V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Ber..


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Berglund i två år och tagit steget upp i Gulddivisionen. Den tvåfaldige miljonären vann bland annat Silverörnen på tiden 1.10,7/2140a och var aktuell för Elitloppet i fjol. Men dessvärre uteblev framgångarna under 2020 och säsongen avslutades med två starter i Frankrike som misslyckades. Hästen blev väldigt sjuk efter det äventyret och har därefter vilat. Det var meningen att Shocking Superman skulle börja träna igen den här veckan när Berglund fick det tunga beskedet att han tappar sin topphäst.
– Det är svårt det här. Man är travtränare och hästen har trots allt inte levererat som vi har hoppats. Det är bara att inse att om man inte gör kunderna nöjda äger de rätten att ändra på situationen. Samtidigt måste man få vara besviken. Att bli av med den här hästen är det tyngsta jag har upplevt och jag vet att jag aldrig kommer i kontakt med en så bra häst igen. Det är en väldigt fin kompis som lämnar verksamheten och det måste få göra ont också, säger Oscar Berglund till Travronden.

”Hoppas att de sopar banan i Elitloppet”
Facktidningen har varit i kontakt med en av delägarna som bekräftar att Robert Bergh blir ny tränare. Detta eftersom en majoritet i ägarkonstellationen vill prova något nytt. Oscar Berglund säger till Travronden att han är glad över att det just blir Robert Bergh som får ta hand om hästen framöver.
– Vi spände bågen med den här hästen och mycket stannade vid en dröm. Är det någon som ska göra den till verklighet är det Robert Bergh. Jag önskar verkligen både hästen och Robert lycka till och det känns ändå bra att han kommer just dit. Jag hoppas att Robert får visa vilken fantastisk häst det är. Robert är min stora idol och enligt mig Sveriges bästa tränare. Hoppas de sopar banan i Elitlop

Michael Carlsson, Kanal 75


2016 flyttade Ulf Ohlsson söderut och har sedan dess bopålarna i Knivsta utanför Stockholm där han bor tillsammans med ATG-profilen och tip..


2016 flyttade Ulf Ohlsson söderut och har sedan dess bopålarna i Knivsta utanför Stockholm där han bor tillsammans med ATG-profilen och tipsexperten Elin Gustavsson.
Tidigare var det Bergsåker som gällde där han även drev en egen rörelse fram till 2011, då han drog igång som catchdriver och sedan dess har han tillhört kuskeliten i landet.
De senaste fem säsongerna 2016–2020 har han vunnit flest lopp i landet. Rekordet är från 2016 då det blev 410 triumfer.
– Det kunde blivit några segrar till, för jag hade semester i två veckor och sedan var jag även avstängd några dagar, minns Uffe, som det gångna året skar mållinjen först vid 322 tillfällen och även passerade 6 000 segrar som kusk.
Han plockade även åt sig fem banchampionat: Boden, Bergsåker, Bollnäs, Rättvik samt Mantorp.
– Extra kul med Mantorp för det var första gången. Jag har tidigare mest vunnit uppe i Norrland, säger 56-åringen och tillägger:
– Som mest har jag vunnit tio banchampionat ett år. Det rekordet tror jag blir svårslaget framöver.

”Kul med konkurrens”
Inte minst eftersom konkurrensen underifrån hårdnar då det kommer fram nya talanger som vill sätta de etablerade kuskarna på plats.
– Det är kul med konkurrens. Det betyder att jag måste tagga till lite extra för att behålla min position.
Hur ser du på dagens unga kuskar och tränare?
– Det finns många som börjar ta för sig, både bland tjejerna och killarna. Och det behövs nya profiler om sporten ska leva vidare.
Ulf Ohlsson har rivstartat 2021 och hittills har det blivit 23 segrar på 104 starter när det här skrivs.
– Normalt brukar jag vara trögstartad, men det har gått fantastiskt bra och jag har vunnit lopp på V75, som är travets elitserie. Det är sådana lopp man vill vinna och synas i som kusk.
Några speciella målsättningar under året?
– Nä, som catchdriver är det svårt att sätta upp några mål. Jag är helt och hållet beroende av vilka hästar jag får köra. Men det vore kul att få vinna något storlopp. Det saknade jag under fjolåret, även om jag vann flest lopp av alla kuskar.
Du är i stort sett upptagen varje dag under året. Vad hittar du på om du får en ledig dag?
– Är hemma och umgås med Elin. Vi brukar äta något tillsammans och titta på någon film. Ibland är det skönt att koppla bort travet också.

Ulf värderar chanserna
Ulf har ett späckat körschema under lördagen i Bollnäs då han kör i samtliga sju avdelningar. Så här värderar han sina chanser:
3 Donners Am (V75-1) kör jag åt Per Linderoth som är en gammal kompis som jag känt i många år. Han har satt hästen i bra författning och det blir första gången jag kör honom. Läget blev bra bakom bilen och han satt fast senast på Bergsåker och såg kaxig ut över mål. Han är väl en av flera med chans.
8 Love You Sweden (V75-2) kör jag åt Markus Pihlström vars hästar går bra för dagen. Jag vann med henne i senaste starten på Östersund, men tyvärr fick hon bakspår och det känns som tilläggshästarna är ikapp mig direkt. Det lär bli svårt att vinna, men hon kan ta en bra placering om positionerna stämmer.
11 Bokli Rapp N.O. (V75-3) kör jag åt Daniel Redén, som även är duktig på att träna kallblod. Jag har kört honom vid fem tillfällen och tagit fyra vinster och en andraplats, så vi trivs verkligen tillsammans. Nu står han med tillägg över lång distans och en sådan som 4 Tekno Jerven kan det vara tufft att plocka 20 meter på. Min har dock hög kapacitet och ska streckas.
2 Disco Volante (V75-4) kör jag åt Stefan Melander, som jag har ett bra samarbete med. Näst senast gjorde han bort sig med galopp direkt, men gick strålande efteråt och fick utdelning på Bergsåker i starten efter då jag gasade till spets varvet kvar. Nu fick han ett kanonläge bakom bilen och står till för ledningen. Det ser ut som min bästa chans.
4 Take It Easy Tour (V75-5) kör jag åt Björn Goop, vilket händer emellanåt. Jag körde honom för tre starter sedan på Åby och då gick han bra som trea från ett svårt utgångsläge. Efter det har han gjort ytterligare två starter, men jag har lite dålig koll på hur han fungerat. Läget bakom bilen blev bra, men det är svårt att säga hur långt han räcker.
3 Grevin Sisu (V75-6) kör jag åt Petri Salmela, som jag haft ett mångårigt samarbete med. Jag vann med honom i senaste starten på Solvalla och då var han riktigt fin. Nu handlar det tyvärr om voltstart och det har han inte startat i sedan han var två år då han är knepig. Spår tre är dock ett bra spår och skulle han gå felfritt kan det vara en outsider.
2 Marschall Match (V75-7) kör jag åt Jonna Irri, som är ett nytt tränarnamn som driver en filial i Julmyra. I första starten jag körde honom satt vi fast med krafter kvar och efter det har vi tagit två spetsvinster på bra sätt. Nu handlar det om tre varv, men han fick ett bra läge och är kvick ut och jag tycker han ska ses med en vettig segerchans.

Magnus Blom, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-6 Titan Sensation Titan Sensation   [v 7] 2140/2 0 g 526
2015-11-06 2015-11-06 Boden-7 Dexter Boko Dexter Boko   [v 5] 1640/9 str
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-6 Garant Sund Garant Sund   [v 5] 2140/2 0 20.0 191
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-8 Romeo Frontline Romeo Frontline   [v 5] 2140/4 3 17.2 112
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-1 Peggy Frontline Peggy Frontline   [s 7] 2160/7 5 20.5 234
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-6 Lovely Bob Lovely Bob   [s 8] 2140/2 str
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-4 Myname's Nim Myname's Nim   [v 6] 2160/6 7 18.7 171
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-1 Norrbo Odin Norrbo Odin   [v 3] 2140/3 D 4 36.4 324
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-2 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 1660/12 B 0 g 435
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-2 Alvatap Jevi Alvatap Jevi   [s 8] 2180/11 C 0 23.4 529
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Norrbo Odin Norrbo Odin   [v 3] 2160/14 D 8 36.0 912
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-7 Norrbo Odin Norrbo Odin   [v 3] 1660/12 C 8 35.2 756
2016-11-04 2016-11-04 Romme-7 Romeo Frontline Romeo Frontline   [v 6] 2140/1 D 0 21.0g 1039
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-6 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2140/1 D 0 g 427
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-3 Rote Jon Rote Jon   [v 11] 2140/2 C 0 28.9 344
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-4 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2140/2 D 0 20.0 719
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-3 Viktor Barsk Viktor Barsk   [v 7] 1640/6 B 3 18.0 97
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-2 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 6] 1646/7 C 6 16.4 221
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-3 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2140/3 D 0 21.4 725
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-4 Militant Militant   [v 11] 2180/7 D 0 35.3g 569
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-1 Lovely Bob Lovely Bob   [s 9] 2160/8 C 3 24.5 428
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-2 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 1640/1 D 6 18.7 644
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-3 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2140/5 D 8 20.2 558
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-9 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 1660/5 D 7 18.4 507
2016-07-03 2016-07-03 Boden-2 Global Orion Global Orion   [v 7] 2140/3 D 0 23.7 1452
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-8 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2160/3 D 8 18.1 759
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-1 Titan Sensation Titan Sensation   [v 8] 2140/2 D 3 20.0 105
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-4 Charlie Knight Charlie Knight   [v 9] 2140/8 D 6 4.1g 580
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-4 Doc Ock Doc Ock   [v 12] 2160/14 C 0 26.3 1107
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-8 Pelikan Mero Pelikan Mero   [v 14] 1640/2 D 0 40.2g 1331
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-2 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 2160/14 D 7 20.0g 331
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-2 Wallner Wallner   [v 7] 1660/6 C 0 g 78
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-3 Garant Sund Garant Sund   [v 6] 1640/6 D 0 g 508
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-5 Twilight Ås Twilight Ås   [v 10] 2140/2 D str
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-10 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 10] 2140/14 B 7 17.6 876
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-6 Twilight Ås Twilight Ås   [v 10] 1660/10 D 6 17.7 284
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-9 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 9] 2160/4 C 6 18.2 853
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-7 Twilight Ås Twilight Ås   [v 10] 1660/6 D str
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-1 Happygangster G.L. Happygangster G.L.   [h 7] 2140/10 D str
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-4 Twilight Ås Twilight Ås   [v 10] 2140/8 D 0 17.4 483
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-7 Nimros Nimros   [v 10] 1640/9 D 0 18.6 820
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-2 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 12] 2160/3 B str
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-3 Twilight Ås Twilight Ås   [v 10] 1640/6 D 6 15.4 190
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-4 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 7] 1660/11 D 0 19.5 462
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-3 Happygangster G.L. Happygangster G.L.   [h 7] 1640/6 D 0 13.5 622
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-6 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 5] 1640/5 C 0 15.2 425
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-1 Happygangster G.L. Happygangster G.L.   [h 7] 2140/6 C 5 17.9 216
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-8 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 10] 2160/6 D 6 23.4 652
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-3 Tenorfaks Tenorfaks   [v 8] 1680/7 C 6 36.4 367
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-1 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 7] 1640/4 D 0 15.4 614
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-8 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 5] 3140/4 D 0 17.5 559
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-2 Twilight Ås Twilight Ås   [v 10] 2160/6 C 1 17.1 336
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-9 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 5] 2660/4 C 6 17.3 284
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-7 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 10] 2140/5 B 0 20.9 734
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-4 Blisjur Blisjur   [v 9] 2160/3 D 0 31.1 316
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-1 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 7] 1640/5 D 7 18.0 444
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-8 Amerike Buttler Amerike Buttler   [v 9] 2140/10 D 0 17.8 966
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-2 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 10] 2160/5 B 7 21.3g 79
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-9 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 5] 2140/15 C 0 17.0 213
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-6 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 10] 1640/4 C 5 18.7 444
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-8 Nimros Nimros   [v 10] 2140/6 D 0 19.3 698
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-2 Garant Sund Garant Sund   [v 7] 2160/4 D 0 17.8 236
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-5 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 5] 1660/12 B 0 g 67
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-2 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 7] 1660/5 D 3 16.7 203
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-7 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 7] 1660/4 C 4 18.6 270
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-4 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 7] 1680/8 C 7 17.8 480
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-4 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 10] 2140/2 C 0 g 273
2017-06-17 2017-06-17 Boden-5 General Tooma General Tooma   [v 7] 1640/3 C 0 g 431
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-1 Umberto Marcato Umberto Marcato   [v 10] 1640/2 D 7 18.7g 590
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-6 General Tooma General Tooma   [v 7] 1640/1 C 7 17.6g 309
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-4 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 1660/8 D 0 g 567
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-9 Kake Kake   [v 6] 2160/11 D 0 g 712
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-4 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 5] 2140/3 D 0 18.2 529
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-5 Kake Kake   [v 6] 1640/1 D 6 30.0 925
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-5 Global Taxpayer Global Taxpayer   [v 5] 2140/1 D str
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-9 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 1660/8 D 8 18.4 247
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-6 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2140/3 D 0 g 232
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-4 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2180/15 D 0 18.2 3133
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-1 Party Boat Hanover Party Boat Hanover   [v 7] 1640/8 C 0
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-2 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2140/5 D 4 20.2 52
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-2 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2160/7 D 5 19.3 278
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-6 Tenorfaks Tenorfaks   [v 9] 1660/3 C 5 33.0 287
2018-08-04 2018-08-04 Bergsåker-1 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2140/8 D 0 g 185
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-4 Limping Shrimp Limping Shrimp   [v 9] 2160/12 D 0 21.7g 411
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-8 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 10] 1640/5 B 6 16.1 127
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-3 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2140/11 D 0 18.7 1335
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-8 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2060/9 D 5 19.6 133
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-5 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 10] 1680/4 B 3 16.5 84
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-8 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 7] 2040/8 D 6 19.4 417
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-2 Tenorfaks Tenorfaks   [v 9] 2140/1 D 0 644
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-9 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2160/9 D str
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-8 Tenorfaks Tenorfaks   [v 9] 1660/15 D 6 30.8 1024
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-2 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 1660/8 D 5 17.0 1000
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-2 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2180/10 D 0 18.3 364
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-8 Tenorfaks Tenorfaks   [v 9] 1660/9 C 3 30.2 284
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-6 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 5] 2180/10 D 6 18.9 575
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-1 Yankee Flair Yankee Flair   [v 11] 2140/5 B str
2018-05-10 2018-05-10 Boden-6 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 8] 2160/4 D 6 19.4 217
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-8 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2160/4 D 3 17.2 232
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-3 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2160/7 D 0 g 96
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-3 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 8] 1640/10 D 0 15.7 749
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-2 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2160/2 D 3 17.6 256
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-8 M.T.Furyk M.T.Furyk   [v 11] 2140/1 C 6 25.0g 298
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-2 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2160/12 D 1 19.2 161
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-1 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 8] 2640/5 D 0 22.0 569
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-4 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 8] 1640/6 D 0 16.9 809
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-6 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 5] 2140/4 C 0 331
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-1 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 1640/12 D 5 16.2 802
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-1 Mys Elden Mys Elden   [v 12] 2180/4 B 3 28.3 743
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-4 Kalcium Kalcium   [v 7] 2140/10 C 0 17.8 772
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-4 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 5] 2160/12 C 8 18.5 266
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-2 Twilight Ås Twilight Ås   [v 11] 2140/10 D 6 17.8 555
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-5 K.K.Sugarcane K.K.Sugarcane   [v 8] 2140/6 D 4 19.1 603
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-8 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2160/6 D 6 16.5 804
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-5 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 8] 2140/3 D 0 22.3 1795
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-4 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 8] 2640/4 D 8 21.5 1618
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-8 French Me French Me   [v 8] 2160/11 D 7 20.4g 443
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-5 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 8] 2160/9 D str
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-8 Olsims Erik Olsims Erik   [v 7] 2140/1 D 6 34.7 306
2019-10-31 2019-10-31 Boden-2 Misco Palema Misco Palema   [v 5] 2140/2 D 0 g 782
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-2 Kake Kake   [v 7] 2140/4 D 0 g 683
2019-10-05 2019-10-05 Mariehamn-4 Manalo Savage* Manalo Savage*   [s 8] 2140/8 D 3 693
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-7 Bosse the Brave Bosse the Brave   [v 5] 2140/9 C 0 22.3g 367
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-6 Bishop Bishop   [v 7] 2140/1 C 0 g 168
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-7 Manalo Savage* Manalo Savage*   [s 8] 2140/5 D 0 19.0g 719
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-7 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 8] 2660/8 D str
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-4 Kake Kake   [v 7] 1640/4 D 0 31.1g 252
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-2 Autoland Autoland   [v 9] 2140/4 C 2 20.5 185
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-8 Lemmy* Lemmy*   [v 8] 2140/14 B 8 16.9 722
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-8 Kake Kake   [v 7] 2140/2 D 0 g 295
2019-08-10 2019-08-10 Romme-5 Sjöskogs Baloo* Sjöskogs Baloo*   [v 7] 2140/2 D 0 g 637
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-8 Kake Kake   [v 7] 2140/1 C 6 31.4 142
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-5 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 8] 1640/11 C 0 17.4 438
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-2 Jean Shepard* Jean Shepard*   [s 5] 1660/5 C 7 20.2g 461
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-1 Move that Face Move that Face   [v 10] 2160/8 D 7 17.9 163
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-2 Kake Kake   [v 7] 1640/1 D 1 30.3g 103
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-4 Show Time Show Time   [v 8] 1680/10 A 5 16.4 143
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-5 Spydo Ö.K.* Spydo Ö.K.*   [h 7] 2180/9 D 4 28.6 149
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-3 Spiegelei Spiegelei   [v 11] 2180/8 D 8 20.2 416
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-4 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 7] 1640/6 B 2 15.5 141
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-9 Random Shot Random Shot   [v 9] 2140/3 C 6 18.2 528
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-2 El Faro El Faro   [v 6] 1640/1 D 3 15.2 1017
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-6 Autoland Autoland   [v 9] 2140/4 C 0 24.0g 392
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-3 Sikvelands Stjerna Sikvelands Stjerna   [s 7] 2140/3 D 0 g 456
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-3 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 6] 1660/6 C 7 19.2g 540
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-8 Vertigo Kongen* Vertigo Kongen*   [v 7] 1660/7 D 7 32.7 361
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-6 Jo Sefin Jo Sefin   [s 8] 2140/10 C 0 916
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-8 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 2140/4 D 8 19.2 1618
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-2 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 1660/8 D 7 18.8 534
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-7 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 2140/2 D 0 16.9 551
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-5 Skorpion Skorpion   [v 6] 2160/8 A 0 88
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-7 Eldmyran Eldmyran   [v 9] 2180/10 C 0 30.4g 969
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-2 Sounds Andorable* Sounds Andorable*   [s 4] 2140/2 C 5 20.9 560
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-6 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 10] 2140/3 C str
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-1 Sounds Andorable* Sounds Andorable*   [s 4] 2140/3 D 6 21.8 582
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-5 Sounds Andorable* Sounds Andorable*   [s 4] 2140/9 D 7 20.6 545
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-2 Eng Stegg Eng Stegg   [v 12] 2180/7 C 0 g 558
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-7 Eldmyran Eldmyran   [v 9] 2680/7 B 7 34.6 340
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-9 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 2140/2 D 0 21.1g 361
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-1 Sounds Andorable* Sounds Andorable*   [s 4] 2140/2 D 0 24.7g 359
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-2 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 9] 1640/7 D 0 g 523
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-1 Show Time Show Time   [v 9] 2160/6 A 8 15.6 106ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se