V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.Miljonspelet gä..


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
Miljonspelet gästspelar på Boden-travet och hemmalaget har det väl förspänt. En av dem är Sandra Eriksson, som selar ut tre egentränade av sitt fem hästar stora stall. Hon kör dessutom ytterligare en betrodd häst på V86. 30-årige Sandra blev mamma till sonen Philip för exakt ett år sedan och är nu igång och kör lopp för fullt igen. Så här säger hon om onsdagskvällens omgång då hon återigen är i hetluften.
– Jag tycker det ser spännande ut. Jag har några fina hästar att köra. Några halvchanser och en riktigt bra chans. Så jag hoppas på en fin kväll, säger Sandra Eriksson.

”Första barfota runt om – utmanar om segern”
Boden-tränaren kommenterar sina styrningar i tur och ordning.
– Antonio America (V86-1) har gjort två starter efter ett långt uppehåll. Först blev det galopp men senast gjorde han ett väldigt bra lopp. Kusken var otroligt nöjd med honom även om han bara blev sexa. Han sa att hade han gått på tidigare så hade hästen kunnat vara etta eller tvåa. Han har känts fin i träningen efteråt och jag tror att formen är god. Nu kan jag tycka att 1600 meter är i kortaste laget för honom och jag tycker väl att Berghs häst har varit ruggigt bra. Jag har stor respekt för den men kommer att ladda framåt. Han får kanske svårt att räcka till seger över den här distansen men bör kunna tjäna fina pengar, säger Sandra Eriksson.
– Vännfors Stjärna (V86-4) är en av de som kan utmana om segern. De ska rycka skorna runt om på henne för första gången och det tror jag gynnar hästen mycket. Jag tycker att det är fyra, fem hästar som sticker ut i loppet som kan vinna och hon är en av dom. Det ser ut som en spännande uppgift.

”Kommer vara ännu bättre nu – min bästa chans”
– Swagger (V86-7)
har vunnit två lätta segrar och går framåt med varje lopp. Jag tror att han kommer att vara ännu bättre nu. Det är min bästa chans i omgången, dels på grund av läget men även att motståndet är ganska överkomligt. Hästen är så pass fin för dagen att jag tror på bra chans. Han är snabb från start och jag hoppas få en bra position. Kommer han till ledningen vore det allra bäst, men han går bra bakifrån också. Inga ändringar.
– Don Draper (V86-8) har varit riktigt bra i två raka segrar och fått göra grovjobbet själv. Hästen är bra i ordning och kan absolut vara med och segerstrida mot det här gänget men då behöver han nog lite hjälp på vägen. Det är tuffare motstånd än tidigare och dessutom har han spår lite långt ut på vingen. Han går som han gjorde senast och vi ändrar inget, säger Sandra Eriksson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V..


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V5-1), som kommer till derbykvalet med tre raka segrar varav de två senaste i år. Empire fick spår 3 kom startbilen i sitt försök och han körs av Ken Ecce. Empire har vunnit 9 av 13 starter i karriären och tjänat 1 847 942 kronor.
I det tredje derbyförsöket av fyra hoppas Tomas Malmqvist på Eric The Eel (V5-5) som även han startar från spår 3 bakom startbilen. Eric The Eel har 7 segrar på 20 starter i karriären som hittills inbringat 869 079 kronor. Hingsten får precis som i årets fem tidigare startar Jeppe Juel i sulkyn.
I kvalen i stoklassen selar Tomas Malmqvist ut Expensive Attitude (V5-4). Expensive Attitude, som vunnit 2 av 13 lopp i karriären och tjänat 185 865 kronor, körs av Birger Jörgensen och lottades till spår 7 bakom startbilen.
Tomas Malmqvist har vunnit det danska travderbyt två gånger: Tumble Dust (2014) och Nice Little Ärt (2009). Det har även blivit en tränarseger i derbystoet: Ragna Opal (2012).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprinte..


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprintermästaren. Men måndagskvällens genrep slutade i moll för den fyraårige hingsten. I ett lopp på Solvalla provades han barfota runt om för första gången men det testet föll inte väl ut. Don Fanucci Zet öppnade snabbt från innerspåret bakom bilen men utifrån laddade Björn Goop med startkatapulten Click Bait. Det gick oerhört fort in i första kurvan och då blev det för lätt med barfotabalansen. Den kombinationen gjorde att hästen galopperade, enligt Örjan Kihlström. Han tyckte i övrigt att Don Fanucci Zet kändes som han brukar göra.
Vann loppet gjorde istället Stefan Melander-tränade Click Bait på tiden 1.11,8/1640a. Melander som för övrigt hade sex utav åtta startande hästar i loppet vilket gjorde att det kördes utan totospel. Dessa lade också beslag på de sex första platserna.

Fyra segrar varav tre på V64
Men trots debaclet för Don Fanucci Zet blev det fyra segrar för Örjan Kihlström med Daniel Redén-tränade hästar. Tre av dem på V64-spelet. My Lady Grace, Moses och Golden Tricks övertygade samtliga och vann enkelt från ledningen. Kihlström och Redén avslutade sedan tävlingsdagen genom Hilltop Hawk som vann lika enkelt han.

Michael Carlsson, Kanal 75


Hon har gjort stor succé som kusk och framförallt som montéryttare de senaste åren. Men Emilia Leo, 28, är även tränare ..


Hon har gjort stor succé som kusk och framförallt som montéryttare de senaste åren. Men Emilia Leo, 28, är även tränare i en liten skala. För ett år köpte hon en gård vid Rommetravet och har nu sju hästar i träning. En av dessa är jättelöftet No Doubt som slog igenom rejält förra måndagen. I sitt försök till E3 vann hästen på det nya svenska rekordet, 1.10,5 över 1640 meter med autostart. Detta trots ett lopp mestadels utvändigt om ledaren.
– Det var en femstjärnig prestation, absolut. Jag trodde innan loppet att jag kanske kunde köra 1.12. Att han sedan vann på en 1.10-tid är helt otroligt. Det är nästan obeskrivligt stort för mig att hästen gör en sådan prestation. Det kommer nog ta ett tag att smälta innan man förstår hur bra han var i försöket, säger Emilia Leo.
– Innan det loppet var jag inne på att jag skulle försöka vinna försöket för att få ett bra startspår i finalen. Allt verkar bra med hästen efteråt och så här långt ser han ut att ha tagit det på bästa sätt.

”Visade tidigt talang – en glad och positiv häst”
No Doubt har vunnit fyra lopp på nio starter och sprungit in drygt 300 000 kronor. Förutom att Emilia Leo tränar hästen är hon även delägare och uppfödare tillsammans med sin mamma. Hon märkte tidigt att det var något extra på gång.
– Ända sedan hästen blev inkörd har han visat fin teknik. Han har sprungit med huvudet mellan benen och krökt på nacken och glänst. På vintern som tvååring kändes det som att det var något extra och han visade tidigt talang.
– Han har otroligt lätt för sig och behöver inga skydd på benen varken hemma eller i loppen. Det är en otroligt fin travare som tycker om att jobba. En väldigt glad och positiv häst, säger Emilia.

Bet av Emilias mamma långfingret
Det sistnämnda kan dock inte sägas om No Doubts mamma, Als Alicia. Hon bet nämligen av ett finger(!) på Emila Leos mamma när hon var hos hästen i hagen.
– Hon är rentav elak eller farlig och sur nio dagar av tio. När sista fölet kom i våras, en halvsyster till No Doubt, så kom min mamma lite för nära de första två veckorna. Då bet hon av hon av henne långfingret och det var fingertoppen som rök. Då sa vi att nu får det vara nog men så bra som No Doubt nu har sprungit så kanske det blir något föl till.
– Hon fick fölet så sent och fick därför gå tom i år. Tanken var som sagt att det skulle vara det sista fölet men nu har jag övertalat mim mamma att vi måste betäcka henne nästa år också.
Så mammans elakhet har alltså inte nedärvts på No Doubt?
– Nej, han är precis tvärtom. Han är en riktigt skön individ som aldrig har en dålig dag. Men jag tror att han har fått en viss hårdhet från mamman som han visar i loppen. Han har nog nedärvt skallen för han är väldigt tuff och hård på banan, säger Leo.

Hur känns det för dig som en liten och relativt färsk tränare att ha en egentränade häst i en E3-final?
– Det är jättestort att vara med och ännu större när hästen har chansen att vinna. Det blir även lite extra när det är egentränat och att jag även har fött upp honom. Jag har fått chansen att köra många bra hästar åt andra men tanken är att jag ska börja träna lite mer för jag håller på och bygger ut gården som jag köpte.

”Tror på bra chans - kan bli första med jänkarvagn”
No Doubt har ett perfekt läge med spår två bakom bilen i ”korta E3-finalen”. Distansen är 1640 meter och det är en optimistisk och segersugen Emilia Leo som kör ut till start på lördag i V75-6.
– Han har ett bra spår och jag ska göra vad jag kan för att komma till ledningen. Helst vill man ju undvika dödens, nu vann han från den positionen i försöket, men jag vågade inte chansa att sitta kvar i rygg på ledaren. Han har tävlat bäst utan rygg tidigare och från spår två behöver jag inte låsa mig vid någon taktik. Men det vore drömmen att få köra honom i ledningen, säger Emilia Leo.
– Jag tycker att han ska vara en av favoriterna och från ledningen tror jag på bra chans. Det är ett plus också att det är hemmaplan. Att bara kunna ta hästen i grimskaftet och gå med honom ner till banan och slippa transporten.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Eventuellt kommer jag att sätta på en bike den här gången. Men det bestämmer jag först efter värmningen. Om han ska gå i en jänkarvagn så kommer jag nog att värma i den. Annars blir det barfota runt om och helstängt huvudlag som tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75V86 avslutar sin sommarturné med ett gästspel på Boden-travet den här onsdagen. Omgången är dessutom kryddad med en jackpot d&..


V86 avslutar sin sommarturné med ett gästspel på Boden-travet den här onsdagen. Omgången är dessutom kryddad med en jackpot där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
En av V86:ans sportsliga begivenheter kommer i den femte avdelningen. Där dyker hästen med ”nio liv” återigen upp i startlistan. Antonio Tabac firade stora framgångar hos sin förre tränare Oskar Kylin Blom för några år sedan. Efter skador och annat strul flyttades han därefter till Jörgen Westholm och har nu som åttaåring hittat ytterligare ny geist och nya växlar. Antonio Tabac såg smällfin ut i somras när han tog två raka segrar. En av dessa kom i miljonloppet Norrbottens Stora Pris i Boden där han städade av eliten och vann från ledningen.
– Han var fantastisk när han vann i Boden och även jättefin när han vann i Hagmyren gången innan. Det är en trevlig häst som gillar att tävla verkar det som. Han tränar helst själv för han tycker det är skönt att vara ute ensam på långa turer i skogen. Hästen börjar bli så gammal att han inte kräver så mycket träning längre, säger Jörgen Westholm.

”Tappade luften – glöm den starten”
Efter segern i Boden som var värd en halv miljon kronor provade Antonio Tabac lyckan i två finska storlopp. Först i Kymi Grand Prix i Kouvola och därefter i Mikkeli. Men det blev ingen lyckad utflykt för hästen som hade dåliga startspår och fick tuffa lopp.
– Han hade iskalla utgångslägen båda gångerna och senast blev han het när han hamnade utvändigt om ledaren. Han gick med helstängt huvudlag utvändigt i hårt tempo och det kändes som att han tappade luften till slut. Så den starten kan vi bara glömma, säger Westholm.
– Hästen känns fin i lugna jobb efteråt och jag tycker att han ser ut att vara i samma författning som när han vann i somras.

”Byter huvudlag – tror på vinst”
Onsdag kväll är den grå hästen tillbaka i Boden efter det senaste succé-besöket. Antonio Tabac blir klar favorit i V86-5 från ett perfekt läge med spår två bakom bilen. Mika Forss sitter återigen i sulkyn och det ser bra ut för den startsnabba trefaldige miljonären.
– Antonio Tabac (V86-5) gillar Bodens bana som är fast och fin. Han har fått ett bra utgångsläge och det är klart att jag tror på vinst för han har så hög kapacitet. Nu byter vi huvudlag och kör med öppet eller norskt huvudlag. Annars går han barfota runt om och i jänkarvagn som vanligt.

”Barfota runt om nu och första med jänkarvagn”
Westholm skickar med ytterligare en häst i transporten upp till Boden. Det är Silver Bullit i den tredje avdelningen som var knappt slagen som tvåa senast.
– Silver Bullit (V86-3) gjorde en förbättrad insats senast och jag har lite feeling för att det kan vara dags för honom att vinna snart. Den långa distansen har han behärskat fint tidigare och läget blev perfekt. Dessutom ska vi prova barfota runt om nu och första gången med jänkarvagn. Det känns spännande, säger Jörgen Westholm.
– När man reser så långt vill man ju såklart att hästarna ska vara riktigt bra i ordning och att det ska vara bra lopp som passar för dom. Tanken var redan när jag anmälde hästarna att de skulle ha bra chans och när nu båda fick spår två måste jag ju kvarstå med den tanken. Vi har 90 mil till Boden och hästarna åker till Umeå på tisdagen och övernattar där och sedan sista biten till Boden på onsdag.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-10 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 10] 1640/5 0 22.3 540
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-1 Super Chicko Super Chicko   [v 4] 2140/3 6 19.1 417
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-9 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 6] 2140/1 3 35.5g 118
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-3 A.Thaliana A.Thaliana   [s 8] 1660/12 7 18.4 521
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-2 Super Chicko Super Chicko   [v 4] 2140/2 0 g 377
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-1 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 10] 2140/6 0 25.3 2054
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-10 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 6] 2140/3 6 31.2 766
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-4 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 6] 2140/2 6 32.1 396
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-9 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 10] 2140/5 0 20.0 476
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-2 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 6] 2160/6 4 31.4 52
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-2 A.Thaliana A.Thaliana   [s 8] 2140/4 0 17.3g 601
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-1 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 6] 1640/6 0 29.8 1388
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-1 High Roller High Roller   [v 10] 2140/8 C 5 16.9 150
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-9 High Roller High Roller   [v 10] 2140/1 D 0 15.7 355
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-3 Super Chicko Super Chicko   [v 5] 2160/7 D 7 18.1 118
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-2 Super Chicko Super Chicko   [v 5] 2168/8 C 1 18.3 92
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-9 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 11] 2140/2 D 0 19.3 878
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-5 High Roller High Roller   [v 10] 1640/7 B 6 15.2 90
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-7 High Roller High Roller   [v 10] 1640/7 A 2 16.7 272
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-6 High Roller High Roller   [v 10] 1640/6 C 0 g 217
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-11 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 11] 2148/4 D 0 19.4 676
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-6 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 7] 1640/2 D str
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-10 High Roller High Roller   [v 10] 2160/8 B 0 g 205
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-5 High Roller High Roller   [v 10] 2650/4 C 1 18.1 244
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-4 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 7] 2140/3 D 0 g 487
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-7 High Roller High Roller   [v 10] 2140/3 D 3 17.8 215
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-12 High Roller High Roller   [v 10] 2640/5 D 0 18.3 535
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-2 High Roller High Roller   [v 10] 2140/2 D 5 18.6 86
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-3 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 11] 2060/9 D 0 20.3 606
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-8 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 7] 2670/8 D 7 35.0g 1020
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-5 High Roller High Roller   [v 10] 2148/8 D 5 20.0 169
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-10 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 11] 2148/3 D 0 19.3g 467
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-9 A.Thaliana A.Thaliana   [s 9] 2140/5 D 5 17.3 101
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-3 High Roller High Roller   [v 10] 2140/3 D 1 19.4 152
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-9 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 11] 1660/11 D 0 18.8 2112
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-8 A.Thaliana A.Thaliana   [s 9] 1640/9 C 0 16.3 802
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-4 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 7] 2140/4 D 0 g 954
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-2 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 11] 2140/3 D 0 22.0 1423
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-1 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 7] 2140/2 D 0 35.0 1417
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-2 Super Chicko Super Chicko   [v 5] 2140/9 C 0 g 800
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-1 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 8] 2640/1 D 0 35.2 900
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-9 Spice Kitchen Spice Kitchen   [s 9] 2140/7 C 7 23.5g 480
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-2 A.Thaliana A.Thaliana   [s 10] 2640/10 D 0 20.3 1404
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-2 Spice Kitchen Spice Kitchen   [s 9] 2140/3 D 0 24.4g 839
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-1 High Roller High Roller   [v 11] 2160/12 A 6 18.5 55
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-6 Spice Kitchen Spice Kitchen   [s 9] 2140/2 C 0 20.4 290
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-9 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 8] 2160/8 B 0 37.6 512
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-5 Prince Hall Prince Hall   [v 10] 1640/5 D str
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-1 A.Thaliana A.Thaliana   [s 10] 2140/6 C 8 22.1 158
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-7 A.Thaliana A.Thaliana   [s 10] 1640/11 D 0 848
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-4 High Roller High Roller   [v 11] 3180/6 B 0 20.2 160
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-4 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 8] 2140/2 D 0 806
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Spice Kitchen Spice Kitchen   [s 9] 2140/4 D 0 g 446
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-2 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 8] 1640/7 D 5 28.5 269
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-10 High Roller High Roller   [v 11] 2640/6 A 4 16.7 228
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-9 Järnäs Gärda Järnäs Gärda   [s 8] 2140/2 C 3 29.2 36
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-2 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 8] 2140/3 D 5 30.3 872
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-4 High Roller High Roller   [v 11] 2140/4 A 3 17.8 102
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-8 A.Thaliana A.Thaliana   [s 10] 2640/8 D 0 18.1 732
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-12 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 8] 2640/1 D str
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-8 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 8] 2140/1 D 4 30.0 808
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-9 A.Thaliana A.Thaliana   [s 10] 1640/5 C 0 17.3 495
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-4 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 8] 2140/6 C 7 34.5 377
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-6 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 8] 2140/2 D 6 30.7 266
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-7 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 8] 2140/5 D 5 32.0 1166
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-5 Global Numerous Global Numerous   [s 9] 1640/10 D 5 14.6 682
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-3 A.Thaliana A.Thaliana   [s 10] 2500/9 C 0 19.2 1156
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-3 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 8] 2140/1 D 6 32.6 496
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-6 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 8] 2140/1 D 0 31.3 1460
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-3 High Roller High Roller   [v 11] 2640/2 A 0 g 326
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-8 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 12] 2640/5 D 0 21.3g 574
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-2 High Roller High Roller   [v 11] 1640/2 A 0 16.6 137
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-5 A.Thaliana A.Thaliana   [s 10] 2140/11 C 8 19.2 816
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-9 A.Thaliana A.Thaliana   [s 10] 2140/5 C 0 18.7 212
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-3 High Roller High Roller   [v 11] 2640/1 A 1 17.1 54
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-3 A.Thaliana A.Thaliana   [s 10] 2660/14 D 0 17.7 935
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-3 High Roller High Roller   [v 11] 2640/2 D 0 17.5 375
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-7 High Roller High Roller   [v 11] 2640/8 B 1 21.3 36
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 A.Thaliana A.Thaliana   [s 10] 2140/1 D 0 23.2 276
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-9 A.Thaliana A.Thaliana   [s 10] 2140/10 D 0 20.0 509
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-8 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 12] 1640/7 D 0 21.2 202
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-9 High Roller High Roller   [v 11] 2640/1 B 0 19.8 493
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-4 High Roller High Roller   [v 11] 1640/11 A 0 17.3 151
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-9 A.Thaliana A.Thaliana   [s 10] 2140/6 D 0 21.9 900
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-10 High Roller High Roller   [v 12] 3140/2 D 0 1242
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-4 Prince Hall Prince Hall   [v 11] 2140/2 D 0 g 151
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-9 High Roller High Roller   [v 12] 2140/1 D 0 18.1 2157
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-9 Prince Hall Prince Hall   [v 11] 2640/6 D 0 18.9 318
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-2 High Roller High Roller   [v 12] 2140/2 D 6 17.7 739
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-6 Prince Hall Prince Hall   [v 11] 2160/12 C 7 18.8 846
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-8 High Roller High Roller   [v 12] 2160/13 D 0 20.6 1395
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-2 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 9] 2160/11 D 0 g 945
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-4 Prince Hall Prince Hall   [v 11] 1640/8 D 6 17.0 636
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-9 High Roller High Roller   [v 12] 2140/4 D 5 18.2 345
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-2 High Roller High Roller   [v 12] 2140/1 B 5 17.9 309
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-7 Prince Hall Prince Hall   [v 11] 2140/7 B 3 19.8 85
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-1 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 9] 1640/3 D 0 g 946
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-5 Prince Hall Prince Hall   [v 11] 2140/3 D 6 19.6 945
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-8 High Roller High Roller   [v 12] 2140/3 D 0 17.9 1104
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-2 Prince Hall Prince Hall   [v 11] 2160/8 D 6 17.4 831
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-4 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 9] 2140/5 D 0 30.3 849
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-1 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 9] 2140/6 D 0 35.2 453
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-1 Prince Hall Prince Hall   [v 11] 2160/14 A 0 18.5 581
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-6 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 9] 2140/5 D 8 31.5 643
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-9 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 9] 1640/4 D 8 30.9 322
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-11 Prince Hall Prince Hall   [v 11] 2140/3 D 7 17.1 215
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-5 Lilla Åskan Lilla Åskan   [s 5] 1640/5 D 0 38.2 931
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-2 Järnäs Gärda Järnäs Gärda   [s 9] 1680/10 D 0 28.9g 1356
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-6 Prince Hall Prince Hall   [v 11] 1660/7 C 6 17.0 1000
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-9 Järnäs Jänta Järnäs Jänta   [s 5] 2040/4 C 0 39.3g 435
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-1 Järnäs Jänta Järnäs Jänta   [s 5] 1660/5 B 0 g 311
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-4 Järnäs Gärda Järnäs Gärda   [s 9] 2060/5 D 6 30.6g 557
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-8 Prince Hall Prince Hall   [v 11] 2040/9 C 7 19.8 432
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-1 Lilla Åskan Lilla Åskan   [s 5] 2140/1 D 0 37.5 219
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-6 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 9] 2140/3 C 3 31.0 780
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-8 Järnäs Gärda Järnäs Gärda   [s 9] 2140/4 D 6 30.6 310
2018-06-29 2018-06-29 Bergsåker-9 Prince Hall Prince Hall   [v 11] 2140/9 D 0 18.2 1218
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-4 Kias Mando Kias Mando   [v 5] 2140/3 D 8 18.7 299
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-5 Prince Hall Prince Hall   [v 11] 2160/14 C 7 18.0g 823
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-2 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 9] 1640/10 D 0 30.7 602
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-5 Kias Mando Kias Mando   [v 5] 1660/5 D 0 17.5 224
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-1 Spice Kitchen Spice Kitchen   [s 10] 2160/6 D 0 g 2050
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-1 Spice Kitchen Spice Kitchen   [s 10] 2160/5 D 0 g 525
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-4 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 9] 1640/6 C 0 30.5 577
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-3 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 9] 1640/5 D 0 29.6 698
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-8 Kias Mando Kias Mando   [v 5] 1640/6 D 4 18.0 131
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-1 Spice Kitchen Spice Kitchen   [s 10] 2660/7 C 0 g 1037
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-2 Kias Mando Kias Mando   [v 5] 2140/1 D 0 g 971
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-6 Kias Mando Kias Mando   [v 5] 2160/8 C 0 g 56
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-8 Spice Kitchen Spice Kitchen   [s 10] 2140/7 C 0 22.1 1059
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-1 Kias Mando Kias Mando   [v 5] 2140/3 D 4 18.4 228
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-2 Kias Mando Kias Mando   [v 5] 2160/5 D 0 g 810
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-2 Spice Kitchen Spice Kitchen   [s 10] 2140/7 C 0 27.0g 395
2018-02-20 2018-02-20 Umeå-2 Ängsstrimma Ängsstrimma   [s 9] 2140/4 B 0 35.1 344
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-1 High Roller High Roller   [v 12] 2140/8 B str
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-3 Spice Kitchen Spice Kitchen   [s 10] 1640/2 D 0 20.9g 617
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-5 High Roller High Roller   [v 12] 2140/3 C 0 288
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-4 Self Explosive Self Explosive   [v 4] 2140/3 B 0 18.4 94
2019-11-05 2019-11-05 Boden-3 Self Explosive Self Explosive   [v 4] 2140/14 B 0 17.4 178
2019-11-05 2019-11-05 Boden-5 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2140/6 D 0 17.9 838
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-1 Prince Hall Prince Hall   [v 12] 2160/5 D 0 g 471
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-6 Self Explosive Self Explosive   [v 4] 2140/4 C 2 15.8 160
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-1 Lilla Åskan Lilla Åskan   [s 6] 1640/6 C 4 37.0g 323
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-10 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2140/13 C 6 18.1 314
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-8 Self Explosive Self Explosive   [v 4] 1640/11 C 0 14.6 874
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-1 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2140/7 D 8 18.6 196
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-7 Lilla Åskan Lilla Åskan   [s 6] 2140/3 C 0 40.3 198
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-3 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2160/9 C 0 19.7g 353
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-4 Prince Hall Prince Hall   [v 12] 2160/11 C 0 19.2 566
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-3 Self Explosive Self Explosive   [v 4] 1640/9 C 5 15.2 127
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-9 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2140/7 C 0 g 156
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-7 Self Explosive Self Explosive   [v 4] 2160/8 B 0 19.1g 55
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-9 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 1660/6 B 5 16.1 293
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-8 Self Explosive Self Explosive   [v 4] 2140/9 C 0 16.9 218
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-9 Prince Hall Prince Hall   [v 12] 2660/5 C 0 22.0 1230
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-1 Dark Lad Dark Lad   [v 8] 2140/2 D 0 22.8 186
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-3 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2160/5 C 0 19.0g 390
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-7 Self Explosive Self Explosive   [v 4] 1640/5 B 1 14.3 38
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-2 Dark Lad Dark Lad   [v 8] 2140/2 D 0 23.7 290
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-6 Prince Hall Prince Hall   [v 12] 2160/8 D 6 18.4 613
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-4 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2640/5 D 0 17.7 532
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-6 Self Explosive Self Explosive   [v 4] 2160/15 C 2 16.3 231
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-4 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2660/6 C 5 17.5 403
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-6 Prince Hall Prince Hall   [v 12] 2660/12 D 7 18.6 625
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-3 Self Explosive Self Explosive   [v 4] 2140/11 B 2 16.6 73
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-2 Self Explosive Self Explosive   [v 4] 2140/2 C 2 16.7 53
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-2 Self Explosive Self Explosive   [v 4] 1640/3 C 3 14.8 254
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-8 Self Explosive Self Explosive   [v 4] 2140/5 D 0 g 934
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-8 Prince Hall Prince Hall   [v 12] 1640/3 D 8 17.4 1010
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-1 Self Explosive Self Explosive   [v 4] 2140/3 B 4 20.9 33
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-9 Prince Hall Prince Hall   [v 12] 2140/2 D 0 18.7 462
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-2 Prince Hall Prince Hall   [v 12] 2140/4 D 0 21.1 566
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-6 Prince Hall Prince Hall   [v 12] 2140/1 D 4 18.5 703
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-1 Lilla Åskan Lilla Åskan   [s 7] 2160/13 D 0 38.3 566
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-7 Self Explosive Self Explosive   [v 5] 2140/10 A 8 16.7 50
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-7 Bear Abiba Bear Abiba   [s 7] 2140/15 D 7 17.7 1618
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-4 Self Explosive Self Explosive   [v 5] 1640/2 C 1 11.8 149
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-2 Dark Lad Dark Lad   [v 9] 2140/6 D 0 26.0 555
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-1 Lilla Åskan Lilla Åskan   [s 7] 2160/8 C 6 37.3 304
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-5 Bear Abiba Bear Abiba   [s 7] 1680/11 C 8 15.1 251
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-7 Lilla Åskan Lilla Åskan   [s 7] 2160/8 D 0 40.6 159
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-4 Self Explosive Self Explosive   [v 5] 2140/10 A 7 15.3 303
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-6 Lilla Åskan Lilla Åskan   [s 7] 1660/12 C 0 43.1 718
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-10 Bear Abiba Bear Abiba   [s 7] 1640/3 D 0 14.2 715
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-1 Self Explosive Self Explosive   [v 5] 1640/4 D 0 14.1 769
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-4 Kias Mando Kias Mando   [v 7] 2140/4 B 8 18.0 153
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-5 Bear Abiba Bear Abiba   [s 7] 2140/8 C 6 16.3 41
2020-03-18 2020-03-18 Bergsåker-3 Self Explosive Self Explosive   [v 5] 2140/9 D 0 16.6 669
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-1 Lilla Åskan Lilla Åskan   [s 7] 1640/5 D 0 39.6 132
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-7 Self Explosive Self Explosive   [v 5] 2140/8 C 2 17.7 167
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-1 Lilla Åskan Lilla Åskan   [s 7] 1640/2 D 0 g 190ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se