V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-8 Shadow Gar* Shadow Gar*   [s 8] 2160/15 A

Nyheter för travkusk


Heavy Sound imponerade enormt i årsdebuten när han vann på tiden 1.09,6. Efter den insatsen fick hästen en inbjudan till Elitloppet men d&..


Heavy Sound imponerade enormt i årsdebuten när han vann på tiden 1.09,6. Efter den insatsen fick hästen en inbjudan till Elitloppet men där blev det galopp och diskvalifikation i försöket. Sedan dess har den sjufaldige miljonären inte synts till på tävlingsbanan. Den sjuårige valacken har drabbats av en skada som man inte hittar felet nu. Nu är han iväg på rehabträning med simträning hos Caroline Holm på Hagmyren. Detta rapporterar Travronden.
– Han har en mystisk skada som kommit och gått hela året och han blir inte av med det. Han kan bli halt utan orsak till och från och vi hittar inte problemet trots flertalet genomgångar. Han hade även det här innan seger på 1.09,6, säger Daniel Redén till Travronden.
– Jag vill att han simmar i en månad eller två för att se om det blir bättre. Jag har haft ett par hästar hos Caroline Holm och de som kommit tillbaka från henne efter skada är i riktigt bra skick, fortsätter Redén till tidningen.
Heavy Sound har vunnit 19 lopp på 41 starter och sprungit in drygt 7,5 miljoner kronor.

Kanal 75


Vi är inne i en V75-kavalkad den här veckan och efter onsdagens V75-omgång på Jägersro med derbykvalen har turen kommit till Norge p&..


Vi är inne i en V75-kavalkad den här veckan och efter onsdagens V75-omgång på Jägersro med derbykvalen har turen kommit till Norge på torsdag. Det är Bjerke som har hand om värdskapet innan V75 fortsätter på fredag på Bergsåker och kulminerar med Multijackpoten på samma bana på lördag.
Men nu ska vi avhandla torsdagen och en kille som har flera intressanta hästar till start är Bjerke-tränaren Anders Lundström Wolden. Så sent som i förra veckan presenterade han en V75-vinnare på Solvalla i samband med Jubileumspokalen. Det var Captain Morgan som speedade till seger i den avslutande avdelningen för Åsbjörn Tengsareid. Captain Morgan vann även V75 under Oslo Grand Prix-dagen tidigare i sommar och har tagit fyra segrar i år på åtta starter.
– Captain Morgan (V75-6) har varit väldigt bra i alla loppen i år. Han har utvecklats fint och även om han främst är speedig så tycker jag att han numera är komplett. Senast fick han ett fint lopp och spurtade ner bra hästar till slut. Det var nog det bästa loppet som han har gjort, säger Anders Lundström Wolden.

”Tror han gör ett topplopp och sänker sitt rekord”
– Han har bara startat över längre distanser och voltstart i de fem senaste starterna. Nu är det andra förutsättningar med medeldistans och autostart men han hade samma för sex starter sedan och då vann han i Leangen. Då var han snabb iväg och kördes till täten.
– Jag tror att han gör ett topplopp och kan sänka sitt rekord. Hästen gick ett lugnare jobb i dag (måndag) och såg bra ut. Det blir barfota runt om igen och eventuellt blir det jänkarvagn nu när det är bilstart. Det har varit vanlig vagn varje gång som det har varit voltstart. Men han har gått i jänkarvagn tidigare. Jag tycker att han är en av de som kan vinna, säger Anders.

”Gjorde ett topplopp från dödens senast”
Bjerketränaren tycker sig ha en lika het vinstchans i Abrakadabra i den femte avdelningen. Det är en fyraåring som har vunnit fem lopp på åtta starter i år. Senast var han trea från dödens och nu har han spår fem bakom bilen.
– Abrakadabra (V75-5) hade haft en halsinfektion och varit ifrån lite inför den senaste starten och inte gått några tuffare jobb. Med tanke på det så gjorde han ett topplopp från utvändigt om ledaren. Han knäckte ledaren men fick släppa två hästar förbi sig som smugit med bakom. Det känns som att han har gått framåt med det loppet i kroppen och hästen känns väldigt fin i jobben faktiskt. Han är snabb från start och går bäst i ledningen eller i dödens. Inga ändringar och jag tycker att han och Captain Morgan är mina bästa chanser.

Vad säger du om Cash Okay som startar i den tredje V75-avdelningen från spår fyra bakom bilen? Han var senast med i Åby Stora Pris utan att räcka och möter nu Ferrari B.R. och Lionel.
– Cash Okay (V75-3)
tappade lite i starten på Åby och fick lägga en speed för att komma ifatt. Han gick sedan ett bra lopp men det var en omöjlig uppgift i en snabb avslutning mot så bra hästar. Nu när spåren blev som de blev i det här loppet är han inte borta. Ferrari B.R. och Lionel fick ju elva respektive tolv och vi står i det främre ledet. Det kanske kan bli svårt att vinna men han är en av fem, sex hästar som kan göra det.

Du har även med två hästar i ett av kallblodsloppen, chanserna där?
– Will Prinsen (V75-4)
fick en dålig start senast och han är lite för entaktad för att räcka till i loppen. Han galopperade bort en premie på upploppet och här kan han vara med och kämpa om platserna bakom Ulsrud Tea. Det finns ingen som slår den hästen här, hon står i en klass för sig. Det är bara Odd Herekles och Roll Eld som är bättre av kallbloden i Norge. Den långa distansen är i alla fall ett klart plus för han är stark.
– Sjökongen (V75-4) har gjort bra lopp hela året och har fin form men det är samma sak där, han är med och kämpar om platserna bakom Ulsrud Tea. Inga ändringar, säger Anders Lundström Wolden.

Michael Carlsson, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 208-177-1242. Carl Johan Jepson, Färjestad, 137-131-1063. Jorma Kontio, Solvalla, 132-79-784. Örjan Kih..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 208-177-124
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 137-131-106
3. Jorma Kontio, Solvalla, 132-79-78
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 131-108-85
5. Björn Goop, Färjestad, 123-75-65
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 112-68-81
7. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 87-122-102
8. Erik Adielsson, Solvalla, 82-57-35
9. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-64-48
10. Christoffer Eriksson, Jägersro, 67-73-60
11. Magnus A Djuse, Östersund, 67-63-39
12. Kim Eriksson, Mantorp, 67-46-53
13. Conrad Lugauer, Jägersro, 62-23-16
14. Ulf Eriksson, Romme, 59-41-48
15. Robert Bergh, Åby, 58-48-28
Siffror till och med 18 augusti

Kanal 75


Solvalla testade med att bjuda in en orutinerad hemmahäst till årets upplaga av Elitloppet. Femårige Milliondollarrhyme blev en chansning som g..


Solvalla testade med att bjuda in en orutinerad hemmahäst till årets upplaga av Elitloppet.
Femårige Milliondollarrhyme blev en chansning som gick hem.
Hemmahästen blev femma i finalen och kom undan äventyret med högsta betyg i karriärens blott 25:e start.
Fredrik B Larsson har fortsatt att matcha femåringen i eliten. På lördag tar man ny sats i Sundsvall Open Trot med en miljon till vinnaren och en seger där skulle så klart vara den största i Milliondollarrhymes korta karriär.
- Han kan säkert vara med och gör upp men jag har ändå inte det kravet på honom. Det viktigaste är att han får ett snällt lopp och går bra till slut. Så får vi se hur långt det räcker, säger Fredrik B Larsson.
På V75 är det något så ovanligt som en multijackpot på gång. Spelbolaget ATG kalkylerar med att en ensam vinnare med sju rätt bli runt 100 miljoner kronor (!) rikare på lördag nu när jackpotmiljoner sedan en tid samlats på hög.
I Sundsvall Open Trot, V75-7, kan det behövas flera streck. Loppet håller extremt hög klass. Favorit ser gamle elitloppsvinnaren Ringostarr Treb ut att bli. Jerry Riordans ess kommer från en imponerande seger i Hugo Åbergs Memorial.
Fredrik B Larsson lottades till ett niondespår och kan välja mellan att ta rygg på startsnabbe Ringostarr Treb som har innerspåret eller Daniel Redéns Sorbet med spåret utanför.
Han talar tyst om taktiken för att inte ge konkurrenterna fördelar…
- Kanske. Men det är också svårt att säga så här i förväg hur jag kommer att köra. Jag vill köra lite jobb i veckan med honom och kanske värma innan jag får se hur jag lägger upp det.

”Kan gå längst av alla”
Giant Superman och Reven d'Amour är tidigare topphästar i stallet. Milliondollarrhyme är storvuxen och behövde komma ikapp sin kropp som tre- och fyraåring  och togs lugnt.
- Kapacitetsmässigt är han den bästa jag har tränat. Jag tror att det är den häst som kan gå längst av alla jag haft, säger Solvallatränaren, avdelningen stora ord.
Efter att ha varit hingstig och lite störig som typ kastrerades hästen efter debutsäsongen. Tränaren och delägaren Fredrik B Larsson beskriver Milliondollarrhyme som en riktig sköning.
- Han är stencool. Det är bara när vi kör honom som han kan tagga upp. I stallet lugn. När han ligger och vilar i boxen på kvällen händer det att jag går in och lägger mig bredvid och det tycker han om. Det är en riktig myskille.
Milliondollarrhyme är mycket speedig och vass från start och gör sitt yttersta i loppen. Fredrik B Larsson har dock aldrig träffat en häst som byter skepnad så ofta.
Lugn och småtrött ena dagen i träningen, för att nästa dag vara sprallig på slingan.
- Det är därför det är så svårt att bestämma något i förväg med honom och vi får se hur vi lägger upp tisdagens intervaller. Jag bestämmer aldrig träningen innan jag värmt upp honom.

Första trycket i år
Årets stora mål kom i Jubileumspokalen senast där det slutade med en andraplats. Milliondollarrhyme fick den otacksamma uppgiften att dra fram Who’s Who och Örjan Kihlström i tredjespår sista 700 meterna och förlorade bara knappt mot favoriten.
- Jag förstod att det skulle bli svårt att slå honom när han fick gå i rygg på oss. Jag hade en tanke att ta det lugnt i svängen och sedan trycka till på upploppet och se om jag kunde få nån längd. Men det räckte inte riktigt.
Inget att säga om den förlusten precis…
- Nej, han stred på bra och jag har inget att säga om det loppet. Jag har matchat honom i storloppen i år men ändå kört väldigt försiktigt och inte haft några krav på hästen. På Solvalla senast var det första gången i år som jag ”tröck” av honom ordentligt.
Vad tror du om Sundsvall Open Trot?
- Jag kräver så klart inte vinst. Samtidigt har han vuxit in bra i eliten nu. Han klarar att springa mot de bästa och hänger med lätt i alla tempon.
Vad tänkte du när du såg att det blev ett niondespår?
- Då får han ett fint lopp, tänkte jag. Vi fortsätter med skor. Det är viktigt att han får ett snällt lopp och går bra till slut. Ringostarr Treb fick ett bra läge och blir nog svårslagen. Nadal Broline är bra. Det är många bra med och min är en av dem.
Efter silverdivisionsfinalen i slutet av augusti kan det bli bokslut för året. Fredrik B har inte bestämt hundra vad som händer efter det.
- Jag vill komma igång med prepareringen inför nästa år då Elitloppet blir ett stort mål.

Mikael Wikner, Kanal 75På onsdag avgörs en av travårets mest intressanta och spännande tävlingskvällar. Det är dags för uttagningslopp till S..


På onsdag avgörs en av travårets mest intressanta och spännande tävlingskvällar. Det är dags för uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet. De två främsta från varje försök går vidare till finalen som körs på Jägersro den 1 september. Samtidigt är det V75 nu på onsdag och vi är inne i en veckan med V75 även på torsdag och fredag som sedan kulminerar med den stora Multijackpoten på lördag på Bergsåker.
Men först gäller alltså onsdag och då får vi också se superhästen Campo Bahia tillbaka på tävlingsbanan. Han är tillsammans med Attraversiamo den stora förhandsfavoriten till årets Derby och den fyraårige hingsten imponerade stort när han vann Kungapokalen. Han har hittills tagit sex segrar och två andraplatser på nio starter. I fjol var hästen tvåa i Svenskt Travkriterium och han har hittills sprungit in drygt 3,7 miljoner kronor. Nu har Campo Bahia chansen att ta hem en bejublad hemmaseger i travsportens blå band.
– Jag har en häst som kan vinna Svenskt Travderby och för mig vore det naturligtvis oerhört stort som Jägersrotränare. Vi har förberett oss seriöst och ska kämpa och göra vad vi kan. Hästen känns väldigt fin och vi hoppas att överleva försöket. Sedan ska vi göra allt vi kan för att ta hem Svenskt Travderby, säger tränaren Conrad Lugauer.

Sprang 1.12 i ett snabbjobb
Campo Bahia har inte startat sedan den förkrossande segern i Kungapokalen i mitten av maj. Siktet ställdes direkt in på Derbyt därefter och han har finslipats hemma i träningen med målsättning att nu vara absolut på topp.
– Han fick vila ett tag och sedan har han gått mycket styrketräning i backen. När det var sex veckor kvar till Derbyt började vi köra intervaller för att slipa till formen. Han har även varit inne på Jägersro och fick avsluta med ett bättre snabbjobb innan derbykvalen. Det gjorde han på ett lysande sätt och jag var jättenöjd med honom.
Hur fort körde du?
– De klockade honom officiellt till 1.13,2 över 2000 meter men då rundade jag traktorn. Min GPS visade 1.12 blankt. Jag var jättenöjd med hästen och han kändes harmonisk och stark.

”Har blivit mer seriös – och utvecklat startsnabbheten”

Vad kan du berätta mer om Campo Bahia under den här träningsperioden som han har haft?
– Det känns som att han har utvecklats en hel del i år. Även bara på de här senaste månaderna sedan han tävlade i våras. Det kommer man att se i framtiden. Om man tittar tillbaka på Kungapokalen så ser man att hästen aldrig tar det på allvar, trots att han gjorde ett så fantastiskt lopp. Han har varit väldigt lekfull och då har vi hjälpt honom att förbättra sådana saker.
– Vi lade upp ett träningsschema för att bland annat utveckla startsnabbheten. Det känns även som att hästen har blivit mer seriös och mer rutinerad. Det kommer att hjälpa honom i själva tävlingen. Han har även utvecklats rent styrkemässigt. Han är i ett jättefint skick nu och ser fantastiskt bra ut.

”Har en knockout-effekt – de andra kan inte”

Du är inte blyg för att strö superlativer officiellt om din stjärna. Inför Kungapokalen sa du bland annat att hästen är som Messi och Ronaldo. Inte rädd för att sticka ut hakan för mycket?
– Jag vet att det låter superbra när jag säger så här men jag kan inte säga något annat. Jag vill inte göra hästen bättre än han är och som jag har sagt tidigare att varför ska jag inte få tala om hur bra hästen är. Jag jämförde honom med Messi och Ronaldo för han är en häst som kan göra saker som de flesta andra inte kan. Hemma i träningen är han som en vanlig häst men så fort han kommer ut på banan lyfter han sig enormt.
– Jag fick det bekräftat i Derby Trial i våras hur bra han var. När hästen galopperade bort så mycket i första kurvan och ändå kom tillbaka. När det var ett varv kvar ville inte Robert Bergh släppa med sin häst men han var tvungen. Campo bara springer fortare än de andra. Han har en knockout-effekt och de andra kan inte försvara sig. Attraversiamo gjorde exempelvis ett superlopp i Kungapokalen och sprang oerhört fort sista femhundra men Campo sprang ännu fortare.

”Jag får vara kaxig när jag pratar om Campo”

Nu är vi framme vid uttagningsloppet och Campo Bahia blir jättestor favorit, trots ett dåligt läge med spår åtta i V75-inledningen. Vad säger du om hans uppgift i försöket?
– Nu låter jag kaxig igen men när jag pratar om Campo Bahia får jag vara det. Han fick ett dåligt spår men den här hästen är också den enda som inte bryr sig om något dåligt spår. Vi är en bit ut i banan och kan öppna i lugn och ro. Jag har sedan ett gott råd till konkurrenterna; svara honom inte, för det kommer ni inte att klara av.
– Som tränare vet man att man förlorar fler lopp än man vinner. Men när man har en sådan här häst måste det vara väldigt roligt för publiken att få se en så pass bra individ. Attraversiamo är också en superhäst och jag hoppas verkligen att han är i bästa författning och kvalar in. Det hade varit kul för publiken med båda de hästarna i toppform, säger Conrad Lugauer.

”Är stark och grym – kan plåga dom”
Jägersro-tränaren har ytterligare fem hästar till start inom V75 under tisdagskvällen. Fyra av dessa är med i derbykvalen och en häst i kvalet till Derbystoet.
– Night Brodde (V75-2) satt fast med allt kvar senast i Margareta-loppet på Solvalla. Han hade vunnit om han kommit ut. I mina ögon har han chans att ta sig till finalen för det är en jättefin fyraåring som har varit med i stora sammanhang. Jag körde bort honom i försöket till Kungapokalen annars hade han varit med i den finalen.
– Gambit Brodde (V75-3) har väldigt bra form och har gjort fina lopp i år och tagit fem segrar. Motståndet är tufft här och även om spåret är perfekt så kommer han att få kämpa för att ta sig vidare.
– Ilydia Boko (V75-4) är väldigt intressant här och jag hoppas och tror att hon ska ha bra chans. Har hon en bra dag kan hon springa oerhört fort. Hon har fördel av hemmaplan och bästa läget med innerspår. Det hade hon senast och öppnade snabbt till ledningen och vann. Hästen kommer nu att gå med rycktussar för första gången.
– Ferrari Sisu (V75-5) var toppbra när han vann näst senast och gick ett superlopp gången efter när han galopperade från start och tappade hur mycket som helst. Trots det var han inte långt efter i mål. Nu har han ett dåligt läge och det är bra motstånd men jag vill varna lite för honom. Jag säger inte att han slår de bästa hästarna i loppet men han är stark och grym och kan plåga dom.
– Admirer (V75-6) har bra form och gjorde ett jättebra lopp i Visby näst senast. Men jag tycker att han ligger en klass under de bästa i kullen och får nog svårt att gå vidare. Han har visserligen sprungit 1.13-tider i voltstart men det känns som att motståndet är för bra den här gången. Han är annars jättebra över lång distans och inte helt borta från en plats.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-3 Gliding Kash Gliding Kash   [s 4] 2140/9 6 15.7g 57
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-1 Enrique Enrique   [v 7] 2140/3 0 g 159
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-10 Pelas Bourbon Pelas Bourbon   [v 4] 2640/1 5 18.0 61
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-1 The First Rose The First Rose   [s 5] 2140/5 str
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-3 Tequila F. Tequila F.   [v 4] 2140/8 5 15.2 52
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-10 Twitter Sisu Twitter Sisu   [v 4] 2640/3 0 17.6g 32
2015-10-08 2015-10-08 Åby-7 Counterfeightr Counterfeightr   [h 3] 2140/6 3 15.0 122
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-3 Tequila F. Tequila F.   [v 4] 1640/2 1 14.5 36
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-1 Viola Kiwin Viola Kiwin   [s 4] 2140/9 5 126
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-6 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 1640/2 C 0 14.1 56
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-8 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 2140/6 B 5 14.0 789
2016-11-17 2016-11-17 Åby-8 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 1640/8 B 0 12.8 124
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-5 Edemilo Edemilo   [s 4] 2140/12 D 6 18.1 130
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-9 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 1640/2 C 2 12.2 418
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-6 Tequila F. Tequila F.   [v 5] 2140/2 C 1 16.6 34
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-4 Livi Joy Livi Joy   [v 5] 2640/4 A 0 g 44
2016-10-20 2016-10-20 Åby-4 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 1640/6 A 3 12.3 60
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-11 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 2140/9 B 3 12.5 181
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-7 Dust for Ever Dust for Ever   [v 4] 2140/10 B 0 17.9 159
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-1 Livi Joy Livi Joy   [v 5] 2140/1 C str
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-9 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 2140/15 A 6 13.6 279
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-4 Bren Derlin Am Bren Derlin Am   [v 5] 2140/12 A 0 16.3g 40
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-5 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 2140/4 A 0 145
2016-06-24 2016-06-24 Charlottenlund-6 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 1600/2 B 1 90
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-10 Livi Joy Livi Joy   [v 5] 2660/3 B 0 g 140
2016-05-27 2016-05-27 Charlottenlund-5 Twitter Sisu Twitter Sisu   [v 5] 2000/6 D 0 96
2016-05-27 2016-05-27 Charlottenlund-4 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 2500/4 B 3 56
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-10 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 1640/6 C 3 12.0 65
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-3 Livi Joy Livi Joy   [v 5] 2640/6 B 0 g 90
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-11 Livi Joy Livi Joy   [v 5] 2160/12 A 0 21.6g 58
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-9 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 2140/10 D 3 13.6 690
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-4 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 1660/10 B 2 12.7 15
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-5 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 1640/2 D 2 12.3 250
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-1 Livi Joy Livi Joy   [v 5] 2160/12 C 2 16.9 213
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-6 Delicious Brown Delicious Brown   [v 7] 2140/3 C 7 15.0 176
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-11 Livi Joy Livi Joy   [v 5] 2640/1 D 0 g 230
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-10 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 2140/11 B 1 14.7 69
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-5 Livi Joy Livi Joy   [v 5] 2140/8 D 1 19.0 350
2016-02-11 2016-02-11 Åby-7 Perfect Model Perfect Model   [v 7] 2140/11 D 0 18.4 2110
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-8 Curtain Call Curtain Call   [s 7] 2140/9 C 0 16.8 450
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-4 Going Ville Going Ville   [v 7] 2180/11 B 3 16.6 55
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-1 Twigs Briard Twigs Briard   [v 6] 1640/5 B 1 13.2 18
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-3 Vegas Am Vegas Am   [s 4] 1640/7 C 0 g 139
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-5 Garcon Above Garcon Above   [v 5] 2140/1 D 1 16.5 36
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-7 NoLimitJimMit NoLimitJimMit   [h 3] 1640/6 B 1 14.4 21
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-9 Twigs Briard Twigs Briard   [v 6] 1609/9 C 3 12.7 65
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-4 Staro Inlines Staro Inlines   [v 6] 2140/1 C 7 15.1 53
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-8 Vegas Am Vegas Am   [s 4] 2140/12 B 2 15.0 24
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-6 Rocky Hanover Rocky Hanover   [v 4] 1640/8 B 4 14.0 25
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-3 Vegas Am Vegas Am   [s 4] 1609/7 B 1 13.3 47
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 High Beam Hanover* High Beam Hanover*   [s 4] 2160/13 B 0 16.3 124
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-8 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2140/6 B 4 14.5 478
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-6 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 4] 2160/13 A 6 16.1 179
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 Cooling Break O.O. Cooling Break O.O.   [v 4] 2140/5 D 0 16.7 665
2018-12-15 2018-12-15 Åby-2 Wasted Time Ås Wasted Time Ås   [v 2] 1640/9 C 7 22.0g 564
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-1 Gameboy Pellini Gameboy Pellini   [v 3] 2640/1 C 1 17.7 22
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-2 Jessica Ås Jessica Ås   [s 4] 1640/2 C 0 15.4 475
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-3 Cooling Break O.O. Cooling Break O.O.   [v 4] 2140/10 C 7 15.9g 247
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-8 Czarine Czarine   [s 3] 2140/6 B 3 19.6 28
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-6 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 7] 2140/1 D 8 18.2 479
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-4 Domestic Ås Domestic Ås   [s 5] 2160/7 B 5 15.6 473
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-1 Wasted Time Ås Wasted Time Ås   [v 2] 1640/8 C str
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-6 Cooling Break O.O. Cooling Break O.O.   [v 4] 2140/6 D 2 15.6 216
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-3 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 4] 2140/5 B 2 15.7 39
2018-11-17 2018-11-17 Bjerke-4 Domestic Ås Domestic Ås   [s 5] 2100/7 D 4 15.0 347
2018-11-17 2018-11-17 Bjerke-6 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2600/1 C 1 14.7 128
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-1 Wasted Time Ås Wasted Time Ås   [v 2] 1640/8 C 0 22.0g 377
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-7 Comme Une Caresse Comme Une Caresse   [s 5] 1640/4 D 0 21.7 291
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-5 Jessica Ås Jessica Ås   [s 4] 2160/6 D 5 15.9 271
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-7 Domestic Ås Domestic Ås   [s 5] 2140/5 D 2 13.7 230
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-2 Devs Detonation Devs Detonation   [s 7] 2140/7 C 0 19.0g 150
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-3 Nandino Ås Nandino Ås   [s 3] 2160/7 D 0 g 986
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-8 Domestic Ås Domestic Ås   [s 5] 2140/3 D 0 14.5 1062
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-1 Wasted Time Ås Wasted Time Ås   [v 2] 1640/4 D 6 18.4 361
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Global Upside Down Global Upside Down   [s 4] 1640/11 C 0 18.4 513
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-3 Devs Detonation Devs Detonation   [s 7] 2140/8 C 8 16.6 109
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-1 Peppe Roc Peppe Roc   [v 3] 2140/2 B 2 17.2 24
2018-10-11 2018-10-11 Åby-8 Pelle Roc Pelle Roc   [v 3] 2140/4 D 8 20.2g 401
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-1 Domestic Ås Domestic Ås   [s 5] 2140/11 C 5 15.4 527
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-2 Ecupos Charlie Ecupos Charlie   [v 7] 2640/2 D 4 16.1 675
2018-10-06 2018-10-06 Åby-7 Devs Detonation Devs Detonation   [s 7] 2140/11 D 6 16.5 196
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-5 Nandino Ås Nandino Ås   [s 3] 2140/3 D 6 15.7 1095
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-7 Stand by Ken Stand by Ken   [v 3] 2140/8 C 3 14.8 106
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-2 Jessica Ås Jessica Ås   [s 4] 2140/12 B 7 15.7 79
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-4 Ecupos Charlie Ecupos Charlie   [v 7] 2140/4 D 0 g 605
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-7 Nandino Ås Nandino Ås   [s 3] 2140/4 C 0 g 965
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-8 Dear Friend Dear Friend   [s 5] 2140/7 C 1 13.1 41
2018-08-23 2018-08-23 Åby-5 Ecupos Charlie Ecupos Charlie   [v 7] 3140/6 D 6 16.6 705
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-2 Jessica Ås Jessica Ås   [s 4] 2140/2 C 5 14.9 145
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-6 Röde Orm S.L. Röde Orm S.L.   [v 9] 2140/7 D 0 20.1g 713
2018-08-11 2018-08-11 Åby-13 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 4] 2140/3 D 3 15.0 150
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-4 Global Upside Down Global Upside Down   [s 4] 2140/5 B 1 17.0 23
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-5 Flash Håleryd Flash Håleryd   [v 6] 2140/7 B 1 14.3 14
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-7 Ecupos Charlie Ecupos Charlie   [v 7] 2140/6 D 4 16.2 198
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-7 Kadway Tanks Kadway Tanks   [v 4] 2140/2 D 5 17.1 63
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-1 Cooling Break O.O. Cooling Break O.O.   [v 4] 2140/5 D 3 14.1 568
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-6 Devs Detonation Devs Detonation   [s 7] 1609/4 D 0 g 540
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-3 Panzarotti Panzarotti   [v 5] 2140/2 D 0 g 153
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-10 Devs Detonation Devs Detonation   [s 7] 2140/10 D 3 17.2 239
2018-05-23 2018-05-23 Åby-9 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 4] 2140/10 D 0 19.5g 885
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-9 Perfect Model Perfect Model   [v 9] 1640/11 D str
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 4] 1640/6 C 1 14.0 120
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-2 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 4] 2140/7 C 1 15.5 26
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-4 Megamuscle* Megamuscle*   [v 9] 2140/8 B 5 14.2 29
2018-03-17 2018-03-17 Åby-3 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 4] 2140/3 B 0 21.9g 21
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 Megamuscle* Megamuscle*   [v 9] 2160/10 C 5 16.3 17
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-6 Doyoucash In Doyoucash In   [v 6] 2140/4 C 0 g 67
2019-08-10 2019-08-10 Åby-6 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 5] 2140/8 C 0 18.1g 206
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-5 Chosen One Chosen One   [v 9] 2160/10 D 0 14.1 376
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-1 Syria Då Syria Då   [s 5] 2140/12 C str
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-3 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 5] 1609/9 C 0 15.0g 24
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-4 Domestic Ås Domestic Ås   [s 6] 1609/4 D 4 11.8 159
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-3 Chosen One Chosen One   [v 9] 1640/6 D 4 13.2 208
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-8 Chip Chop Koea Chip Chop Koea   [v 8] 1680/6 B 0 20.1g 19
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-6 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 5] 1640/7 C 1 12.0 107
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-8 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 5] 2140/1 B 7 14.3 57
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-7 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 5] 2140/5 C str
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-1 Sunshine Pointer Sunshine Pointer   [s 5] 2140/11 C 7 19.0 443
2019-05-22 2019-05-22 Åby-7 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 5] 2140/11 B 1 14.0 30
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-1 Simb Lucrativo Simb Lucrativo   [v 7] 2140/2 C 0 g 318
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-1 Euforia Hornline Euforia Hornline   [s 6] 2140/8 C 5 18.0 221
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-10 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 5] 2140/3 D 2 13.9 118
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-2 Sunshine Pointer Sunshine Pointer   [s 5] 2140/5 B 5 19.8 89
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-9 Cooling Break O.O. Cooling Break O.O.   [v 5] 2140/8 A str
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-9 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 5] 2140/7 C 0 15.2 255
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-1 Simb Lucrativo Simb Lucrativo   [v 7] 2140/1 C 4 20.7g 877
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-6 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 5] 1640/1 C 1 13.4 33
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-1 Sunshine Pointer Sunshine Pointer   [s 5] 2140/9 B 5 18.1 536
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-7 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 5] 2140/4 C 2 15.9 58
2019-03-27 2019-03-27 Åby-6 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 5] 2640/2 C 0 16.9 121
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-3 Czarine Czarine   [s 4] 2140/6 D 0 g 184
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-2 Czarine Czarine   [s 4] 2140/8 D 2 19.1 78
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-5 Cooling Break O.O. Cooling Break O.O.   [v 5] 2140/8 D 0 20.4g 991
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-1 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 5] 2140/6 B 1 15.4 58
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 4] 2140/8 B 0 19.8g 59
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-2 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 5] 2140/1 C 4 15.6g 268
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-7 Domestic Ås Domestic Ås   [s 6] 2140/7 C 0 14.6 634
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-4 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 5] 2640/9 C 3 18.0 265
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-7 Marys Overandout Marys Overandout   [v 5] 2640/15 A 0 g 123
2019-02-06 2019-02-06 Åby-5 Domestic Ås Domestic Ås   [s 6] 2140/1 C str
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-5 Fabrication Fabrication   [s 4] 2140/8 C 0 18.1 564
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-2 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 5] 2140/7 B 4 17.4 122ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se