V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Campo Bahia har varit ett ämne till en kommande stor-stjärna under hela sin karriär. Som treåring slutade han tvåa i Svenskt Travkrit..


Campo Bahia har varit ett ämne till en kommande stor-stjärna under hela sin karriär.
Som treåring slutade han tvåa i Svenskt Travkriterium och under säsongen som fyraåring i fjol blev det seger i Konung Gustaf V:s Pokal.
Bågen spändes högt 2020 men tränaren Conrad Lugauer är inte nöjd.
Nu ändras planerna för säsongen, berättar Jägersrotränaren för Travronden.
– Det blev för tufft för honom efter avelssäsongen. Det är min första toppavelshingst. Jag får lära mig av det här. Han behövde mer tid på sig att vila efter det och det tog för hårt helt enkelt. Jag måste ta på mig det, jag är orutinerad när det kommer till avelshingstar. Nu har jag förstått att det inte går att träna och avla samtidigt. Och Campo är alldeles för bra för att tävla otränad. Då kan han inte använda sin kropp riktigt, säger Conrad Lugauer till tidningen Travronden.
Campo Bahia får nu ägna sig åt avel på heltid en tid. Planerade starter i Jubileumspokalen och Breeders’ Crown blir inte av. Däremot kanske man siktar på vintermeetinget i Paris.

Kanal 75


Tre av sju lopp i söndagens V75-omgång är kallblodslopp.Efter de stora treåringsfinalerna Svenskt Kallblodskriterium och Kriteriestoet &au..


Tre av sju lopp i söndagens V75-omgång är kallblodslopp.
Efter de stora treåringsfinalerna Svenskt Kallblodskriterium och Kriteriestoet är det dags för omtalade Svensk Travsports Guldtäcke, V75-7.
Ett lopp där både sportchefer och spelare brukar få tänka till lite extra.
I Guldtäcket är det fri handicap, och för att ta en plats gäller det att ha en av de segerrikaste kallblodiga hästarna under det gångna året.
Intjänade pengar är inte avgörande i Guldtäcket. I stället har sportens män placerat ut hästarna efter dagsform och hur snabbt hästarna förmodas springa i loppet.
Mjölner Apollo är en som exempelvis visat form under hela 2020 och därför ”straffas” lite med en tuff handicap. Den femårige hingsten har med 223 000 kronor i prissumma belastats med 20 meters tillägg. 5 Aas Balder och 10 Gorm står på samma fålla trots att de tjänat 488 000 respektive 402 000 kronor.
Bergsåkersträaren Lars Wikström låter sig inte nedslås.
-Visst tycker jag att han står lite hårt inne. Det räcker ju inte med hästarna på lika start - han ska ju ta in 20 meter på hästar som nästan har dubbla prissumman som honom också! Men Mjölner Apollo är bra - det är därför han hamnat där han hamnat, säger han.

Fem segrar på åtta starter
Wikström köpte femåringen från Norge i fjol höstas efter att ha fått i uppdrag att ordna ett bättre kallblod till hästägare i sitt stall. Åtta starter i den nya regin har resulterat i fem segrar och två andraplatser.
Femåringen har varit mycket bra i vardagsloppen. Svensk Travsports Guldtäcke är karriärens största uppgift så här långt.
I lördags var Mjölner Apollo med i ett femåringslopp i Rättvik V75 och höll fint till en fjärdeplats.
- Ja, han gjorde det bra i lördags då han var med miljonhästarna länge på upploppet. Han har gått fina tider och behöver väl inte sänka sig så mycket för att vara i striden som det ser ut. Jag tycker att han ska streckas tidigt, säger Lars Wikström.
Hästen står fel inne i loppet men kapacitet finns för seger ändå?
- Ja, så kan man säga. Mjölner går med skor runt om i stället för barfota bak den här gången men det är enda ändringen. Han är allround. Vi har varit lite försiktiga med honom men han börjar få fart i benen och kommer mer och mer.
9 Huddlestone i V75-3 har inte startat sedan segern på Bergsåker i början av juni. Fyraåringen står fint inne i loppet med sina 295 000 kronor intjänat. Har ni haft det här loppet i sikte?
- Nej, det har krånglat lite med hans hovar och det har tagit ett tag. Han trampade sig rätt illa. Nu börjar det ”räta till sig” men han ligger efter naturligtvis. Han har tränat en tid och har bra kapacitet för klassen. Men det fattas ju lite lopp i honom. Huddlestone är mest en platsluring den här gången, slutar Bergsåkerstränaren Wikström.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Hösten är i antågande med derbylopp, kriteriet och Oaks – hett eftertraktade av landets tränare. I början av november går ..


Hösten är i antågande med derbylopp, kriteriet och Oaks – hett eftertraktade av landets tränare.
I början av november går också finalerna i Breeders' Crown och under onsdagskvällens V86-tävlingar på Mantorptravet togs det stora kliv på vägen med fyra försökslopp i den stora unghästserien.
Semifinalerna på Solvalla hägrade för de sex första hästarna i mål i respektive lopp och kvällen bjöd på några riktigt fina insatser.
Timo Nurmos har i vanlig ordning inte gjort sig någon brådska med att börja starta sina vassaste unghästar. Det är loppen framöver i höst som gäller och för Brother Bill är det Svenskt Travderby som räknas i första hand.
Inför de fyraåriga hingstar och valackerna Breeders' Crown-uttagning ägnade sig storfavoriten åt galopp i uppkörningen bakom bilen. I starten var Brother Bill fokuserad och dundrade till ledningen. Jorma Kontio släppte tillfälligt ifrån sig spetsen men återtog den igen i en liten växling.
När första 1000 inte gick snabbare än 1.14.2 trodde många att Kontio skulle finåka sista rundan. Brother Bill var dock inte alls vässad för stordåd och den dryga längden han hade till godo på värsta hotet Aetos Kronos på upploppet hade krymt till ”nos” över mållinjen.
Jorma Kontio arbetade med att få hästen att hålla sig i trav och det blev bara ett halvskutt kort före mål.
Fredrik Widman, expert i ATG Live-studion under kvällen, redde ut begreppen efter loppet.
- För att det ska bli tal om diskvalifikation krävs att hästen tar ett helt galoppsteg. Men det gjorde aldrig Brother Bill som travade med bakbenen hela tiden, menade Widman.

Melander har drottningen
Jorma Kontio vann även uttagningsloppet för de fyraåriga stona – och där var det inget snack.
Stefan Melanders och stall Courants Ganga Bae var heroisk tvåa i Stochampionatet i juli. På onsdagkvällen klev kullens drottning (?) förbi konkurrenterna under slutrundan efter att ha hamnat djupt ner i kön från sitt bakspår.
I täten hade konkurrenterna fått bestämma första rundan efter långsamma 1.14,0 men Jorma Kontio hade trots detta betydligt mera fart i Ganga Bae som enkelt avgjorde via tredje, fjärdespår i slutkurvan.
Ganga Bae vann Breeders' Crown för treåringarna i fjol och kan fylla på med en inteckning i det stora unghästloppet även som fyraåring. Årets stora uppgift är emellertid Derbystoet för stall Courant starka sto.

Skräll av Untersteiner
Fältets minst rutinerade häst vann överraskande Breeders' Crown-försöket för de treåriga stona. Lilla Global Brilliance flög till ledningen när Peter Untersteiner laddade från femtespåret och tog faktiskt en mycket säker seger efter att ha fått bestämma en bit under loppet.
Barbro Kronos - dagens största favorit spelad på 61 procent– kunde inte alls vara med från sitt andraspår i starten och lyftes ut i fjärdepar utvändigt av Erik Adielsson. 1100 meter från mål kom Adielsson fram utvändigt ledaren men kunde inte haka på när Untersteiner körde undan via 1.12,0 sista 500 meterna till hästens tredje seger i fjärde starten. Trea Keira De Weluwe från andra utvändigt.
Don Corleone Trotting i Göteborg äger vinnaren Global Brilliance som var spelad på fem procent på V86.
- Det är fin utveckling i den här lilla hästen men nu är motståndet tuffare och vi hoppas på en plats bland de sex främsta och en plats i semifinalerna, sade Peter Untersteiner i intervjuerna på förhand.
I Breeders' Crown-uttagningen för de treåriga hingstarna hade norsktrände men norskfödde Elegant Ima som väntat lekstuga.
Geir Vegard Gundersen och kuskande sonen Magnus Teien Gundersen kunde räkna in en överlägsen seger från ledningen. Undantagshästen är nu obesegrad efter sju starter i karriären.

Missle Hill bommade inte spets
V86-5 var ett femåringslopp, Kjell P Dahlströms minne med 150 000 kronor till vinnaren. Favoriten Missle Hill (Örjan Kihlström) blev hängande i tredjespår från start, men kördes framåt och fick överta ledningen efter 600 meter. Trots den tunga inledningen gick Missle Hill ifrån med ett par längder i sista sväng och höll undan till en säker seger. Zarenne Fas stod för en bra prestation som tvåa från utvändigt ledaren.
Vilken av elitloppsdeltagarna Dreammoko eller Sorbet skulle ta hem Takter-trofén för den högsta klassen?
Svaret blev Daniel Redén igen, nu med Sorbet som Örjan Kihlström tidigt körde fram med utvändigt ledaren med och sedan lät nioåringen syna Björn Goops häst i vitögat.
Sorbet fick göra grovjobbet men Örjan Kihlström såg segersäker ut redan i den sista kurvan.
- Ju äldre Sorbet blir, desto tryggare blir han att gå utvändigt, sade tränaren

Djuse tog chansen
Magnus A Djuse var snabb i tanken i STL-försöket (klass II) och lät Global Agency kliva iväg dryga varvet från mål och lägga beslag på positionen utvändigt ledaren. Det ställde till det för norske Oracle Tile som kom med sju raka segrar. Jättefavoriten tröttnade när det blev svar och ett lopp i tredjespår resten av loppet.
Plusbetyg till Global Agency som hade mod att kliva undan till seger. Solvallas Mattias Djuse tränar V86-överraskningen (tre procent).
Mikael J Andersson körde sig till ledningen från tillägg med Fredric Palema i V86-inledningen och hade sedan koll på loppet med favoriten. Axevallas Pär Hedberg tränar.
På V86 delade åtta rätt ut 13 178 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Simon Wall kom in i travet via ridsporten – ”på ett bananskal” som han själv uttrycker det. Med en nyköpt gård fem kilom..


Simon Wall kom in i travet via ridsporten – ”på ett bananskal” som han själv uttrycker det.
Med en nyköpt gård fem kilometer från travbanan i Bollnäs är tanken att slå sig in i sporten både som tränare och uppfödare.
Juldagen i fjol tog den unge amatörtränaren karriärens största seger i Ess Express Minne ingående i V75 på Umåker med 100 000 kronor till vinnaren.
Walls stjärna sjuåriga Silver Jossan (nio segrar på elva starter 2019) vann med Peter Eriksson i sulkyn.
På fredag kväll återvänder han till Umåker med en annan av sina hästar.  I Norrländska Elitstoet (V64-5) gör Silver Stjärna blott andra starten på två år. Comebacken i veckan på Hagmyren slutade med galopp.
Trean från Sto-SM på Hagmyren sommaren 2018 har inte startat på ett par säsonger nu.
- Det handlar mest om att få henne felfritt från start. Hon har fina lopp i höst som hon ska vara med i. Så på fredag får hon smyga igång. Kanske kan hon vara en skräll med mycket tur? Hon står ju bra till i loppet men samtidigt har hon inte startat på två år – så jag kan inte säga någonting var hon står, säger den 22-årige Bollnäsamatören.

Chans i Guldtäcket på söndag
Sjuåriga Silver Jossan gör en högintressant start i Svensk Travsports Guldtäcke på Dannero (V75-7) på söndag. Simon Wall är lika spänd på vad tre år äldre ”Stjärna” kan uträtta i Norrländska Elitstoet på fredagen.
I slutet av april förra året fölade Silver Stjärna. Hingstfölet (med Ingbest som pappa) är en av några få avkommor uppfödaren från Bollnäs hunnit få fram.
- Alla hästar är till salu, det är så man får jobba. Jag har bara kvar en av mina egna uppfödningar, en tvåårsmärr som heter Pårs Carla. Jag ser min framtid som uppfödare! Jag vill dricka lite bubbel och applådera hästarna på upploppen. Men det här att träna och tävla är superkul. Jag älskar ju hästar, jag har precis köpt en gård och ska försöka slå mig in i travsporten, säger han.

Kihlström köpte Stormaren
Kontakten med Bollnäs-bördige världskusken Örjan Kihlström gjorde att han ställde frågan om Kihlström kunde tipsa om någon potentiell köpare av en ettårig kallblodshingst.
- Då sa Örjan att han ville komma och kolla på ettåringen själv. Och så ringde han till Daniel och sa att nu ska vi köpa häst! Det är förstås väldigt roligt för mig som liten uppfödare.
Stormaren är namnet på den lille, efter skådespelaren Peter Stormare som kommer från samma by i Bollnäs som Simon Wall.
Men till fredagen då.  Wall kan inte ha några jätteförväntningar på morsan Silver Stjärna.
- Det är bara en skräll i så fall. Hon har gjort fina jobb men gillar inte riktigt att resa. Men tar hon resan upp till Umeå bra och kommer iväg från start så kan hon faktiskt överraska, säger tränaren. 
Sportchefen på Umåker, Håkan Persson, står för tipsen i banans program. Persson rankar Simon Walls häst sjua av de 14 startande.
- Jag tippar Alfie etta i programmet, trots att hon inte vunnit sedan januari 2018. Det är intressant att hon ska köras av Ove A Lindqvist denna gång. Han är erkänd för att få en extra effekt på hästarna, speciellt när han kör dem för första gången. Det ska ändå sägas att Alfie tagit samtliga nio segrar hittills med tränaren Lars-Erik Karlsson i vagnen. Motbuden i första hand är en felfri Granetta som är i riktigt bra slag, och Torpa Olea som kan avsluta bra, tipsar Håkan Persson.

Startlista
Norrländska Elitstoet (V64-5)
2140 meter, voltstart

1. Höstbolillemor – John Östman
2160 meter
2. Kaksi Can – Robert Kärrman
3. Haga Bruden - Ulf Ohlsson
4. Alf Ann - Magnus A Djuse
5. Vårvind - Krister Söderholm
6. Thess Vilja - Mats E Djuse
7. Silver Stjärna - Daniel Wäjersten
8. Vindbläsen - Sandra Eriksson
9. Optandsfröken - Michael von Essen
2200 meter
10. Granetta - Jimmy Jonsson
11. Alfie - Ove A Lindqvist
12. Karlängs Lill - Jessika Sidbäck
13. Karlängs Linda - Kjell Svanstedt
14. Torpa Olea - Hans Bergh
Förstapris: 100 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Nu är spårlottningen till helgens travfest på Meadowlands i USA färdig för alla lopp sedan finalerna i tvååringarnas stor..


Nu är spårlottningen till helgens travfest på Meadowlands i USA färdig för alla lopp sedan finalerna i tvååringarnas storlopp Jim Doherty Memorial och Peter Haughton Memorian även är klara.
Och det är mycket svensktränat i loppen - totalt 40 hästar!
Till den 95:e upplagan av Hambletonian har fem svensktränade hästar kvalat in till finalen.
Nancy Takters Ready For Moni imponerade I sin försöksvinst. Åke Svanstedt selar ut Back of the Nec medan Marcus Melander har laddat med trion Hollywood Story, Capricornus och Rome Pays Off.
I Hambletonian Oaks gick samtliga tolv anmälda till finalen och fyra tränas av svenskar.
I Peter Haughton Memorial har häften av startfältet blågul anknytning och i Jim Doherty Memorial hela sex av tio hästar.
I John Cashman Memorial för den äldre eliten är fem av elva av hästarna tränade av svenskar. Nancy Takters supersto Manchego finns dock inte med I det loppet utan hon startar istället i Dr. John R. Steele Memorial där hon bara möter ston. Bland annat Åke Svanstedts duo Plunge Blue Chip och Felicityshagwell.

Startlistor för de största loppen på lördag:

Hambletonian
1609 meter autostart
1. Ready For Moni (Nancy Takter)
2. Back of the Nec (Åke Svanstedt)
3. Hollywood Story (Marcus Melander)
4. Big Oil (Julie Miller)
5. Ramona Hill (Tony Alagna)
6. Threefiftytwo (Luc Blais)
7. Capricornus (Marcus Melander)
8. Rome Pays Off (Marcus Melander)
9. Sister Sledge (Ron Burke)
10. Amigo Volo (Nifthy Norman)
Förstapris: 4,4 miljoner kronor

Hambletonian Oaks
1609 meter autostart
1. Crucial (Ron Burke)
2. Next Level Stuff (Jim Campbell)
3. Reba Blue Chip (Verlin Yoder)
4. May Baby (James Yoder)
5. Tricky Sister (Andrew Harris)
6. Whose Blues (Luc Blais)
7. Sorella (Nancy Takter)
8. Fortune Starlet (George Ducharme)
9. Solsbury Hill (Rick Zeron)
10. Ab’sattitudexpress (Lucas Wallin)
11. Panem (Nancy Takter)
12. Hypnotic Am (Marcus Melander)
Förstapris: 2,6 miljoner kronor

Peter Haughton Memorial
1 609 meter autostart
1. Plumville Prince (Rick Zeron)
2. Venerate (Judy Miller)
3. Zenith Stride (Mark Harder)
4. Type A (Nancy Takter)
5. Locatelli (Nancy Takter)
6. Caruso (Joe Holloway)
7. Moonstone S (Marcus Melander)
8. Incentive (Marcus Melander)
9. Spy Booth (Per Engblom)
10. Media Mogul (George Ducharme)
Förstapris: 1,4 miljoner kronor

Jim Doherty Memorial
1 609 meter autostart
1. May Karp (Lucas Wallin)
2. Sel’s Choice (Harry Landy)
3. Hot As Hill (Ron Burke)
4. Material Girl (Per Engblom)
5. Darlene Hanover (Brett Bittle)
6. Mazzarati (Lucas Wallin)
7. Avenir (Ron Burke)
8. Ixia Maculata S (Marcus Melander)
9. Ineffable (Marcus Melander)
10. Altar (Per Engblom)
Förstapris: 1,5 miljoner kronor

John Cashman Memorial
1 609 meter autostart
1. Marseille (Åke Svanstedt)
2. Atlanta (Ron Burke)
3. Marion Marauder (Paula Wellwood)
4. Guardian Angel As (Anette Lotentzon)
5. Soul Strong (Åke Svanstedt)
6. Lindy The Great (Julie Miller)
7. Gimpanzee (Marcus Melander)
8. Don’t Let’em (Nancy Takter)
9. Run Director (Andrew Harris)
10. Forbidden Trade (Luc Blais)
11. Crystal Fashion (Jim Campbell)
Förstapris: 1,2 miljoner kronor

Dr. John R. Steele Memorial
1 609 meter autostart
1. Princess Deo (Åke Svanstedt)
2. Plunge Blue Chip (Åke Svanstedt)
3. When Doverscry (Brett Pelling)
4. Felicityshagwell S (Åke Svanstedt)
5. Manchego (Nancy Takter)
6. Kenziesky Hanover (Jeff Cullipher)
Förstapris: 730 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Svenskt Travderby stundar om en dryg månad och tisdagen den 25 augusti körs derbykvalen på Jägersro.Robert Bergh har två stora derby..


Svenskt Travderby stundar om en dryg månad och tisdagen den 25 augusti körs derbykvalen på Jägersro.
Robert Bergh har två stora derbyhopp i kriterievinnaren Power, samt Hail Mary. Den sistnämnde kom från en andraplats i Norrlands Grand Prix bakom Aramis Bar, men var nu tillbaka i vinnarcirkeln igen. Den fyraårige hingsten tog sin sjunde seger i årets nionde start när han hade lekstuga i ett V64-lopp på Hagmyren under tisdagskvällen. Hail Mary har börjat visa allt bättre startsnabbhet och höll upp ledningen från innerspåret bakom bilen när han blev utmanad. Efter 1.12,2 första femhundra metrarna kunde Bergh dämpa tempot och köra 1.14,6 första varvet. Sedan ökades farten successivt under slutrundan och via 1.12,9 sista varvet sprintade Hail Mary ifrån de övriga lekande lätt över upploppet när Bergh släppte av honom lite. Det var ett riktigt fint intryck på Hail Mary som lämnade sina konkurrenter tvåhundra meter kvar. Han såg relativt obrukad ut när mållinjen skars på tiden 1.13,8/2140a. Förstapriset var 50 000 kronor och Hail Mary har nu sprungit in 1 173 000 kronor och vunnit tolv lopp på 15 starter. Han är en av de hetaste utmanarna till derbyfavoriten Don Fanucci Zet.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-6 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 3] 2140/2 3 18.9 237
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-1 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 3] 2140/2 str
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-6 Olympia Hammering Olympia Hammering   [s 4] 2140/8 0 20.2g 208
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-5 I'm Lucky Lohr I'm Lucky Lohr   [v 4] 1640/7 str
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-7 Min Lilla Luring Min Lilla Luring   [v 7] 1660/14 0 26.6 722
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-8 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 3] 2140/5 0 19.2g 649
2015-10-29 2015-10-29 Romme-1 Min Lilla Luring Min Lilla Luring   [v 7] 2140/8 0 28.3 111
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 4] 1640/10 6 14.1 137
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-3 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 3] 2140/12 7 19.6 1367
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-3 Edwin Hammering Edwin Hammering   [h 6] 2140/6 8 18.8g 53
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Alvgrim Alvgrim   [v 3] 2160/15 5 34.0 300
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-5 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 4] 2140/10 6 19.4 347
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-1 Lily Viking Lily Viking   [s 6] 2160/5 0 g 720
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-5 Ella Hammering Ella Hammering   [s 9] 1640/7 str
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-8 Fender Fender   [v 4] 2660/3 0 29.1g 122
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-7 Lily Viking Lily Viking   [s 6] 2160/3 0 27.7g 85
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-5 Torpa Olea Torpa Olea   [s 3] 2180/10 7 29.7g 505
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-6 Alvgrim Alvgrim   [v 3] 1680/10 0 34.3 303
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 3] 2660/5 0 17.3g 40
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-2 Tab Hall Tab Hall   [v 8] 1640/4 0 15.7 460
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-9 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/1 C 2 31.1 53
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-6 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2160/7 B 3 38.6g 53
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2140/7 B 4 16.7 164
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-2 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/9 A 8 18.0g 64
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-1 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 1640/2 C 5 31.4g 54
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-5 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2140/2 B 5 35.2g 99
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-1 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/2 C 1 34.3 27
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-3 Epona Hammering Epona Hammering   [s 2] 2140/3 C str
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-1 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 2180/8 C 0 33.5g 177
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-10 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2160/13 A 0 16.6 75
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-9 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2640/5 C 0 20.4g 578
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-3 Come Back Come Back   [v 7] 2140/6 B 2 14.5 37
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-2 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/1 C 2 32.6 36
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-11 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2140/2 D 4 34.5 154
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-1 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/1 D 0 g 61
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-7 Come Back Come Back   [v 7] 2160/11 B 1 14.9 95
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-1 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 2140/9 B 0 15.2 116
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-4 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/4 D 4 32.8g 236
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-2 Epona Hammering Epona Hammering   [s 2] 1640/1 C 6 20.7g 167
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-7 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 2140/8 B 0 g 945
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-5 Bus Å. Bus Å.   [s 3] 2140/8 D 7 17.9 602
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-7 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 1640/5 C 0 g 528
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-7 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2140/9 A 0 16.0g 78
2016-09-30 2016-09-30 Romme-7 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2660/5 B str
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-5 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/14 A 7 16.7 78
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-8 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/13 C 6 25.1 253
2016-09-09 2016-09-09 Romme-12 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2160/6 B 5 16.3 25
2016-09-09 2016-09-09 Romme-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 2160/8 A 3 32.9 270
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/7 A 1 17.7 46
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-4 Färsta Mareld Färsta Mareld   [s 5] 2140/3 C 0 g 46
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-1 Bus Å. Bus Å.   [s 3] 2140/8 D 4 19.3 663
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-8 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2140/3 A 6 34.8 176
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-4 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2180/13 A 0 28.2g 23
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2160/7 B 7 17.7 121
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/9 B 1 26.5 62
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-1 Levin Levin   [h 3] 2140/5 B 4 32.2g 110
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-9 Färsta Mareld Färsta Mareld   [s 5] 2140/6 D 2 31.4g 167
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-8 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/3 A 1 16.6 39
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-4 Fender Fender   [v 5] 2160/5 B 2 26.8g 57
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-3 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/12 D 0 18.5 408
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-7 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/9 B 2 26.5 80
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-2 Levin Levin   [h 3] 2140/7 A 1 32.9 314
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-1 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 1640/4 B 6 37.4g 90
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-2 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2168/8 A 4 17.9 103
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-6 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 1660/9 C 0 28.6g 124
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-4 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 1640/2 C 0 13.6 101
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-4 Sundbo Skipper Sundbo Skipper   [v 8] 2640/8 B 0 36.9g 66
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-2 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2640/9 D 6 16.2 171
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-4 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 1640/4 C 2 25.5 540
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-6 Fender Fender   [v 5] 2160/11 A 3 26.3 40
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-5 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/6 C 7 15.4 89
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-7 Fender Fender   [v 5] 2160/3 C 3 26.0g 70
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-5 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/6 C str
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/6 C 3 15.8 132
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-1 Sundbo Skipper Sundbo Skipper   [v 8] 2160/10 A 1 31.5 18
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-5 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2168/12 A 4 17.2 93
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2140/1 D 5 25.9 857
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-6 Fender Fender   [v 5] 2160/14 A 0 g 23
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-2 Sundbo Skipper Sundbo Skipper   [v 8] 1660/10 A 8 32.7g 36
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-5 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/4 D 1 16.4 158
2016-05-24 2016-05-24 Romme-5 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2160/14 A str
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Fender Fender   [v 5] 2140/4 D 3 25.6 512
2016-05-20 2016-05-20 Romme-6 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 1640/11 B 1 14.1 108
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-1 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2140/9 D 4 29.4 313
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-8 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 1666/2 C 0 36.6g 68
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-6 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 2148/10 A 3 17.1 87
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-4 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2650/1 D 5 17.5 421
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-9 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 5] 2140/3 D 4 16.8 738
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-9 Tab Hall Tab Hall   [v 9] 1640/4 C 6 15.6 278
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-5 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 2140/2 A 7 17.5g 38
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-1 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 1640/4 A 6 18.3 54
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-5 Fender Fender   [v 5] 2140/2 A 2 27.1 79
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-11 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2160/9 D 8 15.6 421
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-2 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2160/10 B 6 34.6 674
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-2 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/9 D 0 16.2 477
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-9 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 5] 2140/3 D 5 20.1g 225
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-5 Smulan Scott Smulan Scott   [s 3] 2140/1 B 5 42.3g 439
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-7 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/3 D 0 18.6g 644
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-7 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/1 D 2 18.6 173
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-3 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/11 B 0 16.6 392
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/11 B 6 18.2 48
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/11 B 0
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Cali Moa Cali Moa   [s 7] 2640/3 D 7 30.7g 883
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-2 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/7 D str
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-3 Cali Moa Cali Moa   [s 7] 2140/3 C 5 30.1 612
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-1 Min Lilla Luring Min Lilla Luring   [v 8] 2140/4 D str
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-2 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 1640/10 D 0 19.6g 101
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-6 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2640/8 C 5 32.2 253
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-1 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/5 C 1 17.8 54
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-7 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2160/7 C 4 32.6 228
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-2 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2140/13 B 0 31.8g 356
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-2 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 1640/11 D 6 19.0g 384
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-2 Skytrain Skytrain   [v 3] 2140/12 D 0 20.1 494
2017-11-24 2017-11-24 Romme-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/3 D 0 21.5g 215
2017-11-09 2017-11-09 Romme-7 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/9 D str
2017-11-09 2017-11-09 Romme-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/1 D str
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-2 Kronbruden Kronbruden   [s 3] 2140/4 C 0 g 787
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-6 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/3 B 2 18.8 90
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-1 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/1 D 6 13.4 108
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-7 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/7 D 0 13.6 108
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-1 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/9 B 5 19.1 184
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-6 Cali Maks Cali Maks   [h 10] 3160/9 C 0 30.4 433
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-10 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/9 D 7 16.8 266
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-8 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 4] 2160/11 A 0 32.0g 62
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-10 Hibo Viking Hibo Viking   [h 3] 2160/8 D 0 g 187
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-8 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 2140/5 B 7 33.4g 60
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/5 D 3 14.4 369
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-2 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 1640/4 C 0 g 262
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 4] 2160/5 C 3 31.0g 94
2017-09-08 2017-09-08 Romme-10 Hibo Viking Hibo Viking   [h 3] 2180/7 B 5 32.1g 390
2017-09-08 2017-09-08 Romme-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/5 D 3 14.4 185
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 4] 2140/6 A 0 30.7g 39
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-8 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 2160/9 C 6 31.8 99
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-5 Hibo Viking Hibo Viking   [h 3] 2180/9 B 7 34.2g 83
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-6 Bitcoin Bitcoin   [s 3] 2140/7 D str
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-6 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 2160/11 C 0 g 404
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 4] 2180/14 A 0 35.0g 256
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-3 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2640/7 C 5 18.0 70
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-6 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [h 3] 2140/3 D 8 19.5 239
2017-06-02 2017-06-02 Romme-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 4] 2140/2 D 0 32.1g 1143
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-8 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/8 D 0 14.9 487
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-6 Levin Levin   [v 4] 2160/5 C 0 33.1g 117
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-2 Epona Hammering Epona Hammering   [s 3] 2140/9 C 0 20.7 640
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/7 D 0 16.6 395
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-8 Hiboscott Hiboscott   [h 4] 2160/9 D 3 31.8 143
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2140/9 C 3 17.3 237
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-3 Cali Maks Cali Maks   [h 10] 2140/5 D 0 26.4 527
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-1 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [h 3] 2140/2 C 0 g 484
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-5 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2640/2 D 0 35.8g 507
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-2 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2160/6 C 0 g 63
2017-03-24 2017-03-24 Romme-10 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 1640/4 C 5 32.6 855
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-4 Come Back Come Back   [v 8] 1660/13 A 2 14.7 24
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/6 D 0 16.6 65
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-2 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2640/2 D 0 19.9 242
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-10 Come Back Come Back   [v 8] 2140/8 B 5 13.9 279
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-9 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 3140/14 C 7 17.7 59
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-8 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2160/9 C 7 16.9 359
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-6 Raclette Raclette   [s 4] 1640/9 D 6 14.9 477
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-5 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2160/4 C 4 33.6g 77
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-11 Come Back Come Back   [v 8] 2140/4 B 2 14.6 53
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-3 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2640/7 D 6 16.6 707
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/1 D 4 13.5 438
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-2 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2160/5 D 4 33.9 167
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-7 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2660/10 B 7 33.2g 56
2018-12-21 2018-12-21 Romme-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2160/11 C 3 29.5 518
2018-12-21 2018-12-21 Romme-8 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 4] 2140/6 D 1 36.9 42
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2160/12 C 5 29.2 249
2018-12-07 2018-12-07 Romme-2 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 1640/8 C 6 34.9g 178
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/6 D 3 30.1 118
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-6 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2640/1 D 2 34.3g 424
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-2 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/2 D 5 34.6 399
2018-11-03 2018-11-03 Romme-8 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/3 D 0 g 1368
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 1660/3 C 0 g 116
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-5 Acme Acme   [h 3] 2140/6 B 3 20.0 40
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-8 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/1 D 4 36.5g 54
2018-09-22 2018-09-22 Romme-2 Acme Acme   [h 3] 2140/5 D 0 20.0g 216
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-12 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/7 D 8 30.7g 325
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-5 Acme Acme   [h 3] 2140/4 C 0 19.5g 252
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-9 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/4 D 0 g 449
2018-07-27 2018-07-27 Romme-10 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/4 B 5 28.3 109
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-9 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 4] 2140/10 D 6 17.8 189
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/5 D 0 31.2g 87
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-2 Acme Acme   [h 3] 2140/12 D 7 17.9 220
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-2 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/1 B 0 g 56
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 1660/10 C 4 25.8 95
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/9 D 8 30.9g 67
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-1 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 1640/7 D 3 33.3 512
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-7 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/4 D 0 29.3g 672
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/5 D 1 28.6 97
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2660/7 C str
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-5 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/7 B 3 20.8g 171
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-1 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/3 C 7 19.0g 329
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-2 Acme Acme   [h 3] 2140/10 D 0 20.2g 122
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-4 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 4] 2160/11 C 0 g 186
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2160/9 C 0 31.0 146
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-8 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/6 C 0 g 72
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/10 C 1 29.0 60
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-3 Acme Acme   [h 3] 2140/2 C str
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/5 D 0 32.0g 538
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-2 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/1 C 0 22.8g 420
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-5 Fender Fender   [v 7] 2160/7 B 2 26.4 26
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-9 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/1 D 3 29.2 112
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-6 Fender Fender   [v 7] 2160/6 B 1 26.9 16
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-10 Alvgrim Alvgrim   [v 6] 1660/9 A 5 31.1 50
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/3 D 0 31.0 384
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 1660/12 C 4 29.5 94
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-7 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/8 B 4 32.6g 32
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 1660/10 B 2 29.6 155
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-6 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2140/6 D 2 30.1 155
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2140/4 C 5 32.3g 155
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-5 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 6] 2140/7 D 0 17.0 265
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-5 Hibo Viking Hibo Viking   [h 4] 2160/12 C 0 31.1 108
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-7 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 4] 2140/11 C 6 17.5 41
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-4 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/6 C 0 g 478
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-7 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2160/8 C 8 33.1g 132
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-5 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2140/2 C 1 30.3 61
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-8 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 1640/2 D str
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-8 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2660/6 A 0 35.8g 77
2019-11-22 2019-11-22 Romme-2 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2140/1 D 0 g 260
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1640/3 D 7 30.4 324
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-9 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2640/1 C 0 36.4 89
2019-11-02 2019-11-02 Romme-8 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2140/3 D 2 29.9 137
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/2 D 0 g 48
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-1 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2160/6 C 1 33.4 1704
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-2 Giannini Giannini   [s 3] 1640/12 D 8 16.8 733
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-9 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/12 B 0 15.0 541
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/12 B 5 28.8 138
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-8 Levin Levin   [v 6] 2140/3 D str
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-3 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 5] 2140/8 D 0 16.7g 507
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-7 Harley As* Harley As*   [v 7] 1640/6 A 3 14.8 145
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1660/13 A 0 g 103
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-5 Levin Levin   [v 6] 1660/10 B 7 35.8g 195
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-1 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 1640/5 C 5 38.5g 344
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-6 Giannini Giannini   [s 3] 2140/4 C 4 17.0 59
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-1 Perle Bo Perle Bo   [v 3] 2160/7 A 0 g 34
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-4 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2640/4 C 0 34.1g 39
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-9 Acme Acme   [v 4] 2140/5 B 6 16.6 82
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-4 Sopranfaks Sopranfaks   [v 5] 2140/7 A 0 g 135
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-7 Perle Bo Perle Bo   [v 3] 2160/6 D 3 32.3g 204
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-2 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2160/2 C 3 34.3 174
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-4 Giannini Giannini   [s 3] 2140/12 C 8 16.3 795
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-5 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2640/4 D 0 g 62
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-5 Harley As* Harley As*   [v 7] 2140/6 D 5 13.2 719
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-11 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/15 B str
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-1 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2140/3 D 7 38.9g 81
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-6 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2680/14 A 2 30.3 41
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-8 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/10 B 0 31.4g 51
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-2 Perle Bo Perle Bo   [v 3] 2140/3 D 0 38.7g 47
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-3 Acme Acme   [v 4] 2140/10 A 0 15.8 1172
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2660/6 D 3 13.7 1278
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-1 Acme Acme   [v 4] 2140/3 B 7 20.0g 74
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-8 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1660/3 D 0 29.0g 134
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-2 Harley As* Harley As*   [v 7] 1640/3 A 5 14.3 269
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-7 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/11 A 1 32.8 23
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-4 Giannini Giannini   [s 3] 1640/2 B 3 14.6 90
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-4 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2140/1 B 1 30.2 42
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-6 Acme Acme   [v 4] 2160/7 A 7 16.7 230
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-5 Giannini Giannini   [s 3] 2160/13 A 4 17.5 265
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-3 Harley As* Harley As*   [v 7] 2640/6 B 3 15.0 125
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-7 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2140/6 C 0 32.1g 58
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-5 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2160/11 C 0 33.1g 486
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-2 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2140/6 A 0 34.3g 27
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2160/6 A 5 27.5 62
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-4 Acme Acme   [v 4] 2660/4 B 8 18.0 169
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-7 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2140/1 C 1 31.5 413
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2640/3 D str
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/5 B 1 25.8 47
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-8 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2140/2 C 0 g 121
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-6 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/11 A 2 30.2 112
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-9 Acme Acme   [v 4] 2640/9 B 2 17.0 47
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-3 Giannini Giannini   [s 3] 2140/7 C 3 17.1 172
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-2 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2140/2 D 3 31.4 44
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1640/4 B 3 25.6 94
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-6 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/11 D 4 31.0 381
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-2 Acme Acme   [v 4] 2660/7 C 3 16.5 197
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 1640/2 D 0 18.4g 120
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2160/7 C 4 27.6 222
2019-04-07 2019-04-07 Romme-5 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/12 D str
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-10 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2160/7 C 5 20.5 150
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-1 Giannini Giannini   [s 3] 2140/3 B 6 18.0 260
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-7 Acme Acme   [v 4] 2140/9 C 0 16.2 486
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-8 Acme Acme   [v 4] 2660/9 C 5 17.6 607
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-1 Giannini Giannini   [s 3] 2140/9 B 0 20.8g 103
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-3 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/13 D 0 35.8g 228
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/5 C 5 14.5 95
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-5 Acme Acme   [v 4] 1640/2 C 6 16.8 85
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-12 Giannini Giannini   [s 3] 2140/2 C 3 18.6 309
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/10 B 0 16.2 222
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2160/10 B 7 17.6 87
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/2 D 0 28.5 300
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-1 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2640/3 D 5 31.1 253
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-1 Kalkbrenner Pål Kalkbrenner Pål   [v 3] 2100/8 C 5 36.5 466
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-1 Honesty Honesty   [s 3] 2160/12 B str
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-9 Kalkbrenner Pål Kalkbrenner Pål   [v 3] 2140/6 D 7 35.2 712
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-6 Giannini Giannini   [s 4] 2100/5 C 5 16.9g 145
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-10 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 4] 2140/7 D 0 g 87
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-6 Giannini Giannini   [s 4] 2160/10 C 6 16.7 738
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-5 Perle Bo Perle Bo   [v 4] 2080/2 B 2 30.3 125
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-6 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 4] 2160/14 C 8 30.7g 1065
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-4 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 6] 2100/7 D 0 30.0g 105
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-6 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 4] 1640/5 D 0 32.1g 291
2020-04-30 2020-04-30 Åmål-3 Giannini Giannini   [s 4] 1680/4 D 5 15.1 114
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-11 Giannini Giannini   [s 4] 1640/8 D 0 15.1 407
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-8 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 5] 2160/9 B 7 33.0 231
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-3 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 4] 2160/3 D 5 30.2 602
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-6 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 4] 2160/7 C str
2020-02-26 2020-02-26 Östersund-3 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 5] 1640/5 D 0 35.1g 522
2020-02-25 2020-02-25 Bergsåker-4 Giannini Giannini   [s 4] 1640/8 C 2 16.0 670
2020-02-14 2020-02-14 Romme-3 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 5] 1660/11 C 5 31.7 819
2020-02-14 2020-02-14 Romme-7 Giannini Giannini   [s 4] 1640/1 C 6 15.1 283
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-1 Perle Bo Perle Bo   [v 4] 2180/7 B 5 36.0g 54
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-7 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 5] 1640/1 D 0 g 261
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-3 Giannini Giannini   [s 4] 2140/5 D 5 18.3 407



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se