V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-9 Mactheman Mactheman   [v 5] 1640/5 6 15.1 40
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-4 Conrads Elsa Conrads Elsa   [s 6] 2160/6 0 g 213
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-7 Nezza Glide Nezza Glide   [s 4] 1640/12 7 16.8 87
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-9 Circles Circles   [s 6] 2180/14 5 15.0 23
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-7 Il Ragazzo Il Ragazzo   [v 9] 2160/11 5 16.9 100
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Carmen Ås Carmen Ås   [s 5] 2140/5 0 18.0 114
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-8 Lina Liv Lina Liv   [s 7] 2140/10 6 13.3 499
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Going Grateful Going Grateful   [v 4] 2640/2 5 16.8 200
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Maja Bus Maja Bus   [s 3] 2140/3 7 19.9 261
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-4 Diamond* Diamond*   [v 5] 2140/11 1 14.3 74
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 Full Fart Full Fart   [v 4] 2140/1 3 15.5 196
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 3] 2140/1 C 3 18.6 218
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-12 Magic Moves Magic Moves   [v 3] 2640/3 A 3 22.8g 29
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-9 Uragano Oro* Uragano Oro*   [h 3] 2140/4 C 0 g 64
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-8 Exciter Exciter   [v 7] 2140/2 C 0 18.5 461
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-4 Global Runaway Global Runaway   [s 5] 2140/3 B 4 15.4 449
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-11 Golden November Golden November   [h 5] 2160/13 C str
2016-11-15 2016-11-15 Momarken-1 Golden November Golden November   [h 5] 2140/3 C 0 92
2016-11-02 2016-11-02 Bjerke-7 Nova Mollyn Nova Mollyn   [s 6] 2100/5 C 0 219
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-10 Junilane Junilane   [s 4] 2140/5 C 0 21.4g 358
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-5 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2140/1 B 5 14.6 140
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-11 Joeson Joeson   [v 5] 2140/4 C 2 16.9 34
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2160/11 C 0 15.6 342
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-7 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 2640/1 C 5 28.6 219
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-6 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/15 C 5 16.0 739
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-7 Junilane Junilane   [s 4] 1640/3 C 2 16.8 310
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-8 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2140/5 C 0 17.6g 283
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-3 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 2140/3 B 1 26.4 110
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-2 Windy Cindy Windy Cindy   [s 5] 1640/11 A 1 16.3 39
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-1 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 5] 2140/1 B str
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-9 Global Runaway Global Runaway   [s 5] 1640/6 B 1 13.5 24
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-7 Ernayra Ernayra   [s 6] 2660/12 C 4 32.4 178
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-3 Golden November Golden November   [h 5] 2160/4 C 1 17.0 43
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-8 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2640/4 D 2 15.3 457
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-4 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/10 C 4 15.7 523
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-10 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 8] 2480/9 D 6 17.1 231
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-8 Virginia Bell Virginia Bell   [s 7] 2480/3 D 6 18.3 90
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-7 Adrian Dotcom Adrian Dotcom   [v 6] 2080/2 C 4 16.6 62
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-6 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 2080/4 D str
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-5 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 4] 2080/5 D 0 28.0g 50
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-4 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2080/3 C 1 16.4 33
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-2 Adamo Dior Adamo Dior   [v 6] 2100/13 A 5 18.2 392
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-1 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 4] 2080/1 D 2 19.1 91
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-6 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2140/2 D 6 15.4 528
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-4 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2640/3 D 6 16.5 1289
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-5 Lonesome in Paris Lonesome in Paris   [v 7] 2160/6 D 0 g 827
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-2 Moe Skans Moe Skans   [v 4] 2160/11 A 7 34.7g 155
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-1 Mrs Ippi S.I.R. Mrs Ippi S.I.R.   [s 3] 2140/7 C 0 20.4 294
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-8 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 1640/6 B 5 26.2g 134
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-6 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2160/3 C 3 16.4 179
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-4 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2160/15 A 0 15.8 532
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-3 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 2140/15 B 0 g 169
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-10 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2160/3 C 2 15.6 153
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-9 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2140/2 D 0 17.9 412
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-6 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/15 B 7 16.7 224
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-11 Chi Non Salta Chi Non Salta   [s 7] 2160/3 C 6 16.9 316
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-7 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 1640/2 D 0 24.9 874
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-11 Wiliam W. Wiliam W.   [h 7] 2160/13 D 0 16.0 647
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-10 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 1640/7 B 7 16.6g 79
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-1 Le Samuel* Le Samuel*   [v 4] 2140/12 C 5 18.0 349
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-6 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 2080/4 D 0 19.3 913
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-3 Junilane Junilane   [s 4] 2100/8 B 0 19.8 102
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-5 Skyper Skyper   [v 3] 2140/5 D str
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-9 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2140/10 D 7 16.0 142
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-9 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/9 B 0 16.6 130
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2640/4 C 6 16.9 240
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-9 Zeb Hegero Zeb Hegero   [v 9] 2640/5 B 2 31.0 207
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-8 Skyper Skyper   [v 3] 2140/10 C 1 18.1 73
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-7 Blue Moon Blue Moon   [v 12] 1640/4 D 0 15.8 432
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-6 Hallas Bengt Hallas Bengt   [v 4] 2140/9 D 0 20.3 122
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-5 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2640/2 B 5 16.5 90
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-3 Chi Non Salta Chi Non Salta   [s 7] 2160/7 D 7 16.8 198
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-11 Wiliam W. Wiliam W.   [h 7] 1680/11 C 4 16.1 415
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-6 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 2480/3 D 4 30.2 149
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-1 Golden November Golden November   [h 5] 1680/11 B 0 17.4g 283
2016-07-29 2016-07-29 Romme-12 Moe Skans Moe Skans   [v 4] 1660/12 B 5 34.2 183
2016-07-29 2016-07-29 Romme-9 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 2160/13 B 0 g 144
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-5 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2140/1 D 7 16.0 701
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-8 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 6] 2520/6 D 6 18.7 141
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2100/5 B 1 15.7 38
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-6 Gorgar Line Gorgar Line   [v 10] 1700/10 A 7 15.3 133
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-5 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 6] 2100/2 B 0 18.3g 39
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-3 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 5] 2100/9 A 3 17.0 115
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-2 Blända Buttler Blända Buttler   [s 6] 1700/6 D 0 g 88
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-1 Macahan Face Macahan Face   [v 7] 2120/9 B 0 g 86
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-9 Junilane Junilane   [s 4] 2120/9 B 4 18.6 36
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-11 Martinus Martinus   [v 5] 2140/2 D 0 18.4 398
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-6 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 1640/3 A 3 13.5 329
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-4 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 2140/8 B 2 15.3 246
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-2 Thebigbangtheory Thebigbangtheory   [h 3] 2140/11 D 0 21.0g 686
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-8 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2100/8 A 5 15.4 87
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-4 Wille Willow Wille Willow   [v 9] 2100/4 D 4 16.6 876
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-3 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 1700/8 B 0 17.7g 127
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-4 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/5 C 3 16.4 186
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-9 Manfred Broline Manfred Broline   [v 7] 2160/8 C str
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-6 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 1640/5 C 0 21.4g 216
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-7 Gorgar Line Gorgar Line   [v 10] 1680/6 A 5 13.9 104
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-6 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2480/5 C 0 18.9 249
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-5 Keeponshake Keeponshake   [v 10] 2480/2 D str
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-4 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 1680/3 A 2 15.2 23
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-2 Junilane Junilane   [s 4] 2100/9 B 1 17.5 355
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-9 Junilane Junilane   [s 4] 2100/3 D 0 19.5g 432
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-2 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2120/4 D 1 17.5 143
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-2 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 2140/6 D 0 28.0 316
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-9 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2160/9 B 7 17.1 409
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-6 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2140/5 B 0 19.2g 136
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-9 Gorgar Line Gorgar Line   [v 10] 2100/12 A 7 16.1 226
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-8 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 1700/3 C 0 g 201
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-5 Fina Fina   [s 8] 2100/1 D 0 18.1 522
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-4 Manfred Broline Manfred Broline   [v 7] 2120/10 B 6 17.3 205
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-1 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2100/8 C 0 22.2g 348
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-10 Keeponshake Keeponshake   [v 10] 2660/10 D 3 20.2 90
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-9 Hehaka Sapa Harry Hehaka Sapa Harry   [v 10] 2100/10 D str
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-2 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 2160/14 B 0 18.7 416
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-6 Golden November Golden November   [h 5] 2140/6 D 6 15.8 254
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-9 Furyk Furyk   [v 9] 2140/5 D 0 15.6 216
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-9 Manfred Broline Manfred Broline   [v 7] 1680/12 D 8 16.7 298
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-8 Nova Mollyn Nova Mollyn   [s 6] 2080/2 C 1 28.1 55
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 1680/6 A 6 15.6 75
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-6 I am Legend I am Legend   [v 5] 2100/10 B 0 22.6g 58
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-8 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 5] 2140/5 B 0 17.3 297
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-5 Ritmo di Poggio Ritmo di Poggio   [h 6] 2140/4 C 5 14.7g 250
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-9 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2140/1 A 0 g 74
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-8 Furyk Furyk   [v 9] 2140/1 B 4 15.5 62
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-5 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/7 A 1 16.4 41
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-2 King Highlight King Highlight   [v 8] 1640/11 B 5 14.9 40
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-1 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2160/6 B 2 17.0 42
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-7 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2140/2 D 4 15.6 409
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-3 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2140/6 C 2 13.9 109
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-6 Alice Hundrafyra Alice Hundrafyra   [s 5] 2080/2 D 6 20.3 330
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-4 Pontus Avant Pontus Avant   [v 9] 2480/5 D 0 19.1g 555
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-3 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2080/5 C 3 17.5 126
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-11 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 2140/2 D 8 16.6 594
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-8 Old Faithful Old Faithful   [v 9] 1640/10 C 2 12.8 94
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-6 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2640/2 D 5 16.4 895
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-5 Ambush Avenue Ambush Avenue   [s 6] 1640/4 D 2 12.7 97
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-7 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 2140/4 C 0 18.6g 59
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-1 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2160/14 D 0 g 235
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 2140/6 C 4 16.0 84
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-1 Fendi Arvells Fendi Arvells   [s 7] 2140/5 D 6 19.3g 118
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-10 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 2160/5 C 1 17.8 74
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-8 Old Faithful Old Faithful   [v 9] 1640/6 A 1 13.2 31
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-6 Ambush Avenue Ambush Avenue   [s 6] 2140/15 B 1 16.4 182
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-5 May Lily May Lily   [s 5] 2140/1 D 4 16.2 161
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-4 Chivas B.M.W. Chivas B.M.W.   [v 6] 1640/1 B 0 g 29
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-6 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2140/2 C 5 15.7 426
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-4 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2160/13 D 3 15.8 368
2016-03-27 2016-03-27 Romme-9 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 1640/1 D 0 14.8 472
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2140/5 D 5 17.5 1296
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-5 Ernayra Ernayra   [s 6] 2140/3 D 0 34.7 1488
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-9 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 2140/12 C 5 22.1 194
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2140/2 C 2 19.0 89
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-4 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 1640/9 D 0 18.7 816
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-10 Sundara Sundara   [s 6] 2160/8 D 0 17.9 399
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-7 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 1640/11 D 2 16.3 285
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-4 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2140/2 D 5 18.8 285
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-7 Natasja Natasja   [s 7] 1640/6 D 0 g 198
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-4 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2160/9 D 1 17.1 804
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-3 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 1640/11 D str
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-10 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 2140/2 D 2 18.7 321
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-2 Du P.O.Zon Du P.O.Zon   [v 8] 2160/5 D 0 g 671
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-7 Du P.O.Zon Du P.O.Zon   [v 8] 2160/8 D 0 18.2 1181
2016-01-02 2016-01-02 Romme-9 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 1640/9 D 4 14.2 788
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-10 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 4] 2140/1 B 6 18.9 79
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-1 Tem Thea Tem Thea   [s 3] 2160/7 C 1 35.0 145
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-10 Inspector Cool Inspector Cool   [v 7] 2160/6 C 2 17.8 47
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-8 Golden November Golden November   [h 6] 2140/1 B 5 17.5 25
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-5 Che Boko Che Boko   [v 8] 2140/1 D 3 15.5 356
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-3 Junilane Junilane   [s 5] 2140/8 B 4 17.8 19
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-9 Apple Lee Apple Lee   [s 6] 2160/3 D str
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-8 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 2140/6 D 4 17.0 302
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-5 Golden November Golden November   [h 6] 2640/1 C 5 18.8 941
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-8 You to Optimal You to Optimal   [s 4] 2140/2 C str
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-6 Golden November Golden November   [h 6] 2160/14 A str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Bobby Brick Bobby Brick   [v 4] 2140/7 D 2 18.3 99
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-11 Junilane Junilane   [s 5] 2140/11 A 1 16.2 55
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-9 Lemonitor Lemonitor   [v 9] 2140/10 D 5 16.1 215
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 7] 1640/5 A 0 14.7 390
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-5 Apple Lee Apple Lee   [s 6] 2160/5 C 7 16.3 96
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-4 Man o'War Man o'War   [v 5] 2140/9 A 8 16.4 37
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-7 Skyper Skyper   [v 4] 2160/13 A str
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-9 Martin C.B. Martin C.B.   [v 7] 2100/7 C 1 16.6 74
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-5 Boremilli Boremilli   [s 5] 2080/5 D str
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-4 Walkyria Race Walkyria Race   [s 7] 2480/3 C 4 16.1 42
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-3 Lien Jim Lien Jim   [v 8] 2100/8 C 6 28.9 68
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-1 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 2080/9 B 6 16.4 93
2017-10-05 2017-10-05 Norge-4 You to Luscious You to Luscious   [v 7] 1700/2 C 0 30
2017-10-05 2017-10-05 Norge-2 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2100/7 C 0 63
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-4 Glazier's Support Glazier's Support   [v 4] 2140/10 C 0 15.3 134
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-1 Annika Rick Annika Rick   [s 8] 2140/10 D 4 18.2 232
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-9 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2160/14 C 0 g 57
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-8 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 1660/9 B str
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-7 M.T.LongTallSally M.T.LongTallSally   [s 4] 2140/4 D 0 24.2g 50
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-6 Westline Westline   [v 7] 2160/6 B 0 16.0g 84
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-5 Karron Karron   [s 7] 1640/5 A 1 15.3 22
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-3 Joel Avant Joel Avant   [v 4] 2140/2 C 8 19.1 228
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-12 Canary Canary   [s 5] 2140/3 C 0 g 164
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-4 Skyper Skyper   [v 4] 2640/4 C 0 g 288
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-8 Roly Poly Roly Poly   [s 7] 2140/9 B 7 16.5 47
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-3 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2140/6 C 2 17.2 46
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-6 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 4] 2140/1 D 6 17.3 57
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-8 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 5] 2140/10 D 0 18.9g 560
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-7 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2140/4 D 0 g 833
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-5 Thebigbangtheory Thebigbangtheory   [v 4] 2140/6 C 0 21.2g 165
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-9 Roly Poly Roly Poly   [s 7] 2140/6 C 0 17.9 74
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-6 Elsa C.B. Elsa C.B.   [s 5] 2160/9 C 1 16.0 78
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 9] 2140/9 B 2 13.4 191
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-8 Skyper Skyper   [v 4] 2640/3 C 0 16.4 93
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-5 Pontus Avant Pontus Avant   [v 10] 2140/2 D 2 15.9 103
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-2 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 6] 2160/7 C 1 34.4 92
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-9 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 4] 1640/6 D 7 19.0g 18
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-8 Photo Flyer Photo Flyer   [v 7] 2140/12 B 0 16.4 259
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-7 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 1640/4 B 2 14.8 30
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Glazier's Support Glazier's Support   [v 4] 2140/3 A 1 15.1 24
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-8 From Macarena From Macarena   [v 4] 2140/7 D 5 15.8 180
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-4 You to Neat You to Neat   [v 5] 2140/10 A 1 15.1 47
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-2 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2140/4 D 4 15.8 631
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-9 Beck Jerven Beck Jerven   [h 7] 2100/12 D 0 33.9g 211
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-7 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 4] 2080/1 D 5 17.7 42
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-5 Ny Komet Ny Komet   [v 9] 2500/10 B 4 16.1 125
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-3 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 7] 2080/7 D 0 14.8 339
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-2 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 2100/8 C 0 g 163
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-1 Catch a Daydream Catch a Daydream   [v 5] 2080/3 C 6 18.3 172
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-10 Roly Poly Roly Poly   [s 7] 2180/10 A 3 16.3 36
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-9 Sonja Linnea Sonja Linnea   [s 9] 2100/1 D 0 17.3 81
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-6 Bouncing Ball O.O. Bouncing Ball O.O.   [v 6] 2160/5 D 0 g 75
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-9 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 9] 2160/8 C 0 14.9 887
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-9 Junilane Junilane   [s 5] 2160/11 A 8 16.1 282
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-9 Yin Karsk Yin Karsk   [s 6] 1700/2 D 0 20.2g 100
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-8 Skogsvinter Skogsvinter   [v 6] 2120/9 C 0 g 259
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-7 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 4] 2100/1 B 1 18.4 25
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-5 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2100/1 B 6 18.6 42
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 Malibu Classic Malibu Classic   [s 4] 2100/3 C 1 16.2 57
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-3 Åsågrov Åsågrov   [v 5] 2100/5 C 0 36.1g 272
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-2 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 7] 2100/8 D 8 18.2g 45
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-7 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 9] 2140/5 D 0 15.0 762
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-6 Full Fart Full Fart   [v 6] 1640/11 D str
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-3 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 2140/11 C 0 16.3 410
2017-08-03 2017-08-03 Momarken-5 Vikens Prince Vikens Prince   [v 4] 1640/10 B 3 127
2017-08-03 2017-08-03 Momarken-1 Elma's Rose Elma's Rose   [s 5] 2140/8 B 3 63
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-8 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 1680/7 D 0 30.7g 344
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-7 Lady Jane Lady Jane   [s 4] 2080/3 D 3 14.7 264
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-6 Pontus Avant Pontus Avant   [v 10] 2500/7 D 5 16.8 712
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-5 Golden November Golden November   [h 6] 1700/12 A 5 15.2 113
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-1 Joel Avant Joel Avant   [v 4] 2100/10 B 6 21.1g 194
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-9 Junilane Junilane   [s 5] 2120/9 A 1 17.7 61
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-3 Skyper Skyper   [v 4] 2640/3 B 0 g 38
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-9 Golden November Golden November   [h 6] 2160/9 A 5 15.5g 470
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-1 Eds Judy Eds Judy   [s 5] 2140/7 C str
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 9] 2120/11 B 1 15.0 36
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-9 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 4] 2080/5 B 1 17.4 18
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-7 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 6] 2100/12 A 6 16.2 57
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-6 Mr Cane's Lad Mr Cane's Lad   [v 9] 2080/6 D 6 16.9 120
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-5 Lucas Laday Lucas Laday   [v 6] 2480/1 C 3 16.9 33
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-4 Karron Karron   [s 7] 2080/6 B 1 17.4 35
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-3 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 1680/2 C 1 15.2 28
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-1 Pamela Bob Pamela Bob   [s 9] 1640/1 D 0 g 649
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-9 Dakota Bell Dakota Bell   [s 5] 2140/3 B 0 20.6g 485
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-8 Eds Judy Eds Judy   [s 5] 2140/4 D 6 20.1 120
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2140/1 D 0 19.3g 139
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-8 Gidde Gidde   [v 12] 2500/11 D 0 17.6 667
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-7 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 2100/3 D 0 30.5g 492
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-6 Junilane Junilane   [s 5] 2120/7 A 0 g 148
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-3 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 2100/11 D 0 15.9 487
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-6 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 7] 2140/3 D 3 14.3 308
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-4 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 4] 2160/7 A 2 15.0 49
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-9 Elma's Rose Elma's Rose   [s 5] 2140/4 B 0 19.7g 269
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-7 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 4] 2140/6 D 0 g 596
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 1640/11 D 3 12.7 993
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-2 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 1640/9 D 7 13.1 806
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-9 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2140/1 C 4 16.6 65
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-6 Wille Willow Wille Willow   [v 10] 2140/1 D 0 17.3 368
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-3 Skyper Skyper   [v 4] 1640/2 A 1 13.5 16
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-5 Golden November Golden November   [h 6] 2480/4 D 0 17.6g 580
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-3 Rocky Road Rocky Road   [v 4] 2080/11 B str
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-9 Turbo Girl Turbo Girl   [s 4] 2080/3 B 0 g 43
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-7 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 5] 2080/8 C 0 21.9 445
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-4 Joeson Joeson   [v 6] 2140/9 C 0 20.0 174
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-10 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 2180/8 A 3 15.3 180
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-8 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 9] 2140/7 B 0 g 652
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-3 Skyper Skyper   [v 4] 2140/2 D 1 15.0 22
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-10 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2160/6 C 3 16.1 701
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-6 Junilane Junilane   [s 5] 2160/8 B 4 16.1 222
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-11 Joeson Joeson   [v 6] 1640/3 D 5 18.1 134
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-1 Skyper Skyper   [v 4] 2140/4 A 1 16.7 67
2017-05-08 2017-05-08 Romme-6 Corleone Boko Corleone Boko   [v 8] 2140/7 C 1 15.7 87
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-10 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 7] 2140/14 C 0 17.6 494
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Junilane Junilane   [s 5] 2160/7 A 2 16.3 39
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-4 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2140/3 B 0 g 124
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-1 You to Luscious You to Luscious   [v 7] 1640/7 C 4 14.3 50
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-8 Skyper Skyper   [v 4] 2140/7 C 0 g 38
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-5 Vicky Victoria Vicky Victoria   [s 5] 2140/4 C 4 15.8 59
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-4 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2140/5 C 6 17.5g 48
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 You to Luscious You to Luscious   [v 7] 2140/10 B 8 16.4g 31
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-1 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 7] 2140/8 B str
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-9 Junilane Junilane   [s 5] 2140/3 B 2 16.2 248
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-10 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 1640/10 D 6 14.8 762
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-2 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 7] 2160/7 C 0 16.3 385
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-6 Global Scenario Global Scenario   [s 5] 2160/13 C 0 g 295
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-3 Junilane Junilane   [s 5] 1640/1 C 0 g 207
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-10 Carlos C. Carlos C.   [v 7] 2140/3 D 3 19.3 94
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-4 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 2160/11 C 0 506
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-8 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 7] 2140/5 C 5 15.6 444
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-4 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 9] 1640/7 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2100/9 C 2 16.6 86
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 2100/7 B 5 15.9 693
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-3 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 2180/7 A 0 33.4g 394
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-6 Full Fart Full Fart   [v 6] 2140/6 D 5 16.9 800
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-5 Full Fart Full Fart   [v 6] 2660/9 D str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-1 Bear Coktail Bear Coktail   [s 5] 2140/5 C str
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-10 Furyk Furyk   [v 10] 2180/14 B 0 17.3 138
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-4 Castanya Am Castanya Am   [s 6] 2640/3 C 0 17.3 113
2018-12-13 2018-12-13 Norge-4 Alexia Marshall Alexia Marshall   [s 5] 2100/5 A 0 35
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-10 Amore Passo V.W. Amore Passo V.W.   [v 4] 2140/11 D str
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-1 Global Ubuntu Global Ubuntu   [v 4] 2140/3 C 0 21.3g 59
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-2 Amore Passo V.W. Amore Passo V.W.   [v 4] 2140/1 C 6 17.9g 33
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-3 Global Wonderful Global Wonderful   [s 3] 2160/8 B 1 16.1 72
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-6 Charlock Wiking Charlock Wiking   [v 4] 1640/10 A 1 12.4 21
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-3 Expensive River Expensive River   [v 6] 2140/1 C 6 14.6 43
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-8 Golden November Golden November   [h 7] 2660/8 C str
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-6 Econic Econic   [s 4] 2140/2 D 1 16.2 398
2018-09-22 2018-09-22 Romme-3 Egge Piril Egge Piril   [v 5] 2140/6 A 0 g 23
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-1 Rex Saltus Rex Saltus   [v 3] 2160/4 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-7 Robbelix Robbelix   [v 6] 2180/13 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-2 Miami Pellini Miami Pellini   [s 4] 1640/9 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-3 Joeson Joeson   [v 7] 1640/10 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-4 Karron Karron   [s 8] 2140/9 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-7 Global Wonderful Global Wonderful   [s 3] 1640/4 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-8 Egge Piril Egge Piril   [v 5] 2160/7 C 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-2 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 3] 2140/2 D 5 17.8 927
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-6 Esta Esta   [s 4] 2140/5 D 3 15.8g 641
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-2 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 3] 2140/10 C 7 19.0 285
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-9 Charlock Alma Charlock Alma   [s 5] 2140/10 A str
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-1 Junius Taj Junius Taj   [v 4] 1640/6 C 0 g 130
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-4 Virginia Bell Virginia Bell   [s 9] 2080/8 C 4 17.7 156
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 2080/5 B 4 16.7 64
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-7 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 5] 2100/8 A 0 g 50
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-8 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2080/4 C 7 16.2 72
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-9 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2080/2 C 6 17.4 76
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-1 Karron Karron   [s 8] 2080/7 A 4 16.2 102
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-2 Esta Esta   [s 4] 2080/12 B 4 18.2 204
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-2 Carlos C. Carlos C.   [v 8] 1640/11 A 0 18.4 302
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-4 Genghis Khan Genghis Khan   [v 7] 2140/6 D 6 15.3 544
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-6 Junilane Junilane   [s 6] 2160/12 B 0 16.0 1135
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-2 Francks Onyx Francks Onyx   [v 8] 2100/6 D 6 19.1 120
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-3 Golden November Golden November   [h 7] 2500/2 D 4 18.6 279
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-4 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 6] 2540/12 B 2 30.2 85
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-6 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2100/8 C 0 15.9 346
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-8 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2100/4 B 0 g 124
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-9 Krem Odin* Krem Odin*   [v 6] 2120/9 A str
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-4 Skyper Skyper   [v 5] 2140/12 C 5 15.4 577
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-4 Junilane Junilane   [s 6] 2140/5 D 0 16.2 548
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-3 Smirre Creek Smirre Creek   [v 10] 2140/7 B 0 19.4 145
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 1640/7 B 0 14.2 456
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-9 Karron Karron   [s 8] 1640/1 B 5 14.3 59
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-1 Tomboy Tomboy   [s 5] 2080/5 B 1 18.1 24
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-2 Francks Onyx Francks Onyx   [v 8] 2480/6 D 4 204
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-3 Ängens Kryptonit Ängens Kryptonit   [v 10] 2480/7 C 4 16.3 68
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-4 Mr Cane's Lad Mr Cane's Lad   [v 10] 2080/8 D 0 19.5 186
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-7 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 6] 2480/5 C 1 30.8 81
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-8 Genghis Khan Genghis Khan   [v 7] 2480/5 D 1 16.5 72
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-9 Bear Angus Bear Angus   [v 8] 2080/4 C 0 19.7 236
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-1 Lemolast Lemolast   [v 4] 2100/2 D 3 18.8 131
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-2 Macro Star Macro Star   [v 6] 2100/9 B 0 g 45
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2100/2 B 0 g 57
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 Golden November Golden November   [h 7] 2500/4 D 5 18.0 223
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-10 Karron Karron   [s 8] 1640/6 C 4 12.8 602
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-11 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 1640/5 D 6 13.1 401
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-1 Global Teamtalk Global Teamtalk   [v 5] 2080/5 D 0 467
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-7 Dhori Dhori   [s 4] 2080/4 D 6 17.3g 745
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-10 Dalforno Dalforno   [v 5] 2080/6 D 0 14.9 434
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-1 Vanna Lavec Vanna Lavec   [s 5] 2100/10 D 0 22.1g 118
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-8 Krem Odin* Krem Odin*   [v 6] 2120/13 D 4 30.8 819
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-4 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2140/7 C 0 14.9 136
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-7 Jolie Jolie   [s 3] 2140/11 A 2 18.0 95
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-2 Karron Karron   [s 8] 2080/6 C 2 15.6 108
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-5 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2080/3 D 6 16.4 317
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-6 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2080/11 C 6 19.6g 217
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-9 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2480/5 D 0 20.0 190
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-1 Orangeri Orangeri   [s 6] 2100/5 D 8 24.0g 227
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-2 Alexia Marshall Alexia Marshall   [s 5] 2100/1 B 0 20.6g 23
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2100/8 C 2 15.3 80
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-4 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 6] 2120/11 A 0 31.8g 53
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-5 Golden November Golden November   [h 7] 2100/3 D 4 17.0 97
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-6 Pierre S.L.G. Pierre S.L.G.   [v 10] 2100/5 C 8 20.1g 158
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-8 Annika Rick Annika Rick   [s 9] 1700/5 B 0 g 312
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-1 Joel Avant Joel Avant   [v 5] 2140/10 D str
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-1 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2140/6 D 7 19.7 90
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-2 Annika Rick Annika Rick   [s 9] 2140/1 B 4 19.3 199
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-3 Mån Viktor Mån Viktor   [v 4] 2140/5 D 5 35.9 70
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 Gigant Super Gigant Super   [v 9] 2140/7 C 7 15.8 32
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-5 Bundle of Cash Bundle of Cash   [v 7] 2140/1 B 8 18.4 99
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-6 Sagisara Sagisara   [s 12] 2160/9 A 0 33.6g 375
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-7 Early Choice Early Choice   [s 9] 2140/5 D 6 18.0 43
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-8 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2140/7 B 1 16.2 16
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-10 Carlos C. Carlos C.   [v 8] 2160/3 B 0 172
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-2 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 2140/9 B 0 564
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-3 Thebigbangtheory Thebigbangtheory   [v 5] 2140/5 D 0 g 414
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-4 Castanya Am Castanya Am   [s 6] 2140/9 B 1 14.3 101
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-7 Karron Karron   [s 8] 1640/6 B 4 14.2 423
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-8 Josef Palema Josef Palema   [v 6] 2140/3 D 6 18.2 463
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-2 Annika Rick Annika Rick   [s 9] 1640/7 C 0 23.7g 86
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2140/2 C 3 14.4 102
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 Torps Chivas Torps Chivas   [v 12] 2140/9 B 0 16.1 258
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Virginia Bell Virginia Bell   [s 9] 2140/10 C 6 17.5 102
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2140/5 C 2 17.1 43
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-2 Joel Avant Joel Avant   [v 5] 2140/4 C 3 17.9 256
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-9 Dalforno Dalforno   [v 5] 3140/2 C 0 g 71
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-6 Junilane Junilane   [s 6] 2140/8 A 3 15.9 481
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-3 Frida Scott Frida Scott   [s 5] 2140/2 B 0 35.1g 319
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-5 Dalforno Dalforno   [v 5] 2140/1 B 4 14.5 88
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-3 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 2140/2 D 4 14.3 560
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-7 Junilane Junilane   [s 6] 2160/8 C 0 g 455
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-9 Annika Rick Annika Rick   [s 9] 1640/7 D 6 16.3 857
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-3 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 6] 2080/7 D 7 16.3 998
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-5 Mr Sethos Mr Sethos   [v 9] 2080/12 D str
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-7 Silence of Joy* Silence of Joy*   [s 4] 2080/8 D 0 g 64
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-8 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2480/9 C 4 16.1 278
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-7 Carlos C. Carlos C.   [v 8] 1640/7 C 1 15.1 165
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Kim Klipp Kim Klipp   [s 6] 2140/4 D 0 g 23
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Tindra Star Tindra Star   [s 7] 1640/10 D 7 13.5g 84
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-1 Silence of Joy* Silence of Joy*   [s 4] 2080/3 C 1 19.6 93
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-4 Dalforno Dalforno   [v 5] 2080/6 A 1 17.0 54
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-7 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2480/14 D 0 g 198
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-9 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2080/6 D 5 19.4 192
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-2 Boremilli Boremilli   [s 6] 2140/5 C 0 41.0g 920
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-6 Junilane Junilane   [s 6] 2140/2 D 3 15.6 649
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-10 Joel Avant Joel Avant   [v 5] 2140/5 D 4 19.1g 292
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-1 Joel Avant Joel Avant   [v 5] 2140/3 C 0 428
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-3 Aifur Aifur   [v 7] 2140/6 C 7 16.0 47
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-4 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/1 B 4 17.6 74
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2140/1 D 3 15.4 208
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-6 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 1640/9 D 6 13.7 565
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-3 Ullis Ullis   [s 7] 2160/10 C 0 g 415
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-9 M.T.Laroche M.T.Laroche   [s 5] 2140/1 C 4 15.4 113
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-10 Carlos C. Carlos C.   [v 8] 2140/1 C 1 17.0 144
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-1 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 3] 2140/1 D 4 19.4 401
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-11 Maja Maja Maja Maja   [s 8] 2180/8 D str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2140/8 B str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-6 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2140/1 C 8 16.4 174
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-2 Che Boko Che Boko   [v 9] 2660/9 D 5 16.0 260
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-4 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 6] 1640/11 C 6 15.9 443
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-6 Nova's Legacy Nova's Legacy   [s 4] 2140/1 B 6 18.6g 75
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-8 Boremilli Boremilli   [s 6] 2140/2 D 8 36.7g 1000
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-1 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2140/1 D 3 20.0 54
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-2 Bermuda Bermuda   [s 7] 2140/10 D str
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-3 Kick Off T.J. Kick Off T.J.   [s 6] 2140/10 A 0 19.5 617
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-4 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2140/2 D 5 17.4 689
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-1 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2160/10 C 3 18.5 402
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-2 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2640/3 B 0 19.0 280
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-1 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2100/6 C 2 19.5 164
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-6 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 10] 2160/10 B 0 17.0 104
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-7 Junilane Junilane   [s 6] 2140/3 D 0 18.4 272
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-6 Zirkonia Zirkonia   [s 10] 2140/3 C 0 35.1 441
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-8 Full Fart Full Fart   [v 7] 2660/13 D 7 17.3 799
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-10 Full Fart Full Fart   [v 7] 2180/10 C 3 17.0 134
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-2 Select Step Select Step   [s 5] 2140/5 B 5 18.2 481
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-3 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 7] 2160/11 B 6 34.6 162
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-5 Junilane Junilane   [s 6] 2160/6 B 3 17.4 136
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-9 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 10] 2140/8 B 0 15.5 601
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-6 M.T.Laroche M.T.Laroche   [s 5] 2140/1 A 3 15.7 48
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-10 Boozer Artist Boozer Artist   [v 6] 1640/2 D 0 17.2 154
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-6 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 5] 1640/4 D str
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2640/3 D 0 g 539
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-8 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2140/11 D str
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-5 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2640/5 C 6 17.1 191
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-7 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 6] 1640/5 B 0 g 349
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-10 Golden November Golden November   [h 7] 2140/6 C 7 18.9 51
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-4 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 2140/5 D 6 17.5 636
2019-12-23 2019-12-23 Färjestad-1 Junilane Junilane   [s 7] 1640/12 C 0 16.4 1929
2019-12-23 2019-12-23 Färjestad-2 Inside the Dream Inside the Dream   [s 4] 2140/7 B 0 g 499
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-2 Golden November Golden November   [h 8] 2640/6 C 0 21.2 1096
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-5 Valkyria K. Valkyria K.   [s 5] 2160/10 C 6 18.7 638
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-7 La Luna Wita La Luna Wita   [s 4] 2140/9 C 0 g 894
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-10 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 6] 2140/4 D 0 20.9g 787
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-10 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 2100/12 B 3 16.7 145
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-4 Joeson Joeson   [v 8] 2140/4 C 0 16.6 562
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-2 Lemolast Lemolast   [v 5] 2080/6 B str
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-7 Joeson Joeson   [v 8] 2100/8 A 5 15.5 116
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-9 Ernayra Ernayra   [s 9] 2080/1 D 0 g 659
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-5 Golden November Golden November   [h 8] 2640/4 D 7 17.5 764
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-6 Better than Most Better than Most   [s 6] 2160/7 D 6 16.9 364
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-1 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 1680/9 C 6 16.7 154
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-3 Karron Karron   [s 9] 2480/1 D 6 17.5 252
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-4 Racer Reo Racer Reo   [v 8] 1680/1 D 1 15.2 52
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-7 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 8] 2080/5 D 7 33.2 180
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-9 Livi More Money Livi More Money   [v 5] 2500/6 D 0 20.8g 29
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-2 Kung Rols Kung Rols   [v 10] 2080/8 D 0 17.1 520
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-5 Adamo Dior Adamo Dior   [v 9] 2080/11 C 1 16.2 276
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-6 Junius Taj Junius Taj   [v 5] 2080/7 B 3 19.0 39
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-7 Guldhagens Linus Guldhagens Linus   [v 3] 2100/6 B 0 g 32
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-1 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1680/8 D 6 15.0 893
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-4 Golden November Golden November   [h 8] 2100/12 D 8 18.2 2145
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-5 Valkyria K. Valkyria K.   [s 5] 2100/9 D 5 16.4 214
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-1 Stilig Karl Stilig Karl   [v 5] 2140/3 C 1 34.0 50
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-5 Rem Odin Rem Odin   [v 9] 2160/6 C 3 28.0 123
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Joeson Joeson   [v 8] 2140/6 D 4 16.3 241
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-7 Marcella Marcella   [s 5] 2140/1 B 0 g 42
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-3 Golden November Golden November   [h 8] 2160/8 D 6 17.6g 689
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-7 Hercules Boko Hercules Boko   [v 5] 2080/5 D 7 15.7 261
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-9 Karron Karron   [s 9] 1680/10 D 0 g 594
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-2 Junius Taj Junius Taj   [v 5] 2140/3 D 5 17.8 463
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-3 Zivertson Zivertson   [v 11] 2160/5 D 0 15.5g 363
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-4 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 2480/5 D 0 20.0 470
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-5 Pierre S.L.G. Pierre S.L.G.   [v 11] 2080/6 D 4 18.2g 439
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-6 Golden November Golden November   [h 8] 2500/10 D 4 17.4 365
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-9 Junilane Junilane   [s 7] 2100/2 C 0 18.3 510
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-4 Lady L.S. Lady L.S.   [s 5] 2140/6 C 1 16.6 30
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-5 Rem Odin Rem Odin   [v 9] 1640/2 D 3 26.8 99
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-8 Green Phyto Power Green Phyto Power   [v 8] 2140/4 B 2 17.6 57
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 7] 2140/6 D 0 18.5 282
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-1 Junius Taj Junius Taj   [v 5] 2100/5 D 3 19.9g 214
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-4 Wiliam W. Wiliam W.   [h 10] 2100/11 D str
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-1 Golden November Golden November   [h 8] 2100/5 C 2 17.0 73
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-2 Campell J.P. Campell J.P.   [s 6] 2100/2 B 2 17.1 42
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-3 Sprucefields Go On Sprucefields Go On   [s 7] 2100/9 C 4 16.8 119
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-4 Chipen Boy Chipen Boy   [v 9] 2100/8 B 7 16.5 46
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-5 Pierre S.L.G. Pierre S.L.G.   [v 11] 2100/4 C 2 17.9 60
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-5 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2080/11 D 7 16.6g 741
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-6 Zivertson Zivertson   [v 11] 2100/5 C 4 14.5 441
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-8 Eie Brasse Eie Brasse   [v 7] 2080/5 D 5 35.2 344
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-9 Pierre S.L.G. Pierre S.L.G.   [v 11] 2080/4 C 5 17.7 354
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-10 Junilane Junilane   [s 7] 2100/11 A 3 17.1 50
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-2 Straight Life Straight Life   [v 4] 2160/13 B 5 20.8g 311
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-8 Rex Saltus Rex Saltus   [v 4] 2140/3 D str
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-8 Väskinge Anna Väskinge Anna   [s 6] 2140/4 D 0 g 45
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-10 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 10] 2140/3 D 0 14.4 715
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 9] 1640/6 D 0 16.7 678
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-7 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 10] 2140/4 C 0 15.7 551
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-1 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 2140/8 D str
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-4 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 2140/11 C 4 18.0 140
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-6 Yrsa Brick Yrsa Brick   [s 9] 2140/9 C 0 19.3 51
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-7 Opus Mind Opus Mind   [v 11] 2140/1 C 5 16.3 151
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-8 Unbalanced Unbalanced   [s 6] 2140/12 D 0 20.0g 123
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-2 Frida Scott Frida Scott   [s 6] 2160/10 B 7 33.5g 38
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-3 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2640/2 B 5 18.5g 39
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-4 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 4] 2140/2 C 0 g 15
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-5 Väskinge Anna Väskinge Anna   [s 6] 2140/1 D 1 29.6 65
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-7 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 10] 2140/9 D 2 13.8 553
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-9 Önas Ior Önas Ior   [v 9] 2140/9 D 8 16.8 133
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-2 Frida Scott Frida Scott   [s 6] 2140/5 B 1 32.6 200
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-8 Sot Sot   [s 11] 2160/10 D 0 30.4g 1009
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-2 McClintock McClintock   [v 6] 2160/11 A 0 g 128
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-2 Esta Esta   [s 5] 2140/5 C 6 17.6 67
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-3 Econic Econic   [s 5] 1640/10 B 0 16.1 135
2020-12-11 2020-12-11 Romme-4 Elle Vild Elle Vild   [s 4] 2140/3 D 1 16.8 163
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-1 Eternal Space Eternal Space   [s 4] 2140/2 D 0 18.3 226
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-5 Sincerus Sincerus   [v 6] 2140/8 D 0 18.9 1162
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-8 Global Approval Global Approval   [h 4] 2140/6 A 6 16.8 47
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-9 Elle Vild Elle Vild   [s 4] 2180/11 A 0 g 52
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-1 Conrads Eva Conrads Eva   [s 5] 1680/9 D 0 g 589
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-2 Björnemyr Dennis* Björnemyr Dennis*   [h 7] 2500/11 A 2 27.0 46
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-3 Caramba Go V.J. Caramba Go V.J.   [s 7] 2100/6 C 0 18.2 735
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-4 Bombibitt S.I.R. Bombibitt S.I.R.   [v 7] 2080/9 A 0 16.9 341
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-5 Circles Caviar* Circles Caviar*   [s 3] 2080/4 D 0 25.4g 201
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-6 Melvinna Melvinna   [s 7] 2100/11 C 6 29.8g 375
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-8 Sincerus Sincerus   [v 6] 2100/5 D 8 18.2 222
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-4 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 6] 1660/3 B 3 25.8 51
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-1 Freja B.S. Freja B.S.   [s 5] 2140/6 D 8 35.1 307
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-3 Lightspeed Lightspeed   [s 4] 2140/6 D 3 17.2 91
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-5 Björnemyr Dennis* Björnemyr Dennis*   [h 7] 2660/7 B 5 28.0 137
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-9 Bara Joe Bara Joe   [v 6] 2660/5 D 0 17.9g 766
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-2 Melvinna Melvinna   [s 7] 2080/5 D 0 g 208
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-4 Alo Girl Alo Girl   [s 6] 2100/11 C 0 17.5 665
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-5 Day to Remember Day to Remember   [v 3] 2080/6 D 6 16.7 823
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-6 The Noble One The Noble One   [v 7] 2080/5 C str
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-7 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 6] 2480/1 C 0 17.9g 61
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-8 Global Vincennes Global Vincennes   [s 5] 1680/9 C 7 16.3 118
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-2 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 6] 2160/11 B 7 16.5 85
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-2 Sapfo S.I.R. Sapfo S.I.R.   [s 5] 2160/9 B str
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-5 Björnemyr Dennis* Björnemyr Dennis*   [h 7] 1640/9 A 1 24.8 35
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-6 Pirat Pia Pirat Pia   [s 8] 2140/4 D 0 17.1g 1153
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-7 Onrush Face Onrush Face   [s 9] 2140/5 C 0 16.2 621
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-3 Homer D. Homer D.   [v 3] 2100/13 B 5 18.8 138
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-5 Conrads Eva Conrads Eva   [s 5] 2160/6 C 5 18.6 75
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-8 Alo Girl Alo Girl   [s 6] 1609/10 C 4 15.9 332
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-10 Global Newsletter Global Newsletter   [v 12] 2160/12 C 0 16.6 947
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-11 Realistic Realistic   [v 9] 2100/11 B 8 17.5 371
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-12 Manolito M.I. Manolito M.I.   [v 5] 1609/7 B 7 16.9g 34
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-1 Freja B.S. Freja B.S.   [s 5] 2140/1 C 5 39.2 105
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-3 Conrads Eva Conrads Eva   [s 5] 2140/3 B 4 18.1 41
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-4 Queen la Mint Queen la Mint   [s 9] 2640/5 B 5 19.0g 145
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-7 The Noble One The Noble One   [v 7] 1640/8 B 5 13.4 130
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-8 Rem Odin Rem Odin   [v 10] 2140/4 C 7 29.9 298
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-9 Simb Modesty Simb Modesty   [s 6] 2140/4 C 4 16.4 105
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-10 Macho Look Macho Look   [v 12] 2160/14 A 6 15.6 60
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-1 Carlos Symphony Carlos Symphony   [v 4] 2080/11 C 0 22.8g 224
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-3 Racer Reo Racer Reo   [v 9] 2900/3 C 8 19.4 42
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-5 Melvinna Melvinna   [s 7] 2100/6 B 2 31.0g 64
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-6 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 6] 2100/8 B 1 17.6 25
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-7 Bombibitt S.I.R. Bombibitt S.I.R.   [v 7] 1680/6 A 1 15.1 22
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-8 Alo Girl Alo Girl   [s 6] 1680/9 C 4 16.4 270
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-9 Fairytale Star Fairytale Star   [s 5] 2080/4 C 0 g 36
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-1 The First Lady The First Lady   [s 3] 2140/10 D 0 21.5g 511
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-4 Lill Betty Lill Betty   [s 6] 1640/12 D 0 18.8g 752
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-7 Bombibitt S.I.R. Bombibitt S.I.R.   [v 7] 2140/1 C 0 15.1 449
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-1 Elima Elima   [s 4] 2140/6 D 0 20.5 160
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-2 Melvinna Melvinna   [s 7] 2160/7 B 1 30.5 70
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-3 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 6] 1640/4 B 2 14.6 40
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-5 Bara Joe Bara Joe   [v 6] 2160/7 A 0 g 35
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-6 Macho Look Macho Look   [v 12] 2180/15 A 4 15.4 95
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-8 Junius Taj Junius Taj   [v 6] 2140/4 D 1 17.4 71
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-9 Rem Odin Rem Odin   [v 10] 2160/2 C 8 30.8g 127
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-2 Bara Joe Bara Joe   [v 6] 2140/9 D 4 14.0 487
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-3 Isco Bridgeman Isco Bridgeman   [v 3] 2140/3 D 2 16.4 468
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-5 Björnemyr Dennis* Björnemyr Dennis*   [h 7] 2160/9 A 1 26.8g 17
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-6 Bombibitt S.I.R. Bombibitt S.I.R.   [v 7] 1640/7 B 4 13.4 199
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-8 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 11] 2140/2 C 6 15.7 382
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-2 Kjölstad Prinsessa Kjölstad Prinsessa   [s 4] 2100/8 C 4 34.0 305
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-8 Golden November Golden November   [h 9] 2100/5 B 8 16.9 268
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-1 Tiboratari Tiboratari   [s 5] 2140/4 D 4 17.9 159
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-3 Wiliam W. Wiliam W.   [h 11] 2140/1 D 8 17.3 309
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-1 Freja B.S. Freja B.S.   [s 5] 2100/2 D 0 36.8 784
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-7 Västerängs Aragon Väster