V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


18 länder i fyra världsdelar följer och spelar till tävlingarna på Solvalla i helgen.- Det är verkligt inspirerande att Elitloppe..


18 länder i fyra världsdelar följer och spelar till tävlingarna på Solvalla i helgen.
- Det är verkligt inspirerande att Elitloppet väcker så stort internationellt intresse, säger Ylva Svensson, Headof International på ATG.
ATG:s internationella avdelning har haft en hektisk tid sedan coronapandemin slog till i världen. Medan de flesta sport- och hästsportevenemangi världen tvingats till ett tävlingsuppehåll, så har travet i Sverige kunnat fortsätta, med strikta restriktioner för att förhindra spridning av smitta.
Det har gjort att fler länder än vanligt hört av sig till ATG för att kunna spela till och få bilder från svenska trav- och galopptävlingar.
- Vi har tagit vårt uppdrag på största möjliga allvar för att intresset för hästsport bibehålls i Europa och övriga världen under coronakrisen. Elitloppet är ett av få sportevenemang som kan genomföras i vår och det ger extra fokus hos många internationella spelbolag, säger Ylva Svensson.

Spelare i 18 länder
Under elitloppshelgen kommer totalt 18 länder att spela till och följa tävlingarna på Solvalla. Förutom Sverige, så är dessa Finland, Danmark, Norge, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Belgien, Frankrike, Italien, Ungern, Grekland, Storbritannien, Malta, Sydafrika, USA, Australien och Nya Zeeland. Av dessa spelar elva länder i den svenska spelpoolen, resterande länder spelar i en egen pool.
De utländska tittarna kan följa Elitloppshelgen via ATG:s internationella tv-kanal ”ATG Swedish Racing”, som sänder varje dag året runt. Till helgen förstärks sändningarna med en studioinramning och egen reporter på plats på Solvalla, för att ge tittarna färsk information från stallbacken.

Pressrelase ATGAllsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 105-99-792. Rikard N Skoglund, Solvalla, 100-71-693. Örjan Kihlström, Solvalla, 78-53-454. Jorma Kontio..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 105-99-79
2. Rikard N Skoglund, Solvalla, 100-71-69
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 78-53-45
4. Jorma Kontio, Solvalla, 76-49-56
5. Mats E Djuse, Hagmyren, 69-37-42
6. Björn Goop, Färjestad, 67-45-34
7. Magnus A Djuse, Östersund, 61-56-60
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 59-68-73
9. Peter Untersteiner, Halmstad, 49-46-35
10. Erik Adielsson, Solvalla, 48-42-38
11. Robert Bergh, Åby, 44-19-18
12. Kim Eriksson, Mantorp, 42-37-26
13. Johan Untersteiner, Halmstad, 41-45-39
14. Stefan Persson, Halmstad, 40–29-38
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 31-24-11
Siffror till och med 24 maj

Kanal 75


1 Vivid Wise As – ItalienKön: hingstÅlder: 6 årTränare: Björn Goop, FärjestadKusk: Björn GoopÄgare: Scuderia Biv..


1 Vivid Wise As – Italien
Kön: hingst
Ålder: 6 år
Tränare: Björn Goop, Färjestad
Kusk: Björn Goop
Ägare: Scuderia Bivans SRL, Italien
Rekord: 1.08,6
Insprungna pengar: 7 059 152 kronor
Segerprocent: 39
Största seger: Criterium de Vitesse, Cagnes-sur-Mer 2020

Egenskaper
Styrka: 8
Speed: 9
Startsnabbhet: 8
Form: 8

Kommentar: Stenhård italienare som tampades mot eliten i Paris under vintern och fick sin rosa biljett efter vårens seger i ”Frankrikes elitlopp” Criterium de Vitesse. Tränades tidigare av kontroversielle italienaren Alessandro Gocciadoro men flyttades till Björn Goop under våren. Färjestadstränaren har kört hästen flera gånger tidigare och tillsammans vann de Prix Marcel Laurent under det franska vintermeetinget. Var inte som bäst i genrepet, men rapporteras förbättrad i träningen.


2 Sorbet – Sverige
Kön: hingst
Ålder: 9 år
Tränare: Daniel Redén, Sverige
Kusk: Per Linderoth
Ägare: Stall Zet, Sverige
Rekord: 1.09,8
Insprungna pengar: 6 621 026 kronor
Segerprocent: 29
Största seger: H.K.H. Prins Daniels lopp, Gävle 2019

Egenskaper
Styrka: 8
Speed: 7
Startsnabbhet: 8
Form: 9

Kommentar: Temperamentsfull tuffing som tidigare var närmast ohanterbar på tävlingsdagar, men funnit harmoni med sin ponnykompis Frej. Kom igång som fyraåring då han bland annat slutade trea i Europaderbyt. Fick femåringssäsongen spolierad av en svår ligamentskada men reste sig och har sedan comebacken utvecklats konstant och etablerat sig i eliten. Gick inte vidare från spår åtta i försöket förra året men ges nu en ny chans efter respektingivande seger från positionen utvändigt om ledaren i ena upplagan av Meadow Roads lopp.


3 Disco Volante - Sverige
Kön: valack
Ålder: 7 år
Tränare: Stefan Melander, Sverige
Kusk: Carl Johan Jepson
Ägare: Stall Courant, Sverige
Rekord: 1.09,9
Insprungna pengar: 4 305 665 kronor
Segerprocent: 41
Största seger: C Th Ericssons Memorial, Jägersro 2020

Egenskaper
Styrka: 7
Speed: 7
Startsnabbhet: 10
Form: 8

Kommentar: Stänkkänslig startblixt som är extra effektiv då han får trava ut i front. Tog steget in i eliten med andraplatsen i Lotterialöpningen i Neapel förra året men slogs därefter ut i elitloppsförsöket. Har höjt sig ytterligare ett snäpp i år vilket styrks av fem segrar i gulddivisionen men kommer med aningen svårbedömd dagsform då han inte har tävlat sedan startgaloppen i Paralympiatravets final.


4 Missle Hill – Sverige
Kön: hingst
Ålder: 5 år
Tränare: Daniel Redén, Sverige
Kusk: Johan Untersteiner
Ägare: Stall Zet, Sverige
Rekord: 1.09,2
Insprungna pengar: 2 417 758 kronor
Segerprocent: 22
Största seger: Fyraåringseliten, Solvalla 2019

Egenskaper
Styrka: 6
Speed: 8
Startsnabbhet: 10
Form: 9

Kommentar: Pilsnabb muskelknatte och potentiell arvtagare till Daniel Redéns fyrfaldige elitloppsfinalist Propulsion. Vann Fyraåringseliten i fjol och har inte missat pallen i någon av sina nio starter efter flytten från USA. Tog en enkel spetsseger i Prins Carl Philips Jubileumslopp i årsdebuten och fick sin elitloppsbiljett efter ytterligare en övertygande triumf från ledningen. Får nu sitt elddop i första mötet med den yppersta eliten.


5 Chief Orlando – Finland
Kön: hingst
Ålder: 7 år
Tränare: Pia Huusari, Finland
Kusk: Rikard N Skoglund
Ägare: Kari Ala-Röyskö & Esa Himanen, Finland
Rekord: 1.09,8
Insprungna pengar: 3 251 705 kronor
Segerprocent: 28
Största seger: Silverdivisionen final, Solvalla 2018

Egenskaper
Styrka: 8
Speed: 7
Startsnabbhet: 8
Form: 9

Kommentar: Robust norskfinsk uppstickare som utvecklats sent och presenterade sig för elitloppspubliken när han fjol slutade tvåa i Sweden Cup efter en heroisk insats utvändigt om ledaren. Demonstrerade i april sina fartresurser då han trots våldsam öppning höll undan till seger på 1.09,8 i The Onions lopp på Solvalla och belönades med en elitloppsbiljett. Förvånade med att galoppera bakom startbilen i genrepet och kördes därefter bara runt.


6 Milliondollarrhyme – Sverige
Kön: valack
Ålder: 6 år
Tränare: Fredrik B Larsson, Sverige
Kusk: Fredrik B Larsson
Ägare: MDR Trotting HB, Sverige
Rekord: 1.09,2
Insprungna pengar: 3 098 500 kronor
Segerprocent: 28
Största seger: Svenskt Mästerskap, Åby 2019

Egenskaper
Styrka: 7
Speed: 10
Startsnabbhet: 8
Form: 8

Kommentar: Kvickfotad tekniker med exceptionell förmåga att växla tempo, vilket demonstrerades vid SM-segern i höstas. Var med i Elitloppet redan i fjol och gick som fältets minst meriterade häst vidare till finalen där han slutade femma. Bekräftade via en rykande långspurt i årsdebuten att vinterträningen slagit väl ut men presterade inte på topp i Paralympiatravets final och kommer med svårbedömd form efter att senast ha gått i mål som fastlåst bakom en tröttnande ledare. Har sparat barfotaväxeln hela karriären vilken planeras att användas nu.


7 Looking Superb – Norge
Kön: hingst
Ålder: 7 år
Tränare: Frode Hamre, Norge
Kusk: Jomar Blekkan
Ägare: Kolbjörn & Ann Kristin Selmer, Norge
Rekord: 1.10,4
Insprungna pengar: 6 614 823 kronor
Segerprocent: 23
Största seger: Prix de l’Atlantique, Enghien 2019

Egenskaper
Styrka: 9
Speed: 9
Startsnabbhet: 6
Form: 9

Kommentar: Ståtlig norrman som förvandlades till en världsstjärna i händerna på franske mästertränaren Jean-Michel Bazire. Tog ett sensationellt andrapris i Prix d’Amerique 2019 och radade därefter upp topprestationer både före och efter Elitloppet, där det blev galopp i finalen. Spurtade vasst i Paralympiatravets final i april och återvände därefter till Norge. Gör första starten för Frode Hamre och körs av sin tidigare tränare Jomar Blekkan.


8 Earl Simon – Sverige
Kön: hingst
Ålder: 6 år
Tränare: Jarmo Niskanen, Frankrike
Kusk: Franck Ouvrie
Ägare: Ecurie Skytten, Sverige
Rekord: 1.09,9
Insprungna pengar: 8 959 777 kronor
Segerprocent: 45
Största seger: Prix Octave Douesnel, Vincennes 2018

Egenskaper
Styrka: 9
Speed: 8
Startsnabbhet: 8
Form: 9

Kommentar: Svenskägd fransos med sällsynt brett register som hela tiden tillhört toppen i den franska E-kullen. Slutade trea i Europaderbyt 2018 och buntade samma år ihop sina franska kullbröder i grupp II-loppen Prix Gaston Brunet och Prix Octave Dousnel. Ståtar med fem segrar i sina tio senaste starter och har endast missat pallen fyra gånger i karriären. Tog i vintras klivet upp i äldre eliten och höll storstilat till andraplatsen i Criterium de Vitesse. Tillhör förhandsfavoriterna efter att i sin senaste start ha slagit den franska eliten i Prix des Ducs de Normandie. Både häst och kusk startar debuterar på svensk mark.

Ola Johansson & Robin Johansson, Kanal 75


9,1 miljoner intjänat och 71 segrar på 110 starter.Gunnar Melander har vunnit det mesta med Månprinsen A.M. – men aldrig Elitkampen p&ari..


9,1 miljoner intjänat och 71 segrar på 110 starter.
Gunnar Melander har vunnit det mesta med Månprinsen A.M. – men aldrig Elitkampen på Solvalla.
I fjol ströks kallblodskungen ur loppet på grund av en skada och kom inte till start igen förrän elva månader senare.
Månprinsen A.M. imponerade i comebacken, var bra vid andraplatsen gången efter och fin igen vid segern på Romme för snart två veckor sedan.
Elitkampen skulle dock bli för tufft för 13-åringen menade Gunnar Melander.
Som nu ändrat sig.
Månprinsen A.M. anmäldes till söndagens stora drabbning över sprinterdistans.
- Jag vet inte hur turerna har gått riktigt men det var en oerhörd positiv överraskning att Månprinsen dök upp i anmälningslistan, säger Solvallas Markus Myron.
Månprinsen A.M. är ett av Sveriges genom tiderna bästa kallblod som på söndag alltså har chansen att lägga loppet Elitkampen till meriterna.
Sex hästar blev inbjudna till loppet. Gunnar Melander höll låg profil och tog chansen att anmäla sin häst till loppet i sista stund.

Startlista
Elitkampen, Solvallas lopp 1, V75-1
1 640 meter, autostart

1. Pydin – Ove A Lindqvist
2. Vixus  – Jorma Kontio
3. Polara  – Iikka Nurmonen
4. Odd Herakles – Tom Erik Solberg
5. Tangen Haap – Björn Karlsson
6. Josveis – Mika Forss
7. Roli Eld – Adrian Solberg-Akselsen
8. Lome Brage – Erlend Rennesvik
9. Åsrud Vilja – Örjan Kihlström
10. Månprinsen A.M. – Gunnar Melander
Förstapris: 500 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


På söndag körs ett av världens största travlopp, Elitloppet på Solvalla.16 hästar är inbjudna och under söndagen ..


På söndag körs ett av världens största travlopp, Elitloppet på Solvalla.
16 hästar är inbjudna och under söndagen lottades de två försöksloppen.
Åtta hästar kommer att vara med i finalen som avgörs först klockan 20.30 på kvällen och direktsänds i TV4. Den sena finalen är en ”variant” i coronatider för den digitala publiken då läktarna på Solvalla kommer att gapa tomma.
Förstapriset i finalen är tre miljoner kronor.
Solvallas sportchef Anders Malmrot bedömer att Earl Simon och Propulsion är de bästa hästarna och skiljde på dem innan lottningen. De båda toppseedade drog var sitt åttondespår.

Startlistor Elitloppet 2020
1 609 meter autostart
häst/kusk/tränare

Försök 1
1. Vivid Wise As – Björn Goop
2. Sorbet – Per Linderoth (Daniel Redén)
3. Disco Volante – Carl Johan Jepson (Stefan Melander)
4. Missle Hill – Johan Untersteiner (Daniel Redén)
5. Chief Orlando – Rikard N Skoglund (Pia Huusari)
6. Milliondollarrhyme - Fredrik B Larsson
7. Looking Superb – Jomar Blekkan (Frode Hamre)
8. Earl Simon – Franck Ouvrie (Jarmo Niskanen)
Förstapris: 250 000 kronor

Försök 2
1. Elian Web – Jorma Kontio (Katja Melkko)
2. Billie de Montfort – Gabriele Gelormini (Sebastien Guarato)
3. Tae Kwon Deo – Adrian Kolgjini
4. Attraversiamo – Erik Adielsson (Svante Båth)
5. Cokstile – Christoffer Eriksson (Rocco Spagnulo)
6. Racing Mange –  Joakim Lövgren
7. Makethemark – Ulf Ohlsson (Petri Salmela)
8. Propulsion – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
Förstapris: 250 000 kronor

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-4 Glen Close Glen Close   [s 4] 2640/8 0 17.5 397
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-3 Gaia Magic Gaia Magic   [s 4] 2140/2 0 g 966
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-2 Love You Silvio Love You Silvio   [v 5] 2140/5 0 16.4g 395
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-8 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 5] 1640/3 2 14.0 29
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-5 Castor Cahoot Castor Cahoot   [v 5] 2660/9 0 19.7 928
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-1 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 3] 2140/2 7 20.5 339
2015-12-18 2015-12-18 Norge-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 5] 2100/9 str
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-9 Famous Marke Famous Marke   [s 5] 2160/4 6 18.5 79
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-7 Gaia Magic Gaia Magic   [s 4] 1640/9 6 16.6 832
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-4 Glen Close Glen Close   [s 4] 2160/8 0 18.4 589
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-3 Red Door Red Door   [s 6] 2640/1 6 18.4 830
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-8 Glen Close Glen Close   [s 4] 2160/15 4 16.3 1469
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-4 Fjeldstad Goggen* Fjeldstad Goggen*   [h 10] 2200/8 1 24.9 22
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-9 Gaia Magic Gaia Magic   [s 4] 2140/5 0 19.2 443
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-1 Walker Jade Walker Jade   [v 4] 1609/11 3 14.6 263
2015-11-19 2015-11-19 Bjerke-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 5] 2100/8 1 122
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-8 Göte Melun Göte Melun   [v 6] 2140/9 0 18.7g 1019
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-3 Adamo Dior Adamo Dior   [v 5] 2640/12 6 19.1 332
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-11 Torps Chivas Torps Chivas   [v 9] 2140/3 2 16.3 127
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-6 Fjeldstad Goggen* Fjeldstad Goggen*   [h 10] 1640/12 0 24.5 66
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-9 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 5] 1640/8 0 14.6 227
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-7 Adamo Dior Adamo Dior   [v 5] 2160/7 0 18.2g 255
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-6 Gaia Magic Gaia Magic   [s 4] 2140/1 5 17.6 602
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-7 Lien Jim Lien Jim   [v 6] 2180/13 0 30.0 1081
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-1 Torps Cognac Torps Cognac   [v 4] 2140/12 str
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-8 Torps Chivas Torps Chivas   [v 9] 1640/5 3 13.4 68
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-7 Troll Sindy Troll Sindy   [s 6] 2160/5 7 27.1 562
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-5 Torps Corona Torps Corona   [s 3] 2140/1 6 17.8 191
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-3 Walker Jade Walker Jade   [v 4] 2100/7 1 17.0 36
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-11 Torps Cognac Torps Cognac   [v 4] 2080/4 6 18.0 112
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-4 Famous Marke Famous Marke   [s 5] 2080/1 0 17.5 405
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-5 Lien Jim Lien Jim   [v 6] 2160/9 4 28.1 56
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Torps Corona Torps Corona   [s 3] 2140/4 2 18.7 39
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 3] 2140/10 C 6 20.1 56
2016-12-28 2016-12-28 Bjerke-6 Man o'War Man o'War   [v 4] 2100/5 C 0 79
2016-12-28 2016-12-28 Bjerke-3 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2100/6 B 0 193
2016-12-27 2016-12-27 Momarken-2 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2140/6 B 3 16.1 48
2016-12-27 2016-12-27 Momarken-1 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2140/10 C 6 15.5 93
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-9 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2100/2 D 1 14.8 89
2016-12-20 2016-12-20 Momarken-1 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 1640/4 B 0 348
2016-12-20 2016-12-20 Momarken-7 C.C.Sina C.C.Sina   [s 5] 2140/9 C 0 145
2016-12-20 2016-12-20 Momarken-5 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 2140/12 B 0 262
2016-12-17 2016-12-17 Åby-2 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/2 C 1 17.0 37
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-4 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2140/2 C 3 17.1 53
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-2 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/4 B 1 18.2 42
2016-12-15 2016-12-15 Bjerke-5 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2100/10 B 0 258
2016-12-14 2016-12-14 Bjerke-7 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2100/10 C 0 299
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-6 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/1 D 0 225
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-5 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 2140/6 B 2 411
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-2 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/6 A 1 56
2016-12-04 2016-12-04 Jarlsberg-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1609/12 B 0 272
2016-12-04 2016-12-04 Jarlsberg-1 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2100/7 B 0 430
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-11 Man o'War Man o'War   [v 4] 2160/9 B 6 15.7 225
2016-11-23 2016-11-23 Bjerke-8 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2180/14 C 0 491
2016-11-23 2016-11-23 Bjerke-2 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2160/11 B 0 266
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-1 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2640/9 C 3 119
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-6 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2140/3 B 0 110
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-2 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/4 B 3 95
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-8 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 1609/6 C 0 20.0g 490
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-2 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 3120/1 D 0 17.6 193
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-1 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1609/9 B 3 13.9 254
2016-11-14 2016-11-14 Norge-2 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2100/3 B 0 437
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-6 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/1 D 6 18.2 286
2016-11-09 2016-11-09 Åby-1 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 2] 2140/5 C 5 20.2g 300
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-8 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/3 C 8 20.6g 74
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-7 Sir M.M. Sir M.M.   [v 3] 1640/9 B 4 18.7 42
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-3 Adamo Dior Adamo Dior   [v 6] 2140/7 D 0 g 751
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-2 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/10 B 1 15.3 94
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-1 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/9 D 4 15.0 479
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-10 White Nose White Nose   [s 5] 2140/6 C 3 15.8 76
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-9 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 5] 2180/14 B 0 g 95
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-10 Adamo Dior Adamo Dior   [v 6] 2160/5 D str
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-4 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/1 D 6 19.6g 79
2016-10-24 2016-10-24 Bjerke-1 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2100/10 C 1 253
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-6 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2100/3 B 0 17.5g 418
2016-10-13 2016-10-13 Bjerke-4 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 1609/3 B 2 79
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-11 Adamo Dior Adamo Dior   [v 6] 2140/1 C 0 g 288
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-9 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/11 C 4 15.3 107
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-8 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1640/2 D 4 13.5 366
2016-10-09 2016-10-09 Momarken-7 Lien Jim Lien Jim   [v 7] 1640/7 C 0 106
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-10 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 2140/8 C 3 14.9 189
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-6 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/3 C 7 16.2 88
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-2 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 5] 2140/2 D 5 30.9 385
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-1 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/5 C 5 18.3g 39
2016-09-29 2016-09-29 Bjerke-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 1609/7 B 0 125
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-4 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/11 B 3 15.5 84
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-3 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/11 D 5 15.5 195
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-10 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 5] 2100/13 B 5 33.7 83
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-3 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 1680/4 C 5 14.8 115
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-4 Womanizer N.O.* Womanizer N.O.*   [v 7] 2140/8 D 6 15.0 425
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-3 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2140/2 D 0 15.7 838
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2160/8 D 6 15.6 254
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-2 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/3 B 2 16.4 44
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-1 Womanizer N.O.* Womanizer N.O.*   [v 7] 1640/4 C 0 14.6 227
2016-09-09 2016-09-09 Åby-6 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/3 D 3 13.9 459
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-4 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/9 B 0 17.1g 46
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-3 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2140/6 D 0 g 930
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-2 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2140/1 B 0 16.8 152
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-7 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2180/9 B 6 25.8g 376
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-5 Egge Odin* Egge Odin*   [v 8] 2140/2 C 5 25.5 77
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-3 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 1640/3 B 3 24.2 31
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-6 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2160/4 C 0 17.1g 80
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-9 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1640/8 B 3 14.2 136
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-2 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/2 B 0 15.7 108
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-1 Womanizer N.O.* Womanizer N.O.*   [v 7] 1640/12 C str
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-2 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 1680/9 C 1 14.3 74
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-1 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 1680/10 B 0 16.4g 80
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-8 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 1640/2 D 7 15.5g 202
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-5 Womanizer N.O.* Womanizer N.O.*   [v 7] 1640/7 B 5 15.1 173
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-9 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1640/1 D 0 13.0 519
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-7 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 1660/11 C 1 23.3 442
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2640/10 D 0 g 1218
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-4 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/9 C 4 15.2 448
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-8 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 5] 2480/1 C 2 34.1 51
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-4 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 2500/14 B 7 16.7 109
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-9 Gosab Blues Gosab Blues   [v 11] 2160/13 A 5 15.1 136
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-4 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2180/7 B 4 25.7 91
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-2 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 2140/3 C 6 15.1 148
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-1 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 1640/5 B 0 17.7g 107
2016-08-04 2016-08-04 Bjerke-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 1609/10 C 3 177
2016-08-02 2016-08-02 Momarken-5 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 1640/5 A 2 15
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-11 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1680/5 A 1 15.8 35
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-9 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 2480/5 D 3 15.8 217
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-8 Coalminersdaughter Coalminersdaughter   [s 5] 1680/2 C 4 15.5 405
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-3 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2080/6 C 6 17.9 360
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-9 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2180/7 B 2 25.2 337
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-11 Arwen Jaam Arwen Jaam   [s 6] 2180/11 C 7 16.9 299
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-10 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/10 D 0 g 549
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-9 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 2140/1 D 5 14.5 714
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-8 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 2140/3 D 7 17.0 342
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-4 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/9 B 2 15.5 45
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-3 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2640/3 D 0 g 1014
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-10 Arwen Jaam Arwen Jaam   [s 6] 2100/3 D 5 16.7g 501
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-9 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1700/5 D 6 13.1 187
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-8 Illusion Illusion   [s 8] 2100/2 C str
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-6 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2500/12 D 6 482
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-8 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/1 C 1 15.9 54
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-7 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/6 B 3 17.9 91
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-3 Aas Milla* Aas Milla*   [s 7] 2140/5 D 0 35.3 518
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-2 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2660/10 C 5 15.8 216
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-9 Strong Summer Strong Summer   [v 8] 2160/6 D 5 18.3g 343
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-2 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 2080/6 D 1 17.6 111
2016-06-28 2016-06-28 Norge-5 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 1700/12 A 2 81
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-6 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 2500/10 B 0 19.2 71
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-9 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2160/6 B 3 16.1 92
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-6 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2140/15 C 7 15.3 440
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/4 D 4 15.8 741
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-4 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1640/7 D 1 12.8 97
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-1 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2160/8 D 0 g 571
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-5 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2520/9 B 5 26.7g 855
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-1 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/5 B 3 17.5 69
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-9 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 2100/4 C 0 16.9 242
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-4 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2120/7 B 2 16.9 247
2016-06-09 2016-06-09 Bjerke-3 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2100/5 C 0 46
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2140/3 C 0 26.1 416
2016-06-07 2016-06-07 Momarken-5 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1640/4 C 3 100
2016-06-07 2016-06-07 Momarken-4 Strong Summer Strong Summer   [v 8] 2140/3 D 0 196
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-7 Gaia Magic Gaia Magic   [s 5] 2140/13 D str
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-1 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/6 D 4 17.5 533
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-1 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/8 C 0 g 111
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-9 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1680/12 D 0 15.1 1682
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-8 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2080/5 C 3 13.9 72
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-6 Aas Milla* Aas Milla*   [s 7] 2080/7 D 7 32.4 485
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-5 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 2080/6 D 4 16.4 124
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-7 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/10 D 2 17.9 116
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-11 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2700/7 B 5 26.6 206
2016-05-12 2016-05-12 Bjerke-5 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2100/3 C 0 80
2016-05-10 2016-05-10 Norge-4 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1700/10 B 0 85
2016-05-08 2016-05-08 Jarlsberg-2 Odins Pilea Odins Pilea   [s 9] 1609/10 D 0 556
2016-05-08 2016-05-08 Jarlsberg-7 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 2100/12 C str
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-8 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2140/7 A 0 g 356
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-9 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 2160/14 C str
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-4 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/10 D 2 16.0 617
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-1 B.H.Faksen* B.H.Faksen*   [v 7] 1640/3 D 5 30.1 156
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-5 Torps Cognac Torps Cognac   [v 5] 2080/4 B 0 21.9g 125
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-11 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2140/12 C 5 16.3 1314
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-6 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2660/5 C 0 16.4 135
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-4 Cool Moon Cool Moon   [v 9] 2140/5 C 5 14.7 1326
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-6 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2140/13 D 0 18.6 560
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2160/9 D 0 26.2 220
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-3 Love You Silvio Love You Silvio   [v 6] 1640/3 D 0 g 115
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-2 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2140/9 D 0 14.6g 813
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-2 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 2140/10 D 0 16.0g 314
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-1 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 1640/2 C 3 13.7 107
2016-04-07 2016-04-07 Åby-6 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1640/1 C 5 14.5 148
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-5 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2140/10 D 4 14.5 357
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-1 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2660/4 C 2 27.8 104
2016-03-31 2016-03-31 Bjerke-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2100/6 B 0 56
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-9 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2140/12 D 5 14.7 1077
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-7 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/14 A 7 17.4 132
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-8 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 1640/2 D 4 26.8 189
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-7 Gaia Magic Gaia Magic   [s 5] 1640/12 D 6 16.8 859
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-2 I am Legend I am Legend   [v 5] 2140/2 D 6 25.0g 117
2016-02-16 2016-02-16 Momarken-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/9 B 2 120
2016-02-14 2016-02-14 Romme-8 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2140/3 D 7 26.9 731
2016-02-05 2016-02-05 Romme-7 Illusion Illusion   [s 8] 2140/5 B 5 16.3 29
2016-02-05 2016-02-05 Romme-6 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2640/11 A 5 18.0 51
2016-01-22 2016-01-22 Romme-7 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 1640/1 D 2 27.3 436
2016-01-21 2016-01-21 Bjerke-2 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1609/8 C 1 78
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-8 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2140/4 C 0 18.3 108
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-5 Reit Even Reit Even   [v 10] 2180/9 C 0 30.2g 763
2017-12-29 2017-12-29 Momarken-5 Realistic Realistic   [v 6] 2140/2 D 0 425
2017-12-28 2017-12-28 Bjerke-6 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2100/8 D 0 401
2017-12-27 2017-12-27 Bjerke-3 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/5 D 0 656
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-3 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 2640/3 D 1 28.5 15
2017-12-14 2017-12-14 Åby-7 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 1640/6 D 0 g 1094
2017-12-14 2017-12-14 Åby-2 Sincerus Sincerus   [v 3] 2140/7 C 0 21.3 364
2017-12-14 2017-12-14 Åby-8 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/1 A 6 15.0 29
2017-12-13 2017-12-13 Bjerke-8 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/1 D 0 677
2017-12-13 2017-12-13 Bjerke-7 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/10 B 0 79
2017-12-06 2017-12-06 Bjerke-6 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/3 D 0 338
2017-12-06 2017-12-06 Bjerke-4 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 2100/12 D 2 21
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-10 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2160/5 C 0 g 179
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-6 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2140/1 D 5 16.8 155
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-5 Live in Peace Live in Peace   [v 11] 2660/6 C 3 17.1 291
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-2 Karen Victory Karen Victory   [s 3] 2140/3 D 0 22.1g 576
2017-11-29 2017-11-29 Åby-7 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/11 C 0 14.4 87
2017-11-28 2017-11-28 Momarken-1 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 1640/9 D 0 351
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-5 Suncane Harvester Suncane Harvester   [s 8] 2140/11 B 0 18.8 62
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-2 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1640/8 C 4 15.1 215
2017-11-20 2017-11-20 Bjerke-4 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/10 B 0 98
2017-11-20 2017-11-20 Bjerke-1 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2100/5 D 0 48
2017-11-18 2017-11-18 Bjerke-11 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2100/7 D 0 237
2017-11-18 2017-11-18 Bjerke-2 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 2100/12 C 1 48
2017-11-15 2017-11-15 Bjerke-6 Realistic Realistic   [v 6] 2600/1 D 0 618
2017-11-14 2017-11-14 Momarken-10 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2160/12 C 0 144
2017-11-14 2017-11-14 Momarken-8 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2140/6 D 0 162
2017-11-14 2017-11-14 Momarken-3 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2140/5 C 0 143
2017-11-14 2017-11-14 Momarken-1 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2140/1 C 0 194
2017-11-09 2017-11-09 Norge-5 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 2100/9 B 0 63
2017-11-08 2017-11-08 Bjerke-9 Re Faritrail Re Faritrail   [h 3] 2140/11 C 0 163
2017-11-08 2017-11-08 Bjerke-4 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2100/1 B 1 67
2017-11-06 2017-11-06 Bjerke-1 Realistic Realistic   [v 6] 2100/7 C 0 218
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-6 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/11 C 5 15.7 273
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-3 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 2640/4 D 1 29.2 130
2017-11-05 2017-11-05 Momarken-3 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2140/2 C 0 243
2017-10-30 2017-10-30 Bjerke-5 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/10 C 0 299
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-9 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2140/1 C 3 35.7g 71
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 1680/10 C 0 29.8g 67
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-1 Re Faritrail Re Faritrail   [h 3] 2140/10 C str
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-4 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2100/3 B 0 15.2 71
2017-10-24 2017-10-24 Momarken-1 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/3 C 1 70
2017-10-19 2017-10-19 Åby-9 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1640/1 C 6 12.8 325
2017-10-16 2017-10-16 Bjerke-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1609/9 C 0 309
2017-10-16 2017-10-16 Bjerke-2 Realistic Realistic   [v 6] 2100/4 C 3 63
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-7 Carmen Lill Carmen Lill   [s 5] 2080/1 D 0 17.1 251
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-5 Trux Balder Trux Balder   [v 6] 2120/13 B 0 31.0g 536
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-3 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 2480/8 A 0 17.7 58
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-1 Re Faritrail Re Faritrail   [h 3] 2080/3 D 7 20.2 196
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-3 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/2 C 6 14.3 141
2017-10-09 2017-10-09 Bjerke-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 2100/11 D 0 150
2017-10-09 2017-10-09 Bjerke-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/8 C 0 144
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-2 Trux Balder Trux Balder   [v 6] 2140/4 D 5 30.1 285
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-9 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 1640/11 B 5 14.5g 101
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-8 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 1640/2 B 3 13.7 108
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-4 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 1640/12 A 3 13.2 232
2017-10-01 2017-10-01 Momarken-1 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 1640/5 D 0 116
2017-09-25 2017-09-25 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/10 A 0 50
2017-09-25 2017-09-25 Bjerke-1 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/8 D 0 155
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-3 Hammars Cina Hammars Cina   [s 5] 2140/6 D 0 27.2g 470
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-5 Mino* Mino*   [h 9] 2180/7 B 4 24.3 83
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-1 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2140/2 D 3 50
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-9 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 2140/11 B 0 16.7 67
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-5 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 7] 1640/6 C 5 16.3 333
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-2 Josef Palema Josef Palema   [v 5] 2080/3 D 8 18.4 509
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-8 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 7] 2480/5 C 0 18.0 243
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-7 Chivas B.M.W. Chivas B.M.W.   [v 7] 2100/8 C 0 g 448
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-6 Trux Balder Trux Balder   [v 6] 2080/8 C 4 31.4 232
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-5 Re Faritrail Re Faritrail   [h 3] 2080/7 D str
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-3 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2080/5 D 3 14.4 551
2017-09-06 2017-09-06 Bjerke-8 Hammars Cina Hammars Cina   [s 5] 2140/5 C 3 47
2017-09-06 2017-09-06 Bjerke-6 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 7] 2600/8 A 0 79
2017-09-06 2017-09-06 Bjerke-4 Nova Yamoz Nova Yamoz   [s 8] 2100/1 B 2 23
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-3 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/10 D 0 14.5 544
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-1 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1640/6 C 4 13.0 674
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-5 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2480/2 D str
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-3 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2080/1 D 6 14.6 371
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-2 Hammars Cina Hammars Cina   [s 5] 2080/3 D 1 28.7 147
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-10 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2640/3 D 0 g 471
2017-08-14 2017-08-14 Bjerke-5 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2100/14 C 0 248
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-9 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2140/2 D 0 g 278
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-4 Hammars Cina Hammars Cina   [s 5] 2160/10 B 2 30.2 38
2017-08-02 2017-08-02 Solvalla-3 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/1 B str
2017-07-31 2017-07-31 Bjerke-3 Man o'War Man o'War   [v 5] 1609/9 B 0 48
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-9 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2080/1 C 0 17.9g 99
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-1 Realistic Realistic   [v 6] 2480/4 C 4 18.7 239
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-9 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/6 C 0 14.7g 775
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-6 Live in Peace Live in Peace   [v 11] 2500/6 B 1 16.3 134
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-2 Hammars Cina Hammars Cina   [s 5] 2100/6 D 2 30.1 118
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-7 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/10 C 7 16.8 219
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-12 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1640/5 D str
2017-07-20 2017-07-20 Bjerke-5 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 1609/10 C 0 133
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-2 Jokke Ålj Jokke Ålj   [h 3] 2160/5 D str
2017-07-09 2017-07-09 Jarlsberg-11 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 1609/8 B 0 12.5 62
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 5] 2160/13 B 5 16.3 270
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-2 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2180/15 D 7 15.4 652
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-9 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2480/5 A 0 16.0g 49
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-1 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 2140/1 D 0 14.7 223
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-6 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2140/2 C 0 g 304
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-6 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/11 C 5 15.6 246
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-5 Man o'War Man o'War   [v 5] 2140/2 C 0 g 80
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-3 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 1640/4 C 6 14.8 219
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-1 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2140/3 D 4 14.9 521
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-7 Lindamin Lindamin   [s 7] 2080/10 C 0 20.2 300
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2080/9 B 4 15.7 264
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-5 Starbec's Whisky Starbec's Whisky   [v 6] 2500/15 A 7 16.8 154
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-4 Wigen Stjerna* Wigen Stjerna*   [s 9] 2080/3 D 0 34.0 79
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-3 Man o'War Man o'War   [v 5] 2100/14 A 3 16.3 50
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-2 Realistic Realistic   [v 6] 2480/9 C 4 17.8g 191
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-9 Suncane Harvester Suncane Harvester   [s 8] 2080/7 D 6 19.4 353
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-6 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/8 A 4 13.6 124
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-9 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1640/5 D 3 12.2 423
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-8 Live in Peace Live in Peace   [v 11] 2140/2 D 5 15.5 479
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-7 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 1640/8 D 0 16.5g 596
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-4 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 2140/10 D 3 15.6 199
2017-05-29 2017-05-29 Bjerke-1 Man o'War Man o'War   [v 5] 2100/8 A 3 27
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-6 Live in Peace Live in Peace   [v 11] 1640/3 D 7 14.1 626
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-3 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2160/12 D 5 15.6 153
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-2 C.C.Sina C.C.Sina   [s 6] 2160/12 D str
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-9 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/7 D 6 12.8 59
2017-05-22 2017-05-22 Bjerke-5 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1609/2 B 3 82
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-10 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2160/5 C 6 16.2 104
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-4 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2660/6 D str
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-9 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2480/6 C 2 18.4 54
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-8 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 2080/4 C 1 16.2 37
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-7 Lindamin Lindamin   [s 7] 2080/5 D 6 20.6 584
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-1 Florella Florella   [s 5] 2080/4 C 0 g 483
2017-05-13 2017-05-13 Åby-4 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 6] 2660/12 D 0 16.5g 977
2017-05-13 2017-05-13 Åby-3 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 2140/2 D 0 g 276
2017-05-08 2017-05-08 Bjerke-1 Torps Chivas Torps Chivas   [v 11] 2100/5 C 3 84
2017-05-07 2017-05-07 Årjäng-5 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2160/13 C 6 18.2 96
2017-05-03 2017-05-03 Bjerke-4 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1609/9 D str
2017-05-02 2017-05-02 Momarken-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1640/7 A 0 83
2017-04-27 2017-04-27 Momarken-1 Torps Chivas Torps Chivas   [v 11] 1640/4 B 2 41
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-9 Wonderful Eclipse Wonderful Eclipse   [s 7] 2660/10 D 0 17.4 944
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-6 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1640/9 D 0 14.0 267
2017-04-19 2017-04-19 Åby-8 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1640/5 D 6 12.6 467
2017-04-19 2017-04-19 Åby-7 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/7 D 1 13.4 114
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-12 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2140/9 C 1 16.6 332
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-4 Man o'War Man o'War   [v 5] 1640/9 D 5 14.3 213
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-3 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/9 C 0 15.7 320
2017-04-12 2017-04-12 Åby-6 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/2 D 6 14.7 275
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-3 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2160/9 C 0 17.1g 525
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-2 Torps Chivas Torps Chivas   [v 11] 2160/5 C 0 15.6 533
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-1 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2140/3 D str
2017-04-01 2017-04-01 Bjerke-2 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 1609/2 B 2 72
2017-03-28 2017-03-28 Momarken-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1640/7 D 2 102
2017-03-28 2017-03-28 Momarken-2 Man o'War Man o'War   [v 5] 1640/6 A 2 46
2017-03-22 2017-03-22 Bjerke-7 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1609/12 D str
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-3 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 1640/4 B 3 13.9 455
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-5 Man o'War Man o'War   [v 5] 2140/6 B 0 g 243
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-8 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/7 D 0 14.4 342
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-7 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1640/8 D 0 15.0 2059
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-1 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2640/2 D 6 16.7 206
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-8 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2140/6 C 5 17.4 366
2017-02-22 2017-02-22 Bjerke-9 Skansina Skansina   [s 6] 2140/3 D 0 359
2017-02-22 2017-02-22 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/11 A 0 90
2017-02-22 2017-02-22 Bjerke-3 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/6 C 0 120
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-3 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/5 B 3 14.4 90
2017-02-08 2017-02-08 Bjerke-2 Troll Sindy Troll Sindy   [s 8] 2160/6 C 0 532
2017-01-31 2017-01-31 Momarken-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2140/4 C 1 311
2017-01-25 2017-01-25 Bjerke-8 Troll Sindy Troll Sindy   [s 8] 2180/10 C 0 139
2017-01-23 2017-01-23 Momarken-5 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 2140/2 C 3 138
2017-01-21 2017-01-21 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/7 B str 32
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-7 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2640/3 C 0 20.1 259
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-2 Man o'War Man o'War   [v 5] 2640/6 B 0 21.5 472
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-9 Torps Chivas Torps Chivas   [v 11] 2140/5 C 0 15.9 331
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-1 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 6] 2660/8 B 4 33.8g 47
2018-12-30 2018-12-30 Bjerke-2 Moe Jokern Moe Jokern   [v 5] 2140/1 D 6 36.0 589
2018-12-26 2018-12-26 Bjerke-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2100/3 A 1 32
2018-12-11 2018-12-11 Momarken-8 Moe Jokern Moe Jokern   [v 5] 2140/12 D 0 119
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2180/8 A 1 28.3 25
2018-12-04 2018-12-04 Momarken-8 Re Faritrail Re Faritrail   [h 4] 2140/8 C 1 81
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-6 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2640/7 D 0 18.5 491
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-8 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 5] 2160/10 B 1 30.4 247
2018-11-27 2018-11-27 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1609/8 C 0 128
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-11 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 5] 2160/10 B 5 31.0g 505
2018-11-22 2018-11-22 Bjerke-5 Torps Chivas Torps Chivas   [v 12] 2100/3 D 0 202
2018-11-21 2018-11-21 Bjerke-6 Global Money Global Money   [v 11] 2100/8 B 0 97
2018-11-21 2018-11-21 Bjerke-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2100/12 B 0 29
2018-11-17 2018-11-17 Bjerke-3 Patrick Patrick   [v 11] 1609/5 C 0 15.6 388
2018-11-13 2018-11-13 Bjerke-2 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 4] 2100/2 C 3 40
2018-11-13 2018-11-13 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2100/9 C 0 224
2018-11-11 2018-11-11 Momarken-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2140/5 A 2 33
2018-11-11 2018-11-11 Momarken-8 Moe Jokern Moe Jokern   [v 5] 2140/5 D 0 160
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-8 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 4] 2140/8 A 2 34.0 28
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-9 Global U.S.A. Global U.S.A.   [s 4] 2140/5 A 0 g 101
2018-11-04 2018-11-04 Momarken-6 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2140/4 D 0 137
2018-10-30 2018-10-30 Momarken-8 Moe Jokern Moe Jokern   [v 5] 2140/8 D 0 277
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-1 Berit Axworthy Berit Axworthy   [s 4] 2140/3 D 0 22.4g 436
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-4 Conrads Wilhelm Conrads Wilhelm   [v 7] 2140/5 D 5 15.3 117
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-10 Liella Liella   [s 6] 2160/10 D 0 36.4g 196
2018-10-17 2018-10-17 Bjerke-9 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2160/15 A 0 52
2018-10-15 2018-10-15 Bjerke-3 Torps Chivas Torps Chivas   [v 12] 2100/5 D 0 296
2018-10-15 2018-10-15 Bjerke-4 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2100/5 C 3 164
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-2 Liella Liella   [s 6] 2080/2 C 4 33.6g 37
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-3 Sincerus Sincerus   [v 4] 2480/7 C 0 18.8 294
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-5 Neo Mollyn Neo Mollyn   [v 6] 2500/13 A 6 31.0g 43
2018-10-11 2018-10-11 Åby-3 Reliable Joe Reliable Joe   [v 7] 2140/4 C 0 15.4 50
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-3 Berit Axworthy Berit Axworthy   [s 4] 2140/7 D 0 22.0g 998
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-4 Sycamore Broline Sycamore Broline   [v 4] 2160/13 D 0 16.8 606
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-7 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2160/12 C 6 25.4 160
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-11 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2140/6 D 4 14.6 681
2018-10-02 2018-10-02 Momarken-5 Torps Chivas Torps Chivas   [v 12] 2140/8 D str
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-1 King Zeus King Zeus   [h 8] 2480/3 D 6 17.5 451
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-4 Mailund Faksa Mailund Faksa   [s 8] 2480/3 D 0 g 813
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-5 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2480/9 C 7 17.1 124
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-6 Orangeri Orangeri   [s 6] 2080/7 D 0 16.9 245
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-7 Berit Axworthy Berit Axworthy   [s 4] 2080/10 C 0 21.5g 475
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-9 Sincerus Sincerus   [v 4] 1680/11 D 0 25.9g 163
2018-09-25 2018-09-25 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1609/11 D 0 271
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-12 Reliable Joe Reliable Joe   [v 7] 2140/5 C 5 14.6 217
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-1 Berit Axworthy Berit Axworthy   [s 4] 2140/6 C 4 23.8g 41
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-2 Sincerus Sincerus   [v 4] 2140/10 C 4 17.0g 73
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-4 Västerbo Respect Västerbo Respect   [v 5] 2140/5 B 8 17.6 134
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-6 King Zeus King Zeus   [h 8] 2140/5 D 6 15.7 338
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-4 Reliable Joe Reliable Joe   [v 7] 2140/10 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-5 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2140/10 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-9 Engla V.D. Engla V.D.   [s 6] 1640/3 B 0
2018-09-03 2018-09-03 Bjerke-1 Sincerus Sincerus   [v 4] 2100/6 C 0 312
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-3 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2080/4 C 0 g 374
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-4 Torps Corona Torps Corona   [s 6] 2480/2 D str
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-5 Lemolast Lemolast   [v 4] 2080/9 B 6 19.5 132
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-2 Re Faritrail Re Faritrail   [h 4] 1640/11 D str
2018-08-19 2018-08-19 Momarken-3 Tors Spik Tors Spik   [v 3] 2160/8 D 0 768
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-1 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2140/3 D 0 17.8g 105
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-3 Smirre Creek Smirre Creek   [v 10] 2140/6 C 0 16.5 392
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-4 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2140/1 D 3 16.8 320
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-7 Reliable Joe Reliable Joe   [v 7] 2140/12 B 1 16.9 132
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-4 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2640/8 C 4 16.5 234
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-7 Copy's Diva* Copy's Diva*   [s 4] 2140/5 D str
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-8 Liella Liella   [s 6] 2160/11 D 4 33.0 1067
2018-08-06 2018-08-06 Bjerke-1 Sincerus Sincerus   [v 4] 2100/6 B 0 332
2018-08-06 2018-08-06 Bjerke-5 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2100/7 C 0 743
2018-07-30 2018-07-30 Bjerke-3 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1609/9 C 0 43
2018-07-30 2018-07-30 Bjerke-5 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 9] 2100/15 D 0 1000
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-2 Sincerus Sincerus   [v 4] 2080/5 C 0 19.2 157
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-4 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2480/3 C 5 29.4g 68
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-5 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2480/2 D 2 15.5 1490
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-9 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2080/10 D 2 17.1 423
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-6 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2100/9 D 6 15.8 364
2018-07-17 2018-07-17 Momarken-3 Stjärnelden Stjärnelden   [v 6] 2140/2 A 0 63
2018-07-17 2018-07-17 Momarken-5 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2640/1 B 0 123
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-7 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2140/3 C 0 g 95
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-1 Engla V.D. Engla V.D.   [s 6] 2140/8 C 6 18.5 346
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-2 Tors Spik Tors Spik   [v 3] 2160/9 C 8 38.7 401
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-5 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1640/12 D 0 14.6 1117
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 Sincerus Sincerus   [v 4] 2140/2 C 0 18.6 261
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-1 Engla V.D. Engla V.D.   [s 6] 2100/11 B 4 18.9 237
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2120/10 D 0 17.5g 432
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-5 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2100/4 C 4 16.5 215
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2500/7 B 0 18.1 194
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-9 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2120/10 C 5 27.8 93
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-6 Stjärnelden Stjärnelden   [v 6] 2140/3 C 0 34.5g 104
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2500/12 A 5 27.2 60
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-6 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2080/2 C 0 16.6 590
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2100/12 D 5 14.5 987
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-7 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2500/7 D 5 16.6 162
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2160/3 C 0 34.2g 364
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-3 Sincerus Sincerus   [v 4] 2140/1 B 0 20.0 406
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-9 Torps Corona Torps Corona   [s 6] 1660/5 D str
2018-06-20 2018-06-20 Bjerke-4 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 5] 2100/7 D 0 91
2018-06-19 2018-06-19 Momarken-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 1640/3 D 0 213
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2640/8 B 5 28.0 57
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-5 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 5] 2140/10 D 6 13.7 227
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-8 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2140/7 D 0 15.1 1951
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-3 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2140/12 C 0 15.1 426
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-8 Tors Spik Tors Spik   [v 3] 2140/3 B 4 35.3 43
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-9 Sincerus Sincerus   [v 4] 2160/12 B 0 17.5 209
2018-05-30 2018-05-30 Bjerke-5 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 5] 2100/10 B 3 43
2018-05-28 2018-05-28 Bjerke-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2100/8 C str
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-2 Re Faritrail Re Faritrail   [h 4] 2140/7 C 0 19.5 226
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-3 Tors Spik Tors Spik   [v 3] 2140/5 D 6 34.8 1455
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2140/7 A 0 g 62
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-6 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2080/5 C 3 15.4 223
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-7 Sincerus Sincerus   [v 4] 2080/2 B 3 17.5 209
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-8 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2480/6 C 2 16.0g 685
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2160/4 A 0 26.7g 54
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-9 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 5] 2160/11 A 0 15.0 52
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-5 Harald* Harald*   [v 5] 2100/12 B 0 32.3g 73
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-6 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 8] 2900/7 D 0 18.1 440
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-9 Sincerus Sincerus   [v 4] 2080/7 C 0 20.0 284
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-2 O.K.Vega O.K.Vega   [s 5] 2160/9 B 4 33.7 61
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-3 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2160/8 A 2 25.6 20
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-4 Mias Komet Mias Komet   [v 11] 2640/4 A 7 15.9 291
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-5 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 5] 2140/8 B 7 14.4 86
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-2 Sincerus Sincerus   [v 4] 2140/3 B str
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-7 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2180/13 A 2 25.6 50
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2140/9 C 0 g 412
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 1640/3 C 7 26.6g 53
2018-03-22 2018-03-22 Bjerke-1 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2100/8 B str
2018-03-22 2018-03-22 Bjerke-3 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2100/4 A 1 14
2018-03-15 2018-03-15 Bjerke-3 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1609/9 B 0 41
2018-03-06 2018-03-06 Momarken-2 Trux Balder Trux Balder   [v 7] 2140/3 D 0 767
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-6 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 3140/4 C 0 18.1 800
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-8 Gangtrött Gangtrött   [v 13] 1660/14 D 0 30.0 1399
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2140/5 C 0 16.4 178
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2180/11 A 1 27.9g 16
2018-02-22 2018-02-22 Momarken-1 Lady Beyonce Lady Beyonce   [s 9] 2140/10 C 0 529
2018-02-15 2018-02-15 Bjerke-4 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2100/1 B 2 19
2018-02-13 2018-02-13 Momarken-1 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 1640/5 C 3 46
2018-02-13 2018-02-13 Momarken-4 Suncane Harvester Suncane Harvester   [s 9] 2140/3 D 0 257
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-8 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2640/12 D 0 15.6 301
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-9 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2140/9 D 3 14.4 288
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-10 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2640/5 B 1 28.7 16
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-7 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2660/8 C 3 16.8 758
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-11 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2140/5 C 0 15.9 490
2018-01-18 2018-01-18 Momarken-3 Lady Beyonce Lady Beyonce   [s 9] 1640/8 C 0 406
2018-01-18 2018-01-18 Momarken-4 Just East Just East   [v 7] 2140/5 B 0 164
2018-01-18 2018-01-18 Momarken-7 Trux Balder Trux Balder   [v 7] 2140/1 B 0 170
2018-01-10 2018-01-10 Bjerke-8 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1609/8 D 0 269
2018-01-05 2018-01-05 Romme-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2140/10 B 0 g 30
2018-01-05 2018-01-05 Romme-7 Kickstart My Heart Kickstart My Heart   [v 12] 2160/6 C 0 g 576
2018-01-04 2018-01-04 Bjerke-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/3 B 3 92
2019-12-30 2019-12-30 Bjerke-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2100/1 D 5 27.1g 251
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-2 Doesn't Matter Doesn't Matter   [v 3] 2140/10 D str
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-5 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 5] 1680/7 A 1 27.1 12
2019-12-10 2019-12-10 Momarken-1 Arnie's Fighter Arnie's Fighter   [v 4] 2160/13 C 0 595
2019-12-10 2019-12-10 Momarken-2 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2160/2 C 0 400
2019-12-10 2019-12-10 Momarken-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2140/5 C 0 101
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-7 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 5] 1640/1 C 1 27.9 20
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-9 Next Love Next Love   [v 10] 1640/1 B 0 16.0 199
2019-12-03 2019-12-03 Momarken-3 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2160/9 C 0 221
2019-12-03 2019-12-03 Momarken-7 Janica Janica   [s 4] 2140/11 B 0 211
2019-11-27 2019-11-27 Bjerke-8 Re Samanta Re Samanta   [s 3] 2140/6 C 0 280
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-3 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 5] 2140/2 B 1 28.9 14
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-3 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2180/11 B 3 26.6 66
2019-11-21 2019-11-21 Momarken-1 Walker Jade Walker Jade   [v 8] 2140/5 C 0 79
2019-11-15 2019-11-15 Romme-7 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2140/9 C 4 26.6g 119
2019-11-06 2019-11-06 Bjerke-4 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2100/7 C 0 195
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-4 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 5] 2160/6 B 1 30.3 31
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-8 Kjölstad Prinsessa Kjölstad Prinsessa   [s 3] 2140/3 B 3 36.6 124
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-10 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2140/12 A 0 18.4 476
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-4 Golden November Golden November   [h 8] 2140/10 B 4 18.1 286
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-6 Next Love Next Love   [v 10] 2140/5 B 1 15.1 55
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-8 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 5] 2160/5 C 0 18.0 88
2019-10-16 2019-10-16 Bjerke-1 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 1609/2 C 0 202
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-1 Jojo Dox Jojo Dox   [v 6] 2100/12 A 5 36.5g 91
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-2 Tiboratari Tiboratari   [s 4] 2080/8 C 8 20.9 385
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-5 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2080/8 B 4 17.6 257
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-9 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 6] 2100/8 A 7 29.4 160
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-1 Kjölstad Prinsessa Kjölstad Prinsessa   [s 3] 2140/3 C 5 35.3g 485
2019-10-07 2019-10-07 Romme-6 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 5] 1660/9 C str
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-2 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2160/7 C 0 31.8g 471
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2140/3 C 5 26.1g 226
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-11 Walker Jade Walker Jade   [v 8] 2160/10 C 0 15.7 492
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-6 Mathilde's Yankee Mathilde's Yankee   [s 4] 2080/8 C str
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-7 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 1700/14 B 6 30.2g 781
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-9 Karen Victory Karen Victory   [s 5] 2480/3 D 0 18.5 573
2019-09-23 2019-09-23 Romme-1 Jojo Dox Jojo Dox   [v 6] 2140/3 B 6 37.1g 35
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-4 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 7] 2160/8 C 7 29.3 163
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-6 Walker Jade Walker Jade   [v 8] 2160/8 C 0 16.1 1000
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-7 Mathilde's Yankee Mathilde's Yankee   [s 4] 2160/11 B 0 19.2 304
2019-09-18 2019-09-18 Bjerke-3 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2100/10 C 0 219
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2160/6 A 4 25.2 28
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-2 Kjölstad Prinsessa Kjölstad Prinsessa   [s 3] 2140/2 D 4 37.1 213
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-7 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 6] 1680/13 A 5 27.3g 170
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-3 Kakan Gertorp Kakan Gertorp   [s 6] 2480/3 C 8 17.5 279
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-4 Ulf Eme Ulf Eme   [v 8] 1680/5 B 7 16.8 105
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-7 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2080/2 D 0 g 111
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-9 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 8] 2500/9 C 4 17.8 102
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-8 Jojo Dox Jojo Dox   [v 6] 2140/2 C 4 33.5 61
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-2 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2100/13 C 8 32.8g 307
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-3 Djarpur Dry* Djarpur Dry*   [v 6] 2480/4 A 1 16.3 18
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-4 Ajax Miguan* Ajax Miguan*   [v 6] 2080/4 D 0 g 36
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-9 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 8] 2100/10 B 2 16.0 769
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-1 Jojo Dox Jojo Dox   [v 6] 2140/5 D 4 34.8g 46
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-5 Barkborren Barkborren   [v 9] 2140/1 B 2 28.7 125
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-8 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 6] 1660/10 C 7 28.9 72
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-1 Mathilde's Yankee Mathilde's Yankee   [s 4] 2160/9 B 0 21.5 501
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-7 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2640/3 B 2 25.9 49
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-6 Barkborren Barkborren   [v 9] 2480/8 B 5 31.0 324
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-1 Mathilde's Yankee Mathilde's Yankee   [s 4] 2100/8 C 5 19.1 307
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-3 Orangeri Orangeri   [s 7] 2100/2 B 0 g 398
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-4 Barkborren Barkborren   [v 9] 2140/9 A 0 29.2g 174
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-8 Victoria Victoria   [s 4] 2120/13 A 0 38.7g 183
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-13 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2140/4 C 6 18.6 303
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-3 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 6] 2160/3 D 0 g 58
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-4 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2660/10 C 8 g 393
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-6 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 7] 2140/4 D 7 28.6 462
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-3 Orangeri Orangeri   [s 7] 2100/6 B 6 18.3g 279
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-5 Engla V.D. Engla V.D.   [s 7] 2080/2 B 0 20.2 347
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-8 Boremilli Boremilli   [s 7] 2080/5 C 8 36.6g 417
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-9 Karen Victory Karen Victory   [s 5] 2080/3 D 0 18.5 486
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-5 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2100/5 D 0 32.6g 124
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-9 Escaped* Escaped*   [s 8] 2100/8 D 0 18.1 614
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-1 ProdigiousHangover* ProdigiousHangover*   [h 5] 2140/2 D 0
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-4 Orangeri Orangeri   [s 7] 2140/12 B 6 17.3 117
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 1660/4 B 0 g 17
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-6 Patrick Patrick   [v 12] 2640/5 D 0 18.8 95
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-7 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 6] 2140/7 C 2 13.8 48
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Greenbank Greenbank   [v 8] 2140/7 C 6 16.7 349
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-1 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2100/8 B 1 18.4 31
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-3 Just East Just East   [v 8] 2100/3 B 0 17.2 145
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-4 Walker Jade Walker Jade   [v 8] 2100/4 C 0 g 249
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-5 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2120/5 D 1 31.1 494
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-7 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 7] 1700/8 B 2 29.9 118
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-8 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 6] 2900/8 D 0 16.5 324
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-7 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2140/14 B 7 35.5 103
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-2 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 7] 2140/10 B 6 29.4 524
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-5 Walker Jade Walker Jade   [v 8] 1640/8 C 0 15.2 1158
2019-06-18 2019-06-18 Momarken-3 Nytomthalva Nytomthalva   [s 5] 2140/2 D 0 603
2019-06-18 2019-06-18 Momarken-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2140/6 C 0 175
2019-06-18 2019-06-18 Momarken-6 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 6] 1640/1 C 0 216
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-1 Victoria Victoria   [s 4] 2080/2 C 3 33.9 41
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-2 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2080/3 C 2 17.2 281
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-2 Boremilli Boremilli   [s 7] 2140/5 D 8 35.2g 277
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-1 Boremilli Boremilli   [s 7] 2160/9 B 3 33.3 228
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-2 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2140/7 B str
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-5 Mån Viktor Mån Viktor   [v 5] 2660/6 D 5 31.6 203
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-11 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 1660/4 B 4 31.4 364
2019-05-28 2019-05-28 Momarken-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2140/5 C 0 67
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-7 Barkborren Barkborren   [v 9] 2160/7 B str
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-9 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 1660/4 C 0 g 282
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-8 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 6] 2180/15 C 0 g 590
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-9