V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-3 Bravo Sabotage Bravo Sabotage   [v 4] 2140/1 A

Nyheter för travkusk


Mamma är Kissed by the Wind är av rent passgångarblod. Pappa Hard Livin travare.Don Fanucci Zet har en minst sagt intressant stamtavla.- Han &au..


Mamma är Kissed by the Wind är av rent passgångarblod.
Pappa Hard Livin travare.
Don Fanucci Zet har en minst sagt intressant stamtavla.
- Han är lite av en ny ras. Hans mamma köpte jag på skoj för att försöka göra henne till en travhäst, men det var helt chanslöst. Sen tänkte jag att vi betäcker henne för att kanske få ett sto, som vi kan vidare-betäcka så i nått led senare kanske det kommer bli bra. Men det small ju direkt, att få fram den här hästen, det är otroligt. Jag är väldigt stolt över den här pållen, sa Daniel Redén.
Don Fanucci Zet vann försöket mycket enkelt från spets med sparade krafter och i finalen satt Örjan Kihlström och gottade sig i andra utvändigt i det tuffa tempot där Usain Töll inte lät Bythebook vara ifred i ledningen.
När Don Fanucci Zet sedan fick anfallsorder i tredjespår knappa 700 meter från mål bet det bra och redan in mot upploppet hade han avgjort loppet och slagit klorna i ledaren Bythebook. Bakom knep Guzz Mearas andrapriset från tredje invändigt och trea blev Click Bait
Örjan Kihlström var precis som tränaren Daniel Redén imponerad av vinnaren Don Fanucci Zet.
- Det är fantastiskt trevligt att köra honom. Det är en så skön individ, helt avslappnad före loppen och sedan när det är allvar vet han vad han precis vad han ska göra.
På frågan om blandningen mellan passgångarblod och travblod svarade Örjan Kihlström lite mer försiktigt.
- Det är i alla fall en jättefin häst, speciell. Och det ska bli spännande att följa honom framöver. Han är ruggigt startsnabb och otroligt kvick att växla tempo.

Sisu avgjorde Stosprintern
Grand Diva Sisu skrällde i Stosprintern när hon plockade ner storfavoriten Golden Tricks sista biten över upploppet. 800 000 kronor var segern värd för det fyraåriga stoet som var tvåa tidigare i år i Drottning Silvias Pokal.
Per Nordström tränar och han serverade sin häst ett lopp i tredje utvändigt i rygg på Golden Tricks. Han stötte sedan ut Örjan Kihlström som tvingades ge sig iväg i tredjespår 650 meter från mål med favoriten och i rygg skuggade Grand Diva Sisu, som sedan var starkast över upploppet i en mycket snabb avslutning.
Segertiden blev 1.11,2 över 1 609 meter autostart.
- Min häst gjorde en femstjärnig prestation. Jag är utrustad med en GPS-klocka och jag hade 1.04,4 över upploppet, så det var en visslande avslutning och det var inget snack om saken, kommenterade Per Nordström.

I övrigt på Halmstad noterade vi…
…att Racing Brodda visade att hon blivit riktigt startsnabb och tillsammans med Rikard N Skoglund blev det till slut en enkelt spetsseger i V75-4 efter snabba 1.07,5 första 500 meterna.
200 000 kronor var segern värd i det fina stoloppet.
Mattias Djuse tränar det femåriga stoet som vann på 1.12,7 över distansen 2 140 meter autostart.
…att Håkan B Johansson visade att han inte bara kan köra traktor på Halmstadtravet utan att han även är en mycket duktig kusk. I amatörloppet (V75-5) var han offensiv varvet från mål och forcerade fram storfavoriten Amour As utvändigt om ledaren. Därifrån var den Jerry Riordan-tränade hästen starkast.
…att Hans Crebas dominerade V75-7 med Lucky Base som tidigt kom till spets och sedan dominerade stayerloppet över dryga tre kilometer.
…att sju rätt på V75® gav 2 204 kronor. Sex rätt gav 36 kronor medan det blev jackpot på fem rätt.

Och i försöken till Sprintermästaren noterade vi...
…att Svante Båth-tränade Bythebook var pilsnabb första meterna i V75-1 som var det första försöket i Sprintermästaren. Väl i spets fick Erik Adielsson dämpa tempot och han hade full kontroll av loppet, segern blev bekväm före Green Manalishi (utvändigt ledaren) och Usain Töll (rygg ledaren).
Segertiden för Bythebook blev 1.10,7 över 1 609 meter autostart.
…att det blev hemmaseger i V75-2, det andra försöket till Sprintermästaren, genom Guzz Mearas och Johan Untersteiner. Guzz Mearas togs lugnt i startrusningen och fick så småningom om andra utvändigt, därifrån växlade han enkelt ner konkurrenterna över upploppet till en ganska säker seger. Med till final även Upset Face (utvändigt ledaren), Osterc (ledningen) och King Of Everything (fjärde invändigt).
Segertiden för Guzz Mearas blev 1.10,8 över 1 609 meter autostart.
…att Daniel Redén-tränade Don Fanucci Zet var storfavorit i sitt försök till Sprintermästaren och han infriade spelarnas förtroende i V75-3 och vann enkelt trots att han blev utsvarad från start och det dröjde till 500 meter innan han kom till ledningen tillsammans med Örjan Kihlström. Tempot i loppet hölls sedan upp av Gerry som var pigg utvändigt ledaren, men Don Fanucci Zet var bara bäst och brisade undan på den snabbaste segertiden i de tre försöken, 1.10,5.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


International Trot, eller VM-loppet som det kallas, ställt in på grund av den globala Corona-pandemin. Ägarna till Yonkers Raceway kom med beske..


International Trot, eller VM-loppet som det kallas, ställt in på grund av den globala Corona-pandemin. Ägarna till Yonkers Raceway kom med beskedet på onsdagen.
International Trot lockar med en samlad prissumma på en miljon dollar och räknas som världens högst doterade travlopp.
Årets upplaga skulle körts 12 september.

Kanal 75


Geir Vegard Gundersen är en av Norges mest framgångsrika tränare trots att han inte har så många hästar i stallet. - Vi trä..


Geir Vegard Gundersen är en av Norges mest framgångsrika tränare trots att han inte har så många hästar i stallet.
- Vi tränar knappt 30 hästar, blandat med ungt och gammalt. Vi satsar på kvalité i stället för kvantitet, säger norrmannen.
Fjolåret var det bästa någonsin och stallet tog hem flera tunga titlar. 2020 har börjat i dur och framför allt är det flera unghästar som visat framfötterna.
- Vi har förmånen att få jobba med fina individer och det ser onekligen spännande ut i år också.
En av treåringarna, Elegant Ima, är svenskfödd och siktet är inställt på Svenskt Travkriterium.
- Elegant Ima är en stor talang. Han har sprungit två 1.13-tider och det är klart att vi har förhoppningar på honom. Nu verkar den svenska treårskullen vara riktigt bra och det är bara att hoppas att hästen får vara hel och frisk framöver, säger Geir Vegard Gundersen.

Bästa chansen direkt
På Jarlsberg får stall Gundersen förlita sig på de lite äldre hästarna och han har vässat lite extra.
- Det ska bli kul att se vad Gretzky B.R. kan hitta på i Ulf Thoresen Grand International. Hästen är i mycket fin form och vann med alla krafter kvar senast. Gången innan spurtade han sylvasst på Örebro, men diskades då det var lite trångt på upploppet. Bakspår underlättar inte, men det kunde varit sämre och blir det bara lite tempo så kan han överraska.
Bästa chansen kommer redan i inledningen av V75®. Noble Superb svarade för en femstjärnig insats senast och räds inte de tre varv som väntar.
- Noble Superb är en riktigt bra häst och han gör oss sällan besvikna. Han visade senast att han är i fin form och distansen spelar ingen roll. Det är många att runda, men över den här distansen brukar det lösa sig.
Geir Vegard Gundersen kommenterar sina övriga två hästar på V75.
- 8 Max Brady (V75-3) spurtade starkt senast och hade full fart över mål. Han är i mycket bra form, men tyvärr har han fått sämsta läget och möter så pass tufft motstånd att det blir svårt att vinna. Kör dom lite för fort i täten så stiger hans chanser och jag ser honom som en outsider.
- 3 Faust Boko (V75-5) håller bra form och gick i mål med lite krafter kvar senast. Det är en hedershäst som är ute på lite för djupt vatten den här gången och jagar pengar, säger Geir Vegard Gundersen.

Joakim Brundin, Kanal 75


Missle Hill hade inte tävlat sedan Elitloppet, där han efter andraplatsen i försöket blev sexa i finalen. Den här gången var mots..


Missle Hill hade inte tävlat sedan Elitloppet, där han efter andraplatsen i försöket blev sexa i finalen. Den här gången var motståndet betydligt beskedligare men spår åtta bakom startbilen kan ställa till det för vilken häst som helst. Den högkapable amerikanen löste emellertid uppgiften utan några som helst bekymmer. Örjan Kihlström satt i sulkyn och han körde omgående till positionen utvändigt om ledande Diamanten, som nådde de första 500 meterna på 1.10,4 och varvet på 1.11,4. Diamanten stretade emot bra över upploppet men Missle Hill var bara bäst och Örjan Kihlström måttade in en säker seger på känt manér.
- Han var mycket bättre i dag. Han hängde för mycket på en töm i Elitloppet och betedde sig inte normalt. Nu hade vi bytt bett och låtit honom ta igen sig och han var lugnare i värmningen, sa Daniel Redén efter triumfen.
- Det är inte lätt att vinna utvändigt och han är en rätt så liten häst som inte orkar så mycket hemma i sanden. Men han är en ruggig tekniker. Han är grym alltså!
Missle Hill kom i mål på kilometertiden 1.10,3 över 1 640 meter och fick 100 000 kronor för besväret.

Segergest av Lindblom
Karat Band hade lekstuga i Lindesberg Fyraåringspris. Han tog ledningen i ett nafs och efter ett lugnt inledningsvarv grillades konkurrenterna rejält under slutrundan. Stilen lämnade en del övrigt att önska i sista sväng men då var loppet redan avgjort och körande tränaren Åke Lindblom kunde kosta på sig en segergest i god tid före mållinjen.
- Han har lite bekymmer genom svängen fortfarande men när vi kom in på rakan blåste han bara undan med tussarna kvar och relativt okörd, kommenterade Åke Lindblom som har höga tankar om sin häst.
- Han kan vara min nya stjärna. Han är grym! Han är så cool, ligger aldrig på och dummar sig aldrig. Han är fantastisk alltså.

Promenad i parken för Liljendahls stjärnämne
I Fornabodas Treåringspris buntade ett sto ihop grabbarna. Visserligen underlättades vägen till vinnarcirkeln av att favoriten Hennessy Am galopperade kort efter start men ingen skugga ska falla över Oblivion. Reijo Liljendahls högklassiga märr kom närmast från seger i Treåringseliten för ston under elitloppshelgen. Den gången vann hon via en virvlande spurt. Nu stack hon till ledningen och där fick körande Ulf Ohlsson dra ner på tempot. Varvet nåddes på 1.14,0 och Oblivion behövda inte visa hela sitt register för att tåga undan till tredje raka segern i en snabb avslutning.
- Den här hästen har ingredienser. Hon är startsnabb och hon är bra. Jag tyckte om henne redan första gången jag såg henne men sedan har det varit lite gropar i asfalten. Det går sällan raka spåret men jag hoppas att vi är på rätt väg, sa Reijo Liljendahl.

Heroisk insats i brons
I långloppet blev det favoritseger genom Katja Melkko-tränade Exaudio Vici (Örjan Kihlström) och i kallblodsloppet fångade Jan-Olov Perssons Bol Brage (Mats E Djuse) in omgångens största favorit Tekno Lynet på upploppet. Bronsdivisionsförsöket gick till Leif Witasp-tränade Ganyboy som i Kaj Widells händer gjorde en heroisk insats när han trots slutvarvet i tredjespår hade mod att kontra ut en smygkörd konkurrent den sista biten. Övriga V86-lopp vanns av Conrad Lugauers Arturo Beech (Markus Waldmüller) och Björn Goops Easy Creation. Åtta rätt på V86 betalade 5 424 kronor, sju rätt 106 kronor och sex rätt 18 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Farlander Am Farlander Am tränas numera av Johan Svensson, men det är ingen ny bekantskap för Halmstadamatören.- Jag kollade in och k&o..


Farlander Am

 Farlander Am tränas numera av Johan Svensson, men det är ingen ny bekantskap för Halmstadamatören.
- Jag kollade in och köpte honom på auktion och sedan körde jag in honom innan han gick vidare till Magnus Dahlén.
Farlander Am inledde med två imponerande segrar hos Dahlén och lovade mycket.
- Han matchades mot kulltoppen och sprang bland annat på Conrads Rödluva vid ett tillfälle. Treårssäsongen slutade med ytterligare två segrar och drygt 200 000 kronor insprunget.

Självförtroendet tillbaka
Fjolåret blev mer eller mindre misslyckat.
Farlander Am startade tio gånger och fick mager utdelning och hästen flyttades till Johan Svensson i januari i år.
- Hästen hade problem med infektioner och var lite hängig ett tag. Jag tränade på och han blev bättre och bättre och var väl förberedd när han gjorde sin första start för mig.
Det slutade med seger och efter det har Farlander Am tagit ytterligare två seger.
- Han har vunnit med krafter kvar varje gång. Han har fått tillbaka sitt självförtroende och jag var mycket nöjd med honom i sista jobbet.
Hur långt sträcker sig dina förhoppningar?
- Han möter bra hästar och det finns inga enkla lopp i den här klassen. Vi fick det bästa spår jag kunde tänka mig och jag tar gärna ett lopp i rygg på ledaren. Dom springer inte ifrån honom i alla fall, säger Johan Svensson.

Joakim Brundin, Kanal 75


Test Joakim Brundin, Kanal 75..


Test 

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-9 Thewayiam Ås Thewayiam Ås   [h 4] 2140/4 2 14.9 144
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-5 Eros River Eros River   [v 3] 1640/7 6 16.4g 423
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-1 Poseidon Face Poseidon Face   [v 3] 2140/12 0 g 851
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-2 Caspian Sisu Caspian Sisu   [v 3] 2140/4 7 16.7 414
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-7 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 6] 1640/10 5 15.7 1739
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-7 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2640/2 D 0 g 2185
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-5 Flicka River Flicka River   [s 3] 2160/12 A 6 17.2 113
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-8 Flicka River Flicka River   [s 3] 2140/5 C 0 g 355
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-7 Don't You Dare Don't You Dare   [s 3] 1640/11 C 0 15.8 195
2016-12-15 2016-12-15 Åby-6 Flicka River Flicka River   [s 3] 2160/6 C 4 15.0 341
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-6 Handsome Knight Handsome Knight   [v 7] 1640/6 C 0 12.3 550
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-5 Handsome Knight Handsome Knight   [v 7] 2160/7 B 2 15.8 33
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-1 Enderbest Enderbest   [v 2] 1640/8 C 1 18.2 40
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-10 Don't You Dare Don't You Dare   [s 3] 2140/2 C 1 16.9 451
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/10 C str
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-5 Sirocco Maxim Sirocco Maxim   [v 6] 1640/3 B 7 15.0 71
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-3 Caddie Eagle Caddie Eagle   [v 10] 2180/10 B 0 15.4 619
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-8 Dino Dollar Dino Dollar   [v 3] 2140/5 A str
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 Rasken Q.C. Rasken Q.C.   [v 4] 1640/3 C 4 14.5 38
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-6 Barracuda River Barracuda River   [v 7] 2200/13 B 7 16.0 80
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-12 Completely Perfect Completely Perfect   [s 3] 2140/9 D 3 15.9 261
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-3 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2640/9 D 6 15.0 315
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-1 Zazzy Star Fougett Zazzy Star Fougett   [s 3] 2140/7 C 0 22.9g 133
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-7 Dino Dollar Dino Dollar   [v 3] 2140/4 B 1 17.4 16
2016-10-20 2016-10-20 Åby-10 Completely Perfect Completely Perfect   [s 3] 2140/10 C 0 g 596
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-4 Completely Perfect Completely Perfect   [s 3] 2640/7 D 6 18.8 473
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-2 Dino Dollar Dino Dollar   [v 3] 2140/3 C 1 16.0 139
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/3 C 7 15.4 369
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-2 Zazzy Star Fougett Zazzy Star Fougett   [s 3] 2140/8 C 7 18.3 493
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-5 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 1640/1 B 7 13.5 396
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Completely Perfect Completely Perfect   [s 3] 2140/2 C 2 16.4 960
2016-09-17 2016-09-17 Åby-6 Rasken Q.C. Rasken Q.C.   [v 4] 2140/2 B str
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-5 Completely Perfect Completely Perfect   [s 3] 2140/12 B 8 22.1g 674
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-10 Dino Dollar Dino Dollar   [v 3] 2140/4 C str
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-3 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 1640/6 A 6 14.9 57
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-10 C.C.Image C.C.Image   [v 6] 2140/5 B 7 19.8g 108
2016-08-04 2016-08-04 Åby-5 Ronzon Face Ronzon Face   [v 3] 2140/1 C 4 16.3 44
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-7 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 1680/2 B 0 g 22
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-4 Handsome Knight Handsome Knight   [v 7] 1640/2 C 0 12.6 95
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Barracuda River Barracuda River   [v 7] 1640/6 D 0 11.8 393
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Flicka River Flicka River   [s 3] 2160/8 A 5 16.5 35
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-11 Dino Dollar Dino Dollar   [v 3] 2140/8 C 1 17.4 74
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-4 Hiason Arvells Hiason Arvells   [v 5] 2640/8 A 2 16.0 77
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-4 Barracuda River Barracuda River   [v 7] 1640/8 D 0 13.5g 741
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-10 C.C.Image C.C.Image   [v 6] 2160/2 D 1 15.4 303
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-9 Usain Colt Usain Colt   [v 5] 2140/10 B 0 14.1 120
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-6 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/6 C 1 15.2 127
2016-04-20 2016-04-20 Åby-8 Eros River Eros River   [v 4] 2640/4 D 0 g 646
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-10 C.C.Image C.C.Image   [v 6] 2160/4 D 0 20.1g 443
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/10 D 7 15.3 456
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-6 Eros River Eros River   [v 4] 2160/13 C 3 15.6 237
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-3 Ago Diva Ago Diva   [s 3] 2140/5 D 0 g 631
2016-04-02 2016-04-02 Åby-6 Caddie Eagle Caddie Eagle   [v 10] 2160/6 C 3 14.2 93
2016-04-02 2016-04-02 Åby-2 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/6 C 1 16.8 40
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-1 Ago Diva Ago Diva   [s 3] 2140/6 C 0 g 366
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-3 Eros River Eros River   [v 4] 1640/3 D 3 13.8 324
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-1 Ago Diva Ago Diva   [s 3] 2140/1 B 6 18.0 310
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-1 Ronzon Face Ronzon Face   [h 3] 2140/7 D 6 18.1g 30
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-9 Thewayiam Ås Thewayiam Ås   [h 5] 2140/5 C 5 14.0 338
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-8 Edwin Hornline Edwin Hornline   [v 3] 2140/1 D str
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-4 Caspian Sisu Caspian Sisu   [v 4] 2160/4 B 3 16.4 94
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-9 Usain Colt Usain Colt   [v 5] 2140/13 A 2 15.6 28
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-5 Mr Jäger Mr Jäger   [v 7] 2640/6 D 3 17.0 219
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-3 Caspian Sisu Caspian Sisu   [v 4] 2140/4 A 3 18.3 18
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-12 Hiason Arvells Hiason Arvells   [v 5] 2140/10 B 0 18.2g 521
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-6 Radetzky Lobell Radetzky Lobell   [v 8] 2640/6 D str
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-10 Exit River Exit River   [v 4] 2140/12 D str
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-7 Barracuda River Barracuda River   [v 7] 1640/2 D str
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-4 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 1640/4 D 0 g 399
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-9 Sobel Mynta Sobel Mynta   [s 4] 2140/2 D 0 21.6 112
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-7 Golden River Golden River   [s 3] 2140/3 C 4 15.0 165
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-7 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2160/8 A 3 16.0 33
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-6 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 1640/2 A 0 16.0g 19
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 8] 2140/2 D 0 g 1300
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-7 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 1640/7 C 0 g 265
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-7 Golden River Golden River   [s 3] 2100/4 D 4 15.1 87
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-9 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2140/7 A 0 g 22
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-7 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 5] 2160/3 D 2 15.3 585
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-3 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 3] 2140/2 D 5 17.0 141
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-3 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2640/2 C 3 16.0 20
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-2 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2140/4 C 1 15.8 24
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-11 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2140/3 D 5 15.4 260
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-2 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 3] 2140/2 C 5 15.9 989
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-6 Enderbest Enderbest   [v 3] 2140/4 D 7 17.1 750
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-4 Hulk Boko Hulk Boko   [v 3] 2140/1 D 3 16.4 259
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-7 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 5] 1640/7 D 0 18.5 441
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-2 Hulk Boko Hulk Boko   [v 3] 2140/5 B 3 18.9 46
2017-09-12 2017-09-12 Visby-5 Quick Right Quick Right   [h 2] 1620/5 B 6 22.8g 30
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2120/9 A 1 15.0 23
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-5 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 3] 2140/9 B 3 17.5 183
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-10 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2140/2 B str
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-1 Irish Boko Irish Boko   [h 2] 1640/4 A 5 21.2g 135
2017-08-11 2017-08-11 Åby-1 Big Bill Bac Big Bill Bac   [v 8] 2640/8 D 0 g 1695
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-4 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2640/1 B 1 15.6 24
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-2 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 3] 2140/8 C 4 17.4 312
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-4 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2140/2 C 2 16.4 32
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-6 Johan Roc Johan Roc   [h 8] 2140/2 D 0 g 728
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-7 Johan Roc Johan Roc   [h 8] 1640/7 B 5 12.4g 789
2017-07-02 2017-07-02 Danmark-11 Andre Agassi Andre Agassi   [h 2] 1800/7 D 0 32
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-4 Enderbest Enderbest   [v 3] 1640/9 C 6 16.8g 61
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-5 Johan Roc Johan Roc   [h 8] 2140/5 C 0 14.7g 341
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-1 Big Bill Bac Big Bill Bac   [v 8] 2140/5 D 3 14.8 172
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-9 Johan Roc Johan Roc   [h 8] 2140/1 D 0 g 64
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-3 Enderbest Enderbest   [v 3] 1640/5 C 4 14.8 80
2017-05-29 2017-05-29 Åby-9 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 5] 2140/1 C 5 16.5 79
2017-05-29 2017-05-29 Åby-7 VästerboViVann VästerboViVann   [v 8] 2140/9 B 3 15.0g 61
2017-05-29 2017-05-29 Åby-3 Handsome Knight Handsome Knight   [v 8] 2160/7 B 8 15.5g 60
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 8] 1640/8 C 0 g 218
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-5 Johan Roc Johan Roc   [h 8] 2140/4 B 1 13.2 99
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-3 Sobel Mynta Sobel Mynta   [s 4] 2140/4 D 4 16.4 130
2017-05-18 2017-05-18 Åby-8 Handsome Knight Handsome Knight   [v 8] 1640/6 D 4 11.7 580
2017-05-18 2017-05-18 Åby-5 Golden River Golden River   [s 3] 2140/9 B 0 g 86
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-5 San Lamafi San Lamafi   [v 3] 2140/3 D 5 17.1 747
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 2140/7 B 1 15.4 108
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-11 Usain Colt Usain Colt   [v 6] 2140/11 B 6 15.3 136
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-2 Cousteau F.C. Cousteau F.C.   [v 3] 2140/2 D str
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-6 Ago Diva Ago Diva   [s 4] 2140/1 C 0 g 83
2017-04-01 2017-04-01 Åby-9 Handsome Knight Handsome Knight   [v 8] 2160/11 C 2 14.7 52
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-12 Ago Diva Ago Diva   [s 4] 2140/5 B 4 16.2 206
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-8 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 2140/7 D str
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Ago Diva Ago Diva   [s 4] 2160/10 B 5 16.3 449
2017-03-08 2017-03-08 Åby-9 Handsome Knight Handsome Knight   [v 8] 1640/11 D str
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-2 Ago Diva Ago Diva   [s 4] 2160/10 B 0 24.8g 448
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-2 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 2140/2 D 3 16.8 124
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-8 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 8] 2140/7 D 0 15.5 2043
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-3 Ago Diva Ago Diva   [s 4] 2140/11 C 4 17.0 764
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-3 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 2160/3 D 2 16.6 965
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-2 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 8] 1640/8 D 0 14.1 1570
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-4 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 2140/12 C 0 g 741
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Sirocco Maxim Sirocco Maxim   [v 7] 2140/9 B 0 16.2 1183
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-5 I am Boko I am Boko   [v 3] 2140/1 C str
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-6 Harry River Harry River   [v 3] 2140/6 A 1 18.2 20
2018-12-16 2018-12-16 Charlottenlund-2 Landing Island Landing Island   [v 3] 2000/2 C 2 73
2018-12-16 2018-12-16 Charlottenlund-7 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 3] 1600/1 C 0 207
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-8 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 1640/1 C 0 13.2 604
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-4 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 6] 2640/9 A 3 15.8 162
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-8 Slimfit Slimfit   [h 3] 1640/2 D 5 16.2 135
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-3 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 3] 1640/4 C 0 18.7g 447
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-1 Fight for Freedom Fight for Freedom   [s 3] 2140/6 D 0 g 390
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-1 Jaipur F.Boko Jaipur F.Boko   [s 2] 1640/6 D 2 16.9 133
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-7 Sentfromabove Sentfromabove   [s 3] 2140/12 D 8 16.4 1842
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-2 Landing Island Landing Island   [v 3] 2140/9 B 5 18.2g 77
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-7 Playboy Face Playboy Face   [v 6] 2140/7 C 0 16.3 796
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-11 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 1640/1 D 3 12.4 71
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-1 Landing Island Landing Island   [v 3] 2140/2 C 7 19.5g 45
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-4 Bronson Bronson   [v 5] 2140/8 B 2 17.3 82
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-8 Slimfit Slimfit   [h 3] 2140/6 B 1 16.4 18
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-6 Mingait Tooma Mingait Tooma   [s 2] 1640/1 C 6 15.9 200
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-2 M.T.Neymar M.T.Neymar   [v 3] 2140/8 D 5 18.0 148
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-3 Quick Right Quick Right   [v 3] 1640/5 C 0 14.6 194
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-5 Landing Island Landing Island   [v 3] 2140/6 D str
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-6 Random Brodde Random Brodde   [v 3] 2140/1 C 2 17.9 42
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-8 Slimfit Slimfit   [h 3] 2140/9 D 5 16.6 629
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-8 Sentfromabove Sentfromabove   [s 3] 2140/5 D 2 18.9 64
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-6 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 2140/5 A 2 15.7 71
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-3 Random Brodde Random Brodde   [v 3] 2140/10 C 3 17.2 284
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-5 Miss Duffy Miss Duffy   [s 3] 2140/1 B 0 16.0g 224
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-2 Random Brodde Random Brodde   [v 3] 2140/6 C 4 18.5 40
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-6 Slimfit Slimfit   [h 3] 2140/2 D 8 17.8g 537
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-2 Actually Actually   [s 3] 2140/7 A 2 16.3 29
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-3 Staro Muffins Staro Muffins   [s 3] 2140/10 D 7 17.5 766
2018-09-20 2018-09-20 Åby-1 Dolly Style Dolly Style   [s 3] 2140/9 C 0 18.6g 524
2018-09-20 2018-09-20 Åby-3 Notre Avenue Notre Avenue   [s 5] 1640/2 D 0 13.0 951
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-1 Landing Island Landing Island   [v 3] 2140/4 D 0 18.0g 633
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-6 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 2140/6 D 0 12.9 564
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-7 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 1640/4 D 0 g 1284
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-2 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 1640/1 B 2 13.0 39
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-12 Slimfit Slimfit   [h 3] 2140/3 D 6 15.3 728
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-7 Landing Island Landing Island   [h 3] 2140/3 B 0 g 87
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-8 Dolly Style Dolly Style   [s 3] 2140/4 D 8 20.1g 478
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-5 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 2160/11 B 6 14.3 112
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-8 Actually Actually   [s 3] 2140/3 D 0 g 37
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-8 Quick Right Quick Right   [h 3] 2140/11 A 1 17.1 24
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-2 Slimfit Slimfit   [h 3] 1609/4 C 3 14.8 106
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-6 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 1609/8 B 1 12.0 120
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-2 Miss Duffy Miss Duffy   [s 3] 2140/1 C 1 16.0 59
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-5 Quick Right Quick Right   [h 3] 2160/9 B 0 18.8g 96
2018-08-10 2018-08-10 Åby-1 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 1640/1 C 3 14.1 48
2018-08-10 2018-08-10 Åby-2 Simb Gagarin Simb Gagarin   [h 3] 2140/6 C 0 g 980
2018-08-02 2018-08-02 Åby-9 Slimfit Slimfit   [h 3] 2140/5 C 5 17.5g 126
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-1 Mr Culpeper Mr Culpeper   [v 3] 1609/2 D 0 18.7g 121
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-6 Simb Gagarin Simb Gagarin   [h 3] 1609/8 B 1 14.0 46
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-7 Landing Island Landing Island   [h 3] 1609/8 C 5 17.1 57
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-6 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 5] 1640/10 A 0 13.5 206
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-7 Macelleria Macelleria   [h 4] 2140/1 D 5 15.7 628
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-11 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 2140/5 B 2 15.0 14
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-2 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 3] 2140/1 D 0 g 1231
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-3 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 2140/8 B 1 13.9 58
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-6 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 5] 2160/10 A 3 15.3 22
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-2 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 1609/1 B 1 12.8 24
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-4 Eastern Promise Eastern Promise   [v 4] 1609/3 A 0 15.0g 37
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-5 Precious Lord Precious Lord   [v 3] 1609/5 C 1 14.5 27
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-5 Nemo Rols Nemo Rols   [v 6] 2140/10 D 0 16.5 856
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-6 VästerboViVann VästerboViVann   [v 9] 2140/4 B 0 14.5 414
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-8 Merkulov Merkulov   [h 4] 2140/6 D 0 24.4g 148
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-3 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 3] 2140/6 C 0 18.4g 124
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-4 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 5] 1640/6 B 1 13.6 42
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-3 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 2140/8 A 4 16.3g 18
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-7 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 3] 2140/2 C 0 g 361
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-9 Actually Actually   [s 3] 2140/8 B 2 17.9 36
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-7 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 2140/9 C 0 15.5 1443
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-1 Far from Over Far from Over   [h 3] 2140/3 C str
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Peterka I* Peterka I*   [s 4] 1640/7 D 0 14.6 703
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-2 Golden River Golden River   [s 4] 2140/4 C 2 16.4 118
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-9 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 1640/3 C 0 g 680
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-2 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 3] 2140/4 C 7 20.7g 249
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-7 VästerboViVann VästerboViVann   [v 9] 2140/11 B 0 g 467
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-3 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 1640/3 D 3 14.1 995
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-4 VästerboViVann VästerboViVann   [v 9] 2140/4 D 5 14.5 493
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-3 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 1640/4 C 6 14.7 532
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-5 Pacificator Pacificator   [v 9] 1640/11 D str
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Rendezvous Face Rendezvous Face   [v 5] 2160/3 D 0 488
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-6 Best Beji Best Beji   [v 7] 3140/2 D 0 18.2 842
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-4 Pioneer Face Pioneer Face   [s 6] 2140/4 C 0 15.9 367
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-7 Fatal Empire Fatal Empire   [s 3] 2140/2 A 0 18.4 270
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-7 Sobel Photo Sobel Photo   [v 5] 2140/5 C 1 14.9 39
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-9 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 1640/8 D 5 15.2 251
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-3 Evangeline Face Evangeline Face   [s 5] 2140/1 B 0 15.7 64
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-4 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 7] 2140/11 D 2 14.5 299
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-4 Wolf of Wallstreet Wolf of Wallstreet   [v 3] 2140/2 C 1 15.7 43
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-1 Tinn Alfie Toll Tinn Alfie Toll   [s 5] 2140/2 C 0 g 93
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-7 On the Line On the Line   [v 6] 2140/5 C 5 14.5 243
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-6 Evangeline Face Evangeline Face   [s 5] 1640/9 B 0 14.0 96
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-1 Smashing Love Smashing Love   [h 2] 1640/1 C str
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-6 Missing Tooma Missing Tooma   [v 3] 2140/1 A str
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-6 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/1 D 0 19.3g 649
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-8 Evangeline Face Evangeline Face   [s 5] 2640/1 A 2 18.0 37
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-1 Smashing Love Smashing Love   [h 2] 1640/2 C 4 21.3g 312
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-7 Us Wise As Us Wise As   [v 6] 2140/2 D 0 20.0g 643
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-3 Random Brodde Random Brodde   [v 4] 2140/4 D 0 16.2 741
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-4 Digital Furcola Digital Furcola   [s 5] 2160/7 D 0 17.6g 1212
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-7 Mingait Tooma Mingait Tooma   [s 3] 2140/10 D 7 15.0 843
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-9 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 2140/4 D str
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-4 Evangeline Face Evangeline Face   [s 5] 2140/3 B 1 13.9 117
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-5 On the Line On the Line   [v 6] 1640/1 D 0 13.2 266
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-1 Mingait Tooma Mingait Tooma   [s 3] 2140/12 B 8 15.6g 75
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-8 Harry River Harry River   [v 4] 2140/2 D 0 g 31
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-1 On the Line On the Line   [v 6] 1640/2 D 3 13.0 248
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-8 Wolf of Wallstreet Wolf of Wallstreet   [v 3] 2140/5 C 2 16.1 44
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-2 Wolf of Wallstreet Wolf of Wallstreet   [v 3] 2140/5 C 2 16.3 33
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-3 Evangeline Face Evangeline Face   [s 5] 1640/1 A 3 13.7 21
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-4 Missing Tooma Missing Tooma   [v 3] 2140/3 A 2 15.1 37
2019-08-20 2019-08-20 Åby-6 Kicki Tooma Kicki Tooma   [s 5] 2140/8 D 0 16.8 611
2019-08-15 2019-08-15 Åby-6 On the Line On the Line   [v 6] 1640/6 D 0 12.8 212
2019-08-15 2019-08-15 Åby-9 Harry River Harry River   [v 4] 2140/3 D 0 21.1g 293
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-1 Wolf of Wallstreet Wolf of Wallstreet   [v 3] 2140/3 C 3 17.4g 51
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-1 Wolf of Wallstreet Wolf of Wallstreet   [v 3] 2140/8 B 5 17.9g 126
2019-07-25 2019-07-25 Åby-5 On the Line On the Line   [v 6] 1640/2 B 3 12.9 38
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-8 Almaz Ayana Almaz Ayana   [s 3] 2140/5 D 0 g 783
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-9 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/3 C 4 16.3 358
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-7 Fight for Freedom Fight for Freedom   [s 4] 2140/3 C 5 19.1g 203
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-8 Notre Avenue Notre Avenue   [s 6] 1640/1 D 0 13.5 482
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-2 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/10 C 0 17.3 406
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-9 Ferry Boko Ferry Boko   [v 7] 2140/4 C 0 13.6 100
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-1 Gruosi Gruosi   [s 4] 2140/6 D str
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-3 Burn Out Burn Out   [v 9] 2140/4 C 0 16.4 312
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-4 Orange Sand Orange Sand   [v 9] 2140/2 D 6 17.7 191
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-5 Skogans Calvados Skogans Calvados   [v 6] 2140/10 C 8 17.3 55
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-7 On the Line On the Line   [v 6] 2140/6 C 1 13.5 38
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-8 Harry River Harry River   [v 4] 2140/6 D 0 17.8 481
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-5 Almaz Ayana Almaz Ayana   [s 3] 1640/6 D 0 19.5 145
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-6 Isabella River Isabella River   [s 3] 2140/3 D 4 18.9 58
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Hashtag River Hashtag River   [s 4] 2140/9 D 0 17.9g 83
2019-05-05 2019-05-05 Charlottenlund-7 Rooney Face Rooney Face   [v 6] 2000/1 D 0 79
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-3 Becker Becker   [h 3] 2140/3 C 1 17.0 150
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-10 Evangeline Face Evangeline Face   [s 5] 2140/1 C 1 19.0 22
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-3 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/2 C 4 16.2 73
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-9 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 7] 2140/3 D 4 13.7 309
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-1 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/5 A 0 18.9g 48
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-4 Let it Happen Let it Happen   [v 10] 2140/4 C 4 15.1 192
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-3 Harry River Harry River   [v 4] 2140/7 C 0 g 119
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-5 Rooney Face Rooney Face   [v 6] 2160/7 B 5 15.8g 136
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-2 Schweppes Schweppes   [s 3] 2140/6 A 6 18.9 24
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-7 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 7] 2140/11 B 1 14.3 58
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-3 Andre Agassi Andre Agassi   [v 4] 1640/7 D 0 15.1g 685
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-4 Harry River Harry River   [v 4] 2640/7 D 0 17.8g 75
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-2 Slimfit Slimfit   [h 4] 2140/3 C 0 g 250
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-3 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/4 D 3 17.5 192
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-4 Andre Agassi Andre Agassi   [v 4] 2160/9 C 0 15.8 896
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-3 Harry River Harry River   [v 4] 2640/1 B 0 g 58
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-1 Harry River Harry River   [v 4] 2140/1 B 1 16.8 104
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-3 Run Ceasar Run Run Ceasar Run   [v 7] 1640/9 C 5 14.0 88
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-2 Miss Duffy Miss Duffy   [s 4] 1640/2 B 3 15.4 25
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-5 I am Boko I am Boko   [v 4] 2140/6 C 5 20.0g 40
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-6 Firecrest Firecrest   [s 3] 2140/7 D 1 17.0 110
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-2 Phantasy Tile Phantasy Tile   [s 3] 2140/7 C 2 15.8 118
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-3 Bravo Sabotage Bravo Sabotage   [v 4] 2640/2 B 1 16.5 18
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-6 Sundance D.E. Sundance D.E.   [v 3] 2140/3 B 4 17.2 36
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-2 Wolf of Wallstreet Wolf of Wallstreet   [v 4] 1640/12 D 5 13.8 78
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-6 Vacuum Broline Vacuum Broline   [s 3] 2140/6 D 3 18.3 115
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-7 Bronson Bronson   [v 7] 2660/13 C 6 17.7g 702
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-1 Sundance D.E. Sundance D.E.   [v 3] 2140/11 B 6 17.8 196
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-3 Bravo Sabotage Bravo Sabotage   [v 4] 2140/4 A 1 15.2 48
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-8 Bronson Bronson   [v 7] 2140/1 C 3 17.5 220
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-7 Bravo Sabotage Bravo Sabotage   [v 4] 2140/4 C str
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-1 Phantasy Tile Phantasy Tile   [s 3] 2140/2 C 6 15.7 252
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-7 Balzac Balzac   [v 7] 2140/6 A 0 18.2g 34
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-4 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2140/5 D 5 17.1 1044
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-2 Noworries Noworries   [v 3] 2140/8 B 4 17.5 664
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-5 Sundance D.E. Sundance D.E.   [v 3] 2140/3 D 0 g 21
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-1 Chess Brodda Chess Brodda   [s 3] 2140/4 B 0 20.0g 109
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-3 Balzac Balzac   [v 7] 2140/4 B 0 18.4 379
2020-03-29 2020-03-29 Åby-8 Balzac Balzac   [v 7] 2140/6 A 1 15.7 23
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-1 Rare Magic Rare Magic   [v 3] 2140/10 D 3 19.9 31
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-3 Chiffchaff Chiffchaff   [s 3] 2140/6 B 2 16.8 49
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-3 Orne As Orne As   [v 12] 2140/10 A 8 15.5 129
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-6 Eskimo Brother Eskimo Brother   [v 6] 2140/6 C 3 16.3 25
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-2 Encipher F. Encipher F.   [s 9] 2160/7 C 5 18.5 518
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-5 Wolf of Wallstreet Wolf of Wallstreet   [v 4] 2140/8 D 0 14.9 443
2020-03-11 2020-03-11 Jägersro Trav-1 Balzac Balzac   [v 7] 2140/2 D 0 15.8 675
2020-03-11 2020-03-11 Jägersro Trav-2 Josse Boko Josse Boko   [s 4] 2140/3 C str
2020-03-11 2020-03-11 Jägersro Trav-5 Lady of Sambuca Lady of Sambuca   [s 4] 2140/3 D str
2020-03-08 2020-03-08 Charlottenlund-5 Bayram En* Bayram En*   [h 5] 2000/4 C str
2020-03-08 2020-03-08 Charlottenlund-7 Gambler Cash* Gambler Cash*   [h 4] 2000/3 D 0 172
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-2 Grace Lane Grace Lane   [s 4] 2140/9 C 2 18.6 336
2020-02-12 2020-02-12 Åby-2 Song Lane Song Lane   [s 4] 2140/2 D 6 17.5 937
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-1 Gambler Cash* Gambler Cash*   [h 4] 2140/8 D 0 g 146
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-8 Next Chapter* Next Chapter*   [h 6] 1640/1 A 0 17.3 20
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-10 Sobel Photo Sobel Photo   [v 6] 2640/10 D 3 17.5 179ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se