V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-3 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 5] 1640/2 C

Nyheter för travkusk


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.Men någon spik..


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.
Men någon spikrak karriär mot toppen blev det inte för den unge lärlingen.
- När jag fick chansen att köra Mattis Snix så hade jag bara haft körlicens i ett par år. I början flöt allting på väldigt bra och i den vevan så tänkte man väl sig en framtid antingen som proffstränare eller kanske catchdriver. Men sedan tog det lite stopp på något vis, berättar Sundgren som kommer från en riktig travfamilj med morbröderna Hans G och Per-Erik Eriksson, båda framgångsrika A-tränare under många år.
- Jag började springa i stallet hos John Dahlman som nioåring och har alltid hållit på med det här, men hade väl inte riktigt motivationen för att satsa helhjärtat. Ska man leva som proffstränare så krävs det hundraprocentigt fokus och engagemang och jag hittade andra saker i livet som var roligare då.

Tar hjälp av familjen
Men det till trots så fortsatte Sundgren att jobba hos olika tränare samt försörja sig som hovslagare.
Och nu plötsligt, som 42-åring, står han med en proffslicens på fickan och 19 hästar i stallet.
- Det avgörande var att jag fick en hästägare som ville satsa på mig. Det blir så mycket enklare att ha det i ryggen jämfört med att dra igång allting själv.
Rörelsen drivs i princip som ett familjeföretag tillsammans med sambon Catharina Samuelsson och i viss mån sonen Victor S Sundgren.
- Catharina har jobbat med hästar länge och även vunnit V75-lopp som kusk. Hon gjorde ett avbrott på några år, men kom tillbaka för att hjälpa till när jag drog igång. Victor är 15 år och väldigt intresserad, han vill åka med varje gång vi åker på trav. Han vann ponnykriteriet förra året och ska ta licens för stor häst nu till våren. Dessutom anlitar jag förre proffstränaren Ulrik Pedersen på konsultbasis för körhjälp, det fungerar utmärkt.
Ägaren heter Marko Kreivi och tävlar under pseudonymen Göteborg Smart Repair Center AB med för tillfället tolv av stallets hästar.
- Vi känner varandra sedan gammalt och det var när Marko bestämde sig för att satsa hårt på hästarna och på mig som jag tog beslutet att gå alla kurser för att bli A-tränare. Det tog nästan ett år, men nu är jag där och det har börjat bra.

Tränar styrka
Det är ingen underdrift. Sundgren har inlett proffskarriären med fem segrar på elva starter och på lördag jagar han första V75-triumfen som egen.
- Det har gått över förväntan och vi har fått fin utdelning. Det var som att alla hästar höjde sig lite till när jag tog ut licensen. Men i vardagstravet är målet att hålla hög segerprocent. Jag försöker välja loppen med omsorg och eftersom jag tycker att vi har bra hästar så är förhoppningen att de ska duga när vi anmäler.
- V75 är något helt annat. När hästarna har form vill jag gärna vara med där, men motståndet är så mycket tuffare att man får vara glad för varje framgång.
Hur ser du på dina chanser på lördag?
- Jag tror klart mest på Fleur Mearas. Det är en häst som jag håller riktigt högt. Hon är tuff och tål att göra jobbet själv så jag skulle inte ha något emot ett offensivt upplägg om kusken så önskar.
Varför kör du inte dina hästar själv?
- Det beror framförallt på att jag har haft problem med ryggen det senaste året. Kan jag anlita de bästa kuskarna så gör jag gärna det. Jag har ingen uttalad förstekusk för stallet, men ett väldigt fin samarbete med Thomas Dalborg som kör Edmund på lördag.
Hur tränar du?
- Den röda tråden är att hästarna tränas i djupsand med rejäla, långa pass två gånger i veckan. Sedan kan vi variera med mycket annan träning om jag tycker att det krävs. Min filosofi är att träna upp rejäl styrka, sedan får farten komma naturligt med åldern. Jag har aldrig förstått hur man ska träna för att få snabba hästar, den som har några tips får gärna höra av sig.
Vad är din målsättning för första året som proffs och hur stor tränare vill du bli?
- Vad gäller inkörda pengar så har jag en siffra i huvudet, men den håller jag för mig själv ännu så länge. Däremot skulle jag inte ha något emot att få in fler hästar, kan vi dubbla antalet vi har nu så vore det perfekt, säger Johan L Sundgren.

Det här berättar Johan L Sundgren om sina V75-hästar:
- 11 Fleur Mearas (V75-2) håller jag som en riktigt bra häst med mycket utveckling i, förutsatt att hon håller sig fräsch. Hon är oöm för positioner och att hon kördes så avvaktande i V75 näst senast berodde på att hon inte riktigt hinner med över sprinterdistans. Det gjorde att hon fick upp lite tempo i kroppen och insatsen senast var mycket fin, tidigare har hon gjort sina bästa lopp med tidig tätkänning. Jag har inte trimmat något extra inför det här, säsongen är lång, men hon känns fortsatt fin och ska hålla formen. Trots läget så har jag stora förhoppningar och har inget emot om hon skulle köras offensivt. Vi ändrar inget.
- 11 Edmund (V75-4) har ett väldigt långt steg och saknar därför den riktiga explosiviteten fortfarande. Att han kunde vinna över sprinterdistans berodde på att loppet var våldsamt överpacat och att han blev frånåkt senast berodde bara på att han inte kunde växla tempo när de andra stack. Han har enorm lungkapacitet och vi kör honom med tryckvagn i djupsanden, annars blir han inte trött. Från ett sådant här utgångsläge är han helt beroende av vilket tempo det blir, ju snabbare de kör i täten desto bättre. Vi fortsätter med öppet huvudlag då han tagit sina segrar med det och svarar bra på häst, däremot kanske vi testar en riktig ryckhuva. När han haft ryckhuva tidigare så har han fortfarande varit dövad under den, men Thomas är inne på att det kan ge god effekt om vi tar ur allting. Vi fortsätter med vanlig vagn, däremot är jag sugen på att sätta på en jänkarvagn nästa gång han får spetsläge bakom bilen. Uppgiften ser tuff ut så jag är nöjd om han kan tjäna en fin slant.

Robin Johansson, Kanal 75


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. F&o..


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. Först satte han dit favoritspelade Il Duce Boko i klass II och sedan skrällde han med Gareth Boko i gulddivisionen. Som grädde på moset vann han dagens sista lopp med American Hill. Det fanns alltså all anledning att fira i lördags kväll.
- Det blev inte mycket med det. Jag kom inte från stallet förrän vid ett på natten och då var jag ganska sliten efter en lång dag. Men vi stannade på Burger King på vägen hem, säger 25-åringen och skrattar.
Det blev sannolikt mer fest för de spelare som byggt sina V75-system runt Marc Elias. Endast sex system lyckades pricka in samtliga vinnare och för det uppgick belöningen till 3,4 miljoner kronor.

”Jättekvick ut”
På onsdagen kan stall Lugauers och Marc Elias anhängare få anledning att fira på nytt. Jackpotpengar gör att åttarättspotten på V86 beräknas uppgå till 16 miljoner kronor. Stallet har fyra hästar med i leken och först ut är Virgin Maiden (V86-1). Hon tog senast en övertygande seger från positionen utvändigt om ledaren. Nu är planen att köra till ledningen från spår två bakom startbilen.
- Hon är bästa chansen på hela kvällen för oss. Vi var nöjda med henne senast och hon har tränat på bra efter det, så formen ska vara fortsatt lika bra. Hon är jättekvick ut och tar förmodligen ledningen. Därifrån tror jag att de får svårt att slå henne, säger Marc Elias.

”Loppet passar perfekt”
Super Steve
(V86-3) hade inte samma lycka med spårlottningen när han drog nummer tolv bakom bilen. Han var ute så sent som i onsdags och blev då fyra efter att ha körts tufft till ledningen via tredjespår i första sväng.
- Vi var nöjda med honom. Det blev lite för tufft i första sväng och 1 600 meter kanske inte heller är hans melodi. Jag tror att 2 100 och 2 600 passar bättre. Nu har vi spår tolv och vi får se lite vad de andra hittar på. Eventuellt sätter vi på honom ett norskt huvudlag för första gången och han ska ses med outsiderchans.
Bernts Ulrika (V86-5) står med sina 218 700 kronor insprunget perfekt inne i sitt lopp, som är stängt vid 220 000 kronor intjänat. Men sexåringen har inte tävlat sedan i maj.
- Det har inte varit något fel på henne men sommaren är för tuff för henne och därför valde vi att ge henne en paus. Nu har hon tränat på sedan senhösten och hon har varit inne på Jägersro två gånger. Första gången var hon bara okej men andra gången var vi nöjda med henne. Då gick hon ett 17-jobb med krafter kvar, säger Marc Elias och fortsätter.
- Det här loppet passar perfekt åt henne. Visserligen är hon lite svår i voltstart men Hanna (Lähdekorpi) som kör är duktig och har fixat det galant med andra hästar hon kört åt oss. Vi får se lite var hästen står nu när det blir tävling men formen känns på gång och amatörloppen är ofta mycket lättare, så vi tror i alla fall att hon kan vara med bland de tre främsta.

Farlig med rätt resa
Sist men inte minst från stall Lugauers kvartett är Gambit Brodde (V86-7/DD-2). Han gör bra insatser mest hela tiden och slutade senast trea i ett V86-lopp efter ett inledningsvarv som första häst i andraspår och därefter andra par utvändigt. På upploppet fick han chansen invändigt men kunde inte fånga in vinnande Dallas.
- Han gör bra prestationer men vi tror att vi har kört lite fel med honom och att han helst ska gå i ryggar, och det ska jag förhoppningsvis kunna göra nu. Han mår i alla fall bra och har tränat på utan konstigheter efter senast. Från spår nio beror mycket på hur de två framför öppnar. Kommer han iväg bra och får sitta i den främre träffen ska han ses med chans. Eventuellt ska han också gå med norskt huvudlag för första gången.

Ola Johansson, Kanal 75Vid lunchtid på måndagen publicerade Daniel Redén en video på Twitter där Propulsion genom en gnäggning själv säger..


Vid lunchtid på måndagen publicerade Daniel Redén en video på Twitter där Propulsion genom en gnäggning själv säger ja till att åka till Paris och Prix d’Amerique. Världsstjärnan har slutat fyra, trea och femma i de senaste upplagorna och nu hoppas kretsen runt hästen, och stora delar av trav-Sverige, att det ska bli fjärde gången gillt i vad som brukar kallas världens tuffaste travlopp. Startlistan blir klar på torsdag och från Sverige är även Ringostarr Treb och Milligan’s School anmälda.

Anmälda till Prix d’Amerique:
Excellent (tränare: Laurent Claude Abrivard)
Chica de Joudes (Alain Laurent)
Looking Superb (Jean-Michel Bazire)
Vivid Wise As (Alessandro Gocciadoro)
Enino du Pommereux (Sylvain Roger)
Tony Gio (Sébastien Guarato)
Delia du Pommereux (Sylvain Roger)
Davidson du Pont (Jean-Michel Bazire)
Bahia Quesnot (Junior Guelpa)
Erminig d’Oliverie (Franck Leblanc)
Dijon (Romain Derieux)
Face Time Bourbon (Sébastien Guarato)
Milligan’s School (Stefan Melander)
Vitruvio (Alessandro Gocciadoro)
Uza Josselyn (René Aebischer)
Valko Jenilat (Sébastien Guarato)
Ringostarr Treb (Jerry Riordan)
Billie de Montfort (Sébastien Guarato)
Belina Josselyn (Jean-Michel Bazire)
Propulsion (Daniel Redén)
Bold Eagle (Sébastien Guarato)
18 hästar får plats i loppet och de som just nu står utanför är Dijon, Erminig d’Oliverie och Tony Gio.

Ola Johansson, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 14-9-52. Jorma Kontio, Solvalla, 11-6-73. Magnus A Djuse, Östersund, 10-8-44. Johan Untersteine..


Allsvenska kuskligan:
1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 14-9-5
2. Jorma Kontio, Solvalla, 11-6-7
3. Magnus A Djuse, Östersund, 10-8-4
4. Johan Untersteiner, Halmstad, 10-7-7
5. Örjan Kihlström, Solvalla, 9-4-9
6. Kim Eriksson, Mantorp, 8-3-4
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 7-9-9
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 7-8-8
9. Ulf Ohlsson, Solvalla, 6-13-9
10. Oskar J Andersson, Romme, 6-6-3
11. Stefan Persson, Halmstad, 5-1-4
12. Erik Adielsson, Solvalla, 4-4-3
13. Peter Ingves, Halmstad, 4-3-4
14. Marc Elias, Jägersro, 4-2-4
15. Kevin Oscarsson, Kalmar, 4-2-1
Siffror till och med 19 januari

Kanal 75


Sex system spridda över hela Sverige hade alla rätt under lördagens V75-tävlingar i Kalmar. Det nordligaste var ett andelsspel inlämnat..


Sex system spridda över hela Sverige hade alla rätt under lördagens V75-tävlingar i Kalmar.
Det nordligaste var ett andelsspel inlämnat i Piteå.
Bakom systemet står Jörgen Larsson från Rosvik i Piteå. 20 vänner och bekanta satsar sedan en tid 150 kronor var på V75 och nu drog gänget in en ordentlig slant.
3,8 miljoner kronor fick andelsägarna dela på i lördags. Med 190 000 kronor till var och en lär insatserna via swish inte utebli på ett bra tag.
- Jag gör en del andelssystem och körde mycket trav förut men hade inte spelat på flera år när jag fick frågan i november om att börja igen. En kille som var här såg alla vinstbevis jag har uppsatt på en skrytvägg och sa att jag måste börja med ett travbolag igen, säger Jörgen Larsson.
Larsson har varit tränare i Rosvik IK:s i fotboll i tjugotalet år och känner många inom idrotten i Norrbotten som - får man förmoda - numera litar blint på Piteåbons travkunskaper.
Andelsspelarna i travbolaget torde ha satt Jörgen Larsson på en mycket hög tron sedan lördagen.
- Nu tror de väl att man är expert. Men det är jag inte. Långtifrån! Det finns en del stora bolag här omkring och de som tippar där är säkert femton gånger mera påläst på trav än vad jag är. Men hur det än är måste man lika förbannat ha tur i slutänden, säger Jörgen Larsson.

Tipset att vara konsekvent
1987 var Larsson med spelkompisar de första som fick jackpot på måltipset och vann 2,7 miljoner kronor.
3,8 miljoner kronor sitter på kontot sedan lördagens V75-omgång i Kalmar.
- Det blev sju rätt just före jul och då gav det 68 000 kronor. Och nu 3,8 miljoner då. Jag är dålig på det där att prata om att jag är skicklig, för det är jag inte. Men jag är konsekvent. Jag tror att det är en bra idé att vara det faktiskt, säger han.
Han spelar gärna reducerade system. Gareth Boko och Marc Elias var utgången i gulddivisionen. Spikarna var Il Duce Boko (med Marc Elias igen) och i den sista avdelningen satt Franklin Face med Erik Adielsson ensam på kupongen.
- Jag lyckades lite på grund av att jag är konsekvent och har vissa tankar som är lite speciella. För man ska nöta på och inte fara och fladdra och lyssna på alla tusentals experter, då blir det bara förvirrat, säger storvinnaren Jörgen Larsson.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-8 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 9] 1640/8 0 14.3 1090
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-7 Garcon L.L. Garcon L.L.   [v 10] 3160/10 3 17.3 1654
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-5 Cervix Am Cervix Am   [s 3] 1640/5 3 15.2 410
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-10 Classic Kimble Classic Kimble   [s 3] 2140/5 3 16.6 391
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-3 Diamond Frisia Diamond Frisia   [v 5] 2640/1 0 19.8 1367
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-2 Meshan Meshan   [h 3] 2140/8 6 19.0 437
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-1 Özil Özil   [v 3] 2140/1 0 g 585
2015-12-17 2015-12-17 Åby-1 Rocket Face Rocket Face   [h 2] 2140/5 3 16.3 31
2015-12-17 2015-12-17 Åby-9 Navy Face Navy Face   [v 5] 2140/7 3 15.5 71
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-8 Pacificator Pacificator   [v 6] 2140/1 2 15.1 154
2015-12-10 2015-12-10 Åby-8 Philistine Face Philistine Face   [s 3] 1640/5 5 15.1 74
2015-12-10 2015-12-10 Åby-6 Quality Q.C. Quality Q.C.   [v 4] 2640/8 5 17.5 66
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-11 Borups Nike Borups Nike   [s 4] 2140/1 0 16.5 1059
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-10 Sensei Act Sensei Act   [v 6] 2640/3 5 18.2g 730
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-7 Simb Gracia Simb Gracia   [s 3] 2140/7 1 16.1 79
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-5 Sandvångens Ribell Sandvångens Ribell   [s 6] 1640/2 0 g 559
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-2 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/8 5 17.3 825
2015-12-02 2015-12-02 Åby-7 Navy Face Navy Face   [v 5] 2140/12 3 16.2 236
2015-12-02 2015-12-02 Åby-1 Rocket Face Rocket Face   [h 2] 1660/6 3 15.4 79
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-9 Darling Boko Darling Boko   [s 5] 1640/3 0 15.6g 57
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-6 Thunder Lavec Thunder Lavec   [v 4] 2140/9 0 16.6 126
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-5 Money Lloyd Money Lloyd   [v 6] 1640/8 str
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-3 Philistine Face Philistine Face   [s 3] 2140/7 2 14.9 68
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-1 Pi Raja Face Pi Raja Face   [s 3] 2140/10 5 19.1 62
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-8 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 4] 2140/12 0 16.3 1329
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-6 Carnivale Carnivale   [v 6] 2140/4 0 g 687
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-1 Özil Özil   [v 3] 2140/9 6 21.2 176
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-3 Wild Nock Wild Nock   [v 4] 1640/6 0 g 313
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-2 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/1 6 19.3 266
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-7 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 4] 2140/11 5 16.4 933
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-5 Classic Kimble Classic Kimble   [s 3] 2140/1 1 15.5 551
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-3 Bigtime Exploit Bigtime Exploit   [v 5] 2140/12 str
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-1 Poseidon Face Poseidon Face   [v 3] 2140/2 0 g 584
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-8 Money Lloyd Money Lloyd   [v 6] 2140/11 0 13.6 980
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-4 Classic Kimble Classic Kimble   [s 3] 2640/7 0 16.1 1518
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-1 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 6] 2140/3 0 g 1350
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-1 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/6 4 17.2 814
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-8 Classic Kimble Classic Kimble   [s 3] 1640/1 8 14.1 737
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-7 Wild Nock Wild Nock   [v 4] 1640/11 6 16.4g 318
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-6 Lavendel Girl Lavendel Girl   [s 6] 2160/14 0 16.2 537
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-4 Sensei Act Sensei Act   [v 6] 2140/3 6 16.3 1992
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-10 Digital Product Digital Product   [v 5] 2140/2 0 13.7 600
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-9 Pacificator Pacificator   [v 6] 1640/8 0 13.6 2051
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-7 Mr Jäger Mr Jäger   [v 6] 3140/3 0 16.2 1200
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-8 Money Lloyd Money Lloyd   [v 6] 2140/12 str
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-9 Diamond Frisia Diamond Frisia   [v 5] 2140/4 0 g 45
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-8 Wild Nock Wild Nock   [v 4] 2140/2 1 17.2 129
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-7 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 10] 2140/12 2 13.7 62
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-6 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 5] 2140/9 7 16.8 125
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-5 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 5] 2140/10 3 17.2 64
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-3 Candy de Castella Candy de Castella   [s 8] 2140/1 6 16.4 493
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-1 Spejsat B.M.W. Spejsat B.M.W.   [s 3] 2140/12 4 16.9 39
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-8 Mr Jäger Mr Jäger   [v 6] 2640/8 0 15.8 568
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-3 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/5 4 18.4 796
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-10 Neptunus Face Neptunus Face   [v 5] 2140/14 2 15.0 725
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-4 Vyrille Vyrille   [s 6] 2140/5 0 20.7g 1205
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-9 Money Lloyd Money Lloyd   [v 6] 2160/8 5 14.3 403
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-8 Garcon L.L. Garcon L.L.   [v 10] 2140/10 4 14.8 495
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-6 Bigtime Exploit Bigtime Exploit   [v 5] 2160/15 0 15.6 4180
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-5 Mr Pellegrino Mr Pellegrino   [v 8] 1640/6 5 12.3 133
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-3 Diamond Frisia Diamond Frisia   [v 5] 2160/10 0 g 90
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-2 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/2 6 18.3 1088
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-7 Ryggornas Nikki Ryggornas Nikki   [s 4] 1640/12 C 5 15.5 182
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-1 Justalittleangel Justalittleangel   [s 3] 2140/7 D 5 19.0 915
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-1 Puyol Puyol   [v 6] 2160/5 C 5 17.4 312
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-7 Certainly a Winner Certainly a Winner   [h 2] 1640/10 D 0 19.8g 1241
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-2 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 7] 2140/12 D 5 15.0 1800
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-10 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2180/8 B 7 16.7 188
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-8 Puyol Puyol   [v 6] 1640/11 C 5 15.4 567
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-7 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2140/9 D 5 14.9 1575
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-2 Ryggornas Nikki Ryggornas Nikki   [s 4] 1640/6 B 1 14.5 32
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 3] 2140/1 D 0 g 453
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-9 Lawyer Lohr Lawyer Lohr   [h 8] 1640/4 D 0 13.2g 392
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-5 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 1640/5 D 0 14.1 1189
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-3 Ryggornas Nikki Ryggornas Nikki   [s 4] 2140/12 A 6 15.8 272
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-2 Asa Shadow Asa Shadow   [v 4] 2140/4 D 0 20.7 437
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-1 Dream a Victory Dream a Victory   [s 2] 1640/4 D 7 24.1g 544
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-10 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/6 C 6 17.1 41
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-7 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2140/9 D 0 g 701
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-6 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 10] 1640/7 D 0 12.7 2827
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-3 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 7] 2140/4 D 0 16.4g 1051
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-1 Justalittleangel Justalittleangel   [s 3] 2140/9 C 0 26.2g 824
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-3 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/4 C 6 15.7 628
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-2 Dream a Victory Dream a Victory   [s 2] 1640/4 D 6 19.6 512
2016-11-01 2016-11-01 Jägersro Trav-2 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/3 B 5 17.1 79
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-2 Ricochet Face Ricochet Face   [v 3] 2140/1 D 6 15.8 657
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-10 Özil Özil   [v 4] 2140/3 C 7 17.4 166
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-9 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 9] 1640/4 D 0 12.8 768
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-7 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/3 D 0 g 394
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-3 Vital Vital   [v 7] 2640/4 D 3 14.8 674
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-9 Dyolo In Dyolo In   [h 4] 2140/3 D 2 14.4 87
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-10 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/6 D 6 16.2 562
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-9 Vital Vital   [v 7] 2140/9 D 2 15.0 537
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-7 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 1640/4 D 0 13.2 395
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-1 Envy Devol Envy Devol   [s 2] 1640/6 D str
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-1 Et Voila Miss Et Voila Miss   [s 2] 1640/3 C str
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-10 Özil Özil   [v 4] 2140/3 D 5 17.2g 209
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-5 Shirwan As Shirwan As   [v 5] 1640/7 C 5 13.3 569
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-2 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/2 C 6 17.8 336
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-10 Igor Sånna Igor Sånna   [v 6] 2160/6 D 2 16.9 349
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-6 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 5] 2140/10 D 0 15.6 338
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-1 Eg a Lif Eg a Lif   [s 3] 2140/4 D 3 18.5 688
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-5 Swing Kronos Swing Kronos   [v 5] 1640/5 B 0 12.1 529
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 4] 2140/4 D 5 16.3 968
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-8 Knock Nevis Knock Nevis   [v 4] 2140/6 D 0 g 568
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-10 Midnight Joker Midnight Joker   [v 5] 2140/1 D 6 17.6g 98
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/12 C 0 14.4 171
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-6 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/2 D 0 g 596
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-10 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2160/8 C 4 16.4 285
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-8 Valetta Strix Valetta Strix   [s 6] 1640/3 D 0 12.1 256
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-7 Danger Pace Danger Pace   [h 3] 2140/7 C 0 17.5 138
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-5 Dynamite Light Dynamite Light   [h 4] 2140/5 C str
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-5 Carlos Texi Carlos Texi   [s 3] 2140/4 D str
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-1 Justalittleangel Justalittleangel   [s 3] 2140/5 C 5 19.7 507
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-10 Özil Özil   [v 4] 2140/11 D 5 17.6 1471
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-10 The Yankee The Yankee   [v 4] 1640/7 D 0 13.2g 579
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-7 Vital Vital   [v 7] 2140/5 D 0 g 456
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-11 Özil Özil   [v 4] 2640/3 D 0 17.3 739
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-8 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 7] 1640/5 D 0 18.0g 612
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-7 Tetraone Jet* Tetraone Jet*   [h 4] 2140/8 D 0 16.8g 72
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-6 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2140/10 C 5 13.7 860
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/1 C 3 17.5 248
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-10 Victoria Vixi Victoria Vixi   [s 5] 2160/9 C 0 17.9 450
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-3 The Yankee The Yankee   [v 4] 2140/12 C 5 15.1 455
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-9 Rod Stewart* Rod Stewart*   [h 6] 1640/2 D 6 11.6g 356
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-6 Flyer Boshoeve Flyer Boshoeve   [s 4] 2640/7 C 0 g 46
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-5 Borups Party Borups Party   [s 3] 2140/5 D 0 g 1108
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-4 Puyol Puyol   [v 6] 1640/4 C 3 16.1 251
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-2 The Yankee The Yankee   [v 4] 2140/11 C 4 15.0 355
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-1 Up All Night S.I.* Up All Night S.I.*   [h 3] 2140/2 B 4 17.7 231
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-6 Özil Özil   [v 4] 2140/5 D 7 16.9 758
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-5 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/8 C 0 11.6 648
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-9 Flyer Boshoeve Flyer Boshoeve   [s 4] 2140/8 C 2 13.4 138
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/11 C 7 18.4g 837
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-9 Spirit Real Spirit Real   [v 5] 2640/6 A 4 14.5 296
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-4 Borups Party Borups Party   [s 3] 2140/9 C 0 g 791
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-3 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2160/9 C 8 17.5 415
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-1 Alissa America Alissa America   [s 3] 2140/2 D 0 20.5g 133
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-10 Holly Roni Holly Roni   [s 7] 2160/5 C 6 17.2g 820
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-5 Zjanti River Zjanti River   [v 10] 2140/3 D 0 14.6 375
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-1 Özil Özil   [v 4] 2140/10 D 0 21.2g 507
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-3 Vital Vital   [v 7] 2640/2 D 7 16.4 1181
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-6 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 4] 2140/5 A 2 16.2 57
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-3 Borups Party Borups Party   [s 3] 2140/4 C 0 19.2g 340
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-8 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2160/11 C 6 15.6 2130
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 4] 2140/2 D 0 17.0g 534
2016-03-31 2016-03-31 Åby-6 Unchaperoned Dance Unchaperoned Dance   [s 3] 2140/6 D 4 16.6 337
2016-03-31 2016-03-31 Åby-2 Helen Afrika Helen Afrika   [s 3] 2140/2 A 2 16.8 104
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-10 Top Kronos Top Kronos   [v 4] 2140/3 A str
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-8 Zjanti River Zjanti River   [v 10] 1640/9 D 0 13.3g 796
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-7 Neptunus Face Neptunus Face   [v 6] 2140/5 B 5 14.7 229
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-5 Apple Lee Apple Lee   [s 5] 2140/11 D 7 16.2 320
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-4 Pasithea Face Pasithea Face   [s 4] 2140/3 B 1 13.8 13
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-1 Alissa America Alissa America   [s 3] 2140/1 D 0 g 64
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-10 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 2180/10 A 5 15.1 106
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-9 Vital Vital   [v 7] 2140/3 D 4 14.8 490
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-6 Pacificator Pacificator   [v 7] 2640/3 B 0 15.9 137
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-3 Doitlike a Porsche Doitlike a Porsche   [h 3] 2140/4 C 0 g 369
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-1 Prince on Fire Prince on Fire   [v 4] 2140/6 B str
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-10 Özil Özil   [v 4] 2140/1 D 4 17.9 312
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-5 Puyol Puyol   [v 6] 2140/2 D 0 g 719
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-4 Borups Majesty Borups Majesty   [v 6] 2640/8 D 4 16.6 483
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-10 Carnivale Carnivale   [v 7] 2160/4 C 2 16.3 224
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-3 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/6 D 1 13.5 918
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-1 Doitlike a Porsche Doitlike a Porsche   [h 3] 2140/1 C 2 17.7 308
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-8 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2140/5 C 0 g 258
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-4 Ryggornas L.L. Ryggornas L.L.   [v 6] 1640/3 D 0 17.7 1019
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-9 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/4 C 0 13.4 60
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-7 Carnivale Carnivale   [v 7] 2640/6 C 5 18.0 443
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-6 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/12 B 6 15.7g 520
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-3 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 4] 2160/8 D 0 g 326
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-1 Özil Özil   [v 4] 2160/4 C 4 18.4 385
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 1640/10 D 0 14.3 944
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-5 Camilla Sisu Camilla Sisu   [s 5] 2140/3 B 0 18.3g 112
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-4 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/1 C 0 12.8 103
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2160/5 B 0 g 121
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-9 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2140/12 C 0 15.4 1491
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-4 Camilla Sisu Camilla Sisu   [s 5] 2160/7 B 8 19.9g 35
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-3 Berit Palema Berit Palema   [s 6] 2140/10 C 0 16.9 500
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-1 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/2 B 3 14.9 84
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-5 Puyol Puyol   [v 6] 2180/11 B 4 18.9 350
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-5 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/6 C 0 18.5 61
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-2 Vital Vital   [v 7] 2640/2 D 6 18.4 192
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-1 Özil Özil   [v 4] 2160/4 D 0 19.6g 767
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-10 Häggenäskickan Häggenäskickan   [s 5] 1640/1 B 0 g 184
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-6 Neptunus Face Neptunus Face   [v 6] 2640/5 C 2 15.8 170
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-2 Puyol Puyol   [v 6] 2160/5 C 0 g 248
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-1 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2160/8 D 4 19.0 510
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-7 Özil Özil   [v 4] 2140/5 D 5 20.5 424
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-6 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/2 C 3 13.4 67
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-1 Bubbly Laday Bubbly Laday   [s 5] 2160/7 C 0 g 275
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-7 Pacificator Pacificator   [v 7] 3140/2 D 0 16.8 1485
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-6 Jolene af Solnäs Jolene af Solnäs   [s 8] 1640/12 D 0 g 1225
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-5 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2140/12 D 6 16.0 1128
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-3 Vital Vital   [v 7] 2140/12 C 6 15.5 340
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-5 Diamond Frisia Diamond Frisia   [v 6] 2180/9 C 0 g 1217
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-4 Camilla Sisu Camilla Sisu   [s 5] 2140/3 B 1 16.5 44
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-3 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2140/15 D 0 17.0 939
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-2 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 2140/3 D 6 15.0 830
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-1 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/4 C 4 12.7 219
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-7 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 3] 1640/8 C 0 16.3g 242
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 5] 2140/11 C 6 16.3 555
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-7 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 2160/15 C 0 17.5g 692
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-6 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 1640/12 D 0 14.3 833
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-1 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 3] 2140/5 C 0 24.3g 126
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-3 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 4] 2160/7 B 8 18.4g 619
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-1 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 3] 2140/3 C 0 22.8 347
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-7 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 1640/6 C 1 19.0 43
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-4 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 3] 2140/7 D 1 17.8 16
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-9 Kingen in Ima Kingen in Ima   [v 4] 2140/1 D 8 18.0 103
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-10 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 3] 2140/2 D 3 18.1 202
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-5 Özil Özil   [v 5] 1640/10 D 0 14.5g 755
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-4 Prive Prive   [v 5] 2140/6 C 4 18.3 392
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 5] 2140/9 D 5 16.4 582
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-9 Robros Brazza Robros Brazza   [h 7] 1640/11 D str
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-8 Deauville Deauville   [v 4] 2140/2 D str
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-6 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 3] 2140/7 D 1 21.7 74
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-4 Puyol Puyol   [v 7] 2160/6 C 6 17.6 112
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2160/8 C 0 20.8g 775
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 5] 2160/6 C 0 16.4 1118
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-1 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 3] 2140/8 D 0 25.0g 973
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-6 Swing Kronos Swing Kronos   [v 6] 2660/9 C 7 17.0 285
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/10 D 6 14.5 1491
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-2 Puyol Puyol   [v 7] 2640/10 D 0 g 707
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-10 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 2140/4 D str
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-8 Robros Brazza Robros Brazza   [h 7] 2140/11 A 4 14.3 163
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-1 Fanucci Am Fanucci Am   [h 2] 1609/3 C 5 15.8 99
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-9 Özil Özil   [v 5] 2160/5 D 7 16.3 1456
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-11 Puyol Puyol   [v 7] 2140/2 D 4 16.3 1008
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/4 C 5 17.5 549
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-9 Puyol Puyol   [v 7] 1640/2 D 5 14.6 673
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2160/5 C 5 16.5 506
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-2 Prive Prive   [v 5] 2140/9 C 2 16.7 1227
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-6 Uberta Jet* Uberta Jet*   [s 4] 1640/11 A str
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-2 Prive Prive   [v 5] 2140/5 D 0 20.2 1251
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-9 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 1640/8 D 0 19.7g 1088
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-6 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/4 D 4 12.3 592
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 5] 2160/12 C 8 17.8g 1160
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/1 D str
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-4 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/6 D str
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-11 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 2140/10 D 0 14.6 588
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-9 Pacificator Pacificator   [v 8] 1640/1 B 3 14.8 88
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-4 Prive Prive   [v 5] 2160/5 C 5 17.2 62
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-3 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 2140/1 C 5 17.0g 96
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-1 Sags Miss Chip Sags Miss Chip   [s 6] 2140/6 D 8 24.6g 103
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/8 D 0 16.9 1549
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-1 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 4] 2140/1 D 5 15.8g 579
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-8 Özil Özil   [v 5] 2140/2 D 7 16.2 733
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-5 Puyol Puyol   [v 7] 1640/3 D 0 g 747
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-3 Prive Prive   [v 5] 2140/12 D 6 17.3 1617
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-2 Springsteena Springsteena   [s 4] 2140/11 C str
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-8 Vital Vital   [v 8] 1640/8 B 0 14.3 1098
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-7 Virtual Leg* Virtual Leg*   [s 3] 2140/5 B 0 g 66
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-5 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/7 D 0 16.3 2172
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-4 Prive Prive   [v 5] 2140/1 D 5 17.4 487
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-1 Dream a Victory Dream a Victory   [s 3] 2140/8 D 0 21.2 2128
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-11 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/5 D 6 17.4 790
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-8 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/6 D 0 13.5 739
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-3 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 2160/4 C str
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-8 Danedream Danedream   [s 4] 2140/4 D 0 14.4 1325
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-7 Talija Bi* Talija Bi*   [s 5] 1640/10 D 0 g 185
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/3 D 0 g 861
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-5 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 2140/5 C 0 g 1483
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-4 Prive Prive   [v 5] 2140/6 D 3 16.7 889
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-3 Puyol Puyol   [v 7] 1640/2 D 0 g 300
2017-04-01 2017-04-01 Åby-6 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 2140/2 B 5 102
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-6 Vital Vital   [v 8] 2640/8 C 0 16.2 928
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-5 Özil Özil   [v 5] 2140/2 D 0 16.8 1085
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-1 Dream a Victory Dream a Victory   [s 3] 2140/3 C 5 19.8 611
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-9 Unchaperoned Dance Unchaperoned Dance   [s 4] 2140/3 C 0 g 826
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-7 Swing Kronos Swing Kronos   [v 6] 3160/11 B 5 15.7 1658
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Ryggornas Nemo Ryggornas Nemo   [v 5] 2140/5 D 0 22.4g 897
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-7 Özil Özil   [v 5] 1640/2 D 0 15.1 858
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-6 Vital Vital   [v 8] 2140/12 B 6 14.7 799
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-6 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1600/9 D 0 206
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-7 Cavolino Cavolino   [v 8] 2640/11 D 0 17.9 2002
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-3 Ryggornas Nemo Ryggornas Nemo   [v 5] 2140/8 C 0 18.6 1223
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-10 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2160/3 C 6 19.6 435
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-6 Ryggornas Missy Ryggornas Missy   [s 6] 2140/1 D 0 16.3 765
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-1 Ryggornas Nemo Ryggornas Nemo   [v 5] 2160/11 B 0 19.8 790
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-4 Cavolino Cavolino   [v 8] 1640/8 D 6 15.9 784
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2160/7 C 0 17.6 890
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-8 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 10] 2140/6 D 0 g 1321
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-3 Cavolino Cavolino   [v 8] 1640/8 C 3 15.3 741
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/4 B 4 19.0 73
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-1 Ryggornas Nemo Ryggornas Nemo   [v 5] 2160/8 C 5 20.7 672
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2160/8 C 4 17.1 643
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2160/3 D 5 18.0g 1204
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-7 Puyol Puyol   [v 7] 1640/5 C str
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-5 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 1640/2 D 0 g 2135
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-12 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 2140/2 D 5 17.7 999
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Cavolino Cavolino   [v 8] 2140/11 D 0 16.7 2069
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-8 Lawyer Lohr Lawyer Lohr   [h 9] 1640/7 C 0 14.5 51
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2160/12 C 5 20.8 977
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-7 Bronson Bronson   [v 5] 2640/2 D 0 19.2 677
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-4 Veravia As Veravia As   [s 4] 1640/2 A 3 15.5 30
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-5 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2140/3 C 5 17.9 327
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-5 Dollar Boko Dollar Boko   [v 8] 2680/13 D 0 360
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-7 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/2 D 0 18.1 1125
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-4 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2160/9 B 0 16.0 123
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-5 Oro Doc Oro Doc   [v 4] 2140/6 B 2 16.5 32
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/10 C 5 17.5 821
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-3 Kiss My Lips H.C. Kiss My Lips H.C.   [s 4] 2140/1 B 1 15.9 22
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Fidagu U.R. Fidagu U.R.   [v 5] 2140/6 A 4 15.0 69
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-6 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 7] 2140/8 C 4 18.0 206
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-7 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2140/7 B 3 15.8 36
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-8 Victoria Lane Victoria Lane   [s 4] 2140/4 A 2 15.5 35
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 1640/8 D 5 15.1 306
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-1 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/6 D 4 17.3 959
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-3 Prive Prive   [v 6] 2160/6 D 1 15.1 102
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/3 B 0
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-4 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 5] 2160/7 B str
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-1 Borups Rally Borups Rally   [v 4] 2140/3 B 5 17.6g 17
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-3 Freddy C.K. Freddy C.K.   [v 4] 2140/6 B 2 17.1 52
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-4 Todays Pal Todays Pal   [v 4] 2140/6 B str
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-5 Enjoy Ginco Enjoy Ginco   [v 5] 2140/3 D 1 15.8 33
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-6 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2140/10 C 5 14.8 301
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-8 Capture Capture   [v 4] 2140/1 C 0 g 21
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/1 D 6 17.8 1345
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-9 Invincible H.C. Invincible H.C.   [v 6] 2160/8 A 1 15.1 21
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-2 Uccello Jet* Uccello Jet*   [v 5] 1640/10 A 0 12.9g 31
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-8 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2160/13 A 0 17.3 280
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-6 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2140/3 C 6 16.0 347
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-7 Carribean Carribean   [v 4] 1640/11 D 0 15.8 827
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-1 Harvesting Time Harvesting Time   [v 4] 2140/7 C 3 16.6 43
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-3 Certainly a Winner Certainly a Winner   [v 4] 2140/1 C 0 20.5 36
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-5 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 7] 2140/8 D 7 18.3g 95
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-6 Pacificator Pacificator   [v 9] 2140/6 D 5 14.8 66
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-3 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2160/5 C 4 16.1 158
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 1640/10 B 4 14.3 128
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-1 Pacificator Pacificator   [v 9] 2140/11 C 8 15.7g 256
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-8 Carribean Carribean   [v 4] 2140/4 B 2 17.7 29
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-9 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 7] 2140/11 D 0 18.6g 455
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-5 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 1640/4 B 3 14.8 65
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-2 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 1640/7 B 1 14.5 220
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-6 Mr Pellegrino Mr Pellegrino   [v 11] 1640/7 C 0 12.5 123
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-8 Toutou Toutou   [v 6] 2140/12 B 4 14.7 595
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-3 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2160/9 B 3 17.4 236
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Drusus Drusus   [v 7] 2160/9 C 3 18.8 1104
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-9 Against All Odds Against All Odds   [v 6] 2140/10 C 0 g 359
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-1 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2160/7 C 3 17.2 212
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-2 Özil Özil   [v 6] 1640/6 D 0 15.5g 671
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-8 Mr Swish Mr Swish   [v 3] 2160/4 D 0 18.1g 43
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-9 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/7 D 0 15.5 520
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-2 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2140/9 B 4 17.9 468
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-2 Comanche Moon Comanche Moon   [h 6] 2200/6 B 3 13.9 21
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-6 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 1640/5 D 0 14.0 643
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-1 Prive Prive   [v 7] 2140/5 C 0 18.3g 136
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/4 C 3 16.1 42
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-4 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2140/1 D 0 15.8 384
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-5 Far from Over Far from Over   [v 4] 2640/2 B 2 17.0g 170
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-5 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2140/4 D 4 15.8 592
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-4 Sinfonia d'Amore Sinfonia d'Amore   [s 8] 2180/9 A 0 15.7 141
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-7 Mamba* Mamba*   [v 5] 2140/11 A 3 13.6 74
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-5 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/2 D 4 15.8 352
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-7 Prive Prive   [v 7] 2140/1 C 8 17.2 309
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-2 Infinitus Infinitus   [v 5] 1640/4 D 2 13.0 297
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-5 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2140/2 D 5 16.4 113
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-8 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2140/4 D 4 16.5 648
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-6 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 5] 2140/6 C 5 16.4 87
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-10 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2180/7 C 5 16.2 265
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Volver As* Volver As*   [v 5] 2140/7 A 3 14.3 41
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/10 D 0 g 1571
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/8 C 7 17.7 132
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-7 Sampson Spitha Sampson Spitha   [v 7] 2140/6 C 3 308
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-8 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2140/3 C 1 14.9 217
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-4 Spring Moon Spring Moon   [s 8] 2160/10 C 4 15.6 546
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-9 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2640/2 D 0 17.7 367
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-5 Xanthis de Roi Xanthis de Roi   [v 4] 2160/7 A 0 16.3 20
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-5 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2160/7 B 6 17.3 1654
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-4 Stepping Stone Stepping Stone   [v 7] 2160/8 D 3 18.0 884
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-5 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/10 D 0 19.6 1299
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2160/6 D 0 21.4g 614
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-1 Song Lloyd Song Lloyd   [h 3] 2140/2 D 5 19.9 335
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/9 D 0 17.3 1286
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-3 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2160/12 C 0 g 157
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2160/5 B 4 17.1 262
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-1 G.P.T.T.No Aqua G.P.T.T.No Aqua   [s 6] 2160/12 A 0 23.9g 485
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-9 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 6] 2640/2 D 0 16.6 740ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se