V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


V86 körs den här veckan på Solvalla och Bergsåker. Hästen med bäst form i omgången kan faktiskt vara åttaåriga..


V86 körs den här veckan på Solvalla och Bergsåker.
Hästen med bäst form i omgången kan faktiskt vara åttaåriga stoet Divine som Erik Adielsson återigen får förtroendet bakom i V86-6 - ett lopp för ston som tjänat mellan 300 000 och 900 000 kronor.
Divine är loppets näst rikaste häst och formkurvan pekar rakt uppåt. Senast var hon ute i ett V75-lopp i Kalmar och svarade för en toppinsats som tvåa.
- Det får man lov att säga. Hon kämpade järnet och var ju jättebra. Adielsson berömde henne efteråt och sa att det svåraste med henne nog var att undvika att köra henne alldeles i botten. Det går liksom inte att känna att hon ger upp eller blir trött, för hon ger så jävla mycket hela tiden, säger Anna Österberg.
Adielsson hamnade illa till från sjundespåret bakom bilen i 15-hästarsloppet i Kalmar och hade att välja mellan att backa sist eller köra framåt. Han valde det senare.
Divine gjorde ett fantomlopp i dödens utvändigt storfavoriten Viola Grif. Tempot var högt med 1.11,0 första 500 och med en kilometer som klockades till 1.12.0 i medeldistansloppet.
Skrällen Quiz Töll spurtade till seger före tappra Divine.
- Det blev det andra tunga loppet på raken för henne och det var precis det som inte fick hända den gången. Hon var otrolig och jag är väldigt stolt över henne. Nu har hon fått två tuffa lopp på slutet men faktiskt varit ganska oberörd efteråt, säger Anna Österberg.

Tränare med diskbråck
Amatörtränaren med licens på Sundbyholmstravet i Eskilstuna är hovslagare och är ny inom just travsporten. Anna kommer från ridsporten och har även tävlat i westernridning.
- Hon är helt underbar att hålla på med och kan stå en hel dag och bli ompysslad och skodd. Hon är så snäll och hjälpsam den här hästen. Nu går det extra långsamt också eftersom jag har diskbråck och väntar på operation. Så det kanske blir ett par starter till efter det här innan hon får ta det lugnare under min sjukskrivning, säger Anna Österberg.

”…och spurta till slut”
Hon vet att hon sitter på en guldklimp med hög kapacitet. Målet för säsongen är att komma på som hon säger ”pallplats” i så väl stoeliten som silverdivisionen.
Men det får bli en senare fråga. Nu vill hon bygga hästen.
I V86-6 på onsdag lottades Divine till ett niondespår i loppet som startas med bil.
- Det kommer inte bli så att hon körs jätteoffensivt och därför är läget jättebra för henne. Jag har varit jättetydlig med alla som frågat att Erik och jag vill att hon får ett snällt lopp den här gången. Vad jag förstått kommer det att bli körning mellan flera hästar från start men hon brukar kunna hänga med mellan hästar. Sedan hoppas jag att hon får en bra rygg och kan hänga på i den främre klungan och spurta till slut.
Olyckligt med en roll som favorit under de här betingelserna menar du?
- Ja, för hon klarar inte tre tuffa lopp på raken. Utan nu får det bli lite på chans. Men jag hoppas ju att Erik hittar en lucka i sista kurvan kanske. Med sådana upplägg är hon verkligen bra och det är det klart att hon får gå för vinst, säger hon.

Mikael Wikner, Kanal 75


I Prix d’Amerique var Björn Goop hårt spelad tillsammans med Face Time Bourbon. När han på måndagen svingade sig upp bakom J&o..


I Prix d’Amerique var Björn Goop hårt spelad tillsammans med Face Time Bourbon. När han på måndagen svingade sig upp bakom Jörgen Westholm-tränade Figaro Vici var spelarna inte alls med på noterna. Kanske trodde de att den svenska toppkusken skulle vara under isen efter en festlig natt i Paris? Så var inte fallet. Efter 600 meter lämnade Björn Goop fjärde par utvändigt för avancemang till positionen utvändigt om ledaren. Där bjöds Figaro Vici kort senare rygg på nytt och efter en slutkurva i tredjespår gick femåringen undan till närmast överlägsen seger, värd drygt 150 000 kronor. Kilometertiden skrevs till 1.14,4 över 2 700 meter och hästens anhängare fick hela 33 gånger insatsen på vinnarspelet.

Ola Johansson, Kanal 75


”V75 Champions” är rubriken på lördagens tävlingar på Åbytravet då 2019 års framgångsrikaste kusk..


”V75 Champions” är rubriken på lördagens tävlingar på Åbytravet då 2019 års framgångsrikaste kuskar på V75 samlas och gör upp i sex av de sju loppen.
V75-5 mönstrar förra årets mest lyckosamma lärlingarna på V75. 15 av sportens framtidsnamn gör upp om titeln lärlingschampion i ett lopp med spårtrappa.
Det blir ett jättefält bakom startbilen över de 2640 meterna. I det tredje ledet hittar vi Mantorptränaren Stefan P Petterssons italienare Zenzero Jet med bricka 14 i spårtrappan. Kusken - 29-årige Anders Eriksson, lärling hos Svante Båth - vann loppet i fjol med Hans Adielsson-tränade Ritchie Ås.
- Jag hade ju spår 14 förra året också med Ritchie Ås. Det brukar bli lite körning i lärlingsloppet, kanske lite extra när det är Åby också. Så vi kanske inte behöver hamna så dumt till innan det är klart, säger Anders Eriksson.
2019 bräckte kusktalangen sina tidigare lyckosamma säsonger. Facit blev 32 segrar på 269 lopp och 3,9 miljoner kronor inkört för Anders Eriksson.
Målet är att bli tränare och den första delen av tränarkursen på Wången är avklarad.
- Att bli tränare har alltid varit min huvudplan. Sedan har det bara varit en ren bonus att det gått så pass bra när jag kört de senaste åren, säger 29-åringen.

”Inte ett helt lätt val”
Till lördagens lopp fick tränarna önska kusk bland de inkvalade lärlingarna. Anders Eriksson hade att välja mellan Zenzero Jet och tyske tränaren Thorsten Tietzs femårige valack Iron Creek.
Stefan P Petterssons italienfödde Zenzero Jet signalerade högform i segerloppet på Sundbyholmstravet. Hästens andra lopp efter tävlingspaus.
- Det var inte ett helt lätt val. Jag hade två bra hästar att välja på, de två bästa i mitt tycke. Jag har sett de senaste loppen och Zenzero Jet har sett ruggigt bra ut. Men det har även den där tyska hästen gjort som Rebecca Dahlén fick nu. Så nu får vi se hur det blir, säger Anders Eriksson.

Guldklockan tung merit
Läget med spår 14 bakom bilen försvårar naturligtvis. Zenzero Jet ska ändå vara ett ganska hett bud enligt 29-åringen.
- Det är inte så att jag ser det som en toppchans men jag tror att han kan vinna loppet om det klaffar lite grand.
Anders Eriksson vann lärlingarnas Guldklockan på Solvalla i december efter att ha tagit hem grundserien. Segervapnet den gången var Peter G Norman-tränade All Star.
- V75 Lärlingschampion var min största merit när jag vann det i januari förra året. Men det där ändrade sig nog i december med Guldklockan. Rent meritmässigt tycker jag att det väger tyngst, säger han.

”Jädrigt duktig kusk”
Zenzero Jet tränas av Stefan P Pettersson som fick in den italienske hästen i träning förra våren. Den femårige hingsten har svarat för två stabila insatser på slutet efter en kortare paus.
Mantorptränaren är nöjd med både häst och kusk inför lördagsloppet.
- Vi fick en jädrigt duktig kusk som får lösa bekymret med spåret. Distansen 2640 meter tror jag bara är en fördel. Zenzero Jet är jättestark och vill bara löpa och är som det känns i riktigt bra form. Jag tycker att hästen räcker mot det här gänget och hoppas och tror att det ska kunna lösa sig. Men det kan ju förstås bli svårt att runda alla i spårtrappan, det förstår alla, säger Stefan P Pettersson.
Mikael J Andersson körde till seger i det senaste loppet.
- Micke var väldigt nöjd med hästen. Han brukar inte vara den som hittar på och berömmer men menade att hästen kändes riktigt jäkla bra. Det var inga stora fel när vi ställde av honom och fräschade upp honom. Men perioden av träning har gjort honom gott. Vi har även ändrat balans de senaste två loppen och det har fallit väldigt bra ut, säger Stefan P Pettersson.

Skjuter ut hakan i tipsen
Anders Eriksson lägger lite press på sig själv och tippar sig etta med 14 Zenzero Jet i V75-5 på lördag. I tipset Fem tippar V75 sitter en av hans spikar på en häst från Svante Båths stall. Fyraåriga 1 Super Sarah (V75-2) har gjort tre starter i karriären och kommer till loppet med två raka segrar.
- Insatsen senast var riktigt bra. Hon gick ute i spåren sista varvet och det gick neråt 1.13,0 sista 1000. Nu har hon mycket bättre läge med spår ett på start. Det är rutinerade hästar 20 meter bakom. Men lyckas Erik (Adielsson) ta ledningen borde det vara en bra chans, slutar Anders Eriksson.

Mikael Wikner, Kanal 75Kallblodsloppen på Vincennes i Paris 16 och 20 februari kommer att köras utan Ängsborken.- För det första är det en tuff resa til..


Kallblodsloppen på Vincennes i Paris 16 och 20 februari kommer att köras utan Ängsborken.
- För det första är det en tuff resa till Paris. Sedan blir det bara tre dagar mellan loppen, vilket känns väl tätt med tanke på att Ängsborken haft en gaffelbandsskada. Nej, jag är rädd om den här hästen, han är bara fem år gammal och har tio år kvar att tävla! säger Alf Jonsson till Travronden.
Ängsborken har vunnit tre av fyra starter efter sitt långa skadeuppehåll. Totalt ståtar han med 11 segrar på 20 starter och 938 000 kronor insprunget. Tvåan i söndagens uttagningslopp, Guldtopp, är också kvalificerad till loppen i Frankrike och Ängsborkens biljett går vidare till trean Guli Rubin.

Ola Johansson, Kanal 75


Weekend Fun (V86-1) ligger Daniel Wikberg varmt om hjärtat. Sexåringen står på tröskeln till sin fjärde säsong på t&..


Weekend Fun (V86-1) ligger Daniel Wikberg varmt om hjärtat. Sexåringen står på tröskeln till sin fjärde säsong på tävlingsbanorna och så här långt har det blivit 16 segrar på 46 starter och närmare 1,6 miljoner kronor insprunget. Största triumfen hittills är en V75-final på Solvalla 2018.
- Jag gillar verkligen hästen. Han har en fantastisk skalle, säger Daniel Wikberg.
Han har startat sin häst flitigt i V75 och i våras blev det seger i silverdivisionen. Av fjolårets 16 starter gjorde han 13 i Svenska Travligans näst högsta klass och vid åtta av gångerna slutade han bland de fyra främsta. Men Daniel Wikberg var inte helt nöjd med årets sista start i mitten av december.
- Han blev lite less på silver och var kanske ute en gång för mycket. Därför har vi backat bandet lite nu. Han hade ont i en bakkota senast och har blivit uppfräschad. Han känns fin men på grund av den dåliga vintern har jag inte kunnat träna alls som jag vill. Han är bara grundtränad och väldigt ringrostig.

”Startsnabb som fasen”
Det är Weekend Funs form som är det stora frågetecknet inför onsdagens V86-start. Loppet i sig är i det närmaste en perfekt uppgift för den startsnabbe hästen, som lottades till spår fyra bakom bilen.
- Det känns som lagom motstånd så jag tänkte att han ska få vara med och lattja lite. Han fick ett bra startspår och han är startsnabb som fasen. Senast var det inget tryck i honom men då hade han ont i en bakkota och han är så intelligent att han inte tar i om det gör ont någonstans. Nu är han fräsch och fin och känns som vanligt. Han drog inte en suck när han gick några intervaller i backen i veckan. Men han har som sagt inte gått några riktiga jobb och på en tiogradig skala skulle jag bedöma att formen är en femma.
Det ligger nära till hands att tänka ”spets och slut” när man läser startlistan. Hur tänker du?
- Det hade jag gärna velat, säger Östersundstränaren och skrattar innan han fortsätter:
- Vi får se hur hästen är i värmningen. Är han väldigt på tårna får Magnus (Djuse) självklart köra till ledningen. Men om hästen är lugn blir det nog en lugn start för att sedan se om han har en pollett kvar till avslutningen. Det har ingen betydelse om han går bakifrån eller i ledningen.

Sommar i Frankrike
Hur ser planen ut för Weekend Fun 2020?
- Jag vill prova att starta i gulddivisionen. Det är svårt att gå ner på låga 1.11-tider men han gick 1.10,9 i somras så han kan springa alltså. Det viktiga är att få honom på rätt humör och på topp när han ska ut mot de där riktiga gängen. Sedan kanske vi provar en sväng i Frankrike i sommar. Allt beror på honom. Det är han som väljer.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-7 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2180/9 3 29.4 166
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-3 Walkinthepark Walkinthepark   [s 6] 2140/10 7 18.5 145
2015-12-22 2015-12-22 Boden-8 Liafuxen Liafuxen   [v 11] 2160/3 str
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-9 Walkinthepark Walkinthepark   [s 6] 2160/8 3 17.2 413
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-8 Moloken Moloken   [v 6] 2160/7 0 g 452
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-4 Liafuxen Liafuxen   [v 11] 1640/1 1 29.1 129
2015-11-14 2015-11-14 Boden-9 Elektrus Elektrus   [v 8] 2160/12 0 g 301
2015-10-29 2015-10-29 Boden-2 Moloken Moloken   [v 6] 1640/1 5 32.2g 265
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 7] 2140/13 8 18.6 312
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-6 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 14] 2220/11 2 28.3 35
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-3 Moloken Moloken   [v 6] 2160/11 0 33.8g 632
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-2 Carapana Carapana   [s 6] 2140/3 0 23.8g 444
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-7 Moloken Moloken   [v 6] 2140/3 5 31.8 430
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-6 Plenty of Space Plenty of Space   [v 8] 2140/7 str
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-4 Big Believer Big Believer   [v 4] 2160/3 7 18.1 209
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-3 Liafuxen Liafuxen   [v 11] 2140/1 2 28.6 92
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-1 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 4] 2160/3 0 g 806
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-10 Moloken Moloken   [v 6] 2180/13 5 33.3 999
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-4 Tehachapi Tehachapi   [s 8] 1640/4 0 17.4g 656
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-3 Citadelle Citadelle   [s 4] 2140/11 7 16.4 308
2015-09-29 2015-09-29 Boden-8 Carapana Carapana   [s 6] 2140/4 7 21.0 411
2015-09-29 2015-09-29 Boden-4 Guli Maks Guli Maks   [v 6] 2160/11 6 33.4g 42
2015-09-29 2015-09-29 Boden-3 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 4] 1640/6 0 16.7 418
2015-09-29 2015-09-29 Boden-2 Libäcksjo Libäcksjo   [v 15] 2180/6 3 29.4 59
2016-12-06 2016-12-06 Boden-8 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2160/5 A 0 34.7g 25
2016-12-06 2016-12-06 Boden-4 Underlig Underlig   [v 7] 2140/1 D 4 31.0 351
2016-11-05 2016-11-05 Boden-5 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2160/7 A 4 31.3 73
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-3 Juliblixten Juliblixten   [h 3] 2160/8 D 0 31.6 355
2016-10-24 2016-10-24 Boden-3 Moloken Moloken   [v 7] 1640/7 D 0 32.7g 641
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-6 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2140/1 C 1 28.9 127
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-5 Tåga Molly Tåga Molly   [s 3] 2140/1 B 0 44.9g 141
2016-09-30 2016-09-30 Boden-10 Juliblixten Juliblixten   [h 3] 2140/1 B 1 34.8 95
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-8 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2140/1 D 3 29.3 174
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-1 Eldpil Eldpil   [v 10] 2140/11 B 0 29.0 379
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-10 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2140/1 B 0 g 331
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-5 Dead Wood Dead Wood   [v 11] 1640/3 D 0 g 1621
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-1 Juliblixten Juliblixten   [h 3] 1660/9 B 5 37.9 469
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-8 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 1640/3 D 0 26.4 800
2016-08-30 2016-08-30 Boden-9 Flora Tooma Flora Tooma   [s 7] 2140/15 B str
2016-08-30 2016-08-30 Boden-6 Eldpil Eldpil   [v 10] 2140/1 D 4 30.0 234
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-10 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2640/3 B 0 g 323
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-8 Dead Wood Dead Wood   [v 11] 2140/7 D 0 g 780
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-9 Foaje Foaje   [v 6] 2140/2 D 5 15.1g 47
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-3 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 6] 2140/12 C 5 18.0 101
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-10 Teaser Teaser   [v 8] 2140/7 C 0 19.6 68
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-4 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2140/15 A 6 29.2 43
2016-08-12 2016-08-12 Boden-8 Foaje Foaje   [v 6] 2640/12 C 2 17.1 48
2016-08-12 2016-08-12 Boden-7 Moloken Moloken   [v 7] 2140/5 D 7 32.5g 207
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 Unix Streamline Unix Streamline   [v 6] 2140/4 D 6 18.6g 146
2016-08-12 2016-08-12 Boden-5 Ultralum Ultralum   [v 8] 2140/4 C 4 15.4 47
2016-08-12 2016-08-12 Boden-4 Lia Lisa Lia Lisa   [s 4] 1640/4 B 7 34.9g 39
2016-08-12 2016-08-12 Boden-1 Carapana Carapana   [s 7] 2140/6 C 6 19.5 437
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-6 Elektrus Elektrus   [v 9] 1666/4 D 0 39.3g 163
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-5 Dead Wood Dead Wood   [v 11] 2670/6 B 3 17.7 57
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-4 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 6] 1646/3 C 1 18.1 34
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-3 Syster Sol Syster Sol   [s 4] 2650/1 C 1 19.4 40
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-8 Polar Linus Polar Linus   [v 8] 2168/7 D 0 34.7g 466
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-11 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2140/6 A 3 32.2g 58
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-1 Juliblixten Juliblixten   [h 3] 2160/11 A 0 42.1g 1631
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-9 Syster Sol Syster Sol   [s 4] 2140/5 B 0 g 34
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-7 Foaje Foaje   [v 6] 2140/6 B 4 16.5 62
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-6 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 11] 2160/8 D 3 29.0 829
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-5 Just Happy Just Happy   [s 5] 2640/2 C 3 16.9 90
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-4 Moloken Moloken   [v 7] 2160/13 D 7 32.4g 816
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-9 Homme Balder Homme Balder   [h 5] 2160/14 A 2 28.4 42
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-6 Rossi Bob Rossi Bob   [v 5] 1640/7 C 0 17.6 335
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2140/7 A 5 15.9 69
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-1 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 1660/12 D 0 34.0g 184
2016-07-18 2016-07-18 Boden-1 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2660/10 B 3 32.6g 69
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-7 Stjärnpojken Stjärnpojken   [v 6] 2040/3 C 0 22.2g 79
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-4 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 5] 2060/12 D 7 17.7 436
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-3 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2500/4 C 2 24.6 100
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 2160/9 C 0 33.3g 277
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-2 Åli Siri Åli Siri   [s 6] 1660/9 B 0 g 699
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-8 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 1640/8 A 0 30.8g 75
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-5 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2160/8 D 0 32.1g 1528
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-1 Syster Sol Syster Sol   [s 4] 2140/9 D 2 16.6 334
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-6 Elektrus Elektrus   [v 9] 2640/3 D 0 g 271
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-3 Viktor Viktor   [v 4] 2140/5 D 0 48.4 155
2016-07-03 2016-07-03 Boden-9 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 2140/2 D 5 35.2g 71
2016-07-03 2016-07-03 Boden-6 B.W.Bull B.W.Bull   [v 8] 1660/9 D 0 g 72
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 1660/6 A 7 27.0 671
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-3 Elektrus Elektrus   [v 9] 2160/7 D 0 32.6g 515
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-1 Guldhagens Idun Guldhagens Idun   [s 3] 1640/1 C 0 50.5g 788
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-5 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2140/10 C 5 29.8g 154
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Tehachapi Tehachapi   [s 9] 2160/13 D 0 15.0 699
2016-06-18 2016-06-18 Boden-14 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2160/14 A 0 29.4 410
2016-06-17 2016-06-17 Boden-3 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 2140/5 C 6 35.6 172
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-7 Hirvonen Hirvonen   [h 7] 2200/14 C 1 28.1 314
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-8 Väskinge Nova Väskinge Nova   [s 5] 2640/6 B 1 33.2 264
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-4 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2140/10 D 0 g 1322
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-10 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 2160/7 B 2 35.4 36
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-9 Oin Baba Oin Baba   [v 8] 2140/1 D 0 g 2241
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-8 Fakse R.B. Fakse R.B.   [v 6] 2140/14 A 0 31.4 300
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-3 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 2160/5 B 0 g 146
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 1660/8 D 0 26.4g 823
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-9 Järvsögrej Järvsögrej   [v 5] 2168/4 D 3 33.6 267
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-4 Elektrus Elektrus   [v 9] 1666/5 D 0 39.3g 100
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-1 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 6] 2168/12 B 5 18.0 58
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-3 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 2140/5 B 1 35.9 20
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-9 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2200/12 B 7 24.1 476
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-5 Moloken Moloken   [v 7] 2140/4 D 0 34.1g 125
2016-05-19 2016-05-19 Boden-8 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 8] 1640/11 B 4 16.0 173
2016-05-19 2016-05-19 Boden-5 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 1640/6 D 0 33.9 393
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-7 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 2660/8 D 0 29.7g 478
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-1 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 1640/2 B 0 36.8g 50
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-3 Elektrus Elektrus   [v 9] 1680/7 C 3 33.9g 60
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 2160/10 B 0 28.7 1017
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-5 Syster Sol Syster Sol   [s 4] 2140/3 D 4 17.9 61
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 2160/9 C 0 21
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-4 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 6] 2640/3 B 0 18.8g 219
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-3 Sahara C.Four Sahara C.Four   [v 11] 2160/8 B 5 15.0 567
2016-04-17 2016-04-17 Boden-8 Notorious Face Notorious Face   [v 6] 2140/6 C 0 g 58
2016-04-17 2016-04-17 Boden-3 Moloken Moloken   [v 7] 2140/4 D 4 32.3g 124
2016-04-17 2016-04-17 Boden-1 Silversvarta Silversvarta   [s 5] 1640/3 A 3 36.1g 27
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-9 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 2180/10 B 2 30.9 23
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 2160/9 B 5 29.1 534
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-10 Moloken Moloken   [v 7] 2140/2 D 5 32.3 621
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-3 Västerbo Klondyke Västerbo Klondyke   [v 7] 2140/1 D 7 19.2g 357
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-9 Västerbo Klondyke Västerbo Klondyke   [v 7] 2140/3 C 6 19.9g 110
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-8 Sahara C.Four Sahara C.Four   [v 11] 2180/10 B 7 16.2 348
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-6 Eldpil Eldpil   [v 10] 2140/1 D 7 30.8g 54
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-5 Walkinthepark Walkinthepark   [s 7] 2140/6 B 2 17.5 159
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-1 Hjoggbrita Hjoggbrita   [s 7] 2160/5 C 0 g 118
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-9 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 2160/8 C 1 33.9 18
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-7 Moloken Moloken   [v 7] 2140/1 D 0 32.3 662
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-5 Syster Sol Syster Sol   [s 4] 2140/4 D 7 20.7 690
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2680/14 D 5 33.9 560
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-3 Syster Sol Syster Sol   [s 4] 2140/1 D 0 23.6 514
2016-03-11 2016-03-11 Boden-6 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 2140/7 D 1 30.7 115
2016-03-11 2016-03-11 Boden-1 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 2180/9 A 1 33.3 43
2016-03-03 2016-03-03 Boden-1 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 2140/1 B 3 34.5 28
2016-03-03 2016-03-03 Boden-7 Lill Evert Lill Evert   [v 8] 2180/12 B 4 29.5 230
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Västerbo Klondyke Västerbo Klondyke   [v 7] 2140/7 D 5 19.4 105
2016-02-18 2016-02-18 Boden-2 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 1660/10 B 1 37.3 17
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-1 Lillekraft Lillekraft   [v 5] 2160/5 B 2 35.4 179
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-2 Elektrus Elektrus   [v 9] 2160/11 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-3 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 2160/10 D 0 30.4g 250
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Loke Faks Loke Faks   [v 9] 2140/6 D 0 30.1 1346
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-1 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2660/9 A 0 g 36
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Loke Faks Loke Faks   [v 9] 2180/15 D 0 30.0 977
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-7 Art Nattfari* Art Nattfari*   [v 9] 2140/5 D 0 29.6g 2543
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-6 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2140/6 C 5 29.1g 513
2017-11-07 2017-11-07 Boden-2 Åli Siri Åli Siri   [s 7] 2140/1 D 0 g 194
2017-11-07 2017-11-07 Boden-9 Ortopedica Ortopedica   [s 5] 2140/11 C 0 22.0 216
2017-11-07 2017-11-07 Boden-6 Oregon Trail Oregon Trail   [v 9] 2160/5 C 3 17.7 333
2017-11-07 2017-11-07 Boden-5 Tigerfeet Dynamite Tigerfeet Dynamite   [v 5] 1640/2 D 6 16.5 112
2017-10-30 2017-10-30 Boden-1 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 1660/5 A 1 28.7 24
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-10 Ylva Swing Ylva Swing   [s 5] 2140/4 D 4 20.0 126
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-9 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 12] 2160/9 D 0 34.4 374
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-6 Quantum Joker Quantum Joker   [v 7] 2140/9 B 6 19.8 39
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 6] 2160/15 B 0 19.6 226
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-3 Livi Destiny Livi Destiny   [v 12] 1640/8 D 0 18.8 787
2017-10-23 2017-10-23 Boden-8 Lykkje Snert Lykkje Snert   [v 8] 1640/8 C 3 29.1g 106
2017-10-23 2017-10-23 Boden-7 Oregon Trail Oregon Trail   [v 9] 2140/8 D 4 16.8 685
2017-10-23 2017-10-23 Boden-5 Tigerfeet Dynamite Tigerfeet Dynamite   [v 5] 2140/8 C 4 16.4 54
2017-10-23 2017-10-23 Boden-2 Skaffer Blixten Skaffer Blixten   [v 8] 2160/6 C 3 34.4 58
2017-10-23 2017-10-23 Boden-1 Dreams Patric Dreams Patric   [v 3] 2140/2 A str
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2680/12 D 0 31.6 636
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-6 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2640/1 D 0 g 351
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-2 Art Nattfari* Art Nattfari*   [v 9] 2180/9 B 7 27.8 44
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-2 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2640/5 B 2 28.1 85
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-3 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 1660/7 D 0 g 373
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-2 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 1680/10 B 2 26.7 82
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-1 Quantum Joker Quantum Joker   [v 7] 1640/9 C 2 17.6 122
2017-09-15 2017-09-15 Boden-9 Rally Esset Rally Esset   [v 4] 2140/7 B 0 g 505
2017-09-15 2017-09-15 Boden-6 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 1660/8 A 0 g 117
2017-09-15 2017-09-15 Boden-5 Salong Salong   [v 6] 1640/6 C 7 14.8g 267
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-2 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 2160/11 A 3 27.5 25
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-8 Stjärnpojken Stjärnpojken   [v 7] 2140/12 C 0 112
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-7 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2160/11 A 8 30.4g 18
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-6 Tommasi Tommasi   [v 5] 1640/5 B 2 16.5 54
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-2 Oregon Trail Oregon Trail   [v 9] 2680/6 D 6 18.2 454
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-1 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 1660/3 A 2 25.0 90
2017-08-24 2017-08-24 Boden-7 Chef Madrik Chef Madrik   [v 5] 2140/2 D 0 22.3g 879
2017-08-24 2017-08-24 Boden-5 Stålvinna Stålvinna   [s 3] 2140/1 D 7 46.4g 195
2017-08-24 2017-08-24 Boden-2 Art Nattfari* Art Nattfari*   [v 9] 2140/1 C 4 27.0 35
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-1 Åse Åse   [s 7] 2140/4 C 7 28.2 206
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-4 Salong Salong   [v 6] 2160/5 D 2 14.8 62
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-5 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2140/4 A 1 28.3 35
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-3 Dreams Patric Dreams Patric   [v 3] 2140/3 B 4 19.2 317
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-5 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2200/5 C 3 27.6 321
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-1 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 6] 2140/5 D 0 20.7g 278
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-7 Dreams Patric Dreams Patric   [v 3] 2140/8 D 6 19.9 574
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-4 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 2160/6 A 0 27.5g 135
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-9 Art Nattfari* Art Nattfari*   [v 9] 2140/4 C 3 25.9 79
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-2 Vin Skvetten* Vin Skvetten*   [v 5] 1660/12 D 6 34.4 489
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-8 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 2640/6 C 7 17.9 63
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-11 Riverside on Line Riverside on Line   [v 9] 2140/14 D str
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-5 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2680/11 B 5 28.5 89
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-1 Zolglimten Zolglimten   [v 3] 2160/7 D 8 39.4g 1012
2017-07-13 2017-07-13 Boden-7 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 1640/12 D 0 15.2 391
2017-07-13 2017-07-13 Boden-1 Åli Siri Åli Siri   [s 7] 2140/2 D 0 39.3g 115
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-6 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2180/11 C 2 24.9 722
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-2 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2140/11 C 0 16.0 1127
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-7 Rossi Bob Rossi Bob   [v 6] 2140/2 B str
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-3 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2160/8 A 3 30.9 25
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-1 Åli Siri Åli Siri   [s 7] 2160/6 D 3 37.1g 340
2017-07-01 2017-07-01 Norge-5 Black Dream* Black Dream*   [v 8] 3120/6 D 0 648
2017-07-01 2017-07-01 Norge-4 Art Nattfari* Art Nattfari*   [v 9] 3160/8 B 3 19
2017-07-01 2017-07-01 Norge-2 Thai Paycheck* Thai Paycheck*   [s 5] 2120/8 D 0 199
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-8 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 2160/10 B 7 28.7g 272
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-8 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 1640/1 D 0 g 291
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-5 Lia Lisa Lia Lisa   [s 5] 2640/9 D 0 g 86
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-3 Tigerfeet Dynamite Tigerfeet Dynamite   [v 5] 1640/2 D 6 14.5g 136
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-1 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2200/8 B 4 31.0g 24
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-4 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 12] 2160/11 C 5 28.5 1580
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-1 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 6] 2140/4 C 4 20.7g 93
2017-06-10 2017-06-10 Boden-2 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 2180/9 B 2 28.1g 88
2017-06-10 2017-06-10 Boden-1 Mystic Accident Mystic Accident   [v 6] 2140/2 B 1 15.4 18
2017-06-10 2017-06-10 Boden-9 Tigerfeet Dynamite Tigerfeet Dynamite   [v 5] 2640/8 B 1 17.0 36
2017-06-10 2017-06-10 Boden-8 Skaffer Blixten Skaffer Blixten   [v 8] 1640/2 C 8 31.5 129
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-9 Devour Ås Devour Ås   [v 4] 2140/3 B 5 17.0 89
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-8 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2140/12 B 2 26.8 72
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-2 Åli Siri Åli Siri   [s 7] 2140/2 B 4 37.9 91
2017-05-31 2017-05-31 Boden-2 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2160/7 A 5 27.0 93
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-6 Art Nattfari* Art Nattfari*   [v 9] 2140/7 C 0 27.8 93
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-1 Åli Siri Åli Siri   [s 7] 1640/1 C 0 g 142
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Salong Salong   [v 6] 1640/7 B 4 14.9 58
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-7 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2140/6 C 1 32.2 21
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-3 Fakse R.B. Fakse R.B.   [v 7] 2140/7 B str
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Teaser Teaser   [v 9] 2140/1 D 0 g 829
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-8 Eldpil Eldpil   [v 11] 2180/11 D 8 29.5g 453
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-1 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2140/3 B 4 27.0 299
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-6 Stjärnpojken Stjärnpojken   [v 7] 2140/2 C 5 17.8 175
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-5 Rom Rom   [v 9] 2140/1 D 0 116
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-2 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2140/5 B 7 27.5g 26
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-10 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 5] 1640/6 B 1 15.4 65
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-9 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2660/8 B 7 33.2g 60
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-1 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2180/7 B 4 31.2 357
2017-04-13 2017-04-13 Boden-8 Fantom Sund Fantom Sund   [v 8] 1640/2 B 8 16.8 350
2017-04-13 2017-04-13 Boden-5 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 6] 1640/4 C 0 17.1 614
2017-04-13 2017-04-13 Boden-4 Silversvarta Silversvarta   [s 6] 2140/3 D 5 35.2g 217
2017-04-13 2017-04-13 Boden-3 Teaser Teaser   [v 9] 2140/5 B 7 20.0 131
2017-04-07 2017-04-07 Boden-8 Citadelle Citadelle   [s 6] 2640/1 C 0 16.9 552
2017-04-07 2017-04-07 Boden-6 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2680/10 A 3 29.1 162
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-2 Stjärnpojken Stjärnpojken   [v 7] 2140/10 B 6 20.9 99
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-1 Åli Siri Åli Siri   [s 7] 1640/2 D 0 g 197
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Made at Home Made at Home   [v 9] 2160/11 D 8 21.0 66
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-8 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 2140/5 C 3 32.7 60
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-7 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 5] 2640/10 C 3 21.6 66
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-6 Eldpil Eldpil   [v 11] 2140/14 D 6 36.5 139
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 Amazing Goal* Amazing Goal*   [v 9] 2140/11 C str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-4 Palemtonian Palemtonian   [v 9] 2140/10 D 0 21.0 323
2017-03-25 2017-03-25 Boden-9 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 5] 2140/7 C 0 17.9 300
2017-03-25 2017-03-25 Boden-5 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 1660/10 C 5 27.2 76
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-8 Tommasi Tommasi   [v 5] 1640/4 C 6 19.1 86
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-7 Made at Home Made at Home   [v 9] 2660/8 D 1 20.4 131
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-6 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 8] 2140/5 D 0 35.6g 25
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-5 Citadelle Citadelle   [s 6] 2160/8 A 1 18.1 90
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-4 Carapana Carapana   [s 8] 2140/1 C 8 23.1 252
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-3 Silversvarta Silversvarta   [s 6] 2660/5 C 7 37.3g 173
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-1 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2140/3 B 1 29.3 24
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 1640/11 C 0 g 173
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-1 Viktor Viktor   [v 5] 1660/13 C 0 37.1 123
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-5 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 6] 2140/1 D 6 30.0 950
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-1 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 1640/3 C 1 27.3 68
2017-02-23 2017-02-23 Boden-11 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2140/2 B 1 34.6 52
2017-02-05 2017-02-05 Boden-9 Juliblixten Juliblixten   [h 4] 2160/15 A 7 33.6g 146
2017-02-05 2017-02-05 Boden-7 Eldpil Eldpil   [v 11] 2660/10 B 6 33.9g 292
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-4 Eldpil Eldpil   [v 11] 2160/9 B 7 31.6 496
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-3 Zadar Swing Zadar Swing   [v 4] 2160/15 D 0 19.4 835
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-1 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 12] 1640/6 D 0 29.7g 171
2018-12-22 2018-12-22 Boden-4 Step Climb Step Climb   [v 6] 2140/12 C 7 19.7g 274
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-1 Lou Dana Lou Dana   [s 7] 2180/7 C 0 g 58
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-6 Step Climb Step Climb   [v 6] 2140/3 D 3 20.1 109
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Loke Faks Loke Faks   [v 10] 1660/6 C 6 28.7 206
2018-11-30 2018-11-30 Boden-3 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 13] 1640/5 D 0 g 602
2018-11-30 2018-11-30 Boden-9 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 8] 2140/7 C 0 20.6 271
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-1 Gold Case Gold Case   [v 9] 2140/4 D 7 17.6g 233
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-3 Omaha Broline Omaha Broline   [s 7] 2140/12 B 6 17.1g 459
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-4 Le Chapeau Le Chapeau   [v 8] 2140/6 D 8 16.3 89
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-5 Step Climb Step Climb   [v 6] 2140/2 D 7 19.5g 522
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-8 Quantum Joker Quantum Joker   [v 8] 2140/9 C 0 20.6 170
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-9 Atom Vito Atom Vito   [v 6] 1640/9 D 4 29.1 277
2018-11-15 2018-11-15 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 1640/9 D 0 g 243
2018-11-08 2018-11-08 Boden-1 Vindil Vindil   [s 8] 2160/5 D 7 35.5 218
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Yippeekiyay A.F. Yippeekiyay A.F.   [v 4] 1640/12 D 4 17.9 359
2018-11-08 2018-11-08 Boden-3 Coal Trader Coal Trader   [v 8] 2140/7 A 7 17.0 24
2018-11-08 2018-11-08 Boden-4 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 5] 2140/9 B 2 17.9 26
2018-11-08 2018-11-08 Boden-6 Omaha Broline Omaha Broline   [s 7] 2180/10 B 3 17.8 157
2018-11-08 2018-11-08 Boden-7 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 7] 1640/1 C 0 g 68
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-1 Valle Lukas Valle Lukas   [v 3] 1660/9 B 0 176
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-3 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2140/11 B 0 19.7 188
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-5 Atom Vito Atom Vito   [v 6] 2160/4 D 3 30.3 487
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Le Chapeau Le Chapeau   [v 8] 2160/9 C 0 g 74
2018-10-08 2018-10-08 Boden-1 Åsålitta Åsålitta   [s 7] 2140/6 C 6 37.0g 194
2018-10-08 2018-10-08 Boden-2 Step Climb Step Climb   [v 6] 1640/12 B 7 19.4 177
2018-10-08 2018-10-08 Boden-4 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 13] 1640/4 D 6 30.3 2070
2018-10-08 2018-10-08 Boden-5 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/2 C 1 18.6 97
2018-10-08 2018-10-08 Boden-7 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2140/8 B 6 16.7 144
2018-10-08 2018-10-08 Boden-8 Tagetes Tagetes   [v 6] 2140/7 C 0 20.9g 114
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-7 Loke Faks Loke Faks   [v 10] 1640/4 D 0 25.5 1260
2018-09-27 2018-09-27 Boden-2 Doublestar Rapida Doublestar Rapida   [v 8] 2140/5 C 0 18.0 74
2018-09-27 2018-09-27 Boden-9 Lou Dana Lou Dana   [s 7] 2140/2 C 3 16.3 147
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-4 Alsaker Regent Alsaker Regent   [v 9] 2160/10 C 0 g 203
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-7 Gold Case Gold Case   [v 9] 2140/7 D 4 18.5 266
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-8 Vindil Vindil   [s 8] 2140/8 C 5 36.5g 77
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-9 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2140/2 B 3 19.3 197
2018-09-20 2018-09-20 Boden-8 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 1660/12 B 0 27.2g 253
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-1 Gyri Gutten* Gyri Gutten*   [v 6] 2140/6 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-3 Maximillion Maximillion   [v 5] 1640/3 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-9 Vindil Vindil   [s 8] 2140/2 C 0
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-6 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 2140/1 C 2 27.1 29
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-9 Stuart Little Stuart Little   [v 9] 2140/4 D 0 15.7 675
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-11 Let Me Fly Let Me Fly   [s 5] 2140/4 D 0 19.2g 883
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-9 Lou Dana Lou Dana   [s 7] 1660/6 C str
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-4 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 2140/8 A 2 26.9g 42
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-6 Loke Faks Loke Faks   [v 10] 2140/8 C 3 28.2 310
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-9 Let Me Fly Let Me Fly   [s 5] 2140/1 D 0 19.0g 342
2018-08-08 2018-08-08 Boden-11 Loke Faks Loke Faks   [v 10] 1660/8 B 0 g 44
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-5 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2140/7 D 0 23.6g 185
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-6 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2160/9 A 5 29.4g 66
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-7 Big Believer Big Believer   [v 7] 2140/5 D 2 15.3 76
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-9 Let Me Fly Let Me Fly   [s 5] 2140/4 D 4 17.7 431
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-1 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 2160/8 A 2 27.0 32
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-5 Dreams Patric Dreams Patric   [v 4] 2140/7 B 0 18.6 378
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-4 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 1640/6 C 0 g 357
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-6 Sjeikens Gull Sjeikens Gull   [v 11] 1640/4 D 0 28.5g 667
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-9 Let Me Fly Let Me Fly   [s 5] 2160/6 D 0 19.0 562
2018-07-14 2018-07-14 Boden-2 Pippi Makeba Pippi Makeba   [s 3] 2140/12 D 0 19.6 1008
2018-07-14 2018-07-14 Boden-5 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 2160/10 A 3 27.1 107
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-5 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 1640/8 A 2 27.0 119
2018-06-16 2018-06-16 Boden-10 Skaane Jo Skaane Jo   [v 9] 2140/3 D 0 28.4 1460
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-1 Gyri Gutten* Gyri Gutten*   [v 6] 2160/9 C 7 28.5 211
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-1 Let Me Fly Let Me Fly   [s 5] 2140/9 C 8 18.8 255
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-3 Big Believer Big Believer   [v 7] 2140/1 C 8 16.0 108
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-4 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 7] 2140/9 B 5 16.8 25
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-8 Skaane Jo Skaane Jo   [v 9] 2160/4 C 3 29.3g 146
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-3 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 1660/6 A str
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-5 Skaane Jo Skaane Jo   [v 9] 2140/2 D 0 27.3 952
2018-05-10 2018-05-10 Boden-1 Stuart Little Stuart Little   [v 9] 2140/7 D 1 15.9 123
2018-05-10 2018-05-10 Boden-3 Mystic Accident Mystic Accident   [v 7] 2140/2 C 3 15.0 60
2018-05-10 2018-05-10 Boden-8 Torpa Nic Torpa Nic   [v 7] 1640/3 B 0 g 34
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-12 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 2640/5 D 3 28.4g 258
2018-04-17 2018-04-17 Boden-1 Silili Silili   [s 5] 2140/8 C 4 16.8 134
2018-04-17 2018-04-17 Boden-5 Stuart Little Stuart Little   [v 9] 2140/9 C 5 18.5 84
2018-04-17 2018-04-17 Boden-7 Coal Trader Coal Trader   [v 8] 2140/8 B 1 15.0 32
2018-04-17 2018-04-17 Boden-9 Aya Aya   [s 7] 2140/9 C 0 19.4 137
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-1 Järvsötekno Järvsötekno   [v 4] 2140/6 D 6 38.6 92
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-6 Quantum Joker Quantum Joker   [v 8] 1640/8 D 3 18.5 108
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-9 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2140/8 D 8 19.3 291
2018-03-16 2018-03-16 Boden-1 Lou Dana Lou Dana   [s 7] 2160/15 D str
2018-03-16 2018-03-16 Boden-2 Loke Faks Loke Faks   [v 10] 1640/1 D 0 g 47
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-2 Mattis Mattis   [v 6] 2640/4 D 0 g 436
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-3 Lou Dana Lou Dana   [s 7] 2660/12 C 5 19.5 419
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-4 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 2140/12 A 3 32.3 58
2018-02-23 2018-02-23 Boden-5 Art Nattfari* Art Nattfari*   [v 10] 2160/7 D 6 31.3g 1019
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Nuisance Face Nuisance Face   [s 8] 2160/11 B 0 17.9 693
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-1 Mattis Mattis   [v 6] 2140/1 D 3 35.2 79
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-2 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 7] 2140/4 C 0 g 287
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-4 Zadar Swing Zadar Swing   [v 5] 2640/1 D 8 19.6 191
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-5 Skaane Jo Skaane Jo   [v 9] 1640/5 C 5 30.5g 33
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-7 Usain Colt Usain Colt   [v 7] 1640/8 B 8 16.7 100
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-8 Gyri Gutten* Gyri Gutten*   [v 6] 2160/7 C 0 g 47
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-9 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2140/8 D 7 19.3 66
2018-02-09 2018-02-09 Boden-7 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 2140/2 C 7 32.9 30
2018-02-09 2018-02-09 Boden-8 Livi Scholes Livi Scholes   [v 9] 2140/4 D str
2018-02-09 2018-02-09 Boden-10 Åli Siri Åli Siri   [s 8] 1640/4 D 0 40.7g 317
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-7 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 13] 2160/11 B 4 30.1 1159
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-1 Quantum Joker Quantum Joker   [v 8] 1660/8 C 1 19.8 163
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-4 Loke Faks Loke Faks   [v 10] 2140/2 C 0 33.6g 324
2018-01-20 2018-01-20 Boden-1 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 7] 2160/9 B 0 22.9g 213
2018-01-20 2018-01-20 Boden-2 Zolglimten Zolglimten   [v 4] 2160/9 B 5 36.3 147
2018-01-20 2018-01-20 Boden-5 Stjärnvin Linn Stjärnvin Linn   [v 8] 2180/7 A 6 30.8 118
2018-01-20 2018-01-20 Boden-9 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 7] 2140/5 C 0 17.7g 42
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-2 Quantum Joker Quantum Joker   [v 8] 2140/5 B 8 19.9 645
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-3 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 2140/13 A 2 33.0g 27
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-4 Twin Cam Twin Cam   [v 8] 2140/5 D str
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-5 Oregon Trail Oregon Trail   [v 10] 2140/8 C 0 19.9 614
2018-01-01 2018-01-01 Boden-2 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 7] 2640/3 B 1 17.3 54
2018-01-01 2018-01-01 Boden-5 Juliblixten Juliblixten   [h 5] 1640/5 A 0 g 20
2018-01-01 2018-01-01 Boden-6 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 1640/9 B 7 16.8 163
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-4 Gyri Gutten* Gyri Gutten*   [v 7] 2160/5 D 0 g 944
2019-11-28 2019-11-28 Boden-8 Devour Ås Devour Ås   [v 6] 2140/6 D 0 18.7 692
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-3 Juliblixten Juliblixten   [h 6] 2140/1 D 0 g 608
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-2 Juliblixten Juliblixten   [h 6] 2160/14 C 0 27.9 644
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-2 Juliblixten Juliblixten   [h 6] 2140/8 C 7 29.2g 47
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-9 Pippi Makeba Pippi Makeba   [s 4] 2140/6 B 0 21.5g 150
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-10 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 9] 2140/8 D 3 17.8 163
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-6 Mycrazydream Mycrazydream   [v 5] 2140/6 B 2 15.2 147
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-7 Skaane Jo Skaane Jo   [v 10] 2140/6 D 7 27.2 1000
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-5 Eldemoa Eldemoa   [s 7] 2160/7 C 4 37.5g 75
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-8 Deviljas Hilda Deviljas Hilda   [s 6] 1640/2 D 3 32.5 251
2019-08-13 2019-08-13 Boden-2 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/10 C 7 19.6 1086
2019-08-13 2019-08-13 Boden-8 Tåga Molly Tåga Molly   [s 6] 2140/3 D 6 37.6g 915
2019-08-13 2019-08-13 Boden-10 Step Climb Step Climb   [v 7] 2140/1 D 0 18.0g 700
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-4 Step Climb Step Climb   [v 7] 2140/5 D 0 19.6g 83
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-5 Juliblixten Juliblixten   [h 6] 2140/9 C 0 28.6 68
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-8 Antonio America Antonio America   [v 9] 2640/5 C 5 16.8 25
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-9 Juliblixten Juliblixten   [h 6] 1660/15 C 0 30.4g 345
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-5 Loke Faks Loke Faks   [v 11] 2180/11 D 0 1432
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-2 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/11 B 7 21.7g 484
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/11 D 0 17.2 575
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-7 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 7] 3140/1 D 0 19.7 465
2019-06-24 2019-06-24 Boden-1 Deviljas Hilda Deviljas Hilda   [s 6] 2160/6 C 7 35.5 268
2019-06-24 2019-06-24 Boden-4 Winchester Bay Winchester Bay   [v 8] 1640/8 C 7 15.2g 378
2019-06-24 2019-06-24 Boden-7 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2140/15 C 0 17.9 353
2019-06-06 2019-06-06 Boden-4 Nano Broline Nano Broline   [v 9] 2640/5 D 0 17.0 556
2019-06-06 2019-06-06 Boden-5 Devour Ås Devour Ås   [v 6] 1640/7 D 7 14.3 1022
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-2 Deviljas Hilda Deviljas Hilda   [s 6] 2160/8 C 8 35.6 187
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-4 Bläs Laban Bläs Laban   [v 7] 2180/12 B 0 g 69
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-7 Juliblixten Juliblixten   [h 6] 2140/2 C 0 g 27
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-8 Syster Sol Syster Sol   [s 7] 1640/9 D 3 14.7 71
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-9 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 6] 2140/10 D 3 15.6 195
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-1 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/5 D 6 20.0g 145
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-3 Devour Ås Devour Ås   [v 6] 2140/4 D 4 15.9 536
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-7 Citadelle Citadelle   [s 8] 1640/6 D 0 15.9 1088
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-5 Juliblixten Juliblixten   [h 6] 2140/12 B 2 26.9 46
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-5 Syster Sol Syster Sol   [s 7] 1640/12 C 8 16.0 465
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-7 Juliblixten Juliblixten   [h 6] 2640/1 B 3 29.7 49
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-1 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 9] 2140/2 B 0 g 190
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-3 Loke Faks Loke Faks   [v 11] 2140/8 D str
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-4 Juliblixten Juliblixten   [h 6] 2180/6 A 1 29.2 34
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-7 Juliblixten Juliblixten   [h 6] 2160/5 C 0 31.4g 1062
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-3 Ängens Indra Ängens Indra   [s 9] 2660/8 C 6 19.0 120
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-5 Bubbel U.N.G. Bubbel U.N.G.   [s 7] 2160/10 B 4 19.3 404
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-2 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 8] 1640/8 D 0 16.0 1206
2020-01-07 2020-01-07 Skellefteå-5 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 8] 2140/8 D 0 18.9 522ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se