V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-15 2015-12-15 Axevalla-8 Countesse Gift Countesse Gift   [s 3] 2140/8 0 21.8g 152
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-6 Riverside Drive Riverside Drive   [s 5] 2140/5 0 17.2 84
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-3 On Good Terms On Good Terms   [s 5] 2640/5 0 g 172
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-1 Countesse Gift Countesse Gift   [s 3] 2160/14 str
2015-11-22 2015-11-22 Åby-9 Riverside Drive Riverside Drive   [s 5] 2140/2 1 15.3 453
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-7 Riverside Drive Riverside Drive   [s 5] 1640/2 1 14.5 74
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-4 Riverside Drive Riverside Drive   [s 5] 1640/11 3 15.6 239
2015-10-22 2015-10-22 Åby-1 Countesse Gift Countesse Gift   [s 3] 2140/9 8 20.9g 369
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Riverside Drive Riverside Drive   [s 5] 2140/8 5 16.9 120
2015-10-08 2015-10-08 Åby-4 High Flying High Flying   [s 4] 2140/4 8 17.2 305
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-5 On Good Terms On Good Terms   [s 5] 1640/9 1 15.0 166
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-7 Stands to Reason Stands to Reason   [v 6] 2140/7 7 15.0 39
2016-12-17 2016-12-17 Åby-4 Jean Shepard Jean Shepard   [s 2] 1640/7 C 7 17.6 331
2016-12-01 2016-12-01 Åby-4 High Flying High Flying   [s 5] 2140/6 B 0 16.8 245
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-9 On Good Terms On Good Terms   [s 6] 2140/14 C 0 g 791
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-1 Mr Rapide Mr Rapide   [h 2] 1640/5 B 0 g 50
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-7 That's My Pal That's My Pal   [v 8] 1640/4 D 6 14.9 101
2016-11-09 2016-11-09 Åby-3 Tex Ritter Tex Ritter   [v 3] 2140/3 D 0 g 571
2016-11-09 2016-11-09 Åby-1 Dhori Dhori   [s 2] 2140/2 D 0 g 813
2016-11-03 2016-11-03 Åby-9 On Good Terms On Good Terms   [s 6] 1640/8 C 0 15.0 589
2016-10-30 2016-10-30 Åby-3 Jocke B. Jocke B.   [v 9] 2140/9 A 5 15.6 82
2016-10-20 2016-10-20 Åby-1 Jean Shepard Jean Shepard   [s 2] 1640/8 C 4 17.2 326
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-5 Jean Shepard Jean Shepard   [s 2] 1640/4 C 0 17.2 1288
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-6 Riverside Drive Riverside Drive   [s 6] 2160/8 C 8 18.2g 144
2016-09-29 2016-09-29 Åby-4 Klena Vito Klena Vito   [v 4] 2140/6 B 0 16.5 126
2016-09-21 2016-09-21 Åby-6 Klena Vito Klena Vito   [v 4] 2140/8 D 4 14.9 313
2016-09-21 2016-09-21 Åby-1 Jean Shepard Jean Shepard   [s 2] 1640/6 D 3 17.0 400
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Super Grabben Super Grabben   [h 3] 2140/10 D 7 19.1 192
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-5 Riverside Drive Riverside Drive   [s 6] 2160/5 D 7 15.6 223
2016-09-07 2016-09-07 Åby-8 That's My Pal That's My Pal   [v 8] 1640/2 D 0 12.7 1099
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-6 Klena Vito Klena Vito   [v 4] 2140/3 B 2 15.7 41
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-3 Victory Tiff Victory Tiff   [v 4] 2140/9 C 0 21.0g 512
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-6 That's My Pal That's My Pal   [v 8] 2640/8 D 4 15.6 846
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-9 Cinque Terre Cinque Terre   [h 4] 2160/13 A 1 16.5 55
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-9 That's My Pal That's My Pal   [v 8] 2140/12 D 0 14.5 795
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-2 Stands to Reason Stands to Reason   [v 7] 2140/14 B 0 17.6g 245
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-1 Freedom Transs R.* Freedom Transs R.*   [s 4] 1640/3 D 0 g 193
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-8 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 8] 2140/1 C 2 13.7 85
2016-08-04 2016-08-04 Åby-10 Klena Vito Klena Vito   [v 4] 2160/9 B 2 16.2 86
2016-07-30 2016-07-30 Åby-3 Riverside Drive Riverside Drive   [s 6] 2140/10 D 4 15.1 163
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-5 Stands to Reason Stands to Reason   [v 7] 1640/1 B 3 13.4 165
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Klena Vito Klena Vito   [v 4] 2640/5 B 1 18.0 32
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-1 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 8] 2140/3 C 2 13.3 57
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-9 Riverside Drive Riverside Drive   [s 6] 2160/10 C 0 16.7 80
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-4 Freedom Transs R.* Freedom Transs R.*   [s 4] 1660/15 D 7 16.7 722
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-2 Ti Lady Your S.M. Ti Lady Your S.M.   [s 4] 2640/8 D 0 20.3g 570
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-9 Stands to Reason Stands to Reason   [v 7] 2140/11 A 7 14.7 65
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Linita Klimp Linita Klimp   [s 5] 2140/2 A 2 14.6 36
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Klena Vito Klena Vito   [v 4] 2140/9 A 6 17.9 77
2016-06-09 2016-06-09 Åby-4 Tinky Winky Laday Tinky Winky Laday   [s 3] 2140/6 D str
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-2 Tex Ritter Tex Ritter   [v 3] 2140/10 D 0 17.9 776
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-8 High Colours High Colours   [v 5] 2140/11 D 0 22.8g 179
2016-05-14 2016-05-14 Åby-2 On Good Terms On Good Terms   [s 6] 2140/9 D 0 14.6 896
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-12 Ti Lady Your S.M. Ti Lady Your S.M.   [s 4] 2140/4 D 7 17.6 663
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-11 Lord Photo Lord Photo   [v 10] 2140/6 D 0 13.0 573
2016-05-04 2016-05-04 Åby-8 On Good Terms On Good Terms   [s 6] 2140/5 D 3 15.1 744
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-2 Stands to Reason Stands to Reason   [v 7] 2660/11 D 3 15.0 100
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-5 Countesse Gift Countesse Gift   [s 4] 2080/3 C 0 20.0g 94
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-1 High Flying High Flying   [s 5] 1680/6 A 0 g 23
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-4 On Good Terms On Good Terms   [s 6] 1660/13 B 4 17.2 122
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-4 Lord Photo Lord Photo   [v 10] 3180/7 D 5 16.8 673
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-4 High Flying High Flying   [s 5] 2140/6 B 1 15.9 41
2016-04-07 2016-04-07 Åby-9 Red Shrew Red Shrew   [s 5] 2140/15 D 0 19.1g 679
2016-03-31 2016-03-31 Åby-3 High Flying High Flying   [s 5] 2140/4 C 1 14.3 462
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-1 Lord Photo Lord Photo   [v 10] 2680/12 D 8 16.2g 509
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-1 Tex Ritter Tex Ritter   [v 3] 2140/4 D 6 19.3 194
2016-03-21 2016-03-21 Åby-1 High Flying High Flying   [s 5] 2140/10 B 4 16.4 209
2016-03-16 2016-03-16 Axevalla-2 Stands to Reason Stands to Reason   [v 7] 2140/5 C 0 17.6g 178
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-4 High Flying High Flying   [s 5] 2160/6 D 5 16.7 232
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-7 High Flying High Flying   [s 5] 1640/6 C 3 16.6 180
2016-02-11 2016-02-11 Åby-3 High Flying High Flying   [s 5] 2140/9 B 0 19.4 421
2016-01-09 2016-01-09 Åby-3 Riverside Drive Riverside Drive   [s 6] 1640/10 D 0 14.6 336
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-6 Riverside Drive Riverside Drive   [s 7] 2160/10 B 0 19.1 716
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-2 Barneby Barneby   [v 3] 2140/6 C str
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-8 Dhori Dhori   [s 3] 2140/3 B 0 g 114
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-5 Riverside Drive Riverside Drive   [s 7] 1640/11 B 4 13.0 74
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-2 Candy Crush Candy Crush   [s 3] 2140/1 B 0 g 113
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-2 Dhori Dhori   [s 3] 2140/3 C 6 19.0g 239
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-8 Linnsan T.J. Linnsan T.J.   [s 4] 2140/1 B 6 16.0 503
2017-08-24 2017-08-24 Åby-2 Dhori Dhori   [s 3] 2140/4 D 0 16.1 340
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-9 Dhori Dhori   [s 3] 2080/4 D 2 18.0 85
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-1 High Flying High Flying   [s 6] 2140/4 D 6 25.1 63
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-7 On Good Terms On Good Terms   [s 7] 2140/4 D 4 13.6 179
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-10 On Good Terms On Good Terms   [s 7] 1640/5 D 0 16.5g 170
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 Freedom Transs R. Freedom Transs R.   [s 5] 2140/8 C 6 17.7 48
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-8 Cinque Terre Cinque Terre   [v 5] 2140/3 C 3 15.5 107
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-8 High Flying High Flying   [s 6] 2100/4 C 6 17.1 709
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-8 Riverside Drive Riverside Drive   [s 7] 2140/9 D 6 15.3 647
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-3 Freedom Transs R. Freedom Transs R.   [s 5] 2140/9 D 3 14.3 184
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-1 Linnsan T.J. Linnsan T.J.   [s 4] 2140/10 D 0 18.1g 274
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-3 High Flying High Flying   [s 6] 1640/10 C 7 14.6 188
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-9 Cinque Terre Cinque Terre   [v 5] 1640/2 C 6 14.2 172
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-7 Jean Shepard Jean Shepard   [s 3] 2140/4 B 7 17.6 808
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-3 High Flying High Flying   [s 6] 2160/11 D 0 16.1 381
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-5 Woop'sididitagain Woop'sididitagain   [s 5] 2140/1 D 0 218
2017-03-02 2017-03-02 Åby-3 Jean Shepard Jean Shepard   [s 3] 2140/6 C str
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-2 Judge Memphis Judge Memphis   [v 3] 2140/3 D 0 20.0g 247
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-4 High Flying High Flying   [s 6] 1640/1 D 0 g 226
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-7 Candy Crush Candy Crush   [s 4] 2140/7 D 4 18.2 182
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-3 Riverside Drive Riverside Drive   [s 8] 1640/10 D 4 12.6 204
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-5 Imperator Imperator   [v 7] 2640/4 D 5 15.6 114
2018-11-16 2018-11-16 Axevalla-1 Imperator Imperator   [v 7] 2160/3 D 3 15.2 241
2018-11-16 2018-11-16 Axevalla-5 Sienna Lady Sienna Lady   [s 5] 2160/4 D 7 17.5 224
2018-11-15 2018-11-15 Åby-1 Hedwig Laday Hedwig Laday   [s 4] 2140/1 B 0 19.9g 118
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-8 Candy Crush Candy Crush   [s 4] 2140/3 C 0 17.8g 146
2018-11-07 2018-11-07 Åby-7 Judge Memphis Judge Memphis   [v 4] 3140/5 C 5 14.9 169
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-6 Sienna Lady Sienna Lady   [s 5] 1640/4 D 1 13.7 191
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-3 Candy Crush Candy Crush   [s 4] 2100/1 C 3 17.6 220
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-9 Riverside Drive Riverside Drive   [s 8] 1609/4 C 3 13.9 534
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-7 Imperator Imperator   [v 7] 1660/13 B 5 15.1 98
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-9 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 8] 2140/3 D 0
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-5 Judge Memphis Judge Memphis   [v 4] 2140/3 D 0 14.6 415
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-9 Riverside Drive Riverside Drive   [s 8] 2160/6 B str
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-4 On Good Terms On Good Terms   [s 8] 2160/12 D 0 g 623
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-10 Candy Crush Candy Crush   [s 4] 2140/3 D 5 18.3 278
2018-04-03 2018-04-03 Axevalla-7 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 10] 2140/3 C 0 16.6 219
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-6 On Good Terms On Good Terms   [s 8] 2140/9 D 3 15.7 115
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-8 Riverside Drive Riverside Drive   [s 8] 2100/5 B 0 15.1 489
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 On Good Terms On Good Terms   [s 8] 2140/1 D str
2018-03-17 2018-03-17 Åby-9 Riverside Drive Riverside Drive   [s 8] 2140/11 A 3 16.2 94
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-1 Candy Crush Candy Crush   [s 4] 2140/9 B 4 19.1 67
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-10 Riverside Drive Riverside Drive   [s 8] 1640/3 C str
2018-03-07 2018-03-07 Axevalla-4 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 10] 2140/12 B str
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-5 Dhori Dhori   [s 4] 2140/6 D 0 21.6g 845
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-1 Candy Crush Candy Crush   [s 4] 2140/6 C 4 19.2 174
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-9 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 10] 2140/9 D 5 16.5 281
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-5 On Good Terms On Good Terms   [s 8] 2140/10 D 5 15.7 442
2018-01-10 2018-01-10 Åby-9 On Good Terms On Good Terms   [s 8] 1640/12 D 0 g 467
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-6 Linnsan T.J. Linnsan T.J.   [s 5] 2140/9 D 0 g 643
2018-01-04 2018-01-04 Åby-2 Dhori Dhori   [s 4] 2140/2 C 0 18.2 855
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-7 Linnsan T.J. Linnsan T.J.   [s 5] 1640/1 D 0 17.3 234
2019-11-21 2019-11-21 Åby-1 Qrille Vitte Qrille Vitte   [v 5] 2140/11 D str
2019-11-06 2019-11-06 Åby-2 Amourette Amourette   [s 5] 2140/1 D 5 17.8 496
2019-11-02 2019-11-02 Åby-1 Sienna Lady Sienna Lady   [s 6] 2140/5 D 5 16.3 98
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-3 Esta Esta   [s 5] 2140/8 B 2 15.8 46
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-7 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 11] 2140/8 C 3 15.8 242
2019-10-05 2019-10-05 Åby-1 Esta Esta   [s 5] 2140/1 C 2 15.6 32
2019-10-05 2019-10-05 Åby-3 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 11] 2140/4 D 8 16.8 411
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-8 Imperator Imperator   [v 8] 2140/5 C 0 16.3g 316
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-8 Imperator Imperator   [v 8] 3160/7 C 6 17.3 1593
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-7 Imperator Imperator   [v 8] 2640/7 C 5 16.2 284
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 Navy Blue Navy Blue   [s 5] 2140/8 D 0 13.9 513
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-4 Imperator Imperator   [v 8] 2140/8 C 0 14.3 381
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-6 Navy Blue Navy Blue   [s 5] 2140/8 C 2 15.1 28
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-10 Todaysfreshair Todaysfreshair   [v 5] 2140/3 D 0 17.4 1043
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-7 Judge Memphis Judge Memphis   [v 5] 2480/10 B 5 15.3 52
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-10 Imperator Imperator   [v 8] 2180/12 A str
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-8 Imperator Imperator   [v 8] 2640/6 D 0 16.4 398
2019-01-31 2019-01-31 Åby-4 Imperator Imperator   [v 8] 2140/12 C 0 18.3g 889
2019-01-31 2019-01-31 Åby-8 Riverside Drive Riverside Drive   [s 9] 1640/1 D 0 14.7 639
2019-01-23 2019-01-23 Åby-2 Candy Crush Candy Crush   [s 5] 2140/2 C 5 19.6g 141
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-9 Strong Lover Strong Lover   [v 4] 2160/8 A 0 16.5 272
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-3 Esta Esta   [s 6] 1640/6 C 6 15.9 291
2020-12-08 2020-12-08 Axevalla-8 Hambra's Bon Jovi Hambra's Bon Jovi   [v 6] 1660/6 C 6 17.7 709
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-3 Dalforno Dalforno   [v 7] 2140/4 D 7 16.1 113
2020-11-19 2020-11-19 Åby-1 M.M.Hot One M.M.Hot One   [v 3] 2140/1 D 0 g 615
2020-11-19 2020-11-19 Åby-10 Tex Ritter Tex Ritter   [v 7] 2160/2 D 0 g 895
2020-11-17 2020-11-17 Axevalla-1 Esta Esta   [s 6] 2180/9 D 0 16.2 586
2020-11-15 2020-11-15 Åby-1 Domingo Frei Domingo Frei   [v 6] 2140/6 D 4 17.1 381
2020-11-15 2020-11-15 Åby-3 Ulf Eme Ulf Eme   [v 9] 2140/3 D 6 16.4 902
2020-11-15 2020-11-15 Åby-4 Dalforno Dalforno   [v 7] 2140/3 D 8 15.0 232
2020-10-23 2020-10-23 Axevalla-8 Amourette Amourette   [s 6] 2140/2 D 8 19.2 539
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-2 Isenya Isenya   [s 4] 2140/8 B str
2020-10-03 2020-10-03 Åby-3 Esta Esta   [s 6] 2140/6 C 3 14.5 158
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-2 Esta Esta   [s 6] 2160/8 B 3 15.4 221
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-5 Hambra's Bon Jovi Hambra's Bon Jovi   [v 6] 2140/10 D 0 g 182
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-7 Bacchus L.I. Bacchus L.I.   [v 5] 2100/6 C 5 14.7 110
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-1 Isenya Isenya   [s 4] 2140/5 B 5 20.0 299
2020-09-09 2020-09-09 Åby-4 Strong Lover Strong Lover   [v 4] 2140/10 D 4 14.4 443
2020-09-09 2020-09-09 Åby-8 Milk and Sugar Milk and Sugar   [s 4] 2140/2 D 8 16.7 1340
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-1 Galileo Sisu Galileo Sisu   [v 4] 2140/11 C 0 g 480
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-1 Isenya Isenya   [s 4] 2080/2 B 0 21.8g 45
2020-08-29 2020-08-29 Åby-3 Esta Esta   [s 6] 2140/3 C 8 16.3 74
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-7 Strong Lover Strong Lover   [v 4] 2100/3 B 2 15.7 219
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-1 Galileo Sisu Galileo Sisu   [v 4] 2140/1 D 0 21.6g 215
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-9 Esta Esta   [s 6] 2140/12 B 8 16.0 164
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-4 Milk and Sugar Milk and Sugar   [s 4] 1640/6 C str
2020-08-13 2020-08-13 Åby-1 Isenya Isenya   [s 4] 2140/6 D 0 18.0 701
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-4 Milk and Sugar Milk and Sugar   [s 4] 2160/14 C 6 17.0 494
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-6 Ulf Eme Ulf Eme   [v 9] 2140/4 D 7 15.5 318
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-8 Amourette Amourette   [s 6] 2140/3 D 0 21.8 280
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-1 Galileo Sisu Galileo Sisu   [v 4] 2140/2 C 0 18.8 966
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-2 Giga Madrik Giga Madrik   [s 4] 2080/2 B 0 g 33
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-3 Strong Lover Strong Lover   [v 4] 2140/8 C 2 15.2 551
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-6 Ulf Eme Ulf Eme   [v 9] 2140/8 D 0 15.7 741
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-7 Strong Lover Strong Lover   [v 4] 2140/4 D 4 16.9 348
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-2 Tex Ritter Tex Ritter   [v 7] 1609/11 D 2 14.5 234
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-6 Dalforno Dalforno   [v 7] 1609/10 B 5 14.1 98
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-2 Giga Madrik Giga Madrik   [s 4] 2140/2 D 0 g 29
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-2 Sienna Lady Sienna Lady   [s 7] 2640/5 D 6 16.7 524
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-1 Giga Madrik Giga Madrik   [s 4] 2140/2 C 2 17.8 297
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-2 Sienna Lady Sienna Lady   [s 7] 1640/7 C 4 14.8 41
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-8 Esta Esta   [s 6] 2140/12 B 6 15.3 406
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-2 Sienna Lady Sienna Lady   [s 7] 2140/8 C 2 16.0g 85
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-9 Amourette Amourette   [s 6] 2140/2 B 8 17.6 50
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-6 Eds Judy Eds Judy   [s 8] 2640/4 D 0 g 498
2020-03-29 2020-03-29 Åby-2 Sienna Lady Sienna Lady   [s 7] 2140/9 C 2 16.5 189
2020-01-23 2020-01-23 Åby-8 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 12] 2140/5 D str
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-4 Imperator Imperator   [v 9] 2140/5 D 0 16.0 509
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-7 Crazy Foot Mambo Crazy Foot Mambo   [v 12] 2100/7 D 0 17.2 1090
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-7 Amourette Amourette   [s 6] 2140/3 D str
2021-08-31 2021-08-31 Vaggeryd-3 Strong Lover Strong Lover   [v 5] 2140/2 A 4 15.0 81
2021-08-31 2021-08-31 Vaggeryd-7 Temptation Face Temptation Face   [s 6] 2140/5 C 6 16.4 170
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-8 Strong Lover Strong Lover   [v 5] 3160/3 D 0 15.9 1160
2021-07-06 2021-07-06 Axevalla-7 Thierry Omeyer Thierry Omeyer   [v 4] 2140/2 B 7 20.7 312
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-8 Super Grabben Super Grabben   [v 8] 1640/4 C 2 13.4 109
2021-06-24 2021-06-24 Axevalla-4 Super Grabben Super Grabben   [v 8] 2140/9 D 8 13.9 452
2021-06-17 2021-06-17 Åby-4 Dalforno Dalforno   [v 8] 2140/1 C 0 13.8 1050
2021-06-11 2021-06-11 Årjäng-8 Esta Esta   [s 7] 1640/3 D 1 14.6 94
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-3 Bossy Alley Bossy Alley   [v 7] 2140/2 D 5 14.8 170
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-8 Milk and Sugar Milk and Sugar   [s 5] 2140/3 D 6 15.9 124
2021-06-03 2021-06-03 Åby-4 Milos Ganador Milos Ganador   [v 5] 1640/4 C 0 g 28
2021-06-01 2021-06-01 Vaggeryd-3 Domingo Frei Domingo Frei   [v 7] 2140/10 D 0 g 745
2021-06-01 2021-06-01 Vaggeryd-7 Dalforno Dalforno   [v 8] 2660/5 C 3 15.8g 367
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-9 Strong Lover Strong Lover   [v 5] 1640/2 C 0 13.1 250
2021-05-27 2021-05-27 Åby-7 Milos Ganador Milos Ganador   [v 5] 2140/5 B 0 17.6g 56
2021-05-18 2021-05-18 Axevalla-7 Dalforno Dalforno   [v 8] 1640/3 C str
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-5 Strong Lover Strong Lover   [v 5] 1640/6 D str
2021-05-13 2021-05-13 Åby-7 Dalforno Dalforno   [v 8] 2140/5 B 5 14.5 56
2021-05-11 2021-05-11 Axevalla-6 Milk and Sugar Milk and Sugar   [s 5] 2140/5 D str
2021-05-10 2021-05-10 Mantorp-8 Bearicecream Bearicecream   [s 6] 2140/7 B 0 15.2 352
2021-05-08 2021-05-08 Åby-8 Milos Ganador Milos Ganador   [v 5] 1640/2 D 4 12.1 128
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-2 Dalforno Dalforno   [v 8] 2180/7 C 2 14.4 156
2021-04-29 2021-04-29 Axevalla-5 Isenya Isenya   [s 5] 2140/6 C 0 20.0g 475
2021-04-20 2021-04-20 Axevalla-6 Dalforno Dalforno   [v 8] 2640/4 D 6 15.4 570
2021-04-20 2021-04-20 Axevalla-9 Milos Ganador Milos Ganador   [v 5] 1640/10 C 1 12.0 380
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-9 Milk and Sugar Milk and Sugar   [s 5] 2140/6 B 1 16.8 44
2021-03-31 2021-03-31 Åby-4 Dalforno Dalforno   [v 8] 3140/5 D 7 16.1 1244
2021-03-31 2021-03-31 Åby-8 Milos Ganador Milos Ganador   [v 5] 2640/9 B 5 16.0g 789
2021-03-25 2021-03-25 Åby-2 M.M.Hot One M.M.Hot One   [v 4] 2140/2 D 0 17.9 470
2021-03-23 2021-03-23 Axevalla-5 Isenya Isenya   [s 5] 2140/11 B 4 18.5 607
2021-03-20 2021-03-20 Åby-6 Domingo Frei Domingo Frei   [v 7] 2140/5 C 1 15.6 138
2021-03-20 2021-03-20 Åby-11 Eds Judy Eds Judy   [s 9] 2140/4 D 7 18.0 202
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-4 Milk and Sugar Milk and Sugar   [s 5] 2140/11 C str
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-10 Esta Esta   [s 7] 2140/14 B 3 16.0 241
2021-02-16 2021-02-16 Axevalla-3 Milk and Sugar Milk and Sugar   [s 5] 2140/6 D 0 19.1 351
2021-01-28 2021-01-28 Åby-9 Strong Lover Strong Lover   [v 5] 1640/5 C 1 13.6 97
2021-01-26 2021-01-26 Axevalla-8 Milk and Sugar Milk and Sugar   [s 5] 2140/2 D 0 g 1138
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-6 Strong Lover Strong Lover   [v 5] 1640/1 A 1 15.1 103ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se