V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-5 Harley As* Harley As*   [v 7] 2140/6 D
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-5 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2640/4 D
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-4 Giannini Giannini   [s 3] 2140/12 C

Nyheter för travkusk


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppg&oum..


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppgörelsen på Solvalla nästa år igen. Den flyfotade finländaren kunde inte ta hand om ledningen initialt när han nu startade i Malabar Circle Ås lopp men sedan Jorma Kontio vilat hästen i andra par utvändigt en bit tog han över taktpinnen varvet från mål. Därifrån lämnade Elian Web sedan motståndet och i mål visade klockan 1.09,9 över 1 640 meter med autostart – den snabbaste segertiden i Bergsåkers historia.
- Han är bra nu hästen. Han har hittat formen och vann med tussarna och ”norsken” kvar. Nästa lördag väntar Finskt Mästerskap, sa Jorma Kontio, som också körde till ledningen med Timo Nurmos-tränade El Gumpert i Tsar d’Invernes lopp och i sin opolerade stil gick fyraåringen enkelt undan till femte segern i sjunde starten.
- Han fortsätter att växa hela tiden och är väldigt stor i gången, men nästa år kommer han säkert ha växt färdigt och bara bli bättre, sa Jorma Kontio.

Power i en klass för sig
I Nahars lopp startar treåringar på startvolten, fyraåringar med 20 meters tillägg och femåringar med 40 meters tillägg. De äldre var chanslösa. Robert Bergh, som skördade enorma framgångar med Nahar, tog hand om ledningen med sin jättetalang Power och därifrån gav treåringen inte sina förföljare skuggan av en chans.
- Det är otroligt läckert att köra honom, det är verkligen något stort på gång, sa Robert Bergh, som härnäst siktar på kriteriekval med den exceptionellt begåvade unghästen.

Segergest i kallblodsloppet
Hans Bergh bjöd på rejäl segergest sedan han serverat skrällen Torpa Olea en fin resa och låtit det lars Selin-tränade stoet lämna konkurrenterna sista halvvarvet.
- Det här var fantastiskt kul! Hon har matchats i ganska tuffa sällskap och vi har smugit och smugit i loppen. Det gjorde vi i dag också men i dag kunde inte de andra hänga med. Hon har lite annan hårdhet än de andra, sa Hans Bergh.

Sundsvall Open Trot och jättepott
Lukas Svedin satte dit Svante Båths Empire Garbo från positionen utvändigt om ledaren i Bergsåkers Stora Amatörpris och i Serenas lopp var det Joakim Elfving-tränade Trilly Of Nando och Ulf Ohlsson som fick vända upp för segerdefilering. I diamantstoet skrällde det, som så många gånger förr, och Stellan Tidelius överraskning Saga Doc och Rikard N Skoglund såg till att sju rätt på V75 delade ut fina 754 075 kronor.
På lördagen väntar Sundsvall Open Trot och för V75-spelarna hägrar en hisnande pott på 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapport..


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapporterar Gävletravets hemsida.
- Tanken var att han skulle vara med i Speedracet på Solvalla under elitloppsdagen, men han som aldrig haft problem med benen slog sig på ett framben och fick en blödning på insidan av en kota och efter att ha gått i hagen hela sommaren vore det inte rätt mot honom att börja träna igång och starta nu under hösten. Nästa år kommer han att stallas upp på Björkbackens Stuteri för att betäcka, men han kommer alltid att ha sin plats kvar här hemma hos oss, säger hästens tränare Erik Lindegren till gavletravet.se.
Francais du Gull har tränats av Erik Lindegren genom hela karriären och de har tävlat flitigt i V75 där de också har vunnit flera gånger. Totalt ståtar hingsten med 15 segrar på 155 starter och 4,1 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte..


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte varit samma utropstecken. Fram till sin senaste start. Då vann han Hugo Åberg Memorial efter en sanslös prestation. Trots en vansinnig öppning (1.05 första 500 meterna) hade han kraft och mod att avgöra över upploppet. I mål visade klockan 1.09,4 över 1 609 meter med bilstart.
- Jag var inte chockad över den prestationen för vi vet vad Ringostarr kan göra och han visade redan i starten innan i Jarlsberg att han var tillbaka på banan. Då hade han otur och fastnade i trafiken utan att få utrymme att tävla. Men det loppet gjorde honom gott och Jerry gjorde sin del och fick hästen i toppskick till Jägersrostarten, säger Wilhelm Paal, som har fått positiva rapporter från hästens tränare Jerry Riordan inför lördagens start.
- Enligt vad jag har hört från Jerry är hästen i lika bra författning som inför Jägersro och det ger oss goda möjligheter inför det här loppet.

Läge för spets och slut
När Ringostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan hade han startnummer tio. Den här gången har han innerspår bakom startbilen och därifrån är taktiken given.
- Om han öppnar lika bra som han gjorde på Jägersro senast är det läge att prova att ta ledningen och stanna där, säger Paal och fortsätter:
- På pappret har han bra chans men samtidigt är det ett grupp I-lopp och jag vet från min långa karriär hur svårt det är att vinna sådana lopp. Man får aldrig undervärdera de andra hästarna. Han möter topphästar från den övre eliten och det blir ett intressant lopp, men vi har en bra chans.
Även Svenskt Mästerskap för kallblod avgörs inom V75-kupongen och utöver toppsport kan historiens högsta V75-vinst delas ut. En multijackpot ska delas ut och sjurättspotten beräknas uppgå till 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.Förutom..


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.
Förutom medverkan av Karlstadtränaren Erik Berglöf i ett par av loppen var det norska ekipage rakt igenom den här kvällen.
En tidigare svensktränad norsk häst fanns med i startlistorna. Nu nioårige Lionel har gått hem till ägaren Göran Antonsen i Mysen igen efter de framgångsrika säsongerna i regi Daniel Redén. I årets nionde start kom nu första segern för den sextonfaldige miljonären i 100 000-kronorsloppet Yarrah Bokos Ära
Göran Antonsen inledde från ett tolftespår med Lionel och syntes som sista ekipage så gott som hela vägen i det 2100 meter långa loppet. Under slutrundan drog betrodde Cash Okay tåget i tredjespår, med Ferrari B.R. och Lionel i släptåg.
Göran Antonsen väntade ända till upploppet med finishen och den gamle världstravaren visade återigen gott gry. Efter ett virvlande avslut hann Lionel fram till seger på målfoto – ett uppförstorat sådant - mot Kick Off Classic.
Segertiden skrevs till 1.13,7 över 2100 meter auto
- Det har varit tyngre för honom den här säsongen och folk har tvivlat på honom. Därför var det var jävligt gott att sätta den här! Jag hade skitiga glasögon och var inte säker på om vi hann fram. Men jag hade en bra känsla eftersom han ju kom kolossalt fort, sa Göran Antonsen.
Lionel slutade trea i Årjängs Stora sprinterlopp i juli och var oplacerad i Hugo Åbergs Memorial i den senaste starten. Nu kom första segern för året för fuxen som varvar tävling med avel i Norge.

Seger för Norges första dam
Malene Berdalen tränar Norges bästa sto Madelen L.T.C.
I V75-6, ett lopp för ston, var Madelen L.T.C. ensam på plan sedan Eirik Höitomt låtit sexåringen svepa till ledningen efter 700 körda med ett mäktigt speedryck.
Madelen L.T.C. satt fast med lite krafter sparade i EM för ston på Solvalla för en tid sedan och missade fina pengar. Förstapriset 100 000 norska på Bjerke var välförtjänta.

Tea tvåa över tre kilometer
Ulsrud Tea är Norges bästa sto på kallblodssidan. Efter 81 segrar i karriären fick den tolvåriga speedkulan prova på att tävla över tre kilometer för första gången.
Att ta in 60 meter på hästarna på start skulle visa sig övefmäktigt. Ove Kenneth Karlsens Ulsrud Tea var bra som tvåa efter överraskningen Horgen Lynet (tre procent) som kördes spårsnålt av Kristian Malmin
Momarken-tränaren Ole Johan Östre, 30, vann ett försök i Dubbelcupen i Åmål i juli med sexårige Rappnor. På torsdagskvällen tog den segervane hingsten karriärens 16:e seger i ett medeldistanslopp på Bjerke efter ett lopp i kön och ett fint avslut i spåren i den sista kurvan.
Storfavoriten Moe Tyr (53 procent på V75) agerade långt under normala standard och slutade fyra.
Övriga V75-lopp vanns av Riva Renn, körd och tränad av Stian Eilefsen, samt V75-dubblerande Åsbjörn Tengsareid som vann fyra lopp under kvällen varav segrarna på V75 kom med egentränade Gianluca B.R. och Troja Face.
Sju rätt på V75 delade ut 136 222 kronor, sex rätt 968 kronor och fem rätt 76 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck f&..


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck för att försöka få med vinnaren på kupongen. För övrigt kan Flemming Jensen vara profilen att bygga V75-systemet kring. Den danske topptränaren selar ut flera heta segerbud och allra mest tror han på Billi Time (V75-5). Det sexåriga stoet har tagit två raka segrar sedan hon kom i ”Isemannens” träning och nu är planen att dra ytterligare en växel.
- Hon har bara varit positiv för oss och hon är nog den av mina som har bäst chans under dagen. Det kan bli barfota runt om den här gången, till skillnad från framskor i de två första starterna, om banan tillåter det, säger Flemming Jensen till fasttrackracing.dk.

Leder runt om?
Med Don Pedro (V75-2) är planen den omvända, att ändra från barfota runt om till skor fram.
- Så att vi kan trycka av mer från start, säger Flemming Jensen.
Därmed väntar samma balans som när hästen i sin näst senaste start imponerade under trippeltravet på Axevalla. Då fick fyraåringen en tung inledning i tredjespår till ledningen, varifrån han gick undan till smått överlägsen seger. Senast var han inte lika lyckosam när han slutade oplacerad i derbyuttagningen.
- Det blev fel senast när han blev hängande i tredjespår. Han hostade när han kom ut i stallet och det visade sig att han hade halsont. Nu har han fått ett bra spår och han verkar frisk igen. Han är hygglig från start och om allt faller på plats har han vettig chans.
Vettig chans tror sig Flemming Jensen även ha i den inledande avdelningen, Derbystayern över tre varv. Där han två hästar till start och kör själv Andre Ward som närmast kommer från V75-seger i Rättvik.
- Jag känner att jag har valt att köra den bästa av mina två i loppet. Formen verkar fin och även om han inte är någon stayer klarar han distansen. Jag tror på rimlig chans att sluta topp tre, säger Jensen och varnar även för stallkamraten Come On Hugo.
- Jag blir inte förvånad om han kommer farande till slut. Han håller fin form och är en outsider.

”Har alltid bra chans”
I loppet för den äldre eliten blir Flemming Jensen hårt betrodd med hedershästen Slide So Easy (V75-3). Den outtröttlige tioåringen gör ännu en stark säsong och jagar nu fjärde raka segern från spår fem bakom startbilen.
- Han håller fin form och vi gör inga ändringar på honom. Han har alltid bra chans, även om vi har spår en bit ut på vingen.
Avslutningsvis tar Flemming Jensen ut två hästar i V75-7 och han ska själv lotsa Barolo från spår sju bakom startbilen. Det segervana stoet hade inte tävlat på närmare två år när hon senast vann första starten för sin nye tränare.
- Hon borde vara ännu vassare med loppet i kroppen men nu startar hon långt ute på vingen och mot hårdare motstånd. Det är pengar som gäller. Om det klaffar kan hon vara med bland de tre. Hon går barfota igen. Det gjorde hon för första gången senast och det var positivt.
Sun Esterel har ett betydligt bättre utgångsläge med innerspår men Flemming Jensen ligger lågt beträffande segerchansen.
- Han tjänar alltid pengar men vinner inte så ofta längre. Från det här spåret tjänar han pengar igen.

Ola Johansson, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travderby2 640 meter autostart(häst – tränare)1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)2. Roofie (Johan Untersteiner)3. Campo Bahia (Co..


Startlista
Svenskt Travderby
2 640 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
2. Roofie (Johan Untersteiner)
3. Campo Bahia (Conrad Lugauer)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Global Welcome (Svante Båth)
6. Attraversiamo (Svante Båth)
7. Flight Dynamics (Stefan Melander)
8. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
9. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
10. Kennedy (Adrian Kolgjini)
11. Alone (Pasi Aikio)
12. Pinto Bob (Robert Bergh)
Förstapris: 2.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Derbystoet final
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Aleppo Pine (Roger Walmann)
2. Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos)
3. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Activated (Fredrik Wallin)
6. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
7. Fanny Chenal (Björn Goop)
8. Call Me Brodda (Thomas Madsen)
9. Racing Brodda (Mattias Djuse)
10. Valetta (Björn Goop)
11. Miss Sober (Robert Bergh)
12. Zeta Kronos (Björn Goop)
Förstapris: 1.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-6 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 3] 2140/2 3 18.9 237
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-1 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 3] 2140/2 str
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-6 Olympia Hammering Olympia Hammering   [s 4] 2140/8 0 20.2g 208
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-5 I'm Lucky Lohr I'm Lucky Lohr   [v 4] 1640/7 str
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-7 Min Lilla Luring Min Lilla Luring   [v 7] 1660/14 0 26.6 722
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-8 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 3] 2140/5 0 19.2g 649
2015-10-29 2015-10-29 Romme-1 Min Lilla Luring Min Lilla Luring   [v 7] 2140/8 0 28.3 111
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 4] 1640/10 6 14.1 137
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-3 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 3] 2140/12 7 19.6 1367
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-3 Edwin Hammering Edwin Hammering   [h 6] 2140/6 8 18.8g 53
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Alvgrim Alvgrim   [v 3] 2160/15 5 34.0 300
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-5 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 4] 2140/10 6 19.4 347
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-1 Lily Viking Lily Viking   [s 6] 2160/5 0 g 720
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-5 Ella Hammering Ella Hammering   [s 9] 1640/7 str
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-8 Fender Fender   [v 4] 2660/3 0 29.1g 122
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-7 Lily Viking Lily Viking   [s 6] 2160/3 0 27.7g 85
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-5 Torpa Olea Torpa Olea   [s 3] 2180/10 7 29.7g 505
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-2 Tab Hall Tab Hall   [v 8] 1640/4 0 15.7 460
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-6 Alvgrim Alvgrim   [v 3] 1680/10 0 34.3 303
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 3] 2660/5 0 17.3g 40
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-9 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/1 C 2 31.1 53
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-6 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2160/7 B 3 38.6g 53
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2140/7 B 4 16.7 164
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-2 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/9 A 8 18.0g 64
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-1 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 1640/2 C 5 31.4g 54
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-5 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2140/2 B 5 35.2g 99
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-1 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/2 C 1 34.3 27
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-3 Epona Hammering Epona Hammering   [s 2] 2140/3 C str
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-1 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 2180/8 C 0 33.5g 177
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-10 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2160/13 A 0 16.6 75
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-9 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2640/5 C 0 20.4g 578
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-3 Come Back Come Back   [v 7] 2140/6 B 2 14.5 37
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-2 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/1 C 2 32.6 36
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-11 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2140/2 D 4 34.5 154
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-1 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/1 D 0 g 61
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-7 Come Back Come Back   [v 7] 2160/11 B 1 14.9 95
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-1 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 2140/9 B 0 15.2 116
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-4 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/4 D 4 32.8g 236
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-2 Epona Hammering Epona Hammering   [s 2] 1640/1 C 6 20.7g 167
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-7 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 2140/8 B 0 g 945
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-5 Bus Å. Bus Å.   [s 3] 2140/8 D 7 17.9 602
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-7 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 1640/5 C 0 g 528
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-7 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2140/9 A 0 16.0g 78
2016-09-30 2016-09-30 Romme-7 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2660/5 B str
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-5 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/14 A 7 16.7 78
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-8 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/13 C 6 25.1 253
2016-09-09 2016-09-09 Romme-12 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2160/6 B 5 16.3 25
2016-09-09 2016-09-09 Romme-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 2160/8 A 3 32.9 270
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/7 A 1 17.7 46
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-4 Färsta Mareld Färsta Mareld   [s 5] 2140/3 C 0 g 46
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-1 Bus Å. Bus Å.   [s 3] 2140/8 D 4 19.3 663
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-8 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2140/3 A 6 34.8 176
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-4 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2180/13 A 0 28.2g 23
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2160/7 B 7 17.7 121
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/9 B 1 26.5 62
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-1 Levin Levin   [h 3] 2140/5 B 4 32.2g 110
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-8 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/3 A 1 16.6 39
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-9 Färsta Mareld Färsta Mareld   [s 5] 2140/6 D 2 31.4g 167
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-4 Fender Fender   [v 5] 2160/5 B 2 26.8g 57
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-3 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/12 D 0 18.5 408
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-7 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/9 B 2 26.5 80
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-2 Levin Levin   [h 3] 2140/7 A 1 32.9 314
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-1 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 1640/4 B 6 37.4g 90
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-2 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2168/8 A 4 17.9 103
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-6 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 1660/9 C 0 28.6g 124
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-4 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 1640/2 C 0 13.6 101
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-4 Sundbo Skipper Sundbo Skipper   [v 8] 2640/8 B 0 36.9g 66
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-2 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2640/9 D 6 16.2 171
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-4 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 1640/4 C 2 25.5 540
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-6 Fender Fender   [v 5] 2160/11 A 3 26.3 40
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-5 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/6 C 7 15.4 89
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-7 Fender Fender   [v 5] 2160/3 C 3 26.0g 70
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-5 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/6 C str
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/6 C 3 15.8 132
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-1 Sundbo Skipper Sundbo Skipper   [v 8] 2160/10 A 1 31.5 18
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-5 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2168/12 A 4 17.2 93
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2140/1 D 5 25.9 857
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-6 Fender Fender   [v 5] 2160/14 A 0 g 23
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-2 Sundbo Skipper Sundbo Skipper   [v 8] 1660/10 A 8 32.7g 36
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-5 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/4 D 1 16.4 158
2016-05-24 2016-05-24 Romme-5 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2160/14 A str
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Fender Fender   [v 5] 2140/4 D 3 25.6 512
2016-05-20 2016-05-20 Romme-6 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 1640/11 B 1 14.1 108
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-1 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2140/9 D 4 29.4 313
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-8 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 1666/2 C 0 36.6g 68
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-6 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 2148/10 A 3 17.1 87
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-4 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2650/1 D 5 17.5 421
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-9 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 5] 2140/3 D 4 16.8 738
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-5 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 2140/2 A 7 17.5g 38
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-1 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 1640/4 A 6 18.3 54
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-9 Tab Hall Tab Hall   [v 9] 1640/4 C 6 15.6 278
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-5 Fender Fender   [v 5] 2140/2 A 2 27.1 79
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-11 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2160/9 D 8 15.6 421
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-2 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2160/10 B 6 34.6 674
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-9 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 5] 2140/3 D 5 20.1g 225
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-5 Smulan Scott Smulan Scott   [s 3] 2140/1 B 5 42.3g 439
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-2 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/9 D 0 16.2 477
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-7 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/3 D 0 18.6g 644
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-7 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/1 D 2 18.6 173
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-3 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/11 B 0 16.6 392
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/11 B 6 18.2 48
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/11 B 0
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Cali Moa Cali Moa   [s 7] 2640/3 D 7 30.7g 883
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-2 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/7 D str
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-3 Cali Moa Cali Moa   [s 7] 2140/3 C 5 30.1 612
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-1 Min Lilla Luring Min Lilla Luring   [v 8] 2140/4 D str
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-2 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 1640/10 D 0 19.6g 101
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-6 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2640/8 C 5 32.2 253
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-1 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/5 C 1 17.8 54
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-7 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2160/7 C 4 32.6 228
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-2 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2140/13 B 0 31.8g 356
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-2 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 1640/11 D 6 19.0g 384
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-2 Skytrain Skytrain   [v 3] 2140/12 D 0 20.1 494
2017-11-24 2017-11-24 Romme-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/3 D 0 21.5g 215
2017-11-09 2017-11-09 Romme-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/1 D str
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-2 Kronbruden Kronbruden   [s 3] 2140/4 C 0 g 787
2017-11-09 2017-11-09 Romme-7 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/9 D str
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-6 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/3 B 2 18.8 90
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-1 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/1 D 6 13.4 108
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-7 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/7 D 0 13.6 108
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-1 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/9 B 5 19.1 184
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-6 Cali Maks Cali Maks   [h 10] 3160/9 C 0 30.4 433
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-10 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/9 D 7 16.8 266
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-8 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 4] 2160/11 A 0 32.0g 62
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-10 Hibo Viking Hibo Viking   [h 3] 2160/8 D 0 g 187
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-8 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 2140/5 B 7 33.4g 60
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/5 D 3 14.4 369
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-2 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 1640/4 C 0 g 262
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 4] 2160/5 C 3 31.0g 94
2017-09-08 2017-09-08 Romme-10 Hibo Viking Hibo Viking   [h 3] 2180/7 B 5 32.1g 390
2017-09-08 2017-09-08 Romme-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/5 D 3 14.4 185
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 4] 2140/6 A 0 30.7g 39
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-8 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 2160/9 C 6 31.8 99
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-5 Hibo Viking Hibo Viking   [h 3] 2180/9 B 7 34.2g 83
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-6 Bitcoin Bitcoin   [s 3] 2140/7 D str
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-6 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 2160/11 C 0 g 404
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 4] 2180/14 A 0 35.0g 256
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-6 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [h 3] 2140/3 D 8 19.5 239
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-3 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2640/7 C 5 18.0 70
2017-06-02 2017-06-02 Romme-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 4] 2140/2 D 0 32.1g 1143
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-8 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/8 D 0 14.9 487
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-6 Levin Levin   [v 4] 2160/5 C 0 33.1g 117
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-2 Epona Hammering Epona Hammering   [s 3] 2140/9 C 0 20.7 640
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/7 D 0 16.6 395
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-8 Hiboscott Hiboscott   [h 4] 2160/9 D 3 31.8 143
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2140/9 C 3 17.3 237
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-3 Cali Maks Cali Maks   [h 10] 2140/5 D 0 26.4 527
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-1 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [h 3] 2140/2 C 0 g 484
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-5 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2640/2 D 0 35.8g 507
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-2 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2160/6 C 0 g 63
2017-03-24 2017-03-24 Romme-10 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 1640/4 C 5 32.6 855
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-4 Come Back Come Back   [v 8] 1660/13 A 2 14.7 24
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/6 D 0 16.6 65
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-2 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2640/2 D 0 19.9 242
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-10 Come Back Come Back   [v 8] 2140/8 B 5 13.9 279
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-9 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 3140/14 C 7 17.7 59
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-8 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2160/9 C 7 16.9 359
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-6 Raclette Raclette   [s 4] 1640/9 D 6 14.9 477
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-5 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2160/4 C 4 33.6g 77
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-11 Come Back Come Back   [v 8] 2140/4 B 2 14.6 53
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-3 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2640/7 D 6 16.6 707
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/1 D 4 13.5 438
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-2 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2160/5 D 4 33.9 167
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-7 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2660/10 B 7 33.2g 56
2018-12-21 2018-12-21 Romme-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2160/11 C 3 29.5 518
2018-12-21 2018-12-21 Romme-8 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 4] 2140/6 D 1 36.9 42
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2160/12 C 5 29.2 249
2018-12-07 2018-12-07 Romme-2 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 1640/8 C 6 34.9g 178
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/6 D 3 30.1 118
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-6 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2640/1 D 2 34.3g 424
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-2 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/2 D 5 34.6 399
2018-11-03 2018-11-03 Romme-8 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/3 D 0 g 1368
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 1660/3 C 0 g 116
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-5 Acme Acme   [h 3] 2140/6 B 3 20.0 40
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-8 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/1 D 4 36.5g 54
2018-09-22 2018-09-22 Romme-2 Acme Acme   [h 3] 2140/5 D 0 20.0g 216
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-12 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/7 D 8 30.7g 325
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-5 Acme Acme   [h 3] 2140/4 C 0 19.5g 252
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-9 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/4 D 0 g 449
2018-07-27 2018-07-27 Romme-10 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/4 B 5 28.3 109
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-9 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 4] 2140/10 D 6 17.8 189
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/5 D 0 31.2g 87
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-2 Acme Acme   [h 3] 2140/12 D 7 17.9 220
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-2 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/1 B 0 g 56
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 1660/10 C 4 25.8 95
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/9 D 8 30.9g 67
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-1 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 1640/7 D 3 33.3 512
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-7 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/4 D 0 29.3g 672
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/5 D 1 28.6 97
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2660/7 C str
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-5 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/7 B 3 20.8g 171
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-1 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/3 C 7 19.0g 329
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-2 Acme Acme   [h 3] 2140/10 D 0 20.2g 122
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-4 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 4] 2160/11 C 0 g 186
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2160/9 C 0 31.0 146
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-8 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/6 C 0 g 72
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/10 C 1 29.0 60
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-3 Acme Acme   [h 3] 2140/2 C str
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/5 D 0 32.0g 538
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-2 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/1 C 0 22.8g 420
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-5 Fender Fender   [v 7] 2160/7 B 2 26.4 26
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-9 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/1 D 3 29.2 112
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-6 Fender Fender   [v 7] 2160/6 B 1 26.9 16
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-10 Alvgrim Alvgrim   [v 6] 1660/9 A 5 31.1 50
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/3 D 0 31.0 384
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 1660/12 C 4 29.5 94
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-7 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/8 B 4 32.6g 32
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 1660/10 B 2 29.6 155
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-6 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2140/6 D 2 30.1 155
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2140/4 C 5 32.3g 155
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-5 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 6] 2140/7 D 0 17.0 265
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-5 Hibo Viking Hibo Viking   [h 4] 2160/12 C 0 31.1 108
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-7 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 4] 2140/11 C 6 17.5 41
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-11 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/15 B str
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-1 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2140/3 D 7 38.9g 81
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-6 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2680/14 A 2 30.3 41
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-8 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/10 B 0 31.4g 51
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-2 Perle Bo Perle Bo   [v 3] 2140/3 D 0 38.7g 47
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-3 Acme Acme   [v 4] 2140/10 A 0 15.8 1172
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2660/6 D 3 13.7 1278
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-1 Acme Acme   [v 4] 2140/3 B 7 20.0g 74
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-8 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1660/3 D 0 29.0g 134
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-2 Harley As* Harley As*   [v 7] 1640/3 A 5 14.3 269
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-7 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/11 A 1 32.8 23
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-4 Giannini Giannini   [s 3] 1640/2 B 3 14.6 90
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-4 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2140/1 B 1 30.2 42
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-6 Acme Acme   [v 4] 2160/7 A 7 16.7 230
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-5 Giannini Giannini   [s 3] 2160/13 A 4 17.5 265
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-3 Harley As* Harley As*   [v 7] 2640/6 B 3 15.0 125
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-7 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2140/6 C 0 32.1g 58
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-5 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2160/11 C 0 33.1g 486
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-2 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2140/6 A 0 34.3g 27
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2160/6 A 5 27.5 62
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-4 Acme Acme   [v 4] 2660/4 B 8 18.0 169
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-7 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2140/1 C 1 31.5 413
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2640/3 D str
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/5 B 1 25.8 47
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-8 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2140/2 C 0 g 121
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-6 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/11 A 2 30.2 112
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-9 Acme Acme   [v 4] 2640/9 B 2 17.0 47
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-3 Giannini Giannini   [s 3] 2140/7 C 3 17.1 172
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-2 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2140/2 D 3 31.4 44
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1640/4 B 3 25.6 94
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-6 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/11 D 4 31.0 381
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-2 Acme Acme   [v 4] 2660/7 C 3 16.5 197
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 1640/2 D 0 18.4g 120
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2160/7 C 4 27.6 222
2019-04-07 2019-04-07 Romme-5 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/12 D str
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-10 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2160/7 C 5 20.5 150
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-1 Giannini Giannini   [s 3] 2140/3 B 6 18.0 260
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-7 Acme Acme   [v 4] 2140/9 C 0 16.2 486
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-8 Acme Acme   [v 4] 2660/9 C 5 17.6 607
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-1 Giannini Giannini   [s 3] 2140/9 B 0 20.8g 103
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-3 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/13 D 0 35.8g 228
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/5 C 5 14.5 95
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-5 Acme Acme   [v 4] 1640/2 C 6 16.8 85
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-12 Giannini Giannini   [s 3] 2140/2 C 3 18.6 309
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/10 B 0 16.2 222
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2160/10 B 7 17.6 87
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/2 D 0 28.5 300
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-1 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2640/3 D 5 31.1 253ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se