V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Jägersrotränaren Conrad Lugauer vann på söndagen det österrikiska travderbyt i Wien med favoriten Nero Maximus. Från positionen ..


Jägersrotränaren Conrad Lugauer vann på söndagen det österrikiska travderbyt i Wien med favoriten Nero Maximus. Från positionen utvändigt ledaren var Nero Maximus aldrig hotad.
Det var tredje gången som Conrad Lugauer segrade i det klassiska loppet. De tidigare vinnarna heter La Traviata (2006) och Pompano Crown (2008).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Gävletravet bjöd på ett smörgårdsbord av fina treåringar på söndagen med totalt sju uttagningslopp till E3-finalerna..


Gävletravet bjöd på ett smörgårdsbord av fina treåringar på söndagen med totalt sju uttagningslopp till E3-finalerna på Sundbyholmstravet i Eskilstuna 29 juni där det väntar en miljon kronor i förstapris.
Hingstar och valacker gjorde upp i tre försök där de fyra främsta gick till final.
Stoklassen bjöd på fyra försök där tre finalplatser stod på plats i varje.
Svante Båth är i stort sett alltid med i hetluften när det gäller E3 och han fick se tre hingstar från stallet kvala in. Global Adventure och Bythebook vann sina försök från ledningen medan stallkamraten Alien Kronos spurtade in som fyra i sitt försök.
Bythebook var imponerande startsnabb i sitt försök tillsammans med Erik Adielsson och publiken fick sedan se en härlig duell med favoriten Fort Knox utvändigt. En duell som Bythebook vann utan problem.
Bythebook fick dela segern i Svensk Uppfödningslöpning i fjol med Belker. Sten O Jansson-tränade Belker imponerade också i sitt kval som han ledde från start till mål med Torbjörn Jansson.

Flera banrekord
I stoklassen imponerade också vinnarna och Zolly vann sitt försök på banrekord för treåriga ston när hon noterades för 1.13,2/2140 meter autostart tillsammans med sin tränare Mattias Djuse.
Ett banrekord som dock blev kortlivat då Grande Diva Sisu vann loppet efter på 1.13,0 tillsammans med sin tränare Per Nordström.
Daniel Redéns Adward Kronos gav ett rejält intryck då hon vann sitt försök utvändigt om ledaren tillsammans med Örjan Kihlström.
Det fjärde och sista försöket dominerade finska Pekka Korpi från start till mål med Mascate Match.
I spårlottningen till finalen drog Örjan Kihlström vinstlotten och han tvekade aldrig när han valde innerspår för Adward Kronos.

Startlista
E3-final hingstar/valacker
2140 meter autostart
1) Belker (Sten O Jansson)
2) Bythebook (Svante Båth)
3) Global Adventure (Svante Båth)
4) Guzz Mearas (Johan Untersteiner)
5) Ubiquarian Face (Adrian Kolgjini)
6) Criterion (Fredrik Wallin)
7) Dontloosememate (Jim Oscarsson)
8) I’m A Keeper (Leif Witasp)
9) Fort Knox (Pasi Aikio)
10) Aetos Kronos (Jerry Riordan)
11) Zola Key (Björn Goop)
12) Alien Kronos (Svante Båth)
Förstapris: 1 miljon kronor

Startlista
E3-final ston
2140 meter autostart
1) Adward Kronos (Daniel Redén)
2) Grande Diva Sisu (Per Nordström)
3) Mascate Match (Pekka Korpi)
4) Global Anarchy (Joakim Lövgren)
5) Scarlet Hello (Jörgen Westholm)
6) Boxer Shrimp (Robert Bergh)
7) Ies Elisabet (Fredrik Wallin)
8) Global Amazone (Jörgen Westholm)
9) Zolly (Mattias Djuse)
10) Darling Godiva (Lars I Nilsson)
11) Visual Condition (Stefan Melander)
12) Dontlooseallmoney (Jim Oscarsson)
Förstapris: 1 miljon kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


När 48-oddsaren Learn By Heart tappade direkt från start var den inte många som trodde på den brittiske välstammade hingsten Learn B..


När 48-oddsaren Learn By Heart tappade direkt från start var den inte många som trodde på den brittiske välstammade hingsten Learn By Heart i årets upplaga av Stockholms Stora Pris.
Men Rafael De Oliveira smög fram sin häst invändigt och hittade ryggen på Swedish Dream som blixtstartade till front.
När sedan segerchecken på 700 000 skulle skrivas ut på upploppet så var det Learn By Heart som var starkast och han inte bara kopplade grepp på ledaren, han hade även mod att försvara sig mot King David och Christmas.
Den fyraårige hingsten tränas av Bent Olsen i Danmark.
- Han var helt otroligt bra i dag men visade att han är i kanonform. Han missar starten och vinner ändå, kommenterade Bent Olsen.
Learn By Heart är uppfödd av den brittiska drottningen Elisabeth II som har ett stort galoppintresse.
- Ägarinnan Lone Kaj-Nielsen ville ha en häst efter Frankel - och hon brukar få sin vilja igenom, sa Bent Olsen om det lyckade miljonköpet.

Favoritseger inledde V64-spelet
I Bloomers’ Vase (L) med 200 000 kronor till vinnaren blev det favoritseger Appelina och Jan-Erik Neuroth. Appelina var med bra från start och låg med i draget som femma-sexa. Det bet sedan bra när hon attackerade genom slutkurvan och hon kunde koppla segergreppet direkt in på upploppet
Wido Neuroth tränar vinnaren i V64-1.
Bobbie Killicks Minneslöpning (V64-2) gick till Sandtastic som var mycket stark i händerna på Josefin Landgren. Santastic var tidigt framme utvändigt ledaren Stureplan, kopplade greppet genom slutkurvan och försvarade sig sedan starkt hela upploppet ner. 100 000 kronor var segern värd. Bettina Andersen tränar segraren.

Holmquist skrällde
Dagens skräll kom i Jockeyklubbens 2000 Guineas (V64-3) där 50-oddsaren Arabianranta fångade in ledaren Yrroll i sista galoppsprången. I segersadeln satt Ulrika Holmquist som rider med stort självförtroende för dagen efter succén på Nationaldagen då hon vann hela fyra lopp.
Segern var värd 500 000 kronor och tränar vinnaren göt Annika Sjökvist.
Kort före mål föll jockeyn Martin Rodriguez av sin häst Cash och det såg otäckt ut från sidan. Martin Rodriguez kunde dock av egen maskin ta plats i ambulansen som snabbt var på plats och han var sedan snabbt tillbaka och red redan i loppet efter.

Imponerande i kraftfull stil
I Svenskt 1000 Guineas (V64-4) blev det en överlägsen favoritseger för Queen Rouge. När Oliver Wilson gav det treåriga stoet full anfallsorder 200 meter från mål så bara försvann hon ifrån sina jämnåriga systrar i imponerande kraftfull stil.
700 000 kronor var segern värd och tränar gör Marc Stott.
Det blev en överraskning i Zawawi Bro Park Vårsprint (L) (V64-5) där 23-oddsaren Captain America spurtade vassast tillsammans med Sandro De Paiva. Den nioårige valacken vann även denna löpningen 2017 och kunde nu kvittera ut 200 000 kronor. Tränar gör Annika Bye Hansen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Atlanta imponerar på andra sidan Atlanten, och stjärnstoet som i fjol vann Hambletonian mot hingstarna, är fortsatt obesegrad i år efter h..


Atlanta imponerar på andra sidan Atlanten, och stjärnstoet som i fjol vann Hambletonian mot hingstarna, är fortsatt obesegrad i år efter helgens segern i Ambro Flight på Woodbine Mohawk Park i Kanada.
Tillsammans med kusken Yannick Gingras segrade Atlanta på 1.08,6/1609 meter autostart – nytt kanadensiskt rekord. Tränar gör numera Ron Burke.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet...


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet.
Norrbottens Stora Pris med en miljon kronor var förstås huvudnumret och för fjärde året i rad vann Propulsion. I senaste starten var Daniel Redéns superstjärna fyra i Elitloppet och inte gick att känna igen. Nu var den åttaårige hingsten sig lik och när han samtidigt kom enkelt till ledningen var konkurrenterna med elitloppsfinalisterna Makethemark och Milliondollarrhyme i spetsen chanslösa.
- Det där blev inte som jag hade tänkt mig, så snällt lopp har han inte fått sedan… ja, jag vet inte hur länge sedan, sa Daniel Redén.
- Jag blev lite rörd, det var så mycket spekulationer innan, men han kändes lika fin som alltid.
Folk har tvivlat helt enkelt, men man tvivlar inte på Proppen. Han vet vad sitt jobb är, norsken och huvan kvar… då blir en tränare glad. Det är skitkul… det finns bara en Propp. Nu ska vi njuta och Proppen ska få fira och få mycket morötter, för det är han värd, fortsatte Solvallatränaren.
Örjan Kihlström var inte lika överraskad över att han kom till ledningen.
- Skönt för honom att få en lite lättare resa i dag. Hade ganska mycket sparat i dag. Det är fantastiskt häftigt, jag kände redan i den andra provstarten att det var riktig kick i han, förstod att han skulle göra ett riktigt bra lopp nu igen.
- Det går knappt att beskriva. När han har en dålig dag är han fyra i elitloppet, det säger allt om vilket fenomen det är, han är helt otrolig, sa Örjan Kihlström.
Hemmahoppet Makethemark knep andrapriset efter ett lopp utvändigt Propulsion, Muscle Hustle blev trea från rygg ledaren och Milliondollarrhyme fyra från tredje invändigt.

Mellby Club imponerade
Förutom Propulsion var kvällens kanske mest imponerande vinnare Mellby Club som lekte hem V75-3 över mäktiga tre kilometer tillsammans med Jorma Kontio.
Från start blev Mellby Club hängande i tredjespår men Jorma Kontio var bestämd och efter 600 meter satt ekipaget i ledningen, resten blev en uppvisning.
- Det här var hans bästa lopp i karriären. Han har hittat en växel till och vann med krafter kvar, sa Jorma Kontio.

Dubbelsegrare
I V75-1 bjöd stallkamraterna Quito Lane och Macelleria på en läcker upploppsduell där ledaren Quito Lane höll nosen först trots att han tappade spänsten till slut. Kusken Ove A Lindqvist visade rutin och stöttade vad som behövdes och tränaren Robert Bergh bakom Macelleria fick nöja sig med andrapriset.
- Det blev hårt i mål. Han började rulla lite 150 före mål så jag vågade inte driva utan fick sitta blixtstilla för att hålla han i trav. Jag fick lite torskfrossa, sa Ove A Lindqvist.
Ove A Lindqvist vann dubbelt inom V75-spelet och segrade även i kallblodsloppet med John Mogset-tränade Pave Faks. Ekipaget vann för övrigt V75 även förra året samma tävlingsdag på Bodentravet.
Ove A Lindqvist var offensiv och kontrollerade loppet från positionen utvändigt ledaren.
- Jag kände i värmningen att det var en annan häst än i fjol, starkare, sa Ove A Lindqvist.
Och lördagens dubbelseger kommenterade han så här:
- Jag kör ju bra hästar.
Robert Bergh hade också en mycket bra dags i kvällssolen och fick även en kuskseger då han blåste till ledningen med Nobel Amok i V75-5. Väl i spets svarade Åbytränaren för en perfekt tempobedömning och Nobel Amok vann knappt men säkert före Eder Bob och Bucks To Burn.
- Han flyger lågt den här, det är en härlig travare. Det är lite nerv i han men när det stämmer då är han jäkligt bra, kommenterade Robert Bergh.
Segertiden 1.12,3/2140 meter autostart.

Vann sjätte raka
I V75-2 såg det länge ut som att Erik Adielsson satt på leken med Lady Zappa i ledningen. Men den snabba öppningen från 20 meters tillägg satt i benen in på upploppet och istället spurtade Hope And Dreams bäst från dubbla tillägg efter att ha blivit serverad ett perfekt lopp i rygg på favoriten Millie Millionaire i tåget i tredjespår sista varvet.
Emila Leo satt i segersulkyn bakom Hope And Dreams som tränas av Oscar Berglund.
- Hon är helt fantastisk, hästen. Jag saknar ord, hon bara växer med uppgifterna. Jag är otroligt tacksam att ha en sådan häst i stallet, kommenterade Östersund-amatören.
Omgångens skräll kom i V75-6 då tappre favoriten Fleets Admiral blev snuvad i sista stegen av Littleredcorvette som tog sjätte raka segern när han vann till skrälloddset 20,52.
John Östman satt i segersulkyn och vinnaren tränas i Norge av amatören Trine Hansen.
Sju rätt på V75 gav 34 612 kronor. Sex rätt gav 244 kronor och fem rätt 27 kronor.
Utanför V75-spelet utmärkte sig Zephyr Kronos som vann ett försök i Norrlands Grand Prix för fyraåringar i läcker stil från spets tillsammans med Örjan Kihlström. Daniel Redén tränar löftet som vann på 1.12,9/2140 meter autostart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i ..


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i andraspår kopplade han enkelt grepp på ledande elitloppsfinalisten Next Direction och gick undan till överlägsen seger.
- Det är det bästa lopp han har gjort i sin karriär. Han fick en riktigt tuff resa men jag hade planerat att köra utvändigt om ledaren i en hel vecka, eftersom jag visste att vi hade små chanser att komma till ledningen och visste från förra gången jag var här att det är svårt att komma bakifrån. Sedan kunde jag knappt tro mina ögon när ingen kunde utmana till slut. Men i dag visade han vad han är gjord av. Han tog mig till vinnarcirkeln och jag är stolt över honom, sa Joakim Lövgren.
Loppets förstapris uppgick till strax över en miljon kronor och Racing Mange noterades för kilometertiden 1.11,7 över 2 100 meter med bilstart. Next Direction, som blixtrade till ledingen från spår åtta och varvade på raska 1.10,5, höll starkt till andraplatsen. Förhandsfavoriten Handsome Brad fick en fin resa i rygg på ledaren innan han kom ut bakom vinnaren i slutkurvan. Han hade emellertid inget att komma med över upploppet och fick nöja sig med tredjeplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-8 Bomba di Gazolina Bomba di Gazolina   [s 2] 2140/2 str
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-6 You'reoutofmylife You'reoutofmylife   [s 6] 2140/4 0 884
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-10 Puketorps Nisse Puketorps Nisse   [v 6] 1640/4 0 18.9g 650
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 6] 2640/2 0 18.7 914
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-3 Baggå Busen Baggå Busen   [v 8] 2180/15 2 17.3 444
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 5] 2140/5 str
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 3] 2140/9 0 19.5g 316
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-10 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 3] 2140/1 2 16.8 68
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-4 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 5] 2140/7 8 17.7 387
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 Bearimage Bearimage   [s 7] 2140/2 5 16.8 62
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-4 Dats Olivia Dats Olivia   [s 5] 2100/4 1 16.5 41
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-9 Mira Coolina Mira Coolina   [s 7] 2140/6 3 16.9 176
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-5 Diwianne Diwianne   [s 9] 2140/11 7 16.1 221
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-2 M.X.Nevertoolate M.X.Nevertoolate   [v 5] 2140/8 1 18.5 18
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-9 Leia Way Leia Way   [s 9] 2140/5 0 14.6 962
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-2 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 4] 2140/11 0 18.5 1282
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-6 Mogas Gallant Mogas Gallant   [v 7] 2160/12 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-4 Olzons Luring Olzons Luring   [s 7] 2640/15 0
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-2 A.S.A.Chanefax A.S.A.Chanefax   [s 6] 2160/12 0 18.2g 307
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Loke Memory Loke Memory   [s 7] 2140/3 2 17.6 598
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-5 Diwianne Diwianne   [s 9] 1640/4 2 15.0 135
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-2 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 3] 2160/15 1 18.3g 27
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-4 Leia Way Leia Way   [s 9] 1140/2 4 97
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-4 Turbo Spin Turbo Spin   [v 8] 1640/5 0 14.6g 1369
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-10 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/2 D 0 15.8 180
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-9 Bomba di Gazolina Bomba di Gazolina   [s 3] 1640/7 D 6 16.9 335
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-6 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/15 A 2 16.1 81
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-1 Papaspearlprincess Papaspearlprincess   [s 3] 2160/10 A 0 g 110
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-9 Jennie Lovecroft Jennie Lovecroft   [s 8] 2100/12 B 0 17.0 164
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-7 Ipiso Waahsa Goj Ipiso Waahsa Goj   [s 4] 2660/9 D 0 20.1 259
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/8 C str
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-11 Bright Pace Bright Pace   [s 5] 1640/2 A 3 14.1g 24
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-2 Cash You Cash You   [s 3] 2160/7 A 0 18.7g 80
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-8 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/12 C 0 16.1 187
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-10 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 4] 2140/5 A str
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-11 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/11 B str
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-6 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2160/10 B 7 17.0 403
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-9 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 8] 1640/5 C 0 14.0 121
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-10 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/2 C 7 17.7 147
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-6 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/9 B 1 16.2 18
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-5 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2140/7 D 7 16.8 195
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-7 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 1640/3 D 0 15.1 472
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-10 Diwianne Diwianne   [s 10] 2140/7 B str
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-9 Tamara Streamline Tamara Streamline   [s 7] 2160/13 B 0 g 333
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-8 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2140/8 C 7 15.1 454
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-5 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/9 D 7 17.5 784
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-3 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 8] 1640/6 C 3 12.8 220
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-6 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2160/15 B 2 16.6 247
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-11 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 4] 2140/1 B 5 16.9 25
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-8 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/6 D 5 17.2 577
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/8 A 1 16.5 39
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-1 Stjärn Olle Stjärn Olle   [v 11] 2140/9 D 0 18.9 352
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-7 Zillavinn Zillavinn   [s 5] 2160/8 C 4 16.4g 173
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-5 Diwianne Diwianne   [s 10] 1640/2 C 0 g 468
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-10 New Elegance New Elegance   [v 6] 2640/3 A 2 18.3 40
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-9 Tango Real Tango Real   [v 4] 1640/6 D 4 15.2g 236
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2160/9 A 4 16.3 41
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Step Noble Step Noble   [v 3] 2140/4 C str
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-6 Bear Glide Bear Glide   [s 6] 2160/12 C 1 15.5 218
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2160/9 A 2 15.7 25
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-1 Diwianne Diwianne   [s 10] 1640/2 D 0 14.6 628
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/4 C 0 g 581
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-7 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2160/12 A 5 15.9 409
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-6 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/2 D str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-1 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/9 B 2 18.0 82
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-9 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 4] 2140/3 D 0 18.1g 372
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-7 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/9 B 1 15.6 126
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-9 Larry Boy Larry Boy   [v 5] 2640/4 D 0 g 754
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-10 Diwianne Diwianne   [s 10] 1640/10 D 6 13.4 1004
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-9 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/4 D 0 18.0 175
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/9 D 0 17.8 819
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/9 D 0
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-3 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 1640/3 B 5 13.8 142
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2160/10 B 4 16.7 77
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-10 Olzons Luring Olzons Luring   [s 8] 2160/11 D 0 g 522
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-7 Diwianne Diwianne   [s 10] 2180/11 C 6 16.6 327
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-6 Celine K.S. Celine K.S.   [s 4] 2140/5 C 4 15.9 42
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-1 Larry Boy Larry Boy   [v 5] 1640/2 D 6 15.1g 161
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-4 Bright Pace Bright Pace   [s 5] 1640/5 A str
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-8 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2160/8 A 4 18.1 38
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-1 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/7 D 6 17.8 1452
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-12 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2140/9 C 0 18.1 1046
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-3 Decide Decide   [s 9] 2140/8 D 0 17.7 459
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-9 Bright Pace Bright Pace   [s 5] 1640/6 A 1 12.5 52
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-5 Olzons Luring Olzons Luring   [s 8] 2640/4 D 8 17.0 327
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-4 Västerbo Peak Västerbo Peak   [v 6] 2160/8 C 8 17.0 193
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-1 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 3] 2140/8 C 5 19.2 379
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-9 Lennart All Over Lennart All Over   [v 7] 2140/12 A 0 16.4 280
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-5 Bella Toscana Bella Toscana   [s 8] 1640/12 B 6 15.4 179
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-3 Party Hanover Party Hanover   [s 4] 2140/7 B 1 18.7 20
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-2 Valentina Doc Valentina Doc   [s 7] 1640/3 D str
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Arnes Strul Arnes Strul   [v 3] 2140/5 D 0 g 410
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-3 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2140/2 B 0 215
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-1 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/6 D 2 110
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-5 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2640/6 A 0 35
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-2 Arctic Rose Arctic Rose   [s 5] 2140/1 D 0 169
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-10 Lucas Laday Lucas Laday   [v 5] 1640/4 A 0 40
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-9 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 8] 1640/2 D 1 12.4 291
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-8 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2140/8 A 4 15.6 33
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-6 Lennart All Over Lennart All Over   [v 7] 3140/1 D 0 20.9g 1799
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-4 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 10] 2140/11 D 0 15.6 1423
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-1 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2140/3 C str
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-9 She Ra She Ra   [s 4] 2140/9 C 0 17.1 567
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-6 Olzons Luring Olzons Luring   [s 8] 2640/10 D 0 17.1 804
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-3 The Perfect One The Perfect One   [s 4] 2140/6 D 0 g 1398
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-10 Diwianne Diwianne   [s 10] 2140/3 D 0 20.7g 190
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2160/7 A 0 16.3g 133
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-8 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 6] 2140/3 D 2 16.4 610
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-5 Lennart All Over Lennart All Over   [v 7] 2640/4 C 0 17.3g 322
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-5 Explode Run Explode Run   [v 11] 2140/8 D str
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-4 Bottnas Ametist Bottnas Ametist   [s 6] 2140/4 B 0 19.8g 41
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-9 Clapton Clapton   [v 7] 2140/11 D 0 22.8g 491
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-8 By Far Thetoughest By Far Thetoughest   [s 6] 2140/12 C str
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-4 Lula Bermon Lula Bermon   [s 5] 2140/2 D 8 18.7 362
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-7 Agobra Hopkins Agobra Hopkins   [v 10] 2140/12 D 6 16.8 549
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-5 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 3] 2140/2 B 2 17.3 34
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-4 Decide Decide   [s 9] 2140/4 D 0 18.3 170
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-1 Celine K.S. Celine K.S.   [s 4] 2140/4 C 1 17.0 68
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-10 Diwianne Diwianne   [s 10] 2140/4 D 2 15.1 198
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-9 Baggå Busen Baggå Busen   [v 9] 2140/8 C 6 16.0 276
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-8 Noel Face Noel Face   [v 6] 2140/7 B 0 16.9 29
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-12 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/10 C str
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-6 Mr Dotsom Mr Dotsom   [v 7] 2140/12 C 0 16.0 353
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-5 Leia Way Leia Way   [s 10] 2660/8 D 0 16.6 682
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-11 Noel Face Noel Face   [v 6] 2140/12 C str
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-2 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2160/6 D 0 1618
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-9 Lucas Laday Lucas Laday   [v 5] 1640/8 C 6 15.2g 356
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-10 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/5 C 0 14.8 536
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-5 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/8 C str
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-2 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2140/10 C 3 18.6 44
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2160/14 D 0 23.8 389
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-1 Papaspearlprincess Papaspearlprincess   [s 3] 2140/3 C 0 g 415
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-2 Simb Curtis Simb Curtis   [v 4] 2140/10 B 0 g 199
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-5 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/7 B 0 15.7 187
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-7 Noel Face Noel Face   [v 6] 2140/12 D 5 15.2 368
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-6 Veloz Veloz   [v 12] 2180/4 D 0 522
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-4 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2140/9 D 8 16.4 646
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2160/9 A 1 15.7 43
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-3 Fjäll Humlan Fjäll Humlan   [s 7] 2180/15 D 2 29.5 665
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-1 Noel Face Noel Face   [v 6] 2180/12 B 4 17.4 173
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-1 Youseea Gazolina Youseea Gazolina   [v 3] 2140/3 B 0 g 252
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/6 C 1 16.1 20
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-1 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 1640/9 D 6 16.2 97
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-9 Veloz Veloz   [v 12] 1640/2 D 0 14.6 345
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-1 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 4] 2140/5 B 4 17.5 71
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-5 Nova All Over Nova All Over   [s 3] 2140/2 D 6 21.5 210
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-2 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 1640/5 C str
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-9 Veloz Veloz   [v 12] 2140/8 D 5 17.6 435
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-5 Leia Way Leia Way   [s 10] 1640/4 D 4 14.8 102
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-3 Baggå Busen Baggå Busen   [v 9] 2180/15 C 6 18.4 336
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 You'reoutofmylife You'reoutofmylife   [s 7] 2160/4 D 6 19.1 81
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-5 Orrlytoppen Orrlytoppen   [v 15] 2160/10 B 0 g 1057
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-1 Carmen Lill Carmen Lill   [s 4] 2140/6 C 0 g 124
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Loke Memory Loke Memory   [s 8] 2140/1 D 0 21.7g 881
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 7] 2160/8 D 0 16.5 855
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-3 Wiliam W. Wiliam W.   [h 7] 2140/2 D 0 19.3 612
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-4 Veloz Veloz   [v 12] 1640/9 D 0 14.6 242
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-3 You'reoutofmylife You'reoutofmylife   [s 7] 1640/5 D 3 15.4 192
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-2 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/5 B 2 17.6 29
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-8 Veloz Veloz   [v 12] 2140/10 D 3 16.3 470
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-6 Fairytale Tabac Fairytale Tabac   [s 7] 1640/2 D 0 g 366
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-1 Estelle Web Estelle Web   [s 4] 2140/2 B 1 19.1 33
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-9 Leia Way Leia Way   [s 10] 2140/3 D 0 15.9 750
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-8 Baggå Busen Baggå Busen   [v 9] 1640/12 D 0 15.2 1111
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-7 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 10] 2680/11 C 0 17.1 262
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-2 Lille Herr Tap Lille Herr Tap   [v 6] 2140/6 D 0 20.2g 217
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-10 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 9] 2180/15 A 0 17.8 251
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-8 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/12 A str
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-9 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2140/8 A str
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-7 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/5 D 0 17.8 474
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-10 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/1 D 0 15.9 610
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-4 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/8 B str
2017-12-01 2017-12-01 Romme-11 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/1 D 2 17.1 191
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-8 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2100/9 B 0 21.9g 222
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-7 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 1609/8 C 5 16.5 511
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-6 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2100/8 C 0 17.4g 157
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-4 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2100/5 B 7 15.9 67
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-1 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2100/15 A 6 16.8 35
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 Chris Carambole Chris Carambole   [h 4] 2140/4 D 0 g 190
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-10 Savanna Star Savanna Star   [s 4] 2140/1 D 2 18.0 126
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-4 Grevens Liam Grevens Liam   [v 9] 2180/8 B 5 35.4g 199
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-12 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2160/7 B 0 18.9 165
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-12 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/12 D 6 19.0g 1175
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-2 Saga Doc Saga Doc   [s 4] 2140/10 C str
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Hubby Star Hubby Star   [v 9] 2140/2 C str
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-4 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/10 C 6 17.8 75
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-2 Beata Knox Beata Knox   [s 6] 1640/4 B 1 15.8 82
2017-10-13 2017-10-13 Romme-11 Chicago Tuva Chicago Tuva   [s 6] 2140/4 D 6 19.0g 140
2017-10-13 2017-10-13 Romme-5 Saga Doc Saga Doc   [s 4] 2140/1 D 0 17.9g 192
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-8 John K. John K.   [v 4] 2160/13 D 5 16.7 371
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-7 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 2100/13 D str
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-10 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/11 D str
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-1 Saga Doc Saga Doc   [s 4] 2140/2 C 3 16.3 119
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/8 C 0 18.4g 332
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-12 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2160/10 A 7 14.6 63
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2660/10 C 0 15.3 435
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-11 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 1640/10 D 7 16.0g 505
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-3 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2140/9 D 0 15.5 1025
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-4 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 1609/1 B 0 19.4g 37
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/3 B 1 16.1 71
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-9 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2160/5 C str
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-7 Saga Doc Saga Doc   [s 4] 2160/11 A 1 16.9 20
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-5 John K. John K.   [v 4] 1640/1 C 3 15.0 155
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-6 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2140/8 A 1 16.8 14
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-4 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/3 D 7 16.6 84
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-7 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/8 D 6 15.0 128
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-6 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2140/8 B 0 22.1g 53
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/12 B str
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-8 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2140/11 C 0 g 91
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-4 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2160/13 B 4 14.8 432
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-1 Forrest Sting Forrest Sting   [v 4] 2140/8 D 0 19.6 234
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 2140/10 B 8 20.8g 51
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-2 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 1640/3 D 2 16.0 220
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Ghislaine Ghislaine   [s 5] 2160/13 D 8 17.6 255
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/7 B 2 15.8 103
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-2 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2140/4 C 2 16.4 126
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-7 Rite Chance Rite Chance   [v 5] 2140/10 D 0 g 884
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-6 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/3 D 0 16.4 449
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-5 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/11 C 0 g 107
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-1 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 1640/9 D 6 13.2 533
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-5 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2140/5 D 1 18.7 123
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-4 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2160/15 B 8 16.8 463
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-5 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2140/2 D 0 16.1 450
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-1 Rite Chance Rite Chance   [v 5] 2160/5 C 0 17.6 147
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-1 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 3] 2140/8 D 0 22.7g 405
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-1 Alsace In Alsace In   [v 8] 2140/4 B str
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-9 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/5 D 3 15.6 215
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-4 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/11 B 0 16.3g 90
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-3 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 1640/6 D 7 13.5 239
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-11 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/11 B 0 17.6g 137
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-3 Elva Scoop Elva Scoop   [s 3] 2160/10 B 8 18.5 645
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-2 Rite Chance Rite Chance   [v 5] 2640/11 D 4 18.0 398
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-10 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2100/11 C 8 15.8 178
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-10 Sundbo Korall Sundbo Korall   [v 6] 1640/1 B 0 24.0g 53
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 2140/12 D 0 20.9 572
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-6 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2140/1 C 0 g 119
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/8 B 6 17.5 79
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-9 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 8] 2140/5 D 0 16.6 351
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-7 Bright Pace Bright Pace   [s 6] 1640/3 A 0 g 27
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-5 Drottning Pace Drottning Pace   [s 4] 2160/10 B 7 20.2g 437
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-4 Adams Pace Adams Pace   [v 7] 1640/1 D 7 12.9 460
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-3 Uncle Frank Uncle Frank   [v 5] 1640/2 D 0 17.9g 533
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-3 Triton Sisa Triton Sisa   [v 7] 1640/5 D 0 g 337
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-8 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 7] 2100/3 D 0 17.5 1270
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2100/8 B 1 14.3 51
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-11 Zilence Zilence   [s 5] 2160/11 C 0 19.6g 352
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-5 Kensington Glide Kensington Glide   [v 7] 1640/8 C 0 18.6 1927
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-2 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/2 C 7 17.6 192
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-11 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/8 C 3 15.6 39
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-6 Hot Brew Hot Brew   [s 9] 2140/5 D 7 17.2 627
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-11 What a Moment What a Moment   [s 5] 1640/11 D 2 14.8 195
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-9 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/7 D 1 16.5 230
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-4 Larry Boy Larry Boy   [v 6] 2140/4 D str
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-11 Hot Brew Hot Brew   [s 9] 2640/14 D 0 17.8 266
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-9 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/2 C 2 14.4 46
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-3 Isla de Pinos Isla de Pinos   [h 3] 2140/6 C 0 20.6g 424
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-1 Elva Scoop Elva Scoop   [s 3] 2140/3 C 0 g 513
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-4 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 2140/5 D 8 16.0 875
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-3 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 1640/10 B 3 14.5 59
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-9 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 2100/5 D 0 17.2 231
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-1 Elva Scoop Elva Scoop   [s 3] 2140/9 B 3 18.3 482
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-2 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/6 B 3 14.8 44
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-1 Elva Scoop Elva Scoop   [s 3] 2140/10 C 0 18.6 341
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-3 C.R.Nobless C.R.Nobless   [s 4] 2140/4 D 7 16.5 523
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-1 Tamara Streamline Tamara Streamline   [s 8] 2160/8 D 0 g 724
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-4 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 1640/8 A 2 13.8 38
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-9 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/11 D 0 18.2g 1420
2017-03-30 2017-03-30 Örebro-4 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 5] 2160/11 C 0 g 289
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Zilence Zilence   [s 5] 2140/1 D 3 16.0 76
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-2 Isla de Pinos Isla de Pinos   [h 3] 2140/5 D 0 17.0 531
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-6 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/6 A 0 15.9g 57
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-7 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 5] 2100/2 B 5 16.9 131
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-7 Electric Image* Electric Image*   [s 6] 2140/7 C 4 16.8 209
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-1 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 2160/11 C str
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-4 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 1640/7 C 0 16.1 179
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/8 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-4 Suneca Suneca   [s 10] 2100/3 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-1 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 2100/3 C 6 18.0 85
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-4 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 5] 1640/4 A 5 15.9 74
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-3 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 1640/1 D 0 15.7 118
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-2 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/7 B 2 16.8 55
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-1 Quantum Tara Quantum Tara   [s 5] 2140/12 C 0 21.0 876
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-5 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2140/3 C 4 78
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-3 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/10 D 2 14.7 618
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-4 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2660/10 C 0 17.5 101
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-1 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 1640/5 D 1 15.2 124
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2140/1 B 3 15.4 110
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-6 Waffel Waffel   [v 6] 2140/2 D str
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-3 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/4 D 2 16.5 291
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2160/14 D 1 18.4 345
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-9 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2140/8 C 1 16.0 207
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-2 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 6] 2140/2 D 0 17.8 648
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2640/5 C 0 16.7 321
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-9 M.X.Nevertoolate M.X.Nevertoolate   [v 7] 2140/4 D 0 17.9 496
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-8 Golden Circle Golden Circle   [s 4] 2140/12 D str
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-5 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2140/8 C 5 18.4g 144
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-4 Ybergue Ybergue   [s 6] 2140/7 B 0 18.8g 322
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 1640/10 C 5 14.6 38
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 5] 2140/14 C str
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-10 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 5] 2140/1 D 6 19.3g 387
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-9 Arctic Rose Arctic Rose   [s 6] 2140/11 C str
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-1 Indra Madrik Indra Madrik   [s 6] 2140/3 D str
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-6 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 5] 2140/3 A 6 19.2 52
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-1 Emmylou Love Emmylou Love   [s 4] 2140/11 B 5 19.0 662
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-5 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 4] 2140/3 D 0 g 655
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-3 Golden Circle Golden Circle   [s 4] 2140/4 C 0 18.6g 606
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-3 Spike Gwin Spike Gwin   [v 6] 1640/11 B 3 16.0 175
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-1 Mandy Laday Mandy Laday   [s 4] 2140/7 C 3 20.0g 91
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-9 Lajos Cella Lajos Cella   [s 7] 1640/7 C 4 14.1 364
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-8 Estelle Web Estelle Web   [s 5] 2140/8 B 2 15.6 68
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-4 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2140/6 A 6 16.4 118
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-1 Eni Med Eni Med   [v 8] 2140/5 D 0 19.8 386
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-3 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/6 C str
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-6 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/8 B str
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2640/2 D 6 17.2 144
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-7 Lappnilsjenta A.M. Lappnilsjenta A.M.   [s 6] 2160/13 D 0 g 607
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-9 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2140/8 A 2 18.1 29
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-1 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2140/6 C 0 17.4 327
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-6 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/5 B str
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-7 Lappnilsjenta A.M. Lappnilsjenta A.M.   [s 6] 2160/13 D 0 g 423
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-3 Seven Jersey Seven Jersey   [v 9] 1640/7 D 0 14.9 775
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2640/14 A 4 17.6 148
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-6 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/2 C 7 19.1g 87
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-8 Zakarov Zakarov   [v 7] 2160/12 A 8 20.0 267
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-4 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 1640/5 C 0 16.2 435
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-9 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2140/5 D 4 17.6 444
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-1 Tip Jar Tip Jar   [v 5] 2140/5 B 1 16.0 28
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-4 Dante Band Dante Band   [v 9] 2140/9 D 7 16.1 343
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-5 Malin Rigas Malin Rigas   [s 5] 2140/4 D 6 19.4 69
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-9 Lennart Viking Lennart Viking   [v 8] 1640/6 D 2 28.6 64
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-2 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 1640/9 D 3 14.6 490
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-4 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/9 D str
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-3 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/9 C 3 17.0 50
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-5 Manfred Viking Manfred Viking   [v 7] 2180/11 C 0 g 145
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Tip Jar Tip Jar   [v 5] 2140/4 B 2 16.1 120
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-10 Cartman Cartman   [v 9] 2140/12 A 3 18.3 131
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-1 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2140/5 A 0 g 17
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-3 Lennart Viking Lennart Viking   [v 8] 1640/8 D 7 28.8 333
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2140/3 A 1 15.5 57
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-5 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/12 D 0 15.4 757
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-4 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2160/11 C 0 17.1 548
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-2 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2160/9 A 5 16.3 47
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-7 Manfred Viking Manfred Viking   [v 7] 2660/5 D 6 29.5 184
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-8 Random Shot Random Shot   [v 8] 1660/11 C 0 14.3 185
2018-09-24 2018-09-24 Bollnäs-4 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 1640/3 C 0 15.9g 117
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/5 B 0
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-6 Random Shot Random Shot   [v 8] 1640/4 D 6 14.6 763
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-7 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2160/11 B 0 16.1 99
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-9 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 1660/5 B 2 14.8 38
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-8 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2640/1 D 5 17.7 617
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-2 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/3 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-4 Christian Palema Christian Palema   [v 7] 2140/2 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-5 Emmet Emmet   [v 4] 1660/14 C 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-2 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2160/13 C 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-12 Rado K. Rado K.   [v 11] 2140/11 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-11 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2140/1 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-1 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/7 C 0 24.1g 611
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-4 Kicking Viking Kicking Viking   [v 6] 2160/12 C 0 18.1 75
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-8 Disobey Am Disobey Am   [s 5] 2660/13 B 3 15.5 50
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-8 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2160/12 A 0 g 138
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-2 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/6 D 0 17.9 165
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-3 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 1640/5 D 0 15.1 43
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-8 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 1640/2 C 6 16.2 52
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-1 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2160/7 D 2 17.6 241
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-2 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 4] 2160/12 D 5 18.8 917
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-4 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/1 D 4 18.0 260
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-6 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2640/6 D 0 16.9 294
2018-08-08 2018-08-08 Boden-8 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/10 D 0 15.5 134
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-1 Malin Rigas Malin Rigas   [s 5] 2140/6 D 5 18.6 138
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-6 Rado K. Rado K.   [v 11] 2160/9 C 2 30.2 194
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-6 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/10 C 7 16.4 540
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-7 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2140/6 A 6 15.1 91
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-8 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/4 D 6 16.9 310
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-11 Random Shot Random Shot   [v 8] 2180/11 B 3 16.3 215
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-8 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/5 D 2 15.3 81
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-1 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/1 C 7 20.2 22
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-5 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/9 C 3 17.6 22
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-7 Random Shot Random Shot   [v 8] 2140/12 C 8 15.9 106
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-10 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2140/4 C 2 17.8 142
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-11 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/5 A 5 16.8g 37
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-2 Quickstep Quickstep   [s 9] 2140/4 C 0 16.3 1027
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-2 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 1640/8 D 7 14.1 202
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-10 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/5 B 3 18.6 44
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-1 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2140/10 B 3 14.1 207
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-3 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 1640/9 C 0 15.7g 230
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-5 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 3] 2140/6 D 0 18.9 110
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-1 Quickstep Quickstep   [s 9] 2140/7 C 0 g 463
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2140/9 B 7 16.3 160
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-8 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 2140/3 B 0 19.1 231
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-10 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/12 A 3 16.3 31
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-3 Dante Band Dante Band   [v 9] 2140/6 D 0 15.3 760
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-11 Sallys Euphoria Sallys Euphoria   [s 4] 2160/7 D 0 g 209
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-5 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/9 C 0 17.9g 129
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-3 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 7] 2660/13 D str
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-7 Dante Band Dante Band   [v 9] 2140/5 D 6 15.7 782
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-9 Sallys Euphoria Sallys Euphoria   [s 4] 2160/12 C 0 20.0 84
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-3 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2160/15 C str
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-2 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 4] 1640/4 B 5 16.3 47
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-3 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2160/11 A 3 15.1 253
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-2 Quickstep Quickstep   [s 9] 1640/3 C 0 16.8 141
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-4 Lome Lykt Lome Lykt   [h 10] 2140/1 C 3 26.0 92
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-8 Kung Triton Kung Triton   [v 6] 2140/6 C 4 18.3 123
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-4 Aristocat Boko Aristocat Boko   [v 11] 2140/8 B 6 17.0 220
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-7 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/8 B 1 15.9 26
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-10 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/10 A 2 15.7 26
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-2 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2160/10 B 4 15.0 116
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-9 Quickstep Quickstep   [s 9] 1660/4 C 1 15.4 87
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-3 Spik Spik   [h 10] 2160/7 B 0 31.6g 280
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-5 Lome Lykt Lome Lykt   [h 10] 2160/7 D 8 26.3 522
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-3 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2160/12 C 5 16.4 520
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-5 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/9 A 4 15.7 119
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-9 Dante Band Dante Band   [v 9] 1660/10 D 7 14.4 279
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-2 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2660/5 A 1 16.1 68
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-5 Spik Spik   [h 10] 2180/10 B 0 g 267
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-6 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2160/13 B 0 16.3 292
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-2 Quickstep Quickstep   [s 9] 2140/4 B 2 17.2 114
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-3 Lome Fix Lome Fix   [v 8] 1640/1 B 0 34.3 20
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-4 Dante Band Dante Band   [v 9] 2160/10 D 4 16.6 234
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-3 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/8 C 0 18.1g 256
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-5 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2640/1 A 6 18.4 62
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-11 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/9 C 6 16.0 489
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-9 Spik Spik   [h 10] 2160/7 B 6 28.5 1484
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-9 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/15 A str
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-4 Spik Spik   [h 10] 1660/10 A 2 29.2 68
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-3 Spik Spik   [h 10] 2140/4 C 0 31.7 495
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-5 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/10 C 0 16.3 885
2018-02-20 2018-02-20 Umeå-4 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2160/13 B 6 17.9 150
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-4 Estelle Web Estelle Web   [s 6] 2140/2 A 0 g 122
2018-02-14 2018-02-14 Bergsåker-5 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2660/5 A 0 17.6 83
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-7 Arctic Rose Arctic Rose   [s 7] 2140/12 A str
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-7 Spik Spik   [h 10] 2140/7 C 0 32.7 585
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-3 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/1 C 1 20.4 27
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-3 Arctic Rose Arctic Rose   [s 7] 2140/8 B 4 17.3 291
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-2 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 6] 2140/4 B 0 g 203
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 6] 2140/13 A 5 18.8 57
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-5 Lappnilsjenta A.M. Lappnilsjenta A.M.   [s 7] 2160/6 D 0 g 728
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-9 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2160/13 B 6 16.9 805
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-2 Bottnas Duchess Bottnas Duchess   [s 6] 2140/2 C str
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-3 Eni Med Eni Med   [v 9] 2140/12 D 5 20.7 860
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-8 Eldtjejen Eldtjejen   [s 7] 2140/3 D 0 33.8g 648
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-9 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 2140/1 C 0 g 336
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-5 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2140/13 B 0 g 550
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-8 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 7] 2140/11 D 0 15.8 706
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-10 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 5] 2140/2 D 0 g 379
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-2 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 1660/12 B 0 15.9 534
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-2 Rado K. Rado K.   [v 12] 2160/7 C 0 30.7 595
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-6 Emmet Emmet   [v 5] 2140/1 D str
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-7 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 9] 2140/7 C 2 17.9 483
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-9 Lajsa Lajsa   [s 5] 1640/2 A 8 24.4g 41
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-2 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2160/6 B 1 17.7 40
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-8 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 2160/10 A 5 19.9 633
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-1 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 1640/3 D 4 16.3 236
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-2 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2180/13 B 0 33.4 660
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-6 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 9] 2140/2 C 0 g 450
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-4 Lennart Viking Lennart Viking   [v 9] 1640/9 C 0 29.1 812
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-5 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2160/15 A 0 16.7 654
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-9 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 4] 2140/2 D 3 16.4 71
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-4 Lennart Viking Lennart Viking   [v 9] 2160/5 D 0 28.2 413
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-2 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2160/11 D 0 18.1g 1153
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-3 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 3180/15 D 7 17.1 1286
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-1 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2140/3 B 3 17.9 87
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-2 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 4] 2140/2 D 2 18.6 94
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-3 Lennart Viking Lennart Viking   [v 9] 1660/13 D 5 28.9 314
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-9 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/1 D 0 g 138
2019-04-04 2019-04-04 Östersund-2 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 5] 2140/6 C 0 19.8g 302
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-6 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2640/5 C 4 17.4 153
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-8 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 5] 2660/7 B 0 21.5g 725
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-9 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/7 D 5 16.6 361
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-1 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 4] 2140/11 A 3 18.2 62
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-7 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2140/12 C 0 17.6 823
2019-03-13 2019-03-13 Bergsåker-3 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2160/13 C 0 18.3 223
2019-02-27 2019-02-27 Bergsåker-5 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 6] 2140/1 D 0 18.2 348
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-5 Zakarov Zakarov   [v 8] 2160/9 C 6 17.9 470
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-7 Kicking Viking Kicking Viking   [v 7] 2140/9 D 6 16.3 168
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-5 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 2140/6 D 0 19.8 270
2019-02-06 2019-02-06 Bergsåker-2 Zakarov Zakarov   [v 8] 2140/7 C 0 17.9 944
2019-02-06 2019-02-06 Bergsåker-5 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2140/1 D 3 17.0 172
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-1 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 2160/4 D 0 18.8 847
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-5 Merlo Avenue Merlo Avenue   [s 6] 2140/2 D 3 17.1 917
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-3 Oki Hörsta Oki Hörsta   [v 4] 2140/2 B 0 g 90
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-5 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 1640/6 D 0 17.4 457
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-9 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 2140/14 D 0 19.8 925
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 U.Bergs Tracy U.Bergs Tracy   [s 5] 2140/4 D 3 18.2 38
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-4 Cobbys Celeb Cobbys Celeb   [v 7] 2640/2 C 0 18.5 52
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-6 Epicus Epicus   [v 7] 2160/5 A 6 18.2 163
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-9 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 7] 2140/6 B strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se