V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta ä..


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta är Bäcklös Faron andra svenska rekord på kort tid. I slutet av september travade han 1.24,4/2180 meter vilket är rekord för treåriga hingstar och valacker.
Efter ett par månaders tävlingsuppehåll var Katja Melkkos elitloppshäst Elian Web tillbaka och det som en vinnare. Jorma Kontio körde direkt till ledningen och sedan var det spel mot ett mål. Elian Web vann opressad på vassa 1.11,7/1640 meter voltstart.
Norska toppstoet Åsrud Vilja tog årets nionde seger i 14:e starten, men det var med ett nödrop. Rikard N Skoglund sände til ledningen och in på upploppet såg hon ut att gå mot en lätt seger. Ängsborken hade en krånglig resa och satt långt ner i kön. I sista sväng fick han fritt spelrum och Ängsborken flög fram och Åsrud Vilja hann undan med ett huvud.
V64-omgången blev favoritbetonad. Sex rätt gav 538 kronor, fem rätt 9 kronor och ingen utdelning på fyra rätt vilket innebär att det blir jackpot i morgon på Örebro.  

Joakim Brundin, Kanal 75


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåt..


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåtet, vilket det inte är i Sverige dit hästen importerades 2015. Eftersom hästen har tävlat nervsnittad i 45 starter i Sverige blir samtliga resultat ogiltiga. Ägaren Stall Zet ska därför betala tillbaka drygt 26 miljoner kronor som hästen har sprungit in i Sverige.
Jesper Arvenberg är juridiskt ombud för Daniel Redén och han lyssnade själv på presskonferensen som Svensk Travsport höll under torsdagen.
– Under hela presskonferensen fick jag känslan av att de återigen tagit ett oövervägt beslut som riskerar att upphävas och ändras, säger Jesper Arvenberg till Travronden.
– Jag är kritisk till att man tar det här beslutet nu på ett underlag som inte är kommunicerat till oss. Särskilt då det grundas på omständigheter som kommer att bli föremål för den slutliga prövningen i ansvarsnämnden och eventuellt överdomstolen.

”Jag hade förväntat mig mer”
Jesper Arvenberg utvecklar ytterligare för Trav365.
– Jag tycker inte budkapen var särskilt klara. Jag hade nog förväntat mig mer klargörande i så pass omfattande utredningar.
Vad saknade du?
– Att man inte lyfter styrelsens (Svensk Travsports) ansvar i så här allvarliga frågor tycker jag är märkligt. Sedan är det graverande att de hänvisar till en, som jag förstår avliden handläggare, en tidigare generalsekreterare som slutat och en säkerhetschef som också slutat. Att det inte finns något ansvar mot den nuvarande organisationen är beklämmande, säger Arvenberg till Trav365.

"Har ingen ork att lämna kommentarer"
Propulsions tränare Daniel Redén har inte gått att nå för en kommentar, men skriver följande hälsning på sitt Instagram-konto.
”Hoppas ni har förståelse att jag vill landa i allt som hände idag och jag har ingen ork att lämna kommentarer. Spenderar min tid med Chelsea som idag fyller 10 år”, skriver han med en bild på sin hund.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt ..


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt fall.
Efter den starten tog ägaren och uppfödaren Jan Lyng hem sin häst för en träningsperiod.
Björn Goop kör stjärnan på nytt på lördag och Lyng vill gärna att Goop tar samtliga styrningar under vintermeetinget i Paris med Moni Viking. Målet är inte bara att delta i Frankrike i vinter med fuxen - utan att vara med ”högt uppe”.
På lördag är Moni Viking en i en trio hästar som kommer att dra mest spel i den avslutande avdelningen på V75® - C.L. Müllers Memorial.
Formen då, pratar vi åttio procent eller mer?
- Jag tror att den är på 90-95 procent i alla fall. Vi ska tänka på att hästen haft två månaders paus från tävling och borde vara lite tung i kroppen. Samtidigt känns han så oerhört fin. Så in i helsicke morsk som han kändes i ett jobb nyligen har jag aldrig känt honom! säger Jan Lyng.

Allt bättre i jobben
Den norske amatören tränar åtta hästar i Levanger, en ort ungefär i jämnhöjd med Åre. Moni Viking har tränats hårt i sex veckors tid och blivit allt bättre.
Ägarens dröm om framgång i vintermeetinget i Paris stärktes efter ett banjobb som genomfördes nyligen.
- Jag körde ett snabbjobb på en liten bana vi har här som är 800 meter. Jag körde 3000 meter och lät honom slappna av de sista hundra meterna in mot mål, då han drog på självmant. Efteråt har jag spekulerat i om jag kunde ha kört en runda till eller två. Det var inte alls botten i honom. Jag fick faktiskt gåshud när jag körde honom och det har aldrig hänt mig förut, säger Jan Lyng.

Speedade till världsrekord
Björn Goop fick in hästen i träning i våras. Efter segrar i Paralympiastayern och Harper Hanovers lopp kom karriärens största triumf i Åby Stora Pris i början av augusti.
Moni Viking fick ligga still i fältet till sista bortre långsidan där Goop spelade ut den norske fuxens främsta vapen: speeden.
Segertiden 1.12,4 över 3140 meter var ett nytt världsrekord över distansen med bilstart på en tusenmetersbana.
På lördag är distansen 2640 meter i C.L. Müllers Memorial på Jägersro. Fredag går transporten till Sverige.
- Tanken är att han ska vara med under vintermeetinget i Paris med Prix d'Amerique som det stora målet. Men om vi kan fortsätta med honom neråt efter lördagens lopp är osäkert med tanke på alla rapporter om att Frankrike stänger igen på grund av coronan. Så det kanske blir så att han får stanna i Sverige ett tag, säger Jan Lyng.
Tanken är att Pierre Vercruysse återigen ska få ta hand om Moni Viking i Frankrike.
- Men om att blir som jag tänkt mig ska Björn köra. Björn kör ju Face Time Bourbon åt Sebastien Guarato så vi får se hur det blir. Goop ska oavsett ha tillbaka hästen efter vintermeetinget.
Moni Viking slutade oplacerad i Sundsvall Open Trot där hästen var utan sting. Något som oroar?
- Han hade väl bara en dålig dag. Jag tror att vi bestämmer oss för att det bara handlade om det, för han var väldigt pigg direkt när han kom hem igen. Han känns som sagt mycket bra. Det enda som oroar är att hästarna vanligtvis behöver ett eller ett par lopp i kroppen innan de tävlar som bäst med min träning. Men jag både hoppas och tror att vi ska vara med och göra upp om segern på lördag. Han kommer att vara utrustad som vanligt, men eventuellt får han skot bak den här gången, något vi väntar med att bestämma till loppet.  

Mikael Wikner, Kanal 75


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två..


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två dagar efter elitloppssegern framkom det att hästen blivit nervsnittad i USA, innan Propulsion importerades till Sverige. Det är otillåtet för hästar att tävla nervsnittade i Sverige.
Under torsdagen hölls en presskonferens på Solvalla där Svensk Travsport presenterade sin interna och externa utredning i fallet Propulsion.
– Det står utom tvivel att Propulsion nervsnittades den 27 april 2015. Hästen har startat 45 gånger, vid 38 olika tävlingstillfällen och det är i strid mot det svenska reglementet och djurskyddslagen, säger Maria Croon, VD för Svensk Travsport.
– Jag har bara varit här ett år men det här är något av det allvarligaste vi har varit med om i svensk travsport. Det är oerhört tråkigt för alla parter och för travsporten i stort. Det är en mängd händelser och situationer som berört människor i både USA och i Sverige, som på olika sätt varit en del av ärendet.

Lämnar ärendet vidare till Ansvarsnämnden
Svensk Travsport tillsatte i juni 202 en oberoende granskning av förbundets hantering av importärendet gällande Propulsion.
– Eftersom hästen har varit nervsnittad har den inte varit startberättigad. Trots det har den deltagit i tävlingar och vi lämnar nu utredningen vidare till Ansvarsnämnden, som är travsportens beslutande organ. Det är helt enligt den praxis som vi arbetar efter, säger Maria Croon.
– Vi hanterar över 12000 ärenden per år, exporter och importer. Det här har synliggjort brister inom förbundet och vi borde ha upptäckt Propulsions nervsnittning tidigare. Exportcertifikatet visar att Propulsion är nervsnittad och det har funnits i systemet sedan 2015 att hästen är nersnittad. Sportsystemet är bristfälligt och vi har behov av att professionalisera kvalitetssäkra våra rutiner.
– Jag är medveten om att det här har skadat Svensk Travsports rykte, säger Maria Croon.

”Vi återkräver 26 miljoner kronor av Stall Zet”
Det här innebär att Propulsions resultat blir ogiltiga. Hästen blir av med alla segrar och prispengar, vilket är drygt 26 miljoner kronor. Ägaren Stall Zet blir återbetalningsskyldig och resultatlistorna som Propulsion har varit med i kommer att korrigeras.
– Det här innebär att de som har varit efter Propulsion i resultatlistorna kommer att flyttas upp. Vi kommer att återkräva prispengarna av Stall Zet. ST behåller inga pengar utan dessa betalas ut till hästägare. Det kommer att ske under december månads fakturering. 26 miljoner kommer att fördelas på andra hästägare, säger Göran Wahlman, förbundsjurist på Svensk Travsport.
Därmed blir det exempelvis Cokstile som blir vinnare av Elitloppet 2020.

”Yrkar inte på uppsåtligt mot Daniel Redén”
Någon dom mot tränaren Daniel Redén presenterades inte utan lämnas över till Ansvarsnämnden. Göran Wahlman meddelade att domen kommer inom någon månad men tillade också:
– Vi kommer inte att yrka på något uppsåtligt brott mot Daniel Redén.
Daniel Redén kommer också att kunna tävla vidare som tidigare.
Ulf Hörnberg på Svensk Travsport meddelade även att Avelsvärderingsnämnden konstaterat att Propulsions nervsnittning behandlats i strid mot antidopingreglerna. Avelsvärderingsnämnden ogiltigförklarar och undanröjer därför beslutet om avelsvärdering av Propulsion. Däremot påverkas inte ankommer till Propulsion som föds under 2021 eller har fötts tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner ..


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner var tredje start.
- Jag har fina hästar och hästägare som satsar. Sedan är det hårt jobb som gäller, det finns inga hemligheter. Jag är väldigt noga med att ha hästarna väl förberedda. Det är inte många lediga timmar i veckorna.
För dagen tränas 25 hästar i Grytan i utkanten av Östersund och det är en bra mix.
- Det ser bra ut och i söndags kvalade No Business in till Breeders´ Crown-finalen för de treåriga stona och det var häftigt. På söndag har jag en handfull till start och det ser väldigt bra ut på förhand. Jag startar bland annat ett intressant nyförvärv från Johan Untersteiner som hästägare har köpt. Super Express S.W. har vunnit två av tre starter hittills och känns som en riktig häst.

Opererad i halsen
Allt har inte gått på räls under året. Stallets stjärna Shocking Superman (GS75-6) har inte alls levererat och säsongen är så här långt mer eller mindre misslyckad.
- Jag hade som mål i början av året att han skulle vara med i Elitloppet. Han vann årsdebuten och då såg allt bra ut, men sedan framgångarna uteblivit. Han har haft en tendens att tappa travet till slut i loppen och vi har kollat upp honom så många gånger utan att hitta några fel. Efter att ha gått igenom hela hästen ännu en gång hittades fel i halsen och Shocking Superman opererades. Han fick inte luft helt enkelt och troligen har han haft det problemet ganska länge.
- Shocking Superman fick ta igen sig en månad och sedan fick han börja tränas lite lätt och sedan har det fungerat till belåtenhet. Han känns jättefin och ligger väldigt bra i puls och det känns lite som en annan häst. Jag har kört 1.14/2100 meter på bra sätt och han är väl förberedd. Det viktigaste är att han fungerar samtidigt är han så pass bra att han kan vinna. Jag har en dröm att tävla med honom i Frankrike och jag hoppas få fortsätta drömma, han skulle passa där nere.

Amerikansk vagn för första gången
Oscar har ytterligare två hästar i omgången som blir favoriter och ger följande information.
- 10 Bold Heuvelland (GS75-1) är en mycket fin häst. Han har Ready Cash som pappa och Love You som morfar och den kombinationen har gett bland annat Bold Eagle och Face Time Bourbon så han har att brås på. Det är en jättefin häst som besitter mycket talang. Jag skyndar långsamt och han har vunnit mycket lätt i de två starter han har gjort för mig. Det har funnits mycket krafter kvar och han är under kraftig utveckling. Spåret är jag inte missnöjd med och jag tycker att han är så pass bra att han måste ha en bra chans att vinna igen. Jag kommer att lätta honom lite i balansen den här gången.
- 10 Naheed (GS75-4) är också en mycket fin häst som jag tror mycket på i framtiden. Han galopperade på upploppet senast på V75 och jag tror att han hade vunnit, men det vet man aldrig, den som vann var bra. Att han galopperade berodde på att tussarna i öronen drogs för första gången och han blev lite för pigg och slog ihop. Han har inte startat efter det och jag har tränat honom istället och han känns jättefin. Naheed är väl förberedd och jag tycker att även han måste ha en bra chans trots att han fick ett bakspår. Det blir barfota som senast och den här gången ska han tävla i en amerikansk vagn och det är första gången.

Joakim Brundin, Kanal 75


Klassikern Guldklockan har körts sedan 1957 på Solvalla och i år kan ett nytt namn präntas in i segerpokalen.Andreas Lövdal är m..


Klassikern Guldklockan har körts sedan 1957 på Solvalla och i år kan ett nytt namn präntas in i segerpokalen.
Andreas Lövdal är mitt uppe i sitt bästa år som kusk och har snart kört in en miljon kronor. Inte illa av en lärling anställd i Solvallas största stall med många passhästar att ta hand om.
24-årige Lövdal kör andra hästar än de som finns i stallet. För några veckor sedan vann han ett ungdomslopp med Micael Brobergs Jareth Boko med 100 000 kronor till vinnaren.
Efter tre år i stallet hos Timo Nurmos är han också betrodd med stallets hästar.
På onsdag blev det en lika enkel som övertygande seger i uttagningsloppet till Guldklockan på V86-kupongen med klassige Mellby Hurricane.
Andreas Lövdal lämnade ingenting åt slumpen med favoriten. 1200 meter från mål gav han sig av från andraparet utvändigt och styrde fram utvändigt ledaren.
Kusktalangen bevakade sedan fältet och lät Mellby Hurricane sticka undan lite retfullt på upploppet.
Big Shot spurtade storstilat från sitt tolftespår till andraplatsen för Magnus A Djuse.
Åt Mellby Hurricane och Andreas Lövdal fanns dock inget att göra.
Segerkusken gjorde klart redan i intervjuerna före loppet att han satt bakom bästa hästen och att det skulle köras därefter.
- Han var bäst också, och då vågar man köra så där. I år har det gått väldigt bra att köra och det är jättekul. Jag har fått köra bättre hästar och det ger ju lite snöbollseffekt på det hela - självförtroendet växer, sade Lövdal.
Onsdagens seger innebar ett bra skutt uppåt i ligan i Travrondens Guldklocka. Magnus A Djuse, tvåa på onsdagen, leder alltjämt i kampen om de tolv platserna i finalen fredagen 11 december.

Broberg bakom överraskning
Solvalla delade V86-omgången med Åby den här onsdagen och utdelningen för åtta rätt stannade på 20 725 kronor.
Största överraskningen kom på Solvalla. Betting Rebel avgjorde utan prut från positionen utvändigt ledaren och var mycket bra för Mika Forss.
Micael Broberg tränaren vinnaren som endast var spelad på två procent på V86.
- Han var värd segern. Han har gjort två jättebra lopp från dödens och tappat travet till slut. Nu slog jag på honom bakskor som jag kom överens med Mika Forss om att göra efter förra starten och det funkar bra, sade Micael Broberg.
Det blev en ”Norrländsk duell” på upploppet i V86-6. Amatören Lina Tallberger från Bergsåker fortsätter att visa upp Balotelli Crown i fin form och valacken kunde via en vass avslutning ta sig förbi starke Soul Tan från Dannero.
Axevallas Sofia Aronsson tränar Vichy Grif som vann det avslutande loppet för ston på Solvalla. Den sexåriga italienskan satt sist i fältet och spurtade som en furire för Ulf Ohlsson efter lite draghälp i sista kurvan i sprinterloppet.
En jätteprestation med tanke på att dugliga Valetta hade fått anföra i ledningen för Björn Goop men inte kunde freda sig över upploppet på Solvalla.

”Tränar som en demon”
Om vädret var tråkigt i huvudstaden, var det desto surare i Mölndal. Regn men banan höll bra.
- Han tränar som en demon - är han lika bra i loppet i kväll blir det intressant!
Ingen start sedan början av augusti. Peter Untersteiners vackra ord om Beckers träningsrundor gjorde ändå fyraåringen till stor favorit i loppet för hästar med högst 180 000 kronor på kontot.
Becker forcerades till ledningen efter 500 meter och höll värsta hotet Joule V.S. bakom sig i målskjutsen.
Johan Untersteiner hjälpte pappa Peter till seger i loppet för fyraåringar som inledde V86 på Åby med segerrike Radio Gaaga.
Löpskallen fixade segern till Ready Tonight i V86-5, som var ett fint treåringslopp. Power Lane var snabb bakom bilen och överlät ledningen till Ready Tonight efter 600 meter. Loppet kördes i 1.14-tempo och inte mycket hände innan det var dags för finish.
På upploppet såg Ready Tonight slagen ut, av både Mellby Ironman som gick utvändigt ledaren och av Beauty Wind som smög med i andra utvändigt, men Ready Tonight kontrade och vann på 1.13,4 över 2140 meter auto.
Åttaårige Sevilla har haft form en längre tid och gör nästan alltid bra lopp för Joakim Lövgren. Sjätte årssegern för Sevilla kom på onsdagen. Lövgren hade bakspår på 40 meters tillägg och satt mitt i gröten på den sista bortre långsidan och väntade ut motståndarna med sin häst.
Sevilla tackade med att spurta till en överlägsen seger.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-9 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 4] 1660/14 3 32.0 143
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-7 Ängskalla Ängskalla   [s 8] 2180/10 4 29.4 178
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-2 Lhotse Lhotse   [v 6] 2140/3 1 19.9 173
2015-12-11 2015-12-11 Boden-6 Ängskalla Ängskalla   [s 8] 2660/9 0 g 184
2015-12-03 2015-12-03 Boden-5 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 4] 2180/13 2 32.6 95
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-9 Storstjärna Storstjärna   [s 4] 2160/11 str 185
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-6 Storstjärna Storstjärna   [s 4] 2160/6 0 553
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-3 Guldtopp Guldtopp   [v 3] 2180/6 1 33.8 199
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Mystic Accident Mystic Accident   [v 4] 2140/3 6 18.2 55
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-3 Skafferbest Skafferbest   [v 6] 2160/10 5 32.0 32
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-5 Katla Kiro Katla Kiro   [s 5] 2160/3 4 27.8 100
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-1 Guldtopp Guldtopp   [v 3] 2160/6 4 31.6 136
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-8 Digital River Digital River   [v 7] 2640/6 7 16.9g 198
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-7 Skafferbest Skafferbest   [v 6] 2140/7 2 30.7 33
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-2 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 4] 2180/15 7 30.7 389
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-10 Skafferbest Skafferbest   [v 6] 2180/12 4 33.1 31
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-1 Storstjärna Storstjärna   [s 4] 2200/8 5 30.7 215
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-7 Katla Kiro Katla Kiro   [s 5] 2160/11 0 g 33
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-3 Skafferbest Skafferbest   [v 6] 2160/6 6 30.5g 39
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-12 Aigir Aigir   [v 7] 1660/15 D 0 36.4g 765
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-9 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2160/9 C 0 17.5 395
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-8 Blisjur Blisjur   [v 8] 1640/1 D 0 28.4 278
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-2 Gobo's Nightwish Gobo's Nightwish   [s 4] 1640/1 D 0 16.7 615
2016-12-06 2016-12-06 Boden-8 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 2180/8 D 6 32.7 771
2016-12-06 2016-12-06 Boden-4 Ulfaks Ulfaks   [v 9] 2160/11 C 0 35.9g 102
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2160/8 B 5 17.5 250
2016-11-25 2016-11-25 Boden-9 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 1640/10 C 0 16.6g 303
2016-11-25 2016-11-25 Boden-8 Stormeld Stormeld   [v 6] 2660/8 B 0 35.5 19
2016-11-25 2016-11-25 Boden-1 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 2140/2 D 0 g 565
2016-11-17 2016-11-17 Boden-5 Viktor Viktor   [v 4] 1640/6 C 4 38.8 67
2016-11-17 2016-11-17 Boden-3 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 2640/1 D 6 34.1g 400
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-10 Lhotse Lhotse   [v 7] 2140/10 C 7 18.0 115
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-9 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 2200/14 C 0 27.0g 433
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-4 Guldtopp Guldtopp   [v 4] 2180/4 D 4 28.9 237
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-1 Tiger Streamline Tiger Streamline   [h 7] 2160/6 D 0 827
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-4 Gräft Berra Gräft Berra   [v 12] 1660/5 D 0 27.0 464
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-1 Troll Odin Troll Odin   [v 3] 2160/6 D 3 32.7 175
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-8 Guldtopp Guldtopp   [v 4] 2180/5 C 2 28.6 167
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-8 Hamis Heartbreaker* Hamis Heartbreaker*   [v 6] 2160/10 B 0 18.0 559
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-6 Stormeld Stormeld   [v 6] 2160/9 C 7 29.9 212
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-5 Viktor Viktor   [v 4] 2160/5 D 5 37.1 103
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 Simb Pitted Prune Simb Pitted Prune   [s 8] 2160/15 D 7 17.6 781
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-3 Wilda Fille Wilda Fille   [v 5] 2140/5 D 0 g 298
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-10 Starbec's Dream On Starbec's Dream On   [v 6] 2160/14 D 6 18.0 293
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-6 Sundbo Rubin Sundbo Rubin   [s 6] 2160/8 C 8 28.5 249
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-3 Guldtopp Guldtopp   [v 4] 2180/4 C 3 29.8 330
2016-09-30 2016-09-30 Boden-11 Lhotse Lhotse   [v 7] 2140/14 B 0 18.7g 176
2016-09-30 2016-09-30 Boden-10 Troll Odin Troll Odin   [v 3] 2140/5 D 2 35.0 60
2016-09-30 2016-09-30 Boden-7 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/2 D str
2016-09-30 2016-09-30 Boden-5 Storvinna Storvinna   [s 7] 2160/8 D 0 28.7 646
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Baystone W.F. Baystone W.F.   [v 4] 2140/12 D str
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-1 The Unforgiven The Unforgiven   [s 6] 2168/6 D 0 19.6 142
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-9 Avalon Spider Avalon Spider   [h 12] 2168/10 C 0 g 242
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-7 Tiger Streamline Tiger Streamline   [h 7] 1646/1 D 2 16.7 78
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-3 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 6] 1646/7 D 6 19.0g 102
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-2 James Brodde James Brodde   [v 4] 2148/4 D 7 20.3g 36
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-10 Out of Reach Out of Reach   [s 6] 2140/3 B 4 14.2 288
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-9 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 4] 2140/1 C 0 17.7g 241
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-8 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 2140/10 D 0 g 653
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-3 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/2 D 8 17.5 830
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-2 Fox from Above Fox from Above   [s 7] 1640/7 D 7 14.1 521
2016-09-15 2016-09-15 Boden-8 Living Forest Living Forest   [v 6] 1640/8 B 0 17.4g 417
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Louise Lane F. Louise Lane F.   [s 4] 2140/1 D 0 20.0g 124
2016-09-08 2016-09-08 Boden-7 Guldtopp Guldtopp   [v 4] 2660/7 D 0 29.0 303
2016-09-08 2016-09-08 Boden-2 La Barsha La Barsha   [s 3] 2140/4 D 0 19.8g 664
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-8 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 1660/8 B 0 g 118
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-6 Living Forest Living Forest   [v 6] 2160/13 B 0 21.5g 636
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-1 Troll Odin Troll Odin   [v 3] 1660/7 D 2 35.1g 72
2016-08-30 2016-08-30 Boden-3 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/2 A 0 g 134
2016-08-30 2016-08-30 Boden-1 Viktor Viktor   [v 4] 1640/1 D 4 36.1 115
2016-08-30 2016-08-30 Boden-6 Ulfaks Ulfaks   [v 9] 2180/12 C 3 28.2 90
2016-08-30 2016-08-30 Boden-5 La Barsha La Barsha   [s 3] 2140/12 D 3 19.8 184
2016-08-30 2016-08-30 Boden-4 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 7] 2140/10 D 5 17.7g 658
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-10 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 2660/10 C 8 33.2 726
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 2200/11 A 5 25.3 36
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-3 Staro Kamala Staro Kamala   [s 3] 2140/2 D 5 19.1 851
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-1 Hildegun Hildegun   [s 3] 2140/3 D 7 39.8g 606
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-7 Stormeld Stormeld   [v 6] 2160/11 B 7 29.8 112
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-4 Guldtopp Guldtopp   [v 4] 2140/14 D 0 29.9 314
2016-08-12 2016-08-12 Boden-9 Viking Streamline Viking Streamline   [v 5] 1640/4 A 1 14.3 26
2016-08-12 2016-08-12 Boden-8 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 7] 2640/10 B 0 18.8 368
2016-08-12 2016-08-12 Boden-7 Gullpål Gullpål   [v 5] 2140/1 B 2 31.1 48
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/9 A 8 18.6 51
2016-08-12 2016-08-12 Boden-5 Highland Q.Sister Highland Q.Sister   [s 7] 2140/10 B 6 15.5 51
2016-08-12 2016-08-12 Boden-4 Rom Rom   [v 8] 1660/9 B str
2016-08-12 2016-08-12 Boden-3 Like For Like* Like For Like*   [v 5] 1640/1 C 1 16.6 80
2016-08-12 2016-08-12 Boden-1 Living Forest Living Forest   [v 6] 2140/2 A 1 18.8 20
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-7 Edolles Plutten Edolles Plutten   [v 5] 2180/10 C 6 33.8 149
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Guldtopp Guldtopp   [v 4] 1660/10 D 0 30.5g 173
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-11 Ennos Tosca Ennos Tosca   [s 6] 2140/5 D 7 33.1 347
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-6 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 2200/13 A 6 24.9 408
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-1 Hildegun Hildegun   [s 3] 2160/8 D 8 41.2g 372
2016-08-02 2016-08-02 Boden-3 Living Forest Living Forest   [v 6] 2140/2 A 4 17.6 31
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-7 Editor Boko Editor Boko   [v 5] 2140/3 C 1 15.4 31
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-5 Dusty Wind Dusty Wind   [v 8] 2660/7 C 7 17.8 103
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 Mister Burman Mister Burman   [v 7] 2160/8 B 2 15.4 47
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-6 Living Forest Living Forest   [v 6] 1640/6 B 3 15.5g 22
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-5 Musclepower Musclepower   [v 8] 2140/12 C 0 17.0 350
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-3 Tangen Didrik Tangen Didrik   [v 6] 2180/7 C 5 26.7g 208
2016-07-18 2016-07-18 Boden-1 Stormeld Stormeld   [v 6] 2660/11 C 4 32.7 51
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Forspärla Forspärla   [s 5] 2160/5 A 2 29.4 37
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-6 Wilda Fille Wilda Fille   [v 5] 2640/8 C 6 30.4g 94
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-3 Lärkan Lärkan   [h 10] 1660/9 C 4 24.0 177
2016-07-03 2016-07-03 Boden-9 Ennos Tosca Ennos Tosca   [s 6] 2140/4 C 1 33.9 151
2016-07-03 2016-07-03 Boden-4 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2160/7 C 3 17.4 521
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-1 Hildegun Hildegun   [s 3] 1640/5 D 5 41.6g 57
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-8 Schampis Schampis   [v 8] 1640/9 D 0 29.5 256
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-5 Stormeld Stormeld   [v 6] 2140/2 D 0 30.1 181
2016-06-18 2016-06-18 Boden-8 Guli Storm Guli Storm   [h 7] 2140/7 B 0 26.6 33
2016-06-17 2016-06-17 Boden-8 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2140/13 C 5 18.8 172
2016-06-17 2016-06-17 Boden-6 Guldtopp Guldtopp   [v 4] 1660/7 D 0 g 90
2016-06-17 2016-06-17 Boden-3 Ennos Tosca Ennos Tosca   [s 6] 2160/14 C 0 37.4g 443
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-5 Hildegun Hildegun   [s 3] 1640/2 D 3 37.7 82
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-8 Guldtopp Guldtopp   [v 4] 2140/13 D 0 31.6g 66
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-3 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 2180/14 B 0 32.4 313
2016-06-01 2016-06-01 Boden-11 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 2160/6 C 2 23.9 36
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2140/3 D 0 17.6g 597
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-6 Mister Burman Mister Burman   [v 7] 2140/7 A 3 15.7 48
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-4 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2140/7 C 2 16.4 93
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-3 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 4] 2140/3 D 6 36.8g 51
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-9 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 2180/11 C 5 24.6 136
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-8 Waitingonafriend Waitingonafriend   [v 12] 2140/3 D 8 17.3 270
2016-05-12 2016-05-12 Boden-3 Hildegun Hildegun   [s 3] 2140/1 C 0 g 15
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 1660/5 C 0 32.3g 53
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Forssaga Forssaga   [s 9] 2160/4 C 7 29.8 371
2016-03-11 2016-03-11 Boden-6 Storstjärna Storstjärna   [s 5] 2160/14 A 0 31.0 73
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Super Wille Super Wille   [v 5] 2160/13 C 0 18.6 309
2016-03-11 2016-03-11 Boden-1 Troll Doris Troll Doris   [s 7] 2180/7 B 5 35.5g 21
2016-03-03 2016-03-03 Boden-7 Gikling Balder Gikling Balder   [v 11] 2180/13 A 3 29.5 88
2016-03-03 2016-03-03 Boden-6 Sabelline Sabelline   [s 5] 2140/1 C 0 18.6 58
2016-03-03 2016-03-03 Boden-4 Super Wille Super Wille   [v 5] 2140/13 B 3 17.6 45
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Quadrifoglio Quadrifoglio   [v 5] 2160/15 A 0 g 52
2016-03-03 2016-03-03 Boden-1 Troll Doris Troll Doris   [s 7] 2160/5 C 4 33.7 27
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-1 Forsvira Forsvira   [s 6] 2160/14 D 0 g 177
2016-02-18 2016-02-18 Boden-8 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 1660/8 D 6 25.3 758
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Foolish Beat Foolish Beat   [v 8] 2140/9 D str
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 2140/2 D 3 31.1 111
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-6 Forssaga Forssaga   [s 9] 2140/5 D 4 30.0 211
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-8 Cinamon Boy Cinamon Boy   [v 10] 1640/1 D 0 16.5 545
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-7 Forssaga Forssaga   [s 9] 2200/13 B 3 29.2 568
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-6 Rasmus Sisu Rasmus Sisu   [v 6] 2140/11 B 0 18.2 469
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-4 Asterix Tooma Asterix Tooma   [v 12] 2140/2 D 0 17.0 491
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-2 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 5] 2160/9 B 3 34.9 29
2016-01-08 2016-01-08 Boden-7 T.Hall T.Hall   [v 9] 2140/9 B 0 17.4g 189
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Ängskalla Ängskalla   [s 9] 2160/7 D 1 28.3 210
2016-01-08 2016-01-08 Boden-3 Åstas Elin Åstas Elin   [s 8] 2140/3 D str
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-6 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 1640/8 D 7 29.5 295
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-1 Järvsögrej Järvsögrej   [v 6] 2660/10 B 0 g 198
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Sjeikens Gull Sjeikens Gull   [v 10] 2160/8 C 6 29.0 493
2017-12-15 2017-12-15 Boden-2 Järvsögrej Järvsögrej   [v 6] 2160/10 B 4 31.0g 37
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-8 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 2180/11 B 2 33.8 31
2017-12-07 2017-12-07 Boden-6 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2140/6 B 1 32.9 22
2017-12-07 2017-12-07 Boden-2 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 1660/8 D 2 28.0 51
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-5 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 1660/11 B 3 32.0 45
2017-11-23 2017-11-23 Boden-6 Järvsögrej Järvsögrej   [v 6] 2640/1 C 2 31.8 45
2017-11-23 2017-11-23 Boden-2 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2160/9 C 1 29.2 52
2017-11-14 2017-11-14 Boden-6 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 2140/5 C 1 32.5 16
2017-11-14 2017-11-14 Boden-2 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 1640/9 C 3 26.8 123
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-5 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2640/7 D 0 g 398
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-3 Zolglimten Zolglimten   [v 3] 2160/5 D 0 g 744
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-11 Järvsögrej Järvsögrej   [v 6] 2140/4 C 0 30.1g 614
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-9 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 2160/10 D 0 27.9 789
2017-11-07 2017-11-07 Boden-8 Red Hot Diablo* Red Hot Diablo*   [s 6] 2140/8 C 0 22.5 94
2017-11-07 2017-11-07 Boden-7 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2160/8 B 1 33.2 16
2017-11-07 2017-11-07 Boden-6 Forsyth Action Forsyth Action   [v 10] 2160/9 B 0 18.7 343
2017-11-07 2017-11-07 Boden-2 Tams Ville Tams Ville   [v 6] 2140/3 D 2 36.9 48
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-7 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 2160/7 D 0 29.8 976
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-9 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 2160/5 C 3 33.1 31
2017-10-23 2017-10-23 Boden-8 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 1640/5 C 1 28.7 26
2017-10-23 2017-10-23 Boden-6 Fruitful Tooma Fruitful Tooma   [v 8] 1640/8 C 0 g 541
2017-10-23 2017-10-23 Boden-2 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 2140/4 C 1 32.9 31
2017-10-23 2017-10-23 Boden-1 Punxsutawney Punxsutawney   [s 4] 2140/11 C 8 21.5g 94
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-7 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 2180/9 B 2 28.1 84
2017-10-16 2017-10-16 Boden-6 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 2660/7 B 4 30.2 205
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-3 Zolglimten Zolglimten   [v 3] 2140/2 D 7 33.4 739
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-8 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2160/8 C 5 30.3g 142
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-4 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 5] 1640/1 B 1 30.1 38
2017-10-09 2017-10-09 Boden-9 Bläs Laban Bläs Laban   [v 5] 2180/12 B 3 33.9 91
2017-10-09 2017-10-09 Boden-8 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 2140/2 B 0 18.0 900
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-2 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2160/4 D 0 g 709
2017-09-30 2017-09-30 Boden-11 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 2140/2 C 0 18.3 329
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Miss Southwind* Miss Southwind*   [s 6] 2140/10 C 0 15.5 1054
2017-09-30 2017-09-30 Boden-5 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 2140/1 A 3 27.4 16
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Punxsutawney Punxsutawney   [s 4] 2140/1 D 5 20.4 507
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-3 Lhotse Lhotse   [v 8] 2140/4 D 0
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-2 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 2140/2 C 1 28.6 17
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-8 Åli Gubben Åli Gubben   [v 4] 2180/9 C 7 36.7 192
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-2 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2660/10 D 5 28.9 617
2017-09-15 2017-09-15 Boden-8 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/5 D 0 18.0 481
2017-09-15 2017-09-15 Boden-6 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 1660/7 A 3 26.7 26
2017-09-15 2017-09-15 Boden-1 Zolglimten Zolglimten   [v 3] 2140/4 D 6 36.1 99
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-12 Järvsögrej Järvsögrej   [v 6] 2640/2 D 3 30.0 168
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-8 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 2140/2 D 3 26.1 519
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-4 Sjeikens Gull* Sjeikens Gull*   [v 10] 1640/2 D 3 26.8 314
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-2 Hildegun Hildegun   [s 4] 2140/2 D 0 40.0g 214
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-8 Wanted Wanted   [s 3] 2160/6 C 5 19.6g 76
2017-09-02 2017-09-02 Boden-10 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 1640/7 C 7 17.4g 183
2017-09-02 2017-09-02 Boden-9 Åli Tösen Åli Tösen   [s 5] 2140/2 B 3 33.9g 30
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-10 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 1660/12 D 0 27.1 514
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-1 Troll Odin Troll Odin   [v 4] 2140/3 D 0 g 115
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-8 Fruitful Tooma Fruitful Tooma   [v 8] 2140/9 C 8 20.6g 334
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-5 Åli Tösen Åli Tösen   [s 5] 2160/6 B 1 33.3 40
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-2 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 10] 2680/10 C 7 18.3 102
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-1 Vindbläsen Vindbläsen   [s 8] 1640/2 C 1 25.9 25
2017-08-24 2017-08-24 Boden-5 Ivalde Ivalde   [v 3] 2160/5 D str
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-7 Almfaks Almfaks   [v 5] 2140/2 C 0 g 28
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-1 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2140/8 C 3 27.9 174
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-8 Troll Odin Troll Odin   [v 4] 1640/2 D 7 31.5g 84
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-7 Let Me Fly Let Me Fly   [s 4] 2140/5 D 0 17.8g 207
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Lhotse Lhotse   [v 8] 2140/1 D str
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-6 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 3] 2140/5 B 4 17.4 773
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-2 Åli Tösen Åli Tösen   [s 5] 1640/6 C 2 35.8 114
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-7 Hildegun Hildegun   [s 4] 2140/2 D 4 32.5 165
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-4 Järvsögrej Järvsögrej   [v 6] 2140/5 B 1 32.1g 109
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-3 Big Believer Big Believer   [v 6] 1640/12 C 5 16.3 182
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Tonic Tonic   [v 5] 2140/3 D str
2017-08-03 2017-08-03 Boden-1 Kvikken Kvikken   [v 9] 2160/14 D 7 32.0 732
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-9 Järvsögrej Järvsögrej   [v 6] 1640/5 C 4 30.4 119
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-4 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2160/12 D 0 29.2 802
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-2 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 6] 1640/6 D 2 34.1 38
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-10 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2140/10 D 3 30.3 206
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-2 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 3] 2160/11 B 6 19.8 99
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2160/11 D 0 18.1 901
2017-07-13 2017-07-13 Boden-1 Sonny N.Å. Sonny N.Å.   [v 13] 2180/6 B 0 g 368
2017-07-13 2017-07-13 Boden-9 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 10] 2140/5 D 0 14.9 846
2017-07-13 2017-07-13 Boden-6 Troll Borken Troll Borken   [v 6] 2160/10 C str
2017-07-06 2017-07-06 Boden-8 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 2160/13 D 0 574
2017-07-06 2017-07-06 Boden-7 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 3] 1640/5 A 4 17.0 48
2017-07-06 2017-07-06 Boden-6 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2140/3 C 4 29.1 285
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-8 Ailo Ailo   [v 6] 2140/1 C 8 29.9g 64
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-5 Top Degli Ulivi Top Degli Ulivi   [v 5] 1640/12 C str
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-1 Månremus Månremus   [h 3] 1640/8 D 7 37.6 170
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-8 Starelv Odin Starelv Odin   [h 9] 1640/11 D str
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-1 Hildegun Hildegun   [s 4] 2160/3 C 0 34.3 268
2017-06-17 2017-06-17 Boden-10 Guli Storm Guli Storm   [h 8] 2140/7 B 4 25.2 193
2017-06-10 2017-06-10 Boden-1 Foolish Beat Foolish Beat   [v 9] 2140/1 D 5 15.8 263
2017-06-10 2017-06-10 Boden-8 Troll Borken Troll Borken   [v 6] 1640/7 B 2 30.9g 49
2017-06-10 2017-06-10 Boden-7 B.W.L.Spartacus B.W.L.Spartacus   [v 5] 1640/9 D 8 16.9 133
2017-06-10 2017-06-10 Boden-5 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 2160/12 B 5 18.1g 279
2017-06-10 2017-06-10 Boden-4 Naomi Carjan* Naomi Carjan*   [s 7] 2140/9 C 0 17.6g 301
2017-06-10 2017-06-10 Boden-2 Ailo Ailo   [v 6] 2160/5 D 1 28.2 137
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-9 Hildegun Hildegun   [s 4] 2140/3 C 4 33.1 193
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-7 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 3] 2140/5 C 6 18.0 105
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-1 Guli Storm Guli Storm   [h 8] 2160/5 A 2 25.0 18
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-6 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2640/8 D 0 30.5 299
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-9 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 10] 2640/12 C 0 15.5 719
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-4 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 7] 1640/6 C 5 28.9 272
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Bol Anna Bol Anna   [s 6] 2160/9 A 0 g 44
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Usain Colt Usain Colt   [v 6] 1640/6 A 7 15.2g 21
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-7 Säter Kosen Säter Kosen   [v 5] 2140/1 D 6 34.5g 57
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-6 Omaha Broline Omaha Broline   [s 6] 2140/11 C 3 17.9 285
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-3 Ailo Ailo   [v 6] 2140/3 D 0 32.9g 153
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-1 Tand Ross Tand Ross   [v 10] 2180/10 C 5 34.8 117
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-1 Tangen Didrik Tangen Didrik   [v 7] 2160/7 C 0 g 460
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2140/11 B str
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-8 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 7] 2160/5 D 3 29.5 550
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-7 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 3] 2140/3 C 3 17.2 103
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-9 Exil Exil   [v 7] 2660/11 A 3 32.4 24
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-8 James Brodde James Brodde   [v 5] 2140/6 C str
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-6 Niras Malenta Niras Malenta   [s 5] 2140/3 C 8 19.3 356
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-5 Hildegun Hildegun   [s 4] 2140/5 C 6 42.1 22
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-3 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 10] 2680/2 B 3 16.2 101
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-2 Tangen Didrik Tangen Didrik   [v 7] 2160/7 B 8 26.8g 92
2017-04-28 2017-04-28 Boden-2 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2160/9 C 0 29.2g 414
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-7 Big Believer Big Believer   [v 6] 2140/10 C 0 17.2 399
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-6 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2140/8 C 0 30.4g 143
2017-04-13 2017-04-13 Boden-10 Oregon Trail Oregon Trail   [v 9] 2660/6 B 5 22.1g 80
2017-04-13 2017-04-13 Boden-6 Let Me Fly Let Me Fly   [s 4] 2140/8 B 2 18.3 307
2017-04-13 2017-04-13 Boden-5 Sabelline Sabelline   [s 6] 1640/11 D 6 16.2 256
2017-04-13 2017-04-13 Boden-4 Bol Anna Bol Anna   [s 6] 2140/1 B 0 g 21
2017-04-13 2017-04-13 Boden-1 Hildegun Hildegun   [s 4] 2640/2 C 2 35.5 19
2017-04-07 2017-04-07 Boden-1 Kvikken Kvikken   [v 9] 2160/13 A 0 g 222
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Chuck Liddell Chuck Liddell   [v 12] 2160/9 B str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-8 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2140/9 C 2 32.1g 99
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-6 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 7] 2140/15 C 3 36.1 350
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 Big Believer Big Believer   [v 6] 2140/5 C 1 22.4 66
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-4 Let Me Fly Let Me Fly   [s 4] 2140/1 C 7 20.6 116
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-1 Lejans Huligan Lejans Huligan   [v 7] 1640/4 D 0 g 65
2017-03-25 2017-03-25 Boden-2 Hildegun Hildegun   [s 4] 1660/5 C 0 g 41
2017-03-25 2017-03-25 Boden-1 Gaetano Web Gaetano Web   [v 3] 1640/9 C 0 23.8g 241
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-9 Le Plus Rapide Le Plus Rapide   [v 6] 2140/3 D 0 22.5 98
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-6 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 6] 2140/10 B 3 32.4 66
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-5 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 6] 2140/1 C 7 19.7 131
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-4 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 2140/3 C 0 g 40
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-1 Katla Kiro Katla Kiro   [s 7] 2160/5 C 2 28.5 21
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-8 Hildegun Hildegun   [s 4] 2140/1 D 2 35.5 170
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-7 Nelly Kerie Nelly Kerie   [s 6] 2140/1 D 0 g 619
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-5 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2140/12 B 4 29.6 265
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-1 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 6] 2160/13 B 5 31.2 528
2017-02-23 2017-02-23 Boden-11 Troll Doris Troll Doris   [s 8] 2160/14 C 0 41.7 751
2017-02-23 2017-02-23 Boden-1 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 2140/4 D 4 18.2 1094
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-8 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 6] 2160/14 D 8 30.6g 1685
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-5 Viktor Viktor   [v 5] 2140/2 D 6 36.5 261
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-1 Gikling Balder Gikling Balder   [v 12] 2160/8 C 0 29.3 703
2017-02-05 2017-02-05 Boden-7 H.E.C.Dalove H.E.C.Dalove   [v 6] 2640/3 C 3 33.0 263
2017-01-25 2017-01-25 Boden-4 Guldtopp Guldtopp   [v 5] 2140/6 B 6 31.1g 169
2017-01-08 2017-01-08 Boden-11 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 8] 2140/3 D 0 g 129
2017-01-08 2017-01-08 Boden-8 Sabelline Sabelline   [s 6] 2640/5 C 0 19.1 735
2017-01-08 2017-01-08 Boden-6 Forssaga Forssaga   [s 10] 2160/6 B 6 29.3 480
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-1 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 2160/9 C 1 30.2 131
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-7 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 6] 2640/10 D 0 17.9 677
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-8 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 1640/2 D 2 27.5 399
2018-12-22 2018-12-22 Boden-2 Troll Odin Troll Odin   [v 5] 2160/5 B 3 32.5g 27
2018-12-22 2018-12-22 Boden-9 Ikon Zon Ikon Zon   [v 5] 1640/5 D 5 15.1 500
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-3 Classical Trip Classical Trip   [h 3] 2140/11 C 5 20.9 77
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-5 Exil Exil   [v 8] 2140/6 B 0 g 165
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 1640/1 D 0 g 55
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-8 Gustav K.* Gustav K.*   [v 8] 2140/7 D 0 18.6 264
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-9 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2640/4 D 0 g 225
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-2 Forspärla Forspärla   [s 7] 1660/10 B 0 28.6 43
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-5 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2140/11 B 0 30.0 326
2018-12-09 2018-12-09 Boden-7 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 2160/6 C 2 30.4 35
2018-12-09 2018-12-09 Boden-9 Ikon Zon Ikon Zon   [v 5] 2140/3 C 6 18.7 462
2018-11-30 2018-11-30 Boden-1 Ikon Zon Ikon Zon   [v 5] 2140/3 D 8 17.9 336
2018-11-30 2018-11-30 Boden-3 Skaffer Elden Skaffer Elden   [h 11] 1640/1 C 0 g 82
2018-11-30 2018-11-30 Boden-8 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2680/8 B 2 31.8 23
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-1 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 7] 2140/1 C 0 17.8 97
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-2 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 2140/2 D 1 28.4 94
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-3 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2140/2 D 5 16.8g 511
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-7 Faks Kungen Faks Kungen   [v 5] 2160/10 A 4 32.5g 17
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-8 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 6] 2140/12 B 3 17.0 221
2018-11-15 2018-11-15 Boden-3 Ikon Zon Ikon Zon   [v 5] 1640/7 D 5 15.9 282
2018-11-15 2018-11-15 Boden-8 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2140/2 B 2 31.7 36
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-2 Guli Munter Guli Munter   [v 5] 2160/13 D 0 32.8g 550
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-5 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2180/7 B 0 30.5 200
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-6 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2140/1 D 0 28.4 549
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-11 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 1660/9 C 5 27.8 128
2018-11-08 2018-11-08 Boden-1 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 7] 2160/8 C 0 37.2 96
2018-11-08 2018-11-08 Boden-6 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2180/11 C 4 18.3 189
2018-11-08 2018-11-08 Boden-7 Mind Magic* Mind Magic*   [v 7] 1640/5 C str
2018-11-08 2018-11-08 Boden-8 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2140/2 C 2 30.5 30
2018-11-08 2018-11-08 Boden-9 Ikon Zon Ikon Zon   [v 5] 2640/1 D 1 18.6 106
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-1 Ängsjokern Ängsjokern   [v 4] 1640/6 D 6 42.1g 122
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-5 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 2180/10 C 2 28.6 117
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2140/5 D 0 17.7g 241
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-8 Guli Munter Guli Munter   [v 5] 2160/7 B 5 32.5g 63
2018-10-20 2018-10-20 Boden-3 Powerglide W.F. Powerglide W.F.   [s 3] 2140/1 D 0 g 92
2018-10-20 2018-10-20 Boden-4 Rose Töll Rose Töll   [s 5] 2140/12 C 5 17.1 205
2018-10-20 2018-10-20 Boden-7 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 6] 2140/8 B 2 29.4 124
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-1 Källsjöviking Källsjöviking   [v 3] 2140/1 D 5 32.1 94
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-7 Sid Dox Sid Dox   [v 8] 2140/4 D 0 28.3g 526
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-10 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2140/9 C 2 27.0 191
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-3 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 1640/9 C 0 g 221
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-4 Gold Case Gold Case   [v 9] 2140/9 D 0 17.4 402
2018-10-08 2018-10-08 Boden-1 Troll Odin Troll Odin   [v 5] 2140/5 B 0 g 19
2018-10-08 2018-10-08 Boden-4 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 1640/7 C 7 30.4g 20
2018-10-08 2018-10-08 Boden-6 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2640/12 C str
2018-10-08 2018-10-08 Boden-7 Stuart Little Stuart Little   [v 9] 2140/3 C 4 16.5 130
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-9 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 4] 2140/7 D 0 15.7 735
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-1 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 1640/2 D 1 28.6 156
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-4 Troll Odin Troll Odin   [v 5] 2140/2 C 1 30.9 33
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-5 Gobo's Niike Gobo's Niike   [s 4] 2140/1 D 8 22.6g 225
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-8 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 7] 2140/5 C 7 36.6g 43
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-9 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2140/12 C 4 19.3 69
2018-09-20 2018-09-20 Boden-2 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 4] 2140/13 B 3 15.9 98
2018-09-20 2018-09-20 Boden-6 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 2140/6 D 4 28.7 967
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-2 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2160/3 C 4 29.3 118
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-12 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2180/15 C 0 27.2 676
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-1 Klack Kungen Klack Kungen   [v 10] 2140/2 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-2 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2140/9 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-4 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 8] 2140/3 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-6 Järvsötekno Järvsötekno   [v 4] 1640/1 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-9 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 7] 2140/5 D 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-12 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2140/2 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-1 Järnsaxa Järnsaxa   [s 3] 2160/7 B 0
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-1 Guldhagens Kratos Guldhagens Kratos   [v 3] 1640/4 D 0 g 657
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-4 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 6] 2160/12 B 3 29.5 131
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-4 Majet af Djupmyra Majet af Djupmyra   [s 6] 2640/3 D 4 17.3 1328
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-6 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2160/9 D 4 27.1 344
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-9 Ocean Face Ocean Face   [v 7] 2140/9 D 0 15.7 761
2018-08-23 2018-08-23 Boden-2 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2160/11 C 4 29.4 386
2018-08-23 2018-08-23 Boden-4 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 4] 2140/1 D str
2018-08-23 2018-08-23 Boden-6 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 7] 2140/6 C 5 34.5g 123
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-4 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 1660/14 A 0 28.4 165
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-4 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2140/2 C 0 33.2 269
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-8 Kvikken Kvikken   [v 10] 2640/7 D 0 g 258
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-6 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2140/5 A 3 29.3 105
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-9 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 6] 2140/2 D 5 28.0 779
2018-08-08 2018-08-08 Boden-1 Järnsaxa Järnsaxa   [s 3] 2160/6 C 8 35.8 96
2018-08-08 2018-08-08 Boden-3 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 4] 2140/12 C 6 16.1 370
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-1 Järvsötekno Järvsötekno   [v 4] 2140/2 C 4 33.6 23
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-6 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2140/5 C 2 29.5 73
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-1 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 6] 2140/2 C 5 28.8 74
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-6 Åli Tösen Åli Tösen   [s 6] 2160/10 B str
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-9 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2660/7 B 0 28.6 346
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-5 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2140/7 A 2 32.4 16
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-2 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2140/4 B 2 30.0 50
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-6 Lill Evert Lill Evert   [v 10] 1640/6 D 0 28.7 478
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-8 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2160/8 C 1 28.1 183
2018-07-14 2018-07-14 Boden-5 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2140/3 C 2 27.8 46
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-2 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 1640/1 D 4 28.8 61
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-7 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 7] 2140/1 D 0 34.7g 292
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-6 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2160/8 C 0 29.1 238
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-9 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 1640/5 B 0 30.9g 102
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-5 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 1640/7 D 5 28.2 348
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-10 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 3140/3 D 0 31.3 772
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-11 Gathania Gathania   [s 9] 2160/14 D 0 18.3g 1536
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-2 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2140/1 D str
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-9 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2140/2 D str
2018-06-16 2018-06-16 Boden-14 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 2160/13 B 0 30.0g 222
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-1 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2140/7 D 8 29.4g 245
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-6 Järnsaxa Järnsaxa   [s 3] 2160/4 C 2 34.0 39
2018-06-01 2018-06-01 Boden-1 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2160/7 A 1 32.2 21
2018-06-01 2018-06-01 Boden-4 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2640/6 C 3 30.3 108
2018-05-25 2018-05-25 Boden-1 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 6] 2160/12 B 2 28.6 224
2018-05-25 2018-05-25 Boden-5 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 1660/10 C 2 25.1 310
2018-05-25 2018-05-25 Boden-8 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 4] 1640/8 B 1 14.3 40
2018-05-25 2018-05-25 Boden-12 Fantom Sund Fantom Sund   [v 9] 2140/4 D 8 17.2 744
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-1 Järnsaxa Järnsaxa   [s 3] 2140/2 D 1 34.9 151
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-3 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 1640/2 D 0 28.7g 297
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-1 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2160/6 B 1 32.5g 29
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-3 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 2160/15 A 0 g 206
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-8 Troll Odin Troll Odin   [v 5] 2660/8 C str
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-1 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2160/9 B 3 33.0 73
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-5 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2160/6 D 4 30.0 843
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-2 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 2140/10 C str
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-5 Denver Brodde Denver Brodde   [v 6] 2640/2 D 8 19.1 335
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-6 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 2680/9 A 1 32.3 25
2018-04-26 2018-04-26 Boden-1 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 1660/9 A 4 33.9 52
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 4] 2140/4 C 1 17.1 25
2018-04-26 2018-04-26 Boden-5 Storstjärna Storstjärna   [s 7] 2160/7 C 0 31.4 285
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-12 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2640/6 D 0 g 808
2018-04-17 2018-04-17 Boden-1 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 4] 2140/1 A 1 16.3 30
2018-04-17 2018-04-17 Boden-4 Marre R.F. Marre R.F.   [s 4] 2140/1 C 3 30.5 17
2018-04-17 2018-04-17 Boden-10 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 2160/6 A 1 29.1 28
2018-04-12 2018-04-12 Boden-1 Guldtopp Guldtopp   [v 6] 2140/8 B 2 29.2 63
2018-04-12 2018-04-12 Boden-6 Katla Kiro Katla Kiro   [s 8] 2160/4 A 7 27.6 28
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-1 Vindpärla Vindpärla   [s 3] 2140/2 C 3 35.0 56
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-5 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 1660/6 A 0 g 32
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-3 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2160/13 C str
2018-03-16 2018-03-16 Boden-2 Art Nattfari* Art Nattfari*   [v 10] 1660/7 D 7 27.3g 419
2018-03-16 2018-03-16 Boden-7 Troll Odin Troll Odin   [v 5] 2640/5 D 4 32.7g 32
2018-03-16 2018-03-16 Boden-9 Freedom Band Freedom Band   [s 7] 2140/8 A str
2018-03-09 2018-03-09 Boden-2 Vindbläsen Vindbläsen   [s 9] 2140/7 C 5 29.3 44
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-2 Troll Odin Troll Odin   [v 5] 2640/1 C 1 33.1 64
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-4 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2140/9 C 6 32.7g 318
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-2 Olivinia Olivinia   [s 4] 2140/10 B 5 21.8 79
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-5 Lill Evert Lill Evert   [v 10] 1640/3 C 2 28.7 108
2018-02-09 2018-02-09 Boden-6 Gustav K.* Gustav K.*   [v 8] 2640/2 D 0 17.4 363
2018-02-09 2018-02-09 Boden-7 Järvsögrej Järvsögrej   [v 7] 2140/8 D 5 32.2 572
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-4 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 2140/3 D 3 31.2 54
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-2 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 6] 2160/13 B 0 33.8g 32
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-4 Nordby Ask Nordby Ask   [v 9] 2160/6 D 0 g 473
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-2 Yellow Polka Yellow Polka   [v 6] 2140/13 D 0 20.0 1094
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-3 Bläs Laban Bläs Laban   [v 6] 2140/3 D 0 g 51
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-4 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 6] 2140/9 D 0 19.0 979
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-5 Man in the Mirror* Man in the Mirror*   [v 8] 2140/6 D 0 19.2 684
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-6 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1640/9 D 5 28.7 768
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-4 Järvsögrej Järvsögrej   [v 8] 2160/7 B 0 g 79
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-5 Ikon Zon Ikon Zon   [v 6] 2160/6 C 2 19.4 236
2019-12-07 2019-12-07 Boden-5 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 2140/4 C 0 35.0 45
2019-11-28 2019-11-28 Boden-2 Juri's Dream Juri's Dream   [v 4] 2160/11 C str
2019-11-28 2019-11-28 Boden-7 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1660/8 C 5 29.0 307
2019-11-28 2019-11-28 Boden-10 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 6] 2140/2 C 0 20.4g 265
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-3 Järvsögrej Järvsögrej   [v 8] 2140/2 B 4 28.8 110
2019-11-15 2019-11-15 Boden-4 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1640/1 D 1 27.8 545
2019-11-15 2019-11-15 Boden-8 Juri's Dream Juri's Dream   [v 4] 2140/6 D 7 18.5 422
2019-10-31 2019-10-31 Boden-4 Järvsögrej Järvsögrej   [v 8] 2140/9 B 1 29.2 20
2019-10-31 2019-10-31 Boden-8 Goliath* Goliath*   [v 6] 2140/14 D 0 19.1 445
2019-10-31 2019-10-31 Boden-9 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 6] 1640/2 C 7 18.2 133
2019-10-24 2019-10-24 Boden-1 Juri's Dream Juri's Dream   [v 4] 2140/8 C 3 19.4 680
2019-10-24 2019-10-24 Boden-8 Järnsaxa Järnsaxa   [s 4] 1660/7 B 4 31.9 50
2019-10-24 2019-10-24 Boden-9 Dreams Patric Dreams Patric   [v 5] 2140/8 A str
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-1 Vejmo Mys Vejmo Mys   [s 3] 2140/1 D 0 g 277
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-10 Fröken Ulli Fröken Ulli   [s 8] 2140/9 D 5 31.6 264
2019-10-10 2019-10-10 Boden-1 Gobo's Niike Gobo's Niike   [s 5] 1640/2 D 6 16.6 275
2019-10-10 2019-10-10 Boden-2 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 6] 1640/12 D 5 16.2 503
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-2 Järvsögrej Järvsögrej   [v 8] 2160/10 A 0 28.1 71
2019-09-27 2019-09-27 Boden-1 Bicc's Hightech Bicc's Hightech   [v 10] 2140/13 D 0 16.2 1000
2019-09-27 2019-09-27 Boden-9 Vincent Sång Vincent Sång   [v 4] 2140/2 C 5 36.0 129
2019-09-27 2019-09-27 Boden-10 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 7] 2140/9 C 0 g 260
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-2 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 2140/3 D 4 28.5 98
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-4 Bailiff Bailiff   [v 5] 2140/10 D 0 17.9g 371
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-7 Risåvinnie Risåvinnie   [s 4] 2140/5 D 6 38.1g 52
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Topgun Topgun   [v 6] 2140/11 B 6 19.3 126
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-9 Gobo's Niike Gobo's Niike   [s 5] 2140/2 D 1 17.5 167
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-10 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 7] 2140/11 C 5 17.9 154
2019-09-19 2019-09-19 Boden-8 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 1660/14 C 0 30.7g 1000
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-3 Pippi Makeba Pippi Makeba   [s 4] 1640/2 C 5 16.8 353
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-5 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 2160/7 D 3 28.7 432
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-8 Rainbow Qbin Rainbow Qbin   [v 7] 2160/7 B 7 17.6 217
2019-09-09 2019-09-09 Boden-3 Rhapsody Ås Rhapsody Ås   [v 7] 2180/8 B 2 15.1 35
2019-09-09 2019-09-09 Boden-5 Gaga Lady Boko Gaga Lady Boko   [s 6] 2140/8 D 0 18.6 513
2019-09-09 2019-09-09 Boden-7 Ikon Zon Ikon Zon   [v 6] 2140/2 D 8 17.0 609
2019-09-09 2019-09-09 Boden-9 Juri's Dream Juri's Dream   [v 4] 2140/2 D 8 20.8 134
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-10 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1640/3 D 5 26.3 859
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-4 Järvsögrej Järvsögrej   [v 8] 2660/4 B 3 28.0g 30
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-6 Järnsaxa Järnsaxa   [s 4] 1640/1 C 4 31.0 37
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-7 Stuart Little Stuart Little   [v 10] 2160/10 B 3 15.5g 126
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-8 Vincent Sång Vincent Sång   [v 4] 2140/3 C 3 34.9g 71
2019-08-29 2019-08-29 Boden-8 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 5] 1640/10 C 6 14.5 133
2019-08-29 2019-08-29 Boden-10 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1640/8 D 5 26.6 614
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-2 Järvsögrej Järvsögrej   [v 8] 2140/5 C 1 25.7 45
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-5 Vincent Sång Vincent Sång   [v 4] 2160/6 B 2 34.7 28
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-8 Järnsaxa Järnsaxa   [s 4] 1640/4 C 0 g 30
2019-08-22 2019-08-22 Boden-6 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 2140/2 C 3 29.2 48
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-8 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 1680/4 C 3 28.0 62
2019-08-13 2019-08-13 Boden-2 Juri's Dream Juri's Dream   [v 4] 2140/3 D 0 g 360
2019-08-13 2019-08-13 Boden-3 Stuart Little Stuart Little   [v 10] 2140/7 D 8 15.3 1075
2019-08-13 2019-08-13 Boden-6 Onboard Broline Onboard Broline   [v 8] 3140/5 B 0 17.3 374
2019-08-13 2019-08-13 Boden-8 Järnsaxa Järnsaxa   [s 4] 2140/2 C 1 31.9 29
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-2 Ängsjokern Ängsjokern   [v 5] 1660/8 C 0 40.3g 567
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-6 Guldtopp Guldtopp   [v 7] 2160/15 D 4 27.2 801
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-8 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 2140/3 D 0 28.0 959
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-9 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 5] 1640/2 C 0 15.1 61
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-1 Järnsaxa Järnsaxa   [s 4] 2140/2 B 2 31.9 23
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-5 Guldtopp Guldtopp   [v 7] 2140/8 C 5 28.2 77
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-6 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 2140/2 C 0 16.8 161
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-2 Järnsaxa Järnsaxa   [s 4] 2140/3 D 4 31.3 133
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-4 Dreams Patric Dreams Patric   [v 5] 2140/4 B 0 g 39
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-5 Järvsögrej Järvsögrej   [v 8] 2680/9 B 2 28.8 57
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-6 Onboard Broline Onboard Broline   [v 8] 2140/1 D 2 15.0 145
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-9 Guldtopp Guldtopp   [v 7] 1660/13 B 6 27.2 1031
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-7 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 2140/10 B 5 30.7 75
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-3 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 7] 2160/11 D 4 17.1 780
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-8 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1640/6 D 5 26.8 136
2019-07-08 2019-07-08 Boden-1 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 5] 2140/15 A 3 15.6 69
2019-07-08 2019-07-08 Boden-9 Stuart Little Stuart Little   [v 10] 1660/9 B 7 15.8 120
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-5 Vindbläsen Vindbläsen   [s 10] 2160/6 C 0 28.4 604
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-1 Elmer M. Elmer M.   [v 5] 2140/2 D 0 164
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-6 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1640/8 D 4 27.9 381
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-1 Vejmo Mys Vejmo Mys   [s 3] 1660/6 C 2 35.5 117
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-6 Young Lavec Young Lavec   [v 4] 2160/10 B 4 18.4 170
2019-06-24 2019-06-24 Boden-1 Vincent Sång Vincent Sång   [v 4] 2140/1 C 4 35.4 22
2019-06-24 2019-06-24 Boden-3 Onboard Broline Onboard Broline   [v 8] 2140/1 C 3 15.7 91
2019-06-24 2019-06-24 Boden-7 Ikon Zon Ikon Zon   [v 6] 2140/14 A 8 17.9 304
2019-06-24 2019-06-24 Boden-8 Alvgrim Alvgrim   [v 7] 2180/9 A 4 30.6 28
2019-06-24 2019-06-24 Boden-9 Divo du Mirel* Divo du Mirel*   [v 6] 2140/5 C 2 17.9 85
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-5 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 5] 1640/3 D 1 14.6 82
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-6 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 2200/11 B 6 28.4 759
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-8 Guldtopp Guldtopp   [v 7] 3140/2 D 0 30.7 572
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-11 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1640/4 D 0 g 352
2019-06-06 2019-06-06 Boden-3 Stuart Little Stuart Little   [v 10] 1640/6 D 4 13.8 399
2019-06-06 2019-06-06 Boden-5 Ikon Zon Ikon Zon   [v 6] 1640/1 C str
2019-06-06 2019-06-06 Boden-8 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 2200/9 B 3 29.1 73
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-2 Ivarsviking Ivarsviking   [v 4] 2140/1 C str
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-3 Little By Little Little By Little   [s 5] 2140/1 D 0 18.8g 354
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-4 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 9] 2180/7 C 8 30.7 267
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-7 Vindbläsen Vindbläsen   [s 10] 2160/4 C 3 27.4 105
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2140/5 D 4 15.9 276
2019-05-28 2019-05-28 Boden-5 Järvsögrej Järvsögrej   [v 8] 2140/2 C 4 29.6 143
2019-05-28 2019-05-28 Boden-8 Young Lavec Young Lavec   [v 4] 2160/2 C 5 18.0 114
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-2 Vejmo Mys Vejmo Mys   [s 3] 1640/2 D 6 37.7 257
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-4 Järnsaxa Järnsaxa   [s 4] 2140/1 D str
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-1 Ivarsviking Ivarsviking   [v 4] 2140/4 D 4 35.0g 431
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-6 Vindbläsen Vindbläsen   [s 10] 2140/2 D 6 25.7 237
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-8 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 2180/6 C 3 28.3 303
2019-05-10 2019-05-10 Boden-5 Guldtopp Guldtopp   [v 7] 1660/13 A 6 27.2 276
2019-05-10 2019-05-10 Boden-6 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 5] 2140/4 B 2 15.8 32
2019-05-10 2019-05-10 Boden-10 Young Lavec Young Lavec   [v 4] 2640/1 B 3 18.0 194
2019-05-10 2019-05-10 Boden-12 Almighty Boogie* Almighty Boogie*   [h 4] 2140/5 C 0 19.5g 154
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-3 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 7] 2140/2 D 0 32.1 215
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-3 Vindbläsen Vindbläsen   [s 10] 2140/4 C 3 28.0 345
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-1 Dusktodawn Sisu Dusktodawn Sisu   [s 6] 2140/1 D 0 g 38
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-3 Affair Amok Affair Amok   [s 5] 2140/4 C 0 g 101
2019-04-26 2019-04-26 Boden-2 Ikon Zon Ikon Zon   [v 6] 2140/4 D 4 15.3 774
2019-04-26 2019-04-26 Boden-3 Vindbläsen Vindbläsen   [s 10] 1660/9 D 5 25.8 688
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-12 Storstjärna Storstjärna   [s 8] 1640/3 A 4 29.4 160
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-3 Vindpärla Vindpärla   [s 4] 2200/6 C 0 28.9 691
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-7 Guldtopp Guldtopp   [v 7] 2160/10 D 0 28.9 493
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-2 Blixten E.S. Blixten E.S.   [v 7] 2160/12 C 7 30.7 110
2019-03-22 2019-03-22 Boden-4 Ikon Zon Ikon Zon   [v 6] 2140/2 D 0 16.2 281
2019-03-22 2019-03-22 Boden-5 Guldtopp Guldtopp   [v 7] 2660/9 C 3 28.4 188
2019-03-22 2019-03-22 Boden-9 Stuart Little Stuart Little   [v 10] 2140/11 B 0 20.1 767
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-3 Troll Odin Troll Odin   [v 6] 2140/1 C str
2020-10-22 2020-10-22 Boden-6 Philip Philip   [v 4] 2180/13 A 2 34.5 28
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-8 Järvsögrej Järvsögrej   [v 9] 2640/4 C 5 26.9 1108
2020-10-15 2020-10-15 Boden-8 Järnsaxa Järnsaxa   [s 5] 2640/1 B 4 35.9 57
2020-10-15 2020-10-15 Boden-9 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 6] 1640/9 C str
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-1 Majos Vret Arne Majos Vret Arne   [v 5] 2160/7 B 0 g 78
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-4 Storstjärna Storstjärna   [s 9] 2160/4 D 3 28.0 247
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-8 Ocean Face Ocean Face   [v 9] 1640/5 D 0 15.6 193
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-1 Juri's Dream Juri's Dream   [v 5] 2140/10 D str
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-2 Lövabos Tori Lövabos Tori   [s 15] 2140/6 C str
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-4 Järvsögrej Järvsögrej   [v 9] 2140/9 C 0 g 770
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-8 Järnsaxa Järnsaxa   [s 5] 2140/7 C 5 32.8g 163
2020-09-24 2020-09-24 Boden-1 Juri's Dream Juri's Dream   [v 5] 2140/9 D 7 18.2 238
2020-09-24 2020-09-24 Boden-7 Storstjärna Storstjärna   [s 9] 2140/6 D 0 31.5 831
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-2 Storstjärna Storstjärna   [s 9] 1640/12 D 0 27.9 1576
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-5 Majos Vret Arne Majos Vret Arne   [v 5] 2180/12 B 4 35.0 259
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-7 Järnsaxa Järnsaxa   [s 5] 1640/2 C 4 29.3 98
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-2 Järvsögrej Järvsögrej   [v 9] 2140/2 B 2 27.6 111
2020-08-23 2020-08-23 Boden-6 Majos Vret Arne Majos Vret Arne   [v 5] 2160/12 B 0 43.7 91
2020-08-23 2020-08-23 Boden-7 Top Darian Top Darian   [v 8] 1640/11 D 5 16.8 893
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-3 Storstjärna Storstjärna   [s 9] 2140/12 D 8 28.2 653
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-6 Blixtmaja Blixtmaja   [s 3] 2160/3 C 6 42.5 736
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-1 Ängsjokern Ängsjokern   [v 6] 1660/6 D 0 g 182
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-3 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 6] 2140/11 D 0 16.7 542
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-4 Järnsaxa Järnsaxa   [s 5] 2140/2 C 8 31.4 126
2020-08-12 2020-08-12 Boden-9 Ikon Zon Ikon Zon   [v 7] 2140/10 D str
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-6 Järvsögrej Järvsögrej   [v 9] 3180/7 D 4 27.5 278
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-1 Juri's Dream Juri's Dream   [v 5] 2140/3 C 1 17.8 74
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-6 Alvgrim Alvgrim   [v 8] 2640/1 D 2 30.8 199
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-8 Top Darian Top Darian   [v 8] 2140/9 D 0 17.9 355
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-10 Järnsaxa Järnsaxa   [s 5] 2160/2 C 0 30.2 81
2020-08-04 2020-08-04 Boden-2 Il Vero Alfredo Il Vero Alfredo   [v 6] 2140/10 D 0 16.0 216
2020-08-04 2020-08-04 Boden-6 Storstjärna Storstjärna   [s 9] 1640/10 D 0 27.1 483
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-2 Järnsaxa Järnsaxa   [s 5] 2660/6 B 0 33.5 54
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-8 Juliblixten Juliblixten   [v 7] 1660/9 D 0 g 832
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-1 Majos Vret Arne Majos Vret Arne   [v 5] 1660/8 B 4 36.4 55
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-5 Juri's Dream Juri's Dream   [v 5] 2140/8 D 5 19.1 566
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-2 Gobo's Niike Gobo's Niike   [s 6] 2140/8 D 0 17.0 2063
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-5 Järvsögrej Järvsögrej   [v 9] 2660/11 C 2 28.0 774
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-2 Pilutta Dej Pilutta Dej   [s 9] 1640/2 D 2 33.8 508
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-7 Majos Vret Arne Majos Vret Arne   [v 5] 2160/3 C 3 35.9 546
2020-07-07 2020-07-07 Boden-1 Järnsaxa Järnsaxa   [s 5] 2140/4 C 2 32.9 58
2020-07-07 2020-07-07 Boden-3 Juri's Dream Juri's Dream   [v 5] 2140/7 C 0 18.9 274
2020-07-07 2020-07-07 Boden-4 Ikon Zon Ikon Zon   [v 7] 1640/5 D 0 15.0g 402
2020-07-07 2020-07-07 Boden-5 Zaplac Zaplac   [v 6] 2140/13 D str