V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-2 Nick Sisu Nick Sisu   [v 5] 2640/5 0 18.7g 1169
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-9 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 3] 2140/5 2 15.0 56
2015-12-12 2015-12-12 Åby-2 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 3] 2140/9 5 15.7 495
2015-12-10 2015-12-10 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2140/11 7 16.2 102
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-2 Ryggornas Nemo Ryggornas Nemo   [v 3] 2140/10 7 22.7g 196
2015-11-26 2015-11-26 Åby-9 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 3] 1640/8 0 14.3 184
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2140/8 4 15.5 68
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-5 Leader Tom Leader Tom   [v 8] 2640/2 0 17.5g 36
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-8 Knaborgs Gnista Knaborgs Gnista   [s 4] 2140/9 2 15.8 61
2015-11-12 2015-11-12 Åby-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2140/4 3 14.3 121
2015-11-12 2015-11-12 Åby-7 Nick Sisu Nick Sisu   [v 5] 2140/6 6 15.4 229
2015-11-01 2015-11-01 Åby-8 Power M.M. Power M.M.   [v 7] 2140/11 1 15.2 24
2015-11-01 2015-11-01 Åby-4 Borga Gamble Borga Gamble   [v 4] 2140/3 8 17.0 583
2015-10-28 2015-10-28 Åby-8 Leader Tom Leader Tom   [v 8] 2140/12 0 13.7 630
2015-10-26 2015-10-26 Åby-6 Nick Sisu Nick Sisu   [v 5] 1640/1 5 15.1 31
2015-10-26 2015-10-26 Åby-4 End of Discussion End of Discussion   [v 5] 2140/5 0 19.4g 240
2015-10-22 2015-10-22 Åby-6 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2640/8 8 17.0 132
2015-10-15 2015-10-15 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2140/1 6 14.6 54
2015-10-10 2015-10-10 Åby-11 Leader Tom Leader Tom   [v 8] 2140/10 0 12.4 289
2015-09-30 2015-09-30 Åby-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 4] 2140/2 0 14.6g 135
2016-12-29 2016-12-29 Åby-9 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 3140/3 D 0 16.1 383
2016-12-29 2016-12-29 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 1640/1 C 0 17.4g 74
2016-12-22 2016-12-22 Åby-4 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 2640/5 D 0 17.2 372
2016-12-01 2016-12-01 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/12 C 3 15.9 122
2016-11-23 2016-11-23 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2160/12 C 5 15.6 141
2016-11-17 2016-11-17 Åby-4 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 5] 2640/1 C 4 17.3g 340
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 Lost in Dreams Lost in Dreams   [s 8] 2140/5 C 7 17.8 297
2016-11-15 2016-11-15 Åby-4 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/4 D 6 15.3 182
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-3 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 2140/1 B 5 16.1 14
2016-11-09 2016-11-09 Åby-6 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/7 D 0 14.4 780
2016-10-30 2016-10-30 Åby-6 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 6] 2140/1 D 2 15.0 82
2016-10-30 2016-10-30 Åby-4 Mr Goodwin Mr Goodwin   [h 3] 2140/1 B 6 16.3 56
2016-10-30 2016-10-30 Åby-3 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/7 B 1 15.2 36
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-7 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/11 D 0 15.6 1111
2016-10-13 2016-10-13 Åby-9 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 1640/10 C 0 13.0 80
2016-10-13 2016-10-13 Åby-8 Nick Sisu Nick Sisu   [v 6] 2140/3 D 0 15.5 670
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-1 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2640/3 D 5 15.7 110
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-10 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/10 D 6 15.0 246
2016-09-29 2016-09-29 Åby-11 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 5] 2140/15 C 3 15.0g 54
2016-09-15 2016-09-15 Åby-3 Miss Senorita Miss Senorita   [s 3] 2140/6 D 7 16.5 424
2016-09-15 2016-09-15 Åby-1 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/2 C 3 14.4 97
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-7 Miss Senorita Miss Senorita   [s 3] 2140/1 C 4 16.4 109
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-6 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/6 B 3 13.9 248
2016-08-13 2016-08-13 Åby-14 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/1 C 0 15.5 323
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-11 Fourteen Karat Fourteen Karat   [v 6] 2640/5 B 4 15.1 62
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-8 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/6 C 0 14.7 307
2016-07-28 2016-07-28 Åby-2 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 2640/7 D 3 15.0 278
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 1609/1 C 1 11.5 52
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 3160/9 C 0 17.9 517
2016-06-30 2016-06-30 Åby-4 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 3140/9 D str
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-11 Secret Dream Secret Dream   [v 4] 2140/2 C 2 16.5 35
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-4 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 1609/1 D 6 11.9 320
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-8 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 2140/3 D 0 13.2 635
2016-06-09 2016-06-09 Åby-10 Svennes Neon Svennes Neon   [v 9] 2140/1 D 4 17.6 90
2016-06-09 2016-06-09 Åby-8 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 5] 2140/9 C 7 15.0 200
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-6 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 2140/9 B 0 13.9 144
2016-06-02 2016-06-02 Åby-4 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 1640/3 C str
2016-05-25 2016-05-25 Åby-8 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/3 D 0 14.3 134
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/1 D 0 18.7g 393
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-4 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 2140/9 C 3 14.1 103
2016-05-12 2016-05-12 Åby-9 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 5] 2140/5 D 0 15.6 224
2016-05-12 2016-05-12 Åby-6 Power M.M. Power M.M.   [v 8] 2140/11 B 7 92
2016-05-04 2016-05-04 Åby-9 Leader Tom Leader Tom   [v 9] 2640/7 C 0 14.9 160
2016-05-04 2016-05-04 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 3140/10 D 6 15.9 926
2016-04-29 2016-04-29 Åby-2 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/5 D 6 15.1 128
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/10 C 6 15.5 62
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-10 Fidde Loss Fidde Loss   [v 5] 2140/5 C 5 19.6 123
2016-04-14 2016-04-14 Åby-4 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/7 B 3 15.7 31
2016-04-07 2016-04-07 Åby-2 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/2 C 3 16.0 110
2016-03-31 2016-03-31 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/3 C 0 16.0g 171
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-4 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/2 D 2 13.9 71
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-7 Fart Kloster Fart Kloster   [v 6] 1640/2 D 5 15.3 294
2016-03-21 2016-03-21 Åby-2 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2640/6 D 0 g 209
2016-03-09 2016-03-09 Åby-8 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 1640/6 D 0 14.0 128
2016-03-09 2016-03-09 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2640/11 D 5 15.4 375
2016-02-17 2016-02-17 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2140/2 C 0 15.1 143
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-8 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2640/1 D 1 16.3 88
2016-02-03 2016-02-03 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 5] 2640/6 C 3 17.1 157
2016-02-03 2016-02-03 Åby-7 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/1 D str
2016-01-20 2016-01-20 Åby-9 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 4] 2140/4 D 4 15.8 139
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-6 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2160/12 A 0 18.7 290
2017-12-14 2017-12-14 Åby-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/5 B 3 14.8 211
2017-12-14 2017-12-14 Åby-3 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2140/11 C 0 g 106
2017-12-01 2017-12-01 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2640/2 D 0 16.4 158
2017-11-29 2017-11-29 Åby-1 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2140/12 B 2 16.2 143
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-9 Jumbles Jumbles   [v 6] 2140/2 C 0 21.1g 443
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2180/9 B 4 14.7 269
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-5 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 1640/3 B 7 15.6 86
2017-11-13 2017-11-13 Åby-5 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2140/8 B 4 16.4 68
2017-10-29 2017-10-29 Åby-10 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/1 C 3 14.2 38
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-8 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/4 A 6 16.9 85
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-2 Jumbles Jumbles   [v 6] 2140/3 D 0 22.6g 100
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2680/11 D 0 15.2 381
2017-10-12 2017-10-12 Åby-11 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2140/1 C str
2017-10-12 2017-10-12 Åby-5 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/5 A 6 16.2 48
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/6 D 7 14.7 99
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-4 Jumbles Jumbles   [v 6] 2140/7 A str
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-4 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 1640/5 B 1 13.5 44
2017-09-21 2017-09-21 Åby-6 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/5 B 5 16.3 71
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-3 Vasco de Gama Vasco de Gama   [h 3] 2140/6 C 4 18.2 135
2017-08-30 2017-08-30 Åby-2 Vasco de Gama Vasco de Gama   [h 3] 2140/6 C 6 15.7 398
2017-08-30 2017-08-30 Åby-1 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2640/1 C 4 20.2g 279
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/11 B 2 14.5 397
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-3 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/12 C 3 15.6 290
2017-08-17 2017-08-17 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/2 C 0 14.4g 106
2017-08-17 2017-08-17 Åby-10 Only the Best Only the Best   [v 9] 2180/14 D 0 19.3 224
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-8 Jumbles Jumbles   [v 6] 2640/11 C 5 18.1 106
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-11 Pense Kloster Pense Kloster   [s 6] 2180/8 A 7 15.7g 17
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-4 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2640/2 D str
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-1 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 4] 2140/5 D 2 17.8 201
2017-07-27 2017-07-27 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 3140/12 A 7 16.5 395
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-7 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/9 C 5 16.1 353
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-9 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 1609/2 D 3 14.3 244
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-4 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 1609/5 A 6 15.0 152
2017-06-29 2017-06-29 Åby-3 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 1640/9 D 4 14.1 206
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-4 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2640/9 A 3 16.3 60
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-2 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/11 D 0 17.1 662
2017-05-25 2017-05-25 Åby-2 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/1 D 6 16.5 161
2017-05-04 2017-05-04 Åby-7 Angie Simoni Angie Simoni   [s 5] 2140/8 A 4 15.9 44
2017-04-29 2017-04-29 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 3140/1 D 0 15.0 501
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-12 Make it Bore Make it Bore   [v 6] 1640/8 C 4 14.6g 197
2017-04-06 2017-04-06 Åby-10 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/3 C 0 g 30
2017-04-06 2017-04-06 Åby-8 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 7] 2640/10 C 0 15.8g 749
2017-03-29 2017-03-29 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 3140/11 C 0 15.4 189
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-10 Secret Dream Secret Dream   [v 5] 2140/1 C 0 16.9 119
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-7 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 7] 2140/4 C 5 14.0 440
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-2 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 7] 1640/4 B 8 15.9 132
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-1 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 5] 2640/3 C 6 18.6 100
2017-03-08 2017-03-08 Åby-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/12 C 6 14.8 180
2017-03-08 2017-03-08 Åby-6 Wiclet Hanover Wiclet Hanover   [s 5] 2640/6 D 0 16.6 765
2017-02-22 2017-02-22 Åby-8 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 6] 2140/2 D 0 15.4 204
2017-02-22 2017-02-22 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 3140/4 D 1 17.4 287
2017-02-22 2017-02-22 Åby-3 Miss Senorita Miss Senorita   [s 4] 2140/6 C 3 17.7 117
2017-02-04 2017-02-04 Åby-1 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 6] 2140/12 C 6 17.4 132
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-2 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2180/15 C 3 15.2 199
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-1 Paljett Paljett   [s 6] 2140/5 C 0 19.1g 529
2017-01-18 2017-01-18 Åby-6 Glamour Håleryd Glamour Håleryd   [s 7] 1640/6 C 0 14.6 1139
2017-01-18 2017-01-18 Åby-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/4 D 5 14.8 480
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 6] 2140/6 C 3 16.7 142
2018-12-28 2018-12-28 Åby-1 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 7] 1640/6 C 1 13.5 76
2018-12-20 2018-12-20 Åby-10 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 4] 2140/8 B 2 17.8 96
2018-12-15 2018-12-15 Åby-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 7] 2140/9 D 0 14.1 777
2018-12-13 2018-12-13 Åby-8 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/10 D 8 15.6 802
2018-12-13 2018-12-13 Åby-3 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2140/8 B 6 17.3 140
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-7 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/4 D 4 16.1 171
2018-11-22 2018-11-22 Åby-11 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2180/6 A 3 17.7 31
2018-11-22 2018-11-22 Åby-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 7] 2640/7 C 5 15.0 113
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2180/6 B 0 g 58
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-1 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2160/6 C 4 16.2 387
2018-11-07 2018-11-07 Åby-4 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 4] 2140/5 D 0 21.3g 155
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 1640/1 C 3 13.5 74
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 1640/3 D 7 15.4 118
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-4 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/2 C 1 14.5 104
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-9 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2140/4 C 2 16.8 36
2018-10-11 2018-10-11 Åby-4 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 4] 2140/2 A 1 13.9 49
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 1640/8 C 5 12.4 332
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-5 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/10 D 0 16.5 411
2018-10-06 2018-10-06 Åby-10 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2140/12 B 6 18.3 97
2018-10-06 2018-10-06 Åby-1 Stepping Baby Stepping Baby   [s 5] 2140/7 B 6 38
2018-09-26 2018-09-26 Åby-4 Slade H.H. Slade H.H.   [v 6] 2140/2 D 4 14.0 95
2018-09-06 2018-09-06 Åby-8 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2640/4 D 0
2018-08-29 2018-08-29 Åby-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2640/2 B 4 14.0 220
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-11 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 1609/10 B 0 12.0 275
2018-08-16 2018-08-16 Åby-4 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 6] 2140/15 B 0 16.9 1237
2018-08-16 2018-08-16 Åby-7 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 8] 2140/9 D 5 14.0 664
2018-08-16 2018-08-16 Åby-5 Angelo Zaz Angelo Zaz   [v 7] 1640/3 D 0 13.9 1400
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-5 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/10 C 1 18.4 87
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-7 Angie Simoni Angie Simoni   [s 6] 2140/6 B 4 14.4 137
2018-07-23 2018-07-23 Åby-8 Alicia Bore Alicia Bore   [s 5] 2140/1 C 2 15.8 154
2018-07-23 2018-07-23 Åby-7 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/6 C str
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2180/11 A 1 14.5 32
2018-06-28 2018-06-28 Åby-11 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/5 D 0 18.6g 296
2018-06-14 2018-06-14 Åby-8 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 5] 2140/2 C 0 g 138
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-2 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/8 C 4 17.1 427
2018-06-07 2018-06-07 Åby-9 Belcano Rich Belcano Rich   [v 9] 2140/13 D 0 18.8 315
2018-05-31 2018-05-31 Åby-1 Four Fifty Four Fifty   [s 3] 2140/7 C 0 19.6g 728
2018-05-23 2018-05-23 Åby-8 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2660/10 C 0 15.2 486
2018-05-09 2018-05-09 Åby-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/15 B 0 13.6 438
2018-05-09 2018-05-09 Åby-4 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 4] 2640/12 A 3 16.5 42
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-7 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/8 C 0 13.7 64
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-3 Golden League Golden League   [s 8] 2140/7 D 4 15.7 174
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-4 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2160/8 B 1 14.4 82
2018-04-12 2018-04-12 Åby-9 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2140/4 B 0 16.0 185
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-4 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/2 D 2 13.7 78
2018-04-04 2018-04-04 Åby-5 Likearollingstone Likearollingstone   [s 4] 2140/1 A 0 17.1 283
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-4 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 5] 2140/9 C 2 16.1 68
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2140/7 C 4 16.9 57
2018-03-14 2018-03-14 Åby-1 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 5] 2160/9 B 1 17.8 32
2018-03-08 2018-03-08 Åby-7 Stuck on Joe Stuck on Joe   [v 6] 2140/6 D 3 17.2 104
2018-01-18 2018-01-18 Åby-9 Liza with a Z. Liza with a Z.   [s 7] 2640/3 C 0 17.5 236
2018-01-10 2018-01-10 Åby-5 Perfekt Kloster Perfekt Kloster   [v 5] 2140/7 B str
2019-12-30 2019-12-30 Åby-1 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/6 C 3 16.3 109
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-12 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/1 C 5 13.2 179
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-8 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/6 D 3 15.7 926
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-8 Padron Kloster Padron Kloster   [v 6] 2160/8 C 6 18.4 747
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-3 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2140/9 B 2 16.9 175
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-8 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 1640/4 C 2 14.7 89
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-5 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/1 B str
2019-11-21 2019-11-21 Åby-10 Boston Bore Boston Bore   [s 4] 2140/8 B 1 16.7 67
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-3 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2180/12 C 1 13.9 44
2019-11-16 2019-11-16 Åby-3 Four Fifty Four Fifty   [s 4] 2140/2 D str
2019-11-14 2019-11-14 Åby-5 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2140/6 D 6 17.2g 230
2019-11-14 2019-11-14 Åby-8 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/6 B 0 17.1 40
2019-11-06 2019-11-06 Åby-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/7 C 2 12.5 487
2019-11-06 2019-11-06 Åby-4 Padron Kloster Padron Kloster   [v 6] 2140/7 C 6 16.3 233
2019-11-06 2019-11-06 Åby-3 Skyvision Skyvision   [s 3] 2160/10 A 2 17.5g 83
2019-10-31 2019-10-31 Åby-7 Bo Allegretto Bo Allegretto   [v 9] 2140/7 B 7 16.3 621
2019-10-31 2019-10-31 Åby-4 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2140/7 C 0 14.1 171
2019-10-09 2019-10-09 Åby-3 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2160/12 B 7 17.0 274
2019-10-09 2019-10-09 Åby-2 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2160/7 C 5 16.9 133
2019-10-03 2019-10-03 Åby-3 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/3 C 3 12.9 38
2019-10-03 2019-10-03 Åby-2 Skyvision Skyvision   [s 3] 2160/12 C 2 17.7 810
2019-09-25 2019-09-25 Åby-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/1 C 2 11.8 94
2019-09-25 2019-09-25 Åby-5 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/1 D 8 16.8 288
2019-09-25 2019-09-25 Åby-1 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/11 D 0 21.2g 982
2019-09-07 2019-09-07 Åby-4 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2640/3 D 3 13.9 104
2019-09-07 2019-09-07 Åby-2 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/4 D 7 21.0g 453
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-3 Padron Kloster Padron Kloster   [v 6] 2140/5 C 7 15.7 178
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-8 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/7 D 0 g 1000
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-6 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/4 C 6 12.0 66
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-6 Skyvision Skyvision   [s 3] 2140/12 C 0 24.2g 546
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-2 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/6 D 4 17.0 236
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-8 Townshend Broline Townshend Broline   [v 4] 2140/2 B 0 14.3 104
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-9 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/2 C 3 17.5 80
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-3 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/4 C 1 12.9 109
2019-08-01 2019-08-01 Åby-1 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/8 B 4 17.8 114
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-7 Crossfire Simoni Crossfire Simoni   [v 5] 2140/4 C 6 13.3 229
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2660/13 C 0 15.1 136
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-2 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/3 C 5 17.2g 107
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2140/3 D 0 14.0 505
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Padron Kloster Padron Kloster   [v 6] 2140/5 C 4 14.1 333
2019-06-13 2019-06-13 Åby-2 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/9 D 4 17.1 323
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-9 Bubba Degato Bubba Degato   [v 8] 2180/12 A 5 14.9 104
2019-06-05 2019-06-05 Åby-3 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 1640/5 C 0 g 231
2019-06-05 2019-06-05 Åby-2 Bowling el Mar Bowling el Mar   [s 4] 2140/5 C 3 18.0 53
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Slade H.H. Slade H.H.   [v 7] 2140/10 D 6 14.9 481
2019-05-09 2019-05-09 Åby-5 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2180/12 C 7 16.7 126
2019-05-02 2019-05-02 Åby-6 Slade H.H. Slade H.H.   [v 7] 2140/2 D 6 14.5 556
2019-05-02 2019-05-02 Åby-1 Five O'Clock Five O'Clock   [s 3] 2140/4 B str
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-9 Four Fifty Four Fifty   [s 4] 2640/7 D 0 g 807
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-3 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2140/5 D 2 14.2 66
2019-04-04 2019-04-04 Åby-5 Extreme Sisu Extreme Sisu   [v 5] 2140/7 C 4 16.7 131
2019-03-14 2019-03-14 Åby-10 Slade H.H. Slade H.H.   [v 7] 2140/4 B 1 15.6 69
2019-03-07 2019-03-07 Åby-6 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2140/9 D 0 19.0 95
2019-02-27 2019-02-27 Åby-5 Likearollingstone Likearollingstone   [s 5] 2140/12 B str
2019-02-22 2019-02-22 Åby-3 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2640/6 C 4 17.3 93
2019-02-22 2019-02-22 Åby-2 Likearollingstone Likearollingstone   [s 5] 1640/2 C 0 16.5 499
2019-02-22 2019-02-22 Åby-1 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2140/5 C 0 15.1 92
2019-01-31 2019-01-31 Åby-4 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2140/8 C 0 15.9 558
2019-01-23 2019-01-23 Åby-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 2640/6 D 0 16.4 210
2019-01-17 2019-01-17 Åby-10 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2140/4 B 1 16.1 49
2019-01-09 2019-01-09 Åby-6 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 8] 3140/4 D 5 18.0 245
2019-01-03 2019-01-03 Åby-10 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 5] 2140/2 C 4 17.0 63
2020-12-16 2020-12-16 Åby-2 Three Thirty Three Thirty   [v 3] 2140/6 C 5 15.9 394
2020-12-10 2020-12-10 Åby-5 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 1640/5 D 6 13.5 198
2020-12-10 2020-12-10 Åby-2 Three Thirty Three Thirty   [v 3] 2140/8 C 6 18.7g 196
2020-12-10 2020-12-10 Åby-1 Quarter Past Four Quarter Past Four   [v 3] 2140/3 D str
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2160/4 D 0 g 205
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-10 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2160/15 B 2 16.3 228
2020-11-25 2020-11-25 Åby-2 Ja Devann Ja Devann   [v 7] 2160/6 C 6 17.0 1977
2020-11-19 2020-11-19 Åby-2 Alfons Alfons   [v 3] 2140/4 C 6 18.2 155
2020-11-15 2020-11-15 Åby-6 Ja Devann Ja Devann   [v 7] 2140/9 B 5 18.5g 363
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-4 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/3 C 0 16.0g 188
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-1 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 1640/7 C 0 g 332
2020-11-05 2020-11-05 Åby-1 Alfons Alfons   [v 3] 2140/1 D 2 17.1 482
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2680/10 C 5 16.3 231
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-3 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2140/9 C 8 15.1 146
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-2 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2140/8 C 1 14.3 47
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-6 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2160/7 B 0 g 35
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-10 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2160/9 C 6 16.1 99
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-3 Three Thirty Three Thirty   [h 3] 2140/4 B 7 17.1g 135
2020-10-01 2020-10-01 Åby-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2180/8 B str
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2180/9 B 7 15.6 92
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-10 Procalate Procalate   [s 5] 2140/9 C 3 12.9 485
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-3 Three Thirty Three Thirty   [h 3] 2140/3 B 5 16.4g 31
2020-08-29 2020-08-29 Åby-1 High Colours High Colours   [v 9] 2140/2 D 0 17.8 555
2020-08-29 2020-08-29 Åby-4 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2140/10 C 4 14.7 90
2020-08-20 2020-08-20 Åby-10 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2180/8 B 5 14.4 176
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-7 Three Thirty Three Thirty   [h 3] 2140/2 C 1 15.9 65
2020-08-13 2020-08-13 Åby-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 1640/4 C 0 12.7 274
2020-08-06 2020-08-06 Åby-10 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/11 B 5 14.3 145
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-1 Three Thirty Three Thirty   [h 3] 2140/10 B 2 17.6g 83
2020-07-23 2020-07-23 Åby-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/6 D 0 17.0 155
2020-07-23 2020-07-23 Åby-1 Three Thirty Three Thirty   [h 3] 2140/9 D 6 17.3g 230
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-2 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/1 C 3 15.4g 73
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-6 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2140/1 C 0 13.2 306
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-6 Bubba Degato Bubba Degato   [v 9] 1609/11 D 3 13.9 272
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2160/10 B 0 14.2 447
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-6 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2640/4 D 8 16.5 1098
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2640/13 B 0 16.4 496
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/11 C 0 17.1g 79
2020-05-20 2020-05-20 Åby-1 Three Thirty Three Thirty   [h 3] 2140/9 D 0 g 709
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-1 Three Thirty Three Thirty   [h 3] 2140/4 D 0 19.9g 189
2020-05-09 2020-05-09 Åby-10 Sir Ratzeputz Sir Ratzeputz   [v 10] 1640/9 C 0 g 496
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2680/10 A 6 15.2 68
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-4 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2160/10 C 5 16.6 522
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-3 Padron Kloster Padron Kloster   [v 7] 2140/3 D 0 15.4 310
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2160/13 B 5 15.7 90
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2160/8 D 2 14.1 123
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-4 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2160/10 C 3 15.7 730
2020-04-16 2020-04-16 Åby-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2180/11 B 1 13.8 139
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2160/14 C 1 15.9 100
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-6 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2640/7 D 7 16.8 507
2020-04-02 2020-04-02 Åby-6 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2680/13 B 6 17.1 56
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 1640/6 B 6 13.1 323
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-4 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2140/4 D 6 16.0 677
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2160/7 C 4 17.5 32
2020-03-05 2020-03-05 Åby-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2640/1 C 4 15.1 163
2020-03-05 2020-03-05 Åby-2 Fary Fairytail Fary Fairytail   [s 5] 2160/8 C 6 17.6 721
2020-02-26 2020-02-26 Åby-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/15 D 3 15.6 159
2020-02-20 2020-02-20 Åby-6 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2140/7 B 7 17.9 75
2020-02-20 2020-02-20 Åby-2 Fary Fairytail Fary Fairytail   [s 5] 2160/11 C 0 19.9 577
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-3 Five O'Clock Five O'Clock   [s 4] 2140/7 B 5 17.9 165
2020-02-06 2020-02-06 Åby-1 Fary Fairytail Fary Fairytail   [s 5] 2160/15 A 3 19.1 98
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 1640/4 B 0 13.5 109
2020-01-15 2020-01-15 Åby-5 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/1 D 5 16.0 121
2020-01-08 2020-01-08 Åby-6 Bubba Degato Bubba Degato   [v 9] 3140/6 D 5 17.6 742
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-5 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 9] 2140/6 B 5 15.2 159
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-2 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 6] 2140/9 C 1 16.8 143
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-1 Padron Kloster Padron Kloster   [v 7] 2140/3 C 0 16.9g 954
2021-12-22 2021-12-22 Åby-6 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2160/3 C 3 14.4 417
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-2 Alfons Alfons   [v 4] 2660/11 B str
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-1 Three Fortyfive Three Fortyfive   [s 3] 2140/10 D 0 g 689
2021-12-16 2021-12-16 Halmstad-4 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 10] 2140/7 D 0 15.9 509
2021-12-09 2021-12-09 Åby-6 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2160/6 C 4 15.5 276
2021-12-09 2021-12-09 Åby-3 Alfons Alfons   [v 4] 2140/9 B 6 16.8 269
2021-12-09 2021-12-09 Åby-2 Three Fortyfive Three Fortyfive   [s 3] 2140/5 D 0 22.3g 502
2021-11-30 2021-11-30 Jägersro Trav-6 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2160/11 D 3 15.6 554
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-5 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 10] 2140/8 C 8 16.0 259
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-4 Quarter Past Four Quarter Past Four   [v 4] 2140/3 D 8 20.0 95
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-3 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 2140/7 A 4 16.1 48
2021-11-06 2021-11-06 Åby-8 Quarter Past Four Quarter Past Four   [v 4] 2140/2 C 5 17.9 45
2021-11-05 2021-11-05 Kalmar-3 Alfons Alfons   [v 4] 2140/11 B 3 17.2 85
2021-11-05 2021-11-05 Kalmar-6 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 1640/11 C 5 13.5 746
2021-11-05 2021-11-05 Kalmar-4 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 10] 1640/5 D 3 12.7 232
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-2 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [h 3] 2140/8 B 0 18.2 204
2021-10-24 2021-10-24 Åby-9 Alfons Alfons   [v 4] 2140/10 A 1 16.6 36
2021-10-24 2021-10-24 Åby-7 Quarter Past Four Quarter Past Four   [v 4] 2140/1 D 7 20.1 145
2021-10-24 2021-10-24 Åby-6 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 10] 2140/11 C 0 g 182
2021-10-24 2021-10-24 Åby-5 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2140/10 C 8 15.8g 176
2021-10-14 2021-10-14 Åby-6 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2140/11 C 0 16.9g 186
2021-09-30 2021-09-30 Åby-7 Alfons Alfons   [v 4] 2140/1 D 0 18.8g 89
2021-09-29 2021-09-29 Jägersro Trav-10 Idoanythingforlove Idoanythingforlove   [s 4] 2140/4 C 0 16.5 435
2021-09-29 2021-09-29 Jägersro Trav-6 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2140/5 D 5 15.7 478
2021-09-20 2021-09-20 Halmstad-8 Alfons Alfons   [v 4] 2140/1 D 6 16.2 101
2021-09-09 2021-09-09 Åby-5 Woudstra Woudstra   [v 4] 2140/2 B 2 14.3 30
2021-09-06 2021-09-06 Halmstad-9 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 1640/4 D 0 14.1 412
2021-09-06 2021-09-06 Halmstad-5 Idoanythingforlove Idoanythingforlove   [s 4] 2140/3 D 5 16.1 210
2021-09-06 2021-09-06 Halmstad-2 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [h 3] 2140/12 B 6 17.4 288
2021-08-26 2021-08-26 Kalmar-9 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 2140/3 D 0 14.6 1031
2021-08-25 2021-08-25 Åby-10 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [h 3] 2140/4 B 3 17.8 97
2021-08-25 2021-08-25 Åby-7 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 10] 2140/8 D 0 15.5 767
2021-08-25 2021-08-25 Åby-4 Ja Devann Ja Devann   [v 8] 2140/5 D 0 16.5 1679
2021-08-21 2021-08-21 Halmstad-7 Idoanythingforlove Idoanythingforlove   [s 4] 2140/7 B 1 17.6 38
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-2 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 10] 2140/1 D 0 13.4 329
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-5 Three Thirty Three Thirty   [v 4] 2640/4 D 0 18.3g 282
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-4 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 2140/10 D 0 14.1 634
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-5 Alfons Alfons   [v 4] 2140/5 D 1 16.0 36
2021-06-18 2021-06-18 Solvalla-5 Cyrano de B. Cyrano de B.   [v 5] 2640/3 B 2 15.2 16
2021-06-17 2021-06-17 Åby-6 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [h 3] 2140/11 B 8 18.1 663
2021-06-10 2021-06-10 Åby-2 Alfons Alfons   [v 4] 2160/13 C 0 22.8g 461
2021-06-03 2021-06-03 Åby-5 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2160/12 B 0 15.3 285
2021-06-03 2021-06-03 Åby-1 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [h 3] 2140/3 D 0 17.2 645
2021-05-19 2021-05-19 Åby-2 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2160/13 B 3 15.3 399
2021-05-11 2021-05-11 Axevalla-5 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 10] 2160/6 D 7 15.4 449
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-4 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 10] 1640/2 D 5 12.4 231
2021-04-28 2021-04-28 Åby-9 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 10] 1640/1 D 0 11.9 674
2021-04-28 2021-04-28 Åby-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2160/4 C 0 g 127
2021-04-23 2021-04-23 Åby-3 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 2140/9 D 7 14.0 246
2021-04-14 2021-04-14 Åby-10 Three Thirty Three Thirty   [v 4] 2160/9 C 0 g 123
2021-04-07 2021-04-07 Åby-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2140/6 C 0 19.3g 195
2021-03-25 2021-03-25 Åby-5 Three Thirty Three Thirty   [v 4] 2140/4 D 0 16.3 329
2021-03-25 2021-03-25 Åby-2 Quarter Past Four Quarter Past Four   [v 4] 2140/7 D 0 19.0 827
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-6 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 10] 2160/10 C 5 14.6 528
2021-03-11 2021-03-11 Åby-2 Alfons Alfons   [v 4] 2140/5 C 0 19.1 156
2021-03-11 2021-03-11 Åby-1 Quarter Past Four Quarter Past Four   [v 4] 2140/10 D 0 21.0 152
2021-03-08 2021-03-08 Halmstad-9 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 1640/9 C 0 13.8 223
2021-02-25 2021-02-25 Åby-4 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2140/8 D 5 14.7 170
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-7 Four Fifty Four Fifty   [s 6] 2140/5 B 0 17.1 334
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-4 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 2160/13 C 0 18.7g 64
2021-02-18 2021-02-18 Åby-2 Alfons Alfons   [v 4] 2160/10 A 2 19.3 192
2021-02-09 2021-02-09 Axevalla-8 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 1640/4 C 3 14.2 246
2021-02-09 2021-02-09 Axevalla-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2160/10 C 2 16.4 293
2021-01-27 2021-01-27 Jägersro Trav-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 1640/1 D 5 14.2 118
2021-01-27 2021-01-27 Jägersro Trav-7 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 2140/7 C 5 16.1 504
2021-01-20 2021-01-20 Åby-8 Liza With a Z. Liza With a Z.   [s 10] 2180/11 C 7 18.3 349
2021-01-20 2021-01-20 Åby-2 Three Thirty Three Thirty   [v 4] 2140/1 D 3 17.4 210
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-6 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 1640/10 B 6 15.5 155
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-2 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 7] 2140/11 C 2 16.4 71
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-8 Five O'Clock Five O'Clock   [s 5] 1640/1 C 4 13.2 242
2021-01-03 2021-01-03 Åby-7 Three Thirty Three Thirty   [v 4] 2140/10 C 3 16.6 79
2022-12-21 2022-12-21 Åby-3 Victory H.H. Victory H.H.   [v 3] 2140/9 D 8 19.1 87
2022-12-15 2022-12-15 Åby-6 Princess Kloster Princess Kloster   [s 6] 2180/10 A str
2022-12-15 2022-12-15 Åby-5 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 3] 2140/10 D 6 16.7 887
2022-12-10 2022-12-10 Åby-12 Mancave Mancave   [v 3] 2140/7 D 6 17.5 467
2022-12-08 2022-12-08 Åby-5 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 3] 2140/4 D 5 18.0 474
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-10 Mancave Mancave   [v 3] 2140/2 D 6 19.4 424
2022-11-28 2022-11-28 Halmstad-9 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 8] 2140/6 B 0 16.2 219
2022-11-28 2022-11-28 Halmstad-5 Finndals Chasseur Finndals Chasseur   [v 4] 2140/9 A 4 14.8 131
2022-11-24 2022-11-24 Åby-6 Princess Kloster Princess Kloster   [s 6] 2640/8 B 5 15.5 46
2022-11-24 2022-11-24 Åby-3 Mancave Mancave   [v 3] 2140/7 D 3 17.6 315
2022-11-21 2022-11-21 Halmstad-6 Mancave Mancave   [v 3] 2140/8 D 5 20.4g 247
2022-11-17 2022-11-17 Åby-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 8] 2140/12 B 5 15.0g 135
2022-11-13 2022-11-13 Åby-10 Barbaro As Barbaro As   [v 5] 2140/7 C 5 15.5 35
2022-11-09 2022-11-09 Åby-9 Princess Kloster Princess Kloster   [s 6] 3160/9 B 2 14.6 92
2022-11-09 2022-11-09 Åby-3 Mancave Mancave   [v 3] 2140/9 D 0 21.0g 584
2022-11-03 2022-11-03 Åby-5 Alfons Alfons   [v 5] 2140/4 C 0 15.3 208
2022-11-02 2022-11-02 Jägersro Trav-10 Mancave Mancave   [v 3] 2140/1 D 5 19.1 284
2022-11-02 2022-11-02 Jägersro Trav-5 Princess Kloster Princess Kloster   [s 6] 3180/11 B 1 14.9 49
2022-10-27 2022-10-27 Åby-10 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 8] 2160/7 A 0 g 474
2022-10-19 2022-10-19 Åby-6 Princess Kloster Princess Kloster   [s 6] 2660/7 C 4 14.5 135
2022-10-18 2022-10-18 Jägersro Trav-6 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 4] 2140/1 C 7 16.8 41
2022-10-18 2022-10-18 Jägersro Trav-3 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 8] 2140/1 A 0 g 74
2022-10-16 2022-10-16 Halmstad-6 Evan Williams Sisu Evan Williams Sisu   [v 8] 2140/3 B 0 g 200
2022-10-16 2022-10-16 Halmstad-4 Mancave Mancave   [v 3] 2140/2 D 8 19.2g 282
2022-10-16 2022-10-16 Halmstad-9 Alfons Alfons   [v 5] 2140/5 C 1 15.1 38
2022-10-12 2022-10-12 Jägersro Trav-8 Princess Kloster Princess Kloster   [s 6] 2660/8 B 4 14.5 282
2022-10-12 2022-10-12 Jägersro Trav-7 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 3] 2140/1 D 0 g 732
2022-09-27 2022-09-27 Åby-7 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 3] 2140/7 D 0 21.0 627
2022-09-27 2022-09-27 Åby-2 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 4] 2140/6 B 0 17.6 61
2022-09-15 2022-09-15 Åby-9 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 8] 2660/10 D 5 14.6 256
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-7 Spectacular Spectacular   [v 6] 2140/11 C 5 14.9 261
2022-09-07 2022-09-07 Åby-9 Princess Kloster Princess Kloster   [s 6] 2140/9 D 7 13.8 719
2022-09-07 2022-09-07 Åby-2 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 4] 2140/1 D 6 16.2 55
2022-09-04 2022-09-04 Jägersro Trav-10 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 8] 2140/5 D 2 12.8 606
2022-08-30 2022-08-30 Axevalla-3 Tessie Lock Tessie Lock   [s 6] 2140/7 A 3 15.6 113
2022-08-30 2022-08-30 Axevalla-1 Sweet Carola Sweet Carola   [s 6] 2140/12 C 9 17.0 511
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-10 Princess Kloster Princess Kloster   [s 6] 2670/6 C 5 15.3 532
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 8] 2188/11 A 0 16.1g 71
2022-08-11 2022-08-11 Åby-8 Princess Kloster Princess Kloster   [s 6] 2140/3 D 0 g 848
2022-08-05 2022-08-05 Åby-2 Princess Kloster Princess Kloster   [s 6] 2180/9 B 0 14.7 379
2022-08-01 2022-08-01 Åby-3 Legacy H.H. Legacy H.H.   [s 7] 2140/7 D 0 16.5 937
2022-08-01 2022-08-01 Åby-1 Slade H.H. Slade H.H.   [v 10] 2140/1 D 0 14.9 947
2022-07-24 2022-07-24 Axevalla-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 8] 2140/7 C 0 13.4 750
2022-07-21 2022-07-21 Åby-5 Princess Kloster Princess Kloster   [s 6] 2680/8 C 2 15.1 439
2022-07-12 2022-07-12 Jägersro Trav-7 Princess Kloster Princess Kloster   [s 6] 2140/6 D 0 13.0g 1100
2022-07-07 2022-07-07 Halmstad-1 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 4] 2640/8 C 0 16.0 528
2022-06-30 2022-06-30 Åby-4 Princess Kloster Princess Kloster   [s 6] 2160/12 D 0 13.9 2394
2022-06-30 2022-06-30 Åby-3 Three Fortyfive Three Fortyfive   [s 4] 2160/9 C 0 g 714
2022-06-21 2022-06-21 Jägersro Trav-6 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 8] 2140/2 C 3 12.9 294
2022-06-18 2022-06-18 Halmstad-7 Three Fortyfive Three Fortyfive   [s 4] 2140/11 B 7 18.1g 325
2022-06-16 2022-06-16 Åby-9 Mancave Mancave   [v 3] 2140/2 D 0 g 923
2022-06-14 2022-06-14 Jägersro Trav-7 Princess Kloster Princess Kloster   [s 6] 2140/5 D 0 14.1 703
2022-06-11 2022-06-11 Åby-6 Princess Kloster Princess Kloster   [s 6] 2140/9 B 0 g 95
2022-06-11 2022-06-11 Åby-4 Legacy H.H. Legacy H.H.   [s 7] 2140/7 C 4 15.9 191
2022-06-09 2022-06-09 Halmstad-8 Three Fortyfive Three Fortyfive   [s 4] 2140/5 D 0 21.5g 433
2022-06-09 2022-06-09 Halmstad-5 Mancave Mancave   [v 3] 2140/3 C 0 25.0g 690
2022-06-02 2022-06-02 Åby-6 Three Thirty Three Thirty   [v 5] 2160/10 D 0 16.9 445
2022-06-02 2022-06-02 Åby-2 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 4] 2140/3 C 1 14.5 195
2022-05-26 2022-05-26 Jägersro Trav-5 Princess Kloster Princess Kloster   [s 6] 2140/4 D 0 14.2 753
2022-05-26 2022-05-26 Jägersro Trav-3 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 4] 1640/4 C 6 14.7 327
2022-05-20 2022-05-20 Åmål-3 Three Fortyfive Three Fortyfive   [s 4] 2080/5 C 0 g 463
2022-05-20 2022-05-20 Åmål-1 Mancave Mancave   [v 3] 2080/1 D 7 21.7g 239
2022-05-19 2022-05-19 Örebro-4 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 3] 2140/1 C 6 17.4 255
2022-05-18 2022-05-18 Åby-10 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 4] 2140/1 D 3 16.4 580
2022-05-12 2022-05-12 Halmstad-8 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 3] 2140/1 D 6 18.2 608
2022-05-12 2022-05-12 Halmstad-2 Alfons Alfons   [v 5] 2660/14 D 0 19.4 1416
2022-05-03 2022-05-03 Jägersro Trav-9 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 8] 2140/6 C 5 13.8 128
2022-04-27 2022-04-27 Jägersro Trav-1 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 4] 2140/3 B 6 17.4 338
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-3 Alfons Alfons   [v 5] 2140/8 D 0 17.0 848
2022-04-21 2022-04-21 Jägersro Trav-1 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 8] 2140/8 A 1 14.6 104
2022-04-13 2022-04-13 Åby-8 Bubba Degato Bubba Degato   [v 11] 2140/8 B 0 14.0 1170
2022-04-13 2022-04-13 Åby-1 Three Fortyfive Three Fortyfive   [s 4] 2160/11 B 0 18.1 462
2022-04-12 2022-04-12 Jägersro Trav-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 8] 2160/7 A 4 15.5 52
2022-04-12 2022-04-12 Jägersro Trav-4 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 4] 2140/4 D 0 21.3g 807
2022-03-31 2022-03-31 Åby-10 Peppy's Pearl Peppy's Pearl   [s 8] 2160/8 B 7 17.1 315
2022-03-31 2022-03-31 Åby-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 8] 2160/10 C 4 14.0 315
2022-03-26 2022-03-26 Åby-7 Tournado Dream Tournado Dream   [v 9] 2140/6 B str
2022-03-23 2022-03-23 Åby-10 Three Fortyfive Three Fortyfive   [s 4] 2140/1 C 3 17.9 263
2022-03-23 2022-03-23 Åby-1 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 3] 2140/7 B 4 17.7 189
2022-03-17 2022-03-17 Åby-9 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 8] 2140/3 B 0 16.4 385
2022-03-16 2022-03-16 Jägersro Trav-1 Three Fortyfive Three Fortyfive   [s 4] 2140/1 C 0 20.3g 618
2022-03-16 2022-03-16 Jägersro Trav-3 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 3] 2140/7 C 0 g 464
2022-03-03 2022-03-03 Åby-6 Bubba Degato Bubba Degato   [v 11] 1640/5 D 0 11.4 950
2022-03-03 2022-03-03 Åby-4 Five O'Clock Five O'Clock   [s 6] 2660/7 C 3 15.4 238
2022-02-24 2022-02-24 Åby-9 Five O'Clock Five O'Clock   [s 6] 2140/1 C 5 14.2 580
2022-02-24 2022-02-24 Åby-1 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 3] 2140/3 D 3 17.6 202
2022-02-17 2022-02-17 Åby-2 Idoanythingforlove Idoanythingforlove   [s 5] 2140/11 B 0 20.6g 639
2022-02-17 2022-02-17 Åby-5 Alfons Alfons   [v 5] 2140/1 D 0 16.6 925
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-9 Five O'Clock Five O'Clock   [s 6] 1640/10 C 0 14.4 461
2022-01-18 2022-01-18 Jägersro Trav-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 8] 2160/4 B 1 15.1 55
2022-01-12 2022-01-12 Åby-7 Alfons Alfons   [v 5] 2140/3 C 0 18.1 289
2022-01-05 2022-01-05 Jägersro Trav-9 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 8] 2640/11 C 7 15.7 710
2023-09-21 2023-09-21 Åby-1 Eleven O'Clock Eleven O'Clock   [v 3] 2140/7 C 0 18.1 280
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-6 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 5] 2160/3 C str
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-4 Princess Kloster Princess Kloster   [s 7] 2640/2 C 3 15.7 79
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-3 Lovely Ratzeputz Lovely Ratzeputz   [s 3] 2140/5 B 4 15.7 182
2023-09-12 2023-09-12 Halmstad-4 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 9] 2140/7 C 0 14.2 378
2023-09-09 2023-09-09 Axevalla-9 Princess Kloster Princess Kloster   [s 7] 1640/3 C 3 12.0 131
2023-09-06 2023-09-06 Åby-5 Equilizer Equilizer   [v 7] 2140/5 C 0 15.2 334
2023-09-06 2023-09-06 Åby-2 Lovely Ratzeputz Lovely Ratzeputz   [s 3] 2140/5 D 4 14.4 1050
2023-08-30 2023-08-30 Åby-7 Princess Kloster Princess Kloster   [s 7] 1640/9 C 3 11.5 449
2023-08-30 2023-08-30 Åby-6 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 9] 2640/4 D 0 13.6 357
2023-08-23 2023-08-23 Solvalla-6 Princess Kloster Princess Kloster   [s 7] 2640/3 C 0 14.9 224
2023-08-23 2023-08-23 Solvalla-4 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 5] 2160/13 B str
2023-08-17 2023-08-17 Åby-3 Lovely Wiclet Lovely Wiclet   [s 3] 2140/6 C 0 16.4g 820
2023-08-15 2023-08-15 Jägersro Trav-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 9] 2160/8 C 0 g 74
2023-08-15 2023-08-15 Jägersro Trav-7 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 5] 2140/10 D 0 15.0 592
2023-08-03 2023-08-03 Åby-4 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 9] 2140/1 B 4 13.8 32
2023-08-01 2023-08-01 Jägersro Trav-7 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 4] 2140/4 D 0 16.6 765
2023-08-01 2023-08-01 Jägersro Trav-5 Princess Kloster Princess Kloster   [s 7] 2680/11 B 6 15.6 295
2023-07-28 2023-07-28 Halmstad-9 Rocket Snapper Rocket Snapper   [v 4] 2160/6 C 4 15.6 68
2023-07-28 2023-07-28 Halmstad-4 Lovely Wiclet Lovely Wiclet   [s 3] 2140/4 D 0 16.0g 473
2023-07-21 2023-07-21 Axevalla-12 Princess Kloster Princess Kloster   [s 7] 4160/5 D 7 16.5 562
2023-07-18 2023-07-18 Jägersro Trav-5 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 9] 2160/7 B 2 14.2 155
2023-07-18 2023-07-18 Jägersro Trav-4 Lovely Wiclet Lovely Wiclet   [s 3] 2140/1 D 3 15.1 699
2023-07-11 2023-07-11 Jägersro Trav-8 Lovely Wiclet Lovely Wiclet   [s 3] 2140/3 C 6 16.7 580
2023-07-11 2023-07-11 Jägersro Trav-3 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 5] 2140/10 B 6 15.3 703
2023-07-08 2023-07-08 Halmstad-6 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 9] 2140/12 D 8 13.5 1722
2023-07-08 2023-07-08 Halmstad-4 Princess Kloster Princess Kloster   [s 7] 2140/8 C 0 13.6 1002
2023-06-29 2023-06-29 Åby-10 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 9] 2180/10 A 3 14.2 260
2023-06-29 2023-06-29 Åby-9 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 5] 2140/6 D 2 15.5 547
2023-06-29 2023-06-29 Åby-3 Lovely Ratzeputz Lovely Ratzeputz   [s 3] 2140/5 D 0 16.3 2210
2023-06-28 2023-06-28 Vaggeryd-6 Princess Kloster Princess Kloster   [s 7] 1666/12 B 6 13.0 430
2023-06-26 2023-06-26 Halmstad-2 Lovely Ratzeputz Lovely Ratzeputz   [s 3] 1640/10 C 0 g 1181
2023-06-16 2023-06-16 Halmstad-9 El Toro Pellini El Toro Pellini   [v 6] 1640/10 D 0 14.2 414
2023-06-16 2023-06-16 Halmstad-8 Princess Kloster Princess Kloster   [s 7] 3180/9 C 6 15.2 374
2023-06-16 2023-06-16 Halmstad-3 Lovely Ratzeputz Lovely Ratzeputz   [s 3] 2140/1 C 0 16.6g 872
2023-06-10 2023-06-10 Vaggeryd-9 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 4] 2650/5 D 0 17.8 342
2023-06-10 2023-06-10 Vaggeryd-1 Lovely Wiclet Lovely Wiclet   [s 3] 2148/7 B 6 19.1g 108
2023-06-08 2023-06-08 Åby-10 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 5] 1640/4 C 5 14.0 182
2023-06-08 2023-06-08 Åby-9 Princess Kloster Princess Kloster   [s 7] 2640/3 D 0 13.6 585
2023-06-03 2023-06-03 Åby-8 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 4] 1640/6 B 2 15.2 56
2023-06-03 2023-06-03 Åby-4 Alfons Alfons   [v 6] 1640/6 C 5 15.0 55
2023-06-02 2023-06-02 Jägersro Trav-8 Lovely Ratzeputz Lovely Ratzeputz   [s 3] 2140/3 D 7 20.3g 487
2023-06-02 2023-06-02 Jägersro Trav-1 Lovely Wiclet Lovely Wiclet   [s 3] 2140/2 D 6 16.6 572
2023-05-25 2023-05-25 Åby-10 Lovely Wiclet Lovely Wiclet   [s 3] 2140/5 D 0 24.5g 275
2023-05-25 2023-05-25 Åby-9 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 5] 2640/3 D 3 15.9 763
2023-05-25 2023-05-25 Åby-5 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 4] 2140/8 D 0 16.0 1768
2023-05-25 2023-05-25 Åby-2 Lovely Ratzeputz Lovely Ratzeputz   [s 3] 2160/10 B 6 16.5 475
2023-05-22 2023-05-22 Halmstad-7 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 9] 2160/7 C 0 g 547
2023-05-11 2023-05-11 Åby-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 9] 2160/12 A 5 14.5g 191
2023-05-10 2023-05-10 Jägersro Trav-6 Princess Kloster Princess Kloster   [s 7] 2140/8 C str
2023-05-10 2023-05-10 Jägersro Trav-4 Mancave Mancave   [v 4] 2140/1 B str
2023-05-08 2023-05-08 Halmstad-9 Lovely Ratzeputz Lovely Ratzeputz   [s 3] 2140/1 D 4 17.1 286
2023-05-08 2023-05-08 Halmstad-8 Lovely Wiclet Lovely Wiclet   [s 3] 2140/11 C 0 19.5g 458
2023-05-08 2023-05-08 Halmstad-3 Call Me Bore Call Me Bore   [v 6] 2140/9 D 4 14.4 519
2023-05-02 2023-05-02 Jägersro Trav-10 Mancave Mancave   [v 4] 2160/11 C 0 16.8g 583
2023-05-02 2023-05-02 Jägersro Trav-4 Princess Kloster Princess Kloster   [s 7] 2140/3 C 4 13.5 245
2023-04-27 2023-04-27 Jägersro Trav-1 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 9] 2140/11 C 6 14.2 611
2023-04-18 2023-04-18 Halmstad-5 Lovely Ratzeputz Lovely Ratzeputz   [s 3] 2140/4 D 7 16.9 263
2023-04-12 2023-04-12 Åby-7 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 5] 2140/7 D 0 15.7 467
2023-04-05 2023-04-05 Jägersro Trav-6 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 9] 2160/5 D 6 14.3 682
2023-04-05 2023-04-05 Jägersro Trav-4 Mancave Mancave   [v 4] 2140/6 D 0 g 941
2023-04-01 2023-04-01 Åby-4 Princess Kloster Princess Kloster   [s 7] 3180/11 D 0 15.7 343
2023-03-30 2023-03-30 Åby-7 Wiclet's Dream Wiclet's Dream   [v 5] 2160/3 B 4 16.4 115
2023-03-27 2023-03-27 Halmstad-6 Liza Bore Liza Bore   [s 5] 2160/9 D 3 15.7 264
2023-03-27 2023-03-27 Halmstad-4 Mancave Mancave   [v 4] 2160/8 B 6 17.7g 294
2023-03-22 2023-03-22 Åby-8 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 9] 2140/8 D 0 14.3 1241
2023-03-22 2023-03-22 Åby-5 Princess Kloster Princess Kloster   [s 7] 2140/4 C 3 13.3 112
2023-03-22 2023-03-22 Åby-2 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 4] 2140/6 D 0 18.9g 448
2023-03-07 2023-03-07 Jägersro Trav-6 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 9] 2160/4 D str
2023-03-07 2023-03-07 Jägersro Trav-4 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 4] 2140/6 D str
2023-02-27 2023-02-27 Halmstad-1 Lovely Wiclet Lovely Wiclet   [s 3] 2140/1 C 3 19.3 293
2023-02-22 2023-02-22 Åby-10 Mancave Mancave   [v 4] 2140/5 D 0 19.3 266
2023-02-22 2023-02-22 Åby-7 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 4] 2140/6 D 0 g 216
2023-02-22 2023-02-22 Åby-6 Princess Kloster Princess Kloster   [s 7] 2160/3 B 7 15.2 110
2023-02-17 2023-02-17 Halmstad-9 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 9] 2140/9 D 4 17.0 156
2023-02-16 2023-02-16 Åby-6 Mancave Mancave   [v 4] 2140/1 D 0 g 984
2023-02-16 2023-02-16 Åby-2 Lovely Ratzeputz Lovely Ratzeputz   [s 3] 2140/10 C 7 18.6 151
2023-02-01 2023-02-01 Åby-2 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 4] 1640/3 C 0 g 80
2023-02-01 2023-02-01 Åby-1 Lovely Ratzeputz Lovely Ratzeputz   [s 3] 2140/6 D 3 18.0 191
2023-01-28 2023-01-28 Halmstad-4 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 9] 2140/12 C str
2023-01-28 2023-01-28 Halmstad-3 Alfons Alfons   [v 6] 1640/5 C str
2023-01-28 2023-01-28 Halmstad-8 Princess Kloster Princess Kloster   [s 7] 2180/10 B 6 15.5 147
2023-01-26 2023-01-26 Åby-6 Mancave Mancave   [v 4] 2140/1 D 0 g 821
2023-01-26 2023-01-26 Åby-3 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 4] 2140/6 C 4 16.9 113
2023-01-18 2023-01-18 Åby-9 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 9] 2160/10 D 5 15.2 351
2023-01-16 2023-01-16 Halmstad-4 Mancave Mancave   [v 4] 2140/1 C 6 17.9 621
2023-01-14 2023-01-14 Kalmar-11 Princess Kloster Princess Kloster   [s 7] 2140/7 B 6 14.3 598
2023-01-14 2023-01-14 Kalmar-2 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 4] 2140/5 D 2 16.6 134
2023-01-05 2023-01-05 Åby-4 Vasco de Gama Vasco de Gama   [v 9] 2160/10 A 3 15.6 312
2023-01-05 2023-01-05 Åby-2 Ten O'Clock Ten O'Clock   [s 4] 1640/4 D 2 15.2 220ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se