V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Heavy Sound imponerade enormt i årsdebuten när han vann på tiden 1.09,6. Efter den insatsen fick hästen en inbjudan till Elitloppet men d&..


Heavy Sound imponerade enormt i årsdebuten när han vann på tiden 1.09,6. Efter den insatsen fick hästen en inbjudan till Elitloppet men där blev det galopp och diskvalifikation i försöket. Sedan dess har den sjufaldige miljonären inte synts till på tävlingsbanan. Den sjuårige valacken har drabbats av en skada som man inte hittar felet nu. Nu är han iväg på rehabträning med simträning hos Caroline Holm på Hagmyren. Detta rapporterar Travronden.
– Han har en mystisk skada som kommit och gått hela året och han blir inte av med det. Han kan bli halt utan orsak till och från och vi hittar inte problemet trots flertalet genomgångar. Han hade även det här innan seger på 1.09,6, säger Daniel Redén till Travronden.
– Jag vill att han simmar i en månad eller två för att se om det blir bättre. Jag har haft ett par hästar hos Caroline Holm och de som kommit tillbaka från henne efter skada är i riktigt bra skick, fortsätter Redén till tidningen.
Heavy Sound har vunnit 19 lopp på 41 starter och sprungit in drygt 7,5 miljoner kronor.

Kanal 75


Vi är inne i en V75-kavalkad den här veckan och efter onsdagens V75-omgång på Jägersro med derbykvalen har turen kommit till Norge p&..


Vi är inne i en V75-kavalkad den här veckan och efter onsdagens V75-omgång på Jägersro med derbykvalen har turen kommit till Norge på torsdag. Det är Bjerke som har hand om värdskapet innan V75 fortsätter på fredag på Bergsåker och kulminerar med Multijackpoten på samma bana på lördag.
Men nu ska vi avhandla torsdagen och en kille som har flera intressanta hästar till start är Bjerke-tränaren Anders Lundström Wolden. Så sent som i förra veckan presenterade han en V75-vinnare på Solvalla i samband med Jubileumspokalen. Det var Captain Morgan som speedade till seger i den avslutande avdelningen för Åsbjörn Tengsareid. Captain Morgan vann även V75 under Oslo Grand Prix-dagen tidigare i sommar och har tagit fyra segrar i år på åtta starter.
– Captain Morgan (V75-6) har varit väldigt bra i alla loppen i år. Han har utvecklats fint och även om han främst är speedig så tycker jag att han numera är komplett. Senast fick han ett fint lopp och spurtade ner bra hästar till slut. Det var nog det bästa loppet som han har gjort, säger Anders Lundström Wolden.

”Tror han gör ett topplopp och sänker sitt rekord”
– Han har bara startat över längre distanser och voltstart i de fem senaste starterna. Nu är det andra förutsättningar med medeldistans och autostart men han hade samma för sex starter sedan och då vann han i Leangen. Då var han snabb iväg och kördes till täten.
– Jag tror att han gör ett topplopp och kan sänka sitt rekord. Hästen gick ett lugnare jobb i dag (måndag) och såg bra ut. Det blir barfota runt om igen och eventuellt blir det jänkarvagn nu när det är bilstart. Det har varit vanlig vagn varje gång som det har varit voltstart. Men han har gått i jänkarvagn tidigare. Jag tycker att han är en av de som kan vinna, säger Anders.

”Gjorde ett topplopp från dödens senast”
Bjerketränaren tycker sig ha en lika het vinstchans i Abrakadabra i den femte avdelningen. Det är en fyraåring som har vunnit fem lopp på åtta starter i år. Senast var han trea från dödens och nu har han spår fem bakom bilen.
– Abrakadabra (V75-5) hade haft en halsinfektion och varit ifrån lite inför den senaste starten och inte gått några tuffare jobb. Med tanke på det så gjorde han ett topplopp från utvändigt om ledaren. Han knäckte ledaren men fick släppa två hästar förbi sig som smugit med bakom. Det känns som att han har gått framåt med det loppet i kroppen och hästen känns väldigt fin i jobben faktiskt. Han är snabb från start och går bäst i ledningen eller i dödens. Inga ändringar och jag tycker att han och Captain Morgan är mina bästa chanser.

Vad säger du om Cash Okay som startar i den tredje V75-avdelningen från spår fyra bakom bilen? Han var senast med i Åby Stora Pris utan att räcka och möter nu Ferrari B.R. och Lionel.
– Cash Okay (V75-3)
tappade lite i starten på Åby och fick lägga en speed för att komma ifatt. Han gick sedan ett bra lopp men det var en omöjlig uppgift i en snabb avslutning mot så bra hästar. Nu när spåren blev som de blev i det här loppet är han inte borta. Ferrari B.R. och Lionel fick ju elva respektive tolv och vi står i det främre ledet. Det kanske kan bli svårt att vinna men han är en av fem, sex hästar som kan göra det.

Du har även med två hästar i ett av kallblodsloppen, chanserna där?
– Will Prinsen (V75-4)
fick en dålig start senast och han är lite för entaktad för att räcka till i loppen. Han galopperade bort en premie på upploppet och här kan han vara med och kämpa om platserna bakom Ulsrud Tea. Det finns ingen som slår den hästen här, hon står i en klass för sig. Det är bara Odd Herekles och Roll Eld som är bättre av kallbloden i Norge. Den långa distansen är i alla fall ett klart plus för han är stark.
– Sjökongen (V75-4) har gjort bra lopp hela året och har fin form men det är samma sak där, han är med och kämpar om platserna bakom Ulsrud Tea. Inga ändringar, säger Anders Lundström Wolden.

Michael Carlsson, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 208-177-1242. Carl Johan Jepson, Färjestad, 137-131-1063. Jorma Kontio, Solvalla, 132-79-784. Örjan Kih..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 208-177-124
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 137-131-106
3. Jorma Kontio, Solvalla, 132-79-78
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 131-108-85
5. Björn Goop, Färjestad, 123-75-65
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 112-68-81
7. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 87-122-102
8. Erik Adielsson, Solvalla, 82-57-35
9. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-64-48
10. Christoffer Eriksson, Jägersro, 67-73-60
11. Magnus A Djuse, Östersund, 67-63-39
12. Kim Eriksson, Mantorp, 67-46-53
13. Conrad Lugauer, Jägersro, 62-23-16
14. Ulf Eriksson, Romme, 59-41-48
15. Robert Bergh, Åby, 58-48-28
Siffror till och med 18 augusti

Kanal 75


Solvalla testade med att bjuda in en orutinerad hemmahäst till årets upplaga av Elitloppet. Femårige Milliondollarrhyme blev en chansning som g..


Solvalla testade med att bjuda in en orutinerad hemmahäst till årets upplaga av Elitloppet.
Femårige Milliondollarrhyme blev en chansning som gick hem.
Hemmahästen blev femma i finalen och kom undan äventyret med högsta betyg i karriärens blott 25:e start.
Fredrik B Larsson har fortsatt att matcha femåringen i eliten. På lördag tar man ny sats i Sundsvall Open Trot med en miljon till vinnaren och en seger där skulle så klart vara den största i Milliondollarrhymes korta karriär.
- Han kan säkert vara med och gör upp men jag har ändå inte det kravet på honom. Det viktigaste är att han får ett snällt lopp och går bra till slut. Så får vi se hur långt det räcker, säger Fredrik B Larsson.
På V75 är det något så ovanligt som en multijackpot på gång. Spelbolaget ATG kalkylerar med att en ensam vinnare med sju rätt bli runt 100 miljoner kronor (!) rikare på lördag nu när jackpotmiljoner sedan en tid samlats på hög.
I Sundsvall Open Trot, V75-7, kan det behövas flera streck. Loppet håller extremt hög klass. Favorit ser gamle elitloppsvinnaren Ringostarr Treb ut att bli. Jerry Riordans ess kommer från en imponerande seger i Hugo Åbergs Memorial.
Fredrik B Larsson lottades till ett niondespår och kan välja mellan att ta rygg på startsnabbe Ringostarr Treb som har innerspåret eller Daniel Redéns Sorbet med spåret utanför.
Han talar tyst om taktiken för att inte ge konkurrenterna fördelar…
- Kanske. Men det är också svårt att säga så här i förväg hur jag kommer att köra. Jag vill köra lite jobb i veckan med honom och kanske värma innan jag får se hur jag lägger upp det.

”Kan gå längst av alla”
Giant Superman och Reven d'Amour är tidigare topphästar i stallet. Milliondollarrhyme är storvuxen och behövde komma ikapp sin kropp som tre- och fyraåring  och togs lugnt.
- Kapacitetsmässigt är han den bästa jag har tränat. Jag tror att det är den häst som kan gå längst av alla jag haft, säger Solvallatränaren, avdelningen stora ord.
Efter att ha varit hingstig och lite störig som typ kastrerades hästen efter debutsäsongen. Tränaren och delägaren Fredrik B Larsson beskriver Milliondollarrhyme som en riktig sköning.
- Han är stencool. Det är bara när vi kör honom som han kan tagga upp. I stallet lugn. När han ligger och vilar i boxen på kvällen händer det att jag går in och lägger mig bredvid och det tycker han om. Det är en riktig myskille.
Milliondollarrhyme är mycket speedig och vass från start och gör sitt yttersta i loppen. Fredrik B Larsson har dock aldrig träffat en häst som byter skepnad så ofta.
Lugn och småtrött ena dagen i träningen, för att nästa dag vara sprallig på slingan.
- Det är därför det är så svårt att bestämma något i förväg med honom och vi får se hur vi lägger upp tisdagens intervaller. Jag bestämmer aldrig träningen innan jag värmt upp honom.

Första trycket i år
Årets stora mål kom i Jubileumspokalen senast där det slutade med en andraplats. Milliondollarrhyme fick den otacksamma uppgiften att dra fram Who’s Who och Örjan Kihlström i tredjespår sista 700 meterna och förlorade bara knappt mot favoriten.
- Jag förstod att det skulle bli svårt att slå honom när han fick gå i rygg på oss. Jag hade en tanke att ta det lugnt i svängen och sedan trycka till på upploppet och se om jag kunde få nån längd. Men det räckte inte riktigt.
Inget att säga om den förlusten precis…
- Nej, han stred på bra och jag har inget att säga om det loppet. Jag har matchat honom i storloppen i år men ändå kört väldigt försiktigt och inte haft några krav på hästen. På Solvalla senast var det första gången i år som jag ”tröck” av honom ordentligt.
Vad tror du om Sundsvall Open Trot?
- Jag kräver så klart inte vinst. Samtidigt har han vuxit in bra i eliten nu. Han klarar att springa mot de bästa och hänger med lätt i alla tempon.
Vad tänkte du när du såg att det blev ett niondespår?
- Då får han ett fint lopp, tänkte jag. Vi fortsätter med skor. Det är viktigt att han får ett snällt lopp och går bra till slut. Ringostarr Treb fick ett bra läge och blir nog svårslagen. Nadal Broline är bra. Det är många bra med och min är en av dem.
Efter silverdivisionsfinalen i slutet av augusti kan det bli bokslut för året. Fredrik B har inte bestämt hundra vad som händer efter det.
- Jag vill komma igång med prepareringen inför nästa år då Elitloppet blir ett stort mål.

Mikael Wikner, Kanal 75På onsdag avgörs en av travårets mest intressanta och spännande tävlingskvällar. Det är dags för uttagningslopp till S..


På onsdag avgörs en av travårets mest intressanta och spännande tävlingskvällar. Det är dags för uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet. De två främsta från varje försök går vidare till finalen som körs på Jägersro den 1 september. Samtidigt är det V75 nu på onsdag och vi är inne i en veckan med V75 även på torsdag och fredag som sedan kulminerar med den stora Multijackpoten på lördag på Bergsåker.
Men först gäller alltså onsdag och då får vi också se superhästen Campo Bahia tillbaka på tävlingsbanan. Han är tillsammans med Attraversiamo den stora förhandsfavoriten till årets Derby och den fyraårige hingsten imponerade stort när han vann Kungapokalen. Han har hittills tagit sex segrar och två andraplatser på nio starter. I fjol var hästen tvåa i Svenskt Travkriterium och han har hittills sprungit in drygt 3,7 miljoner kronor. Nu har Campo Bahia chansen att ta hem en bejublad hemmaseger i travsportens blå band.
– Jag har en häst som kan vinna Svenskt Travderby och för mig vore det naturligtvis oerhört stort som Jägersrotränare. Vi har förberett oss seriöst och ska kämpa och göra vad vi kan. Hästen känns väldigt fin och vi hoppas att överleva försöket. Sedan ska vi göra allt vi kan för att ta hem Svenskt Travderby, säger tränaren Conrad Lugauer.

Sprang 1.12 i ett snabbjobb
Campo Bahia har inte startat sedan den förkrossande segern i Kungapokalen i mitten av maj. Siktet ställdes direkt in på Derbyt därefter och han har finslipats hemma i träningen med målsättning att nu vara absolut på topp.
– Han fick vila ett tag och sedan har han gått mycket styrketräning i backen. När det var sex veckor kvar till Derbyt började vi köra intervaller för att slipa till formen. Han har även varit inne på Jägersro och fick avsluta med ett bättre snabbjobb innan derbykvalen. Det gjorde han på ett lysande sätt och jag var jättenöjd med honom.
Hur fort körde du?
– De klockade honom officiellt till 1.13,2 över 2000 meter men då rundade jag traktorn. Min GPS visade 1.12 blankt. Jag var jättenöjd med hästen och han kändes harmonisk och stark.

”Har blivit mer seriös – och utvecklat startsnabbheten”

Vad kan du berätta mer om Campo Bahia under den här träningsperioden som han har haft?
– Det känns som att han har utvecklats en hel del i år. Även bara på de här senaste månaderna sedan han tävlade i våras. Det kommer man att se i framtiden. Om man tittar tillbaka på Kungapokalen så ser man att hästen aldrig tar det på allvar, trots att han gjorde ett så fantastiskt lopp. Han har varit väldigt lekfull och då har vi hjälpt honom att förbättra sådana saker.
– Vi lade upp ett träningsschema för att bland annat utveckla startsnabbheten. Det känns även som att hästen har blivit mer seriös och mer rutinerad. Det kommer att hjälpa honom i själva tävlingen. Han har även utvecklats rent styrkemässigt. Han är i ett jättefint skick nu och ser fantastiskt bra ut.

”Har en knockout-effekt – de andra kan inte”

Du är inte blyg för att strö superlativer officiellt om din stjärna. Inför Kungapokalen sa du bland annat att hästen är som Messi och Ronaldo. Inte rädd för att sticka ut hakan för mycket?
– Jag vet att det låter superbra när jag säger så här men jag kan inte säga något annat. Jag vill inte göra hästen bättre än han är och som jag har sagt tidigare att varför ska jag inte få tala om hur bra hästen är. Jag jämförde honom med Messi och Ronaldo för han är en häst som kan göra saker som de flesta andra inte kan. Hemma i träningen är han som en vanlig häst men så fort han kommer ut på banan lyfter han sig enormt.
– Jag fick det bekräftat i Derby Trial i våras hur bra han var. När hästen galopperade bort så mycket i första kurvan och ändå kom tillbaka. När det var ett varv kvar ville inte Robert Bergh släppa med sin häst men han var tvungen. Campo bara springer fortare än de andra. Han har en knockout-effekt och de andra kan inte försvara sig. Attraversiamo gjorde exempelvis ett superlopp i Kungapokalen och sprang oerhört fort sista femhundra men Campo sprang ännu fortare.

”Jag får vara kaxig när jag pratar om Campo”

Nu är vi framme vid uttagningsloppet och Campo Bahia blir jättestor favorit, trots ett dåligt läge med spår åtta i V75-inledningen. Vad säger du om hans uppgift i försöket?
– Nu låter jag kaxig igen men när jag pratar om Campo Bahia får jag vara det. Han fick ett dåligt spår men den här hästen är också den enda som inte bryr sig om något dåligt spår. Vi är en bit ut i banan och kan öppna i lugn och ro. Jag har sedan ett gott råd till konkurrenterna; svara honom inte, för det kommer ni inte att klara av.
– Som tränare vet man att man förlorar fler lopp än man vinner. Men när man har en sådan här häst måste det vara väldigt roligt för publiken att få se en så pass bra individ. Attraversiamo är också en superhäst och jag hoppas verkligen att han är i bästa författning och kvalar in. Det hade varit kul för publiken med båda de hästarna i toppform, säger Conrad Lugauer.

”Är stark och grym – kan plåga dom”
Jägersro-tränaren har ytterligare fem hästar till start inom V75 under tisdagskvällen. Fyra av dessa är med i derbykvalen och en häst i kvalet till Derbystoet.
– Night Brodde (V75-2) satt fast med allt kvar senast i Margareta-loppet på Solvalla. Han hade vunnit om han kommit ut. I mina ögon har han chans att ta sig till finalen för det är en jättefin fyraåring som har varit med i stora sammanhang. Jag körde bort honom i försöket till Kungapokalen annars hade han varit med i den finalen.
– Gambit Brodde (V75-3) har väldigt bra form och har gjort fina lopp i år och tagit fem segrar. Motståndet är tufft här och även om spåret är perfekt så kommer han att få kämpa för att ta sig vidare.
– Ilydia Boko (V75-4) är väldigt intressant här och jag hoppas och tror att hon ska ha bra chans. Har hon en bra dag kan hon springa oerhört fort. Hon har fördel av hemmaplan och bästa läget med innerspår. Det hade hon senast och öppnade snabbt till ledningen och vann. Hästen kommer nu att gå med rycktussar för första gången.
– Ferrari Sisu (V75-5) var toppbra när han vann näst senast och gick ett superlopp gången efter när han galopperade från start och tappade hur mycket som helst. Trots det var han inte långt efter i mål. Nu har han ett dåligt läge och det är bra motstånd men jag vill varna lite för honom. Jag säger inte att han slår de bästa hästarna i loppet men han är stark och grym och kan plåga dom.
– Admirer (V75-6) har bra form och gjorde ett jättebra lopp i Visby näst senast. Men jag tycker att han ligger en klass under de bästa i kullen och får nog svårt att gå vidare. Han har visserligen sprungit 1.13-tider i voltstart men det känns som att motståndet är för bra den här gången. Han är annars jättebra över lång distans och inte helt borta från en plats.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-8 Bomba di Gazolina Bomba di Gazolina   [s 2] 2140/2 str
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-6 You'reoutofmylife You'reoutofmylife   [s 6] 2140/4 0 884
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-10 Puketorps Nisse Puketorps Nisse   [v 6] 1640/4 0 18.9g 650
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 6] 2640/2 0 18.7 914
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-3 Baggå Busen Baggå Busen   [v 8] 2180/15 2 17.3 444
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 5] 2140/5 str
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 3] 2140/9 0 19.5g 316
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-10 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 3] 2140/1 2 16.8 68
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-4 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 5] 2140/7 8 17.7 387
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 Bearimage Bearimage   [s 7] 2140/2 5 16.8 62
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-4 Dats Olivia Dats Olivia   [s 5] 2100/4 1 16.5 41
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-9 Mira Coolina Mira Coolina   [s 7] 2140/6 3 16.9 176
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-5 Diwianne Diwianne   [s 9] 2140/11 7 16.1 221
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-2 M.X.Nevertoolate M.X.Nevertoolate   [v 5] 2140/8 1 18.5 18
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-9 Leia Way Leia Way   [s 9] 2140/5 0 14.6 962
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-2 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 4] 2140/11 0 18.5 1282
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-6 Mogas Gallant Mogas Gallant   [v 7] 2160/12 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-4 Olzons Luring Olzons Luring   [s 7] 2640/15 0
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-2 A.S.A.Chanefax A.S.A.Chanefax   [s 6] 2160/12 0 18.2g 307
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-2 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 3] 2160/15 1 18.3g 27
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Loke Memory Loke Memory   [s 7] 2140/3 2 17.6 598
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-5 Diwianne Diwianne   [s 9] 1640/4 2 15.0 135
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-4 Leia Way Leia Way   [s 9] 1140/2 4 97
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-4 Turbo Spin Turbo Spin   [v 8] 1640/5 0 14.6g 1369
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-10 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/2 D 0 15.8 180
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-9 Bomba di Gazolina Bomba di Gazolina   [s 3] 1640/7 D 6 16.9 335
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-6 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/15 A 2 16.1 81
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-1 Papaspearlprincess Papaspearlprincess   [s 3] 2160/10 A 0 g 110
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-9 Jennie Lovecroft Jennie Lovecroft   [s 8] 2100/12 B 0 17.0 164
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-7 Ipiso Waahsa Goj Ipiso Waahsa Goj   [s 4] 2660/9 D 0 20.1 259
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/8 C str
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-11 Bright Pace Bright Pace   [s 5] 1640/2 A 3 14.1g 24
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-2 Cash You Cash You   [s 3] 2160/7 A 0 18.7g 80
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-8 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/12 C 0 16.1 187
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-10 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 4] 2140/5 A str
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-11 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/11 B str
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-9 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 8] 1640/5 C 0 14.0 121
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-6 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2160/10 B 7 17.0 403
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-10 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/2 C 7 17.7 147
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-6 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/9 B 1 16.2 18
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-5 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2140/7 D 7 16.8 195
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-7 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 1640/3 D 0 15.1 472
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-10 Diwianne Diwianne   [s 10] 2140/7 B str
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-9 Tamara Streamline Tamara Streamline   [s 7] 2160/13 B 0 g 333
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-8 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2140/8 C 7 15.1 454
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-5 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/9 D 7 17.5 784
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-3 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 8] 1640/6 C 3 12.8 220
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-6 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2160/15 B 2 16.6 247
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-11 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 4] 2140/1 B 5 16.9 25
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-8 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/6 D 5 17.2 577
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/8 A 1 16.5 39
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-5 Diwianne Diwianne   [s 10] 1640/2 C 0 g 468
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-1 Stjärn Olle Stjärn Olle   [v 11] 2140/9 D 0 18.9 352
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-7 Zillavinn Zillavinn   [s 5] 2160/8 C 4 16.4g 173
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-10 New Elegance New Elegance   [v 6] 2640/3 A 2 18.3 40
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-9 Tango Real Tango Real   [v 4] 1640/6 D 4 15.2g 236
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2160/9 A 4 16.3 41
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Step Noble Step Noble   [v 3] 2140/4 C str
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-6 Bear Glide Bear Glide   [s 6] 2160/12 C 1 15.5 218
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2160/9 A 2 15.7 25
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-1 Diwianne Diwianne   [s 10] 1640/2 D 0 14.6 628
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/4 C 0 g 581
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-7 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2160/12 A 5 15.9 409
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-6 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/2 D str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-1 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/9 B 2 18.0 82
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-9 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 4] 2140/3 D 0 18.1g 372
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-7 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/9 B 1 15.6 126
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-9 Larry Boy Larry Boy   [v 5] 2640/4 D 0 g 754
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-10 Diwianne Diwianne   [s 10] 1640/10 D 6 13.4 1004
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-9 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/4 D 0 18.0 175
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/9 D 0 17.8 819
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/9 D 0
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-3 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 1640/3 B 5 13.8 142
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2160/10 B 4 16.7 77
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-10 Olzons Luring Olzons Luring   [s 8] 2160/11 D 0 g 522
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-7 Diwianne Diwianne   [s 10] 2180/11 C 6 16.6 327
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-6 Celine K.S. Celine K.S.   [s 4] 2140/5 C 4 15.9 42
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-1 Larry Boy Larry Boy   [v 5] 1640/2 D 6 15.1g 161
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-4 Bright Pace Bright Pace   [s 5] 1640/5 A str
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-8 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2160/8 A 4 18.1 38
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-1 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/7 D 6 17.8 1452
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-12 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2140/9 C 0 18.1 1046
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-4 Västerbo Peak Västerbo Peak   [v 6] 2160/8 C 8 17.0 193
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-3 Decide Decide   [s 9] 2140/8 D 0 17.7 459
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-9 Bright Pace Bright Pace   [s 5] 1640/6 A 1 12.5 52
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-5 Olzons Luring Olzons Luring   [s 8] 2640/4 D 8 17.0 327
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-1 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/8 C 5 19.2 379
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-9 Lennart All Over Lennart All Over   [v 7] 2140/12 A 0 16.4 280
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-5 Bella Toscana Bella Toscana   [s 8] 1640/12 B 6 15.4 179
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-3 Party Hanover Party Hanover   [s 4] 2140/7 B 1 18.7 20
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-2 Valentina Doc Valentina Doc   [s 7] 1640/3 D str
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Arnes Strul Arnes Strul   [v 3] 2140/5 D 0 g 410
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-3 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2140/2 B 0 215
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-1 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/6 D 2 110
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-5 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2640/6 A 0 35
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-2 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/1 D 0 169
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-10 Lucas Laday Lucas Laday   [v 5] 1640/4 A 0 40
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-9 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 8] 1640/2 D 1 12.4 291
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-8 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2140/8 A 4 15.6 33
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-4 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 10] 2140/11 D 0 15.6 1423
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-6 Lennart All Over Lennart All Over   [v 7] 3140/1 D 0 20.9g 1799
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-1 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2140/3 C str
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-9 She Ra She Ra   [s 4] 2140/9 C 0 17.1 567
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-6 Olzons Luring Olzons Luring   [s 8] 2640/10 D 0 17.1 804
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-3 The Perfect One The Perfect One   [s 4] 2140/6 D 0 g 1398
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-10 Diwianne Diwianne   [s 10] 2140/3 D 0 20.7g 190
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2160/7 A 0 16.3g 133
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-8 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 6] 2140/3 D 2 16.4 610
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-5 Lennart All Over Lennart All Over   [v 7] 2640/4 C 0 17.3g 322
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-5 Explode Run Explode Run   [v 11] 2140/8 D str
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-4 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2140/4 B 0 19.8g 41
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-9 Clapton Clapton   [v 7] 2140/11 D 0 22.8g 491
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-8 By Far Thetoughest By Far Thetoughest   [s 6] 2140/12 C str
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-4 Lula Bermon Lula Bermon   [s 5] 2140/2 D 8 18.7 362
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-8 Noel Face Noel Face   [v 6] 2140/7 B 0 16.9 29
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-7 Agobra Hopkins Agobra Hopkins   [v 10] 2140/12 D 6 16.8 549
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-5 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 3] 2140/2 B 2 17.3 34
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-4 Decide Decide   [s 9] 2140/4 D 0 18.3 170
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-1 Celine K.S. Celine K.S.   [s 4] 2140/4 C 1 17.0 68
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-10 Diwianne Diwianne   [s 10] 2140/4 D 2 15.1 198
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-9 Baggå Busen Baggå Busen   [v 9] 2140/8 C 6 16.0 276
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-12 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/10 C str
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-6 Mr Dotsom Mr Dotsom   [v 7] 2140/12 C 0 16.0 353
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-5 Leia Way Leia Way   [s 10] 2660/8 D 0 16.6 682
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-11 Noel Face Noel Face   [v 6] 2140/12 C str
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-2 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2160/6 D 0 1618
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-9 Lucas Laday Lucas Laday   [v 5] 1640/8 C 6 15.2g 356
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-10 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/5 C 0 14.8 536
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-5 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/8 C str
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-2 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2140/10 C 3 18.6 44
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2160/14 D 0 23.8 389
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-1 Papaspearlprincess Papaspearlprincess   [s 3] 2140/3 C 0 g 415
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-2 Simb Curtis Simb Curtis   [v 4] 2140/10 B 0 g 199
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-5 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/7 B 0 15.7 187
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-7 Noel Face Noel Face   [v 6] 2140/12 D 5 15.2 368
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-6 Veloz Veloz   [v 12] 2180/4 D 0 522
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-4 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2140/9 D 8 16.4 646
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2160/9 A 1 15.7 43
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-3 Fjäll Humlan Fjäll Humlan   [s 7] 2180/15 D 2 29.5 665
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-1 Noel Face Noel Face   [v 6] 2180/12 B 4 17.4 173
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-1 Youseea Gazolina Youseea Gazolina   [v 3] 2140/3 B 0 g 252
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/6 C 1 16.1 20
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-1 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 1640/9 D 6 16.2 97
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-9 Veloz Veloz   [v 12] 1640/2 D 0 14.6 345
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-1 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/5 B 4 17.5 71
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-5 Nova All Over Nova All Over   [s 3] 2140/2 D 6 21.5 210
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-3 Baggå Busen Baggå Busen   [v 9] 2180/15 C 6 18.4 336
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-2 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 1640/5 C str
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-9 Veloz Veloz   [v 12] 2140/8 D 5 17.6 435
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-5 Leia Way Leia Way   [s 10] 1640/4 D 4 14.8 102
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 You'reoutofmylife You'reoutofmylife   [s 7] 2160/4 D 6 19.1 81
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-5 Orrlytoppen Orrlytoppen   [v 15] 2160/10 B 0 g 1057
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-1 Carmen Lill Carmen Lill   [s 4] 2140/6 C 0 g 124
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Loke Memory Loke Memory   [s 8] 2140/1 D 0 21.7g 881
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 7] 2160/8 D 0 16.5 855
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-3 Wiliam W. Wiliam W.   [h 7] 2140/2 D 0 19.3 612
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-4 Veloz Veloz   [v 12] 1640/9 D 0 14.6 242
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-3 You'reoutofmylife You'reoutofmylife   [s 7] 1640/5 D 3 15.4 192
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-2 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/5 B 2 17.6 29
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-8 Veloz Veloz   [v 12] 2140/10 D 3 16.3 470
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-6 Fairytale Tabac Fairytale Tabac   [s 7] 1640/2 D 0 g 366
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-1 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/2 B 1 19.1 33
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-9 Leia Way Leia Way   [s 10] 2140/3 D 0 15.9 750
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-8 Baggå Busen Baggå Busen   [v 9] 1640/12 D 0 15.2 1111
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-10 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 9] 2180/15 A 0 17.8 251
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-7 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 10] 2680/11 C 0 17.1 262
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-2 Lille Herr Tap Lille Herr Tap   [v 6] 2140/6 D 0 20.2g 217
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-8 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/12 A str
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-9 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2140/8 A str
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-7 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/5 D 0 17.8 474
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-10 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/1 D 0 15.9 610
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-4 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/8 B str
2017-12-01 2017-12-01 Romme-11 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/1 D 2 17.1 191
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-8 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2100/9 B 0 21.9g 222
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-7 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 1609/8 C 5 16.5 511
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-6 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2100/8 C 0 17.4g 157
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-4 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2100/5 B 7 15.9 67
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-1 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2100/15 A 6 16.8 35
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-4 Grevens Liam Grevens Liam   [v 9] 2180/8 B 5 35.4g 199
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 Chris Carambole Chris Carambole   [h 4] 2140/4 D 0 g 190
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-10 Savanna Star Savanna Star   [s 4] 2140/1 D 2 18.0 126
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-12 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2160/7 B 0 18.9 165
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-12 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/12 D 6 19.0g 1175
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-2 Saga Doc Saga Doc   [s 4] 2140/10 C str
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Hubby Star Hubby Star   [v 9] 2140/2 C str
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-4 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/10 C 6 17.8 75
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-2 Beata Knox Beata Knox   [s 6] 1640/4 B 1 15.8 82
2017-10-13 2017-10-13 Romme-11 Chicago Tuva Chicago Tuva   [s 6] 2140/4 D 6 19.0g 140
2017-10-13 2017-10-13 Romme-5 Saga Doc Saga Doc   [s 4] 2140/1 D 0 17.9g 192
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-8 John K. John K.   [v 4] 2160/13 D 5 16.7 371
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-7 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 2100/13 D str
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-10 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/11 D str
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-1 Saga Doc Saga Doc   [s 4] 2140/2 C 3 16.3 119
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/8 C 0 18.4g 332
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2660/10 C 0 15.3 435
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-12 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2160/10 A 7 14.6 63
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-11 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 1640/10 D 7 16.0g 505
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-3 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2140/9 D 0 15.5 1025
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-4 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 1609/1 B 0 19.4g 37
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/3 B 1 16.1 71
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-9 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2160/5 C str
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-7 Saga Doc Saga Doc   [s 4] 2160/11 A 1 16.9 20
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-5 John K. John K.   [v 4] 1640/1 C 3 15.0 155
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-6 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2140/8 A 1 16.8 14
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-4 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/3 D 7 16.6 84
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-7 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/8 D 6 15.0 128
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-6 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2140/8 B 0 22.1g 53
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/12 B str
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-8 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2140/11 C 0 g 91
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-4 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2160/13 B 4 14.8 432
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-2 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 1640/3 D 2 16.0 220
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-1 Forrest Sting Forrest Sting   [v 4] 2140/8 D 0 19.6 234
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2140/10 B 8 20.8g 51
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/13 D 8 17.6 255
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/7 B 2 15.8 103
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-2 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2140/4 C 2 16.4 126
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-7 Rite Chance Rite Chance   [v 5] 2140/10 D 0 g 884
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-6 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/3 D 0 16.4 449
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-5 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/11 C 0 g 107
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-1 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 1640/9 D 6 13.2 533
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-5 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2140/5 D 1 18.7 123
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-4 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2160/15 B 8 16.8 463
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-5 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2140/2 D 0 16.1 450
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-1 Rite Chance Rite Chance   [v 5] 2160/5 C 0 17.6 147
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-1 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2140/8 D 0 22.7g 405
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-3 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 1640/6 D 7 13.5 239
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-1 Alsace In Alsace In   [v 8] 2140/4 B str
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-9 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/5 D 3 15.6 215
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-4 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/11 B 0 16.3g 90
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-11 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/11 B 0 17.6g 137
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-3 Elva Scoop Elva Scoop   [s 3] 2160/10 B 8 18.5 645
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-2 Rite Chance Rite Chance   [v 5] 2640/11 D 4 18.0 398
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-10 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2100/11 C 8 15.8 178
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 1640/1 B 0 24.0g 53
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 2140/12 D 0 20.9 572
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-6 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2140/1 C 0 g 119
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/8 B 6 17.5 79
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-9 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 8] 2140/5 D 0 16.6 351
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-7 Bright Pace Bright Pace   [s 6] 1640/3 A 0 g 27
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-5 Drottning Pace Drottning Pace   [s 4] 2160/10 B 7 20.2g 437
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-4 Adams Pace Adams Pace   [v 7] 1640/1 D 7 12.9 460
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-3 Uncle Frank Uncle Frank   [v 5] 1640/2 D 0 17.9g 533
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2100/8 B 1 14.3 51
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-3 Triton Sisa Triton Sisa   [v 7] 1640/5 D 0 g 337
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-8 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 7] 2100/3 D 0 17.5 1270
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-11 Zilence Zilence   [s 5] 2160/11 C 0 19.6g 352
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-5 Kensington Glide Kensington Glide   [v 7] 1640/8 C 0 18.6 1927
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-2 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/2 C 7 17.6 192
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-11 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/8 C 3 15.6 39
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-6 Hot Brew Hot Brew   [s 9] 2140/5 D 7 17.2 627
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-11 What a Moment What a Moment   [s 5] 1640/11 D 2 14.8 195
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-9 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/7 D 1 16.5 230
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-4 Larry Boy Larry Boy   [v 6] 2140/4 D str
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-11 Hot Brew Hot Brew   [s 9] 2640/14 D 0 17.8 266
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-9 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/2 C 2 14.4 46
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-3 Isla de Pinos Isla de Pinos   [h 3] 2140/6 C 0 20.6g 424
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-1 Elva Scoop Elva Scoop   [s 3] 2140/3 C 0 g 513
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 2140/5 D 8 16.0 875
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-3 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 1640/10 B 3 14.5 59
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-9 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 2100/5 D 0 17.2 231
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-1 Elva Scoop Elva Scoop   [s 3] 2140/9 B 3 18.3 482
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-2 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/6 B 3 14.8 44
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-1 Elva Scoop Elva Scoop   [s 3] 2140/10 C 0 18.6 341
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-3 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 2140/4 D 7 16.5 523
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-1 Tamara Streamline Tamara Streamline   [s 8] 2160/8 D 0 g 724
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-4 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 1640/8 A 2 13.8 38
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-9 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/11 D 0 18.2g 1420
2017-03-30 2017-03-30 Örebro-4 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 5] 2160/11 C 0 g 289
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Zilence Zilence   [s 5] 2140/1 D 3 16.0 76
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-2 Isla de Pinos Isla de Pinos   [h 3] 2140/5 D 0 17.0 531
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-6 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/6 A 0 15.9g 57
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-7 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 5] 2100/2 B 5 16.9 131
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-7 Electric Image* Electric Image*   [s 6] 2140/7 C 4 16.8 209
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-1 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 2160/11 C str
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-4 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 1640/7 C 0 16.1 179
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/8 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-4 Suneca Suneca   [s 10] 2100/3 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-1 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 2100/3 C 6 18.0 85
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-4 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 5] 1640/4 A 5 15.9 74
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-3 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 1640/1 D 0 15.7 118
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-2 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/7 B 2 16.8 55
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-1 Quantum Tara Quantum Tara   [s 5] 2140/12 C 0 21.0 876
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-5 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2140/3 C 4 78
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-3 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/10 D 2 14.7 618
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-4 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2660/10 C 0 17.5 101
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-1 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 1640/5 D 1 15.2 124
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2140/1 B 3 15.4 110
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-6 Waffel Waffel   [v 6] 2140/2 D str
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-3 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/4 D 2 16.5 291
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2160/14 D 1 18.4 345
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-9 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2140/8 C 1 16.0 207
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/5 C 0 16.7 321
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-2 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 6] 2140/2 D 0 17.8 648
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-9 M.X.Nevertoolate M.X.Nevertoolate   [v 7] 2140/4 D 0 17.9 496
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-8 Golden Circle Golden Circle   [s 4] 2140/12 D str
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-5 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/8 C 5 18.4g 144
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-4 Ybergue Ybergue   [s 6] 2140/7 B 0 18.8g 322
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 1640/10 C 5 14.6 38
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2140/14 C str
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-10 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 5] 2140/1 D 6 19.3g 387
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-9 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/11 C str
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-1 Indra Madrik Indra Madrik   [s 6] 2140/3 D str
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-6 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 5] 2140/3 A 6 19.2 52
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-1 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/11 B 5 19.0 662
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-5 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 2140/3 D 0 g 655
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-3 Golden Circle Golden Circle   [s 4] 2140/4 C 0 18.6g 606
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-8 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2140/8 B 2 15.6 68
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-3 Spike Gwin Spike Gwin   [v 6] 1640/11 B 3 16.0 175
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-1 Mandy Laday Mandy Laday   [s 4] 2140/7 C 3 20.0g 91
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-9 Lajos Cella Lajos Cella   [s 7] 1640/7 C 4 14.1 364
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-4 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2140/6 A 6 16.4 118
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-1 Eni Med Eni Med   [v 8] 2140/5 D 0 19.8 386
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-3 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/6 C str
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-6 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/8 B str
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2640/2 D 6 17.2 144
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-7 Lappnilsjenta A.M. Lappnilsjenta A.M.   [s 6] 2160/13 D 0 g 607
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-9 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2140/8 A 2 18.1 29
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-1 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2140/6 C 0 17.4 327
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-6 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/5 B str
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-7 Lappnilsjenta A.M. Lappnilsjenta A.M.   [s 6] 2160/13 D 0 g 423
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-3 Seven Jersey Seven Jersey   [v 9] 1640/7 D 0 14.9 775
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2640/14 A 4 17.6 148
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-6 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/2 C 7 19.1g 87
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-8 Zakarov Zakarov   [v 7] 2160/12 A 8 20.0 267
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-4 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 1640/5 C 0 16.2 435
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-9 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2140/5 D 4 17.6 444
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-1 Tip Jar Tip Jar   [v 5] 2140/5 B 1 16.0 28
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-4 Dante Band Dante Band   [v 9] 2140/9 D 7 16.1 343
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-5 Malin Rigas Malin Rigas   [s 5] 2140/4 D 6 19.4 69
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-9 Lennart Viking Lennart Viking   [v 8] 1640/6 D 2 28.6 64
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-2 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 1640/9 D 3 14.6 490
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-4 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/9 D str
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-3 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/9 C 3 17.0 50
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-5 Manfred Viking Manfred Viking   [v 7] 2180/11 C 0 g 145
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Tip Jar Tip Jar   [v 5] 2140/4 B 2 16.1 120
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-10 Cartman Cartman   [v 9] 2140/12 A 3 18.3 131
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-1 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2140/5 A 0 g 17
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-3 Lennart Viking Lennart Viking   [v 8] 1640/8 D 7 28.8 333
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2140/3 A 1 15.5 57
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-5 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/12 D 0 15.4 757
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-4 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2160/11 C 0 17.1 548
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-2 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2160/9 A 5 16.3 47
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-7 Manfred Viking Manfred Viking   [v 7] 2660/5 D 6 29.5 184
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-8 Random Shot Random Shot   [v 8] 1660/11 C 0 14.3 185
2018-09-24 2018-09-24 Bollnäs-4 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 1640/3 C 0 15.9g 117
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/5 B 0
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-6 Random Shot Random Shot   [v 8] 1640/4 D 6 14.6 763
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-7 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2160/11 B 0 16.1 99
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-9 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 1660/5 B 2 14.8 38
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-8 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2640/1 D 5 17.7 617
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-2 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/3 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-4 Christian Palema Christian Palema   [v 7] 2140/2 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-5 Emmet Emmet   [v 4] 1660/14 C 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-2 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2160/13 C 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-12 Rado K. Rado K.   [v 11] 2140/11 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-11 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2140/1 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-1 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/7 C 0 24.1g 611
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-4 Kicking Viking Kicking Viking   [v 6] 2160/12 C 0 18.1 75
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-8 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2660/13 B 3 15.5 50
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-8 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2160/12 A 0 g 138
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-2 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/6 D 0 17.9 165
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-3 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 1640/5 D 0 15.1 43
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-8 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 1640/2 C 6 16.2 52
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-1 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2160/7 D 2 17.6 241
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-2 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2160/12 D 5 18.8 917
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-4 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/1 D 4 18.0 260
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-6 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2640/6 D 0 16.9 294
2018-08-08 2018-08-08 Boden-8 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/10 D 0 15.5 134
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-1 Malin Rigas Malin Rigas   [s 5] 2140/6 D 5 18.6 138
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-6 Rado K. Rado K.   [v 11] 2160/9 C 2 30.2 194
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-6 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/10 C 7 16.4 540
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-7 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2140/6 A 6 15.1 91
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-8 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/4 D 6 16.9 310
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-11 Random Shot Random Shot   [v 8] 2180/11 B 3 16.3 215
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-8 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/5 D 2 15.3 81
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-1 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/1 C 7 20.2 22
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-5 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/9 C 3 17.6 22
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-7 Random Shot Random Shot   [v 8] 2140/12 C 8 15.9 106
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-10 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2140/4 C 2 17.8 142
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-11 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/5 A 5 16.8g 37
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-2 Quickstep Quickstep   [s 9] 2140/4 C 0 16.3 1027
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-2 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 1640/8 D 7 14.1 202
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-10 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/5 B 3 18.6 44
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-1 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2140/10 B 3 14.1 207
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-3 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 1640/9 C 0 15.7g 230
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-5 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/6 D 0 18.9 110
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-1 Quickstep Quickstep   [s 9] 2140/7 C 0 g 463
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2140/9 B 7 16.3 160
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-8 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/3 B 0 19.1 231
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-10 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/12 A 3 16.3 31
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-3 Dante Band Dante Band   [v 9] 2140/6 D 0 15.3 760
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-11 Sallys Euphoria Sallys Euphoria   [s 4] 2160/7 D 0 g 209
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-5 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/9 C 0 17.9g 129
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-3 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 7] 2660/13 D str
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-7 Dante Band Dante Band   [v 9] 2140/5 D 6 15.7 782
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-9 Sallys Euphoria Sallys Euphoria   [s 4] 2160/12 C 0 20.0 84
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-3 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2160/15 C str
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-2 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 1640/4 B 5 16.3 47
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2160/11 A 3 15.1 253
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-2 Quickstep Quickstep   [s 9] 1640/3 C 0 16.8 141
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-4 Lome Lykt Lome Lykt   [h 10] 2140/1 C 3 26.0 92
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-8 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2140/6 C 4 18.3 123
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-4 Aristocat Boko Aristocat Boko   [v 11] 2140/8 B 6 17.0 220
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-7 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/8 B 1 15.9 26
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-10 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/10 A 2 15.7 26
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-2 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2160/10 B 4 15.0 116
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-9 Quickstep Quickstep   [s 9] 1660/4 C 1 15.4 87
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-3 Spik Spik   [h 10] 2160/7 B 0 31.6g 280
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-5 Lome Lykt Lome Lykt   [h 10] 2160/7 D 8 26.3 522
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-3 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2160/12 C 5 16.4 520
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-5 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/9 A 4 15.7 119
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-9 Dante Band Dante Band   [v 9] 1660/10 D 7 14.4 279
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-2 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2660/5 A 1 16.1 68
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-5 Spik Spik   [h 10] 2180/10 B 0 g 267
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-6 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2160/13 B 0 16.3 292
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-2 Quickstep Quickstep   [s 9] 2140/4 B 2 17.2 114
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-3 Lome Fix Lome Fix   [v 8] 1640/1 B 0 34.3 20
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-4 Dante Band Dante Band   [v 9] 2160/10 D 4 16.6 234
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-3 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/8 C 0 18.1g 256
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-5 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2640/1 A 6 18.4 62
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-11 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/9 C 6 16.0 489
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-9 Spik Spik   [h 10] 2160/7 B 6 28.5 1484
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-9 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/15 A str
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-4 Spik Spik   [h 10] 1660/10 A 2 29.2 68
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-3 Spik Spik   [h 10] 2140/4 C 0 31.7 495
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-5 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/10 C 0 16.3 885
2018-02-20 2018-02-20 Umeå-4 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2160/13 B 6 17.9 150
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-4 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/2 A 0 g 122
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-5 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2660/5 A 0 17.6 83
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-7 Arctic Rose Arctic Rose   [s 7] 2140/12 A str
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-7 Spik Spik   [h 10] 2140/7 C 0 32.7 585
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-3 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/1 C 1 20.4 27
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-3 Arctic Rose Arctic Rose   [s 7] 2140/8 B 4 17.3 291
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-2 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/4 B 0 g 203
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2140/13 A 5 18.8 57
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-9 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 4] 2140/4 C 5 88
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-7 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 9] 2160/14 A str
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-5 Lappnilsjenta A.M. Lappnilsjenta A.M.   [s 7] 2160/6 D 0 g 728
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-9 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2160/13 B 6 16.9 805
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-2 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 6] 2140/2 C str
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-3 Eni Med Eni Med   [v 9] 2140/12 D 5 20.7 860
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-8 Eldtjejen Eldtjejen   [s 7] 2140/3 D 0 33.8g 648
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-9 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 2140/1 C 0 g 336
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-5 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2140/13 B 0 g 550
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-8 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 7] 2140/11 D 0 15.8 706
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-10 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 5] 2140/2 D 0 g 379
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-2 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 1660/12 B 0 15.9 534
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-2 Rado K. Rado K.   [v 12] 2160/7 C 0 30.7 595
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-6 Emmet Emmet   [v 5] 2140/1 D str
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-7 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 9] 2140/7 C 2 17.9 483
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-9 Lajsa Lajsa   [s 5] 1640/2 A 8 24.4g 41
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-2 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2160/6 B 1 17.7 40
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-8 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 2160/10 A 5 19.9 633
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-1 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 1640/3 D 4 16.3 236
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-2 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2180/13 B 0 33.4 660
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-6 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 9] 2140/2 C 0 g 450
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-4 Lennart Viking Lennart Viking   [v 9] 1640/9 C 0 29.1 812
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-5 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2160/15 A 0 16.7 654
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-9 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 4] 2140/2 D 3 16.4 71
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-4 Lennart Viking Lennart Viking   [v 9] 2160/5 D 0 28.2 413
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-2 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2160/11 D 0 18.1g 1153
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-3 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 3180/15 D 7 17.1 1286
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-1 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2140/3 B 3 17.9 87
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-2 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 4] 2140/2 D 2 18.6 94
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-3 Lennart Viking Lennart Viking   [v 9] 1660/13 D 5 28.9 314
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-9 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/1 D 0 g 138
2019-04-04 2019-04-04 Östersund-2 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 5] 2140/6 C 0 19.8g 302
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-6 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2640/5 C 4 17.4 153
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-8 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 5] 2660/7 B 0 21.5g 725
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-9 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/7 D 5 16.6 361
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-1 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 4] 2140/11 A 3 18.2 62
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-7 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2140/12 C 0 17.6 823
2019-03-13 2019-03-13 Bergsåker-3 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2160/13 C 0 18.3 223
2019-02-27 2019-02-27 Bergsåker-5 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 6] 2140/1 D 0 18.2 348
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-5 Zakarov Zakarov   [v 8] 2160/9 C 6 17.9 470
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-7 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/9 D 6 16.3 168
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-5 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 2140/6 D 0 19.8 270
2019-02-06 2019-02-06 Bergsåker-2 Zakarov Zakarov   [v 8] 2140/7 C 0 17.9 944
2019-02-06 2019-02-06 Bergsåker-5 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2140/1 D 3 17.0 172
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-1 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 2160/4 D 0 18.8 847
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-5 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 6] 2140/2 D 3 17.1 917
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-3 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 4] 2140/2 B 0 g 90
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-5 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/6 D 0 17.4 457
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-9 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 2140/14 D 0 19.8 925
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 2140/4 D 3 18.2 38
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 7] 2640/2 C 0 18.5 52
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-6 Epicus Epicus   [v 7] 2160/5 A 6 18.2 163
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-9 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2140/6 B strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se