V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Kenneth Haugstad har arbetat med travhästar på heltid sedan millennieskiftet och är ett välkänt namn för den svenska travpubliken..


Kenneth Haugstad har arbetat med travhästar på heltid sedan millennieskiftet och är ett välkänt namn för den svenska travpubliken. Vid sidan av stallsysslorna har den 42-årige norrmannen också skördad stora framgångar som kusk, inte minst med topphästen Heavy Sound. Sedan 2014 har han varit försteman hos landsmannen Roger Walmann och när denne nu valt att dra ner på verksamheten tar Kenneth Haugstad steget och kvitterar ut egen tränarlicens.
- Nu är vi igång! Vi började 1 januari och har just nu 17 hästar i träning. Det är två-tre till på väg in de närmaste veckorna och då är vi uppe i det antal som jag har tänkt mig. Det klart att jag alltid tar emot fler hästar men runt 20-25 stycken är var jag har tänkt ligga såhär i början, säger Kenneth Haugstad.
Verksamheten bedrivs bredvid Roger Walmanns på Mälsåker vid Mälarens strand strax söder om Strängnäs. Men det handlar inte om något samarbete med den forne arbetsgivaren, tillika svärfar.
- Det enda vi har gemensamt är banorna vi tränar på. Annars kör vi ingenting ihop utan allt är helt separerat.
De flesta av hästarna på träningslistan fick Kenneth Haugstad med sig från Roger Walmann.
- Roger skulle dra ner till 40 hästar och då fick jag ett tiotal hästar av bl.a. Lennart (storhästägaren Lennart Ågren). Det var bestämt sedan innan. Men det klart att nu är vi konkurrenter och man vill alltid slå sina konkurrenter.
Vilken målsättning har du satt upp för 2020?
- Jag ska få till ett fungerande stall och försöka få fram några profilhästar. Jag tycker exempelvis att Concrete Dee (V86-2) bör kunna utveckla sig den här säsongen och jag får in en ny häst i dagarna, Manuzio Hanover från Stefan Melander, som jag tycker är spännande.

”Med och kriga om det”
Concrete Dee har goda möjligheter att profilera både sig själv och sin nye tränare när han på onsdagskvällen startar på Solvalla. Femåringen kan också påverka hur jackpotmiljonerna fördelas på V86-spelet, vars åttarättspott beräknas uppgå till 16 miljoner kronor.
- Jag var jättenöjd med honom i debuten för mig senast. När jag öppnat tufft med honom tidigare har han inte haft speeden till slut, men det hade han nu och med lite tidigare lucka tror jag att vi hade knäppt Örjan (Surf’n Turf), säger Kenneth Haugstad.
Den här gången har Concrete Dee spår fyra bakom startbilen och bör kunna få en fin resa.
- Jag kommer prova att komma förbi de invändiga från start. Det är absolut inte nödvändigt att komma till ledningen, han har vunnit från alla positioner och över alla distanser, men kommer vi dit är det så klart intressant. Jag tycker att loppet ser lite tuffare ut än förra gången och är nöjd om vi är bland de tre främsta, men jag kommer med en häst i fin form och vi ska vara med och kriga om det.

Ola Johansson, Kanal 75


Ingen häst har sprungit lika fort på Solvalla.Faktum är att ingen ens har varit i närheten.Att Bold Eagle dessutom gjorde det utan att trav..


Ingen häst har sprungit lika fort på Solvalla.
Faktum är att ingen ens har varit i närheten.
Att Bold Eagle dessutom gjorde det utan att trava en meter på innerspår gör hästens prestation på 1.08,4/1 609 meter i elitloppsloppsförsöket 2017 ännu mer unik.
Men Bold Eagle kunde inte återhämta sig från urladdningen och var sig inte lik som megafavorit i finalen.
Året efter återkom han för revansch, men fälldes av en kritiserad startkalabalik som drog ut på tiden och stressade hästen galopp.
Då meddelade kretsen kring hästen direkt efter loppet att man inte återvänder till Elitloppet.
Snart två år senare har man tänkt om.

På väg att bli vinstrikast genom tiderna
Nu talar nämligen allt för att den svenska travpubliken får en chans till att uppleva fenomenet som står på randen till att bli Frankrikes vinstrikaste travare genom tiderna.
Vid ett besök hos tränaren Sebastian Guarato på dennes träningsanläggning i Normandie inför uppladdningen till söndagens Prix d’Amerique så bekräftar han att man gör en ny satsning mot Solvalla i maj.
- Han har blivit mer av en sprinter nu tycker jag. Därför kommer vi sikta mer mot sådana lopp, tävla mer internationellt, till exempel Elitloppet senare i vår. Även USA och Kanada är aktuellt senare i sommar. Sprinterlopp kommer nog att vara hans melodi framöver, berättar Sebastien Guarato.
Nioåringen måste givetvis få en inbjudan från Solvalla för att få starta i Elitloppet, men för en häst som tjänat 50 miljoner kronor och har Bold Eagles status torde detta vara en formalitet.

Robin Johansson, Kanal 75


Alf Jonssons femårige supertalang Ängsborken är det på förhand mest spännande namnet bland de tio hästarna som tävlar ..


Alf Jonssons femårige supertalang Ängsborken är det på förhand mest spännande namnet bland de tio hästarna som tävlar om två svenska platser i till kallblodsloppen på Vincennes som avgörs 16 och 20 februari.
Dennes baneman från V75 på Bergsåker, Guldtopp, finns bland utmanarna liksom regerande svenska mästarinnan Minelli.
En annan intressant deltagare är segervane Backegubben som återkommer efter fyra månaders vila.
De två främsta hästarna i söndagens lopp, som ingår i GS75-spelet, får chansen att åka till Paris medan de övriga två svenska platserna tillsätts via Svensk Travsports seedningsregler efter beslut 28 januari.

Startlista Uttagningslopp Vincennes
2 140 meter autostart

1 Guli Tor – Rikard N Skoglund (Jan-Olov Persson)
2 Backegubben – Björn Karlsson
3 Sippson – Ulf Eriksson (Lars Rosén)
4 Guli Rubin – Ulf Ohlsson (Jörgen Westholm)
5 Ängsborken – Jimmy Jonsson (Alf Jonsson)
6 Minelli – Jorma Kontio (Anders Hafstad)
7 Guldtopp – Magnus A Djuse (Daniel Wikberg)
8 Tåga Kongen – Tomas Pettersson (Jan-Olov Åberg)
9 Joel Klipp – Per Linderoth (Johan Gunnarsson)
10 Fanny Tabac – Robert Skoglund
Förstapris: 50 000 kronor

Robin Johansson, Kanal 75


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.Men någon spik..


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.
Men någon spikrak karriär mot toppen blev det inte för den unge lärlingen.
- När jag fick chansen att köra Mattis Snix så hade jag bara haft körlicens i ett par år. I början flöt allting på väldigt bra och i den vevan så tänkte man väl sig en framtid antingen som proffstränare eller kanske catchdriver. Men sedan tog det lite stopp på något vis, berättar Sundgren som kommer från en riktig travfamilj med morbröderna Hans G och Per-Erik Eriksson, båda framgångsrika A-tränare under många år.
- Jag började springa i stallet hos John Dahlman som nioåring och har alltid hållit på med det här, men hade väl inte riktigt motivationen för att satsa helhjärtat. Ska man leva som proffstränare så krävs det hundraprocentigt fokus och engagemang och jag hittade andra saker i livet som var roligare då.

Tar hjälp av familjen
Men det till trots så fortsatte Sundgren att jobba hos olika tränare samt försörja sig som hovslagare.
Och nu plötsligt, som 42-åring, står han med en proffslicens på fickan och 19 hästar i stallet.
- Det avgörande var att jag fick en hästägare som ville satsa på mig. Det blir så mycket enklare att ha det i ryggen jämfört med att dra igång allting själv.
Rörelsen drivs i princip som ett familjeföretag tillsammans med sambon Catharina Samuelsson och i viss mån sonen Victor S Sundgren.
- Catharina har jobbat med hästar länge och även vunnit V75-lopp som kusk. Hon gjorde ett avbrott på några år, men kom tillbaka för att hjälpa till när jag drog igång. Victor är 15 år och väldigt intresserad, han vill åka med varje gång vi åker på trav. Han vann ponnykriteriet förra året och ska ta licens för stor häst nu till våren. Dessutom anlitar jag förre proffstränaren Ulrik Pedersen på konsultbasis för körhjälp, det fungerar utmärkt.
Ägaren heter Marko Kreivi och tävlar under pseudonymen Göteborg Smart Repair Center AB med för tillfället tolv av stallets hästar.
- Vi känner varandra sedan gammalt och det var när Marko bestämde sig för att satsa hårt på hästarna och på mig som jag tog beslutet att gå alla kurser för att bli A-tränare. Det tog nästan ett år, men nu är jag där och det har börjat bra.

Tränar styrka
Det är ingen underdrift. Sundgren har inlett proffskarriären med fem segrar på elva starter och på lördag jagar han första V75-triumfen som egen.
- Det har gått över förväntan och vi har fått fin utdelning. Det var som att alla hästar höjde sig lite till när jag tog ut licensen. Men i vardagstravet är målet att hålla hög segerprocent. Jag försöker välja loppen med omsorg och eftersom jag tycker att vi har bra hästar så är förhoppningen att de ska duga när vi anmäler.
- V75 är något helt annat. När hästarna har form vill jag gärna vara med där, men motståndet är så mycket tuffare att man får vara glad för varje framgång.
Hur ser du på dina chanser på lördag?
- Jag tror klart mest på Fleur Mearas. Det är en häst som jag håller riktigt högt. Hon är tuff och tål att göra jobbet själv så jag skulle inte ha något emot ett offensivt upplägg om kusken så önskar.
Varför kör du inte dina hästar själv?
- Det beror framförallt på att jag har haft problem med ryggen det senaste året. Kan jag anlita de bästa kuskarna så gör jag gärna det. Jag har ingen uttalad förstekusk för stallet, men ett väldigt fin samarbete med Thomas Dalborg som kör Edmund på lördag.
Hur tränar du?
- Den röda tråden är att hästarna tränas i djupsand med rejäla, långa pass två gånger i veckan. Sedan kan vi variera med mycket annan träning om jag tycker att det krävs. Min filosofi är att träna upp rejäl styrka, sedan får farten komma naturligt med åldern. Jag har aldrig förstått hur man ska träna för att få snabba hästar, den som har några tips får gärna höra av sig.
Vad är din målsättning för första året som proffs och hur stor tränare vill du bli?
- Vad gäller inkörda pengar så har jag en siffra i huvudet, men den håller jag för mig själv ännu så länge. Däremot skulle jag inte ha något emot att få in fler hästar, kan vi dubbla antalet vi har nu så vore det perfekt, säger Johan L Sundgren.

Det här berättar Johan L Sundgren om sina V75-hästar:
- 11 Fleur Mearas (V75-2) håller jag som en riktigt bra häst med mycket utveckling i, förutsatt att hon håller sig fräsch. Hon är oöm för positioner och att hon kördes så avvaktande i V75 näst senast berodde på att hon inte riktigt hinner med över sprinterdistans. Det gjorde att hon fick upp lite tempo i kroppen och insatsen senast var mycket fin, tidigare har hon gjort sina bästa lopp med tidig tätkänning. Jag har inte trimmat något extra inför det här, säsongen är lång, men hon känns fortsatt fin och ska hålla formen. Trots läget så har jag stora förhoppningar och har inget emot om hon skulle köras offensivt. Vi ändrar inget.
- 11 Edmund (V75-4) har ett väldigt långt steg och saknar därför den riktiga explosiviteten fortfarande. Att han kunde vinna över sprinterdistans berodde på att loppet var våldsamt överpacat och att han blev frånåkt senast berodde bara på att han inte kunde växla tempo när de andra stack. Han har enorm lungkapacitet och vi kör honom med tryckvagn i djupsanden, annars blir han inte trött. Från ett sådant här utgångsläge är han helt beroende av vilket tempo det blir, ju snabbare de kör i täten desto bättre. Vi fortsätter med öppet huvudlag då han tagit sina segrar med det och svarar bra på häst, däremot kanske vi testar en riktig ryckhuva. När han haft ryckhuva tidigare så har han fortfarande varit dövad under den, men Thomas är inne på att det kan ge god effekt om vi tar ur allting. Vi fortsätter med vanlig vagn, däremot är jag sugen på att sätta på en jänkarvagn nästa gång han får spetsläge bakom bilen. Uppgiften ser tuff ut så jag är nöjd om han kan tjäna en fin slant.

Robin Johansson, Kanal 75


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. F&o..


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. Först satte han dit favoritspelade Il Duce Boko i klass II och sedan skrällde han med Gareth Boko i gulddivisionen. Som grädde på moset vann han dagens sista lopp med American Hill. Det fanns alltså all anledning att fira i lördags kväll.
- Det blev inte mycket med det. Jag kom inte från stallet förrän vid ett på natten och då var jag ganska sliten efter en lång dag. Men vi stannade på Burger King på vägen hem, säger 25-åringen och skrattar.
Det blev sannolikt mer fest för de spelare som byggt sina V75-system runt Marc Elias. Endast sex system lyckades pricka in samtliga vinnare och för det uppgick belöningen till 3,4 miljoner kronor.

”Jättekvick ut”
På onsdagen kan stall Lugauers och Marc Elias anhängare få anledning att fira på nytt. Jackpotpengar gör att åttarättspotten på V86 beräknas uppgå till 16 miljoner kronor. Stallet har fyra hästar med i leken och först ut är Virgin Maiden (V86-1). Hon tog senast en övertygande seger från positionen utvändigt om ledaren. Nu är planen att köra till ledningen från spår två bakom startbilen.
- Hon är bästa chansen på hela kvällen för oss. Vi var nöjda med henne senast och hon har tränat på bra efter det, så formen ska vara fortsatt lika bra. Hon är jättekvick ut och tar förmodligen ledningen. Därifrån tror jag att de får svårt att slå henne, säger Marc Elias.

”Loppet passar perfekt”
Super Steve
(V86-3) hade inte samma lycka med spårlottningen när han drog nummer tolv bakom bilen. Han var ute så sent som i onsdags och blev då fyra efter att ha körts tufft till ledningen via tredjespår i första sväng.
- Vi var nöjda med honom. Det blev lite för tufft i första sväng och 1 600 meter kanske inte heller är hans melodi. Jag tror att 2 100 och 2 600 passar bättre. Nu har vi spår tolv och vi får se lite vad de andra hittar på. Eventuellt sätter vi på honom ett norskt huvudlag för första gången och han ska ses med outsiderchans.
Bernts Ulrika (V86-5) står med sina 218 700 kronor insprunget perfekt inne i sitt lopp, som är stängt vid 220 000 kronor intjänat. Men sexåringen har inte tävlat sedan i maj.
- Det har inte varit något fel på henne men sommaren är för tuff för henne och därför valde vi att ge henne en paus. Nu har hon tränat på sedan senhösten och hon har varit inne på Jägersro två gånger. Första gången var hon bara okej men andra gången var vi nöjda med henne. Då gick hon ett 17-jobb med krafter kvar, säger Marc Elias och fortsätter.
- Det här loppet passar perfekt åt henne. Visserligen är hon lite svår i voltstart men Hanna (Lähdekorpi) som kör är duktig och har fixat det galant med andra hästar hon kört åt oss. Vi får se lite var hästen står nu när det blir tävling men formen känns på gång och amatörloppen är ofta mycket lättare, så vi tror i alla fall att hon kan vara med bland de tre främsta.

Farlig med rätt resa
Sist men inte minst från stall Lugauers kvartett är Gambit Brodde (V86-7/DD-2). Han gör bra insatser mest hela tiden och slutade senast trea i ett V86-lopp efter ett inledningsvarv som första häst i andraspår och därefter andra par utvändigt. På upploppet fick han chansen invändigt men kunde inte fånga in vinnande Dallas.
- Han gör bra prestationer men vi tror att vi har kört lite fel med honom och att han helst ska gå i ryggar, och det ska jag förhoppningsvis kunna göra nu. Han mår i alla fall bra och har tränat på utan konstigheter efter senast. Från spår nio beror mycket på hur de två framför öppnar. Kommer han iväg bra och får sitta i den främre träffen ska han ses med chans. Eventuellt ska han också gå med norskt huvudlag för första gången.

Ola Johansson, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-4 Maple Hills Zico Maple Hills Zico   [v 7] 2160/5 1 16.3 27
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-10 Quantum Starling Quantum Starling   [s 8] 1640/2 8 16.8 447
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-8 Håksätter Svarten Håksätter Svarten   [v 6] 1640/4 2 26.8 43
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-2 Eli Express Eli Express   [v 11] 2140/5 0 16.9 502
2015-12-05 2015-12-05 Romme-1 Pix Jubb Pix Jubb   [v 7] 2140/4 4 19.5 282
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-4 Hilton Cobra Hilton Cobra   [v 6] 2140/3 7 19.0 187
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-5 Photo Taxi Photo Taxi   [v 8] 2160/15 5 18.4 192
2015-11-27 2015-11-27 Romme-7 Maple Hills Zico Maple Hills Zico   [v 7] 2160/8 1 17.6 81
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-6 Åse Åse   [s 5] 2160/9 0 32.2g 415
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-2 Brenne Bragd Brenne Bragd   [v 11] 2200/8 6 30.3 243
2015-11-19 2015-11-19 Romme-7 Melker Karma Melker Karma   [v 7] 1640/4 7 28.7 821
2015-11-13 2015-11-13 Romme-3 Trym Trym   [v 11] 2180/9 0 31.4 219
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-7 Mon Idole Mon Idole   [v 6] 2160/9 0 g 40
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-3 Photo Taxi Photo Taxi   [v 8] 2160/11 4 16.2 193
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-2 Solbacka Pilen Solbacka Pilen   [h 5] 1660/5 0 g 53
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-4 Maple Hills Zico Maple Hills Zico   [v 7] 2160/6 4 16.4 82
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-3 Hilton Cobra Hilton Cobra   [v 6] 2140/9 4 18.3 195
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-4 Melker Karma Melker Karma   [v 7] 2160/13 0 34.2 56
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-1 Photo Taxi Photo Taxi   [v 8] 1640/3 4 13.8 155
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-2 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 8] 2160/8 4 18.1 48
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-6 Alvina Rich Alvina Rich   [s 7] 2160/9 0 g 528
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-4 Olympia Rite Olympia Rite   [s 9] 1640/9 8 17.1 456
2015-10-23 2015-10-23 Romme-10 Causton Causton   [v 8] 2160/14 0 g 301
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-6 Photo Taxi Photo Taxi   [v 8] 2140/9 0 15.4 277
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-6 Maple Hills Zico Maple Hills Zico   [v 7] 2160/12 1 17.1 378
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-9 Melker Karma Melker Karma   [v 7] 1640/2 1 28.5 60
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-3 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 10] 2160/8 0 g 592
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-1 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 10] 2160/3 0
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-9 Miss Beniss Miss Beniss   [s 7] 2180/13 str
2015-10-04 2015-10-04 Romme-5 Photo Taxi Photo Taxi   [v 8] 2140/8 7 17.1 91
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-6 Melker Karma Melker Karma   [v 7] 2140/3 6 31.6 140
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-7 Ris Eld Ris Eld   [v 11] 2160/5 D 7 34.4 279
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-5 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 6] 2180/13 B 4 18.3 856
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-2 Echauffour Echauffour   [v 10] 2700/11 B 0 18.0 304
2016-12-10 2016-12-10 Romme-7 Eli Express Eli Express   [v 12] 2160/10 D 0 19.3 333
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-1 Önas Grym Önas Grym   [v 8] 2140/3 D 0 18.6 375
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-8 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 6] 2660/8 D str 188
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-7 Barack Boko Barack Boko   [v 8] 2180/10 B str 500
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-5 Falco Mahavi Falco Mahavi   [v 6] 2140/6 D 0 g 576
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-3 This is Alex This is Alex   [v 5] 2140/5 D 0 17.4 321
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-2 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 2140/9 C str
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-4 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 6] 2140/2 C 8 21.2 205
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-1 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 1640/4 D 1 13.2 34
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-1 Felicia Boko Felicia Boko   [s 4] 2140/9 D 0 17.9 301
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-3 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 2140/9 D 3 15.9 232
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-6 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 1640/4 D 2 14.5 73
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-1 Tunney Gene Tunney Gene   [v 8] 2640/3 D 5 17.4 348
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-4 Önas Grym Önas Grym   [v 8] 2160/11 D 6 18.8g 187
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-8 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 6] 2160/5 C 7 20.7 104
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-1 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 2140/8 C 0 g 345
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-9 Prins Elden Prins Elden   [v 11] 2140/1 D 1 27.0 41
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-6 Gambler Zon Gambler Zon   [v 5] 2160/5 A 0 20.5 124
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-3 Ris Eld Ris Eld   [v 11] 2140/9 C 6 33.1 190
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-4 Önas Grym Önas Grym   [v 8] 2160/9 D 5 16.3 388
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-3 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 6] 2140/3 C 0 g 30
2016-10-15 2016-10-15 Åby-4 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 2140/9 D 0 15.1 226
2016-10-15 2016-10-15 Åby-1 Millroyce* Millroyce*   [v 5] 2140/7 C str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-2 Journey Journey   [v 6] 2140/7 D 0 16.1 82
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-6 Royal Trophy* Royal Trophy*   [h 8] 2140/10 C 0 g 153
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-8 Åsarappen Åsarappen   [v 7] 2140/6 D 0 g 22
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-4 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 6] 2140/2 D 4 17.7 82
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-3 Åsarappen Åsarappen   [v 7] 2160/5 D 2 31.2 23
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-2 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 2140/10 D 1 15.1 27
2016-09-25 2016-09-25 Romme-8 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 2140/11 C 0 273
2016-09-25 2016-09-25 Romme-1 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 6] 2140/2 C 1 18.2 99
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-4 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 6] 2140/1 D 0 g 79
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-4 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 2180/8 D 2 15.9 14
2016-09-16 2016-09-16 Romme-6 Journey Journey   [v 6] 2160/13 B 4 16.7 90
2016-09-16 2016-09-16 Romme-2 Åsarappen Åsarappen   [v 7] 2160/4 D 1 27.6 41
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-2 Save Our Souls Save Our Souls   [s 5] 1640/8 C 0 g 60
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-3 Linda's Girl Linda's Girl   [s 5] 1640/9 C 8 25.4g 132
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-3 Amber Brick Amber Brick   [s 4] 2140/1 D 3 17.8 81
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-8 I am Dynamite I am Dynamite   [v 8] 2140/2 B 0 18.9 39
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-3 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 2140/1 D 1 14.8 23
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-5 Trippa Undan Trippa Undan   [s 9] 1700/9 B 1 24.9 27
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-9 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 2140/11 B 2 18.6 65
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-2 H.M.'s Racingfilip H.M.'s Racingfilip   [v 4] 2140/5 C 4 23.0 167
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-10 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 2140/7 C 3 13.7 197
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-3 First Gucci First Gucci   [v 5] 2160/9 B 8 20.0 227
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-1 Önas Grym Önas Grym   [v 8] 1609/5 D 0 14.8 271
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-1 Photo Taxi Photo Taxi   [v 9] 2160/11 D 7 17.5 122
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-9 Amber Brick Amber Brick   [s 4] 2140/2 D 2 18.6g 116
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-2 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 2640/7 C 2 17.0g 24
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-7 Save Our Souls Save Our Souls   [s 5] 2160/7 B 0 g 45
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-5 Åsarappen Åsarappen   [v 7] 2140/3 D 3 30.3 184
2016-07-29 2016-07-29 Romme-3 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2160/10 A 0 19.6 49
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-1 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 2140/2 D 3 16.0 176
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-9 Be Bop a Lola Be Bop a Lola   [s 5] 2140/4 D 0 g 687
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-7 Kimberly Face Kimberly Face   [s 9] 2160/9 C 0 20.6 372
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-1 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2140/5 A 2 16.9 79
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-1 General Ideal* General Ideal*   [v 9] 1640/10 D str
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-9 Ella Hammering Ella Hammering   [s 10] 1660/8 A 0 16.6 62
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-5 Ara Faks* Ara Faks*   [v 13] 2540/12 D 0 g 771
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-8 Supreme Speed Supreme Speed   [v 6] 2140/3 C 3 17.6 74
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-1 Tangen Tinn* Tangen Tinn*   [h 10] 2140/5 D 6 28.5 248
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-5 Mille d'Atout Mille d'Atout   [s 5] 2140/5 B 1 18.6 38
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-1 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 2140/9 C 5 16.1 41
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-8 First Gucci First Gucci   [v 5] 2140/1 B 0 g 32
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-4 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 7] 2160/4 A 8 20.2 76
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-10 Ella Hammering Ella Hammering   [s 10] 1640/3 C 2 13.6 59
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-5 Mille d'Atout Mille d'Atout   [s 5] 2160/5 B 0 g 72
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-5 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 2640/4 C 1 17.0 30
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-2 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2100/4 B 1 16.3 47
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-4 Such a Feeling Such a Feeling   [v 9] 2180/7 D 0 g 216
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-1 Maryland Maryland   [s 5] 2140/3 A 6 17.8 43
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-2 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 2140/2 C 1 16.5 26
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-8 Rigel Odin Rigel Odin   [v 11] 2140/2 C 0 30.4 121
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-4 Nero Capar Nero Capar   [v 9] 2140/7 D 5 17.9 368
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-8 Sembs Napa Sembs Napa   [v 8] 1640/6 D 0 17.1 360
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-2 Ella Hammering Ella Hammering   [s 10] 1640/2 C 2 14.1 31
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-1 Ella Hammering Ella Hammering   [s 10] 2140/7 C 1 15.3 332
2016-05-20 2016-05-20 Romme-10 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 7] 2140/6 C 5 18.7g 129
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-6 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 2140/2 C 4 15.2 323
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-8 Still Going Strong Still Going Strong   [v 7] 1640/12 D 0 14.5 402
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-3 Ris Eld Ris Eld   [v 11] 2160/8 D 0 30.2 375
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-8 Putte Topline Putte Topline   [v 11] 2140/7 D 0 15.2 638
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-5 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 2140/7 C 4 16.7 31
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-1 Hvalstad Birken* Hvalstad Birken*   [v 6] 1640/3 C 0 g 193
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-2 Ris Eld Ris Eld   [v 11] 2140/1 D 3 28.3 200
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-9 Pat Poker Zenz Pat Poker Zenz   [v 7] 2160/8 C 1 17.9 17
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-8 Chip Storm Chip Storm   [v 11] 1680/9 C 0 16.5g 336
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-6 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 8] 2140/1 D 1 16.5 32
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-7 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2160/6 A 0 17.9g 34
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-10 Magic By Mail Magic By Mail   [v 6] 2140/4 B 1 18.5 94
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-3 Pix Jubb Pix Jubb   [v 8] 1640/3 B 0 14.5 297
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-8 Melker Karma Melker Karma   [v 8] 2160/2 C 2 30.9 94
2016-04-16 2016-04-16 Romme-2 Troll Viktor Troll Viktor   [v 11] 2140/2 D 0 31.0 208
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-8 Håksätter Svarten Håksätter Svarten   [v 7] 1680/11 A 6 28.3 25
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-1 Putte Topline Putte Topline   [v 11] 2140/7 C 5 14.8 174
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-4 Maple Hills Zico Maple Hills Zico   [v 8] 2140/10 B 0 19.9g 33
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-3 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2140/9 C 3 16.6 30
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-2 Greve E. Greve E.   [v 8] 2160/9 C 0 g 699
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-5 Putte Topline Putte Topline   [v 11] 1640/4 D 0 14.7g 397
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-4 Håksätter Svarten Håksätter Svarten   [v 7] 1640/1 D 3 27.4 93
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-1 So Gå Diego So Gå Diego   [h 9] 2180/15 C 0 19.7 864
2016-03-04 2016-03-04 Romme-6 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2160/13 B 2 16.8 127
2016-02-26 2016-02-26 Romme-6 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2140/4 B 7 16.8 68
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-4 Maple Hills Zico Maple Hills Zico   [v 8] 2160/9 B 1 17.5 28
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-1 Ella Hammering Ella Hammering   [s 10] 1640/8 C 5 15.5 212
2016-02-14 2016-02-14 Romme-2 Håksätter Svarten Håksätter Svarten   [v 7] 2160/3 B 3 29.7 61
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-1 Chip Storm Chip Storm   [v 11] 2140/9 B 0 17.0 280
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-1 Ella Hammering Ella Hammering   [s 10] 2140/5 B 5 17.2 73
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-7 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2160/13 A 4 20.4 36
2016-01-22 2016-01-22 Romme-5 Mon Idole Mon Idole   [v 7] 2140/6 B 1 16.8 181
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-1 Miss Beniss Miss Beniss   [s 8] 2140/2 C 0 g 239
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-3 Håksätter Svarten Håksätter Svarten   [v 7] 2160/7 D str
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-3 Private Flamingo Private Flamingo   [v 9] 2140/10 C 0 g 508
2016-01-02 2016-01-02 Romme-1 Eli Express Eli Express   [v 12] 2160/10 D 0 17.4 505
2017-12-30 2017-12-30 Romme-6 Tyri Elden Tyri Elden   [v 7] 1640/3 D 6 31.0 494
2017-12-30 2017-12-30 Romme-5 Maple Hills Zico Maple Hills Zico   [v 9] 2160/10 A 0 g 82
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-6 Super Benny Super Benny   [v 6] 2140/4 D 0 16.2 227
2017-12-21 2017-12-21 Romme-8 Tyri Elden Tyri Elden   [v 7] 2180/14 B 8 32.8 550
2017-12-15 2017-12-15 Romme-4 Beck Jerven Beck Jerven   [h 7] 2140/6 B 0 g 90
2017-12-01 2017-12-01 Romme-10 Tyri Elden Tyri Elden   [v 7] 1660/7 D 8 30.8 434
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-1 Calogero Am Calogero Am   [v 5] 2140/2 D 0 g 640
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-4 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 6] 2140/6 B 6 16.6 429
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-9 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2160/8 B 8 29.0 66
2017-11-03 2017-11-03 Romme-6 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 9] 2140/4 B 0 g 92
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-4 Odin Lynet Odin Lynet   [v 5] 2160/8 D 8 35.6 410
2017-10-31 2017-10-31 Romme-4 Calogero Am Calogero Am   [v 5] 2140/4 D 0 g 77
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-6 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 7] 2140/3 D 0 16.4 382
2017-10-20 2017-10-20 Romme-11 Tyri Elden Tyri Elden   [v 7] 2160/12 D 0 33.8g 1020
2017-10-20 2017-10-20 Romme-10 Åsarappen Åsarappen   [v 8] 2140/3 C 2 29.2 171
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-6 Unique Olivia Unique Olivia   [s 5] 1680/3 C 0 17.7 217
2017-10-13 2017-10-13 Romme-1 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 9] 2140/6 B 0 15.7 93
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-2 Huckleberry Finn Huckleberry Finn   [v 11] 1640/6 C 0 15.7 76
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-5 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 7] 2140/5 B 5 16.5 46
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-1 Goldomaster Goldomaster   [v 11] 2140/8 D 0 14.7 502
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-5 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 9] 2140/3 B 4 14.9 34
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-8 G.K.Backup G.K.Backup   [v 3] 2140/1 C 7 19.8 1127
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-6 Tyri Elden Tyri Elden   [v 7] 1640/5 D 4 30.3 312
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-12 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 7] 2140/3 D 2 15.4 161
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-7 C.C.Queen C.C.Queen   [s 7] 1660/5 B 5 15.6 26
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 9] 2140/5 C 2 15.0 41
2017-08-19 2017-08-19 Romme-1 Goldomaster Goldomaster   [v 11] 1640/1 C 5 13.7 53
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-6 Mon Idole Mon Idole   [v 8] 2140/6 B 7 18.3 48
2017-08-08 2017-08-08 Romme-7 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 7] 2140/1 C 1 16.2 336
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-4 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 9] 2160/14 C 0 16.8g 105
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-3 Tyri Elden Tyri Elden   [v 7] 1660/7 D 6 33.1 830
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-1 Falco Mahavi Falco Mahavi   [v 7] 2140/10 B 0 g 64
2017-07-28 2017-07-28 Romme-3 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 9] 2140/7 D 1 15.4 17
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-7 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 1660/10 B 7 16.3 149
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-3 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 9] 2140/8 D 1 14.5 114
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-1 Finnskog Odin Finnskog Odin   [v 7] 1660/11 A 0 34.7g 65
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-2 Sharp Value Sharp Value   [v 10] 2100/5 D 6 22.5g 155
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-9 Tyri Elden Tyri Elden   [v 7] 2140/12 D 0 32.8g 221
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-2 G.K.Backup G.K.Backup   [v 3] 2140/5 C 0 g 221
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-7 Baryton Baryton   [h 6] 2140/1 B 5 18.7 31
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-7 Laila Rivner Laila Rivner   [s 7] 2140/2 B 3 17.0 147
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-8 Önas Henriett Önas Henriett   [s 8] 1640/2 D 0 18.2 565
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-6 Tyri Elden Tyri Elden   [v 7] 2160/11 D 2 32.9 201
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-8 Anthologie Anthologie   [s 7] 1640/10 D 0 g 109
2017-06-16 2017-06-16 Romme-5 I am Dynamite I am Dynamite   [v 9] 2140/6 A 0 18.4 59
2017-06-09 2017-06-09 Romme-4 Amber Brick Amber Brick   [s 5] 2140/1 B 3 17.2 119
2017-06-09 2017-06-09 Romme-3 Tyri Elden Tyri Elden   [v 7] 1640/8 D 0 31.9 748
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-9 Falco Mahavi Falco Mahavi   [v 7] 2140/5 B 2 16.8 34
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-4 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 9] 2660/4 D 3 16.6 66
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-4 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 9] 1640/2 C 0 14.1 571
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-1 Tyri Elden Tyri Elden   [v 7] 1640/2 D 6 32.5 357
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-8 Joe Dalton Zenz Joe Dalton Zenz   [v 6] 2140/3 D str
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-2 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 9] 1640/10 C 2 13.5 21
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-7 Järvsömona Järvsömona   [s 6] 2160/6 B str
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-7 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 7] 2140/9 C 0 g 465
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-6 Joe Dalton Zenz Joe Dalton Zenz   [v 6] 2140/1 D 5 20.4g 70
2017-04-29 2017-04-29 Romme-6 S.O.S.Futurliner S.O.S.Futurliner   [v 8] 2140/1 C 5 16.8 195
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-8 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 9] 1640/1 C 5 14.4g 21
2017-04-16 2017-04-16 Romme-1 Listas Spirit Listas Spirit   [v 8] 2160/2 C 0 20.0g 200
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-4 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 9] 2140/3 D 1 14.5 19
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-2 Åsarappen Åsarappen   [v 8] 2140/2 C 1 27.0 123
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-2 Barack Boko Barack Boko   [v 9] 2160/7 A str
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-4 Anthologie Anthologie   [s 7] 1609/2 C 4 14.9 49
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-1 Juliano Rollax Juliano Rollax   [v 8] 2160/10 C 0 19.2 507
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-12 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 7] 2160/4 C 8 18.1g 239
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-10 Sky Gold Sky Gold   [s 6] 2160/10 D 0 21.6 1029
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-4 Juliano Rollax Juliano Rollax   [v 8] 2140/9 D 8 20.0g 539
2017-03-24 2017-03-24 Romme-5 Örbäckens Sarabi Örbäckens Sarabi   [s 8] 2160/9 B str
2017-03-18 2017-03-18 Momarken-1 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 9] 2140/3 C 0 17.1 168
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-5 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2200/13 C 0 30.2g 77
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-8 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 7] 2180/7 B 6 17.0 71
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-2 Anthologie Anthologie   [s 7] 2640/1 B 2 17.8 268
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-1 Mon Idole Mon Idole   [v 8] 1640/1 C str
2017-03-10 2017-03-10 Romme-5 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 7] 2140/4 C 0 g 280
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-5 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 9] 2140/1 C 1 15.4 36
2017-02-24 2017-02-24 Romme-4 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 7] 2640/4 D 0 18.7 562
2017-02-24 2017-02-24 Romme-5 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 2200/13 A 4 28.7 43
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-4 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 7] 2140/1 D 4 17.3 82
2017-02-12 2017-02-12 Romme-5 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 7] 2160/6 C 4 18.1 151
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-5 Mon Idole Mon Idole   [v 8] 2140/4 C 0 18.6 168
2017-02-03 2017-02-03 Romme-5 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 7] 2160/15 C 0 593
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-8 Oakman's Crocodile Oakman's Crocodile   [v 7] 2160/9 C 0 g 295
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-2 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 9] 1640/1 C 0 g 23
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-1 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 7] 1640/5 D 4 17.0 125
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-2 Mill Unix Mill Unix   [v 7] 2160/15 A 4 18.8 74
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-3 Sky Gold Sky Gold   [s 6] 1640/3 D 6 18.8 650
2017-01-20 2017-01-20 Romme-6 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 7] 2160/14 B 0 18.1 355
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-8 By Far Thetoughest By Far Thetoughest   [s 7] 2140/9 C 6 19.8 267
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-8 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 7] 2160/8 C 1 17.7 380
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-2 Tunney Gene Tunney Gene   [v 9] 1640/5 D 0 16.8 547
2018-12-07 2018-12-07 Romme-6 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2140/1 D 0 18.0 492
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-2 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 8] 2140/1 D 0 20.0g 224
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-8 Komnes Juni Komnes Juni   [s 6] 2140/1 D 3 31.0g 100
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-2 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 5] 2140/1 D 0 22.1 152
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-2 Komnes Juni Komnes Juni   [s 6] 2640/9 D 7 29.7 531
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-5 Royal Entertainer Royal Entertainer   [v 5] 2140/6 C 0 18.6 700
2018-10-26 2018-10-26 Romme-9 M.J.'s Tyson M.J.'s Tyson   [v 9] 2160/9 B 3 29.6 132
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-8 Gambler Zon Gambler Zon   [v 7] 2140/3 C 0 20.4 320
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-6 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 10] 2160/10 C 0 g 219
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-5 Desefinado Desefinado   [v 6] 1640/3 A 6 15.4 37
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-12 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 6] 2140/11 C 0 18.7 319
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-2 Wellington Lee Wellington Lee   [v 7] 2140/2 C 6 21.0 315
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-3 Zilence Zilence   [s 6] 2140/5 D 0 g 245
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-7 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 8] 2160/7 B 5 21.5g 105
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-11 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 6] 2100/6 D 6 15.3 855
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-5 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 10] 2140/7 D 0 20.3g 666
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-1 Noomi Skift Noomi Skift   [s 7] 1640/4 D 0 14.8 429
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-5 Regina C.D. Regina C.D.   [s 4] 2140/1 C 5 18.7 68
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-4 Enge Turbo Enge Turbo   [v 7] 2140/2 D 0 17.0 465
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-6 M.T.Homer M.T.Homer   [h 9] 2140/11 D 0 18.0 432
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-8 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 6] 1640/9 D 7 15.7 673
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-4 Moons Gold River Moons Gold River   [s 7] 2140/5 D 0 19.7 330
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-5 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 8] 2140/6 C 8 19.3 308
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-10 All My Loving All My Loving   [s 8] 2140/1 D 0 21.4 319
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-6 Chucky Mearas Chucky Mearas   [v 6] 2140/3 D 8 17.8 961
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-9 Mr Zyzek Mr Zyzek   [v 6] 1700/2 D 3 19.6 134
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-2 Mystery Love Mystery Love   [h 9] 2140/2 B 0 20.8g 67
2018-06-08 2018-06-08 Romme-8 Krusen Krusen   [h 12] 2180/7 C 0 g 512
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-3 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 10] 2140/5 D 0 g 35
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-8 Meshan Meshan   [v 6] 2140/2 A 4 15.7 27
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-1 Silver One Silver One   [v 6] 2160/6 C 0 g 190
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2140/7 C 8 16.9 422
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-9 Moons Gold River Moons Gold River   [s 7] 2140/9 C 0 19.1 395
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-10 All My Loving All My Loving   [s 8] 2140/9 D 6 19.9 403
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-2 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 10] 1660/14 A 0 17.6g 202
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-6 Ryan Kronos Ryan Kronos   [v 8] 2140/2 B 0 15.3 225
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-4 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 10] 2160/5 D 2 16.7 34
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-5 Gloss Photo Gloss Photo   [v 9] 2140/1 D 6 14.9 117
2018-05-18 2018-05-18 Romme-10 Alvena Urläcker Alvena Urläcker   [v 7] 2160/8 B 0 17.2 454
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-6 Mystery Love Mystery Love   [h 9] 1640/8 C 5 13.3 589
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-3 Meshan Meshan   [v 6] 2140/8 B 1 15.9 32
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-6 Odin Lynet Odin Lynet   [v 6] 2180/15 C 7 32.1 399
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-9 Gigant Blue Gigant Blue   [v 10] 2660/13 D 0 20.1 735
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-10 Tom Trana Tom Trana   [v 8] 1640/12 D 8 17.4 621
2018-04-28 2018-04-28 Romme-5 Åsarappen Åsarappen   [v 9] 2160/4 D 0 28.6 109
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-5 Meshan Meshan   [v 6] 2140/12 A 1 15.9 126
2018-04-08 2018-04-08 Romme-4 Meshan Meshan   [v 6] 2140/9 B 0 g 95
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-1 Närbyflickan Närbyflickan   [s 7] 2140/1 D 0 g 253
2018-03-23 2018-03-23 Romme-5 Laila Rivner Laila Rivner   [s 8] 2140/2 C 0 18.6 450
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-3 Meshan Meshan   [v 6] 2140/6 B 1 17.3 65
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-1 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 10] 1640/2 D 0 g 628
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-5 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 10] 2140/8 D 6 18.2 187
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-1 Hornnes Balder Hornnes Balder   [h 9] 2180/5 B str
2018-02-09 2018-02-09 Romme-3 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 8] 2160/5 C 0 g 63
2018-01-20 2018-01-20 Romme-12 Odin Lynet Odin Lynet   [v 6] 2160/14 D 0 33.8 652
2018-01-12 2018-01-12 Romme-4 Tom Trana Tom Trana   [v 8] 2140/2 D 0 19.7 610
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-5 Tyri Elden Tyri Elden   [v 8] 1640/1 D 0 g 463
2018-01-05 2018-01-05 Romme-3 Odin Lynet Odin Lynet   [v 6] 2160/12 C 6 33.3 622
2018-01-05 2018-01-05 Romme-5 Tunney Gene Tunney Gene   [v 10] 2140/7 D str
2019-11-29 2019-11-29 Romme-6 Sangrita Ås Sangrita Ås   [s 7] 2160/10 B 0 19.4 697
2019-11-22 2019-11-22 Romme-5 Bear Beautiful Bear Beautiful   [s 5] 2140/7 D 0 16.3 1102
2019-10-25 2019-10-25 Romme-2 Komnes Juni Komnes Juni   [s 7] 1640/4 B str
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-6 Komnes Juni Komnes Juni   [s 7] 1640/1 B 1 27.6 41
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-2 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/3 D 6 15.4 102
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-8 Moons Gold River Moons Gold River   [s 8] 2160/9 D 0 19.6 427
2019-08-27 2019-08-27 Romme-1 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 9] 1640/7 D 0 32.6g 1447
2019-07-26 2019-07-26 Romme-10 M.T.Like a Prince M.T.Like a Prince   [v 6] 2160/5 B 0 17.7 437
2019-07-19 2019-07-19 Romme-10 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 9] 2140/1 D 7 31.0 224
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-3 Creator Scoop Creator Scoop   [v 7] 2140/4 A 0 17.6g 128
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-9 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 2140/1 D str
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-7 Opus Mind Opus Mind   [v 11] 2140/1 C 0 17.7 67
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-5 Odin Lynet Odin Lynet   [v 7] 2140/13 D str
2019-06-10 2019-06-10 Romme-8 Gloss Photo Gloss Photo   [v 10] 2140/10 C 8 20.5 252
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-8 This is Alex This is Alex   [v 8] 2180/8 B 0 17.7 474
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-4 Jeppas Qlipper Jeppas Qlipper   [v 6] 2140/5 D 0 g 49
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-1 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 11] 2100/2 C 0 g 377
2019-04-27 2019-04-27 Romme-6 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2160/7 D 0 319
2019-04-21 2019-04-21 Romme-1 Alex Ås Alex Ås   [v 8] 2140/8 D 0 17.7 641
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-4 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2160/8 D 7 28.8 158
2019-04-07 2019-04-07 Romme-2 This is Alex This is Alex   [v 8] 2160/8 B 5 16.9 238
2019-03-29 2019-03-29 Romme-3 Lukas Bris Lukas Bris   [v 9] 2160/5 C 0 18.6 235
2019-03-17 2019-03-17 Romme-5 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2160/2 D 5 31.3 476
2019-03-17 2019-03-17 Romme-8 Twin's Vici Lime Twin's Vici Lime   [v 11] 2140/1 D 0 g 333
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-1 Jeppas Qlipper Jeppas Qlipper   [v 6] 2640/1 D str
2019-02-22 2019-02-22 Romme-4 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 1660/8 D 0 g 459
2019-02-10 2019-02-10 Romme-2 Husky Sign Husky Sign   [v 7] 2160/14 D 0 23.1g 1227
2019-02-01 2019-02-01 Romme-3 Komnes Juni Komnes Juni   [s 7] 1640/10 D 5 27.9 317
2019-01-06 2019-01-06 Romme-2 Komnes Juni Komnes Juni   [s 7] 1640/2 D 2 28.8 212
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-2 Creator Scoop Creator Scoop   [v 8] 2160/9 B 0 g 497
2020-01-18 2020-01-18 Romme-2 Sagoprins Jevi Sagoprins Jevi   [v 12] 2180/9 B 0 g 323
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-3 Meshan Meshan   [v 8] 2140/5 C 3 16.8 22ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se