V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique..


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique.
Solvallatränaren kan konstatera att stallformen är på topp efter en imponerande dubbelseger i lördagens huvudlopp när V75 avgjorde på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Disco Volante var V75-omgångens mest streckade häst och storfavoriten gjorde inte spelarna besvikna i gulddivisionen. Det var andra raka segern i högsta klassen på V75 för den sjuårige valacken som vann före stallkamraten Snowstorm Hanover.
- Bakspår och 1600 meter det är som att stå tillägg. Men han löste det bra. Han har blivit fin och accepterar numera att det kommer lite grusstänk på huvudet, tidigare ryckte han med huvudet, sa kusken Ulf Ohlsson.
Dubbelsegern för Disco Volante och Snowstorm Hanover inbringade 225 000 kronor för Stefan Melander. Betydligt mer kan det bli på söndagen i Prix d’Amerique där 4,2 miljoner kronor väntar vinnaren.
- Känslan är att Milligan’s School kan vara trea-fyra om han får ett invändigt lopp, det krävs ett bra lopp för att duga. Jag tror den yngsta vinner, säger Stefan Melander och syftar på femårige franske stjärnan Face Time Bourbon som körs av Björn Goop.

Miljonutdelning på V75
Trots att dagens största favorit vann i V75-3 blev det miljonutdelning på V75-spelet.
Tolv system klarade sju rätt och belönades med 1 771 477 kronor. Sex rätt gav 5 387 kronor och fem rätt 233 kronor.
I V75-1 lotsade Carl Johan Jepson 26-oddsaren Flash Håleryd först i mål. Flash Håleryd öppnade snabbt och fick först rygg ledaren som sedan blev tredje invändigt när favoriten Doctor Doxey Zenz tog över efter 500 meter. 600 meter från mål kunde sedan Carl Johan Jepson kliva ut i andraspår i tempoväxlingen då Erik Adielsson tryckte till ordentligt med Hazard Boko och tog över ledningen. Över upploppet hade sedan Flash Håleryd bäst fart och vann till slut säkert.
Skräll blev det även i V75-2 där 11-odsaren I’m A Believer fångade in ledande favoriten Rapide Cash i en mycket vass avslutning över upploppet. I segersulkyn satt Kenneth Haugstad och tränar gör Mantorps Stefan P Pettersson.
- Hon har haft jättefin form ,men det har strulat. Jäkligt gott av vi fick casha i dag, det är min egen häst, sa Stefan P Pettersson med ett stort leende.

Ekman bjöd på glädjetårar
Omgången bjöd även på ett ungdomslopp och det blev ett rivigt race där till slut Kim Moberg kunde avgöra sedan hon hittat ut från innerspåret mitt på upploppet tillsammans med 24-oddsaren Imakeyouproud.
- Det var ruggigt som han accelererade, sa Kim Moberg om sista biten över upploppet.
Gladast av alla på Sundbyholmstravet på lördagen var troligen tränaren Anneli Ekman sedan hennes ögonsten vunnit på V75.
- Det är jättestort för en liten tränare. Jag är även uppfödare och var med när han föddes i hagen hemma. Det är så stort, det här trodde jag aldrig, sa Anneli Ekman som grät glädjetårar på väg till vinnarcirkeln.
I V75-5 var det stenhårt i mål men målfotot visade att favoriten Indy D. och Örjan Kihlström fångade in jätteskrällen Edmund i sista stegen. Roger Walmann tränar vinnaren.
Därefter följde Erik Adielsson upp med ännu en betrodd vinnare. Solvallakusken hade full kontroll och ledde V75-6 från start till mål med Christoffer Eriksson-tränade Ingo.
V75-omgången avslutades med ytterligare en spetsseger sedan Jorma Kontio fått överta kommandot med Religious från Ronaldo Malibu som galopperade tidigt. Nina Pettersson-Perklén tränar vinnaren.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Stämningen stiger inför Prix d’Amerique. Loppet avgörs i Paris under söndagen och tre svensktränade hästar – Propulsio..


Stämningen stiger inför Prix d’Amerique. Loppet avgörs i Paris under söndagen och tre svensktränade hästar – Propulsion, Milligan’s School och Ringostarr Treb – tar upp kampen med fransmännen. Hur det går återstår att se men de svenska travfans som tagit sig till Paris fick anledning att fira redan på lördagen. Detta efter att Robert Bergh-tränade Jet Voice vunnit ett amatörlopp med Johann Preining Jr. i sulkyn. Tvåa blev svenskfödde Staro Ivy League och tredjeplatsen gick också till Sverige genom Pasi Aikios Uppohoppa och Mats Holmstedt.

Ola Johansson, Kanal 75


Björn Goop om Face Time Bourbon:- Han är junior och möter seniorerna för första gången, och det är så klart jätte..


Björn Goop om Face Time Bourbon:
- Han är junior och möter seniorerna för första gången, och det är så klart jättetufft. Han kanske egentligen skulle ha behövt ett år till på sig men han är så talangfull och så tidig att man vill prova mot de tuffaste. Han har chans, det har han, men det kommer vara tufft. Det är ju årets lopp, årets drabbning, och det klart att det är superspännande!
- Motståndet är jättebra. Det är ett jämnt och öppet fält. Fjolårsvinnaren Belina Josselyn är med, Davidson du Pont är en jättebra häst, och Propulsion får vi inte glömma. Det kommer vara stentufft men jag har en fin häst och hoppas kunna vara med där framme.

Jerry Riordan om Ringostarr Treb, som gör karriärens sista start:
- Han känns toppen men Prix d’Amerique är självfallet inte hans typ av lopp. Över 1 600 meter kan han köras tufft men det kan han givetvis inte nu. Vi får försöka dra fördel av hans rutin. Förhoppningsvis blir det tre-fyra omstarter så att alla andra blir frustrerade och nervösa, men det blir inte han. Sedan gäller det att få en bra position tidigt i loppet och hoppas att det löser sig. Man kan inte göra loppet själv med honom. Loppet är öppet i år och jag tror att han kan tjäna pengar. Han har sådan klass att han alltid tjänar pengar om han inte får ett katastrofalt lopp.
- När loppet är över i morgon kväll är han tillbaka i sin box och äter sitt hö. Och då är den här delen av hans karriär över. Att ha en sådan här häst bekräftar att man valde rätt när man valde att bli travtränare, för allt man ger honom ger han tillbaka dubbelt. Han är enastående.

Jean-Michel Bazire om fjolårsvinnaren Belina Josselyn, Davidson du Pont och Looking Superb:
- Jag är jättenöjd med Belina Josselyn. Hon har återvänt och är exakt på samma nivå som förra året.
- Davidson du Pont är nog den från stallet med bäst chans. Han gick bra senast och har bara gått lätta jobb efter det. Han har toppform och kan göra mycket själv i loppen.
- Looking Superb känns på topp i förberedelserna. Han är en av hästarna som kan vinna med rätt lopp.
- Det var inte så svårt att välja häst. Jag känner Belina Josselyn och tror att hon kommer vara lika bra som förra året, och de andra kuskarna känner också hästarna väl.

Frankrikeveteranen Anders Lindqvist:
- Jean-Michel Bazire ska vara favorit. Han är folkets favorit och kör fjolårsvinnaren Belina Josselyn. För 14 dagar sedan hade jag sagt att hon är chanslös, för hon har inte imponerat i vinter, men hon var överraskande bra senast och har tränat mycket bra efter det och har seglat upp som favorit nu. Värsta motståndaren är Bazires egen Davidson du Pont som imponerade senast. Han kvalade in tidigt och har sedan gått ”prépare” med skor. Senast flög han fram över upploppet med skor. Han verkar ha utvecklats en klass i år. Skrällen i loppet är min favorit som jag tror vinner, Bold Eagle. Han är snabbaste hästen i fältet. Måste ha det serverat men nu när han inte är favorit kan de köra utan press och får han bara luckan...”tjoff” säger det!

Ola Johansson, Kanal 75


Franska huvudstadsbanan Vincennes värmde på lördagen upp inför söndagens Prix d’Amerique och i huvudnumret Prix de Luxembourg sl..


Franska huvudstadsbanan Vincennes värmde på lördagen upp inför söndagens Prix d’Amerique och i huvudnumret Prix de Luxembourg slog Anzi des Liards till. Den tioårige valacken kom närmast från en andraplats bakom megastjärnan Cleangame och när han nu ställdes mot enklare motstånd var han bara bäst. Trots en tung resa med tredjespår i en kilometer och därefter positionen utvändigt om ledaren var han starkast till slut.
- Jag är jättenöjd. Han kändes stark hela vägen och var bättre än vad jag hade förväntat mig, sa hästens tränare och kusk Romain Derieux.
Segertiden skrevs till snabba 1.10,9 över 2 100 meter med bilstart och loppets förstapris uppgick till 471 000 kronor. Tvåa blev Jean-Michel Bazire-tränade favoriten Dorgos de Guez och trea efter sen lucka kom Jarmo Niskanens Earl Simon. Robert Bergh-tränade Mindyourvalue W.F. kördes till ledningen av Björn Goop och höll till fjärdeplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75


På lördagen är det Sundbyholmstravet i Eskilstuna som är värd för Svenska Travligan (STL) och V75.Sandra Luomala plockar ut en V7..


På lördagen är det Sundbyholmstravet i Eskilstuna som är värd för Svenska Travligan (STL) och V75.
Sandra Luomala plockar ut en V75-debutant i STL Klass II.
- Jag ser jättemycket fram emot lördag, framför allt när man har en bra häst som ska vara med och tävla. Det blir fint väder och kommer vara fina förutsättningar. Banan har varit jättefin och de har kört på nytt material nu vid 12-tiden så banan kommer vara i toppskick, sa Sandra Luomala i V75 Direkt i TV12 på fredagen.
Father Of Sun kommer till start med två raka segrar tillsammans med kusken Emilia Leo.
- Emilia har varit jättenöjd i båda loppen. Han har gått jättefint för henne med krafter kvar i båda loppen så hon har bara haft positiva saker att säga om honom, berättar Sandra Luomala som hoppas på tredje raka segern för femårige Father Of Sun.

Har vässat extra
Från spår 2 bakom startbilen i V75-5 är Father Of Sun en av spetsfavoriterna i loppet.
Är ledningen plan A?
- Det tror jag säkert att det är. Emilia får bestämma helt och hållet själv, men jag tror att hon skulle vilja testa där. Han är väldigt snabb ut. Han är naturligt startsnabb och jag tror inte någon tar en längd på honom, säger Sandra Luomala.
Father Of Sun har inte startat sedan vinsten 28 december på Romme.
Hur är formen?
- Den är bara bra, det blev medvetet lite långt emellan nu, man vill inte starta emellan och gå ur klassen, sedan tar vinter-banorna mycket på hästarna. Jag körde ett sulkyjobb med honom förra torsdagen och körde 1.16 på ett lätt och fint sätt, så han har fått öppna lungorna lite grann. Jag körde även någon intervall i går med honom.
Vässade du lite extra?
- Jajamen, det är vässning nu när det är hemma-start. Det kan väl vara bra att köra på lite...
Gör du några ändringar?
- Nej, han har gått bra med helstängt huvudlag och jänkarvagn.
Vad säger du om motståndet?
- Det är bra hästar, men jag tycker att min är bra själv. Det kräver att man får ett bra lopp och så vidare när man är med på V75 om man ska vinna såklart. Men Father Of Sun är en jättefin häst, han har utvecklats väldigt mycket för varje start och jag tror att han ska kunna klättra en bit upp i klasserna faktiskt. Det är en fin travare, han är komplett på alla sätt, han är startsnabb och travsäker och går från alla positioner och alla underlag.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det är pappa Alf Jonsson som tränar den här fantastiska hästen. Ängsborken radade upp segrarna som treåring och vann då &ar..


Det är pappa Alf Jonsson som tränar den här fantastiska hästen. Ängsborken radade upp segrarna som treåring och vann då åtta lopp på 16 starter och var bland de tre främsta i 13 av dem. Han var trea i Kriteriet och spåddes en lysande framtid men råkade dessvärre ut för en svår gaffelbandsskada. Den nu femårige hingsten var borta i över ett år från tävlingsbanan innan han gjorde comeback. Det slutade med en lätt seger och han vann även i starten efter på V86. När Ängsborken i senaste starten var med i V75 galopperade han i inledningen från tillägg över sprinterdistans. Men hästen reparerade storstilat och avslutade fenomenalt till andraplatsen när han flög fram över upploppet.
– Ängsborken (GS75-6) är en ruggig häst alltså. Han gjorde en toppinsats senast och visade vilka fartresurser det finns inombords. Han blev för laddad och galopperade strax efter start. Sedan gjorde han en riktigt vass avslutning, säger Jimmy Jonsson.
– Det är ju en mäktig häst som tidigt visade talang och det känns som en riktig klasshäst när man kör honom. Han lägger mycket mark under sig och har både styrka och fart. Han har allting egentligen och är ganska komplett. Det enda är att han kan bli lite för laddad och överambitiös i starten. Det var faktiskt nära galopp strax efter start när han vann näst senast. Då hade han innerspår bakom bilen.

Hur tycker du att hästen känns annars nu med ett par lopp i kroppen efter sin långa frånvaro?
– Han känns bättre och bättre, det gör han. Han har varit lite tung i kroppen ändå nu i början men blir spänstigare för varje start. Under sitt långa skadeuppehåll tjänstgjorde han även i aveln och fick 63 ston.

Vill starta i Paris – ”Hade varit kul”
I söndagens Grand Slam 75, som avgörs i Bollnäs, blir Ängsborken klar favorit i den sjätte avdelningen. Det körs två kallblodslopp den här tävlingsdagen och i dessa är det uttagningar till kallblodsloppen på Vincennes i Paris i februari. De två främsta är klara för start på den svarta kolstybben i Paris och de övriga två svenska platserna tillsätts via Svensk Travsports seedningsregler efter beslut den 28 januari.
Jimmy Jonsson skulle tycka det vore häftigt att visa upp sitt fina kallblod på Vincennes svarta kolstybb.
– Jag tror att han skulle passa perfekt på den banan. Det hade varit kul att vara med, säger Jimmy.
– Sköter han sig så ser det bra ut på förhand och felfri har han en toppchans att vinna. Det enda är nu att han har hästar på bägge sidor om sig i starten vilket gör att han kan bli för ivrig från början och galoppera. Om man nu ska gnälla på något. Det hade nästan varit bättre med spår åtta eller tolv för hans del. Vi gör inga ändringar utan det blir öppet huvudlag och vanlig vagn igen.
– Jag är nog mer orolig för startmomentet än för konkurrenterna.

Halvbrodern kan också vinna – ”En topphäst”
Alf och Jimmy Jonsson selar även ut Tekno Jerven i det andra kallblodsloppet inom GS75. Faktum är att Tekno Jerven och Ängsborken är halvbröder (har samma mamma i Puma Järva) och det kan alltså bli en dubbelseger för syskonen på söndag. Tekno Jerven – som även han tränas av Alf Jonsson – har också haft en gaffelbandsskada och galopperade i comebacken senast. I fjol vann hästen fem lopp och tog tre andraplatser på elva starter.
– Tekno Jerven (GS75-3) är en topphäst han också men är lite stökigare och mer besvärlig. Han är en av de bättre i kullen och att han nu fick spår tolv är nästan bara bra för att han ska gå felfritt. Han har annars lätt för att hetsa upp sig.
– Precis som sin bror är han väldigt kapabel och sköter han sig kan han mycket väl runda samtliga. Men samtidigt är det bara andra starten efter ett långt uppehåll och jag kommer inte att vara alltför hård mot honom. Inga ändringar, säger Jimmy Jonsson.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Speedball Speedball   [s 6] 2140/1 0 g 592
2015-10-04 2015-10-04 Visby-1 Errazuriz Errazuriz   [s 3] 2140/9 3 20.5 206
2016-09-17 2016-09-17 Visby-4 Streetdance Girl Streetdance Girl   [s 8] 1660/13 D 0 g 518
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1640/1 C 0 18.0g 93
2016-09-17 2016-09-17 Visby-1 Stage Launcher Stage Launcher   [s 5] 2140/9 D 0 19.2 435
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1660/13 D 0 15.5 1295
2016-08-30 2016-08-30 Visby-11 Hannez Hannez   [v 9] 2180/9 C 0 17.9 140
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Streetdance Girl Streetdance Girl   [s 8] 2160/12 D 0 19.1 877
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Streetdance Girl Streetdance Girl   [s 8] 1660/13 D 0 16.4 1395
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 Hannez Hannez   [v 9] 2140/13 D 0 17.7 659
2016-08-06 2016-08-06 Visby-10 Streetdance Girl Streetdance Girl   [s 8] 2180/3 D 0 18.3 471
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Hannez Hannez   [v 9] 1680/15 D 0 16.8 841
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 Streetdance Girl Streetdance Girl   [s 8] 2160/8 D str
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Streetdance Girl Streetdance Girl   [s 8] 2160/6 D 0 18.3 750
2016-05-14 2016-05-14 Visby-1 Gelt Gelt   [v 8] 2640/1 C 5 17.4 127
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 6] 2140/14 C 0 17.7g 611
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-5 Youngblood Youngblood   [v 5] 2140/7 D 0 17.2 687
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Quechua Quechua   [s 8] 1620/3 D 0 19.8g 1029
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2120/9 C 0 g 813
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Speedy Boom Bay Speedy Boom Bay   [v 8] 2620/3 D 0 20.3 1647
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 Speedy Boom Bay Speedy Boom Bay   [v 8] 2160/12 A 6 16.8 463
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Simb Monastic Simb Monastic   [s 6] 2140/11 D str
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Speedy Boom Bay Speedy Boom Bay   [v 8] 2160/13 B 6 17.4 243
2017-09-12 2017-09-12 Visby-2 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 3] 2140/11 C 5 18.6 217
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 10] 1640/6 A 7 18.4g 126
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2120/1 D 7 19.2g 529
2017-08-04 2017-08-04 Visby-7 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 3] 2120/2 D 0 20.7 87
2017-07-28 2017-07-28 Visby-2 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 3] 2120/3 B 2 18.5 155
2017-07-22 2017-07-22 Visby-8 Aquila Gwen Aquila Gwen   [s 7] 2140/3 D 0 18.2g 600
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 Simb General Lee Simb General Lee   [v 8] 1620/7 C 0 14.4 265
2017-06-10 2017-06-10 Visby-2 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2160/11 A 7 15.6 82
2017-05-30 2017-05-30 Visby-6 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 4] 2120/7 A 0 g 60
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 10] 2620/9 D 7 16.7 805
2017-05-02 2017-05-02 Visby-8 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2120/2 B 5 19.6 322
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Aquila Gwen Aquila Gwen   [s 7] 2120/10 D 0 20.1 948
2017-05-02 2017-05-02 Visby-1 Youngblood Youngblood   [v 5] 2120/12 C 0 16.4 259
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Simb Canalla Simb Canalla   [s 7] 2140/10 B 0 646
2017-04-22 2017-04-22 Visby-6 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 2120/8 B 8 19.2 495
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Kung Keno Kung Keno   [v 10] 1620/5 D 8 16.1 329
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-3 Youngblood Youngblood   [v 5] 2140/1 D 0 17.8 90
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-10 Chill Vip Chill Vip   [s 4] 2140/3 D 5 16.1 757
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-6 Affe Road Affe Road   [v 10] 2140/10 D 8 15.5 520
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-1 Affe Road Affe Road   [v 10] 2140/5 D 5 15.2 410
2018-10-11 2018-10-11 Visby-6 Global Undoubted Global Undoubted   [v 4] 2120/6 D 6 18.3g 446
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 4] 1640/11 C 0 21.7g 544
2018-09-30 2018-09-30 Visby-2 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 4] 2120/4 B 0 18.4g 207
2018-09-30 2018-09-30 Visby-6 Global Undoubted Global Undoubted   [v 4] 2120/5 C 3 21.0 295
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Affe Road Affe Road   [v 10] 2120/11 D 0 17.8 594
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 4] 2120/1 D 0 17.3 896
2018-09-06 2018-09-06 Visby-2 Affe Road Affe Road   [v 10] 2120/5 D 4 14.9 205
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 4] 2140/8 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Assumetoberich Assumetoberich   [v 6] 2160/14 B 0
2018-08-30 2018-08-30 Visby-8 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2120/1 C 0 g 70
2018-08-18 2018-08-18 Visby-3 Affe Road Affe Road   [v 10] 1620/10 D 6 14.6 579
2018-08-18 2018-08-18 Visby-7 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2120/6 C 0 g 214
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2140/7 D 0 17.2 505
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2120/2 C 0 19.4g 139
2018-05-06 2018-05-06 Visby-5 Simb Zyper Simb Zyper   [v 4] 2140/13 D 0 g 997
2018-04-21 2018-04-21 Visby-3 Hannez Hannez   [v 11] 2120/5 B 7 18.2 170
2018-04-21 2018-04-21 Visby-8 Simb Zyper Simb Zyper   [v 4] 2120/2 D 4 18.1g 131
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-10 Simb Viol Simb Viol   [s 4] 2160/13 B 0 20.4 473
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-8 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2140/8 C 7 20.5 416
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-11 Caddie No More Caddie No More   [s 4] 1640/1 C 3 17.4 164
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-9 Lady Youline Lady Youline   [s 5] 2140/5 A 0 17.6 95
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-7 Caddie No More Caddie No More   [s 4] 2140/5 D 5 16.5 800
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Caddie No More Caddie No More   [s 4] 2120/1 D 4 17.6 501
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Paintitblack A.O. Paintitblack A.O.   [v 3] 1640/13 B 0 16.6 808
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 Affe Road Affe Road   [v 11] 2160/13 A 8 17.4 506
2019-10-31 2019-10-31 Visby-9 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2140/13 C 0 18.5 1071
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 1620/7 D 0 20.3 1336
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Carmen Brick Carmen Brick   [s 5] 2120/1 B 8 16.7 633
2019-10-14 2019-10-14 Visby-4 Caddie No More Caddie No More   [s 4] 2120/6 D 6 16.2 398
2019-10-14 2019-10-14 Visby-8 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2120/8 B 3 18.2 342
2019-10-01 2019-10-01 Visby-1 Joker Band Joker Band   [s 4] 2120/1 D 0 g 335
2019-10-01 2019-10-01 Visby-2 Carmen Brick Carmen Brick   [s 5] 2640/8 A str
2019-10-01 2019-10-01 Visby-3 Affe Road Affe Road   [v 11] 2120/5 D 0 16.3 1199
2019-10-01 2019-10-01 Visby-7 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 1620/9 D 7 17.6 880
2019-10-01 2019-10-01 Visby-8 Young Billion Young Billion   [v 4] 2140/7 C 0 g 254
2019-10-01 2019-10-01 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 7] 2140/3 C 0 18.6g 258
2019-09-21 2019-09-21 Visby-1 Affe Road Affe Road   [v 11] 2120/3 D 3 15.9g 354
2019-09-21 2019-09-21 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 1620/6 C 8 16.5 65
2019-09-21 2019-09-21 Visby-7 Joker Band Joker Band   [s 4] 1620/5 C 8 23.1g 33
2019-09-21 2019-09-21 Visby-8 Simb Ransom Simb Ransom   [v 6] 2640/9 D 6 18.4 358
2019-09-21 2019-09-21 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 7] 2120/8 B 3 17.1 129
2019-09-12 2019-09-12 Visby-1 Affe Road Affe Road   [v 11] 1620/6 D 7 13.0 1000
2019-09-12 2019-09-12 Visby-2 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 9] 2620/13 D 0 18.2 1000
2019-09-12 2019-09-12 Visby-4 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 11] 2140/11 D str
2019-09-12 2019-09-12 Visby-7 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 4] 2120/2 D 0 g 985
2019-09-12 2019-09-12 Visby-8 Mari Klipp Mari Klipp   [s 5] 2140/3 C 0 20.3 493
2019-08-31 2019-08-31 Visby-1 Digger Sugar Digger Sugar   [v 7] 2620/8 C 4 17.4 425
2019-08-31 2019-08-31 Visby-2 Joker Band Joker Band   [s 4] 2120/3 D 2 17.4 219
2019-08-31 2019-08-31 Visby-3 Simb Ransom Simb Ransom   [v 6] 2120/11 D 0 17.2 602
2019-08-31 2019-08-31 Visby-4 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 11] 1620/6 D 8 14.6 316
2019-08-31 2019-08-31 Visby-7 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 4] 2120/8 D 0 28.1g 368
2019-08-31 2019-08-31 Visby-8 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 1640/5 C 3 17.3 476
2019-08-31 2019-08-31 Visby-9 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 5] 1620/3 C 0 16.4 218
2019-08-15 2019-08-15 Visby-3 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 11] 2120/4 D 5 15.2 1403
2019-08-15 2019-08-15 Visby-7 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2120/4 D 0 19.6g 559
2019-08-15 2019-08-15 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 5] 2140/5 C 2 17.2 380
2019-08-15 2019-08-15 Visby-9 Joker Band Joker Band   [s 4] 2120/1 D 0 23.8g 138
2019-08-01 2019-08-01 Visby-3 Poppen Poppen   [v 8] 2620/1 D 8 21.2 702
2019-08-01 2019-08-01 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 5] 2140/14 C 8 16.8 2024
2019-08-01 2019-08-01 Visby-9 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2120/5 C 8 20.8g 730
2019-07-25 2019-07-25 Visby-2 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 11] 2120/12 C 4 15.2 758
2019-07-25 2019-07-25 Visby-4 Joker Band Joker Band   [s 4] 2120/3 D 7 17.6 581
2019-07-25 2019-07-25 Visby-6 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2120/9 D 0 16.0 1297
2019-07-25 2019-07-25 Visby-10 Digger Sugar Digger Sugar   [v 7] 2120/3 C 0 16.6 78
2019-07-18 2019-07-18 Visby-8 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2120/6 D 4 18.3 784
2019-07-18 2019-07-18 Visby-9 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 11] 2140/13 B 7 16.7 883
2019-07-10 2019-07-10 Visby-1 Joker Band Joker Band   [s 4] 2140/8 C 8 20.3g 634
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Affe Road Affe Road   [v 11] 2140/2 D 0 15.7 793
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-10 Digger Sugar Digger Sugar   [v 7] 2140/3 B 5 15.3 439
2019-06-27 2019-06-27 Visby-2 Joker Band Joker Band   [s 4] 2120/9 D 0 21.1g 519
2019-06-27 2019-06-27 Visby-7 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 11] 1620/8 D 0 g 913
2019-06-27 2019-06-27 Visby-10 Digger Sugar Digger Sugar   [v 7] 2140/5 A 7 17.6 157
2019-06-10 2019-06-10 Visby-2 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2120/9 C 5 1498
2019-06-10 2019-06-10 Visby-4 Global Undoubted Global Undoubted   [v 5] 2120/3 D 0 20.2g 3306
2019-06-10 2019-06-10 Visby-5 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 7] 2120/1 D 0 17.1 751
2019-06-10 2019-06-10 Visby-7 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 11] 2140/13 C 6 15.9 3272
2019-06-10 2019-06-10 Visby-9 Affe Road Affe Road   [v 11] 2160/11 C 5 16.7 274
2019-05-28 2019-05-28 Visby-5 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2120/5 C 4 18.9 132
2019-05-28 2019-05-28 Visby-7 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 2120/2 C 4 18.1 112
2019-05-18 2019-05-18 Visby-1 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 2120/1 C 5 19.2g 45
2019-05-18 2019-05-18 Visby-3 Global Undoubted Global Undoubted   [v 5] 2120/3 D 0 23.2g 973
2019-05-18 2019-05-18 Visby-5 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 4] 2120/12 D 0 21.6g 645
2019-05-18 2019-05-18 Visby-7 Young Billion Young Billion   [v 4] 2120/7 D 0 17.7 460
2019-05-09 2019-05-09 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/4 C 8 18.8 900
2019-05-09 2019-05-09 Visby-3 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 11] 2640/6 D str
2019-05-09 2019-05-09 Visby-5 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2120/2 D 3 20.9 194
2019-05-09 2019-05-09 Visby-6 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 4] 2120/3 D 0 22.5 488
2019-05-09 2019-05-09 Visby-9 Affe Road Affe Road   [v 11] 2160/14 B 7 17.7 389
2019-04-27 2019-04-27 Visby-2 Rossa Regina Rossa Regina   [s 4] 2620/3 B 4 17.4 96
2019-04-27 2019-04-27 Visby-3 Affe Road Affe Road   [v 11] 1620/5 D 8 16.0 985
2019-04-27 2019-04-27 Visby-4 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/11 C 0 18.8 1148
2019-04-27 2019-04-27 Visby-6 Dikt Drew Dikt Drew   [s 3] 2120/3 D 1 20.0 99
2019-04-27 2019-04-27 Visby-9 Global Undoubted Global Undoubted   [v 5] 2140/5 D 0 21.9g 419
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-2 Caddie No More Caddie No More   [s 5] 1640/1 D 0 16.3 242
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-6 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 8] 2640/12 D 0 17.5 2322ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se