V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Tomas Malmqvist tog nyligen steget in i den celebra tusenklubben som tränare. Den 21 september kom seger nummer ettusen och jubileumshästen var Hector..


Tomas Malmqvist tog nyligen steget in i den celebra tusenklubben som tränare. Den 21 september kom seger nummer ettusen och jubileumshästen var Hector Eck i ett lopp på Halmstadtravet.
– I min släkt har vi jobbat med travhästar i generationer och att då nått en sådan här milstolpe känns stort, sa Tomas Malmqvist efter den stora händelsen till Svensk Travsport.
Jägersro-tränaren har firat stora framgångar med framförallt unghästar och vunnit många stora lopp och årgångslopp. Inte bara i Sverige utan flertalet i Danmark men även i Frankrike.
– Alla segrar är såklart roliga men 2011 när vi vann både Danska Stokriteriet och Danska Travkriteriet samma dag var extra roligt.
– Backfire är utan tvekan en av mina bästa hästar och segrarna med henne var speciella då jag födde upp henne och vi var delägare när hon tävlade, säger Tomas Malmqvist till Svensk Travsport.

”Tränar fenomenalt bra”
Lördagens V75 kryddas av en dubbeljackpot där en ensam vinnare kan ta hem 72 miljoner kronor enbart på sju rätt. Tomas Malmqvist selar ut två heta kandidater – i samma lopp i den fjärde avdelningen. Det är 5 M.T.Oscar, som kommer från seger, samt 10 Barnacle, som ståtar med två raka triumfer.
– 5 M.T.Oscar (V75-4) tränar fenomenalt bra och jag tycker att det här är en kanonhäst. Tyvärr har säsongen varit lite misslyckad och det har varit lite småbekymmer med honom. Men nu känns han jättebra och spåret oroar inte men jag hade hellre valt ett annat spår än spår fem. Men nu är det som det är, säger Tomas Malmqvist.
Och fortsätter:
– Senast fick han gå i tredjespår första 500 och sedan i dödens mot bra hästar. Han är stor och slapp och inte färdig så han blev helt enkelt trött i muskulaturen. Jag tycker att han är den bättre av mina två hästar. Men sedan beror det förstås på vem som får bästa loppet.
– 10 Barnacle (V75-4) har varit jättefin i två segrar efter uppehållet. Han hade varit borta länge innan och egentligen har det varit smågrejer som har gjort att han inte har kunnat tävla kontinuerligt. Inga stora saker, men lite småbekymmer med en kota bland annat. Det här är en fin häst som duger bra i klassen och jag tror att han är långt framme. Inga ändringar och jag är lyckligt lottad att ha två så bra hästar med i samma lopp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta ä..


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta är Bäcklös Faron andra svenska rekord på kort tid. I slutet av september travade han 1.24,4/2180 meter vilket är rekord för treåriga hingstar och valacker.
Efter ett par månaders tävlingsuppehåll var Katja Melkkos elitloppshäst Elian Web tillbaka och det som en vinnare. Jorma Kontio körde direkt till ledningen och sedan var det spel mot ett mål. Elian Web vann opressad på vassa 1.11,7/1640 meter voltstart.
Norska toppstoet Åsrud Vilja tog årets nionde seger i 14:e starten, men det var med ett nödrop. Rikard N Skoglund sände til ledningen och in på upploppet såg hon ut att gå mot en lätt seger. Ängsborken hade en krånglig resa och satt långt ner i kön. I sista sväng fick han fritt spelrum och Ängsborken flög fram och Åsrud Vilja hann undan med ett huvud.
V64-omgången blev favoritbetonad. Sex rätt gav 538 kronor, fem rätt 9 kronor och ingen utdelning på fyra rätt vilket innebär att det blir jackpot i morgon på Örebro.  

Joakim Brundin, Kanal 75


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåt..


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåtet, vilket det inte är i Sverige dit hästen importerades 2015. Eftersom hästen har tävlat nervsnittad i 45 starter i Sverige blir samtliga resultat ogiltiga. Ägaren Stall Zet ska därför betala tillbaka drygt 26 miljoner kronor som hästen har sprungit in i Sverige.
Jesper Arvenberg är juridiskt ombud för Daniel Redén och han lyssnade själv på presskonferensen som Svensk Travsport höll under torsdagen.
– Under hela presskonferensen fick jag känslan av att de återigen tagit ett oövervägt beslut som riskerar att upphävas och ändras, säger Jesper Arvenberg till Travronden.
– Jag är kritisk till att man tar det här beslutet nu på ett underlag som inte är kommunicerat till oss. Särskilt då det grundas på omständigheter som kommer att bli föremål för den slutliga prövningen i ansvarsnämnden och eventuellt överdomstolen.

”Jag hade förväntat mig mer”
Jesper Arvenberg utvecklar ytterligare för Trav365.
– Jag tycker inte budkapen var särskilt klara. Jag hade nog förväntat mig mer klargörande i så pass omfattande utredningar.
Vad saknade du?
– Att man inte lyfter styrelsens (Svensk Travsports) ansvar i så här allvarliga frågor tycker jag är märkligt. Sedan är det graverande att de hänvisar till en, som jag förstår avliden handläggare, en tidigare generalsekreterare som slutat och en säkerhetschef som också slutat. Att det inte finns något ansvar mot den nuvarande organisationen är beklämmande, säger Arvenberg till Trav365.

"Har ingen ork att lämna kommentarer"
Propulsions tränare Daniel Redén har inte gått att nå för en kommentar, men skriver följande hälsning på sitt Instagram-konto.
”Hoppas ni har förståelse att jag vill landa i allt som hände idag och jag har ingen ork att lämna kommentarer. Spenderar min tid med Chelsea som idag fyller 10 år”, skriver han med en bild på sin hund.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt ..


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt fall.
Efter den starten tog ägaren och uppfödaren Jan Lyng hem sin häst för en träningsperiod.
Björn Goop kör stjärnan på nytt på lördag och Lyng vill gärna att Goop tar samtliga styrningar under vintermeetinget i Paris med Moni Viking. Målet är inte bara att delta i Frankrike i vinter med fuxen - utan att vara med ”högt uppe”.
På lördag är Moni Viking en i en trio hästar som kommer att dra mest spel i den avslutande avdelningen på V75® - C.L. Müllers Memorial.
Formen då, pratar vi åttio procent eller mer?
- Jag tror att den är på 90-95 procent i alla fall. Vi ska tänka på att hästen haft två månaders paus från tävling och borde vara lite tung i kroppen. Samtidigt känns han så oerhört fin. Så in i helsicke morsk som han kändes i ett jobb nyligen har jag aldrig känt honom! säger Jan Lyng.

Allt bättre i jobben
Den norske amatören tränar åtta hästar i Levanger, en ort ungefär i jämnhöjd med Åre. Moni Viking har tränats hårt i sex veckors tid och blivit allt bättre.
Ägarens dröm om framgång i vintermeetinget i Paris stärktes efter ett banjobb som genomfördes nyligen.
- Jag körde ett snabbjobb på en liten bana vi har här som är 800 meter. Jag körde 3000 meter och lät honom slappna av de sista hundra meterna in mot mål, då han drog på självmant. Efteråt har jag spekulerat i om jag kunde ha kört en runda till eller två. Det var inte alls botten i honom. Jag fick faktiskt gåshud när jag körde honom och det har aldrig hänt mig förut, säger Jan Lyng.

Speedade till världsrekord
Björn Goop fick in hästen i träning i våras. Efter segrar i Paralympiastayern och Harper Hanovers lopp kom karriärens största triumf i Åby Stora Pris i början av augusti.
Moni Viking fick ligga still i fältet till sista bortre långsidan där Goop spelade ut den norske fuxens främsta vapen: speeden.
Segertiden 1.12,4 över 3140 meter var ett nytt världsrekord över distansen med bilstart på en tusenmetersbana.
På lördag är distansen 2640 meter i C.L. Müllers Memorial på Jägersro. Fredag går transporten till Sverige.
- Tanken är att han ska vara med under vintermeetinget i Paris med Prix d'Amerique som det stora målet. Men om vi kan fortsätta med honom neråt efter lördagens lopp är osäkert med tanke på alla rapporter om att Frankrike stänger igen på grund av coronan. Så det kanske blir så att han får stanna i Sverige ett tag, säger Jan Lyng.
Tanken är att Pierre Vercruysse återigen ska få ta hand om Moni Viking i Frankrike.
- Men om att blir som jag tänkt mig ska Björn köra. Björn kör ju Face Time Bourbon åt Sebastien Guarato så vi får se hur det blir. Goop ska oavsett ha tillbaka hästen efter vintermeetinget.
Moni Viking slutade oplacerad i Sundsvall Open Trot där hästen var utan sting. Något som oroar?
- Han hade väl bara en dålig dag. Jag tror att vi bestämmer oss för att det bara handlade om det, för han var väldigt pigg direkt när han kom hem igen. Han känns som sagt mycket bra. Det enda som oroar är att hästarna vanligtvis behöver ett eller ett par lopp i kroppen innan de tävlar som bäst med min träning. Men jag både hoppas och tror att vi ska vara med och göra upp om segern på lördag. Han kommer att vara utrustad som vanligt, men eventuellt får han skot bak den här gången, något vi väntar med att bestämma till loppet.  

Mikael Wikner, Kanal 75


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två..


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två dagar efter elitloppssegern framkom det att hästen blivit nervsnittad i USA, innan Propulsion importerades till Sverige. Det är otillåtet för hästar att tävla nervsnittade i Sverige.
Under torsdagen hölls en presskonferens på Solvalla där Svensk Travsport presenterade sin interna och externa utredning i fallet Propulsion.
– Det står utom tvivel att Propulsion nervsnittades den 27 april 2015. Hästen har startat 45 gånger, vid 38 olika tävlingstillfällen och det är i strid mot det svenska reglementet och djurskyddslagen, säger Maria Croon, VD för Svensk Travsport.
– Jag har bara varit här ett år men det här är något av det allvarligaste vi har varit med om i svensk travsport. Det är oerhört tråkigt för alla parter och för travsporten i stort. Det är en mängd händelser och situationer som berört människor i både USA och i Sverige, som på olika sätt varit en del av ärendet.

Lämnar ärendet vidare till Ansvarsnämnden
Svensk Travsport tillsatte i juni 202 en oberoende granskning av förbundets hantering av importärendet gällande Propulsion.
– Eftersom hästen har varit nervsnittad har den inte varit startberättigad. Trots det har den deltagit i tävlingar och vi lämnar nu utredningen vidare till Ansvarsnämnden, som är travsportens beslutande organ. Det är helt enligt den praxis som vi arbetar efter, säger Maria Croon.
– Vi hanterar över 12000 ärenden per år, exporter och importer. Det här har synliggjort brister inom förbundet och vi borde ha upptäckt Propulsions nervsnittning tidigare. Exportcertifikatet visar att Propulsion är nervsnittad och det har funnits i systemet sedan 2015 att hästen är nersnittad. Sportsystemet är bristfälligt och vi har behov av att professionalisera kvalitetssäkra våra rutiner.
– Jag är medveten om att det här har skadat Svensk Travsports rykte, säger Maria Croon.

”Vi återkräver 26 miljoner kronor av Stall Zet”
Det här innebär att Propulsions resultat blir ogiltiga. Hästen blir av med alla segrar och prispengar, vilket är drygt 26 miljoner kronor. Ägaren Stall Zet blir återbetalningsskyldig och resultatlistorna som Propulsion har varit med i kommer att korrigeras.
– Det här innebär att de som har varit efter Propulsion i resultatlistorna kommer att flyttas upp. Vi kommer att återkräva prispengarna av Stall Zet. ST behåller inga pengar utan dessa betalas ut till hästägare. Det kommer att ske under december månads fakturering. 26 miljoner kommer att fördelas på andra hästägare, säger Göran Wahlman, förbundsjurist på Svensk Travsport.
Därmed blir det exempelvis Cokstile som blir vinnare av Elitloppet 2020.

”Yrkar inte på uppsåtligt mot Daniel Redén”
Någon dom mot tränaren Daniel Redén presenterades inte utan lämnas över till Ansvarsnämnden. Göran Wahlman meddelade att domen kommer inom någon månad men tillade också:
– Vi kommer inte att yrka på något uppsåtligt brott mot Daniel Redén.
Daniel Redén kommer också att kunna tävla vidare som tidigare.
Ulf Hörnberg på Svensk Travsport meddelade även att Avelsvärderingsnämnden konstaterat att Propulsions nervsnittning behandlats i strid mot antidopingreglerna. Avelsvärderingsnämnden ogiltigförklarar och undanröjer därför beslutet om avelsvärdering av Propulsion. Däremot påverkas inte ankommer till Propulsion som föds under 2021 eller har fötts tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner ..


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner var tredje start.
- Jag har fina hästar och hästägare som satsar. Sedan är det hårt jobb som gäller, det finns inga hemligheter. Jag är väldigt noga med att ha hästarna väl förberedda. Det är inte många lediga timmar i veckorna.
För dagen tränas 25 hästar i Grytan i utkanten av Östersund och det är en bra mix.
- Det ser bra ut och i söndags kvalade No Business in till Breeders´ Crown-finalen för de treåriga stona och det var häftigt. På söndag har jag en handfull till start och det ser väldigt bra ut på förhand. Jag startar bland annat ett intressant nyförvärv från Johan Untersteiner som hästägare har köpt. Super Express S.W. har vunnit två av tre starter hittills och känns som en riktig häst.

Opererad i halsen
Allt har inte gått på räls under året. Stallets stjärna Shocking Superman (GS75-6) har inte alls levererat och säsongen är så här långt mer eller mindre misslyckad.
- Jag hade som mål i början av året att han skulle vara med i Elitloppet. Han vann årsdebuten och då såg allt bra ut, men sedan framgångarna uteblivit. Han har haft en tendens att tappa travet till slut i loppen och vi har kollat upp honom så många gånger utan att hitta några fel. Efter att ha gått igenom hela hästen ännu en gång hittades fel i halsen och Shocking Superman opererades. Han fick inte luft helt enkelt och troligen har han haft det problemet ganska länge.
- Shocking Superman fick ta igen sig en månad och sedan fick han börja tränas lite lätt och sedan har det fungerat till belåtenhet. Han känns jättefin och ligger väldigt bra i puls och det känns lite som en annan häst. Jag har kört 1.14/2100 meter på bra sätt och han är väl förberedd. Det viktigaste är att han fungerar samtidigt är han så pass bra att han kan vinna. Jag har en dröm att tävla med honom i Frankrike och jag hoppas få fortsätta drömma, han skulle passa där nere.

Amerikansk vagn för första gången
Oscar har ytterligare två hästar i omgången som blir favoriter och ger följande information.
- 10 Bold Heuvelland (GS75-1) är en mycket fin häst. Han har Ready Cash som pappa och Love You som morfar och den kombinationen har gett bland annat Bold Eagle och Face Time Bourbon så han har att brås på. Det är en jättefin häst som besitter mycket talang. Jag skyndar långsamt och han har vunnit mycket lätt i de två starter han har gjort för mig. Det har funnits mycket krafter kvar och han är under kraftig utveckling. Spåret är jag inte missnöjd med och jag tycker att han är så pass bra att han måste ha en bra chans att vinna igen. Jag kommer att lätta honom lite i balansen den här gången.
- 10 Naheed (GS75-4) är också en mycket fin häst som jag tror mycket på i framtiden. Han galopperade på upploppet senast på V75 och jag tror att han hade vunnit, men det vet man aldrig, den som vann var bra. Att han galopperade berodde på att tussarna i öronen drogs för första gången och han blev lite för pigg och slog ihop. Han har inte startat efter det och jag har tränat honom istället och han känns jättefin. Naheed är väl förberedd och jag tycker att även han måste ha en bra chans trots att han fick ett bakspår. Det blir barfota som senast och den här gången ska han tävla i en amerikansk vagn och det är första gången.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-11 Caddie Jasmina Caddie Jasmina   [s 4] 2140/1 0 15.8 216
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-6 Caddie Jasmina Caddie Jasmina   [s 4] 2140/4 5 15.2 730
2015-12-17 2015-12-17 Åby-7 Izzie Gold Izzie Gold   [s 7] 1640/5 2 13.8 415
2015-12-17 2015-12-17 Åby-5 Ewaso Boko Ewaso Boko   [s 4] 2140/3 1 16.1 236
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-5 What's Going On What's Going On   [v 6] 2640/7 0 16.4 140
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-3 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 3] 2140/2 1 14.8 49
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-9 Dixie Exclusive Dixie Exclusive   [v 8] 2140/6 2 13.7 20
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-9 What's Going On What's Going On   [v 6] 2140/6 0 34
2015-11-26 2015-11-26 Åby-9 Caddie Jasmina Caddie Jasmina   [s 4] 1640/5 str
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-4 Vice President Vice President   [v 5] 2140/3 2 15.4 90
2015-11-22 2015-11-22 Åby-6 Ofra Haza Ofra Haza   [s 6] 2140/8 6 16.7 495
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-5 What's Going On What's Going On   [v 6] 2140/2 2 15.5 36
2015-11-18 2015-11-18 Åby-6 Explosive Attitude Explosive Attitude   [s 4] 2160/14 0 15.7g 511
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-8 Svennes Neon Svennes Neon   [v 8] 1640/4 0 16.7 645
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-3 Dixie Exclusive Dixie Exclusive   [v 8] 2140/6 2 13.9 90
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-6 Olivia Trot Olivia Trot   [s 4] 1640/6 5 12.9 218
2015-11-05 2015-11-05 Åby-3 Odille* Odille*   [s 9] 1640/2 5 13.8 272
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-9 Overtaker by Sib Overtaker by Sib   [v 7] 2140/2 1 12.3 48
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-6 Explosive Attitude Explosive Attitude   [s 4] 2140/4 5 13.7 207
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-7 Cashier Center Cashier Center   [s 4] 2140/11 1 13.4 68
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-3 Turaco Turaco   [v 5] 2140/13 0 16.8 199
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-10 Bacan Degato Bacan Degato   [h 3] 2660/13 7 16.8 35
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-11 Ellix Rhyme Ellix Rhyme   [s 4] 1640/3 0 g 47
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Bubba Degato Bubba Degato   [v 4] 2140/1 3 13.3 161
2016-12-30 2016-12-30 Romme-5 Magic Bråten Magic Bråten   [v 3] 2140/2 C 1 21.0 31
2016-12-10 2016-12-10 Romme-2 Magic Bråten Magic Bråten   [v 3] 2140/1 C str
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-3 M.T.King of Cash M.T.King of Cash   [v 4] 2140/7 C 0 g 31
2016-10-30 2016-10-30 Åby-6 Aroma Grim Aroma Grim   [s 8] 2160/4 B 1 13.9 22
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-6 Dream Babe Dream Babe   [s 4] 2140/10 B 0 14.3 471
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-9 Alfa Giacomo Alfa Giacomo   [v 7] 2660/8 B 5 16.3g 473
2016-10-20 2016-10-20 Åby-11 Flowmate Flowmate   [s 7] 2160/7 B 3 16.8 164
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-3 Top de Luxe Top de Luxe   [s 4] 2140/5 C 5 15.5 121
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-1 Westline Westline   [v 6] 2640/1 C 1 15.5 20
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-7 Niagara Broline Niagara Broline   [v 6] 2140/9 D 2 13.9 29
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-2 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 4] 2140/4 C 0 g 60
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-3 Silvia Amok Silvia Amok   [s 4] 1640/1 D 0 g 27
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-12 New Devotion New Devotion   [s 4] 2140/10 A 0
2016-08-31 2016-08-31 Åby-2 Olivia Trot Olivia Trot   [s 5] 2140/12 B 3 13.7 51
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-4 Ille Faciet Ille Faciet   [v 5] 2140/9 A 6 15.2 104
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-4 Queen of Hills Queen of Hills   [s 7] 2140/6 B 0 16.8 308
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-10 West Wing West Wing   [v 8] 2680/10 A 3 14.2 20
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-2 Dyolo In Dyolo In   [h 4] 2140/10 C 0 14.7 67
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-7 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 4] 2140/9 A 4 14.8 73
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-11 Broadway Appolo Broadway Appolo   [h 4] 1640/7 A 1 11.8 23
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-8 Ulla Ulla   [s 10] 2640/5 D 0 18.4 183
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-5 Westline Westline   [v 6] 1640/6 B 0 g 54
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-3 Remember Y. Remember Y.   [v 6] 2140/1 C 1 15.0 22
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-9 Going Ville Going Ville   [v 6] 2140/9 D 0 13.7 863
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-3 Casa Roma Casa Roma   [s 4] 2140/3 C 2 14.3 81
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-1 Alfa Giacomo Alfa Giacomo   [v 7] 2140/5 B 6 14.0 26
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-8 Olivia Trot Olivia Trot   [s 5] 2140/3 B 5 12.5 47
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-8 Casa Roma Casa Roma   [s 4] 2140/1 D 3 15.9 408
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-5 Aroma Grim Aroma Grim   [s 8] 2180/12 A 3 15.7g 71
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-4 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 5] 1640/10 A 7 15.4 196
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-3 Dyolo In Dyolo In   [h 4] 2160/4 C 3 16.3 121
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-6 Hell Broke Luce Hell Broke Luce   [s 4] 2140/9 C 3 14.5 167
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-7 Ellix Rhyme Ellix Rhyme   [s 5] 2640/4 C 0 18.3 58
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Amalia K. Amalia K.   [s 6] 1640/3 D 8 14.7 333
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-3 Ellix Rhyme Ellix Rhyme   [s 5] 2140/7 D 2 14.0 130
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-4 Alfa Giacomo Alfa Giacomo   [v 7] 2140/4 C 2 13.7 110
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-2 Wolphi Autriche Wolphi Autriche   [v 3] 2140/5 C 3 17.0 663
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-1 Bacan Degato Bacan Degato   [v 4] 2140/12 A 4 13.4 86
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-6 Westline Westline   [v 6] 2140/3 C 3 14.1 24
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-3 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 5] 2640/1 A 0 18.1 107
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-7 Alfa Giacomo Alfa Giacomo   [v 7] 2140/3 B 2 14.8 28
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-6 Diamond Breeze Diamond Breeze   [h 5] 2140/9 B 6 15.6 41
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-3 Move It Move It   [v 4] 2140/6 B 1 16.0 32
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-2 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 4] 2140/4 B 0 g 27
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-3 Staro Inlines Staro Inlines   [v 5] 2140/7 C 0 14.1 94
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-5 Seven O.M. Seven O.M.   [v 5] 2140/10 D 0 15.1 930
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-4 Alfa Giacomo Alfa Giacomo   [v 7] 1640/3 A 3 13.3 39
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-3 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 4] 2140/1 D 0 18.9 159
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-2 Carlos Memosa Carlos Memosa   [s 5] 1640/4 B 7 17.4g 75
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-6 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 5] 2140/11 A 2 16.9 63
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-5 Hell Broke Luce Hell Broke Luce   [s 4] 1640/6 C 0 g 27
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Top de Luxe Top de Luxe   [s 4] 2140/2 C 4 16.4 140
2016-04-29 2016-04-29 Åby-11 Owen Broline Owen Broline   [v 5] 1640/4 A 2 14.9 48
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-6 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 4] 2640/3 C 1 15.9 42
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-8 Cashier Center Cashier Center   [s 5] 1640/2 B 7 14.0 104
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-7 Owen Broline Owen Broline   [v 5] 2140/8 B 2 16.2 38
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-4 Dixie Exclusive Dixie Exclusive   [v 9] 2140/3 C 0 15.0 29
2016-03-19 2016-03-19 Momarken-4 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 2140/12 D str
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-7 Vivaldi U.R. Vivaldi U.R.   [v 6] 2640/4 D 4 16.2 312
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-5 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 4] 2140/2 C 3 14.7 338
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-10 Charm Blou Charm Blou   [s 5] 1640/7 B 3 14.6 122
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-1 Lotusgrace Lotusgrace   [s 4] 2140/6 D str
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-6 Caddie Jasmina Caddie Jasmina   [s 5] 2140/2 C 0 g 1037
2016-02-11 2016-02-11 Åby-9 Izzie Gold Izzie Gold   [s 8] 1640/7 D 0 16.0g 958
2016-02-11 2016-02-11 Åby-7 Hottinytimothy Hottinytimothy   [v 6] 2140/4 D 0 18.1 721
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Staro Inlines Staro Inlines   [v 5] 2140/10 D 2 16.1 112
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-7 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 9] 1640/11 C 5 14.6 604
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-5 Speedy Goldina Speedy Goldina   [s 8] 2140/6 D str
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-3 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 4] 2140/3 C 0 g 48
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-8 Bascaphi In Bascaphi In   [s 6] 1640/10 B 5 14.0 38
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-3 Leona Smile Leona Smile   [s 5] 2140/3 C 1 18.2 19
2017-12-08 2017-12-08 Romme-5 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 10] 2140/2 C 0 17.0 497
2017-12-08 2017-12-08 Romme-1 Magic Bråten Magic Bråten   [v 4] 2140/11 B 4 17.8 109
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-7 Min Bråten Min Bråten   [v 3] 2140/5 C 5 17.9 188
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-6 Magic Bråten Magic Bråten   [v 4] 2100/4 C 3 15.9 36
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-4 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 10] 2100/1 D 4 14.9 611
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-4 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 7] 2140/12 C 0 17.0 94
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-10 Min Bråten Min Bråten   [v 3] 2140/8 C 3 16.4 124
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 8] 2640/1 B 0 17.3 509
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-5 Magic Bråten Magic Bråten   [v 4] 2140/2 B 1 15.3 40
2017-10-13 2017-10-13 Romme-4 Merci Bråten Merci Bråten   [s 3] 2140/8 C str
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-5 Merci Bråten Merci Bråten   [s 3] 2140/6 D 2 15.2 964
2017-09-26 2017-09-26 Romme-8 Magic Bråten Magic Bråten   [v 4] 2140/9 C 3 14.5 321
2017-09-26 2017-09-26 Romme-3 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 10] 2640/8 C 0 15.5 334
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-9 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 10] 2140/11 D 0 15.4 685
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-3 Merci Bråten Merci Bråten   [s 3] 2140/3 A 4 16.3 45
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-1 Min Bråten Min Bråten   [v 3] 2140/7 B 5 19.4 227
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-10 Magic Bråten Magic Bråten   [v 4] 2140/4 B 1 15.9 95
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-5 Merci Bråten Merci Bråten   [s 3] 2140/2 C 2 16.6 102
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-3 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 10] 2080/11 C 0 14.8 197
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-8 Pampalo Pampalo   [v 5] 2140/12 C 0 13.6 142
2017-07-28 2017-07-28 Visby-3 Estreet Zon Estreet Zon   [v 8] 1620/1 C 1 12.1 76
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-9 Magic Bråten Magic Bråten   [v 4] 2120/10 B 4 18.6 65
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-7 Westline Westline   [v 7] 2140/9 C 7 14.4 190
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-5 Estreet Zon Estreet Zon   [v 8] 1640/5 A 1 13.9 26
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-2 Merci Bråten Merci Bråten   [s 3] 2140/6 C 4 18.7 221
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-4 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 10] 2100/6 D 0 15.8g 362
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-1 Merci Bråten Merci Bråten   [s 3] 2100/3 D 0 g 49
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-5 Westline Westline   [v 7] 1640/5 D 7 12.9 120
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-10 Making Love Making Love   [v 6] 2140/8 B 6 13.8 141
2017-06-02 2017-06-02 Romme-1 Merci Bråten Merci Bråten   [s 3] 2140/2 C str
2017-05-29 2017-05-29 Åby-1 Strong Summer Strong Summer   [v 9] 2140/4 C 7 18.9 500
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-6 Magic Bråten Magic Bråten   [v 4] 2100/6 D 0 15.7 297
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-5 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 10] 2100/6 D 4 14.4 1494
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-5 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 8] 3100/6 C 5 17.9 708
2018-12-14 2018-12-14 Romme-2 Eurovision Hero Eurovision Hero   [v 3] 2140/7 B 0 25.7g 42
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-5 O.M.Ebony O.M.Ebony   [v 4] 1640/6 C 0 g 139
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-9 Ready to Flex Ready to Flex   [v 6] 2140/10 B 0 19.4 63
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-10 Lastsundayinmay Lastsundayinmay   [v 8] 2180/7 C 4 18.5g 55
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-1 Lima Mermaid Lima Mermaid   [s 5] 2140/6 C 1 15.6 49
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-4 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 11] 2140/8 C 0 21.0 186
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-9 Mavericks Barbie Mavericks Barbie   [s 4] 2140/4 C 6 19.9g 69
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-6 Magic Bråten Magic Bråten   [v 5] 1640/6 C 4 13.5 64
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-7 Mavericks Barbie Mavericks Barbie   [s 4] 2140/1 D 5 15.6 508
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-8 Min Bråten Min Bråten   [v 4] 2140/9 B 0 16.0 362
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-2 Icanhearyou Icanhearyou   [s 6] 2140/2 D 1 16.3 74
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-6 Magic Bråten Magic Bråten   [v 5] 1640/6 C 3 13.8 41
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-10 Swift Success Swift Success   [s 7] 2140/2 B 0 g 592
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-8 Min Bråten Min Bråten   [v 4] 2140/9 B 2 16.5 160
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-6 Magic Bråten Magic Bråten   [v 5] 1609/5 B 1 14.3 26
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-7 Magic Bråten Magic Bråten   [v 5] 2100/10 D 0 15.4 170
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-9 Min Bråten Min Bråten   [v 4] 1609/11 C 5 15.3 84
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-6 Capone Sisu Capone Sisu   [v 6] 2140/7 A 0 16.5 31
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-12 Magic Bråten Magic Bråten   [v 5] 2140/4 C 4 14.6 69
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-9 Swift Success Swift Success   [s 7] 2140/5 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-4 Magic Bråten Magic Bråten   [v 5] 2140/1 B 0
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-3 Min Bråten Min Bråten   [v 4] 1640/2 D 7 16.7 77
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-8 Lady Zappa Lady Zappa   [s 5] 2140/1 D 0 15.0 67
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-4 Merci Bråten Merci Bråten   [s 4] 2140/2 B str
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-5 Merci Bråten Merci Bråten   [s 4] 2140/3 C 7 14.8 155
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Icanhearyou Icanhearyou   [s 6] 2140/11 D 6 17.0 827
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-13 Sotika Sotika   [s 5] 2160/5 B 0 g 57
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-3 Merci Bråten Merci Bråten   [s 4] 1640/9 C 6 12.7 269
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Merci Bråten Merci Bråten   [s 4] 2140/10 C 0 15.7 40
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-3 Fancy Ride Fancy Ride   [v 4] 2640/2 D 0 g 1043
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-2 Fancy Ride Fancy Ride   [v 4] 2140/4 D 0 g 472
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-1 Sotika Sotika   [s 5] 2140/9 D 5 16.9 284
2018-06-08 2018-06-08 Romme-2 Min Bråten Min Bråten   [v 4] 2140/7 B 0 g 266
2018-06-01 2018-06-01 Romme-7 Mavericks Barbie Mavericks Barbie   [s 4] 2140/2 D 0 g 964
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-4 Merci Bråten Merci Bråten   [s 4] 2140/9 C 0 13.8 334
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-7 Racer Reo Racer Reo   [v 7] 2100/6 B 4 15.5 67
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-11 Merci Bråten Merci Bråten   [s 4] 2140/2 D 1 14.3 75
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-4 Merci Bråten Merci Bråten   [s 4] 2140/7 B 2 16.8 36
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Lima Mermaid Lima Mermaid   [s 6] 2160/8 B str
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 Elektra Elektra   [s 5] 2140/5 D 0 15.7 53
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-4 Elektra Elektra   [s 5] 2140/5 D 2 13.5 173
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-11 My Grace My Grace   [s 4] 1640/2 D str
2019-06-10 2019-06-10 Romme-6 Merci Bråten Merci Bråten   [s 5] 2140/10 B 1 15.5 34
2019-06-10 2019-06-10 Romme-7 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 12] 2140/1 C 0 g 309
2019-06-10 2019-06-10 Romme-10 Serenity Face Serenity Face   [s 5] 2140/10 B str
2019-06-10 2019-06-10 Romme-11 Bon Natal Bon Natal   [v 7] 2140/6 B 7 17.0 49
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-9 Merci Bråten Merci Bråten   [s 5] 2140/12 C 0 14.7 957
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-3 Merci Bråten Merci Bråten   [s 5] 2100/12 B 6 16.0 183
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-2 Eurovision Hero Eurovision Hero   [v 4] 1640/1 C 0 g 317
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-8 Mavericks Barbie Mavericks Barbie   [s 5] 2140/1 D 0 g 1067
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-7 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 9] 2140/5 D 1 15.7 154
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-4 Mavericks Barbie Mavericks Barbie   [s 5] 2140/1 D 6 16.7 530
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-5 Mavericks Barbie Mavericks Barbie   [s 5] 1640/10 C 4 15.3 134
2019-02-10 2019-02-10 Romme-7 Mavericks Barbie Mavericks Barbie   [s 5] 2140/10 B 3 17.5 101
2019-02-10 2019-02-10 Romme-9 Midnight Bråten Midnight Bråten   [v 12] 2640/9 B str
2019-02-10 2019-02-10 Romme-10 Magic Bråten Magic Bråten   [v 6] 1640/8 B str
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-7 Icanhearyou Icanhearyou   [s 7] 2140/2 D 0 16.3 433
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-4 Tåga Viktor Tåga Viktor   [v 8] 2140/7 B 0 g 55
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-3 West Wing West Wing   [v 12] 2140/12 B 6 15.0 39
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-2 Listas Behindbars Listas Behindbars   [s 4] 1640/2 D 1 13.5 75
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-9 West Wing West Wing   [v 12] 2140/3 D 0 12.3 3019
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-6 Listas Behindbars Listas Behindbars   [s 4] 2140/5 C 7 15.8 212
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-4 Lotusathena Lotusathena   [s 6] 1640/10 C 0 13.5 173
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-2 Lima Mermaid Lima Mermaid   [s 7] 2660/11 B str
2020-05-27 2020-05-27 Romme-5 Tåga Viktor Tåga Viktor   [v 8] 2140/6 B 2 28.9 21
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-6 Luna Nera Doc Luna Nera Doc   [s 8] 2160/7 C 3 16.3 40ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se