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-9 Slade H.H. Slade H.H.   [v 6] 2140/9 C 3 15.0 59
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-5 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 2140/7 C 0 16.6 52
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-3 Rooney Face Rooney Face   [v 6] 2640/3 C 0 18.8 812
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-7 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 7] 2140/7 D 0 g 125
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-2 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/5 C 0 g 200
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-1 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/8 D 0 15.8 300
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-10 Mackmyra L.A. Mackmyra L.A.   [v 9] 2140/9 D 0 19.4 214
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-7 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 7] 2140/2 D 2 14.3 167
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-8 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/1 C 1 15.6 25
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-4 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 7] 2640/8 D 0 g 220
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Imagine'em Imagine'em   [s 5] 2640/14 A 2 16.7 61
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-9 Jaffa Maxim Jaffa Maxim   [s 6] 2140/1 C 3 17.8 155
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-5 On the Line On the Line   [v 6] 1640/1 C 5 13.5 114
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-6 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 7] 3140/2 D 5 16.9 71
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-5 Björkets Bounty Björkets Bounty   [v 8] 2160/10 D 6 15.0 997
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-9 Alcantara Beech Alcantara Beech   [v 5] 2140/5 D 0 15.6 571
2019-08-03 2019-08-03 Berlin-4 Jaipur F.Boko Jaipur F.Boko   [s 3] 1900/9 C 0 398
2019-08-03 2019-08-03 Berlin-3 Slimfit Slimfit   [v 4] 1900/8 A 0 67
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-4 Donna Lupo* Donna Lupo*   [s 4] 2640/3 D 0 16.6 514
2019-07-12 2019-07-12 Charlottenlund-6 Harry River Harry River   [v 4] 2000/5 D 0 170
2019-07-12 2019-07-12 Charlottenlund-4 Notre Avenue Notre Avenue   [s 6] 2520/4 C 1 308
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Slimfit Slimfit   [v 4] 2140/12 C 0 16.4g 391
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-3 Hard Bargain Hard Bargain   [v 9] 2160/11 C 6 19.0 1375
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-9 Gurrah Sting Gurrah Sting   [v 5] 2140/1 B 4 14.5 654
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-8 Harry River Harry River   [v 4] 2140/5 C 3 17.9g 21
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-4 Je t'aime Glider Je t'aime Glider   [v 7] 2140/6 C 4 16.7 97
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-3 Alcantara Beech Alcantara Beech   [v 5] 2140/10 B 4 15.7 82
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-6 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 5] 2140/3 C 3 14.5 67
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-8 Evangeline Face Evangeline Face   [s 5] 1640/10 C 7 15.9g 72
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-7 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 1609/9 D 4 12.9 280
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-5 Genghis Khan Genghis Khan   [v 8] 1609/12 D str
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-3 Rooney Face Rooney Face   [v 6] 1609/8 A 0 14.9 97
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-1 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 4] 1609/4 D 6 17.0 171
2019-05-30 2019-05-30 Åby-3 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 7] 2140/6 C str
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-3 Alcantara Beech Alcantara Beech   [v 5] 2640/2 D 5 16.9g 205
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-7 Springsteena Springsteena   [s 6] 2140/2 C 0 16.3 327
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-7 Evangeline Face Evangeline Face   [s 5] 2140/1 C 1 17.7 23
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-3 Campbell Seabrook Campbell Seabrook   [v 5] 2140/12 A 0 16.5 155
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 4] 2140/12 D 0 15.6 486
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-3 Rooney Face Rooney Face   [v 6] 2140/9 A 3 15.2 56
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-6 Slimfit Slimfit   [v 4] 2140/9 D 6 17.1 149
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-7 Party Lane Party Lane   [s 7] 1640/11 C str
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-9 Rooney Face Rooney Face   [v 6] 1609/8 B 3 12.7 130
2019-04-30 2019-04-30 Jägersro Trav-8 Asa Shadow Asa Shadow   [v 7] 2640/5 C 0 19.1 372
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-8 Pell Inn Pell Inn   [v 9] 2140/5 C 0 219
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-7 Kissinthedesert Ås Kissinthedesert Ås   [s 5] 2140/1 D 0 g 273
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-3 Jaffa Maxim Jaffa Maxim   [s 6] 2140/9 D 8 17.8 101
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-9 Asa Shadow Asa Shadow   [v 7] 2140/2 C 0 16.4 388
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-2 Asa Shadow Asa Shadow   [v 7] 1640/8 D 0 14.9 2076
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Mr Babalo Mr Babalo   [v 5] 2140/12 D 0 15.3 899
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-7 Asa Shadow Asa Shadow   [v 7] 2160/10 D 0 17.0 1541
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-9 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 7] 3160/8 B 0 16.8 188
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-5 Hashtag River Hashtag River   [s 4] 1640/9 B 0 g 48
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Above All Above All   [s 8] 2140/1 D 5 16.6 111
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-5 Asa Shadow Asa Shadow   [v 7] 2140/2 C 0 19.1 1564
2019-03-07 2019-03-07 Åby-8 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 7] 2660/11 B str
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-3 Jaffa Maxim Jaffa Maxim   [s 6] 2140/11 B 0 19.2 274
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-1 Run Ceasar Run Run Ceasar Run   [v 7] 2140/2 B 3 13.6 118
2019-02-22 2019-02-22 Åby-7 Landing Island Landing Island   [v 4] 2140/8 C 7 19.6g 203
2019-02-22 2019-02-22 Åby-5 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 7] 2640/7 B 4 15.6g 232
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-5 Slade H.H. Slade H.H.   [v 7] 2640/5 C 0 15.9 435
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-8 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 7] 3160/8 A 4 15.6 559
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-7 Elegant Frost Elegant Frost   [v 5] 2640/13 D 5 17.5 124
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-7 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 7] 2640/11 B 0 g 572
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-3 Run Ceasar Run Run Ceasar Run   [v 7] 2140/10 C 4 14.8 358
2019-01-17 2019-01-17 Åby-7 Bad Boy* Bad Boy*   [v 6] 2140/4 C 5 16.1 39
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-12 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 10] 1640/2 D 0 19.0 628
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-10 Filur Då Filur Då   [v 4] 1640/1 D 0 15.2 995
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-6 White Sock White Sock   [v 5] 2140/11 D 0 g 631
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-9 Hurricane River Hurricane River   [v 5] 2640/7 D str
2020-12-15 2020-12-15 Jägersro Trav-2 Upload Upload   [v 5] 2140/12 D 3 15.4 299
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-7 White Sock White Sock   [v 5] 1640/6 D 0 g 523
2020-12-05 2020-12-05 Åby-4 Notre Avenue Notre Avenue   [s 7] 1640/12 C str
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-4 Hurricane River Hurricane River   [v 5] 1640/8 D 2 12.4 99
2020-11-26 2020-11-26 Jägersro Trav-7 White Sock White Sock   [v 5] 2640/1 D 1 16.7 318
2020-11-26 2020-11-26 Jägersro Trav-2 Boss Design Boss Design   [v 4] 2140/4 D 0 16.3 169
2020-11-26 2020-11-26 Jägersro Trav-1 Fantasia Sisu Fantasia Sisu   [s 5] 2140/5 D 0 g 339
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-6 Notre Avenue Notre Avenue   [s 7] 2660/6 D 5 15.8 459
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-9 Hurricane River Hurricane River   [v 5] 2640/3 D 3 14.6 132
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-7 Theo Udsen Theo Udsen   [v 3] 2140/1 B str
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-2 Boss Design Boss Design   [v 4] 1640/9 D 2 14.9 102
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-6 Hurricane River Hurricane River   [v 5] 1640/10 D 0 g 347
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-4 Boss Design Boss Design   [v 4] 1640/1 D 3 15.1 593
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-3 Carlos Halbak Carlos Halbak   [v 6] 2140/1 D 0 17.2g 1727
2020-10-10 2020-10-10 Åby-2 Lady Lara* Lady Lara*   [s 6] 1640/2 D 5 12.1 1124
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-4 Namaste Namaste   [s 3] 2140/3 A 0 16.7g 26
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-3 Eight Hour Eight Hour   [s 4] 2140/7 B 4 15.5 60
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-6 Hurricane River Hurricane River   [v 5] 1640/6 B 3 12.5 96
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-7 Hurricane River Hurricane River   [v 5] 1640/9 C 3 12.5 164
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-6 Alcione Font* Alcione Font*   [s 4] 2140/2 C 2 15.0 339
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-5 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 8] 2640/6 B 1 15.8 254
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-3 Carlos Halbak Carlos Halbak   [v 6] 2140/1 D 5 17.0 1244
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-9 White Sock White Sock   [v 5] 2140/1 D 0 g 1287
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-8 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 8] 2140/8 C 6 12.7 651
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-9 Carlos Halbak Carlos Halbak   [v 6] 2140/1 C 0 g 423
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-1 Notre Avenue Notre Avenue   [s 7] 2140/5 D 5 14.9 408
2020-09-07 2020-09-07 Mantorp-3 Hurricane River Hurricane River   [v 5] 2140/1 B 4 14.2 49
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-2 Emelie E. Emelie E.   [s 3] 2140/4 C 0 g 806
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-6 Notre Avenue Notre Avenue   [s 7] 1640/9 D 4 13.6 454
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-9 Hurricane River Hurricane River   [v 5] 1640/4 B 3 12.3 51
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-8 Rothschild Rothschild   [v 5] 2640/7 D 0 15.5 471
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-4 Notre Avenue Notre Avenue   [s 7] 2160/13 A 6 14.9 159
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-7 Smaragd Face Smaragd Face   [v 6] 2140/1 C 0 19.0 49
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-3 Run Brodde Run Run Brodde Run   [v 5] 2140/9 B 1 15.3 31
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-1 Rothschild Rothschild   [v 5] 2140/2 C 7 14.4g 76
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-7 Red Mile Brodde Red Mile Brodde   [v 4] 1640/1 B 3 13.2 43
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-5 Hurricane River Hurricane River   [v 5] 2140/5 B 1 14.0 50
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-4 Emelie E. Emelie E.   [s 3] 2140/8 C 5 16.2 579
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-7 Smaragd Face Smaragd Face   [v 6] 2140/5 D 3 16.6 94
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-3 Notre Avenue Notre Avenue   [s 7] 2140/10 B 1 14.1 61
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-2 Digital Data Digital Data   [v 6] 2140/4 C 4 15.3 28
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-1 Hurricane River Hurricane River   [v 5] 1609/1 C 1 11.5 81
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-1 Simson Saar Simson Saar   [v 4] 2140/11 B 2 16.5 35
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-7 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 10] 2140/2 D 8 15.6 619
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-5 Chinaman Chinaman   [v 5] 2140/4 C 6 16.4g 339
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-4 Chick L.A. Chick L.A.   [s 8] 2140/6 C 3 16.6 337
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-5 Rothschild Rothschild   [v 5] 2160/13 B 0 17.4g 332
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-5 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 8] 2140/9 D 0 g 400
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-4 Notre Avenue Notre Avenue   [s 7] 2140/5 D 0 15.0 486
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-2 White Sock White Sock   [v 5] 2140/1 C 0 g 2083
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-4 Notre Avenue Notre Avenue   [s 7] 2140/11 C 5 13.7 715
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-7 Rothschild Rothschild   [v 5] 2140/9 D 0 13.5 1697
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-1 Rothschild Rothschild   [v 5] 2640/3 D 0 16.7g 387
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-3 Notre Avenue Notre Avenue   [s 7] 1640/6 D 3 12.0 1544
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-8 Carlos Halbak Carlos Halbak   [v 6] 2140/9 B 6 16.5g 366
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-4 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 10] 2140/10 D str
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-3 Rothschild Rothschild   [v 5] 2140/10 B 4 16.1 25
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-8 Digital Data Digital Data   [v 6] 2140/5 B str
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-5 Elvira D.K.* Elvira D.K.*   [s 4] 2140/5 C 7 18.7 25
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-4 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 8] 2140/5 C 1 14.0 31
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-1 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 8] 2140/8 D 8 16.8 269
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-7 Go All in Go All in   [s 4] 1609/5 B 0 81
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-1 Rothschild Rothschild   [v 5] 1609/3 B 4 12.8 42
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-4 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 8] 2140/2 C 2 14.7 70
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-3 Classic Kimble Classic Kimble   [s 8] 2140/9 C 8 14.9 798
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-1 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 8] 2140/8 D 8 16.4 488
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-8 Notre Avenue Notre Avenue   [s 7] 2640/10 D 0 15.8 985
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-3 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 8] 2140/2 D 0 g 348
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-10 Jaffa Maxim Jaffa Maxim   [s 7] 2140/1 D 7 17.2 99
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-9 Hard Bargain Hard Bargain   [v 10] 2140/12 B 0 317
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-7 Maggiesaari Maggiesaari   [s 4] 2140/1 D 7 18.9 94
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-3 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 10] 2140/5 D 4 15.8 297
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-7 Notre Avenue Notre Avenue   [s 7] 1640/7 D 0 g 635
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-5 Carlos Halbak Carlos Halbak   [v 6] 2140/6 C 5 16.5 213
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-5 Fine Lane Fine Lane   [s 6] 2140/14 D 0 17.5 212
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-10 Maxi Maxi   [s 4] 1640/7 D 0 17.1 453
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-7 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 8] 2640/6 D 6 16.4 275
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-6 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2640/3 C 5 18.6 83
2020-03-29 2020-03-29 Åby-11 Lord of Stonecroft Lord of Stonecroft   [v 4] 2140/5 C 6 17.5 80
2020-03-29 2020-03-29 Åby-4 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 10] 2140/3 D 0 15.1 372
2020-03-29 2020-03-29 Åby-1 Notre Avenue Notre Avenue   [s 7] 2140/5 B 1 14.9 59
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-5 Boss Design Boss Design   [v 4] 1640/4 D 2 14.9 66
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-4 Maxi Maxi   [s 4] 2140/10 C 8 16.6 514
2020-03-10 2020-03-10 Åby-5 Maggiesaari Maggiesaari   [s 4] 2140/1 D 0 19.1g 232
2020-03-10 2020-03-10 Åby-2 Jaffa Maxim Jaffa Maxim   [s 7] 2140/2 D 0 17.9 706
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-7 Maxi Maxi   [s 4] 2140/5 B 1 16.0 130
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-6 Evangeline Face Evangeline Face   [s 6] 2140/1 A 1 16.8 29
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-8 Prive Prive   [v 8] 2160/3 C 0 17.4 331
2021-12-21 2021-12-21 Jägersro Trav-9 Hitthebar Hitthebar   [v 5] 2140/1 D 2 14.7 852
2021-12-21 2021-12-21 Jägersro Trav-1 Ilaria Mearas Ilaria Mearas   [s 3] 2140/9 D 4 18.8g 449
2021-12-15 2021-12-15 Jägersro Trav-4 Regiment Regiment   [v 7] 2140/6 D 0 16.4 495
2021-12-15 2021-12-15 Jägersro Trav-2 Famous Flame Famous Flame   [s 3] 2140/7 C 6 15.8g 339
2021-12-10 2021-12-10 Kalmar-7 Hitthebar Hitthebar   [v 5] 1640/10 B 4 16.2 240
2021-12-08 2021-12-08 Jägersro Trav-9 Regiment Regiment   [v 7] 1640/1 D 0 13.5 869
2021-12-01 2021-12-01 Åby-6 Regiment Regiment   [v 7] 2640/10 D str
2021-11-30 2021-11-30 Jägersro Trav-8 Abina Moon Abina Moon   [s 6] 2140/4 D 0 g 381
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-9 Hitthebar Hitthebar   [v 5] 2160/7 B 3 16.1 246
2021-11-25 2021-11-25 Åby-5 Bottnas Idol Bottnas Idol   [h 3] 2140/1 C 5 16.8 208
2021-11-20 2021-11-20 Jägersro Trav-1 Stig Brodde Stig Brodde   [v 9] 2140/11 C 0 g 327
2021-11-20 2021-11-20 Jägersro Trav-12 Giannas Love* Giannas Love*   [s 3] 2140/7 C 0 17.3 528
2021-11-10 2021-11-10 Jägersro Trav-10 Abina Moon Abina Moon   [s 6] 2140/9 D 0 19.2g 510
2021-11-06 2021-11-06 Åby-11 Galaxie du Try* Galaxie du Try*   [s 5] 2140/5 A 0 g 22
2021-11-06 2021-11-06 Åby-4 Hitthebar Hitthebar   [v 5] 2140/10 A 3 15.4 60
2021-11-05 2021-11-05 Kalmar-7 Regiment Regiment   [v 7] 2140/6 D 7 14.3 345
2021-11-02 2021-11-02 Jägersro Trav-1 Giannas Love* Giannas Love*   [s 3] 2140/6 D 2 17.0 173
2021-10-12 2021-10-12 Jägersro Trav-5 Man o'War Man o'War   [v 9] 2160/5 D 0 19.9 523
2021-10-05 2021-10-05 Jägersro Trav-3 Stig Brodde Stig Brodde   [v 9] 2140/4 C 0 g 91
2021-10-01 2021-10-01 Kalmar-4 Abina Moon Abina Moon   [s 6] 2140/7 D 5 18.5g 527
2021-10-01 2021-10-01 Kalmar-3 Giannas Love* Giannas Love*   [s 3] 2140/11 D 6 19.9 24
2021-09-29 2021-09-29 Jägersro Trav-6 Regiment Regiment   [v 7] 2140/12 D 0 17.6 659
2021-09-24 2021-09-24 Jägersro Trav-4 Gucci Shadow Gucci Shadow   [s 3] 2140/12 D 0 20.3g 705
2021-09-24 2021-09-24 Jägersro Trav-2 Hitthebar Hitthebar   [v 5] 2160/8 C 0 17.2 500
2021-09-14 2021-09-14 Jägersro Trav-5 Hitthebar Hitthebar   [v 5] 2160/4 C 5 15.0 326
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-6 Man o'War Man o'War   [v 9] 3160/2 D 0 1009
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-4 Regiment Regiment   [v 7] 2140/9 C 0 14.3 1142
2021-09-03 2021-09-03 Jägersro Trav-8 Bottnas Idol Bottnas Idol   [h 3] 2140/8 C 6 16.5 230
2021-09-03 2021-09-03 Jägersro Trav-3 Gucci Shadow Gucci Shadow   [s 3] 2140/10 D 0 g 1107
2021-08-16 2021-08-16 Halmstad-6 Runner Brodde Runner Brodde   [v 3] 2140/1 D 0 g 92
2021-08-10 2021-08-10 Jägersro Trav-7 Apollonia Face Apollonia Face   [s 3] 2140/2 D 0 g 1225
2021-08-10 2021-08-10 Jägersro Trav-2 Man o'War Man o'War   [v 9] 1640/4 D 0 g 622
2021-08-06 2021-08-06 Vaggeryd-7 Hitthebar Hitthebar   [v 5] 2640/2 D 0 16.7 728
2021-08-06 2021-08-06 Vaggeryd-6 Galaxie du Try* Galaxie du Try*   [s 5] 2140/11 A 0 16.9g 163
2021-08-03 2021-08-03 Jägersro Trav-7 Bottnas Idol Bottnas Idol   [h 3] 2140/6 C 1 16.9 55
2021-08-03 2021-08-03 Jägersro Trav-8 Apollonia Face Apollonia Face   [s 3] 2140/7 D 0 23.1g 910
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-6 Regiment Regiment   [v 7] 2140/3 D 0 14.0 1492
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-4 Galaxie du Try* Galaxie du Try*   [s 5] 2140/4 B 5 15.1 48
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-5 Hitthebar Hitthebar   [v 5] 2160/9 C 4 15.9 485
2021-07-19 2021-07-19 Halmstad-6 Regiment Regiment   [v 7] 2640/6 B 5 15.7 379
2021-07-19 2021-07-19 Halmstad-2 Bottnas Idol Bottnas Idol   [h 3] 2140/4 D 3 18.1 159
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-3 Dalmacija Dalmacija   [s 4] 2140/11 D 0 g 1566
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-6 Jetske Beemd Jetske Beemd   [s 5] 1640/8 D 0 g 957
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-4 Regiment Regiment   [v 7] 3160/6 D 0 16.1 906
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-9 Secret Symbol Secret Symbol   [s 6] 1609/6 A 8 15.4 56
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-6 Return of Bols Return of Bols   [v 5] 1609/4 B 6 14.9g 21
2021-06-10 2021-06-10 Åby-6 Jetske Beemd Jetske Beemd   [s 5] 2140/3 D 0 16.1 1003
2021-06-10 2021-06-10 Åby-4 Regiment Regiment   [v 7] 2640/1 D 3 15.8 707
2021-06-08 2021-06-08 Jägersro Trav-9 Stig Brodde Stig Brodde   [v 9] 2140/6 C 0 16.2g 59
2021-06-08 2021-06-08 Jägersro Trav-1 Dalmacija Dalmacija   [s 4] 2140/6 D 3 18.7 47
2021-06-04 2021-06-04 Jägersro Trav-8 Abina Moon Abina Moon   [s 6] 2140/4 D 3 19.3 745
2021-06-01 2021-06-01 Vaggeryd-2 Simson Saar Simson Saar   [v 5] 2640/2 C 2 16.7 607
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-2 Runner Brodde Runner Brodde   [h 3] 2140/6 D 0 19.2g 82
2021-05-22 2021-05-22 Jägersro Trav-7 Gangster Mearas Gangster Mearas   [v 5] 2140/6 B 8 20.5g 40
2021-05-22 2021-05-22 Jägersro Trav-4 Iniesta Bros* Iniesta Bros*   [v 6] 2140/8 B 2 17.1 62
2021-05-18 2021-05-18 Jägersro Trav-7 San Andreas San Andreas   [v 4] 2140/3 D 0 24.3g 1558
2021-05-18 2021-05-18 Jägersro Trav-5 Regiment Regiment   [v 7] 2140/11 D 0 15.3 1012
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-7 Raoel Attack Raoel Attack   [v 6] 2160/4 C 0 16.3 766
2021-05-11 2021-05-11 Kalmar-9 Galaxie du Try* Galaxie du Try*   [s 5] 2140/2 B 1 16.5g 123
2021-05-11 2021-05-11 Kalmar-6 Runner Brodde Runner Brodde   [h 3] 2140/1 D str
2021-05-11 2021-05-11 Kalmar-2 Return of Bols Return of Bols   [v 5] 1640/9 C 0 14.5 200
2021-05-06 2021-05-06 Halmstad-7 Gangster Mearas Gangster Mearas   [v 5] 2140/4 C 0 22.8g 343
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-9 Regiment Regiment   [v 7] 2140/10 D 4 16.1 553
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-3 Galaxie du Try* Galaxie du Try*   [s 5] 1640/11 B 6 15.8 117
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-1 Runner Brodde Runner Brodde   [h 3] 2140/12 D 0 22.0g 195
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-6 Stig Brodde Stig Brodde   [v 9] 2140/3 C 0 g 129
2021-04-21 2021-04-21 Jägersro Trav-7 Return of Bols Return of Bols   [v 5] 1640/8 B 3 14.5 383
2021-04-21 2021-04-21 Jägersro Trav-1 San Andreas San Andreas   [v 4] 2140/1 C 5 19.2 540
2021-04-21 2021-04-21 Jägersro Trav-10 White Sock White Sock   [v 6] 2640/3 D 0 g 765
2021-04-15 2021-04-15 Jägersro Trav-4 Raoel Attack Raoel Attack   [v 6] 2140/6 C 0 16.0 1008
2021-04-15 2021-04-15 Jägersro Trav-3 Boss Design Boss Design   [v 5] 2140/8 C 4 15.3 194
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-6 Return of Bols Return of Bols   [v 5] 2140/12 B 5 16.3 518
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-3 Regiment Regiment   [v 7] 2140/4 D 5 15.0 51
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-4 Stig Brodde Stig Brodde   [v 9] 2140/4 C 1 14.3 134
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-8 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 9] 3160/7 B 7 16.0 482
2021-03-27 2021-03-27 Axevalla-6 Boss Design Boss Design   [v 5] 1640/6 B 1 15.3 55
2021-03-26 2021-03-26 Kalmar-8 Galaxie du Try* Galaxie du Try*   [s 5] 2140/9 B 3 16.9 52
2021-03-26 2021-03-26 Kalmar-2 Regiment Regiment   [v 7] 2140/3 D 4 14.5 270
2021-03-17 2021-03-17 Jägersro Trav-4 Return of Bols Return of Bols   [v 5] 2140/7 B 0 17.9 160
2021-03-15 2021-03-15 Kalmar-1 Galaxie du Try* Galaxie du Try*   [s 5] 2140/4 D 1 17.2 140
2021-03-11 2021-03-11 Åby-6 Boss Design Boss Design   [v 5] 1640/11 C 3 14.2 452
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-9 Stig Brodde Stig Brodde   [v 9] 2640/6 D 4 15.3 123
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-5 Return of Bols Return of Bols   [v 5] 1640/5 C 3 14.1 125
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-4 Regiment Regiment   [v 7] 2140/9 D 0 16.1 128
2021-03-02 2021-03-02 Jägersro Trav-6 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 9] 2680/11 B 5 15.3 93
2021-02-25 2021-02-25 Kalmar-3 Regiment Regiment   [v 7] 2140/5 C 2 14.7 327
2021-02-25 2021-02-25 Kalmar-1 Stig Brodde Stig Brodde   [v 9] 2140/2 A 1 14.8 83
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-2 Boss Design Boss Design   [v 5] 1640/6 C 5 14.2 718
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-10 Hurricane River Hurricane River   [v 6] 2140/8 D 0 g 386
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-2 Regiment Regiment   [v 7] 2140/9 C 0 15.8 183
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-12 Bottnas Idol Bottnas Idol   [h 4] 2640/1 C 8 17.5 250
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-3 Ilaria Mearas Ilaria Mearas   [s 4] 2140/5 A 1 16.8 73
2022-12-15 2022-12-15 Åby-7 Talking to Me Talking to Me   [v 3] 2140/3 B str
2022-12-15 2022-12-15 Åby-4 Darlington Darlington   [v 7] 2140/4 C 3 15.1 31
2022-12-14 2022-12-14 Jägersro Trav-10 Bottnas Idol Bottnas Idol   [h 4] 2640/8 B 2 14.9 29
2022-12-14 2022-12-14 Jägersro Trav-8 Enfin Pastis Enfin Pastis   [s 4] 1640/12 D 0 14.6 1043
2022-12-12 2022-12-12 Halmstad-8 Giannas Love* Giannas Love*   [s 4] 2140/5 B 0 17.5 128
2022-12-12 2022-12-12 Halmstad-3 Dontloosememate Dontloosememate   [v 6] 2140/12 D 0 14.9 313
2022-12-11 2022-12-11 Kalmar-8 Happy Shadow Happy Shadow   [s 3] 2140/2 D 2 15.6 144
2022-12-07 2022-12-07 Jägersro Trav-8 Santos As Santos As   [v 6] 2140/7 B 1 15.5 86
2022-12-07 2022-12-07 Jägersro Trav-6 Breakingthelaw Ås Breakingthelaw Ås   [v 4] 2140/8 D 6 16.4 300
2022-12-07 2022-12-07 Jägersro Trav-3 Darlington Darlington   [v 7] 2140/4 D 4 14.6 266
2022-11-29 2022-11-29 Jägersro Trav-9 Santos As Santos As   [v 6] 2140/5 D 0 14.6 781
2022-11-29 2022-11-29 Jägersro Trav-6 Noble A.F. Noble A.F.   [v 5] 1640/9 C 2 14.1 56
2022-11-08 2022-11-08 Jägersro Trav-4 Ilaria Mearas Ilaria Mearas   [s 4] 2140/5 B 6 15.4 163
2022-11-08 2022-11-08 Jägersro Trav-2 Noble A.F. Noble A.F.   [v 5] 1640/7 B 1 14.4 52
2022-11-07 2022-11-07 Halmstad-8 Enfin Pastis Enfin Pastis   [s 4] 1640/2 C 1 13.8 298
2022-11-07 2022-11-07 Halmstad-5 Donna A.F. Donna A.F.   [s 5] 2140/1 C 2 16.4 86
2022-11-03 2022-11-03 Kalmar-6 Hobitten Shadow Hobitten Shadow   [v 3] 2140/9 D str
2022-11-03 2022-11-03 Kalmar-4 Happy Shadow Happy Shadow   [s 3] 2140/1 C 0 g 115
2022-11-02 2022-11-02 Jägersro Trav-7 Santos As Santos As   [v 6] 2160/11 A 7 16.3g 1034
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-4 Dontloosememate Dontloosememate   [v 6] 1640/6 D 2 12.5 105
2022-10-29 2022-10-29 Jägersro Trav-4 Enfin Pastis Enfin Pastis   [s 4] 2140/1 A 2 16.0 17
2022-10-28 2022-10-28 Kalmar-9 Ilaria Mearas Ilaria Mearas   [s 4] 2140/1 A 2 15.1 33
2022-10-22 2022-10-22 Jägersro Trav-2 Enfin Pastis Enfin Pastis   [s 4] 1640/8 C 3 14.0 439
2022-10-18 2022-10-18 Jägersro Trav-4 Talking to Me Talking to Me   [v 3] 2140/5 C str
2022-10-12 2022-10-12 Jägersro Trav-6 Santos As Santos As   [v 6] 1640/7 B 0 15.3 417
2022-10-12 2022-10-12 Jägersro Trav-9 Enfin Pastis Enfin Pastis   [s 4] 2140/3 C 0 15.0 651
2022-10-03 2022-10-03 Halmstad-10 Giannas Love* Giannas Love*   [s 4] 2140/1 B 0 g 186
2022-10-03 2022-10-03 Halmstad-3 Donna A.F. Donna A.F.   [s 5] 2160/14 A 3 16.4 69
2022-09-30 2022-09-30 Axevalla-7 Ilaria Mearas Ilaria Mearas   [s 4] 2140/4 A 0 g 61
2022-09-30 2022-09-30 Axevalla-8 Darlington Darlington   [v 7] 1640/11 C 0 13.4 321
2022-09-24 2022-09-24 Solvalla-13 Bottnas Idol Bottnas Idol   [h 4] 3140/2 C 0 14.5 388
2022-09-20 2022-09-20 Jägersro Trav-7 Rothschild Rothschild   [v 7] 1640/4 C 0 12.6 251
2022-09-18 2022-09-18 Vaggeryd-4 Donna A.F. Donna A.F.   [s 5] 2148/5 C 0 17.9g 29
2022-09-18 2022-09-18 Vaggeryd-3 Noble A.F. Noble A.F.   [v 5] 2148/6 D 6 17.2 224
2022-09-13 2022-09-13 Jägersro Trav-5 Talking to Me Talking to Me   [v 3] 2140/2 D 4 14.9 290
2022-09-12 2022-09-12 Mantorp-8 Dontloosememate Dontloosememate   [v 6] 1640/2