V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-7 Guldhagens Linus Guldhagens Linus   [v 3] 2100/6 B
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-6 Junius Taj Junius Taj   [v 5] 2080/7 B
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-5 Adamo Dior Adamo Dior   [v 9] 2080/11 C
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-2 Kung Rols Kung Rols   [v 10] 2080/8 D

Nyheter för travkusk


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.Förutom..


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.
Förutom medverkan av Karlstadtränaren Erik Berglöf i ett par av loppen var det norska ekipage rakt igenom den här kvällen.
En tidigare svensktränad norsk häst fanns med i startlistorna. Nu nioårige Lionel har gått hem till ägaren Göran Antonsen i Mysen igen efter de framgångsrika säsongerna i regi Daniel Redén. I årets nionde start kom nu första segern för den sextonfaldige miljonären i 100 000-kronorsloppet Yarrah Bokos Ära
Göran Antonsen inledde från ett tolftespår med Lionel och syntes som sista ekipage så gott som hela vägen i det 2100 meter långa loppet. Under slutrundan drog betrodde Cash Okay tåget i tredjespår, med Ferrari B.R. och Lionel i släptåg.
Göran Antonsen väntade ända till upploppet med finishen och den gamle världstravaren visade återigen gott gry. Efter ett virvlande avslut hann Lionel fram till seger på målfoto – ett uppförstorat sådant - mot Kick Off Classic.
Segertiden skrevs till 1.13,7 över 2100 meter auto
- Det har varit tyngre för honom den här säsongen och folk har tvivlat på honom. Därför var det var jävligt gott att sätta den här! Jag hade skitiga glasögon och var inte säker på om vi hann fram. Men jag hade en bra känsla eftersom han ju kom kolossalt fort, sa Göran Antonsen.
Lionel slutade trea i Årjängs Stora sprinterlopp i juli och var oplacerad i Hugo Åbergs Memorial i den senaste starten. Nu kom första segern för året för fuxen som varvar tävling med avel i Norge.

Seger för Norges första dam
Malene Berdalen tränar Norges bästa sto Madelen L.T.C.
I V75-6, ett lopp för ston, var Madelen L.T.C. ensam på plan sedan Eirik Höitomt låtit sexåringen svepa till ledningen efter 700 körda med ett mäktigt speedryck.
Madelen L.T.C. satt fast med lite krafter sparade i EM för ston på Solvalla för en tid sedan och missade fina pengar. Förstapriset 100 000 norska på Bjerke var välförtjänta.

Tea tvåa över tre kilometer
Ulsrud Tea är Norges bästa sto på kallblodssidan. Efter 81 segrar i karriären fick den tolvåriga speedkulan prova på att tävla över tre kilometer för första gången.
Att ta in 60 meter på hästarna på start skulle visa sig övefmäktigt. Ove Kenneth Karlsens Ulsrud Tea var bra som tvåa efter överraskningen Horgen Lynet (tre procent) som kördes spårsnålt av Kristian Malmin
Momarken-tränaren Ole Johan Östre, 30, vann ett försök i Dubbelcupen i Åmål i juli med sexårige Rappnor. På torsdagskvällen tog den segervane hingsten karriärens 16:e seger i ett medeldistanslopp på Bjerke efter ett lopp i kön och ett fint avslut i spåren i den sista kurvan.
Storfavoriten Moe Tyr (53 procent på V75) agerade långt under normala standard och slutade fyra.
Övriga V75-lopp vanns av Riva Renn, körd och tränad av Stian Eilefsen, samt V75-dubblerande Åsbjörn Tengsareid som vann fyra lopp under kvällen varav segrarna på V75 kom med egentränade Gianluca B.R. och Troja Face.
Sju rätt på V75 delade ut 136 222 kronor, sex rätt 968 kronor och fem rätt 76 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck f&..


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck för att försöka få med vinnaren på kupongen. För övrigt kan Flemming Jensen vara profilen att bygga V75-systemet kring. Den danske topptränaren selar ut flera heta segerbud och allra mest tror han på Billi Time (V75-5). Det sexåriga stoet har tagit två raka segrar sedan hon kom i ”Isemannens” träning och nu är planen att dra ytterligare en växel.
- Hon har bara varit positiv för oss och hon är nog den av mina som har bäst chans under dagen. Det kan bli barfota runt om den här gången, till skillnad från framskor i de två första starterna, om banan tillåter det, säger Flemming Jensen till fasttrackracing.dk.

Leder runt om?
Med Don Pedro (V75-2) är planen den omvända, att ändra från barfota runt om till skor fram.
- Så att vi kan trycka av mer från start, säger Flemming Jensen.
Därmed väntar samma balans som när hästen i sin näst senaste start imponerade under trippeltravet på Axevalla. Då fick fyraåringen en tung inledning i tredjespår till ledningen, varifrån han gick undan till smått överlägsen seger. Senast var han inte lika lyckosam när han slutade oplacerad i derbyuttagningen.
- Det blev fel senast när han blev hängande i tredjespår. Han hostade när han kom ut i stallet och det visade sig att han hade halsont. Nu har han fått ett bra spår och han verkar frisk igen. Han är hygglig från start och om allt faller på plats har han vettig chans.
Vettig chans tror sig Flemming Jensen även ha i den inledande avdelningen, Derbystayern över tre varv. Där han två hästar till start och kör själv Andre Ward som närmast kommer från V75-seger i Rättvik.
- Jag känner att jag har valt att köra den bästa av mina två i loppet. Formen verkar fin och även om han inte är någon stayer klarar han distansen. Jag tror på rimlig chans att sluta topp tre, säger Jensen och varnar även för stallkamraten Come On Hugo.
- Jag blir inte förvånad om han kommer farande till slut. Han håller fin form och är en outsider.

”Har alltid bra chans”
I loppet för den äldre eliten blir Flemming Jensen hårt betrodd med hedershästen Slide So Easy (V75-3). Den outtröttlige tioåringen gör ännu en stark säsong och jagar nu fjärde raka segern från spår fem bakom startbilen.
- Han håller fin form och vi gör inga ändringar på honom. Han har alltid bra chans, även om vi har spår en bit ut på vingen.
Avslutningsvis tar Flemming Jensen ut två hästar i V75-7 och han ska själv lotsa Barolo från spår sju bakom startbilen. Det segervana stoet hade inte tävlat på närmare två år när hon senast vann första starten för sin nye tränare.
- Hon borde vara ännu vassare med loppet i kroppen men nu startar hon långt ute på vingen och mot hårdare motstånd. Det är pengar som gäller. Om det klaffar kan hon vara med bland de tre. Hon går barfota igen. Det gjorde hon för första gången senast och det var positivt.
Sun Esterel har ett betydligt bättre utgångsläge med innerspår men Flemming Jensen ligger lågt beträffande segerchansen.
- Han tjänar alltid pengar men vinner inte så ofta längre. Från det här spåret tjänar han pengar igen.

Ola Johansson, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travderby2 640 meter autostart(häst – tränare)1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)2. Roofie (Johan Untersteiner)3. Campo Bahia (Co..


Startlista
Svenskt Travderby
2 640 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
2. Roofie (Johan Untersteiner)
3. Campo Bahia (Conrad Lugauer)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Global Welcome (Svante Båth)
6. Attraversiamo (Svante Båth)
7. Flight Dynamics (Stefan Melander)
8. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
9. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
10. Kennedy (Adrian Kolgjini)
11. Alone (Pasi Aikio)
12. Pinto Bob (Robert Bergh)
Förstapris: 2.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Derbystoet final
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Aleppo Pine (Roger Walmann)
2. Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos)
3. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Activated (Fredrik Wallin)
6. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
7. Fanny Chenal (Björn Goop)
8. Call Me Brodda (Thomas Madsen)
9. Racing Brodda (Mattias Djuse)
10. Valetta (Björn Goop)
11. Miss Sober (Robert Bergh)
12. Zeta Kronos (Björn Goop)
Förstapris: 1.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lo..


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lopp med endast ett stolopp på V75-kupongen. Fyra av loppen inledde kvällen och ett avslutade, vid pass 22.00 på onsdagen.
En av favoriterna i finalen av Derbystoet söndagen 1 september kommer från Gävle
Fredrik Wallins fina sto Activated gick i mål med krafter sparade efter att ha körts till ledningen i utgången av den första kurvan.
Carl-Johan Jepson menade att han hade tagit en säkerhetsstart med storfavoriten för att inte riskera onödiga situationer.
- Oj, vad skönt att se henne där framme en gång, joggande. Det är en otrolig häst alltså, sa Fredrik Wallin.
Segertiden skrevs till 1.12,9 över 2140 meter auto.

”Var bara bäst”
Roger Walmann har ett starkt kort i finalen. Efter åtta starter utan seger var Aleppo Pine omutlig för Örjan Kihlström. Stoet från Solvalla fick lägga flera speeder i loppet som gick i ett mycket högt tempo men kunde ändå kliva undan obehindrat.
Segertiden 1.12,2 över 2140 meter auto var kvalens snabbaste.
- Med de halsproblem hon haft trodde jag att det skulle bli för tufft. Men i dag var hon bara bäst, sa Roger Walmann.

Ny sats med Rödluvan
Örjan Kihlström tog det lilla lugna med Conrads Rödluva i starten i kvällens tredje uttagningslopp och hamnade sist. Men fuxan var överlägsen och Kihlström kunde köra lite som han ville och tog sig enkelt fram utvändigt ledaren och spetsade kort senare.
Lätt och lekande på 1.12,6 närmast före Miss Sober och Robert Bergh.
- Jag tog det lite lugnt med henne från start och då det var många som körde hamnade vi lite långt bak helt enkelt. Men hon kändes bra. Hon gör inte mer än man begär av henne och i dag var hon avslappnad. Vi har inte lyckats slå märrarna i storloppen hittills i år men vi ger inte upp än. Vi gör ett försök till i alla fall, sa Örjan Kihlström

Dråpligt lopp
Den andra uttagningen till Derbystoet blev dråplig. Björn Goop ledde i lugn stil med betrodda Fanny Chenal som slog av på farten alldeles den sista biten.
I stället gick segern till Staro Miami och Mika Fors som hann dit med minsta möjliga marginal. Finskan som tränas av Aripekka Pakkanen sprang och tvekade när Mika Fors lyfte ut från andraparet utvändigt på den sista bortre långsidan och såg länge slagen ut.
- Hon var lite konstig i dag men 350 meter kvar tog hon i igen. Hon är bra och normalt kör jag framåt med henne tidigare, sa Mika Fors.
Segertiden 1.14,0 över 2140 meter.
Tre hästar var med på målfotot i den fjärde uttagningen till Derbystoet. Jorma Kontio fick nosen först med Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos) och två från ledarryggen Adi Gallia med sin tränare Nicklas Westerholm. Snöpligt utslagen André Eklundh med ledande Felicity Shagwell.
Sjätte och sista vinnaren i uttagningarna blev Mattias Djuses Racing Brodda. Rikard N Skoglund körde fram utvändigt ledaren varvet från mål och Racing Brodda var bara bäst.

Mikael Wikner, Kanal 75


Vilka är landets bästa fyraåriga travare? På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i u..


Vilka är landets bästa fyraåriga travare?
På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i uttagningarna till Svenskt Travderby och Derbystoet.
Efter en imponerande seger i Kungapokalen på Åby i maj höjdes Conrad Lugauers Campo Bahia till skyarna och det talades om en given favorit i derbyt.
Inför onsdagens kvalrundan i Malmö hade hästen inte startat sedan storsegern i maj och det var trots allt lite osäkert var hästen stod formmässigt.
Ingen fara med flåset skulle det visa sig,
Conrad Lugauer körde till från åttondespåret direkt när bilen lämnade och gled till ledningen. Campo Bahia fick dra i ett småtufft tempo hela vägen och visade inga trötthetstecken utan stack bara ifrån konkurrenterna över upploppet.
- Jag är lättad naturligtvis eftersom så mycket stod på spel. Nu är vi i final och hästen kändes otroligt fin. Det blev en bra genomkörare men inget riktigt lopp ändå eftersom han mer eller mindre fick löpa på som han ville. Men när han sedan stack undan var han oerhört starkt sista de sista 150 meterna och då märkte jag att det fanns mycket krafter i honom, sa Conrad Lugauer.

Sonen ordnade Lugauers andra
”Första hindret är avklarat för att vinna Svenskt Travderby!” refererade löpningsreferenten Johan Elmskog i tornet på Jägersro och på platserna jublades det.
Favoriten i fyraåringarnas största lopp kommer från Jägersro.
Campo Bahia vann med sex längders marginal ner till tvåan och segertiden skrevs till 1.13,1 över 2640 meter.
Team Conrad Lugauer har dubbla chanser i finalen söndagen 1 september.
I det fjärde kvalet till Svenskt Travderby, samtliga inom V75-spelet, triumferade nämligen Marc Elias, en son till Conrad Lugauer.
Marc Elias körde offensivt med Ferrari Sisu och satsningen lyckades.
Marc inledde från ett åttondespår och körde direkt fram utvändigt ledaren och löste av storfavoriten Attraversiamo och Erik Adielsson.
Några hundra meter senare gjorde Erik Adielsson sitt drag och styrde fram och satte press på ledande Cab Lane.
Marc Elias kunde sedan överraskande spurta till seger med Ferrari Sisu och en lite ringrostig men trots allt tapper Attraversiamo avväpnades i god tid.
- Det är många som underskattar honom men med ett inte allt för tufft lopp tror jag på en plats bland de tre första i finalen, sa Marc Elias.

Snabbaste kvaltiden
Fjolårets kriterievinnare Inti Boko bet ifrån sig som en tiger i ledningen för Björn Goop och knallade undan på den snabbaste kvaltiden, 1.12,6.
Timo Nurmos tränar och har nu dubbla hästar i finalen.
Två hästar i finalen har också Adrian Kolgjini som var tvåa med Smokin Joe i loppet och sedan tidigare hade kvalat in Kennedy.
Timo Nurmos andra finalist var Global Wise Guy som fick bestämma i ledningen och inte hade några problem med att segla undan för Jorma Kontio.
Global Welcome har startat sparsamt sedan Breeders Crown-segern i november. I årets blott tredje start ordnade han en derbyplats från ledningen tillsammans med Erik Adielsson.
Svante Båths häst behövde inte visa hela sitt register och Alone spurtade som en furie över upploppet till andraplatsen. Pasi Aikios springare var loppets stora utropstecken.
Erik Adielsson var nöjd med att ha skakat av den värsta ringrosten.
- Jag hade tussarna kvar och det här loppet gjorde nog hästen riktigt gott, sa Erik Adielsson om hästen som blev en av två finalister i derbyt för tränare Båth.

Skräll av Roofie
Johan Untersteiner vann det sjätte och sista uttagningsloppet med jätteöverraskningen Roofie. Tvåa och med till final Robert Bergh och Pinto Bobo.
Första söndagen i september är ett klassiskt datum i derbysammanhang och i år är det söndagen 1 september som gäller för finalerna i Svenskt Travderby och Derbystoet.
V75 då? Sju rätt delade ut 115 016 kronor, sex rätt 566 kronor och fem rätt 25 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique. Tidning..


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique.
Tidningen Travronden var i veckan först med nyheten om att den svenske tränaren gärna ser Six Pack i världens tuffaste travlopp sista söndagen i januari.
- Om vi ska ta det här vidare så kommer jag fråga Jean-Michel Bazire om han vill ta in hästen i träning och förbereda honom för Prix d'Amerique. Jag har mitt här i USA och det skulle bli för många resor, säger Åke Svanstedt till Travronden.
Ett lopp på vägen för Six Pack kommer redan nu på lördag. Då körs två uttagningslopp till Kanadas största lopp Maple Leaf Trot i Toronto.
13 hästar är anmälda till loppet över 1609 meter och tio går vidare till finalen lördagen 31 augusti.
Andra hästar med svensk anknytning i Toronto är Marcus Melanders världsmästare Cruzado Dela Noche, Anette Lorentzons Guardian Angel Ås och Nancy Johanssons Manchego.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-9 Mactheman Mactheman   [v 5] 1640/5 6 15.1 40
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-4 Conrads Elsa Conrads Elsa   [s 6] 2160/6 0 g 213
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-7 Nezza Glide Nezza Glide   [s 4] 1640/12 7 16.8 87
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-7 Il Ragazzo Il Ragazzo   [v 9] 2160/11 5 16.9 100
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Carmen Ås Carmen Ås   [s 5] 2140/5 0 18.0 114
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-9 Circles Circles   [s 6] 2180/14 5 15.0 23
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-8 Lina Liv Lina Liv   [s 7] 2140/10 6 13.3 499
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Going Grateful Going Grateful   [v 4] 2640/2 5 16.8 200
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Maja Bus Maja Bus   [s 3] 2140/3 7 19.9 261
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-4 Diamond* Diamond*   [v 5] 2140/11 1 14.3 74
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 Full Fart Full Fart   [v 4] 2140/1 3 15.5 196
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-9 Uragano Oro* Uragano Oro*   [h 3] 2140/4 C 0 g 64
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-8 Exciter Exciter   [v 7] 2140/2 C 0 18.5 461
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-4 Global Runaway Global Runaway   [s 5] 2140/3 B 4 15.4 449
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 3] 2140/1 C 3 18.6 218
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-12 Magic Moves Magic Moves   [v 3] 2640/3 A 3 22.8g 29
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-11 Golden November Golden November   [h 5] 2160/13 C str
2016-11-15 2016-11-15 Momarken-1 Golden November Golden November   [h 5] 2140/3 C 0 92
2016-11-02 2016-11-02 Bjerke-7 Nova Mollyn Nova Mollyn   [s 6] 2100/5 C 0 219
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-10 Junilane Junilane   [s 4] 2140/5 C 0 21.4g 358
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-5 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2140/1 B 5 14.6 140
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-11 Joeson Joeson   [v 5] 2140/4 C 2 16.9 34
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2160/11 C 0 15.6 342
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-7 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 2640/1 C 5 28.6 219
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-6 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/15 C 5 16.0 739
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-7 Junilane Junilane   [s 4] 1640/3 C 2 16.8 310
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-8 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2140/5 C 0 17.6g 283
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-3 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 2140/3 B 1 26.4 110
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-9 Global Runaway Global Runaway   [s 5] 1640/6 B 1 13.5 24
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-7 Ernayra Ernayra   [s 6] 2660/12 C 4 32.4 178
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-3 Golden November Golden November   [h 5] 2160/4 C 1 17.0 43
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-2 Windy Cindy Windy Cindy   [s 5] 1640/11 A 1 16.3 39
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-1 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 5] 2140/1 B str
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-8 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2640/4 D 2 15.3 457
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-4 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/10 C 4 15.7 523
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-10 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 8] 2480/9 D 6 17.1 231
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-8 Virginia Bell Virginia Bell   [s 7] 2480/3 D 6 18.3 90
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-7 Adrian Dotcom Adrian Dotcom   [v 6] 2080/2 C 4 16.6 62
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-6 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 2080/4 D str
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-5 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 4] 2080/5 D 0 28.0g 50
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-4 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2080/3 C 1 16.4 33
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-2 Adamo Dior Adamo Dior   [v 6] 2100/13 A 5 18.2 392
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-1 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 4] 2080/1 D 2 19.1 91
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-4 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2640/3 D 6 16.5 1289
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-6 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2140/2 D 6 15.4 528
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-8 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 1640/6 B 5 26.2g 134
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-6 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2160/3 C 3 16.4 179
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-5 Lonesome in Paris Lonesome in Paris   [v 7] 2160/6 D 0 g 827
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-2 Moe Skans Moe Skans   [v 4] 2160/11 A 7 34.7g 155
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-1 Mrs Ippi S.I.R. Mrs Ippi S.I.R.   [s 3] 2140/7 C 0 20.4 294
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-4 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2160/15 A 0 15.8 532
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-3 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 2140/15 B 0 g 169
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-10 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2160/3 C 2 15.6 153
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-9 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2140/2 D 0 17.9 412
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-6 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/15 B 7 16.7 224
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-11 Chi Non Salta Chi Non Salta   [s 7] 2160/3 C 6 16.9 316
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-7 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 1640/2 D 0 24.9 874
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-11 Wiliam W. Wiliam W.   [h 7] 2160/13 D 0 16.0 647
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-10 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 1640/7 B 7 16.6g 79
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-1 Le Samuel* Le Samuel*   [v 4] 2140/12 C 5 18.0 349
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-6 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 2080/4 D 0 19.3 913
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-3 Junilane Junilane   [s 4] 2100/8 B 0 19.8 102
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-9 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2140/10 D 7 16.0 142
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-5 Skyper Skyper   [v 3] 2140/5 D str
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-9 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/9 B 0 16.6 130
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2640/4 C 6 16.9 240
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-9 Zeb Hegero Zeb Hegero   [v 9] 2640/5 B 2 31.0 207
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-8 Skyper Skyper   [v 3] 2140/10 C 1 18.1 73
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-7 Blue Moon Blue Moon   [v 12] 1640/4 D 0 15.8 432
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-6 Hallas Bengt Hallas Bengt   [v 4] 2140/9 D 0 20.3 122
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-5 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2640/2 B 5 16.5 90
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-3 Chi Non Salta Chi Non Salta   [s 7] 2160/7 D 7 16.8 198
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-11 Wiliam W. Wiliam W.   [h 7] 1680/11 C 4 16.1 415
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-6 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 2480/3 D 4 30.2 149
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-1 Golden November Golden November   [h 5] 1680/11 B 0 17.4g 283
2016-07-29 2016-07-29 Romme-9 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 2160/13 B 0 g 144
2016-07-29 2016-07-29 Romme-12 Moe Skans Moe Skans   [v 4] 1660/12 B 5 34.2 183
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-5 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2140/1 D 7 16.0 701
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-9 Junilane Junilane   [s 4] 2120/9 B 4 18.6 36
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-8 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 6] 2520/6 D 6 18.7 141
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2100/5 B 1 15.7 38
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-6 Gorgar Line Gorgar Line   [v 10] 1700/10 A 7 15.3 133
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-5 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 6] 2100/2 B 0 18.3g 39
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-3 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 5] 2100/9 A 3 17.0 115
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-2 Blända Buttler Blända Buttler   [s 6] 1700/6 D 0 g 88
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-1 Macahan Face Macahan Face   [v 7] 2120/9 B 0 g 86
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-11 Martinus Martinus   [v 5] 2140/2 D 0 18.4 398
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-6 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 1640/3 A 3 13.5 329
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-4 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 2140/8 B 2 15.3 246
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-2 Thebigbangtheory Thebigbangtheory   [h 3] 2140/11 D 0 21.0g 686
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-3 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 1700/8 B 0 17.7g 127
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-8 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2100/8 A 5 15.4 87
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-4 Wille Willow Wille Willow   [v 9] 2100/4 D 4 16.6 876
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-9 Manfred Broline Manfred Broline   [v 7] 2160/8 C str
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-6 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 1640/5 C 0 21.4g 216
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-4 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/5 C 3 16.4 186
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-7 Gorgar Line Gorgar Line   [v 10] 1680/6 A 5 13.9 104
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-6 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2480/5 C 0 18.9 249
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-5 Keeponshake Keeponshake   [v 10] 2480/2 D str
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-4 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 1680/3 A 2 15.2 23
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-2 Junilane Junilane   [s 4] 2100/9 B 1 17.5 355
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-9 Junilane Junilane   [s 4] 2100/3 D 0 19.5g 432
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-2 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2120/4 D 1 17.5 143
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-2 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 2140/6 D 0 28.0 316
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-9 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2160/9 B 7 17.1 409
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-6 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2140/5 B 0 19.2g 136
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-5 Fina Fina   [s 8] 2100/1 D 0 18.1 522
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-4 Manfred Broline Manfred Broline   [v 7] 2120/10 B 6 17.3 205
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-1 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2100/8 C 0 22.2g 348
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-9 Gorgar Line Gorgar Line   [v 10] 2100/12 A 7 16.1 226
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-8 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 1700/3 C 0 g 201
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-10 Keeponshake Keeponshake   [v 10] 2660/10 D 3 20.2 90
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-9 Hehaka Sapa Harry Hehaka Sapa Harry   [v 10] 2100/10 D str
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-2 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 2160/14 B 0 18.7 416
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-6 Golden November Golden November   [h 5] 2140/6 D 6 15.8 254
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-9 Furyk Furyk   [v 9] 2140/5 D 0 15.6 216
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-9 Manfred Broline Manfred Broline   [v 7] 1680/12 D 8 16.7 298
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-8 Nova Mollyn Nova Mollyn   [s 6] 2080/2 C 1 28.1 55
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 1680/6 A 6 15.6 75
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-6 I am Legend I am Legend   [v 5] 2100/10 B 0 22.6g 58
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-8 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 5] 2140/5 B 0 17.3 297
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-5 Ritmo di Poggio Ritmo di Poggio   [h 6] 2140/4 C 5 14.7g 250
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-5 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/7 A 1 16.4 41
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-2 King Highlight King Highlight   [v 8] 1640/11 B 5 14.9 40
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-1 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2160/6 B 2 17.0 42
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-9 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2140/1 A 0 g 74
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-8 Furyk Furyk   [v 9] 2140/1 B 4 15.5 62
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-7 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2140/2 D 4 15.6 409
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-3 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2140/6 C 2 13.9 109
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-6 Alice Hundrafyra Alice Hundrafyra   [s 5] 2080/2 D 6 20.3 330
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-4 Pontus Avant Pontus Avant   [v 9] 2480/5 D 0 19.1g 555
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-3 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2080/5 C 3 17.5 126
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-11 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 2140/2 D 8 16.6 594
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-8 Old Faithful Old Faithful   [v 9] 1640/10 C 2 12.8 94
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-6 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2640/2 D 5 16.4 895
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-5 Ambush Avenue Ambush Avenue   [s 6] 1640/4 D 2 12.7 97
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-7 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 2140/4 C 0 18.6g 59
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-1 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2160/14 D 0 g 235
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-6 Ambush Avenue Ambush Avenue   [s 6] 2140/15 B 1 16.4 182
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-5 May Lily May Lily   [s 5] 2140/1 D 4 16.2 161
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-4 Chivas B.M.W. Chivas B.M.W.   [v 6] 1640/1 B 0 g 29
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 2140/6 C 4 16.0 84
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-1 Fendi Arvells Fendi Arvells   [s 7] 2140/5 D 6 19.3g 118
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-10 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 2160/5 C 1 17.8 74
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-8 Old Faithful Old Faithful   [v 9] 1640/6 A 1 13.2 31
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-6 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2140/2 C 5 15.7 426
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-4 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2160/13 D 3 15.8 368
2016-03-27 2016-03-27 Romme-9 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 1640/1 D 0 14.8 472
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2140/5 D 5 17.5 1296
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-5 Ernayra Ernayra   [s 6] 2140/3 D 0 34.7 1488
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-9 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 2140/12 C 5 22.1 194
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2140/2 C 2 19.0 89
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-4 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 1640/9 D 0 18.7 816
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-10 Sundara Sundara   [s 6] 2160/8 D 0 17.9 399
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-7 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 1640/11 D 2 16.3 285
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-4 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2140/2 D 5 18.8 285
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-7 Natasja Natasja   [s 7] 1640/6 D 0 g 198
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-4 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2160/9 D 1 17.1 804
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-3 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 1640/11 D str
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-10 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 2140/2 D 2 18.7 321
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-2 Du P.O.Zon Du P.O.Zon   [v 8] 2160/5 D 0 g 671
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-7 Du P.O.Zon Du P.O.Zon   [v 8] 2160/8 D 0 18.2 1181
2016-01-02 2016-01-02 Romme-9 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 1640/9 D 4 14.2 788
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-10 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 4] 2140/1 B 6 18.9 79
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-1 Tem Thea Tem Thea   [s 3] 2160/7 C 1 35.0 145
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-10 Inspector Cool Inspector Cool   [v 7] 2160/6 C 2 17.8 47
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-8 Golden November Golden November   [h 6] 2140/1 B 5 17.5 25
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-5 Che Boko Che Boko   [v 8] 2140/1 D 3 15.5 356
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-3 Junilane Junilane   [s 5] 2140/8 B 4 17.8 19
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-9 Apple Lee Apple Lee   [s 6] 2160/3 D str
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-8 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 2140/6 D 4 17.0 302
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-5 Golden November Golden November   [h 6] 2640/1 C 5 18.8 941
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-8 You to Optimal You to Optimal   [s 4] 2140/2 C str
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-6 Golden November Golden November   [h 6] 2160/14 A str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 7] 1640/5 A 0 14.7 390
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-5 Apple Lee Apple Lee   [s 6] 2160/5 C 7 16.3 96
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-4 Man o'War Man o'War   [v 5] 2140/9 A 8 16.4 37
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Bobby Brick Bobby Brick   [v 4] 2140/7 D 2 18.3 99
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-11 Junilane Junilane   [s 5] 2140/11 A 1 16.2 55
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-9 Lemonitor Lemonitor   [v 9] 2140/10 D 5 16.1 215
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-7 Skyper Skyper   [v 4] 2160/13 A str
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-9 Martin C.B. Martin C.B.   [v 7] 2100/7 C 1 16.6 74
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-5 Boremilli Boremilli   [s 5] 2080/5 D str
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-4 Walkyria Race Walkyria Race   [s 7] 2480/3 C 4 16.1 42
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-3 Lien Jim Lien Jim   [v 8] 2100/8 C 6 28.9 68
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-1 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 2080/9 B 6 16.4 93
2017-10-05 2017-10-05 Norge-4 You to Luscious You to Luscious   [v 7] 1700/2 C 0 30
2017-10-05 2017-10-05 Norge-2 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2100/7 C 0 63
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-4 Glazier's Support Glazier's Support   [v 4] 2140/10 C 0 15.3 134
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-6 Westline Westline   [v 7] 2160/6 B 0 16.0g 84
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-5 Karron Karron   [s 7] 1640/5 A 1 15.3 22
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-3 Joel Avant Joel Avant   [v 4] 2140/2 C 8 19.1 228
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-1 Annika Rick Annika Rick   [s 8] 2140/10 D 4 18.2 232
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-9 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2160/14 C 0 g 57
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-8 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 1660/9 B str
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-7 M.T.LongTallSally M.T.LongTallSally   [s 4] 2140/4 D 0 24.2g 50
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-12 Canary Canary   [s 5] 2140/3 C 0 g 164
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-4 Skyper Skyper   [v 4] 2640/4 C 0 g 288
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-8 Roly Poly Roly Poly   [s 7] 2140/9 B 7 16.5 47
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-3 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2140/6 C 2 17.2 46
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-6 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 4] 2140/1 D 6 17.3 57
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-8 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 5] 2140/10 D 0 18.9g 560
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-7 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2140/4 D 0 g 833
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-5 Thebigbangtheory Thebigbangtheory   [v 4] 2140/6 C 0 21.2g 165
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-9 Roly Poly Roly Poly   [s 7] 2140/6 C 0 17.9 74
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-6 Elsa C.B. Elsa C.B.   [s 5] 2160/9 C 1 16.0 78
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 9] 2140/9 B 2 13.4 191
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-8 Skyper Skyper   [v 4] 2640/3 C 0 16.4 93
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-8 Photo Flyer Photo Flyer   [v 7] 2140/12 B 0 16.4 259
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-7 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 1640/4 B 2 14.8 30
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Glazier's Support Glazier's Support   [v 4] 2140/3 A 1 15.1 24
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-5 Pontus Avant Pontus Avant   [v 10] 2140/2 D 2 15.9 103
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-2 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 6] 2160/7 C 1 34.4 92
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-9 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 4] 1640/6 D 7 19.0g 18
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-8 From Macarena From Macarena   [v 4] 2140/7 D 5 15.8 180
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-4 You to Neat You to Neat   [v 5] 2140/10 A 1 15.1 47
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-2 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2140/4 D 4 15.8 631
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-9 Beck Jerven Beck Jerven   [h 7] 2100/12 D 0 33.9g 211
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-7 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 4] 2080/1 D 5 17.7 42
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-5 Ny Komet Ny Komet   [v 9] 2500/10 B 4 16.1 125
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-3 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 7] 2080/7 D 0 14.8 339
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-2 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 2100/8 C 0 g 163
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-1 Catch a Daydream Catch a Daydream   [v 5] 2080/3 C 6 18.3 172
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-9 Sonja Linnea Sonja Linnea   [s 9] 2100/1 D 0 17.3 81
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-6 Bouncing Ball O.O. Bouncing Ball O.O.   [v 6] 2160/5 D 0 g 75
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-10 Roly Poly Roly Poly   [s 7] 2180/10 A 3 16.3 36
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-9 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 9] 2160/8 C 0 14.9 887
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-9 Junilane Junilane   [s 5] 2160/11 A 8 16.1 282
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-9 Yin Karsk Yin Karsk   [s 6] 1700/2 D 0 20.2g 100
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-8 Skogsvinter Skogsvinter   [v 6] 2120/9 C 0 g 259
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-7 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 4] 2100/1 B 1 18.4 25
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-5 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2100/1 B 6 18.6 42
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 Malibu Classic Malibu Classic   [s 4] 2100/3 C 1 16.2 57
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-3 Åsågrov Åsågrov   [v 5] 2100/5 C 0 36.1g 272
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-2 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 7] 2100/8 D 8 18.2g 45
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-7 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 9] 2140/5 D 0 15.0 762
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-6 Full Fart Full Fart   [v 6] 1640/11 D str
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-3 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 2140/11 C 0 16.3 410
2017-08-03 2017-08-03 Momarken-5 Vikens Prince Vikens Prince   [v 4] 1640/10 B 3 127
2017-08-03 2017-08-03 Momarken-1 Elma's Rose Elma's Rose   [s 5] 2140/8 B 3 63
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-8 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 1680/7 D 0 30.7g 344
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-7 Lady Jane Lady Jane   [s 4] 2080/3 D 3 14.7 264
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-9 Junilane Junilane   [s 5] 2120/9 A 1 17.7 61
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-6 Pontus Avant Pontus Avant   [v 10] 2500/7 D 5 16.8 712
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-5 Golden November Golden November   [h 6] 1700/12 A 5 15.2 113
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-1 Joel Avant Joel Avant   [v 4] 2100/10 B 6 21.1g 194
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-3 Skyper Skyper   [v 4] 2640/3 B 0 g 38
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-9 Golden November Golden November   [h 6] 2160/9 A 5 15.5g 470
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-1 Eds Judy Eds Judy   [s 5] 2140/7 C str
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 9] 2120/11 B 1 15.0 36
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-9 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 4] 2080/5 B 1 17.4 18
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-7 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 6] 2100/12 A 6 16.2 57
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-6 Mr Cane's Lad Mr Cane's Lad   [v 9] 2080/6 D 6 16.9 120
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-5 Lucas Laday Lucas Laday   [v 6] 2480/1 C 3 16.9 33
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-4 Karron Karron   [s 7] 2080/6 B 1 17.4 35
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-3 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 1680/2 C 1 15.2 28
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-9 Dakota Bell Dakota Bell   [s 5] 2140/3 B 0 20.6g 485
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-8 Eds Judy Eds Judy   [s 5] 2140/4 D 6 20.1 120
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2140/1 D 0 19.3g 139
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-1 Pamela Bob Pamela Bob   [s 9] 1640/1 D 0 g 649
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-8 Gidde Gidde   [v 12] 2500/11 D 0 17.6 667
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-7 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 2100/3 D 0 30.5g 492
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-6 Junilane Junilane   [s 5] 2120/7 A 0 g 148
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-3 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 2100/11 D 0 15.9 487
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-6 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 7] 2140/3 D 3 14.3 308
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-4 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 4] 2160/7 A 2 15.0 49
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-9 Elma's Rose Elma's Rose   [s 5] 2140/4 B 0 19.7g 269
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-7 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 4] 2140/6 D 0 g 596
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 1640/11 D 3 12.7 993
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-2 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 1640/9 D 7 13.1 806
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-3 Skyper Skyper   [v 4] 1640/2 A 1 13.5 16
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-9 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2140/1 C 4 16.6 65
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-6 Wille Willow Wille Willow   [v 10] 2140/1 D 0 17.3 368
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-9 Turbo Girl Turbo Girl   [s 4] 2080/3 B 0 g 43
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-7 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 5] 2080/8 C 0 21.9 445
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-5 Golden November Golden November   [h 6] 2480/4 D 0 17.6g 580
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-3 Rocky Road Rocky Road   [v 4] 2080/11 B str
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-4 Joeson Joeson   [v 6] 2140/9 C 0 20.0 174
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-10 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 2180/8 A 3 15.3 180
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-8 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 9] 2140/7 B 0 g 652
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-3 Skyper Skyper   [v 4] 2140/2 D 1 15.0 22
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-10 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2160/6 C 3 16.1 701
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-6 Junilane Junilane   [s 5] 2160/8 B 4 16.1 222
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-11 Joeson Joeson   [v 6] 1640/3 D 5 18.1 134
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-1 Skyper Skyper   [v 4] 2140/4 A 1 16.7 67
2017-05-08 2017-05-08 Romme-6 Corleone Boko Corleone Boko   [v 8] 2140/7 C 1 15.7 87
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-4 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2140/3 B 0 g 124
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-1 You to Luscious You to Luscious   [v 7] 1640/7 C 4 14.3 50
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-10 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 7] 2140/14 C 0 17.6 494
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Junilane Junilane   [s 5] 2160/7 A 2 16.3 39
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-9 Junilane Junilane   [s 5] 2140/3 B 2 16.2 248
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-8 Skyper Skyper   [v 4] 2140/7 C 0 g 38
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-5 Vicky Victoria Vicky Victoria   [s 5] 2140/4 C 4 15.8 59
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-4 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2140/5 C 6 17.5g 48
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 You to Luscious You to Luscious   [v 7] 2140/10 B 8 16.4g 31
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-1 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 7] 2140/8 B str
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-10 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 1640/10 D 6 14.8 762
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-2 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 7] 2160/7 C 0 16.3 385
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-6 Global Scenario Global Scenario   [s 5] 2160/13 C 0 g 295
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-3 Junilane Junilane   [s 5] 1640/1 C 0 g 207
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-10 Carlos C. Carlos C.   [v 7] 2140/3 D 3 19.3 94
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-4 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 2160/11 C 0 506
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-8 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 7] 2140/5 C 5 15.6 444
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-4 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 9] 1640/7 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2100/9 C 2 16.6 86
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 2100/7 B 5 15.9 693
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-3 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 2180/7 A 0 33.4g 394
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-6 Full Fart Full Fart   [v 6] 2140/6 D 5 16.9 800
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-5 Full Fart Full Fart   [v 6] 2660/9 D str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-1 Bear Coktail Bear Coktail   [s 5] 2140/5 C str
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-10 Furyk Furyk   [v 10] 2180/14 B 0 17.3 138
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-4 Castanya Am Castanya Am   [s 6] 2640/3 C 0 17.3 113
2018-12-13 2018-12-13 Norge-4 Alexia Marshall Alexia Marshall   [s 5] 2100/5 A 0 35
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-10 Amore Passo V.W. Amore Passo V.W.   [v 4] 2140/11 D str
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-1 Global Ubuntu Global Ubuntu   [v 4] 2140/3 C 0 21.3g 59
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-2 Amore Passo V.W. Amore Passo V.W.   [v 4] 2140/1 C 6 17.9g 33
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-3 Global Wonderful Global Wonderful   [s 3] 2160/8 B 1 16.1 72
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-6 Charlock Wiking Charlock Wiking   [v 4] 1640/10 A 1 12.4 21
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-3 Expensive River Expensive River   [v 6] 2140/1 C 6 14.6 43
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-8 Golden November Golden November   [h 7] 2660/8 C str
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-6 Econic Econic   [s 4] 2140/2 D 1 16.2 398
2018-09-22 2018-09-22 Romme-3 Egge Piril Egge Piril   [v 5] 2140/6 A 0 g 23
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-1 Rex Saltus Rex Saltus   [v 3] 2160/4 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-7 Robbelix Robbelix   [v 6] 2180/13 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-2 Miami Pellini Miami Pellini   [s 4] 1640/9 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-3 Joeson Joeson   [v 7] 1640/10 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-4 Karron Karron   [s 8] 2140/9 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-7 Global Wonderful Global Wonderful   [s 3] 1640/4 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-8 Egge Piril Egge Piril   [v 5] 2160/7 C 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-2 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 3] 2140/2 D 5 17.8 927
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-6 Esta Esta   [s 4] 2140/5 D 3 15.8g 641
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-2 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 3] 2140/10 C 7 19.0 285
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-9 Charlock Alma Charlock Alma   [s 5] 2140/10 A str
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-1 Junius Taj Junius Taj   [v 4] 1640/6 C 0 g 130
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-4 Virginia Bell Virginia Bell   [s 9] 2080/8 C 4 17.7 156
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 2080/5 B 4 16.7 64
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-7 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 5] 2100/8 A 0 g 50
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-8 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2080/4 C 7 16.2 72
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-9 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2080/2 C 6 17.4 76
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-1 Karron Karron   [s 8] 2080/7 A 4 16.2 102
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-2 Esta Esta   [s 4] 2080/12 B 4 18.2 204
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-2 Carlos C. Carlos C.   [v 8] 1640/11 A 0 18.4 302
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-4 Genghis Khan Genghis Khan   [v 7] 2140/6 D 6 15.3 544
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-6 Junilane Junilane   [s 6] 2160/12 B 0 16.0 1135
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-2 Francks Onyx Francks Onyx   [v 8] 2100/6 D 6 19.1 120
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-3 Golden November Golden November   [h 7] 2500/2 D 4 18.6 279
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-4 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 6] 2540/12 B 2 30.2 85
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-6 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2100/8 C 0 15.9 346
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-8 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2100/4 B 0 g 124
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-9 Krem Odin* Krem Odin*   [v 6] 2120/9 A str
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-4 Skyper Skyper   [v 5] 2140/12 C 5 15.4 577
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-4 Junilane Junilane   [s 6] 2140/5 D 0 16.2 548
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-3 Smirre Creek Smirre Creek   [v 10] 2140/7 B 0 19.4 145
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 1640/7 B 0 14.2 456
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-9 Karron Karron   [s 8] 1640/1 B 5 14.3 59
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-1 Tomboy Tomboy   [s 5] 2080/5 B 1 18.1 24
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-2 Francks Onyx Francks Onyx   [v 8] 2480/6 D 4 204
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-3 Ängens Kryptonit Ängens Kryptonit   [v 10] 2480/7 C 4 16.3 68
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-4 Mr Cane's Lad Mr Cane's Lad   [v 10] 2080/8 D 0 19.5 186
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-7 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 6] 2480/5 C 1 30.8 81
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-8 Genghis Khan Genghis Khan   [v 7] 2480/5 D 1 16.5 72
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-9 Bear Angus Bear Angus   [v 8] 2080/4 C 0 19.7 236
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-1 Lemolast Lemolast   [v 4] 2100/2 D 3 18.8 131
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-2 Macro Star Macro Star   [v 6] 2100/9 B 0 g 45
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2100/2 B 0 g 57
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 Golden November Golden November   [h 7] 2500/4 D 5 18.0 223
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-10 Karron Karron   [s 8] 1640/6 C 4 12.8 602
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-11 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 1640/5 D 6 13.1 401
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-1 Global Teamtalk Global Teamtalk   [v 5] 2080/5 D 0 467
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-7 Dhori Dhori   [s 4] 2080/4 D 6 17.3g 745
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-10 Dalforno Dalforno   [v 5] 2080/6 D 0 14.9 434
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-1 Vanna Lavec Vanna Lavec   [s 5] 2100/10 D 0 22.1g 118
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-8 Krem Odin* Krem Odin*   [v 6] 2120/13 D 4 30.8 819
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-4 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2140/7 C 0 14.9 136
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-7 Jolie Jolie   [s 3] 2140/11 A 2 18.0 95
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-2 Karron Karron   [s 8] 2080/6 C 2 15.6 108
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-5 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2080/3 D 6 16.4 317
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-6 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2080/11 C 6 19.6g 217
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-9 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2480/5 D 0 20.0 190
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-1 Orangeri Orangeri   [s 6] 2100/5 D 8 24.0g 227
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-2 Alexia Marshall Alexia Marshall   [s 5] 2100/1 B 0 20.6g 23
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2100/8 C 2 15.3 80
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-4 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 6] 2120/11 A 0 31.8g 53
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-5 Golden November Golden November   [h 7] 2100/3 D 4 17.0 97
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-6 Pierre S.L.G. Pierre S.L.G.   [v 10] 2100/5 C 8 20.1g 158
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-8 Annika Rick Annika Rick   [s 9] 1700/5 B 0 g 312
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-1 Joel Avant Joel Avant   [v 5] 2140/10 D str
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-1 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2140/6 D 7 19.7 90
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-2 Annika Rick Annika Rick   [s 9] 2140/1 B 4 19.3 199
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-3 Mån Viktor Mån Viktor   [v 4] 2140/5 D 5 35.9 70
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 Gigant Super Gigant Super   [v 9] 2140/7 C 7 15.8 32
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-5 Bundle of Cash Bundle of Cash   [v 7] 2140/1 B 8 18.4 99
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-6 Sagisara Sagisara   [s 12] 2160/9 A 0 33.6g 375
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-7 Early Choice Early Choice   [s 9] 2140/5 D 6 18.0 43
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-8 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2140/7 B 1 16.2 16
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-10 Carlos C. Carlos C.   [v 8] 2160/3 B 0 172
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-2 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 2140/9 B 0 564
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-3 Thebigbangtheory Thebigbangtheory   [v 5] 2140/5 D 0 g 414
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-4 Castanya Am Castanya Am   [s 6] 2140/9 B 1 14.3 101
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-7 Karron Karron   [s 8] 1640/6 B 4 14.2 423
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-8 Josef Palema Josef Palema   [v 6] 2140/3 D 6 18.2 463
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-2 Annika Rick Annika Rick   [s 9] 1640/7 C 0 23.7g 86
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2140/2 C 3 14.4 102
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 Torps Chivas Torps Chivas   [v 12] 2140/9 B 0 16.1 258
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Virginia Bell Virginia Bell   [s 9] 2140/10 C 6 17.5 102
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2140/5 C 2 17.1 43
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-2 Joel Avant Joel Avant   [v 5] 2140/4 C 3 17.9 256
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-9 Dalforno Dalforno   [v 5] 3140/2 C 0 g 71
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-6 Junilane Junilane   [s 6] 2140/8 A 3 15.9 481
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-3 Frida Scott Frida Scott   [s 5] 2140/2 B 0 35.1g 319
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-5 Dalforno Dalforno   [v 5] 2140/1 B 4 14.5 88
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-3 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 2140/2 D 4 14.3 560
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-7 Junilane Junilane   [s 6] 2160/8 C 0 g 455
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-9 Annika Rick Annika Rick   [s 9] 1640/7 D 6 16.3 857
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-3 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 6] 2080/7 D 7 16.3 998
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-5 Mr Sethos Mr Sethos   [v 9] 2080/12 D str
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-7 Silence of Joy* Silence of Joy*   [s 4] 2080/8 D 0 g 64
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-8 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2480/9 C 4 16.1 278
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-7 Carlos C. Carlos C.   [v 8] 1640/7 C 1 15.1 165
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Kim Klipp Kim Klipp   [s 6] 2140/4 D 0 g 23
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Tindra Star Tindra Star   [s 7] 1640/10 D 7 13.5g 84
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-1 Silence of Joy* Silence of Joy*   [s 4] 2080/3 C 1 19.6 93
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-4 Dalforno Dalforno   [v 5] 2080/6 A 1 17.0 54
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-7 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2480/14 D 0 g 198
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-9 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2080/6 D 5 19.4 192
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-2 Boremilli Boremilli   [s 6] 2140/5 C 0 41.0g 920
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-6 Junilane Junilane   [s 6] 2140/2 D 3 15.6 649
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-10 Joel Avant Joel Avant   [v 5] 2140/5 D 4 19.1g 292
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-1 Joel Avant Joel Avant   [v 5] 2140/3 C 0 428
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-3 Aifur Aifur   [v 7] 2140/6 C 7 16.0 47
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-4 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/1 B 4 17.6 74
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2140/1 D 3 15.4 208
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-6 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 1640/9 D 6 13.7 565
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-3 Ullis Ullis   [s 7] 2160/10 C 0 g 415
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-9 M.T.Laroche M.T.Laroche   [s 5] 2140/1 C 4 15.4 113
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-10 Carlos C. Carlos C.   [v 8] 2140/1 C 1 17.0 144
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-1 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 3] 2140/1 D 4 19.4 401
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-11 Maja Maja Maja Maja   [s 8] 2180/8 D str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2140/8 B str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-6 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2140/1 C 8 16.4 174
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-2 Che Boko Che Boko   [v 9] 2660/9 D 5 16.0 260
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-4 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 6] 1640/11 C 6 15.9 443
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-6 Nova's Legacy Nova's Legacy   [s 4] 2140/1 B 6 18.6g 75
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-8 Boremilli Boremilli   [s 6] 2140/2 D 8 36.7g 1000
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-1 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2140/1 D 3 20.0 54
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-2 Bermuda Bermuda   [s 7] 2140/10 D str
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-3 Kick Off T.J. Kick Off T.J.   [s 6] 2140/10 A 0 19.5 617
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-4 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2140/2 D 5 17.4 689
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-1 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2160/10 C 3 18.5 402
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-2 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2640/3 B 0 19.0 280
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-1 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2100/6 C 2 19.5 164
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-6 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 10] 2160/10 B 0 17.0 104
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-7 Junilane Junilane   [s 6] 2140/3 D 0 18.4 272
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-6 Zirkonia Zirkonia   [s 10] 2140/3 C 0 35.1 441
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-8 Full Fart Full Fart   [v 7] 2660/13 D 7 17.3 799
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-10 Full Fart Full Fart   [v 7] 2180/10 C 3 17.0 134
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-2 Select Step Select Step   [s 5] 2140/5 B 5 18.2 481
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-3 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 7] 2160/11 B 6 34.6 162
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-5 Junilane Junilane   [s 6] 2160/6 B 3 17.4 136
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-9 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 10] 2140/8 B 0 15.5 601
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-6 M.T.Laroche M.T.Laroche   [s 5] 2140/1 A 3 15.7 48
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-10 Boozer Artist Boozer Artist   [v 6] 1640/2 D 0 17.2 154
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-6 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 5] 1640/4 D str
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2640/3 D 0 g 539
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-8 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2140/11 D str
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-5 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2640/5 C 6 17.1 191
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-7 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 6] 1640/5 B 0 g 349
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-10 Golden November Golden November   [h 7] 2140/6 C 7 18.9 51
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-1 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1680/8 D 6 15.0 893
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-4 Golden November Golden November   [h 8] 2100/12 D 8 18.2 2145
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-5 Valkyria K. Valkyria K.   [s 5] 2100/9 D 5 16.4 214
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-1 Stilig Karl Stilig Karl   [v 5] 2140/3 C 1 34.0 50
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-5 Rem Odin Rem Odin   [v 9] 2160/6 C 3 28.0 123
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Joeson Joeson   [v 8] 2140/6 D 4 16.3 241
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-7 Marcella Marcella   [s 5] 2140/1 B 0 g 42
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-3 Golden November Golden November   [h 8] 2160/8 D 6 17.6g 689
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-7 Hercules Boko Hercules Boko   [v 5] 2080/5 D 7 15.7 261
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-9 Karron Karron   [s 9] 1680/10 D 0 g 594
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-2 Junius Taj Junius Taj   [v 5] 2140/3 D 5 17.8 463
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-3 Zivertson Zivertson   [v 11] 2160/5 D 0 15.5g 363
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-4 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 2480/5 D 0 20.0 470
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-5 Pierre S.L.G. Pierre S.L.G.   [v 11] 2080/6 D 4 18.2g 439
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-6 Golden November Golden November   [h 8] 2500/10 D 4 17.4 365
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-9 Junilane Junilane   [s 7] 2100/2 C 0 18.3 510
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-4 Lady L.S. Lady L.S.   [s 5] 2140/6 C 1 16.6 30
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-5 Rem Odin Rem Odin   [v 9] 1640/2 D 3 26.8 99
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-8 Green Phyto Power Green Phyto Power   [v 8] 2140/4 B 2 17.6 57
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 7] 2140/6 D 0 18.5 282
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-1 Junius Taj Junius Taj   [v 5] 2100/5 D 3 19.9g 214
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-4 Wiliam W. Wiliam W.   [h 10] 2100/11 D str
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-1 Golden November Golden November   [h 8] 2100/5 C 2 17.0 73
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-2 Campell J.P. Campell J.P.   [s 6] 2100/2 B 2 17.1 42
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-3 Sprucefields Go On Sprucefields Go On   [s 7] 2100/9 C 4 16.8 119
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-4 Chipen Boy Chipen Boy   [v 9] 2100/8 B 7 16.5 46
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-5 Pierre S.L.G. Pierre S.L.G.   [v 11] 2100/4 C 2 17.9 60
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-5 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2080/11 D 7 16.6g 741
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-6 Zivertson Zivertson   [v 11] 2100/5 C 4 14.5 441
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-8 Eie Brasse Eie Brasse   [v 7] 2080/5 D 5 35.2 344
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-9 Pierre S.L.G. Pierre S.L.G.   [v 11] 2080/4 C 5 17.7 354
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-10 Junilane Junilane   [s 7] 2100/11 A 3 17.1 50
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-2 Straight Life Straight Life   [v 4] 2160/13 B 5 20.8g 311
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-8 Rex Saltus Rex Saltus   [v 4] 2140/3 D str
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-8 Väskinge Anna Väskinge Anna   [s 6] 2140/4 D 0 g 45
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-10 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 10] 2140/3 D 0 14.4 715
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 9] 1640/6 D 0 16.7 678
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-7 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 10] 2140/4 C 0 15.7 551
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-1 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 2140/8 D str
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-4 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 2140/11 C 4 18.0 140
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-6 Yrsa Brick Yrsa Brick   [s 9] 2140/9 C 0 19.3 51
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-7 Opus Mind Opus Mind   [v 11] 2140/1 C 5 16.3 151
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-8 Unbalanced Unbalanced   [s 6] 2140/12 D 0 20.0g 123
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-2 Frida Scott Frida Scott   [s 6] 2160/10 B 7 33.5g 38
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-3 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2640/2 B 5 18.5g 39
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-4 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 4] 2140/2 C 0 g 15
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-5 Väskinge Anna Väskinge Anna   [s 6] 2140/1 D 1 29.6 65
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-7 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 10] 2140/9 D 2 13.8 553
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-9 Önas Ior Önas Ior   [v 9] 2140/9 D 8 16.8 133
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-2 Frida Scott Frida Scott   [s 6] 2140/5 B 1 32.6 200
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-8 Sot Sot   [s 11] 2160/10 D 0 30.4g 1009
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-2 McClintock McClintock   [v 6] 2160/11 A 0 g 128
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-2 Esta Esta   [s 5] 2140/5 C 6 17.6 67
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-3 Econic Econic   [s 5] 1640/10 B 0 16.1 135ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se