V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-5 Kramer Ås* Kramer Ås*   [h 4] 2140/4 0 g 123
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-8 Fantastic Ås* Fantastic Ås*   [v 10] 2140/11 D 0 15.2 699
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-1 Fantastic Ås* Fantastic Ås*   [v 10] 2140/11 D 6 16.7 606
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-8 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 3] 2640/12 D 0 20.5 335
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-2 Diamonds Lucky Diamonds Lucky   [h 2] 2140/5 C 3 18.0 202
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-5 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 3] 2140/7 D 8 17.7 965
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-4 Brenne Brakar* Brenne Brakar*   [h 3] 2180/7 B 5 28.3g 56
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-9 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 3] 2140/8 D 0 17.7 818
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-8 New Flame New Flame   [s 3] 2140/14 C 7 16.3 1009
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-6 All My Dreams All My Dreams   [s 4] 2140/12 D 2 14.9 637
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-8 Leonas Santo Leonas Santo   [v 5] 2140/3 B 0 g 914
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-4 All My Dreams All My Dreams   [s 4] 1640/9 D 6 14.3 773
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-2 Brenne Brakar* Brenne Brakar*   [h 3] 2140/5 B 1 30.4 30
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-7 All My Dreams All My Dreams   [s 4] 2140/8 D 5 15.7 1163
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-1 Brenne Brakar* Brenne Brakar*   [h 3] 2160/4 C 1 32.5 17
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-3 All My Dreams All My Dreams   [s 4] 2160/8 D 3 16.9 1391
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-3 All My Dreams All My Dreams   [s 4] 2140/12 B 4 17.6 608
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-1 Voje Nido* Voje Nido*   [h 13] 2180/9 D 0 25.8 813
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-8 Voje Nido* Voje Nido*   [h 13] 2160/7 D 0 27.7 1857
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-7 Spikpila Spikpila   [s 9] 2180/8 D 0 31.1 383
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-2 Dragon Starfly Dragon Starfly   [v 5] 1640/12 C 0 21.6g 97
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-5 S.T.C.C.Faksen S.T.C.C.Faksen   [v 5] 1640/10 A 0 g 38
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-4 Brenne Brakar* Brenne Brakar*   [h 4] 2140/5 B 0 28.5g 25
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-4 New Flame New Flame   [s 4] 3140/9 B 0 15.2 344
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-10 Dragon Starfly Dragon Starfly   [v 5] 2140/1 D 0 g 18
2017-11-17 2017-11-17 Bergsåker-5 Dragon Powerfly Dragon Powerfly   [v 6] 2140/5 D 0 g 339
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-6 New Flame New Flame   [s 4] 3160/6 A 7 16.8 258
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-12 Dragon Starfly Dragon Starfly   [v 5] 2140/8 B 0 18.2g 24
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-5 Brenne Brakar* Brenne Brakar*   [h 4] 2140/2 C 1 25.0 42
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-2 Dragon Starfly Dragon Starfly   [v 5] 2140/1 D 1 16.6 114
2017-10-10 2017-10-10 Gävle-3 Brenne Brakar* Brenne Brakar*   [h 4] 2640/2 C 1 27.7g 187
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-3 New Flame New Flame   [s 4] 1640/7 A 0 13.8 111
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-9 All My Dreams All My Dreams   [s 5] 2140/4 C 0 16.5 218
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-3 New Flame New Flame   [s 4] 2640/13 A 5 17.3 45
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-8 Fantastic Ås* Fantastic Ås*   [v 11] 1640/9 D 6 13.4 607
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-6 All My Dreams All My Dreams   [s 5] 2140/12 C 0 17.1 984
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-2 Hard Times Hard Times   [h 3] 2140/8 D 2 17.7 513
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-5 Fantastic Ås* Fantastic Ås*   [v 11] 1640/5 D 6 14.9 173
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-1 All My Dreams All My Dreams   [s 5] 2640/15 B 1 17.2 34
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-6 Hr Ford* Hr Ford*   [v 9] 2180/9 A 1 29.4 44
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-9 Brenne Brakar* Brenne Brakar*   [h 5] 2160/9 D 0 26.8g 280
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-2 Empir Brick Empir Brick   [h 2] 2140/2 C 4 21.3g 136
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-2 Alvena Urläcker Alvena Urläcker   [v 7] 2640/4 C 0 17.5 1167
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-7 Brenne Brakar* Brenne Brakar*   [h 5] 2160/8 D 0 g 155
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-2 Empir Brick Empir Brick   [h 2] 1640/4 D 5 19.8 128
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-8 Volusia Bell Volusia Bell   [s 3] 2140/1 D 5 19.1g 533
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-2 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 3] 2140/12 D 8 22.3 850
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-5 Vertigo Knekten Vertigo Knekten   [v 6] 2160/4 A 0 27.7g 15
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-3 Volusia Bell Volusia Bell   [s 3] 2140/4 D 0 19.3 537
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-7 Bear Gift Bear Gift   [s 3] 2140/10 D 0 19.9g 4867
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-10 Alvena Urläcker Alvena Urläcker   [v 7] 2140/9 C 0 19.8g 467
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-7 Brenne Brakar* Brenne Brakar*   [h 5] 2140/4 A 0 26.1 88
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-7 Gran Victoria Gran Victoria   [s 8] 2160/11 B 4 32.5g 220
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-8 Gran Victoria Gran Victoria   [s 8] 2140/7 C 3 34.0g 228
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-2 Volusia Bell Volusia Bell   [s 3] 2140/11 D 0 g 1088
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-12 Diamonds Lucky Diamonds Lucky   [h 4] 2680/12 A 0 g 418
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-6 Brenne Brakar* Brenne Brakar*   [h 5] 2160/12 B 3 26.0 192
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-10 Brenne Brakar* Brenne Brakar*   [h 5] 2140/5 B 0 g 75
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-2 Brenne Brakar* Brenne Brakar*   [h 5] 2680/15 C 6 28.2 195
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-8 African Coast African Coast   [v 4] 2160/13 C 0 g 512
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-4 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 3] 2140/5 B 6 21.4g 86
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-5 Empir Brick Empir Brick   [v 3] 1640/4 C 6 17.9 58
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-1 Gran Victoria Gran Victoria   [s 9] 2160/12 D 0 31.9 1335
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-1 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 3] 1640/1 A 1 16.6 26
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-8 Gran Victoria Gran Victoria   [s 9] 2160/15 C 6 33.7 557
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-2 Hard Times Hard Times   [h 5] 2640/3 C 5 15.7 264
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-2 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 3] 2160/11 A 0 18.6 872
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-3 Scarlet Lin Scarlet Lin   [v 5] 2640/7 B 0 g 416
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-7 Gran Victoria Gran Victoria   [s 9] 2140/3 D 6 32.4g 1000
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-9 Gran Victoria Gran Victoria   [s 9] 2640/1 D 0 g 136
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-6 Gran Victoria Gran Victoria   [s 9] 2640/4 D 5 32.6 681
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-4 Gran Victoria Gran Victoria   [s 9] 2140/3 D 6 32.0g 1108
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-7 Hard Times Hard Times   [h 5] 2180/12 B 3 15.0 30
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-2 Theofaksa Theofaksa   [s 3] 2140/4 C 0 38.2g 293
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-8 Gran Victoria Gran Victoria   [s 9] 1660/3 D 0 32.1g 298
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-7 Gran Victoria Gran Victoria   [s 9] 2140/3 D 0 g 385
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-2 Theofaksa Theofaksa   [s 3] 2140/5 B 0 g 49
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-2 Gran Victoria Gran Victoria   [s 9] 2140/8 D 6 32.8g 541
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-8 Gran Victoria Gran Victoria   [s 9] 2140/6 B 4 32.9 221
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-2 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 3] 2160/8 C 0 g 787
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-6 Gran Victoria Gran Victoria   [s 9] 2140/7 C 8 32.3g 140
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-2 Gran Victoria Gran Victoria   [s 9] 2160/7 B 4 33.9g 37
2019-04-04 2019-04-04 Östersund-4 Diamonds Lucky Diamonds Lucky   [v 5] 2660/7 B 0 17.7g 363
2019-04-04 2019-04-04 Östersund-7 Gran Victoria Gran Victoria   [s 9] 2140/3 C 2 31.4 140
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-6 Gran Victoria Gran Victoria   [s 9] 2160/11 A 4 36.8 78
2019-02-19 2019-02-19 Solvalla-2 Diamond's Sweety Diamond's Sweety   [s 4] 2140/2 C 5 19.2 1431
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-1 Gran Victoria Gran Victoria   [s 9] 1660/7 B 4 33.7 156
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-1 Gran Victoria Gran Victoria   [s 9] 2160/13 A 0 g 95
2020-12-28 2020-12-28 Romme-12 Camille Frontline Camille Frontline   [s 3] 2160/10 B 0 19.3g 517
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-3 Empir Brick Empir Brick   [v 4] 2140/11 D 3 15.7 2641
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-5 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 4] 2160/9 A 5 17.3g 34
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-9 Empir Brick Empir Brick   [v 4] 1660/15 C 0 g 505
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-2 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 4] 2660/10 A 3 17.3 34
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-5 Empir Brick Empir Brick   [v 4] 2140/1 D 5 17.9 683
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-3 Camille Frontline Camille Frontline   [s 3] 2140/8 B 0 18.1g 323
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-2 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 4] 1640/1 B 5 30.7g 140
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-8 Camille Frontline Camille Frontline   [s 3] 2140/3 B 5 15.7 218
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-4 Scarlet Lin Scarlet Lin   [v 6] 2640/2 D 7 16.9 1961
2020-11-14 2020-11-14 Romme-1 Camille Frontline Camille Frontline   [s 3] 2140/5 B 2 16.2 331
2020-11-14 2020-11-14 Romme-5 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 4] 2140/4 C 6 15.6 1170
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-4 Vertigo Knekten Vertigo Knekten   [v 8] 2140/2 C 0 g 686
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-5 Soldhöjdens Drake Soldhöjdens Drake   [h 3] 2160/10 B 1 30.1g 79
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-3 Diamond's Sweety Diamond's Sweety   [s 5] 1640/11 C 0 15.6 345
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-4 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 4] 2660/7 C 0 g 65
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-5 Empir Brick Empir Brick   [v 4] 2640/15 B 0 18.2 353
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-2 Camille Frontline Camille Frontline   [s 3] 2140/9 B 7 21.3g 357
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-6 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 4] 1640/9 B 5 14.4 271
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-1 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 4] 2160/9 B 0 31.2g 133
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-5 Soldhöjdens Drake Soldhöjdens Drake   [h 3] 2140/8 C 4 27.0g 136
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-4 Camille Frontline Camille Frontline   [s 3] 2140/9 D 4 14.8 1533
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-8 Vertigo Knekten Vertigo Knekten   [v 8] 2160/12 C 0 g 813
2020-10-09 2020-10-09 Romme-10 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 4] 1660/6 C 3 29.5 161
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-5 Vertigo Knekten Vertigo Knekten   [v 8] 2140/3 B 0 g 160
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-6 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 4] 3140/5 C 5 16.1 847
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-2 Soldhöjdens Drake Soldhöjdens Drake   [h 3] 2140/3 B 4 26.8 146
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-3 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 4] 2140/4 C 7 30.0g 699
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-8 Vertigo Knekten Vertigo Knekten   [v 8] 2160/11 C 5 24.0 386
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-5 Soldhöjdens Drake Soldhöjdens Drake   [h 3] 1660/8 B 2 26.4 151
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-8 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 4] 2140/2 D 0 g 338
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-7 Empir Brick Empir Brick   [v 4] 2140/8 D 0 20.7g 1451
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-1 Camille Frontline Camille Frontline   [s 3] 2140/4 C 2 16.0 170
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-2 Vertigo Knekten Vertigo Knekten   [v 8] 2140/3 B 1 25.6 27
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-3 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 4] 2160/6 B 3 32.2g 83
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-1 Camille Frontline Camille Frontline   [s 3] 2140/2 C 4 18.9g 29
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-2 Lindens Prio Ett Lindens Prio Ett   [v 5] 2160/11 A 4 36.4g 24
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-6 Vertigo Knekten Vertigo Knekten   [v 8] 2140/7 B 2 24.9 232
2020-08-14 2020-08-14 Romme-10 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 4] 2160/5 B 1 31.6 143
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-7 Empir Brick Empir Brick   [v 4] 2640/4 D 0 18.3 1666
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-2 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 4] 2140/6 D 3 33.5g 830
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-5 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 4] 2640/1 D 4 16.6 346
2020-07-21 2020-07-21 Bergsåker-5 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 4] 2640/4 C 4 16.6 76
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-3 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 4] 2140/5 D 2 15.5 79
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-10 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 4] 2160/11 D 0 g 91
2020-04-25 2020-04-25 Romme-1 Vertigo Siggen Vertigo Siggen   [v 5] 2140/7 D 4 35.0 176
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-12 Elsztain Elsztain   [v 6] 1640/11 D str
2021-09-08 2021-09-08 Bergsåker-5 Tresexton Tresexton   [v 6] 2140/7 D str
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-9 New Flame New Flame   [s 8] 2160/9 D 7 17.2 634
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-8 Baltic On Line* Baltic On Line*   [s 7] 2140/11 C 0 16.8 317
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-3 Camille Frontline Camille Frontline   [s 4] 2140/8 D 7 15.3 954
2021-07-28 2021-07-28 Boden-3 Camille Frontline Camille Frontline   [s 4] 3140/1 D 7 17.9 778
2021-07-28 2021-07-28 Boden-9 Hard Times Hard Times   [h 7] 2140/3 D 0 g 1297
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-6 Baltic On Line* Baltic On Line*   [s 7] 2160/12 C 2 15.9 816
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-8 Camille Frontline Camille Frontline   [s 4] 2640/2 D 0 g 375
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-9 New Flame New Flame   [s 8] 2160/7 C 5 23.1g 469
2021-07-08 2021-07-08 Bergsåker-2 Hard Times Hard Times   [h 7] 2140/2 D 0 13.6 723
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-7 Camille Frontline Camille Frontline   [s 4] 2140/5 D 4 15.4 590
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-3 Camille Frontline Camille Frontline   [s 4] 2640/3 C 1 16.6 105
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-9 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 5] 1640/7 C 7 34.6g 82
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-4 Camille Frontline Camille Frontline   [s 4] 1640/5 D 0 19.2g 1270
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-7 Hard Times Hard Times   [h 7] 2160/2 C 0 16.9g 934
2021-05-14 2021-05-14 Umeå-9 Camille Frontline Camille Frontline   [s 4] 3140/1 D 0 g 1214
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-4 Camille Frontline Camille Frontline   [s 4] 2640/3 C 3 16.6 792
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-7 Camille Frontline Camille Frontline   [s 4] 2140/7 B 0 16.2g 954
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-10 Soldhöjdens Drake Soldhöjdens Drake   [h 4] 1640/1 B 0 27.1g 44
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-2 Camille Frontline Camille Frontline   [s 4] 1640/11 C 0 g 429
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-6 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 2640/11 D str
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-7 Camille Frontline Camille Frontline   [s 4] 2660/4 C 4 17.2 225
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-4 Camille Frontline Camille Frontline   [s 4] 2640/8 C 5 16.3 1312
2021-02-17 2021-02-17 Bergsåker-3 Camille Frontline Camille Frontline   [s 4] 1640/6 B 4 15.6g 388
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-4 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 1640/1 C 5 14.0 201
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-2 Vertigo Siggen Vertigo Siggen   [v 6] 2180/7 B str
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-10 Bang Boomerang Bang Boomerang   [v 5] 2640/12 C 0 18.0 166
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-2 Slotts Snabbis Slotts Snabbis   [v 5] 1660/8 B 0 31.8g 76ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se