V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Farlander Am har gjort elva starter sedan han kom tillbaka till Johan Svenssons träning i mars tidigare i år. Det var nämligen Johan som kö..


Farlander Am har gjort elva starter sedan han kom tillbaka till Johan Svenssons träning i mars tidigare i år. Det var nämligen Johan som körde in hästen som ettåring och därefter har Farlander Am varit i träning hos Magnus Dahlén. Hästen har gjort elva starter i sin nygamla regi sedan han började tävla för Svensson i maj i år. På elva starter har det blivit sex segrar, tre andraplatser och en tredjeplats. Med andra ord har han bara missat prispallen en enda gång.
– Farlander Am (V75-3) har inte gjort ett enda dåligt lopp och den enda plumpen i protokollet var när jag körde mig fast med honom i ett lopp över 1600 meter på Axevalla. Annars har han levererat toppinsatser varje gång, säger Johan Svensson.
– Hästen har varit ruggigt bra vid segrarna och även på Solvalla när han galopperade bort 60 meter och hämtade in nästan allt ändå och blev trea. För att inte tala om när han sprang 1.11,1 med punktering näst senast som tvåa. Då var han heroisk.

”Vet inte vad det är för häst egentligen”
Farlander Am vann det stora amatörloppet K.G.Bertmarks Minne under derbyhelgen för Johan Svensson. Det loppet ingick i V75 och därefter har det blivit ytterligare två segrar i travets elitserie. Mellan de loppen blev hästen tvåa på Jägersro då han alltså travade nya rekordet 1.11,1 – trots punktering.
– Senast så tänkte jag att nu blir det svettigt för honom när Stefan vred på varvet kvar. Men han var oerhört bra som bara avgjorde igen. Jag vet inte riktigt vad det är för häst egentligen. Han har liksom aldrig gått i botten någon gång. Han tar loppen väldigt bra och äter och dricker som han ska göra. Jag har ingenting att klaga på, säger Johan.

”Blir bara spänstigare och starkare i kroppen”
Johan Svensson är amatörtränare och samarbetar med hästägaren Erland Olsson. Han håller till på en gård mellan Halmstad och Falkenberg där han tränar hästarna.
På lördag väntar finaler i V75 på Solvalla. Farlander Am är andrahandsfavorit i Bronsdivisionen från spår tre bakom bilen. Den femårige valacken körs återigen av Stefan Persson, som Johan Svensson tidigare har varit lärling hos i sex år. Stefan fick köra senast när Johan var avstängd och får alltså chansen igen. Tränare Svensson berättar att han har kört ett skarpare banjobb med Farlander Am inför finalerna.
– Eftersom det har gått fyra veckor mellan starterna var jag inne förra fredagen och körde ett banjobb med hästen. Jag har aldrig gjort det tidigare och det var bara för att det gått lite lång tid mellan loppen. Jag körde 1.13,5 över 1600 meter med 1.10 sista 500 metrarna. Han sprang ensam och gick med järnskor och jag hade pisken under armen. Jag var väldigt nöjd med honom och han blir bara spänstigare och starkare i kroppen.
– Idag (torsdag) har han gått två intervaller och kändes smällfin. Jag tror att det här snabbare jobbet som gick har gjort honom gott och att han har blivit ännu rappare i benen.
– Det är ett par hästar i loppet som sticker ut, Cab Lane och min häst är ett par av dem. Stefan får bestämma taktiken men även om han går bra både i ledningen och bakifrån så tycker jag kanske att han är snäppet vassare i ryggar. Vi reser upp samma dag och gör inga ändringar, barfota runt om och jänkarvagn igen. Självklart måste det stämma men jag tror på bra chans igen, säger Johan Svensson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Felfri fyra starter i rad.Very Kronos tycks äntligen ha funnit den harmoni som gör att han börjat utvecklas till den elithäst han alltid lov..


Felfri fyra starter i rad.
Very Kronos tycks äntligen ha funnit den harmoni som gör att han börjat utvecklas till den elithäst han alltid lovat.
Genombrottet kom i SM på Åby då hästen dundrade runt i ledningen på världsrekordtid över lång distans.
Det följdes upp av en andraplats utvändigt om Cyber Lane och en ny spetsviktoria i senaste starten.
Från bakspår väntar emellertid ett annat upplägg på lördag vilket gör att tränaren Svante Båth inte vågar vara för optimistisk kring vinstchansen i Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst (V75-6).
- Hästen var jättefin senast, jag har varit jättenöjd med honom en längre tid. Jag hoppas att vi fortsätter på den inslagna vägen, fortsätter att vara med och tävla framförallt.
Vad säger du om uppgiften?
- Det blir väldigt tufft. Vi hade svårt att jobba ner Cyber Lane utvändigt för två starter sedan, nu får vi väl hålla tummarna för att de ska bråka lite där framme, då gynnar det oss. Skulle de inte göra det och Johan (Untersteiner) kan roffa åt sig ledningen då tror jag att det blir svårt.
Hur tänker du kring skorna den här gången?
- Det är sen höst. Jag har anmält barfota, men jag tror att det är lika stor chans eller risk att det blir skor. Vi har tänkt åka till Frankrike 19 december och då är jag lite mer mån om att det blir barfota på kolstybben där nere.
Påverkar det hur ni tänker kring upplägget på lördag?
- Nej, säger Svante Båth som startar ytterligare tre hästar på V75.

Sparade hovarna senast
Global Welcome går ut i samma lopp som Very Kronos från ett ännu tuffare utgångsläge.
- Han är lite bortlottad och hade behövt ett klart bättre spår. Vi gick lite all in med honom senast och tryckte av honom och han blev lite vass och het. Jag vet inte om det var därför som han pullade lite grann och kanske gjorde bort sig av den anledningen. Det är ett annat läge här, men skulle vi få pengar härifrån så är jag nöjd.
Mellby Hope står på startvolten i finalen av Diamantstoet (V75-4), men även här finns ett frågetecken.
- Hon blev struken för 14 dagar sedan då hon lyckades göra sig illa och fick en liten sårskada. Det har läkt nu, men hon stod över ett par tre jobb och det var väl inte optimalt. Det var lite synd för hon hade fin form innan. Hon är startsnabb och lättplacerad, det tror jag att vi kommer att tjäna fina pengar på, men jag tror inte att vi står emot allihop innan det är klart.
Mer uppåt är tongångarna kring Gazoline Mearas i V75-7.
- Vi trodde att vi hade en bra rygg senast som hade en dålig dag så vi åkte rakt bakåt och det blev ett glömlopp. Han hade gjort rätt så bra lopp innan och vi tävlade med skor senast just för att kunna köra barfota här och det ska vi göra. Det är några riktigt tuffa med så det känns lite långsökt att vi ska räcka hela vägen, men han är tillräckligt bra för att sluta bland de tre. Vi har laborerat lite med huvudlaget men någon form av stängt blir det alltid på honom.
Vem ser du som bästa chansen?
- Det måste vara Very Kronos ändå, säger Svante Båth.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Svenskduon spelades till favoriter i torsdagens inledande fyraåringslopp på Vincennes och tog också initiativet direkt då Goop skickade ..


Svenskduon spelades till favoriter i torsdagens inledande fyraåringslopp på Vincennes och tog också initiativet direkt då Goop skickade Aramis Bar till ledningen med Empire och Franck Nivard i rygg. Efter ett lugnt inledningsvarv så lyfte Nivard ut sin häst i andraspår vilket gav en rejäl temposkärpning 800 meter från mål.
In på upploppet var Aramis Bar slagen medan Empire utmanades av smygkörda hemmaskrällen Gemme de Busset och David Thomain som sluggade sig förbi i de sista stegen.
Tomas Malmqvists häst belönades med drygt 100 000 kronor för silvret medan likaledes danskfödde stallkamraten Eric the Eel fick ungefär en tredjedel så mycket för sitt fjärdepris.
Aramis Bar knep sistapengen som sjua.
Tiden för tätduon blev 1.14,3/2 850 meter.
I ett montélopp gjorde Giuseppe Lubranos urstarke Pacific Face andra starten på fransk mark.
Efter en solid insats skars mållinjen som fyra, men domarna gillade inte hur hästen rörde sig över upploppet och diskvalificerade för orent trav.

Robin Johansson, Kanal 75


Det var på torsdagsmorgonen som Catarina Norqvist märkte att hennes ögonsten From The Mine inte var sig själv.Magen fungerade inte och trav..


Det var på torsdagsmorgonen som Catarina Norqvist märkte att hennes ögonsten From The Mine inte var sig själv.
Magen fungerade inte och travstjärnan visade symtom på kolik.
- Veterinär har gjort vad den kan men här uppe i norr finns inte samma hjälp att få som söderut. Vi har ingenstans att åka om han skulle behöva opereras. Just nu kan vi bara hålla tummarna, säger Catarina Norqvist.
Tidigare fanns så klinik med möjlighet att ta hand om hästar med kolik även i Umeå, men inte längre.
- Vi har ingen hjälp att få. Jag kan inte åka så långt söderut till kliniker där. Då är han död.
- Man snackar om hästvälfärd…, men det är inte okej att det inte finns någon klinik som kan göra buköppningar här uppe i norr längre, säger Catarina Norqvist upprört.
From The Mine skulle startat i Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst (gulddivisionens final) på lördag.
- En V75-final betyder såklart ingenting just nu. Nu handlar det bara om att inte förlora hästen… det är svårt att prata, säger Catarina Norqvist och samlar kraft.
- Nu har jag ändå nytta av att jag jobbat på IVA i fem år och jag är med From The Mine nu och övervakar honom. Veterinären har varit här och hästen står med bland annat dropp nu. Vi kan bara hoppas det ska gå bra, men just nu är jag livrädd att hästen ska dö.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Hallsta Lotus är ett av Sveriges bästa kallblod genom tiderna med 75 segrar och drygt tio miljoner kronor intjänat. Endast pappa Järvsö..


Hallsta Lotus är ett av Sveriges bästa kallblod genom tiderna med 75 segrar och drygt tio miljoner kronor intjänat. Endast pappa Järvsöfaks har tjänat mer pengar. Hallsta Lotus var för övrigt från Järvsöfaks allra första kull födda 2000.
Hallsta Lotus första stora seger var Svenskt Kallblodsderby 2004 och sedan när han bemästrat överträningssymptom och samtidigt började tävla barfota efter sommaren 2009 klev han fram som kallblodens nya kung under första delen av 2010-talet. Hallsta Lotus vann bland annat Elitkampen 2010 och 2012, Svenskt Mästerskap 2010 och 2011 samt Nordiskt Mästerskap 2011, 2012 och 2014.
Ulf Ohlsson var den som körde Jan-Olov Perssons stjärna under de mest framgångsrika säsongerna.
Hallsta Lotus, som somnade in på torsdagen enligt hemmabanan Hagmyrens hemsida, kommer att få sin sista vila bredvid Järvsöfaks och halvbrorsan Faksen J:r i en minneslund intill Järvsöfaks hage.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Som lillebror till kulldrottningen Tamla Celeber har Sidney Celeber haft blickarna på sig sedan födseln.Men utvecklingen har dröjt och trän..


Som lillebror till kulldrottningen Tamla Celeber har Sidney Celeber haft blickarna på sig sedan födseln.
Men utvecklingen har dröjt och tränaren Roger Walmann valde att stå över kriteriekvalen för att istället matcha sin talang i enklare gäng.
När hästen på onsdagskvällen fick chansen att mäta sig med kulltopparna i Kriterierevanschen visade han sig emellertid räcka med råge och spurtade till seger efter en väl avvägd styrning från Örjan Kihlström.
- Han är jättestor och har varit lite seg att få igång. Nu verkar polletten ha trillat ner och han har lite mer koll på kroppen, så nu händer det grejer. Om han får vara frisk och får en bra vinterträning så tror jag att vi kommer ha roligt nästa år, konstaterade en lycklig skötare.
Förstapriset på 200 000 kronor nästan fördubblade prispengarna för treåringen som avrundade en omgång som länge såg ut att ge bottenutdelning.

Diskad måletta
Oaksrevanschen blev en uppvisning av M.T.Perette som klev till ledningen och dominerade varje meter för Mattias Djuse.
En prestation som gjorde sommarens E3-tvåa till miljonärska under sin första säsong på tävlingsbanan.
Diskvalifikationer av målettor är nästan aldrig odramatiska, men att Jamaica Boko störde utvändiga Angel From Above i sin iver att få fritt på upploppet var svårt att blunda för. Därmed gick segern till Fredrik Linders nerspeedade ledare Joy Frances Boko och Mika Forss.
Körande Kaj Widell var också sällsynt storsint då han erkände sitt misstag efter loppet.
- Det var små marginaler när jag gick ut, men vi touchade frambenet så det är inget att bråka om, konstaterade Widell.

”Aldrig visat det här”
Kvällens urladdning kom redan i epilogen där Flemming Jensen inte lämnade något åt slumpen bakom Eros Zola. Ledande Shapes fick utstå våldsam press vilket gav ett förstavarv under 1.10 och stumma ben, medan Eros Zola tuggade vidare utan att bli utmanad. 
- Han har aldrig varit så snabb från start och var väldigt gåvillig, lite för mycket faktiskt, jag hade ingen chans att ta upp. Han har aldrig visat det här, det var nytt för oss att han kan göra en sådan prestation, konstaterade Jensen.
Det var den första av tre raka favoritsegrar på Åby.
Elephant kördes till ledningen av Steen Juul medan Echelon (Jerry Riordan) och Victor Rosleff knep sin tredje raka Åbyseger - alla via via open stretch.
- Det är verkligen en häst som gillar open stretch. Det känns så i sista sväng, han blir mer och mer kaxig och bara väntar på att få gå ner, förklarade segerkusken.

Hög utdelning ändå
Skrällarna kom sent och den första signerades Jörgen Westholm som gästade Solvalla med en häst och resolut styrde till ledningen med Made of Stars, som aldrig släppte någon i närhet i ett rörigt lopp.
En ännu större knall var Oskar Svanbergs Global Unspoked som profiterade på hårt tempo och växlade hela fältet över upploppet för Kim Eriksson.
Kryddat med Sidney Celeber såg det till att värdet drog upp från 693 kronor efter fem avdelningar till en utdelning på V86 värd 113 021 för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-8 Bomba di Gazolina Bomba di Gazolina   [s 2] 2140/2 str
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-6 You'reoutofmylife You'reoutofmylife   [s 6] 2140/4 0 884
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-10 Puketorps Nisse Puketorps Nisse   [v 6] 1640/4 0 18.9g 650
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 6] 2640/2 0 18.7 914
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-3 Baggå Busen Baggå Busen   [v 8] 2180/15 2 17.3 444
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 5] 2140/5 str
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 3] 2140/9 0 19.5g 316
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-10 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 3] 2140/1 2 16.8 68
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-4 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 5] 2140/7 8 17.7 387
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 Bearimage Bearimage   [s 7] 2140/2 5 16.8 62
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-4 Dats Olivia Dats Olivia   [s 5] 2100/4 1 16.5 41
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-9 Mira Coolina Mira Coolina   [s 7] 2140/6 3 16.9 176
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-5 Diwianne Diwianne   [s 9] 2140/11 7 16.1 221
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-2 M.X.Nevertoolate M.X.Nevertoolate   [v 5] 2140/8 1 18.5 18
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-9 Leia Way Leia Way   [s 9] 2140/5 0 14.6 962
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-2 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 4] 2140/11 0 18.5 1282
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-6 Mogas Gallant Mogas Gallant   [v 7] 2160/12 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-4 Olzons Luring Olzons Luring   [s 7] 2640/15 0
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-2 A.S.A.Chanefax A.S.A.Chanefax   [s 6] 2160/12 0 18.2g 307
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Loke Memory Loke Memory   [s 7] 2140/3 2 17.6 598
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-5 Diwianne Diwianne   [s 9] 1640/4 2 15.0 135
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-2 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 3] 2160/15 1 18.3g 27
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-4 Leia Way Leia Way   [s 9] 1140/2 4 97
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-4 Turbo Spin Turbo Spin   [v 8] 1640/5 0 14.6g 1369
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-10 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/2 D 0 15.8 180
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-6 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/15 A 2 16.1 81
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-1 Papaspearlprincess Papaspearlprincess   [s 3] 2160/10 A 0 g 110
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-9 Bomba di Gazolina Bomba di Gazolina   [s 3] 1640/7 D 6 16.9 335
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-9 Jennie Lovecroft Jennie Lovecroft   [s 8] 2100/12 B 0 17.0 164
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-7 Ipiso Waahsa Goj Ipiso Waahsa Goj   [s 4] 2660/9 D 0 20.1 259
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/8 C str
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-11 Bright Pace Bright Pace   [s 5] 1640/2 A 3 14.1g 24
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-2 Cash You Cash You   [s 3] 2160/7 A 0 18.7g 80
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-8 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/12 C 0 16.1 187
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-10 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 4] 2140/5 A str
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-11 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/11 B str
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-9 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 8] 1640/5 C 0 14.0 121
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-6 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2160/10 B 7 17.0 403
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-10 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/2 C 7 17.7 147
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-6 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/9 B 1 16.2 18
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-5 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2140/7 D 7 16.8 195
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-7 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 1640/3 D 0 15.1 472
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-10 Diwianne Diwianne   [s 10] 2140/7 B str
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-9 Tamara Streamline Tamara Streamline   [s 7] 2160/13 B 0 g 333
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-8 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2140/8 C 7 15.1 454
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-5 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/9 D 7 17.5 784
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-3 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 8] 1640/6 C 3 12.8 220
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-6 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2160/15 B 2 16.6 247
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-11 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 4] 2140/1 B 5 16.9 25
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-8 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/6 D 5 17.2 577
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/8 A 1 16.5 39
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-7 Zillavinn Zillavinn   [s 5] 2160/8 C 4 16.4g 173
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-5 Diwianne Diwianne   [s 10] 1640/2 C 0 g 468
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-1 Stjärn Olle Stjärn Olle   [v 11] 2140/9 D 0 18.9 352
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-10 New Elegance New Elegance   [v 6] 2640/3 A 2 18.3 40
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-9 Tango Real Tango Real   [v 4] 1640/6 D 4 15.2g 236
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2160/9 A 4 16.3 41
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-6 Bear Glide Bear Glide   [s 6] 2160/12 C 1 15.5 218
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2160/9 A 2 15.7 25
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Step Noble Step Noble   [v 3] 2140/4 C str
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-1 Diwianne Diwianne   [s 10] 1640/2 D 0 14.6 628
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/4 C 0 g 581
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-7 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2160/12 A 5 15.9 409
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-6 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/2 D str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-1 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/9 B 2 18.0 82
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-9 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 4] 2140/3 D 0 18.1g 372
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-7 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/9 B 1 15.6 126
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-9 Larry Boy Larry Boy   [v 5] 2640/4 D 0 g 754
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-10 Diwianne Diwianne   [s 10] 1640/10 D 6 13.4 1004
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-9 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/4 D 0 18.0 175
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/9 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/9 D 0 17.8 819
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-3 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 1640/3 B 5 13.8 142
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2160/10 B 4 16.7 77
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-10 Olzons Luring Olzons Luring   [s 8] 2160/11 D 0 g 522
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-7 Diwianne Diwianne   [s 10] 2180/11 C 6 16.6 327
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-6 Celine K.S. Celine K.S.   [s 4] 2140/5 C 4 15.9 42
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-1 Larry Boy Larry Boy   [v 5] 1640/2 D 6 15.1g 161
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-4 Bright Pace Bright Pace   [s 5] 1640/5 A str
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-8 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2160/8 A 4 18.1 38
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-1 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/7 D 6 17.8 1452
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-12 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2140/9 C 0 18.1 1046
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-9 Bright Pace Bright Pace   [s 5] 1640/6 A 1 12.5 52
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-5 Olzons Luring Olzons Luring   [s 8] 2640/4 D 8 17.0 327
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-4 Västerbo Peak Västerbo Peak   [v 6] 2160/8 C 8 17.0 193
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-3 Decide Decide   [s 9] 2140/8 D 0 17.7 459
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-1 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/8 C 5 19.2 379
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-2 Valentina Doc Valentina Doc   [s 7] 1640/3 D str
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Arnes Strul Arnes Strul   [v 3] 2140/5 D 0 g 410
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-9 Lennart All Over Lennart All Over   [v 7] 2140/12 A 0 16.4 280
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-5 Bella Toscana Bella Toscana   [s 8] 1640/12 B 6 15.4 179
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-3 Party Hanover Party Hanover   [s 4] 2140/7 B 1 18.7 20
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-3 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2140/2 B 0 215
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-1 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/6 D 2 110
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-5 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2640/6 A 0 35
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-2 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/1 D 0 169
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-10 Lucas Laday Lucas Laday   [v 5] 1640/4 A 0 40
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-9 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 8] 1640/2 D 1 12.4 291
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-8 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2140/8 A 4 15.6 33
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-6 Lennart All Over Lennart All Over   [v 7] 3140/1 D 0 20.9g 1799
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-4 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 10] 2140/11 D 0 15.6 1423
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-1 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2140/3 C str
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-9 She Ra She Ra   [s 4] 2140/9 C 0 17.1 567
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-6 Olzons Luring Olzons Luring   [s 8] 2640/10 D 0 17.1 804
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-3 The Perfect One The Perfect One   [s 4] 2140/6 D 0 g 1398
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2160/7 A 0 16.3g 133
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-10 Diwianne Diwianne   [s 10] 2140/3 D 0 20.7g 190
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-8 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 6] 2140/3 D 2 16.4 610
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-5 Lennart All Over Lennart All Over   [v 7] 2640/4 C 0 17.3g 322
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-5 Explode Run Explode Run   [v 11] 2140/8 D str
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-4 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2140/4 B 0 19.8g 41
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-9 Clapton Clapton   [v 7] 2140/11 D 0 22.8g 491
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-8 By Far Thetoughest By Far Thetoughest   [s 6] 2140/12 C str
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-4 Lula Bermon Lula Bermon   [s 5] 2140/2 D 8 18.7 362
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-10 Diwianne Diwianne   [s 10] 2140/4 D 2 15.1 198
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-9 Baggå Busen Baggå Busen   [v 9] 2140/8 C 6 16.0 276
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-8 Noel Face Noel Face   [v 6] 2140/7 B 0 16.9 29
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-7 Agobra Hopkins Agobra Hopkins   [v 10] 2140/12 D 6 16.8 549
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-5 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 3] 2140/2 B 2 17.3 34
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-4 Decide Decide   [s 9] 2140/4 D 0 18.3 170
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-1 Celine K.S. Celine K.S.   [s 4] 2140/4 C 1 17.0 68
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-12 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/10 C str
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-6 Mr Dotsom Mr Dotsom   [v 7] 2140/12 C 0 16.0 353
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-5 Leia Way Leia Way   [s 10] 2660/8 D 0 16.6 682
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-11 Noel Face Noel Face   [v 6] 2140/12 C str
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-2 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2160/6 D 0 1618
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-9 Lucas Laday Lucas Laday   [v 5] 1640/8 C 6 15.2g 356
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-10 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/5 C 0 14.8 536
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-5 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/8 C str
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-2 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2140/10 C 3 18.6 44
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2160/14 D 0 23.8 389
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-1 Papaspearlprincess Papaspearlprincess   [s 3] 2140/3 C 0 g 415
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-2 Simb Curtis Simb Curtis   [v 4] 2140/10 B 0 g 199
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-5 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/7 B 0 15.7 187
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-7 Noel Face Noel Face   [v 6] 2140/12 D 5 15.2 368
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-6 Veloz Veloz   [v 12] 2180/4 D 0 522
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-4 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2140/9 D 8 16.4 646
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2160/9 A 1 15.7 43
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-3 Fjäll Humlan Fjäll Humlan   [s 7] 2180/15 D 2 29.5 665
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-1 Noel Face Noel Face   [v 6] 2180/12 B 4 17.4 173
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-1 Youseea Gazolina Youseea Gazolina   [v 3] 2140/3 B 0 g 252
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/6 C 1 16.1 20
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-1 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 1640/9 D 6 16.2 97
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-9 Veloz Veloz   [v 12] 1640/2 D 0 14.6 345
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-1 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/5 B 4 17.5 71
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-5 Nova All Over Nova All Over   [s 3] 2140/2 D 6 21.5 210
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-9 Veloz Veloz   [v 12] 2140/8 D 5 17.6 435
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-5 Leia Way Leia Way   [s 10] 1640/4 D 4 14.8 102
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-3 Baggå Busen Baggå Busen   [v 9] 2180/15 C 6 18.4 336
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-2 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 1640/5 C str
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 You'reoutofmylife You'reoutofmylife   [s 7] 2160/4 D 6 19.1 81
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-5 Orrlytoppen Orrlytoppen   [v 15] 2160/10 B 0 g 1057
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-1 Carmen Lill Carmen Lill   [s 4] 2140/6 C 0 g 124
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Loke Memory Loke Memory   [s 8] 2140/1 D 0 21.7g 881
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 7] 2160/8 D 0 16.5 855
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-3 Wiliam W. Wiliam W.   [h 7] 2140/2 D 0 19.3 612
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-4 Veloz Veloz   [v 12] 1640/9 D 0 14.6 242
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-3 You'reoutofmylife You'reoutofmylife   [s 7] 1640/5 D 3 15.4 192
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-2 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/5 B 2 17.6 29
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-8 Veloz Veloz   [v 12] 2140/10 D 3 16.3 470
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-6 Fairytale Tabac Fairytale Tabac   [s 7] 1640/2 D 0 g 366
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-1 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/2 B 1 19.1 33
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-9 Leia Way Leia Way   [s 10] 2140/3 D 0 15.9 750
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-8 Baggå Busen Baggå Busen   [v 9] 1640/12 D 0 15.2 1111
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-10 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 9] 2180/15 A 0 17.8 251
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-7 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 10] 2680/11 C 0 17.1 262
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-2 Lille Herr Tap Lille Herr Tap   [v 6] 2140/6 D 0 20.2g 217
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-8 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/12 A str
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-9 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2140/8 A str
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-7 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/5 D 0 17.8 474
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-10 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/1 D 0 15.9 610
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-4 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/8 B str
2017-12-01 2017-12-01 Romme-11 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/1 D 2 17.1 191
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-8 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2100/9 B 0 21.9g 222
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-7 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 1609/8 C 5 16.5 511
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-6 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2100/8 C 0 17.4g 157
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-4 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2100/5 B 7 15.9 67
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-1 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2100/15 A 6 16.8 35
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-10 Savanna Star Savanna Star   [s 4] 2140/1 D 2 18.0 126
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-4 Grevens Liam Grevens Liam   [v 9] 2180/8 B 5 35.4g 199
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 Chris Carambole Chris Carambole   [h 4] 2140/4 D 0 g 190
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-12 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2160/7 B 0 18.9 165
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-12 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/12 D 6 19.0g 1175
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-2 Saga Doc Saga Doc   [s 4] 2140/10 C str
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-4 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/10 C 6 17.8 75
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-2 Beata Knox Beata Knox   [s 6] 1640/4 B 1 15.8 82
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Hubby Star Hubby Star   [v 9] 2140/2 C str
2017-10-13 2017-10-13 Romme-11 Chicago Tuva Chicago Tuva   [s 6] 2140/4 D 6 19.0g 140
2017-10-13 2017-10-13 Romme-5 Saga Doc Saga Doc   [s 4] 2140/1 D 0 17.9g 192
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-8 John K. John K.   [v 4] 2160/13 D 5 16.7 371
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-7 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 2100/13 D str
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-10 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/11 D str
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-1 Saga Doc Saga Doc   [s 4] 2140/2 C 3 16.3 119
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/8 C 0 18.4g 332
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-12 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2160/10 A 7 14.6 63
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2660/10 C 0 15.3 435
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-11 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 1640/10 D 7 16.0g 505
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-3 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2140/9 D 0 15.5 1025
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-4 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 1609/1 B 0 19.4g 37
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/3 B 1 16.1 71
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-7 Saga Doc Saga Doc   [s 4] 2160/11 A 1 16.9 20
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-5 John K. John K.   [v 4] 1640/1 C 3 15.0 155
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-9 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2160/5 C str
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-6 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2140/8 A 1 16.8 14
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-4 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/3 D 7 16.6 84
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-7 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/8 D 6 15.0 128
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-6 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2140/8 B 0 22.1g 53
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/12 B str
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-8 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2140/11 C 0 g 91
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-4 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2160/13 B 4 14.8 432
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2140/10 B 8 20.8g 51
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-2 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 1640/3 D 2 16.0 220
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-1 Forrest Sting Forrest Sting   [v 4] 2140/8 D 0 19.6 234
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/13 D 8 17.6 255
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/7 B 2 15.8 103
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-2 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2140/4 C 2 16.4 126
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-6 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/3 D 0 16.4 449
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-5 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/11 C 0 g 107
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-1 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 1640/9 D 6 13.2 533
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-7 Rite Chance Rite Chance   [v 5] 2140/10 D 0 g 884
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-5 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2140/5 D 1 18.7 123
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-4 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2160/15 B 8 16.8 463
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-5 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2140/2 D 0 16.1 450
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-1 Rite Chance Rite Chance   [v 5] 2160/5 C 0 17.6 147
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-1 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2140/8 D 0 22.7g 405
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-9 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/5 D 3 15.6 215
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-4 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/11 B 0 16.3g 90
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-3 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 1640/6 D 7 13.5 239
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-1 Alsace In Alsace In   [v 8] 2140/4 B str
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-11 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/11 B 0 17.6g 137
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-3 Elva Scoop Elva Scoop   [s 3] 2160/10 B 8 18.5 645
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-2 Rite Chance Rite Chance   [v 5] 2640/11 D 4 18.0 398
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-10 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2100/11 C 8 15.8 178
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 1640/1 B 0 24.0g 53
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 2140/12 D 0 20.9 572
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-6 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2140/1 C 0 g 119
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/8 B 6 17.5 79
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-9 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 8] 2140/5 D 0 16.6 351
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-7 Bright Pace Bright Pace   [s 6] 1640/3 A 0 g 27
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-5 Drottning Pace Drottning Pace   [s 4] 2160/10 B 7 20.2g 437
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-4 Adams Pace Adams Pace   [v 7] 1640/1 D 7 12.9 460
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-3 Uncle Frank Uncle Frank   [v 5] 1640/2 D 0 17.9g 533
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-8 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 7] 2100/3 D 0 17.5 1270
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2100/8 B 1 14.3 51
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-3 Triton Sisa Triton Sisa   [v 7] 1640/5 D 0 g 337
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-11 Zilence Zilence   [s 5] 2160/11 C 0 19.6g 352
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-5 Kensington Glide Kensington Glide   [v 7] 1640/8 C 0 18.6 1927
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-2 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/2 C 7 17.6 192
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-11 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/8 C 3 15.6 39
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-6 Hot Brew Hot Brew   [s 9] 2140/5 D 7 17.2 627
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-11 What a Moment What a Moment   [s 5] 1640/11 D 2 14.8 195
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-9 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/7 D 1 16.5 230
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-4 Larry Boy Larry Boy   [v 6] 2140/4 D str
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-11 Hot Brew Hot Brew   [s 9] 2640/14 D 0 17.8 266
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-9 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/2 C 2 14.4 46
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-3 Isla de Pinos Isla de Pinos   [h 3] 2140/6 C 0 20.6g 424
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-1 Elva Scoop Elva Scoop   [s 3] 2140/3 C 0 g 513
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 2140/5 D 8 16.0 875
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-3 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 1640/10 B 3 14.5 59
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-9 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 2100/5 D 0 17.2 231
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-1 Elva Scoop Elva Scoop   [s 3] 2140/9 B 3 18.3 482
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-2 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/6 B 3 14.8 44
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-1 Elva Scoop Elva Scoop   [s 3] 2140/10 C 0 18.6 341
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-3 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 2140/4 D 7 16.5 523
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-1 Tamara Streamline Tamara Streamline   [s 8] 2160/8 D 0 g 724
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-4 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 1640/8 A 2 13.8 38
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-9 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/11 D 0 18.2g 1420
2017-03-30 2017-03-30 Örebro-4 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 5] 2160/11 C 0 g 289
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Zilence Zilence   [s 5] 2140/1 D 3 16.0 76
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-2 Isla de Pinos Isla de Pinos   [h 3] 2140/5 D 0 17.0 531
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-6 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/6 A 0 15.9g 57
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-7 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 5] 2100/2 B 5 16.9 131
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-7 Electric Image* Electric Image*   [s 6] 2140/7 C 4 16.8 209
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-1 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 2160/11 C str
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-4 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 1640/7 C 0 16.1 179
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/8 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-4 Suneca Suneca   [s 10] 2100/3 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-1 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 2100/3 C 6 18.0 85
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-4 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 5] 1640/4 A 5 15.9 74
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-3 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 1640/1 D 0 15.7 118
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-1 Quantum Tara Quantum Tara   [s 5] 2140/12 C 0 21.0 876
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-2 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/7 B 2 16.8 55
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-5 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2140/3 C 4 78
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-3 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/10 D 2 14.7 618
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-4 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2660/10 C 0 17.5 101
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-1 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 1640/5 D 1 15.2 124
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2140/1 B 3 15.4 110
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-6 Waffel Waffel   [v 6] 2140/2 D str
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-3 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/4 D 2 16.5 291
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2160/14 D 1 18.4 345
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-9 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2140/8 C 1 16.0 207
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/5 C 0 16.7 321
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-2 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 6] 2140/2 D 0 17.8 648
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-9 M.X.Nevertoolate M.X.Nevertoolate   [v 7] 2140/4 D 0 17.9 496
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-8 Golden Circle Golden Circle   [s 4] 2140/12 D str
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 1640/10 C 5 14.6 38
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-5 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/8 C 5 18.4g 144
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-4 Ybergue Ybergue   [s 6] 2140/7 B 0 18.8g 322
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2140/14 C str
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-10 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 5] 2140/1 D 6 19.3g 387
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-9 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/11 C str
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-1 Indra Madrik Indra Madrik   [s 6] 2140/3 D str
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-6 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 5] 2140/3 A 6 19.2 52
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-1 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/11 B 5 19.0 662
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-5 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 2140/3 D 0 g 655
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-3 Golden Circle Golden Circle   [s 4] 2140/4 C 0 18.6g 606
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-9 Lajos Cella Lajos Cella   [s 7] 1640/7 C 4 14.1 364
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-8 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2140/8 B 2 15.6 68
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-3 Spike Gwin Spike Gwin   [v 6] 1640/11 B 3 16.0 175
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-1 Mandy Laday Mandy Laday   [s 4] 2140/7 C 3 20.0g 91
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-4 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2140/6 A 6 16.4 118
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-1 Eni Med Eni Med   [v 8] 2140/5 D 0 19.8 386
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-3 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/6 C str
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-6 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/8 B str
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2640/2 D 6 17.2 144
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-7 Lappnilsjenta A.M. Lappnilsjenta A.M.   [s 6] 2160/13 D 0 g 607
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-9 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2140/8 A 2 18.1 29
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-1 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2140/6 C 0 17.4 327
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-6 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/5 B str
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-7 Lappnilsjenta A.M. Lappnilsjenta A.M.   [s 6] 2160/13 D 0 g 423
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-3 Seven Jersey Seven Jersey   [v 9] 1640/7 D 0 14.9 775
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2640/14 A 4 17.6 148
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-6 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/2 C 7 19.1g 87
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-8 Zakarov Zakarov   [v 7] 2160/12 A 8 20.0 267
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-4 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 1640/5 C 0 16.2 435
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-9 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2140/5 D 4 17.6 444
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-1 Tip Jar Tip Jar   [v 5] 2140/5 B 1 16.0 28
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-4 Dante Band Dante Band   [v 9] 2140/9 D 7 16.1 343
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-5 Malin Rigas Malin Rigas   [s 5] 2140/4 D 6 19.4 69
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-9 Lennart Viking Lennart Viking   [v 8] 1640/6 D 2 28.6 64
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-2 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 1640/9 D 3 14.6 490
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-4 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/9 D str
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-3 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/9 C 3 17.0 50
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-5 Manfred Viking Manfred Viking   [v 7] 2180/11 C 0 g 145
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Tip Jar Tip Jar   [v 5] 2140/4 B 2 16.1 120
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-10 Cartman Cartman   [v 9] 2140/12 A 3 18.3 131
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-1 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2140/5 A 0 g 17
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-3 Lennart Viking Lennart Viking   [v 8] 1640/8 D 7 28.8 333
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2140/3 A 1 15.5 57
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-5 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/12 D 0 15.4 757
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-4 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2160/11 C 0 17.1 548
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-2 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2160/9 A 5 16.3 47
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-7 Manfred Viking Manfred Viking   [v 7] 2660/5 D 6 29.5 184
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-8 Random Shot Random Shot   [v 8] 1660/11 C 0 14.3 185
2018-09-24 2018-09-24 Bollnäs-4 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 1640/3 C 0 15.9g 117
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/5 B 0
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-6 Random Shot Random Shot   [v 8] 1640/4 D 6 14.6 763
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-7 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2160/11 B 0 16.1 99
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-9 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 1660/5 B 2 14.8 38
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-8 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2640/1 D 5 17.7 617
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-2 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/3 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-4 Christian Palema Christian Palema   [v 7] 2140/2 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-5 Emmet Emmet   [v 4] 1660/14 C 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-2 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2160/13 C 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-12 Rado K. Rado K.   [v 11] 2140/11 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-11 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2140/1 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-1 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/7 C 0 24.1g 611
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-4 Kicking Viking Kicking Viking   [v 6] 2160/12 C 0 18.1 75
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-8 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2660/13 B 3 15.5 50
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-8 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2160/12 A 0 g 138
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-2 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/6 D 0 17.9 165
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-3 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 1640/5 D 0 15.1 43
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-8 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 1640/2 C 6 16.2 52
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-1 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2160/7 D 2 17.6 241
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-2 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2160/12 D 5 18.8 917
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-4 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/1 D 4 18.0 260
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-6 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2640/6 D 0 16.9 294
2018-08-08 2018-08-08 Boden-8 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/10 D 0 15.5 134
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-1 Malin Rigas Malin Rigas   [s 5] 2140/6 D 5 18.6 138
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-6 Rado K. Rado K.   [v 11] 2160/9 C 2 30.2 194
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-6 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/10 C 7 16.4 540
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-7 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2140/6 A 6 15.1 91
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-8 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/4 D 6 16.9 310
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-11 Random Shot Random Shot   [v 8] 2180/11 B 3 16.3 215
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-8 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/5 D 2 15.3 81
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-1 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/1 C 7 20.2 22
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-5 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/9 C 3 17.6 22
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-7 Random Shot Random Shot   [v 8] 2140/12 C 8 15.9 106
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-10 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2140/4 C 2 17.8 142
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-11 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/5 A 5 16.8g 37
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-2 Quickstep Quickstep   [s 9] 2140/4 C 0 16.3 1027
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-2 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 1640/8 D 7 14.1 202
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-10 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/5 B 3 18.6 44
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-1 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2140/10 B 3 14.1 207
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-3 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 1640/9 C 0 15.7g 230
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-5 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/6 D 0 18.9 110
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-1 Quickstep Quickstep   [s 9] 2140/7 C 0 g 463
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2140/9 B 7 16.3 160
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-8 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/3 B 0 19.1 231
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-10 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/12 A 3 16.3 31
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-3 Dante Band Dante Band   [v 9] 2140/6 D 0 15.3 760
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-11 Sallys Euphoria Sallys Euphoria   [s 4] 2160/7 D 0 g 209
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-5 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/9 C 0 17.9g 129
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-3 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 7] 2660/13 D str
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-7 Dante Band Dante Band   [v 9] 2140/5 D 6 15.7 782
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-9 Sallys Euphoria Sallys Euphoria   [s 4] 2160/12 C 0 20.0 84
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-3 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2160/15 C str
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-2 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 1640/4 B 5 16.3 47
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2160/11 A 3 15.1 253
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-2 Quickstep Quickstep   [s 9] 1640/3 C 0 16.8 141
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-4 Lome Lykt Lome Lykt   [h 10] 2140/1 C 3 26.0 92
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-8 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2140/6 C 4 18.3 123
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-4 Aristocat Boko Aristocat Boko   [v 11] 2140/8 B 6 17.0 220
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-7 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/8 B 1 15.9 26
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-10 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/10 A 2 15.7 26
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-2 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2160/10 B 4 15.0 116
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-9 Quickstep Quickstep   [s 9] 1660/4 C 1 15.4 87
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-3 Spik Spik   [h 10] 2160/7 B 0 31.6g 280
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-5 Lome Lykt Lome Lykt   [h 10] 2160/7 D 8 26.3 522
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-3 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2160/12 C 5 16.4 520
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-5 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/9 A 4 15.7 119
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-9 Dante Band Dante Band   [v 9] 1660/10 D 7 14.4 279
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-2 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2660/5 A 1 16.1 68
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-5 Spik Spik   [h 10] 2180/10 B 0 g 267
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-6 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2160/13 B 0 16.3 292
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-2 Quickstep Quickstep   [s 9] 2140/4 B 2 17.2 114
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-3 Lome Fix Lome Fix   [v 8] 1640/1 B 0 34.3 20
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-4 Dante Band Dante Band   [v 9] 2160/10 D 4 16.6 234
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-3 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/8 C 0 18.1g 256
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-5 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2640/1 A 6 18.4 62
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-11 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/9 C 6 16.0 489
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-9 Spik Spik   [h 10] 2160/7 B 6 28.5 1484
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-9 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/15 A str
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-4 Spik Spik   [h 10] 1660/10 A 2 29.2 68
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-3 Spik Spik   [h 10] 2140/4 C 0 31.7 495
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-5 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/10 C 0 16.3 885
2018-02-20 2018-02-20 Umeå-4 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2160/13 B 6 17.9 150
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-4 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/2 A 0 g 122
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-5 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2660/5 A 0 17.6 83
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-7 Arctic Rose Arctic Rose   [s 7] 2140/12 A str
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-7 Spik Spik   [h 10] 2140/7 C 0 32.7 585
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-3 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/1 C 1 20.4 27
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-3 Arctic Rose Arctic Rose   [s 7] 2140/8 B 4 17.3 291
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-2 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/4 B 0 g 203
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2140/13 A 5 18.8 57
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-2 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 9] 2140/7 B 0 21.7g 112
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-1 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2160/10 B 0 19.0 283
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-2 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 9] 2660/5 D 2 18.6 1080
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-9 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 4] 2140/4 C 5 88
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-7 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 9] 2160/14 A str
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-5 Lappnilsjenta A.M. Lappnilsjenta A.M.   [s 7] 2160/6 D 0 g 728
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-9 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2160/13 B 6 16.9 805
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-2 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 6] 2140/2 C str
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-3 Eni Med Eni Med   [v 9] 2140/12 D 5 20.7 860
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-8 Eldtjejen Eldtjejen   [s 7] 2140/3 D 0 33.8g 648
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-9 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 2140/1 C 0 g 336
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-5 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2140/13 B 0 g 550
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-8 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 7] 2140/11 D 0 15.8 706
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-10 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 5] 2140/2 D 0 g 379
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-2 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 1660/12 B 0 15.9 534
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-2 Rado K. Rado K.   [v 12] 2160/7 C 0 30.7 595
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-6 Emmet Emmet   [v 5] 2140/1 D str
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-7 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 9] 2140/7 C 2 17.9 483
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-9 Lajsa Lajsa   [s 5] 1640/2 A 8 24.4g 41
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-2 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2160/6 B 1 17.7 40
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-8 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 2160/10 A 5 19.9 633
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-1 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 1640/3 D 4 16.3 236
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-2 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2180/13 B 0 33.4 660
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-6 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 9] 2140/2 C 0 g 450
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-4 Lennart Viking Lennart Viking   [v 9] 1640/9 C 0 29.1 812
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-5 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2160/15 A 0 16.7 654
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-9 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 4] 2140/2 D 3 16.4 71
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-4 Lennart Viking Lennart Viking   [v 9] 2160/5 D 0 28.2 413
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-2 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2160/11 D 0 18.1g 1153
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-3 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 3180/15 D 7 17.1 1286
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-1 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2140/3 B 3 17.9 87
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-2 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 4] 2140/2 D 2 18.6 94
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-3 Lennart Viking Lennart Viking   [v 9] 1660/13 D 5 28.9 314
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-9 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/1 D 0 g 138
2019-04-04 2019-04-04 Östersund-2 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 5] 2140/6 C 0 19.8g 302
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-6 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2640/5 C 4 17.4 153
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-8 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 5] 2660/7 B 0 21.5g 725
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-9 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/7 D 5 16.6 361
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-1 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 4] 2140/11 A 3 18.2 62
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-7 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2140/12 C 0 17.6 823
2019-03-13 2019-03-13 Bergsåker-3 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2160/13 C 0 18.3 223
2019-02-27 2019-02-27 Bergsåker-5 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 6] 2140/1 D 0 18.2 348
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-5 Zakarov Zakarov   [v 8] 2160/9 C 6 17.9 470
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-7 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/9 D 6 16.3 168
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-5 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 2140/6 D 0 19.8 270
2019-02-06 2019-02-06 Bergsåker-2 Zakarov Zakarov   [v 8] 2140/7 C 0 17.9 944
2019-02-06 2019-02-06 Bergsåker-5 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2140/1 D 3 17.0 172
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-1 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 2160/4 D 0 18.8 847
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-5 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 6] 2140/2 D 3 17.1 917
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-3 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 4] 2140/2 B 0 g 90
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-5 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/6 D 0 17.4 457
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-9 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 2140/14 D 0 19.8 925
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 2140/4 D 3 18.2 38
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 7] 2640/2 C 0 18.5 52
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-6 Epicus Epicus   [v 7] 2160/5 A 6 18.2 163
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-9 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2140/6 B str
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-3 Rado K. Rado K.   [v 13] 2140/3 D 7 30.4 380
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-6 Tip Jar Tip Jar   [v 7] 2140/1 D 7 16.6 108
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-9 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 10] 1640/1 D str
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-2 Ivarsfenomen Ivarsfenomen   [h 3] 2160/5 B str
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-2 Tip Jar Tip Jar   [v 7] 1640/2 C 5 14.9 258
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-3 Uncontested Match Uncontested Match   [v 7] 1640/3 B 1 15.6 22
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-5 Eni Med Eni Med   [v 10] 2160/6 C 5 22.0g 154
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-9 Leonardo Vici Leonardo Vici   [v 7] 2140/10 B 0 16.8 205
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-6 Kung Triton Kung Triton   [v 8] 2640/2 D 5 18.6 370
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-7 Eni Med Eni Med   [v 10] 2140/8 B 3 19.5 86ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se