V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-1 Bjornes Mai* Bjornes Mai*   [s 6] 2160/12 B

Nyheter för travkusk


Han började säsongen i silverdivisionen.Han avslutar den som svensk mästare och kung på V75.Very Kronos satte en magnifik slutpunkt fö..


Han började säsongen i silverdivisionen.
Han avslutar den som svensk mästare och kung på V75.
Very Kronos satte en magnifik slutpunkt för sitt 2020 genom att krossa konkurrenterna i Legolas Minne på Åbytravet.
- Man har hållit honom så högt så länge. Det är skönt att det äntligen har lossnat, konstaterade Svante Båth sedan han sett sin nya stjärna mosa konkurrenterna den tunga vägen.
Att få sitt genombrott som sexåring är inte vanligt.
Men när det gäller Very Kronos har väl inte frågan varit om utan när han ska kliva in i den yppersta eliten.
Det dröjde till hösten och vintern 2020, men när Svante Båths ständige snackhäst gör bokslut för sin sexåringssäsong gör han det som en av landets största stjärnor.
Lördagens lopp blev nästan en kopia på förra helgens maktdemonstration.
Då styrdes Very Kronos fram utvändigt om Cyber Lane och reglerade denne.
Den här gången hette ”offret” Disco Volante som pressades trött redan på sista bortre långsidan varpå Very Kronos kunde brisa till sin tredje raka triumf på V75.
- Jag är mer och mer nöjd med honom. Man är väl alltid lite spänd när han tävlar, men det har blivit bättre och bättre. Nu får han ta det lite lugnt över vintern, konstaterade Båth medan Adielsson fyllde i:
- Det är verkligen en åktur varje gång med den här hästen och nu på slutet har det varit roliga åkturer. Han har blivit så otroligt mycket förnuftigare. När han är bra är det magiskt att sitta bakom. Det ska bli superspännande nästa år.

”En av de mest extrema jag har haft”
En annan häst som går ett spännande 2021 till mötes är Vikens High Yield. Skotvånget hindrade inte Robert Berghs förvandlingsnummer från att dominera silverdivisionen sedan han släppts till favoritpositionen av spelfavoriten Night Brodde.
- Tittar man på hans exteriör, det är en av de mest extrema jag har haft. Det är som fransmän som vunnit Elitloppet, man förstår inte hur det kan bli sådana varelser. Det finns hur mycket fysik i honom som helst så det kommer säkert mer växlar, konstaterade Bergh efter spetsviktorian.

Släppte tre gånger
Att ge ifrån sig ledningen var temat för dagen och Carl Johan Jepson provade receptet tre gånger om.
Det började med Alhambra Mail som tog över via en tung inledning i spåren, släppte till favoriten Kantens Rose, och sluggade sig främst i en repris från Axevalla-segern på V75 i december i fjol. Magnus Dahlén tränar fyraåringen som segrat i nio av tolv starter på svensk mark.
Lika lyckosamt blev det bakom Helena Edlunds Beartime, som släppte till en annan Bergh-favorit i Speedy Tilly och upprepade bedriften från denna tävlingsdag i fjol via en sylvass slutstöt på open stretch.
Något hattrick blev det emellertid inte sedan Jepson pangstartat till spets bakom Stepping Moneyboy, svarat ut storfavorit Behind Bars och istället överlåtit kommandot till tysktränade Ol Dono Lengai.
Den senare hade nämligen kraft att gå undan för Peter Ingves och ge Josef Franzl ännu en triumf på svenska V75.

Reste inte förgäves
Dagens mest långväga gäst torde varit Pär Ländin som styrde dryga 70 mil från Sundsvall med sin egenuppfödde Axel Ruda.
Och det var verkligen inte förgäves.
Magnus A Djuse serverade en optimal smygare från innerspår varpå fältets enda treåring kunde växla ner sina mer garvade konkurrenter.
- Det var perfekt att det blev lite körning och att vi inte behövde vara med utan kunde följa med bakom. Jag följde med ut och fick bra fart då, det hade nog blivit svårt om vi väntat på open stretch, kommenterade segerkusken.
Björn Goop och Beauty Wind kompletterade en favoritfylld omgång där sju rätt på V75 betalade 10 567 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


ATG och Svensk Travsport samlar årligen in miljoner till forskningen i kampen mot prostatacancer.Under november tävlade landets travbanor om att saml..


ATG och Svensk Travsport samlar årligen in miljoner till forskningen i kampen mot prostatacancer.
Under november tävlade landets travbanor om att samla in pengar till Mustaschkampen.
Och det gick mycket bra.
Genom att sälja lotter, panta burkar och skramla med sparbössor drog travbanorna in 657 883 kronor till den viktiga forskningen.
Axevalla travbana utanför Skara lyckades bäst. Insamlingen där gav 207 300 kronor som oavkortat går till kampen mot prostatacancer.
- Det är många här som varit med och jobbat för en bra sak. Vi har haft lite olika lotterier och vår styrelse, våra A- och B-tränare och ungdomarna på travskolan och ponnytravklubben har jobbat och både företag och privatpersoner har stöttat insamlingen, säger Sara Mowbray Jönsson, marknadschef Axevalla.
De tre mest framgångsrika pengasamlarna belönas av ATG och Svensk Travsport.
"Ettan" Axevalla  får 100 000 kronor, öronmärkta för att utveckla banans ungdomsverksamhet.
- Det blir lite extra morötter och tårtor under december för att fira. Vad vi ska använda pengarna till är inte riktigt bestämt men mycket talar för att vi köper in nya vagnar till ponnytravet, säger Sara Mowbray Jönsson på Axevalla.
Solvalla samlade in 148 951 kronor till Mustaschkampen och belönas med 50 000 kronor för andraplatsen i Travbaneinsamlingen.
- Det blev verkligen teamkänsla kring Mustaschkampen i år. Alla var med och vi hade det till och med en stående punkt på våra måndagsmöten om hur vi skulle få in fler bidragsgivare, säger Anders Malmrot, sportchef på Solvalla.

Solänget köper ponny
Trea i Travbaneinsamlingen för Mustaschkampen blev Solänget i Örnsköldsvik. Solänget får 50 000 kronor.
- Vi ska köpa en ponny för våra vinstpengar och just den ponny vi vill ha kostar omkring 50 000 kronor. Åh vad glada vi är! säger Erika Lundquist på Solängets travskola.
Totalt samlade alltså landets travbanor in 657 883 kronor till kampen mot prostatacancer under november.
– Vi visste att engagemanget var stort ute på travbanorna. Men insamlingen överträffade verkligen alla förväntningar, säger Maria Guggenberger, hållbarhetschef på ATG.

Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Folkkäre kallblodstravaren Järvsöfaks fick somna in i slutet av oktober.Hästens hälsa försämrades under sommaren och beslutet..


Folkkäre kallblodstravaren Järvsöfaks fick somna in i slutet av oktober.
Hästens hälsa försämrades under sommaren och beslutet togs att han skulle få somna in under sitt 26:e levnadsår.
En minneslund har skapats i anslutning till Järvsöfaks hage på gården hemma hos tränaren Jan-Olov Persson, där även sönerna Hallsta Lotus och Faksen J:r ska urnsättas.
Hallsta Lotus och Faksen J:r är också borta.
- Det var ett tufft beslut men dags på grund av djurskyddsskäl. Gravplatsen är klar och socklarna till stenarna har kommit på plats. Gravstenarna har varit uppe i Burträsk för laserfoto. Så det blir en bild på Järvsöfaks och ”Junior” och ”Lotus” på själva stenarna, säger Hagmyrentränaren Jan-Olov Persson.
201 segrar på karriärens 234 starter, drygt 21 miljoner kronor insprunget. Järvsöfaks alla rekord, storsegrar och möten med travpubliken finns dokumenterade och förutom minneslunden har Persson byggt en saloon på gården.
Järvsöfaks saloon - en lokal med minnen.
- Meningen är att vi ska träffas i den för lite kaffe och filmvisning när vi har den här ceremonin och minnas Järvsöfaks. Allt beroende på smittoläget. Jag hade en liten plan att vi skulle ha kunnat ordna den här ceremonin till första advent. Nu när det blev det här med de nya restriktionerna på grund av coronan får det bli någon gång efter nyår, säger Jan-Olov Persson.

Tid att bestämma
Järvsöfaks hade en fanclub som följde hästen. Några ur det sällskapet ska vara med under ceremonin.
- Vi samlas först de närmaste som varit i kontakt med hästen, hans skötare under åren, fancluben och så där. Tanken är att vi sedan bestämt en officiell tid för själva urnsättningen då flera får vara med, och även efteråt i saloonen. Jag vet inte hur det här med urnsättningen ska gå till riktigt och vem vi ska kalla in för hålla i ceremonin. Nu finns det tid att bestämma det, säger Jan-Olov Persson.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Fredagskvällens huvudlopp med 150 000 kronor i förstapris lockade flera namnkunniga treåringar och bäst var Kurri Jari Boko tillsammans med..


Fredagskvällens huvudlopp med 150 000 kronor i förstapris lockade flera namnkunniga treåringar och bäst var Kurri Jari Boko tillsammans med Veijo Heiskanen.
Åbytränaren ville gärna till ledningen och körde till rejält från start och kunde överta täten från Despot Power efter 300 meter. Väl i spets så fick ledaren bestämma tempot samtidigt som det blev en hel del galopper, bland annat försvann favoriten Ready Tonight efter 700 meter.
Ingen skugga över Kurri Jari Boko som fick rejäl uppvaktning av skrällen Mr Mah Can sista 500 meterna och det stod och vägde över upploppet innan Kurri Jari Boko klev undan med en längd.
- Det var skönt att han fick visa hur bra han är och jag hade tussarna kvar, sade Veijo Heiskanen.
Hemmahästen Hillbilly Woodland vann ett försök till Diamantstoet efter ledning från start till mål tillsammans med Oscar Ginman.
Drygt 100 system hittade alla sex vinnarna och belönades med 20 301 kronor, fem rätt betalar 259 kronor och fyra rätt 30 kronor.

Magnus Blom, Kanal 75


Med nästan 70 miljoner kronor intjänat med stallets hästar och en segerprocent på 31 var hon stor favorit att ta hem titeln. United States ..


Med nästan 70 miljoner kronor intjänat med stallets hästar och en segerprocent på 31 var hon stor favorit att ta hem titeln.
United States Harness Writers Association (USHWA) utsåg i veckan 39-åriga Nancy Takter till årets tränare i USA.
I fjol fick Marcus Melander priset och i år går det alltså till en annan svensk i USA.
Nancy Takter föddes i Malmö och flyttade till USA redan då hon var ett år gammal. Föräldrarna Jimmy och Christina Takter är välkända i sporten på den andra sidan Atlanten och Nancy har också fått sin skolning hos fadern.
2012 blev hon proffs och karriären har gått spikrakt uppåt.
Under 2020 har hennes stall tjänat över åtta miljoner – dollar.
– Det är en stor ära men jag tycket att det mera är ett stallpris än ett tränarpris. Utan mitt team vore jag ingenting, säger Nancy Takter till sajten US Trotting.
Nancy Takter är den andra kvinnan som får priset i USA. 2012 fick Linda Toscano utmärkelsen.
En passgångare har tjänat mest pengar i stallet 2020. Femårige Tall Dark Stranger har sprungit in nästan elva miljoner kronor.
Femåriga stoet Manchego är en annan topphäst. I somras förbättrade Manchego sitt eget världsrekord – för ston – på tusenmetersbana med fyra tiondelar till 1.08,1 på travbanan Plainridge Park.

Mikael Wikner, Kanal 75


Raoul Engblom har ett gediget CV inom travsporten. Han har varit försteman hos Stall Tilly under K-G Fylking och senare Torbjörn Jansson, han har vari..


Raoul Engblom har ett gediget CV inom travsporten. Han har varit försteman hos Stall Tilly under K-G Fylking och senare Torbjörn Jansson, han har varit ”second trainer" hos Jimmy Takter i USA och innan Åke Svanstedt lämnade Sverige 2013 var han unghästansvarig hos Svanstedt.
- Visst har man har varit med ett tag, säger Raoul och skrattar.
I dag har han åtta hästar på träningslistan som han tränar tillsammans med hustrun Gunilla på Åkes gamla gård, Bjertorp Travcamp.
-Jag är pensionär i dag och tar ett år i taget. I dagsläget trivs vi med antalet hästar, sen får vi se hur länge man orkar hålla på.

Ad Hoc stjärnan
Stjärnan i stallet är den femårige hingsten, Ad Hoc, som Engblom haft i sin regi sedan hästen var ett år. Redan som treåring visade Ad Hoc upp fin talang och tog hem en seger i Margaretas Tidiga Unghästserie på Solvalla. Sedan dess har han skördat flera fina framgångar både på V75® och V86®.
Under lördagen avgörs V75 på Åby och Engblom plockar åter ut Ad Hoc som stod för en rejäl insats utvändigt om Final Dream senast.
Hur har han tagit det senaste loppet?
- Bara bra. Han tränar inte jättehårt mellan starterna, men allt känns som det ska och han kommer med mycket fin form.
Lång distans nu, hur ser du på uppgiften?
- Jag tycker det ser bra ut. Det är alltid tufft på V75, men han tillhör de tre-fyra bästa i loppet. Många tycker kanske att han är en sprinter, men ser du till tider är han den i loppet som gått snabbast över lång distans. Hästen är väldigt allround och jag tycker han är gynnad av distansen.
I de sju senaste starterna har han tävlat barfota fram, hur påverkas han av skotvånget?
- Han har tidigare haft lite platsproblem, men har blivit säkrare utan skor fram. Man ska dock komma ihåg att han har tjänat över en miljon med skor runt om. Jag tror det finns andra ekipage i fältet som missgynnas mer av skor än vad Ad Hoc gör. Vi fortsätter med jänkarvagnen som haft bra effekt på honom.

Eric Flygare, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-5 Stolt Elina* Stolt Elina*   [s 4] 2160/3 3 31.5 223
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-6 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 4] 1640/4 3 24.9 44
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 Gandolf* Gandolf*   [v 8] 2180/15 6 28.0 84
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-7 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 4] 2180/12 0 g 44
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-12 Lykkefaks* Lykkefaks*   [v 12] 1660/14 7 29.5 354
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-7 Gandolf* Gandolf*   [v 8] 2180/13 1 25.4 49
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-1 Stolt Elina* Stolt Elina*   [s 4] 2140/2 str
2016-10-22 2016-10-22 Romme-8 Gandolf* Gandolf*   [v 9] 2180/11 A 7 25.6 116
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-2 Odd Hera* Odd Hera*   [s 4] 2160/9 A 7 30.7 60
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-3 Lynlinn* Lynlinn*   [s 4] 2140/4 C 7 27.4 75
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-1 Hvalstad Ronja* Hvalstad Ronja*   [s 6] 2140/3 C 1 29.3 62
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-7 Nordby Balder* Nordby Balder*   [h 6] 2140/1 D 0 159
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-9 Personal Goals* Personal Goals*   [h 3] 2080/4 C 3 20.4 159
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-4 Hvalstad Ronja* Hvalstad Ronja*   [s 6] 2080/2 B 6 30.1g 86
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-7 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 5] 1680/14 A 4 22.6 163
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-5 Mintor* Mintor*   [v 5] 2100/8 B 1 30.3 25
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-9 Nordby Balder* Nordby Balder*   [h 6] 2140/1 C 3 26.8 18
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-3 Stolt Elina* Stolt Elina*   [s 5] 2140/2 D 6 31.7g 714
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-7 Nordby Balder* Nordby Balder*   [h 6] 2160/9 D 0 26.5 287
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-6 Hvalstad Ronja* Hvalstad Ronja*   [s 6] 2080/6 B 0 g 106
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-1 Guldfaksa* Guldfaksa*   [s 7] 2100/2 D 8 35.1 259
2016-05-24 2016-05-24 Romme-1 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 5] 2180/11 A 1 26.4 28
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-11 Stolt Odin* Stolt Odin*   [h 7] 2660/3 C 4 27.7 474
2016-04-30 2016-04-30 Åby-4 Gandolf* Gandolf*   [v 9] 2140/3 D 6 24.9 208
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-8 Spang Express* Spang Express*   [v 5] 2080/6 C 3 33.8 25
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-10 Stolt Elina* Stolt Elina*   [s 5] 1640/1 D 4 31.5g 522
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-8 Hvalstad Ronja* Hvalstad Ronja*   [s 6] 2160/6 C 2 32.5 81
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-5 Lavendel* Lavendel*   [s 4] 1640/4 C 0 g 66
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-8 Hvalstad Ronja* Hvalstad Ronja*   [s 6] 2180/5 B 3 33.8g 42
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-2 Stolt Elina* Stolt Elina*   [s 5] 2140/1 C 0 35.2 263
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-7 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 5] 1660/15 C 0 24.9 276
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-6 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 5] 2140/2 D 2 27.9 50
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-10 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 6] 2140/6 C 3 26.6 39
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-2 Haugestad Arne* Haugestad Arne*   [v 3] 2180/7 C 1 32.9 40
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-5 Gandolf* Gandolf*   [v 10] 2180/6 A 1 23.3 33
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-10 Mintor* Mintor*   [v 6] 2160/4 B 6 28.4 27
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-2 Haugestad Arne* Haugestad Arne*   [v 3] 2180/8 B 4 33.9 55
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-2 Ros Lilja* Ros Lilja*   [s 3] 2140/1 B 2 33.5 23
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-8 Stolt Odin* Stolt Odin*   [h 8] 2660/4 D 0 g 298
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-8 Stolt Odin* Stolt Odin*   [h 8] 1660/3 C 4 25.8 170
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-8 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 6] 1640/4 C 7 23.2 177
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-8 Stolt Odin* Stolt Odin*   [h 8] 1680/8 C 5 26.8g 47
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-8 S.G.Jerv Blesa* S.G.Jerv Blesa*   [s 5] 2140/11 C 0 30.8 842
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-2 Ros Lilja* Ros Lilja*   [s 3] 2160/3 B 2 31.3 19
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-7 Stolt Odin* Stolt Odin*   [h 8] 2140/11 C 5 17.2 126
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-3 Tekno Teddy* Tekno Teddy*   [h 4] 2160/11 A str
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-8 Ros Lilja* Ros Lilja*   [s 3] 2140/2 B 2 31.7 30
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-4 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 6] 2140/4 C 1 24.7 32
2017-06-16 2017-06-16 Årjäng-2 Spang Express* Spang Express*   [v 6] 2160/4 B 2 28.6 61
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-1 Haugestad Arne* Haugestad Arne*   [v 3] 2160/8 B 4 34.1 36
2017-06-02 2017-06-02 Romme-10 Adelinn* Adelinn*   [s 4] 2140/1 C 0 30.6 275
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-3 Adelinn* Adelinn*   [s 4] 2160/4 C 5 32.1g 71
2017-05-12 2017-05-12 Romme-7 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 6] 2140/1 A 5 25.5 26
2017-04-29 2017-04-29 Åby-2 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 6] 2140/2 D 0 25.0 414
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-7 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 6] 1660/10 A 6 24.5 219
2017-03-24 2017-03-24 Romme-10 Adelinn* Adelinn*   [s 4] 1660/6 B 4 30.7 47
2017-03-24 2017-03-24 Romme-8 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 6] 2140/1 A 2 25.5 40
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-5 Nordby Balder* Nordby Balder*   [h 7] 1660/11 D 0 29.2g 108
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-2 Odd Hera* Odd Hera*   [s 5] 2160/11 C 5 32.3 264
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-8 Stolt Odin* Stolt Odin*   [h 8] 2140/4 D 5 27.7 513
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-6 Solkongen* Solkongen*   [v 5] 2180/11 B 3 27.8 47
2018-11-23 2018-11-23 Romme-1 Komnes Siv* Komnes Siv*   [s 3] 2160/9 B 1 30.6 81
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-7 Solkongen* Solkongen*   [v 5] 2140/3 B 7 26.3 111
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-5 Blåstrupemoen* Blåstrupemoen*   [h 9] 2160/7 B 3 30.1 67
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-7 C.C.Siri* C.C.Siri*   [s 7] 2140/1 D 0 17.8 384
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-1 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 7] 2180/7 C 0
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-8 Tekno Teddy* Tekno Teddy*   [h 5] 1660/9 A 3 26.5 21
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-1 Tekno Teddy* Tekno Teddy*   [h 5] 2140/1 D 2 26.8 34
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-8 Gandolf* Gandolf*   [v 11] 1640/5 C 0 22.6 496
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-12 Tekno Teddy* Tekno Teddy*   [h 5] 2140/5 A 1 25.7 52
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-7 Tekno Teddy* Tekno Teddy*   [h 5] 2140/3 B 6 27.6 148
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-3 Solkongen* Solkongen*   [v 5] 1700/11 A 6 28.0g 21
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-2 Solkongen* Solkongen*   [v 5] 2140/8 A 1 26.4 36
2018-06-01 2018-06-01 Årjäng-6 Tedo O.K.* Tedo O.K.*   [v 6] 1640/6 C 5 14.0 64
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-4 Tekno Teddy* Tekno Teddy*   [h 5] 2660/7 B 2 26.7 170
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-9 Ruthless Ruthless   [s 4] 1640/4 D 3 15.2 146
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-2 M.H.Herkules* M.H.Herkules*   [v 5] 2120/13 A 1 28.4 33
2018-04-28 2018-04-28 Åby-3 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 7] 2140/5 B 0 24.6 195
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-4 Tekno Teddy* Tekno Teddy*   [h 5] 2160/14 B 5 28.9g 97
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-7 Spang Express* Spang Express*   [v 7] 2160/8 C 0 28.7g 458
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-7 M.H.Herkules* M.H.Herkules*   [v 5] 2660/7 B 4 31.2 24
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-2 M.H.Herkules* M.H.Herkules*   [h 5] 2140/2 A 0 g 28
2019-11-29 2019-11-29 Romme-4 Skogli Viktor* Skogli Viktor*   [v 8] 1640/11 D 0 26.3 733
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-6 Tin Indi* Tin Indi*   [s 3] 2140/10 B str
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-7 Hauan Hero* Hauan Hero*   [v 4] 1640/2 A 1 28.8 20
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-1 Tin Indi* Tin Indi*   [s 3] 2160/7 B 2 32.2 24
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-2 Nattbris Nattbris   [s 6] 2160/11 C 7 30.2g 108
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-5 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 8] 2160/8 D 0 25.3 98
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-8 Huseby Sirius* Huseby Sirius*   [h 4] 2140/5 C 0 35.4g 127
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-2 M.H.Herkules* M.H.Herkules*   [v 6] 2900/4 C 0 30.6g 100
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-6 M.H.Herkules* M.H.Herkules*   [v 6] 2500/7 C 0 28.1g 153
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-2 Solkongen* Solkongen*   [v 6] 2160/7 B 6 26.8 38
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-2 Stolt Elma* Stolt Elma*   [s 4] 2140/4 D str
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-8 Revenue Speed* Revenue Speed*   [v 4] 2140/3 C 7 19.5g 223
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-8 Solkongen* Solkongen*   [v 6] 2160/12 C 4 27.6g 105
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-8 Solör Jo* Solör Jo*   [v 4] 2140/6 C 0 g 71
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-6 Brazze Sara* Brazze Sara*   [s 8] 2140/2 D 0 33.3 298
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-9 Hauan Hero* Hauan Hero*   [v 5] 1660/5 D 0 28.3g 61
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-2 Tverdals Odin* Tverdals Odin*   [h 3] 2160/8 B 3 31.1 41
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-7 Brödsjö Brisa* Brödsjö Brisa*   [s 4] 2140/5 C 5 28.8 55
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-6 Hauan Hero* Hauan Hero*   [v 5] 2100/10 A 5 29.6 109
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-8 Dotterud Stjerna* Dotterud Stjerna*   [s 8] 1660/10 A 3 31.0 30
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-3 M.H.Herkules* M.H.Herkules*   [v 7] 2160/11 D 1 27.5 87
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-5 Lady to Run* Lady to Run*   [s 3] 2140/6 D str
2020-10-13 2020-10-13 Åmål-7 Huseby Sirius* Huseby Sirius*   [h 5] 2080/1 C 3 31.1 32
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-1 Tverdals Odin* Tverdals Odin*   [h 3] 2160/8 A 1 32.6 81
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-2 Amazing Adel* Amazing Adel*   [h 10] 2160/8 B 1 16.4 100
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-7 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 9] 2160/7 C 0 24.3 259
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-3 Dotterud Stjerna* Dotterud Stjerna*   [s 8] 1640/2 C 3 29.6 31
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-5 Spang Express* Spang Express*   [v 9] 1660/15 D 0 g 1187
2020-08-27 2020-08-27 Årjäng-5 Amazing Adel* Amazing Adel*   [h 10] 2140/11 A 3 16.7 46
2020-08-27 2020-08-27 Årjäng-6 Tverdals Odin* Tverdals Odin*   [h 3] 1660/4 C 2 32.2 18
2020-08-27 2020-08-27 Årjäng-8 Dotterud Stjerna* Dotterud Stjerna*   [s 8] 1660/6 B 2 30.1 33
2020-08-14 2020-08-14 Romme-10 Tverdals Odin* Tverdals Odin*   [h 3] 2140/3 D 0 36.5g 15
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-1 Bjornes Mai* Bjornes Mai*   [s 6] 2140/5 D 3 34.7g 54
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-5 Mintor* Mintor*   [v 9] 2180/13 D 3 26.5 875
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-4 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 9] 1640/3 C 0 22.9g 511
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-2 Huseby Sirius* Huseby Sirius*   [h 5] 2100/6 B 2 31.5 13
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-4 Solör Jo* Solör Jo*   [h 4] 2100/2 C 0 g 50
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-7 Huseby Sirius* Huseby Sirius*   [h 5] 1720/12 B 4 31.5 41
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-8 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 9] 2160/5 B 5 23.3 328
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-3 Hauan Hero* Hauan Hero*   [v 5] 2140/6 D 0 g 114
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-1 Dotterud Stjerna* Dotterud Stjerna*   [s 8] 1680/12 C 1 33.8 381
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-2 Hauan Hero* Hauan Hero*   [v 5] 1680/14 A 7 27.9 102
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-3 Hauan Hero* Hauan Hero*   [v 5] 2140/8 A 3 29.3 180
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-4 M.H.Herkules* M.H.Herkules*   [v 7] 2160/8 C 0 28.3 86
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-8 Don Julian* Don Julian*   [h 3] 2140/5 C str
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-10 Solör Jo* Solör Jo*   [h 4] 2160/4 C 3 29.4 248
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-1 Don Julian* Don Julian*   [h 3] 2140/12 C 5 18.6 862
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-7 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 9] 2180/15 C 2 23.0 232
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-8 Emotion U.M.* Emotion U.M.*   [s 4] 2100/11 D str
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-5 Hauan Hero* Hauan Hero*   [v 5] 2160/3 D 6 28.9 117
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-8 Börke Loke* Börke Loke*   [h 4] 2180/11 A 7 31.7g 45
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-10 Börke Loke* Börke Loke*   [h 4] 2160/8 A str
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-3 Hauan Hero* Hauan Hero*   [v 5] 1660/7 C str
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-3 Börke Loke* Börke Loke*   [h 4] 2160/8 B str
2020-02-21 2020-02-21 Romme-2 Börke Loke* Börke Loke*   [h 4] 2180/7 A 1 31.7 14
2020-02-21 2020-02-21 Romme-6 M.H.Herkules* M.H.Herkules*   [v 7] 2140/2 D 4 27.8 34
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-3 Emotion U.M.* Emotion U.M.*   [s 4] 2160/11 B 3 18.1 48
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-2 Hauan Hero* Hauan Hero*   [v 5] 1680/7 A 1 30.1 28ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se