Per Henriksen V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Per Henriksen. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Per Henriksen har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-3 Manstone's Kitty Manstone's Kitty   [s 7] 1640/8 C
2021-01-20 2021-01-20 Åby-6 Body Contact Body Contact   [s 5] 2140/1 D

Nyheter för travkusk Per Henriksen


Muscle Hustle kom från andra sidan Atlanten och Per Henriksen till Robert Bergh i slutet av 2016.Hingsten har alltid visat fartresurser men Robert Bergh, ..


Muscle Hustle kom från andra sidan Atlanten och Per Henriksen till Robert Bergh i slutet av 2016.
Hingsten har alltid visat fartresurser men Robert Bergh, som deläger sexåringen, är inte nöjd med hästens resultat. Första året i Sverige blev Muscle Hustle tvåa i Sprintermästaren och var även tvåa i skiljeheat i Åby Stora Pris efter vinst i ett av försöksheaten. Men på 25 starter 2018-2019 har det endast blivit två segrar. Ett resultat Robert Bergh inte är nöjd med.
- En otrolig besvikelse har det varit, han är en fruktansvärd talang men det blir så löjligt fel i loppen här. Det blir kul att se honom i USA igen, säger Robert Bergh till Travronden.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Nyheten att Per Henriksen lämnar USA för Sverige och Åbytravet avslöjas i ett pressmeddelande från Åbytravet på onsdagen...


Nyheten att Per Henriksen lämnar USA för Sverige och Åbytravet avslöjas i ett pressmeddelande från Åbytravet på onsdagen.
Per Henriksen har köpt Hogane travanläggning i Uddevalla och blir därmed Åbytränare.
Norrmannen Per Henriksen flyttade till USA redan 1979 och är ett stort namn på andra sidan Atlanten med massor av internationella meriter. Han har fostrat ett stort antal världsstjärnor på travhimlen, däribland Nuclear Kosmos som vann Hambletonian 1986 med Ulf Thorsen i sulkyn.
Med över 1000 tränarsegrar i Nordamerika är det en mycket meriterad tränare som kvitterar ut Åbylicens under hösten 2019.
Ett urval av topphästar som tränats av Per Henriksen på andra sidan Atlanten: Nuclear Kosmos, Oolong, Deliberate Speed, Shane T Hanover, Beseiged, Delray Lobell, Kosar, Keystone Bravo, Pleasy Poppy, Lovelytobehold, I Wont Dance, Sothwind Serena, Clerk Magistrate, Adrian Chip och Muscle Hustle.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Åby-tränaren är verkligen i zonen med sina hästar och själv verkar han vara i toppform när den här intervjuen görs m&ar..


Åby-tränaren är verkligen i zonen med sina hästar och själv verkar han vara i toppform när den här intervjuen görs måndag eftermiddag. Robert Bergh ligger tvåa i den allsvenska tränarligan med 17,7 miljoner inkört och 144 segrar. I våras vann Diamanten Kungapokalen och i sommar har Peter ”Foppa” Forsbergs stjärna vunnit Sprintermästaren där Muscle Hustle blev tvåa. Muscle Hustle följde sedan upp med att vinna Norrlands Grand Prix och ska nu starta i Åby Stora Pris på lördag.
- Det har gått bra hela året och hästarna vinner lopp varenda dag, från Jägersro till Boden. Jag kände tidigt redan i våras att det var riktigt fint go i hästarna överlag och hade en bra känsla för att det skulle bli en bra säsong. Vi har slipat till allt på gården till det bättre och har fint flyt nu, säger Robert Bergh.
- Vi har kört in drygt 23 000 kronor per start vilket är en väldigt positiv siffra. Tidigare har vi legat på 20 000 per start, inklusive de hästarna som tävlade i Frankrike.

Köpte Muscle Hustle på auktion i USA – ”En nagelbitare”
Robert Bergh har 126 hästar i träning och 35 av dem står på filialen i Sundsvall och resterande på drömgården Berghcamp i Hajom, fem mil sydost om Göteborg. Till helgen kan det bli nya framgångar när V75 och Åby Stora Pris avgörs på Åby på lördag. Bergh har laddat med ett helt gäng heta kandidater och en av dem är nye stjärnan Muscle Hustle som går ut i Åby Stora Pris. Den fyraårige hingsten ropades in av Robert som ettåring på auktion i Lexington i USA. Men prislappen blev betydligt högre än vad Bergh hade kalkylerat med.
- Ja, det var en liten nagelbitare. Jag hade tänkt mig att han skulle kosta 25 000 till 30 000 dollar men fick han till slut för 60 000 dollar. Pappan Muscle Mass var ny i aveln och ingen som man snackade om just då.
- Jag var på Lexington för första gången i mitt liv och hade sett ut den här hästen och gått och laddat för den i en vecka. Han var med på auktionens fjärde dag och jag gick och tittade på honom varje dag vilket man kan göra på hästarna som är på auktion i USA.
- Men det var flera som bjöd på hästen, bland annat en tränare från Kanada så priset skenade iväg. Jag fortsatte upp till 40 000 dollar men det var tji ändå och flera andra som bjöd på hästen också. Jag satt där och bet mig lite i kinderna och verkligen funderade på hur jag skulle göra. Men då tänkte jag att vad fasiken har jag gått här i en hel vecka och väntat på den här så därför ropade jag en sista gång. Budet låg då på 58 000 innan jag bjöd 60 000 och sedan var det knäpptyst. Det var en skön befrielse att jag fick honom, trots att jag hade gått över limiten, säger Bergh.
- Efter auktionen mötte jag den kanadensiske tränaren utanför i regnet som var lite upprörd och undrade vem fan jag var, ha, ha. Han hade en syster till hästen i Kanada som hade gått bra och hade flugit dit från Kanada för att köpa Muscle Hustle.

Enormt nöjd med individen

Varför valde du ut just Muscle Hustle och ville köpa honom så gärna?
- Det var bara på exteriören. Han hade ingen bedårande stam just då men nu har ju avkommorna till pappan Muscle Mass gått som tåget. Det var själva individen som jag var enormt nöjd med.

Muscle Hustle är född i Kanada och började tävla där som tvååring hos Per Henriksen där han vann ett lopp på tre starter. Som treåring van hästen sju lopp på 15 starter och sprang in 1,6 miljoner kronor.
- Han var anmäld till Hambletonian men hade spår tio i försöket och kom inte med till finalen. Han vann annars många av de här stakesloppen men hade oflyt när det var större lopp.
- Planen var hela tiden att ta hem honom till Sverige och han kom hit i slutet av fjolåret.

Känns ännu bättre efter Sprintermästaren
Efter att ha galopperat bort sig i de två första starterna på svensk mark lossnade det för Muscle Hustle. Han tog två raka segrar och i Sprintermästaren visade hästen vilken skjutare han är. Efter att ha spurtat oerhört i försöket som trea bombade han till ledningen i finalen och bjöd stallkamraten och vinnande Diamanten en match in till mållinjen.
- Han var ruggigt bra då och ökade på upploppet men ändå så hade Diamanten sån koll på honom. Men faktum var att Muscle Hustle kom tillbaka de sista 30 metrarna. Efter Sprintermästaren har jag kört med norskt huvudlag på honom vilket har gett ännu bättre effekt. Så det hade nog varit hårdare i mål i Sprintermästaren om jag kört med norskt där, men det är sånt jag bara kan sia om.
- Det roligaste efteråt är att hästen har tagit dubbelheaten i Sprintermästaren på helt rätt sätt och gått framåt ytterligare. Precis som Diamanten har gjort. Han har tagit ett steg till och höjt sig ytterligare.
- Annars går många hästar kanske lite bakåt och behöver tid på sig för att återhämta sig efter så tuffa lopp. Men både Muscle Hustle och Diamanten har blivit ännu bättre, känns ännu piggare och spänstigare än tidigare, menar Bergh.
- I de första två starterna när han galopperade för mig körde jag med simpel utrustning på honom. Jag fick honom inte att fokusera på tävling då men när vi sedan hängde på honom de amerikanska grejerna så började han direkt att fokusera och springa. Jag har aldrig haft en häst som har varit så känslig och börjat fungera så mycket bättre efter att vi bytt grejer i utrustningen.
Om du beskriver Muscle Hustle, vad säger du då?
- Det är en läcker häst, en otrolig maskin. Nu har han också sprungit av sig några kilo och kommit i matchform. Han är enormt trygg och tycker att livet är kul. En enormt fin travare helt enkelt.

Tackade först nej till Åby Stora
På lördag är det dags för årets upplaga av Åby Stora Pris, vilket som vanligt körs i två heatlopp där startspåren blir omvända för hästarna i andra heatet. Blir det seger för två olika hästar väntar ett skiljeheat mellan de båda. Robert Bergh har aldrig vunnit Åby Stora Pris och hade först ingen tanke på att ens vara med i loppet med Muscle Hustle. Han sa nej tack först när Åbys sportchef Jon Walter Pedersen frågade honom.
- Först sa jag nej för jag var inte intresserad av att möta den äldre och härdade eliten redan nu med en fyraåring. Det kändes inte aktuellt men sedan när Jon förklarade att han skulle satsa på yngre hästar som är på väg uppåt – förutom Nahar då men han kom ju in som sista häst - och berättade vilka han hade bjudit in så kändes det som ett intressant och roligt lopp.
- Många av hästarna som är med står någonstans i samma utveckling och det är väl bara Volstead av de övriga som har dragit på sig lite mer hårdhet och rutin.

”Ser mycket bättre ut i andra heatet”
Muscle Hustle har spår åtta i det första heatet (V75-1) och innerspår i det andra (V75-5). Siktar du på att vinna i två raka heat?
- He, he, jag hade hoppats att få spåren fyra, fem eller sex, det hade varit smaskigare förutsättningar. Nu är det lite lurigt hur loppet blir kört i första heatet. Jag får fundera litegrann på taktiken, han är ju väldigt startsnabb men det är inte lika lätt att läsa av startsnabbheten gentemot flera av de andra hästarna.
- Man tänker ju direkt när man får spår åtta att då får man gå för det andra heatet. Men någonstans måste man försöka få till en bra position i det första också. Fast visst är det en enorm skillnad på spåren och det ser ju helt klart mycket bättre ut i det andra heatet.
- När jag bestämde mig för att hästen skulle vara med så bedömde jag att han skulle ha en realistiskt vinstchans. Annars hade jag aldrig startat. Det tycker jag att han har nu också. Vi gör inga ändringar utan det blir barfota bak och norskt huvudlag igen, säger Robert Bergh.

Skygglappar och barfota på Nahar – ”Kan slå Muscle Hustle”

Vad säger du om tolvårige Nahar i Åby Stora Pris som också kommer från seger?
- Det är roligt att han är så fin fortfarande. Han är lika spänstig och fin nu 2017 som han var 2014. Det är unikt och det kommer att bli lite vemodigt när han slutar tävla efter det här året. Vi har inte bestämt var han ska stå någonstans men en pigg och glad pensionär ska han få bli i alla fall.
- Nu är han i en kombination av att vara lite avslappnad men ändå inte för bekväm. Han har haft problem att resa och nu gör vi tvärtom att han får åka ner från gården i Sundsvall till Hajom så att han får vara hemma några dagar innan loppet. Han har gjort två jättefina lopp på slutet och nu är det läge att han får gå med skygglappar och barfota i något av heaten, kanske i båda.
Kan Nahar besegra Muscle Hustle?
- Ja, visst kan han göra det. Jag har ju sagt att Nahar är en mest kapabla hästen jag har i träning men däremot har han varit den svåraste att ha i världseliten. De här rutinerade hästarna är oftast inte osäkra och oroliga för saker men Nahar är väldigt speciell och kan fortfarande vara ängslig och känslig för en del.

Nu blir det norskt huvudlag – ”Svarade jävulskt bra på det”
Robert Bergh har ytterligare sex hästar till start på V75 och det låter bra på samtliga. Han kommenterar dem på följande vis.
- Re Doc (V75-3) har varit lite spänd bakom bilen och från innerspåret senast blev det lite väl laddat för honom. Han gick bra efteråt och känns formstark och näst senast gick han också bra ute i spåren efter att ha vilat innan. Nu har han bättre spår och ska få springa av sig lite innan tävlingarna bakom bilen. Han är snabb ut om han sköter sig och har form för att räcka. Barfota runt om och inga ändringar.
- Officer C.D. (V75-3) går jämnt och bra för det mesta och sitter antingen fast eller är med i segerstriden. Vi har kört utan norskt huvudlag i ett par starter men nu ska han få på sig det till finalen. Han har ju mött väldigt bra hästar som har gått direkt in i storloppen och gjort det fantastiskt bra. Han svarade jävulskt bra på det norska huvudlaget i Boden där han var riktigt bra som tvåa efter Whitehouse Express. Barfota runt om igen.
Vem har bäst chans av dina två?
- Tja, svårt att säga, det är möjligt att Re Doc har den högsta nivån men den jämnhet som Officer C.D. har kanske drar sitt längsta strå ändå.

”Nu blir det skygglappar och bike”
- Gianluca Boko (V75-4) har jag lite planer på att med i derbykvalen om 13 dagar och blev låg när jag såg spåret här. Jag får fundera lite på det här loppet under veckan hur jag ska göra med balans och utrustning. Hästen är i fin form och gick bra senast men spår elva är inte kul. Det såg däremot ut att vara ett öppet lopp så vi får se hur vi gör om vi kör barfota igen eller med skor. Jag vill avvakta med balans och utrustning till senare i veckan.
- Montdore (V75-6) var lite seg för någon start sedan och galopperade bort sig i bakvarv i Åmål senast. Men han ser bra ut i träningen och är stark och gynnad av distansen. Nu kommer han att få gå med skygglappar och eventuellt blir det bike på honom. På ett sätt är det bra när man få så här dåliga spår att då kan man testa lite nya grejer.
- Udo’s Oiler (V75-6) är formstark och efter segern näst senast körde jag nog lite för sent senast, trots att det var fyra kilometer. Det blev lite fel varvet kvar när jag fick för långt fram. Distansen är plus och med tempo på loppet kan han absolut vara med i segerstriden. Barfota bak.

”Halvstängt huvudlag nu – mer positiv känsla”
- Nobel Amok (V75-7) galopperade i lördags och jag vet inte riktigt varför men han hade haft en liten paus innan dess och var lite seg. Han hade stått över lite och jag vet inte om det var därför. Jag känner bara att jag har en mer positiv känsla inför den här starten än senast. Det var synd på spåret men jag tror på en helt annan prestation nu. Hästen är väldigt kapabel och det är inte många gånger man kör en 1.11-tid full väg med krafter kvar, det får man inte vara med om så ofta. Om han bara har lite flyt från det läget så tror jag att han är med och gör upp om det. Han kommer att få ett halvstängt huvudlag på sig den här gången också från det här spåret. Han har haft öppet tidigare men nu vill jag få lite mera drag i honom eftersom han var lite seg i lördags. Barfota runt om igen.
Vem är bästa chansen på V75?
- Det är mycket om och men på flera eftersom flera har dåliga lägen men Muscle Hustle är väl den jag känner mest för i det andra heatet. Re Doc och Nobel Amok är tidiga också, säger Robert Bergh.

Michael Carlsson, Kanal 75


I fjol tävlade fyraårige Muscle Hustle i de nordamerikanska årgångsloppen. För tränaren Per Henriksen vann han 7 av 15 lopp och..


I fjol tävlade fyraårige Muscle Hustle i de nordamerikanska årgångsloppen. För tränaren Per Henriksen vann han 7 av 15 lopp och säsongen inbringade 1,6 miljoner kronor. Hingsten har mestadels tävlat på Toronto-banan Mohawk där han bland annat vunnit tre försök i Ontario Sire Stakes.
- Han vann fina lopp förra året men det krånglade de stora dagarna. Till exempel blev han sjuk till Hambletonian och fick strykas innan det, säger Robert Bergh.
Stortränaren äger själv Muscle Hustle som kostade cirka 560 000 kronor på auktion som ettåring. I början av november kom hästen till Sverige.
- Han var väldigt fint i ordning och vi har inte behövt behandla honom. Han fick tre veckors semester när han kom och sedan har vi småjoggat honom.
- Allt är väldigt bra och det var det hela förra säsongen också. De gånger han fick strykas var det för halsinfektioner, han har varit förskonad från problem med benen.
Hur vill du beskriva honom?
- Stor och fysiskt med ett tonårsbeteende.
Tonårsbeteende?
- Han har en väldigt slapp inställning och bryr sig inte mycket om omgivningen. Ungefär som ungdomen är nu; ingenting förvånar, säger Bergh och skrattar.
Hur högt håller du honom?
- Jag har höga tankar om honom. Han har otroligt fin kapacitet och jag hoppas verkligen på flyt i år för kapacitetsmässigt är han väldigt bra i kullen.
Hur ser planen ut för honom i år?
- Det är Kungapokalen och Sprintermästaren som är de två stora målet. Sedan får vi se lite vad som händer på vägen men framför allt ska vi försöka hitta årgångslopp åt honom.

Ola Johansson, Kanal 75


Nahar stannade kvar i Nordamerika efter Maple Leaf Trot, där han galopperade som slagen, och natten till lördag svensk tid gjorde han debut för s..


Nahar stannade kvar i Nordamerika efter Maple Leaf Trot, där han galopperade som slagen, och natten till lördag svensk tid gjorde han debut för sin nye tränare Per Henriksen. Chris Christoforou satt i sulkyn och när hästarna kom ut på den första bortre långsidan gled ekipaget till ledningen. I slutkurvan öppnade Nahar upp en lucka till sina förföljare och över upploppet joggade han undan till retfullt enkel seger på kilometertiden 1.10,1 över 1 609 meter med autostart. Loppet förstapris uppgick till cirka 75 000 kronor. Så här långt har 2013 års elitloppsvinnare Nahar vunnit 40 av 129 lopp och tjänat 12,6 miljoner kronor. Hästen ägs av ishockeybröderna Daniel och Henrik Sedin.

Ola Johansson, Kanal 75


Muscle Hustle travade enligt Travronden nytt kanadensiskt rekord på tusenmetersbana när han vann ett försök i Ontario Sire Stakes Gold p&ar..


Muscle Hustle travade enligt Travronden nytt kanadensiskt rekord på tusenmetersbana när han vann ett försök i Ontario Sire Stakes Gold på Georgian Downs.
Segertiden 1.09,8 gjorde säkerligen ägaren, Åbytränaren Robert Bergh, extra glad.
Muscle Hustle tränas av Per Henriksen och det var treåringens sjätte årsseger. Segern var värd drygt 320 000 kronor.
Ännu snabbare än Robert Berghs talang travade sedan fyraårige Lookslikeachpndale i Earl Rowe Memorial för äldre hästar. Det nya kanadensiska rekordet tusenmetersbana lyder 1.09,3.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-08-13 2016-08-13 Åby-3 Eder Bob Eder Bob   [h 5] 2140/4 B 1 13.6 175
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-7 Manstone's Kitty Manstone's Kitty   [s 6] 2140/2 D 0 19.4 1388
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-4 FromHeaven Idzarda FromHeaven Idzarda   [v 4] 2140/6 C 7 16.5 775
2020-12-22 2020-12-22 Axevalla-5 Pique* Pique*   [v 6] 2160/15 C 7 18.2 360
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-5 Antes Victory Antes Victory   [v 8] 2140/11 D 0 22.6 680
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-1 Asa Always Ready Asa Always Ready   [s 3] 2140/12 D 6 17.7 830
2020-11-27 2020-11-27 Åby-4 Father Fashion Father Fashion   [v 3] 2140/2 D 6 16.7 957
2020-11-27 2020-11-27 Åby-5 Golden Evasion Golden Evasion   [s 4] 2140/7 B 7 16.0g 31
2020-11-27 2020-11-27 Åby-6 Imani Imani   [v 4] 2140/3 C 7 15.6 59
2020-11-25 2020-11-25 Åby-8 Pique* Pique*   [v 6] 2640/1 D 0 16.7 1823
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-1 Jersey Muscles Jersey Muscles   [s 4] 2140/7 D 5 15.3 88
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-6 Kjempetorsken Kjempetorsken   [v 8] 2180/8 C 0 32.7g 716
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-7 Stick Nudger Stick Nudger   [s 3] 2140/11 B 7 16.6 324
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-2 Asa Always Ready Asa Always Ready   [s 3] 2140/10 D 0 20.8g 133
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-3 Fowler Flap Fowler Flap   [s 3] 2140/9 C 5 18.1 864
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-3 Imani Imani   [v 4] 2640/2 C 0 g 20
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-8 Merzan Merzan   [s 4] 2140/5 D 3 16.5 238
2020-10-28 2020-10-28 Åby-7 Jersey Muscles Jersey Muscles   [s 4] 2140/10 C 3 14.8 121
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-1 Golden Evasion Golden Evasion   [s 4] 2140/2 D 0 15.9 143
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-4 Pique* Pique*   [v 6] 2640/5 D 5 16.5 522
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-7 Father Fashion Father Fashion   [v 3] 2140/12 C 0 18.8 925
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-9 Merzan Merzan   [s 4] 2640/4 D 0 20.0g 266
2020-10-03 2020-10-03 Åby-1 Mr Babalo Mr Babalo   [v 6] 2140/7 C 8 16.1 121
2020-10-02 2020-10-02 Axevalla-1 Imani Imani   [v 4] 2140/2 A 1 16.5 24
2020-10-02 2020-10-02 Axevalla-3 FromHeaven Idzarda FromHeaven Idzarda   [h 4] 2160/14 C 8 17.9 640
2020-10-02 2020-10-02 Axevalla-7 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 6] 1640/3 D 0 14.5 439
2020-10-01 2020-10-01 Åby-2 Father Fashion Father Fashion   [v 3] 2140/2 C 4 17.8 212
2020-10-01 2020-10-01 Åby-5 Manstone's Kitty Manstone's Kitty   [s 6] 2140/9 D 0 15.6 650
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-4 Pique* Pique*   [v 6] 2660/7 C 0 16.8 313
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-6 Imani Imani   [v 4] 2140/7 C 4 16.7 184
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-8 Manstone's Kitty Manstone's Kitty   [s 6] 2140/11 D 4 16.6 492
2020-08-27 2020-08-27 Årjäng-5 Easy Wind Easy Wind   [s 4] 2140/8 D str
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-2 Mr Babalo Mr Babalo   [v 6] 2140/7 D 0 17.6g 1161
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-5 Pique* Pique*   [v 6] 2640/9 D 0 15.9 187
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-9 Merzan Merzan   [s 4] 2140/9 C 0 20.2g 428
2020-08-20 2020-08-20 Åby-6 FromHeaven Idzarda FromHeaven Idzarda   [h 4] 2140/2 D 0 17.3g 289
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-2 Pique* Pique*   [v 6] 2140/10 D 1 14.4 83
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-3 Mr Babalo Mr Babalo   [v 6] 2140/12 D 2 15.3g 178
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-6 Listas Braveheart Listas Braveheart   [v 4] 2140/7 D 0 g 70
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-7 Merzan Merzan   [s 4] 2160/9 A 4 16.6 123
2020-08-06 2020-08-06 Åby-8 Asa Ready To Glide Asa Ready To Glide   [s 5] 1640/4 D str
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-4 Pique* Pique*   [v 6] 2140/11 D 7 17.2 55
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-5 Mr Babalo Mr Babalo   [v 6] 2140/9 D 2 15.8 255
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-3 Merzan Merzan   [s 4] 2140/9 C 0 g 207
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-1 FromHeaven Idzarda FromHeaven Idzarda   [h 4] 1640/4 C 1 15.1 114
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-4 Knock Nevis Knock Nevis   [v 8] 2140/4 D 0 16.2 1151
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-7 Merzan Merzan   [s 4] 2140/1 B 1 16.4 111
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-10 Asa Ready To Glide Asa Ready To Glide   [s 5] 2080/11 D 0 14.0 423
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-1 Merzan Merzan   [s 4] 2140/11 B 7 19.5g 271
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-7 Souvenir d'Inverne Souvenir d'Inverne   [v 6] 2140/10 B 2 14.6 246
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-7 Heart of Courage Heart of Courage   [v 4] 2140/7 C 0 19.6 413
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-8 Bear My Prince Bear My Prince   [v 5] 2140/5 D 0 g 712
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-7 Father Fashion Father Fashion   [v 3] 2140/6 B str
2020-06-04 2020-06-04 Åby-1 Merzan Merzan   [s 4] 2160/11 A 0 16.8 209
2020-06-04 2020-06-04 Åby-4 Asa Ready To Glide Asa Ready To Glide   [s 5] 2140/1 C 5 14.8 70
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-6 Asa Ready To Glide Asa Ready To Glide   [s 5] 1640/2 B 1 12.9 84
2020-05-20 2020-05-20 Åby-1 Vallon Vallon   [v 4] 2160/11 D str
2020-05-20 2020-05-20 Åby-5 Merzan Merzan   [s 4] 2640/4 D 2 17.3 602
2020-05-14 2020-05-14 Åby-3 Merzan Merzan   [s 4] 2140/3 C 8 17.2 232
2020-05-14 2020-05-14 Åby-10 Alcantara Beech Alcantara Beech   [v 6] 2180/14 C 0 17.2 580
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-1 Vallon Vallon   [v 4] 2140/9 D 6 18.5 347
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-6 Alcantara Beech Alcantara Beech   [v 6] 2140/1 D str
2020-04-29 2020-04-29 Åby-4 Merzan Merzan   [s 4] 2640/2 D 5 17.7 1007
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-2 FromHeaven Idzarda FromHeaven Idzarda   [h 4] 2140/4 A 0 g 22
2021-01-14 2021-01-14 Åby-10 Father Fashion Father Fashion   [v 4] 2140/3 C 7 17.4 339
2021-01-14 2021-01-14 Åby-1 Asa Catchmeifucan Asa Catchmeifucan   [v 4] 2140/7 B 5 19.3g 108
2021-01-11 2021-01-11 Färjestad-8 Father Fashion Father Fashion   [v 4] 2140/1 D 0 18.8 616
2021-01-06 2021-01-06 Åby-7 Pique* Pique*   [v 7] 2640/1 D 0 17.1 1496
2021-01-03 2021-01-03 Åby-1 Asa Catchmeifucan Asa Catchmeifucan   [v 4] 2140/6 C 5 17.4 481ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se