V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Häst (tränare)Treåriga ston1. Eagle Eye Sherry (Björn Goop)2. Bank Wise As (Reijo Liljendahl)3. Global Brilliance (Peter Untersteiner) 4. B..


Häst (tränare)
Treåriga ston

1. Eagle Eye Sherry (Björn Goop)
2. Bank Wise As (Reijo Liljendahl)
3. Global Brilliance (Peter Untersteiner)
4. Barbro Kronos (Svante Båth)
5. Hill's Angel (Björn Goop)
6. No Buisness (Oscar Berglund)
7. Crashed Eggs (Roger Walmann)
8. M.T.Perette (Mattias Djuse)
9. Loaded Maria (Markus B Svedberg)
10. Fabulous Pellini (Svante Båth)
11. Maggiore (Conrad Lugauer)
12. Florist (Jim Oscarsson)

Treåriga hingstar/valacker
1. Mister Hercules (Daniel Redén)
2. Selected News (Hans-Owe Sundberg)
3. Bandido Gar (Susanne Richter)
4. San Moteur (Björn Goop)
5. Manny Muscle (Reijo Liljendahl)
6. Revelation (Robert Bergh)
7. Hulken Sisu (Jerry Riordan)
8. Custom Cheval (Henry Rorgemoen)
9. Hector Sisu (Petri Salmela)
10. Gilmore Trot (Mattias Djuse)
11. Elegant Ima (Geir Vegard Gundersen)
12. Big Top Lindy (Stefan Melander)

Fyraåriga ston
1. Mahma Lane (Peter Untersteiner)
2. Mascate Match (Pekka Korpi)
3. Grande Diva Sisu (Per Nordström)
4. Gina Mearas (Johan Untersteiner)
5. Ghostintheshell (Timo Nurmos)
6. Groupie Doll (Jörgen Westholm)
7. Orlando (Fredrik Wallin)
8. Dontlooseallmoney (Jim Oscarsson)
9. Ganga Bae (Stefan Melander)
10. Milady Grace (Daniel Redén)
11. Golden Tricks (Daniel Redén)
12. Global Allegiance (Mattias Djuse)

Fyraåriga hingstar/valacker
1. Guzz Mearas (Johan Untersteiner)
2. Power (Robert Bergh)
3. Hail Mary (Robert Bergh)
4. Ultion Face (Adrian Kolgjini)
5. Admiral As (Reijo Liljendahl)
6. Brother Bill (Timo Nurmos)
7. Gulfstream Am (Conrad Lugauer)
8. Bythebook (Svante Båth)
9. Rackham (Christoffer Eriksson)
10. Fort Knox (Björn Goop)
11. Global Adventure (Svante Båth)
12. Jareth Boko (Micael Broberg)

Kanal 75


I fjol vann hon dubbla E3-finaler med varsin miljon, men i år hade det inför söndagen bara blivit ett besök i Sverige för den nya fins..


I fjol vann hon dubbla E3-finaler med varsin miljon, men i år hade det inför söndagen bara blivit ett besök i Sverige för den nya finska travdrottningen.
Istället har Mascate Match sopat rent på hemmaplan och spöade hingstarna i det inhemska derbyt.
När hon nu åter fick mäta krafterna med de svenska årgångstopparna visade hon sig minst lika överlägsen som i fjol.
Pekka Korpi smällde till spets och rundade av med 1.09,1 sista halvvarvet, där det gick som fortast över upploppet.
- Hästen var väldigt bra och öppnade fint, det blev lätt. Sista 200 gick det väldigt fort, mös Korpi som därmed infriade omgångens tyngsta favoritskap på V75® och kan se fram emot att ha spelarna i ryggen även i finalen på Sundbyholmstravet om två veckor.
Vad som händer sedan med den finska travdrottningen är däremot höljt i dunkel.
Ägd av ett konsortium bestående av 1 000 andelar knutna till ett ishockeylag har det beslutats att hon ska få ny ägare efter den här säsongen.
- Hästen måste säljas och jag vet inte vem som köper henne. Men jag skulle gärna vilja fortsätta träna, konstaterade Korpi vars stålmadame nu ståtar med 28 segrar på 32 starter.

Guzz snabbast av alla
Däremot svek det norska hoppet Elegant Ima från samma position och bäddade för en rafflande slutstrid där Susanne Richter-tränade Bandido Gar och Jorma Kontio fick läppen före Manny Muscle.
Reijo Liljendahl revanscherade sig emellertid när han fick se sin italienska Bank Wise As dominera från ledningen för Örjan Kihlström.
- Jag är jätteglad, bara att gratulera Lennart (Ågren, ägare) som gjorde ett bra val i samråd med mig att inte åka till Italien och starta i oaks, det här är vårt lopp. Jag är jättenöjd med henne, jag tycker om den här tjejen, mös Liljendahl som timmen senare bevittnade dagens fartfest då hans Admiral As skickades fram utvändigt om ledande Guzz Mearas.
Trots att varvningen gick på 1.10,9 så var det tätduon som gjorde upp och Johan Untersteiner lyckades gunga sin häst främst över mål på dagssnabbaste 1.11,4/2 140 meter autostart.
- Det var härlig duell upploppet ner, men han är verkligen ärlig hästen och kämpar hela vägen in. Det var skönt att ha huvudet före, konstaterade Untersteiner.
Bland treåringarna kunde Selected News (Hans-Owe Sundberg tränar, Torbjörn Jansson körde) och San Moteur (Björn Goop, Per Lennartsson) båda profitera på högt utgångstempo och avgöra med lätthet från bakspår.
Grande Diva Sisu spårade runt om i tilltalande stil för Per Nordström vilket gjorde att utdelningen på V75 stannade vid 2 888 kronor för sju rätt medan ytterligare 7,8 miljoner kronor vandrar vidare till lördagen i form av femrättsjackpot då ATG beräknar en sjurättspott på mastiga 72 miljoner .

Berghs fyraåringsstjärnor glänste på nytt
Utanför V75 bjöd Robert Berghs båda derbyvinnare på glimrande uppvisningar.
Power fick minsann ingen lugn återkomst efter utflykten till Paris, men visade att han bara verkar ha blivit kaxigare av titeln Europamästare.
Forcerad till front från bakspår dansade han ifrån sina konkurrenter.
- Han vet själv hur bra han är, det är det roligaste. Han har ett jäkligt självförtroende, sade skötaren My Hedberg.
Ännu mer imponerade Hail Mary när han bokstavligen avväpnade regerande BC-mästaren Brother Bill på två steg i slutsvängen.
1.12,0/2 140 blev segertiden för duon som nu får en sista chans för säsongen att avgöra vem som är bäst i stallet.
En mer oväntad dubbel blev det för Peter Untersteiner som inledde dagen med att spåra runt om till med Global Brilliance och Mahma Lane.
En tränardubbel blev det även för Björn Goop vars oaksvinnare Eagle Eye Sherry visade att hon inte alls behöver ha det lika serverat som vid sin stora triumf. Den här gången körde Stefan Persson fram utvändigt ledaren och reglerade fältet på ett manér som anstår en kulltopp.

Robin Johansson, Kanal 75


Björn Goop tog det lugnt från start med Face Time Bourbon och backade ner som fyra i andraspår. Zacon Gio öppnade blixtsnabbt från i..


Björn Goop tog det lugnt från start med Face Time Bourbon och backade ner som fyra i andraspår. Zacon Gio öppnade blixtsnabbt från innerspåret och behöll enkelt ledningen och Roberto Vecchione fick köra i ett beskedligt tempo. När Björn Goop kastade loss med Face Time Bourbon 700 meter före mål ökade ledaren tempot och trots att den franske stjärnan spurtade heroiskt lyckades han inte nå ifatt Zacon Gio.
Zacon Gio, tränad av Holger Ehlert vann på 1.10,5 och inkasserade 2,4 miljoner kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Bäst gick det för Marcus Melander som vann ett av försöken. Capricornus flög fram för Tim Tetrick och fick med sig svenskduon Gang..


Bäst gick det för Marcus Melander som vann ett av försöken. Capricornus flög fram för Tim Tetrick och fick med sig svenskduon Gangster Hanover, tränad av Åke Svanstedt och Nancy Takters Ready for Moni till final.
Melanders Maesteraemon tog sig till final via en tredjeplats i ett försök som vanns av Amigo Volo. Finalklara är även Per Engbloms Beads och Åke Svanstedts Back of the Neck.
För de äldre travarna blev det inga försök. Marcus Melanders Gimpanzee genrepade inför finalen och visade att han hittat formen igen. Brian Sears körde lite avvaktande och Gimpanzee flög lågt över upploppet och vann lätt med krafter kvar.

Joakim Brundin, Kanal 75


Fantomspurter i Drotting Silvias Pokal och Stochampionatet gjorde Activated till fjolårets vinstrikaste fyraåring i landet bakom derbyvinnaren Attra..


Fantomspurter i Drotting Silvias Pokal och Stochampionatet gjorde Activated till fjolårets vinstrikaste fyraåring i landet bakom derbyvinnaren Attraversiamo.
Det hjälpte också Fredrik Wallin till en kometnominering till titeln ”Årets tränare”.
2020 har varit betydligt tyngre både för tränare och häst.
Men på lördagen visade sig Activated från sin bästa sida igen då hon för Carl Johan Jepson växlade fältet över upploppet i sin karakteristiska stil.
- Hon fick ett drömlopp, men det var otroligt skönt och härligt att hon får visa att hon kan. Det har varit väldigt mycket strul med mycket saker, det har inte fungerat alls. Därför är det fantastiskt kul att få se henne så här igen, sade en tydligt lättad Fredrik Wallin efter att ha räknat in säsongens första triumf på V75.

Fyrling för Nurmos/Kihlström
En annan som haft det motigare än vanligt på lördagarna är Timo Nurmos, men det ska ses i ljuset av att han dominerat V75 totalt de senaste åren.
Nu kom rena islossningen med inte mindre än fyra triumfer, samtliga understödda av Örjan Kihlström.
Det började med Cab Lane där Kihlström avvaktade i det längsta innan han vred ut i femtespår och precis hann dit i ett rafflande upplopp.
Resten av triumferna togs utan dramatik.
Prime Lini och Västerbo Pokerface släpptes båda till ledningen och klev undan utan att se det minsta plågade ut.
Den som imponerade mest i Nurmos-kvartetten var emellertid Seismic Wave, som ännu en gång styrkte att han har alla kvalitéer att vandra upp i yppersta eliten.
Kihlström kastade loss från kön på sista långsidan och visade tydligt att han hade slagit ledande Chapuy genom att plocka upp sin häst i samma veva som han kom upp utvändigt i slutsvängen. Över upploppet fick Seismic Wave åter fria tyglar och formligen brisade ifrån på 1.10,5/1 609 meter.
En tid som torde kunna vässas med besked i varm sommardag i maj.
- Jag tycker att de gick väldigt bra allihop, kommenterade segerkusken som fick frågan vilken häst som övertygade mest.
- Kanske var det Cab Lane som lyckades hinna fram från sin dåliga position på det här korta upploppet.

Dubbeljackpot på lördag
På tal om femåringar som står i den tidiga kön för elitloppsbiljetter så fick Jerry Riordans Zarenne Fas äntligen spräcka segernollan på svensk mark.
Hästen som tog ner Double Exposure från utsidan i Finlandia Ajo bjöds nu en behaglig ryggresa av Magnus A Djuse och tackade med att virvla förbi och försvinna i överlägsen stil.
Robert Bergh-tränade Kantens Rose och Kevin Oscarsson var den sjunde pusselbiten i en synnerligen favoritbetonad omgång där utdelningen för sju rätt på V75 stannade vid 456 kronor.
Ingen utdelning på fem eller sex rätt innebär att 38 miljoner kronor vandrar vidare till kommande lördag på Jägersro i form av dubbeljackpot.

Robin Johansson, Kanal 75


 Nästa helg tävlas det om stora pengar på Hoosier Park på andra sidan Atlanten. Då avgörs Breeders’ Crown för t..


 
Nästa helg tävlas det om stora pengar på Hoosier Park på andra sidan Atlanten. Då avgörs Breeders’ Crown för tvååriga-, treåriga- och äldre hästar.
Den här helgen körs försöken på samma bana och natten mot lördagen var det dags för tvååringarna och även de treåriga stona.
De svenska tränarna höll sig väl framme. Tre segrar och hela tolv hästar tog sig till final.
Marcus Melander tog hem ett försök då tvåårige In Range avgjorde via en vass spurt och Melander fick med sig ytterligare två hästar. Samma facit blev det för Nancy Takter, hennes Spoiled Princess visade sig vara bäst i ett av försöken för de treåriga stona.
Lucas Wallin-tränade Mazzarati skrällde i det ena försöket för tvååriga ston. Wallin fick med ytterligare en häst till final.
Förutom Captain Corey så fick Åke Svanstedt med ytterligare tre hästar i jakten på drygt två miljoner kronor som vinnaren av varje final belönas med.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-15 2015-12-15 Axevalla-8 Countesse Gift Countesse Gift   [s 3] 2140/8 0 21.8g 152
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-6 Riverside Drive Riverside Drive   [s 5] 2140/5 0 17.2 84
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-3 On Good Terms On Good Terms   [s 5] 2640/5 0 g 172
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-1 Countesse Gift Countesse Gift   [s 3] 2160/14 str
2015-11-22 2015-11-22 Åby-9 Riverside Drive Riverside Drive   [s 5] 2140/2 1 15.3 453
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-7 Riverside Drive Riverside Drive   [s 5] 1640/2 1 14.5 74
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-4 Riverside Drive Riverside Drive   [s 5] 1640/11 3 15.6 239
2015-10-22 2015-10-22 Åby-1 Countesse Gift Countesse Gift   [s 3] 2140/9 8 20.9g 369
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Riverside Drive Riverside Drive   [s 5] 2140/8 5 16.9 120
2015-10-08 2015-10-08 Åby-4 High Flying High Flying   [s 4] 2140/4 8 17.2 305
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-5 On Good Terms On Good Terms   [s 5] 1640/9 1 15.0 166
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-7 Stands to Reason Stands to Reason   [v 6] 2140/7 7 15.0 39
2016-12-17 2016-12-17 Åby-4 Jean Shepard Jean Shepard   [s 2] 1640/7 C 7 17.6 331
2016-12-01 2016-12-01 Åby-4 High Flying High Flying   [s 5] 2140/6 B 0 16.8 245
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-9 On Good Terms On Good Terms   [s 6] 2140/14 C 0 g 791
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-1 Mr Rapide Mr Rapide   [h 2] 1640/5 B 0 g 50
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-7 That's My Pal That's My Pal   [v 8] 1640/4 D 6 14.9 101
2016-11-09 2016-11-09 Åby-3 Tex Ritter Tex Ritter   [v 3] 2140/3 D 0 g 571
2016-11-09 2016-11-09 Åby-1 Dhori Dhori   [s 2] 2140/2 D 0 g 813
2016-11-03 2016-11-03 Åby-9 On Good Terms On Good Terms   [s 6] 1640/8 C 0 15.0 589
2016-10-30 2016-10-30 Åby-3 Jocke B. Jocke B.   [v 9] 2140/9 A 5 15.6 82
2016-10-20 2016-10-20 Åby-1 Jean Shepard Jean Shepard   [s 2] 1640/8 C 4 17.2 326
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-5 Jean Shepard Jean Shepard   [s 2] 1640/4 C 0 17.2 1288
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-6 Riverside Drive Riverside Drive   [s 6] 2160/8 C 8 18.2g 144
2016-09-29 2016-09-29 Åby-4 Klena Vito Klena Vito   [v 4] 2140/6 B 0 16.5 126
2016-09-21 2016-09-21 Åby-6 Klena Vito Klena Vito   [v 4] 2140/8 D 4 14.9 313
2016-09-21 2016-09-21 Åby-1 Jean Shepard Jean Shepard   [s 2] 1640/6 D 3 17.0 400
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Super Grabben Super Grabben   [h 3] 2140/10 D 7 19.1 192
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-5 Riverside Drive Riverside Drive   [s 6] 2160/5 D 7 15.6 223
2016-09-07 2016-09-07 Åby-8 That's My Pal That's My Pal   [v 8] 1640/2 D 0 12.7 1099
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-6 Klena Vito Klena Vito   [v 4] 2140/3 B 2 15.7 41
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-3 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2140/9 C 0 21.0g 512
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-6 That's My Pal That's My Pal   [v 8] 2640/8 D 4 15.6 846
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-9 Cinque Terre Cinque Terre   [h 4] 2160/13 A 1 16.5 55
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-9 That's My Pal That's My Pal   [v 8] 2140/12 D 0 14.5 795
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-2 Stands to Reason Stands to Reason   [v 7] 2140/14 B 0 17.6g 245
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-1 Freedom Transs R.* Freedom Transs R.*   [s 4] 1640/3 D 0 g 193
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-8 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 8] 2140/1 C 2 13.7 85
2016-08-04 2016-08-04 Åby-10 Klena Vito Klena Vito   [v 4] 2160/9 B 2 16.2 86
2016-07-30 2016-07-30 Åby-3 Riverside Drive Riverside Drive   [s 6] 2140/10 D 4 15.1 163
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-5 Stands to Reason Stands to Reason   [v 7] 1640/1 B 3 13.4 165
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Klena Vito Klena Vito   [v 4] 2640/5 B 1 18.0 32
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-1 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 8] 2140/3 C 2 13.3 57
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-9 Riverside Drive Riverside Drive   [s 6] 2160/10 C 0 16.7 80
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-4 Freedom Transs R.* Freedom Transs R.*   [s 4] 1660/15 D 7 16.7 722
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-2 Ti Lady Your S.M. Ti Lady Your S.M.   [s 4] 2640/8 D 0 20.3g 570
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-9 Stands to Reason Stands to Reason   [v 7] 2140/11 A 7 14.7 65
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Linita Klimp Linita Klimp   [s 5] 2140/2 A 2 14.6 36
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Klena Vito Klena Vito   [v 4] 2140/9 A 6 17.9 77
2016-06-09 2016-06-09 Åby-4 Tinky Winky Laday Tinky Winky Laday   [s 3] 2140/6 D str
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-2 Tex Ritter Tex Ritter   [v 3] 2140/10 D 0 17.9 776
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-8 High Colours High Colours   [v 5] 2140/11 D 0 22.8g 179
2016-05-14 2016-05-14 Åby-2 On Good Terms On Good Terms   [s 6] 2140/9 D 0 14.6 896
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-12 Ti Lady Your S.M. Ti Lady Your S.M.   [s 4] 2140/4 D 7 17.6 663
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-11 Lord Photo Lord Photo   [v 10] 2140/6 D 0 13.0 573
2016-05-04 2016-05-04 Åby-8 On Good Terms On Good Terms   [s 6] 2140/5 D 3 15.1 744
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-2 Stands to Reason Stands to Reason   [v 7] 2660/11 D 3 15.0 100
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-5 Countesse Gift Countesse Gift   [s 4] 2080/3 C 0 20.0g 94
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-1 High Flying High Flying   [s 5] 1680/6 A 0 g 23
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-4 On Good Terms On Good Terms   [s 6] 1660/13 B 4 17.2 122
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-4 Lord Photo Lord Photo   [v 10] 3180/7 D 5 16.8 673
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-4 High Flying High Flying   [s 5] 2140/6 B 1 15.9 41
2016-04-07 2016-04-07 Åby-9 Red Shrew Red Shrew   [s 5] 2140/15 D 0 19.1g 679
2016-03-31 2016-03-31 Åby-3 High Flying High Flying   [s 5] 2140/4 C 1 14.3 462
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-1 Lord Photo Lord Photo   [v 10] 2680/12 D 8 16.2g 509
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-1 Tex Ritter Tex Ritter   [v 3] 2140/4 D 6 19.3 194
2016-03-21 2016-03-21 Åby-1 High Flying High Flying   [s 5] 2140/10 B 4 16.4 209
2016-03-16 2016-03-16 Axevalla-2 Stands to Reason Stands to Reason   [v 7] 2140/5 C 0 17.6g 178
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-4 High Flying High Flying   [s 5] 2160/6 D 5 16.7 232
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-7 High Flying High Flying   [s 5] 1640/6 C 3 16.6 180
2016-02-11 2016-02-11 Åby-3 High Flying High Flying   [s 5] 2140/9 B 0 19.4 421
2016-01-09 2016-01-09 Åby-3 Riverside Drive Riverside Drive   [s 6] 1640/10 D 0 14.6 336
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-6 Riverside Drive Riverside Drive   [s 7] 2160/10 B 0 19.1 716
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-2 Barneby Barneby   [v 3] 2140/6 C str
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-8 Dhori Dhori   [s 3] 2140/3 B 0 g 114
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-5 Riverside Drive Riverside Drive   [s 7] 1640/11 B 4 13.0 74
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-2 Candy Crush Candy Crush   [s 3] 2140/1 B 0 g 113
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-2 Dhori Dhori   [s 3] 2140/3 C 6 19.0g 239
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-8 Linnsan T.J. Linnsan T.J.   [s 4] 2140/1 B 6 16.0 503
2017-08-24 2017-08-24 Åby-2 Dhori Dhori   [s 3] 2140/4 D 0 16.1 340
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-9 Dhori Dhori   [s 3] 2080/4 D 2 18.0 85
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-1 High Flying High Flying   [s 6] 2140/4 D 6 25.1 63
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-7 On Good Terms On Good Terms   [s 7] 2140/4 D 4 13.6 179
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-10 On Good Terms On Good Terms   [s 7] 1640/5 D 0 16.5g 170
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 Freedom Transs R. Freedom Transs R.   [s 5] 2140/8 C 6 17.7 48
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-8 Cinque Terre Cinque Terre   [v 5] 2140/3 C 3 15.5 107
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-8 High Flying High Flying   [s 6] 2100/4 C 6 17.1 709
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-8 Riverside Drive Riverside Drive   [s 7] 2140/9 D 6 15.3 647
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-3 Freedom Transs R. Freedom Transs R.   [s 5] 2140/9 D 3 14.3 184
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-1 Linnsan T.J. Linnsan T.J.   [s 4] 2140/10 D 0 18.1g 274
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-3 High Flying High Flying   [s 6] 1640/10 C 7 14.6 188
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-9 Cinque Terre Cinque Terre   [v 5] 1640/2 C 6 14.2 172
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-7 Jean Shepard Jean Shepard   [s 3] 2140/4 B 7 17.6 808
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-3 High Flying High Flying   [s 6] 2160/11 D 0 16.1 381
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-5 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 5] 2140/1 D 0 218
2017-03-02 2017-03-02 Åby-3 Jean Shepard Jean Shepard   [s 3] 2140/6 C str
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-2 Judge Memphis Judge Memphis   [v 3] 2140/3 D 0 20.0g 247
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-4 High Flying High Flying   [s 6] 1640/1 D 0 g 226
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-7 Candy Crush Candy Crush   [s 4] 2140/7 D 4 18.2 182
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-3 Riverside Drive Riverside Drive   [s 8] 1640/10 D 4 12.6 204
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-5 Imperator Imperator   [v 7] 2640/4 D 5 15.6 114
2018-11-16 2018-11-16 Axevalla-1 Imperator Imperator   [v 7] 2160/3 D 3 15.2 241
2018-11-16 2018-11-16 Axevalla-5 Sienna Lady Sienna Lady   [s 5] 2160/4 D 7 17.5 224
2018-11-15 2018-11-15 Åby-1 Hedwig Laday Hedwig Laday   [s 4] 2140/1 B 0 19.9g 118
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-8 Candy Crush Candy Crush   [s 4] 2140/3 C 0 17.8g 146
2018-11-07 2018-11-07 Åby-7 Judge Memphis Judge Memphis   [v 4] 3140/5 C 5 14.9 169
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-6 Sienna Lady Sienna Lady   [s 5] 1640/4 D 1 13.7 191
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-3 Candy Crush Candy Crush   [s 4] 2100/1 C 3 17.6 220
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-9 Riverside Drive Riverside Drive   [s 8] 1609/4 C 3 13.9 534
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-7 Imperator Imperator   [v 7] 1660/13 B 5 15.1 98
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-9 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 8] 2140/3 D 0
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-5 Judge Memphis Judge Memphis   [v 4] 2140/3 D 0 14.6 415
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-9 Riverside Drive Riverside Drive   [s 8] 2160/6 B str
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-4 On Good Terms On Good Terms   [s 8] 2160/12 D 0 g 623
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-10 Candy Crush Candy Crush   [s 4] 2140/3 D 5 18.3 278
2018-04-03 2018-04-03 Axevalla-7 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 10] 2140/3 C 0 16.6 219
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-6 On Good Terms On Good Terms   [s 8] 2140/9 D 3 15.7 115
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-8 Riverside Drive Riverside Drive   [s 8] 2100/5 B 0 15.1 489
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 On Good Terms On Good Terms   [s 8] 2140/1 D str
2018-03-17 2018-03-17 Åby-9 Riverside Drive Riverside Drive   [s 8] 2140/11 A 3 16.2 94
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-1 Candy Crush Candy Crush   [s 4] 2140/9 B 4 19.1 67
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-10 Riverside Drive Riverside Drive   [s 8] 1640/3 C str
2018-03-07 2018-03-07 Axevalla-4 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 10] 2140/12 B str
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-5 Dhori Dhori   [s 4] 2140/6 D 0 21.6g 845
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-1 Candy Crush Candy Crush   [s 4] 2140/6 C 4 19.2 174
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-9 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 10] 2140/9 D 5 16.5 281
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-5 On Good Terms On Good Terms   [s 8] 2140/10 D 5 15.7 442
2018-01-10 2018-01-10 Åby-9 On Good Terms On Good Terms   [s 8] 1640/12 D 0 g 467
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-6 Linnsan T.J. Linnsan T.J.   [s 5] 2140/9 D 0 g 643
2018-01-04 2018-01-04 Åby-2 Dhori Dhori   [s 4] 2140/2 C 0 18.2 855
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-7 Linnsan T.J. Linnsan T.J.   [s 5] 1640/1 D 0 17.3 234
2019-11-21 2019-11-21 Åby-1 Qrille Vitte Qrille Vitte   [v 5] 2140/11 D str
2019-11-06 2019-11-06 Åby-2 Amourette Amourette   [s 5] 2140/1 D 5 17.8 496
2019-11-02 2019-11-02 Åby-1 Sienna Lady Sienna Lady   [s 6] 2140/5 D 5 16.3 98
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-3 Esta Esta   [s 5] 2140/8 B 2 15.8 46
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-7 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 11] 2140/8 C 3 15.8 242
2019-10-05 2019-10-05 Åby-1 Esta Esta   [s 5] 2140/1 C 2 15.6 32
2019-10-05 2019-10-05 Åby-3 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 11] 2140/4 D 8 16.8 411
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-8 Imperator Imperator   [v 8] 2140/5 C 0 16.3g 316
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-8 Imperator Imperator   [v 8] 3160/7 C 6 17.3 1593
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-7 Imperator Imperator   [v 8] 2640/7 C 5 16.2 284
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 Navy Blue Navy Blue   [s 5] 2140/8 D 0 13.9 513
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-4 Imperator Imperator   [v 8] 2140/8 C 0 14.3 381
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-6 Navy Blue Navy Blue   [s 5] 2140/8 C 2 15.1 28
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-10 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 5] 2140/3 D 0 17.4 1043
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-7 Judge Memphis Judge Memphis   [v 5] 2480/10 B 5 15.3 52
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-10 Imperator Imperator   [v 8] 2180/12 A str
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-8 Imperator Imperator   [v 8] 2640/6 D 0 16.4 398
2019-01-31 2019-01-31 Åby-4 Imperator Imperator   [v 8] 2140/12 C 0 18.3g 889
2019-01-31 2019-01-31 Åby-8 Riverside Drive Riverside Drive   [s 9] 1640/1 D 0 14.7 639
2019-01-23 2019-01-23 Åby-2 Candy Crush Candy Crush   [s 5] 2140/2 C 5 19.6g 141
2020-10-23 2020-10-23 Axevalla-8 Amourette Amourette   [s 6] 2140/2 D 8 19.2 539
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-2 Isenya Isenya   [s 4] 2140/8 B str
2020-10-03 2020-10-03 Åby-3 Esta Esta   [s 6] 2140/6 C 3 14.5 158
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-2 Esta Esta   [s 6] 2160/8 B 3 15.4 221
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-5 Hambra's Bon Jovi Hambra's Bon Jovi   [v 6] 2140/10 D 0 g 182
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-7 Bacchus L.I. Bacchus L.I.   [v 5] 2100/6 C 5 14.7 110
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-1 Isenya Isenya   [s 4] 2140/5 B 5 20.0 299
2020-09-09 2020-09-09 Åby-4 Strong Lover Strong Lover   [v 4] 2140/10 D 4 14.4 443
2020-09-09 2020-09-09 Åby-8 Milk and Sugar Milk and Sugar   [s 4] 2140/2 D 8 16.7 1340
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-1 Galileo Sisu Galileo Sisu   [v 4] 2140/11 C 0 g 480
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-1 Isenya Isenya   [s 4] 2080/2 B 0 21.8g 45
2020-08-29 2020-08-29 Åby-3 Esta Esta   [s 6] 2140/3 C 8 16.3 74
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-7 Strong Lover Strong Lover   [v 4] 2100/3 B 2 15.7 219
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-1 Galileo Sisu Galileo Sisu   [v 4] 2140/1 D 0 21.6g 215
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-9 Esta Esta   [s 6] 2140/12 B 8 16.0 164
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-4 Milk and Sugar Milk and Sugar   [s 4] 1640/6 C str
2020-08-13 2020-08-13 Åby-1 Isenya Isenya   [s 4] 2140/6 D 0 18.0 701
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-4 Milk and Sugar Milk and Sugar   [s 4] 2160/14 C 6 17.0 494
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-6 Ulf Eme Ulf Eme   [v 9] 2140/4 D 7 15.5 318
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-8 Amourette Amourette   [s 6] 2140/3 D 0 21.8 280
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-1 Galileo Sisu Galileo Sisu   [v 4] 2140/2 C 0 18.8 966
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-2 Giga Madrik Giga Madrik   [s 4] 2080/2 B 0 g 33
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-3 Strong Lover Strong Lover   [v 4] 2140/8 C 2 15.2 551
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-6 Ulf Eme Ulf Eme   [v 9] 2140/8 D 0 15.7 741
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-7 Strong Lover Strong Lover   [v 4] 2140/4 D 4 16.9 348
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-2 Tex Ritter Tex Ritter   [v 7] 1609/11 D 2 14.5 234
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-6 Dalforno Dalforno   [v 7] 1609/10 B 5 14.1 98
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-2 Giga Madrik Giga Madrik   [s 4] 2140/2 D 0 g 29
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-2 Sienna Lady Sienna Lady   [s 7] 2640/5 D 6 16.7 524
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-1 Giga Madrik Giga Madrik   [s 4] 2140/2 C 2 17.8 297
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-2 Sienna Lady Sienna Lady   [s 7] 1640/7 C 4 14.8 41
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-8 Esta Esta   [s 6] 2140/12 B 6 15.3 406
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-2 Sienna Lady Sienna Lady   [s 7] 2140/8 C 2 16.0g 85
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-9 Amourette Amourette   [s 6] 2140/2 B 8 17.6 50
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-6 Eds Judy Eds Judy   [s 8] 2640/4 D 0 g 498
2020-03-29 2020-03-29 Åby-2 Sienna Lady Sienna Lady   [s 7] 2140/9 C 2 16.5 189
2020-01-23 2020-01-23 Åby-8 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 12] 2140/5 D str
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-4 Imperator Imperator   [v 9] 2140/5 D 0 16.0 509
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-7 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 12] 2100/7 D 0 17.2 1090
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-7 Amourette Amourette   [s 6] 2140/3 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se