V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-2 Zebulon Pike Zebulon Pike   [v 7] 2140/7 D

Nyheter för travkusk


Att ta körlicens som 52-åring är inte vanligt.Inte heller att köra sitt första lopp i direktsändning på ett riksspel mot fl..


Att ta körlicens som 52-åring är inte vanligt.
Inte heller att köra sitt första lopp i direktsändning på ett riksspel mot flera av landets absolut främsta kuskar.
För Jonas Gylling blev det verklighet på Axevalla på söndagen och resultatet total succé efter en lika fräck som lyckad styrning.
Nybörjaren inledde från bakspår bakom bilen och kom igenom perfekt bland galopperande konkurrenter.
I ledningen satt självaste Ulf Ohlsson, landets segerrikaste kusk de senaste åren som körde 2 402 lopp bara i fjol, men det var inget som avskräckte Gylling.
Han manade på sin häst Digital Lucky varpå Ohlsson fann det för gott att överlåta kommandot till sin okände utmanare.

Tårar efter loppet
Väl i spets ströp Jonas Gylling farten markant och kunde sedan finåka till seger före favoriten Oliver P.Hill och Conrad Lugauer.
- Jag körde så tight jag kunde från början och de andra skrek lite på mig, men jag tänkte att det skiter jag i, förklarade vinnaren sitt genidrag och fick frågan vad han sa till Ohlsson för att få denne att släppa ledningen.
- De sa på kursen att man inte får prata i loppen så jag vågade inte säga någonting. Jag bara körde, fortsatte Gylling som inte kunde hålla tillbaka tårarna.
- Jag är känslig. Jag gråter. Det här är så häftigt. Jag vill tacka alla som trott på mig och blivit delägare i hästen.

Miljonvinst på GS75
Ytterligare överraskningar gjorde att värdet drog i höjden på GS75® där utdelningen till slut stannade på 354 223 kronor för sju rätt.
Den största vinsten gick till ett andelssystem inlämnat via atg.se som drog in över 1,8 miljoner kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Hans G Lindskog har den förnämliga jobbet att ringa upp ATG:s storvinnare vilket han ägnat sig åt under lördagen samt söndagen oc..


Hans G Lindskog har den förnämliga jobbet att ringa upp ATG:s storvinnare vilket han ägnat sig åt under lördagen samt söndagen och som vanligt bjuds det på riktigt sköna historier.
- Jag har pratat med alla tre vinnare samt även några som var väldigt nära sjuan. Mest av de som inte satte sju rätt vann Christer Eriksson, mer känd som ”Chrille Krukan”, på sitt andelsspel. De fick inte med Eclipse Am på nio streck och det grämde honom rejält. Givetvis hade han med Ornello som blev utnosad på linjen i V75-4. Trots detta blev det över 100.000 kronor per andel vilket säger en hel del om vilket bra spel V75® är, berättar vinnarambassadören.

Sjunnesson nyckeln
De tre systemen som satt var inlämnade i Finland, Skåne samt Stockholm och det är den sistnämnda vinnaren som Hans G fastnat lite extra för.
- Det är en 28-årig kille som tidigare satsade på en golfkarriär, men har sedan några år lagt ner den satsningen för att istället satsa på en civil karriär.
- Han är duktig matematiskt och hade gjort en systemram på 84.000 rader, men sedan reducerade han ner det hela 98 procent och den kupong som satt kostade 3.50 kronor. Han hade på den sju hästar i första och sedan sex raka spikar där han behövde få in tre raka spikar från V75-5 och framåt vilket lyckades.
- Hans morfar har varit aktiv inom travet tidigare och han tipsade om att hålla koll på Jörgen Sjunnesson som blev lite av nyckeln till storvinsten. Jägersrokusken satte ju dit både storskrällen Glimma Blixten i V75-2 samt spiken Taxi Out i avslutningen, berättar Hans G.

Ensam utan upploppsgalopp
Stockholmsvinnaren tog dock det hela med ro och hade inga storslagna planer kring vad han skulle göra för vinstpengarna.
- Han berättade för mig att han ska investera pengarna och fortsätta leva sitt liv med sin sambo precis som tidigare, säger Lindskog.
Det var dock inte långt ifrån att de drygt 18,5 miljoner som 28-årongen vann gick upp i rök i V75-avslutningen.
- M.T.Oscar som galopperade med grepp in på upploppet hade fällt 28-åringen och istället gjort en erfaren travspelare från Skåne ensam med sju rätt. Den sistnämnde satt dock med sju streck i avslutningen och hade med även Taxi Out varför han blev den som vann allra mest under lördagen – hela 19.474.317 kronor. Att spela på hästar och V75 är verkligen fantastiskt, avslutar vinnarambassadör Lindskog.

Robin Malmgren, Kanal 75


I fjol fick han ge sig mot Face Time Bourbon i Prix d’Amerique, men tog revansch i Prix de France.Sedan försvann Davidson du Pont.Medan Face Time Bou..


I fjol fick han ge sig mot Face Time Bourbon i Prix d’Amerique, men tog revansch i Prix de France.
Sedan försvann Davidson du Pont.
Medan Face Time Bourbon radade segrar och hyllades som odiskutabel kung av Vincennes så var hans antagonist inte synlig på tävlingsbanan.
Och när han väl återvände i oktober så var han lika osynlig ändå.
Efter fem rena preparélopp där Davidson du Pont mest åkte runt som turist i kön med skor på hovarna så spändes bågen inför Prix de Bourgogne för två veckor sedan.
Men då blev Davidson du Pont ordentligt avklädd av Face Time Bourbon och slutade fyra.
I det sista genrepet inför Prix d’Amerique fick Jean-Michel emellertid precis det kvitto han önskade.

Nöjda tränare
Medan stallkamraten Looking Superb anförde i hårt tempo så avvaktade Bazire som fyra i andraspår, kloss i rygg på Delia du Pommereaux.
Det visade sig vara ett perfekt slagläge.
Harper Hanovers-vinnaren Moni Viking drog upp spurten och rundade tätparet i sista sväng samtidigt som Eric Raffin gled fram som tvåa med Delia du Pommereaux.
När den senare kopplade grepp så vred Bazire ut varpå Davidson du Pont växlade tempo som i fornstora dagar då han sprintade upploppet i 1.06-fart och kämpade ner sin tappra utmanare.
- Det blev rätt ryggar och jag är jättenöjd med loppet. Det kändes säkert hela vägen, berättade Bazire efter loppet och la till:
- Nu känner jag mig säker på formen. Det finns två tre små saker som vi kan förbättra och han kommer att vara ännu bättre om två veckor.
Nästan lika nöjd var Sylvain Roger, tränare till tvåan.
- Hon var grymt bra idag. Det var lite synd att hon fick dra fram Davidson du Pont hela vägen, det avgjorde nog loppet. Nu gäller det bara att hålla formen så kan hon nog vara med och hugga i Prix d’Amerique också.

Krossade löpningsrekordet
Moni Viking höll till tredjepriset på avstånd medan övriga fältet var närmast utklassade.
- Hästen var riktigt bra. Jag bestämde mig för att köra i uppförsbacken eftersom han är väldigt stark där och jag tror att det gick i 1.09-fart där. Hästen visar inte mycket i jobben så det här var bästa möjliga träning inför Prix d’Amerique, förklarade Pierre Vercruysse om den norskägde åttaåringen.
Segertiden 1.12,0/2 850 meter är den klart snabbaste i loppets historia och belöningen för Davidson du Pont blev drygt en halv miljon kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


För en månad sedan kom beskedet att Gimpanzee lägger tävlingsskorna på hyllan och blir avelshingst.Natten mot söndag svensk tid ..


För en månad sedan kom beskedet att Gimpanzee lägger tävlingsskorna på hyllan och blir avelshingst.
Natten mot söndag svensk tid stod det klart att han kommer att göra det med en av de tyngsta titlarna på andra sidan Atlanten under sitt bälte.
Efter att ha stått lite i skuggan av stallkamraten Greenshoe som treåring så tog Gimpanzee under 2020 den äldre eliten med storm och segrade i flera av de allra största loppen, inkluderat Breeders Crown Open Trot och Hambletonian Maturity – där han blåste runt sina konkurrenter i överlägsen stil från spår 13.

Siktades mot Elitloppet
Gimpanzee var aktuell för start i Elitloppet i maj innan pandemin kom emellan.
Men även om hästen aldrig startade utanför Nordamerika så är kopplingen till Sverige mycket stark.
Uppfödd av Order By Stable AB, Borås (Stefan Balazsi), och köpt på auktion av Stall Courant (Anders Ström) och SRF Stable (Lennart Ågren) så tävlade Gimpanzee under tre enormt framgångsrika säsonger för Marcus Melander och avslutade karriären med 25 segrar på 34 starter och en bra bit över 20 miljoner kronor insprunget.
Gimpanzee erhöll 80 av rösterna i kategorin ”Årets travare” och vann närmast före Hambletonian-vinnaren Ramona Hill som fick 29. Han utsågs även till ”Årets äldre travare”.
Den tyngsta titeln ”Årets häst” gick till passgångaren Tall Dark Stranger, tränad av Nancy Takter – som redan innan lördagen fått titeln ”Årets tränare”.

Robin Johansson, Kanal 75


Tekniken har han aldrig haft.Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn ..


Tekniken har han aldrig haft.
Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn sin första fullträff i högsta klassen på V75.
Detta efter ett oerhört offensivt upplägg från Lubrano som såg till att köra sina konkurrenter möra i god tid innan mål.
Efter att Flemming Jensen och Slide So Easy svarat ut favoriten Gareth Boko i startrusningen så gjorde Lubrano sitt drag.
Han skickade fram sin häst i full fart för att själv få överta kommandot.
Men trots att Pacific Face sprang så fort han kunde, vilket innebar 1.09-fart i ett halvvarv, så vägrade Jensen att ge ifrån sig föringen.
En duell halvvägs in i loppet som borde ha fällt båda hästarna.
Men när Slide So Easy gav upp så fortsatte Pacific Face att tåga och istället för att krokna så sträckte han på sig då Nadal Broline utmanade över upploppet.
- Jag trodde att han skulle släppa, men när Flemming svarade så blev hästen peppad. Han ville bara krossa honom i ledningen, förklarade Lubrano som tror att de två starterna på Vincennes i vinter kan ha lyft Pacific Face till en ny nivå.
- I första starten där nere så gick han sig trött i backen. Och den här hästen har nästan aldrig varit trött. Efter det har han blivit mer löpvillig, mer framåt, man behöver inte vara på honom. Det var därför jag körde som jag gjorde. Han travar som han gör och i sista sväng kanske han såg slagen ut, men jag visste att han skulle öka igen på rakan och svara den som kom. Det gör han alltid. Han var inte trött idag heller, han hade 88 i puls efteråt. Normalt har han 84-85 så det kanske tog lite mer, men han var inte trött. Det är en väldigt speciell häst, jag jämför honom gärna med Etain Royal. En häst som har hjärtat och inställningen och kan vinna även om han inte kan springa lika fort som de andra.
Hur stor är den här segern för dig?
- Det är väldigt stort. Att vinna gulddivisionen på det sättet, det gör mig väldigt stolt. Nu siktar vi mot finalen 6 februari och hoppas att han är lika bra så, avrundade Giuseppe Lubrano.

Spräckte segernollan
Att samla ihop till en seger är ett slitet uttryck inom travsporten.
Men sällan har det varit mer passande än då Taxi Out höll undan och fastställde utdelningen på V75 till 18 439 603 kronor för tre vinnande system.
Detta sedan Jörgen Sjunnesson släppt ledningen till Don Cash, återfått den då den senare galopperade och sedan hjälpt femåringen till karriärens första seger.
- Fantastiskt skoj. Det är en kämpe, en otroligt sympatisk och trevlig häst som alltid gör sitt jobb. Han gör det jäkligt bra idag, precis som han alltid gör, berömde tränaren Ola Karlsson firar allt större framgångar i travets elitserie.
För Sjunnesson innebar det en riktigt skrälldubbel då han dessförinnan satt dit omgångens största knall Glimma Blixten, tränad av Sven-Erik Andersson och med bara två procent av spelet i ryggen.

Kolgiini slog till
En annan skräll modell större bjöd Adrian Kolgjini på bakom Eclipse Am efter en snygg smygresa över tre varv.
Conrad Lugauer hittade till ledningen från fjärdespår i voltstart med spetsälskande Night Brodde som tackade med att kuta undan i överlägsen stil.
Magnus Dahlén-tränade Alhambra Mail kontrollerade motståndet utvändigt ledaren för Ulf Ohlsson medan Jerry Riordans nyförvärv Cargo Door ledde runt om för Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Tekniken har han aldrig haft.Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn ..


Tekniken har han aldrig haft.
Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn sin första fullträff i högsta klassen på V75.
Detta efter ett oerhört offensivt upplägg från Lubrano som såg till att köra sina konkurrenter möra i god tid innan mål.
Efter att Flemming Jensen och Slide So Easy svarat ut favoriten Gareth Boko i startrusningen så gjorde Lubrano sitt drag.
Han skickade fram sin häst i full fart för att själv få överta kommandot.
Men trots att Pacific Face sprang så fort han kunde, vilket innebar 1.09-fart i ett halvvarv, så vägrade Jensen att ge ifrån sig föringen.
En duell halvvägs in i loppet som borde ha fällt båda hästarna.
Men när Slide So Easy gav upp så fortsatte Pacific Face att tåga och istället för att krokna så sträckte han på sig då Nadal Broline utmanade över upploppet.
- Jag trodde att han skulle släppa, men när Flemming svarade så blev hästen peppad. Han ville bara krossa honom i ledningen, förklarade Lubrano som tror att de två starterna på Vincennes i vinter kan ha lyft Pacific Face till en ny nivå.
- I första starten där nere så gick han sig trött i backen. Och den här hästen har nästan aldrig varit trött. Efter det har han blivit mer löpvillig, mer framåt, man behöver inte vara på honom. Det var därför jag körde som jag gjorde. Han travar som han gör och i sista sväng kanske han såg slagen ut, men jag visste att han skulle öka igen på rakan och svara den som kom. Det gör han alltid. Han var inte trött idag heller, han hade 88 i puls efteråt. Normalt har han 84-85 så det kanske tog lite mer, men han var inte trött. Det är en väldigt speciell häst, jag jämför honom gärna med Etain Royal. En häst som har hjärtat och inställningen och kan vinna även om han inte kan springa lika fort som de andra.
Hur stor är den här segern för dig?
- Det är väldigt stort. Att vinna gulddivisionen på det sättet, det gör mig väldigt stolt. Nu siktar vi mot finalen 6 februari och hoppas att han är lika bra så, avrundade Giuseppe Lubrano.

Spräckte segernollan
Att samla ihop till en seger är ett slitet uttryck inom travsporten.
Men sällan har det varit mer passande än då Taxi Out höll undan och fastställde utdelningen på V75 till 18 439 603 kronor för tre vinnande system.
Detta sedan Jörgen Sjunnesson släppt ledningen till Don Cash, återfått den då den senare galopperade och sedan hjälpt femåringen till karriärens första seger.
- Fantastiskt skoj. Det är en kämpe, en otroligt sympatisk och trevlig häst som alltid gör sitt jobb. Han gör det jäkligt bra idag, precis som han alltid gör, berömde tränaren Ola Karlsson firar allt större framgångar i travets elitserie.
För Sjunnesson innebar det en riktigt skrälldubbel då han dessförinnan satt dit omgångens största knall Glimma Blixten, tränad av Sven-Erik Andersson och med bara två procent av spelet i ryggen.

Kolgiini slog till
En annan skräll modell större bjöd Adrian Kolgjini på bakom Eclipse Am efter en snygg smygresa över tre varv.
Conrad Lugauer hittade till ledningen från fjärdespår i voltstart med spetsälskande Night Brodde som tackade med att kuta undan i överlägsen stil.
Magnus Dahlén-tränade Alhambra Mail kontrollerade motståndet utvändigt ledaren för Ulf Ohlsson medan Jerry Riordans nyförvärv Cargo Door ledde runt om för Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-4 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 6] 2160/12 4 17.6 301
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-3 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 6] 2140/4 0 18.5g 1120
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-4 Magnifique Loss Magnifique Loss   [v 8] 2140/3 7 17.6 118
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-9 Magnifique Loss Magnifique Loss   [v 8] 2140/5 4 16.3 395
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-4 Magnifique Loss Magnifique Loss   [v 8] 2160/9 5 18.0 165
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-8 Theo Molar Theo Molar   [v 6] 2140/2 D 7 20.5g 269
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-3 Todays Enforcer Todays Enforcer   [v 6] 2180/9 D 5 19.9 912
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-7 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2160/5 D 0 24.5g 596
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-9 Todays Enforcer Todays Enforcer   [v 6] 2160/9 D 8 18.6 1174
2016-09-25 2016-09-25 Romme-1 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2160/9 D 0 22.1g 956
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-4 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2140/3 D 0 22.3g 1823
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-9 Eli Express Eli Express   [v 12] 2680/9 D 0 18.6 864
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-2 Zerbstruktion Zerbstruktion   [v 6] 1640/7 D 0 15.5 292
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-2 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2140/1 D 5 23.4g 211
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-3 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2160/6 C 6 19.0 607
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-3 Petronella Star Petronella Star   [s 9] 2140/4 D 8 20.3 875
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-10 Ima Lamore Ima Lamore   [s 8] 2140/1 D 8 21.5g 673
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-3 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2140/1 D 7 17.5 388
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-7 Varg Olle Varg Olle   [v 10] 2160/12 C 7 25.6g 787
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-9 Youseeascoop Youseeascoop   [v 11] 2140/1 D 5 16.4 235
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-2 Mr Turbo Triss Mr Turbo Triss   [v 11] 2160/9 C 2 15.4 24
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-4 Cocaracha Cocaracha   [s 10] 2140/7 C 0 17.8 383
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-9 Infrared Infrared   [v 8] 2160/8 D 0
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-3 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 7] 2160/9 D 0 17.0 1165
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-3 Magnifique Loss Magnifique Loss   [v 9] 1640/10 D str
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-2 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 7] 2140/3 D 0 19.5 809
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-3 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 5] 2140/5 C 0 19.7 497
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-1 Greylines Centa Greylines Centa   [s 7] 1640/7 D 0 18.5 569
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-9 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 5] 2180/8 B 4 17.7 165
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-9 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 5] 2140/2 D 7 20.5g 898
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-8 Gaio Crown Gaio Crown   [s 10] 1640/5 C 0 g 149
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-4 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2160/13 B 5 17.7 357
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-7 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 1640/8 C 0 15.9 541
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-3 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 5] 2140/3 C 3 18.8 98
2017-08-19 2017-08-19 Visby-2 Busnel Busnel   [v 6] 2120/4 C 4 19.4 99
2017-07-21 2017-07-21 Romme-7 Imperial Bengazi Imperial Bengazi   [v 6] 2140/5 C 0 g 595
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-2 Flashlight Over Flashlight Over   [s 5] 2140/9 C 5 17.3 180
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-2 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2100/9 D 7 22.5 635
2017-06-19 2017-06-19 Visby-8 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2120/2 C 0 g 531
2017-06-09 2017-06-09 Romme-4 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2160/2 D 0 18.3 737
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-4 Explosive Dust Explosive Dust   [v 6] 2640/3 D 0 21.6 241
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-9 Sweet Dynamite Sweet Dynamite   [s 7] 2140/11 C 0 g 257
2017-05-30 2017-05-30 Romme-2 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2140/6 D 4 19.2 398
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-5 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2140/6 D 7 17.7 966
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-8 Greylines Centa Greylines Centa   [s 7] 2140/4 D 0 21.0 1044
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-2 Dollar Zon Dollar Zon   [v 9] 1640/2 D 4 13.7 266
2017-05-08 2017-05-08 Romme-5 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2160/5 C 6 18.6 196
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-8 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2140/9 D 5 18.2 522
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-3 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2160/5 C 4 18.3 113
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-6 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2180/13 D 8 17.9 775
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-4 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 1609/6 D 5 15.4 389
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-4 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2140/6 D 5 18.7 644
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-2 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2160/10 B 5 19.2 328
2018-12-29 2018-12-29 Romme-1 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/9 D 2 16.9 337
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-1 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/2 D 3 16.9 395
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-6 Mellby Devil Mellby Devil   [v 6] 2160/3 D 7 19.6 498
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/6 D 6 18.4 192
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-3 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2140/5 D str
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-2 Zack T.M. Zack T.M.   [v 8] 2140/2 D 5 20.8 447
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-5 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/5 D 6 18.0g 441
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-5 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2160/12 C 7 17.5 283
2018-11-22 2018-11-22 Bollnäs-4 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2160/7 D 3 15.5 128
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-1 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/7 D 6 15.5 622
2018-11-03 2018-11-03 Romme-1 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 1640/1 D 5 14.0 418
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-9 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 8] 2140/3 D str
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-1 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/4 C 5 16.2 429
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-7 Eagle du Fer Eagle du Fer   [v 4] 2140/4 D 0 g 71
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-1 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 1640/4 D 0 16.0g 372
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-5 Meseret Meseret   [s 7] 2140/9 D 0 18.5 2429
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-4 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/1 C 2 16.4 369
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-1 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2140/5 D 0 18.7 310
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-6 Meseret Meseret   [s 7] 2140/5 D 4 18.6 214
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-1 Mr Miles Mr Miles   [v 10] 1640/1 D 4 13.7 484
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-5 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2640/2 D 5 16.9 639
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-1 Zack T.M. Zack T.M.   [v 8] 2140/10 C 0 19.0 404
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-5 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/9 D 6 16.4 524
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-9 Stiffmeister Lini Stiffmeister Lini   [v 7] 2160/12 A str
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-3 Västerbo Keyholder Västerbo Keyholder   [s 6] 2140/6 C 3 17.3 155
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-1 Alex Ås Alex Ås   [v 7] 2140/12 D 5 16.4 527
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-11 Red Hot Snapper Red Hot Snapper   [v 9] 2140/5 B 0 15.4 243
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-4 Mr Miles Mr Miles   [v 10] 2160/5 C 4 15.0 916
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-5 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 6] 1640/4 D 0 15.8 739
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-2 Curly Pine Curly Pine   [v 6] 2160/5 D 5 19.1 534
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-6 Tirunesh Tirunesh   [s 6] 2140/8 C 5 17.3 122
2018-07-27 2018-07-27 Romme-9 Mr Big Sox Mr Big Sox   [v 6] 2140/4 D 4 18.5 202
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-2 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2140/2 D 2 18.0 105
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-3 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 10] 2140/10 D 6 18.6 442
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-1 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2140/5 C 1 16.6 69
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-2 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2140/3 D 4 16.9 348
2018-05-14 2018-05-14 Visby-7 Happy Fighter Happy Fighter   [v 7] 2120/1 B 8 17.1 338
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-2 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 2140/7 C 5 16.9 108
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-3 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2140/7 C 5 16.8 126
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-4 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 2140/8 C 3 17.1 437
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-4 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 7] 2180/10 C 4 18.7 133
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-2 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 6] 2140/3 B 7 21.0 109
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-3 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 1640/4 C 1 15.2 245
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-6 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 5] 2160/7 D str
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-6 Photo Star Photo Star   [v 11] 1640/10 B 0 15.5 657
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-3 Johs Filip Johs Filip   [v 10] 2140/1 D 6 19.5 697
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-4 Kenzo Futura Kenzo Futura   [v 6] 2140/1 C str
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-5 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 5] 2140/9 D str
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-1 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 7] 2140/6 D str
2019-12-28 2019-12-28 Romme-1 Tristan Cesar Tristan Cesar   [v 5] 2160/4 C 0 17.5 984
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-1 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 2140/2 C 5 15.7 228
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-1 Faridah Sting Faridah Sting   [s 6] 2140/3 D 0 18.0 883
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-3 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 2140/10 C 1 18.1 232
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 7] 1640/9 B str
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-1 Dhori Dhori   [s 5] 2160/4 C 1 18.1 152
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-3 Highlite Star Highlite Star   [s 10] 2160/12 D 4 18.7 1491
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-2 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 2100/11 D 7 15.2 829
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-2 Mr Magic Man Mr Magic Man   [v 5] 2140/1 C 2 18.0 302
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-5 Undulat Undulat   [s 6] 2140/9 C 0 22.2g 314
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-2 Highlite Star Highlite Star   [s 10] 2160/2 D 0 19.9 1339
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-3 Undulat Undulat   [s 6] 2140/11 C 0 17.2 1106
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-3 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 9] 1640/1 B 1 14.5 87
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-2 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 2140/12 B 2 16.8 446
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-8 Operating Limit Operating Limit   [h 9] 2160/5 D str
2019-09-21 2019-09-21 Visby-5 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 2120/3 D 2 17.4 79
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-5 In Line Tooma In Line Tooma   [h 7] 1640/5 C 5 14.0 158
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-5 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/2 D 6 20.1 150
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-1 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 2100/9 D 7 19.7 290
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-2 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 4] 1640/1 D 0 g 118
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-1 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 1609/12 C 0 14.5 557
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-2 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 2160/7 C 4 16.3 99
2019-08-01 2019-08-01 Visby-2 Busnel Busnel   [v 8] 2120/9 D 7 19.2 637
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-1 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 1640/1 C 1 13.4 161
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-2 Highlite Star Highlite Star   [s 10] 2160/3 D 0 19.3 1625
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-1 Suspect Brodde Suspect Brodde   [v 7] 2140/6 D 0 18.6g 307
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-3 Morris Morris   [v 7] 2180/7 C 0 19.1 296
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-2 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/1 D 0 18.3 644
2019-06-18 2019-06-18 Visby-5 Digital Extreme Digital Extreme   [v 7] 2120/8 C 0 g 664
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-9 Suspect Brodde Suspect Brodde   [v 7] 2140/6 D 2 17.4 143
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-4 Cigor Coyote Cigor Coyote   [v 7] 2140/6 D 0 g 1641
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-8 Suspect Brodde Suspect Brodde   [v 7] 2140/5 C 3 17.0 184
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-10 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2160/6 D 3 17.6 468
2019-05-28 2019-05-28 Visby-6 Busnel Busnel   [v 8] 2120/2 D 6 18.2 285
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-2 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2160/6 D 4 17.5 417
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-1 Cigor Coyote Cigor Coyote   [v 7] 1640/9 C 0 14.0 1593
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-1 Highlite Star Highlite Star   [s 10] 2140/7 D 3 16.7 104
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-8 Suspect Brodde Suspect Brodde   [v 7] 2160/2 C str
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-1 Suspect Brodde Suspect Brodde   [v 7] 2140/1 D 2 17.4 394
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-6 Highlite Star Highlite Star   [s 10] 2140/2 C 5 16.8 756
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-9 Hot Fire Hot Fire   [h 7] 2140/4 D 0 g 404
2019-04-27 2019-04-27 Romme-4 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 12] 2160/8 C 0 29.7 416
2019-04-27 2019-04-27 Romme-6 Cigor Coyote Cigor Coyote   [v 7] 2160/5 C 0 16.0 457
2019-04-21 2019-04-21 Romme-1 Cigor Coyote Cigor Coyote   [v 7] 2140/2 C 5 16.2 1083
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-1 Suspect Brodde Suspect Brodde   [v 7] 2140/4 C 0 21.8g 501
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-3 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 9] 2140/5 D 0 776
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-7 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/8 D 6 17.1 781
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-5 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 6] 1640/10 D 0 21.5g 776
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-12 West Wing West Wing   [v 11] 1640/3 D 0 17.9g 84
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-4 Mellby Devil Mellby Devil   [v 7] 2140/4 D 0 22.9g 233
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-9 Fred Cobra Fred Cobra   [v 12] 2160/7 C 2 15.4 239
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-3 Husky Sign Husky Sign   [v 7] 2140/11 C 0 17.3 515
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-5 Paradiserunner Paradiserunner   [v 10] 2160/8 B 0 17.3 674
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-2 Husky Sign Husky Sign   [v 7] 2160/13 C 2 17.6 953
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-1 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/2 D 0 18.2 594
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-3 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/4 D 4 18.1 778
2019-02-22 2019-02-22 Romme-4 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 12] 1660/7 C 5 26.9 791
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-5 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/9 D 0 17.0 508
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-5 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 6] 2160/6 D 0 20.5 255
2019-02-10 2019-02-10 Romme-2 Hot Fire Hot Fire   [h 7] 2140/3 D 0 20.4 1514
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-1 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/3 D 6 17.5 566
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-9 Mellby Devil Mellby Devil   [v 7] 2160/6 D str
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-7 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/5 D 4 17.5 155
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-2 La Marke La Marke   [s 6] 2140/9 B 0 19.3 323
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-1 Boy Hornline Boy Hornline   [v 9] 2160/14 D 0 21.8 984
2019-01-25 2019-01-25 Romme-5 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 12] 2160/8 C 5 28.5 1094
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-2 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/2 D 4 17.4 94
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-6 Bravo Power Dirt Bravo Power Dirt   [v 6] 2140/10 D 5 16.5 1448
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-6 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/9 D 3 16.0 189
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-3 Zebulon Pike Zebulon Pike   [v 6] 2140/12 C 2 17.7 688
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-10 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 8] 2140/8 C 8 18.9 591
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-2 T.P.Okaj T.P.Okaj   [v 9] 2140/4 B 0 20.3g 497
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-5 Lovely Jons Lovely Jons   [s 8] 2140/10 C 0 16.6 834
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-4 T.P.Okaj T.P.Okaj   [v 9] 2140/11 B 3 18.3 399
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-3 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2140/11 D 0 17.3 892
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-2 Dynamite Sand Dynamite Sand   [v 9] 2140/10 D 7 16.1 73
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-1 Vacqueyras Vacqueyras   [v 11] 2140/9 C str
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-2 Curly Pine Curly Pine   [v 8] 1640/9 C 8 18.5 662
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-1 Långbo Harallt Långbo Harallt   [v 8] 2140/7 A 0 g 309
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-4 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 9] 2140/2 D 0 g 646
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-10 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2140/7 C 3 17.1 421
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-7 Rise Again Rise Again   [v 6] 1660/8 D 0 18.9g 426
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-2 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 9] 2140/5 C 2 15.5 72
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-6 Satyagraha Satyagraha   [v 5] 2140/3 C 4 19.0 297
2020-10-01 2020-10-01 Visby-8 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2120/1 C 6 17.3 411
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-7 Satyagraha Satyagraha   [v 5] 2140/1 D 0 g 968
2020-09-12 2020-09-12 Visby-9 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 7] 2120/8 C 0 17.7 442
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-10 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 6] 2140/1 C 5 17.2 844
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-2 Global Skipper Global Skipper   [v 8] 2640/2 C 3 16.1 226
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-11 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 9] 2140/6 B 2 16.5 154
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-4 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2140/5 C 0 17.1 1315
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-8 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 10] 2180/7 C 7 18.3 679
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-8 Albir Albir   [v 7] 2140/6 C 5 16.7 822
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-4 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2140/11 C 0 19.4 1065
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-9 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 6] 2160/10 D str
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-6 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2140/9 B 4 16.4 141
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-10 Rise Again Rise Again   [v 6] 2160/14 D 4 17.7 1579
2020-06-16 2020-06-16 Visby-3 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2120/3 C 7 18.7 145
2020-06-01 2020-06-01 Visby-6 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 1620/2 D 0 17.3g 33
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-8 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 1640/8 D 0 14.6 1436
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-3 Pointillist Pointillist   [h 8] 2680/11 B 0 g 223
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-1 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2140/5 C 7 17.4 107
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-7 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 10] 2180/6 C 0 18.3 1017
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-5 Ascot d'Ariane* Ascot d'Ariane*   [v 10] 1640/10 D 0 16.6g 2580
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-2 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2140/6 B 2 16.0 50
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-7 Rokardy Rokardy   [v 7] 2140/1 D 0 g 380
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-4 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2160/7 C 2 16.1 36
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-3 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 2160/8 C 0 g 1224
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-4 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2140/9 C 2 14.5 856
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-2 Busnel Busnel   [v 9] 2140/7 D 4 17.8 623
2020-04-04 2020-04-04 Romme-4 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 6] 2140/3 D 0 g 803
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-8 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 10] 2140/4 C 5 19.2g 309
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-7 Madurai Madurai   [v 7] 2160/4 C 6 16.9 304
2020-03-20 2020-03-20 Solvalla-4 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2140/5 C 0 g 1028
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-2 Rokardy Rokardy   [v 7] 1640/3 C 0
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-6 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2140/12 C 2 16.2 81
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-3 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 9] 2160/7 D 0 21.7 260
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-5 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 10] 2180/10 B 0 g 612
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-1 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2160/4 D 0 19.6g 902
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-5 Tirunesh Tirunesh   [s 8] 2140/12 C 0 16.4 2438
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-2 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 10] 2160/12 B 6 16.5 764
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-6 Victory Graphic Victory Graphic   [v 8] 2140/10 C 1 16.8 27
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-5 Zebulon Pike Zebulon Pike   [v 7] 2140/2 C 2 17.1 356
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-3 Sjöskogs Baloo Sjöskogs Baloo   [v 9] 1640/10 C 0 g 607ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se