V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-06-17 2021-06-17 Åby-6 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [h 3] 2140/11 B

Nyheter för travkusk


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och ..


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och V75®. Det brukar vara mycket gäster från både Sverige och Danmark, men i år är det bara två svensktränade hästar som sluter upp, dock utan sina ordinarie kuskar.
- Norge har fortfarande ganska hårda regler och det är bara att gilla läget, säger Bo Westergård som har sin rörelse i Danmark men får köra sina egentränade hästar i helgen.
- Jag har min familj i Norge, jag är gift med en norska, och då gäller lite andra karantänregler, det får bli som en liten semestertripp och jag måste ta ett PCR-test på söndag morgon så allt står rätt till.

Talang med åtta raka segrar
Bo Westergaard började som tränare i Danmark innan han efter några år tog flytten till Norge 2014, sedan 2018 är han tränare i Danmark och ser positivt på framtiden.
- Jag hyr numera min gård som jag hade innan jag flyttade till Norge. Vi bygger om och det kommer att bli en mycket fin träningsanläggning. Vi har fyra banor att köra på med olika underlag. Vi tränar ganska individuellt och rider hästarna en hel del.
För tillfället står det 75 hästar på träningslistan.
- Det är väl ungefär hälften tävlingshästar och resten yngre förmågor. Jag har några fina tvååringar som jag hoppas ska kunna åka med till Sverige nästa år och försöka röra om i årgångsloppen. En är bror till Joke Face med Father Patrick som pappa och det är en riktig talang.
Hästen som stall Westergaard har störst förväntningar på i år är treårige Thai Brooklyn.
- Hon gjorde allt rätt förra året och har åtta raka segrar. Det är en jättetalang helt enkelt och vi siktar på de norska årgångsloppen i år.

Tippar Belgien i fotboll-EM
Som många danskar är Bo mycket intresserad av fotboll och ser fram emot fotbolls-EM.
- Jag ska försöka se en del matcher även om det säkert blir svårt. Danmark har ett mycket bra lag, det går att jämföra med det 1992 när vi vann EM, men ett nytt guld blir det knappast, jag tror Belgien vinner.
På söndag har stall Westergaard sex hästar med i V75-spelet och Bo Westergaard berättar följande.
- 15 Zelov (V75-1) är en jättefin häst som har gjort det bra hela karriären. Han har gjort två starter för mig och jag har varit nöjd med honom bägge gångerna. Senast så hade han bra fart över mål och jag tycker att han blir bättre och bättre. Lång distans är inga problem, men det är bra motstånd och många att runda och vi behöver ha en del tur. Han ska tävla barfota nu och det var ett tag sedan.
- 3 Macro Star (V75-2) är väldigt kapabel och nu har han skött sig i flera starter i rad. Han var väldigt bra senast och det är en tuff häst som kan göra lite själv i loppen. Det ser bra ut på förhand och jag är optimist med honom och han ska ses med ganska bra chans.
- 3 Stonefire U.S. (V75-4) var jag nöjd med senast. Han kommer mer och mer, men den här gången så möter han väldigt bra hästar och jag smyger med och kör till slut. Han är väldigt snabb i ett par hundra meter och med rätt lopp så finns chansen, en outsider.
- 7 Rexine (V75-5) är ett bra sto som alltid gör sitt bästa. Nu har hon inte startat på ett tag. Jag är helt nöjd med henne i jobben och hon brukar leverera direkt. Jag hoppas och tror att hon är långt framme.
- 1 Zaffiro Jet (V75-6) är i mycket bra form. Han var först i mål senast, men blev diskad då det var lite tight. Hästen känns jättefin och har ett passande läge och kan öppna, bra, men jag är inte helt säker på att vi kan försvara ledningen. I spets tror jag på bra chans.
- 4 Rushmore Face (V75-7) är i mycket bra form. Han var med i Copenhagen Cup näst senast och fullföljde bra och hade lite krafter kvar. Gången efter mötte han ett lite lättare sällskap och vann på ett bra sätt och visade fortsatt toppform. Han är bäst med ett jämnt hårt tempo och klaffar det kan han säkert vara långt framme. Han ska tävla barfota runt om nu, senast tävlade han med skor.
Din bästa chans?
- Det är Macro Star före Zaffiro Jet.

Joakim Brundin, Kanal 75


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Fö..


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Förutom miljonloppet Stockholms Stora Pris (Gr3) bjuder supersöndagen även på Bro Park Vårsprint (L), Bloomers' Vase (L) samt två klassiska lopp för treåringar: Jockeyklubbens 2000 Guineas och Svenskt 1000 Guineas (Dianalöpningen).
Stockholms Stora Pris avgörs som V64-3 och på förhand ser det ut som att Niels Petersen har en bra chans på en ny triumf i den anrika löpningen.
I fjol skrällvann Kick On i regi Niels Petersen före King David. Båda hästarna finns med i söndagens startfält och i år står båda på Niels Petersens träningslista. Kick On på Petersens norska träningslista och King David på hans danska träningslista.
- Kick On är en väldigt kapabel häst. Inför årsdebuten har han gjort det han ska. Han har lite temperament och det är kanske han svåraste motståndare. Det var också det som ställde till det i årsdebuten i fjol, vi får hoppas att han vuxit ifrån det.
Kick On föll alltså i årsdebuten i fjol men sedan svara han för en felfri säsong med fyra raka segrar och förutom Stockholms Stora Pris vann han även Swedish Open Mile på Bro Park följt av Marit Sveaas Minneslopp (Gr3) och ArnfinnLunds Minenslöp (L) på gräset på Övrevoll i Norge.
- Det känns som han blivit en starkare häst även mentalt. I fjol gjorde vi väl alla fel vi kunde i samband med hans debut och han slösade bort krafterna före start. Men vi har lärt oss hästen. Det är en väldigt kapabel häst, för mig är han en bättre mer fullkomlig häst i år, säger Niels Petersen som inte låter särskilt orolig trots att det årsdebut.

Stark tvåa i fjol
Niels Petersens andra häst i Stockholms Stora Pris är King David som svarade för en strong prestation i fjol som tvåa.
- King David kommer i väldigt bra form, honom ska man se upp med, det är helt säkert. Han har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu.
Vi ber Niels Petersen att rangordna sin stjärnduo.
- Kick On har kanske högre potential, men han gör årsdebut och King David har två lopp i kroppen. Det är två otroligt fina hästar. Om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.
Niels Petersen är Skandinaviens dominerande galopptränare och dansken har huvuddelen av sin verksamhet i Norge.
Förutom de två förhandsfavoriterna i Stockholms Stora Pris har han fyllt hästtransporterna och laddat rejält inför Bro Parks stordag. Totalt har han elva hästar till start efter strykningen av 7 Yellow Submarine (V64-6) och så här säger Niels Petersen till Erik Ivares på galopptips.se

V64-1: Bloomers' Vase (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 3 Ascot Brass har haft en del problem fram till detta, men är okej nu. Jag hoppas att sköter sig, men det här blev för tufft. Jag är nöjd med pengar, säger Niels Petersen.
- 6 Queen Rouge gör debut för mig och är redo för start. Hon har jobbat mycket bra och trivs förträffligt på Bro Park. Queen Rouge är inte helt på topp ännu, men måste kunna vinna ändå - även om jag har stor respekt för ett par av motståndarna.

V64-2: Bonnie Killicks Minneslöpning – 82 500 kronor till vinnaren
- 8 Face Of Energima var rejäl i årsdebuten och lär vara framsatt. Det är en tuff typ som trivs på distansen, men det här ser rätt tufft ut. Jag är nöjd med pengar i första hand, men hoppas på en trippelplacering.

V64-3: Stockholms Stora Pris (Gr3) – 600 000 kronor till vinnaren
- 6 Kick On ser bländande ut i träning inför detta och kan såklart vinna loppet, men det är otroligt mycket energi i honom vilken han inte får slösa för mycket av. Han har lärt mycket av vårt upplägg och jag har lärt mig av honom. Kick On trivs på banan och vann loppet i fjol. Om han fungerar fullt ut det ingen som rör honom, säger Niels Petersen.
- 8 King David har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu. Han har knallform och jag är superhappy med min häst för dagen. Han fungerar bra på Bro Park och om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.

V64-4: Bro Park Vårsprint (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 5 Could Be King gör första starten för mig och det här ska bli spännande. Han är väldigt fin i träningen inför loppet och ser ut som en riktig klasshäst. Distansen passar, men han står nog upp till 1400 meter. Jag är nöjd med startspåret och Bro Parks banpriofil ska fungera väl. Det är ett tufft och hårt lopp med många hästar, men min är riktigt vass ska man veta så jag är optimist.
- 12 Ramone var jag nöjd med i årsdebuten - speciellt som han nästan alltid går sämre på hemmabanan. Formen är där, men det här känns alldeles för tufft. Jag är helnöjd om han får pengar, säger Niels Petersen.

V64-5: Jockeyklubbens 2000 Guineas – 415 000 kronor till vinnaren
- 4 Masseto är en tuff liten "jävel" och han är dessutom under kraftig utveckling. Startspåret passar och det ska bli spännande att se honom på Bro Park. Distansen är utmärkt, men det är ett tufft lopp. Han kommer gå bra, men hur långt det räcker är svårt att sia om. Jag hoppas på en bättre placering i första hand.
- 15 Hollywoodboulevard har varit tapper i sina två starter i år - senast pullade han bort en hel del krafter. Min häst har en aktion som jag tror är extremt passande för Bro Parks gräsbana och jag förväntar mig en plusinsats. Startspåret är dock uruselt, säger Niels Petersen.

V64-6: Svenskt 1000 Guineas – 581 000 kronor till vinnaren
- 6 Iron Butterflyp blev det riktigt struligt för senast - hon blev påriden och lite annat stök. Hon mår väldigt fint inför detta och att det är lite upp i distans är inget bekymmer. Bro Parks gräs ska inte vara något problem och det finns klass i den här. Startspåret är jag nöjd med och hon kan nog vara ganska långt framme även om hon är orutinerad.
- 12 Habla gör sin andra start för mig och är inte så tokig. Har dock aldrig vunnit lopp och lär väl inte göra det den här gången heller, men det är en fin typ som jag verkligen gillar.
- 14 Donna Devarona är en riktigt fin liten "racehorse" - hennes inställning är helt grym. Hon trivs utmärkt på banan, men startspåret drar ned förväntningarna smula.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tr&aum..


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tränas av Gennaro Casillo.
- Balboa Lux var ändå inte som bäst i dag och tävlade med skor och är bättre utan. Han har väldigt lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och han kan nog tjäna fina pengar under en period nu i sommar, sade Christoffer Eriksson.
Peter Ingves bjöd på en ordentlig skräll på torsdagskvällen när V64 avgjordes på Åby.
Crossfit L.B. var bara streckad på 1,3% och fick många spelare att markulera sina bongar.
- Det var väldigt överraskande att hon skulle vinna, sade hästens tränare Peter Untersteiner.
Omgången i övrigt var inte speciellt svårfunnen och sex rätt betalar 5 422 kronor, fem rätt 27 kronor och ingen utdelning på fyra rätt och det blir jackpot i morgon fredag på Romme.

Joakim Brundin, Kanal 75


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng..


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng från Cupido Sisu. In på upploppet stod det och vägde mellan From The Mine och Cupido Sisu och den förstnämnde lyckades hålla undan med ett huvud på 1.13,1/2140 meter autostart.
From The Mine hade ett strålande 2020 och vann en Silverdivisionsfinal och Gävle Stora Pris i Gulddivisionen och sprang in hela 790 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öpp..


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:
- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öppnat ganska bra de två senaste gångerna i Sverige och visat att han har blivit rapp från start. Han gjorde en bra prestation senast. Det kostade väldigt mycket att gå utvändigt utan rygg i det höga tmepot och jag tycker att han höll bra.
- Spår sju för Ble du Gers är väldigt chansartat och jag skulle inte tror att det blir någon repris från i fjol med väldigt högt tempo under vägen. Men han är stark och går till mål. 2 100 meter är nog hans bästa distans men han är helt beroende av att de andra kör väldigt, väldigt fort under det inledande varvet för att han ska komma in i matchen.

Kistian Malmin om 3 Floris Baldwin:
- Spår tre är jättebra bra och det ser ut som ett lämpligt lopp, så det blir väldigt spännande. Spåren är viktiga i de här stora loppen. Det är så lite som skiljer hästarna så löpningsförloppet avgör mycket. Hästen känns bra i träningen och gick ju väldigt bra i senaste loppet så formen är på topp.

Vidar Hop om 5 Hickothepooh:
- Vi kunde ha fått ett bättre spår men det kunde också vara mycket, mycket sämre så vi får vara nöjda med spår fem. Om han kan gå utan skor är det ett plus och jag ser fram emot loppet. Det är ett väldigt öppet Oslo Grand Prix i år.

Per Oleg Midtfjeld om 2 Ferrari B.R.:
- Spår två är väldigt bra. Det är ett väldigt öppet lopp i år, det kan nästan vinna allihop, så det blir spännande. Min häst har tagit senaste loppet bra och att det blir täta starter tror jag inte är något problem. När han stått hos Bazire har han gått jobb tre dagar före loppen som varit tuffare än loppet han fick senast. Han har gått stabila och fina lopp och han är väldigt fräsch och fin. Jag blir inte chockad om han vinner.

Tom Erik Solberg om 6 Dragster:
- Det är en häst som jag har följt och han har varit väldigt bra, så jag ser fram emot att köra honom. Det är ett öppet lopp med flera segerkandidater och Dragster är absolut en av dem som kan vinna.

Kanal 75


Daniel Redén har importerat och förädlat åtskilliga hästar från USA. Missle Hill (V75-7) är en av dem. När han f&oum..


Daniel Redén har importerat och förädlat åtskilliga hästar från USA. Missle Hill (V75-7) är en av dem. När han för två år sedan debuterade på svensk mark vann han Fyraåringseliten under elitloppshelgen och i fjol radade han upp topprestationer. Han vann sju av tio lopp och satte pricken över i med seger i Jubileumspokalen. I år har han gjort tre bra lopp men inte sett lika bländande ut som tidigare.
- Han har varit väldigt loj och bekväm och sprungit och brutit, men nu känns han mycket rappare i jobben hemma och jag tror att han har kommit med värmen. Han hade lite ful vinterpäls kvar länge men han börjar se fin ut i pälsen nu, så jag tror att det är värmen som har gjort att han kommit mer på slutet. Det är bra tryck i honom nu, säger Daniel Redén, som tror på sin häst inför starten i Jämtlands Stora Pris.
- Jag tror att han kommer göra ett kanonlopp på lördag.

”Borde ha gått framåt”
Tre stallkamrater slår följe med Missle Hill från Enköping till Östersund och även Moses (V75-1) och Margareta Tooma (V75-3) rankas högt av tipsexperterna.
- Moses ser bättre ut i träningen efter att vi lade om banan. Han är mer pigg och alert och då brukar han leverera bra lopp. Han gick bra senast i Umeå och borde hålla samma form.
- Margareta Tooma gjorde en bättre debut för mig än jag kunde tro för hon hade varit ganska flegmatisk och trög hemma i träningen. Jag förstod att det var en bra häst, hon presterade bra i januari för förra tränaren, och jag förstod att hon skulle bli lite vassare när jag kunde ta av henne skorna, och det blev hon ju verkligen. Hon känns minst lika fin nu och borde ha gått framåt med loppet, så det är spännande.
Valley Brodde (V75-6) får stå tillbaka i tipsen men Daniel Redén är nöjd även med honom.
- Jag tror att han har jättebra form. Han gjorde ett topplopp i fredags, blev lite het på kuppen men kom i mål på ett bra sätt. Han ser bättre och bättre ut så efter en lång svacka är han på väg tillbaka som det ser ut. Jag tror att han kommer göra ett bra lopp och jag hoppas att han hittar ner i en rygg och kan spurta lite. Att han ska vinna på V75 kanske är långsökt men han kommer säkert göra ett bra lopp.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-2 Nick Sisu Nick Sisu   [v 5] 2640/5 0 18.7g 1169
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-9 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 3] 2140/5 2 15.0 56
2015-12-12 2015-12-12 Åby-2 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 3] 2140/9 5 15.7 495
2015-12-10 2015-12-10 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2140/11 7 16.2 102
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-2 Ryggornas Nemo Ryggornas Nemo   [v 3] 2140/10 7 22.7g 196
2015-11-26 2015-11-26 Åby-9 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 3] 1640/8 0 14.3 184
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2140/8 4 15.5 68
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-5 Leader Tom Leader Tom   [v 8] 2640/2 0 17.5g 36
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-8 Knaborgs Gnista Knaborgs Gnista   [s 4] 2140/9 2 15.8 61
2015-11-12 2015-11-12 Åby-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2140/4 3 14.3 121
2015-11-12 2015-11-12 Åby-7 Nick Sisu Nick Sisu   [v 5] 2140/6 6 15.4 229
2015-11-01 2015-11-01 Åby-4 Borga Gamble Borga Gamble   [v 4] 2140/3 8 17.0 583
2015-11-01 2015-11-01 Åby-8 Power M.M. Power M.M.   [v 7] 2140/11 1 15.2 24
2015-10-28 2015-10-28 Åby-8 Leader Tom Leader Tom   [v 8] 2140/12 0 13.7 630
2015-10-26 2015-10-26 Åby-6 Nick Sisu Nick Sisu   [v 5] 1640/1 5 15.1 31
2015-10-26 2015-10-26 Åby-4 End of Discussion End of Discussion   [v 5] 2140/5 0 19.4g 240
2015-10-22 2015-10-22 Åby-6 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2640/8 8 17.0 132
2015-10-15 2015-10-15 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2140/1 6 14.6 54
2015-10-10 2015-10-10 Åby-11 Leader Tom Leader Tom   [v 8] 2140/10 0 12.4 289
2015-09-30 2015-09-30 Åby-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2140/2 0 14.6g 135
2016-12-29 2016-12-29 Åby-9 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 3140/3 D 0 16.1 383
2016-12-29 2016-12-29 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 1640/1 C 0 17.4g 74
2016-12-22 2016-12-22 Åby-4 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 2640/5 D 0 17.2 372
2016-12-01 2016-12-01 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/12 C 3 15.9 122
2016-11-23 2016-11-23 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2160/12 C 5 15.6 141
2016-11-17 2016-11-17 Åby-4 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 5] 2640/1 C 4 17.3g 340
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 Lost in Dreams Lost in Dreams   [s 8] 2140/5 C 7 17.8 297
2016-11-15 2016-11-15 Åby-4 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/4 D 6 15.3 182
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-3 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 2140/1 B 5 16.1 14
2016-11-09 2016-11-09 Åby-6 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/7 D 0 14.4 780
2016-10-30 2016-10-30 Åby-6 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 2140/1 D 2 15.0 82
2016-10-30 2016-10-30 Åby-4 Mr Goodwin Mr Goodwin   [h 3] 2140/1 B 6 16.3 56
2016-10-30 2016-10-30 Åby-3 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/7 B 1 15.2 36
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-7 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/11 D 0 15.6 1111
2016-10-13 2016-10-13 Åby-9 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 1640/10 C 0 13.0 80
2016-10-13 2016-10-13 Åby-8 Nick Sisu Nick Sisu   [v 6] 2140/3 D 0 15.5 670
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-1 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2640/3 D 5 15.7 110
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-10 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/10 D 6 15.0 246
2016-09-29 2016-09-29 Åby-11 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 5] 2140/15 C 3 15.0g 54
2016-09-15 2016-09-15 Åby-1 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/2 C 3 14.4 97
2016-09-15 2016-09-15 Åby-3 Miss Senorita Miss Senorita   [s 3] 2140/6 D 7 16.5 424
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-7 Miss Senorita Miss Senorita   [s 3] 2140/1 C 4 16.4 109
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-6 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/6 B 3 13.9 248
2016-08-13 2016-08-13 Åby-14 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/1 C 0 15.5 323
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-11 Fourteen Karat Fourteen Karat   [v 6] 2640/5 B 4 15.1 62
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-8 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/6 C 0 14.7 307
2016-07-28 2016-07-28 Åby-2 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 2640/7 D 3 15.0 278
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 1609/1 C 1 11.5 52
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 3160/9 C 0 17.9 517
2016-06-30 2016-06-30 Åby-4 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 3140/9 D str
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-11 Secret Dream Secret Dream   [v 4] 2140/2 C 2 16.5 35
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-4 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 1609/1 D 6 11.9 320
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-8 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 2140/3 D 0 13.2 635
2016-06-09 2016-06-09 Åby-10 Svennes Neon Svennes Neon   [v 9] 2140/1 D 4 17.6 90
2016-06-09 2016-06-09 Åby-8 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 5] 2140/9 C 7 15.0 200
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-6 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 2140/9 B 0 13.9 144
2016-06-02 2016-06-02 Åby-4 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 1640/3 C str
2016-05-25 2016-05-25 Åby-8 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/3 D 0 14.3 134
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/1 D 0 18.7g 393
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-4 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 2140/9 C 3 14.1 103
2016-05-12 2016-05-12 Åby-9 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 5] 2140/5 D 0 15.6 224
2016-05-12 2016-05-12 Åby-6 Power M.M. Power M.M.   [v 8] 2140/11 B 7 92
2016-05-04 2016-05-04 Åby-9 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 2640/7 C 0 14.9 160
2016-05-04 2016-05-04 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 3140/10 D 6 15.9 926
2016-04-29 2016-04-29 Åby-2 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/5 D 6 15.1 128
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/10 C 6 15.5 62
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-10 Fidde Loss Fidde Loss   [v 5] 2140/5 C 5 19.6 123
2016-04-14 2016-04-14 Åby-4 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/7 B 3 15.7 31
2016-04-07 2016-04-07 Åby-2 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/2 C 3 16.0 110
2016-03-31 2016-03-31 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/3 C 0 16.0g 171
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-4 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/2 D 2 13.9 71
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-7 Fart Kloster Fart Kloster   [v 6] 1640/2 D 5 15.3 294
2016-03-21 2016-03-21 Åby-2 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2640/6 D 0 g 209
2016-03-09 2016-03-09 Åby-8 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 1640/6 D 0 14.0 128
2016-03-09 2016-03-09 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2640/11 D 5 15.4 375
2016-02-17 2016-02-17 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/2 C 0 15.1 143
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-8 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2640/1 D 1 16.3 88
2016-02-03 2016-02-03 Åby-7 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/1 D str
2016-02-03 2016-02-03 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2640/6 C 3 17.1 157
2016-01-20 2016-01-20 Åby-9 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/4 D 4 15.8 139
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-6 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2160/12 A 0 18.7 290
2017-12-14 2017-12-14 Åby-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/5 B 3 14.8 211
2017-12-14 2017-12-14 Åby-3 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2140/11 C 0 g 106
2017-12-01 2017-12-01 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2640/2 D 0 16.4 158
2017-11-29 2017-11-29 Åby-1 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2140/12 B 2 16.2 143
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-9 Jumbles Jumbles   [v 6] 2140/2 C 0 21.1g 443
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2180/9 B 4 14.7 269
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-5 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 1640/3 B 7 15.6 86
2017-11-13 2017-11-13 Åby-5 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2140/8 B 4 16.4 68
2017-10-29 2017-10-29 Åby-10 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/1 C 3 14.2 38
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-8 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/4 A 6 16.9 85
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-2 Jumbles Jumbles   [v 6] 2140/3 D 0 22.6g 100
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2680/11 D 0 15.2 381
2017-10-12 2017-10-12 Åby-11 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2140/1 C str
2017-10-12 2017-10-12 Åby-5 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/5 A 6 16.2 48
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/6 D 7 14.7 99
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-4 Jumbles Jumbles   [v 6] 2140/7 A str
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-4 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 1640/5 B 1 13.5 44
2017-09-21 2017-09-21 Åby-6 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/5 B 5 16.3 71
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-3 Vasco de Gama Vasco de Gama   [h 3] 2140/6 C 4 18.2 135
2017-08-30 2017-08-30 Åby-2 Vasco de Gama Vasco de Gama   [h 3] 2140/6 C 6 15.7 398
2017-08-30 2017-08-30 Åby-1 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2640/1 C 4 20.2g 279
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/11 B 2 14.5 397
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-3 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/12 C 3 15.6 290
2017-08-17 2017-08-17 Åby-10 Only the Best Only the Best   [v 9] 2180/14 D 0 19.3 224
2017-08-17 2017-08-17 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/2 C 0 14.4g 106
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-8 Jumbles Jumbles   [v 6] 2640/11 C 5 18.1 106
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-11 Pense Kloster Pense Kloster   [s 6] 2180/8 A 7 15.7g 17
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-4 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2640/2 D str
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-1 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2140/5 D 2 17.8 201
2017-07-27 2017-07-27 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 3140/12 A 7 16.5 395
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-7 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/9 C 5 16.1 353
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-9 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 1609/2 D 3 14.3 244
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-4 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 1609/5 A 6 15.0 152
2017-06-29 2017-06-29 Åby-3 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 1640/9 D 4 14.1 206
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-4 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2640/9 A 3 16.3 60
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-2 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/11 D 0 17.1 662
2017-05-25 2017-05-25 Åby-2 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/1 D 6 16.5 161
2017-05-04 2017-05-04 Åby-7 Angie Simoni Angie Simoni   [s 5] 2140/8 A 4 15.9 44
2017-04-29 2017-04-29 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 3140/1 D 0 15.0 501
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-12 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 1640/8 C 4 14.6g 197
2017-04-06 2017-04-06 Åby-10 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/3 C 0 g 30
2017-04-06 2017-04-06 Åby-8 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 7] 2640/10 C 0 15.8g 749
2017-03-29 2017-03-29 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 3140/11 C 0 15.4 189
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-10 Secret Dream Secret Dream   [v 5] 2140/1 C 0 16.9 119
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-7 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 7] 2140/4 C 5 14.0 440
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-2 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 7] 1640/4 B 8 15.9 132
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-1 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 5] 2640/3 C 6 18.6 100
2017-03-08 2017-03-08 Åby-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/12 C 6 14.8 180
2017-03-08 2017-03-08 Åby-6 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 5] 2640/6 D 0 16.6 765
2017-02-22 2017-02-22 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 3140/4 D 1 17.4 287
2017-02-22 2017-02-22 Åby-3 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/6 C 3 17.7 117
2017-02-22 2017-02-22 Åby-8 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 6] 2140/2 D 0 15.4 204
2017-02-04 2017-02-04 Åby-1 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 6] 2140/12 C 6 17.4 132
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-2 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2180/15 C 3 15.2 199
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-1 Paljett Paljett   [s 6] 2140/5 C 0 19.1g 529
2017-01-18 2017-01-18 Åby-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/4 D 5 14.8 480
2017-01-18 2017-01-18 Åby-6 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 7] 1640/6 C 0 14.6 1139
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/6 C 3 16.7 142
2018-12-28 2018-12-28 Åby-1 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 7] 1640/6 C 1 13.5 76
2018-12-20 2018-12-20 Åby-10 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 4] 2140/8 B 2 17.8 96
2018-12-15 2018-12-15 Åby-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 7] 2140/9 D 0 14.1 777
2018-12-13 2018-12-13 Åby-3 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2140/8 B 6 17.3 140
2018-12-13 2018-12-13 Åby-8 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/10 D 8 15.6 802
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-7 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/4 D 4 16.1 171
2018-11-22 2018-11-22 Åby-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 7] 2640/7 C 5 15.0 113
2018-11-22 2018-11-22 Åby-11 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2180/6 A 3 17.7 31
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-1 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2160/6 C 4 16.2 387
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2180/6 B 0 g 58
2018-11-07 2018-11-07 Åby-4 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 4] 2140/5 D 0 21.3g 155
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 1640/1 C 3 13.5 74
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 1640/3 D 7 15.4 118
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-4 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/2 C 1 14.5 104
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-9 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2140/4 C 2 16.8 36
2018-10-11 2018-10-11 Åby-4 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 4] 2140/2 A 1 13.9 49
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-5 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/10 D 0 16.5 411
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 1640/8 C 5 12.4 332
2018-10-06 2018-10-06 Åby-1 Stepping Baby Stepping Baby   [s 5] 2140/7 B 6 38
2018-10-06 2018-10-06 Åby-10 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2140/12 B 6 18.3 97
2018-09-26 2018-09-26 Åby-4 Slade H.H. Slade H.H.   [v 6] 2140/2 D 4 14.0 95
2018-09-06 2018-09-06 Åby-8 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2640/4 D 0
2018-08-29 2018-08-29 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2640/2 B 4 14.0 220
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-11 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 1609/10 B 0 12.0 275
2018-08-16 2018-08-16 Åby-4 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 6] 2140/15 B 0 16.9 1237
2018-08-16 2018-08-16 Åby-5 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 7] 1640/3 D 0 13.9 1400
2018-08-16 2018-08-16 Åby-7 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 8] 2140/9 D 5 14.0 664
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-5 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/10 C 1 18.4 87
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-7 Angie Simoni Angie Simoni   [s 6] 2140/6 B 4 14.4 137
2018-07-23 2018-07-23 Åby-7 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/6 C str
2018-07-23 2018-07-23 Åby-8 Alicia Bore Alicia Bore   [s 5] 2140/1 C 2 15.8 154
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2180/11 A 1 14.5 32
2018-06-28 2018-06-28 Åby-11 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/5 D 0 18.6g 296
2018-06-14 2018-06-14 Åby-8 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 5] 2140/2 C 0 g 138
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-2 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/8 C 4 17.1 427
2018-06-07 2018-06-07 Åby-9 Belcano Rich Belcano Rich   [v 9] 2140/13 D 0 18.8 315
2018-05-31 2018-05-31 Åby-1 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/7 C 0 19.6g 728
2018-05-23 2018-05-23 Åby-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2660/10 C 0 15.2 486
2018-05-09 2018-05-09 Åby-4 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 4] 2640/12 A 3 16.5 42
2018-05-09 2018-05-09 Åby-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/15 B 0 13.6 438
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/8 C 0 13.7 64
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-3 Golden League Golden League   [s 8] 2140/7 D 4 15.7 174
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-4 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2160/8 B 1 14.4 82
2018-04-12 2018-04-12 Åby-9 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2140/4 B 0 16.0 185
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-4 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/2 D 2 13.7 78
2018-04-04 2018-04-04 Åby-5 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2140/1 A 0 17.1 283
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-4 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 5] 2140/9 C 2 16.1 68
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/7 C 4 16.9 57
2018-03-14 2018-03-14 Åby-1 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 5] 2160/9 B 1 17.8 32
2018-03-08 2018-03-08 Åby-7 Stuck on Joe Stuck on Joe   [v 6] 2140/6 D 3 17.2 104
2018-01-18 2018-01-18 Åby-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2640/3 C 0 17.5 236
2018-01-10 2018-01-10 Åby-5 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 5] 2140/7 B str
2019-12-30 2019-12-30 Åby-1 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/6 C 3 16.3 109
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-12 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/1 C 5 13.2 179
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-8 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/6 D 3 15.7 926
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-8 Padron Kloster Padron Kloster   [v 6] 2160/8 C 6 18.4 747
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-3 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2140/9 B 2 16.9 175
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-5 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/1 B str
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-8 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 1640/4 C 2 14.7 89
2019-11-21 2019-11-21 Åby-10 Boston Bore Boston Bore   [s 4] 2140/8 B 1 16.7 67
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-3 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2180/12 C 1 13.9 44
2019-11-16 2019-11-16 Åby-3 Four Fifty Four Fifty   [s 4] 2140/2 D str
2019-11-14 2019-11-14 Åby-5 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2140/6 D 6 17.2g 230
2019-11-14 2019-11-14 Åby-8 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/6 B 0 17.1 40
2019-11-06 2019-11-06 Åby-3 Skyvision Skyvision   [s 3] 2160/10 A 2 17.5g 83
2019-11-06 2019-11-06 Åby-4 Padron Kloster Padron Kloster   [v 6] 2140/7 C 6 16.3 233
2019-11-06 2019-11-06 Åby-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/7 C 2 12.5 487
2019-10-31 2019-10-31 Åby-4 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2140/7 C 0 14.1 171
2019-10-31 2019-10-31 Åby-7 Bo Allegretto Bo Allegretto   [v 9] 2140/7 B 7 16.3 621
2019-10-09 2019-10-09 Åby-2 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2160/7 C 5 16.9 133
2019-10-09 2019-10-09 Åby-3 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2160/12 B 7 17.0 274
2019-10-03 2019-10-03 Åby-2 Skyvision Skyvision   [s 3] 2160/12 C 2 17.7 810
2019-10-03 2019-10-03 Åby-3 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/3 C 3 12.9 38
2019-09-25 2019-09-25 Åby-1 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/11 D 0 21.2g 982
2019-09-25 2019-09-25 Åby-5 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/1 D 8 16.8 288
2019-09-25 2019-09-25 Åby-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/1 C 2 11.8 94
2019-09-07 2019-09-07 Åby-2 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/4 D 7 21.0g 453
2019-09-07 2019-09-07 Åby-4 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2640/3 D 3 13.9 104
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-3 Padron Kloster Padron Kloster   [v 6] 2140/5 C 7 15.7 178
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-6 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/4 C 6 12.0 66
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-8 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/7 D 0 g 1000
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-2 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/6 D 4 17.0 236
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-6 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/12 C 0 24.2g 546
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-8 Townshend Broline Townshend Broline   [v 4] 2140/2 B 0 14.3 104
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-3 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/4 C 1 12.9 109
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-9 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/2 C 3 17.5 80
2019-08-01 2019-08-01 Åby-1 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/8 B 4 17.8 114
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-7 Crossfire Simoni Crossfire Simoni   [v 5] 2140/4 C 6 13.3 229
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-2 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/3 C 5 17.2g 107
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2660/13 C 0 15.1 136
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Padron Kloster Padron Kloster   [v 6] 2140/5 C 4 14.1 333
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2140/3 D 0 14.0 505
2019-06-13 2019-06-13 Åby-2 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/9 D 4 17.1 323
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-9 Bubba Degato Bubba Degato   [v 8] 2180/12 A 5 14.9 104
2019-06-05 2019-06-05 Åby-2 Bowling el Mar Bowling el Mar   [s 4] 2140/5 C 3 18.0 53
2019-06-05 2019-06-05 Åby-3 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/5 C 0 g 231
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Slade H.H. Slade H.H.   [v 7] 2140/10 D 6 14.9 481
2019-05-09 2019-05-09 Åby-5 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2180/12 C 7 16.7 126
2019-05-02 2019-05-02 Åby-1 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/4 B str
2019-05-02 2019-05-02 Åby-6 Slade H.H. Slade H.H.   [v 7] 2140/2 D 6 14.5 556
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-9 Four Fifty Four Fifty   [s 4] 2640/7 D 0 g 807
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-3 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2140/5 D 2 14.2 66
2019-04-04 2019-04-04 Åby-5 Extreme Sisu Extreme Sisu   [v 5] 2140/7 C 4 16.7 131
2019-03-14 2019-03-14 Åby-10 Slade H.H. Slade H.H.   [v 7] 2140/4 B 1 15.6 69
2019-03-07 2019-03-07 Åby-6 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2140/9 D 0 19.0 95
2019-02-27 2019-02-27 Åby-5 Likearollingstone Likearollingstone   [s 5] 2140/12 B str
2019-02-22 2019-02-22 Åby-1 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2140/5 C 0 15.1 92
2019-02-22 2019-02-22 Åby-2 Likearollingstone Likearollingstone   [s 5] 1640/2 C 0 16.5 499
2019-02-22 2019-02-22 Åby-3 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2640/6 C 4 17.3 93
2019-01-31 2019-01-31 Åby-4 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2140/8 C 0 15.9 558
2019-01-23 2019-01-23 Åby-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2640/6 D 0 16.4 210
2019-01-17 2019-01-17 Åby-10 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2140/4 B 1 16.1 49
2019-01-09 2019-01-09 Åby-6 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 3140/4 D 5 18.0 245
2019-01-03 2019-01-03 Åby-10 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2140/2 C 4 17.0 63
2020-12-16 2020-12-16 Åby-2 Three Thirty Three Thirty   [v 3] 2140/6 C 5 15.9 394
2020-12-10 2020-12-10 Åby-1 Quarter Past Four Quarter Past Four   [v 3] 2140/3 D str
2020-12-10 2020-12-10 Åby-2 Three Thirty Three Thirty   [v 3] 2140/8 C 6 18.7g 196
2020-12-10 2020-12-10 Åby-5 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 1640/5 D 6 13.5 198
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2160/4 D 0 g 205
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-10 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2160/15 B 2 16.3 228
2020-11-25 2020-11-25 Åby-2 Ja Devann Ja Devann   [v 7] 2160/6 C 6 17.0 1977
2020-11-19 2020-11-19 Åby-2 Alfons Alfons   [v 3] 2140/4 C 6 18.2 155
2020-11-15 2020-11-15 Åby-6 Ja Devann Ja Devann   [v 7] 2140/9 B 5 18.5g 363
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-1 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 1640/7 C 0 g 332
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-4 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/3 C 0 16.0g 188
2020-11-05 2020-11-05 Åby-1 Alfons Alfons   [v 3] 2140/1 D 2 17.1 482
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2680/10 C 5 16.3 231
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-2 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2140/8 C 1 14.3 47
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-3 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2140/9 C 8 15.1 146
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-6 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2160/7 B 0 g 35
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-3 Three Thirty Three Thirty   [h 3] 2140/4 B 7 17.1g 135
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-10 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2160/9 C 6 16.1 99
2020-10-01 2020-10-01 Åby-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2180/8 B str
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2180/9 B 7 15.6 92
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-3 Three Thirty Three Thirty   [h 3] 2140/3 B 5 16.4g 31
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-10 Procalate Procalate   [s 5] 2140/9 C 3 12.9 485
2020-08-29 2020-08-29 Åby-1 High Colours High Colours   [v 9] 2140/2 D 0 17.8 555
2020-08-29 2020-08-29 Åby-4 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2140/10 C 4 14.7 90
2020-08-20 2020-08-20 Åby-10 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2180/8 B 5 14.4 176
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-7 Three Thirty Three Thirty   [h 3] 2140/2 C 1 15.9 65
2020-08-13 2020-08-13 Åby-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 1640/4 C 0 12.7 274
2020-08-06 2020-08-06 Åby-10 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/11 B 5 14.3 145
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-1 Three Thirty Three Thirty   [h 3] 2140/10 B 2 17.6g 83
2020-07-23 2020-07-23 Åby-1 Three Thirty Three Thirty   [h 3] 2140/9 D 6 17.3g 230
2020-07-23 2020-07-23 Åby-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/6 D 0 17.0 155
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-2 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/1 C 3 15.4g 73
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-6 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2140/1 C 0 13.2 306
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-6 Bubba Degato Bubba Degato   [v 9] 1609/11 D 3 13.9 272
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2160/10 B 0 14.2 447
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-6 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2640/4 D 8 16.5 1098
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2640/13 B 0 16.4 496
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/11 C 0 17.1g 79
2020-05-20 2020-05-20 Åby-1 Three Thirty Three Thirty   [h 3] 2140/9 D 0 g 709
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-1 Three Thirty Three Thirty   [h 3] 2140/4 D 0 19.9g 189
2020-05-09 2020-05-09 Åby-10 Sir Ratzeputz Sir Ratzeputz   [v 10] 1640/9 C 0 g 496
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-4 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2160/10 C 5 16.6 522
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2680/10 A 6 15.2 68
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-3 Padron Kloster Padron Kloster   [v 7] 2140/3 D 0 15.4 310
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2160/13 B 5 15.7 90
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-4 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2160/10 C 3 15.7 730
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2160/8 D 2 14.1 123
2020-04-16 2020-04-16 Åby-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2180/11 B 1 13.8 139
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-6 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2640/7 D 7 16.8 507
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2160/14 C 1 15.9 100
2020-04-02 2020-04-02 Åby-6 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2680/13 B 6 17.1 56
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-4 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2140/4 D 6 16.0 677
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 1640/6 B 6 13.1 323
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2160/7 C 4 17.5 32
2020-03-05 2020-03-05 Åby-2 Fary Fairytail Fary Fairytail   [s 5] 2160/8 C 6 17.6 721
2020-03-05 2020-03-05 Åby-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2640/1 C 4 15.1 163
2020-02-26 2020-02-26 Åby-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/15 D 3 15.6 159
2020-02-20 2020-02-20 Åby-2 Fary Fairytail Fary Fairytail   [s 5] 2160/11 C 0 19.9 577
2020-02-20 2020-02-20 Åby-6 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2140/7 B 7 17.9 75
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-3 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2140/7 B 5 17.9 165
2020-02-06 2020-02-06 Åby-1 Fary Fairytail Fary Fairytail   [s 5] 2160/15 A 3 19.1 98
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 1640/4 B 0 13.5 109
2020-01-15 2020-01-15 Åby-5 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/1 D 5 16.0 121
2020-01-08 2020-01-08 Åby-6 Bubba Degato Bubba Degato   [v 9] 3140/6 D 5 17.6 742
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-5 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2140/6 B 5 15.2 159
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-1 Padron Kloster Padron Kloster   [v 7] 2140/3 C 0 16.9g 954
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-2 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/9 C 1 16.8 143
2021-06-10 2021-06-10 Åby-2 Alfons Alfons   [v 4] 2160/13 C 0 22.8g 461
2021-06-03 2021-06-03 Åby-1 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [h 3] 2140/3 D 0 17.2 645
2021-06-03 2021-06-03 Åby-5 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2160/12 B 0 15.3 285
2021-05-19 2021-05-19 Åby-2 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2160/13 B 3 15.3 399
2021-05-11 2021-05-11 Axevalla-5 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 10] 2160/6 D 7 15.4 449
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-4 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 10] 1640/2 D 5 12.4 231
2021-04-28 2021-04-28 Åby-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2160/4 C 0 g 127
2021-04-28 2021-04-28 Åby-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 10] 1640/1 D 0 11.9 674
2021-04-23 2021-04-23 Åby-3 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 2140/9 D 7 14.0 246
2021-04-14 2021-04-14 Åby-10 Three Thirty Three Thirty   [v 4] 2160/9 C 0 g 123
2021-04-07 2021-04-07 Åby-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2140/6 C 0 19.3g 195
2021-03-25 2021-03-25 Åby-2 Quarter Past Four Quarter Past Four   [v 4] 2140/7 D 0 19.0 827
2021-03-25 2021-03-25 Åby-5 Three Thirty Three Thirty   [v 4] 2140/4 D 0 16.3 329
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-6 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 10] 2160/10 C 5 14.6 528
2021-03-11 2021-03-11 Åby-1 Quarter Past Four Quarter Past Four   [v 4] 2140/10 D 0 21.0 152
2021-03-11 2021-03-11 Åby-2 Alfons Alfons   [v 4] 2140/5 C 0 19.1 156
2021-03-08 2021-03-08 Halmstad-9 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 1640/9 C 0 13.8 223
2021-02-25 2021-02-25 Åby-4 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2140/8 D 5 14.7 170
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-4 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 2160/13 C 0 18.7g 64
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-7 Four Fifty Four Fifty   [s 6] 2140/5 B 0 17.1 334
2021-02-18 2021-02-18 Åby-2 Alfons Alfons   [v 4] 2160/10 A 2 19.3 192
2021-02-09 2021-02-09 Axevalla-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2160/10 C 2 16.4 293
2021-02-09 2021-02-09 Axevalla-8 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 1640/4 C 3 14.2 246
2021-01-27 2021-01-27 Jägersro Trav-7 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 2140/7 C 5 16.1 504
2021-01-27 2021-01-27 Jägersro Trav-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 1640/1 D 5 14.2 118
2021-01-20 2021-01-20 Åby-2 Three Thirty Three Thirty   [v 4] 2140/1 D 3 17.4 210
2021-01-20 2021-01-20 Åby-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 10] 2180/11 C 7 18.3 349
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-2 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2140/11 C 2 16.4 71
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-6 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 1640/10 B 6 15.5 155
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-8 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 1640/1 C 4 13.2 242
2021-01-03 2021-01-03 Åby-7 Three Thirty Three Thirty   [v 4] 2140/10 C 3 16.6 79ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se