V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-01-18 2019-01-18 Romme-2 Affect Affect   [v 4] 2140/7 C

Nyheter för travkusk


Axevalla-tränaren avslutade fjolåret på bästa sätt med en dubbelseger i V75 på hemmaplan. Det var på Nyårsafton och..


Axevalla-tränaren avslutade fjolåret på bästa sätt med en dubbelseger i V75 på hemmaplan. Det var på Nyårsafton och det var Åke Svanstedt som styrde in Diva Deo och Dream Night Palema till seger. Pär Hedberg jobbade hos Svanstedt i 13 år innan han blev egen tränare. Nu blev det lyckat när hans läromästare ordnade en dubbelseger i V75 till sin tidigare lärling.
- Det var riktigt häftigt och allt blev lite speciellt såklart. Verkligen jätteroligt och man såg på Åke att han tyckte det var kul också. Han verkade väldigt nöjd, säger Pär Hedberg.
- Jag började jobba hos Åke år 2000 när han var på Bergsåker. Sedan följde jag med flytten ner till Bjertorp och var kvar honom tills han drog till USA 2013. Det var en väldigt rolig och lärorik tid. Det mesta jag har lärt mig inom det här har jag lärt mig av Åke.

Har bra segerprocent
Pär Hedberg är privattränare åt Karl-Erik Bender, stall Palema, och har 27 hästar i träning. I fjol sprang de in 3,6 miljoner kronor, vilket var lika mycket som året innan dess. Stall Hedberg ligger runt 20 i segerprocent på hästarna och det nya året har börjat på bästa sätt med flera segrar.
- På det stora hela var det ett bra år i fjol, även om det var några perioder där när hästarna inte var friska. Men så är det för de flesta, det är svårt att köra ett helt år utan sjukdomar i stallet.
- Det känns bra inför det här nya året. Det finns flera hästar i stallet som har potential för att kunna ta ett par steg till.

"Säljer sig dyrt"
På söndag avgörs Grand Slam 75 på Örebro-travet. Omgången kryddas av en jackpot med 6,5 miljoner i potten. En ensam vinnare är som vanligt garanterad 15 miljoner kronor om man är ensam med sju rätt. Pär Hedberg åker till Örebro med två hästar och tycker att båda ska räknas på miljonspelet. Först ut är Fredric Palema, en fyraårig valack som har gjort tre starter och kommer med två raka tredjeplatser. Sedan har han även med Bålsta Palema i GS75-avslutningen. En häst som är en av få som har lyckats besegra självaste Readly Express som treåring. Så här kommenterar Hedberg hästarna.
- Fredric Palema (GS75-4) gjorde en start i somras men var inte riktigt färdig då. Han fick träna på ett tag till och nu är han på rätt väg. Hästen har gjort två bra lopp och kommer mer och mer. Senast fick han en tuff resa utvändigt om ledaren och var ursäktad, men höll bra. Det är en rätt så rejäl häst som det finns lite nerver i. Han är någorlunda kvick ut och även om femtespåret inte är optimalt så är det inga springspår utvändigt. Skulle han komma till ledningen och hålla tempot hela vägen tror jag att han säljer sig dyrt. Inga ändringar, skor, öppet huvudlag och vanlig vagn, säger Pär Hedberg.

”Inte rätta trycket i – svårbedömd”
- Bålsta Palema (GS75-7)
är en kapabel häst men det har inte varit rätta trycket i honom på slutet. Han känns väldigt fin i träningen och vi har inte hittat några fel på honom efter senaste starten. Gången innan dess var det dålig bana på Axevalla och då var han trea på linje med vinnaren i mål. Det var samma dag som de stängde av banan och avbröt tävlingarna efter hans lopp. Han har mycket kunnande i sig men efter några tveksamma insatser så känns han såklart svårbedömd. Hästen är som sagt stark och fin i jobben och vi får hoppas att formen kommer i loppen också.
- Läget med spår fem bakom bilen är perfekt och han är hygglig ut från start. Det är inte de snabbaste hästarna invändigt och vi får se hur Micke (Mikael J Andersson) tänker och lägger upp taktiken. Skor runt om, vanlig vagn och sedan har han gått både med öppet huvudlag, kupor och med norskt huvudlag, men det sistnämnda funkar inte längre. Vi får se vad det blir för huvudlag den här gången.
Vem är bästa chansen?
- Båda två ska kunna vara med och göra upp om det men Fredric Palema känns kanske lite hetare för dagen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Australiensiskan Maori Time fick en plats i Elitloppet förra året efter att ha profilerat sig som landets snabbaste travare genom tiderna med noterin..


Australiensiskan Maori Time fick en plats i Elitloppet förra året efter att ha profilerat sig som landets snabbaste travare genom tiderna med noteringen 1.09,3 över 1609 meter.
Stoet galopperade i sitt elitloppsförsök och tjänade inte en krona på sex starter hos Stig H Johansson under sommaren och hösten.
Nu plockas Maori Time undan för avel.
Ägaren Fred Crews berättar att beslutet tagits i samråd med Stig H Johansson.
- Det är klart att jag är besviken över att hon inte fick visa vad hon kunde i Sverige. Men så är travet. Det är bara att acceptera. Nu ser jag fram emot nästa steg i hennes karriär, säger Fred Crews till Travronden.
Maori Time ska betäckas i Europa och resan hem skjuts på framtiden. Fred Crews vill att Maori Times avkomman ska tävla i Europa.

Kanal 75


I Stockholm både regnade och snöade det, och i Sundsvall kom det en hel del av den vita varan på onsdagen. Överraskningarna löste av ..


I Stockholm både regnade och snöade det, och i Sundsvall kom det en hel del av den vita varan på onsdagen. Överraskningarna löste av varandra och ingen spelare lyckades få alla rätt på V86.
Stötestenen nummer ett för spelarkollektivet var Markus Pihlström Orlando Triss. Åttaåringen gjorde tredje starten i Sundsvallstränarens regi och kördes av Henrik Svensson.
Efter ett invändigt lopp som kördes i hårt tempo kom luckan och en frisk 60-oddsare på vinnarspelet spurtade storstilat till seger. En skräll spelad på under en halv procent på V86.
- Pihlström sa att han var nöjd om hästen skulle ta pengar. Vi hade spår ett och jag körde det som gick för att hamna hyfsat långt fram. Det blev tredje invändigt och när ledarhästen rusade bäddade det för oss och vi hade turen och fick luckan precis lämpligt i början av upploppet, säger skrällkusken Henrik Svensson.
Sättet Orlando Triss vann på imponerade menar Svensson.
- Han hade krafter kvar och kunde växla tempo - det var jättebra gjort. Hästen kändes så pass bra att han borde räcka till i sådan här konkurrens fler gånger. Och kanske även i V75 framöver. I alla fall om han får sådana här lopp, säger Svensson.

Skrälltätt och jackpot
Orlando Triss skrällseger var bara en i raden på Bergsåker. Redan innan loppet hade samtliga system sopats bort i kampen om åtta rätt.
Love de Villeneuve kördes av tränaren och ägaren Tamara Skutnabb och var bara spelad på tre procent. Östersundamatören Fredrik Norredahls Moeses smögs till seger i kallblodsloppet av Mats E Djuse, spelad på fyra procent.
Således jackpot på V86 nästa onsdag 23 januari då en ensam vinnare med åtta rätt kan få tolv miljoner kronor.
Torsdag förmiddag. En vanlig dag i en travtränares liv?
- Ja, en vanlig kördag med hästarna. Mycket snö har det kommit också, så det blev en tidig start på dagen och jag fick börja med att skotta snö här på gården.
Östersund arrangerar V64-tävlingar fredag kväll där du kör fyra hästar. Bästa chansen i den kvartetten?
- Perflex (V64-1) körde jag och vann med i den senaste starten (6 december). Det är ju ett tag sedan men han var jättebra då i alla fall. Är han lika fin i Österund måste det vara en vettig chans.
Det är Annelie Lagergren, en amatör från Järvsö, som tränar hästen. Annelie har även kallblodet Björs Frej i sitt stall som du kör i V64-5. Björs Frej är tipsetta i banprogrammet.
- Den hästen har jag sett väldigt mycket. Som det sett ut har han haft lite svårt att vinna men nu har hästen ju vunnit två raka på ett jättebra sätt och imponerat lite grand. En riktigt fin travare. Det ska bli kul att få köra honom för första gången men jag har lite svårt att bedöma chansen, säger Henrik Svensson.
Mr Charming (V64-4) och Quatre Star (V64-6) som du tränar själv?
- Mr Charming trodde jag ju på i V75 på Bergsåker senast (klass II) men han hade varit ifrån lite grand och blev trött. Så han behövde nog loppet och jag tror att han kommer att vara bättre nu. Vi fick ett dåligt läge men jag är lite inne på att han gör ett bra lopp i alla fall. Sedan vart vi hamnar och hur långt han räcker är en annan sak. Quatre Star hade ett väldigt bra tryck i avslutningen senast i ett lunchlopp på Bergsåker och det kändes som att han har form. Nej, ingen av de jag kör är helt borta ur segerdiskussionerna.

Mikael Wikner, Kanal 75


Både Bergsåker och Solvalla inramades av snöfall på onsdagskvällen och vintriga förutsättningar och det bjöds på..


Både Bergsåker och Solvalla inramades av snöfall på onsdagskvällen och vintriga förutsättningar och det bjöds på en hel del överraskningar på V86-spelet. Landets proffskuskar hade det jobbigt inledningsvis och det dröjde ända tills V86-7 innan ett proffs fick segerdefilera och då var det Bergsåkers Henrik Svensson som slog till med 60-oddsaren Orlando Triss.
Den jätteskrällen sopade rent bland kupongerna och med en avdelning kvar stod det redan klart att det blir jackpot nästa vecka på V86.
Detta var en skrällkväll och det var lärlingarna som tog för sig bäst. Av de sex inledande V86-loppen vanns fem av lärlingar samt ett lopp av en amatörkusk.
I V86-1 var lärlingen Tamara Skutnabb den som körde med mest kyla och efter en resa som sist på innerspåret i ett överpacat lopp kunde 19-oddsaren Love de Villeneuve fånga in Tempura kort före mål.

Pluggar på Wången
Favoriterna Salong och Doctor Doxey Zenz kördes alldeles för offensivt första varvet och var tidigt trötta över den långa distansen.
- Hästen kändes jättefin, han har aldrig varit så fin, sa Tamara Skutnabb som pluggar på Hippologprogrammet på travskolan Wången utanför Östersund.
M.T.Malkin och amatören Göran Wester ledde V86-2 från start till mål och vann överlägset sedan enda hotet Mr Deauville galopperat på upploppet. 7,72 blev vinnaroddset och segertiden fina 1.13,4 över 2 140 meter autostart.
16-oddsaren Moeses var svaret i kallblodsloppet (V86-3) och tillsammans med lärlingen Mats E Djuse fångade han in favoriten Guli Tor utan problem efter en resa i tredje invändigt.
- Det var stolpe ut senast på V75, men vi kände då att formen fanns där. Han behöver få det lite serverat med lucka som i dag, sa tränaren Fredrik Norredahl.

En favorit som höll
Lärlingen Anders Eriksson var bestämd i V86-4 och körde resolut med Wrongdoer och kunde överta ledningen 1 500 meter före mål. Cash T.J. fick lucka I sista sväng och närmade sig snabbt över upploppet men favoriten höll undan trots att travet inte flöt perfekt sista biten.
Peter Eriksson, Bollnäs, tränar vinnaren.
Ready Lane serverades ett fint lopp på innerspåret och från vinnarhålet (rygg på ledaren) kunde sjuoddsaren ganska bekvämt ta sig förbi Dardanos sista biten och även hålla undan för jätteskrällen Bältra Spider som avslutade vasst.
Lärlingen Jimmy H Andersson satt i sulkyn och vinnaren tränas av Joakim Claesson.
V86-6 bjöd på onsdagens tajtaste upplopp där favoritduon Cyborg och Emotion Man var jämsides i mål. Målfotot visade att ledaren Cyborg fick mulen först tillsammans med lärlingen Kevin Oscarsson. Jim Oscarsson tränar vinnaren.
V86-omgången avslutades med en resolut styrning av Torbjörn Jansson som dominerade loppet i ledningen bakom 6,17-oddsaren Bear Victory.
Det var kvällens andra ”proffs-styrning” som räckte ända till vinnarcirkeln. Tränar vinnaren gör Solvalla-amatören Stefan Olsson.
Ingen klarade åtta rätt på V86 och det innebär jackpot nästa vecka. Sju rätt gav 58 324 kronor och sex rätt 2 217 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


De finska sportjournalisterna har utsett Solvallakusken Jorma Kontio till årets bäste inom travet.Det var 26:e gången som stjärnkusken fic..


De finska sportjournalisterna har utsett Solvallakusken Jorma Kontio till årets bäste inom travet.
Det var 26:e gången som stjärnkusken fick utmärkelsen, skriver Travronden.
På galan, där man utser den bäste i 72 olika idrotter, fick även Jorma Kontios dotter Anna-Julia Kontio priset som bäst inom ridsporten.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Double Exposure var den stora sportsliga behållningen under tisdagens tävlingar på Solvalla. Loppet med blott fem hästar i var förlag..


Double Exposure var den stora sportsliga behållningen under tisdagens tävlingar på Solvalla. Loppet med blott fem hästar i var förlagt innan V64-tävlingarna och megafavoriten infriade förväntningarna utan problem. Hon höll enkelt upp ledningen från innerspåret och fick dirigera i ett behagligt tempo. Hästarna låg på rad med stallkamraten In Toto Sund i ryggen och första varvet travades efter 1.15,8. Men sedan gick det undan ut på slutrundan när Darling Mearas kom upp utvändigt och synade Double Exposure. Men det blev aldrig någon match och Daniel Redéns stjärnsto gled lekande lätt ifrån över upploppet. Detta efter en avslutning via 1.11 sista varvet och 1.09 sista femhundra metrarna. Segertiden skrevs till 1.13,5 över distansen 2140 meter med bilstart. Tvåa blev In Toto Sund och trea Darling Mearas.
- Det blev ganska odramatiskt. Hon är väldigt snabb ut och det kändes stabilt hela vägen, sa Örjan Kihlström.
Double Exposure radade upp V75-segrar i fjol och har vunnit 15 lopp på 34 starter och sprungit in drygt 4,3 miljoner kronor. Hon blir onekligen högintressant att följa i storloppen i år.

Very Kronos föll tungt
Om Double Exposure var en favorit som höll var det tvärtom för Very Kronos som föll tungt i V64-inledningen. Den högkapable Svante Båth-tränade femåringen var jättefavorit och spelad till 12 för 10 i vinnarodds. Han galopperade hejdlöst i starten och hade inte en tanke på att ställa sig. Very Kronos fick sedan springa med över 100 meter efter fältet och slutade sist i mål.
- Han gick bra iväg i två provstarter men tyvärr gick det inte. Hästen kändes annars bra och jag körde 1.13 i 1600 meter och det gjorde han bra i hand. Jag ser inga katastrofmoln på himlen, sa Erik Adielsson.
Van loppet gjorde istället Jula Extreme och Björn Goop efter en resa i rygg på ledaren och lucka trehundra meter kvar.

Lyckat inhopp av Viktor
Marcus Lindgren annonserade på sociala medier under måndagskvällen efter kusk till Hierro Boko då han själv blivit sjuk efter hemkomsten från en Australien-resa. Lärlingen Viktor Lyck nappade på erbjudandet och hörde av sig till Marcus och fick köra hästen. Det slutade med succé då han styrde in Hierro Boko till seger via en vass avslutning. I en tät slutstrid slog han av Greyhound Boko och Björn Goop precis på mållinjen.
- Det var ett angenämt förtroende att få köra och det var kul att få sätta dit honom, sa Viktor Lyck som till vardags jobbar som försteman hos Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-8 Quality Questioned Quality Questioned   [v 6] 3200/12 0 15.3 1243
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Serena Star Serena Star   [s 5] 2140/3 6 15.5 250
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-5 Undies Undies   [h 3] 2140/2 B 1 15.6 70
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-5 Uppohoppa Uppohoppa   [h 3] 2140/4 C 0 21.5g 212
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-4 Quality Questioned Quality Questioned   [v 7] 2100/6 D 0 15.6 436
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-9 Ugly Duckling Ugly Duckling   [h 3] 2140/12 B 3 17.0 52
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-6 Quality Questioned Quality Questioned   [v 7] 1640/7 B 4 12.2 103
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Black Diamond Black Diamond   [s 3] 2140/5 D 6 17.7 198
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-11 Uppohoppa Uppohoppa   [h 3] 2140/5 C 6 17.1g 132
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-11 Utmost Utmost   [h 3] 2100/3 C 4 15.4 210
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-5 Ullyett Ullyett   [h 3] 2140/11 C str
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-1 Black Diamond Black Diamond   [s 3] 2100/2 B 4 18.0 148
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-10 Utmost Utmost   [h 3] 2140/8 C 7 17.3 175
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-3 Random Shot Random Shot   [h 6] 2140/3 B 7 14.4 58
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-2 Utmost Utmost   [h 3] 2140/3 D 1 17.3 100
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-9 Random Shot Random Shot   [h 6] 2140/7 B 0 13.5 145
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-7 Undies Undies   [h 3] 2140/3 B 0 20.1g 22
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-8 Ugly Duckling Ugly Duckling   [h 3] 2140/4 D 4 16.7 467
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-8 Utmost Utmost   [h 3] 2140/2 D str
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-9 Uppohoppa Uppohoppa   [h 3] 2140/8 D 3 17.2 179
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-9 Queasy Queasy   [v 7] 2140/5 D 0 19.6g 206
2016-05-14 2016-05-14 Åby-10 Random Shot Random Shot   [h 6] 1640/7 D str
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Ruter Ess Ruter Ess   [v 4] 2140/11 D 0 594
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-9 Orecchietti Orecchietti   [h 9] 1640/8 D 0 197
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-5 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 6] 2140/5 D 0 13.8 228
2016-03-19 2016-03-19 Momarken-5 Random Shot Random Shot   [h 6] 2640/10 C 5 15.0 118
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-7 Orecchietti Orecchietti   [h 9] 2140/9 C 0 13.7 103
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-6 Orecchietti Orecchietti   [h 9] 2140/4 B 3 15.4 65
2016-02-26 2016-02-26 Romme-9 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 6] 2140/11 D 0 16.0 92
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-5 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 6] 1640/2 C 0 g 78
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-3 Walconcrete Walconcrete   [v 10] 2180/12 B 0 19.1 271
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-8 Quality Questioned Quality Questioned   [v 7] 1640/2 A 3 12.7 53
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-8 Random Shot Random Shot   [h 6] 2140/3 B 2 15.0 66
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-7 Quality Questioned Quality Questioned   [v 7] 2140/9 A 0 16.3 96
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-4 Toreador Toreador   [h 4] 1640/11 B 0 20.6g 30
2016-01-22 2016-01-22 Romme-9 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 6] 2140/3 C 6 15.4 129
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-5 Rules of the Road Rules of the Road   [s 5] 2140/6 B 0 15.7 785
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-1 Underworld Underworld   [s 4] 2140/12 C 2 17.1 514
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-6 Who's Who Who's Who   [h 3] 2140/6 A 0 23.6g 20
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-4 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 4] 2640/2 C 6 16.2 289
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-3 Sarah Mia Sarah Mia   [s 4] 2140/4 D 0 g 445
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-1 Toreador Toreador   [h 5] 2140/12 D 0 15.4 101
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-4 Tentacles Tentacles   [v 5] 2640/2 C 2 15.5 143
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-9 Quality Questioned Quality Questioned   [v 8] 2140/9 D str
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-7 Tentacles Tentacles   [v 5] 2140/12 C 0 14.4 127
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-8 Uret Uret   [h 4] 2140/2 C 6 14.7g 346
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-5 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 4] 2640/5 C str
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-4 Underworld Underworld   [s 4] 2140/8 B 0 17.2 73
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-10 Uppohoppa Uppohoppa   [h 4] 2640/10 C 2 13.3 122
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-8 Underworld Underworld   [s 4] 2140/1 C 2 15.3 84
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-4 Undies Undies   [h 4] 2640/15 A 1 15.1 51
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-4 Undies Undies   [h 4] 1640/4 B 0 13.9 30
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-6 Utmost Utmost   [h 4] 1640/10 B 6 15.1 66
2017-06-16 2017-06-16 Romme-9 Undies Undies   [h 4] 2640/7 C 2 14.5 69
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-1 Sarah Mia Sarah Mia   [s 4] 2140/2 D 0 23.8 425
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Penalty Fare Penalty Fare   [v 10] 2160/11 B 0 435
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 4] 2120/11 C 0 22.0g 65
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Quality Questioned Quality Questioned   [v 8] 2120/8 C str
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2120/5 C 1 14.9 94
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-8 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 4] 2640/4 C 5 16.6 118
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-1 Uret Uret   [h 4] 2140/1 B 1 14.9 46
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-8 Quality Questioned Quality Questioned   [v 8] 2140/5 D 5 14.5 572
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-10 Quality Questioned Quality Questioned   [v 8] 2140/4 D 0 14.3 1430
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-11 Tough Cookie Tough Cookie   [s 5] 2140/11 C 5 14.0 293
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-6 Gypsy Brodda Gypsy Brodda   [s 5] 1640/8 B 0 16.5 1659
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-1 Uret Uret   [h 4] 2140/1 C 3 16.9 90
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-5 Tough Cookie Tough Cookie   [s 5] 1640/6 B 1 12.3 48
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 4] 2140/3 D str
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-1 Tough Cookie Tough Cookie   [s 5] 2160/7 B 5 15.2 525
2017-03-15 2017-03-15 Romme-3 Gypsy Brodda Gypsy Brodda   [s 5] 2140/4 C str
2017-02-24 2017-02-24 Romme-9 Random Shot Random Shot   [h 7] 2140/1 B 0 15.4 78
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-2 Tied Together Tied Together   [v 5] 1640/9 A 5 15.4 61
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-4 Uppohoppa Uppohoppa   [h 4] 1640/3 B 1 15.4 68
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-4 Uppohoppa Uppohoppa   [h 5] 2640/2 C 1 15.8 15
2018-12-07 2018-12-07 Romme-3 Ullyett Ullyett   [h 5] 2640/1 D 0 19.2g 104
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-7 Affect Affect   [v 3] 2140/8 D 4 17.1 36
2018-11-23 2018-11-23 Romme-4 Ullyett Ullyett   [h 5] 2640/3 D 2 17.1 163
2018-11-16 2018-11-16 Romme-2 Ullyett Ullyett   [h 5] 2640/4 D 0 19.4g 211
2018-11-16 2018-11-16 Romme-9 Undies Undies   [h 5] 3140/7 C 0 16.6 244
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-9 Affect Affect   [v 3] 2140/5 D 0 g 21
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-10 Uppohoppa Uppohoppa   [h 5] 2140/6 D 0 13.7g 184
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-6 Iwalu Iwalu   [s 3] 2140/11 D 3 16.6 773
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-7 Affect Affect   [v 3] 2140/1 D 1 18.4 21
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-1 Vicar Vicar   [v 4] 2100/4 B str
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-8 Uppohoppa Uppohoppa   [h 5] 1640/3 A 0 12.7 47
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-2 Alone Alone   [h 3] 2140/4 C 6 13.4 85
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-3 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/11 B 0 g 91
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-1 Watchdog Watchdog   [v 4] 2140/4 C 5 18.9 42
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-1 Iwalu Iwalu   [s 3] 2140/4 B 2 17.7 91
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-8 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/11 D 3 12.4 196
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-1 No Regrets Trot No Regrets Trot   [v 4] 2140/2 D 4 17.0 385
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-8 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/11 B 2 13.1 30
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-8 Alone Alone   [h 3] 2640/4 B 2 13.6 21
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-6 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/5 B 0 g 77
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-1 Watchdog Watchdog   [v 4] 2140/4 C 0 22.0g 68
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-9 Ullyett Ullyett   [h 5] 2640/1 D 6 18.9g 67
2018-08-11 2018-08-11 Åby-11 Uppohoppa Uppohoppa   [h 5] 2140/2 B 0 66
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-8 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/1 B 1 13.5 89
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-6 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/7 C 1 13.7 111
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-3 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/1 C 0 19.1g 397
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-8 Alone Alone   [h 3] 2140/3 C 3 13.8 100
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-9 Ullyett Ullyett   [h 5] 2140/2 D str
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-8 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/11 B 1 16.5 20
2018-06-16 2018-06-16 Visby-2 Ullyett Ullyett   [h 5] 2620/4 D 4 17.8g 16
2018-06-16 2018-06-16 Visby-6 T.Dorsey T.Dorsey   [v 8] 2620/8 D 0 16.3 620
2018-06-16 2018-06-16 Visby-7 Digger Smasher Digger Smasher   [v 11] 2120/6 D 5 14.4 618
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-5 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/8 D 6 15.1 598
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-3 Utmost Utmost   [v 5] 2160/4 C 0 17.4g 775
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-9 Alone Alone   [h 3] 2140/10 A 2 14.0 41
2018-06-01 2018-06-01 Romme-3 Iwalu Iwalu   [s 3] 2140/12 D 0 g 250
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-3 Utmost Utmost   [v 5] 2140/3 C 0 g 90
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-8 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/3 D 3 16.0 66
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-2 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/1 B 0 g 34
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-3 Alone Alone   [h 3] 2140/3 D 5 15.7 28
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-3 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/2 D 4 16.0 134
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-11 Alone Alone   [h 3] 2140/2 D 1 16.9 62
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-2 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/3 D 5 21.9g 23
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-9 Undies Undies   [h 5] 2640/4 A str
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-4 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 8] 1640/2 D str
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-5 Queasy Queasy   [v 9] 1640/8 D str
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-10 Rules of the Road Rules of the Road   [s 6] 1660/15 B str
2018-02-02 2018-02-02 Romme-4 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 8] 2160/11 C str
2018-02-02 2018-02-02 Romme-6 Toreador Toreador   [h 6] 2140/8 C str
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-5 Underworld Underworld   [s 5] 1640/3 D 1 14.8 73
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-10 Rules of the Road Rules of the Road   [s 6] 1680/10 A 6 14.7 50
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-7 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 5] 2140/7 C 6 17.9 402
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-6 Underworld Underworld   [s 5] 2140/2 D 0 g 167
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-3 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 8] 2100/4 D 0 15.7 554
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-4 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 8] 2140/12 C 0 17.4 1049
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-9 Tough Cookie Tough Cookie   [s 6] 2140/6 C 0 15.9 295
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-1 Vicar Vicar   [v 5] 2140/4 A 3 19.3g 24
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-4 Undies Undies   [h 6] 2140/11 B 0 17.1 49
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-6 Iwalu Iwalu   [s 4] 2640/1 D 0 17.7 94
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-8 Whoopee Whoopee   [s 5] 2140/10 D 0 18.7g 90
2019-01-06 2019-01-06 Romme-6 Affect Affect   [v 4] 2140/3 A 1 17.9 22
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-1 Activist Activist   [v 4] 2140/3 D 1 19.4 21ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se