V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1..


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1993 och nu håller till på en gård i Västbo, som ligger 15 kilometer söder om Sundsvall. Där driver han sin verksamhet på egen hand utan någon anställd.
– Jag trivs med det här upplägget och jag har folk som hjälper mig när jag behöver det. Det fungerar bra, kommenterar Lalle.
För dagen finns tio hästar i stallet.
– Det antalet passar mig perfekt och jag gillar att jobba med djuren utomhus och det gör även att det blir lönsamhet i rörelsen.

Jämnheten själv
När det gäller tränarstatistiken är Bergsåkerstränaren otrolig jämn när det gäller inkörda pengar till stallet de senaste fyra åren:
2017: 1 001 800 kronor.
2018: 1 105 800 kronor.
2019: 1 150 450 kronor.
2020: 1 115 200 kronor.
– På ett begränsat material har jag gnetat på och passerat miljonen inkört de senaste fyra åren. Det får jag vara nöjd med eftersom här inte står några dyrgripar i stallet.
Lalle är trogen Bergsåker men saknar tiden då Åke Svanstedt, Lasse Lindberg, Christer Nylander, Robert Bergh, Bosse Eklöf och Ulf Ohlsson härjade på Bergsåker.
– Vi har ju tappat många stora profiler de senaste åren, men vi har ett stort framtidsnamn i Daniel Wäjersten. Han är oerhört seriös och har fått en bra start på sin verksamhet sedan han flyttade hit. Allt tyder på att han kommer att gå en ljus framtid till mötes.

”Lightversion av Örjan Kihlström”
Lars-Göran Söderberg har en duo till start på hemmabanan inom V86 som delas med Solvalla.
Du inleder med 9 Classics Never Die (V86-1) där du väljer att stå vid sidan om och istället anlitar Mats E Djuse som kusk. Hur är läget med din fyraåring?
– Han är i bra form och hängde med godkänt näst senast från rygg ledaren i en snabb avslutning. Senast galopperade han från start och jag tror det var något i munnen som irriterade honom. Vi kommer därför att byta bett på honom. Allt känns bra med honom i träningen inför den här uppgiften och han fick ett intressant läge. Han har ju bara två vinster på 43 starter i karriären, men varit bland de tre vid 23 tillfällen. Klaffar det med positionerna kan han dyka upp på en plats.
Vad säger du om Mats E Djuse som kusk?
– Ruggigt bra. I början var han en lightversion av Örjan Kihlström, men jag tycker han tuffat till sig i loppen mer och mer. Det är svårt att beskriva, men han har en otrolig körhand och hanterar exempelvis kallbloden lika bra som Ulf Ohlsson. När han var ledig passade jag på att anlita honom den här gången.
Du kör själv 8 Fragolini Am (V86-5). Vad kan hon uträtta från 20 meters tillägg i Norrlands Elitserie stofinal med 150 000 i förstapris?
– Jag ligger lågt med henne. Hon var ute på Östersund senast och galopperade kort i första sväng. Sedan fick hon ett lopp i ryggar sista varvet, men på upploppet blev hon dödstrött. Efter loppet fick hon startförbud för orent trav. Hon åt och drack dåligt i några dagar, men har fått tillbaka aptiten igen och allt verkar normalt då hon ser fräsch och fin igen. Hon var helt enkelt nedsatt av något i den starten. Härifrån får vi smyga med och ta det vi kan få och hon känns som en mittfältare. Jag hade anmält henne med en amerikansk vagn, men då det blev spår två i volten blir det en vanlig vagn.

Magnus Blom, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.Ulf Ohlsson ..


Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.
Ulf Ohlsson kommer vinna Allsvenska kuskligan och med tre veckosegrar blev han först att nå 300 segrar på svenska travbanor 2020.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 300-264-220
2. Björn Goop, Färjestad, 244-174-134
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 226-135-139
4. Jorma Kontio, Solvalla, 218-114-128
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 209-194-166
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 175-141-133
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 161-121-133
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 154-110-100
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 152-183-163
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 126-94-92
11. Erik Adielsson, Solvalla, 123-116-79
12. Robert Bergh, Åby, 113-67-58
13. Stefan Persson, Halmstad, 103-103-106
14. Kim Eriksson, Mantorp, 90-86-60
15. Mika Forss, Finland, 87-68-74
Siffror till och med 29 november

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-6 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 3] 2140/2 3 18.9 237
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-1 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 3] 2140/2 str
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-6 Olympia Hammering Olympia Hammering   [s 4] 2140/8 0 20.2g 208
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-5 I'm Lucky Lohr I'm Lucky Lohr   [v 4] 1640/7 str
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-7 Min Lilla Luring Min Lilla Luring   [v 7] 1660/14 0 26.6 722
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-8 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 3] 2140/5 0 19.2g 649
2015-10-29 2015-10-29 Romme-1 Min Lilla Luring Min Lilla Luring   [v 7] 2140/8 0 28.3 111
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 4] 1640/10 6 14.1 137
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-3 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 3] 2140/12 7 19.6 1367
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-3 Edwin Hammering Edwin Hammering   [h 6] 2140/6 8 18.8g 53
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-7 Alvgrim Alvgrim   [v 3] 2160/15 5 34.0 300
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-5 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 4] 2140/10 6 19.4 347
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-1 Lily Viking Lily Viking   [s 6] 2160/5 0 g 720
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-5 Ella Hammering Ella Hammering   [s 9] 1640/7 str
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-8 Fender Fender   [v 4] 2660/3 0 29.1g 122
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-7 Lily Viking Lily Viking   [s 6] 2160/3 0 27.7g 85
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-5 Torpa Olea Torpa Olea   [s 3] 2180/10 7 29.7g 505
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-6 Alvgrim Alvgrim   [v 3] 1680/10 0 34.3 303
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 3] 2660/5 0 17.3g 40
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-2 Tab Hall Tab Hall   [v 8] 1640/4 0 15.7 460
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-9 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/1 C 2 31.1 53
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-6 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2160/7 B 3 38.6g 53
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2140/7 B 4 16.7 164
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-2 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/9 A 8 18.0g 64
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-1 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 1640/2 C 5 31.4g 54
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-5 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2140/2 B 5 35.2g 99
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-1 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/2 C 1 34.3 27
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-3 Epona Hammering Epona Hammering   [s 2] 2140/3 C str
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-1 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 2180/8 C 0 33.5g 177
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-10 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2160/13 A 0 16.6 75
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-9 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2640/5 C 0 20.4g 578
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-3 Come Back Come Back   [v 7] 2140/6 B 2 14.5 37
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-2 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/1 C 2 32.6 36
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-11 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2140/2 D 4 34.5 154
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-1 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/1 D 0 g 61
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-7 Come Back Come Back   [v 7] 2160/11 B 1 14.9 95
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-1 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 2140/9 B 0 15.2 116
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-4 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2140/4 D 4 32.8g 236
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-2 Epona Hammering Epona Hammering   [s 2] 1640/1 C 6 20.7g 167
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-7 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 2140/8 B 0 g 945
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-5 Bus Å. Bus Å.   [s 3] 2140/8 D 7 17.9 602
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-7 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 1640/5 C 0 g 528
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-7 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2140/9 A 0 16.0g 78
2016-09-30 2016-09-30 Romme-7 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2660/5 B str
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-5 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/14 A 7 16.7 78
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-8 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/13 C 6 25.1 253
2016-09-09 2016-09-09 Romme-12 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2160/6 B 5 16.3 25
2016-09-09 2016-09-09 Romme-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 2160/8 A 3 32.9 270
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/7 A 1 17.7 46
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-4 Färsta Mareld Färsta Mareld   [s 5] 2140/3 C 0 g 46
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-1 Bus Å. Bus Å.   [s 3] 2140/8 D 4 19.3 663
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-8 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 3] 2140/3 A 6 34.8 176
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-4 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2180/13 A 0 28.2g 23
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2160/7 B 7 17.7 121
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/9 B 1 26.5 62
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-1 Levin Levin   [h 3] 2140/5 B 4 32.2g 110
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-9 Färsta Mareld Färsta Mareld   [s 5] 2140/6 D 2 31.4g 167
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-8 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 4] 2160/3 A 1 16.6 39
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-4 Fender Fender   [v 5] 2160/5 B 2 26.8g 57
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-3 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/12 D 0 18.5 408
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-7 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/9 B 2 26.5 80
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-2 Levin Levin   [h 3] 2140/7 A 1 32.9 314
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-1 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 3] 1640/4 B 6 37.4g 90
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-2 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2168/8 A 4 17.9 103
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-6 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 1660/9 C 0 28.6g 124
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-4 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 1640/2 C 0 13.6 101
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-4 Sundbo Skipper Sundbo Skipper   [v 8] 2640/8 B 0 36.9g 66
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-2 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2640/9 D 6 16.2 171
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-4 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 1640/4 C 2 25.5 540
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-6 Fender Fender   [v 5] 2160/11 A 3 26.3 40
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-5 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/6 C 7 15.4 89
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-7 Fender Fender   [v 5] 2160/3 C 3 26.0g 70
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-5 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2160/6 C str
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-1 Sundbo Skipper Sundbo Skipper   [v 8] 2160/10 A 1 31.5 18
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/6 C 3 15.8 132
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-5 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2168/12 A 4 17.2 93
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2140/1 D 5 25.9 857
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-6 Fender Fender   [v 5] 2160/14 A 0 g 23
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-2 Sundbo Skipper Sundbo Skipper   [v 8] 1660/10 A 8 32.7g 36
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-5 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/4 D 1 16.4 158
2016-05-24 2016-05-24 Romme-5 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2160/14 A str
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Fender Fender   [v 5] 2140/4 D 3 25.6 512
2016-05-20 2016-05-20 Romme-6 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 1640/11 B 1 14.1 108
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-1 Lily Viking Lily Viking   [s 7] 2140/9 D 4 29.4 313
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-8 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 1666/2 C 0 36.6g 68
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-6 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 2148/10 A 3 17.1 87
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-4 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2650/1 D 5 17.5 421
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-9 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 5] 2140/3 D 4 16.8 738
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-1 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 1640/4 A 6 18.3 54
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-9 Tab Hall Tab Hall   [v 9] 1640/4 C 6 15.6 278
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-5 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 2140/2 A 7 17.5g 38
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-5 Fender Fender   [v 5] 2140/2 A 2 27.1 79
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-11 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2160/9 D 8 15.6 421
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-2 Alvgrim Alvgrim   [v 4] 2160/10 B 6 34.6 674
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-9 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 5] 2140/3 D 5 20.1g 225
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-5 Smulan Scott Smulan Scott   [s 3] 2140/1 B 5 42.3g 439
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-2 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/9 D 0 16.2 477
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-7 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/3 D 0 18.6g 644
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-7 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/1 D 2 18.6 173
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-3 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/11 B 0 16.6 392
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/11 B 6 18.2 48
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/11 B 0
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Cali Moa Cali Moa   [s 7] 2640/3 D 7 30.7g 883
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-2 Farmens Karisma Farmens Karisma   [s 4] 2140/7 D str
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-3 Cali Moa Cali Moa   [s 7] 2140/3 C 5 30.1 612
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-1 Min Lilla Luring Min Lilla Luring   [v 8] 2140/4 D str
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-2 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 1640/10 D 0 19.6g 101
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-6 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2640/8 C 5 32.2 253
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-1 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/5 C 1 17.8 54
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-7 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2160/7 C 4 32.6 228
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-2 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2140/13 B 0 31.8g 356
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-2 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 1640/11 D 6 19.0g 384
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-2 Skytrain Skytrain   [v 3] 2140/12 D 0 20.1 494
2017-11-24 2017-11-24 Romme-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/3 D 0 21.5g 215
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-2 Kronbruden Kronbruden   [s 3] 2140/4 C 0 g 787
2017-11-09 2017-11-09 Romme-7 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/9 D str
2017-11-09 2017-11-09 Romme-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/1 D str
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-6 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/3 B 2 18.8 90
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-1 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/1 D 6 13.4 108
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-7 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/7 D 0 13.6 108
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-1 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 3] 2140/9 B 5 19.1 184
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-6 Cali Maks Cali Maks   [h 10] 3160/9 C 0 30.4 433
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-10 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/9 D 7 16.8 266
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-8 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 4] 2160/11 A 0 32.0g 62
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-10 Hibo Viking Hibo Viking   [h 3] 2160/8 D 0 g 187
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-8 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 2140/5 B 7 33.4g 60
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/5 D 3 14.4 369
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-2 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 1640/4 C 0 g 262
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 4] 2160/5 C 3 31.0g 94
2017-09-08 2017-09-08 Romme-10 Hibo Viking Hibo Viking   [h 3] 2180/7 B 5 32.1g 390
2017-09-08 2017-09-08 Romme-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/5 D 3 14.4 185
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 4] 2140/6 A 0 30.7g 39
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-8 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 2160/9 C 6 31.8 99
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-5 Hibo Viking Hibo Viking   [h 3] 2180/9 B 7 34.2g 83
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-6 Bitcoin Bitcoin   [s 3] 2140/7 D str
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-6 Hiboscott Hiboscott   [v 4] 2160/11 C 0 g 404
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 4] 2180/14 A 0 35.0g 256
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-6 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [h 3] 2140/3 D 8 19.5 239
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-3 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2640/7 C 5 18.0 70
2017-06-02 2017-06-02 Romme-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [h 4] 2140/2 D 0 32.1g 1143
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-8 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/8 D 0 14.9 487
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-6 Levin Levin   [v 4] 2160/5 C 0 33.1g 117
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-2 Epona Hammering Epona Hammering   [s 3] 2140/9 C 0 20.7 640
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 2140/7 D 0 16.6 395
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-8 Hiboscott Hiboscott   [h 4] 2160/9 D 3 31.8 143
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2140/9 C 3 17.3 237
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-3 Cali Maks Cali Maks   [h 10] 2140/5 D 0 26.4 527
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-1 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [h 3] 2140/2 C 0 g 484
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-5 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2640/2 D 0 35.8g 507
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-2 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2160/6 C 0 g 63
2017-03-24 2017-03-24 Romme-10 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 1640/4 C 5 32.6 855
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-4 Come Back Come Back   [v 8] 1660/13 A 2 14.7 24
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/6 D 0 16.6 65
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-2 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2640/2 D 0 19.9 242
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-10 Come Back Come Back   [v 8] 2140/8 B 5 13.9 279
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-9 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 3140/14 C 7 17.7 59
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-8 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2160/9 C 7 16.9 359
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-6 Raclette Raclette   [s 4] 1640/9 D 6 14.9 477
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-5 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2160/4 C 4 33.6g 77
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-11 Come Back Come Back   [v 8] 2140/4 B 2 14.6 53
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-3 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 5] 2640/7 D 6 16.6 707
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 5] 1640/1 D 4 13.5 438
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-2 Forsbo Ruter Forsbo Ruter   [h 4] 2160/5 D 4 33.9 167
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-7 Alvgrim Alvgrim   [v 5] 2660/10 B 7 33.2g 56
2018-12-21 2018-12-21 Romme-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2160/11 C 3 29.5 518
2018-12-21 2018-12-21 Romme-8 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 4] 2140/6 D 1 36.9 42
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2160/12 C 5 29.2 249
2018-12-07 2018-12-07 Romme-2 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 1640/8 C 6 34.9g 178
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/6 D 3 30.1 118
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-6 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2640/1 D 2 34.3g 424
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-2 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/2 D 5 34.6 399
2018-11-03 2018-11-03 Romme-8 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/3 D 0 g 1368
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 1660/3 C 0 g 116
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-5 Acme Acme   [h 3] 2140/6 B 3 20.0 40
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-8 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/1 D 4 36.5g 54
2018-09-22 2018-09-22 Romme-2 Acme Acme   [h 3] 2140/5 D 0 20.0g 216
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-12 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/7 D 8 30.7g 325
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-5 Acme Acme   [h 3] 2140/4 C 0 19.5g 252
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-9 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/4 D 0 g 449
2018-07-27 2018-07-27 Romme-10 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/4 B 5 28.3 109
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-9 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 4] 2140/10 D 6 17.8 189
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/5 D 0 31.2g 87
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-2 Acme Acme   [h 3] 2140/12 D 7 17.9 220
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-2 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 2140/1 B 0 g 56
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 1660/10 C 4 25.8 95
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/9 D 8 30.9g 67
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-1 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 3] 1640/7 D 3 33.3 512
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-7 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/4 D 0 29.3g 672
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/5 D 1 28.6 97
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2660/7 C str
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-5 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/7 B 3 20.8g 171
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-1 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/3 C 7 19.0g 329
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-2 Acme Acme   [h 3] 2140/10 D 0 20.2g 122
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-4 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 4] 2160/11 C 0 g 186
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2160/9 C 0 31.0 146
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-8 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/6 C 0 g 72
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/10 C 1 29.0 60
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-3 Acme Acme   [h 3] 2140/2 C str
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-1 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/5 D 0 32.0g 538
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-2 Skytrain Skytrain   [v 4] 2140/1 C 0 22.8g 420
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-5 Fender Fender   [v 7] 2160/7 B 2 26.4 26
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-9 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 2140/1 D 3 29.2 112
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-6 Fender Fender   [v 7] 2160/6 B 1 26.9 16
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-10 Alvgrim Alvgrim   [v 6] 1660/9 A 5 31.1 50
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-4 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/3 D 0 31.0 384
2018-04-03 2018-04-03 Bergsåker-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 1660/12 C 4 29.5 94
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-7 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2160/8 B 4 32.6g 32
2018-03-27 2018-03-27 Bergsåker-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 5] 1660/10 B 2 29.6 155
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-6 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2140/6 D 2 30.1 155
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2140/4 C 5 32.3g 155
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-5 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 6] 2140/7 D 0 17.0 265
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-5 Hibo Viking Hibo Viking   [h 4] 2160/12 C 0 31.1 108
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-7 Homemade Bourbon Homemade Bourbon   [v 4] 2140/11 C 6 17.5 41
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-4 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/6 C 0 g 478
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-7 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2160/8 C 8 33.1g 132
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-5 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2140/2 C 1 30.3 61
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-8 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 1640/2 D str
2019-11-26 2019-11-26 Bergsåker-8 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2660/6 A 0 35.8g 77
2019-11-22 2019-11-22 Romme-2 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2140/1 D 0 g 260
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1640/3 D 7 30.4 324
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-9 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2640/1 C 0 36.4 89
2019-11-02 2019-11-02 Romme-8 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2140/3 D 2 29.9 137
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/2 D 0 g 48
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-1 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2160/6 C 1 33.4 1704
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-2 Giannini Giannini   [s 3] 1640/12 D 8 16.8 733
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-9 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/12 B 0 15.0 541
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/12 B 5 28.8 138
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-8 Levin Levin   [v 6] 2140/3 D str
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-3 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 5] 2140/8 D 0 16.7g 507
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-7 Harley As* Harley As*   [v 7] 1640/6 A 3 14.8 145
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-3 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1660/13 A 0 g 103
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-5 Levin Levin   [v 6] 1660/10 B 7 35.8g 195
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-1 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 1640/5 C 5 38.5g 344
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-6 Giannini Giannini   [s 3] 2140/4 C 4 17.0 59
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-1 Perle Bo Perle Bo   [v 3] 2160/7 A 0 g 34
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-4 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2640/4 C 0 34.1g 39
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-9 Acme Acme   [v 4] 2140/5 B 6 16.6 82
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-4 Sopranfaks Sopranfaks   [v 5] 2140/7 A 0 g 135
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-7 Perle Bo Perle Bo   [v 3] 2160/6 D 3 32.3g 204
2019-09-01 2019-09-01 Hagmyren-2 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2160/2 C 3 34.3 174
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-4 Giannini Giannini   [s 3] 2140/12 C 8 16.3 795
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-5 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2640/4 D 0 g 62
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-5 Harley As* Harley As*   [v 7] 2140/6 D 5 13.2 719
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-11 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/15 B str
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-1 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 3] 2140/3 D 7 38.9g 81
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-6 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2680/14 A 2 30.3 41
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-8 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/10 B 0 31.4g 51
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-2 Perle Bo Perle Bo   [v 3] 2140/3 D 0 38.7g 47
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-3 Acme Acme   [v 4] 2140/10 A 0 15.8 1172
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-6 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2660/6 D 3 13.7 1278
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-1 Acme Acme   [v 4] 2140/3 B 7 20.0g 74
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-8 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1660/3 D 0 29.0g 134
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-2 Harley As* Harley As*   [v 7] 1640/3 A 5 14.3 269
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-7 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/11 A 1 32.8 23
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-4 Giannini Giannini   [s 3] 1640/2 B 3 14.6 90
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-4 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2140/1 B 1 30.2 42
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-6 Acme Acme   [v 4] 2160/7 A 7 16.7 230
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-5 Giannini Giannini   [s 3] 2160/13 A 4 17.5 265
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-3 Harley As* Harley As*   [v 7] 2640/6 B 3 15.0 125
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-7 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2140/6 C 0 32.1g 58
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-5 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2160/11 C 0 33.1g 486
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-2 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2140/6 A 0 34.3g 27
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-6 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2160/6 A 5 27.5 62
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-4 Acme Acme   [v 4] 2660/4 B 8 18.0 169
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-7 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2140/1 C 1 31.5 413
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2640/3 D str
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-2 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/5 B 1 25.8 47
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-8 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 4] 2140/2 C 0 g 121
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-6 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/11 A 2 30.2 112
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-9 Acme Acme   [v 4] 2640/9 B 2 17.0 47
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-3 Giannini Giannini   [s 3] 2140/7 C 3 17.1 172
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-2 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2140/2 D 3 31.4 44
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 1640/4 B 3 25.6 94
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-6 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/11 D 4 31.0 381
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-2 Acme Acme   [v 4] 2660/7 C 3 16.5 197
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-3 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 1640/2 D 0 18.4g 120
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2160/7 C 4 27.6 222
2019-04-07 2019-04-07 Romme-5 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/12 D str
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-10 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2160/7 C 5 20.5 150
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-1 Giannini Giannini   [s 3] 2140/3 B 6 18.0 260
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-7 Acme Acme   [v 4] 2140/9 C 0 16.2 486
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-8 Acme Acme   [v 4] 2660/9 C 5 17.6 607
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-1 Giannini Giannini   [s 3] 2140/9 B 0 20.8g 103
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-3 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2160/13 D 0 35.8g 228
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/5 C 5 14.5 95
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-5 Acme Acme   [v 4] 1640/2 C 6 16.8 85
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-12 Giannini Giannini   [s 3] 2140/2 C 3 18.6 309
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/10 B 0 16.2 222
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2160/10 B 7 17.6 87
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-4 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2140/2 D 0 28.5 300
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-1 Sundbo Rymling Sundbo Rymling   [v 6] 2640/3 D 5 31.1 253
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-6 Kalkbrenner Pål Kalkbrenner Pål   [v 3] 2180/8 B 4 33.7g 103
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-4 Giannini Giannini   [s 4] 2140/2 D 0 16.4g 1242
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-1 Kalkbrenner Pål Kalkbrenner Pål   [v 3] 2160/11 B 3 33.7 487
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-11 Giannini Giannini   [s 4] 2140/2 C 1 16.4 151
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-2 Perle Bo Perle Bo   [v 4] 2080/2 C 0 32.5g 30
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-3 Giannini Giannini   [s 4] 2080/6 C 4 16.1 339
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-1 Perle Bo Perle Bo   [v 4] 2160/6 B str
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-3 Giannini Giannini   [s 4] 1640/8 A str
2020-08-14 2020-08-14 Romme-10 Kalkbrenner Pål Kalkbrenner Pål   [v 3] 2160/9 D 4 35.1g 663
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-1 Kalkbrenner Pål Kalkbrenner Pål   [v 3] 2100/8 C 5 36.5 466
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-1 Honesty Honesty   [s 3] 2160/12 B str
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-9 Kalkbrenner Pål Kalkbrenner Pål   [v 3] 2140/6 D 7 35.2 712
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-6 Giannini Giannini   [s 4] 2100/5 C 5 16.9g 145
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-10 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 4] 2140/7 D 0 g 87
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-6 Giannini Giannini   [s 4] 2160/10 C 6 16.7 738
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-5 Perle Bo Perle Bo   [v 4] 2080/2 B 2 30.3 125
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-6 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 4] 2160/14 C 8 30.7g 1065
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-4 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 6] 2100/7 D 0 30.0g 105
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-6 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 4] 1640/5 D 0 32.1g 291
2020-04-30 2020-04-30 Åmål-3 Giannini Giannini   [s 4] 1680/4 D 5 15.1 114
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-11 Giannini Giannini   [s 4] 1640/8 D 0 15.1 407
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-8 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 5] 2160/9 B 7 33.0 231
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-3 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 4] 2160/3 D 5 30.2 602
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-6 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 4] 2160/7 C str
2020-02-26 2020-02-26 Östersund-3 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 5] 1640/5 D 0 35.1g 522
2020-02-25 2020-02-25 Bergsåker-4 Giannini Giannini   [s 4] 1640/8 C 2 16.0 670
2020-02-14 2020-02-14 Romme-3 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 5] 1660/11 C 5 31.7 819
2020-02-14 2020-02-14 Romme-7 Giannini Giannini   [s 4] 1640/1 C 6 15.1 283
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-1 Perle Bo Perle Bo   [v 4] 2180/7 B 5 36.0g 54
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-7 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 5] 1640/1 D 0 g 261
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-3 Giannini Giannini   [s 4] 2140/5 D 5 18.3 407ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se