V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-4 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 6] 1640/4 C

Nyheter för travkusk


Vivid Wise As tränades tidigare av Alessandro Gocciadoro och vann storloppet Gran Criterium de Vitess i Nice i mars. Men i början av maj flyttades h&a..


Vivid Wise As tränades tidigare av Alessandro Gocciadoro och vann storloppet Gran Criterium de Vitess i Nice i mars. Men i början av maj flyttades hästen till Björn Goop där han har gjort två starter. Båda utan framgång. Det blev galopp i debuten på Solvalla och nu även i det första försöket till Elitloppet. Vivid Wise As var klar favorit men galopperade direkt i starten och blev diskad.
– Det var en besvikelse för min del, på många sätt och vis. Dels kändes han inte så fin som han har gjort i träningen, dels var jag besviken på att han inte kunde reda ut det där. Han blev distraherad av en annan häst och sedan föll han ur det totalt, säger Björn Goop till Travronden.
– Han kändes inte så fin som han har tränat, som sagt. Sedan fick han ett liknande spel som han fick på Vincennes en annan gång. Han var inte i balans och tappade fokus. 

”Har inte koll på vad som händer framöver”
Under måndagen skrev italienska medier att hästen ska lämna stall Goop och åka hem till Italien igen. Detta enligt tidningen Corriere dello Sport där hästens delägare Antonio Samma har uttalat sig att så blir fallet. Men Björn Goop har själv inte några besked att ge om framtiden, mer än att hästen ska till avelsvärderingen.
– Jag har ingen koll på vad som händer framöver. Jag har bara samtalat kort med ägarna.
Avelsvärderingen gäller endast Vivid Wise As och den genomförs för att hingsten ska kunna betäcka svenska ston i framtiden, säger Goop till Travronden.

Kanal 75


Elitloppshelgen är över och nu tar sommarens stortrav vid.Östersund är värd för V75-tävlingarna den kommande lördagen oc..


Elitloppshelgen är över och nu tar sommarens stortrav vid.
Östersund är värd för V75-tävlingarna den kommande lördagen och bjuder på fantastiskt fin sport. Jämtlands Stora Pris, med en halv miljon till vinnaren, ser nästan ut som rena Elitloppet. Det är idel stjärnhästar som möter upp bakom startbilen och en intressant comeback gör Campo Bahia. Conrad Lugauers superhäst har inte startat sedan Frankrike-äventyret i vintras. I den första starten i Paris hade han greppet mot självaste FaceTime Bourbon när en galopp i ledningen in på upploppet spolierade allt. I starten därefter var hästen inte frisk och sedan har han tjänstgjort i aveln under våren.
– Campo Bahia (V75-7) gjorde avelsarbete i sex veckor och fick sedan tre veckors paus. Han var begränsad till 60 ston och fullbokad. Därefter har han haft tre och en halv månaders träning. Hästen känns hur fin som helst, säger Conrad Lugauer.

1.13,5 i jobb – ”Finfin”
Inför Jägersros tävlingar förra tisdagen tog Lugauer med sig Campo Bahia in till banan för att köra ett skarpare jobb. Han travade då 1.13,5 över 2100 meter med en snabbare avslutning. Tränaren var mycket nöjd med sin adept.
– Jag ville se och känna hur han rör sig när det går lite fortare och hästen kändes jättebra. Han var stark, spänstig och finfin. Jag kan inte vara mer nöjd med honom än jag var, menar ”Connie”.

”Har 80 till 85-procentig form – inget offensivt upplägg”
Den femårige hingsten gör nu resan från Skåne till Östersund. Han tar ett nappatag med den äldre eliten i ett lopp som vimlar av stjärnhästar. Han fick dessutom ett dåligt utgångsläge med spår sju bakom bilen.
– Från början var det meningen att vi skulle gå ut i Copenhagen Cup men det var länge osäkert om det skulle bli något lopp. Det var svårt att planera när vi inte visste och därför bestämde vi oss för att träna två veckor längre och åka till Östersund istället. Det finns inte så många passande lopp för honom just nu.
– Nu blev det här ett superrace och han fick ett taskigt utgångsläge. Spelarna måste vara försiktiga med honom och det viktigaste för mig är att han avslutar bra. Det kommer inte att bli något offensivt upplägg när han inte är redo. Han har 80 till 85-procentig form och det känns inte så bra att han ska gå så tufft i första loppet efter en lång paus. Speciellt inte eftersom vi har stora mål för hästen framöver.
– Men samtidigt är det Campo Bahia vi pratar om så helt borta är han självklart inte. Det är lite läskigt med spår sju och svårt att säga hur det blir kört därifrån. Men jag är inställd på att inte ladda från start och köra ekonomiskt istället. Cyber Lane fick ett drömspår och kommer att få ett mycket bättre lopp än min häst. Vill man slå den hästen måste man fram och trycka utvändigt och det känns inte så intressant den här gången, säger Lugauer.
Och tillägger snabbt.
– Det känns lite tråkigt att resa så lång väg för att köra snällt men när hästen inte har någon toppform och vi har stora mål i sikte framöver så då får det bli så. Vi gör inga ändringar, utan skor runt om, öppet huvudlag och den vanliga vagn som han har haft tidigare.

”Hade varit jättehäftigt att åka till USA”
Den fyrfaldige miljonären tar sedan sikte mot sommarens stora lopp och det är även aktuellt med en tripp till USA i höst.
– Han kommer inte att åka vidare till Boden nästa vecka utan åker hem efter loppet på lördag. Vi har två stora mål i år och det är Jubileumspokalen på Solvalla och sedan Breeders Crown-finalen på Meadowlands i slutet av oktober. Innan dess kommer han att få starta på lite här i sommar. Det hade varit jättehäftigt och fräckt att få åka till USA med honom och tävla på en milebana.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bollnäs står värd för onsdagens V86 och hälsingebanan bjuder på tre kallblodslopp.- Det är jätteskoj, vi har fina kall..


Bollnäs står värd för onsdagens V86 och hälsingebanan bjuder på tre kallblodslopp.
- Det är jätteskoj, vi har fina kallblod och kallblodslopp. Jag fattar inte banor som inte tar chansen och profilerar kallbloden på streckspelen, säger Jan-Olov Persson.
Hagmyrentränaren sitter säkert på tronen som landets kallblodskung med 96 hästar på träningslistan – samtliga kallblod.
Stallet har också inlett året på ett starkt sätt och i listan över landets segerrikaste tränare 2020 ligger Jan-Olov Persson trea med 58 segrar bakom Robert Bergh (79) och Peter Untersteiner (69).
- Ändå har det varit en besvärlig vinter att träna. Här uppe brukar vara snösäkert. Men poolen vi byggt, Järvsöfaks-spa, har betytt mycket. Vi använder den ganska flitigt och hästarna får simträna. Det är rumstemperatur och 16-18 grader i poolen.
Simmar du själv?
- Ja, på tisdagar i Iggesund, där är det varmare, 27 grader, annars kryper man inte ner. Tyvärr är det stängt nu på grund av Coronan. Det är bra träning.

Kommer från seger på V75
Jan-Olov Persson har åtta hästar till start inom V86.
V86-2 är ett stolopp för kallblod för tre-, fyra- och femåringar. Fyraåringarna startar med 20 meters tillägg och femåringarna med 40 meters tillägg.
- 1 Järvsö Majlis (V86-2) är ganska bra men är bäst med rygglopp, men hon möter hårda hästar som startar där bak så det blir tufft.
- 3 Backestjärna (V86-2) kommer få ryckhuva och helstängt huvudlag. Hon har bra kapacitet om hon skulle sköta sig. Vi får se om hon går i väg från start.
Är hon stallets bästa chans i loppet?
- Hon är ett år äldre i alla fall.
Även i V86-4 har Jan-Olov Persson två hästar till start.
- 5 Gott Klirr (V86-4) vann V75 i Gävle förra lördagen och var jättebra då. Det är det annorlunda förutsättningar nu med 1 640 meter och bilstart och han möter en bra häst i Månlykke A.M..
- 6 B.W.Prinsen (V86-4) är länge sedan han startade. Han är startsnabb, vi får ta ett lopp för att se vad han står.
V86-6 är dagens clou och fyraåringsloppet ”H.K.H. Prinsessan Madeleines Pokal – för bevarandet av den svenska kallblodsrasen” lockar med 150 000 kronor till vinnaren. Här har Hagmyrentränaren en kvartett till start och här kommer också stallets bästa chans den här onsdagen.
- 3 Byske Philip (V86-6) är jättebra. Han var kriterietvåa i fjol och börjar komma igång. 1640 meter och bilstart ska passa bra åt honom.
- 5 Juni Jo (V86-6) var ett tag sedan han startade, men han var bra som treåring och det blir en spännande årsdebut att se. Jag har svårt att se honom räcka till seger.
- 6 Tekno Viking (V86-6) har kommit sig väldigt bra, han var bra i fjol också och förlorade bara ett lopp då. Han blir spännande att se.
- 8 Järvsö Elling (V86-6) är bästa chansen. Han har varit väldigt fin. Han avslutade även treåringssäsongen på ett bra sätt. Ja, det är bästa segerchansen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75Örjan Kihlström vann tolv segrar i veckan som gick - inklusive Elitloppet med Propulsion och hela fem V75-segrar lördag och söndag.Örja..


Örjan Kihlström vann tolv segrar i veckan som gick - inklusive Elitloppet med Propulsion och hela fem V75-segrar lördag och söndag.
Örjan Kihlström befäster därmed sin tredjeplats i den allsvenska kuskligan.
Suveräna ledaren Ulf Ohlsson hade också en stark veckan med åtta segrar.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 113-105-85
2. Rikard N Skoglund, Solvalla, 105-75-73
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 90-55-53
4. Jorma Kontio, Solvalla, 81-52-58
6. Björn Goop, Färjestad, 77-51-39
6. Mats E Djuse, Hagmyren, 69-42-44
7. Magnus A Djuse, Östersund, 68-61-63
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 62-72-75
9. Peter Untersteiner, Halmstad, 53-47-38
10. Erik Adielsson, Solvalla, 50-43-41
11. Robert Bergh, Åby, 46-19-20
12. Johan Untersteiner, Halmstad, 44-46-39
13. Kim Eriksson, Mantorp, 43-38-29
14. Stefan Persson, Halmstad, 42-30-38
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 33-25-11
Siffror till och med 31 maj

Kanal 75


Han hade inte tävlat på fyra månader.Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.Det spelade ingen roll.I si..


Han hade inte tävlat på fyra månader.
Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.
Det spelade ingen roll.
I sitt femte och sista framträdande i Elitloppet på Solvalla krönte Propulsion en enastående karriär med den tyngsta titel man kan ta i trav-Sverige.
- Det här har suttit som en tagg i hjärtat på mig. Det måste alla förstå eftersom han är nio år och jag fortsätter. Nu är det verkligen en saga och det känns som att det finns en mening med allting, sa Daniel Redén.

Hjärta av guld
Och det var sannerligen ingen lätt väg till den efterlängtade elitloppstriumfen. I försöket blev det så fel det bara kunde. Propulsion blev utsvarad i tredjespår loppet igenom men kämpade ursinnigt och kom i mål som trea bakom Cokstile och Racing Mange. Från spår sex i finalen valde Örjan Kihlström ett annat upplägg men det var långt fram till täten från fjärde par utvändigt. I slutkurvan gled Propulsion ut bakom Cokstile i tredjespår och när han fick fritt spelrum in på upploppet speedade han enkelt ikapp och ifrån motståndet.
- En normal häst kommer inte i mål efter en sådan resa han fick i försöket, men han gick till final ändå. Och jag kände ju att han hade bra form. Så inför finalen tänkte jag att nu har vi ett lite bättre spår i alla fall och det kändes som att chansen fanns där om vi hade den lilla tur som behövs, sa Örjan Kihlström, och som tydligt visade vad Propulsion betyder för honom.
- Vad ska man känna för en sådan här häst. Jag vet inte. Han har fått många tuffa lopp och bara springer ändå. Han har ett hjärta av guld, sa toppkusken, rörd till tåtar.

"Det är mycket tårar"
Efter fyra tidigare försök och som bäst två andraplatser fick då Solvallas Daniel Redéns och Bengt Ågerups (Stall Zet) outtröttlige superstjärna sätta pricken över i. Propulsion kom till Sverige från Nordamerika 2015 och här har han för alltid skrivit in sig i travhistorien. Söndagens seger var hans 14:e miljonseger och totalt har han vunnit 39 av 79 lopp och tjänat 34 miljoner kronor. Förstapriset i Elitloppet uppgick till tre miljoner kronor. Men det var inte segerchecken som värmde mest.
- Det är mycket tårar bakom glasögonen. Det är första gången det händer, sa Daniel Redén när han gick upploppet ner för att möta sin häst efter bragden.
- "He loves this game". Att få jobba med en sådan här häst…
- Han har gett hela Stall Zet så mycket och han har utvecklat mig som tränare något enormt. Jag kommer ta några varv i stallet i kväll och bara lyssna på bra musik och vara uppe i det blå och filosofera. Vi har en sådan historik jag och Proppen. Det är han och Delicious som har gjort mig till den tränare jag är.
Även Propulsions skötare, Ellinor Wennebring, sprudlade av lycka.
- Äntligen! Vad skönt, roligt, underbart! Det går inte att beskriva. Han är ett fenomen. Jag vet inte om han är en häst ens.

Cokstile tapper tvåa
Propulsion vann på kilometertiden 1.10,2 över 1 609 meter med autostart och tvåa blev Cokstile som också gjorde femstjärniga prestationer i både försök och final.
- Han var superbra! konstaterade Christoffer Eriksson som körde hästen åt italienske tränaren Rocco Spagnulo.
Tredjeplats gick till fjolårets derbyvinnaren, Svante Båth-tränade Attraversiamo (Erik Adielsson) som tog sitt första riktiga nappatag med den äldre eliten. Detta efter att trean över mållinjen, Earl Simon, diskvalificerades för trängning. Han var spelad till favorit efter sin imponerande försöksseger men då körande Franck Ouvrie trängde sig ut i slutkurvan och skapade sig en lucka som inte fanns blev ekipaget diskvalificerat.
- Det var förstås väldigt tråkigt men som tränare måste jag ändå vara nöjd med min häst, sa frankrikestationerade Jarmo Niskanen.

Resultat
Elitloppet
1 609 meter autostart

1) Propulsion – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
2) Cokstile – Christoffer Eriksson (Rocco Spagnulo)
3) Attraversiamo – Erik Adielsson (Svante Båth)
4) Sorbet – Per Linderoth (Daniel Redén)
5) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
6) Missle Hill – Johan Untersteiner (Daniel Redén)
7) Racing Mange – Joakim Lövgren
d Earl Simon – Franck Ouvrie (Jarmo Niskanen)
Förstapris: 3 000 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-8 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 9] 1640/8 0 14.3 1090
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-7 Garcon L.L. Garcon L.L.   [v 10] 3160/10 3 17.3 1654
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-5 Cervix Am Cervix Am   [s 3] 1640/5 3 15.2 410
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-10 Classic Kimble Classic Kimble   [s 3] 2140/5 3 16.6 391
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-3 Diamond Frisia Diamond Frisia   [v 5] 2640/1 0 19.8 1367
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-2 Meshan Meshan   [h 3] 2140/8 6 19.0 437
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-1 Özil Özil   [v 3] 2140/1 0 g 585
2015-12-17 2015-12-17 Åby-9 Navy Face Navy Face   [v 5] 2140/7 3 15.5 71
2015-12-17 2015-12-17 Åby-1 Rocket Face Rocket Face   [h 2] 2140/5 3 16.3 31
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-8 Pacificator Pacificator   [v 6] 2140/1 2 15.1 154
2015-12-10 2015-12-10 Åby-8 Philistine Face Philistine Face   [s 3] 1640/5 5 15.1 74
2015-12-10 2015-12-10 Åby-6 Quality Q.C. Quality Q.C.   [v 4] 2640/8 5 17.5 66
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-11 Borups Nike Borups Nike   [s 4] 2140/1 0 16.5 1059
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-10 Sensei Act Sensei Act   [v 6] 2640/3 5 18.2g 730
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-7 Simb Gracia Simb Gracia   [s 3] 2140/7 1 16.1 79
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-5 Sandvångens Ribell Sandvångens Ribell   [s 6] 1640/2 0 g 559
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-2 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/8 5 17.3 825
2015-12-02 2015-12-02 Åby-7 Navy Face Navy Face   [v 5] 2140/12 3 16.2 236
2015-12-02 2015-12-02 Åby-1 Rocket Face Rocket Face   [h 2] 1660/6 3 15.4 79
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-9 Darling Boko Darling Boko   [s 5] 1640/3 0 15.6g 57
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-6 Thunder Lavec Thunder Lavec   [v 4] 2140/9 0 16.6 126
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-5 Money Lloyd Money Lloyd   [v 6] 1640/8 str
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-3 Philistine Face Philistine Face   [s 3] 2140/7 2 14.9 68
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-1 Pi Raja Face Pi Raja Face   [s 3] 2140/10 5 19.1 62
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-8 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 4] 2140/12 0 16.3 1329
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-6 Carnivale Carnivale   [v 6] 2140/4 0 g 687
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-1 Özil Özil   [v 3] 2140/9 6 21.2 176
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-3 Wild Nock Wild Nock   [v 4] 1640/6 0 g 313
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-2 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/1 6 19.3 266
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-7 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 4] 2140/11 5 16.4 933
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-5 Classic Kimble Classic Kimble   [s 3] 2140/1 1 15.5 551
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-3 Bigtime Exploit Bigtime Exploit   [v 5] 2140/12 str
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-1 Poseidon Face Poseidon Face   [v 3] 2140/2 0 g 584
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-1 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 6] 2140/3 0 g 1350
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-8 Money Lloyd Money Lloyd   [v 6] 2140/11 0 13.6 980
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-4 Classic Kimble Classic Kimble   [s 3] 2640/7 0 16.1 1518
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-8 Classic Kimble Classic Kimble   [s 3] 1640/1 8 14.1 737
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-7 Wild Nock Wild Nock   [v 4] 1640/11 6 16.4g 318
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-6 Lavendel Girl Lavendel Girl   [s 6] 2160/14 0 16.2 537
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-4 Sensei Act Sensei Act   [v 6] 2140/3 6 16.3 1992
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-1 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/6 4 17.2 814
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-10 Digital Product Digital Product   [v 5] 2140/2 0 13.7 600
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-9 Pacificator Pacificator   [v 6] 1640/8 0 13.6 2051
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-7 Mr Jäger Mr Jäger   [v 6] 3140/3 0 16.2 1200
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-8 Money Lloyd Money Lloyd   [v 6] 2140/12 str
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-1 Spejsat B.M.W. Spejsat B.M.W.   [s 3] 2140/12 4 16.9 39
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-9 Diamond Frisia Diamond Frisia   [v 5] 2140/4 0 g 45
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-8 Wild Nock Wild Nock   [v 4] 2140/2 1 17.2 129
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-7 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 10] 2140/12 2 13.7 62
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-6 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 5] 2140/9 7 16.8 125
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-5 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 5] 2140/10 3 17.2 64
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-3 Candy de Castella Candy de Castella   [s 8] 2140/1 6 16.4 493
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-8 Mr Jäger Mr Jäger   [v 6] 2640/8 0 15.8 568
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-3 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/5 4 18.4 796
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-10 Neptunus Face Neptunus Face   [v 5] 2140/14 2 15.0 725
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-4 Vyrille Vyrille   [s 6] 2140/5 0 20.7g 1205
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-9 Money Lloyd Money Lloyd   [v 6] 2160/8 5 14.3 403
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-8 Garcon L.L. Garcon L.L.   [v 10] 2140/10 4 14.8 495
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-6 Bigtime Exploit Bigtime Exploit   [v 5] 2160/15 0 15.6 4180
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-5 Mr Pellegrino Mr Pellegrino   [v 8] 1640/6 5 12.3 133
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-3 Diamond Frisia Diamond Frisia   [v 5] 2160/10 0 g 90
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-2 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/2 6 18.3 1088
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-7 Ryggornas Nikki Ryggornas Nikki   [s 4] 1640/12 C 5 15.5 182
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-1 Justalittleangel Justalittleangel   [s 3] 2140/7 D 5 19.0 915
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-7 Certainly a Winner Certainly a Winner   [h 2] 1640/10 D 0 19.8g 1241
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-2 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 7] 2140/12 D 5 15.0 1800
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-1 Puyol Puyol   [v 6] 2160/5 C 5 17.4 312
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-10 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2180/8 B 7 16.7 188
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-8 Puyol Puyol   [v 6] 1640/11 C 5 15.4 567
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-7 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2140/9 D 5 14.9 1575
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-2 Ryggornas Nikki Ryggornas Nikki   [s 4] 1640/6 B 1 14.5 32
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 3] 2140/1 D 0 g 453
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-9 Lawyer Lohr Lawyer Lohr   [h 8] 1640/4 D 0 13.2g 392
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-5 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 1640/5 D 0 14.1 1189
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-3 Ryggornas Nikki Ryggornas Nikki   [s 4] 2140/12 A 6 15.8 272
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-2 Asa Shadow Asa Shadow   [v 4] 2140/4 D 0 20.7 437
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-1 Dream a Victory Dream a Victory   [s 2] 1640/4 D 7 24.1g 544
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-10 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/6 C 6 17.1 41
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-7 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2140/9 D 0 g 701
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-6 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 10] 1640/7 D 0 12.7 2827
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-3 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 7] 2140/4 D 0 16.4g 1051
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-1 Justalittleangel Justalittleangel   [s 3] 2140/9 C 0 26.2g 824
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-3 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/4 C 6 15.7 628
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-2 Dream a Victory Dream a Victory   [s 2] 1640/4 D 6 19.6 512
2016-11-01 2016-11-01 Jägersro Trav-2 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/3 B 5 17.1 79
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-2 Ricochet Face Ricochet Face   [v 3] 2140/1 D 6 15.8 657
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-10 Özil Özil   [v 4] 2140/3 C 7 17.4 166
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-9 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 9] 1640/4 D 0 12.8 768
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-7 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/3 D 0 g 394
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-3 Vital Vital   [v 7] 2640/4 D 3 14.8 674
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-9 Dyolo In Dyolo In   [h 4] 2140/3 D 2 14.4 87
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-7 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 1640/4 D 0 13.2 395
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-1 Envy Devol Envy Devol   [s 2] 1640/6 D str
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-10 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/6 D 6 16.2 562
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-9 Vital Vital   [v 7] 2140/9 D 2 15.0 537
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-10 Özil Özil   [v 4] 2140/3 D 5 17.2g 209
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-5 Shirwan As Shirwan As   [v 5] 1640/7 C 5 13.3 569
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-2 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/2 C 6 17.8 336
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-1 Et Voila Miss Et Voila Miss   [s 2] 1640/3 C str
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-10 Igor Sånna Igor Sånna   [v 6] 2160/6 D 2 16.9 349
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-6 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 5] 2140/10 D 0 15.6 338
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-1 Eg a Lif Eg a Lif   [s 3] 2140/4 D 3 18.5 688
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-5 Swing Kronos Swing Kronos   [v 5] 1640/5 B 0 12.1 529
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 4] 2140/4 D 5 16.3 968
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-8 Knock Nevis Knock Nevis   [v 4] 2140/6 D 0 g 568
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-10 Midnight Joker Midnight Joker   [v 5] 2140/1 D 6 17.6g 98
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/12 C 0 14.4 171
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-6 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/2 D 0 g 596
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-8 Valetta Strix Valetta Strix   [s 6] 1640/3 D 0 12.1 256
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-7 Danger Pace Danger Pace   [h 3] 2140/7 C 0 17.5 138
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-5 Dynamite Light Dynamite Light   [h 4] 2140/5 C str
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-10 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2160/8 C 4 16.4 285
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-5 Carlos Texi Carlos Texi   [s 3] 2140/4 D str
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-1 Justalittleangel Justalittleangel   [s 3] 2140/5 C 5 19.7 507
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-10 Özil Özil   [v 4] 2140/11 D 5 17.6 1471
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-10 The Yankee The Yankee   [v 4] 1640/7 D 0 13.2g 579
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-7 Vital Vital   [v 7] 2140/5 D 0 g 456
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-11 Özil Özil   [v 4] 2640/3 D 0 17.3 739
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-8 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 7] 1640/5 D 0 18.0g 612
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-7 Tetraone Jet* Tetraone Jet*   [h 4] 2140/8 D 0 16.8g 72
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-6 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2140/10 C 5 13.7 860
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/1 C 3 17.5 248
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-10 Victoria Vixi Victoria Vixi   [s 5] 2160/9 C 0 17.9 450
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-3 The Yankee The Yankee   [v 4] 2140/12 C 5 15.1 455
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-6 Flyer Boshoeve Flyer Boshoeve   [s 4] 2640/7 C 0 g 46
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-5 Borups Party Borups Party   [s 3] 2140/5 D 0 g 1108
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-4 Puyol Puyol   [v 6] 1640/4 C 3 16.1 251
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-2 The Yankee The Yankee   [v 4] 2140/11 C 4 15.0 355
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-1 Up All Night S.I.* Up All Night S.I.*   [h 3] 2140/2 B 4 17.7 231
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-9 Rod Stewart* Rod Stewart*   [h 6] 1640/2 D 6 11.6g 356
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-6 Özil Özil   [v 4] 2140/5 D 7 16.9 758
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-5 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/8 C 0 11.6 648
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-9 Flyer Boshoeve Flyer Boshoeve   [s 4] 2140/8 C 2 13.4 138
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/11 C 7 18.4g 837
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-9 Spirit Real Spirit Real   [v 5] 2640/6 A 4 14.5 296
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-4 Borups Party Borups Party   [s 3] 2140/9 C 0 g 791
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-3 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2160/9 C 8 17.5 415
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-1 Alissa America Alissa America   [s 3] 2140/2 D 0 20.5g 133
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-10 Holly Roni Holly Roni   [s 7] 2160/5 C 6 17.2g 820
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-5 Zjanti River Zjanti River   [v 10] 2140/3 D 0 14.6 375
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-1 Özil Özil   [v 4] 2140/10 D 0 21.2g 507
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-3 Vital Vital   [v 7] 2640/2 D 7 16.4 1181
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-6 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 4] 2140/5 A 2 16.2 57
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-3 Borups Party Borups Party   [s 3] 2140/4 C 0 19.2g 340
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-8 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2160/11 C 6 15.6 2130
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 4] 2140/2 D 0 17.0g 534
2016-03-31 2016-03-31 Åby-6 Unchaperoned Dance Unchaperoned Dance   [s 3] 2140/6 D 4 16.6 337
2016-03-31 2016-03-31 Åby-2 Helen Afrika Helen Afrika   [s 3] 2140/2 A 2 16.8 104
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-10 Top Kronos Top Kronos   [v 4] 2140/3 A str
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-8 Zjanti River Zjanti River   [v 10] 1640/9 D 0 13.3g 796
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-7 Neptunus Face Neptunus Face   [v 6] 2140/5 B 5 14.7 229
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-5 Apple Lee Apple Lee   [s 5] 2140/11 D 7 16.2 320
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-4 Pasithea Face Pasithea Face   [s 4] 2140/3 B 1 13.8 13
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-1 Alissa America Alissa America   [s 3] 2140/1 D 0 g 64
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-3 Doitlike a Porsche Doitlike a Porsche   [h 3] 2140/4 C 0 g 369
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-1 Prince on Fire Prince on Fire   [v 4] 2140/6 B str
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-10 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 2180/10 A 5 15.1 106
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-9 Vital Vital   [v 7] 2140/3 D 4 14.8 490
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-6 Pacificator Pacificator   [v 7] 2640/3 B 0 15.9 137
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-10 Özil Özil   [v 4] 2140/1 D 4 17.9 312
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-5 Puyol Puyol   [v 6] 2140/2 D 0 g 719
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-4 Borups Majesty Borups Majesty   [v 6] 2640/8 D 4 16.6 483
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-10 Carnivale Carnivale   [v 7] 2160/4 C 2 16.3 224
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-3 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/6 D 1 13.5 918
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-1 Doitlike a Porsche Doitlike a Porsche   [h 3] 2140/1 C 2 17.7 308
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-8 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2140/5 C 0 g 258
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-4 Ryggornas L.L. Ryggornas L.L.   [v 6] 1640/3 D 0 17.7 1019
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-9 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/4 C 0 13.4 60
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-7 Carnivale Carnivale   [v 7] 2640/6 C 5 18.0 443
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-6 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/12 B 6 15.7g 520
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-3 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 4] 2160/8 D 0 g 326
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-1 Özil Özil   [v 4] 2160/4 C 4 18.4 385
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-5 Camilla Sisu Camilla Sisu   [s 5] 2140/3 B 0 18.3g 112
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-4 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/1 C 0 12.8 103
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2160/5 B 0 g 121
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 1640/10 D 0 14.3 944
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-9 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2140/12 C 0 15.4 1491
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-5 Puyol Puyol   [v 6] 2180/11 B 4 18.9 350
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-4 Camilla Sisu Camilla Sisu   [s 5] 2160/7 B 8 19.9g 35
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-3 Berit Palema Berit Palema   [s 6] 2140/10 C 0 16.9 500
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-1 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/2 B 3 14.9 84
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-5 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/6 C 0 18.5 61
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-2 Vital Vital   [v 7] 2640/2 D 6 18.4 192
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-1 Özil Özil   [v 4] 2160/4 D 0 19.6g 767
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-10 Häggenäskickan Häggenäskickan   [s 5] 1640/1 B 0 g 184
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-6 Neptunus Face Neptunus Face   [v 6] 2640/5 C 2 15.8 170
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-2 Puyol Puyol   [v 6] 2160/5 C 0 g 248
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-1 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2160/8 D 4 19.0 510
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-6 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/2 C 3 13.4 67
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-7 Özil Özil   [v 4] 2140/5 D 5 20.5 424
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-7 Pacificator Pacificator   [v 7] 3140/2 D 0 16.8 1485
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-6 Jolene af Solnäs Jolene af Solnäs   [s 8] 1640/12 D 0 g 1225
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-5 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2140/12 D 6 16.0 1128
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-3 Vital Vital   [v 7] 2140/12 C 6 15.5 340
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-1 Bubbly Laday Bubbly Laday   [s 5] 2160/7 C 0 g 275
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-5 Diamond Frisia Diamond Frisia   [v 6] 2180/9 C 0 g 1217
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-4 Camilla Sisu Camilla Sisu   [s 5] 2140/3 B 1 16.5 44
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-3 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2140/15 D 0 17.0 939
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-2 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 2140/3 D 6 15.0 830
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-1 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/4 C 4 12.7 219
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-7 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 3] 1640/8 C 0 16.3g 242
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 5] 2140/11 C 6 16.3 555
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-6 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 1640/12 D 0 14.3 833
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-1 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 3] 2140/5 C 0 24.3g 126
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-7 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 2160/15 C 0 17.5g 692
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-3 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 4] 2160/7 B 8 18.4g 619
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-1 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 3] 2140/3 C 0 22.8 347
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-9 Kingen in Ima Kingen in Ima   [v 4] 2140/1 D 8 18.0 103
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-7 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 1640/6 C 1 19.0 43
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-4 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 3] 2140/7 D 1 17.8 16
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-10 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 3] 2140/2 D 3 18.1 202
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-5 Özil Özil   [v 5] 1640/10 D 0 14.5g 755
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-4 Prive Prive   [v 5] 2140/6 C 4 18.3 392
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 5] 2140/9 D 5 16.4 582
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-9 Robros Brazza Robros Brazza   [h 7] 1640/11 D str
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-8 Deauville Deauville   [v 4] 2140/2 D str
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-6 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 3] 2140/7 D 1 21.7 74
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-4 Puyol Puyol   [v 7] 2160/6 C 6 17.6 112
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2160/8 C 0 20.8g 775
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 5] 2160/6 C 0 16.4 1118
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-1 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 3] 2140/8 D 0 25.0g 973
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-6 Swing Kronos Swing Kronos   [v 6] 2660/9 C 7 17.0 285
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/10 D 6 14.5 1491
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-2 Puyol Puyol   [v 7] 2640/10 D 0 g 707
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-10 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 2140/4 D str
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-8 Robros Brazza Robros Brazza   [h 7] 2140/11 A 4 14.3 163
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-1 Fanucci Am Fanucci Am   [h 2] 1609/3 C 5 15.8 99
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-9 Özil Özil   [v 5] 2160/5 D 7 16.3 1456
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-11 Puyol Puyol   [v 7] 2140/2 D 4 16.3 1008
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/4 C 5 17.5 549
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-9 Puyol Puyol   [v 7] 1640/2 D 5 14.6 673
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2160/5 C 5 16.5 506
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-2 Prive Prive   [v 5] 2140/9 C 2 16.7 1227
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-6 Uberta Jet* Uberta Jet*   [s 4] 1640/11 A str
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-2 Prive Prive   [v 5] 2140/5 D 0 20.2 1251
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-9 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 1640/8 D 0 19.7g 1088
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-6 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/4 D 4 12.3 592
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 5] 2160/12 C 8 17.8g 1160
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/1 D str
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-11 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 2140/10 D 0 14.6 588
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-4 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/6 D str
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-9 Pacificator Pacificator   [v 8] 1640/1 B 3 14.8 88
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-4 Prive Prive   [v 5] 2160/5 C 5 17.2 62
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-3 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 2140/1 C 5 17.0g 96
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-1 Sags Miss Chip Sags Miss Chip   [s 6] 2140/6 D 8 24.6g 103
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/8 D 0 16.9 1549
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-1 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 4] 2140/1 D 5 15.8g 579
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-8 Özil Özil   [v 5] 2140/2 D 7 16.2 733
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-5 Puyol Puyol   [v 7] 1640/3 D 0 g 747
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-3 Prive Prive   [v 5] 2140/12 D 6 17.3 1617
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-2 Springsteena Springsteena   [s 4] 2140/11 C str
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-8 Vital Vital   [v 8] 1640/8 B 0 14.3 1098
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-7 Virtual Leg* Virtual Leg*   [s 3] 2140/5 B 0 g 66
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-5 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/7 D 0 16.3 2172
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-4 Prive Prive   [v 5] 2140/1 D 5 17.4 487
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-1 Dream a Victory Dream a Victory   [s 3] 2140/8 D 0 21.2 2128
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-11 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/5 D 6 17.4 790
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-8 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/6 D 0 13.5 739
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-3 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 2160/4 C str
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-8 Danedream Danedream   [s 4] 2140/4 D 0 14.4 1325
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-7 Talija Bi* Talija Bi*   [s 5] 1640/10 D 0 g 185
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/3 D 0 g 861
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-5 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 2140/5 C 0 g 1483
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-4 Prive Prive   [v 5] 2140/6 D 3 16.7 889
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-3 Puyol Puyol   [v 7] 1640/2 D 0 g 300
2017-04-01 2017-04-01 Åby-6 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 2140/2 B 5 102
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-5 Özil Özil   [v 5] 2140/2 D 0 16.8 1085
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-1 Dream a Victory Dream a Victory   [s 3] 2140/3 C 5 19.8 611
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-6 Vital Vital   [v 8] 2640/8 C 0 16.2 928
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-9 Unchaperoned Dance Unchaperoned Dance   [s 4] 2140/3 C 0 g 826
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-7 Swing Kronos Swing Kronos   [v 6] 3160/11 B 5 15.7 1658
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Ryggornas Nemo Ryggornas Nemo   [v 5] 2140/5 D 0 22.4g 897
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-7 Özil Özil   [v 5] 1640/2 D 0 15.1 858
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-6 Vital Vital   [v 8] 2140/12 B 6 14.7 799
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-6 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1600/9 D 0 206
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-7 Cavolino Cavolino   [v 8] 2640/11 D 0 17.9 2002
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-3 Ryggornas Nemo Ryggornas Nemo   [v 5] 2140/8 C 0 18.6 1223
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-10 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2160/3 C 6 19.6 435
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-6 Ryggornas Missy Ryggornas Missy   [s 6] 2140/1 D 0 16.3 765
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-1 Ryggornas Nemo Ryggornas Nemo   [v 5] 2160/11 B 0 19.8 790
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-4 Cavolino Cavolino   [v 8] 1640/8 D 6 15.9 784
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2160/7 C 0 17.6 890
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-3 Cavolino Cavolino   [v 8] 1640/8 C 3 15.3 741
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/4 B 4 19.0 73
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-1 Ryggornas Nemo Ryggornas Nemo   [v 5] 2160/8 C 5 20.7 672
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-8 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 10] 2140/6 D 0 g 1321
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-7 Puyol Puyol   [v 7] 1640/5 C str
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-5 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 1640/2 D 0 g 2135
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2160/8 C 4 17.1 643
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2160/3 D 5 18.0g 1204
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-12 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 2140/2 D 5 17.7 999
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Cavolino Cavolino   [v 8] 2140/11 D 0 16.7 2069
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-8 Lawyer Lohr Lawyer Lohr   [h 9] 1640/7 C 0 14.5 51
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2160/12 C 5 20.8 977
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-7 Bronson Bronson   [v 5] 2640/2 D 0 19.2 677
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-4 Veravia As Veravia As   [s 4] 1640/2 A 3 15.5 30
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-5 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2140/3 C 5 17.9 327
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-5 Dollar Boko Dollar Boko   [v 8] 2680/13 D 0 360
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-7 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/2 D 0 18.1 1125
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-4 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2160/9 B 0 16.0 123
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-5 Oro Doc Oro Doc   [v 4] 2140/6 B 2 16.5 32
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/10 C 5 17.5 821
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-3 Kiss My Lips H.C. Kiss My Lips H.C.   [s 4] 2140/1 B 1 15.9 22
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Fidagu U.R. Fidagu U.R.   [v 5] 2140/6 A 4 15.0 69
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-6 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 7] 2140/8 C 4 18.0 206
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-7 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2140/7 B 3 15.8 36
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-8 Victoria Lane Victoria Lane   [s 4] 2140/4 A 2 15.5 35
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 1640/8 D 5 15.1 306
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-1 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/6 D 4 17.3 959
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-3 Prive Prive   [v 6] 2160/6 D 1 15.1 102
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/3 B 0
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-4 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 5] 2160/7 B str
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-1 Borups Rally Borups Rally   [v 4] 2140/3 B 5 17.6g 17
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-3 Freddy C.K. Freddy C.K.   [v 4] 2140/6 B 2 17.1 52
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-4 Todays Pal Todays Pal   [v 4] 2140/6 B str
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-5 Enjoy Ginco Enjoy Ginco   [v 5] 2140/3 D 1 15.8 33
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-6 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2140/10 C 5 14.8 301
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-8 Capture Capture   [v 4] 2140/1 C 0 g 21
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/1 D 6 17.8 1345
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-9 Invincible H.C. Invincible H.C.   [v 6] 2160/8 A 1 15.1 21
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-2 Uccello Jet* Uccello Jet*   [v 5] 1640/10 A 0 12.9g 31
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-8 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2160/13 A 0 17.3 280
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-6 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2140/3 C 6 16.0 347
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-7 Carribean Carribean   [v 4] 1640/11 D 0 15.8 827
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-1 Harvesting Time Harvesting Time   [v 4] 2140/7 C 3 16.6 43
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-3 Certainly a Winner Certainly a Winner   [v 4] 2140/1 C 0 20.5 36
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-5 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 7] 2140/8 D 7 18.3g 95
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-6 Pacificator Pacificator   [v 9] 2140/6 D 5 14.8 66
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-3 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2160/5 C 4 16.1 158
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 1640/10 B 4 14.3 128
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-1 Pacificator Pacificator   [v 9] 2140/11 C 8 15.7g 256
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-8 Carribean Carribean   [v 4] 2140/4 B 2 17.7 29
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-9 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 7] 2140/11 D 0 18.6g 455
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-5 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 1640/4 B 3 14.8 65
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-2 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 1640/7 B 1 14.5 220
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-6 Mr Pellegrino Mr Pellegrino   [v 11] 1640/7 C 0 12.5 123
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-8 Toutou Toutou   [v 6] 2140/12 B 4 14.7 595
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-3 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2160/9 B 3 17.4 236
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Drusus Drusus   [v 7] 2160/9 C 3 18.8 1104
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-9 Against All Odds Against All Odds   [v 6] 2140/10 C 0 g 359
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-1 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2160/7 C 3 17.2 212
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-2 Özil Özil   [v 6] 1640/6 D 0 15.5g 671
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-8 Mr Swish Mr Swish   [v 3] 2160/4 D 0 18.1g 43
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-9 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/7 D 0 15.5 520
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-2 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2140/9 B 4 17.9 468
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-2 Comanche Moon Comanche Moon   [h 6] 2200/6 B 3 13.9 21
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-6 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 1640/5 D 0 14.0 643
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-1 Prive Prive   [v 7] 2140/5 C 0 18.3g 136
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/4 C 3 16.1 42
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-4 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2140/1 D 0 15.8 384
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-5 Far from Over Far from Over   [v 4] 2640/2 B 2 17.0g 170
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-5 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2140/4 D 4 15.8 592
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-4 Sinfonia d'Amore Sinfonia d'Amore   [s 8] 2180/9 A 0 15.7 141
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-7 Mamba* Mamba*   [v 5] 2140/11 A 3 13.6 74
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-5 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/2 D 4 15.8 352
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-7 Prive Prive   [v 7] 2140/1 C 8 17.2 309
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-2 Infinitus Infinitus   [v 5] 1640/4 D 2 13.0 297
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-5 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2140/2 D 5 16.4 113
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-8 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2140/4 D 4 16.5 648
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-6 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 5] 2140/6 C 5 16.4 87
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-10 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2180/7 C 5 16.2 265
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Volver As* Volver As*   [v 5] 2140/7 A 3 14.3 41
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/10 D 0 g 1571
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/8 C 7 17.7 132
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-7 Sampson Spitha Sampson Spitha   [v 7] 2140/6 C 3 308
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-8 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2140/3 C 1 14.9 217
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-4 Spring Moon Spring Moon   [s 8] 2160/10 C 4 15.6 546
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-9 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2640/2 D 0 17.7 367
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-5 Xanthis de Roi Xanthis de Roi   [v 4] 2160/7 A 0 16.3 20
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-5 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2160/7 B 6 17.3 1654
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-4 Stepping Stone Stepping Stone   [v 7] 2160/8 D 3 18.0 884
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-5 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/10 D 0 19.6 1299
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2160/6 D 0 21.4g 614
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-1 Song Lloyd Song Lloyd   [h 3] 2140/2 D 5 19.9 335
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/9 D 0 17.3 1286
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-3 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2160/12 C 0 g 157
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2160/5 B 4 17.1 262
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-8 Boogie Woggie Boogie Woggie   [s 4] 2140/10 C 0 19.9g 193
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-1 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 6] 2140/9 B 1 15.2 58
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-6 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 6] 2160/11 C 4 16.1 853
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 5] 1640/9 D 0 22.1g 970
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-7 Far from Over Far from Over   [v 5] 2160/12 D 0 20.9g 150
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-5 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 6] 2140/1 C 0 16.6 586
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-10 Song Lloyd Song Lloyd   [v 4] 2140/3 A 0 g 524
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-3 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 5] 2140/2 D 0 g 1326
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-5 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 6] 2160/14 C 7 15.3 1160
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-7 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 6] 2140/5 C 6 17.2 243
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-9 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 6] 2140/8 D 5 15.8 888
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-1 Cash on Line Cash on Line   [v 4] 2140/3 C 0 23.7g 293
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-10 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 5] 2140/7 B 1 18.7 53
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-5 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 5] 1640/3 D 6 15.7 369
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-9 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 6] 2140/7 D 5 16.4 502
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-4 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 6] 1640/6 D 4 14.8 868
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-5 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 5] 1640/7 C str
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-3 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 5] 1640/2 C 4 14.3 400
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-1 G.P.T.T.No Aqua G.P.T.T.No Aqua   [s 6] 2160/12 A 0 23.9g 485
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-9 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 6] 2640/2 D 0 16.6 740ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se