V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Gulfstream Am är en mycket lovande treåring som matchas mot Svenskt Travkriterium. Jägersro-hästen fick nu göra den långa resan ..


Gulfstream Am är en mycket lovande treåring som matchas mot Svenskt Travkriterium. Jägersro-hästen fick nu göra den långa resan till Solvalla men det bekom honom inte det minsta. Han öppnade snabbt bakom bilen och tog omgående hand om ledningen. Via 1.13,8 första 500 metrarna fick han dämpa lite till 1.15,3 första varvet. Han fick uppvaktning på slutrundan av utvändige Eagle Hall som höll tempot uppe. Men Gulfstream Am var fantastiskt fin och sprang bara och klippte med öronen hela vägen. En riktigt läcker individ som såg ut att äga hela banan. Han stack ifrån till en överlägsen seger över upploppet via 1.11,2 sista halvvarvet. Det var full spänst över mål och segertiden blev nya rekordet 1.13,4 över distansen 2140 meter med bilstart. Därmed var fjärde raka segern ett faktum för den här talangfulle hingsten efter Trixton och Nectarine.
– I dag var han hur bra som helst. Jag var jättenöjd med honom. Han utvecklas mer och mer för varje lopp och är en cool kille. Han var avslappnad och kvick från start och sprang avslappnat i ledningen, berömde Conrad Lugauer.
Favoriterna radade upp sig på V64-spelet där vinnarna efter Gulfstream Am i tur och ordning var; Lady Nadine, Minnestads Equador, Easy Cash, Virginia Grif och Wingmaster. Sex rätt gav blott 66 kronor och det blev ingen utdelning på varje fem eller fyra rätt. Därmed blir det dubbeljackpot på V64 kommande tisdag.

Michael Carlsson, Kanal 75


Sjuårige travaren Donatomite är en av Norges bästa sprinters som så sent som i juni vann en avdelning av Bjerke Cup och blev oplacerad i f..


Sjuårige travaren Donatomite är en av Norges bästa sprinters som så sent som i juni vann en avdelning av Bjerke Cup och blev oplacerad i finalen.
Hästen var Hambletonian-finalist för Trond Smedshammer i USA och har tränats av Frode Hamre sedan fyraåringssäsongen. Totalt har valacken vunnit 20 av sina 56 starter och tjänat 2,4 miljoner norska kronor.
I november 2017 köptes hästen av svenska Gränstrav i Årjäng och nu sätts hästen i träning i Värmland.
Årjängstränaren Paw Mahony blir ny tränare och hästen ska enligt uppgift dyka upp i Arvika i slutet av augusti.
- Jag fick frågan ganska nyligen av ägarna och det var inte så mycket att fundera på. Bara att tacka och ta emot. Jag hade koll på hästen sedan tidigare. Det är en fin häst. Donatomite har visat sig vara väldigt effektiv över kort distans. Startsnabb och en hårding som startar mycket.
Något litet stör Donatomite för dagen. I nästa vecka ska hästen gås igenom av veterinär.
- Det blir en liten konvalecensperiod direkt. Även om det kommer dröja ett tag innan han gör sin första start för oss gissar jag att vi är igång och startar någon gång runt nyår i alla fall. Tveksamheter? Nej, Jag ser bara det roliga i det här. Han har stått så länge hos Frode och det är klart att han tjänat mycket pengar och gjort det bra - men miljöbyte brukar lyfta gamla hästar, säger Paw Mahony.

Vill satsa lokalt
Gränstrav i Årjäng AB säger i ett pressmeddelande att stall Hamre har gjort ett fantastiskt arbete med hästen och att det därför var ett svårt beslut att flytta hästen. Ägarna har dock gemensamt beslutat att de vill, citat: "ge sitt bidrag till den utveckling som just nu pågår inom travsporten i Årjäng".
- Vi är mycket nöjda med samarbetet vi haft med stall Hamre och vill ge vårat största tack till tränare och skötare. Samtidigt har de full förståelse för vårat lokala engagemang. Jag är själv delaktig lokalt både i samarbete med travbanan och inte minst i politiken. Jag känner då att jag inte kan försvara att våran topphäst tränas i Larvik och inte hemma i Årjäng, berättar Jonas Ås som företräder ägarfamiljerna till hästen i pressmeddelandet.

Mikael Wikner, Kanal 75


Onsdag kväll smäller det på Jägersro när det är dags för uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet. De två ..


Onsdag kväll smäller det på Jägersro när det är dags för uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet. De två främsta i varje försök går vidare till finalen på Jägersro den 1 september. Det är V75 den här onsdagskvällen och därmed startskottet för veckans V75-kavalkad som kulminerar med Multijackpoten på lördag.
Forfantone Am är hästen som blev en snackhäst redan som ettåring. År 2016 såldes han på Kolgjini Sales för 2,7 miljoner kronor. Det var då den dyraste ettåringen som hade sålts på auktion i Sverige. Roger Walmann ropade in hästen för Lennart Ågrens räkning. Härstamningen är minst sagt blåblodig med världens bästa avelshingst Muscle Hill som pappa och stjärnstoet Tamla Celeber som mamma. Forfantone Am har levt upp till sin gyllene härstamning och visat att han är en kulltopp. Han har vunnit fem lopp på 16 starter och sprungit in drygt 1,3 miljoner kronor.
– Forfantone Am (V75-7) har gjort jättefina lopp och visat att han är en av de bästa i kullen. Han vann sitt försök till Kriteriet i fjol och satt tyvärr fast i finalen bakom favoriten. Det var synd när vi hade toppat honom till det loppet. Det är en mysig häst som gör allting rätt, säger Roger Walmann.

Forfantone Am vann ett Breeders Crown-lopp i Rättvik för tre starter sedan och var därefter tvåa bakom Pinto Bob i ett fyraåringstest i Eskilstuna. I senaste starten på Mantorp satt han fast med alla krafter kvar i rygg på ledaren in i mål. Till den starten hade Roger Walmann ryckt alla skor och körde barfota runt om för första gången. Hästen var dessutom utrustad i en jänkvarvagn för första gången.
– Han satt fast med mycket krafter kvar och såg bra ut. Örjan var nöjd med hur han kändes och det blev bra inför derbykvalen, säger Roger Walmann.

”Hästen är så bra han kan vara för dagen”
Forfantone Am lottades till spår tio i den sjunde avdelningen. Han körs av Örjan Kihlström och tränare Walmann tror att han prickat in toppformen men aviserar samtidigt en balansändring.
– Nu är det andra förutsättningar med bakspår och lång distans, men han visade i Eskilstuna att han klarar lång distans. Fast det behöver inte häxa mycket för att man ska vara borta från sådana här lägen, säger Walmann.
– Hästen känns jättefin i träningen och fram till dags datum har vi lyckats med det vi ska göra. Sedan är det upp till hästen att visa att han är bra nog.
Tycker du att han är bra nog för Derbyt?
– Ja, jag tror ju på den här hästen och har sagt hela tiden att han borde vara med i finalen i Derbyt. Han är så bra som han kan vara för dagen och händer inget oförutsett så hoppas och tror jag att han tar en finalplats. Det är långt kvar innan vi kan börja prata om en ny gul derbykavaj.
Gör du några ändringar i balans och utrustning?
– Vi kan inte köra barfota runt om för han blev lite öm i bakhovarna efter förra starten. Så det kanske inte var det bästa att köra barfota bak och därför blir det skor bak. Men det viktiga är att han kan gå barfota fram och det är inga problem.
– Sedan tror jag att det blir jänkarvagn igen. Men det vill jag diskutera med Örjan om och vill därför lämna en liten öppning. Nu när hästen har bakspår så kan det ju bli så i sista sväng att han behöver gå ut i tredje- och fjärdespår. Då kan det vara bra att ha en stång att hjälpa till med. Men vi kommer att köra så optimalt som vi kan med hästen, säger Roger Walmann.

”Har gjort sylvassa avslutningar – kan vinna”
Solvallatränaren har ytterligare två hästar med i onsdagens V75-omgång. Det är två hästar som ska försöka kvala in till Derbyt respektive Derbystoet.
– Concrete Dee (V75-3) har fått ett par lopp i kroppen nu efter ett uppehåll och han kommer att gå framåt och vara gynnad av täta starter. Men det är långsökt att tro att han ska vinna från det här läget mot bra hästar. Det blir svårt.
– Aleppo Pine (V75-4) har verkligen hittat tillbaka till en bra form och gjort sylvassa avslutningar i de senaste loppen. Först i Stosprintern och även senast flög hon fram till slut. Hon känns jättefin och har en viss chans att vinna det här loppet.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bergsåker i Sundsvall bjuder på ett matigt program på lördagen med flera stora lopp på V75-kupongen. Sundsvall Open Trot med en mil..


Bergsåker i Sundsvall bjuder på ett matigt program på lördagen med flera stora lopp på V75-kupongen.
Sundsvall Open Trot med en miljon i förstapris rundar av omgången som på spelet stärks med en Multijackpot där det enligt kalkylerna kan rulla ut 100 miljoner (!) till en ensam vinnare med sju rätt.
V75-2 är SM för kallblod där lille Hagmyrentränaren Niclas Torstemos sjuåring Pydin blir favorit.
Torstemo står inför något som kan bli en höjdpunkt på karriären. Ett SM-tecken och en segercheck på en kvarts miljon är inom räckhåll med formdjuret Pydin.
- Nu när Månprinsen är skadad och ute ur bilden tycker jag väl att han ska ha en bra chans. Jag har absolut en häst som har kapacitet att vinna. Men det har också hänt förr att inte bästa hästen vinner, säger Niclas Torstemo som spikar sin egen häst i tipset Fem Tippar V75.
Pydin hade tre raka segrar då segerraden bröts i den senaste starten. Sjuåringen är ingen renodlad sprinter och i Bollnäs blev det förlust över kort distans mot Odd Herakles, Norges för dagen bästa kallblod.
Även Roli Eld hann före i mål, en annan nork häst.
- Det var några som var alldeles för bra den dagen. Pydin blev också hängande i tredjespår mest hela tiden första 800 meterna och fick sedan gå i dödens. Hästen vart trött helt enkelt och det var han ursäktad för, säger Niclas Torstemo.

Kan bli hyfsad resa
2640 meter i lördagens SM passar bättre. Ove A Lindqvist kör som vanligt men sinkas av ett sjundepår bakom bilens vinge.
Pydin är inte heller någon startkatapult. Torstemo hoppas att Pydin slipper slita allt för mycket i spåren på lördag som senast.
- Ove har två och ett halvt varv på sig att göra något åt det där spåret. Det bästa vore om han inte fick allt för vida spår utan kommer ner i mitten någonstans och får sitta där lämpligt länge. Han är ju inte beroende av någon ledning utan går lika bra i ryggar.

Tuffast på lördag?
Alla de bästa svenskfödda är med på lördag. Torstemo får det till att det egentligen bara är Månprinsen som saknas.
Tuffa motståndare men han tror sig träna den tuffaste hästen.
- Pydin är väl den här som varit med och mött de allra bästa hela tiden. Även de bästa norrmännen. Många av de som är med på lördag är jättebra och vinner mycket lopp men de har ju inte härdats mot eliten än riktigt.

Downperiod i fjol

Pydin har varit med i SM på Bergsåker två gånger tidigare utan större framgång. I loppet i augusti i fjol sågs hästen i dödspositionen och slutade sjua. Sjuåringen är stark men mer än en sjundeplats efter den resan var inte att begära. Särskilt inte som Pydin var "sämre" den dagen.
- Vi hittade inget fel på honom men just i SM och i några starter under hösten var inte i närheten av kapaciteten han har.  Så vi ställde av honom i början av december och efter några månader kom han igång och började starta igen. Peppar, peppar så har han bara gjort bra lopp hittills i år.

Extraväxlar för framtiden
Hagmyrentränaren tror att Pydin har nära nog toppform och hoppas att den håller i sig över lördagen. Balansen blir barfota bak igen och även i övrigt samma utrustning som på slutet.
- Han tränades inte för några vråltider som tre- och fyraåring och går ju fortfarande med järnskor och fast bomull i öronen. Så vi har mycket sånt att ta av framöver om vi vill. Det bästa med honom är att han är så pass komplett. Han är både stark och snabb och oöm för positioner. Tidigare hade han problem med att han var osäker och hade ju onödigt hög procent på galopper då. Men det har han ju rättat till ordentligt och har ju inte tagit ett felsteg i år exempelvis, slutar Hagmyrentränaren som har en hel del att hoppas på inför lördagens SM.
SM-giganter på senare år har varit just rasens bästa. Skadade Månprinsen A.M. har vunnit loppet sex gången. 2016 vann Odin Tabac och bröt av sviten och då var kallblodskungen trea.
Järvsöfaks tog tio SM-guld 1999-2009. Nordgubben bröt av med en seger 2004 då Järvsöfaks inte var med i loppet.

Mikael Wikner, Kanal 75


Heavy Sound imponerade enormt i årsdebuten när han vann på tiden 1.09,6. Efter den insatsen fick hästen en inbjudan till Elitloppet men d&..


Heavy Sound imponerade enormt i årsdebuten när han vann på tiden 1.09,6. Efter den insatsen fick hästen en inbjudan till Elitloppet men där blev det galopp och diskvalifikation i försöket. Sedan dess har den sjufaldige miljonären inte synts till på tävlingsbanan. Den sjuårige valacken har drabbats av en skada som man inte hittar felet nu. Nu är han iväg på rehabträning med simträning hos Caroline Holm på Hagmyren. Detta rapporterar Travronden.
– Han har en mystisk skada som kommit och gått hela året och han blir inte av med det. Han kan bli halt utan orsak till och från och vi hittar inte problemet trots flertalet genomgångar. Han hade även det här innan seger på 1.09,6, säger Daniel Redén till Travronden.
– Jag vill att han simmar i en månad eller två för att se om det blir bättre. Jag har haft ett par hästar hos Caroline Holm och de som kommit tillbaka från henne efter skada är i riktigt bra skick, fortsätter Redén till tidningen.
Heavy Sound har vunnit 19 lopp på 41 starter och sprungit in drygt 7,5 miljoner kronor.

Kanal 75


Vi är inne i en V75-kavalkad den här veckan och efter onsdagens V75-omgång på Jägersro med derbykvalen har turen kommit till Norge p&..


Vi är inne i en V75-kavalkad den här veckan och efter onsdagens V75-omgång på Jägersro med derbykvalen har turen kommit till Norge på torsdag. Det är Bjerke som har hand om värdskapet innan V75 fortsätter på fredag på Bergsåker och kulminerar med Multijackpoten på samma bana på lördag.
Men nu ska vi avhandla torsdagen och en kille som har flera intressanta hästar till start är Bjerke-tränaren Anders Lundström Wolden. Så sent som i förra veckan presenterade han en V75-vinnare på Solvalla i samband med Jubileumspokalen. Det var Captain Morgan som speedade till seger i den avslutande avdelningen för Åsbjörn Tengsareid. Captain Morgan vann även V75 under Oslo Grand Prix-dagen tidigare i sommar och har tagit fyra segrar i år på åtta starter.
– Captain Morgan (V75-6) har varit väldigt bra i alla loppen i år. Han har utvecklats fint och även om han främst är speedig så tycker jag att han numera är komplett. Senast fick han ett fint lopp och spurtade ner bra hästar till slut. Det var nog det bästa loppet som han har gjort, säger Anders Lundström Wolden.

”Tror han gör ett topplopp och sänker sitt rekord”
– Han har bara startat över längre distanser och voltstart i de fem senaste starterna. Nu är det andra förutsättningar med medeldistans och autostart men han hade samma för sex starter sedan och då vann han i Leangen. Då var han snabb iväg och kördes till täten.
– Jag tror att han gör ett topplopp och kan sänka sitt rekord. Hästen gick ett lugnare jobb i dag (måndag) och såg bra ut. Det blir barfota runt om igen och eventuellt blir det jänkarvagn nu när det är bilstart. Det har varit vanlig vagn varje gång som det har varit voltstart. Men han har gått i jänkarvagn tidigare. Jag tycker att han är en av de som kan vinna, säger Anders.

”Gjorde ett topplopp från dödens senast”
Bjerketränaren tycker sig ha en lika het vinstchans i Abrakadabra i den femte avdelningen. Det är en fyraåring som har vunnit fem lopp på åtta starter i år. Senast var han trea från dödens och nu har han spår fem bakom bilen.
– Abrakadabra (V75-5) hade haft en halsinfektion och varit ifrån lite inför den senaste starten och inte gått några tuffare jobb. Med tanke på det så gjorde han ett topplopp från utvändigt om ledaren. Han knäckte ledaren men fick släppa två hästar förbi sig som smugit med bakom. Det känns som att han har gått framåt med det loppet i kroppen och hästen känns väldigt fin i jobben faktiskt. Han är snabb från start och går bäst i ledningen eller i dödens. Inga ändringar och jag tycker att han och Captain Morgan är mina bästa chanser.

Vad säger du om Cash Okay som startar i den tredje V75-avdelningen från spår fyra bakom bilen? Han var senast med i Åby Stora Pris utan att räcka och möter nu Ferrari B.R. och Lionel.
– Cash Okay (V75-3)
tappade lite i starten på Åby och fick lägga en speed för att komma ifatt. Han gick sedan ett bra lopp men det var en omöjlig uppgift i en snabb avslutning mot så bra hästar. Nu när spåren blev som de blev i det här loppet är han inte borta. Ferrari B.R. och Lionel fick ju elva respektive tolv och vi står i det främre ledet. Det kanske kan bli svårt att vinna men han är en av fem, sex hästar som kan göra det.

Du har även med två hästar i ett av kallblodsloppen, chanserna där?
– Will Prinsen (V75-4)
fick en dålig start senast och han är lite för entaktad för att räcka till i loppen. Han galopperade bort en premie på upploppet och här kan han vara med och kämpa om platserna bakom Ulsrud Tea. Det finns ingen som slår den hästen här, hon står i en klass för sig. Det är bara Odd Herekles och Roll Eld som är bättre av kallbloden i Norge. Den långa distansen är i alla fall ett klart plus för han är stark.
– Sjökongen (V75-4) har gjort bra lopp hela året och har fin form men det är samma sak där, han är med och kämpar om platserna bakom Ulsrud Tea. Inga ändringar, säger Anders Lundström Wolden.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-6 Civillo Civillo   [v 7] 2140/7 0 16.9 567
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-5 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 6] 2140/9 0 16.9 1326
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-8 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 9] 1640/4 0 14.8 727
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-2 Against All Odds Against All Odds   [v 3] 2140/4 str
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-5 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 7] 2640/7 2 15.6 68
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-8 Soul Artist Soul Artist   [v 6] 1640/1 0 14.8 188
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-9 Soul Artist Soul Artist   [v 6] 2140/2 0 16.8 139
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-4 What a Babe* What a Babe*   [s 4] 2140/3 2 16.0 59
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-3 Yerbas Kalinka Yerbas Kalinka   [s 4] 2140/10 0 21.7 1033
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-6 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 6] 2140/2 7 16.5 464
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-10 Charm Blou Charm Blou   [s 4] 2640/12 str
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-8 Soul Artist Soul Artist   [v 6] 2140/11 0 15.7g 126
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-3 Majano Majano   [v 4] 2140/4 0 g 462
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-8 Champion Melon Champion Melon   [v 4] 2140/1 B 6 14.8g 86
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-1 Sam Perfect Sam Perfect   [v 4] 2140/4 C str
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-7 Enzo de Vonnas Enzo de Vonnas   [h 2] 1640/6 D 0 g 726
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-10 Against All Odds Against All Odds   [v 4] 2160/4 D 2 16.1 53
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-7 Soul Artist Soul Artist   [v 7] 2140/8 D 0 15.7 950
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-2 B.Eat Them B.Eat Them   [v 4] 1640/7 B 2 15.2 149
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-12 Marvelous Face Marvelous Face   [s 7] 1640/1 D 5 15.6 322
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-6 Amie Glide Amie Glide   [s 5] 2140/2 D 0 17.4 1303
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-5 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 7] 1640/6 D 0 15.3 1250
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-10 Kingen in Ima Kingen in Ima   [h 3] 2140/4 D 0 g 852
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-7 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 7] 2140/5 D 7 14.8 824
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-6 Soul Artist Soul Artist   [v 7] 1640/2 D 0 13.0 1325
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-5 Marvelous Face Marvelous Face   [s 7] 1640/4 D 0 15.4 659
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-3 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2180/9 A 5 14.7 180
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-5 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 5] 2140/8 D 0 15.1 1329
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-8 Amie Glide Amie Glide   [s 5] 2140/2 D 5 17.0 305
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-9 McCabe McCabe   [v 7] 2140/14 D 0 15.9 1000
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-2 Against All Odds Against All Odds   [v 4] 2140/3 D 0 g 286
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-10 Champion Melon Champion Melon   [v 4] 2140/1 B 1 15.7 49
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-7 Kingen in Ima Kingen in Ima   [h 3] 2140/1 D 7 17.4 892
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-11 Civillo Civillo   [v 8] 2140/11 C 4 16.2 524
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-5 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 7] 2160/9 C 5 16.3g 514
2016-11-01 2016-11-01 Jägersro Trav-2 Sam Perfect Sam Perfect   [v 4] 2140/10 D 6 15.8 51
2016-11-01 2016-11-01 Jägersro Trav-1 Enzo de Vonnas Enzo de Vonnas   [h 2] 1640/2 C 4 17.2 244
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-10 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 5] 2140/8 D 5 15.0 427
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-7 Against All Odds Against All Odds   [v 4] 2640/11 C 0 17.2g 149
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-4 Marvelous Face Marvelous Face   [s 7] 2140/9 D 6 15.4 786
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-3 Champion Melon Champion Melon   [v 4] 2640/2 D 7 16.0g 410
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-10 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 7] 2160/9 B 5 16.2 223
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-5 McCabe McCabe   [v 7] 2160/7 B 6 15.5 546
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-1 Sam Perfect Sam Perfect   [v 4] 2140/7 C 0 19.4 304
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-10 Uncanny Uncanny   [s 3] 1640/11 D 4 15.4 69
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-4 Against All Odds Against All Odds   [v 4] 2640/10 B 1 17.8 94
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-8 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2660/8 C 6 14.7 542
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-9 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 10] 1640/8 D 6 14.2 233
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-8 Marvelous Face Marvelous Face   [s 7] 2140/3 C 3 15.9 61
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-7 The Last Flower* The Last Flower*   [v 6] 2140/5 B 2 16.3 43
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-5 Against All Odds Against All Odds   [v 4] 2160/11 B 3 16.8 31
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-4 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 5] 2140/5 D 2 15.6 40
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-1 Athena D.T. Athena D.T.   [s 3] 2140/2 C 6 19.6 83
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-10 McCabe McCabe   [v 7] 2180/9 B str
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-9 McCabe McCabe   [v 7] 2140/8 C 0 15.2 733
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-8 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 10] 2160/6 C 7 17.0 2134
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-1 Sam Perfect Sam Perfect   [v 4] 2140/2 C 4 18.8 185
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-8 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2140/6 D 0 12.8 976
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-4 Pangur Pangur   [v 10] 2160/13 D str
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-2 Stepping Stone Stepping Stone   [v 4] 2140/11 B 0 g 197
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-3 Magic Melon Magic Melon   [s 6] 1640/10 D 0 16.1 1508
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-2 Sam Perfect Sam Perfect   [v 4] 2140/2 D 8 19.1 1402
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-10 Magic Melon Magic Melon   [s 6] 2160/12 C 8 17.1 370
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-3 Sam Perfect Sam Perfect   [v 4] 2140/7 C 6 19.5 247
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-1 Sam Perfect Sam Perfect   [v 4] 2140/11 D 0 23.5g 635
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-8 Pangur Pangur   [v 10] 2140/12 D 6 17.3 1696
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-6 Jenni Mauritz Jenni Mauritz   [s 5] 2140/3 C 3 17.1 213
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-5 Marvelous Face Marvelous Face   [s 7] 2140/6 B 0 20.8g 23
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-3 Ferrari Mauritz Ferrari Mauritz   [v 6] 2140/3 C 7 21.2g 111
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-1 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2140/3 B 1 13.5 47
2016-08-05 2016-08-05 Halmstad-1 Amie Glide Amie Glide   [s 5] 2160/10 D 8 16.8 1020
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-10 Against All Odds Against All Odds   [v 4] 2160/8 B 7 17.9g 78
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-8 Amie Glide Amie Glide   [s 5] 2140/1 D 0 16.7 1103
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-10 Against All Odds Against All Odds   [v 4] 2140/5 D 0 17.9g 521
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-3 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 3160/6 C 0 16.2 312
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-7 Amie Glide Amie Glide   [s 5] 2140/5 D 0 16.6 2592
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-9 Soul Artist Soul Artist   [v 7] 1640/4 D 0 14.2 1316
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-2 Marvelous Face Marvelous Face   [s 7] 2140/4 C 2 16.3 107
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-2 Ambitex Chining Ambitex Chining   [s 7] 2140/9 D 0 17.4 628
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-8 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 7] 1640/8 D 7 14.9 671
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-11 Marvelous Face Marvelous Face   [s 7] 1660/8 D 3 15.5 757
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-5 Amie Glide Amie Glide   [s 5] 2140/4 D 0 18.4 969
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-9 Killer Queen Melon Killer Queen Melon   [s 5] 2140/7 C 1 16.4 36
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-7 Soul Artist Soul Artist   [v 7] 2140/1 D 6 15.4 118
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-4 Against All Odds Against All Odds   [v 4] 2140/1 C 2 16.4 40
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-7 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 3180/13 C 7 15.6 1067
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-2 Olympic Danseur Olympic Danseur   [v 7] 2140/6 C 6 17.2g 769
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-10 Soul Artist Soul Artist   [v 7] 2180/8 C 5 15.5 510
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-6 Against All Odds Against All Odds   [v 4] 2140/7 C 0 g 183
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-10 Soul Artist Soul Artist   [v 7] 2180/10 C str
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-1 Against All Odds Against All Odds   [v 4] 2140/6 A 6 19.5g 56
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-10 Nelle Atticus Big Nelle Atticus Big   [v 5] 2140/2 D 0 18.5g 553
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-1 Keycard Keycard   [s 3] 2160/7 B 3 17.1 390
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-7 Soul Artist Soul Artist   [v 7] 2140/11 D 6 15.0 357
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-6 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 3160/7 D 0 16.5 474
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-10 Soul Artist Soul Artist   [v 7] 2140/5 D 3 14.8 105
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-7 Marvelous Face Marvelous Face   [s 7] 2180/5 C 4 17.2 235
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-3 Pangur Pangur   [v 10] 2140/3 D 6 17.0 109
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-10 Civillo Civillo   [v 8] 2180/7 C 3 15.9 454
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-6 Mercedes Mauritz Mercedes Mauritz   [s 9] 1640/1 D 0 15.7 533
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-4 Civillo Civillo   [v 8] 1640/2 D 0 15.5g 1164
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-8 Soul Artist Soul Artist   [v 7] 2140/1 D 0 15.6 996
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-6 In Front In Front   [s 6] 2140/5 D 0 16.0 1109
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-1 Soul Artist Soul Artist   [v 7] 2640/7 D 6 18.3g 181
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-5 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2640/3 B 0 16.5 906
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-3 Olympic Danseur Olympic Danseur   [h 7] 2140/6 B 0 17.9g 569
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-2 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 7] 1640/5 C 4 15.3 596
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-3 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 1640/4 B 0 15.2 168
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-10 Crut Buttler Crut Buttler   [v 5] 1640/10 D str
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-6 Soul Artist Soul Artist   [v 7] 2640/12 C 6 16.9 612
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-9 Champion Melon Champion Melon   [v 5] 2140/1 B 7 14.6 259
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-4 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 2660/4 D 6 16.3 629
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-3 Kingen in Ima Kingen in Ima   [v 4] 2160/5 D 6 18.9 290
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-3 Kingen in Ima Kingen in Ima   [v 4] 2140/3 D 0 16.3 876
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-9 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 1640/11 D 0 14.3 2618
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-6 Marvelous Face Marvelous Face   [s 8] 1640/1 D 7 15.2 1308
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-5 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 8] 1640/4 D 0 15.5 1825
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-4 Trader Mon Trader Mon   [v 9] 2640/9 D str
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-6 Champion Melon Champion Melon   [v 5] 1640/10 D 7 13.4 215
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-8 Amie Glide Amie Glide   [s 6] 2140/5 D 8 17.4 442
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-4 Kingen in Ima Kingen in Ima   [v 4] 2140/2 D 3 18.2 717
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-7 Kingen in Ima Kingen in Ima   [v 4] 2140/3 D 6 17.3 1110
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-6 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 2140/6 D 3 14.9 461
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-9 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 6] 2140/7 D 4 113
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-8 Trader Mon Trader Mon   [v 9] 2160/4 B 4 19.0 126
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-5 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 2140/3 C 7 19.0 289
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-4 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 2180/10 B 8 17.4 389
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-2 Kingen in Ima Kingen in Ima   [v 4] 1640/7 D 0 17.1 1144
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-8 Amie Glide Amie Glide   [s 6] 2140/3 D 0 17.7 1261
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-1 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2160/9 D 0 21.7g 568
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-9 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 2640/10 B 2 15.8 364
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-7 Champion Melon Champion Melon   [v 5] 1640/11 B 3 14.6 56
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-12 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 1640/11 C 0 14.6 626
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 9] 1640/7 C 0 12.9 773
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-9 Kingen in Ima Kingen in Ima   [v 4] 1640/2 D 7 14.9 661
2017-08-17 2017-08-17 Åby-8 Champion Melon Champion Melon   [v 5] 1640/5 B 2 12.3 32
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-4 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 3180/9 D 0 16.6 560
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-9 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 2160/5 C 6 17.8 267
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-5 Kingen in Ima Kingen in Ima   [v 4] 2140/4 B 7 20.0g 96
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-4 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 1640/3 C 8 14.3 143
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-1 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 2140/7 B 1 15.7 16
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-8 Soul Artist Soul Artist   [v 8] 1640/2 D str
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-7 Mai Tai Mai Tai   [s 3] 2140/4 D 8 18.7 1332
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-6 Marvelous Face Marvelous Face   [s 8] 1640/1 D 0 16.9g 694
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-5 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2640/8 D str
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-3 Champion Melon Champion Melon   [v 5] 2140/9 C 2 13.0 267
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-4 Killer Queen Melon Killer Queen Melon   [s 6] 1640/5 D 0 13.8 314
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-2 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 8] 2140/1 D 0 15.5 757
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-2 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/11 D 6 18.1 589
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-8 Champion Melon Champion Melon   [v 5] 2140/11 D 1 14.3 1199
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-6 Mai Tai Mai Tai   [s 3] 2140/2 D 5 17.5 1086
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-3 Mai Tai Mai Tai   [s 3] 2140/11 D 6 17.4 1056
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-9 Mai Tai Mai Tai   [s 3] 2140/4 C 5 17.4 953
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-2 McCabe McCabe   [v 8] 2640/3 D 0 15.4 738
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-6 Soul Artist Soul Artist   [v 8] 1640/6 D 0 13.6g 611
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-4 Mai Tai Mai Tai   [s 3] 2140/5 C str
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-9 Killer Queen Melon Killer Queen Melon   [s 6] 1640/2 C 1 14.3 33
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-8 Marvelous Face Marvelous Face   [s 8] 2140/8 D 5 15.5 559
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-7 Pangur Pangur   [v 11] 2140/5 D 7 15.9 355
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-6 Soul Artist Soul Artist   [v 8] 1640/6 C 5 14.1 60
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-4 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/2 C 1 17.5 67
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-3 Keycard Keycard   [s 4] 2140/3 B 3 16.4 18
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-1 Catchy Girl Catchy Girl   [s 3] 2140/1 C 5 19.1 37
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-3 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2140/3 D 0 16.4 1802
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-2 Insane Sweet Insane Sweet   [s 4] 2140/8 B 0 21.0g 880
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-9 Killer Queen Melon Killer Queen Melon   [s 6] 2140/4 D 6 14.5 2011
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-5 Keycard Keycard   [s 4] 1640/6 D 5 15.1 657
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-5 Civillo Civillo   [v 9] 2140/8 D 0 15.9 1331
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-1 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 8] 2680/11 C 7 16.5 1006
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-5 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 1640/1 D 0 15.7g 1037
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-4 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/5 D 0 17.8 1411
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-1 Mai Tai Mai Tai   [s 3] 2140/7 C 8 18.5 433
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-5 Soul Artist Soul Artist   [v 8] 1680/5 C 6 16.5g 226
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-3 Killer Queen Melon Killer Queen Melon   [s 6] 1640/11 D 0 15.0 423
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-7 Marvelous Face Marvelous Face   [s 8] 2140/4 D 0 g 1278
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-4 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 3140/1 D 0 16.8 290
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-3 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 8] 2160/8 C 6 16.1 919
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-8 Enjoy Chocolate Enjoy Chocolate   [v 6] 2140/7 C 5 14.4 483
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-7 Killer Queen Melon Killer Queen Melon   [s 6] 1640/1 D 7 13.5 551
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-3 B.Eat Them B.Eat Them   [v 5] 1640/11 C 1 13.5 107
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-12 Kingen in Ima Kingen in Ima   [h 4] 2140/3 C 5 18.2 1142
2017-04-08 2017-04-08 Jägersro Trav-4 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 2140/4 C 0 g 202
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-9 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 8] 1640/5 C str
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-2 Mai Tai Mai Tai   [s 3] 2140/3 C 4 17.7 698
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-2 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 2140/12 D str
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Athena D.T. Athena D.T.   [s 4] 2140/8 D 6 17.7 1273
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-1 Mai Tai Mai Tai   [s 3] 2140/2 C 5 17.9 279
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-7 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 2640/8 B 6 17.7 249
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-4 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 6] 2140/5 D 5 15.0 197
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-3 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 2640/10 B 2 18.7 125
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-3 B.Eat Them B.Eat Them   [v 5] 1640/3 C 4 15.5g 115
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-2 Stepping Stone Stepping Stone   [v 5] 2140/6 D 2 18.0 153
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-1 Stepping My Lady Stepping My Lady   [s 3] 2140/2 D 3 19.7 124
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-3 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 2640/8 D 5 17.5 391
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-1 Giralda Boko Giralda Boko   [s 4] 2160/9 D 6 18.4 567
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-3 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 2640/4 C 5 17.0 1019
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-12 B.Eat Them B.Eat Them   [v 5] 2140/8 C 4 17.4 627
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-9 Champion Melon Champion Melon   [v 5] 1640/2 B 0 g 119
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-8 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2140/2 C 0 16.5 999
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-5 Pangur Pangur   [v 11] 2140/10 D 0 17.7 1232
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-1 Soul Artist Soul Artist   [v 9] 1640/7 D 0 14.8 743
2018-11-21 2018-11-21 Jägersro Trav-6 Against All Odds Against All Odds   [v 6] 2160/11 D 4 14.8 660
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-6 Champion Melon Champion Melon   [v 6] 1640/8 D 5 13.4 862
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-4 Champion Melon Champion Melon   [v 6] 2140/9 D 5 15.0 258
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-1 Against All Odds Against All Odds   [v 6] 2140/7 D 0 16.2 84
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-6 Champion Melon Champion Melon   [v 6] 2140/4 A 1 14.5 31
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-7 Champion Melon Champion Melon   [v 6] 2180/8 B 0 15.1 448
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-8 Call Annbirchador* Call Annbirchador*   [v 4] 1640/3 C 5 14.8 249
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-9 Cool Cool   [v 5] 2640/5 B 4 18.1 189
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-5 Cool Cool   [v 5] 2140/4 B 1 16.8 55
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-6 Civillo Civillo   [v 10] 2140/5 D 6 14.8 146
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-9 Champion Melon Champion Melon   [v 6] 1640/4 D 0 12.4 305ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se