V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-05 2021-08-05 Visby-7 Mayha Mayha   [s 5] 2120/10 B
2021-08-05 2021-08-05 Visby-5 Bellzapp Bellzapp   [v 9] 2140/13 B

Nyheter för travkusk


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


I april slutade han åtta i ett P21-lopp och var i praktiken poänglös.Tre månader sedan gör finskfödde Tattoo Avenger debut p&ari..


I april slutade han åtta i ett P21-lopp och var i praktiken poänglös.
Tre månader sedan gör finskfödde Tattoo Avenger debut på svenska V75 med två mycket övertygande segrar i ryggen.
- Hästen kom till oss i höstas och hade haft en bedrövlig säsong i Finland före det. Han hade strulat med travet och hade problem mentalt. Under vintern fortsatte problemen med korsförlamningar och muskelproblem, men till slut hittade vi rätt balans i kroppen för honom och sedan har det bara pekat uppåt, förklarar Haapakangas som driver stallet ihop med sin far Mika och har stora förväntningar på sexåringen inför framtiden.
- Det är en riktigt bra häst i grunden, det visste vi när han kom. Han vann derbykval från dödens i Finland och var länge en av de bättre i kullen. Framförallt är han otroligt stark.
Det var i näst senaste starten på Bergsåker som Tattoo Avenger äntligen visade det han lovat som yngre. Mats E Djuse bombade till ledningen från bakspår och körde ifrån konkurrenterna med 30 meter.
Nästan lika överlägsen var hästen i Finland i sin senaste start.
- Då var han grym, det var absolut det bästa loppet han gjort sedan han kom. Han tappade mark från start, svepte konkurrenterna i fjärdespår och bara åkte ifrån med massor av krafter kvar. Det var en otrolig prestation, myser Haapakangas som inte tvivlar på att hästen kan duga även i svenska V75.
- Han är absolut bra nog, det vet jag. Men hästen kommer inte att vara lika bra på lördag som han var senast. Vi ska spara några växlar.
Varför då?
- Därför att vi är rädda om honom och man kan få bakslag på sådana prestationer. Dessutom har han  ett mer passande lopp i slutet av nästa månad. Nu är det voltstart och det är ett stort bekymmer, han har väl galopperat i 90 procent av sina voltlopp. Inför starten sedan hade vi vässat på lite extra i jobben, inför det här han istället fått ta det ovanligt lugnt. Tanken är att han ska vara lite mindre peppad i starten för att kunna gå felfritt. Men det betyder nog också att han har några procent sämre form. 
Sparar ni några växlar i utrustningen också?
- Ja, lite grann. Loppet senast slet lite på hovarna så han måste gå med ett par lätta tåskor fram nu. Men eftersom han hade boots senast så kan vi ta bort dessa, det gör att viktskillnaden blir väldigt liten. Dessutom ska han gå med en helt ny vagn som vi har beställt, bara den hinner komma hit till loppet.
Vad är det för vagn?
- Det är en jänkarvagn som tillverkas i Finland. Den är lite bredare än vanliga jänkarvagnar och mer anpassad för voltstart. Annars har den samma tyngd och egenskaper som en jänkarvagn så den klassas som en sådan, trots att den inte är tillverkad i USA. I de senaste starterna har han haft vanlig jänkarvagn, men nu när det är volt vill vi prova den nya. Det är en produkt som är ny på marknaden så det ska bli spännande.
Tror du att han kan vinna?
- Det tror jag absolut. Det gäller att hästen går felfritt, gör han det så kan nog kusken köra lite som han vill. Skulle han kunna glida fram i dödens så är han hård att stå emot, säger Veikko Haapakangas.

Robin Johansson, Kanal 75


Zarenne Fas verkar vara hästen som älskar de jobbiga resorna. Efter sin starka insats senast som tvåa i Årjängs Stora Sprinterlopp fi..


Zarenne Fas verkar vara hästen som älskar de jobbiga resorna. Efter sin starka insats senast som tvåa i Årjängs Stora Sprinterlopp fick han återigen göra jobbet utvändigt om ledaren. Men den här gången vägrade tuffingen att ge sig i The Red Mile på Åby.
Magnus A Djuse avancerade fram Zarenne Fas utvändigt om den ledande Vikens High Yield och hade också arbetat ned den samme när bara upploppet återstod. Då kom Nadal Broline som ett spjut i spåren och såg en kort bit ut att skaffa sig segergreppet – när Zarenne Fas kontrade för att nosa ut sin konkurrent. Segern togs på 1.10,4 över 1609 meter autostart och betalade 125 000 kronor i förstapris.
– Han älskar de här hårda resorna, när de andra kommer upp bredvid honom, då tar han i lite extra. Han fick en sämre start på säsongen efter sitt ”dubbelarbete” med aveln, men de här tre senaste loppen har hästen varit superfin. Han är riktigt bra nu. På rätt dag kan han utmana de allra bästa, men vi har alltid haft lite problem med att hålla honom i jämn form, förhoppningsvis funkar det bättre i år. Jag tror att vårt nästa mål blir Sundsvall Open Trot, det kommer passa honom perfekt, sa Jerry Riordan.

Minst spelade hästen slog till
Montéloppet blev händelserikt – och slutade i praktskräll. Favoriten Fromheaven Idzarda galopperade bort sina chanser medan Echelon drog i spets med Robin Hood pressande utvändigt sista varvet. Den som sparat sina krafter var elvaårige fajtern Tiptoe som efter en vass slutspurt avgjorde sista biten. Sophia Olsson Jacobsen bjöd på en häftig segergest efter att ha satt dit fältets minst streckade häst.
Ledningen varje meter av de drygt tre kilometer som utgjorde Julistayern, det var segerreceptet för Samson. Fyraåringen från Robert Berghs stall var redo för seger med ett lopp i kroppen. Samson höll jämn fart i fronten och släppte aldrig någon farligt nära.
Federer var stor favorit i inledningen av V64 men fick efter fyra raka segrar möta sin överman. Tomas Malmqvist-tränade Alert Vendil, körd av Peter Ingves, plockade urstarkt ned favoriten från utvändigt ledaren för en till slut enkel seger.
Thomas Uhrberg kunde ge Midnight Special en perfekt resa där man fick avvakta till utgången av sista kurvan före attacken sattes in. Det tackade fyraåringen från Helena Burmans stall med genom att vinna väldigt lätt.
Unacerveza Broline hade härdats på V75 och kunde nu återvända till vinnarcirkeln. Femåringen kom igenom bra från start, hittade andra utvändigt och avgjorde säkert efter en rivig avslutning för sin tränare Johan Untersteiner.
För 6 rätt på V64 blev belöningen 44 794 kronor. 5 rätt gav 392 kronor och 4 rätt 36 kronor tillbaka.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Who’s Who joggade hem Hugo Åbergs Memorial i tisdags. Det var hästens andra raka seger i ett lopp med en miljon eller mer i förstapris, ef..


Who’s Who joggade hem Hugo Åbergs Memorial i tisdags. Det var hästens andra raka seger i ett lopp med en miljon eller mer i förstapris, efter att gången före det bärgat Norrbottens Stora Pris. Nu har tränaren Pasi Aikio bestämt sig för nästa uppgift. Who’s Who fick på torsdagen en inbjudan till Åby Stora Pris. Loppet körs över 3140 meter autostart och avgörs den 14 augusti. Vinnaren blir 1,5 miljoner kronor rikare.
Totalt sju hästar är inviterade till Åby Stora Pris. Högintressante Bengurion Jet, som under Åbergs-kvällens glänste på jättetiden 1.08,8 över 1640 auto är klar för loppet, liksom urstarke hemmahästen Pacific Face. Sedan tidigare har också titelförsvararen Moni Viking, Årjängs Stora Sprinterlopp-ettan Milligan’s School samt de båda fransmännen Carat Williams och Ce Bello Romain, platser i loppet.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Speedball Speedball   [s 6] 2140/1 0 g 592
2015-10-04 2015-10-04 Visby-1 Errazuriz Errazuriz   [s 3] 2140/9 3 20.5 206
2016-09-17 2016-09-17 Visby-4 Streetdance Girl Streetdance Girl   [s 8] 1660/13 D 0 g 518
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1640/1 C 0 18.0g 93
2016-09-17 2016-09-17 Visby-1 Stage Launcher Stage Launcher   [s 5] 2140/9 D 0 19.2 435
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1660/13 D 0 15.5 1295
2016-08-30 2016-08-30 Visby-11 Hannez Hannez   [v 9] 2180/9 C 0 17.9 140
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Streetdance Girl Streetdance Girl   [s 8] 2160/12 D 0 19.1 877
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Streetdance Girl Streetdance Girl   [s 8] 1660/13 D 0 16.4 1395
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 Hannez Hannez   [v 9] 2140/13 D 0 17.7 659
2016-08-06 2016-08-06 Visby-10 Streetdance Girl Streetdance Girl   [s 8] 2180/3 D 0 18.3 471
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Hannez Hannez   [v 9] 1680/15 D 0 16.8 841
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 Streetdance Girl Streetdance Girl   [s 8] 2160/8 D str
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Streetdance Girl Streetdance Girl   [s 8] 2160/6 D 0 18.3 750
2016-05-14 2016-05-14 Visby-1 Gelt Gelt   [v 8] 2640/1 C 5 17.4 127
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 6] 2140/14 C 0 17.7g 611
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-5 Youngblood Youngblood   [v 5] 2140/7 D 0 17.2 687
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Quechua Quechua   [s 8] 1620/3 D 0 19.8g 1029
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2120/9 C 0 g 813
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Speedy Boom Bay Speedy Boom Bay   [v 8] 2620/3 D 0 20.3 1647
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 Speedy Boom Bay Speedy Boom Bay   [v 8] 2160/12 A 6 16.8 463
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Simb Monastic Simb Monastic   [s 6] 2140/11 D str
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Speedy Boom Bay Speedy Boom Bay   [v 8] 2160/13 B 6 17.4 243
2017-09-12 2017-09-12 Visby-2 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 3] 2140/11 C 5 18.6 217
2017-08-04 2017-08-04 Visby-7 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 3] 2120/2 D 0 20.7 87
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 10] 1640/6 A 7 18.4g 126
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2120/1 D 7 19.2g 529
2017-07-28 2017-07-28 Visby-2 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 3] 2120/3 B 2 18.5 155
2017-07-22 2017-07-22 Visby-8 Aquila Gwen Aquila Gwen   [s 7] 2140/3 D 0 18.2g 600
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 Simb General Lee Simb General Lee   [v 8] 1620/7 C 0 14.4 265
2017-06-10 2017-06-10 Visby-2 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2160/11 A 7 15.6 82
2017-05-30 2017-05-30 Visby-6 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 4] 2120/7 A 0 g 60
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 10] 2620/9 D 7 16.7 805
2017-05-02 2017-05-02 Visby-8 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2120/2 B 5 19.6 322
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Aquila Gwen Aquila Gwen   [s 7] 2120/10 D 0 20.1 948
2017-05-02 2017-05-02 Visby-1 Youngblood Youngblood   [v 5] 2120/12 C 0 16.4 259
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Simb Canalla Simb Canalla   [s 7] 2140/10 B 0 646
2017-04-22 2017-04-22 Visby-6 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 2120/8 B 8 19.2 495
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Kung Keno Kung Keno   [v 10] 1620/5 D 8 16.1 329
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-3 Youngblood Youngblood   [v 5] 2140/1 D 0 17.8 90
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-10 Chill Vip Chill Vip   [s 4] 2140/3 D 5 16.1 757
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-6 Affe Road Affe Road   [v 10] 2140/10 D 8 15.5 520
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-1 Affe Road Affe Road   [v 10] 2140/5 D 5 15.2 410
2018-10-11 2018-10-11 Visby-6 Global Undoubted Global Undoubted   [v 4] 2120/6 D 6 18.3g 446
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 4] 1640/11 C 0 21.7g 544
2018-09-30 2018-09-30 Visby-2 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 4] 2120/4 B 0 18.4g 207
2018-09-30 2018-09-30 Visby-6 Global Undoubted Global Undoubted   [v 4] 2120/5 C 3 21.0 295
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Affe Road Affe Road   [v 10] 2120/11 D 0 17.8 594
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 4] 2120/1 D 0 17.3 896
2018-09-06 2018-09-06 Visby-2 Affe Road Affe Road   [v 10] 2120/5 D 4 14.9 205
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 4] 2140/8 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Assumetoberich Assumetoberich   [v 6] 2160/14 B 0
2018-08-30 2018-08-30 Visby-8 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2120/1 C 0 g 70
2018-08-18 2018-08-18 Visby-3 Affe Road Affe Road   [v 10] 1620/10 D 6 14.6 579
2018-08-18 2018-08-18 Visby-7 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2120/6 C 0 g 214
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2140/7 D 0 17.2 505
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2120/2 C 0 19.4g 139
2018-05-06 2018-05-06 Visby-5 Simb Zyper Simb Zyper   [v 4] 2140/13 D 0 g 997
2018-04-21 2018-04-21 Visby-3 Hannez Hannez   [v 11] 2120/5 B 7 18.2 170
2018-04-21 2018-04-21 Visby-8 Simb Zyper Simb Zyper   [v 4] 2120/2 D 4 18.1g 131
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-10 Simb Viol Simb Viol   [s 4] 2160/13 B 0 20.4 473
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-8 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2140/8 C 7 20.5 416
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-11 Caddie No More Caddie No More   [s 4] 1640/1 C 3 17.4 164
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-9 Lady Youline Lady Youline   [s 5] 2140/5 A 0 17.6 95
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-7 Caddie No More Caddie No More   [s 4] 2140/5 D 5 16.5 800
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Caddie No More Caddie No More   [s 4] 2120/1 D 4 17.6 501
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [v 3] 1640/13 B 0 16.6 808
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 Affe Road Affe Road   [v 11] 2160/13 A 8 17.4 506
2019-10-31 2019-10-31 Visby-9 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2140/13 C 0 18.5 1071
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 1620/7 D 0 20.3 1336
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Carmen Brick Carmen Brick   [s 5] 2120/1 B 8 16.7 633
2019-10-14 2019-10-14 Visby-4 Caddie No More Caddie No More   [s 4] 2120/6 D 6 16.2 398
2019-10-14 2019-10-14 Visby-8 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2120/8 B 3 18.2 342
2019-10-01 2019-10-01 Visby-1 Joker Band Joker Band   [s 4] 2120/1 D 0 g 335
2019-10-01 2019-10-01 Visby-2 Carmen Brick Carmen Brick   [s 5] 2640/8 A str
2019-10-01 2019-10-01 Visby-3 Affe Road Affe Road   [v 11] 2120/5 D 0 16.3 1199
2019-10-01 2019-10-01 Visby-7 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 1620/9 D 7 17.6 880
2019-10-01 2019-10-01 Visby-8 Young Billion Young Billion   [v 4] 2140/7 C 0 g 254
2019-10-01 2019-10-01 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 7] 2140/3 C 0 18.6g 258
2019-09-21 2019-09-21 Visby-1 Affe Road Affe Road   [v 11] 2120/3 D 3 15.9g 354
2019-09-21 2019-09-21 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 1620/6 C 8 16.5 65
2019-09-21 2019-09-21 Visby-7 Joker Band Joker Band   [s 4] 1620/5 C 8 23.1g 33
2019-09-21 2019-09-21 Visby-8 Simb Ransom Simb Ransom   [v 6] 2640/9 D 6 18.4 358
2019-09-21 2019-09-21 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 7] 2120/8 B 3 17.1 129
2019-09-12 2019-09-12 Visby-1 Affe Road Affe Road   [v 11] 1620/6 D 7 13.0 1000
2019-09-12 2019-09-12 Visby-2 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 9] 2620/13 D 0 18.2 1000
2019-09-12 2019-09-12 Visby-4 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 11] 2140/11 D str
2019-09-12 2019-09-12 Visby-7 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 4] 2120/2 D 0 g 985
2019-09-12 2019-09-12 Visby-8 Mari Klipp Mari Klipp   [s 5] 2140/3 C 0 20.3 493
2019-08-31 2019-08-31 Visby-1 Digger Sugar Digger Sugar   [v 7] 2620/8 C 4 17.4 425
2019-08-31 2019-08-31 Visby-2 Joker Band Joker Band   [s 4] 2120/3 D 2 17.4 219
2019-08-31 2019-08-31 Visby-3 Simb Ransom Simb Ransom   [v 6] 2120/11 D 0 17.2 602
2019-08-31 2019-08-31 Visby-4 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 11] 1620/6 D 8 14.6 316
2019-08-31 2019-08-31 Visby-7 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 4] 2120/8 D 0 28.1g 368
2019-08-31 2019-08-31 Visby-8 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 1640/5 C 3 17.3 476
2019-08-31 2019-08-31 Visby-9 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 5] 1620/3 C 0 16.4 218
2019-08-15 2019-08-15 Visby-3 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 11] 2120/4 D 5 15.2 1403
2019-08-15 2019-08-15 Visby-7 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2120/4 D 0 19.6g 559
2019-08-15 2019-08-15 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 5] 2140/5 C 2 17.2 380
2019-08-15 2019-08-15 Visby-9 Joker Band Joker Band   [s 4] 2120/1 D 0 23.8g 138
2019-08-01 2019-08-01 Visby-3 Poppen Poppen   [v 8] 2620/1 D 8 21.2 702
2019-08-01 2019-08-01 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 5] 2140/14 C 8 16.8 2024
2019-08-01 2019-08-01 Visby-9 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2120/5 C 8 20.8g 730
2019-07-25 2019-07-25 Visby-2 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 11] 2120/12 C 4 15.2 758
2019-07-25 2019-07-25 Visby-4 Joker Band Joker Band   [s 4] 2120/3 D 7 17.6 581
2019-07-25 2019-07-25 Visby-6 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2120/9 D 0 16.0 1297
2019-07-25 2019-07-25 Visby-10 Digger Sugar Digger Sugar   [v 7] 2120/3 C 0 16.6 78
2019-07-18 2019-07-18 Visby-8 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2120/6 D 4 18.3 784
2019-07-18 2019-07-18 Visby-9 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 11] 2140/13 B 7 16.7 883
2019-07-10 2019-07-10 Visby-1 Joker Band Joker Band   [s 4] 2140/8 C 8 20.3g 634
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Affe Road Affe Road   [v 11] 2140/2 D 0 15.7 793
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-10 Digger Sugar Digger Sugar   [v 7] 2140/3 B 5 15.3 439
2019-06-27 2019-06-27 Visby-2 Joker Band Joker Band   [s 4] 2120/9 D 0 21.1g 519
2019-06-27 2019-06-27 Visby-7 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 11] 1620/8 D 0 g 913
2019-06-27 2019-06-27 Visby-10 Digger Sugar Digger Sugar   [v 7] 2140/5 A 7 17.6 157
2019-06-10 2019-06-10 Visby-2 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2120/9 C 5 1498
2019-06-10 2019-06-10 Visby-4 Global Undoubted Global Undoubted   [v 5] 2120/3 D 0 20.2g 3306
2019-06-10 2019-06-10 Visby-5 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 7] 2120/1 D 0 17.1 751
2019-06-10 2019-06-10 Visby-7 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 11] 2140/13 C 6 15.9 3272
2019-06-10 2019-06-10 Visby-9 Affe Road Affe Road   [v 11] 2160/11 C 5 16.7 274
2019-05-28 2019-05-28 Visby-5 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2120/5 C 4 18.9 132
2019-05-28 2019-05-28 Visby-7 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 2120/2 C 4 18.1 112
2019-05-18 2019-05-18 Visby-1 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 2120/1 C 5 19.2g 45
2019-05-18 2019-05-18 Visby-3 Global Undoubted Global Undoubted   [v 5] 2120/3 D 0 23.2g 973
2019-05-18 2019-05-18 Visby-5 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 4] 2120/12 D 0 21.6g 645
2019-05-18 2019-05-18 Visby-7 Young Billion Young Billion   [v 4] 2120/7 D 0 17.7 460
2019-05-09 2019-05-09 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/4 C 8 18.8 900
2019-05-09 2019-05-09 Visby-3 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 11] 2640/6 D str
2019-05-09 2019-05-09 Visby-5 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2120/2 D 3 20.9 194
2019-05-09 2019-05-09 Visby-6 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 4] 2120/3 D 0 22.5 488
2019-05-09 2019-05-09 Visby-9 Affe Road Affe Road   [v 11] 2160/14 B 7 17.7 389
2019-04-27 2019-04-27 Visby-2 Rossa Regina Rossa Regina   [s 4] 2620/3 B 4 17.4 96
2019-04-27 2019-04-27 Visby-3 Affe Road Affe Road   [v 11] 1620/5 D 8 16.0 985
2019-04-27 2019-04-27 Visby-4 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/11 C 0 18.8 1148
2019-04-27 2019-04-27 Visby-6 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 2120/3 D 1 20.0 99
2019-04-27 2019-04-27 Visby-9 Global Undoubted Global Undoubted   [v 5] 2140/5 D 0 21.9g 419
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-4 Dikt Drew Dikt Drew   [s 4] 2140/2 D 3 14.2 869
2020-10-29 2020-10-29 Visby-1 Caddie No More Caddie No More   [s 5] 2140/14 C 6 16.3 873
2020-10-29 2020-10-29 Visby-7 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 9] 2140/7 B 8 19.2 574
2020-10-29 2020-10-29 Visby-9 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 5] 1620/6 D 0 20.1g 724
2020-10-12 2020-10-12 Visby-1 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 8] 2140/4 C 8 16.7 407
2020-10-12 2020-10-12 Visby-2 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 9] 2120/13 C 8 18.4 1778
2020-10-12 2020-10-12 Visby-5 Ivy D. Ivy D.   [s 2] 1620/3 C 3 18.3 224
2020-10-12 2020-10-12 Visby-7 Simb Zeppelin Simb Zeppelin   [v 3] 2120/9 D 4 19.0 472
2020-10-12 2020-10-12 Visby-9 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 5] 2120/1 D 8 20.7 335
2020-10-12 2020-10-12 Visby-10 Carmen Brick Carmen Brick   [s 6] 2140/4 C 8 18.1 606
2020-10-01 2020-10-01 Visby-3 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 9] 1620/2 D 7 15.6 710
2020-10-01 2020-10-01 Visby-4 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 8] 2140/10 D 6 16.5 949
2020-10-01 2020-10-01 Visby-6 Plingeling Lady Plingeling Lady   [s 3] 2120/2 D 6 20.4 473
2020-09-12 2020-09-12 Visby-1 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 6] 2140/5 A 0 18.5g 66
2020-09-12 2020-09-12 Visby-4 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 8] 2620/3 D 5 17.2 98
2020-09-12 2020-09-12 Visby-5 Simb Zeppelin Simb Zeppelin   [v 3] 2120/11 C 5 20.3g 536
2020-09-12 2020-09-12 Visby-7 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 9] 2120/4 B 5 18.8 42
2020-09-12 2020-09-12 Visby-8 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 5] 2140/8 D 8 22.8g 183
2020-09-01 2020-09-01 Visby-2 Caddie No More Caddie No More   [s 5] 1620/5 B 2 13.7 288
2020-09-01 2020-09-01 Visby-7 Neeskens Neeskens   [h 3] 2120/10 C str
2020-09-01 2020-09-01 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 6] 2140/6 D 0 17.4 858
2020-08-24 2020-08-24 Visby-1 Zee Me Zee Me   [s 10] 2120/4 D 0 16.8 597
2020-08-24 2020-08-24 Visby-3 Tarpon Tarpon   [v 8] 1620/4 D 6 14.3 649
2020-08-24 2020-08-24 Visby-4 Someone Like You Someone Like You   [h 4] 2120/11 D 0 20.6g 612
2020-08-24 2020-08-24 Visby-7 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 9] 2140/14 B 5 17.9 404
2020-08-24 2020-08-24 Visby-8 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 5] 1620/7 D 7 18.4 450
2020-08-15 2020-08-15 Visby-2 Someone Like You Someone Like You   [h 4] 2120/12 A 4 16.4 85
2020-08-15 2020-08-15 Visby-3 Carmen Brick Carmen Brick   [s 6] 1620/4 D 6 14.2 566
2020-08-15 2020-08-15 Visby-4 Tarpon Tarpon   [v 8] 2120/10 D 0 16.0 1848
2020-08-15 2020-08-15 Visby-5 Hellvis Victor Hellvis Victor   [v 4] 2120/7 C 3 18.1 203
2020-08-15 2020-08-15 Visby-10 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 9] 1620/12 C 2 14.8 447
2020-07-30 2020-07-30 Visby-4 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 9] 1620/3 D 0 17.7 946
2020-07-30 2020-07-30 Visby-7 Someone Like You Someone Like You   [h 4] 2140/5 C str
2020-07-30 2020-07-30 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 6] 2140/15 D 0 16.8 4190
2020-07-23 2020-07-23 Visby-6 Tarpon Tarpon   [v 8] 1620/7 D 8 14.9 5161
2020-07-23 2020-07-23 Visby-7 Simb Ransom Simb Ransom   [v 7] 2140/7 D 0 16.4 1767
2020-07-16 2020-07-16 Visby-4 Simb Ransom Simb Ransom   [v 7] 2140/11 C 0 22.3g 1241
2020-07-16 2020-07-16 Visby-7 Caddie No More Caddie No More   [s 5] 2120/12 D 0 16.7 2842
2020-06-25 2020-06-25 Visby-2 Caddie No More Caddie No More   [s 5] 2140/15 B 0 16.7 940
2020-06-25 2020-06-25 Visby-3 Digger Sugar Digger Sugar   [v 8] 2120/2 D 0 16.8g 273
2020-06-25 2020-06-25 Visby-5 Someone Like You Someone Like You   [h 4] 1620/7 B 5 15.2 265
2020-06-25 2020-06-25 Visby-8 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 9] 1620/2 D 5 15.9 932
2020-06-16 2020-06-16 Visby-7 Someone Like You Someone Like You   [h 4] 2140/11 A 2 17.6 410
2020-06-09 2020-06-09 Visby-2 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 9] 2140/9 D 0 18.6 734
2020-06-09 2020-06-09 Visby-5 Someone Like You Someone Like You   [h 4] 2120/1 B 7 16.9 128
2020-06-01 2020-06-01 Visby-1 Caddie No More Caddie No More   [s 5] 2140/12 D 4 16.6 1244
2020-06-01 2020-06-01 Visby-2 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 5] 2120/6 D 0 18.9g 721
2020-06-01 2020-06-01 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 8] 2120/2 D 5 17.2 448
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-6 Rossa Regina Rossa Regina   [s 5] 2640/6 D str
2020-05-15 2020-05-15 Visby-6 Someone Like You Someone Like You   [h 4] 1620/9 B 2 13.9 1134
2020-05-15 2020-05-15 Visby-7 Caddie No More Caddie No More   [s 5] 2120/1 D 7 16.9 514
2020-05-05 2020-05-05 Visby-2 Caddie No More Caddie No More   [s 5] 2120/11 D 5 16.7 568
2020-05-05 2020-05-05 Visby-7 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 5] 2120/1 D 0 17.9 51
2020-05-05 2020-05-05 Visby-8 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 9] 2120/1 D 0 19.2 936
2020-04-25 2020-04-25 Visby-1 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 8] 1620/10 B 7 14.8 225
2020-04-25 2020-04-25 Visby-2 Caddie No More Caddie No More   [s 5] 2120/5 C 2 17.7 187
2020-04-25 2020-04-25 Visby-6 Hellvis Victor Hellvis Victor   [v 4] 2120/6 B str
2020-04-25 2020-04-25 Visby-9 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 9] 2140/10 C 6 20.2 397
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-7 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 8] 2640/5 D 0 16.6 751
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-2 Caddie No More Caddie No More   [s 5] 1640/1 D 0 16.3 242
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-6 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 8] 2640/12 D 0 17.5 2322
2021-07-29 2021-07-29 Visby-4 Piu Bella Piu Bella   [s 3] 2120/3 D 0 21.4 398
2021-07-29 2021-07-29 Visby-5 Simb Zeppelin Simb Zeppelin   [v 4] 2120/4 D 0 19.8g 1691
2021-07-29 2021-07-29 Visby-7 Bellzapp Bellzapp   [v 9] 1620/9 D 4 14.0 820
2021-07-29 2021-07-29 Visby-8 Someone Like You Someone Like You   [h 5] 2140/13 B 0 1073
2021-07-22 2021-07-22 Visby-5 Sir Francis Bacon Sir Francis Bacon   [h 8] 2140/13 D 7 17.2g 713
2021-07-22 2021-07-22 Visby-7 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 9] 2120/2 D 0 15.8 1492
2021-07-22 2021-07-22 Visby-8 Simb Zeppelin Simb Zeppelin   [v 4] 2120/3 D 8 18.4 1833
2021-07-01 2021-07-01 Visby-7 Someone Like You Someone Like You   [h 5] 2120/5 D 0 17.5 1686
2021-07-01 2021-07-01 Visby-9 Simb Zeppelin Simb Zeppelin   [v 4] 2120/3 D 0 21.7g 1548
2021-06-21 2021-06-21 Visby-1 Simb Zeppelin Simb Zeppelin   [v 4] 2140/14 B 0 22.7g 1613
2021-06-21 2021-06-21 Visby-2 Ivy D. Ivy D.   [s 3] 2120/3 D 7 19.3 1184
2021-06-21 2021-06-21 Visby-4 Someone Like You Someone Like You   [h 5] 2640/14 C 8 17.7 2052
2021-06-10 2021-06-10 Visby-3 Dolph Composite Dolph Composite   [v 8] 2620/1 D 0 2442
2021-06-03 2021-06-03 Visby-3 Simb Zeppelin Simb Zeppelin   [v 4] 2120/8 B 4 334
2021-06-03 2021-06-03 Visby-8 Hellvis Victor Hellvis Victor   [v 5] 2120/3 B 8 18.6 45
2021-06-03 2021-06-03 Visby-9 Someone Like You Someone Like You   [h 5] 1620/2 B 8 15.2g 140
2021-05-27 2021-05-27 Visby-4 Ivy D. Ivy D.   [s 3] 2120/2 D 0 21.1 608
2021-05-27 2021-05-27 Visby-6 Emelie Sisu Emelie Sisu   [s 7] 2140/15 C 6 15.8 1021
2021-05-10 2021-05-10 Visby-2 Ivy D. Ivy D.   [s 3] 2120/6 B 6 18.6g 358
2021-05-10 2021-05-10 Visby-8 Hellvis Victor Hellvis Victor   [v 5] 2140/11 A 5 17.6 124
2021-04-30 2021-04-30 Solvalla-8 Hellvis Victor Hellvis Victor   [v 5] 2140/1 D 0 16.1 1050
2021-04-26 2021-04-26 Visby-3 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 7] 2120/3 D 0 17.5g 1121
2021-04-26 2021-04-26 Visby-5 Alan Walker Alan Walker   [v 3] 2120/10 C 8 23.1g 569
2021-04-17 2021-04-17 Visby-3 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 7] 2140/7 B 7 17.9 354
2021-04-17 2021-04-17 Visby-4 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 9] 2120/7 C 5 16.8 122
2021-04-17 2021-04-17 Visby-8 Hellvis Victor Hellvis Victor   [v 5] 1620/12 B 3 15.7 151
2021-04-17 2021-04-17 Visby-9 Someone Like You Someone Like You   [h 5] 2120/10 C 6 17.5 209
2021-04-09 2021-04-09 Kalmar-1 Ivy D. Ivy D.   [s 3] 2140/9 B 7 20.4 499ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se