V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 5] 2140/2 0 g 590
2015-10-04 2015-10-04 Visby-1 Nomis Nomis   [s 3] 2140/12 0 21.4 544
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 5] 2160/13 0 g 205
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Stefan Laday Stefan Laday   [v 7] 2160/7 0 16.7 243
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Rivancer Rivancer   [v 8] 2680/12 A 0 g 124
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Varencia Varencia   [s 7] 2160/8 D 3 18.4 192
2016-09-29 2016-09-29 Visby-8 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 3] 2140/1 D 3 20.1 242
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 Etell Leijzer Win Etell Leijzer Win   [v 6] 2140/3 C 0 24.8 291
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 2140/5 D 0 19.5g 209
2016-09-29 2016-09-29 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 8] 1640/9 B 3 12.3 94
2016-09-17 2016-09-17 Visby-9 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 2160/11 B 1 18.0 245
2016-09-17 2016-09-17 Visby-7 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 6] 2640/4 D 5 19.7g 67
2016-09-17 2016-09-17 Visby-5 Nick I Can Nick I Can   [v 8] 2140/1 C 1 16.4 106
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 2140/15 A 6 18.5 420
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 3] 2140/3 D 0 18.0 484
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Minnestads Altea Minnestads Altea   [s 7] 2140/10 D str
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Isildur Isildur   [v 6] 2140/7 D 0 20.4 356
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 2160/3 C 0 17.9g 185
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 1640/2 B 0 16.6 123
2016-08-18 2016-08-18 Visby-9 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 1660/12 A 0 18.3g 329
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Cooler Cooler   [v 8] 1640/3 D 0 20.3g 497
2016-08-18 2016-08-18 Visby-1 Estelle Henna Estelle Henna   [s 4] 2140/3 D 8 22.1 234
2016-08-13 2016-08-13 Åby-6 Rivancer Rivancer   [v 8] 2140/11 C 0 g 923
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 1640/7 B 0 20.0g 127
2016-07-30 2016-07-30 Visby-8 Rivancer Rivancer   [v 8] 2640/7 A 3 15.3 35
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Annelin Annelin   [s 3] 2160/9 B 0 g 427
2016-07-30 2016-07-30 Visby-3 I Take It I Take It   [v 5] 2140/12 C 0 20.3g 589
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Monicker L.L. Monicker L.L.   [h 3] 2140/9 D 5 19.3 309
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 2160/13 A 3 17.5 130
2016-07-22 2016-07-22 Visby-3 Isildur Isildur   [v 6] 1640/3 C 2 15.4 54
2016-07-22 2016-07-22 Visby-1 Monicker L.L. Monicker L.L.   [h 3] 2140/8 D 6 19.4 226
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 Nick I Can Nick I Can   [v 8] 2160/14 A 4 16.5 115
2016-07-22 2016-07-22 Visby-8 Simb Lagarta Simb Lagarta   [s 4] 2160/13 B 0 17.5 471
2016-07-22 2016-07-22 Visby-7 Terex Diago Terex Diago   [v 9] 2140/6 C 0 20.2 168
2016-07-22 2016-07-22 Visby-6 Laurentius Emile Laurentius Emile   [v 10] 2160/9 B 0 21.9 170
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 Nick I Can Nick I Can   [v 8] 1680/12 B 3 13.8 258
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Rivancer Rivancer   [v 8] 3140/1 C 1 16.2 180
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 2140/3 B 0 18.7 206
2016-06-28 2016-06-28 Visby-2 Cointreau Cointreau   [s 7] 1640/1 D 0 19.3 199
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 4] 2140/9 B 4 19.2 31
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Nick I Can Nick I Can   [v 8] 2180/12 C 5 16.7 181
2016-06-21 2016-06-21 Visby-5 Bellzapp Bellzapp   [v 4] 2140/2 C 1 16.4 60
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 2160/4 C 0 17.5g 191
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 4] 2140/11 B 2 16.9 243
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 Rivancer Rivancer   [v 8] 2160/12 A 1 16.7 63
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 2160/14 C 8 20.5 285
2016-05-14 2016-05-14 Visby-9 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 2640/5 B 5 19.6 60
2016-05-14 2016-05-14 Visby-8 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 2140/1 B 1 18.5 45
2016-05-03 2016-05-03 Visby-6 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 2140/9 C 5 16.8 800
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Rocky Mountain Goj Rocky Mountain Goj   [v 8] 2640/3 D 0 18.4 1696
2017-10-12 2017-10-12 Visby-10 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 2140/10 C 0 g 307
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 2120/7 D str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2140/9 B str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2120/7 C 0 17.4g 373
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Simb General Lee Simb General Lee   [v 8] 1620/4 D 0 14.0 498
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2140/7 C 0 20.7g 195
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 2120/3 D 0 210
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 2120/10 D 0 20.3g 511
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Quechua Quechua   [s 8] 2620/4 D 0 g 1000
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Walk all over You Walk all over You   [v 6] 1620/5 B 1 13.6 30
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 1640/10 B 0 17.5 371
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2140/10 D 7 17.3g 1478
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 2120/4 D 0 g 215
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Simb General Lee Simb General Lee   [v 8] 2140/15 C 0 g 596
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2140/10 D 6 17.4 1022
2017-09-12 2017-09-12 Visby-8 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 1640/10 B 0 20.5g 171
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 1620/4 C 6 15.8 260
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Simb General Lee Simb General Lee   [v 8] 2160/11 A 2 16.6 129
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2140/5 D 7 18.1 334
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Andy L.A. Andy L.A.   [s 3] 2120/6 D 0 g 81
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 1620/6 C 0 18.2 224
2017-08-29 2017-08-29 Visby-5 Estelle Henna Estelle Henna   [s 5] 2120/3 D 5 19.8 379
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Walk all over You Walk all over You   [v 6] 2120/4 D 6 15.8 190
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2620/12 C 7 16.5 417
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 2140/5 C 2 18.4 229
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Simb General Lee Simb General Lee   [v 8] 1620/10 C 8 14.4 741
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 2120/5 C 4 19.0 219
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 6] 1620/11 D 0 15.9 594
2017-08-19 2017-08-19 Visby-7 Joli's Love Joli's Love   [s 6] 2140/3 D 8 19.1 233
2017-08-19 2017-08-19 Visby-5 Estelle Henna Estelle Henna   [s 5] 2120/4 C 7 22.3 379
2017-08-19 2017-08-19 Visby-4 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2640/4 C 3 16.1 129
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 Flirtin Art Flirtin Art   [v 8] 2120/6 C 4 19.6 43
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Nick I Can Nick I Can   [v 9] 2140/9 D 0 16.8 965
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Estelle Henna Estelle Henna   [s 5] 1620/2 D 0 20.7 811
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 5] 2140/7 C 0 19.3 240
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 2140/13 C 0 19.4 795
2017-08-04 2017-08-04 Visby-3 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2620/5 D 5 18.0 186
2017-07-22 2017-07-22 Visby-6 Walk all over You Walk all over You   [v 6] 1620/3 B 1 14.2 48
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2160/11 B 6 16.7 123
2017-07-22 2017-07-22 Visby-4 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 2120/6 A 1 19.1 54
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2120/6 C 4 17.5 147
2017-07-22 2017-07-22 Visby-2 Estelle Henna Estelle Henna   [s 5] 2120/5 D 0 22.2 162
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 2120/1 D 2 18.1 65
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 2120/7 D 0 19.7 511
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Djoser Djoser   [v 7] 2120/2 A 0 19.2 334
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Snaf Snaf   [v 7] 2120/3 C 0 19.8g 322
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Glareshield Glareshield   [v 5] 1620/3 D 0 14.3 357
2017-06-10 2017-06-10 Visby-2 Antonio Am Antonio Am   [v 7] 2160/15 D 0 17.9 101
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Marjons Love Marjons Love   [v 4] 2120/5 D 0 g 267
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 2620/3 D 8 17.6 535
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2120/3 D 0 17
2017-05-30 2017-05-30 Visby-6 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 2120/6 B 3 19.4 114
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Uma Lavec Uma Lavec   [s 5] 2120/14 B 0 16.7 678
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Kung Keno Kung Keno   [v 10] 2640/10 D 8 17.9 489
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 2120/3 B 3 18.2 162
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Zaskatoon Zaskatoon   [v 10] 1620/4 D 0 17.2g 528
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 2120/8 B 8 19.2g 238
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 1620/8 C 4 14.8 230
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-9 Indirah Brook Indirah Brook   [s 4] 2140/9 C 0 17.1 72
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 6] 2140/8 B 0 18.1 211
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 1620/1 D 0 g 383
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2120/6 D 6 16.5 638
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2120/11 C 0 198
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 2120/4 D 0 386
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-4 Rivancer Rivancer   [v 9] 2140/9 B 0 16.1 286
2018-10-22 2018-10-22 Visby-2 Rivancer Rivancer   [v 10] 2140/15 D 0 17.8g 338
2018-10-11 2018-10-11 Visby-7 Velocista G.G. Velocista G.G.   [s 7] 2120/1 D 0 18.3 502
2018-10-11 2018-10-11 Visby-10 Undying Lands Undying Lands   [v 8] 2140/11 C 8 18.8 174
2018-09-30 2018-09-30 Visby-1 Rivancer Rivancer   [v 10] 2620/2 C 1 16.1 77
2018-09-30 2018-09-30 Visby-2 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 2120/1 C str
2018-09-30 2018-09-30 Visby-3 Undying Lands Undying Lands   [v 8] 2120/1 D 3 17.6 392
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Delphis Star Delphis Star   [v 9] 2120/14 D 0 16.6 641
2018-09-20 2018-09-20 Visby-6 Gländerfield Gländerfield   [s 2] 1620/6 D 0 65
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Galene Galene   [s 5] 2120/6 D 0 g 412
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Undying Lands Undying Lands   [v 8] 1640/6 D 0 16.1 252
2018-09-20 2018-09-20 Visby-9 Farbaute Farbaute   [v 7] 1640/4 C 4 17.0g 458
2018-09-06 2018-09-06 Visby-5 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 2120/6 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Undying Lands Undying Lands   [v 8] 2140/4 D 0
2018-08-30 2018-08-30 Visby-3 Rivancer Rivancer   [v 10] 2120/3 D 5 14.8 341
2018-07-26 2018-07-26 Visby-7 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 2140/8 B 6 17.6 244
2018-07-19 2018-07-19 Visby-1 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 2120/6 B 7 19.7 356
2018-07-19 2018-07-19 Visby-5 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 6] 2620/3 D 0 g 669
2018-07-19 2018-07-19 Visby-7 Isi Band Isi Band   [s 4] 2140/10 A 1 15.8 33
2018-06-16 2018-06-16 Visby-2 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 2620/2 D 0 g 517
2018-06-16 2018-06-16 Visby-3 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 1620/5 C 0 15.0g 248
2018-06-16 2018-06-16 Visby-9 Nick I Can Nick I Can   [v 10] 1660/11 B 0 17.8g 510
2018-06-16 2018-06-16 Visby-10 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 6] 1640/4 D 0 18.5g 379
2018-06-04 2018-06-04 Visby-5 Estelle Henna Estelle Henna   [s 6] 2120/4 D 0 20.8 1092
2018-06-04 2018-06-04 Visby-6 Perfectly Enough Perfectly Enough   [h 10] 1620/1 D 4 11.7 730
2018-05-24 2018-05-24 Visby-2 Vincerre Vincerre   [v 9] 1640/9 C 0 17.4 1289
2018-05-24 2018-05-24 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2140/10 B 0 16.5 102
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Undying Lands Undying Lands   [v 8] 2160/7 D 0 17.5 659
2018-05-14 2018-05-14 Visby-1 Estelle Henna Estelle Henna   [s 6] 2120/1 D 7 19.9 310
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2120/10 C 7 15.2 247
2018-05-14 2018-05-14 Visby-8 Perfectly Enough Perfectly Enough   [h 10] 2180/14 B 0 16.0 45
2018-04-21 2018-04-21 Visby-6 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 6] 2120/2 C 0 g 173
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Un Adri Master Un Adri Master   [v 6] 1620/3 D 0 16.7g 626
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 Thileman Thileman   [v 7] 2140/9 D 0 24.0g 245
2019-10-31 2019-10-31 Visby-9 Bitch up Front Bitch up Front   [s 5] 2140/10 C 6 17.3 239
2019-09-21 2019-09-21 Visby-2 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 6] 1620/8 D str
2019-09-12 2019-09-12 Visby-9 Undying Lands Undying Lands   [v 9] 1640/2 C 0 17.3 206
2019-08-15 2019-08-15 Visby-7 Thileman Thileman   [v 7] 2120/14 C 8 18.5 1107
2019-08-01 2019-08-01 Visby-5 Leave a Message Leave a Message   [s 7] 2140/13 C 0 g 612
2019-08-01 2019-08-01 Visby-7 Caballero Caballero   [v 8] 2120/8 D 0 15.3 1000
2019-08-01 2019-08-01 Visby-8 Undying Lands Undying Lands   [v 9] 1640/10 D 6 16.3 854
2019-08-01 2019-08-01 Visby-9 Civo Torkdahl Civo Torkdahl   [v 5] 2120/9 A 5 19.0 85
2019-07-18 2019-07-18 Visby-5 Leave a Message Leave a Message   [s 7] 1620/5 C 5 15.8g 296
2019-07-18 2019-07-18 Visby-6 Quantum Donado Quantum Donado   [v 6] 2140/8 D 0 17.6g 730
2019-07-18 2019-07-18 Visby-7 Caballero Caballero   [v 8] 2120/2 D 0 15.8 626
2019-07-18 2019-07-18 Visby-8 Civo Torkdahl Civo Torkdahl   [v 5] 2120/1 A 7 18.4g 99
2019-07-18 2019-07-18 Visby-9 Undying Lands Undying Lands   [v 9] 2120/10 D 0 17.7 917
2019-06-27 2019-06-27 Visby-6 Lotus Exige Lotus Exige   [v 7] 1620/7 D 0 13.6 360
2019-06-27 2019-06-27 Visby-10 Undying Lands Undying Lands   [v 9] 2140/3 D 8 17.7 153
2019-06-10 2019-06-10 Visby-2 Civo Torkdahl Civo Torkdahl   [v 5] 2120/8 B 3 85
2019-06-10 2019-06-10 Visby-5 Quantum Donado Quantum Donado   [v 6] 2120/13 C 0 17.6g 976
2019-06-10 2019-06-10 Visby-7 Yngve Best Yngve Best   [v 8] 2120/2 D 0 18.2 596
2019-06-10 2019-06-10 Visby-8 Calluna Calluna   [s 6] 1620/7 D 5 15.3 207
2019-06-10 2019-06-10 Visby-9 Undying Lands Undying Lands   [v 9] 2140/5 D 7 17.5 436
2019-05-28 2019-05-28 Visby-3 Lotus Exige Lotus Exige   [v 7] 2620/12 D 0 16.7 739
2019-05-28 2019-05-28 Visby-8 Civo Torkdahl Civo Torkdahl   [v 5] 2120/1 C 0 g 27
2019-05-28 2019-05-28 Visby-9 Quantum Donado Quantum Donado   [v 6] 1640/10 D 3 15.5 654
2019-05-18 2019-05-18 Visby-9 Lotus Exige Lotus Exige   [v 7] 2140/10 C 8 18.1 253
2019-05-09 2019-05-09 Visby-1 Yngve Best Yngve Best   [v 8] 2620/4 D 7 19.1 667
2019-05-09 2019-05-09 Visby-3 Rivancer Rivancer   [v 11] 2640/15 C 0 20.2 568
2019-05-09 2019-05-09 Visby-4 Lotus Exige Lotus Exige   [v 7] 2120/3 D 4 16.9 1091
2019-04-27 2019-04-27 Visby-7 Lotus Exige Lotus Exige   [v 7] 1620/5 C 3 14.4 65
2019-04-27 2019-04-27 Visby-8 Yngve Best Yngve Best   [v 8] 1620/10 B 7 16.3 70
2019-04-27 2019-04-27 Visby-9 Thileman Thileman   [v 7] 2140/12 B 4 19.3 138
2020-10-29 2020-10-29 Visby-6 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2120/2 D 0 g 825
2020-10-29 2020-10-29 Visby-7 Quesmy Quesmy   [s 4] 2120/6 D 0 g 686
2020-10-12 2020-10-12 Visby-6 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 1620/2 D 5 19.9g 450
2020-10-01 2020-10-01 Visby-2 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2120/6 D 5 17.4 1020
2020-08-15 2020-08-15 Visby-9 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2120/8 D 0 19.7g 67
2020-07-30 2020-07-30 Visby-2 Quesmy Quesmy   [s 4] 2120/4 B 0 18.6g 3329
2020-07-23 2020-07-23 Visby-4 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2120/3 D 6 20.4g 218
2020-07-23 2020-07-23 Visby-5 Quesmy Quesmy   [s 4] 2120/3 D 0 20.0g 1602
2020-07-16 2020-07-16 Visby-1 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2120/5 B 2 18.7 237
2020-07-16 2020-07-16 Visby-4 Helios K. Helios K.   [v 9] 2120/4 D str
2020-07-08 2020-07-08 Visby-1 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2120/8 C 7 19.2 733
2020-06-25 2020-06-25 Visby-1 Proud Lane Proud Lane   [v 3] 2120/7 B 0 g 138
2020-06-25 2020-06-25 Visby-7 Quesmy Quesmy   [s 4] 2120/1 D 0 18.5g 413
2020-06-09 2020-06-09 Visby-1 Quesmy Quesmy   [s 4] 2120/12 D 3 19.5 592
2020-06-09 2020-06-09 Visby-4 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 6] 2120/10 D 0 19.6g 926
2020-06-01 2020-06-01 Visby-1 Helios K. Helios K.   [v 9] 2140/11 C 0 17.2g 997
2020-06-01 2020-06-01 Visby-2 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 9] 2140/11 D 0 18.1 2147
2020-06-01 2020-06-01 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 2620/3 D 0 g 2166
2020-06-01 2020-06-01 Visby-9 Un Adri Master Un Adri Master   [v 7] 2140/11 B 8 18.2 339
2020-05-15 2020-05-15 Visby-1 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/2 D 8 20.5 414
2020-05-15 2020-05-15 Visby-2 Bruce G.G. Bruce G.G.   [v 6] 2120/12 D 0 20.5g 885
2020-05-15 2020-05-15 Visby-4 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 6] 2120/1 C 0 g 337
2020-05-15 2020-05-15 Visby-5 Un Adri Master Un Adri Master   [v 7] 2120/6 C 0 18.3 842
2021-08-24 2021-08-24 Visby-1 Jamenvisst Jamenvisst   [s 5] 2120/1 D 0 18.4 706
2021-08-24 2021-08-24 Visby-2 No Replica No Replica   [s 5] 2120/4 D 4 15.8 512
2021-08-05 2021-08-05 Visby-2 Red Hot Boy Red Hot Boy   [h 3] 2120/11 D 6 19.7 514
2021-08-05 2021-08-05 Visby-5 Son of Quarcio Son of Quarcio   [v 5] 2140/15 B 0 g 291
2021-08-05 2021-08-05 Visby-8 Jamenvisst Jamenvisst   [s 5] 1620/2 D 0 18.6g 616
2021-07-29 2021-07-29 Visby-6 Crazy Horse Crazy Horse   [v 7] 2120/2 D 0 17.5 592
2021-07-22 2021-07-22 Visby-5 Fossy Band Fossy Band   [s 10] 2140/9 A 5 16.2 229
2021-07-22 2021-07-22 Visby-6 No Replica No Replica   [s 5] 2120/2 C 5 16.7 1178
2021-07-22 2021-07-22 Visby-8 Jamenvisst Jamenvisst   [s 5] 2140/9 D 0 18.4 932
2021-07-01 2021-07-01 Visby-2 Proud Lane Proud Lane   [v 4] 1620/4 D 0 g 644
2021-07-01 2021-07-01 Visby-3 No Replica No Replica   [s 5] 2120/3 C 5 16.9 608
2021-07-01 2021-07-01 Visby-9 Jamenvisst Jamenvisst   [s 5] 2140/6 C 0 20.0 849
2021-06-10 2021-06-10 Visby-4 Jamenvisst Jamenvisst   [s 5] 2120/7 D 0 18.6 1073
2021-06-03 2021-06-03 Visby-8 Proud Lane Proud Lane   [v 4] 2140/10 D 7 17.7 210
2021-06-03 2021-06-03 Visby-9 No Replica No Replica   [s 5] 1620/4 C 5 14.7 332
2021-05-27 2021-05-27 Visby-4 Jamenvisst Jamenvisst   [s 5] 2140/11 D 8 19.1 896
2021-05-10 2021-05-10 Visby-3 Proud Lane Proud Lane   [v 4] 2620/1 D 0 17.5 1387
2021-05-10 2021-05-10 Visby-8 Jamenvisst Jamenvisst   [s 5] 2140/8 C 0 18.9 332
2021-04-26 2021-04-26 Visby-6 No Replica No Replica   [s 5] 2140/10 A 7 17.9 1813
2021-04-26 2021-04-26 Visby-7 Star Commander Star Commander   [v 10] 2620/13 D 0 18.6 2808
2021-04-26 2021-04-26 Visby-8 Proud Lane Proud Lane   [v 4] 2120/4 D 0 g 509
2021-04-17 2021-04-17 Visby-3 Un Adri Master Un Adri Master   [v 8] 2140/6 D 0 20.9 555
2021-04-17 2021-04-17 Visby-8 Proud Lane Proud Lane   [v 4] 1620/8 B 0 18.6g 124
2021-04-17 2021-04-17 Visby-9 No Replica No Replica   [s 5] 2120/8 B 5 17.5 320ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se