Oskar Florhed V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Oskar Florhed. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Oskar Florhed har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-6 Conrads Janne Conrads Janne   [v 5] 2640/7 C
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-5 Navona Navona   [s 4] 2140/9 A

Nyheter för travkusk Oskar Florhed


 Från att ha drivit ett av landets absolut mest framgångsrika stall i flera år så har Peter Untersteiner haft en riktig svacka unde..


 Från att ha drivit ett av landets absolut mest framgångsrika stall i flera år så har Peter Untersteiner haft en riktig svacka under 2021.
En svacka som manifesterats att i att ”röd kusk” inte kört lopp sedan slutet av juni.
Men nu tycks stallformen äntligen vara på väg tillbaka.
På onsdagskvällen blev det en övertygande dubbelseger där både Global Agreement och Darah Bibo visade härlig löpglädje när de sprintade undan från ledningen. En glädje som även tränaren verkade smittas av.
- Det känns bra. Jag tycker att våra hästar gått bra senaste månaden. Det är lite uppåt i stallet igen, konstaterade Untesteiner sedan han fått se sonen Johan styra in den förre och Stefan Persson den senare.

Lennartsson tog över oaksfavoriten
En annan ”röd kusk” som valde att ställa sig vid sidan är Hans-Owe Sundberg. Trots att han styrt sitt superlöfte Great Skills till fyra raka, mycket imponerande, segrar så överläts tömmarna denna kväll till Per Lennartsson.
Detta i Lime Abbeys lopp, ett klassiskt genrep till treåingsstonas största lopp Svensk Trav-Oaks.
Och Lennartsson gjorde inga fel då han styrde den långbenta madamen till ledning och dirigerade efter behag på ett regnplågat Solvalla.
- Jag är nöjd. Hästen har gjort allting rätt så här långt, det är bara att hoppas att hon får fortsätta att vara sund de här veckorna fram till oakskvalen, konstaterade Sundberg som alltså petat sig själv inför säsongens stora uppgift där hans obesegrade sto är storfavorit på förhand.
- Det är meningen att Per ska få köra då, det var därför vi provade idag. Jag tycker att hon visar det där lilla extra, nu ska vi försöka bibehålla det.

”Finns lite att slipa på”
Öppna klassens motsvarighet heter Ibrahim Pachas lopp och lockade även det med 100 000 kronor till vinnaren. Dessa gick Graham Hill som lunkade undan i spets för Ulf Ohlsson.
- Det är en bra häst och vi har haft sikte mot hösten. Banan var inte rolig idag och vi bestämde oss för att köra med skor. Jag tror även att han fick med tussarna kvar i mål så det finns lite att slipa på. Jag är jättenöjd idag, konstaterade tränaren Reijo Liljendahl.

Multijackpoten växer
Resten av omgången blev favoritbetonad. Oskar Florhed spårade runt om med chefen Robert Berghs Condior och Thomas Uhrberg gjorde detsamma bakom Jerry Riordans nya snackhäst Niford des Baux.
Timo Nurmos hade satt Kapten Brodde i ordning efter vila vilket resulterade i en snygg spurtvinst för Erik Adielsson.
Hade det inte varit för Ken Ecce och Funny Boy så hade utdelningen på V86 närmat sig bottenrekord.
Nu betalade åtta rätt dryga tusenlappen medan det blev jackpot på sex rätt vilket innebär att multijackpoten 1 september fick ytterligare sju miljoner i påfyllning och ser ut att bli den största pott det spelats om på en travonsdag.
På torsdagens fortsätter V86 Super Days med en omgång från Bollnäs/Kalmar. 

Robin Johansson, Kanal 75


Fifty Cent Piece började karriären i USA hos svenske Marcus Melander där hon tjänade dryga miljonen och utmärkte sig som en stark och o..


Fifty Cent Piece började karriären i USA hos svenske Marcus Melander där hon tjänade dryga miljonen och utmärkte sig som en stark och okomplicerad häst.
I slutet av fjolåret flyttade Lennart Ågren (SRF Stable) hästen till Åbytränaren Robert Bergh.
Resultaten har inte låtit väntat på sig. I vår och sommar har Fifty Cent Piece vunnit både Drottning Silvias Pokal och Stosprintern.
I storloppet i Halmstad för en vecka lät Robert Bergh henne löpa utvändigt ledaren och i avgörandets stund fanns det rejält med krafter sparade. Fifty Cent Piece vann hur enkelt som helst på nya banrekordet 1.10,5 över 1 609 meter.
På onsdag blir hon en av de favoritspelade i Fyraåringstestet (V86-7) i Eskilstuna i en omgång som kryddas av en jackpot som utlovar 13 miljoner kronor till en ensam vinnare.
Tränare Bergh var mycket belåten med sin häst efter segern i Stosprintern. I intervjuerna efter loppet menade han att Fifty Cent Piece nog hävdat sig bättre i Sprintermästaren och varit närmare Önas Prince i mål än stallets Rome Pays Off (tvåa).
Oskar Florhed i stall Robert Bergh:
- Ja, det tror jag också. Jag tror att den här är lite ”värre” än Rome Pays Off faktiskt. Det är så klart jättesvårt att säga och spekulera men hon är jäkligt grym alltså!
Oskar Florhed har erfarenhet av travets USA och har lite att jämföra med. Att distansen på onsdag är ett halvvarv längre än stoet någonsin provat på är Florhed inte särskilt betänksam över. Han menar att unghästträningen i USA hos Marcus Melander varit en bra grund för tävlande i Europa.
- Hon är tränad på ett sådant sätt att hon ska vara stark. Fifty är så klart en racermodell i kroppen men har ju tränats av en svensk tränare i USA och det är skillnaden. När amerikanska häst kommer över till Sverige som amerikansk tränare haft, ja då tycker jag ofta att de kan vara lite distanssvaga. Men hon har tränat mycket i djupsand och är ju stark, menar förstemannen i stall Bergh.

Springer och vilar sig i loppen
Enligt Oskar Florhed är det första gången Fifty Cent Piece möter hingstar och valacker på onsdagen. Sju hästar kommer till start i Eskilstuna Fyraåringstest över 2640 meter. ”Fifty” är enda stoet.
- Det är roligt att testa henne mot hingstar och valacker. Vi kör jobben över 2600 meter med henne och hon är stark. Hon är hur reglerbar som helst och springer och vilar sig i själva loppet vilket är plus förstås. Det fanns inte så många uppgifter än den här åt henne den här perioden och det är viktigt att testa nytt så att hon klarar av det också. Som tidigare tävlar hon med öppet huvudlag och barfota och med en vanlig vagn.
- Det blir rycktussar igen. Robert har bara använt dem en gång, när hon vann Drottning Silvias Pokal. Hon byggs upp just nu. Men det kan bli en jäkla fart när hon får starta över 1600 meter med skygglappar och allt maxat. Om det skulle behövas så springer hon nog en låg niotid ganska lätt den gången, säger Florhed.
Första starten mot hingstar och valacker över lång distans. Vad säger du om chansen?
- Jag tror inte att hon mötte annat än ston i USA vad jag kan gissa på i alla fall. Men jag tror inte att hon bryr sig så mycket. ”Tarzans” häst 4 Maesteraemon var jättefin i Sprintermästaren och är en av flera tuffa motståndare. Men Fifty bör ha en bra chans om allt är normalt.
Hur är det här stjärnstoet i humöret?
- Hon är väldigt tuff. Det går inte att ha henne i en stor hage med andra hästar utan hon vill ju gå ensam. Hon är väldigt dominant av sig, en bestämd häst med tuff attityd. Hon var jättebra i Stosprintern. Vann ju med krafter kvar och tussarna kvar i öronen. Hon agerar jättetrögt i loppen, ligger bara på 60-70 procent. Men sedan när det är dags tar hon i för fullt.
Ni har även 1 Chestnut Bojje med i loppet. Galopp senast i uttagningen till Sprintermästaren.
- Det var gamla synder som kom tillbaka. Han har hållit på och strulat så där fram och tillbaka hela våren men har han skött sig i fyra starter nu. Dumheter. Så vi hoppas att han skärper sig nu. Annars är formen nästan på topp i varje fall. Han var ju toppad inför Sprintermästaren så vi får hoppas att det kan hålla i sig en vecka till. Tror dock att han får det tufft att vinna. Först och främst ska han ju trava och han går ut mycket för att skaffa hårdhet mot bra hästar inför derbyt i höst.
Vilken av era hästar har bäst chans i V86-omgången?
- Fifty är en bra chans men 9 Jimmy Arthur (V86-8) är en ännu bättre chans. Han har det tagit tid att få någon ordning på men nu har det verkligen släppt för honom. Han har klarat tuffa lopp på slutet och ju bara blivit bättre och bättre för varje vecka. Jimmy står bra inne i loppet och är stark. Men hoppas att han kanske kan få slippa dödens den här gången och få ett schysst lopp. 4 Belker (V86-1) är mycket bättre än vad man kan utläsa i raden. Senast gick han exempelvis med punka efter 100 meter i Lycksele så han var verkligen ursäktad. Kanske kan vara på en plats här?

Mikael Wikner, Kanal 75


Hail Mary (V64-4) har inte tävlat sedan han vann Breeders’ Crown i november. Det var hans sjätte raka fullträff i en svit som innehöll..


Hail Mary (V64-4) har inte tävlat sedan han vann Breeders’ Crown i november. Det var hans sjätte raka fullträff i en svit som innehöll segern i Svenskt Travderby. På fredagen åker han till Boden för att inleda sin femåringssäsong och fortsätta segertåget. Han startar från spår två bakom startbilen och förste utmanare på pappret är hans kullkramrat Global Adventure.
- Hail Mary är väl förberedd. Det lär inte bli ett stentufft lopp där man vinner på en 12-tid men han kommer säkert göra en väldigt bra årsdebut, säger Oskar Florhed, försteman i stallets träningscamp utanför Sundsvall.
Så här långt har Hail Mary vunnit 17 av 20 lopp och sprungit in 7,2 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Sören Lennartsson chockade många när hans Vincennes vann många stora lopp som tre- och fyraåring, men hästar som henne väx..


Sören Lennartsson chockade många när hans Vincennes vann många stora lopp som tre- och fyraåring, men hästar som henne växer inte på träd och något liknande har inte riktigt kommit fram i stallet sedan dess. Förhoppningar inför säsongen finns dock.
- Jag har två treåringsmärrar som är riktigt fina. Den ena av dem kvalade redan som tvååring och är startklar nu, men jag ska slipa ytterligare och beräknar debutera henne i sommar någon gång. Siktet därefter är inställt mot de stora loppen i höst och jag har lite Vincennes-vibbar över Twins Lily, berättar Sören.
Det låter minst sagt lovande och utöver de ostartade treåringarna är det söndagens starthästar han har störst förhoppningar på inför året.
- Jag har inte så många hästar på listan, men hoppas att Vic de Luxe ska släppa till här inom kort. Dessutom hoppas vi kunna vara med på V75® både med Just Celebration och Conrads Gregor vad det lider, berättar Sören.

Kräver fast banunderlag
Alla tre ovan nämnda plus Wise Wind startar alltså inom ramen för GS75® på söndag och tre av dem kommer ut i epilogen av den spelformen. Vi börjar dock med stallets bidrag till GS75-4 där vinterspecialisten Vic de Luxe ska ut och röra på sig.
- Jag har varit lite inne på att han ska blomma ut igen en tid efter den svåra senskada som höll honom borta från tävlandet i drygt 1,5 år, men det har istället blivit två raka misslyckanden. Anledningen till detta är dock enkel – banunderlaget på Umåker har varit lite för moddigt vilket inte alls passar honom och blir det samma på söndag så stryker jag nog honom. Vi har testat två gånger nu utan att det fungerat och det är ingen mening om det bli likadant igen.
- Det verkar dock som att man börjar få banan åt det fastare hållet igen. Det har inte kommit lika mycket nederbörd den senaste tiden och jag är förhoppningsfull ur den aspekten.
- Läget blev ju också perfekt och då han är startsnabb är jag lite sugen på att se honom i ledningen denna gång bara han håller upp. Han är normalt ingen häst som galopperar och får han bara fäste tror jag att han kommer svara för en riktigt stark insats.
- Han är anmäld i vanlig vagn, men med dessa förutsättningar finns det ingenting att spara på och jag kommer ändra till en amerikansk sulky vilket han inte haft i sina fyra senaste starter, berättar Sören.

"Lördagshäst i grunden"
I epilogen har Lennartsson alltså tre hästar till start och förhoppningarna på Conrads Gregor har alltid varit stora, men tyvärr har hans karriär bromsats upp av skador.
- Conrads Gregor har jag alltid haft stora förhoppningar på, men han har dragits med mycket skador vilket stoppat upp karriären.
- Kapacitet finns det i alla fall i överflöd och han har mycket kvar att klämma ur sin kropp. Till följd av alla skador har det bara blivit 15 starter där han galopperat bort sig i sju. På de åtta felfria har han fem segrar och det säger väl en del.
- Vi kör dock bort alla poäng på söndag och därmed måste vi prioritera ett felfritt lopp. Därmed blir det en stabil avgång och sedan får Krister köra lite snällt. Visst kan han vinna om det klaffar, men resultatet är inte det viktigaste denna gång.
- Annars är jag bara glad att han kan starta så tätt inpå senast med tanke på att han var lite bakhalt när Oskar Florhed körde av banan efter comebacken senast. Då tänkte jag att han var skadad igen, men det var som tur bara bandaget som ”stasat” sig. Han fick helt enkelt bandagetryck och det gjorde ont när han skulle trycka ifrån vilket var anledningen till startgaloppen.
- Skönt nog var han haltfri redan dagen efter och han har tränat på jättefint utan att vi märkt minsta skavank inför detta. Därmed är det bara att testa igen och detta är en lördagshäst i grunden, men vi tar en sak i taget nu.
- Han är precis som Vic de Luxe gynnad om banan blir åt det fastare hållet på söndag och till denna start växlar vi dessutom ner vagnmässigt – från amerikansk till vanlig, berättar hemmatränaren.

Bästa chansen
Övriga två deltagare är alltså Wise Wind samt Just Celebration där han har klart högst förhoppningar på den sistnämnde – både inför söndagen och framöver.
- Wise Wind är duktig på att hänga med och tjäna pengar, men radar inte segrar och får nog tufft att vinna även på söndag. Med honom är vi nöjda om vi får en vettig slant.
- Däremot tycker jag att Just Celebration är min bästa chans både i loppet och på hela tävlingsdagen. Detta är en underskattad häst som varit på pallen i tio av 25 starter, men ändå inte riktigt fått sitt erkännande av spelarna. Han delar ofta ut höga odds och varför förstår jag faktiskt inte riktigt.
- Han har gjort tre strålande lopp på raken. Senast på V75 på juldagen fick han sen lucka och sköt till bra, medan han vid de två raka segrarna innan – om än i enklare sällskap – imponerade kolossalt.
- Visst kan man hänvisa till att motståndet inte var det tuffaste, men man måste samtidigt kolla på hur han vunnit loppen. På Bergsåker såg han inte ens ut att få pengar varvet kvar, men tog tag i grejerna rejält när Sandra V Eriksson ställde på och gången innan på Umåker hade jag 06-fart på sista långsidan när Sandra gasade.
- Vi har inte haft några lopp att plocka ut honom i efter senast, men det var samma upplägg inför den starten på V75 och jag är inte ett dugg orolig för formen – han känns jättefin, avslutar Sören som har en hektiskt tävlingsdag framför sig på söndag.

Robin Malmgren, Kanal 75


 Stig H Johansson:– För mig har det varit viktigt att stödja ungdomar som vill satsa på att bli travtränare. Nu utser vi nr 57, ..


 
Stig H Johansson:
– För mig har det varit viktigt att stödja ungdomar som vill satsa på att bli travtränare. Nu utser vi nr 57, 58 och 59 och jag tycker att vi lyckats väl med våra val om man studerar historiken. Årets stipendiater har visat att de har den rätta inställningen och passionen för hästar och travsport. Som jag ser det har den här talangfulla trion goda förutsättningar att bli egna och framgångsrika tränare, säger Stig H Johansson.
Dwight Pieters (f 1990) är bördig från Belgien och har tävlat framgångsrikt i Frankrike, men nu satsar han helhjärtat på att bli en del av den svenska travsporten. Sedan 2019 arbetar han som försteman i Robert Berghs organisation och har på två år snabbt gjort sitt namn känt. I år har han tagit 16 segrar och kört in 1,1 miljoner kronor.
- I mars har jag varit här i två år och nu bestämt mig för att stanna i Sverige. Stipendiet är det största en lärling kan få utanför att vinna stora segrar och jag blev väldigt överraskad, tacksam och stolt när Stig H ringde mig. Utbildningsprogrammet kommer hjälpa mig att fortsätta utvecklas inom travet, säger Dwight Pieters.
Victor Rosleff (f 1998) kommer från dansk travtränaradel. Morfar är legenden Walter Kaiser-Hansen och Axel Jacobsen hans mentor. Genombrottet kom 2019 med 24 segrar, bland annat i Lärlings-SM. Victors framgångar har fortsatt i år med 24 segrar och 2,5 miljoner kronor inkört. Lovorden från Björn Goop och arbetsgivaren Peter Untersteiner är många.
– Det här betyder mycket för mig. Det är en stor ära att i hård konkurrens bli utvald av Stig H Johansson och tilldelas stipendiet. Jag vill och behöver lära mig mer och från min arbetskamrat Henriette Larsen som fått stipendiet tidigare har jag bara fått höra positivt om utbildningen, så det här ser jag fram emot, säger Victor Rosleff.
Kim Moberg (f 1996) arbetar sedan 2015 för Svante Båth på Solvalla och har etablerat sig som en av landets skickligaste lärlingar. I år går hon mot ett rekordår som kusk med 29 segrar, varav två i Svenska Travligan (STL). Segerprocenten ligger på runt 24 och hon har över 1,5 miljoner i inkörda prispengar.
- För mig är det jättestort och häftigt att tilldelas Stig H:s stipendium. Det är bara att titta på listan med de som fått utmärkelsen tidigare. Jag ser fram mot att delta i utbildningsprogrammet. Det har ett brett upplägg och innehåller ämnesområden som är viktiga för en travtränare, säger Kim Moberg.

Fakta Stig H Johanssons stipendiefond
När Stig H Johansson fyllde 50 år 1995 instiftades Stig H Johanssons stipendiefond av Svensk Travsport, ATG och Stockholms Travsällskap. Enligt Stig H:s eget önskemål ska ungdomar verksamma inom travsporten ges möjlighet till utbildning inom sådana områden som är viktiga för en blivande travtränare. För att söka Stig H Johanssons stipendium skall man vara mellan 18 och 30 år och aktivt verksam inom travsporten under professionellt verksam tränares ledning. Varje år kan en eller flera stipendiater utses och 1996 delades de första stipendierna ut.

Stig H-akademien
Med start år 2009 bildar stipendiaterna även Stig H-akademien som varje år möter Stig H under en exklusiv utbildningsdag som de senaste åren arrangerats i samarbete med Statens Lantbruksuniversitet, SLU.
Här är listan på alla Stig H-stipendiater

1996: Kajsa Frick, Fredrik Linder
1997: Linda Hedin, Leif Eriksson
1998: Charlotta B Svensson, Fredrik M Persson
1999: Linda Artursson, Peter Ådefors
2000: Catrin Fajersson, Jens Eriksson
2001: Olle Alsén, Fredrik Söderberg
2002: Elin Gustavsson, Per Linderoth, Stefan Persson, Sofie Svedin
2003: Anette Lorentzon, Oskar Svanberg
2004: Richard Jansson, Jesper Svensson
2005: Daniel Redén, Claes Sjöström
2006: Johnny B Karlsson, Johan Untersteiner
2007: Anna Rönning, Sarah Swahn
2008: André Eklundh, Björn Karlsson
2009: Michael Lönborg, Jenni H Åsberg
2010: Jennifer Tillman, Admir Zukanovic
2011: Anna Isabelle Karlsson, Joakim Sandkvist
2012: Sandra Eriksson, Marcus Melander
2013: Magdalena Eriksson, Mattias Djuse, Oskar J Andersson
2014: Oskar Kylin-Blom, Preben Sövik
2015: Fredrik Berg, Marcus Schön
2016: Mads H Nielsen, Paula Pettersson, Petter Karlsson
2017: Kevin Oscarsson, Evelina Månsson, Anders Eriksson
2018: Emilia Leo, Henriette Larsen, Jenny Björk
2019: Rebecca Dahlén, Oskar Florhed, Niclas Hammarström, Wiktor Kylin-Blom
2020: Kim Moberg, Dwight Pieters, Victor Rosleff

Pressrelase Svensk Travsport


Stig H Johansson kommer själv att dela ut stipendierna till dem under kriteriesöndagen på Solvalla. Då finns alla fyra på plats f&ou..


Stig H Johansson kommer själv att dela ut stipendierna till dem under kriteriesöndagen på Solvalla. Då finns alla fyra på plats för att hyllas i vinnarcirkeln efter lärlingsloppet på V75.
- Det var som vanligt flera kvalificerade som sökte, och i år var det så jämnt att vi valde fyra stipendiater. Jag hoppas och tror att utbildningsstipendiet kan ge dem en kick på resan mot en professionell tränarkarriär, det har i alla fall sett ut så historiskt sett, säger Stig H Johansson.

De fyras som prisas i år och få ta emot den hedrande utmärkelsen är:
Rebecca Dahlén som jobbar hos Solvalla-tränaren Dennis Palmqvist och har länge haft som uttalat mål att bli proffstränare. Hon har visat imponerande siffror och tog hem prestigefyllda Lars Lindbergs Minne i år med Visa As.
Oskar Florhed som är försteman hos Robert Bergh på hans filial utanför Bergsåker. Han har även varit ”second trainer” hos Åke Svanstedt i USA.
Niclas Hammarström som jobbar åt Svante Båth där han har ansvaret för en kull med ettåringar i Knivsta.
Wiktor Kylin-Blom som är anställd av Jan-Olov Persson och vann så sent som i augusti Kallblodskriteriet med familjens Bäcklös Uriel.

Fakta Stig H Johanssons stipendiefond
Stig H Johanssons Stipendiefond skapades i samband med Stig H Johanssons 50-årsdag, Hästskötarfonden i samband med 70-årsfirandet. Svensk Travsport, ATG och Solvalla, skänkte ursprungligen en rejäl grundplåt till stipendiefonden. Vid inrättandet av Hästskötarfonden bidrog dessutom Kommunal med en betydande del av grundplåten. Fonderna har sedan under åren tillförts medel från organisationer, företag, hästägare och privatpersoner.

Enligt Stig H:s eget önskemål ska ungdomar verksamma inom travsporten ges möjlighet till utbildning inom sådana områden som är viktiga för en blivande travtränare. Varje år kan en eller flera stipendiater utses och 1996 delades de första stipendierna ut. Sedan dess har 52 lovande lärlingar fått utmärkelsen.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-3 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 8] 2640/3 B 4 16.4 51
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-5 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 6] 1640/2 C str
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-8 Karlängs Linda Karlängs Linda   [s 9] 2180/12 C 2 25.9 153
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-3 Pommeau Pommeau   [s 6] 2140/7 B 5 17.5 98
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 Sanda Love Sanda Love   [v 6] 2140/6 B 0 g 25
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-4 Peak Me B. Peak Me B.   [s 4] 1640/2 B 5 16.8 130
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-8 Yrr Yrr   [v 6] 3160/9 A 1 16.8 29
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-4 Pommeau Pommeau   [s 6] 2140/10 B 2 17.1 59
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-3 Pommeau Pommeau   [s 6] 2140/9 C 2 18.8 262
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Lollipop Girl Lollipop Girl   [s 5] 2160/8 C 0 g 246
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-6 Milord Milord   [v 5] 2140/2 D 0 g 696
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-3 Prince Hills Prince Hills   [v 8] 2140/14 D 0 17.6g 876
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-1 Höiby Anders Höiby Anders   [v 8] 2140/3 D 6 30.4g 426
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-3 Betting King Betting King   [v 4] 1640/2 A 1 15.5 32
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-5 J.H.Respons J.H.Respons   [v 5] 2640/11 A 0 17.1 29
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-3 Pas Pale Pas Pale   [v 6] 2640/6 C 6 18.1 78
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-6 Stall Warning Stall Warning   [v 10] 2640/10 D 0 15.3 1995
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-6 Dollar Hornline Dollar Hornline   [v 7] 2140/10 C 0 15.5g 35
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-3 Stall Warning Stall Warning   [v 10] 1640/10 B 6 17.3 112
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-7 Elise Andover Elise Andover   [s 4] 2140/11 A 0 21.8 152
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-5 Divina Divina   [s 3] 2140/3 C 3 15.7 150
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-2 One For You* One For You*   [v 5] 2140/2 D 0 18.5g 327
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-4 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 4] 2160/9 D 1 15.3 440
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-6 Operation Day Z.A. Operation Day Z.A.   [v 7] 1640/11 D 0 14.0 1000
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-8 Dallas As Dallas As   [s 4] 2140/4 D 0 g 536
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-2 Barley Sugar Barley Sugar   [v 3] 1640/12 B 0 16.5g 834
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-7 Destiny Am Destiny Am   [h 6] 1640/4 D 0 11.6 1295
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-7 Il Diablo Il Diablo   [v 7] 2140/7 B 0 g 362
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-6 Barley Sugar Barley Sugar   [v 3] 2160/9 B 3 15.0 239
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-2 Il Diablo Il Diablo   [v 7] 2680/8 B 0 g 132
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-5 Tudor Kronos Tudor Kronos   [h 7] 2140/2 D 2 14.3 20
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-5 Barley Sugar Barley Sugar   [v 3] 2140/8 B 0 17.3 319
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-3 Barley Sugar Barley Sugar   [v 3] 2140/2 D 3 15.2 413
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-5 Destiny Am Destiny Am   [h 6] 2180/6 C 0 g 549
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-6 Bitcoin Bitcoin   [s 5] 2140/1 C 3 16.2 42
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-9 Sidestep Sidestep   [v 4] 2160/14 C 0 g 209
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-4 Melody Road Melody Road   [s 4] 2140/9 D 6 17.3 116
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-5 Tweet Me B. Tweet Me B.   [s 6] 1640/5 D 7 17.6 700
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-2 Good Vibrations F. Good Vibrations F.   [v 3] 2140/8 A 8 20.4g 94
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-7 Destiny Am Destiny Am   [h 6] 1640/3 B 0 g 37
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-8 Catch Me W.F. Catch Me W.F.   [s 6] 2160/4 D 3 17.4 302
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-9 Bitcoin Bitcoin   [s 5] 2160/12 C 1 17.7 48
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-6 Au Pair Girl Au Pair Girl   [s 4] 2140/9 A 0 13.9 56
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-7 Melody Road Melody Road   [s 4] 1640/5 D 8 17.7g 116
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-12 Promo Kemp Promo Kemp   [h 5] 1640/6 B 2 11.5 126
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-9 Victor Frontline Victor Frontline   [v 5] 2140/9 A 0 18.7 324
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Sanda Love Sanda Love   [v 7] 2140/5 B 1 12.7 107
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-4 Victor Frontline Victor Frontline   [v 5] 2660/8 C 6 17.1 578
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-8 Lillans Maggen Lillans Maggen   [v 7] 2180/12 D 0 32.3g 213
2019-05-10 2019-05-10 Boden-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/8 B 0 17.6g 250
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-4 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [v 5] 2140/3 D 0 g 81
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-7 Operation Day Z.A. Operation Day Z.A.   [v 7] 2660/11 D 3 20.1 85
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-5 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 5] 2140/13 D 0 17.4 675
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-6 Marilyn Dillon* Marilyn Dillon*   [s 5] 2140/6 C 8 22.5 448
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-7 Omaha Broline Omaha Broline   [s 8] 1640/1 C 8 17.9 91
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-9 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 8] 2140/5 D 0 19.3g 402
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-6 Staro in Fact Staro in Fact   [v 8] 1640/11 C 0 15.1 205
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-2 I am Sober I am Sober   [v 5] 2160/8 C str
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-8 Lillans Maggen Lillans Maggen   [v 7] 2140/1 D 0 g 323
2019-02-06 2019-02-06 Bergsåker-4 Staro in Fact Staro in Fact   [v 8] 1640/2 D 0 14.1 395
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-4 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 8] 2140/8 A 0 16.4 58
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-5 Maiken Tooma Maiken Tooma   [s 4] 2140/3 D 0 17.4 1437
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-5 Laurenti Laurenti   [s 5] 2160/12 B 0 18.3 467
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-3 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2640/7 C 6 31.2g 398
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-5 Kainai Goj Kainai Goj   [v 4] 2140/10 A 3 15.6 19
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-11 Laurenti Laurenti   [s 5] 2660/13 C 0 18.4 339
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-7 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 10] 2660/15 D 0 20.2g 402
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-3 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 7] 2160/12 A 2 28.4g 25
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-4 Laurenti Laurenti   [s 5] 2640/7 C 0 17.3 755
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-11 Livi Oceanview Livi Oceanview   [s 4] 2140/3 C 4 20.5 61
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-3 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 10] 1640/5 C 3 14.3 191
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-5 Scarlet Lin Scarlet Lin   [v 6] 2640/11 B 0 18.4g 32
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-9 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 10] 1640/1 D 6 18.0 195
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-8 Laurenti Laurenti   [s 5] 2640/6 B 3 16.8 217
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-5 Timetobecool Timetobecool   [v 5] 1640/11 D 0 g 172
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-7 Scarlet Lin Scarlet Lin   [v 6] 2640/6 C 5 17.3 482
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-8 Mr Can Trix Mr Can Trix   [v 4] 2140/7 D 0 13.9 464
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-3 Nomo Nomo   [v 5] 1660/6 B 6 20.0g 35
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-8 Laurenti Laurenti   [s 5] 2160/6 C 4 16.0 463
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-5 Overpaid Overpaid   [h 5] 2140/8 D 0 16.4 1069
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-7 Timetobecool Timetobecool   [v 5] 2640/13 D 5 18.0 145
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-7 Louise Louise   [s 5] 2640/10 D 0 20.7g 95
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-10 Laurenti Laurenti   [s 5] 2160/14 B 0 15.7 457
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-3 Timetobecool Timetobecool   [v 5] 1640/9 C 1 14.1 146
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-9 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 10] 1640/4 B 2 13.7 111
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-1 Laurenti Laurenti   [s 5] 2160/9 B 0 24.0g 153
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-2 Gull Tora Gull Tora   [s 9] 2140/9 D 0 g 2070
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-3 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2640/11 D 7 18.6g 495
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 10] 2140/2 C 5 16.3 664
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-9 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 1660/9 B 8 18.7 202
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-4 Cobbys Yourah Cobbys Yourah   [v 4] 2140/14 D 7 16.7 205
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-3 Lapp Love Lapp Love   [v 10] 2160/13 C 8 29.8 261
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-4 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 7] 2140/9 D str
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-4 Vulcano O.P. Vulcano O.P.   [v 6] 2640/5 C 4 15.4 82
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-1 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 8] 2660/5 B 2 17.1 25
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-3 One For You* One For You*   [v 6] 2140/8 C 0 19.0g 100
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-4 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 1640/11 D 0 16.9 678
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-5 Digital Yaw Digital Yaw   [s 5] 2140/4 C 3 18.3 75
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-2 Faster Than You Faster Than You   [v 5] 2680/6 A 1 16.8 14
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-6 Springbank Springbank   [v 7] 2140/1 B 1 16.6 34
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 Kantens Rose Kantens Rose   [s 5] 1640/9 A 2 12.3 25
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-7 Mr Can Trix Mr Can Trix   [v 4] 2140/8 D 0 14.7g 175
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-12 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 1640/10 D 0 18.8g 259
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-3 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2140/2 C 3 17.1 322
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-4 Super Bee Super Bee   [s 6] 1660/11 C 8 16.3 355
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-8 Fridolina Palema Fridolina Palema   [s 4] 2140/9 D 7 22.2g 124
2020-08-15 2020-08-15 Romme-3 Shut Up and Dance Shut Up and Dance   [v 5] 2140/4 D 1 12.6 284
2020-08-12 2020-08-12 Boden-1 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 2160/14 D 0 19.2g 268
2020-08-12 2020-08-12 Boden-7 Nobel Amok Nobel Amok   [v 8] 2140/11 C 0 13.9 360
2020-08-12 2020-08-12 Boden-11 High Hope Laday High Hope Laday   [s 4] 2140/5 D 1 16.8 54
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-4 Natasha Avant Natasha Avant   [s 4] 2140/14 D 2 15.3 107
2020-08-04 2020-08-04 Boden-4 Vincent Horse Vincent Horse   [v 6] 2140/12 B 7 15.0 108
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-3 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 6] 2140/2 B 0 18.5 42
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-4 Okinawa Roc Okinawa Roc   [s 6] 2160/9 B 0 20.2 35
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-5 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 7] 2140/4 C 0 23.0g 348
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-6 Zo Zo Hoss* Zo Zo Hoss*   [v 10] 2660/7 D 6 17.7 326
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-8 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 1640/4 D 1 17.4 113
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-5 H.P.R.Dominica H.P.R.Dominica   [s 7] 2640/7 A 1 15.9 23
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-4 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 2640/1 D 4 18.5 676
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-7 Yrr Yrr   [v 8] 2140/3 D 2 14.9 45
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-10 Betting Queen Betting Queen   [s 5] 2140/12 D 0 g 93
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-2 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 2640/2 C 0 21.0g 56
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-5 Rudisha Rudisha   [v 5] 2100/1 B 0 g 19
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-8 Alcala Alcala   [s 4] 2120/5 B 0 g 60
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 D.H.H.Caviar Hall D.H.H.Caviar Hall   [s 6] 2640/15 A 0 g 159
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-6 Brunello Hall Brunello Hall   [h 4] 2140/2 B 1 14.1 33
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-2 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 5] 1640/9 B 2 14.3 98
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-3 Wasa Warcraft* Wasa Warcraft*   [v 6] 1640/10 A 2 15.9 49
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-4 Zeki Font Zeki Font   [s 5] 2140/9 B 2 17.4 121
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-6 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 8] 2160/8 B 5 14.8 140
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-8 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 2140/10 D 1 18.4 188
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-6 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 2140/9 C 0 16.1 828
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-5 Eder Bob Eder Bob   [h 9] 2180/11 B 4 13.8 16
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-8 Pommeau Pommeau   [s 8] 2140/4 C 8 18.5 42
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-3 Gigaro Am Gigaro Am   [v 4] 2140/6 B 1 14.6 61
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-6 Sergent d'Inverne Sergent d'Inverne   [v 5] 2640/2 D 0 16.9 325
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-9 Fantasia Sisu Fantasia Sisu   [s 5] 2140/9 B str
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-1 Pommeau Pommeau   [s 8] 2140/4 C 3 16.6 52
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-5 Gigaro Am Gigaro Am   [v 4] 2140/11 C 2 16.3 142
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-3 Buska Blyg Buska Blyg   [h 4] 2660/8 A 0 g 22
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-2 Bailiff Bailiff   [v 6] 2140/3 C 6 16.4g 88
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-3 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 8] 2680/8 C 1 16.8 61
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-4 Zeki Font Zeki Font   [s 5] 2140/6 C 7 18.0g 50
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-9 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 5] 2140/7 D 2 17.3 61
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-2 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 1640/8 A 3 14.3 34
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-4 Divina Divina   [s 4] 2640/8 B 0 18.8g 41
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-6 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2640/7 C 6 18.2 69
2020-02-01 2020-02-01 Åby-9 Springbank Springbank   [v 7] 2640/5 C 4 16.0 280
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-3 Jeremiah Jeremiah   [v 6] 2140/6 D 0 19.8 679
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-5 Pirlo Pirlo   [v 4] 2140/1 D 0 27.7 91
2020-01-01 2020-01-01 Bergsåker-9 J.H.Respons J.H.Respons   [v 6] 2640/12 B 0 18.0g 181
2021-09-17 2021-09-17 Romme-7 National Gallery National Gallery   [v 5] 2140/7 D 5 16.4 404
2021-09-15 2021-09-15 Solvalla-5 Caprioso Caprioso   [v 5] 2140/2 B 2 13.3 16
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-5 Nyhet Nyhet   [v 6] 2140/7 A 1 16.1 23
2021-09-04 2021-09-04 Umeå-3 Conrads Janne Conrads Janne   [v 5] 2140/5 D 3 15.0 12
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-2 Dillan Dillan   [h 3] 2140/4 C 4 16.5 251
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-1 Cutie Käbb Cutie Käbb   [s 5] 2160/7 D 7 15.4 103
2021-08-27 2021-08-27 Bergsåker-8 Caprioso Caprioso   [v 5] 2140/12 C 1 14.6 41
2021-08-25 2021-08-25 Solvalla-8 Condior Condior   [v 5] 2640/6 C 1 15.2 31
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-2 Hidden Assets Hidden Assets   [v 6] 2140/10 B 0 g 73
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-3 Laurenti Laurenti   [s 6] 1640/8 D 2 15.2 452
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-7 Amaru Surprise Amaru Surprise   [v 3] 2140/1 B 2 19.6 93
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-3 Musclematters Musclematters   [s 5] 1640/11 D 0 18.7g 2433
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-5 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 6] 2140/5 D 0 17.5 718
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-7 Dillan Dillan   [h 3] 2140/1 C 2 18.7 26
2021-08-19 2021-08-19 Östersund-9 Tangen Töff Tangen Töff   [v 6] 2140/8 B 2 25.0 477
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-5 Smash Into You Smash Into You   [h 4] 2140/3 B 2 16.9 19
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-9 Vulcano O.P. Vulcano O.P.   [v 7] 2140/11 C 0 g 638
2021-08-12 2021-08-12 Bergsåker-7 Nyhet Nyhet   [v 6] 2680/9 B 0 14.3 333
2021-08-12 2021-08-12 Bergsåker-8 Laurenti Laurenti   [s 6] 2140/8 B 7 15.7 472
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-1 Nyhet Nyhet   [v 6] 2160/8 C 4 14.4 281
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-1 Lucias Dotter Lucias Dotter   [s 5] 2140/6 C 1 17.9 33
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-3 Miss Hejaracka Miss Hejaracka   [s 6] 2640/9 C 4 17.1 333
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-7 Musclematters Musclematters   [s 5] 2160/4 D 7 20.3 151
2021-07-27 2021-07-27 Solänget-2 Luke Pike Luke Pike   [v 3] 2140/8 C 6 19.3 223
2021-07-27 2021-07-27 Solänget-6 Socrates Face Socrates Face   [h 7] 2140/1 D 0 17.0g 594
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-7 Brunello Hall Brunello Hall   [h 5] 2640/2 A 0 16.2 65
2021-07-17 2021-07-17 Dannero-5 Hagentoy Hagentoy   [v 10] 2160/8 C 8 15.6 87
2021-07-11 2021-07-11 Skellefteå-4 Musclematters Musclematters   [s 5] 2140/2 C 7 20.6g 253
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-5 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 1640/3 A 7 15.2 95
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-7 Lukas Bris Lukas Bris   [v 11] 1640/8 C 6 13.7 194
2021-07-08 2021-07-08 Bergsåker-3 Goofy Boko Goofy Boko   [v 8] 2640/12 D str
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-8 Demo Demo   [v 13] 1640/5 D str
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-10 Socrates Face Socrates Face   [h 7] 2140/3 B 5 16.5 166
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-3 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 9] 2140/1 D 0 14.9 510
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-6 Brunello Hall Brunello Hall   [h 5] 2140/1 B 0 16.0g 47
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-7 Lovely O.O. Lovely O.O.   [s 5] 2140/5 D 0 g 109
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-2 Make it a Star Make it a Star   [s 3] 2140/7 B 1 18.1 20
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-4 Khotol Khotol   [s 6] 2140/5 D 0 g 199
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-5 Quickfire Quickfire   [v 12] 1640/10 D 0 16.3 1743
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-8 Oh Mad Molly Oh Mad Molly   [s 10] 1660/5 D str
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-2 Socrates Face Socrates Face   [h 7] 2160/9 A 8 17.8g 53
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-4 Oh Mad Molly Oh Mad Molly   [s 10] 1640/9 D 0 g 130
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-7 Lukas Bris Lukas Bris   [v 11] 2160/15 B 2 14.8 27
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-3 Socrates Face Socrates Face   [h 7] 2160/12 B 0 g 586
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-6 Voltaire P.Hill Voltaire P.Hill   [v 4] 2140/12 A str
2021-05-19 2021-05-19 Solvalla-5 Aloha Chip Aloha Chip   [v 5] 2140/3 C 5 15.0 38
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-5 Chestnut Bojje Chestnut Bojje   [h 4] 2140/8 C 1 13.9 53
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-7 Zidane D.E. Zidane D.E.   [v 6] 2640/5 C 5 16.7g 89
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-8 Höstbo Wille Höstbo Wille   [v 4] 2140/3 B 2 28.3 37
2021-04-28 2021-04-28 Solvalla-6 Mellby Ironman Mellby Ironman   [v 4] 2140/1 A 0 g 22
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-4 Aroshi Aroshi   [v 4] 2140/7 A str
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-1 Clipping Oklahoma Clipping Oklahoma   [s 7] 2160/8 D str
2021-04-21 2021-04-21 Solvalla-8 Betting King Betting King   [v 6] 1640/7 C 0 14.3 617
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-1 Khotol Khotol   [s 6] 1640/3 D 6 19.6g 497
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-3 Brunello Hall Brunello Hall   [h 5] 2160/11 A 1 14.7 33
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-1 No Name No Name   [s 7] 2140/1 B 0 17.9 75
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-1 Vicke Hörsta Vicke Hörsta   [v 6] 2160/13 B 0 20.0 1264
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-3 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 11] 2140/10 D 0 21.8g 1158
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-10 Laurenti Laurenti   [s 6] 2160/12 A 0 g 1122
2021-03-17 2021-03-17 Solvalla-8 Voltaire P.Hill Voltaire P.Hill   [v 4] 2140/4 B 0 g 22
2021-03-12 2021-03-12 Romme-4 Backhammer Backhammer   [v 7] 2140/1 B 0 g 16
2021-03-12 2021-03-12 Romme-5 Father of Sun Father of Sun   [v 6] 2140/10 C 0 16.0 183
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-10 Basil Mearas Basil Mearas   [v 10] 2160/13 C 0 18.8 1472
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-5 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 7] 2160/9 D 0 20.6g 1176
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-6 Dazzling Pearl* Dazzling Pearl*   [s 7] 2140/10 D 4 17.1 149
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-4 Voltaire P.Hill Voltaire P.Hill   [v 4] 2640/3 D 1 16.2 56
2021-02-11 2021-02-11 Bergsåker-8 Linnea Burge Linnea Burge   [s 6] 1640/7 C 0 19.2 285
2021-02-07 2021-02-07 Romme-7 Voltaire P.Hill Voltaire P.Hill   [v 4] 2640/6 B 0 g 39
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-4 Timetobecool Timetobecool   [v 6] 1640/9 C 0 14.5 1128
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-8 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 11] 2160/4 D 5 21.8g 361
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-5 Socrates Face Socrates Face   [h 7] 2160/15 A str
2021-01-15 2021-01-15 Umeå-9 Conrads Gregor Conrads Gregor   [v 6] 2140/12 D 0 g 208
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-12 Socrates Face Socrates Face   [h 7] 2660/6 B 3 17.3 34ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se