V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Först ut av Petri Puros duo är Burning Man (V75-1) som har springspår i V75-inledningen. Petri Puro lät optimistisk i V65 Direkt på f..


Först ut av Petri Puros duo är Burning Man (V75-1) som har springspår i V75-inledningen. Petri Puro lät optimistisk i V65 Direkt på fredagen.
- Han gillar ha lite längre mellan loppen, han är stor och ganska skör häst. Han tränas sällan max i jobben. Han känns bra, jag har inget att säga negativt.
Burning Man har inlett året strålande med två raka segrar och i den senaste starten för tre veckor sedan vann han ett V75-lopp på Åby.
- Han tar alltid ut sig den hästen och kämpar och gör vad han kan. Istället för att träna tufft försöker jag tävla regelbundet så ägaren har roligt och hästen tjänar pengar. Jag har ingenting att säga att han skulle vara sämre än förra gången, absolut inte.

Flög fram över upploppet senast
I V75-avslutningen ser Martin de Bos (V75-7) ut att få ett stort förtroende av spelarna efter sin imponerande avslutning i lördags på Mantorp då han flög fram i 1.07-tempo över upploppet till femtepriset.
- Det känns bra. Han har tidigare startat med bara en vecka emellan och det har inte varit några problem. Jag har joggat honom lite i dag och han kändes rak och fin och fräsch.
Så varför ska han inte kunna göra ett likadant lopp som förra gången, funderar Petri Puro.
Martin de Bos är en häst som oftast har sin bästa bit i slutet av loppen.
- Det är just det är att han är lite sömnig under loppet, sen bara han får fritt fram så börjar han ta i liksom. Bakom andra är han en dönicke om man säger så, det är nog att han blivit fräschare under årens gång och blivit bättre och bättre, han är stark men speeden kommer mer och mer, säger Peter Puro.
Bakspår?
- Det är klart att man blir lite utelämnad. Det är en häst som man måste ha en ganska aggressiv kusk, senast tog vi av det helstängda huvudlag då han var ganska laddad i värmningen, men då blir han lite vinglig och så tills han kom till upploppet.
- Det blir nog helstängt huvudlag den här gången, vi värmer med öppet och kör med helstängt i loppet tror jag. Han är i form och han bryr sig inte så mycket. Han är lite mer på hugget när han inte lämnar för mycket luckor där bak. Man kan lite på också att han en sådan bra rökare, det är få i den här klassen som kan avsluta på det sättet. Jag tycker det är två intressanta hästar och i bästa fall kan båda vinna.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Spelformer där det betalas ut mer pengar i vinster än det spelas för är naturligt nog ytterst sällsynta.Det gäller först&arin..


Spelformer där det betalas ut mer pengar i vinster än det spelas för är naturligt nog ytterst sällsynta.
Det gäller förstås också hos ATG där även de största V75-jackpotarna brukar skapa tillräckligt med spelhysteri för att vinstavdraget ska ”äta upp” extrapengarna och ge under 100 procent i återbetalning till spelarkollektivet.
Men så är inte fallet på Top 7.
Där har det vid upprepade tillfällen funnits mer pengar att utdela än det spelats för.
Så sent som i lördags landade omsättningen på 1,7 miljoner kronor, vilket innebar 2,0 miljoner i potentiella vinstpengar.
18 januari delades det ut 3 189 814 kronor till spelarna, vid en omsättning på 2 232 698 kronor.
En återbetalning på 143 procent – det vill säga att varje satsad 100-lapp gav 143 kronor tillbaka till spelarna som helhet.
Men just ordet potentiell är nyckeln.
Eftersom Top 7 visat sig vara ett mycket svårt spel så har rollerpott blivit mer regel än undantag.
Den här veckan finns det emellertid en tydlig anledning till varför det ser lättare ut än vanligt.

Mindre än hälften så svårt
Skälet är att det redan på torsdagen inkommit en strykning i Top 7-loppet.
Det gör att chansen att pricka alla rätt mer än fördubblas.
I ett lopp med 12 hästar finns 3 991 680 möjliga vinnarkombinationer.
I ett lopp med 11 hästar krymper dessa till 1 663 200.
Ytterligare en strykning skulle innebära att kombinationerna blir 604 800 och vid nio hästar finns det 181 440 tänkbara utfall.
Dramatiska skillnader som är värda att hålla i huvudet för den som tar sig an uppgiften att hitta sju hästar i rätt ordningsföljd.
Lördagens rollerpott är 1,2 miljoner kronor stor vilket gör att ATG uppskattar att en ensam vinnare ska få 1,5 miljoner.

Vilka hästar är pålitligast?
Som en liten guide på vägen till lördagens miljonpott har vi tittat på hur pålitliga lördagens deltagare varit när det gäller att sluta just bland de sju främsta och skapat en ”ranking” utifrån det.

Häst – procent bland de sju främsta
5 Brandy Flame – 100
1 Ace to Play – 91
4 Vitro Diablo – 83
9 Big Shot – 83
12 Victorious Wine – 82
8 Martin Tooma – 79
7 Ipomea – 75
11 Upcoming Artist 74
3 No Regrets Trot – 71
2 Cayucos – 70
6 Målaresven – 68

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Skandinaverna fortsätter att ta för sig på den väldiga galoppbanan Meydan i Dubai.På torsdagen var Niels Petersen i huvudrollen med t..


Skandinaverna fortsätter att ta för sig på den väldiga galoppbanan Meydan i Dubai.
På torsdagen var Niels Petersen i huvudrollen med tre starthästar där samtliga knep fina prispengar.
Svenske derbytvåan Privilegiado visade betydligt bättre gry än i debuten på asiatisk mark då han spurtade från jumboplats till bronset i Dubai Millenium Stakes för Dane O’Niel.
Grupp 3-motstånd väntade även för svenskfödda Ascot Brass och Carless Whisper. Duon som slutade etta och tvåa i Jockeyklubbens Magic Million i höstas blev nu fyra respektive femma i UAE Oaks.
De totala prispengarna för Petersens trio blev cirka 400 000 kronor.
Susanne Berneklints Master Blaster knep ett sjättepris värt drygt 20 000 kronor i en handicap.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Sybille Tinter har de senaste åren lyckats väldigt bra med ett begränsat material. Hon har haft en segerprocent på 24 respektive 39 procen..


Sybille Tinter har de senaste åren lyckats väldigt bra med ett begränsat material. Hon har haft en segerprocent på 24 respektive 39 procent de senaste åren och Romme-tränaren har nu tio hästar i träning. En av dem är Payet D.E. som hon fick i träning i juli förra året. Hästen kom då från Tyskland och var i det läget spärrad för doping. Sybille Tinter började träna och när det blev klartecken för att hästen fick börja tävla igen blev det galopp i första starten för sin nya tränare. Men därefter har det sanneligen gått som på räls. Payet D.E. har gjort 15 starter för Tinter och tagit sju segrar och fyra andraplatser. Han tog en bejublad V75-seger på Nyårsafton och i senaste starten blåste han runt sina konkurrenter från spår elva.
– Payet D.E. (GS75-7) är allt bara bra med. Jag körde ett lättare jobb med honom i dag (torsdag) och han kändes som vanligt. Han är en riktig latis hemma och vill inte springa fortare än 1.35. Det är ingen träningsstjärna men han känns pigg och glad, säger Sybille Tinter.
– Han är den lugnaste hästen jag har i stallet. Man kan inte tro när man kör honom att han är så bra på banan. Även i värmningen inför loppen är han rullig och sprallig. Däremot i hagen är han alltid pigg och glad och springer med svansen rakt ut. Det är en fantastiskt snäll häst att hålla på och umgås med. Han är med på allt.
– Första segern han tog för mig var i ett Breddlopp på Solvalla i höstas. Sedan har det varit en fantastisk saga och jag är väldigt nöjd med hans utveckling. Trots att han har tjänat mycket pengar på kort tid känns det som att det finns ännu mer utveckling kvar i honom.

”Är ingen fegis – krossade dem”
Söndagens Grand Slam 75-tävlingar avgörs på Solvalla och Payet D.E. blir favorit i den sista avdelningen av miljonspelet. Han har spår nio bakom startbilen och körs av Kim Eriksson över 2640 meter.
– Nu är han lite högre anmäld på pengarna men jag tror nog att han klarar av det ändå. Vi får se vad Kim hittar på därifrån och jag ger inga taktiska tips. Hästen är allround och ingen fegis. Han kan springa en bit och göra jobbet själv om det behövs. Det såg vi senast då han gjorde ett kanonlopp när han blev utskickad i spåren flera gånger på slutvarvet men ändå bara krossade dem.
– Jag är mycket nöjd med min häst och väldigt uppåt. Jag tror att han vinner igen. Det blir inga ändringar utan han går precis som han har gjort i nästan alla sina starter. Det är samma Hybrid-vagn, helstängt huvudlag och rycktussar, säger Sybille Tinter.

”Är bättre än raden – inte helt borta”
Romme-tränaren har ytterligare en häst till start på GS75 och det är Opalis i den sjätte avdelningen som hon kör själv. Sybille Tinter varnar lite för sin häst som haft en del stolpe ut.
– Opalis (GS75-6) har det strulat väldigt mycket för och hon är mycket bättre än resultatraden. Senast valde Kim en lite fel taktik och var tidigt ute i spåren. Det blev för tufft helt enkelt. Gången innan dess satt hon fast med krafter kvar och då valde kusken också fel väg. För tre starter sedan var hon tvåa från dödens på en riktigt fin tid.
– Jag tycker att hon står på tur för en seger och nu har hon fått ett bra läge över kort distans. Det enda som kan bli knasigt är väl att jag kör själv, haha. Hästen är startsnabb och från spår fyra vill jag inte backa utan jag provar från start. Hon möter ett par bra hästar men jag känner mig inte helt borta. Det blir samma Hybrid-vagn som tidigare och sedan har jag ändrat lite på huvudlaget fram och tillbaka. Senast gick hon med ett norskt huvudlag men nu blir det helstängt huvudlag.

Michael Carlsson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskam..


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskamp mellan Norge och Finland.
Det norska laget hade spelarnas förtroende i söndagens första möte, men fick sig en obehaglig överraskning då fältets minst meriterade häst H.V. Tuuri svepte fältet till överlägsen vinst.
Efter den prestationen blev Ossi Nurmonens förvandlingsnummer storfavorit på torsdagen och visade att det inte var någon tillfällighet i händerna på gästkörande Eric Raffin.
Ett speedryck från andra par utvändigt gav flera längders ledning inför upploppet vilket räckte gott och väl för att hålla undan för Magnums Othello och Brenne Banker.
Söndagens segertid blev 1.22,5/2 100 meter autostart för H.V. Tuuri som totalt tjänade cirka 170 000 kronor på sina två segrar.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Be..


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Belina Josselyn och det franska superstoet ställer upp på nytt med sin tränare Jean-Michel Bazire i sulkyn. Hon får bland annat möta stallkamraten, och tillika Prix de France-vinnaren Davidson du Pont, som den är gången körs av Alexandre Abrivard i sulkyn.
Tre svensktränade hästar ställer upp i det här Grupp 1-loppet. Jarmo Niskanens stjärna Earl Simon gör en högintressant start och körs av Franck Ouvrie. Björn Goop kör sin egentränade Short In Cash och Jörgen Westholm startar sin Usain Henna som får Mathieu Mottier i sulkyn.
Däremot saknas Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon, vars nästa start istället blir i Prix de Selection den 29 februari.

Prix de Paris, 4150 meter:
Häst – Tränare – Kusk
1) Short In Cash – Björn Goop – Björn Goop
2) Epic Julry – Jean Paul Gauvin – Jean Paul Gauvin
3) Usain Henna – Jörgen Westholm – Matthieu Abrivard
4) Calaska de Guez – Jean-Michel Bazire – Nicolas Bazire
5) Tessy d’Ete – Philippe Billard – Francois Lagadeuc
6) Chica de Joudes – Alain Laurent – Alain Laurent
7) Earl Simon – Jarmo Niskanen – Franck Ouvrie
8) Tony Gio – Sébastien Guarato – Eric Raffin
9) Delia du Pommereux – Sylvain Roger – Franck Nivard
10) Erminig d’Oliverie – Franck Leblanc – Adrien Lamy
11) Davidson du Pont – Jean-Michel Bazire – Alexandre Abrivard
12) Valko Jenilat – Sébastien Guarato – Paul Philippe Ploquin
13) Belina Josselyn – Jean-Michel Bazire – Jean-Michel Bazire

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-7 Merles Simone Merles Simone   [s 3] 2140/10 5 17.1 306
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-2 Just Me Just Me   [h 6] 2140/4 5 16.4 176
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-9 Arwen Jaam Arwen Jaam   [s 5] 2140/12 5 16.4 152
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-3 Just Me Just Me   [h 6] 2140/11 str
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-8 Arwen Jaam Arwen Jaam   [s 5] 2140/5 6 15.4 462
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-8 Energitj Energitj   [v 7] 1640/6 0 13.5 814
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-7 Brenne Järven* Brenne Järven*   [h 5] 2180/15 7 27.5 261
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-12 Valle Milli* Valle Milli*   [s 5] 1640/4 4 29.0 726
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-11 Ruee vers Geants Ruee vers Geants   [v 5] 1640/4 3 14.0 85
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-10 Remison Remison   [v 7] 1640/3 0 16.0 916
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-7 Myhreng Jerker* Myhreng Jerker*   [h 4] 2160/10 0 g 17
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-5 Merles Simone Merles Simone   [s 3] 2160/11 4 16.1 119
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-7 Merles Simone Merles Simone   [s 3] 2100/9 5 15.5 95
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-4 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 3] 2140/9 D 0 g 198
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-10 Merles Simone Merles Simone   [s 4] 2100/7 D 0 15.4g 45
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-12 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 3] 2660/9 A 0 g 89
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-12 Tushara Tushara   [s 7] 2180/7 C 0 16.8 375
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-11 Real Superb Real Superb   [v 4] 2160/14 A 0 17.3 183
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-9 Merles Simone Merles Simone   [s 4] 2140/15 B 1 14.5 62
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-6 Myrica Gale Myrica Gale   [s 4] 2140/6 C 5 15.5 66
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-4 Dancelli* Dancelli*   [v 5] 1640/10 A 2 12.3 50
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-3 Stina Herself Stina Herself   [s 7] 2140/12 B str
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-1 Leap Day Credit* Leap Day Credit*   [v 4] 2140/5 C 3 15.0 110
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-10 Iggi Iggi   [s 5] 2140/3 D 4 15.9 119
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-9 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 4] 2160/7 B str
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-3 Dancelli* Dancelli*   [v 5] 2640/3 B 4 16.6 119
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-2 William Tinghöj William Tinghöj   [v 5] 2140/1 B 2 16.4 54
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-7 Sophia's Love Sophia's Love   [s 3] 2140/8 D 0 20.0 70
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-4 Coalminersdaughter Coalminersdaughter   [s 5] 2160/9 B 0 19.0 569
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-7 Lady Bailys* Lady Bailys*   [s 8] 1640/10 B 0 g 203
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-4 Victory Lap* Victory Lap*   [h 5] 2140/6 B 0 13.6g 752
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-1 Väskinge Anna Väskinge Anna   [s 3] 2140/5 D str
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-11 Donellie V.M. Donellie V.M.   [s 7] 2160/6 D 8 18.3 620
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-10 Dancelli* Dancelli*   [v 5] 2140/1 C 0 15.1g 39
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-9 Sweetstile* Sweetstile*   [s 4] 2140/3 D 0 17.3 499
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-8 Arwen Jaam Arwen Jaam   [s 6] 2640/2 D 0 16.8 1305
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-6 Swiss Point Swiss Point   [v 5] 2140/6 D 0 503
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-3 Universal Point Universal Point   [s 3] 1640/9 C 1 17.4 167
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-2 Ejo Blesa* Ejo Blesa*   [s 4] 2140/1 D 0 g 53
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-1 Raise Broline Raise Broline   [s 3] 2140/1 D 4 17.9 191
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-6 Thunder Lins* Thunder Lins*   [v 6] 2140/2 D 2 13.5 491
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-5 Coalminersdaughter Coalminersdaughter   [s 5] 2160/3 C 5 15.5 260
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-3 Moe Frygg* Moe Frygg*   [h 6] 2140/7 A 0 20
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-9 Victory Lap* Victory Lap*   [h 5] 2160/5 B 6 14.0 94
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-8 Caresa Caresa   [s 4] 2140/6 B 1 16.5 26
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-9 Play Surprise Play Surprise   [s 8] 1640/5 A 0 14.6 73
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-7 Julia Fayline Julia Fayline   [s 6] 2140/12 C 0 17.7 404
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-6 Mr Sopranos* Mr Sopranos*   [h 3] 2140/6 C 4 16.9 49
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-3 Leap Day Credit* Leap Day Credit*   [v 4] 2140/8 B 4 14.2 582
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-9 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 4] 2160/8 B 3 32.7 110
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-7 Madde's Victory* Madde's Victory*   [s 4] 2140/4 D 0 17.1 862
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-6 Mr Sopranos* Mr Sopranos*   [h 3] 2140/5 B 3 16.9 47
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-4 Octavius Harvester Octavius Harvester   [v 5] 2140/3 C 0 19.1 714
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-3 Dancelli* Dancelli*   [v 5] 2160/15 A 3 14.8 204
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-2 Starcane Harvester Starcane Harvester   [v 9] 2140/6 D 6 16.6 469
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-1 Egge Edel* Egge Edel*   [s 6] 2140/1 D 6 29.6 79
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-7 Myhreng Jerker* Myhreng Jerker*   [h 5] 2180/6 A 3 24.9 13
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-10 Merles Simone Merles Simone   [s 4] 2160/8 B str
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-6 Goldstrike B.G.* Goldstrike B.G.*   [h 4] 2140/12 A 1 15.7 31
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-1 Aowa L.G. Aowa L.G.   [s 3] 2160/10 A 6 18.4 149
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-9 Jula Princess Jula Princess   [s 4] 2140/4 D 8 17.8 259
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-9 Dancelli* Dancelli*   [v 5] 1640/12 B 3 12.4 103
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-8 Real Superb Real Superb   [h 4] 2140/8 A 0 17.7 46
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-7 Myhreng Eldi* Myhreng Eldi*   [s 10] 1660/12 D 0 g 128
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-5 Leap Day Credit* Leap Day Credit*   [v 4] 2640/4 B 7 15.8 191
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-3 Just Me Just Me   [h 7] 2660/6 C 0 283
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-2 Art Ägir* Art Ägir*   [h 3] 2160/7 D 4 32.4g 680
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-1 Mr Sopranos* Mr Sopranos*   [h 3] 2140/1 B str
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-11 Bling Dynasty Bling Dynasty   [s 7] 2160/8 C 0 15.8 469
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-6 Victory Lap* Victory Lap*   [h 5] 2160/9 C 0 13.0 231
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-8 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 4] 2480/2 D 0 g 97
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-5 Vår Vinni* Vår Vinni*   [s 7] 2100/9 D 6 32.0 211
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-4 Holterjerven* Holterjerven*   [h 8] 2180/9 A 6 26.6 26
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-3 Myrica Gale Myrica Gale   [s 4] 1640/4 C 5 14.3 183
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-2 Dancelli* Dancelli*   [v 5] 2140/11 A 3 14.5 44
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-8 Nebukanesar* Nebukanesar*   [v 6] 2140/6 C 5 16.6 176
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-7 Egge Edel* Egge Edel*   [s 6] 2160/11 D 5 30.6 520
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-5 Mr Sopranos* Mr Sopranos*   [h 3] 2140/4 B 5 18.2g 94
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-8 Just Me Just Me   [h 7] 1640/11 C 6 13.4 388
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-6 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 5] 2140/1 D 0 16.0 616
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-3 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 3] 2140/11 A 4 16.9g 229
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-8 Myhreng Jerker* Myhreng Jerker*   [h 5] 2180/5 B 2 23.7 35
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-7 Eltebos Höibysara Eltebos Höibysara   [s 9] 2160/9 D 0 26.6g 1821
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-6 Coalminersdaughter Coalminersdaughter   [s 5] 1640/4 D 0 13.8 1139
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-3 Hamptons* Hamptons*   [h 7] 2660/9 A 2 14.6 74
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-2 Myrica Gale Myrica Gale   [s 4] 2140/8 D 7 14.9 310
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-7 Merles Simone Merles Simone   [s 4] 1609/5 D 0 g 389
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-8 Nebukanesar* Nebukanesar*   [v 6] 2140/9 D 6 17.1 294
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-4 Goldstrike B.G.* Goldstrike B.G.*   [h 4] 2140/10 A 2 16.3 26
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-3 Eos Turbo* Eos Turbo*   [h 4] 2180/14 C 0 32.2g 295
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-2 Thunder Lins* Thunder Lins*   [v 6] 2640/6 C 2 15.9 37
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-7 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 4] 2100/9 C str
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-6 Madde's Victory* Madde's Victory*   [s 4] 2100/14 C 6 19.6 349
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-1 Stjernemodin* Stjernemodin*   [v 6] 2080/6 A 3 31.1 19
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-3 Merles Simone Merles Simone   [s 4] 1609/8 C 2 12.8 209
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-6 Goldstrike B.G.* Goldstrike B.G.*   [h 4] 2140/3 A 2 14.8 33
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-5 Nolessthanperfect* Nolessthanperfect*   [v 5] 2140/15 A 8 16.3 111
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-3 Octavius Harvester Octavius Harvester   [v 5] 2140/3 C 5 16.5 202
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-2 Pave Odin* Pave Odin*   [h 5] 2140/14 A 1 25.0 19
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-1 Myrica Gale Myrica Gale   [s 4] 2160/12 C 7 16.3 136
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-8 Nebukanesar* Nebukanesar*   [v 6] 2140/1 D 2 18.5 155
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-4 Elma's Rose Elma's Rose   [s 4] 2140/13 A 5 17.7 39
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-2 Mr Sopranos* Mr Sopranos*   [h 3] 2140/5 D 3 18.2 297
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-1 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 3] 2140/7 B 2 17.0 186
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-6 Arwen Jaam Arwen Jaam   [s 6] 2100/2 D 7 16.2 327
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-3 Stjernemodin* Stjernemodin*   [v 6] 2120/9 A 3 31.2g 18
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-1 Madde's Victory* Madde's Victory*   [s 4] 2120/10 C 6 19.9 131
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-12 Just Me Just Me   [h 7] 1640/5 D 0 13.0 250
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-9 Leap Day Credit* Leap Day Credit*   [v 4] 2140/7 D 6 15.6 372
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-6 Goldstrike B.G.* Goldstrike B.G.*   [h 4] 2140/11 B 4 15.4 44
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-5 Cape Farewell Cape Farewell   [s 6] 2140/10 D str
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-1 Dream Builder* Dream Builder*   [h 3] 2140/11 B 1 17.6 307
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-9 Coalminersdaughter Coalminersdaughter   [s 5] 2140/7 D 5 15.2 613
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-8 Thunder Lins* Thunder Lins*   [v 6] 1640/6 B str
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-7 Eltebos Höibysara Eltebos Höibysara   [s 9] 2140/6 B 2 26.3 59
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-6 Leap Day Credit* Leap Day Credit*   [v 4] 2140/13 C 8 15.1 290
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-8 Turbo Spin Turbo Spin   [v 9] 2080/3 D 6 15.0 546
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-6 Marine Pila N.O. Marine Pila N.O.   [s 7] 2080/2 D 0 32.8 366
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-2 C.C.Sugar* C.C.Sugar*   [h 3] 2080/9 C 5 19.1 216
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-1 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 4] 2120/9 C 6 34.1 140
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-8 Nebukanesar* Nebukanesar*   [v 6] 2140/9 D 0 17.2 162
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-3 Just Me Just Me   [h 7] 2640/10 C 3 16.0 160
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-2 Merles Simone Merles Simone   [s 4] 2140/2 D 1 15.2 63
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-9 Thunder Lins* Thunder Lins*   [v 6] 2140/6 C 2 14.2 160
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-8 Just Me Just Me   [h 7] 1640/10 C 5 13.4 442
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-10 One Magic Neil One Magic Neil   [v 4] 2160/12 D 0 19.5g 467
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-8 Leap Day Credit* Leap Day Credit*   [v 4] 2140/11 C 4 15.1 1659
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-7 Bertie Invalley* Bertie Invalley*   [v 11] 2660/5 D 7 14.6 487
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-6 Goldstrike B.G.* Goldstrike B.G.*   [h 4] 2140/12 C 3 14.9 38
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-8 Real Superb Real Superb   [h 4] 2140/5 A 3 15.3 72
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-5 Embla R.B. Embla R.B.   [s 6] 2160/5 B 0 g 13
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-4 Coalminersdaughter Coalminersdaughter   [s 5] 2140/4 D 0 g 387
2016-04-30 2016-04-30 Åby-4 Hellin Faxen* Hellin Faxen*   [h 7] 2180/13 D str
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-8 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 4] 2080/2 D 2 33.8 52
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-9 Orion Hindö* Orion Hindö*   [h 10] 1640/9 D 0 12.3 1166
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-7 Myhreng Jerker* Myhreng Jerker*   [h 5] 2160/15 A 1 25.4 14
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-5 Ruee vers Geants Ruee vers Geants   [v 6] 1640/5 D 0 15.5g 181
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-6 Coalminersdaughter Coalminersdaughter   [s 5] 2140/11 D 3 17.9 552
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-5 Heidi Solo* Heidi Solo*   [s 5] 1660/9 B 2 28.1 438
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-8 Haugestad Lina* Haugestad Lina*   [s 3] 2160/4 D 6 34.3g 151
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-7 Real Superb Real Superb   [h 4] 2140/10 A 3 17.1 52
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-5 Goldstrike B.G.* Goldstrike B.G.*   [h 4] 2140/11 D 1 16.6 72
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-7 Eltebos Höibysara Eltebos Höibysara   [s 9] 2160/7 C 0 27.7 92
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-5 Real Superb Real Superb   [h 4] 2160/6 C 4 15.7 228
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-2 Brizma Star Brizma Star   [s 8] 2140/8 C str
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-1 Leap Day Credit* Leap Day Credit*   [v 4] 1640/11 D 4 14.0 641
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-7 Victory Lap* Victory Lap*   [h 5] 1640/12 D 0 g 945
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-5 Merles Simone Merles Simone   [s 4] 2140/4 D 0 g 152
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-3 Dancelli* Dancelli*   [v 5] 2660/11 D 6 15.5 547
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-7 Myhreng Jerker* Myhreng Jerker*   [h 5] 1680/11 A 1 23.5 25
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-3 Stjernemodin* Stjernemodin*   [v 6] 2160/3 B 0 g 130
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-4 Marvelous Fam Marvelous Fam   [h 6] 2140/1 C str
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-3 Just Me Just Me   [h 7] 1640/5 C 0 14.1 67
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-2 Stjernemodin* Stjernemodin*   [v 6] 2160/7 B 2 31.5 26
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-9 Brizma Star Brizma Star   [s 8] 2160/4 C 4 16.1 220
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-8 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 4] 2160/4 D 5 36.3 64
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-7 Real Superb Real Superb   [h 4] 2140/4 C 0 g 220
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-6 Fendi Arvells Fendi Arvells   [s 7] 2140/12 B 0 g 143
2016-03-27 2016-03-27 Romme-9 Merles Simone Merles Simone   [s 4] 1640/5 B 0 g 47
2016-03-27 2016-03-27 Romme-6 Victory Lap* Victory Lap*   [h 5] 2640/10 B 0 14.8 237
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-7 Leap Day Credit* Leap Day Credit*   [v 4] 2140/10 C 3 16.9 431
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-2 Goldstrike B.G.* Goldstrike B.G.*   [h 4] 2140/6 D 1 19.7 30
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-1 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 4] 2140/3 D 4 37.6g 181
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-7 Merles Simone Merles Simone   [s 4] 2140/5 B 3 g 27
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-7 Leap Day Credit* Leap Day Credit*   [v 4] 2640/5 D 6 21.0 577
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-6 Goldstrike B.G.* Goldstrike B.G.*   [h 4] 2140/11 D 3 21.1g 47
2016-03-04 2016-03-04 Romme-10 Stjernemodin* Stjernemodin*   [v 6] 2140/6 B 2 30.9 47
2016-03-04 2016-03-04 Romme-3 Real Superb Real Superb   [h 4] 2160/14 D 6 18.1 69
2016-03-04 2016-03-04 Romme-2 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 4] 2640/2 D 0 g 79
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-7 Myrica Gale Myrica Gale   [s 4] 2140/5 C 2 15.5 23
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-4 Just Me Just Me   [h 7] 2140/11 D 4 14.2 356
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-9 Just Me Just Me   [h 7] 2140/12 C 5 15.9 392
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-6 Arwen Jaam Arwen Jaam   [s 6] 1640/12 C 0 17.2 451
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-1 Stjernemodin* Stjernemodin*   [v 6] 2140/2 C 1 36.7 46
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-1 Merles Simone Merles Simone   [s 4] 2160/9 A 1 16.9 68
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-5 Myhreng Jerker* Myhreng Jerker*   [h 5] 2180/10 B 1 28.5 14
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-2 Lygneodin Lygneodin   [v 5] 2200/11 C 6 34.3 146
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-8 Dancelli* Dancelli*   [v 6] 2140/3 B 4 15.8 75
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-1 Millman* Millman*   [v 3] 2140/3 D 6 19.3 43
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-10 Tante Ragnhild* Tante Ragnhild*   [s 6] 2140/4 C 0 g 53
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-9 C.C.Queen C.C.Queen   [s 7] 2180/8 C str
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-7 Merles Simone Merles Simone   [s 5] 2140/8 C 2 15.0 34
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-2 Lygna Spretten* Lygna Spretten*   [v 3] 2160/4 D 2 34.4 179
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-11 Akilles Lane Akilles Lane   [v 7] 2140/5 D 0 15.9 700
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-9 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 7] 2140/3 D 3 14.4 327
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-7 Next Love Next Love   [v 8] 2640/7 B 0 17.0g 185
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-7 Bork Juni Bork Juni   [s 6] 2100/4 D 0 g 200
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-3 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2100/12 C 5 15.7 329
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-7 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 2140/7 D 0 27.0 1332
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-6 Merles Rapida Merles Rapida   [s 4] 2140/3 D 0 17.9 847
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-5 Mr Sethos Mr Sethos   [v 8] 1640/1 C 0 g 437
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-4 William Tinghöj William Tinghöj   [v 6] 2640/4 C 6 15.6 50
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 Väskinge Anna Väskinge Anna   [s 4] 2160/8 A 7 32.5g 166
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-1 Ruthless Ruthless   [s 3] 2140/10 D str
2017-04-29 2017-04-29 Åby-2 Myhreng Jerker* Myhreng Jerker*   [h 6] 2160/12 A 0 24.5g 82
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-6 Dancelli* Dancelli*   [v 6] 1640/4 C 1 13.2 61
2017-04-16 2017-04-16 Romme-8 Hellin Faxen* Hellin Faxen*   [h 8] 2180/10 C 4 24.4 449
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-9 Goldstrike B.G.* Goldstrike B.G.*   [h 5] 2160/3 A 6 18.0 20
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-8 Väskinge Anna Väskinge Anna   [s 4] 2160/10 B 1 32.6 98
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-7 Sophia's Love Sophia's Love   [s 4] 2140/2 C 6 17.7 91
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-6 Sobrio Sobrio   [v 7] 2140/5 C 0 127
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-1 Caresa Caresa   [s 5] 2140/7 C 2 16.9 100
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-6 Hellin Faxen* Hellin Faxen*   [h 8] 2180/7 C 4 24.3 63
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-5 Dancelli* Dancelli*   [v 6] 2140/8 C 4 14.3 102
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-2 Gomnes Hans T.* Gomnes Hans T.*   [h 5] 2160/11 A 0 g 117
2017-03-30 2017-03-30 Örebro-3 Merles Simone Merles Simone   [s 5] 2100/15 A 0 17.9g 42
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-9 Dancelli* Dancelli*   [v 6] 2140/14 B 3 14.8 123
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-5 Tjötta Mari* Tjötta Mari*   [s 7] 1640/5 D 6 27.4 249
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-3 Merles Rapida Merles Rapida   [s 4] 2160/7 C 0 g 100
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-1 Väskinge Anna Väskinge Anna   [s 4] 2140/1 B 3 37.3 21
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-5 Merles Rapida Merles Rapida   [s 4] 2140/10 D 0 18.5g 38
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-3 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 7] 2140/10 D 4 17.0 317
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-1 Dancelli* Dancelli*   [v 6] 2640/8 C 3 16.2 121
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-8 Myhreng Jerker* Myhreng Jerker*   [h 6] 2680/15 A 1 25.8 24
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-11 Merles Simone Merles Simone   [s 5] 2160/10 B 7 14.6 46
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-3 Thunder Lins* Thunder Lins*   [v 7] 2660/5 A 0 16.8 152
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-4 Merles Simone Merles Simone   [s 6] 2140/7 B str
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-1 Frosta Frosta   [s 4] 2140/1 D 0 38.7g 530
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-2 Dior Dior   [v 3] 2140/6 C 3 17.9 177
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-3 Hardstyle d'Estino* Hardstyle d'Estino*   [s 3] 2140/8 C 0 18.4 328
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-10 Dancelli* Dancelli*   [v 7] 2140/1 B 0 14.5g 29
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-10 Myhreng Jerker* Myhreng Jerker*   [h 7] 2140/7 D 1 21.3 189
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-2 Somolli's Love Somolli's Love   [s 6] 1640/5 D 1 15.2 33
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-3 C.C.Queen C.C.Queen   [s 8] 2140/4 D 6 15.6 502
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-4 Bastian Lendalund* Bastian Lendalund*   [v 5] 2140/5 C str
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-6 Art Röde Jarl* Art Röde Jarl*   [h 3] 2140/4 C 8 35.2 84
2018-08-02 2018-08-02 Åby-7 Merles Simone Merles Simone   [s 6] 1640/2 A 0 13.0 193
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-7 Hellin Faxen* Hellin Faxen*   [h 9] 2140/10 C 0 23.0 574
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-5 Merles Simone Merles Simone   [s 6] 2640/2 C 0 g 225
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-7 Silkespika* Silkespika*   [s 6] 2140/2 C 0 27.9g 425
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-1 Somolli's Love Somolli's Love   [s 6] 1640/5 C str
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-6 Art Röde Jarl* Art Röde Jarl*   [h 3] 2140/5 C 1 32.5 22
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-5 Silkespika* Silkespika*   [s 6] 2480/2 B 2 27.7 43
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-8 Kagge Lina* Kagge Lina*   [s 8] 1640/1 C 0 g 39
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-11 Nolessthanperfect* Nolessthanperfect*   [v 7] 2140/1 D 3 13.2 252
2018-04-28 2018-04-28 Åby-3 Myhreng Jerker* Myhreng Jerker*   [h 7] 2160/15 A 1 23.1 50
2018-04-28 2018-04-28 Åby-10 Dancelli* Dancelli*   [v 7] 2140/3 D 3 12.3 66
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-2 Lygna Spretten* Lygna Spretten*   [v 4] 1660/10 D 0 34.8 250
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-8 Hellin Faxen* Hellin Faxen*   [h 9] 2140/6 D 4 25.0 149
2018-02-03 2018-02-03 Åby-3 Myhreng Jerker* Myhreng Jerker*   [h 7] 2180/9 B 2 25.1 35
2018-02-03 2018-02-03 Åby-9 Merles Simone Merles Simone   [s 6] 1640/12 D str
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-1 Fratello* Fratello*   [h 3] 2140/6 D 0 20.5 162
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-7 Lygna Lotte* Lygna Lotte*   [s 6] 2140/2 D 0 g 1134
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-1 Zenato N.O.* Zenato N.O.*   [v 4] 2140/4 C 2 18.2 141
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-9 Xita Lavec* Xita Lavec*   [s 5] 2140/11 B 0 16.1 203
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-3 Xita Lavec* Xita Lavec*   [s 5] 2080/5 B 1 15.3 19
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-4 Bastian Lendalund* Bastian Lendalund*   [v 6] 2080/9 B 6 15.2 348
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-4 Zenato N.O.* Zenato N.O.*   [v 4] 2140/3 D 0 21.0g 162
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-2 The Baron* The Baron*   [v 3] 2140/7 C 1 15.6 134
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-2 Wishmaster* Wishmaster*   [h 4] 2140/2 C 2 14.8 27
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-10 Wishmaster* Wishmaster*   [h 4] 2640/8 B 2 17.8 26
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-2 Briskeby Anna* Briskeby Anna*   [s 3] 2140/7 B str
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-9 The Baron* The Baron*   [v 3] 2140/4 C 6 17.2 225
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-6 Bastian Lendalund* Bastian Lendalund*   [v 6] 1700/6 B 3 13.9 44
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-8 Nordby Fyr* Nordby Fyr*   [h 5] 2100/9 D 5 34.6 222
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-8 The Baron* The Baron*   [v 3] 2140/8 C 6 17.7g 161
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-5 Troll Tara Troll Tara   [s 6] 2120/13 C 0 31.9g 650
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-9 Eerin Am* Eerin Am*   [s 5] 2100/6 B 5 18.0 37
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-3 Exciting Chip* Exciting Chip*   [s 6] 2080/10 C 1 14.5 111
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-7 Eerin Am* Eerin Am*   [s 5] 2480/12 B 7 16.3 150
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-1 The Baron* The Baron*   [v 3] 2140/11 D str
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-3 Holterjerven* Holterjerven*   [h 11] 2680/7 C 3 26.2 127
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-6 William Tinghöj William Tinghöj   [v 8] 2640/1 D 0 15.4 748
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-8 Troll Tara Troll Tara   [s 6] 2160/10 D 6 30.7 209
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-1 Victoria Victoria   [s 4] 2140/2 D 5 34.5 152
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-5 Troll Tara Troll Tara   [s 6] 2640/1 D 0 g 70
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-6 Denali N.O.* Denali N.O.*   [s 5] 2140/9 C 4 14.8 232
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-10 Fighter Filiokus* Fighter Filiokus*   [v 10] 2160/7 D 3 16.9 548
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-1 Brid Arne* Brid Arne*   [h 3] 2140/5 D 2 36.4 114
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-6 Gaius B.R.* Gaius B.R.*   [v 5] 2140/8 D 0 g 481
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-6 Zenato N.O.* Zenato N.O.*   [h 4] 2080/6 A 5 18.6 36
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-1 Donato Dream* Donato Dream*   [v 4] 2140/9 C 7 21.2g 87
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-3 Concerto de Lou* Concerto de Lou*   [v 7] 2140/8 C 5 16.7 148
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-2 Rive Rakett* Rive Rakett*   [v 5] 2160/11 B 5 32.2 14
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-4 Denali N.O.* Denali N.O.*   [s 6] 2160/10 C 0 18.1g 25
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-5 Sirikit N.O.* Sirikit N.O.*   [s 8] 2160/6 C 3 29.9 29
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-5 Hönn Spik* Hönn Spik*   [v 11] 1660/3 D 0 g 31ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se