V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-20 2019-08-20 Åby-6 Kicki Tooma Kicki Tooma   [s 5] 2140/8 D

Nyheter för travkusk


ATG kalkylerar med att det kommer att ligga minst 90 miljoner kronor enbart i sjurättspotten nästa lördag då V75 avgörs under Bergs&ar..


ATG kalkylerar med att det kommer att ligga minst 90 miljoner kronor enbart i sjurättspotten nästa lördag då V75 avgörs under Bergsåkers storhelg med Sundsvall Open Trot.
I Örebro på lördagen blev det förhållandevis lättspelat och ingen utdelning för fem rätt. Pengarna från den potten flyttas vidare till nästa ordinarie V75-omgång, som alltså körs lördagen 24 augusti på Bergsåker.
Då kan en ensam vinnare bli runt 90 miljoner kronor rikare.
Utdelningsrekordet på V75 från Axevalla 2010 på 67,3 miljoner kan alltså slås.
- En mäktig multijackpot. Och summa 90 miljoner kan öka beroende på vad som händer under veckan fram till lördagen. ATG bjuder nämligen på V75-omgångar onsdag, torsdag och fredag, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.
Tätt med V75-omgångar. Onsdag V75 med derbyuttagningar från Jägersro, torsdag är det V75 på Bjerke i Oslo och både fredag och lördag V75 på Bergsåker.

Kanal 75


I finalerna i unghästserien E3 över medeldistans i Eskilstuna i juni imponerade vinnarna Aetos Kronos och finskan Mascate Match.Samma vinnare glä..


I finalerna i unghästserien E3 över medeldistans i Eskilstuna i juni imponerade vinnarna Aetos Kronos och finskan Mascate Match.
Samma vinnare glänste igen på Örebrotravet på lördagen – den här gången i ett blött och lite kylslaget väder.
Jerry Riordans Aetos Kronos kom till tävlingarna med dubbla världsrekord i bagaget från sommarens tävlingar. I hingstarna och valackernas final spelades hingsten till tung favorit tillsammans med Johan Untersteiner.
Det blev en show och uppvisning över de 1609 meterna och en segertid i miljonloppet som imponerade. 1.10,9 efter ett utvändigt lopp på en långt ifrån perfekt regnbana.
- Det här är absolut den bästa treåringen jag kört. Senast i Sundsvall fick jag feelingen jag aldrig haft med en unghäst tidigare. Och han var lika bra i dag, sa Johan Untersteiner, som återigen hade fått förtroendet bakom Halmstad-kollegan Jerry Riordans häst.
Vägen till mål blev tung för Aetos Kronos. Erik Adielsson kunde smita till ledningen efter 500 körda med Svante Båths topptravare Global Adventure och för favoriten återstod bara dödenspositionen.
Duon ryckte undan i den sista kurvan och kubbades vildsint. 300 meter från mål såg det ut som om utvändige Aetos Kronos hade övertaget. Global Adventure kontrade och återtog kommandot en bit men över upploppet handlade det sedan om Aetos Kronos.
- Erik kom ganska enkelt till ledningen men jag ville i första hand köra felfritt och hoppades att Aetos skulle vara bäst. Det är tufft att gå utvändigt Eriks häst men man imponeras hela tiden av den här, sa en glad Johan Untersteiner.

Tapper tvåa
Global Adventure höll till mitten av upploppet och noterade strålande 1.11,1 över 1609 meter.
Erik Adielsson berömde vinnaren men även sin egen häst.
- Aetos Kronos vann och fick ett tufft lopp. All heder åt den. Men den här hade inte samma spänst och hade det svårt sista 200 och jag lät honom egentligen bara vara. Global Adventure gjorde precis allt vad han kunde och det visar också vilken krigare det är, sa Erik Adielsson.

Aetos i världen?
Eftersom Aetos Kronos har en amerikansk företrädare i ägarleden spelades den amerikanska nationalsången i Örebros högtalarsystem efter loppet.
- Av treåringarna i världen tror jag att han håller väldigt bra klass. Jerry har ju sagt själv att det hade varit roligt att se hur långt han hade räckt i Hambletonian. Helli (skötaren) och Jerry har gjort ett fantastiskt jobb. Det är enkelt för mig att sitta här i tre minuter och se bra ut! sa Johan Untersteiner.

Finskan ensam på plan
Finlands nationalsång spelades efter stonas E3-final där megafavoriten Mascate Match (65 procent på V75) hade lekstuga efter tidig ledning. I slutet av juni vann hon den långa finalen i överlägsen stil och nu blev det repris i ”korta E3”.
Ulf Ohlsson testade att sticka upp i starten med Margaretasjöhammar men var chanslös att utmana favoriten som tog ledningen i ingången av den första kurvan.
Pekka Korpi fick dämpa tempot per omgående och körde undan med några säkerhetslängder. Segertiden skrevs till 1.12,3 över 1609 meter auto.
Mattias Djuse-tränade Global Allegiance svarade för en fin avslutning till andraplatsen. Margaretasjöhammar trea.
Pekka Korpi är en av Finlands största namn genom tiderna i sporten. I november fyller han 70 och kan ha en ny storstjärna på gång i stoet.
- Jag har tränat många bra hästar i min karriär men det här kan vara den bästa, sa Pekka Korpi efter loppet.
För Mascate Match var lördagens seger den nionde i karriärens tionde start. Med den senaste E3-miljonen inräknat har finskan nästan 2,6 miljoner kronor på kontot.
I Örebros vinnarcirkel talades det finska. Mascate Match är en ”hockeyhäst” i Finland och ägs av 1000 delägare som köpt in sig för tusen kronor var för tre år i IFK Helsingfors häst.

I övrigt noterade vi att…
…det skrällde till i det första V75-loppet där sexårige Reverend Wine (tio procent) slog till i årets blott femte start tillsammans med Carl-Johan Jepson. Sköre Reverend Wine var bara bäst och stegade undan.
- Han brukar få vila när han blir lite sliten och det är så kul att han kommer tillbaka varje gång och kämpar så bra, sa tränaren Diederik Meilink efter segern i bronsdivisionen.
…gulddivisionen var Express Gaxes lopp där storfavoriten Vainqueur R.P. fick det hett om öronen i ledningen när Emilia Leo utmanade i starten med Charrua Forlan. 1.11,0 första 1000 blev för tufft över medeldistans och segern gick i stället till Volnik du Kras som gick från sistaparet utvändigt och kunde koppla grepp om favoriten 50 meter före mål.
…Erik Adielsson blev av med ledningen och återtog den efter 600 meter med The Real Face i klass II-loppet. Rycket 700 meter från mål var sedan en chansning som gick hem med Adrian Kolgjinis häst.
…imponerade gjorde Petri Puro-tränade Burning Man i sin fjärde raka seger. 3100 meter var distansen i klass I och Peter Untersteiner körde i ledningen hela vägen.
…Svante Båth och Erik Adielsson dubblerade tillsammans på V75. Very Kronos var bra och försvarade sig hela vägen i spets i silverdivisionen.
…sju rätt på V75 delade ut 3.937 kronor, sex rätt 34 kronor och det blev ingen utdelning för fem rätt. Miljoner flyttas nu vidare till nästa ordinarie V75-omgång, som körs på lördag på Bergsåker där en multijackpot kan göra en ensam vinnare runt 90 miljoner kronor rikare.

Mikael Wikner, Kanal 75


Örebro-travet inledde helgens dubbeltrav på fredagskvällen inför lördagens E3-finaler med dubbeljackpot på V75. Det kördes ..


Örebro-travet inledde helgens dubbeltrav på fredagskvällen inför lördagens E3-finaler med dubbeljackpot på V75.
Det kördes consolation till E3 och i stonas avdelning skrällde Gloria Sisu för sin tränare Markus B Svedberg och tog en lätt seger.
Imponerade gjorde även Per Lennartssons Juncio Boko när han vann på tiden 1.12,7/1609a från dödens. En kanoninsats. Förstaprisen var 100 000 kronor i båda consolation.
– Han har en otrolig inställning och jag tyckte inte att det gjorde så mycket att vi hamnade utvändigt för ingen häst har orkat på innerspåret. Det verkar vara lite krävande. Hästen är under utveckling, sa Per Lennartsson.

”Var kanske död när han ramlade i backen”
Mellan de båda E3 Consolation-loppen så vann Pampalo ett V64-lopp för Linda Sedström. Men bara några hundra meter efter målgång föll hästen helt plötsligt ihop och dog.
– Jag såg efter målgång på tv:n att hästen började vingla och det såg inte bra ut. Jag skulle tippa att det är någon bristning i kroppen av något blodkärl eller så. Det är någonting som är trasigt helt enkelt. Jag tror att hästen kanske var död när han ramlade i backen av hjärtstillestånd. Tyvärr är det sånt som händer och det är väl tio år sedan det hände här på Örebrotravet senast. Det är tragiskt och obduktionen får visa vad som har hänt, sa Örebrotravets banveterinär Göran Karlsson.
Pampalo blev sju år och tränades av Johan Sedström i Örebro. Han tog 13 segrar och sprang in 958 350 kronor.

Kanal 75


Det är 60 miljoner kronor i sjurättspotten i lördagens V75-omgång i Örebro. I den femte avdelningen är Burning Man och Peter Unte..


Det är 60 miljoner kronor i sjurättspotten i lördagens V75-omgång i Örebro. I den femte avdelningen är Burning Man och Peter Untersteiner klara favoriter trots spår åtta bakom bilen. Hästen jagar sin fjärde raka seger och imponerade när han svepte förbi hela fältet i ett huj till ledningen senast på Åby.
– Det var lite som a la Åke Svanstedt, säger Petri Puro och skrattar.
– Hästen var lite sen i fjol som fyraåring och i år har han utvecklats och blivit bättre och fräschare. Vi bestämde med ägaren att vi kör vanliga lopp i sommar och inte V75 för att han ska stabilisera sig.
– Tidigare var han bra i ett lopp och sedan höll han inte samma nivå i nästa. Men nu har han varit bra i tre lopp i rad och det känns i alla fall i träningen att formen är oförändrat fin. Det finns mycket fart i honom och han är inte bara stark.

Vad säger du om uppgiften i V75-5 från spår åtta bakom bilen?
– Han är lite strulig med huvudet när man voltar och därför har vi tagit bilstarter. Det är bra hästar med och kort upplopp men gör han om förra loppet tror jag att han är väldigt långt framme.
– Sedan är det lite hur banan blir. Vi får se om vi kan köra barfota bak som vanligt men om banan blir väldigt grov är det ett frågetecken. Då blir det skor runt om. Han känns lika bra i träningen med skor och över tre varv sliter det mycket på fötterna om man kör barfota på en grov yta.
– Han gick lite snabbare intervaller i går (torsdag) och lite lugnt i dag. Allt kändes bra, säger Petri Puro.

Kanal 75


Tingsryd är värd för Grand Slam 75 och söndagens stora streckspel kryddas av en jackpot med extra miljoner i sjurättspotten. Tingsryd &..


Tingsryd är värd för Grand Slam 75 och söndagens stora streckspel kryddas av en jackpot med extra miljoner i sjurättspotten. Tingsryd är landets enda milebana och sex av GS75-loppen avgörs i ett varv över den engelska milen.
Magnus Dahlén selar ut fem hästar och ser ut att ha heta chanser på förhand. Han delger intressant information om dem och avslöjar ett par spännande utrustningsändringar.
– Vertigo N.P. (GS75-1) gjorde ett jättefint lopp vid segern senast och har varit fin hela tiden. Han har varit bland de tre i alla sina sex starter i år och det är inte dåligt. Eftersom han har lite problem i svängarna vill jag prova på milebana med honom. Jag tror att han kommer att vara gynnad av stora kurvor och det ska bli spännande att se. Spår elva är en nackdel men hästen kan göra jobbet själv och är så pass bra att han måste räknas tidigt. Jag vet inte vad han möter men han är så bra för sin klass och känns så fin att jag tycker det är min bästa chans. Han går barfota runt om igen och eventuellt blir det bike för första gången, säger Magnus Dahlén.

”Hästen gjorde ett jättelopp senast”
– Thriller N.P. (GS75-3)
galopperade senast och tappade hur mycket som helst. Han hamnade 20 meter efter de som stod på 20 meters tillägg i starten. Hästen gjorde ett jättelopp och hade säkert sprungit en sekund snabbare utan galoppen. Nu är det autostart och det är bättre än voltstart för honom. Han är osäker i volt nämligen. Det är en stark och oöm häst som passar bra över distansen tretusen meter. Felfri är han med i segerstriden, det tror jag. Han går förmodligen barfota runt om igen.
– Glowbull Fusion (GS75-4) blev halsopererad i vintras eftersom han hade problem med andningen i fjol. Så jag hoppas att han ska börja leverera nu. Det blev ett långt uppehåll innan comebacken och senast var han tvåa i andra starten vilket var ett fall framåt. Han gick hela vägen in i mål och Jepson sa att om han hade gått lite tidigare så hade han kunnat vinna. Jag tycker ändå att hästen var lite seg och är fortfarande lite osäker på formen. Jag hoppas på en bättre prestation nu och att han blir bättre och bättre med loppen som han får. Men jag litar inte riktigt på honom ännu eftersom han har blandat och gett tidigare. Jepson var i alla fall nöjd senast och förutsättningarna nu är bra. Innerspår över kort distans är perfekt men han har inte varit så startsnabb i år som i fjol. Fast på Tingsryds stora bana är det nästan omöjligt att bli fast. Det blir barfota runt om igen och eventuellt blir det bike för första gången.

”Formen är god – räknas tidigt”
– Nunna (GS75-5)
har haft en jäkla otur i loppen och hamnat i fel ryggar som har stannat. Så resultatraden är missvisande men hästen kan inte göra något själv i loppen utan måste ligga på rulle. Lite svårbedömt att sätta in henne mot de här hästarna men läget är bra och jag hoppas hon kan tjäna en fin slant.
– Veravia As (GS75-5) vann i Tingsryd för tre starter sedan men senast blev det ett väldigt svårt lopp för henne. Hon hamnade i trötta ryggar och fick gå hela vägen. Näst senast gjorde hon ett jättebra lopp när Fredrik Widman körde henne i Halmstad. Han sa att hästen hade vunnit om hon kommit lopp tidigare. Formen är god och hon är en av de som räknas tidigt. Barfota runt om och inga ändringar, säger Dahlén.

Michael Carlsson, Kanal 75


Lördagens V75-omgång i Örebro kryddas av finaler i korta E3 men också en dubbeljackpot. En ensam vinnare kan ta hem 60 miljoner kronor enb..


Lördagens V75-omgång i Örebro kryddas av finaler i korta E3 men också en dubbeljackpot. En ensam vinnare kan ta hem 60 miljoner kronor enbart på sju rätt. Det är fina lopp rakt igenom och i den första avdelningen är segervana Bo C. ett hett bud. Örebro-hästen är ett hemmahopp som tränas och ägs av amatören Bo E Nilsson, som även är uppfödare. ”Bosse” tog två V75-segrar i fjol och kvalade även in till Svenskt Travderby via en andraplats i försöket. I år har hästen varit ännu bättre och tagit fyra segrar på de fem senaste starterna.
– Bo C. (V75-1) skulle egentligen ha fem raka segrar. Han hade tagit greppet när han galopperade kort före mål för tre starter sedan. Det berodde på att vi hade verkat hovarna bak men inte fram. Det var enbart mitt fel och varken hästen eller Calles fel, säger Bo E Nilsson.
– Han har aldrig varit trött någon gång efter segrarna och har aldrig kommit upp i puls i loppen. Senast hade han hur mycket som helst kvar. Calle sa att det var synd att han inte hade haft framspår för då hade jag kört banrekord hur lätt som helst i Lindesberg. Hästen sprang som snabbast över mållinjen och enligt min PGS sprang han 1.03 över mål. Så fort kan de flesta hästar inte ens trava.
– Trots att hästen gjorde flera bra lopp i fjol så var det mycket stök. Han hade strul med dåliga blodvärden och överträning och massor av andra grejer. I år har han sluppit det och kunnat träna och tävla utan problem. Han var med i Derbyt i fjol och jag skulle bara se hur han var i uttagningsloppet och det var otroligt att han kvalade in till finalen med den lilla träningen som hästen hade i sig. Nu är han mer tränad och en helt annan häst, säger Nilsson.

Har fått Calle Lindblom att göra comeback
Bo C. körs sedan fem starter tillbaka av Carl-Erik Lindblom som också har blivit delägare i hästen. Lindblom slutade köra lopp 2015 men har kommit tillbaka i år och gör nu comeback på V75. Han kör Bo C. i den inledande avdelningen och har spår åtta. Distansen är 2140 meter med voltstart.
– Calle hade slutat köra lopp men var lite sugen att köra Bo C. Han frågade mig om han fick börja köra hästen och det har gått bra. Calle har kört över 30 000 lopp och har rutin och så känner han hästen nu. Det är en fördel att ha samma kusk hela tiden för då vet han precis hur han fungerar.

”Springer en 1.10-tid – fått höga bud på hästen”

Vad säger du om uppgiften och vinstchansen i V75-1?
– Det är stängt läge med spår åtta men han kommer nog ut på något vis. Sedan ska han räknas med kraftig vinstchans. Hade det varit 2140 meter med bilstart så springer han en 1.10-tid. Jag tror i alla fall att han kan sänka sitt rekord med två sekunder och jag tror inte att det finns någon som har en lika bra häst med i loppet. Jag har fått ett högt bud från en av Frankrikes bästa tränare som ville köpa honom men jag har en plan för den här hästen och har betydligt högre mål än Gulddivisionen.
– Jag tror att han vinner. Kommer han ut så spelar det ingen roll om han får gå i dödens för jag tror att han kommer att göra en jätteprestation. Hästen har känts ännu smidigare i träningen efter senaste loppet och blir bara finare och finare. Sedan är det ju så att trav är trav och allt kan hända men varför ska jag hålla på och knussla när jag tror på min häst.
– Jag hade inte varit det minsta rädd för att starta i Jubileumspokalen även om Who’s Who och Milliondollarrhyme är två riktigt fina hästar. Min häst känns så makalöst fin och är under kraftig utveckling. Han är fruktansvärt bra helt enkelt, säger Bo E Nilsson.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, jag tror inte att det behövs. Han har gått med skor hela tiden och det är inte aktuellt att ändra något nu. Det finns således växlar kvar att dra på honom framöver.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-9 Thewayiam Ås Thewayiam Ås   [h 4] 2140/4 2 14.9 144
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-5 Eros River Eros River   [v 3] 1640/7 6 16.4g 423
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-1 Poseidon Face Poseidon Face   [v 3] 2140/12 0 g 851
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-2 Caspian Sisu Caspian Sisu   [v 3] 2140/4 7 16.7 414
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-7 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 6] 1640/10 5 15.7 1739
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-7 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2640/2 D 0 g 2185
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-5 Flicka River Flicka River   [s 3] 2160/12 A 6 17.2 113
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-8 Flicka River Flicka River   [s 3] 2140/5 C 0 g 355
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-7 Don't You Dare Don't You Dare   [s 3] 1640/11 C 0 15.8 195
2016-12-15 2016-12-15 Åby-6 Flicka River Flicka River   [s 3] 2160/6 C 4 15.0 341
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-6 Handsome Knight Handsome Knight   [v 7] 1640/6 C 0 12.3 550
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-5 Handsome Knight Handsome Knight   [v 7] 2160/7 B 2 15.8 33
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-1 Enderbest Enderbest   [v 2] 1640/8 C 1 18.2 40
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-10 Don't You Dare Don't You Dare   [s 3] 2140/2 C 1 16.9 451
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/10 C str
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-5 Sirocco Maxim Sirocco Maxim   [v 6] 1640/3 B 7 15.0 71
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-3 Caddie Eagle Caddie Eagle   [v 10] 2180/10 B 0 15.4 619
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-8 Dino Dollar Dino Dollar   [v 3] 2140/5 A str
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 Rasken Q.C. Rasken Q.C.   [v 4] 1640/3 C 4 14.5 38
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-6 Barracuda River Barracuda River   [v 7] 2200/13 B 7 16.0 80
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-12 Completely Perfect Completely Perfect   [s 3] 2140/9 D 3 15.9 261
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-3 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2640/9 D 6 15.0 315
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-7 Dino Dollar Dino Dollar   [v 3] 2140/4 B 1 17.4 16
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-1 Zazzy Star Fougett Zazzy Star Fougett   [s 3] 2140/7 C 0 22.9g 133
2016-10-20 2016-10-20 Åby-10 Completely Perfect Completely Perfect   [s 3] 2140/10 C 0 g 596
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-4 Completely Perfect Completely Perfect   [s 3] 2640/7 D 6 18.8 473
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-2 Dino Dollar Dino Dollar   [v 3] 2140/3 C 1 16.0 139
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/3 C 7 15.4 369
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-2 Zazzy Star Fougett Zazzy Star Fougett   [s 3] 2140/8 C 7 18.3 493
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-5 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 1640/1 B 7 13.5 396
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Completely Perfect Completely Perfect   [s 3] 2140/2 C 2 16.4 960
2016-09-17 2016-09-17 Åby-6 Rasken Q.C. Rasken Q.C.   [v 4] 2140/2 B str
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-5 Completely Perfect Completely Perfect   [s 3] 2140/12 B 8 22.1g 674
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-10 Dino Dollar Dino Dollar   [v 3] 2140/4 C str
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-3 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 1640/6 A 6 14.9 57
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-10 C.C.Image C.C.Image   [v 6] 2140/5 B 7 19.8g 108
2016-08-04 2016-08-04 Åby-5 Ronzon Face Ronzon Face   [v 3] 2140/1 C 4 16.3 44
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-7 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 1680/2 B 0 g 22
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-4 Handsome Knight Handsome Knight   [v 7] 1640/2 C 0 12.6 95
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Barracuda River Barracuda River   [v 7] 1640/6 D 0 11.8 393
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Flicka River Flicka River   [s 3] 2160/8 A 5 16.5 35
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-11 Dino Dollar Dino Dollar   [v 3] 2140/8 C 1 17.4 74
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-4 Hiason Arvells Hiason Arvells   [v 5] 2640/8 A 2 16.0 77
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-4 Barracuda River Barracuda River   [v 7] 1640/8 D 0 13.5g 741
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-10 C.C.Image C.C.Image   [v 6] 2160/2 D 1 15.4 303
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-9 Usain Colt Usain Colt   [v 5] 2140/10 B 0 14.1 120
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-6 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/6 C 1 15.2 127
2016-04-20 2016-04-20 Åby-8 Eros River Eros River   [v 4] 2640/4 D 0 g 646
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-10 C.C.Image C.C.Image   [v 6] 2160/4 D 0 20.1g 443
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/10 D 7 15.3 456
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-6 Eros River Eros River   [v 4] 2160/13 C 3 15.6 237
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-3 Ago Diva Ago Diva   [s 3] 2140/5 D 0 g 631
2016-04-02 2016-04-02 Åby-6 Caddie Eagle Caddie Eagle   [v 10] 2160/6 C 3 14.2 93
2016-04-02 2016-04-02 Åby-2 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/6 C 1 16.8 40
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-3 Eros River Eros River   [v 4] 1640/3 D 3 13.8 324
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-1 Ago Diva Ago Diva   [s 3] 2140/6 C 0 g 366
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-1 Ago Diva Ago Diva   [s 3] 2140/1 B 6 18.0 310
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-1 Ronzon Face Ronzon Face   [h 3] 2140/7 D 6 18.1g 30
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-9 Thewayiam Ås Thewayiam Ås   [h 5] 2140/5 C 5 14.0 338
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-8 Edwin Hornline Edwin Hornline   [v 3] 2140/1 D str
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-4 Caspian Sisu Caspian Sisu   [v 4] 2160/4 B 3 16.4 94
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-9 Usain Colt Usain Colt   [v 5] 2140/13 A 2 15.6 28
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-5 Mr Jäger Mr Jäger   [v 7] 2640/6 D 3 17.0 219
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-3 Caspian Sisu Caspian Sisu   [v 4] 2140/4 A 3 18.3 18
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-12 Hiason Arvells Hiason Arvells   [v 5] 2140/10 B 0 18.2g 521
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-6 Radetzky Lobell Radetzky Lobell   [v 8] 2640/6 D str
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-10 Exit River Exit River   [v 4] 2140/12 D str
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-7 Barracuda River Barracuda River   [v 7] 1640/2 D str
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-9 Sobel Mynta Sobel Mynta   [s 4] 2140/2 D 0 21.6 112
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-4 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 1640/4 D 0 g 399
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-7 Golden River Golden River   [s 3] 2140/3 C 4 15.0 165
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-7 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2160/8 A 3 16.0 33
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-6 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 1640/2 A 0 16.0g 19
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 8] 2140/2 D 0 g 1300
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-7 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 1640/7 C 0 g 265
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-7 Golden River Golden River   [s 3] 2100/4 D 4 15.1 87
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-9 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2140/7 A 0 g 22
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-7 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 5] 2160/3 D 2 15.3 585
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-3 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 3] 2140/2 D 5 17.0 141
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-3 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2640/2 C 3 16.0 20
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-2 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2140/4 C 1 15.8 24
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-2 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 3] 2140/2 C 5 15.9 989
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-11 Clintan Sisu Clintan Sisu   [v 5] 2140/3 D 5 15.4 260
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-6 Enderbest Enderbest   [v 3] 2140/4 D 7 17.1 750
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-4 Hulk Boko Hulk Boko   [v 3] 2140/1 D 3 16.4 259
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-7 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 5] 1640/7 D 0 18.5 441
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-2 Hulk Boko Hulk Boko   [v 3] 2140/5 B 3 18.9 46
2017-09-12 2017-09-12 Visby-5 Quick Right Quick Right   [h 2] 1620/5 B 6 22.8g 30
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2120/9 A 1 15.0 23
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-5 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 3] 2140/9 B 3 17.5 183
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-10 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2140/2 B str
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-1 Irish Boko Irish Boko   [h 2] 1640/4 A 5 21.2g 135
2017-08-11 2017-08-11 Åby-1 Big Bill Bac Big Bill Bac   [v 8] 2640/8 D 0 g 1695
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-4 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2640/1 B 1 15.6 24
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-2 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 3] 2140/8 C 4 17.4 312
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-4 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 4] 2140/2 C 2 16.4 32
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-6 Johan Roc Johan Roc   [h 8] 2140/2 D 0 g 728
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-7 Johan Roc Johan Roc   [h 8] 1640/7 B 5 12.4g 789
2017-07-02 2017-07-02 Danmark-11 Andre Agassi Andre Agassi   [h 2] 1800/7 D 0 32
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-4 Enderbest Enderbest   [v 3] 1640/9 C 6 16.8g 61
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-5 Johan Roc Johan Roc   [h 8] 2140/5 C 0 14.7g 341
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-1 Big Bill Bac Big Bill Bac   [v 8] 2140/5 D 3 14.8 172
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-9 Johan Roc Johan Roc   [h 8] 2140/1 D 0 g 64
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-3 Enderbest Enderbest   [v 3] 1640/5 C 4 14.8 80
2017-05-29 2017-05-29 Åby-9 Staro Jellybean Staro Jellybean   [v 5] 2140/1 C 5 16.5 79
2017-05-29 2017-05-29 Åby-7 VästerboViVann VästerboViVann   [v 8] 2140/9 B 3 15.0g 61
2017-05-29 2017-05-29 Åby-3 Handsome Knight Handsome Knight   [v 8] 2160/7 B 8 15.5g 60
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 8] 1640/8 C 0 g 218
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-5 Johan Roc Johan Roc   [h 8] 2140/4 B 1 13.2 99
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-3 Sobel Mynta Sobel Mynta   [s 4] 2140/4 D 4 16.4 130
2017-05-18 2017-05-18 Åby-8 Handsome Knight Handsome Knight   [v 8] 1640/6 D 4 11.7 580
2017-05-18 2017-05-18 Åby-5 Golden River Golden River   [s 3] 2140/9 B 0 g 86
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-5 San Lamafi San Lamafi   [v 3] 2140/3 D 5 17.1 747
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 2140/7 B 1 15.4 108
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-11 Usain Colt Usain Colt   [v 6] 2140/11 B 6 15.3 136
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-2 Cousteau F.C. Cousteau F.C.   [v 3] 2140/2 D str
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-6 Ago Diva Ago Diva   [s 4] 2140/1 C 0 g 83
2017-04-01 2017-04-01 Åby-9 Handsome Knight Handsome Knight   [v 8] 2160/11 C 2 14.7 52
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-12 Ago Diva Ago Diva   [s 4] 2140/5 B 4 16.2 206
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-8 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 2140/7 D str
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Ago Diva Ago Diva   [s 4] 2160/10 B 5 16.3 449
2017-03-08 2017-03-08 Åby-9 Handsome Knight Handsome Knight   [v 8] 1640/11 D str
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-2 Ago Diva Ago Diva   [s 4] 2160/10 B 0 24.8g 448
2017-03-01 2017-03-01 Halmstad-2 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 2140/2 D 3 16.8 124
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-8 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 8] 2140/7 D 0 15.5 2043
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-3 Ago Diva Ago Diva   [s 4] 2140/11 C 4 17.0 764
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-3 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 2160/3 D 2 16.6 965
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-2 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 8] 1640/8 D 0 14.1 1570
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-4 Completely Perfect Completely Perfect   [s 4] 2140/12 C 0 g 741
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Sirocco Maxim Sirocco Maxim   [v 7] 2140/9 B 0 16.2 1183
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-5 I am Boko I am Boko   [v 3] 2140/1 C str
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-6 Harry River Harry River   [v 3] 2140/6 A 1 18.2 20
2018-12-16 2018-12-16 Charlottenlund-2 Landing Island Landing Island   [v 3] 2000/2 C 2 73
2018-12-16 2018-12-16 Charlottenlund-7 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 3] 1600/1 C 0 207
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-8 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 1640/1 C 0 13.2 604
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-4 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 6] 2640/9 A 3 15.8 162
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-8 Slimfit Slimfit   [h 3] 1640/2 D 5 16.2 135
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-3 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 3] 1640/4 C 0 18.7g 447
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-1 Fight for Freedom Fight for Freedom   [s 3] 2140/6 D 0 g 390
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-1 Jaipur F.Boko Jaipur F.Boko   [s 2] 1640/6 D 2 16.9 133
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-7 Sentfromabove Sentfromabove   [s 3] 2140/12 D 8 16.4 1842
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-2 Landing Island Landing Island   [v 3] 2140/9 B 5 18.2g 77
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-7 Playboy Face Playboy Face   [v 6] 2140/7 C 0 16.3 796
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-11 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 1640/1 D 3 12.4 71
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-1 Landing Island Landing Island   [v 3] 2140/2 C 7 19.5g 45
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-4 Bronson Bronson   [v 5] 2140/8 B 2 17.3 82
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-8 Slimfit Slimfit   [h 3] 2140/6 B 1 16.4 18
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-6 Mingait Tooma Mingait Tooma   [s 2] 1640/1 C 6 15.9 200
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-2 M.T.Neymar M.T.Neymar   [v 3] 2140/8 D 5 18.0 148
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-3 Quick Right Quick Right   [v 3] 1640/5 C 0 14.6 194
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-5 Landing Island Landing Island   [v 3] 2140/6 D str
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-6 Random Brodde Random Brodde   [v 3] 2140/1 C 2 17.9 42
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-8 Slimfit Slimfit   [h 3] 2140/9 D 5 16.6 629
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-8 Sentfromabove Sentfromabove   [s 3] 2140/5 D 2 18.9 64
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-6 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 2140/5 A 2 15.7 71
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-3 Random Brodde Random Brodde   [v 3] 2140/10 C 3 17.2 284
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-5 Miss Duffy Miss Duffy   [s 3] 2140/1 B 0 16.0g 224
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-2 Random Brodde Random Brodde   [v 3] 2140/6 C 4 18.5 40
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-6 Slimfit Slimfit   [h 3] 2140/2 D 8 17.8g 537
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-2 Actually Actually   [s 3] 2140/7 A 2 16.3 29
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-3 Staro Muffins Staro Muffins   [s 3] 2140/10 D 7 17.5 766
2018-09-20 2018-09-20 Åby-1 Dolly Style Dolly Style   [s 3] 2140/9 C 0 18.6g 524
2018-09-20 2018-09-20 Åby-3 Notre Avenue Notre Avenue   [s 5] 1640/2 D 0 13.0 951
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-1 Landing Island Landing Island   [v 3] 2140/4 D 0 18.0g 633
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-6 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 2140/6 D 0 12.9 564
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-7 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 1640/4 D 0 g 1284
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-2 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 1640/1 B 2 13.0 39
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-12 Slimfit Slimfit   [h 3] 2140/3 D 6 15.3 728
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-7 Landing Island Landing Island   [h 3] 2140/3 B 0 g 87
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-8 Dolly Style Dolly Style   [s 3] 2140/4 D 8 20.1g 478
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-5 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 2160/11 B 6 14.3 112
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-8 Actually Actually   [s 3] 2140/3 D 0 g 37
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-8 Quick Right Quick Right   [h 3] 2140/11 A 1 17.1 24
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-2 Slimfit Slimfit   [h 3] 1609/4 C 3 14.8 106
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-6 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 1609/8 B 1 12.0 120
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-2 Miss Duffy Miss Duffy   [s 3] 2140/1 C 1 16.0 59
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-5 Quick Right Quick Right   [h 3] 2160/9 B 0 18.8g 96
2018-08-10 2018-08-10 Åby-1 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 1640/1 C 3 14.1 48
2018-08-10 2018-08-10 Åby-2 Simb Gagarin Simb Gagarin   [h 3] 2140/6 C 0 g 980
2018-08-02 2018-08-02 Åby-9 Slimfit Slimfit   [h 3] 2140/5 C 5 17.5g 126
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-1 Mr Culpeper Mr Culpeper   [v 3] 1609/2 D 0 18.7g 121
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-6 Simb Gagarin Simb Gagarin   [h 3] 1609/8 B 1 14.0 46
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-7 Landing Island Landing Island   [h 3] 1609/8 C 5 17.1 57
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-6 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 5] 1640/10 A 0 13.5 206
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-7 Macelleria Macelleria   [h 4] 2140/1 D 5 15.7 628
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-11 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 2140/5 B 2 15.0 14
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-2 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 3] 2140/1 D 0 g 1231
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-3 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 2140/8 B 1 13.9 58
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-6 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 5] 2160/10 A 3 15.3 22
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-2 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 1609/1 B 1 12.8 24
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-4 Eastern Promise Eastern Promise   [v 4] 1609/3 A 0 15.0g 37
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-5 Precious Lord Precious Lord   [v 3] 1609/5 C 1 14.5 27
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-5 Nemo Rols Nemo Rols   [v 6] 2140/10 D 0 16.5 856
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-6 VästerboViVann VästerboViVann   [v 9] 2140/4 B 0 14.5 414
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-8 Merkulov Merkulov   [h 4] 2140/6 D 0 24.4g 148
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-3 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 3] 2140/6 C 0 18.4g 124
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-4 Dynamic Raja Dynamic Raja   [v 5] 1640/6 B 1 13.6 42
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-3 Us Wise As Us Wise As   [v 5] 2140/8 A 4 16.3g 18
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-7 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 3] 2140/2 C 0 g 361
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-9 Actually Actually   [s 3] 2140/8 B 2 17.9 36
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-7 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 2140/9 C 0 15.5 1443
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-1 Far from Over Far from Over   [h 3] 2140/3 C str
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Peterka I* Peterka I*   [s 4] 1640/7 D 0 14.6 703
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-2 Golden River Golden River   [s 4] 2140/4 C 2 16.4 118
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-9 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 6] 1640/3 C 0 g 680
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-2 Isa Greenwood Isa Greenwood   [s 3] 2140/4 C 7 20.7g 249
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-7 VästerboViVann VästerboViVann   [v 9] 2140/11 B 0 g 467
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-3 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 1640/3 D 3 14.1 995
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-4 VästerboViVann VästerboViVann   [v 9] 2140/4 D 5 14.5 493
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-3 Completely Perfect Completely Perfect   [s 5] 1640/4 C 6 14.7 532
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-5 Pacificator Pacificator   [v 9] 1640/11 D str
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Rendezvous Face Rendezvous Face   [v 5] 2160/3 D 0 488
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-6 Best Beji Best Beji   [v 7] 3140/2 D 0 18.2 842
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-4 Pioneer Face Pioneer Face   [s 6] 2140/4 C 0 15.9 367
2019-08-15 2019-08-15 Åby-6 On the Line On the Line   [v 6] 1640/6 D 0 12.8 212
2019-08-15 2019-08-15 Åby-9 Harry River Harry River   [v 4] 2140/3 D 0 21.1g 293
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-1 Wolf of Wallstreet Wolf of Wallstreet   [v 3] 2140/3 C 3 17.4g 51
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-1 Wolf of Wallstreet Wolf of Wallstreet   [v 3] 2140/8 B 5 17.9g 126
2019-07-25 2019-07-25 Åby-5 On the Line On the Line   [v 6] 1640/2 B 3 12.9 38
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-8 Almaz Ayana Almaz Ayana   [s 3] 2140/5 D 0 g 783
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-9 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/3 C 4 16.3 358
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-7 Fight for Freedom Fight for Freedom   [s 4] 2140/3 C 5 19.1g 203
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-8 Notre Avenue Notre Avenue   [s 6] 1640/1 D 0 13.5 482
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-2 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/10 C 0 17.3 406
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-9 Ferry Boko Ferry Boko   [v 7] 2140/4 C 0 13.6 100
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-1 Gruosi Gruosi   [s 4] 2140/6 D str
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-3 Burn Out Burn Out   [v 9] 2140/4 C 0 16.4 312
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-4 Orange Sand Orange Sand   [v 9] 2140/2 D 6 17.7 191
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-5 Skogans Calvados Skogans Calvados   [v 6] 2140/10 C 8 17.3 55
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-7 On the Line On the Line   [v 6] 2140/6 C 1 13.5 38
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-8 Harry River Harry River   [v 4] 2140/6 D 0 17.8 481
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-5 Almaz Ayana Almaz Ayana   [s 3] 1640/6 D 0 19.5 145
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-6 Isabella River Isabella River   [s 3] 2140/3 D 4 18.9 58
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Hashtag River Hashtag River   [s 4] 2140/9 D 0 17.9g 83
2019-05-05 2019-05-05 Charlottenlund-7 Rooney Face Rooney Face   [v 6] 2000/1 D 0 79
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-3 Becker Becker   [h 3] 2140/3 C 1 17.0 150
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-10 Evangeline Face Evangeline Face   [s 5] 2140/1 C 1 19.0 22
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-3 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/2 C 4 16.2 73
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-9 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 7] 2140/3 D 4 13.7 309
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-1 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/5 A 0 18.9g 48
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-4 Let it Happen Let it Happen   [v 10] 2140/4 C 4 15.1 192
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-3 Harry River Harry River   [v 4] 2140/7 C 0 g 119
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-5 Rooney Face Rooney Face   [v 6] 2160/7 B 5 15.8g 136
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-2 Schweppes Schweppes   [s 3] 2140/6 A 6 18.9 24
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-7 R.G.'s Thunderbolt R.G.'s Thunderbolt   [v 7] 2140/11 B 1 14.3 58
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-3 Andre Agassi Andre Agassi   [v 4] 1640/7 D 0 15.1g 685
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-4 Harry River Harry River   [v 4] 2640/7 D 0 17.8g 75
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-2 Slimfit Slimfit   [h 4] 2140/3 C 0 g 250
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-3 Explosive Dancer Explosive Dancer   [v 3] 2140/4 D 3 17.5 192
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-4 Andre Agassi Andre Agassi   [v 4] 2160/9 C 0 15.8 896
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-3 Harry River Harry River   [v 4] 2640/1 B 0 g 58
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-1 Harry River Harry River   [v 4] 2140/1 B 1 16.8 104
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-3 Run Ceasar Run Run Ceasar Run   [v 7] 1640/9 C 5 14.0 88
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-2 Miss Duffy Miss Duffy   [s 4] 1640/2 B 3 15.4 25
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-5 I am Boko I am Boko   [v 4] 2140/6 C 5 20.0g 40ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se