V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-11 Perfect W.F. Perfect W.F.   [v 6] 2140/1 D

Nyheter för travkusk


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Vä..


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Västgötaslätten. På söndag avgörs Stochampionatet med 2,4 miljoner kronor i förstapris och då ska landets bästa fyraåriga sto koras. Många stjärnston har passerat genom åren och en av dem som vet hur det känns att vinna loppet är Örjan Kihlström. Han har vunnit Stochampionatet sex gånger och bara Stig H Johansson är värre med sju segrar.
– Det är ett speciellt lopp för min del. Dels för att jag vann min första storloppsseger på svensk mark i just Stochampionatet. Men även för att jag har vunnit loppet sex gånger, säger Örjan Kihlström.

Vann med största skrällen i loppets historia
Den första vinnaren som Örjan syftar på är Royaling som han vann med 1992 och som tränades av Tommy Hanné. Det är också största skrällen i loppets historia då hon delade ut 94 gånger pengarna i vinnarodds. De övriga fem vinnarna genom åren har varit Pine Dust (2002), Giant Diablo (2004), Lie Detector (2008), Calamara Donna (2009) och Tamla Celeber (2011).
– Det är en skaplig samling och det har varit ruggiga märrar de flesta av dem. Fantastiska hästar som jag har många fina minnen med. Stochampionatet är ett krävande och utslagsgivande lopp så det krävs ett sto som är stark och tuff för att klara av det.

”Kan inte kännas bättre än senast”
På söndag är det mycket som talar för att Örjan tangerar Stig H:s rekord i antalet segrar i Stochampionatet. Han kör Conrads Rödluva som har visat att hon är en undantagshäst. Fuxstoet, som tränas av Daniel Redén, vann Svenskt TravOaks och Breeders Crown i fjol och visade vem som är kullens drottning. Hon har tagit tio segrar på 14 starter och sprungit in drygt 5,9 miljoner kronor. I år förlorade hon överraskande som storfavorit i finalen av Drottning Silvias Pokal och blev ”bara” tvåa efter Activated. Därefter har hon varit tillbaka i normalt slag igen och tagit två raka segrar. Senast i uttagningsloppet till Stochampionatet då hon lekte hem sitt försök hur enkelt som helst.
– Hon kändes jättefin och det blev ett lämpligt lopp. Hon fick ledningen och fick bestämma och hade en del sparat som det kändes. Men det ska hon väl ha också med tanke på att loppet blev som det blev. Hästen kan i alla fall inte kännas bättre än hon gjorde, säger Kihlström.

”Är framförallt väldigt stark i slutet av loppen”

Går det att jämföra Conrads Rödluva på något sätt gentemot dina tidigare vinnare av Stochampionatet?
– Det är svårt för alla är olika individer. Några av stona har varit lite speciella av sig i psyket, jag tänker på Pine Dust och Giant Diablo. Men Rödluvan är väldigt lätt att ha att göra med och är klok och förnuftig.
Vad är det som gör hästen så bra?
– Hon är väldigt komplett och rejäl på alla sätt och har inte direkt några svagheter. Hon har framförallt varit väldigt stark i slutet av loppen. Det är väl det som har varit hennes bästa gren.
– Hon har heller aldrig varit bottnad någon gång, förutom i Drottningens Pokal då hon inte var som bäst. Att ändå kunna bli tvåa i ett så stort lopp utan att ha sin bästa dag, visar bara vilken fantastiskt häst hon är.
Vad minns du av hennes debutlopp som skedde i maj förra året då det blev seger direkt?
– Daniel hade sagt till mig innan att hon var bra och jag kände direkt att det var något extra. Det är inte ofta man får den känslan bakom en häst i första starten.

”Man kan aldrig vara säker”

Vad känner du inför Stochampionatet och att du kan ta din sjunde seger i storloppet?
– Hon blir favorit och det förstår man väl med tanke på vad hon har visat. Hästen har visat att hon har det där lilla extra som krävs och det är klart att jag hoppas och tror att det ska gå vägen. Men man kan aldrig vara säker med hästar och man vet aldrig hur de andra utvecklas. Det såg vi i Drottningens när Activated gjorde ett fantastiskt lopp och det finns alltid någon annan som kan överträffa sig själv.
– Visst hoppas jag att hon är en av de som gör upp om det men sedan att man bara ska vinna ett sådant här lopp som Stochampionatet kan man aldrig vara säker på.

”Som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan”
Du har kört många stjärnhästar genom åren och vunnit massor av stora lopp. Vem eller vilka är de bästa du har kört?
– Jag har kört många elithästar men det finns en grupp med fem hästar som jag inte vill sära på. Det är Maharajah, From Above, Nuncio, Delicious och Propulsion. Jag tänkte vänta med att göra en ranking tills man har slutat att köra travlopp.
– Det är svårt just nu när man är mitt uppe i det. Sedan är det svårt med olika tidsåldrar också. Det är lite som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan. Det är olika tidsepoker, säger Örjan Kihlström.

”Double Exposure skyggade till för en pinne”
Stjärnkusken kör ytterligare ett par hästar i söndagens V75-omgång på Axevalla. Örjan kommenterar ett par av dem som han brukar köra.
– Messiah (V75-1) är inte alls någon tokig häst och han gjorde ett bra lopp som tvåa i Visby förra veckan. Jag tycker att han har gått bra i de flesta starterna men jag har inte studerat motståndet ännu i det här loppet.
– Click Bait (V75-3) har gjort det jättebra varje gång och fick stryk mot en fantastisk häst senast i Ecurie D. Nu möter vi honom igen och det blir inte lätt. Men min häst är snabb ut och har ett bra läge i alla fall.
– Double Exposure (V75-7) är en riktigt mysig märr som har varit fantastisk på alla sätt och vis. Senast blev det galopp men jag tror att det berodde på att hon skyggade till för en pinne i banan. Hon kändes helt normal i övrigt och jag har inget att klaga på. Nu är hon ute i ett ruggigt tufft lopp och fick dessutom ett dåligt läge. Hon brukar vara favorit men den här gången är hon bara en av flera från det här spåret och mot de här hästarna.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i S..


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i Solemes när hästarna tränade. Enligt uppgift ska Aubrion du Gers och miljonären Cyrano du Pont de ha frontalkrockat med varandra under träningspasset. Tränaren Jean-Michel Bazire bekräftar händelsen för Paris Turf.
– Hästarna är döda, säger Bazire till Paris Turf men vill tills vidare inte uttala sig mer.
Aubrion du Gers skötare, Julie Grenet, bröt skenbenet i samband med olyckan.
Den nioårige superstjärnan blev tvåa i årets Elitlopp efter att ha vunnit sitt försök för Jos Verbeeck. Innan andraplatsen i finalen hade hästen 16 raka segrar. Den karismatiske fuxen tog 46 segrar på 73 starter och sprang in drygt 26 miljoner kronor. Den främsta triumfen, sett till prispengar, är segern i Trotting Masters på Vincennes 2017 där han bland annat besegrade Bold Eagle.
Aubrion du Gers blev nio år gammal.

Kanal 75


Det är dags för den stora folkfesten på Axevalla som till helgen bjuder in till sitt traditionella Stochampionatsmeeting. Det är trav i dag..


Det är dags för den stora folkfesten på Axevalla som till helgen bjuder in till sitt traditionella Stochampionatsmeeting. Det är trav i dagarna tre på Skara-slätten och räkna med mycket folk runt hela arenan, där campingen på bortre långsidan har varit fullbordad sedan länge.
I lördagens V75-omgång är Baron Gift ett av hemmahoppen. Tränaren Rickard Svanstedt har vässat sin stjärna lite extra för att förhoppningsvis kunna vinna inför hemmapubliken.
– Det hade ju varit otroligt kul. Hästen känns i alla fall riktigt fin och vi har siktat mot det här loppet. Först hade vi siktat mot Jarlsberg och sedan Årjängs Stora Sprinterlopp. Men till Jarlsberg blev han inte inbjuden och till Årjäng så räckte inte poängen för att komma med, säger Rickard Svanstedt.
– Då bestämde vi oss för Axevalla istället och hästen har fått träna på lite extra. Han har tränat rejält hela tiden men jag har även kört ett skarpare rundbanejobb en bit under 1.20 full distans.
Är det banrekord på Bjertorp, för ni är inte så kända för att träna så snabba farter där, utan kör mestadels i sandbanan?
– Haha, nej, banrekordet har farsan (Åke Svanstedt) med Tag The Devil. Jag tror att han körde 1.11 med hästen innan han gick ut och vann ett storlopp i Norge. Men vi har i alla fall laddat lite extra nu med Baron Gift eftersom han inte har startat på ett tag.

Kan äntligen träna mellan loppen
Baron Gift har vunnit fyra V75-lopp för Rickard Svanstedt som har tagit hästen hela vägen upp i Gulddivisionen. Den sexårige hingsten har tjänat två miljoner kronor – trots att han egentligen aldrig har kunnat träna kontinuerligt.
– Han blev ofräsch och stel och kantig tidigare så fort vi ökade på träningen mellan loppen. Vi kunde bara köra lugnt med honom och så fick loppen föra fram hästen i form. Men nu har han blivit betydligt fräschare och jag vet inte vad det är som har gjort att han tål träningen bättre numera. Vi har kunnat tryckt på en hel del på slutet och han har svarat bra på det. Så det känns ju verkligen bättre när man kan träna mellan loppen, menar Rickard.

”Har visat att han räcker i Guld”
Baron Gift har fått känna på den översta eliten i de senaste starterna. Han blev tvåa på Åby i Gulddivisionen bakom Bahia Quesnot efter en visslande avslutning. Därefter var han femma i ”Vägen till Elitloppet” i Gävle, vilket vanns av Sorbet som därmed tog en direktplats i Elitloppet. Och senast spurtade han återigen storstilat i Gulddivisionen i Kalmar under midsommarhelgen. Baron Gift flög fram över upploppet och var inte långt ifrån att hinna fram till segern.
– Han var riktigt bra i Kalmar och satt ju bland de sista men kunde ändå bli trea. Han var bara en halv längd efter vinnaren i mål. Hästen har inte gjort så många starter i guld men redan visat att han räcker.
– Jag vill inte skylla på dåliga lägen men den här hästen har haft en extrem otur med startspåren och ofta haft dåliga spår. De gånger han har bra startspår brukar han vara med där framme.

”Kan vinna om det klaffar”
Det blev dessvärre inget bra startspår den här gången heller för Baron Gift. Han fick bricka sju bakom startbilen i lördagens Gulddivision, V75-6. Distansen är 2640 meter och frågan är om hästens starka slutspurt kan resultera i seger över Axevallas långa upplopp.
– Det är väl kanske inte favoritdistansen men det ska nog fungera bra ändå. Han kräver ett bra lopp och ska helst inte behöva jobba för mycket själv. Men får han bara gå med i ryggar så avslutar han bra. Det långa upploppet gynnar honom och jag tycker att han har chans att vinna om det klaffar.
– Han är nog på topp och jag har aldrig känt hästen så här fräsch och fin som han är nu. Det blir barfota runt om som vanligt, helstängt huvudlag och bike, säger Rickard Svanstedt.

Du har ytterligare en häst med inom V75, Anne Royal i den andra avdelningen. Chanserna där?
– Anne Royal (V75-2)
har gjort två starter för mig och näst senast gick hon nytt rekord, 1.12,7 som trea, och senast satt hon fast. Vi får se till att ta oss iväg felfritt från fjärdespåret i första hand och jag har lite svårt att placera in henne i loppet.
– Hon har varit besvärlig tidigare men blivit bättre och skött sig på slutet, men jag tror det blir svårt att vinna. Jag vill se att hon fungerar fullt ut igen. Vi har sparat fötterna till den här starten och kör barfota runt om nu, säger Svanstedt som har 40 hästar i träning, varav 15 av dem är starthästar och drygt hälften är unghästar således.

Michael Carlsson, Kanal 75


V86 fortsätter sin sommarturné och det är Eskilstuna som är värd för onsdagens omgång. Höjdpunkten kommer i avslutnin..


V86 fortsätter sin sommarturné och det är Eskilstuna som är värd för onsdagens omgång. Höjdpunkten kommer i avslutningen där flera av landets kulltoppar gör upp i ett fyraåringstest över 2640 meter. Förstapriset är 300 000 kronor och det här är ett förberedande lopp inför de stundande derbykvalen om en dryg månad.
Inti Boko är tillbaka på tävlingsbanan igen efter ett långt uppehåll. Fjolårets kriterievinnare har inte startat sedan han var tvåa i Breeders Crown-finalen den 11 november. Hästen har för övrigt aldrig varit sämre än tvåa i sina nio starter som har slutat med sex segrar och tre andraplatser. Han blev en snackhäst redan efter sin debut som han vann på tiden 1.14,2 över distansen 2140 meter med autostart. Sedan vann han det största loppet för landets treåringar, Svenskt Travkrterium, tillsammans med Johnny Takter. Då spurtade han ner Campo Bahia den sista biten.
– Inte Boko (V86-8) är en väldigt fin häst som har tränat enligt planen hela vintern. Han har gått mycket styrketräning i backen och jag har även kört ett rundbanejobb med honom efter 1.20. Han är väl förberedd men inte på topp ännu. Det ska han vara till Derbyt, säger Timo Nurmos.
– Hästen var otroligt bra förra året och gjorde ett kanonlopp även i Breeders Crown-finalen där han fick öppna stenhårt för ledningen. Han tjänade över fem miljoner som treåring och det känns som att han har utvecklats en del över vintern, precis som många brukar göra när de tar steget från treåring till fyraåring.
- Jag hade lite planer på att starta honom i Sprintermästaren men så fick han ett litet sår på ett ben och vi hann inte starta honom innan. Jag ville inte gå direkt ut i Sprintermästaren med dubbla sprinterlopp samma dag. Men nu är han redo att börja tävla igen.

”Det kan bli barfota nu”
Inti Boko har spår två bakom startbilen i V86-avslutningen. Han körs av Jorma Kontio och möter flera namnkunniga konkurrenter.
– Han ska inte vara på topp nu, det är Derbyt som gäller. Jag skulle tro att hästen har runt 80-procentig form. Det är meningen att han ska bli bättre och bättre med loppen som han får framöver.
– Sedan är han så bra ändå i grunden och känns så fin att man självklart inte kan räkna bort honom ändå. Han har ett bra läge och är snabb ut så det är inte omöjligt att han kan räcka ändå.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Han har alltid gått med järnskor och fast huva hela livet. Han gick barfota bak några gånger i fjol, bland annat i Kriteriet. Det blir fortsatt järnskor fram men eventuellt blir det barfota bak. Men jag vill känna på hur hästen känns i värmningen innan jag bestämmer mig definitivt. Det finns hursomhelst många växlar kvar på hästen framöver när det gäller balansen, säger Timo Nurmos.

”Nu blir det lättare balans – och helstängt huvudlag”
Solvalla-tränaren har ytterligare två intressanta hästar med inom V86. Det är den i två starter obesegrade Ghostintheshell, samt den finskfödde fyraåringen Marrakesh som har vunnit fem lopp på sex starter.
– Ghostintheshell (V86-2) är en fin treårsmärr som har börjat karriären på ett bra sätt. Först vann hon från dödens och senast från ledningen. Hon har haft krafter kvar båda gångerna. Nu har hon ett bra spår bakom bilen och är snabb ut. Det blir fortsatt skor runt om, men kanske lite lättare skor, och eventuellt helstängt huvudlag den här gången. Hon har gått med öppet huvudlag tidigare.
– Marrakesh (V86-7) är en fin typ av häst som började mycket bra i fjol och vann fem av sex lopp. Han blev fyra i det finska Kriteriet men fick då en tuff resa i dödens. Han har tränat på bra hela vintern och är väl förberedd. Men det är samma sak som med Inti Boko att han är inte på topp än och det här är inte det viktigaste loppet. Han matchas för det finska Derbyt i höst och då hoppas jag att han är på topp. Han har alltid gått med järnskor runt om men det är inte omöjligt att det nu blir lättare balans. Antingen aluminiumskor eller barfota runt om, säger Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Annars är det oförändrat i toppen med Ulf Ohlsson i en överlägsen ledning. Desto hårdare i kampen om andra-, tredje- och fjä..


Annars är det oförändrat i toppen med Ulf Ohlsson i en överlägsen ledning.
Desto hårdare i kampen om andra-, tredje- och fjärdeplatsen.
Noteras kan att Örjan Kihlström vann nio lopp förra veckan.

Allsvenska kuskligan
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 175-148-103
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 112-109-87
3. Jorma Kontio, Solvalla, 112-68-63
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 111-94-68
5. Björn Goop, Färjestad, 90-54-47
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 86-54-65
7. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 70-95-79
8. Johan Untersteiner, Halmstad, 68-54-41
9. Erik Adielsson, Solvalla, 66-45-25
10. Christoffer Eriksson, Jägersro, 59-58-51
11. Kim Eriksson, Mantorp, 58-36-46
12. Conrad Lugauer, Jägersro, 56-18-12
13. Ulf Eriksson, Romme, 54-39-39
14. Magnus A Djuse, Östersund, 52-48-31
15. Oskar J Andersson, Romme, 51-51-33
Siffror till och med 14 juli.

Kanal 75


Kanal 75..


Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-11 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/11 0 13.8 66
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 2140/7 0 17.2 260
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-3 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2180/13 0 16.2 128
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-2 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/4 5 15.0 17
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-3 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/1 4 17.9g 165
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-7 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2160/9 2 14.2 339
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 2140/7 5 16.4 54
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-7 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 3] 2140/6 8 21.4g 27
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/1 0 18.9 201
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-3 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 1640/1 4 14.6 125
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-11 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/3 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-11 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/1 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-8 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 1640/4 str
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-5 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2140/4 1 12.4 58
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2140/1 0 16.9 360
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-5 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2640/2 2 15.6 20
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-9 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/5 3 18.3g 27
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-5 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/8 0 g 48
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-9 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2140/8 3 14.5 117
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-6 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/3 0 g 33
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-3 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 4] 2140/7 0 18.0 116
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-2 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 1640/8 5 14.1 190
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-11 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 4] 2140/3 7 17.4 114
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-7 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 3160/7 2 16.5 152
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-2 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [h 3] 2140/6 0 20.6g 192
2015-10-10 2015-10-10 Åby-12 Ray of Moon Ray of Moon   [s 5] 2140/5 0 g 209
2015-10-10 2015-10-10 Åby-10 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 2640/6 1 12.7 22
2015-10-08 2015-10-08 Åby-4 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2140/2 4 16.4 132
2015-10-08 2015-10-08 Åby-2 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 1640/4 5 12.8 314
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Jean Valjean Jean Valjean   [v 6] 1640/2 0 16.9g 82
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 8] 2140/9 5 14.8 53
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-2 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [h 3] 2140/8 4 19.2 44
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-10 Fiona V.E. Fiona V.E.   [s 4] 2140/3 1 18.0 48
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-3 Atena Doc Atena Doc   [s 4] 2100/8 2 17.0 19
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-7 Usain Henna Usain Henna   [h 5] 3160/7 4 13.5 91
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-4 Lotus Eld Lotus Eld   [v 7] 2140/10 5 14.9 932
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 Incredible Rex Incredible Rex   [v 4] 2140/11 5 15.5 123
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 1640/7 A 0 14.1 139
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-6 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2640/5 D 0 g 545
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2160/8 B 2 16.3 47
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-12 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2100/8 B 0 18.1 101
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-5 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2160/12 B 0 g 176
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-4 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 2100/12 C 0 15.9 266
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-1 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 5] 2140/3 C 4 17.2 117
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-7 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/5 D 0 20.5 608
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-1 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 5] 2140/9 C 3 20.0 33
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-8 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2140/7 A 0 14.7 69
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-3 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/6 C 3 16.8 46
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/5 D 7 15.5 341
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-7 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/12 A 3 17.7 57
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-2 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 4] 2140/5 B 0 22.7g 85
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 Hot Chip Hot Chip   [v 5] 1640/9 C 0 18.3 600
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-8 Othello C.D. Othello C.D.   [v 5] 2140/7 B 0 18.8 17
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-11 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2640/6 B 1 13.3 129
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-5 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/5 B 0 16.8 327
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-11 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2140/4 D str
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-10 Nasser Jet Nasser Jet   [h 9] 2140/2 D 0 16.4 530
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Newpine Southwind Newpine Southwind   [v 4] 2140/12 D str
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-9 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/10 C 5 17.3 370
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-5 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 4] 2140/3 B 3 18.2 107
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2140/10 C 4 16.8 61
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/5 B 2 16.7 167
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Baine Westwood Baine Westwood   [v 4] 2140/9 D 0 19.5 196
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-5 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2640/2 D 0 296
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-1 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 4] 2140/1 D 5 17.6 287
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-3 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2160/8 C 3 16.3g 431
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-3 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/4 C 0 20.0g 199
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2140/6 B 0 518
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-11 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/13 A 4 13.7 73
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-12 Othello C.D. Othello C.D.   [v 5] 2160/10 C 6 15.3 30
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-8 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 1640/6 D 0 13.7g 740
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-4 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2640/3 B 0 14.8 460
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-6 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/9 A 4 14.4 39
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/6 D 5 15.0 195
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-10 Edens Zolo Edens Zolo   [s 6] 1640/11 C 0 g 114
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-9 Grasmere Grasmere   [s 5] 2140/2 D 2 16.3 250
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-6 Othello C.D. Othello C.D.   [v 5] 2140/8 B 0 g 21
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-5 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2160/14 B 1 17.7 233
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/9 D 6 14.9 57
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-3 Sasea Sasea   [v 6] 2140/3 C 0 g 46
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-2 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 1640/1 C 7 14.6 62
2016-09-09 2016-09-09 Åby-4 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 1640/1 C 5 12.3g 340
2016-09-09 2016-09-09 Åby-2 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/6 D 3 14.6 364
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-9 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2640/3 C 3 16.8 73
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/2 C 0 14.6 47
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-4 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/9 B 2 15.0 26
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-11 Kemas Girl Kemas Girl   [s 7] 2140/6 D 2 13.9 275
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/15 A 5 16.9 70
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-5 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2180/14 D 0 15.6 104
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-4 Easy von Gripp Easy von Gripp   [v 3] 2140/11 D 8 18.5 730
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-12 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/5 B 0 17.9g 99
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/6 A 5 13.6 52
2016-07-13 2016-07-13 Visby-3 Kemas Girl Kemas Girl   [s 7] 2140/2 C 3 13.9 86
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 2140/11 C 6 16.0 252
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-3 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 1660/8 D 0 19.3g 308
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-5 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2640/6 B 2 16.1 64
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-3 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 4] 2140/2 D 4 17.2 292
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Quite a Turbo Quite a Turbo   [v 4] 2140/7 C 6 17.3 191
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-11 Nasser Jet Nasser Jet   [h 9] 2140/5 D 0 62
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-10 Occult Broline Occult Broline   [v 5] 1640/11 B 3 236
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 1640/10 C 3 12.9 134
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-7 Kingstein L.Romsås Kingstein L.Romsås   [v 8] 2140/9 B 5 15.8 90
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-10 Jennie Lovecroft Jennie Lovecroft   [s 8] 2140/6 C 0 16.8 164
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-9 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2140/12 C 5 15.2 172
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-6 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 5] 1640/6 D 6 14.9 226
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Grasmere Grasmere   [s 5] 2140/3 D 0 17.3g 1204
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-3 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/5 D 7 14.5g 303
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 2140/1 D 0 17.8g 64
2016-06-16 2016-06-16 Åby-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/12 C 2 13.8 246
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-9 Chase Dreamcatcher Chase Dreamcatcher   [h 8] 2140/5 D 2 14.2 46
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-7 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2140/10 B 7 16.5 33
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-4 Highlite Star Highlite Star   [s 7] 2140/9 A 4 18.0 56
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-2 Newpine Southwind Newpine Southwind   [v 4] 2140/8 D 0 g 60
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-8 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/1 D str
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-2 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 1640/4 C 1 12.6 74
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-4 Loke Revenue Loke Revenue   [v 9] 2100/2 D 0 14.7 667
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-2 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2100/11 C 6 14.3 604
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-14 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3160/5 B 0 98
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-12 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/4 D 0 g 1547
2016-05-19 2016-05-19 Åby-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/2 D 3 15.7 135
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-9 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2140/6 A 3 12.6 14
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 2640/6 C 7 17.1g 67
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Cool Miracle Cool Miracle   [s 5] 2140/4 C 0 18.5 684
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-3 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/7 C 0 15.4 328
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/1 C 3 14.2 61
2016-04-30 2016-04-30 Åby-7 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3180/14 A 1 13.7 23
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-6 Avocado Am Avocado Am   [v 6] 2140/8 C 3 17.5 118
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 2140/8 A 4 17.8 22
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-2 Hjalmar Palema Hjalmar Palema   [v 7] 2140/5 C 7 19.6 58
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Natasha V.E. Natasha V.E.   [s 4] 2160/9 D 5 19.9 308
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/7 B 1 14.4 62
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-7 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/1 D 3 16.8 89
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 1640/6 B 6 17.3g 79
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-1 T.P.Jasmine T.P.Jasmine   [s 4] 2160/8 B 5 18.8 564
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Bowlit Sea Bowlit Sea   [v 9] 2140/7 C 0 291
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-6 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2180/8 C 6 14.9 653
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-11 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2660/12 C 8 18.2 598
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-6 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 2140/2 D 4 13.3 54
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-1 Edwin Henna Edwin Henna   [v 4] 2140/2 D str
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-8 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 2140/6 D 2 17.3 32
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-7 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2160/11 B 1 16.1 39
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Bowlit Sea Bowlit Sea   [v 9] 1640/5 C 3 14.6 191
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-6 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2140/8 D 4 16.0 589
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-9 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/2 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-5 Usain Henna Usain Henna   [h 6] 3200/7 B 0
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-3 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/8 C 0 g 52
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-2 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 1640/7 B 6 14.9 155
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-5 Ursula Lavec Ursula Lavec   [s 4] 2140/7 D 3 18.2 278
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/4 D 7 17.5 69
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-12 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/2 D 1 18.2 39
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-9 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 3660/6 D 0 19.0 1023
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-4 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 2140/9 D str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-3 Sir Scharstein Sir Scharstein   [v 7] 1640/1 C 4 16.8 199
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/6 C 0 17.7g 162
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-8 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2160/7 D 0 15.4 436
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-6 Jean Valjean Jean Valjean   [v 7] 1640/12 D 0 16.4g 492
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-5 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2160/13 D 2 16.7 741
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/2 B 1 17.7 31
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-5 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 1640/2 C 0 16.3g 79
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-1 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2160/11 B 1 17.3 73
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 2140/3 B 0 g 62
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-5 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 1640/5 C 4 15.0 85
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2140/6 C 2 18.6 273
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2140/2 C 0 16.9 436
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2160/8 A 0 g 54
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-7 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/4 D 5 16.0 79
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-3 Diamanti Bob Diamanti Bob   [s 4] 2140/4 D 5 19.2 123
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-2 Photoshop Photoshop   [v 9] 2140/7 D str
2016-01-20 2016-01-20 Åby-3 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 2140/1 D str
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-10 Cash Cash   [h 6] 2140/1 B 7 18.8 165
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-8 Flash Oak Flash Oak   [v 7] 2640/5 D 0 117
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-5 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 6] 2160/7 A 0 g 359
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-4 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/7 D 5 15.5 151
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-1 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/7 C 0 21.5 29
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-9 Incredible Rex Incredible Rex   [v 5] 1640/7 B 0 15.5 62
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-4 Leonas Kaiser Leonas Kaiser   [v 7] 2140/7 D 2 15.5 87
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-2 Ray of Moon Ray of Moon   [s 6] 2140/10 B 5 18.6 36
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-1 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 4] 2140/10 C 2 18.4 90
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Rectifier Rectifier   [h 4] 1640/1 D 0 17.6g 153
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-7 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 6] 2140/9 D 0 g 227
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Touchana V.E. Touchana V.E.   [s 5] 2160/12 C 4 19.1 551
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-5 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 3160/3 D 0 18.6 368
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-8 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3640/2 C 0 g 1100
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 1640/12 D 0 15.7 732
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2640/2 A 6 17.1 190
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-5 Geting Akema Geting Akema   [v 4] 2140/6 C str
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/11 A 6 17.3 85
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-9 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/5 A 0 15.8 195
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-7 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/12 B 0 18.3 136
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-3 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2640/5 C 0 18.0 336
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-9 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 1640/6 A 4 11.3 241
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 1640/5 D 0 g 194
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-6 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/13 A 0 15.7 84
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 2140/6 A 0 15.8 55
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-4 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2640/3 D 3 15.7 982
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2160/8 A 0 g 70
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-12 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/6 A 2 16.1 22
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-11 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 2140/6 D 0 205
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/11 A 6 17.1 279
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-4 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 3140/3 C 0 19.3 161
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/3 A 0 15.2 44
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-3 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/7 A 2 15.6 83
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-11 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/2 A str
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 2640/10 A 0 g 41
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/2 C 4 16.6 113
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-3 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 4] 2160/15 D 0 g 1254
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 2140/9 D 0 15.7 363
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-7 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2640/6 A 6 15.3 45
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-8 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 4] 2140/10 C 0 19.1 218
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-7 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/3 C 0 20.9g 50
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-2 Tvingens Queen Tvingens Queen   [s 4] 2140/5 B 0 19.3 43
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/10 A 3 16.1 52
2017-09-03 2017-09-03 Jägersro Trav-11 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/3 D 7 15.4g 557
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-3 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/2 C 2 16.0 76
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-11 Jean Valjean Jean Valjean   [v 8] 2160/3 D 0 19.2 216
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-10 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/3 C 0 18.0g 210
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-9 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 1640/10 D 5 14.2 162
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-8 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/4 A 3 13.4 26
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-7 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2160/8 C 1 16.0 192
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/11 A 0 g 52
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 3140/1 C 0 g 60
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 3160/5 C 2 16.4 126
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-6 Hot Chip Hot Chip   [v 6] 2140/2 D 0 18.7 479
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2140/11 A 3 17.2 53
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-2 Kapten Sånna Kapten Sånna   [v 5] 2140/8 C str
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 Tiller Tiller   [s 5] 2140/13 B str
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-11 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 2640/4 A 0 13.1 119
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-6 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/1 D str
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-4 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/3 D 3 17.3 122
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-2 Mae Mae   [s 3] 2140/9 C 0 18.7g 1560
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-7 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/1 C 6 14.1 92
2017-05-18 2017-05-18 Åby-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2640/2 C 4 15.5 231
2017-05-18 2017-05-18 Åby-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/6 C 3 15.0 323
2017-05-13 2017-05-13 Åby-12 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/4 B 2 13.4 19
2017-05-13 2017-05-13 Åby-8 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/8 C 0 g 73
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-10 Cheval U.N.G. Cheval U.N.G.   [v 4] 2140/9 D 5 18.2 657
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-9 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2140/9 B 8 14.7 96
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-7 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2160/8 A 0 16.9g 121
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-2 Mae Mae   [s 3] 2140/8 C 6 19.7g 242
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-11 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/9 B 3 13.1 161
2017-04-29 2017-04-29 Åby-6 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/7 D 5 13.8 357
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-9 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/10 C 2 14.1 57
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/3 C 4 16.5 621
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Tiller Tiller   [s 5] 2140/3 C 7 16.4 71
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 3140/1 D 3 17.5 133
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-4 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 1640/1 D 0 g 127
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-10 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 2140/3 A 0 13.9 153
2017-04-16 2017-04-16 Romme-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2640/5 B 6 15.8g 166
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-6 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2660/10 C 5 16.1 119
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-5 Living Soul Living Soul   [v 6] 2140/5 B 2 15.7 32
2017-03-30 2017-03-30 Örebro-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2609/6 B 5 15.8 120
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-10 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/15 A 4 14.2 96
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2160/11 A str
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-3 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2640/6 C 1 16.3g 129
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-7 Living Soul Living Soul   [v 6] 2140/1 B 2 15.3 71
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-5 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2140/2 C 0 16.1 123
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-9 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/13 A 3 16.3 24
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-8 Nocturn Broline Nocturn Broline   [s 7] 2140/8 B 0 g 250
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-7 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 2640/8 B 4 16.7 101
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-5 Tiller Tiller   [s 5] 2160/8 A 5 16.7 22
2017-03-08 2017-03-08 Åby-3 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2640/2 C 1 17.3 25
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-8 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/7 D 0 16.5 597
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-5 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2640/7 D 0 g 162
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-4 Living Soul Living Soul   [v 6] 1640/7 B 7 15.9g 58
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-2 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/12 A 1 14.2 15
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-3 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/3 D 2 17.1 32
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-10 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/1 C 1 17.3 89
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-9 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2140/2 B 1 15.7 171
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-12 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/1 B 6 16.8 363
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-3 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/4 C 7 16.9g 143
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-1 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/2 C 1 18.8 128
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2640/2 A 4 18.5 443
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-12 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 6] 2140/6 C 0 23.4g 128
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-10 Usain Henna Usain Henna   [h 7] 3180/14 A 2 14.5 44
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/1 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 5] 2140/5 A str
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-11 Tiller Tiller   [s 5] 2140/1 A 6 15.2 77
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 M.T.Klöver Ess M.T.Klöver Ess   [v 5] 2160/11 A 3 17.2 20
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-1 Jason Lane T.B. Jason Lane T.B.   [v 5] 2140/6 C str
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-5 Leonas Sami Leonas Sami   [v 4] 2140/8 D 3 19.0 123
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-2 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 5] 1640/7 B 0 16.1g 65
2017-01-07 2017-01-07 Romme-2 Tiller Tiller   [s 5] 2140/5 A 4 16.0 26
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2640/6 D 0 g 83
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-4 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/9 D 3 16.1 27
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-7 Camana Camana   [s 3] 2140/6 C 3 17.9 65
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Wirano Chip Wirano Chip   [v 10] 2160/12 C 7 17.1 392
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-7 Camana Camana   [s 3] 2140/5 D 4 18.4 29
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-4 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2180/12 B 8 18.4g 127
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-7 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/8 D 0 19.3 135
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2640/4 C 1 17.6 49
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-5 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 7] 2140/10 D 0 18.4 141
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-7 Camana Camana   [s 3] 2140/9 D str
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-3 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2640/2 B 1 18.1 25
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-9 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2140/2 B 0 14.5 78
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-5 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2140/8 D 0 16.4g 244
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-7 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/8 D 0 15.8 46
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-8 Camana Camana   [s 3] 2140/8 D 3 17.3 147
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-10 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2140/4 B 0 13.8 493
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-5 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 6] 2640/8 D 0 16.2 388
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-5 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2140/1 A 5 13.0 279
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-4 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2160/10 A 0 17.5g 230
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-5 Camana Camana   [s 3] 2140/4 D 4 18.0 77
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-7 Glory Smash Glory Smash   [s 3] 1640/10 C 8 18.8 557
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/9 B 3 16.9 107
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-3 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 7] 2160/10 D 4 16.5 311
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-2 Camana Camana   [s 3] 2140/7 D 2 19.9 199
2018-10-03 2018-10-03 Åby-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 3180/10 B 4 13.8 177
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-11 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 3160/10 D 3 14.9 202
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-7 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 1640/10 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2160/9 B 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-6 Global Unspoked Global Unspoked   [v 4] 2180/5 B 2 14.6 41
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-5 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 6] 2640/5 D 0 g 252
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-1 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2160/11 B 2 17.7 34
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-7 Avocado Am Avocado Am   [v 8] 2140/11 C 6 17.3 372
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-9 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 6] 2640/8 D 7 19.4g 311
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-1 Perfect Revenge Perfect Revenge   [s 3] 2160/13 C str
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2640/5 D 4 15.4 507
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-8 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/3 A str
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 7] 2140/4 C 2 16.3 108
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-8 Johs Filip Johs Filip   [v 10] 2160/9 C 0 g 210
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Lady Run Lady Run   [s 4] 2140/12 A 3 18.1 58
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-10 Leia Lini Leia Lini   [s 5] 2160/12 C 0 g 137
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-6 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/8 D 2 16.9 263
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-5 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 3] 2140/12 D 0 21.3 95
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2640/3 D 0 g 1050
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-1 Rabalder Haga Rabalder Haga   [v 8] 2140/5 C 1 19.5 25
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-3 Thrust Minchiq Thrust Minchiq   [v 12] 2140/8 B 7 18.6 194
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/6 C 0 17.7 188
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-8 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 5] 2140/5 D 7 20.3 191
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-9 National Day National Day   [v 9] 2140/10 C 7 18.0 355
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-1 Camana Camana   [s 3] 2140/3 C str
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-3 Mae Mae   [s 4] 2140/5 D 0 18.3 861
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-1 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 4] 2140/4 D 0 21.1g 78
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-1 Mae Mae   [s 4] 2140/4 B 4 19.7g 95
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-1 Touchana V.E. Touchana V.E.   [s 6] 2160/7 B 0 22.0g 312
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-9 Rivermere Rivermere   [v 9] 2640/6 D 0 23.3 968
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-5 Symphonic Ida Symphonic Ida   [s 4] 2640/4 D 4 18.8 86
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-8 Mae Mae   [s 4] 2140/4 B 4 17.4 372
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-1 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2660/11 C 3 17.2 100
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-3 Loke Revenue Loke Revenue   [v 11] 2140/4 B str
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-5 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 3640/2 D 0 676
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-12 Daina Westwood Daina Westwood   [s 4] 2640/2 D 0 20.6 365
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-2 Perfect Revenge Perfect Revenge   [s 3] 2140/7 C 6 20.8 385
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-6 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2660/7 C str
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/6 B str
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/14 A str
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-7 Elstar Rapida Elstar Rapida   [v 7] 2140/5 D 0 18.3 307
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-8 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2640/1 C 0 g 176
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 5] 2140/5 A 4 16.3 79
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-7 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2140/9 D 0 16.5 72
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-1 Krater Sånna Krater Sånna   [v 6] 2140/3 D str
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-3 Daina Westwood Daina Westwood   [s 4] 2140/3 D 4 17.5 47
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-4 Control You Control You   [v 8] 2140/8 B 0 18.7 337
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-1 Zabrino Zabrino   [v 4] 2140/6 D str
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-2 Amazing Life Amazing Life   [s 8] 1640/2 D 0 17.4 499
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-3 Bow Bells Bow Bells   [v 9] 2160/7 D 0 18.0 594
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-5 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 7] 2140/9 B 1 14.6 51
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-4 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2640/1 B 5 13.2 545
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-12 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2160/11 D 0 16.5 468
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-10 Leonas Sami Leonas Sami   [v 6] 2660/5 C 0 16.2g 148
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 2140/9 B 4 13.4 400
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-10 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/10 A 0 18.9g 29
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-11 Camana Camana   [s 4] 2140/15 D str
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-4 Marta Easy Marta Easy   [s 5] 2140/8 D 8 22.3 322
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-6 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 7] 2140/3 C 4 16.0 92
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-8 Global Unspoked Global Unspoked   [v 5] 1640/10 B 4 14.1 46
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-9 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2160/11 A 2 17.0 27
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-1 Cassius Ima Cassius Ima   [v 4] 2140/8 A 2 16.3 101
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-1 Loke Revenue Loke Revenue   [v 12] 2140/6 C 0 g 503
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-9 Baine Westwood Baine Westwood   [v 7] 2140/1 D 2 17.3 66
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-5 Avocado Am Avocado Am   [v 9] 3160/4 D 0 16.7 1347
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/2 D 3 19.0 91
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-5 Camana Camana   [s 4] 2140/1 C 0 g 30
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-7 Thengill Thengill   [v 9] 2140/9 B 0 14.9 264
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-9 Cognac Sisu Cognac Sisu   [v 7] 2140/4 D 0 g 78
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-5 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 5] 3140/6 B 0 g 49
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-6 Forever Newport Forever Newport   [v 7] 2140/5 C 2 14.7 223
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-10 Avocado Am Avocado Am   [v 9] 2160/8 D 0 16.1 861
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-2 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2140/8 C 0 299
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-6 Camana Camana   [s 4] 2140/6 D 0 g 81
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-9 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 5] 3140/2 B 7 18.1 106
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-1 Catwalk Ima Catwalk Ima   [s 4] 2140/4 D 4 19.6 78
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-9 Leonas Sami Leonas Sami   [v 6] 2140/14 C 3 17.1 84
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-3 Camana Camana   [s 4] 2140/7 C 2 16.8 49
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-4 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2640/1 D 3 17.5 255
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-1 Camana Camana   [s 4] 1640/2 C 1 17.0 35
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-5 Camana Camana   [s 4] 2140/10 D str
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-9 Jesper Sånna Jesper Sånna   [v 8] 2140/13 D 0 17.0g 150
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-2 Camana Camana   [s 4] 2140/8 C 3 18.2 77
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-4 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 7] 2140/12 C 0 18.6 693
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Dooley's U.N.G. Dooley's U.N.G.   [v 5] 2140/6 C 1 15.0 27ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se