V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-9 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 1640/8 D
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-7 Sobel Photo Sobel Photo   [v 5] 2140/5 C

Nyheter för travkusk


Ordinarie kusk Eric Raffin valde att köra fältets vinstrikaste häst Gotland och av den anledningen fick Björn Goop chansen bakom Sebatien Gu..


Ordinarie kusk Eric Raffin valde att köra fältets vinstrikaste häst Gotland och av den anledningen fick Björn Goop chansen bakom Sebatien Guaratos talangfulla sto Gunilla d’Atout. Den chansen förvaltade Färjestadkusken på bästa sätt. Samtidigt som tuffaste konkurrenten Gotland fick en usel start och hamnade långt ner i kön kunde Björn Goop placera Gunilla d’Atout i andra par utvändigt. På den bortre långsidan hade Gotland avancerat till positionen utvändigt om ledaren när Björn Goop lyfte ut sin häst i tredjespår och redan i slutkurvan var segergreppet kopplat. Gu d’Heripre närmade sig hastigt den sista biten men Gunilla d’Atout höll undan och bärgade segerchecken på 923 000 kronor. Det var Björn Goops andra raka seger i Criterium de 3 Ans. I fjol vann han med Sebastien Guaratos Face Time Bourbon, som i år tillhör förhandsfavoriterna till Prix d’Amerique.

Ola Johansson, Kanal 75


Alla som matchar sina hästar mot vinterns huvudnummer i Paris, Prix d’Amerique, ska tacka sin lyckliga stjärna att Cleangame är valack och ..


Alla som matchar sina hästar mot vinterns huvudnummer i Paris, Prix d’Amerique, ska tacka sin lyckliga stjärna att Cleangame är valack och därmed utestängd från loppet. Det sjuårige fenomenet har totalt 32 triumfer på 49 starter och har inte förlorat sedan Masters-finalen i september, där han utklassade bland andra svenske topphästen Propulsion men snöpligt slog ihop och galopperade bort segern kort före mål. När han på söndagen visade upp sig i Prix de Chateaudun tog han sjätte raka segern i sedvanligt imponerande stil. Tränaren Jean-Michel Bazire skötte själv tömmarna och efter ett ha inlett i tredjespår från 25 meters tillägg lyckades han hitta andra par utvändigt bakom Prix d’Amerique-klara Chica de Joudes redan på den första långsidan. Barfotaspringande Cleangame kunde sedan tassa med i rygg fram till slutkurvan där han lyftes ut i tredjespår och odriven joggade ifrån motståndet. Segertiden över de 2 875 meterna skevs till 1.11,6 och loppets förstapris uppgick till 415 000 kronor. Totalt har Cleangame 12,2 miljoner kronor på vinstkontot. Tessy D’ete kom in som tvåa från rygg på vinnaren och Chica De Joudes höll starkt till tredjeplatsen. Ende svensktränade hästen i loppet var Adrian Kolgjinis Rajesh Face som blev diskvalificerad för galopp.

Ola Johansson, Kanal 75


Den mest långväga gästen i kuskmatchen i Rovaniemi återvänder till USA med flera nya erfarenheter i bagaget. Inte minst att köra..


Den mest långväga gästen i kuskmatchen i Rovaniemi återvänder till USA med flera nya erfarenheter i bagaget. Inte minst att köra ren. Vilket han fick prova på under fredagen.
- Det var annorlunda. De släppte bara iväg en och det fanns inga bromsar, så det var lite knepigt. Men de sa att jag fick honom att springa fort nog så jag fick godkänt, sa Tetrick i en tv-intervju på US Trottings Facebooksida efter renturen.
Han fick även köra kallblod för första gången och det klarade han också med bravur. I kuskmatchens första avdelning under lördagskvällen vann han överlägset med elvaårige valacken Pikku-Ryti. Totalt slutade Tim Tetrick på tredje plats i Arctic Challenge efter segraren Antti Teivainen och Jorma Kontio.
- Jag kan inte tacka det finska folket tillräckligt för en helt fantastisk upplevelse, skrev Tim Tetrick på Twitter efter tävlingarna.

Ola Johansson, Kanal 75


Ett av systemen var en Harry Boy-kupong inlämnad på ATG.se – insatsen var 360 kronor och vinsten totalt blev 4 469 902 kronor.Av de &..


Ett av systemen var en Harry Boy-kupong inlämnad på ATG.se – insatsen var 360 kronor och vinsten totalt blev 4 469 902 kronor.
Av de övriga miljonsystemen så var ett inlämnat på banan på Bergsåker och 540 satsade kronor gav 4 511 462 kronor tillbaka.
En spelare på ATG.se hade spelat ett större filsystem med flera kuponger och lyckades få sju rätt på en kupong som kostade 72 kronor. Vinsten på den kupongen blev 4 499 982 kronor.
En spelare som lämnat in via ATG-ombundet Direkten Kajutan i Åkersberga satsade 480 kronor och vann 4 497 882 kronor.
Det femte kupongen med sju rätt var inlämnat hos Veikkaus OY i Finland och systemet som kostade över 2000 kronor gav tillbaka 4 917 823 kronor.
Sju rätt gav 4 319 192 kronor, sex rätt 9 480 kronor och fem rätt 410 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


V75-omgångens största favorit Global Trustworthy såg ut att gå mot en promenadseger efter att han planenligt släppts till ledningen ..


V75-omgångens största favorit Global Trustworthy såg ut att gå mot en promenadseger efter att han planenligt släppts till ledningen och sedan fått dämpa tempot rejält. Men trots det gynnsamma löpningsförloppet tröt krafterna på upploppet och samtidigt kom Digital Ink med en tung avslutning. Den senare hade då rundat fältet från femte par utvändigt under slutrundan och när Robert Bergh vred på längst ut i banan bet det bra.
- Det är otroligt stort och kul. Fantastiskt bra gjort på lång distans att spurta ner dem såhär. Han har varit fantastiskt bra hela hösten. Det har han varit hela livet givetvis men den här hösten har varit enorm, berömde Robert Bergh.
Det var Digital Inks första seger i gulddivisionen på närmare två år och den hade han verkligen samlat ihop till. Efter en lite sämre period har han kommit tillbaka starkt och sedan oktober har han bland annat slutat tvåa i Svenskt Mästerskap, trea i Konungens Silverhäst och tvåa i Gävle Stora Pris.
- Charlotte (hästens skötare Charlotte Andersson) har gjort ett fantastiskt bra jobb med honom och varit med honom varje minut.
Att det var i Hilda Zonetts lopp som fullträffen kom gladde naturligtvis Robert Bergh lite extra.
- Det är typiskt regnigt, ett tufft lopp över 2 600 meter, och så får man tänka på henne och vinna med den här. Det är perfekt alltså.

Tredje raka i överlägsen stil
Robert Bergh visade även upp Indra’s Secret, ett sto som med sin hårdhet faktiskt påminner lite om Hilda Zonett. Med två raka segrar i Robert Berghs regi spelades hon till favorit från spår tolv över mastiga tre varv i klass I och det visade sig vara befogat. Redan efter ett varv hade Robert Bergh hittat till ledningen och därifrån drog sedan Indra’s Secret musten ur konkurrenterna och tågade undan till ohotad triumf.
- Hon känns otroligt tuff och bryr sig inte om någonting, sa Bergh och passade på att berömma personalen på Bergsåker som trots enorma mängder nederbörd presenterade en bana i bra skick.
- Det är nästan så att man vill buga för banpersonalen. Vilket toppjobb de har gjort!

B.W.Sture överlägsen från ledningen
Örjan Kihlström brände med ett knippe favoriter men i dubbelcupens final var det istället han som fällde storfavoriten. Lome Brage presterade förvisso långt under normal standard men vinnande B.W.Sture ska inte be om ursäkt för segern. Med 1 500 meter till mål kunde Örjan Kihlström placera hästen i ledningen och därifrån var den Jan-Olov Persson-tränade sexåringen smått överlägsen.
- Han är en fin travare och nu när han har fått vara hel och tävla på lite verkar formen komma mer och mer, sa Kihlström.

4,3 miljoner kronor för sju rätt
I bronsdivisionen imponerade Svante Båth-tränade Empire Garbo på sin kusk när han svepte till ledningen in i slutkurvan och lämnade motståndet.
- Det var en rejäl rusch han gjorde. Han var bra helt enkelt, mycket bättre än vad jag trodde, sa Erik Adielsson.
Per Lennartsson tog hem klass II från ledningen med egentränade Cyrano de B. och i stoloppet profiterade Adi Gallia på inledande vansinneskörning i täten när hon skrällde från 40 meters tillägg. Hennes tränare och kusk Nicklas Westerholm, son till Robert Bergh, dubblade sedan sin segerskörd som kusk och såg samtidigt till att farsgubben tog en V75-trippel som tränare när han satte dit jätteskrällen Ginny Weasley i den avslutande silverdivisionen.
Det gjorde att utdelningen för sju rätt på V75 rusade upp till 4,3 miljoner kronor. Sex rätt delade ut 9 480 kronor och fem rätt 410 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Med två imponerande gulddivisionssegrar i Svenska Travligan bakom sig spelades Magnus Dahlén-tränade Velvet Gio till favorit i Prix Oscar Coll..


Med två imponerande gulddivisionssegrar i Svenska Travligan bakom sig spelades Magnus Dahlén-tränade Velvet Gio till favorit i Prix Oscar Collard på Vincennes i Paris. Och hade loppet blivit normalt kört hade han troligen vunnit enkelt. Men nu fick femåringen ett blytungt lopp från spår sju bakom startbilen. Han nådde den första kurvan i fjärdespår och fortsatte framåt i tredjespår när klockan visade mycket snabba 1.05,8 de första 600 meterna. Björn Goop satt i sulkyn och han forcerade hästen till ledningen vid uppförsbackens början. Där tvingades han att köra absolut max en bit till då Jean-Michel Bazire utmanade rejält med Ghazi B.R. och 1 100 meter nåddes på 1.09,5. Trots den svettiga inledningen och det ursinniga tempot hade Velvet Gio kommandot en bra bit in på upploppet men till slut tvingades han släppa andrahandsfavoriten Violetto Jet förbi sig. Vinnaren kom i mål en tiondel före Velvet Gio på kilometertiden 1.11,6 över 2 100 meter. Förstapriset i loppet uppgick till 369 000 kronor och Velvet Gio fick 205 000 kronor för andraplatsen. Övriga svensktränade hästar i loppet, Peter Untersteiners Heart of Steel, Tomas Malmqvists Confidence och Adrian Kolgjinis Speedy Face, slutade femma, sjua och tia.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-9 Thewayiam Ås Thewayiam Ås   [h 4] 2140/4 2 14.9 144
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-5 Eros River Eros River   [v 3] 1640/7 6 16.4g 423
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-1 Poseidon Face Poseidon Face   [v 3] 2140/12 0 g 851
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-2 Caspian Sisu Caspian Sisu   [v 3] 2140/4 7 16.7 414
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-7 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 6] 1640/10 5 15.7 1739
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-7 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2640/2 D 0 g 2185
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-5 Flicka River Flicka River   [s 3] 2160/12 A 6 17.2 113
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-8 Flicka River Flicka River   [s 3] 2140/5 C 0 g 355
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-7 Don't You Dare Don't You Dare   [s 3] 1640/11 C 0 15.8 195
2016-12-15 2016-12-15 Åby-6 Flicka River Flicka River   [s 3] 2160/6 C 4 15.0 341
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-6 Handsome Knight Handsome Knight   [v 7] 1640/6 C 0 12.3 550
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-5 Handsome Knight Handsome Knight   [v 7] 2160/7 B 2 15.8 33
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-1 Enderbest Enderbest   [v 2] 1640/8 C 1 18.2 40
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-10 Don't You Dare Don't You Dare   [s 3] 2140/2 C 1 16.9 451
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/10 C str
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-5 Sirocco Maxim Sirocco Maxim   [v 6] 1640/3 B 7 15.0 71
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-3 Caddie Eagle Caddie Eagle   [v 10] 2180/10 B 0 15.4 619
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-8 Dino Dollar Dino Dollar   [v 3] 2140/5 A str
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 Rasken Q.C. Rasken Q.C.   [v 4] 1640/3 C 4 14.5 38
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-6 Barracuda River Barracuda River   [v 7] 2200/13 B 7 16.0 80
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-12 Completely Perfect Completely Perfect   [s 3] 2140/9 D 3 15.9 261
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-3 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2640/9 D 6 15.0 315
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-7 Dino Dollar Dino Dollar   [v 3] 2140/4 B 1 17.4 16
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-1 Zazzy Star Fougett Zazzy Star Fougett   [s 3] 2140/7 C 0 22.9g 133
2016-10-20 2016-10-20 Åby-10 Completely Perfect Completely Perfect   [s 3] 2140/10 C 0 g 596
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-4 Completely Perfect Completely Perfect   [s 3] 2640/7 D 6 18.8 473
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-2 Dino Dollar Dino Dollar   [v 3] 2140/3 C 1 16.0 139
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/3 C 7 15.4 369
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-2 Zazzy Star Fougett Zazzy Star Fougett   [s 3] 2140/8 C 7 18.3 493
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-5 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 1640/1 B 7 13.5 396
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Completely Perfect Completely Perfect   [s 3] 2140/2 C 2 16.4 960
2016-09-17 2016-09-17 Åby-6 Rasken Q.C. Rasken Q.C.   [v 4] 2140/2 B str
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-5 Completely Perfect Completely Perfect   [s 3] 2140/12 B 8 22.1g 674
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-10 Dino Dollar Dino Dollar   [v 3] 2140/4 C str
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-3 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 1640/6 A 6 14.9 57
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-10 C.C.Image C.C.Image   [v 6] 2140/5 B 7 19.8g 108
2016-08-04 2016-08-04 Åby-5 Ronzon Face Ronzon Face   [v 3] 2140/1 C 4 16.3 44
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-7 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 1680/2 B 0 g 22
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-4 Handsome Knight Handsome Knight   [v 7] 1640/2 C 0 12.6 95
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Barracuda River Barracuda River   [v 7] 1640/6 D 0 11.8 393
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Flicka River Flicka River   [s 3] 2160/8 A 5 16.5 35
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-11 Dino Dollar Dino Dollar   [v 3] 2140/8 C 1 17.4 74
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-4 Hiason Arvells Hiason Arvells   [v 5] 2640/8 A 2 16.0 77
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-4 Barracuda River Barracuda River   [v 7] 1640/8 D 0 13.5g 741
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-10 C.C.Image C.C.Image   [v 6] 2160/2 D 1 15.4 303
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-9 Usain Colt Usain Colt   [v 5] 2140/10 B 0 14.1 120
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-6 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/6 C 1 15.2 127
2016-04-20 2016-04-20 Åby-8 Eros River Eros River   [v 4] 2640/4 D 0 g 646
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-10 C.C.Image C.C.Image   [v 6] 2160/4 D 0 20.1g 443
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/10 D 7 15.3 456
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-6 Eros River Eros River   [v 4] 2160/13 C 3 15.6 237
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-3 Ago Diva Ago Diva   [s 3] 2140/5 D 0 g 631
2016-04-02 2016-04-02 Åby-6 Caddie Eagle Caddie Eagle   [v 10] 2160/6 C 3 14.2 93
2016-04-02 2016-04-02 Åby-2 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/6 C 1 16.8 40
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-3 Eros River Eros River   [v 4] 1640/3 D 3 13.8 324
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-1 Ago Diva Ago Diva   [s 3] 2140/6 C 0 g 366
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-1 Ago Diva Ago Diva   [s 3] 2140/1 B 6 18.0 310
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-1 Ronzon Face Ronzon Face   [h 3] 2140/7 D 6 18.1g 30
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-9 Thewayiam Ås Thewayiam Ås   [h 5] 2140/5 C 5 14.0 338
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-8 Edwin Hornline Edwin Hornline   [v 3] 2140/1 D str
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-4 Caspian Sisu Caspian Sisu   [v 4] 2160/4 B 3 16.4 94
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-9 Usain Colt Usain Colt   [v 5] 2140/13 A 2 15.6 28
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-5 Mr Jäger Mr Jäger   [v 7] 2640/6 D 3 17.0 219
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-3 Caspian Sisu Caspian Sisu   [v 4] 2140/4 A 3 18.3 18
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-12 Hiason Arvells Hiason Arvells   [v 5] 2140/10 B 0 18.2g 521
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-6 Radetzky Lobell Radetzky Lobell   [v 8] 2640/6 D str
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-10 Exit River Exit River   [v 4] 2140/12 D str
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-7 Barracuda River Barracuda River   [v 7] 1640/2 D str
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-9 Sobel Mynta Sobel Mynta   [s 4] 2140/2 D 0 21.6 112
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-4 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 1640/4 D 0 g 399
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-7 Golden River Golden River   [s 3] 2140/3 C 4 15.0 165
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-7 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2160/8 A 3 16.0 33
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-6 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 1640/2 A 0 16.0g 19
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 8] 2140/2 D 0 g 1300
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-7 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 1640/7 C 0 g 265
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-7 Golden River Golden River   [s 3] 2100/4 D 4 15.1 87
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-9 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2140/7 A 0 g 22
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-7 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 5] 2160/3 D 2 15.3 585
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-3 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 3] 2140/2 D 5 17.0 141
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-3 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2640/2 C 3 16.0 20
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-2 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2140/4 C 1 15.8 24
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-11 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2140/3 D 5 15.4 260
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-2 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 3] 2140/2 C 5 15.9 989
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-4 Hulk Boko Hulk Boko   [v 3] 2140/1 D 3 16.4 259
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-6 Enderbest Enderbest   [v 3] 2140/4 D 7 17.1 750
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-7 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 5] 1640/7 D 0 18.5 441
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-2 Hulk Boko Hulk Boko   [v 3] 2140/5 B 3 18.9 46
2017-09-12 2017-09-12 Visby-5 Quick Right Quick Right   [h 2] 1620/5 B 6 22.8g 30
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2120/9 A 1 15.0 23
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-5 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 3] 2140/9 B 3 17.5 183
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-10 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2140/2 B str
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-1 Irish Boko Irish Boko   [h 2] 1640/4 A 5 21.2g 135
2017-08-11 2017-08-11 Åby-1 Big Bill Bac Big Bill Bac   [v 8] 2640/8 D 0 g 1695
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-4 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2640/1 B 1 15.6 24
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-2 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 3] 2140/8 C 4 17.4 312
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-4 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2140/2 C 2 16.4 32
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-6 Johan Roc Johan Roc   [h 8] 2140/2 D 0 g 728
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-7 Johan Roc Johan Roc   [h 8] 1640/7 B 5 12.4g 789
2017-07-02 2017-07-02 Danmark-11 Andre Agassi Andre Agassi   [h 2] 1800/7 D 0 32
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-4 Enderbest Enderbest   [v 3] 1640/9 C 6 16.8g 61
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-5 Johan Roc Johan Roc   [h 8] 2140/5 C 0 14.7g 341
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-1 Big Bill Bac Big Bill Bac   [v 8] 2140/5 D 3 14.8 172
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-9 Johan Roc Johan Roc   [h 8] 2140/1 D 0 g 64
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-3 Enderbest Enderbest   [v 3] 1640/5 C 4 14.8 80
2017-05-29 2017-05-29 Åby-9 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 5] 2140/1 C 5 16.5 79
2017-05-29 2017-05-29 Åby-7 VästerboViVann VästerboViVann   [v 8] 2140/9 B 3 15.0g 61
2017-05-29 2017-05-29 Åby-3 Handsome Knight Handsome Knight   [v 8] 2160/7 B 8 15.5g 60
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 8] 1640/8 C 0 g 218
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-5 Johan Roc Johan Roc   [h 8] 2140/4 B 1 13.2 99
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-3 Sobel Mynta Sobel Mynta   [s 4] 2140/4 D 4 16.4 130
2017-05-18 2017-05-18 Åby-8 Handsome Knight Handsome Knight   [v 8] 1640/6 D 4 11.7 580
2017-05-18 2017-05-18 Åby-5 Golden River Golden River   [s 3] 2140/9 B 0 g 86
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-5 San Lamafi San Lamafi   [v 3] 2140/3 D 5 17.1 747
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 2140/7 B 1 15.4 108
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-11 Usain Colt Usain Colt   [v 6] 2140/11 B 6 15.3 136
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-2 Cousteau F.C. Cousteau F.C.   [v 3] 2140/2 D str
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-6 Ago Diva Ago Diva   [s 4] 2140/1 C 0 g 83
2017-04-01 2017-04-01 Åby-9 Handsome Knight Handsome Knight   [v 8] 2160/11 C 2 14.7 52
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-12 Ago Diva Ago Diva   [s 4] 2140/5 B 4 16.2 206
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-8 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 2140/7 D str
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Ago Diva Ago Diva   [s 4] 2160/10 B 5 16.3 449
2017-03-08 2017-03-08 Åby-9 Handsome Knight Handsome Knight   [v 8] 1640/11 D str
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-2 Ago Diva Ago Diva   [s 4] 2160/10 B 0 24.8g 448
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-2 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 2140/2 D 3 16.8 124
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-8 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 8] 2140/7 D 0 15.5 2043
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-3 Ago Diva Ago Diva   [s 4] 2140/11 C 4 17.0 764
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-3 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 2160/3 D 2 16.6 965
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-2 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 8] 1640/8 D 0 14.1 1570
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-4 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 2140/12 C 0 g 741
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Sirocco Maxim Sirocco Maxim   [v 7] 2140/9 B 0 16.2 1183
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-5 I am Boko I am Boko   [v 3] 2140/1 C str
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-6 Harry River Harry River   [v 3] 2140/6 A 1 18.2 20
2018-12-16 2018-12-16 Charlottenlund-2 Landing Island Landing Island   [v 3] 2000/2 C 2 73
2018-12-16 2018-12-16 Charlottenlund-7 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 3] 1600/1 C 0 207
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-8 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 1640/1 C 0 13.2 604
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-4 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 6] 2640/9 A 3 15.8 162
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-8 Slimfit Slimfit   [h 3] 1640/2 D 5 16.2 135
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-3 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 3] 1640/4 C 0 18.7g 447
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-1 Fight for Freedom Fight for Freedom   [s 3] 2140/6 D 0 g 390
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-1 Jaipur F.Boko Jaipur F.Boko   [s 2] 1640/6 D 2 16.9 133
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-7 Sentfromabove Sentfromabove   [s 3] 2140/12 D 8 16.4 1842
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-2 Landing Island Landing Island   [v 3] 2140/9 B 5 18.2g 77
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-7 Playboy Face Playboy Face   [v 6] 2140/7 C 0 16.3 796
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-11 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 1640/1 D 3 12.4 71
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-1 Landing Island Landing Island   [v 3] 2140/2 C 7 19.5g 45
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-4 Bronson Bronson   [v 5] 2140/8 B 2 17.3 82
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-8 Slimfit Slimfit   [h 3] 2140/6 B 1 16.4 18
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-6 Mingait Tooma Mingait Tooma   [s 2] 1640/1 C 6 15.9 200
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-2 M.T.Neymar M.T.Neymar   [v 3] 2140/8 D 5 18.0 148
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-3 Quick Right Quick Right   [v 3] 1640/5 C 0 14.6 194
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-5 Landing Island Landing Island   [v 3] 2140/6 D str
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-6 Random Brodde Random Brodde   [v 3] 2140/1 C 2 17.9 42
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-8 Slimfit Slimfit   [h 3] 2140/9 D 5 16.6 629
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-8 Sentfromabove Sentfromabove   [s 3] 2140/5 D 2 18.9 64
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-6 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 2140/5 A 2 15.7 71
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-3 Random Brodde Random Brodde   [v 3] 2140/10 C 3 17.2 284
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-5 Miss Duffy Miss Duffy   [s 3] 2140/1 B 0 16.0g 224
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-2 Random Brodde Random Brodde   [v 3] 2140/6 C 4 18.5 40
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-6 Slimfit Slimfit   [h 3] 2140/2 D 8 17.8g 537
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-2 Actually Actually   [s 3] 2140/7 A 2 16.3 29
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-3 Staro Muffins Staro Muffins   [s 3] 2140/10 D 7 17.5 766
2018-09-20 2018-09-20 Åby-1 Dolly Style Dolly Style   [s 3] 2140/9 C 0 18.6g 524
2018-09-20 2018-09-20 Åby-3 Notre Avenue Notre Avenue   [s 5] 1640/2 D 0 13.0 951
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-1 Landing Island Landing Island   [v 3] 2140/4 D 0 18.0g 633
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-6 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 2140/6 D 0 12.9 564
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-7 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 1640/4 D 0 g 1284
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-2 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 1640/1 B 2 13.0 39
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-12 Slimfit Slimfit   [h 3] 2140/3 D 6 15.3 728
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-7 Landing Island Landing Island   [h 3] 2140/3 B 0 g 87
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-8 Dolly Style Dolly Style   [s 3] 2140/4 D 8 20.1g 478
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-5 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 2160/11 B 6 14.3 112
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-8 Actually Actually   [s 3] 2140/3 D 0 g 37
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-8 Quick Right Quick Right   [h 3] 2140/11 A 1 17.1 24
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-2 Slimfit Slimfit   [h 3] 1609/4 C 3 14.8 106
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-6 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 1609/8 B 1 12.0 120
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-2 Miss Duffy Miss Duffy   [s 3] 2140/1 C 1 16.0 59
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-5 Quick Right Quick Right   [h 3] 2160/9 B 0 18.8g 96
2018-08-10 2018-08-10 Åby-1 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 1640/1 C 3 14.1 48
2018-08-10 2018-08-10 Åby-2 Simb Gagarin Simb Gagarin   [h 3] 2140/6 C 0 g 980
2018-08-02 2018-08-02 Åby-9 Slimfit Slimfit   [h 3] 2140/5 C 5 17.5g 126
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-1 Mr Culpeper Mr Culpeper   [v 3] 1609/2 D 0 18.7g 121
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-6 Simb Gagarin Simb Gagarin   [h 3] 1609/8 B 1 14.0 46
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-7 Landing Island Landing Island   [h 3] 1609/8 C 5 17.1 57
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-6 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 5] 1640/10 A 0 13.5 206
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-7 Macelleria Macelleria   [h 4] 2140/1 D 5 15.7 628
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-11 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 2140/5 B 2 15.0 14
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-2 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 3] 2140/1 D 0 g 1231
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-3 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 2140/8 B 1 13.9 58
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-6 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 5] 2160/10 A 3 15.3 22
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-2 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 1609/1 B 1 12.8 24
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-4 Eastern Promise Eastern Promise   [v 4] 1609/3 A 0 15.0g 37
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-5 Precious Lord Precious Lord   [v 3] 1609/5 C 1 14.5 27
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-5 Nemo Rols Nemo Rols   [v 6] 2140/10 D 0 16.5 856
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-6 VästerboViVann VästerboViVann   [v 9] 2140/4 B 0 14.5 414
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-8 Merkulov Merkulov   [h 4] 2140/6 D 0 24.4g 148
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-3 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 3] 2140/6 C 0 18.4g 124
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-4 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 5] 1640/6 B 1 13.6 42
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-3 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 2140/8 A 4 16.3g 18
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-7 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 3] 2140/2 C 0 g 361
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-9 Actually Actually   [s 3] 2140/8 B 2 17.9 36
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-7 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 2140/9 C 0 15.5 1443
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-1 Far from Over Far from Over   [h 3] 2140/3 C str
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Peterka I* Peterka I*   [s 4] 1640/7 D 0 14.6 703
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-2 Golden River Golden River   [s 4] 2140/4 C 2 16.4 118
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-9 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 1640/3 C 0 g 680
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-2 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 3] 2140/4 C 7 20.7g 249
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-7 VästerboViVann VästerboViVann   [v 9] 2140/11 B 0 g 467
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-3 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 1640/3 D 3 14.1 995
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-4 VästerboViVann VästerboViVann   [v 9] 2140/4 D 5 14.5 493
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-3 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 1640/4 C 6 14.7 532
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-5 Pacificator Pacificator   [v 9] 1640/11 D str
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Rendezvous Face Rendezvous Face   [v 5] 2160/3 D 0 488
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-6 Best Beji Best Beji   [v 7] 3140/2 D 0 18.2 842
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-4 Pioneer Face Pioneer Face   [s 6] 2140/4 C 0 15.9 367
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-3 Evangeline Face Evangeline Face   [s 5] 2140/1 B 0 15.7 64
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-4 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 7] 2140/11 D 2 14.5 299
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-4 Wolf of Wallstreet Wolf of Wallstreet   [v 3] 2140/2 C 1 15.7 43
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-1 Tinn Alfie Toll Tinn Alfie Toll   [s 5] 2140/2 C 0 g 93
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-7 On the Line On the Line   [v 6] 2140/5 C 5 14.5 243
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-6 Evangeline Face Evangeline Face   [s 5] 1640/9 B 0 14.0 96
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-1 Smashing Love Smashing Love   [h 2] 1640/1 C str
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-6 Missing Tooma Missing Tooma   [v 3] 2140/1 A str
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-6 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/1 D 0 19.3g 649
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-8 Evangeline Face Evangeline Face   [s 5] 2640/1 A 2 18.0 37
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-1 Smashing Love Smashing Love   [h 2] 1640/2 C 4 21.3g 312
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-7 Us Wise As Us Wise As   [v 6] 2140/2 D 0 20.0g 643
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-3 Random Brodde Random Brodde   [v 4] 2140/4 D 0 16.2 741
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-4 Digital Furcola Digital Furcola   [s 5] 2160/7 D 0 17.6g 1212
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-7 Mingait Tooma Mingait Tooma   [s 3] 2140/10 D 7 15.0 843
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-9 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 2140/4 D str
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-4 Evangeline Face Evangeline Face   [s 5] 2140/3 B 1 13.9 117
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-5 On the Line On the Line   [v 6] 1640/1 D 0 13.2 266
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-1 Mingait Tooma Mingait Tooma   [s 3] 2140/12 B 8 15.6g 75
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-8 Harry River Harry River   [v 4] 2140/2 D 0 g 31
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-1 On the Line On the Line   [v 6] 1640/2 D 3 13.0 248
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-8 Wolf of Wallstreet Wolf of Wallstreet   [v 3] 2140/5 C 2 16.1 44
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-2 Wolf of Wallstreet Wolf of Wallstreet   [v 3] 2140/5 C 2 16.3 33
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-3 Evangeline Face Evangeline Face   [s 5] 1640/1 A 3 13.7 21
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-4 Missing Tooma Missing Tooma   [v 3] 2140/3 A 2 15.1 37
2019-08-20 2019-08-20 Åby-6 Kicki Tooma Kicki Tooma   [s 5] 2140/8 D 0 16.8 611
2019-08-15 2019-08-15 Åby-6 On the Line On the Line   [v 6] 1640/6 D 0 12.8 212
2019-08-15 2019-08-15 Åby-9 Harry River Harry River   [v 4] 2140/3 D 0 21.1g 293
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-1 Wolf of Wallstreet Wolf of Wallstreet   [v 3] 2140/3 C 3 17.4g 51
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-1 Wolf of Wallstreet Wolf of Wallstreet   [v 3] 2140/8 B 5 17.9g 126
2019-07-25 2019-07-25 Åby-5 On the Line On the Line   [v 6] 1640/2 B 3 12.9 38
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-8 Almaz Ayana Almaz Ayana   [s 3] 2140/5 D 0 g 783
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-9 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/3 C 4 16.3 358
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-7 Fight for Freedom Fight for Freedom   [s 4] 2140/3 C 5 19.1g 203
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-8 Notre Avenue Notre Avenue   [s 6] 1640/1 D 0 13.5 482
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-2 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/10 C 0 17.3 406
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-9 Ferry Boko Ferry Boko   [v 7] 2140/4 C 0 13.6 100
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-1 Gruosi Gruosi   [s 4] 2140/6 D str
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-3 Burn Out Burn Out   [v 9] 2140/4 C 0 16.4 312
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-4 Orange Sand Orange Sand   [v 9] 2140/2 D 6 17.7 191
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-5 Skogans Calvados Skogans Calvados   [v 6] 2140/10 C 8 17.3 55
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-7 On the Line On the Line   [v 6] 2140/6 C 1 13.5 38
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-8 Harry River Harry River   [v 4] 2140/6 D 0 17.8 481
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-5 Almaz Ayana Almaz Ayana   [s 3] 1640/6 D 0 19.5 145
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-6 Isabella River Isabella River   [s 3] 2140/3 D 4 18.9 58
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Hashtag River Hashtag River   [s 4] 2140/9 D 0 17.9g 83
2019-05-05 2019-05-05 Charlottenlund-7 Rooney Face Rooney Face   [v 6] 2000/1 D 0 79
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-3 Becker Becker   [h 3] 2140/3 C 1 17.0 150
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-10 Evangeline Face Evangeline Face   [s 5] 2140/1 C 1 19.0 22
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-3 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/2 C 4 16.2 73
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-9 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 7] 2140/3 D 4 13.7 309
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-1 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/5 A 0 18.9g 48
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-4 Let it Happen Let it Happen   [v 10] 2140/4 C 4 15.1 192
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-3 Harry River Harry River   [v 4] 2140/7 C 0 g 119
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-5 Rooney Face Rooney Face   [v 6] 2160/7 B 5 15.8g 136
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-2 Schweppes Schweppes   [s 3] 2140/6 A 6 18.9 24
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-7 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 7] 2140/11 B 1 14.3 58
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-3 Andre Agassi Andre Agassi   [v 4] 1640/7 D 0 15.1g 685
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-4 Harry River Harry River   [v 4] 2640/7 D 0 17.8g 75
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-2 Slimfit Slimfit   [h 4] 2140/3 C 0 g 250
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-3 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/4 D 3 17.5 192
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-4 Andre Agassi Andre Agassi   [v 4] 2160/9 C 0 15.8 896
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-3 Harry River Harry River   [v 4] 2640/1 B 0 g 58
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-1 Harry River Harry River   [v 4] 2140/1 B 1 16.8 104
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-3 Run Ceasar Run Run Ceasar Run   [v 7] 1640/9 C 5 14.0 88
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-2 Miss Duffy Miss Duffy   [s 4] 1640/2 B 3 15.4 25
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-5 I am Boko I am Boko   [v 4] 2140/6 C 5 20.0g 40ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se