V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-4 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 6] 2160/12 4 17.6 301
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-3 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 6] 2140/4 0 18.5g 1120
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-4 Magnifique Loss Magnifique Loss   [v 8] 2140/3 7 17.6 118
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-9 Magnifique Loss Magnifique Loss   [v 8] 2140/5 4 16.3 395
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-4 Magnifique Loss Magnifique Loss   [v 8] 2160/9 5 18.0 165
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-8 Theo Molar Theo Molar   [v 6] 2140/2 D 7 20.5g 269
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-3 Todays Enforcer Todays Enforcer   [v 6] 2180/9 D 5 19.9 912
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-7 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2160/5 D 0 24.5g 596
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-9 Todays Enforcer Todays Enforcer   [v 6] 2160/9 D 8 18.6 1174
2016-09-25 2016-09-25 Romme-1 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2160/9 D 0 22.1g 956
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-4 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2140/3 D 0 22.3g 1823
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-2 Zerbstruktion Zerbstruktion   [v 6] 1640/7 D 0 15.5 292
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-9 Eli Express Eli Express   [v 12] 2680/9 D 0 18.6 864
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-2 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2140/1 D 5 23.4g 211
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-3 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2160/6 C 6 19.0 607
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-3 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2140/4 D 8 20.3 875
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-10 Ima Lamore Ima Lamore   [s 8] 2140/1 D 8 21.5g 673
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-3 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2140/1 D 7 17.5 388
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-7 Varg Olle Varg Olle   [v 10] 2160/12 C 7 25.6g 787
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-9 Youseeascoop Youseeascoop   [v 11] 2140/1 D 5 16.4 235
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-2 Mr Turbo Triss Mr Turbo Triss   [v 11] 2160/9 C 2 15.4 24
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-4 Cocaracha Cocaracha   [s 10] 2140/7 C 0 17.8 383
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-9 Infrared Infrared   [v 8] 2160/8 D 0
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-3 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 7] 2160/9 D 0 17.0 1165
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-3 Magnifique Loss Magnifique Loss   [v 9] 1640/10 D str
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-2 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 7] 2140/3 D 0 19.5 809
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-3 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 5] 2140/5 C 0 19.7 497
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-1 Greylines Centa Greylines Centa   [s 7] 1640/7 D 0 18.5 569
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-9 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 5] 2180/8 B 4 17.7 165
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-9 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 5] 2140/2 D 7 20.5g 898
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-8 Gaio Crown Gaio Crown   [s 10] 1640/5 C 0 g 149
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-4 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2160/13 B 5 17.7 357
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-7 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 1640/8 C 0 15.9 541
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-3 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 5] 2140/3 C 3 18.8 98
2017-08-19 2017-08-19 Visby-2 Busnel Busnel   [v 6] 2120/4 C 4 19.4 99
2017-07-21 2017-07-21 Romme-7 Imperial Bengazi Imperial Bengazi   [v 6] 2140/5 C 0 g 595
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-2 Flashlight Over Flashlight Over   [s 5] 2140/9 C 5 17.3 180
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-2 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2100/9 D 7 22.5 635
2017-06-19 2017-06-19 Visby-8 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2120/2 C 0 g 531
2017-06-09 2017-06-09 Romme-4 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2160/2 D 0 18.3 737
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-9 Sweet Dynamite Sweet Dynamite   [s 7] 2140/11 C 0 g 257
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-4 Explosive Dust Explosive Dust   [v 6] 2640/3 D 0 21.6 241
2017-05-30 2017-05-30 Romme-2 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2140/6 D 4 19.2 398
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-5 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2140/6 D 7 17.7 966
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-8 Greylines Centa Greylines Centa   [s 7] 2140/4 D 0 21.0 1044
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-2 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 1640/2 D 4 13.7 266
2017-05-08 2017-05-08 Romme-5 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2160/5 C 6 18.6 196
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-8 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2140/9 D 5 18.2 522
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-3 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2160/5 C 4 18.3 113
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-6 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2180/13 D 8 17.9 775
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-4 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 1609/6 D 5 15.4 389
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-4 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2140/6 D 5 18.7 644
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-2 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2160/10 B 5 19.2 328
2018-12-29 2018-12-29 Romme-1 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/9 D 2 16.9 337
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/2 D 3 16.9 395
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-6 Mellby Devil Mellby Devil   [v 6] 2160/3 D 7 19.6 498
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/6 D 6 18.4 192
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-3 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2140/5 D str
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-2 Zack T.M. Zack T.M.   [v 8] 2140/2 D 5 20.8 447
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-5 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/5 D 6 18.0g 441
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-5 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2160/12 C 7 17.5 283
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-4 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2160/7 D 3 15.5 128
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-1 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/7 D 6 15.5 622
2018-11-03 2018-11-03 Romme-1 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 1640/1 D 5 14.0 418
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-9 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 8] 2140/3 D str
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-1 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/4 C 5 16.2 429
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-7 Eagle du Fer Eagle du Fer   [v 4] 2140/4 D 0 g 71
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-5 Meseret Meseret   [s 7] 2140/9 D 0 18.5 2429
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-1 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 1640/4 D 0 16.0g 372
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-4 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/1 C 2 16.4 369
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-1 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2140/5 D 0 18.7 310
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-6 Meseret Meseret   [s 7] 2140/5 D 4 18.6 214
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-1 Mr Miles Mr Miles   [v 10] 1640/1 D 4 13.7 484
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-5 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2640/2 D 5 16.9 639
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-5 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/9 D 6 16.4 524
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-1 Zack T.M. Zack T.M.   [v 8] 2140/10 C 0 19.0 404
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-9 Stiffmeister Lini Stiffmeister Lini   [v 7] 2160/12 A str
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-3 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 6] 2140/6 C 3 17.3 155
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-1 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/12 D 5 16.4 527
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-11 Red Hot Snapper Red Hot Snapper   [v 9] 2140/5 B 0 15.4 243
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-4 Mr Miles Mr Miles   [v 10] 2160/5 C 4 15.0 916
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-5 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 6] 1640/4 D 0 15.8 739
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-6 Tirunesh Tirunesh   [s 6] 2140/8 C 5 17.3 122
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-2 Curly Pine Curly Pine   [v 6] 2160/5 D 5 19.1 534
2018-07-27 2018-07-27 Romme-9 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 6] 2140/4 D 4 18.5 202
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-2 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2140/2 D 2 18.0 105
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-3 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 10] 2140/10 D 6 18.6 442
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-1 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2140/5 C 1 16.6 69
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-2 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2140/3 D 4 16.9 348
2018-05-14 2018-05-14 Visby-7 Happy Fighter Happy Fighter   [v 7] 2120/1 B 8 17.1 338
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-2 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 2140/7 C 5 16.9 108
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-3 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2140/7 C 5 16.8 126
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-4 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 2140/8 C 3 17.1 437
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-4 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 7] 2180/10 C 4 18.7 133
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-2 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 6] 2140/3 B 7 21.0 109
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-3 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 1640/4 C 1 15.2 245
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-6 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 5] 2160/7 D str
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-6 Photo Star Photo Star   [v 11] 1640/10 B 0 15.5 657
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-3 Johs Filip Johs Filip   [v 10] 2140/1 D 6 19.5 697
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-4 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 6] 2140/1 C str
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-5 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2140/9 D str
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-1 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 7] 2140/6 D str
2019-12-28 2019-12-28 Romme-1 Tristan Cesar Tristan Cesar   [v 5] 2160/4 C 0 17.5 984
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-1 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 2140/2 C 5 15.7 228
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-1 Faridah Sting Faridah Sting   [s 6] 2140/3 D 0 18.0 883
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-3 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 2140/10 C 1 18.1 232
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 7] 1640/9 B str
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-1 Dhori Dhori   [s 5] 2160/4 C 1 18.1 152
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-3 Highlite Star Highlite Star   [s 10] 2160/12 D 4 18.7 1491
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-2 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 2100/11 D 7 15.2 829
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-5 Undulat Undulat   [s 6] 2140/9 C 0 22.2g 314
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-2 Mr Magic Man Mr Magic Man   [v 5] 2140/1 C 2 18.0 302
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-2 Highlite Star Highlite Star   [s 10] 2160/2 D 0 19.9 1339
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-3 Undulat Undulat   [s 6] 2140/11 C 0 17.2 1106
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-3 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 9] 1640/1 B 1 14.5 87
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-2 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 2140/12 B 2 16.8 446
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-8 Operating Limit Operating Limit   [h 9] 2160/5 D str
2019-09-21 2019-09-21 Visby-5 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 2120/3 D 2 17.4 79
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-5 In Line Tooma In Line Tooma   [h 7] 1640/5 C 5 14.0 158
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-5 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/2 D 6 20.1 150
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-1 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 2100/9 D 7 19.7 290
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-2 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 4] 1640/1 D 0 g 118
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-1 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 1609/12 C 0 14.5 557
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-2 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 2160/7 C 4 16.3 99
2019-08-01 2019-08-01 Visby-2 Busnel Busnel   [v 8] 2120/9 D 7 19.2 637
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-1 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 1640/1 C 1 13.4 161
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-2 Highlite Star Highlite Star   [s 10] 2160/3 D 0 19.3 1625
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-1 Suspect Brodde Suspect Brodde   [v 7] 2140/6 D 0 18.6g 307
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-3 Morris Morris   [v 7] 2180/7 C 0 19.1 296
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-2 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/1 D 0 18.3 644
2019-06-18 2019-06-18 Visby-5 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 2120/8 C 0 g 664
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-9 Suspect Brodde Suspect Brodde   [v 7] 2140/6 D 2 17.4 143
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-8 Suspect Brodde Suspect Brodde   [v 7] 2140/5 C 3 17.0 184
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-4 Cigor Coyote Cigor Coyote   [v 7] 2140/6 D 0 g 1641
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-10 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2160/6 D 3 17.6 468
2019-05-28 2019-05-28 Visby-6 Busnel Busnel   [v 8] 2120/2 D 6 18.2 285
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-2 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2160/6 D 4 17.5 417
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-1 Cigor Coyote Cigor Coyote   [v 7] 1640/9 C 0 14.0 1593
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-1 Highlite Star Highlite Star   [s 10] 2140/7 D 3 16.7 104
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-8 Suspect Brodde Suspect Brodde   [v 7] 2160/2 C str
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-1 Suspect Brodde Suspect Brodde   [v 7] 2140/1 D 2 17.4 394
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-6 Highlite Star Highlite Star   [s 10] 2140/2 C 5 16.8 756
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-9 Hot Fire Hot Fire   [h 7] 2140/4 D 0 g 404
2019-04-27 2019-04-27 Romme-6 Cigor Coyote Cigor Coyote   [v 7] 2160/5 C 0 16.0 457
2019-04-27 2019-04-27 Romme-4 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 12] 2160/8 C 0 29.7 416
2019-04-21 2019-04-21 Romme-1 Cigor Coyote Cigor Coyote   [v 7] 2140/2 C 5 16.2 1083
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-1 Suspect Brodde Suspect Brodde   [v 7] 2140/4 C 0 21.8g 501
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-7 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/8 D 6 17.1 781
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-3 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 9] 2140/5 D 0 776
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-5 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 6] 1640/10 D 0 21.5g 776
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-12 West Wing West Wing   [v 11] 1640/3 D 0 17.9g 84
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-9 Fred Cobra Fred Cobra   [v 12] 2160/7 C 2 15.4 239
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-4 Mellby Devil Mellby Devil   [v 7] 2140/4 D 0 22.9g 233
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-3 Husky Sign Husky Sign   [v 7] 2140/11 C 0 17.3 515
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-5 Paradiserunner Paradiserunner   [v 10] 2160/8 B 0 17.3 674
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-2 Husky Sign Husky Sign   [v 7] 2160/13 C 2 17.6 953
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-1 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/2 D 0 18.2 594
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-3 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/4 D 4 18.1 778
2019-02-22 2019-02-22 Romme-4 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 12] 1660/7 C 5 26.9 791
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-5 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/9 D 0 17.0 508
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-5 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 6] 2160/6 D 0 20.5 255
2019-02-10 2019-02-10 Romme-2 Hot Fire Hot Fire   [h 7] 2140/3 D 0 20.4 1514
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-1 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/3 D 6 17.5 566
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-9 Mellby Devil Mellby Devil   [v 7] 2160/6 D str
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-7 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/5 D 4 17.5 155
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-2 La Marke La Marke   [s 6] 2140/9 B 0 19.3 323
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-1 Boy Hornline Boy Hornline   [v 9] 2160/14 D 0 21.8 984
2019-01-25 2019-01-25 Romme-5 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 12] 2160/8 C 5 28.5 1094
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/2 D 4 17.4 94
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-6 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 6] 2140/10 D 5 16.5 1448
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-6 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/9 D 3 16.0 189
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-10 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 8] 2140/8 C 8 18.9 591
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-3 Zebulon Pike Zebulon Pike   [v 6] 2140/12 C 2 17.7 688
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-5 Lovely Jons Lovely Jons   [s 8] 2140/10 C 0 16.6 834
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-2 T.P.Okaj T.P.Okaj   [v 9] 2140/4 B 0 20.3g 497
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-4 T.P.Okaj T.P.Okaj   [v 9] 2140/11 B 3 18.3 399
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-3 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2140/11 D 0 17.3 892
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-2 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 9] 2140/10 D 7 16.1 73
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-1 Vacqueyras Vacqueyras   [v 11] 2140/9 C str
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-2 Curly Pine Curly Pine   [v 8] 1640/9 C 8 18.5 662
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-4 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 9] 2140/2 D 0 g 646
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-1 Långbo Harallt Långbo Harallt   [v 8] 2140/7 A 0 g 309
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-10 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2140/7 C 3 17.1 421
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-7 Rise Again Rise Again   [v 6] 1660/8 D 0 18.9g 426
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-2 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 9] 2140/5 C 2 15.5 72
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-6 Satyagraha Satyagraha   [v 5] 2140/3 C 4 19.0 297
2020-10-01 2020-10-01 Visby-8 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2120/1 C 6 17.3 411
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-7 Satyagraha Satyagraha   [v 5] 2140/1 D 0 g 968
2020-09-12 2020-09-12 Visby-9 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 7] 2120/8 C 0 17.7 442
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-10 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 6] 2140/1 C 5 17.2 844
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-2 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2640/2 C 3 16.1 226
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-11 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 9] 2140/6 B 2 16.5 154
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-4 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2140/5 C 0 17.1 1315
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-8 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 10] 2180/7 C 7 18.3 679
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-8 Albir Albir   [v 7] 2140/6 C 5 16.7 822
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-9 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 6] 2160/10 D str
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-4 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2140/11 C 0 19.4 1065
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-6 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2140/9 B 4 16.4 141
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-10 Rise Again Rise Again   [v 6] 2160/14 D 4 17.7 1579
2020-06-16 2020-06-16 Visby-3 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2120/3 C 7 18.7 145
2020-06-01 2020-06-01 Visby-6 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 1620/2 D 0 17.3g 33
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-8 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 1640/8 D 0 14.6 1436
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-3 Pointillist Pointillist   [h 8] 2680/11 B 0 g 223
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-1 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2140/5 C 7 17.4 107
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-7 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 10] 2180/6 C 0 18.3 1017
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-5 Ascot d'Ariane* Ascot d'Ariane*   [v 10] 1640/10 D 0 16.6g 2580
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-7 Rokardy Rokardy   [v 7] 2140/1 D 0 g 380
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-2 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2140/6 B 2 16.0 50
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-4 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2160/7 C 2 16.1 36
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-3 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 2160/8 C 0 g 1224
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-4 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2140/9 C 2 14.5 856
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-2 Busnel Busnel   [v 9] 2140/7 D 4 17.8 623
2020-04-04 2020-04-04 Romme-4 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 6] 2140/3 D 0 g 803
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-8 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 10] 2140/4 C 5 19.2g 309
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-7 Madurai Madurai   [v 7] 2160/4 C 6 16.9 304
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-4 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2140/5 C 0 g 1028
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-2 Rokardy Rokardy   [v 7] 1640/3 C 0
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-6 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2140/12 C 2 16.2 81
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-3 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 9] 2160/7 D 0 21.7 260
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-5 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 10] 2180/10 B 0 g 612
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-1 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2160/4 D 0 19.6g 902
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-5 Tirunesh Tirunesh   [s 8] 2140/12 C 0 16.4 2438
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-2 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 10] 2160/12 B 6 16.5 764
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-6 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2140/10 C 1 16.8 27
2021-12-22 2021-12-22 Solvalla-5 Janie Jones Janie Jones   [s 6] 2140/3 C 2 16.1 215
2021-12-22 2021-12-22 Solvalla-2 Mingait Tooma Mingait Tooma   [s 5] 2140/6 C 6 16.1 417
2021-12-21 2021-12-21 Eskilstuna-9 Darko Darko   [v 5] 2160/3 C 1 16.6 847
2021-12-02 2021-12-02 Gävle-3 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2140/2 D 0 19.1 797
2021-11-27 2021-11-27 Solvalla-1 Teton Game of War Teton Game of War   [v 4] 2140/7 D 0 g 871
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-6 Bottnas Hercules Bottnas Hercules   [v 4] 2140/2 D 0 19.9 707
2021-11-13 2021-11-13 Gävle-7 Real Doc Real Doc   [v 9] 1640/2 C 2 13.9 309
2021-11-13 2021-11-13 Gävle-3 Victory Graphic Victory Graphic   [v 9] 1640/8 C 0 15.9 366
2021-11-12 2021-11-12 Solvalla-8 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2160/8 D 6 17.0 1017
2021-11-07 2021-11-07 Eskilstuna-2 Min SoPhia Min SoPhia   [s 7] 2140/1 D 0 g 349
2021-11-06 2021-11-06 Eskilstuna-1 Up to Me Up to Me   [s 6] 1640/11 C 2 12.4 109
2021-11-01 2021-11-01 Rättvik-7 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 9] 1660/7 D 6 18.1g 966
2021-10-20 2021-10-20 Solvalla-3 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2140/8 D 4 16.9 1225
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-8 Lisa Sånna Lisa Sånna   [s 8] 2140/3 D 0 g 174
2021-10-04 2021-10-04 Visby-7 Red Red Raz Red Red Raz   [v 10] 1620/6 D 1 13.8 274
2021-10-02 2021-10-02 Romme-3 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2160/4 D 5 16.1 350
2021-10-01 2021-10-01 Solvalla-4 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 7] 2160/11 D 0 g 772
2021-09-19 2021-09-19 Hagmyren-7 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 1660/5 D 3 15.3 461
2021-09-08 2021-09-08 Solvalla-6 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 7] 1640/8 D 4 15.4 849
2021-09-04 2021-09-04 Visby-7 Real Doc Real Doc   [v 9] 2140/6 D 6 19.6g 625
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-4 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2140/11 D 5 16.4 1122
2021-08-15 2021-08-15 Solvalla-3 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 9] 1640/4 D 7 20.7 269
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-2 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 7] 2160/4 B 5 18.4 60
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-8 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 10] 2160/7 C 0 17.2g 1029
2021-07-30 2021-07-30 Solvalla-8 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 7] 2160/9 D 6 19.3 768
2021-07-02 2021-07-02 Solvalla-8 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 7] 2140/6 B 4 17.7 291
2021-06-21 2021-06-21 Visby-5 Digital Extreme Digital Extreme   [v 9] 2120/10 D 3 16.7 1479
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-6 Celinn Palema Celinn Palema   [s 7] 2140/1 C 0 g 133
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-9 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 9] 2160/10 C 5 18.0 454
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-3 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 10] 2180/12 B 6 17.2 1863
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-1 Celinn Palema Celinn Palema   [s 7] 1640/8 C 4 14.3 706
2021-05-17 2021-05-17 Eskilstuna-7 Cash Case Cash Case   [h 5] 2160/5 D 4 19.6 415
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-7 Naughty Boy Naughty Boy   [v 9] 2160/12 B str
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-3 Lastsundayinmay Lastsundayinmay   [v 11] 1640/6 B 0 g 95
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-1 Lövdala Principito Lövdala Principito   [v 10] 2640/5 D 0 16.9 378
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-10 Cleopatra Victory Cleopatra Victory   [s 5] 2140/3 C 1 17.4 55
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-5 Cash Case Cash Case   [h 5] 2140/2 D 0 g 798
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-3 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 8] 2180/13 B 7 30.6g 549
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-2 Lastsundayinmay Lastsundayinmay   [v 11] 2140/7 C 3 17.4 28
2021-04-16 2021-04-16 Solvalla-5 Red Red Raz Red Red Raz   [v 10] 2140/2 D 0 g 57
2021-04-07 2021-04-07 Solvalla-5 Cash Case Cash Case   [h 5] 2140/10 D 0 21.0 725
2021-04-07 2021-04-07 Solvalla-2 Celinn Palema Celinn Palema   [s 7] 1640/8 C 0 g 984
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-2 Lastsundayinmay Lastsundayinmay   [v 11] 2160/11 B 1 16.8 105
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-3 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 10] 2140/5 D 0 15.2 944
2021-03-12 2021-03-12 Solvalla-8 Cash Case Cash Case   [h 5] 1640/12 D 3 16.4 904
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-8 T.P.Okaj T.P.Okaj   [v 10] 2140/3 C 0 19.9g 248
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-1 Victory Graphic Victory Graphic   [v 9] 2160/13 D 0 18.0 1139
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-2 Zebulon Pike Zebulon Pike   [v 7] 2140/7 D 0 16.6 1019
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-5 Zebulon Pike Zebulon Pike   [v 7] 2140/2 C 2 17.1 356
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-3 Sjöskogs Baloo Sjöskogs Baloo   [v 9] 1640/10 C 0 g 607
2022-12-26 2022-12-26 Solvalla-2 Vacqueyras Vacqueyras   [v 13] 2140/1 D 0 g 521
2022-12-16 2022-12-16 Solvalla-8 Cleopatra Victory Cleopatra Victory   [s 6] 1640/5 D 4 16.6 277
2022-12-16 2022-12-16 Solvalla-4 Myllkärrs Medusa Myllkärrs Medusa   [s 5] 1640/8 D 4 14.7 764
2022-12-12 2022-12-12 Gävle-5 Biscaia Biscaia   [s 5] 1640/5 B 1 14.4 71
2022-12-07 2022-12-07 Solvalla-5 Cleopatra Victory Cleopatra Victory   [s 6] 2140/5 C 7 19.7 1472
2022-12-07 2022-12-07 Solvalla-2 The Big Bang The Big Bang   [v 6] 2140/4 D 6 16.1 908
2022-12-01 2022-12-01 Bollnäs-9 Midsomer Wine Midsomer Wine   [s 5] 2140/9 B str
2022-11-18 2022-11-18 Romme-3 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 11] 2140/3 C 5 16.4 506
2022-11-14 2022-11-14 Mantorp-7 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 9] 2140/5 D 0 19.5 560
2022-11-13 2022-11-13 Eskilstuna-2 Bunch of Budgies Bunch of Budgies   [v 6] 2140/7 B 1 15.2 57
2022-11-12 2022-11-12 Eskilstuna-1 Digital Promise Digital Promise   [s 8] 2140/4 D 0 g 604
2022-11-11 2022-11-11 Solvalla-5 Janie Jones Janie Jones   [s 7] 1640/6 D 6 14.5 408
2022-10-31 2022-10-31 Mantorp-10 Midsomer Wine Midsomer Wine   [s 5] 2140/5 D 1 16.6 193
2022-10-28 2022-10-28 Solvalla-8 Pride Knight Pride Knight   [v 9] 2160/4 D 6 17.1 803
2022-10-28 2022-10-28 Solvalla-4 Biscaia Biscaia   [s 5] 1640/1 A 4 13.4 58
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-3 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 11] 2140/2 D 0 16.8 393
2022-10-07 2022-10-07 Solvalla-4 Myllkärrs Medusa Myllkärrs Medusa   [s 5] 2140/2 C 5 16.8 267
2022-09-24 2022-09-24 Solvalla-1 Biscaia Biscaia   [s 5] 2140/6 C 4 14.8 525
2022-09-22 2022-09-22 Gävle-4 Janie Jones Janie Jones   [s 7] 1640/10 B 4 14.8 146
2022-09-13 2022-09-13 Eskilstuna-7 Myllkärrs Medusa Myllkärrs Medusa   [s 5] 2160/6 A 1 16.7 239
2022-09-03 2022-09-03 Romme-5 Janie Jones Janie Jones   [s 7] 2160/5 B 3 16.8 99
2022-09-02 2022-09-02 Solvalla-4 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 11] 2140/2 D 2 15.0 649
2022-08-23 2022-08-23 Eskilstuna-6 Midsomer Wine Midsomer Wine   [s 5] 2180/7 C 1 17.0 255
2022-08-05 2022-08-05 Lindesberg-6 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 7] 2160/8 C 5 16.8 1115
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-8 Janie Jones Janie Jones   [s 7] 2140/4 C str
2022-07-30 2022-07-30 Bollnäs-1 Princess Orlando Princess Orlando   [s 9] 2140/1 D 6 17.0 660
2022-07-27 2022-07-27 Lindesberg-4 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 11] 2180/8 C 2 16.5 183
2022-07-25 2022-07-25 Solvalla-3 Midsomer Wine Midsomer Wine   [s 5] 1640/11 C 0 17.3g 674
2022-07-18 2022-07-18 Rättvik-3 Melizza Melizza   [s 8] 1640/8 D 0 g 312
2022-07-04 2022-07-04 Mantorp-3 Midsomer Wine Midsomer Wine   [s 5] 1640/5 C 0 g 159
2022-06-17 2022-06-17 Solvalla-8 Melizza Melizza   [s 8] 1640/6 D 3 13.5 373
2022-06-17 2022-06-17 Solvalla-4 Tricky Treat Tricky Treat   [v 6] 2140/11 C 0 21.8 905
2022-06-14 2022-06-14 Gävle-1 Colin McRae Colin McRae   [v 12] 2160/6 C 5 19.3 596
2022-06-09 2022-06-09 Visby-3 Real Doc Real Doc   [v 10] 1620/4 D 4 15.4 508
2022-05-31 2022-05-31 Eskilstuna-10 Darko Darko   [v 6] 2160/4 D 5 18.4 150
2022-05-21 2022-05-21 Gävle-1 Melizza Melizza   [s 8] 1640/6 D 0 13.4 785
2022-05-16 2022-05-16 Mantorp-3 Midsomer Wine Midsomer Wine   [s 5] 2140/4 C 3 16.8 417
2022-05-06 2022-05-06 Solvalla-4 Princess Orlando Princess Orlando   [s 9] 2140/8 D 3 15.9 1046
2022-04-27 2022-04-27 Solvalla-6 Midsomer Wine Midsomer Wine   [s 5] 2140/5 C 6 17.3 605
2022-04-24 2022-04-24 Solvalla-2 Acme Acme   [v 7] 1640/12 D 0 19.8 946
2022-04-23 2022-04-23 Visby-8 Real Doc Real Doc   [v 10] 2140/6 C 3 17.9 117
2022-04-14 2022-04-14 Gävle-1 Janie Jones Janie Jones   [s 7] 2140/6 C 6 16.2 424
2022-03-31 2022-03-31 Örebro-4 Real Doc Real Doc   [v 10] 2160/12 A 0 711
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-3 Janie Jones Janie Jones   [s 7] 2140/10 D 4 16.4 882
2022-03-26 2022-03-26 Solvalla-12 Texan Rose Texan Rose   [s 8] 1640/2 D 0 15.9 920
2022-03-15 2022-03-15 Eskilstuna-3 Midsomer Wine Midsomer Wine   [s 5] 2160/3 B 2 18.1 309
2022-03-11 2022-03-11 Solvalla-4 Real Doc Real Doc   [v 10] 1640/11 C 0 15.8 453
2022-02-16 2022-02-16 Solvalla-3 Cleopatra Victory Cleopatra Victory   [s 6] 1640/3 C 0 20.7g 657
2022-02-01 2022-02-01 Eskilstuna-3 Darko Darko   [v 6] 2160/6 C 2 16.9 92
2022-01-19 2022-01-19 Solvalla-6 Princess Orlando Princess Orlando   [s 9] 2140/7 C 5 16.6 843
2022-01-19 2022-01-19 Solvalla-2 Midsomer Wine Midsomer Wine   [s 5] 2140/3 C 4 17.7 183
2022-01-11 2022-01-11 Eskilstuna-3 Darko Darko   [v 6] 2160/8 C 4 16.7 107
2023-12-30 2023-12-30 Gävle-1 Definitif Launcher Definitif Launcher   [h 9] 2140/7 B 6 17.0 313
2023-12-23 2023-12-23 Mantorp-1 Absolute Speed Absolute Speed   [v 11] 2140/4 D 0 19.9g 874
2023-12-16 2023-12-16 Bollnäs-12 Zally Gel Zally Gel   [s 5] 2160/13 A 1 16.7 154
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-6 Alone Alone   [v 8] 2180/10 C 5 16.6 80
2023-12-09 2023-12-09 Eskilstuna-2 Nova Effe Nova Effe   [s 8] 2160/5 B 0 g 62
2023-12-07 2023-12-07 Gävle-2 Father Christmas Father Christmas   [v 8] 1640/8 B str
2023-12-06 2023-12-06 Solvalla-5 Cash Case Cash Case   [h 7] 2140/1 D 0 1018
2023-12-06 2023-12-06 Solvalla-2 Vicar Vicar   [v 9] 2140/4 B 3 15.5 96
2023-12-03 2023-12-03 Bollnäs-3 Financial Freedom Financial Freedom   [v 5] 2140/2 D 2 20.3 205
2023-11-22 2023-11-22 Solvalla-6 Baloo du Nord Baloo du Nord   [v 12] 2140/3 D 0 g 1061
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-3 Olimp Olimp   [v 7] 2140/11 A 2 16.6 220
2023-11-15 2023-11-15 Solvalla-7 Ingrid Sting Ingrid Sting   [s 7] 2140/9 B 0 19.9 663
2023-11-14 2023-11-14 Gävle-8 Financial Freedom Financial Freedom   [v 5] 2140/7 D 0 19.3g 145
2023-11-13 2023-11-13 Färjestad-5 Alone Alone   [v 8] 2200/15 B 4 14.5 83
2023-11-10 2023-11-10 Romme-4 Cobbys Nana Cobbys Nana   [s 8] 2180/8 C 6 16.9g 152
2023-11-02 2023-11-02 Romme-8 Financial Freedom Financial Freedom   [v 5] 2140/2 C 2 19.9 53
2023-10-27 2023-10-27 Romme-3 Zally Gel Zally Gel   [s 5] 2140/11 B 3 15.3 291
2023-10-26 2023-10-26 Visby-7 Juno Sund Juno Sund   [s 5] 2120/2 C 5 16.8 425
2023-10-25 2023-10-25 Solvalla-6 Emoji A.F. Emoji A.F.   [v 8] 1640/11 D 6 18.8 2150
2023-10-10 2023-10-10 Eskilstuna-3 Vincent Chase Vincent Chase   [v 9] 1640/6 D 0 19.0 1698
2023-10-09 2023-10-09 Romme-4 Mill Dee Mill Dee   [s 5] 1640/11 B 2 14.0 97
2023-09-16 2023-09-16 Eskilstuna-1 Hollywood Wildcat Hollywood Wildcat   [v 6] 2140/11 C 0 18.2 740
2023-09-11 2023-09-11 Mantorp-2 Clegs des Champs* Clegs des Champs*   [v 11] 2140/5 D 1 13.5 12
2023-09-10 2023-09-10 Solvalla-7 Emoji A.F. Emoji A.F.   [v 8] 2180/7 C 5 17.6 85
2023-08-30 2023-08-30 Solvalla-5 The Big Bang The Big Bang   [v 7] 2140/7 D 0 16.6 1634
2023-08-17 2023-08-17 Visby-7 Midsomer Wine Midsomer Wine   [s 6] 2120/8 D 6 17.3 464
2023-07-19 2023-07-19 Eskilstuna-1 O'Boy O'Boy   [v 8] 2140/5 D 0 16.6 672
2023-07-18 2023-07-18 Lindesberg-5 Emoji A.F. Emoji A.F.   [v 8] 2140/2 C 0 g 301
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-5 Jamaica Boko Jamaica Boko   [s 7] 2160/14 D 0 g 414
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-5 Åstas Gotthard Åstas Gotthard   [v 8] 2160/9 B 0 32.6 412
2023-06-29 2023-06-29 Örebro-4 Chasse Royale Rick Chasse Royale Rick   [v 5] 2140/2 D 0 g 102
2023-06-27 2023-06-27 Solvalla-5 O'Boy O'Boy   [v 8] 2140/11 D 0 17.5 1567
2023-06-22 2023-06-22 Rättvik-5 Louise Louise   [s 8] 1640/5 D 0 g 243
2023-06-14 2023-06-14 Lindesberg-4 Emoji A.F. Emoji A.F.   [v 8] 1640/3 C 3 15.2 131
2023-06-13 2023-06-13 Eskilstuna-4 Cobbys Nana Cobbys Nana   [s 8] 2160/9 B 2 14.4 401
2023-06-03 2023-06-03 Eskilstuna-1 O'Boy O'Boy   [v 8] 2140/9 D 7 15.9 411
2023-06-01 2023-06-01 Visby-3 Midsomer Wine Midsomer Wine   [s 6] 2120/1 C 4 17.0 298
2023-05-20 2023-05-20 Gävle-1 Xerxes Millpond Xerxes Millpond   [v 7] 1640/3 B 3 13.4 32
2023-05-14 2023-05-14 Lindesberg-11 Emoji A.F. Emoji A.F.   [v 8] 2160/7 C 1 18.4 414
2023-05-10 2023-05-10 Solvalla-6 Hollywood Wildcat Hollywood Wildcat   [v 6] 1640/5 C 0 16.2 450
2023-04-30 2023-04-30 Solvalla-7 Emoji A.F. Emoji A.F.   [v 8] 2160/7 C 0 g 791
2023-04-18 2023-04-18 Gävle-5 Janie Jones Janie Jones   [s 8] 1640/11 D 6 15.3 260
2023-04-09 2023-04-09 Solvalla-12 Alone Alone   [v 8] 2140/7 C 4 14.4 63
2023-04-06 2023-04-06 Örebro-5 Midsomer Wine Midsomer Wine   [s 6] 2140/4 B str
2023-03-20 2023-03-20 Gävle-2 Olimp Olimp   [v 7] 2160/9 C 2 17.1 69
2023-03-08 2023-03-08 Solvalla-3 Biscaia Biscaia   [s 6] 2140/4 C 5 18.4g 186
2023-03-03 2023-03-03 Bollnäs-10 Midsomer Wine Midsomer Wine   [s 6] 2160/5 B 6 19.4g 96
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-5 Janie Jones Janie Jones   [s 8] 1640/1 B 2 17.3 119
2023-02-20 2023-02-20 Mantorp-3 Real Doc Real Doc   [v 11] 2140/2 D 0 19.6 1097
2023-02-10 2023-02-10 Romme-3 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 12] 2160/6 C 0 18.0 603
2023-02-08 2023-02-08 Solvalla-3 Olimp Olimp   [v 7] 1640/5 B 3 15.7 106
2023-02-07 2023-02-07 Eskilstuna-4 Brexit Night Brexit Night   [v 7] 2160/5 B 6 21.5g 62
2023-01-30 2023-01-30 Färjestad-5 Born Winner Born Winner   [v 6] 2180/8 B 0 g 252
2023-01-18 2023-01-18 Solvalla-5 Biscaia Biscaia   [s 6] 2140/9 B 0 15.9 122
2023-01-10 2023-01-10 Eskilstuna-5 Real Doc Real Doc   [v 11] 2160/7 D 5 17.4 2100
2023-01-09 2023-01-09 Gävle-5 Princess Orlando Princess Orlando   [s 10] 1640/5 D 6 16.6g 582
2024-07-15 2024-07-15 Rättvik-8 Zally Gel Zally Gel   [s 6] 2160/7 A 3 16.7 140
2024-07-13 2024-07-13 Bollnäs-10 Across the World Across the World   [v 6] 2140/8 A 0 g 136
2024-06-20 2024-06-20 Rättvik-7 Guli Smilla Guli Smilla   [s 6] 2140/5 D 0 g 192
2024-06-18 2024-06-18 ATG Jippo-2 Acme Acme   [v 9] 2100/6 D 6 21.2 933
2024-06-10 2024-06-10 Visby-3 Juno Sund Juno Sund   [s 6] 2140/7 C 6 20.5 224
2024-06-09 2024-06-09 Solvalla-8 Zebulon Pike Zebulon Pike   [v 10] 2160/4 D 5 20.2 244
2024-06-06 2024-06-06 Extra J-2 Acme Acme   [v 9] 1450/1 D 5 264
2024-05-28 2024-05-28 Eskilstuna-3 Bonnie B. Bonnie B.   [s 6] 1640/1 D 1 14.8 204
2024-05-19 2024-05-19 Lindesberg-5 Athos Dei Greppi Athos Dei Greppi   [v 8] 2140/9 C 7 17.2 637
2024-05-18 2024-05-18 Gävle-1 Mogas Casanova Mogas Casanova   [v 7] 1640/6 D 4 13.4 733
2024-05-09 2024-05-09 Bergsåker-7 Guli Smilla Guli Smilla   [s 6] 2200/11 C 0 g 180
2024-05-09 2024-05-09 Bergsåker-4 Zally Gel Zally Gel   [s 6] 2140/8 D 6 16.8 224
2024-05-03 2024-05-03 Rättvik-4 Jocke Thå Jocke Thå   [v 9] 1640/5 A 7 16.0 57
2024-05-01 2024-05-01 Solvalla-5 Olimp Olimp   [v 8] 2140/8 B 5 15.7 314
2024-04-03 2024-04-03 Solvalla-6 Biscaia Biscaia   [s 7] 2140/4 C 3 15.3 262
2024-04-01 2024-04-01 Hagmyren-7 Jocke Thå Jocke Thå   [v 9] 1640/1 A 3 16.3 85
2024-03-29 2024-03-29 Eskilstuna-4 Zinderellaz Zinderellaz   [s 7] 1640/3 C 3 15.1 539
2024-03-28 2024-03-28 Gävle-1 On the Top Tooma On the Top Tooma   [s 6] 2140/3 C 3 15.7 289
2024-03-23 2024-03-23 Solvalla-12 Zenone Bar Zenone Bar   [h 9] 2140/7 C 0 16.1 630
2024-03-22 2024-03-22 Örebro-11 Financial Freedom Financial Freedom   [v 6] 2140/3 B 0 g 220
2024-03-15 2024-03-15 Romme-6 Zally Gel Zally Gel   [s 6] 2140/12 C 3 16.4 131
2024-02-28 2024-02-28 Solvalla-4 Juno Sund Juno Sund   [s 6] 2140/3 B 0 g 465
2024-02-25 2024-02-25 Romme-3 Stella Nova Race Stella Nova Race   [s 7] 2160/6 D 4 17.8 392
2024-02-09 2024-02-09 Eskilstuna-4 Financial Freedom Financial Freedom   [v 6] 2140/1 D 7 23.3g 147
2024-02-05 2024-02-05 Mantorp-6 O'Boy O'Boy   [v 9] 2160/11 D 0 g 903
2024-02-02 2024-02-02 Romme-4 Zally Gel Zally Gel   [s 6] 2160/6 B 4 17.7 69
2024-01-24 2024-01-24 Solvalla-6 Definitif Launcher Definitif Launcher   [h 10] 2140/9 C 4 16.6 425
2024-01-15 2024-01-15 Mantorp-5 O'Boy O'Boy   [v 9] 1640/11 C 0 15.1 842
2024-01-08 2024-01-08 Gävle-2 Financial Freedom Financial Freedom   [v 6] 2140/7 D 4 22.0g 141
2024-01-04 2024-01-04 Eskilstuna-3 Juno Sund Juno Sund   [s 6] 2140/6 B strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se