V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Matthias, 26, gillar trav. Han är ingen storspelare men lämnar in ett system lite då och då.- När jag gör det går jag..


Matthias, 26, gillar trav. Han är ingen storspelare men lämnar in ett system lite då och då.
- När jag gör det går jag bara på känsla och har ingen speciell strategi. När jag såg att Visitor startade så bestämde jag mig direkt för att spika honom, det är en häst jag gillar, berättar Matthias.
Hans VM-system innehöll ytterligare tre spikar - Handsome Brad, Grandfather Bill och Global Trust. Det gör att han delar förstaplatsen i totalen med tre andra system som också hade fyra spikar och prickade in alla rätt. Anledningen till att Matthias Filipsson blev etappvinnare var att han hade lämnat in sitt system först.
- Detta var fantastiskt roligt och nu kommer jag att ställa klockan varje lördag så att jag inte missar fortsättningen. Nu är jag med i leken på allvar.
Drygt 27 000 personer registrerade sig för starten i landets mest prestigefyllda tippartävling där det förutom all ära som står på spel handlar om mycket pengar. Vinnaren tar hem hela 250 000 kronor och för varje etapp erhåller vinnaren 10 000 kronor. Och det finns fortfarande möjligheter att jaga en plats i finalen. Både genom grundserien eftersom det där räknas bort en omgång och som etappvinnare.

Joakim Brundin, Kanal 75


Love Matters har inte blivit det utropstecken många trodde att han skulle bli när han kom till Sverige efter en framgångsrik treåringss&a..


Love Matters har inte blivit det utropstecken många trodde att han skulle bli när han kom till Sverige efter en framgångsrik treåringssäsong i Nordamerika.
Men kanske är femåringen nu på väg att ta ytterligare steg i utvecklingen.
Intrycket han lämnade på lördagen gav i alla fall sken av det.
Den Daniel Redén-tränade hingsten tog enkelt hand om ledningen och därifrån förvandlade han loppets övriga hästar till statister när han med gott om krafter i behåll dansade undan till överlägsen seger.
- Jag behövde inte ladda så farligt från start utan tog det lite lugnt och såg att det inte behövdes. Men nu kan han nog öppna riktigt fort på en bra dag. Tidigare var han lite känslig i svängarna men nu är han mycket finare. Han kan nog räcka mot riktigt bra hästar när han får rätt lopp, sa Örjan Kihlström.

Tvekamp i Unionskampen
I Unionskampen bjöd två norska kallblod på en härlig duell. Myhreng Jerker och Kleppe Slauren stred sida vid sida genom slutkurvan och över upploppet och det krävdes målfoto för att skilja hästarna åt. På det hade Myhreng Jerker nosen först och det var en mycket glad tränare och kusk som klev in i vinnarcirkeln.
- Han gör ett jättelopp! Det här är det största kallblodslopp som jag har vunnit och den här hästen är speciell för mig, så det här är väldigt stort, sa Olav Mikkelborg.
Den fantastiska sporten till trots lämnade loppet en något fadd eftersmak. Norske nationalidolen Tekno Odin kastade tidigt in handduken i ledningen och sannolikt har den skadedrabbade hingsten, som satt flera världsrekord, gjort sin sista start.
- Så kan det kanske vara men det är svårt att säga såhär direkt efter loppet, sa Tekno Odin tränare Jan-Olov Persson.

Defilerade förbi miljonen
Handsome Brad spelades till stor favorit i silverdivisionen och det visade sig vara rätt agerat av spelarkollektivet. Hingsten tog planenligt hand om ledningen och därifrån pinnade han sedan ifrån konkurrenterna till överlägsen seger utan att kusken Carl Johan Jepson behövde dra i snöret till vare sig ryckhuva eller det norska huvudlaget.
- Det var perfekt att han fick springa i mål med lite krafter kvar inför nästa lördag. Han ser strålande ut och är fortfarande under utveckling. Han är grym! sa tränaren Ulf Stenströmer.
I och med segern passerade Handsome Brad en miljon kronor insprunget under 2018 och nästa helg kan det rassla in nya slantar då hästen ska ut i silverdivisionsfinal på Solvalla.
Carl Johan Jepson tog också hem Unionsstayern via ledning från start till mål med Susanne Richters fyraåring Visitor.
- Det här var skitbra rent ut sagt. Det är en hårding det här! sa Rommetränaren.

Dubbel till Goop
Björn Goop vann klass II sedan han hittat loss från ledarryggen med Grandfather Bill och hemmatränaren drog det längsta strået även i klass I när skrällen Waikiki Silvio levererade en vass spurt. I bronsdivisionen vann Timo Nurmos-tränade Global Trust mycket enkelt från ledningen med Jorma Kontio i vagnen. Trots att fyra favoriter och en andrahandsfavorit vann betalade sju rätt på V75 26 834 kronor. Sex rätt gav 116 kronor och då femrättsutdelningen understeg 15 kronor går den potten vidare till framtida jackpottar.

Ola Johansson, Kanal 75


På söndag rids Stockholm Cup på Bro Park men redan på fredagen bjöd galoppbanan några mil norr om huvudstaden på hö..


På söndag rids Stockholm Cup på Bro Park men redan på fredagen bjöd galoppbanan några mil norr om huvudstaden på högklassiga tävlingar. I tvååringsloppet Breeders’ Trophy Juvenile delades en segercheck på 400 000 kronor ut och den gick till Niels Petersen-tränade Ramone som infriade favoritspelarnas förväntningar. Trots ett tufft lopp i spåren utan rygg någon gång hade hon mod och kraft att hålla undan till seger före starkt spurtande jätteöverraskningen Candyflower.
- Hade jag fått en rygg hade hon vunnit lekande lätt men hon visade att hon har stort hjärta och kan gå den tuffa vägen också, sa segerjockeyn Per-Anders Gråberg.

Spurtade hem en miljon
Kvällens högsta segerpremie uppgick till 1 056 184 kronor och den knep Snake Lake i Breeders’ Trophy Classic för treåringar. Han serverades ett lopp strax bakom ledarhästarna av Valmir De Azerado och när det blev allvar in på upploppet speedade han till säker seger.
- Det är alltid roligt att vinna en miljon, konstaterade hästens tränare Vanja Sandrup.
Segern i Breeders’ Trophy Stayer gick till favoritspelade Gold Tyranny, Breeders’ Trophy Sprint vanns av Dardenne och i Breeders’ Trophy Mile var Delacroix först över mållinjen.

Ola Johansson, Kanal 75


Vilhelm Johanssons Minne hade lockat ett knippe högklassiga ston till Kalmartravet och loppet utvecklades till precis den duell man hade hoppats på. ..


Vilhelm Johanssons Minne hade lockat ett knippe högklassiga ston till Kalmartravet och loppet utvecklades till precis den duell man hade hoppats på. Dryga varvet från mål kom Cash Crowe upp utvändigt om ledande Darling Mearas och slutvarvet blev en härlig fight mellan dessa två. I slutkurvan stod det och vägde men över upploppet visade sig Darling Mearas starkast när hon klev ifrån sin femåriga kullsyster till säker triumf.
- Cash Crowe är också otroligt duktig så det var två fina hästar, men i dag drog min längsta strået, sa Stefan Persson.
Segern var värd 200 000 kronor och därmed klev Darling Mearas upp på 6,2 miljoner kronor insprunget. Nästa uppgift för den flyfotade damen är Sto-SM på Åby.
- Det är bara bra hästar med då så hon måste ha en bra dag, men chans har vi, sa Persson.

Mulligan i en klass för sig
Ytterligare ett sto ur den femåriga kulltoppen visade upp sig på Kalmars regndränkta bana under kvällen. Från 40 meters tillägg rundade Mulligan motståndet med en gäspning när hon bärgade en segercheck på 150 000 kronor.
- Det var dålig sikt och man vill inte gärna peta ner glasögonen för då får man grus i ögonen som sitter kvar i flera dagar, men det tar jag gärna en sådan här gång, sa Thomas Uhrberg som inte bara tränar och kör utan också deläger hästen.

Bra EM-genrep
Treårige talangen Stoletheshow kom närmast från seger i Norskt Travkriterium och att han nu startade från 60 meters tillägg spelade ingen roll. Visserligen stretade danske gästen Don Rossini emot bra men Marcus Lindgren-tränade Stoletheshow avgjorde enkelt sista biten och vann med tussarna kvar i öronen. Härnäst väntar EM på Vincennes för den kapable hingsten.
- Han kändes helt fantastisk och vann på väldigt lätta ben. Det kändes som att det är ännu mer form i honom nu jämfört med senast. Vi får hoppas att han behåller den när vi kommer ner till Paris, sa kusken Erlend Rennesvik.

Ola Johansson, Kanal 75


Av förklarliga skäl var huvudloppets överlägsne vinnare Who’s Who hästen det snackades mest om efter derbysöndagen på ..


Av förklarliga skäl var huvudloppets överlägsne vinnare Who’s Who hästen det snackades mest om efter derbysöndagen på Jägersro för tre veckor sedan. Men frågan är om inte La Diva Rossis (V85-5) prestation i K.G.Bertmarks Minne var än mer häpnadsväckande. Med sin tränare Linda Pulkkinen i sulkyn stack det femåriga stoet till ledningen och där bombade hon på i ursinnigt tempo. Sedan hon nått första 500 meterna på 1.07,7 och varvat på 1.10,1 var det upplagt för soppatorsk under slutrundan, men La Diva Rossi bara ångade på och höll undan till skrällseger på snabba 1.11,8 över 2 140 meter med autostart.
- Efter det var jag orolig för att hon skulle vara knackig och att loppet skulle ha tagit hårt på henne, men det har det inte gjort. Tvärtom känns hon nästan ännu finare, mjukare och mer laddad. Hon känns oförskämt bra i träningen, säger Linda Pulkkinen.
Årjängamatören har själv tagit två raka segrar med sitt sto men den här gången får Erik Adielsson chansen i sulkyn.
- Han är absolut en bättre kusk än vad jag är så att han kör tror jag är ett plus. Sedan kanske hästen tycker det är kul att dra runt på mig också eftersom hon känner mig så väl men hon har haft flera olika kuskar förut och det har aldrig varit något problem.

Utmanar storfavoriten
Förra gången sprintade La Diva Rossi till spets från spår fem bakom startbilen. Den här gången startar hon ett snäpp längre ut och även om inte Linda Pulkkinen själv håller i tömmarna är hon inne på samma taktiska upplägg.
- Jag tror att bästa chansen för vår del är om hon kommer till ledningen, så jag hoppas att Erik testar en bit. Hästen kan gå snabbt från start och trivs med att gå snabbt hela vägen. Hon kanske inte är lika speedig som många av konkurrenterna utan mer gynnad av tempo hela vägen, och det tror jag också att det kommer bli, säger Linda Pulkkinen.
Flera tipsnissar spår att V75-omgångens största favorit Global Trust tar ledningen från spår två. Hur det blir med den saken återstår att se. Han lär hur som helst få sina servetter varma...

Ola Johansson, Kanal 75


..


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 5] 2160/13 0 g 205
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Stefan Laday Stefan Laday   [v 7] 2160/7 0 16.7 243
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 5] 2140/2 0 g 590
2015-10-04 2015-10-04 Visby-1 Nomis Nomis   [s 3] 2140/12 0 21.4 544
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Rivancer Rivancer   [v 8] 2680/12 A 0 g 124
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Varencia Varencia   [s 7] 2160/8 D 3 18.4 192
2016-09-29 2016-09-29 Visby-8 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 3] 2140/1 D 3 20.1 242
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 Etell Leijzer Win Etell Leijzer Win   [v 6] 2140/3 C 0 24.8 291
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 2140/5 D 0 19.5g 209
2016-09-29 2016-09-29 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 8] 1640/9 B 3 12.3 94
2016-09-17 2016-09-17 Visby-9 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 2160/11 B 1 18.0 245
2016-09-17 2016-09-17 Visby-7 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 6] 2640/4 D 5 19.7g 67
2016-09-17 2016-09-17 Visby-5 Nick I Can Nick I Can   [v 8] 2140/1 C 1 16.4 106
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 2140/15 A 6 18.5 420
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 2160/3 C 0 17.9g 185
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 1640/2 B 0 16.6 123
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 3] 2140/3 D 0 18.0 484
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Minnestads Altea Minnestads Altea   [s 7] 2140/10 D str
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Isildur Isildur   [v 6] 2140/7 D 0 20.4 356
2016-08-18 2016-08-18 Visby-9 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 1660/12 A 0 18.3g 329
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Cooler Cooler   [v 8] 1640/3 D 0 20.3g 497
2016-08-18 2016-08-18 Visby-1 Estelle Henna Estelle Henna   [s 4] 2140/3 D 8 22.1 234
2016-08-13 2016-08-13 Åby-6 Rivancer Rivancer   [v 8] 2140/11 C 0 g 923
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 1640/7 B 0 20.0g 127
2016-07-30 2016-07-30 Visby-8 Rivancer Rivancer   [v 8] 2640/7 A 3 15.3 35
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Annelin Annelin   [s 3] 2160/9 B 0 g 427
2016-07-30 2016-07-30 Visby-3 I Take It I Take It   [v 5] 2140/12 C 0 20.3g 589
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Monicker L.L. Monicker L.L.   [h 3] 2140/9 D 5 19.3 309
2016-07-22 2016-07-22 Visby-7 Terex Diago Terex Diago   [v 9] 2140/6 C 0 20.2 168
2016-07-22 2016-07-22 Visby-6 Laurentius Emile Laurentius Emile   [v 10] 2160/9 B 0 21.9 170
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 2160/13 A 3 17.5 130
2016-07-22 2016-07-22 Visby-3 Isildur Isildur   [v 6] 1640/3 C 2 15.4 54
2016-07-22 2016-07-22 Visby-1 Monicker L.L. Monicker L.L.   [h 3] 2140/8 D 6 19.4 226
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 Nick I Can Nick I Can   [v 8] 2160/14 A 4 16.5 115
2016-07-22 2016-07-22 Visby-8 Simb Lagarta Simb Lagarta   [s 4] 2160/13 B 0 17.5 471
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 Nick I Can Nick I Can   [v 8] 1680/12 B 3 13.8 258
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Rivancer Rivancer   [v 8] 3140/1 C 1 16.2 180
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 2140/3 B 0 18.7 206
2016-06-28 2016-06-28 Visby-2 Cointreau Cointreau   [s 7] 1640/1 D 0 19.3 199
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 4] 2140/9 B 4 19.2 31
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Nick I Can Nick I Can   [v 8] 2180/12 C 5 16.7 181
2016-06-21 2016-06-21 Visby-5 Bellzapp Bellzapp   [v 4] 2140/2 C 1 16.4 60
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 2160/4 C 0 17.5g 191
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 4] 2140/11 B 2 16.9 243
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 Rivancer Rivancer   [v 8] 2160/12 A 1 16.7 63
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 2160/14 C 8 20.5 285
2016-05-14 2016-05-14 Visby-9 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 6] 2640/5 B 5 19.6 60
2016-05-14 2016-05-14 Visby-8 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 2140/1 B 1 18.5 45
2016-05-03 2016-05-03 Visby-6 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 6] 2140/9 C 5 16.8 800
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Rocky Mountain Goj Rocky Mountain Goj   [v 8] 2640/3 D 0 18.4 1696
2017-10-12 2017-10-12 Visby-10 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 2140/10 C 0 g 307
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 2120/7 D str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2140/9 B str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2120/7 C 0 17.4g 373
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Simb General Lee Simb General Lee   [v 8] 1620/4 D 0 14.0 498
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2140/7 C 0 20.7g 195
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 2120/3 D 0 210
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 2120/10 D 0 20.3g 511
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Quechua Quechua   [s 8] 2620/4 D 0 g 1000
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Walk all over You Walk all over You   [v 6] 1620/5 B 1 13.6 30
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Simb General Lee Simb General Lee   [v 8] 2140/15 C 0 g 596
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 1640/10 B 0 17.5 371
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2140/10 D 7 17.3g 1478
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 2120/4 D 0 g 215
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Simb General Lee Simb General Lee   [v 8] 2160/11 A 2 16.6 129
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2140/10 D 6 17.4 1022
2017-09-12 2017-09-12 Visby-8 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 1640/10 B 0 20.5g 171
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 1620/4 C 6 15.8 260
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2140/5 D 7 18.1 334
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Andy L.A. Andy L.A.   [s 3] 2120/6 D 0 g 81
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 1620/6 C 0 18.2 224
2017-08-29 2017-08-29 Visby-5 Estelle Henna Estelle Henna   [s 5] 2120/3 D 5 19.8 379
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Walk all over You Walk all over You   [v 6] 2120/4 D 6 15.8 190
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2620/12 C 7 16.5 417
2017-08-19 2017-08-19 Visby-4 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2640/4 C 3 16.1 129
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 Flirtin Art Flirtin Art   [v 8] 2120/6 C 4 19.6 43
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 2140/5 C 2 18.4 229
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Simb General Lee Simb General Lee   [v 8] 1620/10 C 8 14.4 741
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 2120/5 C 4 19.0 219
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 6] 1620/11 D 0 15.9 594
2017-08-19 2017-08-19 Visby-7 Joli's Love Joli's Love   [s 6] 2140/3 D 8 19.1 233
2017-08-19 2017-08-19 Visby-5 Estelle Henna Estelle Henna   [s 5] 2120/4 C 7 22.3 379
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Nick I Can Nick I Can   [v 9] 2140/9 D 0 16.8 965
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Estelle Henna Estelle Henna   [s 5] 1620/2 D 0 20.7 811
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 5] 2140/7 C 0 19.3 240
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 2140/13 C 0 19.4 795
2017-08-04 2017-08-04 Visby-3 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2620/5 D 5 18.0 186
2017-07-22 2017-07-22 Visby-6 Walk all over You Walk all over You   [v 6] 1620/3 B 1 14.2 48
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2160/11 B 6 16.7 123
2017-07-22 2017-07-22 Visby-4 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 2120/6 A 1 19.1 54
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2120/6 C 4 17.5 147
2017-07-22 2017-07-22 Visby-2 Estelle Henna Estelle Henna   [s 5] 2120/5 D 0 22.2 162
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 2120/1 D 2 18.1 65
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 2120/7 D 0 19.7 511
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Djoser Djoser   [v 7] 2120/2 A 0 19.2 334
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Marjons Love Marjons Love   [v 4] 2120/5 D 0 g 267
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 2620/3 D 8 17.6 535
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Snaf Snaf   [v 7] 2120/3 C 0 19.8g 322
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Glareshield Glareshield   [v 5] 1620/3 D 0 14.3 357
2017-06-10 2017-06-10 Visby-2 Antonio Am Antonio Am   [v 7] 2160/15 D 0 17.9 101
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2120/3 D 0 17
2017-05-30 2017-05-30 Visby-6 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 2120/6 B 3 19.4 114
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Uma Lavec Uma Lavec   [s 5] 2120/14 B 0 16.7 678
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Kung Keno Kung Keno   [v 10] 2640/10 D 8 17.9 489
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 5] 2120/3 B 3 18.2 162
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Zaskatoon Zaskatoon   [v 10] 1620/4 D 0 17.2g 528
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Dagens Nyhet Dagens Nyhet   [v 7] 2120/8 B 8 19.2g 238
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 1620/8 C 4 14.8 230
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-9 Indirah Brook Indirah Brook   [s 4] 2140/9 C 0 17.1 72
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2120/6 D 6 16.5 638
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 6] 2140/8 B 0 18.1 211
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 1620/1 D 0 g 383
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 2120/4 D 0 386
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 7] 2120/11 C 0 198
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-4 Rivancer Rivancer   [v 9] 2140/9 B 0 16.1 286
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Delphis Star Delphis Star   [v 9] 2120/14 D 0 16.6 641
2018-09-20 2018-09-20 Visby-6 Gländerfield Gländerfield   [s 2] 1620/6 D 0 65
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Galene Galene   [s 5] 2120/6 D 0 g 412
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Undying Lands Undying Lands   [v 8] 1640/6 D 0 16.1 252
2018-09-20 2018-09-20 Visby-9 Farbaute Farbaute   [v 7] 1640/4 C 4 17.0g 458
2018-09-06 2018-09-06 Visby-5 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 2120/6 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Undying Lands Undying Lands   [v 8] 2140/4 D 0
2018-08-30 2018-08-30 Visby-3 Rivancer Rivancer   [v 10] 2120/3 D 5 14.8 341
2018-07-26 2018-07-26 Visby-7 Diamond Eyes Diamond Eyes   [s 3] 2140/8 B 6 17.6 244
2018-07-19 2018-07-19 Visby-1 Happy G.G. Happy G.G.   [s 4] 2120/6 B 7 19.7 356
2018-07-19 2018-07-19 Visby-5 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 6] 2620/3 D 0 g 669
2018-07-19 2018-07-19 Visby-7 Isi Band Isi Band   [s 4] 2140/10 A 1 15.8 33
2018-06-16 2018-06-16 Visby-2 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 5] 2620/2 D 0 g 517
2018-06-16 2018-06-16 Visby-3 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 1620/5 C 0 15.0g 248
2018-06-16 2018-06-16 Visby-9 Nick I Can Nick I Can   [v 10] 1660/11 B 0 17.8g 510
2018-06-16 2018-06-16 Visby-10 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 6] 1640/4 D 0 18.5g 379
2018-06-04 2018-06-04 Visby-5 Estelle Henna Estelle Henna   [s 6] 2120/4 D 0 20.8 1092
2018-06-04 2018-06-04 Visby-6 Perfectly Enough Perfectly Enough   [h 10] 1620/1 D 4 11.7 730
2018-05-24 2018-05-24 Visby-2 Vincerre Vincerre   [v 9] 1640/9 C 0 17.4 1289
2018-05-24 2018-05-24 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2140/10 B 0 16.5 102
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Undying Lands Undying Lands   [v 8] 2160/7 D 0 17.5 659
2018-05-14 2018-05-14 Visby-1 Estelle Henna Estelle Henna   [s 6] 2120/1 D 7 19.9 310
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 7] 2120/10 C 7 15.2 247
2018-05-14 2018-05-14 Visby-8 Perfectly Enough Perfectly Enough   [h 10] 2180/14 B 0 16.0 45
2018-04-21 2018-04-21 Visby-6 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 6] 2120/2 C 0 g 173ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se