V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det blev en rivig start på V64 under tisdagskvällen.I det inledande tvååringsloppet gick det undan rejält från början. Fa..


Det blev en rivig start på V64 under tisdagskvällen.
I det inledande tvååringsloppet gick det undan rejält från början. Favoriten Sayonara blixtrade direkt till ledningen och fick press genom svängen av utvändige Custom Chenal innan denne gled ner i rygg på ledaren. Första 500 metrarna travades efter snabba 1.10 – i ett tvååringslopp. Sayonara fick sedan dämpa tempot ordentligt och varvade på 1.17,4. Då lyfte Björn Goop ut Custom Cheval utvändigt om ledaren och det blev en duell på slutvarvet. Custom Cheval tryckte på hårt utvändigt och krossade ledaren. Sayonara var slagen in på upploppet men då kom istället dennes stallkamrat Vici Volantes (Fredrik Wallin tränar) farande. Han närmades sig Custom Cheval men segern var aldrig i fara. En ruggigt bra insats av hästen som tränas av Henry Rorgemoen i Norge. Vinnartiden blev 1.16,3/2140a på en kladdig bana, och förstapriset var 100 000 kronor. Vici Volantes blev tvåa och Sayonara höll till tredjeplatsen.
– Han har ju åkt dit på mållinjen ett par gånger och gjort jättebra lopp utan att förstå vad det går ut på. I dag kändes han mer fokuserad och förstod vad han skulle göra, sa Björn Goop.
– Det gick väldigt sakta efter ett varv och min häst är väldigt stark och vältränad. Jag gick ut för att köra i ett jämnt tempo på styrka än att köra på kort speed. Hästen är väldigt välutvecklad både fysiskt och psykiskt.

My New Chapter förkrossande överlägsen
I V64-avslutningen fick publiken se en imponerande uppvisning av My New Chapter och Jorma Kontio. Hästen gjorde andra starten i sin nya regi Timo Nurmos och det blev en överlägsen seger. Ifrån sina 20 meters tillägg forcerade Kontio My New Chapter till ledningen efter ett varv och sedan var det bara en häst på banan. Segermarginalen blev drygt 50 meter i mål och hästen såg i det närmaste okörd ut. Detta trots en suverän segertid på 1.13,9 över distansen 2160 meter i voltstart. Förstapriset var 60 000 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Prix de Bretagne är det första B-loppet inför Prix d’Amerique med en samlad prissumma på 110 000 euro. Distansen är 2700 meter o..


Prix de Bretagne är det första B-loppet inför Prix d’Amerique med en samlad prissumma på 110 000 euro. Distansen är 2700 meter och de tre främsta i loppet är direktkvalificerade till Prix d’Amerique. Det anmäldes 33 hästar och efter första strykningen under tisdagen återstår det 26 hästar. En av dem är den svenske derbyvinnaren Who’s Who som efter segern i Jubileumspokalen har tränats med sikte på en vinter i Frankrike. Tränaren Pasi Aikio uttalade tidigt att drömmen och målsättningen är att starta i Prix d’Amerieue, sista söndagen i januari. I lördags blev den femårige hingsten avelsvärderad och fick 83 poäng, vilket är ett högt skattat avelsvärde. Nu finns han på plats på träningsanläggningen Grosbois utanför Paris.
– Who’s Who åkte ner i söndags och kom fram måndag morgon. Nu är han på plats hos Ron Kuiper på Grosbois och allt har gått bra så här långt. Resan gick bra och hästen har ätit och druckit som han ska, säger Pasi Aikio.
– Skötaren Jenny är med och hon kommer att köra Who’s Who lite under veckan. Men som det känns just nu så kommer han att starta på söndag.

”Har inte varit trött efter något lopp i år”
Who’s Who har gjort fem starter i år och tagit fyra segrar och en andraplats (tvåa i gulddebuten i Mantorp efter en vass spurt). Den största triumfen kom i Jubileumspokalen den 14 augusti och efter den miljonsegern har hästen inte startat.
– Allt har gått enligt planen så här långt i år. Han har gått i mål i alla lopp utan att vara trött och det har varit nyttigt för honom. Det första stora målet var Jubileumspokalen och därefter har hästen bara tränat. Han har fått mycket tung träning i tryckvagn och har även tränat lite lättare på slutet för att få ner hästen i fart och uppåt i form. Jag har kört ett 1.17,5-jobb över full distans på Solvalla med honom och då avslutade han sista varvet efter 1.14,6. Det gjorde han på ett bra sätt och det kändes som att han var på hugget.
– Hästen känns fin och alla förberedelser inför Frankrike har gått som det ska. Men han kommer inte att vara i någon toppform nu i det första loppet på söndag. Det saknas matchtempo eftersom han är så mycket tungt tränad så det är möjligt att han kan vara lite småseg. Vi får ta det här loppet lite som att han är med för att lära och Örjan får lägga upp hur han vill köra. Det lägger jag mig inte i men vi kommer att köra barfota runt om, säger Pasi Aikio.

Prix Tenor de Baune första huvudmålet
Who’s Who har sprungit in nästan sju miljoner kronor och mer kan det således bli i de penningstinna loppen på kolstybben på Vincennes. Planen är att hästen ska stanna i Paris hela vintern med sikte på de störta loppen. Bland annat Prix d’Amerique men det första stora målet är femåringsloppet Prix Tenor de Baune den 22 december.
– Det är huvudmålet i år att han ska vara i bra form till det stora femåringsloppet. Vinnaren i det loppet får också ett frikort till Prix d’Amerique. Hästen ligger väl på gränsen att komma med i Prix d’Amerique annars på intjänade pengar, men vill man vara helt säker måste man kvala in i något av B-loppen genom att vara bland de tre främsta. Jag kan inte vara annat än nöjd så här långt och det blir spännande, säger Aikio.
Den definitiva startlistan till Prix de Bretagne blir klar på torsdag. Med i startlistan än så länge är bland annat årets Prix d’Amerique-vinnare, Belina Josselyn.

Michael Carlsson, Kanal 75


Peter Highness har en hel del att brås på härstamningsmässigt. Pappa är ingen mindre än Maharajah och mamma är stjärns..


Peter Highness har en hel del att brås på härstamningsmässigt. Pappa är ingen mindre än Maharajah och mamma är stjärnstoet Camilla Highness. Den skadedrabbade valacken har tagit tid på sig och började inte tävla förrän i år som sexåring. Det har blivit fyra segrar och en andraplats på åtta starter och senast imponerade han vid en överlägsen seger. Trots en dryg inledning i tredjespår genom första kurvan innan ledningen kunde övertas, försvann han ifrån konkurrenterna till slut utan att förta sig.
– Peter Highness (V86-6) är en bra häst som jag tycker väldigt mycket om. Det finns en hel del utveckling kvar i honom innan taket är nått och kontot är fullt. Framförallt över längre distanser för han är mer stark än snabb än så länge. Han går fortsatt med skor och fast huva med gummitutar i så det finns flera växlar kvar att dra, säger Oskar Kylin Blom.
– Senast körde jag mest på safety i början för jag misstänkte att jag skulle få överta ledningen. Sedan pullade jag upp på mellanvarvet och fick köra ganska sakta innan jag drog på under slutvarvet. Då fick han löpa på lite och vann med gott om krafter kvar. När han har tagit sina segrar har han bara malt på hela vägen.

”Tror inte de vill ha mig utvändigt”
Onsdagens V86-omgång delas mellan Jägersro och Solvalla. Den kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 13 miljoner kronor enbart på åtta rätt. Peter Highness är andrahandsfavorit i skrivande stund i den sjätte avdelningen. Han har spår fyra på startvolten och distansen är 3140 meter.
– Jag tycker på förhand att det är bra chans att han får ledningen. De som är invändigt borde ha respekt för honom och släppa och det låter som att de ska göra det. Jag tror inte att de vill ha mig utvändigt för då kommer jag att hålla ett hårt och jämnt tempo. Får han ledningen så säljer han sig dyrt och då blir han svårslagen.
– Hästen känns fin hemma i träningen och precis likvärdigt som inför senaste starten. Men han är ingen häst som glänser direkt. Det kan vara lite galopprisk i första sväng men i volten är det inga problem. Enda gången var när han hade innerspår och blev utkörd när han inte ville volta. Men han öppnade bra från spår fyra på Färjestad så läget är inga problem. Det är bara in i första sväng man får passa honom litegrann. Vi gör inga ändringar utan skor runt om igen, säger Oskar Kylin Blom.

Michael Carlsson, Kanal 75


I början av oktober föll den framgångsrika montéryttaren Sofia Adolfsson av en häst under ett träningspass och skadade ett kn&a..


I början av oktober föll den framgångsrika montéryttaren Sofia Adolfsson av en häst under ett träningspass och skadade ett knä.
Efter sju veckor av vila och på senare tid hård träning är det nu dags för 28-åringen att göra comeback. Björn Goop har anmält stallets Shorthanded Jag till ett montélopp på Rommetravet fredag kväll och Sofia Adolfsson ska rida.
Samarbetet med stall Goop fortsätter.
- Det känns jättebra att jag ska få rida åt Björn. Han har alltid varit mig trogen och alltid satt upp mig i loppen när det varit läge och vi har haft ett jättebra samarbete. Travet rullar ju precis som vanligt även om inte jag är med. Jag märkte fort när jag var borta att jag skulle få jobba för att ta mig in igen och få rida i samma omfattning som jag gjorde innan skadan, säger hon.

Vill köra mer
Under Sofia Adolfsson bortavaro har Gävletravets Emilia Leo ryckt i montéligan. Leo har fram till 11 november tagit 47 segrar på 123 starter och ridit in 2,7 miljoner kronor.
Sofia Adolfsson innehar emellertid fortfarande andraplatsen i ligan med sina 27 segrar på 117 starter.
- Knäet känns jättebra och mitt mål är så klart att rida i den utsträckning jag gjorde förut, gärna utveckla det ytterligare och även köra mer lopp, inte bara rida.

En vinnarskalle
Örebrolicensierade Sofia Adolfsson inleder från ett åttondespår i voltstart i V64-2 på fredag kväll. Shorthanded Jag ska få prova monté för första gången i karriärens 37:e start.
- Jag tycker att loppet på fredag ser tufft ut. Det är duktiga tjejer som är med och rider och det är väldigt fina hästar, samtidigt som min häst är ett osynat kort i den här disciplinen. Men jag hoppas att min vinnarskalle ska räcka hela vägen. Jag kan i alla fall garantera att ingen i loppet kommer att vara mer taggad än jag i alla fall!

Mikael Wikner, Kanal 75


I Prix d’Amerique har han inte lyckats något vidare.Elitloppsvinnaren Ringostarr Treb kan ändå komma att avsluta karriären i det lop..


I Prix d’Amerique har han inte lyckats något vidare.
Elitloppsvinnaren Ringostarr Treb kan ändå komma att avsluta karriären i det loppet i vinter.
För tidningen Travronden berättar tränaren  Jerry Riordan om planerna med hästen som kom tillbaka med besked i somras då det blev segrar i både Hugo Åbergs Memorial och Sundsvall Open Trot.
Ringostarr Treb fyller 10 år nästa gång och ska vara med en vinter till i Paris.
- Han kommer troligen att göra sitt första lopp i Prix du Bourbonnais den 8 december. Sedan blir det något lopp till innan han förhoppningsvis startar i Prix d’Amerique. Vilket i så fall skulle bli hans sista lopp i karriären, säger Jerry Riordan till Travronden.
Ringostarr Treb har ägnat sig åt avelsarbete och varvat det med tävling.
Den italienfödde hingsten har startat 94 gånger, tagit 33 segrar och tjänat 16,2 miljoner kronor.

Kanal 75


Truls Desserud är bonde nära i Drammen i Norge och har bara några mil till lördagens V75-tävlingar som avgörs på Bjerke tra..


Truls Desserud är bonde nära i Drammen i Norge och har bara några mil till lördagens V75-tävlingar som avgörs på Bjerke travbana i Oslo.
Gigant Invalley är född på gården i Prestfoss och rundar snart två miljoner kronor intjänat i karriären. Nio år gammal är hästen bättre än någonsin. Sju segrar på 13 starter har det blivit under säsongen och nästan 800 000 kronor intjänat.
- Fantastiskt. Han har ju alltid haft kroppen med sig men att han kunde bli så här bra var lite svårt att veta förstås. Han vann ju silverdivisionen på Åby i slutet av förra året och då minns jag att jag blev imponerad, säger Truls Desserud.
Jörgen Sjunnesson körde Gigant Invalley till hästens första större seger i ett försök i silverdivisionen på Åby i mitten av december i fjol.
Den mörkbrune hingsten var som vanligt snabb upp ur groparna den gången och tog ledningen. Sjunnesson valde sedan att släppa ifrån sig kommandot till favoritspelade Velvet Gio och tog open stretch-spåret till slut.

Storloppsvinnare i Norge
I påskas blev det seger i storloppet Klosterskogens Grand Prix från ledningen och i somras ännu en storloppstriumf då kusken Gunnar Austevoll körde spårsnålt med Gigant Invalley i Oslo Cup vilket resulterade in en överraskande seger mot eliten.
Segertiden 1.11,3 över 1609 meter.
- Han är snabb ut och har vunnit många lopp från täten men taktiken blir upp till Austevoll. Jag känner inte till de svenska hästarna så bra men vet att 2 Bafolo är startsnabb i alla fall men det ska mycket till om den ska ta en längd på min häst ändå, säger Truls Desserud.

”En startkatapult det här”
1609 meter är distansen i loppet för den högsta klassen (V75-3) i Oslo på lördag. Gunnar Austevoll lottades till innerspåret med Gigant Invalley och ska ses som spetsfavorit i loppet.
Johan Untersteiner lär dock ladda från sjundespåret med startraske Pastore Bob i loppet där ledningen som vanligt är guld värd.
Spetsstriden? Norske travjournalisten Even Elvenes spikar Gigant Invalley i tipset Fem tippar V75.
- Jag tror inte att Pastore Bob har något att säga till om när bilen släpper. Det är en startkatapult det här, säger Elvenes.

”Riktigt skitväder här”
Gigant Invalley har vunnit tre lite större lopp i hemlandet i år. Senast ledde nioåringen runt om i fotbollsprofilen Kniksens Äreslopp i Bergen.
Även då hade Gunnar Austevoll ett innerspår med nioåringen.
- Han var riktigt bra i Bergen. Det är ett riktigt skitväder här med snö just nu och jag vet inte hur det blir med veckans jobb som jag hade planerat till onsdag. Men formen är lika fin som vanligt och så här i början av veckan är allt bra i alla fall och jag tror på en bra insats igen. Han går som vanligt med skor på alla fyra, öppet huvudlag och jänkarvagn, slutar Truls Desserud.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-6 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 3] 2160/4 4 37.5 500
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-3 Commission Commission   [v 6] 1640/11 0 15.2 1066
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Commission Commission   [v 6] 1640/2 0 14.1 930
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-4 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 4] 2180/3 C 0 30.6 527
2016-11-01 2016-11-01 Romme-7 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 4] 2140/4 C str
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-1 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 4] 2140/12 C 0 21.7g 713
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-8 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 4] 2180/4 C 3 28.7 130
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-9 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 4] 2680/4 C 3 28.3 237
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-7 Commission Commission   [v 7] 2140/7 D 7 16.8 796
2016-09-25 2016-09-25 Romme-9 Commission Commission   [v 7] 2140/5 D 6 16.4 541
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-8 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 4] 2660/5 D 0 28.8 519
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-3 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 4] 2140/6 D str
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-9 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 4] 2160/13 A 3 29.1 52
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-5 Commission Commission   [v 7] 2650/1 C 7 18.5 172
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-10 Commission Commission   [v 7] 2140/6 D 8 17.3 343
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-6 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 4] 2140/6 D 0 27.9 710
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-5 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 4] 2140/6 D 8 31.1 434
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-10 Holms Herodes Holms Herodes   [v 6] 2140/7 C 3 16.6g 333
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-3 Commission Commission   [v 7] 1640/8 C 8 15.5g 362
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-4 Commission Commission   [v 7] 1640/6 D 7 14.0 683
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-6 Commission Commission   [v 7] 2160/5 C 5 16.8 345
2016-05-02 2016-05-02 Romme-3 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 4] 2140/7 C 2 30.0g 104
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-3 Commission Commission   [v 7] 1640/11 C 7 14.6 375
2016-04-07 2016-04-07 Romme-8 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 4] 2160/3 A 1 30.7 34
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-1 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 4] 2160/4 C 3 30.0 67
2016-03-18 2016-03-18 Romme-10 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 4] 2160/4 D 3 31.2 133
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-1 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 4] 2160/15 C 2 33.3 264
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-5 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 4] 2160/10 A 2 41.5 83
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-3 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 4] 2140/9 A 2 35.4 148
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-5 Commission Commission   [v 8] 1640/2 D 0 15.1 494
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-5 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 5] 2140/11 B str
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-4 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 5] 1640/4 D 0 g 532
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-3 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 5] 2140/3 D 0 19.3 948
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-7 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 5] 2140/8 C 5 19.4 611
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-5 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 5] 2140/1 D 8 22.0 276
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-3 Commission Commission   [v 8] 2140/11 C 0 16.4 1114
2017-10-16 2017-10-16 Hagmyren-2 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 5] 2160/7 B 0 29.2 423
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-2 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 5] 2140/2 D 5 20.6 550
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-9 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 5] 2140/1 D 0 g 236
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-7 Commission Commission   [v 8] 1640/1 C 0 14.8 163
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-8 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 5] 2140/5 C 0 27.7 212
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-9 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 5] 1640/4 D 0 g 423
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-2 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 5] 2140/7 D 7 19.7 1076
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-2 Commission Commission   [v 8] 2660/5 B 7 17.5g 277
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-9 True Victory True Victory   [s 8] 2140/4 C 0 22.4g 66
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-6 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 5] 2140/11 D 5 21.1 273
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-4 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 5] 1640/11 B 3 26.3 171
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-3 Commission Commission   [v 8] 1640/4 D 7 13.2 743
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-6 Holms Herodes Holms Herodes   [v 7] 2140/9 B 1 17.2 92
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-6 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 5] 2140/2 D 0 g 744
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-7 Holms Herodes Holms Herodes   [v 7] 1640/7 C 3 16.5 82
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-6 Commission Commission   [v 8] 2160/7 B 7 17.2 369
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-2 Commission Commission   [v 8] 1640/8 C 7 15.6 875
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-8 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 6] 2140/8 D str
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-2 Holms Herodes Holms Herodes   [v 8] 2140/2 C 0 g 387
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-5 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 6] 1640/4 C 3 20.9 289
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-1 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 6] 2160/9 B 0 21.4g 170
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-2 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 6] 2160/6 A 2 27.3 295
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-2 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 6] 2160/9 C 0 18.4 724
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-7 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 6] 2140/2 D 0 g 395
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-4 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 6] 1640/5 C 6 26.2 536
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-5 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 6] 2660/7 B 0 32.1 159
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-8 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 6] 2160/12 A 6 30.3g 64
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-5 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 6] 1640/9 B 2 24.9 108
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-5 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 6] 2140/11 C 6 18.2 2132
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-2 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 6] 2140/5 D 0 20.2 671
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-6 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 6] 1660/6 A 2 28.1 70
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-5 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 6] 2140/5 B 0 32.6g 66
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-6 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 6] 2140/3 D 0 g 1230
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-5 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 6] 2660/8 B 2 28.3 348
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-1 Olimede's Cayenne Olimede's Cayenne   [v 6] 2160/11 B 0 g 706
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-3 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 6] 2140/3 D 5 27.7 501
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-4 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 6] 2180/13 B str
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-7 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 7] 2140/3 D 0 27.3 434
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-1 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 7] 1140/5 C 4 62
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-3 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 7] 1680/10 C 4 27.7g 352
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-6 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 7] 2160/12 B 6 28.3 471
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-2 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 7] 2140/1 B 3 27.8 54
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-4 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 7] 1640/10 B 4 25.6 232
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-4 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 7] 2160/14 A 7 27.7 497
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-3 Snyggs Rubin Snyggs Rubin   [v 7] 2160/13 A strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se