V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-27 2021-01-27 Jägersro Trav-10 Reality Star Reality Star   [s 5] 2160/10 D

Nyheter för travkusk


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.Monica Sahlgren..


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.
Monica Sahlgren-Fromell åker till Jägersro med femåriga Valeria Wareco för en start i ett lopp för ston med högst 250 000 kronor intjänat, V86-3.
Stoet har galopperat bort sig i två av de fem senaste starterna. 
- Då har det handlat om voltstart. På onsdag fick hon ett spår två bakom bilen. Det blir inte bättre! Vi vill gärna ha framspår med henne eftersom hon är så stor och långklivad och startsnabb. I ledningen gör hon sina bästa lopp. så det är klart att vi satsar på att komma dit, säger Monica Sahlgren-Fromell.
Hästar har hon hållit på med hela livet och för dagen har Monica sex hästar i träning på gården i skånska Skurup.
I mars i fjol anställdes före detta proffstränaren Fredrik Pedersen i företaget. Pedersen kör Valeria Wareco på onsdag.
Duon vann V86 hemma på Jägersro tillsammans så sent som i början av december. Då körde sig Pedersen till ledningen efter en bit i en 1.09-öppning och kontrollerade sedan loppet.
Valeria Wareco brukar ta ledningen i en ganska opressad stil.
- Ja, hon tar ju inte i så hon spränger sig för att komma först, hon bara kliver iväg. Ingen som kört henne har försökt få henne att gå fortare från start så vi vet faktiskt inte hur snabb hon kan vara. Hon är ju startsnabb på grund av att hon har så enormt långa kliv, säger tränaren.
Senast blev det galopp kort efter start och för tre starter sedan felade hon direkt. Båda gångerna har det handlat om voltstart som hon alltså inte gillar?
- Stämmer. Men för det första så trivs hon inte bakom hästar, hon vill göra ”sin grej” och gå först. Så senast var det ju väldigt otur att hon dessutom skulle få ett stängt åttonde. När Peter Ingves körde henne för tre starter sedan var det spår fyra i volten med henne och hon är ju en jättestor häst. Att det skulle vara svårt att komma runt visste vi redan när vi såg startlistan.
I Jägersros banprogram rankas hon etta före 3 Excuse Me och 4 Miriam Håleryd. Hur ska spelarna tänka?
- Ja, nog ska väl de tro på henne tycker jag. Jag gick in och tittade som hastigast på listan och det ser ut som om de bästa hästarna har fått de bästa spåren. Vi är intresserade av ledningen och hon brukar försvara sig bra. säger Monica Sahlgren-Fromell.
I den näst senaste starten var hon positiv som tvåa på V64 där hon fick det tufft men ändå höll till kort före mål efter 1.09,0 första 500 meterna och ett snabbt första varv. Du måste ha varit nöjd?
- Javisst. Inte på hur loppet blev kört, utan hur hon kämpade hela vägen. Hon fick en tuff öppning och sedan kom Ken Ecce och bara körde och körde en lång bit med sin häst. Jag trodde att Valeria skulle ta helt slut i början av upploppet - men hon tog ju emot hela upploppet och förlorade med en halv längd mot en bra häst (Lucky Truc).
I somras vann stallets Isco Boko styrkeprovet Bo W Takters Tribute över tre kilometer ingående i V75 under Jägersros derbyhelg. Hur står det till med honom?
- Han har full form men är rätt känslig i sig själv. Det är inte mycket som får bli fel, för då galopperar han. Han har stor kapacitet men huvudet är inte så bra. Då har Valeria Wareco en bättre inställning och det är klart att vi måste tro på henne i onsdagens lopp.
Du har haft fina framgångar som både tränare och kusk. När du var i farten och körde lopp som mest vann du K.G.Bertmarks Minneslopp med Johan Ehrenbergs Sonnbo Dole. Det var 2003 och skådespelaren och travamatören Ehrenberg fick glädjefnatt. Han kopplade loss sulkyn och sprang upploppet upp och ner med den inför derbypubliken!
- Det minns jag. Ha ha! Han har inga hästar själv numera, men vi håller kontakten och pratas vid kanske en gång i veckan. Så han behåller sitt travintresse.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Jörgen Axén blev 64 år. Han hittades i stallet i fredags kväll och efterlämnar sig sonen Fredrik.Jörgen Axén växte ..


Jörgen Axén blev 64 år. Han hittades i stallet i fredags kväll och efterlämnar sig sonen Fredrik.
Jörgen Axén växte upp i Mantorp och syntes mycket på stallområdet redan under skoltiden och perioden efter att banan grundades 1965.
I 30-årsåldern plockade han ut tränarlicens och var proffstränare fram till september 2016 då han plockade ut tränarpension. Därefter har Jörgen Axén haft amatörtränarlicens och vid årsskiftet fanns fyra hästar på träningslistan.
Flaque och Jasmin Brick är två hästar som förknippas med Jörgen Axén.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Den femårige hingsten trivs verkligen i Frankrike och han dominerade Prix de Mirande tillsammans med kusken Franck Nivard. 250 000 kronor var segern v&aum..


Den femårige hingsten trivs verkligen i Frankrike och han dominerade Prix de Mirande tillsammans med kusken Franck Nivard. 250 000 kronor var segern värd och i karriären har Empire elva segrar på 20 starter och han har tjänat 2 250 000 kronor.
Bakom Emire slutade adrian Kiólgjini-tränade Upset Face trea. Björn Goop fixade sistapengen med Aramis Bar som blev sjua.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Daniel Redén har fått en riktig smakstart på 2021 och efter totalt tolv starter har stallet sju segrar. En segerprocent på 58,3.Sö..


Daniel Redén har fått en riktig smakstart på 2021 och efter totalt tolv starter har stallet sju segrar. En segerprocent på 58,3.
Söndagen på Gävletravet blev succé med fyra segrar på GS75®.
Örjan Kihlström skötte tömmarna bakom vinnarna.
Bakom Versace Face i GS75-1 körde Örjan Kihlström till spets efter 500 meter och sedan hade han full kontroll.
Roli Eld försvarade innerspåret bakom bilen i GS75-4 och ledde varje meter av loppet och vann säkert för B.W.Rune.
I GS75-5 satt Örjan Kihlström nöjd som etta i andraspår med Bugatti Miles som sög sig allt närmare ledaren Inge B.Svärlig. In mot upploppet gick Örjan ner i rygg på ledaren och göt mod i sin häst som sedan avgjorde ganska enkelt sista 100 meterna.
- Han har verkligen ett fint psyke, han kom i fantastiskt skick och vi har bara tränat på. Man kan fynda på Tradera, det såg ut som en häst som kan passa i min modell. Jag tror att han kommer vara jättebra barfota, sa Daniel Redén.
Fjärde dagssegern kom i GS75-6 och från tredje utvändigt attackerade Örjan Kihlström med Deal Done Zet 700 meter från mål och segergreppet kopplades utan större problem mitt på upploppet.
Enda plumpen för Daniel Redén kom i GS75-7 där Fleet Admiral blev het och blev hängande utvändigt ledaren. Vann gjorde istället favoriten Morotai Degato och Oskar Kylin Blom.
Övriga vinnare denna favoritbetonade GS75 var Tangen Svenn och Ulf Ohlsson i GS75-2 och Zagor Grif och Victor Flink Ideborn i GS75-3.
Sju rätt gav 141 kronor, jackpot på både sex och fem rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det hela såg mycket dramatiskt ut på tv-bilderna i ATG Live.- Väldigt otäckt, men tur att det gick bra. Skickligt av både hästa..


Det hela såg mycket dramatiskt ut på tv-bilderna i ATG Live.
- Väldigt otäckt, men tur att det gick bra. Skickligt av både hästar och kuskar att reda ut det, sa ATG Live-kommentatorn Daniel Olsson.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Prix de Cornulier kan kallas VM i monté och i år var det för första gången en svensk jockey med i loppet då Anna Erixon fick ..


Prix de Cornulier kan kallas VM i monté och i år var det för första gången en svensk jockey med i loppet då Anna Erixon fick chansen på Malin Bergström-tränade Galactica.
Vincennes bjöd på tuffa yttre förutsättningar, med både kyla och snöblandat regn, och det var många hästar som hade problem.
Galactica galopperade kort efter start och även det andra svenskhoppet, Jörgen Westholm-tränade Unique Juni, galopperade bort sig under första delen av loppet.
Freeman de Houelle satte färg på loppet och drog i ett högt tempo i ledningen. I den utslagsgivande och tuffa backen på bortre långsidan på Vincennes stora bana tog Etonnant över ledningen och bakom skuggade Bahia Questnot och Flamme de Blary.
In mot upploppet 0kopplade Flamme de Blary greppet. Bahia Questnot såg slagen ut då hon mitt på upploppet plockade fram löpskallen och kontrade invändigt. Segern blev till slut säker och Matthieu Abrivard kunde till och med kosta på sig en fantastisk segergest före mål då han släppte tömmarna och sträckte armarna i skyn.
Junior Guelpa tränar den överraskande vinnaren som tog sin allra första seger i monté.
Segern för Bahia Questnot var värd 3,3 miljoner och nästa uppgift för det tioåriga stoet blir Prix d’Amerique nästa söndag. Det blir tredje raka starten i Prix d’Amerique och bästa placeringen hade hon i fjol då hon slutade sjua.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-2 Sensei Act Sensei Act   [v 6] 2160/8 str
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-10 Livi Barthez Livi Barthez   [v 12] 1640/9 0 16.3 1363
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-4 Sensei Act Sensei Act   [v 6] 2140/4 0 18.2 508
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-4 Sensei Act Sensei Act   [v 6] 2160/10 0 17.7 1525
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-10 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2160/7 D 8 22.3g 643
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-10 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2160/6 D 8 17.6 949
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-10 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2180/7 D 8 17.2 2830
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-10 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2160/13 D 0 17.7 1692
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-10 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2140/2 D 6 19.6g 1182
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-4 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2140/2 D 0 18.2 1495
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-9 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2140/3 C 8 17.4 1158
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-10 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2180/11 C 7 18.3 3103
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-10 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2160/7 D 0 17.2 2087
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-3 Sensei Act Sensei Act   [v 7] 2160/4 D 0 g 1000
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-9 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 2180/13 B 6 17.2 498
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-9 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 1640/6 D 0 19.3 455
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-6 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 1640/11 D str
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-4 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 2180/8 D 6 16.9 1341
2017-11-25 2017-11-25 Charlottenlund-10 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 2020/5 C str
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-7 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 1640/11 C 7 19.5 2164
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-10 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 2640/6 D 0 19.5 1586
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-6 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 1640/10 C 6 15.1 2827
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-2 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 2160/7 B 0 g 866
2017-10-20 2017-10-20 Charlottenlund-10 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 2020/4 D 0 572
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-4 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 2160/4 D 0 19.7 1038
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-7 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 2160/4 D 0 18.1 462
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-6 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 2160/9 C 7 16.1 583
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-3 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 1640/9 C 6 14.8 1268
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-1 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 2140/8 B 3 16.1 244
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-4 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 2680/14 D 6 15.9 1685
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-4 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 1640/12 D 4 14.5 1716
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-3 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 1640/9 D 0 15.2 604
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-5 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 2140/11 D 0 17.4 1225
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-9 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 1640/5 C 4 15.0 489
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-9 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 1640/6 D 0 14.8 2445
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-10 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 2160/12 D 0 18.1 1186
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-3 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 2640/4 D 7 19.8 720
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-7 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2660/5 C 7 17.7 720
2018-12-23 2018-12-23 Charlottenlund-8 Sensei Act Sensei Act   [v 9] 2000/2 D str
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-5 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2160/7 D 0 21.0g 438
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-5 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2660/5 C 5 17.3 510
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-9 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2160/3 D 0 15.9 645
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-9 Sensei Act Sensei Act   [v 9] 2140/7 D 0 20.9 518
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-1 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2140/3 C 4 14.8 507
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-8 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2660/8 D 0 16.3 829
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-7 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2140/7 B 0 16.1 250
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-3 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2180/8 B 0 15.4 312
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-2 Sensei Act Sensei Act   [v 9] 2140/1 D 0 17.9 1255
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-4 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2180/13 B 5 15.2 474
2018-08-25 2018-08-25 Charlottenlund-1 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2040/14 B 3 396
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-7 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2140/3 B 2 15.0 273
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-11 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2160/9 C 0 14.7 832
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-9 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2180/12 B 7 15.8 1078
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-4 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2180/9 C 7 14.8 2771
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-1 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2140/4 B 6 15.9 170
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-9 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2660/9 D 0 16.0 2918
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-6 Sensei Act Sensei Act   [v 9] 2140/7 D 0 18.9 1307
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-5 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2160/9 C 3 15.6 721
2018-05-12 2018-05-12 Charlottenlund-10 Sensei Act Sensei Act   [v 9] 2000/1 D str
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-6 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2140/2 C 7 14.9 91
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-4 Sensei Act Sensei Act   [v 9] 2140/4 D 0 18.4g 3068
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-5 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2160/13 C 5 15.6 647
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-11 Sensei Act Sensei Act   [v 9] 2640/6 D 7 19.5 375
2018-04-05 2018-04-05 Jägersro Trav-5 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2640/11 D 6 15.7 666
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-4 Sensei Act Sensei Act   [v 9] 2160/9 D 0 19.0g 1113
2018-03-18 2018-03-18 Charlottenlund-11 Sensei Act Sensei Act   [v 9] 2000/3 D 0 333
2018-03-04 2018-03-04 Charlottenlund-8 Sensei Act Sensei Act   [v 9] 2000/3 D 0 363
2018-02-18 2018-02-18 Halmstad-9 Sensei Act Sensei Act   [v 9] 2640/8 D str
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-9 Sensei Act Sensei Act   [v 9] 2140/5 D 0 g 882
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-5 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2160/9 D 0 g 743
2018-01-14 2018-01-14 Charlottenlund-10 Sensei Act Sensei Act   [v 9] 2020/2 C 0 635
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-4 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 9] 2160/8 D 2 16.4 872
2019-12-20 2019-12-20 Charlottenlund-9 Sensei Act Sensei Act   [v 10] 2000/1 D 0 235
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-8 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 2180/7 C 0 17.5g 407
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-2 Sensei Act Sensei Act   [v 10] 2140/4 D 0 19.0 1255
2019-12-06 2019-12-06 Charlottenlund-8 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 2040/9 C 0 162
2019-11-29 2019-11-29 Charlottenlund-10 Sensei Act Sensei Act   [v 10] 2020/6 D 0 331
2019-11-15 2019-11-15 Charlottenlund-10 Sensei Act Sensei Act   [v 10] 2000/4 D 1 120
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-2 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 2140/10 B 3 16.6 44
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-4 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 2160/5 D 2 15.8 591
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-7 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 2140/1 D 5 14.4 637
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-8 Sensei Act Sensei Act   [v 10] 2140/4 D 0 17.3 1000
2019-09-07 2019-09-07 Charlottenlund-7 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 2520/4 D 0 786
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-9 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 2180/4 C 0 16.1 639
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-6 Sensei Act Sensei Act   [v 10] 2140/9 D 0 18.1 1000
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-5 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 2180/8 C 6 16.2 1188
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-1 Sensei Act Sensei Act   [v 10] 1680/1 D str
2019-06-23 2019-06-23 Charlottenlund-4 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 2040/8 B 0 231
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-9 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 2160/8 D 0 15.9 746
2019-06-07 2019-06-07 Charlottenlund-4 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 2040/11 B 0 129
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-1 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 2140/4 C 3 14.7 558
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-3 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 2640/1 D 0 16.7 1000
2019-05-05 2019-05-05 Charlottenlund-9 Sensei Act Sensei Act   [v 10] 2020/4 C 0 116
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-4 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 2160/9 D 6 16.2 1268
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-9 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 2140/1 D 0 15.0 2062
2019-04-05 2019-04-05 Charlottenlund-2 Sensei Act Sensei Act   [v 10] 1600/2 D 0 496
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-5 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 2160/3 C str
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-5 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 2180/14 D 6 15.5 1135
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-3 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 1640/11 D 0 14.8 1097
2019-03-03 2019-03-03 Charlottenlund-9 Sensei Act Sensei Act   [v 10] 2020/5 C 0 117
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-4 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 10] 1640/6 C 2 14.8 683
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Sensei Act Sensei Act   [v 10] 2160/3 D 0 18.8 2105
2019-02-10 2019-02-10 Charlottenlund-10 Sensei Act Sensei Act   [v 10] 2000/3 C 3 426
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-3 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 11] 2140/2 D str
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-10 Reality Star Reality Star   [s 4] 1640/9 D 0 17.9 2230
2020-12-15 2020-12-15 Jägersro Trav-3 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 11] 2140/9 D 6 15.7 1857
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-5 Reality Star Reality Star   [s 4] 2140/11 D 0 19.2 2084
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-2 Reality Star Reality Star   [s 4] 1640/7 D 0 18.4 881
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-7 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 11] 2160/4 D 0 15.8 2126
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-4 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 11] 2140/4 D 0 15.5 505
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-5 Reality Star Reality Star   [s 4] 2140/10 D 0 23.0g 1119
2020-10-07 2020-10-07 Charlottenlund-2 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 11] 2540/7 B 2 234
2020-09-27 2020-09-27 Charlottenlund-3 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 11] 2000/6 C 0 397
2020-09-11 2020-09-11 Charlottenlund-9 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 11] 2060/8 B str
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-7 Reality Star Reality Star   [s 4] 2160/4 D 0 19.4 790
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-2 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 11] 2140/8 D 0 15.8 1181
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-3 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 11] 2140/3 C 5 16.7 1576
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-6 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 11] 2160/6 D 0 15.7 1549
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-9 Sensei Act Sensei Act   [v 11] 2140/12 D 0 20.0 658
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-6 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 11] 2160/7 D 0 17.6 1173
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-9 Sensei Act Sensei Act   [v 11] 2140/5 D 0 18.6 380
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-8 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 11] 2140/6 D 0 16.2 1331
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-5 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 11] 2160/15 C 0 g 1632
2020-03-11 2020-03-11 Jägersro Trav-1 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 11] 2160/8 D str
2020-03-08 2020-03-08 Charlottenlund-6 Sensei Act Sensei Act   [v 11] 2000/2 D 0 261
2020-02-23 2020-02-23 Charlottenlund-6 Sensei Act Sensei Act   [v 11] 2500/1 D 0 429
2020-02-09 2020-02-09 Charlottenlund-8 Sensei Act Sensei Act   [v 11] 2040/5 D str
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-5 Sensei Act Sensei Act   [v 11] 1640/10 D 0 17.0 2019
2021-01-19 2021-01-19 Jägersro Trav-10 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 12] 2640/3 D 0 19.2 806
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-2 Reality Star Reality Star   [s 5] 2140/7 D 6 20.8 1522



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se