V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2640/13 B
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-6 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2640/4 D
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2160/10 B

Nyheter för travkusk


Skrällarna duggade tätt i Östersund på fredagskvällen och ett system inlämnat på atg.se någonstans i Västmanland..


Skrällarna duggade tätt i Östersund på fredagskvällen och ett system inlämnat på atg.se någonstans i Västmanland blev ensam med alla sex vinnarna på V64-spelet.
Kupongen var en del i ett större system som kammade hem nästan 2,4 miljoner kronor.
Kvällens attraktion hade lyfts bort från det stora streckspelet på grund av förmodad överlägsenhet.
Robert Berghs stjärna Hail Mary matchas för Svenskt Travderby och lekte sig nu runt till seger i ett försök till Norrlands Grand Prix med 50 000 kronor i förstapris.
Hästens tionde seger i karriärens elfte start.
Robert Bergh körde till ledningen från andraspåret bakom bilen och lät Hail Mary anföra i ett makligt tempo.
Över upploppet satt Bergh och bevakade värste konkurrenten Golden Dream M.E. och Jomar Blekkan som satt fastlåsta i ryggen på Hail Mary och segermarginalen blev bara en dryg längd.
Segertiden för Hail Mary skrevs till 1.13,9 över 2140 meter autostart.

Vann Siri Jonssons för fjärde gången
Tidigare under kvällen hade Sandra Eriksson tagit sin fjärde inteckning i Damloppet Siri Jonssons Minne.
Segervapnet var Rose Run Sidney, ett sexårigt sto från USA i Daniel Redéns träning som nu tog första seger i fjärde försöket i sitt nya hemland.
Rose Run Sidney – kvällens största favorit på V64 spelad på 74 procent  – blev av med ledningen då Susanne Osterling laddade av med Adi Gallia.
Sandra Eriksson satte sig då utvändigt ledarhästen och Rose Run Sidney avgjorde utan prut från den positionen i stället.
Segertiden skrevs till 1.11,9 över 1640 meter bilstart.
Sandra Eriksson har nu fyra segrar i Siri Jonssons Minne – samtliga med hästar tränade av Daniel Redén.

En svårighet från Jämtland
V64 delade alltså ut 2,4 miljoner kronor till ett system.
En storvinst som vinnaren kan tacka ett tvättäkta hemmaekipage för.
Åttaårige valacken Invented Sund var tuff att hitta för spelarna men spurtade faktiskt enkelt till sig seger i V64-2 för östersundaren Jonas Johansson. Kjell-Åke Nordström, en amatörtränare i Jämtland, tränar hästen som skrällde till 83 gånger pengarna på vinnarspelet och endast var streckad på två procent.
Skräll blev det också i försöket till Norrlands Elitserie för treåringar. Storfavoriten Chestnut kom tillbaka efter en inledande galopp men fick ge sig på målfoto mot Diones Smaragd (två procent) som sköt till snyggt efter ett lopp i ledarens rygg för Daniel Wäjersten

Mikael Wikner, Kanal 75


Uppgifterna om att travhästen Propulsion genomgått en så kallad nervsnittning under sin uppväxt i USA har slagit ner som en bomb i travv&a..


Uppgifterna om att travhästen Propulsion genomgått en så kallad nervsnittning under sin uppväxt i USA har slagit ner som en bomb i travvärlden.
Hästens tränare Daniel Redén publicerade på fredagskvällen ett öppet brev på stallets hemsidan stallzet.se under rubriken ”Jag och Propulsion”.

Kanal 75 väljer att publicera brevet i sin helhet:
"En vecka som började som en av de allra bästa i mitt liv förvandlades i tisdags till en mardröm som inte verkar ha något slut.
Framförallt lider jag med hästen om det nu visar sig att det är sant att han faktiskt utsatts för en nervsnittning i USA. Hästen - Propulsion - är det viktigaste för mig i allt detta.
Vi har brutit ihop i omgångar och haft svårt att sortera i tankarna. Men en sak tycker jag är viktig och det är att ni alla får läsa min story, skriven av mig själv. Samtidigt har vi inlett en egen utredning för att bringa klarhet om vad som hänt. Vi kommer självklart också bistå, med det vi kan, Svensk Travsport i deras utredning.

Men nu till historien - det här är jag och Proppen.

Första gången jag kom i kontakt med Propulsion hette han Deyrolle och var en vansinnigt snygg ettåring när jag fick syn på honom i Lexington. I min betygsättning fick han väldigt fina siffror samtidigt som jag förstod att han nog skulle bli otroligt dyr. Eftersom jag så klart hade en budget att hålla mig till blev det jobbigt när jag också såg Monarch Kemp, som faktiskt fick lite högre siffror enligt mitt sätt att bedöma hästar. Därför var jag tvungen att välja, skulle jag gå all in på den ena eller den andra? Till slut valde jag att gå på Monarch Kemp. En budgivning som jag vann för hiskeliga 360 000 dollar. Det blev trots allt en bra affär då Trixton, som han döptes om till, vann Hambletonian två år senare.
Tre år senare dök plötsligt Deyrolle upp på en mixauktion som skulle hållas på Meadowlands travbana den 2 augusti 2015. Det visade sig att han också bytt namn. Han hette nu Propulsion. Han hade inte lyckats särskilt bra med amerikanska mått och var nu fyra år. Det väckte såklart mitt intresse och det blev inte mindre när jag gick in och kollade i det amerikanska lopparkivet. Jag såg direkt att han hade steget, men att han hade stora problem med travet. Perfekt, tänkte jag, det där kan vi säkert få till på vår bana hemma på gården.
Jag skulle själv inte till USA varför jag ringde min vän Marcus Melander och bad honom kolla igenom hästen och sen ropa på honom om det såg bra ut.
Marcus ringde före auktionen och sa att han kollat igenom hästen noga och att det bara fanns små anmärkningar. Jag bestämde mig därför för att vara med och se om vi kunde få honom.
Det blev en ordentlig fart på budgivningen. Förutom Marcus ropade två andra européer emot och gissningsvis hade vi liknande tak, vem som helst av oss hade kunnat vinna, men det var vi som vann på 210 000 dollar. Propulsion gick efter det hem till Marcus gård, fick ta igen sig några dagar, veterinärkollades och sattes sen på transporten mot Sverige via Belgien.
De handlingar som följde med honom innehöll inte någon uppgift att han skulle utsatts för nervsnittning.
När en häst exporteras så är det förbunden i de olika länderna som sköter pappersarbetet. Vi har importerat väldigt många hästar genom åren och det är ofta som vi inte ens får en kopia på exportcertifikatet som skickas till Svensk Travsport.
Hur som helst verkar det inte ha varit några problem när hästen registrerades i Sverige. Det var klart på några veckor och det färdiga passet kom i november 2015.
Min veterinär gick noggrant igenom Propulsion det första han gjorde och det enda som hittades var vanliga veterinära anmärkningar. Efter det dröjde det länge innan hästen uppsökte veterinär nästa gång.

"Ingen misstanke"
"Ingenstans under den här tiden har jag kunnat misstänka att Proppen utsatts för det som nu påstås och som det nu tydligen finns dokumentation på.
Rimligtvis finns den dokumentationen både hos USTA och Svensk Travsport, på USTA ska den dessutom legat öppen för vem som helst att se under hela tiden.
Enligt uppgift påstås det att Proppen ska ha nervsnittats i april 2015, men det blev inte USTA varse om förrän 18 augusti samma år, drygt två veckor efter att vi köpte honom på auktionen och efter att hästen redan landat i Europa. Däremot var det i tid för att de skulle hinna skriva det i exportcertifikatet.
På själva auktionen fanns det ingen information om det här ingreppet vilket också budgivarna vittnar om. Ärligt talat tror jag inte att någon europé skulle vara så dum så de köper en nervsnittad häst från USA som de vet att de inte får tävla med i de flesta europeiska länder. Hade vi vetat om det hade vi såklart inte ens bjudit på Propulsion och hade vi fått reda på det i samband med att hästen registrerades i Sverige (eller inte kunde registreras som en tävlingshäst) hade vi krävt pengarna tillbaka och skickat tillbaka hästen.
För ganska precis ett år sedan fick jag höra talas om det vi nu är i för första gången. Jag kom ihåg att jag skrattade när en representant för Svensk Travsport kom fram till mig på en stallbacke och sa att det gick ett rykte om att Propulsion var nervsnittad. Han kom ut till gården strax därefter och en veterinär kollade på Propulsion när han var där. På honom hittade de ingenting, men eftersom jag köpt fler hästar från samma tränare i USA så bad jag också veterinärerna kolla på dessa när Svensk Travsports representant var där
Inte heller där hittade de något konstigt".

"Han rår inte för någonting"
"Med det trodde jag den historien var över. Vi funderade länge över Prix d'Amerique i vintras och beslutade oss sent för att åka ned. Sen gjorde vi en femte start i Elitloppet efter nytt sent beslut. Ni vet hur det gick. Det var en fantastisk dag på så många sätt.
Två dagar senare rasade världen. Framför allt för påståendet att någon har gjort det här ingreppet på vår älskade Proppen. Han rår inte för någonting i det här. Han är en sanslöst bra häst och en enorm profil, som jag vet att många har älskat att se.
Jag har full respekt för regelverket och jag är den förste att ställa mig upp för en ren sport. Det är extremt viktigt att utredningen blir rätt och riktig och att Propulsions heder och prestationer inte faller bort på felaktiga grunder. Han förtjänar en fullständig kontroll.
Utredningarna kan jag inte uttala mig om, de måste få ha sin gång. Vi tar i alla fall mycket allvarligt på detta och har därför anlitat advokat Jesper Arvenberg att företräda oss. Eftersom det nu pågår utredningar vill jag inte kommentera detta ytterligare innan dessa är klara.
Jag är bara väldigt ledsen över allt detta. Jag är extra ledsen för Proppens skötare Ellinor Wennebring som mår oerhört dåligt just nu, samtidigt som jag är ledsen å svensk travsports vägnar. Jag hoppas innerligt att sporten kan ta sig ur detta på ett bra sätt.

Och jag kände att jag ville ge min berättelse om min åttaåriga relation med en av de mest fantastiska hästar jag mött.

Det kommer han alltid vara för mig - oavsett hur det här slutar".

Daniel Redén

Kanal 75


Östersund är värd för lördagens V75-tävlingar och det ligger 100 miljoner i sjurättspotten denna Superjackpot.Fort Knox ä..


Östersund är värd för lördagens V75-tävlingar och det ligger 100 miljoner i sjurättspotten denna Superjackpot.
Fort Knox är omgångens största favorit och den fyraårige hingsten var ett stort löfte när han började tävla i fjol. Han inledde karriären hos Svante Båth och tog fem raka segrar. En av triumferna var i Margaretas Tidiga Unghästserie med 300 000 kronor i förstapris. Han flyttades sedan till Pasi Aikio men fungerade inte fullt ut och problemen fortsatte även senare när han kom till Björn Goop. Hästen hade problem med aktionen och galopperade två gånger i rad. Men insatsen senast skallrar om att han nu är på rätt väg igen. Fort Knox sköt till jättebra som tvåa i ett lopp i Halmstad när han fick fritt sent mellan hästar.
– Fort Knox (V75-3) har haft det lite struligt en längre tid med travet och har inte fått det att fungera. Det har gett mig några gråa hår men senast ändrade vi lite med skor och det funkade bra i Halmstad. Det var skönt och hästen verkar fortsatt fin efteråt, säger Björn Goop.

”Känns som att han har bra fart i sig”
Fort Knox startar från spår nio i den tredje avdelningen, som är ett försök i Bronsdivisionen. Tränare Goop är optimistisk när han gör den långa resan till Östersund och tycker att det är hans bästa chans på V75.
– Han har ju ett gott rykte om sig att vara en högkapabel häst och det känns som att han har bra fart i sig. Det här är ett led i matchningen och vi åker till Östersund med förhoppning att kunna vara med där framme. Det är nog den som jag har störst förhoppningar på, säger Goop.

”Han är klart uppåt formmässigt”
Björn Goop har ytterligare två egentränade hästar med på V75 och kommenterar dem på följande vis i tur och ordning. Han inleder med Armagnac i V75-1 som kommer från en seger näst senast och en tredjeplats i senaste starten, då han spurtade vasst via open stretch.
I V75-6 har han med tioårige Only One Winner som är stil going strong och som kommer från en seger från ledningen.
– 6 Armagnac (V75-1) har det varit klar uppryckning på och han slappnar av bättre nu och kan utnyttja sina krafter på ett bättre sätt. Han är klart uppåt formmässigt och öppnar ganska bra. Sedan vet jag inte om den långa distansen är någon fördel och det är även långresa och första gången på V75. Jag är jättenöjd med hästens utvecklingskurva men det är andra förutsättningar den här gången.
– 4 Only One Winner (V75-6) är ju en gammal herre och vi har kört lite snällt med honom i flera lopp. Han har haft dåliga lägen och vi har kört bakifrån. Hästen har blivit piggare och piggare för varje lopp och senast när jag släppte av honom så gick han bra i enklare konkurrens. Nu är det ett tuffare lopp och utgångsläget är perfekt. Men checken skrivs inte ut i starten utan på mållinjen, säger Björn Goop.

Michael Carlsson, Kanal 75


En sjurättspott på hissnande 100 miljoner kronor hägrar i lördagens V75 i Östersund och många kommer jaga skrällar i kallbl..


En sjurättspott på hissnande 100 miljoner kronor hägrar i lördagens V75 i Östersund och många kommer jaga skrällar i kallblodsloppet. Det tror inte Jan-Olov Persson att man behöver göra. Han har själv med två hästar som startar med 20 meters tillägg men att de kan komma ikapp de bästa på startvolten tror han inte.
- 7 Guli Roy var ute i fredags på Hagmyren och gick hyggligt som fyra i ett femåringslopp, men det var vlädigt bra hästar emot. 9 Demex har gjort ganska det bra på V75 och formen verkar ganska hygglig. Men vi möter ju två väldigt bra hästar, 1 Spang Viktor och 3 Alma Prins, som står 20 meter före och det är omöjligt att ta 20 meter på dem.
Du brukar vara bra på att tippa. Vilken är bäst av dem?
- Det kan nog bli hårt mellan dem. Björn (Karlsson) trodde väldigt mycket på sin häst (Spang Viktor) senast men då slutade det med galopp. Nu har han ett bra läge i bricka ett och kan leda hela vägen. Men Alma är också väldigt bra och det räcker nog med två streck.

Kanal 75


Obesegrad efter tre starter spelades Maestro Zon till torsdagens tyngsta V64-favorit på Åbytravet. Treåringens tränare Michael Larsson sa..


Obesegrad efter tre starter spelades Maestro Zon till torsdagens tyngsta V64-favorit på Åbytravet. Treåringens tränare Michael Larsson satt i sulkyn och efter att ha laddat till ledningen från spår fem bakom startbilen och nått 500 meter på snabba 1.09,8 kunde han dra ner på tempot. Varvet nåddes på 1.13,2 och in i slutsvängen såg den storväxte ledaren ut att gå mot enkel seger. Men då kastade Björn Goop loss italienaren Bombus Jet och han avslutade som skjuten ur en kanon. Över upploppet stred hästarna sida vid sida och ledaren kontrade den sista biten, men precis när mållinjen skars hade Bombus Jet nosen först. Segern var Bombus Jets tredje i sjätte starten och den belönades med 50 000 kronor.
- Det är en liten häst med härlig speed, god styrka och rätt inställning, berömde Björn Goop.

Ola Johansson, Kanal 75


Elitloppshelgen bjöd inte bara på travsport i världsklass.Den bjöd också på lättlösta V75-omgångar som gav tv&a..


Elitloppshelgen bjöd inte bara på travsport i världsklass.
Den bjöd också på lättlösta V75-omgångar som gav två saftiga femrättsjackpotar till denna lördag.
Denna lördag då Östersund står värd för sin årliga V75-omgång och fick nästan 60 miljoner kronor adderat till sjurättspotten redan innan spelet öppnade.
Jämtlandsbanan sticker ut med sitt 218 meter långa upplopp, landets näst längsta.
Det är även något som verkar avspegla sig i resultaten.
I synnerhet i lopp som startas med bil.
Tittar man generellt på hela landet så vinns 22 procent av autoloppen, exklusive spårtrappor och kallblodslopp, av bakspårshästar.
Samma siffra på Östersund är 28.
En ovanligt stor avvikelse som talar för att hästar som inleder i andra ledet bakom bilen defacto har större chans att hinna fram på Östersundstravet jämfört med andra banor.
Statistiken är hämtad från databasen travfakta.se som totalt innefattar över 91 000 lopp.

Stor skillnad över medeldistans
Över sprinterdistans (V75-6 på lördag) är avvikelsen emellertid marginell.
Här vinns 21 procent av autoloppen från bakspår på Östersundstravet, jämfört med 20 för hela landet.
Det man kan påpeka här är att det vanligtvis hopplösa spår 12 sticker ut. Hästar därifrån startar generellt med 4 procents vinstchans i sprintlopp, men på lördagens V75-bana är siffran 7.
Det är över medeldistans (V75-3, V75-5 & V75-7) som statistiken blir riktigt intressant.
Här ligger rikssnittet på 23 procent, men på Östersund växer det till 31.
Det innebär alltså att en generell bakspårshäst i ett tolvhästarsfält (åtta framspår och fyra bakspår) startar med nästan lika hög vinstchans som en generell framspårshäst.
Ett resultat som torde vara unikt för Östersund, motsvarande siffra på Axevalla (med landets längsta upplopp) är exempelvis 27.

Spår 10 allra bäst
Tittar man på individuella bakspår ser man att spår 10 är framgångsrikast varifrån 8 procent av loppen vunnits. Den verkliga segerprocenten för hästar som startar från spår 10 på Östersund är högre, 10,2 - vilket man får fram då man räknar bort lopp som inte haft någon häst från aktuellt startspår.
Motsvarande segerprocent för riket i stort för hästar från spår 10 över 2 140 meter autostart är 7,3.
Faktum är att vinnaren av Jämtlands Stora Pris (V75-7) återfunnits från just spår 10 vartannat år sedan 2012 (Readly Express 2018 ((bilden)), Call Me Keeper 2016, Mosaique Face 2014 och Formula One 2012) en tendens som onekligen talar till fördel för Mindyourvalue W.F.
De tre andra bakspåren visar också märkbart positiva siffror, ungefär två procentenheter över det normala för såväl spår 9, 11 som 12.
I medeldistanslopp med spårtrappor (V75-4) är underlaget mindre (bara 122 lopp på Östersundstravet), men tendensen densamma med segerprocent 43 mot 37 för bakspår.
Även här är det just spår 10 (13 procents vinstchans och 111 procents ROI) som visar sig allra mest fördelaktigt på banan vid Storsjön.
Den generella visdomen att man ska undvika att spela bakspårshästar, i synnerhet under sommartid, är alltså inte något man bör snöa in på i jakten på lördagens uppskattningsvis 100 miljoner kronor i sjurättspotten.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-2 Nick Sisu Nick Sisu   [v 5] 2640/5 0 18.7g 1169
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-9 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 3] 2140/5 2 15.0 56
2015-12-12 2015-12-12 Åby-2 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 3] 2140/9 5 15.7 495
2015-12-10 2015-12-10 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2140/11 7 16.2 102
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-2 Ryggornas Nemo Ryggornas Nemo   [v 3] 2140/10 7 22.7g 196
2015-11-26 2015-11-26 Åby-9 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 3] 1640/8 0 14.3 184
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2140/8 4 15.5 68
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-5 Leader Tom Leader Tom   [v 8] 2640/2 0 17.5g 36
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-8 Knaborgs Gnista Knaborgs Gnista   [s 4] 2140/9 2 15.8 61
2015-11-12 2015-11-12 Åby-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2140/4 3 14.3 121
2015-11-12 2015-11-12 Åby-7 Nick Sisu Nick Sisu   [v 5] 2140/6 6 15.4 229
2015-11-01 2015-11-01 Åby-4 Borga Gamble Borga Gamble   [v 4] 2140/3 8 17.0 583
2015-11-01 2015-11-01 Åby-8 Power M.M. Power M.M.   [v 7] 2140/11 1 15.2 24
2015-10-28 2015-10-28 Åby-8 Leader Tom Leader Tom   [v 8] 2140/12 0 13.7 630
2015-10-26 2015-10-26 Åby-6 Nick Sisu Nick Sisu   [v 5] 1640/1 5 15.1 31
2015-10-26 2015-10-26 Åby-4 End of Discussion End of Discussion   [v 5] 2140/5 0 19.4g 240
2015-10-22 2015-10-22 Åby-6 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2640/8 8 17.0 132
2015-10-15 2015-10-15 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2140/1 6 14.6 54
2015-10-10 2015-10-10 Åby-11 Leader Tom Leader Tom   [v 8] 2140/10 0 12.4 289
2015-09-30 2015-09-30 Åby-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2140/2 0 14.6g 135
2016-12-29 2016-12-29 Åby-9 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 3140/3 D 0 16.1 383
2016-12-29 2016-12-29 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 1640/1 C 0 17.4g 74
2016-12-22 2016-12-22 Åby-4 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 2640/5 D 0 17.2 372
2016-12-01 2016-12-01 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/12 C 3 15.9 122
2016-11-23 2016-11-23 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2160/12 C 5 15.6 141
2016-11-17 2016-11-17 Åby-4 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 5] 2640/1 C 4 17.3g 340
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 Lost in Dreams Lost in Dreams   [s 8] 2140/5 C 7 17.8 297
2016-11-15 2016-11-15 Åby-4 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/4 D 6 15.3 182
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-3 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 2140/1 B 5 16.1 14
2016-11-09 2016-11-09 Åby-6 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/7 D 0 14.4 780
2016-10-30 2016-10-30 Åby-6 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 2140/1 D 2 15.0 82
2016-10-30 2016-10-30 Åby-4 Mr Goodwin Mr Goodwin   [h 3] 2140/1 B 6 16.3 56
2016-10-30 2016-10-30 Åby-3 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/7 B 1 15.2 36
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-7 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/11 D 0 15.6 1111
2016-10-13 2016-10-13 Åby-9 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 1640/10 C 0 13.0 80
2016-10-13 2016-10-13 Åby-8 Nick Sisu Nick Sisu   [v 6] 2140/3 D 0 15.5 670
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-1 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2640/3 D 5 15.7 110
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-10 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/10 D 6 15.0 246
2016-09-29 2016-09-29 Åby-11 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 5] 2140/15 C 3 15.0g 54
2016-09-15 2016-09-15 Åby-1 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/2 C 3 14.4 97
2016-09-15 2016-09-15 Åby-3 Miss Senorita Miss Senorita   [s 3] 2140/6 D 7 16.5 424
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-7 Miss Senorita Miss Senorita   [s 3] 2140/1 C 4 16.4 109
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-6 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/6 B 3 13.9 248
2016-08-13 2016-08-13 Åby-14 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/1 C 0 15.5 323
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-11 Fourteen Karat Fourteen Karat   [v 6] 2640/5 B 4 15.1 62
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-8 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/6 C 0 14.7 307
2016-07-28 2016-07-28 Åby-2 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 2640/7 D 3 15.0 278
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 1609/1 C 1 11.5 52
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 3160/9 C 0 17.9 517
2016-06-30 2016-06-30 Åby-4 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 3140/9 D str
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-11 Secret Dream Secret Dream   [v 4] 2140/2 C 2 16.5 35
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-4 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 1609/1 D 6 11.9 320
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-8 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 2140/3 D 0 13.2 635
2016-06-09 2016-06-09 Åby-10 Svennes Neon Svennes Neon   [v 9] 2140/1 D 4 17.6 90
2016-06-09 2016-06-09 Åby-8 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 5] 2140/9 C 7 15.0 200
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-6 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 2140/9 B 0 13.9 144
2016-06-02 2016-06-02 Åby-4 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 1640/3 C str
2016-05-25 2016-05-25 Åby-8 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/3 D 0 14.3 134
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/1 D 0 18.7g 393
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-4 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 2140/9 C 3 14.1 103
2016-05-12 2016-05-12 Åby-9 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 5] 2140/5 D 0 15.6 224
2016-05-12 2016-05-12 Åby-6 Power M.M. Power M.M.   [v 8] 2140/11 B 7 92
2016-05-04 2016-05-04 Åby-9 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 2640/7 C 0 14.9 160
2016-05-04 2016-05-04 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 3140/10 D 6 15.9 926
2016-04-29 2016-04-29 Åby-2 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/5 D 6 15.1 128
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/10 C 6 15.5 62
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-10 Fidde Loss Fidde Loss   [v 5] 2140/5 C 5 19.6 123
2016-04-14 2016-04-14 Åby-4 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/7 B 3 15.7 31
2016-04-07 2016-04-07 Åby-2 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/2 C 3 16.0 110
2016-03-31 2016-03-31 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/3 C 0 16.0g 171
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-4 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/2 D 2 13.9 71
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-7 Fart Kloster Fart Kloster   [v 6] 1640/2 D 5 15.3 294
2016-03-21 2016-03-21 Åby-2 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2640/6 D 0 g 209
2016-03-09 2016-03-09 Åby-8 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 1640/6 D 0 14.0 128
2016-03-09 2016-03-09 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2640/11 D 5 15.4 375
2016-02-17 2016-02-17 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/2 C 0 15.1 143
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-8 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2640/1 D 1 16.3 88
2016-02-03 2016-02-03 Åby-7 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/1 D str
2016-02-03 2016-02-03 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2640/6 C 3 17.1 157
2016-01-20 2016-01-20 Åby-9 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/4 D 4 15.8 139
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-6 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2160/12 A 0 18.7 290
2017-12-14 2017-12-14 Åby-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/5 B 3 14.8 211
2017-12-14 2017-12-14 Åby-3 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2140/11 C 0 g 106
2017-12-01 2017-12-01 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2640/2 D 0 16.4 158
2017-11-29 2017-11-29 Åby-1 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2140/12 B 2 16.2 143
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-9 Jumbles Jumbles   [v 6] 2140/2 C 0 21.1g 443
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2180/9 B 4 14.7 269
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-5 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 1640/3 B 7 15.6 86
2017-11-13 2017-11-13 Åby-5 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2140/8 B 4 16.4 68
2017-10-29 2017-10-29 Åby-10 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/1 C 3 14.2 38
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-8 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/4 A 6 16.9 85
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-2 Jumbles Jumbles   [v 6] 2140/3 D 0 22.6g 100
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2680/11 D 0 15.2 381
2017-10-12 2017-10-12 Åby-11 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2140/1 C str
2017-10-12 2017-10-12 Åby-5 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/5 A 6 16.2 48
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/6 D 7 14.7 99
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-4 Jumbles Jumbles   [v 6] 2140/7 A str
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-4 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 1640/5 B 1 13.5 44
2017-09-21 2017-09-21 Åby-6 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/5 B 5 16.3 71
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-3 Vasco de Gama Vasco de Gama   [h 3] 2140/6 C 4 18.2 135
2017-08-30 2017-08-30 Åby-2 Vasco de Gama Vasco de Gama   [h 3] 2140/6 C 6 15.7 398
2017-08-30 2017-08-30 Åby-1 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2640/1 C 4 20.2g 279
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/11 B 2 14.5 397
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-3 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/12 C 3 15.6 290
2017-08-17 2017-08-17 Åby-10 Only the Best Only the Best   [v 9] 2180/14 D 0 19.3 224
2017-08-17 2017-08-17 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/2 C 0 14.4g 106
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-8 Jumbles Jumbles   [v 6] 2640/11 C 5 18.1 106
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-11 Pense Kloster Pense Kloster   [s 6] 2180/8 A 7 15.7g 17
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-4 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2640/2 D str
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-1 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2140/5 D 2 17.8 201
2017-07-27 2017-07-27 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 3140/12 A 7 16.5 395
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-7 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/9 C 5 16.1 353
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-9 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 1609/2 D 3 14.3 244
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-4 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 1609/5 A 6 15.0 152
2017-06-29 2017-06-29 Åby-3 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 1640/9 D 4 14.1 206
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-4 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2640/9 A 3 16.3 60
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-2 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/11 D 0 17.1 662
2017-05-25 2017-05-25 Åby-2 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/1 D 6 16.5 161
2017-05-04 2017-05-04 Åby-7 Angie Simoni Angie Simoni   [s 5] 2140/8 A 4 15.9 44
2017-04-29 2017-04-29 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 3140/1 D 0 15.0 501
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-12 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 1640/8 C 4 14.6g 197
2017-04-06 2017-04-06 Åby-10 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/3 C 0 g 30
2017-04-06 2017-04-06 Åby-8 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 7] 2640/10 C 0 15.8g 749
2017-03-29 2017-03-29 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 3140/11 C 0 15.4 189
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-10 Secret Dream Secret Dream   [v 5] 2140/1 C 0 16.9 119
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-7 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 7] 2140/4 C 5 14.0 440
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-2 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 7] 1640/4 B 8 15.9 132
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-1 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 5] 2640/3 C 6 18.6 100
2017-03-08 2017-03-08 Åby-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/12 C 6 14.8 180
2017-03-08 2017-03-08 Åby-6 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 5] 2640/6 D 0 16.6 765
2017-02-22 2017-02-22 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 3140/4 D 1 17.4 287
2017-02-22 2017-02-22 Åby-3 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/6 C 3 17.7 117
2017-02-22 2017-02-22 Åby-8 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 6] 2140/2 D 0 15.4 204
2017-02-04 2017-02-04 Åby-1 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 6] 2140/12 C 6 17.4 132
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-2 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2180/15 C 3 15.2 199
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-1 Paljett Paljett   [s 6] 2140/5 C 0 19.1g 529
2017-01-18 2017-01-18 Åby-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/4 D 5 14.8 480
2017-01-18 2017-01-18 Åby-6 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 7] 1640/6 C 0 14.6 1139
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/6 C 3 16.7 142
2018-12-28 2018-12-28 Åby-1 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 7] 1640/6 C 1 13.5 76
2018-12-20 2018-12-20 Åby-10 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 4] 2140/8 B 2 17.8 96
2018-12-15 2018-12-15 Åby-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 7] 2140/9 D 0 14.1 777
2018-12-13 2018-12-13 Åby-3 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2140/8 B 6 17.3 140
2018-12-13 2018-12-13 Åby-8 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/10 D 8 15.6 802
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-7 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/4 D 4 16.1 171
2018-11-22 2018-11-22 Åby-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 7] 2640/7 C 5 15.0 113
2018-11-22 2018-11-22 Åby-11 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2180/6 A 3 17.7 31
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-1 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2160/6 C 4 16.2 387
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2180/6 B 0 g 58
2018-11-07 2018-11-07 Åby-4 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 4] 2140/5 D 0 21.3g 155
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 1640/1 C 3 13.5 74
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 1640/3 D 7 15.4 118
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-4 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/2 C 1 14.5 104
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-9 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2140/4 C 2 16.8 36
2018-10-11 2018-10-11 Åby-4 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 4] 2140/2 A 1 13.9 49
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-5 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/10 D 0 16.5 411
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 1640/8 C 5 12.4 332
2018-10-06 2018-10-06 Åby-1 Stepping Baby Stepping Baby   [s 5] 2140/7 B 6 38
2018-10-06 2018-10-06 Åby-10 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2140/12 B 6 18.3 97
2018-09-26 2018-09-26 Åby-4 Slade H.H. Slade H.H.   [v 6] 2140/2 D 4 14.0 95
2018-09-06 2018-09-06 Åby-8 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2640/4 D 0
2018-08-29 2018-08-29 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2640/2 B 4 14.0 220
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-11 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 1609/10 B 0 12.0 275
2018-08-16 2018-08-16 Åby-4 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 6] 2140/15 B 0 16.9 1237
2018-08-16 2018-08-16 Åby-5 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 7] 1640/3 D 0 13.9 1400
2018-08-16 2018-08-16 Åby-7 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 8] 2140/9 D 5 14.0 664
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-5 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/10 C 1 18.4 87
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-7 Angie Simoni Angie Simoni   [s 6] 2140/6 B 4 14.4 137
2018-07-23 2018-07-23 Åby-7 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/6 C str
2018-07-23 2018-07-23 Åby-8 Alicia Bore Alicia Bore   [s 5] 2140/1 C 2 15.8 154
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2180/11 A 1 14.5 32
2018-06-28 2018-06-28 Åby-11 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/5 D 0 18.6g 296
2018-06-14 2018-06-14 Åby-8 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 5] 2140/2 C 0 g 138
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-2 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/8 C 4 17.1 427
2018-06-07 2018-06-07 Åby-9 Belcano Rich Belcano Rich   [v 9] 2140/13 D 0 18.8 315
2018-05-31 2018-05-31 Åby-1 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/7 C 0 19.6g 728
2018-05-23 2018-05-23 Åby-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2660/10 C 0 15.2 486
2018-05-09 2018-05-09 Åby-4 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 4] 2640/12 A 3 16.5 42
2018-05-09 2018-05-09 Åby-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/15 B 0 13.6 438
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/8 C 0 13.7 64
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-3 Golden League Golden League   [s 8] 2140/7 D 4 15.7 174
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-4 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2160/8 B 1 14.4 82
2018-04-12 2018-04-12 Åby-9 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2140/4 B 0 16.0 185
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-4 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/2 D 2 13.7 78
2018-04-04 2018-04-04 Åby-5 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2140/1 A 0 17.1 283
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-4 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 5] 2140/9 C 2 16.1 68
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/7 C 4 16.9 57
2018-03-14 2018-03-14 Åby-1 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 5] 2160/9 B 1 17.8 32
2018-03-08 2018-03-08 Åby-7 Stuck on Joe Stuck on Joe   [v 6] 2140/6 D 3 17.2 104
2018-01-18 2018-01-18 Åby-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2640/3 C 0 17.5 236
2018-01-10 2018-01-10 Åby-5 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 5] 2140/7 B str
2019-12-30 2019-12-30 Åby-1 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/6 C 3 16.3 109
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-12 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/1 C 5 13.2 179
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-8 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/6 D 3 15.7 926
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-8 Padron Kloster Padron Kloster   [v 6] 2160/8 C 6 18.4 747
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-3 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2140/9 B 2 16.9 175
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-5 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/1 B str
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-8 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 1640/4 C 2 14.7 89
2019-11-21 2019-11-21 Åby-10 Boston Bore Boston Bore   [s 4] 2140/8 B 1 16.7 67
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-3 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2180/12 C 1 13.9 44
2019-11-16 2019-11-16 Åby-3 Four Fifty Four Fifty   [s 4] 2140/2 D str
2019-11-14 2019-11-14 Åby-5 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2140/6 D 6 17.2g 230
2019-11-14 2019-11-14 Åby-8 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/6 B 0 17.1 40
2019-11-06 2019-11-06 Åby-3 Skyvision Skyvision   [s 3] 2160/10 A 2 17.5g 83
2019-11-06 2019-11-06 Åby-4 Padron Kloster Padron Kloster   [v 6] 2140/7 C 6 16.3 233
2019-11-06 2019-11-06 Åby-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/7 C 2 12.5 487
2019-10-31 2019-10-31 Åby-4 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2140/7 C 0 14.1 171
2019-10-31 2019-10-31 Åby-7 Bo Allegretto Bo Allegretto   [v 9] 2140/7 B 7 16.3 621
2019-10-09 2019-10-09 Åby-2 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2160/7 C 5 16.9 133
2019-10-09 2019-10-09 Åby-3 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2160/12 B 7 17.0 274
2019-10-03 2019-10-03 Åby-2 Skyvision Skyvision   [s 3] 2160/12 C 2 17.7 810
2019-10-03 2019-10-03 Åby-3 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/3 C 3 12.9 38
2019-09-25 2019-09-25 Åby-1 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/11 D 0 21.2g 982
2019-09-25 2019-09-25 Åby-5 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/1 D 8 16.8 288
2019-09-25 2019-09-25 Åby-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/1 C 2 11.8 94
2019-09-07 2019-09-07 Åby-2 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/4 D 7 21.0g 453
2019-09-07 2019-09-07 Åby-4 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2640/3 D 3 13.9 104
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-3 Padron Kloster Padron Kloster   [v 6] 2140/5 C 7 15.7 178
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-6 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/4 C 6 12.0 66
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-8 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/7 D 0 g 1000
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-2 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/6 D 4 17.0 236
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-6 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/12 C 0 24.2g 546
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-8 Townshend Broline Townshend Broline   [v 4] 2140/2 B 0 14.3 104
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-3 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/4 C 1 12.9 109
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-9 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/2 C 3 17.5 80
2019-08-01 2019-08-01 Åby-1 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/8 B 4 17.8 114
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-7 Crossfire Simoni Crossfire Simoni   [v 5] 2140/4 C 6 13.3 229
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-2 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/3 C 5 17.2g 107
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2660/13 C 0 15.1 136
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Padron Kloster Padron Kloster   [v 6] 2140/5 C 4 14.1 333
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2140/3 D 0 14.0 505
2019-06-13 2019-06-13 Åby-2 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/9 D 4 17.1 323
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-9 Bubba Degato Bubba Degato   [v 8] 2180/12 A 5 14.9 104
2019-06-05 2019-06-05 Åby-2 Bowling el Mar Bowling el Mar   [s 4] 2140/5 C 3 18.0 53
2019-06-05 2019-06-05 Åby-3 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/5 C 0 g 231
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Slade H.H. Slade H.H.   [v 7] 2140/10 D 6 14.9 481
2019-05-09 2019-05-09 Åby-5 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2180/12 C 7 16.7 126
2019-05-02 2019-05-02 Åby-1 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/4 B str
2019-05-02 2019-05-02 Åby-6 Slade H.H. Slade H.H.   [v 7] 2140/2 D 6 14.5 556
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-9 Four Fifty Four Fifty   [s 4] 2640/7 D 0 g 807
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-3 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2140/5 D 2 14.2 66
2019-04-04 2019-04-04 Åby-5 Extreme Sisu Extreme Sisu   [v 5] 2140/7 C 4 16.7 131
2019-03-14 2019-03-14 Åby-10 Slade H.H. Slade H.H.   [v 7] 2140/4 B 1 15.6 69
2019-03-07 2019-03-07 Åby-6 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2140/9 D 0 19.0 95
2019-02-27 2019-02-27 Åby-5 Likearollingstone Likearollingstone   [s 5] 2140/12 B str
2019-02-22 2019-02-22 Åby-1 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2140/5 C 0 15.1 92
2019-02-22 2019-02-22 Åby-2 Likearollingstone Likearollingstone   [s 5] 1640/2 C 0 16.5 499
2019-02-22 2019-02-22 Åby-3 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2640/6 C 4 17.3 93
2019-01-31 2019-01-31 Åby-4 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2140/8 C 0 15.9 558
2019-01-23 2019-01-23 Åby-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2640/6 D 0 16.4 210
2019-01-17 2019-01-17 Åby-10 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2140/4 B 1 16.1 49
2019-01-09 2019-01-09 Åby-6 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 3140/4 D 5 18.0 245
2019-01-03 2019-01-03 Åby-10 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2140/2 C 4 17.0 63
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/11 C 0 17.1g 79
2020-05-20 2020-05-20 Åby-1 Three Thirty Three Thirty   [h 3] 2140/9 D 0 g 709
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-1 Three Thirty Three Thirty   [h 3] 2140/4 D 0 19.9g 189
2020-05-09 2020-05-09 Åby-10 Sir Ratzeputz Sir Ratzeputz   [v 10] 1640/9 C 0 g 496
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-4 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2160/10 C 5 16.6 522
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2680/10 A 6 15.2 68
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-3 Padron Kloster Padron Kloster   [v 7] 2140/3 D 0 15.4 310
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2160/13 B 5 15.7 90
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-4 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2160/10 C 3 15.7 730
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2160/8 D 2 14.1 123
2020-04-16 2020-04-16 Åby-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2180/11 B 1 13.8 139
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-6 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2640/7 D 7 16.8 507
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2160/14 C 1 15.9 100
2020-04-02 2020-04-02 Åby-6 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2680/13 B 6 17.1 56
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-4 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2140/4 D 6 16.0 677
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 1640/6 B 6 13.1 323
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2160/7 C 4 17.5 32
2020-03-05 2020-03-05 Åby-2 Fary Fairytail Fary Fairytail   [s 5] 2160/8 C 6 17.6 721
2020-03-05 2020-03-05 Åby-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2640/1 C 4 15.1 163
2020-02-26 2020-02-26 Åby-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/15 D 3 15.6 159
2020-02-20 2020-02-20 Åby-2 Fary Fairytail Fary Fairytail   [s 5] 2160/11 C 0 19.9 577
2020-02-20 2020-02-20 Åby-6 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2140/7 B 7 17.9 75
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-3 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2140/7 B 5 17.9 165
2020-02-06 2020-02-06 Åby-1 Fary Fairytail Fary Fairytail   [s 5] 2160/15 A 3 19.1 98
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 1640/4 B 0 13.5 109
2020-01-15 2020-01-15 Åby-5 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/1 D 5 16.0 121
2020-01-08 2020-01-08 Åby-6 Bubba Degato Bubba Degato   [v 9] 3140/6 D 5 17.6 742
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-5 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2140/6 B 5 15.2 159
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-1 Padron Kloster Padron Kloster   [v 7] 2140/3 C 0 16.9g 954
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-2 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/9 C 1 16.8 143ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se