V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-07-21 2019-07-21 St Mikkeli-8 Arctic Elsa* Arctic Elsa*   [s 4] 1609/6 D
2019-07-21 2019-07-21 St Mikkeli-2 Queen Adele* Queen Adele*   [s 4] 1609/1 C
2019-07-21 2019-07-21 St Mikkeli-1 Qvidja's Aapo* Qvidja's Aapo*   [v 3] 2100/6 C

Nyheter för travkusk


Efter att ha tvingats underskrida gällande svenska rekord utanpå ledaren två starter i rad så fick fyraåringsfantomen Attraversiamo..


Efter att ha tvingats underskrida gällande svenska rekord utanpå ledaren två starter i rad så fick fyraåringsfantomen Attraversiamo en betydligt behagligare resa till torsdagens triumf på Bergsåker.
Kanske lite för behaglig.
- Hästen öppnade jättefint, men redan efter 75 meter så tror han att han är på dagis. Jag försöker vara snäll och vill inte köra 1.10 full väg varje gång, men idag var han inte riktigt på jobbet. Han gjorde det bara på talang, förklarade Adielsson sedan han fått se avståndet till frenetiskt spurtande Even’s Cool Boy krympa dramatiskt samtidigt som han själv hade fullt sjå med att köra rakt fram över upploppet.
- Han är så otroligt ofokuserad när han springer först. Det är konstigt, han är bättre när han går i dödens och har någon att gå på. Annars fungerade barfotabalansen jättefint. Han kan definitivt vinna derbyt, men jag tror att han har en framtid efter det också och ser verkligen fram emot att få spendera mer tid med den här hästen, summerade Adielsson som kom i mål på, för Attraversiamo, lugna 1.12,3/2 140 meter autostart.

Minnesvärd duell
Kvällens andra storloppsvinnare från firma Adielsson/Svante Båth fick slita desto hårdare.
Power och Robert Bergh bjöd nämligen upp Global Adventure på en riktig Copiad/Pine Chip-duell 100 meter före klungan i finalen av Norrland Elitserie för treåringar.
Likt det legendariska Elitloppet 1994 var det ledaren som drog det längsta strået även om Power, till skillnad från Pine Chip, aldrig gav upp sitt envetna försök att komma förbi.
- Jag hade faktiskt en tanke på att släppa, men hästen kändes så ruggigt fin att det fick bli så här. De fick jobba för havren båda två och det är två riktigt fina individer, berömde Adielsson som även här landade på 1.12,3/2 140 meter autostart.
Samma segertid, men över halvvarvet längre distans, noterade Shocking Superman efter en mäktig långspurt för Emilia Leo i Norrländskt Varmblodsmästerskap.
- Jag har hållit den här hästen så högt och varit jättebesviken på mig själv att jag inte fått ut mer. Jag vet att han är så här bra, jublade tränaren Oscar Berglund.
En favoritbetonad V64-omgång betalade 1 265 kronor för sex rätt och såg 855 548 kronor gå vidare till fredagens övningar på Axevalla i form av jackpot.

Robin Johansson, Kanal 75


För en månad sedan kom beskedet att Stefan Persson säljer stallet på Halmstadtravet för att bli privattränare åt Holm H&au..


För en månad sedan kom beskedet att Stefan Persson säljer stallet på Halmstadtravet för att bli privattränare åt Holm Hästgården AB, en pseudonym för Svensk Travsports ordförande Marjaana Alaviuhkola med barnen Pekka, Hanna och Maija Lähdekorpi.
Brytpunkten är 1 september, men av Perssons träningslista på 27 hästar att döma så blir det ingen långsam inbromsning.
- Ingen verkar vilja lämna, det är väl så trevligt att ha häst hos mig, säger Stefan Persson och skrattar innan han fortsätter:
- Det ska börja hända lite mer nästa vecka, då går ett antal hästar och sedan trappar vi ner undan för undan. Vi kommer att behålla ett par vi äger själv med min fru som ansvarig.
Stefan Perssons ansvar kommer istället att ligga på åtta tävlingshästar på Holm Hästgården, där han blir granne med Peter och Johan Untersteiner.
Men framförallt kommer han att gå från att vara egen tränare till anställd.
- Det är en omställning, jag har inte haft anställning sedan min tid som lärling hos Peter Untersteiner för 16 år sedan. Samtidigt är det en trygghet. Det är ett tufft klimat att vara tränare och ha ett eget stall med 46 boxar. Ekonomiskt blir det väldigt viktigt att ha hästar i boxarna, att varje skötare har fullt med passhästar. Det blir ett jäkla jagande efter hästar. Inför höstens auktioner så fanns det inget intresse från hästägarna att köpa nytt, det är klart att det spelade in i mitt beslut, säger Stefan Persson och förklarar vidare:
- Men det var flera saker spelade in samtidigt. Dels visade Jerry (Riordan) intresse av att köpa mitt stall. Samtidigt fick jag möjligheten att ta det här jobbet. Det kändes som att det fanns en mening med det.
Känns det vemodigt?
- Nej, det är ju absolut inte så att jag lägger av, det blir bara lite omstrukturering. Det tråkiga är att skiljas åt från personalen och hästägarna.

Vill köra mer åt andra
Faktum är att förändringen kan leda till att vi får se mer av Stefan Persson på travbanorna, inte mindre.
På torsdagen jubilerade han med 700 segrar i sulkyn och målet är att nå den åtråvärda tusenklubben inom en inte allt för avlägsen framtid.
- Nu kommer jag att få bättre förutsättningar att köra lopp åt andra. Har man många egna hästar under en tävlingsdag så sätter man mest fokus på det, i alla fall har det varit så för mig. Några av hästarna som lämnar nu kommer jag att fortsätta köra och jag kommer att finnas tillgänglig på banorna häromkring. Sedan får vi se hur många som vill använda mig som kusk. Jag har några amatörtränare jag brukar köra åt och det hoppas jag kunna fortsätta med i minst lika stor utsträckning som nu.
Trippeltravet på Axevalla inleds som alltid på fredagen där Persson har sex styrningar.
- Det är väl två hästar som jag har segerförhoppningar med. Bastian Boom (lopp 1) är en debutant från mitt eget stall som kvalade på bra sätt och är väl förberedd. It’s Time (lopp 4 och lopp 9) går bra varje gång startar i ett heatlopp där jag tycker att han ska kunna hävda sig väl.
Att vinna under stochampionatshelgen är nämligen något som Stefan Persson värdesätter lite extra.
- Visst är det så. Det här är den roligaste travhelgen på hela året. Under Sprintermästaren har jag alltid fullt upp hela helgen med hästägare och service i stallet. På Axevalla kan jag mer slappna av och vara lite som en besökare. Hela upplägget med campingen runt banan tycker jag är väldigt trevligt och det är alltid roligt att vinna några lopp inför den här publiken där jag känner många. Det är klart att vi brukar försöka vässa lite extra de här dagarna.
Förhoppningarna kring V75-seger knyts främst kring skadedrabbade 2 Man of Steel i V75-7.
- Det är lite samma upplägg som inför V75-loppet på Åby i fjol. Då hade han också varit blek i comebacken, men gjorde en ruskig prestation som trea. Vi maxar utrustningen med jänkarvagn, norskt huvudlag och barfota som den gången. Jag är övertygad om att hästen gör en riktigt bra insats, så får vi se om det räcker mot de bästa i ett hårt lopp, säger Stefan Persson.

 Det här berättar Stefan Persson om sina V75-hästar:
- 12 Digital Product (V75-1) var riktigt bra senast och jättenära att vinna en supersprint. Efter det har han siktats mot det här loppet då han är riktigt kvick i voltstart och därför var det ridå med spår 12. Det har slagit mig att försöka rygga springspårshästarna och chansa från start, men det behövs tur för att lyckas med en sådan taktik. Hästen gick med jänkarvagn för första gången på länge senast och sprang av glatta livet. Jag tror att han skulle hantera att gå med den från detta spår, men får ta ett snack med tränaren kring det. I övrigt ändrar vi inget och även om hästen har riktigt bra form är det svårt att tro på någon segerchans härifrån.
- 8 He´s A Diffacolt (V75-5) har gjort det bra varje gång sedan han kom till oss och jag var jättenöjd med prestationen senast också. Det blev körning 200 meter för länge och då kom mjölksyran till slut. Det är en hård häst som inte farit illa av det utan ska hålla sin goda form. Det ska bli kul att köra honom själv igen och vi har bra resultat tillsammans, men från det här spåret ser det jobbigt ut. Backar jag sist är vi i princip chanslösa så det lutar åt att jag laddar en bit med förhoppningen att slinka ner i position. Han duger i klassen, men läget gör att jag måste ligga lågt. Han har gått maxad i utrustning länge och vi ändrar inget på lördag.
- 2 Man of Steel (V75-7) har varit borta för en gaffelbansskada och när vi kände att han var på väg tillbaka för ett par månader sedan började vi snegla mot det här loppet. Jag tycker att han var blek i comebacken, men det var han även efter vinterträningen i fjol med liknande förberedelser. Då gick han framåt väldigt av genomköraren och jag hoppas på samma scenario i år. Han känns i alla fall väldigt bra i träningen nu och jag bedömer att formen ska vara likvärdig med tredjeplatsen i V75 på Åby då han gick ett ruggigt lopp. Den gången tävlade han med norskt huvudlag och barfota för första gången. Nu testar vi för andra gången med skillnaden att han får bakskor då hästen trampade igenom lite på Åby. Precis som då blir det jänkarvagn vilket är fjärde gången i karriären, de två tidigare var vid seger på Jägersro i december 2017 samt V75-finalerna på annandagen samma år då banan var dålig och hästen inte som bäst. Han är startsnabb utan att vara någon superblixt och minst lika bra bakifrån så jag kommer inte att ladda lika hårt som på Åby. Skulle vi ändå nå ledningen kommer jag inte ge ifrån mig den frivilligt. Jag är övertygad om att hästen gör en riktigt bra insats, så får vi se om det räcker mot de bästa i ett hårt lopp.

Robin Johansson, Kanal 75


 fter att ha sprungit in drygt fem miljoner kronor för Richard Westerink i Frankrike så flyttades Dreammoko i våras till Wilhelm Paal p&ar..


 fter att ha sprungit in drygt fem miljoner kronor för Richard Westerink i Frankrike så flyttades Dreammoko i våras till Wilhelm Paal på Halmstadtravet.
Det blev bara fyra starter tillsammans, på torsdagen fördes hästen över på Björn Goops träningslista, vilket Sulkysport var först att rapportera om.
Det var för övrigt Goop som satt i sulkyn vid hästens största monetära framgång hittills, andraplatsen i Lotterialöpningen i Neapel 2018.
I starten efter slutade ekipaget fyra i Elitloppet då hästen travade sitt rekord på 1.09,4/1 609 meter autostart.
I sensomras stod Dreammoko på Björn Goops träningscamp under tre starter på svensk mark som bland annat innefattade seger i Silverörnen på Solänget.
Nu får Goop alltså chansen att träna den sexårige fuxhingsten som totalt sprungit in 5,4 miljoner kronor på riktigt.
Dreammoko ägs av Jan Stins i Nederländerna.

Kanal 75


Pasi Aikio-tränade Who’s Who gjorde sin fjärde start för året och tog sin tredje seger. Den karismatiske hingsten övertygar bara..


Pasi Aikio-tränade Who’s Who gjorde sin fjärde start för året och tog sin tredje seger. Den karismatiske hingsten övertygar bara mer och mer och hade en suverän uppvisning i V86-inledningen i Eskilstuna. Han togs lugnt från början och satt som första häst i andraspår i det fem hästar stora fältet. Han hade ett par längder fram till ledande Snowstorm Hanover som fick bestämma i ett måttligt tempo. Men in i slutkurvan gick Who’s Who fram utvändigt om ledaren och slog klorna i denne direkt. Över upploppet stack Who’s Who retfullt enkelt ifrån och imponerade på nytt för Örjan Kihlström. Segertiden blev 1.12,0/2140a och sista varvet travade Who’s Who efter snabba 1.09,2. Närmast väntar sannolikt miljonloppet Jubileumspokalen på Solvalla om fyra veckor.
– Hästen är fantastiskt fin och han är lite unik på det sättet att han kan springa med slaka tömmar fram till sexhundra kvar. Då tycker han att nu är det dags att börja tävla och då suger han bara fatt i grejerna. Han fattar verkligen vad det handlar om, berömde Örjan Kihlström.

Kanonprestation av Pinto Bob – ”Kändes stenklar”
Fyraåringsloppet med 300 000 kronor till vinnare var lite av ett test inför de stundande Derbykvalen om en dryg månad. Robert Bergh har visat upp Pinto Bob i en lysande författning på sistone och han var nyligen tvåa i Sprintermästaren efter att ha vunnit sitt försök. Nu serverades han en fin resa av Torbjörn Jansson i andra par utvändigt och avgjorde lekande lätt över upploppet. En kanonprestation och segertiden blev 1.13,4/2640a.
– Vi fick ett fint lopp och jag satt lugn runt sista sväng. Han kändes stenklar hela tiden och hästen var riktigt bra, berömde Torbjörn Jansson.
Tvåa blev Forfantone Am medan favoriten och Robert Berghs andra häst, Avant Garde, galopperade i starten. Hårt betrodde Inti Boko konstrade och försvann redan i uppsamlingen bakom bilen.

Dubbelseger till Jepson
Carl Johan Jepson strider om andraplatsen i den allsvenska kuskligan tillsammans med Jorma Kontio bakom den överlägsna ledaren Ulf Ohlsson. Nu tog han en dubbelseger på V86 genom två fina styrning. Först körde han till ledningen med Ola Samuelsson-tränade Schweppes som gled undan enkelt via ett avslutande 1.13-varv före en tapper Carry Cash. Sedan serverade han Darshana en fin resa i andra par utvändigt och hon tackade för det genom att ta sin första seger i karriärens 23:e start.

Häftig insats av Cocktail Fortuna på 1.09,8
Senast i Gulddivisionen i Halmstad hade inte Cocktail Fortuna sin bästa dag. Men det hade han sannerligen i kväll då han bombade runt i imponerande stil och vann på 1.09,8/1640a. Robert Bergh körde resolut mot ledningen och det kostade 1.06,7 de första femhundra metrarna för att få täten. Han fortsatte i ett högt tempo och bara drog undan in på upploppet. Cocktail Fortuna var smått överlägsen till slut och det var en ruggigt häftig insats.
– Jag kände i värmningen att han var så där mjuk och spänstig som jag ville ha honom. Det hade varit roligt att köra honom som treåring när han har den här spänsten som nioåring. Han får väl kanske vara med i Elitloppet som tioåring, sa Robert Bergh och skrattade.
I loppet efter så ledde Robert Bergh länge med Corroded men fick sträcka vapen den sista biten mot en mycket bra avslutande Track Angle som kördes förtjänstfullt av Anders Eriksson åt tränaren Morten Waage.

Ruggig prestation av Visa As – dubbel till Gocciadoro
I den sjätte V86-avdelningen fick vi se en otrolig prestation av Visa As. Hon travade i tredje- och fjärdespår nästan hela loppet men åkte ändå ifrån till en mycket imponerande seger för sin tränare Alessandro Gocciadoro. Segertiden skrevs till 1.12,8/2140a.
Gocciadoro åkte ut och vann även loppet efter med Zanzibar Wise As från ledningen. Det fyraåriga stoet var mycket bra som höll undan till seger efter 1.10,3 sista varvet. Hon blev uppvaktad till slut av Marrakesh som Jorma Kontio sänt fram utvändigt om ledaren och som bjöd upp till dans. Marrakesh höll starkt som tvåa i sin comeback.
Åtta rätt på V86 gav 17 319 kronor.


”Sommarens Elitlopp” Hugo Åbergs Memorial är snart fulltaligt. Tisdagen den 30 juli smäller det på Jägersro över dis..


”Sommarens Elitlopp” Hugo Åbergs Memorial är snart fulltaligt. Tisdagen den 30 juli smäller det på Jägersro över distansen 1609 meter med bilstart. Förstapriset är 1 609 000 kronor och titelförsvarare är Daniel Redéns Propulsion som har vunnit loppet tre år i rad för Örjan Kihlström.
Under tisdagen blev det klart att kretsen kring Uza Josselyn, som fick en direktinbjudan efter segern i lördags i Årjängs Stora Sprinterlopp, tackade ja till platsen. Det gjorde även Björn Goop och kretsen kring Nadal Broline som också fick en inbjudan efter andraplatsen i Årjäng.
– Det var två fantastiska prestationer vi fick se. Jag är mycket glad att de kommer till vårt storlopp, säger Jägersros sportchef Mats Ahlkvist.

”Har fantastiska meriter”
Under onsdagen tillkom det ytterligare två hästar. Via ett pressmeddelande från Jägersro berättar de om två nya hästar till miljonloppet. Den ena är elitloppsvinnaren Ringostarr Treb, som tidigare har varit tvåa i Åbergs, samt Lionel som så sent som i lördags var trea i Årjängs Stora Sprinterlopp från dödens.
– Ringostarr Treb har ju fantastiska meriter och jag tror att vi får en häst i full form, även om han inte haft någon riktigt tur på slutet, säger Mats Ahlkvist i ett pressmeddelande.

Följande åtta hästar är klara för Hugo Åbergs
Propulsion – Daniel Redén
Racing Mange – Joakim Lövgren
Gretzky BR – Geir Vegard Gundersen
Cyber Lane – Johan Untersteiner
Uza Josselyn – René Aebischer
Nadal Broline – Björn Goop
RIngostarr Treb – Jerry Riordan
Lionel – Göran Antonsen

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var tidigt klart att elitloppstrean Makethemark skulle starta i sprinterloppet på den snabba banan i Mikkeli. Han kommer som vanligt att köras av..


Det var tidigt klart att elitloppstrean Makethemark skulle starta i sprinterloppet på den snabba banan i Mikkeli. Han kommer som vanligt att köras av Ulf Ohlsson.
Han får sällskap från Sverige av en annan elitloppshäst, Disco Volante, som får Kevin Oscarsson i sulkyn. Johan Untersteiner skickar dit sin startraket Pastore Bob, som den här gången får Mika Forss i sulkyn. Och till sist blev det även klart att Daniel Redéns Bucks To Burn fick en inbjudan och får därmed chansen att mäta sig med eliten på söndag. Hästen har imponerat i Daniel Redéns regi och tagit sju segrar på elva starter hos Solvalla-tränaren. Han kommer att köras av Daniel Olsson.

St Michel-Ajo 2019
1609 meter autostart
Häst – Tränare – Kusk
1) Chief Orlando – Tapio Mäki-Tulokas – Santtu Raitala
2) Makethemark – Petri Salmela – Ulf Ohlsson
3) Cameron Evo – Harri Koivunen – Olli Koivunen
4) Pastore Bob – Johan Untersteiner – Mika Forss
5) Bucks To Burn – Daniel Redén – Daniel Olsson
6) Ranch Kelly – Anne Luttinen – Hannu Torvinen
7) Next Direction – Timo Hulkkonen – Ilkka Nurmonen
8) Disco Volante – Stefan Melander – Kevin Oscarsson

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-5 Twigs Voici Twigs Voici   [s 6] 2140/12 5 13.5 90
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-9 BWT Are you Ready* BWT Are you Ready*   [s 3] 2140/6 5 18.0 67
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-2 Dirk Diggler Sisu Dirk Diggler Sisu   [h 2] 2140/3 3 18.1 58
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-9 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 2] 2140/4 5 16.5 150
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-8 Twigs Voici Twigs Voici   [s 6] 2140/12 4 16.9 53
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-1 Dirk Diggler Sisu Dirk Diggler Sisu   [h 2] 1640/3 3 18.7 259
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-1 Bohus Palema Bohus Palema   [h 2] 2140/4 0 21.2 151
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-2 Twigs Voici Twigs Voici   [s 6] 2140/6 2 12.8 31
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-8 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 2] 2140/3 4 15.9 271
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-2 Dirk Diggler Sisu Dirk Diggler Sisu   [h 2] 1640/4 5 17.1 90
2015-10-10 2015-10-10 Åby-9 Twigs Voici Twigs Voici   [s 6] 2140/6 5 12.6 223
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-9 Bohus Palema Bohus Palema   [h 3] 1640/8 B 3 15.1 96
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-4 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 3] 1640/9 C 0 14.7 139
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-8 Arctic Chime* Arctic Chime*   [s 2] 1640/5 D 5 17.1 242
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-6 Donna Sisu Donna Sisu   [s 3] 2140/6 C 1 16.4 44
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-4 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 3] 2140/11 D 3 17.8 224
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-3 BohemianRhapsodyDE* BohemianRhapsodyDE*   [v 4] 2140/4 B 1 17.1g 105
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-1 Tex Hörsta Tex Hörsta   [h 2] 1640/9 B 3 17.2 202
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-10 Mountain Cleaver* Mountain Cleaver*   [s 6] 2140/11 C 2 13.8 63
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-2 Arctic Chime* Arctic Chime*   [s 2] 2140/8 D 2 18.7 166
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-1 Donna Sisu Donna Sisu   [s 3] 2140/4 D 0 18.2g 137
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-6 Bohus Palema Bohus Palema   [h 3] 2140/5 C 3 15.6 336
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-4 Secret Angel* Secret Angel*   [s 2] 2140/4 C 2 16.4 58
2016-10-28 2016-10-28 Vermo-2 Free Me* Free Me*   [s 3] 2100/1 B 1 12
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-6 BohemianRhapsodyDE* BohemianRhapsodyDE*   [v 4] 2140/4 D 7 17.2g 140
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-1 Tex Hörsta Tex Hörsta   [h 2] 1640/3 C 4 18.7 333
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-1 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 3] 2140/9 D 0 15.0 914
2016-10-15 2016-10-15 Åby-3 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 3] 2140/9 D 0 g 210
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-1 Secret Angel* Secret Angel*   [s 2] 2140/4 C 5 18.4 95
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-6 Dirk Diggler Sisu Dirk Diggler Sisu   [h 3] 2140/3 D 0 15.3 545
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-4 Bohus Palema Bohus Palema   [h 3] 2140/3 D 0 15.3 587
2016-09-09 2016-09-09 Finland-5 Berto Vaikko* Berto Vaikko*   [v 6] 1600/4 A 0 14
2016-09-09 2016-09-09 Finland-4 Demon Boy* Demon Boy*   [v 8] 2100/9 D 0 225
2016-09-09 2016-09-09 Finland-3 Finn Joska* Finn Joska*   [v 9] 2100/2 D 0 319
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-10 Mountain Cleaver* Mountain Cleaver*   [s 6] 2640/3 B 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-6 Drancy Drancy   [h 6] 2140/6 B 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-10 Mountain Cleaver* Mountain Cleaver*   [s 6] 2640/3 A 0 15.1 270
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-6 Drancy Drancy   [h 6] 2140/6 B 0 13.5 256
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-7 Drancy Drancy   [h 6] 1640/10 B 0 12.0 289
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-3 Astrodome* Astrodome*   [s 3] 1640/6 A 0 14.4g 60
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-4 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 3] 2140/6 C 4 15.4 474
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-9 Drancy Drancy   [h 6] 1640/5 C 2 12.6 243
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-5 Bohus Palema Bohus Palema   [h 3] 2140/8 C 0 16.2 330
2016-07-17 2016-07-17 St Mikkeli-3 Grainfield Ace* Grainfield Ace*   [h 4] 1609/6 A 3 20
2016-07-17 2016-07-17 St Mikkeli-10 Twigs Voici Twigs Voici   [s 7] 1609/2 C 0 111
2016-07-17 2016-07-17 St Mikkeli-8 Arctic Helen* Arctic Helen*   [s 4] 1609/8 C 3 364
2016-06-25 2016-06-25 Finland-9 Arctic Model* Arctic Model*   [s 5] 1609/7 B 0 91
2016-06-25 2016-06-25 Finland-7 Arctic Motion* Arctic Motion*   [h 4] 2100/11 B 0 284
2016-06-25 2016-06-25 Finland-4 Asante* Asante*   [v 9] 1609/7 D 0 1177
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-10 Dirk Diggler Sisu Dirk Diggler Sisu   [h 3] 2140/3 D 0 g 648
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-9 Arctic Kiss* Arctic Kiss*   [s 3] 2140/7 D 0 16.6 1233
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-6 Arctic Lord* Arctic Lord*   [h 3] 2140/10 D 0 14.0 1160
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-3 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 3] 2140/4 C 0 g 870
2016-06-20 2016-06-20 Bergsåker-2 Dom Perignon Sisu Dom Perignon Sisu   [h 3] 2140/9 C 6 14.9 994
2016-06-18 2016-06-18 Finland-11 Ferris Web* Ferris Web*   [v 3] 2100/1 D 0 428
2016-06-18 2016-06-18 Finland-9 Arctic Helen* Arctic Helen*   [s 4] 2100/10 C 0 225
2016-06-18 2016-06-18 Finland-8 Arctic Muscles* Arctic Muscles*   [h 5] 2100/4 C 0 146
2016-06-18 2016-06-18 Finland-7 Marat* Marat*   [h 13] 2100/10 C 0 425
2016-06-18 2016-06-18 Finland-5 Twigs Voici Twigs Voici   [s 7] 2100/9 B 0 34
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-6 Arctic Helen* Arctic Helen*   [s 4] 1609/5 D 0 12.0 291
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-6 Blackened* Blackened*   [s 4] 2140/4 C 0 14.1 209
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-5 Arctic Kiss* Arctic Kiss*   [s 3] 2100/2 C 4 16.5 385
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-7 Drancy Drancy   [h 6] 2640/12 C 0 14.9 509
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-5 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 3] 2140/10 C 0 16.1 170
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-7 Arctic Helen* Arctic Helen*   [s 4] 2140/6 C 0 14.0 365
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-4 Arctic Lord* Arctic Lord*   [h 3] 2140/6 C 4 16.7 105
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-2 Dirk Diggler Sisu Dirk Diggler Sisu   [h 3] 2140/4 C str
2016-05-08 2016-05-08 Vermo-11 Twigs Voici Twigs Voici   [s 7] 1609/1 C 0 11.2 191
2016-05-08 2016-05-08 Vermo-8 Good Dynamite* Good Dynamite*   [h 6] 2100/8 D 5 11.8 1397
2016-05-08 2016-05-08 Vermo-7 Arctic Passion* Arctic Passion*   [s 4] 1609/3 C 4 11.6 373
2016-05-08 2016-05-08 Vermo-4 Dirk Diggler Sisu Dirk Diggler Sisu   [h 3] 2100/1 D 0 14.3 171
2016-04-30 2016-04-30 Finland-2 Prince Albert* Prince Albert*   [h 4] 2100/4 D 0 207
2016-04-30 2016-04-30 Finland-12 Myriam Kemp* Myriam Kemp*   [s 5] 2100/8 B 3 173
2016-04-30 2016-04-30 Finland-11 Arctic Passion* Arctic Passion*   [s 4] 2100/4 B 2 33
2016-04-30 2016-04-30 Finland-10 Twigs Voici Twigs Voici   [s 7] 2100/8 C 0 287
2016-04-30 2016-04-30 Finland-9 Good Dynamite* Good Dynamite*   [h 6] 1600/1 D 0 188
2016-04-30 2016-04-30 Finland-8 Marat* Marat*   [h 13] 2100/1 D 0 221
2016-04-30 2016-04-30 Finland-7 Arctic Model* Arctic Model*   [s 5] 2100/5 D 2 162
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-8 Dom Perignon Sisu Dom Perignon Sisu   [h 3] 2140/3 C 0 g 212
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-9 Drancy Drancy   [h 6] 1640/10 D 4 12.0 680
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-6 Arctic Helen* Arctic Helen*   [s 4] 2140/7 C 0 15.3 38
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-2 Dom Perignon Sisu Dom Perignon Sisu   [h 3] 2140/1 B 2 15.3 131
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-2 Bohus Palema Bohus Palema   [h 3] 2140/3 D 4 17.6 98
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-7 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 3] 2100/6 B 3 15.3 147
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-6 Arctic Kiss* Arctic Kiss*   [s 3] 2140/1 D 0 15.6 615
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-9 Arctic Helen* Arctic Helen*   [s 4] 2140/7 C 2 14.2 89
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-8 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 3] 2140/1 C 5 15.6 137
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-4 Dom Perignon Sisu Dom Perignon Sisu   [h 3] 2140/1 C 3 15.8 141
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-10 Arctic Helen* Arctic Helen*   [s 4] 2140/8 C 5 13.7 115
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-2 Bunker Shot* Bunker Shot*   [s 3] 2140/6 D 0 20.0g 162
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-8 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 3] 2140/1 C 0 15.0 365
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-2 Delvin Boko Delvin Boko   [v 6] 2140/9 C 8 g 163
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-1 B.W.L.Spartacus B.W.L.Spartacus   [v 4] 2140/5 B str
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-4 Roosevelt Zet Roosevelt Zet   [h 7] 2140/7 C 7 19.6 229
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-3 Onboard Broline Onboard Broline   [h 5] 2140/1 D 2 18.2 106
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-3 Arctic Lord* Arctic Lord*   [h 3] 2140/2 C 2 18.1 20
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-7 Arctic Helen* Arctic Helen*   [s 4] 2140/7 C 1 14.9 95
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-2 Arctic Ile* Arctic Ile*   [h 4] 2140/1 B 0 16.2 136
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-3 Arctic Kiss* Arctic Kiss*   [s 3] 2140/4 C 0 17.5 297
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-1 Arctic Lord* Arctic Lord*   [h 3] 2140/3 D 2 16.9 22
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-4 Barley's Rose Barley's Rose   [s 9] 2140/10 C 0 18.9 294
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-3 Arctic Kiss* Arctic Kiss*   [s 3] 2140/2 C 4 18.4 163
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-1 Barley's Rose Barley's Rose   [s 9] 2140/4 B 4 18.9 102
2016-02-05 2016-02-05 Vermo-4 Muscat Tone* Muscat Tone*   [h 5] 2100/7 C 2 70
2016-02-05 2016-02-05 Vermo-2 Iron Smile* Iron Smile*   [s 5] 2100/2 B 2 26
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-4 BWT Are you Ready* BWT Are you Ready*   [s 4] 2140/3 C 5 15.9 557
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-1 Dom Perignon Sisu Dom Perignon Sisu   [h 3] 2140/1 B 2 19.8 35
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-1 Dom Perignon Sisu Dom Perignon Sisu   [h 3] 2140/2 D 1 18.7 66
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-5 Arctic Kiss* Arctic Kiss*   [s 3] 2140/5 D 4 19.5 84
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-2 BWT Are you Ready* BWT Are you Ready*   [s 4] 2140/10 B 4 17.9 155
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-2 Donna Sisu Donna Sisu   [s 4] 2160/7 C 2 18.1 56
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-9 Bohus Palema Bohus Palema   [h 4] 2140/2 D 6 17.1 83
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-4 Donna Sisu Donna Sisu   [s 4] 1640/9 D 3 15.7 168
2017-12-08 2017-12-08 Vermo-3 Go Go Pezzo* Go Go Pezzo*   [s 4] 2100/5 C 2 219
2017-12-08 2017-12-08 Vermo-2 Astrodome* Astrodome*   [s 4] 2100/1 C 1 15
2017-12-08 2017-12-08 Vermo-1 Muscleman* Muscleman*   [v 3] 2100/4 B 1 15
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-9 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 2] 1640/9 B 4 16.9 138
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-1 Word for Word Word for Word   [s 3] 2140/5 C str
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-10 Bohus Palema Bohus Palema   [h 4] 2140/9 C 2 15.3 69
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-2 Arctic Carl Arctic Carl   [h 2] 1640/7 C 6 19.4g 25
2017-11-11 2017-11-11 Vermo-11 Express Duo* Express Duo*   [h 7] 2620/9 C 2 342
2017-11-11 2017-11-11 Vermo-7 Twist Of Fate* Twist Of Fate*   [h 3] 2100/7 B 1 48
2017-11-11 2017-11-11 Vermo-3 Free Me* Free Me*   [s 4] 2100/2 D 1 60
2017-11-11 2017-11-11 Vermo-1 Contro Vento* Contro Vento*   [h 3] 2100/2 B 0 52
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-8 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 2] 1640/7 C 4 16.0 508
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-1 Cause I Can Cause I Can   [s 2] 1640/6 B 1 17.1 13
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-2 Word for Word Word for Word   [s 3] 2140/10 B 0 18.9g 52
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-8 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 2] 2140/4 D 8 16.9 376
2017-10-10 2017-10-10 Gävle-1 Donna Sisu Donna Sisu   [s 4] 2640/8 D 7 16.6 314
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-2 Word for Word Word for Word   [s 3] 2140/6 C 3 17.7g 31
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-1 Cause I Can Cause I Can   [s 2] 1640/3 C 1 16.3 23
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-4 Donna Sisu Donna Sisu   [s 4] 2140/1 C 6 15.1 302
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-2 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 2] 1640/2 B 1 16.6 36
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-6 Donna Sisu Donna Sisu   [s 4] 2100/7 B 8 16.1 194
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-1 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 2] 2140/7 C 5 18.2g 71
2017-09-02 2017-09-02 Vermo-10 Arctic Lover* Arctic Lover*   [h 4] 2600/8 D 0 543
2017-08-19 2017-08-19 Romme-10 Twist of Fate* Twist of Fate*   [h 3] 1640/10 A 2 12.0 152
2017-08-16 2017-08-16 Solvalla-8 Twigs Voici Twigs Voici   [s 8] 2140/3 D 0 12.7 156
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-8 Twist of Fate* Twist of Fate*   [h 3] 1609/4 A 3 12.5 17
2017-08-05 2017-08-05 Vermo-10 Express Duo* Express Duo*   [h 7] 2100/6 C 0 223
2017-08-05 2017-08-05 Vermo-7 I.P. Riimi* I.P. Riimi*   [s 7] 2100/1 C 0 222
2017-08-05 2017-08-05 Vermo-5 Carribean Cruise* Carribean Cruise*   [s 6] 2100/5 D 0 387
2017-08-04 2017-08-04 Vermo-7 Hiskin Heppu* Hiskin Heppu*   [v 9] 2100/4 D 0 310
2017-08-04 2017-08-04 Vermo-6 Stanley Savage* Stanley Savage*   [v 5] 2100/7 D 3 174
2017-07-16 2017-07-16 St Mikkeli-9 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 4] 1609/6 D 0 456
2017-07-16 2017-07-16 St Mikkeli-7 Fabrice Duo* Fabrice Duo*   [v 6] 3140/15 D 0 281
2017-07-15 2017-07-15 St Mikkeli-12 Arctic Ile* Arctic Ile*   [h 5] 2100/10 C 0
2017-07-15 2017-07-15 St Mikkeli-9 Twigs Voici Twigs Voici   [s 8] 1609/7 A 0
2017-07-05 2017-07-05 Vermo-6 Prince Albert* Prince Albert*   [h 5] 3100/4 C 0 91
2017-07-05 2017-07-05 Vermo-1 Caddiemaster* Caddiemaster*   [s 3] 2100/6 B 0 75
2017-07-02 2017-07-02 Finland-8 Arctic Chime* Arctic Chime*   [s 3] 2140/5 D 0
2017-07-02 2017-07-02 Finland-11 Express Duo* Express Duo*   [h 7] 2140/3 B 0
2017-07-02 2017-07-02 Finland-9 Arctic Agent* Arctic Agent*   [h 3] 2140/2 C 0
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-10 Twist of Fate* Twist of Fate*   [h 3] 2140/5 A 3 13.0 128
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-3 Twist of Fate* Twist of Fate*   [h 3] 2140/5 B 1 13.1 53
2017-06-14 2017-06-14 Vermo-7 Prince Albert* Prince Albert*   [h 5] 3140/16 D 0 108
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-7 Arctic Master* Arctic Master*   [h 4] 2640/5 C str
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-8 Arctic Ile* Arctic Ile*   [h 5] 2640/1 D 0 15.7 460
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-7 Twist of Fate* Twist of Fate*   [h 3] 1640/5 C 2 11.5 94
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-4 Donna Sisu Donna Sisu   [s 4] 2140/2 B 6 14.6 61
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-3 Tex Hörsta Tex Hörsta   [h 3] 2140/5 D 5 14.6 799
2017-05-17 2017-05-17 Vermo-9 Bestseller* Bestseller*   [s 5] 2100/4 C 0 61
2017-05-17 2017-05-17 Vermo-3 Arcadia* Arcadia*   [s 3] 2100/3 C 0 153
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-12 BohemianRhapsodyDE BohemianRhapsodyDE   [v 5] 2140/15 B 5 16.4 93
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-9 Donna Sisu Donna Sisu   [s 4] 2140/5 A 3 15.3 91
2017-05-07 2017-05-07 Vermo-8 Twist Of Fate* Twist Of Fate*   [h 3] 2100/10 B 2 14.2
2017-05-07 2017-05-07 Vermo-2 Loveya Fashion Loveya Fashion   [s 4] 2100/11 A 0 15.4
2017-05-07 2017-05-07 Vermo-10 Arctic Muscles* Arctic Muscles*   [h 6] 2100/9 C 0 14.0 466
2017-05-01 2017-05-01 St Mikkeli-7 Swagman* Swagman*   [h 5] 2600/7 C 0 48
2017-05-01 2017-05-01 St Mikkeli-4 Arctic Legend* Arctic Legend*   [v 4] 2100/3 B 1 46
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-8 Arctic Master* Arctic Master*   [h 4] 2140/4 B 0 16.4g 84
2017-04-22 2017-04-22 Finland-10 Arctic Ile* Arctic Ile*   [h 5] 3100/5 B 0 164
2017-04-22 2017-04-22 Finland-9 Twigs Voici Twigs Voici   [s 8] 2100/3 A 2 13
2017-04-22 2017-04-22 Finland-3 Arctic Agent* Arctic Agent*   [h 3] 2100/10 A 1 14
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-9 Arctic Master* Arctic Master*   [h 4] 2140/10 B 6 16.9 60
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-10 Donna Sisu Donna Sisu   [s 4] 2140/4 C 4 14.6 240
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-9 Drancy Drancy   [h 7] 1640/11 B 0 13.2 494
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-7 Arctic Chime* Arctic Chime*   [s 3] 2140/2 D 0 g 483
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-6 Donna Sisu Donna Sisu   [s 4] 2140/5 D 4 16.1 120
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-4 Donna Sisu Donna Sisu   [s 4] 2140/12 C 3 19.3 36
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-2 BohemianRhapsodyDE* BohemianRhapsodyDE*   [v 5] 2640/11 C 0 20.5 60
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-5 BohemianRhapsodyDE* BohemianRhapsodyDE*   [v 5] 2140/5 B 2 16.9g 47
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-6 Bohus Palema Bohus Palema   [h 4] 1640/7 C 5 14.6 371
2018-11-10 2018-11-10 Vermo-5 Contro Vento* Contro Vento*   [h 4] 2100/3 C 0 502
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-6 She Rains* She Rains*   [s 2] 2140/8 B 0 16.6 176
2018-10-13 2018-10-13 Vermo-1 La Can Star Chip* La Can Star Chip*   [v 5] 2100/7 B 0 90
2018-10-13 2018-10-13 Vermo-3 Muscleman* Muscleman*   [v 4] 2100/6 A 2 43
2018-10-13 2018-10-13 Vermo-11 Express Duo* Express Duo*   [h 8] 2100/6 B 0 214
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-4 Frode Sisu Frode Sisu   [h 3] 2140/10 B 5 15.0 565
2018-10-09 2018-10-09 Solvalla-9 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 3] 2140/1 B 0 13.6 191
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-12 Frode Sisu Frode Sisu   [h 3] 2140/3 D 5 16.0 308
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-3 Word for Word Word for Word   [s 4] 2140/9 C 1 16.9 110
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-9 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 3] 2140/4 B 4 14.1 240
2018-09-14 2018-09-14 Finland-5 Dear Dad* Dear Dad*   [v 4] 2140/7 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Finland-3 Classical Trip Classical Trip   [h 3] 2100/11 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Finland-6 Noble Heart Nova* Noble Heart Nova*   [v 7] 1600/8 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Finland-7 Global U.O.Me* Global U.O.Me*   [s 4] 2100/10 C 0
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-7 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2640/11 B 5 16.6 135
2018-09-01 2018-09-01 Vermo-2 Ramboldo Jet Ramboldo Jet   [h 8] 2100/2 C 0 28
2018-09-01 2018-09-01 Vermo-9 Stanley Savage* Stanley Savage*   [v 6] 2100/11 D 0 714
2018-09-01 2018-09-01 Vermo-10 Twist Of Fate* Twist Of Fate*   [h 4] 2600/8 B 0 488
2018-09-01 2018-09-01 Vermo-11 Muscleman* Muscleman*   [v 4] 2100/7 C 0 140
2018-08-22 2018-08-22 Vermo-4 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 4] 2600/11 D 0 925
2018-08-22 2018-08-22 Vermo-7 Twist Of Fate* Twist Of Fate*   [h 4] 2600/3 A 3 28
2018-08-22 2018-08-22 Vermo-8 Muscleman* Muscleman*   [v 4] 2600/8 C 0 939
2018-08-05 2018-08-05 Romme-5 Qvidja's First Qvidja's First   [h 3] 1640/8 C 0 12.7 820
2018-08-05 2018-08-05 Romme-7 Count Forte* Count Forte*   [h 3] 1640/2 C 6 13.2 366
2018-08-05 2018-08-05 Romme-9 Arctic Carl Arctic Carl   [h 3] 1640/3 D 5 14.9 695
2018-08-05 2018-08-05 Romme-11 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 3] 1640/1 D 0 g 685
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-7 Count Forte* Count Forte*   [h 3] 2140/10 D 0 14.4 706
2018-07-15 2018-07-15 St Mikkeli-8 Twist Of Fate* Twist Of Fate*   [h 4] 1609/10 C 2 101
2018-07-11 2018-07-11 Vermo-1 Biggurim* Biggurim*   [h 3] 2100/3 D 0 111
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-1 Arctic Pastor* Arctic Pastor*   [h 3] 2140/2 D 0 545
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-8 Qvidja's First Qvidja's First   [h 3] 2140/2 B 0 14.3 285
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-3 Bohus Palema Bohus Palema   [h 5] 1640/12 C 0 13.2 756
2018-07-04 2018-07-04 Vermo-4 Twigs Voici Twigs Voici   [s 9] 2100/1 C 0 65
2018-07-04 2018-07-04 Vermo-7 Contro Vento* Contro Vento*   [h 4] 3100/2 D 0 421
2018-07-04 2018-07-04 Vermo-9 Aragorn Hoss* Aragorn Hoss*   [v 7] 2100/5 B 0 92
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-6 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 3] 2140/8 B 0 14.5 317
2018-07-01 2018-07-01 Finland-3 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 4] 2140/11 B 0 338
2018-07-01 2018-07-01 Finland-6 Arctic Elsa* Arctic Elsa*   [s 3] 2140/7 A 0 44
2018-07-01 2018-07-01 Finland-9 Twist Of Fate* Twist Of Fate*   [h 4] 2140/11 A 0 97
2018-06-30 2018-06-30 Finland-7 Express Duo* Express Duo*   [h 8] 2140/9 C 0 103
2018-06-23 2018-06-23 Finland-5 Twigs Voici Twigs Voici   [s 9] 1609/12 B 2 115
2018-06-23 2018-06-23 Finland-10 Express Duo* Express Duo*   [h 8] 1609/6 C 3 418
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-7 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 3] 2140/5 A 3 15.7g 60
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-9 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2160/8 D 6 15.7g 460
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-2 Qvidja's First Qvidja's First   [h 3] 2140/8 D 5 14.9 1072
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-4 Count Forte* Count Forte*   [h 3] 2140/3 D 0 16.2 876
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-6 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 3] 2140/8 C 0 18.3 894
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-7 Arctic Carl Arctic Carl   [h 3] 2140/4 C 0 18.3g 871
2018-06-16 2018-06-16 Finland-4 Arctic Elsa* Arctic Elsa*   [s 3] 2100/4 C 2 333
2018-06-16 2018-06-16 Finland-8 Free Me* Free Me*   [s 5] 2100/2 D 3 148
2018-06-16 2018-06-16 Finland-9 Twigs Voici Twigs Voici   [s 9] 2100/7 B 0 98
2018-06-16 2018-06-16 Finland-10 Twist Of Fate* Twist Of Fate*   [h 4] 2100/5 B 3 28
2018-06-13 2018-06-13 Vermo-7 Blue Blood Lover* Blue Blood Lover*   [v 7] 3120/13 D str
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-1 Feisty Savage* Feisty Savage*   [s 3] 2140/5 D str
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-5 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2160/10 C 0 16.6g 465
2018-06-08 2018-06-08 Romme-9 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 3] 2140/5 B 1 16.1 18
2018-06-08 2018-06-08 Romme-10 Arctic Pastor* Arctic Pastor*   [h 3] 2140/8 C 2 17.0 60
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-4 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 3] 1640/2 C 0 13.7 261
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-8 Count Forte* Count Forte*   [h 3] 1640/5 D 0 g 490
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-2 Arctic Carl Arctic Carl   [h 3] 2100/6 C 2 15.6 34
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-7 Muscleman F.I.* Muscleman F.I.*   [v 4] 2100/10 B 6 13.9 534
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-3 Count Forte* Count Forte*   [h 3] 1640/2 C 3 14.1 120
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-6 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2660/7 C 6 16.6 754
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-7 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 3] 2140/1 B 1 14.8 19
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-6 Arctic Carl Arctic Carl   [h 3] 2140/10 D 6 14.2 908
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-8 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 3] 2140/2 D 0 15.0 961
2018-05-06 2018-05-06 St Mikkeli-2 Biggurim* Biggurim*   [h 3] 2100/6 D 0 110
2018-05-06 2018-05-06 St Mikkeli-6 Contro Vento* Contro Vento*   [h 4] 2600/4 C 1 69
2018-05-06 2018-05-06 St Mikkeli-10 Express Duo* Express Duo*   [h 8] 1600/8 C 0 110
2018-05-05 2018-05-05 Vermo-5 Fabrice Duo* Fabrice Duo*   [v 7] 2100/2 C 0 815
2018-05-05 2018-05-05 Vermo-6 Twist Of Fate* Twist Of Fate*   [h 4] 1609/4 D 0 124
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-6 Count Forte* Count Forte*   [h 3] 2140/5 C 2 17.5 105
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-8 Muscleman F.I.* Muscleman F.I.*   [v 4] 1640/10 A 0 16.6g 87
2018-04-21 2018-04-21 Finland-4 Twist Of Fate* Twist Of Fate*   [h 4] 2100/1 C 2 44
2018-04-21 2018-04-21 Finland-10 Twigs Voici Twigs Voici   [s 9] 2100/9 B 0 45
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-2 Qvidja's First Qvidja's First   [h 3] 2140/7 C 3 18.4g 136
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-3 Muscleman F.I.* Muscleman F.I.*   [v 4] 1640/1 C 2 13.1 82
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-7 Count Forte* Count Forte*   [h 3] 2140/5 B 2 15.2 57
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-2 Bohus Palema Bohus Palema   [h 5] 2160/7 B 1 15.1 55
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-6 Arctic Carl Arctic Carl   [h 3] 2140/6 C 3 15.9 50
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-11 Arctic Pastor* Arctic Pastor*   [h 3] 2140/2 D 0 g 51
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-7 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 3] 2100/9 D 0 15.9 932
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-5 Feisty Savage* Feisty Savage*   [s 3] 2140/3 B 3 17.0 199
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-3 Count Forte* Count Forte*   [h 3] 2140/2 C 6 15.8 58
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-5 Twigs Voici Twigs Voici   [s 9] 1640/6 D 7 11.6 181
2018-04-06 2018-04-06 Bollnäs-2 Arctic Carl Arctic Carl   [h 3] 2140/9 B 1 17.9g 59
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-1 Word for Word Word for Word   [s 4] 2140/6 B 5 17.6 33
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-9 Muscleman F.I.* Muscleman F.I.*   [v 4] 2140/7 B 4 16.2 58
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-1 Arctic Pastor* Arctic Pastor*   [h 3] 2140/5 D 5 17.8 357
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-2 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 3] 1640/5 D 5 14.9 165
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-10 Muscleman F.I.* Muscleman F.I.*   [v 4] 1640/4 B 4 14.3 26
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-1 Count Forte* Count Forte*   [h 3] 2140/2 C 1 16.2 22
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-3 Word for Word Word for Word   [s 4] 2140/7 B 4 16.6 153
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-3 Feisty Savage* Feisty Savage*   [s 3] 2140/1 D 6 16.5 339
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-9 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2140/2 D 7 14.7 464
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-2 Arctic Carl Arctic Carl   [h 3] 2140/10 A 3 17.0 32
2018-03-23 2018-03-23 Vermo-3 Go Go Pezzo* Go Go Pezzo*   [s 5] 2100/3 C 1 23
2018-03-23 2018-03-23 Vermo-4 Jackson* Jackson*   [v 7] 2100/5 C 3 142
2018-03-23 2018-03-23 Vermo-5 Blue Blood Lover* Blue Blood Lover*   [v 7] 2100/5 D 0 193
2018-03-10 2018-03-10 Vermo-2 Contro Vento* Contro Vento*   [h 4] 2100/12 C str
2018-03-10 2018-03-10 Vermo-10 Blue Blood Lover* Blue Blood Lover*   [v 7] 2100/7 D 0 372
2018-03-10 2018-03-10 Vermo-11 Twigs Voici Twigs Voici   [s 9] 2100/9 C 2 62
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-2 Qvidja's First Qvidja's First   [h 3] 2140/3 B 4 17.9 29
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-7 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2160/12 C 0 16.9 153
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-10 Bohus Palema Bohus Palema   [h 5] 2140/12 B 5 16.5 43
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-1 Arctic Carl Arctic Carl   [h 3] 2140/7 A str
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-3 Feisty Savage* Feisty Savage*   [s 3] 2140/1 D 4 20.4 86
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-5 Arctic Master* Arctic Master*   [h 5] 2640/1 A str
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-2 Count Forte* Count Forte*   [h 3] 2140/4 C str
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-6 Muscleman F.I.* Muscleman F.I.*   [v 4] 2160/6 B 3 16.2g 55
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-6 Muscleman F.I.* Muscleman F.I.*   [v 4] 2140/6 A 2 14.8 58
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-1 Arctic Pastor* Arctic Pastor*   [h 3] 2140/6 C 4 19.8 35
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-8 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2140/7 C 5 16.1 245
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-4 Muscleman F.I.* Muscleman F.I.*   [v 4] 2640/1 B 1 17.2 43
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-1 Arctic Pastor* Arctic Pastor*   [h 3] 2140/6 D 5 19.8 209
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-3 Count Forte* Count Forte*   [h 3] 2140/4 C 3 16.2 225
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-4 Bohus Palema Bohus Palema   [h 5] 2140/3 D 4 16.0 154
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-6 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 3] 2140/6 D 3 16.2 307
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-5 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2140/11 D 0 16.4 365
2018-01-06 2018-01-06 Vermo-1 Muscleman* Muscleman*   [v 4] 2100/7 C 3 44
2018-01-06 2018-01-06 Vermo-3 Stanley Savage* Stanley Savage*   [v 6] 2100/7 D 0 404
2018-01-06 2018-01-06 Vermo-8 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2100/1 C 0 117
2018-01-06 2018-01-06 Vermo-9 Express Duo* Express Duo*   [h 8] 2100/2 B 0 87
2018-01-06 2018-01-06 Vermo-10 Blue Blood Lover* Blue Blood Lover*   [v 7] 2600/3 D 0 524
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-7 Mascate Match* Mascate Match*   [s 3] 2140/3 B 1 12.3 32
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-7 Arctic Dessert* Arctic Dessert*   [s 3] 2140/8 C 5 15.4 530
2019-06-22 2019-06-22 Finland-7 Free Me* Free Me*   [s 6] 1609/12 D 0 581
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-4 Arctic Dessert* Arctic Dessert*   [s 3] 2140/9 D 0 16.0g 628
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-8 Mascate Match* Mascate Match*   [s 3] 2140/1 A 1 13.5 17
2019-06-15 2019-06-15 Finland-2 Muscleman* Muscleman*   [v 5] 1600/10 D 0 237
2019-06-15 2019-06-15 Finland-5 Twist Of Fate* Twist Of Fate*   [v 5] 2100/5 C 0 270
2019-06-15 2019-06-15 Finland-9 Free Me* Free Me*   [s 6] 2100/5 D 0 359
2019-06-12 2019-06-12 Vermo-3 Pastor Jackson* Pastor Jackson*   [h 3] 2100/5 A 1 22
2019-06-12 2019-06-12 Vermo-6 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 6] 2100/8 C 0 766
2019-06-12 2019-06-12 Vermo-7 Muscleman* Muscleman*   [v 5] 2600/8 D 0 580
2019-06-12 2019-06-12 Vermo-8 Contro Vento* Contro Vento*   [h 5] 3120/10 C 0 1013
2019-06-05 2019-06-05 Vermo-5 Die Kaiserin* Die Kaiserin*   [s 6] 2600/4 D str
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-2 Mascate Match* Mascate Match*   [s 3] 1640/7 C 4 13.2 19
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-3 Qvidja's Aapo* Qvidja's Aapo*   [v 3] 2140/4 C 2 14.9 163
2019-05-04 2019-05-04 Vermo-4 Mascate Match* Mascate Match*   [s 3] 2100/4 B 1 13
2019-04-13 2019-04-13 Finland-2 Arctic Elsa* Arctic Elsa*   [s 4] 2100/2 C 2 57
2019-04-13 2019-04-13 Finland-6 Muscleman* Muscleman*   [v 5] 2100/6 C 3 293
2019-04-13 2019-04-13 Finland-8 Free Me* Free Me*   [s 6] 2100/4 C 0 422
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-5 Mascate Match* Mascate Match*   [s 3] 2100/5 C 1 15.5 11
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-6 Qvidja's Aapo* Qvidja's Aapo*   [v 3] 2100/7 D 4 14.5 516
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-2 Qvidja's Aapo* Qvidja's Aapo*   [v 3] 2140/7 D 3 16.0 97
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-5 Orlando Orlando   [s 3] 2160/11 A 2 16.7 52
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-2 Good Beer Good Beer   [h 3] 2140/8 C 6 18.1 405
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-5 Mascate Match* Mascate Match*   [s 3] 2140/11 B 1 15.0 24
2019-03-02 2019-03-02 Vermo-1 Biggurim* Biggurim*   [h 4] 2100/9 C 0 303
2019-03-02 2019-03-02 Vermo-6 Free Me* Free Me*   [s 6] 2100/5 B 0 589
2019-02-16 2019-02-16 Finland-5 Express Duo* Express Duo*   [h 9] 2100/7 C 0 318
2019-02-16 2019-02-16 Finland-8 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 6] 1609/5 C 0 153
2019-01-05 2019-01-05 Vermo-2 Biggurim* Biggurim*   [h 4] 2100/2 C 2 168
2019-01-05 2019-01-05 Vermo-11 Express Duo* Express Duo*   [h 9] 2100/9 C 0 440
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-2 Queen Adele* Queen Adele*   [s 4] 2640/6 C 0 18.6 258
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-9 Qvidja's First Qvidja's First   [h 4] 2140/1 C 0 18.8g 72
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-10 Word for Word Word for Word   [s 5] 2140/4 D 0 16.6 247
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-3 La Can Star Chip* La Can Star Chip*   [v 6] 2640/1 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se