V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskam..


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskamp mellan Norge och Finland.
Det norska laget hade spelarnas förtroende i söndagens första möte, men fick sig en obehaglig överraskning då fältets minst meriterade häst H.V. Tuuri svepte fältet till överlägsen vinst.
Efter den prestationen blev Ossi Nurmonens förvandlingsnummer storfavorit på torsdagen och visade att det inte var någon tillfällighet i händerna på gästkörande Eric Raffin.
Ett speedryck från andra par utvändigt gav flera längders ledning inför upploppet vilket räckte gott och väl för att hålla undan för Magnums Othello och Brenne Banker.
Söndagens segertid blev 1.22,5/2 100 meter autostart för H.V. Tuuri som totalt tjänade cirka 170 000 kronor på sina två segrar.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Be..


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Belina Josselyn och det franska superstoet ställer upp på nytt med sin tränare Jean-Michel Bazire i sulkyn. Hon får bland annat möta stallkamraten, och tillika Prix de France-vinnaren Davidson du Pont, som den är gången körs av Alexandre Abrivard i sulkyn.
Tre svensktränade hästar ställer upp i det här Grupp 1-loppet. Jarmo Niskanens stjärna Earl Simon gör en högintressant start och körs av Franck Ouvrie. Björn Goop kör sin egentränade Short In Cash och Jörgen Westholm startar sin Usain Henna som får Mathieu Mottier i sulkyn.
Däremot saknas Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon, vars nästa start istället blir i Prix de Selection den 29 februari.

Prix de Paris, 4150 meter:
Häst – Tränare – Kusk
1) Short In Cash – Björn Goop – Björn Goop
2) Epic Julry – Jean Paul Gauvin – Jean Paul Gauvin
3) Usain Henna – Jörgen Westholm – Matthieu Abrivard
4) Calaska de Guez – Jean-Michel Bazire – Nicolas Bazire
5) Tessy d’Ete – Philippe Billard – Francois Lagadeuc
6) Chica de Joudes – Alain Laurent – Alain Laurent
7) Earl Simon – Jarmo Niskanen – Franck Ouvrie
8) Tony Gio – Sébastien Guarato – Eric Raffin
9) Delia du Pommereux – Sylvain Roger – Franck Nivard
10) Erminig d’Oliverie – Franck Leblanc – Adrien Lamy
11) Davidson du Pont – Jean-Michel Bazire – Alexandre Abrivard
12) Valko Jenilat – Sébastien Guarato – Paul Philippe Ploquin
13) Belina Josselyn – Jean-Michel Bazire – Jean-Michel Bazire

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


V86-omgången inleddes med en rejäl skräll på Bergsåker då 16-oddsaren Ippon Futura fick luckan från tredje par invä..


V86-omgången inleddes med en rejäl skräll på Bergsåker då 16-oddsaren Ippon Futura fick luckan från tredje par invändigt in mot upploppet tillsammans med Mats E Djuse.
Efter ett högt tempo i täten hela vägen så bet det bra för Ippon Furura när han spelade ut sin speed.
Segern var nummer 13 i den tioårige valackens 120:e start i karriären.
Ippon Futura tränas av pappa Anders Djuse med licens på Östersundtravet.
- Fantastiskt kul! Det finns hästar och så finns det Ippon! Hade det inte varit för honom hade jag inte hållit på med det här längre, vilken kämpe det är. Att han har den här gnistan kvar efter 100 starter. Nu vart det tempo hela vägen och då funkar det på full väg också.
Mats E Djuse var kvällens kusk på Bergsåker och i V86-5 slog han till igen med 31-oddsaren Just Celebration. Från rygg ledaren kunde Mats E Djuse lyfta ut hästen i andra utvändigt genom slutsvängen och sedan avgjorde fyraåringen säkert sista biten över upploppet.

Kihlström tillbaka efter ryggproblem
I V86-2 på Solvalla imponerade Carisma Sisu stort i händerna på Örjan Kihlström.
Örjan Kihlström, som gjorde comeback efter sina ryggproblem, satt nöjd utvändigt om ledande Thela de Glatigne och 100 meter från mål kopplade Carisma Sisu greppet och stack undan nästan retfullt enkelt. Petri Salmela tränar det åttaåriga stoet som vann på 1.12,3 över sprinterdistans med bilstart.
Örjan Kihlström visade för övrigt fin form efter sitt ofrivilliga uppehåll och utanför V86-spelet fick han även segerdefilera med Pasi Aikio-tränade debutanten Lovish och med Timo Nurmos-tränade Linus Boy.
Kvällen bjöd på ett kallblodslopp inom V86-spelet och det blev favoritseger för Demex i V86-3 sedan Wiktor Kylin-Blom kört till spets efter 700 meter. Jan-Olov Persson tränar vinnaren.
Spets och slut blev det även i V86-7 där Jimmy H Andersson dirigerade hela vägen med Ready Lane. Joakim Claesson tränar vinnaren.
V86-4 var ett lärlingslopp över 2640 meter och segern gick till Toujours Vif. Elias Strandberg fick en bra start till spets och sedan blev han avlöst av favoriten Cesar F.C. I sista sväng fick Toujours Vif fritt och var sedan starkast över upploppet. Det var tredje årssegern för den tioårige valacken som tränas av Stig E Pettersson.

Dubbel för Skoglund
En överraskning blev det även i V86-6 där 12-oddsaren Felix Am var rejäl i händerna på Rikard N Skoglund och höll farten starkt över upploppet efter en resa i andra utvändigt till halvvarvet kvar då han fick göra grovjobbet själv. Mantorps Åsa Svensson tränar vinnaren.
Rikard N Skoglund var inte nöjd med det och han slig till även i V86-avslutningen där han svepte till spets med Merritt dryga varvet från mål. Daniel Wäjersten tränar vinnaren.
Fyra system med åtta rätt på V86 belönades med 1 604 504 kronor, sju rätt gav 13 488 kronor och sex rätt 764 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Ulf Stenströmer ökade stallets siffror för andra året i rad och landade till slut på drygt 5,4 miljoner kronor inkört för s..


Ulf Stenströmer ökade stallets siffror för andra året i rad och landade till slut på drygt 5,4 miljoner kronor inkört för stallets hästar 2019.
2020 har börjat bra med bland annat en V75-seger och en segerprocent på 11.
Först ut på lördagen av Ulf Stenströmers hästar är Smokey Herman (V75-1), som är startsnabb och har ett intressant läge med spår 3 i voltstart med Ulf Ohlsson. Åttaåringen har två spetssegrar i raden och trivs i ledningen.
- Han är väldigt startsnabb med bilstart, han är inte riktigt att lita på i volt. Men han är klart bäst i spets och även om han möter tuffa kamrater så vet man inte om Uffe får feeling att köra i ledningen om de kommer dit och hästen känns bra.
- Sedan ska man veta att hästen har V75-allergi. Han har vunnit 22 lopp i karriären men aldrig fått till det på V75. Det är som att något knyter sig när det är V75.
Formen?
- Han var fin vid segern näst senast i ett enklare lopp. Han såg bra ut även senast men då blev allt fel, han blev hängande, fick backa sist och sedan gå fram utvändigt ledaren. Den starten är bara att glömma.
Gör ni några ändringar?
- Senast gick han med vanlig vagn som han brukar när det är voltstart. Men man vill ha en bra start och jag är lite sugen att prova jänkarvagn trots att det är voltstart. Han är trots allt ganska liten hästen så det kan kanske fungera. Vi bestämmer oss på lördag, säger Ulf Stenströmer.

Fin i jobb i måndags
Axevallatränaren kan rama in V75-omgången och har två hästar till start i V75-avslutningen.
Digger Lord (V75-7) vinner inte så ofta men är en häst som för det mesta ändå är med där framme och hugger. Bra startspår här med spår 4 bakom startbilen tillsammans med Magnus A Djuse.
- Nu blev det lite långt emellan starterna men han var jättefin i ett jobb i måndags inne på Axevalla. Jag körde inte honom själv men han såg riktigt bra ut och tjejen som körde honom fick hålla i sig.
- Han har gjort det bra i vinter med skor och vi provar V75 nu när det är hemmaplan. Han vinner ju ”aldrig” men kan vara värd ett kryss om man streckar på, han spurtar ofta bra och vinner klungspurten. Någon gång sitter han där. Han går med norskt huvudlag och jänkarvagn.

Inledde året med V75-skräll
Flash Håleryd
(V75-7) inledde året med en skräll-seger på V75 i Eskilstuna och följde upp med en bra avslutning i V75-finalen senast som räckte till ett femtepris.
- Han gör det alltid bra. Han var fin i finalen senast och behöver inte skämmas för sin V75-seger heller. Jag tycker inte det ser jättemycket svårare ut än när han vann. Han har ett lite sämre läge nu än när han vann, men jag tycker att han ska streckas och är den av mina som ska räknas tidigast.
Spår 6 startbilen, vad känner du?
- Ibland öppnar han som fan och ibland mer normalt, nu tror jag att Uffe (Ohlsson) säkert fäller ner skygglapparna i starten för att få honom fokuserad och få upp huvudet på hästen. Vi skulle förstås kunna sätta på honom en käkrem och tvinga upp huvudet men han tycker det är så himla kul att springa utan. Problemet när han kör ner skallen är att han då får lite platsbrist och kan slå ihop och då kan man inte ladda med honom.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Ulf Stenströmer ökade stallets siffror för andra året i rad och landade till slut på drygt 5,4 miljoner kronor inkört för s..


Ulf Stenströmer ökade stallets siffror för andra året i rad och landade till slut på drygt 5,4 miljoner kronor inkört för stallets hästar 2019.
2020 har börjat bra med bland annat en V75-seger och en segerprocent på 11.
Först ut på lördagen av Ulf Stenströmers hästar är Smokey Herman (V75-1), som är startsnabb och har ett intressant läge med spår 3 i voltstart med Ulf Ohlsson. Åttaåringen har två spetssegrar i raden och trivs i ledningen.
- Han är väldigt startsnabb med bilstart, han är inte riktigt att lita på i volt. Men han är klart bäst i spets och även om han möter tuffa kamrater så vet man inte om Uffe får feeling att köra i ledningen om de kommer dit och hästen känns bra.
- Sedan ska man veta att hästen har V75-allergi. Han har vunnit 22 lopp i karriären men aldrig fått till det på V75. Det är som att något knyter sig när det är V75.
Formen?
- Han var fin vid segern näst senast i ett enklare lopp. Han såg bra ut även senast men då blev allt fel, han blev hängande, fick backa sist och sedan gå fram utvändigt ledaren. Den starten är bara att glömma.
Gör ni några ändringar?
- Senast gick han med vanlig vagn som han brukar när det är voltstart. Men man vill ha en bra start och jag är lite sugen att prova jänkarvagn trots att det är voltstart. Han är trots allt ganska liten hästen så det kan kanske fungera. Vi bestämmer oss på lördag, säger Ulf Stenströmer.

Fin i jobb i måndags
Axevallatränaren kan rama in V75-omgången och har två hästar till start i V75-avslutningen.
Digger Lord (V75-7) vinner inte så ofta men är en häst som för det mesta ändå är med där framme och hugger. Bra startspår här med spår 4 bakom startbilen tillsammans med Magnus A Djuse.
- Nu blev det lite långt emellan starterna men han var jättefin i ett jobb i måndags inne på Axevalla. Jag körde inte honom själv men han såg riktigt bra ut och tjejen som körde honom fick hålla i sig.
- Han har gjort det bra i vinter med skor och vi provar V75 nu när det är hemmaplan. Han vinner ju ”aldrig” men kan vara värd ett kryss om man streckar på, han spurtar ofta bra och vinner klungspurten. Någon gång sitter han där. Han går med norskt huvudlag och jänkarvagn.

Inledde året med V75-skräll
Flash Håleryd
(V75-7) inledde året med en skräll-seger på V75 i Eskilstuna och följde upp med en bra avslutning i V75-finalen senast som räckte till ett femtepris.
- Han gör det alltid bra. Han var fin i finalen senast och behöver inte skämmas för sin V75-seger heller. Jag tycker inte det ser jättemycket svårare ut än när han vann. Han har ett lite sämre läge nu än när han vann, men jag tycker att han ska streckas och är den av mina som ska räknas tidigast.
Spår 6 startbilen, vad känner du?
- Ibland öppnar han som fan och ibland mer normalt, nu tror jag att Uffe (Ohlsson) säkert fäller ner skygglapparna i starten för att få honom fokuserad och få upp huvudet på hästen. Vi skulle förstås kunna sätta på honom en käkrem och tvinga upp huvudet men han tycker det är så himla kul att springa utan. Problemet när han kör ner skallen är att han då får lite platsbrist och kan slå ihop och då kan man inte ladda med honom.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


På tisdagen meddelade Svensk Travsport att man från och med 1 mars kommer att börja med vagninformation i start- och resultatlistor från ..


På tisdagen meddelade Svensk Travsport att man från och med 1 mars kommer att börja med vagninformation i start- och resultatlistor från alla lopp.
Den stora anledningen är den helsvetsade, tyngre och smalare typen av sulky tillverkad i USA som blivit allt populärare det senaste decenniet.
Att spelarna efterfrågat informationen är självklart eftersom de så kallade ”jänkarvagnarna” tydligt förändrar vissa hästars egenskaper och därtill hur loppen körs.
Det blir upp till tränarna att själva rapportera vilken av de tre generaliserade vagnstyperna A (amerikansk jänkarvagn, ofta nämn som bike) H (hybrid, ofta modeller som påminner om jänkarvagnar till utseendet, men av lättare material) eller S (en traditionell bredare sulky).

Haft vagninfo i flera år
Databasen travfakta.se har emellertid fört inofficiell vagnstatistik i många år, vilken numera även finns tillgängligt för kunder på atg.se.
Här delar man in vagnarna på samma sätt, men redovisar det som "am" för amerikansk jänkarvagn "sv" för svensk jänkarvagn/hybrid samt "vanlig" för vanlig sulky.
Det är också den definitionen som används av ATG.
Men hur ser segerstatistiken ut för de olika vagnstyperna?
Är jänkarvagnar verkligen ”bättre” än andra sulkys i den mån att de vinner oftare?
Och vilka kuskar kör bäst i ”bike” ”hybrid” eller ”sulky”?
Statistiken är hämtad från travfakta.se och omfattar travlopp som körts i Sverige sedan 2018-01-01.
Urvalet består av landets 20 segerrikaste kuskar under 2019 och jämförelsen görs mellan deras individuella segerprocent generellt och segerprocenten med aktuell typ av sulky.
Namn inom parentes innebär att kusken kört färre än 100 lopp med vagnstypen varför underlaget inte anses tillförlitligt och de placeras utanför tabellen.

Vanlig sulky
Björn Goop +3
Conrad Lugauer +1
Christoffer Eriksson +1
Kim Eriksson +1
Robert Bergh +1
Erik Adielsson +1
Johan Untersteiner +1
Ulf Ohlsson +1
Mikael J Andersson 0
Magnus Jakobsson 0
Magnus A Djuse 0
Rikard N Skoglund 0
Jorma Kontio 0
Peter Untersteiner 0
Ulf Eriksson 0
Mats E Djuse 0
Kaj Widell -1
Carl Johan Jepson -1
Örjan Kihlström -2
Oskar J Andersson -2

Kommentar: Eftersom vi jämför kuskarnas segerprocent med aktuell vagnstyp mot deras segerprocent generellt blir skillnaderna naturligt nog lägst här då landets toppkuskar fortfarande kör nästan tre fjärdedelar av sina lopp i ”vanlig sulky”.
Två av landets absoluta toppkuskar sticker emellertid ut.
Björn Goop firar sina absolut flesta framgångar i vanlig sulky medan Örjan Kihlström missgynnas av den traditionella vagnen.

Svensk jänkarvagn/hybrid
Mats E Djuse +6
Oskar J Andersson +4
Carl Johan Jepson +3
Kaj Widell +2
Ulf Eriksson +1
Mikael J Andersson 0
Kim Eriksson 0
Rikard N Skoglund -2
Jorma Kontio -3
Christoffer Eriksson -5
Magnus A Djuse -5
Björn Goop -7
Ulf Ohlsson -7
Örjan Kihlström -7
Robert Bergh -7
Erik Adielsson -8

(Conrad Lugauer +10)
(Peter Untersteiner -3)
(Johan Untersteiner -4)
(Magnus Jakobsson -6)

Kommentar: Den minst populära vagnstypen ger ett mindre underlag med flera kuskar som inte klarar 100-gränsen. Men det är ändå påtagligt hur många av de absoluta toppnamnen som dramatiskt sänker sin segerprocent i ”svenska jänkarvagnar”. Ska man generalisera så verkar den yngre generationen kuskar behärska denna typ av sulky bäst.

Amerikansk jänkarvagn
Örjan Kihlström +5
Oskar J Andersson +3
Kaj Widell +3
Ulf Eriksson +1
Christoffer Eriksson +1
Jorma Kontio +1
Magnus A Djuse +1
Mats E Djuse +1
Kim Eriksson 0
Peter Untersteiner 0
Carl Johan Jepson 0
Ulf Ohlsson 0
Johan Untersteiner -1
Rikard N Skoglund -1
Erik Adielsson -3
Björn Goop -6

(Magnus Jakobsson +1)
(Robert Bergh 0)
(Mikael J Andersson -5)
(Conrad Lugauer -10)

Kommentar: Här har vi motpolen till den vanliga vagnen. Åter är det landets två tungviktare som tar plats överst och nederst i tabellen. Örjan Kihlström är kung i landet när det kommer till att köra i jänkarvagn i vilken han har 23 i segerprocent. Enorm skillnad mot de 11 han har med ”hybrider” och 16 i vanlig vagn. Björn Goop må ha vunnit Elitloppet två gånger om i ”bike”, men i vardagstravet är han den som hämmas allra mest av att sitta i den.

Hybriderna på efterkälken
För att listan ska bli komplett måste vi även jämföra de olika vagnstyperna med varandra.
Ett underlag på över 40 000 lopp visar att det spelar marginell roll för toppkuskarna som grupp huruvida de kör i vanlig vagn eller jänkarvagn.
Däremot är resultaten för de ”svenska jänkarvagnarna” påtagligt sämre.
Tabellen visar alltså inte hur många lopp som vinns av aktuell vagnstyp utan de 20 utvalda kuskarnas genomsnittliga individuella segerprocent när de sitter upp i de olika modellerna.

Segerprocent vagnstyp
Amerikansk jänkarvagn 14,52
Vanlig vagn 14,20
Svensk jänkarvagn/hybrid 11,31

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-8 Famous Marke Famous Marke   [s 5] 1640/1 4 14.9 400
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-4 Atom Hornline Atom Hornline   [v 6] 2640/12 4 17.0 41
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-3 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 4] 2160/8 3 16.4 172
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-9 Atom Hornline Atom Hornline   [v 6] 2180/12 2 17.2 198
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-8 Brattås Jageline Brattås Jageline   [s 8] 2640/3 0 20.8g 1276
2015-12-03 2015-12-03 Bjerke-5 Atom Hornline Atom Hornline   [v 6] 2100/3 0 119
2015-12-03 2015-12-03 Bjerke-4 Midnight Joker Midnight Joker   [v 4] 2100/11 0 93
2015-12-03 2015-12-03 Bjerke-2 Eugenie Diamond Eugenie Diamond   [s 5] 1609/4 0 40
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-2 Run the World Run the World   [s 3] 2140/7 0 22.6 291
2015-11-19 2015-11-19 Bjerke-5 Famous Marke Famous Marke   [s 5] 2100/6 3 151
2015-11-19 2015-11-19 Bjerke-1 Spinsterhood Spinsterhood   [s 4] 1609/7 0 242
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-2 Run the World Run the World   [s 3] 2140/9 6 20.0 692
2015-11-05 2015-11-05 Bjerke-5 Eugenie Diamond Eugenie Diamond   [s 5] 1609/8 0 150
2015-11-05 2015-11-05 Bjerke-3 Atom Hornline Atom Hornline   [v 6] 2600/6 0 59
2015-11-05 2015-11-05 Bjerke-1 Spinsterhood Spinsterhood   [s 4] 1609/7 0 23
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-9 Bicc's Dignity Bicc's Dignity   [v 10] 2160/12 4 15.6 2325
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-3 Atom Hornline Atom Hornline   [v 6] 2160/5 0 g 76
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-5 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2140/2 D 0 340
2016-12-06 2016-12-06 Bjerke-5 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2100/11 D 0 67
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-6 Atom Hornline Atom Hornline   [v 7] 2140/13 D str
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-12 Halberdier Halberdier   [v 10] 2180/13 C 0 g 192
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-1 Hangre Hangre   [v 5] 2640/7 C 0 53
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-9 Bicc's Dignity Bicc's Dignity   [v 11] 2140/8 D str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-6 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2140/12 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-5 Pontus Avant Pontus Avant   [v 9] 2140/10 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-1 Martinus Martinus   [v 5] 1640/6 C str
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-4 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2140/9 D 0 18.1 824
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-2 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 2640/5 D 0 16.4 356
2016-11-02 2016-11-02 Bjerke-8 Enya Boko Enya Boko   [s 5] 2100/7 D 0 186
2016-11-02 2016-11-02 Bjerke-2 Hangre Hangre   [v 5] 2100/5 D 0 371
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-1 Halberdier Halberdier   [v 10] 2640/8 D 0 19.0 245
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-10 Prince Tanic* Prince Tanic*   [v 3] 2140/8 C 2 17.1 122
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-6 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2160/11 B 6 16.0 137
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-3 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2640/1 D 0 17.3 435
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-7 Femme Arvells* Femme Arvells*   [s 7] 2140/6 D 0 g 300
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-6 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 2100/8 C 0 g 834
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-11 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2180/11 A 0 g 132
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-6 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2140/12 D 0 17.1 1579
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-3 Good Express Good Express   [v 3] 1640/6 D 0 g 242
2016-09-29 2016-09-29 Bjerke-4 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2100/3 B 0 47
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-2 Ultimate Bourne Ultimate Bourne   [v 5] 2080/9 B 4 17.5 77
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-8 Akilles Lane Akilles Lane   [v 6] 2140/12 B 2 16.5 458
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-9 Lemonitor Lemonitor   [v 8] 1640/4 C 2 13.6 66
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-8 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2140/2 D 0 g 60
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-8 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2500/10 B 2 16.9g 93
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-7 Alfredo di Stefano Alfredo di Stefano   [v 6] 2080/5 A 0 19.7g 16
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-4 Halberdier Halberdier   [v 10] 2080/2 C 3 16.7 106
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-2 Donellie V.M. Donellie V.M.   [s 7] 2100/10 D 0 19.6 423
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-5 Enya Boko Enya Boko   [s 5] 2100/9 D 4 14.6 218
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-3 Hottinytimothy Hottinytimothy   [v 6] 2160/9 D 0 16.0 1889
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-6 Hangre Hangre   [v 5] 2140/4 D 0 15.9 305
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-2 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 3] 1640/1 A 6 14.7 106
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-9 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 6] 1640/3 B 0 14.0 70
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-3 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2080/3 C 5 17.4 98
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-6 Hangre Hangre   [v 5] 2140/5 D 3 16.1 220
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-2 Prince Tanic* Prince Tanic*   [v 3] 2140/6 B 1 19.2 37
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-6 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 3] 2140/3 C 7 14.5 381
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-5 Halberdier Halberdier   [v 10] 2640/8 D 5 15.7 1667
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-7 Mr Sethos Mr Sethos   [v 7] 1680/6 B 5 12.7 173
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-5 Sagisara Sagisara   [s 10] 2080/2 D 0 g 182
2016-08-12 2016-08-12 Åby-9 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 3] 2140/3 D 3 16.8 381
2016-08-12 2016-08-12 Åby-8 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2140/5 B 0 16.6g 107
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-1 Suneca Suneca   [s 9] 1640/2 D str
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-9 Brattås Jageline Brattås Jageline   [s 9] 2140/7 B 4 15.7 165
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-8 Ville Palema Ville Palema   [v 8] 2140/11 D 0 g 600
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-7 Ejo Tina* Ejo Tina*   [s 4] 2140/1 D 7 31.9 397
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-6 Prince Tanic* Prince Tanic*   [v 3] 2140/8 C 2 18.3 136
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-3 Play Surprise Play Surprise   [s 8] 1640/2 B 0 14.6 161
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-2 Brizma Star Brizma Star   [s 8] 2140/4 D 0 16.0 375
2016-08-02 2016-08-02 Momarken-4 Hangre Hangre   [v 5] 2140/2 B 0 31
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-7 Enya Boko Enya Boko   [s 5] 1640/7 D 3 13.4 114
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-6 Madde's Victory* Madde's Victory*   [s 4] 2140/6 D 0 18.6 156
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-5 Brattås Jageline Brattås Jageline   [s 9] 2640/12 B 3 16.4 258
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-1 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 4] 2160/7 D 0 g 95
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-5 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 3] 2140/1 D 8 18.4g 168
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-8 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2520/3 B 0 g 41
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-1 Ultimate Bourne Ultimate Bourne   [v 5] 2120/7 C 5 18.9 34
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-10 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 6] 2140/7 B 1 15.1 201
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-1 Fendi Arvells Fendi Arvells   [s 7] 2140/6 D str
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-8 Brizma Star Brizma Star   [s 8] 2140/5 D 0 16.2 1536
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-6 Play Surprise Play Surprise   [s 8] 1640/1 C 5 12.6 853
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-4 Hangre Hangre   [v 5] 2140/5 C 4 15.7 496
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-8 Enya Boko Enya Boko   [s 5] 2100/3 C 2 15.0 112
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-2 Atom Hornline Atom Hornline   [v 7] 2640/5 D str
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-6 Avenir de Hultet Avenir de Hultet   [s 5] 1640/6 B 7 20.1g 62
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-8 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2080/6 C 1 17.9 74
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-2 Nordiza Nordiza   [s 4] 2080/4 C 3 18.7 178
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-6 Avenir de Hultet Avenir de Hultet   [s 5] 2100/15 A str
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-1 Knattens Tina Knattens Tina   [s 10] 2100/13 D str
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-9 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 3] 2100/2 B 4 18.8 19
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-9 Halberdier Halberdier   [v 10] 2160/9 D 5 16.2 720
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-5 Atom Hornline Atom Hornline   [v 7] 2140/9 D 0 19.0g 263
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-4 Bicc's Dignity Bicc's Dignity   [v 11] 1640/4 D 0 g 417
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-1 Spinsterhood Spinsterhood   [s 5] 2160/10 D 0 706
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-9 Enya Boko Enya Boko   [s 5] 2100/9 C 3 15.1 80
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-5 Play Surprise Play Surprise   [s 8] 2100/6 B 2 17.3 53
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-9 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 1680/5 D 0 g 103
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-3 Halberdier Halberdier   [v 10] 2080/5 D 0 g 248
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-3 Enya Boko Enya Boko   [s 5] 2140/4 D 0 15.4 293
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-9 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 3] 2140/3 B 1 17.6 31
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-7 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2140/12 A 5 15.7 61
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-11 Hangre Hangre   [v 5] 2140/3 C 4 15.8 391
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-8 Play Surprise Play Surprise   [s 8] 1640/11 D 5 13.5 637
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-8 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 2140/11 D 0 g 1727
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-4 Brattås Jageline Brattås Jageline   [s 9] 2660/7 D 0 16.6 732
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-9 Play Surprise Play Surprise   [s 8] 2140/12 C 2 16.1 194
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-2 Brizma Star Brizma Star   [s 8] 1640/6 B 1 14.1 71
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-1 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2140/5 D 3 17.8 46
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-6 Hangre Hangre   [v 5] 2140/7 C 0 15.5 704
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-9 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2160/12 A 1 15.7 29
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-5 Himla Borgen Himla Borgen   [v 6] 2160/3 C 3 34.8 94
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-4 Spinsterhood Spinsterhood   [s 5] 2140/6 D 0 19.4 614
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-3 Brizma Star Brizma Star   [s 8] 1640/10 C 0 15.4 732
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-2 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2640/4 C 0 g 198
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-7 Hangre Hangre   [v 5] 2140/5 B 6 17.7 120
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-6 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2140/2 A 0 g 38
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-3 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2140/3 D 4 15.1 176
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-9 Run the World Run the World   [s 4] 2140/3 D 0 g 122
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-8 Himla Borgen Himla Borgen   [v 6] 2180/9 C 0 g 424
2016-04-21 2016-04-21 Bjerke-1 Spinsterhood Spinsterhood   [s 5] 1609/2 C 0 108
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-9 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2160/6 C 5 18.1 47
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-5 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2140/1 C 1 15.4g 110
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-4 Himla Borgen Himla Borgen   [v 6] 2160/5 C 7 32.8 314
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-2 Eugenie Diamond Eugenie Diamond   [s 6] 2140/6 C 5 14.5 200
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-4 Hangre Hangre   [v 5] 1640/4 D 1 15.2 305
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Donellie V.M. Donellie V.M.   [s 7] 2140/2 D 1 15.7 244
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-1 Run the World Run the World   [s 4] 2140/2 D 7 21.9g 535
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-8 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 1640/9 C 5 12.7 485
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-10 Nova Yamoz Nova Yamoz   [s 7] 2140/15 C 0 14.5 724
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-5 Hangre Hangre   [v 5] 1640/6 D 6 18.5g 340
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-4 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2140/14 C 0 15.8 450
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-2 Himla Borgen Himla Borgen   [v 6] 2160/6 D 6 32.8 559
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-9 Spinsterhood Spinsterhood   [s 5] 2140/1 D str
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-7 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2140/8 C 3 17.1g 1297
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-6 Run the World Run the World   [s 4] 2140/1 B 0 g 342
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-12 Eugenie Diamond Eugenie Diamond   [s 6] 2640/1 D 4 15.7 969
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-9 Dixi Surprise Dixi Surprise   [s 8] 2140/4 C 0 24.4 429
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-8 Hangre Hangre   [v 5] 2140/6 D 4 20.0 430
2016-03-03 2016-03-03 Bjerke-5 Eugenie Diamond Eugenie Diamond   [s 6] 2100/6 C 4 17.9 284
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-10 Donellie V.M. Donellie V.M.   [s 7] 2140/6 D 7 17.9 415
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-6 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 2660/6 C 6 16.6 119
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-1 Fancy Drive Fancy Drive   [v 5] 2140/3 D 0 g 718
2016-02-23 2016-02-23 Momarken-3 Hangre Hangre   [v 5] 2140/6 D 0 114
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-5 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2660/10 A 0 g 22
2016-02-16 2016-02-16 Momarken-8 Hangre Hangre   [v 5] 2160/8 B 3 284
2016-02-16 2016-02-16 Momarken-5 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 6] 2140/7 D 3 131
2016-02-09 2016-02-09 Momarken-7 Hangre Hangre   [v 5] 2140/1 D 0 385
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-3 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 1640/1 D 2 14.5 46
2016-01-21 2016-01-21 Bjerke-6 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 6] 2100/2 C 0 92
2016-01-19 2016-01-19 Momarken-2 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2140/7 C 0 125
2016-01-19 2016-01-19 Momarken-1 Brizma Star Brizma Star   [s 8] 2140/3 C 0 320
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-5 Eugenie Diamond Eugenie Diamond   [s 6] 2660/9 D 0 18.3 629
2016-01-03 2016-01-03 Momarken-7 Hangre Hangre   [v 4] 2140/2 D 0 73
2016-01-03 2016-01-03 Momarken-5 Bicc's Dignity Bicc's Dignity   [v 10] 2140/3 B 0 379
2017-12-29 2017-12-29 Momarken-7 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 5] 2140/9 B str
2017-12-28 2017-12-28 Bjerke-4 Hangre Hangre   [v 6] 2100/2 B 0 63
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-9 Deepak Am Deepak Am   [v 4] 2140/3 C 0 19.7g 179
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-5 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 2140/8 C 7 15.8 305
2017-11-29 2017-11-29 Åby-7 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 5] 2140/5 C 0 14.8 115
2017-11-21 2017-11-21 Momarken-7 Dakota Bell Dakota Bell   [s 5] 2140/10 C 0
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-6 Hangre Hangre   [v 6] 2160/11 C str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-11 Skyfall Skyfall   [s 6] 2140/2 D 0 19.4g 253
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-6 Play Surprise Play Surprise   [s 9] 2140/9 D 8 16.2 495
2017-11-08 2017-11-08 Bjerke-4 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 2100/7 D 0 698
2017-10-30 2017-10-30 Bjerke-2 Skyfall Skyfall   [s 6] 2100/7 D 0 101
2017-10-16 2017-10-16 Bjerke-5 Deepak Am Deepak Am   [v 4] 2100/9 C 3 149
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-5 Westline Westline   [v 7] 1640/4 D 4 12.7 492
2017-10-11 2017-10-11 Bjerke-4 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 2100/1 D 0 318
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-1 Halberdier Halberdier   [v 11] 2080/5 D 0 g 172
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-3 Deepak Am Deepak Am   [v 4] 2640/4 D 0 16.9 335
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-10 Hangre Hangre   [v 6] 2180/6 B 3 16.2 82
2017-10-04 2017-10-04 Bjerke-8 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 5] 2100/6 B 3 35
2017-10-04 2017-10-04 Bjerke-7 Westline Westline   [v 7] 2140/7 C 3 166
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-1 Rasken Mollyn Rasken Mollyn   [v 3] 2160/2 C 3 37.7 172
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-8 Hangre Hangre   [v 6] 2140/10 A 0 g 112
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-4 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 5] 2140/1 C 2 13.5 155
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-7 Pepper Hall Pepper Hall   [v 8] 2080/4 B str
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-6 Mr Sethos Mr Sethos   [v 8] 2080/8 C 0 g 363
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-4 Hammars Cina Hammars Cina   [s 5] 2080/2 C 0 g 93
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-9 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 5] 1640/2 B 0 17.0g 65
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-7 Hangre Hangre   [v 6] 1640/1 D 4 14.5 614
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-11 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 7] 2180/6 B 1 16.7 56
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-8 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 6] 2140/4 C 0 15.0g 214
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-6 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 4] 2160/9 A 3 16.0 50
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-5 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 1640/3 C 5 12.6 184
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-4 West Wing West Wing   [v 9] 2680/12 B 4 14.0 65
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 Trux Balder Trux Balder   [v 6] 2160/14 C 5 32.0 515
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-1 Pepper Hall Pepper Hall   [v 8] 2140/5 C 3 18.1 182
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-7 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 7] 2660/9 D 6 17.1 650
2017-05-07 2017-05-07 Årjäng-5 Akilles Lane Akilles Lane   [v 7] 2160/8 A str 18.0 376
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-9 Run the World Run the World   [s 5] 2140/10 D 0 g 291
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-1 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 1640/10 A 2 13.9 35
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-9 Deepak Am Deepak Am   [h 4] 2640/3 D 0 g 122
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-7 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 6] 2140/5 C 0 g 82
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-4 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 7] 2140/1 D 5 17.1 297
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 2140/12 A 3 15.2 104
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-7 Gangtrött Gangtrött   [v 12] 1660/4 D 0 g 906
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-7 Run the World Run the World   [s 5] 2140/3 D 0 g 234
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-3 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 4] 2160/8 A 4 15.5 105
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-1 Hangre Hangre   [v 6] 2140/8 D 6 18.2g 325
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-2 Trux Balder Trux Balder   [v 6] 2160/13 D 0 37.7g 169
2017-03-30 2017-03-30 Momarken-4 Tindra Star Tindra Star   [s 6] 2140/12 C 0 546
2017-03-30 2017-03-30 Momarken-3 Run the World Run the World   [s 5] 2140/8 D 0 997
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-10 Deepak Am Deepak Am   [h 4] 2140/4 D 0 g 71
2017-03-27 2017-03-27 Bjerke-2 Hangre Hangre   [v 6] 1609/11 B 0 277
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-7 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 7] 2640/1 B 0 18.2g 416
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-6 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 4] 2140/7 A 0 g 145
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-1 Trux Balder Trux Balder   [v 6] 2160/15 C 1 36.1 172
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-12 Hangre Hangre   [v 6] 2140/2 C 0 403
2017-03-16 2017-03-16 Bjerke-6 Atom Hornline Atom Hornline   [v 8] 2100/4 C 0 340
2017-03-16 2017-03-16 Bjerke-3 Tindra Star Tindra Star   [s 6] 2100/5 B 0 194
2017-03-16 2017-03-16 Bjerke-1 Run the World Run the World   [s 5] 2100/4 D 0 516
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-3 Lemonitor Lemonitor   [v 9] 2140/6 B 7 17.2 403
2017-03-02 2017-03-02 Momarken-4 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 2140/3 A 0 59
2017-03-02 2017-03-02 Momarken-2 Atom Hornline Atom Hornline   [v 8] 2140/1 B 0 21
2017-03-02 2017-03-02 Momarken-1 Hangre Hangre   [v 6] 1640/10 C 2 331
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-10 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 7] 2640/6 D 2 104
2017-02-22 2017-02-22 Bjerke-8 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 1609/6 C str
2017-02-14 2017-02-14 Momarken-7 Run the World Run the World   [s 5] 2140/5 D 3 166
2017-02-14 2017-02-14 Momarken-6 Atom Hornline Atom Hornline   [v 8] 2140/5 D 3 214
2017-01-31 2017-01-31 Momarken-3 Run the World Run the World   [s 5] 2140/4 D 0 422
2017-01-31 2017-01-31 Momarken-1 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 7] 2140/9 C 0 375
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-11 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 2140/6 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-5 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 6] 2660/8 D str
2017-01-12 2017-01-12 Bjerke-2 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 6] 2100/12 C 0 89
2017-01-12 2017-01-12 Bjerke-1 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 2100/11 C 3 379
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-6 Somolli's Love Somolli's Love   [s 6] 1640/1 C 0 14.6 600
2018-11-11 2018-11-11 Momarken-1 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 4] 2640/10 D 0 145
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-7 Somolli's Love Somolli's Love   [s 6] 2140/1 C 0 15.2 367
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-2 Niras Callecooling Niras Callecooling   [v 3] 2140/11 C 8 18.5 507
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-3 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 6] 1640/1 C 6 14.5 526
2018-10-30 2018-10-30 Norge-2 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 4] 2100/5 C str
2018-10-30 2018-10-30 Momarken-1 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 5] 2140/1 C 0 80
2018-10-30 2018-10-30 Momarken-6 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 1640/12 D 0 492
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-1 Listas Aragon Listas Aragon   [v 3] 2140/7 C 0 20.5g 297
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-9 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 6] 2160/11 A 0 15.0g 109
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-1 Listas Aragon Listas Aragon   [v 3] 2080/11 D 5 19.3 329
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-2 Rinda Rinda   [s 4] 2080/1 D 8 38.4g 180
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-3 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 4] 2480/6 C 1 18.3 174
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-4 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 6] 2080/7 B 8 15.7 95
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-5 Troll Tara Troll Tara   [s 5] 2480/6 C 0 g 131
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-9 Niras Callecooling Niras Callecooling   [v 3] 2080/12 B 0 18.3g 729
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-1 Rinda Rinda   [s 4] 2140/3 D 6 36.8g 439
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-3 Ken Tooma Ken Tooma   [v 4] 2140/10 D 0 20.1g 133
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-3 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 5] 2100/1 B 6 14.3 466
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-8 Forces of Destiny Forces of Destiny   [s 3] 2140/6 C 4 18.1 208
2018-10-02 2018-10-02 Momarken-4 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 1640/9 B 0 247
2018-10-02 2018-10-02 Momarken-5 Deepak Am Deepak Am   [v 5] 2140/3 C 0 62
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-3 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 6] 2140/7 D 3 14.1 441
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-5 Niras Callecooling Niras Callecooling   [v 3] 2140/12 C 0 g 309
2018-09-23 2018-09-23 Momarken-5 Silkespika Silkespika   [s 6] 2140/5 C 0 168
2018-09-20 2018-09-20 Bjerke-4 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 6] 1609/3 D 2 57
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-4 Rinda Rinda   [s 4] 2140/3 D 4 37.6g 151
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-8 Forces of Destiny Forces of Destiny   [s 3] 2160/7 C 0 19.3 194
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-3 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 7] 2140/6 C 7 127
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-6 Enya Boko Enya Boko   [s 7] 2140/7 B 0
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-7 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2140/4 C 1 16.3 88
2018-09-14 2018-09-14 Romme-3 Silkespika Silkespika   [s 6] 1640/6 B 0 31.3g 132
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-9 Niras Callecooling Niras Callecooling   [v 3] 1640/1 C 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-2 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2140/11 A 7 18.0 1250
2018-08-29 2018-08-29 Åby-2 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2140/5 D 0 15.3 469
2018-08-29 2018-08-29 Åby-7 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 5] 2640/4 C 0 g 492
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-8 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2080/1 D 0 g 180
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-2 Niras Callecooling Niras Callecooling   [v 3] 1640/6 C 2 16.4 387
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-5 Forces of Destiny Forces of Destiny   [s 3] 2140/1 D 3 17.4 337
2018-08-23 2018-08-23 Bjerke-6 Deepak Am Deepak Am   [v 5] 1609/6 C 4 14.1 267
2018-08-23 2018-08-23 Bjerke-8 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 6] 2100/5 C 0 14.1 49
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-1 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2140/7 B 6 17.5 500
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-1 Deepak Am Deepak Am   [v 5] 2140/10 B 3 16.3 110
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-4 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2140/9 C 5 16.9 262
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2080/6 C 2 17.5 56
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-5 Mr Sethos Mr Sethos   [v 9] 2080/8 D 8 19.8g 175
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-7 Troll Tara Troll Tara   [s 5] 2100/15 B 5 32.4g 127
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-8 Ny Komet Ny Komet   [v 10] 2080/6 B 1 14.8 41
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-4 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 9] 2640/10 D 5 16.6g 581
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-7 Bara Joe Bara Joe   [v 4] 2140/7 C 0 19.1 57
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-5 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 7] 2140/10 C 0 17.7g 177
2018-08-04 2018-08-04 Bjerke-1 Hangre Hangre   [v 7] 1609/5 B 0 73
2018-07-30 2018-07-30 Bjerke-5 Deepak Am Deepak Am   [v 5] 2100/6 A 1 155
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-5 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2480/1 C 3 15.6 460
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-10 Hangre Hangre   [v 7] 2080/6 C 0 16.3 421
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-3 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 6] 2140/9 A 0 13.6 60
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-8 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2140/10 C 0 18.6g 630
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-3 Deepak Am Deepak Am   [v 5] 2500/7 B 6 18.9 42
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-7 Chatman Chatman   [v 12] 2100/3 B 0 g 216
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-6 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 6] 2160/15 B 2 13.4 649
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-12 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 2140/3 D 0 g 492
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-5 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 1640/10 B 5 13.9 95
2018-07-12 2018-07-12 Momarken-4 Hangre Hangre   [v 7] 1640/4 A 0 62
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-1 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2080/7 C 6 145
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-3 Mr Sethos Mr Sethos   [v 9] 2480/3 D 0 g 62
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-8 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 6] 2480/3 D 2 16.7 32
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-2 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2100/4 C 5 316
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-1 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 7] 1640/2 B 6 14.6g 42
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-2 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2640/1 C 0 17.2 355
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-4 Ullis Ullis   [s 7] 1640/4 D 0 g 243
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-7 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 5] 3140/1 D 0 16.5 193
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-1 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2100/6 B 2 18.7 97
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-6 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 2120/10 C 0 g 142
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-7 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2500/2 B 2 16.4 50
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-3 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 1700/9 C 3 27.8 302
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-2 Early Choice Early Choice   [s 9] 2100/6 D 6 18.1g 767
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2100/1 A 3 15.4 33
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-6 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2100/7 C 6 20.0 481
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-7 Hangre Hangre   [v 7] 2100/2 B 2 15.8 45
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-5 Närby Laser Närby Laser   [v 10] 2640/3 D 0 29.2 1557
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-9 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 7] 3140/4 D 0 18.3 521
2018-06-09 2018-06-09 Bjerke-6 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 6] 1609/12 B 0 201
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-1 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 7] 2140/5 D 0 15.8g 149
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-2 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 2140/10 C str
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-6 Maximum Endurance Maximum Endurance   [s 5] 1640/5 D 0 14.3 332
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-2 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 1640/10 D 8 16.4 221
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-3 Enya Boko Enya Boko   [s 7] 2140/5 B 4 16.1 31
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-5 Hangre Hangre   [v 7] 1640/4 D 4 13.0 1085
2018-05-08 2018-05-08 Momarken-2 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2140/5 B 0 83
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-3 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2140/4 B 5 17.2 29
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 7] 2140/2 C 1 14.7 82
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-6 Enya Boko Enya Boko   [s 7] 2140/2 D 3 14.4 81
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-7 Närby Laser Närby Laser   [v 10] 2160/8 D 5 29.2g 133
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 1640/2 C 2 12.6 130
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-10 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 9] 2140/2 D 0 g 115
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-3 Hangre Hangre   [v 7] 2080/8 C 4 16.3 468
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-1 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2160/2 D 2 15.3 115
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-2 Deepak Am Deepak Am   [v 5] 1640/2 B 5 13.0g 91
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-2 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2140/5 B 2 17.8 26
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 9] 2140/2 D 0 g 60
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-8 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 7] 2140/6 C 4 16.1g 81
2018-04-17 2018-04-17 Momarken-1 Hangre Hangre   [v 7] 2140/4 D 0 356
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-7 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 2140/3 D 0 29.8g 688
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-10 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 6] 2640/3 C 0 16.5 346
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-3 Rasken Mollyn Rasken Mollyn   [v 4] 2140/1 D 8 35.0g 73
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-1 Lullaby S.I.R. Lullaby S.I.R.   [s 4] 2140/4 C 3 18.6 47
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-4 Play Surprise Play Surprise   [s 10] 2140/8 D 4 16.9 217
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-5 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2140/1 C 5 16.5 73
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-6 Enya Boko Enya Boko   [s 7] 2140/8 C 2 15.7 256
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-2 Deepak Am Deepak Am   [v 5] 2640/6 C 3 16.4 292
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-4 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 7] 1640/3 D 0 g 184
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-6 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2140/2 B 0 19.3g 236
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-8 Rasken Mollyn Rasken Mollyn   [v 4] 2160/11 C 0 g 549
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-9 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2140/2 B 0 18.4 335
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-1 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2660/9 B 0 18.9 233
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-4 Hangre Hangre   [v 7] 2140/6 D 0 15.3 710
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-1 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2140/6 C 5 21.1 129
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-3 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2140/9 B 1 17.1 259
2018-03-17 2018-03-17 Momarken-4 Hangre Hangre   [v 7] 1640/1 C 1 15.0 466
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-4 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2160/12 D 4 18.6 978
2018-03-06 2018-03-06 Momarken-1 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2140/1 B 0 335
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-1 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2140/8 D str
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-10 Hangre Hangre   [v 7] 2160/11 C 3 17.2 213
2018-03-01 2018-03-01 Bjerke-4 Enya Boko Enya Boko   [s 7] 1609/11 C 0 205
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-6 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 2140/4 B 5 29.9 74
2018-02-22 2018-02-22 Momarken-3 Hangre Hangre   [v 7] 2140/1 B 0 500
2018-02-09 2018-02-09 Bjerke-7 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 1609/2 B 0 64
2018-02-08 2018-02-08 Bjerke-4 Enya Boko Enya Boko   [s 7] 1609/8 B 0 158
2018-02-06 2018-02-06 Momarken-5 Hangre Hangre   [v 7] 2140/2 B 0 474
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-1 Hangre Hangre   [v 7] 2160/14 A 5 17.8 169
2018-01-17 2018-01-17 Bjerke-7 Enya Boko Enya Boko   [s 7] 1609/5 C 0 230
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-4 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 2160/9 B 2 29.9 144
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-8 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2140/11 D 0 16.6 561
2019-11-03 2019-11-03 Momarken-5 Deepak Am Deepak Am   [v 6] 2140/1 B 0 93
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-9 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 7] 2140/3 C 0 14.1 116
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-7 Hangre Hangre   [v 8] 2140/1 C 7 16.6 282
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-3 Hyllstoftas Ella Hyllstoftas Ella   [s 4] 2140/1 C 0 g 211
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-6 Deepak Am Deepak Am   [v 6] 1609/10 C 6 13.6 810
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-1 Hyllstoftas Ella Hyllstoftas Ella   [s 4] 2160/8 A 4 18.4g 115
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-6 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 7] 2700/15 B 7 15.3 168
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-11 Hangre Hangre   [v 8] 2160/9 B 5 15.6 500
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-7 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 9] 2140/3 D 0 16.0 228
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-9 Hangre Hangre   [v 8] 2500/9 A 5 17.6 139
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-6 Deepak Am Deepak Am   [v 6] 2160/15 B str
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-6 Simb Modesty Simb Modesty   [s 5] 2160/10 C str
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-4 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 9] 1700/10 B 5 15.9 174
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-9 Sincerus Sincerus   [v 5] 2480/2 C 8 19.8 128
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-2 Hyllstoftas Ella Hyllstoftas Ella   [s 4] 2140/3 D 0 16.3 546
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-9 Simb Modesty Simb Modesty   [s 5] 2140/7 D 7 16.2 692
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-2 Hangre Hangre   [v 8] 2080/9 A 6 15.2 217
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-5 Sincerus Sincerus   [v 5] 2080/1 B 0 16.9 74
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-5 Hangre Hangre   [v 8] 2100/12 A 7 16.5 1245
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Deepak Am Deepak Am   [v 6] 2160/12 A 2 15.5 113
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-9 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2140/10 B 2 17.7 92
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-5 Simb Modesty Simb Modesty   [s 5] 2080/5 D 0 g 107
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-7 Beartime Beartime   [v 4] 2080/9 C 0 22.4g 97
2019-07-22 2019-07-22 Bjerke-3 Hangre Hangre   [v 8] 1609/11 B 0 76
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-3 Simb Modesty Simb Modesty   [s 5] 2100/9 D 6 16.9 95
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-6 Mr Babalo Mr Babalo   [v 5] 1700/11 C 7 14.7 488
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-9 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2500/10 B str
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-1 Deepak Am Deepak Am   [v 6] 3180/5 B 0 17.2g 225
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-3 Hangre Hangre   [v 8] 1640/7 D 6 12.6 386
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-13 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2140/6 D 0 18.6 270
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-3 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 7] 2160/9 D 1 14.4 88
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-8 Nattbris Nattbris   [s 6] 2080/7 D 3 31.9 211
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-1 Simb Modesty Simb Modesty   [s 5] 2100/6 C 1 17.1 270
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-7 Hangre Hangre   [v 8] 1700/10 D 3 13.8 832
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-1 Zenit Zara* Zenit Zara*   [s 5] 2140/1 D 0 22.4g 198
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-3 Super Crik* Super Crik*   [v 8] 1640/7 D 1 14.9 136
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-4 M.T.Kazina M.T.Kazina   [s 7] 2140/11 D 2 16.8 322
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-6 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 9] 2640/9 B 2 16.2 51
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-7 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 7] 2140/3 C 1 13.6 47
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-8 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2140/3 C 5 17.9g 55
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Fighter Filiokus* Fighter Filiokus*   [v 10] 2160/10 B 6 16.0 203
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-2 Super Crik* Super Crik*   [v 8] 2100/9 D 4 17.4 438
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-3 Hangre Hangre   [v 8] 2100/6 C 2 16.7 290
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-5 Simb Modesty Simb Modesty   [s 5] 2100/7 C 1 17.8 108
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-2 Robbelix Robbelix   [v 7] 2140/12 D 0 30.6g 733
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-1 Nattbris Nattbris   [s 6] 2100/8 B 7 37.1g 52
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-9 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2080/8 B 6 17.8g 83
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-9 Hangre Hangre   [v 8] 2140/7 B 7 16.0 189
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-1 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 9] 2140/1 D 0 15.9 510
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-2 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 5] 2140/5 D 0 g 617
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-7 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2160/7 B 2 17.5 315
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-8 Nattbris Nattbris   [s 6] 2140/2 C 2 33.7 45
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-2 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 5] 2640/5 B 5 18.8 26
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-3 Hangre Hangre   [v 8] 2140/7 A 0 18.2g 119
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-7 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 9] 2140/10 C 8 15.4g 216
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-8 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2140/2 C 7 18.0g 113
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-9 Forces of Destiny Forces of Destiny   [s 4] 2140/8 C 0 17.3 57
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-1 Järvsöklackjessica Järvsöklackjessica   [s 3] 2140/3 C 5 40.0g 279
2019-05-16 2019-05-16 Norge-2 Nattbris Nattbris   [s 6] 2100/1 C str
2019-05-07 2019-05-07 Momarken-3 Nattbris Nattbris   [s 6] 2140/1 D 3 140
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-3 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 5] 2160/6 C 0 17.4 137
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-9 Mr Babalo Mr Babalo   [v 5] 2140/4 B 0 604
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-9 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 6] 2180/12 C 7 14.4 826
2019-04-28 2019-04-28 Jarlsberg-7 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 7] 2100/12 C 0 367
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-4 Deepak Am Deepak Am   [v 6] 2160/8 D 0 16.9g 72
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-9 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 6] 2180/10 C 0 15.8 172
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-2 Melvinna Melvinna   [s 6] 2140/5 C 0 g 775
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-3 Forces of Destiny Forces of Destiny   [s 4] 2640/5 B 8 18.7 89
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-4 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 5] 2160/9 B 8 19.8g 54
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-6 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 6] 2160/6 C 8 17.4g 92
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-8 Sincerus Sincerus   [v 5] 2140/2 C 1 17.6 82
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-9 Hangre Hangre   [v 8] 2140/1 B 2 15.8 201
2019-04-09 2019-04-09 Solvalla-2 Hyllstoftas Ella Hyllstoftas Ella   [s 4] 2160/7 C str
2019-04-09 2019-04-09 Solvalla-9 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 7] 2140/7 D 0 14.2 407
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-2 Rinda Rinda   [s 5] 2160/12 C 0 g 3056
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-7 Mr Babalo Mr Babalo   [v 5] 1640/4 D 3 12.7 127
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-8 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2140/4 D 6 18.7g 230
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-9 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 5] 2140/10 D 0 15.9 757
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Maximum Endurance Maximum Endurance   [s 6] 2100/15 D 7 16.2 284
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-6 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 7] 2140/11 D 0 15.5 970
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-1 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2140/3 B 4 19.1g 48ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se