Per Oleg Midtfjeld V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Per Oleg Midtfjeld. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Per Oleg Midtfjeld har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Per Oleg Midtfjeld har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Per Oleg Midtfjeld


 Wonderful Tonight har en stamtavla att brås på.När V64Xpress® kördes i Gävle på fredagskvällen visade det fyra&a..


 Wonderful Tonight har en stamtavla att brås på.
När V64Xpress® kördes i Gävle på fredagskvällen visade det fyraåriga stoet prov ur sin arsenal. Mamma Caddie Lisieux, syster till Readly Express och som själv sprang in 3,7 miljoner kronor kan vara stolt över dottern. Wonderful Tonight hade inte startat på drygt två månader, fick göra hela jobbet själv utvändigt ledaren men kunde avgöra väldigt lätt i slutstriden för sin kusk Örjan Kihlström.
– Jag förstod att hon hade bra form, men att hon skulle vinna på det här sättet var lite bättre än vad jag hade förväntat sig. Hon har lite av sin mamma i sig, har inte riktigt släppt ut det än men nu ser det ju bra ut. Vi kommer väl att prova mot Stochampionatet med den formen som hon visade i dag, sa tränaren Roger Walmann.
Det var en väntad seger. Men Örjan Kihlström kan skrälla också.
I den inledande avdelningen satte han dit Jonas Bergdahl-tränade Tallmons Wiking efter en väl avvägd styrning och inmåttning kort före mållinjen. Över den fångade ekipaget in en synnerligen tapper Kleppbest som gjort stora delar av loppet ute i tredjespår.

Storutdelning efter avslutande skräll
En annan av kvällens kupongrensare hittades i avslutningen på Årjäng, som delade omgången med Gävle.
Jan Silvén hade upplägget klart för sig bakom tvåprocentaren Åsanna Starline. Full gas från start mot ledningen och sedan svara ut all uppvaktning. En plan som höll – stoet som tränas av Jarl Spelling var aldrig hotad från tätpositionen.
En favorit som höll var Giant Laser.
Per Oleg Midtfjeld hittade tidigt loss från rygg på ledaren och segern blev till slut relativt säker. Magnus A Djuse lotsade i Gävle in Solöns Skrammel som kort före mål fångade in Espanol. Vi noterade också första årssegern för King of Greenwood som för Magnus Teien Gundersen fick nosen först i stenhård slutstrid.
V64® gav med ett par rejäla skrällar inkluderade ordentligt betalt. 9,37 system med 6 rätt fanns kvar vilka belönades med 259 307 kronor. 5 rätt gav 2016 kronor och 4 rätt 139 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Snackhäst sedan debuten, derbyvinnare och elitloppstvåa.På onsdagskvällen gjorde Daniel Redéns glänsare Hail Mary efterlä..


Snackhäst sedan debuten, derbyvinnare och elitloppstvåa.
På onsdagskvällen gjorde Daniel Redéns glänsare Hail Mary efterlängtad comeback och tog ett jättekliv mot en ny start i Elitloppet.
Detta efter en helgjuten insats där han smulade sönder startkatapulten Click Bait från utsidan och avfärdade smygkörde Milliondollarrhymes ettriga slutstöt.
- Jag fick lite bryderier i sista sväng. Det hade inte gått så jättefort så jag var tvungen att köra mot Click Bait, samtidigt som jag vet att Million är väldigt vass när han får sådana resor. Men han gjorde det bra. Han fick det jobbigaste loppet och lyckades hålla näsan först ändå, förklarade Örjan Kihlström och insinuerade tydligt att det finns fler växlar i den högreste sjuåringen.
- Daniels hästar är inte riktigt fulltrimmade ännu. Ska man jämföra med i fjol så kändes han väldigt mjuk och fin när man joggar igång honom. Sedan klev han över i passgång i värmningen, men det var mest oskärpa för i loppet var han väldigt fin.
Ett resonemang som skötaren Jenny Sundin fick utveckla:
- Det här var jätteroligt, han är inte så enkel alla gånger. Skillnaden mot förra året är att han har blivit otroligt mycket fräschare. Han slappar av på ett helt annat sätt än han kunde göra i fjol.
Ägarkretsen jublade högljutt vid målgång och bekräftade i vinnarcirkeln att siktet är inställt på revansch i Elitloppet, där fjolårstvåan torde ha en given plats bland de 16 utvalda sista söndagen i maj.

Ny galopp för Beads
Om vårt västra grannland får en plats i Elitloppet återstår att se.
Frode Hamres Stoletheshow straffade ut sig med galopp och det gick inte mycket bättre för Norges tränarkung på hemmabanan där återkommande Beads såg ut att ha allting i sin hand efter tidigt avancemang till spets, men högg i galopp i slutsvängen. Ytterligare ett bevis på att den flyfotade amerikanaren fortfarande har svårt att anpassa sig till nordiska förhållanden.
Något som jämnårige landsmannen Hell Patrol klarat betydligt bättre och nu fortsatte sitt segertåg hos Kim Pedersen.
- Jag visste att hästen var i toppform, men från spår 11 måste det lösa sig lite. Hästen har fått mycket självförtroende och idag fick han spara speeden till upploppet, precis som vi hoppades på, förklarade Pedersen efter triumfen på 1.11,7/2 100 meter autostart och klargjorde att man nu väntar sig inbjudan till Danmarks största lopp Copenhagen Cup.

Skrällar på Solvalla
Kvällens startprestation svarade Claes Sjöström för då han lyckades lotsa Coffey till ledningen från spår 11 i voltstart. Väl där vägrade Sölve Bäcks hårding att släppa omgångens största favorit Smile Silvio in på livet i den första av omgångens två större överraskningar.
Även den andra kom på Solvalla där Robert Berghs Grant Hall krossande motståndet den tunga vägen för Rikard N Skoglund och fastställde utdelningen på V86 till 281 983 kronor.
Av övriga vinnare som krävdes för att hitta dit tränades två av Thor Borg som fick se Eirik Höitomt köra till ledningen från tillägg med Wishful Order och Tom Erik Solberg backa sig loss från ledarryggen med Nelson Bright Eagle.
Nederländaren Erwin Bot skickade upp Capitano som visade sig helt överlägsen från ledningen för Björn Goop medan Oddmund Wallviks Rittmeister Hill krigade sig till segern utvändigt i händerna på Per Oleg Midtfjeld.

Robin Johansson, Kanal 75


 Hennessy Am stod för kvällens vassaste insats när V75 Winter Burst® hölls på norska Momarken.Hästen som bland annat van..


 Hennessy Am stod för kvällens vassaste insats när V75 Winter Burst® hölls på norska Momarken.
Hästen som bland annat vann en E3-final som treåring har inte riktigt rosat marknaden i år som femåring, men nu gav han ett tydligt besked om att toppformen åter infunnit sig.
Erlend Rennesvik körde Hennessy Am, som tränas av Anette Midtlyng. Uppgiften var allt annat än enkel på pappret med sextio meters tillägg att äta in på starthästarna. Rennesvik gjorde dock slag i saken, avancerade fram utvändigt ledaren 1200 meter kvar – och tryckte gasen i botten inför den sista kurvan. Hennessy Am lämnade motståndet med åtskilliga längder.
– Det är ju en fantastiskt ”flott” häst. Han hade en toppsäsong som treåring, var med i de största loppen som fyraåring men i år har det varit lite av en mellansäsong. Nu på sistone har han verkligen hittat tillbaka till sig själv. Han får tävla mot eliten här i Norge nu så får vi se sedan, sa Erlend Rennesvik.

Treprocentare när storfavoriten galopperade
Ove Bakkevold Reime såg till att de flesta kupongerna försvann i andra avdelningen av V75®.
Loppets blytunga favorit Tordenskjold galopperade på frammarsch 1100 meter kvar, kom förvisso tillbaka med bravur och spurtade in till andrapriset, men kunde inte rubba en riktigt fin Hassel Oliver. Reime sände treprocentaren till hastig attack i sista sväng, skaffade sig flera längder och höll enkelt ifrån sig storfavoriten.
Skräll även i den andra kallblodsracet på kupongen.
Nioårige Horgen Lynet, i träning hos Heidi Moen, stod för en toppinsats. Horgen Lynet fick vandra hela loppet utvändigt ledaren, tog emot Stumn Fyrs envetna uppvaktning hela upploppet ned – men höll tappert undan. Magnus Teien Gundersen satt vid spakarna.
Hästarna med nummer elva respektive tolv på nummerbricka gjorde upp i femte avdelningen.
Dragonfly och Orlando Young bjöd på en riktigt häftig upploppduell, efter att ha attackerat i vida spår i sista kurvan. Men det var Dragonfly, med Dag-Sveinung Dalen i sulkyn, som satte nosen först i det sista steget. Kjell Magne Sand tränar sexåringen.

Midtfjelds Vallatonian överlägsen till slut
Per Oleg Midtfjeld fixade favoritseger på hemmaplan.
Duktige treåringen Vallatonian fick en angenäm resa i rygg på ledaren, fritt spelrum kom mitt i den sista kurvan och då syntes snart vart segern skulle gå. Vallatonian vann med gott om marginal.
Kristian Malmin serverade sin Delight Classic en perfekt resa.
Vinnaren skuggade i andra utvändigt medan favoriterna I.D Excellent och Miss Pepper gjorde upp där framme. Malmin kunde dröja till upploppets början innan attacken sattes in – Delight Classic tog i årets sista start, årets första seger, på ett enkelt sätt.
Frode Hamre skulle förstås också få med sig en seger från Momarken.
Den kom med fine fyraåringen Code Young som svarade för en mycket rejäl insats i ett lopp som såg klare favoriten Garth Vader galoppera kort efter start. Code Young jobbade hela loppet utvändigt om ledaren, men hade fortsatt mod att hålla undan för motståndet i slutstriden.
Sju rätt gav 165 475 kronor. Sex rätt 1858 kronor och fem rätt 185 kronor.
V75 Winter Burst® fortsätter under onsdagen med tävlingar från Örebro. Därefter Ålborg på torsdag och Bjerke på fredag innan multijackpoten väntar på Axevalla under nyårsafton.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


 Uppladdningen inför den stora multijackpoten på nyårsafton fortsätter.Den tredje etappen av V75 Winter Burst® är förla..


 Uppladdningen inför den stora multijackpoten på nyårsafton fortsätter.
Den tredje etappen av V75 Winter Burst® är förlagd till Norge och närmare bestämt Momarkens travbana, inte långt från värmländska gränsen. En av banans mest kända tränare är Per Oleg Midtfjeld, just den samme som tränade världsstjärnan och 2005 års elitloppsvinnare Steinlager. Vid tisdagens V75® på hemmabanan har han två hästar från det egna träningsstallet till start.
Treårige 2 Vallatonian (V75-3) är en sort med framtiden för sig. Hästen har hunnit med två segrar hittills i den nyss påbörjade karriären och stod senast för en mersmakande andraplats efter en tuffare avslutning av loppet.
– Vallatonian är i fin form och har gjort några fina lopp nu. Han gick bra senast, vi blev tvungna att köra framåt, hästen fick göra lite jobb själv och förlorade ju bara mot en väldigt bra häst, säger Per Oleg och fyller i om sin treåring:
– Han har utvecklat sig fint från sensommaren och känns bättre och bättre.
Vallatonian har visat startkvickhet tidigare och att hästen lottades till ett perfekt andraspår bakom bilen gör det hela mycket intressant.
– Det känns som ett väldigt öppet lopp det här och han är en av flera som kan vinna, tycker jag. Hästen är hygglig ut från start och skulle vi komma före de andra från början så ska det vara en vettig chans. Det är i alla fall plan a att vi ska försöka ta spets, men det är inte så att han är beroende av det. Han går alltid bra till slut och skulle det bli tempo på loppet så kan han vinna oavsett.
Gör du några ändringar inför den här starten?
– Det kan bli så att vi provar med urryckare för första gången, men jag tror samtidigt inte det ska ha någon större påverkan då det redan är en ärlig häst som går hela vägen till mål.

Ska ha gått framåt med loppet i kroppen
Fast forward till kvällens sista avdelning där Midtfjeld startar 5 Giant Laser (V75-7).
En danskfödd fyraåring som tidigare fanns i Flemming Jensens regi, men som här gör sin andra start hos norrmannen. Valacken stod för en positiv andraplats senast efter ett tre månader långt uppehåll.
– Han har gjort en start i min regi, jag körde honom en gång i Danmark också, men han var inte bra för dagen då. Hästen gjorde dock ett bra lopp på Bjerke senast sedan och avslutade på ett fint sätt. Jag tror nog att han ska ha gått framåt lite med det loppet; han har känts bra efteråt och ska nog vara lite vassare nu och distansen tror jag knappast ska vara några problem. Men det är några bra emot i det här loppet, det är klart skarpare motstånd än senast så att vinna kanske blir svårt, men vi kan vara bland de tre, fyra med lite tur under resans väg.
Per Oleg Midtfjeld agerar förstås också kusk i några av de övriga loppen.
Särskilt intressant är svenske 1 Benzema (V75-6) som tränas av Årjängs Roger Persson. Benzema gästade just Momarken för två starter sedan och vann då efter en kraftfull rush i sista kurvan.
– Benzema vann ett billigare lopp senast, men vann å andra sidan på ett väldigt lätt sätt den gången. Vi har fått ett fint spår men nu är det klart tuffare motstånd och det är väl tufft att tro att vi ska kunna gå helt ”till topps”.
Det är innerspår bakom bilen, vad kan ni hitta på därifrån?
– Ledningen tror jag inte är så aktuell, som det kändes är det en häst som ska gå mer på rulle och spara sin speed till slut, avslutar Per Oleg Midtfjeld.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Två derbyfinaler och lika många kriteriefinaler stod på programmet när V75® på söndagen avgjordes på Bjerke i Oslo. ..


Två derbyfinaler och lika många kriteriefinaler stod på programmet när V75® på söndagen avgjordes på Bjerke i Oslo. På kallblodssidan dominerade Öystein Tjomsland fullständigt och med sex finalister i derbyfinalen var maktdemonstrationen närmast total. De tre främsta placeringarna gick till stallet. Tangen Minto, som vann Svensk Kallblodsderby i juli, bar ett tungt favoritskap och sedan han avfärdad stallkamraten Smedheim Brauts försök att gå i klinch vid upploppet början höll han säkert undan från ledningen. Smedheim Braut skar mållinjen som trea och Holter Odin knep andraplatsen från ledarryggen.
- Det var väldigt härligt att infria favoritskapet och det är väldigt roligt att köra den här hästen, han gör allt rätt. Han har riktigt hög kapacitet. Styrkan är nog hans främsta vapen så här långt men han bir säkert snabbare i benen också, sa kusken Tom Erik Solberg innan han hyllade Öystein Tjomsland.
- Han är helt fantastisk och har ett system som fungerar bättre än alla andras. Det är bara att ta av sig hatten.

Obesegrad efter sex starter
Öystein Tjomsland tog även hem kallblodskriteriet och där skötte han själv tömmarna bakom obesegrade ultratalangen Brenne Borken. Också han bar ett tungt favoritskap och sedan han övertagit ledningen på den första bortre långsidan gick han undan till sin sjätte raka triumf, före stallkamraten Bore Mikkel och svenske kriterievinnaren Brolin.
- Han var lite rullig i dag så jag fick köra lite på säkerhet från start, men sedan är han rapp i benen. Han har alla kvalitéer och gör det så lätt, han har alla förutsättningar för att bli en topphäst, sa Öystein Tjomsland.

Hamre varmblodskung
I de varmblodiga finalerna var Frode Hamre dagens stora segerherre. I derbyt slutade hans hästar på första, tredje och fjärde plats. Vann gjorde Charleston Volo sedan han övertagit ledningen två varv från mål.
- Det är absolut en av de största segrar vi har tagit. Att vinna derbyt med en häst som man har trott kan göra det i ett års tid, det är väldigt bra, sa Frode Hamre om vinnaren, som studsade tillbaka efter förlusten i uttagningsloppet.
- Han var tung och seg i kvalet men vi visste orsaken till det och efter ett par veckor med snabba intervaller var han tillbaka.
För kusken Åsbjörn Tengareid var det första segern i derbyt för varmblod.
- Det är väldigt speciellt. Det är en fantastisk häst som var i perfekt skick för dagen och det var bara att köra. Det är ju en sådan upplevelse man bara drömmer om, att få köra en sån här häst i ledningen i derbyt, helt vilt!
Frode Hamre räknade även in segern i kriteriet för varmblod då Thai Michigan sträckte på sig och höll undan före favoritspelade Petho. En känslosam seger för körande Lars Anvar Kolle.
- Min dotter äger hästen så det här är så klart väldigt speciellt. Jag har vunnit kriteriet förr men hon köpte den här som åring och har gjort ett jättejobb, sa toppkusken med darr på rösten.
Ble du Gers ordnade också en seger åt Frode Hamre när han tillsammans med Per Oleg Midtfjeld vann Buers Äreslöp för den äldre eliten och totalt blev det fyra fullträffar inom V75 för stallet då även Robertson vann. Kim Pedersen-tränade Velten Swarovski triumferade också inom ramen för V75 och de som lyckades pricka in samtliga vinnare fick för det 16 570 kronor. Sex rätt delade ut 161 kronor och fem rätt 18 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Men tävlingsdagen började i moll då det strulade med startmomentet i de inledande loppen med startbil. Oavsett vad som var fel så blev hel..


Men tävlingsdagen började i moll då det strulade med startmomentet i de inledande loppen med startbil. Oavsett vad som var fel så blev hela dagen nedsolkad.
Lopp 1 fick köras om som sista lopp eftersom hästarna kommit mer än halvvägs när loppet avbröts.
I GS75-1 blåste favoriten X.Tour till ledningen två gånger men loppet avbröts båda gångerna. Tränaren André Eklundh valde då att stryka favoriten som alltså inte kom till start i det tredje startförsöket. Loppet vanns sedan av en skräll då Glamour Tilly T.E. vann med Lars Anvar Kolle. Mer norskt blev det i GS75-5 där favoriten Baias var starkast i händerna på Per Oleg Midtfjeld.
Carl Johan Jepson blev dagens kusk på GS75 och han vann tre lopp: Crono Delleselve (GS75-2), Dynamic Twister (GS75-6) och Calypso Roc (GS75-7).
Övriga vinnare inom GS75 var Elliot Cloud med Dwight Pieters (GS75-3) och Alvena Vagaboy med Mikael J Andersson (GS75-4).
Ingen klarade sju rätt på V75 och därmed jackpot nästa söndag i Vaggeryd, sex rätt gav 9 088 kronor och fem rätt 528 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-3 Schuvard* Schuvard*   [h 3] 2180/8 B 3 31.2g 80
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-5 Wizard of Ousse* Wizard of Ousse*   [v 7] 1640/3 C 6 11.6 187
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-8 Nelson Nora* Nelson Nora*   [s 5] 2140/3 D 5 11.8 1345
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-5 Punk* Punk*   [h 7] 1609/8 C str
2016-07-26 2016-07-26 Jägersro Trav-2 Photo Lavec* Photo Lavec*   [h 4] 1609/3 C 0 g 42
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-13 Ferrari B.R.* Ferrari B.R.*   [h 3] 2140/10 C 1 13.5 48
2016-04-30 2016-04-30 Åby-12 What RU Going Todo* What RU Going Todo*   [s 4] 1640/3 D 0 13.2 315
2016-04-30 2016-04-30 Åby-11 Punk* Punk*   [h 7] 1640/9 B 0 11.0 76
2016-04-30 2016-04-30 Åby-9 Nelson Nora* Nelson Nora*   [s 5] 2140/11 C 0 13.2 250
2016-04-30 2016-04-30 Åby-5 Caprino B.R.* Caprino B.R.*   [v 6] 2140/1 B 3 12.4 113
2016-04-30 2016-04-30 Åby-4 Lome Brage* Lome Brage*   [h 9] 2180/14 A 3 22.9 24
2016-04-07 2016-04-07 Åby-10 Ms Quaker Force* Ms Quaker Force*   [s 3] 2140/4 D 0 g 130
2016-04-07 2016-04-07 Åby-9 Charisma K.W.* Charisma K.W.*   [s 4] 2140/5 C 2 14.5 97
2016-04-07 2016-04-07 Åby-6 Super Bull* Super Bull*   [h 5] 1640/8 B 3 14.1 58
2016-04-07 2016-04-07 Åby-3 Shotproof* Shotproof*   [h 3] 2140/6 D 1 15.2 64
2016-02-03 2016-02-03 Åby-9 Patricia Hastrup* Patricia Hastrup*   [s 9] 1640/4 B 1 11.5 53
2016-02-03 2016-02-03 Åby-6 Tarzan Simoni* Tarzan Simoni*   [v 6] 1640/9 D 0 16.0 75
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-10 No Limit L.A.* No Limit L.A.*   [v 7] 2140/12 D str
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-6 Championchip* Championchip*   [h 3] 2140/8 D str
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-5 Global Republic* Global Republic*   [h 6] 2140/7 B 1 11.4 34
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-11 Carbureightr Carbureightr   [v 5] 2140/2 D 6 15.8 702
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-7 Emporio Cape Emporio Cape   [v 7] 2640/6 D 6 16.9 570
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-11 Lome Brage* Lome Brage*   [h 10] 1640/10 C 4 19.3 59
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-9 Dahir Tariel* Dahir Tariel*   [h 6] 1640/3 D 0 15.1g 208
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-8 Threetimesalady* Threetimesalady*   [s 7] 2140/8 C 1 14.4 254
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-7 Millionolga* Millionolga*   [s 8] 2160/9 D 0 26.1 752
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-6 Filippa B.R.* Filippa B.R.*   [s 4] 2160/6 C 5 16.3 273
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-4 Black November* Black November*   [h 8] 2660/7 D str
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 Arjo Eld* Arjo Eld*   [v 12] 2140/4 C 2 31.8 94
2017-04-19 2017-04-19 Åby-7 Global Sunset* Global Sunset*   [s 5] 2140/11 D 0 g 648
2017-04-12 2017-04-12 Åby-7 Lady Michell* Lady Michell*   [s 7] 2140/6 D 4 14.3 1088
2017-04-12 2017-04-12 Åby-6 Ferrari B.R.* Ferrari B.R.*   [h 4] 2140/6 A 1 13.4 12
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-10 No Limit L.A.* No Limit L.A.*   [v 8] 2140/6 B 0 13.0 246
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-8 Mr Babalo* Mr Babalo*   [v 4] 2140/2 D 0 16.1 120
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-3 Key to Happen* Key to Happen*   [h 3] 2140/9 C 2 17.8 52
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-8 Ark Born As Twin* Ark Born As Twin*   [h 4] 2140/10 C str
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-5 Thai Explosive* Thai Explosive*   [v 3] 2140/10 A 8 16.1 114
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-7 Coktail Mack* Coktail Mack*   [h 3] 2140/7 C 8 18.2 141
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-6 Darco* Darco*   [v 8] 3140/6 A 1 16.0 40
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-6 Steinfaks* Steinfaks*   [h 7] 2160/12 A 3 22.6 180
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-5 Support Attitude* Support Attitude*   [h 8] 1640/5 A 0 g 30
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-4 Bråtnes Eyr* Bråtnes Eyr*   [s 5] 1660/8 A 0 34.0g 59
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-2 Langlands Maja* Langlands Maja*   [s 3] 2140/3 B 5 36.1g 125
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-6 Rive Ruska* Rive Ruska*   [s 4] 2160/10 B 6 33.0g 124
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-8 Cromwells Aida* Cromwells Aida*   [s 4] 1640/11 D 4 14.3 455
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-7 Zivertson Zivertson   [v 10] 2140/11 C 7 14.1 201
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-6 Aspire* Aspire*   [s 6] 2140/4 D 0 16.4g 1000
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-4 Kasper T.T.* Kasper T.T.*   [h 4] 1640/4 C 0 g 32
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-1 Bikila Bikila   [v 3] 2140/8 C 0 g 872
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-10 Red Team Rex* Red Team Rex*   [h 8] 2100/6 C str
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-8 Red Team Rex* Red Team Rex*   [h 8] 2140/6 C 0 g 73
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-6 Chamsiin* Chamsiin*   [v 8] 1640/11 D 0 13.9 569
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-4 Jillborka* Jillborka*   [s 5] 2160/9 C 6 29.0g 275
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-8 Skogli Viktor* Skogli Viktor*   [v 7] 1640/1 D 2 25.8 121
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-4 Dahir Tariel* Dahir Tariel*   [v 7] 2140/7 C 6 14.8 147
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-2 Mr Babalo* Mr Babalo*   [v 4] 1640/3 B 2 14.4 43
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-4 Red Team Rex* Red Team Rex*   [h 8] 2140/7 C 1 14.4 29
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-10 No Limit L.A.* No Limit L.A.*   [v 8] 2140/1 A 2 14.2 37
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-8 Jacobine Y.* Jacobine Y.*   [s 6] 2140/9 D 0 16.2 315
2019-12-23 2019-12-23 Färjestad-4 C.Nu Gilbak* C.Nu Gilbak*   [v 5] 2640/14 B 3 16.8 52
2019-12-23 2019-12-23 Färjestad-3 Darco* Darco*   [v 9] 2140/6 B 6 15.9 117
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-1 Darco* Darco*   [v 9] 2140/3 C 5 16.8 173
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-3 C.Nu Gilbak* C.Nu Gilbak*   [v 5] 2640/4 B 1 17.5 48
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-2 Arion Augustinu* Arion Augustinu*   [v 8] 2140/12 D 0 16.8 1685
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-10 Chaperon Rouge* Chaperon Rouge*   [s 4] 2140/6 C 6 17.8 57
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-8 Harkar* Harkar*   [h 3] 2160/8 A 1 35.1 19
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-1 Jacobine Y.* Jacobine Y.*   [s 7] 1640/11 D 0 g 621
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-11 Ferrari B.R.* Ferrari B.R.*   [h 6] 2140/12 D 0 11.8 442
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-8 Aske Eira* Aske Eira*   [s 3] 2140/2 D 3 31.6 243
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-5 Darco* Darco*   [v 9] 2640/3 B 5 16.6 98
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-2 Diola* Diola*   [s 4] 2140/2 D 0 21.9g 348
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-1 Gigolo* Gigolo*   [v 6] 2640/1 C 5 14.8 81
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-4 Primero Greentown* Primero Greentown*   [v 5] 2140/2 C 2 16.3 135
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-2 Nattbris Nattbris   [s 6] 2640/4 C 5 32.1g 97
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-5 Nattbris Nattbris   [s 6] 2140/5 B 2 31.3 30
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-8 Royaldoodle* Royaldoodle*   [v 8] 2640/1 C 0 15.2 241
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-2 Vibra Thor* Vibra Thor*   [h 6] 2140/1 C 0 16.4g 128
2019-08-10 2019-08-10 Åby-10 Ferrari B.R.* Ferrari B.R.*   [h 6] 1640/6 C 0 12.2g 67
2019-08-10 2019-08-10 Åby-2 Kamperhaugs Dina* Kamperhaugs Dina*   [s 5] 2140/12 D 0 13.3 1080
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-4 H.C.Blesen* H.C.Blesen*   [v 8] 2140/1 C 0 g 515
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-4 Darco* Darco*   [v 9] 2140/3 C 4 14.3 82
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-5 Cromwells Aida* Cromwells Aida*   [s 5] 1640/12 D 0 13.6g 390
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-4 Heni B.R.* Heni B.R.*   [s 4] 2140/2 C 0 g 109
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-7 Red Adair* Red Adair*   [v 4] 2140/4 C 6 20.4g 127
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-8 Sagi Per Sagi Per   [v 8] 2180/15 C 0 31.2g 519
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-3 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2660/4 B 4 27.4 67
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-10 William Tinghöj William Tinghöj   [v 8] 2160/5 D 2 16.8g 174
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-6 Euklid A.T.* Euklid A.T.*   [v 6] 2140/3 B 3 14.7 77
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-5 Sagi Per Sagi Per   [v 8] 2660/4 D 7 31.8g 166
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-4 Miss Mirchi* Miss Mirchi*   [s 6] 2160/3 D 6 16.7 203
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-2 Gone Dancing* Gone Dancing*   [h 3] 2140/2 D str
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-1 Aske Eira* Aske Eira*   [s 3] 2140/6 D 0 35.3g 85
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-8 Dale Anne* Dale Anne*   [s 4] 2140/1 D 5 29.3 86
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-5 Personal Goals* Personal Goals*   [v 6] 2640/7 D 0 16.9 685
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-5 Kamperhaugs Dina* Kamperhaugs Dina*   [s 5] 2140/4 D 3 13.0 119
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-9 Jacobine Y.* Jacobine Y.*   [s 7] 2140/15 D 7 15.2 548
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-8 No Limit L.A.* No Limit L.A.*   [v 9] 2140/3 D 4 13.1 132
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-4 Darco* Darco*   [v 9] 2640/1 C 1 16.3 20
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-1 Don Juan D.K.* Don Juan D.K.*   [v 4] 2140/4 C 1 16.5 30
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-8 Darco* Darco*   [v 9] 2640/5 C 1 15.0 42
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-8 Flight Danseur Flight Danseur   [s 8] 2140/5 D 0 19.4g 77
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-5 Finseth Faksen* Finseth Faksen*   [h 3] 2140/3 A 0 g 20
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-8 Euklid A.T.* Euklid A.T.*   [v 7] 2140/12 D str
2020-10-10 2020-10-10 Åby-3 Ilenna Bonanza* Ilenna Bonanza*   [s 5] 2140/12 C str
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-5 Tjomsensin Tjomsensin   [v 5] 2640/1 C 3 27.7 496
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-3 NothingLike Malena* NothingLike Malena*   [s 4] 2140/10 C 2 16.6 152
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-7 Alsaker Pumbaa* Alsaker Pumbaa*   [h 9] 2140/1 D 3 24.9 129
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-12 Dale Anne* Dale Anne*   [s 5] 2200/8 B 7 25.2g 17
2020-08-08 2020-08-08 Åby-12 Golden Vici* Golden Vici*   [v 4] 2140/8 C 4 14.0 214
2020-08-08 2020-08-08 Åby-11 Ble du Gers* Ble du Gers*   [v 9] 3140/1 B 0 12.8 166
2020-08-08 2020-08-08 Åby-4 Ferrari B.R.* Ferrari B.R.*   [h 7] 1640/8 A 0 11.0 65
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-10 Dolorosa Am Dolorosa Am   [v 7] 2880/1 C 8 17.5g 137
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-8 Jefferson Dotcom* Jefferson Dotcom*   [v 8] 2080/6 B 0 14.9g 47
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-6 Tjomsensin Tjomsensin   [v 5] 2080/12 D 3 27.6 469
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-1 Difficult Ways* Difficult Ways*   [s 3] 2080/12 C 7 20.0 62
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-7 Fux Deluxe* Fux Deluxe*   [s 4] 2140/5 B 0 34.5g 295
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-3 Harkar* Harkar*   [h 4] 2140/7 D 6 28.5g 455
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-8 Janne Frecel* Janne Frecel*   [s 3] 2080/8 B 0 g 45
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-10 Impressive Choice* Impressive Choice*   [s 6] 2080/10 B 5 13.6 294
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-7 Primero Greentown* Primero Greentown*   [v 6] 1680/8 B 0 14.9g 715
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-6 New Yankee* New Yankee*   [h 4] 2480/3 D 0 16.5g 464
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-3 Dolorosa Am Dolorosa Am   [v 7] 2880/7 D 0 16.9 385
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-5 Tjomsensin Tjomsensin   [v 5] 2140/4 D 6 27.5 257
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-3 Harkar* Harkar*   [h 4] 2140/10 B 5 29.4 38
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-1 Janne Frecel* Janne Frecel*   [s 3] 2140/9 B 1 16.6 35
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-4 Ferrari B.R.* Ferrari B.R.*   [h 7] 2100/7 B 2 11.3 49
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-10 Ferrari B.R.* Ferrari B.R.*   [h 7] 1609/7 C 0 10.4 161
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-8 Euklid A.T.* Euklid A.T.*   [v 7] 2160/9 A str
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-6 Key to Happen* Key to Happen*   [h 5] 1640/3 C 4 13.5 211
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-4 Dolorosa Am Dolorosa Am   [v 7] 2160/14 A 0 15.2 145
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-1 Jaipur B.R.* Jaipur B.R.*   [s 3] 2140/8 C 7 18.8 402
2020-03-10 2020-03-10 Åby-4 Ilenna Bonanza* Ilenna Bonanza*   [s 5] 1640/12 D 5 14.6 186
2020-03-10 2020-03-10 Åby-1 Golden Vici* Golden Vici*   [v 4] 2140/8 A 0 g 30
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-10 Personal Goals* Personal Goals*   [v 7] 2140/1 B 1 13.8 119
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-8 Dale Anne* Dale Anne*   [s 5] 2160/8 D str
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-8 Euklid A.T.* Euklid A.T.*   [v 7] 1640/6 A 6 14.4 88
2021-10-25 2021-10-25 Årjäng-6 Birk Jahn Sjur* Birk Jahn Sjur*   [h 3] 2140/2 D 0 37.1g 265
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-10 Pave Faks* Pave Faks*   [h 10] 2140/8 D 0 24.0g 423
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-4 Alsaker Pumbaa* Alsaker Pumbaa*   [h 10] 2660/12 A 0 25.3g 129
2021-08-05 2021-08-05 Åby-6 Key to Happen* Key to Happen*   [h 6] 2640/1 D 3 15.0 148
2021-08-05 2021-08-05 Åby-4 Chocoshotsun* Chocoshotsun*   [h 3] 2140/7 D 7 16.4 309
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-11 Ferrari B.R.* Ferrari B.R.*   [h 8] 1640/5 D 8 12.1g 180
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-8 Tjomsensin Tjomsensin   [v 6] 2140/3 D str
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-5 Personal Goals* Personal Goals*   [v 8] 2140/2 D 0 13.8 622
2021-07-01 2021-07-01 Åby-9 Ble du Gers* Ble du Gers*   [v 10] 2140/1 B 3 12.9 47
2021-07-01 2021-07-01 Åby-6 Southern Mazzarati* Southern Mazzarati*   [h 3] 1640/4 B 3 14.1 24
2021-07-01 2021-07-01 Åby-2 Race Brodda Race Brodda   [s 3] 2140/2 D 0 20.8g 167
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-8 Encore un Sisu* Encore un Sisu*   [s 7] 2140/8 C 0 14.3 295
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-4 I.D.Derrier Pas* I.D.Derrier Pas*   [h 4] 2140/7 B 6 15.2 180
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-11 Ble du Gers* Ble du Gers*   [v 10] 3180/10 C 0 12.9 358
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-6 Pantani* Pantani*   [h 5] 2140/6 D str
2021-05-19 2021-05-19 Åby-8 Ilenna Bonanza* Ilenna Bonanza*   [s 6] 1640/8 D str
2021-05-08 2021-05-08 Åby-11 Ble du Gers* Ble du Gers*   [v 10] 2140/9 D 5 11.2 748
2022-11-28 2022-11-28 Halmstad-6 Ginger Peachy* Ginger Peachy*   [s 5] 1640/11 A 0 g 34
2022-11-28 2022-11-28 Halmstad-4 Head over Heels* Head over Heels*   [s 3] 2140/5 C 6 14.7 76
2022-10-20 2022-10-20 Årjäng-5 Bob N.O.* Bob N.O.*   [v 3] 2180/9 A 8 33.3 45
2022-10-20 2022-10-20 Årjäng-4 Jaipur B.R.* Jaipur B.R.*   [s 5] 1640/12 C 7 14.1 410
2022-10-20 2022-10-20 Årjäng-3 Ilenna Bonanza* Ilenna Bonanza*   [s 7] 2640/4 C 4 14.9 176
2022-09-16 2022-09-16 Årjäng-6 Mc Vilja* Mc Vilja*   [s 7] 1640/4 C 0 28.0 180
2022-09-03 2022-09-03 Jägersro Trav-8 Hearts* Hearts*   [s 4] 2140/2 C 0 15.2 182
2022-08-15 2022-08-15 Romme-7 Kong C.K.* Kong C.K.*   [h 6] 2140/7 A 1 24.7 17
2022-08-14 2022-08-14 Åmål-10 Elitloppa* Elitloppa*   [s 8] 2080/11 C 0 16.5 606
2022-08-14 2022-08-14 Åmål-9 Apollo Creed* Apollo Creed*   [h 5] 2880/3 B 2 16.5 174
2022-08-14 2022-08-14 Åmål-8 Baias* Baias*   [h 4] 2080/2 B 1 25.8 31
2022-08-14 2022-08-14 Åmål-6 Vanadium Face* Vanadium Face*   [h 5] 1680/3 A 7 16.5g 47
2022-08-12 2022-08-12 Årjäng-6 Harkar* Harkar*   [h 6] 1660/13 A 4 26.2 36
2022-08-12 2022-08-12 Årjäng-2 Ilenna Bonanza* Ilenna Bonanza*   [s 7] 1640/6 B 3 13.2 54
2022-07-19 2022-07-19 Arvika-1 Garrido* Garrido*   [h 5] 2100/6 A 0 g 21
2022-07-16 2022-07-16 Årjäng-7 Kong C.K.* Kong C.K.*   [h 6] 2140/3 C 1 24.7 27
2022-07-16 2022-07-16 Årjäng-6 Hearts* Hearts*   [s 4] 2140/6 C 2 14.2 121
2022-06-30 2022-06-30 Åby-9 Hearts* Hearts*   [s 4] 2140/9 C 6 14.4 108
2022-06-06 2022-06-06 Lindesberg-7 Kong C.K.* Kong C.K.*   [h 6] 2140/1 A 1 26.7 13
2022-05-27 2022-05-27 Årjäng-8 Key to Happen* Key to Happen*   [h 7] 2160/14 C 4 15.0 436
2022-05-27 2022-05-27 Årjäng-7 Tangen Tore* Tangen Tore*   [h 6] 2140/1 C 1 26.7 64
2022-05-27 2022-05-27 Årjäng-3 Birk Jahn Sjur* Birk Jahn Sjur*   [h 4] 2160/14 B 0 33.9g 84
2022-05-27 2022-05-27 Årjäng-2 Mind The Gap N.O.* Mind The Gap N.O.*   [s 5] 1640/10 B 3 16.6g 39
2022-05-25 2022-05-25 Romme-8 Baias* Baias*   [h 4] 2140/1 C 4 26.7g 44
2022-05-09 2022-05-09 Åmål-4 Jaipur B.R.* Jaipur B.R.*   [s 5] 1680/11 A 0 g 153
2022-05-09 2022-05-09 Åmål-1 Perfect King* Perfect King*   [v 10] 2080/2 D 0 16.0 65
2022-05-09 2022-05-09 Åmål-7 Zodiak Zodiak   [v 5] 2100/13 A str
2022-04-30 2022-04-30 Örebro-7 Madelen L.T.C.* Madelen L.T.C.*   [s 9] 2100/4 C 0 14.5g 276
2022-04-24 2022-04-24 Årjäng-6 Baias* Baias*   [h 4] 2200/9 B 3 27.5 28
2022-04-06 2022-04-06 Årjäng-4 C.Nu Gilbak* C.Nu Gilbak*   [v 8] 2640/11 B 2 38
2022-03-24 2022-03-24 Färjestad-5 Kong C.K.* Kong C.K.*   [h 6] 2140/3 B 1 25.8 13
2022-02-19 2022-02-19 Bergsåker-11 Ble du Gers* Ble du Gers*   [v 11] 2640/6 C 3 13.7 24
2022-02-19 2022-02-19 Bergsåker-9 Troll Solen* Troll Solen*   [h 9] 2140/10 B 2 23.7 39
2022-02-05 2022-02-05 Solvalla-10 Ble du Gers* Ble du Gers*   [v 11] 2140/10 B 2 13.6 51
2022-01-22 2022-01-22 Färjestad-12 Kaspian B.R.* Kaspian B.R.*   [v 4] 1640/1 C 0 g 77
2022-01-22 2022-01-22 Färjestad-7 Ble du Gers* Ble du Gers*   [v 11] 2140/1 A 4 12.9 29
2022-01-22 2022-01-22 Färjestad-3 Jaipur B.R.* Jaipur B.R.*   [s 5] 2140/11 A 0 15.4 120
2023-10-20 2023-10-20 Åmål-8 Martinique Decoy* Martinique Decoy*   [h 8] 2480/1 A 4 18.0g 32
2023-10-20 2023-10-20 Åmål-7 Barateau* Barateau*   [h 7] 1680/11 B 4 14.6 45
2023-10-20 2023-10-20 Åmål-2 Netto Pharma* Netto Pharma*   [v 3] 2080/7 C 4 91
2023-10-14 2023-10-14 Solvalla-1 Vallatonian* Vallatonian*   [h 4] 2140/3 C 2 12.2 221
2023-09-27 2023-09-27 Åby-9 Nelson Catch Me* Nelson Catch Me*   [v 4] 2140/8 A 6 13.2 164
2023-09-27 2023-09-27 Åby-2 Maharasha* Maharasha*   [s 3] 2140/10 C 2 15.5 31
2023-09-23 2023-09-23 Färjestad-5 Vallatonian* Vallatonian*   [h 4] 2140/10 C 2 12.4 196
2023-09-16 2023-09-16 Årjäng-7 Oz* Oz*   [h 7] 2140/8 C 1 14.3g 45
2023-09-16 2023-09-16 Årjäng-4 Maharasha* Maharasha*   [s 3] 2140/7 B 1 16.0 48
2023-09-05 2023-09-05 Årjäng-5 Hit the Sky* Hit the Sky*   [s 4] 2140/11 C 4 18.9g 86
2023-09-05 2023-09-05 Årjäng-4 Daiva Hall* Daiva Hall*   [s 5] 2140/5 C 4 15.4 39
2023-09-05 2023-09-05 Årjäng-2 Kong C.K.* Kong C.K.*   [h 7] 2180/10 A 0 26.8g 28
2023-08-25 2023-08-25 Färjestad-5 Hearts* Hearts*   [s 5] 1640/6 D 4 12.7 105
2023-08-18 2023-08-18 Årjäng-7 Daiva Hall* Daiva Hall*   [s 5] 2140/12 D 1 14.5 162
2023-08-18 2023-08-18 Årjäng-6 Amazing Street* Amazing Street*   [s 7] 2640/8 B 5 15.1 157
2023-08-18 2023-08-18 Årjäng-5 Hvalstad Tor* Hvalstad Tor*   [h 4] 2180/7 A 6 28.3 152
2023-08-18 2023-08-18 Årjäng-2 Jonathan T.T.* Jonathan T.T.*   [h 4] 2140/1 C 0 19.5g 180
2023-08-13 2023-08-13 Åmål-8 I.D.Derrier Pas* I.D.Derrier Pas*   [h 6] 2080/9 C str
2023-08-13 2023-08-13 Åmål-7 Faks Odin N.O.* Faks Odin N.O.*   [h 6] 2080/9 B 2 26.5 49
2023-08-13 2023-08-13 Åmål-4 Apollo Creed* Apollo Creed*   [v 6] 2880/2 B 8 17.7 155
2023-08-13 2023-08-13 Åmål-1 Guitar Man E.P.* Guitar Man E.P.*   [v 4] 2080/5 D 0 g 90
2023-08-04 2023-08-04 Östersund-9 Rina C.K.* Rina C.K.*   [s 4] 2140/12 B 6 26.6 566
2023-08-04 2023-08-04 Östersund-3 Princess Tooma* Princess Tooma*   [s 4] 2140/12 B 3 16.1 302
2023-08-04 2023-08-04 Östersund-1 Floyd I.V.* Floyd I.V.*   [v 6] 2140/2 C 1 18.5 572
2023-07-20 2023-07-20 Östersund-9 Rina C.K.* Rina C.K.*   [s 4] 2140/7 A 4 27.3 52
2023-07-15 2023-07-15 Årjäng-10 Vulnerable Face Vulnerable Face   [v 6] 1640/10 C 0 14.4 765
2023-07-15 2023-07-15 Årjäng-4 Faks Odin N.O.* Faks Odin N.O.*   [h 6] 2140/2 D 4 24.3 93
2023-07-14 2023-07-14 Årjäng-6 Giant Laser* Giant Laser*   [v 5] 2140/7 B 2 14.2 41
2023-07-14 2023-07-14 Årjäng-4 Spilodina* Spilodina*   [s 5] 2140/1 C 2 27.8 234
2023-07-14 2023-07-14 Årjäng-2 Hearts* Hearts*   [s 5] 2640/10 D 7 15.4 68
2023-07-06 2023-07-06 Årjäng-7 Faks Odin N.O.* Faks Odin N.O.*   [h 6] 1640/4 C 1 24.3g 17
2023-07-06 2023-07-06 Årjäng-5 Gull Victoria* Gull Victoria*   [s 4] 2160/10 C 6 34.5 624
2023-06-30 2023-06-30 Årjäng-9 Apollo Creed* Apollo Creed*   [v 6] 2140/3 B 5 15.2 102
2023-06-30 2023-06-30 Årjäng-7 Giant Laser* Giant Laser*   [v 5] 2140/1 B 1 13.7 26
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-8 Kolbu Käsj* Kolbu Käsj*   [v 10] 1660/13 C 5 23.1 540
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-3 Dixiechick Hanover* Dixiechick Hanover*   [s 4] 2140/2 A 3 14.3 47
2024-05-27 2024-05-27 Färjestad-3 Crazy Muscles* Crazy Muscles*   [h 5] 2140/2 C 0 g 17
2024-05-27 2024-05-27 Färjestad-6 Kalle May* Kalle May*   [v 3] 2140/1 C 1 15.7 20
2024-05-25 2024-05-25 Solvalla-10 Olympic Winner* Olympic Winner*   [h 5] 2140/12 D 0 g 1687
2024-05-25 2024-05-25 Solvalla-6 Zaire Heldia* Zaire Heldia*   [v 5] 2140/10 B 4 11.1 169
2024-05-24 2024-05-24 Årjäng-7 Gandhi D.K.* Gandhi D.K.*   [h 6] 2160/12 C 0 15.7 118
2024-05-24 2024-05-24 Årjäng-5 Hvalstad Ty* Hvalstad Ty*   [h 4] 2140/1 D 5 29.2 310
2024-05-24 2024-05-24 Årjäng-4 N.Y.Cartier* N.Y.Cartier*   [v 4] 2160/11 B 0 17.9 513
2024-05-24 2024-05-24 Årjäng-3 Sundbo Hero Sundbo Hero   [v 8] 2140/3 D 6 27.9 600
2024-05-24 2024-05-24 Årjäng-2 Ivanhoe* Ivanhoe*   [v 9] 2140/6 C 0 14.0 336
2024-05-19 2024-05-19 Åmål-4 Let's Do It N.O.* Let's Do It N.O.*   [v 8] 1680/3 D 0 g 621
2024-05-19 2024-05-19 Åmål-2 Buzybee Ravin* Buzybee Ravin*   [h 4] 2080/5 B 1 16.0 48
2024-05-17 2024-05-17 Färjestad-9 Benzema Benzema   [v 10] 1640/1 D 0 12.3 317
2024-05-17 2024-05-17 Färjestad-6 Daiva Hall* Daiva Hall*   [s 6] 2160/7 C 0 g 196
2024-05-17 2024-05-17 Färjestad-2 Holger D.K.* Holger D.K.*   [v 5] 2140/2 C 7 16.8 37
2024-05-10 2024-05-10 Årjäng-1 Kalle May* Kalle May*   [v 3] 2140/1 D 1 17.3 19
2024-05-10 2024-05-10 Årjäng-8 Willfaksen* Willfaksen*   [v 5] 2180/10 A 0 34.2g 24
2024-05-10 2024-05-10 Årjäng-7 Gandhi D.K.* Gandhi D.K.*   [h 6] 2140/7 D 0 16.5g 80
2024-05-10 2024-05-10 Årjäng-5 Harkar* Harkar*   [h 8] 2160/11 C 5 28.0 121
2024-04-24 2024-04-24 Åby-5 Zaire Heldia* Zaire Heldia*   [v 5] 2140/1 B 3 13.6 15
2024-04-22 2024-04-22 Färjestad-7 Loveheart C.O.* Loveheart C.O.*   [s 5] 2140/8 D 4 16.4g 145
2024-04-22 2024-04-22 Färjestad-2 It's Now or Never* It's Now or Never*   [v 4] 2140/8 B 0 18.6 30
2024-04-22 2024-04-22 Färjestad-1 Epicure* Epicure*   [v 5] 1640/4 C 1 12.6 33
2024-04-21 2024-04-21 Årjäng-8 Octopussy Octopussy   [s 4] 2140/10 C 0 18.8 164
2024-04-21 2024-04-21 Årjäng-7 Maharasha* Maharasha*   [s 4] 2140/7 B 4 15.0 195
2024-04-21 2024-04-21 Årjäng-5 Hvalstad Ty* Hvalstad Ty*   [h 4] 2140/2 D 5 31.2 117
2024-04-21 2024-04-21 Årjäng-2 Followthatdream EP* Followthatdream EP*   [v 4] 2140/8 C 5 17.5 160
2024-04-10 2024-04-10 Årjäng-7 Hvalstad Ty* Hvalstad Ty*   [h 4] 2160/8 B 1 32.5 24
2024-04-10 2024-04-10 Årjäng-6 Supersmooth* Supersmooth*   [s 4] 2140/3 D 0 21.0g 59
2024-04-10 2024-04-10 Årjäng-5 Nencini* Nencini*   [v 4] 2140/8 C 0 g 84
2024-04-10 2024-04-10 Årjäng-4 Giant Laser* Giant Laser*   [v 6] 2140/5 D 1 15.0 26
2024-04-10 2024-04-10 Årjäng-3 Thunderball S.F.* Thunderball S.F.*   [v 6] 2160/11 C 8 16.3 423
2024-02-26 2024-02-26 Färjestad-9 Full of Muscles Full of Muscles   [v 6] 1640/12 B 0 14.3 387
2024-02-26 2024-02-26 Färjestad-8 Giant Laser* Giant Laser*   [v 6] 2140/12 B 5 15.7 144ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se