V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en ..


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en vinnare hela loppet. Plötsligt kastade han sig i galopp 350 meter före mål och såg ut att vara ute ur loppet. Millmighty ställde sig snabbt och avslutade vasst och avgjorde i god tid så Paw Mahony kunde göra en segergest.
Bo Falsigs Appaloosa imponerade också. Hon fick den otacksamma uppgiften att trava utvändigt om ledande favoriten Danielle D.D. Nu spelade det ingen större roll för Appaloosa som redan i sista sväng hade knäckt ledaren och höll sedan undan för en ettrigt spurtande Beluga West.

Delad seger
Omgångens stora favorit Demon Ima/Johan Untersteiner vann och fick dela segern i V86-inledningen tillsammans med Mystic Mom/Carl Johan Jepson. Demon Ima fick en tung resa utvändigt ledaren och svarade för ett topplopp liksom Mystic Mom som avslutade strålande över upploppet.
Riina Rekiläs Finland var lösningen på V86-2. Ulf Ohlsson körde ett perfekt lopp och Finland tog sig förbi en snopen Sashay Kemp mitt på upploppet.
Björn Goop körde på chans med comebackande Mister Donald och det lönade sig. Armstrong Louis såg ut att ha loppet i sin hand i ledningen, men kunde inte svara när Mister Donald kom flygande kort före mål efter ett lopp som trea på innerspår.
- Han har känts väldigt fin och har tränat mest i sanden, sade Björn Goop.
Thomas Uhrberg gav Flirting Diamond en smakfull resa i andrapar utvändigt och hästen avgjorde mycket lätt före en tapper D'Amore som fick trava utan rygg hela loppet igenom.

Duo med toppform
Per Lennartsson har stallet på topp för dagen och han är snart tillbaka i sulkyn efter sin olycka för en månad sedan. Rikard N Skoglund ersätter med bravur och duon kunde räkna in en dubbelseger. Young King trivs i ledningen och Rikard körde vaket till täten efter 800 meter och sedan klev Young King undan till en säker seger.
Samma segerrecept använde sig Skoglund av bakom Smaragd Norrgård som också såg ut att trivas i ledningen.
Rätt V86-rad betalade 4829 kronor , sju rätt 87 kronor och det blev ingen utdelning för sex rätt vilket betyder att cirka åtta miljoner går över till nästa veckas V86-omgång.

Joakim Brundin, Kanal 75


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 2140/7 0 17.2 260
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-11 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/11 0 13.8 66
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-3 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2180/13 0 16.2 128
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-2 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/4 5 15.0 17
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-7 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2160/9 2 14.2 339
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 2140/7 5 16.4 54
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-3 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/1 4 17.9g 165
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-7 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 3] 2140/6 8 21.4g 27
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/1 0 18.9 201
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-3 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 1640/1 4 14.6 125
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-11 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/3 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-11 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/1 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-8 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 1640/4 str
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-5 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/4 1 12.4 58
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2140/1 0 16.9 360
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-5 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2640/2 2 15.6 20
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-5 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/8 0 g 48
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-9 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/5 3 18.3g 27
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-9 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2140/8 3 14.5 117
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-6 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/3 0 g 33
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-3 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 4] 2140/7 0 18.0 116
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-2 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 1640/8 5 14.1 190
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-11 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 4] 2140/3 7 17.4 114
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-7 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 3160/7 2 16.5 152
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-2 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [h 3] 2140/6 0 20.6g 192
2015-10-10 2015-10-10 Åby-12 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/5 0 g 209
2015-10-10 2015-10-10 Åby-10 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2640/6 1 12.7 22
2015-10-08 2015-10-08 Åby-4 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/2 4 16.4 132
2015-10-08 2015-10-08 Åby-2 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 1640/4 5 12.8 314
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Jean Valjean Jean Valjean   [v 6] 1640/2 0 16.9g 82
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2140/9 5 14.8 53
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-2 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [h 3] 2140/8 4 19.2 44
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-3 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2100/8 2 17.0 19
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-10 Fiona V.E. Fiona V.E.   [s 4] 2140/3 1 18.0 48
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-7 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 3160/7 4 13.5 91
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-4 Lotus Eld Lotus Eld   [v 7] 2140/10 5 14.9 932
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 2140/11 5 15.5 123
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 1640/7 A 0 14.1 139
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-6 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2640/5 D 0 g 545
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2160/8 B 2 16.3 47
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-12 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2100/8 B 0 18.1 101
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-5 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2160/12 B 0 g 176
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-4 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 2100/12 C 0 15.9 266
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-1 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 5] 2140/3 C 4 17.2 117
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-7 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/5 D 0 20.5 608
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-1 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 5] 2140/9 C 3 20.0 33
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-8 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2140/7 A 0 14.7 69
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-3 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/6 C 3 16.8 46
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/5 D 7 15.5 341
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-7 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/12 A 3 17.7 57
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 Hot Chip Hot Chip   [v 5] 1640/9 C 0 18.3 600
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-2 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 4] 2140/5 B 0 22.7g 85
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-8 Othello C.D. Othello C.D.   [v 5] 2140/7 B 0 18.8 17
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-11 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2640/6 B 1 13.3 129
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-5 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/5 B 0 16.8 327
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-11 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2140/4 D str
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-10 Nasser Jet Nasser Jet   [h 9] 2140/2 D 0 16.4 530
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Newpine Southwind Newpine Southwind   [v 4] 2140/12 D str
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-9 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/10 C 5 17.3 370
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-5 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 4] 2140/3 B 3 18.2 107
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2140/10 C 4 16.8 61
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/5 B 2 16.7 167
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Baine Westwood Baine Westwood   [v 4] 2140/9 D 0 19.5 196
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-5 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2640/2 D 0 296
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-1 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 4] 2140/1 D 5 17.6 287
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-3 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2160/8 C 3 16.3g 431
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-3 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/4 C 0 20.0g 199
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2140/6 B 0 518
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-11 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/13 A 4 13.7 73
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-12 Othello C.D. Othello C.D.   [v 5] 2160/10 C 6 15.3 30
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-8 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 1640/6 D 0 13.7g 740
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-4 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2640/3 B 0 14.8 460
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-6 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/9 A 4 14.4 39
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/6 D 5 15.0 195
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/9 D 6 14.9 57
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-3 Sasea Sasea   [v 6] 2140/3 C 0 g 46
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-2 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 1640/1 C 7 14.6 62
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-10 Edens Zolo Edens Zolo   [s 6] 1640/11 C 0 g 114
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-9 Grasmere Grasmere   [s 5] 2140/2 D 2 16.3 250
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-6 Othello C.D. Othello C.D.   [v 5] 2140/8 B 0 g 21
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-5 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2160/14 B 1 17.7 233
2016-09-09 2016-09-09 Åby-4 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 1640/1 C 5 12.3g 340
2016-09-09 2016-09-09 Åby-2 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/6 D 3 14.6 364
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-9 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2640/3 C 3 16.8 73
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/2 C 0 14.6 47
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-4 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/9 B 2 15.0 26
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-11 Kemas Girl Kemas Girl   [s 7] 2140/6 D 2 13.9 275
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/15 A 5 16.9 70
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-5 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2180/14 D 0 15.6 104
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-4 Easy von Gripp Easy von Gripp   [v 3] 2140/11 D 8 18.5 730
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-12 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/5 B 0 17.9g 99
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/6 A 5 13.6 52
2016-07-13 2016-07-13 Visby-3 Kemas Girl Kemas Girl   [s 7] 2140/2 C 3 13.9 86
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-3 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 1660/8 D 0 19.3g 308
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2140/11 C 6 16.0 252
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-11 Nasser Jet Nasser Jet   [h 9] 2140/5 D 0 62
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-10 Occult Broline Occult Broline   [v 5] 1640/11 B 3 236
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 1640/10 C 3 12.9 134
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-7 Kingstein L.Romsås Kingstein L.Romsås   [v 8] 2140/9 B 5 15.8 90
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-5 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2640/6 B 2 16.1 64
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-3 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 4] 2140/2 D 4 17.2 292
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Quite a Turbo Quite a Turbo   [v 4] 2140/7 C 6 17.3 191
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-10 Jennie Lovecroft Jennie Lovecroft   [s 8] 2140/6 C 0 16.8 164
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-9 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2140/12 C 5 15.2 172
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-6 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 1640/6 D 6 14.9 226
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Grasmere Grasmere   [s 5] 2140/3 D 0 17.3g 1204
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-3 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/5 D 7 14.5g 303
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 2140/1 D 0 17.8g 64
2016-06-16 2016-06-16 Åby-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/12 C 2 13.8 246
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-7 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2140/10 B 7 16.5 33
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-4 Highlite Star Highlite Star   [s 7] 2140/9 A 4 18.0 56
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-2 Newpine Southwind Newpine Southwind   [v 4] 2140/8 D 0 g 60
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-9 Chase Dreamcatcher Chase Dreamcatcher   [h 8] 2140/5 D 2 14.2 46
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-8 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/1 D str
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-2 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 1640/4 C 1 12.6 74
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-4 Loke Revenue Loke Revenue   [v 9] 2100/2 D 0 14.7 667
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-2 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2100/11 C 6 14.3 604
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-14 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3160/5 B 0 98
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-12 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/4 D 0 g 1547
2016-05-19 2016-05-19 Åby-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/2 D 3 15.7 135
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-9 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2140/6 A 3 12.6 14
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 2640/6 C 7 17.1g 67
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Cool Miracle Cool Miracle   [s 5] 2140/4 C 0 18.5 684
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-3 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/7 C 0 15.4 328
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/1 C 3 14.2 61
2016-04-30 2016-04-30 Åby-7 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/14 A 1 13.7 23
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-6 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2140/8 C 3 17.5 118
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 2140/8 A 4 17.8 22
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-2 Hjalmar Palema Hjalmar Palema   [v 7] 2140/5 C 7 19.6 58
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Natasha V.E. Natasha V.E.   [s 4] 2160/9 D 5 19.9 308
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 1640/6 B 6 17.3g 79
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/7 B 1 14.4 62
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-7 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/1 D 3 16.8 89
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-1 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 4] 2160/8 B 5 18.8 564
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Bowlit Sea Bowlit Sea   [v 9] 2140/7 C 0 291
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-6 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2180/8 C 6 14.9 653
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-11 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2660/12 C 8 18.2 598
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-6 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2140/2 D 4 13.3 54
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-1 Edwin Henna Edwin Henna   [v 4] 2140/2 D str
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-8 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 2140/6 D 2 17.3 32
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-7 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2160/11 B 1 16.1 39
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-6 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2140/8 D 4 16.0 589
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Bowlit Sea Bowlit Sea   [v 9] 1640/5 C 3 14.6 191
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-9 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/2 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-5 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3200/7 B 0
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-5 Ursula Lavec Ursula Lavec   [s 4] 2140/7 D 3 18.2 278
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/4 D 7 17.5 69
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-3 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/8 C 0 g 52
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-2 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 1640/7 B 6 14.9 155
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-12 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/2 D 1 18.2 39
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-9 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 3660/6 D 0 19.0 1023
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-4 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 2140/9 D str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-3 Sir Scharstein Sir Scharstein   [v 7] 1640/1 C 4 16.8 199
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/6 C 0 17.7g 162
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-8 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2160/7 D 0 15.4 436
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-6 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 1640/12 D 0 16.4g 492
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-5 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2160/13 D 2 16.7 741
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/2 B 1 17.7 31
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-5 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 1640/2 C 0 16.3g 79
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-1 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2160/11 B 1 17.3 73
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/2 C 0 16.9 436
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2160/8 A 0 g 54
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-7 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/4 D 5 16.0 79
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 2140/3 B 0 g 62
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-5 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 1640/5 C 4 15.0 85
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/6 C 2 18.6 273
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-3 Diamanti Bob Diamanti Bob   [s 4] 2140/4 D 5 19.2 123
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-2 Photoshop Photoshop   [v 9] 2140/7 D str
2016-01-20 2016-01-20 Åby-3 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 2140/1 D str
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-10 Cash Cash   [h 6] 2140/1 B 7 18.8 165
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-8 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 2640/5 D 0 117
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-5 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2160/7 A 0 g 359
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-4 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/7 D 5 15.5 151
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-1 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/7 C 0 21.5 29
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-9 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 1640/7 B 0 15.5 62
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-4 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/7 D 2 15.5 87
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-2 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 2140/10 B 5 18.6 36
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-1 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/10 C 2 18.4 90
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Rectifier Rectifier   [h 4] 1640/1 D 0 17.6g 153
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-7 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 6] 2140/9 D 0 g 227
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Touchana V.E. Touchana V.E.   [s 5] 2160/12 C 4 19.1 551
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-5 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 3160/3 D 0 18.6 368
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-8 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3640/2 C 0 g 1100
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 1640/12 D 0 15.7 732
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2640/2 A 6 17.1 190
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-5 Geting Akema Geting Akema   [v 4] 2140/6 C str
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-9 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/5 A 0 15.8 195
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/11 A 6 17.3 85
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-7 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/12 B 0 18.3 136
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-3 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2640/5 C 0 18.0 336
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-9 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 1640/6 A 4 11.3 241
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 1640/5 D 0 g 194
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-6 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/13 A 0 15.7 84
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 2140/6 A 0 15.8 55
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-4 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2640/3 D 3 15.7 982
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2160/8 A 0 g 70
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/11 A 6 17.1 279
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-4 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 3140/3 C 0 19.3 161
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-12 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/6 A 2 16.1 22
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-11 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 2140/6 D 0 205
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/3 A 0 15.2 44
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-11 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/2 A str
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 2640/10 A 0 g 41
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-3 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/7 A 2 15.6 83
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/2 C 4 16.6 113
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-3 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 4] 2160/15 D 0 g 1254
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 2140/9 D 0 15.7 363
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-7 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2640/6 A 6 15.3 45
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-8 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 4] 2140/10 C 0 19.1 218
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-7 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/3 C 0 20.9g 50
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-2 Tvingens Queen Tvingens Queen   [s 4] 2140/5 B 0 19.3 43
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/10 A 3 16.1 52
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-11 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/3 D 7 15.4g 557
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-3 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/2 C 2 16.0 76
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-11 Jean Valjean Jean Valjean   [v 8] 2160/3 D 0 19.2 216
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-10 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/3 C 0 18.0g 210
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 1640/10 D 5 14.2 162
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-8 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/4 A 3 13.4 26
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-7 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2160/8 C 1 16.0 192
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/11 A 0 g 52
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 3140/1 C 0 g 60
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 3160/5 C 2 16.4 126
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-6 Hot Chip Hot Chip   [v 6] 2140/2 D 0 18.7 479
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/11 A 3 17.2 53
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-2 Kapten Sånna Kapten Sånna   [v 5] 2140/8 C str
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 Tiller Tiller   [s 5] 2140/13 B str
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-11 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 2640/4 A 0 13.1 119
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-6 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/1 D str
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-4 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/3 D 3 17.3 122
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-2 Mae Mae   [s 3] 2140/9 C 0 18.7g 1560
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-7 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/1 C 6 14.1 92
2017-05-18 2017-05-18 Åby-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2640/2 C 4 15.5 231
2017-05-18 2017-05-18 Åby-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/6 C 3 15.0 323
2017-05-13 2017-05-13 Åby-12 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/4 B 2 13.4 19
2017-05-13 2017-05-13 Åby-8 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/8 C 0 g 73
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-10 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/9 D 5 18.2 657
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-9 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/9 B 8 14.7 96
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-7 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2160/8 A 0 16.9g 121
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-2 Mae Mae   [s 3] 2140/8 C 6 19.7g 242
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-11 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/9 B 3 13.1 161
2017-04-29 2017-04-29 Åby-6 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/7 D 5 13.8 357
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-9 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/10 C 2 14.1 57
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/3 C 4 16.5 621
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Tiller Tiller   [s 5] 2140/3 C 7 16.4 71
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/1 D 3 17.5 133
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-4 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 1640/1 D 0 g 127
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-10 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 2140/3 A 0 13.9 153
2017-04-16 2017-04-16 Romme-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2640/5 B 6 15.8g 166
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-6 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2660/10 C 5 16.1 119
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 2140/5 B 2 15.7 32
2017-03-30 2017-03-30 Örebro-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2609/6 B 5 15.8 120
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-10 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/15 A 4 14.2 96
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2160/11 A str
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-3 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2640/6 C 1 16.3g 129
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-7 Living Soul Living Soul   [v 6] 2140/1 B 2 15.3 71
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-5 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2140/2 C 0 16.1 123
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-9 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/13 A 3 16.3 24
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 2140/8 B 0 g 250
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2640/8 B 4 16.7 101
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-5 Tiller Tiller   [s 5] 2160/8 A 5 16.7 22
2017-03-08 2017-03-08 Åby-3 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2640/2 C 1 17.3 25
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-5 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2640/7 D 0 g 162
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-4 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/7 B 7 15.9g 58
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-2 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/12 A 1 14.2 15
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-8 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/7 D 0 16.5 597
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-10 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/1 C 1 17.3 89
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-9 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2140/2 B 1 15.7 171
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-3 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/3 D 2 17.1 32
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-12 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/1 B 6 16.8 363
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-3 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/4 C 7 16.9g 143
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-1 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/2 C 1 18.8 128
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/2 A 4 18.5 443
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-12 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/6 C 0 23.4g 128
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-10 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/14 A 2 14.5 44
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/1 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/5 A str
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-11 Tiller Tiller   [s 5] 2140/1 A 6 15.2 77
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-1 Jason Lane T.B. Jason Lane T.B.   [v 5] 2140/6 C str
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2160/11 A 3 17.2 20
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-5 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/8 D 3 19.0 123
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 1640/7 B 0 16.1g 65
2017-01-07 2017-01-07 Romme-2 Tiller Tiller   [s 5] 2140/5 A 4 16.0 26
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2640/6 D 0 g 83
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-4 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/9 D 3 16.1 27
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-7 Camana Camana   [s 3] 2140/6 C 3 17.9 65
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Wirano Chip Wirano Chip   [v 10] 2160/12 C 7 17.1 392
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-7 Camana Camana   [s 3] 2140/5 D 4 18.4 29
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-4 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2180/12 B 8 18.4g 127
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-7 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/8 D 0 19.3 135
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2640/4 C 1 17.6 49
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-5 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 7] 2140/10 D 0 18.4 141
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-7 Camana Camana   [s 3] 2140/9 D str
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-3 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2640/2 B 1 18.1 25
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-9 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2140/2 B 0 14.5 78
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-5 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2140/8 D 0 16.4g 244
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-7 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/8 D 0 15.8 46
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-8 Camana Camana   [s 3] 2140/8 D 3 17.3 147
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-10 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2140/4 B 0 13.8 493
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-5 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2640/8 D 0 16.2 388
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-5 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2140/1 A 5 13.0 279
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-4 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2160/10 A 0 17.5g 230
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-5 Camana Camana   [s 3] 2140/4 D 4 18.0 77
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-7 Glory Smash Glory Smash   [s 3] 1640/10 C 8 18.8 557
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/9 B 3 16.9 107
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-3 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 7] 2160/10 D 4 16.5 311
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-2 Camana Camana   [s 3] 2140/7 D 2 19.9 199
2018-10-03 2018-10-03 Åby-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 3180/10 B 4 13.8 177
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-11 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 3160/10 D 3 14.9 202
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-7 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 1640/10 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2160/9 B 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-6 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2180/5 B 2 14.6 41
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-5 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 6] 2640/5 D 0 g 252
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-1 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2160/11 B 2 17.7 34
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-7 Avocado Am Avocado Am   [v 8] 2140/11 C 6 17.3 372
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-9 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 6] 2640/8 D 7 19.4g 311
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-1 Perfect Revenge Perfect Revenge   [s 3] 2160/13 C str
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2640/5 D 4 15.4 507
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/3 A str
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 7] 2140/4 C 2 16.3 108
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-8 Johs Filip Johs Filip   [v 10] 2160/9 C 0 g 210
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Lady Run Lady Run   [s 4] 2140/12 A 3 18.1 58
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-10 Leia Lini Leia Lini   [s 5] 2160/12 C 0 g 137
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-6 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/8 D 2 16.9 263
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-5 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 3] 2140/12 D 0 21.3 95
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2640/3 D 0 g 1050
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-1 Rabalder Haga Rabalder Haga   [v 8] 2140/5 C 1 19.5 25
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-3 Thrust Minchiq Thrust Minchiq   [v 12] 2140/8 B 7 18.6 194
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/6 C 0 17.7 188
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-8 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 5] 2140/5 D 7 20.3 191
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-9 National Day National Day   [v 9] 2140/10 C 7 18.0 355
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-1 Camana Camana   [s 3] 2140/3 C str
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-3 Mae Mae   [s 4] 2140/5 D 0 18.3 861
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-1 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/4 D 0 21.1g 78
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-1 Mae Mae   [s 4] 2140/4 B 4 19.7g 95
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-1 Touchana V.E. Touchana V.E.   [s 6] 2160/7 B 0 22.0g 312
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-9 Rivermere Rivermere   [v 9] 2640/6 D 0 23.3 968
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-5 Symphonic Ida Symphonic Ida   [s 4] 2640/4 D 4 18.8 86
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-8 Mae Mae   [s 4] 2140/4 B 4 17.4 372
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2660/11 C 3 17.2 100
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-3 Loke Revenue Loke Revenue   [v 11] 2140/4 B str
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-5 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 3640/2 D 0 676
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-12 Daina Westwood Daina Westwood   [s 4] 2640/2 D 0 20.6 365
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-2 Perfect Revenge Perfect Revenge   [s 3] 2140/7 C 6 20.8 385
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2660/7 C str
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/6 B str
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/14 A str
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-7 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2140/5 D 0 18.3 307
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-8 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2640/1 C 0 g 176
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/5 A 4 16.3 79
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-7 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2140/9 D 0 16.5 72
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-1 Krater Sånna Krater Sånna   [v 6] 2140/3 D str
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-3 Daina Westwood Daina Westwood   [s 4] 2140/3 D 4 17.5 47
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-4 Control You Control You   [v 8] 2140/8 B 0 18.7 337
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-1 Zabrino Zabrino   [v 4] 2140/6 D str
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-2 Amazing Life Amazing Life   [s 8] 1640/2 D 0 17.4 499
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-3 Bow Bells Bow Bells   [v 9] 2160/7 D 0 18.0 594
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-5 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2140/9 B 1 14.6 51
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-1 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/6 B 1 16.7 63
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-9 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2160/4 C 0 16.0 131
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-1 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 3] 2140/4 D 0 g 123
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-3 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 4] 1640/4 D 0 16.4 195
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-4 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/11 A 0 g 159
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-5 Camana Camana   [s 4] 2140/6 D 0 17.1g 114
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-6 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 8] 1640/11 D 3 13.4 236
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-7 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2640/6 C 3 15.0 262
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-8 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/6 C 0 g 341
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 6] 2160/11 C 2 14.7 560
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-11 Anna Baffel Anna Baffel   [s 7] 2140/6 D str
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-1 Donna Dixie Donna Dixie   [s 7] 2140/13 D 3 17.2 690
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-2 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2160/9 A 5 16.3 24
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-3 Camana Camana   [s 4] 2140/5 D 4 17.4 112
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-4 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/1 D 2 18.4 192
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-5 Jori Boko Jori Boko   [v 3] 2140/6 D 2 18.8 27
2019-12-03 2019-12-03 Mantorp-4 Jas Jas   [v 4] 2140/13 A 0 g 85
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-11 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 8] 1609/4 D 3 12.5 506
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-2 New Light Jäger New Light Jäger   [h 4] 2140/2 B 6 17.4 121
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-5 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 7] 2140/14 B 0 17.5 359
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-6 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 3] 2140/12 D 5 16.8 491
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-8 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 4] 2140/2 C 7 18.4 118
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-9 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/1 D 0 18.1 310
2019-11-06 2019-11-06 Åby-6 Flying Bolt Flying Bolt   [v 7] 2160/7 D 0 g 940
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-1 S.K.Vilda S.K.Vilda   [s 4] 2140/11 D 0 21.4 407
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-2 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 4] 2640/2 D 3 19.1 164
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2140/6 D 0 15.9 490
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-4 Anna Baffel Anna Baffel   [s 7] 2640/14 B 0 g 205
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-9 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 3] 2140/6 B 7 16.8 422
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-9 Jas Jas   [v 4] 2140/1 D 4 14.4 96
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-10 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2160/6 A 1 13.7 74
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-1 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2140/4 B 2 14.0 53
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-3 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/2 B 0 g 39
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-5 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 3] 2140/8 C 4 17.9 358
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-7 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2180/6 C 0 19.2g 182
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-9 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/2 C str
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-10 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 7] 1640/4 C 5 15.1 95
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-3 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 1640/11 A 2 14.5 172
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-4 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2640/1 D 0 15.9 1395
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-10 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/3 C 0 g 55
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-3 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/8 D 2 16.6 104
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-9 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/3 A 3 16.2 35
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-5 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/5 D 8 18.0 177
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-6 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/1 C 1 15.7 36
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2140/10 D 6 15.5 583
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-5 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2160/15 C 4 18.5 281
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-8 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/8 B 0 18.8g 73
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-10 Perfect W.F. Perfect W.F.   [v 6] 2640/7 D 7 18.1 1191
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-11 Perfect W.F. Perfect W.F.   [v 6] 2140/1 D 8 18.0 55
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-4 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2640/1 B 5 13.2 545
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-12 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2160/11 D 0 16.5 468
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-10 Leonas Sami Leonas Sami   [v 6] 2660/5 C 0 16.2g 148
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2140/9 B 4 13.4 400
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-10 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/10 A 0 18.9g 29
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-11 Camana Camana   [s 4] 2140/15 D str
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-4 Marta Easy Marta Easy   [s 5] 2140/8 D 8 22.3 322
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-6 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2140/3 C 4 16.0 92
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 1640/10 B 4 14.1 46
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-9 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2160/11 A 2 17.0 27
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-1 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/8 A 2 16.3 101
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-1 Loke Revenue Loke Revenue   [v 12] 2140/6 C 0 g 503
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-9 Baine Westwood Baine Westwood   [v 7] 2140/1 D 2 17.3 66
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-5 Avocado Am Avocado Am   [v 9] 3160/4 D 0 16.7 1347
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/2 D 3 19.0 91
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-5 Camana Camana   [s 4] 2140/1 C 0 g 30
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-7 Thengill Thengill   [v 9] 2140/9 B 0 14.9 264
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-9 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 7] 2140/4 D 0 g 78
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-5 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 5] 3140/6 B 0 g 49
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-6 Forever Newport Forever Newport   [v 7] 2140/5 C 2 14.7 223
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-10 Avocado Am Avocado Am   [v 9] 2160/8 D 0 16.1 861
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-2 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2140/8 C 0 299
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-6 Camana Camana   [s 4] 2140/6 D 0 g 81
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-9 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 5] 3140/2 B 7 18.1 106
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-1 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/4 D 4 19.6 78
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 6] 2140/14 C 3 17.1 84
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-3 Camana Camana   [s 4] 2140/7 C 2 16.8 49
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-4 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2640/1 D 3 17.5 255
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-1 Camana Camana   [s 4] 1640/2 C 1 17.0 35
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-5 Camana Camana   [s 4] 2140/10 D str
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2140/13 D 0 17.0g 150
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-2 Camana Camana   [s 4] 2140/8 C 3 18.2 77
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 7] 2140/12 C 0 18.6 693
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 5] 2140/6 C 1 15.0 27
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-5 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/1 D 6 16.5 286
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 8] 2640/10 B 0 625
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-8 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 3140/3 D 0 g 157
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-1 Leonas Sami Leonas Sami   [v 7] 2660/9 C 2 16.1 59
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-8 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 7] 1640/12 D 6 14.2 1376
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-9 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2140/4 C 0 16.4 104
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-7 Ale' Pride Gar Ale' Pride Gar   [s 4] 2140/11 B 0 15.3 447
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-3 Leonas Sami Leonas Sami   [v 7] 2140/5 B 2 14.6 32
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-7 Anna Baffel Anna Baffel   [s 8] 2160/13 A 7 17.5 330
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-9 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 11] 2140/5 D 0 17.8 769
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-9 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2140/6 B 0 18.0g 78
2020-11-19 2020-11-19 Åby-7 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2640/9 C 3 14.8 46
2020-11-17 2020-11-17 Axevalla-1 Jersey Girl Jersey Girl   [s 3] 2140/1 D 0 g 106
2020-11-17 2020-11-17 Axevalla-2 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 5] 1640/11 D 0 g 625
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-7 Ale' Pride Gar Ale' Pride Gar   [s 4] 2140/4 A 0 16.6 43
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-8 Jas Jas   [v 5] 2140/3 D 0 g 495
2020-11-14 2020-11-14 Romme-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 3180/15 B 7 15.2 260
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-1 Jas Jas   [v 5] 1640/3 C 5 15.2 92
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-4 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2140/8 C 3 15.9 75
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-6 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2160/8 A 0 63
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-7 Rose of the Year Rose of the Year   [v 3] 2140/12 C 0 g 319
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-1 Jersey Girl Jersey Girl   [s 3] 2140/1 A 1 16.9 57
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-3 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2640/11 B 0 g 40
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-8 Ale' Pride Gar Ale' Pride Gar   [s 4] 2160/9 A 6 16.2 75
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-2 Jersey Girl Jersey Girl   [s 3] 2140/4 A 3 17.2 130
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-3 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/1 C 1 16.3 16
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-5 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [v 5] 2640/9 D 7 17.3 607
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-6 Made in Sweden Made in Sweden   [s 7] 2160/13 D 0 g 118
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-9 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 2140/4 B 7 18.3 215
2020-10-10 2020-10-10 Åby-12 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/2 D 1 15.8 129
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-6 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 4] 2660/2 C 6 16.7 56
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-8 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/3 C 0 g 72
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-4 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2140/4 D 0 19.5g 86
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-9 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 3180/13 A 3 14.3 55
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-1 Skarpinge Novix Skarpinge Novix   [v 5] 2140/9 B 2 19.0 44
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-2 Made in Sweden Made in Sweden   [s 7] 2640/1 D 1 16.8 44
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-4 Teton Happy Teton Happy   [v 6] 2140/8 C 0 18.6 274
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-6 Livi Mermaid Livi Mermaid   [s 6] 1640/1 B 4 15.8 42
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-7 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 7] 2140/3 C 5 14.8 82
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-5 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/2 C 2 16.2 55
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-11 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2160/7 B 0 25.3g 149
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-2 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/5 D 1 15.4 145
2020-09-14 2020-09-14 Mantorp-2 Bearday Bearday   [v 5] 1640/9 D str
2020-09-14 2020-09-14 Mantorp-3 Pierre Pierre   [v 8] 1660/11 C str
2020-09-14 2020-09-14 Mantorp-6 Veams Benelli Veams Benelli   [s 5] 2640/6 A 8 16.2 56
2020-09-14 2020-09-14 Mantorp-8 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/3 D 4 17.2 70
2020-09-09 2020-09-09 Åby-7 Jas Jas   [v 5] 2640/13 D 0 17.3 431
2020-09-09 2020-09-09 Åby-9 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2140/4 A 5 12.9 37
2020-09-07 2020-09-07 Mantorp-8 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 4] 2160/5 B 0 31
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-8 Ale' Pride Gar* Ale' Pride Gar*   [s 4] 2140/4 C 0 17.9g 376
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-1 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/8 B 3 17.8 70
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-5 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 5] 1640/10 D 5 14.9 947
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-6 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2140/8 B 5 12.6 420
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-10 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/4 C 2 17.1 245
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-9 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 9] 1609/8 D 0 g 648
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-5 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 4] 2640/1 C 3 16.2 531
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-1 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 4] 2160/11 A 3 15.5 155
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-3 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 5] 2100/4 D 5 15.1 686
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-6 Hola Viva Hola Viva   [s 3] 2140/12 D 0 g 286
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-4 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 4] 2160/6 B 2 15.9 124
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-6 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 9] 2140/5 D 0 g 809
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-2 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 4] 2160/8 B 0 17.6 791
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-6 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 4] 2640/2 D 3 17.2 968
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-10 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2140/2 A str
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-3 Jas Jas   [v 5] 2640/5 D str
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-8 Campanet Campanet   [s 3] 2140/7 D str
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-9 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/8 C str
2020-06-11 2020-06-11 Åby-2 T.Wall's Joplin T.Wall's Joplin   [s 4] 2640/4 C 0 18.9g 342
2020-06-11 2020-06-11 Åby-3 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 6] 2660/9 B 6 15.2 149
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-1 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/9 B 0 24.5g 19
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-3 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2140/2 D 0 17.8 372
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-5 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/7 D 6 16.4 235
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-2 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 6] 2140/3 B 5 14.1 69
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-1 T.Wall's Joplin T.Wall's Joplin   [s 4] 2140/6 A 7 18.0g 39
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-4 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2160/5 D 4 15.6 89
2020-05-20 2020-05-20 Åby-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2140/8 B 2 12.4 517
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-4 Jas Jas   [v 5] 2160/7 C 0 17.0g 139
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-8 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/3 D 6 15.5 876
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-11 Leonas Sami Leonas Sami   [v 7] 2140/9 D 0 13.8 634
2020-05-14 2020-05-14 Åby-1 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/10 B 4 17.1 154
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-2 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 6] 2140/10 B 0 15.5 144
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-6 Jas Jas   [v 5] 2140/5 C 0 14.3g 62
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-8 Camana Camana   [s 5] 2140/6 C 0 18.2 36
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-3 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 9] 1640/12 C 2 12.8 336
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-4 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2140/3 B 6 16.3 45
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-7 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 1640/7 B 0 16.5g 82
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-8 T.Wall's Joplin T.Wall's Joplin   [s 4] 2140/6 D 3 18.0 279
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-8 Jas Jas   [v 5] 1640/3 C 0 g 132
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-4 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 1640/6 C 0 15.7 70
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2140/1 B str
2020-04-25 2020-04-25 Åby-8 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2640/6 C 0 15.1 786
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-2 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 6] 2140/6 B str
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-6 Jas Jas   [v 5] 2140/12 B str
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-6 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 3140/1 D 6 17.3 35
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-10 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2640/1 C 0 16.1 229
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-4 Jas Jas   [v 5] 3140/5 D 0 16.8 145
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-6 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/5 D 0 17.1g 230
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-11 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2640/3 A 3 14.3 287
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-5 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/5 B 0 g 35
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-6 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/3 C 0 20.3g 23
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-1 Longines Longines   [h 3] 2140/8 D 6 19.5 97
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-2 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2140/2 D str
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-8 Universe Broline Universe Broline   [s 4] 2140/2 D 5 19.6 60
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-8 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2140/3 D 3 13.7 782
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-5 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 1640/7 D 1 14.2 51
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-7 Jas Jas   [v 5] 2140/9 B 2 14.9 43
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-5 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2140/4 C 3 14.3 100
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-9 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 3180/6 C 0 14.5 88
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-1 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/3 C 3 17.9 281
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-2 Jas Jas   [v 5] 2160/13 D 2 14.9 123
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-7 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 9] 1640/11 C 4 12.3 302
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-1 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/2 D 2 17.2 132
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-6 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 1640/3 C 4 13.7 63
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-7 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 8] 2140/3 D 0 17.0 1112
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-5 Jas Jas   [v 5] 3140/2 D 0 18.8 204
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-9 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2140/10 C 6 17.2 80
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-4 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2640/3 D 3 16.5 77
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-6 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2140/4 D 0 g 215
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-9 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 9] 2140/8 C 2 15.4 179
2020-02-26 2020-02-26 Solvalla-10 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2140/3 D 5 13.7 240
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-6 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2640/2 C 2 17.0 38
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-4 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 1640/11 D 5 16.3 67
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-6 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2140/2 D 3 16.2 120
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-8 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2140/4 D 3 15.2 190
2020-02-12 2020-02-12 Åby-9 Jas Jas   [v 5] 2140/9 B 5 15.9 128
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-5 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2640/4 D 2 17.0 28
2020-02-04 2020-02-04 Mantorp-1 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/6 D 2 17.1 45
2020-02-04 2020-02-04 Mantorp-2 Dugarry Zet* Dugarry Zet*   [h 4] 2140/7 D 0 18.6 669
2020-01-27 2020-01-27 Mantorp-2 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/5 D 1 17.1 102
2020-01-27 2020-01-27 Mantorp-3 Jas Jas   [v 5] 2140/2 B 3 15.8 25
2020-01-27 2020-01-27 Mantorp-4 Tango Real Tango Real   [v 8] 2140/4 C 0 894
2020-01-27 2020-01-27 Mantorp-5 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/4 D str
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-11 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2640/10 C 0 15.8 230
2020-01-13 2020-01-13 Färjestad-4 Jas Jas   [v 5] 2640/5 B 2 15.9 91
2020-01-13 2020-01-13 Färjestad-5 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2160/6 B 1 16.6 19
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-1 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/8 D str
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-2 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 1640/6 C 1 16.3 21
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-5 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2640/7 C str
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-10 Donna Dixie Donna Dixie   [s 8] 2140/7 D str
2020-01-02 2020-01-02 Åby-1 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2140/6 B 1 18.2 26
2020-01-02 2020-01-02 Åby-3 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/2 D str
2020-01-02 2020-01-02 Åby-7 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2140/12 B 4 16.2 101
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-6 Jori Boko Jori Boko   [v 5] 1640/2 C 3 13.8 49
2021-01-06 2021-01-06 Åby-9 Global Unspoked Global Unspoked   [v 7] 3160/9 C 3 15.7 80
2021-01-06 2021-01-06 Åby-2 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 5] 2140/3 C str
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-7 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 6] 2140/12 A 2 17.2 146ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se