V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


 Det blev ytterligare ett streck i räkningen för Who’s Who, Pasi Aikio och Örjan Kihlström i satsningen mot Prix d’Amerque...


 Det blev ytterligare ett streck i räkningen för Who’s Who, Pasi Aikio och Örjan Kihlström i satsningen mot Prix d’Amerque.
Fjolårets svenske derbyvinnare fick aldrig chansen att visa sitt kunnande då en galopp i startmomentet förstörde dagen och den andra möjligheten att kvala in till världens tuffaste travlopp.
Istället var det den tidigare kungen av Vincennes som visade att han fortfarande är en faktor att räkna med inför det stora slaget sista söndagen i januari.
Bold Eagle kom närmast från Breeders Crown-seger i Kanada och hade spelarkollektivet i ryggen i jakten på sin första seger över distans längre än 2 100 meter på Vincennes sedan triumfen i Prix de Paris 2017.
Och det var så när att det gick vägen.

Offensiv Raffin
Eric Raffin är kusken som fått uppdraget att försöka lotsa Bold Eagle till tredje triumfen i Prix d’Amerique sedan Björn Goop fått förtroendet bakom tränaren Sebastien Guaratos nya stjärna Face Time Bourbon.
Raffin körde hästen till seger i Prix Rene Balliere 2016 och valde ett offensivt upplägg i duons andra framträdande tillsammans.
Efter en kilometer i tredjespår forcerades åttaåringen till front utan att få några mothugg från Franck Nivard - kusken som var ordinarie bakom Bold Eagle innan Goop tog över i våras - och nu tagit starten bakom andrahandsfavoriten Delia du Pommereux.
Det visade sig vara en korrekt bedömning.
Bold Eagle tog emot alla attacker och såg ut att gå mot segern då Delia du Pommereux fick luckan 100 meter före mål.
En ursinnig slutstöt räckte precis till att fånga in ledaren, som ändå svarade för sin främsta prestation med aktuella förutsättningar på Vincennes sedan sin storhetstid.

Senare formtopp
För Delia du Pommereaux var det andra raka triumfen i Prix du Bourbonnais. I fjol kom hon till loppet med en serie urstarka prestationer i ryggen, men var ändå en överraskning som femårig nykomling i den äldre eliten.
Hästen tappade stilen totalt efter det och galopperade bort sig i Prix d’Amerique.
Söndagens seger var den första sedan dess och även första gången hästen tävlade barfota sedan i somras.
- Hon var verkligen tillbaka i toppform idag. Kusken behövde inte ens använda det norska huvudlaget. Jag är väldigt glad över att ha besegrat Bold Eagle. Nu gäller det att bevara den här formen till Prix d’Amerique, då ska hon gå barfota igen, berättade tränaren Sylvain Roger som har en spännande outsider inför det stora slaget i januari.
Den sista fribiljetten till Prix d’Amerique kneps av järnladyn Billie de Montfort medan svenskbekantingen och europamästarinnan Uza Josselyn spurtade mycket positivt till fjärdepriset, spelad till över 100 gånger pengarna.
Segertiden för Delia du Pommereaux blev 1.13,1/2 850 meter.

Robin Johansson, Kanal 75


 Att dra in 600 000 kronor i karriärens andra start är närmast unikt inom svensk travsport.Amelie Grif lyckades med bedriften då hon s..


 Att dra in 600 000 kronor i karriärens andra start är närmast unikt inom svensk travsport.
Amelie Grif lyckades med bedriften då hon skrällde hem fjolårets stora tvååringsfinal på Jägersro.
Men sedan har vägen mot stjärnorna inte varit spikrak för Björn Goops snabbfotade italienska som varit segerlös sedan årsdebuten och galopperat i fyra av årets sju starter.
Men på söndagen fick hästen visa sitt kunnande i den franska lejonkulan.
Goop körde aktivt om ledningen två gånger om innan han överlät kommandot till Mathieu Abrivard bakom Alessandro Gocciadoro-tränade In Your Dreams.
Åt denna fanns inget att göra, men Amelie Grif höll ifrån sig övriga och knep därmed karriärens näst största prischeck, värd cirka 180 000 kronor, på tiden 1.14,0/2 100 meter autostart.

Robin Johansson, Kanal 75


Åbytravet hyllar sedan några år en av Sveriges folkkäraste travhästar med ett eget lopp.Legolas hade banan i Mölndal som hemmab..


Åbytravet hyllar sedan några år en av Sveriges folkkäraste travhästar med ett eget lopp.
Legolas hade banan i Mölndal som hemmabana och i loppets femte upplaga fick publiken se den möjligen gladaste vinnaren.
Admir Zukanovic är hemmatränaren som klagat på att stallet haft en del ”stolpe ut” under 2019. I juli ställdes stjärnan Stepping Spaceboy av ett tag för en tävlingspaus efter att ha sprungit upp i gulddivisionen.
Trots att träningsrundorna gått i dur den senaste tiden vågade man inte riktigt tro på full pott.
Stefan Söderkvist tog ledningen från innerspåret med Stepping Spaceboy och trots flera tryckare under vägen kunde sexåringen kliva undan till seger på tiden 1.12,0 över 2140 meter med bilstart.
200 000 kronor in till det stora ägarstallet Denco HB i Kållered.
- Vilket lopp han gör. Tryckare i omgångar och får aldrig sitta ifred och så gör han ett sånt jävla lopp. Det ska inte gå tänkte jag, jublade Admir Zukanovic.
Jeppe Juel tryckte på med Deep Sea Dream för att om möjligt få krypa ner i ledarens rygg. På den sista bortre långsidan kom loppets andrahandsfavorit Slide So Easy klivande och i samma veva gjorde Carl Johan Jepson ett misslyckat försök att avancera med favoriten Betting Gangster.
Kusken kostade på sig ett skämt:
- Ibland önskar man att man var ensam i loppen. Det blev lite ryckigt kört och vi fick några över oss där ett par gånger men han var ju verkligen bra efter så här lång vila, sa Stefan Söderkvist.
Stepping Spaceboy är en effektiv frontrunner och har nu vunnit åtta av de tio loppen han fått springa i ledningen. Manne Börjesson sköter hästen.

Domarna studerade filmer
Avslutningsloppet – bronsdivisionen – blev dramatisk.
Måldomarnämnden dröjde väldigt länge med att förkunna resultatet och tittade noga på filmerna från upploppet.
Conrad Lugauers Night Brodde hade gått i ledningen och ledde i början av upploppet. Kort före mål tog sig favoriterna Man At Work och Örjan Kihlström förbi – men blev utkontrade.
Det handlade om att hästarna gick ihop för några sekunder och hjulen stötte i varandra.
Hade någon av kuskarna vinglat på den andre?
Conrad Lugauer fick segernicken av domarna med Night Brodde, andrahandsfavorit i loppet.

”Får nypa mig i armen”
Youanas lopp med 125 000 kronor till vinnaren inleddes med en vild kubbning om ledningen. Robert Bergh fick lägga iväg 1.09,2 första halvvarvet med innerspårets Miss Sober för att försvara ledningen. I mitten av den sista kurvan var Berghs häst trött och segern gick till Wild Love med Kevin Oscarsson i sulkyn.
Femåriga stoet Wild Love inledde från tolftespåret bakom bilen och lyftes ut 900 meter från mål i tredjespår och var strålande bra och bara längde på stegen över upploppet.
Segertiden skrevs till 1.13,1 över 2140 meter.
Bengt Simberg från Halmstad är hovslagaren som hittade sin stjärna som pensionär. Wild Love kostade 35 000 kronor på auktion och har nu sprungit in 1,4 miljoner.
- Det måste man säga var en bra affär! Det känns jätteroligt att vara med på den här nivån. Jag får nypa mig i armen till vardags när jag kör den här hästen, för hon är lydig som en pudel och är ju hur bra som helst, sa Bengt Simberg.

Lyckat för Goop
Björn Goop jobbade i Frankrike på lördagen där det blev en storloppsseger med franska Prix d’Amerique-hoppet Face Time Bourbon och egentränade Bryssel.
I V75 på Åby kom en stalldubbel i den lägsta klassen. Carl Johan Jepson lotsade Inspector till seger via open stretch och tog sig förbi ledande favoriten Pine Muscle.
Efter att hästen hade suttit fastlåst i tre lopp i följd i V75 hade spelarna fått upp vittringen för Helena Edlunds Beartime. Årjängshästen kördes av Örjan Kihlström och spelades till knapp favorit i klass I-försöket – och vann loppet.
Det blev ledningen från ett tredjespår och en lätt seger för fyraåringen.
- Det har varit en hel del skriveriet i tidningarna och han blev upphaussad och jag har aldrig varit så här nervös när han startat, sa amatörtränaren från Årjäng.
Helena Edlund berättade att hon såg första 500 meterna av loppet.
- Sedan vände jag mig om och lyssnade!
Petri Puros Martin de Bos är segerrik och tog nu sin tredje seger i silverdivisionen sedan början av oktober. Det handlade om voltstart och Peter Ingves styrde till ledningen från innerspåret med favoriten och tilläts bestämma tempot under loppet.
Startgalopp för andrahandsfavoriten Reverend Wine.
Take the A.Train kom med två raka segrar och ledde treåringsloppet på kupongen från start till mål. Christoffer Eriksson var avstängd och hade anlitat André Eklundh som kusk.
V75 blev hyfsat lätt. För sju rätt uppgick belöningen till 14 437 kronor. Sex rätt gav 215 kronor och fem rätt 31 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Frankrikes nye kelgris Face Time Bourbon hade inga problem att ta hem Prix Octave Douesnel på Vincennes tillsammans med Björn Goop på lörd..


Frankrikes nye kelgris Face Time Bourbon hade inga problem att ta hem Prix Octave Douesnel på Vincennes tillsammans med Björn Goop på lördagen.
Björn Goop körde direkt till ledningen och fick värsta hotet Falcao De Laurma i rygg. Tempot var mycket lågt och Goop drog upp farten successivt och Face Time Bourbon var aldrig i närheten av förlust.
För Falcao De Laurma slutade det i galopp in på upploppet med till synes gott om krafter kvar.
Face Time Bourbon tränas av Sebastian Gurato som nu matchar sin fyraåring mot Prix de Continental 22 december och Prix d'Amerique sista helgen i januari.
Segertiden blev 1.14,6 över 2700 meter och segern  var värd 450 000 kronor.

Andra raka för Bryssel
Björn Goop hade en mycket fin eftermiddag på Vinncennes.
Egentränade Bryssel har inlett årets franska meeting på bästa sätt och tog andra raka segern på kort tid. Efter att ha avvaktat mitt i fältet i tredjespår gasade Björn Goop på för fullt i sista sväng och ryckte åt sig ett stort försprång och Bryssel var aldrig i förlustfara.
Segertiden blev 1.11,4 över 2100 meter med bilstart och förstapriset drygt 250 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Favoritskapet var delat och det visade sig befogat när startraketen Usain Töll och speedkulan Dontlooseallmoney gjorde upp om förstapriset p&arin..


Favoritskapet var delat och det visade sig befogat när startraketen Usain Töll och speedkulan Dontlooseallmoney gjorde upp om förstapriset på 150 000 kronor i E3 Revanschen.
Dessa två stod nämligen i särklass och utkämpade en ursinnig kamp sista halvvarvet sedan Jim Oscarsson kastat loss från andra par utvändigt och snabbt kopplat grepp på ledaren.
Men Usain Töll vägrade att ge sig och kunde kriga tillbaka initiativet till sin tränares stora glädje.
- Han är grym. Vilken häst det är. Jag tror att det finns mycket mer i honom, det får vi se nästa år förhoppningsvis, jublade Admir Zukanovic medan körande Stefan Söderkvist fyllde i:
- Jag kände mig nästan slagen, men hade sparat tussarna i det längsta och då svarade han. Han har hela tiden visat att han är kvick i benen, nu har styrkan kommit med startandet.
Segertiden för Usain Töll blev 1.14,7/2 140 meter autostart.

Robin Johansson, Kanal 75


Det är två år sedan han kvitterade ut proffslicensen.Men det dröjde till förra månaden innan Petter Karlsson fick ett eget stal..


Det är två år sedan han kvitterade ut proffslicensen.
Men det dröjde till förra månaden innan Petter Karlsson fick ett eget stall hemma på Örebrotravet.
- Jag hade bara tre hästar när jag drog igång så det gick bra att hyra in sig hos farsan, men det har växt hela tiden och nu behövdes det mer plats. Jag fick ta över Lars Fribergs gamla stall för några veckor sedan och är väldigt glad för det, berättar Karlsson som nu har elva hästar i träning.
Något som gjort att han fått ställa om sin vardag.
- Nu kan jag inte ligga och dra mig på mornarna längre. Det blir till att gå upp tidigare och kicka igång dagen. Sedan kan jag inte åka på lunchtrav lika ofta längre. Men det är bara inspirerande, hästarna i stallet kommer alltid främst.
Har du satt upp några mål som tränare?
- Nej, inget specifikt. Man gör sitt bästa varje dag och försöker få ut det mesta av varje häst. Det är många som inte har debuterat ännu, men är på väg mot start så nästa år blir riktigt spännande.
Vad heter nästa vinnare från stallet?
- Farica. Hon startar på Solvalla på onsdag, men är lite tunt jobbad efter behandling. Annars känns hästens jättefin så med onsdagens lopp i kroppen borde hon ha bra chans i nästa start.
Hur ser du på ditt år som kusk?
- Vinstmässigt har det väl varit lite sämre, men överlag tycker jag ändå att det gått bättre än tidigare. Jag har fått köra mycket lopp och köra åt större och bättre tränare. Det är något jag inte fått göra tidigare och det är väldigt viktigt om man ska komma någonstans som kusk. Jag kör kanske inte de mest spelade hästarna, men det gäller att ta tillvara på chanserna så att man får fler.

Van att köra högoddsare
Att Petter Karlsson ofta kör hästar som står i höga odds kan styrkas. Enligt databasen travfakta.se har 47,6 procent av hans styrningar sedan 2017 varit spelade över 30 gånger pengarna.
Hur många av söndagens fyra uppsittningar på Färjestad som hamnar i den kategorin är upp till spelarkåren, men det handlar sannerligen inte om några förhandsfavoriter.
Alltså sådana vinnare man som spelare måste finna om man vill åt de 15 miljoner kronor som väntar ett ensamt system med sju rätt på Grand Slam 75.
- Den jag har mest feeling för är Janssons Frestelse, men även Bäste Hornline kan vara en luring, säger Petter Karlsson som nedan berättar mer utförligt om sina chanser:
- 5 Tove Vingboons (GS75-2) har jag aldrig kört och har ingen koll på.
- 9 Spotlite Son M.L. (GS75-3) gick bra i comebacken, men var sämre än väntat när jag körde gången efter. Jag vet inte varför, men senast var det lite bättre tryck i honom. Jag körde passivt med tanke på insatsen innan och hästen gick fullt godkänt till slut. Jag såg hästen gå jobb idag (fredag) och han såg fin ut så formen är nog på rätt väg. Jag misstänker ändå att han får svårt att vinna i den här omgivningen.
- 4 Janssons Frestelse (GS75-5) är inte alls någon tokig häst. Hon gick bra i ledningen senast och innan dess hade hon hamnat illa till från knepiga lägen. Nu har hon fått en träningsperiod och det kan göra mycket då hon startade ganska intensivt i somras. Hon såg också fin ut idag och Henrik Sevon är en duktig tränare så jag har hopp om att hon ska vara förbättrad. Spåret är inga problem och hon är kvick ut från alla lägen. Jag kan absolut tänka mig att köra i spets om vi kommer dit och utan att kunna motståndet så håller jag henne som min bästa chans för dagen. Dessutom känns det som en häst som inte bryr sig om underlaget och eftersom tränaren är hovslagare är det nog bara positivt för oss om banan skulle bli lite krävande.
- 3 Bäste Hornline (GS75-7) är en väldigt nyttig häst, han gör bra lopp hela tiden och tar ofta pengar. Han har lite speciellt trav och är svår att släppa av, därför räcker han sällan till seger. Men hästen kommer lite bättre till sin rätt under vintern och jag vann med honom just på Färjestad den här tiden i fjol. Då tog vi ledningen och släppte och jag hoppas på något liknande här.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-11 Caddie Jasmina Caddie Jasmina   [s 4] 2140/1 0 15.8 216
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-6 Caddie Jasmina Caddie Jasmina   [s 4] 2140/4 5 15.2 730
2015-12-17 2015-12-17 Åby-7 Izzie Gold Izzie Gold   [s 7] 1640/5 2 13.8 415
2015-12-17 2015-12-17 Åby-5 Ewaso Boko Ewaso Boko   [s 4] 2140/3 1 16.1 236
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-5 What's Going On What's Going On   [v 6] 2640/7 0 16.4 140
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-3 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 3] 2140/2 1 14.8 49
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-9 Dixie Exclusive Dixie Exclusive   [v 8] 2140/6 2 13.7 20
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-9 What's Going On What's Going On   [v 6] 2140/6 0 34
2015-11-26 2015-11-26 Åby-9 Caddie Jasmina Caddie Jasmina   [s 4] 1640/5 str
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-4 Vice President Vice President   [v 5] 2140/3 2 15.4 90
2015-11-22 2015-11-22 Åby-6 Ofra Haza Ofra Haza   [s 6] 2140/8 6 16.7 495
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-5 What's Going On What's Going On   [v 6] 2140/2 2 15.5 36
2015-11-18 2015-11-18 Åby-6 Explosive Attitude Explosive Attitude   [s 4] 2160/14 0 15.7g 511
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-8 Svennes Neon Svennes Neon   [v 8] 1640/4 0 16.7 645
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-3 Dixie Exclusive Dixie Exclusive   [v 8] 2140/6 2 13.9 90
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-6 Olivia Trot Olivia Trot   [s 4] 1640/6 5 12.9 218
2015-11-05 2015-11-05 Åby-3 Odille* Odille*   [s 9] 1640/2 5 13.8 272
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-9 Overtaker by Sib Overtaker by Sib   [v 7] 2140/2 1 12.3 48
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-6 Explosive Attitude Explosive Attitude   [s 4] 2140/4 5 13.7 207
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-7 Cashier Center Cashier Center   [s 4] 2140/11 1 13.4 68
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-3 Turaco Turaco   [v 5] 2140/13 0 16.8 199
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-10 Bacan Degato Bacan Degato   [h 3] 2660/13 7 16.8 35
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-11 Ellix Rhyme Ellix Rhyme   [s 4] 1640/3 0 g 47
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Bubba Degato Bubba Degato   [v 4] 2140/1 3 13.3 161
2016-12-30 2016-12-30 Romme-5 Magic Bråten Magic Bråten   [v 3] 2140/2 C 1 21.0 31
2016-12-10 2016-12-10 Romme-2 Magic Bråten Magic Bråten   [v 3] 2140/1 C str
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-3 M.T.King of Cash M.T.King of Cash   [v 4] 2140/7 C 0 g 31
2016-10-30 2016-10-30 Åby-6 Aroma Grim Aroma Grim   [s 8] 2160/4 B 1 13.9 22
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-6 Dream Babe Dream Babe   [s 4] 2140/10 B 0 14.3 471
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-9 Alfa Giacomo Alfa Giacomo   [v 7] 2660/8 B 5 16.3g 473
2016-10-20 2016-10-20 Åby-11 Flowmate Flowmate   [s 7] 2160/7 B 3 16.8 164
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-3 Top de Luxe Top de Luxe   [s 4] 2140/5 C 5 15.5 121
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-1 Westline Westline   [v 6] 2640/1 C 1 15.5 20
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-7 Niagara Broline Niagara Broline   [v 6] 2140/9 D 2 13.9 29
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-2 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 4] 2140/4 C 0 g 60
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-3 Silvia Amok Silvia Amok   [s 4] 1640/1 D 0 g 27
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-12 New Devotion New Devotion   [s 4] 2140/10 A 0
2016-08-31 2016-08-31 Åby-2 Olivia Trot Olivia Trot   [s 5] 2140/12 B 3 13.7 51
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-4 Ille Faciet Ille Faciet   [v 5] 2140/9 A 6 15.2 104
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-4 Queen of Hills Queen of Hills   [s 7] 2140/6 B 0 16.8 308
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-10 West Wing West Wing   [v 8] 2680/10 A 3 14.2 20
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-2 Dyolo In Dyolo In   [h 4] 2140/10 C 0 14.7 67
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-7 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 4] 2140/9 A 4 14.8 73
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-11 Broadway Appolo Broadway Appolo   [h 4] 1640/7 A 1 11.8 23
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-8 Ulla Ulla   [s 10] 2640/5 D 0 18.4 183
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-5 Westline Westline   [v 6] 1640/6 B 0 g 54
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-3 Remember Y. Remember Y.   [v 6] 2140/1 C 1 15.0 22
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-9 Going Ville Going Ville   [v 6] 2140/9 D 0 13.7 863
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-3 Casa Roma Casa Roma   [s 4] 2140/3 C 2 14.3 81
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-1 Alfa Giacomo Alfa Giacomo   [v 7] 2140/5 B 6 14.0 26
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-8 Olivia Trot Olivia Trot   [s 5] 2140/3 B 5 12.5 47
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-8 Casa Roma Casa Roma   [s 4] 2140/1 D 3 15.9 408
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-5 Aroma Grim Aroma Grim   [s 8] 2180/12 A 3 15.7g 71
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-4 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 5] 1640/10 A 7 15.4 196
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-3 Dyolo In Dyolo In   [h 4] 2160/4 C 3 16.3 121
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-6 Hell Broke Luce Hell Broke Luce   [s 4] 2140/9 C 3 14.5 167
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-7 Ellix Rhyme Ellix Rhyme   [s 5] 2640/4 C 0 18.3 58
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Amalia K. Amalia K.   [s 6] 1640/3 D 8 14.7 333
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-3 Ellix Rhyme Ellix Rhyme   [s 5] 2140/7 D 2 14.0 130
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-4 Alfa Giacomo Alfa Giacomo   [v 7] 2140/4 C 2 13.7 110
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-2 Wolphi Autriche Wolphi Autriche   [v 3] 2140/5 C 3 17.0 663
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-1 Bacan Degato Bacan Degato   [v 4] 2140/12 A 4 13.4 86
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-6 Westline Westline   [v 6] 2140/3 C 3 14.1 24
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-3 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 5] 2640/1 A 0 18.1 107
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-3 Move It Move It   [v 4] 2140/6 B 1 16.0 32
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-2 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 4] 2140/4 B 0 g 27
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-7 Alfa Giacomo Alfa Giacomo   [v 7] 2140/3 B 2 14.8 28
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-6 Diamond Breeze Diamond Breeze   [h 5] 2140/9 B 6 15.6 41
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-3 Staro Inlines Staro Inlines   [v 5] 2140/7 C 0 14.1 94
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-5 Seven O.M. Seven O.M.   [v 5] 2140/10 D 0 15.1 930
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-6 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 5] 2140/11 A 2 16.9 63
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-4 Alfa Giacomo Alfa Giacomo   [v 7] 1640/3 A 3 13.3 39
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-3 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 4] 2140/1 D 0 18.9 159
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-2 Carlos Memosa Carlos Memosa   [s 5] 1640/4 B 7 17.4g 75
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-5 Hell Broke Luce Hell Broke Luce   [s 4] 1640/6 C 0 g 27
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Top de Luxe Top de Luxe   [s 4] 2140/2 C 4 16.4 140
2016-04-29 2016-04-29 Åby-11 Owen Broline Owen Broline   [v 5] 1640/4 A 2 14.9 48
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-6 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 4] 2640/3 C 1 15.9 42
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-8 Cashier Center Cashier Center   [s 5] 1640/2 B 7 14.0 104
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-7 Owen Broline Owen Broline   [v 5] 2140/8 B 2 16.2 38
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-4 Dixie Exclusive Dixie Exclusive   [v 9] 2140/3 C 0 15.0 29
2016-03-19 2016-03-19 Momarken-4 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 2140/12 D str
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-7 Vivaldi U.R. Vivaldi U.R.   [v 6] 2640/4 D 4 16.2 312
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-5 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 4] 2140/2 C 3 14.7 338
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-10 Charm Blou Charm Blou   [s 5] 1640/7 B 3 14.6 122
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-1 Lotusgrace Lotusgrace   [s 4] 2140/6 D str
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-6 Caddie Jasmina Caddie Jasmina   [s 5] 2140/2 C 0 g 1037
2016-02-11 2016-02-11 Åby-9 Izzie Gold Izzie Gold   [s 8] 1640/7 D 0 16.0g 958
2016-02-11 2016-02-11 Åby-7 Hottinytimothy Hottinytimothy   [v 6] 2140/4 D 0 18.1 721
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Staro Inlines Staro Inlines   [v 5] 2140/10 D 2 16.1 112
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-7 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1640/11 C 5 14.6 604
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-5 Speedy Goldina Speedy Goldina   [s 8] 2140/6 D str
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-3 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 4] 2140/3 C 0 g 48
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-8 Bascaphi In Bascaphi In   [s 6] 1640/10 B 5 14.0 38
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-3 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 2140/3 C 1 18.2 19
2017-12-08 2017-12-08 Romme-5 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 10] 2140/2 C 0 17.0 497
2017-12-08 2017-12-08 Romme-1 Magic Bråten Magic Bråten   [v 4] 2140/11 B 4 17.8 109
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-7 Min Bråten Min Bråten   [v 3] 2140/5 C 5 17.9 188
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-4 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 10] 2100/1 D 4 14.9 611
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-6 Magic Bråten Magic Bråten   [v 4] 2100/4 C 3 15.9 36
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-4 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 7] 2140/12 C 0 17.0 94
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-10 Min Bråten Min Bråten   [v 3] 2140/8 C 3 16.4 124
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 2640/1 B 0 17.3 509
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-5 Magic Bråten Magic Bråten   [v 4] 2140/2 B 1 15.3 40
2017-10-13 2017-10-13 Romme-4 Merci Bråten Merci Bråten   [s 3] 2140/8 C str
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-5 Merci Bråten Merci Bråten   [s 3] 2140/6 D 2 15.2 964
2017-09-26 2017-09-26 Romme-8 Magic Bråten Magic Bråten   [v 4] 2140/9 C 3 14.5 321
2017-09-26 2017-09-26 Romme-3 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 10] 2640/8 C 0 15.5 334
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-9 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 10] 2140/11 D 0 15.4 685
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-3 Merci Bråten Merci Bråten   [s 3] 2140/3 A 4 16.3 45
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-1 Min Bråten Min Bråten   [v 3] 2140/7 B 5 19.4 227
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-10 Magic Bråten Magic Bråten   [v 4] 2140/4 B 1 15.9 95
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-5 Merci Bråten Merci Bråten   [s 3] 2140/2 C 2 16.6 102
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-3 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 10] 2080/11 C 0 14.8 197
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-8 Pampalo Pampalo   [v 5] 2140/12 C 0 13.6 142
2017-07-28 2017-07-28 Visby-3 Estreet Zon Estreet Zon   [v 8] 1620/1 C 1 12.1 76
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-9 Magic Bråten Magic Bråten   [v 4] 2120/10 B 4 18.6 65
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-7 Westline Westline   [v 7] 2140/9 C 7 14.4 190
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-5 Estreet Zon Estreet Zon   [v 8] 1640/5 A 1 13.9 26
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-2 Merci Bråten Merci Bråten   [s 3] 2140/6 C 4 18.7 221
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-4 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 10] 2100/6 D 0 15.8g 362
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-1 Merci Bråten Merci Bråten   [s 3] 2100/3 D 0 g 49
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-5 Westline Westline   [v 7] 1640/5 D 7 12.9 120
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-10 Making Love Making Love   [v 6] 2140/8 B 6 13.8 141
2017-06-02 2017-06-02 Romme-1 Merci Bråten Merci Bråten   [s 3] 2140/2 C str
2017-05-29 2017-05-29 Åby-1 Strong Summer Strong Summer   [v 9] 2140/4 C 7 18.9 500
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-6 Magic Bråten Magic Bråten   [v 4] 2100/6 D 0 15.7 297
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-5 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 10] 2100/6 D 4 14.4 1494
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-5 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 8] 3100/6 C 5 17.9 708
2018-12-14 2018-12-14 Romme-2 Eurovision Hero Eurovision Hero   [v 3] 2140/7 B 0 25.7g 42
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-5 O.M.Ebony O.M.Ebony   [v 4] 1640/6 C 0 g 139
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-9 Ready to Flex Ready to Flex   [v 6] 2140/10 B 0 19.4 63
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-10 Lastsundayinmay Lastsundayinmay   [v 8] 2180/7 C 4 18.5g 55
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-1 Lima Mermaid Lima Mermaid   [s 5] 2140/6 C 1 15.6 49
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-4 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 11] 2140/8 C 0 21.0 186
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-9 Mavericks Barbie Mavericks Barbie   [s 4] 2140/4 C 6 19.9g 69
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-6 Magic Bråten Magic Bråten   [v 5] 1640/6 C 4 13.5 64
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-7 Mavericks Barbie Mavericks Barbie   [s 4] 2140/1 D 5 15.6 508
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-8 Min Bråten Min Bråten   [v 4] 2140/9 B 0 16.0 362
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-2 Icanhearyou Icanhearyou   [s 6] 2140/2 D 1 16.3 74
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-6 Magic Bråten Magic Bråten   [v 5] 1640/6 C 3 13.8 41
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-10 Swift Success Swift Success   [s 7] 2140/2 B 0 g 592
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-8 Min Bråten Min Bråten   [v 4] 2140/9 B 2 16.5 160
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-6 Magic Bråten Magic Bråten   [v 5] 1609/5 B 1 14.3 26
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-7 Magic Bråten Magic Bråten   [v 5] 2100/10 D 0 15.4 170
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-9 Min Bråten Min Bråten   [v 4] 1609/11 C 5 15.3 84
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-6 Capone Sisu Capone Sisu   [v 6] 2140/7 A 0 16.5 31
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-12 Magic Bråten Magic Bråten   [v 5] 2140/4 C 4 14.6 69
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-9 Swift Success Swift Success   [s 7] 2140/5 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-4 Magic Bråten Magic Bråten   [v 5] 2140/1 B 0
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-3 Min Bråten Min Bråten   [v 4] 1640/2 D 7 16.7 77
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-8 Lady Zappa Lady Zappa   [s 5] 2140/1 D 0 15.0 67
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-4 Merci Bråten Merci Bråten   [s 4] 2140/2 B str
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-5 Merci Bråten Merci Bråten   [s 4] 2140/3 C 7 14.8 155
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Icanhearyou Icanhearyou   [s 6] 2140/11 D 6 17.0 827
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-13 Sotika Sotika   [s 5] 2160/5 B 0 g 57
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-3 Merci Bråten Merci Bråten   [s 4] 1640/9 C 6 12.7 269
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Merci Bråten Merci Bråten   [s 4] 2140/10 C 0 15.7 40
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-3 Fancy Ride Fancy Ride   [v 4] 2640/2 D 0 g 1043
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-2 Fancy Ride Fancy Ride   [v 4] 2140/4 D 0 g 472
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-1 Sotika Sotika   [s 5] 2140/9 D 5 16.9 284
2018-06-08 2018-06-08 Romme-2 Min Bråten Min Bråten   [v 4] 2140/7 B 0 g 266
2018-06-01 2018-06-01 Romme-7 Mavericks Barbie Mavericks Barbie   [s 4] 2140/2 D 0 g 964
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-4 Merci Bråten Merci Bråten   [s 4] 2140/9 C 0 13.8 334
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-7 Racer Reo Racer Reo   [v 7] 2100/6 B 4 15.5 67
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-11 Merci Bråten Merci Bråten   [s 4] 2140/2 D 1 14.3 75
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-4 Merci Bråten Merci Bråten   [s 4] 2140/7 B 2 16.8 36
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Lima Mermaid Lima Mermaid   [s 6] 2160/8 B str
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 Elektra Elektra   [s 5] 2140/5 D 0 15.7 53
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-4 Elektra Elektra   [s 5] 2140/5 D 2 13.5 173
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-11 My Grace My Grace   [s 4] 1640/2 D str
2019-06-10 2019-06-10 Romme-6 Merci Bråten Merci Bråten   [s 5] 2140/10 B 1 15.5 34
2019-06-10 2019-06-10 Romme-7 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 12] 2140/1 C 0 g 309
2019-06-10 2019-06-10 Romme-10 Serenity Face Serenity Face   [s 5] 2140/10 B str
2019-06-10 2019-06-10 Romme-11 Bon Natal Bon Natal   [v 7] 2140/6 B 7 17.0 49
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-9 Merci Bråten Merci Bråten   [s 5] 2140/12 C 0 14.7 957
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-3 Merci Bråten Merci Bråten   [s 5] 2100/12 B 6 16.0 183
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-2 Eurovision Hero Eurovision Hero   [v 4] 1640/1 C 0 g 317
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-8 Mavericks Barbie Mavericks Barbie   [s 5] 2140/1 D 0 g 1067
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-7 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 9] 2140/5 D 1 15.7 154
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-4 Mavericks Barbie Mavericks Barbie   [s 5] 2140/1 D 6 16.7 530
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-5 Mavericks Barbie Mavericks Barbie   [s 5] 1640/10 C 4 15.3 134
2019-02-10 2019-02-10 Romme-7 Mavericks Barbie Mavericks Barbie   [s 5] 2140/10 B 3 17.5 101
2019-02-10 2019-02-10 Romme-9 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 12] 2640/9 B str
2019-02-10 2019-02-10 Romme-10 Magic Bråten Magic Bråten   [v 6] 1640/8 B str
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-7 Icanhearyou Icanhearyou   [s 7] 2140/2 D 0 16.3 433ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se