Peter Zadel V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Peter Zadel. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Peter Zadel har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-2 Goodhands Ray Goodhands Ray   [v 11] 2140/10 D

Nyheter för travkusk Peter Zadel


Hollandsfödde Giant Shadow är obesegrad hos Björn Goop sedan hästen kom till Sverige i somras. Med lördagens seger inräknad har de..


Hollandsfödde Giant Shadow är obesegrad hos Björn Goop sedan hästen kom till Sverige i somras. Med lördagens seger inräknad har det blivit sju triumfer hos Goop och totalt 21 vinster på 24 starter i karriären.
I de två senaste loppen har det blivit segrar på V75 för den sexårige valacken, båda med Carl Johan Jepson i sulkyn.
Goop hade dragit på sig en avstängning inför lördagens tävlingar på Jägersro. I sitt tipsprogram Björnkollen meddelade tränaren att kollegan på Färjestad hade toppchans med Giant Shadow och spikade ekipaget i sitt V75-förslag.
- Allt jag behöver tänka på är att inte göra några misstag som kusk, för han är bra den här, replikerade Carl Johan Jepson.
Giant Shadow kördes på säkerhet från start och forcerades till ledningen efter 700 meter. Carl Johan Jepson tilläts sedan köra sakta en god bit mitt i loppet och sexåringen var aldrig i närhet av förlust. Lördagens största favorit spelad på 72 procent på V75.
Jepson har kanske fått köra hästen för sista gången. Björn Goop lär ogärna släppa den här guldklimpen ifrån sig fortsättningsvis.
- Det är ingen slump att han har vunnit så många lopp som han har gjort för det är en klasshäst helt enkelt. Jag kände redan direkt när jag värmde honom i förra starten vilken bra häst det handlar om. När jag tittade på klockan hade det gått mycket fortare än jag trodde, och det är vanligt med de här topphästarna, sa en glad segerkusk.

Jätteskräll i Müllers
För andra lördagen i följd vankades det jackpot på V75, nu med potentiella 51 miljoner kronor till en ensam vinnare med sju rätt.
86 system klarade av att hitta alla vinnarna och belönades med 598 051 kronor enbart för sju rätt.
Omgångens bomb på Jägersro briserade i huvudloppet C.L.Müllers Memorial.
Ulf Ohlsson körde Magnus Dahléns Velvet Gio som kunde vinna från positionen utvändigt ledaren i sin debut i gulddivisionen. En skräll spelad på strax under en procent av kupongerna på V75.
- Det är klart att jag är överraskad. Hästen är fin men att han skulle kunna vinna så här trodde jag inte, sa Ulf Ohlsson efter segern värd 400 000 kronor.
Det kördes frisk loppet igenom. Inledningsvis kubbades Racing Mange och Joakim Lövgren med Wilhelm Paal bakom Ringostarr Treb i en öppning där första 500 meterna passerades efter 1.06,9.
Paal släppte sedan när Lutfi Kolgjini tog chansen med Rajesh Face 1400 meter från mål och blev till slut trea med Ringostarr Treb i hästens första start sedan i augusti.
Segertiden för Velvet Gio skrevs till 1.12,3 över 2640 meter auto.

”Lite som en diesel”
Adrian Kolgjini hamnade lite på vingel med favoriten Dominic Wibb i klass II men kunde köra sig till ledningen efter 700 meter.
Treåringen har startat karriären mycket gediget och var värst den här gången också. Fireman Am var tapper utvändigt och såg ut att kunna bli närgången men Dominic Wibb borrade ner sig och släppte ingen in på livet.
- Jag blev lite irriterad på mig själv att jag tog upp honom i första sväng. Han kan vara lite trögstartad. Men sedan är han lite som en diesel när han fått upp farten och släpper ingen förbi sig. Nu blir det blir en final och efter det är det bara vinterträning som gäller. Med lite vinterträning i sig tror vi att vi har en kanon nästa år, sa Adrian Kolgjini.

Tapper prinsessa
Dagens prestation i det lilla formatet svarade femåriga stoet Princess S.W. för. I loppet vikt för lärlingar vräkte sig Peter Untersteiner-tränade Princess S.W. i väg från elftespåret bakom bilen. Körande Peter Zadel hade inga planer på att köra i ledningen men menade efteråt att han inte hade inte så mycket att säga till om.
Princess S.W. dundrade till ledningen efter 400 meter och var urtapper när hon stegade undan i sjunde segern i karriärens tolfte start. Segertiden 1.13,3 över 2140 meter.
- Det var min första V75-seger så det här är en stor dag, sa 35-årige Peter Zadel, lärling i Peter Untersteiners stall.
Johan Untersteiner vann silverdivisionen hur enkelt som helst med Niky Flax från positionen utvändigt ledaren. Sexåringen vann ett lopp i bronsdivisionen i augusti och blir stadigt bättre.
Joakim Lövgren gav Staro Leonardo ett vilsamt lopp i Oktoberstayern över tre kilometer och hästen kunde ta årets femte triumf efter en avvaktande resa i andraparet utvändigt.
Tiden 1.13,9 över 3180 meter imponerar.
Thomas Uhrberg vann den avslutande bronsdivisionen med Cobbys Olifant efter att ha dragit tåget först i tredjespår med början 600 meter från mål.
Utdelningen för sju rätt på V75 sköt upp i 589 051 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Ledningen såg länge ut att vara segerreceptet i lärlingsloppet V86-3 där Peter Zadel såg it att ha full kontroll bakom Call It Magic...


Ledningen såg länge ut att vara segerreceptet i lärlingsloppet V86-3 där Peter Zadel såg it att ha full kontroll bakom Call It Magic. Men så fick 15-årige kusktalangen Gustav Johansson plötsligt fart på 18-oddsaren Stephanie Divine från rygg ledaren samtidigt som ledaren tappade travet.
Målfotot visade att Stephanie Divine fick nosen först och det var första segern för det femåriga stoet i 15:e starten. Tränar vinnaren gör Marcus Lindgren.
Det var hårt i mål och segerkusken var inte säker om han hann fram.
- Nej det är svårt, jag har mycket grus i ögonen och jag har inte heller den rutinen, så jag vet inte, sa Gustav Johansson.
När beskedet kom och segern var klar var det förstås en glad segerkusk som kunde räkna in karriärens tredje seger på 13 lopp.
- Det var riktigt roligt. Jag tyckte vi fick ett perfekt lopp i dag. Jag vet inte var de andra tog vägen.
Framtiden?
- Jag får gå klart skolan först, men jag vill köra så mycket som möjligt och få mer rutin. Det är kul att få dela detta och göra detta tillsammans med min pappa, sa Gustav Johansson som är son till framgångsrike amatörkusken Håkan B Johansson och trav i blodet även genom morfar, legendariske Halmstad-tränaren Lars G Edvinsson.

Få hästar - men kvalité
Endast sex hästar fanns med bakom bilen i V86-1, men det var kvalité och trion Smokin Joe, Devil Sound och Hurricane River bjöd publiken på Jägersro på ett rafflande upplopp där den sistnämnde drog längsta strået trots att han fick gå utvändigt ledaren sista varvet. Christoffer Eriksson förivrade inte sig utvändigt om Smokin Joe och Ola Samuelsson-tränade Hurricane River imponerade, som inte bara slog klorna i ledaren utan även kunde hålla undan för Devil Sound från rygg ledaren.
Erik Adielsson körde resolute till ledningen i V86-2 och från spets kunde Bottnas Easy Cash räkna in första årssegern. Svante Båth tränar vinnaren.

Största favoriten vann
Vinnarhålet kallas positionen på rygg ledaren och gjorde skäl för namnet i V86-4 där Ile Saint Louis fick fritt på upploppet och slog klorna i ledaren Cobourg Hanover sista biten in mot mål. Jorma Kontio satt i segersulkyn och vinnaren tränas av Timo Nurmos.
Staro Leonardo var dagens största favorit på V86-spelet och tillsammans med Joakim Lövgren blev det en säker seger i V86-5 över dryga tre kilometer.
Efter en resa i rygg ledaren där hästarna var uppradade på innerspåret klev Staro Leonardo ut utvändigt ledaren och kopplade ett grepp i andraspår 600 kvar, 400 kvar övertog han ledningen och höll den utan problem hela vägen hem.
- Han gjorde ett bra derbykval i fjol och sedan har han mest bara gjort bra lopp. Han är numera en vuxen häst, sa Joakim Lövgren.

Dubbelt Ohlsson
En betrodd häst som också motsvarade spelarnas förtroende var Upstream avgjorde lätt över upploppet tillsammans med Ulf Ohlsson. Tränar gör Östersund-amatören Oscar Berglund som varje år visar upp en imponerande segerprocent för stallet. Segern var årets tredje på tolv starter.
Ulf Ohlsson blev dubbelsegrare då han även spurtade hem V86-8 med Reijo Liljendahl-tränade La Camilla Pellini som svarade för en gedigen årsdebut. Från sjunde utvändigt följde La Camilla Pellini med som tredje häst i tredjespår på bortre långsidan och sedan avgjorde hon enkelt efter egen attack i fjärdespår 300 kvar.
I V86-7 fick Thomas Uhrberg lucka från tredje invändigt på upploppet och Youngblood Pellini tackade för en fin resa genom att enkelt spurta till en säker skrällvinst.
Åtta rätt på V86 gav 678 958 kronor. Sju rätt gav 2 994 kronor och sex rätt 174 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Peter Untersteiner är landets segerrikaste tränare i Sverige 2018 och till och med 1 november har stallets hästar segerdefilerat 201 gånger..


Peter Untersteiner är landets segerrikaste tränare i Sverige 2018 och till och med 1 november har stallets hästar segerdefilerat 201 gånger. Segerprocenten ligger på 19,3.
Totalt har stallets hästar travat in drygt 26,7 miljoner kronor.
Som kusk ligger Peter Untersteiner sexa, både när det gäller antal segrar och i penningligan, med 163 segrar och drygt 20,8 miljoner kronor inkört.
Inför söndagens GS75 på hemmaplan har Peter Untersteiner sju hästar från egna stallet till start och han kör fem av dem själv.
Så här säger Halmstadtränaren om chanserna:
- 2 Call It Magic (GS75-1) har inte visat något av värde på sistone och jag får ligga lågt tills hon bevisat motsatsen.
- 3 Blanche (GS75-3) har nyttig form och fick ett bra läge. Om banan blir bra tar jag av alla skorna. Det blir jänkarvagn oavsett bana.
- 1 Bellflower Wine (GS75-4) går bra i varenda start och vann senaste loppet på Halmstad. Peter Ingves tyckte att hon gick helt okej i skymundan på Solvalla senast. Barfota runt om för första gången känns intressant.
- 4 Global Tendency (GS75-5) var ute i ett lärlingslopp på V75 och Henriette Larsen tyckte att hon kändes bra. Med rätt lopp kan hon vara med där framme.

Två i lärlingsloppet
GS75 är ett lärlingslopp och Klas Olsson och Peter Zadel får chansen att visa upp sig för en större publik.
- 2 Lucky Babe (GS75-6) går bra för dagen och tränar fint. Hon fick ett bra spår och vinner lopp när som helst, säger Peter Untersteiner.
- 10 Bo Kenneth (GS75-6) hänger mest med för dagen och har inte det där lilla extra just nu. Vi får inrikta oss på att plocka pengar.
Av stallets sju starthästar inom GS75-spelet har Peter Untersteiner kanske sparat det bästa till sist. Enligt statistiken, seger i nästan var femte start för stallet, ska det bli åtminstone en seger på söndagen.
- 3 Masterglide (GS75-7) känns bra i jobben och fick ett intressant spår. Förhoppningsvis kommer vi till ledningen och då står vi emot länge. Målet är att köra barfota runt om och Masterglide är min bästa chans inom GS75.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Veijo Heiskanen presenterade Mr Lindy i ett bländande skick när han årsdebuterade på ett blåsigt Jägersro på onsdagskv&au..


Veijo Heiskanen presenterade Mr Lindy i ett bländande skick när han årsdebuterade på ett blåsigt Jägersro på onsdagskvällen. Hästen svarade enkelt upp innerspåret från start men utifrån laddade Kevin Oscarsson för allt vad tygen höll med Rajah Press och när klockan visade 1.07,5 de första 500 meterna var det upplagt för favoriten Falk On Hill i andra par utvändigt. Men den senare gick bet på att ta sig förbi ledaren som bara sträckte på sig över upploppet och vann säkert.
- Det här var riktigt bra. Han hade tränat bra och jag trodde att han skulle göra ett bra lopp, men det här var lite bättre än jag trodde, sa Veijo Heiskanen.
Mr Lindy passerade i och med segern en miljon kronor insprunget och hans tränare har siktet inställt på elitloppshelgen på Solvalla sista helgen i maj.
- Vi siktar på Sweden Cup, så vi får hoppas att han håller sig frisk och fräsch och kan tävla kontinuerligt.

Styrkedemonstration av Lindas’ Girl
V86 delades mellan Jägersro och Solvalla och på huvudstadsbanan stod Lena Norin-tränade Linda’s Girl för kvällens mäktigaste prestation. Hon fick tåga 800 meter i tredjespår innan hon nådde positionen utvändigt om ledaren och därifrån krossade hon motståndet med Oskar Kylin-Blom i vagnen.

Untersteiner fattade ingenting
Tour Knight visade en ny egenskap när hon blixtrade till ledningen i den inledande V86-avdelningen på Jägersro. Där pinnade hon sedan på i tufft tempo och trots att hon var ordentligt trött in på upploppet kämpade hon sig först över mållinjen.
- Jag är väldigt överraskad för hon var sig inte lik. Så här startsnabb och på alerten har hon aldrig varit så en pollett måste ha ramlat ner. Men så är det med hästar, ibland kan de ta ett kliv utan att man fattar någonting, sa hästens tränare och kusk Peter Untersteiner, som räknade in ytterligare en V86-seger till stallet när Peter Zadel satte dit Kaiser Håleryd i lärlingsloppet.
- Han var mycket bättre i dag jämfört med senast. Det var lite tufft att flytta ut honom från andra- till fjärdespår men han skötte det bra och levererade en väldigt stark sista tvåhundring, sa Zadel.
Tvåa i loppet var Fontaine Brodde och Henriette Larsen. Även hon lärling hos Peter Untersteiner.
- Vi körde hit tillsammans och ingick ett vad, att den av oss som var sist i mål skulle köra hem, så 50 kvar sa jag, ”sorry Henriette, du kör bilen”, berättade Zadel glatt.

Bellino B. visade rätta gnistan
En annan häst som visade nya takter var på Jägersro var Conrad Lugauers Bellino B. I Vårstayern över tre varv gav han prov på härlig moral när han efter ett tungt lopp kämpade till sig segern.
- I dag krigade han mycket bättre än vad vi känner honom. Han har ofta gett upp sista biten men i dag fullföljde han galant och han kanske är på väg att bli en krigare, sa kusken Marc Elias.

Exploderade när ”norsken” drogs
Roger Walmann lät uppåt på Odessa Celeber inför kvällens start hemma på Solvalla och han hade fog för sin optimism. Fyraåringen tog hand om ledningen och att utvändigt travande favoriten Creation Primero var på väg att utmana i slutkurvan var en synvilla. När Örjan Kihlström drog ner det norska huvudlaget la Odessa Celeber bara i en ny växel och sprintade ifrån konkurrenterna.
- Hon har visat bra form i de två senaste starterna och verkar vara under utveckling, sa Örjan Kihlström.
Övriga V86-lopp på Solvalla vanns av Björn Goops Ragazzo da Sopra och Svante Båths Empire Garbo (Ulf Ohlsson). På V86-spelet betalade åtta rätt 88 201 kronor. För sju rätt fick man 1 027 kronor och för sex rätt 114 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Surprise Power vinner inte ofta men har lyft sig enormt mycket de senaste säsongerna och varit bra i tuffa gäng. Riktigt långa distanser äl..


Surprise Power vinner inte ofta men har lyft sig enormt mycket de senaste säsongerna och varit bra i tuffa gäng. Riktigt långa distanser älskar tioåringen och spelarna var med på noterna i trekilometersloppet på Solvalla där den pigge tioåringen spelades på 16 procent på V86.
Körande Peter Zadel gav sig av 1300 meter från mål från kön och blev hängande i tredjespår resten av loppet. Surprise Power stred och borrade ner sig och tog karriärens största seger.
60 000 kronor in till ägaren och tränaren Joachime Gustafsson som även har fött upp hästen.
- Han är nog i sitt livs form som tioåring. Det är väl fantastiskt? sa tränaren Joachime Gustafsson.

Broberg lovade seger
Solvalla och Åby delade på värdskapet för årets andra V86-omgång där en jackpot gjorde att tolv miljoner låg och väntade på en ensam vinnare.
Nu blev det så svårt att ingen prickade åtta rätt och nästa onsdag vankas alltså en superjackpot.
Färgstarke amatören Micael Broberg nästan lovade seger på förhand med favoriten Dani Boko i V86-avslutningen. Och fick rätt.
Ulf Ohlsson ledde varje meter av loppet och segern togs på målfoto mot tappre Dust Collector som gick från sista häst till förlust med ”läpp” under slutrundan.

Urstark comeback
Örjan Kihlström gav kvällens största favorit Judas Iscariot ett bra lopp och körde till täten 1400 meter från mål. Fyraåringen borde ha hållit undan men comebackande Extra Fudge var oväntat på tårna efter att ha pausat sedan i september och kämpade ner favoriten över upploppet för Jorma Kontio. Timo Nurmos tränar.
På Solvalla vann också Kim Eriksson med Pompano Euphoria. Eriksson
försvarade innerspåret bakom bilen och ledde sedan runt om. Efter ett lugnare första varv i loppet med enbart ston, fick Pompano Euphoria dra hårt på den sista bortre långsidan och segern blev kassaskåpssäker. Axevallas Sofia Aronsson tränar.
- Hon kändes jättefin och vann på ett odramatiskt sätt, sa Kim Eriksson.

Dubbel till Helena Burman
På Åby blev det skräll direkt i ett galoppfyllt lopp där det kördes friskt i täten vilket passade
Åbytränaren Giuseppe Lubrano som handsken.
Pacific Face (en tvåprocentare på spelet) är erkänt stark men har problem med travet av och till och har därför fått vara med mycket i monté. Nu satt Giuseppe Lubrano som på nålar då Pacific Face såg ut att gå på fel hela upploppet.
- Jag är överraskad att nästan ingen trodde på honom, sa Giuseppe Lubrano.
Jägersrotränaren Helena Burman vann dubbelt tillsammans med Tobias O Eriksson. I stoloppet kom de stora favoriterna bort men Höwings Venus behöver inte be om ursäkt för segern. Tobias O Eriksson styrde upp utvändigt ledaren och var den som tryckte upp tempot på den sista bortre långsidan och stegade undan. En skräll till fyra procent.
- Jag vet att hon brukar gå bäst i dödens och den positionen är ju alltid ledig,
I V86-7 använde Tobias O Eriksson en annan taktik. Det blev en smygare med Staro Litchi över sprinterdistans och den sista biten vek han ner på open stretch och stoet spurtade ner alla till slut.
Robert Bergh rundar in på sitt tredje år som Åbytränare och satte nu dit starke Tudor Kronos. Storfavoriten Falk On Hill (Helena Burman igen!) fick ge sig kort före mål mot Tudor Kronos som satt en bit bak och tog många längder till slut på ledaren. 
- Det var nog det snabbaste han gått över ett upplopp! sa Robert Bergh.
Superjackpot nästa onsdag alltså och inge med åtta rätt. Sju rätt gav 54 611 kronor och sex rätt 1 693 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-6 Frida Gertzy Frida Gertzy   [s 10] 1640/4 D 0 16.3 319
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-5 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/3 D 0 18.7 1886
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-8 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/3 D str
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-11 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 1640/6 D 5 16.5 742
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-8 May Lily May Lily   [s 5] 2160/10 C 0 17.8g 443
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-7 Liv Teemer Liv Teemer   [s 4] 2140/6 D 5 18.3 576
2016-11-17 2016-11-17 Åby-7 Pashman Pashman   [v 9] 2640/9 C 0 17.5g 1279
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-5 Bollywood Bollywood   [s 2] 1640/7 D 5 22.5 941
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-4 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 4] 1640/10 B 0 g 76
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-2 Cazanova Schack Cazanova Schack   [v 4] 2140/5 D 0 g 270
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-5 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 4] 2140/4 D 5 15.7 1037
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-1 Cazanova Schack Cazanova Schack   [v 4] 2140/4 C 0 19.2 379
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-5 Cazanova Schack Cazanova Schack   [v 4] 2140/6 C 4 19.7g 503
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-4 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 4] 2640/6 D 3 19.2 430
2016-10-20 2016-10-20 Åby-6 Pashman Pashman   [v 9] 2140/9 D 0 g 709
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-1 Bollywood Bollywood   [s 2] 1640/1 D 4 19.1 263
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-7 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 7] 2140/1 D 0 18.0 769
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-7 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 4] 1640/6 D 0 18.5 200
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-3 Cazanova Schack Cazanova Schack   [v 4] 2140/10 C 3 18.0 318
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-4 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 4] 2140/10 D 0 g 1564
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-5 Cazanova Schack Cazanova Schack   [v 4] 2160/9 B 0 18.5g 372
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-2 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 4] 2140/9 B 2 18.6 76
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-7 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2140/10 D 0 16.1 626
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-4 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 4] 1640/6 D 0 g 81
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-3 Cazanova Schack Cazanova Schack   [v 4] 2140/4 C 8 21.7g 475
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-9 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 4] 2140/8 D 0 g 845
2017-12-20 2017-12-20 Åby-7 Julius Lagö Julius Lagö   [v 5] 2140/9 A 2 15.4 94
2017-12-20 2017-12-20 Åby-6 Surprise Power Surprise Power   [v 9] 3160/7 B 2 16.6 95
2017-12-20 2017-12-20 Åby-4 Mo Farah Mo Farah   [v 5] 2140/9 D 8 16.2 108
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-3 Betty Rak Betty Rak   [s 9] 2140/1 D 0 18.4 1664
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-2 May Lily May Lily   [s 6] 2140/1 D 0 16.3 2831
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-9 Barkåks Nero Barkåks Nero   [v 5] 2140/2 C 0 g 399
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-1 Select Teemer Select Teemer   [v 4] 2140/10 D 4 18.0 636
2017-12-01 2017-12-01 Åby-3 Valnes Filippa Valnes Filippa   [s 6] 2140/6 D 8 17.0 325
2017-11-29 2017-11-29 Åby-9 Surprise Power Surprise Power   [v 9] 3140/1 C 2 15.3 287
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-8 Surprise Power Surprise Power   [v 9] 2140/2 B 3 13.2 101
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-6 Maison Michel Maison Michel   [v 6] 2640/9 B 0 16.9 1373
2017-11-01 2017-11-01 Åby-3 Hurry Dynamite Hurry Dynamite   [v 4] 2140/9 A 3 16.9g 25
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-8 Top de Luxe Top de Luxe   [s 5] 2140/11 C 0 14.4 970
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-5 Surprise Power Surprise Power   [v 9] 3160/9 B 5 15.3 438
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-3 Ztella Beluga Ztella Beluga   [s 3] 2140/4 C 0 g 38
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-7 Move It Move It   [v 5] 2140/8 B 0 g 150
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-5 Önas My Önas My   [s 3] 1640/2 C 3 14.6 650
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-1 Select Teemer Select Teemer   [v 4] 2140/11 C 1 18.8 109
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-5 Comet af Solnäs Comet af Solnäs   [v 5] 2140/11 B 7 16.4 57
2017-10-04 2017-10-04 Åby-3 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 4] 1640/4 B 1 14.8 14
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-5 Select Teemer Select Teemer   [v 4] 2160/14 B 0 20.2g 192
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-3 Bollywood Bollywood   [s 3] 2140/1 D 8 19.2 331
2017-09-27 2017-09-27 Åby-4 Axilur Fam Axilur Fam   [v 6] 2140/3 B 3 14.6 67
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-4 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 7] 2140/7 C 4 14.8g 127
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-7 Surprise Power Surprise Power   [v 9] 3160/9 C 3 331
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-1 Select Teemer Select Teemer   [v 4] 2140/5 C 5 17.8 283
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-5 Ztella Beluga Ztella Beluga   [s 3] 2140/8 B str
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-2 Select Teemer Select Teemer   [v 4] 2140/11 B 5 16.7 342
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-9 Bollywood Bollywood   [s 3] 2140/11 D 0 19.7g 788
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-7 Surprise Power Surprise Power   [v 9] 1640/5 B 0 g 112
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-6 Pense Kloster Pense Kloster   [s 6] 2180/13 A 2 14.0 22
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-4 Ztella Beluga Ztella Beluga   [s 3] 2140/4 C 1 16.8 34
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-3 Surprise Power Surprise Power   [v 9] 3160/7 B 1 15.3 92
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-4 Surprise Power Surprise Power   [v 9] 2180/14 A 0 19.5g 79
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-11 Vermouth Vermouth   [v 6] 1640/12 C 7 13.3 653
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-9 Canappealformore Canappealformore   [v 5] 1609/3 C 1 12.6 24
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-6 Mercury Rising Mercury Rising   [v 6] 1609/12 C 8 15.7 145
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-3 Select Teemer Select Teemer   [v 4] 1609/5 B 0 g 50
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-5 Top de Luxe Top de Luxe   [s 5] 1640/5 C 0 13.2 542
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-2 Ztella Beluga Ztella Beluga   [s 3] 2140/6 D 2 16.5 430
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-3 Mercury Rising Mercury Rising   [v 6] 2640/4 A 6 19.2 83
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-4 Surprise Power Surprise Power   [v 9] 1640/1 A 1 12.9 109
2017-08-03 2017-08-03 Åby-10 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 4] 2140/5 B 3 15.7 14
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-9 Rex Lane Rex Lane   [v 5] 2140/4 C 2 14.8 39
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-9 Top de Luxe Top de Luxe   [s 5] 3140/3 C 4 16.0 1645
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-9 Mercury Rising Mercury Rising   [v 6] 2160/6 C 8 16.9g 911
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-1 Surprise Power Surprise Power   [v 9] 3180/9 B 4 15.7 74
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-4 Top de Luxe Top de Luxe   [s 5] 2640/13 A 4 17.0 249
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-8 Vivi Ringhöj Vivi Ringhöj   [s 6] 1640/2 C 4 14.4 76
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-9 Mercury Rising Mercury Rising   [v 6] 1609/6 B 0 g 284
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-1 Hurry Dynamite Hurry Dynamite   [v 4] 1609/12 C 1 14.5 50
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-8 Shaggy Millpond Shaggy Millpond   [v 5] 2140/3 B 0 g 35
2017-06-29 2017-06-29 Åby-6 Surprise Power Surprise Power   [v 9] 3180/8 D 4 16.5 1287
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-8 Top de Luxe Top de Luxe   [s 5] 2140/3 B 2 14.4 255
2017-05-29 2017-05-29 Åby-6 Surprise Power Surprise Power   [v 9] 2140/5 C 2 16.6 72
2017-05-29 2017-05-29 Åby-10 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/7 C 0 20.8 203
2017-05-29 2017-05-29 Åby-9 Mercury Rising Mercury Rising   [v 6] 2140/9 B 2 16.2 163
2017-05-18 2017-05-18 Åby-11 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/7 C 7 17.5 721
2017-05-18 2017-05-18 Åby-10 Mercury Rising Mercury Rising   [v 6] 2160/6 B 0 15.7 307
2017-05-04 2017-05-04 Åby-10 Mercury Rising Mercury Rising   [v 6] 2180/11 D 5 15.8 636
2017-05-04 2017-05-04 Åby-3 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/7 C 6 16.9 1164
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-4 Vivi Ringhöj Vivi Ringhöj   [s 6] 2140/5 C 0 16.5 82
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-10 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2140/8 C 3 15.8 713
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-11 Piggelina Palema Piggelina Palema   [s 8] 1640/7 D str
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-12 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/7 D 0 16.8g 1356
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-4 Grappen Grappen   [v 4] 2640/1 D 6 17.2 57
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-7 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 2140/13 C 4 16.9 497
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-6 The Hooligan The Hooligan   [v 7] 1640/2 D 2 15.9 323
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-3 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2640/10 D 6 19.8 333
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-1 Surprise Power Surprise Power   [v 9] 2640/1 C str
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-5 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 6] 2140/9 D 6 16.6 1000
2017-03-08 2017-03-08 Åby-4 Mercury Rising Mercury Rising   [v 6] 2140/11 C 0 17.3 2431
2017-03-02 2017-03-02 Åby-7 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 5] 2140/3 B 0 g 137
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-10 Surprise Power Surprise Power   [v 9] 2200/13 C 4 16.0 725
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-7 Mercury Rising Mercury Rising   [v 6] 2140/4 C 3 17.8 156
2017-02-16 2017-02-16 Åby-10 Sweet Alexis Sweet Alexis   [s 6] 2140/5 D 3 18.0 249
2017-02-16 2017-02-16 Åby-3 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 5] 2160/7 B 3 17.5g 184
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-4 Mercury Rising Mercury Rising   [v 6] 2140/4 C 5 19.9g 191
2017-02-02 2017-02-02 Åby-2 Mercury Rising Mercury Rising   [v 6] 2140/9 C 1 18.1 542
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-2 Mercury Rising Mercury Rising   [v 6] 2160/5 C 6 17.3 747
2017-01-04 2017-01-04 Åby-1 Cazanova Schack Cazanova Schack   [v 5] 2160/9 B 2 18.4g 1193
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-3 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2140/10 D 0 20.6g 1284
2018-12-28 2018-12-28 Åby-3 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 4] 2140/12 B 5 17.0g 168
2018-12-28 2018-12-28 Åby-6 High Colours High Colours   [v 7] 2640/8 D 0 g 441
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-4 Call it Magic Call it Magic   [s 4] 2140/6 A 5 17.1 160
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-6 Hey Joe Hey Joe   [v 7] 2160/8 C 4 16.4g 208
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2140/7 D 4 15.4 419
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-5 Cool Moves Cool Moves   [s 4] 2140/5 C 0 18.2 176
2018-12-20 2018-12-20 Åby-5 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 5] 2140/9 C 3 16.2g 139
2018-12-20 2018-12-20 Åby-8 Zorzal Zorzal   [s 3] 2140/11 C 0 320
2018-12-15 2018-12-15 Åby-12 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 4] 2140/6 C 3 15.7 93
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-3 Je t'aime Glider Je t'aime Glider   [v 6] 2140/11 C 0 16.2 1248
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-4 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2640/4 D 2 15.8 372
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-4 Do it Joker Do it Joker   [v 7] 1640/12 B 3 15.4 415
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-8 Elof Palema Elof Palema   [v 6] 2140/3 A 2 15.5 154
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-4 Zorzal Zorzal   [s 3] 2140/8 C 8 16.8 415
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-6 Echelon Echelon   [v 3] 2140/5 A 1 15.8 27
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-2 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2140/12 D 5 15.2 661
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-8 Crown Wood Crown Wood   [v 5] 2140/4 D 0 g 148
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-8 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 3] 2140/5 D 0 g 697
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-10 Do it Joker Do it Joker   [v 7] 1640/11 B 5 15.1 209
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-6 Hey Joe Hey Joe   [v 7] 2160/7 A 7 15.3 866
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-3 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2140/8 D 6 16.2 208
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-3 Piaff Face Piaff Face   [s 6] 2140/4 D 8 16.7 568
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-5 Je t'aime Glider Je t'aime Glider   [v 6] 2140/7 B 0 g 34
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-8 Amulett Jons Amulett Jons   [s 4] 2140/10 D 7 17.4 51
2018-11-15 2018-11-15 Åby-6 Zorzal Zorzal   [s 3] 1640/10 D 5 13.8 526
2018-11-15 2018-11-15 Åby-8 Black Snapper Black Snapper   [v 5] 2140/13 D 8 15.0 197
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-8 Hey Joe Hey Joe   [v 7] 2140/8 B 6 15.0 402
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-6 Mellby Guard Mellby Guard   [v 3] 2140/12 B 4 14.7 309
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-8 Do it Joker Do it Joker   [v 7] 2140/9 C 3 15.8 475
2018-11-10 2018-11-10 Åby-2 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2140/2 B 3 16.3 27
2018-11-10 2018-11-10 Åby-4 High Colours High Colours   [v 7] 2140/2 C 4 16.8 52
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-7 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2140/4 D 4 13.9 633
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-9 Cool Bella Cool Bella   [s 6] 1640/9 D 0 13.8 134
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-10 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 5] 1640/10 B 5 13.5 195
2018-11-01 2018-11-01 Åby-8 Snow Angel Snow Angel   [s 8] 2140/9 D 0 14.3 506
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Hey Joe Hey Joe   [v 7] 2140/7 B 3 15.3 94
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-2 Mellby Guard Mellby Guard   [v 3] 1640/6 A 3 13.4 43
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-3 Ivy League Ivy League   [s 3] 2140/1 D 0 g 905
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-2 Danz of Hope Danz of Hope   [s 3] 2140/8 D 0 23.6g 743
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-5 Opera Avenue Opera Avenue   [s 4] 2140/9 B 4 16.9 43
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-1 Hey Joe Hey Joe   [v 7] 2140/3 A 0 g 58
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-2 Piaff Face Piaff Face   [s 6] 2140/3 D 6 17.2 348
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-3 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2140/1 D 4 16.0 548
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-4 Olimpionico* Olimpionico*   [h 10] 2140/11 B 0 g 191
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-8 Mattole Mattole   [v 8] 2140/1 D 2 17.6 415
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-10 Je t'aime Glider Je t'aime Glider   [v 6] 2140/9 A 8 16.9 131
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-8 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 6] 2140/9 D 0 14.5 418
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-2 Glimma Prinsen Glimma Prinsen   [h 5] 2140/1 C 5 19.1 146
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-3 Shakira Broline Shakira Broline   [s 4] 2140/2 D 2 15.6 92
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-6 Cool Bella Cool Bella   [s 6] 1640/3 D 2 13.2 82
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Zorzal Zorzal   [s 3] 1640/5 C 2 15.1g 16
2018-10-18 2018-10-18 Åby-5 Galvani Boko* Galvani Boko*   [v 5] 2140/6 B 1 14.1 25
2018-10-18 2018-10-18 Åby-8 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 4] 2140/6 C 2 15.7 65
2018-10-18 2018-10-18 Åby-9 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 2160/11 D 0 g 170
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-5 Bring Me Love Bring Me Love   [s 4] 2140/4 C 0 15.0 113
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-1 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2140/4 D 6 15.7 105
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-6 Shakira Broline Shakira Broline   [s 4] 2140/6 C 8 17.5g 27
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-7 Stephanie Divine Stephanie Divine   [s 4] 2140/8 A 4 17.9 115
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-4 Mellby Guard Mellby Guard   [v 3] 2140/4 B 3 14.3 30
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-9 Do it Joker Do it Joker   [v 7] 2140/10 C 6 16.1 218
2018-10-11 2018-10-11 Åby-6 Zorzal Zorzal   [s 3] 2140/12 D 7 14.9 550
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-9 Surprise Power Surprise Power   [v 10] 3160/7 B 4 14.8 331
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-2 Olimpionico* Olimpionico*   [h 10] 2660/9 C 0 16.9 249
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-5 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 4] 2140/10 C 3 16.4 121
2018-10-06 2018-10-06 Åby-5 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2140/2 D 5 16.4 194
2018-10-06 2018-10-06 Åby-12 Bear My Name Bear My Name   [v 4] 2140/5 A 1 17.9 19
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-3 Mr Tjabba Tjena Mr Tjabba Tjena   [v 5] 1640/8 C 0 15.9 509
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-9 Ztella Beluga Ztella Beluga   [s 4] 2140/11 C 0 g 210
2018-10-03 2018-10-03 Åby-4 Västerbo Cheers Västerbo Cheers   [s 6] 2140/11 C 5 14.2 68
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-3 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 4] 2660/7 B 0 19.0 132
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-7 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 1640/12 D 0 15.3 1236
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-9 Kaiser Håleryd Kaiser Håleryd   [v 4] 2640/5 C 0 15.8 163
2018-09-26 2018-09-26 Åby-6 Go Green Pellini Go Green Pellini   [h 10] 3140/8 D 0 16.1 465
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-3 Ivy League Ivy League   [s 3] 2140/2 B 2 16.7 146
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-5 Prince on Fire Prince on Fire   [v 6] 1640/5 A 7 14.8 250
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-9 Cool Bella Cool Bella   [s 6] 1640/7 C 0 g 150
2018-09-20 2018-09-20 Åby-2 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 4] 2140/3 B 4 17.2 276
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-2 Ivy League Ivy League   [s 3] 2140/1 D 4 15.3 689
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-5 The Caveman The Caveman   [v 5] 1640/2 D 0 15.5 107
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-8 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 8] 1640/12 D 5 13.1 1368
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-3 Je t'aime Glider Je t'aime Glider   [v 6] 2140/1 B 0 16.8 156
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-6 Hall of Fashion Hall of Fashion   [v 6] 2140/10 B 6 15.2 93
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-8 Do it Joker Do it Joker   [v 7] 2140/5 C 1 16.1 65
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-9 Bear My Name Bear My Name   [v 4] 2140/6 B 3 17.2 26
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-7 Cool Bella Cool Bella   [s 6] 2140/10 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-8 Olimpionico* Olimpionico*   [h 10] 1640/6 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-3 Cool Moves Cool Moves   [s 4] 1640/1 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-4 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 3] 2140/5 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-5 Zima Axe* Zima Axe*   [s 3] 2640/11 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-7 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2640/14 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-8 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 4] 2140/4 B 0
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-2 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 2140/5 D 4 15.6 568
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-4 Ugly O.P. Ugly O.P.   [v 5] 2140/1 D str
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-9 Ivy League Ivy League   [s 3] 2140/3 C 5 16.2 387
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-1 Star Costashorta Star Costashorta   [v 4] 2140/4 C 1 12.8 33
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-3 Cool Moves Cool Moves   [s 4] 1640/5 C 0 g 87
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-6 Cool Bella Cool Bella   [s 6] 2140/7 C 4 14.6 276
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-5 Piaff Face Piaff Face   [s 6] 2140/12 C 0 17.3 644
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-7 Stay Classy Stay Classy   [v 6] 2140/8 B 0 16.7 468
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-9 Do it Joker Do it Joker   [v 7] 2140/3 B 6 17.0 332
2018-08-23 2018-08-23 Åby-5 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 3140/15 D 0 16.8 1374
2018-08-23 2018-08-23 Åby-8 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 4] 2140/6 B 0 17.1 99
2018-08-21 2018-08-21 Solvalla-6 Mellby Guard Mellby Guard   [v 3] 2140/7 B 5 14.5 332
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-7 Shakira Broline Shakira Broline   [s 4] 2640/1 C 0 16.0 34
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-2 Do it Joker Do it Joker   [v 7] 1609/8 B 6 15.4 646
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-2 Ztella Beluga Ztella Beluga   [s 4] 2140/8 A 2 14.7 122
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-4 Cool Moves Cool Moves   [s 4] 1640/6 C 2 13.7 214
2018-08-11 2018-08-11 Åby-13 Ztella Beluga Ztella Beluga   [s 4] 2140/9 A 6 15.1 128
2018-07-23 2018-07-23 Åby-6 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 4] 2140/11 B 2 16.1 428
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-2 My Little Devil My Little Devil   [v 8] 1680/11 D 0 17.8 1126
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-4 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 1680/7 D 5 16.6 270
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-2 Bo Kenneth Bo Kenneth   [v 5] 1680/3 A 0 17.6g 22
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-3 Je t'aime Glider Je t'aime Glider   [v 6] 1680/11 D 7 16.7 182
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-4 Cool Bella Cool Bella   [s 6] 2140/6 C str
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-7 Vale Vale   [s 4] 2140/4 C 0 16.7 24
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-3 Zima Axe* Zima Axe*   [s 3] 2140/3 D 5 17.4 418
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-4 Cool Moves Cool Moves   [s 4] 1640/11 D 0 334
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-1 Betting Winner Betting Winner   [v 3] 2140/4 D 6 21.6g 412
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-4 New Moon Pellini New Moon Pellini   [v 6] 2640/3 D 6 15.8 197
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-8 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 3] 2140/10 D 5 18.4 642
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-1 Glimma Blixten Glimma Blixten   [v 3] 1609/1 D 2 15.9 485
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-5 Piaff Face Piaff Face   [s 6] 1609/10 C 6 15.7 172
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-8 Stones Stones   [v 6] 1609/10 B str
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-3 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2140/3 D 4 15.0 527
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-8 Tour Knight Tour Knight   [s 5] 2140/7 C 0 14.8 196
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-10 Olimpionico* Olimpionico*   [h 10] 3160/15 D 0 15.3 506
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-4 Comet af Solnäs Comet af Solnäs   [v 6] 2160/5 C 0 g 174
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 6] 2140/4 C 0 15.6 90
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-9 Cool Moves Cool Moves   [s 4] 2140/1 C 5 16.4 361
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-1 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 3] 2140/2 D 0 20.0g 431
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-4 Olimpionico* Olimpionico*   [h 10] 2140/4 D 5 11.9 778
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-8 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2680/8 C 4 14.9 781
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-9 Twist and Shout Twist and Shout   [s 6] 2140/11 D 0 14.2 352
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-11 Cool Bella Cool Bella   [s 6] 1640/4 B 5 12.3 36
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-7 Surprise Power Surprise Power   [v 10] 3160/11 C 0 18.4 336
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-3 Coolkindacrazed Coolkindacrazed   [v 8] 1640/2 D 6 13.5 346
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-7 Shakira Broline Shakira Broline   [s 4] 2140/4 D 0 14.8 405
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-1 Vampire Bi* Vampire Bi*   [v 4] 2140/10 D 3 15.6 85
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-2 Je t'aime Glider Je t'aime Glider   [v 6] 2140/10 D 2 16.0 486
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-3 Olimpionico* Olimpionico*   [h 10] 2140/9 C 2 14.1g 108
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-4 New Moon Pellini New Moon Pellini   [v 6] 2140/11 B 2 16.0 49
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-6 Peterka I* Peterka I*   [s 4] 2640/5 C 4 17.9 250
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-6 Surprise Power Surprise Power   [v 10] 3660/4 B 0 203
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-3 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 6] 2160/8 B 3 14.3 228
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-3 Mellby Guard Mellby Guard   [v 3] 2140/1 B 1 15.9 14
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-5 Do it Joker Do it Joker   [v 7] 2140/8 B 0 g 310
2018-06-07 2018-06-07 Åby-5 Cool Bella Cool Bella   [s 6] 2140/6 B 2 14.1 153
2018-06-07 2018-06-07 Åby-7 Cool Moves Cool Moves   [s 4] 2140/5 D str
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-1 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 6] 1640/4 C 5 13.5 307
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-6 Diamond Hall Diamond Hall   [s 5] 2140/7 B 6 14.6 93
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-1 Mille d'Atout Mille d'Atout   [s 7] 1609/9 B 6 14.3 185
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-4 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 1609/8 D 0 13.6 508
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-9 Gold Crystal Gold Crystal   [v 9] 1609/4 D 8 14.6g 186
2018-05-31 2018-05-31 Åby-5 Quantum Cappuccino Quantum Cappuccino   [v 6] 2140/1 C 8 15.0 765
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-1 Ivy League Ivy League   [s 3] 2140/5 D 4 16.7 1148
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-7 Miss Ladyburn Miss Ladyburn   [s 6] 2160/4 D 0 24.5g 194
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-9 Vale Vale   [s 4] 2140/12 C 2 14.6 80
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-1 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 4] 2140/5 A 0 18.6g 80
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-11 Surprise Power Surprise Power   [v 10] 2660/11 D 0 14.2 714
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-6 Coolkindacrazed Coolkindacrazed   [v 8] 2140/1 D 2 14.3 113
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-5 Cool Moves Cool Moves   [s 4] 1640/5 C 1 16.4 124
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-7 Do it Joker Do it Joker   [v 7] 2140/5 B 2 17.3 34
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-10 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 6] 2140/7 B 4 16.8 44
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-11 Prince on Fire Prince on Fire   [v 6] 2140/2 C 3 17.6 132
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-3 Surprise Power Surprise Power   [v 10] 2180/14 A 2 15.0 25
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-5 Önas My Önas My   [s 4] 2640/10 C 0 18.0g 75
2018-05-17 2018-05-17 Åby-6 Hurry Dynamite Hurry Dynamite   [v 5] 2140/2 C 0 g 82
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-2 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 4] 2140/1 D 3 16.2 390
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-8 Do it Joker Do it Joker   [v 7] 1609/2 C 3 14.5g 60
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-9 Piaff Face Piaff Face   [s 6] 1609/10 D 7 14.6 84
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 Coolkindacrazed Coolkindacrazed   [v 8] 2140/4 C 3 14.4 90
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-3 Pi Allegretto Pi Allegretto   [s 7] 2140/5 D 0 g 530
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-5 Önas My Önas My   [s 4] 1640/2 C 4 15.3g 88
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-9 Love Dancer Love Dancer   [v 8] 2100/5 D 0 12.7 1180
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-5 Pearl Face Pearl Face   [s 6] 2140/9 C 2 15.2 64
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-9 Lady Haythrow Lady Haythrow   [s 4] 2140/10 C 0 g 467
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-8 Hurry Dynamite Hurry Dynamite   [v 5] 2140/12 D 0 g 156
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-11 Surprise Power Surprise Power   [v 10] 2140/4 C 2 14.7 116
2018-04-27 2018-04-27 Åby-10 Veroni Veroni   [s 4] 2140/1 B 2 15.4 27
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-1 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 4] 2140/4 D 4 19.7 148
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-5 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2140/5 D 0 g 241
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-7 Vale Vale   [s 4] 2140/8 B 5 15.9 47
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-2 Je t'aime Glider Je t'aime Glider   [v 6] 2140/8 C 0 g 86
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-3 Princess S.W. Princess S.W.   [s 4] 2140/4 A 1 16.2 45
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-5 Simb Ratita Simb Ratita   [s 6] 2140/14 C str
2018-04-18 2018-04-18 Åby-7 Designlight Designlight   [s 9] 2140/5 C 5 15.4 1103
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-4 Hurry Dynamite Hurry Dynamite   [v 5] 2140/5 D 5 15.6 160
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-1 Picasso Face Picasso Face   [v 6] 2140/2 C 6 15.3 57
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-5 Do it Joker Do it Joker   [v 7] 1640/7 B 2 15.4 90
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-10 Je t'aime Glider Je t'aime Glider   [v 6] 2140/9 B 8 16.7 153
2018-04-03 2018-04-03 Axevalla-4 Simb Ratita Simb Ratita   [s 6] 2140/11 D 3 15.5 92
2018-04-01 2018-04-01 Charlottenlund-2 Select Teemer Select Teemer   [v 5] 2500/4 C 2 50
2018-04-01 2018-04-01 Charlottenlund-4 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 1600/1 D 0 123
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-6 Hurry Dynamite Hurry Dynamite   [v 5] 2140/6 C 0 g 89
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-8 Kaiser Håleryd Kaiser Håleryd   [v 4] 2140/4 D 1 15.9 49
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-6 Tjurkhults Dealer Tjurkhults Dealer   [v 6] 2660/2 D str
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-5 Veroni Veroni   [s 4] 2160/9 C 0 16.8g 39
2018-03-19 2018-03-19 Halmstad-5 Tjurkhults Dealer Tjurkhults Dealer   [v 6] 2140/2 D 0 15.6 748
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-7 Hurry Dynamite Hurry Dynamite   [v 5] 2140/5 A 1 17.3 32
2018-03-14 2018-03-14 Åby-7 Kaiser Håleryd Kaiser Håleryd   [v 4] 2140/3 B 2 16.1 38
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-4 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2140/12 D 6 16.1 890
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-7 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 6] 2140/4 D 3 16.0 81
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-7 Kaiser Håleryd Kaiser Håleryd   [v 4] 2140/7 B 1 16.6 20
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-2 Picico Blessed Picico Blessed   [v 9] 2640/8 D 0 17.8g 502
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-3 Veroni Veroni   [s 4] 2140/5 C 1 16.5g 75
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-6 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2140/6 D 4 13.7 130
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 Tjurkhults Dealer Tjurkhults Dealer   [v 6] 2140/12 C 7 16.9 189
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-3 Tjurkhults Dealer Tjurkhults Dealer   [v 6] 2140/12 C 0 15.9 514
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-9 Surprise Power Surprise Power   [v 10] 3140/8 B 1 17.0 49
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-3 Hurry Dynamite Hurry Dynamite   [v 5] 2140/4 A 1 16.5 26
2019-12-30 2019-12-30 Åby-2 Move it Brodde Move it Brodde   [v 3] 2140/4 C 0 g 39
2019-12-30 2019-12-30 Åby-4 Anemone du Bon Air* Anemone du Bon Air*   [s 9] 2640/1 D 3 15.8 356
2019-12-29 2019-12-29 Charlottenlund-8 Sabath Black A.T.* Sabath Black A.T.*   [h 3] 2000/11 D 0 18.5g 310
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-2 Poesi Kloster Poesi Kloster   [s 3] 2140/2 B 3 15.7 43
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-10 Patos Rose Patos Rose   [s 5] 2140/3 D 0 17.1g 716
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-3 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 6] 2140/3 D 6 16.6 620
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-6 Anemone du Bon Air* Anemone du Bon Air*   [s 9] 2640/11 D 3 16.5 424
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-8 Diva Crown Diva Crown   [s 4] 2140/4 D 0 g 517
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-2 Move it Brodde Move it Brodde   [v 3] 2140/7 C 1 17.8 128
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-5 Global Wireless Global Wireless   [s 4] 1640/4 D 1 14.6 47
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-7 Je t'aime Glider Je t'aime Glider   [v 7] 2140/3 C 0 16.1 1542
2019-12-12 2019-12-12 Åby-8 Lexington Zon Lexington Zon   [v 3] 2140/11 D 2 15.9 564
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-8 Poesi Kloster Poesi Kloster   [s 3] 2140/1 D 8 18.0g 522
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-3 Pato J:r Pato J:r   [v 5] 2140/3 D 0 21.3g 645
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-5 Princess Kloster Princess Kloster   [s 3] 2140/4 D 0 16.9g 75
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-6 Little Old Man Little Old Man   [v 6] 2640/3 D 0 17.9 588
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-7 Anemone du Bon Air* Anemone du Bon Air*   [s 9] 2140/12 D 5 16.6 496
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-9 Global Wireless Global Wireless   [s 4] 2140/4 C 6 15.0 83
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-1 Move it Brodde Move it Brodde   [v 3] 2140/6 C 1 18.4 96
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-2 Pato J:r Pato J:r   [v 5] 2140/6 C 0 20.4g 384
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-3 Sabath Black A.T.* Sabath Black A.T.*   [h 3] 2140/6 D 1 16.9 62
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-4 Luther King Luther King   [v 7] 3160/4 D 6 17.5g 193
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-5 Lexington Zon Lexington Zon   [v 3] 2140/7 D 7 16.2 737
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-7 Ofelia O.E.* Ofelia O.E.*   [s 5] 2140/5 B 1 14.2 47
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-2 Takeachance Diablo Takeachance Diablo   [s 4] 2140/10 B 2 17.3 40
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-7 Global Wireless Global Wireless   [s 4] 1640/1 B 1 13.8 32
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-8 Kålland Kålland   [v 7] 2140/2 D 0 g 548
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-2 Diva Crown Diva Crown   [s 4] 2140/11 C 7 19.4 529
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-3 Nature Brodda Nature Brodda   [s 5] 2140/1 C 5 16.1 290
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-8 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 4] 2160/6 B 0 g 190
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-7 Je t'aime Glider Je t'aime Glider   [v 7] 2140/1 B 7 16.9g 478
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-6 Poesi Kloster Poesi Kloster   [s 3] 2140/5 C 0 20.7g 81
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-5 Nature Brodda Nature Brodda   [s 5] 2140/5 D 4 15.0 249
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-4 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 4] 2160/12 C 0 19.4g 291
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-8 Princess S.W. Princess S.W.   [s 5] 2140/11 D 1 13.3 125
2019-10-23 2019-10-23 Åby-9 Mellby Guard Mellby Guard   [v 4] 1640/6 A 1 12.5 206
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-5 Poesi Kloster Poesi Kloster   [s 3] 2140/4 D 6 15.4 131
2019-10-09 2019-10-09 Åby-3 Rosie Access Rosie Access   [s 3] 2160/13 B 0 20.1g 255
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-7 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 4] 2160/15 B 0 15.4 113
2019-09-25 2019-09-25 Åby-1 Rosie Access Rosie Access   [s 3] 2140/7 B 2 15.8 171
2019-09-25 2019-09-25 Åby-7 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 9] 1640/10 D 0 g 1000
2019-09-19 2019-09-19 Åby-3 Asajj T.Dream Asajj T.Dream   [s 4] 2140/5 C 6 13.8 166
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-3 Shiny Shiny   [s 6] 1640/11 D 0 15.0 1000
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-5 Mellby Guard Mellby Guard   [v 4] 2140/9 C 4 12.9 442
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-1 Global Wireless Global Wireless   [s 4] 2140/2 B 1 14.3 43
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-4 Nature Brodda Nature Brodda   [s 5] 1640/6 B 2 14.8 112
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-6 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 9] 1640/6 D 0 12.2 871
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-8 Rosie Access Rosie Access   [s 3] 2140/10 D 4 17.6 660
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-7 Måni Måni   [s 7] 2160/9 C 6 15.0 559
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-4 Jopi* Jopi*   [s 4] 1609/12 C 0 11.8 200
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-5 Nature Brodda Nature Brodda   [s 5] 1609/11 C 6 13.2 1396
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-10 Everton* Everton*   [v 8] 1609/6 C 4 11.2 81
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-2 Global Annuity Global Annuity   [v 3] 2140/2 D 1 17.4 48
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-4 Panamera Panamera   [v 5] 2640/6 C 4 14.4g 61
2019-08-10 2019-08-10 Åby-4 Ville Ima Ville Ima   [v 5] 2140/1 C 0 15.1 685
2019-08-04 2019-08-04 Charlottenlund-7 Diamondwind Diamondwind   [v 4] 2500/6 B 0 61
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-3 Portnahaven Portnahaven   [s 5] 2640/3 B 1 17.9 19
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-3 Jopi* Jopi*   [s 4] 2140/8 C 2 13.3 131
2019-07-25 2019-07-25 Åby-9 Pato J:r Pato J:r   [v 5] 2160/8 B 0 17.0 607
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-4 Nature Brodda Nature Brodda   [s 5] 2640/8 D 5 16.2 883
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-8 Seethestar Seethestar   [v 7] 2160/5 D 0 g 70
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-7 Jopi* Jopi*   [s 4] 2140/2 C 1 14.3 45
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-10 Nature Brodda Nature Brodda   [s 5] 2140/3 B 6 16.3 142
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-6 Pato J:r Pato J:r   [v 5] 2140/6 D 0 16.5 875
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Glimma Blixten Glimma Blixten   [v 4] 2140/13 B 0 g 86
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-8 Cheerful Rivner Cheerful Rivner   [s 5] 2140/15 C 7 14.1 74
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-4 Jopi* Jopi*   [s 4] 2140/11 B 1 14.8 319
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-3 Nature Brodda Nature Brodda   [s 5] 2160/9 C 5 16.8 643
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-4 Digital Data Digital Data   [v 5] 2140/6 C 0 g 130
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-9 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 8] 2140/3 D 6 15.0 570
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-11 Jopi* Jopi*   [s 4] 2640/8 B 3 16.0 161
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-5 Jopi* Jopi*   [s 4] 1640/12 B str
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-6 Global Wireless Global Wireless   [s 4] 2140/7 B 2 15.1 18
2019-06-05 2019-06-05 Åby-4 Love No More Love No More   [s 4] 2140/1 C 0 g 62
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-2 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 6] 1640/10 C 0 g 951
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-9 Jopi* Jopi*   [s 4] 2140/2 A 2 14.7 39
2019-05-30 2019-05-30 Åby-6 Hey Joe Hey Joe   [v 8] 2140/5 D str
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-7 Wine Lane Wine Lane   [s 4] 2140/12 D 6 16.3 625
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 True Devotion True Devotion   [s 4] 2140/7 C 5 15.1 19
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-4 Victorious Star Victorious Star   [v 8] 2140/4 D 6 14.3 541
2019-05-16 2019-05-16 Åby-3 Jopi* Jopi*   [s 4] 2160/6 B 1 16.2 39
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-7 Vichy Grif Vichy Grif   [s 5] 1640/1 C 5 12.6 72
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-3 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 8] 1640/3 C 3 15.0 356
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-4 Jopi* Jopi*   [s 4] 2140/4 B 2 16.7 41
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-6 Mellby Guard Mellby Guard   [v 4] 1640/8 A 6 14.1 74
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-7 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 6] 2640/1 D 0 16.3 1529
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-8 Quantum le Monde Quantum le Monde   [v 9] 1640/11 C 0 12.7 570
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-7 Hairos F.Boko* Hairos F.Boko*   [v 5] 2140/10 A 3 13.5 87
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-7 Global Wireless Global Wireless   [s 4] 2140/6 C 1 15.7 26
2019-04-10 2019-04-10 Åby-3 Vento Blu Vento Blu   [v 5] 2140/8 D 5 17.5g 771
2019-04-10 2019-04-10 Åby-9 A La Partenza A La Partenza   [s 7] 2140/12 D 0 g 1059
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-5 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 8] 2140/1 D 4 17.3 1203
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-7 Call it Magic Call it Magic   [s 5] 1640/3 C 2 14.9 61
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-2 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 5] 2140/1 C 0 g 62
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-5 Jopi* Jopi*   [s 4] 2160/6 C 2 17.2g 35
2019-03-07 2019-03-07 Åby-4 A La Partenza A La Partenza   [s 7] 1640/5 D 2 13.5 46
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 Galya Fortuna* Galya Fortuna*   [s 6] 2140/5 C 6 16.2 231
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-4 Jopi* Jopi*   [s 4] 2140/5 C 0 g 73
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-10 A La Partenza A La Partenza   [s 7] 2140/6 C 0 15.5 276
2019-02-22 2019-02-22 Åby-3 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 8] 2640/9 C 0 17.5 729
2019-02-22 2019-02-22 Åby-9 Donkie Ixi Donkie Ixi   [s 6] 2140/10 B 4 19.1 98
2019-02-14 2019-02-14 Åby-4 A La Partenza A La Partenza   [s 7] 2140/4 C 2 15.2 99
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-4 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 5] 2640/7 C 0 18.3g 90
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-5 Jopi* Jopi*   [s 4] 2140/6 C 1 18.3 62
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-2 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 6] 2140/4 C str
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-6 Call it Magic Call it Magic   [s 5] 1640/11 D 0 18.2g 482
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-3 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2160/10 B 6 18.4 83
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-7 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 5] 2640/4 C 6 19.0 361
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-9 High Colours High Colours   [v 8] 2640/4 D 0 18.7g 158
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-4 A La Partenza A La Partenza   [s 7] 2140/5 D 1 15.3 92
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-6 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 5] 1640/3 C str
2019-01-23 2019-01-23 Åby-5 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 6] 2140/1 D str
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-3 Vento Blu Vento Blu   [v 5] 1640/9 D str
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-8 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 5] 2140/3 B 1 16.5 32
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Do it Joker Do it Joker   [v 8] 2140/4 B 0 g 104
2019-01-09 2019-01-09 Åby-3 Vento Blu Vento Blu   [v 5] 2640/5 D 0 19.5g 570
2019-01-09 2019-01-09 Åby-9 Ztella Beluga Ztella Beluga   [s 5] 2640/2 B 6 16.7 437
2019-01-08 2019-01-08 Axevalla-5 High Colours High Colours   [v 8] 2160/8 D 1 19.1 57
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-2 Do it Joker Do it Joker   [v 8] 1640/6 C 2 15.2 56
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-3 Cool Moves Cool Moves   [s 5] 1640/2 C 0 g 485
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-4 A La Partenza A La Partenza   [s 7] 2140/9 D 0 g 96
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-6 Vento Blu Vento Blu   [v 5] 2140/1 B 6 18.1 32
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-3 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 6] 2140/9 C 5 16.2 164
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-6 Billie HolidayA.T.* Billie HolidayA.T.*   [s 3] 2140/2 D 4 18.4 94
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-8 Arthur King* Arthur King*   [v 4] 2140/3 B 0 22.6g 28
2020-12-21 2020-12-21 Åby-2 Hanita Fayline Hanita Fayline   [s 4] 2140/7 C 0 20.0g 459
2020-12-21 2020-12-21 Åby-4 Rosie Access Rosie Access   [s 4] 2640/2 C 0 15.9 70
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-3 Hector de Sajan* Hector de Sajan*   [h 3] 1640/1 B 0 18.0g 39
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-6 Move it Brodde Move it Brodde   [v 4] 2140/7 D 0 g 400
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-12 Arthur King* Arthur King*   [v 4] 2140/11 A 0 g 50
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-2 Arthur King* Arthur King*   [v 4] 2140/8 A str
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-5 Rosie Access Rosie Access   [s 4] 2640/5 D 1 14.7 111
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-7 Everton Everton   [v 9] 2140/10 B 0 14.4 195
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-4 Padron Kloster Padron Kloster   [v 7] 2660/8 B 5 15.7 538
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-2 Arthur King* Arthur King*   [v 4] 2140/2 C 1 15.9 128
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-10 Hector de Sajan* Hector de Sajan*   [h 3] 1640/1 C 7 16.0 33
2020-11-19 2020-11-19 Åby-7 Rosie Access Rosie Access   [s 4] 2640/1 C 4 15.0 75
2020-11-19 2020-11-19 Åby-10 Move it Brodde Move it Brodde   [v 4] 2160/3 D 0 g 100
2020-11-15 2020-11-15 Åby-1 Jopi* Jopi*   [s 5] 2140/7 D 2 17.0 204
2020-11-15 2020-11-15 Åby-2 High Colours High Colours   [v 9] 2140/12 C 5 16.9g 439
2020-11-15 2020-11-15 Åby-3 VästerboViVann VästerboViVann   [v 11] 2140/10 D 0 16.7 555
2020-11-15 2020-11-15 Åby-6 Mattole Mattole   [v 10] 2140/3 D 6 19.0 400
2020-11-15 2020-11-15 Åby-8 Fitforfight Fitforfight   [s 4] 2140/8 B 2 18.9 63
2020-11-15 2020-11-15 Åby-10 Mästarnas Mästare Mästarnas Mästare   [v 4] 2140/2 B 4 16.5 59
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-1 Caesarlo Caesarlo   [v 6] 2140/12 C 0 20.8g 862
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-6 King Moneyfee King Moneyfee   [v 6] 2140/15 B 0 16.5 987
2020-11-11 2020-11-11 Åby-5 Padron Kloster Padron Kloster   [v 7] 2160/5 D 6 13.9 267
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-4 Move it Brodde Move it Brodde   [v 4] 2140/11 D 0 19.2g 245
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-5 Arthur King* Arthur King*   [v 4] 2140/7 B 2 17.1 33
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-2 Ragga Loss Ragga Loss   [v 10] 2140/6 D 0 g 573
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-4 Goodhands Ray Goodhands Ray   [v 10] 2140/5 C 3 16.6 67
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-6 Total Recall Total Recall   [v 7] 2140/7 B 3 15.6 125
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-7 Enjoy's Miss Li Enjoy's Miss Li   [s 7] 2140/6 C 8 18.6 83
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-10 Chansey Jons Chansey Jons   [v 4] 2140/5 C 0 g 130
2020-11-04 2020-11-04 Jägersro Trav-4 Hector de Sajan* Hector de Sajan*   [h 3] 1640/5 C 1 14.5 70
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-9 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 6] 1640/10 A str
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-3 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 7] 1640/1 D 0 14.8 873
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-7 Padron Kloster Padron Kloster   [v 7] 2160/6 B 3 15.4 160
2020-10-28 2020-10-28 Åby-6 Rosie Access Rosie Access   [s 4] 2140/10 D 4 14.1 210
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-2 Move it Brodde Move it Brodde   [v 4] 2140/10 B 2 14.7 24
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-3 Dizzy River Dizzy River   [v 9] 2140/8 B 0 g 92
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-4 Jopi* Jopi*   [s 5] 2140/1 A 7 15.3 174
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-5 M.G.B.Neo M.G.B.Neo   [s 5] 2140/5 B 3 18.5 96
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-6 Högstena Frida Högstena Frida   [s 7] 2140/11 B 5 18.0 73
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-10 Urbino Urbino   [v 7] 2140/11 D 8 19.9g 157
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-2 Arthur King* Arthur King*   [v 4] 2140/8 B 3 17.0 62
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-8 Mästarnas Mästare Mästarnas Mästare   [v 4] 2140/5 D 0 g 262
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-9 Julia af Solnäs Julia af Solnäs   [s 7] 1640/8 C 0 12.1 359
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-10 Hector de Sajan* Hector de Sajan*   [h 3] 2140/5 B 2 16.8 59
2020-10-22 2020-10-22 Åby-1 Woodbury Wine Woodbury Wine   [s 3] 2140/10 B 2 16.5 102
2020-10-22 2020-10-22 Åby-4 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 6] 1640/8 B 5 13.0 753
2020-10-22 2020-10-22 Åby-7 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 6] 2140/6 A 0 g 377
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-4 Rosie Access Rosie Access   [s 4] 2140/4 D 0 g 193
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-7 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 1640/9 D 0 g 1289
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-8 Padron Kloster Padron Kloster   [v 7] 2180/10 B 6 14.4 450
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-1 Move it Brodde Move it Brodde   [v 4] 2140/4 C 2 14.6 47
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-2 Sampson Spitha Sampson Spitha   [v 8] 2140/2 C 0 18.3 198
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-4 Esteban Boko Esteban Boko   [v 9] 2140/4 D 4 15.5 566
2020-10-15 2020-10-15 Åby-4 Ztinas Blaze Ztinas Blaze   [s 3] 2140/4 D 2 15.4 44
2020-10-15 2020-10-15 Åby-5 Bellmondo Bellmondo   [v 5] 2640/12 B 0 14.2 950
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-8 Everton Everton   [v 9] 1640/3 B 0 12.4 78
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-2 Urbino Urbino   [v 7] 2140/5 D 7 16.6 151
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-9 Orange Sand Orange Sand   [v 10] 2140/2 D 0 g 788
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-4 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 6] 2140/2 B 7 15.7 431
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-6 Del Piero C.H.* Del Piero C.H.*   [h 3] 2140/1 D 0 19.6g 473
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-7 Everton Everton   [v 9] 1640/5 B 3 12.1 98
2020-10-03 2020-10-03 Åby-1 High Colours High Colours   [v 9] 2140/5 D 6 16.0 178
2020-10-03 2020-10-03 Åby-5 Hector de Sajan* Hector de Sajan*   [h 3] 2140/6 B 1 16.9 27
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-1 Arthur King* Arthur King*   [v 4] 2140/7 D str
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-4 Padron Kloster Padron Kloster   [v 7] 2180/14 C 7 14.5 265
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-5 Move it Brodde Move it Brodde   [v 4] 1640/8 D 0 g 1228
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-6 Rosie Access Rosie Access   [s 4] 2640/10 C 3 15.2 257
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-10 Del Piero C.H.* Del Piero C.H.*   [h 3] 2140/4 D 0 19.2g 414
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-6 Hector de Sajan* Hector de Sajan*   [h 3] 2140/5 B 0 g 66
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-7 Del Piero C.H.* Del Piero C.H.*   [h 3] 2140/5 C 4 15.9 223
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-7 Encipher F. Encipher F.   [s 9] 2140/1 B 2 17.0 57
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-10 Silpinge Prince Silpinge Prince   [v 3] 2140/1 B 6 18.1 152
2020-09-17 2020-09-17 Åby-1 Arthur King* Arthur King*   [v 4] 2140/10 C 4 18.8g 92
2020-09-17 2020-09-17 Åby-2 Idoanythingforlove Idoanythingforlove   [s 3] 2140/4 A 0 18.9g 87
2020-09-17 2020-09-17 Åby-3 Move it Brodde Move it Brodde   [v 4] 1640/2 C 0 g 222
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-5 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 6] 1640/8 B 0 g 128
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-1 Del Piero C.H.* Del Piero C.H.*   [h 3] 2140/10 D 6 17.1 1179
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-6 Wine Lane Wine Lane   [s 5] 1640/11 D 4 13.6 1038
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-2 Nature Brodda Nature Brodda   [s 6] 1609/11 C 4 14.0 83
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-3 Luther King Luther King   [v 8] 1609/10 C 8 14.3 464
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-8 Encipher F. Encipher F.   [s 9] 1609/5 A 4 14.7 48
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-1 Silpinge Speeder Silpinge Speeder   [v 3] 2140/7 B 4 17.9 1090
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-2 Hector de Sajan* Hector de Sajan*   [h 3] 2140/10 C 3 17.0 184
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-4 Padron Kloster Padron Kloster   [v 7] 2660/7 C 1 16.1 197
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-8 Move it Brodde Move it Brodde   [v 4] 2640/3 D 0 15.6 205
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-1 Del Piero C.H.* Del Piero C.H.*   [h 3] 1609/1 B 4 15.2 179
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-6 Move it Brodde Move it Brodde   [v 4] 1609/2 C 0 g 120
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-7 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 6] 1609/3 A 0 11.5 146
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-10 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 6] 1609/6 D 3 11.5 434
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-2 Nature Brodda Nature Brodda   [s 6] 2140/3 C 4 15.0 31
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-4 Skymaster Skymaster   [v 11] 2140/5 C 5 14.4 167
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-5 Hector de Sajan* Hector de Sajan*   [h 3] 2140/1 B 2 17.4 20
2020-08-13 2020-08-13 Åby-3 Rosie Access Rosie Access   [s 4] 2140/2 D 5 13.9 651
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-2 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 6] 1609/3 C 0 170
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-4 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 6] 1609/11 B 2 11.6 330
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-5 Moonshine Tooma Moonshine Tooma   [s 4] 1609/2 D 6 18.4 453
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-1 Del Piero C.H.* Del Piero C.H.*   [h 3] 2140/2 B 4 18.4 195
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-6 Poesi Kloster Poesi Kloster   [s 4] 1640/3 C 4 13.4 860
2020-07-23 2020-07-23 Åby-7 Padron Kloster Padron Kloster   [v 7] 2140/14 A 8 14.6 965
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-6 King Moneyfee King Moneyfee   [v 6] 2140/2 D 0 15.6 1733
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-3 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 6] 2140/6 B 5 13.9 1011
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-5 Move it Brodde Move it Brodde   [v 4] 2140/6 D 0 g 286
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-2 Cash on Line Cash on Line   [v 4] 2140/4 D 0 17.5 651
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-9 Poet Broline Poet Broline   [h 8] 1700/6 D 0 14.2g 112
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-1 Move it Brodde Move it Brodde   [v 4] 1640/1 C 2 12.9 141
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-1 Patos Rose Patos Rose   [s 6] 2160/8 C 0 18.8 911
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-2 Anemone du Bon Air* Anemone du Bon Air*   [s 10] 2140/2 A 2 15.3 631
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-4 Sabath Black A.T.* Sabath Black A.T.*   [v 4] 2640/3 D 8 18.1 492
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-8 Sugar Babe A.T.* Sugar Babe A.T.*   [s 4] 2160/11 B 2 17.9 45
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-5 Mästarnas Mästare Mästarnas Mästare   [v 4] 2140/11 D 4 16.4 646
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-5 Cash on Line Cash on Line   [v 4] 2140/6 D 0 20.1g 630
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-8 Move it Brodde Move it Brodde   [v 4] 1640/11 D 5 13.6 717
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-9 Anemone du Bon Air* Anemone du Bon Air*   [s 10] 3640/2 D 0 17.6g 891
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-1 Del Piero C.H.* Del Piero C.H.*   [h 3] 2140/3 D 0 16.4 735
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-1 Silpinge Speeder Silpinge Speeder   [v 3] 2140/11 B 8 19.6g 380
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-6 Maggie Cash Maggie Cash   [s 5] 1640/10 D 5 12.1 49
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-8 Move it Brodde Move it Brodde   [v 4] 2640/12 D 6 16.4 847
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-4 Townshend Broline Townshend Broline   [v 5] 2640/9 C 8 15.0 153
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-6 Go Kyron Go Go Kyron Go   [v 4] 2140/11 C 0 18.8g 720
2020-05-27 2020-05-27 Åby-7 Padron Kloster Padron Kloster   [v 7] 2660/15 D 0 14.7 2124
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-4 King Moneyfee King Moneyfee   [v 6] 1640/12 D str
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-6 Global Secrecy Global Secrecy   [v 8] 2160/3 D 0 15.7 565
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-1 Leica Håleryd Leica Håleryd   [v 5] 2140/8 A 2 16.9 30
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-3 Panzarotti Panzarotti   [v 7] 2140/4 C str
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-4 Maggie Cash Maggie Cash   [s 5] 2140/11 D 1 14.9 55
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-4 Il Vole Il Vole   [v 5] 2160/7 B 8 16.8 785
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-9 Chinaman Chinaman   [v 5] 2180/13 B 0 19.1g 261
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-8 Move it Brodde Move it Brodde   [v 4] 2140/2 D 0 20.0g 740
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-10 El Gaitero Sisu El Gaitero Sisu   [h 6] 2180/14 B 0 22.2g 423
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-3 Sugar Babe A.T.* Sugar Babe A.T.*   [s 4] 2640/5 C 6 17.8 44
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-1 Spy Valley Spy Valley   [v 7] 2140/3 C 4 15.9 173
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-3 Tyfon Brodde Tyfon Brodde   [v 6] 2140/12 B str
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-5 Cash on Line Cash on Line   [v 4] 2140/7 C 3 18.3 47
2020-05-14 2020-05-14 Åby-8 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 6] 1640/10 B 6 13.5 129
2020-05-14 2020-05-14 Åby-10 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 6] 2160/7 C 0 g 464
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-6 Anemone du Bon Air* Anemone du Bon Air*   [s 10] 3140/3 D str
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-1 Del Piero C.H.* Del Piero C.H.*   [h 3] 2140/12 D 7 19.0 255
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-8 El Gaitero Sisu El Gaitero Sisu   [h 6] 2640/3 D 5 14.9 1260
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-1 King Moneyfee King Moneyfee   [v 6] 2140/1 D 6 16.4 396
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-3 Henrik Ibsen A.T.* Henrik Ibsen A.T.*   [h 8] 2140/11 D 3 14.2 404
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-4 M.T.Mighty Winner M.T.Mighty Winner   [v 6] 2140/7 C 0 14.5 265
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-8 Move it Brodde Move it Brodde   [v 4] 2140/10 C 0 17.2g 78
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-8 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 6] 1640/5 B 2 13.5 61
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-1 Arwen T.Dream Arwen T.Dream   [s 7] 2140/7 C 4 16.2 65
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-2 Andover Hudson Andover Hudson   [v 6] 2140/9 C 4 15.7 99
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-3 El Gaitero Sisu El Gaitero Sisu   [h 6] 2140/2 D 4 14.7 159
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-4 Diamondwind Diamondwind   [v 5] 2140/12 B 6 15.4 68
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-5 Båes Joker Båes Joker   [v 6] 2140/1 D str
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-6 Wonderlust King Wonderlust King   [v 9] 2140/2 D 0 21.3 621
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-9 Sampson Spitha Sampson Spitha   [v 8] 2140/6 C 0 19.2 113
2020-04-29 2020-04-29 Åby-2 Sugar Babe A.T.* Sugar Babe A.T.*   [s 4] 2140/11 D 0 15.9 837
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-8 Anemone du Bon Air* Anemone du Bon Air*   [s 10] 2640/1 D 5 15.2 898
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-11 Livi on the Run Livi on the Run   [v 4] 2160/5 B 0 22.5g 55
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-5 Forever Newport Forever Newport   [v 8] 2140/1 B 0 17.3 100
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-1 Henrik Ibsen A.T.* Henrik Ibsen A.T.*   [h 8] 2140/12 D 1 16.4 422
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-7 King Moneyfee King Moneyfee   [v 6] 2140/8 D 4 16.6 467
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-8 Nature Brodda Nature Brodda   [s 6] 2140/7 D 7 15.0 331
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-6 Move it Brodde Move it Brodde   [v 4] 2140/3 C 2 15.6 80
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-9 Tiffany Stars Tiffany Stars   [s 6] 2640/4 C 0 15.3 487
2020-04-16 2020-04-16 Åby-4 Sugar Babe A.T.* Sugar Babe A.T.*   [s 4] 2140/5 D 3 15.8 833
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-10 Mellby Guard Mellby Guard   [v 5] 2140/1 B 0 13.6 310
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-7 Livi on the Run Livi on the Run   [v 4] 2140/4 D 4 17.1 358
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-9 Total Recall Total Recall   [v 7] 2140/2 C 8 14.7 140
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-5 Henrik Ibsen A.T.* Henrik Ibsen A.T.*   [h 8]