V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-7 Kjölstad Prinsessa Kjölstad Prinsessa   [s 4] 1720/6 D
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-6 Muscle Salt Muscle Salt   [v 8] 2520/7 D
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-2 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 6] 2100/1 D
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-1 Sandra M.L. Sandra M.L.   [s 6] 2100/9 B

Nyheter för travkusk


Ordet ”Derby” är klassiskt i sportsammanhang. Men inom galoppen hör det hemma som mest - och har så gjort sedan den engelske Lord De..


Ordet ”Derby” är klassiskt i sportsammanhang. Men inom galoppen hör det hemma som mest - och har så gjort sedan den engelske Lord Derby gav sitt namn åt det engelska Derbyt (Epsom Derby) redan 1780.
Den svenska versionen har ridits på Jägersro sedan 1918. För närvarande dominerar ett fåtal tränare när det gäller att ta fram Derby-vinnande hästar.
En av dessa är Niels Petersen med stall på Övrevoll i Norge, som före gårdagen senast vann med hästen Nordic Defense 2018. En annan är Jägersros championtränare Lennart Reuterskiöld junior, vars makalösa antal hästar i årets derbyfält – fem stycken – imponerar ännu mer när facit blev att samtliga placerade sig bland de sju främsta.
De få som var på plats och de många som var uppkopplade elektroniskt, under rådande pandemi, fick se ett spännande upplopp. Men då hade den tidiga ledaren Bullof Wall Street redan lämnat övriga i tolvhästars-fältet, med enbart Lennart Reutersköld juniors främsta kort Yoker i släptåg.

”En enorm prestation”
Och även om dessa två stod i särklass och det blev en envig upploppet ner, så blev segern säker… Yokers nos var ungefär i höjd med Bullof Wall Streets svans, när hästarna gick i mål efter 2 400 meter på dirten.
– En enorm prestation, vi fick se två fantastiska hästar, konstaterade Niels Petersen ödmjukt direkt efter segern som resulterade i ett förstapris på 1 500 000 kronor.
Men jockeyn Carlos Lopez kunde inte hålla tillbaka superlativen:
– Amazing! Det känns faktiskt som att Bullof Wall Street visade ungefär 80 procent i dag, han har så mycket inombords… jag fick ruska i honom ganska tidigt. Det kändes nästan som att han var på väg att somna då, berömde Carlos den norsktränade treåringen.
Niels Petersen berättade vidare  att 2 400 meter egentligen är i längsta laget för att vara mitt-i-prick för Bullof Wall Street. Fortsättningsvis lär kortare lopp prioriteras.

”Var outstanding”
Yokers jockey Jacob Johansen kunde egentligen bara säga ”tack för god match”:
– Min häst gjorde vad han kunde. Hade inte Carlos Lopez ridit till ledningen direkt, så hade jag gjort det. Men jag kan inte klaga på något i dag. Hästen som vann var outstanding, analyserade Jacob.
Bent Olsen-tränade Grey Flash, riden av Elione Chavez, slutade trea från köposition efter en rejäl spurt.
Fyra blev Sel Sea och femma Marieappel, som delägs av travtränare Peter Untersteiner. Båda dessa tränas alltså av Lennart Reuterskiöld junior. Som Derby-förlusten till trots hade inlett dagen med tre segrar. Och som sett till helheten kunde bokföra en stark dag på jobbet rent ekonomiskt som plåster på såren (Junior vann även handicapen Derby Day Summer Cup med Gold Tyranny och hade flera placeringar, redan innan det var dags för Derbyt).

I Kirk gjorde tränare Berneklint rörd
Sveriges bästa sprinter I Kirk inledde Grand Slam 75-spelet med jackpot och vann Listed-loppet Zawawi Cup för Stall Berneklint i stor stil före Castro-stallets Breakdancer. Efter ledning från start till mål (trots lite försök till startbox-vägran före loppet).
– Han är helt otrolig, jag kan inte prata, sa tränare Susanne Berneklint som nästan var rörd till tårar efter segern.
Treåringen Nocentsinkentucky var också spelad till klar favorit och vann sitt sprintlopp, Derby Day Sprint för treåringar, över samma distans – på en tid som bara var ett par tiondelar sämre än I Kirks.
Tränare Francisco Castro upprepade vad han hade sagt redan innan treåringsloppet:
– Han är nästa I Kirk, i alla fall från nästa år när han är fyra!
Margareta Wettermarks Minneslöpning för den äldre stoeliten vanns av förra årets danska derbyvinnare Queen Rouge och Oliver Wilson, men först efter att målettan Nouvelle Lune med Dale Swift flyttats ner för att ha brutit ut och vinglat på upploppet.
Malmö Stads Pris (tidigare Sofierolöpning) bjöd på dagens målfoto, men Bent Olsens Nascetta och Elione Chaves fick till slut segern före hemmahästen och skrällen Hot Bagatelle.
Många fick 7 rätt, som gav under tusenlappen… och det blev en ny femrättsjackpot på Grand Slam 75.

Robert Okpu, Kanal 75


Under söndagen kördes det uttagningslopp till Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet i Östersund.I det inledande försöket utspelade det ..


Under söndagen kördes det uttagningslopp till Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet i Östersund.
I det inledande försöket utspelade det sig stor dramatik. Den jättestora favoriten och segermaskinen Grisle Odin G.L. galopperade i spetskörningen kort efter start. Han tappade mycket mark innan Öystein Tjomsland fick ner honom i trav igen i första kurvan. Tjomsland körde sedan offensivt och dundrade på i spåren efter galoppen men blev utsvarad i tredjespår varvet kvar och kort senare kom en ny galopp. Grisle Odin G.L. fick därmed sina chanser spolierade och han galopperade sedan ytterligare en gång och blev därmed diskvalificerad.
– Han var väldigt hissig hela dagen och det var tre omotiverade galopper som jag ser det. Det är ju en häst som nästan aldrig har galopperat i varken träning eller i tävling. Min första tanke är att han är irriterad i munnen och vi får kolla upp honom. Det känns skit det här, sa en besviken Öystein Tjomsland.
Vann loppet gjorde istället skrällen Kinge Svarten, som tränas av Frode Hamre, och som kördes av Vemund M Drolsum efter ledning runt om. Segertiden blev 1.26,4/2140a och tvåa blev Jan-Olov Persson-tränade Fräcke Prins som kom tillbaka starkt efter en galopp sexhundra meter kvar för Mats Djuse.

Revansch med överlägsen vinnare
Öystein Tjomsland tog dock gruvlig revansch i det andra uttagningsloppet och styrde in sin egentränade Havglimt till en överlägsen seger. Hästen var förkrossande överlägsen från ledningen och imponerande våldsamt. Tjomsland drog i ett stenhårt tempo och segertiden stannade på fantastiskt 1.23,8 över 2140 meter med bilstart. Tvåa på ett behörigt avstånd blev Bäcklös Uriel som fullföljde starkt efter en resa utvändigt om ledaren.
Öystein Tjomsland har vunnit Svenskt Kallblodsderby två år i rad, Philip Ess 2018 och Nordsjö Odin 2019. Nu har han toppchans att göra det igen med Havglimt. Trots att förhandsfavoriten Grisle Odin G.L. blev utslagen.
Tjomsland fick dessutom med ytterligare en häst i det tredje uttagningsloppet. Det var Grisleprinsen G.L. som blev tvåa bakom en mycket bra Järvsö Elling som vann enkelt för ledningen för Magnus A Djuse. Segertiden blev 1.25,3/2140a. Tränar gör Jan-Olov Persson som därmed fick med två hästar till derbyfinalen.

Svenskt rekord av Alfa Lina
Öystein Tjomsland tog även hem det första uttagningsloppet till Derbystoet när han ledde från start till mål med Sjö Stjerna. Däremot fick Tjomslands favorit Brenne Berna sträcka vapen mot Alfa Lina, där tränaren och kusken Lars-Erik Karlsson fick lite revansch efter att hans Alf Linus som galopperade bort en finalplats till Derbyt i utgången av sista kurvan i sitt försök. Alfa Lina tog tidigt han om ledningen och vann på det nya svenska rekordet, 1.25,4/2140.
Öystein Tjomsland blev till slut ändå dagens man på Östersunds-travet, trots debaclet med Grisleodin G.L. I det avslutande uttagningsloppet styrde han in sin egentränade Norheim Borka till en överlägsen seger. Det var stor uppvisning och totalt fick Tjomsland med tre hästar till Derbystoets final.
Finalerna i Kallblodsderbyt och Derbystoet avgörs i Östersund onsdagen 22 juli. Förstaprisen i loppen är 700 000 kronor respektive 450 000 kronor.

Svenskt Kallblodsderby final
2140 meter autostart:

Häst – Tränare
1) Kinge Svarten (Frode Hamre)
2) Järvsö Elling (Jan-Olov Persson)
3) Havglimt (Öystein Tjomsland)
4) Bäcklös Uriel (Niklas Blom)
5) Björn Bork (Göran Antonsen)
6) Mustang (Lars-Erik Karlsson)
7) Buska Blyg (Robert Bergh)
8) Voje Piril (Jan Kristian Överdal)
9) Grisleprinsen G.L. (Öystein Tjomsland)
10) Fräcke Prins (Jan-Olov Persson)
11) Oss Can (Lovisa Canneryd)
12) Mjölner Loke (Jan Roar Mjölneröd)

Derbystoets final
2140 meter auto:

Häst – Tränare
1) Alfa Lina (Lars-Erik Karlsson)
2) Norheim Borka (Öystein Tjomsland)
3) Sjö Stjerna (Öystein Tjomsland)
4) Stommens Berta (Mikael Linderoth)
5) Briskeby Anna (Dag Erik Raastad)
6) Holter Oda (Jerker Bjurman)
7) Järvsö Majlis (Jan-Olov Persson)
8) Guli Anna (Stefan Johansson)
9) Theofaksa (Karen Kvåle)
10) Brenne Berna (Öystein Tjomsland)
11) Lyngås Alfa (Erik Killingmo)
12) Tigerlilje (Tiffany Wistrand)

Michael Carlsson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Lördag kväll kördes det stora tävlingar på Meadowlands utanför New York. I det stora fyraåringsloppet Graduate Series blev ..


Lördag kväll kördes det stora tävlingar på Meadowlands utanför New York. I det stora fyraåringsloppet Graduate Series blev det en ny succé för segermaskinen Gimpanzee. Superhästen har fått en kanonstart på den här säsongen och nu kom den tredje raka segern. Brian Sears körde tidigt till ledningen och Gimpanzee vann lekande lätt i imponerande stil. Segertiden blev 1.08,9/1609a och förstapriset var 125 000 dollar. Äger gör Courant AB och SRF Stable. Stallkamraten Reign of Honor spurtade in till andraplatsen och därmed blev det en riktigt bra kväll för tränaren Marcus Melander.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75-omgången i Årjäng avslutades under en minst sagt växlande väderlek. Inför den sjätte avdelningen öppnade sig himle..


V75-omgången i Årjäng avslutades under en minst sagt växlande väderlek. Inför den sjätte avdelningen öppnade sig himlen och loppet slutfördes under en ursinnig hagelskur. Det kom ett gigantiskt skyfall över banan vilket gjorde underlaget besvärligt. Men lagom till att huvudloppet skulle gå, Årjängs Stora Sprinterlopp i V75-7, slutade det regna och solen sken istället. Och är det någon som solen skiner på för tillfället så är det Stefan ”Tarzan” Melander och hans hästar. I fredags kväll blev han unik som tränare och kvalade in hela fem hästar till Stochampionatet. Nu tog han även hem Årjängs Stora Sprinterlopp när Milligan’s School vann i imponerande stil för Ulf Eriksson. Detta på den strålande tiden 1.09,8 under rådande omständigheter. Milligan’s School säkrade därmed även en plats i Hugo Åbergs Memorial på Jägersro om drygt två veckor.
– Hästen är fantastiskt duktig och det är även kusken, Uffe Eriksson. Han kör ”Mille” jättebra och de kommer verkligen bra överens, säger Stefan Melander som själv sitter i traktorn och sladdar banorna hemma på gården utanför Enköping när vi ringer upp.

Fjärde segern som tränare i storloppet
Det här var fjärde gången som Tarzan vann Årjängs Stora Sprinterlopp som tränare. Tidigare har Igor Brick vunnit två gånger och så en seger med Nuncio.
– Det är ett stort och väldigt fint lopp att vinna. Att springa 1.09,8 och vinna på det sättet är väldigt bra gjort. Men Milligan är en riktig hedershäst. Kolla hans racingcard i fjol hur många lopp han vann, och nästan alla var väl i V75. Han var den som vann flest SHL-lopp och har vunnit många stora lopp genom åren.
– I vintras så misslyckades han i Frankrike men fick också två omöjliga lopp där nere. Sedan hade vi ju tänkt starta i Östersund, Boden och Oslo men fick inte vara med. Detta trots att han var titelförsvarare i Jämtlands Stora Pris från i fjol. Men jag sa till Cattis att det kanske var lika bra, för nu har han bra form till sommarens alla stora lopp istället.
– Han är en riktig kung och han har till och med blivit hingstig numera. Han tycker själv att han är kungen på gården, och det är han väl också efter att Nuncio åkte härifrån, säger Melander.
Vad säger du om fredagens succé i kvalen till Stochampionatet?
– Det var också fantastiskt, helt otroligt. Jag hade så dåliga startnummer med hästarna och på förhand var jag nöjd om vi bara skulle kunna få insatsen tillbaka. Men jag hade jättebra kuskar som körde så bra och de var etta och tvåa.
Blir det något firande i kväll efter alla framgångar?
– Nej, Cattis kommer hem om tre timmar och då sover jag. I natt ska jag upp och titta på ”Apan” (Gimpanzee) som startar på Meadowlands, så jag måste ställa klockan. Det blir spännande att se.

Ett starkt norskt löfte inledde och imponerade
Det blev återigen en favoritbetonad V75-omgång där sju rätt betalade 18 607 kronor. Sex rätt gav 116 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blev det återigen jackpot på V75 och det innebär att det finns en ny saftig pott att spela om den kommande lördagen på Axevalla.
V75 inleddes med en imponerande favoritseger i norske Strong Pepper som tog fjärde raka segern. Erik Adielsson körde offensivt och pressade sig resolut till ledningen efter ett halvvarv, trots att ledande Global Venture och Peter Untersteiner försökte svara. Strong Pepper fick sedan inte vara i fred i täten. Varvet kvar kom Imagine Boko fram på utsidan och tryckte upp farten. Men den fyraårige hingsten försvarade sig storstilat hela vägen. Han visade upp en härlig styrka och inställning när han bara gled ifrån till en lätt seger. Mellby Granat spurtade vasst till andraplatsen men var utan chans att nå Strong Pepper, som tränas av Rune Flaskerud. Det här är helt klart ett stort löfte och en stjärna i vardande.

Lipstick Tooma lämnade de andra
Det stora stallskriket Lipstick Tooma gjorde hästen till andrahandsfavorit när det hela var färdigt. Det visade sig minst sagt vara befogat. Det femåriga stoet gjorde andra starten för sin nye tränare Daniel Redén och bjöd på en härlig uppvisning. Trots en resa mestadels utvändigt om ledaren stack hon bara ifrån till en överlägsen seger. Lipstick Tooma avslutade sista varvet efter 1.11,5 och bara lämnade hästar bakom sig som har tjänat över en miljon kronor. En häftig utveckling hos tränare Redén och hon blir onekligen intressant att följa framöver.

Fort Knox föll – men Vagabond Bi höll
I V75-3 blev det favoritfall när Fort Knox på nytt galopperade bort sig. Men det såg bra ut i det längsta när Björn Goop körde till ledningen på första långsidan. Den utvändige The Real Star var het och höll tempot uppe till 1.14 första 2000 metrarna. I sista kurvan kom Vagabond Bi farande med en hastig attack och gick i närkamp med Fort Knox. Den sistnämnde hade fortfarande greppet när Goop ryckte tussarna mitt på upploppet. Men kort senare kom den försmädliga galoppen. Ingen skugga dock över Vagabond Bi som gick ett riktigt bra slutvarv och var rejäl vid segern, den här gången barfota runt om. I sulkyn satt Ulf Ohlsson och tränar gör David Persson. Överraskningen var därmed ett faktum.
– Vi har väntat lite på det här, både jag, skötaren och ägaren. Även spelarna tror jag. Det var skönt att få sätta pricken över i:et. Han har varit med där framme och krigat varje gång utan att få vinna. Det var kul, han fick gå tidigt först också, sa David Persson.

Åsrud Vilja bäst i kallblodsduellen
Vem är det bästa kallblodsstoet i världen, var frågan inför V75-4. Det var bäddat för en duell mellan Ulsrud Tea, som har vunnit 86 lopp i karriären, men hon fick sträcka vapen mot den lika fantastiska Åsrud Vilja. Örjan Kihlström parkerade utvändigt om ledande Trö Hera och låg lugn där på utsidan. När Ulsrud Tea attackerade från tredje par utvändigt sexhundra meter kvar höll Örjan ut denne i tredjespår genom hela sista kurvan. Han ryckte tussarna ur hästens öron in på upploppet och Åsrud Vilja stegade undan till en imponerande seger. Vinnartiden blev 1.21,7/2160, vilket är nytt banrekord för äldre ston. Överbetyg även till Ulsrud Tea som spurtade in till andraplatsen på 1.21,9.

Hejdlös startgalopp för Civilon
I V75-5 galopperade storfavoriten Civilon hejdlöst direkt från spår nio bakom bilen. Han tappade så pass mycket att han var snabbt borta ur leken. Istället behöll Slippery Runway ledningen från innerspåret och såg länge ut att gå mot segern. Men Björn Goop hade serverat Pine Muscle en perfekt resa i rygg på ledaren, och när luckan kom inne på upploppet avgjorde Pine Muscle kort före mål.

Dubbelseger för Goop
Björn Goop har verkligen kanonform på sitt stall och styrde även in vinnaren i V75-6. Detta genom sin egentränade Zap di Girifalco som Björn sände fram till dödens med för att syna den ledande Harran Boko som efter en 1.10-öppning fick dämpa tempot rejält. Himlen öppnade sig och det blev rena skyfallet inför loppet och när upploppet nalkades kom det dessutom en rejäl hagelskur. Men Zap di Girifalco brydde sig inte nämnvärt och han kopplade greppet på Harran Boko och vann i övertygande stil.
– Det gjorde faktiskt ont, det var stora kulor som kom, stora hagelbitar, sa Björn Goop.
– Jag är nöjd med inställningen på min häst. Det var tufft att gå utvändigt när ”Connie” drog i hårt tempo sista varvet. Men han hade rätta skallen att gå förbi, berömde Björn Goop.

Michael Carlsson, Kanal 75


Admiral As inledde det här året med två raka segrar innan han kvalade in till Kungapokalen via en fjärdeplats vilket var imponerande efter..


Admiral As inledde det här året med två raka segrar innan han kvalade in till Kungapokalen via en fjärdeplats vilket var imponerande efter en inledande galopp. Han spurtade kanske snabbast av alla i finalen till sjätteplatsen efter att ha suttit långt ner i kön. Näst senast galopperade Amiral As bort en andraplats bakom Ecurie D. kort före mål, och senast blev det även då galopp i Rättvik.
– På Solvalla näst senast fanns det förklaringar, men senast på Rättvik ”tappade” han ett bakben och efter det gick vi igenom hästen ordentligt, berättar Reijo Liljendahl för Travronden.
Veterinären hittade en lös benbit i en bakkota som opererades bort.
– Han rör sig redan för fullt, men det kommer nog att ta fram till slutet av september innan hästen kan vara tillbaka på tävlingsbanan, om nu allt går som det ska.
– Det är en väldigt bra och viktig häst för min del. Så man är rädd om honom. Admiral As var inkvalad till finalen av Norrlands Grand Prix nu på torsdag, men där blir det förstås ingen start. Vi får sikta mot Breeders Crown i november istället, säger Reijo till facktidningen.
Admiral As har hittills tagit åtta segrar på 14 starter och sprungit in 589 500 kronor.

Kanal 75


Det skulle komma att bli Tarzan-show när uttagningsloppen kördes under fredagskvällen på Axevalla. Att få med fem hästar till fi..


Det skulle komma att bli Tarzan-show när uttagningsloppen kördes under fredagskvällen på Axevalla. Att få med fem hästar till finalen där det bästa och starkaste fyraåriga stoet ska koras har ingen lyckats med tidigare. Men Stefan Melander hade verkligen lyckats och hade till och med en sjätte häst på gaffeln, som dock blev infångad kort före mål.
Den som sticker ut mest i Tarzans femling är givetvis Ganga Bae som hade uppvisning för Jorma Kontio. Hon fick tidigt överta ledningen från spår åtta bakom bilen i sitt försök och sedan var hon helt överlägsen. Det jättefina stoet behövde inte förta sig för att vinna med gott om krafter kvar och blir en av dom som gör upp om segern även i finalen. Ganga Bae såg fantastiskt fin ut och fick spår fem i finalen när startspåren lottades.
De övriga fyra Melander-tränade hästarna som kvalade in till finalen gjorde det via seger för Residual Thrust, som spurtade vasst för Erik Adielsson och vann lätt, samt via andraplatser för Sideslip, Digital Literacy, och Fuel Burn.
– Men i mitt huvud jag just nu mest förbannad över att inte Digital Download kvalade in, kommenterade Tarzan i ATG Live efteråt med sedvanlig glimten i ögat.
– Närå, det var helt otroligt, en fantastiskt kväll. Jag tänkte anmäla åtta ston men satte dit den nionde fem minuter före anmälningsstopp. En häst (Digital Literacy ) som Örjan Kihlström vann ett P21-lopp med för inte allt för länge sedan. Det hinner hända mycket med hästarna på kort tid ibland i den här åldern, fortsatte Melander.

”Diana Zet är fantastisk – en enorm inställning”
Kullens drottning så här långt, Diana Zet, hade inga problem att infria sitt favoritskap för Örjan Kihlström. Hon behöll enkelt ledningen från innerspåret bakom bilen och dirigerade varje meter av loppet efter att ha fått bestämma i lugnt tempo. Diana Zet stack undan enkelt den sista biten när Kihlström lättade lite på tömmarna och vann med en hel del krafter kvar. Tränaren Daniel Redén stod vid sidan och var mycket nöjd över att fjolårets vinnare av Svenskt TravOaks och årets vinnare av Drottning Silvias Pokal nu är i final.
– Hon är säker. Hon var blek förra gången och är inget träningslejon hemma för där är hon hur lat som helst och tar det piano. Men så fort man säger åt henne så tänder hon till. Hon är fantastiskt att kunna veta när det är något extra på gång. Jag provade exempelvis att dra urryckarna till den här starten men det hände inte så mycket. Men hon har en enorm inställning och vet när det är dags, sa Daniel Redén och konstaterade att den extra växeln med urryckarna blev sparad till finalen.
Daniel Redén fick övrigt med två hästar till finalen då Award Kronos spurtade in vasst som tvåa bakom Ganga Bae.

Waiting Hill Hall från dödens
Annars inleddes kvalkvällen med att Steen Juul vann det första uttagningsloppet med egentränade Waiting Hill Hall. Han körde fram utvändigt om ledande No Limit Queen (som fått öppna tufft med 1.09,2 första 500 och 1.13,1 första 1000) och kopplade enkelt greppet till slut. En rejäl insats och plusbetyg även till tvåan No Limit Queen som höll tappert. Här galopperade storfavoriten Alaska Kronos bort sig i första sväng.

Skandalstart – ”Solklar omstart”
I det andra uttagningsloppet galopperade favoriten Ghostintheshell direkt bakom bilen för Rikard N Skoglund som var mycket irriterad efter loppet och hävdade att det skulle ha varit omstart.
– Jim Oscarsson tog en flygande start och min häst blev rädd och galopperade. Det var solklar omstart och går att jämföra med Maradonas mål med handen i ett fotbolls-VM för en massa år sedan, sa Rikard N Skoglund.
Även Axevallas huvudstarter erkände misstaget att inte blåsa omstart när Jim Oscarssons häst släpade bakom bilen. Och han bad om ursäkt när han intervjuades efteråt i ATG Live.
Nu vann istället Mahma Lane för sin tränare Peter Untersteiner. Hon var med i körningen från start men Untersteiner valde att krypa ner i rygg på ledande Dontlooseallmoney. Luckan kom perfekt i utgången av sista kurvan och Mahma Lane spurtade till en mycket lätt seger.

Enkelt för American Hill – vann även spårlottningen
American Hill var favorit i sitt försök och vann hur enkelt som helst för sin tränare Conrad Lugauer. Han hittade ett perfekt slagläge i andra par utvändigt med sin häst från svåra spår åtta bakom bilen. När attacken sattes in via tredjespår runt slutkurvan bet det bra och American Hill avgjorde enkelt utan att behöva gå i botten till slut. Conrad Lugauer drog också vinstlotten i finalen och fick bricka ett med sin startsnabba häst.
Finalen i Stochampionatet avgörs söndagen den 19 juli på Axevalla. Distansen är 2640 meter och förstapriset är 1,2 miljoner kronor.

Stochampionatet 2020
2640 meter autostart

Häst – Tränare
1) American Hill – Conrad Lugauer
2) Waiting Hill Hall – Steen Juul
3) Diana Zet – Daniel Redén
4) Residual Thrust – Stefan Melander
5) Ganga Bae – Stefan Melander
6) Digital Literacy – Stefan Melander
7) Award Kronos – Daniel Redén
8) Fuel Burn – Stefan Melander
9) Mahma Lane – Peter Untersteiner
10) No Limit Queen – Björn Goop
11) Sideslip – Stefan Melander
12) Mellby Hawaii – Björn Goop

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-9 Mactheman Mactheman   [v 5] 1640/5 6 15.1 40
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-4 Conrads Elsa Conrads Elsa   [s 6] 2160/6 0 g 213
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-7 Nezza Glide Nezza Glide   [s 4] 1640/12 7 16.8 87
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-9 Circles Circles   [s 6] 2180/14 5 15.0 23
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-7 Il Ragazzo Il Ragazzo   [v 9] 2160/11 5 16.9 100
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Carmen Ås Carmen Ås   [s 5] 2140/5 0 18.0 114
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-8 Lina Liv Lina Liv   [s 7] 2140/10 6 13.3 499
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Going Grateful Going Grateful   [v 4] 2640/2 5 16.8 200
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Maja Bus Maja Bus   [s 3] 2140/3 7 19.9 261
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-4 Diamond* Diamond*   [v 5] 2140/11 1 14.3 74
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 Full Fart Full Fart   [v 4] 2140/1 3 15.5 196
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-12 Magic Moves Magic Moves   [v 3] 2640/3 A 3 22.8g 29
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-9 Uragano Oro* Uragano Oro*   [h 3] 2140/4 C 0 g 64
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-8 Exciter Exciter   [v 7] 2140/2 C 0 18.5 461
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-4 Global Runaway Global Runaway   [s 5] 2140/3 B 4 15.4 449
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 3] 2140/1 C 3 18.6 218
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-11 Golden November Golden November   [h 5] 2160/13 C str
2016-11-15 2016-11-15 Momarken-1 Golden November Golden November   [h 5] 2140/3 C 0 92
2016-11-02 2016-11-02 Bjerke-7 Nova Mollyn Nova Mollyn   [s 6] 2100/5 C 0 219
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-10 Junilane Junilane   [s 4] 2140/5 C 0 21.4g 358
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-5 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2140/1 B 5 14.6 140
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-11 Joeson Joeson   [v 5] 2140/4 C 2 16.9 34
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2160/11 C 0 15.6 342
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-7 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 2640/1 C 5 28.6 219
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-6 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/15 C 5 16.0 739
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-7 Junilane Junilane   [s 4] 1640/3 C 2 16.8 310
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-8 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2140/5 C 0 17.6g 283
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-3 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 2140/3 B 1 26.4 110
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-9 Global Runaway Global Runaway   [s 5] 1640/6 B 1 13.5 24
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-7 Ernayra Ernayra   [s 6] 2660/12 C 4 32.4 178
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-3 Golden November Golden November   [h 5] 2160/4 C 1 17.0 43
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-2 Windy Cindy Windy Cindy   [s 5] 1640/11 A 1 16.3 39
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-1 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 5] 2140/1 B str
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-8 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2640/4 D 2 15.3 457
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-4 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/10 C 4 15.7 523
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-1 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 4] 2080/1 D 2 19.1 91
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-10 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 8] 2480/9 D 6 17.1 231
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-8 Virginia Bell Virginia Bell   [s 7] 2480/3 D 6 18.3 90
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-7 Adrian Dotcom Adrian Dotcom   [v 6] 2080/2 C 4 16.6 62
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-6 Diezel Rand Diezel Rand   [v 8] 2080/4 D str
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-5 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 4] 2080/5 D 0 28.0g 50
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-4 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2080/3 C 1 16.4 33
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-2 Adamo Dior Adamo Dior   [v 6] 2100/13 A 5 18.2 392
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-6 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2140/2 D 6 15.4 528
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-4 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2640/3 D 6 16.5 1289
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-8 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 1640/6 B 5 26.2g 134
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-6 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2160/3 C 3 16.4 179
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-5 Lonesome in Paris Lonesome in Paris   [v 7] 2160/6 D 0 g 827
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-2 Moe Skans Moe Skans   [v 4] 2160/11 A 7 34.7g 155
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-1 Mrs Ippi S.I.R. Mrs Ippi S.I.R.   [s 3] 2140/7 C 0 20.4 294
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-4 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2160/15 A 0 15.8 532
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-3 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 2140/15 B 0 g 169
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-10 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2160/3 C 2 15.6 153
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-9 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2140/2 D 0 17.9 412
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-6 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/15 B 7 16.7 224
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-11 Chi Non Salta Chi Non Salta   [s 7] 2160/3 C 6 16.9 316
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-7 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 1640/2 D 0 24.9 874
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-10 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 1640/7 B 7 16.6g 79
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-1 Le Samuel* Le Samuel*   [v 4] 2140/12 C 5 18.0 349
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-11 Wiliam W. Wiliam W.   [h 7] 2160/13 D 0 16.0 647
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-6 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 2080/4 D 0 19.3 913
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-3 Junilane Junilane   [s 4] 2100/8 B 0 19.8 102
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-9 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2140/10 D 7 16.0 142
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-5 Skyper Skyper   [v 3] 2140/5 D str
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-9 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/9 B 0 16.6 130
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2640/4 C 6 16.9 240
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-9 Zeb Hegero Zeb Hegero   [v 9] 2640/5 B 2 31.0 207
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-8 Skyper Skyper   [v 3] 2140/10 C 1 18.1 73
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-7 Blue Moon Blue Moon   [v 12] 1640/4 D 0 15.8 432
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-6 Hallas Bengt Hallas Bengt   [v 4] 2140/9 D 0 20.3 122
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-5 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2640/2 B 5 16.5 90
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-3 Chi Non Salta Chi Non Salta   [s 7] 2160/7 D 7 16.8 198
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-1 Golden November Golden November   [h 5] 1680/11 B 0 17.4g 283
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-11 Wiliam W. Wiliam W.   [h 7] 1680/11 C 4 16.1 415
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-6 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 2480/3 D 4 30.2 149
2016-07-29 2016-07-29 Romme-12 Moe Skans Moe Skans   [v 4] 1660/12 B 5 34.2 183
2016-07-29 2016-07-29 Romme-9 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 2160/13 B 0 g 144
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-5 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2140/1 D 7 16.0 701
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-9 Junilane Junilane   [s 4] 2120/9 B 4 18.6 36
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-8 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 6] 2520/6 D 6 18.7 141
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2100/5 B 1 15.7 38
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-6 Gorgar Line Gorgar Line   [v 10] 1700/10 A 7 15.3 133
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-5 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 6] 2100/2 B 0 18.3g 39
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-3 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 5] 2100/9 A 3 17.0 115
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-2 Blända Buttler Blända Buttler   [s 6] 1700/6 D 0 g 88
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-1 Macahan Face Macahan Face   [v 7] 2120/9 B 0 g 86
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-11 Martinus Martinus   [v 5] 2140/2 D 0 18.4 398
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-6 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 1640/3 A 3 13.5 329
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-4 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 2140/8 B 2 15.3 246
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-2 Thebigbangtheory Thebigbangtheory   [h 3] 2140/11 D 0 21.0g 686
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-8 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2100/8 A 5 15.4 87
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-4 Wille Willow Wille Willow   [v 9] 2100/4 D 4 16.6 876
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-3 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 1700/8 B 0 17.7g 127
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-9 Manfred Broline Manfred Broline   [v 7] 2160/8 C str
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-6 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 1640/5 C 0 21.4g 216
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-4 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/5 C 3 16.4 186
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-7 Gorgar Line Gorgar Line   [v 10] 1680/6 A 5 13.9 104
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-6 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2480/5 C 0 18.9 249
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-5 Keeponshake Keeponshake   [v 10] 2480/2 D str
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-4 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 1680/3 A 2 15.2 23
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-2 Junilane Junilane   [s 4] 2100/9 B 1 17.5 355
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-9 Junilane Junilane   [s 4] 2100/3 D 0 19.5g 432
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-2 Racer Reo Racer Reo   [v 5] 2120/4 D 1 17.5 143
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-2 Zirkonia Zirkonia   [s 8] 2140/6 D 0 28.0 316
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-9 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2160/9 B 7 17.1 409
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-6 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2140/5 B 0 19.2g 136
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-9 Gorgar Line Gorgar Line   [v 10] 2100/12 A 7 16.1 226
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-8 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 1700/3 C 0 g 201
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-5 Fina Fina   [s 8] 2100/1 D 0 18.1 522
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-4 Manfred Broline Manfred Broline   [v 7] 2120/10 B 6 17.3 205
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-1 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 4] 2100/8 C 0 22.2g 348
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-10 Keeponshake Keeponshake   [v 10] 2660/10 D 3 20.2 90
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-9 Hehaka Sapa Harry Hehaka Sapa Harry   [v 10] 2100/10 D str
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-2 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 2160/14 B 0 18.7 416
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-6 Golden November Golden November   [h 5] 2140/6 D 6 15.8 254
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-9 Furyk Furyk   [v 9] 2140/5 D 0 15.6 216
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-9 Manfred Broline Manfred Broline   [v 7] 1680/12 D 8 16.7 298
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-8 Nova Mollyn Nova Mollyn   [s 6] 2080/2 C 1 28.1 55
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-7 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 1680/6 A 6 15.6 75
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-6 I am Legend I am Legend   [v 5] 2100/10 B 0 22.6g 58
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-8 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 5] 2140/5 B 0 17.3 297
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-5 Ritmo di Poggio Ritmo di Poggio   [h 6] 2140/4 C 5 14.7g 250
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-9 Askö Dollar Askö Dollar   [v 5] 2140/1 A 0 g 74
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-8 Furyk Furyk   [v 9] 2140/1 B 4 15.5 62
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-5 Photo Flyer Photo Flyer   [v 6] 2140/7 A 1 16.4 41
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-2 King Highlight King Highlight   [v 8] 1640/11 B 5 14.9 40
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-1 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 6] 2160/6 B 2 17.0 42
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-7 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2140/2 D 4 15.6 409
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-3 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2140/6 C 2 13.9 109
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-6 Alice Hundrafyra Alice Hundrafyra   [s 5] 2080/2 D 6 20.3 330
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-4 Pontus Avant Pontus Avant   [v 9] 2480/5 D 0 19.1g 555
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-3 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2080/5 C 3 17.5 126
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-11 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 2140/2 D 8 16.6 594
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-8 Old Faithful Old Faithful   [v 9] 1640/10 C 2 12.8 94
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-6 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2640/2 D 5 16.4 895
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-5 Ambush Avenue Ambush Avenue   [s 6] 1640/4 D 2 12.7 97
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-7 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 2140/4 C 0 18.6g 59
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-1 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2160/14 D 0 g 235
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-10 Carlos C. Carlos C.   [v 6] 2160/5 C 1 17.8 74
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-8 Old Faithful Old Faithful   [v 9] 1640/6 A 1 13.2 31
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-6 Ambush Avenue Ambush Avenue   [s 6] 2140/15 B 1 16.4 182
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-5 May Lily May Lily   [s 5] 2140/1 D 4 16.2 161
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-4 Chivas B.M.W. Chivas B.M.W.   [v 6] 1640/1 B 0 g 29
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 2140/6 C 4 16.0 84
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-1 Fendi Arvells Fendi Arvells   [s 7] 2140/5 D 6 19.3g 118
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-6 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2140/2 C 5 15.7 426
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-4 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2160/13 D 3 15.8 368
2016-03-27 2016-03-27 Romme-9 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 1640/1 D 0 14.8 472
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 2140/5 D 5 17.5 1296
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-5 Ernayra Ernayra   [s 6] 2140/3 D 0 34.7 1488
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-9 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 2140/12 C 5 22.1 194
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 2140/2 C 2 19.0 89
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-4 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 6] 1640/9 D 0 18.7 816
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-10 Sundara Sundara   [s 6] 2160/8 D 0 17.9 399
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-7 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 1640/11 D 2 16.3 285
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-4 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2140/2 D 5 18.8 285
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-7 Natasja Natasja   [s 7] 1640/6 D 0 g 198
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-4 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 8] 2160/9 D 1 17.1 804
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-3 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 1640/11 D str
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-10 Maja Maja Maja Maja   [s 6] 2140/2 D 2 18.7 321
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-2 Du P.O.Zon Du P.O.Zon   [v 8] 2160/5 D 0 g 671
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-7 Du P.O.Zon Du P.O.Zon   [v 8] 2160/8 D 0 18.2 1181
2016-01-02 2016-01-02 Romme-9 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 6] 1640/9 D 4 14.2 788
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-10 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 4] 2140/1 B 6 18.9 79
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-1 Tem Thea Tem Thea   [s 3] 2160/7 C 1 35.0 145
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-10 Inspector Cool Inspector Cool   [v 7] 2160/6 C 2 17.8 47
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-8 Golden November Golden November   [h 6] 2140/1 B 5 17.5 25
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-5 Che Boko Che Boko   [v 8] 2140/1 D 3 15.5 356
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-3 Junilane Junilane   [s 5] 2140/8 B 4 17.8 19
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-9 Apple Lee Apple Lee   [s 6] 2160/3 D str
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-8 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 2140/6 D 4 17.0 302
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-5 Golden November Golden November   [h 6] 2640/1 C 5 18.8 941
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-8 You to Optimal You to Optimal   [s 4] 2140/2 C str
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-6 Golden November Golden November   [h 6] 2160/14 A str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-11 Junilane Junilane   [s 5] 2140/11 A 1 16.2 55
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-9 Lemonitor Lemonitor   [v 9] 2140/10 D 5 16.1 215
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 7] 1640/5 A 0 14.7 390
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-5 Apple Lee Apple Lee   [s 6] 2160/5 C 7 16.3 96
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-4 Man o'War Man o'War   [v 5] 2140/9 A 8 16.4 37
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Bobby Brick Bobby Brick   [v 4] 2140/7 D 2 18.3 99
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-7 Skyper Skyper   [v 4] 2160/13 A str
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-9 Martin C.B. Martin C.B.   [v 7] 2100/7 C 1 16.6 74
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-5 Boremilli Boremilli   [s 5] 2080/5 D str
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-4 Walkyria Race Walkyria Race   [s 7] 2480/3 C 4 16.1 42
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-3 Lien Jim Lien Jim   [v 8] 2100/8 C 6 28.9 68
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-1 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 2080/9 B 6 16.4 93
2017-10-05 2017-10-05 Norge-4 You to Luscious You to Luscious   [v 7] 1700/2 C 0 30
2017-10-05 2017-10-05 Norge-2 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2100/7 C 0 63
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-4 Glazier's Support Glazier's Support   [v 4] 2140/10 C 0 15.3 134
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-8 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 1660/9 B str
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-7 M.T.LongTallSally M.T.LongTallSally   [s 4] 2140/4 D 0 24.2g 50
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-6 Westline Westline   [v 7] 2160/6 B 0 16.0g 84
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-5 Karron Karron   [s 7] 1640/5 A 1 15.3 22
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-3 Joel Avant Joel Avant   [v 4] 2140/2 C 8 19.1 228
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-1 Annika Rick Annika Rick   [s 8] 2140/10 D 4 18.2 232
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-9 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2160/14 C 0 g 57
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-12 Canary Canary   [s 5] 2140/3 C 0 g 164
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-4 Skyper Skyper   [v 4] 2640/4 C 0 g 288
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-8 Roly Poly Roly Poly   [s 7] 2140/9 B 7 16.5 47
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-3 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2140/6 C 2 17.2 46
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-6 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 4] 2140/1 D 6 17.3 57
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-8 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 5] 2140/10 D 0 18.9g 560
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-7 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2140/4 D 0 g 833
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-5 Thebigbangtheory Thebigbangtheory   [v 4] 2140/6 C 0 21.2g 165
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 9] 2140/9 B 2 13.4 191
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-9 Roly Poly Roly Poly   [s 7] 2140/6 C 0 17.9 74
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-6 Elsa C.B. Elsa C.B.   [s 5] 2160/9 C 1 16.0 78
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-8 Skyper Skyper   [v 4] 2640/3 C 0 16.4 93
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-9 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 4] 1640/6 D 7 19.0g 18
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-8 Photo Flyer Photo Flyer   [v 7] 2140/12 B 0 16.4 259
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-7 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 1640/4 B 2 14.8 30
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Glazier's Support Glazier's Support   [v 4] 2140/3 A 1 15.1 24
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-5 Pontus Avant Pontus Avant   [v 10] 2140/2 D 2 15.9 103
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-2 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 6] 2160/7 C 1 34.4 92
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-8 From Macarena From Macarena   [v 4] 2140/7 D 5 15.8 180
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-4 You to Neat You to Neat   [v 5] 2140/10 A 1 15.1 47
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-2 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2140/4 D 4 15.8 631
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-1 Catch a Daydream Catch a Daydream   [v 5] 2080/3 C 6 18.3 172
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-9 Beck Jerven Beck Jerven   [h 7] 2100/12 D 0 33.9g 211
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-7 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 4] 2080/1 D 5 17.7 42
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-5 Ny Komet Ny Komet   [v 9] 2500/10 B 4 16.1 125
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-3 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 7] 2080/7 D 0 14.8 339
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-2 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 2100/8 C 0 g 163
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-10 Roly Poly Roly Poly   [s 7] 2180/10 A 3 16.3 36
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-9 Sonja Linnea Sonja Linnea   [s 9] 2100/1 D 0 17.3 81
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-6 Bouncing Ball O.O. Bouncing Ball O.O.   [v 6] 2160/5 D 0 g 75
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-9 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 9] 2160/8 C 0 14.9 887
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-9 Junilane Junilane   [s 5] 2160/11 A 8 16.1 282
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-9 Yin Karsk Yin Karsk   [s 6] 1700/2 D 0 20.2g 100
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-8 Skogsvinter Skogsvinter   [v 6] 2120/9 C 0 g 259
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-7 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 4] 2100/1 B 1 18.4 25
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-5 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2100/1 B 6 18.6 42
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 Malibu Classic Malibu Classic   [s 4] 2100/3 C 1 16.2 57
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-3 Åsågrov Åsågrov   [v 5] 2100/5 C 0 36.1g 272
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-2 Trust My Dream* Trust My Dream*   [v 7] 2100/8 D 8 18.2g 45
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-7 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 9] 2140/5 D 0 15.0 762
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-6 Full Fart Full Fart   [v 6] 1640/11 D str
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-3 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 2140/11 C 0 16.3 410
2017-08-03 2017-08-03 Momarken-5 Vikens Prince Vikens Prince   [v 4] 1640/10 B 3 127
2017-08-03 2017-08-03 Momarken-1 Elma's Rose Elma's Rose   [s 5] 2140/8 B 3 63
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-8 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 1680/7 D 0 30.7g 344
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-7 Lady Jane Lady Jane   [s 4] 2080/3 D 3 14.7 264
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-9 Junilane Junilane   [s 5] 2120/9 A 1 17.7 61
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-6 Pontus Avant Pontus Avant   [v 10] 2500/7 D 5 16.8 712
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-5 Golden November Golden November   [h 6] 1700/12 A 5 15.2 113
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-1 Joel Avant Joel Avant   [v 4] 2100/10 B 6 21.1g 194
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-3 Skyper Skyper   [v 4] 2640/3 B 0 g 38
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-9 Golden November Golden November   [h 6] 2160/9 A 5 15.5g 470
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-1 Eds Judy Eds Judy   [s 5] 2140/7 C str
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 9] 2120/11 B 1 15.0 36
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-4 Karron Karron   [s 7] 2080/6 B 1 17.4 35
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-3 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 1680/2 C 1 15.2 28
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-9 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 4] 2080/5 B 1 17.4 18
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-7 Sukpoint C.C. Sukpoint C.C.   [v 6] 2100/12 A 6 16.2 57
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-6 Mr Cane's Lad Mr Cane's Lad   [v 9] 2080/6 D 6 16.9 120
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-5 Lucas Laday Lucas Laday   [v 6] 2480/1 C 3 16.9 33
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-9 Dakota Bell Dakota Bell   [s 5] 2140/3 B 0 20.6g 485
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-8 Eds Judy Eds Judy   [s 5] 2140/4 D 6 20.1 120
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2140/1 D 0 19.3g 139
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-1 Pamela Bob Pamela Bob   [s 9] 1640/1 D 0 g 649
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-8 Gidde Gidde   [v 12] 2500/11 D 0 17.6 667
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-7 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 2100/3 D 0 30.5g 492
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-6 Junilane Junilane   [s 5] 2120/7 A 0 g 148
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-3 Racer Reo Racer Reo   [v 6] 2100/11 D 0 15.9 487
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-6 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 7] 2140/3 D 3 14.3 308
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-4 Bravivivicimo Bravivivicimo   [s 4] 2160/7 A 2 15.0 49
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-9 Elma's Rose Elma's Rose   [s 5] 2140/4 B 0 19.7g 269
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-7 Donna Lisa* Donna Lisa*   [s 4] 2140/6 D 0 g 596
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 1640/11 D 3 12.7 993
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-2 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 1640/9 D 7 13.1 806
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-9 Red Chili Runner Red Chili Runner   [s 4] 2140/1 C 4 16.6 65
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-6 Wille Willow Wille Willow   [v 10] 2140/1 D 0 17.3 368
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-3 Skyper Skyper   [v 4] 1640/2 A 1 13.5 16
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-9 Turbo Girl Turbo Girl   [s 4] 2080/3 B 0 g 43
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-7 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 5] 2080/8 C 0 21.9 445
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-5 Golden November Golden November   [h 6] 2480/4 D 0 17.6g 580
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-3 Rocky Road Rocky Road   [v 4] 2080/11 B str
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-4 Joeson Joeson   [v 6] 2140/9 C 0 20.0 174
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-10 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 2180/8 A 3 15.3 180
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-8 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 9] 2140/7 B 0 g 652
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-3 Skyper Skyper   [v 4] 2140/2 D 1 15.0 22
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-10 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2160/6 C 3 16.1 701
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-6 Junilane Junilane   [s 5] 2160/8 B 4 16.1 222
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-11 Joeson Joeson   [v 6] 1640/3 D 5 18.1 134
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-1 Skyper Skyper   [v 4] 2140/4 A 1 16.7 67
2017-05-08 2017-05-08 Romme-6 Corleone Boko Corleone Boko   [v 8] 2140/7 C 1 15.7 87
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-10 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 7] 2140/14 C 0 17.6 494
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Junilane Junilane   [s 5] 2160/7 A 2 16.3 39
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-4 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2140/3 B 0 g 124
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-1 You to Luscious You to Luscious   [v 7] 1640/7 C 4 14.3 50
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-9 Junilane Junilane   [s 5] 2140/3 B 2 16.2 248
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-8 Skyper Skyper   [v 4] 2140/7 C 0 g 38
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-5 Vicky Victoria Vicky Victoria   [s 5] 2140/4 C 4 15.8 59
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-4 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2140/5 C 6 17.5g 48
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 You to Luscious You to Luscious   [v 7] 2140/10 B 8 16.4g 31
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-1 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 7] 2140/8 B str
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-10 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 1640/10 D 6 14.8 762
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-2 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 7] 2160/7 C 0 16.3 385
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-6 Global Scenario Global Scenario   [s 5] 2160/13 C 0 g 295
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-3 Junilane Junilane   [s 5] 1640/1 C 0 g 207
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-10 Carlos C. Carlos C.   [v 7] 2140/3 D 3 19.3 94
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-4 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 2160/11 C 0 506
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-8 Twist'n Shout Twist'n Shout   [s 7] 2140/5 C 5 15.6 444
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-4 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 9] 1640/7 D str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2100/9 C 2 16.6 86
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 7] 2100/7 B 5 15.9 693
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-3 Zirkonia Zirkonia   [s 9] 2180/7 A 0 33.4g 394
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-6 Full Fart Full Fart   [v 6] 2140/6 D 5 16.9 800
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-5 Full Fart Full Fart   [v 6] 2660/9 D str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-1 Bear Coktail Bear Coktail   [s 5] 2140/5 C str
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-10 Furyk Furyk   [v 10] 2180/14 B 0 17.3 138
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-4 Castanya Am Castanya Am   [s 6] 2640/3 C 0 17.3 113
2018-12-13 2018-12-13 Norge-4 Alexia Marshall Alexia Marshall   [s 5] 2100/5 A 0 35
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-10 Amore Passo V.W. Amore Passo V.W.   [v 4] 2140/11 D str
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-1 Global Ubuntu Global Ubuntu   [v 4] 2140/3 C 0 21.3g 59
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-2 Amore Passo V.W. Amore Passo V.W.   [v 4] 2140/1 C 6 17.9g 33
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-3 Global Wonderful Global Wonderful   [s 3] 2160/8 B 1 16.1 72
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-6 Charlock Wiking Charlock Wiking   [v 4] 1640/10 A 1 12.4 21
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-3 Expensive River Expensive River   [v 6] 2140/1 C 6 14.6 43
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-8 Golden November Golden November   [h 7] 2660/8 C str
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-6 Econic Econic   [s 4] 2140/2 D 1 16.2 398
2018-09-22 2018-09-22 Romme-3 Egge Piril Egge Piril   [v 5] 2140/6 A 0 g 23
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-1 Rex Saltus Rex Saltus   [v 3] 2160/4 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-7 Robbelix Robbelix   [v 6] 2180/13 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-2 Miami Pellini Miami Pellini   [s 4] 1640/9 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-3 Joeson Joeson   [v 7] 1640/10 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-4 Karron Karron   [s 8] 2140/9 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-7 Global Wonderful Global Wonderful   [s 3] 1640/4 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-8 Egge Piril Egge Piril   [v 5] 2160/7 C 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-2 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 3] 2140/2 D 5 17.8 927
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-6 Esta Esta   [s 4] 2140/5 D 3 15.8g 641
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-2 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 3] 2140/10 C 7 19.0 285
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-9 Charlock Alma Charlock Alma   [s 5] 2140/10 A str
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-1 Junius Taj Junius Taj   [v 4] 1640/6 C 0 g 130
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-4 Virginia Bell Virginia Bell   [s 9] 2080/8 C 4 17.7 156
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 2080/5 B 4 16.7 64
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-7 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 5] 2100/8 A 0 g 50
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-8 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2080/4 C 7 16.2 72
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-9 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2080/2 C 6 17.4 76
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-1 Karron Karron   [s 8] 2080/7 A 4 16.2 102
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-2 Esta Esta   [s 4] 2080/12 B 4 18.2 204
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-2 Carlos C. Carlos C.   [v 8] 1640/11 A 0 18.4 302
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-4 Genghis Khan Genghis Khan   [v 7] 2140/6 D 6 15.3 544
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-6 Junilane Junilane   [s 6] 2160/12 B 0 16.0 1135
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-2 Francks Onyx Francks Onyx   [v 8] 2100/6 D 6 19.1 120
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-3 Golden November Golden November   [h 7] 2500/2 D 4 18.6 279
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-4 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 6] 2540/12 B 2 30.2 85
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-6 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2100/8 C 0 15.9 346
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-8 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2100/4 B 0 g 124
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-9 Krem Odin* Krem Odin*   [v 6] 2120/9 A str
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-4 Skyper Skyper   [v 5] 2140/12 C 5 15.4 577
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-4 Junilane Junilane   [s 6] 2140/5 D 0 16.2 548
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-3 Smirre Creek Smirre Creek   [v 10] 2140/7 B 0 19.4 145
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 1640/7 B 0 14.2 456
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-9 Karron Karron   [s 8] 1640/1 B 5 14.3 59
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-1 Tomboy Tomboy   [s 5] 2080/5 B 1 18.1 24
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-2 Francks Onyx Francks Onyx   [v 8] 2480/6 D 4 204
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-3 Ängens Kryptonit Ängens Kryptonit   [v 10] 2480/7 C 4 16.3 68
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-4 Mr Cane's Lad Mr Cane's Lad   [v 10] 2080/8 D 0 19.5 186
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-7 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 6] 2480/5 C 1 30.8 81
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-8 Genghis Khan Genghis Khan   [v 7] 2480/5 D 1 16.5 72
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-9 Bear Angus Bear Angus   [v 8] 2080/4 C 0 19.7 236
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-1 Lemolast Lemolast   [v 4] 2100/2 D 3 18.8 131
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-2 Macro Star Macro Star   [v 6] 2100/9 B 0 g 45
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2100/2 B 0 g 57
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 Golden November Golden November   [h 7] 2500/4 D 5 18.0 223
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-10 Karron Karron   [s 8] 1640/6 C 4 12.8 602
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-11 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 1640/5 D 6 13.1 401
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-1 Global Teamtalk Global Teamtalk   [v 5] 2080/5 D 0 467
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-7 Dhori Dhori   [s 4] 2080/4 D 6 17.3g 745
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-10 Dalforno Dalforno   [v 5] 2080/6 D 0 14.9 434
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-1 Vanna Lavec Vanna Lavec   [s 5] 2100/10 D 0 22.1g 118
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-8 Krem Odin* Krem Odin*   [v 6] 2120/13 D 4 30.8 819
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-4 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2140/7 C 0 14.9 136
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-7 Jolie Jolie   [s 3] 2140/11 A 2 18.0 95
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-2 Karron Karron   [s 8] 2080/6 C 2 15.6 108
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-5 Lucas Laday Lucas Laday   [v 7] 2080/3 D 6 16.4 317
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-6 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2080/11 C 6 19.6g 217
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-9 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2480/5 D 0 20.0 190
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-1 Orangeri Orangeri   [s 6] 2100/5 D 8 24.0g 227
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-2 Alexia Marshall Alexia Marshall   [s 5] 2100/1 B 0 20.6g 23
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2100/8 C 2 15.3 80
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-4 Tåga Viktor Tåga Viktor   [h 6] 2120/11 A 0 31.8g 53
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-5 Golden November Golden November   [h 7] 2100/3 D 4 17.0 97
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-6 Pierre S.L.G. Pierre S.L.G.   [v 10] 2100/5 C 8 20.1g 158
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-8 Annika Rick Annika Rick   [s 9] 1700/5 B 0 g 312
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-1 Joel Avant Joel Avant   [v 5] 2140/10 D str
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-1 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2140/6 D 7 19.7 90
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-2 Annika Rick Annika Rick   [s 9] 2140/1 B 4 19.3 199
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-3 Mån Viktor Mån Viktor   [v 4] 2140/5 D 5 35.9 70
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 Gigant Super Gigant Super   [v 9] 2140/7 C 7 15.8 32
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-5 Bundle of Cash Bundle of Cash   [v 7] 2140/1 B 8 18.4 99
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-6 Sagisara Sagisara   [s 12] 2160/9 A 0 33.6g 375
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-7 Early Choice Early Choice   [s 9] 2140/5 D 6 18.0 43
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-8 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2140/7 B 1 16.2 16
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-10 Carlos C. Carlos C.   [v 8] 2160/3 B 0 172
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-2 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 2140/9 B 0 564
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-3 Thebigbangtheory Thebigbangtheory   [v 5] 2140/5 D 0 g 414
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-4 Castanya Am Castanya Am   [s 6] 2140/9 B 1 14.3 101
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-7 Karron Karron   [s 8] 1640/6 B 4 14.2 423
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-8 Josef Palema Josef Palema   [v 6] 2140/3 D 6 18.2 463
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-2 Annika Rick Annika Rick   [s 9] 1640/7 C 0 23.7g 86
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2140/2 C 3 14.4 102
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 Torps Chivas Torps Chivas   [v 12] 2140/9 B 0 16.1 258
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Virginia Bell Virginia Bell   [s 9] 2140/10 C 6 17.5 102
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Global Ransom Global Ransom   [s 7] 2140/5 C 2 17.1 43
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-2 Joel Avant Joel Avant   [v 5] 2140/4 C 3 17.9 256
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-9 Dalforno Dalforno   [v 5] 3140/2 C 0 g 71
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-6 Junilane Junilane   [s 6] 2140/8 A 3 15.9 481
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-3 Frida Scott Frida Scott   [s 5] 2140/2 B 0 35.1g 319
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-5 Dalforno Dalforno   [v 5] 2140/1 B 4 14.5 88
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-3 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 2140/2 D 4 14.3 560
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-7 Junilane Junilane   [s 6] 2160/8 C 0 g 455
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-9 Annika Rick Annika Rick   [s 9] 1640/7 D 6 16.3 857
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-3 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 6] 2080/7 D 7 16.3 998
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-5 Mr Sethos Mr Sethos   [v 9] 2080/12 D str
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-7 Silence of Joy* Silence of Joy*   [s 4] 2080/8 D 0 g 64
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-8 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2480/9 C 4 16.1 278
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-7 Carlos C. Carlos C.   [v 8] 1640/7 C 1 15.1 165
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Kim Klipp Kim Klipp   [s 6] 2140/4 D 0 g 23
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Tindra Star Tindra Star   [s 7] 1640/10 D 7 13.5g 84
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-1 Silence of Joy* Silence of Joy*   [s 4] 2080/3 C 1 19.6 93
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-4 Dalforno Dalforno   [v 5] 2080/6 A 1 17.0 54
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-7 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2480/14 D 0 g 198
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-9 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2080/6 D 5 19.4 192
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-2 Boremilli Boremilli   [s 6] 2140/5 C 0 41.0g 920
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-6 Junilane Junilane   [s 6] 2140/2 D 3 15.6 649
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-10 Joel Avant Joel Avant   [v 5] 2140/5 D 4 19.1g 292
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-1 Joel Avant Joel Avant   [v 5] 2140/3 C 0 428
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-3 Aifur Aifur   [v 7] 2140/6 C 7 16.0 47
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-4 Zeb Macay Zeb Macay   [v 6] 2140/1 B 4 17.6 74
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 8] 2140/1 D 3 15.4 208
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-6 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 8] 1640/9 D 6 13.7 565
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-3 Ullis Ullis   [s 7] 2160/10 C 0 g 415
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-9 M.T.Laroche M.T.Laroche   [s 5] 2140/1 C 4 15.4 113
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-10 Carlos C. Carlos C.   [v 8] 2140/1 C 1 17.0 144
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-1 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 3] 2140/1 D 4 19.4 401
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-11 Maja Maja Maja Maja   [s 8] 2180/8 D str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2140/8 B str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-6 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2140/1 C 8 16.4 174
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-2 Che Boko Che Boko   [v 9] 2660/9 D 5 16.0 260
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-4 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 6] 1640/11 C 6 15.9 443
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-6 Nova's Legacy Nova's Legacy   [s 4] 2140/1 B 6 18.6g 75
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-8 Boremilli Boremilli   [s 6] 2140/2 D 8 36.7g 1000
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-1 Chilling Star Chilling Star   [v 4] 2140/1 D 3 20.0 54
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-2 Bermuda Bermuda   [s 7] 2140/10 D str
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-3 Kick Off T.J. Kick Off T.J.   [s 6] 2140/10 A 0 19.5 617
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-4 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2140/2 D 5 17.4 689
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-1 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2160/10 C 3 18.5 402
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-2 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2640/3 B 0 19.0 280
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-1 Karen Victory Karen Victory   [s 4] 2100/6 C 2 19.5 164
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-6 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 10] 2160/10 B 0 17.0 104
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-7 Junilane Junilane   [s 6] 2140/3 D 0 18.4 272
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-6 Zirkonia Zirkonia   [s 10] 2140/3 C 0 35.1 441
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-8 Full Fart Full Fart   [v 7] 2660/13 D 7 17.3 799
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-10 Full Fart Full Fart   [v 7] 2180/10 C 3 17.0 134
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-2 Select Step Select Step   [s 5] 2140/5 B 5 18.2 481
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-3 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 7] 2160/11 B 6 34.6 162
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-5 Junilane Junilane   [s 6] 2160/6 B 3 17.4 136
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-9 Vikens Primadora Vikens Primadora   [s 10] 2140/8 B 0 15.5 601
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-6 M.T.Laroche M.T.Laroche   [s 5] 2140/1 A 3 15.7 48
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-10 Boozer Artist Boozer Artist   [v 6] 1640/2 D 0 17.2 154
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-6 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 5] 1640/4 D str
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2640/3 D 0 g 539
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-8 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2140/11 D str
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-5 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2640/5 C 6 17.1 191
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-7 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 6] 1640/5 B 0 g 349
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-10 Golden November Golden November   [h 7] 2140/6 C 7 18.9 51
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-4 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 2140/5 D 6 17.5 636
2019-12-23 2019-12-23 Färjestad-1 Junilane Junilane   [s 7] 1640/12 C 0 16.4 1929
2019-12-23 2019-12-23 Färjestad-2 Inside the Dream Inside the Dream   [s 4] 2140/7 B 0 g 499
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-2 Golden November Golden November   [h 8] 2640/6 C 0 21.2 1096
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-5 Valkyria K. Valkyria K.   [s 5] 2160/10 C 6 18.7 638
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-7 La Luna Wita La Luna Wita   [s 4] 2140/9 C 0 g 894
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-10 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 6] 2140/4 D 0 20.9g 787
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-10 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 2100/12 B 3 16.7 145
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-4 Joeson Joeson   [v 8] 2140/4 C 0 16.6 562
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-2 Lemolast Lemolast   [v 5] 2080/6 B str
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-7 Joeson Joeson   [v 8] 2100/8 A 5 15.5 116
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-9 Ernayra Ernayra   [s 9] 2080/1 D 0 g 659
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-5 Golden November Golden November   [h 8] 2640/4 D 7 17.5 764
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-6 Better than Most Better than Most   [s 6] 2160/7 D 6 16.9 364
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-1 Turbolenna Turbolenna   [s 7] 1680/9 C 6 16.7 154
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-3 Karron Karron   [s 9] 2480/1 D 6 17.5 252
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-4 Racer Reo Racer Reo   [v 8] 1680/1 D 1 15.2 52
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-7 Torö Stjerna Torö Stjerna   [s 8] 2080/5 D 7 33.2 180
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-9 Livi More Money Livi More Money   [v 5] 2500/6 D 0 20.8g 29
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-2 Kung Rols Kung Rols   [v 10] 2080/8 D 0 17.1 520
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-5 Adamo Dior Adamo Dior   [v 9] 2080/11 C 1 16.2 276
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-6 Junius Taj Junius Taj   [v 5] 2080/7 B 3 19.0 39
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-7 Guldhagens Linus Guldhagens Linus   [v 3] 2100/6 B 0 g 32
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-1 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1680/8 D 6 15.0 893
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-4 Golden November Golden November   [h 8] 2100/12 D 8 18.2 2145
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-5 Valkyria K. Valkyria K.   [s 5] 2100/9 D 5 16.4 214
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-1 Stilig Karl Stilig Karl   [v 5] 2140/3 C 1 34.0 50
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-5 Rem Odin Rem Odin   [v 9] 2160/6 C 3 28.0 123
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Joeson Joeson   [v 8] 2140/6 D 4 16.3 241
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-7 Marcella Marcella   [s 5] 2140/1 B 0 g 42
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-3 Golden November Golden November   [h 8] 2160/8 D 6 17.6g 689
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-7 Hercules Boko Hercules Boko   [v 5] 2080/5 D 7 15.7 261
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-9 Karron Karron   [s 9] 1680/10 D 0 g 594
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-2 Junius Taj Junius Taj   [v 5] 2140/3 D 5 17.8 463
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-3 Zivertson Zivertson   [v 11] 2160/5 D 0 15.5g 363
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-4 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 2480/5 D 0 20.0 470
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-5 Pierre S.L.G. Pierre S.L.G.   [v 11] 2080/6 D 4 18.2g 439
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-6 Golden November Golden November   [h 8] 2500/10 D 4 17.4 365
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-9 Junilane Junilane   [s 7] 2100/2 C 0 18.3 510
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-4 Lady L.S. Lady L.S.   [s 5] 2140/6 C 1 16.6 30
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-5 Rem Odin Rem Odin   [v 9] 1640/2 D 3 26.8 99
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-8 Green Phyto Power Green Phyto Power   [v 8] 2140/4 B 2 17.6 57
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 7] 2140/6 D 0 18.5 282
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-1 Junius Taj Junius Taj   [v 5] 2100/5 D 3 19.9g 214
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-4 Wiliam W. Wiliam W.   [h 10] 2100/11 D str
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-1 Golden November Golden November   [h 8] 2100/5 C 2 17.0 73
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-2 Campell J.P. Campell J.P.   [s 6] 2100/2 B 2 17.1 42
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-3 Sprucefields Go On Sprucefields Go On   [s 7] 2100/9 C 4 16.8 119
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-4 Chipen Boy Chipen Boy   [v 9] 2100/8 B 7 16.5 46
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-5 Pierre S.L.G. Pierre S.L.G.   [v 11] 2100/4 C 2 17.9 60
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-5 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2080/11 D 7 16.6g 741
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-6 Zivertson Zivertson   [v 11] 2100/5 C 4 14.5 441
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-8 Eie Brasse Eie Brasse   [v 7] 2080/5 D 5 35.2 344
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-9 Pierre S.L.G. Pierre S.L.G.   [v 11] 2080/4 C 5 17.7 354
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-10 Junilane Junilane   [s 7] 2100/11 A 3 17.1 50
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-2 Straight Life Straight Life   [v 4] 2160/13 B 5 20.8g 311
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-8 Rex Saltus Rex Saltus   [v 4] 2140/3 D str
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-8 Väskinge Anna Väskinge Anna   [s 6] 2140/4 D 0 g 45
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-10 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 10] 2140/3 D 0 14.4 715
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-5 Bonjour Hornline Bonjour Hornline   [v 9] 1640/6 D 0 16.7 678
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-7 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 10] 2140/4 C 0 15.7 551
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-1 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 4] 2140/8 D str
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-4 Made for Heaven Made for Heaven   [s 4] 2140/11 C 4 18.0 140
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-6 Yrsa Brick Yrsa Brick   [s 9] 2140/9 C 0 19.3 51
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-7 Opus Mind Opus Mind   [v 11] 2140/1 C 5 16.3 151
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-8 Unbalanced Unbalanced   [s 6] 2140/12 D 0 20.0g 123
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-2 Frida Scott Frida Scott   [s 6] 2160/10 B 7 33.5g 38
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-3 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2640/2 B 5 18.5g 39
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-4 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 4] 2140/2 C 0 g 15
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-5 Väskinge Anna Väskinge Anna   [s 6] 2140/1 D 1 29.6 65
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-7 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 10] 2140/9 D 2 13.8 553
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-9 Önas Ior Önas Ior   [v 9] 2140/9 D 8 16.8 133
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-2 Frida Scott Frida Scott   [s 6] 2140/5 B 1 32.6 200
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-8 Sot Sot   [s 11] 2160/10 D 0 30.4g 1009
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-2 McClintock McClintock   [v 6] 2160/11 A 0 g 128
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-2 Esta Esta   [s 5] 2140/5 C 6 17.6 67
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-3 Econic Econic   [s 5] 1640/10 B 0 16.1 135
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-1 Isco Bridgeman Isco Bridgeman   [v 3] 2140/6 D 2 19.2 134
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-3 Björnemyr Dennis* Björnemyr Dennis*   [h 7] 2160/14 A 1 26.8 28
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-4 Bravo Qadir Bravo Qadir   [v 6] 2140/5 D 0 17.5 249
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-5 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 6] 2140/4 D 0 16.6 731
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-6 Bombibitt S.I.R. Bombibitt S.I.R.   [v 7] 2140/1 C 0 15.9 202
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-1 Freja B.S. Freja B.S.   [s 5] 1680/3 D 0 39.0 1278
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-2 Carlos Symphony Carlos Symphony   [v 4] 2080/12 D 7 18.8 726
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-3 Sapfo S.I.R. Sapfo S.I.R.   [s 5] 2080/1 D 2 16.7 682
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-5 Carlos Milo Carlos Milo   [v 8] 2480/7 D 0 16.0 830
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-6 Bara Joe Bara Joe   [v 6] 2100/8 B 0 g 99
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-5 Piglet Pil Piglet Pil   [v 7] 2500/2 C 0 g 620
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-7 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 8] 2500/5 C 2 15.8 383
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-1 Bravo Qadir Bravo Qadir   [v 6] 2100/7 D 1 16.2 66
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-2 Lill Betty Lill Betty   [s 6] 2100/1 D 2 19.3 22
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-3 Zivertson Zivertson   [v 12] 2520/12 B 4 17.5 111
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-4 Larry Joe Larry Joe   [v 6] 2100/12 C 0 g 76
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-5 La Luna Wita La Luna Wita   [s 5] 2100/10 C 0 g 151
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-6 Kjölstad Prinsessa Kjölstad Prinsessa   [s 4] 2140/14 C 7 35.1 339
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-7 Nowagora Nowagora   [s 5] 2100/5 D 0 g 120
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-8 Orlando Street* Orlando Street*   [v 4] 1700/5 B 1 15.8 18
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-2 Elle Vild Elle Vild   [s 4] 2140/2 B str
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-6 Global Vincennes Global Vincennes   [s 5] 2140/7 D 0 g 436
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-3 A Question Bi A Question Bi   [v 4] 2080/8 C 0 19.8g 71
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-4 Karen Victory Karen Victory   [s 6] 2480/9 D 7 17.2 1188
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-8 Royal T.C. Royal T.C.   [v 4] 2080/1 D 0 g 256
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-2 Divine League Divine League   [s 4] 2140/6 D 0 18.5g 79
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-5 Grand Commander* Grand Commander*   [h 4] 2140/11 C 0 g 144
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-1 Jury M.L. Jury M.L.   [v 4] 2140/7 C 6 18.6 500
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-4 Piglet Pil Piglet Pil   [v 7] 2160/11 D 7 15.0 808
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-1 Lightspeed Lightspeed   [s 4] 2080/7 C 3 18.5 25
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-3 Junilane Junilane   [s 8] 2100/3 D 3 17.3 86
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-5 Piglet Pil Piglet Pil   [v 7] 2100/8 B 1 16.7 469
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-6 Golden November Golden November   [h 9] 2480/1 D 0 18.7 125
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-7 Tindra Star Tindra Star   [s 9] 2080/11 D 6 16.9 118
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-8 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 7] 2080/3 D 0 g 380
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-2 Vicadi Vicadi   [v 6] 2140/5 B 1 17.3 32
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-4 Tindra Star Tindra Star   [s 9] 2640/11 B 7 16.1 138
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-7 Lightspeed Lightspeed   [s 4] 2140/7 A 6 18.3 71
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-8 Rem Odin Rem Odin   [v 10] 2160/4 B 3 29.7 68
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-9 Golden November Golden November   [h 9] 2140/4 D 7 18.6 264
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-3 Golden November Golden November   [h 9] 2140/11 B 0 16.3 739
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-5 Elle Vild Elle Vild   [s 4] 2140/5 D 0 g 82
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-2 Junilane Junilane   [s 8] 2140/5 D 3 16.1 348
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-3 T.N.T.Dynamite T.N.T.Dynamite   [v 5] 2160/9 B 3 16.1 52
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-6 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 6] 2140/4 D 1 15.3 48
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-8 Nettan Viking Nettan Viking   [s 9] 2200/15 B 0 g 594
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-6 Rem Odin Rem Odin   [v 10] 2160/13 D 7 27.3g 1181
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-3 Conrads Eva Conrads Eva   [s 5] 2140/1 D str
2020-03-06 2020-03-06 Romme-3 Elle Vild Elle Vild   [s 4] 2140/3 B 2 18.5 145ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.