V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppg&oum..


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppgörelsen på Solvalla nästa år igen. Den flyfotade finländaren kunde inte ta hand om ledningen initialt när han nu startade i Malabar Circle Ås lopp men sedan Jorma Kontio vilat hästen i andra par utvändigt en bit tog han över taktpinnen varvet från mål. Därifrån lämnade Elian Web sedan motståndet och i mål visade klockan 1.09,9 över 1 640 meter med autostart – den snabbaste segertiden i Bergsåkers historia.
- Han är bra nu hästen. Han har hittat formen och vann med tussarna och ”norsken” kvar. Nästa lördag väntar Finskt Mästerskap, sa Jorma Kontio, som också körde till ledningen med Timo Nurmos-tränade El Gumpert i Tsar d’Invernes lopp och i sin opolerade stil gick fyraåringen enkelt undan till femte segern i sjunde starten.
- Han fortsätter att växa hela tiden och är väldigt stor i gången, men nästa år kommer han säkert ha växt färdigt och bara bli bättre, sa Jorma Kontio.

Power i en klass för sig
I Nahars lopp startar treåringar på startvolten, fyraåringar med 20 meters tillägg och femåringar med 40 meters tillägg. De äldre var chanslösa. Robert Bergh, som skördade enorma framgångar med Nahar, tog hand om ledningen med sin jättetalang Power och därifrån gav treåringen inte sina förföljare skuggan av en chans.
- Det är otroligt läckert att köra honom, det är verkligen något stort på gång, sa Robert Bergh, som härnäst siktar på kriteriekval med den exceptionellt begåvade unghästen.

Segergest i kallblodsloppet
Hans Bergh bjöd på rejäl segergest sedan han serverat skrällen Torpa Olea en fin resa och låtit det lars Selin-tränade stoet lämna konkurrenterna sista halvvarvet.
- Det här var fantastiskt kul! Hon har matchats i ganska tuffa sällskap och vi har smugit och smugit i loppen. Det gjorde vi i dag också men i dag kunde inte de andra hänga med. Hon har lite annan hårdhet än de andra, sa Hans Bergh.

Sundsvall Open Trot och jättepott
Lukas Svedin satte dit Svante Båths Empire Garbo från positionen utvändigt om ledaren i Bergsåkers Stora Amatörpris och i Serenas lopp var det Joakim Elfving-tränade Trilly Of Nando och Ulf Ohlsson som fick vända upp för segerdefilering. I diamantstoet skrällde det, som så många gånger förr, och Stellan Tidelius överraskning Saga Doc och Rikard N Skoglund såg till att sju rätt på V75 delade ut fina 754 075 kronor.
På lördagen väntar Sundsvall Open Trot och för V75-spelarna hägrar en hisnande pott på 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapport..


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapporterar Gävletravets hemsida.
- Tanken var att han skulle vara med i Speedracet på Solvalla under elitloppsdagen, men han som aldrig haft problem med benen slog sig på ett framben och fick en blödning på insidan av en kota och efter att ha gått i hagen hela sommaren vore det inte rätt mot honom att börja träna igång och starta nu under hösten. Nästa år kommer han att stallas upp på Björkbackens Stuteri för att betäcka, men han kommer alltid att ha sin plats kvar här hemma hos oss, säger hästens tränare Erik Lindegren till gavletravet.se.
Francais du Gull har tränats av Erik Lindegren genom hela karriären och de har tävlat flitigt i V75 där de också har vunnit flera gånger. Totalt ståtar hingsten med 15 segrar på 155 starter och 4,1 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte..


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte varit samma utropstecken. Fram till sin senaste start. Då vann han Hugo Åberg Memorial efter en sanslös prestation. Trots en vansinnig öppning (1.05 första 500 meterna) hade han kraft och mod att avgöra över upploppet. I mål visade klockan 1.09,4 över 1 609 meter med bilstart.
- Jag var inte chockad över den prestationen för vi vet vad Ringostarr kan göra och han visade redan i starten innan i Jarlsberg att han var tillbaka på banan. Då hade han otur och fastnade i trafiken utan att få utrymme att tävla. Men det loppet gjorde honom gott och Jerry gjorde sin del och fick hästen i toppskick till Jägersrostarten, säger Wilhelm Paal, som har fått positiva rapporter från hästens tränare Jerry Riordan inför lördagens start.
- Enligt vad jag har hört från Jerry är hästen i lika bra författning som inför Jägersro och det ger oss goda möjligheter inför det här loppet.

Läge för spets och slut
När Ringostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan hade han startnummer tio. Den här gången har han innerspår bakom startbilen och därifrån är taktiken given.
- Om han öppnar lika bra som han gjorde på Jägersro senast är det läge att prova att ta ledningen och stanna där, säger Paal och fortsätter:
- På pappret har han bra chans men samtidigt är det ett grupp I-lopp och jag vet från min långa karriär hur svårt det är att vinna sådana lopp. Man får aldrig undervärdera de andra hästarna. Han möter topphästar från den övre eliten och det blir ett intressant lopp, men vi har en bra chans.
Även Svenskt Mästerskap för kallblod avgörs inom V75-kupongen och utöver toppsport kan historiens högsta V75-vinst delas ut. En multijackpot ska delas ut och sjurättspotten beräknas uppgå till 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.Förutom..


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.
Förutom medverkan av Karlstadtränaren Erik Berglöf i ett par av loppen var det norska ekipage rakt igenom den här kvällen.
En tidigare svensktränad norsk häst fanns med i startlistorna. Nu nioårige Lionel har gått hem till ägaren Göran Antonsen i Mysen igen efter de framgångsrika säsongerna i regi Daniel Redén. I årets nionde start kom nu första segern för den sextonfaldige miljonären i 100 000-kronorsloppet Yarrah Bokos Ära
Göran Antonsen inledde från ett tolftespår med Lionel och syntes som sista ekipage så gott som hela vägen i det 2100 meter långa loppet. Under slutrundan drog betrodde Cash Okay tåget i tredjespår, med Ferrari B.R. och Lionel i släptåg.
Göran Antonsen väntade ända till upploppet med finishen och den gamle världstravaren visade återigen gott gry. Efter ett virvlande avslut hann Lionel fram till seger på målfoto – ett uppförstorat sådant - mot Kick Off Classic.
Segertiden skrevs till 1.13,7 över 2100 meter auto
- Det har varit tyngre för honom den här säsongen och folk har tvivlat på honom. Därför var det var jävligt gott att sätta den här! Jag hade skitiga glasögon och var inte säker på om vi hann fram. Men jag hade en bra känsla eftersom han ju kom kolossalt fort, sa Göran Antonsen.
Lionel slutade trea i Årjängs Stora sprinterlopp i juli och var oplacerad i Hugo Åbergs Memorial i den senaste starten. Nu kom första segern för året för fuxen som varvar tävling med avel i Norge.

Seger för Norges första dam
Malene Berdalen tränar Norges bästa sto Madelen L.T.C.
I V75-6, ett lopp för ston, var Madelen L.T.C. ensam på plan sedan Eirik Höitomt låtit sexåringen svepa till ledningen efter 700 körda med ett mäktigt speedryck.
Madelen L.T.C. satt fast med lite krafter sparade i EM för ston på Solvalla för en tid sedan och missade fina pengar. Förstapriset 100 000 norska på Bjerke var välförtjänta.

Tea tvåa över tre kilometer
Ulsrud Tea är Norges bästa sto på kallblodssidan. Efter 81 segrar i karriären fick den tolvåriga speedkulan prova på att tävla över tre kilometer för första gången.
Att ta in 60 meter på hästarna på start skulle visa sig övefmäktigt. Ove Kenneth Karlsens Ulsrud Tea var bra som tvåa efter överraskningen Horgen Lynet (tre procent) som kördes spårsnålt av Kristian Malmin
Momarken-tränaren Ole Johan Östre, 30, vann ett försök i Dubbelcupen i Åmål i juli med sexårige Rappnor. På torsdagskvällen tog den segervane hingsten karriärens 16:e seger i ett medeldistanslopp på Bjerke efter ett lopp i kön och ett fint avslut i spåren i den sista kurvan.
Storfavoriten Moe Tyr (53 procent på V75) agerade långt under normala standard och slutade fyra.
Övriga V75-lopp vanns av Riva Renn, körd och tränad av Stian Eilefsen, samt V75-dubblerande Åsbjörn Tengsareid som vann fyra lopp under kvällen varav segrarna på V75 kom med egentränade Gianluca B.R. och Troja Face.
Sju rätt på V75 delade ut 136 222 kronor, sex rätt 968 kronor och fem rätt 76 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck f&..


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck för att försöka få med vinnaren på kupongen. För övrigt kan Flemming Jensen vara profilen att bygga V75-systemet kring. Den danske topptränaren selar ut flera heta segerbud och allra mest tror han på Billi Time (V75-5). Det sexåriga stoet har tagit två raka segrar sedan hon kom i ”Isemannens” träning och nu är planen att dra ytterligare en växel.
- Hon har bara varit positiv för oss och hon är nog den av mina som har bäst chans under dagen. Det kan bli barfota runt om den här gången, till skillnad från framskor i de två första starterna, om banan tillåter det, säger Flemming Jensen till fasttrackracing.dk.

Leder runt om?
Med Don Pedro (V75-2) är planen den omvända, att ändra från barfota runt om till skor fram.
- Så att vi kan trycka av mer från start, säger Flemming Jensen.
Därmed väntar samma balans som när hästen i sin näst senaste start imponerade under trippeltravet på Axevalla. Då fick fyraåringen en tung inledning i tredjespår till ledningen, varifrån han gick undan till smått överlägsen seger. Senast var han inte lika lyckosam när han slutade oplacerad i derbyuttagningen.
- Det blev fel senast när han blev hängande i tredjespår. Han hostade när han kom ut i stallet och det visade sig att han hade halsont. Nu har han fått ett bra spår och han verkar frisk igen. Han är hygglig från start och om allt faller på plats har han vettig chans.
Vettig chans tror sig Flemming Jensen även ha i den inledande avdelningen, Derbystayern över tre varv. Där han två hästar till start och kör själv Andre Ward som närmast kommer från V75-seger i Rättvik.
- Jag känner att jag har valt att köra den bästa av mina två i loppet. Formen verkar fin och även om han inte är någon stayer klarar han distansen. Jag tror på rimlig chans att sluta topp tre, säger Jensen och varnar även för stallkamraten Come On Hugo.
- Jag blir inte förvånad om han kommer farande till slut. Han håller fin form och är en outsider.

”Har alltid bra chans”
I loppet för den äldre eliten blir Flemming Jensen hårt betrodd med hedershästen Slide So Easy (V75-3). Den outtröttlige tioåringen gör ännu en stark säsong och jagar nu fjärde raka segern från spår fem bakom startbilen.
- Han håller fin form och vi gör inga ändringar på honom. Han har alltid bra chans, även om vi har spår en bit ut på vingen.
Avslutningsvis tar Flemming Jensen ut två hästar i V75-7 och han ska själv lotsa Barolo från spår sju bakom startbilen. Det segervana stoet hade inte tävlat på närmare två år när hon senast vann första starten för sin nye tränare.
- Hon borde vara ännu vassare med loppet i kroppen men nu startar hon långt ute på vingen och mot hårdare motstånd. Det är pengar som gäller. Om det klaffar kan hon vara med bland de tre. Hon går barfota igen. Det gjorde hon för första gången senast och det var positivt.
Sun Esterel har ett betydligt bättre utgångsläge med innerspår men Flemming Jensen ligger lågt beträffande segerchansen.
- Han tjänar alltid pengar men vinner inte så ofta längre. Från det här spåret tjänar han pengar igen.

Ola Johansson, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travderby2 640 meter autostart(häst – tränare)1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)2. Roofie (Johan Untersteiner)3. Campo Bahia (Co..


Startlista
Svenskt Travderby
2 640 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
2. Roofie (Johan Untersteiner)
3. Campo Bahia (Conrad Lugauer)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Global Welcome (Svante Båth)
6. Attraversiamo (Svante Båth)
7. Flight Dynamics (Stefan Melander)
8. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
9. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
10. Kennedy (Adrian Kolgjini)
11. Alone (Pasi Aikio)
12. Pinto Bob (Robert Bergh)
Förstapris: 2.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Derbystoet final
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Aleppo Pine (Roger Walmann)
2. Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos)
3. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Activated (Fredrik Wallin)
6. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
7. Fanny Chenal (Björn Goop)
8. Call Me Brodda (Thomas Madsen)
9. Racing Brodda (Mattias Djuse)
10. Valetta (Björn Goop)
11. Miss Sober (Robert Bergh)
12. Zeta Kronos (Björn Goop)
Förstapris: 1.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-8 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 9] 1640/8 0 14.3 1090
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-7 Garcon L.L. Garcon L.L.   [v 10] 3160/10 3 17.3 1654
2015-12-30 2015-12-30 Jägersro Trav-5 Cervix Am Cervix Am   [s 3] 1640/5 3 15.2 410
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-1 Özil Özil   [v 3] 2140/1 0 g 585
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-10 Classic Kimble Classic Kimble   [s 3] 2140/5 3 16.6 391
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-3 Diamond Frisia Diamond Frisia   [v 5] 2640/1 0 19.8 1367
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-2 Meshan Meshan   [h 3] 2140/8 6 19.0 437
2015-12-17 2015-12-17 Åby-9 Navy Face Navy Face   [v 5] 2140/7 3 15.5 71
2015-12-17 2015-12-17 Åby-1 Rocket Face Rocket Face   [h 2] 2140/5 3 16.3 31
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-8 Pacificator Pacificator   [v 6] 2140/1 2 15.1 154
2015-12-10 2015-12-10 Åby-8 Philistine Face Philistine Face   [s 3] 1640/5 5 15.1 74
2015-12-10 2015-12-10 Åby-6 Quality Q.C. Quality Q.C.   [v 4] 2640/8 5 17.5 66
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-11 Borups Nike Borups Nike   [s 4] 2140/1 0 16.5 1059
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-10 Sensei Act Sensei Act   [v 6] 2640/3 5 18.2g 730
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-7 Simb Gracia Simb Gracia   [s 3] 2140/7 1 16.1 79
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-5 Sandvångens Ribell Sandvångens Ribell   [s 6] 1640/2 0 g 559
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-2 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/8 5 17.3 825
2015-12-02 2015-12-02 Åby-7 Navy Face Navy Face   [v 5] 2140/12 3 16.2 236
2015-12-02 2015-12-02 Åby-1 Rocket Face Rocket Face   [h 2] 1660/6 3 15.4 79
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-3 Philistine Face Philistine Face   [s 3] 2140/7 2 14.9 68
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-1 Pi Raja Face Pi Raja Face   [s 3] 2140/10 5 19.1 62
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-9 Darling Boko Darling Boko   [s 5] 1640/3 0 15.6g 57
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-6 Thunder Lavec Thunder Lavec   [v 4] 2140/9 0 16.6 126
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-5 Money Lloyd Money Lloyd   [v 6] 1640/8 str
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-8 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 4] 2140/12 0 16.3 1329
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-6 Carnivale Carnivale   [v 6] 2140/4 0 g 687
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-1 Özil Özil   [v 3] 2140/9 6 21.2 176
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-3 Wild Nock Wild Nock   [v 4] 1640/6 0 g 313
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-2 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/1 6 19.3 266
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-7 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 4] 2140/11 5 16.4 933
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-5 Classic Kimble Classic Kimble   [s 3] 2140/1 1 15.5 551
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-3 Bigtime Exploit Bigtime Exploit   [v 5] 2140/12 str
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-1 Poseidon Face Poseidon Face   [v 3] 2140/2 0 g 584
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-8 Money Lloyd Money Lloyd   [v 6] 2140/11 0 13.6 980
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-4 Classic Kimble Classic Kimble   [s 3] 2640/7 0 16.1 1518
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-1 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 6] 2140/3 0 g 1350
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-6 Lavendel Girl Lavendel Girl   [s 6] 2160/14 0 16.2 537
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-4 Sensei Act Sensei Act   [v 6] 2140/3 6 16.3 1992
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-1 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/6 4 17.2 814
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-8 Classic Kimble Classic Kimble   [s 3] 1640/1 8 14.1 737
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-7 Wild Nock Wild Nock   [v 4] 1640/11 6 16.4g 318
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-10 Digital Product Digital Product   [v 5] 2140/2 0 13.7 600
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-9 Pacificator Pacificator   [v 6] 1640/8 0 13.6 2051
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-7 Mr Jäger Mr Jäger   [v 6] 3140/3 0 16.2 1200
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-8 Money Lloyd Money Lloyd   [v 6] 2140/12 str
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-9 Diamond Frisia Diamond Frisia   [v 5] 2140/4 0 g 45
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-8 Wild Nock Wild Nock   [v 4] 2140/2 1 17.2 129
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-7 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 10] 2140/12 2 13.7 62
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-6 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 5] 2140/9 7 16.8 125
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-5 El Nino Gamma El Nino Gamma   [v 5] 2140/10 3 17.2 64
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-3 Candy de Castella Candy de Castella   [s 8] 2140/1 6 16.4 493
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-1 Spejsat B.M.W. Spejsat B.M.W.   [s 3] 2140/12 4 16.9 39
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-8 Mr Jäger Mr Jäger   [v 6] 2640/8 0 15.8 568
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-3 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/5 4 18.4 796
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-10 Neptunus Face Neptunus Face   [v 5] 2140/14 2 15.0 725
2015-10-06 2015-10-06 Jägersro Trav-4 Vyrille Vyrille   [s 6] 2140/5 0 20.7g 1205
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-9 Money Lloyd Money Lloyd   [v 6] 2160/8 5 14.3 403
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-8 Garcon L.L. Garcon L.L.   [v 10] 2140/10 4 14.8 495
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-6 Bigtime Exploit Bigtime Exploit   [v 5] 2160/15 0 15.6 4180
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-5 Mr Pellegrino Mr Pellegrino   [v 8] 1640/6 5 12.3 133
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-3 Diamond Frisia Diamond Frisia   [v 5] 2160/10 0 g 90
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-2 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/2 6 18.3 1088
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-7 Ryggornas Nikki Ryggornas Nikki   [s 4] 1640/12 C 5 15.5 182
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-1 Justalittleangel Justalittleangel   [s 3] 2140/7 D 5 19.0 915
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-7 Certainly a Winner Certainly a Winner   [h 2] 1640/10 D 0 19.8g 1241
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-2 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 7] 2140/12 D 5 15.0 1800
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-1 Puyol Puyol   [v 6] 2160/5 C 5 17.4 312
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-10 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2180/8 B 7 16.7 188
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-8 Puyol Puyol   [v 6] 1640/11 C 5 15.4 567
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-7 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2140/9 D 5 14.9 1575
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-2 Ryggornas Nikki Ryggornas Nikki   [s 4] 1640/6 B 1 14.5 32
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 3] 2140/1 D 0 g 453
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-9 Lawyer Lohr Lawyer Lohr   [h 8] 1640/4 D 0 13.2g 392
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-5 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 1640/5 D 0 14.1 1189
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-3 Ryggornas Nikki Ryggornas Nikki   [s 4] 2140/12 A 6 15.8 272
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-2 Asa Shadow Asa Shadow   [v 4] 2140/4 D 0 20.7 437
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-1 Dream a Victory Dream a Victory   [s 2] 1640/4 D 7 24.1g 544
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-3 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 7] 2140/4 D 0 16.4g 1051
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-1 Justalittleangel Justalittleangel   [s 3] 2140/9 C 0 26.2g 824
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-10 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/6 C 6 17.1 41
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-7 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2140/9 D 0 g 701
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-6 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 10] 1640/7 D 0 12.7 2827
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-3 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/4 C 6 15.7 628
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-2 Dream a Victory Dream a Victory   [s 2] 1640/4 D 6 19.6 512
2016-11-01 2016-11-01 Jägersro Trav-2 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/3 B 5 17.1 79
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-2 Ricochet Face Ricochet Face   [v 3] 2140/1 D 6 15.8 657
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-10 Özil Özil   [v 4] 2140/3 C 7 17.4 166
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-9 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 9] 1640/4 D 0 12.8 768
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-7 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/3 D 0 g 394
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-3 Vital Vital   [v 7] 2640/4 D 3 14.8 674
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-9 Dyolo In Dyolo In   [h 4] 2140/3 D 2 14.4 87
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-10 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/6 D 6 16.2 562
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-9 Vital Vital   [v 7] 2140/9 D 2 15.0 537
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-7 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 1640/4 D 0 13.2 395
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-1 Envy Devol Envy Devol   [s 2] 1640/6 D str
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-5 Shirwan As Shirwan As   [v 5] 1640/7 C 5 13.3 569
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-2 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/2 C 6 17.8 336
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-1 Et Voila Miss Et Voila Miss   [s 2] 1640/3 C str
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-10 Özil Özil   [v 4] 2140/3 D 5 17.2g 209
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-10 Igor Sånna Igor Sånna   [v 6] 2160/6 D 2 16.9 349
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-6 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 5] 2140/10 D 0 15.6 338
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-1 Eg a Lif Eg a Lif   [s 3] 2140/4 D 3 18.5 688
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-5 Swing Kronos Swing Kronos   [v 5] 1640/5 B 0 12.1 529
2016-09-14 2016-09-14 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 4] 2140/4 D 5 16.3 968
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-8 Knock Nevis Knock Nevis   [v 4] 2140/6 D 0 g 568
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-10 Midnight Joker Midnight Joker   [v 5] 2140/1 D 6 17.6g 98
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-9 Rock Star Fougett Rock Star Fougett   [s 7] 2140/12 C 0 14.4 171
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-6 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/2 D 0 g 596
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-10 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2160/8 C 4 16.4 285
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-8 Valetta Strix Valetta Strix   [s 6] 1640/3 D 0 12.1 256
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-7 Danger Pace Danger Pace   [h 3] 2140/7 C 0 17.5 138
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-5 Dynamite Light Dynamite Light   [h 4] 2140/5 C str
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-5 Carlos Texi Carlos Texi   [s 3] 2140/4 D str
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-1 Justalittleangel Justalittleangel   [s 3] 2140/5 C 5 19.7 507
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-10 Özil Özil   [v 4] 2140/11 D 5 17.6 1471
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-10 The Yankee The Yankee   [v 4] 1640/7 D 0 13.2g 579
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-7 Vital Vital   [v 7] 2140/5 D 0 g 456
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-11 Özil Özil   [v 4] 2640/3 D 0 17.3 739
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-8 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 7] 1640/5 D 0 18.0g 612
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-7 Tetraone Jet* Tetraone Jet*   [h 4] 2140/8 D 0 16.8g 72
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-6 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2140/10 C 5 13.7 860
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/1 C 3 17.5 248
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-10 Victoria Vixi Victoria Vixi   [s 5] 2160/9 C 0 17.9 450
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-3 The Yankee The Yankee   [v 4] 2140/12 C 5 15.1 455
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-2 The Yankee The Yankee   [v 4] 2140/11 C 4 15.0 355
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-1 Up All Night S.I.* Up All Night S.I.*   [h 3] 2140/2 B 4 17.7 231
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-9 Rod Stewart* Rod Stewart*   [h 6] 1640/2 D 6 11.6g 356
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-6 Flyer Boshoeve Flyer Boshoeve   [s 4] 2640/7 C 0 g 46
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-5 Borups Party Borups Party   [s 3] 2140/5 D 0 g 1108
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-4 Puyol Puyol   [v 6] 1640/4 C 3 16.1 251
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-6 Özil Özil   [v 4] 2140/5 D 7 16.9 758
2016-05-10 2016-05-10 Jägersro Trav-5 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/8 C 0 11.6 648
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-9 Flyer Boshoeve Flyer Boshoeve   [s 4] 2140/8 C 2 13.4 138
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/11 C 7 18.4g 837
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-9 Spirit Real Spirit Real   [v 5] 2640/6 A 4 14.5 296
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-4 Borups Party Borups Party   [s 3] 2140/9 C 0 g 791
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-3 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2160/9 C 8 17.5 415
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-1 Alissa America Alissa America   [s 3] 2140/2 D 0 20.5g 133
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-10 Holly Roni Holly Roni   [s 7] 2160/5 C 6 17.2g 820
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-5 Zjanti River Zjanti River   [v 10] 2140/3 D 0 14.6 375
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-1 Özil Özil   [v 4] 2140/10 D 0 21.2g 507
2016-04-16 2016-04-16 Jägersro Trav-3 Vital Vital   [v 7] 2640/2 D 7 16.4 1181
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-6 Mr Rekatochklart Mr Rekatochklart   [v 4] 2140/5 A 2 16.2 57
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-3 Borups Party Borups Party   [s 3] 2140/4 C 0 19.2g 340
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-8 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2160/11 C 6 15.6 2130
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 4] 2140/2 D 0 17.0g 534
2016-03-31 2016-03-31 Åby-6 Unchaperoned Dance Unchaperoned Dance   [s 3] 2140/6 D 4 16.6 337
2016-03-31 2016-03-31 Åby-2 Helen Afrika Helen Afrika   [s 3] 2140/2 A 2 16.8 104
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-10 Top Kronos Top Kronos   [v 4] 2140/3 A str
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-8 Zjanti River Zjanti River   [v 10] 1640/9 D 0 13.3g 796
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-7 Neptunus Face Neptunus Face   [v 6] 2140/5 B 5 14.7 229
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-5 Apple Lee Apple Lee   [s 5] 2140/11 D 7 16.2 320
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-4 Pasithea Face Pasithea Face   [s 4] 2140/3 B 1 13.8 13
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-1 Alissa America Alissa America   [s 3] 2140/1 D 0 g 64
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-10 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 2180/10 A 5 15.1 106
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-9 Vital Vital   [v 7] 2140/3 D 4 14.8 490
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-6 Pacificator Pacificator   [v 7] 2640/3 B 0 15.9 137
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-3 Doitlike a Porsche Doitlike a Porsche   [h 3] 2140/4 C 0 g 369
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-1 Prince on Fire Prince on Fire   [v 4] 2140/6 B str
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-5 Puyol Puyol   [v 6] 2140/2 D 0 g 719
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-4 Borups Majesty Borups Majesty   [v 6] 2640/8 D 4 16.6 483
2016-03-15 2016-03-15 Jägersro Trav-10 Özil Özil   [v 4] 2140/1 D 4 17.9 312
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-10 Carnivale Carnivale   [v 7] 2160/4 C 2 16.3 224
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-3 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/6 D 1 13.5 918
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-1 Doitlike a Porsche Doitlike a Porsche   [h 3] 2140/1 C 2 17.7 308
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-8 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2140/5 C 0 g 258
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-4 Ryggornas L.L. Ryggornas L.L.   [v 6] 1640/3 D 0 17.7 1019
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-9 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/4 C 0 13.4 60
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-7 Carnivale Carnivale   [v 7] 2640/6 C 5 18.0 443
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-6 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/12 B 6 15.7g 520
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-3 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 4] 2160/8 D 0 g 326
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-1 Özil Özil   [v 4] 2160/4 C 4 18.4 385
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 1640/10 D 0 14.3 944
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-5 Camilla Sisu Camilla Sisu   [s 5] 2140/3 B 0 18.3g 112
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-4 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/1 C 0 12.8 103
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2160/5 B 0 g 121
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-9 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2140/12 C 0 15.4 1491
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-5 Puyol Puyol   [v 6] 2180/11 B 4 18.9 350
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-4 Camilla Sisu Camilla Sisu   [s 5] 2160/7 B 8 19.9g 35
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-3 Berit Palema Berit Palema   [s 6] 2140/10 C 0 16.9 500
2016-02-02 2016-02-02 Jägersro Trav-1 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/2 B 3 14.9 84
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-5 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/6 C 0 18.5 61
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-2 Vital Vital   [v 7] 2640/2 D 6 18.4 192
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-1 Özil Özil   [v 4] 2160/4 D 0 19.6g 767
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-10 Häggenäskickan Häggenäskickan   [s 5] 1640/1 B 0 g 184
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-6 Neptunus Face Neptunus Face   [v 6] 2640/5 C 2 15.8 170
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-2 Puyol Puyol   [v 6] 2160/5 C 0 g 248
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-1 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2160/8 D 4 19.0 510
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-7 Özil Özil   [v 4] 2140/5 D 5 20.5 424
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-6 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/2 C 3 13.4 67
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-5 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2140/12 D 6 16.0 1128
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-3 Vital Vital   [v 7] 2140/12 C 6 15.5 340
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-1 Bubbly Laday Bubbly Laday   [s 5] 2160/7 C 0 g 275
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-7 Pacificator Pacificator   [v 7] 3140/2 D 0 16.8 1485
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-6 Jolene af Solnäs Jolene af Solnäs   [s 8] 1640/12 D 0 g 1225
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-5 Diamond Frisia Diamond Frisia   [v 6] 2180/9 C 0 g 1217
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-4 Camilla Sisu Camilla Sisu   [s 5] 2140/3 B 1 16.5 44
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-3 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2140/15 D 0 17.0 939
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-2 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 2140/3 D 6 15.0 830
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-1 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 1640/4 C 4 12.7 219
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-7 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 3] 1640/8 C 0 16.3g 242
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 5] 2140/11 C 6 16.3 555
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-7 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 2160/15 C 0 17.5g 692
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-6 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 1640/12 D 0 14.3 833
2017-12-13 2017-12-13 Jägersro Trav-1 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 3] 2140/5 C 0 24.3g 126
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-1 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 3] 2140/3 C 0 22.8 347
2017-12-05 2017-12-05 Jägersro Trav-3 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 4] 2160/7 B 8 18.4g 619
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-9 Kingen in Ima Kingen in Ima   [v 4] 2140/1 D 8 18.0 103
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-7 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 1640/6 C 1 19.0 43
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-4 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 3] 2140/7 D 1 17.8 16
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-10 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 3] 2140/2 D 3 18.1 202
2017-11-08 2017-11-08 Jägersro Trav-5 Özil Özil   [v 5] 1640/10 D 0 14.5g 755
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-4 Prive Prive   [v 5] 2140/6 C 4 18.3 392
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 5] 2140/9 D 5 16.4 582
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-9 Robros Brazza Robros Brazza   [h 7] 1640/11 D str
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-8 Deauville Deauville   [v 4] 2140/2 D str
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-6 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 3] 2140/7 D 1 21.7 74
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-4 Puyol Puyol   [v 7] 2160/6 C 6 17.6 112
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2160/8 C 0 20.8g 775
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 5] 2160/6 C 0 16.4 1118
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-1 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 3] 2140/8 D 0 25.0g 973
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-6 Swing Kronos Swing Kronos   [v 6] 2660/9 C 7 17.0 285
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/10 D 6 14.5 1491
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-2 Puyol Puyol   [v 7] 2640/10 D 0 g 707
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-10 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 2140/4 D str
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-8 Robros Brazza Robros Brazza   [h 7] 2140/11 A 4 14.3 163
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-1 Fanucci Am Fanucci Am   [h 2] 1609/3 C 5 15.8 99
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-9 Özil Özil   [v 5] 2160/5 D 7 16.3 1456
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-11 Puyol Puyol   [v 7] 2140/2 D 4 16.3 1008
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/4 C 5 17.5 549
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-9 Puyol Puyol   [v 7] 1640/2 D 5 14.6 673
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2160/5 C 5 16.5 506
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-2 Prive Prive   [v 5] 2140/9 C 2 16.7 1227
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-6 Uberta Jet* Uberta Jet*   [s 4] 1640/11 A str
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-2 Prive Prive   [v 5] 2140/5 D 0 20.2 1251
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/1 D str
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-9 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 1640/8 D 0 19.7g 1088
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-6 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/4 D 4 12.3 592
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 5] 2160/12 C 8 17.8g 1160
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-11 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 2140/10 D 0 14.6 588
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-4 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/6 D str
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-9 Pacificator Pacificator   [v 8] 1640/1 B 3 14.8 88
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-4 Prive Prive   [v 5] 2160/5 C 5 17.2 62
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-3 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 2140/1 C 5 17.0g 96
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-1 Sags Miss Chip Sags Miss Chip   [s 6] 2140/6 D 8 24.6g 103
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/8 D 0 16.9 1549
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-1 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 4] 2140/1 D 5 15.8g 579
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-8 Özil Özil   [v 5] 2140/2 D 7 16.2 733
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-5 Puyol Puyol   [v 7] 1640/3 D 0 g 747
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-3 Prive Prive   [v 5] 2140/12 D 6 17.3 1617
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-2 Springsteena Springsteena   [s 4] 2140/11 C str
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-8 Vital Vital   [v 8] 1640/8 B 0 14.3 1098
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-4 Prive Prive   [v 5] 2140/1 D 5 17.4 487
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-1 Dream a Victory Dream a Victory   [s 3] 2140/8 D 0 21.2 2128
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-7 Virtual Leg* Virtual Leg*   [s 3] 2140/5 B 0 g 66
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-5 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/7 D 0 16.3 2172
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-11 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/5 D 6 17.4 790
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-8 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/6 D 0 13.5 739
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-3 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 2160/4 C str
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-8 Danedream Danedream   [s 4] 2140/4 D 0 14.4 1325
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-7 Talija Bi* Talija Bi*   [s 5] 1640/10 D 0 g 185
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/3 D 0 g 861
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-5 Scoccos Fleury Scoccos Fleury   [v 8] 2140/5 C 0 g 1483
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-4 Prive Prive   [v 5] 2140/6 D 3 16.7 889
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-3 Puyol Puyol   [v 7] 1640/2 D 0 g 300
2017-04-01 2017-04-01 Åby-6 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 2140/2 B 5 102
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-6 Vital Vital   [v 8] 2640/8 C 0 16.2 928
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-5 Özil Özil   [v 5] 2140/2 D 0 16.8 1085
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-1 Dream a Victory Dream a Victory   [s 3] 2140/3 C 5 19.8 611
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-7 Swing Kronos Swing Kronos   [v 6] 3160/11 B 5 15.7 1658
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Ryggornas Nemo Ryggornas Nemo   [v 5] 2140/5 D 0 22.4g 897
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-9 Unchaperoned Dance Unchaperoned Dance   [s 4] 2140/3 C 0 g 826
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-7 Özil Özil   [v 5] 1640/2 D 0 15.1 858
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-6 Vital Vital   [v 8] 2140/12 B 6 14.7 799
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-6 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1600/9 D 0 206
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-7 Cavolino Cavolino   [v 8] 2640/11 D 0 17.9 2002
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-3 Ryggornas Nemo Ryggornas Nemo   [v 5] 2140/8 C 0 18.6 1223
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-10 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2160/3 C 6 19.6 435
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-6 Ryggornas Missy Ryggornas Missy   [s 6] 2140/1 D 0 16.3 765
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-1 Ryggornas Nemo Ryggornas Nemo   [v 5] 2160/11 B 0 19.8 790
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-4 Cavolino Cavolino   [v 8] 1640/8 D 6 15.9 784
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2160/7 C 0 17.6 890
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-8 Borups Jelzin Borups Jelzin   [v 10] 2140/6 D 0 g 1321
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-3 Cavolino Cavolino   [v 8] 1640/8 C 3 15.3 741
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/4 B 4 19.0 73
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-1 Ryggornas Nemo Ryggornas Nemo   [v 5] 2160/8 C 5 20.7 672
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-7 Puyol Puyol   [v 7] 1640/5 C str
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-5 Sensei Act Sensei Act   [v 8] 1640/2 D 0 g 2135
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2160/8 C 4 17.1 643
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2160/3 D 5 18.0g 1204
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-12 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 2140/2 D 5 17.7 999
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Cavolino Cavolino   [v 8] 2140/11 D 0 16.7 2069
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-8 Lawyer Lohr Lawyer Lohr   [h 9] 1640/7 C 0 14.5 51
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2160/12 C 5 20.8 977
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-7 Bronson Bronson   [v 5] 2640/2 D 0 19.2 677
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-4 Veravia As Veravia As   [s 4] 1640/2 A 3 15.5 30
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-5 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2140/3 C 5 17.9 327
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-5 Dollar Boko Dollar Boko   [v 8] 2680/13 D 0 360
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-7 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/2 D 0 18.1 1125
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-4 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2160/9 B 0 16.0 123
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-5 Oro Doc Oro Doc   [v 4] 2140/6 B 2 16.5 32
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/10 C 5 17.5 821
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-3 Kiss My Lips H.C. Kiss My Lips H.C.   [s 4] 2140/1 B 1 15.9 22
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Fidagu U.R. Fidagu U.R.   [v 5] 2140/6 A 4 15.0 69
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-6 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 7] 2140/8 C 4 18.0 206
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-7 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2140/7 B 3 15.8 36
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-8 Victoria Lane Victoria Lane   [s 4] 2140/4 A 2 15.5 35
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 1640/8 D 5 15.1 306
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-1 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/6 D 4 17.3 959
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-3 Prive Prive   [v 6] 2160/6 D 1 15.1 102
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/3 B 0
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-4 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 5] 2160/7 B str
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-1 Borups Rally Borups Rally   [v 4] 2140/3 B 5 17.6g 17
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-3 Freddy C.K. Freddy C.K.   [v 4] 2140/6 B 2 17.1 52
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-4 Todays Pal Todays Pal   [v 4] 2140/6 B str
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-5 Enjoy Ginco Enjoy Ginco   [v 5] 2140/3 D 1 15.8 33
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-6 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 11] 2140/10 C 5 14.8 301
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-8 Capture Capture   [v 4] 2140/1 C 0 g 21
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/1 D 6 17.8 1345
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-9 Invincible H.C. Invincible H.C.   [v 6] 2160/8 A 1 15.1 21
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-2 Uccello Jet* Uccello Jet*   [v 5] 1640/10 A 0 12.9g 31
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-8 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2160/13 A 0 17.3 280
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-6 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2140/3 C 6 16.0 347
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-7 Carribean Carribean   [v 4] 1640/11 D 0 15.8 827
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-1 Harvesting Time Harvesting Time   [v 4] 2140/7 C 3 16.6 43
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-3 Certainly a Winner Certainly a Winner   [v 4] 2140/1 C 0 20.5 36
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-5 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 7] 2140/8 D 7 18.3g 95
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-6 Pacificator Pacificator   [v 9] 2140/6 D 5 14.8 66
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-3 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2160/5 C 4 16.1 158
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-7 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 1640/10 B 4 14.3 128
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-1 Pacificator Pacificator   [v 9] 2140/11 C 8 15.7g 256
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-8 Carribean Carribean   [v 4] 2140/4 B 2 17.7 29
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-9 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 7] 2140/11 D 0 18.6g 455
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-5 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 1640/4 B 3 14.8 65
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-2 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 1640/7 B 1 14.5 220
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-6 Mr Pellegrino Mr Pellegrino   [v 11] 1640/7 C 0 12.5 123
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-8 Toutou Toutou   [v 6] 2140/12 B 4 14.7 595
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-3 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2160/9 B 3 17.4 236
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Drusus Drusus   [v 7] 2160/9 C 3 18.8 1104
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-9 Against All Odds Against All Odds   [v 6] 2140/10 C 0 g 359
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-1 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 4] 2160/7 C 3 17.2 212
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-2 Özil Özil   [v 6] 1640/6 D 0 15.5g 671
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-5 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/2 D 4 15.8 352
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-7 Prive Prive   [v 7] 2140/1 C 8 17.2 309
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-2 Infinitus Infinitus   [v 5] 1640/4 D 2 13.0 297
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-5 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2140/2 D 5 16.4 113
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-8 Henrik Greenwood Henrik Greenwood   [v 5] 2140/4 D 4 16.5 648
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-6 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 5] 2140/6 C 5 16.4 87
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-10 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2180/7 C 5 16.2 265
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Volver As* Volver As*   [v 5] 2140/7 A 3 14.3 41
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/10 D 0 g 1571
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/8 C 7 17.7 132
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-7 Sampson Spitha Sampson Spitha   [v 7] 2140/6 C 3 308
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-8 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2140/3 C 1 14.9 217
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-4 Spring Moon Spring Moon   [s 8] 2160/10 C 4 15.6 546
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-9 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2640/2 D 0 17.7 367
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-5 Xanthis de Roi Xanthis de Roi   [v 4] 2160/7 A 0 16.3 20
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-5 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2160/7 B 6 17.3 1654
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-4 Stepping Stone Stepping Stone   [v 7] 2160/8 D 3 18.0 884
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-5 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/10 D 0 19.6 1299
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2160/6 D 0 21.4g 614
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-1 Song Lloyd Song Lloyd   [h 3] 2140/2 D 5 19.9 335
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/9 D 0 17.3 1286
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-3 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2160/12 C 0 g 157
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 Forrest Hornline Forrest Hornline   [v 5] 2160/5 B 4 17.1 262ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se