V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique..


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique.
Solvallatränaren kan konstatera att stallformen är på topp efter en imponerande dubbelseger i lördagens huvudlopp när V75 avgjorde på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Disco Volante var V75-omgångens mest streckade häst och storfavoriten gjorde inte spelarna besvikna i gulddivisionen. Det var andra raka segern i högsta klassen på V75 för den sjuårige valacken som vann före stallkamraten Snowstorm Hanover.
- Bakspår och 1600 meter det är som att stå tillägg. Men han löste det bra. Han har blivit fin och accepterar numera att det kommer lite grusstänk på huvudet, tidigare ryckte han med huvudet, sa kusken Ulf Ohlsson.
Dubbelsegern för Disco Volante och Snowstorm Hanover inbringade 225 000 kronor för Stefan Melander. Betydligt mer kan det bli på söndagen i Prix d’Amerique där 4,2 miljoner kronor väntar vinnaren.
- Känslan är att Milligan’s School kan vara trea-fyra om han får ett invändigt lopp, det krävs ett bra lopp för att duga. Jag tror den yngsta vinner, säger Stefan Melander och syftar på femårige franske stjärnan Face Time Bourbon som körs av Björn Goop.

Miljonutdelning på V75
Trots att dagens största favorit vann i V75-3 blev det miljonutdelning på V75-spelet.
Tolv system klarade sju rätt och belönades med 1 771 477 kronor. Sex rätt gav 5 387 kronor och fem rätt 233 kronor.
I V75-1 lotsade Carl Johan Jepson 26-oddsaren Flash Håleryd först i mål. Flash Håleryd öppnade snabbt och fick först rygg ledaren som sedan blev tredje invändigt när favoriten Doctor Doxey Zenz tog över efter 500 meter. 600 meter från mål kunde sedan Carl Johan Jepson kliva ut i andraspår i tempoväxlingen då Erik Adielsson tryckte till ordentligt med Hazard Boko och tog över ledningen. Över upploppet hade sedan Flash Håleryd bäst fart och vann till slut säkert.
Skräll blev det även i V75-2 där 11-odsaren I’m A Believer fångade in ledande favoriten Rapide Cash i en mycket vass avslutning över upploppet. I segersulkyn satt Kenneth Haugstad och tränar gör Mantorps Stefan P Pettersson.
- Hon har haft jättefin form ,men det har strulat. Jäkligt gott av vi fick casha i dag, det är min egen häst, sa Stefan P Pettersson med ett stort leende.

Ekman bjöd på glädjetårar
Omgången bjöd även på ett ungdomslopp och det blev ett rivigt race där till slut Kim Moberg kunde avgöra sedan hon hittat ut från innerspåret mitt på upploppet tillsammans med 24-oddsaren Imakeyouproud.
- Det var ruggigt som han accelererade, sa Kim Moberg om sista biten över upploppet.
Gladast av alla på Sundbyholmstravet på lördagen var troligen tränaren Anneli Ekman sedan hennes ögonsten vunnit på V75.
- Det är jättestort för en liten tränare. Jag är även uppfödare och var med när han föddes i hagen hemma. Det är så stort, det här trodde jag aldrig, sa Anneli Ekman som grät glädjetårar på väg till vinnarcirkeln.
I V75-5 var det stenhårt i mål men målfotot visade att favoriten Indy D. och Örjan Kihlström fångade in jätteskrällen Edmund i sista stegen. Roger Walmann tränar vinnaren.
Därefter följde Erik Adielsson upp med ännu en betrodd vinnare. Solvallakusken hade full kontroll och ledde V75-6 från start till mål med Christoffer Eriksson-tränade Ingo.
V75-omgången avslutades med ytterligare en spetsseger sedan Jorma Kontio fått överta kommandot med Religious från Ronaldo Malibu som galopperade tidigt. Nina Pettersson-Perklén tränar vinnaren.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Stämningen stiger inför Prix d’Amerique. Loppet avgörs i Paris under söndagen och tre svensktränade hästar – Propulsio..


Stämningen stiger inför Prix d’Amerique. Loppet avgörs i Paris under söndagen och tre svensktränade hästar – Propulsion, Milligan’s School och Ringostarr Treb – tar upp kampen med fransmännen. Hur det går återstår att se men de svenska travfans som tagit sig till Paris fick anledning att fira redan på lördagen. Detta efter att Robert Bergh-tränade Jet Voice vunnit ett amatörlopp med Johann Preining Jr. i sulkyn. Tvåa blev svenskfödde Staro Ivy League och tredjeplatsen gick också till Sverige genom Pasi Aikios Uppohoppa och Mats Holmstedt.

Ola Johansson, Kanal 75


Björn Goop om Face Time Bourbon:- Han är junior och möter seniorerna för första gången, och det är så klart jätte..


Björn Goop om Face Time Bourbon:
- Han är junior och möter seniorerna för första gången, och det är så klart jättetufft. Han kanske egentligen skulle ha behövt ett år till på sig men han är så talangfull och så tidig att man vill prova mot de tuffaste. Han har chans, det har han, men det kommer vara tufft. Det är ju årets lopp, årets drabbning, och det klart att det är superspännande!
- Motståndet är jättebra. Det är ett jämnt och öppet fält. Fjolårsvinnaren Belina Josselyn är med, Davidson du Pont är en jättebra häst, och Propulsion får vi inte glömma. Det kommer vara stentufft men jag har en fin häst och hoppas kunna vara med där framme.

Jerry Riordan om Ringostarr Treb, som gör karriärens sista start:
- Han känns toppen men Prix d’Amerique är självfallet inte hans typ av lopp. Över 1 600 meter kan han köras tufft men det kan han givetvis inte nu. Vi får försöka dra fördel av hans rutin. Förhoppningsvis blir det tre-fyra omstarter så att alla andra blir frustrerade och nervösa, men det blir inte han. Sedan gäller det att få en bra position tidigt i loppet och hoppas att det löser sig. Man kan inte göra loppet själv med honom. Loppet är öppet i år och jag tror att han kan tjäna pengar. Han har sådan klass att han alltid tjänar pengar om han inte får ett katastrofalt lopp.
- När loppet är över i morgon kväll är han tillbaka i sin box och äter sitt hö. Och då är den här delen av hans karriär över. Att ha en sådan här häst bekräftar att man valde rätt när man valde att bli travtränare, för allt man ger honom ger han tillbaka dubbelt. Han är enastående.

Jean-Michel Bazire om fjolårsvinnaren Belina Josselyn, Davidson du Pont och Looking Superb:
- Jag är jättenöjd med Belina Josselyn. Hon har återvänt och är exakt på samma nivå som förra året.
- Davidson du Pont är nog den från stallet med bäst chans. Han gick bra senast och har bara gått lätta jobb efter det. Han har toppform och kan göra mycket själv i loppen.
- Looking Superb känns på topp i förberedelserna. Han är en av hästarna som kan vinna med rätt lopp.
- Det var inte så svårt att välja häst. Jag känner Belina Josselyn och tror att hon kommer vara lika bra som förra året, och de andra kuskarna känner också hästarna väl.

Frankrikeveteranen Anders Lindqvist:
- Jean-Michel Bazire ska vara favorit. Han är folkets favorit och kör fjolårsvinnaren Belina Josselyn. För 14 dagar sedan hade jag sagt att hon är chanslös, för hon har inte imponerat i vinter, men hon var överraskande bra senast och har tränat mycket bra efter det och har seglat upp som favorit nu. Värsta motståndaren är Bazires egen Davidson du Pont som imponerade senast. Han kvalade in tidigt och har sedan gått ”prépare” med skor. Senast flög han fram över upploppet med skor. Han verkar ha utvecklats en klass i år. Skrällen i loppet är min favorit som jag tror vinner, Bold Eagle. Han är snabbaste hästen i fältet. Måste ha det serverat men nu när han inte är favorit kan de köra utan press och får han bara luckan...”tjoff” säger det!

Ola Johansson, Kanal 75


Franska huvudstadsbanan Vincennes värmde på lördagen upp inför söndagens Prix d’Amerique och i huvudnumret Prix de Luxembourg sl..


Franska huvudstadsbanan Vincennes värmde på lördagen upp inför söndagens Prix d’Amerique och i huvudnumret Prix de Luxembourg slog Anzi des Liards till. Den tioårige valacken kom närmast från en andraplats bakom megastjärnan Cleangame och när han nu ställdes mot enklare motstånd var han bara bäst. Trots en tung resa med tredjespår i en kilometer och därefter positionen utvändigt om ledaren var han starkast till slut.
- Jag är jättenöjd. Han kändes stark hela vägen och var bättre än vad jag hade förväntat mig, sa hästens tränare och kusk Romain Derieux.
Segertiden skrevs till snabba 1.10,9 över 2 100 meter med bilstart och loppets förstapris uppgick till 471 000 kronor. Tvåa blev Jean-Michel Bazire-tränade favoriten Dorgos de Guez och trea efter sen lucka kom Jarmo Niskanens Earl Simon. Robert Bergh-tränade Mindyourvalue W.F. kördes till ledningen av Björn Goop och höll till fjärdeplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75


Franska huvudstadsbanan Vincennes värmde på lördagen upp inför söndagens Prix d’Amerique och i huvudnumret Prix du Luxembourg sl..


Franska huvudstadsbanan Vincennes värmde på lördagen upp inför söndagens Prix d’Amerique och i huvudnumret Prix du Luxembourg slog Anzi des Liards till. Den tioårige valacken kom närmast från en andraplats bakom megastjärnan Cleangame och när han nu ställdes mot enklare motstånd var han bara bäst. Trots en tung resa med tredjespår i en kilometer och därefter positionen utvändigt om ledaren var han starkast till slut.
- Jag är jättenöjd. Han kändes stark hela vägen och var bättre än vad jag hade förväntat mig, sa hästens tränare och kusk Romain Derieux.
Segertiden skrevs till snabba 1.10,9 över 2 100 meter med bilstart och loppets förstapris uppgick till 471 000 kronor. Tvåa blev Jean-Michel Bazire-tränade favoriten Dorgos de Guez och trea efter sen lucka kom Jarmo Niskanens Earl Simon. Robert Bergh-tränade Mindyourvalue W.F. kördes till ledningen av Björn Goop och höll till fjärdeplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75


På lördagen är det Sundbyholmstravet i Eskilstuna som är värd för Svenska Travligan (STL) och V75.Sandra Luomala plockar ut en V7..


På lördagen är det Sundbyholmstravet i Eskilstuna som är värd för Svenska Travligan (STL) och V75.
Sandra Luomala plockar ut en V75-debutant i STL Klass II.
- Jag ser jättemycket fram emot lördag, framför allt när man har en bra häst som ska vara med och tävla. Det blir fint väder och kommer vara fina förutsättningar. Banan har varit jättefin och de har kört på nytt material nu vid 12-tiden så banan kommer vara i toppskick, sa Sandra Luomala i V75 Direkt i TV12 på fredagen.
Father Of Sun kommer till start med två raka segrar tillsammans med kusken Emilia Leo.
- Emilia har varit jättenöjd i båda loppen. Han har gått jättefint för henne med krafter kvar i båda loppen så hon har bara haft positiva saker att säga om honom, berättar Sandra Luomala som hoppas på tredje raka segern för femårige Father Of Sun.

Har vässat extra
Från spår 2 bakom startbilen i V75-5 är Father Of Sun en av spetsfavoriterna i loppet.
Är ledningen plan A?
- Det tror jag säkert att det är. Emilia får bestämma helt och hållet själv, men jag tror att hon skulle vilja testa där. Han är väldigt snabb ut. Han är naturligt startsnabb och jag tror inte någon tar en längd på honom, säger Sandra Luomala.
Father Of Sun har inte startat sedan vinsten 28 december på Romme.
Hur är formen?
- Den är bara bra, det blev medvetet lite långt emellan nu, man vill inte starta emellan och gå ur klassen, sedan tar vinter-banorna mycket på hästarna. Jag körde ett sulkyjobb med honom förra torsdagen och körde 1.16 på ett lätt och fint sätt, så han har fått öppna lungorna lite grann. Jag körde även någon intervall i går med honom.
Vässade du lite extra?
- Jajamen, det är vässning nu när det är hemma-start. Det kan väl vara bra att köra på lite...
Gör du några ändringar?
- Nej, han har gått bra med helstängt huvudlag och jänkarvagn.
Vad säger du om motståndet?
- Det är bra hästar, men jag tycker att min är bra själv. Det kräver att man får ett bra lopp och så vidare när man är med på V75 om man ska vinna såklart. Men Father Of Sun är en jättefin häst, han har utvecklats väldigt mycket för varje start och jag tror att han ska kunna klättra en bit upp i klasserna faktiskt. Det är en fin travare, han är komplett på alla sätt, han är startsnabb och travsäker och går från alla positioner och alla underlag.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-6 Titan Sensation Titan Sensation   [v 7] 2140/2 0 g 526
2015-11-06 2015-11-06 Boden-7 Dexter Boko Dexter Boko   [v 5] 1640/9 str
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-6 Garant Sund Garant Sund   [v 5] 2140/2 0 20.0 191
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-1 Peggy Frontline Peggy Frontline   [s 7] 2160/7 5 20.5 234
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-8 Romeo Frontline Romeo Frontline   [v 5] 2140/4 3 17.2 112
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-6 Lovely Bob Lovely Bob   [s 8] 2140/2 str
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-4 Myname's Nim Myname's Nim   [v 6] 2160/6 7 18.7 171
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-1 Norrbo Odin Norrbo Odin   [v 3] 2140/3 D 4 36.4 324
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-2 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 1660/12 B 0 g 435
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-2 Alvatap Jevi Alvatap Jevi   [s 8] 2180/11 C 0 23.4 529
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Norrbo Odin Norrbo Odin   [v 3] 2160/14 D 8 36.0 912
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-7 Norrbo Odin Norrbo Odin   [v 3] 1660/12 C 8 35.2 756
2016-11-04 2016-11-04 Romme-7 Romeo Frontline Romeo Frontline   [v 6] 2140/1 D 0 21.0g 1039
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-6 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2140/1 D 0 g 427
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-3 Rote Jon Rote Jon   [v 11] 2140/2 C 0 28.9 344
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-4 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2140/2 D 0 20.0 719
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-3 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 1640/6 B 3 18.0 97
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-2 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 6] 1646/7 C 6 16.4 221
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-3 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2140/3 D 0 21.4 725
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-4 Militant Militant   [v 11] 2180/7 D 0 35.3g 569
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-1 Lovely Bob Lovely Bob   [s 9] 2160/8 C 3 24.5 428
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-2 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 1640/1 D 6 18.7 644
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-3 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2140/5 D 8 20.2 558
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-9 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 1660/5 D 7 18.4 507
2016-07-03 2016-07-03 Boden-2 Global Orion Global Orion   [v 7] 2140/3 D 0 23.7 1452
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-8 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2160/3 D 8 18.1 759
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-1 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2140/2 D 3 20.0 105
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-4 Charlie Knight Charlie Knight   [v 9] 2140/8 D 6 4.1g 580
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-4 Doc Ock Doc Ock   [v 12] 2160/14 C 0 26.3 1107
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-8 Pelikan Mero Pelikan Mero   [v 14] 1640/2 D 0 40.2g 1331
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-2 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 2160/14 D 7 20.0g 331
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-2 Wallner Wallner   [v 7] 1660/6 C 0 g 78
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-3 Garant Sund Garant Sund   [v 6] 1640/6 D 0 g 508
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-5 Twilight Ås Twilight Ås   [v 10] 2140/2 D str
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-10 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 10] 2140/14 B 7 17.6 876
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-6 Twilight Ås Twilight Ås   [v 10] 1660/10 D 6 17.7 284
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-9 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 9] 2160/4 C 6 18.2 853
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-7 Twilight Ås Twilight Ås   [v 10] 1660/6 D str
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-1 Happygangster G.L. Happygangster G.L.   [h 7] 2140/10 D str
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-4 Twilight Ås Twilight Ås   [v 10] 2140/8 D 0 17.4 483
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-7 Nimros Nimros   [v 10] 1640/9 D 0 18.6 820
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-2 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 12] 2160/3 B str
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-3 Twilight Ås Twilight Ås   [v 10] 1640/6 D 6 15.4 190
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-4 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 7] 1660/11 D 0 19.5 462
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-3 Happygangster G.L. Happygangster G.L.   [h 7] 1640/6 D 0 13.5 622
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-6 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 5] 1640/5 C 0 15.2 425
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-1 Happygangster G.L. Happygangster G.L.   [h 7] 2140/6 C 5 17.9 216
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-8 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 10] 2160/6 D 6 23.4 652
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-3 Tenorfaks Tenorfaks   [v 8] 1680/7 C 6 36.4 367
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-8 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 5] 3140/4 D 0 17.5 559
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-1 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 7] 1640/4 D 0 15.4 614
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-2 Twilight Ås Twilight Ås   [v 10] 2160/6 C 1 17.1 336
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-9 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 5] 2660/4 C 6 17.3 284
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-7 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 10] 2140/5 B 0 20.9 734
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-4 Blisjur Blisjur   [v 9] 2160/3 D 0 31.1 316
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-1 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 7] 1640/5 D 7 18.0 444
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-8 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 9] 2140/10 D 0 17.8 966
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-2 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 10] 2160/5 B 7 21.3g 79
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-9 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 5] 2140/15 C 0 17.0 213
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-6 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 10] 1640/4 C 5 18.7 444
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-8 Nimros Nimros   [v 10] 2140/6 D 0 19.3 698
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-2 Garant Sund Garant Sund   [v 7] 2160/4 D 0 17.8 236
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-5 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 5] 1660/12 B 0 g 67
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-2 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 7] 1660/5 D 3 16.7 203
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-7 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 7] 1660/4 C 4 18.6 270
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-4 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 7] 1680/8 C 7 17.8 480
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-4 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 10] 2140/2 C 0 g 273
2017-06-17 2017-06-17 Boden-5 General Tooma General Tooma   [v 7] 1640/3 C 0 g 431
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-1 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 10] 1640/2 D 7 18.7g 590
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-6 General Tooma General Tooma   [v 7] 1640/1 C 7 17.6g 309
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-4 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 1660/8 D 0 g 567
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-9 Kake Kake   [v 6] 2160/11 D 0 g 712
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-4 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 5] 2140/3 D 0 18.2 529
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-5 Kake Kake   [v 6] 1640/1 D 6 30.0 925
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-5 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 5] 2140/1 D str
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-9 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 1660/8 D 8 18.4 247
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-6 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2140/3 D 0 g 232
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-4 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2180/15 D 0 18.2 3133
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-1 Party Boat Hanover Party Boat Hanover   [v 7] 1640/8 C 0
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-2 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2140/5 D 4 20.2 52
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-2 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2160/7 D 5 19.3 278
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-6 Tenorfaks Tenorfaks   [v 9] 1660/3 C 5 33.0 287
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-1 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2140/8 D 0 g 185
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-4 Limping Shrimp Limping Shrimp   [v 9] 2160/12 D 0 21.7g 411
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-8 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 10] 1640/5 B 6 16.1 127
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-3 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2140/11 D 0 18.7 1335
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-8 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2060/9 D 5 19.6 133
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-5 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 10] 1680/4 B 3 16.5 84
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-8 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2040/8 D 6 19.4 417
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-2 Tenorfaks Tenorfaks   [v 9] 2140/1 D 0 644
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-9 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2160/9 D str
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-8 Tenorfaks Tenorfaks   [v 9] 1660/15 D 6 30.8 1024
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-2 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 1660/8 D 5 17.0 1000
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-2 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2180/10 D 0 18.3 364
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-8 Tenorfaks Tenorfaks   [v 9] 1660/9 C 3 30.2 284
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-6 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 5] 2180/10 D 6 18.9 575
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-1 Yankee Flair Yankee Flair   [v 11] 2140/5 B str
2018-05-10 2018-05-10 Boden-6 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 8] 2160/4 D 6 19.4 217
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-8 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2160/4 D 3 17.2 232
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-3 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2160/7 D 0 g 96
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-3 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 8] 1640/10 D 0 15.7 749
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-2 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2160/2 D 3 17.6 256
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-8 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 11] 2140/1 C 6 25.0g 298
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-2 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2160/12 D 1 19.2 161
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-1 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 8] 2640/5 D 0 22.0 569
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-4 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 8] 1640/6 D 0 16.9 809
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-6 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 5] 2140/4 C 0 331
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-1 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 1640/12 D 5 16.2 802
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-1 Mys Elden Mys Elden   [v 12] 2180/4 B 3 28.3 743
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-4 Kalcium Kalcium   [v 7] 2140/10 C 0 17.8 772
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-4 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 5] 2160/12 C 8 18.5 266
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-2 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2140/10 D 6 17.8 555
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-5 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 8] 2140/6 D 4 19.1 603
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-8 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2160/6 D 6 16.5 804
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-5 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 8] 2140/3 D 0 22.3 1795
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-4 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 8] 2640/4 D 8 21.5 1618
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-8 French Me French Me   [v 8] 2160/11 D 7 20.4g 443
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-5 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 8] 2160/9 D str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-8 Olsims Erik Olsims Erik   [v 7] 2140/1 D 6 34.7 306
2019-10-31 2019-10-31 Boden-2 Misco Palema Misco Palema   [v 5] 2140/2 D 0 g 782
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-2 Kake Kake   [v 7] 2140/4 D 0 g 683
2019-10-05 2019-10-05 Mariehamn-4 Manalo Savage* Manalo Savage*   [s 8] 2140/8 D 3 693
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-7 Bosse the Brave Bosse the Brave   [v 5] 2140/9 C 0 22.3g 367
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-6 Bishop Bishop   [v 7] 2140/1 C 0 g 168
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-7 Manalo Savage* Manalo Savage*   [s 8] 2140/5 D 0 19.0g 719
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-7 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 8] 2660/8 D str
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-4 Kake Kake   [v 7] 1640/4 D 0 31.1g 252
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-2 Autoland Autoland   [v 9] 2140/4 C 2 20.5 185
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-8 Lemmy* Lemmy*   [v 8] 2140/14 B 8 16.9 722
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-8 Kake Kake   [v 7] 2140/2 D 0 g 295
2019-08-10 2019-08-10 Romme-5 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 7] 2140/2 D 0 g 637
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-8 Kake Kake   [v 7] 2140/1 C 6 31.4 142
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-5 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 8] 1640/11 C 0 17.4 438
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-2 Jean Shepard* Jean Shepard*   [s 5] 1660/5 C 7 20.2g 461
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-1 Move that Face Move that Face   [v 10] 2160/8 D 7 17.9 163
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-2 Kake Kake   [v 7] 1640/1 D 1 30.3g 103
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-4 Show Time Show Time   [v 8] 1680/10 A 5 16.4 143
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-5 Spydo Ö.K.* Spydo Ö.K.*   [h 7] 2180/9 D 4 28.6 149
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-3 Spiegelei Spiegelei   [v 11] 2180/8 D 8 20.2 416
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-4 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 7] 1640/6 B 2 15.5 141
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-9 Random Shot Random Shot   [v 9] 2140/3 C 6 18.2 528
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-2 El Faro El Faro   [v 6] 1640/1 D 3 15.2 1017
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-6 Autoland Autoland   [v 9] 2140/4 C 0 24.0g 392
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-3 Sikvelands Stjerna Sikvelands Stjerna   [s 7] 2140/3 D 0 g 456
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-3 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 6] 1660/6 C 7 19.2g 540
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-8 Vertigo Kongen* Vertigo Kongen*   [v 7] 1660/7 D 7 32.7 361
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-1 Show Time Show Time   [v 9] 2160/6 A 8 15.6 106ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se