V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Ansvaret för tävlingsstallet har överlåtits till sonen Adrian och kuskandet har stadigt minskat. På onsdagskvällen körde Lu..


Ansvaret för tävlingsstallet har överlåtits till sonen Adrian och kuskandet har stadigt minskat.
På onsdagskvällen körde Lutfi Kolgjini sina första lopp för året och gjorde det med besked.
Han inledde innan V86-spelet med en seger och ett andrapris.
Sedan satte han sig upp bakom Tengil Face, parerade en galopp från start, satte full fart framåt och närmast skrämde andrahandsfavoriten C.You Again och Morten Friis att släppa ledningen.
Sedan dundrade han ifrån konkurrenterna.
- Jag kan inte säga att jag har saknat det, men det är kul att köra när hästarna går så bra. Idag hade jag norsken och bomullen kvar, det lovar gott. Adrian har verkligen full form på stallet, konstaterade Kolgjini senior och avslutade:
- Det blir lite mer action när jag är med. Jag sitter inte och kör snyggt utan utnyttjar hästarnas styrka som vi byggt upp i Vomb. Det kommer att bli ett roligt år.

Damerna först
Annars var det damerna som tog för sig inledningsvis.
Laura Myllymaa-tränade Zaira del Ronco drog igång omgången från ledarryggen för Chirstian Fiore.
Det följdes upp av Sybille Tinters Payet D.E. som också bjöds en behaglig ryggresa av Kim Eriksson.
Tre avdelningar senare fick Hanna Lähdekorpi visa varför hon haft en segerprocent på hiskeliga 29 i sulkyn under två år.
Conrad Lugauers comebackande Bernts Ulrika forcerades bestämt till front vid varvningen och visade allt annat än ringrost då hon omgående försvann ifrån resten av fältet.
- Min häst var laddad, då det var dumt att dra i henne i onödan. Det är otroligt tacksamt att få köra så bra hästar, sade Lähdekorpi var framgångar rimligtvis borde leda till fler chanser på den stora scenen.

”60 bananer” till hemmaamatör
Omgångens knall kom i V86-7 där enprocentaren Champion Melon visade sig tuffast trots en resa först i andraspår.
- Det var inte så länge sedan han vann på V86, så oddset var nog lite i överkant, konstaterade körande Thomas Uhrberg medan tränaren Ulf Bergström var eld och lågor efteråt.
- Det är helt otroligt, dödens och pang bom. Idag hade vi amerikanarbiken på. Jag är så jäkla lycklig. Det är precis som om någon hällt en ”spann vann” över mig, jag vet inte var jag ska ta vägen. 60 bananer var det idag, där satt den, jublade amatören från Vellinge.
På Solvalla sågs spetstriumfer från Peter Normans Cash Cowboy (Erik Adielsson körde) samt Hannu Pekka Korpi-tränade Die Kaiserin (Mika Forss) innan Mattias Djuse avslutade omgången med att bjuda på en sällsynt segergest bakom Electrical Storm.
Det fastställde utdelningen på V86 till 107 837 kronor för 152,7 system med åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


För två och ett halvt år sedan blev han Europas dyraste ettåring genom tiderna då han klubbades för hisnande 3,5 miljoner kron..


För två och ett halvt år sedan blev han Europas dyraste ettåring genom tiderna då han klubbades för hisnande 3,5 miljoner kronor på en aktion i Berlin.
Ola Samuelsson som ropade in hästen för storhästägaren SRF Stable tänkte sig då knappast att det skulle dröja så länge till tävlingsdebuten.
Men på onsdagen var det alltså äntligen dags och Matchpoint Pellini visade att talangen finns då han gick undan i överlägsen stil för Thomas Uhrberg.
- Hästen var jättebra och gick nog ett snabbt slutvarv. Det var så bra det kunde bli. Såklart har treåringssäsongen gått, men han kanske får en extrasäsong i slutet av karriären istället. Det ser väldigt bra ut så här långt i alla fall, förklarade Uhrberg som själv tränade hästens mamma Prada Pellini.
Segertiden blev 1.17,0/2 160 meter autostart och förstapriset på 30 000 kronor var en liten, men säkert ack så efterlängtad avbetalning för ägare och tränare.

Robin Johansson, Kanal 75


På sin träningsanläggning i Le Menil-Berard ungefär 20 mil väster om Paris finslipar Sebastien Guarato sina hästar inför &ar..


På sin träningsanläggning i Le Menil-Berard ungefär 20 mil väster om Paris finslipar Sebastien Guarato sina hästar inför årets viktigaste uppgift.
Två gånger tidigare har han segrat i Prix ’Amerique, 2016 och 2017, då Bold Eagle tjusade publiken på Vincennes.
Först vid genombrottet som femåring och säsongen efter som den största favoriten på många år.
Som nioåring anses emellertid Bold Eagle ha sin storhetstid bakom sig, i alla fall när det kommer till de stenhårda förutsättningarna i Prix d’Amerique – 2 700 meter på den kraftigt kuperade banan i Paris.
Där regerar numera Face Time Bourbon.
Guaratos nye stjärna har stått i en klass för sig i de franska årgångsloppen och kommer till start med åtta raka segrar på Vincennes. Ett facit snarlikt det Bold Eagle hade och visade sig vuxen nog att besegra äldre och härdade konkurrenter i första försöket.
Är du trött på alla frågor om att jämföra Bold Eagle och Face Time Bourbon?
- Nej, absolut inte. Verkligheten ser ut så. Deras säsonger som tre- och fyraåringar var väldigt lika, de vann i princip allt. Sen om Face Time Bourbon lyckas i Prix d’Amérique, det är inte säkert. Han har absolut kapacitet för att göra det, men allt måste stämma också, berättar Guarato vars tillmötesgående inställning till massmedia inte är en självklarhet hos alla travtränare inför årets stora slag.

”Som ett fullblod i kroppen”
Stämningen i stallet är hög och chefen själv tar sig gott om tid att berätta om sina hästar.
På vilket sätt är Face Time Bourbon och Bold Eagle lika, och hur skiljer de sig åt?
- De är lika på så sätt att de har vunnit praktiskt taget allt de ställt upp i. I övrigt är de inte särskilt lika.
- Bold Eagle är liksom lite nonchalant. Face Time Bourbon är mycket spänstigare, smidigare i kroppen.
- De är två världsstjärnor, men helt olika karaktärer. Face Time Bourbon är mer ädel, mer som ett fullblod i kroppen. Bold Eagle är liksom grövre i stilen.
Vilket är Face Time Bourbons främsta vapen på tävlingsbanan?
- Han är väldigt lätt att köra, gör allt man begär. Sedan har han en fantastisk aktion, med sin kropp som en galopphäst.
Hur är han hemma i stallet?
- Han är väldigt snäll. Kan förstås vara lite busig ibland, men inte så farligt. Han trivs med livet, gillar sin hage, att äta… Han är lätt att ha att göra med.
Nu blir det första gången som han ska tävla mot äldre hästar, hur tror du att det ska gå?
- Visst kan han vinna. Men han kan också göra ett jättebra lopp och ändå förlora mot någon världsstjärna, som till exempel Davidson du Pont. Om han hamnar långt bak i fältet kan det bli svårt att hinna fram till seger, men om han hittar en bra position ska han kunna slåss om segern.
Vilka tycker du är hans värsta konkurrenter på förhand?
- Davidson du Pont har verkligen imponerat på mig. Men alla Jean-Michel Bazires hästar kommer att vara farliga. Även Sylvain Rogers två hästar, Enino du Pommereux och Delia du Pommereux. Excellent, från stall Abrivard. Även mina egna, Bold Eagle och Billie de Montfort… Det är många som kan vinna! Ja, och även Bahia Quesnot och Vivid Wise As, som var väldigt bra i Prix de Bourgogne.

Väljer svensk kusk
I sulkyn bakom Face Time Bourbon sitter som vanligt Björn Goop, som de senaste åren etablerat sig som ett av de största kusknamnen på Vincennes.
Har du upplevt det som kontroversiellt att Frankrikes bästa häst körs av Sveriges bästa kusk?
- Nej, det är ingenting som jag har märkt. Jag har samarbetat med Björn Goop med flera av mina hästar. Gunilla d’Atout, Face Time Bourbon, Bold Eagle… Björn Goop är en kusk som håller världsklass på alla typer av banor, även internationellt. Dessutom har han blivit mycket mer tillgänglig när han är i Frankrike så mycket som han är.
Vad säger de andra franska kuskarna då?
- Ingenting. Som treåring valde Eric Raffin bort Face Time Bourbon för Feliciano. I samma veva ville Bold Eagles ägare, Pierre Pilarski, byta kusk för att väcka upp hästen. Det var där Björn Goop kom in i bilden.
Tycker du att Face Time Bourbon ska vara favorit i Prix d’Amérique?
- Jag tycker att han och Davidson du Pont delar på favoritskapet.
Alla svenska travälskare drömmer om att få se Face Time Bourbon i Elitloppet i vår, är det realistiskt?
- Nej. Inte i år. Han är bara fem år i år och kommer dessutom ha mycket avelsbestyr under våren. Men nästa år, när han är sex år, då kan det bli aktuellt, säger Sebastien Guarato, som däremot siktar på att komma till Solvalla med Bold Eagle.

Jagar Timoko och Varenne
Med motsvarande 50 miljoner kronor på kontot kan den forne kungen bli historisk på söndag även om han inte vinner.
Ett fjärdepris skulle räcka för att passera Timoko och bli Frankrikes vinstrikaste travhäst genom tiderna.
Vad har Bold Eagle betytt för dig?
- Han har betytt väldigt mycket för mig, för stallet, för Hugues (hästens skötare). Han gav mig karriärens första seger i Prix d’Amérique. Han har drar till sig massor av uppmärksamhet, vi har fått göra fantastiska resor, vi har varit och tävlat i Kanada…
- Hästens karriär är som en saga. Han har varit uträknad, utdömd, och sen ändå rest sig och kommit tillbaka som en champion.
- Han är som en 37-38-årig fotbollsspelare, som alla tror har gjort sitt på planen. Sen gör han mål i fotbolls-VM och ingen kan tro sina ögon!
- Han är en äkta champion.
Är det här hans sista säsong som tävlingshäst?
- Nej, det tror jag inte. Jag tror att han kan tävla även nästa år, som tioåring. Han har mycket kvar att ge.
På vilket sätt är han annorlunda nu, jämfört med när han var som bäst?
- Senaste året tycker jag faktiskt att moralen har börjat stiga igen. Annars har han blivit mer av en sprinter nu tycker jag. Därför kommer vi sikta mer mot sådana lopp, tävla mer internationellt, till exempel Elitloppet senare i vår. Även USA och Kanada är aktuellt senare i sommar. Sprinterlopp kommer nog att vara hans melodi framöver.
Efter två raka segrar i Prix d’Amérique blev det två förluster, hur har det varit för dig?
- Första gången förlorade han med liten marginal mot Readly Express, som var en otroligt bra häst, så det är inget att skämmas över. Förra året hamnade han alldeles för långt bak. Han blev sexa och gjorde ett bra lopp, men var chanslös från kön. Med en bättre start hade han varit längre fram på målfotot.
Vad tror du om hans chanser i Prix d’Amérique i år?
- Han kan vinna, om allt stämmer. Han kommer att tävla barfota runt om och jag tror han kommer göra ett bra lopp, men det måste stämma med positionerna också.
Om Bold Eagle skulle vinna i år, vore det den största segern för dig?
- Ja. Han har varit ifrågasatt och kritiserad. Men när han vann i Kanada i somras kände vi att han var på gång igen. Och skulle han vinna Prix d’Amérique nu vore det den största segern.
- Han har inte långt kvar att passera Timoko som Frankrikes rikaste häst genom alla tider… Ja, det är målet! Efter Prix d’Amérique och Prix de France tror jag att Bold Eagle är förbi. Men ska inte ta slut där, han har mycket mer pengar att tjäna i år…
- Sen vill vi försöka passera Varennes rekord också, så att han kan bli vinstrikaste hästen i världshistorien. Det skulle förstås vara helt enormt om det kunde lyckas, säger Sebastien Guarato.

Kanal 75


Med Björn Goop kontrakterad på stallets nya stjärna och Prix d’Amérique-favoriten Face Time Bourbon så behövde Sebastian..


Med Björn Goop kontrakterad på stallets nya stjärna och Prix d’Amérique-favoriten Face Time Bourbon så behövde Sebastian Guarato en ny kusk till Bold Eagle.
Ikonen som vunnit två Prix d’Amérique och är på god väg att bli Frankrikes vinstrikaste travare genom tiderna fick Brian Sears i sulkyn när han tog hem Breeders Crown-finalen i Kanada.
Tillbaka i hemlandet föll valet på Eric Raffin.
Raffin som haft ett makalöst 2019 och till slut lyckades tangera Jean-Michel Bazires segerrekord för en säsong gällande monté och travlopp.
Två starter tillsammans har slutat i en andra- och en femteplats, båda efter offensiva styrningar från Raffin.
Men det var uppladdningslopp, på söndag är det blodigt allvar i världens tuffaste travlopp med nio miljoner kronor i totala prispengar.
Vi slöt upp med Frankrikes nye champion under en tävlingsdag på Vincennes för att höra hur han ser på tillvaron i allmänhet och som kusk bakom Bold Eagle inför söndagens Prix d’Amérique.

”Förra säsongen glömd”
Det är ett hårt liv som travkusk, vad är det som driver dig?
- Att vinna lopp! Det är som en drog för mig, att vinna…
Vad gör du på fritiden?
- Jag gillar sport, att vara ute och jogga eller cykla.
Inga andra intressen?
- Nej, det hinner man inte. Jag lever med hästarna dygnet runt, så man hinner inte med någon hobby.
Du har tillhört franska kusktoppen under lång tid, men tagit ytterligare steg senaste året. Varför?
- Mycket beror på att Jean-Michel Bazire har lugnat ner sig lite, han dominerar inte lika hårt som 2018. Det har gett mig större utrymme och det har varit ett fantastiskt år.
På nyårsafton tangerade du Jean-Michel Bazires rekord på 345 segrar under ett år, vad betydde det för dig?
- För att ta 345 segrar under ett år i Frankrike måste man vara igång hela tiden, köra på alla möjliga banor. Jag har klarat mig utan långa avstängningar eller skador. Det har varit ett fantastiskt år!
Hur firade du?
- Lite firande blev det förstås, men 1 januari var det nya tävlingar på Vincennes. Då är alla resultat nollställda och förra säsongen glömd.
Du har fått förtroendet att köra Bold Eagle, hur känns det?
- Det känns förstås väldigt bra, det är en undantagshäst som tillhört världstoppen under många år.
Hur är Bold Eagle att köra?
- Han är trevlig att köra och har gjort väldigt bra lopp. Formen verkar väldigt bra och det känns som att han är redo för en riktigt bra insats.
Du har aldrig vunnit Prix d’Amérique, hur mycket drömmer du om att få göra det?
- Självklart drömmer man om det! Precis som jag tänker mig att en svensk kusk drömmer om att vinna Elitloppet vill varje fransk kusk vinna Prix d’Amérique. Tråkigt nog har jag aldrig fått vinna.
Är Bold Eagle i år din hittills bästa chans på förhand?
- Ja, det stämmer. Jag har aldrig kört någon av favoriterna i Prix d’Amérique. En gång var jag tvåa med Roxane Griff, men på förhand har jag aldrig haft en bättre chans än i år med Bold Eagle.
Du har varit tvåa i Elitloppet också, med Rapide Lebel – när tänker du vinna det loppet?
- I år! Med Bold Eagle!
Och vem tror du vinner Prix d’Amérique 2020?
- Jag gillar verkligen Davidson du Pont, som sprängde ljudvallen i spurten i Prix de Belgique senast. Det är han och Face Time Bourbon som är favoriterna i mina ögon, säger Eric Raffin.

Kanal 75


Det är Ekuriren som rapporter att Ladyofthelake har farit illa hos den proffstränare i södra Frankrike där hon stått uppstallad. Eskil..


Det är Ekuriren som rapporter att Ladyofthelake har farit illa hos den proffstränare i södra Frankrike där hon stått uppstallad. Eskilstunahästen skulle ha startat i torsdags men var i så uselt skick när Pierre Nyström besökte stallet dagen före loppet att han direkt beslutade att stryka hästen. I fredags fick stoet magmedicin och enligt Ekuriren står hon nu i Björn Goops stall i Normandie för att återhämta sig.
- "Lady" är just nu i så dåligt skick att hon inte klarar av att resa hem. Hon har tappat runt 150–200 kilo och i värsta fall kan karriären vara över. Meningen var att hon skulle åka till Frankrike och få ett bra avslut på sin karriär. Och sedan blir det så här, säger Lise-Lotte Nyström till Ekuriren.
Ladyofthelake vann nio montélopp under 2019 och fick i lördags hela fem priser på hästgalan i Eskilstuna – Årets häst, Årets äldre, Årets sto, Årets montéhäst och Årets bragd. Totalt har tioåringen vunnit 26 av 127 lopp och tjänat 1,9 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Kenneth Haugstad har arbetat med travhästar på heltid sedan millennieskiftet och är ett välkänt namn för den svenska travpubliken..


Kenneth Haugstad har arbetat med travhästar på heltid sedan millennieskiftet och är ett välkänt namn för den svenska travpubliken. Vid sidan av stallsysslorna har den 42-årige norrmannen också skördad stora framgångar som kusk, inte minst med topphästen Heavy Sound. Sedan 2014 har han varit försteman hos landsmannen Roger Walmann och när denne nu valt att dra ner på verksamheten tar Kenneth Haugstad steget och kvitterar ut egen tränarlicens.
- Nu är vi igång! Vi började 1 januari och har just nu 17 hästar i träning. Det är två-tre till på väg in de närmaste veckorna och då är vi uppe i det antal som jag har tänkt mig. Det klart att jag alltid tar emot fler hästar men runt 20-25 stycken är var jag har tänkt ligga såhär i början, säger Kenneth Haugstad.
Verksamheten bedrivs bredvid Roger Walmanns på Mälsåker vid Mälarens strand strax söder om Strängnäs. Men det handlar inte om något samarbete med den forne arbetsgivaren, tillika svärfar.
- Det enda vi har gemensamt är banorna vi tränar på. Annars kör vi ingenting ihop utan allt är helt separerat.
De flesta av hästarna på träningslistan fick Kenneth Haugstad med sig från Roger Walmann.
- Roger skulle dra ner till 40 hästar och då fick jag ett tiotal hästar av bl.a. Lennart (storhästägaren Lennart Ågren). Det var bestämt sedan innan. Men det klart att nu är vi konkurrenter och man vill alltid slå sina konkurrenter.
Vilken målsättning har du satt upp för 2020?
- Jag ska få till ett fungerande stall och försöka få fram några profilhästar. Jag tycker exempelvis att Concrete Dee (V86-2) bör kunna utveckla sig den här säsongen och jag får in en ny häst i dagarna, Manuzio Hanover från Stefan Melander, som jag tycker är spännande.

”Med och kriga om det”
Concrete Dee har goda möjligheter att profilera både sig själv och sin nye tränare när han på onsdagskvällen startar på Solvalla. Femåringen kan också påverka hur jackpotmiljonerna fördelas på V86-spelet, vars åttarättspott beräknas uppgå till 16 miljoner kronor.
- Jag var jättenöjd med honom i debuten för mig senast. När jag öppnat tufft med honom tidigare har han inte haft speeden till slut, men det hade han nu och med lite tidigare lucka tror jag att vi hade knäppt Örjan (Surf’n Turf), säger Kenneth Haugstad.
Den här gången har Concrete Dee spår fyra bakom startbilen och bör kunna få en fin resa.
- Jag kommer prova att komma förbi de invändiga från start. Det är absolut inte nödvändigt att komma till ledningen, han har vunnit från alla positioner och över alla distanser, men kommer vi dit är det så klart intressant. Jag tycker att loppet ser lite tuffare ut än förra gången och är nöjd om vi är bland de tre främsta, men jag kommer med en häst i fin form och vi ska vara med och kriga om det.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-6 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 3] 2140/2 3 18.9 237
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-1 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 3] 2140/2 str
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-6 Olympia Hammering Olympia Hammering   [s 4] 2140/8 0 20.2g 208
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-5 I'm Lucky Lohr I'm Lucky Lohr   [v 4] 1640/7 str
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-7 Min Lilla Luring Min Lilla Luring   [v 7] 1660/14 0 26.6 722
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-8 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 3] 2140/5 0 19.2g 649
2015-10-29 2015-10-29 Romme-1 Min Lilla Luring Min Lilla Luring   [v 7] 2140/8 0 28.3 111
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 4] 1640/10 6 14.1 137
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-3 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 3] 2140/12 7 19.6 1367
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-3 Edwin Hammering Edwin Hammering   [h 6] 2140/6 8 18.8g 53
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Alvgrim Alvgrim   [v 3] 2160/15 5 34.0 300
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-5 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 4] 2140/10 6 19.4 347
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-1 Lily Viking Lily Viking   [s 6] 2160/5 0 g 720
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-5 Ella Hammering Ella Hammering   [s 9] 1640/7 str
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-8 Fender Fender   [v 4] 2660/3 0 29.1g 122
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-7 Lily Viking Lily Viking   [s 6] 2160/3 0 27.7g 85
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-5 Torpa Olea Torpa Olea   [s 3] 2180/10 7 29.7g 505
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-6 Alvgrim Alvgrim   [v 3] 1680/10 0 34.3 303
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 3] 2660/5 0 17.3g 40
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-2 Tab Hall Tab Hall   [v 8] 1640/4 0 15.7 460
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-9 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/1 C 2 31.1 53
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-6 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2160/7 B 3 38.6g 53
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2140/7 B 4 16.7 164
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-2 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/9 A 8 18.0g 64
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-1 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 1640/2 C 5 31.4g 54
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-5 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2140/2 B 5 35.2g 99
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-1 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/2 C 1 34.3 27
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-3 Epona Hammering Epona Hammering   [s 2] 2140/3 C str
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-1 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 2180/8 C 0 33.5g 177
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-10 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2160/13 A 0 16.6 75
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-9 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2640/5 C 0 20.4g 578
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-3 Come Back Come Back   [v 7] 2140/6 B 2 14.5 37
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-2 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/1 C 2 32.6 36
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-11 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2140/2 D 4 34.5 154
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-1 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/1 D 0 g 61
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-7 Come Back Come Back   [v 7] 2160/11 B 1 14.9 95
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-1 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 2140/9 B 0 15.2 116
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-4 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/4 D 4 32.8g 236
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-2 Epona Hammering Epona Hammering   [s 2] 1640/1 C 6 20.7g 167
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-7 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 2140/8 B 0 g 945
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-5 Bus Å. Bus Å.   [s 3] 2140/8 D 7 17.9 602
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-7 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 1640/5 C 0 g 528
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-7 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2140/9 A 0 16.0g 78
2016-09-30 2016-09-30 Romme-7 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2660/5 B str
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-5 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/14 A 7 16.7 78
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-8 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/13 C 6 25.1 253
2016-09-09 2016-09-09 Romme-12 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2160/6 B 5 16.3 25
2016-09-09 2016-09-09 Romme-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 2160/8 A 3 32.9 270
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/7 A 1 17.7 46
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-4 Färsta Mareld Färsta Mareld   [s 5] 2140/3 C 0 g 46
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-1 Bus Å. Bus Å.   [s 3] 2140/8 D 4 19.3 663
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-8 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2140/3 A 6 34.8 176
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-4 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2180/13 A 0 28.2g 23
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2160/7 B 7 17.7 121
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/9 B 1 26.5 62
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-1 Levin Levin   [h 3] 2140/5 B 4 32.2g 110
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-9 Färsta Mareld Färsta Mareld   [s 5] 2140/6 D 2 31.4g 167
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-8 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/3 A 1 16.6 39
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-4 Fender Fender   [v 5] 2160/5 B 2 26.8g 57
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-3 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/12 D 0 18.5 408
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-7 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/9 B 2 26.5 80
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-2 Levin Levin   [h 3] 2140/7 A 1 32.9 314
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-1 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 1640/4 B 6 37.4g 90
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-2 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2168/8 A 4 17.9 103
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-6 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 1660/9 C 0 28.6g 124
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-4 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 1640/2 C 0 13.6 101
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-4 Sundbo Skipper Sundbo Skipper   [v 8] 2640/8 B 0 36.9g 66
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-2 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2640/9 D 6 16.2 171
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-4 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 1640/4 C 2 25.5 540
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-6 Fender Fender   [v 5] 2160/11 A 3 26.3 40
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-5 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/6 C 7 15.4 89
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-7 Fender Fender   [v 5] 2160/3 C 3 26.0g 70
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-5 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/6 C str
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/6 C 3 15.8 132
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-1 Sundbo Skipper Sundbo Skipper   [v 8] 2160/10 A 1 31.5 18
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-5 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2168/12 A 4 17.2 93
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2140/1 D 5 25.9 857
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-6 Fender Fender   [v 5] 2160/14 A 0 g 23
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-2 Sundbo Skipper Sundbo Skipper   [v 8] 1660/10 A 8 32.7g 36
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-5 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/4 D 1 16.4 158
2016-05-24 2016-05-24 Romme-5 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2160/14 A str
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Fender Fender   [v 5] 2140/4 D 3 25.6 512
2016-05-20 2016-05-20 Romme-6 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 1640/11 B 1 14.1 108
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-1 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2140/9 D 4 29.4 313
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-8 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 1666/2 C 0 36.6g 68
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-6 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 2148/10 A 3 17.1 87
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-4 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2650/1 D 5 17.5 421
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-9 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 5] 2140/3 D 4 16.8 738
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-9 Tab Hall Tab Hall   [v 9] 1640/4 C 6 15.6 278
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-5 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 2140/2 A 7 17.5g 38
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-1 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 1640/4 A 6 18.3 54
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-5 Fender Fender   [v 5] 2140/2 A 2 27.1 79
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-11 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2160/9 D 8 15.6 421
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-2 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2160/10 B 6 34.6 674
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-2 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/9 D 0 16.2 477
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-9 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 5] 2140/3 D 5 20.1g 225
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-5 Smulan Scott Smulan Scott   [s 3] 2140/1 B 5 42.3g 439
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-7 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/3 D 0 18.6g 644
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-7 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/1 D 2 18.6 173
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-3 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/11 B 0 16.6 392
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/11 B 6 18.2 48
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/11 B 0
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Cali Moa Cali Moa   [s 7] 2640/3 D 7 30.7g 883
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-2 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/7 D str
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-3 Cali Moa Cali Moa   [s 7] 2140/3 C 5 30.1 612
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-1 Min Lilla Luring Min Lilla Luring   [v 8] 2140/4 D str
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-2 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 1640/10 D 0 19.6g 101
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-6 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2640/8 C 5 32.2 253
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-1 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/5 C 1 17.8 54
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-7 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2160/7 C 4 32.6 228
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-2 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2140/13 B 0 31.8g 356
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-2 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 1640/11 D 6 19.0g 384
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-2 Skytrain Skytrain   [v 3] 2140/12 D 0 20.1 494
2017-11-24 2017-11-24 Romme-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/3 D 0 21.5g 215
2017-11-09 2017-11-09 Romme-7 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/9 D str
2017-11-09 2017-11-09 Romme-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/1 D str
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-2 Kronbruden Kronbruden   [s 3] 2140/4 C 0 g 787
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-6 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/3 B 2 18.8 90
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-1 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/1 D 6 13.4 108
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-7 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/7 D 0 13.6 108
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-1 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/9 B 5 19.1 184
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-6 Cali Maks Cali Maks   [h 10] 3160/9 C 0 30.4 433
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-10 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/9 D 7 16.8 266
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-8 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 4] 2160/11 A 0 32.0g 62
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-10 Hibo Viking Hibo Viking   [h 3] 2160/8 D 0 g 187
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-8 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 2140/5 B 7 33.4g 60
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/5 D 3 14.4 369
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-2 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 1640/4 C 0 g 262
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 4] 2160/5 C 3 31.0g 94
2017-09-08 2017-09-08 Romme-10 Hibo Viking Hibo Viking   [h 3] 2180/7 B 5 32.1g 390
2017-09-08 2017-09-08 Romme-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/5 D 3 14.4 185
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 4] 2140/6 A 0 30.7g 39
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-8 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 2160/9 C 6 31.8 99
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-5 Hibo Viking Hibo Viking   [h 3] 2180/9 B 7 34.2g 83
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-6 Bitcoin Bitcoin   [s 3] 2140/7 D str
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-6 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 2160/11 C 0 g 404
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 4] 2180/14 A 0 35.0g 256
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-3 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2640/7 C 5 18.0 70
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-6 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [h 3] 2140/3 D 8 19.5 239
2017-06-02 2017-06-02 Romme-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 4] 2140/2 D 0 32.1g 1143
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-8 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/8 D 0 14.9 487
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-6 Levin Levin   [v 4] 2160/5 C 0 33.1g 117
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-2 Epona Hammering Epona Hammering   [s 3] 2140/9 C 0 20.7 640
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/7 D 0 16.6 395
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-8 Hiboscott Hiboscott   [h 4] 2160/9 D 3 31.8 143
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2140/9 C 3 17.3 237
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-3 Cali Maks Cali Maks   [h 10] 2140/5 D 0 26.4 527
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-1 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [h 3] 2140/2 C 0 g 484
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-5 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2640/2 D 0 35.8g 507
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-2 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2160/6 C 0 g 63
2017-03-24 2017-03-24 Romme-10 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 1640/4 C 5 32.6 855
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-4 Come Back Come Back   [v 8] 1660/13 A 2 14.7 24
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/6 D 0 16.6 65
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-2 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2640/2 D 0 19.9 242
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-10 Come Back Come Back   [v 8] 2140/8 B 5 13.9 279
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-9 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 3140/14 C 7 17.7 59
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-8 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2160/9 C 7 16.9 359
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-6 Raclette Raclette   [s 4] 1640/9 D 6 14.9 477
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-5 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2160/4 C 4 33.6g 77
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-11 Come Back Come Back   [v 8] 2140/4 B 2 14.6 53
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-3 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2640/7 D 6 16.6 707
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/1 D 4 13.5 438
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-2 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2160/5 D 4 33.9 167
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-7 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2660/10 B 7 33.2g 56
2018-12-21 2018-12-21 Romme-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2160/11 C 3 29.5 518
2018-12-21 2018-12-21 Romme-8 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 4] 2140/6 D 1 36.9 42
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2160/12 C 5 29.2 249
2018-12-07 2018-12-07 Romme-2 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 1640/8 C 6 34.9g 178
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/6 D 3 30.1 118
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-6 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2640/1 D 2 34.3g 424
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-2 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/2 D 5 34.6 399
2018-11-03 2018-11-03 Romme-8 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/3 D 0 g 1368
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 1660/3 C 0 g 116
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-5 Acme Acme   [h 3] 2140/6 B 3 20.0 40
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-8 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/1 D 4 36.5g 54
2018-09-22 2018-09-22 Romme-2 Acme Acme   [h 3] 2140/5 D 0 20.0g 216
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-12 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/7 D 8 30.7g 325
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-5 Acme Acme   [h 3] 2140/4 C 0 19.5g 252
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-9 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/4 D 0 g 449
2018-07-27 2018-07-27 Romme-10 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/4 B 5 28.3 109
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-9 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 4] 2140/10 D 6 17.8 189
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/5 D 0 31.2g 87
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-2 Acme Acme   [h 3] 2140/12 D 7 17.9 220
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-2 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/1 B 0 g 56
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 1660/10 C 4 25.8 95
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/9 D 8 30.9g 67
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-1 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 1640/7 D 3 33.3 512
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-7 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/4 D 0 29.3g 672
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/5 D 1 28.6 97
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2660/7 C str
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-5 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/7 B 3 20.8g 171
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-1 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/3 C 7 19.0g 329
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-2 Acme Acme   [h 3] 2140/10 D 0 20.2g 122
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-4 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 4] 2160/11 C 0 g 186
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2160/9 C 0 31.0 146
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-8 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/6 C 0 g 72
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/10 C 1 29.0 60
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-3 Acme Acme   [h 3] 2140/2 C str
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/5 D 0 32.0g 538
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-2 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/1 C 0 22.8g 420
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-5 Fender Fender   [v 7] 2160/7 B 2 26.4 26
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-9 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/1 D 3 29.2 112
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-6 Fender Fender   [v 7] 2160/6 B 1 26.9 16
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-10 Alvgrim Alvgrim   [v 6] 1660/9 A 5 31.1 50
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/3 D 0 31.0 384
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 1660/12 C 4 29.5 94
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-7 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/8 B 4 32.6g 32
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 1660/10 B 2 29.6 155
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-6 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2140/6 D 2 30.1 155
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2140/4 C 5 32.3g 155
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-5 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 6] 2140/7 D 0 17.0 265
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-5 Hibo Viking Hibo Viking   [h 4] 2160/12 C 0 31.1 108
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-7 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 4] 2140/11 C 6 17.5 41
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-4 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/6 C 0 g 478
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-7 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2160/8 C 8 33.1g 132
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-5 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2140/2 C 1 30.3 61
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-8 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 1640/2 D str
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-8 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2660/6 A 0 35.8g 77
2019-11-22 2019-11-22 Romme-2 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2140/1 D 0 g 260
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1640/3 D 7 30.4 324
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-9 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2640/1 C 0 36.4 89
2019-11-02 2019-11-02 Romme-8 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2140/3 D 2 29.9 137
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/2 D 0 g 48
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-1 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2160/6 C 1 33.4 1704
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-2 Giannini Giannini   [s 3] 1640/12 D 8 16.8 733
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-9 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/12 B 0 15.0 541
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/12 B 5 28.8 138
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-8 Levin Levin   [v 6] 2140/3 D str
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-3 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 5] 2140/8 D 0 16.7g 507
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-7 Harley As* Harley As*   [v 7] 1640/6 A 3 14.8 145
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1660/13 A 0 g 103
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-5 Levin Levin   [v 6] 1660/10 B 7 35.8g 195
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-1 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 1640/5 C 5 38.5g 344
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-6 Giannini Giannini   [s 3] 2140/4 C 4 17.0 59
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-1 Perle Bo Perle Bo   [v 3] 2160/7 A 0 g 34
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-4 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2640/4 C 0 34.1g 39
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-9 Acme Acme   [v 4] 2140/5 B 6 16.6 82
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-4 Sopranfaks Sopranfaks   [v 5] 2140/7 A 0 g 135
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-7 Perle Bo Perle Bo   [v 3] 2160/6 D 3 32.3g 204
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-2 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2160/2 C 3 34.3 174
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-4 Giannini Giannini   [s 3] 2140/12 C 8 16.3 795
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-5 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2640/4 D 0 g 62
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-5 Harley As* Harley As*   [v 7] 2140/6 D 5 13.2 719
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-11 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/15 B str
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-1 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2140/3 D 7 38.9g 81
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-6 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2680/14 A 2 30.3 41
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-8 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/10 B 0 31.4g 51
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-2 Perle Bo Perle Bo   [v 3] 2140/3 D 0 38.7g 47
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-3 Acme Acme   [v 4] 2140/10 A 0 15.8 1172
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2660/6 D 3 13.7 1278
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-1 Acme Acme   [v 4] 2140/3 B 7 20.0g 74
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-8 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1660/3 D 0 29.0g 134
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-2 Harley As* Harley As*   [v 7] 1640/3 A 5 14.3 269
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-7 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/11 A 1 32.8 23
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-4 Giannini Giannini   [s 3] 1640/2 B 3 14.6 90
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-4 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2140/1 B 1 30.2 42
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-6 Acme Acme   [v 4] 2160/7 A 7 16.7 230
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-5 Giannini Giannini   [s 3] 2160/13 A 4 17.5 265
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-3 Harley As* Harley As*   [v 7] 2640/6 B 3 15.0 125
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-7 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2140/6 C 0 32.1g 58
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-5 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2160/11 C 0 33.1g 486
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-2 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2140/6 A 0 34.3g 27
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2160/6 A 5 27.5 62
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-4 Acme Acme   [v 4] 2660/4 B 8 18.0 169
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-7 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2140/1 C 1 31.5 413
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2640/3 D str
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/5 B 1 25.8 47
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-8 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2140/2 C 0 g 121
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-6 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/11 A 2 30.2 112
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-9 Acme Acme   [v 4] 2640/9 B 2 17.0 47
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-3 Giannini Giannini   [s 3] 2140/7 C 3 17.1 172
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-2 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2140/2 D 3 31.4 44
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1640/4 B 3 25.6 94
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-6 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/11 D 4 31.0 381
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-2 Acme Acme   [v 4] 2660/7 C 3 16.5 197
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 1640/2 D 0 18.4g 120
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2160/7 C 4 27.6 222
2019-04-07 2019-04-07 Romme-5 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/12 D str
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-10 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2160/7 C 5 20.5 150
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-1 Giannini Giannini   [s 3] 2140/3 B 6 18.0 260
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-7 Acme Acme   [v 4] 2140/9 C 0 16.2 486
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-8 Acme Acme   [v 4] 2660/9 C 5 17.6 607
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-1 Giannini Giannini   [s 3] 2140/9 B 0 20.8g 103
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-3 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/13 D 0 35.8g 228
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/5 C 5 14.5 95
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-5 Acme Acme   [v 4] 1640/2 C 6 16.8 85
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-12 Giannini Giannini   [s 3] 2140/2 C 3 18.6 309
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/10 B 0 16.2 222
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2160/10 B 7 17.6 87
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/2 D 0 28.5 300
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-1 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2640/3 D 5 31.1 253
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-1 Perle Bo Perle Bo   [v 4] 2180/7 B 5 36.0g 54
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-7 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 5] 1640/1 D 0 g 261
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-3 Giannini Giannini   [s 4] 2140/5 D 5 18.3 407ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se