V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-28 2024-05-28 Gävle-3 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 6] 2140/7 D
2024-05-28 2024-05-28 Gävle-6 Summernight Devil Summernight Devil   [v 4] 2140/8 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-2 Ultimate Secret Ultimate Secret   [s 4] 2160/14 0 17.8 156
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-6 Cornelia Am Cornelia Am   [s 3] 2140/4 0 20.0g 961
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-8 Ultimate Secret Ultimate Secret   [s 4] 2140/6 3 16.5 218
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-3 Wakanda Wakanda   [s 6] 2140/1 0 17.1 263
2015-11-19 2015-11-19 Romme-8 Ultimate Secret Ultimate Secret   [s 4] 2140/1 1 18.1 490
2015-11-19 2015-11-19 Romme-5 Cornelia Am Cornelia Am   [s 3] 2140/6 0 19.8 423
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-8 Ultimate Secret Ultimate Secret   [s 4] 2140/7 0 16.9 1017
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-5 Wakanda Wakanda   [s 6] 2140/3 4 17.5 154
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-6 Ultimate Secret Ultimate Secret   [s 4] 2140/11 0 16.9 779
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-4 Wakanda Wakanda   [s 6] 2140/5 0 17.1 1058
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-12 Ultimate Secret Ultimate Secret   [s 4] 2640/4 4 18.9 141
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-11 Cornelia Am Cornelia Am   [s 3] 2140/7 0 19.7g 353
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-8 Wakanda Wakanda   [s 6] 2640/3 5 19.0 295
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-11 Ultimate Secret Ultimate Secret   [s 4] 2140/10 4 16.4 36
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-1 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 2640/3 B 7 17.3 1070
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-9 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 2140/12 D 0 19.7 687
2016-12-02 2016-12-02 Romme-11 Asara Asara   [s 6] 2140/12 B 3 18.0 381
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-7 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 2160/11 B 0 21.5g 254
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-2 Asara Asara   [s 6] 2140/7 D 0 684
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-10 Machu Picchu Machu Picchu   [s 7] 2140/10 D 0 22.6 618
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-2 Asara Asara   [s 6] 2140/5 D 0 20.3g 933
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-1 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 2140/11 C 0 19.9 501
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-1 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 2140/1 C 3 16.4 240
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-10 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 2160/13 C 3 17.0 359
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-9 Asara Asara   [s 6] 2140/15 D 8 15.1 189
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-10 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 2140/3 D 0 21.0g 858
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-9 Asara Asara   [s 6] 2140/9 D 4 15.8 510
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-8 Asara Asara   [s 6] 2140/15 B 6 17.0 226
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-10 Machu Picchu Machu Picchu   [s 7] 2160/5 D 0 18.4 577
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-4 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 2640/3 D 7 17.9 682
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-7 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 2140/6 D 0 19.3g 1070
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-4 Asara Asara   [s 6] 1640/8 C 0 g 439
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-6 Asara Asara   [s 6] 2140/5 B 0 18.0g 149
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-2 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 2140/10 D 7 17.1 1017
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-10 Machu Picchu Machu Picchu   [s 7] 2140/12 C 0 20.2 692
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-7 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 2140/8 C 0 18.9 244
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-10 Machu Picchu Machu Picchu   [s 7] 2140/6 D 0 18.5 1929
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-9 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 3160/4 D 0 19.7 776
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-4 Wakanda Wakanda   [s 7] 2640/8 C 7 19.1 611
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-9 Wakanda Wakanda   [s 7] 2140/11 C 5 18.2 259
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-7 Machu Picchu Machu Picchu   [s 7] 1640/3 D 7 20.4g 173
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-3 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 2140/3 C 1 18.0 224
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-1 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 2140/14 C 3 17.9 92
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-9 Wakanda Wakanda   [s 7] 2140/13 B 5 18.6 233
2016-05-20 2016-05-20 Romme-4 Wakanda Wakanda   [s 7] 2140/9 D 4 17.6 474
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-9 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 2140/1 D 3 18.3 820
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-6 Cisalpina Am Cisalpina Am   [s 4] 2140/9 C 0 21.5 1000
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-10 Wakanda Wakanda   [s 7] 2160/7 C 4 18.3 99
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-3 Wakanda Wakanda   [s 7] 2140/1 D 5 16.3 256
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-4 Wakanda Wakanda   [s 7] 2140/5 D 6 17.2g 523
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-3 Wakanda Wakanda   [s 7] 1640/9 C 6 19.4g 290
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-2 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 2140/4 D str
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-3 Wakanda Wakanda   [s 7] 1640/9 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-2 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 2140/4 D 0
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-10 Cornelia Am Cornelia Am   [s 4] 2140/2 C 0 g 718
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-3 Wakanda Wakanda   [s 7] 2140/4 D 7 19.4g 329
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-3 Ultimate Secret Ultimate Secret   [s 5] 2140/2 D 0 16.2 741
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-9 Macina Macina   [s 5] 2140/7 D 0 17.7 884
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-10 Macina Macina   [s 5] 2140/7 B 8 18.9 227
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-12 Cornelia Am Cornelia Am   [s 5] 2140/10 D 0 19.7 441
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-9 Macina Macina   [s 5] 2160/8 C 7 17.7 922
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-8 Macina Macina   [s 5] 2140/4 C 0 388
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-3 Cornelia Am Cornelia Am   [s 5] 2140/11 D 0 16.5 1075
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-4 Macina Macina   [s 5] 2140/3 C 5 17.1 148
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-9 Cornelia Am Cornelia Am   [s 5] 2140/5 D 8 19.7 355
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-1 Macina Macina   [s 5] 2160/9 D 5 16.3 556
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-10 Macina Macina   [s 5] 2140/6 D 8 17.7g 740
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-5 Cornelia Am Cornelia Am   [s 5] 2640/10 D 0 18.7 440
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-10 Cornelia Am Cornelia Am   [s 5] 2140/1 D 8 17.7 372
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-2 Macina Macina   [s 5] 2160/10 D 0 g 976
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Cornelia Am Cornelia Am   [s 5] 2140/13 C 6 18.2 634
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-11 Macina Macina   [s 5] 2160/5 D 0 g 515
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-8 Cornelia Am Cornelia Am   [s 5] 2140/2 D 0 17.7 444
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-12 Macina Macina   [s 5] 2160/8 D 7 17.6 598
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-4 Cornelia Am Cornelia Am   [s 5] 2640/9 C 6 18.0 388
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-3 Macina Macina   [s 5] 2140/9 D 8 17.3 482
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-10 Cornelia Am Cornelia Am   [s 5] 2140/2 D 0 17.9 1075
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-9 Macina Macina   [s 5] 2140/10 D 0 18.1 1121
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-8 Macina Macina   [s 5] 1640/9 D 5 17.3 739
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-2 Macina Macina   [s 5] 2660/12 D 0 18.8 877
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-10 Cornelia Am Cornelia Am   [s 5] 2140/7 B 6 17.7 281
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-4 Macina Macina   [s 5] 2140/15 D 0 19.8 1657
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-8 Macina Macina   [s 5] 1640/3 D 0 15.8 451
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-9 Macina Macina   [s 5] 2140/2 D 4 17.9 613
2017-05-12 2017-05-12 Romme-6 Cornelia Am Cornelia Am   [s 5] 2140/12 D 0 16.9 2583
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-2 Macina Macina   [s 5] 2140/7 D 0 18.7 314
2017-04-21 2017-04-21 Romme-6 Cornelia Am Cornelia Am   [s 5] 2140/13 D 0 18.0 1278
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-11 Macina Macina   [s 5] 2140/5 D 0 17.0 1150
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-9 Cornelia Am Cornelia Am   [s 5] 2640/1 C 7 18.0 363
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-5 Macina Macina   [s 5] 2140/9 D 8 18.5 789
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-4 Cornelia Am Cornelia Am   [s 5] 2140/7 C 0 21.4g 255
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-5 Macina Macina   [s 5] 1640/11 D 0 g 390
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-4 Cornelia Am Cornelia Am   [s 5] 2140/6 D 2 17.2 229
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-10 Macina Macina   [s 5] 2160/11 C 0 19.8g 898
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-1 Cornelia Am Cornelia Am   [s 5] 2140/12 C 0 g 875
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-3 Paparazzi M. Paparazzi M.   [v 10] 1640/12 B 0 g 202
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-1 Macina Macina   [s 6] 1640/9 D 7 17.3 464
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-8 Paparazzi M. Paparazzi M.   [v 10] 2140/8 C 0 18.3 362
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-9 Cornelia Am Cornelia Am   [s 6] 2140/3 D 0 g 368
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-8 Cornelia Am Cornelia Am   [s 6] 2140/6 B 0 18.5g 299
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-2 Cornelia Am Cornelia Am   [s 6] 2140/5 C 7 18.1 276
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-8 Macina Macina   [s 6] 1640/5 D 0 g 505
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-1 Cornelia Am Cornelia Am   [s 6] 1640/11 B 0 14.9 1242
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-8 Macina Macina   [s 6] 2140/11 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-3 Cornelia Am Cornelia Am   [s 6] 1640/8 C 0
2018-08-20 2018-08-20 Romme-10 Macina Macina   [s 6] 1640/5 D 0 18.8 691
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-7 Cornelia Am Cornelia Am   [s 6] 1640/6 C 0 14.8 681
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-4 Cornelia Am Cornelia Am   [s 6] 2140/3 D 5 15.1 1157
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-11 Macina Macina   [s 6] 1640/11 C 8 16.6 508
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-4 Cornelia Am Cornelia Am   [s 6] 2140/4 D 6 16.0 508
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-9 Macina Macina   [s 6] 2140/10 C 0 18.3 797
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-1 Cornelia Am Cornelia Am   [s 6] 1640/5 D 1 14.9 452
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-4 Cornelia Am Cornelia Am   [s 6] 2140/3 D 4 17.9 108
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-3 Macina Macina   [s 6] 2140/4 C 7 18.0 466
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-3 Macina Macina   [s 6] 2140/2 C 0 16.9 274
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-9 Cornelia Am Cornelia Am   [s 6] 2140/12 D 7 16.3 703
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-11 Cornelia Am Cornelia Am   [s 6] 2140/12 C 4 16.4 294
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-9 Macina Macina   [s 6] 2140/10 D 7 15.4 806
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-8 Cornelia Am Cornelia Am   [s 6] 2140/5 D 4 17.1 302
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-10 Macina Macina   [s 6] 2140/1 D 0 18.3g 228
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-4 Cornelia Am Cornelia Am   [s 6] 2140/1 C 5 16.7g 290
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-8 Macina Macina   [s 6] 2140/3 D 0 22.6g 552
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-4 Cornelia Am Cornelia Am   [s 6] 2140/8 C str
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-4 Macina Macina   [s 6] 2140/11 D 0 20.6g 515
2018-01-05 2018-01-05 Romme-8 Macina Macina   [s 6] 2140/5 D 0 17.8 987
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-3 Cornelia Am Cornelia Am   [s 7] 1640/1 C 5 20.3 230
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-1 Cornelia Am Cornelia Am   [s 7] 2140/15 D 0 18.1 822
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-2 Cornelia Am Cornelia Am   [s 7] 2140/15 D 8 17.4 837
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-4 Cornelia Am Cornelia Am   [s 7] 2140/5 B 4 17.7 250
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-7 Cornelia Am Cornelia Am   [s 7] 2140/13 C 0 17.7 742
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-9 Cornelia Am Cornelia Am   [s 7] 2160/5 B 6 17.5 308
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-2 Cornelia Am Cornelia Am   [s 7] 2140/1 D 6 16.9 792
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-4 Cornelia Am Cornelia Am   [s 7] 1640/3 C 0 16.4 547
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-1 Cornelia Am Cornelia Am   [s 7] 1640/6 D 0 14.3 682
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-7 Macina Macina   [s 7] 2140/11 D str
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-9 Cornelia Am Cornelia Am   [s 7] 2140/1 D str
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-7 Macina Macina   [s 7] 2140/6 D 0 21.8g 1198
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-9 Macina Macina   [s 7] 2140/1 D str
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-5 Macina Macina   [s 7] 2140/2 D 0 g 1110
2019-01-09 2019-01-09 Bergsåker-4 Cornelia Am Cornelia Am   [s 7] 2140/8 D 0 17.1 641
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-3 Cornelia Am Cornelia Am   [s 8] 2140/5 D 0 19.0 1357
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-3 Cornelia Am Cornelia Am   [s 8] 2140/10 C 0 19.1 856
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-2 Cornelia Am Cornelia Am   [s 8] 2140/5 D 0 776
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-8 Cornelia Am Cornelia Am   [s 8] 2140/8 C 7 18.2 1117
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-8 Cornelia Am Cornelia Am   [s 8] 2160/5 C 0 18.7 729
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-10 Cornelia Am Cornelia Am   [s 8] 2140/8 D 6 16.2 703
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-1 Cornelia Am Cornelia Am   [s 8] 2140/10 D 0 16.8 1205
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-8 Cornelia Am Cornelia Am   [s 8] 2160/7 C 6 17.2 729
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-8 Cornelia Am Cornelia Am   [s 8] 1640/2 D 0 15.4 323
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-6 Cornelia Am Cornelia Am   [s 8] 2140/1 D str
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-5 Cornelia Am Cornelia Am   [s 8] 2140/11 D 0 17.9 1011
2021-12-08 2021-12-08 Östersund-5 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 3] 2160/8 C 0 20.8g 292
2021-11-23 2021-11-23 Bergsåker-5 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 3] 2640/9 C 5 18.7 1173
2021-11-12 2021-11-12 Bollnäs-1 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 3] 2160/13 C 6 17.8 827
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-2 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 3] 2140/6 C 4 19.4 559
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-2 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 3] 1640/12 D 0 19.1g 1927
2021-10-07 2021-10-07 Östersund-2 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 3] 2140/9 C 6 19.2 883
2021-09-23 2021-09-23 Östersund-6 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 3] 2140/12 C str
2021-07-15 2021-07-15 Hagmyren-5 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 3] 2140/11 D 0 19.3 958
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-2 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 3] 2140/6 D 8 19.5 361
2021-05-20 2021-05-20 Bergsåker-4 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 4] 2140/1 D 0 41.1g 1491
2021-03-02 2021-03-02 Bergsåker-3 Gumball In Gumball In   [h 6] 2640/3 C 0 g 454
2022-12-20 2022-12-20 Bollnäs-1 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 1640/3 C 1 14.5 585
2022-12-08 2022-12-08 Östersund-8 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 2140/2 C 4 18.4 171
2022-11-29 2022-11-29 Gävle-8 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 1640/5 D 5 14.1 617
2022-11-17 2022-11-17 Bergsåker-3 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 2140/9 C 4 16.1 969
2022-11-05 2022-11-05 Östersund-4 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 1640/5 B 1 15.2 75
2022-11-05 2022-11-05 Östersund-2 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 5] 2140/8 C 7 37.1 196
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-8 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 2140/2 C 3 17.1 117
2022-10-17 2022-10-17 Bergsåker-5 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 5] 2140/1 D 0 34.3g 1100
2022-10-13 2022-10-13 Gävle-3 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 1640/9 D 6 14.5 954
2022-10-03 2022-10-03 Solänget-8 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 2140/10 C 5 18.1 341
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-2 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 5] 1640/11 D 0 33.3 1708
2022-09-15 2022-09-15 Gävle-8 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 5] 2140/8 D 0 35.6g 2218
2022-09-14 2022-09-14 Bergsåker-2 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 1640/9 C 0 15.3 1269
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-1 Summernight Devil Summernight Devil   [v 2] 1640/7 D 0 23.2 1463
2022-09-01 2022-09-01 Gävle-9 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 1640/1 B 3 14.9 171
2022-08-24 2022-08-24 Bollnäs-6 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 5] 2140/2 D 6 33.3g 725
2022-08-22 2022-08-22 Dannero-3 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 2140/5 B 6 18.1g 202
2022-08-10 2022-08-10 Bollnäs-4 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 5] 2140/1 D 0 35.8g 672
2022-07-31 2022-07-31 Östersund-2 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 2160/14 A 0 17.6 1315
2022-06-30 2022-06-30 Solänget-6 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 5] 2140/5 D 7 35.0g 1005
2022-06-24 2022-06-24 Hagmyren-6 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 3140/1 D 0 18.4 1757
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-10 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 2140/8 D 7 17.6 510
2022-05-19 2022-05-19 Hagmyren-8 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 2160/8 C 3 18.4 267
2022-05-10 2022-05-10 Hagmyren-7 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 5] 2160/8 C 4 35.3 772
2022-05-10 2022-05-10 Hagmyren-6 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 2160/9 C 7 18.2g 1170
2022-04-28 2022-04-28 Hagmyren-5 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 5] 2160/8 C 0 38.5g 788
2022-04-28 2022-04-28 Hagmyren-2 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 2140/5 D 0 21.2 741
2022-04-18 2022-04-18 Hagmyren-3 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 1640/3 D 3 15.7 627
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-5 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 5] 2160/8 C 7 38.5 775
2022-04-10 2022-04-10 Hagmyren-8 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 2160/3 C 7 21.1g 421
2022-03-25 2022-03-25 Bergsåker-8 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 5] 2160/7 C 7 35.7 1052
2022-03-22 2022-03-22 Bergsåker-4 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 2140/8 D 0 18.4 1718
2022-03-08 2022-03-08 Bergsåker-2 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 2140/6 B 0 18.5 877
2022-02-25 2022-02-25 Bergsåker-1 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 2160/3 C 0 19.3 691
2022-02-22 2022-02-22 Östersund-8 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 5] 2140/2 D 0 38.0g 615
2022-02-08 2022-02-08 Östersund-6 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 4] 2140/2 B 0 22.0g 427
2022-02-03 2022-02-03 Bergsåker-6 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 5] 2140/1 D 5 38.7 353
2023-12-27 2023-12-27 Bergsåker-3 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2140/7 D 5 16.6 112
2023-12-16 2023-12-16 Bollnäs-3 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2140/11 B 4 13.9 340
2023-11-30 2023-11-30 Bergsåker-6 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2140/14 B 5 15.1 88
2023-11-18 2023-11-18 Bergsåker-4 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 1640/2 B 0 14.7 69
2023-11-11 2023-11-11 Bergsåker-12 Summernight Devil Summernight Devil   [v 3] 2140/2 D 7 18.2 679
2023-11-01 2023-11-01 Bergsåker-9 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2140/6 D 5 15.8 200
2023-11-01 2023-11-01 Bergsåker-7 Summernight Devil Summernight Devil   [v 3] 2140/1 D 0 18.5 1106
2023-10-15 2023-10-15 Hagmyren-8 Summernight Devil Summernight Devil   [v 3] 2140/6 D 5 18.0 812
2023-10-13 2023-10-13 Östersund-7 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2140/3 B 2 15.1 143
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-5 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2660/10 C 3 15.2 84
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-3 Summernight Devil Summernight Devil   [v 3] 2140/9 D 5 17.9 462
2023-09-24 2023-09-24 Dannero-10 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 1640/1 D 0 14.0 196
2023-09-22 2023-09-22 Bergsåker-9 Summernight Devil Summernight Devil   [v 3] 1640/7 D 8 16.8 864
2023-09-17 2023-09-17 Dannero-6 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2140/4 B 3 17.8g 19
2023-09-11 2023-09-11 Umeå-6 Summernight Devil Summernight Devil   [v 3] 1640/5 C 8 16.3 737
2023-09-11 2023-09-11 Umeå-1 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 1640/5 A 6 14.5 28
2023-09-01 2023-09-01 Östersund-7 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2140/6 B 5 14.3 98
2023-08-31 2023-08-31 Bollnäs-4 Summernight Devil Summernight Devil   [v 3] 2140/2 D 8 19.8g 1159
2023-08-25 2023-08-25 Bergsåker-8 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2140/12 C 0 14.1 346
2023-08-22 2023-08-22 Solänget-6 Summernight Devil Summernight Devil   [v 3] 2140/4 C 7 18.8 656
2023-07-13 2023-07-13 Bergsåker-5 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 6] 2140/2 D str
2023-07-13 2023-07-13 Bergsåker-4 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2140/12 B 0 14.4 424
2023-07-09 2023-07-09 Hagmyren-3 Summernight Devil Summernight Devil   [v 3] 2140/1 D 6 19.2 766
2023-07-03 2023-07-03 Dannero-7 Summernight Devil Summernight Devil   [v 3] 2160/10 C 8 18.4 1044
2023-07-01 2023-07-01 Bergsåker-9 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2140/3 D 0 14.5 768
2023-06-01 2023-06-01 Bergsåker-5 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2140/4 C 4 14.0 50
2023-05-29 2023-05-29 Östersund-5 Summernight Devil Summernight Devil   [v 3] 2140/8 D 8 17.7 812
2023-05-20 2023-05-20 Gävle-9 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2140/2 D 3 12.9 584
2023-05-16 2023-05-16 Östersund-8 Summernight Devil Summernight Devil   [v 3] 2140/1 C 6 21.6 974
2023-05-16 2023-05-16 Östersund-6 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 6] 2140/1 D 0 34.4 687
2023-05-13 2023-05-13 Umeå-8 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2140/9 D 0 14.1 1085
2023-04-25 2023-04-25 Bergsåker-5 Diones Smaragd Diones Smaragd   [s 6] 2640/8 C str
2023-04-25 2023-04-25 Bergsåker-3 Summernight Devil Summernight Devil   [v 3] 2140/6 C 7 18.4 815
2023-04-17 2023-04-17 Bergsåker-5 Summernight Devil Summernight Devil   [v 3] 2140/5 C 5 18.0 501
2023-04-09 2023-04-09 Solvalla-6 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2640/6 C 0 g 550
2023-04-04 2023-04-04 Bollnäs-6 Summernight Devil Summernight Devil   [v 3] 2140/4 D 0 g 787
2023-04-04 2023-04-04 Bollnäs-2 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 6] 2140/1 D str
2023-03-25 2023-03-25 Solvalla-6 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2140/11 B 0 14.3 531
2023-03-22 2023-03-22 Bergsåker-4 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 6] 2160/8 C 5 34.7 354
2023-03-21 2023-03-21 Östersund-2 Summernight Devil Summernight Devil   [v 3] 2140/6 A 5 22.0 430
2023-03-09 2023-03-09 Bergsåker-3 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2160/7 C 1 15.0 61
2023-02-02 2023-02-02 Bergsåker-7 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2140/4 C 1 15.9 220
2023-01-21 2023-01-21 Östersund-6 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 2140/12 D 7 16.1 1331
2023-01-16 2023-01-16 Gävle-2 Järnäs Junius Järnäs Junius   [v 6] 2140/6 C 1 36.4 79
2023-01-11 2023-01-11 Bergsåker-6 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 5] 1640/12 C 5 14.8 568
2024-05-14 2024-05-14 Bollnäs-7 Summernight Devil Summernight Devil   [v 4] 2140/8 C 3 15.7 360
2024-05-14 2024-05-14 Bollnäs-2 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 6] 2140/4 D 4 15.0 661
2024-05-01 2024-05-01 Bergsåker-8 Summernight Devil Summernight Devil   [v 4] 2140/8 D 0 15.6 1687
2024-05-01 2024-05-01 Bergsåker-6 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 6] 1640/7 D 0 13.7 953
2024-04-23 2024-04-23 Bergsåker-4 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 6] 2660/3 C 0 g 911
2024-04-23 2024-04-23 Bergsåker-2 Summernight Devil Summernight Devil   [v 4] 2640/9 A 0 18.6 105
2024-04-13 2024-04-13 Bergsåker-6 Summernight Devil Summernight Devil   [v 4] 1640/8 D 0 14.1 1995
2024-04-05 2024-04-05 Bollnäs-9 Summernight Devil Summernight Devil   [v 4] 1640/5 D 5 15.9 658
2024-03-26 2024-03-26 Bollnäs-4 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 6] 1640/8 B 0 g 566
2024-03-26 2024-03-26 Bollnäs-3 Summernight Devil Summernight Devil   [v 4] 2140/12 D 8 17.4 601
2024-03-17 2024-03-17 Östersund-8 Summernight Devil Summernight Devil   [v 4] 2140/12 D 5 17.4 364
2024-03-17 2024-03-17 Östersund-3 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 6] 2140/1 D 0 14.7 237
2024-03-06 2024-03-06 Bergsåker-4 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 6] 2640/9 B 0 g 306
2024-03-03 2024-03-03 Östersund-3 Summernight Devil Summernight Devil   [v 4] 2140/3 D 1 19
2024-02-28 2024-02-28 Bergsåker-2 Summernight Devil Summernight Devil   [v 4] 2140/4 D 2 17.0 1261
2024-02-26 2024-02-26 Bollnäs-3 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 6] 2140/9 C 4 15.4 123
2024-02-13 2024-02-13 Östersund-7 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 6] 2640/4 B str
2024-02-04 2024-02-04 Bollnäs-9 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 6] 2160/15 B 4 14.6 91
2024-01-26 2024-01-26 Östersund-9 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 6] 2140/2 C 4 15.8 156
2024-01-18 2024-01-18 Bergsåker-9 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 6] 1640/11 B 6 14.9 57
2024-01-10 2024-01-10 Bergsåker-2 Magic Nightrider Magic Nightrider   [v 6] 2640/4 C 0 g 110ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se