V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-27 2024-07-27 Kalmar-6 The Rising Hope The Rising Hope   [s 4] 2140/4 D
2024-07-27 2024-07-27 Kalmar-7 Flashing Smart Flashing Smart   [v 9] 2660/6 B
2024-07-27 2024-07-27 Kalmar-9 Fernando Love Fernando Love   [v 5] 2140/3 D
2024-07-29 2024-07-29 Tingsryd-1 Total Recall Total Recall   [v 11] 1609/4 D
2024-07-29 2024-07-29 Tingsryd-2 Ares Maanos Ares Maanos   [v 5] 1609/2 A
2024-07-29 2024-07-29 Tingsryd-5 Bearmind Bearmind   [s 6] 1609/2 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-11 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/11 0 13.8 66
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 2140/7 0 17.2 260
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-3 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2180/13 0 16.2 128
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-2 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/4 5 15.0 17
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-3 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/1 4 17.9g 165
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-7 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2160/9 2 14.2 339
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 2140/7 5 16.4 54
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-7 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 3] 2140/6 8 21.4g 27
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/1 0 18.9 201
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-3 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 1640/1 4 14.6 125
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-11 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/3 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-11 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/1 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-8 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 1640/4 str
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-5 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/4 1 12.4 58
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2140/1 0 16.9 360
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-5 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2640/2 2 15.6 20
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-9 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/5 3 18.3g 27
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-5 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/8 0 g 48
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-9 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2140/8 3 14.5 117
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-6 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/3 0 g 33
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-3 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 4] 2140/7 0 18.0 116
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-2 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 1640/8 5 14.1 190
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-11 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 4] 2140/3 7 17.4 114
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-7 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 3160/7 2 16.5 152
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-2 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [h 3] 2140/6 0 20.6g 192
2015-10-10 2015-10-10 Åby-12 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/5 0 g 209
2015-10-10 2015-10-10 Åby-10 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2640/6 1 12.7 22
2015-10-08 2015-10-08 Åby-4 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/2 4 16.4 132
2015-10-08 2015-10-08 Åby-2 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 1640/4 5 12.8 314
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Jean Valjean Jean Valjean   [v 6] 1640/2 0 16.9g 82
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2140/9 5 14.8 53
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-2 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [h 3] 2140/8 4 19.2 44
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-10 Fiona V.E. Fiona V.E.   [s 4] 2140/3 1 18.0 48
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-3 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2100/8 2 17.0 19
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-7 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 3160/7 4 13.5 91
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-4 Lotus Eld Lotus Eld   [v 7] 2140/10 5 14.9 932
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 2140/11 5 15.5 123
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 1640/7 A 0 14.1 139
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-6 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2640/5 D 0 g 545
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2160/8 B 2 16.3 47
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-12 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2100/8 B 0 18.1 101
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-5 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2160/12 B 0 g 176
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-4 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 2100/12 C 0 15.9 266
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-1 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 5] 2140/3 C 4 17.2 117
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-7 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/5 D 0 20.5 608
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-1 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 5] 2140/9 C 3 20.0 33
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-8 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2140/7 A 0 14.7 69
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-3 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/6 C 3 16.8 46
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/5 D 7 15.5 341
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-7 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/12 A 3 17.7 57
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-2 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 4] 2140/5 B 0 22.7g 85
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 Hot Chip Hot Chip   [v 5] 1640/9 C 0 18.3 600
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-8 Othello C.D. Othello C.D.   [v 5] 2140/7 B 0 18.8 17
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-11 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2640/6 B 1 13.3 129
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-5 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/5 B 0 16.8 327
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-11 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2140/4 D str
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-10 Nasser Jet Nasser Jet   [h 9] 2140/2 D 0 16.4 530
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Newpine Southwind Newpine Southwind   [v 4] 2140/12 D str
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-9 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/10 C 5 17.3 370
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-5 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 4] 2140/3 B 3 18.2 107
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2140/10 C 4 16.8 61
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/5 B 2 16.7 167
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Baine Westwood Baine Westwood   [v 4] 2140/9 D 0 19.5 196
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-5 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2640/2 D 0 296
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-1 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 4] 2140/1 D 5 17.6 287
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-3 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2160/8 C 3 16.3g 431
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-3 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/4 C 0 20.0g 199
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2140/6 B 0 518
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-11 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/13 A 4 13.7 73
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-12 Othello C.D. Othello C.D.   [v 5] 2160/10 C 6 15.3 30
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-8 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 1640/6 D 0 13.7g 740
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-4 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2640/3 B 0 14.8 460
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-6 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/9 A 4 14.4 39
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/6 D 5 15.0 195
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-10 Edens Zolo Edens Zolo   [s 6] 1640/11 C 0 g 114
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-9 Grasmere Grasmere   [s 5] 2140/2 D 2 16.3 250
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-6 Othello C.D. Othello C.D.   [v 5] 2140/8 B 0 g 21
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-5 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2160/14 B 1 17.7 233
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/9 D 6 14.9 57
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-3 Sasea Sasea   [v 6] 2140/3 C 0 g 46
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-2 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 1640/1 C 7 14.6 62
2016-09-09 2016-09-09 Åby-4 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 1640/1 C 5 12.3g 340
2016-09-09 2016-09-09 Åby-2 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/6 D 3 14.6 364
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-9 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2640/3 C 3 16.8 73
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/2 C 0 14.6 47
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-4 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/9 B 2 15.0 26
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-11 Kemas Girl Kemas Girl   [s 7] 2140/6 D 2 13.9 275
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/15 A 5 16.9 70
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-5 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2180/14 D 0 15.6 104
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-4 Easy von Gripp Easy von Gripp   [v 3] 2140/11 D 8 18.5 730
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-12 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/5 B 0 17.9g 99
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/6 A 5 13.6 52
2016-07-13 2016-07-13 Visby-3 Kemas Girl Kemas Girl   [s 7] 2140/2 C 3 13.9 86
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2140/11 C 6 16.0 252
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-3 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 1660/8 D 0 19.3g 308
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-5 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2640/6 B 2 16.1 64
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-3 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 4] 2140/2 D 4 17.2 292
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Quite a Turbo Quite a Turbo   [v 4] 2140/7 C 6 17.3 191
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-11 Nasser Jet Nasser Jet   [h 9] 2140/5 D 0 62
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-10 Occult Broline Occult Broline   [v 5] 1640/11 B 3 236
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 1640/10 C 3 12.9 134
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-7 Kingstein L.Romsås Kingstein L.Romsås   [v 8] 2140/9 B 5 15.8 90
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-10 Jennie Lovecroft Jennie Lovecroft   [s 8] 2140/6 C 0 16.8 164
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-9 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2140/12 C 5 15.2 172
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-6 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 1640/6 D 6 14.9 226
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Grasmere Grasmere   [s 5] 2140/3 D 0 17.3g 1204
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-3 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/5 D 7 14.5g 303
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 2140/1 D 0 17.8g 64
2016-06-16 2016-06-16 Åby-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/12 C 2 13.8 246
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-9 Chase Dreamcatcher Chase Dreamcatcher   [h 8] 2140/5 D 2 14.2 46
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-7 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2140/10 B 7 16.5 33
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-4 Highlite Star Highlite Star   [s 7] 2140/9 A 4 18.0 56
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-2 Newpine Southwind Newpine Southwind   [v 4] 2140/8 D 0 g 60
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-8 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/1 D str
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-2 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 1640/4 C 1 12.6 74
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-4 Loke Revenue Loke Revenue   [v 9] 2100/2 D 0 14.7 667
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-2 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2100/11 C 6 14.3 604
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-14 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3160/5 B 0 98
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-12 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/4 D 0 g 1547
2016-05-19 2016-05-19 Åby-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/2 D 3 15.7 135
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-9 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2140/6 A 3 12.6 14
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 2640/6 C 7 17.1g 67
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Cool Miracle Cool Miracle   [s 5] 2140/4 C 0 18.5 684
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-3 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/7 C 0 15.4 328
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/1 C 3 14.2 61
2016-04-30 2016-04-30 Åby-7 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/14 A 1 13.7 23
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-6 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2140/8 C 3 17.5 118
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 2140/8 A 4 17.8 22
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-2 Hjalmar Palema Hjalmar Palema   [v 7] 2140/5 C 7 19.6 58
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Natasha V.E. Natasha V.E.   [s 4] 2160/9 D 5 19.9 308
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/7 B 1 14.4 62
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-7 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/1 D 3 16.8 89
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 1640/6 B 6 17.3g 79
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-1 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 4] 2160/8 B 5 18.8 564
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Bowlit Sea Bowlit Sea   [v 9] 2140/7 C 0 291
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-6 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2180/8 C 6 14.9 653
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-11 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2660/12 C 8 18.2 598
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-6 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2140/2 D 4 13.3 54
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-1 Edwin Henna Edwin Henna   [v 4] 2140/2 D str
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-8 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 2140/6 D 2 17.3 32
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-7 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2160/11 B 1 16.1 39
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Bowlit Sea Bowlit Sea   [v 9] 1640/5 C 3 14.6 191
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-6 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2140/8 D 4 16.0 589
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-9 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/2 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-5 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3200/7 B 0
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-3 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/8 C 0 g 52
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-2 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 1640/7 B 6 14.9 155
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-5 Ursula Lavec Ursula Lavec   [s 4] 2140/7 D 3 18.2 278
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/4 D 7 17.5 69
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-12 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/2 D 1 18.2 39
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-9 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 3660/6 D 0 19.0 1023
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-4 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 2140/9 D str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-3 Sir Scharstein Sir Scharstein   [v 7] 1640/1 C 4 16.8 199
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/6 C 0 17.7g 162
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-8 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2160/7 D 0 15.4 436
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-6 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 1640/12 D 0 16.4g 492
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-5 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2160/13 D 2 16.7 741
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/2 B 1 17.7 31
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-5 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 1640/2 C 0 16.3g 79
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-1 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2160/11 B 1 17.3 73
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 2140/3 B 0 g 62
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-5 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 1640/5 C 4 15.0 85
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/6 C 2 18.6 273
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/2 C 0 16.9 436
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2160/8 A 0 g 54
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-7 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/4 D 5 16.0 79
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-3 Diamanti Bob Diamanti Bob   [s 4] 2140/4 D 5 19.2 123
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-2 Photoshop Photoshop   [v 9] 2140/7 D str
2016-01-20 2016-01-20 Åby-3 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 2140/1 D str
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-10 Cash Cash   [h 6] 2140/1 B 7 18.8 165
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-8 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 2640/5 D 0 117
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-5 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2160/7 A 0 g 359
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-4 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/7 D 5 15.5 151
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-1 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/7 C 0 21.5 29
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-9 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 1640/7 B 0 15.5 62
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-4 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/7 D 2 15.5 87
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-2 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 2140/10 B 5 18.6 36
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-1 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/10 C 2 18.4 90
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Rectifier Rectifier   [h 4] 1640/1 D 0 17.6g 153
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-7 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 6] 2140/9 D 0 g 227
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Touchana V.E. Touchana V.E.   [s 5] 2160/12 C 4 19.1 551
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-5 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 3160/3 D 0 18.6 368
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-8 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3640/2 C 0 g 1100
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 1640/12 D 0 15.7 732
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2640/2 A 6 17.1 190
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-5 Geting Akema Geting Akema   [v 4] 2140/6 C str
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/11 A 6 17.3 85
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-9 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/5 A 0 15.8 195
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-7 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/12 B 0 18.3 136
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-3 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2640/5 C 0 18.0 336
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-9 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 1640/6 A 4 11.3 241
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 1640/5 D 0 g 194
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-6 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/13 A 0 15.7 84
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 2140/6 A 0 15.8 55
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-4 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2640/3 D 3 15.7 982
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2160/8 A 0 g 70
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-12 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/6 A 2 16.1 22
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-11 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 2140/6 D 0 205
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/11 A 6 17.1 279
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-4 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 3140/3 C 0 19.3 161
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/3 A 0 15.2 44
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-3 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/7 A 2 15.6 83
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-11 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/2 A str
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 2640/10 A 0 g 41
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/2 C 4 16.6 113
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-3 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 4] 2160/15 D 0 g 1254
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 2140/9 D 0 15.7 363
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-7 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2640/6 A 6 15.3 45
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-8 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 4] 2140/10 C 0 19.1 218
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-7 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/3 C 0 20.9g 50
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-2 Tvingens Queen Tvingens Queen   [s 4] 2140/5 B 0 19.3 43
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/10 A 3 16.1 52
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-11 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/3 D 7 15.4g 557
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-3 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/2 C 2 16.0 76
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-11 Jean Valjean Jean Valjean   [v 8] 2160/3 D 0 19.2 216
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-10 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/3 C 0 18.0g 210
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 1640/10 D 5 14.2 162
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-8 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/4 A 3 13.4 26
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-7 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2160/8 C 1 16.0 192
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/11 A 0 g 52
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 3140/1 C 0 g 60
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 3160/5 C 2 16.4 126
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-6 Hot Chip Hot Chip   [v 6] 2140/2 D 0 18.7 479
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/11 A 3 17.2 53
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-2 Kapten Sånna Kapten Sånna   [v 5] 2140/8 C str
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 Tiller Tiller   [s 5] 2140/13 B str
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-11 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 2640/4 A 0 13.1 119
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-6 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/1 D str
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-4 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/3 D 3 17.3 122
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-2 Mae Mae   [s 3] 2140/9 C 0 18.7g 1560
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-7 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/1 C 6 14.1 92
2017-05-18 2017-05-18 Åby-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2640/2 C 4 15.5 231
2017-05-18 2017-05-18 Åby-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/6 C 3 15.0 323
2017-05-13 2017-05-13 Åby-12 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/4 B 2 13.4 19
2017-05-13 2017-05-13 Åby-8 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/8 C 0 g 73
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-10 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/9 D 5 18.2 657
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-9 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/9 B 8 14.7 96
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-7 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2160/8 A 0 16.9g 121
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-2 Mae Mae   [s 3] 2140/8 C 6 19.7g 242
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-11 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/9 B 3 13.1 161
2017-04-29 2017-04-29 Åby-6 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/7 D 5 13.8 357
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-9 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/10 C 2 14.1 57
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/3 C 4 16.5 621
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Tiller Tiller   [s 5] 2140/3 C 7 16.4 71
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/1 D 3 17.5 133
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-4 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 1640/1 D 0 g 127
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-10 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 2140/3 A 0 13.9 153
2017-04-16 2017-04-16 Romme-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2640/5 B 6 15.8g 166
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-6 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2660/10 C 5 16.1 119
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 2140/5 B 2 15.7 32
2017-03-30 2017-03-30 Örebro-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2609/6 B 5 15.8 120
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-10 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/15 A 4 14.2 96
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2160/11 A str
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-3 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2640/6 C 1 16.3g 129
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-7 Living Soul Living Soul   [v 6] 2140/1 B 2 15.3 71
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-5 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2140/2 C 0 16.1 123
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-9 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/13 A 3 16.3 24
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 2140/8 B 0 g 250
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2640/8 B 4 16.7 101
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-5 Tiller Tiller   [s 5] 2160/8 A 5 16.7 22
2017-03-08 2017-03-08 Åby-3 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2640/2 C 1 17.3 25
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-8 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/7 D 0 16.5 597
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-5 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2640/7 D 0 g 162
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-4 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/7 B 7 15.9g 58
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-2 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/12 A 1 14.2 15
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-3 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/3 D 2 17.1 32
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-10 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/1 C 1 17.3 89
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-9 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2140/2 B 1 15.7 171
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-12 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/1 B 6 16.8 363
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-3 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/4 C 7 16.9g 143
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-1 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/2 C 1 18.8 128
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/2 A 4 18.5 443
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-12 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/6 C 0 23.4g 128
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-10 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/14 A 2 14.5 44
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/1 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/5 A str
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-11 Tiller Tiller   [s 5] 2140/1 A 6 15.2 77
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2160/11 A 3 17.2 20
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-1 Jason Lane T.B. Jason Lane T.B.   [v 5] 2140/6 C str
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-5 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/8 D 3 19.0 123
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 1640/7 B 0 16.1g 65
2017-01-07 2017-01-07 Romme-2 Tiller Tiller   [s 5] 2140/5 A 4 16.0 26
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2640/6 D 0 g 83
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-4 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/9 D 3 16.1 27
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-7 Camana Camana   [s 3] 2140/6 C 3 17.9 65
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-7 Camana Camana   [s 3] 2140/5 D 4 18.4 29
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Wirano Chip Wirano Chip   [v 10] 2160/12 C 7 17.1 392
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2640/4 C 1 17.6 49
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-7 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/8 D 0 19.3 135
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-4 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2180/12 B 8 18.4g 127
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-5 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 7] 2140/10 D 0 18.4 141
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-7 Camana Camana   [s 3] 2140/9 D str
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-9 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2140/2 B 0 14.5 78
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-3 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2640/2 B 1 18.1 25
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-8 Camana Camana   [s 3] 2140/8 D 3 17.3 147
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-7 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/8 D 0 15.8 46
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-5 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2140/8 D 0 16.4g 244
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-10 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2140/4 B 0 13.8 493
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-5 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2640/8 D 0 16.2 388
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-5 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2140/1 A 5 13.0 279
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/9 B 3 16.9 107
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-7 Glory Smash Glory Smash   [s 3] 1640/10 C 8 18.8 557
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-5 Camana Camana   [s 3] 2140/4 D 4 18.0 77
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-4 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2160/10 A 0 17.5g 230
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-3 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 7] 2160/10 D 4 16.5 311
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-2 Camana Camana   [s 3] 2140/7 D 2 19.9 199
2018-10-03 2018-10-03 Åby-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 3180/10 B 4 13.8 177
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-11 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 3160/10 D 3 14.9 202
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2160/9 B 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-7 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 1640/10 D 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-6 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2180/5 B 2 14.6 41
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-5 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 6] 2640/5 D 0 g 252
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-7 Avocado Am Avocado Am   [v 8] 2140/11 C 6 17.3 372
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-1 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2160/11 B 2 17.7 34
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-9 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 6] 2640/8 D 7 19.4g 311
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-1 Perfect Revenge Perfect Revenge   [s 3] 2160/13 C str
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/3 A str
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2640/5 D 4 15.4 507
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-8 Johs Filip Johs Filip   [v 10] 2160/9 C 0 g 210
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 7] 2140/4 C 2 16.3 108
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Lady Run Lady Run   [s 4] 2140/12 A 3 18.1 58
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-10 Leia Lini Leia Lini   [s 5] 2160/12 C 0 g 137
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-6 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/8 D 2 16.9 263
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2640/3 D 0 g 1050
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-5 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 3] 2140/12 D 0 21.3 95
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-9 National Day National Day   [v 9] 2140/10 C 7 18.0 355
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-8 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 5] 2140/5 D 7 20.3 191
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/6 C 0 17.7 188
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-3 Thrust Minchiq Thrust Minchiq   [v 12] 2140/8 B 7 18.6 194
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-1 Rabalder Haga Rabalder Haga   [v 8] 2140/5 C 1 19.5 25
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-3 Mae Mae   [s 4] 2140/5 D 0 18.3 861
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-1 Camana Camana   [s 3] 2140/3 C str
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-1 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/4 D 0 21.1g 78
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-1 Mae Mae   [s 4] 2140/4 B 4 19.7g 95
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-9 Rivermere Rivermere   [v 9] 2640/6 D 0 23.3 968
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-1 Touchana V.E. Touchana V.E.   [s 6] 2160/7 B 0 22.0g 312
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-5 Symphonic Ida Symphonic Ida   [s 4] 2640/4 D 4 18.8 86
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-8 Mae Mae   [s 4] 2140/4 B 4 17.4 372
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2660/11 C 3 17.2 100
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-3 Loke Revenue Loke Revenue   [v 11] 2140/4 B str
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-12 Daina Westwood Daina Westwood   [s 4] 2640/2 D 0 20.6 365
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-5 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 3640/2 D 0 676
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2660/7 C str
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-2 Perfect Revenge Perfect Revenge   [s 3] 2140/7 C 6 20.8 385
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/6 B str
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/14 A str
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/5 A 4 16.3 79
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-8 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2640/1 C 0 g 176
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-7 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2140/5 D 0 18.3 307
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-7 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2140/9 D 0 16.5 72
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-4 Control You Control You   [v 8] 2140/8 B 0 18.7 337
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-3 Daina Westwood Daina Westwood   [s 4] 2140/3 D 4 17.5 47
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-1 Krater Sånna Krater Sånna   [v 6] 2140/3 D str
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-5 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2140/9 B 1 14.6 51
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-3 Bow Bells Bow Bells   [v 9] 2160/7 D 0 18.0 594
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-2 Amazing Life Amazing Life   [s 8] 1640/2 D 0 17.4 499
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-1 Zabrino Zabrino   [v 4] 2140/6 D str
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-9 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2160/4 C 0 16.0 131
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-1 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/6 B 1 16.7 63
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-11 Anna Baffel Anna Baffel   [s 7] 2140/6 D str
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 6] 2160/11 C 2 14.7 560
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-8 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/6 C 0 g 341
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-7 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2640/6 C 3 15.0 262
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-6 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 8] 1640/11 D 3 13.4 236
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-5 Camana Camana   [s 4] 2140/6 D 0 17.1g 114
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-4 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/11 A 0 g 159
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-3 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 4] 1640/4 D 0 16.4 195
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-1 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 3] 2140/4 D 0 g 123
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-5 Jori Boko Jori Boko   [v 3] 2140/6 D 2 18.8 27
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-4 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/1 D 2 18.4 192
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-3 Camana Camana   [s 4] 2140/5 D 4 17.4 112
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-2 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2160/9 A 5 16.3 24
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-1 Donna Dixie Donna Dixie   [s 7] 2140/13 D 3 17.2 690
2019-12-03 2019-12-03 Mantorp-4 Jas Jas   [v 4] 2140/13 A 0 g 85
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-11 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 8] 1609/4 D 3 12.5 506
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-9 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/1 D 0 18.1 310
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-8 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 4] 2140/2 C 7 18.4 118
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-6 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 3] 2140/12 D 5 16.8 491
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-5 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 7] 2140/14 B 0 17.5 359
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-2 New Light Jäger New Light Jäger   [h 4] 2140/2 B 6 17.4 121
2019-11-06 2019-11-06 Åby-6 Flying Bolt Flying Bolt   [v 7] 2160/7 D 0 g 940
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2140/6 D 0 15.9 490
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-2 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 4] 2640/2 D 3 19.1 164
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-1 S.K.Vilda S.K.Vilda   [s 4] 2140/11 D 0 21.4 407
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-9 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 3] 2140/6 B 7 16.8 422
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-4 Anna Baffel Anna Baffel   [s 7] 2640/14 B 0 g 205
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-10 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2160/6 A 1 13.7 74
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-9 Jas Jas   [v 4] 2140/1 D 4 14.4 96
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-1 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2140/4 B 2 14.0 53
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-10 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 7] 1640/4 C 5 15.1 95
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-9 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/2 C str
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-7 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2180/6 C 0 19.2g 182
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-5 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 3] 2140/8 C 4 17.9 358
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-3 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/2 B 0 g 39
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-10 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/3 C 0 g 55
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-4 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2640/1 D 0 15.9 1395
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-3 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 1640/11 A 2 14.5 172
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-3 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/8 D 2 16.6 104
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-9 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/3 A 3 16.2 35
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2140/10 D 6 15.5 583
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-6 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/1 C 1 15.7 36
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-5 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/5 D 8 18.0 177
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-10 Perfect W.F. Perfect W.F.   [v 6] 2640/7 D 7 18.1 1191
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-8 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/8 B 0 18.8g 73
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-5 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2160/15 C 4 18.5 281
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-11 Perfect W.F. Perfect W.F.   [v 6] 2140/1 D 8 18.0 55
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-4 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2640/1 B 5 13.2 545
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-12 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2160/11 D 0 16.5 468
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-10 Leonas Sami Leonas Sami   [v 6] 2660/5 C 0 16.2g 148
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2140/9 B 4 13.4 400
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-11 Camana Camana   [s 4] 2140/15 D str
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-10 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/10 A 0 18.9g 29
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-6 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2140/3 C 4 16.0 92
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-4 Marta Easy Marta Easy   [s 5] 2140/8 D 8 22.3 322
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 1640/10 B 4 14.1 46
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-9 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2160/11 A 2 17.0 27
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-1 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/8 A 2 16.3 101
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-9 Baine Westwood Baine Westwood   [v 7] 2140/1 D 2 17.3 66
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-1 Loke Revenue Loke Revenue   [v 12] 2140/6 C 0 g 503
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-5 Avocado Am Avocado Am   [v 9] 3160/4 D 0 16.7 1347
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-9 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 7] 2140/4 D 0 g 78
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-7 Thengill Thengill   [v 9] 2140/9 B 0 14.9 264
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-5 Camana Camana   [s 4] 2140/1 C 0 g 30
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/2 D 3 19.0 91
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-5 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 5] 3140/6 B 0 g 49
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-10 Avocado Am Avocado Am   [v 9] 2160/8 D 0 16.1 861
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-6 Forever Newport Forever Newport   [v 7] 2140/5 C 2 14.7 223
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-6 Camana Camana   [s 4] 2140/6 D 0 g 81
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-2 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2140/8 C 0 299
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-9 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 5] 3140/2 B 7 18.1 106
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 6] 2140/14 C 3 17.1 84
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-1 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/4 D 4 19.6 78
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-4 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2640/1 D 3 17.5 255
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-3 Camana Camana   [s 4] 2140/7 C 2 16.8 49
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-1 Camana Camana   [s 4] 1640/2 C 1 17.0 35
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2140/13 D 0 17.0g 150
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-5 Camana Camana   [s 4] 2140/10 D str
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 5] 2140/6 C 1 15.0 27
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 7] 2140/12 C 0 18.6 693
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-2 Camana Camana   [s 4] 2140/8 C 3 18.2 77
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-8 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 3140/3 D 0 g 157
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 8] 2640/10 B 0 625
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-5 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/1 D 6 16.5 286
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-1 Leonas Sami Leonas Sami   [v 7] 2660/9 C 2 16.1 59
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-9 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2140/4 C 0 16.4 104
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-8 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 7] 1640/12 D 6 14.2 1376
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-7 Ale' Pride Gar Ale' Pride Gar   [s 4] 2140/11 B 0 15.3 447
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-9 Pondus Millpond Pondus Millpond   [v 11] 2140/5 D 0 17.8 769
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-7 Anna Baffel Anna Baffel   [s 8] 2160/13 A 7 17.5 330
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-3 Leonas Sami Leonas Sami   [v 7] 2140/5 B 2 14.6 32
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-9 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2140/6 B 0 18.0g 78
2020-11-19 2020-11-19 Åby-7 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2640/9 C 3 14.8 46
2020-11-17 2020-11-17 Axevalla-2 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 5] 1640/11 D 0 g 625
2020-11-17 2020-11-17 Axevalla-1 Jersey Girl Jersey Girl   [s 3] 2140/1 D 0 g 106
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-7 Ale' Pride Gar Ale' Pride Gar   [s 4] 2140/4 A 0 16.6 43
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-8 Jas Jas   [v 5] 2140/3 D 0 g 495
2020-11-14 2020-11-14 Romme-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 3180/15 B 7 15.2 260
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-7 Rose of the Year Rose of the Year   [v 3] 2140/12 C 0 g 319
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-6 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2160/8 A 0 63
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-4 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2140/8 C 3 15.9 75
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-1 Jas Jas   [v 5] 1640/3 C 5 15.2 92
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-8 Ale' Pride Gar Ale' Pride Gar   [s 4] 2160/9 A 6 16.2 75
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-3 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2640/11 B 0 g 40
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-1 Jersey Girl Jersey Girl   [s 3] 2140/1 A 1 16.9 57
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-9 Classics Nitro Classics Nitro   [v 6] 2140/4 B 7 18.3 215
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-6 Made in Sweden Made in Sweden   [s 7] 2160/13 D 0 g 118
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-5 Let's Go Tooma Let's Go Tooma   [v 5] 2640/9 D 7 17.3 607
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-3 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/1 C 1 16.3 16
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-2 Jersey Girl Jersey Girl   [s 3] 2140/4 A 3 17.2 130
2020-10-10 2020-10-10 Åby-12 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/2 D 1 15.8 129
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-8 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/3 C 0 g 72
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-6 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 4] 2660/2 C 6 16.7 56
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-9 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 3180/13 A 3 14.3 55
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-4 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2140/4 D 0 19.5g 86
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-1 Skarpinge Novix Skarpinge Novix   [v 5] 2140/9 B 2 19.0 44
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-7 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 7] 2140/3 C 5 14.8 82
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-6 Livi Mermaid Livi Mermaid   [s 6] 1640/1 B 4 15.8 42
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-4 Teton Happy Teton Happy   [v 6] 2140/8 C 0 18.6 274
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-2 Made in Sweden Made in Sweden   [s 7] 2640/1 D 1 16.8 44
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-5 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/2 C 2 16.2 55
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-11 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2160/7 B 0 25.3g 149
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-2 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/5 D 1 15.4 145
2020-09-14 2020-09-14 Mantorp-8 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/3 D 4 17.2 70
2020-09-14 2020-09-14 Mantorp-6 Veams Benelli Veams Benelli   [s 5] 2640/6 A 8 16.2 56
2020-09-14 2020-09-14 Mantorp-3 Pierre Pierre   [v 8] 1660/11 C str
2020-09-14 2020-09-14 Mantorp-2 Bearday Bearday   [v 5] 1640/9 D str
2020-09-09 2020-09-09 Åby-9 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2140/4 A 5 12.9 37
2020-09-09 2020-09-09 Åby-7 Jas Jas   [v 5] 2640/13 D 0 17.3 431
2020-09-07 2020-09-07 Mantorp-8 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 4] 2160/5 B 0 31
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-8 Ale' Pride Gar* Ale' Pride Gar*   [s 4] 2140/4 C 0 17.9g 376
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-10 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/4 C 2 17.1 245
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-6 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2140/8 B 5 12.6 420
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-5 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 5] 1640/10 D 5 14.9 947
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-1 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/8 B 3 17.8 70
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-9 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 9] 1609/8 D 0 g 648
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-5 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 4] 2640/1 C 3 16.2 531
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-6 Hola Viva Hola Viva   [s 3] 2140/12 D 0 g 286
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-3 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 5] 2100/4 D 5 15.1 686
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-1 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 4] 2160/11 A 3 15.5 155
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-4 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 4] 2160/6 B 2 15.9 124
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-6 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 9] 2140/5 D 0 g 809
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-2 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 4] 2160/8 B 0 17.6 791
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-6 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 4] 2640/2 D 3 17.2 968
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-10 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2140/2 A str
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-9 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/8 C str
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-8 Campanet Campanet   [s 3] 2140/7 D str
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-3 Jas Jas   [v 5] 2640/5 D str
2020-06-11 2020-06-11 Åby-3 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 6] 2660/9 B 6 15.2 149
2020-06-11 2020-06-11 Åby-2 T.Wall's Joplin T.Wall's Joplin   [s 4] 2640/4 C 0 18.9g 342
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-5 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/7 D 6 16.4 235
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-3 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2140/2 D 0 17.8 372
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-1 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/9 B 0 24.5g 19
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-2 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 6] 2140/3 B 5 14.1 69
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-1 T.Wall's Joplin T.Wall's Joplin   [s 4] 2140/6 A 7 18.0g 39
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-4 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2160/5 D 4 15.6 89
2020-05-20 2020-05-20 Åby-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2140/8 B 2 12.4 517
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-11 Leonas Sami Leonas Sami   [v 7] 2140/9 D 0 13.8 634
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-8 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/3 D 6 15.5 876
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-4 Jas Jas   [v 5] 2160/7 C 0 17.0g 139
2020-05-14 2020-05-14 Åby-1 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/10 B 4 17.1 154
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-6 Jas Jas   [v 5] 2140/5 C 0 14.3g 62
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-2 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 6] 2140/10 B 0 15.5 144
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-8 Camana Camana   [s 5] 2140/6 C 0 18.2 36
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-7 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 1640/7 B 0 16.5g 82
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-4 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2140/3 B 6 16.3 45
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-3 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 9] 1640/12 C 2 12.8 336
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-8 T.Wall's Joplin T.Wall's Joplin   [s 4] 2140/6 D 3 18.0 279
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-8 Jas Jas   [v 5] 1640/3 C 0 g 132
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2140/1 B str
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-4 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 1640/6 C 0 15.7 70
2020-04-25 2020-04-25 Åby-8 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2640/6 C 0 15.1 786
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-6 Jas Jas   [v 5] 2140/12 B str
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-2 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 6] 2140/6 B str
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-10 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2640/1 C 0 16.1 229
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-6 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 3140/1 D 6 17.3 35
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-4 Jas Jas   [v 5] 3140/5 D 0 16.8 145
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-11 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2640/3 A 3 14.3 287
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-6 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/5 D 0 17.1g 230
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-6 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/3 C 0 20.3g 23
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-5 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/5 B 0 g 35
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-8 Universe Broline Universe Broline   [s 4] 2140/2 D 5 19.6 60
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-2 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2140/2 D str
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-1 Longines Longines   [h 3] 2140/8 D 6 19.5 97
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-8 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2140/3 D 3 13.7 782
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-7 Jas Jas   [v 5] 2140/9 B 2 14.9 43
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-5 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 1640/7 D 1 14.2 51
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-9 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 3180/6 C 0 14.5 88
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-5 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2140/4 C 3 14.3 100
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-7 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 9] 1640/11 C 4 12.3 302
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-2 Jas Jas   [v 5] 2160/13 D 2 14.9 123
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-1 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/3 C 3 17.9 281
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-7 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 8] 2140/3 D 0 17.0 1112
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-6 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 1640/3 C 4 13.7 63
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-1 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/2 D 2 17.2 132
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-9 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2140/10 C 6 17.2 80
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-5 Jas Jas   [v 5] 3140/2 D 0 18.8 204
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-6 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2140/4 D 0 g 215
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-4 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2640/3 D 3 16.5 77
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-9 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 9] 2140/8 C 2 15.4 179
2020-02-26 2020-02-26 Solvalla-10 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2140/3 D 5 13.7 240
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-6 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2640/2 C 2 17.0 38
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-8 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2140/4 D 3 15.2 190
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-6 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2140/2 D 3 16.2 120
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-4 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 1640/11 D 5 16.3 67
2020-02-12 2020-02-12 Åby-9 Jas Jas   [v 5] 2140/9 B 5 15.9 128
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-5 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2640/4 D 2 17.0 28
2020-02-04 2020-02-04 Mantorp-1 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/6 D 2 17.1 45
2020-02-04 2020-02-04 Mantorp-2 Dugarry Zet* Dugarry Zet*   [h 4] 2140/7 D 0 18.6 669
2020-01-27 2020-01-27 Mantorp-5 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/4 D str
2020-01-27 2020-01-27 Mantorp-4 Tango Real Tango Real   [v 8] 2140/4 C 0 894
2020-01-27 2020-01-27 Mantorp-3 Jas Jas   [v 5] 2140/2 B 3 15.8 25
2020-01-27 2020-01-27 Mantorp-2 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/5 D 1 17.1 102
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-11 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2640/10 C 0 15.8 230
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-10 Donna Dixie Donna Dixie   [s 8] 2140/7 D str
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-5 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2640/7 C str
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-2 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 1640/6 C 1 16.3 21
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-1 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/8 D str
2020-01-13 2020-01-13 Färjestad-5 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2160/6 B 1 16.6 19
2020-01-13 2020-01-13 Färjestad-4 Jas Jas   [v 5] 2640/5 B 2 15.9 91
2020-01-02 2020-01-02 Åby-7 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2140/12 B 4 16.2 101
2020-01-02 2020-01-02 Åby-3 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/2 D str
2020-01-02 2020-01-02 Åby-1 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2140/6 B 1 18.2 26
2021-12-29 2021-12-29 Örebro-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 7] 2680/13 B 4 15.0 73
2021-12-27 2021-12-27 Färjestad-1 Cassius Ima Cassius Ima   [v 6] 2140/12 B 5 15.0 165
2021-12-27 2021-12-27 Färjestad-6 Duchesse W.F. Duchesse W.F.   [s 3] 2140/11 C 8 19.4 225
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-6 Ale' Pride Gar Ale' Pride Gar   [s 5] 2140/7 D 2 14.9 413
2021-12-17 2021-12-17 Solvalla-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 7] 2640/3 B 3 13.9 467
2021-12-17 2021-12-17 Solvalla-1 Mission Closed Mission Closed   [h 3] 2140/6 B 5 16.9 97
2021-12-13 2021-12-13 Mantorp-5 Ale' Pride Gar Ale' Pride Gar   [s 5] 2160/5 D 2 16.0 201
2021-12-13 2021-12-13 Mantorp-1 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 6] 2140/5 D 7 17.1 175
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-4 Global Unspoked Global Unspoked   [v 7] 2100/8 C str
2021-12-05 2021-12-05 Mantorp-10 Ale' Pride Gar Ale' Pride Gar   [s 5] 2140/7 C 6 15.1 483
2021-12-05 2021-12-05 Mantorp-4 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 5] 2640/8 D str
2021-12-05 2021-12-05 Mantorp-3 Mission Closed Mission Closed   [h 3] 2140/4 B 3 20.0g 79
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-8 Duchesse W.F. Duchesse W.F.   [s 3] 2140/1 D str
2021-11-08 2021-11-08 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 8] 2160/13 B 2 15.7 131
2021-11-08 2021-11-08 Mantorp-6 Mission Closed Mission Closed   [h 3] 2140/3 B 7 19.0 106
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-9 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 6] 2140/11 D 0 14.7 1516
2021-10-25 2021-10-25 Mantorp-5 Jori Boko Jori Boko   [v 5] 2180/11 B 0 17.1 152
2021-10-25 2021-10-25 Mantorp-3 Teton Happy Teton Happy   [v 7] 2160/10 D 0 g 457
2021-10-18 2021-10-18 Åby-5 Mission Closed Mission Closed   [h 3] 2140/2 C 0 17.4 80
2021-10-11 2021-10-11 Mantorp-7 Bandit Frontline Bandit Frontline   [v 5] 2140/12 B 3 97
2021-09-27 2021-09-27 Mantorp-7 Oaktree Oliwer Oaktree Oliwer   [v 4] 2140/7 C 0 17.5g 266
2021-09-20 2021-09-20 Mantorp-9 Skarpinge Nova Skarpinge Nova   [s 7] 2140/5 D 0 20.6 159
2021-09-20 2021-09-20 Mantorp-5 Teton Happy Teton Happy   [v 7] 2140/10 D 2 16.4 65
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-7 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 5] 2640/6 D str
2021-09-09 2021-09-09 Örebro-7 Leonas Sami Leonas Sami   [v 8] 2100/5 C 8