V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Jägersrotränaren Conrad Lugauer vann på söndagen det österrikiska travderbyt i Wien med favoriten Nero Maximus. Från positionen ..


Jägersrotränaren Conrad Lugauer vann på söndagen det österrikiska travderbyt i Wien med favoriten Nero Maximus. Från positionen utvändigt ledaren var Nero Maximus aldrig hotad.
Det var tredje gången som Conrad Lugauer segrade i det klassiska loppet. De tidigare vinnarna heter La Traviata (2006) och Pompano Crown (2008).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Gävletravet bjöd på ett smörgårdsbord av fina treåringar på söndagen med totalt sju uttagningslopp till E3-finalerna..


Gävletravet bjöd på ett smörgårdsbord av fina treåringar på söndagen med totalt sju uttagningslopp till E3-finalerna på Sundbyholmstravet i Eskilstuna 29 juni där det väntar en miljon kronor i förstapris.
Hingstar och valacker gjorde upp i tre försök där de fyra främsta gick till final.
Stoklassen bjöd på fyra försök där tre finalplatser stod på plats i varje.
Svante Båth är i stort sett alltid med i hetluften när det gäller E3 och han fick se tre hingstar från stallet kvala in. Global Adventure och Bythebook vann sina försök från ledningen medan stallkamraten Alien Kronos spurtade in som fyra i sitt försök.
Bythebook var imponerande startsnabb i sitt försök tillsammans med Erik Adielsson och publiken fick sedan se en härlig duell med favoriten Fort Knox utvändigt. En duell som Bythebook vann utan problem.
Bythebook fick dela segern i Svensk Uppfödningslöpning i fjol med Belker. Sten O Jansson-tränade Belker imponerade också i sitt kval som han ledde från start till mål med Torbjörn Jansson.

Flera banrekord
I stoklassen imponerade också vinnarna och Zolly vann sitt försök på banrekord för treåriga ston när hon noterades för 1.13,2/2140 meter autostart tillsammans med sin tränare Mattias Djuse.
Ett banrekord som dock blev kortlivat då Grande Diva Sisu vann loppet efter på 1.13,0 tillsammans med sin tränare Per Nordström.
Daniel Redéns Adward Kronos gav ett rejält intryck då hon vann sitt försök utvändigt om ledaren tillsammans med Örjan Kihlström.
Det fjärde och sista försöket dominerade finska Pekka Korpi från start till mål med Mascate Match.
I spårlottningen till finalen drog Örjan Kihlström vinstlotten och han tvekade aldrig när han valde innerspår för Adward Kronos.

Startlista
E3-final hingstar/valacker
2140 meter autostart
1) Belker (Sten O Jansson)
2) Bythebook (Svante Båth)
3) Global Adventure (Svante Båth)
4) Guzz Mearas (Johan Untersteiner)
5) Ubiquarian Face (Adrian Kolgjini)
6) Criterion (Fredrik Wallin)
7) Dontloosememate (Jim Oscarsson)
8) I’m A Keeper (Leif Witasp)
9) Fort Knox (Pasi Aikio)
10) Aetos Kronos (Jerry Riordan)
11) Zola Key (Björn Goop)
12) Alien Kronos (Svante Båth)
Förstapris: 1 miljon kronor

Startlista
E3-final ston
2140 meter autostart
1) Adward Kronos (Daniel Redén)
2) Grande Diva Sisu (Per Nordström)
3) Mascate Match (Pekka Korpi)
4) Global Anarchy (Joakim Lövgren)
5) Scarlet Hello (Jörgen Westholm)
6) Boxer Shrimp (Robert Bergh)
7) Ies Elisabet (Fredrik Wallin)
8) Global Amazone (Jörgen Westholm)
9) Zolly (Mattias Djuse)
10) Darling Godiva (Lars I Nilsson)
11) Visual Condition (Stefan Melander)
12) Dontlooseallmoney (Jim Oscarsson)
Förstapris: 1 miljon kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


När 48-oddsaren Learn By Heart tappade direkt från start var den inte många som trodde på den brittiske välstammade hingsten Learn B..


När 48-oddsaren Learn By Heart tappade direkt från start var den inte många som trodde på den brittiske välstammade hingsten Learn By Heart i årets upplaga av Stockholms Stora Pris.
Men Rafael De Oliveira smög fram sin häst invändigt och hittade ryggen på Swedish Dream som blixtstartade till front.
När sedan segerchecken på 700 000 skulle skrivas ut på upploppet så var det Learn By Heart som var starkast och han inte bara kopplade grepp på ledaren, han hade även mod att försvara sig mot King David och Christmas.
Den fyraårige hingsten tränas av Bent Olsen i Danmark.
- Han var helt otroligt bra i dag men visade att han är i kanonform. Han missar starten och vinner ändå, kommenterade Bent Olsen.
Learn By Heart är uppfödd av den brittiska drottningen Elisabeth II som har ett stort galoppintresse.
- Ägarinnan Lone Kaj-Nielsen ville ha en häst efter Frankel - och hon brukar få sin vilja igenom, sa Bent Olsen om det lyckade miljonköpet.

Favoritseger inledde V64-spelet
I Bloomers’ Vase (L) med 200 000 kronor till vinnaren blev det favoritseger Appelina och Jan-Erik Neuroth. Appelina var med bra från start och låg med i draget som femma-sexa. Det bet sedan bra när hon attackerade genom slutkurvan och hon kunde koppla segergreppet direkt in på upploppet
Wido Neuroth tränar vinnaren i V64-1.
Bobbie Killicks Minneslöpning (V64-2) gick till Sandtastic som var mycket stark i händerna på Josefin Landgren. Santastic var tidigt framme utvändigt ledaren Stureplan, kopplade greppet genom slutkurvan och försvarade sig sedan starkt hela upploppet ner. 100 000 kronor var segern värd. Bettina Andersen tränar segraren.

Holmquist skrällde
Dagens skräll kom i Jockeyklubbens 2000 Guineas (V64-3) där 50-oddsaren Arabianranta fångade in ledaren Yrroll i sista galoppsprången. I segersadeln satt Ulrika Holmquist som rider med stort självförtroende för dagen efter succén på Nationaldagen då hon vann hela fyra lopp.
Segern var värd 500 000 kronor och tränar vinnaren göt Annika Sjökvist.
Kort före mål föll jockeyn Martin Rodriguez av sin häst Cash och det såg otäckt ut från sidan. Martin Rodriguez kunde dock av egen maskin ta plats i ambulansen som snabbt var på plats och han var sedan snabbt tillbaka och red redan i loppet efter.

Imponerande i kraftfull stil
I Svenskt 1000 Guineas (V64-4) blev det en överlägsen favoritseger för Queen Rouge. När Oliver Wilson gav det treåriga stoet full anfallsorder 200 meter från mål så bara försvann hon ifrån sina jämnåriga systrar i imponerande kraftfull stil.
700 000 kronor var segern värd och tränar gör Marc Stott.
Det blev en överraskning i Zawawi Bro Park Vårsprint (L) (V64-5) där 23-oddsaren Captain America spurtade vassast tillsammans med Sandro De Paiva. Den nioårige valacken vann även denna löpningen 2017 och kunde nu kvittera ut 200 000 kronor. Tränar gör Annika Bye Hansen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Atlanta imponerar på andra sidan Atlanten, och stjärnstoet som i fjol vann Hambletonian mot hingstarna, är fortsatt obesegrad i år efter h..


Atlanta imponerar på andra sidan Atlanten, och stjärnstoet som i fjol vann Hambletonian mot hingstarna, är fortsatt obesegrad i år efter helgens segern i Ambro Flight på Woodbine Mohawk Park i Kanada.
Tillsammans med kusken Yannick Gingras segrade Atlanta på 1.08,6/1609 meter autostart – nytt kanadensiskt rekord. Tränar gör numera Ron Burke.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet...


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet.
Norrbottens Stora Pris med en miljon kronor var förstås huvudnumret och för fjärde året i rad vann Propulsion. I senaste starten var Daniel Redéns superstjärna fyra i Elitloppet och inte gick att känna igen. Nu var den åttaårige hingsten sig lik och när han samtidigt kom enkelt till ledningen var konkurrenterna med elitloppsfinalisterna Makethemark och Milliondollarrhyme i spetsen chanslösa.
- Det där blev inte som jag hade tänkt mig, så snällt lopp har han inte fått sedan… ja, jag vet inte hur länge sedan, sa Daniel Redén.
- Jag blev lite rörd, det var så mycket spekulationer innan, men han kändes lika fin som alltid.
Folk har tvivlat helt enkelt, men man tvivlar inte på Proppen. Han vet vad sitt jobb är, norsken och huvan kvar… då blir en tränare glad. Det är skitkul… det finns bara en Propp. Nu ska vi njuta och Proppen ska få fira och få mycket morötter, för det är han värd, fortsatte Solvallatränaren.
Örjan Kihlström var inte lika överraskad över att han kom till ledningen.
- Skönt för honom att få en lite lättare resa i dag. Hade ganska mycket sparat i dag. Det är fantastiskt häftigt, jag kände redan i den andra provstarten att det var riktig kick i han, förstod att han skulle göra ett riktigt bra lopp nu igen.
- Det går knappt att beskriva. När han har en dålig dag är han fyra i elitloppet, det säger allt om vilket fenomen det är, han är helt otrolig, sa Örjan Kihlström.
Hemmahoppet Makethemark knep andrapriset efter ett lopp utvändigt Propulsion, Muscle Hustle blev trea från rygg ledaren och Milliondollarrhyme fyra från tredje invändigt.

Mellby Club imponerade
Förutom Propulsion var kvällens kanske mest imponerande vinnare Mellby Club som lekte hem V75-3 över mäktiga tre kilometer tillsammans med Jorma Kontio.
Från start blev Mellby Club hängande i tredjespår men Jorma Kontio var bestämd och efter 600 meter satt ekipaget i ledningen, resten blev en uppvisning.
- Det här var hans bästa lopp i karriären. Han har hittat en växel till och vann med krafter kvar, sa Jorma Kontio.

Dubbelsegrare
I V75-1 bjöd stallkamraterna Quito Lane och Macelleria på en läcker upploppsduell där ledaren Quito Lane höll nosen först trots att han tappade spänsten till slut. Kusken Ove A Lindqvist visade rutin och stöttade vad som behövdes och tränaren Robert Bergh bakom Macelleria fick nöja sig med andrapriset.
- Det blev hårt i mål. Han började rulla lite 150 före mål så jag vågade inte driva utan fick sitta blixtstilla för att hålla han i trav. Jag fick lite torskfrossa, sa Ove A Lindqvist.
Ove A Lindqvist vann dubbelt inom V75-spelet och segrade även i kallblodsloppet med John Mogset-tränade Pave Faks. Ekipaget vann för övrigt V75 även förra året samma tävlingsdag på Bodentravet.
Ove A Lindqvist var offensiv och kontrollerade loppet från positionen utvändigt ledaren.
- Jag kände i värmningen att det var en annan häst än i fjol, starkare, sa Ove A Lindqvist.
Och lördagens dubbelseger kommenterade han så här:
- Jag kör ju bra hästar.
Robert Bergh hade också en mycket bra dags i kvällssolen och fick även en kuskseger då han blåste till ledningen med Nobel Amok i V75-5. Väl i spets svarade Åbytränaren för en perfekt tempobedömning och Nobel Amok vann knappt men säkert före Eder Bob och Bucks To Burn.
- Han flyger lågt den här, det är en härlig travare. Det är lite nerv i han men när det stämmer då är han jäkligt bra, kommenterade Robert Bergh.
Segertiden 1.12,3/2140 meter autostart.

Vann sjätte raka
I V75-2 såg det länge ut som att Erik Adielsson satt på leken med Lady Zappa i ledningen. Men den snabba öppningen från 20 meters tillägg satt i benen in på upploppet och istället spurtade Hope And Dreams bäst från dubbla tillägg efter att ha blivit serverad ett perfekt lopp i rygg på favoriten Millie Millionaire i tåget i tredjespår sista varvet.
Emila Leo satt i segersulkyn bakom Hope And Dreams som tränas av Oscar Berglund.
- Hon är helt fantastisk, hästen. Jag saknar ord, hon bara växer med uppgifterna. Jag är otroligt tacksam att ha en sådan häst i stallet, kommenterade Östersund-amatören.
Omgångens skräll kom i V75-6 då tappre favoriten Fleets Admiral blev snuvad i sista stegen av Littleredcorvette som tog sjätte raka segern när han vann till skrälloddset 20,52.
John Östman satt i segersulkyn och vinnaren tränas i Norge av amatören Trine Hansen.
Sju rätt på V75 gav 34 612 kronor. Sex rätt gav 244 kronor och fem rätt 27 kronor.
Utanför V75-spelet utmärkte sig Zephyr Kronos som vann ett försök i Norrlands Grand Prix för fyraåringar i läcker stil från spets tillsammans med Örjan Kihlström. Daniel Redén tränar löftet som vann på 1.12,9/2140 meter autostart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i ..


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i andraspår kopplade han enkelt grepp på ledande elitloppsfinalisten Next Direction och gick undan till överlägsen seger.
- Det är det bästa lopp han har gjort i sin karriär. Han fick en riktigt tuff resa men jag hade planerat att köra utvändigt om ledaren i en hel vecka, eftersom jag visste att vi hade små chanser att komma till ledningen och visste från förra gången jag var här att det är svårt att komma bakifrån. Sedan kunde jag knappt tro mina ögon när ingen kunde utmana till slut. Men i dag visade han vad han är gjord av. Han tog mig till vinnarcirkeln och jag är stolt över honom, sa Joakim Lövgren.
Loppets förstapris uppgick till strax över en miljon kronor och Racing Mange noterades för kilometertiden 1.11,7 över 2 100 meter med bilstart. Next Direction, som blixtrade till ledingen från spår åtta och varvade på raska 1.10,5, höll starkt till andraplatsen. Förhandsfavoriten Handsome Brad fick en fin resa i rygg på ledaren innan han kom ut bakom vinnaren i slutkurvan. Han hade emellertid inget att komma med över upploppet och fick nöja sig med tredjeplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-9 Mactheman Mactheman   [v 5] 1640/5 6 15.1 40
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-4 Conrads Elsa Conrads Elsa   [s 6] 2160/6 0 g 213
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-7 Nezza Glide Nezza Glide   [s 4] 1640/12 7 16.8 87
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-7 Il Ragazzo Il Ragazzo   [v 9] 2160/11 5 16.9 100
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Carmen Ås Carmen Ås   [s 5] 2140/5 0 18.0 114
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-9 Circles Circles   [s 6] 2180/14 5 15.0 23
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-8 Lina Liv Lina Liv   [s 7] 2140/10 6 13.3 499
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Going Grateful Going Grateful   [v 4] 2640/2 5 16.8 200
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Maja Bus Maja Bus   [s 3] 2140/3 7 19.9 261
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-4 Diamond* Diamond*   [v 5] 2140/11 1 14.3 74
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 Full Fart Full Fart   [v 4] 2140/1 3 15.5 196
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-9 Uragano Oro* Uragano Oro*   [h 3] 2140/4 C 0 g 64
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-8 Exciter Exciter   [v 7] 2140/2 C 0 18.5 461
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-4 Global Runaway Global Runaway   [s 5] 2140/3 B 4 15.4 449
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 3] 2140/1 C 3 18.6 218
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-12 Magic Moves Magic Moves   [v 3] 2640/3 A 3 22.8g 29
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-11 Golden November Golden November   [h 5] 2160/13 C str
2016-11-15 2016-11-15 Momarken-1 Golden November Golden November   [h 5] 2140/3 C 0 92
2016-11-02 2016-11-02 Bjerke-7 Nova Mollyn Nova Mollyn   [s 6] 2100/5 C 0 219
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-10 Junilane Junilane   [s 4] 2140/5 C 0 21.4g 358
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-5 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2140/1 B 5 14.6 140
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-11 Joeson Joeson   [v 5] 2140/4 C 2 16.9 34
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2160/11 C 0 15.6 342
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-7 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 2640/1 C 5 28.6 219
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-6 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/15 C 5 16.0 739
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-7 Junilane Junilane   [s 4] 1640/3 C 2 16.8 310
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-8 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2140/5 C 0 17.6g 283
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-3 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 2140/3 B 1 26.4 110
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-9 Global Runaway Global Runaway   [s 5] 1640/6 B 1 13.5 24
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-7 Ernayra Ernayra   [s 6] 2660/12 C 4 32.4 178
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-3 Golden November Golden November   [h 5] 2160/4 C 1 17.0 43
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-2 Windy Cindy Windy Cindy   [s 5] 1640/11 A 1 16.3 39
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-1 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 5] 2140/1 B str
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-8 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2640/4 D 2 15.3 457
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-4 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/10 C 4 15.7 523
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-10 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 8] 2480/9 D 6 17.1 231
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-8 Virginia Bell Virginia Bell   [s 7] 2480/3 D 6 18.3 90
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-7 Adrian Dotcom Adrian Dotcom   [v 6] 2080/2 C 4 16.6 62
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-6 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 2080/4 D str
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-5 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 4] 2080/5 D 0 28.0g 50
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-4 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2080/3 C 1 16.4 33
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-2 Adamo Dior Adamo Dior   [v 6] 2100/13 A 5 18.2 392
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-1 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 4] 2080/1 D 2 19.1 91
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-4 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2640/3 D 6 16.5 1289
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-6 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2140/2 D 6 15.4 528
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-8 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 1640/6 B 5 26.2g 134
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-6 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2160/3 C 3 16.4 179
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-5 Lonesome in Paris Lonesome in Paris   [v 7] 2160/6 D 0 g 827
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-2 Moe Skans Moe Skans   [v 4] 2160/11 A 7 34.7g 155
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-1 Mrs Ippi S.I.R. Mrs Ippi S.I.R.   [s 3] 2140/7 C 0 20.4 294
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-4 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2160/15 A 0 15.8 532
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-3 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 2140/15 B 0 g 169
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-10 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2160/3 C 2 15.6 153
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-9 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2140/2 D 0 17.9 412
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-6 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/15 B 7 16.7 224
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-11 Chi Non Salta Chi Non Salta   [s 7] 2160/3 C 6 16.9 316
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-7 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 1640/2 D 0 24.9 874
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-11 Wiliam W. Wiliam W.   [h 7] 2160/13 D 0 16.0 647
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-10 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 1640/7 B 7 16.6g 79
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-1 Le Samuel* Le Samuel*   [v 4] 2140/12 C 5 18.0 349
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-6 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 2080/4 D 0 19.3 913
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-3 Junilane Junilane   [s 4] 2100/8 B 0 19.8 102
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-9 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2140/10 D 7 16.0 142
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-5 Skyper Skyper   [v 3] 2140/5 D str
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-9 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/9 B 0 16.6 130
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2640/4 C 6 16.9 240
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-9 Zeb Hegero Zeb Hegero   [v 9] 2640/5 B 2 31.0 207
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-8 Skyper Skyper   [v 3] 2140/10 C 1 18.1 73
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-7 Blue Moon Blue Moon   [v 12] 1640/4 D 0 15.8 432
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-6 Hallas Bengt Hallas Bengt   [v 4] 2140/9 D 0 20.3 122
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-5 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2640/2 B 5 16.5 90
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-3 Chi Non Salta Chi Non Salta   [s 7] 2160/7 D 7 16.8 198
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-11 Wiliam W. Wiliam W.   [h 7] 1680/11 C 4 16.1 415
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-6 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 2480/3 D 4 30.2 149
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-1 Golden November Golden November   [h 5] 1680/11 B 0 17.4g 283
2016-07-29 2016-07-29 Romme-9 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 2160/13 B 0 g 144
2016-07-29 2016-07-29 Romme-12 Moe Skans Moe Skans   [v 4] 1660/12 B 5 34.2 183
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-5 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2140/1 D 7 16.0 701
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-9 Junilane Junilane   [s 4] 2120/9 B 4 18.6 36
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-8 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 6] 2520/6 D 6 18.7 141
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2100/5 B 1 15.7 38
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-6 Gorgar Line Gorgar Line   [v 10] 1700/10 A 7 15.3 133
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-5 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 6] 2100/2 B 0 18.3g 39
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-3 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 5] 2100/9 A 3 17.0 115
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-2 Blända Buttler Blända Buttler   [s 6] 1700/6 D 0 g 88
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-1 Macahan Face Macahan Face   [v 7] 2120/9 B 0 g 86
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-11 Martinus Martinus   [v 5] 2140/2 D 0 18.4 398
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-6 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 1640/3 A 3 13.5 329
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-4 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 2140/8 B 2 15.3 246
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-2 Thebigbangtheory Thebigbangtheory   [h 3] 2140/11 D 0 21.0g 686
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-3 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 1700/8 B 0 17.7g 127
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-8 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2100/8 A 5 15.4 87
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-4 Wille Willow Wille Willow   [v 9] 2100/4 D 4 16.6 876
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-9 Manfred Broline Manfred Broline   [v 7] 2160/8 C str
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-6 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 1640/5 C 0 21.4g 216
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-4 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/5 C 3 16.4 186
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-7 Gorgar Line Gorgar Line   [v 10] 1680/6 A 5 13.9 104
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-6 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2480/5 C 0 18.9 249
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-5 Keeponshake Keeponshake   [v 10] 2480/2 D str
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-4 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 1680/3 A 2 15.2 23
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-2 Junilane Junilane   [s 4] 2100/9 B 1 17.5 355
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-9 Junilane Junilane   [s 4] 2100/3 D 0 19.5g 432
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-2 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2120/4 D 1 17.5 143
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-2 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 2140/6 D 0 28.0 316
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-9 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2160/9 B 7 17.1 409
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-6 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2140/5 B 0 19.2g 136
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-5 Fina Fina   [s 8] 2100/1 D 0 18.1 522
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-4 Manfred Broline Manfred Broline   [v 7] 2120/10 B 6 17.3 205
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-1 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2100/8 C 0 22.2g 348
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-9 Gorgar Line Gorgar Line   [v 10] 2100/12 A 7 16.1 226
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-8 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 1700/3 C 0 g 201
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-10 Keeponshake Keeponshake   [v 10] 2660/10 D 3 20.2 90
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-9 Hehaka Sapa Harry Hehaka Sapa Harry   [v 10] 2100/10 D str
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-2 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 2160/14 B 0 18.7 416
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-6 Golden November Golden November   [h 5] 2140/6 D 6 15.8 254
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-9 Furyk Furyk   [v 9] 2140/5 D 0 15.6 216
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-9 Manfred Broline Manfred Broline   [v 7] 1680/12 D 8 16.7 298
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-8 Nova Mollyn Nova Mollyn   [s 6] 2080/2 C 1 28.1 55
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 1680/6 A 6 15.6 75
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-6 I am Legend I am Legend   [v 5] 2100/10 B 0 22.6g 58
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-8 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 5] 2140/5 B 0 17.3 297
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-5 Ritmo di Poggio Ritmo di Poggio   [h 6] 2140/4 C 5 14.7g 250
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-5 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/7 A 1 16.4 41
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-2 King Highlight King Highlight   [v 8] 1640/11 B 5 14.9 40
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-1 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2160/6 B 2 17.0 42
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-9 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2140/1 A 0 g 74
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-8 Furyk Furyk   [v 9] 2140/1 B 4 15.5 62
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-7 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2140/2 D 4 15.6 409
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-3 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2140/6 C 2 13.9 109
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-6 Alice Hundrafyra Alice Hundrafyra   [s 5] 2080/2 D 6 20.3 330
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-4 Pontus Avant Pontus Avant   [v 9] 2480/5 D 0 19.1g 555
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-3 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2080/5 C 3 17.5 126
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-11 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 2140/2 D 8 16.6 594
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-8 Old Faithful Old Faithful   [v 9] 1640/10 C 2 12.8 94
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-6 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2640/2 D 5 16.4 895
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-5 Ambush Avenue Ambush Avenue   [s 6] 1640/4 D 2 12.7 97
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-7 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 2140/4 C 0 18.6g 59
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-1 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2160/14 D 0 g 235
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-6 Ambush Avenue Ambush Avenue   [s 6] 2140/15 B 1 16.4 182
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-5 May Lily May Lily   [s 5] 2140/1 D 4 16.2 161
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-4 Chivas B.M.W. Chivas B.M.W.   [v 6] 1640/1 B 0 g 29
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 2140/6 C 4 16.0 84
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-1 Fendi Arvells Fendi Arvells   [s 7] 2140/5 D 6 19.3g 118
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-10 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 2160/5 C 1 17.8 74
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-8 Old Faithful Old Faithful   [v 9] 1640/6 A 1 13.2 31
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-6 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2140/2 C 5 15.7 426
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-4 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2160/13 D 3 15.8 368
2016-03-27 2016-03-27 Romme-9 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 1640/1 D 0 14.8 472
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2140/5 D 5 17.5 1296
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-5 Ernayra Ernayra   [s 6] 2140/3 D 0 34.7 1488
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-9 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 2140/12 C 5 22.1 194
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2140/2 C 2 19.0 89
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-4 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 1640/9 D 0 18.7 816
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-10 Sundara Sundara   [s 6] 2160/8 D 0 17.9 399
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-7 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 1640/11 D 2 16.3 285
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-4 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2140/2 D 5 18.8 285
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-7 Natasja Natasja   [s 7] 1640/6 D 0 g 198
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-4 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2160/9 D 1 17.1 804
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-3 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 1640/11 D str
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-10 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 2140/2 D 2 18.7 321
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-2 Du P.O.Zon Du P.O.Zon   [v 8] 2160/5 D 0 g 671
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-7 Du P.O.Zon Du P.O.Zon   [v 8] 2160/8 D 0 18.2 1181
2016-01-02 2016-01-02 Romme-9 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 1640/9 D 4 14.2 788
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-10 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 4] 2140/1 B 6 18.9 79
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-1 Tem Thea Tem Thea   [s 3] 2160/7 C 1 35.0 145
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-10 Inspector Cool Inspector Cool   [v 7] 2160/6 C 2 17.8 47
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-8 Golden November Golden November   [h 6] 2140/1 B 5 17.5 25
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-5 Che Boko Che Boko   [v 8] 2140/1 D 3 15.5 356
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-3 Junilane Junilane   [s 5] 2140/8 B 4 17.8 19
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-9 Apple Lee Apple Lee   [s 6] 2160/3 D str
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-8 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 2140/6 D 4 17.0 302
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-5 Golden November Golden November   [h 6] 2640/1 C 5 18.8 941
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-8 You to Optimal You to Optimal   [s 4] 2140/2 C str
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-6 Golden November Golden November   [h 6] 2160/14 A str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 7] 1640/5 A 0 14.7 390
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-5 Apple Lee Apple Lee   [s 6] 2160/5 C 7 16.3 96
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-4 Man o'War Man o'War   [v 5] 2140/9 A 8 16.4 37
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Bobby Brick Bobby Brick   [v 4] 2140/7 D 2 18.3 99
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-11 Junilane Junilane   [s 5] 2140/11 A 1 16.2 55
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-9 Lemonitor Lemonitor   [v 9] 2140/10 D 5 16.1 215
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-7 Skyper Skyper   [v 4] 2160/13 A str
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-9 Martin C.B. Martin C.B.   [v 7] 2100/7 C 1 16.6 74
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-5 Boremilli Boremilli   [s 5] 2080/5 D str
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-4 Walkyria Race Walkyria Race   [s 7] 2480/3 C 4 16.1 42
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-3 Lien Jim Lien Jim   [v 8] 2100/8 C 6 28.9 68
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-1 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 2080/9 B 6 16.4 93
2017-10-05 2017-10-05 Norge-4 You to Luscious You to Luscious   [v 7] 1700/2 C 0 30
2017-10-05 2017-10-05 Norge-2 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2100/7 C 0 63
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-4 Glazier's Support Glazier's Support   [v 4] 2140/10 C 0 15.3 134
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-6 Westline Westline   [v 7] 2160/6 B 0 16.0g 84
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-5 Karron Karron   [s 7] 1640/5 A 1 15.3 22
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-3 Joel Avant Joel Avant   [v 4] 2140/2 C 8 19.1 228
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-1 Annika Rick Annika Rick   [s 8] 2140/10 D 4 18.2 232
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-9 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2160/14 C 0 g 57
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-8 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 1660/9 B str
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-7 M.T.LongTallSally M.T.LongTallSally   [s 4] 2140/4 D 0 24.2g 50
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-12 Canary Canary   [s 5] 2140/3 C 0 g 164
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-4 Skyper Skyper   [v 4] 2640/4 C 0 g 288
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-8 Roly Poly Roly Poly   [s 7] 2140/9 B 7 16.5 47
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-3 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2140/6 C 2 17.2 46
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-6 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 4] 2140/1 D 6 17.3 57
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-8 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 5] 2140/10 D 0 18.9g 560
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-7 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2140/4 D 0 g 833
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-5 Thebigbangtheory Thebigbangtheory   [v 4] 2140/6 C 0 21.2g 165
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-9 Roly Poly Roly Poly   [s 7] 2140/6 C 0 17.9 74
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-6 Elsa C.B. Elsa C.B.   [s 5] 2160/9 C 1 16.0 78
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 9] 2140/9 B 2 13.4 191
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-8 Skyper Skyper   [v 4] 2640/3 C 0 16.4 93
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-8 Photo Flyer Photo Flyer   [v 7] 2140/12 B 0 16.4 259
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-7 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 1640/4 B 2 14.8 30
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Glazier's Support Glazier's Support   [v 4] 2140/3 A 1 15.1 24
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-5 Pontus Avant Pontus Avant   [v 10] 2140/2 D 2 15.9 103
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-2 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 6] 2160/7 C 1 34.4 92
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-9 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 4] 1640/6 D 7 19.0g 18
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-8 From Macarena From Macarena   [v 4] 2140/7 D 5 15.8 180
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-4 You to Neat You to Neat   [v 5] 2140/10 A 1 15.1 47
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-2 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2140/4 D 4 15.8 631
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-9 Beck Jerven Beck Jerven   [h 7] 2100/12 D 0 33.9g 211
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-7 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 4] 2080/1 D 5 17.7 42
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-5 Ny Komet Ny Komet   [v 9] 2500/10 B 4 16.1 125
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-3 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 7] 2080/7 D 0 14.8 339
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-2 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 2100/8 C 0 g 163
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-1 Catch a Daydream Catch a Daydream   [v 5] 2080/3 C 6 18.3 172
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-9 Sonja Linnea Sonja Linnea   [s 9] 2100/1 D 0 17.3 81
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-6 Bouncing Ball O.O. Bouncing Ball O.O.   [v 6] 2160/5 D 0 g 75
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-10 Roly Poly Roly Poly   [s 7] 2180/10 A 3 16.3 36
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-9 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 9] 2160/8 C 0 14.9 887
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-9 Junilane Junilane   [s 5] 2160/11 A 8 16.1 282
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-9 Yin Karsk Yin Karsk   [s 6] 1700/2 D 0 20.2g 100
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-8 Skogsvinter Skogsvinter   [v 6] 2120/9 C 0 g 259
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-7 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 4] 2100/1 B 1 18.4 25
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-5 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2100/1 B 6 18.6 42
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 Malibu Classic Malibu Classic   [s 4] 2100/3 C 1 16.2 57
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-3 Åsågrov Åsågrov   [v 5] 2100/5 C 0 36.1g 272
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-2 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 7] 2100/8 D 8 18.2g 45
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-7 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 9] 2140/5 D 0 15.0 762
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-6 Full Fart Full Fart   [v 6] 1640/11 D str
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-3 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 2140/11 C 0 16.3 410
2017-08-03 2017-08-03 Momarken-5 Vikens Prince Vikens Prince   [v 4] 1640/10 B 3 127
2017-08-03 2017-08-03 Momarken-1 Elma's Rose Elma's Rose   [s 5] 2140/8 B 3 63
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-8 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 1680/7 D 0 30.7g 344
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-7 Lady Jane Lady Jane   [s 4] 2080/3 D 3 14.7 264
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-9 Junilane Junilane   [s 5] 2120/9 A 1 17.7 61
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-6 Pontus Avant Pontus Avant   [v 10] 2500/7 D 5 16.8 712
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-5 Golden November Golden November   [h 6] 1700/12 A 5 15.2 113
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-1 Joel Avant Joel Avant   [v 4] 2100/10 B 6 21.1g 194
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-3 Skyper Skyper   [v 4] 2640/3 B 0 g 38
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-9 Golden November Golden November   [h 6] 2160/9 A 5 15.5g 470
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-1 Eds Judy Eds Judy   [s 5] 2140/7 C str
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 9] 2120/11 B 1 15.0 36
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-9 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 4] 2080/5 B 1 17.4 18
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-7 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 6] 2100/12 A 6 16.2 57
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-6 Mr Cane's Lad Mr Cane's Lad   [v 9] 2080/6 D 6 16.9 120
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-5 Lucas Laday Lucas Laday   [v 6] 2480/1 C 3 16.9 33
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-4 Karron Karron   [s 7] 2080/6 B 1 17.4 35
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-3 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 1680/2 C 1 15.2 28
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-9 Dakota Bell Dakota Bell   [s 5] 2140/3 B 0 20.6g 485
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-8 Eds Judy Eds Judy   [s 5] 2140/4 D 6 20.1 120
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2140/1 D 0 19.3g 139
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-1 Pamela Bob Pamela Bob   [s 9] 1640/1 D 0 g 649
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-8 Gidde Gidde   [v 12] 2500/11 D 0 17.6 667
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-7 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 2100/3 D 0 30.5g 492
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-6 Junilane Junilane   [s 5] 2120/7 A 0 g 148
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-3 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 2100/11 D 0 15.9 487
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-6 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 7] 2140/3 D 3 14.3 308
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-4 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 4] 2160/7 A 2 15.0 49
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-9 Elma's Rose Elma's Rose   [s 5] 2140/4 B 0 19.7g 269
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-7 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 4] 2140/6 D 0 g 596
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 1640/11 D 3 12.7 993
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-2 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 1640/9 D 7 13.1 806
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-3 Skyper Skyper   [v 4] 1640/2 A 1 13.5 16
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-9 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2140/1 C 4 16.6 65
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-6 Wille Willow Wille Willow   [v 10] 2140/1 D 0 17.3 368
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-9 Turbo Girl Turbo Girl   [s 4] 2080/3 B 0 g 43
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-7 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 5] 2080/8 C 0 21.9 445
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-5 Golden November Golden November   [h 6] 2480/4 D 0 17.6g 580
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-3 Rocky Road Rocky Road   [v 4] 2080/11 B str
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-4 Joeson Joeson   [v 6] 2140/9 C 0 20.0 174
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-10 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 2180/8 A 3 15.3 180
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-8 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 9] 2140/7 B 0 g 652
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-3 Skyper Skyper   [v 4] 2140/2 D 1 15.0 22
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-10 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2160/6 C 3 16.1 701
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-6 Junilane Junilane   [s 5] 2160/8 B 4 16.1 222
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-11 Joeson Joeson   [v 6] 1640/3 D 5 18.1 134
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-1 Skyper Skyper   [v 4] 2140/4 A 1 16.7 67
2017-05-08 2017-05-08 Romme-6 Corleone Boko Corleone Boko   [v 8] 2140/7 C 1 15.7 87
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-4 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2140/3 B 0 g 124
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-1 You to Luscious You to Luscious   [v 7] 1640/7 C 4 14.3 50
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-10 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 7] 2140/14 C 0 17.6 494
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Junilane Junilane   [s 5] 2160/7 A 2 16.3 39
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-9 Junilane Junilane   [s 5] 2140/3 B 2 16.2 248
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-8 Skyper Skyper   [v 4] 2140/7 C 0 g 38
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-5 Vicky Victoria Vicky Victoria   [s 5] 2140/4 C 4 15.8 59
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-4 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2140/5 C 6 17.5g 48
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 You to Luscious You to Luscious   [v 7] 2140/10 B 8 16.4g 31
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-1 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 7] 2140/8 B str
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-10 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 1640/10 D 6 14.8 762
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-2 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 7] 2160/7 C 0 16.3 385
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-6 Global Scenario Global Scenario   [s 5] 2160/13 C 0 g 295
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-3 Junilane Junilane   [s 5] 1640/1 C 0 g 207
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-10 Carlos C. Carlos C.   [v 7] 2140/3 D 3 19.3 94
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-4 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 2160/11 C 0 506
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-8 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 7] 2140/5 C 5 15.6 444
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-4 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 9] 1640/7 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2100/9 C 2 16.6 86
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 2100/7 B 5 15.9 693
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-3 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 2180/7 A 0 33.4g 394
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-6 Full Fart Full Fart   [v 6] 2140/6 D 5 16.9 800
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-5 Full Fart Full Fart   [v 6] 2660/9 D str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-1 Bear Coktail Bear Coktail   [s 5] 2140/5 C str
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-10 Furyk Furyk   [v 10] 2180/14 B 0 17.3 138
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-4 Castanya Am Castanya Am   [s 6] 2640/3 C 0 17.3 113
2018-12-13 2018-12-13 Norge-4 Alexia Marshall Alexia Marshall   [s 5] 2100/5 A 0 35
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-10 Amore Passo V.W. Amore Passo V.W.   [v 4] 2140/11 D str
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-1 Global Ubuntu Global Ubuntu   [v 4] 2140/3 C 0 21.3g 59
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-2 Amore Passo V.W. Amore Passo V.W.   [v 4] 2140/1 C 6 17.9g 33
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-3 Global Wonderful Global Wonderful   [s 3] 2160/8 B 1 16.1 72
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-6 Charlock Wiking Charlock Wiking   [v 4] 1640/10 A 1 12.4 21
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-3 Expensive River Expensive River   [v 6] 2140/1 C 6 14.6 43
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-8 Golden November Golden November   [h 7] 2660/8 C str
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-6 Econic Econic   [s 4] 2140/2 D 1 16.2 398
2018-09-22 2018-09-22 Romme-3 Egge Piril Egge Piril   [v 5] 2140/6 A 0 g 23
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-1 Rex Saltus Rex Saltus   [v 3] 2160/4 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-7 Robbelix Robbelix   [v 6] 2180/13 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-2 Miami Pellini Miami Pellini   [s 4] 1640/9 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-3 Joeson Joeson   [v 7] 1640/10 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-4 Karron Karron   [s 8] 2140/9 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-7 Global Wonderful Global Wonderful   [s 3] 1640/4 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-8 Egge Piril Egge Piril   [v 5] 2160/7 C 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-2 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 3] 2140/2 D 5 17.8 927
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-6 Esta Esta   [s 4] 2140/5 D 3 15.8g 641
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-2 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 3] 2140/10 C 7 19.0 285
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-9 Charlock Alma Charlock Alma   [s 5] 2140/10 A str
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-1 Junius Taj Junius Taj   [v 4] 1640/6 C 0 g 130
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-4 Virginia Bell Virginia Bell   [s 9] 2080/8 C 4 17.7 156
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 2080/5 B 4 16.7 64
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-7 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 5] 2100/8 A 0 g 50
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-8 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2080/4 C 7 16.2 72
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-9 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2080/2 C 6 17.4 76
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-1 Karron Karron   [s 8] 2080/7 A 4 16.2 102
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-2 Esta Esta   [s 4] 2080/12 B 4 18.2 204
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-2 Carlos C. Carlos C.   [v 8] 1640/11 A 0 18.4 302
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-4 Genghis Khan Genghis Khan   [v 7] 2140/6 D 6 15.3 544
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-6 Junilane Junilane   [s 6] 2160/12 B 0 16.0 1135
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-2 Francks Onyx Francks Onyx   [v 8] 2100/6 D 6 19.1 120
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-3 Golden November Golden November   [h 7] 2500/2 D 4 18.6 279
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-4 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 6] 2540/12 B 2 30.2 85
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-6 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2100/8 C 0 15.9 346
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-8 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2100/4 B 0 g 124
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-9 Krem Odin* Krem Odin*   [v 6] 2120/9 A str
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-4 Skyper Skyper   [v 5] 2140/12 C 5 15.4 577
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-4 Junilane Junilane   [s 6] 2140/5 D 0 16.2 548
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-3 Smirre Creek Smirre Creek   [v 10] 2140/7 B 0 19.4 145
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 1640/7 B 0 14.2 456
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-9 Karron Karron   [s 8] 1640/1 B 5 14.3 59
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-1 Tomboy Tomboy   [s 5] 2080/5 B 1 18.1 24
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-2 Francks Onyx Francks Onyx   [v 8] 2480/6 D 4 204
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-3 Ängens Kryptonit Ängens Kryptonit   [v 10] 2480/7 C 4 16.3 68
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-4 Mr Cane's Lad Mr Cane's Lad   [v 10] 2080/8 D 0 19.5 186
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-7 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 6] 2480/5 C 1 30.8 81
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-8 Genghis Khan Genghis Khan   [v 7] 2480/5 D 1 16.5 72
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-9 Bear Angus Bear Angus   [v 8] 2080/4 C 0 19.7 236
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-1 Lemolast Lemolast   [v 4] 2100/2 D 3 18.8 131
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-2 Macro Star Macro Star   [v 6] 2100/9 B 0 g 45
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2100/2 B 0 g 57
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 Golden November Golden November   [h 7] 2500/4 D 5 18.0 223
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-10 Karron Karron   [s 8] 1640/6 C 4 12.8 602
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-11 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 1640/5 D 6 13.1 401
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-1 Global Teamtalk Global Teamtalk   [v 5] 2080/5 D 0 467
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-7 Dhori Dhori   [s 4] 2080/4 D 6 17.3g 745
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-10 Dalforno Dalforno   [v 5] 2080/6 D 0 14.9 434
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-1 Vanna Lavec Vanna Lavec   [s 5] 2100/10 D 0 22.1g 118
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-8 Krem Odin* Krem Odin*   [v 6] 2120/13 D 4 30.8 819
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-4 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2140/7 C 0 14.9 136
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-7 Jolie Jolie   [s 3] 2140/11 A 2 18.0 95
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-2 Karron Karron   [s 8] 2080/6 C 2 15.6 108
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-5 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2080/3 D 6 16.4 317
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-6 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2080/11 C 6 19.6g 217
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-9 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2480/5 D 0 20.0 190
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-1 Orangeri Orangeri   [s 6] 2100/5 D 8 24.0g 227
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-2 Alexia Marshall Alexia Marshall   [s 5] 2100/1 B 0 20.6g 23
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2100/8 C 2 15.3 80
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-4 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 6] 2120/11 A 0 31.8g 53
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-5 Golden November Golden November   [h 7] 2100/3 D 4 17.0 97
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-6 Pierre S.L.G. Pierre S.L.G.   [v 10] 2100/5 C 8 20.1g 158
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-8 Annika Rick Annika Rick   [s 9] 1700/5 B 0 g 312
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-1 Joel Avant Joel Avant   [v 5] 2140/10 D str
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-1 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2140/6 D 7 19.7 90
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-2 Annika Rick Annika Rick   [s 9] 2140/1 B 4 19.3 199
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-3 Mån Viktor Mån Viktor   [v 4] 2140/5 D 5 35.9 70
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 Gigant Super Gigant Super   [v 9] 2140/7 C 7 15.8 32
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-5 Bundle of Cash Bundle of Cash   [v 7] 2140/1 B 8 18.4 99
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-6 Sagisara Sagisara   [s 12] 2160/9 A 0 33.6g 375
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-7 Early Choice Early Choice   [s 9] 2140/5 D 6 18.0 43
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-8 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2140/7 B 1 16.2 16
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-10 Carlos C. Carlos C.   [v 8] 2160/3 B 0 172
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-2 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 2140/9 B 0 564
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-3 Thebigbangtheory Thebigbangtheory   [v 5] 2140/5 D 0 g 414
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-4 Castanya Am Castanya Am   [s 6] 2140/9 B 1 14.3 101
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-7 Karron Karron   [s 8] 1640/6 B 4 14.2 423
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-8 Josef Palema Josef Palema   [v 6] 2140/3 D 6 18.2 463
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-2 Annika Rick Annika Rick   [s 9] 1640/7 C 0 23.7g 86
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2140/2 C 3 14.4 102
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 Torps Chivas Torps Chivas   [v 12] 2140/9 B 0 16.1 258
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Virginia Bell Virginia Bell   [s 9] 2140/10 C 6 17.5 102
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2140/5 C 2 17.1 43
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-2 Joel Avant Joel Avant   [v 5] 2140/4 C 3 17.9 256
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-9 Dalforno Dalforno   [v 5] 3140/2 C 0 g 71
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-6 Junilane Junilane   [s 6] 2140/8 A 3 15.9 481
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-3 Frida Scott Frida Scott   [s 5] 2140/2 B 0 35.1g 319
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-5 Dalforno Dalforno   [v 5] 2140/1 B 4 14.5 88
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-3 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 2140/2 D 4 14.3 560
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-7 Junilane Junilane   [s 6] 2160/8 C 0 g 455
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-9 Annika Rick Annika Rick   [s 9] 1640/7 D 6 16.3 857
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-3 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 6] 2080/7 D 7 16.3 998
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-5 Mr Sethos Mr Sethos   [v 9] 2080/12 D str
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-7 Silence of Joy* Silence of Joy*   [s 4] 2080/8 D 0 g 64
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-8 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2480/9 C 4 16.1 278
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-7 Carlos C. Carlos C.   [v 8] 1640/7 C 1 15.1 165
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Kim Klipp Kim Klipp   [s 6] 2140/4 D 0 g 23
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Tindra Star Tindra Star   [s 7] 1640/10 D 7 13.5g 84
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-1 Silence of Joy* Silence of Joy*   [s 4] 2080/3 C 1 19.6 93
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-4 Dalforno Dalforno   [v 5] 2080/6 A 1 17.0 54
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-7 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2480/14 D 0 g 198
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-9 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2080/6 D 5 19.4 192
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-2 Boremilli Boremilli   [s 6] 2140/5 C 0 41.0g 920
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-6 Junilane Junilane   [s 6] 2140/2 D 3 15.6 649
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-10 Joel Avant Joel Avant   [v 5] 2140/5 D 4 19.1g 292
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-1 Joel Avant Joel Avant   [v 5] 2140/3 C 0 428
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-3 Aifur Aifur   [v 7] 2140/6 C 7 16.0 47
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-4 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/1 B 4 17.6 74
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2140/1 D 3 15.4 208
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-6 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 1640/9 D 6 13.7 565
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-3 Ullis Ullis   [s 7] 2160/10 C 0 g 415
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-9 M.T.Laroche M.T.Laroche   [s 5] 2140/1 C 4 15.4 113
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-10 Carlos C. Carlos C.   [v 8] 2140/1 C 1 17.0 144
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-1 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 3] 2140/1 D 4 19.4 401
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-11 Maja Maja Maja Maja   [s 8] 2180/8 D str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2140/8 B str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-6 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2140/1 C 8 16.4 174
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-2 Che Boko Che Boko   [v 9] 2660/9 D 5 16.0 260
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-4 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 6] 1640/11 C 6 15.9 443
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-6 Nova's Legacy Nova's Legacy   [s 4] 2140/1 B 6 18.6g 75
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-8 Boremilli Boremilli   [s 6] 2140/2 D 8 36.7g 1000
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-1 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2140/1 D 3 20.0 54
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-2 Bermuda Bermuda   [s 7] 2140/10 D str
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-3 Kick Off T.J. Kick Off T.J.   [s 6] 2140/10 A 0 19.5 617
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-4 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2140/2 D 5 17.4 689
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-1 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2160/10 C 3 18.5 402
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-2 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2640/3 B 0 19.0 280
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-1 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2100/6 C 2 19.5 164
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-6 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 10] 2160/10 B 0 17.0 104
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-7 Junilane Junilane   [s 6] 2140/3 D 0 18.4 272
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-6 Zirkonia Zirkonia   [s 10] 2140/3 C 0 35.1 441
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-8 Full Fart Full Fart   [v 7] 2660/13 D 7 17.3 799
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-10 Full Fart Full Fart   [v 7] 2180/10 C 3 17.0 134
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-2 Select Step Select Step   [s 5] 2140/5 B 5 18.2 481
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-3 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 7] 2160/11 B 6 34.6 162
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-5 Junilane Junilane   [s 6] 2160/6 B 3 17.4 136
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-9 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 10] 2140/8 B 0 15.5 601
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-6 M.T.Laroche M.T.Laroche   [s 5] 2140/1 A 3 15.7 48
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-10 Boozer Artist Boozer Artist   [v 6] 1640/2 D 0 17.2 154
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-6 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 5] 1640/4 D str
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2640/3 D 0 g 539
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-8 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2140/11 D str
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-5 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2640/5 C 6 17.1 191
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-7 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 6] 1640/5 B 0 g 349
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-10 Golden November Golden November   [h 7] 2140/6 C 7 18.9 51
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-5 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2080/11 D 7 16.6g 741
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-6 Zivertson Zivertson   [v 11] 2100/5 C 4 14.5 441
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-8 Eie Brasse Eie Brasse   [v 7] 2080/5 D 5 35.2 344
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-9 Pierre S.L.G. Pierre S.L.G.   [v 11] 2080/4 C 5 17.7 354
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-10 Junilane Junilane   [s 7] 2100/11 A 3 17.1 50
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-2 Straight Life Straight Life   [v 4] 2160/13 B 5 20.8g 311
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-8 Rex Saltus Rex Saltus   [v 4] 2140/3 D str
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-8 Väskinge Anna Väskinge Anna   [s 6] 2140/4 D 0 g 45
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-10 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 10] 2140/3 D 0 14.4 715
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 9] 1640/6 D 0 16.7 678
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-7 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 10] 2140/4 C 0 15.7 551
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-1 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 2140/8 D str
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-4 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 2140/11 C 4 18.0 140
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-6 Yrsa Brick Yrsa Brick   [s 9] 2140/9 C 0 19.3 51
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-7 Opus Mind Opus Mind   [v 11] 2140/1 C 5 16.3 151
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-8 Unbalanced Unbalanced   [s 6] 2140/12 D 0 20.0g 123
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-2 Frida Scott Frida Scott   [s 6] 2160/10 B 7 33.5g 38
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-3 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2640/2 B 5 18.5g 39
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-4 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 4] 2140/2 C 0 g 15
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-5 Väskinge Anna Väskinge Anna   [s 6] 2140/1 D 1 29.6 65
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-7 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 10] 2140/9 D 2 13.8 553
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-9 Önas Ior Önas Ior   [v 9] 2140/9 D 8 16.8 133
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-2 Frida Scott Frida Scott   [s 6] 2140/5 B 1 32.6 200
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-8 Sot Sot   [s 11] 2160/10 D 0 30.4g 1009
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-2 McClintock McClintock   [v 6] 2160/11 A 0 g 128
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-2 Esta Esta   [s 5] 2140/5 C 6 17.6 67
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-3 Econic Econic   [s 5] 1640/10 B 0 16.1 135ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se