V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-4 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 6] 1640/6 D

Nyheter för travkusk


Med ringrosten bortslipad i årsdebuten spelades Campo Bahia till storfavorit när han på lördagen gästade Halmstadtravet. Han gjorde o..


Med ringrosten bortslipad i årsdebuten spelades Campo Bahia till storfavorit när han på lördagen gästade Halmstadtravet. Han gjorde också en fin insats som första häst i andraspår i högt tempo och mosade ledaren Stoletheshow. Men när Roger Walmanns Forfantone Am kom farande från tredje par utvändigt till slut hade han inget svar och Torbjörn Jansson kunde sitta lugn bakom vinnaren den sista biten. Loppets förstapris uppgick till 150 000 kronor och segertiden skrevs till 1.10,8 över 1 640 meter med bilstart.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


På grund av att endast sex hästar var anmälda placerades stoeliten utanför V75® och då en häst ströks blev det än ..


På grund av att endast sex hästar var anmälda placerades stoeliten utanför V75® och då en häst ströks blev det än tunnare bakom startbilen. Men det var klassiga damer som äntrade banan och längsta strået drog Fredrik Persson-tränade Ultra Bright. Rose Run Sidney tog hand om ledningen och med Dibaba på utsidan nådde hon 500 meter på 1.10,5 och varvet på1.11,1. Ultra Bright tackade för det högt uppskruvade tempot genom att enkelt spurta hem segerchecken på 100 000 kronor. Kilometertiden över 1 640 meter skrevs till 1.11,0.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Tim Tetrick satt i sulkyn och sedan han hittat fritt invändigt om ledande Dubai Princess på upploppet spurtade Ab'sattitudexpres till solklar seger, ..


Tim Tetrick satt i sulkyn och sedan han hittat fritt invändigt om ledande Dubai Princess på upploppet spurtade Ab'sattitudexpres till solklar seger, värd 750 000 kronor. Dubai Princess höll till andraplatsen och trea blev Åke Svanstedt med vasst spurtande Common Sense. Åke Svanstedt knep även andraplatsen i finalen för treåriga hingstar och valacker med Jula Trix Treasure, som avslutade stark bakom Linda Toscano-tränade storfavoriten Play Trix On Me (Scott Zeron).

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Italienska galoppsiten Galoppo e Trotto skriver att Cokstiles ägare Renato Santese inte var nöjd med Christoffer Erikssons kuskinsats vid andraplatsen..


Italienska galoppsiten Galoppo e Trotto skriver att Cokstiles ägare Renato Santese inte var nöjd med Christoffer Erikssons kuskinsats vid andraplatsen i Kymi Grand Prix i lördags och därför flyttar hästen till Wilhelm Paal i Halmstad. Officiellt är det Rocco Spagnulo som tränar Cokstile men hästen har stått i Christoffer Erikssons stall sedan april.
- Ägarna var väl missnöjda med styrningarna eller något. Jag har faktiskt ingen riktig koll på det, kommenterar Christoffer Eriksson flytten till Travronden.
Cokstile har gjort fem starter med Christoffer Erikssons i sulkyn och det har resulterat i två segrar och tre andraplatser. Däribland andraplatserna i Elitloppet och Kymi Grand Prix. Nästa start för Cokstile är planerad till Hugo Åbergs Memorial på Jägersro 28 juli.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


64 miljoner kronor finns i potten för sju rätt när Halmstadtravet är värd för V75® på lördagen.Ett av loppen som sp..


64 miljoner kronor finns i potten för sju rätt när Halmstadtravet är värd för V75® på lördagen.
Ett av loppen som spelarna ska försöka bena ut är finalen av Wången Cup.
Det handlar om:
Lärlingar.
15 ston.
Och spårtrappa över distansen 2 140 meter autostart.
I fredagens V65 Direkt ringde redaktionen upp Jenny A Björk som kör femåriga Edrica som kommer till Halmstad med två raka spetssegrar i bagaget.
- Det var tråkigt att vi fick spår 8, men när vi åker till Halmstad får vi ju ladda framåt.
Är hon startsnabb nog för att kunna ta sig till ledningen?
- Det vet jag inte, men hon kan öppna, så jag ska köra det som går i alla fall från början.
Trivs hon bäst i spets?
- Hon har gjort bra lopp i spets. Hon kan väl gå i ryggar också, men det är väl en fördel om vi kommer dit.
Har ni siktar mot det här loppet?
- Ja, det har vi gjort. Hon har siktats till det här loppet från det sista loppet. Hon känns fin i träningen och allt verkar bra med henne.
Segerchansen?
- Jag tycker att hon är en av dem som kan vara med och göra upp om det. Det är alltid tuffa hästar när man åker på V75, men hon är bra själv också. Vi ska försöka i alla fall.
Väderprognosen talar för regn i Halmstad på lördagen.
Om det blir kladdig bana?
- Hon har startat på skitig bana förut och det har inte varit problem då i alla fall.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Mamma är Kissed by the Wind är av rent passgångarblod. Pappa Hard Livin travare.Don Fanucci Zet har en minst sagt intressant stamtavla.- Han &au..


Mamma är Kissed by the Wind är av rent passgångarblod.
Pappa Hard Livin travare.
Don Fanucci Zet har en minst sagt intressant stamtavla.
- Han är lite av en ny ras. Hans mamma köpte jag på skoj för att försöka göra henne till en travhäst, men det var helt chanslöst. Sen tänkte jag att vi betäcker henne för att kanske få ett sto, som vi kan vidare-betäcka så i nått led senare kanske det kommer bli bra. Men det small ju direkt, att få fram den här hästen, det är otroligt. Jag är väldigt stolt över den här pållen, sa Daniel Redén.
Don Fanucci Zet vann försöket mycket enkelt från spets med sparade krafter och i finalen satt Örjan Kihlström och gottade sig i andra utvändigt i det tuffa tempot där Usain Töll inte lät Bythebook vara ifred i ledningen.
När Don Fanucci Zet sedan fick anfallsorder i tredjespår knappa 700 meter från mål bet det bra och redan in mot upploppet hade han avgjort loppet och slagit klorna i ledaren Bythebook. Bakom knep Guzz Mearas andrapriset från tredje invändigt och trea blev Click Bait
Örjan Kihlström var precis som tränaren Daniel Redén imponerad av vinnaren Don Fanucci Zet.
- Det är fantastiskt trevligt att köra honom. Det är en så skön individ, helt avslappnad före loppen och sedan när det är allvar vet han vad han precis vad han ska göra.
På frågan om blandningen mellan passgångarblod och travblod svarade Örjan Kihlström lite mer försiktigt.
- Det är i alla fall en jättefin häst, speciell. Och det ska bli spännande att följa honom framöver. Han är ruggigt startsnabb och otroligt kvick att växla tempo.

Sisu avgjorde Stosprintern
Grand Diva Sisu skrällde i Stosprintern när hon plockade ner storfavoriten Golden Tricks sista biten över upploppet. 800 000 kronor var segern värd för det fyraåriga stoet som var tvåa tidigare i år i Drottning Silvias Pokal.
Per Nordström tränar och han serverade sin häst ett lopp i tredje utvändigt i rygg på Golden Tricks. Han stötte sedan ut Örjan Kihlström som tvingades ge sig iväg i tredjespår 650 meter från mål med favoriten och i rygg skuggade Grand Diva Sisu, som sedan var starkast över upploppet i en mycket snabb avslutning.
Segertiden blev 1.11,2 över 1 609 meter autostart.
- Min häst gjorde en femstjärnig prestation. Jag är utrustad med en GPS-klocka och jag hade 1.04,4 över upploppet, så det var en visslande avslutning och det var inget snack om saken, kommenterade Per Nordström.

I övrigt på Halmstad noterade vi…
…att Racing Brodda visade att hon blivit riktigt startsnabb och tillsammans med Rikard N Skoglund blev det till slut en enkelt spetsseger i V75-4 efter snabba 1.07,5 första 500 meterna.
200 000 kronor var segern värd i det fina stoloppet.
Mattias Djuse tränar det femåriga stoet som vann på 1.12,7 över distansen 2 140 meter autostart.
…att Håkan B Johansson visade att han inte bara kan köra traktor på Halmstadtravet utan att han även är en mycket duktig kusk. I amatörloppet (V75-5) var han offensiv varvet från mål och forcerade fram storfavoriten Amour As utvändigt om ledaren. Därifrån var den Jerry Riordan-tränade hästen starkast.
…att Hans Crebas dominerade V75-7 med Lucky Base som tidigt kom till spets och sedan dominerade stayerloppet över dryga tre kilometer.
…att sju rätt på V75® gav 2 204 kronor. Sex rätt gav 36 kronor medan det blev jackpot på fem rätt.

Och i försöken till Sprintermästaren noterade vi...
…att Svante Båth-tränade Bythebook var pilsnabb första meterna i V75-1 som var det första försöket i Sprintermästaren. Väl i spets fick Erik Adielsson dämpa tempot och han hade full kontroll av loppet, segern blev bekväm före Green Manalishi (utvändigt ledaren) och Usain Töll (rygg ledaren).
Segertiden för Bythebook blev 1.10,7 över 1 609 meter autostart.
…att det blev hemmaseger i V75-2, det andra försöket till Sprintermästaren, genom Guzz Mearas och Johan Untersteiner. Guzz Mearas togs lugnt i startrusningen och fick så småningom om andra utvändigt, därifrån växlade han enkelt ner konkurrenterna över upploppet till en ganska säker seger. Med till final även Upset Face (utvändigt ledaren), Osterc (ledningen) och King Of Everything (fjärde invändigt).
Segertiden för Guzz Mearas blev 1.10,8 över 1 609 meter autostart.
…att Daniel Redén-tränade Don Fanucci Zet var storfavorit i sitt försök till Sprintermästaren och han infriade spelarnas förtroende i V75-3 och vann enkelt trots att han blev utsvarad från start och det dröjde till 500 meter innan han kom till ledningen tillsammans med Örjan Kihlström. Tempot i loppet hölls sedan upp av Gerry som var pigg utvändigt ledaren, men Don Fanucci Zet var bara bäst och brisade undan på den snabbaste segertiden i de tre försöken, 1.10,5.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-2 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 4] 2160/15 8 19.3 2073
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-10 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 4] 2140/4 6 20.5 404
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-5 Midnight Fantasy Midnight Fantasy   [s 7] 2140/7 0 20.1 527
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-9 Midnight Fantasy Midnight Fantasy   [s 7] 2160/10 0 18.6g 583
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-6 Lucky New Star Lucky New Star   [v 8] 2160/6 0 620
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-5 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 4] 2140/9 0 g 783
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-4 Midnight Fantasy Midnight Fantasy   [s 7] 2140/13 0 17.8 581
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Midnight Fantasy Midnight Fantasy   [s 7] 2160/6 6 18.5 148
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-3 Lucky New Star Lucky New Star   [v 8] 2180/8 0 g 1465
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-8 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 5] 2640/5 D str 1000
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-1 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 5] 2160/10 B 6 19.8g 467
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-2 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 5] 2160/6 B 0 20.6g 644
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-9 Lyktans Onyx Lyktans Onyx   [v 3] 2140/2 D 0 22.4 918
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-2 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 5] 2100/1 B 0 19.8g 247
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-4 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 5] 2160/14 B 0 26.8g 1162
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-5 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 5] 2160/9 D 5 18.0 1223
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-3 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 5] 2140/1 D 0 20.0 785
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-6 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 5] 2140/5 D str
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-1 Blazie Xanthe Blazie Xanthe   [s 5] 2140/7 D 0 22.1g 327
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-9 Midnight Fantasy Midnight Fantasy   [s 8] 2140/5 D 0 916
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-7 Midnight Fantasy Midnight Fantasy   [s 8] 2140/1 D 6 768
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Blazie Xanthe Blazie Xanthe   [s 5] 2140/2 D 0 21.4 1040
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-10 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 5] 2160/8 D 0 20.2g 959
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-4 Midnight Fantasy Midnight Fantasy   [s 8] 2160/7 A 0 19.9g 351
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-5 Blazie Xanthe Blazie Xanthe   [s 5] 2140/7 D 0 22.2g 728
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-6 Blazie Xanthe Blazie Xanthe   [s 5] 2140/5 D 7 23.1 790
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-3 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 5] 2140/5 D 0 22.0 2080
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-10 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 5] 2140/3 D 0 19.2 817
2017-12-15 2017-12-15 Axevalla-5 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 6] 2140/1 D str
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-10 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 6] 2100/5 D 6 20.3 133
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-11 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 6] 2140/1 D 6 18.3 360
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-2 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 6] 2100/10 C 0 18.5 622
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-10 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 6] 2140/2 D 0 20.1 1058
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-10 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 6] 2140/2 D 0 19.7g 391
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-7 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 6] 2140/4 D 8 17.8 454
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-8 Lyktans Onyx Lyktans Onyx   [v 4] 2140/4 D 0 21.1 280
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-5 Lyktans Onyx Lyktans Onyx   [v 4] 2140/2 D 0 20.3 1138
2017-07-04 2017-07-04 Axevalla-9 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 6] 2140/2 D 0 19.6 681
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-9 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 8] 1640/3 D 6 14.9 176
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-5 Lyktans Onyx Lyktans Onyx   [v 4] 2140/8 D 7 22.1g 1467
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-9 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 5] 2640/1 D 0 18.7 613
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-6 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 6] 2640/5 D str
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-4 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 6] 2640/3 D 0 18.9g 299
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-10 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 6] 2180/10 B 0 18.8g 608
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-10 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 6] 2640/2 D 3 18.1 836
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-10 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 6] 2160/8 B 0 18.3 483
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-6 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 6] 2640/2 D 0 g 2198
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-10 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 5] 1640/2 D 6 16.2 753
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-3 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 6] 2140/2 D 0 19.8g 1036
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-2 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 6] 2160/10 D 6 18.9 1115
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-1 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 5] 2100/4 B 4 17.9 197
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-1 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 6] 2160/13 B 0 19.4 706
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-5 After All Flash After All Flash   [v 4] 2140/1 D 7 17.9 629
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-8 After All Flash After All Flash   [v 4] 2140/10 D 6 18.6 990
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-12 After All Flash After All Flash   [v 4] 2140/2 D 0 g 837
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-5 After All Flash After All Flash   [v 4] 2140/3 C 0 24.0g 467
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-8 After All Flash After All Flash   [v 4] 2140/2 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-9 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 6] 2140/13 C 0 17.3 2310
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-1 After All Flash After All Flash   [v 4] 2160/10 B 4 18.7 562
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-1 After All Flash After All Flash   [v 4] 2160/10 A 7 18.7 200
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-4 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 6] 2140/7 B str
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-1 After All Flash After All Flash   [v 4] 2160/13 B 4 17.5 1301
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 After All Flash After All Flash   [v 4] 2140/9 B 0 22.4g 141
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-5 After All Flash After All Flash   [v 4] 2160/14 C 6 18.3 575
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-1 After All Flash After All Flash   [v 4] 2140/4 D 4 19.9g 369
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-1 After All Flash After All Flash   [v 4] 2140/6 D 0 23.2g 359
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-1 After All Flash After All Flash   [v 4] 2140/1 D 5 19.9 997
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-8 After All Flash After All Flash   [v 4] 2140/9 D 0 21.9 1897
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-1 After All Flash After All Flash   [v 4] 2140/1 D 6 20.7 157
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-5 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 7] 2140/3 D str
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-6 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 7] 2140/7 D 0 18.4 1181
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-9 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 7] 2100/6 D 0 19.9 622
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-1 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 7] 2140/3 D 5 19.2 507
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-1 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 8] 2180/10 C 0 17.8 820
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-10 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 5] 2140/1 D 3 18.9 214
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-3 After All Flash After All Flash   [v 5] 2140/8 B 4 18.3 637
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-2 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 5] 2140/2 D 5 18.4 514
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-5 After All Flash After All Flash   [v 5] 2140/1 D 0 19.3g 396
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-10 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 5] 2140/6 D 0 17.7 1947
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-9 After All Flash After All Flash   [v 5] 2140/1 B str
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-6 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 5] 2140/4 D 7 17.7 1294
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 5] 2100/8 B 8 19.9 365
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-5 After All Flash After All Flash   [v 5] 2140/3 D 0 19.9g 267
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-6 After All Flash After All Flash   [v 5] 2140/4 D 0 18.6 946
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-5 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 5] 2160/9 B 6 18.7 1000
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 5] 2160/10 A 6 19.6 2423
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-9 After All Flash After All Flash   [v 5] 2140/2 D 0 g 1113
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-1 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 5] 2140/10 A 7 21.4 671
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-5 After All Flash After All Flash   [v 5] 2640/3 D 7 25.1g 1398
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-2 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 5] 2160/9 B 0 21.3g 831
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-3 After All Flash After All Flash   [v 5] 2140/1 D 5 20.0 236
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-6 After All Flash After All Flash   [v 6] 1640/9 A 7 18.0g 136
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-10 Made no Fear Made no Fear   [v 7] 2140/3 B 7 17.7g 230
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-3 Made no Fear Made no Fear   [v 7] 2140/1 C 0 17.8 351
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-7 After All Flash After All Flash   [v 6] 2140/4 D 0 371
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-11 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 6] 2160/3 D 1 17.8 357
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-5 After All Flash After All Flash   [v 6] 2140/2 D 4 15.2 956
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-3 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 9] 2140/1 D 0 19.4 682
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-9 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 6] 2140/11 C 0 17.4 909
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-1 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 9] 2640/2 C 0 21.1 435
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-2 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 6] 2100/12 B 4 18.7 892
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-3 After All Flash After All Flash   [v 6] 2140/3 D 0 g 1232
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-11 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 9] 2160/5 C str
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-2 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 9] 2100/3 B 0 20.0 373
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-3 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 9] 2160/5 B 5 20.2 496ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se