V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-1 Iwalu Iwalu   [s 3] 2140/4 B
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-1 Watchdog Watchdog   [v 4] 2140/4 C

Nyheter för travkusk


Fredrik Wallins femåriga sto visade redan förra vintern att hon trivs på Vincennes. Då blev det ingen seger på fyra försö..


Fredrik Wallins femåriga sto visade redan förra vintern att hon trivs på Vincennes. Då blev det ingen seger på fyra försök men väl en rikligt belönad andraplats i Prix de Croix. När hon nu spräckte segernollan i Frankrike gjorde hon det med besked. Körande Franck Ouvrie kastade loss från femte par utvändigt redan i andra sväng på Vincennes lilla bana och efter en bits draghjälp fick Inga In Heaven tugga på som förstahäst i tredjespår genom slutkurvan. Det bekom inte den tuffa damen som enkelt kopplade grepp och gick undan till närmast överlägsen seger. Kilometertiden över 2 100 meter med bilstart skrevs till 1.13,6 och loppets förstapris uppgick till drygt 330 000 kronor. Totalt har Inga In Heaven tjänat nästan 1,9 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Lördagens jackpotspäckade V75-omgång körs på Örebrotravet och en ensam vinnare med sju rätt kan bli 42 miljoner kronor rika..


Lördagens jackpotspäckade V75-omgång körs på Örebrotravet och en ensam vinnare med sju rätt kan bli 42 miljoner kronor rikare. Ett öppet klass I-lopp ska definitivt fördela alla miljoner i V75-epilogen och det är även det på pappret svåraste loppet för spelarna att lösa. De stora tipstidningarna Travronden och V75 Guiden streckar åtta respektive sju hästar i loppet, som också är den avdelning med störst spridning på V75-insatserna. Med andra ord har man som spelare en stor fördel gentemot kollektivet om man lyckas hittar loppets vinnare utan att offra så många streck. Kanske räcker det med ett?
- All Star har gjort väldigt fina lopp tre gånger i rad i V75. Jag är väldigt nöjd med hur han har gått och han känns fortsatt fin. Det är nästan så att han är lite piggare för dagen än vad han har varit tidigare, så jag tror att han kommer göra en liknande prestation igen, säger Peter G Norman.

Tål göra jobbet själv
Den sexårige valacken har avslutat mycket bra från köposition på slutet. Näst senast skrällvann han ett klass II-lopp efter en slutrunda i tredjespår och i finalen senast spurtade han mycket starkt som tvåa. Den här gången startar han med nummer nio bakom startbilen och lyckas han gå med i rygg på startsnabbe Lexington Hall från spår två kan han få en drömresa.
- Han sprang och kände sig för lite när han gick barfota runt om för första gången senast men nu har han provat det en gång och bör kunna öppna lite bättre och rygga tvåan ganska bra. På Örebro går starten ganska långt in på rakan också och det borde vara en fördel. Det bästa skulle vara om det blir bra tempo där framme, då borde vi kunna komma in i matchen, säger Peter G Norman.
Solvallatränaren tror emellertid inte att ett smörlopp med draghjälp fram till upploppet är nödvändig för att hans häst ska kunna vinna.  
- Jag tror att han tål att gå fram utvändigt och vinna på det sättet också. Han har gått rejäla slutvarv i tredjespår och klarat det bra och han har vunnit från dödens också, så ett sådant upplägg skulle han kunna klarar.
Peter G Norman gör resan till Örebro med en häst och det är ingen tvekan om att ribban är högt lagd.
- En andraplats skulle inte alls vara bra eftersom det är ett försök tidigt i V75-meetinget. Då är det svårt att kvala in till finalen med en andraplats och skulle han bli tvåa går han ur klassen, så vi kör helt klart för att vinna.

Ola Johansson, Kanal 75


De stora penningstinna loppen avlöste varandra på Bro Park under torsdagskvällen. I säsongens sista klassiska lopp, St Leger, var Master Bl..


De stora penningstinna loppen avlöste varandra på Bro Park under torsdagskvällen. I säsongens sista klassiska lopp, St Leger, var Master Bloom storfavorit. Och han hade inga problem att infria förväntningarna. Den treårige valacken har nu vunnit sju lopp på elva starter i karriären, och förutom dubbla St Leger även det danska derbyt och Bro Park Classic. I prispengar har det totalt blivit 1,7 miljoner intjänat i och med den här storsegern. Nu satt Per-Anders Gråberg i sadeln för första gången och den svenske stjärnjockeyn gjorde inga misstag. Master Bloom fick en hygglig start och låg hela tiden i den främre träffen. Ledande Reliable Carlras fick anföra i ett måttligt tempo och ut på den sista bortre långsidan började P-A Gråberg att trycka upp farten utvändigt med Master Bloom. Han pressade ledaren hårt genom slutkurvan och kopplade greppet direkt in på upploppet. Master Bloom hade sedan inga problem att sprinta undan till en lätt seger, före vasst spurtande Sir Zelmer som blev tvåa.
- Det gick väldigt sakta i loppet och jag var nöjd att jag kunde sitta med högt uppe. Han är mer stark så jag valde tidigt in i svängen att trycka upp tempot och försökte att få de andra möra. Redan niohundra meter kvar tryckte jag på och jag vet att m in häst går hela vägen hem. Jag var inte orolig att bensinen skulle ta slut. En riktigt fin häst, sa Per-Anders Gråberg.

Jamaica ordnade hemmaseger och en halv miljon
Det reds flera andra stora lopp under den här högklassiga kvällen på Bro Park. Jockeyklubbens Magic Million inledde V64-spelet med 500 000 kronor i förstapris. Det utmynnade i en stenhård slutstrid där storfavoriten Ramone duellerade med Jamaica över upploppet. Men kort före mål tog sig Jamaica förbi och lade beslag på segerchecken tillsammans med Martin Rodriguez. Det tvååriga stoet tränas av Patrick Wahl så det var en populär hemmaseger på Bro Park. Det var Jamaicas tredje seger i sjätte starten och hon har ännu inte varit utanför prispallen.
I Mr Ascot Vinterfavoriternas Pris blev det på nytt en stor framgång för Martin Rodriguez. Den här gången red han in Irish Trilogy till seger och förstapriset på 300 000 kronor. Hästen svarade för en mycket strong prestation när han blev tufft utmanad av Privilegiado upploppet ner men försvarade sig ärligt hela vägen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvalla-kusken var med om en otäck incident under onsdagens tävlingar på hemmabanan. Efter att han värmt den tvåårige hingsten..


Solvalla-kusken var med om en otäck incident under onsdagens tävlingar på hemmabanan. Efter att han värmt den tvåårige hingsten Mellby Highball och körde ut på stallbacken kom en rasande hund springande rakt emot ekipaget.
- Jag hade varit ute bakom bilen i en provstart och kom skrittande på stallbacken när jag såg hunden komma i tvåhundra knyck rakt emot oss. Jag tänkte först att han springer väl förbi men han hoppade rakt upp mot hästens huvud och bet sig fast i bogen. Hästen var först lugn men började sedan att slå och träffade hunden med en spark och då tänkte jag att nu ger han sig väl, men det gjorde han inte och fortsatte att attackera igen och bita hästen i magen, säger Kenneth Haugstad.
- Då blev hästen helt vild och fick panik. Han knäckte käken och jag hamnade mellan hästen och sulkyn och fick kasta mig av. Hunden bara fortsatte och sprang efter hästen som satte iväg mot stallet. Sedan kom hundens ägare och hämtade honom och bara sprang iväg.
- Veterinären kollade igenom hästen och det var inte så farligt, lite småsår bara. Därför tyckte veterinären att det skulle vara en positiv upplevelse för hästen om vi kunde köra ut och starta honom direkt samma dag. Jag var väldigt observant hur han kändes i provstarten men han var väldigt lugn och fin och han spetsade och vann loppet lätt. En helt otrolig historia och det kunde ha gått betydligt värre. Det var en jäkla tur att hästen inte slog bakut när hunden attackerade för då hade det gått åt helvete.

”Är mer stark än speedig – distansen en fördel”
Hästens tränare Svante Båth polisanmälde det hela och saken ska nu utredas, då det även blir ett försäkringsärende eftersom vagnen gick sönder.
Men nu över till Grand Slam 75 och det är Eskilstuna som är värd för söndagens miljonspel. Kenneth Haugstad har ett par fina chanser på förhand och kör tre hästar åt sin arbetsgivare Roger Walmann. Så här kommenterar han dem i tur och ordning.
- Talassio (GS-1) fick en skada efter senaste starten i Örebro i våras och en spricka i ett ben. Han har varit konvalescent men nu tränat på ett tag och känns fin. Läget är helt perfekt med innerspår bakom bilen eftersom han är riktigt snabb ut. Jag kan välja taktik därifrån och antingen köra i spets eller släppa. Jag tror att det blir ett snällt upplägg och att hästen behöver ett par lopp i kroppen innan är i toppform. Det blir skor runt om och Can’t See Back- eller ett öppet huvudlag.
- Indy D. (GS-2) är en fyraåring som har kommit mer och mer efter att han haft problem som två- och treåring. Han har utvecklats fint under sommaren och varit duktig i de senaste starterna under hösten. Senast avslutade han väldigt bra till segern efter att Örjan måttat in den precis. Han är framförallt mer stark än speedig så den långa distansen är fördel. Han står bra inne i loppet och öppnar hyggligt men är ingen raket. Det är vår klart bästa chans i omgången. Inga ändringar.

”Nu blir det återigen jänkarvagn – räknas”
- Palermo Broline (GS-6)
blev det för tufft lopp för senast då han fick öppna 1.11 till ledningen från 20 meters tillägg. Jag är lite fundersam på om han ska gå i ledningen för han har gjort det en gång tidigare hos oss och då stumnade han. Men i Eskilstuna när han vann näst senast var han riktigt fin och det var första gången med jänkarvagn i vår regi. Senast när det var voltstart gick han med vanlig vagn och nu blir det återigen bike. Jag får se lite hur vi gör med taktiken, men jag tror att det är bättre att släppa med honom. Han går barfota runt om igen och är en av de som räknas, säger Kenneth Haugstad.

Michael Carlsson, Kanal 75


I slutet av augusti blev det seger för Månprinsen A.M. i Svenskt Mästerskap på Bergsåker. En titel kallblodskungen tog hem för ..


I slutet av augusti blev det seger för Månprinsen A.M. i Svenskt Mästerskap på Bergsåker. En titel kallblodskungen tog hem för femte gången.
Gunnar Melander meddelade efter loppet att han siktade på nya äventyr 2019 med kallblodskungen men det bkev inte så. Elvaåringen återkom i startlistorna till onsdagens tävlingar på Bergsåker.
I Paul Oscarsons Minne var distansen är 1640 meter – sämsta tänkbara för stjärnan som är bättre över längre distanser och Gunnar Melander blev inte ens favoritspelad i loppet.
Med en lätt seger i V75 i Skellefteå över kort distans spelades Lome Brage och Erik Adielsson till klara favoriter på V86. Lome Brage försökte försvara sig men kröp liksom ihop förvandlades till en högst normal häst då Månprinsen kom fram och visade sig i den sista kurvan.
Elva år gammal tycker tränaren att hans häst blivit mera komplett och förbättrat sin startsnabbhet…
- Ja, nu känns det som att man kan köra fort med han’ från start och det hjälper ju till, sa Gunnar Melander.
Erik Adielsson använde den givna taktiken och höll ett hårt tempo hela vägen. Varvsnotering 1.20,5 räckte dock inte när Månprinsen A.M. visade hyfsad startsnabbhet och fick en drömresa i andraparet utvändig. 600 meter från mål vek Gunnar Melander ut och skaffade sig övertaget direkt om Lome Brage i mitten av den sista kurvan.
- Han var helt fantastiskt och han vann ju på ett väldigt lätt sätt. Jag hade ju inte tänkt starta mer i år men han kändes så fin i träningen och då blir man ju sugen - för det är roligt det här! sa Gunnar Melander.

100:e årssegern för Westholm
Jörgen Westholm går mot ett rekordår som tränare. Hundrade segern för året kom i V86 på Bergsåker med femåriga stoet Amalia Kash i ett försök i Diamantstoet.
”Spårtrappan” gjorde att Amalia Cash hade ett trettondespår (!) bakom bilen. Efter grovjobb som förstahäst i tredjespår var Westholms häst ändå helt överlägsen i loppet. Höstform!
Solvallatränaren Reijo Liljendahl hade skickat en häst till Sundsvall. Mellby Emeralds glänste verkligen och vann det inledande sprinterloppet från positionen utvändigt ledaren.
Ulf Ohlsson satt med sträckta tömmar loppet igenom.
I treåringsloppet stod hästar som tjänat ett par-tre hundra tusen lika start med miljonärer. Global Withdrawl med rutin från betydligt tuffare sammanhang än onsdagens, spårade varje meter av loppet och stack undan på lätta fötter.
Svante Båths häst har haft det lite motigt och galopperat bort en finalplats i E3 och satt senast fastlåst när det skulle kvalas in till Svenskt Travkriterium.

Moses riktigt vass
38 mil söderöver kördes Solvallas fyra avdelningar på V86-spelet.
Daniel Redén-tränade Moses hade galopperat i tre av fem starter i karriären innan onsdagen och tagit två segrar. I ett treåringslopp visade hästen att han kan bli en kommande profil i det framgångsrika stallet. En krabat Solvallatränaren tidigt utsåg till en av sina mest lovande i kullen men kommit lite fel med under året.
Örjan Kihlström blåste till ledningen varvet från mål och över upploppet svarade Moses på kuskens små maningar och sprintade undan. Segertiden nya rekordet 1.14,9 över 2140 meter, auto.
- Det kändes som att det var en hel del krafter kvar i mål också, sa Kihlström.

Första med Goop
Nicklas Westerholm har ett stall i högform. Inför onsdagen hade Rommetränaren fem segrar på de åtta senaste starterna. I Solvalla V86 kom sjätte pinnen då stallet lät Björn Goop prova Knifetown Winner för första gången.
Knifetown Winner rasslade till ledningen i en snabb öppning från andraspåret bakom bilen och loppet var i praktiken över när startkatapulten M.T.Insider testades från åttondespåret men rullade över i den första kurvan
En samling orutinerade treåriga ston ställdes mot varandra i V86-6.
Storfavoriten Cactus slog på en galopp när hon var på väg mot ledningen i den första kurvan och trots att hon tappade en hel del blev det seger ändå. Jorma Kontio fick en rygg att gå 700 meter från mål och Cactus bara blåste till motståndet när hon veks ut i den sista kurvan.
- Hon bromsade sig i fel och har en del att lära men jag trodde på chans trots den där galoppen, sa Kontio, om stoet som har många ägare i Stall Kennys andelshästar.
Jorma Kontio rundade av V86-spelet på Solvalla i ett fyraåringslopp med Frode Hamres Humble Hill.
Åtta rätt på V86-spelet delade ut 1747 kronor, sju rätt gav 25 kronor och i kolumnen för sex rätt stod ordet Jackpot.

Mikael Wikner, Kanal 75


- Ja, det ska bli skönt att få åka ut och känna att han inte har några krav på sig den här gången.Någonstans ..


- Ja, det ska bli skönt att få åka ut och känna att han inte har några krav på sig den här gången.
Någonstans innerst inne finns väl segerförhoppningar ändå?
- Innerst inne, ja. Någon procent. Men jag har absolut inga krav på honom, det ska bara bli kul att se vad han kan göra mot de där hästarna. Skulle han göra det ändå och vinna gulddebuten blir jag sjukt imponerad!
Antonio Tabac har inte gått att stoppa i silverdivisionen och ofta tagit sina segrar den tunga vägen. 28 juli blev ni tvåa i Bollnäs, därefter fyra raka segrar i V75:s näst högsta klass silver. En prestation.
- Nu är det bara att hoppas att han ska få chansen att växa in i den högsta klassen. Tidsmässigt har han visat att han kan matcha de där men de har ju en helt annan hårdhet hästarna han möter på lördag. Hoppas att han är så pass bra att han gör ett bra lopp och tjänar en fin peng i alla fall.
Har tre veckors tävlingsuppehåll gjort gott?
- Det tror jag. Vi var och kollade upp hästen efter finalen och det fanns inte ett fel på han’. Efter veterinären fick han ta det lite lugnt ett tag. Nu tränar han precis som vanligt och känns jättefin alltså. Jag är kanonnöjd.
Love Matters, Nadal Broline, Volstead och I Love Paris är fyra av motståndarhästarna på lördag. Vad säger du om dem?
- Haha! Trots att det är sent på året är det fantastiska hästar han möter och det känns som att de har form allihop också. Loppet Nadal Broline gjorde senast från kön på Solvalla, nej det ska bara inte gå egentligen. Love Matters har otroligt fin form och en sådan som Volstead verkar aldrig tar slut heller. Jag har stor respekt för alla hästar men litar mycket på min häst också.
Taktiken är kanske svårare nu när du klivit upp i den högsta eliten med honom?
- Det får ge sig när bilen släpper. Det ska bli ett häftigt lopp i alla fall.
Är det något som inte tidigare sagts om den här hästen som du vill tillägga?
- Nej, jag tror inte det! Allt bra är väl sagt?

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-8 Quality Questioned Quality Questioned   [v 6] 3200/12 0 15.3 1243
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Serena Star Serena Star   [s 5] 2140/3 6 15.5 250
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-5 Undies Undies   [h 3] 2140/2 B 1 15.6 70
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-5 Uppohoppa Uppohoppa   [h 3] 2140/4 C 0 21.5g 212
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-4 Quality Questioned Quality Questioned   [v 7] 2100/6 D 0 15.6 436
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-9 Ugly Duckling Ugly Duckling   [h 3] 2140/12 B 3 17.0 52
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-6 Quality Questioned Quality Questioned   [v 7] 1640/7 B 4 12.2 103
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Black Diamond Black Diamond   [s 3] 2140/5 D 6 17.7 198
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-11 Uppohoppa Uppohoppa   [h 3] 2140/5 C 6 17.1g 132
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-11 Utmost Utmost   [h 3] 2100/3 C 4 15.4 210
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-5 Ullyett Ullyett   [h 3] 2140/11 C str
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-1 Black Diamond Black Diamond   [s 3] 2100/2 B 4 18.0 148
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-10 Utmost Utmost   [h 3] 2140/8 C 7 17.3 175
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-3 Random Shot Random Shot   [h 6] 2140/3 B 7 14.4 58
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-2 Utmost Utmost   [h 3] 2140/3 D 1 17.3 100
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-9 Random Shot Random Shot   [h 6] 2140/7 B 0 13.5 145
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-7 Undies Undies   [h 3] 2140/3 B 0 20.1g 22
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-8 Ugly Duckling Ugly Duckling   [h 3] 2140/4 D 4 16.7 467
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-8 Utmost Utmost   [h 3] 2140/2 D str
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-9 Uppohoppa Uppohoppa   [h 3] 2140/8 D 3 17.2 179
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-9 Queasy Queasy   [v 7] 2140/5 D 0 19.6g 206
2016-05-14 2016-05-14 Åby-10 Random Shot Random Shot   [h 6] 1640/7 D str
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Ruter Ess Ruter Ess   [v 4] 2140/11 D 0 594
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-9 Orecchietti Orecchietti   [h 9] 1640/8 D 0 197
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-5 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 6] 2140/5 D 0 13.8 228
2016-03-19 2016-03-19 Momarken-5 Random Shot Random Shot   [h 6] 2640/10 C 5 15.0 118
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-7 Orecchietti Orecchietti   [h 9] 2140/9 C 0 13.7 103
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-6 Orecchietti Orecchietti   [h 9] 2140/4 B 3 15.4 65
2016-02-26 2016-02-26 Romme-9 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 6] 2140/11 D 0 16.0 92
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-5 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 6] 1640/2 C 0 g 78
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-3 Walconcrete Walconcrete   [v 10] 2180/12 B 0 19.1 271
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-8 Quality Questioned Quality Questioned   [v 7] 1640/2 A 3 12.7 53
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-8 Random Shot Random Shot   [h 6] 2140/3 B 2 15.0 66
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-7 Quality Questioned Quality Questioned   [v 7] 2140/9 A 0 16.3 96
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-4 Toreador Toreador   [h 4] 1640/11 B 0 20.6g 30
2016-01-22 2016-01-22 Romme-9 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 6] 2140/3 C 6 15.4 129
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-5 Rules of the Road Rules of the Road   [s 5] 2140/6 B 0 15.7 785
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-1 Underworld Underworld   [s 4] 2140/12 C 2 17.1 514
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-6 Who's Who Who's Who   [h 3] 2140/6 A 0 23.6g 20
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-4 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 4] 2640/2 C 6 16.2 289
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-3 Sarah Mia Sarah Mia   [s 4] 2140/4 D 0 g 445
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-1 Toreador Toreador   [h 5] 2140/12 D 0 15.4 101
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-4 Tentacles Tentacles   [v 5] 2640/2 C 2 15.5 143
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-9 Quality Questioned Quality Questioned   [v 8] 2140/9 D str
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-7 Tentacles Tentacles   [v 5] 2140/12 C 0 14.4 127
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-8 Uret Uret   [h 4] 2140/2 C 6 14.7g 346
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-5 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 4] 2640/5 C str
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-4 Underworld Underworld   [s 4] 2140/8 B 0 17.2 73
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-10 Uppohoppa Uppohoppa   [h 4] 2640/10 C 2 13.3 122
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-8 Underworld Underworld   [s 4] 2140/1 C 2 15.3 84
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-4 Undies Undies   [h 4] 2640/15 A 1 15.1 51
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-6 Utmost Utmost   [h 4] 1640/10 B 6 15.1 66
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-4 Undies Undies   [h 4] 1640/4 B 0 13.9 30
2017-06-16 2017-06-16 Romme-9 Undies Undies   [h 4] 2640/7 C 2 14.5 69
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-1 Sarah Mia Sarah Mia   [s 4] 2140/2 D 0 23.8 425
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Penalty Fare Penalty Fare   [v 10] 2160/11 B 0 435
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 4] 2120/11 C 0 22.0g 65
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Quality Questioned Quality Questioned   [v 8] 2120/8 C str
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2120/5 C 1 14.9 94
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-8 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 4] 2640/4 C 5 16.6 118
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-1 Uret Uret   [h 4] 2140/1 B 1 14.9 46
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-8 Quality Questioned Quality Questioned   [v 8] 2140/5 D 5 14.5 572
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-10 Quality Questioned Quality Questioned   [v 8] 2140/4 D 0 14.3 1430
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-11 Tough Cookie Tough Cookie   [s 5] 2140/11 C 5 14.0 293
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-6 Gypsy Brodda Gypsy Brodda   [s 5] 1640/8 B 0 16.5 1659
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-1 Uret Uret   [h 4] 2140/1 C 3 16.9 90
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-5 Tough Cookie Tough Cookie   [s 5] 1640/6 B 1 12.3 48
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 4] 2140/3 D str
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-1 Tough Cookie Tough Cookie   [s 5] 2160/7 B 5 15.2 525
2017-03-15 2017-03-15 Romme-3 Gypsy Brodda Gypsy Brodda   [s 5] 2140/4 C str
2017-02-24 2017-02-24 Romme-9 Random Shot Random Shot   [h 7] 2140/1 B 0 15.4 78
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-2 Tied Together Tied Together   [v 5] 1640/9 A 5 15.4 61
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-4 Uppohoppa Uppohoppa   [h 4] 1640/3 B 1 15.4 68
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-8 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/11 D 3 12.4 196
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-1 No Regrets Trot No Regrets Trot   [v 4] 2140/2 D 4 17.0 385
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-8 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/11 B 2 13.1 30
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-8 Alone Alone   [h 3] 2640/4 B 2 13.6 21
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-6 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/5 B 0 g 77
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-1 Watchdog Watchdog   [v 4] 2140/4 C 0 22.0g 68
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-9 Ullyett Ullyett   [h 5] 2640/1 D 6 18.9g 67
2018-08-11 2018-08-11 Åby-11 Uppohoppa Uppohoppa   [h 5] 2140/2 B 0 66
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-8 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/1 B 1 13.5 89
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-6 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/7 C 1 13.7 111
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-3 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/1 C 0 19.1g 397
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-8 Alone Alone   [h 3] 2140/3 C 3 13.8 100
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-9 Ullyett Ullyett   [h 5] 2140/2 D str
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-8 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/11 B 1 16.5 20
2018-06-16 2018-06-16 Visby-2 Ullyett Ullyett   [h 5] 2620/4 D 4 17.8g 16
2018-06-16 2018-06-16 Visby-6 T.Dorsey T.Dorsey   [v 8] 2620/8 D 0 16.3 620
2018-06-16 2018-06-16 Visby-7 Digger Smasher Digger Smasher   [v 11] 2120/6 D 5 14.4 618
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-5 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/8 D 6 15.1 598
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-3 Utmost Utmost   [v 5] 2160/4 C 0 17.4g 775
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-9 Alone Alone   [h 3] 2140/10 A 2 14.0 41
2018-06-01 2018-06-01 Romme-3 Iwalu Iwalu   [s 3] 2140/12 D 0 g 250
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-3 Utmost Utmost   [v 5] 2140/3 C 0 g 90
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-8 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/3 D 3 16.0 66
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-2 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/1 B 0 g 34
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-3 Alone Alone   [h 3] 2140/3 D 5 15.7 28
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-3 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/2 D 4 16.0 134
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-11 Alone Alone   [h 3] 2140/2 D 1 16.9 62
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-2 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/3 D 5 21.9g 23
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-9 Undies Undies   [h 5] 2640/4 A str
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-4 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 8] 1640/2 D str
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-5 Queasy Queasy   [v 9] 1640/8 D str
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-10 Rules of the Road Rules of the Road   [s 6] 1660/15 B str
2018-02-02 2018-02-02 Romme-4 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 8] 2160/11 C str
2018-02-02 2018-02-02 Romme-6 Toreador Toreador   [h 6] 2140/8 C str
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-5 Underworld Underworld   [s 5] 1640/3 D 1 14.8 73
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-10 Rules of the Road Rules of the Road   [s 6] 1680/10 A 6 14.7 50
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-7 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 5] 2140/7 C 6 17.9 402
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-6 Underworld Underworld   [s 5] 2140/2 D 0 g 167
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-3 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 8] 2100/4 D 0 15.7 554
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-4 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 8] 2140/12 C 0 17.4 1049
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-9 Tough Cookie Tough Cookie   [s 6] 2140/6 C 0 15.9 295ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se