V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-9 Hangre Hangre   [v 8] 2500/9 A

Nyheter för travkusk


Mellby Free var megafavorit och hon hade inga problem att infria förväntningarna. Efter en lagom snabb start från sjundepåret bakom bilen ..


Mellby Free var megafavorit och hon hade inga problem att infria förväntningarna. Efter en lagom snabb start från sjundepåret bakom bilen sände Björn Goop henne till ledningen efter ett drygt halvvarv. Mellby Free fick sedan styra och ställa i ett lugnt och behagligt tempo i täten. Första varvet travades efter 1.16 och när det var halvvarvet kvar skruvade Goop upp farten rejält. Det gick undan värre över upploppet när Mellby Free sprintade ifrån de övriga. Segertiden blev 1.13,0/2140a och förstapriset var 200 000 kronor. Det här var det fyraåriga stoets 14:e seger i 20:e starten. Tvåa blev Wild Love och trea Commit Bom Bay. Däremot blev det galopp för Dibaba trehundra meter kvar i andra par utvändigt.
– Jag är jättenöjd med henne. Hon kändes fin och gick i mål på ett bra sätt. Det var lugnt. Hon är flegmatisk men hade bomullen kvar och gick i mål med krafter kvar. Vi siktar på Sto-SM, det ligger bäst i tiden om tre veckor, sa Björn Goop.

Rajesh Face överlägsen
I V64-inledningen var det ett ruggigt vasst intryck på Rajesh Face som var helt överlägsen för Adrian Kolgjini. Han tog över ledningen efter ett halvvarv och blev sedan pigg i täten och drog undan i ett friskt tempo. Första varvet travades efter 1.12 men det bekom inte Rajesh Face som stack ifrån till en överlägsen seger. Vinnartiden blev 1.11,4/2140a och det var hästens första seger i år i sjätte starten.
– Det är otroligt skönt att ha hästen tillbaka i gammalt gott skick som han var som fyraåring. Jag är otroligt nöjd med hästen och har känt på honom att han är på väg tillbaka och man vill ju se det i lopp också. Han gjorde det klassiska, brakade iväg i 1.12-fart och det är hans grej när han är i form, sa Adrian Kolgjini.
Och tillade.
– Jag tror att vintermeetinget i Paris kommer att vara succé för hans del.

Michael Carlsson, Kanal 75


På fredagseftermiddagen kördes det uttagningslopp till Danskt Travkriterium på Charlottenlund. Två svensktränade hästar tog sig..


På fredagseftermiddagen kördes det uttagningslopp till Danskt Travkriterium på Charlottenlund. Två svensktränade hästar tog sig vidare till finalen söndagen 6 oktober. Favorit blir Tomas Malmqvists Empire som imponerade stort vid sin försöksseger. Birger Jörgensen körde till ledningen 1400 meter kvar och varvet kvar lämnade Johan Untersteiner andra par utvändigt med Eric The Eel och kom fram utvändigt om ledaren. Han var dock chanslös att haka på när Empire ryckte undan i sista sväng. Empire var överlägsen på tiden 1.12,7/2000 meter. Förstapriset var 20 000 danska kronor.
Det är var Empires femte seger i sjunde starten. Han har hittills inte varit sämre än tvåa.
Eric The Eel höll till andraplatsen och noterade tiden 1.13,5. Därmed är även han klar för final.

Kanal 75


Malmborg ropade in den tvåårige hingsten på auktion i Deauville och tillsammans med ägarna, Stall StängInteBaren HB, döpte man ..


Malmborg ropade in den tvåårige hingsten på auktion i Deauville och tillsammans med ägarna, Stall StängInteBaren HB, döpte man om hästen till Timo Nurmos.
Tävlingsdebuten kunde inte ha börjat bättre för det talangfulla löftet. Under fredagens tävlingar på Bro Park slog Timo Nurmos till direkt. Via en mycket stark avslutning avgjorde han i sista steget för Fredrik Janetzky.
– Han vinner på ett fint sätt även om det var en liten marginal. Han är lite grön och vinglar lite, sa Fredrik Janetzky.
– Jag var otroligt nervös för vi har stora förväntningar på honom. Han är otroligt klassig men väldigt grön, han är ju bara två år. Det här var jättekul. Han kostade en del pengar och det tror jag att han är värd för det här är någonting extra, sa Caroline Malmborg.
Nämnas kan också att hästens namne, Timo Nurmos själv, såg loppet på ATG-Live och hälsar att det var en mycket kul start.
Förstapriset i loppet var 50 000 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75 avgörs på Färjestad som traditionsenligt kör Unionstravet. I den tredje avdelningen är Partizan Face favorit och Adrian Kolgjini b..


V75 avgörs på Färjestad som traditionsenligt kör Unionstravet. I den tredje avdelningen är Partizan Face favorit och Adrian Kolgjini berättade i programmet V65 Direkt under fredagen att han är nöjd med sin häst och kommer att köra för seger. Dock ska Partizan Face tävla med skor runt om den här gången för att spara hovarna till V75-finalerna nästa vecka.
En het utmanare är Martin de Bos, som tränas av Petri Puro. Halmstad-tränaren ligger år efter år på en segerprocent runt 30 procent på sina hästar. När han startar dem är de således alltid aktuella. Martin de Bos har tidigare vunnit två V75-lopp och varit placerad på prispallen flera gånger. Efter andraplatsen i finalen i slutet av juni, då han höll starkt som tvåa bakom Eelis, återkom han efter ett uppehåll den 5 september. Efter en långsam inledningen från ett dåligt läge avslutade hästen starkt ute i spåren på slutrundan.
– Martin de Bos (V75-3) fick gå runt en massa hästar i spåren och fick mjölksyra. Det har gjort nytta och jag vet att han är 25, 30 meter bättre nu än förra gången. Han var tungt tränad inför senast och jag hade en känsla av att han skulle behöva det loppet.säger Petri Puro.
– Det känns som att formen är bra och borde vara på den nivån som när han var med i V75 senast. Han har fått många tuffa lopp och kommit bakifrån och fram i dödens. Nu är han i alla fall i andraspår, menar Puro inför lördagens start.

Testade helstängt i fredagsjobbet – mer vaken nu”
Martin de Bos har spår två bakom bilen i försöket i Silverdivisionen, V75-3. Han körs av Kim Eriksson och tränare Puro berättar om en intressant balansändring som han testade i fredagsjobbet.
– Jag körde honom lite i dag och gjorde en liten ändring. Han har blivit lite lat och hade helstängt på sig i dag. Det är för att få lite mer fart på honom och jag tycker att det kändes bättre. Han är bra mycket mer vaken nu och det blir helstängt för första gången i lopp, säger Puro.
– Han skenade som treåring och jag har inte velat testa det innan. Han har gått med halvstängt någon gång men nu provar vi det här och hoppas att han kommer ur sin egen lilla värld. Jag tror att han kommer att bli snabbare och få en kvickare häst från start. Jag hoppas att han hamnar längre fram direkt och på Färjestad är det svårt att komma bakifrån.
– Jag vill inte öppna öronen på honom för det har hänt någon olycka som unghäst. Jag har en jänkarvagn men jag vet inte om jag använder den. Jag har aldrig sett skillnad på mina hästar i jänkarvagn, säger Petri Puro.

Michael Carlsson, Kanal 75


2014, 2015 och 2016 var tre framgångsrika år för Sandra Eriksson. Hon blev då kuskchampion på Skellefteåtravet två &ari..


2014, 2015 och 2016 var tre framgångsrika år för Sandra Eriksson. Hon blev då kuskchampion på Skellefteåtravet två år i rad innan hon 2016 även slog till med att bli champion hemma på Bodentravet.
Även de senaste åren har varit framgångsrika då banorna i södra Sverige varit nya jaktmarker för 29-åringen som nu flyttat hem till Boden igen - och blivit mamma.
I augusti blev hon mamma för första gången och hade då tagit beslutet att plocka ut proffslicensen på Bodentravet i framtiden.
Sandras comeback i sulkyn har varit aktuell i några veckor och kanske var den just planerad till torsdagskvällens V64-tävlingar på hemmabanan.
Sandra Eriksson körde fyra lopp under kvällen och slog i det tredje försöket till med seger i treåringsloppet Boden 100 år med 100 000 kronor till vinnaren.
Segervapnet var familjehästen Swagger som pappan Lars-Åke Eriksson  í Boden både fött upp och äger.
Swagger, andrahandsfavorit på spelet, fick ett lopp i tredjeparet invändigt och luckan kom till slut. Mållinjen skar Sandra Eriksson med högerarmen i skyn.
- Det är skönt att vara tillbaka - speciellt när det går så här bra. Jag har alltid tyckt att Swagger varit talangfull men haft lite problem med nerverna, och jag har varit rädd för att det ska spela in. Men han har ju visat sig vara tvärtom. Det är hans tredje start och han vinner ett sånt här fantastiskt fint lopp! sa Sandra.
Bodentravets andra storlopp Mäster Gustafs pokal - med försök och final under kvällen – vanns av finske förhandsfavoriten Backward's Boy med Mauri Jaara i sulkyn.

Mikael Wikner, Kanal 75


Unionstravet på Färjestadstravet i Karlstad har körts sedan 2005, då det arrangerades till minne av unionsupplösningen mellan Sverige..


Unionstravet på Färjestadstravet i Karlstad har körts sedan 2005, då det arrangerades till minne av unionsupplösningen mellan Sverige och Norge 1905. Förra året var det stor svensk dominans, men en norsk gäst slog sig in på den rätta V75-raden. Myhreng Jerker höll undan med liten marginal från ledningen och därmed rök de allra flesta V75-system all världens väg. I år lär de svenska ekipagen dominera V75 på nytt. Men det saknas inte skrällbud från vårt västra grannland. Bland dem finns team Anderssen-Malmins trio och först ut ur den är Luxury Tile (V75-1).
- Han galopperade bort en topplacering senast. Formen är mycket bra och jag provar mot ledningen. Jag har respekt för Marcello Wib men tycker att min häst ska med vid gardering. Det blir barfota runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag, säger stallets andretränare och kusk Kristian Malmin.

”Han ska räknas”
Häst nummer två som Kristian Malmin ska svinga sig upp bakom är Floris Baldwin (V75-3). Han var näst senast knappt slagen tvåa bakom världstravaren Lionel och senast satt han fast med gott om sparade krafter bakom den norska eliten. Den här gången går han ner i sin ordinarie klass.
- Floris Baldwin har travat jämna och fina lopp i tuff konkurrens. Från spår tio måste mycket klaffa men han kan nå fram till en plats. Barfota, jänkarvagn och norskt huvudlag, säger Malmin.
Sist men inte minst att äntra banan från stall Andersen-Malmin är Mellby Frodo (V75-5).
- Han har gått fina lopp hela sommaren. Nu har han fått en liten viloperiod efter att ha startat tätt och dessutom rest långt flera gånger. Formen är bra och han ska räknas. Barfota, öppet huvudlag och jänkarvagn.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-4 Atom Hornline Atom Hornline   [v 6] 2640/12 4 17.0 41
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-3 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 4] 2160/8 3 16.4 172
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-8 Famous Marke Famous Marke   [s 5] 1640/1 4 14.9 400
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-9 Atom Hornline Atom Hornline   [v 6] 2180/12 2 17.2 198
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-8 Brattås Jageline Brattås Jageline   [s 8] 2640/3 0 20.8g 1276
2015-12-03 2015-12-03 Bjerke-5 Atom Hornline Atom Hornline   [v 6] 2100/3 0 119
2015-12-03 2015-12-03 Bjerke-4 Midnight Joker Midnight Joker   [v 4] 2100/11 0 93
2015-12-03 2015-12-03 Bjerke-2 Eugenie Diamond Eugenie Diamond   [s 5] 1609/4 0 40
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-2 Run the World Run the World   [s 3] 2140/7 0 22.6 291
2015-11-19 2015-11-19 Bjerke-5 Famous Marke Famous Marke   [s 5] 2100/6 3 151
2015-11-19 2015-11-19 Bjerke-1 Spinsterhood Spinsterhood   [s 4] 1609/7 0 242
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-2 Run the World Run the World   [s 3] 2140/9 6 20.0 692
2015-11-05 2015-11-05 Bjerke-5 Eugenie Diamond Eugenie Diamond   [s 5] 1609/8 0 150
2015-11-05 2015-11-05 Bjerke-3 Atom Hornline Atom Hornline   [v 6] 2600/6 0 59
2015-11-05 2015-11-05 Bjerke-1 Spinsterhood Spinsterhood   [s 4] 1609/7 0 23
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-9 Bicc's Dignity Bicc's Dignity   [v 10] 2160/12 4 15.6 2325
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-3 Atom Hornline Atom Hornline   [v 6] 2160/5 0 g 76
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-5 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2140/2 D 0 340
2016-12-06 2016-12-06 Bjerke-5 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2100/11 D 0 67
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-12 Halberdier Halberdier   [v 10] 2180/13 C 0 g 192
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-6 Atom Hornline Atom Hornline   [v 7] 2140/13 D str
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-1 Hangre Hangre   [v 5] 2640/7 C 0 53
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-9 Bicc's Dignity Bicc's Dignity   [v 11] 2140/8 D str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-6 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2140/12 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-5 Pontus Avant Pontus Avant   [v 9] 2140/10 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-1 Martinus Martinus   [v 5] 1640/6 C str
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-4 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2140/9 D 0 18.1 824
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-2 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 2640/5 D 0 16.4 356
2016-11-02 2016-11-02 Bjerke-8 Enya Boko Enya Boko   [s 5] 2100/7 D 0 186
2016-11-02 2016-11-02 Bjerke-2 Hangre Hangre   [v 5] 2100/5 D 0 371
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-1 Halberdier Halberdier   [v 10] 2640/8 D 0 19.0 245
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-10 Prince Tanic* Prince Tanic*   [v 3] 2140/8 C 2 17.1 122
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-6 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2160/11 B 6 16.0 137
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-3 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2640/1 D 0 17.3 435
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-7 Femme Arvells* Femme Arvells*   [s 7] 2140/6 D 0 g 300
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-6 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 2100/8 C 0 g 834
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-11 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2180/11 A 0 g 132
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-6 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2140/12 D 0 17.1 1579
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-3 Good Express Good Express   [v 3] 1640/6 D 0 g 242
2016-09-29 2016-09-29 Bjerke-4 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2100/3 B 0 47
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-2 Ultimate Bourne Ultimate Bourne   [v 5] 2080/9 B 4 17.5 77
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-8 Akilles Lane Akilles Lane   [v 6] 2140/12 B 2 16.5 458
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-9 Lemonitor Lemonitor   [v 8] 1640/4 C 2 13.6 66
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-8 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2140/2 D 0 g 60
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-8 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2500/10 B 2 16.9g 93
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-7 Alfredo di Stefano Alfredo di Stefano   [v 6] 2080/5 A 0 19.7g 16
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-4 Halberdier Halberdier   [v 10] 2080/2 C 3 16.7 106
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-2 Donellie V.M. Donellie V.M.   [s 7] 2100/10 D 0 19.6 423
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-5 Enya Boko Enya Boko   [s 5] 2100/9 D 4 14.6 218
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-3 Hottinytimothy Hottinytimothy   [v 6] 2160/9 D 0 16.0 1889
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-6 Hangre Hangre   [v 5] 2140/4 D 0 15.9 305
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-2 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 3] 1640/1 A 6 14.7 106
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-9 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 6] 1640/3 B 0 14.0 70
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-3 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2080/3 C 5 17.4 98
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-6 Hangre Hangre   [v 5] 2140/5 D 3 16.1 220
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-2 Prince Tanic* Prince Tanic*   [v 3] 2140/6 B 1 19.2 37
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-6 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 3] 2140/3 C 7 14.5 381
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-5 Halberdier Halberdier   [v 10] 2640/8 D 5 15.7 1667
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-7 Mr Sethos Mr Sethos   [v 7] 1680/6 B 5 12.7 173
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-5 Sagisara Sagisara   [s 10] 2080/2 D 0 g 182
2016-08-12 2016-08-12 Åby-9 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 3] 2140/3 D 3 16.8 381
2016-08-12 2016-08-12 Åby-8 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2140/5 B 0 16.6g 107
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-9 Brattås Jageline Brattås Jageline   [s 9] 2140/7 B 4 15.7 165
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-8 Ville Palema Ville Palema   [v 8] 2140/11 D 0 g 600
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-7 Ejo Tina* Ejo Tina*   [s 4] 2140/1 D 7 31.9 397
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-6 Prince Tanic* Prince Tanic*   [v 3] 2140/8 C 2 18.3 136
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-3 Play Surprise Play Surprise   [s 8] 1640/2 B 0 14.6 161
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-2 Brizma Star Brizma Star   [s 8] 2140/4 D 0 16.0 375
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-1 Suneca Suneca   [s 9] 1640/2 D str
2016-08-02 2016-08-02 Momarken-4 Hangre Hangre   [v 5] 2140/2 B 0 31
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-7 Enya Boko Enya Boko   [s 5] 1640/7 D 3 13.4 114
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-6 Madde's Victory* Madde's Victory*   [s 4] 2140/6 D 0 18.6 156
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-5 Brattås Jageline Brattås Jageline   [s 9] 2640/12 B 3 16.4 258
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-1 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 4] 2160/7 D 0 g 95
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-5 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 3] 2140/1 D 8 18.4g 168
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-8 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2520/3 B 0 g 41
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-1 Ultimate Bourne Ultimate Bourne   [v 5] 2120/7 C 5 18.9 34
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-10 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 6] 2140/7 B 1 15.1 201
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-1 Fendi Arvells Fendi Arvells   [s 7] 2140/6 D str
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-8 Brizma Star Brizma Star   [s 8] 2140/5 D 0 16.2 1536
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-6 Play Surprise Play Surprise   [s 8] 1640/1 C 5 12.6 853
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-4 Hangre Hangre   [v 5] 2140/5 C 4 15.7 496
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-8 Enya Boko Enya Boko   [s 5] 2100/3 C 2 15.0 112
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-6 Avenir de Hultet Avenir de Hultet   [s 5] 1640/6 B 7 20.1g 62
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-2 Atom Hornline Atom Hornline   [v 7] 2640/5 D str
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-8 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2080/6 C 1 17.9 74
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-2 Nordiza Nordiza   [s 4] 2080/4 C 3 18.7 178
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-6 Avenir de Hultet Avenir de Hultet   [s 5] 2100/15 A str
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-1 Knattens Tina Knattens Tina   [s 10] 2100/13 D str
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-9 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 3] 2100/2 B 4 18.8 19
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-9 Halberdier Halberdier   [v 10] 2160/9 D 5 16.2 720
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-5 Atom Hornline Atom Hornline   [v 7] 2140/9 D 0 19.0g 263
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-4 Bicc's Dignity Bicc's Dignity   [v 11] 1640/4 D 0 g 417
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-1 Spinsterhood Spinsterhood   [s 5] 2160/10 D 0 706
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-9 Enya Boko Enya Boko   [s 5] 2100/9 C 3 15.1 80
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-5 Play Surprise Play Surprise   [s 8] 2100/6 B 2 17.3 53
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-9 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 1680/5 D 0 g 103
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-3 Halberdier Halberdier   [v 10] 2080/5 D 0 g 248
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-9 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 3] 2140/3 B 1 17.6 31
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-7 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2140/12 A 5 15.7 61
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-3 Enya Boko Enya Boko   [s 5] 2140/4 D 0 15.4 293
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-11 Hangre Hangre   [v 5] 2140/3 C 4 15.8 391
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-8 Play Surprise Play Surprise   [s 8] 1640/11 D 5 13.5 637
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-8 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 2140/11 D 0 g 1727
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-4 Brattås Jageline Brattås Jageline   [s 9] 2660/7 D 0 16.6 732
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-2 Brizma Star Brizma Star   [s 8] 1640/6 B 1 14.1 71
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-1 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2140/5 D 3 17.8 46
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-9 Play Surprise Play Surprise   [s 8] 2140/12 C 2 16.1 194
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-6 Hangre Hangre   [v 5] 2140/7 C 0 15.5 704
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-9 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2160/12 A 1 15.7 29
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-5 Himla Borgen Himla Borgen   [v 6] 2160/3 C 3 34.8 94
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-4 Spinsterhood Spinsterhood   [s 5] 2140/6 D 0 19.4 614
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-3 Brizma Star Brizma Star   [s 8] 1640/10 C 0 15.4 732
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-2 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2640/4 C 0 g 198
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-9 Run the World Run the World   [s 4] 2140/3 D 0 g 122
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-8 Himla Borgen Himla Borgen   [v 6] 2180/9 C 0 g 424
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-7 Hangre Hangre   [v 5] 2140/5 B 6 17.7 120
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-6 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2140/2 A 0 g 38
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-3 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2140/3 D 4 15.1 176
2016-04-21 2016-04-21 Bjerke-1 Spinsterhood Spinsterhood   [s 5] 1609/2 C 0 108
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-4 Himla Borgen Himla Borgen   [v 6] 2160/5 C 7 32.8 314
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-2 Eugenie Diamond Eugenie Diamond   [s 6] 2140/6 C 5 14.5 200
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-9 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2160/6 C 5 18.1 47
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-5 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 5] 2140/1 C 1 15.4g 110
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-4 Hangre Hangre   [v 5] 1640/4 D 1 15.2 305
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Donellie V.M. Donellie V.M.   [s 7] 2140/2 D 1 15.7 244
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-1 Run the World Run the World   [s 4] 2140/2 D 7 21.9g 535
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-8 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 1640/9 C 5 12.7 485
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-10 Nova Yamoz Nova Yamoz   [s 7] 2140/15 C 0 14.5 724
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-9 Spinsterhood Spinsterhood   [s 5] 2140/1 D str
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-7 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2140/8 C 3 17.1g 1297
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-6 Run the World Run the World   [s 4] 2140/1 B 0 g 342
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-5 Hangre Hangre   [v 5] 1640/6 D 6 18.5g 340
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-4 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2140/14 C 0 15.8 450
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-2 Himla Borgen Himla Borgen   [v 6] 2160/6 D 6 32.8 559
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-12 Eugenie Diamond Eugenie Diamond   [s 6] 2640/1 D 4 15.7 969
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-9 Dixi Surprise Dixi Surprise   [s 8] 2140/4 C 0 24.4 429
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-8 Hangre Hangre   [v 5] 2140/6 D 4 20.0 430
2016-03-03 2016-03-03 Bjerke-5 Eugenie Diamond Eugenie Diamond   [s 6] 2100/6 C 4 17.9 284
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-10 Donellie V.M. Donellie V.M.   [s 7] 2140/6 D 7 17.9 415
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-6 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 2660/6 C 6 16.6 119
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-1 Fancy Drive Fancy Drive   [v 5] 2140/3 D 0 g 718
2016-02-23 2016-02-23 Momarken-3 Hangre Hangre   [v 5] 2140/6 D 0 114
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-5 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2660/10 A 0 g 22
2016-02-16 2016-02-16 Momarken-8 Hangre Hangre   [v 5] 2160/8 B 3 284
2016-02-16 2016-02-16 Momarken-5 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 6] 2140/7 D 3 131
2016-02-09 2016-02-09 Momarken-7 Hangre Hangre   [v 5] 2140/1 D 0 385
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-3 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 6] 1640/1 D 2 14.5 46
2016-01-21 2016-01-21 Bjerke-6 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 6] 2100/2 C 0 92
2016-01-19 2016-01-19 Momarken-2 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2140/7 C 0 125
2016-01-19 2016-01-19 Momarken-1 Brizma Star Brizma Star   [s 8] 2140/3 C 0 320
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-5 Eugenie Diamond Eugenie Diamond   [s 6] 2660/9 D 0 18.3 629
2016-01-03 2016-01-03 Momarken-7 Hangre Hangre   [v 4] 2140/2 D 0 73
2016-01-03 2016-01-03 Momarken-5 Bicc's Dignity Bicc's Dignity   [v 10] 2140/3 B 0 379
2017-12-29 2017-12-29 Momarken-7 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 5] 2140/9 B str
2017-12-28 2017-12-28 Bjerke-4 Hangre Hangre   [v 6] 2100/2 B 0 63
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-9 Deepak Am Deepak Am   [v 4] 2140/3 C 0 19.7g 179
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-5 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 2140/8 C 7 15.8 305
2017-11-29 2017-11-29 Åby-7 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 5] 2140/5 C 0 14.8 115
2017-11-21 2017-11-21 Momarken-7 Dakota Bell Dakota Bell   [s 5] 2140/10 C 0
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-6 Hangre Hangre   [v 6] 2160/11 C str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-6 Play Surprise Play Surprise   [s 9] 2140/9 D 8 16.2 495
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-11 Skyfall Skyfall   [s 6] 2140/2 D 0 19.4g 253
2017-11-08 2017-11-08 Bjerke-4 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 2100/7 D 0 698
2017-10-30 2017-10-30 Bjerke-2 Skyfall Skyfall   [s 6] 2100/7 D 0 101
2017-10-16 2017-10-16 Bjerke-5 Deepak Am Deepak Am   [v 4] 2100/9 C 3 149
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-5 Westline Westline   [v 7] 1640/4 D 4 12.7 492
2017-10-11 2017-10-11 Bjerke-4 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 2100/1 D 0 318
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-1 Halberdier Halberdier   [v 11] 2080/5 D 0 g 172
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-10 Hangre Hangre   [v 6] 2180/6 B 3 16.2 82
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-3 Deepak Am Deepak Am   [v 4] 2640/4 D 0 16.9 335
2017-10-04 2017-10-04 Bjerke-8 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 5] 2100/6 B 3 35
2017-10-04 2017-10-04 Bjerke-7 Westline Westline   [v 7] 2140/7 C 3 166
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-1 Rasken Mollyn Rasken Mollyn   [v 3] 2160/2 C 3 37.7 172
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-8 Hangre Hangre   [v 6] 2140/10 A 0 g 112
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-4 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 5] 2140/1 C 2 13.5 155
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-4 Hammars Cina Hammars Cina   [s 5] 2080/2 C 0 g 93
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-7 Pepper Hall Pepper Hall   [v 8] 2080/4 B str
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-6 Mr Sethos Mr Sethos   [v 8] 2080/8 C 0 g 363
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-9 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 5] 1640/2 B 0 17.0g 65
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-7 Hangre Hangre   [v 6] 1640/1 D 4 14.5 614
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-11 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 7] 2180/6 B 1 16.7 56
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-8 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 6] 2140/4 C 0 15.0g 214
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-6 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 4] 2160/9 A 3 16.0 50
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-5 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 1640/3 C 5 12.6 184
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-4 West Wing West Wing   [v 9] 2680/12 B 4 14.0 65
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 Trux Balder Trux Balder   [v 6] 2160/14 C 5 32.0 515
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-1 Pepper Hall Pepper Hall   [v 8] 2140/5 C 3 18.1 182
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-7 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 7] 2660/9 D 6 17.1 650
2017-05-07 2017-05-07 Årjäng-5 Akilles Lane Akilles Lane   [v 7] 2160/8 A str 18.0 376
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-9 Run the World Run the World   [s 5] 2140/10 D 0 g 291
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-1 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 1640/10 A 2 13.9 35
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-9 Deepak Am Deepak Am   [h 4] 2640/3 D 0 g 122
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-4 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 7] 2140/1 D 5 17.1 297
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 2140/12 A 3 15.2 104
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-7 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 6] 2140/5 C 0 g 82
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-7 Gangtrött Gangtrött   [v 12] 1660/4 D 0 g 906
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-7 Run the World Run the World   [s 5] 2140/3 D 0 g 234
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-3 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 4] 2160/8 A 4 15.5 105
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-1 Hangre Hangre   [v 6] 2140/8 D 6 18.2g 325
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-2 Trux Balder Trux Balder   [v 6] 2160/13 D 0 37.7g 169
2017-03-30 2017-03-30 Momarken-4 Tindra Star Tindra Star   [s 6] 2140/12 C 0 546
2017-03-30 2017-03-30 Momarken-3 Run the World Run the World   [s 5] 2140/8 D 0 997
2017-03-27 2017-03-27 Bjerke-2 Hangre Hangre   [v 6] 1609/11 B 0 277
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-10 Deepak Am Deepak Am   [h 4] 2140/4 D 0 g 71
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-7 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 7] 2640/1 B 0 18.2g 416
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-6 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 4] 2140/7 A 0 g 145
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-1 Trux Balder Trux Balder   [v 6] 2160/15 C 1 36.1 172
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-12 Hangre Hangre   [v 6] 2140/2 C 0 403
2017-03-16 2017-03-16 Bjerke-3 Tindra Star Tindra Star   [s 6] 2100/5 B 0 194
2017-03-16 2017-03-16 Bjerke-1 Run the World Run the World   [s 5] 2100/4 D 0 516
2017-03-16 2017-03-16 Bjerke-6 Atom Hornline Atom Hornline   [v 8] 2100/4 C 0 340
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-3 Lemonitor Lemonitor   [v 9] 2140/6 B 7 17.2 403
2017-03-02 2017-03-02 Momarken-4 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 2140/3 A 0 59
2017-03-02 2017-03-02 Momarken-2 Atom Hornline Atom Hornline   [v 8] 2140/1 B 0 21
2017-03-02 2017-03-02 Momarken-1 Hangre Hangre   [v 6] 1640/10 C 2 331
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-10 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 7] 2640/6 D 2 104
2017-02-22 2017-02-22 Bjerke-8 Enya Boko Enya Boko   [s 6] 1609/6 C str
2017-02-14 2017-02-14 Momarken-7 Run the World Run the World   [s 5] 2140/5 D 3 166
2017-02-14 2017-02-14 Momarken-6 Atom Hornline Atom Hornline   [v 8] 2140/5 D 3 214
2017-01-31 2017-01-31 Momarken-3 Run the World Run the World   [s 5] 2140/4 D 0 422
2017-01-31 2017-01-31 Momarken-1 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 7] 2140/9 C 0 375
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-11 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 2140/6 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-5 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 6] 2660/8 D str
2017-01-12 2017-01-12 Bjerke-2 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 6] 2100/12 C 0 89
2017-01-12 2017-01-12 Bjerke-1 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 2100/11 C 3 379
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-6 Somolli's Love Somolli's Love   [s 6] 1640/1 C 0 14.6 600
2018-11-11 2018-11-11 Momarken-1 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 4] 2640/10 D 0 145
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-7 Somolli's Love Somolli's Love   [s 6] 2140/1 C 0 15.2 367
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-2 Niras Callecooling Niras Callecooling   [v 3] 2140/11 C 8 18.5 507
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-3 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 6] 1640/1 C 6 14.5 526
2018-10-30 2018-10-30 Norge-2 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 4] 2100/5 C str
2018-10-30 2018-10-30 Momarken-1 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 5] 2140/1 C 0 80
2018-10-30 2018-10-30 Momarken-6 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 1640/12 D 0 492
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-1 Listas Aragon Listas Aragon   [v 3] 2140/7 C 0 20.5g 297
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-9 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 6] 2160/11 A 0 15.0g 109
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-1 Listas Aragon Listas Aragon   [v 3] 2080/11 D 5 19.3 329
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-2 Rinda Rinda   [s 4] 2080/1 D 8 38.4g 180
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-3 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 4] 2480/6 C 1 18.3 174
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-4 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 6] 2080/7 B 8 15.7 95
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-5 Troll Tara Troll Tara   [s 5] 2480/6 C 0 g 131
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-9 Niras Callecooling Niras Callecooling   [v 3] 2080/12 B 0 18.3g 729
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-1 Rinda Rinda   [s 4] 2140/3 D 6 36.8g 439
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-3 Ken Tooma Ken Tooma   [v 4] 2140/10 D 0 20.1g 133
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-3 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 5] 2100/1 B 6 14.3 466
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-8 Forces of Destiny Forces of Destiny   [s 3] 2140/6 C 4 18.1 208
2018-10-02 2018-10-02 Momarken-4 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 1640/9 B 0 247
2018-10-02 2018-10-02 Momarken-5 Deepak Am Deepak Am   [v 5] 2140/3 C 0 62
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-3 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 6] 2140/7 D 3 14.1 441
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-5 Niras Callecooling Niras Callecooling   [v 3] 2140/12 C 0 g 309
2018-09-23 2018-09-23 Momarken-5 Silkespika Silkespika   [s 6] 2140/5 C 0 168
2018-09-20 2018-09-20 Bjerke-4 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 6] 1609/3 D 2 57
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-4 Rinda Rinda   [s 4] 2140/3 D 4 37.6g 151
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-8 Forces of Destiny Forces of Destiny   [s 3] 2160/7 C 0 19.3 194
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-3 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 7] 2140/6 C 7 127
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-6 Enya Boko Enya Boko   [s 7] 2140/7 B 0
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-7 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2140/4 C 1 16.3 88
2018-09-14 2018-09-14 Romme-3 Silkespika Silkespika   [s 6] 1640/6 B 0 31.3g 132
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-9 Niras Callecooling Niras Callecooling   [v 3] 1640/1 C 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-2 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2140/11 A 7 18.0 1250
2018-08-29 2018-08-29 Åby-2 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2140/5 D 0 15.3 469
2018-08-29 2018-08-29 Åby-7 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 5] 2640/4 C 0 g 492
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-8 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2080/1 D 0 g 180
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-2 Niras Callecooling Niras Callecooling   [v 3] 1640/6 C 2 16.4 387
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-5 Forces of Destiny Forces of Destiny   [s 3] 2140/1 D 3 17.4 337
2018-08-23 2018-08-23 Bjerke-6 Deepak Am Deepak Am   [v 5] 1609/6 C 4 14.1 267
2018-08-23 2018-08-23 Bjerke-8 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 6] 2100/5 C 0 14.1 49
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-1 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2140/7 B 6 17.5 500
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-1 Deepak Am Deepak Am   [v 5] 2140/10 B 3 16.3 110
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-4 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2140/9 C 5 16.9 262
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2080/6 C 2 17.5 56
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-5 Mr Sethos Mr Sethos   [v 9] 2080/8 D 8 19.8g 175
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-7 Troll Tara Troll Tara   [s 5] 2100/15 B 5 32.4g 127
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-8 Ny Komet Ny Komet   [v 10] 2080/6 B 1 14.8 41
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-4 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 9] 2640/10 D 5 16.6g 581
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-7 Bara Joe Bara Joe   [v 4] 2140/7 C 0 19.1 57
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-5 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 7] 2140/10 C 0 17.7g 177
2018-08-04 2018-08-04 Bjerke-1 Hangre Hangre   [v 7] 1609/5 B 0 73
2018-07-30 2018-07-30 Bjerke-5 Deepak Am Deepak Am   [v 5] 2100/6 A 1 155
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-5 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2480/1 C 3 15.6 460
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-10 Hangre Hangre   [v 7] 2080/6 C 0 16.3 421
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-3 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 6] 2140/9 A 0 13.6 60
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-8 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2140/10 C 0 18.6g 630
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-3 Deepak Am Deepak Am   [v 5] 2500/7 B 6 18.9 42
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-7 Chatman Chatman   [v 12] 2100/3 B 0 g 216
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-6 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 6] 2160/15 B 2 13.4 649
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-12 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 2140/3 D 0 g 492
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-5 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 1640/10 B 5 13.9 95
2018-07-12 2018-07-12 Momarken-4 Hangre Hangre   [v 7] 1640/4 A 0 62
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-1 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2080/7 C 6 145
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-3 Mr Sethos Mr Sethos   [v 9] 2480/3 D 0 g 62
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-8 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 6] 2480/3 D 2 16.7 32
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-2 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2100/4 C 5 316
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-1 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 7] 1640/2 B 6 14.6g 42
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-2 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2640/1 C 0 17.2 355
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-4 Ullis Ullis   [s 7] 1640/4 D 0 g 243
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-7 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 5] 3140/1 D 0 16.5 193
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-1 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2100/6 B 2 18.7 97
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-6 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 2120/10 C 0 g 142
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-7 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2500/2 B 2 16.4 50
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-3 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 1700/9 C 3 27.8 302
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-2 Early Choice Early Choice   [s 9] 2100/6 D 6 18.1g 767
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2100/1 A 3 15.4 33
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-6 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2100/7 C 6 20.0 481
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-7 Hangre Hangre   [v 7] 2100/2 B 2 15.8 45
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-5 Närby Laser Närby Laser   [v 10] 2640/3 D 0 29.2 1557
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-9 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 7] 3140/4 D 0 18.3 521
2018-06-09 2018-06-09 Bjerke-6 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 6] 1609/12 B 0 201
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-1 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 7] 2140/5 D 0 15.8g 149
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-2 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 2140/10 C str
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-6 Maximum Endurance Maximum Endurance   [s 5] 1640/5 D 0 14.3 332
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-2 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 1640/10 D 8 16.4 221
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-3 Enya Boko Enya Boko   [s 7] 2140/5 B 4 16.1 31
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-5 Hangre Hangre   [v 7] 1640/4 D 4 13.0 1085
2018-05-08 2018-05-08 Momarken-2 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2140/5 B 0 83
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-3 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2140/4 B 5 17.2 29
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 7] 2140/2 C 1 14.7 82
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-6 Enya Boko Enya Boko   [s 7] 2140/2 D 3 14.4 81
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-7 Närby Laser Närby Laser   [v 10] 2160/8 D 5 29.2g 133
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 1640/2 C 2 12.6 130
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-10 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 9] 2140/2 D 0 g 115
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-3 Hangre Hangre   [v 7] 2080/8 C 4 16.3 468
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-1 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2160/2 D 2 15.3 115
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-2 Deepak Am Deepak Am   [v 5] 1640/2 B 5 13.0g 91
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-2 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2140/5 B 2 17.8 26
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 9] 2140/2 D 0 g 60
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-8 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 7] 2140/6 C 4 16.1g 81
2018-04-17 2018-04-17 Momarken-1 Hangre Hangre   [v 7] 2140/4 D 0 356
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-7 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 2140/3 D 0 29.8g 688
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-10 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 6] 2640/3 C 0 16.5 346
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-3 Rasken Mollyn Rasken Mollyn   [v 4] 2140/1 D 8 35.0g 73
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-1 Lullaby S.I.R. Lullaby S.I.R.   [s 4] 2140/4 C 3 18.6 47
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-4 Play Surprise Play Surprise   [s 10] 2140/8 D 4 16.9 217
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-5 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2140/1 C 5 16.5 73
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-6 Enya Boko Enya Boko   [s 7] 2140/8 C 2 15.7 256
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-2 Deepak Am Deepak Am   [v 5] 2640/6 C 3 16.4 292
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-4 Bra Mizzlycka Bra Mizzlycka   [s 7] 1640/3 D 0 g 184
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-6 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2140/2 B 0 19.3g 236
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-8 Rasken Mollyn Rasken Mollyn   [v 4] 2160/11 C 0 g 549
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-9 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2140/2 B 0 18.4 335
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-1 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2660/9 B 0 18.9 233
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-4 Hangre Hangre   [v 7] 2140/6 D 0 15.3 710
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-1 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2140/6 C 5 21.1 129
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-3 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2140/9 B 1 17.1 259
2018-03-17 2018-03-17 Momarken-4 Hangre Hangre   [v 7] 1640/1 C 1 15.0 466
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-4 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2160/12 D 4 18.6 978
2018-03-06 2018-03-06 Momarken-1 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2140/1 B 0 335
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-1 Simb Modesty Simb Modesty   [s 4] 2140/8 D str
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-10 Hangre Hangre   [v 7] 2160/11 C 3 17.2 213
2018-03-01 2018-03-01 Bjerke-4 Enya Boko Enya Boko   [s 7] 1609/11 C 0 205
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-6 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 2140/4 B 5 29.9 74
2018-02-22 2018-02-22 Momarken-3 Hangre Hangre   [v 7] 2140/1 B 0 500
2018-02-09 2018-02-09 Bjerke-7 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 1609/2 B 0 64
2018-02-08 2018-02-08 Bjerke-4 Enya Boko Enya Boko   [s 7] 1609/8 B 0 158
2018-02-06 2018-02-06 Momarken-5 Hangre Hangre   [v 7] 2140/2 B 0 474
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-1 Hangre Hangre   [v 7] 2160/14 A 5 17.8 169
2018-01-17 2018-01-17 Bjerke-7 Enya Boko Enya Boko   [s 7] 1609/5 C 0 230
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-4 Hammars Cina Hammars Cina   [s 6] 2160/9 B 2 29.9 144
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-8 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 8] 2140/11 D 0 16.6 561
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-6 Deepak Am Deepak Am   [v 6] 2160/15 B str
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-6 Simb Modesty Simb Modesty   [s 5] 2160/10 C str
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-4 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 9] 1700/10 B 5 15.9 174
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-9 Sincerus Sincerus   [v 5] 2480/2 C 8 19.8 128
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-2 Hyllstoftas Ella Hyllstoftas Ella   [s 4] 2140/3 D 0 16.3 546
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-9 Simb Modesty Simb Modesty   [s 5] 2140/7 D 7 16.2 692
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-2 Hangre Hangre   [v 8] 2080/9 A 6 15.2 217
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-5 Sincerus Sincerus   [v 5] 2080/1 B 0 16.9 74
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-5 Hangre Hangre   [v 8] 2100/12 A 7 16.5 1245
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Deepak Am Deepak Am   [v 6] 2160/12 A 2 15.5 113
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-9 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2140/10 B 2 17.7 92
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-5 Simb Modesty Simb Modesty   [s 5] 2080/5 D 0 g 107
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-7 Beartime Beartime   [v 4] 2080/9 C 0 22.4g 97
2019-07-22 2019-07-22 Bjerke-3 Hangre Hangre   [v 8] 1609/11 B 0 76
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-3 Simb Modesty Simb Modesty   [s 5] 2100/9 D 6 16.9 95
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-6 Mr Babalo Mr Babalo   [v 5] 1700/11 C 7 14.7 488
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-9 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2500/10 B str
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-1 Deepak Am Deepak Am   [v 6] 3180/5 B 0 17.2g 225
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-3 Hangre Hangre   [v 8] 1640/7 D 6 12.6 386
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-13 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2140/6 D 0 18.6 270
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-3 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 7] 2160/9 D 1 14.4 88
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-8 Nattbris Nattbris   [s 6] 2080/7 D 3 31.9 211
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-1 Simb Modesty Simb Modesty   [s 5] 2100/6 C 1 17.1 270
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-7 Hangre Hangre   [v 8] 1700/10 D 3 13.8 832
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-1 Zenit Zara* Zenit Zara*   [s 5] 2140/1 D 0 22.4g 198
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-3 Super Crik* Super Crik*   [v 8] 1640/7 D 1 14.9 136
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-4 M.T.Kazina M.T.Kazina   [s 7] 2140/11 D 2 16.8 322
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-6 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 9] 2640/9 B 2 16.2 51
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-7 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 7] 2140/3 C 1 13.6 47
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-8 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2140/3 C 5 17.9g 55
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Fighter Filiokus* Fighter Filiokus*   [v 10] 2160/10 B 6 16.0 203
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-2 Super Crik* Super Crik*   [v 8] 2100/9 D 4 17.4 438
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-3 Hangre Hangre   [v 8] 2100/6 C 2 16.7 290
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-5 Simb Modesty Simb Modesty   [s 5] 2100/7 C 1 17.8 108
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-2 Robbelix Robbelix   [v 7] 2140/12 D 0 30.6g 733
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-1 Nattbris Nattbris   [s 6] 2100/8 B 7 37.1g 52
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-9 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2080/8 B 6 17.8g 83
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-9 Hangre Hangre   [v 8] 2140/7 B 7 16.0 189
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-1 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 9] 2140/1 D 0 15.9 510
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-2 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 5] 2140/5 D 0 g 617
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-7 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2160/7 B 2 17.5 315
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-8 Nattbris Nattbris   [s 6] 2140/2 C 2 33.7 45
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-2 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 5] 2640/5 B 5 18.8 26
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-3 Hangre Hangre   [v 8] 2140/7 A 0 18.2g 119
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-7 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 9] 2140/10 C 8 15.4g 216
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-8 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2140/2 C 7 18.0g 113
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-9 Forces of Destiny Forces of Destiny   [s 4] 2140/8 C 0 17.3 57
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-1 Järvsöklackjessica Järvsöklackjessica   [s 3] 2140/3 C 5 40.0g 279
2019-05-16 2019-05-16 Norge-2 Nattbris Nattbris   [s 6] 2100/1 C str
2019-05-07 2019-05-07 Momarken-3 Nattbris Nattbris   [s 6] 2140/1 D 3 140
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-3 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 5] 2160/6 C 0 17.4 137
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-9 Mr Babalo Mr Babalo   [v 5] 2140/4 B 0 604
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-9 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 6] 2180/12 C 7 14.4 826
2019-04-28 2019-04-28 Jarlsberg-7 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 7] 2100/12 C 0 367
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-4 Deepak Am Deepak Am   [v 6] 2160/8 D 0 16.9g 72
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-9 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 6] 2180/10 C 0 15.8 172
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-2 Melvinna Melvinna   [s 6] 2140/5 C 0 g 775
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-3 Forces of Destiny Forces of Destiny   [s 4] 2640/5 B 8 18.7 89
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-4 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 5] 2160/9 B 8 19.8g 54
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-6 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 6] 2160/6 C 8 17.4g 92
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-8 Sincerus Sincerus   [v 5] 2140/2 C 1 17.6 82
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-9 Hangre Hangre   [v 8] 2140/1 B 2 15.8 201
2019-04-09 2019-04-09 Solvalla-2 Hyllstoftas Ella Hyllstoftas Ella   [s 4] 2160/7 C str
2019-04-09 2019-04-09 Solvalla-9 Xanthis Amazing Xanthis Amazing   [s 7] 2140/7 D 0 14.2 407
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-2 Rinda Rinda   [s 5] 2160/12 C 0 g 3056
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-7 Mr Babalo Mr Babalo   [v 5] 1640/4 D 3 12.7 127
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-8 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2140/4 D 6 18.7g 230
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-9 O'Hara Garbo O'Hara Garbo   [s 5] 2140/10 D 0 15.9 757
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Maximum Endurance Maximum Endurance   [s 6] 2100/15 D 7 16.2 284
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-6 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 7] 2140/11 D 0 15.5 970
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-1 Ken Tooma Ken Tooma   [v 5] 2140/3 B 4 19.1g 48ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se