V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-7 Ängskalla Ängskalla   [s 8] 2180/10 4 29.4 178
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-2 Lhotse Lhotse   [v 6] 2140/3 1 19.9 173
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-9 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 4] 1660/14 3 32.0 143
2015-12-11 2015-12-11 Boden-6 Ängskalla Ängskalla   [s 8] 2660/9 0 g 184
2015-12-03 2015-12-03 Boden-5 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 4] 2180/13 2 32.6 95
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-9 Storstjärna Storstjärna   [s 4] 2160/11 str 185
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-6 Storstjärna Storstjärna   [s 4] 2160/6 0 553
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-3 Guldtopp Guldtopp   [v 3] 2180/6 1 33.8 199
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Mystic Accident Mystic Accident   [v 4] 2140/3 6 18.2 55
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-3 Skafferbest Skafferbest   [v 6] 2160/10 5 32.0 32
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-5 Katla Kiro Katla Kiro   [s 5] 2160/3 4 27.8 100
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-1 Guldtopp Guldtopp   [v 3] 2160/6 4 31.6 136
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-8 Digital River Digital River   [v 7] 2640/6 7 16.9g 198
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-7 Skafferbest Skafferbest   [v 6] 2140/7 2 30.7 33
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-2 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 4] 2180/15 7 30.7 389
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-10 Skafferbest Skafferbest   [v 6] 2180/12 4 33.1 31
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-1 Storstjärna Storstjärna   [s 4] 2200/8 5 30.7 215
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-7 Katla Kiro Katla Kiro   [s 5] 2160/11 0 g 33
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-3 Skafferbest Skafferbest   [v 6] 2160/6 6 30.5g 39
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-12 Aigir Aigir   [v 7] 1660/15 D 0 36.4g 765
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2160/9 C 0 17.5 395
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-8 Blisjur Blisjur   [v 8] 1640/1 D 0 28.4 278
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 1640/1 D 0 16.7 615
2016-12-06 2016-12-06 Boden-8 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 2180/8 D 6 32.7 771
2016-12-06 2016-12-06 Boden-4 Ulfaks Ulfaks   [v 9] 2160/11 C 0 35.9g 102
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2160/8 B 5 17.5 250
2016-11-25 2016-11-25 Boden-9 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 1640/10 C 0 16.6g 303
2016-11-25 2016-11-25 Boden-8 Stormeld Stormeld   [v 6] 2660/8 B 0 35.5 19
2016-11-25 2016-11-25 Boden-1 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 2140/2 D 0 g 565
2016-11-17 2016-11-17 Boden-5 Viktor Viktor   [v 4] 1640/6 C 4 38.8 67
2016-11-17 2016-11-17 Boden-3 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 2640/1 D 6 34.1g 400
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-9 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 2200/14 C 0 27.0g 433
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-4 Guldtopp Guldtopp   [v 4] 2180/4 D 4 28.9 237
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-1 Tiger Streamline Tiger Streamline   [h 7] 2160/6 D 0 827
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-10 Lhotse Lhotse   [v 7] 2140/10 C 7 18.0 115
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-4 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 1660/5 D 0 27.0 464
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-1 Troll Odin Troll Odin   [v 3] 2160/6 D 3 32.7 175
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-8 Guldtopp Guldtopp   [v 4] 2180/5 C 2 28.6 167
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 Simb Pitted Prune Simb Pitted Prune   [s 8] 2160/15 D 7 17.6 781
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-8 Hamis Heartbreaker* Hamis Heartbreaker*   [v 6] 2160/10 B 0 18.0 559
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-6 Stormeld Stormeld   [v 6] 2160/9 C 7 29.9 212
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-5 Viktor Viktor   [v 4] 2160/5 D 5 37.1 103
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-3 Wilda Fille Wilda Fille   [v 5] 2140/5 D 0 g 298
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 Starbec's Dream On Starbec's Dream On   [v 6] 2160/14 D 6 18.0 293
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-6 Sundbo Rubin Sundbo Rubin   [s 6] 2160/8 C 8 28.5 249
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-3 Guldtopp Guldtopp   [v 4] 2180/4 C 3 29.8 330
2016-09-30 2016-09-30 Boden-7 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/2 D str
2016-09-30 2016-09-30 Boden-5 Storvinna Storvinna   [s 7] 2160/8 D 0 28.7 646
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Baystone W.F. Baystone W.F.   [v 4] 2140/12 D str
2016-09-30 2016-09-30 Boden-11 Lhotse Lhotse   [v 7] 2140/14 B 0 18.7g 176
2016-09-30 2016-09-30 Boden-10 Troll Odin Troll Odin   [v 3] 2140/5 D 2 35.0 60
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-9 Avalon Spider Avalon Spider   [h 12] 2168/10 C 0 g 242
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-7 Tiger Streamline Tiger Streamline   [h 7] 1646/1 D 2 16.7 78
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-3 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 6] 1646/7 D 6 19.0g 102
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-2 James Brodde James Brodde   [v 4] 2148/4 D 7 20.3g 36
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-1 The Unforgiven The Unforgiven   [s 6] 2168/6 D 0 19.6 142
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-10 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/3 B 4 14.2 288
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-9 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 4] 2140/1 C 0 17.7g 241
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-8 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 2140/10 D 0 g 653
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-3 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/2 D 8 17.5 830
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-2 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 1640/7 D 7 14.1 521
2016-09-15 2016-09-15 Boden-8 Living Forest Living Forest   [v 6] 1640/8 B 0 17.4g 417
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 4] 2140/1 D 0 20.0g 124
2016-09-08 2016-09-08 Boden-2 La Barsha La Barsha   [s 3] 2140/4 D 0 19.8g 664
2016-09-08 2016-09-08 Boden-7 Guldtopp Guldtopp   [v 4] 2660/7 D 0 29.0 303
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-8 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 1660/8 B 0 g 118
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-6 Living Forest Living Forest   [v 6] 2160/13 B 0 21.5g 636
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-1 Troll Odin Troll Odin   [v 3] 1660/7 D 2 35.1g 72
2016-08-30 2016-08-30 Boden-6 Ulfaks Ulfaks   [v 9] 2180/12 C 3 28.2 90
2016-08-30 2016-08-30 Boden-5 La Barsha La Barsha   [s 3] 2140/12 D 3 19.8 184
2016-08-30 2016-08-30 Boden-4 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 7] 2140/10 D 5 17.7g 658
2016-08-30 2016-08-30 Boden-3 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/2 A 0 g 134
2016-08-30 2016-08-30 Boden-1 Viktor Viktor   [v 4] 1640/1 D 4 36.1 115
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-10 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 2660/10 C 8 33.2 726
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 2200/11 A 5 25.3 36
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-3 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/2 D 5 19.1 851
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-1 Hildegun Hildegun   [s 3] 2140/3 D 7 39.8g 606
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-7 Stormeld Stormeld   [v 6] 2160/11 B 7 29.8 112
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-4 Guldtopp Guldtopp   [v 4] 2140/14 D 0 29.9 314
2016-08-12 2016-08-12 Boden-8 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 7] 2640/10 B 0 18.8 368
2016-08-12 2016-08-12 Boden-7 Gullpål Gullpål   [v 5] 2140/1 B 2 31.1 48
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/9 A 8 18.6 51
2016-08-12 2016-08-12 Boden-5 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/10 B 6 15.5 51
2016-08-12 2016-08-12 Boden-4 Rom Rom   [v 8] 1660/9 B str
2016-08-12 2016-08-12 Boden-3 Like For Like* Like For Like*   [v 5] 1640/1 C 1 16.6 80
2016-08-12 2016-08-12 Boden-1 Living Forest Living Forest   [v 6] 2140/2 A 1 18.8 20
2016-08-12 2016-08-12 Boden-9 Viking Streamline Viking Streamline   [v 5] 1640/4 A 1 14.3 26
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-7 Edolles Plutten Edolles Plutten   [v 5] 2180/10 C 6 33.8 149
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Guldtopp Guldtopp   [v 4] 1660/10 D 0 30.5g 173
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-11 Ennos Tosca Ennos Tosca   [s 6] 2140/5 D 7 33.1 347
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-6 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 2200/13 A 6 24.9 408
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-1 Hildegun Hildegun   [s 3] 2160/8 D 8 41.2g 372
2016-08-02 2016-08-02 Boden-3 Living Forest Living Forest   [v 6] 2140/2 A 4 17.6 31
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-7 Editor Boko Editor Boko   [v 5] 2140/3 C 1 15.4 31
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-5 Dusty Wind Dusty Wind   [v 8] 2660/7 C 7 17.8 103
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-6 Living Forest Living Forest   [v 6] 1640/6 B 3 15.5g 22
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-5 Musclepower Musclepower   [v 8] 2140/12 C 0 17.0 350
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-3 Tangen Didrik Tangen Didrik   [v 6] 2180/7 C 5 26.7g 208
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 Mister Burman Mister Burman   [v 7] 2160/8 B 2 15.4 47
2016-07-18 2016-07-18 Boden-1 Stormeld Stormeld   [v 6] 2660/11 C 4 32.7 51
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Forspärla Forspärla   [s 5] 2160/5 A 2 29.4 37
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-6 Wilda Fille Wilda Fille   [v 5] 2640/8 C 6 30.4g 94
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-3 Lärkan Lärkan   [h 10] 1660/9 C 4 24.0 177
2016-07-03 2016-07-03 Boden-9 Ennos Tosca Ennos Tosca   [s 6] 2140/4 C 1 33.9 151
2016-07-03 2016-07-03 Boden-4 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2160/7 C 3 17.4 521
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-1 Hildegun Hildegun   [s 3] 1640/5 D 5 41.6g 57
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-8 Schampis Schampis   [v 8] 1640/9 D 0 29.5 256
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-5 Stormeld Stormeld   [v 6] 2140/2 D 0 30.1 181
2016-06-18 2016-06-18 Boden-8 Guli Storm Guli Storm   [h 7] 2140/7 B 0 26.6 33
2016-06-17 2016-06-17 Boden-8 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2140/13 C 5 18.8 172
2016-06-17 2016-06-17 Boden-6 Guldtopp Guldtopp   [v 4] 1660/7 D 0 g 90
2016-06-17 2016-06-17 Boden-3 Ennos Tosca Ennos Tosca   [s 6] 2160/14 C 0 37.4g 443
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-5 Hildegun Hildegun   [s 3] 1640/2 D 3 37.7 82
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-8 Guldtopp Guldtopp   [v 4] 2140/13 D 0 31.6g 66
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-3 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 2180/14 B 0 32.4 313
2016-06-01 2016-06-01 Boden-11 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 2160/6 C 2 23.9 36
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2140/3 D 0 17.6g 597
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-9 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 2180/11 C 5 24.6 136
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-8 Waitingonafriend Waitingonafriend   [v 12] 2140/3 D 8 17.3 270
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-6 Mister Burman Mister Burman   [v 7] 2140/7 A 3 15.7 48
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-4 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2140/7 C 2 16.4 93
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-3 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 4] 2140/3 D 6 36.8g 51
2016-05-12 2016-05-12 Boden-3 Hildegun Hildegun   [s 3] 2140/1 C 0 g 15
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 1660/5 C 0 32.3g 53
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Forssaga Forssaga   [s 9] 2160/4 C 7 29.8 371
2016-03-11 2016-03-11 Boden-6 Storstjärna Storstjärna   [s 5] 2160/14 A 0 31.0 73
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Super Wille Super Wille   [v 5] 2160/13 C 0 18.6 309
2016-03-11 2016-03-11 Boden-1 Troll Doris Troll Doris   [s 7] 2180/7 B 5 35.5g 21
2016-03-03 2016-03-03 Boden-7 Gikling Balder Gikling Balder   [v 11] 2180/13 A 3 29.5 88
2016-03-03 2016-03-03 Boden-6 Sabelline Sabelline   [s 5] 2140/1 C 0 18.6 58
2016-03-03 2016-03-03 Boden-4 Super Wille Super Wille   [v 5] 2140/13 B 3 17.6 45
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Quadrifoglio Quadrifoglio   [v 5] 2160/15 A 0 g 52
2016-03-03 2016-03-03 Boden-1 Troll Doris Troll Doris   [s 7] 2160/5 C 4 33.7 27
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-1 Forsvira Forsvira   [s 6] 2160/14 D 0 g 177
2016-02-18 2016-02-18 Boden-8 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 1660/8 D 6 25.3 758
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Foolish Beat Foolish Beat   [v 8] 2140/9 D str
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 2140/2 D 3 31.1 111
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-6 Forssaga Forssaga   [s 9] 2140/5 D 4 30.0 211
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-8 Cinamon Boy Cinamon Boy   [v 10] 1640/1 D 0 16.5 545
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-7 Forssaga Forssaga   [s 9] 2200/13 B 3 29.2 568
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-6 Rasmus Sisu Rasmus Sisu   [v 6] 2140/11 B 0 18.2 469
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-4 Asterix Tooma Asterix Tooma   [v 12] 2140/2 D 0 17.0 491
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-2 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 2160/9 B 3 34.9 29
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 2160/7 D 1 28.3 210
2016-01-08 2016-01-08 Boden-3 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/3 D str
2016-01-08 2016-01-08 Boden-7 T.Hall T.Hall   [v 9] 2140/9 B 0 17.4g 189
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-6 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 1640/8 D 7 29.5 295
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-1 Järvsögrej Järvsögrej   [v 6] 2660/10 B 0 g 198
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Sjeikens Gull Sjeikens Gull   [v 10] 2160/8 C 6 29.0 493
2017-12-15 2017-12-15 Boden-2 Järvsögrej Järvsögrej   [v 6] 2160/10 B 4 31.0g 37
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-8 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 2180/11 B 2 33.8 31
2017-12-07 2017-12-07 Boden-6 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2140/6 B 1 32.9 22
2017-12-07 2017-12-07 Boden-2 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 1660/8 D 2 28.0 51
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-5 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 1660/11 B 3 32.0 45
2017-11-23 2017-11-23 Boden-6 Järvsögrej Järvsögrej   [v 6] 2640/1 C 2 31.8 45
2017-11-23 2017-11-23 Boden-2 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2160/9 C 1 29.2 52
2017-11-14 2017-11-14 Boden-6 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 2140/5 C 1 32.5 16
2017-11-14 2017-11-14 Boden-2 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 1640/9 C 3 26.8 123
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-11 Järvsögrej Järvsögrej   [v 6] 2140/4 C 0 30.1g 614
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-9 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 2160/10 D 0 27.9 789
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-5 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2640/7 D 0 g 398
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-3 Zolglimten Zolglimten   [v 3] 2160/5 D 0 g 744
2017-11-07 2017-11-07 Boden-8 Red Hot Diablo* Red Hot Diablo*   [s 6] 2140/8 C 0 22.5 94
2017-11-07 2017-11-07 Boden-7 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2160/8 B 1 33.2 16
2017-11-07 2017-11-07 Boden-6 Forsyth Action Forsyth Action   [v 10] 2160/9 B 0 18.7 343
2017-11-07 2017-11-07 Boden-2 Tams Ville Tams Ville   [v 6] 2140/3 D 2 36.9 48
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-7 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 2160/7 D 0 29.8 976
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-9 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2160/5 C 3 33.1 31
2017-10-23 2017-10-23 Boden-6 Fruitful Tooma Fruitful Tooma   [v 8] 1640/8 C 0 g 541
2017-10-23 2017-10-23 Boden-2 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 2140/4 C 1 32.9 31
2017-10-23 2017-10-23 Boden-1 Punxsutawney Punxsutawney   [s 4] 2140/11 C 8 21.5g 94
2017-10-23 2017-10-23 Boden-8 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 1640/5 C 1 28.7 26
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-7 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 2180/9 B 2 28.1 84
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 2660/7 B 4 30.2 205
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-8 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2160/8 C 5 30.3g 142
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-4 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 1640/1 B 1 30.1 38
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-3 Zolglimten Zolglimten   [v 3] 2140/2 D 7 33.4 739
2017-10-09 2017-10-09 Boden-9 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 2180/12 B 3 33.9 91
2017-10-09 2017-10-09 Boden-8 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 2140/2 B 0 18.0 900
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-2 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2160/4 D 0 g 709
2017-09-30 2017-09-30 Boden-11 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 2140/2 C 0 18.3 329
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Miss Southwind* Miss Southwind*   [s 6] 2140/10 C 0 15.5 1054
2017-09-30 2017-09-30 Boden-5 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 2140/1 A 3 27.4 16
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Punxsutawney Punxsutawney   [s 4] 2140/1 D 5 20.4 507
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-2 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 2140/2 C 1 28.6 17
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-3 Lhotse Lhotse   [v 8] 2140/4 D 0
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-8 Åli Gubben Åli Gubben   [v 4] 2180/9 C 7 36.7 192
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-2 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2660/10 D 5 28.9 617
2017-09-15 2017-09-15 Boden-8 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/5 D 0 18.0 481
2017-09-15 2017-09-15 Boden-6 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 1660/7 A 3 26.7 26
2017-09-15 2017-09-15 Boden-1 Zolglimten Zolglimten   [v 3] 2140/4 D 6 36.1 99
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-12 Järvsögrej Järvsögrej   [v 6] 2640/2 D 3 30.0 168
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-8 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 2140/2 D 3 26.1 519
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-8 Wanted Wanted   [s 3] 2160/6 C 5 19.6g 76
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-4 Sjeikens Gull* Sjeikens Gull*   [v 10] 1640/2 D 3 26.8 314
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-2 Hildegun Hildegun   [s 4] 2140/2 D 0 40.0g 214
2017-09-02 2017-09-02 Boden-10 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 1640/7 C 7 17.4g 183
2017-09-02 2017-09-02 Boden-9 Åli Tösen Åli Tösen   [s 5] 2140/2 B 3 33.9g 30
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-10 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 1660/12 D 0 27.1 514
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-1 Troll Odin Troll Odin   [v 4] 2140/3 D 0 g 115
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-5 Åli Tösen Åli Tösen   [s 5] 2160/6 B 1 33.3 40
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-2 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 10] 2680/10 C 7 18.3 102
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-1 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 1640/2 C 1 25.9 25
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-8 Fruitful Tooma Fruitful Tooma   [v 8] 2140/9 C 8 20.6g 334
2017-08-24 2017-08-24 Boden-5 Ivalde Ivalde   [v 3] 2160/5 D str
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-7 Almfaks Almfaks   [v 5] 2140/2 C 0 g 28
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-1 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2140/8 C 3 27.9 174
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Lhotse Lhotse   [v 8] 2140/1 D str
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-8 Troll Odin Troll Odin   [v 4] 1640/2 D 7 31.5g 84
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Let Me Fly Let Me Fly   [s 4] 2140/5 D 0 17.8g 207
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-6 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 3] 2140/5 B 4 17.4 773
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-2 Åli Tösen Åli Tösen   [s 5] 1640/6 C 2 35.8 114
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-7 Hildegun Hildegun   [s 4] 2140/2 D 4 32.5 165
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-4 Järvsögrej Järvsögrej   [v 6] 2140/5 B 1 32.1g 109
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-3 Big Believer Big Believer   [v 6] 1640/12 C 5 16.3 182
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Tonic Tonic   [v 5] 2140/3 D str
2017-08-03 2017-08-03 Boden-1 Kvikken Kvikken   [v 9] 2160/14 D 7 32.0 732
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-9 Järvsögrej Järvsögrej   [v 6] 1640/5 C 4 30.4 119
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-4 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2160/12 D 0 29.2 802
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-2 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 6] 1640/6 D 2 34.1 38
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-10 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2140/10 D 3 30.3 206
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-2 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 3] 2160/11 B 6 19.8 99
2017-07-13 2017-07-13 Boden-9 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 10] 2140/5 D 0 14.9 846
2017-07-13 2017-07-13 Boden-6 Troll Borken Troll Borken   [v 6] 2160/10 C str
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2160/11 D 0 18.1 901
2017-07-13 2017-07-13 Boden-1 Sonny N.Å. Sonny N.Å.   [v 13] 2180/6 B 0 g 368
2017-07-06 2017-07-06 Boden-8 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 2160/13 D 0 574
2017-07-06 2017-07-06 Boden-7 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 3] 1640/5 A 4 17.0 48
2017-07-06 2017-07-06 Boden-6 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2140/3 C 4 29.1 285
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-8 Ailo Ailo   [v 6] 2140/1 C 8 29.9g 64
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-5 Top Degli Ulivi Top Degli Ulivi   [v 5] 1640/12 C str
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-1 Månremus Månremus   [h 3] 1640/8 D 7 37.6 170
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-1 Hildegun Hildegun   [s 4] 2160/3 C 0 34.3 268
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-8 Starelv Odin Starelv Odin   [h 9] 1640/11 D str
2017-06-17 2017-06-17 Boden-10 Guli Storm Guli Storm   [h 8] 2140/7 B 4 25.2 193
2017-06-10 2017-06-10 Boden-8 Troll Borken Troll Borken   [v 6] 1640/7 B 2 30.9g 49
2017-06-10 2017-06-10 Boden-7 B.W.L.Spartacus B.W.L.Spartacus   [v 5] 1640/9 D 8 16.9 133
2017-06-10 2017-06-10 Boden-5 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 2160/12 B 5 18.1g 279
2017-06-10 2017-06-10 Boden-4 Naomi Carjan* Naomi Carjan*   [s 7] 2140/9 C 0 17.6g 301
2017-06-10 2017-06-10 Boden-2 Ailo Ailo   [v 6] 2160/5 D 1 28.2 137
2017-06-10 2017-06-10 Boden-1 Foolish Beat Foolish Beat   [v 9] 2140/1 D 5 15.8 263
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-9 Hildegun Hildegun   [s 4] 2140/3 C 4 33.1 193
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-7 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 3] 2140/5 C 6 18.0 105
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-1 Guli Storm Guli Storm   [h 8] 2160/5 A 2 25.0 18
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-6 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2640/8 D 0 30.5 299
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-9 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 10] 2640/12 C 0 15.5 719
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-4 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 7] 1640/6 C 5 28.9 272
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Bol Anna Bol Anna   [s 6] 2160/9 A 0 g 44
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-7 Säter Kosen Säter Kosen   [v 5] 2140/1 D 6 34.5g 57
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-6 Omaha Broline Omaha Broline   [s 6] 2140/11 C 3 17.9 285
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-3 Ailo Ailo   [v 6] 2140/3 D 0 32.9g 153
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-1 Tand Ross Tand Ross   [v 10] 2180/10 C 5 34.8 117
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Usain Colt Usain Colt   [v 6] 1640/6 A 7 15.2g 21
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/11 B str
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-8 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 7] 2160/5 D 3 29.5 550
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-7 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 3] 2140/3 C 3 17.2 103
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-1 Tangen Didrik Tangen Didrik   [v 7] 2160/7 C 0 g 460
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-9 Exil Exil   [v 7] 2660/11 A 3 32.4 24
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-8 James Brodde James Brodde   [v 5] 2140/6 C str
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-6 Niras Malenta Niras Malenta   [s 5] 2140/3 C 8 19.3 356
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-5 Hildegun Hildegun   [s 4] 2140/5 C 6 42.1 22
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-3 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 10] 2680/2 B 3 16.2 101
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-2 Tangen Didrik Tangen Didrik   [v 7] 2160/7 B 8 26.8g 92
2017-04-28 2017-04-28 Boden-2 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2160/9 C 0 29.2g 414
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-6 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2140/8 C 0 30.4g 143
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-7 Big Believer Big Believer   [v 6] 2140/10 C 0 17.2 399
2017-04-13 2017-04-13 Boden-10 Oregon Trail Oregon Trail   [v 9] 2660/6 B 5 22.1g 80
2017-04-13 2017-04-13 Boden-6 Let Me Fly Let Me Fly   [s 4] 2140/8 B 2 18.3 307
2017-04-13 2017-04-13 Boden-5 Sabelline Sabelline   [s 6] 1640/11 D 6 16.2 256
2017-04-13 2017-04-13 Boden-4 Bol Anna Bol Anna   [s 6] 2140/1 B 0 g 21
2017-04-13 2017-04-13 Boden-1 Hildegun Hildegun   [s 4] 2640/2 C 2 35.5 19
2017-04-07 2017-04-07 Boden-1 Kvikken Kvikken   [v 9] 2160/13 A 0 g 222
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Chuck Liddell Chuck Liddell   [v 12] 2160/9 B str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-8 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2140/9 C 2 32.1g 99
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-6 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 7] 2140/15 C 3 36.1 350
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 Big Believer Big Believer   [v 6] 2140/5 C 1 22.4 66
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-4 Let Me Fly Let Me Fly   [s 4] 2140/1 C 7 20.6 116
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-1 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 1640/4 D 0 g 65
2017-03-25 2017-03-25 Boden-2 Hildegun Hildegun   [s 4] 1660/5 C 0 g 41
2017-03-25 2017-03-25 Boden-1 Gaetano Web Gaetano Web   [v 3] 1640/9 C 0 23.8g 241
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-6 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 6] 2140/10 B 3 32.4 66
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-5 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 6] 2140/1 C 7 19.7 131
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-4 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 2140/3 C 0 g 40
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-1 Katla Kiro Katla Kiro   [s 7] 2160/5 C 2 28.5 21
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-9 Le Plus Rapide Le Plus Rapide   [v 6] 2140/3 D 0 22.5 98
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-8 Hildegun Hildegun   [s 4] 2140/1 D 2 35.5 170
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-7 Nelly Kerie Nelly Kerie   [s 6] 2140/1 D 0 g 619
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-5 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2140/12 B 4 29.6 265
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-1 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 6] 2160/13 B 5 31.2 528
2017-02-23 2017-02-23 Boden-11 Troll Doris Troll Doris   [s 8] 2160/14 C 0 41.7 751
2017-02-23 2017-02-23 Boden-1 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 2140/4 D 4 18.2 1094
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-8 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 6] 2160/14 D 8 30.6g 1685
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-5 Viktor Viktor   [v 5] 2140/2 D 6 36.5 261
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-1 Gikling Balder Gikling Balder   [v 12] 2160/8 C 0 29.3 703
2017-02-05 2017-02-05 Boden-7 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 6] 2640/3 C 3 33.0 263
2017-01-25 2017-01-25 Boden-4 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2140/6 B 6 31.1g 169
2017-01-08 2017-01-08 Boden-8 Sabelline Sabelline   [s 6] 2640/5 C 0 19.1 735
2017-01-08 2017-01-08 Boden-6 Forssaga Forssaga   [s 10] 2160/6 B 6 29.3 480
2017-01-08 2017-01-08 Boden-11 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 2140/3 D 0 g 129
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-1 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 2160/9 C 1 30.2 131
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-7 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 6] 2640/10 D 0 17.9 677
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-8 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 1640/2 D 2 27.5 399
2018-12-22 2018-12-22 Boden-2 Troll Odin Troll Odin   [v 5] 2160/5 B 3 32.5g 27
2018-12-22 2018-12-22 Boden-9 Ikon Zon Ikon Zon   [v 5] 1640/5 D 5 15.1 500
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-3 Classical Trip Classical Trip   [h 3] 2140/11 C 5 20.9 77
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-5 Exil Exil   [v 8] 2140/6 B 0 g 165
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 1640/1 D 0 g 55
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-8 Gustav K.* Gustav K.*   [v 8] 2140/7 D 0 18.6 264
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-9 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2640/4 D 0 g 225
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-2 Forspärla Forspärla   [s 7] 1660/10 B 0 28.6 43
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-5 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2140/11 B 0 30.0 326
2018-12-09 2018-12-09 Boden-7 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 2160/6 C 2 30.4 35
2018-12-09 2018-12-09 Boden-9 Ikon Zon Ikon Zon   [v 5] 2140/3 C 6 18.7 462
2018-11-30 2018-11-30 Boden-1 Ikon Zon Ikon Zon   [v 5] 2140/3 D 8 17.9 336
2018-11-30 2018-11-30 Boden-3 Skaffer Elden Skaffer Elden   [h 11] 1640/1 C 0 g 82
2018-11-30 2018-11-30 Boden-8 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2680/8 B 2 31.8 23
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-1 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 7] 2140/1 C 0 17.8 97
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-2 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 2140/2 D 1 28.4 94
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-3 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2140/2 D 5 16.8g 511
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-7 Faks Kungen Faks Kungen   [v 5] 2160/10 A 4 32.5g 17
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-8 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 6] 2140/12 B 3 17.0 221
2018-11-15 2018-11-15 Boden-3 Ikon Zon Ikon Zon   [v 5] 1640/7 D 5 15.9 282
2018-11-15 2018-11-15 Boden-8 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2140/2 B 2 31.7 36
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-2 Guli Munter Guli Munter   [v 5] 2160/13 D 0 32.8g 550
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-5 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2180/7 B 0 30.5 200
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-6 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2140/1 D 0 28.4 549
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-11 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 1660/9 C 5 27.8 128
2018-11-08 2018-11-08 Boden-1 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 7] 2160/8 C 0 37.2 96
2018-11-08 2018-11-08 Boden-6 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2180/11 C 4 18.3 189
2018-11-08 2018-11-08 Boden-7 Mind Magic* Mind Magic*   [v 7] 1640/5 C str
2018-11-08 2018-11-08 Boden-8 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2140/2 C 2 30.5 30
2018-11-08 2018-11-08 Boden-9 Ikon Zon Ikon Zon   [v 5] 2640/1 D 1 18.6 106
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-1 Ängsjokern Ängsjokern   [v 4] 1640/6 D 6 42.1g 122
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-5 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 2180/10 C 2 28.6 117
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2140/5 D 0 17.7g 241
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-8 Guli Munter Guli Munter   [v 5] 2160/7 B 5 32.5g 63
2018-10-20 2018-10-20 Boden-3 Powerglide W.F. Powerglide W.F.   [s 3] 2140/1 D 0 g 92
2018-10-20 2018-10-20 Boden-4 Rose Töll Rose Töll   [s 5] 2140/12 C 5 17.1 205
2018-10-20 2018-10-20 Boden-7 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 6] 2140/8 B 2 29.4 124
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-1 Källsjöviking Källsjöviking   [v 3] 2140/1 D 5 32.1 94
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-7 Sid Dox Sid Dox   [v 8] 2140/4 D 0 28.3g 526
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-10 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2140/9 C 2 27.0 191
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-3 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 1640/9 C 0 g 221
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-4 Gold Case Gold Case   [v 9] 2140/9 D 0 17.4 402
2018-10-08 2018-10-08 Boden-1 Troll Odin Troll Odin   [v 5] 2140/5 B 0 g 19
2018-10-08 2018-10-08 Boden-4 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 1640/7 C 7 30.4g 20
2018-10-08 2018-10-08 Boden-6 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2640/12 C str
2018-10-08 2018-10-08 Boden-7 Stuart Little Stuart Little   [v 9] 2140/3 C 4 16.5 130
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-9 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 4] 2140/7 D 0 15.7 735
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-1 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 1640/2 D 1 28.6 156
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-4 Troll Odin Troll Odin   [v 5] 2140/2 C 1 30.9 33
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-5 Gobo's Niike Gobo's Niike   [s 4] 2140/1 D 8 22.6g 225
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-8 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 7] 2140/5 C 7 36.6g 43
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-9 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2140/12 C 4 19.3 69
2018-09-20 2018-09-20 Boden-2 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 4] 2140/13 B 3 15.9 98
2018-09-20 2018-09-20 Boden-6 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 2140/6 D 4 28.7 967
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-2 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2160/3 C 4 29.3 118
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-12 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2180/15 C 0 27.2 676
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-1 Klack Kungen Klack Kungen   [v 10] 2140/2 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-2 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2140/9 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-4 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 8] 2140/3 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-6 Järvsötekno Järvsötekno   [v 4] 1640/1 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-9 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 7] 2140/5 D 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-12 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2140/2 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-1 Järnsaxa Järnsaxa   [s 3] 2160/7 B 0
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-1 Guldhagens Kratos Guldhagens Kratos   [v 3] 1640/4 D 0 g 657
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-4 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 6] 2160/12 B 3 29.5 131
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-4 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2640/3 D 4 17.3 1328
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-6 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2160/9 D 4 27.1 344
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-9 Ocean Face Ocean Face   [v 7] 2140/9 D 0 15.7 761
2018-08-23 2018-08-23 Boden-2 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2160/11 C 4 29.4 386
2018-08-23 2018-08-23 Boden-4 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 4] 2140/1 D str
2018-08-23 2018-08-23 Boden-6 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 7] 2140/6 C 5 34.5g 123
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-4 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 1660/14 A 0 28.4 165
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-4 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2140/2 C 0 33.2 269
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-8 Kvikken Kvikken   [v 10] 2640/7 D 0 g 258
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-6 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2140/5 A 3 29.3 105
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-9 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 6] 2140/2 D 5 28.0 779
2018-08-08 2018-08-08 Boden-1 Järnsaxa Järnsaxa   [s 3] 2160/6 C 8 35.8 96
2018-08-08 2018-08-08 Boden-3 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 4] 2140/12 C 6 16.1 370
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-1 Järvsötekno Järvsötekno   [v 4] 2140/2 C 4 33.6 23
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-6 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2140/5 C 2 29.5 73
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-1 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 6] 2140/2 C 5 28.8 74
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-6 Åli Tösen Åli Tösen   [s 6] 2160/10 B str
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-9 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2660/7 B 0 28.6 346
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-5 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2140/7 A 2 32.4 16
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-2 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2140/4 B 2 30.0 50
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-6 Lill Evert Lill Evert   [v 10] 1640/6 D 0 28.7 478
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-8 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2160/8 C 1 28.1 183
2018-07-14 2018-07-14 Boden-5 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2140/3 C 2 27.8 46
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-2 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 1640/1 D 4 28.8 61
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-7 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 7] 2140/1 D 0 34.7g 292
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-6 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2160/8 C 0 29.1 238
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-9 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 1640/5 B 0 30.9g 102
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-5 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 1640/7 D 5 28.2 348
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-10 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 3140/3 D 0 31.3 772
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-11 Gathania Gathania   [s 9] 2160/14 D 0 18.3g 1536
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-2 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2140/1 D str
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-9 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2140/2 D str
2018-06-16 2018-06-16 Boden-14 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 2160/13 B 0 30.0g 222
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-1 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2140/7 D 8 29.4g 245
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-6 Järnsaxa Järnsaxa   [s 3] 2160/4 C 2 34.0 39
2018-06-01 2018-06-01 Boden-1 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2160/7 A 1 32.2 21
2018-06-01 2018-06-01 Boden-4 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2640/6 C 3 30.3 108
2018-05-25 2018-05-25 Boden-1 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 6] 2160/12 B 2 28.6 224
2018-05-25 2018-05-25 Boden-5 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 1660/10 C 2 25.1 310
2018-05-25 2018-05-25 Boden-8 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 4] 1640/8 B 1 14.3 40
2018-05-25 2018-05-25 Boden-12 Fantom Sund Fantom Sund   [v 9] 2140/4 D 8 17.2 744
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-1 Järnsaxa Järnsaxa   [s 3] 2140/2 D 1 34.9 151
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-3 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 1640/2 D 0 28.7g 297
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-1 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2160/6 B 1 32.5g 29
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-3 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 2160/15 A 0 g 206
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-8 Troll Odin Troll Odin   [v 5] 2660/8 C str
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-1 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2160/9 B 3 33.0 73
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-5 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2160/6 D 4 30.0 843
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-2 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 2140/10 C str
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-5 Denver Brodde Denver Brodde   [v 6] 2640/2 D 8 19.1 335
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-6 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 2680/9 A 1 32.3 25
2018-04-26 2018-04-26 Boden-1 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 1660/9 A 4 33.9 52
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 4] 2140/4 C 1 17.1 25
2018-04-26 2018-04-26 Boden-5 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2160/7 C 0 31.4 285
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-12 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2640/6 D 0 g 808
2018-04-17 2018-04-17 Boden-1 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 4] 2140/1 A 1 16.3 30
2018-04-17 2018-04-17 Boden-4 Marre R.F. Marre R.F.   [s 4] 2140/1 C 3 30.5 17
2018-04-17 2018-04-17 Boden-10 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 2160/6 A 1 29.1 28
2018-04-12 2018-04-12 Boden-1 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 2140/8 B 2 29.2 63
2018-04-12 2018-04-12 Boden-6 Katla Kiro Katla Kiro   [s 8] 2160/4 A 7 27.6 28
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-1 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2140/2 C 3 35.0 56
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-5 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 1660/6 A 0 g 32
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-3 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2160/13 C str
2018-03-16 2018-03-16 Boden-2 Art Nattfari* Art Nattfari*   [v 10] 1660/7 D 7 27.3g 419
2018-03-16 2018-03-16 Boden-7 Troll Odin Troll Odin   [v 5] 2640/5 D 4 32.7g 32
2018-03-16 2018-03-16 Boden-9 Freedom Band Freedom Band   [s 7] 2140/8 A str
2018-03-09 2018-03-09 Boden-2 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2140/7 C 5 29.3 44
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-2 Troll Odin Troll Odin   [v 5] 2640/1 C 1 33.1 64
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-4 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2140/9 C 6 32.7g 318
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-2 Olivinia Olivinia   [s 4] 2140/10 B 5 21.8 79
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-5 Lill Evert Lill Evert   [v 10] 1640/3 C 2 28.7 108
2018-02-09 2018-02-09 Boden-6 Gustav K.* Gustav K.*   [v 8] 2640/2 D 0 17.4 363
2018-02-09 2018-02-09 Boden-7 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2140/8 D 5 32.2 572
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-4 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 2140/3 D 3 31.2 54
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-2 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 6] 2160/13 B 0 33.8g 32
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-4 Nordby Ask Nordby Ask   [v 9] 2160/6 D 0 g 473
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-2 Yellow Polka Yellow Polka   [v 6] 2140/13 D 0 20.0 1094
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-3 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 2140/3 D 0 g 51
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-4 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 6] 2140/9 D 0 19.0 979
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-5 Man in the Mirror* Man in the Mirror*   [v 8] 2140/6 D 0 19.2 684
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-6 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1640/9 D 5 28.7 768
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-4 Järvsögrej Järvsögrej   [v 8] 2160/7 B 0 g 79
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-5 Ikon Zon Ikon Zon   [v 6] 2160/6 C 2 19.4 236
2019-12-07 2019-12-07 Boden-5 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 2140/4 C 0 35.0 45
2019-11-28 2019-11-28 Boden-2 Juri's Dream Juri's Dream   [v 4] 2160/11 C str
2019-11-28 2019-11-28 Boden-7 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1660/8 C 5 29.0 307
2019-11-28 2019-11-28 Boden-10 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 6] 2140/2 C 0 20.4g 265
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-3 Järvsögrej Järvsögrej   [v 8] 2140/2 B 4 28.8 110
2019-11-15 2019-11-15 Boden-4 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1640/1 D 1 27.8 545
2019-11-15 2019-11-15 Boden-8 Juri's Dream Juri's Dream   [v 4] 2140/6 D 7 18.5 422
2019-10-31 2019-10-31 Boden-4 Järvsögrej Järvsögrej   [v 8] 2140/9 B 1 29.2 20
2019-10-31 2019-10-31 Boden-8 Goliath* Goliath*   [v 6] 2140/14 D 0 19.1 445
2019-10-31 2019-10-31 Boden-9 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 6] 1640/2 C 7 18.2 133
2019-10-24 2019-10-24 Boden-1 Juri's Dream Juri's Dream   [v 4] 2140/8 C 3 19.4 680
2019-10-24 2019-10-24 Boden-8 Järnsaxa Järnsaxa   [s 4] 1660/7 B 4 31.9 50
2019-10-24 2019-10-24 Boden-9 Dreams Patric Dreams Patric   [v 5] 2140/8 A str
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-1 Vejmo Mys Vejmo Mys   [s 3] 2140/1 D 0 g 277
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-10 Fröken Ulli Fröken Ulli   [s 8] 2140/9 D 5 31.6 264
2019-10-10 2019-10-10 Boden-1 Gobo's Niike Gobo's Niike   [s 5] 1640/2 D 6 16.6 275
2019-10-10 2019-10-10 Boden-2 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 6] 1640/12 D 5 16.2 503
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-2 Järvsögrej Järvsögrej   [v 8] 2160/10 A 0 28.1 71
2019-09-27 2019-09-27 Boden-1 Bicc's Hightech Bicc's Hightech   [v 10] 2140/13 D 0 16.2 1000
2019-09-27 2019-09-27 Boden-9 Vincent Sång Vincent Sång   [v 4] 2140/2 C 5 36.0 129
2019-09-27 2019-09-27 Boden-10 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 7] 2140/9 C 0 g 260
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-2 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 2140/3 D 4 28.5 98
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-4 Bailiff Bailiff   [v 5] 2140/10 D 0 17.9g 371
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-7 Risåvinnie Risåvinnie   [s 4] 2140/5 D 6 38.1g 52
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Topgun Topgun   [v 6] 2140/11 B 6 19.3 126
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-9 Gobo's Niike Gobo's Niike   [s 5] 2140/2 D 1 17.5 167
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-10 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 7] 2140/11 C 5 17.9 154
2019-09-19 2019-09-19 Boden-8 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 1660/14 C 0 30.7g 1000
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-3 Pippi Makeba Pippi Makeba   [s 4] 1640/2 C 5 16.8 353
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-5 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 2160/7 D 3 28.7 432
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-8 Rainbow Qbin Rainbow Qbin   [v 7] 2160/7 B 7 17.6 217
2019-09-09 2019-09-09 Boden-3 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2180/8 B 2 15.1 35
2019-09-09 2019-09-09 Boden-5 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 6] 2140/8 D 0 18.6 513
2019-09-09 2019-09-09 Boden-7 Ikon Zon Ikon Zon   [v 6] 2140/2 D 8 17.0 609
2019-09-09 2019-09-09 Boden-9 Juri's Dream Juri's Dream   [v 4] 2140/2 D 8 20.8 134
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-10 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1640/3 D 5 26.3 859
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-4 Järvsögrej Järvsögrej   [v 8] 2660/4 B 3 28.0g 30
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-6 Järnsaxa Järnsaxa   [s 4] 1640/1 C 4 31.0 37
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-7 Stuart Little Stuart Little   [v 10] 2160/10 B 3 15.5g 126
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-8 Vincent Sång Vincent Sång   [v 4] 2140/3 C 3 34.9g 71
2019-08-29 2019-08-29 Boden-8 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 5] 1640/10 C 6 14.5 133
2019-08-29 2019-08-29 Boden-10 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1640/8 D 5 26.6 614
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-2 Järvsögrej Järvsögrej   [v 8] 2140/5 C 1 25.7 45
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-5 Vincent Sång Vincent Sång   [v 4] 2160/6 B 2 34.7 28
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-8 Järnsaxa Järnsaxa   [s 4] 1640/4 C 0 g 30
2019-08-22 2019-08-22 Boden-6 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 2140/2 C 3 29.2 48
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-8 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 1680/4 C 3 28.0 62
2019-08-13 2019-08-13 Boden-2 Juri's Dream Juri's Dream   [v 4] 2140/3 D 0 g 360
2019-08-13 2019-08-13 Boden-3 Stuart Little Stuart Little   [v 10] 2140/7 D 8 15.3 1075
2019-08-13 2019-08-13 Boden-6 Onboard Broline Onboard Broline   [v 8] 3140/5 B 0 17.3 374
2019-08-13 2019-08-13 Boden-8 Järnsaxa Järnsaxa   [s 4] 2140/2 C 1 31.9 29
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-2 Ängsjokern Ängsjokern   [v 5] 1660/8 C 0 40.3g 567
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-6 Guldtopp Guldtopp   [v 7] 2160/15 D 4 27.2 801
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-8 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 2140/3 D 0 28.0 959
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-9 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 5] 1640/2 C 0 15.1 61
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-1 Järnsaxa Järnsaxa   [s 4] 2140/2 B 2 31.9 23
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-5 Guldtopp Guldtopp   [v 7] 2140/8 C 5 28.2 77
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-6 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 2140/2 C 0 16.8 161
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-2 Järnsaxa Järnsaxa   [s 4] 2140/3 D 4 31.3 133
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-4 Dreams Patric Dreams Patric   [v 5] 2140/4 B 0 g 39
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-5 Järvsögrej Järvsögrej   [v 8] 2680/9 B 2 28.8 57
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-6 Onboard Broline Onboard Broline   [v 8] 2140/1 D 2 15.0 145
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-9 Guldtopp Guldtopp   [v 7] 1660/13 B 6 27.2 1031
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-7 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 2140/10 B 5 30.7 75
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-3 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 7] 2160/11 D 4 17.1 780
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-8 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1640/6 D 5 26.8 136
2019-07-08 2019-07-08 Boden-1 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 5] 2140/15 A 3 15.6 69
2019-07-08 2019-07-08 Boden-9 Stuart Little Stuart Little   [v 10] 1660/9 B 7 15.8 120
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-5 Vindbläsen Vindbläsen   [s 10] 2160/6 C 0 28.4 604
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-1 Elmer M. Elmer M.   [v 5] 2140/2 D 0 164
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-6 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1640/8 D 4 27.9 381
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-1 Vejmo Mys Vejmo Mys   [s 3] 1660/6 C 2 35.5 117
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-6 Young Lavec Young Lavec   [v 4] 2160/10 B 4 18.4 170
2019-06-24 2019-06-24 Boden-1 Vincent Sång Vincent Sång   [v 4] 2140/1 C 4 35.4 22
2019-06-24 2019-06-24 Boden-3 Onboard Broline Onboard Broline   [v 8] 2140/1 C 3 15.7 91
2019-06-24 2019-06-24 Boden-7 Ikon Zon Ikon Zon   [v 6] 2140/14 A 8 17.9 304
2019-06-24 2019-06-24 Boden-8 Alvgrim Alvgrim   [v 7] 2180/9 A 4 30.6 28
2019-06-24 2019-06-24 Boden-9 Divo du Mirel* Divo du Mirel*   [v 6] 2140/5 C 2 17.9 85
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-5 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 5] 1640/3 D 1 14.6 82
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-6 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 2200/11 B 6 28.4 759
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-8 Guldtopp Guldtopp   [v 7] 3140/2 D 0 30.7 572
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-11 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1640/4 D 0 g 352
2019-06-06 2019-06-06 Boden-3 Stuart Little Stuart Little   [v 10] 1640/6 D 4 13.8 399
2019-06-06 2019-06-06 Boden-5 Ikon Zon Ikon Zon   [v 6] 1640/1 C str
2019-06-06 2019-06-06 Boden-8 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 2200/9 B 3 29.1 73
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-2 Ivarsviking Ivarsviking   [v 4] 2140/1 C str
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-3 Little By Little Little By Little   [s 5] 2140/1 D 0 18.8g 354
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-4 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 9] 2180/7 C 8 30.7 267
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-7 Vindbläsen Vindbläsen   [s 10] 2160/4 C 3 27.4 105
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2140/5 D 4 15.9 276
2019-05-28 2019-05-28 Boden-5 Järvsögrej Järvsögrej   [v 8] 2140/2 C 4 29.6 143
2019-05-28 2019-05-28 Boden-8 Young Lavec Young Lavec   [v 4] 2160/2 C 5 18.0 114
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-2 Vejmo Mys Vejmo Mys   [s 3] 1640/2 D 6 37.7 257
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-4 Järnsaxa Järnsaxa   [s 4] 2140/1 D str
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-1 Ivarsviking Ivarsviking   [v 4] 2140/4 D 4 35.0g 431
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-6 Vindbläsen Vindbläsen   [s 10] 2140/2 D 6 25.7 237
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-8 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 2180/6 C 3 28.3 303
2019-05-10 2019-05-10 Boden-5 Guldtopp Guldtopp   [v 7] 1660/13 A 6 27.2 276
2019-05-10 2019-05-10 Boden-6 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 5] 2140/4 B 2 15.8 32
2019-05-10 2019-05-10 Boden-10 Young Lavec Young Lavec   [v 4] 2640/1 B 3 18.0 194
2019-05-10 2019-05-10 Boden-12 Almighty Boogie* Almighty Boogie*   [h 4] 2140/5 C 0 19.5g 154
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-3 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 7] 2140/2 D 0 32.1 215
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-3 Vindbläsen Vindbläsen   [s 10] 2140/4 C 3 28.0 345
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-1 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 6] 2140/1 D 0 g 38
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-3 Affair Amok Affair Amok   [s 5] 2140/4 C 0 g 101
2019-04-26 2019-04-26 Boden-2 Ikon Zon Ikon Zon   [v 6] 2140/4 D 4 15.3 774
2019-04-26 2019-04-26 Boden-3 Vindbläsen Vindbläsen   [s 10] 1660/9 D 5 25.8 688
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-12 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1640/3 A 4 29.4 160
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-3 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 2200/6 C 0 28.9 691
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-7 Guldtopp Guldtopp   [v 7] 2160/10 D 0 28.9 493
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-2 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 7] 2160/12 C 7 30.7 110
2019-03-22 2019-03-22 Boden-4 Ikon Zon Ikon Zon   [v 6] 2140/2 D 0 16.2 281
2019-03-22 2019-03-22 Boden-5 Guldtopp Guldtopp   [v 7] 2660/9 C 3 28.4 188
2019-03-22 2019-03-22 Boden-9 Stuart Little Stuart Little   [v 10] 2140/11 B 0 20.1 767
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-3 Troll Odin Troll Odin   [v 6] 2140/1 C str
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-3 Juliblixten Juliblixten   [v 7] 2160/9 D 0 30.8 358
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-7 Philip Philip   [v 4] 2180/9 B 1 32.4g 32
2020-12-08 2020-12-08 Boden-1 Philip Philip   [v 4] 2180/5 C 1 31.7 56
2020-12-08 2020-12-08 Boden-8 Järvsögrej Järvsögrej   [v 9] 2200/8 B str
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-1 Hammarns Qrut Hammarns Qrut   [v 4] 2160/5 C 1 35.0 44
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-4 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 15] 2660/6 D 7 35.1 551
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-8 Philip Philip   [v 4] 2160/6 C 5 31.6 151
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-1 Hammarns Qrut Hammarns Qrut   [v 4] 2140/6 C 0 g 27
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-3 Philip Philip   [v 4] 1640/6 C 0 g 144
2020-10-22 2020-10-22 Boden-6 Philip Philip   [v 4] 2180/13 A 2 34.5 28
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-8 Järvsögrej Järvsögrej   [v 9] 2640/4 C 5 26.9 1108
2020-10-15 2020-10-15 Boden-8 Järnsaxa Järnsaxa   [s 5] 2640/1 B 4 35.9 57
2020-10-15 2020-10-15 Boden-9 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 6] 1640/9 C str
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-1 Majos Vret Arne Majos Vret Arne   [v 5] 2160/7 B 0 g 78
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-4 Storstjärna Storstjärna   [s 9] 2160/4 D 3 28.0 247
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-8 Ocean Face Ocean Face   [v 9] 1640/5 D 0 15.6 193
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-1 Juri's Dream Juri's Dream   [v 5] 2140/10 D str
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-2 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 15] 2140/6 C str
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-4 Järvsögrej Järvsögrej   [v 9] 2140/9 C 0 g 770
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-8 Järnsaxa Järnsaxa   [s 5] 2140/7 C 5 32.8g 163
2020-09-24 2020-09-24 Boden-1 Juri's Dream Juri's Dream   [v 5] 2140/9 D 7 18.2 238
2020-09-24 2020-09-24 Boden-7 Storstjärna Storstjärna   [s 9] 2140/6 D 0 31.5 831
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-2 Storstjärna Storstjärna   [s 9] 1640/12 D 0 27.9 1576
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-5 Majos Vret Arne Majos Vret Arne   [v 5] 2180/12 B 4 35.0 259
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-7 Järnsaxa Järnsaxa   [s 5] 1640/2 C 4 29.3 98
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-2 Järvsögrej Järvsögrej   [v 9] 2140/2 B 2 27.6 111
2020-08-23 2020-08-23 Boden-6 Majos Vret Arne Majos Vret Arne   [v 5] 2160/12 B 0 43.7 91
2020-08-23 2020-08-23 Boden-7 Top Darian Top Darian   [v 8] 1640/11 D 5 16.8 893
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-3 Storstjärna Storstjärna   [s 9] 2140/12 D 8 28.2 653
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-6 Blixtmaja Blixtmaja   [s 3] 2160/3 C 6 42.5 736
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-1 Ängsjokern Ängsjokern   [v 6] 1660/6 D 0 g 182
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-3 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 6] 2140/11 D 0 16.7 542
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-4 Järnsaxa Järnsaxa   [s 5] 2140/2 C 8 31.4 126
2020-08-12 2020-08-12 Boden-9 Ikon Zon Ikon Zon   [v 7] 2140/10 D str
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-6 Järvsögrej Järvsögrej   [v 9] 3180/7 D 4 27.5 278
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-1 Juri's Dream Juri's Dream   [v 5] 2140/3 C 1 17.8 74
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-6 Alvgrim Alvgrim   [v 8] 2640/1 D 2 30.8 199
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-8 Top Darian Top Darian   [v 8] 2140/9 D 0 17.9 355
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-10 Järnsaxa Järnsaxa   [s 5] 2160/2 C 0 30.2 81
2020-08-04 2020-08-04 Boden-2 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 6] 2140/10 D 0 16.0 216
2020-08-04 2020-08-04 Boden-6 Storstjärna Storstjärna   [s 9] 1640/10 D 0 27.1 483
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-2 Järnsaxa Järnsaxa   [s 5] 2660/6 B 0 33.5 54
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-8 Juliblixten Juliblixten   [v 7] 1660/9 D 0 g 832
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-1 Majos Vret Arne Majos Vret Arne   [v 5] 1660/8 B 4 36.4 55
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-5 Juri's Dream Juri's Dream   [v 5] 2140/8 D 5 19.1 566
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-2 Gobo's Niike Gobo's Niike   [s 6] 2140/8 D 0 17.0 2063
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-5 Järvsögrej Järvsögrej   [v 9] 2660/11 C 2 28.0 774
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-2 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 9] 1640/2 D 2 33.8 508
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-7 Majos Vret Arne Majos Vret Arne   [v 5] 2160/3 C 3 35.9 546
2020-07-07 2020-07-07 Boden-1 Järnsaxa Järnsaxa   [s 5] 2140/4 C 2 32.9<