Oskar Florhed V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Oskar Florhed. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Oskar Florhed har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-8 Mr Can Trix Mr Can Trix   [v 4] 2140/7 D

Nyheter för travkusk Oskar Florhed


Stig H Johansson kommer själv att dela ut stipendierna till dem under kriteriesöndagen på Solvalla. Då finns alla fyra på plats f&ou..


Stig H Johansson kommer själv att dela ut stipendierna till dem under kriteriesöndagen på Solvalla. Då finns alla fyra på plats för att hyllas i vinnarcirkeln efter lärlingsloppet på V75.
- Det var som vanligt flera kvalificerade som sökte, och i år var det så jämnt att vi valde fyra stipendiater. Jag hoppas och tror att utbildningsstipendiet kan ge dem en kick på resan mot en professionell tränarkarriär, det har i alla fall sett ut så historiskt sett, säger Stig H Johansson.

De fyras som prisas i år och få ta emot den hedrande utmärkelsen är:
Rebecca Dahlén som jobbar hos Solvalla-tränaren Dennis Palmqvist och har länge haft som uttalat mål att bli proffstränare. Hon har visat imponerande siffror och tog hem prestigefyllda Lars Lindbergs Minne i år med Visa As.
Oskar Florhed som är försteman hos Robert Bergh på hans filial utanför Bergsåker. Han har även varit ”second trainer” hos Åke Svanstedt i USA.
Niclas Hammarström som jobbar åt Svante Båth där han har ansvaret för en kull med ettåringar i Knivsta.
Wiktor Kylin-Blom som är anställd av Jan-Olov Persson och vann så sent som i augusti Kallblodskriteriet med familjens Bäcklös Uriel.

Fakta Stig H Johanssons stipendiefond
Stig H Johanssons Stipendiefond skapades i samband med Stig H Johanssons 50-årsdag, Hästskötarfonden i samband med 70-årsfirandet. Svensk Travsport, ATG och Solvalla, skänkte ursprungligen en rejäl grundplåt till stipendiefonden. Vid inrättandet av Hästskötarfonden bidrog dessutom Kommunal med en betydande del av grundplåten. Fonderna har sedan under åren tillförts medel från organisationer, företag, hästägare och privatpersoner.

Enligt Stig H:s eget önskemål ska ungdomar verksamma inom travsporten ges möjlighet till utbildning inom sådana områden som är viktiga för en blivande travtränare. Varje år kan en eller flera stipendiater utses och 1996 delades de första stipendierna ut. Sedan dess har 52 lovande lärlingar fått utmärkelsen.

Kanal 75


Det är en vecka kvar innan det smäller på Solvalla då Elitloppet avgörs med tre miljoner kronor i förstapris. Innan lördage..


Det är en vecka kvar innan det smäller på Solvalla då Elitloppet avgörs med tre miljoner kronor i förstapris. Innan lördagens V75-omgång på Gävletravet var 13 hästar inbjudna och klara för det stora sprinterloppet. Efter att Sorbet vann Gulddivisionens final så blev han direktkvalificerad till Elitloppet. Det betyder i så fall att tränaren Daniel Redén har fyra hästar med i startfältet. Förutom Sorbet så är ju Propulsion, Double Exposure och Heavy Sound redan klara. Tilltänkt kusk på Sorbet ska enligt Redén vara Carl Johan Jepson som har vunnit med hästen tidigare.

Blev startsnabb och höll ledningen med helstängt
Men den här gången var det som vanligt Örjan Kihlström som satt i sulkyn och för att få Sorbet snabbare från start var hästen utrustad med ett norskt huvudlag. När det var en minut kvar till start drog Örjan Kihlström ner skygglapparna och i startrusningen mot Ringostarr Treb och Pastore Bob höll Sorbet ledningen från innerspåret.
- Det gick väldigt fort och vi körde vad vi kunde men det var aldrig kris att bli av med ledningen. Jag väntade länge innan loppet med att dra ner skygglapparna och han blev startsnabb av dem och kunde hålla ut de andra. Sedan blev han lite väl pigg under vägen med det helstängda, sa Örjan Kihlström.
Första femhundra metrarna avverkade Sorbet efter 1.08,8 och han varvade på 1.10,3. Genom sista kurvan och in på upploppet låg Örjan Kihlström raklång i vagnen och tog upp så att inte Ringostarr Treb som satt i rygg på ledaren skulle få luckan och komma loss. Mitt i banan angrep Mindyourvalue W.F. och spurtade in som tvåa men Sorbet gled ifrån till en säker seger på tiden 1.10,2/1609a.
- Jag drog ju så mycket jag orkade i sista sväng och sedan är det svårt att få dem att tända om i slutskedet när man drar i honom så länge. Jag fick dra ihop honom helt enkelt för att inte ge Ringostarr Treb chansen. Men han han hade huvan kvar i mål, sa Örjan Kihlström.
- Helsike vad startsnabb han blev med det helstängda. Nu har han vunnit två guldfinaler och det är fantastiskt kul. Helt galet, sa Daniel Redén.

”En av de hårdaste hästar jag har i stallet”
En stund efter loppet pratade Solvallas sportchef Anders Malmrot med Daniel Redén som lät väldigt positiv till en start i Elitloppet men ville ha lördagskvällen på sig att fundera innan han lämnade något definitivt besked.
- Om jag säger ja så har vi fyra stycken med och det är en otrolig prestation av hela teamet. Det är skötaren Ellinors förtjänst som gör allt med Sorbet och inte min. Jag såg direkt att hovarna såg bra ut och han verkar må bra. Men han är också en av de hårdaste hästar jag har i stallet och Örjan drog inte huvan heller så jag har en positiv känsla att det kan bli ett ja, sa Daniel Redén.
- Sorbet är så bra nu att han hänger med i alla sammanhang och kan säkert ta sig till final och ta en en bit av kakan där, sa Örjan Kihlström.
Därmed är det i så fall två platser kvar i Elitloppet att bjuda in för Anders Malmrot innan spårlottningen äger rum klockan 17.30 på söndagen.

Favoritfall i V75-inledningen
Det blev favoritfall i V75-inledningen där Nobel Amok inte orkade från ledningen. Han fick visserligen en dryg förstakurva i tredjespår och det kostade 1.09 första femhundra metrarna för att komma till ledningen. Han varvade på 1.12,7 och var slagen redan i utgången av sista kurvan. Shocking Superman som travat utvändigt om ledaren hela vägen kopplade greppet vid upploppets början. Han stod emot i det längsta men kunde inte svara Stepping Spaceboy den sista biten och föll med flaggan i topp. Stepping Spaceboy kördes av Carl Johan Jepson som vinner lopp i parti och minut och är inne i ett härligt flyt för dagen. Hästen, som tog årets första seger, tränas av Admir Zukanovic på Åby och var riktigt bra när han vann på tiden 1.12,0 över distansen 2140 meter med bilstart.
- Det kändes bra och jag hade mycket att köra med. Hästen är riktigt rejäl och han avgjorde säkert, sa Carl Johan Jepson som därmed har tre segrar kvar innan han tar klivet in i tusenklubben.

Revansch för Bergh
Det blev revansch i loppet efter för Robert Bergh när Oskar Florhed styrde in Sanda Love i lärlingsloppet. Florhed svarade anfall och körde fram utvändigt om ledaren mitt i loppet, kopplade greppet in på upploppet och vann säkert. Oskar Florhed jobbar hos Robert Bergh och är ansvarig för Norrlands-filialen på Bergsåker.

”Vi vann loppet i starten”
I kallblodsloppet, med 200 000 kronor i förstapris, vann Guld Rubin som gjorde en riktigt fin insats för sin tränare och kusk Jörgen Westholm. Från springspår på tillägg prickade Westholm starten och körde offensivt. Han forcerade Guli Rubin till ledningen efter ett halvvarv och fick sedan favoriten Rappnor på utsidan. Den sistnämnde galopperade som slagen i utgången av sista kurvan och då fick Nordby Kuling luckan ifrån rygg på ledaren. Men Guld Rubin svarade allt och alla och gick ifrån till en imponerande seger.
- Jag tänkte att min chans att vinna loppet är att vara före norsken. Vi lyckades vinna loppet i starten och han växer i ledningen. Planen höll och vi vann och det är vi riktigt nöjda med. Det var riktigt kul för vi har haft det här loppet i sikte en längre tid, sa Jörgen Westholm.

Ny framgång för Fredrik Linder
Fredrik Linder har strålande form på stallet och hästarna vinner lopp i var fjärde start de gör. I V75-4 blev det en väldigt lätt seger för Falcon Am som blixtstartade till ledningen från springspår för Claes Sjöström. Han fick andrahandsfavoriten Global Winner utvändigt men den senare var slagen i sista sväng och då ryckte Falcon Am bara undan. Det blev en väldigt lätt seger för Falcon Am som Fredrik Linder tränar tillsammans med sambon Magdalena Eriksson.
- Han avgjorde väldigt enkelt. Jag träffade väl inte klockrent men det var som Fredrik sa att han var extremt explosiv i starten och jag kände i volten att han kunde rassla iväg, sa Claes Sjöström.

Dubbelseger för Sjöström
Sjöström åkte ut i loppet efter, V75-5, där hans egentränade Bizzi Blizz hade stor uppvisning. Favoriten Zanzibar Wise As galopperade i starten och Bizzi Blizz öppnade snabbt och tog tidigt hand om ledningen. Hon såg sedan dunderfin ut hela vägen där Claes Sjöström såg ut att ha ett ton i linorna genom mål. Det femåriga stoet var helt överlägsen och imponerade stort på segertiden 1…..
- Hon blir faktiskt bara bättre och bättre. Hon överraskar mig nästan varje gång och gör toppinsatser, sa Claes Sjöström som därmed tog en dubbelseger på V75.

Donners Am gjorde Linderoth rörd
Per Linderoth tog en efterlängtad tränarseger på V75, den första sedan 2015, och var märkbart rörd efter att ha vunnit med Donners Am i avslutningen. Hästen betyder väldigt mycket för Per och han gjorde en grym prestation från ledningen och vann enkelt. Segertiden blev mycket fina 1.12,2 över distansen 2640 meter med bilstart.
Sju rätt gav 88 432 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är en vecka kvar innan det smäller på Solvalla då Elitloppet avgörs med tre miljoner kronor i förstapris. Innan lördage..


Det är en vecka kvar innan det smäller på Solvalla då Elitloppet avgörs med tre miljoner kronor i förstapris. Innan lördagens V75-omgång på Gävletravet var 13 hästar inbjudna och klara för det stora sprinterloppet. Efter att Sorbet vann Gulddivisionens final så blev han direktkvalificerad till Elitloppet. Det betyder i så fall att tränaren Daniel Redén har fyra hästar med i startfältet. Förutom Sorbet så är ju Propulsion, Double Exposure och Heavy Sound redan klara. Kusk på Sorbet ska enligt Redén vara Carl Johan Jepson som har vunnit med hästen tidigare.

Blev startsnabb och höll ledningen med helstängt
Men den här gången var det som vanligt Örjan Kihlström som satt i sulkyn och för att få Sorbet snabbare från start var hästen utrustad med ett norskt huvudlag. När det var en minut kvar till start drog Örjan Kihlström ner skygglapparna och i startrusningen mot Ringostarr Treb och Pastore Bob höll Sorbet ledningen från innerspåret.
- Det gick väldigt fort och vi körde vad vi kunde men det var aldrig kris att bli av med ledningen. Jag väntade länge innan loppet med att dra ner skygglapparna och han blev startsnabb av dem och kunde hålla ut de andra. Sedan blev han lite väl pigg under vägen med det helstängda, sa Örjan Kihlström.
Första femhundra metrarna avverkade Sorbet efter 1.08,8 och han varvade på 1.10,3. Genom sista kurvan och in på upploppet låg Örjan Kihlström raklång i vagnen och tog upp så att inte Ringostarr Treb som satt i rygg på ledaren skulle få luckan och komma loss. Mitt i banan angrep Mindyourvalue W.F. och spurtade in som tvåa men Sorbet gled ifrån till en säker seger på tiden 1.10,2/1609a.
- Jag drog ju så mycket jag orkade i sista sväng och sedan är det svårt att få dem att tända om i slutskedet när man drar i honom så länge. Jag fick dra ihop honom helt enkelt för att inte ge Ringostarr Treb chansen. Men han han hade huvan kvar i mål, sa Örjan Kihlström.
- Helsike vad startsnabb han blev med det helstängda. Nu har han vunnit två guldfinaler och det är fantastiskt kul. Helt galet, sa Daniel Redén.

”En av de hårdaste hästar jag har i stallet”
En stund efter loppet pratade Solvallas sportchef Anders Malmrot med Daniel Redén som lät väldigt positiv till en start i Elitloppet men ville ha lördagskvällen på sig att fundera innan han lämnade något definitivt besked.
- Om jag säger ja så har vi fyra stycken med och det är en otrolig prestation av hela teamet. Det är skötaren Ellinors förtjänst som gör allt med Sorbet och inte min. Jag såg direkt att hovarna såg bra ut och han verkar må bra. Men han är också en av de hårdaste hästar jag har i stallet och Örjan drog inte huvan heller så jag har en positiv känsla att det kan bli ett ja, sa Daniel Redén.
- Sorbet är så bra nu att han hänger med i alla sammanhang och kan säkert ta sig till final och ta en en bit av kakan där, sa Örjan Kihlström.
På söndagsförmiddagen meddelade Daniel Redén och Solvallas sportchef Anders Malmrot att Sorbet är klar för Elitloppet.
Därmed är det i så fall två platser kvar i Elitloppet att bjuda in för Anders Malmrot innan spårlottningen äger rum klockan 17.30 på söndagen.

Favoritfall i V75-inledningen
Det blev favoritfall i V75-inledningen där Nobel Amok inte orkade från ledningen. Han fick visserligen en dryg förstakurva i tredjespår och det kostade 1.09 första femhundra metrarna för att komma till ledningen. Han varvade på 1.12,7 och var slagen redan i utgången av sista kurvan. Shocking Superman som travat utvändigt om ledaren hela vägen kopplade greppet vid upploppets början. Han stod emot i det längsta men kunde inte svara Stepping Spaceboy den sista biten och föll med flaggan i topp. Stepping Spaceboy kördes av Carl Johan Jepson som vinner lopp i parti och minut och är inne i ett härligt flyt för dagen. Hästen, som tog årets första seger, tränas av Admir Zukanovic på Åby och var riktigt bra när han vann på tiden 1.12,0 över distansen 2140 meter med bilstart.
- Det kändes bra och jag hade mycket att köra med. Hästen är riktigt rejäl och han avgjorde säkert, sa Carl Johan Jepson som därmed har tre segrar kvar innan han tar klivet in i tusenklubben.

Revansch för Bergh
Det blev snabb revansch i loppet efter för Robert Bergh när Oskar Florhed styrde in Sanda Love i lärlingsloppet. Florhed svarade anfall och körde fram utvändigt om ledaren mitt i loppet, kopplade greppet in på upploppet och vann säkert. Oskar Florhed jobbar hos Robert Bergh och är ansvarig för Norrlands-filialen på Bergsåker.

”Vi vann loppet i starten”
I kallblodsloppet, med 200 000 kronor i förstapris, vann Guli Rubin som gjorde en riktigt fin insats för sin tränare och kusk Jörgen Westholm. Från springspår på tillägg prickade Westholm starten och körde offensivt. Han forcerade Guli Rubin till ledningen efter ett halvvarv och fick sedan favoriten Rappnor på utsidan. Den sistnämnde galopperade som slagen i utgången av sista kurvan och då fick Nordby Kuling luckan ifrån rygg på ledaren. Men Guli Rubin svarade allt och alla och gick ifrån till en imponerande seger.
- Jag tänkte att min chans att vinna loppet är att vara före norsken. Vi lyckades vinna loppet i starten och han växer i ledningen. Planen höll och vi vann och det är vi riktigt nöjda med. Det var riktigt kul för vi har haft det här loppet i sikte en längre tid, sa Jörgen Westholm.

Ny framgång för Fredrik Linder
Fredrik Linder har strålande form på stallet och hästarna vinner lopp i var fjärde start de gör. I V75-4 blev det en väldigt lätt seger för Falcon Am som blixtstartade till ledningen från springspår för Claes Sjöström. Han fick andrahandsfavoriten Global Winner utvändigt men den senare var slagen i sista sväng och då ryckte Falcon Am bara undan. Det blev en väldigt lätt seger för Falcon Am som Fredrik Linder tränar tillsammans med sambon Magdalena Eriksson.
- Han avgjorde väldigt enkelt. Jag träffade väl inte klockrent men det var som Fredrik sa att han var extremt explosiv i starten och jag kände i volten att han kunde rassla iväg, sa Claes Sjöström.

Dubbelseger för Sjöström
Sjöström åkte ut i loppet efter, V75-5, där hans egentränade Bizzi Blizz hade stor uppvisning. Favoriten Zanzibar Wise As galopperade i starten och Bizzi Blizz öppnade snabbt och tog tidigt hand om ledningen. Hon såg sedan dunderfin ut hela vägen där Claes Sjöström såg ut att ha ett ton i linorna genom mål. Det femåriga stoet var helt överlägsen och imponerade stort på segertiden 1.11,2/1640a.
- Hon blir faktiskt bara bättre och bättre. Hon överraskar mig nästan varje gång och gör toppinsatser, sa Claes Sjöström som därmed tog en dubbelseger på V75.

Donners Am gjorde Linderoth rörd
Per Linderoth tog en efterlängtad tränarseger på V75, den första sedan 2015, och var märkbart rörd efter att ha vunnit med Donners Am i avslutningen. Hästen betyder väldigt mycket för Per och han gjorde en grym prestation från ledningen och vann enkelt. Segertiden blev mycket fina 1.12,2 över distansen 2640 meter med bilstart.
Sju rätt gav 88 432 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter fem år i USA, varav de senaste fyra åren hos Åke Svanstedt, flyttar alltså Ödeshög-bördige Oskar Florhed tillbaka h..


Efter fem år i USA, varav de senaste fyra åren hos Åke Svanstedt, flyttar alltså Ödeshög-bördige Oskar Florhed tillbaka hem till Sverige. USA äventyret började hos Jonas Czernyson där han var försteman i ett år för att sedan återvända till sina gamla arbetsgivare Svanstedt. Oskar arbetade hos Åke Svanstedt i Sverige mellan 2008-2013, där fick han köra hästar som Rutger Raket, Niller och eliloppshästen Finders Keepers.
- Min passhäst Rutger Raket var nog den som satte mitt namn på kartan kan man säga. En annan passhäst där var Hepburn Broline och det kan vara det allra snabbaste stoet jag suttit bakom. Då har jag ändå suttit bakom så pass fartfyllda ston som Maven och Dorsay hos Jonas Czernyson, världsrekordhållerskan Plunge Blue Chip hos Åke Svanstedt och till och med Daniel Redéns toppmärr Double Exposure som jag vann ett kvallopp med på The Red Mile, säger Oskar som alltså fick chansen att köra åt några av de största amerikanska tränarna också några gånger.
- Jag fick chansen att köra en riktigt bra märr som hette Handover Belle åt Ron Burke på Meadowlands en gång och det slutade med seger på 1.09,9 vilket också var jättekul. Ännu snabbare gick det när jag körde en treårig passgångare åt Tony Alagna i ett av de stora årgångsloppen på The Red Mile. Körde kilometertiden 1.07,7 och då kändes det verkligen att det gick undan säger Oskar Florhed.

Vunnit stakeslopp
I USA - catchdrivernas förlovade land - har det av naturliga skäl blivit färre lopp körda för Oskar även om han vunnit stakeslopp med Åkes Ice Attraction och även med Olle Levéns svenskfödda Maharajah-dotter Midnight Express.
- Här i USA har Åke varit som en väldigt bra kompis, mer som extrapappa än som en chef faktiskt. Jag har fått ett stort ansvar och kommer nog aldrig kunna tacka Åke nog för de här åren.
- Men ”Sverige är Sverige ”och jag känner att jag vill hem och jobba där igen nu. Exakt vad jag kommer göra är inte spikat men jag är öppen för förslag så om nån är intresserad får de gärna höra av sig avslutar Oskar.

Henrik Lundell, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-3 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 8] 2640/3 B 4 16.4 51
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-5 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 6] 1640/2 C str
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-8 Karlängs Linda Karlängs Linda   [s 9] 2180/12 C 2 25.9 153
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-3 Pommeau Pommeau   [s 6] 2140/7 B 5 17.5 98
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 Sanda Love Sanda Love   [v 6] 2140/6 B 0 g 25
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-4 Peak Me B. Peak Me B.   [s 4] 1640/2 B 5 16.8 130
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-8 Yrr Yrr   [v 6] 3160/9 A 1 16.8 29
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-4 Pommeau Pommeau   [s 6] 2140/10 B 2 17.1 59
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-3 Pommeau Pommeau   [s 6] 2140/9 C 2 18.8 262
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Lollipop Girl Lollipop Girl   [s 5] 2160/8 C 0 g 246
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-6 Milord Milord   [v 5] 2140/2 D 0 g 696
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-3 Prince Hills Prince Hills   [v 8] 2140/14 D 0 17.6g 876
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-1 Höiby Anders Höiby Anders   [v 8] 2140/3 D 6 30.4g 426
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-3 Betting King Betting King   [v 4] 1640/2 A 1 15.5 32
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-5 J.H.Respons J.H.Respons   [v 5] 2640/11 A 0 17.1 29
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-3 Pas Pale Pas Pale   [v 6] 2640/6 C 6 18.1 78
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-6 Stall Warning Stall Warning   [v 10] 2640/10 D 0 15.3 1995
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-6 Dollar Hornline Dollar Hornline   [v 7] 2140/10 C 0 15.5g 35
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-3 Stall Warning Stall Warning   [v 10] 1640/10 B 6 17.3 112
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-7 Elise Andover Elise Andover   [s 4] 2140/11 A 0 21.8 152
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-5 Divina Divina   [s 3] 2140/3 C 3 15.7 150
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-2 One For You* One For You*   [v 5] 2140/2 D 0 18.5g 327
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-4 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 4] 2160/9 D 1 15.3 440
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-6 Operation Day Z.A. Operation Day Z.A.   [v 7] 1640/11 D 0 14.0 1000
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-8 Dallas As Dallas As   [s 4] 2140/4 D 0 g 536
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-2 Barley Sugar Barley Sugar   [v 3] 1640/12 B 0 16.5g 834
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-7 Destiny Am Destiny Am   [h 6] 1640/4 D 0 11.6 1295
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-7 Il Diablo Il Diablo   [v 7] 2140/7 B 0 g 362
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-6 Barley Sugar Barley Sugar   [v 3] 2160/9 B 3 15.0 239
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-2 Il Diablo Il Diablo   [v 7] 2680/8 B 0 g 132
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-5 Tudor Kronos Tudor Kronos   [h 7] 2140/2 D 2 14.3 20
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-5 Barley Sugar Barley Sugar   [v 3] 2140/8 B 0 17.3 319
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-3 Barley Sugar Barley Sugar   [v 3] 2140/2 D 3 15.2 413
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-5 Destiny Am Destiny Am   [h 6] 2180/6 C 0 g 549
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-6 Bitcoin Bitcoin   [s 5] 2140/1 C 3 16.2 42
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-9 Sidestep Sidestep   [v 4] 2160/14 C 0 g 209
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-4 Melody Road Melody Road   [s 4] 2140/9 D 6 17.3 116
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-5 Tweet Me B. Tweet Me B.   [s 6] 1640/5 D 7 17.6 700
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-2 Good Vibrations F. Good Vibrations F.   [v 3] 2140/8 A 8 20.4g 94
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-7 Destiny Am Destiny Am   [h 6] 1640/3 B 0 g 37
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-8 Catch Me W.F. Catch Me W.F.   [s 6] 2160/4 D 3 17.4 302
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-9 Bitcoin Bitcoin   [s 5] 2160/12 C 1 17.7 48
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-6 Au Pair Girl Au Pair Girl   [s 4] 2140/9 A 0 13.9 56
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-7 Melody Road Melody Road   [s 4] 1640/5 D 8 17.7g 116
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-12 Promo Kemp Promo Kemp   [h 5] 1640/6 B 2 11.5 126
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-9 Victor Frontline Victor Frontline   [v 5] 2140/9 A 0 18.7 324
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Sanda Love Sanda Love   [v 7] 2140/5 B 1 12.7 107
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-4 Victor Frontline Victor Frontline   [v 5] 2660/8 C 6 17.1 578
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-8 Lillans Maggen Lillans Maggen   [v 7] 2180/12 D 0 32.3g 213
2019-05-10 2019-05-10 Boden-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/8 B 0 17.6g 250
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-4 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [v 5] 2140/3 D 0 g 81
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-7 Operation Day Z.A. Operation Day Z.A.   [v 7] 2660/11 D 3 20.1 85
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-5 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 5] 2140/13 D 0 17.4 675
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-6 Marilyn Dillon* Marilyn Dillon*   [s 5] 2140/6 C 8 22.5 448
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-7 Omaha Broline Omaha Broline   [s 8] 1640/1 C 8 17.9 91
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-9 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 8] 2140/5 D 0 19.3g 402
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-6 Staro in Fact Staro in Fact   [v 8] 1640/11 C 0 15.1 205
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-2 I am Sober I am Sober   [v 5] 2160/8 C str
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-8 Lillans Maggen Lillans Maggen   [v 7] 2140/1 D 0 g 323
2019-02-06 2019-02-06 Bergsåker-4 Staro in Fact Staro in Fact   [v 8] 1640/2 D 0 14.1 395
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-3 Nomo Nomo   [v 5] 1660/6 B 6 20.0g 35
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-8 Laurenti Laurenti   [s 5] 2160/6 C 4 16.0 463
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-5 Overpaid Overpaid   [h 5] 2140/8 D 0 16.4 1069
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-7 Timetobecool Timetobecool   [v 5] 2640/13 D 5 18.0 145
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-7 Louise Louise   [s 5] 2640/10 D 0 20.7g 95
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-10 Laurenti Laurenti   [s 5] 2160/14 B 0 15.7 457
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-3 Timetobecool Timetobecool   [v 5] 1640/9 C 1 14.1 146
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-9 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 10] 1640/4 B 2 13.7 111
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-1 Laurenti Laurenti   [s 5] 2160/9 B 0 24.0g 153
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-2 Gull Tora Gull Tora   [s 9] 2140/9 D 0 g 2070
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-3 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2640/11 D 7 18.6g 495
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 10] 2140/2 C 5 16.3 664
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-9 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 1660/9 B 8 18.7 202
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-4 Cobbys Yourah Cobbys Yourah   [v 4] 2140/14 D 7 16.7 205
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-3 Lapp Love Lapp Love   [v 10] 2160/13 C 8 29.8 261
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-4 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 7] 2140/9 D str
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-4 Vulcano O.P. Vulcano O.P.   [v 6] 2640/5 C 4 15.4 82
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-1 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 8] 2660/5 B 2 17.1 25
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-3 One For You* One For You*   [v 6] 2140/8 C 0 19.0g 100
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-4 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 1640/11 D 0 16.9 678
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-5 Digital Yaw Digital Yaw   [s 5] 2140/4 C 3 18.3 75
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-2 Faster Than You Faster Than You   [v 5] 2680/6 A 1 16.8 14
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-6 Springbank Springbank   [v 7] 2140/1 B 1 16.6 34
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 Kantens Rose Kantens Rose   [s 5] 1640/9 A 2 12.3 25
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-7 Mr Can Trix Mr Can Trix   [v 4] 2140/8 D 0 14.7g 175
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-12 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 1640/10 D 0 18.8g 259
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-3 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2140/2 C 3 17.1 322
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-4 Super Bee Super Bee   [s 6] 1660/11 C 8 16.3 355
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-8 Fridolina Palema Fridolina Palema   [s 4] 2140/9 D 7 22.2g 124
2020-08-15 2020-08-15 Romme-3 Shut Up and Dance Shut Up and Dance   [v 5] 2140/4 D 1 12.6 284
2020-08-12 2020-08-12 Boden-1 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 2160/14 D 0 19.2g 268
2020-08-12 2020-08-12 Boden-7 Nobel Amok Nobel Amok   [v 8] 2140/11 C 0 13.9 360
2020-08-12 2020-08-12 Boden-11 High Hope Laday High Hope Laday   [s 4] 2140/5 D 1 16.8 54
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-4 Natasha Avant Natasha Avant   [s 4] 2140/14 D 2 15.3 107
2020-08-04 2020-08-04 Boden-4 Vincent Horse Vincent Horse   [v 6] 2140/12 B 7 15.0 108
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-3 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 6] 2140/2 B 0 18.5 42
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-4 Okinawa Roc Okinawa Roc   [s 6] 2160/9 B 0 20.2 35
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-5 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 7] 2140/4 C 0 23.0g 348
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-6 Zo Zo Hoss* Zo Zo Hoss*   [v 10] 2660/7 D 6 17.7 326
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-8 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 1640/4 D 1 17.4 113
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-5 H.P.R.Dominica H.P.R.Dominica   [s 7] 2640/7 A 1 15.9 23
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-4 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 2640/1 D 4 18.5 676
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-7 Yrr Yrr   [v 8] 2140/3 D 2 14.9 45
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-10 Betting Queen Betting Queen   [s 5] 2140/12 D 0 g 93
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-2 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 2640/2 C 0 21.0g 56
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-5 Rudisha Rudisha   [v 5] 2100/1 B 0 g 19
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-8 Alcala Alcala   [s 4] 2120/5 B 0 g 60
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 D.H.H.Caviar Hall D.H.H.Caviar Hall   [s 6] 2640/15 A 0 g 159
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-6 Brunello Hall Brunello Hall   [h 4] 2140/2 B 1 14.1 33
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-2 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 5] 1640/9 B 2 14.3 98
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-3 Wasa Warcraft* Wasa Warcraft*   [v 6] 1640/10 A 2 15.9 49
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-4 Zeki Font Zeki Font   [s 5] 2140/9 B 2 17.4 121
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-6 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 8] 2160/8 B 5 14.8 140
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-8 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 2140/10 D 1 18.4 188
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-6 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 2140/9 C 0 16.1 828
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-5 Eder Bob Eder Bob   [h 9] 2180/11 B 4 13.8 16
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-8 Pommeau Pommeau   [s 8] 2140/4 C 8 18.5 42
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-3 Gigaro Am Gigaro Am   [v 4] 2140/6 B 1 14.6 61
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-6 Sergent d'Inverne Sergent d'Inverne   [v 5] 2640/2 D 0 16.9 325
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-9 Fantasia Sisu Fantasia Sisu   [s 5] 2140/9 B str
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-1 Pommeau Pommeau   [s 8] 2140/4 C 3 16.6 52
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-5 Gigaro Am Gigaro Am   [v 4] 2140/11 C 2 16.3 142
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-3 Buska Blyg Buska Blyg   [h 4] 2660/8 A 0 g 22
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-2 Bailiff Bailiff   [v 6] 2140/3 C 6 16.4g 88
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-3 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 8] 2680/8 C 1 16.8 61
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-4 Zeki Font Zeki Font   [s 5] 2140/6 C 7 18.0g 50
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-9 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 5] 2140/7 D 2 17.3 61
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-2 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 1640/8 A 3 14.3 34
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-4 Divina Divina   [s 4] 2640/8 B 0 18.8g 41
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-6 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2640/7 C 6 18.2 69
2020-02-01 2020-02-01 Åby-9 Springbank Springbank   [v 7] 2640/5 C 4 16.0 280
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-3 Jeremiah Jeremiah   [v 6] 2140/6 D 0 19.8 679
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-5 Pirlo Pirlo   [v 4] 2140/1 D 0 27.7 91
2020-01-01 2020-01-01 Bergsåker-9 J.H.Respons J.H.Respons   [v 6] 2640/12 B 0 18.0g 181ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se