V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-09-18 2019-09-18 Bjerke-3 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2100/10 C

Nyheter för travkusk


 Det var på lördagen som åttaårige Qahar Q.C. slog upp skadan som skulle visa sig förödande. – Vi trodde inte att de..


 Det var på lördagen som åttaårige Qahar Q.C. slog upp skadan som skulle visa sig förödande.
– Vi trodde inte att det var så illa. Sen kom veterinären och tog en bild och det visade sig att kotbenet var så illa skadat att det inte fanns något att göra. Han avlivades direkt. Det är väldigt tungt just nu, men det var det enda vi kunde göra, berättar hästens skötare Susanne Lilja för travronden.se.
Qahar Q.C. vann 20 av karriärens 73 starter och tjänade 1,7 miljoner kronor.
Han utmärkte sig med sin styrka och kom framförallt till sin rätt över längre distanser, som vid segern i Sundsvall Open Trot-stayern över tre kilometer i fjol, då han knep karriärens största segercheck på 250 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


 Nyligen fyllda 78 och ett halvt visade Elfstrand att han fortfarande har kvar takterna som för 30 år sedan tog in honom i den då synnerli..


 Nyligen fyllda 78 och ett halvt visade Elfstrand att han fortfarande har kvar takterna som för 30 år sedan tog in honom i den då synnerligen exklusiva Tusenklubben, när han som elfte i landet nådde 1 000 segrar i sulkyn.
Det antalet har mer än fördubblats sedan dess och efter söndagen har Elfstrand bara två kuskar framför sig i tabellen över åldermän som vunnit travlopp i Sverige.
- Jag kör i stort sett bara breddlopp nu, någon gång när det passar. Men det här var kul, han har haft lite oflyt den här hästen, sade Elfstrand efter triumfen.
Jägersros Tommy Holmgren toppar listan och har i veckan två chanser att gå till historien som landets förste 80-åring att vinna travlopp.

Sveriges äldsta segerkuskar:
1) Tommy Holmgren (vann på Jägersro när han var 79 år, 2 månader och 29 dagar), 2) Sven- Erik Landin (vann i Gävle när han var 78 år, 11 månader och 11 dagar) och 3) Olle Elfstrand (vann idag på Vaggeryd då han är 78 år 6 månader och 19 dagar). Därefter följer: 4) Bengt-Åke Eriksson, 5) Karl-Gösta Edman, 6) Arne Forsberg, 7) Lars-Erik Nilsson, 8) Bengt Eriksson, 9) Per-Olof Svantesson och 10) Olle Goop.

Robin Johansson, Kanal 75


Med en bra bit över en miljard kronor i totala prispengar genom karriären är Jimmy Takter den mest framgångsrike svenskfödde travtr&au..


Med en bra bit över en miljard kronor i totala prispengar genom karriären är Jimmy Takter den mest framgångsrike svenskfödde travtränaren genom tiderna.
I slutet av fjolåret avvecklade han träningsrörelse i New Jersey, USA för att få mer tid över till annat och spenderade bland annat en sommarmånad i Sverige med familj och vänner, för första gången 37 år.
Takter har även agerat catchdriver åt sin dotter Nancy Johansson och tidigare försteman Per Engblom och körde bland annat Hambletonian i år.
Nu blir det emellertid ett avbrott i det då Takter till harnessracingupdate.com avslöjar att han lider av en tumör som kräver omgående operation.
- Jag är van vid smärta, men det har blivit värre och värre. Senaste månaden har det gjort löjligt ont, berättar Takter som fått beskedet att sannolikheten att det rör sig om en elakartad tumör är väldigt liten, men att operationen som krävs är invecklad.
- Tumören sitter på ett väldigt komplicerat ställe, mitt i ryggraden inne i ryggmärgen. Problemet är om tumören har växt ihop med nervsystemet. Då blir det ett stort problem eftersom de inte kan ta ut den. I så fall kommer det att krävas cellgiftsbehandling eller strålterapi.
Takter säger att han vill genomgå operationen så fort som möjligt även om det oroar honom.
- Jag är lite nervös, självklart, eftersom man inte vet med en sådan operation. Man kan vakna upp och inte kunna röra fötterna. Eller så kanske man tappar känsel. Även en lyckad operation kan leda till nervskador, säger Jimmy Takter till harnessracingupdate.com.

Kanal 75


På tisdagen körs kvalificeringarna till Svenskt Travkriterium på Solvalla.Men kullens mest meriterade svenskfödda treåring är i..


På tisdagen körs kvalificeringarna till Svenskt Travkriterium på Solvalla.
Men kullens mest meriterade svenskfödda treåring är inte med.
Green Manalishi har tävlat hela karriären på andra sidan Atlanten och kan efter lördagens triumf titulera sig dollarmiljonär.
Detta efter att ha tagit hem sin tyngsta seger hittills i Kanadas största treåringslopp, Canadian Trotting Classic på Mohawk Park i Toronto.
- Min taktik var att nå tätkänning utan att behöva jobba för mycket för att nå dit. Jag ville att han skulle få känna sig kaxig på sista långsidan, därför körde jag lite snabbare tredje quartern för att få en lucka till övriga. Det blev hårt till slut, men han höll undan och vinner aldrig med stor marginal, förklarade körande Tim Tetrick sedan han eldat undan i ledningen på 1.10,1/1 609 meter.
För även om Green Manalishis stora försprång krympte betänkligt över upploppet så kom aldrig jagande Pilot Discretion farligt nära.
I det slagna fältet fanns även Hambletonian-vinnaren och hemmafavoriten Forbidden Trade, som inkom som trea, men flyttades ner till femtepriset efter att ha stört en konkurrent kort före mål.
Det var Green Manalishis fjärde stora seger på Mohawk Park och med tränaren Marcus Melander frånvarande fick Tetrick svara på frågan vad det är som gör den unge svenske komettränaren så framgångsrik.
- Han är bara skicklig, han har bra ägare och han ger varje häst chansen att bevisa vad de kan utan att pressa dem. Hans hästar ser jättefina ut och klarar att tävla hela säsongen. Killen är fantastisk och jag är lycklig att han stava till mitt namn.

Dubbelseger i New York
Marcus Melander själv valde nämligen att åka New York Sire Stakes-finalerna och ”Night of Champions” på 800-metersbanan Batavia Downs på andra sidan Lake Ontario och den amerikanska gränsen.
Och det gjorde han inte förgäves.
För om Green Manalishi specialiserat sig på att vinna i Kanada så har segermaskinen Gimpanzee fullständigt dominerat årgångsloppen på de kortare ovalerna i sin hemstat.
Så till den grad att konkurrenterna numera verkar ge upp på förhand.
Körande Brian Sears tilläts anföra en bra bit i 1.15-tempo innan han drog upp farten och mätte ut segermarginalen till två längder på enkla 1.12,3/1 609 meter autostart.
Men inte nog med det. Melander och ägaren stall Courant har det väl förspänt även inför framtiden.
Stoet Hypnotic Am kom till finalerna som obesegrad i sex starter och världens snabbaste tvååring under 2019 med sina 1.10,2.
Sådana tider går inte att springa på en 800-metersbana, men de 3 500 åskådarna fick njuta av ett nytt banrekord när Sears lättade på tömmarna och gled i mål på 1.12,8.

Stakesrekord av Svanstedt
Även Åke Svanstedt hade en lyckad kväll på den anrika travbanan nära Niagarafallen, som slog upp portarna 1940 och är den äldsta belysta travbanan i USA.
Seventimesalady knep andrapriset bakom Hypnotic Am varpå Svanstedt följde upp med att ta hem hingstarnas avdelning bakom Third Shift, som travade 1,12,1 – vilket också innebar banrekord och en förbättring av Gimpanzees stakesrekord från i fjol.
Segrarna var värda över en miljon kronor styck och noterbart är att samtliga vinnare är fallna efter avelshingsten Chapter Seven.
För Marcus Melander väntar nu även en spännande söndag då stallets superstjärna Greenshoe ska ut i finalen av Kentucky Sire Stakes i vad som ser ut att bli strålande förutsättningar att springa fort på flerfaldiga världsrekordbanan The Red Mile i Lexington.

Robin Johansson, Kanal 75


Jan-Olov Perssons duo Smedheim Solan och Tand Kraft slutade i det slagna fältet i lördagens NM-lopp i Åbo.Loppet vanns av åttaårige ..


Jan-Olov Perssons duo Smedheim Solan och Tand Kraft slutade i det slagna fältet i lördagens NM-lopp i Åbo.
Loppet vanns av åttaårige valacken Tähen Toivomus – kung i Kungstravet i somras och en häst som kan bli Finlands nästa stora stjärna.
Henri Bollström försvarade innerspåret när bilen lämnade fältet och Tähen Toivomus ledde sedan varje meter av loppet.
Norges bäste Odd Herakles svarade återigen för ett topplopp och spurtade mycket vasst till andraplatsen från kön och var först kort efter mållinjen för körande Tom Erik Solberg.
Trea slutade norske Galileo och Geir Flåten.
De svenska hästarna sågs aldrig riktigt till under loppet.
Segertiden för Tähen Toivomus skrevs till 1.21,8 över 2100 meter auto.

Mikael Wikner, Kanal 75


Åttaåriga Minelli vann SM för kallblodiga ston i Bollnäs på lördagen. 250.000 kronor var förstapriset i loppet som avgjord..


Åttaåriga Minelli vann SM för kallblodiga ston i Bollnäs på lördagen. 250.000 kronor var förstapriset i loppet som avgjordes lite i skymundan utanför V75-spelet.
Magnus A Djuse hittade fjärdeparet utvändigt från bakspåret med tredjehandsfavoriten och fick betrodda Alfie framför sig när spurten drogs upp på den sista bortre långsidan.
Över upploppet ryckte Lars-Erik Karlsson undan med Alfie och loppet stod länge och vägde. Magnus A Djuse hade dock händelserna under kontroll och hann fram i de sista stegen med Minelli och satt med ena benet i luften i en segergest över mållinjen.
Segertiden skrev till en halv längd och tiden i mål var 1.24,0 över 2140 meter, auto.
Anders Hafstad från Brunflo i Östersund tränar och har fött upp vinnaren tillsammans med sin familj.
- Vi har ju bara egna uppfödningar så det är jätteroligt, speciellt då när mamman vann Sto-SM 2005 och nu vinner dottern. Vad ska man säga? Man är fruktansvärt glad! sa Anders Hafstad.
SM-tecknet var värt en kvarts miljon kronor och Minelli klev nu över miljonen intjänat.
- Det är den tredje hästen som tjänat över miljonen som vi haft och det är stort. Mamman Karmine kom över en miljon och moster Carelli kom över en miljon. Jag vill verkligen berömma kusken Magnus. Vilken sulkykonstnär det är och kommer till att bli! Jag är så glad att få ha honom som kusk, sa Anders Hafstad .

Talangens största seger
Magnus A Djuse är det hetaste kusknamnet på kometsidan för dagen. I april blev han den yngste kusken genom tiderna i Sverige att nå hundra kusksegrar och framgångarna har bara fortsatt.
19 år gammal ligger han just nu topp tio i den allsvenska kusktabellen med 80 segrar på 606 starter och är på väg mot sex miljoner inkört i år.
- Det blev bra i dag. Hon ska ha sådana här lopp på rulle, då är hon bäst. Det är jättekul att ha varit med på hennes resa och att hon fick vinna det här loppet. Det här är absolut det största jag har varit med om i alla fall, sa Djuse om SM-titeln.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-8 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 5] 1640/3 2 14.0 29
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-4 Glen Close Glen Close   [s 4] 2640/8 0 17.5 397
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-3 Gaia Magic Gaia Magic   [s 4] 2140/2 0 g 966
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-2 Love You Silvio Love You Silvio   [v 5] 2140/5 0 16.4g 395
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-1 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 3] 2140/2 7 20.5 339
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-5 Castor Cahoot Castor Cahoot   [v 5] 2660/9 0 19.7 928
2015-12-18 2015-12-18 Norge-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 5] 2100/9 str
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-9 Famous Marke Famous Marke   [s 5] 2160/4 6 18.5 79
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-7 Gaia Magic Gaia Magic   [s 4] 1640/9 6 16.6 832
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-4 Glen Close Glen Close   [s 4] 2160/8 0 18.4 589
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-3 Red Door Red Door   [s 6] 2640/1 6 18.4 830
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-8 Glen Close Glen Close   [s 4] 2160/15 4 16.3 1469
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-4 Fjeldstad Goggen* Fjeldstad Goggen*   [h 10] 2200/8 1 24.9 22
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-9 Gaia Magic Gaia Magic   [s 4] 2140/5 0 19.2 443
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-1 Walker Jade Walker Jade   [v 4] 1609/11 3 14.6 263
2015-11-19 2015-11-19 Bjerke-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 5] 2100/8 1 122
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-11 Torps Chivas Torps Chivas   [v 9] 2140/3 2 16.3 127
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-8 Göte Melun Göte Melun   [v 6] 2140/9 0 18.7g 1019
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-3 Adamo Dior Adamo Dior   [v 5] 2640/12 6 19.1 332
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-6 Fjeldstad Goggen* Fjeldstad Goggen*   [h 10] 1640/12 0 24.5 66
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-7 Adamo Dior Adamo Dior   [v 5] 2160/7 0 18.2g 255
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-6 Gaia Magic Gaia Magic   [s 4] 2140/1 5 17.6 602
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-9 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 5] 1640/8 0 14.6 227
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-7 Lien Jim Lien Jim   [v 6] 2180/13 0 30.0 1081
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-1 Torps Cognac Torps Cognac   [v 4] 2140/12 str
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-8 Torps Chivas Torps Chivas   [v 9] 1640/5 3 13.4 68
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-7 Troll Sindy Troll Sindy   [s 6] 2160/5 7 27.1 562
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-5 Torps Corona Torps Corona   [s 3] 2140/1 6 17.8 191
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-3 Walker Jade Walker Jade   [v 4] 2100/7 1 17.0 36
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-11 Torps Cognac Torps Cognac   [v 4] 2080/4 6 18.0 112
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-4 Famous Marke Famous Marke   [s 5] 2080/1 0 17.5 405
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-5 Lien Jim Lien Jim   [v 6] 2160/9 4 28.1 56
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Torps Corona Torps Corona   [s 3] 2140/4 2 18.7 39
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 3] 2140/10 C 6 20.1 56
2016-12-28 2016-12-28 Bjerke-6 Man o'War Man o'War   [v 4] 2100/5 C 0 79
2016-12-28 2016-12-28 Bjerke-3 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2100/6 B 0 193
2016-12-27 2016-12-27 Momarken-2 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2140/6 B 3 16.1 48
2016-12-27 2016-12-27 Momarken-1 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2140/10 C 6 15.5 93
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-9 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2100/2 D 1 14.8 89
2016-12-20 2016-12-20 Momarken-7 C.C.Sina C.C.Sina   [s 5] 2140/9 C 0 145
2016-12-20 2016-12-20 Momarken-5 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 2140/12 B 0 262
2016-12-20 2016-12-20 Momarken-1 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 1640/4 B 0 348
2016-12-17 2016-12-17 Åby-2 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/2 C 1 17.0 37
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-4 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2140/2 C 3 17.1 53
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-2 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/4 B 1 18.2 42
2016-12-15 2016-12-15 Bjerke-5 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2100/10 B 0 258
2016-12-14 2016-12-14 Bjerke-7 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2100/10 C 0 299
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-6 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/1 D 0 225
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-5 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 2140/6 B 2 411
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-2 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/6 A 1 56
2016-12-04 2016-12-04 Jarlsberg-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1609/12 B 0 272
2016-12-04 2016-12-04 Jarlsberg-1 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2100/7 B 0 430
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-11 Man o'War Man o'War   [v 4] 2160/9 B 6 15.7 225
2016-11-23 2016-11-23 Bjerke-8 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2180/14 C 0 491
2016-11-23 2016-11-23 Bjerke-2 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2160/11 B 0 266
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-6 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2140/3 B 0 110
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-2 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/4 B 3 95
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-1 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2640/9 C 3 119
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-1 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1609/9 B 3 13.9 254
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-8 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 1609/6 C 0 20.0g 490
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-2 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 3120/1 D 0 17.6 193
2016-11-14 2016-11-14 Norge-2 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2100/3 B 0 437
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-6 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/1 D 6 18.2 286
2016-11-09 2016-11-09 Åby-1 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 2] 2140/5 C 5 20.2g 300
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-8 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/3 C 8 20.6g 74
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-7 Sir M.M. Sir M.M.   [v 3] 1640/9 B 4 18.7 42
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-3 Adamo Dior Adamo Dior   [v 6] 2140/7 D 0 g 751
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-2 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/10 B 1 15.3 94
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-1 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/9 D 4 15.0 479
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-10 White Nose White Nose   [s 5] 2140/6 C 3 15.8 76
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-9 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 5] 2180/14 B 0 g 95
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-10 Adamo Dior Adamo Dior   [v 6] 2160/5 D str
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-4 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/1 D 6 19.6g 79
2016-10-24 2016-10-24 Bjerke-1 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2100/10 C 1 253
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-6 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2100/3 B 0 17.5g 418
2016-10-13 2016-10-13 Bjerke-4 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 1609/3 B 2 79
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-9 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/11 C 4 15.3 107
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-8 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1640/2 D 4 13.5 366
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-11 Adamo Dior Adamo Dior   [v 6] 2140/1 C 0 g 288
2016-10-09 2016-10-09 Momarken-7 Lien Jim Lien Jim   [v 7] 1640/7 C 0 106
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-10 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 2140/8 C 3 14.9 189
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-6 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/3 C 7 16.2 88
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-2 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 5] 2140/2 D 5 30.9 385
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-1 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/5 C 5 18.3g 39
2016-09-29 2016-09-29 Bjerke-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 1609/7 B 0 125
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-4 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/11 B 3 15.5 84
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-3 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/11 D 5 15.5 195
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-10 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 5] 2100/13 B 5 33.7 83
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-3 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 1680/4 C 5 14.8 115
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-4 Womanizer N.O.* Womanizer N.O.*   [v 7] 2140/8 D 6 15.0 425
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-3 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2140/2 D 0 15.7 838
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2160/8 D 6 15.6 254
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-2 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/3 B 2 16.4 44
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-1 Womanizer N.O.* Womanizer N.O.*   [v 7] 1640/4 C 0 14.6 227
2016-09-09 2016-09-09 Åby-6 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/3 D 3 13.9 459
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-4 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/9 B 0 17.1g 46
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-3 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2140/6 D 0 g 930
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-2 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2140/1 B 0 16.8 152
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-7 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2180/9 B 6 25.8g 376
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-5 Egge Odin* Egge Odin*   [v 8] 2140/2 C 5 25.5 77
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-3 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 1640/3 B 3 24.2 31
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-6 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2160/4 C 0 17.1g 80
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-9 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1640/8 B 3 14.2 136
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-2 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/2 B 0 15.7 108
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-1 Womanizer N.O.* Womanizer N.O.*   [v 7] 1640/12 C str
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-2 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 1680/9 C 1 14.3 74
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-1 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 1680/10 B 0 16.4g 80
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-8 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 1640/2 D 7 15.5g 202
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-5 Womanizer N.O.* Womanizer N.O.*   [v 7] 1640/7 B 5 15.1 173
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-9 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1640/1 D 0 13.0 519
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-7 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 1660/11 C 1 23.3 442
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2640/10 D 0 g 1218
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-4 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2640/9 C 4 15.2 448
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-8 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 5] 2480/1 C 2 34.1 51
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-4 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 2500/14 B 7 16.7 109
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-9 Gosab Blues Gosab Blues   [v 11] 2160/13 A 5 15.1 136
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-4 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2180/7 B 4 25.7 91
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-2 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 2140/3 C 6 15.1 148
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-1 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 1640/5 B 0 17.7g 107
2016-08-04 2016-08-04 Bjerke-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 1609/10 C 3 177
2016-08-02 2016-08-02 Momarken-5 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 1640/5 A 2 15
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-11 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1680/5 A 1 15.8 35
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-9 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 2480/5 D 3 15.8 217
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-8 Coalminersdaughter Coalminersdaughter   [s 5] 1680/2 C 4 15.5 405
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-3 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2080/6 C 6 17.9 360
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-9 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2180/7 B 2 25.2 337
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-11 Arwen Jaam Arwen Jaam   [s 6] 2180/11 C 7 16.9 299
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-10 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/10 D 0 g 549
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-9 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 2140/1 D 5 14.5 714
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-8 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 2140/3 D 7 17.0 342
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-4 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/9 B 2 15.5 45
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-3 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2640/3 D 0 g 1014
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-10 Arwen Jaam Arwen Jaam   [s 6] 2100/3 D 5 16.7g 501
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-9 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1700/5 D 6 13.1 187
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-8 Illusion Illusion   [s 8] 2100/2 C str
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-6 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2500/12 D 6 482
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-9 Strong Summer Strong Summer   [v 8] 2160/6 D 5 18.3g 343
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-8 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/1 C 1 15.9 54
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-7 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/6 B 3 17.9 91
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-3 Aas Milla* Aas Milla*   [s 7] 2140/5 D 0 35.3 518
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-2 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2660/10 C 5 15.8 216
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-2 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 2080/6 D 1 17.6 111
2016-06-28 2016-06-28 Norge-5 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 1700/12 A 2 81
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-6 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 2500/10 B 0 19.2 71
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-9 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2160/6 B 3 16.1 92
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-6 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2140/15 C 7 15.3 440
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/4 D 4 15.8 741
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-4 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1640/7 D 1 12.8 97
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-1 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2160/8 D 0 g 571
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-5 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2520/9 B 5 26.7g 855
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-1 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/5 B 3 17.5 69
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-9 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 2100/4 C 0 16.9 242
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-4 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2120/7 B 2 16.9 247
2016-06-09 2016-06-09 Bjerke-3 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2100/5 C 0 46
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2140/3 C 0 26.1 416
2016-06-07 2016-06-07 Momarken-5 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1640/4 C 3 100
2016-06-07 2016-06-07 Momarken-4 Strong Summer Strong Summer   [v 8] 2140/3 D 0 196
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-7 Gaia Magic Gaia Magic   [s 5] 2140/13 D str
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-1 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 3] 2140/6 D 4 17.5 533
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-1 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/8 C 0 g 111
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-9 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 1680/12 D 0 15.1 1682
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-8 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2080/5 C 3 13.9 72
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-6 Aas Milla* Aas Milla*   [s 7] 2080/7 D 7 32.4 485
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-5 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 2080/6 D 4 16.4 124
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-7 Man o'War Man o'War   [v 4] 2140/10 D 2 17.9 116
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-11 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2700/7 B 5 26.6 206
2016-05-12 2016-05-12 Bjerke-5 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2100/3 C 0 80
2016-05-10 2016-05-10 Norge-4 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1700/10 B 0 85
2016-05-08 2016-05-08 Jarlsberg-7 Torps Chivas Torps Chivas   [v 10] 2100/12 C str
2016-05-08 2016-05-08 Jarlsberg-2 Odins Pilea Odins Pilea   [s 9] 1609/10 D 0 556
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-8 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2140/7 A 0 g 356
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-1 B.H.Faksen* B.H.Faksen*   [v 7] 1640/3 D 5 30.1 156
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-9 Torps Corona Torps Corona   [s 4] 2160/14 C str
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-4 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/10 D 2 16.0 617
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-5 Torps Cognac Torps Cognac   [v 5] 2080/4 B 0 21.9g 125
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-11 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2140/12 C 5 16.3 1314
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-6 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2660/5 C 0 16.4 135
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-4 Cool Moon Cool Moon   [v 9] 2140/5 C 5 14.7 1326
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-6 Famous Marke Famous Marke   [s 6] 2140/13 D 0 18.6 560
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2160/9 D 0 26.2 220
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-3 Love You Silvio Love You Silvio   [v 6] 1640/3 D 0 g 115
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-2 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2140/9 D 0 14.6g 813
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-2 Likable Heldia Likable Heldia   [v 9] 2140/10 D 0 16.0g 314
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-1 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 1640/2 C 3 13.7 107
2016-04-07 2016-04-07 Åby-6 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1640/1 C 5 14.5 148
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-5 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 6] 2140/10 D 4 14.5 357
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-1 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2660/4 C 2 27.8 104
2016-03-31 2016-03-31 Bjerke-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2100/6 B 0 56
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-9 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 2140/12 D 5 14.7 1077
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-7 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/14 A 7 17.4 132
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-8 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 1640/2 D 4 26.8 189
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-7 Gaia Magic Gaia Magic   [s 5] 1640/12 D 6 16.8 859
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-2 I am Legend I am Legend   [v 5] 2140/2 D 6 25.0g 117
2016-02-16 2016-02-16 Momarken-5 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2140/9 B 2 120
2016-02-14 2016-02-14 Romme-8 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 2140/3 D 7 26.9 731
2016-02-05 2016-02-05 Romme-7 Illusion Illusion   [s 8] 2140/5 B 5 16.3 29
2016-02-05 2016-02-05 Romme-6 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 6] 2640/11 A 5 18.0 51
2016-01-22 2016-01-22 Romme-7 Troll Sindy Troll Sindy   [s 7] 1640/1 D 2 27.3 436
2016-01-21 2016-01-21 Bjerke-2 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 6] 1609/8 C 1 78
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-8 Walker Jade Walker Jade   [v 5] 2140/4 C 0 18.3 108
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-5 Reit Even Reit Even   [v 10] 2180/9 C 0 30.2g 763
2017-12-29 2017-12-29 Momarken-5 Realistic Realistic   [v 6] 2140/2 D 0 425
2017-12-28 2017-12-28 Bjerke-6 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2100/8 D 0 401
2017-12-27 2017-12-27 Bjerke-3 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/5 D 0 656
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-3 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 2640/3 D 1 28.5 15
2017-12-14 2017-12-14 Åby-8 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/1 A 6 15.0 29
2017-12-14 2017-12-14 Åby-7 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 1640/6 D 0 g 1094
2017-12-14 2017-12-14 Åby-2 Sincerus Sincerus   [v 3] 2140/7 C 0 21.3 364
2017-12-13 2017-12-13 Bjerke-8 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/1 D 0 677
2017-12-13 2017-12-13 Bjerke-7 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/10 B 0 79
2017-12-06 2017-12-06 Bjerke-6 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/3 D 0 338
2017-12-06 2017-12-06 Bjerke-4 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 2100/12 D 2 21
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-10 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2160/5 C 0 g 179
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-6 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2140/1 D 5 16.8 155
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-5 Live in Peace Live in Peace   [v 11] 2660/6 C 3 17.1 291
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-2 Karen Victory Karen Victory   [s 3] 2140/3 D 0 22.1g 576
2017-11-29 2017-11-29 Åby-7 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/11 C 0 14.4 87
2017-11-28 2017-11-28 Momarken-1 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 1640/9 D 0 351
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-5 Suncane Harvester Suncane Harvester   [s 8] 2140/11 B 0 18.8 62
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-2 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1640/8 C 4 15.1 215
2017-11-20 2017-11-20 Bjerke-4 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/10 B 0 98
2017-11-20 2017-11-20 Bjerke-1 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2100/5 D 0 48
2017-11-18 2017-11-18 Bjerke-11 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2100/7 D 0 237
2017-11-18 2017-11-18 Bjerke-2 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 2100/12 C 1 48
2017-11-15 2017-11-15 Bjerke-6 Realistic Realistic   [v 6] 2600/1 D 0 618
2017-11-14 2017-11-14 Momarken-1 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2140/1 C 0 194
2017-11-14 2017-11-14 Momarken-10 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2160/12 C 0 144
2017-11-14 2017-11-14 Momarken-8 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2140/6 D 0 162
2017-11-14 2017-11-14 Momarken-3 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2140/5 C 0 143
2017-11-09 2017-11-09 Norge-5 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 2100/9 B 0 63
2017-11-08 2017-11-08 Bjerke-9 Re Faritrail Re Faritrail   [h 3] 2140/11 C 0 163
2017-11-08 2017-11-08 Bjerke-4 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2100/1 B 1 67
2017-11-06 2017-11-06 Bjerke-1 Realistic Realistic   [v 6] 2100/7 C 0 218
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-6 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/11 C 5 15.7 273
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-3 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 2640/4 D 1 29.2 130
2017-11-05 2017-11-05 Momarken-3 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2140/2 C 0 243
2017-10-30 2017-10-30 Bjerke-5 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/10 C 0 299
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-9 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2140/1 C 3 35.7g 71
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 1680/10 C 0 29.8g 67
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-1 Re Faritrail Re Faritrail   [h 3] 2140/10 C str
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-4 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2100/3 B 0 15.2 71
2017-10-24 2017-10-24 Momarken-1 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/3 C 1 70
2017-10-19 2017-10-19 Åby-9 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1640/1 C 6 12.8 325
2017-10-16 2017-10-16 Bjerke-2 Realistic Realistic   [v 6] 2100/4 C 3 63
2017-10-16 2017-10-16 Bjerke-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1609/9 C 0 309
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-7 Carmen Lill Carmen Lill   [s 5] 2080/1 D 0 17.1 251
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-5 Trux Balder Trux Balder   [v 6] 2120/13 B 0 31.0g 536
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-3 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 2480/8 A 0 17.7 58
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-1 Re Faritrail Re Faritrail   [h 3] 2080/3 D 7 20.2 196
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-3 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/2 C 6 14.3 141
2017-10-09 2017-10-09 Bjerke-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 6] 2100/11 D 0 150
2017-10-09 2017-10-09 Bjerke-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/8 C 0 144
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-9 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 1640/11 B 5 14.5g 101
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-8 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 1640/2 B 3 13.7 108
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-4 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 1640/12 A 3 13.2 232
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-2 Trux Balder Trux Balder   [v 6] 2140/4 D 5 30.1 285
2017-10-01 2017-10-01 Momarken-1 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 1640/5 D 0 116
2017-09-25 2017-09-25 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/10 A 0 50
2017-09-25 2017-09-25 Bjerke-1 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/8 D 0 155
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-3 Hammars Cina Hammars Cina   [s 5] 2140/6 D 0 27.2g 470
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-5 Mino* Mino*   [h 9] 2180/7 B 4 24.3 83
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-1 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2140/2 D 3 50
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-9 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 2140/11 B 0 16.7 67
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-5 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 7] 1640/6 C 5 16.3 333
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-8 La Belle Danseur La Belle Danseur   [s 7] 2480/5 C 0 18.0 243
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-7 Chivas B.M.W. Chivas B.M.W.   [v 7] 2100/8 C 0 g 448
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-6 Trux Balder Trux Balder   [v 6] 2080/8 C 4 31.4 232
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-5 Re Faritrail Re Faritrail   [h 3] 2080/7 D str
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-3 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2080/5 D 3 14.4 551
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-2 Josef Palema Josef Palema   [v 5] 2080/3 D 8 18.4 509
2017-09-06 2017-09-06 Bjerke-8 Hammars Cina Hammars Cina   [s 5] 2140/5 C 3 47
2017-09-06 2017-09-06 Bjerke-6 Pharkphumchai Pharkphumchai   [v 7] 2600/8 A 0 79
2017-09-06 2017-09-06 Bjerke-4 Nova Yamoz Nova Yamoz   [s 8] 2100/1 B 2 23
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-3 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/10 D 0 14.5 544
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-1 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1640/6 C 4 13.0 674
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-3 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2080/1 D 6 14.6 371
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-2 Hammars Cina Hammars Cina   [s 5] 2080/3 D 1 28.7 147
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-5 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2480/2 D str
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-10 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2640/3 D 0 g 471
2017-08-14 2017-08-14 Bjerke-5 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2100/14 C 0 248
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-9 Troll Tara Troll Tara   [s 4] 2140/2 D 0 g 278
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-4 Hammars Cina Hammars Cina   [s 5] 2160/10 B 2 30.2 38
2017-08-02 2017-08-02 Solvalla-3 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/1 B str
2017-07-31 2017-07-31 Bjerke-3 Man o'War Man o'War   [v 5] 1609/9 B 0 48
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-9 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2080/1 C 0 17.9g 99
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-1 Realistic Realistic   [v 6] 2480/4 C 4 18.7 239
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-9 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/6 C 0 14.7g 775
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-7 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/10 C 7 16.8 219
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-6 Live in Peace Live in Peace   [v 11] 2500/6 B 1 16.3 134
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-2 Hammars Cina Hammars Cina   [s 5] 2100/6 D 2 30.1 118
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-12 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1640/5 D str
2017-07-20 2017-07-20 Bjerke-5 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 1609/10 C 0 133
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-2 Jokke Ålj Jokke Ålj   [h 3] 2160/5 D str
2017-07-09 2017-07-09 Jarlsberg-11 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 1609/8 B 0 12.5 62
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 5] 2160/13 B 5 16.3 270
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-2 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2180/15 D 7 15.4 652
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-9 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2480/5 A 0 16.0g 49
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-1 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 2140/1 D 0 14.7 223
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-6 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2140/2 C 0 g 304
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-6 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/11 C 5 15.6 246
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-5 Man o'War Man o'War   [v 5] 2140/2 C 0 g 80
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-3 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 1640/4 C 6 14.8 219
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-1 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2140/3 D 4 14.9 521
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-3 Man o'War Man o'War   [v 5] 2100/14 A 3 16.3 50
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-2 Realistic Realistic   [v 6] 2480/9 C 4 17.8g 191
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-9 Suncane Harvester Suncane Harvester   [s 8] 2080/7 D 6 19.4 353
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-7 Lindamin Lindamin   [s 7] 2080/10 C 0 20.2 300
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2080/9 B 4 15.7 264
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-5 Starbec's Whisky Starbec's Whisky   [v 6] 2500/15 A 7 16.8 154
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-4 Wigen Stjerna* Wigen Stjerna*   [s 9] 2080/3 D 0 34.0 79
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-6 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/8 A 4 13.6 124
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-9 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1640/5 D 3 12.2 423
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-8 Live in Peace Live in Peace   [v 11] 2140/2 D 5 15.5 479
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-7 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 1640/8 D 0 16.5g 596
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-4 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 2140/10 D 3 15.6 199
2017-05-29 2017-05-29 Bjerke-1 Man o'War Man o'War   [v 5] 2100/8 A 3 27
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-6 Live in Peace Live in Peace   [v 11] 1640/3 D 7 14.1 626
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-3 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2160/12 D 5 15.6 153
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-2 C.C.Sina C.C.Sina   [s 6] 2160/12 D str
2017-05-27 2017-05-27 Solvalla-9 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/7 D 6 12.8 59
2017-05-22 2017-05-22 Bjerke-5 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1609/2 B 3 82
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-10 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2160/5 C 6 16.2 104
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-4 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2660/6 D str
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-8 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 2080/4 C 1 16.2 37
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-7 Lindamin Lindamin   [s 7] 2080/5 D 6 20.6 584
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-1 Florella Florella   [s 5] 2080/4 C 0 g 483
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-9 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2480/6 C 2 18.4 54
2017-05-13 2017-05-13 Åby-4 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 6] 2660/12 D 0 16.5g 977
2017-05-13 2017-05-13 Åby-3 Famous Marke Famous Marke   [s 7] 2140/2 D 0 g 276
2017-05-08 2017-05-08 Bjerke-1 Torps Chivas Torps Chivas   [v 11] 2100/5 C 3 84
2017-05-07 2017-05-07 Årjäng-5 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2160/13 C 6 18.2 96
2017-05-03 2017-05-03 Bjerke-4 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1609/9 D str
2017-05-02 2017-05-02 Momarken-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1640/7 A 0 83
2017-04-27 2017-04-27 Momarken-1 Torps Chivas Torps Chivas   [v 11] 1640/4 B 2 41
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-9 Wonderful Eclipse Wonderful Eclipse   [s 7] 2660/10 D 0 17.4 944
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-6 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1640/9 D 0 14.0 267
2017-04-19 2017-04-19 Åby-8 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1640/5 D 6 12.6 467
2017-04-19 2017-04-19 Åby-7 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/7 D 1 13.4 114
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-3 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2140/9 C 0 15.7 320
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-12 Lovely Vacation Lovely Vacation   [h 3] 2140/9 C 1 16.6 332
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-4 Man o'War Man o'War   [v 5] 1640/9 D 5 14.3 213
2017-04-12 2017-04-12 Åby-6 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/2 D 6 14.7 275
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-3 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2160/9 C 0 17.1g 525
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-2 Torps Chivas Torps Chivas   [v 11] 2160/5 C 0 15.6 533
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-1 Sir M.M. Sir M.M.   [v 4] 2140/3 D str
2017-04-01 2017-04-01 Bjerke-2 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 1609/2 B 2 72
2017-03-28 2017-03-28 Momarken-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 1640/7 D 2 102
2017-03-28 2017-03-28 Momarken-2 Man o'War Man o'War   [v 5] 1640/6 A 2 46
2017-03-22 2017-03-22 Bjerke-7 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1609/12 D str
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-3 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 1640/4 B 3 13.9 455
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-8 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/7 D 0 14.4 342
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-7 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 1640/8 D 0 15.0 2059
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-5 Man o'War Man o'War   [v 5] 2140/6 B 0 g 243
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-1 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2640/2 D 6 16.7 206
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-8 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2140/6 C 5 17.4 366
2017-02-22 2017-02-22 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/11 A 0 90
2017-02-22 2017-02-22 Bjerke-3 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/6 C 0 120
2017-02-22 2017-02-22 Bjerke-9 Skansina Skansina   [s 6] 2140/3 D 0 359
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-3 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 4] 2140/5 B 3 14.4 90
2017-02-08 2017-02-08 Bjerke-2 Troll Sindy Troll Sindy   [s 8] 2160/6 C 0 532
2017-01-31 2017-01-31 Momarken-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2140/4 C 1 311
2017-01-25 2017-01-25 Bjerke-8 Troll Sindy Troll Sindy   [s 8] 2180/10 C 0 139
2017-01-23 2017-01-23 Momarken-5 Liberty V.H. Liberty V.H.   [s 7] 2140/2 C 3 138
2017-01-21 2017-01-21 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 6] 2100/7 B str 32
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-7 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 7] 2640/3 C 0 20.1 259
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-2 Man o'War Man o'War   [v 5] 2640/6 B 0 21.5 472
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-9 Torps Chivas Torps Chivas   [v 11] 2140/5 C 0 15.9 331
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-1 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 6] 2660/8 B 4 33.8g 47
2018-12-30 2018-12-30 Bjerke-2 Moe Jokern Moe Jokern   [v 5] 2140/1 D 6 36.0 589
2018-12-26 2018-12-26 Bjerke-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2100/3 A 1 32
2018-12-11 2018-12-11 Momarken-8 Moe Jokern Moe Jokern   [v 5] 2140/12 D 0 119
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2180/8 A 1 28.3 25
2018-12-04 2018-12-04 Momarken-8 Re Faritrail Re Faritrail   [h 4] 2140/8 C 1 81
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-6 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2640/7 D 0 18.5 491
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-8 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 5] 2160/10 B 1 30.4 247
2018-11-27 2018-11-27 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1609/8 C 0 128
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-11 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 5] 2160/10 B 5 31.0g 505
2018-11-22 2018-11-22 Bjerke-5 Torps Chivas Torps Chivas   [v 12] 2100/3 D 0 202
2018-11-21 2018-11-21 Bjerke-6 Global Money Global Money   [v 11] 2100/8 B 0 97
2018-11-21 2018-11-21 Bjerke-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2100/12 B 0 29
2018-11-17 2018-11-17 Bjerke-3 Patrick Patrick   [v 11] 1609/5 C 0 15.6 388
2018-11-13 2018-11-13 Bjerke-2 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 4] 2100/2 C 3 40
2018-11-13 2018-11-13 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2100/9 C 0 224
2018-11-11 2018-11-11 Momarken-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2140/5 A 2 33
2018-11-11 2018-11-11 Momarken-8 Moe Jokern Moe Jokern   [v 5] 2140/5 D 0 160
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-8 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 4] 2140/8 A 2 34.0 28
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-9 Global U.S.A. Global U.S.A.   [s 4] 2140/5 A 0 g 101
2018-11-04 2018-11-04 Momarken-6 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2140/4 D 0 137
2018-10-30 2018-10-30 Momarken-8 Moe Jokern Moe Jokern   [v 5] 2140/8 D 0 277
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-1 Berit Axworthy Berit Axworthy   [s 4] 2140/3 D 0 22.4g 436
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-4 Conrads Wilhelm Conrads Wilhelm   [v 7] 2140/5 D 5 15.3 117
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-10 Liella Liella   [s 6] 2160/10 D 0 36.4g 196
2018-10-17 2018-10-17 Bjerke-9 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2160/15 A 0 52
2018-10-15 2018-10-15 Bjerke-3 Torps Chivas Torps Chivas   [v 12] 2100/5 D 0 296
2018-10-15 2018-10-15 Bjerke-4 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2100/5 C 3 164
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-2 Liella Liella   [s 6] 2080/2 C 4 33.6g 37
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-3 Sincerus Sincerus   [v 4] 2480/7 C 0 18.8 294
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-5 Neo Mollyn Neo Mollyn   [v 6] 2500/13 A 6 31.0g 43
2018-10-11 2018-10-11 Åby-3 Reliable Joe Reliable Joe   [v 7] 2140/4 C 0 15.4 50
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-3 Berit Axworthy Berit Axworthy   [s 4] 2140/7 D 0 22.0g 998
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-4 Sycamore Broline Sycamore Broline   [v 4] 2160/13 D 0 16.8 606
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-7 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2160/12 C 6 25.4 160
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-11 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2140/6 D 4 14.6 681
2018-10-02 2018-10-02 Momarken-5 Torps Chivas Torps Chivas   [v 12] 2140/8 D str
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-1 King Zeus King Zeus   [h 8] 2480/3 D 6 17.5 451
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-4 Mailund Faksa Mailund Faksa   [s 8] 2480/3 D 0 g 813
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-5 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2480/9 C 7 17.1 124
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-6 Orangeri Orangeri   [s 6] 2080/7 D 0 16.9 245
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-7 Berit Axworthy Berit Axworthy   [s 4] 2080/10 C 0 21.5g 475
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-9 Sincerus Sincerus   [v 4] 1680/11 D 0 25.9g 163
2018-09-25 2018-09-25 Bjerke-5 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1609/11 D 0 271
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-12 Reliable Joe Reliable Joe   [v 7] 2140/5 C 5 14.6 217
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-1 Berit Axworthy Berit Axworthy   [s 4] 2140/6 C 4 23.8g 41
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-2 Sincerus Sincerus   [v 4] 2140/10 C 4 17.0g 73
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-4 Västerbo Respect Västerbo Respect   [v 5] 2140/5 B 8 17.6 134
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-6 King Zeus King Zeus   [h 8] 2140/5 D 6 15.7 338
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-4 Reliable Joe Reliable Joe   [v 7] 2140/10 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-5 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2140/10 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-9 Engla V.D. Engla V.D.   [s 6] 1640/3 B 0
2018-09-03 2018-09-03 Bjerke-1 Sincerus Sincerus   [v 4] 2100/6 C 0 312
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-3 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2080/4 C 0 g 374
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-4 Torps Corona Torps Corona   [s 6] 2480/2 D str
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-5 Lemolast Lemolast   [v 4] 2080/9 B 6 19.5 132
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-2 Re Faritrail Re Faritrail   [h 4] 1640/11 D str
2018-08-19 2018-08-19 Momarken-3 Tors Spik Tors Spik   [v 3] 2160/8 D 0 768
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-1 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2140/3 D 0 17.8g 105
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-3 Smirre Creek Smirre Creek   [v 10] 2140/6 C 0 16.5 392
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-4 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2140/1 D 3 16.8 320
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-7 Reliable Joe Reliable Joe   [v 7] 2140/12 B 1 16.9 132
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-4 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2640/8 C 4 16.5 234
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-7 Copy's Diva* Copy's Diva*   [s 4] 2140/5 D str
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-8 Liella Liella   [s 6] 2160/11 D 4 33.0 1067
2018-08-06 2018-08-06 Bjerke-1 Sincerus Sincerus   [v 4] 2100/6 B 0 332
2018-08-06 2018-08-06 Bjerke-5 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2100/7 C 0 743
2018-07-30 2018-07-30 Bjerke-3 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1609/9 C 0 43
2018-07-30 2018-07-30 Bjerke-5 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 9] 2100/15 D 0 1000
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-2 Sincerus Sincerus   [v 4] 2080/5 C 0 19.2 157
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-4 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2480/3 C 5 29.4g 68
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-5 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2480/2 D 2 15.5 1490
2018-07-29 2018-07-29 Åmål-9 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2080/10 D 2 17.1 423
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-6 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2100/9 D 6 15.8 364
2018-07-17 2018-07-17 Momarken-3 Stjärnelden Stjärnelden   [v 6] 2140/2 A 0 63
2018-07-17 2018-07-17 Momarken-5 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2640/1 B 0 123
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-7 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2140/3 C 0 g 95
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-1 Engla V.D. Engla V.D.   [s 6] 2140/8 C 6 18.5 346
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-2 Tors Spik Tors Spik   [v 3] 2160/9 C 8 38.7 401
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-5 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1640/12 D 0 14.6 1117
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 Sincerus Sincerus   [v 4] 2140/2 C 0 18.6 261
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-1 Engla V.D. Engla V.D.   [s 6] 2100/11 B 4 18.9 237
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2120/10 D 0 17.5g 432
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-5 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2100/4 C 4 16.5 215
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2500/7 B 0 18.1 194
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-9 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2120/10 C 5 27.8 93
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-6 Stjärnelden Stjärnelden   [v 6] 2140/3 C 0 34.5g 104
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2500/12 A 5 27.2 60
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-6 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2080/2 C 0 16.6 590
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2100/12 D 5 14.5 987
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-7 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2500/7 D 5 16.6 162
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2160/3 C 0 34.2g 364
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-3 Sincerus Sincerus   [v 4] 2140/1 B 0 20.0 406
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-9 Torps Corona Torps Corona   [s 6] 1660/5 D str
2018-06-20 2018-06-20 Bjerke-4 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 5] 2100/7 D 0 91
2018-06-19 2018-06-19 Momarken-6 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 1640/3 D 0 213
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2640/8 B 5 28.0 57
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-5 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 5] 2140/10 D 6 13.7 227
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-8 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2140/7 D 0 15.1 1951
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-3 Equi Brodda Equi Brodda   [s 5] 2140/12 C 0 15.1 426
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-8 Tors Spik Tors Spik   [v 3] 2140/3 B 4 35.3 43
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-9 Sincerus Sincerus   [v 4] 2160/12 B 0 17.5 209
2018-05-30 2018-05-30 Bjerke-5 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 5] 2100/10 B 3 43
2018-05-28 2018-05-28 Bjerke-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2100/8 C str
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-2 Re Faritrail Re Faritrail   [h 4] 2140/7 C 0 19.5 226
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-3 Tors Spik Tors Spik   [v 3] 2140/5 D 6 34.8 1455
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2140/7 A 0 g 62
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-6 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2080/5 C 3 15.4 223
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-7 Sincerus Sincerus   [v 4] 2080/2 B 3 17.5 209
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-8 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2480/6 C 2 16.0g 685
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2160/4 A 0 26.7g 54
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-9 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 5] 2160/11 A 0 15.0 52
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-5 Harald* Harald*   [v 5] 2100/12 B 0 32.3g 73
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-6 Rigel L.B. Rigel L.B.   [v 8] 2900/7 D 0 18.1 440
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-9 Sincerus Sincerus   [v 4] 2080/7 C 0 20.0 284
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-2 O.K.Vega O.K.Vega   [s 5] 2160/9 B 4 33.7 61
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-3 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2160/8 A 2 25.6 20
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-4 Mias Komet Mias Komet   [v 11] 2640/4 A 7 15.9 291
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-5 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 5] 2140/8 B 7 14.4 86
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-2 Sincerus Sincerus   [v 4] 2140/3 B str
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-7 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2180/13 A 2 25.6 50
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2140/9 C 0 g 412
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 1640/3 C 7 26.6g 53
2018-03-22 2018-03-22 Bjerke-1 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2100/8 B str
2018-03-22 2018-03-22 Bjerke-3 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2100/4 A 1 14
2018-03-15 2018-03-15 Bjerke-3 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1609/9 B 0 41
2018-03-06 2018-03-06 Momarken-2 Trux Balder Trux Balder   [v 7] 2140/3 D 0 767
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-6 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 3140/4 C 0 18.1 800
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-8 Gangtrött Gangtrött   [v 13] 1660/14 D 0 30.0 1399
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2140/5 C 0 16.4 178
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2180/11 A 1 27.9g 16
2018-02-22 2018-02-22 Momarken-1 Lady Beyonce Lady Beyonce   [s 9] 2140/10 C 0 529
2018-02-15 2018-02-15 Bjerke-4 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2100/1 B 2 19
2018-02-13 2018-02-13 Momarken-1 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 1640/5 C 3 46
2018-02-13 2018-02-13 Momarken-4 Suncane Harvester Suncane Harvester   [s 9] 2140/3 D 0 257
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-8 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 2640/12 D 0 15.6 301
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-9 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2140/9 D 3 14.4 288
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-10 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2640/5 B 1 28.7 16
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-7 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2660/8 C 3 16.8 758
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-11 Likable Heldia Likable Heldia   [v 11] 2140/5 C 0 15.9 490
2018-01-18 2018-01-18 Momarken-3 Lady Beyonce Lady Beyonce   [s 9] 1640/8 C 0 406
2018-01-18 2018-01-18 Momarken-4 Just East Just East   [v 7] 2140/5 B 0 164
2018-01-18 2018-01-18 Momarken-7 Trux Balder Trux Balder   [v 7] 2140/1 B 0 170
2018-01-10 2018-01-10 Bjerke-8 Walker Jade Walker Jade   [v 7] 1609/8 D 0 269
2018-01-05 2018-01-05 Romme-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 7] 2140/10 B 0 g 30
2018-01-05 2018-01-05 Romme-7 Kickstart My Heart Kickstart My Heart   [v 12] 2160/6 C 0 g 576
2018-01-04 2018-01-04 Bjerke-4 Likable Heldia Likable Heldia   [v 10] 2100/3 B 3 92
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2160/6 A 4 25.2 28
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-2 Kjölstad Prinsessa Kjölstad Prinsessa   [s 3] 2140/2 D 4 37.1 213
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-7 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 6] 1680/13 A 5 27.3g 170
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-3 Kakan Gertorp Kakan Gertorp   [s 6] 2480/3 C 8 17.5 279
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-4 Ulf Eme Ulf Eme   [v 8] 1680/5 B 7 16.8 105
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-7 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2080/2 D 0 g 111
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-9 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 8] 2500/9 C 4 17.8 102
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-8 Jojo Dox Jojo Dox   [v 6] 2140/2 C 4 33.5 61
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-2 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2100/13 C 8 32.8g 307
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-3 Djarpur Dry* Djarpur Dry*   [v 6] 2480/4 A 1 16.3 18
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-4 Ajax Miguan* Ajax Miguan*   [v 6] 2080/4 D 0 g 36
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-9 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 8] 2100/10 B 2 16.0 769
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-1 Jojo Dox Jojo Dox   [v 6] 2140/5 D 4 34.8g 46
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-5 Barkborren Barkborren   [v 9] 2140/1 B 2 28.7 125
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-8 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 6] 1660/10 C 7 28.9 72
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-1 Mathilde's Yankee Mathilde's Yankee   [s 4] 2160/9 B 0 21.5 501
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-7 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2640/3 B 2 25.9 49
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-6 Barkborren Barkborren   [v 9] 2480/8 B 5 31.0 324
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-1 Mathilde's Yankee Mathilde's Yankee   [s 4] 2100/8 C 5 19.1 307
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-3 Orangeri Orangeri   [s 7] 2100/2 B 0 g 398
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-4 Barkborren Barkborren   [v 9] 2140/9 A 0 29.2g 174
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-8 Victoria Victoria   [s 4] 2120/13 A 0 38.7g 183
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-13 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2140/4 C 6 18.6 303
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-3 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 6] 2160/3 D 0 g 58
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-4 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2660/10 C 8 g 393
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-6 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 7] 2140/4 D 7 28.6 462
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-3 Orangeri Orangeri   [s 7] 2100/6 B 6 18.3g 279
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-5 Engla V.D. Engla V.D.   [s 7] 2080/2 B 0 20.2 347
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-8 Boremilli Boremilli   [s 7] 2080/5 C 8 36.6g 417
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-9 Karen Victory Karen Victory   [s 5] 2080/3 D 0 18.5 486
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-5 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2100/5 D 0 32.6g 124
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-9 Escaped* Escaped*   [s 8] 2100/8 D 0 18.1 614
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-1 ProdigiousHangover* ProdigiousHangover*   [h 5] 2140/2 D 0
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-4 Orangeri Orangeri   [s 7] 2140/12 B 6 17.3 117
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 1660/4 B 0 g 17
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-6 Patrick Patrick   [v 12] 2640/5 D 0 18.8 95
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-7 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 6] 2140/7 C 2 13.8 48
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Greenbank Greenbank   [v 8] 2140/7 C 6 16.7 349
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-1 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2100/8 B 1 18.4 31
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-3 Just East Just East   [v 8] 2100/3 B 0 17.2 145
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-4 Walker Jade Walker Jade   [v 8] 2100/4 C 0 g 249
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-5 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2120/5 D 1 31.1 494
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-7 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 7] 1700/8 B 2 29.9 118
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-8 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 6] 2900/8 D 0 16.5 324
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-7 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2140/14 B 7 35.5 103
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-2 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 7] 2140/10 B 6 29.4 524
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-5 Walker Jade Walker Jade   [v 8] 1640/8 C 0 15.2 1158
2019-06-18 2019-06-18 Momarken-3 Nytomthalva Nytomthalva   [s 5] 2140/2 D 0 603
2019-06-18 2019-06-18 Momarken-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2140/6 C 0 175
2019-06-18 2019-06-18 Momarken-6 La Diva Rossi La Diva Rossi   [s 6] 1640/1 C 0 216
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-1 Victoria Victoria   [s 4] 2080/2 C 3 33.9 41
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-2 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2080/3 C 2 17.2 281
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-2 Boremilli Boremilli   [s 7] 2140/5 D 8 35.2g 277
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-1 Boremilli Boremilli   [s 7] 2160/9 B 3 33.3 228
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-2 Divine Destiny Divine Destiny   [s 4] 2140/7 B str
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-5 Mån Viktor Mån Viktor   [v 5] 2660/6 D 5 31.6 203
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-11 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 1660/4 B 4 31.4 364
2019-05-28 2019-05-28 Momarken-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2140/5 C 0 67
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-7 Barkborren Barkborren   [v 9] 2160/7 B str
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-9 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 1660/4 C 0 g 282
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-8 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 6] 2180/15 C 0 g 590
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-9 Walker Jade Walker Jade   [v 8] 2140/6 C 0 15.4 1076
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-2 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 7] 2180/9 B 0 31.4 577
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2180/11 A 0 25.9g 47
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-6 Mathilde's Yankee Mathilde's Yankee   [s 4] 2140/9 D 6 19.0 371
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-7 Mån Viktor Mån Viktor   [v 5] 2640/5 C 2 31.8 86
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 1660/10 B 7 23.8 204
2019-04-18 2019-04-18 Momarken-6 Majors Stjerna Majors Stjerna   [s 5] 2140/4 D 0 176
2019-04-18 2019-04-18 Momarken-8 Walker Jade Walker Jade   [v 8] 1640/1 B 0 27
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-2 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2160/7 C 4 33.3g 117
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-4 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 7] 2140/4 D 0 g 403
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-5 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 6] 2180/14 B 6 29.3 117
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-7 Cotton Club Cotton Club   [v 7] 2140/1 D 6 14.1 133
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-9 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 8] 2140/7 D 0 g 423
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-2 Majors Stjerna Majors Stjerna   [s 5] 2140/6 D 1 34.3 571
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-5 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2180/7 B 1 25.6 58
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-7 Walker Jade Walker Jade   [v 8] 1640/5 C 5 12.8 340
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-9 Orangeri Orangeri   [s 7] 2140/1 D 7 15.7 420
2019-03-28 2019-03-28 Momarken-3 Sincerus Sincerus   [v 5] 2140/2 C 0 597
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-2 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 5] 2160/8 C 0 g 76
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-8 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2160/8 B 3 27.2 34
2019-03-12 2019-03-12 Momarken-2 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2160/13 B 0 206
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-2 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 6] 2160/10 A 0 g 26
2019-02-28 2019-02-28 Bjerke-4 Walker Jade Walker Jade   [v 8] 2100/3 C 0 93
2019-02-28 2019-02-28 Bjerke-5 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2100/6 D 0 76
2019-02-22 2019-02-22 Romme-6 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2140/5 C 0 27.3g 28
2019-02-08 2019-02-08 Bjerke-7 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2160/7 D 0 139
2019-02-01 2019-02-01 Romme-7 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2160/7 B 3 34.7 24
2019-01-22 2019-01-22 Momarken-3 Moe Jokern Moe Jokern   [v 6] 2140/7 C 1 88
2019-01-22 2019-01-22 Momarken-6 Walker Jade Walker Jade   [v 8] 1640/3 C 0 31
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-3 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 5] 2160/3 D str
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-10 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2180/7 B 1 28.4g 14
2019-01-17 2019-01-17 Momarken-7 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 5] 2160/9 C str
2019-01-16 2019-01-16 Bjerke-7 Vollanfaks Vollanfaks   [v 8] 2100/6 B 2 48
2019-01-08 2019-01-08 Momarken-5 Jokke Ålj Jokke Ålj   [v 5] 2160/12 C 1 110
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-3 Röjar Ralf Röjar Ralf   [v 6] 2160/8 B 1 29.8g 25