V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-8 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 5] 1640/3 2 14.0 29
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-4 Glen Close Glen Close   [s 4] 2640/8 0 17.5 397
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-3 Gaia Magic Gaia Magic   [s 4] 2140/2 0 g 966
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-2 Love You Silvio Love You Silvio   [v 5] 2140/5 0 16.4g 395
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-1 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 3] 2140/2 7 20.5 339
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-5 Castor Cahoot Castor Cahoot   [v 5] 2660/9 0 19.7 928
2015-12-18 2015-12-18 Norge-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 5] 2100/9 str
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-9 Famous Marke Famous Marke   [s 5] 2160/4 6 18.5 79
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-7 Gaia Magic Gaia Magic   [s 4] 1640/9 6 16.6 832
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-4 Glen Close Glen Close   [s 4] 2160/8 0 18.4 589
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-3 Red Door Red Door   [s 6] 2640/1 6 18.4 830
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-8 Glen Close Glen Close   [s 4] 2160/15 4 16.3 1469
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-4 Fjeldstad Goggen* Fjeldstad Goggen*   [h 10] 2200/8 1 24.9 22
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-9 Gaia Magic Gaia Magic   [s 4] 2140/5 0 19.2 443
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-1 Walker Jade Walker Jade   [v 4] 1609/11 3 14.6 263
2015-11-19 2015-11-19 Bjerke-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 5] 2100/8 1 122
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-11 Torps Chivas Torps Chivas   [v 9] 2140/3 2 16.3 127
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-8 Göte Melun Göte Melun   [v 6] 2140/9 0 18.7g 1019
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-3 Adamo Dior Adamo Dior   [v 5] 2640/12 6 19.1 332
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-6 Fjeldstad Goggen* Fjeldstad Goggen*   [h 10] 1640/12 0 24.5 66
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-7 Adamo Dior Adamo Dior   [v 5] 2160/7 0 18.2g 255
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-6 Gaia Magic Gaia Magic   [s 4] 2140/1 5 17.6 602
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-9 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 5] 1640/8 0 14.6 227
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-7 Lien Jim Lien Jim   [v 6] 2180/13 0 30.0 1081
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-1 Torps Cognac Torps Cognac   [v 4] 2140/12 str
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-8 Torps Chivas Torps Chivas   [v 9] 1640/5 3 13.4 68
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-7 Troll Sindy Troll Sindy   [s 6] 2160/5 7 27.1 562
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-5 Torps Corona Torps Corona   [s 3] 2140/1 6 17.8 191
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-3 Walker Jade Walker Jade   [v 4] 2100/7 1 17.0 36
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-11 Torps Cognac Torps Cognac   [v 4] 2080/4 6 18.0 112
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-4 Famous Marke Famous Marke   [s 5] 2080/1 0 17.5 405
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-5 Lien Jim Lien Jim   [v 6] 2160/9 4 28.1 56
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Torps Corona Torps Corona   [s 3] 2140/4 2 18.7 39
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 3] 2140/10 C 6 20.1 56
2016-12-28 2016-12-28 Bjerke-6 Man o'War Man o'War   [v 4] 2100/5 C 0 79
2016-12-28 2016-12-28 Bjerke-3 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2100/6 B 0 193
2016-12-27 2016-12-27 Momarken-2 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2140/6 B 3 16.1 48
2016-12-27 2016-12-27 Momarken-1 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2140/10 C 6 15.5 93
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-9 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2100/2 D 1 14.8 89
2016-12-20 2016-12-20 Momarken-7 C.C.Sina C.C.Sina   [s 5] 2140/9 C 0 145
2016-12-20 2016-12-20 Momarken-5 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 2140/12 B 0 262
2016-12-20 2016-12-20 Momarken-1 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 1640/4 B 0 348
2016-12-17 2016-12-17 Åby-2 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/2 C 1 17.0 37
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-4 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2140/2 C 3 17.1 53
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-2 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/4 B 1 18.2 42
2016-12-15 2016-12-15 Bjerke-5 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2100/10 B 0 258
2016-12-14 2016-12-14 Bjerke-7 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2100/10 C 0 299
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-6 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/1 D 0 225
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-5 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 2140/6 B 2 411
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-2 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/6 A 1 56
2016-12-04 2016-12-04 Jarlsberg-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1609/12 B 0 272
2016-12-04 2016-12-04 Jarlsberg-1 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2100/7 B 0 430
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-11 Man o'War Man o'War   [v 4] 2160/9 B 6 15.7 225
2016-11-23 2016-11-23 Bjerke-8 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2180/14 C 0 491
2016-11-23 2016-11-23 Bjerke-2 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2160/11 B 0 266
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-6 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2140/3 B 0 110
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-2 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/4 B 3 95
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-1 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2640/9 C 3 119
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-1 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1609/9 B 3 13.9 254
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-8 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 1609/6 C 0 20.0g 490
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-2 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 3120/1 D 0 17.6 193
2016-11-14 2016-11-14 Norge-2 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2100/3 B 0 437
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-6 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/1 D 6 18.2 286
2016-11-09 2016-11-09 Åby-1 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 2] 2140/5 C 5 20.2g 300
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-8 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/3 C 8 20.6g 74
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-7 Sir M.M. Sir M.M.   [v 3] 1640/9 B 4 18.7 42
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-3 Adamo Dior Adamo Dior   [v 6] 2140/7 D 0 g 751
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-2 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/10 B 1 15.3 94
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-1 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/9 D 4 15.0 479
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-10 White Nose White Nose   [s 5] 2140/6 C 3 15.8 76
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-9 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 5] 2180/14 B 0 g 95
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-10 Adamo Dior Adamo Dior   [v 6] 2160/5 D str
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-4 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/1 D 6 19.6g 79
2016-10-24 2016-10-24 Bjerke-1 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2100/10 C 1 253
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-6 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2100/3 B 0 17.5g 418
2016-10-13 2016-10-13 Bjerke-4 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 1609/3 B 2 79
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-9 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/11 C 4 15.3 107
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-8 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1640/2 D 4 13.5 366
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-11 Adamo Dior Adamo Dior   [v 6] 2140/1 C 0 g 288
2016-10-09 2016-10-09 Momarken-7 Lien Jim Lien Jim   [v 7] 1640/7 C 0 106
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-10 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 2140/8 C 3 14.9 189
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-6 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/3 C 7 16.2 88
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-2 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 5] 2140/2 D 5 30.9 385
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-1 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/5 C 5 18.3g 39
2016-09-29 2016-09-29 Bjerke-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 1609/7 B 0 125
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-4 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/11 B 3 15.5 84
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-3 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/11 D 5 15.5 195
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-10 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 5] 2100/13 B 5 33.7 83
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-3 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 1680/4 C 5 14.8 115
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-4 Womanizer N.O.* Womanizer N.O.*   [v 7] 2140/8 D 6 15.0 425
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-3 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2140/2 D 0 15.7 838
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2160/8 D 6 15.6 254
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-2 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/3 B 2 16.4 44
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-1 Womanizer N.O.* Womanizer N.O.*   [v 7] 1640/4 C 0 14.6 227
2016-09-09 2016-09-09 Åby-6 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/3 D 3 13.9 459
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-4 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/9 B 0 17.1g 46
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-3 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2140/6 D 0 g 930
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-2 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2140/1 B 0 16.8 152
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-7 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2180/9 B 6 25.8g 376
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-5 Egge Odin* Egge Odin*   [v 8] 2140/2 C 5 25.5 77
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-3 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 1640/3 B 3 24.2 31
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-6 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2160/4 C 0 17.1g 80
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-9 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1640/8 B 3 14.2 136
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-2 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/2 B 0 15.7 108
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-1 Womanizer N.O.* Womanizer N.O.*   [v 7] 1640/12 C str
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-2 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 1680/9 C 1 14.3 74
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-1 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 1680/10 B 0 16.4g 80
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-8 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 1640/2 D 7 15.5g 202
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-5 Womanizer N.O.* Womanizer N.O.*   [v 7] 1640/7 B 5 15.1 173
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-9 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1640/1 D 0 13.0 519
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-7 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 1660/11 C 1 23.3 442
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2640/10 D 0 g 1218
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-4 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/9 C 4 15.2 448
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-8 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 5] 2480/1 C 2 34.1 51
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-4 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 2500/14 B 7 16.7 109
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-9 Gosab Blues Gosab Blues   [v 11] 2160/13 A 5 15.1 136
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-4 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2180/7 B 4 25.7 91
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-2 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 2140/3 C 6 15.1 148
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-1 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 1640/5 B 0 17.7g 107
2016-08-04 2016-08-04 Bjerke-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 1609/10 C 3 177
2016-08-02 2016-08-02 Momarken-5 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 1640/5 A 2 15
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-11 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1680/5 A 1 15.8 35
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-9 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 2480/5 D 3 15.8 217
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-8 Coalminersdaughter Coalminersdaughter   [s 5] 1680/2 C 4 15.5 405
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-3 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2080/6 C 6 17.9 360
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-9 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2180/7 B 2 25.2 337
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-11 Arwen Jaam Arwen Jaam   [s 6] 2180/11 C 7 16.9 299
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-10 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/10 D 0 g 549
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-9 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 2140/1 D 5 14.5 714
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-8 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 2140/3 D 7 17.0 342
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-4 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/9 B 2 15.5 45
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-3 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2640/3 D 0 g 1014
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-10 Arwen Jaam Arwen Jaam   [s 6] 2100/3 D 5 16.7g 501
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-9 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1700/5 D 6 13.1 187
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-8 Illusion Illusion   [s 8] 2100/2 C str
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-6 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2500/12 D 6 482
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-9 Strong Summer Strong Summer   [v 8] 2160/6 D 5 18.3g 343
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-8 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/1 C 1 15.9 54
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-7 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/6 B 3 17.9 91
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-3 Aas Milla* Aas Milla*   [s 7] 2140/5 D 0 35.3 518
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-2 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2660/10 C 5 15.8 216
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-2 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 2080/6 D 1 17.6 111
2016-06-28 2016-06-28 Norge-5 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 1700/12 A 2 81
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-6 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 2500/10 B 0 19.2 71
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-9 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2160/6 B 3 16.1 92
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-6 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2140/15 C 7 15.3 440
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/4 D 4 15.8 741
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-4 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1640/7 D 1 12.8 97
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-1 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2160/8 D 0 g 571
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-5 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2520/9 B 5 26.7g 855
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-1 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/5 B 3 17.5 69
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-9 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 2100/4 C 0 16.9 242
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-4 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2120/7 B 2 16.9 247
2016-06-09 2016-06-09 Bjerke-3 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2100/5 C 0 46
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2140/3 C 0 26.1 416
2016-06-07 2016-06-07 Momarken-5 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1640/4 C 3 100
2016-06-07 2016-06-07 Momarken-4 Strong Summer Strong Summer   [v 8] 2140/3 D 0 196
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-7 Gaia Magic Gaia Magic   [s 5] 2140/13 D str
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-1 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/6 D 4 17.5 533
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-1 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/8 C 0 g 111
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-9 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1680/12 D 0 15.1 1682
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-8 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2080/5 C 3 13.9 72
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-6 Aas Milla* Aas Milla*   [s 7] 2080/7 D 7 32.4 485
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-5 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 2080/6 D 4 16.4 124
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-7 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/10 D 2 17.9 116
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-11 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2700/7 B 5 26.6 206
2016-05-12 2016-05-12 Bjerke-5 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2100/3 C 0 80
2016-05-10 2016-05-10 Norge-4 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1700/10 B 0 85
2016-05-08 2016-05-08 Jarlsberg-7 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 2100/12 C str
2016-05-08 2016-05-08 Jarlsberg-2 Odins Pilea Odins Pilea   [s 9] 1609/10 D 0 556
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-8 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2140/7 A 0 g 356
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-1 B.H.Faksen* B.H.Faksen*   [v 7] 1640/3 D 5 30.1 156
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-9 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 2160/14 C str
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-4 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/10 D 2 16.0 617
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-5 Torps Cognac Torps Cognac   [v 5] 2080/4 B 0 21.9g 125
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-11 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2140/12 C 5 16.3 1314
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-6 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2660/5 C 0 16.4 135
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-4 Cool Moon Cool Moon   [v 9] 2140/5 C 5 14.7 1326
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-6 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2140/13 D 0 18.6 560
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2160/9 D 0 26.2 220
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-3 Love You Silvio Love You Silvio   [v 6] 1640/3 D 0 g 115
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-2 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2140/9 D 0 14.6g 813
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-2 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 2140/10 D 0 16.0g 314
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-1 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 1640/2 C 3 13.7 107
2016-04-07 2016-04-07 Åby-6 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1640/1 C 5 14.5 148
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-5 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2140/10 D 4 14.5 357
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-1 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2660/4 C 2 27.8 104
2016-03-31 2016-03-31 Bjerke-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2100/6 B 0 56
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-9 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2140/12 D 5 14.7 1077
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-7 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/14 A 7 17.4 132
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-8 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 1640/2 D 4 26.8 189
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-7 Gaia Magic Gaia Magic   [s 5] 1640/12 D 6 16.8 859
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-2 I am Legend I am Legend   [v 5] 2140/2 D 6 25.0g 117
2016-02-16 2016-02-16 Momarken-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/9 B 2 120
2016-02-14 2016-02-14 Romme-8 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2140/3 D 7 26.9 731
2016-02-05 2016-02-05 Romme-7 Illusion Illusion   [s 8] 2140/5 B 5 16.3 29
2016-02-05 2016-02-05 Romme-6 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2640/11 A 5 18.0 51
2016-01-22 2016-01-22 Romme-7 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 1640/1 D 2 27.3 436
2016-01-21 2016-01-21 Bjerke-2 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1609/8 C 1 78
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-8 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2140/4 C 0 18.3 108
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-5 Reit Even Reit Even   [v 10] 2180/9 C 0 30.2g 763
2017-12-29 2017-12-29 Momarken-5 Realistic Realistic   [v 6] 2140/2 D 0 425
2017-12-28 2017-12-28 Bjerke-6 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2100/8 D 0 401
2017-12-27 2017-12-27 Bjerke-3 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/5 D 0 656
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-3 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 2640/3 D 1 28.5 15
2017-12-14 2017-12-14 Åby-8 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/1 A 6 15.0 29
2017-12-14 2017-12-14 Åby-7 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 1640/6 D 0 g 1094
2017-12-14 2017-12-14 Åby-2 Sincerus Sincerus   [v 3] 2140/7 C 0 21.3 364
2017-12-13 2017-12-13 Bjerke-8 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/1 D 0 677
2017-12-13 2017-12-13 Bjerke-7 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/10 B 0 79
2017-12-06 2017-12-06 Bjerke-6 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/3 D 0 338
2017-12-06 2017-12-06 Bjerke-4 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 2100/12 D 2 21
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-10 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2160/5 C 0 g 179
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-6 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2140/1 D 5 16.8 155
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-5 Live in Peace Live in Peace   [v 11] 2660/6 C 3 17.1 291
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-2 Karen Victory Karen Victory   [s 3] 2140/3 D 0 22.1g 576
2017-11-29 2017-11-29 Åby-7 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/11 C 0 14.4 87
2017-11-28 2017-11-28 Momarken-1 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 1640/9 D 0 351
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-5 Suncane Harvester Suncane Harvester   [s 8] 2140/11 B 0 18.8 62
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-2 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1640/8 C 4 15.1 215
2017-11-20 2017-11-20 Bjerke-4 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/10 B 0 98
2017-11-20 2017-11-20 Bjerke-1 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2100/5 D 0 48
2017-11-18 2017-11-18 Bjerke-11 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2100/7 D 0 237
2017-11-18 2017-11-18 Bjerke-2 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 2100/12 C 1 48
2017-11-15 2017-11-15 Bjerke-6 Realistic Realistic   [v 6] 2600/1 D 0 618
2017-11-14 2017-11-14 Momarken-1 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2140/1 C 0 194
2017-11-14 2017-11-14 Momarken-10 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2160/12 C 0 144
2017-11-14 2017-11-14 Momarken-8 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2140/6 D 0 162
2017-11-14 2017-11-14 Momarken-3 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2140/5 C 0 143
2017-11-09 2017-11-09 Norge-5 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 2100/9 B 0 63
2017-11-08 2017-11-08 Bjerke-9 Re Faritrail Re Faritrail   [h 3] 2140/11 C 0 163
2017-11-08 2017-11-08 Bjerke-4 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2100/1 B 1 67
2017-11-06 2017-11-06 Bjerke-1 Realistic Realistic   [v 6] 2100/7 C 0 218
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-6 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/11 C 5 15.7 273
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-3 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 2640/4 D 1 29.2 130
2017-11-05 2017-11-05 Momarken-3 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2140/2 C 0 243
2017-10-30 2017-10-30 Bjerke-5 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/10 C 0 299
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-9 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2140/1 C 3 35.7g 71
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 1680/10 C 0 29.8g 67
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-1 Re Faritrail Re Faritrail   [h 3] 2140/10 C str
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-4 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2100/3 B 0 15.2 71
2017-10-24 2017-10-24 Momarken-1 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/3 C 1 70
2017-10-19 2017-10-19 Åby-9 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1640/1 C 6 12.8 325
2017-10-16 2017-10-16 Bjerke-2 Realistic Realistic   [v 6] 2100/4 C 3 63
2017-10-16 2017-10-16 Bjerke-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1609/9 C 0 309
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-7 Carmen Lill Carmen Lill   [s 5] 2080/1 D 0 17.1 251
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-5 Trux Balder Trux Balder   [v 6] 2120/13 B 0 31.0g 536
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-3 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 2480/8 A 0 17.7 58
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-1 Re Faritrail Re Faritrail   [h 3] 2080/3 D 7 20.2 196
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-3 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/2 C 6 14.3 141
2017-10-09 2017-10-09 Bjerke-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 2100/11 D 0 150
2017-10-09 2017-10-09 Bjerke-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/8 C 0 144
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-9 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 1640/11 B 5 14.5g 101
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-8 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 1640/2 B 3 13.7 108
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-4 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 1640/12 A 3 13.2 232
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-2 Trux Balder Trux Balder   [v 6] 2140/4 D 5 30.1 285
2017-10-01 2017-10-01 Momarken-1 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 1640/5 D 0 116
2017-09-25 2017-09-25 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/10 A 0 50
2017-09-25 2017-09-25 Bjerke-1 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/8 D 0 155
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-3 Hammars Cina Hammars Cina   [s 5] 2140/6 D 0 27.2g 470
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-5 Mino* Mino*   [h 9] 2180/7 B 4 24.3 83
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-1 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2140/2 D 3 50
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-9 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 2140/11 B 0 16.7 67
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-5 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 7] 1640/6 C 5 16.3 333
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-8 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 7] 2480/5 C 0 18.0 243
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-7 Chivas B.M.W. Chivas B.M.W.   [v 7] 2100/8 C 0 g 448
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-6 Trux Balder Trux Balder   [v 6] 2080/8 C 4 31.4 232
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-5 Re Faritrail Re Faritrail   [h 3] 2080/7 D str
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-3 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2080/5 D 3 14.4 551
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-2 Josef Palema Josef Palema   [v 5] 2080/3 D 8 18.4 509
2017-09-06 2017-09-06 Bjerke-8 Hammars Cina Hammars Cina   [s 5] 2140/5 C 3 47
2017-09-06 2017-09-06 Bjerke-6 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 7] 2600/8 A 0 79
2017-09-06 2017-09-06 Bjerke-4 Nova Yamoz Nova Yamoz   [s 8] 2100/1 B 2 23
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-3 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/10 D 0 14.5 544
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-1 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1640/6 C 4 13.0 674
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-3 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2080/1 D 6 14.6 371
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-2 Hammars Cina Hammars Cina   [s 5] 2080/3 D 1 28.7 147
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-5 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2480/2 D str
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-10 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2640/3 D 0 g 471
2017-08-14 2017-08-14 Bjerke-5 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2100/14 C 0 248
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-9 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2140/2 D 0 g 278
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-4 Hammars Cina Hammars Cina   [s 5] 2160/10 B 2 30.2 38
2017-08-02 2017-08-02 Solvalla-3 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/1 B str
2017-07-31 2017-07-31 Bjerke-3 Man o'War Man o'War   [v 5] 1609/9 B 0 48
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-9 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2080/1 C 0 17.9g 99
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-1 Realistic Realistic   [v 6] 2480/4 C 4 18.7 239
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-9 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/6 C 0 14.7g 775
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-7 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/10 C 7 16.8 219
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-6 Live in Peace Live in Peace   [v 11] 2500/6 B 1 16.3 134
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-2 Hammars Cina Hammars Cina   [s 5] 2100/6 D 2 30.1 118
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-12 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1640/5 D str
2017-07-20 2017-07-20 Bjerke-5 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 1609/10 C 0 133
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-2 Jokke Ålj Jokke Ålj   [h 3] 2160/5 D str
2017-07-09 2017-07-09 Jarlsberg-11 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 1609/8 B 0 12.5 62
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 5] 2160/13 B 5 16.3 270
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-2 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2180/15 D 7 15.4 652
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-9 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2480/5 A 0 16.0g 49
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-1 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 2140/1 D 0 14.7 223
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-6 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2140/2 C 0 g 304
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-6 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/11 C 5 15.6 246
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-5 Man o'War Man o'War   [v 5] 2140/2 C 0 g 80
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-3 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 1640/4 C 6 14.8 219
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-1 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2140/3 D 4 14.9 521
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-3 Man o'War Man o'War   [v 5] 2100/14 A 3 16.3 50
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-2 Realistic Realistic   [v 6] 2480/9 C 4 17.8g 191
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-9 Suncane Harvester Suncane Harvester   [s 8] 2080/7 D 6 19.4 353
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-7 Lindamin Lindamin   [s 7] 2080/10 C 0 20.2 300
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2080/9 B 4 15.7 264
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-5 Starbec's Whisky Starbec's Whisky   [v 6] 2500/15 A 7 16.8 154
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-4 Wigen Stjerna* Wigen Stjerna*   [s 9] 2080/3 D 0 34.0 79
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-6 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/8 A 4 13.6 124
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-9 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1640/5 D 3 12.2 423
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-8 Live in Peace Live in Peace   [v 11] 2140/2 D 5 15.5 479
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-7 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 1640/8 D 0 16.5g 596
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-4 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 2140/10 D 3 15.6 199
2017-05-29 2017-05-29 Bjerke-1 Man o'War Man o'War   [v 5] 2100/8 A 3 27
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-6 Live in Peace Live in Peace   [v 11] 1640/3 D 7 14.1 626
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-3 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2160/12 D 5 15.6 153
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-2 C.C.Sina C.C.Sina   [s 6] 2160/12 D str
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-9 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/7 D 6 12.8 59
2017-05-22 2017-05-22 Bjerke-5 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1609/2 B 3 82
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-10 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2160/5 C 6 16.2 104
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-4 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2660/6 D str
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-8 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 2080/4 C 1 16.2 37
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-7 Lindamin Lindamin   [s 7] 2080/5 D 6 20.6 584
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-1 Florella Florella   [s 5] 2080/4 C 0 g 483
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-9 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2480/6 C 2 18.4 54
2017-05-13 2017-05-13 Åby-4 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 6] 2660/12 D 0 16.5g 977
2017-05-13 2017-05-13 Åby-3 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 2140/2 D 0 g 276
2017-05-08 2017-05-08 Bjerke-1 Torps Chivas Torps Chivas   [v 11] 2100/5 C 3 84
2017-05-07 2017-05-07 Årjäng-5 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2160/13 C 6 18.2 96
2017-05-03 2017-05-03 Bjerke-4 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1609/9 D str
2017-05-02 2017-05-02 Momarken-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1640/7 A 0 83
2017-04-27 2017-04-27 Momarken-1 Torps Chivas Torps Chivas   [v 11] 1640/4 B 2 41
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-9 Wonderful Eclipse Wonderful Eclipse   [s 7] 2660/10 D 0 17.4 944
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-6 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1640/9 D 0 14.0 267
2017-04-19 2017-04-19 Åby-8 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1640/5 D 6 12.6 467
2017-04-19 2017-04-19 Åby-7 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/7 D 1 13.4 114
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-3 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/9 C 0 15.7 320
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-12 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2140/9 C 1 16.6 332
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-4 Man o'War Man o'War   [v 5] 1640/9 D 5 14.3 213
2017-04-12 2017-04-12 Åby-6 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/2 D 6 14.7 275
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-3 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2160/9 C 0 17.1g 525
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-2 Torps Chivas Torps Chivas   [v 11] 2160/5 C 0 15.6 533
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-1 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2140/3 D str
2017-04-01 2017-04-01 Bjerke-2 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 1609/2 B 2 72
2017-03-28 2017-03-28 Momarken-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1640/7 D 2 102
2017-03-28 2017-03-28 Momarken-2 Man o'War Man o'War   [v 5] 1640/6 A 2 46
2017-03-22 2017-03-22 Bjerke-7 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1609/12 D str
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-3 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 1640/4 B 3 13.9 455
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-8 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/7 D 0 14.4 342
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-7 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1640/8 D 0 15.0 2059
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-5 Man o'War Man o'War   [v 5] 2140/6 B 0 g 243
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-1 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2640/2 D 6 16.7 206
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-8 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2140/6 C 5 17.4 366
2017-02-22 2017-02-22 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/11 A 0 90
2017-02-22 2017-02-22 Bjerke-3 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/6 C 0 120
2017-02-22 2017-02-22 Bjerke-9 Skansina Skansina   [s 6] 2140/3 D 0 359
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-3 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/5 B 3 14.4 90
2017-02-08 2017-02-08 Bjerke-2 Troll Sindy Troll Sindy   [s 8] 2160/6 C 0 532
2017-01-31 2017-01-31 Momarken-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2140/4 C 1 311
2017-01-25 2017-01-25 Bjerke-8 Troll Sindy Troll Sindy   [s 8] 2180/10 C 0 139
2017-01-23 2017-01-23 Momarken-5 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 2140/2 C 3 138
2017-01-21 2017-01-21 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/7 B str 32
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-7 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2640/3 C 0 20.1 259
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-2 Man o'War Man o'War   [v 5] 2640/6 B 0 21.5 472
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-9 Torps Chivas Torps Chivas   [v 11] 2140/5 C 0 15.9 331
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-1 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 6] 2660/8 B 4 33.8g 47
2018-12-30 2018-12-30 Bjerke-2 Moe Jokern Moe Jokern   [v 5] 2140/1 D 6 36.0 589
2018-12-26 2018-12-26 Bjerke-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2100/3 A 1 32
2018-12-11 2018-12-11 Momarken-8 Moe Jokern Moe Jokern   [v 5] 2140/12 D 0 119
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2180/8 A 1 28.3 25
2018-12-04 2018-12-04 Momarken-8 Re Faritrail Re Faritrail   [h 4] 2140/8 C 1 81
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-8 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 5] 2160/10 B 1 30.4 247
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-6 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2640/7 D 0 18.5 491
2018-11-27 2018-11-27 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1609/8 C 0 128
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-11 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 5] 2160/10 B 5 31.0g 505
2018-11-22 2018-11-22 Bjerke-5 Torps Chivas Torps Chivas   [v 12] 2100/3 D 0 202
2018-11-21 2018-11-21 Bjerke-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2100/12 B 0 29
2018-11-21 2018-11-21 Bjerke-6 Global Money Global Money   [v 11] 2100/8 B 0 97
2018-11-17 2018-11-17 Bjerke-3 Patrick Patrick   [v 11] 1609/5 C 0 15.6 388
2018-11-13 2018-11-13 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2100/9 C 0 224
2018-11-13 2018-11-13 Bjerke-2 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 4] 2100/2 C 3 40
2018-11-11 2018-11-11 Momarken-8 Moe Jokern Moe Jokern   [v 5] 2140/5 D 0 160
2018-11-11 2018-11-11 Momarken-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2140/5 A 2 33
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-9 Global U.S.A. Global U.S.A.   [s 4] 2140/5 A 0 g 101
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-8 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 4] 2140/8 A 2 34.0 28
2018-11-04 2018-11-04 Momarken-6 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2140/4 D 0 137
2018-10-30 2018-10-30 Momarken-8 Moe Jokern Moe Jokern   [v 5] 2140/8 D 0 277
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-10 Liella Liella   [s 6] 2160/10 D 0 36.4g 196
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-4 Conrads Wilhelm Conrads Wilhelm   [v 7] 2140/5 D 5 15.3 117
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-1 Berit Axworthy Berit Axworthy   [s 4] 2140/3 D 0 22.4g 436
2018-10-17 2018-10-17 Bjerke-9 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2160/15 A 0 52
2018-10-15 2018-10-15 Bjerke-4 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2100/5 C 3 164
2018-10-15 2018-10-15 Bjerke-3 Torps Chivas Torps Chivas   [v 12] 2100/5 D 0 296
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-5 Neo Mollyn Neo Mollyn   [v 6] 2500/13 A 6 31.0g 43
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-3 Sincerus Sincerus   [v 4] 2480/7 C 0 18.8 294
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-2 Liella Liella   [s 6] 2080/2 C 4 33.6g 37
2018-10-11 2018-10-11 Åby-3 Reliable Joe Reliable Joe   [v 7] 2140/4 C 0 15.4 50
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-11 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2140/6 D 4 14.6 681
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-7 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2160/12 C 6 25.4 160
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-4 Sycamore Broline Sycamore Broline   [v 4] 2160/13 D 0 16.8 606
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-3 Berit Axworthy Berit Axworthy   [s 4] 2140/7 D 0 22.0g 998
2018-10-02 2018-10-02 Momarken-5 Torps Chivas Torps Chivas   [v 12] 2140/8 D str
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-9 Sincerus Sincerus   [v 4] 1680/11 D 0 25.9g 163
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-7 Berit Axworthy Berit Axworthy   [s 4] 2080/10 C 0 21.5g 475
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-6 Orangeri Orangeri   [s 6] 2080/7 D 0 16.9 245
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-5 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2480/9 C 7 17.1 124
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-4 Mailund Faksa Mailund Faksa   [s 8] 2480/3 D 0 g 813
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-1 King Zeus King Zeus   [h 8] 2480/3 D 6 17.5 451
2018-09-25 2018-09-25 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1609/11 D 0 271
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-12 Reliable Joe Reliable Joe   [v 7] 2140/5 C 5 14.6 217
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-1 Berit Axworthy Berit Axworthy   [s 4] 2140/6 C 4 23.8g 41
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-6 King Zeus King Zeus   [h 8] 2140/5 D 6 15.7 338
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-4 Västerbo Respect Västerbo Respect   [v 5] 2140/5 B 8 17.6 134
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-2 Sincerus Sincerus   [v 4] 2140/10 C 4 17.0g 73
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-9 Engla V.D. Engla V.D.   [s 6] 1640/3 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-5 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2140/10 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-4 Reliable Joe Reliable Joe   [v 7] 2140/10 B 0
2018-09-03 2018-09-03 Bjerke-1 Sincerus Sincerus   [v 4] 2100/6 C 0 312
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-3 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2080/4 C 0 g 374
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-5 Lemolast Lemolast   [v 4] 2080/9 B 6 19.5 132
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-4 Torps Corona Torps Corona   [s 6] 2480/2 D str
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-2 Re Faritrail Re Faritrail   [h 4] 1640/11 D str
2018-08-19 2018-08-19 Momarken-3 Tors Spik Tors Spik   [v 3] 2160/8 D 0 768
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-7 Reliable Joe Reliable Joe   [v 7] 2140/12 B 1 16.9 132
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-4 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2140/1 D 3 16.8 320
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-3 Smirre Creek Smirre Creek   [v 10] 2140/6 C 0 16.5 392
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-1 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2140/3 D 0 17.8g 105
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-8 Liella Liella   [s 6] 2160/11 D 4 33.0 1067
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-7 Copy's Diva* Copy's Diva*   [s 4] 2140/5 D str
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-4 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2640/8 C 4 16.5 234
2018-08-06 2018-08-06 Bjerke-5 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2100/7 C 0 743
2018-08-06 2018-08-06 Bjerke-1 Sincerus Sincerus   [v 4] 2100/6 B 0 332
2018-07-30 2018-07-30 Bjerke-5 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 9] 2100/15 D 0 1000
2018-07-30 2018-07-30 Bjerke-3 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1609/9 C 0 43
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-9 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2080/10 D 2 17.1 423
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-5 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2480/2 D 2 15.5 1490
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-4 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2480/3 C 5 29.4g 68
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-2 Sincerus Sincerus   [v 4] 2080/5 C 0 19.2 157
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-6 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2100/9 D 6 15.8 364
2018-07-17 2018-07-17 Momarken-5 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2640/1 B 0 123
2018-07-17 2018-07-17 Momarken-3 Stjärnelden Stjärnelden   [v 6] 2140/2 A 0 63
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-7 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2140/3 C 0 g 95
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 Sincerus Sincerus   [v 4] 2140/2 C 0 18.6 261
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-5 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1640/12 D 0 14.6 1117
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-2 Tors Spik Tors Spik   [v 3] 2160/9 C 8 38.7 401
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-1 Engla V.D. Engla V.D.   [s 6] 2140/8 C 6 18.5 346
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-9 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2120/10 C 5 27.8 93
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2500/7 B 0 18.1 194
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-5 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2100/4 C 4 16.5 215
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2120/10 D 0 17.5g 432
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-1 Engla V.D. Engla V.D.   [s 6] 2100/11 B 4 18.9 237
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-6 Stjärnelden Stjärnelden   [v 6] 2140/3 C 0 34.5g 104
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-6 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2080/2 C 0 16.6 590
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2500/12 A 5 27.2 60
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-7 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2500/7 D 5 16.6 162
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2100/12 D 5 14.5 987
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-9 Torps Corona Torps Corona   [s 6] 1660/5 D str
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-3 Sincerus Sincerus   [v 4] 2140/1 B 0 20.0 406
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2160/3 C 0 34.2g 364
2018-06-20 2018-06-20 Bjerke-4 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 5] 2100/7 D 0 91
2018-06-19 2018-06-19 Momarken-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 1640/3 D 0 213
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2640/8 B 5 28.0 57
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-8 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2140/7 D 0 15.1 1951
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-5 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 5] 2140/10 D 6 13.7 227
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-3 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2140/12 C 0 15.1 426
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-9 Sincerus Sincerus   [v 4] 2160/12 B 0 17.5 209
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-8 Tors Spik Tors Spik   [v 3] 2140/3 B 4 35.3 43
2018-05-30 2018-05-30 Bjerke-5 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 5] 2100/10 B 3 43
2018-05-28 2018-05-28 Bjerke-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2100/8 C str
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-3 Tors Spik Tors Spik   [v 3] 2140/5 D 6 34.8 1455
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-2 Re Faritrail Re Faritrail   [h 4] 2140/7 C 0 19.5 226
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2140/7 A 0 g 62
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-8 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2480/6 C 2 16.0g 685
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-7 Sincerus Sincerus   [v 4] 2080/2 B 3 17.5 209
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-6 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2080/5 C 3 15.4 223
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-9 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 5] 2160/11 A 0 15.0 52
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2160/4 A 0 26.7g 54
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-9 Sincerus Sincerus   [v 4] 2080/7 C 0 20.0 284
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-6 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 8] 2900/7 D 0 18.1 440
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-5 Harald* Harald*   [v 5] 2100/12 B 0 32.3g 73
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-2 O.K.Vega O.K.Vega   [s 5] 2160/9 B 4 33.7 61
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-5 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 5] 2140/8 B 7 14.4 86
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-4 Mias Komet Mias Komet   [v 11] 2640/4 A 7 15.9 291
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-3 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2160/8 A 2 25.6 20
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-7 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2180/13 A 2 25.6 50
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-2 Sincerus Sincerus   [v 4] 2140/3 B str
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2140/9 C 0 g 412
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 1640/3 C 7 26.6g 53
2018-03-22 2018-03-22 Bjerke-3 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2100/4 A 1 14
2018-03-22 2018-03-22 Bjerke-1 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2100/8 B str
2018-03-15 2018-03-15 Bjerke-3 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1609/9 B 0 41
2018-03-06 2018-03-06 Momarken-2 Trux Balder Trux Balder   [v 7] 2140/3 D 0 767
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-8 Gangtrött Gangtrött   [v 13] 1660/14 D 0 30.0 1399
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-6 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 3140/4 C 0 18.1 800
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2180/11 A 1 27.9g 16
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2140/5 C 0 16.4 178
2018-02-22 2018-02-22 Momarken-1 Lady Beyonce Lady Beyonce   [s 9] 2140/10 C 0 529
2018-02-15 2018-02-15 Bjerke-4 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2100/1 B 2 19
2018-02-13 2018-02-13 Momarken-4 Suncane Harvester Suncane Harvester   [s 9] 2140/3 D 0 257
2018-02-13 2018-02-13 Momarken-1 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 1640/5 C 3 46
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-10 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2640/5 B 1 28.7 16
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-9 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2140/9 D 3 14.4 288
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-8 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2640/12 D 0 15.6 301
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-11 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2140/5 C 0 15.9 490
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-7 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2660/8 C 3 16.8 758
2018-01-18 2018-01-18 Momarken-7 Trux Balder Trux Balder   [v 7] 2140/1 B 0 170
2018-01-18 2018-01-18 Momarken-4 Just East Just East   [v 7] 2140/5 B 0 164
2018-01-18 2018-01-18 Momarken-3 Lady Beyonce Lady Beyonce   [s 9] 1640/8 C 0 406
2018-01-10 2018-01-10 Bjerke-8 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1609/8 D 0 269
2018-01-05 2018-01-05 Romme-7 Kickstart My Heart Kickstart My Heart   [v 12] 2160/6 C 0 g 576
2018-01-05 2018-01-05 Romme-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2140/10 B 0 g 30
2018-01-04 2018-01-04 Bjerke-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/3 B 3 92
2019-12-30 2019-12-30 Bjerke-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2100/1 D 5 27.1g 251
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-5 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 5] 1680/7 A 1 27.1 12
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-2 Doesn't Matter Doesn't Matter   [v 3] 2140/10 D str
2019-12-10 2019-12-10 Momarken-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2140/5 C 0 101
2019-12-10 2019-12-10 Momarken-2 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2160/2 C 0 400
2019-12-10 2019-12-10 Momarken-1 Arnie's Fighter Arnie's Fighter   [v 4] 2160/13 C 0 595
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-9 Next Love Next Love   [v 10] 1640/1 B 0 16.0 199
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-7 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 5] 1640/1 C 1 27.9 20
2019-12-03 2019-12-03 Momarken-7 Janica Janica   [s 4] 2140/11 B 0 211
2019-12-03 2019-12-03 Momarken-3 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2160/9 C 0 221
2019-11-27 2019-11-27 Bjerke-8 Re Samanta Re Samanta   [s 3] 2140/6 C 0 280
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-3 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 5] 2140/2 B 1 28.9 14
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-3 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2180/11 B 3 26.6 66
2019-11-21 2019-11-21 Momarken-1 Walker Jade Walker Jade   [v 8] 2140/5 C 0 79
2019-11-15 2019-11-15 Romme-7 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2140/9 C 4 26.6g 119
2019-11-06 2019-11-06 Bjerke-4 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2100/7 C 0 195
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-10 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2140/12 A 0 18.4 476
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-8 Kjölstad Prinsessa Kjölstad Prinsessa   [s 3] 2140/3 B 3 36.6 124
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-4 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 5] 2160/6 B 1 30.3 31
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-8 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 5] 2160/5 C 0 18.0 88
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-6 Next Love Next Love   [v 10] 2140/5 B 1 15.1 55
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-4 Golden November Golden November   [h 8] 2140/10 B 4 18.1 286
2019-10-16 2019-10-16 Bjerke-1 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 1609/2 C 0 202
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-9 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 6] 2100/8 A 7 29.4 160
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-5 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2080/8 B 4 17.6 257
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-2 Tiboratari Tiboratari   [s 4] 2080/8 C 8 20.9 385
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-1 Jojo Dox Jojo Dox   [v 6] 2100/12 A 5 36.5g 91
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-1 Kjölstad Prinsessa Kjölstad Prinsessa   [s 3] 2140/3 C 5 35.3g 485
2019-10-07 2019-10-07 Romme-6 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 5] 1660/9 C str
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-11 Walker Jade Walker Jade   [v 8] 2160/10 C 0 15.7 492
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2140/3 C 5 26.1g 226
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-2 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2160/7 C 0 31.8g 471
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-9 Karen Victory Karen Victory   [s 5] 2480/3 D 0 18.5 573
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-7 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 1700/14 B 6 30.2g 781
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-6 Mathilde's Yankee Mathilde's Yankee   [s 4] 2080/8 C str
2019-09-23 2019-09-23 Romme-1 Jojo Dox Jojo Dox   [v 6] 2140/3 B 6 37.1g 35
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-4 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 7] 2160/8 C 7 29.3 163
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-7 Mathilde's Yankee Mathilde's Yankee   [s 4] 2160/11 B 0 19.2 304
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-6 Walker Jade Walker Jade   [v 8] 2160/8 C 0 16.1 1000
2019-09-18 2019-09-18 Bjerke-3 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2100/10 C 0 219
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2160/6 A 4 25.2 28
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-2 Kjölstad Prinsessa Kjölstad Prinsessa   [s 3] 2140/2 D 4 37.1 213
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-7 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 6] 1680/13 A 5 27.3g 170
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-3 Kakan Gertorp Kakan Gertorp   [s 6] 2480/3 C 8 17.5 279
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-9 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 8] 2500/9 C 4 17.8 102
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-7 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2080/2 D 0 g 111
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-4 Ulf Eme Ulf Eme   [v 8] 1680/5 B 7 16.8 105
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-8 Jojo Dox Jojo Dox   [v 6] 2140/2 C 4 33.5 61
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-9 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 8] 2100/10 B 2 16.0 769
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-4 Ajax Miguan* Ajax Miguan*   [v 6] 2080/4 D 0 g 36
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-3 Djarpur Dry* Djarpur Dry*   [v 6] 2480/4 A 1 16.3 18
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-2 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2100/13 C 8 32.8g 307
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-8 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 6] 1660/10 C 7 28.9 72
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-5 Barkborren Barkborren   [v 9] 2140/1 B 2 28.7 125
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-1 Jojo Dox Jojo Dox   [v 6] 2140/5 D 4 34.8g 46
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-7 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2640/3 B 2 25.9 49
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-1 Mathilde's Yankee Mathilde's Yankee   [s 4] 2160/9 B 0 21.5 501
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-6 Barkborren Barkborren   [v 9] 2480/8 B 5 31.0 324
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-4 Barkborren Barkborren   [v 9] 2140/9 A 0 29.2g 174
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-3 Orangeri Orangeri   [s 7] 2100/2 B 0 g 398
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-1 Mathilde's Yankee Mathilde's Yankee   [s 4] 2100/8 C 5 19.1 307
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-8 Victoria Victoria   [s 4] 2120/13 A 0 38.7g 183
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-13 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2140/4 C 6 18.6 303
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-6 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 7] 2140/4 D 7 28.6 462
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-4 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2660/10 C 8 g 393
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-3 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 6] 2160/3 D 0 g 58
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-9 Karen Victory Karen Victory   [s 5] 2080/3 D 0 18.5 486
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-8 Boremilli Boremilli   [s 7] 2080/5 C 8 36.6g 417
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-5 Engla V.D. Engla V.D.   [s 7] 2080/2 B 0 20.2 347
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-3 Orangeri Orangeri   [s 7] 2100/6 B 6 18.3g 279
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-9 Escaped* Escaped*   [s 8] 2100/8 D 0 18.1 614
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-5 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2100/5 D 0 32.6g 124
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-4 Orangeri Orangeri   [s 7] 2140/12 B 6 17.3 117
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-1 ProdigiousHangover* ProdigiousHangover*   [h 5] 2140/2 D 0
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Greenbank Greenbank   [v 8] 2140/7 C 6 16.7 349
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-7 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 6] 2140/7 C 2 13.8 48
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-6 Patrick Patrick   [v 12] 2640/5 D 0 18.8 95
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 1660/4 B 0 g 17
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-7 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 7] 1700/8 B 2 29.9 118
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-5 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2120/5 D 1 31.1 494
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-4 Walker Jade Walker Jade   [v 8] 2100/4 C 0 g 249
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-3 Just East Just East   [v 8] 2100/3 B 0 17.2 145
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-1 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2100/8 B 1 18.4 31
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-8 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 6] 2900/8 D 0 16.5 324
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-7 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2140/14 B 7 35.5 103
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-5 Walker Jade Walker Jade   [v 8] 1640/8 C 0 15.2 1158
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-2 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 7] 2140/10 B 6 29.4 524
2019-06-18 2019-06-18 Momarken-6 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 6] 1640/1 C 0 216
2019-06-18 2019-06-18 Momarken-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2140/6 C 0 175
2019-06-18 2019-06-18 Momarken-3 Nytomthalva Nytomthalva   [s 5] 2140/2 D 0 603
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-2 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2080/3 C 2 17.2 281
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-1 Victoria Victoria   [s 4] 2080/2 C 3 33.9 41
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-2 Boremilli Boremilli   [s 7] 2140/5 D 8 35.2g 277
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-5 Mån Viktor Mån Viktor   [v 5] 2660/6 D 5 31.6 203
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-2 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2140/7 B str
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-1 Boremilli Boremilli   [s 7] 2160/9 B 3 33.3 228
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-11 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 1660/4 B 4 31.4 364
2019-05-28 2019-05-28 Momarken-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2140/5 C 0 67
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-9 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 1660/4 C 0 g 282
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-7 Barkborren Barkborren   [v 9] 2160/7 B str