V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


I maj förra året fick Gunnar Melander avbryta ett träningspass med sin ögonsten. Månprinsen A.M. hade ådragit sig en mindre gaf..


I maj förra året fick Gunnar Melander avbryta ett träningspass med sin ögonsten. Månprinsen A.M. hade ådragit sig en mindre gaffelbandsskada och satsningen mot Elitkampen avbröts. Storloppet under elitloppshelgen på Solvalla finns inte med i planen i år och det ska konkurrenterna tacka sin lyckliga stjärna för. Den 13-årige kallblodskämpen såg lysande ut när han enkelt klädde av motståndet i comebacken på Bollnästravet. Som vanligt satt Gunnar Melander i sulkyn och efter fjärdespår genom första sväng avancerade ekipaget till ledningen i den andra. Den tunga inledningen bekom inte Månprinsen A.M. som med klippande öron och gott om krafter i behåll gick undan till överlägsen seger på kilometertiden 1.23,8 över 2 140 meter med bilstart.
- Han är tillbaka! När jag manade på sista 200 höll han på att krypa ur skinnet. Som han kändes i dag blir det Vårbjörken i Umeå om en dryg vecka, sa Gunnar Melander.
Totalt har Månprinsen A.M. vunnit 70 av 108 starter och tjänat strax över nio miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Upset Face från innerspår bakom startbilen och Power från spår två. Där har ni hästarna som det snackas om inför V7..


Upset Face från innerspår bakom startbilen och Power från spår två. Där har ni hästarna som det snackas om inför V75-1 på Jägersro. Båda tillhörde i fjol gräddan bland landets treåringar och när de nu gör årsdebut över derbydistansen 2 640 meter spår de flesta proffstippare att segern står mellan dem. De flesta spår också att Upset Face tar ledningen och att Power får gå den tunga vägen utvändigt. Men det är fem hästar till med i loppet och även om de inte tilldelas några större segermöjligheter kan de vara avgörande för utgången. En sådan häst är Stefan Melander-tränade Brake Cooling.
- Det är flera bra hästar med i loppet men Kolgjinis och Robert Berghs häst är två riktiga kulltoppar så det klar att det är svårt att slå dem. Men det är bra pengar att tävla om så målsättningen är att vi ska få ett bra lopp och kunna hugga om en bra prisslant, säger Brake Coolings kusk Rikard N Skoglund.
Och det är sedan det intressanta kommer. Kanske kan ekipaget, som startar med spår fem, ställa proffstipparnas analys på ända genom att snuva Upset Face på ledningen.
- Han är rätt snabb ut den här hästen, han öppnade bra senast i Gävle, så för mig vore det bra om jag initialt kunde komma till ledningen och sedan få en bra rygg. Vi kommer i alla fall ladda för att se var vi hamnar, säger Rikard N Skoglund.

Den som söker en skräll...
Sveriges mestvinnande kusk har ytterligare två styrningar inom ramen för V75 och dessa kommenterar han enligt följande:
- Major Tallmadge (V75-4) vann jag med från dödens senast jag körde honom i ett lopp i Kalmar. Nu har han gjort några starter efter det och inte gått lika bra som i Kalmar, men nu har vi ett bra läge med spår ett. Han är rätt kvick ut och vi kommer hamna bra till direkt. De som söker en skräll kan plocka med honom. Han är både stark och snabb och i den klass han tävlar har han en rätt så bred repertoar.
- Stepping Spaceboy (V75-6) är en jättefin häst som har haft lite problem och varit favorit två gånger i V75 utan att få till det riktigt. Jag har inte hunnit prata med Admir (Zukanovic) än med i och med att hästen är anmäld hoppas vi att allt ska vara i ordning den här gången. Jag har läst i tidningarna att han aviserar ett lite snällare upplägg och vi får helt enkelt se hur statusen är och ta det därifrån. Men det är en bra häst i grund och botten. Det är ett öppet lopp och jag ser ingen klar favorit så det är ett spännande lopp att köra.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Det är Danneros redan planerade årspremiär som utökas med två lopp och tar över V75.- Vi lider med våra norska kollegor oc..


Det är Danneros redan planerade årspremiär som utökas med två lopp och tar över V75.
- Vi lider med våra norska kollegor och norsk travsport. Nu ska vi göra vårt bästa för att arrangera en säker och trygg travtävling på Dannero. Publikplatserna är stängda. Banan är en strikt arbetsplats, endast öppen för de som arbetar den dagen, säger Danneros travbanechef Jens Berglund till svensktravsport.se.
Det kommer köras V75 varje dag under påskhelgen. Utöver omgången på Dannero väntar V75 i Gävle under skärtorsdagen, på Färjestad under långfredagen och på Romme under påskdagen.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Enligt ATG:s utredning överskred spelaren på Malta gränsen för maximalt antal tillåtna system på V75, som är 5 000, vid ..


Enligt ATG:s utredning överskred spelaren på Malta gränsen för maximalt antal tillåtna system på V75, som är 5 000, vid omgången på Örebrotravet 4 maj 2019.
- Det har varit viktigt för oss att alla parter ska få komma till tals och därför har det tagit tid. Nu har vi beslutat att vinstpengarna ska betalas ut till de övriga spel som hade sex och sju rätt den aktuella omgången, säger Nicklas Jonsson.

Totalt är det 15,5 miljoner som ska fördelas ut av ATG. Det är 14,9 miljoner till svenska kunder och drygt 600 000 till de utländska spelare som spelat via ATG:s partners i andra länder.

Den 4 maj 2019 var utdelningen på V75 för sju rätt 9 358 kronor och 72 kronor för sex rätt. Det blev jackpot på femmorna då utdelningen på fem rätt var under 15 kronor.  
Enligt den nya uträkningen blir utdelningen för sju rätt 12 467 kronor och för sex rätt 85 kronor, och även i den nya uträkningen blir det jackpot på femmorna, en jackpot som utföll den 11 maj 2019.

Utbetalningarna sker till cirka 95 000 kunders ATG-konton och varierar från en knapp krona upp till i något fall över 100 000 kronor.
- Det känns skönt att vi kan betala ut pengarna till våra kunder nu. Jag förstår att det kan verka märkligt att en del får mindre än en krona, men rätt ska vara rätt, säger Nicklas Jonsson och fortsätter:

- Det här är en unik situation som hanterats på ett unikt sätt. Det är första gången vi gör en sådan här total justering av en V75-omgång och ambitionen är att vara klara med samtliga utbetalningar senast sista veckan i april.

Pressmeddelande från ATG

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Anna Näslund och maken Henrik Bäckström i Umeå handlar en del med hästar i aktiebolaget Hästbussen. Runt fyra-fem hästar &ar..


Anna Näslund och maken Henrik Bäckström i Umeå handlar en del med hästar i aktiebolaget Hästbussen.
Runt fyra-fem hästar åt gången brukar Anna hålla sig med i stallet. För dagen tränar hon fem och tre är anmälda till söndagens tävlingar på Umåker.
Efter ett helt liv med hästarna fick hon vara med om karriärens höjdpunkt i Skellefteå V75 i fjol höstas då Eder Bob vann bronsdivisionen efter en offensiv styrning av Magnus A Djuse.
- Det var min första V75-seger som tränare. Jätteskoj med tanke på hur svårt det är i V75. Han var jätteduktig den gången och är överhuvudtaget en hedershäst som alltid gör bra lopp och egentligen var bra i V75 hela året i fjol, säger Anna Näslund.
V75-vinnaren Eder Bob får dock stå tillbaka när Anna uttalar sig den här gången.
Lexington Tooma är ny i stallet. En femårig valack som kom fix och färdig i fin författning från Skellefteåamatören Carl-Evert Johansson i december med 600 000 kronor på kontot.
Nyförvärvet startar i den sjätte Grand Slam 75-avdelningen på söndag.
- Jag var jättenöjd med honom i första starten för oss i Boden för någon vecka sedan. Han var tvåa då och hade spår 15 bakom bilen i en spårtrappa och gjorde ett riktigt bra lopp. Tooma fick gå på varvet från mål och kom ner runt sista sväng. Då hade ledarhästen redan ryckt undan och det var inte så mycket att göra åt, han var jättebra som tvåa, berömmer hon.

Öppnar i ett huj
Lexington Tooma är en känd ”öppnare” som det heter. Hästen är startsnabb och från ett innerspår bakom bilen torde taktiken vara given.
- Eftersom han är så färsk i mitt stall överlåter jag till tipparna att försöka räkna ut var han hamnar. Jag är inte en sådan person som kan sätta in honom mot de andra. Men jag vet ju att han är jättestartsnabb och det blir ju en bra position oavsett från det där läget. Ja, med tanke på läget tycker jag att han ska vara vår bästa chans, säger Anna Näslund.
Lexington Tooma gick barfota runt om i den senaste starten. Anna som hyr ett stall inne på banan i Umeå har koll på ovalen och hur det arbetas med den.
- De har jobbat mycket med banan och vädret ska inte vara några konstigheter i helgen. Så jag tror att det blir jättebra bana till på söndag. Tooma kommer att få gå barfota runt om igen. Det kändes direkt när han kom att det var en barfotahäst och att han är mycket gynnad av att tävla utan skor. Med skor är det som att han springer med gummistövlar! säger hon och skrattar.
Eder Bob (GS75-4) gjorde bara ytterligare en start efter V75-segern i oktober. I förra veckan årsdebuterade han med en tredjeplats i Östersund.
- Rikard (Skoglund) sa att han gick med full fart över mål och jag var jättenöjd med årsdebuten. Att han ställdes av tidigt i fjol har att göra med att han trivs bäst när det är mjuka banor och kan springa utan skor.
Digital Ink, Mr Golden Quick och Höwings Star är de tre mest namnkunniga motståndarna på söndag. Vad säger du om chansen?
- Det är ett jämnt snabblopp. Berghs häst (Digital Ink) sticker ut förstås men "Boben" är lika bra som övriga. Han behövde tempo i kroppen efter vintern och det är klart att han bör ha gått framåt till det här loppet av årsdebuten i Östersund. 
I samma lopp har du italienfödde Te Quiero Grif till start. Åttaåringen har inte startat sedan i juli. Sommaren 2018 vann hästen faktiskt bronsdivisionen i Halmstad,  då i Veijo Heiskanens träning. Chansen?
- Det blir ett snällt upplägg den här gången eftersom han varit borta så länge. Jag ligger lågt även om hästen känns jättefin. Blir det tokkörning är han inte chanslös kanske. Han blandade prestationerna i fjol och vi hittade en lös benbit som opererades bort. Det här är en häst vi äger tillsammans med Kari Lähdekorpi. Te Quiero Grif är väl förberedd men behöver helt klart mera tempo i sig.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


På grund av coronakrisen kommer Paralympiatravet, precis som alla andra travtävlingar i Sverige, köras under strikta restriktioner och utan publ..


På grund av coronakrisen kommer Paralympiatravet, precis som alla andra travtävlingar i Sverige, köras under strikta restriktioner och utan publik. Det får också till följd att loppets prissumma måste sänkas.
- Det blir en tuff ekonomisk smäll för oss att tappa alla publikintäkter. Samtliga restauranggäster och sponsorarrangemang bokas av. Därför måste vi också anpassa prispengarna i huvudloppet efter nya ekonomiska förutsättningar. Förstapriset sänks från en och en halv miljon till en miljon. Det är fortfarande en väldigt hög prissumma, men inte lika hög som den varit tidigare år, säger Åbytravets sportchef Jon Walter Pedersen till svensktravsport.se.
Det körs fyra deltävlingar i Paralympiatravet där varje vinnare är garanterad en plats i finalen. Disco Volante var först att kvalificera sig och den andra deltävlingen avgörs som V75-6 på Jägersro på lördag. Fjolårsvinnaren Propulsion (då hette loppet Olympiatravet) är också garanterad en plats i finalen och resterande fem deltagare tas ut av Åby och Svensk Travsport.

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 5] 2180/10 3 17.2 99
2015-12-22 2015-12-22 Boden-7 B.W.L.Spartacus B.W.L.Spartacus   [v 3] 2140/5 0 20.0 247
2015-12-22 2015-12-22 Boden-5 Like For Like* Like For Like*   [v 4] 2160/8 2 17.5g 54
2015-12-22 2015-12-22 Boden-4 Self Future Self Future   [h 4] 2140/9 0 17.7 139
2015-12-22 2015-12-22 Boden-2 Merry Broline Merry Broline   [v 6] 2140/14 0 g 27
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Meadow Match* Meadow Match*   [s 6] 2140/5 2 16.2 348
2016-12-16 2016-12-16 Boden-8 Self Future Self Future   [h 5] 2640/12 D 0 17.6 506
2016-12-16 2016-12-16 Boden-7 Sweet Timer* Sweet Timer*   [v 4] 2140/3 D 0 g 176
2016-12-16 2016-12-16 Boden-6 Simon Showtime Simon Showtime   [v 7] 2140/11 D 0 18.9 470
2016-12-16 2016-12-16 Boden-5 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 2660/5 D 0 g 380
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 6] 2160/8 D 0 18.7g 951
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [h 3] 2140/6 B 0 22.8g 28
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Dwight Sisu Dwight Sisu   [h 3] 2140/4 A 4 20.2 57
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2160/4 C 3 17.5 45
2016-12-16 2016-12-16 Boden-10 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 3] 2180/13 A 6 17.0 36
2016-12-16 2016-12-16 Boden-9 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 2140/1 B 2 16.0 67
2016-12-06 2016-12-06 Boden-9 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 1660/3 C 1 15.0 34
2016-12-06 2016-12-06 Boden-6 Sweet Timer* Sweet Timer*   [v 4] 2660/7 B 0 20.3g 514
2016-12-06 2016-12-06 Boden-5 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 4] 2180/6 B 1 16.2 28
2016-12-06 2016-12-06 Boden-3 Nano Broline Nano Broline   [v 6] 1640/11 D str
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2160/11 D 6 17.6 296
2016-12-06 2016-12-06 Boden-1 Self Future Self Future   [h 5] 2140/11 A 4 19.0g 236
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 2140/2 D 3 15.1 95
2016-11-25 2016-11-25 Boden-3 Dione K.S. Dione K.S.   [s 3] 2160/3 C 4 16.2 203
2016-11-25 2016-11-25 Boden-2 L'amour du Gull L'amour du Gull   [s 3] 2160/9 B 2 17.0 45
2016-11-25 2016-11-25 Boden-9 Just a Little Star Just a Little Star   [v 6] 1640/4 B 0 g 84
2016-11-25 2016-11-25 Boden-7 Simon Rocky Simon Rocky   [v 2] 2140/1 D 4 19.7 117
2016-11-25 2016-11-25 Boden-5 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 2640/13 B 0 17.4 95
2016-11-17 2016-11-17 Boden-9 Calvia Pellini Calvia Pellini   [s 3] 2140/7 C 2 20.8 58
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 2160/6 D 0 21.9 246
2016-11-17 2016-11-17 Boden-7 Amigo Brodde Amigo Brodde   [h 3] 2140/7 D 7 21.4 27
2016-11-17 2016-11-17 Boden-6 Uncomparable Uncomparable   [v 3] 1640/1 C 4 17.6 18
2016-11-17 2016-11-17 Boden-4 Västerbo PayMyDay Västerbo PayMyDay   [v 7] 2140/2 C 6 17.0 73
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Lawless Laday Lawless Laday   [v 6] 2640/5 D str
2016-11-17 2016-11-17 Boden-1 Self Future Self Future   [h 5] 2140/15 C 3 17.0 481
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 I Make the Rule* I Make the Rule*   [v 6] 2140/9 D str
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Västerbo PayMyDay Västerbo PayMyDay   [v 7] 1640/9 B 6 14.0 110
2016-11-05 2016-11-05 Boden-7 Quadrifoglio Quadrifoglio   [v 5] 2640/7 D 0 19.8 508
2016-11-05 2016-11-05 Boden-6 Dione K.S. Dione K.S.   [s 3] 2180/10 A 4 16.5 47
2016-11-05 2016-11-05 Boden-4 Merry Broline Merry Broline   [v 7] 2140/11 D 4 15.7 349
2016-11-05 2016-11-05 Boden-1 Hesiod Hesiod   [h 2] 1660/6 B 1 16.8 10000
2016-10-24 2016-10-24 Boden-8 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 3140/1 D 6 17.5 311
2016-10-24 2016-10-24 Boden-7 Cancellara F.I.* Cancellara F.I.*   [v 8] 2140/4 C 0 17.4 76
2016-10-24 2016-10-24 Boden-2 Simon Rocky Simon Rocky   [v 2] 1640/3 D 2 18.5 10000
2016-09-30 2016-09-30 Boden-13 Cannoni Cannoni   [v 4] 2140/3 D 8 19.5 397
2016-09-30 2016-09-30 Boden-9 Callela Colibri Callela Colibri   [s 7] 1640/11 A 0 14.0 298
2016-09-30 2016-09-30 Boden-8 Breedlove* Breedlove*   [v 10] 2640/12 D 0 16.8 466
2016-09-30 2016-09-30 Boden-7 Dandyman Sisu Dandyman Sisu   [v 3] 2140/1 D 8 18.4 671
2016-09-30 2016-09-30 Boden-4 Bessie Bliss* Bessie Bliss*   [s 5] 2140/6 C 4 17.3g 92
2016-09-30 2016-09-30 Boden-3 Simon Rocky Simon Rocky   [v 2] 1640/3 D str
2016-09-30 2016-09-30 Boden-2 Bocelli Beyonce* Bocelli Beyonce*   [v 3] 2140/1 C 6 20.7g 260
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Amigo Brodde Amigo Brodde   [h 3] 2140/1 D 4 19.5 28
2016-09-15 2016-09-15 Boden-3 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 2140/12 D 6 13.6 101
2016-09-15 2016-09-15 Boden-11 Speechless Speechless   [v 5] 2160/10 B 7 16.7 97
2016-09-15 2016-09-15 Boden-10 Heady Hunter* Heady Hunter*   [v 6] 2640/6 A 1 17.1 31
2016-09-15 2016-09-15 Boden-8 Sweet Timer* Sweet Timer*   [v 4] 1640/1 C 0 24.9g 52
2016-09-15 2016-09-15 Boden-6 The Love* The Love*   [v 6] 1640/10 C 3 15.2 589
2016-09-15 2016-09-15 Boden-4 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2140/13 D 8 16.3 86
2016-09-08 2016-09-08 Boden-9 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 2140/11 B 0 17.9g 59
2016-09-08 2016-09-08 Boden-8 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2160/13 C 5 16.2 181
2016-09-08 2016-09-08 Boden-5 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 4] 1640/5 D 2 12.1 46
2016-09-08 2016-09-08 Boden-3 Cannoni Cannoni   [v 4] 2140/5 D 0 19.5g 128
2016-09-08 2016-09-08 Boden-1 Simon Rocky Simon Rocky   [v 2] 1640/4 D 4 19.8 441
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-9 Merry Broline Merry Broline   [v 7] 2140/13 A 5 15.1 274
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-7 Lawless Laday Lawless Laday   [v 6] 2140/8 A 4 15.5 203
2016-08-30 2016-08-30 Boden-9 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2140/11 A 1 15.1 62
2016-08-30 2016-08-30 Boden-8 Sandbar's Joy* Sandbar's Joy*   [v 7] 1640/12 C str
2016-08-30 2016-08-30 Boden-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 1640/8 C 2 13.5 39
2016-08-30 2016-08-30 Boden-6 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 6] 2140/4 D 0 g 94
2016-08-30 2016-08-30 Boden-5 Crossfire Crossfire   [v 6] 2140/10 B 2 19.7 101
2016-08-30 2016-08-30 Boden-3 So Much Water So Much Water   [s 5] 2140/9 B 4 17.4 49
2016-08-30 2016-08-30 Boden-1 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 4] 1660/5 C 2 33.0 92
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 So Much Water So Much Water   [s 5] 2140/14 B 3 18.3 45
2016-08-12 2016-08-12 Boden-5 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 4] 2140/3 B 1 14.7 20
2016-08-12 2016-08-12 Boden-3 Padre Pointer* Padre Pointer*   [v 5] 1640/10 D 7 17.4 121
2016-08-12 2016-08-12 Boden-1 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 7] 2140/4 D 0 g 83
2016-08-12 2016-08-12 Boden-9 Marie Sisu Marie Sisu   [s 7] 1640/10 D 4 14.9 282
2016-08-02 2016-08-02 Boden-9 Alvena Unn Di Alvena Unn Di   [s 5] 2160/5 B 0 17.3 371
2016-08-02 2016-08-02 Boden-8 Pimi Label* Pimi Label*   [v 8] 2140/9 D 0 15.9 312
2016-08-02 2016-08-02 Boden-6 Dixie Exclusive* Dixie Exclusive*   [v 9] 1640/7 B 3 12.6 219
2016-08-02 2016-08-02 Boden-5 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 2160/6 A 1 15.1 16
2016-08-02 2016-08-02 Boden-3 Quadrifoglio Quadrifoglio   [v 5] 2140/5 B 2 17.1 83
2016-08-02 2016-08-02 Boden-1 Simon Rocky Simon Rocky   [v 2] 1640/1 C 3 20.5 106
2016-07-18 2016-07-18 Boden-10 Gatorade* Gatorade*   [v 7] 2640/12 D 0 20.1 59
2016-06-18 2016-06-18 Boden-4 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 2660/13 C 5 15.7 337
2016-06-18 2016-06-18 Boden-3 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 3140/2 B 1 16.6 221
2016-06-17 2016-06-17 Boden-9 Miss Southwind* Miss Southwind*   [s 5] 2140/1 B 0 g 136
2016-06-01 2016-06-01 Boden-9 Gustav K.* Gustav K.*   [v 6] 2140/2 D 6 13.7 364
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 2640/3 B 1 17.7 26
2016-05-12 2016-05-12 Boden-11 Meslon* Meslon*   [v 5] 2180/9 C 0 g 194
2016-05-12 2016-05-12 Boden-9 Rise Above* Rise Above*   [v 6] 2640/4 D 0 g 157
2016-05-12 2016-05-12 Boden-6 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 1640/4 C 0 15.7 489
2016-05-12 2016-05-12 Boden-4 Callela Colibri Callela Colibri   [s 7] 1640/5 D 5 15.1 254
2016-05-12 2016-05-12 Boden-1 Shestheone Pellini* Shestheone Pellini*   [s 4] 2140/4 D 0 21.2g 101
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-3 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 2660/9 C 4 17.5 142
2016-04-17 2016-04-17 Boden-8 So Much Water So Much Water   [s 5] 2140/2 A 1 16.8 57
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 Beer Summit Beer Summit   [h 7] 2180/14 A 1 15.8 17
2016-04-17 2016-04-17 Boden-6 Cannoni Cannoni   [v 4] 2140/2 C str
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 2140/9 B 2 17.7 34
2016-04-17 2016-04-17 Boden-4 Peach Cake* Peach Cake*   [s 5] 1640/4 D 3 17.1 134
2016-04-17 2016-04-17 Boden-3 Uxina Tabac Uxina Tabac   [s 7] 2140/5 B 5 32.9g 109
2016-04-17 2016-04-17 Boden-1 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 4] 1640/7 A 0 39.5 111
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-8 Sweet Timer* Sweet Timer*   [h 4] 2140/11 D 7 18.6 202
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-3 Winningbylength Winningbylength   [v 6] 2140/4 C 0 16.5 202
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 1640/4 D 0 14.5 284
2016-04-05 2016-04-05 Boden-4 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 2640/6 D 3 17.3 206
2016-03-24 2016-03-24 Boden-10 Gatorade* Gatorade*   [v 7] 2140/7 C 3 19.6 457
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Meadow Match* Meadow Match*   [s 7] 2140/9 C 2 16.0 111
2016-03-24 2016-03-24 Boden-8 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 1640/1 B 2 14.6 20
2016-03-24 2016-03-24 Boden-5 King Journey* King Journey*   [v 5] 2140/2 C 0 18.3 45
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Sweet Timer* Sweet Timer*   [h 4] 2160/10 B 5 19.2 80
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-4 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 2140/8 D 8 19.6g 61
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-3 Rock Cape Black* Rock Cape Black*   [h 6] 2140/6 D 8 18.6g 273
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-1 Eko Imelda* Eko Imelda*   [s 7] 2140/2 C 5 19.9 82
2016-03-11 2016-03-11 Boden-8 M.T.FunnyValentine M.T.FunnyValentine   [s 9] 2640/10 D 0 18.7 665
2016-03-11 2016-03-11 Boden-7 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 2140/11 C 1 15.9 75
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/5 D 1 16.8 201
2016-03-11 2016-03-11 Boden-4 Willow Bay Evert* Willow Bay Evert*   [v 4] 2160/13 C 0 g 822
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Cannoni Cannoni   [v 4] 2140/6 D 4 19.0 465
2016-03-11 2016-03-11 Boden-2 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 2160/8 D 2 17.7 228
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 M.T.FunnyValentine M.T.FunnyValentine   [s 9] 2140/8 C 4 18.1 157
2016-03-03 2016-03-03 Boden-6 Winningbylength Winningbylength   [v 6] 2140/2 B 2 17.8 109
2016-03-03 2016-03-03 Boden-5 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 2140/7 D 6 17.6 124
2016-03-03 2016-03-03 Boden-4 Kinglane Art Kinglane Art   [v 6] 2140/11 B 0 g 45
2016-03-03 2016-03-03 Boden-3 Willow Bay Evert* Willow Bay Evert*   [v 4] 1640/2 C 0 g 61
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Sweet Timer* Sweet Timer*   [h 4] 2140/4 C 1 19.1 150
2016-03-03 2016-03-03 Boden-9 Meadow Match* Meadow Match*   [s 7] 2140/3 C 1 15.6 63
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 2140/3 C 1 16.3 86
2016-02-18 2016-02-18 Boden-6 B.W.T.Hellion* B.W.T.Hellion*   [h 8] 2140/1 D str
2016-02-18 2016-02-18 Boden-1 Dione K.S. Dione K.S.   [s 3] 2140/6 C 3 19.2 160
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Like For Like* Like For Like*   [v 5] 2160/9 A 6 18.8 63
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-10 Cross Bones Web* Cross Bones Web*   [v 6] 2140/13 B 5 18.4 137
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-6 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2140/7 D 6 17.8 99
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-5 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 5] 2160/7 D 1 17.4 177
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-4 Sunrise Lover* Sunrise Lover*   [h 9] 2140/8 D 6 16.9 407
2016-01-16 2016-01-16 Boden-5 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 1640/5 C 2 16.3 207
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Meadow Match* Meadow Match*   [s 7] 2140/6 D 4 17.0 123
2016-01-08 2016-01-08 Boden-8 Self Future Self Future   [h 5] 2640/3 D 0 18.4 473
2016-01-08 2016-01-08 Boden-6 Breedlove* Breedlove*   [v 10] 1640/2 C 2 14.4 70
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2160/11 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-2 Willow Bay Evert* Willow Bay Evert*   [v 4] 2140/5 C 2 20.0 112
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 I am Billythekid I am Billythekid   [v 5] 2160/10 A 0 g 63
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Like For Like* Like For Like*   [v 5] 1640/3 A 5 19.5g 20
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 5] 2160/6 A 4 18.5 58
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Ramona Win* Ramona Win*   [s 6] 2140/4 D 7 16.9 923
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Tres Bien Ås* Tres Bien Ås*   [s 5] 2160/14 C 0 18.8g 268
2017-12-15 2017-12-15 Boden-6 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [v 3] 2160/10 D 3 17.0 370
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Amigo Brodde Amigo Brodde   [v 4] 2140/5 D 0 19.4 315
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Sorella Aggiornata* Sorella Aggiornata*   [s 3] 1640/7 D 2 18.7 79
2017-12-07 2017-12-07 Boden-4 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 4] 2140/3 A 2 15.4 138
2017-12-07 2017-12-07 Boden-3 Tres Bien Ås* Tres Bien Ås*   [s 5] 2640/2 D 8 18.5 397
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Gizah Boko Gizah Boko   [s 4] 2160/6 A 0 17.8 109
2017-11-30 2017-11-30 Boden-7 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [v 3] 2140/14 B 3 17.9 341
2017-11-30 2017-11-30 Boden-4 Västerbo My Lady Västerbo My Lady   [s 4] 1640/5 C 6 18.1 77
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Tres Bien Ås* Tres Bien Ås*   [s 5] 1640/6 C 7 15.6 177
2017-11-23 2017-11-23 Boden-7 Jeppas Roulett Jeppas Roulett   [v 3] 2140/1 D 2 18.0 231
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Dwight Sisu Dwight Sisu   [v 4] 2140/6 C 0 g 189
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Rim Bay Quebec* Rim Bay Quebec*   [v 9] 2140/3 C 0 18.2 406
2017-11-14 2017-11-14 Boden-9 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [v 3] 2140/4 C 3 17.7 108
2017-11-14 2017-11-14 Boden-7 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 2] 1640/1 C 3 19.8 135
2017-11-14 2017-11-14 Boden-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 1640/1 D 0 16.7 322
2017-11-14 2017-11-14 Boden-3 Denver Brodde Denver Brodde   [v 5] 2160/7 C 2 16.6 68
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 L'amour du Gull L'amour du Gull   [s 4] 2160/11 C str
2017-10-30 2017-10-30 Boden-11 Tres Bien Ås* Tres Bien Ås*   [s 5] 1660/12 A str
2017-10-30 2017-10-30 Boden-10 Uncomparable Uncomparable   [v 4] 2140/13 B 8 17.1 217
2017-10-30 2017-10-30 Boden-9 Merry Broline Merry Broline   [v 8] 2140/2 B 0 15.0g 60
2017-10-30 2017-10-30 Boden-8 Blind Maker* Blind Maker*   [v 8] 2140/1 D 0 16.3g 504
2017-10-30 2017-10-30 Boden-4 L'amour du Gull L'amour du Gull   [s 4] 2640/3 D 8 17.8 380
2017-10-30 2017-10-30 Boden-3 Jewel Zon Jewel Zon   [s 3] 2160/7 A 2 16.8 71
2017-10-30 2017-10-30 Boden-2 Findus Sisu Findus Sisu   [h 2] 1640/6 D 5 19.1 422
2017-10-16 2017-10-16 Boden-4 L'amour du Gull L'amour du Gull   [s 4] 2140/4 B 5 18.2 78
2017-10-16 2017-10-16 Boden-3 Gosset Gosset   [v 3] 1640/4 B 7 21.3g 23
2017-10-16 2017-10-16 Boden-1 Zoega W.F. Zoega W.F.   [s 3] 2140/3 C 5 21.0 243
2017-10-16 2017-10-16 Boden-11 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/8 C 7 18.8 123
2017-10-16 2017-10-16 Boden-9 Road to Victory* Road to Victory*   [v 9] 3140/11 D str
2017-10-16 2017-10-16 Boden-8 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 5] 2140/2 D str
2017-10-09 2017-10-09 Boden-11 Västerbo My Lady Västerbo My Lady   [s 4] 2140/2 D str
2017-10-09 2017-10-09 Boden-6 Gizah Boko Gizah Boko   [s 4] 2160/3 C 3 16.2 72
2017-10-09 2017-10-09 Boden-5 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 2] 1640/5 B 6 23.8g 164
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 5] 2640/4 C 0 17.6 297
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2160/11 D 0 g 1010
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Uncomparable Uncomparable   [v 4] 2140/2 C 8 16.3 71
2017-09-15 2017-09-15 Boden-11 Lady Spell* Lady Spell*   [s 6] 2140/2 C 0 g 126
2017-09-15 2017-09-15 Boden-9 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 5] 2140/6 D 6 16.2 332
2017-09-15 2017-09-15 Boden-8 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2160/13 C 7 16.6 233
2017-09-15 2017-09-15 Boden-5 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 5] 1640/4 B 3 14.3 145
2017-09-15 2017-09-15 Boden-4 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 4] 1640/12 B 6 14.7 1295
2017-09-15 2017-09-15 Boden-2 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 2] 1640/4 C 4 21.7 129
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-10 Merry Broline Merry Broline   [v 8] 2640/1 B 2 14.5 125
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-6 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 3] 2640/5 D 0 15.8 508
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Jeppas Roulett Jeppas Roulett   [v 3] 2140/6 B 3 19.9 26
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-8 Gosset Gosset   [v 3] 2140/3 D 6 21.3g 101
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-6 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 5] 1640/12 A 5 15.2 38
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-3 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 1640/3 D 0 g 135
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-1 Global Tail Global Tail   [s 4] 2140/4 C 0 g 105
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-10 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/7 B 0 21.3g 51
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 5] 2640/4 D 0 g 219
2017-09-02 2017-09-02 Boden-6 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/1 D 3 16.8 203
2017-09-02 2017-09-02 Boden-5 Bid or Star* Bid or Star*   [v 8] 2140/2 D 0 17.3 431
2017-09-02 2017-09-02 Boden-3 Ballerina Sox Ballerina Sox   [s 4] 2140/6 C 0 g 512
2017-09-02 2017-09-02 Boden-2 Jeppas Roulett Jeppas Roulett   [v 3] 2140/5 C 3 18.5 253
2017-09-02 2017-09-02 Boden-1 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 2] 1640/3 C 3 20.1 34
2017-08-24 2017-08-24 Boden-10 Bid or Star* Bid or Star*   [v 8] 1640/1 C 2 16.8 31
2017-08-24 2017-08-24 Boden-8 Calvia Pellini Calvia Pellini   [s 4] 2140/9 B 0 19.2 323
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 5] 2140/10 D 6 15.6 168
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/4 D 4 17.4 61
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 4] 2160/13 A 0 g 64
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [v 3] 2140/4 B 6 17.3g 76
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-3 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 2140/8 D 4 13.2 159
2017-08-03 2017-08-03 Boden-11 E.V.Blue Dream* E.V.Blue Dream*   [s 8] 2160/8 C 5 16.7 223
2017-08-03 2017-08-03 Boden-10 Federal Genius* Federal Genius*   [s 5] 2140/1 D 2 14.8 884
2017-08-03 2017-08-03 Boden-9 Gimeheaven Sisu Gimeheaven Sisu   [h 7] 2140/8 D str
2017-08-03 2017-08-03 Boden-6 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/8 C 8 16.9 722
2017-08-03 2017-08-03 Boden-2 Findus Sisu Findus Sisu   [h 2] 1640/6 D 4 20.4 100
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [v 3] 2160/4 D 6 16.3 394
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-7 Self Future Self Future   [h 6] 1640/6 B str
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-6 Lawless Laday Lawless Laday   [v 7] 2140/1 B 3 14.3 222
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-4 Gosset Gosset   [v 3] 2140/4 C 3 18.7 58
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-4 Global Tail Global Tail   [s 4] 2140/1 C 5 20.4g 32
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-9 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 7] 2660/13 D 6 19.0 836
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-8 Gimeheaven Sisu Gimeheaven Sisu   [h 7] 2140/3 D 0 16.4 793
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-7 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 5] 2140/13 B 5 17.8 314
2017-07-13 2017-07-13 Boden-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2140/8 D 5 14.8 770
2017-07-13 2017-07-13 Boden-8 Amigo Brodde Amigo Brodde   [h 4] 1640/2 D 0 g 206
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 4] 2160/7 B 1 15.6 192
2017-07-13 2017-07-13 Boden-3 Gosset Gosset   [v 3] 2140/11 C 7 19.4g 62
2017-07-13 2017-07-13 Boden-2 Bid or Star* Bid or Star*   [v 8] 1640/3 D 1 15.2 21
2017-07-06 2017-07-06 Boden-9 Stuart Little Stuart Little   [v 8] 2160/6 B 0 g 94
2017-07-06 2017-07-06 Boden-8 Ängsfreja Ängsfreja   [s 6] 2140/5 D 8 34.8g 187
2017-07-06 2017-07-06 Boden-4 Calvia Pellini Calvia Pellini   [s 4] 2160/11 B 0 22.4g 234
2017-07-06 2017-07-06 Boden-2 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 5] 2160/12 C 8 17.3 974
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 Road to Victory* Road to Victory*   [v 9] 1640/12 D 7 14.7 689
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-11 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 5] 3180/11 B 4 14.4 193
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-10 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 3] 2140/3 B 3 15.6 87
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-6 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 4] 2140/5 C 3 14.0 183
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-2 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 1640/2 D 4 14.1 171
2017-06-17 2017-06-17 Boden-4 Purple's Pippi* Purple's Pippi*   [s 4] 2640/7 D 4 16.8 611
2017-06-17 2017-06-17 Boden-3 Road to Victory* Road to Victory*   [v 9] 3160/9 D 0 g 226
2017-06-17 2017-06-17 Boden-2 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2140/14 D 6 15.5 490
2017-06-17 2017-06-17 Boden-7 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 5] 2140/9 B 4 13.7 420
2017-05-31 2017-05-31 Boden-10 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 5] 2140/4 D 3 13.0 423
2017-05-31 2017-05-31 Boden-8 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 1640/1 D 5 14.1 188
2017-05-31 2017-05-31 Boden-6 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 3] 2140/7 B 2 15.1 63
2017-05-31 2017-05-31 Boden-3 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 4] 2140/4 C 2 13.7 568
2017-05-31 2017-05-31 Boden-1 Calvia Pellini Calvia Pellini   [s 4] 2140/2 C 0 g 170
2017-05-16 2017-05-16 Boden-10 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 2160/5 B 5 15.7 210
2017-05-16 2017-05-16 Boden-9 Uncomparable Uncomparable   [v 4] 2140/10 A 3 16.2 34
2017-05-16 2017-05-16 Boden-8 Horgen Ylva* Horgen Ylva*   [s 12] 1640/6 D 0 g 363
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Miramart* Miramart*   [v 6] 1640/5 D 0 g 34
2017-05-16 2017-05-16 Boden-5 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 1640/7 D 0 14.5g 303
2017-05-16 2017-05-16 Boden-4 Blind Maker* Blind Maker*   [v 8] 2140/8 C 3 16.0 140
2017-05-16 2017-05-16 Boden-3 Platinum Pete* Platinum Pete*   [v 5] 2140/6 D 0 g 36
2017-05-16 2017-05-16 Boden-2 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 3] 2160/4 C 1 16.8 34
2017-04-28 2017-04-28 Boden-10 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 2160/11 D 5 15.9 120
2017-04-28 2017-04-28 Boden-9 Sweet Timer* Sweet Timer*   [v 5] 2140/4 C 0 g 141
2017-04-28 2017-04-28 Boden-8 Calvia Pellini Calvia Pellini   [s 4] 2140/7 C 3 17.5 90
2017-04-28 2017-04-28 Boden-6 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2140/11 D 1 14.8 164
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Lyckan* Lyckan*   [s 8] 2140/4 D 0 17.2 663
2017-04-28 2017-04-28 Boden-4 L'amour du Gull L'amour du Gull   [s 4] 2140/6 B 0 17.6 29
2017-04-28 2017-04-28 Boden-3 David Sisu David Sisu   [h 9] 1660/13 B 4 14.5 142
2017-04-07 2017-04-07 Boden-11 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 1640/2 C 8 16.9g 79
2017-04-07 2017-04-07 Boden-10 Calvia Pellini Calvia Pellini   [s 4] 2140/8 D 5 18.8 338
2017-04-07 2017-04-07 Boden-8 Road to Victory* Road to Victory*   [v 9] 2640/11 D 7 16.9 235
2017-04-07 2017-04-07 Boden-6 Hirvonen Hirvonen   [v 8] 2660/9 D 0 35.9g 1143
2017-04-07 2017-04-07 Boden-5 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 2160/13 D 0 g 811
2017-04-07 2017-04-07 Boden-4 Dione K.S. Dione K.S.   [s 4] 2160/7 A 5 16.4 300
2017-04-07 2017-04-07 Boden-3 Amigo Brodde Amigo Brodde   [h 4] 2160/9 B 5 17.9 68
2017-03-25 2017-03-25 Boden-7 Gimeheaven Sisu Gimeheaven Sisu   [h 7] 2640/6 C 5 18.2 107
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Calvia Pellini Calvia Pellini   [s 4] 2140/1 D 3 18.9 93
2017-03-25 2017-03-25 Boden-4 Lawless Laday Lawless Laday   [v 7] 2140/7 C 0 17.4 341
2017-03-25 2017-03-25 Boden-1 Kiss to the Devil* Kiss to the Devil*   [s 3] 1640/4 D str
2017-03-25 2017-03-25 Boden-10 Self Future Self Future   [h 6] 2180/10 B 0 18.8g 118
2017-03-25 2017-03-25 Boden-8 Dione K.S. Dione K.S.   [s 4] 2140/2 B 7 18.5 361
2017-02-23 2017-02-23 Boden-9 Road to Victory* Road to Victory*   [v 9] 1640/8 D 2 15.9 275
2017-02-23 2017-02-23 Boden-8 Tres Bien Ås* Tres Bien Ås*   [s 5] 2160/7 B 0 17.7 124
2017-02-23 2017-02-23 Boden-7 Truman Zet* Truman Zet*   [v 6] 2640/7 C 0 18.6 272
2017-02-23 2017-02-23 Boden-6 Callela Colibri Callela Colibri   [s 8] 2140/5 D 6 16.4 384
2017-02-23 2017-02-23 Boden-4 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 7] 1640/7 C 0 17.7 191
2017-02-23 2017-02-23 Boden-2 Simon Rocky Simon Rocky   [v 3] 2160/5 D 0 18.6g 222
2017-02-23 2017-02-23 Boden-1 Calvia Pellini Calvia Pellini   [s 4] 2140/5 D 0 21.4g 332
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-6 Amigo Brodde Amigo Brodde   [h 4] 2140/9 B str
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-4 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 10] 2640/4 C 7 17.0 1008
2017-02-05 2017-02-05 Boden-5 Amigo Brodde Amigo Brodde   [h 4] 2140/12 C 7 19.8 220
2017-02-05 2017-02-05 Boden-1 Callela Colibri Callela Colibri   [s 8] 2140/3 D 2 15.3 238
2017-01-25 2017-01-25 Boden-2 Road to Victory* Road to Victory*   [v 9] 2140/3 D 5 16.1 92
2017-01-25 2017-01-25 Boden-3 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 2140/11 D 0 17.2 201
2017-01-08 2017-01-08 Boden-10 Sudbury* Sudbury*   [v 6] 2140/12 D 4 16.9 131
2017-01-08 2017-01-08 Boden-9 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 9] 1640/8 D 3 14.8 414
2017-01-08 2017-01-08 Boden-8 Daniel Newport* Daniel Newport*   [v 7] 2640/6 D 5 18.6 673
2017-01-08 2017-01-08 Boden-5 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 7] 2140/4 C 0 g 152
2017-01-08 2017-01-08 Boden-2 Nice Force Nice Force   [v 6] 2140/3 D 4 18.1 443
2018-12-22 2018-12-22 Boden-1 Sundsvik Marameo* Sundsvik Marameo*   [h 3] 2140/10 A 4 20.0 59
2018-12-22 2018-12-22 Boden-3 Furman Web* Furman Web*   [v 5] 2640/2 C str
2018-12-22 2018-12-22 Boden-4 Hope Maguire* Hope Maguire*   [v 4] 2140/5 B 1 17.6 15
2018-12-22 2018-12-22 Boden-5 Wild Nock Wild Nock   [v 7] 2140/10 D 1 17.1 201
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/12 A 2 17.2 255
2018-12-22 2018-12-22 Boden-7 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 6] 2140/11 C 3 17.0 187
2018-12-22 2018-12-22 Boden-8 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 6] 2140/8 B 3 15.8 153
2018-12-22 2018-12-22 Boden-9 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 5] 1640/1 A 3 14.8 19
2018-12-09 2018-12-09 Boden-4 Hope Maguire* Hope Maguire*   [v 4] 2140/2 C 1 18.5 26
2018-12-09 2018-12-09 Boden-8 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 2160/10 C 4 19.7 430
2018-12-09 2018-12-09 Boden-9 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/1 D 0 g 362
2018-12-09 2018-12-09 Boden-10 Aslan L.C.* Aslan L.C.*   [v 6] 2640/6 D 0 19.3 165
2018-12-09 2018-12-09 Boden-11 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 6] 2140/8 D 0 16.8 114
2018-11-30 2018-11-30 Boden-1 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 5] 2140/7 A 1 16.5 26
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Walk Out Walk Out   [v 4] 2140/9 B 0 19.1 140
2018-11-30 2018-11-30 Boden-5 Letizia May* Letizia May*   [s 4] 2140/5 D 8 18.7 263
2018-11-30 2018-11-30 Boden-6 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 2140/9 B 0 17.3 108
2018-11-30 2018-11-30 Boden-7 Platinum Pete* Platinum Pete*   [v 6] 2140/2 C 0 g 117
2018-11-30 2018-11-30 Boden-9 Excalibur Sisu Excalibur Sisu   [v 4] 2160/11 A 3 18.5 41
2018-11-15 2018-11-15 Boden-1 Ileana Web* Ileana Web*   [s 2] 1640/3 C 3 17.7 79
2018-11-15 2018-11-15 Boden-4 Walk Out Walk Out   [v 4] 1640/4 C 0 g 52
2018-11-15 2018-11-15 Boden-5 Simon Angel Simon Angel   [s 3] 2140/11 D 5 18.6 649
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Forastero* Forastero*   [v 9] 2160/10 B 6 16.4 316
2018-11-15 2018-11-15 Boden-7 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 6] 1640/4 B 4 14.0 59
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Gosset Gosset   [v 4] 2140/3 D 0 19.4 262
2018-10-29 2018-10-29 Boden-2 Letizia May* Letizia May*   [s 4] 2140/4 D 7 16.4 446
2018-10-29 2018-10-29 Boden-3 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 6] 2140/12 C 0 16.4 172
2018-10-29 2018-10-29 Boden-4 Polonaise Polonaise   [s 8] 2140/5 D 7 16.5 312
2018-10-29 2018-10-29 Boden-5 Tee Wee Blackpearl* Tee Wee Blackpearl*   [s 6] 2140/1 B 0 22.2 189
2018-10-29 2018-10-29 Boden-6 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2140/2 D str
2018-10-29 2018-10-29 Boden-10 Lady Charm Lady Charm   [s 5] 2640/1 C 0 19.8 221
2018-10-20 2018-10-20 Boden-1 Quite a Dream Quite a Dream   [s 2] 1640/5 C 4 21.3g 53
2018-10-20 2018-10-20 Boden-2 Lady Charm Lady Charm   [s 5] 2140/1 C 3 17.9 17
2018-10-20 2018-10-20 Boden-3 Simon Angel Simon Angel   [s 3] 2140/7 D 4 19.7g 132
2018-10-20 2018-10-20 Boden-4 Letizia May* Letizia May*   [s 4] 2140/8 C 4 16.9 539
2018-10-20 2018-10-20 Boden-6 Joana's Roadrunner* Joana's Roadrunner*   [v 5] 2140/10 C 0 17.7g 126
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 5] 2160/15 C 1 16.3 349
2018-10-20 2018-10-20 Boden-9 Kennet Sisu* Kennet Sisu*   [v 8] 1640/9 D 6 15.2 252
2018-10-20 2018-10-20 Boden-11 Borups Nice* Borups Nice*   [s 7] 1640/4 D 0 17.4 228
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-3 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/8 D 7 16.5 761
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-4 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 5] 2160/4 D 4 15.5 408
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-6 Kennet Sisu* Kennet Sisu*   [v 8] 2140/3 D 0 14.2 847
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-10 Only Eyes Broline Only Eyes Broline   [h 7] 3140/5 B 0 16.8 438
2018-09-27 2018-09-27 Boden-3 Forastero* Forastero*   [v 9] 2140/11 C 4 16.0 305
2018-09-27 2018-09-27 Boden-4 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 6] 1640/10 D 0 14.4 760
2018-09-27 2018-09-27 Boden-8 Diamond Dash* Diamond Dash*   [v 4] 2140/6 D 0 25.3g 220
2018-09-20 2018-09-20 Boden-1 Self Taught Beauty* Self Taught Beauty*   [s 2] 1640/3 C 4 19.8 331
2018-09-20 2018-09-20 Boden-3 Global U.O.Me* Global U.O.Me*   [s 4] 2160/8 C 8 18.5g 154
2018-09-20 2018-09-20 Boden-5 Smooth Criminal* Smooth Criminal*   [v 6] 1640/5 D 0 14.6 305
2018-09-20 2018-09-20 Boden-9 Only Eyes Broline Only Eyes Broline   [h 7] 2140/10 A 0 14.9 285
2018-09-20 2018-09-20 Boden-11 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/5 D 0 g 380
2018-09-20 2018-09-20 Boden-12 Place Your Bets Place Your Bets   [s 7] 2160/14 C 5 17.1 624
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-2 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 4] 2160/12 A 5 17.6 185
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2680/11 C 0 16.6 370
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-5 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 2140/2 C 8 18.1g 456
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-8 Camelot Sisu Camelot Sisu   [h 6] 2140/10 D 6 14.6 424
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-9 Polonaise Polonaise   [s 8] 2140/3 D 8 15.4 549
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-11 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2160/14 C 0 g 313
2018-08-23 2018-08-23 Boden-1 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 2140/4 A str
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 11] 2160/14 D 0 17.2 1417
2018-08-23 2018-08-23 Boden-4 Goliath* Goliath*   [v 5] 2140/5 D 0 g 332
2018-08-23 2018-08-23 Boden-7 Hope Maguire* Hope Maguire*   [v 4] 2140/8 C str
2018-08-23 2018-08-23 Boden-8 Tilda Sonik* Tilda Sonik*   [s 5] 1640/8 C 6 17.8 333
2018-08-23 2018-08-23 Boden-9 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/5 C str
2018-08-08 2018-08-08 Boden-4 Mr Cascade Mr Cascade   [v 6] 2640/1 D 0 19.3 1185
2018-08-08 2018-08-08 Boden-5 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 5] 2140/6 D 5 15.2 517
2018-08-08 2018-08-08 Boden-6 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 6] 1640/1 C 3 12.3 100
2018-08-08 2018-08-08 Boden-7 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 2140/2 D 6 16.6 671
2018-08-08 2018-08-08 Boden-8 Kennet Sisu* Kennet Sisu*   [v 8] 2140/12 D 3 15.2 483
2018-07-26 2018-07-26 Boden-1 Hope Maguire* Hope Maguire*   [v 4] 2140/7 D 0 15.2 1186
2018-07-14 2018-07-14 Boden-2 Fayette Sisu Fayette Sisu   [s 3] 2140/6 D 4 19.3 30
2018-07-14 2018-07-14 Boden-3 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 4] 2140/8 D 1 16.4 425
2018-07-14 2018-07-14 Boden-6 Lady Spell* Lady Spell*   [s 7] 2140/1 B str
2018-07-14 2018-07-14 Boden-7 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 5] 2140/2 D 6 16.0 434
2018-07-14 2018-07-14 Boden-8 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 6] 1640/8 A 1 12.3 45
2018-07-14 2018-07-14 Boden-9 Camelot Sisu Camelot Sisu   [h 6] 1640/10 B 0 13.0 60
2018-07-14 2018-07-14 Boden-10 Global Tail Global Tail   [s 5] 2640/3 A 2 17.7 47
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-2 Hesiod Hesiod   [h 4] 2140/2 B 1 14.9 27
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-3 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 4] 2140/3 D 7 19.1g 134
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-8 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 2140/4 D 7 21.8g 286
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-9 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/6 C 0 17.3 422
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-12 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 6] 3180/13 D 0 19.5g 388
2018-06-16 2018-06-16 Boden-1 Herrera Boko* Herrera Boko*   [v 4] 2180/14 B 5 15.4 158
2018-06-16 2018-06-16 Boden-4 Only Eyes Broline Only Eyes Broline   [h 7] 3160/9 B 1 16.1 38
2018-06-16 2018-06-16 Boden-5 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 1640/1 D 3 15.3 425
2018-06-16 2018-06-16 Boden-7 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 2140/10 C 6 14.3 230
2018-06-16 2018-06-16 Boden-11 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 5] 2640/11 D 6 13.4 1218
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-3 Herrera Boko* Herrera Boko*   [v 4] 2140/1 B 4 15.8 28
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-4 Lady Spell* Lady Spell*   [s 7] 2140/3 C 0 g 203
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-9 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2140/5 B 0 19.6g 145
2018-06-01 2018-06-01 Boden-2 Jalda Jalda   [s 3] 2140/1 D 8 20.6g 545
2018-06-01 2018-06-01 Boden-3 Maybe Maybe Not Maybe Maybe Not   [s 4] 2140/2 C str
2018-06-01 2018-06-01 Boden-6 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 6] 2140/2 C 0 g 325
2018-06-01 2018-06-01 Boden-7 Road to Victory* Road to Victory*   [v 10] 2140/2 D 0 16.5 298
2018-06-01 2018-06-01 Boden-8 Voyant Hope* Voyant Hope*   [s 6] 2140/11 A 0 g 171
2018-05-25 2018-05-25 Boden-2 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 2140/2 D 7 18.3 629
2018-05-25 2018-05-25 Boden-3 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 1640/9 B 0 15.8 120
2018-05-25 2018-05-25 Boden-6 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 6] 2640/7 C 2 15.6 167
2018-05-25 2018-05-25 Boden-7 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 4] 2140/1 D 4 16.2 598
2018-05-25 2018-05-25 Boden-8 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 1640/5 D 4 14.9 278
2018-05-25 2018-05-25 Boden-10 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 2140/2 D 1 12.8 388
2018-05-25 2018-05-25 Boden-11 Neymar Neymar   [v 5] 2140/5 D 7 19.3 228
2018-05-25 2018-05-25 Boden-12 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2160/8 B 0 16.7 394
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-2 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 2140/8 C 1 18.0 92
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-4 Maybe Maybe Not Maybe Maybe Not   [s 4] 2140/9 C 0 19.1 38
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-6 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 6] 2140/5 B 4 15.6 32
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-7 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 1640/4 D 0 14.5g 354
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2180/15 A 3 15.7 41
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-3 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/1 D 0 19.0 874
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-4 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 5] 2140/10 C 3 15.6 104
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-5 Kennet Sisu* Kennet Sisu*   [v 8] 2640/5 D 0 19.6 354
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 4] 2140/5 D 4 17.5 267
2018-04-26 2018-04-26 Boden-6 Only Eyes Broline Only Eyes Broline   [h 7] 2160/12 C 2 16.0 80
2018-04-26 2018-04-26 Boden-7 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 2140/8 C 2 16.2 322
2018-04-26 2018-04-26 Boden-9 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/2 D 4 18.8 35
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-11 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 5] 2640/11 D 0 14.7 366
2018-04-12 2018-04-12 Boden-1 Charmig Charmig   [s 7] 2140/7 D 0 35.0g 503
2018-04-12 2018-04-12 Boden-2 Listas Hector* Listas Hector*   [v 6] 2640/9 C 4 17.2 27
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Gatorade* Gatorade*   [v 9] 2140/1 D 0 15.9 332
2018-04-12 2018-04-12 Boden-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2140/2 D 7 14.5 583
2018-04-12 2018-04-12 Boden-5 Road to Victory* Road to Victory*   [v 10] 2140/12 D 7 16.3g 306
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 Kice* Kice*   [v 8] 2140/9 D 0 18.4 552
2018-04-05 2018-04-05 Boden-2 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 1640/9 D 7 16.8 351
2018-04-05 2018-04-05 Boden-4 Bear a Title* Bear a Title*   [v 8] 2660/13 B 2 16.6 189
2018-04-05 2018-04-05 Boden-7 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 5] 2160/6 D str
2018-04-05 2018-04-05 Boden-9 Breedlove* Breedlove*   [v 12] 2140/6 D str
2018-04-05 2018-04-05 Boden-11 Simon Rocky Simon Rocky   [v 4] 2140/8 B 0 18.7 119
2018-03-16 2018-03-16 Boden-1 Tiia Tempest* Tiia Tempest*   [s 5] 2140/3 D 5 17.3 108
2018-03-16 2018-03-16 Boden-3 Furioso Duo* Furioso Duo*   [v 7] 2140/3 D 0 22.7g 669
2018-03-16 2018-03-16 Boden-4 Poulter* Poulter*   [v 5] 2640/11 D 7 17.0 605
2018-03-16 2018-03-16 Boden-6 Remote Control* Remote Control*   [v 8] 2140/4 B 1 14.6 37
2018-03-16 2018-03-16 Boden-8 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 2140/4 D 4 18.9 425
2018-03-16 2018-03-16 Boden-9 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 6] 2140/10 D 8 17.9 245
2018-03-09 2018-03-09 Boden-1 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/3 D 7 19.3g 727
2018-03-09 2018-03-09 Boden-4 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 4] 2640/5 B 0 21.3 541
2018-03-09 2018-03-09 Boden-5 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 2140/6 D 7 16.3 536
2018-03-09 2018-03-09 Boden-6 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 6] 1640/7 D 0 15.1 668
2018-03-09 2018-03-09 Boden-7 Global U.O.Me* Global U.O.Me*   [s 4] 2140/7 D 6 19.0 41
2018-03-09 2018-03-09 Boden-8 Park's Gun* Park's Gun*   [v 6] 2140/5 D str
2018-03-09 2018-03-09 Boden-10 Ramona Win* Ramona Win*   [s 7] 2160/12 B 8 18.2 151
2018-02-23 2018-02-23 Boden-2 Gobo's Niike Gobo's Niike   [s 4] 1640/5 C 2 19.2g 114
2018-02-23 2018-02-23 Boden-3 Joana's Roadrunner* Joana's Roadrunner*   [v 5] 2140/6 B 5 17.9 64
2018-02-23 2018-02-23 Boden-4 Simon Rocky Simon Rocky   [v 4] 1640/1 D 4 18.5 310
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Jeppas Roulett Jeppas Roulett   [v 4] 2160/6 B str
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 9] 2160/12 C 6 17.7 310
2018-02-23 2018-02-23 Boden-8 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 6] 2140/4 D 3 18.4 805
2018-02-23 2018-02-23 Boden-9 Merry Broline Merry Broline   [v 9] 2640/9 C 6 17.7 61
2018-02-23 2018-02-23 Boden-10 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/2 B 6 19.0 43
2018-02-09 2018-02-09 Boden-1 I am Billythekid I am Billythekid   [v 7] 2140/10 B 0 g 225
2018-02-09 2018-02-09 Boden-2 Gizah Boko* Gizah Boko*   [s 5] 1640/4 C 0 g 73
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 Blind Maker* Blind Maker*   [v 9] 2160/5 C 7 17.5g 158
2018-02-09 2018-02-09 Boden-4 Tiia Tempest* Tiia Tempest*   [s 5] 2160/8 C 6 17.8 457
2018-02-09 2018-02-09 Boden-5 Gatorade* Gatorade*   [v 9] 2140/9 C 1 18.9 82
2018-02-09 2018-02-09 Boden-6 Onboard Broline Onboard Broline   [v 7] 2640/10 C 1 16.7 72
2018-02-09 2018-02-09 Boden-9 Sorella Aggiornata* Sorella Aggiornata*   [s 4] 2160/8 C 6 20.9 35
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-11 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 5] 2140/12 D 1 14.4 100
2018-01-20 2018-01-20 Boden-6 Tiia Tempest* Tiia Tempest*   [s 5] 2140/7 B 0 19.0 270
2018-01-20 2018-01-20 Boden-7 Ramona Win* Ramona Win*   [s 7] 1640/5 C 5 15.7 385
2018-01-20 2018-01-20 Boden-8 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 2660/13 B 3 18.5 341
2018-01-07 2018-01-07 Boden-1 Sorella Aggiornata* Sorella Aggiornata*   [s 4] 2140/6 C str
2018-01-07 2018-01-07 Boden-3 Rim Bay Quebec* Rim Bay Quebec*   [v 10] 2180/11 D str
2018-01-07 2018-01-07 Boden-4 Amigo Brodde Amigo Brodde   [v 5] 1640/5 D 0 23.5g 363
2018-01-07 2018-01-07 Boden-6 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 2640/8 C 0 19.4 130
2018-01-07 2018-01-07 Boden-9 Ramona Win* Ramona Win*   [s 7] 2140/3 C 0 18.1 485
2018-01-01 2018-01-01 Boden-1 Amigo Brodde Amigo Brodde   [v 5] 2140/7 D 6 17.8 235
2018-01-01 2018-01-01 Boden-3 Rim Bay Quebec* Rim Bay Quebec*   [v 10] 1640/4 D 0 16.9 399
2018-01-01 2018-01-01 Boden-6 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 1640/11 B 2 16.0 74
2019-12-13 2019-12-13 Boden-2 Ginabelle Sisu Ginabelle Sisu   [s 3] 2140/1 D 5 21.4 338
2019-12-13 2019-12-13 Boden-4 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 6] 2140/4 B 5 16.7 51
2019-12-13 2019-12-13 Boden-5 Silent Victory* Silent Victory*   [s 6] 2140/11 A 0 g 311
2019-12-13 2019-12-13 Boden-7 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 1640/6 D 5 15.7 327
2019-12-13 2019-12-13 Boden-9 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 5] 2660/8 A 5 16.8 50
2019-12-13 2019-12-13 Boden-10 Bajkal Graff* Bajkal Graff*   [v 7] 2140/7 C 0 17.4 54
2019-12-07 2019-12-07 Boden-1 Genevieve Sisu Genevieve Sisu   [s 3] 2140/8 C 5 19.2g 44
2019-12-07 2019-12-07 Boden-2 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/1 D 3 17.6 105
2019-12-07 2019-12-07 Boden-3 Simon Angel Simon Angel   [s 4] 2140/1 D 8 19.1g 146
2019-12-07 2019-12-07 Boden-4 Hesiod Hesiod   [h 5] 2160/10 B 2 15.9 33
2019-12-07 2019-12-07 Boden-7 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 5] 2140/9 D 0 18.8 213
2019-12-07 2019-12-07 Boden-8 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 6] 3180/7 A 5 19.0 61
2019-12-07 2019-12-07 Boden-9 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 7] 1640/11 B 2 15.5 53
2019-11-28 2019-11-28 Boden-1 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 2] 1640/3 C 3 25.9g 74
2019-11-28 2019-11-28 Boden-2 Sagredo Hanover Sagredo Hanover   [v 4] 2140/4 C 2 20.5 93
2019-11-28 2019-11-28 Boden-6 Joker Boko* Joker Boko*   [v 3] 2140/9 C 1 17.6 43
2019-11-28 2019-11-28 Boden-8 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 5] 2140/11 C 0 18.5g 183
2019-11-28 2019-11-28 Boden-10 Ego Hoss* Ego Hoss*   [v 4] 2140/7 B 0 20.9g 35
2019-11-28 2019-11-28 Boden-11 Dream U.N.G. Dream U.N.G.   [v 5] 2160/11 D str
2019-11-15 2019-11-15 Boden-1 Beer Before Liquor Beer Before Liquor   [s 3] 2140/7 C 0 19.4 485
2019-11-15 2019-11-15 Boden-2 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/1 C 4 17.0 303
2019-11-15 2019-11-15 Boden-5 Forastero* Forastero*   [v 10] 2660/15 C 7 17.1 601
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Hesiod Hesiod   [h 5] 2140/4 B 3 14.6 50
2019-11-15 2019-11-15 Boden-7 Enjoy Boost* Enjoy Boost*   [h 5] 2140/7 D 0 17.7 178
2019-11-15 2019-11-15 Boden-8 Ego Hoss* Ego Hoss*   [v 4] 2140/4 B 4 18.0 57
2019-11-15 2019-11-15 Boden-9 Zagarolo Jet* Zagarolo Jet*   [h 4] 2160/5 A 0 19.2g 45
2019-11-05 2019-11-05 Boden-6 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 5] 2140/7 C 4 16.6 438
2019-11-05 2019-11-05 Boden-7 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 7] 1640/11 D 4 15.3 452
2019-11-05 2019-11-05 Boden-10 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 9] 2140/5 C 0 18.4 234
2019-10-24 2019-10-24 Boden-2 Taiga Caramell* Taiga Caramell*   [s 3] 2140/5 C 2 18.4 18
2019-10-24 2019-10-24 Boden-3 Enjoy Boost* Enjoy Boost*   [h 5] 2140/4 D 2 18.4 315
2019-10-24 2019-10-24 Boden-4 Peppe Roc Peppe Roc   [v 4] 2140/5 B 4 16.9 54
2019-10-24 2019-10-24 Boden-6 Re Love Re Love   [s 5] 2140/7 C 0 16.8 80
2019-10-24 2019-10-24 Boden-7 Imma Hanover Imma Hanover   [s 4] 2640/3 D str
2019-10-24 2019-10-24 Boden-9 Lady Spell* Lady Spell*   [s 8] 2140/7 C 0 19.2g 163
2019-10-10 2019-10-10 Boden-2 Dee Storm* Dee Storm*   [h 7] 1640/1 C 2 15.8 49
2019-10-10 2019-10-10 Boden-3 Execute* Execute*   [v 7] 2140/10 C 5 15.5 258
2019-10-10 2019-10-10 Boden-4 Only Eyes Broline Only Eyes Broline   [h 8] 2640/9 B 2 15.9 47
2019-10-10 2019-10-10 Boden-7 Jerome di Quattro Jerome di Quattro   [v 3] 2140/7 C 4 19.9 91
2019-10-10 2019-10-10 Boden-10 Classical Trip Classical Trip   [h 4] 2140/1 D str
2019-09-27 2019-09-27 Boden-1 Gigolo Sisu Gigolo Sisu   [h 3] 2140/10 C 0 16.6g 199
2019-09-27 2019-09-27 Boden-2 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2680/13 B 0 g 718
2019-09-27 2019-09-27 Boden-3 Execute* Execute*   [v 7] 2140/15 A 4 15.7 75
2019-09-27 2019-09-27 Boden-4 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/4 C 3 16.3 218
2019-09-27 2019-09-27 Boden-5 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 7] 2140/9 D 3 14.4 503
2019-09-27 2019-09-27 Boden-6 Hesiod Hesiod   [h 5] 2140/5 B 4 13.7 95
2019-09-27 2019-09-27 Boden-7 Meadows Hanover Meadows Hanover   [s 3] 2160/5 D str
2019-09-27 2019-09-27 Boden-8 Simon Angel Simon Angel   [s 4] 2140/2 D 0 g 235
2019-09-27 2019-09-27 Boden-10 Imma Hanover Imma Hanover   [s 4] 2140/8 A 1 15.8 28
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-1 Special Mystery* Special Mystery*   [s 3] 2140/9 B 2 17.8 133
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-4 Special Promise* Special Promise*   [h 10] 2640/2 C 3 18.3 139
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-9 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 8] 2140/8 D 1 14.9 211
2019-08-29 2019-08-29 Boden-2 Meadows Hanover Meadows Hanover   [s 3] 2140/5 C 7 17.7 207
2019-08-29 2019-08-29 Boden-5 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 2140/10 D 7 14.9 358
2019-08-29 2019-08-29 Boden-6 D.D.'s Hitman* D.D.'s Hitman*   [v 8] 2140/6 C 3 13.2g 125
2019-08-29 2019-08-29 Boden-9 Execute* Execute*   [v 7] 2140/4 B 0 14.8 124
2019-08-29 2019-08-29 Boden-11 B.W.T.Bayern* B.W.T.Bayern*   [v 6] 2660/4 B 3 17.4 46
2019-08-22 2019-08-22 Boden-1 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 2140/6 C 0 14.8 282
2019-08-22 2019-08-22 Boden-2 Gigolo Sisu Gigolo Sisu   [h 3] 2160/8 B 5 16.7 80
2019-08-22 2019-08-22 Boden-3 Lady Spell* Lady Spell*   [s 8] 2640/2 D 8 18.4g 477
2019-08-22 2019-08-22 Boden-4 Radical Way* Radical Way*   [v 6] 2140/6 D 4 17.8g 277
2019-08-22 2019-08-22 Boden-7 Simon Angel Simon Angel   [s 4] 2140/11 C 6 16.3 67
2019-08-22 2019-08-22 Boden-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2180/7 B 2 15.2 20
2019-08-13 2019-08-13 Boden-1 Kid Gloves Kid Gloves   [s 2] 1640/1 C 3 21.0
2019-08-13 2019-08-13 Boden-3 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 5] 2140/13 B 4 15.0 186
2019-08-13 2019-08-13 Boden-6 Only Eyes Broline Only Eyes Broline   [h 8] 3140/1 B 2 16.6 25
2019-08-13 2019-08-13 Boden-7 Better Boost* Better Boost*   [v 8] 2140/10 D 0 15.6 1187
2019-08-13 2019-08-13 Boden-9 Execute* Execute*   [v 7] 2140/13 A 2 15.0 116
2019-08-13 2019-08-13 Boden-10 Ventomare Ventomare   [s 5] 2140/2 C 0 g 205
2019-07-25 2019-07-25 Boden-2 Meadows Hanover Meadows Hanover   [s 3] 2140/1 D 7 18.1 589
2019-07-25 2019-07-25 Boden-6 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 6] 2140/8 C 5 12.1 277
2019-07-25 2019-07-25 Boden-9 Fairstorm* Fairstorm*   [v 5] 2640/3 D 0 16.2 742
2019-07-25 2019-07-25 Boden-10 B.W.T.Bayern* B.W.T.Bayern*   [v 6] 2160/15 B 7 16.1 91
2019-07-25 2019-07-25 Boden-11 Wild Nock Wild Nock   [v 8] 2140/11 B 0 g 71
2019-07-08 2019-07-08 Boden-1 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 5] 2140/2 D 6 16.1 585
2019-07-08 2019-07-08 Boden-2 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 5] 2140/13 D 5 16.0 135
2019-07-08 2019-07-08 Boden-3 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 5] 2140/6 D 3 15.3 38
2019-07-08 2019-07-08 Boden-4 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2140/3 B 0 14.5g 132
2019-07-08 2019-07-08 Boden-5 Meadows Hanover Meadows Hanover   [s 3] 2140/3 B 2 20.6 58
2019-07-08 2019-07-08 Boden-6 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 6] 2680/12 C 2 15.4 90
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Classical Trip Classical Trip   [h 4] 1640/8 C 0 g 335
2019-07-08 2019-07-08 Boden-8 Komarov Komarov   [v 5] 2140/11 D 6 20.2 381
2019-07-08 2019-07-08 Boden-9 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 6] 1640/1 D 0 g 257
2019-06-15 2019-06-15 Boden-1 One For You* One For You*   [v 5] 2160/8 C 0 g 451
2019-06-15 2019-06-15 Boden-9 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 7] 3140/6 D 0 14.4 1034
2019-06-15 2019-06-15 Boden-11 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2140/4 D 0 g 866
2019-06-15 2019-06-15 Boden-13 Hesiod Hesiod   [h 5] 2140/9 D 5 12.3 1458
2019-06-06 2019-06-06 Boden-3 Bajkal Graff* Bajkal Graff*   [v 7] 1640/4 B 2 13.4 46
2019-06-06 2019-06-06 Boden-4 Celsius Evo* Celsius Evo*   [h 5] 2640/7 B 1 14.8 41
2019-06-06 2019-06-06 Boden-5 Lady Charm Lady Charm   [s 6] 1640/8 B 0 g 73
2019-06-06 2019-06-06 Boden-6 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 7] 2140/5 B 2 14.3 67
2019-06-06 2019-06-06 Boden-7 Hesiod Hesiod   [h 5] 2140/1 C 2 13.5 15
2019-06-06 2019-06-06 Boden-10 Peppe Roc Peppe Roc   [v 4] 2140/9 A str
2019-05-28 2019-05-28 Boden-3 Forastero* Forastero*   [v 10] 2640/2 C 0 16.9 140
2019-05-28 2019-05-28 Boden-4 Beer Before Liquor Beer Before Liquor   [s 3] 1640/12 D 7 14.9 391
2019-05-28 2019-05-28 Boden-6 Global Tail Global Tail   [s 6] 1640/7 B 0 g 271
2019-05-28 2019-05-28 Boden-7 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2140/1 B 1 15.5 151
2019-05-28 2019-05-28 Boden-8 Fayette Sisu Fayette Sisu   [s 4] 2160/10 B 0 19.4g 106
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 Catch The Game Catch The Game   [v 5] 1660/14 C 6 16.9g 62
2019-05-10 2019-05-10 Boden-3 Meadows Hanover Meadows Hanover   [s 3] 2140/2 C 4 19.8 72
2019-05-10 2019-05-10 Boden-8 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 6] 2140/3 A 6 14.3 233
2019-05-10 2019-05-10 Boden-9 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 7] 2140/7 C str
2019-05-10 2019-05-10 Boden-11 Promptus Promptus   [v 4] 2640/12 A 6 17.8 15
2019-05-10 2019-05-10 Boden-12 Daniel Newport* Daniel Newport*   [v 9] 2160/8 D str
2019-04-26 2019-04-26 Boden-1 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 7] 1640/3 C 1 12.9 16
2019-04-26 2019-04-26 Boden-2 Alfas Finans* Alfas Finans*   [s 9] 2140/14 D 7 15.4 1168
2019-04-26 2019-04-26 Boden-5 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 7] 1640/4 D 4 13.4 166
2019-04-26 2019-04-26 Boden-6 Walk Out Walk Out   [v 5] 2140/3 D 0 g 105
2019-04-26 2019-04-26 Boden-8 Dee Dee Dancer Dee Dee Dancer   [s 3] 2140/2 B 6 19.0g 68
2019-04-26 2019-04-26 Boden-9 Promptus Promptus   [v 4] 2160/9 A 1 16.4 18
2019-04-18 2019-04-18 Boden-1 Fairstorm* Fairstorm*   [v 5] 2140/2 D 0 g 196
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Enrica* Enrica*   [s 7] 2140/4 D str
2019-04-18 2019-04-18 Boden-3 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 8] 1640/4 D 3 14.6 457
2019-04-18 2019-04-18 Boden-4 Wild Nock Wild Nock   [v 8] 2140/10 B 6 16.5g 229
2019-04-18 2019-04-18 Boden-5 Case by Case* Case by Case*   [s 5] 2140/3 B 4 19.3g 46
2019-04-18 2019-04-18 Boden-7 Dee Dee Dancer Dee Dee Dancer   [s 3] 2140/1 A 3 18.3g 17
2019-04-18 2019-04-18 Boden-8 Fast'nfurious Sisu* Fast'nfurious Sisu*   [v 4] 2140/1 D 3 17.5 36
2019-04-18 2019-04-18 Boden-10 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 4] 2640/1 D 6 16.1 264
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2640/10 D 0 13.8 2486
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-10 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 6] 2140/7 C 3 14.2 668
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-11 Little Easy* Little Easy*   [v 6] 1640/9 C 4 12.0 183
2019-03-31 2019-03-31 Boden-3 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 5] 2140/8 C 5 15.9 379
2019-03-31 2019-03-31 Boden-7 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 6] 2140/12 D 3 13.6 384
2019-03-31 2019-03-31 Boden-8 Hope Maguire* Hope Maguire*   [v 5] 2140/2 D 0 g 338
2019-03-31 2019-03-31 Boden-9 Wild Nock Wild Nock   [v 8] 2140/2 C 0 17.5g 565
2019-03-31 2019-03-31 Boden-11 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 6] 1640/4 C 4 13.3 287
2019-03-22 2019-03-22 Boden-1 Fast'nfurious Sisu* Fast'nfurious Sisu*   [v 4] 2160/7 D 6 19.9 93
2019-03-22 2019-03-22 Boden-8 Little Easy* Little Easy*   [v 6] 1640/1 D 1 15.4 92
2019-03-22 2019-03-22 Boden-10 Fairstorm* Fairstorm*   [v 5] 2140/9 C 6 18.7 159
2019-03-22 2019-03-22 Boden-11 Wild Nock Wild Nock   [v 8] 2140/8 A 0 g 36
2019-03-22 2019-03-22 Boden-12 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 8] 2140/2 D str
2019-03-08 2019-03-08 Boden-1 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 5] 2140/11 C 6 17.5 87
2019-03-08 2019-03-08 Boden-2 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 5] 2140/9 B 0 18.8g 130
2019-03-08 2019-03-08 Boden-4 Fairstorm* Fairstorm*   [v 5] 2140/8 C 4 17.9 537
2019-03-08 2019-03-08 Boden-5 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 6] 2640/1 B 0 18.6 29
2019-03-08 2019-03-08 Boden-6 Celsius Evo* Celsius Evo*   [h 5] 2140/13 A 1 15.8 60
2019-03-08 2019-03-08 Boden-8 Quite a Dream Quite a Dream   [s 3] 2140/1 C 3 20.3 73
2019-03-08 2019-03-08 Boden-9 Starfly Sel* Starfly Sel*   [s 5] 2140/1 D 0 19.8g 632
2019-03-08 2019-03-08 Boden-10 Lady Charm Lady Charm   [s 6] 1640/3 D 0 g 212
2019-03-08 2019-03-08 Boden-11 Walk Out Walk Out   [v 5] 2140/2 B 6 18.9 111
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-1 Fast'nfurious Sisu* Fast'nfurious Sisu*   [v 4] 2140/2 C str
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-4 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 6] 1640/5 D 3 14.5 55
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-5 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 7] 2140/9 D 5 17.1 350
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-8 Wild Nock Wild Nock   [v 8] 3140/1 D 2 19.1 46
2019-02-15 2019-02-15 Boden-1 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2640/8 C 5 16.8 229
2019-02-15 2019-02-15 Boden-2 Goliath* Goliath*   [v 6] 2140/5 D 0 23.4g 285
2019-02-15 2019-02-15 Boden-4 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 5] 2160/5 B 1 18.2 387
2019-02-15 2019-02-15 Boden-5 Little Easy* Little Easy*   [v 6] 2140/10 D 5 16.6 286
2019-02-15 2019-02-15 Boden-6 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 6] 1640/6 C 1 14.3 134
2019-02-15 2019-02-15 Boden-8 Lady Charm Lady Charm   [s 6] 2160/15 B 6 19.5 172
2019-02-15 2019-02-15 Boden-9 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 9] 2160/4 C 0 g 169
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-2 Wild Nock Wild Nock   [v 8] 2140/11 B 1 18.1 19
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-4 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 7] 2140/10 B 5 17.4 109
2019-02-01 2019-02-01 Boden-2 Sundsvik Marameo* Sundsvik Marameo*   [h 4] 2160/6 B str
2019-02-01 2019-02-01 Boden-4 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 7] 2140/11 C 0 17.8 371
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 Goliath* Goliath*   [v 6] 2160/9 D 7 19.4 17