Oskar Florhed V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Oskar Florhed. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Oskar Florhed har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2023-09-22 2023-09-22 Bergsåker-8 Gizelliore Gizelliore   [s 4] 2140/10 B
2023-09-22 2023-09-22 Bergsåker-9 Seduzione Osåfin Seduzione Osåfin   [s 4] 1640/5 C

Nyheter för travkusk Oskar Florhed


 Treåringsfenomenet Expo Wise As höll låda igen.Den italienska toppen glänste i finalen av Norrlands Elitserie på Bergsåk..


 Treåringsfenomenet Expo Wise As höll låda igen.
Den italienska toppen glänste i finalen av Norrlands Elitserie på Bergsåker under torsdagskvällen. Efter sin överlägsna seger i E3-finalen senast plockade Expo Wise As nu sin sjunde raka.
Efter en avvaktande inledning körde Alessandro Gocciadoro till ledningen efter ett varv för att därefter sticka undan till helt ohotad viktoria. Segertiden var vass. 1.12,1 över 2140 meter med autostart var en tangering av hästens egna svenska rekord för utländska treåringar.
– Vi tog det lugnt första biten, sedan körde vi till och tog över. Det blev en enkel seger och en snabb avslutning. Jag tycker nästan han var lite bättre i travet i dag än senast, så jag är mycket nöjd, sa Alessandro i vinnarcirkeln och fortsatte om den framtida matchningen:
– Om allt känns bra blir det den korta E3-finalen på Romme, sedan återvänder vi till Italien för derbyt. Det blir bara de loppen i år.
Någon timme tidigare hade Gocciadoro redan besökt vinnarcirkeln.
Det efter finalen av Norrlands Grand Prix, kvällens högst doterade lopp med en kvarts miljon kronor i förstapris. Segervapnet stavades här Dakovo Mail som spetsade och enkelt gick undan genom sista sväng.
– Han höll ihop travet och det var det viktigaste. Så länge han gör det och får vara frisk och fräsch så är det en väldigt bra häst, sa Ludwig Wickman i stall Gocciadoro
Loppet föranleddes av viss dramatik.
Favoritspelade Xhantis Harvey rusade fram mot startbilen och närmast kolliderade med vingen, men lyckades ändå ta sig samma och sluta tvåa i loppet efter en skarp avslutning.

Pappajonnys Ilse avslutar med stil
Pappajonnys Ilse har inte så lång tid kvar på tävlingsbanan då hon ska bli mamma nästa år.
Men hedersstoet är riktigt i hetluften för dagen. Efter att ha slutat tvåa på Färjestad så sent som i måndags, blev det nu seger i inledningen av V64®. Rush till ledningen och sedan knappt men säkert i slutstriden med Marcus Lilius vid tömmarna.
– Hon är dräktig nu med Sauveur, det är en och en halv månad till som han kan tävla. Sedan har vi väl en Harper Hanovers-vinnare runt 2030…, sa tränaren Mikael Eriksson.
Rikard N Skoglund slog till igen. Nu med sjuprocentaren Björli Frida.
Kurt Borgström tränar stoet som gavs en perfekt resa i ryggar och kunde avvakta till upploppets början för att avväpna motståndet.
Troels Andersen visade upp en riktigt fin Fetter Tir.
Fuxen fick vandra hela vägen utvändigt om ledaren men avgjorde enkelt när det väl drog ihop sig. Starter på V75® lär vänta framöver.
Oskar Florhed i lärlingsloppet, där favoritstreckade Blues Brother visade sin styrka och vann trots utan rygg sista varvet.
Sex rätt på V64® gav 1383 kronor. Fem rätt 37 kronor. Ingen utdelning för fyra rätt vilket betyder jackpot under fredagen när V64®Xpress avgörs på Halmstad och Romme.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


För några år sedan var Weekend Fun en frekvent deltagare i V75®. Men med ålderns rätt avtog udden i prestationerna allt eftersom..


För några år sedan var Weekend Fun en frekvent deltagare i V75®. Men med ålderns rätt avtog udden i prestationerna allt eftersom och innan hästen kom till Lars Wikström för snart ett år sedan pekade det mesta på att hans dagar i rampljuset var räknade. Så var inte fallet. Valacken tycks stortrivas i sin nya miljö, och hans tränare trivs också med honom.
- De här äldre hästarna är väldigt trevliga att hålla på med. De har ett speciellt humör och är lättsamma att ha att göra med, sa Lars Wikström i vinnartribunalen.
Henrik Svensson skötte tömmarna och han lotsade hästen på bästa sätt från 40 meters tillägg.
- Jag hade gärna suttit kvar längre i andraspår men när de stötte bakifrån var jag tvungen att gå. Han kändes jättefin och är verkligen en otroligt stark och fin häst.

Dubbelt Wäjersten
Daniel Wäjersten hade också en bra eftermiddag på hemmaplan. Han satt själv bakom fyraårige Global Dash som tog sin första seger för året från ledningen. I slutkurvan var utvändige favoriten Hickoexplosives närgången men när rycktussarna avlägsnats ur Global Dashs öron för första gången tog han fram det lilla extra och stack undan till säker seger.
- Jag tror inte att han hade vunnit utan rycktussar. Han har gått på sparlåga hela livet så vi fick dra lite växlar nu. Han har gått lite under radarn men nu känns det som att han utvecklas bra, sa hemmatränaren.
För stallkamraten Gizelliore blev det en ännu enklare triumf. Spår åtta bakom bilen och en tung inledning i tredjespår bekom inte det tuffa stoet. Efter ett halvvarv övertog hon ledningen och därifrån lämnade hon motståndet den sista biten.
- -Det är lätt när det är vältränat, kommenterade kusken Oskar Florhed.

Överlägsen trots galopp
Ett montélopp för kallblod kryddade omgången och där slet favoritspelarna sitt hår när storfavoriten Klack Silver galopperade kort efter start. Sofia Adolfsson fick emellertid ner hästen i trav och efter en väl avvägd ritt kunde favoritspelarna andas ut och se Klack Silver gå ifrån över upploppet.
- Vi tappade säkert 40 meter men han är jättebra, stark och har en förmåga att så fort han är nära en häst så bara måste han ta sig förbi, sa Sofia Adolfsson om den Anna Frössevi Ericsson-tränade hästen.
Det kördes även ett sulkylopp för kallblod och det vanns av Öystein Tjomslands Kruson och Ulf Ohlsson. Per Linderoth bokförde sig också för en seger när han satte dit egentränade Money Smile från ledningen och i den sista avdelningen årsdebuterade Elisabeth Lundholms fina fyraåring Baltimore Face på bästa sätt med utklassningsseger i händerna på dubblande Ulf Ohlsson. Det som prickade in samtliga vinnare på GS75 fick för det 875 kronor. Sex rätt gav 28 kronor och femrättspotten frös inne och läggs till nästa veckas jackpotomgång i Eskilstuna.

Ola Johansson, Kanal 75


 Efter att ha arbetat ett par år i USA återvände Oskar Florhed till Sverige 2018 för att jobba som försteman hos Robert Bergh. E..


 Efter att ha arbetat ett par år i USA återvände Oskar Florhed till Sverige 2018 för att jobba som försteman hos Robert Bergh. Efter fyra år i tjänsten byter han nu jobb. Han blir nu i stället nye försteman hos Bergsåkerstränaren Daniel Wäjersten.
– Jag ser tiden hos Bergh som väldigt nyttig. Jag har fått lära mig att arbeta hårt och bland annat förbättrat mina kunskaper om balansering. Nu kände jag mig dock redo för att gå vidare och se något nytt, säger Oskar Florhed till Travronden.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Kalmartravet delade V64-omgången med Umåker under fredagskvällens V64Xpress.Smålandsbanan hade laddat denna höstkväll med lite ..


Kalmartravet delade V64-omgången med Umåker under fredagskvällens V64Xpress.
Smålandsbanan hade laddat denna höstkväll med lite extra fina lopp med Vilhelm Johansson Minneslopp som höjdpunkt framåt halv tio på kvällen.
Loppet för fyra- och femåriga ston hade fina 150 000 kronor i förstapris och vinnare för andra året i rad blev Adrian Kolgjinis Kali Smart,
Fuxan har visat att hon ogärna förlorar i ledningen och gjorde det inte den här gången heller. När Adrian Kolgjini fick bestämma första rundan efter 1.14,0 gick hon inte att fånga in för i dödens gående Sayonara som slutade trea medan storfavoriten Darling Mearas och Örjan Kihlström kanonspurtade i mål som tvåa efter ett lopp i sista paret utvändigt.
I sista kurvan drog Adrian Kolgjini undan med andrahandfavoriten Kali Smart och ryckte till sig ett par längders ledning in på upploppet, samtidigt som Darling Mearas inte riktigt fick travet att stämma i den sista kurvan. Vinnaren av EM för ston spurtade sedan tungt en bit ut i banan men var för sent ute.
Kali Smart – ägd av familjen Kolgjini – vann säkert på tiden 1.12,4 över 2140 meter.
Stoet kom från Holland i mitten av treåringssäsongen. Segern i Fyraåringseliten för ston under elitloppssöndagen på Solvalla förra året är hennes tyngsta merit. En seger holländskan bärgade på rekordet  1.09,8 över 1 609 meter auto.
Adrian Kolgjini:
–Det är en sådan fantastiskt fin häst som var med och härdades i tuffa gäng förra året och gör det jäkligt bra även i år. Som en bil att köra. Men är det nog ganska nära att hon får sluta. Det blir inte många fler starter innan det blir avel för henne nästa år, kanske blir det några starter framåt vårkanten, sa Adrian Kolgjini.

Kolgjini i topp i stayerfinalen
Det var fina pengar att köra om i flera lopp i Kalmar på fredagen.
Kolgjini dubblerade och vann även finalen av Stayerserien (tre kilometer) med 150 000 kronor i förstapris. Där ledde Jägersrotränaren hela vägen med stallets Aberdeen Face.
Efter lugna 1.17,5 första 2000 började attackerna komma bakifrån under slutrundan. Både Staro Leonardo och Hurricane Silas blev dock trötta och Adrian Kolgjinis ryck 400 meter från mål med Aberdeen Face blev utslagsgivande.
I ett finallopp i Stoserien i Kalmar rundade Joakim Lövgren till seger med Jeans'n Passion från 20 meters tillägg. 150 000 kronor var segern värd och sexåriga Jeans'n Passion klev därmed över en miljon kronor intjänat. Both Horses HB i Ljungbyholm äger.

Malin mot SM igen
På saxbanan Umåker blev upploppsstriden i V64-5 mest minnesvärd. Ett lärlings- och amatörlopp där Olle Wäjersten avgjorde från utvändigt ledaren med stallets Invidia som var favoritspelad. Duellerande tvåa i mål Oskar Florhed och Conrads Diderot.
Ett uttagningslopp till amatör-SM kördes på Umåker innan V64Xpress drog igång. Malin Viklund vann loppet i överlägsen stil med femåriga stoet Valnes Lisa, tränad av Bergsåkers Mika Haapakangas och ägd av montéjockeyn Jonathan Carré.
Ekipaget kvalificerade sig därmed till SM-finalen på Åby lördagen 8 oktober. Ett lopp Malin Viklund vann 2018 med Markus Pihlström-tränade Mellby Entre.

Mikael Wikner, Kanal 75


Bergsåker inledde sin Sundsvall Open Trot-helg med fina tävlingar inför vad som komma skall på lördagen. Hemmatränaren Daniel W&..


Bergsåker inledde sin Sundsvall Open Trot-helg med fina tävlingar inför vad som komma skall på lördagen. Hemmatränaren Daniel Wäjersten tog hem kvällens högst doterade lopp, Breeders Crown för tvååringar och han gjorde det med sin egentränade Feel No Pain. Det tvååriga stoet var bara bäst efter att Wäjersten låtit henne avancera fram utvändigt om ledaren efter ett varv. Feel No Pain kopplade greppet direkt in på upploppet och stegade undan till en säker seger. Vinnartiden blev 1.17,6/2140a och förstapriset var 175 000 kronor. Det här var Feel No Pains andra start i livet efter att ha debuterat med en andraplats på Solvalla. Hästen ropades in på Menhammar OnlineSales förra året och kostade en miljon kronor. Nu har det toppstammade stoet efter Walner börjat avbetalningen för ägaren Hans Neén i Global Farm AB.
– Hon har varit bra från dag ett. Det gick så långsamt där framme och jag kände mig tvingad att avancera fram. Där hade jag en bra känsla hela vägen och hon sträckte fint på sig till slut, sa Daniel Wäjersten.

Femling till Bergh
Robert Bergh är tillbaka som Bergsåkerstränare och har snart flyttat upp alla sina hästar från Hajom till Norrland. Bergh sopade rent under kvällen och stallets hästar inbringade inte mindre än fem tränarsegrar. Utanför V64 Xpress vann med Pinto Bob som avgjorde Nahars lopp från dödens med en halv längd den sista biten. Bergh vann även det femte loppet med Jano di Quattro innan det blev två tränarsegrar på V64. Först genom Lome Storm som styrdes in förtjänstfullt till seger i kallblodsloppet av Kenth Åkerlund, och sedan satte chefen själv dit fyraårige Timo Jutila i V64-avslutningen. Bergh körde till ledningen och hästen tog enkelt sin femte seger i åttonde starten. Stall Berghs försteman Oskar Florhed avslutade sedan tävlingsdagen genom att vinna kvällens sista lopp med Elton H.B. Därmed var den femte tränarsegern för Robert Bergh ett faktum.

Lilian Young sänkte megafavoriten Xanthis Harvey
På V64 föll annars megafavoriten Xanthis Harvey tungt. Daniel Redéns kriteriehopp gjorde förvisso ett bra lopp utvändigt om ledaren där Örjan Kihlström provade ett par gånger resolut för att försöka ta över täten. Men det lyckades inte eftersom Jörgen S Eriksson bakom Lilian Young svarade envetet. Det treåriga stoet krigade tappert och Jörgen ville tävla och inte bara släppa ifrån sig ledningen till jättefavoriten. Det gjorde han rätt i för Lilian Young var riktigt bra som höll Xanthis Harvey ifrån sig hela vägen och imponerande vid spetssegern på tiden 1.13,8/2140a. Förstapriset i det treåringsloppet på Romme (Dalatravets 3-åringspris) var 100 000 kronor. Det här var också femte segern i åttonde starten för Lilian Young som tränas av Jörgen S Eriksson.

Kanal 75


Onsdagen den 14 september är det dags för uttagningslopp till Svenskt Travkriterium och Svenskt Travoaks. Nu på onsdag genrepar några av l..


Onsdagen den 14 september är det dags för uttagningslopp till Svenskt Travkriterium och Svenskt Travoaks. Nu på onsdag genrepar några av landets bästa treåringar inför kvalen till årets viktigaste uppgift. V86 Xpress är tillbaka och omgången delas mellan Bjerke (som kör derbykval) och Solvalla. På den svenska huvudstadsbanan körs flera fina treåringslopp för både hingstar och ston. I den avslutande avdelningen, tillika Ibrahim Paschas lopp, startar Rober Bergh sin högkapabla Night Art. Hästen har vunnit fem lopp på nio starter och var ruggigt bra när han tog hem Margaretas Tidigare Unghästserie näst senast. Night Art tvingades då till ett stenhårt tempo, 1.11,3 första varvet, men stod ändå hela vägen hem och förtjänade tapperhetsmedalj. Senast blev det dock startgalopp.
7 Night Art (V86-8) blev för överladdad senast och sprang nästan ur selen när starten gick. Hästen är inte helt att lita på just i startögonblicket. Näst senast var han fantastiskt bra när han vann Margareta-loppet. Han känns jättefin i träningen och där är han lugn och fin, säger Oskar Florhed, försteman hos Robert Bergh.
– Hittills har han visat att det är vår bästa treåring. Personligen trodde jag att några andra skulle höja sig några snäpp men nu har vi facit på att Night Art är bäst just nu. Han är ju kapabel med fina fartresurser och lätt att träna och hålla fräsch. Man kan köra lite hur som helst i loppen, har man tryckt av honom kan man ta upp hästen utan att han ligger på. Det är just starten som har varit lite av hans akilleshäl.

”Finns mycket kvar att göra – flera växlar kvar”
Night Art är favorit till förstapriset på 100 000 kronor på onsdag. Han har spår sju bakom bilen och körs av tränare Bergh.
– Det är bättre med spår längre ut för honom än ett, två eller tre. Det är högre fart bakom bilen där ute och det passar honom bättre. Jag tror faktiskt att hästen är riktigt snabb iväg om han sköter sig, men man kan inte riktigt bara skicka iväg honom.
– Hästen är i alla fall så bra att han tillhör de som gör upp om segern både i det här loppet, men även i kriteriet. Så pass fina kvaliteter har Night Art, säger Oskar Florhed som även tillägger att det inte blir några ändringar i balans eller utrustning.
– Han går fortsatt med tunga framskor och barfota bak, öppet huvudlag och fast huva. Det finns mycket kvar att göra på honom vad det gäller den biten framöver. Det finns flera växlar kvar att dra när det blir läge.

Lillasystern till Power jagar första segern
Stall Bergh har ytterligare en häst till start inom V86. Det är La Donna i den fjärde avdelningen som inte ser ut att bli så hårt betrodd. Hästen har ännu ingen seger på tio starter men två andraplatser och fyra tredjeplatser. Nu är utgångsläget innerspår bakom bilen i Juliennes lopp och det här är en lillasyster till ingen mindre än Power.
1 La Donna (V86-4) avslutade bra senast men annars känns det lite som att hon springer och sover i loppen. Hon har fått lite tuffa lopp i karriären men nu har hon ett gynnsamt utgångsläge och kan få en snäll resa från innerspåret. Hon öppnar hyggligt och jag skulle säga att hon är medium ut. Det är en bra proposition åt henne men det är tufft emot och hon är med för att lära. Vi kör det här loppet som ett genrep inför kommande oaks-kval. Inga ändringar, säger Florhed.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-8 Karlängs Linda Karlängs Linda   [s 9] 2180/12 C 2 25.9 153
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-5 Vemyras Vilma Vemyras Vilma   [s 6] 1640/2 C str
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-3 Ibra Sånna Ibra Sånna   [v 8] 2640/3 B 4 16.4 51
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-3 Pommeau Pommeau   [s 6] 2140/7 B 5 17.5 98
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 Sanda Love Sanda Love   [v 6] 2140/6 B 0 g 25
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-4 Peak Me B. Peak Me B.   [s 4] 1640/2 B 5 16.8 130
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-8 Yrr Yrr   [v 6] 3160/9 A 1 16.8 29
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-4 Pommeau Pommeau   [s 6] 2140/10 B 2 17.1 59
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-3 Pommeau Pommeau   [s 6] 2140/9 C 2 18.8 262
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-4 Lollipop Girl Lollipop Girl   [s 5] 2160/8 C 0 g 246
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-6 Milord Milord   [v 5] 2140/2 D 0 g 696
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-3 Prince Hills Prince Hills   [v 8] 2140/14 D 0 17.6g 876
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-3 Betting King Betting King   [v 4] 1640/2 A 1 15.5 32
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-1 Höiby Anders Höiby Anders   [v 8] 2140/3 D 6 30.4g 426
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-5 J.H.Respons J.H.Respons   [v 5] 2640/11 A 0 17.1 29
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-3 Pas Pale Pas Pale   [v 6] 2640/6 C 6 18.1 78
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-6 Stall Warning Stall Warning   [v 10] 2640/10 D 0 15.3 1995
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-6 Dollar Hornline Dollar Hornline   [v 7] 2140/10 C 0 15.5g 35
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-7 Elise Andover Elise Andover   [s 4] 2140/11 A 0 21.8 152
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-3 Stall Warning Stall Warning   [v 10] 1640/10 B 6 17.3 112
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-5 Divina Divina   [s 3] 2140/3 C 3 15.7 150
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-2 One For You* One For You*   [v 5] 2140/2 D 0 18.5g 327
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-4 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 4] 2160/9 D 1 15.3 440
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-6 Operation Day Z.A. Operation Day Z.A.   [v 7] 1640/11 D 0 14.0 1000
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-8 Dallas As Dallas As   [s 4] 2140/4 D 0 g 536
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-7 Destiny Am Destiny Am   [h 6] 1640/4 D 0 11.6 1295
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-2 Barley Sugar Barley Sugar   [v 3] 1640/12 B 0 16.5g 834
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-7 Il Diablo Il Diablo   [v 7] 2140/7 B 0 g 362
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-6 Barley Sugar Barley Sugar   [v 3] 2160/9 B 3 15.0 239
2019-08-04 2019-08-04 Bergsåker-2 Il Diablo Il Diablo   [v 7] 2680/8 B 0 g 132
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-5 Tudor Kronos Tudor Kronos   [h 7] 2140/2 D 2 14.3 20
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-5 Barley Sugar Barley Sugar   [v 3] 2140/8 B 0 17.3 319
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-5 Destiny Am Destiny Am   [h 6] 2180/6 C 0 g 549
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-3 Barley Sugar Barley Sugar   [v 3] 2140/2 D 3 15.2 413
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-9 Sidestep Sidestep   [v 4] 2160/14 C 0 g 209
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-6 Bitcoin Bitcoin   [s 5] 2140/1 C 3 16.2 42
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-5 Tweet Me B. Tweet Me B.   [s 6] 1640/5 D 7 17.6 700
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-4 Melody Road Melody Road   [s 4] 2140/9 D 6 17.3 116
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-8 Catch Me W.F. Catch Me W.F.   [s 6] 2160/4 D 3 17.4 302
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-7 Destiny Am Destiny Am   [h 6] 1640/3 B 0 g 37
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-2 Good Vibrations F. Good Vibrations F.   [v 3] 2140/8 A 8 20.4g 94
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-9 Bitcoin Bitcoin   [s 5] 2160/12 C 1 17.7 48
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-6 Au Pair Girl Au Pair Girl   [s 4] 2140/9 A 0 13.9 56
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-7 Melody Road Melody Road   [s 4] 1640/5 D 8 17.7g 116
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-12 Promo Kemp Promo Kemp   [h 5] 1640/6 B 2 11.5 126
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-9 Victor Frontline Victor Frontline   [v 5] 2140/9 A 0 18.7 324
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Sanda Love Sanda Love   [v 7] 2140/5 B 1 12.7 107
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-8 Lillans Maggen Lillans Maggen   [v 7] 2180/12 D 0 32.3g 213
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-4 Victor Frontline Victor Frontline   [v 5] 2660/8 C 6 17.1 578
2019-05-10 2019-05-10 Boden-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/8 B 0 17.6g 250
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-7 Operation Day Z.A. Operation Day Z.A.   [v 7] 2660/11 D 3 20.1 85
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-4 Drängens Pöjk Drängens Pöjk   [v 5] 2140/3 D 0 g 81
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-5 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 5] 2140/13 D 0 17.4 675
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-9 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 8] 2140/5 D 0 19.3g 402
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-7 Omaha Broline Omaha Broline   [s 8] 1640/1 C 8 17.9 91
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-6 Marilyn Dillon* Marilyn Dillon*   [s 5] 2140/6 C 8 22.5 448
2019-03-01 2019-03-01 Östersund-6 Staro in Fact Staro in Fact   [v 8] 1640/11 C 0 15.1 205
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-2 I am Sober I am Sober   [v 5] 2160/8 C str
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-8 Lillans Maggen Lillans Maggen   [v 7] 2140/1 D 0 g 323
2019-02-06 2019-02-06 Bergsåker-4 Staro in Fact Staro in Fact   [v 8] 1640/2 D 0 14.1 395
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-5 Maiken Tooma Maiken Tooma   [s 4] 2140/3 D 0 17.4 1437
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-4 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 8] 2140/8 A 0 16.4 58
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-5 Laurenti Laurenti   [s 5] 2160/12 B 0 18.3 467
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-3 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2640/7 C 6 31.2g 398
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-11 Laurenti Laurenti   [s 5] 2660/13 C 0 18.4 339
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-5 Kainai Goj Kainai Goj   [v 4] 2140/10 A 3 15.6 19
2020-11-23 2020-11-23 Bergsåker-7 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 10] 2660/15 D 0 20.2g 402
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-4 Laurenti Laurenti   [s 5] 2640/7 C 0 17.3 755
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-3 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 7] 2160/12 A 2 28.4g 25
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-11 Livi Oceanview Livi Oceanview   [s 4] 2140/3 C 4 20.5 61
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-5 Scarlet Lin Scarlet Lin   [v 6] 2640/11 B 0 18.4g 32
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-3 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 10] 1640/5 C 3 14.3 191
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-9 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 10] 1640/1 D 6 18.0 195
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-8 Laurenti Laurenti   [s 5] 2640/6 B 3 16.8 217
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-7 Scarlet Lin Scarlet Lin   [v 6] 2640/6 C 5 17.3 482
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-5 Timetobecool Timetobecool   [v 5] 1640/11 D 0 g 172
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-8 Mr Can Trix Mr Can Trix   [v 4] 2140/7 D 0 13.9 464
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-8 Laurenti Laurenti   [s 5] 2160/6 C 4 16.0 463
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-3 Nomo Nomo   [v 5] 1660/6 B 6 20.0g 35
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-5 Overpaid Overpaid   [h 5] 2140/8 D 0 16.4 1069
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-7 Timetobecool Timetobecool   [v 5] 2640/13 D 5 18.0 145
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-10 Laurenti Laurenti   [s 5] 2160/14 B 0 15.7 457
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-7 Louise Louise   [s 5] 2640/10 D 0 20.7g 95
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-9 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 10] 1640/4 B 2 13.7 111
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-3 Timetobecool Timetobecool   [v 5] 1640/9 C 1 14.1 146
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-9 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 1660/9 B 8 18.7 202
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 10] 2140/2 C 5 16.3 664
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-3 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2640/11 D 7 18.6g 495
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-2 Gull Tora Gull Tora   [s 9] 2140/9 D 0 g 2070
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-1 Laurenti Laurenti   [s 5] 2160/9 B 0 24.0g 153
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-4 Cobbys Yourah Cobbys Yourah   [v 4] 2140/14 D 7 16.7 205
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-3 Lapp Love Lapp Love   [v 10] 2160/13 C 8 29.8 261
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-4 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 7] 2140/9 D str
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-4 Vulcano O.P. Vulcano O.P.   [v 6] 2640/5 C 4 15.4 82
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-5 Digital Yaw Digital Yaw   [s 5] 2140/4 C 3 18.3 75
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-4 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 1640/11 D 0 16.9 678
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-3 One For You* One For You*   [v 6] 2140/8 C 0 19.0g 100
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-1 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 8] 2660/5 B 2 17.1 25
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-2 Faster Than You Faster Than You   [v 5] 2680/6 A 1 16.8 14
2020-08-30 2020-08-30 Hagmyren-6 Springbank Springbank   [v 7] 2140/1 B 1 16.6 34
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-7 Mr Can Trix Mr Can Trix   [v 4] 2140/8 D 0 14.7g 175
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 Kantens Rose Kantens Rose   [s 5] 1640/9 A 2 12.3 25
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-12 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 1640/10 D 0 18.8g 259
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-3 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 7] 2140/2 C 3 17.1 322
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-8 Fridolina Palema Fridolina Palema   [s 4] 2140/9 D 7 22.2g 124
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-4 Super Bee Super Bee   [s 6] 1660/11 C 8 16.3 355
2020-08-15 2020-08-15 Romme-3 Shut Up and Dance Shut Up and Dance   [v 5] 2140/4 D 1 12.6 284
2020-08-12 2020-08-12 Boden-11 High Hope Laday High Hope Laday   [s 4] 2140/5 D 1 16.8 54
2020-08-12 2020-08-12 Boden-7 Nobel Amok Nobel Amok   [v 8] 2140/11 C 0 13.9 360
2020-08-12 2020-08-12 Boden-1 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 2160/14 D 0 19.2g 268
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-4 Natasha Avant Natasha Avant   [s 4] 2140/14 D 2 15.3 107
2020-08-04 2020-08-04 Boden-4 Vincent Horse Vincent Horse   [v 6] 2140/12 B 7 15.0 108
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-5 Shake That Bubble Shake That Bubble   [s 7] 2140/4 C 0 23.0g 348
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-4 Okinawa Roc Okinawa Roc   [s 6] 2160/9 B 0 20.2 35
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-3 Hunter Dillon* Hunter Dillon*   [v 6] 2140/2 B 0 18.5 42
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-8 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 1640/4 D 1 17.4 113
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-6 Zo Zo Hoss* Zo Zo Hoss*   [v 10] 2660/7 D 6 17.7 326
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-5 H.P.R.Dominica H.P.R.Dominica   [s 7] 2640/7 A 1 15.9 23
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-7 Yrr Yrr   [v 8] 2140/3 D 2 14.9 45
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-4 Fool's Desire Fool's Desire   [s 5] 2640/1 D 4 18.5 676
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-10 Betting Queen Betting Queen   [s 5] 2140/12 D 0 g 93
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-2 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 2640/2 C 0 21.0g 56
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-8 Alcala Alcala   [s 4] 2120/5 B 0 g 60
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-5 Rudisha Rudisha   [v 5] 2100/1 B 0 g 19
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-10 D.H.H.Caviar Hall D.H.H.Caviar Hall   [s 6] 2640/15 A 0 g 159
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-6 Brunello Hall Brunello Hall   [h 4] 2140/2 B 1 14.1 33
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-8 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 6] 2140/10 D 1 18.4 188
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-6 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 8] 2160/8 B 5 14.8 140
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-4 Zeki Font Zeki Font   [s 5] 2140/9 B 2 17.4 121
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-3 Wasa Warcraft* Wasa Warcraft*   [v 6] 1640/10 A 2 15.9 49
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-2 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 5] 1640/9 B 2 14.3 98
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-6 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 7] 2140/9 C 0 16.1 828
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-5 Eder Bob Eder Bob   [h 9] 2180/11 B 4 13.8 16
2020-05-17 2020-05-17 Dannero-8 Pommeau Pommeau   [s 8] 2140/4 C 8 18.5 42
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-3 Gigaro Am Gigaro Am   [v 4] 2140/6 B 1 14.6 61
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-6 Sergent d'Inverne Sergent d'Inverne   [v 5] 2640/2 D 0 16.9 325
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-9 Fantasia Sisu Fantasia Sisu   [s 5] 2140/9 B str
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-5 Gigaro Am Gigaro Am   [v 4] 2140/11 C 2 16.3 142
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-1 Pommeau Pommeau   [s 8] 2140/4 C 3 16.6 52
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-3 Buska Blyg Buska Blyg   [h 4] 2660/8 A 0 g 22
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-9 Zekrom Jons Zekrom Jons   [v 5] 2140/7 D 2 17.3 61
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-4 Zeki Font Zeki Font   [s 5] 2140/6 C 7 18.0g 50
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-3 Wasa Thunder* Wasa Thunder*   [v 8] 2680/8 C 1 16.8 61
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-2 Bailiff Bailiff   [v 6] 2140/3 C 6 16.4g 88
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-4 Divina Divina   [s 4] 2640/8 B 0 18.8g 41
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-2 Julian Sand Julian Sand   [v 10] 1640/8 A 3 14.3 34
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-6 Al's Charmy Flicka Al's Charmy Flicka   [s 6] 2640/7 C 6 18.2 69
2020-02-01 2020-02-01 Åby-9 Springbank Springbank   [v 7] 2640/5 C 4 16.0 280
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-5 Pirlo Pirlo   [v 4] 2140/1 D 0 27.7 91
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-3 Jeremiah Jeremiah   [v 6] 2140/6 D 0 19.8 679
2020-01-01 2020-01-01 Bergsåker-9 J.H.Respons J.H.Respons   [v 6] 2640/12 B 0 18.0g 181
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-4 Geronimo Am Geronimo Am   [v 5] 2140/10 C 2 15.0 29
2021-12-09 2021-12-09 Bergsåker-8 Laurenti Laurenti   [s 6] 2160/5 C 0 17.6 145
2021-12-09 2021-12-09 Bergsåker-1 Goal Digger Goal Digger   [v 4] 2160/11 B 3 19.0 245
2021-12-08 2021-12-08 Solvalla-7 Kaitlin Way Scott Kaitlin Way Scott   [s 4] 2140/8 B 0 16.2 61
2021-11-28 2021-11-28 Bergsåker-6 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 8] 2160/12 C 0 17.3 196
2021-11-28 2021-11-28 Bergsåker-1 Amaru Surprise Amaru Surprise   [v 3] 2140/2 B 8 19.8g 244
2021-11-23 2021-11-23 Gävle-4 Hyttas Vrålsnabb Hyttas Vrålsnabb   [v 5] 2140/2 C 3 29.3 245
2021-11-23 2021-11-23 Bergsåker-7 Nyhet Nyhet   [v 6] 2140/3 C 3 16.3 225
2021-11-23 2021-11-23 Bergsåker-4 Laurenti Laurenti   [s 6] 1640/8 D 0 14.1 1422
2021-11-23 2021-11-23 Gävle-5 Brio Launcher Brio Launcher   [v 7] 1640/5 D 3 14.6 189
2021-11-20 2021-11-20 Umeå-9 Socrates Face Socrates Face   [h 7] 2140/3 C str
2021-11-20 2021-11-20 Umeå-8 Happy Celebration Happy Celebration   [s 6] 2140/6 A 0 18.1 44
2021-11-20 2021-11-20 Umeå-4 Zorro Swing Zorro Swing   [v 8] 1660/7 C 7 15.1 56
2021-11-20 2021-11-20 Umeå-3 Storspjuver Storspjuver   [v 7] 2160/5 C 3 29.4 14
2021-11-20 2021-11-20 Umeå-2 Fridolina Palema Fridolina Palema   [s 5] 2180/7 C 6 23.3 134
2021-11-11 2021-11-11 Bergsåker-3 Laurenti Laurenti   [s 6] 2140/9 D 4 17.6 636
2021-11-07 2021-11-07 Eskilstuna-10 Omega Superstar Omega Superstar   [s 5] 2140/13 D 0 g 466
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-9 Text Man Hörsta Text Man Hörsta   [v 4] 1660/9 D 0 g 518
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-8 Conrads Janne Conrads Janne   [v 5] 2640/1 C 0 16.0 278
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-7 Kaitlin Way Scott Kaitlin Way Scott   [s 4] 2140/9 B 2 15.9 26
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-6 Debonair Mary Debonair Mary   [h 3] 2160/7 A 0 g 14
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-4 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 8] 1640/12 D 0 15.9 934
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-2 Zilja Zilja   [s 3] 2140/6 C 0 g 168
2021-11-05 2021-11-05 Boden-7 Mr Tibo D.F. Mr Tibo D.F.   [v 8] 2640/2 D 0 22.8 746
2021-11-05 2021-11-05 Boden-6 Belker Belker   [h 5] 2140/3 B 3 15.1g 18
2021-11-05 2021-11-05 Boden-8 Keiron Nalan Keiron Nalan   [v 9] 2140/6 C 0 22.1 163
2021-11-02 2021-11-02 Umeå-4 Imagine Boko Imagine Boko   [v 6] 2160/10 B 1 15.5 38
2021-11-02 2021-11-02 Umeå-3 Lugo Lugo   [v 4] 2140/9 C 0 17.5 59
2021-10-30 2021-10-30 Romme-2 Cheeky W.F. Cheeky W.F.   [s 4] 2160/15 C 0 17.3 854
2021-10-19 2021-10-19 Bergsåker-8 Gladiator d'Am Gladiator d'Am   [v 5] 1640/8 A 5 16.6 81
2021-10-19 2021-10-19 Bergsåker-4 Timetobecool Timetobecool   [v 6] 2140/4 D 0 16.0 601
2021-10-14 2021-10-14 Östersund-7 Spik Spik   [h 13] 2140/4 D 0 31.8g 296
2021-10-14 2021-10-14 Östersund-4 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [v 6] 2640/2 D 8 35.8 749
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-6 Baby Boy Baby Boy   [v 4] 2140/6 A 4 15.0 28
2021-10-12 2021-10-12 Bergsåker-1 Conrads Janne Conrads Janne   [v 5] 2160/7 B 5 17.8 18
2021-10-11 2021-10-11 Hagmyren-7 Cheeky W.F. Cheeky W.F.   [s 4] 1660/5 C 5 16.9 145
2021-10-09 2021-10-09 Bergsåker-9 Laurenti Laurenti   [s 6] 2140/6 C 0 16.7 184
2021-10-06 2021-10-06 Åby-4 Navona Navona   [s 4] 1640/10 B 1 13.8 16
2021-10-05 2021-10-05 Gävle-8 Tinder Lars* Tinder Lars*   [v 5] 1640/2 B 1 22.9 15
2021-10-04 2021-10-04 Solänget-8 Luke Pike Luke Pike   [v 3] 2140/10 D 0 g 245
2021-10-03 2021-10-03 Hagmyren-5 Nyhet Nyhet   [v 6] 1640/1 A 3 13.7 152
2021-10-02 2021-10-02 Skellefteå-12 Hayden Web Hayden Web   [s 6] 1640/12 C 6 15.7 81
2021-10-02 2021-10-02 Skellefteå-7 Firstclass U.M. Firstclass U.M.   [s 4] 2160/10 D 0 15.5 1065
2021-10-02 2021-10-02 Skellefteå-1 Musclematters Musclematters   [s 5] 2160/8 D 0 18.2 1482
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-6 Laurenti Laurenti   [s 6] 2140/5 C 2 16.5 197
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-5 Taketheaddiction Taketheaddiction   [v 9] 2160/5 C 6 18.8 175
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-2 Kövras Klöver Kövras Klöver   [v 8] 2140/10 B 4 18.3 437
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-1 Love You Sweden Love You Sweden   [s 6] 1660/8 B 0 17.8g 23
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-6 Conrads Janne Conrads Janne   [v 5] 2640/7 C 6 16.9g 24
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-5 Navona Navona   [s 4] 2140/9 A 1 14.9 21
2021-09-17 2021-09-17 Romme-7 National Gallery National Gallery   [v 5] 2140/7 D 5 16.4 404
2021-09-15 2021-09-15 Solvalla-5 Caprioso Caprioso   [v 5] 2140/2 B 2 13.3 16
2021-09-05 2021-09-05 Hagmyren-5 Nyhet Nyhet   [v 6] 2140/7 A 1 16.1 23
2021-09-04 2021-09-04 Umeå-3 Conrads Janne Conrads Janne   [v 5] 2140/5 D 3 15.0 12
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-2 Dillan Dillan   [h 3] 2140/4 C 4 16.5 251
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-1 Cutie Käbb Cutie Käbb   [s 5] 2160/7 D 7 15.4 103
2021-08-27 2021-08-27 Bergsåker-8 Caprioso Caprioso   [v 5] 2140/12 C 1 14.6 41
2021-08-25 2021-08-25 Solvalla-8 Condior Condior   [v 5] 2640/6 C 1 15.2 31
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-7 Amaru Surprise Amaru Surprise   [v 3] 2140/1 B 2 19.6 93
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-3 Laurenti Laurenti   [s 6] 1640/8 D 2 15.2 452
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-2 Hidden Assets Hidden Assets   [v 6] 2140/10 B 0 g 73
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-7 Dillan Dillan   [h 3] 2140/1 C 2 18.7 26
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-5 Weasel W.F. Weasel W.F.   [v 6] 2140/5 D 0 17.5 718
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-3 Musclematters Musclematters   [s 5] 1640/11 D 0 18.7g 2433
2021-08-19 2021-08-19 Östersund-9 Tangen Töff Tangen Töff   [v 6] 2140/8 B 2 25.0 477
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-9 Vulcano O.P. Vulcano O.P.   [v 7] 2140/11 C 0 g 638
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-5 Smash Into You Smash Into You   [h 4] 2140/3 B 2 16.9 19
2021-08-12 2021-08-12 Bergsåker-8 Laurenti Laurenti   [s 6] 2140/8 B 7 15.7 472
2021-08-12 2021-08-12 Bergsåker-7 Nyhet Nyhet   [v 6] 2680/9 B 0 14.3 333
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-1 Nyhet Nyhet   [v 6] 2160/8 C 4 14.4 281
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-7 Musclematters Musclematters   [s 5] 2160/4 D 7 20.3 151
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-3 Miss Hejaracka Miss Hejaracka   [s 6] 2640/9 C 4 17.1 333
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-1 Lucias Dotter Lucias Dotter   [s 5] 2140/6 C 1 17.9 33
2021-07-27 2021-07-27 Solänget-6 Socrates Face Socrates Face   [h 7] 2140/1 D 0 17.0g 594
2021-07-27 2021-07-27 Solänget-2 Luke Pike Luke Pike   [v 3] 2140/8 C 6 19.3 223
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-7 Brunello Hall Brunello Hall   [h 5] 2640/2 A 0 16.2 65
2021-07-17 2021-07-17 Dannero-5 Hagentoy Hagentoy   [v 10] 2160/8 C 8 15.6 87
2021-07-11 2021-07-11 Skellefteå-4 Musclematters Musclematters   [s 5] 2140/2 C 7 20.6g 253
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-7 Lukas Bris Lukas Bris   [v 11] 1640/8 C 6 13.7 194
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-5 Vikens Easy Vikens Easy   [v 8] 1640/3 A 7 15.2 95
2021-07-08 2021-07-08 Bergsåker-3 Goofy Boko Goofy Boko   [v 8] 2640/12 D str
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-10 Socrates Face Socrates Face   [h 7] 2140/3 B 5 16.5 166
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-8 Demo Demo   [v 13] 1640/5 D str
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-3 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 9] 2140/1 D 0 14.9 510
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-6 Brunello Hall Brunello Hall   [h 5] 2140/1 B 0 16.0g 47
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-7 Lovely O.O. Lovely O.O.   [s 5] 2140/5 D 0 g 109
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-8 Oh Mad Molly Oh Mad Molly   [s 10] 1660/5 D str
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-5 Quickfire Quickfire   [v 12] 1640/10 D 0 16.3 1743
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-4 Khotol Khotol   [s 6] 2140/5 D 0 g 199
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-2 Make it a Star Make it a Star   [s 3] 2140/7 B 1 18.1 20
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-4 Oh Mad Molly Oh Mad Molly   [s 10] 1640/9 D 0 g 130
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-2 Socrates Face Socrates Face   [h 7] 2160/9 A 8 17.8g 53
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-7 Lukas Bris Lukas Bris   [v 11] 2160/15 B 2 14.8 27
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-3 Socrates Face Socrates Face   [h 7] 2160/12 B 0 g 586
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-6 Voltaire P.Hill Voltaire P.Hill   [v 4] 2140/12 A str
2021-05-19 2021-05-19 Solvalla-5 Aloha Chip Aloha Chip   [v 5] 2140/3 C 5 15.0 38
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-5 Chestnut Bojje Chestnut Bojje   [h 4] 2140/8 C 1 13.9 53
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-7 Zidane D.E. Zidane D.E.   [v 6] 2640/5 C 5 16.7g 89
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-8 Höstbo Wille Höstbo Wille   [v 4] 2140/3 B 2 28.3 37
2021-04-28 2021-04-28 Solvalla-6 Mellby Ironman Mellby Ironman   [v 4] 2140/1 A 0 g 22
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-4 Aroshi Aroshi   [v 4] 2140/7 A str
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-1 Clipping Oklahoma Clipping Oklahoma   [s 7] 2160/8 D str
2021-04-21 2021-04-21 Solvalla-8 Betting King Betting King   [v 6] 1640/7 C 0 14.3 617
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-1 Khotol Khotol   [s 6] 1640/3 D 6 19.6g 497
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-3 Brunello Hall Brunello Hall   [h 5] 2160/11 A 1 14.7 33
2021-03-30 2021-03-30 Bergsåker-1 No Name No Name   [s 7] 2140/1 B 0 17.9 75
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-10 Laurenti Laurenti   [s 6] 2160/12 A 0 g 1122
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-3 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 11] 2140/10 D 0 21.8g 1158
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-1 Vicke Hörsta Vicke Hörsta   [v 6] 2160/13 B 0 20.0 1264
2021-03-17 2021-03-17 Solvalla-8 Voltaire P.Hill Voltaire P.Hill   [v 4] 2140/4 B 0 g 22
2021-03-12 2021-03-12 Romme-5 Father of Sun Father of Sun   [v 6] 2140/10 C 0 16.0 183
2021-03-12 2021-03-12 Romme-4 Backhammer Backhammer   [v 7] 2140/1 B 0 g 16
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-10 Basil Mearas Basil Mearas   [v 10] 2160/13 C 0 18.8 1472
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-6 Dazzling Pearl* Dazzling Pearl*   [s 7] 2140/10 D 4 17.1 149
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-5 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 7] 2160/9 D 0 20.6g 1176
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-4 Voltaire P.Hill Voltaire P.Hill   [v 4] 2640/3 D 1 16.2 56
2021-02-11 2021-02-11 Bergsåker-8 Linnea Burge Linnea Burge   [s 6] 1640/7 C 0 19.2 285
2021-02-07 2021-02-07 Romme-7 Voltaire P.Hill Voltaire P.Hill   [v 4] 2640/6 B 0 g 39
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-4 Timetobecool Timetobecool   [v 6] 1640/9 C 0 14.5 1128
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-8 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 11] 2160/4 D 5 21.8g 361
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-5 Socrates Face Socrates Face   [h 7] 2160/15 A str
2021-01-15 2021-01-15 Umeå-9 Conrads Gregor Conrads Gregor   [v 6] 2140/12 D 0 g 208
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-12 Socrates Face Socrates Face   [h 7] 2660/6 B 3 17.3 34
2022-12-27 2022-12-27 Bergsåker-1 Leon de Castella Leon de Castella   [v 5] 1640/11 D 0 20.9g 2418
2022-12-18 2022-12-18 Bergsåker-4 Marlon Boko Marlon Boko   [v 4] 2140/2 B 4 14.6 17
2022-12-13 2022-12-13 Bergsåker-9 Listas Aragon Listas Aragon   [v 7] 2160/5 D 6 16.4g 1202
2022-12-13 2022-12-13 Bergsåker-8 Mykle Odin Mykle Odin   [v 9] 2180/9 A 4 30.2 119
2022-12-13 2022-12-13 Bergsåker-4 Laurenti Laurenti   [s 7] 2640/5 D 0 18.3 1490
2022-12-13 2022-12-13 Bergsåker-3 Leon de Castella Leon de Castella   [v 5] 1640/5 D 0 17.6 959
2022-11-30 2022-11-30 Bergsåker-4 Cotton Club Cotton Club   [v 10] 1640/11 D str
2022-11-23 2022-11-23 Bergsåker-5 Single Operation Single Operation   [s 4] 2640/10 C 0 19.6g 91
2022-11-17 2022-11-17 Bergsåker-8 Listas Aragon Listas Aragon   [v 7] 2160/6 D 0 17.6 630
2022-11-17 2022-11-17 Bergsåker-1 Leon de Castella Leon de Castella   [v 5] 2140/6 D 0 16.4 1085
2022-11-06 2022-11-06 Bergsåker-9 Laurenti Laurenti   [s 7] 2140/9 D 6 16.0 754
2022-11-06 2022-11-06 Bergsåker-7 Mykle Odin Mykle Odin   [v 9] 2140/2 D 0 g 93
2022-11-05 2022-11-05 Östersund-7 Troll Prinsen Troll Prinsen   [v 9] 2160/5 D 5 31.6g 45
2022-11-05 2022-11-05 Östersund-3 Fridolina Palema Fridolina Palema   [s 6] 2140/6 D 5 23.0 50
2022-11-05 2022-11-05 Östersund-2 Bonus Glitterfina Bonus Glitterfina   [s 7] 2140/4 D 8 38.1 105
2022-11-01 2022-11-01 Gävle-4 Night Delight Night Delight   [s 5] 1640/9 D 7 14.7 1100
2022-11-01 2022-11-01 Gävle-1 Listas Aragon Listas Aragon   [v 7] 2140/4 D 8 15.7 114
2022-11-01 2022-11-01 Gävle-5 Faks Olle Faks Olle   [v 5] 2140/1 C 6 30.3 341
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-7 Miss Divine Miss Divine   [s 4] 2140/10 C 5 20.8 298
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-6 Walther på G. Walther på G.   [v 9] 2160/9 C 5 16.3 123
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-5 Thess Prinsen Thess Prinsen   [v 12] 2180/13 B 0 g 229
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-4 Hidden Assets Hidden Assets   [v 7] 1660/10 B 4 16.0 99
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-3 Jazzå Jazzå   [h 3] 1660/9 C str
2022-10-26 2022-10-26 Bergsåker-8 Night Hawk Night Hawk   [h 4] 2140/12 B 3 14.8 22
2022-10-24 2022-10-24 Hagmyren-4 Leon de Castella Leon de Castella   [v 5] 2140/11 D 0 17.1 1216
2022-10-17 2022-10-17 Bergsåker-2 Hidden Assets Hidden Assets   [v 7] 1640/12 D 0 15.4 1791
2022-10-17 2022-10-17 Bergsåker-1 Laurenti Laurenti   [s 7] 2140/9 D 4 15.5 734
2022-10-08 2022-10-08 Bergsåker-9 Nyhet Nyhet   [v 7] 2180/12 B 0 16.1 56
2022-10-08 2022-10-08 Bergsåker-8 Laurenti Laurenti   [s 7] 2160/14 D 0 16.7 819
2022-10-08 2022-10-08 Bergsåker-5 Listas Aragon Listas Aragon   [v 7] 2180/8 B 0 17.7g 79
2022-09-29 2022-09-29 Bergsåker-4 Infinite Mass Infinite Mass   [h 3] 2140/8 A 0 g 22
2022-09-25 2022-09-25 Rättvik-6 Temduang Boko Temduang Boko   [s 4] 2140/1 C 0 17.3g 77
2022-09-25 2022-09-25 Rättvik-5 Hyttas Vrålsnabb Hyttas Vrålsnabb   [v 6] 1640/2 D 0 g 299
2022-09-17 2022-09-17 Dannero-6 Nyhet Nyhet   [v 7] 2140/11 B 1 15.7 18
2022-09-17 2022-09-17 Dannero-3 L.L.Pod Primo L.L.Pod Primo   [v 4] 2140/9 B 1 15.0 23
2022-09-17 2022-09-17 Dannero-2 Mykle Odin Mykle Odin   [v 9] 2140/3 C 1 31.3 24
2022-09-17 2022-09-17 Dannero-1 Avenue Brodda Avenue Brodda   [s 4] 1640/2 B 7 21.4g 40
2022-09-16 2022-09-16 Umeå-8 Conrads Diderot Conrads Diderot   [v 6] 2140/12 A 2 15.1 23
2022-09-14 2022-09-14 Bergsåker-6 Enge Sargon Enge Sargon   [v 6] 2140/5 D 0 16.3g 572
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-8 Miss Divine Miss Divine   [s 4] 2140/3 D 5 19.0 468
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-7 Comand Comand   [v 5] 2140/12 D 7 15.5 555
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-10 Hidden Assets Hidden Assets   [v 7] 1660/5 D 5 16.3 112
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-9 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 6] 2140/8 C 0 15.2 665
2022-09-06 2022-09-06 Bergsåker-7 Nyhet Nyhet   [v 7] 2140/10 C 6 14.5 1081
2022-09-02 2022-09-02 Bollnäs-4 Dacore Dacore   [s 5] 1640/8 C str
2022-09-01 2022-09-01 Gävle-6 Listas Aragon Listas Aragon   [v 7] 2140/8 D 4 15.7 750
2022-08-26 2022-08-26 Bergsåker-10 Elton H.B. Elton H.B.   [v 4] 2640/7 C 1 15.9 20
2022-08-25 2022-08-25 Gävle-7 L.L.Pod Primo L.L.Pod Primo   [v 4] 2140/1 A 0 g 38
2022-08-23 2022-08-23 Solänget-4 Humble Man Humble Man   [v 4] 2140/1 C 0 g 33
2022-08-13 2022-08-13 Solänget-5 Nyhet Nyhet   [v 7] 1640/9 B 2 14.5 90
2022-08-12 2022-08-12 Gävle-8 Jano di Quattro Jano di Quattro   [v 6] 2640/11 A 1 13.9 79
2022-08-11 2022-08-11 Bergsåker-7 Miss Divine Miss Divine   [s 4] 2140/1 D 0 19.4 917
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-7 Baby Boy Baby Boy   [v 5] 2180/14 B 0 14.7 838
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-4 Beluga Winner Beluga Winner   [v 6] 1640/4 D 0 18.4 573
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-2 Pelas Santhos Pelas Santhos   [v 4] 2160/9 A 7 18.0 540
2022-08-02 2022-08-02 Hagmyren-1 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 6] 2160/4 B 7 16.0 144
2022-08-01 2022-08-01 Solänget-1 Miss Divine Miss Divine   [s 4] 2140/7 B 0 20.6g 626
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-7 Grant Hall Grant Hall   [h 4] 2140/6 C 3 14.9g 19
2022-07-20 2022-07-20 Hagmyren-8 Miss Divine Miss Divine   [s 4] 2140/3 D 4 19.5 312
2022-07-18 2022-07-18 Rättvik-4 Insignia Insignia   [s 8] 2140/7 D 5 14.0 465
2022-07-02 2022-07-02 Eskilstuna-4 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 5] 1640/9 B 0 13.4 576
2022-06-28 2022-06-28 Bergsåker-5 Miss Divine Miss Divine   [s 4] 2140/3 D 0 21.3g 1080
2022-06-27 2022-06-27 Gävle-4 Belle Up Belle Up   [s 6] 2140/1 D 0 g 278
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-10 Tangen Töff Tangen Töff   [v 7] 3180/11 C str
2022-06-24 2022-06-24 Hagmyren-7 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 5] 2140/3 B 0 14.3 242
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-7 Laurenti Laurenti   [s 7] 2140/9 D 5 16.1 177
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-6 Nobootsontheground Nobootsontheground   [v 9] 1660/6 A 0 g 42
2022-06-21 2022-06-21 Umeå-9 Miss Hejaracka Miss Hejaracka   [s 7] 2140/9 B 0 17.0 417
2022-06-21 2022-06-21 Umeå-8 Lucias Dotter Lucias Dotter   [s 6] 2140/1 C 0 17.8 359
2022-06-21 2022-06-21 Umeå-7 Topgun Topgun   [v 9] 2140/2 D 6 18.0 458
2022-06-21 2022-06-21 Umeå-6 Musclematters Musclematters   [s 6] 2140/6 D 4 17.9 151
2022-06-10 2022-06-10 Boden-7 Serious Sam Serious Sam   [v 5] 2140/3 B str
2022-06-10 2022-06-10 Boden-5 Ivory di Quattro Ivory di Quattro   [h 7] 2140/5 B 1 14.6 17
2022-06-09 2022-06-09 Bergsåker-6 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 5] 1640/9 A str
2022-06-09 2022-06-09 Bergsåker-4 Becker Becker   [v 6] 2140/6 B 0 g 29
2022-05-31 2022-05-31 Bergsåker-7 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 11] 2140/1 D str
2022-05-31 2022-05-31 Bergsåker-5 Gladiator d'Am Gladiator d'Am   [v 6] 2140/8 C 0 19.5 80
2022-05-31 2022-05-31 Bergsåker-2 Mykle Odin Mykle Odin   [v 9] 2180/8 C 6 33.9g 113
2022-05-29 2022-05-29 Solvalla-12 Harper Seabrook Harper Seabrook   [v 6] 1640/11 D 2 10.5 590
2022-05-21 2022-05-21 Gävle-4 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 5] 2140/8 D 4 12.7 750
2022-05-19 2022-05-19 Örebro-3 Louis Louis   [v 4] 2100/9 B str
2022-05-07 2022-05-07 Gävle-7 Sweet and Wild Sweet and Wild   [s 5] 2140/7 B 2 14.5 53
2022-05-04 2022-05-04 Bergsåker-7 Geronimo Am Geronimo Am   [v 6] 2640/8 B 1 16.3 26
2022-04-30 2022-04-30 Umeå-9 Play That Song Play That Song   [s 5] 2140/2 D 7 16.0 277
2022-04-28 2022-04-28 Hagmyren-4 Nyhet Nyhet   [v 7] 1660/9 B 7 14.2 143
2022-04-20 2022-04-20 Bergsåker-5 Bara Mahara Bara Mahara   [v 6] 2140/5 B 0 g 15
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-7 Bara Mahara Bara Mahara   [v 6] 2140/3 B 1 16.0 15
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-3 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 6] 2140/4 C 3 14.6 197
2022-04-12 2022-04-12 Bergsåker-1 Eldar Eldar   [v 6] 1660/9 C 0 28.0g 211
2022-04-03 2022-04-03 Dannero-5 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 9] 2660/11 C str
2022-03-25 2022-03-25 Bergsåker-7 Gladiator d'Am Gladiator d'Am   [v 6] 1640/7 D 6 15.1 850
2022-03-25 2022-03-25 Bergsåker-3 Laurenti Laurenti   [s 7] 2160/10 B 7 17.5 1926
2022-03-25 2022-03-25 Bergsåker-2 No Name No Name   [s 8] 2140/1 D 4 16.5 1220
2022-03-24 2022-03-24 Umeå-5 Eldar Eldar   [v 6] 2140/7 D 5 29.3g 174
2022-03-11 2022-03-11 Bollnäs-7 Gladiator d'Am Gladiator d'Am   [v 6] 1640/4 D 0 14.5 378
2022-03-08 2022-03-08 Bergsåker-1 Goofy Boko Goofy Boko   [v 9] 2140/5 D str
2022-03-08 2022-03-08 Bergsåker-4 Belle Up Belle Up   [s 6] 2640/7 D 1 19.0 25
2022-03-02 2022-03-02 Bergsåker-5 Goal Digger Goal Digger   [v 5] 2140/4 C 0 19.0 892
2022-02-09 2022-02-09 Bergsåker-10 Low Visibility Low Visibility   [s 5] 2140/6 D 0 18.7 167
2022-02-06 2022-02-06 Skellefteå-9 Alvgrim Alvgrim   [v 10] 1660/7 C 6 30.8 58
2022-02-06 2022-02-06 Skellefteå-8 Lucias Dotter Lucias Dotter   [s 6] 2180/7 B 8 24.1g 155
2022-02-06 2022-02-06 Skellefteå-4 Miss Hejaracka Miss Hejaracka   [s 7] 2140/10 D 0 18.5 783
2022-02-06 2022-02-06 Skellefteå-3 Mr Tibo D.F. Mr Tibo D.F.   [v 9] 2140/3 C 6 19.4 124
2022-02-06 2022-02-06 Skellefteå-2 Musclematters Musclematters   [s 6] 2140/1 C 8 20.7 272
2022-01-31 2022-01-31 Bergsåker-5 Goal Digger Goal Digger   [v 5] 2660/14 C 5 18.2 827
2022-01-19 2022-01-19 Bergsåker-7 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 6] 2140/12 B 2 17.3 87
2022-01-19 2022-01-19 Bergsåker-2 Goal Digger Goal Digger   [v 5] 2640/4 C 6 20.3 1153
2022-01-10 2022-01-10 Bergsåker-7 Goal Digger Goal Digger   [v 5] 2160/8 D 4 17.8 764
2022-01-10 2022-01-10 Bergsåker-4 Brunello Hall Brunello Hall   [h 6] 2140/7 A 6 16.6 234
2022-01-04 2022-01-04 Bergsåker-5 Armida F.B. Armida F.B.   [s 6] 2140/6 B 0 17.0 120
2022-01-04 2022-01-04 Bergsåker-4 Nyhet Nyhet   [v 7] 2640/9 C 0 18.8g 204
2023-09-17 2023-09-17 Dannero-6 Gladiator Mearas Gladiator Mearas   [v 7] 2140/5 C 8 18.6 142
2023-09-17 2023-09-17 Dannero-4 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 10] 1680/8 A 0 g 96
2023-09-17 2023-09-17 Dannero-3 Selenge Selenge   [v 11] 1640/1 D 3 17.1 175
2023-09-17 2023-09-17 Dannero-7 Pojgi Pojgi   [s 4] 2140/4 B 4 20.2 204
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-7 Seduzione Osåfin Seduzione Osåfin   [s 4] 2140/11 D 0 16.0 1207
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-6 Sandsjöns Avicii Sandsjöns Avicii   [v 4] 2140/8 A 0 18.0g 26
2023-09-04 2023-09-04 Solänget-10 Fräcke Blixt Fräcke Blixt   [v 5] 1640/1 C 0 g 130
2023-09-01 2023-09-01 Östersund-9 Gizelliore Gizelliore   [s 4] 2140/9 B 8 16.1g 30
2023-08-25 2023-08-25 Bergsåker-10 Mykle Odin Mykle Odin   [v 10] 2140/3 D 0 g 697
2023-08-14 2023-08-14 Bergsåker-8 Blues Brother Blues Brother   [v 4] 2640/1 B 3 14.4 39
2023-08-14 2023-08-14 Bergsåker-7 Gizelliore Gizelliore   [s 4] 2140/2 A 4 14.4 80
2023-08-14 2023-08-14 Bergsåker-5 Seduzione Osåfin Seduzione Osåfin   [s 4] 2140/7 D 6 16.6 484
2023-08-10 2023-08-10 Solänget-8 Pojgi Pojgi   [s 4] 2140/4 B 5 20.4 269
2023-08-10 2023-08-10 Solänget-3 Fräcke Prins Fräcke Prins   [v 7] 2140/5 C 0 g 78
2023-08-10 2023-08-10 Solänget-2 Global Bachelor Global Bachelor   [v 6] 2140/4 D 0 18.7g 674
2023-08-08 2023-08-08 Solvalla-8 Sandsjöns Avicii Sandsjöns Avicii   [v 4] 2640/7 B 3 15.2 88
2023-07-27 2023-07-27 Bergsåker-5 Blues Brother Blues Brother   [v 4] 2140/5 A 1 14.2 16
2023-07-24 2023-07-24 Dannero-9 Conrads Ballerina Conrads Ballerina   [s 5] 2140/2 C 5 15.8 106
2023-07-24 2023-07-24 Dannero-1 Seduzione Osåfin Seduzione Osåfin   [s 4] 2140/1 D 6 15.8 269
2023-07-22 2023-07-22 Solänget-9 Fräcke Blixt Fräcke Blixt   [v 5] 2640/1 D str
2023-07-22 2023-07-22 Solänget-8 Pioneer Box Pioneer Box   [v 6] 2140/5 C 0 19.6g 41
2023-07-22 2023-07-22 Solänget-3 Utter Southwind Utter Southwind   [v 4] 1640/11 B 8 18.4g 138
2023-07-22 2023-07-22 Solänget-2 Höle Lovika Höle Lovika   [s 5] 1660/2 C 3 30.6 30
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-8 Conrads Ballerina Conrads Ballerina   [s 5] 2140/7 D 0 14.9 130
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-4 Teknolina Teknolina   [s 5] 2640/6 C 0 30.1 118
2023-07-13 2023-07-13 Bergsåker-2 Edit Tourraj Edit Tourraj   [s 3] 1640/3 B 7 16.9g 164
2023-07-13 2023-07-13 Bergsåker-8 Listas Aragon Listas Aragon   [v 8] 2160/10 C 5 16.2 1615
2023-07-13 2023-07-13 Bergsåker-7 Fräcke Blixt Fräcke Blixt   [v 5] 2660/11 C 2 30.6g 181
2023-07-13 2023-07-13 Bergsåker-6 Pojgi Pojgi   [s 4] 2140/5 C 0 19.4g 1140
2023-07-13 2023-07-13 Bergsåker-3 Roberto U.R. Roberto U.R.   [v 5] 2140/11 A 0 16.0 95
2023-07-12 2023-07-12 Solänget-9 Byron Face Byron Face   [v 4] 2140/10 D 0 14.4g 823
2023-06-30 2023-06-30 Gävle-5 Hagrid Hagrid   [v 4] 2140/11 C 0 g 30
2023-06-27 2023-06-27 Solvalla-7 Gizelliore Gizelliore   [s 4] 2640/6 B 0 g 39
2023-06-22 2023-06-22 Dannero-2 Cobol Infinity Cobol Infinity   [s 3] 2640/9 C 6 17.5 496
2023-06-20 2023-06-20 Bergsåker-7 Mykle Odin Mykle Odin   [v 10] 2140/9 D 0 30.4g 1190
2023-06-20 2023-06-20 Bergsåker-6 Pojgi Pojgi   [s 4] 2140/6 C 0 18.8g 518
2023-06-20 2023-06-20 Bergsåker-5 Seduzione Osåfin Seduzione Osåfin   [s 4] 2140/11 D 6 16.5 511
2023-06-20 2023-06-20 Bergsåker-4 Flying Bolt Flying Bolt   [v 11] 2140/3 D 0 g 898
2023-06-20 2023-06-20 Bergsåker-3 Conrads Ballerina Conrads Ballerina   [s 5] 2640/11 B 2 15.3 636
2023-06-17 2023-06-17 Boden-2 Load Master Load Master   [v 6] 2140/11 A 5 14.1 17
2023-06-15 2023-06-15 Bergsåker-5 Edit Tourraj Edit Tourraj   [s 3] 2140/3 C 2 14.8 46
2023-06-15 2023-06-15 Bergsåker-4 Miss Mighty Miss Mighty   [s 4] 2140/8 C 0 14.3 170
2023-06-15 2023-06-15 Bergsåker-2 Fräcke Blixt Fräcke Blixt   [v 5] 2140/3 D 4 28.8 436
2023-06-11 2023-06-11 Dannero-8 Seduzione Osåfin Seduzione Osåfin   [s 4] 2140/1 D 1 18.7 46
2023-06-11 2023-06-11 Dannero-6 Made by Vitsand Made by Vitsand   [s 8] 2160/3 B 7 18.9g 77
2023-06-11 2023-06-11 Dannero-5 Quantum La Coste Quantum La Coste   [v 11] 1640/9 D 6 17.2 692
2023-06-11 2023-06-11 Dannero-4 Galeras Galeras   [s 6] 2180/6 B 7 23.0g 70
2023-06-11 2023-06-11 Dannero-3 Guli Roy Guli Roy   [v 8] 2180/5 C 1 25.8 51
2023-06-10 2023-06-10 Östersund-1 Luke Pike Luke Pike   [v 5] 2140/8 D 0 17.7 1098
2023-06-08 2023-06-08 Bergsåker-8 Vira I.R. Vira I.R.   [s 5] 2140/6 C 0 g 557
2023-06-08 2023-06-08 Bergsåker-4 Mellby Litchi Mellby Litchi   [s 3] 2160/9 C 7 18.5g 270
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-8 Nyhet Nyhet   [v 8] 2160/10 C 0 g 695
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-7 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 10] 2160/9 D 0 29.6g 495
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-6 Guvenör Godiva Guvenör Godiva   [v 4] 2640/6 B 1 17.3 24
2023-06-02 2023-06-02 Umeå-8 Nycora Nycora   [s 4] 2180/8 A 1 14.8 37
2023-06-01 2023-06-01 Bergsåker-6 Blues Brother Blues Brother   [v 4] 2140/3 A 0 g 34
2023-06-01 2023-06-01 Bergsåker-3 Kluster Kluster   [v 4] 2640/2 D 2 17.5 31
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-4 Devs Duke Devs Duke   [v 6] 2140/5 B 6 15.7 147
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-2 Pojgi Pojgi   [s 4] 2140/2 D 0 g 33
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-9 Andtheraceisover Andtheraceisover   [v 5] 2140/4 B 4 16.6 29
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-7 Unheard Of Unheard Of   [s 10] 1640/4 C 6 14.0 207
2023-05-25 2023-05-25 Bergsåker-6 Klocksve Skott Klocksve Skott   [v 10] 1640/8 D 5 27.1g 329
2023-05-21 2023-05-21 Solänget-2 Itso Sisu Itso Sisu   [v 5] 2140/7 B 1 14.3 15
2023-05-17 2023-05-17 Solvalla-4 Byron Face Byron Face   [v 4] 2640/12 A 1 14.9 57
2023-05-16 2023-05-16 Östersund-8 Cobol Infinity Cobol Infinity   [s 3] 2140/4 D 7 22.0g 35
2023-05-16 2023-05-16 Östersund-3 Guvenör Godiva Guvenör Godiva   [v 4] 2140/4 A 1 16.9 34
2023-05-16 2023-05-16 Östersund-2 Klack Imre Klack Imre   [h 3] 2160/4 D 4 38.3 261
2023-05-12 2023-05-12 Bergsåker-7 Mykle Odin Mykle Odin   [v 10] 1660/11 D 0 29.1g 2612
2023-05-12 2023-05-12 Bergsåker-2 Blues Brother Blues Brother   [v 4] 2140/4 C 3 13.4 190
2023-05-05 2023-05-05 Östersund-7 Nycora Nycora   [s 4] 1640/7 B 1 13.5 21
2023-05-03 2023-05-03 Bergsåker-1 Mellby Lucky Mellby Lucky   [v 3] 2140/4 D 6 20.8g 165
2023-04-23 2023-04-23 Hagmyren-6 Unheard Of Unheard Of   [s 10] 1640/4 C 0 16.4g 268
2023-04-20 2023-04-20 Umeå-8 Mykle Odin Mykle Odin   [v 10] 1640/10 C 6 28.9g 640
2023-04-20 2023-04-20 Umeå-4 Nyhet Nyhet   [v 8] 2140/5 C 0 g 220
2023-04-20 2023-04-20 Umeå-2 Kingslayer Pellini Kingslayer Pellini   [v 4] 2140/8 A 1 14.3g 20
2023-04-11 2023-04-11 Bergsåker-9 Listas Aragon Listas Aragon   [v 8] 1640/3 C 0 20.0g 751
2023-04-08 2023-04-08 Dannero-8 Mr Charming Mr Charming   [h 11] 2160/11 B 5 17.4 330
2023-04-08 2023-04-08 Dannero-4 Nyhet Nyhet   [v 8] 2140/5 D 6 16.0 969
2023-04-05 2023-04-05 Solvalla-7 Load Master Load Master   [v 6] 2140/11 A 2 14.3 51
2023-04-01 2023-04-01 Hagmyren-6 Unheard Of Unheard Of   [s 10] 2180/11 D 2 16.7 707
2023-03-29 2023-03-29 Bergsåker-6 Nyhet Nyhet   [v 8] 1640/12 D 0 13.2g 592
2023-03-23 2023-03-23 Umeå-2 Kingdom Come Kingdom Come   [h 3] 2140/4 C str
2023-03-22 2023-03-22 Bergsåker-9 Leon de Castella Leon de Castella   [v 6] 1660/10 D str
2023-03-22 2023-03-22 Bergsåker-7 Unheard Of Unheard Of   [s 10] 2140/1 D 8 18.3 232
2023-03-22 2023-03-22 Bergsåker-5 Melrose Draviet Melrose Draviet   [s 4] 2140/6 B 3 17.3 24
2023-03-21 2023-03-21 Östersund-9 Klack Astrid Klack Astrid   [s 6] 2140/3 D 0 33.1 1075
2023-03-21 2023-03-21 Östersund-6 Glendalough Glendalough   [s 4] 2140/5 C 4 15.3 566
2023-03-20 2023-03-20 Gävle-5 Juve Avanti Juve Avanti   [v 5] 1640/11 B 6 15.5 492
2023-03-15 2023-03-15 Bergsåker-9 Captain As Captain As   [v 5] 2140/5 B 0 15.9 69
2023-03-09 2023-03-09 Bergsåker-2 Laboulaye Laboulaye   [s 5] 2160/6 C 7 18.6 606
2023-02-26 2023-02-26 Bergsåker-6 Gizelliore Gizelliore   [s 4] 2140/8 B 1 17.0 19
2023-02-26 2023-02-26 Bergsåker-3 No Name No Name   [s 9] 2140/4 C 0 18.6 271
2023-02-04 2023-02-04 Solvalla-2 Star Muscle Star Muscle   [v 4] 2140/4 B 4 14.8 43
2023-02-02 2023-02-02 Bergsåker-8 Tequila Trot Tequila Trot   [h 4] 2140/8 A 0 17.5 74
2023-02-02 2023-02-02 Bergsåker-5 No Name No Name   [s 9] 2140/6 C 0 17.4 526
2023-01-17 2023-01-17 Bergsåker-6 Single Operation Single Operation   [s 5] 2140/6 D 0 19.3g 622
2023-01-17 2023-01-17 Bergsåker-1 Miss Divine Miss Divine   [s 5] 2160/9 C 0 24.6g 530
2023-01-11 2023-01-11 Bergsåker-5 Mykle Odin Mykle Odin   [v 10] 2140/7 B 0 g 707
2023-01-03 2023-01-03 Bergsåker-5 Mykle Odin Mykle Odin   [v 10] 1660/15 A 0 30.0g 691
2023-01-03 2023-01-03 Bergsåker-4 Laurenti Laurenti   [s 8] 2140/12 D 0 16.8 4883
2023-01-03 2023-01-03 Bergsåker-2 Star Muscle Star Muscle   [v 4] 2140/3 A 1 17.3 13ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se