V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.Brother Bill spurtade strålande I Sven..


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.
Brother Bill spurtade strålande I Svenskt Travkriterium som tvåa bakom vinnande Power. Nu tog han hem segern i Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker för Ulf Ohlsson. Brother Bill öppnade snabbt och kunde ta över ledningen i utgången av första kurvan. Han fick sedan bestämma och via en snabb slutrunda gav han inte favoriten Aetos Kronos skuggan av en chans. Den sistnämnde var blek som fyra från andra par utvändigt. Brother Bill trummade på i ledningen och när Ultion Face kom farande en bit ut i banan över upploppet ryckte Ulf Ohlsson tussarna på Brother Bill som svarade direkt och vann enkelt. Tränar gör Timo Nurmos och segertiden blev 1.14,4/2140a.
– Det är en fin häst och han skulle vara kvick från början och det var han. Han kändes fin och vi fick köra så sakta första varvet och jag ville dra upp tempot varvet kvar. Det kom någon ut i banan till slut och jag ryckte tussarna 50 kvar och då ökade han direkt. Han var absolut inte trött, sa Ulf Ohlsson.
Örjan Kihlström kommenterade Aetos Kronos fjärdeplats på följande vis.
– Han gick med skor och fast huva i dag, lite säkerhetsbalans. Han var inte lika vass som han har varit innan. Godkänd utan att vara lika vass som tidigare, sa Kihlström.

Imponerande uppvisning av Ganga Bae
I Breeders Crown för treåriga ston blev det en imponerande uppvisning av Ganga Bae. Hon fick en dryg inledning med tredjespår runt första sväng och resten av loppet i dödens. Men trots det slog hon klorna i den ledande favoriten Gina Mearas hur enkelt som helst in på upploppet och gled retfullt enkelt ifrån till slut. Ganga Bae, som satt fast i Oaks-finalen senast, krossade sina konkurrenter och vann med krafter kvar. Det är Stefan Melander som tränar hästen och i sulkyn satt Örjan Kihlström. Segertiden blev 1.13,4/2140a. Gina Mearas höll till andraplatsen.
– Hon var fantastiskt fin och skötte allting själv. Det var bara för mig att hålla i mig, sa Örjan Kihlström.

Aleppo Pine från dödens
Kihlström vann dubbelt då han även styrde in Aleppo Pine till seger i Breeders Crown för fyraåriga ston. Örjan lämnade ingenting åt slumpen utan sände tidigt fram Aleppo Pine utvändigt om ledande Adi Gallia. Hon gick i närkamp med denne in på upploppet och kopplade ett säkert grepp till slut. Det Roger Walmann-tränade stoet vann på tiden 1.13,9/2140a.
– Hon är ganska stark och väldigt snabb också. Det är en komplett och fin märr. Hon hade tussarna kvar och hade en lite växel till om det hade behövts. Hon hade sämsta spåret och gick med skor och hade tussarna kvar. Så hon håller verkligen sin fina form, berömde Örjan Kihlström.

Betting Gangster övertygade
I det avslutande Breeders Crown-loppet för fyraåriga hingstar och valacker blev det seger för Betting Gangster. Han tog direkt hand om ledningen och svarade resolut upp en tryckare från Tae Kwon Deo efter ett halvvarv. Över upploppet stegade Betting Gangster ifrån till en övertygande seger för Rikard N Skoglund. Tränar gör Jerry Riordan och segertiden skrevs till 1.13,4/2140a.
– Han öppnade väldigt bra i dag och jag kände redan i provstarten att det var andra grejer mot tidigare. Även om jag kände lite senast att han skulle kunna öppna. Jag bestämde mig för att köra i ledningen och han gick undan på ett bra sätt. I dag travade han maximalt och var väldigt spänstig, sa Rikard N Skoglund.
I snabbloppet som kördes inom V64 snuvade Pastore Bob och Johan Untersteiner pappa Peter och favoriten Heart of Steel på ledningen. Sedan såg Pastore Bob fin ut hela vägen och Johan gjorde allt för att Heart of Steel inte skulle få luckan i tid. Pastore Bob vann enkelt före Heart of Steel på tiden 1.10,7/1640a.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var i lärlingsloppet Prix European Trotting Schools Assocation som det blev Stian Stoum som fick vinna och triumfen var värd cirka 220 000 kronor...


Det var i lärlingsloppet Prix European Trotting Schools Assocation som det blev Stian Stoum som fick vinna och triumfen var värd cirka 220 000 kronor. Han jobbar till vardags hos Jerry Riordan och Benuro d’Auvillier stod i en klass för sig. Ifrån ledningen ryckte hästen åt sig flera längders ledning och vann enkelt på tiden 1.14,0/2100 meter autostart.

Kanal 75


Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?- Brenne Berna är startsnabb men k..Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?

- Brenne Berna är startsnabb men kan nog inte ta en längd på min tror jag. Nu får Alfa Lina se Öystein Tjomslands häst på högersidan och då tror jag att det går vägen.
Alfa Lina var fyra i Kriteriestoet på Dannero efter en incident i loppet då ni krokade ihop med ett annat ekipage, sedan slutade ni tvåa i norska stokriteriet några veckor senare. Du måste tycka att hon värd en stor seger nu?
- Ja, det är hon absolut. Vi hade lite otur med spårlottningen i kriteriet i Norge också. Med ett spår innanför Brenne Berna där så vinner hon loppet.
Nioåriga Alfie i ditt stall är ett av landets bästa kallblodiga ston med 1,5 miljoner på kontot. Men du har sagt att treåriga Alfa Lina brukar matcha henne i träningen hemmavid?
- Jag har kört fortare med den yngre än vad jag har åkt i sulkyn efter Alfie. Några tiondelar bara men det är bra. 1.17,1 hade jag på GPS-mottagaren i finalen av Stokriteriet på Bjerke en kort stund i starten. Hon är mycket kvick.
Tror du att hon kommer upp i Alfies nivå om allt går bra?
- Där är hon ju redan!
Du är amatör med licensen knuten till Bollnästravet och står som tränare, ägare och uppfödare till de flesta av hästarna i stallet. Håller du på med sporten på heltid?
- Nej, jag är bonde med djur, åkrar och skog som jag håller på med också. Så efter att ha jobbat ensam med hästarna i flera år har jag faktiskt anställt en nu. Med åtta hästar på träningslistan måste jag ta hjälp.
Vad önskar du mest av allt just nu?
- En seger på Momarken, en krans och några pokaler. Ha-ha! V75-segern med Alfie på Romme (januari 2018) är det största jag har vunnit fram till nu.

Fotnot: Norska Oaks avgörs över 2140 meter. 300 000 kronor väntar på vinnaren på lördag.

Mikael Wikner, Kanal 75


41 miljoner kronor ligger och väntar på en ensam vinnare med sju rätt i helgens jackpotomgång på Rommetravet.Någon gång ..


41 miljoner kronor ligger och väntar på en ensam vinnare med sju rätt i helgens jackpotomgång på Rommetravet.
Någon gång kvart i sju på kvällen ska ”miljonerna fördelas” och då gäller det att ha tagit ställning i den sista avdelningen på V75, klass I-loppet.
I juli var Timo Nurmos fyraåring Istanbul Boko favorit i ett trekilometerslopp i Axevalla V75. Jorma Kontio körde till ledningen efter en inledande galopp den gången och Istanbul Boko såg länge ut som en klar vinnare.
Svaret blev överraskande McGarret med amatören Micael Stjernström i sulkyn. Tränar gör och gjorde 25-årige Jesper Hedqvist från Mantorp - landets yngste travtränare.
- Det känns som att McGarret kommer med toppform till den här starten och jag sticker inte under stol med att jag tror på ganska bra chans igen. Det blir inga ändringar i utrustningen, vi kör som vi brukar, säger Jesper Hedqvist.
McGarret gick från säsongen som treåring i fjol utan en placering bland de tre främsta på 15 försök. Jesper Hedqvist menar att hästen byggdes i lite tuffare omgivningar hela den säsongen utan vinstkrav på sig. Ett upplägg som nu börjat betala sig.

”…kan fälla avgörandet”
En smygare blev det i Axevalla V75 i somras också. I loppet över tre varv hamnade Micael Stjernström i tredje invändigt med McGarret men tog sig ut i den sista kurvan och segern blev smått överlägsen efter en vass avslutning.
- Kontio tappade inte så mycket på galoppen och Istanbul Boko fick ändå bestämma i ledningen den gången. Men det var tre kilometer då och på lördag är vi nere på 2140 meter. Nurmos häst kanske är lite missgynnad av lite längre distanser medan min tvärtemot är lite starkare över längre distanser. Så det är en av sakerna som kan fälla avgörandet till Istanbul Bokos fördel, spekulerar Jesper Hedqvist.

Kommer med två raka
Född 1994 och Sveriges yngsta proffs i travet då han kvitterade ut licensen för några år sedan.
Mantorptravets Jesper Hedqvist är fortfarande den yngste.
- Ja, jag tror att jag är yngst fortfarande och att ingen petat av mig från den positionen ännu trots att jag blivit ett par år äldre!
McGarret tog karriärens andra seger på Axevalla i somras och kommer till lördagens lopp med två raka triumfer i vardagslopp i bagaget.
Summa fyra segrar för hästen man skyndat långsamt med och som fortsätter utvecklas i hetluften.
- Micael Stjernström är min kusk och kommer fortsätta vara det. Vi har haft ett jättebra samarbete och det finns ingen anledning att ändra på någonting heller. Fördelen om man har samma kusk är att man kan ”bygga” lite som han vill. Micael vet att han får fortsätta köra. Om han skulle sitta fast i något lopp är inte hela världen utan det tar vi igen någon annan gång, säger Jesper Hedqvist med för dagen 13 hästar i stallet på Uljebergs Säteri som ligger ett stenkast från Mantorptravet där han huserade fram till i somras.

Tar rygg på Kontio?
McGarret är inget startraket så bakspåret i V75-7 gör inte så mycket resonerar tränaren. Hästen har tagit samtliga sina fyra segrar från kön. På lördag hoppas man att hästens tunga spurt kan resultera i något riktigt bra igen.
- Jag tror att han kan vara med där framme. Istanbul Boko har spår 9 och McGarret 10. Blir det som jag har tänkt mig så får vi rygg på Istanbul Boko sista varvet och då går ingen säker bara det löser sig lite!

Mikael Wikner, Kanal 75


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar. Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste..


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar.
Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste kusk.
I onsdags tog han seger nummer 7000 som kusk när han vann med Reverend Wine på Solvalla.
Under måndagskvällen var det dags för ännu ett jubileum:
När Ulf Ohlsson styrde in Björn Goop-tränade Stardust Melody på Färjestad, var det Goops 2000:e seger på hans svenska tränarlicens.
– Gooparna har ju vältränat och det här var inget undantag, sa segerkusken Ulf Ohlsson efter att Stardust Melody avgjort enkelt till slut.

”Känns otroligt kul”
Björn Goop tog ut sin tränarlicens 1999 och arbetade tillsammans med pappa Olle som stod för hästarna. Men 2011 tog Björn över tränaransvaret och när han nu når 2000 segrar gör han det som nummer 20 i den svenska travhistorien.
– Jag har jobbat hårt för att utveckla mig som tränare så det här känns otroligt bra och kul. Jag är idag mer utbildad och har skaffat mig mycket rutin inte minst genom att tävla mycket internationellt, säger Björn Goop till Svensk Travsport.
Han har runt 130 hästar på gården utanför Kil och ligger i dag femma i landets tränarliga med drygt 25 miljoner kronor inkört i år.

”Vill lyfta fram den fina bredden”
Första tränarsegern kom med Lloyd Hornline på Åby 1999 och 1000 segrar kom med Twitter på Åby 2015. Conny Nobel var Björns första stjärntravare och de vann Kriteriet och Derbyt tillsammans. När de tog hem Elitloppet stod dock Olle Goop som tränare.
Bland namnkunniga hästar från Björn Goops stall finns förutom Conny Nobell stjärnor som Quarcio de Chene, Mister J.P., Your Highness, Reckless, Nadal Broline och inte minst stostjärnan Mellby Free med över sju miljoner på kontot.
– De är några av guldkornen, men jag skulle vilja lyfta den fina bredden med många duktiga hästar som jag tränar. Fjolårets resultat var bra och vi är på väg mot ett starkt resultat för stallet även 2019, säger Björn Goop till Svensk Travsport.

Michael Carlsson, Kanal 75


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på..


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s beräkningar.
För snart en månad sedan gjorde den sjuårige hingsten Win B.Hill sin första start på svensk mark. Det var också första starten på nästan fem år när han debuterade för Timo Nurmos. Men någon ringrost var det sannerligen inte tal om. Win B.Hill bara blåste till konkurrenterna i ett lunchlopp på Romme och vann åkandes på 1.11,6/1640a. Detta trots spår åtta över kort distans. Det var blott tredje starten i livet för den skadedrabbade hästen som började sin karriär hos Åke Svanstedt i USA med en seger och en andraplats.
– Win B.Hill (V75-1) är en väldigt fin häst med riktigt hög kapacitet. Han har mycket bra härstamning (Muscle Hill - Win B.), fin exteriör och en väldigt stor motor. Han är som en avelshingst. Jag tycker att hästen har kapacitet för Elitloppet, säger Timo Nurmos.
Men tillägger snabbt:
– Det gäller att han håller ihop. Han fick en gaffelbandsskada efter tvååringssäsongen i USA och kom till mig som treåring. Den har varit svår att läka och jag har tagit det väldigt lugnt med honom eftersom det är min egen häst. Så det är svårt att säga om han kan använda hela sin kapacitet efter skadan. Han måste visa kapaciteten på banan också men jag känner att det är något extra i honom.
– Han var en mycket lovande häst hos Svanstedt och var tänkt som en häst för Hambletonian och de största loppen. Han vann i debuten och torskade det andra loppet på målfoto, men hade vunnit även det om han inte hade tappat en sko. Jag köpte honom på auktion som ettåring i Lexington för 70 000 dollar.

”Femtespår i volt är sämsta tänkbara – är stor och rejäl”
I comebacken på Romme small det bara till när Jorma Kontio vred på ute i vida spår med Win B.Hill. Tränare Nurmos var inte överraskad över hästens insats, trots ett tävlingsuppehåll på nästan fem år.
– Hästen var väl förberedd men hade bara gått ett 1.24-jobb som snabbast efter kvalet i somras. Han kommer att gå mycket framåt med loppet i kroppen. Han gick jobb i fredags i backen och var fin och ska gå ytterligare jobb under tisdagen.
Vad säger du om V75-debuten för Win B.Hill med spår fem i voltstart?
– Femtespår i volten är sämsta tänkbara eftersom han är stor och rejäl. Han kvalade förvisso i voltstart men nu blir det första gången i lopp. Det är en väldigt lugn och fin häst och jag tror att han klarar det för han är jättesnäll att köra. Men risken finns alltid att man tappar lite från sådana spår.
– Hästen har inte samma rutin som de andra i loppet och har bara gjort tre starter. Han är ändå så pass hög kapacitet att han måste räknas med bra chans. Det blir barfota fram som senast, säger Nurmos.

”Är en väldigt fin häst – men långt ifrån färdig”
Solvalla-tränaren, som toppar tränarligan på V75 överlägset med 37 segrar, har ytterligare tre hästar med i lördagens jackpotomgång.
– Magic Cash (V75-2) galopperade senast mitt i loppet när han skulle avancera och jag vet inte riktigt varför. Om det var en temposkärpning eller så. Det är fortfarande så att han är lite känslig om det blir tempoökningar eller tempominskningar i loppen. Det är en stark och fin häst men han är fortfarande valpig och inte färdig. Han känns bra i träningen och felfri är det bra chans. Eventuellt barfota runt om igen.
– Global Undecided (V75-6) fick ett tufft lopp senast och egentligen gillar han tuffa upplägg men han hade nog en sämre dag den gången. Han har gått jobb efteråt och känts normal i alla fall och senast i dag (måndag) var han fin. Presterar hästen lika bra som han har gjort flera gånger i V75 tidigare ska han såklart räknas. Barfota runt om igen och inga ändringar.
– Istanbul Boko (V75-7) blev det helt fel för i finalen senast. Han krokade ihop i sista kurvan och blev störd till galopp så man får bara glömma det loppet. Det är en väldigt fin häst under utveckling men han är långt ifrån färdig ännu. Han är fortfarande trög av sig och tar inte alltid i men har bra styrka. Han har ingen tur med spåren i V75 och fick återigen bakspår. Vi kör barfota runt om igen, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-11 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/11 0 13.8 66
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 2140/7 0 17.2 260
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-3 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2180/13 0 16.2 128
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-2 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/4 5 15.0 17
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-7 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2160/9 2 14.2 339
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 2140/7 5 16.4 54
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-3 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/1 4 17.9g 165
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-7 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 3] 2140/6 8 21.4g 27
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/1 0 18.9 201
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-3 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 1640/1 4 14.6 125
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-11 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/3 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-11 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/1 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-8 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 1640/4 str
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-5 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/4 1 12.4 58
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2140/1 0 16.9 360
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-5 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2640/2 2 15.6 20
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-9 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/5 3 18.3g 27
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-5 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/8 0 g 48
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-9 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2140/8 3 14.5 117
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-6 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/3 0 g 33
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-3 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 4] 2140/7 0 18.0 116
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-2 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 1640/8 5 14.1 190
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-11 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 4] 2140/3 7 17.4 114
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-7 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 3160/7 2 16.5 152
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-2 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [h 3] 2140/6 0 20.6g 192
2015-10-10 2015-10-10 Åby-12 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/5 0 g 209
2015-10-10 2015-10-10 Åby-10 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2640/6 1 12.7 22
2015-10-08 2015-10-08 Åby-4 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/2 4 16.4 132
2015-10-08 2015-10-08 Åby-2 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 1640/4 5 12.8 314
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Jean Valjean Jean Valjean   [v 6] 1640/2 0 16.9g 82
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2140/9 5 14.8 53
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-2 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [h 3] 2140/8 4 19.2 44
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-10 Fiona V.E. Fiona V.E.   [s 4] 2140/3 1 18.0 48
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-3 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2100/8 2 17.0 19
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-7 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 3160/7 4 13.5 91
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-4 Lotus Eld Lotus Eld   [v 7] 2140/10 5 14.9 932
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 2140/11 5 15.5 123
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 1640/7 A 0 14.1 139
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-6 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2640/5 D 0 g 545
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2160/8 B 2 16.3 47
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-12 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2100/8 B 0 18.1 101
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-5 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2160/12 B 0 g 176
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-4 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 2100/12 C 0 15.9 266
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-1 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 5] 2140/3 C 4 17.2 117
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-7 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/5 D 0 20.5 608
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-1 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 5] 2140/9 C 3 20.0 33
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-8 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2140/7 A 0 14.7 69
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-3 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/6 C 3 16.8 46
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/5 D 7 15.5 341
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-7 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/12 A 3 17.7 57
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 Hot Chip Hot Chip   [v 5] 1640/9 C 0 18.3 600
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-2 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 4] 2140/5 B 0 22.7g 85
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-8 Othello C.D. Othello C.D.   [v 5] 2140/7 B 0 18.8 17
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-11 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2640/6 B 1 13.3 129
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-5 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/5 B 0 16.8 327
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-11 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2140/4 D str
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-10 Nasser Jet Nasser Jet   [h 9] 2140/2 D 0 16.4 530
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Newpine Southwind Newpine Southwind   [v 4] 2140/12 D str
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-9 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/10 C 5 17.3 370
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-5 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 4] 2140/3 B 3 18.2 107
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2140/10 C 4 16.8 61
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/5 B 2 16.7 167
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-5 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2640/2 D 0 296
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-1 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 4] 2140/1 D 5 17.6 287
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Baine Westwood Baine Westwood   [v 4] 2140/9 D 0 19.5 196
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-3 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2160/8 C 3 16.3g 431
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-3 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/4 C 0 20.0g 199
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2140/6 B 0 518
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-11 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/13 A 4 13.7 73
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-12 Othello C.D. Othello C.D.   [v 5] 2160/10 C 6 15.3 30
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-8 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 1640/6 D 0 13.7g 740
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-4 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2640/3 B 0 14.8 460
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-6 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/9 A 4 14.4 39
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/6 D 5 15.0 195
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-3 Sasea Sasea   [v 6] 2140/3 C 0 g 46
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-2 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 1640/1 C 7 14.6 62
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-10 Edens Zolo Edens Zolo   [s 6] 1640/11 C 0 g 114
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-9 Grasmere Grasmere   [s 5] 2140/2 D 2 16.3 250
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-6 Othello C.D. Othello C.D.   [v 5] 2140/8 B 0 g 21
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-5 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2160/14 B 1 17.7 233
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/9 D 6 14.9 57
2016-09-09 2016-09-09 Åby-4 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 1640/1 C 5 12.3g 340
2016-09-09 2016-09-09 Åby-2 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/6 D 3 14.6 364
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-9 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2640/3 C 3 16.8 73
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/2 C 0 14.6 47
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-4 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/9 B 2 15.0 26
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-11 Kemas Girl Kemas Girl   [s 7] 2140/6 D 2 13.9 275
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/15 A 5 16.9 70
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-5 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2180/14 D 0 15.6 104
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-4 Easy von Gripp Easy von Gripp   [v 3] 2140/11 D 8 18.5 730
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-12 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/5 B 0 17.9g 99
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/6 A 5 13.6 52
2016-07-13 2016-07-13 Visby-3 Kemas Girl Kemas Girl   [s 7] 2140/2 C 3 13.9 86
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2140/11 C 6 16.0 252
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-3 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 1660/8 D 0 19.3g 308
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-11 Nasser Jet Nasser Jet   [h 9] 2140/5 D 0 62
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-10 Occult Broline Occult Broline   [v 5] 1640/11 B 3 236
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 1640/10 C 3 12.9 134
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-7 Kingstein L.Romsås Kingstein L.Romsås   [v 8] 2140/9 B 5 15.8 90
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-5 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2640/6 B 2 16.1 64
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-3 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 4] 2140/2 D 4 17.2 292
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Quite a Turbo Quite a Turbo   [v 4] 2140/7 C 6 17.3 191
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-10 Jennie Lovecroft Jennie Lovecroft   [s 8] 2140/6 C 0 16.8 164
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-9 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2140/12 C 5 15.2 172
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-6 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 1640/6 D 6 14.9 226
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Grasmere Grasmere   [s 5] 2140/3 D 0 17.3g 1204
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-3 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/5 D 7 14.5g 303
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 2140/1 D 0 17.8g 64
2016-06-16 2016-06-16 Åby-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/12 C 2 13.8 246
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-4 Highlite Star Highlite Star   [s 7] 2140/9 A 4 18.0 56
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-2 Newpine Southwind Newpine Southwind   [v 4] 2140/8 D 0 g 60
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-9 Chase Dreamcatcher Chase Dreamcatcher   [h 8] 2140/5 D 2 14.2 46
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-7 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2140/10 B 7 16.5 33
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-8 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/1 D str
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-2 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 1640/4 C 1 12.6 74
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-4 Loke Revenue Loke Revenue   [v 9] 2100/2 D 0 14.7 667
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-2 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2100/11 C 6 14.3 604
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-14 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3160/5 B 0 98
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-12 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/4 D 0 g 1547
2016-05-19 2016-05-19 Åby-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/2 D 3 15.7 135
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-9 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2140/6 A 3 12.6 14
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 2640/6 C 7 17.1g 67
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Cool Miracle Cool Miracle   [s 5] 2140/4 C 0 18.5 684
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-3 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/7 C 0 15.4 328
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/1 C 3 14.2 61
2016-04-30 2016-04-30 Åby-7 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/14 A 1 13.7 23
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 2140/8 A 4 17.8 22
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-2 Hjalmar Palema Hjalmar Palema   [v 7] 2140/5 C 7 19.6 58
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Natasha V.E. Natasha V.E.   [s 4] 2160/9 D 5 19.9 308
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-6 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2140/8 C 3 17.5 118
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 1640/6 B 6 17.3g 79
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/7 B 1 14.4 62
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-7 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/1 D 3 16.8 89
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-1 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 4] 2160/8 B 5 18.8 564
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Bowlit Sea Bowlit Sea   [v 9] 2140/7 C 0 291
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-6 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2180/8 C 6 14.9 653
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-11 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2660/12 C 8 18.2 598
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-6 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2140/2 D 4 13.3 54
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-1 Edwin Henna Edwin Henna   [v 4] 2140/2 D str
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-8 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 2140/6 D 2 17.3 32
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-7 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2160/11 B 1 16.1 39
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Bowlit Sea Bowlit Sea   [v 9] 1640/5 C 3 14.6 191
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-6 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2140/8 D 4 16.0 589
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-9 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/2 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-5 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3200/7 B 0
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-5 Ursula Lavec Ursula Lavec   [s 4] 2140/7 D 3 18.2 278
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/4 D 7 17.5 69
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-3 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/8 C 0 g 52
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-2 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 1640/7 B 6 14.9 155
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-12 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/2 D 1 18.2 39
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-9 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 3660/6 D 0 19.0 1023
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-4 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 2140/9 D str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-3 Sir Scharstein Sir Scharstein   [v 7] 1640/1 C 4 16.8 199
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/6 C 0 17.7g 162
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-8 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2160/7 D 0 15.4 436
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-6 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 1640/12 D 0 16.4g 492
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-5 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2160/13 D 2 16.7 741
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/2 B 1 17.7 31
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-1 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2160/11 B 1 17.3 73
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-5 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 1640/2 C 0 16.3g 79
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/2 C 0 16.9 436
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2160/8 A 0 g 54
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-7 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/4 D 5 16.0 79
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 2140/3 B 0 g 62
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-5 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 1640/5 C 4 15.0 85
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/6 C 2 18.6 273
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-3 Diamanti Bob Diamanti Bob   [s 4] 2140/4 D 5 19.2 123
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-2 Photoshop Photoshop   [v 9] 2140/7 D str
2016-01-20 2016-01-20 Åby-3 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 2140/1 D str
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-10 Cash Cash   [h 6] 2140/1 B 7 18.8 165
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-8 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 2640/5 D 0 117
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-5 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2160/7 A 0 g 359
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-4 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/7 D 5 15.5 151
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-1 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/7 C 0 21.5 29
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-4 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/7 D 2 15.5 87
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-2 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 2140/10 B 5 18.6 36
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-1 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/10 C 2 18.4 90
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-9 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 1640/7 B 0 15.5 62
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Rectifier Rectifier   [h 4] 1640/1 D 0 17.6g 153
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-7 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 6] 2140/9 D 0 g 227
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Touchana V.E. Touchana V.E.   [s 5] 2160/12 C 4 19.1 551
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-5 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 3160/3 D 0 18.6 368
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 1640/12 D 0 15.7 732
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-8 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3640/2 C 0 g 1100
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2640/2 A 6 17.1 190
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-5 Geting Akema Geting Akema   [v 4] 2140/6 C str
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-9 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/5 A 0 15.8 195
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/11 A 6 17.3 85
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-7 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/12 B 0 18.3 136
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-3 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2640/5 C 0 18.0 336
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-9 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 1640/6 A 4 11.3 241
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 1640/5 D 0 g 194
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-6 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/13 A 0 15.7 84
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 2140/6 A 0 15.8 55
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-4 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2640/3 D 3 15.7 982
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2160/8 A 0 g 70
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-4 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 3140/3 C 0 19.3 161
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-12 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/6 A 2 16.1 22
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-11 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 2140/6 D 0 205
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/11 A 6 17.1 279
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/3 A 0 15.2 44
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-11 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/2 A str
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 2640/10 A 0 g 41
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-3 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/7 A 2 15.6 83
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/2 C 4 16.6 113
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-3 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 4] 2160/15 D 0 g 1254
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 2140/9 D 0 15.7 363
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-7 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2640/6 A 6 15.3 45
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-8 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 4] 2140/10 C 0 19.1 218
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-7 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/3 C 0 20.9g 50
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-2 Tvingens Queen Tvingens Queen   [s 4] 2140/5 B 0 19.3 43
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/10 A 3 16.1 52
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-11 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/3 D 7 15.4g 557
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-3 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/2 C 2 16.0 76
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-10 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/3 C 0 18.0g 210
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 1640/10 D 5 14.2 162
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-8 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/4 A 3 13.4 26
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-7 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2160/8 C 1 16.0 192
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-11 Jean Valjean Jean Valjean   [v 8] 2160/3 D 0 19.2 216
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/11 A 0 g 52
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 3140/1 C 0 g 60
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 3160/5 C 2 16.4 126
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-6 Hot Chip Hot Chip   [v 6] 2140/2 D 0 18.7 479
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/11 A 3 17.2 53
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-2 Kapten Sånna Kapten Sånna   [v 5] 2140/8 C str
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 Tiller Tiller   [s 5] 2140/13 B str
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-11 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 2640/4 A 0 13.1 119
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-6 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/1 D str
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-4 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/3 D 3 17.3 122
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-2 Mae Mae   [s 3] 2140/9 C 0 18.7g 1560
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-7 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/1 C 6 14.1 92
2017-05-18 2017-05-18 Åby-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2640/2 C 4 15.5 231
2017-05-18 2017-05-18 Åby-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/6 C 3 15.0 323
2017-05-13 2017-05-13 Åby-12 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/4 B 2 13.4 19
2017-05-13 2017-05-13 Åby-8 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/8 C 0 g 73
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-10 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/9 D 5 18.2 657
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-9 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/9 B 8 14.7 96
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-7 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2160/8 A 0 16.9g 121
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-2 Mae Mae   [s 3] 2140/8 C 6 19.7g 242
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-11 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/9 B 3 13.1 161
2017-04-29 2017-04-29 Åby-6 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/7 D 5 13.8 357
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-9 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/10 C 2 14.1 57
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/3 C 4 16.5 621
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Tiller Tiller   [s 5] 2140/3 C 7 16.4 71
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/1 D 3 17.5 133
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-4 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 1640/1 D 0 g 127
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-10 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 2140/3 A 0 13.9 153
2017-04-16 2017-04-16 Romme-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2640/5 B 6 15.8g 166
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-6 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2660/10 C 5 16.1 119
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 2140/5 B 2 15.7 32
2017-03-30 2017-03-30 Örebro-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2609/6 B 5 15.8 120
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-10 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/15 A 4 14.2 96
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2160/11 A str
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-3 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2640/6 C 1 16.3g 129
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-7 Living Soul Living Soul   [v 6] 2140/1 B 2 15.3 71
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-5 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2140/2 C 0 16.1 123
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-9 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/13 A 3 16.3 24
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 2140/8 B 0 g 250
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2640/8 B 4 16.7 101
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-5 Tiller Tiller   [s 5] 2160/8 A 5 16.7 22
2017-03-08 2017-03-08 Åby-3 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2640/2 C 1 17.3 25
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-4 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/7 B 7 15.9g 58
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-2 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/12 A 1 14.2 15
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-8 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/7 D 0 16.5 597
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-5 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2640/7 D 0 g 162
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-10 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/1 C 1 17.3 89
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-9 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2140/2 B 1 15.7 171
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-3 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/3 D 2 17.1 32
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-12 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/1 B 6 16.8 363
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-3 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/4 C 7 16.9g 143
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-1 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/2 C 1 18.8 128
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/2 A 4 18.5 443
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-12 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/6 C 0 23.4g 128
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-10 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/14 A 2 14.5 44
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/1 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/5 A str
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-11 Tiller Tiller   [s 5] 2140/1 A 6 15.2 77
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2160/11 A 3 17.2 20
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-1 Jason Lane T.B. Jason Lane T.B.   [v 5] 2140/6 C str
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-5 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/8 D 3 19.0 123
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 1640/7 B 0 16.1g 65
2017-01-07 2017-01-07 Romme-2 Tiller Tiller   [s 5] 2140/5 A 4 16.0 26
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2640/6 D 0 g 83
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-4 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/9 D 3 16.1 27
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-7 Camana Camana   [s 3] 2140/6 C 3 17.9 65
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Wirano Chip Wirano Chip   [v 10] 2160/12 C 7 17.1 392
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-7 Camana Camana   [s 3] 2140/5 D 4 18.4 29
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-4 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2180/12 B 8 18.4g 127
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-7 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/8 D 0 19.3 135
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2640/4 C 1 17.6 49
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-5 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 7] 2140/10 D 0 18.4 141
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-7 Camana Camana   [s 3] 2140/9 D str
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-3 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2640/2 B 1 18.1 25
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-9 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2140/2 B 0 14.5 78
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-5 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2140/8 D 0 16.4g 244
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-7 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/8 D 0 15.8 46
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-8 Camana Camana   [s 3] 2140/8 D 3 17.3 147
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-10 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2140/4 B 0 13.8 493
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-5 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2640/8 D 0 16.2 388
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-5 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2140/1 A 5 13.0 279
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-4 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2160/10 A 0 17.5g 230
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-5 Camana Camana   [s 3] 2140/4 D 4 18.0 77
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-7 Glory Smash Glory Smash   [s 3] 1640/10 C 8 18.8 557
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/9 B 3 16.9 107
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-3 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 7] 2160/10 D 4 16.5 311
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-2 Camana Camana   [s 3] 2140/7 D 2 19.9 199
2018-10-03 2018-10-03 Åby-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 3180/10 B 4 13.8 177
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-11 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 3160/10 D 3 14.9 202
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-7 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 1640/10 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2160/9 B 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-6 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2180/5 B 2 14.6 41
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-5 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 6] 2640/5 D 0 g 252
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-1 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2160/11 B 2 17.7 34
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-7 Avocado Am Avocado Am   [v 8] 2140/11 C 6 17.3 372
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-9 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 6] 2640/8 D 7 19.4g 311
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-1 Perfect Revenge Perfect Revenge   [s 3] 2160/13 C str
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2640/5 D 4 15.4 507
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/3 A str
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 7] 2140/4 C 2 16.3 108
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-8 Johs Filip Johs Filip   [v 10] 2160/9 C 0 g 210
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Lady Run Lady Run   [s 4] 2140/12 A 3 18.1 58
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-10 Leia Lini Leia Lini   [s 5] 2160/12 C 0 g 137
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-6 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/8 D 2 16.9 263
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-5 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 3] 2140/12 D 0 21.3 95
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2640/3 D 0 g 1050
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-1 Rabalder Haga Rabalder Haga   [v 8] 2140/5 C 1 19.5 25
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-3 Thrust Minchiq Thrust Minchiq   [v 12] 2140/8 B 7 18.6 194
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/6 C 0 17.7 188
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-8 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 5] 2140/5 D 7 20.3 191
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-9 National Day National Day   [v 9] 2140/10 C 7 18.0 355
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-1 Camana Camana   [s 3] 2140/3 C str
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-3 Mae Mae   [s 4] 2140/5 D 0 18.3 861
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-1 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/4 D 0 21.1g 78
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-1 Mae Mae   [s 4] 2140/4 B 4 19.7g 95
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-1 Touchana V.E. Touchana V.E.   [s 6] 2160/7 B 0 22.0g 312
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-9 Rivermere Rivermere   [v 9] 2640/6 D 0 23.3 968
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-5 Symphonic Ida Symphonic Ida   [s 4] 2640/4 D 4 18.8 86
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-8 Mae Mae   [s 4] 2140/4 B 4 17.4 372
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2660/11 C 3 17.2 100
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-3 Loke Revenue Loke Revenue   [v 11] 2140/4 B str
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-5 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 3640/2 D 0 676
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-12 Daina Westwood Daina Westwood   [s 4] 2640/2 D 0 20.6 365
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-2 Perfect Revenge Perfect Revenge   [s 3] 2140/7 C 6 20.8 385
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2660/7 C str
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/6 B str
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/14 A str
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-7 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2140/5 D 0 18.3 307
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-8 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2640/1 C 0 g 176
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/5 A 4 16.3 79
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-7 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2140/9 D 0 16.5 72
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-1 Krater Sånna Krater Sånna   [v 6] 2140/3 D str
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-3 Daina Westwood Daina Westwood   [s 4] 2140/3 D 4 17.5 47
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-4 Control You Control You   [v 8] 2140/8 B 0 18.7 337
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-1 Zabrino Zabrino   [v 4] 2140/6 D str
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-2 Amazing Life Amazing Life   [s 8] 1640/2 D 0 17.4 499
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-3 Bow Bells Bow Bells   [v 9] 2160/7 D 0 18.0 594
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-5 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2140/9 B 1 14.6 51
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-1 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2140/4 B 2 14.0 53
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-3 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/2 B 0 g 39
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-5 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 3] 2140/8 C 4 17.9 358
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-7 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2180/6 C 0 19.2g 182
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-9 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/2 C str
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-10 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 7] 1640/4 C 5 15.1 95
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-3 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 1640/11 A 2 14.5 172
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-4 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2640/1 D 0 15.9 1395
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-10 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/3 C 0 g 55
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-3 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/8 D 2 16.6 104
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-9 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/3 A 3 16.2 35
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-5 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/5 D 8 18.0 177
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-6 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/1 C 1 15.7 36
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2140/10 D 6 15.5 583
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-5 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2160/15 C 4 18.5 281
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-8 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/8 B 0 18.8g 73
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-10 Perfect W.F. Perfect W.F.   [v 6] 2640/7 D 7 18.1 1191
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-11 Perfect W.F. Perfect W.F.   [v 6] 2140/1 D 8 18.0 55
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-4 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2640/1 B 5 13.2 545
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-12 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2160/11 D 0 16.5 468
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-10 Leonas Sami Leonas Sami   [v 6] 2660/5 C 0 16.2g 148
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2140/9 B 4 13.4 400
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-10 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/10 A 0 18.9g 29
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-11 Camana Camana   [s 4] 2140/15 D str
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-4 Marta Easy Marta Easy   [s 5] 2140/8 D 8 22.3 322
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-6 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2140/3 C 4 16.0 92
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 1640/10 B 4 14.1 46
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-9 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2160/11 A 2 17.0 27
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-1 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/8 A 2 16.3 101
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-1 Loke Revenue Loke Revenue   [v 12] 2140/6 C 0 g 503
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-9 Baine Westwood Baine Westwood   [v 7] 2140/1 D 2 17.3 66
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-5 Avocado Am Avocado Am   [v 9] 3160/4 D 0 16.7 1347
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/2 D 3 19.0 91
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-5 Camana Camana   [s 4] 2140/1 C 0 g 30
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-7 Thengill Thengill   [v 9] 2140/9 B 0 14.9 264
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-9 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 7] 2140/4 D 0 g 78
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-5 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 5] 3140/6 B 0 g 49
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-6 Forever Newport Forever Newport   [v 7] 2140/5 C 2 14.7 223
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-10 Avocado Am Avocado Am   [v 9] 2160/8 D 0 16.1 861
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-2 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2140/8 C 0 299
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-6 Camana Camana   [s 4] 2140/6 D 0 g 81
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-9 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 5] 3140/2 B 7 18.1 106
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-1 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/4 D 4 19.6 78
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 6] 2140/14 C 3 17.1 84
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-3 Camana Camana   [s 4] 2140/7 C 2 16.8 49
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-4 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2640/1 D 3 17.5 255
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-1 Camana Camana   [s 4] 1640/2 C 1 17.0 35
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-5 Camana Camana   [s 4] 2140/10 D str
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2140/13 D 0 17.0g 150
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-2 Camana Camana   [s 4] 2140/8 C 3 18.2 77
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 7] 2140/12 C 0 18.6 693
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 5] 2140/6 C 1 15.0 27ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se