V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Sex system spridda över hela Sverige hade alla rätt under lördagens V75-tävlingar i Kalmar. Det nordligaste var ett andelsspel inlämnat..


Sex system spridda över hela Sverige hade alla rätt under lördagens V75-tävlingar i Kalmar.
Det nordligaste var ett andelsspel inlämnat i Piteå.
Bakom systemet står Jörgen Larsson från Rosvik i Piteå. 20 vänner och bekanta satsar sedan en tid 150 kronor var på V75 och nu drog gänget in en ordentlig slant.
3,8 miljoner kronor fick andelsägarna dela på i lördags. Med 190 000 kronor till var och en lär insatserna via swish inte utebli på ett bra tag.
- Jag gör en del andelssystem och körde mycket trav förut men hade inte spelat på flera år när jag fick frågan i november om att börja igen. En kille som var här såg alla vinstbevis jag har uppsatt på en skrytvägg och sa att jag måste börja med ett travbolag igen, säger Jörgen Larsson.
Larsson har varit tränare i Rosvik IK:s i fotboll i tjugotalet år och känner många inom idrotten i Norrbotten som - får man förmoda - numera litar blint på Piteåbons travkunskaper.
Andelsspelarna i travbolaget torde ha satt Jörgen Larsson på en mycket hög tron sedan lördagen.
- Nu tror de väl att man är expert. Men det är jag inte. Långtifrån! Det finns en del stora bolag här omkring och de som tippar där är säkert femton gånger mera påläst på trav än vad jag är. Men hur det än är måste man lika förbannat ha tur i slutänden, säger Jörgen Larsson.

Tipset att vara konsekvent
1987 var Larsson med spelkompisar de första som fick jackpot på måltipset och vann 2,7 miljoner kronor.
3,8 miljoner kronor sitter på kontot sedan lördagens V75-omgång i Kalmar.
- Det blev sju rätt just före jul och då gav det 68 000 kronor. Och nu 3,8 miljoner då. Jag är dålig på det där att prata om att jag är skicklig, för det är jag inte. Men jag är konsekvent. Jag tror att det är en bra idé att vara det faktiskt, säger han.
Han spelar gärna reducerade system. Gareth Boko och Marc Elias var utgången i gulddivisionen. Spikarna var Il Duce Boko (med Marc Elias igen) och i den sista avdelningen satt Franklin Face med Erik Adielsson ensam på kupongen.
- Jag lyckades lite på grund av att jag är konsekvent och har vissa tankar som är lite speciella. För man ska nöta på och inte fara och fladdra och lyssna på alla tusentals experter, då blir det bara förvirrat, säger storvinnaren Jörgen Larsson.

Mikael Wikner, Kanal 75


Montéspecialisten Bilibili har provat sulkylopp flera gånger under karriären för sin tränare Laurent-Claude Abrivard. Men mest har d..


Montéspecialisten Bilibili har provat sulkylopp flera gånger under karriären för sin tränare Laurent-Claude Abrivard.
Men mest har det handlat om monté.
Trav för sulky är något hästen helt enkelt inte gillar och på senare år har den disciplinen bara tjänat som uppbyggnad inför den stora sadelloppen i Frankrike.
På söndagen vann den nioårige hingsten Prix de Cornulier för andra året i rad på Vincennes för jockeyn och tränarsonen Alexandre Abrivard.
Det blev en ganska dryg inledning i loppet över 2700 meter innan Alexandre Abrivard kunde placera Bilibili utvändigt ledande Fleche Bourbon.
Alexandre Abrivard såg dock ut att ha full kontroll på loppet hela vägen. 700 meter från mål fick Bilibili börja gå för fullt och över upploppet drog storfavoriten undan till överlägsen seger, före starkt spurtande Etoile de Bruyere med Adrien Lamy i sadeln.
Far och son Abrivard avslöjade att de hade känt av pressen i årets upplaga av Prix de Cornulier.
- Det har varit lite nervöst i år eftersom han var en så pass stor favorit. Nu räknade ju nästan alla med att han skulle vinna och det är vi inte vana vid. Men Bilibili klarade det - det är en fantastisk häst, sa segerjockeyn Alexandre Abrivard.
Segertiden skrevs till 12,1 över 2700 meter, nästan sekunden långsammare än vi segern i fjol då Bilibili travade världsrekordet i monté, 1.11,2.

Ställdes av efter fjolårssegern
Bilibili har varit med i Prix de Cornulier vid fyra tillfällen. 2017 och 2018 slutade det med tredjeplatser, och nu har dessa alltså följts av två segrar.
Nioåringen ställdes undan för avel efter fjolårssegern i Prix de Cornulier i januari 2019. I november och december gjorde hästen comeback i sulkylopp och slutade oplacerad. Efter uppvisningssegern i montéloppet Prix du Calvados för två veckor stod det klart att världens bästa montéhäst var tillbaka igen.

Mikael Wikner, Kanal 75


”Vill berätta att jag opererades för prostatacancer i torsdags. Inte så kaxig nu men mår ändå bra! Nu blir det någr..


”Vill berätta att jag opererades för prostatacancer i torsdags. Inte så kaxig nu men mår ändå bra! Nu blir det några veckors rehab innan jag är tillbaka på banan!”
Det twittrade Per Lennartsson på lördagen.
53-årige Lennartsson har varit en del av den svenska kusk- och tränareliten i tre decennier och tog plats i den ärorika Tusenklubben för kuskar redan 1999.
Han har för närvarande 28 hästar i träning och körde sitt senaste lopp 12 januari.

Kanal 75


Sex system hittade alla rätt under lördagens V75-tävlingar på Kalmartravet.Den största gick till en spelare från hemmalaget.I on..


Sex system hittade alla rätt under lördagens V75-tävlingar på Kalmartravet.
Den största gick till en spelare från hemmalaget.
I onlinespelens tid är det numera ovanligt att människor lämnar in fysiska kuponger, men det var precis en sådan som genererade den största vinsten denna lördag.
På en av Kalmartravets restauranger firades det nämligen extra mycket sedan man knipit en vinst på 3 936 807 kronor.
- Jag vet inte vem det var som vann, men jag vet på vilken restaurang vinnaren satt. Och det var ett jäkla tryck där. Men det har varit tryck här hela dagen, vi har tagit in alla vinnande kuskar i restaurangerna så feststämningen startade långt innan sista V75, berättar Kalmarstravets vd Magnus Johansson.
Det vinnande systemet var av den större modellen då det kostade över 2 000 kronor och inte hade något ogarderat lopp.

Mindre system gav miljoner
De övriga fem sjurättsvinnarna hade alla spelat via atg.se.
Ett var inlämnat i Norrbotten till en kostnad av 1 080 kronor.
Två var spelade från Stockholm där vinnarna satsat över 2 000 respektive 960 kronor.
De övriga två vinnarna återfanns i Skåne där en kupong på 24 kronor, som var del av ett filsystem, samt ett ”vanligt” system för 144 kronor fann alla rätt.
De fem lyckliga belönades med mellan 3,4 och 3,8 miljoner kronor.

Miljonvinst även på Top 7
Men V75 var inte det enda spelet som genererade storvinster denna dag.
Top 7 lanserades som spelet där man med en liten insats kunde bli miljonär på två minuter.
På lördagen slog det in.
Ett system för 96 kronor gav över 2 178 002 tillbaka till en spelare i Stockholm som lämnat in via atg.se.

Kanal 75


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.Banan har en vinteromgång också och motsvarande d..


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.
Banan har en vinteromgång också och motsvarande dag i januari fjol gav sju rätt på V75 över miljonen.
Svårspelat blev det även i år. Sex system hittade alla vinnarna och utdelningen blev 3,3 miljoner kronor enbart för sju rätt.
Hästar från Jägersro tog hem fem av loppen. Värst var stall Conrad Lugauer med en dubbelseger.
Conrad Lugauer har opererats och går med ena armen i ett paket sedan han blev sparkad i samband med tävlingar hemma på Jägersro i början av januari.
Marc Elias vikariat som stand in för pappan har inte fått det utfall som man velat. Stallets stora stjärna Campo Bahia fick exempelvis perfekt stöttning av sin kusk i Frankrike förra helgen men tröttnade och var sig inte alls lik.
På lördagen jublade Marc Elias åt att det äntligen blev rejäl utdelning. En dubbel på V75 smäller högt i storstallet. Nu kom det en med hästarna El Duce Boko och Gareth Boko.
- Det har gått lite tungt men det är ju en business vi lever med. Men man ska inte glömma bort att det kan vara jobbigt. När vinner så här är det i alla fall bästa som finns!
V75-3 var gulddivisionen som utmålades som en fight mellan Baron Gift och Stepping Spaceboy. När den förre galopperade efter start och Rikard N Skoglund kunde ta över med Stepping Spaceboy trodde många att loppet var över.

Blev inget enkelt lopp…
Gareth Boko skulle få ett lugnt lopp i sin debut i guld var det meningen. Unghäststjärnan har haft flera skadeuppehåll och återkom nyligen efter sju månaders bortavaro och tog en seger i comebacken i ett enklare lopp.
Marc Elias hamnade nu utvändigt ledaren med Gareth Boko och när Stepping Spaceboy svarade med galopp i den sista kurvan tog Gareth Boko över och lyckades även hålla en smygkörd Olle Rols bakom sig till slut.
- Han var fruktansvärd i dag. Vi sa ju innan att han skulle få ett snällt lopp men jag hade ingen annan möjlighet än att ge honom ett lopp utvändigt ledaren. Han tävlade redan som två-, tre- och fyraåring på den allra högsta nivån och nu efter en skada vinner han gulddivisionen från dödens! sa en förvånad och glad Marc Elias.
I den lägsta klassen på V75 tog Elias en vattentät seger med storfavoríten El Duce Boko (48 procent) efter att ha blivit släppt till ledningen i utgången av den första kurvan.
- Han gick undan på lätta ben, så det var bara att åka med, sa segerkusken.

Hemmaseger med smak
Italienskan Atik D.L. var omgångens stora favorit – spelad på 64 procent - men föll tungt efter ett lopp utvändigt ledaren i klass I-loppet.
Hemmatränaren Fredrik Persson fick jubla i stället efter ett fantomlopp av Devs Dragon. Spelad på blott fyra procent var åttaåringen omutlig i ledningen. Efter en öppning i trakterna av 1.09,0 körde sig Erik Adielsson till spetsen och höll undan i en tajt duell efter snabba 1.13,0 första 1000.
Stall Kryddan HB i Berga äger hästen som vunnit samtliga åtta gånger han fått springa i ledningen.
Erik Adielsson vann även det avslutande bronsloppet med Lars I Nilsson-tränade Franklin Face. Det handlade om ledningen igen och tempot var tufft. Femårige Franklin Face segrade på starka 1.11,2 över 1640 meter med bilstart, ett nytt rekord för hästen från Jägersro.

Rikshäst skrällde
Ett rivigt sprinterlopp skulle silverdivisionen bli. Men det blev en lugn historia.
Johan Untersteiner avgjorde loppet i starten genom att ta ledningen från innerspåret med Niky Flax och fick sedan styra och ställa som han ville. Niky Flax sprintade enkelt undan och såg mycket smidig ut.
Thomas Uhrberg ställde de flesta spelare schack matt i det andra av två försök till Diamantstoet på kupongen. Åttaåriga stoet Quiz Töll tog här karriärens andra seger på V75 och var helt bortglömd av spelarna. En skräll endast spelad på en procent.
Quiz Töll, en före detta häst i Rikstravet med för dagen 200 delägare, serverades ett lopp i femteparet utvändigt och spurtade till seger i ett galoppfyllt lopp där tvåan i mål Divine var heroisk utvändigt ledaren.
- Jag chansade och satt kvar på den sista bortre långsidan och när Henriettes häst (Vikens Fingerprint) galopperade hade vi turen att få luckan, summerade tränaren och kusken Thomas Uhrberg.
Johan Lejons Sunday Sonata har hunnit med att skrälla dubbla gånger på V75 i år.
I ett klass II-lopp på Jägersro spurtslog stoet hingstar och valacker tillsammans med Örjan Kihlström. I Kalmar lär Carl Johan Jepson Sunday Sonata gå med i ryggar sista 800 meterna i ett försök till Diamantstoet och det blev seger även där. En sexprocentare på V75.
V75-omgången blev en blandning av outsiders och stora skrällar. Sex system hade prickat samtliga vinnare och belönades med 3 397 470 kronor för sju rätt. Sex rätt gav 10 899 kronor och fem rätt 457 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sj..


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.
Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sjunde raka segern.
Spelad till bottenodds, trots att han startade 50 meter bakom hästar som tjänat upp till fyra miljoner kronor, så tvingades Cleangame springa snabbare än han någonsin gjort över lång distans på Vincennes.
Detta tack vare att Robert Bergh-tränade Angle of Attack stal rampljuset för körande Yoann Lebourgeois som valde att dra undan i stenhårt tempo.
Mellantiderna klockades till 1.12,0/1 350 meter, 1.12,6/1 850 meter och skärptes sedan ytterligare till 1.11,6 med 500 meter kvar.

Krossade löpningsrekordet
Det var också då det gick som fortast som Bazire gjorde sitt avancemang bakom favoriten som via en repa i fjärdespår nådde tätkänning i slutsvängen.
In på upploppet var ledaren trött medan Bazire mest satt och tittade sig omkring, förmodligen för att ta reda på hur det gick för de fyra stallkamraterna.
Av dessa lyckades Ble du Gers bäst även om han fick släppa förbi Anzi des Liards – som svarade för en mycket positiv avslutning i andra starten för regerande elitloppsvinnaren Romain Derieux – i kampen om silvret.
En rapp spurt signerade även Jörgens Westholms Usain Henna som gick snabbast av alla sista 500 som femma för Björn Goop.
Segertiden för Cleangame blev strålande 1.11,2/2 900 meter, löpningrekord med nästan två sekunder, och belöningen cirka 400 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-6 Castle Sirmione Castle Sirmione   [s 4] 2140/2 0 18.2 1932
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-3 Oakman's Chatelane Oakman's Chatelane   [s 6] 2140/1 D 0 17.7 307
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-3 Olimeda Olimeda   [s 4] 2640/1 D 2 19.0 728
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-3 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 6] 1640/12 D 0 17.0g 379
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-9 Olimeda Olimeda   [s 4] 2140/5 D 4 18.0 728
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-5 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 6] 2140/8 D 0 19.4g 1055
2016-11-24 2016-11-24 Romme-9 Olimeda Olimeda   [s 4] 2140/5 C 5 18.5 160
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-7 Olimeda Olimeda   [s 4] 2140/2 C 4 18.1 126
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-2 Olimeda Olimeda   [s 4] 2140/4 A 1 19.3 53
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-6 Olimeda Olimeda   [s 4] 1640/5 D 4 16.6 530
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-1 Vindil Vindil   [s 6] 1640/3 A 0 g 336
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-8 Miss Mayday Miss Mayday   [s 6] 1640/12 D 0 16.5 375
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-7 Vindil Vindil   [s 6] 2140/6 C 0 g 175
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-5 Olimeda Olimeda   [s 4] 2140/7 D 7 18.2 553
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-5 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 6] 1640/5 B 1 15.7 39
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-2 Castle Sirmione Castle Sirmione   [s 5] 1640/12 D str
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-9 Oakman's Chatelane Oakman's Chatelane   [s 6] 2640/1 A 8 18.4g 85
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-2 Olimeda Olimeda   [s 4] 1640/10 D 6 20.2 589
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-4 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 6] 1640/8 B 2 15.7 135
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-3 Olimeda Olimeda   [s 4] 2140/2 D 0 g 680
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-4 Oakman's Chatelane Oakman's Chatelane   [s 6] 1640/7 B 4 14.0 738
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-2 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 6] 2140/1 C 0 17.2 54
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-1 Vindil Vindil   [s 6] 2140/2 A 0 38.2g 117
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-1 Vindil Vindil   [s 6] 2140/8 D 3 33.1 599
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-2 Vindil Vindil   [s 6] 1640/5 D 0 g 179
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-1 Vindil Vindil   [s 6] 2140/1 D 0 g 263
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-4 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 6] 2140/6 B 7 16.1 233
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-6 Oakman's Chatelane Oakman's Chatelane   [s 6] 1640/9 B 0 g 396
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-4 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 6] 2140/4 D 0 19.1 907
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-3 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 6] 2140/3 C 1 18.5 28
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-1 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 6] 1640/9 B 2 17.1 456
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-10 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 7] 2140/6 D 0 g 365
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-9 Dats Olivia Dats Olivia   [s 7] 2140/3 D 0 g 430
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-2 Julia Julia   [s 4] 1640/6 D 0 17.8g 225
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-5 Olimeda Olimeda   [s 5] 2140/2 D 0 g 259
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-6 Dats Olivia Dats Olivia   [s 7] 2160/7 C 7 18.2 402
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-4 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 7] 2140/8 D 0 17.9 441
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-3 Olimeda Olimeda   [s 5] 2160/13 D 0 17.9 364
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-8 Dats Olivia Dats Olivia   [s 7] 2140/2 D 5 18.0 314
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Olimeda Olimeda   [s 5] 2140/11 B 3 17.5 129
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-6 Dats Olivia Dats Olivia   [s 7] 2140/2 D 7 18.3 103
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-3 Julia Julia   [s 4] 2140/10 D 0 g 159
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-11 Dats Olivia Dats Olivia   [s 7] 2160/10 C 5 17.8 107
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-12 Dats Olivia Dats Olivia   [s 7] 2160/14 B 5 17.5 207
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-4 Julia Julia   [s 4] 2140/11 D 2 20.0g 258
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-8 Julia Julia   [s 4] 2640/4 D 0 23.3g 1130
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-4 Oakman's Chatelane Oakman's Chatelane   [s 7] 2160/13 A 7 17.3 378
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-9 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 7] 1660/14 C 0 19.3g 235
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-7 Olimeda Olimeda   [s 5] 2160/12 B 0 g 803
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-8 Oakman's Chatelane Oakman's Chatelane   [s 7] 1640/1 B 3 14.8 380
2017-05-15 2017-05-15 Rättvik-10 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 7] 2160/6 C 5 18.1g 134
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-5 Olimeda Olimeda   [s 5] 2640/15 C 0 g 152
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-2 Julia Julia   [s 4] 2140/5 D 4 19.9g 189
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-9 Dats Olivia Dats Olivia   [s 7] 2140/3 B 5 17.9 62
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-8 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 7] 2140/1 C 0 g 298
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-7 Olimeda Olimeda   [s 5] 1640/3 D 1 16.4 95
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 7] 2140/12 C 8 19.1g 401
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-2 Olimeda Olimeda   [s 5] 2140/11 D str
2017-02-24 2017-02-24 Romme-10 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 7] 2140/3 D 1 32
2017-02-24 2017-02-24 Romme-3 Olimeda Olimeda   [s 5] 2160/15 C 0 18.2 868
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Oakman's Chatelane Oakman's Chatelane   [s 7] 2640/6 D 0 18.1 903
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-4 Dats Olivia Dats Olivia   [s 7] 2140/4 B 8 17.9 86
2017-01-19 2017-01-19 Bergsåker-5 Olimeda Olimeda   [s 5] 2140/6 D 0 18.0 148
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-6 Oakman's Chatelane Oakman's Chatelane   [s 7] 1640/10 D 0 17.1 812
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-1 Julia Julia   [s 4] 2140/5 B 4 21.3 74
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-3 Oakman's Chatelane Oakman's Chatelane   [s 8] 2140/12 B 0
2019-03-06 2019-03-06 Bergsåker-5 Mythical Sunset Mythical Sunset   [s 7] 2140/9 B 3 18.4 104
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-5 Mythical Sunset Mythical Sunset   [s 7] 2140/5 D 5 19.9g 145ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se