V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-5 Patsi* Patsi*   [s 4] 2180/9 0 29.5g 39
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-1 Tangen Piril* Tangen Piril*   [h 3] 2180/8 2 29.6 11
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-2 Grude Eld* Grude Eld*   [v 4] 2160/12 2 25.8 57
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-9 Tekno Odin* Tekno Odin*   [h 7] 2140/7 1 22.7 10
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-6 Tangen Didrik* Tangen Didrik*   [v 5] 2140/8 1 26.1 57
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-6 Tyri Balder* Tyri Balder*   [v 5] 2180/5 3 26.7 139
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-5 Tangen Piril* Tangen Piril*   [h 3] 2220/14 3 26.2 45
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-4 Vestpol Faxen* Vestpol Faxen*   [h 12] 1640/2 1 23.8 33
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-2 Grude Eld* Grude Eld*   [v 4] 2140/7 2 26.6 15
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-10 Eldodin* Eldodin*   [v 4] 2160/7 1 30.1 18
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-8 Sjö Odin* Sjö Odin*   [h 4] 2720/10 2 25.5 108
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-7 Patsi* Patsi*   [s 4] 2200/12 3 24.7 20
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-6 Tekno Odin* Tekno Odin*   [h 8] 2180/12 A 1 24.0g 11
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-4 Lome Annar* Lome Annar*   [h 6] 2640/2 C 2 31.1 16
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-8 Tekno Odin* Tekno Odin*   [h 8] 1640/5 A 1 18.6 10
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-6 Eikfaksen* Eikfaksen*   [h 3] 1660/8 B 2 26.7 23
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-3 Galileo* Galileo*   [h 4] 1640/5 C 1 25.4g 15
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-10 Coktail Fortuna* Coktail Fortuna*   [v 7] 2140/12 A str
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-9 Tekno Odin* Tekno Odin*   [h 8] 2140/6 A 1 19.1 13
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-4 Jega Bottega* Jega Bottega*   [s 4] 2180/11 D 0 25.7 247
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-11 Stumne Flinka* Stumne Flinka*   [s 3] 1640/3 D 5 31.6g 32
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-9 Sjö Odin* Sjö Odin*   [h 5] 2180/9 C 4 24.0 165
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-8 Tangen Loke* Tangen Loke*   [h 4] 2680/7 A 5 27.7 31
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-7 Gompen Elden* Gompen Elden*   [h 4] 2140/12 A 4 29.3 18
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-6 Junifaks* Junifaks*   [h 6] 1660/9 B 2 22.6 90
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-4 Eldodin* Eldodin*   [v 5] 2640/4 C 0 g 111
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-1 Grude Svarten* Grude Svarten*   [v 4] 2160/14 A 3 32.0g 16
2016-09-09 2016-09-09 Romme-3 Grude Svarten* Grude Svarten*   [v 4] 2160/5 C 4 33.1 20
2016-09-09 2016-09-09 Romme-8 Tekno Odin* Tekno Odin*   [h 8] 2160/6 A 1 22.7 11
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-8 Sjö Vinn* Sjö Vinn*   [h 3] 2140/3 A 1 28.4 51
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-6 Coktail Fortuna* Coktail Fortuna*   [v 7] 1640/2 A 1 11.5 16
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-9 Tangen Loke* Tangen Loke*   [h 4] 2140/3 B 0 26.7g 76
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-6 Junifaks* Junifaks*   [h 6] 2140/4 C 6 23.3 436
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-4 Aase* Aase*   [s 4] 2140/4 C 3 28.8 14
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-6 Jervjegeren* Jervjegeren*   [v 5] 2100/1 C 6 33.2g 41
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-4 Horgen Juel Horgen Juel   [v 6] 2120/12 B 8 32.4g 48
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-2 Tyri Balder Tyri Balder   [v 6] 2100/6 D 0 30.4g 107
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-8 Jega Lyana* Jega Lyana*   [s 3] 2140/4 B 0 33.5g 226
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-4 Sjö Vinn* Sjö Vinn*   [h 3] 2140/2 A 1 27.4 15
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-2 Janeo Janeo   [v 6] 1640/12 B 0 14.7 120
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-1 Eikfaksen* Eikfaksen*   [h 3] 2140/6 A 2 28.8 41
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-3 Aase* Aase*   [s 4] 2140/5 B 1 27.4 12
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-1 Tangen Björn* Tangen Björn*   [h 3] 2160/8 C 1 31.3 12
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-7 Jega Bottega* Jega Bottega*   [s 4] 2140/2 C 2 28.4 30
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-6 Tangen Loke* Tangen Loke*   [h 4] 2140/9 C 2 24.6 67
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-4 Tangen Piril* Tangen Piril*   [h 4] 2140/3 C str
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-9 Ängsrappen Ängsrappen   [h 4] 2640/1 A 7 26.9 29
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-7 Sjö Odin* Sjö Odin*   [h 5] 2140/6 C 5 23.9 69
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-6 Tekno Odin* Tekno Odin*   [h 8] 1640/8 A 1 19.8 15
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-5 Tangen Piril* Tangen Piril*   [h 4] 2140/5 C 1 26.4 20
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-3 Valle Jerven* Valle Jerven*   [v 7] 1140/7 C 1 57
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Jega Bottega* Jega Bottega*   [s 4] 2180/9 C 5 26.9 228
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-6 Tangen Loke* Tangen Loke*   [h 4] 2160/13 A 2 26.0 18
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-4 Eikfaksen* Eikfaksen*   [h 3] 1640/6 D 1 28.2 24
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-7 Sjö Odin* Sjö Odin*   [h 5] 2200/4 B 1 24.1g 40
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-3 Sigmunn* Sigmunn*   [h 4] 1640/12 D 3 27.0g 44
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-1 Möller Jerka* Möller Jerka*   [s 3] 2140/6 B 1 29.8 15
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-10 Tyri Balder Tyri Balder   [v 6] 2680/13 B 8 29.0 32
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-3 Tekno Odin* Tekno Odin*   [h 8] 2140/4 B 1 22.5 12
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-1 Sjö Vinn* Sjö Vinn*   [h 3] 2140/2 C 2 27.2 25
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-8 Tekno Odin* Tekno Odin*   [h 8] 2140/8 A 0 23.9 20
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-3 Moe Lilja Moe Lilja   [s 5] 1660/9 A 3 29.4 18
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-3 Tangen Loke* Tangen Loke*   [h 4] 2140/13 A 1 25.1 14
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-6 Tekno Odin* Tekno Odin*   [h 8] 1680/15 A 2 22.4 18
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-6 Lome Brage* Lome Brage*   [h 10] 1640/11 A 5 23.7 40
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-10 Pensjonen* Pensjonen*   [v 6] 1640/10 A 0 29.6 27
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-8 Lome Brage* Lome Brage*   [h 10] 2180/11 A 2 23.9 16
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-7 Väskinge Hemi Väskinge Hemi   [h 3] 2180/11 A 5 30.6 62
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-11 Holene Odin* Holene Odin*   [h 6] 2160/6 C 4 25.9 30
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-6 Sjö Vinn* Sjö Vinn*   [h 4] 2680/6 C 4 26.9 331
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-5 Stumne Fyr* Stumne Fyr*   [v 3] 2160/8 A 3 28.5 20
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-3 Grude Svarten* Grude Svarten*   [v 5] 1640/1 C 4 25.6 60
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-2 Lome Tornado* Lome Tornado*   [v 6] 1640/8 A 2 27.8g 63
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-1 U.R.Faxe* U.R.Faxe*   [h 4] 2180/11 A 1 28.3 13
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-4 Pensjonen* Pensjonen*   [v 6] 1640/5 B 7 26.8g 16
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-8 Lome Brage* Lome Brage*   [h 10] 2140/5 C 0 20.9 35
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-3 Granetta Granetta   [s 4] 2180/13 A 6 25.0g 43
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-10 Sjö Gull* Sjö Gull*   [h 3] 2140/6 C 2 28.4 231
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-6 Eldteksa* Eldteksa*   [s 3] 2140/12 D 4 30.5 561
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-7 Eigelands Fredrik Eigelands Fredrik   [h 3] 2140/1 C 6 30.1 281
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-6 Eldteksa* Eldteksa*   [s 3] 2140/3 D 6 32.6 160
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-5 Sjö Gull* Sjö Gull*   [h 3] 2140/1 B 4 29.7 79
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-9 Eikfaksen* Eikfaksen*   [h 4] 2140/1 B 0 25.3 62
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-2 Eigelands Fredrik Eigelands Fredrik   [h 3] 2140/7 B 2 31.6g 18
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-9 Eikfaksen* Eikfaksen*   [h 4] 1640/6 D 3 22.6 164
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-7 Spydo Ö.K.* Spydo Ö.K.*   [h 5] 2180/5 C 0 24.7g 317
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-5 Sjö Odin* Sjö Odin*   [h 6] 1640/5 D 0 22.0 421
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-3 Faste Viking* Faste Viking*   [h 7] 1140/5 C 2 40
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-10 Lome Tornado* Lome Tornado*   [v 6] 2660/9 A 0 31.4 50
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-5 Sjö Gull* Sjö Gull*   [h 3] 2140/1 B 1 29.1 23
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-4 Sjö Kongen* Sjö Kongen*   [v 5] 2520/10 B 4 25.6 31
2017-05-19 2017-05-19 Romme-7 Sjö Vinn* Sjö Vinn*   [h 4] 2140/4 C str
2017-05-19 2017-05-19 Romme-2 Kringlers Viktor* Kringlers Viktor*   [h 4] 2140/8 A 2 27.7 20
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-8 Spydo Ö.K.* Spydo Ö.K.*   [h 5] 2640/2 D 5 27.2 25
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-4 Möller Jerka* Möller Jerka*   [s 4] 2200/11 B str
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-9 Vestpol Iver* Vestpol Iver*   [v 5] 1640/11 D 0 g 39
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-10 El Viktor* El Viktor*   [h 6] 1640/6 B 4 26.5 72
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-6 Rappstjernen* Rappstjernen*   [h 3] 1680/9 A 1 24.8 12
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-4 Philip Ess* Philip Ess*   [h 4] 1640/4 C 3 24.6 35
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-6 Philip Ess* Philip Ess*   [h 4] 2660/4 C 5 25.8 66
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-4 Lome Tornado Lome Tornado   [v 7] 1640/3 C 3 25.9 133
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-3 Vestpol Iver* Vestpol Iver*   [v 5] 1640/9 C 0 g 70
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-2 Odinprinsen Odinprinsen   [h 4] 1640/10 C 0 30.4 154
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-9 Spydo Ö.K.* Spydo Ö.K.*   [h 6] 2640/8 B 0 27.4 74
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-9 Brenne Blesa* Brenne Blesa*   [s 3] 2140/9 D 1 32.9 18
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-7 Voje Maren* Voje Maren*   [s 3] 2140/1 B 1 30.7 18
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-6 Nordsjö Odin* Nordsjö Odin*   [h 3] 2140/3 C 2 28.5 53
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-4 Rappstjernen* Rappstjernen*   [h 3] 2140/4 B 1 28.6 12
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-8 Odinprinsen Odinprinsen   [h 4] 2160/10 B 1 32.5 36
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-3 Vestpol Iver* Vestpol Iver*   [v 5] 1640/1 B 1 27.7 22
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-9 Philip Ess* Philip Ess*   [h 4] 2140/1 C 1 24.0 105
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-5 Skeie Stjerna* Skeie Stjerna*   [s 4] 2140/4 C 6 28.5g 84
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-4 Spydo Ö.K.* Spydo Ö.K.*   [h 6] 2660/7 A 4 26.3 75
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-4 Sjö Gull* Sjö Gull*   [v 4] 2140/7 D 0 27.0g 329
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-3 Philip Ess* Philip Ess*   [h 4] 2140/9 B 2 24.6 209
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-2 Eldteksa Eldteksa   [s 4] 2140/10 D 2 27.1 480
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-1 Skeie Stjerna* Skeie Stjerna*   [s 4] 2140/2 C 2 27.0 124
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-2 Vestpol Iver* Vestpol Iver*   [v 5] 1680/14 A 1 28.9 134
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-1 Nordsjö Odin* Nordsjö Odin*   [h 3] 2160/3 C 3 29.5 15
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-10 Eldteksa Eldteksa   [s 4] 2160/3 C 6 29.5 77
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-7 U.R.Faxe U.R.Faxe   [h 5] 2640/5 C 4 28.2 50
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-8 Vestpol Iver* Vestpol Iver*   [v 5] 2160/8 A 7 31.6 45
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-6 Nordsjö Odin* Nordsjö Odin*   [h 3] 2160/10 B 1 29.2 18
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-5 Lykkje Erna Lykkje Erna   [s 5] 1640/6 D 8 29.1 167
2019-10-29 2019-10-29 Romme-3 U.R.Faxe U.R.Faxe   [h 6] 2140/6 A str
2019-10-25 2019-10-25 Romme-7 Ask Viktoria* Ask Viktoria*   [s 4] 2140/12 A 1 27.8 15
2019-10-25 2019-10-25 Romme-3 Brunello Hall Brunello Hall   [h 3] 2140/1 D 2 16.7 139
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-7 Valle Hugo* Valle Hugo*   [v 4] 3140/4 A 0 20
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-6 Nordsjö Odin* Nordsjö Odin*   [h 4] 1640/1 B 1 22.9 11
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-5 Brenne Blissi* Brenne Blissi*   [s 6] 2200/10 A 0 25.6 75
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-7 Philip Ess* Philip Ess*   [h 5] 2160/8 C 0 25.1 95
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-6 Nordsjö Odin* Nordsjö Odin*   [h 4] 2660/4 B 1 24.9 12
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-3 Valle Hugo* Valle Hugo*   [v 4] 1640/11 A 1 25.2 15
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-2 Havprinsen* Havprinsen*   [v 4] 1640/2 D 3 27.0 137
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-9 U.R.Faxe U.R.Faxe   [h 6] 2640/5 B 3 25.4g 39
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-2 Brunello Hall Brunello Hall   [h 3] 2140/7 C 2 18.1 63
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-1 Grisleprinsen G.L.* Grisleprinsen G.L.*   [h 3] 1640/1 D 1 31.2 15
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-3 Lome Storm Lome Storm   [h 4] 2640/2 B 0 29.8g 20
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-11 Spik Loke Spik Loke   [v 6] 2180/11 B str
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-9 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 3] 2140/8 A 3 26.0 12
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-7 Brenne Berna* Brenne Berna*   [s 3] 2140/9 B 2 26.8 40
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-5 Nordsjö Odin* Nordsjö Odin*   [h 4] 1640/1 B 4 23.4g 11
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-4 Brenne Berna* Brenne Berna*   [s 3] 2140/9 C 2 28.6 20
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-3 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 3] 2140/8 A 1 26.1 10
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-2 Norheim Borka* Norheim Borka*   [s 3] 2140/2 C 3 31.4 76
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-9 Nordsjö Odin* Nordsjö Odin*   [h 4] 2140/1 A 1 22.0 31
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-5 Brenne Blesa* Brenne Blesa*   [s 4] 2140/1 C 2 26.4g 18
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-4 Spik Loke Spik Loke   [v 6] 2140/2 B 5 26.8 28
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-7 Ask Viktoria* Ask Viktoria*   [s 4] 2140/2 C 2 29.8 76
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-5 Brenne Blesa* Brenne Blesa*   [s 4] 2140/7 C 1 29.3 13
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-4 Nordsjö Odin* Nordsjö Odin*   [h 4] 2140/1 A 1 25.6 37
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-2 Rappstjernen* Rappstjernen*   [h 4] 2140/2 A 4 26.7 17
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-1 Alonso Jenta* Alonso Jenta*   [s 4] 2140/7 C 3 31.3 320
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-1 Gull Tina* Gull Tina*   [s 3] 1660/4 A 1 31.7 13
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-10 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 4] 2700/8 A 1 23.8 13
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-9 Philip Ess* Philip Ess*   [h 6] 2660/10 C 7 24.4 279
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-8 Vimse Lars Vimse Lars   [v 8] 1640/8 C 1 25.2 137
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-7 Moi Edel* Moi Edel*   [s 6] 2140/11 A 2 26.3g 82
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-5 Nelson Anton* Nelson Anton*   [h 3] 2640/5 C 1 28.0 38
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-4 Våler Nikolai* Våler Nikolai*   [h 5] 2140/4 B 2 23.6 15
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-3 Nordsjö Vinni* Nordsjö Vinni*   [s 4] 2160/13 A 2 27.7 65
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-2 Frivoll Galilei* Frivoll Galilei*   [h 3] 2140/2 D 3 26.8 168
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-9 Brenne Bas* Brenne Bas*   [h 3] 2140/2 A 1 26.8 15
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-7 Malifika* Malifika*   [s 3] 2140/3 C 2 29.6 23
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-4 Moi Edel* Moi Edel*   [s 6] 2140/1 C 2 27.3 45
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-8 Lille Fröken Stöen* Lille Fröken Stöen*   [s 4] 1660/10 A 0 32.1g 15
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-5 Tangen Elvira* Tangen Elvira*   [s 7] 2640/1 B 1 24.5 92
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-3 Tangen Bork* Tangen Bork*   [h 3] 2640/6 C 1 30.5 15
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-7 Tangen Svenn* Tangen Svenn*   [h 3] 2140/3 D 4 29.0 121
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-6 Frivoll Galilei* Frivoll Galilei*   [h 3] 2140/10 D 4 28.4 113
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-4 Malifika* Malifika*   [s 3] 2140/1 D 1 30.0 33
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-3 Brenne Bas* Brenne Bas*   [h 3] 2140/3 B 1 26.0 43
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-2 Föynland Anna* Föynland Anna*   [s 3] 2140/1 D 2 30.0 36
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-9 Havglimt* Havglimt*   [h 4] 2140/3 A 1 24.0 14
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-7 Philip Ess* Philip Ess*   [h 6] 2140/11 D 3 23.4 469
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-5 Brenne Berna* Brenne Berna*   [s 4] 2140/10 A 2 25.3 19
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-3 Våler Nikolai* Våler Nikolai*   [h 5] 1640/6 A 6 23.8g 16
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-10 Norheim Borka* Norheim Borka*   [s 4] 2140/5 B 1 26.4 18
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-9 Grisleprinsen G.L.* Grisleprinsen G.L.*   [h 4] 2140/3 B 2 25.6 16
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-7 Brenne Berna* Brenne Berna*   [s 4] 2140/8 B 2 25.5 18
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-6 Sjö Stjerna* Sjö Stjerna*   [s 4] 2140/1 B 1 27.7 50
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-4 Havglimt* Havglimt*   [s 4] 2140/5 A 1 23.8 13
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-2 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 4] 2140/1 A 0 g 11
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-1 Stjerne Tore* Stjerne Tore*   [v 5] 2160/10 A 3 27.5 13
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-10 Tangen Svenn Tangen Svenn   [h 4] 2180/12 A 4 27.1 56
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-5 Jerry B.R.* Jerry B.R.*   [v 4] 1640/2 B 7 15.4 30
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-2 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 5] 2140/8 A 1 24.5 14
2021-10-28 2021-10-28 Bollnäs-6 Jerry B.R.* Jerry B.R.*   [v 4] 1640/9 D 5 15.4 55
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-6 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 5] 2160/12 A 2 24.7 23
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-11 Tangen Svenn Tangen Svenn   [h 4] 2660/7 C 5 29.7g 72
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-9 Våler Nikolai* Våler Nikolai*   [h 6] 2660/4 A 0 g 24
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-8 Tinder Lars* Tinder Lars*   [v 5] 1640/8 A 4 26.2g 31
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-7 Sjö Stjerna* Sjö Stjerna*   [s 5] 2140/11 B 5 26.9 145
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-5 Ksar Ksar   [v 3] 2140/3 D 4 29.3 93
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-4 Sjö Vant Sjö Vant   [v 4] 1640/6 B 0 30.8g 18
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-1 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 5] 2160/5 B 2 23.4 17
2021-09-16 2021-09-16 Bergsåker-8 Ksar Ksar   [v 3] 2180/10 B 1 29.4 56
2021-08-18 2021-08-18 Solvalla-2 Nordsjö Odin Nordsjö Odin   [h 6] 2140/8 C 5 23.9 24
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-12 Tangen Svenn Tangen Svenn   [h 4] 2160/10 B 2 27.1 64
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-9 Tangen Ove Tangen Ove   [h 3] 2140/1 A 5 26.5 61
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-6 Nordsjö Anna* Nordsjö Anna*   [s 3] 2140/4 B 4 29.2 56
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-5 Grude Tilla Grude Tilla   [s 6] 2160/8 B 5 26.2 34
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-9 Nordsjö Odin Nordsjö Odin   [h 6] 2140/6 D 7 22.6 739
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-7 Langlands Hövding* Langlands Hövding*   [v 4] 2140/1 A 0 24.4 85
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-5 Malifika* Malifika*   [s 4] 2140/4 B 3 26.1 45
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-4 Vimse Lars Vimse Lars   [v 9] 1640/2 C 2 22.6 69
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-2 Ari Potter Ari Potter   [v 4] 2640/3 A 4 28.1 10
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-7 Grude Tilla Grude Tilla   [s 6] 3140/1 B 1 29.1 29
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-2 Sjö Vant Sjö Vant   [v 4] 2160/8 A 1 29.4 21
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-2 Färsta Vilma Färsta Vilma   [s 6] 1640/2 D 3 26.8 56
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-6 Ragnhild W.M. Ragnhild W.M.   [s 3] 2140/6 A 1 29.8 11
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-4 Caprioso Caprioso   [v 5] 2140/9 B 1 13.8 36
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-8 Ros Borken* Ros Borken*   [h 3] 2140/1 C 6 28.7g 135
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-7 Tangen Ove Tangen Ove   [h 3] 2140/5 A 1 26.7 13
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-6 Sjö Perla* Sjö Perla*   [s 3] 2140/2 B 2 29.6 22
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-4 Ksar Ksar   [v 3] 2140/7 C 4 29.7g 306
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-2 Nordsjö Anna* Nordsjö Anna*   [s 3] 2140/2 A 2 28.2 18
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-10 Grude Tilla Grude Tilla   [s 6] 2640/2 B 1 28.4 30
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-8 Nordsjö Odin Nordsjö Odin   [h 6] 2160/11 C 4 24.2 28
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-4 Grisle Tore G.L.* Grisle Tore G.L.*   [h 4] 2140/9 B 3 24.0 167
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-9 Langlands Hövding* Langlands Hövding*   [v 4] 2140/7 A 2 25.5 18
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-7 Malifika* Malifika*   [s 4] 2140/8 B 2 29.3 44
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-5 Föynland Anna* Föynland Anna*   [s 4] 2140/5 C 4 30.0 24
2021-07-06 2021-07-06 Hagmyren-9 Grude Tilla Grude Tilla   [s 6] 2140/2 C 0 g 82
2021-07-06 2021-07-06 Hagmyren-7 Nordsjö Odin Nordsjö Odin   [h 6] 2140/6 C 1 24.6 87
2021-07-06 2021-07-06 Hagmyren-6 Philip Ess* Philip Ess*   [h 7] 1640/9 A 6 20.5 495
2021-07-06 2021-07-06 Hagmyren-2 Tangen Ove* Tangen Ove*   [h 3] 1640/1 B 2 26.2 17
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-5 Grude Bambi* Grude Bambi*   [s 5] 2200/10 B 0 g 109
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-1 Sjö Perla* Sjö Perla*   [s 3] 2140/1 B 2 28.6 15
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-10 Tinder Lars* Tinder Lars*   [v 5] 1640/2 C 6 24.6 43
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-7 Langlands Hövding* Langlands Hövding*   [h 4] 1640/5 C 2 21.5 80
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-7 Grisleprinsen G.L.* Grisleprinsen G.L.*   [h 5] 3160/8 B 1 26.1 20
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-5 Stommens Berta Stommens Berta   [s 5] 1640/10 B 3 25.9 68
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-2 Sjö Vant Sjö Vant   [v 4] 1640/6 D 1 27.9 19
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-8 Lesja Odin* Lesja Odin*   [v 8] 1660/8 A 3 23.6 21
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-5 Valle Saga* Valle Saga*   [s 5] 1640/3 C 3 26.7 63
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-2 Brenne Bas* Brenne Bas*   [h 4] 2140/1 D 3 24.3 83
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-7 Grude Bambi* Grude Bambi*   [s 5] 2160/8 D 0 g 88
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-4 Nordsjö Odin Nordsjö Odin   [h 6] 2660/7 D 4 24.5 20
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-1 Tangen Ove* Tangen Ove*   [h 3] 2140/5 B 1 28.7 16
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-3 Grisle Tore G.L.* Grisle Tore G.L.*   [h 4] 2660/4 A 2 27.4 20
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-7 Nordsjö Odin* Nordsjö Odin*   [h 6] 2160/9 D 0 23.3 83
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-5 Grisleprinsen G.L.* Grisleprinsen G.L.*   [h 5] 1640/6 B 2 24.7g 21
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-3 Tangen Ove* Tangen Ove*   [h 3] 2140/2 A 1 32.1 12
2022-11-17 2022-11-17 Bergsåker-7 Wilda Anita Wilda Anita   [s 4] 1640/2 A 0
2022-11-17 2022-11-17 Bergsåker-3 Night Hawk Night Hawk   [h 4] 2140/1 A 0 g 17
2022-11-17 2022-11-17 Bergsåker-2 Ros Borken* Ros Borken*   [h 4] 1640/5 A 1 23.9 13
2022-11-15 2022-11-15 Östersund-8 Kruson Kruson   [v 5] 2180/15 A 1 30.3 41
2022-11-15 2022-11-15 Östersund-6 Bore Mikkel* Bore Mikkel*   [h 3] 2140/6 B 1 26.4 12
2022-11-12 2022-11-12 Bergsåker-6 Teknolina Teknolina   [s 4] 2140/3 B 1 29.4 32
2022-11-12 2022-11-12 Bergsåker-4 Holter Odin* Holter Odin*   [h 4] 2160/6 A 1 25.9 13
2022-11-12 2022-11-12 Bergsåker-7 Kit Crown Kit Crown   [s 4] 2140/5 B 1 15.0 24
2022-11-09 2022-11-09 Solvalla-5 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 6] 2140/4 A 4 22.8 11
2022-11-06 2022-11-06 Bergsåker-8 Amour Amour Amour Amour   [v 7] 2140/2 C 4 13.9 441
2022-11-06 2022-11-06 Bergsåker-5 Guvenör Godiva Guvenör Godiva   [v 3] 2140/7 B 3 14.5 136
2022-11-06 2022-11-06 Bergsåker-2 T.C.Clarke T.C.Clarke   [v 4] 2140/1 D 0 g 115
2022-11-04 2022-11-04 Umeå-7 Holter Odin* Holter Odin*   [h 4] 2180/7 A 1 26.0 14
2022-11-04 2022-11-04 Umeå-6 Bore Mikkel* Bore Mikkel*   [h 3] 2180/6 B 1 28.6 11
2022-11-04 2022-11-04 Umeå-8 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 6] 2180/7 A 1 23.2 12
2022-10-21 2022-10-21 Umeå-7 Ragnhild W.M. Ragnhild W.M.   [s 4] 2220/14 A 1 27.3 33
2022-10-20 2022-10-20 Gävle-9 Ksar Ksar   [v 4] 3180/13 A 4 28.4 27
2022-10-20 2022-10-20 Gävle-7 Hopp Karoline* Hopp Karoline*   [s 5] 2180/7 D 4 25.3 456
2022-10-20 2022-10-20 Gävle-5 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 6] 2160/6 B 1 22.2 11
2022-10-20 2022-10-20 Gävle-3 Bore Mikkel* Bore Mikkel*   [h 3] 1680/5 B 1 24.5 11
2022-10-20 2022-10-20 Gävle-1 Holter Odin* Holter Odin*   [h 4] 1640/1 B 1 22.5 17
2022-10-17 2022-10-17 Bergsåker-7 Ingprins* Ingprins*   [h 4] 2140/3 A 1 29.7 12
2022-10-15 2022-10-15 Solänget-8 Ros Borken* Ros Borken*   [h 4] 2140/1 B 2 27.5 51
2022-10-15 2022-10-15 Solänget-4 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 6] 2640/7 A 1 23.7 11
2022-10-01 2022-10-01 Skellefteå-7 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 6] 1640/7 A 2 20.4 18
2022-09-29 2022-09-29 Bergsåker-8 Caprioso Caprioso   [v 6] 2140/6 B 0 15.3 95
2022-09-29 2022-09-29 Bergsåker-6 O.P.'s Flawless O.P.'s Flawless   [v 4] 1640/5 D 7 12.9 534
2022-09-29 2022-09-29 Bergsåker-3 Guvenör Godiva Guvenör Godiva   [v 3] 1640/8 C 2 14.2 94
2022-09-28 2022-09-28 Solvalla-5 Night Hawk* Night Hawk*   [h 4] 2140/6 C 1 14.3 16
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-2 Wilda Anita Wilda Anita   [s 4] 1640/2 D 3 28.6 54
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-1 Langlands Hövding* Langlands Hövding*   [v 5] 2160/5 D 3 g 160
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-11 Holter Odin* Holter Odin*   [h 4] 2680/8 C 2 25.4 22
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-9 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 6] 2680/9 A 1 22.0 14
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-8 Ragnhild W.M. Ragnhild W.M.   [s 4] 2140/7 C 1 26.4 45
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-7 Ros Borken* Ros Borken*   [h 4] 2140/1 B 1 25.3 34
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-6 Bore Mikkel* Bore Mikkel*   [h 3] 2200/10 A 1 24.5 15
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-4 Järvsö Henrik Järvsö Henrik   [v 4] 1640/7 B 0 35.4g 31
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-3 Ingprins* Ingprins*   [h 4] 1640/12 A 1 27.6 15
2022-09-17 2022-09-17 Färjestad-7 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 6] 2140/5 A 7 22.2g 55
2022-09-17 2022-09-17 Färjestad-4 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 8] 2680/14 A 1 23.5 31
2022-09-14 2022-09-14 Solvalla-1 Night Hawk* Night Hawk*   [h 4] 2140/2 C 1 15.7 25
2022-08-17 2022-08-17 Solvalla-2 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 6] 2160/5 B 1 21.4 16
2022-08-14 2022-08-14 Hagmyren-6 Tangen Ternar* Tangen Ternar*   [h 6] 2140/4 A 2 25.5 28
2022-08-11 2022-08-11 Bergsåker-6 Ingprins* Ingprins*   [h 4] 2160/5 A 1 29.7 13
2022-08-11 2022-08-11 Bergsåker-4 Caprioso Caprioso   [v 6] 1640/3 A 0 g 41
2022-08-07 2022-08-07 Dannero-2 Brageson Brageson   [v 6] 1660/6 C 5 25.9 15
2022-08-07 2022-08-07 Dannero-11 Bore Mikkel* Bore Mikkel*   [h 3] 2140/3 A 5 27.4g 13
2022-08-07 2022-08-07 Dannero-7 Spik Borka* Spik Borka*   [s 3] 2140/1 D 2 29.2 148
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-8 Havglimt* Havglimt*   [h 6] 2680/14 B 1 24.4 31
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-5 Ingprins* Ingprins*   [h 4] 2140/2 C 2 28.4 15
2022-07-31 2022-07-31 Östersund-11 Andarnas Patron Andarnas Patron   [v 5] 2140/1 C 5 35.4g 58
2022-07-31 2022-07-31 Östersund-9 Smedheim Braut* Smedheim Braut*   [h 4] 2140/3 C 2 23.9 70
2022-07-31 2022-07-31 Östersund-8 Ros Borken* Ros Borken*   [h 4] 2160/9 A 4 28.5g 16
2022-07-31 2022-07-31 Östersund-5 Nordsjö Anna* Nordsjö Anna*   [s 4] 2140/2 A 1 25.8 16
2022-07-25 2022-07-25 Dannero-8 Spik Borka* Spik Borka*   [s 3] 2140/2 D 1 32.4 16
2022-07-25 2022-07-25 Dannero-6 Guli Hektor Guli Hektor   [h 3] 2140/5 B 4 29.4 46
2022-07-25 2022-07-25 Dannero-5 Vega N.O.* Vega N.O.*   [s 3] 2140/1 D 2 29.3 213
2022-07-25 2022-07-25 Dannero-4 Uberg Amor* Uberg Amor*   [h 3] 2140/4 C 0 g 65
2022-07-25 2022-07-25 Dannero-3 Bore Mikkel* Bore Mikkel*   [h 3] 2140/4 B 1 28.2 11
2022-07-25 2022-07-25 Dannero-2 Sjö Jenta* Sjö Jenta*   [s 3] 2140/3 D 2 31.2 49
2022-07-03 2022-07-03 Hagmyren-9 Philip Ess* Philip Ess*   [h 8] 1640/4 C 3 20.5 26
2022-07-03 2022-07-03 Hagmyren-8 Havglimt* Havglimt*   [h 6] 2140/3 C 2 22.8 32
2022-07-03 2022-07-03 Hagmyren-7 Holter Odin* Holter Odin*   [h 4] 2140/5 A 1 25.0 14
2022-07-03 2022-07-03 Hagmyren-5 Nordsjö Anna* Nordsjö Anna*   [s 4] 2140/8 B 1 26.4 26
2022-07-03 2022-07-03 Hagmyren-1 Bore Mikkel* Bore Mikkel*   [h 3] 1640/5 B 1 25.2g 13
2022-06-28 2022-06-28 Bergsåker-6 Uberg Amor* Uberg Amor*   [h 3] 2160/11 B 0 36.1g 14
2022-06-28 2022-06-28 Bergsåker-2 Tangen Ternar* Tangen Ternar*   [h 6] 2160/15 C 1 26.0 57
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-10 Grisleprinsen G.L. Grisleprinsen G.L.   [v 6] 3160/8 D 4 26.1 76
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-4 Ros Borken* Ros Borken*   [h 4] 2140/5 B 1 26.0 17
2022-06-24 2022-06-24 Hagmyren-8 Tangen Ternar* Tangen Ternar*   [h 6] 2140/3 B 2 25.4 78
2022-06-24 2022-06-24 Hagmyren-5 Brageson Brageson   [v 6] 1640/2 A 1 27.7 12
2022-06-24 2022-06-24 Hagmyren-2 Ksar Ksar   [v 4] 2140/4 B 5 26.6 184
2022-06-23 2022-06-23 Dannero-7 Philip Ess* Philip Ess*   [h 8] 2140/6 B 2 22.3 21
2022-06-23 2022-06-23 Dannero-1 Bore Mikkel* Bore Mikkel*   [h 3] 2140/3 A 1 26.3 12
2022-06-10 2022-06-10 Bollnäs-11 Brageson Brageson   [v 6] 2140/1 B 1 28.2 11
2022-06-10 2022-06-10 Bollnäs-6 Holter Odin* Holter Odin*   [h 4] 1640/4 C 2 23.8 52
2022-06-10 2022-06-10 Bollnäs-4 Sjö Perla* Sjö Perla*   [s 4] 2140/4 B 1 27.2 30
2022-06-09 2022-06-09 Bergsåker-8 Uberg Amor* Uberg Amor*   [h 3] 1640/5 B 1 28.6 13
2022-06-09 2022-06-09 Bergsåker-5 Ros Borken* Ros Borken*   [h 4] 2140/6 A 1 25.9 23
2022-06-09 2022-06-09 Bergsåker-3 Grisleprinsen G.L. Grisleprinsen G.L.   [v 6] 2680/6 B 0 26.6g 85
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-6 Philip Ess* Philip Ess*   [h 8] 2140/7 C 1 22.9 80
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-3 Bore Mikkel* Bore Mikkel*   [h 3] 2140/1 B 1 27.1 14
2022-05-27 2022-05-27 Hagmyren-2 Tangen Ternar* Tangen Ternar*   [h 6] 1640/5 A 0 g 33
2022-05-25 2022-05-25 Romme-8 Holter Odin* Holter Odin*   [h 4] 2180/11 B 8 25.5 58
2022-05-25 2022-05-25 Romme-5 Tekno Jerva Tekno Jerva   [s 4] 2160/12 C 5 27.7 45
2022-05-04 2022-05-04 Bergsåker-4 Tangen Ternar* Tangen Ternar*   [h 6] 2660/4 B 2 26.9g 15
2022-04-21 2022-04-21 Gävle-2 Guli Hektor Guli Hektor   [h 3] 2140/2 B 1 30.5 13
2022-04-20 2022-04-20 Bergsåker-10 Brageson Brageson   [v 6] 2160/9 A 1 29.4 14
2022-04-20 2022-04-20 Bergsåker-7 Tangen Ternar* Tangen Ternar*   [h 6] 2140/10 C 1 26.5g 26
2022-02-03 2022-02-03 Bergsåker-6 Wilda Anita Wilda Anita   [s 4] 2160/7 B 1 34.4 28
2022-01-19 2022-01-19 Bergsåker-8 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 6] 2140/5 B 0 g 28
2023-12-12 2023-12-12 Bergsåker-5 Quick Håleryd Quick Håleryd   [h 3] 2140/2 B 0 g 23
2023-12-12 2023-12-12 Bergsåker-4 Kleppbest* Kleppbest*   [v 5] 2140/4 C 2 27.4 39
2023-12-12 2023-12-12 Bergsåker-3 Sandsjöns Avicii Sandsjöns Avicii   [v 4] 2140/11 A 7 16.6 43
2023-12-12 2023-12-12 Bergsåker-2 Eld Prinsen Eld Prinsen   [h 4] 2140/8 A 1 26.8 12
2023-12-12 2023-12-12 Bergsåker-1 Itso Sisu Itso Sisu   [v 5] 1640/4 C 5 14.3 102
2023-12-07 2023-12-07 Gävle-4 Hector Godiva Hector Godiva   [v 3] 2140/8 D 1 15.9 270
2023-12-06 2023-12-06 Bergsåker-6 Ever Loving Ever Loving   [v 4] 2640/12 A 7 16.9 40
2023-12-06 2023-12-06 Bergsåker-5 Divane Godiva Divane Godiva   [s 7] 2140/12 B 0 g 1303
2023-12-06 2023-12-06 Bergsåker-4 Sodasquare Sodasquare   [s 3] 2140/5 B 4 16.4 31
2023-12-06 2023-12-06 Bergsåker-2 Sandsjöns Amazing Sandsjöns Amazing   [s 3] 2140/2 C 5 17.6 84
2023-12-06 2023-12-06 Bergsåker-10 Elita Elita   [s 3] 2160/9 B str
2023-12-03 2023-12-03 Bollnäs-4 Hercules Godiva Hercules Godiva   [h 3] 1640/8 A 4 16.3 79
2023-12-03 2023-12-03 Bollnäs-8 Teknopuma Teknopuma   [s 4] 2160/9 A 5 31.0g 30
2023-12-03 2023-12-03 Bollnäs-5 Brenne Bingo Brenne Bingo   [v 3] 2140/4 B 2 30.8 35
2023-11-14 2023-11-14 Gävle-4 Elita Elita   [s 3] 2160/6 B str
2023-11-11 2023-11-11 Bergsåker-6 Kleppbest* Kleppbest*   [v 5] 2140/5 D str
2023-11-11 2023-11-11 Bergsåker-4 Ever Loving Ever Loving   [v 4] 2140/4 B 1 15.5 58
2023-11-11 2023-11-11 Bergsåker-3 Teknopuma Teknopuma   [s 4] 1640/9 B 1 27.0 36
2023-11-10 2023-11-10 Umeå-10 Trö Kasper* Trö Kasper*   [v 5] 2160/10 A 3 27.0 194
2023-11-10 2023-11-10 Umeå-9 Föynland Anna* Föynland Anna*   [s 6] 2200/12 A 0 153
2023-11-10 2023-11-10 Umeå-8 Itso Sisu Itso Sisu   [v 5] 2140/1 B 2 16.3 68
2023-11-10 2023-11-10 Umeå-7 Sjö Kosa Sjö Kosa   [s 3] 2160/2 D 8 34.0g 90
2023-11-10 2023-11-10 Umeå-6 Brage Bläsen Brage Bläsen   [h 3] 2140/5 C 5 31.6g 131
2023-11-10 2023-11-10 Umeå-2 Sandsjöns Amazing Sandsjöns Amazing   [s 3] 2160/10 B str
2023-11-10 2023-11-10 Umeå-1 Brenne Bingo Brenne Bingo   [v 3] 2160/5 B 4 34.6g 24
2023-11-08 2023-11-08 Solvalla-8 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 9] 2140/2 B 1 23.5 37
2023-10-22 2023-10-22 Romme-3 Brage Bläsen Brage Bläsen   [h 3] 2140/5 C str
2023-10-17 2023-10-17 Bergsåker-7 Quick Håleryd Quick Håleryd   [h 3] 2140/2 C str
2023-10-17 2023-10-17 Bergsåker-4 Itso Sisu Itso Sisu   [v 5] 2140/6 A 3 14.2 70
2023-10-17 2023-10-17 Bergsåker-3 Ever Loving Ever Loving   [v 4] 2640/12 A str
2023-10-17 2023-10-17 Bergsåker-2 Tangen Birk* Tangen Birk*   [v 4] 2140/10 B 2 28.3 62
2023-10-08 2023-10-08 Solänget-7 Big Success Big Success   [v 4] 2140/1 A 0 16.3 40
2023-10-08 2023-10-08 Solänget-5 Lindy Pop Lindy Pop   [v 4] 1640/4 C 1 14.9 44
2023-10-08 2023-10-08 Solänget-2 Quick Håleryd Quick Håleryd   [h 3] 2140/2 D 8 20.8g 20
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-6 O.P.'s Todde O.P.'s Todde   [v 4] 1640/6 A 1 14.7 25
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-4 Andarnas Patron Andarnas Patron   [v 6] 1640/4 D 1 27.1 59
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-2 Brenne Bingo* Brenne Bingo*   [v 3] 2140/1 B 2 33.3g 14
2023-10-03 2023-10-03 Hagmyren-1 Ever Loving Ever Loving   [v 4] 2640/4 A 3 15.8 32
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-8 Ros Borken* Ros Borken*   [h 5] 2140/1 D 6 26.6 260
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-7 Grude Trygve* Grude Trygve*   [h 4] 2140/2 C 4 27.1 19
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-6 Ragnhild W.M. Ragnhild W.M.   [s 5] 2140/11 A 5 26.4 35
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-5 Teknolina Teknolina   [s 5] 1660/15 C 6 27.7 313
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-3 Frivoll Gorm* Frivoll Gorm*   [h 3] 2140/1 C 6 31.8g 33
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-2 Eskils Balder Eskils Balder   [v 4] 2140/10 D 0 g 82
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-1 Eld Prinsen Eld Prinsen   [h 4] 2140/8 A 1 26.8 20
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-10 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 7] 2640/5 B 3 25.0 16
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-9 Kleppbest* Kleppbest*   [v 5] 2640/9 D 7 27.8 35
2023-09-23 2023-09-23 Färjestad-10 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 7] 2140/4 C 5 21.7 109
2023-09-23 2023-09-23 Färjestad-12 Smedheim Braut* Smedheim Braut*   [h 5] 2680/12 A 2 25.0 24
2023-09-15 2023-09-15 Östersund-8 Kit Crown Kit Crown   [s 5] 2140/10 B 5 15.5 147
2023-09-15 2023-09-15 Östersund-7 Föynland Anna* Föynland Anna*   [s 6] 2160/11 B 2 26.4 43
2023-09-15 2023-09-15 Östersund-4 Brage Bläsen Brage Bläsen   [h 3] 2140/2 C 0 31.6g 26
2023-09-15 2023-09-15 Östersund-3 Hercules Godiva Hercules Godiva   [h 3] 2140/6 C 1 15.1 191
2023-09-15 2023-09-15 Östersund-1 Quick Håleryd Quick Håleryd   [h 3] 2140/4 C str
2023-09-14 2023-09-14 Gävle-8 Brenne Bingo* Brenne Bingo*   [v 3] 2180/11 B 2 31.5 17
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-10 Sjö Kosa Sjö Kosa   [s 3] 2140/2 B 5 31.7g 15
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-9 Kleppbest* Kleppbest*   [v 5] 1640/6 C 5 25.8 42
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-5 Grude Trygve* Grude Trygve*   [h 4] 2140/2 B 1 28.2 15
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-3 Hippie Island Hippie Island   [s 3] 2140/2 B 0 g 59
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-2 Mr Start* Mr Start*   [h 3] 2140/3 D 2 29.9 23
2023-08-30 2023-08-30 Solvalla-10 Night Hawk Night Hawk   [h 5] 2140/8 C 1 13.2 31
2023-08-30 2023-08-30 Solvalla-3 Hippie Island Hippie Island   [s 3] 2140/3 D 2 15.3 455
2023-08-29 2023-08-29 Umeå-8 Hagrid Hagrid   [v 4] 1640/7 C 3 13.5 66
2023-08-29 2023-08-29 Umeå-3 Sandsjöns Amazing Sandsjöns Amazing   [s 3] 2140/3 C 2 16.2 89
2023-08-29 2023-08-29 Umeå-2 Tangen Birk* Tangen Birk*   [v 4] 2160/3 C 0 g 97
2023-08-16 2023-08-16 Solvalla-5 Smedheim Braut* Smedheim Braut*   [h 5] 2140/3 C 4 24.0 194
2023-08-08 2023-08-08 Hagmyren-8 Brenne Braute* Brenne Braute*   [h 3] 2160/8 B 1 30.5 18
2023-08-08 2023-08-08 Hagmyren-6 Ever Loving Ever Loving   [v 4] 2160/10 C 1 16.8 25
2023-08-08 2023-08-08 Hagmyren-5 Andarnas Patron Andarnas Patron   [v 6] 1660/11 A 1 29.8 118
2023-08-08 2023-08-08 Hagmyren-4 Kit Crown Kit Crown   [s 5] 2140/3 B 0 g 16
2023-08-07 2023-08-07 Bergsåker-1 Wild Glide Wild Glide   [h 3] 2140/1 D 0 g 67
2023-08-07 2023-08-07 Bergsåker-7 L.Q.Eddie L.Q.Eddie   [h 3] 2140/1 B 0 32.4g 21
2023-08-07 2023-08-07 Bergsåker-5 Nice View C.G. Nice View C.G.   [s 3] 2140/4 D 2 17.6 172
2023-08-07 2023-08-07 Bergsåker-3 Be Sober Be Sober   [s 4] 1640/2 D 0 13.6 254
2023-08-07 2023-08-07 Bergsåker-2 Kleppbest* Kleppbest*   [v 5] 2640/2 C 2 26.6 31
2023-08-06 2023-08-06 Dannero-11 Sjö Prinsen Sjö Prinsen   [h 3] 2140/1 D 4 27.8 81
2023-08-06 2023-08-06 Dannero-9 Nordsjö Anna* Nordsjö Anna*   [s 5] 2220/11 A str
2023-08-06 2023-08-06 Dannero-7 Elita* Elita*   [s 3] 2140/9 D 4 28.6 652
2023-08-06 2023-08-06 Dannero-4 Sjö Vant Sjö Vant   [v 6] 2180/11 A 2 26.5 20
2023-08-06 2023-08-06 Dannero-3 Night Hawk Night Hawk   [h 5] 2140/7 B 1 14.2 19
2023-08-05 2023-08-05 Rättvik-8 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 9] 1660/10 B str
2023-08-05 2023-08-05 Rättvik-2 Holter Odin* Holter Odin*   [h 5] 2160/3 C 0 59
2023-08-04 2023-08-04 Östersund-9 Vega N.O.* Vega N.O.*   [s 4] 2140/2 B 1 25.3 15
2023-08-04 2023-08-04 Östersund-7 Bore Mikkel* Bore Mikkel*   [h 4] 2140/3 A 1 23.1 13
2023-08-04 2023-08-04 Östersund-6 Philip Ess* Philip Ess*   [h 9] 2640/8 C 3 23.9 158
2023-08-04 2023-08-04 Östersund-4 Eskils Balder Eskils Balder   [v 4] 2140/15 B 1 30.7 29
2023-08-04 2023-08-04 Östersund-1 Hippie Island Hippie Island   [s 3] 2140/11 D 3 18.6 258
2023-07-26 2023-07-26 Skellefteå-10 Cadiz N.O.* Cadiz N.O.*   [v 5] 1640/7 C 8 14.9 94
2023-07-26 2023-07-26 Skellefteå-9 Queen Tresher Queen Tresher   [s 5] 1640/7 A 0 g 232
2023-07-26 2023-07-26 Skellefteå-6 Philip Ess* Philip Ess*   [h 9] 1640/7 C 5 21.0 585
2023-07-26 2023-07-26 Skellefteå-5 Guvenör Godiva Guvenör Godiva   [v 4] 2140/4 C 0 15.0 54
2023-07-26 2023-07-26 Skellefteå-4 Kleppbest* Kleppbest*   [v 5] 2140/2 C 0 27.5 20
2023-07-24 2023-07-24 Dannero-9 Gabriella Godiva Gabriella Godiva   [s 4] 2140/11 B 7 16.0 107
2023-07-24 2023-07-24 Dannero-8 Elita* Elita*   [s 3] 2140/3 D 2 31.2 73
2023-07-24 2023-07-24 Dannero-7 Frivoll Gorm* Frivoll Gorm*   [h 3] 2140/2 C 0 g 64
2023-07-24 2023-07-24 Dannero-5 Brenne Braute* Brenne Braute*   [h 3] 2140/7 C 6 31.8g 25
2023-07-24 2023-07-24 Dannero-3 L.Q.Eddie L.Q.Eddie   [h 3] 2140/1 D 6 30.0 462
2023-07-24 2023-07-24 Dannero-2 Norheim Tulla* Norheim Tulla*   [s 3] 2140/3 D 0 35.2g 46
2023-07-20 2023-07-20 Östersund-1 Wild Glide Wild Glide   [h 3] 2140/10 D 1 18.0 55
2023-07-20 2023-07-20 Östersund-10 Hermione Hermione   [s 5] 1640/3 A 4 14.2 65
2023-07-20 2023-07-20 Östersund-7 Bore Mikkel* Bore Mikkel*   [h 4] 2140/3 B 1 23.1 26
2023-07-20 2023-07-20 Östersund-6 Vega N.O.* Vega N.O.*   [s 4] 2140/6 B 1 25.9 15
2023-07-20 2023-07-20 Östersund-4 Siri Donna Siri Donna   [s 4] 2140/2 B 1 27.7 15
2023-07-20 2023-07-20 Östersund-2 Andarnas Patron Andarnas Patron   [v 6] 2140/2 C 0 g 55
2023-07-13 2023-07-13 Bergsåker-6 Hector Godiva Hector Godiva   [v 3] 2140/1 D str
2023-07-13 2023-07-13 Bergsåker-5 Wilda Eric Wilda Eric   [v 4] 2140/3 B 1 31.7g 28
2023-07-13 2023-07-13 Bergsåker-3 Sandsjöns Avicii Sandsjöns Avicii   [v 4] 2140/14 A 0 14.9 100
2023-07-13 2023-07-13 Bergsåker-2 A Last Chance A Last Chance   [s 3] 1640/5 C str
2023-07-12 2023-07-12 Solänget-4 Gabriella Godiva Gabriella Godiva   [s 4] 2140/3 D 0 15.3g 1032
2023-07-12 2023-07-12 Solänget-1 Sjö Kosa Sjö Kosa   [s 3] 2140/1 C 1 30.7 29
2023-07-12 2023-07-12 Solänget-8 Philip Ess* Philip Ess*   [h 9] 2180/11 B 5 23.2 553
2023-07-12 2023-07-12 Solänget-5 Kleppbest* Kleppbest*   [v 5] 2140/1 B 1 25.9 43
2023-07-05 2023-07-05 Solvalla-4 Smedheim Braut* Smedheim Braut*   [h 5] 2140/3 D 2 22.4 48
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-8 Vega N.O.* Vega N.O.*   [s 4] 2140/3 C 1 28.3 24
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-4 Holter Odin* Holter Odin*   [h 5] 2140/3 C 2 23.6 40
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-3 Trö Sirius Trö Sirius   [v 4] 2160/7 D 7 35.6g 17
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-2 Philip Ess* Philip Ess*   [h 9] 1640/2 C 4 21.6 139
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-10 Ros Borken* Ros Borken*   [h 5] 2160/10 A 0 25.7 98
2023-06-30 2023-06-30 Gävle-7 Be Sober Be Sober   [s 4] 2160/15 B 6 16.2 266
2023-06-30 2023-06-30 Gävle-6 Kleppbest* Kleppbest*   [v 5] 2640/4 B 2 27.7 191
2023-06-30 2023-06-30 Gävle-4 Sjö Kosa Sjö Kosa   [s 3] 2140/3 C 4 34.1g 89
2023-06-30 2023-06-30 Gävle-2 Energy Kronos Energy Kronos   [s 3] 2140/10 D 7 17.2 205
2023-06-16 2023-06-16 Bollnäs-8 Philip Ess* Philip Ess*   [h 9] 1640/4 C 4 20.7 145
2023-06-16 2023-06-16 Bollnäs-7 Hagrid Hagrid   [v 4] 2640/10 B 4 16.9 66
2023-06-16 2023-06-16 Bollnäs-6 Öygard Stjerna* Öygard Stjerna*   [s 8] 1640/1 A 1 25.9 25
2023-06-16 2023-06-16 Bollnäs-4 Little Patrick* Little Patrick*   [v 6] 1640/8 B 0 22.7 329
2023-06-16 2023-06-16 Bollnäs-1 Hå Lodve* Hå Lodve*   [h 3] 2140/7 A 4 31.7 13
2023-06-15 2023-06-15 Bergsåker-7 Tangen Birk* Tangen Birk*   [v 4] 2640/3 B 1 30.6 14
2023-06-15 2023-06-15 Bergsåker-3 Hermione Hermione   [s 5] 2160/8 C 0 19.0g 238
2023-06-15 2023-06-15 Bergsåker-2 Kleppbest* Kleppbest*   [v 5] 2160/6 A 2 27.7 26
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-7 Kleppbest* Kleppbest*   [v 5] 2160/4 A 4 28.2 20
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-5 Uberg Amor* Uberg Amor*   [v 4] 2660/8 A 3 32.1 21
2023-06-02 2023-06-02 Bollnäs-8 Philip Ess* Philip Ess*   [h 9] 2640/8 B 2 23.5 172
2023-06-02 2023-06-02 Bollnäs-6 Ragnhild W.M. Ragnhild W.M.   [s 5] 2140/6 D 2 26.5 25
2023-06-02 2023-06-02 Bollnäs-4 Brenne Borken* Brenne Borken*   [h 4] 1640/5 B 1 20.2 11
2023-06-02 2023-06-02 Bollnäs-2 Nordsjö Anna* Nordsjö Anna*   [s 5] 2180/9 B 1 25.6 12
2023-06-01 2023-06-01 Bergsåker-7 Energy Kronos Energy Kronos   [s 3] 2140/1 D 0 16.4 49
2023-06-01 2023-06-01 Bergsåker-4 Trö Kasper* Trö Kasper*   [v 5] 2160/15 B 3 25.9 97
2023-06-01 2023-06-01 Bergsåker-2 Mellby Don Juan Mellby Don Juan   [v 11] 1640/2 D 0 12.1 343
2023-05-28 2023-05-28 Solvalla-5 Grisle Odin G.L.* Grisle Odin G.L.*   [h 7] 1640/8 C 0 26.4g 521
2023-05-27 2023-05-27 Solvalla-4 Grisle Tore G.L.* Grisle Tore G.L.*   [h 6] 2140/5 B 5 22.9 110
2023-05-26 2023-05-26 Hagmyren-6 Frivoll Gorm* Frivoll Gorm*   [h 3] 2140/2 B 0 g 12
2023-05-26 2023-05-26 Hagmyren-5 Holter Odin* Holter Odin*   [h 5] 2160/5 C 7 25.4 22
2023-05-26 2023-05-26 Hagmyren-3 Hå Lodve* Hå Lodve*   [h 3] 2140/3 A 1 29.8 12
2023-05-26 2023-05-26 Hagmyren-1 Sodasquare Sodasquare   [s 3] 2140/1 B 4 19.8g 18
2023-05-03 2023-05-03 Bergsåker-5 Wilda Leffe Wilda Leffe   [v 5] 2640/6 C 0 31.2 108
2023-05-03 2023-05-03 Bergsåker-2 One Chance More One Chance More   [h 4] 2640/1 B 3 15.3 48
2024-06-14 2024-06-14 Bergsåker-8 Grislerappen G.L. Grislerappen G.L.   [h 3] 2140/2 A 2 33.1 21
2024-06-14 2024-06-14 Bergsåker-7 Grude Trygve Grude Trygve   [h 5] 2140/6 A 2 25.3 20
2024-06-14 2024-06-14 Bergsåker-6 Lion Brodde Lion Brodde   [v 5] 2140/12 A 3 13.5 56
2024-06-14 2024-06-14 Bergsåker-5 Queen Tresher Queen Tresher   [s 6] 2160/11 C 7 15.1g 139
2024-06-14 2024-06-14 Bergsåker-4 Sodasquare Sodasquare   [s 4] 1640/3 B 2 12.7 120
2024-06-14 2024-06-14 Bergsåker-2 Eld Prinsen Eld Prinsen   [h 5] 2140/10 A 1 25.9 14
2024-06-12 2024-06-12 Bollnäs-3 Dominica Face Dominica Face   [s 3] 2140/4 B 2 15.8g 23
2024-05-30 2024-05-30 Bergsåker-8 Kleppbest* Kleppbest*   [v 6] 2180/11 C 6 26.6g 56
2024-05-30 2024-05-30 Bergsåker-7 Grisle Kongen G.L. Grisle Kongen G.L.   [v 5] 2160/10 B 1 30.1 25
2024-05-30 2024-05-30 Bergsåker-4 Queen Tresher Queen Tresher   [s 6] 2140/7 C 3 14.5 173
2024-05-30 2024-05-30 Bergsåker-3 Dominica Face Dominica Face   [s 3] 2140/8 B 2 15.6 41
2024-05-30 2024-05-30 Bergsåker-1 Grislerappen G.L. Grislerappen G.L.   [h 3] 2140/6 D 5 35.6g 16
2024-05-29 2024-05-29 Bollnäs-1 Brage Bläsen Brage Bläsen   [v 4] 2640/5 C 0 32.2 65
2024-05-29 2024-05-29 Bollnäs-6 Weikko* Weikko*   [h 4] 1640/7 B 1 19.9 13
2024-05-26 2024-05-26 Solvalla-5 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 10] 1640/4 C 0 19.9 46
2024-05-25 2024-05-25 Solvalla-4 Smedheim Braut* Smedheim Braut*   [h 6] 2140/3 B 2 21.9 57
2024-05-22 2024-05-22 Bergsåker-1 Hå Lerke* Hå Lerke*   [s 3] 2160/6 B 3 30.6 29
2024-05-22 2024-05-22 Bergsåker-3 Dominica Face Dominica Face   [s 3] 2140/5 B 1 16.6 60
2024-05-22 2024-05-22 Bergsåker-2 Flight Sequence Flight Sequence   [v 3] 2140/9 C 2 15.2 154
2024-05-11 2024-05-11 Umeå-8 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 10] 1640/2 A 1 21.2 23
2024-05-11 2024-05-11 Umeå-3 Teknopuma Teknopuma   [s 5] 2160/9 A 0 28.0g 80
2024-05-11 2024-05-11 Umeå-1 Flight Sequence Flight Sequence   [v 3] 2140/7 D 3 15.7 259
2024-05-10 2024-05-10 Hagmyren-5 Smedheim Braut* Smedheim Braut*   [h 6] 2140/3 C 2 24.2 27
2024-05-10 2024-05-10 Hagmyren-2 Trollbackens Olov Trollbackens Olov   [h 3] 2160/5 C 2 28.4 104
2024-05-10 2024-05-10 Hagmyren-1 Hå Lerke* Hå Lerke*   [s 3] 2140/2 B 1 30.7 13
2024-05-01 2024-05-01 Bergsåker-7 Grude Trygve Grude Trygve   [h 5] 1640/7 A 6 25.1g 86
2024-05-01 2024-05-01 Bergsåker-4 Dominica Face Dominica Face   [s 3] 2140/7 A 5 17.6g 34
2024-05-01 2024-05-01 Bergsåker-3 Rendezvous Zon Rendezvous Zon   [h 3] 2140/2 D 3 16.4 42
2024-05-01 2024-05-01 Bergsåker-2 Queen Tresher Queen Tresher   [s 6] 2160/5 C 7 14.6 683
2024-04-26 2024-04-26 Bollnäs-6 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 10] 1640/4 C 2 21.3 64
2024-04-26 2024-04-26 Bollnäs-4 Grisle Kongen G.L. Grisle Kongen G.L.   [v 5] 2640/3 C 1 32.4 36
2024-04-24 2024-04-24 Solvalla-4 Felix Halbak* Felix Halbak*   [h 3] 2140/1 D 4 14.9 627
2024-04-24 2024-04-24 Solvalla-1 Dominica Face Dominica Face   [s 3] 2140/1 D 5 17.3g 103
2024-04-23 2024-04-23 Bergsåker-9 Smedheim Braut* Smedheim Braut*   [h 6] 2140/11 C str
2024-04-23 2024-04-23 Bergsåker-8 Queen Tresher Queen Tresher   [s 6] 2140/7 C 0 g 435
2024-04-23 2024-04-23 Bergsåker-3 L.Q.Eddie L.Q.Eddie   [v 4] 2160/11 A 5 31.7 92
2024-04-23 2024-04-23 Bergsåker-1 Quick Håleryd Quick Håleryd   [v 4] 2140/6 B 1 17.2 29
2024-04-14 2024-04-14 Hagmyren-8 Frivoll Gorm Frivoll Gorm   [h 4] 2140/2 C 1 26.7g 24
2024-04-14 2024-04-14 Hagmyren-6 Kleppbest* Kleppbest*   [v 6] 2660/9 D 2 27.9 93
2024-04-14 2024-04-14 Hagmyren-4 Philip Ess Philip Ess   [h 10] 2140/4 D 0 24.0 356
2024-04-14 2024-04-14 Hagmyren-3 Elita Elita   [s 4] 2140/7 D 0 31.4 412
2024-04-14 2024-04-14 Hagmyren-1 Trollbackens Olov Trollbackens Olov   [h 3] 2180/8 B 4 31.7 126
2024-04-13 2024-04-13 Bergsåker-8 Grude Trygve Grude Trygve   [h 5] 2160/9 A 2 24.5 239
2024-04-13 2024-04-13 Bergsåker-3 Teknopuma Teknopuma   [s 5] 2160/4 D 4 27.4 156
2024-04-13 2024-04-13 Bergsåker-2 Flight Sequence Flight Sequence   [v 3] 2140/1 D 3 15.9 282
2024-04-03 2024-04-03 Bergsåker-7 Frivoll Gorm Frivoll Gorm   [h 4] 2140/5 C 1 27.7 23
2024-04-03 2024-04-03 Bergsåker-1 Flight Sequence Flight Sequence   [v 3] 2140/5 C 4 17.9 141
2024-03-21 2024-03-21 Bergsåker-6 Vandamme Vandamme   [v 4] 2140/4 D 0 20.3g 36
2024-03-21 2024-03-21 Bergsåker-2 Grisle Kongen G.L. Grisle Kongen G.L.   [v 5] 2160/4 B 2 31.6 16ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se