V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-8 Deviljas Hilda Deviljas Hilda   [s 6] 1640/2 D
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-5 Eldemoa Eldemoa   [s 7] 2160/7 C

Nyheter för travkusk


Det var multijackpot på V75 och i sjurättspotten hägrade 106 miljoner kronor. När världsartisten Ringostarr Treb tagit hem storloppet ..


Det var multijackpot på V75 och i sjurättspotten hägrade 106 miljoner kronor. När världsartisten Ringostarr Treb tagit hem storloppet Sundsvall Open Trot som avlutade omgången återfanns 57 inlämnade rätta rader. Därmed betalade sju rätt 1 864 892 kronor. Allra största vinsten, nästan 6,9 miljoner kronor, gick till ett stort ATG Tillsammans-system, men även mindre system lyckades pricka in samtliga vinnare. Bland annat lyckades en spelare i Västerbotten får alla rätt på en kupong för endast 75 kronor. På söndagen finns nya möjligheter att vinna stora pengar. Då körs V75 på Charlottenlund i samband med Danskt Travderby.

Ola Johansson, Kanal 75


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats ti..


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats till innerspår bakom startbilen och när Ringostarr Treb enkelt tog hand om ledningen var loppet i praktiken över. Ingen konkurrent ville offra sin häst och pressa upp tempot. Visserligen körde Johan Untersteiner fram utvändigt om ledaren med Cyber Lane efter ett varv men då första kilometern hade avverkats på i sammanhanget mycket långsamma1.12,9 behövde inte Ringostarr Treb gå i botten för att bärga karriärens andra seger i Sundsvall Open Trot.
- Att ha innerspår med en häst som är extremt snabb är en stor fördel och jag behövde inte ens köra på honom för att ta ledningen. Sedan behövde jag bara hålla honom under kontroll och när jag släppte av honom sista 100 meterna avgjorde han enkelt. Han är en riktig champion, sa Wilhelm Paal.
Ringostarr Treb avverkade de 2 140 meterna på kilometertiden 1.11,2 – en tiondel långsammare än när han vann loppet för två år sedan.
- Jag kan inte säga nog om den här hästen. Han är fantastiskt. Förra året hade han problem som många hästar inte kommer tillbaka ifrån men han har en enastående inställning och nu är han här igen, sa hästens tränare Jerry Riordan.
Tvåa i loppet blev Daniel Redéns Sorbet tillsammans med Örjan Kihlström och där bakom spurtade Nadal Broline ursinnigt till tredjeplatsen.
- Han gick oerhört bra! Vi var ute vid korvkiosken och det ska inte gå att ta in så många meter som han gjorde i den här klassen, berömde Nadal Brolines tränare och kusk Björn Goop.

Jätteskräll i Svenskt Mästerskap
Pydin har haft en fin säsong och spelades till storfavorit i SM för kallblod. Men han hade ingen av sina bättre dagar och kastade in handduken i ledningen på upploppet. Istället var det Järvsöodin och Björs Frej som gjorde upp om segern och till spelarnas stora förvåning drog den senare det längsta strået.
- Jag är väldigt lycklig nu! sa hästens överraskade tränare Annelie Lagergren.
- Det var många bra emot och svårt utgångsläge men Jorma körde som en gud så det gick bra.
Jorma Kontio serverade Björs Frej ett lopp i tredje par utvändigt och sedan han fått draghjälp genom slutkurvan krigade han sig förbi Järvsöodin, som också gjorde en mycket stark insats från positionen utvändigt om ledaren.
- Vi fick en bra rygg bakom Örjan (B.W.Sture) och jag fick lite feeling för att vi kunde vinna 500 kvar. Då hade jag mycket kvar i linorna och väntade bara på upploppet. Han var jättefin och kämpade bra till slut, sa segerkusken efter sin andra fullträff i kallblods-SM.

Styrkedemonstration i Lars Lindbergs Minne
I lärlingsloppet som körs till minne av framlidne travnestorn Lars Lindberg bjöd Alessandro Gocciadoro-tränade Visa As på en mäktig styrkedemonstration. Från positionen utvändigt om ledande favoriten Queen Of Sand pulveriserade det femåriga stoet motståndet och vann med ett hav av längder.
- Det här var något alldeles fruktansvärt! Jag körde den här en del förra året och jag har längtat efter att få chansen igen, sa kusken Rebecca Dahlén, som alltså visste vad hon satt bakom.
- Jag körde med klockan för jag vet att hon är bäst med jämn fart. När de tog upp kraftigt efter första sväng var det bara att gå, sa den mycket glada Solvallalärlingen.
- Det här är nog det största jag har vunnit. Lars Lindberg var en hedersman och en hästkarl ut i fingerspetsarna. Han är en av de bästa trav-Sverige har haft.

Vann silver med guld runt halsen
Eldorado B. blixtrade till ledningen i silverdivisionen men körande Torbjörn Jansson valde att släppa ifrån sig initiativet till Ural. Det visade sig vara ett klokt beslut som renderade en andraplats. Ledaren släppte aldrig sina förföljare in på livet och när Jorma Kontio, fortfarande med SM-guldet runt halsen, lät Ural sträcka ut över upploppet lämnade han motståndet.
- Spår åtta är liksom ingen hit och på V75 är det skitsvårt, men nu visade han vilken bra häst han är. Jag älskar den här hästen, sa Urals tränare Susanna Richter.

1,8 miljoner för sju rätt
I klass I avgjorde Björn Goops holländare Guillaume Boko en tät slutstrid sedan han blivit fint framdragen av Robert Bergh och favoriten Caligula. I klass II var det sedan Robert Berghs tur att vinna när hans Highspeed Dynamite utklassade motståndet. Peter G Norman skrällde med All Star i bronsdivisionen och fick utdelningen att dra i höjden. Det var multijackpot på V75 och för sju rätt uppgick belöningen till 1 864 892 kronor. Sex rätt gav 3 441 kronor och fem rätt 207 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Petri Puros fixstjärna hade inte tävlat sedan oktober i fjol när hon på lördagen startade i ett stolopp på Charlottenlund. ..


Petri Puros fixstjärna hade inte tävlat sedan oktober i fjol när hon på lördagen startade i ett stolopp på Charlottenlund. I sulkyn satt Christoffer Eriksson och sedan han glidit till ledningen under inledningsrundan var det spel mot ett mål. Efter en snabb avslutning skar Cash Crowe mållinjen på kilometertiden 1.12,5 över 2 000 meter med bilstart och för det fick hon närmare 70 000 kronor. Sexåringen, som bland annat har segrar i Drottning Silvias Pokal, Derbystoet och Sto-SM på meritlistan, har totalt vunnit 12 av 16 lopp och tjänat fyra miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppg&oum..


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppgörelsen på Solvalla nästa år igen. Den flyfotade finländaren kunde inte ta hand om ledningen initialt när han nu startade i Malabar Circle Ås lopp men sedan Jorma Kontio vilat hästen i andra par utvändigt en bit tog han över taktpinnen varvet från mål. Därifrån lämnade Elian Web sedan motståndet och i mål visade klockan 1.09,9 över 1 640 meter med autostart – den snabbaste segertiden i Bergsåkers historia.
- Han är bra nu hästen. Han har hittat formen och vann med tussarna och ”norsken” kvar. Nästa lördag väntar Finskt Mästerskap, sa Jorma Kontio, som också körde till ledningen med Timo Nurmos-tränade El Gumpert i Tsar d’Invernes lopp och i sin opolerade stil gick fyraåringen enkelt undan till femte segern i sjunde starten.
- Han fortsätter att växa hela tiden och är väldigt stor i gången, men nästa år kommer han säkert ha växt färdigt och bara bli bättre, sa Jorma Kontio.

Power i en klass för sig
I Nahars lopp startar treåringar på startvolten, fyraåringar med 20 meters tillägg och femåringar med 40 meters tillägg. De äldre var chanslösa. Robert Bergh, som skördade enorma framgångar med Nahar, tog hand om ledningen med sin jättetalang Power och därifrån gav treåringen inte sina förföljare skuggan av en chans.
- Det är otroligt läckert att köra honom, det är verkligen något stort på gång, sa Robert Bergh, som härnäst siktar på kriteriekval med den exceptionellt begåvade unghästen.

Segergest i kallblodsloppet
Hans Bergh bjöd på rejäl segergest sedan han serverat skrällen Torpa Olea en fin resa och låtit det lars Selin-tränade stoet lämna konkurrenterna sista halvvarvet.
- Det här var fantastiskt kul! Hon har matchats i ganska tuffa sällskap och vi har smugit och smugit i loppen. Det gjorde vi i dag också men i dag kunde inte de andra hänga med. Hon har lite annan hårdhet än de andra, sa Hans Bergh.

Sundsvall Open Trot och jättepott
Lukas Svedin satte dit Svante Båths Empire Garbo från positionen utvändigt om ledaren i Bergsåkers Stora Amatörpris och i Serenas lopp var det Joakim Elfving-tränade Trilly Of Nando och Ulf Ohlsson som fick vända upp för segerdefilering. I diamantstoet skrällde det, som så många gånger förr, och Stellan Tidelius överraskning Saga Doc och Rikard N Skoglund såg till att sju rätt på V75 delade ut fina 754 075 kronor.
På lördagen väntar Sundsvall Open Trot och för V75-spelarna hägrar en hisnande pott på 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapport..


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapporterar Gävletravets hemsida.
- Tanken var att han skulle vara med i Speedracet på Solvalla under elitloppsdagen, men han som aldrig haft problem med benen slog sig på ett framben och fick en blödning på insidan av en kota och efter att ha gått i hagen hela sommaren vore det inte rätt mot honom att börja träna igång och starta nu under hösten. Nästa år kommer han att stallas upp på Björkbackens Stuteri för att betäcka, men han kommer alltid att ha sin plats kvar här hemma hos oss, säger hästens tränare Erik Lindegren till gavletravet.se.
Francais du Gull har tränats av Erik Lindegren genom hela karriären och de har tävlat flitigt i V75 där de också har vunnit flera gånger. Totalt ståtar hingsten med 15 segrar på 155 starter och 4,1 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte..


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte varit samma utropstecken. Fram till sin senaste start. Då vann han Hugo Åberg Memorial efter en sanslös prestation. Trots en vansinnig öppning (1.05 första 500 meterna) hade han kraft och mod att avgöra över upploppet. I mål visade klockan 1.09,4 över 1 609 meter med bilstart.
- Jag var inte chockad över den prestationen för vi vet vad Ringostarr kan göra och han visade redan i starten innan i Jarlsberg att han var tillbaka på banan. Då hade han otur och fastnade i trafiken utan att få utrymme att tävla. Men det loppet gjorde honom gott och Jerry gjorde sin del och fick hästen i toppskick till Jägersrostarten, säger Wilhelm Paal, som har fått positiva rapporter från hästens tränare Jerry Riordan inför lördagens start.
- Enligt vad jag har hört från Jerry är hästen i lika bra författning som inför Jägersro och det ger oss goda möjligheter inför det här loppet.

Läge för spets och slut
När Ringostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan hade han startnummer tio. Den här gången har han innerspår bakom startbilen och därifrån är taktiken given.
- Om han öppnar lika bra som han gjorde på Jägersro senast är det läge att prova att ta ledningen och stanna där, säger Paal och fortsätter:
- På pappret har han bra chans men samtidigt är det ett grupp I-lopp och jag vet från min långa karriär hur svårt det är att vinna sådana lopp. Man får aldrig undervärdera de andra hästarna. Han möter topphästar från den övre eliten och det blir ett intressant lopp, men vi har en bra chans.
Även Svenskt Mästerskap för kallblod avgörs inom V75-kupongen och utöver toppsport kan historiens högsta V75-vinst delas ut. En multijackpot ska delas ut och sjurättspotten beräknas uppgå till 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-7 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2180/9 3 29.4 166
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-3 Walkinthepark Walkinthepark   [s 6] 2140/10 7 18.5 145
2015-12-22 2015-12-22 Boden-8 Liafuxen Liafuxen   [v 11] 2160/3 str
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-9 Walkinthepark Walkinthepark   [s 6] 2160/8 3 17.2 413
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-8 Moloken Moloken   [v 6] 2160/7 0 g 452
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-4 Liafuxen Liafuxen   [v 11] 1640/1 1 29.1 129
2015-11-14 2015-11-14 Boden-9 Elektrus Elektrus   [v 8] 2160/12 0 g 301
2015-10-29 2015-10-29 Boden-2 Moloken Moloken   [v 6] 1640/1 5 32.2g 265
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-2 Carapana Carapana   [s 6] 2140/3 0 23.8g 444
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 7] 2140/13 8 18.6 312
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2220/11 2 28.3 35
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-3 Moloken Moloken   [v 6] 2160/11 0 33.8g 632
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-7 Moloken Moloken   [v 6] 2140/3 5 31.8 430
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-6 Plenty of Space Plenty of Space   [v 8] 2140/7 str
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-4 Big Believer Big Believer   [v 4] 2160/3 7 18.1 209
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-3 Liafuxen Liafuxen   [v 11] 2140/1 2 28.6 92
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-10 Moloken Moloken   [v 6] 2180/13 5 33.3 999
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-4 Tehachapi Tehachapi   [s 8] 1640/4 0 17.4g 656
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-3 Citadelle Citadelle   [s 4] 2140/11 7 16.4 308
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-1 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 4] 2160/3 0 g 806
2015-09-29 2015-09-29 Boden-8 Carapana Carapana   [s 6] 2140/4 7 21.0 411
2015-09-29 2015-09-29 Boden-4 Guli Maks Guli Maks   [v 6] 2160/11 6 33.4g 42
2015-09-29 2015-09-29 Boden-3 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 4] 1640/6 0 16.7 418
2015-09-29 2015-09-29 Boden-2 Libäcksjo Libäcksjo   [v 15] 2180/6 3 29.4 59
2016-12-06 2016-12-06 Boden-8 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2160/5 A 0 34.7g 25
2016-12-06 2016-12-06 Boden-4 Underlig Underlig   [v 7] 2140/1 D 4 31.0 351
2016-11-05 2016-11-05 Boden-5 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2160/7 A 4 31.3 73
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-3 Juliblixten Juliblixten   [h 3] 2160/8 D 0 31.6 355
2016-10-24 2016-10-24 Boden-3 Moloken Moloken   [v 7] 1640/7 D 0 32.7g 641
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-6 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2140/1 C 1 28.9 127
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-5 Tåga Molly Tåga Molly   [s 3] 2140/1 B 0 44.9g 141
2016-09-30 2016-09-30 Boden-10 Juliblixten Juliblixten   [h 3] 2140/1 B 1 34.8 95
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-8 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2140/1 D 3 29.3 174
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-1 Eldpil Eldpil   [v 10] 2140/11 B 0 29.0 379
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-10 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2140/1 B 0 g 331
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-5 Dead Wood Dead Wood   [v 11] 1640/3 D 0 g 1621
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-8 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 1640/3 D 0 26.4 800
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-1 Juliblixten Juliblixten   [h 3] 1660/9 B 5 37.9 469
2016-08-30 2016-08-30 Boden-9 Flora Tooma Flora Tooma   [s 7] 2140/15 B str
2016-08-30 2016-08-30 Boden-6 Eldpil Eldpil   [v 10] 2140/1 D 4 30.0 234
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-10 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2640/3 B 0 g 323
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-8 Dead Wood Dead Wood   [v 11] 2140/7 D 0 g 780
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-9 Foaje Foaje   [v 6] 2140/2 D 5 15.1g 47
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-3 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 6] 2140/12 C 5 18.0 101
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-4 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/15 A 6 29.2 43
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-10 Teaser Teaser   [v 8] 2140/7 C 0 19.6 68
2016-08-12 2016-08-12 Boden-8 Foaje Foaje   [v 6] 2640/12 C 2 17.1 48
2016-08-12 2016-08-12 Boden-7 Moloken Moloken   [v 7] 2140/5 D 7 32.5g 207
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 Unix Streamline Unix Streamline   [v 6] 2140/4 D 6 18.6g 146
2016-08-12 2016-08-12 Boden-5 Ultralum Ultralum   [v 8] 2140/4 C 4 15.4 47
2016-08-12 2016-08-12 Boden-4 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 1640/4 B 7 34.9g 39
2016-08-12 2016-08-12 Boden-1 Carapana Carapana   [s 7] 2140/6 C 6 19.5 437
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-8 Polar Linus Polar Linus   [v 8] 2168/7 D 0 34.7g 466
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-6 Elektrus Elektrus   [v 9] 1666/4 D 0 39.3g 163
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-5 Dead Wood Dead Wood   [v 11] 2670/6 B 3 17.7 57
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-4 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 6] 1646/3 C 1 18.1 34
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-3 Syster Sol Syster Sol   [s 4] 2650/1 C 1 19.4 40
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-11 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2140/6 A 3 32.2g 58
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-1 Juliblixten Juliblixten   [h 3] 2160/11 A 0 42.1g 1631
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-6 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 11] 2160/8 D 3 29.0 829
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-5 Just Happy Just Happy   [s 5] 2640/2 C 3 16.9 90
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-4 Moloken Moloken   [v 7] 2160/13 D 7 32.4g 816
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-9 Syster Sol Syster Sol   [s 4] 2140/5 B 0 g 34
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-7 Foaje Foaje   [v 6] 2140/6 B 4 16.5 62
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-9 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2160/14 A 2 28.4 42
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-6 Rossi Bob Rossi Bob   [v 5] 1640/7 C 0 17.6 335
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2140/7 A 5 15.9 69
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-1 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 1660/12 D 0 34.0g 184
2016-07-18 2016-07-18 Boden-1 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2660/10 B 3 32.6g 69
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-7 Stjärnpojken Stjärnpojken   [v 6] 2040/3 C 0 22.2g 79
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-4 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 5] 2060/12 D 7 17.7 436
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-3 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2500/4 C 2 24.6 100
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 2160/9 C 0 33.3g 277
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-2 Åli Siri Åli Siri   [s 6] 1660/9 B 0 g 699
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-8 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 1640/8 A 0 30.8g 75
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-5 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2160/8 D 0 32.1g 1528
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-1 Syster Sol Syster Sol   [s 4] 2140/9 D 2 16.6 334
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-6 Elektrus Elektrus   [v 9] 2640/3 D 0 g 271
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-3 Viktor Viktor   [v 4] 2140/5 D 0 48.4 155
2016-07-03 2016-07-03 Boden-9 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 2140/2 D 5 35.2g 71
2016-07-03 2016-07-03 Boden-6 B.W.Bull B.W.Bull   [v 8] 1660/9 D 0 g 72
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 1660/6 A 7 27.0 671
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-3 Elektrus Elektrus   [v 9] 2160/7 D 0 32.6g 515
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-1 Guldhagens Idun Guldhagens Idun   [s 3] 1640/1 C 0 50.5g 788
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2160/13 D 0 15.0 699
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-5 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2140/10 C 5 29.8g 154
2016-06-18 2016-06-18 Boden-14 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2160/14 A 0 29.4 410
2016-06-17 2016-06-17 Boden-3 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 2140/5 C 6 35.6 172
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-7 Hirvonen Hirvonen   [h 7] 2200/14 C 1 28.1 314
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-8 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2640/6 B 1 33.2 264
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-4 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2140/10 D 0 g 1322
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-8 Fakse R.B. Fakse R.B.   [v 6] 2140/14 A 0 31.4 300
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-3 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 2160/5 B 0 g 146
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-10 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 2160/7 B 2 35.4 36
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-9 Oin Baba Oin Baba   [v 8] 2140/1 D 0 g 2241
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 1660/8 D 0 26.4g 823
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-9 Järvsögrej Järvsögrej   [v 5] 2168/4 D 3 33.6 267
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-4 Elektrus Elektrus   [v 9] 1666/5 D 0 39.3g 100
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-1 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 6] 2168/12 B 5 18.0 58
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-9 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2200/12 B 7 24.1 476
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-5 Moloken Moloken   [v 7] 2140/4 D 0 34.1g 125
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-3 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 2140/5 B 1 35.9 20
2016-05-19 2016-05-19 Boden-8 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 8] 1640/11 B 4 16.0 173
2016-05-19 2016-05-19 Boden-5 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 1640/6 D 0 33.9 393
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-7 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 2660/8 D 0 29.7g 478
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-1 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 1640/2 B 0 36.8g 50
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-3 Elektrus Elektrus   [v 9] 1680/7 C 3 33.9g 60
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 2160/10 B 0 28.7 1017
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-5 Syster Sol Syster Sol   [s 4] 2140/3 D 4 17.9 61
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 2160/9 C 0 21
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-4 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 6] 2640/3 B 0 18.8g 219
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-3 Sahara C.Four Sahara C.Four   [v 11] 2160/8 B 5 15.0 567
2016-04-17 2016-04-17 Boden-8 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/6 C 0 g 58
2016-04-17 2016-04-17 Boden-3 Moloken Moloken   [v 7] 2140/4 D 4 32.3g 124
2016-04-17 2016-04-17 Boden-1 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 1640/3 A 3 36.1g 27
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-9 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 2180/10 B 2 30.9 23
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 2160/9 B 5 29.1 534
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-10 Moloken Moloken   [v 7] 2140/2 D 5 32.3 621
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-3 Västerbo Klondyke Västerbo Klondyke   [v 7] 2140/1 D 7 19.2g 357
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-9 Västerbo Klondyke Västerbo Klondyke   [v 7] 2140/3 C 6 19.9g 110
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-8 Sahara C.Four Sahara C.Four   [v 11] 2180/10 B 7 16.2 348
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-6 Eldpil Eldpil   [v 10] 2140/1 D 7 30.8g 54
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-5 Walkinthepark Walkinthepark   [s 7] 2140/6 B 2 17.5 159
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-1 Hjoggbrita Hjoggbrita   [s 7] 2160/5 C 0 g 118
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-7 Moloken Moloken   [v 7] 2140/1 D 0 32.3 662
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-5 Syster Sol Syster Sol   [s 4] 2140/4 D 7 20.7 690
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-9 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 2160/8 C 1 33.9 18
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2680/14 D 5 33.9 560
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-3 Syster Sol Syster Sol   [s 4] 2140/1 D 0 23.6 514
2016-03-11 2016-03-11 Boden-6 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 2140/7 D 1 30.7 115
2016-03-11 2016-03-11 Boden-1 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 2180/9 A 1 33.3 43
2016-03-03 2016-03-03 Boden-7 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2180/12 B 4 29.5 230
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Västerbo Klondyke Västerbo Klondyke   [v 7] 2140/7 D 5 19.4 105
2016-03-03 2016-03-03 Boden-1 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 2140/1 B 3 34.5 28
2016-02-18 2016-02-18 Boden-2 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 1660/10 B 1 37.3 17
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-1 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 2160/5 B 2 35.4 179
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-2 Elektrus Elektrus   [v 9] 2160/11 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-3 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2160/10 D 0 30.4g 250
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Loke Faks Loke Faks   [v 9] 2140/6 D 0 30.1 1346
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-1 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2660/9 A 0 g 36
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Loke Faks Loke Faks   [v 9] 2180/15 D 0 30.0 977
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-7 Art Nattfari* Art Nattfari*   [v 9] 2140/5 D 0 29.6g 2543
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-6 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2140/6 C 5 29.1g 513
2017-11-07 2017-11-07 Boden-9 Ortopedica Ortopedica   [s 5] 2140/11 C 0 22.0 216
2017-11-07 2017-11-07 Boden-6 Oregon Trail Oregon Trail   [v 9] 2160/5 C 3 17.7 333
2017-11-07 2017-11-07 Boden-5 Tigerfeet Dynamite Tigerfeet Dynamite   [v 5] 1640/2 D 6 16.5 112
2017-11-07 2017-11-07 Boden-2 Åli Siri Åli Siri   [s 7] 2140/1 D 0 g 194
2017-10-30 2017-10-30 Boden-1 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 1660/5 A 1 28.7 24
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-10 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/4 D 4 20.0 126
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-9 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 12] 2160/9 D 0 34.4 374
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-6 Quantum Joker Quantum Joker   [v 7] 2140/9 B 6 19.8 39
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2160/15 B 0 19.6 226
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-3 Livi Destiny Livi Destiny   [v 12] 1640/8 D 0 18.8 787
2017-10-23 2017-10-23 Boden-7 Oregon Trail Oregon Trail   [v 9] 2140/8 D 4 16.8 685
2017-10-23 2017-10-23 Boden-5 Tigerfeet Dynamite Tigerfeet Dynamite   [v 5] 2140/8 C 4 16.4 54
2017-10-23 2017-10-23 Boden-2 Skaffer Blixten Skaffer Blixten   [v 8] 2160/6 C 3 34.4 58
2017-10-23 2017-10-23 Boden-1 Dreams Patric Dreams Patric   [v 3] 2140/2 A str
2017-10-23 2017-10-23 Boden-8 Lykkje Snert Lykkje Snert   [v 8] 1640/8 C 3 29.1g 106
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2680/12 D 0 31.6 636
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-6 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2640/1 D 0 g 351
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-2 Art Nattfari* Art Nattfari*   [v 9] 2180/9 B 7 27.8 44
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-2 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2640/5 B 2 28.1 85
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-3 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 1660/7 D 0 g 373
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-2 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 1680/10 B 2 26.7 82
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-1 Quantum Joker Quantum Joker   [v 7] 1640/9 C 2 17.6 122
2017-09-15 2017-09-15 Boden-9 Rally Esset Rally Esset   [v 4] 2140/7 B 0 g 505
2017-09-15 2017-09-15 Boden-6 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 1660/8 A 0 g 117
2017-09-15 2017-09-15 Boden-5 Salong Salong   [v 6] 1640/6 C 7 14.8g 267
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-2 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 2160/11 A 3 27.5 25
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-7 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2160/11 A 8 30.4g 18
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-6 Tommasi Tommasi   [v 5] 1640/5 B 2 16.5 54
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-2 Oregon Trail Oregon Trail   [v 9] 2680/6 D 6 18.2 454
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-1 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 1660/3 A 2 25.0 90
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-8 Stjärnpojken Stjärnpojken   [v 7] 2140/12 C 0 112
2017-08-24 2017-08-24 Boden-7 Chef Madrik Chef Madrik   [v 5] 2140/2 D 0 22.3g 879
2017-08-24 2017-08-24 Boden-5 Stålvinna Stålvinna   [s 3] 2140/1 D 7 46.4g 195
2017-08-24 2017-08-24 Boden-2 Art Nattfari* Art Nattfari*   [v 9] 2140/1 C 4 27.0 35
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-4 Salong Salong   [v 6] 2160/5 D 2 14.8 62
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-1 Åse Åse   [s 7] 2140/4 C 7 28.2 206
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-5 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2140/4 A 1 28.3 35
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-3 Dreams Patric Dreams Patric   [v 3] 2140/3 B 4 19.2 317
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-5 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2200/5 C 3 27.6 321
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-1 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 6] 2140/5 D 0 20.7g 278
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-7 Dreams Patric Dreams Patric   [v 3] 2140/8 D 6 19.9 574
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-4 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 2160/6 A 0 27.5g 135
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-2 Vin Skvetten* Vin Skvetten*   [v 5] 1660/12 D 6 34.4 489
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-9 Art Nattfari* Art Nattfari*   [v 9] 2140/4 C 3 25.9 79
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-8 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2640/6 C 7 17.9 63
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-11 Riverside on Line Riverside on Line   [v 9] 2140/14 D str
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-5 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2680/11 B 5 28.5 89
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-1 Zolglimten Zolglimten   [v 3] 2160/7 D 8 39.4g 1012
2017-07-13 2017-07-13 Boden-7 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 1640/12 D 0 15.2 391
2017-07-13 2017-07-13 Boden-1 Åli Siri Åli Siri   [s 7] 2140/2 D 0 39.3g 115
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-7 Rossi Bob Rossi Bob   [v 6] 2140/2 B str
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-6 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2180/11 C 2 24.9 722
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-2 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2140/11 C 0 16.0 1127
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-3 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2160/8 A 3 30.9 25
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-1 Åli Siri Åli Siri   [s 7] 2160/6 D 3 37.1g 340
2017-07-01 2017-07-01 Norge-5 Black Dream* Black Dream*   [v 8] 3120/6 D 0 648
2017-07-01 2017-07-01 Norge-4 Art Nattfari* Art Nattfari*   [v 9] 3160/8 B 3 19
2017-07-01 2017-07-01 Norge-2 Thai Paycheck* Thai Paycheck*   [s 5] 2120/8 D 0 199
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-8 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 2160/10 B 7 28.7g 272
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-8 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 1640/1 D 0 g 291
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-5 Lia Lisa Lia Lisa   [s 5] 2640/9 D 0 g 86
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-3 Tigerfeet Dynamite Tigerfeet Dynamite   [v 5] 1640/2 D 6 14.5g 136
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-1 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2200/8 B 4 31.0g 24
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-4 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 12] 2160/11 C 5 28.5 1580
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-1 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 6] 2140/4 C 4 20.7g 93
2017-06-10 2017-06-10 Boden-9 Tigerfeet Dynamite Tigerfeet Dynamite   [v 5] 2640/8 B 1 17.0 36
2017-06-10 2017-06-10 Boden-8 Skaffer Blixten Skaffer Blixten   [v 8] 1640/2 C 8 31.5 129
2017-06-10 2017-06-10 Boden-2 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 2180/9 B 2 28.1g 88
2017-06-10 2017-06-10 Boden-1 Mystic Accident Mystic Accident   [v 6] 2140/2 B 1 15.4 18
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-9 Devour Ås Devour Ås   [v 4] 2140/3 B 5 17.0 89
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-8 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2140/12 B 2 26.8 72
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-2 Åli Siri Åli Siri   [s 7] 2140/2 B 4 37.9 91
2017-05-31 2017-05-31 Boden-2 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2160/7 A 5 27.0 93
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-6 Art Nattfari* Art Nattfari*   [v 9] 2140/7 C 0 27.8 93
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-1 Åli Siri Åli Siri   [s 7] 1640/1 C 0 g 142
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Salong Salong   [v 6] 1640/7 B 4 14.9 58
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-7 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2140/6 C 1 32.2 21
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-3 Fakse R.B. Fakse R.B.   [v 7] 2140/7 B str
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Teaser Teaser   [v 9] 2140/1 D 0 g 829
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-8 Eldpil Eldpil   [v 11] 2180/11 D 8 29.5g 453
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-1 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2140/3 B 4 27.0 299
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-10 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 1640/6 B 1 15.4 65
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-9 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2660/8 B 7 33.2g 60
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-6 Stjärnpojken Stjärnpojken   [v 7] 2140/2 C 5 17.8 175
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-5 Rom Rom   [v 9] 2140/1 D 0 116
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-2 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2140/5 B 7 27.5g 26
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-1 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2180/7 B 4 31.2 357
2017-04-13 2017-04-13 Boden-8 Fantom Sund Fantom Sund   [v 8] 1640/2 B 8 16.8 350
2017-04-13 2017-04-13 Boden-5 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 6] 1640/4 C 0 17.1 614
2017-04-13 2017-04-13 Boden-4 Silversvarta Silversvarta   [s 6] 2140/3 D 5 35.2g 217
2017-04-13 2017-04-13 Boden-3 Teaser Teaser   [v 9] 2140/5 B 7 20.0 131
2017-04-07 2017-04-07 Boden-8 Citadelle Citadelle   [s 6] 2640/1 C 0 16.9 552
2017-04-07 2017-04-07 Boden-6 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2680/10 A 3 29.1 162
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Made at Home Made at Home   [v 9] 2160/11 D 8 21.0 66
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-8 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 2140/5 C 3 32.7 60
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-7 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2640/10 C 3 21.6 66
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-6 Eldpil Eldpil   [v 11] 2140/14 D 6 36.5 139
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 Amazing Goal* Amazing Goal*   [v 9] 2140/11 C str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-4 Palemtonian Palemtonian   [v 9] 2140/10 D 0 21.0 323
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-2 Stjärnpojken Stjärnpojken   [v 7] 2140/10 B 6 20.9 99
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-1 Åli Siri Åli Siri   [s 7] 1640/2 D 0 g 197
2017-03-25 2017-03-25 Boden-9 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 5] 2140/7 C 0 17.9 300
2017-03-25 2017-03-25 Boden-5 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 1660/10 C 5 27.2 76
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-4 Carapana Carapana   [s 8] 2140/1 C 8 23.1 252
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-3 Silversvarta Silversvarta   [s 6] 2660/5 C 7 37.3g 173
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-1 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2140/3 B 1 29.3 24
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-8 Tommasi Tommasi   [v 5] 1640/4 C 6 19.1 86
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-7 Made at Home Made at Home   [v 9] 2660/8 D 1 20.4 131
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-6 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 8] 2140/5 D 0 35.6g 25
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-5 Citadelle Citadelle   [s 6] 2160/8 A 1 18.1 90
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 1640/11 C 0 g 173
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-1 Viktor Viktor   [v 5] 1660/13 C 0 37.1 123
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-5 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 6] 2140/1 D 6 30.0 950
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-1 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 1640/3 C 1 27.3 68
2017-02-23 2017-02-23 Boden-11 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2140/2 B 1 34.6 52
2017-02-05 2017-02-05 Boden-9 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2160/15 A 7 33.6g 146
2017-02-05 2017-02-05 Boden-7 Eldpil Eldpil   [v 11] 2660/10 B 6 33.9g 292
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-4 Eldpil Eldpil   [v 11] 2160/9 B 7 31.6 496
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-3 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/15 D 0 19.4 835
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-1 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 12] 1640/6 D 0 29.7g 171
2018-12-22 2018-12-22 Boden-4 Step Climb Step Climb   [v 6] 2140/12 C 7 19.7g 274
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-1 Lou Dana Lou Dana   [s 7] 2180/7 C 0 g 58
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-6 Step Climb Step Climb   [v 6] 2140/3 D 3 20.1 109
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Loke Faks Loke Faks   [v 10] 1660/6 C 6 28.7 206
2018-11-30 2018-11-30 Boden-3 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 13] 1640/5 D 0 g 602
2018-11-30 2018-11-30 Boden-9 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 8] 2140/7 C 0 20.6 271
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-1 Gold Case Gold Case   [v 9] 2140/4 D 7 17.6g 233
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-3 Omaha Broline Omaha Broline   [s 7] 2140/12 B 6 17.1g 459
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-4 Le Chapeau Le Chapeau   [v 8] 2140/6 D 8 16.3 89
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-5 Step Climb Step Climb   [v 6] 2140/2 D 7 19.5g 522
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-8 Quantum Joker Quantum Joker   [v 8] 2140/9 C 0 20.6 170
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-9 Atom Vito Atom Vito   [v 6] 1640/9 D 4 29.1 277
2018-11-15 2018-11-15 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 1640/9 D 0 g 243
2018-11-08 2018-11-08 Boden-1 Vindil Vindil   [s 8] 2160/5 D 7 35.5 218
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Yippeekiyay A.F. Yippeekiyay A.F.   [v 4] 1640/12 D 4 17.9 359
2018-11-08 2018-11-08 Boden-3 Coal Trader Coal Trader   [v 8] 2140/7 A 7 17.0 24
2018-11-08 2018-11-08 Boden-4 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 5] 2140/9 B 2 17.9 26
2018-11-08 2018-11-08 Boden-6 Omaha Broline Omaha Broline   [s 7] 2180/10 B 3 17.8 157
2018-11-08 2018-11-08 Boden-7 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 7] 1640/1 C 0 g 68
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-1 Valle Lukas Valle Lukas   [v 3] 1660/9 B 0 176
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2140/11 B 0 19.7 188
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-5 Atom Vito Atom Vito   [v 6] 2160/4 D 3 30.3 487
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Le Chapeau Le Chapeau   [v 8] 2160/9 C 0 g 74
2018-10-08 2018-10-08 Boden-1 Åsålitta Åsålitta   [s 7] 2140/6 C 6 37.0g 194
2018-10-08 2018-10-08 Boden-2 Step Climb Step Climb   [v 6] 1640/12 B 7 19.4 177
2018-10-08 2018-10-08 Boden-4 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 13] 1640/4 D 6 30.3 2070
2018-10-08 2018-10-08 Boden-5 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/2 C 1 18.6 97
2018-10-08 2018-10-08 Boden-7 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2140/8 B 6 16.7 144
2018-10-08 2018-10-08 Boden-8 Tagetes Tagetes   [v 6] 2140/7 C 0 20.9g 114
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-7 Loke Faks Loke Faks   [v 10] 1640/4 D 0 25.5 1260
2018-09-27 2018-09-27 Boden-2 Doublestar Rapida Doublestar Rapida   [v 8] 2140/5 C 0 18.0 74
2018-09-27 2018-09-27 Boden-9 Lou Dana Lou Dana   [s 7] 2140/2 C 3 16.3 147
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-4 Alsaker Regent Alsaker Regent   [v 9] 2160/10 C 0 g 203
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-7 Gold Case Gold Case   [v 9] 2140/7 D 4 18.5 266
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-8 Vindil Vindil   [s 8] 2140/8 C 5 36.5g 77
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-9 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2140/2 B 3 19.3 197
2018-09-20 2018-09-20 Boden-8 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 1660/12 B 0 27.2g 253
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-1 Gyri Gutten* Gyri Gutten*   [v 6] 2140/6 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-3 Maximillion Maximillion   [v 5] 1640/3 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-9 Vindil Vindil   [s 8] 2140/2 C 0
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-6 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 2140/1 C 2 27.1 29
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-9 Stuart Little Stuart Little   [v 9] 2140/4 D 0 15.7 675
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-11 Let Me Fly Let Me Fly   [s 5] 2140/4 D 0 19.2g 883
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-9 Lou Dana Lou Dana   [s 7] 1660/6 C str
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-4 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 2140/8 A 2 26.9g 42
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-6 Loke Faks Loke Faks   [v 10] 2140/8 C 3 28.2 310
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-9 Let Me Fly Let Me Fly   [s 5] 2140/1 D 0 19.0g 342
2018-08-08 2018-08-08 Boden-11 Loke Faks Loke Faks   [v 10] 1660/8 B 0 g 44
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-5 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2140/7 D 0 23.6g 185
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-6 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2160/9 A 5 29.4g 66
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-7 Big Believer Big Believer   [v 7] 2140/5 D 2 15.3 76
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-9 Let Me Fly Let Me Fly   [s 5] 2140/4 D 4 17.7 431
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-1 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 2160/8 A 2 27.0 32
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-5 Dreams Patric Dreams Patric   [v 4] 2140/7 B 0 18.6 378
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-4 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 1640/6 C 0 g 357
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-6 Sjeikens Gull Sjeikens Gull   [v 11] 1640/4 D 0 28.5g 667
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-9 Let Me Fly Let Me Fly   [s 5] 2160/6 D 0 19.0 562
2018-07-14 2018-07-14 Boden-2 Pippi Makeba Pippi Makeba   [s 3] 2140/12 D 0 19.6 1008
2018-07-14 2018-07-14 Boden-5 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 2160/10 A 3 27.1 107
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-5 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 1640/8 A 2 27.0 119
2018-06-16 2018-06-16 Boden-10 Skaane Jo Skaane Jo   [v 9] 2140/3 D 0 28.4 1460
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-1 Gyri Gutten* Gyri Gutten*   [v 6] 2160/9 C 7 28.5 211
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-1 Let Me Fly Let Me Fly   [s 5] 2140/9 C 8 18.8 255
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-3 Big Believer Big Believer   [v 7] 2140/1 C 8 16.0 108
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 7] 2140/9 B 5 16.8 25
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-8 Skaane Jo Skaane Jo   [v 9] 2160/4 C 3 29.3g 146
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-3 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 1660/6 A str
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-5 Skaane Jo Skaane Jo   [v 9] 2140/2 D 0 27.3 952
2018-05-10 2018-05-10 Boden-1 Stuart Little Stuart Little   [v 9] 2140/7 D 1 15.9 123
2018-05-10 2018-05-10 Boden-3 Mystic Accident Mystic Accident   [v 7] 2140/2 C 3 15.0 60
2018-05-10 2018-05-10 Boden-8 Torpa Nic Torpa Nic   [v 7] 1640/3 B 0 g 34
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-12 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 2640/5 D 3 28.4g 258
2018-04-17 2018-04-17 Boden-1 Silili Silili   [s 5] 2140/8 C 4 16.8 134
2018-04-17 2018-04-17 Boden-5 Stuart Little Stuart Little   [v 9] 2140/9 C 5 18.5 84
2018-04-17 2018-04-17 Boden-7 Coal Trader Coal Trader   [v 8] 2140/8 B 1 15.0 32
2018-04-17 2018-04-17 Boden-9 Aya Aya   [s 7] 2140/9 C 0 19.4 137
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-1 Järvsötekno Järvsötekno   [v 4] 2140/6 D 6 38.6 92
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-6 Quantum Joker Quantum Joker   [v 8] 1640/8 D 3 18.5 108
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-9 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2140/8 D 8 19.3 291
2018-03-16 2018-03-16 Boden-1 Lou Dana Lou Dana   [s 7] 2160/15 D str
2018-03-16 2018-03-16 Boden-2 Loke Faks Loke Faks   [v 10] 1640/1 D 0 g 47
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-2 Mattis Mattis   [v 6] 2640/4 D 0 g 436
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-3 Lou Dana Lou Dana   [s 7] 2660/12 C 5 19.5 419
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-4 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 2140/12 A 3 32.3 58
2018-02-23 2018-02-23 Boden-5 Art Nattfari* Art Nattfari*   [v 10] 2160/7 D 6 31.3g 1019
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Nuisance Face Nuisance Face   [s 8] 2160/11 B 0 17.9 693
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-1 Mattis Mattis   [v 6] 2140/1 D 3 35.2 79
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-2 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 7] 2140/4 C 0 g 287
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-4 Zadar Swing Zadar Swing   [v 5] 2640/1 D 8 19.6 191
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-5 Skaane Jo Skaane Jo   [v 9] 1640/5 C 5 30.5g 33
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-7 Usain Colt Usain Colt   [v 7] 1640/8 B 8 16.7 100
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-8 Gyri Gutten* Gyri Gutten*   [v 6] 2160/7 C 0 g 47
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-9 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2140/8 D 7 19.3 66
2018-02-09 2018-02-09 Boden-7 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 2140/2 C 7 32.9 30
2018-02-09 2018-02-09 Boden-8 Livi Scholes Livi Scholes   [v 9] 2140/4 D str
2018-02-09 2018-02-09 Boden-10 Åli Siri Åli Siri   [s 8] 1640/4 D 0 40.7g 317
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-7 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 13] 2160/11 B 4 30.1 1159
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-1 Quantum Joker Quantum Joker   [v 8] 1660/8 C 1 19.8 163
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-4 Loke Faks Loke Faks   [v 10] 2140/2 C 0 33.6g 324
2018-01-20 2018-01-20 Boden-1 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 7] 2160/9 B 0 22.9g 213
2018-01-20 2018-01-20 Boden-2 Zolglimten Zolglimten   [v 4] 2160/9 B 5 36.3 147
2018-01-20 2018-01-20 Boden-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 8] 2180/7 A 6 30.8 118
2018-01-20 2018-01-20 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 7] 2140/5 C 0 17.7g 42
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-2 Quantum Joker Quantum Joker   [v 8] 2140/5 B 8 19.9 645
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-3 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 2140/13 A 2 33.0g 27
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-4 Twin Cam Twin Cam   [v 8] 2140/5 D str
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-5 Oregon Trail Oregon Trail   [v 10] 2140/8 C 0 19.9 614
2018-01-01 2018-01-01 Boden-2 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 7] 2640/3 B 1 17.3 54
2018-01-01 2018-01-01 Boden-5 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 1640/5 A 0 g 20
2018-01-01 2018-01-01 Boden-6 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 1640/9 B 7 16.8 163
2019-08-13 2019-08-13 Boden-2 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/10 C 7 19.6 1086
2019-08-13 2019-08-13 Boden-8 Tåga Molly Tåga Molly   [s 6] 2140/3 D 6 37.6g 915
2019-08-13 2019-08-13 Boden-10 Step Climb Step Climb   [v 7] 2140/1 D 0 18.0g 700
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-4 Step Climb Step Climb   [v 7] 2140/5 D 0 19.6g 83
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-5 Juliblixten Juliblixten   [h 6] 2140/9 C 0 28.6 68
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-8 Antonio America Antonio America   [v 9] 2640/5 C 5 16.8 25
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-9 Juliblixten Juliblixten   [h 6] 1660/15 C 0 30.4g 345
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-5 Loke Faks Loke Faks   [v 11] 2180/11 D 0 1432
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-2 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/11 B 7 21.7g 484
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/11 D 0 17.2 575
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-7 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 7] 3140/1 D 0 19.7 465
2019-06-24 2019-06-24 Boden-1 Deviljas Hilda Deviljas Hilda   [s 6] 2160/6 C 7 35.5 268
2019-06-24 2019-06-24 Boden-4 Winchester Bay Winchester Bay   [v 8] 1640/8 C 7 15.2g 378
2019-06-24 2019-06-24 Boden-7 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2140/15 C 0 17.9 353
2019-06-06 2019-06-06 Boden-4 Nano Broline Nano Broline   [v 9] 2640/5 D 0 17.0 556
2019-06-06 2019-06-06 Boden-5 Devour Ås Devour Ås   [v 6] 1640/7 D 7 14.3 1022
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-2 Deviljas Hilda Deviljas Hilda   [s 6] 2160/8 C 8 35.6 187
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-4 Bläs Laban Bläs Laban   [v 7] 2180/12 B 0 g 69
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-7 Juliblixten Juliblixten   [h 6] 2140/2 C 0 g 27
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-8 Syster Sol Syster Sol   [s 7] 1640/9 D 3 14.7 71
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-9 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 2140/10 D 3 15.6 195
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-1 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/5 D 6 20.0g 145
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-3 Devour Ås Devour Ås   [v 6] 2140/4 D 4 15.9 536
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-7 Citadelle Citadelle   [s 8] 1640/6 D 0 15.9 1088
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-5 Juliblixten Juliblixten   [h 6] 2140/12 B 2 26.9 46
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-5 Syster Sol Syster Sol   [s 7] 1640/12 C 8 16.0 465
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-7 Juliblixten Juliblixten   [h 6] 2640/1 B 3 29.7 49
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-1 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2140/2 B 0 g 190
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-3 Loke Faks Loke Faks   [v 11] 2140/8 D str
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-4 Juliblixten Juliblixten   [h 6] 2180/6 A 1 29.2 34
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-7 Juliblixten Juliblixten   [h 6] 2160/5 C 0 31.4g 1062
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-3 Ängens Indra Ängens Indra   [s 9] 2660/8 C 6 19.0 120
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-5 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 7] 2160/10 B 4 19.3 404ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se