Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-3 Utmost Utmost   [v 5] 2140/3 C
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-8 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/3 C

Nyheter för travkusk


ASVT Trottex auktionslopp för treåriga ston respektive hingstar och valacker lockade med 200 000 kronor i förstapris.Grabbarna gjorde upp fö..


ASVT Trottex auktionslopp för treåriga ston respektive hingstar och valacker lockade med 200 000 kronor i förstapris.
Grabbarna gjorde upp först och där fick favoriten Even’s Cool Boy en tuff resa utvändigt ledaren. Det öppnade upp för My Tambourine Man som kunde ta sin tredje raka seger tillsammans med sin tränare i sulkyn. Segertiden blev 1.13,0.
- Jag blev glad när jag såg varvtiden, han rullade ingenting och det gick en 11-tid. Han har ju rullat på 16-tider förut så det här kommer att föra honom framåt. Det är otroligt tacksamt att träna sådana här hästar, sade Nicklas Westerholm som siktar mot de största årgångsloppen med sin springare.
- Han får visa mig hur mycket han tål och kan men det är klart att jag har förhoppningar om att få vara med i de största loppen med honom.

E3 nästa
I stonas auktionslopp fortsatte Roger Walmanns Aleppo Pine imponera.
Kenneth Haugstad styrde ut i tredjespår och övertog ledningen varvet från mål. Up To Me och Sefina försökte utmana på upploppet men kom aldrig riktigt nära och Aleppo Pine kunde säkra karriärens tredje seger i fjärde starten. Klockan stannade på kilometertiden 1.13,9.
- Hon har gjort allt rätt hela tiden och har aldrig stått över ett jobb. Det har aldrig varit något fel på henne. Hon är hur bekväm som helst i träningen, lugn och fin. När vi sedan kommer hit och du begär lite grann svarar hon på det. Tar hon det här loppet rätt blir det E3 närmast, berättade segerkusken i vinnarcirkeln.

Gina Söderlund, Kanal 75


Bold Eagles (V75-3) krona har hamnat lite på sniskan. Efter två raka segrar i Prix d’Amerique hemma i Frankrike fick han i vintras nöja s..


Bold Eagles (V75-3) krona har hamnat lite på sniskan. Efter två raka segrar i Prix d’Amerique hemma i Frankrike fick han i vintras nöja sig med andraplatsen bakom svenske Readly Express. Och i Elitloppet för ett år sedan fick han inte alls till det i finalen där han skar mållinjen som fyra. Visserligen gjorde han elitloppshistoriens kanske mest imponerande prestation i försöket när han mosade världsrekordstoet Delicious U.S. och vann på löpningsrekordet 1.08,4, men det var till klen tröst för tränaren Sébastien Guarato och ägaren Pierre Pilarski när de lämnade Solvalla.
- Förra året kände vi verkligen att vi inte fullföljde uppdraget med honom och jag är jättelycklig över att få en andra chans. Det får man inte alltid i livet men nu har vi fått det och vi ska verkligen ge järnet, säger Pierre Pilarski.

Ambassadör för travsporten
Vi träffar den hästbitne snabbmatskungen på galoppbanan Hippodrome d'Auteuil i Paris. På senare tid har ett galoppintresse väckts men det är inom travet han har varit verksam i många år. Närmare bestämt sedan 1994 då den första travhästen inhandlades. Vid sidan av sin framgångsrika karriär som franchisetagare för McDonalds har hästarna funnits där och han har själv vunnit ett tiotal lopp som amatörkusk. Men det är som den ödmjuke och utåtriktade ägaren till Bold Eagle som Pierre Pilarski har blivit världskändis i travkretsar. Han beskrivs ofta som en ambassadör för travsporten.
- Jag har en otrolig chans med den här hästen och jag känner att jag har en plikt mot travfolket, gentemot alla människor som gör att travet existerar i dag. Jag har verkligen en känsla av att ha ett uppdrag för travsporten. Jag känner att jag måste få dela med mig, annars känner jag mig som en stor egoist, säger Pierre Pilarski, som för andra året i följd sträcker ut en hand till den ideella föreningen Stall43 i samband med Elitloppet.
Föreningen erbjuder trav för autistiska barn och i fjol fick man t-shirts att sälja av Bold Eagles ägare. För pengarna har man kunnat bygga en rid- och travbana på gården i Norrtälje. I år skänker Pierre Pilarski kepsar som föreningen ska sälja på Solvalla under helgen.

Ödmjukare i år
Ljudnivån höjs och anledningen till att vi befinner oss på galoppbanan, treåringen Fiumicino, springer in som fyra i hinderloppet Prix le Parisien.
- Det var hans andra lopp i livet och eftersom tränaren var nöjd är jag också nöjd, för ärligt talat kan jag inte så mycket om galopp, säger Pierre Pilarski med ett leende innan vi fortsätter vårt samtal om Bold Eagle och Elitloppet.
- I den typen av lopp, med två heat samma dag, måste man verkligen ha ett team bakom hästen som fungerar. Man sa att hästen inte var på topp i finalen förra året men det var vi som inte var på topp.
Planen som Bold Eagles entourage har i år är att inte köra lika fort i försöket och man tänker också ändra på rutinerna mellan försök och final. I fjol duschade man exempelvis hästen efter försöket men det tänker man inte göra i år eftersom det kan ge hästen signalen att det är färdigtävlat.
- När vi kom till Elitloppet förra året hade vi lyckats vinna Triple Crown (Prix d’Amerique, Prix de France och Prix de Paris), vi hade vunnit Prix de l´Atlantique och vi kände oss oövervinnerliga. Nu kommer vi mycket mer ödmjuka och jag tror att teamet runt hästen kommer vara på topp i år.

”Det känns super!”
Beträffande Bold Eagles dagsstatus går rapporterna i dur. Hästen har gjort två starter under våren. I mars vann den 41-faldige miljonären Criterium de Vitesse på löpningsrekordet 1.08,9 och senast försvarade han sin titel i Prix de l’Atlantique från ledningen.
- Jag tror inte att vi kan ha honom i bättre skick än nu. Om vi blir besegrade i Elitloppet så kommer det vara av hästar som är bättre än vår.
Pierre Pilarski är med per telefon från Hippodrome d'Auteuil när startspåren i elitloppsförsöken lottas i direktsänd svensk tv. Bold Eagle drar nummer fem i det första försöket och när hans ägare kopplat ner samtalet ler han stort.
- Det var det nummer som förra året kvalificerade oss till final på rekordtid, det var också det nummer som Timoko hade i finalen när han vann, så i hemlighet hoppades vi att vi skulle få nummer fem. Vi får chansen att börja om från början, med samma förutsättningar som förra året, och det känns super!

Ola Johansson och Lissi Gustafsson, Kanal 75


Inför femåringsloppet Lyon Grand Prix på Åbytravet handlade det bara om tre hästar: Rajesh Face, Muscle Hustle och Diamanten. Efter&..


Inför femåringsloppet Lyon Grand Prix på Åbytravet handlade det bara om tre hästar: Rajesh Face, Muscle Hustle och Diamanten. Efteråt handlade det bara om en.
Handsome Brad (V75-7) slog inte bara konkurrenterna utan tangerade även On Track Piratens och Readly Express världsrekord över distansen 2640 meter: 1.11,7.
- Insatsen var femstjärnig givetvis, det fanns inget att klaga på. Det var helt perfekt kört av Calle (Carl Johan Jepson) och hästen levererade, summerar Ulf Stenströmer.
Hingsten må ha varit bortglömd av många men för Axevallatränaren var det inte helt överraskande att hans springare tog årets fjärde fullträff i femte starten.
- Jag tippade honom etta i något tipsblad och då var man inte helt chockerad. Det var lite på skämt, lite på allvar. Det var bara tre hästar som kunde vinna loppet före men det var en fjärde som vann. Det var skönt att vi kunde tysta dem. Han fick öppna tuffast så han behöver inte skämmas för sin seger.

Debut över tre varv
På lördag värmer Solvalla upp med V75-finaler inför årets största begivenhet, Elitloppet.
Handsome Brad var kvalad till finalen i bronsdivisionen men Harper Hanovers lopp lockade mer.
- Vi gjorde kalkylen att bronsfinalen skulle bli tuff och med otur i spårlottningen kunde det ha varit över innan det ens börjat. Det var en chansning vi tog. Harpers har också många tuffa motståndare men där visste jag att vi skulle få framspår i vår volt, förklarar Ulf Stenströmer.
Förutsättningarna blev ett fjärdespår från 20 meters tillägg för Handsome Brad som gör debut över tre varv – ytterligare ett halvvarv jämfört med senaste starten.
- Det spelar ingen större roll för hans del. Han är väldigt stark och det visade han senast. Han avslutade sista 1600 metrarna på en 10-tid. Pulsen efteråt visade att han inte var helt tagen i mål. Det är skönt att det finns någon växel sparad, säger tränaren och fortsätter:
- Fjärdespår i volten är som det är. Det viktiga är att vi har springband och kommer kunna öppna bra, det finns inga hästar utvändigt att ta hänsyn till heller. Jag ser gärna att han får ett snällt lopp. Det är många rutinerade stayers och riktigt bra hästar med i loppet.

Gynnad av två heat
På lördag avgörs också Sweden Cup, även kallat ”Lilla Elitloppet”. Tre försök körs där de tre främsta går vidare till final.
I det andra försöket startar Bear Dancer (V4-2).
- Han är en riktig hedershäst som vi köpte till stallet som en andelshäst. Det blir skoj för ägarna att vara med i sådana här sammanhang. Vi tog beslutet att anmäla hit efter den senaste starten. Han spurtade jättefint efter sen lucka och var inte bottnad i mål. Han var åtgärdad inför loppet efter att ha tuffat på en hel vinter och gjort det bra i gulddivisionen, berättar Ulf Stenströmer som är mycket nöjd med innerspåret.
- Vi hade tur med läget och han är startsnabb. Calle kan välja taktik, jag gissar att han vill släppa men inte till vem som helst i så fall. Eller så vill han kanske testa i ledningen. Vi satsar på att komma till final, han är stark och har en otrolig återhämtning med bra hjärta och lungor. Jag tror inte att två heat missgynnar honom.
Vem av dina två tror du mest på?
- Det är väl ingen av dem som har toppchans men bägge kommer med jättefin form och båda kan vinna.

Gina Söderlund, Kanal 75


1. Stig H Johansson är med sina sex fullträffar den tränare som vunnit Elitloppet flest gånger. Första segern kom med The Onion 1984. ..


1. Stig H Johansson är med sina sex fullträffar den tränare som vunnit Elitloppet flest gånger. Första segern kom med The Onion 1984. Den hästen sköttes av numera välkänd Solvallatränare. Vem?
a. Torbjörn Jansson
b. Svante Båth
c. Per Lennartsson
d. Reijo Liljendahl

2. Nuncio, som vann Elitloppet 2016, avtackas på Solvalla på söndag. Hur mycket betalade hans ägare och tränare Stefan Melander när han köpte hästen i USA som ettåring?
a. 3 000 dollar
b. 7 000 dollar
c. 23 000 dollar
d. 80 000 dollar

3. Bold Eagles 1.08,4 från försöket förra året är den snabbaste segertiden i Elitloppets historia. Men vilken segertid är den snabbaste i en elitloppsfinal?
a. 1.08,6
b. 1.08,9
c. 1.09,0
d. 1.09,2

4. Bold Eagles kusk kör i hästägarfärgerna rött, svart och gult. Varifrån kommer färgerna?
a. Belgiska flaggan
b. Mc Donalds
c. Tyska flaggan
d. En målvakströja

5. Varenne är den senaste att vinna Elitloppet två år i rad. Vilken häst var först med den bedriften?
a. Gelinotte
b. Eileen Eden
c. Roquepine
d. Timothy T.

6. Det är 20 år sedan ett sto senast vann Elitloppet. Vem satt i sulkyn?
a. Wally Hennessey
b. Stig H Johansson
c. Örjan Kihlström
d. Joseph Verbeeck

7. I Elitkampen har de bästa kallbloden gjort upp sedan 1986. Vilken häst mer än Järvsöfaks har vunnit loppet fem år i följd?
a. Ponseri
b. Viesker
c. Atom Vinter
d. Alm Svarten

8. Vad visade From Aboves tränare Stefan Hultman för publiken efter segern i Elitloppet 2003?
a. Sina biceps
b. Magen
c. Rumpan
d. Tungan

9. På lördag är det jackpot på V75 och en ensam vinnare med sju rätt kan bli 48 miljoner kronor rikare. Vilken är rekordutdelningen på V75 under elitloppshelgen?
a. 7,7 miljoner kronor
b. 18,1 miljoner kronor
c. 32,2 miljoner kronor
d. 47,3 miljoner kronor

10. Australiska stoet Maori Time startar från spår sex i söndagens första försök. Flera hästar från Oceanien har försökt i Elitloppet tidigare men bara en har gått till final. Vilken?
a. Lyell Creek
b. Special Force
c. Knight Pistol
d. Pride Of Petite

Rätta svaren: 1d, 2b, 3c (Timoko 2017), 4b (Ägaren var tidigare franchisetagare), 5a, 6a (Moni Maker), 7b, 8b, 9c, 10d

Ola Johansson, Kanal 75


Anna-Karin Rundqvist brukar sjunga på bröllop, dop och begravningar. Ändå kom frågan om att sjunga under travets absoluta höjdp..


Anna-Karin Rundqvist brukar sjunga på bröllop, dop och begravningar. Ändå kom frågan om att sjunga under travets absoluta höjdpunkt oväntat.
- Det kom som en total överraskning. Jag blev såklart jätteglad när Solvalla frågade om jag ville sjunga nationalsången på Elitloppets invigning och faktiskt också lite rörd, säger Solvallatränaren i ett pressmeddelande.
Även om Anna-Karin Rundqvist är van att sjunga inför publik blir det en ny upplevelse att uppträda inför tiotusentals människor.
- Det här blir med marginal det största jag gjort inom musiken. Det brukar vara ungefär 30 000 Elitloppsfans på Solvalla under söndagen och stämningen är helt magisk. Jag ser verkligen fram emot det här.

Gina Söderlund, Kanal 75


Elitloppshelgen står för dörren och Solvalla bjuder på travsport och en publikfest i världsklass fredag, lördag och söndag...


Elitloppshelgen står för dörren och Solvalla bjuder på travsport och en publikfest i världsklass fredag, lördag och söndag.
För de som inte besöker Solvalla sänder TV4 över 15 timmer trav live i helgen.
ATG Live sänder också tävlingarna och förutom att kanalen sänds på ATG.se så finns ATG Live sedan i onsdags även hos Com Hem och Boxer.

Trav i TV
Fredag 25 maj
TV4: Kl. 12.30-15.30: V65 Direkt från Solvalla.
TV4: Kl. 17:50-17:55: V75 med Matteus och mormor.
Sportkanalen: Kl. 22.00-22.30: Vinnare V64 från Boden.
ATG Live: Kl. 09.30 från Australien
Kl. 10:50 från Åbo.
Kl. 12.00 från Solvalla.
Kl. 15.45 från Klampenborg.
Kl. 18.00 från Boden och Hagmyren.
ATG.se: Kl. 12.30 från Sydafrika.
Kl. 14:45 från Storbritannien.
Kl. 19.30 från Vincennes.

Lördag 26 maj
TV4: Kl. 12.30-14.00: V75 Direkt med V4 från Solvalla.
TV4: Kl. 14.00-17.56: V75 Direkt från Solvalla.
TV4: Kl. 18.00-19.00: V75 Direkt från Solvalla.
ATG Live: Kl. 12:00 från Solvalla.
Kl 19.00 från Sörlandet.
ATG.se: Kl. 14:45 från Storbritannien.

Söndag 27 maj
TV4: Kl 12.30-14.00: V75 Direkt med V4 från Solvalla.
TV4: Kl 14.00-17.15: V75 Direkt från Solvalla.
TV4: Kl 17.15-18:30: Vinnare V75 från Solvalla.
ATG Live: Kl. 09:40 Solvalla.
Kl. 19:00 från Bergen.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-8 Quality Questioned Quality Questioned   [v 6] 3200/12 0 15.3 1243
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Serena Star Serena Star   [s 5] 2140/3 6 15.5 250
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-5 Undies Undies   [h 3] 2140/2 B 1 15.6 70
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-5 Uppohoppa Uppohoppa   [h 3] 2140/4 C 0 21.5g 212
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-4 Quality Questioned Quality Questioned   [v 7] 2100/6 D 0 15.6 436
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-9 Ugly Duckling Ugly Duckling   [h 3] 2140/12 B 3 17.0 52
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-6 Quality Questioned Quality Questioned   [v 7] 1640/7 B 4 12.2 103
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Black Diamond Black Diamond   [s 3] 2140/5 D 6 17.7 198
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-11 Uppohoppa Uppohoppa   [h 3] 2140/5 C 6 17.1g 132
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-11 Utmost Utmost   [h 3] 2100/3 C 4 15.4 210
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-5 Ullyett Ullyett   [h 3] 2140/11 C str
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-1 Black Diamond Black Diamond   [s 3] 2100/2 B 4 18.0 148
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-10 Utmost Utmost   [h 3] 2140/8 C 7 17.3 175
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-3 Random Shot Random Shot   [h 6] 2140/3 B 7 14.4 58
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-2 Utmost Utmost   [h 3] 2140/3 D 1 17.3 100
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-9 Random Shot Random Shot   [h 6] 2140/7 B 0 13.5 145
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-7 Undies Undies   [h 3] 2140/3 B 0 20.1g 22
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-8 Ugly Duckling Ugly Duckling   [h 3] 2140/4 D 4 16.7 467
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-8 Utmost Utmost   [h 3] 2140/2 D str
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-9 Uppohoppa Uppohoppa   [h 3] 2140/8 D 3 17.2 179
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-9 Queasy Queasy   [v 7] 2140/5 D 0 19.6g 206
2016-05-14 2016-05-14 Åby-10 Random Shot Random Shot   [h 6] 1640/7 D str
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Ruter Ess Ruter Ess   [v 4] 2140/11 D 0 594
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-9 Orecchietti Orecchietti   [h 9] 1640/8 D 0 197
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-5 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 6] 2140/5 D 0 13.8 228
2016-03-19 2016-03-19 Momarken-5 Random Shot Random Shot   [h 6] 2640/10 C 5 15.0 118
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-7 Orecchietti Orecchietti   [h 9] 2140/9 C 0 13.7 103
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-6 Orecchietti Orecchietti   [h 9] 2140/4 B 3 15.4 65
2016-02-26 2016-02-26 Romme-9 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 6] 2140/11 D 0 16.0 92
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-5 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 6] 1640/2 C 0 g 78
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-3 Walconcrete Walconcrete   [v 10] 2180/12 B 0 19.1 271
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-8 Quality Questioned Quality Questioned   [v 7] 1640/2 A 3 12.7 53
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-8 Random Shot Random Shot   [h 6] 2140/3 B 2 15.0 66
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-7 Quality Questioned Quality Questioned   [v 7] 2140/9 A 0 16.3 96
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-4 Toreador Toreador   [h 4] 1640/11 B 0 20.6g 30
2016-01-22 2016-01-22 Romme-9 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 6] 2140/3 C 6 15.4 129
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-5 Rules of the Road Rules of the Road   [s 5] 2140/6 B 0 15.7 785
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-1 Underworld Underworld   [s 4] 2140/12 C 2 17.1 514
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-6 Who's Who Who's Who   [h 3] 2140/6 A 0 23.6g 20
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-4 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 4] 2640/2 C 6 16.2 289
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-3 Sarah Mia Sarah Mia   [s 4] 2140/4 D 0 g 445
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-1 Toreador Toreador   [h 5] 2140/12 D 0 15.4 101
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-4 Tentacles Tentacles   [v 5] 2640/2 C 2 15.5 143
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-9 Quality Questioned Quality Questioned   [v 8] 2140/9 D str
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-7 Tentacles Tentacles   [v 5] 2140/12 C 0 14.4 127
2017-09-01 2017-09-01 Umeå-8 Uret Uret   [h 4] 2140/2 C 6 14.7g 346
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-5 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 4] 2640/5 C str
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-4 Underworld Underworld   [s 4] 2140/8 B 0 17.2 73
2017-08-23 2017-08-23 Jägersro Trav-10 Uppohoppa Uppohoppa   [h 4] 2640/10 C 2 13.3 122
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-8 Underworld Underworld   [s 4] 2140/1 C 2 15.3 84
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-4 Undies Undies   [h 4] 2640/15 A 1 15.1 51
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-6 Utmost Utmost   [h 4] 1640/10 B 6 15.1 66
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-4 Undies Undies   [h 4] 1640/4 B 0 13.9 30
2017-06-16 2017-06-16 Romme-9 Undies Undies   [h 4] 2640/7 C 2 14.5 69
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-1 Sarah Mia Sarah Mia   [s 4] 2140/2 D 0 23.8 425
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Penalty Fare Penalty Fare   [v 10] 2160/11 B 0 435
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 4] 2120/11 C 0 22.0g 65
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Quality Questioned Quality Questioned   [v 8] 2120/8 C str
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2120/5 C 1 14.9 94
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-8 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 4] 2640/4 C 5 16.6 118
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-1 Uret Uret   [h 4] 2140/1 B 1 14.9 46
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-8 Quality Questioned Quality Questioned   [v 8] 2140/5 D 5 14.5 572
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-10 Quality Questioned Quality Questioned   [v 8] 2140/4 D 0 14.3 1430
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-11 Tough Cookie Tough Cookie   [s 5] 2140/11 C 5 14.0 293
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-6 Gypsy Brodda Gypsy Brodda   [s 5] 1640/8 B 0 16.5 1659
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-1 Uret Uret   [h 4] 2140/1 C 3 16.9 90
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-5 Tough Cookie Tough Cookie   [s 5] 1640/6 B 1 12.3 48
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 4] 2140/3 D str
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-1 Tough Cookie Tough Cookie   [s 5] 2160/7 B 5 15.2 525
2017-03-15 2017-03-15 Romme-3 Gypsy Brodda Gypsy Brodda   [s 5] 2140/4 C str
2017-02-24 2017-02-24 Romme-9 Random Shot Random Shot   [h 7] 2140/1 B 0 15.4 78
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-2 Tied Together Tied Together   [v 5] 1640/9 A 5 15.4 61
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-4 Uppohoppa Uppohoppa   [h 4] 1640/3 B 1 15.4 68
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-2 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/1 B 0 g 34
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-3 Alone Alone   [h 3] 2140/3 D 5 15.7 28
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-3 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/2 D 4 16.0 134
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-11 Alone Alone   [h 3] 2140/2 D 1 16.9 62
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-2 Adorable Lady Adorable Lady   [s 3] 2140/3 D 5 21.9g 23
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-9 Undies Undies   [h 5] 2640/4 A str
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-4 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 8] 1640/2 D str
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-5 Queasy Queasy   [v 9] 1640/8 D str
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-10 Rules of the Road Rules of the Road   [s 6] 1660/15 B str
2018-02-02 2018-02-02 Romme-6 Toreador Toreador   [h 6] 2140/8 C str
2018-02-02 2018-02-02 Romme-4 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 8] 2160/11 C str
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-10 Rules of the Road Rules of the Road   [s 6] 1680/10 A 6 14.7 50
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-5 Underworld Underworld   [s 5] 1640/3 D 1 14.8 73
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-7 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 5] 2140/7 C 6 17.9 402
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-6 Underworld Underworld   [s 5] 2140/2 D 0 g 167
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-3 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 8] 2100/4 D 0 15.7 554
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-9 Tough Cookie Tough Cookie   [s 6] 2140/6 C 0 15.9 295
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-4 Diego M.Boko Diego M.Boko   [v 8] 2140/12 C 0 17.4 1049ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se