V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-5 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/7 D
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-3 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2140/2 D
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-1 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/9 B
2020-06-11 2020-06-11 Åby-3 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 6] 2660/9 B
2020-06-11 2020-06-11 Åby-2 T.Wall's Joplin T.Wall's Joplin   [s 4] 2640/4 C

Nyheter för travkusk


Skrällarna duggade tätt i Östersund på fredagskvällen och ett system inlämnat på atg.se någonstans i Västmanland..


Skrällarna duggade tätt i Östersund på fredagskvällen och ett system inlämnat på atg.se någonstans i Västmanland blev ensam med alla sex vinnarna på V64-spelet.
Kupongen var en del i ett större system som kammade hem nästan 2,4 miljoner kronor.
Kvällens attraktion hade lyfts bort från det stora streckspelet på grund av förmodad överlägsenhet.
Robert Berghs stjärna Hail Mary matchas för Svenskt Travderby och lekte sig nu runt till seger i ett försök till Norrlands Grand Prix med 50 000 kronor i förstapris.
Hästens tionde seger i karriärens elfte start.
Robert Bergh körde till ledningen från andraspåret bakom bilen och lät Hail Mary anföra i ett makligt tempo.
Över upploppet satt Bergh och bevakade värste konkurrenten Golden Dream M.E. och Jomar Blekkan som satt fastlåsta i ryggen på Hail Mary och segermarginalen blev bara en dryg längd.
Segertiden för Hail Mary skrevs till 1.13,9 över 2140 meter autostart.

Vann Siri Jonssons för fjärde gången
Tidigare under kvällen hade Sandra Eriksson tagit sin fjärde inteckning i Damloppet Siri Jonssons Minne.
Segervapnet var Rose Run Sidney, ett sexårigt sto från USA i Daniel Redéns träning som nu tog första seger i fjärde försöket i sitt nya hemland.
Rose Run Sidney – kvällens största favorit på V64 spelad på 74 procent  – blev av med ledningen då Susanne Osterling laddade av med Adi Gallia.
Sandra Eriksson satte sig då utvändigt ledarhästen och Rose Run Sidney avgjorde utan prut från den positionen i stället.
Segertiden skrevs till 1.11,9 över 1640 meter bilstart.
Sandra Eriksson har nu fyra segrar i Siri Jonssons Minne – samtliga med hästar tränade av Daniel Redén.

En svårighet från Jämtland
V64 delade alltså ut 2,4 miljoner kronor till ett system.
En storvinst som vinnaren kan tacka ett tvättäkta hemmaekipage för.
Åttaårige valacken Invented Sund var tuff att hitta för spelarna men spurtade faktiskt enkelt till sig seger i V64-2 för östersundaren Jonas Johansson. Kjell-Åke Nordström, en amatörtränare i Jämtland, tränar hästen som skrällde till 83 gånger pengarna på vinnarspelet och endast var streckad på två procent.
Skräll blev det också i försöket till Norrlands Elitserie för treåringar. Storfavoriten Chestnut kom tillbaka efter en inledande galopp men fick ge sig på målfoto mot Diones Smaragd (två procent) som sköt till snyggt efter ett lopp i ledarens rygg för Daniel Wäjersten

Mikael Wikner, Kanal 75


Uppgifterna om att travhästen Propulsion genomgått en så kallad nervsnittning under sin uppväxt i USA har slagit ner som en bomb i travv&a..


Uppgifterna om att travhästen Propulsion genomgått en så kallad nervsnittning under sin uppväxt i USA har slagit ner som en bomb i travvärlden.
Hästens tränare Daniel Redén publicerade på fredagskvällen ett öppet brev på stallets hemsidan stallzet.se under rubriken ”Jag och Propulsion”.

Kanal 75 väljer att publicera brevet i sin helhet:
"En vecka som började som en av de allra bästa i mitt liv förvandlades i tisdags till en mardröm som inte verkar ha något slut.
Framförallt lider jag med hästen om det nu visar sig att det är sant att han faktiskt utsatts för en nervsnittning i USA. Hästen - Propulsion - är det viktigaste för mig i allt detta.
Vi har brutit ihop i omgångar och haft svårt att sortera i tankarna. Men en sak tycker jag är viktig och det är att ni alla får läsa min story, skriven av mig själv. Samtidigt har vi inlett en egen utredning för att bringa klarhet om vad som hänt. Vi kommer självklart också bistå, med det vi kan, Svensk Travsport i deras utredning.

Men nu till historien - det här är jag och Proppen.

Första gången jag kom i kontakt med Propulsion hette han Deyrolle och var en vansinnigt snygg ettåring när jag fick syn på honom i Lexington. I min betygsättning fick han väldigt fina siffror samtidigt som jag förstod att han nog skulle bli otroligt dyr. Eftersom jag så klart hade en budget att hålla mig till blev det jobbigt när jag också såg Monarch Kemp, som faktiskt fick lite högre siffror enligt mitt sätt att bedöma hästar. Därför var jag tvungen att välja, skulle jag gå all in på den ena eller den andra? Till slut valde jag att gå på Monarch Kemp. En budgivning som jag vann för hiskeliga 360 000 dollar. Det blev trots allt en bra affär då Trixton, som han döptes om till, vann Hambletonian två år senare.
Tre år senare dök plötsligt Deyrolle upp på en mixauktion som skulle hållas på Meadowlands travbana den 2 augusti 2015. Det visade sig att han också bytt namn. Han hette nu Propulsion. Han hade inte lyckats särskilt bra med amerikanska mått och var nu fyra år. Det väckte såklart mitt intresse och det blev inte mindre när jag gick in och kollade i det amerikanska lopparkivet. Jag såg direkt att han hade steget, men att han hade stora problem med travet. Perfekt, tänkte jag, det där kan vi säkert få till på vår bana hemma på gården.
Jag skulle själv inte till USA varför jag ringde min vän Marcus Melander och bad honom kolla igenom hästen och sen ropa på honom om det såg bra ut.
Marcus ringde före auktionen och sa att han kollat igenom hästen noga och att det bara fanns små anmärkningar. Jag bestämde mig därför för att vara med och se om vi kunde få honom.
Det blev en ordentlig fart på budgivningen. Förutom Marcus ropade två andra européer emot och gissningsvis hade vi liknande tak, vem som helst av oss hade kunnat vinna, men det var vi som vann på 210 000 dollar. Propulsion gick efter det hem till Marcus gård, fick ta igen sig några dagar, veterinärkollades och sattes sen på transporten mot Sverige via Belgien.
De handlingar som följde med honom innehöll inte någon uppgift att han skulle utsatts för nervsnittning.
När en häst exporteras så är det förbunden i de olika länderna som sköter pappersarbetet. Vi har importerat väldigt många hästar genom åren och det är ofta som vi inte ens får en kopia på exportcertifikatet som skickas till Svensk Travsport.
Hur som helst verkar det inte ha varit några problem när hästen registrerades i Sverige. Det var klart på några veckor och det färdiga passet kom i november 2015.
Min veterinär gick noggrant igenom Propulsion det första han gjorde och det enda som hittades var vanliga veterinära anmärkningar. Efter det dröjde det länge innan hästen uppsökte veterinär nästa gång.

"Ingen misstanke"
"Ingenstans under den här tiden har jag kunnat misstänka att Proppen utsatts för det som nu påstås och som det nu tydligen finns dokumentation på.
Rimligtvis finns den dokumentationen både hos USTA och Svensk Travsport, på USTA ska den dessutom legat öppen för vem som helst att se under hela tiden.
Enligt uppgift påstås det att Proppen ska ha nervsnittats i april 2015, men det blev inte USTA varse om förrän 18 augusti samma år, drygt två veckor efter att vi köpte honom på auktionen och efter att hästen redan landat i Europa. Däremot var det i tid för att de skulle hinna skriva det i exportcertifikatet.
På själva auktionen fanns det ingen information om det här ingreppet vilket också budgivarna vittnar om. Ärligt talat tror jag inte att någon europé skulle vara så dum så de köper en nervsnittad häst från USA som de vet att de inte får tävla med i de flesta europeiska länder. Hade vi vetat om det hade vi såklart inte ens bjudit på Propulsion och hade vi fått reda på det i samband med att hästen registrerades i Sverige (eller inte kunde registreras som en tävlingshäst) hade vi krävt pengarna tillbaka och skickat tillbaka hästen.
För ganska precis ett år sedan fick jag höra talas om det vi nu är i för första gången. Jag kom ihåg att jag skrattade när en representant för Svensk Travsport kom fram till mig på en stallbacke och sa att det gick ett rykte om att Propulsion var nervsnittad. Han kom ut till gården strax därefter och en veterinär kollade på Propulsion när han var där. På honom hittade de ingenting, men eftersom jag köpt fler hästar från samma tränare i USA så bad jag också veterinärerna kolla på dessa när Svensk Travsports representant var där
Inte heller där hittade de något konstigt".

"Han rår inte för någonting"
"Med det trodde jag den historien var över. Vi funderade länge över Prix d'Amerique i vintras och beslutade oss sent för att åka ned. Sen gjorde vi en femte start i Elitloppet efter nytt sent beslut. Ni vet hur det gick. Det var en fantastisk dag på så många sätt.
Två dagar senare rasade världen. Framför allt för påståendet att någon har gjort det här ingreppet på vår älskade Proppen. Han rår inte för någonting i det här. Han är en sanslöst bra häst och en enorm profil, som jag vet att många har älskat att se.
Jag har full respekt för regelverket och jag är den förste att ställa mig upp för en ren sport. Det är extremt viktigt att utredningen blir rätt och riktig och att Propulsions heder och prestationer inte faller bort på felaktiga grunder. Han förtjänar en fullständig kontroll.
Utredningarna kan jag inte uttala mig om, de måste få ha sin gång. Vi tar i alla fall mycket allvarligt på detta och har därför anlitat advokat Jesper Arvenberg att företräda oss. Eftersom det nu pågår utredningar vill jag inte kommentera detta ytterligare innan dessa är klara.
Jag är bara väldigt ledsen över allt detta. Jag är extra ledsen för Proppens skötare Ellinor Wennebring som mår oerhört dåligt just nu, samtidigt som jag är ledsen å svensk travsports vägnar. Jag hoppas innerligt att sporten kan ta sig ur detta på ett bra sätt.

Och jag kände att jag ville ge min berättelse om min åttaåriga relation med en av de mest fantastiska hästar jag mött.

Det kommer han alltid vara för mig - oavsett hur det här slutar".

Daniel Redén

Kanal 75


Östersund är värd för lördagens V75-tävlingar och det ligger 100 miljoner i sjurättspotten denna Superjackpot.Fort Knox ä..


Östersund är värd för lördagens V75-tävlingar och det ligger 100 miljoner i sjurättspotten denna Superjackpot.
Fort Knox är omgångens största favorit och den fyraårige hingsten var ett stort löfte när han började tävla i fjol. Han inledde karriären hos Svante Båth och tog fem raka segrar. En av triumferna var i Margaretas Tidiga Unghästserie med 300 000 kronor i förstapris. Han flyttades sedan till Pasi Aikio men fungerade inte fullt ut och problemen fortsatte även senare när han kom till Björn Goop. Hästen hade problem med aktionen och galopperade två gånger i rad. Men insatsen senast skallrar om att han nu är på rätt väg igen. Fort Knox sköt till jättebra som tvåa i ett lopp i Halmstad när han fick fritt sent mellan hästar.
– Fort Knox (V75-3) har haft det lite struligt en längre tid med travet och har inte fått det att fungera. Det har gett mig några gråa hår men senast ändrade vi lite med skor och det funkade bra i Halmstad. Det var skönt och hästen verkar fortsatt fin efteråt, säger Björn Goop.

”Känns som att han har bra fart i sig”
Fort Knox startar från spår nio i den tredje avdelningen, som är ett försök i Bronsdivisionen. Tränare Goop är optimistisk när han gör den långa resan till Östersund och tycker att det är hans bästa chans på V75.
– Han har ju ett gott rykte om sig att vara en högkapabel häst och det känns som att han har bra fart i sig. Det här är ett led i matchningen och vi åker till Östersund med förhoppning att kunna vara med där framme. Det är nog den som jag har störst förhoppningar på, säger Goop.

”Han är klart uppåt formmässigt”
Björn Goop har ytterligare två egentränade hästar med på V75 och kommenterar dem på följande vis i tur och ordning. Han inleder med Armagnac i V75-1 som kommer från en seger näst senast och en tredjeplats i senaste starten, då han spurtade vasst via open stretch.
I V75-6 har han med tioårige Only One Winner som är stil going strong och som kommer från en seger från ledningen.
– 6 Armagnac (V75-1) har det varit klar uppryckning på och han slappnar av bättre nu och kan utnyttja sina krafter på ett bättre sätt. Han är klart uppåt formmässigt och öppnar ganska bra. Sedan vet jag inte om den långa distansen är någon fördel och det är även långresa och första gången på V75. Jag är jättenöjd med hästens utvecklingskurva men det är andra förutsättningar den här gången.
– 4 Only One Winner (V75-6) är ju en gammal herre och vi har kört lite snällt med honom i flera lopp. Han har haft dåliga lägen och vi har kört bakifrån. Hästen har blivit piggare och piggare för varje lopp och senast när jag släppte av honom så gick han bra i enklare konkurrens. Nu är det ett tuffare lopp och utgångsläget är perfekt. Men checken skrivs inte ut i starten utan på mållinjen, säger Björn Goop.

Michael Carlsson, Kanal 75


En sjurättspott på hissnande 100 miljoner kronor hägrar i lördagens V75 i Östersund och många kommer jaga skrällar i kallbl..


En sjurättspott på hissnande 100 miljoner kronor hägrar i lördagens V75 i Östersund och många kommer jaga skrällar i kallblodsloppet. Det tror inte Jan-Olov Persson att man behöver göra. Han har själv med två hästar som startar med 20 meters tillägg men att de kan komma ikapp de bästa på startvolten tror han inte.
- 7 Guli Roy var ute i fredags på Hagmyren och gick hyggligt som fyra i ett femåringslopp, men det var vlädigt bra hästar emot. 9 Demex har gjort ganska det bra på V75 och formen verkar ganska hygglig. Men vi möter ju två väldigt bra hästar, 1 Spang Viktor och 3 Alma Prins, som står 20 meter före och det är omöjligt att ta 20 meter på dem.
Du brukar vara bra på att tippa. Vilken är bäst av dem?
- Det kan nog bli hårt mellan dem. Björn (Karlsson) trodde väldigt mycket på sin häst (Spang Viktor) senast men då slutade det med galopp. Nu har han ett bra läge i bricka ett och kan leda hela vägen. Men Alma är också väldigt bra och det räcker nog med två streck.

Kanal 75


Obesegrad efter tre starter spelades Maestro Zon till torsdagens tyngsta V64-favorit på Åbytravet. Treåringens tränare Michael Larsson sa..


Obesegrad efter tre starter spelades Maestro Zon till torsdagens tyngsta V64-favorit på Åbytravet. Treåringens tränare Michael Larsson satt i sulkyn och efter att ha laddat till ledningen från spår fem bakom startbilen och nått 500 meter på snabba 1.09,8 kunde han dra ner på tempot. Varvet nåddes på 1.13,2 och in i slutsvängen såg den storväxte ledaren ut att gå mot enkel seger. Men då kastade Björn Goop loss italienaren Bombus Jet och han avslutade som skjuten ur en kanon. Över upploppet stred hästarna sida vid sida och ledaren kontrade den sista biten, men precis när mållinjen skars hade Bombus Jet nosen först. Segern var Bombus Jets tredje i sjätte starten och den belönades med 50 000 kronor.
- Det är en liten häst med härlig speed, god styrka och rätt inställning, berömde Björn Goop.

Ola Johansson, Kanal 75


Elitloppshelgen bjöd inte bara på travsport i världsklass.Den bjöd också på lättlösta V75-omgångar som gav tv&a..


Elitloppshelgen bjöd inte bara på travsport i världsklass.
Den bjöd också på lättlösta V75-omgångar som gav två saftiga femrättsjackpotar till denna lördag.
Denna lördag då Östersund står värd för sin årliga V75-omgång och fick nästan 60 miljoner kronor adderat till sjurättspotten redan innan spelet öppnade.
Jämtlandsbanan sticker ut med sitt 218 meter långa upplopp, landets näst längsta.
Det är även något som verkar avspegla sig i resultaten.
I synnerhet i lopp som startas med bil.
Tittar man generellt på hela landet så vinns 22 procent av autoloppen, exklusive spårtrappor och kallblodslopp, av bakspårshästar.
Samma siffra på Östersund är 28.
En ovanligt stor avvikelse som talar för att hästar som inleder i andra ledet bakom bilen defacto har större chans att hinna fram på Östersundstravet jämfört med andra banor.
Statistiken är hämtad från databasen travfakta.se som totalt innefattar över 91 000 lopp.

Stor skillnad över medeldistans
Över sprinterdistans (V75-6 på lördag) är avvikelsen emellertid marginell.
Här vinns 21 procent av autoloppen från bakspår på Östersundstravet, jämfört med 20 för hela landet.
Det man kan påpeka här är att det vanligtvis hopplösa spår 12 sticker ut. Hästar därifrån startar generellt med 4 procents vinstchans i sprintlopp, men på lördagens V75-bana är siffran 7.
Det är över medeldistans (V75-3, V75-5 & V75-7) som statistiken blir riktigt intressant.
Här ligger rikssnittet på 23 procent, men på Östersund växer det till 31.
Det innebär alltså att en generell bakspårshäst i ett tolvhästarsfält (åtta framspår och fyra bakspår) startar med nästan lika hög vinstchans som en generell framspårshäst.
Ett resultat som torde vara unikt för Östersund, motsvarande siffra på Axevalla (med landets längsta upplopp) är exempelvis 27.

Spår 10 allra bäst
Tittar man på individuella bakspår ser man att spår 10 är framgångsrikast varifrån 8 procent av loppen vunnits. Den verkliga segerprocenten för hästar som startar från spår 10 på Östersund är högre, 10,2 - vilket man får fram då man räknar bort lopp som inte haft någon häst från aktuellt startspår.
Motsvarande segerprocent för riket i stort för hästar från spår 10 över 2 140 meter autostart är 7,3.
Faktum är att vinnaren av Jämtlands Stora Pris (V75-7) återfunnits från just spår 10 vartannat år sedan 2012 (Readly Express 2018 ((bilden)), Call Me Keeper 2016, Mosaique Face 2014 och Formula One 2012) en tendens som onekligen talar till fördel för Mindyourvalue W.F.
De tre andra bakspåren visar också märkbart positiva siffror, ungefär två procentenheter över det normala för såväl spår 9, 11 som 12.
I medeldistanslopp med spårtrappor (V75-4) är underlaget mindre (bara 122 lopp på Östersundstravet), men tendensen densamma med segerprocent 43 mot 37 för bakspår.
Även här är det just spår 10 (13 procents vinstchans och 111 procents ROI) som visar sig allra mest fördelaktigt på banan vid Storsjön.
Den generella visdomen att man ska undvika att spela bakspårshästar, i synnerhet under sommartid, är alltså inte något man bör snöa in på i jakten på lördagens uppskattningsvis 100 miljoner kronor i sjurättspotten.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-11 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/11 0 13.8 66
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 2140/7 0 17.2 260
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-3 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2180/13 0 16.2 128
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-2 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/4 5 15.0 17
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 2140/7 5 16.4 54
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-3 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/1 4 17.9g 165
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-7 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2160/9 2 14.2 339
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-7 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 3] 2140/6 8 21.4g 27
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/1 0 18.9 201
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-3 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 1640/1 4 14.6 125
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-11 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/3 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-11 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/1 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-8 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 1640/4 str
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-5 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/4 1 12.4 58
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2140/1 0 16.9 360
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-5 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2640/2 2 15.6 20
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-9 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/5 3 18.3g 27
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-5 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/8 0 g 48
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-2 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 1640/8 5 14.1 190
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-9 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2140/8 3 14.5 117
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-6 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/3 0 g 33
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-3 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 4] 2140/7 0 18.0 116
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-11 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 4] 2140/3 7 17.4 114
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-7 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 3160/7 2 16.5 152
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-2 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [h 3] 2140/6 0 20.6g 192
2015-10-10 2015-10-10 Åby-12 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/5 0 g 209
2015-10-10 2015-10-10 Åby-10 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2640/6 1 12.7 22
2015-10-08 2015-10-08 Åby-4 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/2 4 16.4 132
2015-10-08 2015-10-08 Åby-2 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 1640/4 5 12.8 314
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Jean Valjean Jean Valjean   [v 6] 1640/2 0 16.9g 82
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2140/9 5 14.8 53
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-2 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [h 3] 2140/8 4 19.2 44
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-10 Fiona V.E. Fiona V.E.   [s 4] 2140/3 1 18.0 48
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-3 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2100/8 2 17.0 19
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-7 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 3160/7 4 13.5 91
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-4 Lotus Eld Lotus Eld   [v 7] 2140/10 5 14.9 932
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 2140/11 5 15.5 123
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 1640/7 A 0 14.1 139
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-6 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2640/5 D 0 g 545
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2160/8 B 2 16.3 47
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-12 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2100/8 B 0 18.1 101
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-5 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2160/12 B 0 g 176
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-4 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 2100/12 C 0 15.9 266
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-1 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 5] 2140/3 C 4 17.2 117
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-7 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/5 D 0 20.5 608
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-1 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 5] 2140/9 C 3 20.0 33
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-8 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2140/7 A 0 14.7 69
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-3 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/6 C 3 16.8 46
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/5 D 7 15.5 341
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-7 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/12 A 3 17.7 57
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 Hot Chip Hot Chip   [v 5] 1640/9 C 0 18.3 600
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-2 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 4] 2140/5 B 0 22.7g 85
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-8 Othello C.D. Othello C.D.   [v 5] 2140/7 B 0 18.8 17
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-11 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2640/6 B 1 13.3 129
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-5 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/5 B 0 16.8 327
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-11 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2140/4 D str
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-10 Nasser Jet Nasser Jet   [h 9] 2140/2 D 0 16.4 530
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Newpine Southwind Newpine Southwind   [v 4] 2140/12 D str
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-9 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/10 C 5 17.3 370
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-5 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 4] 2140/3 B 3 18.2 107
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2140/10 C 4 16.8 61
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/5 B 2 16.7 167
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Baine Westwood Baine Westwood   [v 4] 2140/9 D 0 19.5 196
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-5 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2640/2 D 0 296
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-1 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 4] 2140/1 D 5 17.6 287
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-3 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2160/8 C 3 16.3g 431
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-3 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/4 C 0 20.0g 199
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2140/6 B 0 518
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-11 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/13 A 4 13.7 73
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-12 Othello C.D. Othello C.D.   [v 5] 2160/10 C 6 15.3 30
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-8 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 1640/6 D 0 13.7g 740
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-4 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2640/3 B 0 14.8 460
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-6 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/9 A 4 14.4 39
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/6 D 5 15.0 195
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-10 Edens Zolo Edens Zolo   [s 6] 1640/11 C 0 g 114
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-9 Grasmere Grasmere   [s 5] 2140/2 D 2 16.3 250
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-6 Othello C.D. Othello C.D.   [v 5] 2140/8 B 0 g 21
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-5 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2160/14 B 1 17.7 233
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/9 D 6 14.9 57
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-3 Sasea Sasea   [v 6] 2140/3 C 0 g 46
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-2 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 1640/1 C 7 14.6 62
2016-09-09 2016-09-09 Åby-2 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/6 D 3 14.6 364
2016-09-09 2016-09-09 Åby-4 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 1640/1 C 5 12.3g 340
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-9 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2640/3 C 3 16.8 73
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/2 C 0 14.6 47
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-4 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/9 B 2 15.0 26
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-11 Kemas Girl Kemas Girl   [s 7] 2140/6 D 2 13.9 275
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/15 A 5 16.9 70
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-5 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2180/14 D 0 15.6 104
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-4 Easy von Gripp Easy von Gripp   [v 3] 2140/11 D 8 18.5 730
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-12 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/5 B 0 17.9g 99
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/6 A 5 13.6 52
2016-07-13 2016-07-13 Visby-3 Kemas Girl Kemas Girl   [s 7] 2140/2 C 3 13.9 86
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2140/11 C 6 16.0 252
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-3 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 1660/8 D 0 19.3g 308
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-7 Kingstein L.Romsås Kingstein L.Romsås   [v 8] 2140/9 B 5 15.8 90
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-5 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2640/6 B 2 16.1 64
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-3 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 4] 2140/2 D 4 17.2 292
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Quite a Turbo Quite a Turbo   [v 4] 2140/7 C 6 17.3 191
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-11 Nasser Jet Nasser Jet   [h 9] 2140/5 D 0 62
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-10 Occult Broline Occult Broline   [v 5] 1640/11 B 3 236
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 1640/10 C 3 12.9 134
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-10 Jennie Lovecroft Jennie Lovecroft   [s 8] 2140/6 C 0 16.8 164
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-9 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2140/12 C 5 15.2 172
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-6 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 1640/6 D 6 14.9 226
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Grasmere Grasmere   [s 5] 2140/3 D 0 17.3g 1204
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-3 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/5 D 7 14.5g 303
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 2140/1 D 0 17.8g 64
2016-06-16 2016-06-16 Åby-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/12 C 2 13.8 246
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-9 Chase Dreamcatcher Chase Dreamcatcher   [h 8] 2140/5 D 2 14.2 46
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-7 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2140/10 B 7 16.5 33
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-4 Highlite Star Highlite Star   [s 7] 2140/9 A 4 18.0 56
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-2 Newpine Southwind Newpine Southwind   [v 4] 2140/8 D 0 g 60
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-8 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/1 D str
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-2 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 1640/4 C 1 12.6 74
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-4 Loke Revenue Loke Revenue   [v 9] 2100/2 D 0 14.7 667
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-2 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2100/11 C 6 14.3 604
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-14 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3160/5 B 0 98
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-12 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/4 D 0 g 1547
2016-05-19 2016-05-19 Åby-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/2 D 3 15.7 135
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-9 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2140/6 A 3 12.6 14
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 2640/6 C 7 17.1g 67
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Cool Miracle Cool Miracle   [s 5] 2140/4 C 0 18.5 684
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-3 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/7 C 0 15.4 328
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/1 C 3 14.2 61
2016-04-30 2016-04-30 Åby-7 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/14 A 1 13.7 23
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-6 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2140/8 C 3 17.5 118
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 2140/8 A 4 17.8 22
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-2 Hjalmar Palema Hjalmar Palema   [v 7] 2140/5 C 7 19.6 58
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Natasha V.E. Natasha V.E.   [s 4] 2160/9 D 5 19.9 308
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 1640/6 B 6 17.3g 79
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/7 B 1 14.4 62
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-7 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/1 D 3 16.8 89
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-1 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 4] 2160/8 B 5 18.8 564
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Bowlit Sea Bowlit Sea   [v 9] 2140/7 C 0 291
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-6 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2180/8 C 6 14.9 653
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-11 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2660/12 C 8 18.2 598
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-6 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2140/2 D 4 13.3 54
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-1 Edwin Henna Edwin Henna   [v 4] 2140/2 D str
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-8 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 2140/6 D 2 17.3 32
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-7 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2160/11 B 1 16.1 39
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Bowlit Sea Bowlit Sea   [v 9] 1640/5 C 3 14.6 191
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-6 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2140/8 D 4 16.0 589
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-9 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/2 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-5 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3200/7 B 0
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/4 D 7 17.5 69
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-3 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/8 C 0 g 52
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-2 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 1640/7 B 6 14.9 155
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-5 Ursula Lavec Ursula Lavec   [s 4] 2140/7 D 3 18.2 278
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-12 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/2 D 1 18.2 39
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-9 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 3660/6 D 0 19.0 1023
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-4 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 2140/9 D str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-3 Sir Scharstein Sir Scharstein   [v 7] 1640/1 C 4 16.8 199
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/6 C 0 17.7g 162
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-8 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2160/7 D 0 15.4 436
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-6 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 1640/12 D 0 16.4g 492
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-5 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2160/13 D 2 16.7 741
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/2 B 1 17.7 31
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-5 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 1640/2 C 0 16.3g 79
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-1 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2160/11 B 1 17.3 73
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-7 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/4 D 5 16.0 79
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 2140/3 B 0 g 62
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-5 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 1640/5 C 4 15.0 85
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/6 C 2 18.6 273
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/2 C 0 16.9 436
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2160/8 A 0 g 54
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-3 Diamanti Bob Diamanti Bob   [s 4] 2140/4 D 5 19.2 123
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-2 Photoshop Photoshop   [v 9] 2140/7 D str
2016-01-20 2016-01-20 Åby-3 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 2140/1 D str
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-10 Cash Cash   [h 6] 2140/1 B 7 18.8 165
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-8 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 2640/5 D 0 117
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-5 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2160/7 A 0 g 359
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-4 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/7 D 5 15.5 151
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-1 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/7 C 0 21.5 29
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-9 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 1640/7 B 0 15.5 62
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-4 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/7 D 2 15.5 87
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-2 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 2140/10 B 5 18.6 36
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-1 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/10 C 2 18.4 90
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Rectifier Rectifier   [h 4] 1640/1 D 0 17.6g 153
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-7 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 6] 2140/9 D 0 g 227
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Touchana V.E. Touchana V.E.   [s 5] 2160/12 C 4 19.1 551
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-5 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 3160/3 D 0 18.6 368
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-8 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3640/2 C 0 g 1100
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 1640/12 D 0 15.7 732
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2640/2 A 6 17.1 190
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-5 Geting Akema Geting Akema   [v 4] 2140/6 C str
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-9 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/5 A 0 15.8 195
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/11 A 6 17.3 85
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-7 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/12 B 0 18.3 136
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-3 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2640/5 C 0 18.0 336
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-9 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 1640/6 A 4 11.3 241
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 1640/5 D 0 g 194
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-6 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/13 A 0 15.7 84
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 2140/6 A 0 15.8 55
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-4 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2640/3 D 3 15.7 982
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2160/8 A 0 g 70
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-12 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/6 A 2 16.1 22
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-11 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 2140/6 D 0 205
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/11 A 6 17.1 279
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-4 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 3140/3 C 0 19.3 161
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/3 A 0 15.2 44
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 2640/10 A 0 g 41
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-3 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/7 A 2 15.6 83
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-11 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/2 A str
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/2 C 4 16.6 113
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-3 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 4] 2160/15 D 0 g 1254
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 2140/9 D 0 15.7 363
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-7 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2640/6 A 6 15.3 45
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-8 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 4] 2140/10 C 0 19.1 218
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-7 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/3 C 0 20.9g 50
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-2 Tvingens Queen Tvingens Queen   [s 4] 2140/5 B 0 19.3 43
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/10 A 3 16.1 52
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-11 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/3 D 7 15.4g 557
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-3 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/2 C 2 16.0 76
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-7 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2160/8 C 1 16.0 192
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-11 Jean Valjean Jean Valjean   [v 8] 2160/3 D 0 19.2 216
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-10 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/3 C 0 18.0g 210
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 1640/10 D 5 14.2 162
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-8 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/4 A 3 13.4 26
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/11 A 0 g 52
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 3140/1 C 0 g 60
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 3160/5 C 2 16.4 126
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-6 Hot Chip Hot Chip   [v 6] 2140/2 D 0 18.7 479
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/11 A 3 17.2 53
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-2 Kapten Sånna Kapten Sånna   [v 5] 2140/8 C str
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 Tiller Tiller   [s 5] 2140/13 B str
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-11 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 2640/4 A 0 13.1 119
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-6 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/1 D str
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-4 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/3 D 3 17.3 122
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-2 Mae Mae   [s 3] 2140/9 C 0 18.7g 1560
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-7 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/1 C 6 14.1 92
2017-05-18 2017-05-18 Åby-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2640/2 C 4 15.5 231
2017-05-18 2017-05-18 Åby-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/6 C 3 15.0 323
2017-05-13 2017-05-13 Åby-8 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/8 C 0 g 73
2017-05-13 2017-05-13 Åby-12 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/4 B 2 13.4 19
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-10 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/9 D 5 18.2 657
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-9 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/9 B 8 14.7 96
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-7 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2160/8 A 0 16.9g 121
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-2 Mae Mae   [s 3] 2140/8 C 6 19.7g 242
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-11 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/9 B 3 13.1 161
2017-04-29 2017-04-29 Åby-6 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/7 D 5 13.8 357
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-9 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/10 C 2 14.1 57
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/3 C 4 16.5 621
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Tiller Tiller   [s 5] 2140/3 C 7 16.4 71
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/1 D 3 17.5 133
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-4 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 1640/1 D 0 g 127
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-10 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 2140/3 A 0 13.9 153
2017-04-16 2017-04-16 Romme-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2640/5 B 6 15.8g 166
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-6 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2660/10 C 5 16.1 119
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 2140/5 B 2 15.7 32
2017-03-30 2017-03-30 Örebro-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2609/6 B 5 15.8 120
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-10 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/15 A 4 14.2 96
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2160/11 A str
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-3 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2640/6 C 1 16.3g 129
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-7 Living Soul Living Soul   [v 6] 2140/1 B 2 15.3 71
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-5 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2140/2 C 0 16.1 123
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-9 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/13 A 3 16.3 24
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 2140/8 B 0 g 250
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2640/8 B 4 16.7 101
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-5 Tiller Tiller   [s 5] 2160/8 A 5 16.7 22
2017-03-08 2017-03-08 Åby-3 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2640/2 C 1 17.3 25
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-8 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/7 D 0 16.5 597
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-5 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2640/7 D 0 g 162
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-4 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/7 B 7 15.9g 58
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-2 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/12 A 1 14.2 15
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-9 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2140/2 B 1 15.7 171
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-3 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/3 D 2 17.1 32
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-10 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/1 C 1 17.3 89
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-12 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/1 B 6 16.8 363
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-3 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/4 C 7 16.9g 143
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-1 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/2 C 1 18.8 128
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/2 A 4 18.5 443
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-12 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/6 C 0 23.4g 128
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-10 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/14 A 2 14.5 44
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/1 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/5 A str
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-11 Tiller Tiller   [s 5] 2140/1 A 6 15.2 77
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2160/11 A 3 17.2 20
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-1 Jason Lane T.B. Jason Lane T.B.   [v 5] 2140/6 C str
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-5 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/8 D 3 19.0 123
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 1640/7 B 0 16.1g 65
2017-01-07 2017-01-07 Romme-2 Tiller Tiller   [s 5] 2140/5 A 4 16.0 26
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2640/6 D 0 g 83
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-4 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/9 D 3 16.1 27
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-7 Camana Camana   [s 3] 2140/6 C 3 17.9 65
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Wirano Chip Wirano Chip   [v 10] 2160/12 C 7 17.1 392
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-7 Camana Camana   [s 3] 2140/5 D 4 18.4 29
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-4 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2180/12 B 8 18.4g 127
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-7 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/8 D 0 19.3 135
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2640/4 C 1 17.6 49
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-5 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 7] 2140/10 D 0 18.4 141
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-7 Camana Camana   [s 3] 2140/9 D str
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-3 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2640/2 B 1 18.1 25
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-9 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2140/2 B 0 14.5 78
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-5 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2140/8 D 0 16.4g 244
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-7 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/8 D 0 15.8 46
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-8 Camana Camana   [s 3] 2140/8 D 3 17.3 147
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-10 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2140/4 B 0 13.8 493
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-5 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2640/8 D 0 16.2 388
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-5 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2140/1 A 5 13.0 279
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-4 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2160/10 A 0 17.5g 230
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-5 Camana Camana   [s 3] 2140/4 D 4 18.0 77
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-7 Glory Smash Glory Smash   [s 3] 1640/10 C 8 18.8 557
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/9 B 3 16.9 107
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-3 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 7] 2160/10 D 4 16.5 311
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-2 Camana Camana   [s 3] 2140/7 D 2 19.9 199
2018-10-03 2018-10-03 Åby-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 3180/10 B 4 13.8 177
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-11 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 3160/10 D 3 14.9 202
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-7 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 1640/10 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2160/9 B 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-6 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2180/5 B 2 14.6 41
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-5 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 6] 2640/5 D 0 g 252
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-1 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2160/11 B 2 17.7 34
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-7 Avocado Am Avocado Am   [v 8] 2140/11 C 6 17.3 372
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-9 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 6] 2640/8 D 7 19.4g 311
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-1 Perfect Revenge Perfect Revenge   [s 3] 2160/13 C str
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2640/5 D 4 15.4 507
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/3 A str
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 7] 2140/4 C 2 16.3 108
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-8 Johs Filip Johs Filip   [v 10] 2160/9 C 0 g 210
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Lady Run Lady Run   [s 4] 2140/12 A 3 18.1 58
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-10 Leia Lini Leia Lini   [s 5] 2160/12 C 0 g 137
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-6 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/8 D 2 16.9 263
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-5 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 3] 2140/12 D 0 21.3 95
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2640/3 D 0 g 1050
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-1 Rabalder Haga Rabalder Haga   [v 8] 2140/5 C 1 19.5 25
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-3 Thrust Minchiq Thrust Minchiq   [v 12] 2140/8 B 7 18.6 194
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/6 C 0 17.7 188
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-8 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 5] 2140/5 D 7 20.3 191
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-9 National Day National Day   [v 9] 2140/10 C 7 18.0 355
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-1 Camana Camana   [s 3] 2140/3 C str
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-3 Mae Mae   [s 4] 2140/5 D 0 18.3 861
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-1 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/4 D 0 21.1g 78
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-1 Mae Mae   [s 4] 2140/4 B 4 19.7g 95
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-1 Touchana V.E. Touchana V.E.   [s 6] 2160/7 B 0 22.0g 312
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-9 Rivermere Rivermere   [v 9] 2640/6 D 0 23.3 968
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-5 Symphonic Ida Symphonic Ida   [s 4] 2640/4 D 4 18.8 86
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-8 Mae Mae   [s 4] 2140/4 B 4 17.4 372
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2660/11 C 3 17.2 100
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-3 Loke Revenue Loke Revenue   [v 11] 2140/4 B str
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-5 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 3640/2 D 0 676
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-12 Daina Westwood Daina Westwood   [s 4] 2640/2 D 0 20.6 365
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-2 Perfect Revenge Perfect Revenge   [s 3] 2140/7 C 6 20.8 385
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2660/7 C str
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/6 B str
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/14 A str
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-7 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2140/5 D 0 18.3 307
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-8 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2640/1 C 0 g 176
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/5 A 4 16.3 79
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-7 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2140/9 D 0 16.5 72
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-1 Krater Sånna Krater Sånna   [v 6] 2140/3 D str
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-3 Daina Westwood Daina Westwood   [s 4] 2140/3 D 4 17.5 47
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-4 Control You Control You   [v 8] 2140/8 B 0 18.7 337
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-1 Zabrino Zabrino   [v 4] 2140/6 D str
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-2 Amazing Life Amazing Life   [s 8] 1640/2 D 0 17.4 499
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-3 Bow Bells Bow Bells   [v 9] 2160/7 D 0 18.0 594
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-5 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2140/9 B 1 14.6 51
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-1 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/6 B 1 16.7 63
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-9 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2160/4 C 0 16.0 131
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-1 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 3] 2140/4 D 0 g 123
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-3 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 4] 1640/4 D 0 16.4 195
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-4 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/11 A 0 g 159
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-5 Camana Camana   [s 4] 2140/6 D 0 17.1g 114
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-6 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 8] 1640/11 D 3 13.4 236
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-7 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2640/6 C 3 15.0 262
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-8 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/6 C 0 g 341
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 6] 2160/11 C 2 14.7 560
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-11 Anna Baffel Anna Baffel   [s 7] 2140/6 D str
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-1 Donna Dixie Donna Dixie   [s 7] 2140/13 D 3 17.2 690
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-2 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2160/9 A 5 16.3 24
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-3 Camana Camana   [s 4] 2140/5 D 4 17.4 112
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-4 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/1 D 2 18.4 192
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-5 Jori Boko Jori Boko   [v 3] 2140/6 D 2 18.8 27
2019-12-03 2019-12-03 Mantorp-4 Jas Jas   [v 4] 2140/13 A 0 g 85
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-11 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 8] 1609/4 D 3 12.5 506
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-2 New Light Jäger New Light Jäger   [h 4] 2140/2 B 6 17.4 121
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-5 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 7] 2140/14 B 0 17.5 359
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-6 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 3] 2140/12 D 5 16.8 491
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-8 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 4] 2140/2 C 7 18.4 118
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-9 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 8] 2140/1 D 0 18.1 310
2019-11-06 2019-11-06 Åby-6 Flying Bolt Flying Bolt   [v 7] 2160/7 D 0 g 940
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-1 S.K.Vilda S.K.Vilda   [s 4] 2140/11 D 0 21.4 407
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-2 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 4] 2640/2 D 3 19.1 164
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2140/6 D 0 15.9 490
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-4 Anna Baffel Anna Baffel   [s 7] 2640/14 B 0 g 205
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-9 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 3] 2140/6 B 7 16.8 422
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-9 Jas Jas   [v 4] 2140/1 D 4 14.4 96
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-10 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2160/6 A 1 13.7 74
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-1 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2140/4 B 2 14.0 53
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-3 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/2 B 0 g 39
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-5 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 3] 2140/8 C 4 17.9 358
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-7 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2180/6 C 0 19.2g 182
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-9 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/2 C str
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-10 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 7] 1640/4 C 5 15.1 95
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-3 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 1640/11 A 2 14.5 172
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-4 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2640/1 D 0 15.9 1395
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-10 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/3 C 0 g 55
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-3 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/8 D 2 16.6 104
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-9 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/3 A 3 16.2 35
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-5 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/5 D 8 18.0 177
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-6 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/1 C 1 15.7 36
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2140/10 D 6 15.5 583
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-5 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2160/15 C 4 18.5 281
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-8 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/8 B 0 18.8g 73
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-10 Perfect W.F. Perfect W.F.   [v 6] 2640/7 D 7 18.1 1191
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-11 Perfect W.F. Perfect W.F.   [v 6] 2140/1 D 8 18.0 55
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-4 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2640/1 B 5 13.2 545
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-12 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2160/11 D 0 16.5 468
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-10 Leonas Sami Leonas Sami   [v 6] 2660/5 C 0 16.2g 148
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2140/9 B 4 13.4 400
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-10 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/10 A 0 18.9g 29
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-11 Camana Camana   [s 4] 2140/15 D str
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-4 Marta Easy Marta Easy   [s 5] 2140/8 D 8 22.3 322
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-6 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2140/3 C 4 16.0 92
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 1640/10 B 4 14.1 46
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-9 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2160/11 A 2 17.0 27
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-1 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/8 A 2 16.3 101
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-1 Loke Revenue Loke Revenue   [v 12] 2140/6 C 0 g 503
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-9 Baine Westwood Baine Westwood   [v 7] 2140/1 D 2 17.3 66
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-5 Avocado Am Avocado Am   [v 9] 3160/4 D 0 16.7 1347
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/2 D 3 19.0 91
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-5 Camana Camana   [s 4] 2140/1 C 0 g 30
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-7 Thengill Thengill   [v 9] 2140/9 B 0 14.9 264
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-9 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 7] 2140/4 D 0 g 78
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-5 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 5] 3140/6 B 0 g 49
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-6 Forever Newport Forever Newport   [v 7] 2140/5 C 2 14.7 223
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-10 Avocado Am Avocado Am   [v 9] 2160/8 D 0 16.1 861
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-2 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2140/8 C 0 299
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-6 Camana Camana   [s 4] 2140/6 D 0 g 81
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-9 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 5] 3140/2 B 7 18.1 106
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-1 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/4 D 4 19.6 78
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 6] 2140/14 C 3 17.1 84
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-3 Camana Camana   [s 4] 2140/7 C 2 16.8 49
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-4 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2640/1 D 3 17.5 255
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-1 Camana Camana   [s 4] 1640/2 C 1 17.0 35
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-5 Camana Camana   [s 4] 2140/10 D str
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2140/13 D 0 17.0g 150
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-2 Camana Camana   [s 4] 2140/8 C 3 18.2 77
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 7] 2140/12 C 0 18.6 693
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 5] 2140/6 C 1 15.0 27
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-2 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 6] 2140/3 B 5 14.1 69
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-1 T.Wall's Joplin T.Wall's Joplin   [s 4] 2140/6 A 7 18.0g 39
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-4 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2160/5 D 4 15.6 89
2020-05-20 2020-05-20 Åby-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2140/8 B 2 12.4 517
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-4 Jas Jas   [v 5] 2160/7 C 0 17.0g 139
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-8 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/3 D 6 15.5 876
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-11 Leonas Sami Leonas Sami   [v 7] 2140/9 D 0 13.8 634
2020-05-14 2020-05-14 Åby-1 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/10 B 4 17.1 154
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-2 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 6] 2140/10 B 0 15.5 144
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-6 Jas Jas   [v 5] 2140/5 C 0 14.3g 62
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-8 Camana Camana   [s 5] 2140/6 C 0 18.2 36
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-3 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 9] 1640/12 C 2 12.8 336
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-4 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2140/3 B 6 16.3 45
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-7 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 1640/7 B 0 16.5g 82
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-8 T.Wall's Joplin T.Wall's Joplin   [s 4] 2140/6 D 3 18.0 279
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-8 Jas Jas   [v 5] 1640/3 C 0 g 132
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-4 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 1640/6 C 0 15.7 70
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2140/1 B str
2020-04-25 2020-04-25 Åby-8 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2640/6 C 0 15.1 786
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-2 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 6] 2140/6 B str
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-6 Jas Jas   [v 5] 2140/12 B str
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-6 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 3140/1 D 6 17.3 35
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-10 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2640/1 C 0 16.1 229
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-4 Jas Jas   [v 5] 3140/5 D 0 16.8 145
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-6 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/5 D 0 17.1g 230
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-11 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2640/3 A 3 14.3 287
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-5 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/5 B 0 g 35
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-6 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/3 C 0 20.3g 23
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-1 Longines Longines   [h 3] 2140/8 D 6 19.5 97
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-2 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2140/2 D str
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-8 Universe Broline Universe Broline   [s 4] 2140/2 D 5 19.6 60
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-8 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2140/3 D 3 13.7 782
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-5 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 1640/7 D 1 14.2 51
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-7 Jas Jas   [v 5] 2140/9 B 2 14.9 43
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-5 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2140/4 C 3 14.3 100
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-9 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 3180/6 C 0 14.5 88
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-1 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/3 C 3 17.9 281
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-2 Jas Jas   [v 5] 2160/13 D 2 14.9 123
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-7 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 9] 1640/11 C 4 12.3 302
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-1 Eye for Showtime Eye for Showtime   [s 4] 2140/2 D 2 17.2 132
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-6 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 1640/3 C 4 13.7 63
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-7 Zanthe Hebre Zanthe Hebre   [v 8] 2140/3 D 0 17.0 1112
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-5 Jas Jas   [v 5] 3140/2 D 0 18.8 204
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-9 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2140/10 C 6 17.2 80
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-4 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2640/3 D 3 16.5 77
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-6 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2140/4 D 0 g 215
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-9 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 9] 2140/8 C 2 15.4 179
2020-02-26 2020-02-26 Solvalla-10 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2140/3 D 5 13.7 240
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-6 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2640/2 C 2 17.0 38
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-4 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 1640/11 D 5 16.3 67
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-6 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2140/2 D 3 16.2 120
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-8 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2140/4 D 3 15.2 190
2020-02-12 2020-02-12 Åby-9 Jas Jas   [v 5] 2140/9 B 5 15.9 128
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-5 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2640/4 D 2 17.0 28
2020-02-04 2020-02-04 Mantorp-1 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/6 D 2 17.1 45
2020-02-04 2020-02-04 Mantorp-2 Dugarry Zet* Dugarry Zet*   [h 4] 2140/7 D 0 18.6 669
2020-01-27 2020-01-27 Mantorp-2 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/5 D 1 17.1 102
2020-01-27 2020-01-27 Mantorp-3 Jas Jas   [v 5] 2140/2 B 3 15.8 25
2020-01-27 2020-01-27 Mantorp-4 Tango Real Tango Real   [v 8] 2140/4 C 0 894
2020-01-27 2020-01-27 Mantorp-5 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/4 D str
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-11 Global Unspoked Global Unspoked   [v 6] 2640/10 C 0 15.8 230
2020-01-13 2020-01-13 Färjestad-4 Jas Jas   [v 5] 2640/5 B 2 15.9 91
2020-01-13 2020-01-13 Färjestad-5 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 5] 2160/6 B 1 16.6 19
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-1 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/8 D str
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-2 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 1640/6 C 1 16.3 21
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-5 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2640/7 C str
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-10 Donna Dixie Donna Dixie   [s 8] 2140/7 D str
2020-01-02 2020-01-02 Åby-1 Jori Boko Jori Boko   [v 4] 2140/6 B 1 18.2 26
2020-01-02 2020-01-02 Åby-3 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 5] 2140/2 D str
2020-01-02 2020-01-02 Åby-7 Cassius Ima Cassius Ima   [v 5] 2140/12 B 4 16.2 101ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se