Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

Peter Ingves V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Peter Ingves. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Peter Ingves har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-5 Hard Bargain Hard Bargain   [v 7] 2160/5 D
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-9 Edward Ale* Edward Ale*   [v 9] 2140/3 C
2017-03-29 2017-03-29 Åby-1 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 5] 2140/3 B
2017-03-29 2017-03-29 Åby-2 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 3] 2140/1 D

Nyheter för travkusk Peter Ingves


Victor A.U. hade ett starkt 2016 och tjänade drygt en halv miljon kronor via fem segrar på 18 starter. Bland annat blev det en V75-seger i november s..


Victor A.U. hade ett starkt 2016 och tjänade drygt en halv miljon kronor via fem segrar på 18 starter. Bland annat blev det en V75-seger i november som sedan följdes av ett sjättepris i V75-finalen 26 november. Därefter har vi inte sett hästen som efter vinterträning nu var redo för comeback.
Torbjörn Jansson hittade andra utvändigt från spår 12 med årsdebutanten och det höga tempot i täten passade sexåringen som hand i handske. Solvallakusken kunde vänta länge innan han attackerade och över upploppet sprintade Victor A.U. undan på lätta ben. Segertiden blev utmärkta 1.11,9 över 1640 meter, autostart.
- Han har känts otroligt fin, men det är svårt att vara optimist från spår 12, sa Torbjörn Jansson.

Spets - ett vinnarkoncept på Jägersro
Spets och slut är en enkel sammanfattning av V86-3 där Stefan Söderkvist fick bestämma som han ville i ledningen tillsammans med Helena Burman-tränade Eldrick Boko. Segern var den elfte på 21 starter för den sexårige hingsten, som såg läcker ut med en hel del sparat över mållinjen.
Samma scenario bjöds publiken på Jägersro även i V86-5 där Napoleon C.D. dominerade från start till mål. I sulkyn satt Peter Ingves och tränar gör Petri Puro.
Även i V86-7 på Jägersro blev det seger från ledningen sedan Markus Waldmüller varit resolut när han attackerade mot spets efter ett drygt halvvarv. You Know Me höll sedan undan till fjärde raka segern, den tredje för i år. Tränar gör Conrad Lugauer.
I V86-1 bjöd Peter Untersteiner sin Thaitec på ett lopp i tredje invändigt och när sedan luckan kom 200 kvar spurtade valacken piggt till första segern på drygt ett år. Senaste besöket i vinnarcirkeln var i december 2015.

Överraskningar på Solvalla
Om det handlade mycket om ledningen på Jägersro så bjöd Solvalla på betydligt mer dramatik. Titan Brodde var stor favorit i V86-4 och han satte favoritspelarna på prov genom att galoppera upprepat både i uppvärmningen och strax före loppet. När väl startbilen släppte fältet fick Örjan Kihlström en bra start från bakspår med den opolerade femåringen och kunde avancera till ledningen redan efter 400 meter. Väl i spets höll sig Titan Brodde i rätt gångart tills 550 kvar då han galopperade sedan han fått massage av Bohemianrhapsodyde som tog över ledningen. Bakom hade Dixit Rocq sparade krafter och tillsammans med Kenneth Haugstad kopplade han greppet i mitt i sista kurvan och gick undan till andra raka segern. Vinnaren tränas av Daniel Redén.
V86-6 var ett lärlings-ungdomslopp och Solvallapubliken bjöds på en rafflande avslutning där det krävdes en titt på målfotot för att skilja Svante Båths duo Deweykidumnhowe och Coffie U.N.G. åt. Segern gick till den förstnämnde som kördes av Viktor Svanstedt medan Kim Moberg fick nöja sig med andrapriset. Skrälloddset blev 35,04.
Även V86-8 bjöd på en rafflande avslutning där det länge såg ut som att segern stod mellan ledande Dreams Burn Down och Perfect Dynamite utvändigt. Men när den sistnämnde hade avgjort den duellen blandade sig plötsligt även Je T’Aime Ruinart i striden och tillsammans med Björn Goop drog han längsta strået i sin årsdebut.

Vann miljon med Harry Boy
Sex system med åtta rätt på V86 belönades med 930 517 kronor. Sju rätt gav 4 043 kronor och sex rätt 242 kronor.
Bland storvinnarna fanns bland annat en Harry Boy-spelare hos Ica Nära i Björna som via en insats på 144 kronor vann 998 564 kronor.
Två av systemen som vann över en miljon kronor var andelssystem. Hos Hemköp Tallboda i Linköping fick 13 andelsspelare dela på 1 364 496 kronor och hos Stora Coop Norrteljeporten fick tio andelsspelare dela på 1 049 613 kronor. Båda andelssystemen kostade 100 kronor per andel.
En spelare på plats på Solvalla kunde vända hem med en vinst på 1 025 384 kronor efter att ha satsat 187,50 kronor. Övriga två miljonvinnare hade lämnat in via ATG.se, insatserna 1 728 kronor respektive 240 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Snackhästen fortsätter att vinna och vinna och visa att han inte vansläktas sin storebror. Även om det är väldigt långt till..


Snackhästen fortsätter att vinna och vinna och visa att han inte vansläktas sin storebror. Även om det är väldigt långt till världsstjärnan och den trettiofyrafaldige miljonären Commander Crowes meriter så har han ärvt samma egenskap i löphuvudet.
- Han är en extrem fighter och vägrar att släppa någon annan förbi sig. Den dagen han gör det så har han tagit ut sig totalt att det inte finns något kvar i tanken. Commander Crowe var loj och lat och gjorde inte mer än han behövde. Han vann ofta med sparade krafter. Master Crowe är en mycket mindre typ av häst och han vill bara vara före de andra. Han har han ärvt mer av sin pappa Conway Hall och sin morfar Mack Lobell, säger Petri Puro.

”Hade vunnit även från dödens”
I lördags var Halmstadtränaren på plats på Åby och fick se Master Crowe ta sin sjätte raka seger och den 15:e segern totalt i 18:e starten. Master Crowe vann V75 lekande lätt efter en perfekt resa för Peter Ingves.
- Det löste sig bra och det var skönt att han fick ett snällt lopp med tanke på att det är finalerna nu på lördag. Men så bra som han var och såg ut tror jag att han hade vunnit även från dödens. Det var nog den lägsta puls som hästen har haft efter lopp någon gång. Då gick det ändå 1.11,6 sista femhundra. Formmässigt är han i den bästa form han har varit i tror jag.
- Ingves sa efteråt att när han lyfte ut hästen så tog han bara tag i grejerna. Han kände direkt att han kommer att vinna det här. Det var så mycket i tömmarna och hästen vann utan att behöva brukas för fullt.

Aldrig varit så fin som nu
Master Crowe har tjänat drygt 800 000 kronor och klättrar snabbt genom klasserna. Eftersom han vann ytterligare ett försök i Bronsdivisionen i lördags är han även klar för den finalen i nästa meeting och den finalen körs 1 april.
- Det var ett genidrag att anmäla till det bronsloppet, ha, ha. Men jag tänkte att det var ingen lång resa till Åby och så får han leka i Bronsdivisionen i några månader till. Pengamässigt gick han ju in i Silverdivisionen i och med segern i lördags men får nu ändå möjlighet att vara med först i bronsfinalen på lördag och sedan en gång till i finalen i april.
- Jag har matchat hästen lugnt, han är sex år och har bara gjort 18 starter. Han växer med uppgifterna och höjer sig hela tiden när det behövs. Men i så fin författning som han var i lördags tror jag inte att han har varit i tidigare. Det bådar gott inför starten på Solvalla på lördag. Nu får vi försöka att underhålla formen och det blir inte mycket träning under veckan. Mest bara lite lättare för att mjuka upp honom, säger Puro.

Tolv raka segrar – med tolv olika hästar
Halmstadtränaren är känd för att alltid haft en hög segerprocent på stallets hästar genom åren. Men öppningen på den här nya säsongen är ruskigt imponerande med en segerprocent på 36 procent. Hästarna har dessutom varit bland de tre främsta i elva starter av 14.
- Det har varit en mild vinter och jag har väldigt bra träningsförhållanden. Tidigare om åren så tävlade man inte så mycket under januari och februari. Då tog jag inte ut mina hästar förrän framåt våren. När det gäller segerprocenten så var mitt värsta år, jag tror det var 2005, när jag vann tolv raka segrar med tolv olika hästar när de kom ut från vinterträningen. Det var en bra start på det nya året, säger Puro med ett skratt.
- Jag har alltid haft bra hästar som har vunnit många lopp så länge jag har orkat att gå till stallet och träna hästarna. Jag kom till Sverige 1980 och började jobba hos Kaj Widell. Det var alltid så att mina passhästar vann många lopp. Min första stjärna var Una Roy som gick från Bronsdivisionen till Gulddivisionen. Sedan vann min passhäst Varia Stochampionatet 1981 när Stig H körde henne. Så det är inte så att det bara går bra just nu, menar Petri.

”Har överraskat mig väldigt – trodde inte han var så bra”
Tillbaka till Master Crowe så var han ingen häst som utmärkte sig i träningen innan han började starta. Tränare Puro hade inte alls några vibbar att det var något extra till häst, trots att han var lillebror till Commander Crowe.
- Det är ingen häst som imponerar i träningen. Han är lite stampig i steget och när man tränar honom i backen så måste han ta två steg när de andra tar ett. Jag trodde inte att det var så bra häst förrän han kom in på banan och fick springa på lätta underlag. Då kunde han springa jäkligt fort och blev plötsligt en helt annan häst. Men hemma på gården i backen så får han jobba 35 procent mer på grund av sin teknik.
- Det är kanske därför han har blivit så bra också. Att han har fått jobba mycket mer än de andra hästarna och fått mycket styrka i sig. Men att han har blivit så här bra har överraskat mig väldigt.

Har utvecklats startsnabbheten
Master Crowe blir favorit i V75-5 på lördag. Han startar från spår sex bakom bilen och körs återigen av Peter Ingves. Vid V75-segern för tre starter sedan visade hästen upp en ny egenskap i form av startsnabbhet då han tog ledningen direkt.
- Jag såg när han gjorde provstarten innan det loppet att han har en bra växel till i sig. Ingves har också hela tiden sagt att han kan öppna snabbt om man vill det. Nu har hästen fått mera rutin och blivit så snabb bakom bilen att han kan vara med i körningen från start. Det var långsökt för fem, sex lopp sedan.

Hakar i bakskorna och ryckhuva
Några ändringar i balans och utrustning?
- Det blir förmodligen vinterbana med frusen botten på Solvalla och då blir det hakar i bakskorna. Men han vann på en sådan bana och med den balansen förra året. Sedan kommer jag nog att prova en ryckhuva på honom i veckan, men att jag lägger lite bomull under. Jag vill att han ska höra mindre i starten för han började att ta i för mycket på mellanvarvet på Åby när han gick i ledningen.
- Vill man sedan rycka av huvan till slut så har han ändå lite fast bomull kvar i öronen. Vi har aldrig ryckt något på honom tidigare eftersom han är så ärlig. Jag vill egentligen vänta med det till i alla fall 25 lopp. Det känns som att han tar ut sig ändå. När man rycker tussarna för första gången så finns det plötsligt 20 meter till i hästarna. Men jag brukar vilja spara de grejerna så länge det går.
- Det är klart att jag måste tro på bra chans igen. Han kommer säkert att förlora förr eller senare men jag är väldigt nöjd med min häst just nu, säger Petri Puro.

Michael Carlsson, Kanal 75


15 segrar på 18 starter.Hade inte Master Crowe haft en så prominent storebror kanske hans karriär hade fått ännu mer uppmärksam..


15 segrar på 18 starter.
Hade inte Master Crowe haft en så prominent storebror kanske hans karriär hade fått ännu mer uppmärksamhet.
För hur många sjuåriga travhästar som tävlat någorlunda regelbundet har bara förlorat tre lopp?
Att Commander Crowe inledde karriären med 23 raka segrar och avslutade den som 34-faldig miljonär hindrar inte uppfödaren Petri Puro från att framhålla lillebror åtminstone när det gäller en egenskap: vinnarskallen.
- Han är inte så stor, men han är så jäkla stor i hjärtat. När man jobbat med hästar i så många år, då uppskattar man riktigt hästarna som har viljan, sade Puro efter segern medan han tidigare beskrivit sin sju år äldre elitloppsvinnare som ”lat” och en häst som levde på sin (oerhörda) talang.
Körande Peter Ingves som en tid även var ordinarie kusk bakom Commander Crowe var inte sen att falla in i lovsången sedan Master lekande lätt avväpnat sina konkurrenter från andra par utvändigt.
- Det är härligt att få köra en så fin häst. Petri har ju sagt i veckan att det är den bästa häst att kämpa som han har tränat och han har tränat många bra hästar. Det är en grymt fin individ, och just att kämpa så är han nog nummer ett av alla hästar jag har kört.
Och den som vill njuta mer av en segervilja långt utöver det vanliga behöver bara vänta till kommande lördag då Master Crowe är inkvalad till V75-finalerna på Solvalla.

”Sällan man har fel”
Det är även danske krutgubben Obi Wan som närmast chockade V75-publiken då han spurtade hem gulddivisionen på Jägersro för tre veckor sedan.
Den här gången var spelarna mer med på noterna när elvaåringen åter blåste konkurrenterna över upploppet.
- Det är en fantastisk häst. Han ligger mig varmt om hjärtat, berömde kusken och tränaren Flemming Jensen.
Dagens mest rafflande upploppsduell kom redan i V75-inledningen då Emmet Brown och Origo Tilly skar mållinjen till synes samtidigt.
- Jag tyckte det var fifty-fifty, men Jansson bara vände upp och han hade ju klart för sig, förklarade landets färskaste tusenklubbare Johan Untersteiner som tydligen har några lopp kvar innan han mejslat fram Torbjörn Janssons målfotoöga.
- Jag hade nog känslan att det räckte. Det är faktiskt rätt sällan man har fel, konstaterade Jansson som själv kom med i samma exklusiva klubb för 27 år sedan.

Stolt uppfödare
Men som vanligt när det tävlas på västkusten blev det en rejäl dos Untersteiner ändå.
Det började med att Johan omgående revanscherade sig bakom björnstarke M.T.King of Cash.
Tredjespår ett halvvarv fram utvändigt ledaren stod i princip i programmet, men det bekom inte femåringen det minsta.
- Jag ville bara komma fram utvändigt, sitta lugn och köra sista 700. 400 kvar kände jag att det var klart, mös Untersteiner junior.
Pappa Peter följde upp med att sätta dit Makera, som likt storasyster och regerande svenska mästarinnan Jetset onekligen funnit sig själv hos fjolårets svenske tränarchampion.
Hästen anlände i höstas med blott en seger på meritlistan efter nästan fyra säsonger.
Nu kom karriärens särklassigt största fullträff när hon kämpade hem ett galoppfyllt stolopp utanpå ledaren.
- Lillasyster i dubbel bemärkelse, det är ponnystorlek på henne. Nu gick hon utan rygg hela vägen och det är precis det lopp hon inte ska ha. Men hon hade öronen på nacken upploppet ner och ville inte släppa någon förbi sig, mös Untersteiner som senare lotsade egenuppfödde löftet Magic Happens främst från rygg ledaren.
- Jag födde upp en häst för 25 år sedan och det här är min andra så just nu är jag väldigt stolt.
Att V75-utdelningen trots allt orkade över jackpotgränsen och landade på 13 785 kronor för sju rätt kan vinnarna tacka Frode Hamre för. Norges tränarchampion fällde nämligen omgångens tyngsta favorit Basic genom att släppa ledningen till denna dryga varvet från mål och enkelt spurta förbi bakom Alwaysinblackpedia.

Robin Johansson, Kanal 75


Nästan en miljon V86-system provade lyckan under onsdagens rekordstora superjackpot.När krutröken skingrats stod 13 kvar som fick dela på d..


Nästan en miljon V86-system provade lyckan under onsdagens rekordstora superjackpot.
När krutröken skingrats stod 13 kvar som fick dela på den gigantiska åttarättspotten.
Och det var andelssystemen som utmärkte sig.
De tre största vinsterna gick till sådana och den största var spelad på Willys Wieselgrensplatsen i Göteborg där 20 andelsköpare får dela på 5 229 000 kronor.
Närmast i vinsttoppen slutade ett system inlämnat på Viking Spel på Lidingö som drog in 3 544 510 kronor och trea ett på Direkten Toppen i Göteborg som fick 2 698 269 kronor.
Övriga tio vinnare fick alla nöja sig med vinster runt två miljoner kronor vardera.

Tre gånger Untersteiner
Hur gick då vägen till miljonerna?
Förutom den avslutande favoriten var det ytterligare två av de mest betrodda som höll för trycket.
Först ut av dessa var Jörgen Westholm som skickade Amalia Cash till tidig ledning från bakspår och gick undan efter behag.
Lika klar marginal, men mer dramatik blev det när omgångens mest spelade häst Kash Brodda infriade förväntningarna. En galopp i första sväng såg för ett ögonblick ut att förstöra chanserna, men hästen fick ordning på benen och sedan Peter Untersteiner bestämt forcerat sig till ledningen blev resten defilering.
- Det är en riktigt bra häst som tyvärr har dåliga ben. När jag gick ner i ryggar i första sväng skyggade hon för stänket och galopperade. Det kändes jobbigt då, men när vi fick överta ledningen kändes det bra igen och hon vann med krafter kvar. Kapacitet är det inget fel på, förklarade Untersteiner som emellertid fick se sig överglänst av sonen Johan denna kväll.
Denne tog nämligen på sig skrällkostymen och lotsade först in egentränade Countdown och sedan pappas And Here I Am till prydliga spurtvinster efter utvändiga resor.

Domarna friade
Kvällens mest kontroversiella vinnare kom också på Åby när Spitcam Jubb och Peter Ingves släppte ledningen till Conny Sisu över mastiga 3 640 meter och tackade med att slå sig förbi i sista steget före mål.
Men vägen ut på upploppet kom via till synes tydlig kontakt med utvändige Linus Wibb som försvarade sig med galopp.
En synnerligen misstänkt diskningssituation i många betraktares ögon, men Åbys domare valde alltså att fria.
- Det var säkert lite närkontakt, men jag tyckte nog att det fanns gott om plats när jag gick ut, förklarade Ingves medan Linus Wibbs kusk André Eklundh hade en annan uppfattning.
- Min hästs framben fastnar i Ingves vagn. Det är inget snack egentligen, det var en påkörning. Han blev störd till galopp. Det small ordentligt.
Måldomare Björn Persson hade sin förklaring:
- Vi har tittat noggrant och uppfattar inte att Ingves stör André. På publikfilmen ser det lite lurigt ut, men på domarfilmen får André galopp efteråt. Även domarbilen på innerplan friar från sitt håll.

Segersäker Sedström

Ytterligare två överraskningar på Solvalla krävdes för att miljonvinsterna skulle bli verklighet.
Kenneth Haugstad skickade vaket fram Star Treatment utvändigt ledande stallkamraten Unchained Feelings i ett lopp som gick väldigt långsamt och visade sig sitta bakom den starkaste Walmann-hästen i loppet.
Vaken var även Linda Sedström då hon skickade pappa Johans Final Dream till spets och inte släppte någon över bron.
- Gud vad skönt det här var. Men jag är inte överraskad. Pappa har sagt det här ända sedan vi anmälde, så han hade koll, förklarade 27-åringen efter karriärens andra Solvalla-seger.

Robin Johansson, Kanal 75


Sexårige Master Crowe har tävlat väldigt sparsamt. Men när han startar brukar han vinna. På måndagen fullbordade han staketet i..


Sexårige Master Crowe har tävlat väldigt sparsamt. Men när han startar brukar han vinna. På måndagen fullbordade han staketet i resultatraden hemma på Halmstadtravet och femte raka segern betydde också hästens 14:e fullträff i 17:e starten totalt. På sista bortre långsidan fick Master Crowe anfallsorder från andra par utvändigt och efter att ha avslutat under 1.11 sista 700 meterna grejade han segern med en knapp längd.
- Det gick jäkligt fort sista 500 men han jobbade på och vann rätt så säkert. När den bakom styrde på kände jag hur han sög tag i grejerna. En härlig känsla! sa segerkusken Peter Ingves.
Nästa uppgift för den Petri Puro-tränade segerstaplaren är planerad till Solvalla 11 februari. Då väntar bronsdivisionsfinal i V75.

Ola Johansson, Kanal 75


Top 7 avgjordes som alltid i det femte V75-loppet och det blev ett historiskt lopp. För första gången i svenskt trav dömde domarna efter de..


Top 7 avgjordes som alltid i det femte V75-loppet och det blev ett historiskt lopp. För första gången i svenskt trav dömde domarna efter den nya regeln som säger att man kan flytta ner ett ekipage som stört ett annat ekipage på upploppet. Domarna menade att tvåan i mål, Quattro Töll och Peter Ingves, trängt sig mot Stuck On Joe och Thomas Dahlborg som var fyra i mål. Den nya regeln säger då att det felade ekipaget ska flyttas ner bakom de förorättade. Därmed flyttades Quattro Töll ner till fjärdeplatsen.
Det beslutet, av en enig måldomarnämnd, påverkade därmed Top 7 där rätt rad blev 4-7-6-1-12-9-3.
- Det är första gången i Sverige som vi tillämpar den här nya regeln, vi behöver inte diska men kan göra en omflyttning. Det har vi tillämpat i dag. Vi var fem stycken och vi var eniga, sa riksdomare Björn Persson i Vinnare V75.
Vann Top 7-loppet gjorde Replay Pellini och Thomas Uhrberg.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-9 Othala Othala   [s 7] 2140/11 D str
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-8 Way To Go Chief* Way To Go Chief*   [s 6] 2140/9 C 2 13.4 456
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-5 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [h 7] 1640/5 D 0 12.6 25
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-3 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 1660/4 D 4 13.7 202
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-12 Ritz Fairytale Ritz Fairytale   [s 7] 2140/6 B 0 g 158
2017-03-23 2017-03-23 Åby-3 Sladdie Sladdie   [v 7] 2160/5 D 6 16.9 612
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-4 Vivi Ringhöj Vivi Ringhöj   [s 6] 2140/5 D 2 14.7 283
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-3 Son of Demon Son of Demon   [v 6] 1640/12 D 0 12.9 357
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-1 Our Candyking Our Candyking   [v 4] 2140/4 D 6 17.2 409
2017-03-16 2017-03-16 Åby-10 Francks Gidjon Francks Gidjon   [v 5] 2140/1 D 0 g 144
2017-03-16 2017-03-16 Åby-8 Julia Stingson Julia Stingson   [s 6] 2140/3 C 0 15.4 847
2017-03-16 2017-03-16 Åby-6 Al's Bobby Al's Bobby   [v 7] 2640/4 C 5 15.8 474
2017-03-16 2017-03-16 Åby-2 Edemilo Edemilo   [s 5] 2140/4 C 0 20.3 673
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-9 Julia Håleryd Julia Håleryd   [s 4] 2140/7 C 0 15.0g 55
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 4] 2160/11 C str
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-5 Dolce Vici Dolce Vici   [v 8] 2140/1 B 0 g 520
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-4 Photo Finish Rose Photo Finish Rose   [s 6] 2680/7 B 4 17.8 58
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-3 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2140/11 B 3 15.6 59
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-1 Space Love Space Love   [v 3] 2140/6 D 5 18.8 161
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-10 Vice President Vice President   [v 7] 2640/3 B 0 15.5 54
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-6 Cherie Kee Cherie Kee   [s 5] 2140/4 D 0 g 519
2017-03-08 2017-03-08 Åby-9 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [h 7] 1640/2 C 3 13.5 22
2017-03-08 2017-03-08 Åby-7 Duchesse Mac Duchesse Mac   [s 5] 1640/11 B str
2017-03-08 2017-03-08 Åby-6 Loke Chibabba Loke Chibabba   [s 7] 2640/5 D 0 g 129
2017-03-08 2017-03-08 Åby-4 Sladdie Sladdie   [v 7] 2140/1 D 0 17.7 2391
2017-03-08 2017-03-08 Åby-3 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 5] 2640/7 B 0 21.5g 19
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-9 Unter Uns Unter Uns   [s 4] 2140/7 D 4 13.6 145
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-6 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 5] 2140/6 C 5 14.5 232
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-4 Very Welcome Very Welcome   [s 5] 2160/5 B 0 18.5g 146
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-11 Volontary Simplcty Volontary Simplcty   [s 8] 2140/3 D 6 13.7 353
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-10 Quattro Töll Quattro Töll   [v 5] 1640/5 C 4 12.5 233
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-7 Opitergium Opitergium   [h 9] 1640/10 B 0 12.7 714
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-6 Raspberrysky Raspberrysky   [s 6] 2140/7 A 3 14.5 54
2017-03-02 2017-03-02 Åby-10 Ippeun Agassi Ippeun Agassi   [s 5] 2140/3 D 0 17.9g 373
2017-03-02 2017-03-02 Åby-8 Cappucetto Cappucetto   [s 6] 2140/5 B 3 16.4 114
2017-03-02 2017-03-02 Åby-5 Edemilo Edemilo   [s 5] 2140/4 C 0 20.8 219
2017-03-02 2017-03-02 Åby-3 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 3] 2140/1 C 4 19.6 163
2017-03-02 2017-03-02 Åby-1 Harvey Boko Harvey Boko   [v 3] 2140/7 D 5 18.8 117
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-5 Ritz Fairytale Ritz Fairytale   [s 7] 2160/14 A 0 20.5 114
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-2 Bergshults Mimmi Bergshults Mimmi   [s 6] 2140/3 D 2 16.7 106
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-1 Dolce Vici Dolce Vici   [v 8] 2140/1 B 6 15.0 581
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-9 Welcome Welcome   [v 6] 2140/9 D 0 14.1 550
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-7 Borga Diamond Borga Diamond   [v 9] 2640/3 C 0 18.8g 578
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-6 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [h 7] 1640/4 C 0 g 13
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-5 Miss Pixel Miss Pixel   [s 4] 2140/7 B 0 16.0 415
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-3 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 5] 2140/4 B 3 16.8 52
2017-02-22 2017-02-22 Åby-9 Hanna Banker Hanna Banker   [s 9] 1640/4 C 5 12.9 30
2017-02-22 2017-02-22 Åby-3 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 5] 2140/12 C 4 18.0 288
2017-02-22 2017-02-22 Åby-2 Northern Trick Northern Trick   [s 4] 2140/6 B str
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-9 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 2640/7 C 0 16.7 633
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-8 Very Welcome Very Welcome   [s 5] 2140/1 B 0 15.6g 164
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-5 Move It Move It   [v 5] 2640/9 C 4 16.9 653
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-1 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 6] 2160/5 B 6 19.4 146
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-12 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 2140/11 C 4 19.1 621
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-6 Soonaftermidnight Soonaftermidnight   [s 5] 2640/3 D 4 19.6 322
2017-02-16 2017-02-16 Åby-7 Sladdie Sladdie   [v 7] 2140/2 D 5 17.6 846
2017-02-16 2017-02-16 Åby-6 Al's Bobby Al's Bobby   [v 7] 1640/2 C 2 14.7 161
2017-02-16 2017-02-16 Åby-5 Frances Yoda* Frances Yoda*   [s 4] 2160/9 C 6 16.1 83
2017-02-16 2017-02-16 Åby-3 Global Teamtalk Global Teamtalk   [v 4] 2160/4 C 0 18.5 434
2017-02-16 2017-02-16 Åby-1 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 5] 2160/9 B 2 17.9 50
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-1 Olle Rols Olle Rols   [v 4] 2160/4 B 0 20.8g 20
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-9 Volontary Simplcty Volontary Simplcty   [s 8] 1640/11 C 0 13.4 146
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-8 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [h 7] 2140/5 C 1 14.5 32
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-6 Dual Ignitors Dual Ignitors   [v 7] 3140/4 D 0 18.4 623
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-5 Son of Demon Son of Demon   [v 6] 2140/7 C 4 14.8 321
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-2 Get Lucky Pellini Get Lucky Pellini   [s 4] 1640/5 B str
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-9 Crazy Year Ås Crazy Year Ås   [v 6] 1640/9 B 0 13.8 272
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-8 Right Broline Right Broline   [h 4] 1640/5 C 1 13.3 43
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-6 Big Leg Emma Big Leg Emma   [s 6] 2140/3 B 0 g 145
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-5 Julia Håleryd Julia Håleryd   [s 4] 2140/11 B 1 15.2 18
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-1 Edemilo Edemilo   [s 5] 2160/6 B 3 17.8 172
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-9 Master Crowe Master Crowe   [h 7] 2140/6 A 2 13.4 15
2017-02-09 2017-02-09 Åby-8 Bikini So Teeny Bikini So Teeny   [s 6] 2140/1 C 2 14.2 176
2017-02-09 2017-02-09 Åby-7 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 3] 2140/1 C 3 18.9 135
2017-02-09 2017-02-09 Åby-3 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2640/2 C 1 17.3 105
2017-02-09 2017-02-09 Åby-1 Quite a Catch Quite a Catch   [v 7] 2160/11 B 0 19.0 706
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-5 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2140/10 B 8 19.4 69
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-4 Delantero Delantero   [h 4] 2140/3 B 2 19.1 47
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-3 Shorthanded Jag Shorthanded Jag   [v 4] 2640/6 A 5 18.9g 19
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-2 Sagarmäthä Sagarmäthä   [v 6] 2140/5 B 2 16.2 94
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-5 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [h 7] 2140/7 A 1 14.7 16
2017-02-04 2017-02-04 Åby-11 Master Crowe Master Crowe   [h 7] 2140/5 C 1 14.3 29
2017-02-02 2017-02-02 Åby-10 May Winall May Winall   [s 7] 2140/2 C 0 22.1g 323
2017-02-02 2017-02-02 Åby-7 Kayman Boy Kayman Boy   [v 10] 2140/1 D 0 17.5 1078
2017-02-02 2017-02-02 Åby-3 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 5] 2140/3 C 2 17.9 60
2017-02-02 2017-02-02 Åby-1 Edemilo Edemilo   [s 5] 2160/5 C 0 19.1g 85
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-8 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 2140/7 D 6 16.8 1247
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-7 Hotesse B.T. Hotesse B.T.   [s 9] 1640/7 D 0 14.0 1786
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-6 Elmer Gold Elmer Gold   [v 9] 2660/7 C 0 g 581
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-5 Shorthanded Jag Shorthanded Jag   [v 4] 2140/8 B 3 15.2 31
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-3 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 1640/1 D 0 16.1 364
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-1 Loui Laday Loui Laday   [h 3] 2140/1 D 0 22.0g 54
2017-01-25 2017-01-25 Åby-1 Mandy Laday Mandy Laday   [s 4] 2640/7 D 0 18.9 419
2017-01-25 2017-01-25 Åby-9 Malkin N.O.* Malkin N.O.*   [h 5] 1640/1 B 2 14.1 30
2017-01-25 2017-01-25 Åby-8 Soonaftermidnight Soonaftermidnight   [s 5] 2140/10 C 3 16.1 337
2017-01-25 2017-01-25 Åby-7 Spitcam Jubb Spitcam Jubb   [v 6] 3640/3 B 1 16.5 96
2017-01-25 2017-01-25 Åby-6 Fille Jubb Fille Jubb   [v 10] 2180/8 C 0 g 355
2017-01-25 2017-01-25 Åby-4 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 3] 2140/6 D 5 16.8 1321
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-9 Safra L.B. Safra L.B.   [s 6] 2140/5 C 0 15.1 264
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-7 Manne Doc Manne Doc   [v 7] 1640/1 D 4 14.1 728
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-6 Bäckatorps Hektor Bäckatorps Hektor   [v 10] 3160/4 C 0 17.9 333
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-5 Son of Demon Son of Demon   [v 6] 1640/5 D 3 13.2 214
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-3 Ippeun Agassi Ippeun Agassi   [s 5] 2640/3 D str
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-2 G.R.Trust Me G.R.Trust Me   [v 5] 2160/6 C 3 16.8 63
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-1 Olle Rols Olle Rols   [v 4] 2160/6 B 2 16.5g 41
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-10 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 1640/4 C 4 14.0 107
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-9 Shorthanded Jag Shorthanded Jag   [v 4] 2640/2 A 2 16.3 16
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-6 Rocket Hill* Rocket Hill*   [v 9] 2140/7 D 3 15.2 292
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-4 Master Crowe Master Crowe   [h 7] 2140/5 B 1 13.3 11
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-3 Edemilo Edemilo   [s 5] 2140/3 D 3 17.7 90
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-2 Juliet Ale* Juliet Ale*   [s 4] 1640/7 B 3 14.0 17
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-1 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 4] 2160/9 B 0 g 33
2017-01-18 2017-01-18 Åby-8 Viva la Marc* Viva la Marc*   [s 6] 2140/6 D 0 15.1 70
2017-01-18 2017-01-18 Åby-7 Stay Classy Stay Classy   [v 5] 1640/8 C 0 15.1 968
2017-01-18 2017-01-18 Åby-6 Volontary Simplcty Volontary Simplcty   [s 8] 1640/1 C 2 13.4 16
2017-01-18 2017-01-18 Åby-5 Bullet Hoss Bullet Hoss   [v 5] 2140/11 C 5 17.9 539
2017-01-18 2017-01-18 Åby-4 Butterfly Center Butterfly Center   [s 7] 2140/9 C 6 17.8g 794
2017-01-18 2017-01-18 Åby-3 Miss Pixel Miss Pixel   [s 4] 2140/1 C 0 g 77
2017-01-18 2017-01-18 Åby-2 Idol B.T. Idol B.T.   [v 8] 2640/10 D str
2017-01-18 2017-01-18 Åby-1 East Jahunga East Jahunga   [s 3] 2140/1 D 3 18.8 398
2017-01-18 2017-01-18 Åby-9 Angle of Attack Angle of Attack   [v 5] 2640/2 B 5 14.8 86
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-8 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 6] 2140/4 D 0 16.2g 671
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-12 Julia Håleryd Julia Håleryd   [s 4] 2140/4 B 1 17.1g 29
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-11 Jumble Ås Jumble Ås   [s 9] 2180/14 C 0 14.6 415
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-9 Quattro Töll Quattro Töll   [v 5] 1640/1 C 4 90
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-10 Engine Interface Engine Interface   [h 4] 2160/8 B 5 17.1 62
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-9 Victoria Knick Victoria Knick   [s 5] 2140/1 D 4 16.5 57
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-8 Alleyeson Alleyeson   [h 6] 2160/8 B 2 14.9 61
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-7 Carlos Lucky Carlos Lucky   [s 4] 2140/5 C 0 17.7 144
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-6 Juliet Ale* Juliet Ale*   [s 4] 2140/9 A 1 16.1 17
2017-01-12 2017-01-12 Åby-6 Above All Above All   [s 6] 2660/7 D 0 17.5g 699
2017-01-12 2017-01-12 Åby-5 Chucky Mearas Chucky Mearas   [v 5] 1640/6 D 0 g 56
2017-01-12 2017-01-12 Åby-4 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 2160/11 C 5 17.8 785
2017-01-12 2017-01-12 Åby-3 Global Teamtalk Global Teamtalk   [v 4] 2160/9 B 6 19.5 401
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-10 Kayman Boy Kayman Boy   [v 10] 2160/4 D 6 18.7 450
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-9 Thengill Thengill   [v 7] 2140/2 C 0 g 28
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-7 Juliana Juliana   [s 5] 1640/9 A str
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-4 Stepping Key Stepping Key   [s 8] 1640/3 D 0 17.9 278
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-1 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 4] 2160/15 B 2 17.9 54
2017-01-04 2017-01-04 Åby-9 Volontary Simplcty Volontary Simplcty   [s 8] 2140/10 C 2 13.7 400
2017-01-04 2017-01-04 Åby-5 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 5] 2140/7 D 5 16.7 244
2017-01-04 2017-01-04 Åby-3 Miss Pixel Miss Pixel   [s 4] 2640/1 B 2 17.7 69
2017-01-04 2017-01-04 Åby-1 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 5] 2160/10 B 0 g 195
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-5 Rainman Eson Rainman Eson   [v 10] 2140/7 D 0 17.1 643
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-4 Elmer Gold Elmer Gold   [v 9] 2140/7 D 3 14.7 383
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-2 Magnifik Coktail Magnifik Coktail   [v 5] 2140/7 D 2 16.5 236
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-1 Mayeye Mayeye   [s 5] 2160/8 B 0 g 422
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-8 Abaz America Abaz America   [v 6] 1640/2 D 0 14.5 193
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-7 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 1640/5 D 0 15.9 895
2016-12-22 2016-12-22 Åby-9 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2140/12 D 6 15.7 873
2016-12-22 2016-12-22 Åby-7 Thisisnotamerica Thisisnotamerica   [s 4] 2140/12 D str
2016-12-22 2016-12-22 Åby-4 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/11 B 4 16.4 234
2016-12-22 2016-12-22 Åby-3 Ippeun Agassi Ippeun Agassi   [s 4] 2160/11 A 7 17.9 267
2016-12-22 2016-12-22 Åby-2 Cash Dream Cash Dream   [s 4] 2140/5 D str
2016-12-22 2016-12-22 Åby-1 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 3] 2140/3 B str
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-8 Julia af Solnäs Julia af Solnäs   [s 3] 2140/2 B 0 17.3g 32
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-6 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 10] 1640/8 D 4 15.2 734
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-3 G.R.Trust Me G.R.Trust Me   [v 4] 2140/4 C 3 17.6 58
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-1 Olle Rols Olle Rols   [v 3] 2140/1 B 3 17.8g 31
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-4 Chucky Mearas Chucky Mearas   [v 4] 2140/8 D 6 15.7 232
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-3 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 5] 2140/13 D 0 15.0 376
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-2 Shorthanded Jag Shorthanded Jag   [v 3] 2140/3 B 1 15.3 17
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-1 Cougar Woodland Cougar Woodland   [s 4] 1640/7 B str
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-8 Ritz Fairytale Ritz Fairytale   [s 6] 2160/8 A 3 17.2g 60
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-5 Julia Håleryd Julia Håleryd   [s 3] 2140/1 B 1 16.9 16
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-9 Kosmopolit du Gull Kosmopolit du Gull   [v 4] 2140/1 B 0 16.2g 70
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-8 Sphinx d'Inverne Sphinx d'Inverne   [h 3] 2140/6 A 1 16.0 23
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-7 Mr Finnsson Mr Finnsson   [v 3] 2640/1 C 0 16.8 156
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-6 Carlos Lucky Carlos Lucky   [s 3] 1660/6 B 1 17.7 33
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-5 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 6] 2160/4 B 0 17.6 265
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-4 Caliber T.T. Caliber T.T.   [v 9] 1660/5 B 4 14.1 147
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-3 Lookahere Lookahere   [v 7] 2180/12 A 4 17.1 85
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-2 TheFaceofaJoker TheFaceofaJoker   [h 4] 2160/7 C 0 22.2g 111
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-1 Crazy Beautiful Crazy Beautiful   [s 6] 2160/10 A 0 g 205
2016-12-17 2016-12-17 Åby-3 L.Dees Maggiesbest* L.Dees Maggiesbest*   [s 4] 2140/12 C 5 14.6 160
2016-12-17 2016-12-17 Åby-2 Faridah Sting Faridah Sting   [s 3] 2140/6 B 7 18.2 138
2016-12-17 2016-12-17 Åby-7 Attack Diablo Attack Diablo   [v 6] 2140/9 D 6 14.3 782
2016-12-17 2016-12-17 Åby-6 Master Crowe Master Crowe   [h 6] 2140/1 B 1 13.9 32
2016-12-17 2016-12-17 Åby-4 Super War Horse Super War Horse   [h 2] 1640/1 C 2 15.9 34
2016-12-15 2016-12-15 Åby-9 Javier Palema Javier Palema   [v 6] 2140/4 C 6 14.0 314
2016-12-15 2016-12-15 Åby-6 Rally Esset Rally Esset   [v 3] 2160/10 B 1 14.5 197
2016-12-15 2016-12-15 Åby-4 Surprise Power Surprise Power   [v 8] 1640/4 C 0 14.0 557
2016-12-15 2016-12-15 Åby-3 Halberdier Halberdier   [v 10] 2140/8 C 8 16.4 635
2016-12-15 2016-12-15 Åby-2 Galaxy Boko Galaxy Boko   [s 3] 2140/8 D str
2016-12-15 2016-12-15 Åby-1 Anotherdewey Anotherdewey   [v 4] 2140/7 B 6 17.9 62
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-9 Malkin Malkin   [h 4] 2140/2 D 0 13.9 716
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-7 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 2] 1640/2 C 6 14.7 291
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-6 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [h 6] 1640/7 A 0 12.1 48
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-5 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 3] 1640/10 D 3 13.3 387
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-4 Inceptional Inceptional   [v 6] 2140/3 C 0 17.3 77
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-2 Ecupos Ahla Ecupos Ahla   [v 3] 2640/8 B 2 18.3g 28
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-10 Stay Free Stay Free   [s 7] 1640/5 D 3 13.8 227
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-9 Cool Bella Cool Bella   [s 4] 2140/9 B 0 g 60
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-8 Serious Sister Serious Sister   [s 3] 2160/9 B 0 17.4 193
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-5 Chucky Mearas Chucky Mearas   [v 4] 2140/3 D 0 17.0 40
2016-12-07 2016-12-07 Åby-9 L.Dees Maggiesbest* L.Dees Maggiesbest*   [s 4] 2140/10 C 3 14.3 47
2016-12-07 2016-12-07 Åby-7 Stepping Key Stepping Key   [s 7] 1640/5 D 3 16.5 285
2016-12-07 2016-12-07 Åby-6 French Flair French Flair   [s 6] 2640/6 D str
2016-12-07 2016-12-07 Åby-4 Leave'm All Behind* Leave'm All Behind*   [v 8] 1640/2 C 3 14.2 63
2016-12-07 2016-12-07 Åby-3 Linnsan T.J. Linnsan T.J.   [s 3] 2140/2 D 0 21.2 441
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-10 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 7] 2180/6 D 5 16.2 120
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-9 Master Crowe Master Crowe   [h 6] 2140/4 C 1 13.4 14
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-8 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 1640/4 D 4 15.4 494
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-7 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 10] 2140/2 D 6 15.0 958
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-6 Miss Pixel Miss Pixel   [s 3] 2140/6 C 3 17.1 167
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-3 Son of Demon Son of Demon   [v 5] 2140/7 C 4 15.4 65
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-2 Tulippa Hall Tulippa Hall   [s 6] 1640/8 D 4 16.2 153
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-1 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 4] 2140/8 D 7 20.5 681
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-9 Hope Bo Hope Bo   [s 5] 2140/7 B str
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-6 Shorthanded Jag Shorthanded Jag   [v 3] 2140/2 B 2 15.6 27
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-3 Ritz Fairytale Ritz Fairytale   [s 6] 2160/9 C 5 17.4 488
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-1 Ritz Happy Star Ritz Happy Star   [s 2] 1640/3 D 0 23.1g 298
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-10 Piney Trotter Piney Trotter   [s 5] 2140/3 C 4 17.0g 84
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-12 Ubangi Ubangi   [s 3] 1640/8 C 0 g 50
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-11 Obi Wan* Obi Wan*   [v 10] 2140/3 C 5 12.9 172
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-10 Spirit Real Spirit Real   [v 5] 2140/10 C 4 13.8 675
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-8 Vanquish Kronos Vanquish Kronos   [s 2] 1640/3 C 4 13.5 45
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-7 Valla d'Estino* Valla d'Estino*   [s 4] 2160/9 C 0 14.6 179
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-4 Jetmoon Heart Jetmoon Heart   [v 6] 2140/9 D 0 16.0 661
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-3 Mr Finnsson Mr Finnsson   [v 3] 2640/4 D 7 16.7g 1813
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-2 Julia af Solnäs Julia af Solnäs   [s 3] 2140/11 B 7 14.8 203
2016-12-01 2016-12-01 Åby-6 Karron Karron   [s 6] 2140/11 C 0 g 404
2016-12-01 2016-12-01 Åby-5 Serious Sister Serious Sister   [s 3] 1640/8 C 0 g 132
2016-12-01 2016-12-01 Åby-4 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 5] 2140/11 C 0 16.1 593
2016-12-01 2016-12-01 Åby-3 Crazy Beautiful Crazy Beautiful   [s 6] 2160/9 B str
2016-12-01 2016-12-01 Åby-1 Venice Kronos Venice Kronos   [s 2] 2160/5 C 3 18.7 25
2016-12-01 2016-12-01 Åby-10 King of Blaze King of Blaze   [v 5] 2140/2 D 0 18.9g 257
2016-12-01 2016-12-01 Åby-9 Chevalier du Nord Chevalier du Nord   [v 8] 2640/10 D str
2016-12-01 2016-12-01 Åby-8 Kingstein L.Romsås Kingstein L.Romsås   [v 8] 2140/2 D 3 15.1 143
2016-12-01 2016-12-01 Åby-7 Randal Randal   [v 6] 2140/3 D 8 17.9 142
2016-11-29 2016-11-29 Åby-9 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 4] 2140/8 D 5 16.3 576
2016-11-29 2016-11-29 Åby-8 No Comment No Comment   [v 3] 2140/7 B 0 g 47
2016-11-29 2016-11-29 Åby-7 Stepping Key Stepping Key   [s 7] 1640/3 C 4 14.9 263
2016-11-29 2016-11-29 Åby-6 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2140/2 D 2 15.5 119
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-9 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 9] 2140/6 C 6 16.7 524
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-8 Givatchy Boko Givatchy Boko   [s 3] 2140/4 C 0 19.0g 87
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-5 U.P.W.Sund U.P.W.Sund   [v 8] 2640/2 C 3 15.0 144
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-3 Frida Gertzy Frida Gertzy   [s 10] 2140/13 D 0 16.3 673
2016-11-23 2016-11-23 Åby-3 Sir M.M. Sir M.M.   [v 3] 2140/9 C 7 16.2 54
2016-11-23 2016-11-23 Åby-2 Just Above Just Above   [v 5] 2140/2 C 0 g 398
2016-11-23 2016-11-23 Åby-9 Return to Sweden Return to Sweden   [v 8] 2140/8 D 0 14.4 470
2016-11-23 2016-11-23 Åby-8 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 4] 2640/4 B 5 14.3 76
2016-11-23 2016-11-23 Åby-7 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 5] 2140/3 D 7 16.3 637
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-11 Inceptional Inceptional   [v 6] 2640/2 C 3 16.5 316
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-10 Adyton Flame* Adyton Flame*   [v 4] 2140/8 B 2 17.0 195
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-9 Ubangi Ubangi   [s 3] 2140/4 C 0 21.1g 66
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-8 Elmer Gold Elmer Gold   [v 8] 1640/7 D str
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-7 Ahsoka T.Dream Ahsoka T.Dream   [s 5] 2140/7 C 2 13.7 262
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-6 Leave'm All Behind* Leave'm All Behind*   [v 8] 1640/10 B 0 16.3 30
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-5 Rainman Eson Rainman Eson   [v 9] 1640/11 D 5 14.8 1000
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-4 Volontary Simplcty Volontary Simplcty   [s 7] 2140/1 B 3 13.9 95
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-3 Zelda Zonk* Zelda Zonk*   [s 9] 2180/13 A 0 16.4 81
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-1 Olle Rols Olle Rols   [v 3] 2140/1 D 3 17.9g 74
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-2 Super War Horse Super War Horse   [h 2] 1640/6 B 1 16.6 33
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-1 Tulippa Hall Tulippa Hall   [s 6] 2160/7 B 4 18.7 54
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-9 Take a Toss Take a Toss   [s 7] 1640/11 B 2 13.4 66
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-6 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 6] 2140/11 D 0 15.8 276
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-5 Master Crowe Master Crowe   [h 6] 2140/4 B 1 14.0 11
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-4 Shorthanded Jag Shorthanded Jag   [v 3] 2140/1 A 2 15.5 35
2016-11-17 2016-11-17 Åby-10 Piney Trotter Piney Trotter   [s 5] 2140/5 B 2 18.3 58
2016-11-17 2016-11-17 Åby-9 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 6] 2140/7 D 0 g 788
2016-11-17 2016-11-17 Åby-1 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 4] 2160/6 A 7 18.5g 131
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-10 Cool Bella Cool Bella   [s 4] 2160/10 A 0 g 26
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-9 Staro Ivy League Staro Ivy League   [v 5] 2140/13 C 4 15.4 686
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-8 Obi Wan* Obi Wan*   [v 10] 2140/7 B 1 13.5 31
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-6 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 3160/10 C 0 17.6 260
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-5 Venice Kronos Venice Kronos   [s 2] 1640/5 C 0 g 175
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-4 Vanquish Kronos Vanquish Kronos   [s 2] 1640/4 C 1 14.6 13
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-3 Mr Finnsson Mr Finnsson   [v 3] 2140/11 C 5 17.2 624
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-2 Poppy Scot Poppy Scot   [s 4] 2140/9 D 0 g 220
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-1 Ritz Fairytale Ritz Fairytale   [s 6] 2140/5 D 0 19.6g 644
2016-11-15 2016-11-15 Åby-4 Makera Makera   [s 6] 2140/1 A 4 14.8 39
2016-11-15 2016-11-15 Åby-3 Finish Brandon Finish Brandon   [v 8] 1640/11 D 0 14.6 772
2016-11-15 2016-11-15 Åby-2 Miss May Miss May   [s 7] 2640/9 C 0 16.7 645
2016-11-15 2016-11-15 Åby-7 Finess Line Finess Line   [v 4] 2140/5 C 0 18.3 192
2016-11-15 2016-11-15 Åby-5 Beauty Beth Beauty Beth   [s 9] 2140/4 D str
2016-11-09 2016-11-09 Åby-9 Corinne af Solnäs Corinne af Solnäs   [s 5] 2140/5 D 4 14.1 237
2016-11-09 2016-11-09 Åby-7 Västerbo Pascal Västerbo Pascal   [v 3] 2140/9 C 7 16.3 647
2016-11-09 2016-11-09 Åby-6 L.Dees Maggiesbest* L.Dees Maggiesbest*   [s 4] 2140/1 D 2 13.4 165
2016-11-09 2016-11-09 Åby-3 No Comment No Comment   [v 3] 2140/10 D 0 18.8 327
2016-11-09 2016-11-09 Åby-1 Wildest Dreams Wildest Dreams   [h 2] 2140/1 C 2 17.6 15
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-7 Can Lane Can Lane   [v 3] 2140/2 C 0 22.0g 51
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-4 May Lily May Lily   [s 5] 2140/2 C 0 15.0 427
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-1 Andersine* Andersine*   [s 4] 2140/1 D 2 17.3 139
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-1 Sjöhultets Phoebe Sjöhultets Phoebe   [s 3] 2140/1 D 0 20.3 304
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-10 Cappucetto Cappucetto   [s 5] 2660/5 B str
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-9 Rally Esset Rally Esset   [v 3] 2140/1 D 0 13.7 436
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-5 Olivia Napp Olivia Napp   [s 4] 2140/2 D 2 16.3 581
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-4 Manhattan Sassy Manhattan Sassy   [h 12] 2140/8 D 0 14.5 889
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-2 Venice Kronos Venice Kronos   [s 2] 1640/1 B 1 16.2 25
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-8 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 4] 2160/12 A 0 20.7g 90
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-7 Borups Okej Borups Okej   [v 4] 2660/6 A 6 18.1 76
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-6 Novton Novton   [v 4] 1640/2 D 0 g 85
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-5 Engine Interface Engine Interface   [h 3] 2160/10 D 0 g 87
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-4 Canappealformore Canappealformore   [v 4] 2140/6 C 6 15.8g 178
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-1 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 4] 2140/3 D 0 g 189
2016-11-03 2016-11-03 Åby-10 Piney Trotter Piney Trotter   [s 5] 2160/6 C 5 17.9 87
2016-11-03 2016-11-03 Åby-9 Global Sunset* Global Sunset*   [s 4] 1640/12 A str
2016-11-03 2016-11-03 Åby-8 Thai Navigator* Thai Navigator*   [v 5] 1640/8 B str
2016-11-03 2016-11-03 Åby-7 Aladyforyou* Aladyforyou*   [s 4] 2140/7 C 5 15.6 146
2016-11-03 2016-11-03 Åby-6 Dynamit Life Dynamit Life   [v 3] 2640/7 C 6 19.5 167
2016-11-03 2016-11-03 Åby-3 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 4] 2140/8 D 0 21.8 256
2016-11-03 2016-11-03 Åby-1 Estelle Gertorp Estelle Gertorp   [s 2] 1640/7 D 0 22.6 594
2016-11-01 2016-11-01 Jägersro Trav-2 Can Lane Can Lane   [v 3] 2140/6 B 0 18.8 1756
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-9 Volontary Simplcty Volontary Simplcty   [s 7] 1660/10 A 5 13.6 86
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-8 Rainman Eson Rainman Eson   [v 9] 2140/4 D 0 15.6 797
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-7 Move It Move It   [v 4] 2640/9 B 0 g 121
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-6 Annelin Annelin   [s 3] 2140/4 D 5 16.7 359
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-5 Shorthanded Jag Shorthanded Jag   [v 3] 2140/7 B 0 20.0g 27
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-4 Master Crowe Master Crowe   [h 6] 2140/3 C 1 14.5 16
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-2 Vigli Vigli   [s 3] 2140/9 B 5 17.5 104
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-1 Ritz Fairytale Ritz Fairytale   [s 6] 2140/1 D 3 18.5 341
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-11 Victor Pointer Victor Pointer   [v 7] 1640/3 D 0 14.4 186
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-10 L.Dees Maggiesbest* L.Dees Maggiesbest*   [s 4] 1640/8 D 0 11.9 678
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-1 Tom C.Coger Tom C.Coger   [h 2] 1640/4 C 3 19.0 112
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-10 Devs Daredevil Devs Daredevil   [v 4] 2140/6 C 0 g 32
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-9 Elliot Coger Elliot Coger   [v 5] 2660/9 A 0 g 16
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-8 Made in Sweden Made in Sweden   [s 3] 1640/8 D 0 g 394
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-7 Loke Nalan Loke Nalan   [v 3] 2140/2 D 8 18.9g 95
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-5 Britt Palema Britt Palema   [s 7] 2140/4 C 4 14.9 20
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-3 Lovely Futura Lovely Futura   [s 3] 2160/5 D 0 21.8g 111
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-2 Baine Westwood Baine Westwood   [v 4] 2160/6 C 7 18.6 184
2016-10-26 2016-10-26 Åby-9 Peder Mykla Peder Mykla   [v 6] 2140/3 C 0 14.3 153
2016-10-26 2016-10-26 Åby-2 Angela Rich Angela Rich   [s 5] 1640/9 D 0 14.7 768
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-10 Holly Roni Holly Roni   [s 7] 2160/14 B str
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-8 Poppy Scot Poppy Scot   [s 4] 2140/13 C 4 15.3 98
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-7 Beachmountain G. Beachmountain G.   [s 4] 1640/2 C 0 15.2 33
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-2 Olivia Napp Olivia Napp   [s 4] 2140/9 D 6 16.9 203
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-7 Cool Bella Cool Bella   [s 4] 2140/3 B 0 g 143
2016-10-20 2016-10-20 Åby-9 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 7] 2660/10 C 4 15.9g 117
2016-10-20 2016-10-20 Åby-8 Poplar Broline Poplar Broline   [v 4] 1640/12 B 0 15.2 166
2016-10-20 2016-10-20 Åby-3 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 4] 2140/4 C 6 21.7 315
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-10 Tulippa Hall Tulippa Hall   [s 6] 1640/2 D 3 15.2 448
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-6 Son of Demon Son of Demon   [v 5] 2140/9 B 0 17.1 328
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-2 G.R.Trust Me G.R.Trust Me   [v 4] 2140/8 B 1 17.3 87
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-6 Hermes Laday Hermes Laday   [v 8] 2660/12 D 0 15.1 804
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-4 Return to Sweden Return to Sweden   [v 8] 2140/2 D 3 13.0 583
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-3 M.T.Luckyyouandme M.T.Luckyyouandme   [h 3] 2140/7 B 2 15.8 76
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-12 Move It Move It   [v 4] 2640/3 D 4 15.2 57
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-11 Shorthanded Jag Shorthanded Jag   [v 3] 2140/4 C 1 16.4 117
2016-10-15 2016-10-15 Åby-12 Randal Randal   [v 6] 2160/5 D 0 g 211
2016-10-15 2016-10-15 Åby-7 L.Dees Maggiesbest* L.Dees Maggiesbest*   [s 4] 2640/2 D 3 13.8 187
2016-10-13 2016-10-13 Åby-9 Volontary Simplcty Volontary Simplcty   [s 7] 1640/2 B 3 12.0 183
2016-10-13 2016-10-13 Åby-6 Big Leg Emma Big Leg Emma   [s 5] 2140/2 B 0 18.7 102
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-9 Devs d'Amerique Devs d'Amerique   [v 9] 2160/12 B 0 14.3 314
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-7 Mitos Gold Mitos Gold   [v 3] 2140/2 C 0 14.6 202
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-4 Star's Speed* Star's Speed*   [h 4] 2640/1 A 0 g 38
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-2 Alexandra Coger Alexandra Coger   [s 3] 2140/9 D 2 17.0 869
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-1 Silver Lore Silver Lore   [s 4] 2140/9 D 6 16.8 468
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-9 Dolan Spring Dolan Spring   [h 4] 2140/10 D 2 13.3 197
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-4 Cool Bella Cool Bella   [s 4] 2140/6 B 4 13.3 195
2016-10-05 2016-10-05 Åby-5 Bessie Lane Bessie Lane   [s 3] 2140/10 C 0 16.0 218
2016-10-05 2016-10-05 Åby-4 Mellby Espri Mellby Espri   [v 3] 2140/2 D 0 15.5 164
2016-10-05 2016-10-05 Åby-3 Venice Kronos Venice Kronos   [s 2] 1640/1 C 0 g 97
2016-10-05 2016-10-05 Åby-1 Antes Victory Antes Victory   [v 4] 2140/3 D 0 501
2016-10-05 2016-10-05 Åby-9 Joy Ribb Joy Ribb   [s 6] 2140/11 D 0 g 180
2016-10-05 2016-10-05 Åby-8 Monique Bråten Monique Bråten   [s 7] 2640/9 C 0 16.5 1088
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-11 Star's Speed* Star's Speed*   [h 4] 1640/4 B 0 19.1g 65
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-10 Anders And* Anders And*   [h 4] 2140/3 C 0 g 116
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-9 Take a Toss Take a Toss   [s 7] 2140/11 A 1 14.8 62
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-7 Rebekka Ans Rebekka Ans   [s 6] 1640/1 D 5 12.9 96
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-6 Ubangi Ubangi   [s 3] 2140/11 C 5 14.3 201
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-4 Howthehaloareyou* Howthehaloareyou*   [v 10] 1140/3 D 4 125
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-2 Diamond Hall Diamond Hall   [s 3] 2140/1 B 1 17.0 42
2016-09-29 2016-09-29 Åby-9 Baharat Baharat   [s 5] 2140/11 D 0 14.5 746
2016-09-29 2016-09-29 Åby-8 L.Dees Maggiesbest* L.Dees Maggiesbest*   [s 4] 2640/1 B 1 16.4 27
2016-09-29 2016-09-29 Åby-7 Barack Barack   [v 7] 2140/11 D 0 g 125
2016-09-29 2016-09-29 Åby-3 Piney Trotter Piney Trotter   [s 5] 2140/3 D 1 16.4 255
2016-09-29 2016-09-29 Åby-1 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 4] 2140/8 D 0 23.9 436
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-8 Cool Bella Cool Bella   [s 4] 2140/4 A 1 14.3 23
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-6 Wiss Xantos Wiss Xantos   [v 6] 2160/11 D 0 15.3 897
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-2 G.R.Trust Me G.R.Trust Me   [v 4] 2140/6 C 7 17.8 175
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-1 Bollywood Bollywood   [s 2] 1640/6 C 3 26.4g 93
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-10 Poppy Scot Poppy Scot   [s 4] 2640/6 D 2 16.6 132
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-7 Gladys Boko Gladys Boko   [s 3] 1640/6 D 4 13.1 116
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-6 Tour Knight Tour Knight   [s 3] 2140/1 C 4 15.6g 61
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-2 Husse Boko Husse Boko   [h 2] 1640/2 C 8 20.5g 28
2016-09-21 2016-09-21 Åby-9 Carro's Girl Carro's Girl   [s 5] 1640/9 C 5 12.7 330
2016-09-21 2016-09-21 Åby-5 Always On Time* Always On Time*   [v 3] 2140/6 C 0 21.2g 157
2016-09-21 2016-09-21 Åby-3 Kim's Tab Kim's Tab   [s 3] 2140/9 D 0 g 367
2016-09-21 2016-09-21 Åby-1 Venice Kronos Venice Kronos   [s 2] 1640/7 D 2 16.7 42
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-6 Definova Definova   [s 3] 2140/5 C 5 15.3 98
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-5 Elmer Gold Elmer Gold   [v 8] 1640/9 D 0 12.6 596
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-10 Vyrille Vyrille   [s 7] 2140/4 D 0 g 1506
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-9 Leave'm All Behind* Leave'm All Behind*   [v 8] 2140/2 D 4 13.8 240
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-8 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2160/8 A 1 15.0 76
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-7 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 2160/11 C 7 16.5 1022
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-11 Nelli Gulli Nelli Gulli   [s 8] 2140/1 D 0 g 677
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-9 Azzaro la Marc Azzaro la Marc   [v 4] 2140/5 B str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-8 Officer C.D. Officer C.D.   [v 5] 1640/2 A 1 12.4 24
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-7 Explosive Merlot Explosive Merlot   [h 3] 1640/5 B 0 21.9g 43
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-2 Tyson Dimanche Tyson Dimanche   [v 3] 2140/10 A 0 g 14
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-1 Panz Perdita Panz Perdita   [s 5] 2140/3 C 0 18.5 159
2016-09-18 2016-09-18 Charlottenlund-9 Boris Simoni* Boris Simoni*   [v 3] 2000/4 C 0 102
2016-09-18 2016-09-18 Charlottenlund-6 Bikini* Bikini*   [s 3] 2000/2 B 0 20
2016-09-18 2016-09-18 Charlottenlund-5 Barolo* Barolo*   [s 3] 2000/5 B 2 18
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-11 Amillia Amillia   [s 9] 2160/10 B 0 17.7 616
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-7 Hell Broke Luce Hell Broke Luce   [s 4] 2140/3 C 7 15.3 81
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-7 Sagarmäthä Sagarmäthä   [v 5] 2140/3 C 0 14.0 260
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-6 Cool Bella Cool Bella   [s 4] 2640/6 B 0 14.7 76
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-5 No Comment No Comment   [v 3] 2140/9 D 4 18.5 147
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-3 Poppy Scot Poppy Scot   [s 4] 2140/1 D 3 15.5 378
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-2 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2160/11 A 7 16.0 80
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-10 Free Bird Free Bird   [s 4] 1640/4 D 3 16.5 119
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-5 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 4] 2140/4 D 7 19.5g 83
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-4 Marta Chip Marta Chip   [s 5] 2140/4 B 0 18.0g 15
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-3 My Paparazzi My Paparazzi   [v 7] 2640/11 B 0 17.6 138
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-2 Elle Sand Elle Sand   [s 5] 2140/6 D 0 18.2 284
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-1 Queen Adina Queen Adina   [s 5] 1640/9 B 6 15.3 141
2016-09-09 2016-09-09 Åby-9 Valencia Strix Valencia Strix   [s 3] 2140/10 D 6 17.4 177
2016-09-09 2016-09-09 Åby-7 Piney Trotter Piney Trotter   [s 5] 2140/1 C 5 17.9g 130
2016-09-09 2016-09-09 Åby-6 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 2640/2 C 5 14.1 71
2016-09-09 2016-09-09 Åby-5 Victoria Vixi Victoria Vixi   [s 5] 1640/10 D str
2016-09-09 2016-09-09 Åby-3 Big Leg Emma Big Leg Emma   [s 5] 2140/9 A 6 15.8 58
2016-09-09 2016-09-09 Åby-1 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 7] 2140/5 D 4 14.0 293
2016-09-07 2016-09-07 Åby-7 Mellby Espri Mellby Espri   [v 3] 2140/6 B 0 15.6g 52
2016-09-07 2016-09-07 Åby-4 Angelina B.R.* Angelina B.R.*   [s 8] 2140/5 C 5 13.0 186
2016-09-07 2016-09-07 Åby-1 Executive Caviar Executive Caviar   [h 2] 1640/7 C 3 17.4 38
2016-09-07 2016-09-07 Åby-9 Leyla Nova* Leyla Nova*   [s 4] 2140/2 D 7 14.6 530
2016-09-07 2016-09-07 Åby-8 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1640/4 D 0 12.4 309
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-11 Marta Chip Marta Chip   [s 5] 2140/4 C 4 14.3 69
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-6 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 5] 2140/10 C 0 14.4 313
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-5 Britt Hudson Britt Hudson   [s 10] 2140/4 D 0 13.3 1167
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-11 Bar Plombier Bar Plombier   [v 8] 2140/7 D str
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-10 Springover Springover   [h 5] 2140/9 B 0 13.0 63
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-8 Star's Speed* Star's Speed*   [h 4] 1640/7 C 2 13.5 236
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-4 Pacificator Pacificator   [v 7] 1640/8 D 5 12.7 604
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-2 Elmer Gold Elmer Gold   [v 8] 1640/3 C 0 g 337
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-1 Cool Bella Cool Bella   [s 4] 2160/9 A 1 13.7 34
2016-08-31 2016-08-31 Åby-6 Bubba Degato Bubba Degato   [v 5] 3140/2 D 0 g 140
2016-08-31 2016-08-31 Åby-3 Mellby Espri Mellby Espri   [v 3] 2140/5 B 1 15.1 173
2016-08-31 2016-08-31 Åby-1 Just Invincible Just Invincible   [s 3] 2140/1 A 2 15.0 20
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-5 L.Dees Maggiesbest* L.Dees Maggiesbest*   [s 4] 2140/8 C 5 13.4 90
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-4 Big Leg Emma Big Leg Emma   [s 5] 2140/1 A 2 16.2 57
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-3 Vivi Ringhöj Vivi Ringhöj   [s 5] 1640/12 C 7 15.0 1264
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-2 Piney Trotter Piney Trotter   [s 5] 2140/7 C 5 18.2g 169
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-1 Serious Sister Serious Sister   [s 3] 2140/12 D 7 19.5 612
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-8 Borups Majesty Borups Majesty   [v 6] 2160/13 B 0 16.6 348
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-10 Nelli Gulli Nelli Gulli   [s 8] 1640/2 D 4 16.2 114
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-9 Caliber T.T. Caliber T.T.   [v 9] 2200/15 A 3 13.4 24
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-6 Cougar Woodland Cougar Woodland   [s 4] 2140/7 C 1 15.5 103
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-5 Scirocco Sisa* Scirocco Sisa*   [h 7] 3200/10 C 0 16.2 68
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-2 Elle Sand Elle Sand   [s 5] 2160/13 C 5 16.9 349
2016-08-25 2016-08-25 Åby-11 Pinot Noir Pinot Noir   [v 4] 2140/11 D 0 18.2 203
2016-08-25 2016-08-25 Åby-9 Tango Vang* Tango Vang*   [v 6] 2140/4 B 1 13.1 35
2016-08-25 2016-08-25 Åby-8 Take a Toss Take a Toss   [s 7] 2640/6 C 5 14.7 136
2016-08-25 2016-08-25 Åby-7 Tommy Hill Tommy Hill   [h 4] 2140/4 C 0 g 38
2016-08-25 2016-08-25 Åby-6 Julia Stingson Julia Stingson   [s 5] 2140/10 C 6 14.3 963
2016-08-25 2016-08-25 Åby-5 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 8] 1640/11 C 0 12.3 411
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-3 Cool Bella Cool Bella   [s 4] 2140/11 D 3 13.5 477
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-7 Forlan Boko Forlan Boko   [v 4] 2140/6 D str
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-5 Västerbo Quadriga Västerbo Quadriga   [s 4] 2140/6 D 2 19.8 119
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-3 Kingstein L.Romsås Kingstein L.Romsås   [v 8] 2140/7 D 0 15.9 416
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-2 Marta Chip Marta Chip   [s 5] 2140/9 A 0 g 22
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-1 Mucho Flax Mucho Flax   [h 4] 2160/6 A 7 17.8g 94
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-10 Foxy Brown Foxy Brown   [s 4] 2140/10 B 0 14.2 263
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-6 Optimum Dragonfly Optimum Dragonfly   [s 3] 2140/2 D 8 15.5 138
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-11 Xlnt Conways Class Xlnt Conways Class   [v 6] 2640/10 C 0 14.8 69
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-6 Gladys Boko Gladys Boko   [s 3] 1609/5 B 5 13.6 93
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-3 Wyoming Yankee Wyoming Yankee   [v 5] 2140/3 D 5 18.5 496
2016-08-18 2016-08-18 Åby-1 Ursus Brodde Ursus Brodde   [v 4] 2140/7 B 6 17.5g 85
2016-08-18 2016-08-18 Åby-10 Quantum Striking Quantum Striking   [v 7] 2180/15 B 7 15.2 426
2016-08-18 2016-08-18 Åby-9 Thewayiam Ås Thewayiam Ås   [v 5] 1640/2 D 0 12.4 46
2016-08-18 2016-08-18 Åby-8 Toivo H.V. Toivo H.V.   [v 6] 2160/11 D str
2016-08-18 2016-08-18 Åby-4 M.T.Luckyyouandme M.T.Luckyyouandme   [h 3] 2140/8 D 5 16.5 253
2016-08-18 2016-08-18 Åby-3 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 5] 2160/12 C 0 g 947
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-10 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2160/8 A 1 15.2 31
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-9 Holly Roni Holly Roni   [s 7] 2140/7 D 0 14.9 1423
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-6 Kingen in Ima Kingen in Ima   [h 3] 2140/3 D 4 16.9 440
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-5 Britt Hudson Britt Hudson   [s 10] 2140/2 D 0 12.8 496
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-4 Bollywood Bollywood   [s 2] 1640/3 D 4 20.1 385
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-3 Divine Ducal Divine Ducal   [s 3] 2140/11 D 0 g 152
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-1 Absolut Gehör Absolut Gehör   [s 3] 2140/4 C 2 15.6 47
2016-08-13 2016-08-13 Åby-14 L.Dees Maggiesbest* L.Dees Maggiesbest*   [s 4] 2140/3 C 2 14.0 87
2016-08-13 2016-08-13 Åby-11 Alfas da Vinci Alfas da Vinci   [v 8] 3140/7 B 2 16.5 90
2016-08-13 2016-08-13 Åby-10 Xlnt Chili Tripel Xlnt Chili Tripel   [v 5] 2140/8 B 3 14.3 128
2016-08-12 2016-08-12 Åby-9 Optimum Dragonfly Optimum Dragonfly   [s 3] 2140/2 D 2 16.5 184
2016-08-12 2016-08-12 Åby-8 Miss Alwina Miss Alwina   [s 4] 2140/3 D 6 15.2 58
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-6 Cool Bella Cool Bella   [s 4] 2160/7 A 8 17.6g 40
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-1 Glue Boko Glue Boko   [h 3] 2140/7 D 0 g 90
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-10 Hard Bargain Hard Bargain   [v 6] 2140/3 D 8 20.4g 286
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-8 Elmer Gold Elmer Gold   [v 8] 1640/7 D 5 12.1 236
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-7 Right Broline Right Broline   [h 3] 2140/2 D 5 17.2 72
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-8 Turbolenna Turbolenna   [s 4] 2140/10 D 4 19.0 323
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-7 Milles Victory Milles Victory   [v 8] 1640/8 A 2 16.6 23
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-6 Cefalo Cefalo   [v 6] 2140/9 B 4 17.8 81
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-5 Take a Toss Take a Toss   [s 7] 2160/7 A 2 17.1 68
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-4 Vanity Blast Vanity Blast   [s 4] 2640/10 B 5 16.6 66
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-3 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 6] 2140/4 D 0 18.0 566
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-2 Rooney Face Rooney Face   [h 3] 2140/8 D 0 18.1 328
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-1 Julia Stingson Julia Stingson   [s 5] 2160/12 B 6 17.6 361
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-9 Flyer Boshoeve Flyer Boshoeve   [s 4] 2640/7 B 0 15.8 91
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-8 Julia Stingson Julia Stingson   [s 5] 2140/12 B 6 15.5 305
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-5 Vinder* Vinder*   [v 5] 2140/9 B 6 14.9 199
2016-07-28 2016-07-28 Åby-5 Kash's Cantab Kash's Cantab   [h 8] 1609/6 C 3 12.8 180
2016-07-28 2016-07-28 Åby-3 Unter Uns Unter Uns   [s 3] 2140/8 C 6 15.0 204
2016-07-28 2016-07-28 Åby-1 Bella the Bomber Bella the Bomber   [s 3] 2140/8 B 3 16.4 206
2016-07-28 2016-07-28 Åby-11 Kaffe Carlsson Kaffe Carlsson   [v 4] 2140/6 D 4 17.1 582
2016-07-28 2016-07-28 Åby-8 Kingen in Ima Kingen in Ima   [h 3] 2140/5 C 0 g 335
2016-07-28 2016-07-28 Åby-6 L.Dees Maggiesbest* L.Dees Maggiesbest*   [s 4] 1640/1 C 1 11.7 79
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-7 Britt Hudson Britt Hudson   [s 10] 1640/7 D 0 12.4 1039
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-2 Don't You Dare Don't You Dare   [s 3] 2140/2 D str
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-14 Valnes Goldie Valnes Goldie   [s 4] 2140/4 C 6 17.4g 265
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-9 Take a Toss Take a Toss   [s 7] 1680/8 B 1 15.6 29
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-8 Billie S.T. Billie S.T.   [s 6] 1680/7 D 7 17.7 124
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-5 Elmer Gold Elmer Gold   [v 8] 1680/6 D 3 13.9 107
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-3 Midnight Joker Midnight Joker   [v 5] 1680/2 D 0 g 112
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-2 Maja B.B. Maja B.B.   [s 8] 1680/3 B 4 16.0 44
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-7 Party Lane Party Lane   [s 4] 1680/10 A str
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-6 Vivi Ringhöj Vivi Ringhöj   [s 5] 1680/2 C 7 18.5g 28
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-5 Svennes Neon Svennes Neon   [v 9] 1680/12 D 6 17.7g 272
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-4 Devs d'Amerique Devs d'Amerique   [v 9] 1680/2 B 1 13.6 20
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-9 Fantom Win Fantom Win   [v 7] 2140/3 C 0 g 133
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-8 Sjöhultets Phoebe Sjöhultets Phoebe   [s 3] 2140/5 D 0 18.8 254
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-7 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 5] 1640/2 D 0 g 273
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-6 Flyer Boshoeve Flyer Boshoeve   [s 4] 1640/3 B 3 12.8 50
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-5 Najs Looking Lady Najs Looking Lady   [s 5] 2140/9 D 0 g 293
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-2 Moon T.Frecia Moon T.Frecia   [s 5] 2160/12 D 7 17.0 220
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-11 Tommy Hill Tommy Hill   [h 4] 2140/1 C 1 16.4 28
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-5 Very Welcome Very Welcome   [s 4] 2640/8 C 6 14.8 765
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-8 Sönemads Wilda Sönemads Wilda   [s 4] 2140/12 C 0 17.8 672
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-7 Triton Neergård* Triton Neergård*   [v 6] 2140/10 B 3 13.1 160
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-4 Sagarmäthä Sagarmäthä   [v 5] 1640/8 C 1 13.1 288
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-3 Guideline Guideline   [h 3] 1609/2 C 1 13.0 133
2016-07-10 2016-07-10 Jarlsberg-7 D.D.'s Hitman D.D.'s Hitman   [h 5] 2100/3 D 2 11.8 39
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-13 Niky Flax Niky Flax   [v 3] 2140/5 C 3 15.8 153
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-3 Britt Hudson Britt Hudson   [s 10] 1609/1 C 0 11.5 520
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-2 Samson Kaski* Samson Kaski*   [v 7] 2660/13 B 7 15.0 267
2016-06-30 2016-06-30 Åby-10 Son of Demon Son of Demon   [v 5] 1640/10 B 0 g 220
2016-06-30 2016-06-30 Åby-9 L.Dees Maggiesbest* L.Dees Maggiesbest*   [s 4] 2140/8 B 6 14.4 85
2016-06-30 2016-06-30 Åby-7 D.D.'s Hitman D.D.'s Hitman   [h 5] 2640/9 C 4 15.4 101
2016-06-30 2016-06-30 Åby-3 Doutje Doutje   [s 6] 2140/11 C 0 14.9 675
2016-06-30 2016-06-30 Åby-12 Ingi Nalan Ingi Nalan   [v 6] 2140/12 B 0 g 312
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-9 Saphire Horse* Saphire Horse*   [h 5] 1640/4 B 0 14.5g 182
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-7 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 1640/3 C 3 11.8 93
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-4 Mr Pellegrino Mr Pellegrino   [v 9] 1640/7 D 0 12.4 330
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-2 Borups Okej Borups Okej   [v 4] 2140/10 D 0 18.6 490
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-11 Genghis Khan Genghis Khan   [v 5] 2140/6 C 0 16.8 415
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-10 Master Crowe Master Crowe   [h 6] 2140/6 C 5 13.8 14
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-8 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 4] 2140/4 D str
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-6 Leon Coure Leon Coure   [v 6] 2140/10 A 0 19.6 129
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-4 Mr Linus P.H. Mr Linus P.H.   [v 6] 1660/11 A 0 17.3 41
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-3 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/1 D 0 15.6 108
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-6 Vivi Ringhöj Vivi Ringhöj   [s 5] 1640/8 C 0 14.6 528
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-5 Flyer Boshoeve Flyer Boshoeve   [s 4] 2140/7 B 0 13.4 40
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-8 Hard Bargain Hard Bargain   [v 6] 2640/7 D 0 g 1019
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-7 Elof Palema Elof Palema   [v 4] 2140/12 C 2 15.6 869
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-6 Playone Playone   [s 4] 1640/2 C 0 g 29
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 6] 2160/15 C 0 16.4 977
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-3 American Idol American Idol   [v 7] 2140/10 C 6 14.3 69
2016-06-16 2016-06-16 Åby-11 Mr Goodwin Mr Goodwin   [h 3] 2140/2 C 2 17.1 59
2016-06-16 2016-06-16 Åby-9 Oscar Ribb* Oscar Ribb*   [v 7] 2140/3 C 6 13.4 256
2016-06-16 2016-06-16 Åby-8 Snow Angel Snow Angel   [s 6] 2140/2 D 0 14.7 273
2016-06-16 2016-06-16 Åby-7 Ubangi Ubangi   [s 3] 2140/2 B 1 15.2 46
2016-06-16 2016-06-16 Åby-6 Take a Toss Take a Toss   [s 7] 2140/9 C 3 15.6 179
2016-06-16 2016-06-16 Åby-1 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 4] 2140/2 C 0 20.8g 332
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-11 Cool Bella Cool Bella   [s 4] 2140/10 A 0 17.3g 30
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-9 Tinamo Jet* Tinamo Jet*   [h 4] 2140/5 B 0 g 288
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-3 Dream Vision Dream Vision   [s 5] 3140/3 D 0 17.7 681
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-1 Crazy Beautiful Crazy Beautiful   [s 6] 2140/9 B 0 19.0 470
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-8 Elmer Gold Elmer Gold   [v 8] 2140/1 C 0 14.5 138
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-4 Britt Hudson Britt Hudson   [s 10] 1640/9 C str
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-2 Vivi Ringhöj Vivi Ringhöj   [s 5] 2140/6 D 7 16.6 359
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-9 L.Dees Maggiesbest* L.Dees Maggiesbest*   [s 4] 2140/10 B 1 12.8 43
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-7 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 1640/9 C 2 12.6 124
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-6 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 1640/2 C 0 g 32
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-4 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 4] 2140/2 D 0 g 361
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-1 Speedy La Ghost Speedy La Ghost   [s 3] 2140/7 C 0 19.1 171
2016-06-12 2016-06-12 Bjerke-10 D.D.'s Hitman D.D.'s Hitman   [h 5] 2100/4 D 0 64
2016-06-09 2016-06-09 Åby-6 Najs Walk of Fame Najs Walk of Fame   [v 6] 2160/11 D 0 22.0g 722
2016-06-09 2016-06-09 Åby-5 Daytona Daytona   [s 6] 1640/6 C 2 13.8 152
2016-06-09 2016-06-09 Åby-3 Mellby Espri Mellby Espri   [v 3] 2140/1 D 2 15.2 614
2016-06-09 2016-06-09 Åby-1 Coolman Legwork Coolman Legwork   [h 3] 2140/4 C 5 21.8g 166
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-11 Bubbly Laday Bubbly Laday   [s 5] 2640/4 D str
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-8 Son of Demon Son of Demon   [v 5] 1640/3 B str
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-6 American Idol American Idol   [v 7] 2140/5 C 3 13.5 368
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-7 Britt Hudson Britt Hudson   [s 10] 2140/9 B 0 13.3 344
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-8 Flyer Boshoeve Flyer Boshoeve   [s 4] 2160/13 C 3 13.9 221
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-7 Go Green Pellini Go Green Pellini   [h 8] 2640/3 B 0 13.6 326
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-2 Flirtin Silvio Flirtin Silvio   [s 7] 1640/11 C 0 754
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-9 Tommy Hill Tommy Hill   [h 4] 2140/5 D str
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-7 Gold Crystal Gold Crystal   [v 7] 2140/10 D 0 17.8 233
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-3 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 5] 2160/15 B 8 16.9 353
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-1 Take a Toss Take a Toss   [s 7] 1640/1 A 2 13.7 57
2016-06-02 2016-06-02 Åby-3 Seal Kronos Seal Kronos   [v 5] 2140/2 B 0 g 33
2016-06-02 2016-06-02 Åby-1 Valnes Goldie Valnes Goldie   [s 4] 2140/2 C 2 15.9 232
2016-05-31 2016-05-31 Åby-9 Najs Walk of Fame Najs Walk of Fame   [v 6] 2160/15 C 6 15.8 367
2016-05-31 2016-05-31 Åby-6 Mr Goodwin Mr Goodwin   [h 3] 2140/1 D 6 17.3 258
2016-05-31 2016-05-31 Åby-2 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 5] 2140/7 D 6 14.1 801
2016-05-31 2016-05-31 Åby-1 Cool Bella Cool Bella   [s 4] 2140/2 C 1 14.3 34
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-2 Mellby Espri Mellby Espri   [v 3] 2140/1 D 0 17.2g 494
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-11 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 4] 1640/2 D 0 g 147
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-9 Sonny Bull* Sonny Bull*   [h 5] 2140/2 B 4 14.1 122
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-4 Julius Cord Julius Cord   [v 8] 2640/12 B str
2016-05-25 2016-05-25 Åby-8 Elita M.I. Elita M.I.   [s 6] 2140/4 D 5 13.7 64
2016-05-25 2016-05-25 Åby-6 Julia Kulling Julia Kulling   [s 7] 2640/1 D 0 16.3 1013
2016-05-25 2016-05-25 Åby-5 D.D.'s Hitman D.D.'s Hitman   [h 5] 2140/2 C 1 13.3 19
2016-05-25 2016-05-25 Åby-1 H.P.R.Dominica H.P.R.Dominica   [s 3] 2140/2 D 0 g 372
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-10 Ed Tanic Ed Tanic   [v 6] 2640/11 C 5 16.1 130
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-9 Quantum Tic Tac Quantum Tic Tac   [v 6] 2140/10 D 0 17.2 307
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-7 Nellie Laday Nellie Laday   [s 4] 2140/7 C 6 18.0 119
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-4 American Idol American Idol   [v 7] 2140/5 D 6 14.3 106
2016-05-21 2016-05-21 Vaggery