V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75



 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 5] 2180/10 3 17.2 99
2015-12-22 2015-12-22 Boden-7 B.W.L.Spartacus B.W.L.Spartacus   [v 3] 2140/5 0 20.0 247
2015-12-22 2015-12-22 Boden-5 Like For Like* Like For Like*   [v 4] 2160/8 2 17.5g 54
2015-12-22 2015-12-22 Boden-4 Self Future Self Future   [h 4] 2140/9 0 17.7 139
2015-12-22 2015-12-22 Boden-2 Merry Broline Merry Broline   [v 6] 2140/14 0 g 27
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Meadow Match* Meadow Match*   [s 6] 2140/5 2 16.2 348
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2160/4 C 3 17.5 45
2016-12-16 2016-12-16 Boden-10 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 3] 2180/13 A 6 17.0 36
2016-12-16 2016-12-16 Boden-9 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 2140/1 B 2 16.0 67
2016-12-16 2016-12-16 Boden-8 Self Future Self Future   [h 5] 2640/12 D 0 17.6 506
2016-12-16 2016-12-16 Boden-7 Sweet Timer* Sweet Timer*   [v 4] 2140/3 D 0 g 176
2016-12-16 2016-12-16 Boden-6 Simon Showtime Simon Showtime   [v 7] 2140/11 D 0 18.9 470
2016-12-16 2016-12-16 Boden-5 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 2660/5 D 0 g 380
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 6] 2160/8 D 0 18.7g 951
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [h 3] 2140/6 B 0 22.8g 28
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Dwight Sisu Dwight Sisu   [h 3] 2140/4 A 4 20.2 57
2016-12-06 2016-12-06 Boden-1 Self Future Self Future   [h 5] 2140/11 A 4 19.0g 236
2016-12-06 2016-12-06 Boden-9 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 1660/3 C 1 15.0 34
2016-12-06 2016-12-06 Boden-6 Sweet Timer* Sweet Timer*   [v 4] 2660/7 B 0 20.3g 514
2016-12-06 2016-12-06 Boden-5 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 4] 2180/6 B 1 16.2 28
2016-12-06 2016-12-06 Boden-3 Nano Broline Nano Broline   [v 6] 1640/11 D str
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2160/11 D 6 17.6 296
2016-11-25 2016-11-25 Boden-9 Just a Little Star Just a Little Star   [v 6] 1640/4 B 0 g 84
2016-11-25 2016-11-25 Boden-7 Simon Rocky Simon Rocky   [v 2] 2140/1 D 4 19.7 117
2016-11-25 2016-11-25 Boden-5 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 2640/13 B 0 17.4 95
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 2140/2 D 3 15.1 95
2016-11-25 2016-11-25 Boden-3 Dione K.S. Dione K.S.   [s 3] 2160/3 C 4 16.2 203
2016-11-25 2016-11-25 Boden-2 L'amour du Gull L'amour du Gull   [s 3] 2160/9 B 2 17.0 45
2016-11-17 2016-11-17 Boden-9 Calvia Pellini Calvia Pellini   [s 3] 2140/7 C 2 20.8 58
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 2160/6 D 0 21.9 246
2016-11-17 2016-11-17 Boden-7 Amigo Brodde Amigo Brodde   [h 3] 2140/7 D 7 21.4 27
2016-11-17 2016-11-17 Boden-6 Uncomparable Uncomparable   [v 3] 1640/1 C 4 17.6 18
2016-11-17 2016-11-17 Boden-4 Västerbo PayMyDay Västerbo PayMyDay   [v 7] 2140/2 C 6 17.0 73
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Lawless Laday Lawless Laday   [v 6] 2640/5 D str
2016-11-17 2016-11-17 Boden-1 Self Future Self Future   [h 5] 2140/15 C 3 17.0 481
2016-11-05 2016-11-05 Boden-7 Quadrifoglio Quadrifoglio   [v 5] 2640/7 D 0 19.8 508
2016-11-05 2016-11-05 Boden-6 Dione K.S. Dione K.S.   [s 3] 2180/10 A 4 16.5 47
2016-11-05 2016-11-05 Boden-4 Merry Broline Merry Broline   [v 7] 2140/11 D 4 15.7 349
2016-11-05 2016-11-05 Boden-1 Hesiod Hesiod   [h 2] 1660/6 B 1 16.8 10000
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 I Make the Rule* I Make the Rule*   [v 6] 2140/9 D str
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Västerbo PayMyDay Västerbo PayMyDay   [v 7] 1640/9 B 6 14.0 110
2016-10-24 2016-10-24 Boden-8 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 3140/1 D 6 17.5 311
2016-10-24 2016-10-24 Boden-7 Cancellara F.I.* Cancellara F.I.*   [v 8] 2140/4 C 0 17.4 76
2016-10-24 2016-10-24 Boden-2 Simon Rocky Simon Rocky   [v 2] 1640/3 D 2 18.5 10000
2016-09-30 2016-09-30 Boden-13 Cannoni Cannoni   [v 4] 2140/3 D 8 19.5 397
2016-09-30 2016-09-30 Boden-9 Callela Colibri Callela Colibri   [s 7] 1640/11 A 0 14.0 298
2016-09-30 2016-09-30 Boden-8 Breedlove* Breedlove*   [v 10] 2640/12 D 0 16.8 466
2016-09-30 2016-09-30 Boden-7 Dandyman Sisu Dandyman Sisu   [v 3] 2140/1 D 8 18.4 671
2016-09-30 2016-09-30 Boden-4 Bessie Bliss* Bessie Bliss*   [s 5] 2140/6 C 4 17.3g 92
2016-09-30 2016-09-30 Boden-3 Simon Rocky Simon Rocky   [v 2] 1640/3 D str
2016-09-30 2016-09-30 Boden-2 Bocelli Beyonce* Bocelli Beyonce*   [v 3] 2140/1 C 6 20.7g 260
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Amigo Brodde Amigo Brodde   [h 3] 2140/1 D 4 19.5 28
2016-09-15 2016-09-15 Boden-10 Heady Hunter* Heady Hunter*   [v 6] 2640/6 A 1 17.1 31
2016-09-15 2016-09-15 Boden-8 Sweet Timer* Sweet Timer*   [v 4] 1640/1 C 0 24.9g 52
2016-09-15 2016-09-15 Boden-6 The Love* The Love*   [v 6] 1640/10 C 3 15.2 589
2016-09-15 2016-09-15 Boden-4 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2140/13 D 8 16.3 86
2016-09-15 2016-09-15 Boden-3 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 2140/12 D 6 13.6 101
2016-09-15 2016-09-15 Boden-11 Speechless Speechless   [v 5] 2160/10 B 7 16.7 97
2016-09-08 2016-09-08 Boden-9 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 2140/11 B 0 17.9g 59
2016-09-08 2016-09-08 Boden-8 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2160/13 C 5 16.2 181
2016-09-08 2016-09-08 Boden-5 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 4] 1640/5 D 2 12.1 46
2016-09-08 2016-09-08 Boden-3 Cannoni Cannoni   [v 4] 2140/5 D 0 19.5g 128
2016-09-08 2016-09-08 Boden-1 Simon Rocky Simon Rocky   [v 2] 1640/4 D 4 19.8 441
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-9 Merry Broline Merry Broline   [v 7] 2140/13 A 5 15.1 274
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-7 Lawless Laday Lawless Laday   [v 6] 2140/8 A 4 15.5 203
2016-08-30 2016-08-30 Boden-5 Crossfire Crossfire   [v 6] 2140/10 B 2 19.7 101
2016-08-30 2016-08-30 Boden-3 So Much Water So Much Water   [s 5] 2140/9 B 4 17.4 49
2016-08-30 2016-08-30 Boden-1 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 4] 1660/5 C 2 33.0 92
2016-08-30 2016-08-30 Boden-9 Taru Sisu Taru Sisu   [s 5] 2140/11 A 1 15.1 62
2016-08-30 2016-08-30 Boden-8 Sandbar's Joy* Sandbar's Joy*   [v 7] 1640/12 C str
2016-08-30 2016-08-30 Boden-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 1640/8 C 2 13.5 39
2016-08-30 2016-08-30 Boden-6 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 6] 2140/4 D 0 g 94
2016-08-12 2016-08-12 Boden-9 Marie Sisu Marie Sisu   [s 7] 1640/10 D 4 14.9 282
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 So Much Water So Much Water   [s 5] 2140/14 B 3 18.3 45
2016-08-12 2016-08-12 Boden-5 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 4] 2140/3 B 1 14.7 20
2016-08-12 2016-08-12 Boden-3 Padre Pointer* Padre Pointer*   [v 5] 1640/10 D 7 17.4 121
2016-08-12 2016-08-12 Boden-1 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 7] 2140/4 D 0 g 83
2016-08-02 2016-08-02 Boden-9 Alvena Unn Di Alvena Unn Di   [s 5] 2160/5 B 0 17.3 371
2016-08-02 2016-08-02 Boden-8 Pimi Label* Pimi Label*   [v 8] 2140/9 D 0 15.9 312
2016-08-02 2016-08-02 Boden-6 Dixie Exclusive* Dixie Exclusive*   [v 9] 1640/7 B 3 12.6 219
2016-08-02 2016-08-02 Boden-5 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 2160/6 A 1 15.1 16
2016-08-02 2016-08-02 Boden-3 Quadrifoglio Quadrifoglio   [v 5] 2140/5 B 2 17.1 83
2016-08-02 2016-08-02 Boden-1 Simon Rocky Simon Rocky   [v 2] 1640/1 C 3 20.5 106
2016-07-18 2016-07-18 Boden-10 Gatorade* Gatorade*   [v 7] 2640/12 D 0 20.1 59
2016-06-18 2016-06-18 Boden-4 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 2660/13 C 5 15.7 337
2016-06-18 2016-06-18 Boden-3 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 3140/2 B 1 16.6 221
2016-06-17 2016-06-17 Boden-9 Miss Southwind* Miss Southwind*   [s 5] 2140/1 B 0 g 136
2016-06-01 2016-06-01 Boden-9 Gustav K.* Gustav K.*   [v 6] 2140/2 D 6 13.7 364
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 2640/3 B 1 17.7 26
2016-05-12 2016-05-12 Boden-11 Meslon* Meslon*   [v 5] 2180/9 C 0 g 194
2016-05-12 2016-05-12 Boden-9 Rise Above* Rise Above*   [v 6] 2640/4 D 0 g 157
2016-05-12 2016-05-12 Boden-6 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 1640/4 C 0 15.7 489
2016-05-12 2016-05-12 Boden-4 Callela Colibri Callela Colibri   [s 7] 1640/5 D 5 15.1 254
2016-05-12 2016-05-12 Boden-1 Shestheone Pellini* Shestheone Pellini*   [s 4] 2140/4 D 0 21.2g 101
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-3 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 2660/9 C 4 17.5 142
2016-04-17 2016-04-17 Boden-1 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 4] 1640/7 A 0 39.5 111
2016-04-17 2016-04-17 Boden-8 So Much Water So Much Water   [s 5] 2140/2 A 1 16.8 57
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 Beer Summit Beer Summit   [h 7] 2180/14 A 1 15.8 17
2016-04-17 2016-04-17 Boden-6 Cannoni Cannoni   [v 4] 2140/2 C str
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 2140/9 B 2 17.7 34
2016-04-17 2016-04-17 Boden-4 Peach Cake* Peach Cake*   [s 5] 1640/4 D 3 17.1 134
2016-04-17 2016-04-17 Boden-3 Uxina Tabac Uxina Tabac   [s 7] 2140/5 B 5 32.9g 109
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-8 Sweet Timer* Sweet Timer*   [h 4] 2140/11 D 7 18.6 202
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-3 Winningbylength Winningbylength   [v 6] 2140/4 C 0 16.5 202
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 1640/4 D 0 14.5 284
2016-04-05 2016-04-05 Boden-4 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 2640/6 D 3 17.3 206
2016-03-24 2016-03-24 Boden-10 Gatorade* Gatorade*   [v 7] 2140/7 C 3 19.6 457
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Meadow Match* Meadow Match*   [s 7] 2140/9 C 2 16.0 111
2016-03-24 2016-03-24 Boden-8 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 1640/1 B 2 14.6 20
2016-03-24 2016-03-24 Boden-5 King Journey* King Journey*   [v 5] 2140/2 C 0 18.3 45
2016-03-24 2016-03-24 Boden-1 Sweet Timer* Sweet Timer*   [h 4] 2160/10 B 5 19.2 80
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-4 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 2140/8 D 8 19.6g 61
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-3 Rock Cape Black* Rock Cape Black*   [h 6] 2140/6 D 8 18.6g 273
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-1 Eko Imelda* Eko Imelda*   [s 7] 2140/2 C 5 19.9 82
2016-03-11 2016-03-11 Boden-4 Willow Bay Evert* Willow Bay Evert*   [v 4] 2160/13 C 0 g 822
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Cannoni Cannoni   [v 4] 2140/6 D 4 19.0 465
2016-03-11 2016-03-11 Boden-2 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 2160/8 D 2 17.7 228
2016-03-11 2016-03-11 Boden-8 M.T.FunnyValentine M.T.FunnyValentine   [s 9] 2640/10 D 0 18.7 665
2016-03-11 2016-03-11 Boden-7 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 2140/11 C 1 15.9 75
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 6] 2140/5 D 1 16.8 201
2016-03-03 2016-03-03 Boden-9 Meadow Match* Meadow Match*   [s 7] 2140/3 C 1 15.6 63
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 M.T.FunnyValentine M.T.FunnyValentine   [s 9] 2140/8 C 4 18.1 157
2016-03-03 2016-03-03 Boden-6 Winningbylength Winningbylength   [v 6] 2140/2 B 2 17.8 109
2016-03-03 2016-03-03 Boden-5 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 2140/7 D 6 17.6 124
2016-03-03 2016-03-03 Boden-4 Kinglane Art Kinglane Art   [v 6] 2140/11 B 0 g 45
2016-03-03 2016-03-03 Boden-3 Willow Bay Evert* Willow Bay Evert*   [v 4] 1640/2 C 0 g 61
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Sweet Timer* Sweet Timer*   [h 4] 2140/4 C 1 19.1 150
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 6] 2140/3 C 1 16.3 86
2016-02-18 2016-02-18 Boden-6 B.W.T.Hellion* B.W.T.Hellion*   [h 8] 2140/1 D str
2016-02-18 2016-02-18 Boden-1 Dione K.S. Dione K.S.   [s 3] 2140/6 C 3 19.2 160
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Like For Like* Like For Like*   [v 5] 2160/9 A 6 18.8 63
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-5 Special Topwheels* Special Topwheels*   [v 5] 2160/7 D 1 17.4 177
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-4 Sunrise Lover* Sunrise Lover*   [h 9] 2140/8 D 6 16.9 407
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-10 Cross Bones Web* Cross Bones Web*   [v 6] 2140/13 B 5 18.4 137
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-6 Special Firebird* Special Firebird*   [h 6] 2140/7 D 6 17.8 99
2016-01-16 2016-01-16 Boden-5 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 1640/5 C 2 16.3 207
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Like For Like* Like For Like*   [v 5] 1640/3 A 5 19.5g 20
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Meadow Match* Meadow Match*   [s 7] 2140/6 D 4 17.0 123
2016-01-08 2016-01-08 Boden-8 Self Future Self Future   [h 5] 2640/3 D 0 18.4 473
2016-01-08 2016-01-08 Boden-6 Breedlove* Breedlove*   [v 10] 1640/2 C 2 14.4 70
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2160/11 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-2 Willow Bay Evert* Willow Bay Evert*   [v 4] 2140/5 C 2 20.0 112
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 I am Billythekid I am Billythekid   [v 5] 2160/10 A 0 g 63
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 5] 2160/6 A 4 18.5 58
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Ramona Win* Ramona Win*   [s 6] 2140/4 D 7 16.9 923
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Tres Bien Ås* Tres Bien Ås*   [s 5] 2160/14 C 0 18.8g 268
2017-12-15 2017-12-15 Boden-6 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [v 3] 2160/10 D 3 17.0 370
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 Amigo Brodde Amigo Brodde   [v 4] 2140/5 D 0 19.4 315
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Sorella Aggiornata* Sorella Aggiornata*   [s 3] 1640/7 D 2 18.7 79
2017-12-07 2017-12-07 Boden-4 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 4] 2140/3 A 2 15.4 138
2017-12-07 2017-12-07 Boden-3 Tres Bien Ås* Tres Bien Ås*   [s 5] 2640/2 D 8 18.5 397
2017-11-30 2017-11-30 Boden-4 Västerbo My Lady Västerbo My Lady   [s 4] 1640/5 C 6 18.1 77
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Gizah Boko Gizah Boko   [s 4] 2160/6 A 0 17.8 109
2017-11-30 2017-11-30 Boden-7 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [v 3] 2140/14 B 3 17.9 341
2017-11-23 2017-11-23 Boden-7 Jeppas Roulett Jeppas Roulett   [v 3] 2140/1 D 2 18.0 231
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Dwight Sisu Dwight Sisu   [v 4] 2140/6 C 0 g 189
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Rim Bay Quebec* Rim Bay Quebec*   [v 9] 2140/3 C 0 18.2 406
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Tres Bien Ås* Tres Bien Ås*   [s 5] 1640/6 C 7 15.6 177
2017-11-14 2017-11-14 Boden-9 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [v 3] 2140/4 C 3 17.7 108
2017-11-14 2017-11-14 Boden-7 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 2] 1640/1 C 3 19.8 135
2017-11-14 2017-11-14 Boden-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 1640/1 D 0 16.7 322
2017-11-14 2017-11-14 Boden-3 Denver Brodde Denver Brodde   [v 5] 2160/7 C 2 16.6 68
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 L'amour du Gull L'amour du Gull   [s 4] 2160/11 C str
2017-10-30 2017-10-30 Boden-2 Findus Sisu Findus Sisu   [h 2] 1640/6 D 5 19.1 422
2017-10-30 2017-10-30 Boden-11 Tres Bien Ås* Tres Bien Ås*   [s 5] 1660/12 A str
2017-10-30 2017-10-30 Boden-10 Uncomparable Uncomparable   [v 4] 2140/13 B 8 17.1 217
2017-10-30 2017-10-30 Boden-9 Merry Broline Merry Broline   [v 8] 2140/2 B 0 15.0g 60
2017-10-30 2017-10-30 Boden-8 Blind Maker* Blind Maker*   [v 8] 2140/1 D 0 16.3g 504
2017-10-30 2017-10-30 Boden-4 L'amour du Gull L'amour du Gull   [s 4] 2640/3 D 8 17.8 380
2017-10-30 2017-10-30 Boden-3 Jewel Zon Jewel Zon   [s 3] 2160/7 A 2 16.8 71
2017-10-16 2017-10-16 Boden-11 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/8 C 7 18.8 123
2017-10-16 2017-10-16 Boden-9 Road to Victory* Road to Victory*   [v 9] 3140/11 D str
2017-10-16 2017-10-16 Boden-8 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 5] 2140/2 D str
2017-10-16 2017-10-16 Boden-4 L'amour du Gull L'amour du Gull   [s 4] 2140/4 B 5 18.2 78
2017-10-16 2017-10-16 Boden-3 Gosset Gosset   [v 3] 1640/4 B 7 21.3g 23
2017-10-16 2017-10-16 Boden-1 Zoega W.F. Zoega W.F.   [s 3] 2140/3 C 5 21.0 243
2017-10-09 2017-10-09 Boden-11 Västerbo My Lady Västerbo My Lady   [s 4] 2140/2 D str
2017-10-09 2017-10-09 Boden-6 Gizah Boko Gizah Boko   [s 4] 2160/3 C 3 16.2 72
2017-10-09 2017-10-09 Boden-5 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 2] 1640/5 B 6 23.8g 164
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 5] 2640/4 C 0 17.6 297
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2160/11 D 0 g 1010
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Uncomparable Uncomparable   [v 4] 2140/2 C 8 16.3 71
2017-09-15 2017-09-15 Boden-5 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 5] 1640/4 B 3 14.3 145
2017-09-15 2017-09-15 Boden-4 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 4] 1640/12 B 6 14.7 1295
2017-09-15 2017-09-15 Boden-2 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 2] 1640/4 C 4 21.7 129
2017-09-15 2017-09-15 Boden-11 Lady Spell* Lady Spell*   [s 6] 2140/2 C 0 g 126
2017-09-15 2017-09-15 Boden-9 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 5] 2140/6 D 6 16.2 332
2017-09-15 2017-09-15 Boden-8 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2160/13 C 7 16.6 233
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-10 Merry Broline Merry Broline   [v 8] 2640/1 B 2 14.5 125
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-6 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 3] 2640/5 D 0 15.8 508
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-10 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/7 B 0 21.3g 51
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Jeppas Roulett Jeppas Roulett   [v 3] 2140/6 B 3 19.9 26
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-8 Gosset Gosset   [v 3] 2140/3 D 6 21.3g 101
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-6 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 5] 1640/12 A 5 15.2 38
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-3 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 1640/3 D 0 g 135
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-1 Global Tail Global Tail   [s 4] 2140/4 C 0 g 105
2017-09-02 2017-09-02 Boden-1 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 2] 1640/3 C 3 20.1 34
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 5] 2640/4 D 0 g 219
2017-09-02 2017-09-02 Boden-6 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2140/1 D 3 16.8 203
2017-09-02 2017-09-02 Boden-5 Bid or Star* Bid or Star*   [v 8] 2140/2 D 0 17.3 431
2017-09-02 2017-09-02 Boden-3 Ballerina Sox Ballerina Sox   [s 4] 2140/6 C 0 g 512
2017-09-02 2017-09-02 Boden-2 Jeppas Roulett Jeppas Roulett   [v 3] 2140/5 C 3 18.5 253
2017-08-24 2017-08-24 Boden-10 Bid or Star* Bid or Star*   [v 8] 1640/1 C 2 16.8 31
2017-08-24 2017-08-24 Boden-8 Calvia Pellini Calvia Pellini   [s 4] 2140/9 B 0 19.2 323
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 5] 2140/10 D 6 15.6 168
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/4 D 4 17.4 61
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 4] 2160/13 A 0 g 64
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-6 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [v 3] 2140/4 B 6 17.3g 76
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-3 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 5] 2140/8 D 4 13.2 159
2017-08-03 2017-08-03 Boden-11 E.V.Blue Dream* E.V.Blue Dream*   [s 8] 2160/8 C 5 16.7 223
2017-08-03 2017-08-03 Boden-10 Federal Genius* Federal Genius*   [s 5] 2140/1 D 2 14.8 884
2017-08-03 2017-08-03 Boden-9 Gimeheaven Sisu Gimeheaven Sisu   [h 7] 2140/8 D str
2017-08-03 2017-08-03 Boden-6 Edward Sisu Edward Sisu   [v 3] 2160/8 C 8 16.9 722
2017-08-03 2017-08-03 Boden-2 Findus Sisu Findus Sisu   [h 2] 1640/6 D 4 20.4 100
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-4 Gosset Gosset   [v 3] 2140/4 C 3 18.7 58
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Eastwood Sisu Eastwood Sisu   [v 3] 2160/4 D 6 16.3 394
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-7 Self Future Self Future   [h 6] 1640/6 B str
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-6 Lawless Laday Lawless Laday   [v 7] 2140/1 B 3 14.3 222
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-9 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 7] 2660/13 D 6 19.0 836
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-8 Gimeheaven Sisu Gimeheaven Sisu   [h 7] 2140/3 D 0 16.4 793
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-7 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 5] 2140/13 B 5 17.8 314
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-4 Global Tail Global Tail   [s 4] 2140/1 C 5 20.4g 32
2017-07-13 2017-07-13 Boden-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2140/8 D 5 14.8 770
2017-07-13 2017-07-13 Boden-8 Amigo Brodde Amigo Brodde   [h 4] 1640/2 D 0 g 206
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 4] 2160/7 B 1 15.6 192
2017-07-13 2017-07-13 Boden-3 Gosset Gosset   [v 3] 2140/11 C 7 19.4g 62
2017-07-13 2017-07-13 Boden-2 Bid or Star* Bid or Star*   [v 8] 1640/3 D 1 15.2 21
2017-07-06 2017-07-06 Boden-9 Stuart Little Stuart Little   [v 8] 2160/6 B 0 g 94
2017-07-06 2017-07-06 Boden-8 Ängsfreja Ängsfreja   [s 6] 2140/5 D 8 34.8g 187
2017-07-06 2017-07-06 Boden-4 Calvia Pellini Calvia Pellini   [s 4] 2160/11 B 0 22.4g 234
2017-07-06 2017-07-06 Boden-2 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 5] 2160/12 C 8 17.3 974
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 Road to Victory* Road to Victory*   [v 9] 1640/12 D 7 14.7 689
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-10 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 3] 2140/3 B 3 15.6 87
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-6 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 4] 2140/5 C 3 14.0 183
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-2 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 1640/2 D 4 14.1 171
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-11 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 5] 3180/11 B 4 14.4 193
2017-06-17 2017-06-17 Boden-7 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 5] 2140/9 B 4 13.7 420
2017-06-17 2017-06-17 Boden-4 Purple's Pippi* Purple's Pippi*   [s 4] 2640/7 D 4 16.8 611
2017-06-17 2017-06-17 Boden-3 Road to Victory* Road to Victory*   [v 9] 3160/9 D 0 g 226
2017-06-17 2017-06-17 Boden-2 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2140/14 D 6 15.5 490
2017-05-31 2017-05-31 Boden-10 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 5] 2140/4 D 3 13.0 423
2017-05-31 2017-05-31 Boden-8 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 1640/1 D 5 14.1 188
2017-05-31 2017-05-31 Boden-6 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 3] 2140/7 B 2 15.1 63
2017-05-31 2017-05-31 Boden-3 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 4] 2140/4 C 2 13.7 568
2017-05-31 2017-05-31 Boden-1 Calvia Pellini Calvia Pellini   [s 4] 2140/2 C 0 g 170
2017-05-16 2017-05-16 Boden-5 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 1640/7 D 0 14.5g 303
2017-05-16 2017-05-16 Boden-4 Blind Maker* Blind Maker*   [v 8] 2140/8 C 3 16.0 140
2017-05-16 2017-05-16 Boden-3 Platinum Pete* Platinum Pete*   [v 5] 2140/6 D 0 g 36
2017-05-16 2017-05-16 Boden-2 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 3] 2160/4 C 1 16.8 34
2017-05-16 2017-05-16 Boden-10 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 2160/5 B 5 15.7 210
2017-05-16 2017-05-16 Boden-9 Uncomparable Uncomparable   [v 4] 2140/10 A 3 16.2 34
2017-05-16 2017-05-16 Boden-8 Horgen Ylva* Horgen Ylva*   [s 12] 1640/6 D 0 g 363
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Miramart* Miramart*   [v 6] 1640/5 D 0 g 34
2017-04-28 2017-04-28 Boden-10 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 2160/11 D 5 15.9 120
2017-04-28 2017-04-28 Boden-9 Sweet Timer* Sweet Timer*   [v 5] 2140/4 C 0 g 141
2017-04-28 2017-04-28 Boden-8 Calvia Pellini Calvia Pellini   [s 4] 2140/7 C 3 17.5 90
2017-04-28 2017-04-28 Boden-6 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 7] 2140/11 D 1 14.8 164
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Lyckan* Lyckan*   [s 8] 2140/4 D 0 17.2 663
2017-04-28 2017-04-28 Boden-4 L'amour du Gull L'amour du Gull   [s 4] 2140/6 B 0 17.6 29
2017-04-28 2017-04-28 Boden-3 David Sisu David Sisu   [h 9] 1660/13 B 4 14.5 142
2017-04-07 2017-04-07 Boden-4 Dione K.S. Dione K.S.   [s 4] 2160/7 A 5 16.4 300
2017-04-07 2017-04-07 Boden-3 Amigo Brodde Amigo Brodde   [h 4] 2160/9 B 5 17.9 68
2017-04-07 2017-04-07 Boden-11 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 1640/2 C 8 16.9g 79
2017-04-07 2017-04-07 Boden-10 Calvia Pellini Calvia Pellini   [s 4] 2140/8 D 5 18.8 338
2017-04-07 2017-04-07 Boden-8 Road to Victory* Road to Victory*   [v 9] 2640/11 D 7 16.9 235
2017-04-07 2017-04-07 Boden-6 Hirvonen Hirvonen   [v 8] 2660/9 D 0 35.9g 1143
2017-04-07 2017-04-07 Boden-5 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 2160/13 D 0 g 811
2017-03-25 2017-03-25 Boden-10 Self Future Self Future   [h 6] 2180/10 B 0 18.8g 118
2017-03-25 2017-03-25 Boden-8 Dione K.S. Dione K.S.   [s 4] 2140/2 B 7 18.5 361
2017-03-25 2017-03-25 Boden-7 Gimeheaven Sisu Gimeheaven Sisu   [h 7] 2640/6 C 5 18.2 107
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Calvia Pellini Calvia Pellini   [s 4] 2140/1 D 3 18.9 93
2017-03-25 2017-03-25 Boden-4 Lawless Laday Lawless Laday   [v 7] 2140/7 C 0 17.4 341
2017-03-25 2017-03-25 Boden-1 Kiss to the Devil* Kiss to the Devil*   [s 3] 1640/4 D str
2017-02-23 2017-02-23 Boden-9 Road to Victory* Road to Victory*   [v 9] 1640/8 D 2 15.9 275
2017-02-23 2017-02-23 Boden-8 Tres Bien Ås* Tres Bien Ås*   [s 5] 2160/7 B 0 17.7 124
2017-02-23 2017-02-23 Boden-7 Truman Zet* Truman Zet*   [v 6] 2640/7 C 0 18.6 272
2017-02-23 2017-02-23 Boden-6 Callela Colibri Callela Colibri   [s 8] 2140/5 D 6 16.4 384
2017-02-23 2017-02-23 Boden-4 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 7] 1640/7 C 0 17.7 191
2017-02-23 2017-02-23 Boden-2 Simon Rocky Simon Rocky   [v 3] 2160/5 D 0 18.6g 222
2017-02-23 2017-02-23 Boden-1 Calvia Pellini Calvia Pellini   [s 4] 2140/5 D 0 21.4g 332
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-4 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 10] 2640/4 C 7 17.0 1008
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-6 Amigo Brodde Amigo Brodde   [h 4] 2140/9 B str
2017-02-05 2017-02-05 Boden-5 Amigo Brodde Amigo Brodde   [h 4] 2140/12 C 7 19.8 220
2017-02-05 2017-02-05 Boden-1 Callela Colibri Callela Colibri   [s 8] 2140/3 D 2 15.3 238
2017-01-25 2017-01-25 Boden-3 Taru Sisu Taru Sisu   [s 6] 2140/11 D 0 17.2 201
2017-01-25 2017-01-25 Boden-2 Road to Victory* Road to Victory*   [v 9] 2140/3 D 5 16.1 92
2017-01-08 2017-01-08 Boden-10 Sudbury* Sudbury*   [v 6] 2140/12 D 4 16.9 131
2017-01-08 2017-01-08 Boden-9 Rutger Gigant Rutger Gigant   [v 9] 1640/8 D 3 14.8 414
2017-01-08 2017-01-08 Boden-8 Daniel Newport* Daniel Newport*   [v 7] 2640/6 D 5 18.6 673
2017-01-08 2017-01-08 Boden-5 Beggel Vanaja* Beggel Vanaja*   [v 7] 2140/4 C 0 g 152
2017-01-08 2017-01-08 Boden-2 Nice Force Nice Force   [v 6] 2140/3 D 4 18.1 443
2018-12-22 2018-12-22 Boden-8 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 6] 2140/8 B 3 15.8 153
2018-12-22 2018-12-22 Boden-7 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 6] 2140/11 C 3 17.0 187
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/12 A 2 17.2 255
2018-12-22 2018-12-22 Boden-5 Wild Nock Wild Nock   [v 7] 2140/10 D 1 17.1 201
2018-12-22 2018-12-22 Boden-4 Hope Maguire* Hope Maguire*   [v 4] 2140/5 B 1 17.6 15
2018-12-22 2018-12-22 Boden-3 Furman Web* Furman Web*   [v 5] 2640/2 C str
2018-12-22 2018-12-22 Boden-1 Sundsvik Marameo* Sundsvik Marameo*   [h 3] 2140/10 A 4 20.0 59
2018-12-22 2018-12-22 Boden-9 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 5] 1640/1 A 3 14.8 19
2018-12-09 2018-12-09 Boden-11 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 6] 2140/8 D 0 16.8 114
2018-12-09 2018-12-09 Boden-10 Aslan L.C.* Aslan L.C.*   [v 6] 2640/6 D 0 19.3 165
2018-12-09 2018-12-09 Boden-9 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/1 D 0 g 362
2018-12-09 2018-12-09 Boden-8 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 2160/10 C 4 19.7 430
2018-12-09 2018-12-09 Boden-4 Hope Maguire* Hope Maguire*   [v 4] 2140/2 C 1 18.5 26
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Walk Out Walk Out   [v 4] 2140/9 B 0 19.1 140
2018-11-30 2018-11-30 Boden-1 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 5] 2140/7 A 1 16.5 26
2018-11-30 2018-11-30 Boden-9 Excalibur Sisu Excalibur Sisu   [v 4] 2160/11 A 3 18.5 41
2018-11-30 2018-11-30 Boden-7 Platinum Pete* Platinum Pete*   [v 6] 2140/2 C 0 g 117
2018-11-30 2018-11-30 Boden-6 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 2140/9 B 0 17.3 108
2018-11-30 2018-11-30 Boden-5 Letizia May* Letizia May*   [s 4] 2140/5 D 8 18.7 263
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Gosset Gosset   [v 4] 2140/3 D 0 19.4 262
2018-11-15 2018-11-15 Boden-7 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 6] 1640/4 B 4 14.0 59
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Forastero* Forastero*   [v 9] 2160/10 B 6 16.4 316
2018-11-15 2018-11-15 Boden-5 Simon Angel Simon Angel   [s 3] 2140/11 D 5 18.6 649
2018-11-15 2018-11-15 Boden-4 Walk Out Walk Out   [v 4] 1640/4 C 0 g 52
2018-11-15 2018-11-15 Boden-1 Ileana Web* Ileana Web*   [s 2] 1640/3 C 3 17.7 79
2018-10-29 2018-10-29 Boden-10 Lady Charm Lady Charm   [s 5] 2640/1 C 0 19.8 221
2018-10-29 2018-10-29 Boden-6 Prins Elden Prins Elden   [v 13] 2140/2 D str
2018-10-29 2018-10-29 Boden-5 Tee Wee Blackpearl* Tee Wee Blackpearl*   [s 6] 2140/1 B 0 22.2 189
2018-10-29 2018-10-29 Boden-4 Polonaise Polonaise   [s 8] 2140/5 D 7 16.5 312
2018-10-29 2018-10-29 Boden-3 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 6] 2140/12 C 0 16.4 172
2018-10-29 2018-10-29 Boden-2 Letizia May* Letizia May*   [s 4] 2140/4 D 7 16.4 446
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 5] 2160/15 C 1 16.3 349
2018-10-20 2018-10-20 Boden-6 Joana's Roadrunner* Joana's Roadrunner*   [v 5] 2140/10 C 0 17.7g 126
2018-10-20 2018-10-20 Boden-4 Letizia May* Letizia May*   [s 4] 2140/8 C 4 16.9 539
2018-10-20 2018-10-20 Boden-3 Simon Angel Simon Angel   [s 3] 2140/7 D 4 19.7g 132
2018-10-20 2018-10-20 Boden-2 Lady Charm Lady Charm   [s 5] 2140/1 C 3 17.9 17
2018-10-20 2018-10-20 Boden-1 Quite a Dream Quite a Dream   [s 2] 1640/5 C 4 21.3g 53
2018-10-20 2018-10-20 Boden-11 Borups Nice* Borups Nice*   [s 7] 1640/4 D 0 17.4 228
2018-10-20 2018-10-20 Boden-9 Kennet Sisu* Kennet Sisu*   [v 8] 1640/9 D 6 15.2 252
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-10 Only Eyes Broline Only Eyes Broline   [h 7] 3140/5 B 0 16.8 438
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-6 Kennet Sisu* Kennet Sisu*   [v 8] 2140/3 D 0 14.2 847
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-4 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 5] 2160/4 D 4 15.5 408
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-3 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/8 D 7 16.5 761
2018-09-27 2018-09-27 Boden-8 Diamond Dash* Diamond Dash*   [v 4] 2140/6 D 0 25.3g 220
2018-09-27 2018-09-27 Boden-4 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 6] 1640/10 D 0 14.4 760
2018-09-27 2018-09-27 Boden-3 Forastero* Forastero*   [v 9] 2140/11 C 4 16.0 305
2018-09-20 2018-09-20 Boden-12 Place Your Bets Place Your Bets   [s 7] 2160/14 C 5 17.1 624
2018-09-20 2018-09-20 Boden-11 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/5 D 0 g 380
2018-09-20 2018-09-20 Boden-9 Only Eyes Broline Only Eyes Broline   [h 7] 2140/10 A 0 14.9 285
2018-09-20 2018-09-20 Boden-5 Smooth Criminal* Smooth Criminal*   [v 6] 1640/5 D 0 14.6 305
2018-09-20 2018-09-20 Boden-3 Global U.O.Me* Global U.O.Me*   [s 4] 2160/8 C 8 18.5g 154
2018-09-20 2018-09-20 Boden-1 Self Taught Beauty* Self Taught Beauty*   [s 2] 1640/3 C 4 19.8 331
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-11 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2160/14 C 0 g 313
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-9 Polonaise Polonaise   [s 8] 2140/3 D 8 15.4 549
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-8 Camelot Sisu Camelot Sisu   [h 6] 2140/10 D 6 14.6 424
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-5 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 2140/2 C 8 18.1g 456
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2680/11 C 0 16.6 370
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-2 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 4] 2160/12 A 5 17.6 185
2018-08-23 2018-08-23 Boden-8 Tilda Sonik* Tilda Sonik*   [s 5] 1640/8 C 6 17.8 333
2018-08-23 2018-08-23 Boden-7 Hope Maguire* Hope Maguire*   [v 4] 2140/8 C str
2018-08-23 2018-08-23 Boden-4 Goliath* Goliath*   [v 5] 2140/5 D 0 g 332
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 11] 2160/14 D 0 17.2 1417
2018-08-23 2018-08-23 Boden-1 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 2140/4 A str
2018-08-23 2018-08-23 Boden-9 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/5 C str
2018-08-08 2018-08-08 Boden-8 Kennet Sisu* Kennet Sisu*   [v 8] 2140/12 D 3 15.2 483
2018-08-08 2018-08-08 Boden-7 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 2140/2 D 6 16.6 671
2018-08-08 2018-08-08 Boden-6 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 6] 1640/1 C 3 12.3 100
2018-08-08 2018-08-08 Boden-5 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 5] 2140/6 D 5 15.2 517
2018-08-08 2018-08-08 Boden-4 Mr Cascade Mr Cascade   [v 6] 2640/1 D 0 19.3 1185
2018-07-26 2018-07-26 Boden-1 Hope Maguire* Hope Maguire*   [v 4] 2140/7 D 0 15.2 1186
2018-07-14 2018-07-14 Boden-3 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 4] 2140/8 D 1 16.4 425
2018-07-14 2018-07-14 Boden-2 Fayette Sisu Fayette Sisu   [s 3] 2140/6 D 4 19.3 30
2018-07-14 2018-07-14 Boden-10 Global Tail Global Tail   [s 5] 2640/3 A 2 17.7 47
2018-07-14 2018-07-14 Boden-9 Camelot Sisu Camelot Sisu   [h 6] 1640/10 B 0 13.0 60
2018-07-14 2018-07-14 Boden-8 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 6] 1640/8 A 1 12.3 45
2018-07-14 2018-07-14 Boden-7 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 5] 2140/2 D 6 16.0 434
2018-07-14 2018-07-14 Boden-6 Lady Spell* Lady Spell*   [s 7] 2140/1 B str
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-9 Global Tail Global Tail   [s 5] 2140/6 C 0 17.3 422
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-8 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 2140/4 D 7 21.8g 286
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-3 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 4] 2140/3 D 7 19.1g 134
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-2 Hesiod Hesiod   [h 4] 2140/2 B 1 14.9 27
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-12 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 6] 3180/13 D 0 19.5g 388
2018-06-16 2018-06-16 Boden-11 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 5] 2640/11 D 6 13.4 1218
2018-06-16 2018-06-16 Boden-7 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 2140/10 C 6 14.3 230
2018-06-16 2018-06-16 Boden-5 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 1640/1 D 3 15.3 425
2018-06-16 2018-06-16 Boden-4 Only Eyes Broline Only Eyes Broline   [h 7] 3160/9 B 1 16.1 38
2018-06-16 2018-06-16 Boden-1 Herrera Boko* Herrera Boko*   [v 4] 2180/14 B 5 15.4 158
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-9 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 5] 2140/5 B 0 19.6g 145
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-4 Lady Spell* Lady Spell*   [s 7] 2140/3 C 0 g 203
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-3 Herrera Boko* Herrera Boko*   [v 4] 2140/1 B 4 15.8 28
2018-06-01 2018-06-01 Boden-8 Voyant Hope* Voyant Hope*   [s 6] 2140/11 A 0 g 171
2018-06-01 2018-06-01 Boden-7 Road to Victory* Road to Victory*   [v 10] 2140/2 D 0 16.5 298
2018-06-01 2018-06-01 Boden-6 Höwings Undercover Höwings Undercover   [v 6] 2140/2 C 0 g 325
2018-06-01 2018-06-01 Boden-3 Maybe Maybe Not Maybe Maybe Not   [s 4] 2140/2 C str
2018-06-01 2018-06-01 Boden-2 Jalda Jalda   [s 3] 2140/1 D 8 20.6g 545
2018-05-25 2018-05-25 Boden-7 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 4] 2140/1 D 4 16.2 598
2018-05-25 2018-05-25 Boden-6 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 6] 2640/7 C 2 15.6 167
2018-05-25 2018-05-25 Boden-3 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 1640/9 B 0 15.8 120
2018-05-25 2018-05-25 Boden-2 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 2140/2 D 7 18.3 629
2018-05-25 2018-05-25 Boden-12 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2160/8 B 0 16.7 394
2018-05-25 2018-05-25 Boden-11 Neymar Neymar   [v 5] 2140/5 D 7 19.3 228
2018-05-25 2018-05-25 Boden-10 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 2140/2 D 1 12.8 388
2018-05-25 2018-05-25 Boden-8 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 1640/5 D 4 14.9 278
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-9 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2180/15 A 3 15.7 41
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-7 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 1640/4 D 0 14.5g 354
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-6 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 6] 2140/5 B 4 15.6 32
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-4 Maybe Maybe Not Maybe Maybe Not   [s 4] 2140/9 C 0 19.1 38
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-2 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 2140/8 C 1 18.0 92
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-5 Kennet Sisu* Kennet Sisu*   [v 8] 2640/5 D 0 19.6 354
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-4 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 5] 2140/10 C 3 15.6 104
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-3 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/1 D 0 19.0 874
2018-04-26 2018-04-26 Boden-9 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/2 D 4 18.8 35
2018-04-26 2018-04-26 Boden-7 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 2140/8 C 2 16.2 322
2018-04-26 2018-04-26 Boden-6 Only Eyes Broline Only Eyes Broline   [h 7] 2160/12 C 2 16.0 80
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 4] 2140/5 D 4 17.5 267
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-11 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 5] 2640/11 D 0 14.7 366
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 Kice* Kice*   [v 8] 2140/9 D 0 18.4 552
2018-04-12 2018-04-12 Boden-5 Road to Victory* Road to Victory*   [v 10] 2140/12 D 7 16.3g 306
2018-04-12 2018-04-12 Boden-4 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2140/2 D 7 14.5 583
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Gatorade* Gatorade*   [v 9] 2140/1 D 0 15.9 332
2018-04-12 2018-04-12 Boden-2 Listas Hector* Listas Hector*   [v 6] 2640/9 C 4 17.2 27
2018-04-12 2018-04-12 Boden-1 Charmig Charmig   [s 7] 2140/7 D 0 35.0g 503
2018-04-05 2018-04-05 Boden-7 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 5] 2160/6 D str
2018-04-05 2018-04-05 Boden-4 Bear a Title* Bear a Title*   [v 8] 2660/13 B 2 16.6 189
2018-04-05 2018-04-05 Boden-2 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 1640/9 D 7 16.8 351
2018-04-05 2018-04-05 Boden-11 Simon Rocky Simon Rocky   [v 4] 2140/8 B 0 18.7 119
2018-04-05 2018-04-05 Boden-9 Breedlove* Breedlove*   [v 12] 2140/6 D str
2018-03-16 2018-03-16 Boden-9 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 6] 2140/10 D 8 17.9 245
2018-03-16 2018-03-16 Boden-8 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 3] 2140/4 D 4 18.9 425
2018-03-16 2018-03-16 Boden-6 Remote Control* Remote Control*   [v 8] 2140/4 B 1 14.6 37
2018-03-16 2018-03-16 Boden-4 Poulter* Poulter*   [v 5] 2640/11 D 7 17.0 605
2018-03-16 2018-03-16 Boden-3 Furioso Duo* Furioso Duo*   [v 7] 2140/3 D 0 22.7g 669
2018-03-16 2018-03-16 Boden-1 Tiia Tempest* Tiia Tempest*   [s 5] 2140/3 D 5 17.3 108
2018-03-09 2018-03-09 Boden-10 Ramona Win* Ramona Win*   [s 7] 2160/12 B 8 18.2 151
2018-03-09 2018-03-09 Boden-8 Park's Gun* Park's Gun*   [v 6] 2140/5 D str
2018-03-09 2018-03-09 Boden-7 Global U.O.Me* Global U.O.Me*   [s 4] 2140/7 D 6 19.0 41
2018-03-09 2018-03-09 Boden-6 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 6] 1640/7 D 0 15.1 668
2018-03-09 2018-03-09 Boden-5 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 2140/6 D 7 16.3 536
2018-03-09 2018-03-09 Boden-4 Fiona Fashion Fiona Fashion   [s 4] 2640/5 B 0 21.3 541
2018-03-09 2018-03-09 Boden-1 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/3 D 7 19.3g 727
2018-02-23 2018-02-23 Boden-10 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 4] 2140/2 B 6 19.0 43
2018-02-23 2018-02-23 Boden-9 Merry Broline Merry Broline   [v 9] 2640/9 C 6 17.7 61
2018-02-23 2018-02-23 Boden-8 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 6] 2140/4 D 3 18.4 805
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 9] 2160/12 C 6 17.7 310
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Jeppas Roulett Jeppas Roulett   [v 4] 2160/6 B str
2018-02-23 2018-02-23 Boden-4 Simon Rocky Simon Rocky   [v 4] 1640/1 D 4 18.5 310
2018-02-23 2018-02-23 Boden-3 Joana's Roadrunner* Joana's Roadrunner*   [v 5] 2140/6 B 5 17.9 64
2018-02-23 2018-02-23 Boden-2 Gobo's Niike Gobo's Niike   [s 4] 1640/5 C 2 19.2g 114
2018-02-09 2018-02-09 Boden-9 Sorella Aggiornata* Sorella Aggiornata*   [s 4] 2160/8 C 6 20.9 35
2018-02-09 2018-02-09 Boden-6 Onboard Broline Onboard Broline   [v 7] 2640/10 C 1 16.7 72
2018-02-09 2018-02-09 Boden-5 Gatorade* Gatorade*   [v 9] 2140/9 C 1 18.9 82
2018-02-09 2018-02-09 Boden-4 Tiia Tempest* Tiia Tempest*   [s 5] 2160/8 C 6 17.8 457
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 Blind Maker* Blind Maker*   [v 9] 2160/5 C 7 17.5g 158
2018-02-09 2018-02-09 Boden-2 Gizah Boko* Gizah Boko*   [s 5] 1640/4 C 0 g 73
2018-02-09 2018-02-09 Boden-1 I am Billythekid I am Billythekid   [v 7] 2140/10 B 0 g 225
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-11 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 5] 2140/12 D 1 14.4 100
2018-01-20 2018-01-20 Boden-7 Ramona Win* Ramona Win*   [s 7] 1640/5 C 5 15.7 385
2018-01-20 2018-01-20 Boden-6 Tiia Tempest* Tiia Tempest*   [s 5] 2140/7 B 0 19.0 270
2018-01-20 2018-01-20 Boden-8 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 2660/13 B 3 18.5 341
2018-01-07 2018-01-07 Boden-9 Ramona Win* Ramona Win*   [s 7] 2140/3 C 0 18.1 485
2018-01-07 2018-01-07 Boden-6 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 2640/8 C 0 19.4 130
2018-01-07 2018-01-07 Boden-4 Amigo Brodde Amigo Brodde   [v 5] 1640/5 D 0 23.5g 363
2018-01-07 2018-01-07 Boden-3 Rim Bay Quebec* Rim Bay Quebec*   [v 10] 2180/11 D str
2018-01-07 2018-01-07 Boden-1 Sorella Aggiornata* Sorella Aggiornata*   [s 4] 2140/6 C str
2018-01-01 2018-01-01 Boden-6 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 6] 1640/11 B 2 16.0 74
2018-01-01 2018-01-01 Boden-3 Rim Bay Quebec* Rim Bay Quebec*   [v 10] 1640/4 D 0 16.9 399
2018-01-01 2018-01-01 Boden-1 Amigo Brodde Amigo Brodde   [v 5] 2140/7 D 6 17.8 235
2019-12-13 2019-12-13 Boden-7 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 1640/6 D 5 15.7 327
2019-12-13 2019-12-13 Boden-5 Silent Victory* Silent Victory*   [s 6] 2140/11 A 0 g 311
2019-12-13 2019-12-13 Boden-4 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 6] 2140/4 B 5 16.7 51
2019-12-13 2019-12-13 Boden-2 Ginabelle Sisu Ginabelle Sisu   [s 3] 2140/1 D 5 21.4 338
2019-12-13 2019-12-13 Boden-10 Bajkal Graff* Bajkal Graff*   [v 7] 2140/7 C 0 17.4 54
2019-12-13 2019-12-13 Boden-9 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 5] 2660/8 A 5 16.8 50
2019-12-07 2019-12-07 Boden-9 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 7] 1640/11 B 2 15.5 53
2019-12-07 2019-12-07 Boden-8 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 6] 3180/7 A 5 19.0 61
2019-12-07 2019-12-07 Boden-7 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 5] 2140/9 D 0 18.8 213
2019-12-07 2019-12-07 Boden-4 Hesiod Hesiod   [h 5] 2160/10 B 2 15.9 33
2019-12-07 2019-12-07 Boden-3 Simon Angel Simon Angel   [s 4] 2140/1 D 8 19.1g 146
2019-12-07 2019-12-07 Boden-2 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/1 D 3 17.6 105
2019-12-07 2019-12-07 Boden-1 Genevieve Sisu Genevieve Sisu   [s 3] 2140/8 C 5 19.2g 44
2019-11-28 2019-11-28 Boden-1 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 2] 1640/3 C 3 25.9g 74
2019-11-28 2019-11-28 Boden-11 Dream U.N.G. Dream U.N.G.   [v 5] 2160/11 D str
2019-11-28 2019-11-28 Boden-10 Ego Hoss* Ego Hoss*   [v 4] 2140/7 B 0 20.9g 35
2019-11-28 2019-11-28 Boden-8 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 5] 2140/11 C 0 18.5g 183
2019-11-28 2019-11-28 Boden-6 Joker Boko* Joker Boko*   [v 3] 2140/9 C 1 17.6 43
2019-11-28 2019-11-28 Boden-2 Sagredo Hanover Sagredo Hanover   [v 4] 2140/4 C 2 20.5 93
2019-11-15 2019-11-15 Boden-9 Zagarolo Jet* Zagarolo Jet*   [h 4] 2160/5 A 0 19.2g 45
2019-11-15 2019-11-15 Boden-8 Ego Hoss* Ego Hoss*   [v 4] 2140/4 B 4 18.0 57
2019-11-15 2019-11-15 Boden-7 Enjoy Boost* Enjoy Boost*   [h 5] 2140/7 D 0 17.7 178
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Hesiod Hesiod   [h 5] 2140/4 B 3 14.6 50
2019-11-15 2019-11-15 Boden-5 Forastero* Forastero*   [v 10] 2660/15 C 7 17.1 601
2019-11-15 2019-11-15 Boden-2 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/1 C 4 17.0 303
2019-11-15 2019-11-15 Boden-1 Beer Before Liquor Beer Before Liquor   [s 3] 2140/7 C 0 19.4 485
2019-11-05 2019-11-05 Boden-10 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 9] 2140/5 C 0 18.4 234
2019-11-05 2019-11-05 Boden-7 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 7] 1640/11 D 4 15.3 452
2019-11-05 2019-11-05 Boden-6 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 5] 2140/7 C 4 16.6 438
2019-10-24 2019-10-24 Boden-2 Taiga Caramell* Taiga Caramell*   [s 3] 2140/5 C 2 18.4 18
2019-10-24 2019-10-24 Boden-9 Lady Spell* Lady Spell*   [s 8] 2140/7 C 0 19.2g 163
2019-10-24 2019-10-24 Boden-7 Imma Hanover Imma Hanover   [s 4] 2640/3 D str
2019-10-24 2019-10-24 Boden-6 Re Love Re Love   [s 5] 2140/7 C 0 16.8 80
2019-10-24 2019-10-24 Boden-4 Peppe Roc Peppe Roc   [v 4] 2140/5 B 4 16.9 54
2019-10-24 2019-10-24 Boden-3 Enjoy Boost* Enjoy Boost*   [h 5] 2140/4 D 2 18.4 315
2019-10-10 2019-10-10 Boden-10 Classical Trip Classical Trip   [h 4] 2140/1 D str
2019-10-10 2019-10-10 Boden-7 Jerome di Quattro Jerome di Quattro   [v 3] 2140/7 C 4 19.9 91
2019-10-10 2019-10-10 Boden-4 Only Eyes Broline Only Eyes Broline   [h 8] 2640/9 B 2 15.9 47
2019-10-10 2019-10-10 Boden-3 Execute* Execute*   [v 7] 2140/10 C 5 15.5 258
2019-10-10 2019-10-10 Boden-2 Dee Storm* Dee Storm*   [h 7] 1640/1 C 2 15.8 49
2019-09-27 2019-09-27 Boden-10 Imma Hanover Imma Hanover   [s 4] 2140/8 A 1 15.8 28
2019-09-27 2019-09-27 Boden-8 Simon Angel Simon Angel   [s 4] 2140/2 D 0 g 235
2019-09-27 2019-09-27 Boden-7 Meadows Hanover Meadows Hanover   [s 3] 2160/5 D str
2019-09-27 2019-09-27 Boden-6 Hesiod Hesiod   [h 5] 2140/5 B 4 13.7 95
2019-09-27 2019-09-27 Boden-5 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 7] 2140/9 D 3 14.4 503
2019-09-27 2019-09-27 Boden-4 Eurythmic* Eurythmic*   [v 4] 2140/4 C 3 16.3 218
2019-09-27 2019-09-27 Boden-3 Execute* Execute*   [v 7] 2140/15 A 4 15.7 75
2019-09-27 2019-09-27 Boden-2 Dragondamour Sisu Dragondamour Sisu   [s 6] 2680/13 B 0 g 718
2019-09-27 2019-09-27 Boden-1 Gigolo Sisu Gigolo Sisu   [h 3] 2140/10 C 0 16.6g 199
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-9 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 8] 2140/8 D 1 14.9 211
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-4 Special Promise* Special Promise*   [h 10] 2640/2 C 3 18.3 139
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-1 Special Mystery* Special Mystery*   [s 3] 2140/9 B 2 17.8 133
2019-08-29 2019-08-29 Boden-9 Execute* Execute*   [v 7] 2140/4 B 0 14.8 124
2019-08-29 2019-08-29 Boden-6 D.D.'s Hitman* D.D.'s Hitman*   [v 8] 2140/6 C 3 13.2g 125
2019-08-29 2019-08-29 Boden-5 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 2140/10 D 7 14.9 358
2019-08-29 2019-08-29 Boden-2 Meadows Hanover Meadows Hanover   [s 3] 2140/5 C 7 17.7 207
2019-08-29 2019-08-29 Boden-11 B.W.T.Bayern* B.W.T.Bayern*   [v 6] 2660/4 B 3 17.4 46
2019-08-22 2019-08-22 Boden-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2180/7 B 2 15.2 20
2019-08-22 2019-08-22 Boden-7 Simon Angel Simon Angel   [s 4] 2140/11 C 6 16.3 67
2019-08-22 2019-08-22 Boden-4 Radical Way* Radical Way*   [v 6] 2140/6 D 4 17.8g 277
2019-08-22 2019-08-22 Boden-3 Lady Spell* Lady Spell*   [s 8] 2640/2 D 8 18.4g 477
2019-08-22 2019-08-22 Boden-2 Gigolo Sisu Gigolo Sisu   [h 3] 2160/8 B 5 16.7 80
2019-08-22 2019-08-22 Boden-1 Canwin B.F. Canwin B.F.   [h 5] 2140/6 C 0 14.8 282
2019-08-13 2019-08-13 Boden-10 Ventomare Ventomare   [s 5] 2140/2 C 0 g 205
2019-08-13 2019-08-13 Boden-9 Execute* Execute*   [v 7] 2140/13 A 2 15.0 116
2019-08-13 2019-08-13 Boden-7 Better Boost* Better Boost*   [v 8] 2140/10 D 0 15.6 1187
2019-08-13 2019-08-13 Boden-6 Only Eyes Broline Only Eyes Broline   [h 8] 3140/1 B 2 16.6 25
2019-08-13 2019-08-13 Boden-3 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 5] 2140/13 B 4 15.0 186
2019-08-13 2019-08-13 Boden-1 Kid Gloves Kid Gloves   [s 2] 1640/1 C 3 21.0
2019-07-25 2019-07-25 Boden-11 Wild Nock Wild Nock   [v 8] 2140/11 B 0 g 71
2019-07-25 2019-07-25 Boden-10 B.W.T.Bayern* B.W.T.Bayern*   [v 6] 2160/15 B 7 16.1 91
2019-07-25 2019-07-25 Boden-9 Fairstorm* Fairstorm*   [v 5] 2640/3 D 0 16.2 742
2019-07-25 2019-07-25 Boden-6 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 6] 2140/8 C 5 12.1 277
2019-07-25 2019-07-25 Boden-2 Meadows Hanover Meadows Hanover   [s 3] 2140/1 D 7 18.1 589
2019-07-08 2019-07-08 Boden-9 B.W.L.Timekeeper B.W.L.Timekeeper   [v 6] 1640/1 D 0 g 257
2019-07-08 2019-07-08 Boden-8 Komarov Komarov   [v 5] 2140/11 D 6 20.2 381
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Classical Trip Classical Trip   [h 4] 1640/8 C 0 g 335
2019-07-08 2019-07-08 Boden-6 Hochthereitis Sox Hochthereitis Sox   [v 6] 2680/12 C 2 15.4 90
2019-07-08 2019-07-08 Boden-5 Meadows Hanover Meadows Hanover   [s 3] 2140/3 B 2 20.6 58
2019-07-08 2019-07-08 Boden-4 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2140/3 B 0 14.5g 132
2019-07-08 2019-07-08 Boden-3 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 5] 2140/6 D 3 15.3 38
2019-07-08 2019-07-08 Boden-2 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 5] 2140/13 D 5 16.0 135
2019-07-08 2019-07-08 Boden-1 Bea Conchita* Bea Conchita*   [s 5] 2140/2 D 6 16.1 585
2019-06-15 2019-06-15 Boden-9 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 7] 3140/6 D 0 14.4 1034
2019-06-15 2019-06-15 Boden-1 One For You* One For You*   [v 5] 2160/8 C 0 g 451
2019-06-15 2019-06-15 Boden-13 Hesiod Hesiod   [h 5] 2140/9 D 5 12.3 1458
2019-06-15 2019-06-15 Boden-11 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2140/4 D 0 g 866
2019-06-06 2019-06-06 Boden-10 Peppe Roc Peppe Roc   [v 4] 2140/9 A str
2019-06-06 2019-06-06 Boden-7 Hesiod Hesiod   [h 5] 2140/1 C 2 13.5 15
2019-06-06 2019-06-06 Boden-6 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 7] 2140/5 B 2 14.3 67
2019-06-06 2019-06-06 Boden-5 Lady Charm Lady Charm   [s 6] 1640/8 B 0 g 73
2019-06-06 2019-06-06 Boden-4 Celsius Evo* Celsius Evo*   [h 5] 2640/7 B 1 14.8 41
2019-06-06 2019-06-06 Boden-3 Bajkal Graff* Bajkal Graff*   [v 7] 1640/4 B 2 13.4 46
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 Catch The Game Catch The Game   [v 5] 1660/14 C 6 16.9g 62
2019-05-28 2019-05-28 Boden-8 Fayette Sisu Fayette Sisu   [s 4] 2160/10 B 0 19.4g 106
2019-05-28 2019-05-28 Boden-7 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2140/1 B 1 15.5 151
2019-05-28 2019-05-28 Boden-6 Global Tail Global Tail   [s 6] 1640/7 B 0 g 271
2019-05-28 2019-05-28 Boden-4 Beer Before Liquor Beer Before Liquor   [s 3] 1640/12 D 7 14.9 391
2019-05-28 2019-05-28 Boden-3 Forastero* Forastero*   [v 10] 2640/2 C 0 16.9 140
2019-05-10 2019-05-10 Boden-9 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 7] 2140/7 C str
2019-05-10 2019-05-10 Boden-8 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 6] 2140/3 A 6 14.3 233
2019-05-10 2019-05-10 Boden-3 Meadows Hanover Meadows Hanover   [s 3] 2140/2 C 4 19.8 72
2019-05-10 2019-05-10 Boden-12 Daniel Newport* Daniel Newport*   [v 9] 2160/8 D str
2019-05-10 2019-05-10 Boden-11 Promptus Promptus   [v 4] 2640/12 A 6 17.8 15
2019-04-26 2019-04-26 Boden-9 Promptus Promptus   [v 4] 2160/9 A 1 16.4 18
2019-04-26 2019-04-26 Boden-8 Dee Dee Dancer Dee Dee Dancer   [s 3] 2140/2 B 6 19.0g 68
2019-04-26 2019-04-26 Boden-6 Walk Out Walk Out   [v 5] 2140/3 D 0 g 105
2019-04-26 2019-04-26 Boden-5 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 7] 1640/4 D 4 13.4 166
2019-04-26 2019-04-26 Boden-2 Alfas Finans* Alfas Finans*   [s 9] 2140/14 D 7 15.4 1168
2019-04-26 2019-04-26 Boden-1 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 7] 1640/3 C 1 12.9 16
2019-04-18 2019-04-18 Boden-1 Fairstorm* Fairstorm*   [v 5] 2140/2 D 0 g 196
2019-04-18 2019-04-18 Boden-10 Kejsare Zon Kejsare Zon   [v 4] 2640/1 D 6 16.1 264
2019-04-18 2019-04-18 Boden-8 Fast'nfurious Sisu* Fast'nfurious Sisu*   [v 4] 2140/1 D 3 17.5 36
2019-04-18 2019-04-18 Boden-7 Dee Dee Dancer Dee Dee Dancer   [s 3] 2140/1 A 3 18.3g 17
2019-04-18 2019-04-18 Boden-5 Case by Case* Case by Case*   [s 5] 2140/3 B 4 19.3g 46
2019-04-18 2019-04-18 Boden-4 Wild Nock Wild Nock   [v 8] 2140/10 B 6 16.5g 229
2019-04-18 2019-04-18 Boden-3 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 8] 1640/4 D 3 14.6 457
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Enrica* Enrica*   [s 7] 2140/4 D str
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-11 Little Easy* Little Easy*   [v 6] 1640/9 C 4 12.0 183
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-10 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 6] 2140/7 C 3 14.2 668
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2640/10 D 0 13.8 2486
2019-03-31 2019-03-31 Boden-11 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 6] 1640/4 C 4 13.3 287
2019-03-31 2019-03-31 Boden-9 Wild Nock Wild Nock   [v 8] 2140/2 C 0 17.5g 565
2019-03-31 2019-03-31 Boden-8 Hope Maguire* Hope Maguire*   [v 5] 2140/2 D 0 g 338
2019-03-31 2019-03-31 Boden-7 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 6] 2140/12 D 3 13.6 384
2019-03-31 2019-03-31 Boden-3 Jo Jo Gunne Jo Jo Gunne   [v 5] 2140/8 C 5 15.9 379
2019-03-22 2019-03-22 Boden-12 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 8] 2140/2 D str
2019-03-22 2019-03-22 Boden-11 Wild Nock Wild Nock   [v 8] 2140/8 A 0 g 36
2019-03-22 2019-03-22 Boden-10 Fairstorm* Fairstorm*   [v 5] 2140/9 C 6 18.7 159
2019-03-22 2019-03-22 Boden-8 Little Easy* Little Easy*   [v 6] 1640/1 D 1 15.4 92
2019-03-22 2019-03-22 Boden-1 Fast'nfurious Sisu* Fast'nfurious Sisu*   [v 4] 2160/7 D 6 19.9 93
2019-03-08 2019-03-08 Boden-5 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 6] 2640/1 B 0 18.6 29
2019-03-08 2019-03-08 Boden-4 Fairstorm* Fairstorm*   [v 5] 2140/8 C 4 17.9 537
2019-03-08 2019-03-08 Boden-2 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 5] 2140/9 B 0 18.8g 130
2019-03-08 2019-03-08 Boden-1 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 5] 2140/11 C 6 17.5 87
2019-03-08 2019-03-08 Boden-11 Walk Out Walk Out   [v 5] 2140/2 B 6 18.9 111
2019-03-08 2019-03-08 Boden-10 Lady Charm Lady Charm   [s 6] 1640/3 D 0 g 212
2019-03-08 2019-03-08 Boden-9 Starfly Sel* Starfly Sel*   [s 5] 2140/1 D 0 19.8g 632
2019-03-08 2019-03-08 Boden-8 Quite a Dream Quite a Dream   [s 3] 2140/1 C 3 20.3 73
2019-03-08 2019-03-08 Boden-6 Celsius Evo* Celsius Evo*   [h 5] 2140/13 A 1 15.8 60
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-8 Wild Nock Wild Nock   [v 8] 3140/1 D 2 19.1 46
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-5 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 7] 2140/9 D 5 17.1 350
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-4 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 6] 1640/5 D 3 14.5 55
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-1 Fast'nfurious Sisu* Fast'nfurious Sisu*   [v 4] 2140/2 C str
2019-02-15 2019-02-15 Boden-9 Samuel Sisu* Samuel Sisu*   [v 9] 2160/4 C 0 g 169
2019-02-15 2019-02-15 Boden-8 Lady Charm Lady Charm   [s 6] 2160/15 B 6 19.5 172
2019-02-15 2019-02-15 Boden-6 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 6] 1640/6 C 1 14.3 134
2019-02-15 2019-02-15 Boden-5 Little Easy* Little Easy*   [v 6] 2140/10 D 5 16.6 286
2019-02-15 2019-02-15 Boden-4 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 5] 2160/5 B 1 18.2 387
2019-02-15 2019-02-15 Boden-2 Goliath* Goliath*   [v 6] 2140/5 D 0 23.4g 285
2019-02-15 2019-02-15 Boden-1 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2640/8 C 5 16.8 229
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-4 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 7] 2140/10 B 5 17.4 109
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-2 Wild Nock Wild Nock   [v 8] 2140/11 B 1 18.1 19
2019-02-01 2019-02-01 Boden-8 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 6] 2140/8 C 5 15.9g 177
2019-02-01 2019-02-01 Boden-6 King Journey* King Journey*   [v 8] 2140/2 D 0 18.7 844
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 Goliath* Goliath*   [v 6] 2160/9 D 7 19.4 171
2019-02-01 2019-02-01 Boden-4 Carro's Gift* Carro's Gift*   [h 7] 2140/11 C 0 17.8 371
2019-02-01 2019-02-01 Boden-2 Sundsvik Marameo* Sundsvik Marameo*   [h 4] 2160/6 B str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-10 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 8] 2160/5 D str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-9 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 6] 2640/2 B str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-8 Gizah Boko* Gizah Boko*   [s 6] 2640/11 D str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-7 Only Eyes Broline Only Eyes Broline   [h 8] 2140/8 A str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-6 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 5] 1640/6 A str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-4 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 6] 2140/6 A str
2019-01-11 2019-01-11 Boden-8 Sundsvik Marameo* Sundsvik Marameo*   [h 4] 2160/12 B 2 19.8 61
2019-01-11 2019-01-11 Boden-6 Little Easy* Little Easy*   [v 6] 1640/11 D 6 15.0 334
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/5 B 7 17.3 131
2019-01-11 2019-01-11 Boden-1 Hope Maguire* Hope Maguire*   [v 5] 2140/9 C 0 g 20
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-7 Maybe Maybe Not Maybe Maybe Not   [s 5] 2140/2 D 6 18.9 65
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-6 Wild Nock Wild Nock   [v 8] 2140/2 D str
2020-12-18 2020-12-18 Boden-9 Ego Hoss* Ego Hoss*   [v 5] 1640/4 C 4 16.8 190
2020-12-18 2020-12-18 Boden-8 Peppe Roc Peppe Roc   [v 5] 2140/4 C 2 15.9 66
2020-12-18 2020-12-18 Boden-7 Mamajuana* Mamajuana*   [s 7] 2140/3 C 2 16.1 344
2020-12-18 2020-12-18 Boden-6 Global Wildlife* Global Wildlife*   [v 5] 2640/3 D 0 18.6 638
2020-12-18 2020-12-18 Boden-5 Clipping Oklahoma Clipping Oklahoma   [s 6] 2140/7 D 4 16.9 428
2020-12-18 2020-12-18 Boden-4 Silver and Gold Silver and Gold   [v 4] 1640/12 C 7 17.2 60
2020-12-18 2020-12-18 Boden-3 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 8] 1640/3 D 0 15.7 675
2020-12-18 2020-12-18 Boden-2 Carmela Frontline Carmela Frontline   [s 3] 2140/4 D 3 18.1 193
2020-12-18 2020-12-18 Boden-1 Hillary Sisu Hillary Sisu   [s 3] 2140/2 B str
2020-12-08 2020-12-08 Boden-10 Global Wildlife* Global Wildlife*   [v 5] 2160/11 A 2 18.3 37
2020-12-08 2020-12-08 Boden-9 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 8] 2700/15 C 0 16.6 1302
2020-12-08 2020-12-08 Boden-7 Peppe Roc Peppe Roc   [v 5] 1640/7 D 0 15.9 100
2020-12-08 2020-12-08 Boden-4 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 8] 2140/9 D 0 17.1 796
2020-12-08 2020-12-08 Boden-2 Carmela Frontline Carmela Frontline   [s 3] 2160/13 C 6 19.6g 105
2020-11-22 2020-11-22 Boden-8 Tiia Tempest* Tiia Tempest*   [s 7] 2140/9 D 0 17.6 752
2020-11-22 2020-11-22 Boden-10 Stay Alert* Stay Alert*   [v 9] 2140/4 C 5 14.8 502
2020-11-22 2020-11-22 Boden-9 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 6] 2140/8 C 0 17.0 95
2020-11-06 2020-11-06 Boden-8 Rowena Crown Rowena Crown   [s 6] 2140/9 C 6 18.3 44
2020-11-06 2020-11-06 Boden-7 Wasa Rebel* Wasa Rebel*   [v 6] 2140/1 D 0 g 560
2020-11-06 2020-11-06 Boden-6 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 6] 2640/11 C 0 16.7 54
2020-11-06 2020-11-06 Boden-5 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 7] 1640/11 D str
2020-11-06 2020-11-06 Boden-1 Carmela Frontline Carmela Frontline   [s 3] 2140/2 D 1 18.9 275
2020-10-29 2020-10-29 Boden-6 Fabian B.R. Fabian B.R.   [v 7] 2160/7 A 1 14.6 28
2020-10-29 2020-10-29 Boden-5 Bajkal Graff* Bajkal Graff*   [v 8] 2640/9 C 5 16.3 483
2020-10-29 2020-10-29 Boden-4 Stay Alert* Stay Alert*   [v 9] 2140/1 C 4 14.8 40
2020-10-29 2020-10-29 Boden-1 Flash W.F. Flash W.F.   [v 2] 1640/3 C 4 19.5 100
2020-10-22 2020-10-22 Boden-5 Ego Hoss* Ego Hoss*   [v 5] 2640/3 B 5 22.5 26
2020-10-22 2020-10-22 Boden-4 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 6] 2140/9 C 1 17.3 35
2020-10-22 2020-10-22 Boden-3 Hattusa Hattusa   [s 3] 2140/5 D 3 18.2 141
2020-10-22 2020-10-22 Boden-1 B.W.L.Ruthless B.W.L.Ruthless   [v 6] 2660/2 B 3 17.9 95
2020-10-15 2020-10-15 Boden-5 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 6] 2140/1 C 1 15.1 53
2020-10-15 2020-10-15 Boden-4 Tiia Tempest* Tiia Tempest*   [s 7] 2140/11 C 8 16.1 1181
2020-10-06 2020-10-06 Boden-9 Attaboy Attaboy   [v 5] 2140/9 B 2 17.0 46
2020-10-06 2020-10-06 Boden-3 Denver Brodde Denver Brodde   [v 8] 2140/12 D 7 15.2 748
2020-10-06 2020-10-06 Boden-2 Tiia Tempest* Tiia Tempest*   [s 7] 2140/1 C 2 17.7 246
2020-10-06 2020-10-06 Boden-1 Ego Hoss* Ego Hoss*   [v 5] 1640/6 C 3 15.5 229
2020-09-10 2020-09-10 Boden-8 Quick Right Quick Right   [v 5] 1640/8 B 0 g 212
2020-09-10 2020-09-10 Boden-7 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 7] 2140/11 D 0 16.4 527
2020-09-10 2020-09-10 Boden-6 Attaboy Attaboy   [v 5] 2140/4 D 6 15.2 762
2020-09-10 2020-09-10 Boden-5 Bajkal Graff* Bajkal Graff*   [v 8] 2660/8 C 3 16.5 251
2020-09-10 2020-09-10 Boden-2 Her Highness Sisu Her Highness Sisu   [s 3] 2160/13 B 8 18.3 540
2020-08-31 2020-08-31 Boden-4 Only Eyes Broline Only Eyes Broline   [h 9] 2640/9 D 5 16.5 257
2020-08-31 2020-08-31 Boden-3 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 6] 2140/5 B 1 15.6 57
2020-08-12 2020-08-12 Boden-8 Builder's Caviar* Builder's Caviar*   [v 6] 3180/15 D 5 15.6 235
2020-08-12 2020-08-12 Boden-7 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 7] 2140/4 D 0 15.4g 534
2020-07-16 2020-07-16 Boden-3 Denver Brodde Denver Brodde   [v 8] 2140/13 C 0 15.6 373
2020-07-16 2020-07-16 Boden-2 Global Wildlife* Global Wildlife*   [v 5] 3140/6 C 5 19.1 330
2020-07-16 2020-07-16 Boden-1 Moonlight Diamond* Moonlight Diamond*   [s 7] 2140/1 D 0 21.4g 645
2020-07-16 2020-07-16 Boden-7 Quick Right Quick Right   [v 5] 2160/5 C 0 17.0 143
2020-07-16 2020-07-16 Boden-6 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 3] 2140/2 D 0 19.0 1701
2020-07-16 2020-07-16 Boden-4 Nehemiah* Nehemiah*   [v 5] 2140/6 B 4 15.8 96
2020-07-07 2020-07-07 Boden-11 Chuck Camto* Chuck Camto*   [h 5] 2140/14 A 0 g 50
2020-07-07 2020-07-07 Boden-10 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 6] 2140/12 B 6 16.8 288
2020-07-07 2020-07-07 Boden-9 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 7] 2140/8 C 4 15.3 974
2020-07-07 2020-07-07 Boden-7 Hard to Trick* Hard to Trick*   [s 6] 2140/6 C 6 15.8 53
2020-07-07 2020-07-07 Boden-2 Carmela Frontline Carmela Frontline   [s 3] 2140/2 D 0 g 1039
2020-06-13 2020-06-13 Boden-7 Hard to Trick* Hard to Trick*   [s 6] 2160/7 C 7 14.1 149
2020-05-28 2020-05-28 Boden-10 Joana's Roadrunner* Joana's Roadrunner*   [v 7] 2660/5 B 0 20.0g 145
2020-05-28 2020-05-28 Boden-9 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 7] 2140/9 D 0 14.5 403
2020-05-28 2020-05-28 Boden-6 Rocktown Witness* Rocktown Witness*   [s 4] 2140/6 D 0 18.5g 576
2020-05-28 2020-05-28 Boden-4 Sagredo Hanover Sagredo Hanover   [v 5] 2140/2 D str
2020-05-28 2020-05-28 Boden-2 Mamacita* Mamacita*   [s 4] 2140/12 C 0 19.6g 533
2020-05-14 2020-05-14 Boden-3 Stonecapes Pro* Stonecapes Pro*   [v 7] 2140/5 B 0 15.9 94
2020-05-14 2020-05-14 Boden-1 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 7] 2140/11 C 0 16.4 581
2020-05-14 2020-05-14 Boden-9 Bella the Bomber* Bella the Bomber*   [s 7] 1640/4 B str
2020-05-14 2020-05-14 Boden-4 Don Juan Sisu* Don Juan Sisu*   [h 7] 2140/9 B 0 15.1 256
2020-03-19 2020-03-19 Boden-11 Joana's Roadrunner* Joana's Roadrunner*   [v 7] 2160/4 B 0
2020-03-19 2020-03-19 Boden-9 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 8] 1640/8 D 0
2020-03-19 2020-03-19 Boden-8 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 7] 2140/9 D 0
2020-03-19 2020-03-19 Boden-4 Sagredo Hanover Sagredo Hanover   [v 5] 2140/1 D 0
2020-02-27 2020-02-27 Boden-5 Sagredo Hanover Sagredo Hanover   [v 5] 2140/9 B 2 18.0 14
2020-02-27 2020-02-27 Boden-4 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 8] 2140/12 B 0 19.3g 613
2020-02-27 2020-02-27 Boden-2 Jerome di Quattro Jerome di Quattro   [v 4] 2140/1 D 3 20.0 180
2020-02-16 2020-02-16 Boden-10 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 7] 2140/10 D str
2020-02-16 2020-02-16 Boden-7 Meadows Hanover Meadows Hanover   [s 4] 1640/12 D str
2020-02-16 2020-02-16 Boden-6 Attaboy Attaboy   [v 5] 2140/7 A str
2020-02-16 2020-02-16 Boden-4 Only Eyes Broline Only Eyes Broline   [h 9] 2140/2 A str
2020-02-16 2020-02-16 Boden-3 Quick Right Quick Right   [v 5] 2140/3 B str
2020-01-30 2020-01-30 Boden-7 Attaboy Attaboy   [v 5] 1640/10 B 2 14.7 144
2020-01-30 2020-01-30 Boden-5 Sagredo Hanover Sagredo Hanover   [v 5] 2140/9 D 2 17.1 35
2020-01-30 2020-01-30 Boden-4 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 8] 1640/12 C str
2020-01-30 2020-01-30 Boden-9 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 7] 2140/6 D 0 g 33
2020-01-30 2020-01-30 Boden-8 Peppe Roc Peppe Roc   [v 5] 2640/2 D 2 17.3 57
2020-01-19 2020-01-19 Boden-12 Bajkal Graff* Bajkal Graff*   [v 8] 2140/6 C 0 19.2 166
2020-01-19 2020-01-19 Boden-11 Attaboy Attaboy   [v 5] 2140/8 B 5 18.6 75
2020-01-19 2020-01-19 Boden-10 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 7] 2140/5 D 4 15.6 77
2020-01-19 2020-01-19 Boden-8 Peppe Roc Peppe Roc   [v 5] 2140/9 C 3 15.8 48
2020-01-19 2020-01-19 Boden-4 Re Love Re Love   [s 6] 2140/7 D 6 17.1 291
2020-01-19 2020-01-19 Boden-2 Confident Hoss* Confident Hoss*   [v 7] 2140/1 B 0 g 30
2020-01-19 2020-01-19 Boden-1 Sagredo Hanover Sagredo Hanover   [v 5] 2140/5 B 1 17.5 66
2021-12-20 2021-12-20 Boden-4 Almost One Year* Almost One Year*   [v 6] 2140/1 C 7 17.3 544
2021-12-20 2021-12-20 Boden-3 Boulder Predator* Boulder Predator*   [v 5] 2140/1 A 1 17.4 20
2021-12-20 2021-12-20 Boden-2 Peppe Roc Peppe Roc   [v 6] 2140/4 D 0 g 163
2021-12-20 2021-12-20 Boden-1 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 7] 1640/9 C 3 15.5 280
2021-12-12 2021-12-12 Boden-5 Callela Lionel* Callela Lionel*   [v 4] 2140/4 C 0 g 50
2021-12-12 2021-12-12 Boden-3 Gintonic* Gintonic*   [v 4] 2140/2 B str
2021-11-25 2021-11-25 Boden-9 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 7] 2140/11 D 0 16.7 365
2021-11-25 2021-11-25 Boden-6 Callela Lionel* Callela Lionel*   [v 4] 2140/3 A 4 19.1g 21
2021-11-15 2021-11-15 Boden-11 Peppe Roc Peppe Roc   [v 6] 2140/11 C 5 17.3 116
2021-11-15 2021-11-15 Boden-10 Callela Lionel* Callela Lionel*   [v 4] 2140/10 B 1 18.7 64
2021-11-05 2021-11-05 Boden-6 Top of the World* Top of the World*   [v 10] 2140/1 B 5 15.3 77
2021-11-05 2021-11-05 Boden-4 Dark Avalanche* Dark Avalanche*   [s 4] 2140/1 D str
2021-10-21 2021-10-21 Boden-8 Dark Avalanche* Dark Avalanche*   [s 4] 2140/6 D 4 23.5 244
2021-10-21 2021-10-21 Boden-3 Poulter* Poulter*   [v 8] 2140/2 B 4 18.3 671
2021-10-21 2021-10-21 Boden-1 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 8] 2140/2 D 0 16.4 236
2021-10-21 2021-10-21 Boden-9 Athaleyah* Athaleyah*   [s 3] 2140/10 C 5 23.9 208
2021-09-24 2021-09-24 Boden-5 Hey Sally Hey Sally   [s 4] 2140/2 D 0 18.4 103
2021-09-24 2021-09-24 Boden-4 Peppe Roc Peppe Roc   [v 6] 1640/9 C 0 15.6 494
2021-02-26 2021-02-26 Boden-9 Clear Eyes Clear Eyes   [s 7] 2140/10 D 0 16.0 910
2021-02-26 2021-02-26 Boden-8 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 8] 2680/14 B 7 16.6 100
2021-02-26 2021-02-26 Boden-6 Shawn Leejs Shawn Leejs   [v 4] 2160/8 D 5 18.2g 412
2021-02-26 2021-02-26 Boden-4 Peppe Roc Peppe Roc   [v 6] 2140/10 C 0 g 371
2021-02-26 2021-02-26 Boden-2 Backwood's Baddy Backwood's Baddy   [v 3] 2140/1 B 0 g 32
2021-02-18 2021-02-18 Boden-8 Global Wildlife* Global Wildlife*   [v 6] 2140/1 D 2 18.2 285
2021-02-18 2021-02-18 Boden-7 Carmela Frontline Carmela Frontline   [s 4] 2160/6 B 1 19.0 72
2021-02-18 2021-02-18 Boden-4 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 7] 2660/6 C 0 19.1 734
2021-02-18 2021-02-18 Boden-3 Mamajuana* Mamajuana*   [s 8] 2140/10 D 8 16.8 1004
2021-02-18 2021-02-18 Boden-2 Peppe Roc Peppe Roc   [v 6] 2140/13 C 3 17.9 270
2021-02-18 2021-02-18 Boden-1 Wasa Windy* Wasa Windy*   [v 9] 2140/2 D 0 17.2 739
2021-02-08 2021-02-08 Boden-10 Global Wildlife* Global Wildlife*   [v 6] 2140/8 C 8 18.1 186
2021-02-08 2021-02-08 Boden-9 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 7] 2640/10 C 5 17.1 49
2021-02-08 2021-02-08 Boden-8 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 8] 2140/8 C 0 g 70
2021-02-08 2021-02-08 Boden-5 Peppe Roc Peppe Roc   [v 6] 2140/11 C 5 16.5 183
2021-02-08 2021-02-08 Boden-3 Star Rose* Star Rose*   [s 5] 2140/12 C str
2021-02-08 2021-02-08 Boden-2 Callela Lionel* Callela Lionel*   [v 4] 2160/6 B str
2021-01-15 2021-01-15 Umeå-8 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 8] 1640/1 D 2 13.2 43
2021-01-03 2021-01-03 Boden-10 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 7] 2140/5 C 1 17.1 47
2021-01-03 2021-01-03 Boden-9 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 8] 2140/1 B 2 16.4 84
2021-01-03 2021-01-03 Boden-8 Peppe Roc Peppe Roc   [v 6] 1640/6 C 5 17.0 78
2021-01-03 2021-01-03 Boden-4 Fabian B.R. Fabian B.R.   [v 8] 1640/11 A 2 15.1 39
2022-12-28 2022-12-28 Boden-4 Double Trouble E.P* Double Trouble E.P*   [v 7] 2140/9 D 0 g 67
2022-12-28 2022-12-28 Boden-3 Keegan Trot Keegan Trot   [v 6] 2160/12 A 0 g 71
2022-12-28 2022-12-28 Boden-2 Callela Lionel* Callela Lionel*   [v 5] 1640/3 C 3 16.5 78
2022-12-28 2022-12-28 Boden-5 Around the World* Around the World*   [v 6] 2140/3 D 0 g 652
2022-12-16 2022-12-16 Boden-6 Peppe Roc Peppe Roc   [v 7] 2140/11 C 3 16.4 623
2022-12-16 2022-12-16 Boden-4 Double Trouble E.P* Double Trouble E.P*   [v 7] 1640/3 C 3 15.4 141
2022-12-08 2022-12-08 Boden-9 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 8] 2160/7 B 2 18.0g 38
2022-12-08 2022-12-08 Boden-1 Double Trouble E.P* Double Trouble E.P*   [v 7] 2140/1 A 3 15.3 75
2022-12-01 2022-12-01 Boden-8 Double Trouble E.P* Double Trouble E.P*   [v 7] 2140/2 A 4 18.1 73
2022-12-01 2022-12-01 Boden-5 Around the World* Around the World*   [v 6] 2140/7 D 4 18.1 291
2022-12-01 2022-12-01 Boden-4 Top of the World* Top of the World*   [v 11] 2140/7 D 0 16.4 354
2022-11-10 2022-11-10 Boden-3 Peppe Roc Peppe Roc   [v 7] 2140/9 C 0 16.4 450
2022-09-22 2022-09-22 Boden-8 Top of the World* Top of the World*   [v 11] 1640/2 D 5 13.4 508
2022-09-22 2022-09-22 Boden-3 Mas Gunnar* Mas Gunnar*   [v 3] 2140/2 C 1 17.5 72
2022-09-16 2022-09-16 Umeå-7 Special Selection Special Selection   [s 5] 2140/13 C 0 19.4g 723
2022-08-19 2022-08-19 Boden-1 Club Nord Lee* Club Nord Lee*   [v 7] 2140/10 A 0 21.2 334
2022-07-27 2022-07-27 Boden-3 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 8] 1640/5 D 0 15.1 368
2022-06-10 2022-06-10 Boden-10 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 8] 2180/12 A 2 16.1 40
2022-05-26 2022-05-26 Boden-6 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 8] 1640/11 D 4 14.0 505
2022-04-11 2022-04-11 Boden-9 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 8] 2140/11 D 0 15.9 532
2022-04-11 2022-04-11 Boden-7 Callela Lionel* Callela Lionel*   [v 5] 2140/6 D str
2022-04-11 2022-04-11 Boden-6 Star Rose* Star Rose*   [s 6] 2140/6 A str
2022-04-11 2022-04-11 Boden-1 Zolaquer* Zolaquer*   [v 4] 2160/11 C str
2022-03-22 2022-03-22 Boden-10 Hey Sally Hey Sally   [s 5] 1640/4 C str
2022-03-22 2022-03-22 Boden-6 Zolaquer* Zolaquer*   [v 4] 2160/8 C 0 21.3g 177
2022-03-10 2022-03-10 Boden-8 Zolaquer* Zolaquer*   [v 4] 2140/3 B 5 23.6g 58
2022-03-10 2022-03-10 Boden-3 Saxoi* Saxoi*   [v 10] 2140/5 C 1 18.9 49
2022-03-10 2022-03-10 Boden-1 Cover Princess* Cover Princess*   [s 7] 2140/3 B 1 17.9 61
2022-02-20 2022-02-20 Boden-9 Builder's Caviar* Builder's Caviar*   [v 8] 2140/4 D 4 16.7 1019
2022-02-20 2022-02-20 Boden-7 Mamacita* Mamacita*   [s 6] 2140/8 D 0 18.0 876
2022-02-20 2022-02-20 Boden-4 Happy Doc Happy Doc   [s 5] 2140/1 C 0 g 56
2022-02-11 2022-02-11 Boden-6 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 8] 2140/4 D 4 16.9 161
2022-02-11 2022-02-11 Boden-4 Happy Doc Happy Doc   [s 5] 2140/5 C 3 17.3 173
2022-02-11 2022-02-11 Boden-1 Zolaquer* Zolaquer*   [v 4] 2160/4 C 0 22.9g 88
2022-01-27 2022-01-27 Boden-10 Almost One Year* Almost One Year*   [v 7] 2160/11 B 0 72
2022-01-27 2022-01-27 Boden-8 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 8] 1640/7 D 5 14.8 45
2022-01-27 2022-01-27 Boden-6 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 9] 2140/7 D 1 15.6 926
2022-01-27 2022-01-27 Boden-2 Zolaquer* Zolaquer*   [v 4] 2140/2 D 2 20.6 194
2022-01-13 2022-01-13 Boden-4 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 8] 2140/12 D 2 16.9 168
2022-01-13 2022-01-13 Boden-2 Callela Lionel* Callela Lionel*   [v 5] 2140/3 C 6 18.9 68
2022-01-02 2022-01-02 Boden-10 Almost One Year* Almost One Year*   [v 7] 2140/4 C 0 17.5 182
2022-01-02 2022-01-02 Boden-8 Callela Lionel* Callela Lionel*   [v 5] 2140/3 D 3 17.7 100
2022-01-02 2022-01-02 Boden-7 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 8] 1640/7 C 4 15.1 173
2022-01-02 2022-01-02 Boden-2 Dark Avalanche* Dark Avalanche*   [s 5] 2160/7 D 0 g 381
2023-12-16 2023-12-16 Boden-6 Peppe Roc Peppe Roc   [v 8] 1640/8 D 7 15.7 672
2023-12-16 2023-12-16 Boden-4 Special Selection Special Selection   [s 6] 1640/7 D 0 16.2 1285
2023-12-16 2023-12-16 Boden-9 Pain Train* Pain Train*   [v 5] 2140/8 A str
2023-12-16 2023-12-16 Boden-8 Fifth Avenue Vice* Fifth Avenue Vice*   [v 9] 2660/6 B 0 17.7 299
2023-12-08 2023-12-08 Boden-7 Mas Gunnar* Mas Gunnar*   [v 4] 2140/9 A 0 20.7g 60
2023-12-08 2023-12-08 Boden-6 Backwood's Brandon* Backwood's Brandon*   [v 5] 2640/2 D 0 g 832
2023-11-17 2023-11-17 Boden-9 Double Trouble E.P* Double Trouble E.P*   [v 8] 1640/1 D 4 13.5 675
2023-11-17 2023-11-17 Boden-8 Hip Hop Au Vent* Hip Hop Au Vent*   [v 6] 2640/1 D 6 17.8 92
2023-11-17 2023-11-17 Boden-7 Peppe Roc Peppe Roc   [v 8] 2140/3 D 6 16.6 816
2023-11-17 2023-11-17 Boden-4 Mas Gunnar* Mas Gunnar*   [v 4] 2140/12 A 1 18.2 28
2023-11-04 2023-11-04 Boden-9 Chocliq Bishop Chocliq Bishop   [s 6] 2180/8 B 7 17.8 95
2023-11-04 2023-11-04 Boden-4 No Beer Drinker No Beer Drinker   [s 5] 2140/11 B 3 17.2 51
2023-11-04 2023-11-04 Boden-3 Got to Dash Got to Dash   [v 8] 2180/8 B 4 17.3 37
2023-10-20 2023-10-20 Boden-6 Double Trouble E.P* Double Trouble E.P*   [v 8] 2640/2 C 5 15.3 643
2023-10-20 2023-10-20 Boden-5 B.G.Emma B.G.Emma   [s 6] 2140/9 D 0 17.7 703
2023-09-26 2023-09-26 Boden-9 Strong Caviar* Strong Caviar*   [v 5] 2640/6 C 3 16.4 103
2023-09-26 2023-09-26 Boden-5 All Wild Dreams* All Wild Dreams*   [s 6] 1640/4 D 0 15.2 726
2023-09-14 2023-09-14 Boden-2 B.WT.Highwaytohell* B.WT.Highwaytohell*   [s 4] 2160/14 A 0 18.8 531
2023-09-14 2023-09-14 Boden-1 BWT Johnny B.Goode* BWT Johnny B.Goode*   [v 2] 1640/5 D 3 18.8 102
2023-09-14 2023-09-14 Boden-10 Jerome di Quattro Jerome di Quattro   [v 7] 2140/3 B 0 17.3 49
2023-09-03 2023-09-03 Boden-8 Glory Yankee L.A. Glory Yankee L.A.   [s 5] 2140/9 D 8 21.5g 329
2023-09-03 2023-09-03 Boden-6 Peppe Roc Peppe Roc   [v 8] 2140/10 D 5 16.1 230
2023-09-03 2023-09-03 Boden-5 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 10] 2140/12 D 0 17.2 139
2023-09-03 2023-09-03 Boden-3 Super Organic Super Organic   [v 7] 2140/3 D 0 18.6 400
2023-09-03 2023-09-03 Boden-2 Lövabos Julle Lövabos Julle   [v 9] 2160/3 C 1 31.3 69
2023-08-24 2023-08-24 Boden-1 Special Selection Special Selection   [s 6] 2140/8 D 0 g 183
2023-07-13 2023-07-13 Boden-4 All Wild Dreams* All Wild Dreams*   [s 6] 1640/4 D 0 15.0 171
2023-06-17 2023-06-17 Boden-8 Double Trouble E.P* Double Trouble E.P*   [v 8] 2680/14 D 0 15.4 1604
2023-06-17 2023-06-17 Boden-4 All Wild Dreams* All Wild Dreams*   [s 6] 2140/12 B 0 15.9 1088
2023-06-01 2023-06-01 Boden-8 Special Selection Special Selection   [s 6] 2160/5 D 4 18.8 336
2023-06-01 2023-06-01 Boden-7 Lövabos Julle Lövabos Julle   [v 9] 1660/3 C 3 31.1 199
2023-06-01 2023-06-01 Boden-4 Double Trouble E.P* Double Trouble E.P*   [v 8] 1640/7 D 6 14.3g 297
2023-06-01 2023-06-01 Boden-3 Libertin* Libertin*   [v 7] 2140/12 D 0 g 1207
2023-06-01 2023-06-01 Boden-1 Quite A Rock* Quite A Rock*   [v 10] 2640/6 D 0 g 262
2023-05-19 2023-05-19 Boden-8 Pain Train* Pain Train*   [v 5] 2140/1 C 3 15.2 82
2023-05-19 2023-05-19 Boden-7 Staro Playmate* Staro Playmate*   [s 5] 2140/1 D 0 16.3 30
2023-05-19 2023-05-19 Boden-6 Keegan Trot Keegan Trot   [v 7] 2140/7 D 0 15.7g 308
2023-05-19 2023-05-19 Boden-2 Hesiod Hesiod   [v 9] 1640/2 D str
2023-05-11 2023-05-11 Boden-9 Staro Playmate* Staro Playmate*   [s 5] 2140/8 C 1 15.7 91
2023-05-11 2023-05-11 Boden-7 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 9] 2140/5 C 2 14.4 34
2023-05-11 2023-05-11 Boden-6 Keegan Trot Keegan Trot   [v 7] 2140/11 D 0 16.7g 62
2023-05-11 2023-05-11 Boden-5 Extrem Brodde* Extrem Brodde*   [v 8] 2140/10 D 0 g 46
2023-05-11 2023-05-11 Boden-3 B.G.Emma B.G.Emma   [s 6] 2140/1 D 0 16.8 362
2023-05-11 2023-05-11 Boden-2 Lövabos Julle Lövabos Julle   [v 9] 2180/6 B 1 33.0 52
2023-04-14 2023-04-14 Boden-11 Extrem Brodde* Extrem Brodde*   [v 8] 2160/6 C str
2023-04-14 2023-04-14 Boden-10 Jenny F.Boko* Jenny F.Boko*   [s 7] 1640/7 D 0 16.2 757
2023-04-14 2023-04-14 Boden-4 All Wild Dreams* All Wild Dreams*   [s 6] 2140/4 D 6 16.4 266
2023-04-06 2023-04-06 Boden-8 Peppe Roc Peppe Roc   [v 8] 2140/6 D str
2023-04-06 2023-04-06 Boden-3 Double Trouble E.P* Double Trouble E.P*   [v 8] 2140/6 D str
2023-04-06 2023-04-06 Boden-2 Boulder Predator* Boulder Predator*   [v 7] 2140/7 C str
2023-03-30 2023-03-30 Boden-10 Mas Gunnar* Mas Gunnar*   [v 4] 2140/6 B 0 g 25
2023-03-30 2023-03-30 Boden-8 Jenny F.Boko* Jenny F.Boko*   [s 7] 2640/1 D 0 18.8 757
2023-03-30 2023-03-30 Boden-7 Timber Vice* Timber Vice*   [v 5] 2140/2 D 0 19.5g 566
2023-03-30 2023-03-30 Boden-5 Iron Queen* Iron Queen*   [s 4] 2140/3 C 0 18.5 65
2023-03-30 2023-03-30 Boden-4 All Wild Dreams* All Wild Dreams*   [s 6] 1640/12 D 5 16.0 84
2023-03-17 2023-03-17 Boden-6 Cover Princess* Cover Princess*   [s 8] 2140/7 D 5 16.4 804
2023-03-17 2023-03-17 Boden-5 Luxus Vice* Luxus Vice*   [h 6] 2140/4 C 3 17.8 91
2023-03-17 2023-03-17 Boden-4 Happy Doc Happy Doc   [s 6] 1640/3 C 0 16.5 263
2023-03-10 2023-03-10 Boden-9 Peppe Roc Peppe Roc   [v 8] 2140/9 C 6 16.0 437
2023-03-10 2023-03-10 Boden-4 Double Trouble E.P* Double Trouble E.P*   [v 8] 1640/5 C 2 13.8 114
2023-03-10 2023-03-10 Boden-3 Vera Töll* Vera Töll*   [s 6] 2140/3 B 1 18.2 51
2023-02-24 2023-02-24 Boden-10 Special Selection Special Selection   [s 6] 2160/4 D str
2023-02-24 2023-02-24 Boden-9 Electric Eye Am* Electric Eye Am*   [v 9] 2160/10 C 0 17.1 807
2023-02-24 2023-02-24 Boden-4 Got to Dash Got to Dash   [v 8] 2140/6 D str
2023-02-16 2023-02-16 Boden-1 Special Selection Special Selection   [s 6] 1640/12 D 0 g 630
2023-02-16 2023-02-16 Boden-6 Callela Lionel* Callela Lionel*   [v 6] 1660/9 B 6 17.2 463
2023-02-16 2023-02-16 Boden-4 Peppe Roc Peppe Roc   [v 8] 2140/4 C 7 17.0 264
2023-01-29 2023-01-29 Boden-4 Double Trouble E.P* Double Trouble E.P*   [v 8] 2140/12 C str
2023-01-13 2023-01-13 Boden-9 Backwood's Bentley Backwood's Bentley   [v 5] 2140/8 D 0 18.3 449
2023-01-13 2023-01-13 Boden-8 Peppe Roc Peppe Roc   [v 8] 2140/3 C 4 17.1 110
2023-01-13 2023-01-13 Boden-6 Callela Lionel* Callela Lionel*   [v 6] 2140/12 C 6 18.1 346
2023-01-13 2023-01-13 Boden-5 Northern Lights* Northern Lights*   [s 5] 2160/4 C 3 18.3 171
2023-01-05 2023-01-05 Boden-8 Special Selection Special Selection   [s 6] 1640/4 B 1 17.7 284
2023-01-05 2023-01-05 Boden-7 Callela Lionel* Callela Lionel*   [v 6] 2640/2 C 7 19.4 207
2023-01-05 2023-01-05 Boden-4 Double Trouble E.P* Double Trouble E.P*   [v 8] 1640/8 C 1 14.0 85
2023-01-05 2023-01-05 Boden-3 Peppe Roc Peppe Roc   [v 8] 2140/4 B 2 15.8 154
2024-04-12 2024-04-12 Boden-7 Fraizer Fraizer   [v 6] 2140/14 B 0 17.2 532
2024-04-12 2024-04-12 Boden-1 Williolli Williolli   [v 5] 2180/10 C 1 34.5g 123
2024-04-05 2024-04-05 Boden-7 Bellatrix Club Bellatrix Club   [s 7] 2160/8 C 0 17.3g 493
2024-04-05 2024-04-05 Boden-5 Lövabos Julle Lövabos Julle   [v 10] 2140/3 D 0 g 516
2024-04-05 2024-04-05 Boden-4 We'll be Blessed* We'll be Blessed*   [v 5] 2140/6 C 0 18.5g 133
2024-04-05 2024-04-05 Boden-3 Father* Father*   [v 6] 1640/7 B 4 15.4 62
2024-04-05 2024-04-05 Boden-1 Shiloh* Shiloh*   [s 3] 2140/4 D 7 19.3 162
2024-03-24 2024-03-24 Boden-9 Lövabos Julle Lövabos Julle   [v 10] 2140/2 B 0 g 469
2024-03-24 2024-03-24 Boden-4 Double Trouble E.P* Double Trouble E.P*   [v 9] 2140/2 C 0 15.9 87
2024-02-02 2024-02-02 Boden-2 B.W.T.Hangover* B.W.T.Hangover*   [h 5] 2140/8 C 3 16.7 78
2024-02-02 2024-02-02 Boden-1 B.WT.Highwaytohell* B.WT.Highwaytohell*   [s 5] 2140/7 B 6 22.9 168
2024-02-02 2024-02-02 Boden-7 Keegan Trot* Keegan Trot*   [v 8] 2140/9 D 0 20.7g 1337
2024-02-02 2024-02-02 Boden-6 All Wild Dreams* All Wild Dreams*   [s 7] 2140/1 B 7 17.9 319
2024-02-02 2024-02-02 Boden-5 Hip Hop Au Vent* Hip Hop Au Vent*   [v 7] 2640/2 C 0 g 47
2024-02-02 2024-02-02 Boden-4 Double Trouble E.P* Double Trouble E.P*   [v 9] 1640/6 D 0 14.1 538
2024-01-08 2024-01-08 Boden-9 Mas Gunnar* Mas Gunnar*   [v 5] 2140/5 A str
2024-01-08 2024-01-08 Boden-8 Vara Palema Vara Palema   [s 5] 1640/1 D 2 17.0 43
2024-01-08 2024-01-08 Boden-7 Peppe Roc Peppe Roc   [v 9] 2140/3 D str
2024-01-08 2024-01-08 Boden-6 Pain Train* Pain Train*   [v 6] 2140/6 B str
2024-01-08 2024-01-08 Boden-3 Dassler Combo* Dassler Combo*   [v 4] 2140/8 B str
2024-01-05 2024-01-05 Boden-9 Mas Gunnar* Mas Gunnar*   [v 5] 2140/5 A 0
2024-01-05 2024-01-05 Boden-7 Peppe Roc Peppe Roc   [v 9] 2140/3 D 0
2024-01-05 2024-01-05 Boden-6 Pain Train* Pain Train*   [v 6] 2140/6 B 0



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se