V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2023-06-03 2023-06-03 Åby-9 Infinite Blues Infinite Blues   [s 5] 2140/4 D

Nyheter för travkusk


 Jackpotmiljoner att dela ut när sommarens första V75® utspelar sig på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.Daniel Redén har fem h&aum..


 Jackpotmiljoner att dela ut när sommarens första V75® utspelar sig på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Daniel Redén har fem hästar med sig och ser ut att få mycket bläck när strecken ska plitas ned. Den som på förhand kanske är allra mest intressant i tränarens femma är väletablerade stjärnan 9 Admiral As (V75-6). Topptravaren, som var en av deltagarna i Elitloppet förra året, lämnade i våras Reijo Liljendahls regi och har sedan en tid återfunnits hos Redén. Nu är det dags för regidebut och första starten sedan slutet av mars.
– Admiral As har tränat på som alla andra men har behövt acklimatisera sig lite till det sättet som vi tränar. Han känns bra och vi väljer att starta igång nu. Det blir ganska intetsägande, med träningsbalans och öppet huvudlag, vi ska lära känna honom lite. Jag har väl inga höga förväntningar så även om det är klart att vi har förhoppningar att det ska fungera. Jag har sett hästen förut och vet vad jag jobbar med. Vi tar ett lopp i taget och börjar här.
Märker du någon skillnad på hästen nu, jämfört när han kom till ert stall?
– Nej, han har kanske blivit lite mer flegmatisk. Det är väl för att han inte är van att träna på den tunga sanden och då blir det väl lite att han inte tycker om att springa för fort…det brukar bli jobbigt. Men han kom i bra skick och känns bra.
Du har också 8 Born Unicorn (V75-6) i loppet, som nu hunnit med två starter i år?
– Han gick bra senast och är på väg mot formen, så skulle han få rätt lopp så vet man aldrig. Distansen är kanske ett halvvarv för långt för honom rent mentalt nu för tiden, men annars känns han fin.

På rätt väg med Greensboro Zet
Fint stammade fyraåringen 6 Greensboro Zet (V75-2) inledde året med två raka galopper, men höll sig senast i rätt gångart och lämnade ett positivt besked. Är det dags för seger nu?
– Han är besvärlig och svår att räkna på, väldigt kapabel men har inte alltid lynnet och viljan att vara med. Ändå tycker jag han var riktigt bra senast, även om kusken inte kunde köra för fullt på honom till slut. Vi provade barfota då, nu ska vi ha skor på igen, men jag tycker att vi var på rätt väg nu med norskt huvudlag, så han håller sig lite lugnare i loppen.
Lika gammal är 7 Periculum (V75-3) som möter de jämngamla i Ina Scots Ära.
Jänkaren har mycket goda meriter från USA, där han påbörjade sin karriär hos Marcus Melander och bland annat var en av hästarna i Hambletonian i fjol. Hos Daniel Redén har det blivit två starter så här långt och insatsen på Vermo senast var ett fall framåt.
– I första starten var han inte särskilt bra, han hade inte lärt sig våra doserade svängar då. Han var mycket bättre i Finland senast och borde ha gått framåt med det loppet. Jag hoppas han kommer vara lite bättre nu. Nu har han fått gå utvändigt två gånger och vi hoppas han får ett annat lopp nu, så att han kanske kan få spurta en gång också. Förhoppningen är att han går framåt för varje start.
Slutligen. 1 Mahala (V75-4) som har tre raka och nu drog innerspåret i Diamantstoet?
– Hon har ju vunnit några lopp nu så hon möter ju bättre och bättre hästar. Jag vet inte om hon kan hålla upp från innerspåret men jag tycker hon är bra för klassen och gör säkert ett bra lopp härifrån.

Kanal 75


Startskottet för STL Sommartrav gick på Lindesberg på onsdagen och publiken på den idylliska sommarbanan fick avnjuta såväl st..


Startskottet för STL Sommartrav gick på Lindesberg på onsdagen och publiken på den idylliska sommarbanan fick avnjuta såväl strålande försommarväder som högklassig travsport. Huvudloppet, som i och med Svensk Travsports satsning på sommartravet i år fått gulddivisionsstatus, hade samlat ett starkt startfält. Gooner tog initialt ledningen från innerspår men när Click Bait kom farande in i första sväng hade han inget att sätta emot och galopperade. Väl i spets var det spel mot ett mål och Click Bait stack undan till säker seger före en årsdebuterande Hell Bent For Am.
- Att sitta bakom den här är så njutbart som det kan bli att köra häst, får man köra den här har man nått sitt crescendo, sa kusken Per Lennartsson om Stefan Melanders topphäst.
- Han är exceptionellt härlig för han gör alltid sitt. Han är startsnabb, travsäker och man kan placera honom var man vill i loppen. Han vinner inte alltid när han möter de bästa men han gör alltid sitt bästa.
Click Bait, som varit med i Elitloppet tidigare men inte fick någon inbjudan till årets upplaga, vann på kilometertiden 1.11,0 över 1 640 meter med bilstart och fick för det 150 000 kronor.

Förvånad över spelfördelningen
Ytterligare fem avdelningar på V86 utgjordes av lopp ingående i Svenska Travligan och i klass II skrällde det rejält. Tvåprocentaren Blauer Max serverades ett fint lopp i rygg på ledaren och när luckan kom till slut spurtade han enkelt förbi framförvarande ekipage.
- Jag lägger inte så stor vikt vid spelet och trodde väl inte att han skulle vara favorit, men två procent var extremt lågt, kommenterade hästens tränare och kusk Oskar J Anderssons.
I kallblodsdivisionen prickade Eirik Höitomt starten perfekt med Fakserling och väl i spets var det inte som helst bekymmer för den Thor Borg-tränade femåringen att ta sin femte raka seger.
- Hans utveckling är helt enorm. Teamet runt hästen har gjort ett väldigt bra jobb, sa segerkusken.
Thor Borg tog även hem diamantstoet då Nelsonbrighteagle vann i händerna på Tom Erik Solberg,
Katja Melkkos Go Peppergirl ledde klass I från start till mål tillsammans med Kaj Widell och detsamma gjorde Per Lennartssons Corazon De B. i bronsdivisionen.

Chestnut starkast i långa loppet
I långloppet blev det favoritseger genom Daniel Redén-tränade Chestnut, som kördes till ledningen från 20 meters tillägg, stod emot segerstaplaren Bold Knicks försök att utmana och gick undan till säker triumf i sin speciella stil.
- Han kändes fin hela vägen och var inte tom i mål. Det är en jättetrevlig häst det här. Han har kanske inte den bästa tekniken men är en häst som verkligen vill göra vad han kan och alltid försöket till 100 procent. Det känns också som att han har fått till tekniken lite bättre i år och utvecklats på alla vis, sa mannen i sulkyn, Örjan Kihlström.
Det kördes även ett ungdomslopp inom ramen för V86 och det vanns av André Eklundh-tränade Jalapeno K. och Simon Helm.
De som lyckades pricka in samtliga vinnare på V86 fick för det 88 026 kronor. Sju rätt delade ut 731 kronor och sex rätt 64 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Efter festligheterna på Solvalla riktas blickarna mot Sundbyholmstravet strax utanför Eskilstuna som fått ta över lördagens omgå..


Efter festligheterna på Solvalla riktas blickarna mot Sundbyholmstravet strax utanför Eskilstuna som fått ta över lördagens omgång sedan Mantorp drabbats av ett virusutbrott.
Att innerspår bakom startbilen är mindre gynnsamt där än rikssnittet börjar bli allmän kännedom, men det är alltid nyttigt att fräscha upp minnet med lite basstatistik när det vankas V75.

Som vanligt fokuserar vi på 2 140 meter och exkluderar spårtrappor, kallblodslopp samt monté.
Vi tittar dessutom på ROI (Return On Investment) för att få en inblick i återbäringen från de olika startspåren.

All statistik är hämtad från Travfakta.

Spårstatistik 2 140 meter autostart
Eskilstuna (ROI) hela landet (ROI)

Spår 1: 8 (48) 10 (63)
Spår 2: 9 (50) 11 (69)
Spår 3: 10 (57) 11 (65)
Spår 4: 12 (83) 13 (78)
Spår 5: 14 (99) 13 (86)
Spår 6: 12 (85) 10 (75)
Spår 7: 9 (67) 8 (72)
Spår 8: 7 (83) 7 (73)
Spår 9: 7 (53) 6 (59)
Spår 10: 7 (64) 7 (62)
Spår 11: 7 (56) 7 (71)
Spår 12: 4 (69) 5 (62)

Segerprocenten visar tydligt att Eskilstuna är en bana där invändiga utgångslägen har det tuffare än vanligt och utvändiga gynnas.
ROI ger inte oväntat samma bild där avkastningen är klart högst från spår 5, följt av spår 6, 4 och 7 medan 1, 2 och 9 varit de sämsta spelobjekten.

Då fokuserar vi på tränarna och kollar vilka som brukar dominera under sommarmånaderna (juni-juli-augusti).

Högst segerprocent under sommaren (minst 200 starter sedan 2016)
Timo Nurmos 29
Oscar Berglund 28
Daniel Redén 26
Oskar J Andersson 23
Flemming Jensen 23
Öystein Tjomsland 23
Daniel Wäjersten 23
Alessandro Gocciadoro 22
Magnus Jakobsson 20
Björn Goop 20
Peter Untersteiner 19
Reijo Liljendahl 18
Svante Båth 18
Daniel Wikberg 18
Conrad Lugauer 18
Jan-Olov Persson 17
Per Nordström 17
Troels Andersen 17
Stefan Persson 17
Robert Bergh 17
David Persson 17
Stefan Johansson 17
Christoffer Eriksson 16
Jan Roar Mjölneröd 16

Timo Nurmos vinner ofta oavsett årstid, men sett över hela karriären har han varit som mest segerrik under sommarmånaderna och det finns inget som talar för att det skulle bli ett undantag i år.
Oscar Berglund brukar dippa lite under våren för att studsa tillbaka medan namne Andersson är en årstidsspecialist som höjer både seger- och platsprocent rejält.

Minst lika intressant är att se vilka stall det lönat sig mest att spela under samma period.

Högst ROI under sommaren (minst 200 starter sedan 2016)
Kristian Lindberg 149
Kent P Gustavsson 148
Troels Andersen 133
Mikael Cedergren 129
Magnus Dahlén 121
Maria Törnqvist 119
Daniel Wäjersten 105
David Persson 103
Oskar J Andersson 103
Markus B Svedberg 102
Ola Samuelsson 102
Joakim Reiser 101
Flemming Jensen 100
Lars I Nilsson 98
Björn Röcklinger 97
Reijo Liljendahl 95
Morgan Ivarsson 94
Peter Untersteiner 94
Sören Lennartsson 94
Conrad Lugauer 94
Timo Nurmos 94
Mika Haapakangas 92
Oscar Berglund 91
Robert Dunder 91

Här dyker det upp nya namn och flera som sällan figurerar på V75, men kan löna sig att bevaka i vardagstravet framöver.
Daniel Wäjersten, Oskar J Andersson och Ola Samuelsson är tre spelvärda stall som är med i elden på lördag.

Siffrorna ovan gäller för hela sommaren, varför det är lämpligt att komplettera med färska resultat för att se var stallen befinner sig på formskalan just nu.

Formstarkast enligt segerprocent (minst 20 starter mellan 1 maj – 30 maj)
Daniel Redén 33
André Eklundh 32
Timo Nurmos 31
Daniel Wäjersten 29
Öystein Tjomsland 26
Joakim Lövgren 26
Jan-Olov Persson 25
Alessandro Gocciadoro 24
Anders Svanstedt 23
Per Nordström 23
Claes Sjöström 22
Per Henriksen 22
Johan Untersteiner 21
Christoffer Eriksson 20
Conrad Lugauer 19
Håkan K Persson 18
Maria Törnqvist 18
Oskar J Andersson 17
Svante Båth 17
Robert Skoglund 17
Fredrik Wallin 16
Tomas Pettersson 16
Markus B Svedberg 16

Redén, Nurmos och Wäjersten håller hög segerprocent året runt medan Eklundh är inne i ett härligt segerstim.

Formstarkast enligt ROI (minst 20 starter mellan 1 maj – 30 maj)
Oskar Kylin Blom 229
Maria Törnqvist 218
Öystein Tjomsland 218
Svante Ericsson 185
Anders Zackrisson 181
Jerry Riordan 174
André Eklundh 155
Peter G Norman 142
Anders Svanstedt 130
Per Henriksen 125
Rick Ebbinge 125
Jan Ove Olsen 115
Markus B Svedberg 113
Jan-Olov Persson 110
Daniel Wäjersten 105
Magnus Dahlén 100
Jörgen Westholm 97
Claes Sjöström 95
Fredrik Wallin 95

Oskar Kylin Blom har varit spelarnas bästa vän i maj, men stallet brukar få en dipp under sommaren där han historiskt visar ROI 74, att jämföra med ROI 130 på våren. Däremot kan Maria Törnqvist vara värd att fortsätta följa då stallet visat ROI 161 de två senaste somrarna.
Kallblodsspecialist Tjomsland tillhör kategorin som ofta blir favoritspelad, men har satt ovanligt många oddsare de senaste veckorna.

Resultaten ovan väger alla sommarstarter sedan 2016 lika tungt, vilket förstås kan bli lite missvisande för stall som förbättrat eller försämrat sina resultat de senaste säsongerna.

För att väga upp detta avrundar vi med att kika på vilka stall som var hetast under juni i fjol.

Högst segerprocent juni 2022 (minst 20 starter)
Timo Nurmos 43
Christoffer Eriksson 31
Öystein Tjomsland 30
Alessandro Gocciadoro 27
Daniel Wäjersten 26
Daniel Redén 25
Johan Untersteiner 23
Tomas Pettersson 21
Mattias Djuse 20
Jennifer Persson 20
Svante Båth 19
Joakim Lövgren 19
Joakim Elfving 18
Henrik Hoffman 18

Timo Nurmos hade precis som i år en försiktig start på säsongen i fjol, men under juni lossnade det med besked då han gick från 22 i segerprocent i maj till nästan det dubbla under juni.
Bli inte överraskade om stallet börjar dominera på samma sätt inom kort.

Högst ROI juni 2022 (minst 20 starter)
Gennaro Casillo 249
Mika Haapakangas 184
Tomas Pettersson 160
Joakim Lövgren 146
Alessandro Gocciadoro 127
Timo Nurmos 126
Peter G Norman 121
Henrik Hoffman 118
Jennifer Persson 117
Markus Pihlström 116
Maria Törnqvist 113
Johan Untersteiner 113
Christoffer Eriksson 112
Per Nordström 103
David Persson 87
Daniel Wäjersten 82
Katja Melkko 81

Gennaro Casillo satte dit Copen Chuck S.M. till över 50 gånger pengarna på Jägersro 21 juni och kanske har en liknande skräll i gömmorna även i år.
Mer anmärkningsvärda var resultaten för Joakim Lövgren, Timo Nurmos och Johan Untersteiner som brukar vara påpassade i toton, men ändå kunde visa positiva ROI på 234 starter tillsammans.
En trio som kan vara värda att bevaka lite extra på V75 de närmaste lördagarna.

Robin Johansson, Kanal 75


 Ett mer lättlöst GS75®-pussel bjöds senast det begav sig på Solänget.Det betyder jackpot när vi den här sönda..


 Ett mer lättlöst GS75®-pussel bjöds senast det begav sig på Solänget.
Det betyder jackpot när vi den här söndagen vänder blickarna mot Axevalla. Västgötabanan dukar fram en välsmakande meny där framför allt de treåriga stona hamnar i rampljuset. Guldstoet ska avgöras. Förutom ett fint förstapris på 350 000 kronor ger loppet också kanske en liten hint om vad som kan vara att vänta nästa sommar, då de fyraåriga stonas största uppgift Stochampionatet ju körs.
Fredrik Persson, för övrigt det senaste tillskottet i tränarnas tusenklubb, har genom åren blivit känd för att skörda fina framgångar med just ston. Två segrar har det blivit i Stochampionatet hittills; 2017 med Ultra Bright och sju år tidigare med den oefterlikneliga Viola Silas.
Kalmartränarens kandidat i Guldstoet i år är 1 Janita Silvio (GS75-7) som verkligen tagit klivet fram i år som treåring. Efter två raka segrar provade hon senast den tuffare konkurrensen med en start i Margaretas Tidiga Unghästserie. En utflykt som renderade i en fjärdeplats efter en tung resa i spåren.
– Janita Silvio har verkligen ryckt upp sig och var jättefin senast. Hon gjorde en kanonprestation på Solvalla senast då hon väl var ute i tredjespår nästa ett helt varv, säger Fredrik.
Det här är en sort som du har förhoppningar på inför framtiden?
–Jo, hon har ju utvecklats hela tiden, hästen är inte så stor i kroppen men är väldigt snabb och följer med i alla tempon. Hon har förutsättningarna att vara med i de lite större loppen framöver.
Det blev ett innerspår bakom bilen i Guldstoet. Hur funkar det?
– Det är ett perfekt smygläge för henne. Hade jag fått välja spår, så hade jag valt det här för henne, helt perfekt. Det är en ”smyghäst” och hon kommer få rätt lopp härifrån.

Galopperat i loppens slutskeden
I fjol var Persson förresten sexa i Stochampionatet med Deborah S.H. Stallets hetaste kandidat inför årets version, vars final körs på Axevalla den 23 juli, är förmodligen 3 Olivia Coger (GS75-4). Monark Newmen-dottern var förra året femma i oaks och senare trea i Breeder’s Crown. Säsongen som fyraåring har dock fått en jobbigare start. Både i uttagningen till Drottning Silvias Pokal och senast, också i en upplaga av Margaretas Tidiga Unghästserie, har det slutat med galopp i loppens slutskeden.
– Olivia Coger har tränat på bra men strulat till det för sig i loppen de två senaste gångerna. Det var synd senast, för jag tror det var ett andrapris som rök där precis innan mål. Jag tycker hon gått bra lopp varje gång, men som sagt hon strular till det och behöver bli lite stabilare.
Vad har de här galopperna berott på?
– Hon har väl inte varit riktigt i form helt enkelt, hon har varit trött den sista biten och fått mjölksyra. Kusken har velat mer än vad hästen har kunnat och då får hon lite svårt att hålla ihop travet.
Är det något som oroar inför söndagen start?
– Lite gör det väl det. Så det blir i första hand att köra på säkerhet den här gången, står det och väger så tar vi inga stora chanser. Annars verkar det som en bra uppgift för henne, vi fick ett bra spår och hon är tuff och rejäl, så det ser intressant ut på det viset.
Så spelarna ska i vilket fall strecka båda dina på GS75®?
– Ja, men det tycker jag ändå.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan 2013 har Svensk Galopp arrangerat Nationaldagsgaloppen på Gärdet med undantag för pandemi-åren 2020 och 2021. I fjol var det succ&ea..


Sedan 2013 har Svensk Galopp arrangerat Nationaldagsgaloppen på Gärdet med undantag för pandemi-åren 2020 och 2021. I fjol var det succé med jättepublik och man räknar med ny publikfest på tisdag 6 juni.
Förutom galopptävlingar, blir det uppträdanden, hattparader och andra aktiviteter för hela familjen, barnaktiviteter som ponnyridning, hoppborg och käpphästar.
Det är fri entré och SMHI:s väderprognos lovar över 20 grader.
Och på scen Linda Bengtzing.
– Eftersom jag är en hästtjej kan jag inte tänka mig något bättre än att vara där med klapprande hovar, svettiga hästar och massor av glada människor. Det är en dröm för mig, jag blev jätteglad när jag fick den här frågan, säger Linda Bengtzing till Svensk Galopp.

Hattparad
Hattparaden är ett mycket populärt och självklart inslag under Nationaldagsgaloppen och man tävlar i tre kategorier: Gärdets Bästa Hatt, Barnhatt och Match Your Dog där du tar med din fyrbenta vän till Gärdet och matchar varandra till en kreativ, elegant eller rolig outfit.
Årets tävlingens jury i Hattparaden är Ann Wilson, professionell dansare och domare i Let’s Dance samt hundvännen och Idoljury-medlemmen Anders Bagge. Ny jurymedlem för 2023 är proffsminglaren, prideprofilen och partajfixaren "MingelMartin".
Det kommer ridas sju galopplopp och ett montélopp under Nationaldagsgaloppen. Fyra lopp för engelska fullblodshästar, ett löp för arabiska fullblodshästar, två ponnylopp och ett montélopp för travhästar.
TV4 sänder live från folkfesten på Gärdet klockan 12.00–14.30.
ATG arrangerar spel på fem av loppen och erbjuder bland annat populära spelformen V4 med första start 12.20.
I loppet för arabiska fullblod tävlas det om hela 125 000 kronor till vinnaren och loppet direktsänds även till Abu Dhabi. Detta då loppet ingår i en global arabhästfestival: HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Startpoängen räckte inte för att starta i Harper Hanovers lopp och köra om en miljon på elitloppslördagen.Då hittade Å..


Startpoängen räckte inte för att starta i Harper Hanovers lopp och köra om en miljon på elitloppslördagen.
Då hittade Åke Lindblom en annan uppgift över tre varv.
Skillnaden i motstånd var förstås milsvid, men intrycket när Power Doc rundade fältet på några hundra meter i början av slutvarvet och försvann ifrån var ändå att han sannolikt hade hävdat sig även på Solvalla.
- Han är fantastisk. En underbar häst på alla sätt och vis. Han är ett proffs i loppen och brukar inte en millimeter i onödan, han springer bara och väntar på att jag ska köra och när jag väl gör det så bara ”tjuuuu”. Det är en sådan härlig känsla att sitta bakom. Jag tror och hoppas att han ska växa in i eliten, förklarade Lindblom om femåringen som joggade 1.14,2/3 180 meter och fick 60 000 kronor för besväret.

Seger direkt för nya stallet
En annan häst som går en spännande säsong till mötes är fyraårige The Flying Eagle. Conrad Lugauer gjorde sin sista start som Jägersro-licensierad genom att ”tjuvstarta” sin nya karriär som Solvallatränare.
- 1 juni blir det officiellt och det här var första hästen från Yttersta, så det känns som en ny början. Det är en fantastiskt fin individ som är kaxig och har rätt blod i ådrorna, men han har lekt fram till idag. Det var första gången jag kände att han tävlade på rätt sätt, förklarade Lugauer sedan han gasat ifrån konkurrenterna på kvällssnabbaste 1.11,6/1 640 meter autostart.
V64 betalade 13 440 kronor för sex rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-4 Yankee Flair Yankee Flair   [v 8] 1640/2 5 14.2 369
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-2 My Icon My Icon   [v 3] 2140/11 5 18.3 401
2015-12-23 2015-12-23 Åby-9 Alsace In Alsace In   [v 6] 2180/9 str
2015-12-10 2015-12-10 Åby-1 My Icon My Icon   [v 3] 2140/4 5 18.5 443
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-10 Son of Owe Son of Owe   [h 6] 2160/7 7 18.5 194
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-8 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 4] 2140/5 3 18.2 63
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-3 Alsace In Alsace In   [v 6] 2140/10 0 16.5 371
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-2 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 6] 2140/5 0 g 257
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-2 My Icon My Icon   [v 3] 2140/12 str
2015-11-22 2015-11-22 Åby-3 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 4] 2640/5 0 g 206
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-6 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 5] 2660/13 0 18.9 786
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-10 Ville Palema Ville Palema   [v 7] 2140/1 0 g 567
2015-11-18 2015-11-18 Åby-6 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 6] 2140/7 0 15.8 247
2015-11-09 2015-11-09 Åby-2 Alsace In Alsace In   [v 6] 1640/12 6 13.3 550
2015-11-05 2015-11-05 Åby-7 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 6] 2160/5 0 16.1 164
2015-11-01 2015-11-01 Åby-5 Dax Dax   [v 9] 2140/8 8 15.6 234
2015-10-26 2015-10-26 Åby-2 Lightning Photo Lightning Photo   [h 5] 2140/2 0 16.2 209
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-8 Son of Owe Son of Owe   [h 6] 2140/12 str
2015-10-22 2015-10-22 Åby-6 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 5] 2640/7 0 17.1 1151
2015-10-20 2015-10-20 Åby-3 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 6] 1640/7 str
2015-10-15 2015-10-15 Åby-7 Son of Owe Son of Owe   [h 6] 2660/12 0 18.4 102
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-9 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 6] 2140/12 0 14.1 446
2015-10-08 2015-10-08 Åby-10 Alsace In Alsace In   [v 6] 2160/8 6 16.2 204
2015-10-08 2015-10-08 Åby-3 Son of Owe Son of Owe   [h 6] 2140/3 2 15.0 266
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-11 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 4] 2080/8 5 17.8 332
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-8 Art on Line Art on Line   [v 8] 2140/8 0 13.9 64
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-7 Son of Owe Son of Owe   [h 6] 2140/4 0 16.5 418
2016-12-22 2016-12-22 Åby-10 Giuliani Giuliani   [v 7] 2180/12 D 4 19.1g 357
2016-12-22 2016-12-22 Åby-7 Bullet Hoss Bullet Hoss   [v 4] 2140/2 D 0 g 360
2016-12-15 2016-12-15 Åby-10 Fickle Shine Fickle Shine   [s 5] 2160/6 B 7 17.3g 350
2016-12-07 2016-12-07 Åby-2 Bullet Hoss Bullet Hoss   [v 4] 2160/5 D 3 18.2 224
2016-12-01 2016-12-01 Åby-10 Summergirl Summergirl   [s 4] 2140/7 B 0 20.0g 62
2016-12-01 2016-12-01 Åby-4 Fickle Shine Fickle Shine   [s 5] 2140/2 D 0 17.0g 851
2016-11-29 2016-11-29 Åby-5 Bullet Hoss Bullet Hoss   [v 4] 2140/12 A 5 16.4 116
2016-11-23 2016-11-23 Åby-7 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2160/6 C 0 g 470
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-1 Alsace In Alsace In   [v 7] 1640/10 B 5 15.2 55
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 Giuliani Giuliani   [v 7] 1640/1 D 7 17.4g 185
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-6 My Icon My Icon   [v 4] 2140/1 B 1 17.5 28
2016-11-09 2016-11-09 Åby-2 Summergirl Summergirl   [s 4] 2640/1 C 5 18.5 57
2016-10-30 2016-10-30 Åby-9 Bullet Hoss Bullet Hoss   [v 4] 2140/4 A 4 16.5 33
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-6 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2140/2 A 0 g 17
2016-10-20 2016-10-20 Åby-5 Summergirl Summergirl   [s 4] 2140/4 B str
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-6 Yankee Flair Yankee Flair   [v 9] 2160/7 D 0 g 334
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-4 My Icon My Icon   [v 4] 2140/5 D 7 16.5 147
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-3 Alsace In Alsace In   [v 7] 1640/9 C 0 13.9 241
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-11 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2160/11 A 0 20.0g 36
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-7 Summergirl Summergirl   [s 4] 1640/1 A 3 15.1 32
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-6 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2160/7 A 0 g 59
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-4 Fickle Shine Fickle Shine   [s 5] 2640/6 D 0 g 126
2016-10-05 2016-10-05 Åby-7 Alsace In Alsace In   [v 7] 2140/1 D 0 15.5 801
2016-10-05 2016-10-05 Åby-1 Bullet Hoss Bullet Hoss   [h 4] 2140/2 A 0 16.5 511
2016-09-29 2016-09-29 Åby-3 Summergirl Summergirl   [s 4] 2160/10 A 3 16.1 348
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-5 My Icon My Icon   [v 4] 2160/6 D 7 16.4 373
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-11 Fickle Shine Fickle Shine   [s 5] 2160/3 D 6 16.6g 345
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-10 Alsace In Alsace In   [v 7] 1640/3 D 4 13.9 82
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-6 Alsace In Alsace In   [v 7] 2140/4 D 4 14.8 160
2016-09-17 2016-09-17 Åby-9 Fickle Shine Fickle Shine   [s 5] 2160/6 D 0 g 37
2016-09-17 2016-09-17 Åby-8 My Icon My Icon   [v 4] 2140/5 C 4 15.7 37
2016-09-17 2016-09-17 Åby-3 Summergirl Summergirl   [s 4] 2140/1 B 4 16.8 41
2016-09-15 2016-09-15 Åby-10 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2160/9 B str
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-9 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2140/11 D 0 13.6 1019
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-7 Bullet Hoss Bullet Hoss   [h 4] 2140/12 B 0 17.8 197
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-8 Summergirl Summergirl   [s 4] 2140/2 D 7 15.7g 337
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-9 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2140/4 D 5 14.0 482
2016-08-04 2016-08-04 Åby-11 My Icon My Icon   [v 4] 2140/9 C 8 16.4 314
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-8 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2640/7 D 2 16.0 30
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-3 Rydens Haro Rydens Haro   [v 9] 2140/2 C 6 16.4g 36
2016-07-10 2016-07-10 ATG Jippo-1 My Icon My Icon   [v 4] 2140/1 C 5 19.8 890
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-2 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2100/12 A 0 20.6g 84
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-11 Rydens Haro Rydens Haro   [v 9] 2140/1 D 2 83
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-8 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2140/7 D 1 15.1 167
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-3 Bullet Hoss Bullet Hoss   [h 4] 1680/6 A str
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-2 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2080/5 D 0 g 94
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-11 Denspecielle Denspecielle   [v 7] 2140/3 D 3 17.9 374
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-7 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2140/3 B 0 19.0 71
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-6 Fickle Shine Fickle Shine   [s 5] 2160/7 C 7 17.5 133
2016-06-16 2016-06-16 Åby-11 Son of Owe Son of Owe   [h 7] 2180/12 A str
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 6] 2140/1 C 0 14.4 240
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-2 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2140/11 A 8 18.8g 31
2016-06-02 2016-06-02 Åby-10 Son of Owe Son of Owe   [h 7] 2140/3 B 8 16.6 91
2016-06-02 2016-06-02 Åby-9 Svartmyrs Sigge Svartmyrs Sigge   [v 12] 1640/1 D 0 11.6 827
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-9 Niniago Niniago   [v 4] 2140/1 B 6 18.4 47
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-8 Skyhigh Skyhigh   [v 5] 2140/2 B 7 16.9 72
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-7 Alsace In Alsace In   [v 7] 2140/15 B 0 16.5 289
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-3 Svartmyrs Sigge Svartmyrs Sigge   [v 12] 2140/8 C 4 15.0 239
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-9 Fancy Flair Fancy Flair   [s 4] 2140/2 C 0 16.1g 255
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-8 Lightning Photo Lightning Photo   [v 6] 1640/5 B 0 g 57
2016-05-12 2016-05-12 Åby-7 Fancy Flair Fancy Flair   [s 4] 2140/7 C 0 15.8 632
2016-05-12 2016-05-12 Åby-2 Bullet Hoss Bullet Hoss   [h 4] 2160/8 A 5 16.0 78
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-6 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2140/10 C str
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-9 Bullet Hoss Bullet Hoss   [h 4] 2080/2 B 1 17.7 24
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-7 My Icon My Icon   [v 4] 1680/11 A 0 16.4 78
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-10 Son of Owe Son of Owe   [h 7] 2160/3 A str
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-3 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 7] 2160/7 C 5 15.4 253
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-1 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2140/2 B 0 g 48
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-4 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 7] 1660/7 A 3 16.6 113
2016-04-14 2016-04-14 Åby-9 Lightning Photo Lightning Photo   [v 6] 2140/1 C 0 15.0 221
2016-04-14 2016-04-14 Åby-1 Bullet Hoss Bullet Hoss   [h 4] 2160/11 A 4 16.7 114
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-3 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2140/6 C 0 17.7 263
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-1 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2140/3 D 1 17.4 639
2016-03-23 2016-03-23 Åby-5 Alsace In Alsace In   [v 7] 1640/5 D 0 13.0 680
2016-03-21 2016-03-21 Åby-3 Lightning Photo Lightning Photo   [v 6] 1640/4 C 5 13.6 39
2016-03-19 2016-03-19 Momarken-2 My Icon My Icon   [v 4] 2140/3 B 2 17.7 84
2016-03-17 2016-03-17 Åby-2 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2140/2 D 0 g 362
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-4 Alsace In Alsace In   [v 7] 1640/6 C 5 15.2 447
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-1 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2160/8 D str
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-9 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2140/2 D 0 15.7 1445
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-6 Alsace In Alsace In   [v 7] 2140/1 D 4 16.1 506
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-3 Lightning Photo Lightning Photo   [v 6] 1640/9 D 2 12.9 257
2016-02-11 2016-02-11 Åby-10 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2140/9 B 6 18.9 140
2016-02-03 2016-02-03 Åby-1 My Icon My Icon   [v 4] 2140/5 D 0 19.7 304
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-10 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2180/13 B 4 20.3 450
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 6] 2160/11 D 4 18.6 336
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-4 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 7] 2640/3 C 0 21.0 642
2016-01-14 2016-01-14 Åby-3 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2160/8 B 5 17.9 155
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-1 My Icon My Icon   [v 4] 2160/4 C 4 18.2 268
2016-01-07 2016-01-07 Åby-4 Yankee Flair Yankee Flair   [v 9] 2160/12 C 4 15.1 421
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-9 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2140/1 D 0 752
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 2140/10 C 4 15.9 221
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 1640/5 D 4 14.0 215
2017-11-16 2017-11-16 Åby-11 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2160/5 B 8 20.4 213
2017-11-13 2017-11-13 Åby-7 Summergirl Summergirl   [s 5] 2140/4 D 0 g 111
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-2 Sun on Line Sun on Line   [s 5] 2160/9 C 0 g 652
2017-10-29 2017-10-29 Åby-7 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2140/12 C 5 17.0 158
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-11 Art on Line Art on Line   [v 10] 2640/11 D 0 18.3g 879
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-11 Standard Ribb Standard Ribb   [v 7] 2140/1 B 3 15.2 27
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-5 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 2160/12 D 0 16.5 1164
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-7 Art on Line Art on Line   [v 10] 2140/5 D 3 11.9 255
2017-09-21 2017-09-21 Åby-5 Fancy Flair Fancy Flair   [s 5] 2160/9 A 0 14.9g 456
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-9 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 2140/11 C 2 15.5 50
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-1 Sun on Line Sun on Line   [s 5] 2140/10 C 7 18.0 105
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-10 Standard Ribb Standard Ribb   [v 7] 1640/2 D 6 13.9 86
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-4 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 1640/11 C 5 14.0 301
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-1 Sun on Line Sun on Line   [s 5] 2140/3 D 5 16.9 522
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-8 Standard Ribb Standard Ribb   [v 7] 1640/1 C 2 15.4 33
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-3 Sun on Line Sun on Line   [s 5] 2640/1 D 4 18.1 71
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-2 Bullet Hoss Bullet Hoss   [v 5] 2140/7 D str
2017-08-24 2017-08-24 Åby-4 Summergirl Summergirl   [s 5] 2140/7 D 0 17.6g 328
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-1 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 2160/10 D 8 24.9 287
2017-07-27 2017-07-27 Åby-12 Summergirl Summergirl   [s 5] 2160/5 D 0 19.5g 426
2017-06-15 2017-06-15 Åby-7 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 2140/9 B 0 16.7 119
2017-06-15 2017-06-15 Åby-3 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 2140/8 C 0 15.9g 584
2017-06-15 2017-06-15 Åby-1 Bongo Bongo   [v 4] 2140/2 C 5 17.5 61
2017-05-29 2017-05-29 Åby-9 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2140/2 C 3 16.3 40
2017-05-29 2017-05-29 Åby-7 Alsace In Alsace In   [v 8] 2140/5 B 0 15.7 33
2017-05-29 2017-05-29 Åby-4 Standard Ribb Standard Ribb   [v 7] 2140/9 D 4 16.4 189
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-8 Skip Beau Skip Beau   [v 4] 2640/4 B str
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-5 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 2140/4 C str
2017-05-11 2017-05-11 Åby-11 Alsace In Alsace In   [v 8] 2160/7 A 0 16.8 57
2017-05-04 2017-05-04 Åby-10 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2180/6 C 6 16.1 72
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-6 Bullet Hoss Bullet Hoss   [v 5] 2140/7 C 0 17.8 104
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-5 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2140/2 D 2 15.3 46
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 2140/1 D 0 g 173
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-1 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 7] 2140/5 C 6 16.5 165
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-10 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 7] 2640/10 D 0 g 711
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Sun on Line Sun on Line   [s 5] 2140/9 D 0 g 68
2017-04-01 2017-04-01 Åby-8 Standard Ribb Standard Ribb   [v 7] 2140/6 C 0 16.8 63
2017-03-23 2017-03-23 Åby-7 Alsace In Alsace In   [v 8] 1640/1 D 2 12.9 853
2017-03-16 2017-03-16 Åby-10 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 2160/9 C 7 17.6 375
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-8 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 7] 2140/6 D 0 15.0 492
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-5 Alsace In Alsace In   [v 8] 2140/7 D 5 15.5 570
2017-02-22 2017-02-22 Åby-4 Giuliani Giuliani   [v 8] 2160/6 D 0 g 1051
2017-02-16 2017-02-16 Åby-7 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 2160/3 C 0 17.2 666
2017-02-16 2017-02-16 Åby-6 Alsace In Alsace In   [v 8] 1640/6 D 0 15.4 676
2017-02-16 2017-02-16 Åby-5 Skip Beau Skip Beau   [h 4] 2160/8 A 0 16.2 28
2017-02-09 2017-02-09 Åby-3 Giuliani Giuliani   [v 8] 2640/9 D 0 18.6g 728
2017-02-02 2017-02-02 Åby-7 Bullet Hoss Bullet Hoss   [v 5] 2140/2 D 0 18.2g 807
2017-02-02 2017-02-02 Åby-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 2140/4 C str
2017-02-02 2017-02-02 Åby-4 Alsace In Alsace In   [v 8] 1640/6 D 4 14.6 624
2017-01-25 2017-01-25 Åby-2 Summergirl Summergirl   [s 5] 2140/2 C 0 303
2017-01-12 2017-01-12 Åby-10 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 2160/6 C 0 17.4g 615
2017-01-04 2017-01-04 Åby-3 Bullet Hoss Bullet Hoss   [v 5] 2640/2 C 4 17.8 230
2018-12-28 2018-12-28 Åby-2 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 1640/2 D 0 15.4 468
2018-12-20 2018-12-20 Åby-9 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2140/6 D 0 16.3 562
2018-12-20 2018-12-20 Åby-7 Sanita Sanita   [s 4] 2140/1 C 3 17.6 36
2018-12-13 2018-12-13 Åby-6 Madurai Madurai   [v 5] 2640/3 C 0 g 264
2018-12-13 2018-12-13 Åby-2 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 1640/1 C 6 16.0 115
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-1 Sanita Sanita   [s 4] 2140/1 A 4 19.4 68
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-5 Portnahaven Portnahaven   [s 4] 2140/4 D 4 17.4 228
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-2 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 1640/8 C 7 15.2g 394
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-9 Madurai Madurai   [v 5] 2640/11 C str
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-7 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/5 D 4 19.1 76
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 8] 1640/8 B 0 15.9 43
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-3 Toxic Knight Toxic Knight   [s 5] 1640/5 C 4 16.1 79
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-11 Art on Line Art on Line   [v 11] 2140/5 D 0 13.8 431
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-9 Lightning Photo Lightning Photo   [v 8] 1640/2 C 0 13.9 521
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-6 Edio Edio   [v 5] 2140/5 C 0 16.0g 54
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-6 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 6] 2140/3 D 0 19.7 1214
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-3 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2660/6 A 0 18.7g 89
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-7 Madurai Madurai   [v 5] 2140/7 B 2 15.1 106
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-11 Art on Line Art on Line   [v 11] 1640/5 C 2 12.1 47
2018-11-22 2018-11-22 Åby-10 Toxic Knight Toxic Knight   [s 5] 2160/3 C 4 16.8 281
2018-11-22 2018-11-22 Åby-4 Lightning Photo Lightning Photo   [v 8] 1640/9 B 4 12.6 149
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-8 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/3 D 2 16.4 236
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-7 Edio Edio   [v 5] 2140/12 A 2 14.7 80
2018-11-16 2018-11-16 Axevalla-9 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 6] 2160/7 B 4 18.8 58
2018-11-16 2018-11-16 Axevalla-2 Portnahaven Portnahaven   [s 4] 2140/2 C 0 g 119
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-7 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/12 B 0 16.5g 72
2018-11-10 2018-11-10 Åby-6 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/8 C 1 18.3 16
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-5 Portnahaven Portnahaven   [s 4] 2140/1 B 1 17.9 80
2018-11-01 2018-11-01 Åby-7 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/7 D 0 14.8 365
2018-11-01 2018-11-01 Åby-2 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/4 B 3 18.1 194
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-10 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/4 D 5 17.3 249
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-2 Portnahaven Portnahaven   [s 4] 2140/5 B 4 18.3 222
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-2 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/10 B 6 17.4 34
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-1 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/7 B 2 17.8 62
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-9 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2660/9 D 3 16.2 94
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-8 Ingi Nalan Ingi Nalan   [v 8] 1640/8 D 0 g 1808
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-2 Sanita Sanita   [s 4] 2140/3 C 0
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-1 Portnahaven Portnahaven   [s 4] 2140/7 C 3 17.2 295
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-6 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2140/6 D 0 18.1g 337
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-9 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2640/13 C 0
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-8 Lightning Photo Lightning Photo   [v 8] 2160/11 A 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-5 Edio Edio   [v 5] 1640/11 A 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-2 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/9 B 0
2018-08-29 2018-08-29 Åby-1 Sanita Sanita   [s 4] 2140/5 B 2 18.5 75
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-8 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2160/8 D 6 17.1 554
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-4 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2640/1 D 3 16.4 133
2018-08-23 2018-08-23 Åby-11 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2160/5 B 4 15.9 185
2018-08-16 2018-08-16 Åby-1 Sanita Sanita   [s 4] 2140/5 A 5 17.3 221
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-7 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/10 D 4 14.8 170
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-8 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/5 B 6 19.1 684
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-7 Portnahaven Portnahaven   [s 4] 2140/4 D 5 19.3 209
2018-08-02 2018-08-02 Åby-1 Sanita Sanita   [s 4] 2140/8 B 0 17.2 36
2018-07-23 2018-07-23 Åby-5 Sanita Sanita   [s 4] 2140/1 D 3 16.9 107
2018-07-01 2018-07-01 Åby-6 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/3 B 2 15.8 25
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-2 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2140/12 C 4 16.3 101
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-10 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2160/9 D 4 16.1 384
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-6 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/1 D 0 16.1 119
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-7 Lightning Photo Lightning Photo   [v 8] 2140/2 B 5 14.2 45
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-9 Lightning Photo Lightning Photo   [v 8] 1640/7 D 1 12.1 291
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 Lightning Photo Lightning Photo   [v 8] 2140/3 D 2 16.4 48
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-6 My Icon My Icon   [v 6] 2140/14 B 0 17.6g 1748
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-1 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2160/8 B 5 20.0g 132
2018-01-18 2018-01-18 Åby-1 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2160/6 B 0 18.3 603
2018-01-04 2018-01-04 Åby-10 My Icon My Icon   [v 6] 2160/4 D 0 18.5 468
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-9 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 1640/1 B 2 13.7 51
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-7 Art on Line Art on Line   [v 12] 2140/1 D 0 15.5 563
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-9 Callmesally Callmesally   [s 7] 2660/7 A 0 18.6 23
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-1 Hopeful Lee Hopeful Lee   [s 3] 2140/9 D str
2019-12-07 2019-12-07 Åby-12 Zone Z. Zone Z.   [v 3] 2140/1 D 0 g 332
2019-12-07 2019-12-07 Åby-8 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2640/12 C 5 16.9 109
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-2 Point Zero Point Zero   [v 7] 2140/3 B str
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-8 Point Zero Point Zero   [v 7] 2140/3 C 1 17.0 20
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-4 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 4] 2140/3 D 0 16.9g 47
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-3 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2640/7 B 1 17.0g 19
2019-11-16 2019-11-16 Åby-6 Utility Face Utility Face   [s 3] 2140/8 D 0 16.6 504
2019-11-14 2019-11-14 Åby-5 Sanita Sanita   [s 5] 2140/3 D 0 17.9g 397
2019-11-14 2019-11-14 Åby-1 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/9 B 2 15.3 40
2019-11-14 2019-11-14 Åby-7 Hopeful Lee Hopeful Lee   [s 3] 2140/1 D 0 25.0g 570
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-7 Point Zero Point Zero   [v 7] 2140/2 B 1 18.7 53
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-2 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2140/5 B 0 16.7 55
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-7 Madurai Madurai   [v 6] 2640/11 C 6 17.7g 173
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-4 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2160/8 C 0 18.9 227
2019-11-02 2019-11-02 Åby-9 Sahara Sahara   [s 4] 2140/10 D 0 g 95
2019-11-02 2019-11-02 Åby-5 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2140/7 A 3 16.7 51
2019-11-02 2019-11-02 Åby-4 Ulf Eme Ulf Eme   [v 8] 2140/3 C 3 15.2 140
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-9 Callmesally Callmesally   [s 7] 2140/8 A 4 14.3g 31
2019-10-17 2019-10-17 Åby-7 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2640/2 C 0 16.6g 188
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-8 Utility Face Utility Face   [s 3] 2140/7 C 6 17.9 249
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-3 Art on Line Art on Line   [v 12] 2180/7 C 0 14.7 99
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-9 Toxic Knight Toxic Knight   [s 6] 2140/10 C 7 18.0 263
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-6 Högstena Frida Högstena Frida   [s 6] 2140/1 B 3 19.5 173
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-2 Madurai Madurai   [v 6] 2660/6 D 0 17.3 382
2019-09-12 2019-09-12 Åby-8 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2140/6 B 3 16.8 54
2019-09-12 2019-09-12 Åby-3 Baron Etoile Baron Etoile   [v 5] 2140/2 B 3 14.9 46
2019-09-07 2019-09-07 Åby-9 Madurai Madurai   [v 6] 2640/3 C 5 15.2 457
2019-09-07 2019-09-07 Åby-7 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/5 A 1 16.1 13
2019-09-07 2019-09-07 Åby-2 Utility Face Utility Face   [s 3] 2140/5 B 3 18.6 212
2019-09-04 2019-09-04 Åby-9 Portnahaven Portnahaven   [s 5] 2140/4 D 0 16.3 179
2019-09-04 2019-09-04 Åby-3 Sanita Sanita   [s 5] 2140/5 B 2 16.9 66
2019-08-28 2019-08-28 Åby-4 Toxic Knight Toxic Knight   [s 6] 2140/6 D 2 15.2 572
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-4 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2640/10 C 4 15.2 179
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-8 Sanita Sanita   [s 5] 1680/8 B 3 17.2 46
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-5 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 2080/3 B 0 g 34
2019-08-20 2019-08-20 Åby-9 Bosse Rich Bosse Rich   [v 5] 2140/6 C 0 18.4g 324
2019-08-20 2019-08-20 Åby-8 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/6 A 2 14.7 25
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-9 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2080/6 B 5 17.7 21
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-1 Toxic Knight Toxic Knight   [s 6] 1680/12 C 0 16.2g 489
2019-08-10 2019-08-10 Åby-2 Callmesally Callmesally   [s 7] 2140/5 A 0 13.3 85
2019-08-08 2019-08-08 Åby-10 Sanita Sanita   [s 5] 1640/6 A 2 15.2 36
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-8 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2640/4 C 2 16.6 60
2019-07-25 2019-07-25 Åby-6 Toxic Knight Toxic Knight   [s 6] 2140/1 D 0 g 105
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-7 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2640/2 D 4 15.3 88
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-7 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/4 B 2 15.7 84
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2140/1 D 4 16.4 145
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-6 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2640/3 D 3 16.4 28
2019-06-27 2019-06-27 Åby-3 Sanita Sanita   [s 5] 1640/5 C 0 14.9 604
2019-06-27 2019-06-27 Åby-2 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/3 B 1 16.4 70
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-8 Toxic Knight Toxic Knight   [s 6] 2140/2 B 1 17.8 203
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-3 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2140/11 D 5 15.7 102
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-1 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/2 A 4 17.2g 55
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-7 Callmesally Callmesally   [s 7] 2480/6 A 1 14.8 82
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-8 Utility Face Utility Face   [s 3] 2140/2 B 6 17.7g 101
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-6 Edio Edio   [v 6] 2140/3 A 0 15.1 31
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-3 Portnahaven Portnahaven   [s 5] 2140/10 B 2 16.2 77
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-10 Portnahaven Portnahaven   [s 5] 2140/7 C 4 16.7 293
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-9 Edio Edio   [v 6] 2160/11 C 4 14.2g 273
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-2 Utility Face Utility Face   [s 3] 2140/5 B 5 17.4 226
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-1 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/2 B 2 16.0 340
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-7 Portnahaven Portnahaven   [s 5] 2140/9 C 0 22.4g 99
2019-05-22 2019-05-22 Åby-5 Sanita Sanita   [s 5] 1640/2 D 0 14.9g 229
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-9 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2140/15 D 6 17.5 318
2019-05-16 2019-05-16 Åby-1 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2640/11 D 0 19.0g 506
2019-05-09 2019-05-09 Åby-10 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2160/6 D 0 21.4 270
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-3 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 1640/5 D 0 19.4g 286
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-1 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/9 D 7 18.8g 70
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-3 Madurai Madurai   [v 6] 2140/1 A 2 17.2 32
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-9 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2140/10 B 0 16.9g 38
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-3 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2640/8 C 2 18.3 332
2019-04-07 2019-04-07 Åby-1 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2140/6 B 3 15.6 39
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-8 Sanita Sanita   [s 5] 2140/7 C 6 17.8 517
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-6 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 1640/2 D 0 18.0g 168
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-2 Repeat Amore Repeat Amore   [s 8] 2140/7 C 3 16.1 171
2019-03-14 2019-03-14 Åby-7 Sanita Sanita   [s 5] 2140/10 C 0 17.1 525
2019-03-07 2019-03-07 Åby-10 Repeat Amore Repeat Amore   [s 8] 2140/2 D 6 16.9 1468
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-9 Lightning Photo Lightning Photo   [v 9] 1640/6 D 4 12.6 299
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-3 Sanita Sanita   [s 5] 2140/9 C 2 18.0 188
2019-02-06 2019-02-06 Åby-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 9] 1640/8 D 4 15.4 542
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-2 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2140/9 C 0 18.9 119
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-8 Repeat Amore Repeat Amore   [s 8] 2140/2 D 0 17.5 499
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 9] 2640/7 C 4 17.8 510
2019-01-23 2019-01-23 Åby-4 Toxic Knight Toxic Knight   [s 6] 2140/9 B 0 17.8g 1305
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-1 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2160/8 C 2 19.3 126
2019-01-08 2019-01-08 Axevalla-5 Repeat Amore Repeat Amore   [s 8] 2160/4 C 0 g 123
2019-01-03 2019-01-03 Åby-8 Edio Edio   [v 6] 1640/5 A 3 13.5 57
2019-01-03 2019-01-03 Åby-4 Lightning Photo Lightning Photo   [v 9] 1640/3 C 5 13.9 333
2019-01-03 2019-01-03 Åby-2 Sanita Sanita   [s 5] 2140/3 C 0 g 63
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-8 Zone Z. Zone Z.   [v 4] 2140/8 B 4 17.0 138
2020-12-21 2020-12-21 Åby-4 Ready Trophy Ready Trophy   [v 4] 2640/4 B 5 15.5 23
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-9 Point Zero Point Zero   [v 8] 2160/9 B 5 16.9 111
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-5 Easy Cash Pirat Easy Cash Pirat   [v 4] 2140/6 C str
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-3 Callmesally Callmesally   [s 8] 1660/8 C 7 15.0 95
2020-12-10 2020-12-10 Åby-7 Andthedanceisover Andthedanceisover   [v 6] 2640/3 D str
2020-11-27 2020-11-27 Åby-6 Ready Trophy Ready Trophy   [v 4] 2140/7 B 3 14.2 87
2020-11-19 2020-11-19 Åby-5 Zone Z. Zone Z.   [v 4] 2140/8 B 0 g 689
2020-11-19 2020-11-19 Åby-1 Facing Life Facing Life   [s 3] 2140/10 D str
2020-11-15 2020-11-15 Åby-8 Gambino Gambino   [v 4] 2140/6 A 0 g 16
2020-11-15 2020-11-15 Åby-2 Portnahaven Portnahaven   [s 6] 2140/5 B 0 19.2g 37
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-6 Zone Z. Zone Z.   [v 4] 2640/1 B 6 17.3 79
2020-10-28 2020-10-28 Åby-3 Gambino Gambino   [v 4] 2140/6 D 0 16.3 294
2020-10-23 2020-10-23 Axevalla-8 Portnahaven Portnahaven   [s 6] 2160/7 A 0 18.5 39
2020-10-23 2020-10-23 Axevalla-4 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 2640/10 A 5 18.1 53
2020-10-23 2020-10-23 Axevalla-1 Easy Cash Pirat Easy Cash Pirat   [v 4] 2140/5 B str
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-1 Zone Z. Zone Z.   [v 4] 2160/12 A 3 16.3 67
2020-10-10 2020-10-10 Åby-12 Black Caviar Black Caviar   [v 6] 2160/9 B 6 16.0 81
2020-10-03 2020-10-03 Åby-10 Sanita Sanita   [s 6] 2140/3 C str
2020-10-03 2020-10-03 Åby-3 Ulf Eme Ulf Eme   [v 9] 2140/5 D 0 16.4 581
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-10 Zone Z. Zone Z.   [v 4] 2140/1 D 1 15.7 246
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-10 Black Caviar Black Caviar   [v 6] 2140/7 C 1 15.7 25
2020-09-17 2020-09-17 Åby-8 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2180/7 C str
2020-09-09 2020-09-09 Åby-7 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 2640/4 B 6 15.1 979
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-5 Portnahaven Portnahaven   [s 6] 2640/2 D 6 16.9 497
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-4 Gambino Gambino   [v 4] 2140/1 C 0 g 47
2020-08-29 2020-08-29 Åby-8 Black Caviar Black Caviar   [v 6] 2140/8 B 3 17.1 23
2020-08-29 2020-08-29 Åby-7 Gambino Gambino   [v 4] 2140/10 B 1 17.6 18
2020-08-29 2020-08-29 Åby-3 Ulf Eme Ulf Eme   [v 9] 2140/2 D 0 16.8 785
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-5 Sanita Sanita   [s 6] 2140/3 D 8 18.6g 759
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-2 Portnahaven Portnahaven   [s 6] 2160/15 C 7 17.1 514
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-7 Point Zero Point Zero   [v 8] 2660/4 B 1 16.1 27
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-8 Lansen S.S. Lansen S.S.   [v 7] 2140/12 D 5 18.1g 263
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-5 Sanita Sanita   [s 6] 2160/10 C 0 22.3g 216
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-3 Portnahaven Portnahaven   [s 6] 1640/6 B 3 15.0 39
2020-08-13 2020-08-13 Åby-7 Callmesally Callmesally   [s 8] 1640/6 B 6 12.6 189
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-8 Portnahaven Portnahaven   [s 6] 3218/8 C 4 17.7 198
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-6 Gambino Gambino   [v 4] 1609/7 C 0 g 54
2020-07-23 2020-07-23 Åby-1 Nippon Nippon   [h 3] 2140/2 D 4 17.1 412
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-4 Ready Trophy Ready Trophy   [v 4] 2140/5 A 3 15.3 42
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-8 Sanita Sanita   [s 6] 2140/10 D 3 16.8 134
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-4 Point Zero Point Zero   [v 8] 2140/3 D 1 15.4 113
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-2 Portnahaven Portnahaven   [s 6] 2140/6 C 0 16.4 251
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-7 Gambino Gambino   [v 4] 2140/2 C 5 16.8 101
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-5 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 2140/2 C 5 16.9 130
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-4 Portnahaven Portnahaven   [s 6] 2640/6 D 7 17.2 184
2020-06-25 2020-06-25 Åby-3 Utility Face Utility Face   [s 4] 2160/14 D 0 16.3 642
2020-06-25 2020-06-25 Åby-2 Nippon Nippon   [h 3] 2140/1 D 4 18.9g 49
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-6 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 2480/11 D 4 16.1 434
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-10 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 2140/4 A 1 15.8 26
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-8 Utility Face Utility Face   [s 4] 2140/5 D 2 17.6 75
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-5 Gambino Gambino   [v 4] 2140/7 B 1 17.5 37
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-7 Ready Trophy Ready Trophy   [v 4] 2660/6 A 2 16.7 21
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-5 Darius Dante Darius Dante   [v 9] 2140/12 D 0 22.0g 297
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-3 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2140/9 B 0 g 33
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-9 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 2140/7 A 3 17.0 17
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-7 Pell Inn Pell Inn   [v 10] 2140/3 C 8 19.1 607
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-8 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 7] 2640/5 C 6 15.4 81
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-7 Utility Face Utility Face   [s 4] 2140/1 D 0 17.1 876
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-4 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 2140/1 D 3 14.7 816
2020-04-29 2020-04-29 Åby-4 Ready Trophy Ready Trophy   [v 4] 2660/6 B 1 16.5 72
2020-04-20 2020-04-20 Åby-2 Utility Face Utility Face   [s 4] 2140/9 D 0 16.3 1316
2020-04-20 2020-04-20 Åby-7 Ready Trophy Ready Trophy   [v 4] 2140/9 B 3 15.7 43
2020-04-20 2020-04-20 Åby-5 Hopeful Lee Hopeful Lee   [s 4] 2140/8 C str
2020-04-20 2020-04-20 Åby-3 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 2140/6 D 7 15.1 1126
2020-04-16 2020-04-16 Åby-6 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 7] 1640/2 C 6 12.5 131
2020-04-16 2020-04-16 Åby-1 Hopeful Lee Hopeful Lee   [s 4] 2140/2 C 0 21.0g 726
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-3 Callmesally Callmesally   [s 8] 1640/9 B 6 11.0 139
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-3 Ready Trophy Ready Trophy   [v 4] 2160/8 B 2 17.0 71
2020-04-02 2020-04-02 Åby-10 Sanita Sanita   [s 6] 1640/8 D 0 g 562
2020-04-02 2020-04-02 Åby-9 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 7] 1640/9 C 4 13.6 127
2020-03-29 2020-03-29 Åby-6 Sanita Sanita   [s 6] 2140/12 C 0 g 112
2020-03-24 2020-03-24 Axevalla-2 Utility Face Utility Face   [s 4] 2140/1 D str
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-1 Ready Trophy Ready Trophy   [v 4] 2140/2 C 2 18.3 63
2020-03-17 2020-03-17 Åby-4 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 2140/12 D 4 16.8 544
2020-03-17 2020-03-17 Åby-3 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 7] 2640/6 B 2 15.9 34
2020-03-17 2020-03-17 Åby-2 Utility Face Utility Face   [s 4] 2140/8 C 5 17.7 315
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-10 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 7] 2140/5 B 6 14.4 74
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-7 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 3160/4 C 0 17.0 168
2020-02-20 2020-02-20 Åby-1 Ready Trophy Ready Trophy   [v 4] 2140/6 D 3 18.3 91
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-6 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 7] 2160/5 B 6 15.6 99
2020-02-06 2020-02-06 Åby-10 Sun on Line Sun on Line   [s 8] 2160/3 D 0 19.1 231
2020-02-06 2020-02-06 Åby-6 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2140/1 A 5 15.3 417
2020-02-06 2020-02-06 Åby-5 Sanita Sanita   [s 6] 2140/9 D str
2020-01-15 2020-01-15 Åby-9 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 7] 2640/6 B 3 15.9 48
2020-01-15 2020-01-15 Åby-4 Sanita Sanita   [s 6] 2140/11 C 5 17.8 418
2020-01-08 2020-01-08 Åby-1 Hopeful Lee Hopeful Lee   [s 4] 2140/6 D 0 21.3 670
2021-12-31 2021-12-31 Axevalla-8 Enge Draken Enge Draken   [v 4] 2640/10 C 3 16.8 827
2021-12-14 2021-12-14 Axevalla-1 Infinite Blues Infinite Blues   [s 3] 2140/6 B 1 19.0
2021-12-13 2021-12-13 Mantorp-7 Gmail Gmail   [s 3] 2160/8 C 3 21.0 25
2021-12-13 2021-12-13 Mantorp-6 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 3] 1640/2 C 2 15.5 248
2021-12-10 2021-12-10 Kalmar-2 Enge Draken Enge Draken   [v 4] 2640/8 B 3 19.2 47
2021-12-07 2021-12-07 Axevalla-10 Black Caviar Black Caviar   [v 7] 2140/7 D 0 17.0 163
2021-12-01 2021-12-01 Åby-1 Infinite Blues Infinite Blues   [s 3] 2140/3 B 5 17.9 255
2021-11-27 2021-11-27 Axevalla-1 Gmail Gmail   [s 3] 2140/10 C 3 18.9 177
2021-11-25 2021-11-25 Åby-5 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 3] 2140/10 D 6 16.8 673
2021-11-16 2021-11-16 Axevalla-2 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 3] 2140/2 C 7 17.4 218
2021-11-06 2021-11-06 Åby-9 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 3] 2140/7 D 3 15.7 72
2021-11-03 2021-11-03 Åby-1 Infinite Blues Infinite Blues   [s 3] 2140/6 B 6 17.7 305
2021-10-26 2021-10-26 Axevalla-5 Gmail Gmail   [s 3] 2140/3 C 1 18.9 33
2021-10-18 2021-10-18 Åby-6 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 3] 2140/4 D 6 16.7 768
2021-10-18 2021-10-18 Åby-5 Infinite Blues Infinite Blues   [s 3] 2160/6 C 0 17.1 323
2021-10-12 2021-10-12 Axevalla-7 Gmail Gmail   [s 3] 2140/7 B 5 19.0 213
2021-10-05 2021-10-05 Axevalla-8 Infinite Blues Infinite Blues   [s 3] 2140/2 D 2 18.4 128
2021-10-05 2021-10-05 Axevalla-4 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 3] 2140/1 D 0 g 56
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-5 Enge Draken Enge Draken   [v 4] 2140/6 B 2 15.7 83
2021-09-30 2021-09-30 Åby-1 Gmail Gmail   [s 3] 2140/12 C 0 19.5g 841
2021-09-16 2021-09-16 Axevalla-7 Enge Draken Enge Draken   [v 4] 2140/5 B 5 16.5 106
2021-09-01 2021-09-01 Åby-2 Enge Draken Enge Draken   [v 4] 2140/4 C 2 15.9 249
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-2 Enge Draken Enge Draken   [v 4] 2140/6 A 4 17.3 54
2021-08-06 2021-08-06 Vaggeryd-1 Enge Draken Enge Draken   [v 4] 2160/13 A 3 17.6 92
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-2 Facing Life Facing Life   [s 4] 2140/9 C 8 16.3 251
2021-07-21 2021-07-21 Arvika-5 Infinite Blues Infinite Blues   [s 3] 2100/9 D 7 19.1 474
2021-07-21 2021-07-21 Arvika-2 Black Caviar Black Caviar   [v 7] 2100/12 C 0 17.1 597
2021-07-19 2021-07-19 Åmål-8 Enge Draken Enge Draken   [v 4] 2080/11 A str
2021-07-19 2021-07-19 Åmål-5 X.O.X.O X.O.X.O   [s 3] 2080/1 C 7 18.8g 161
2021-07-06 2021-07-06 Axevalla-7 Infinite Blues Infinite Blues   [s 3] 2140/5 D 0 g 498
2021-07-01 2021-07-01 Örebro-10 Enge Draken Enge Draken   [v 4] 2160/9 B 4 16.1 305
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-7 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 2140/8 C 8 17.1 101
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-5 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 3] 2140/8 C 0 17.6 65
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-3 Fia Fia   [s 6] 2140/4 D 5 16.6 80
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-6 X.O.X.O X.O.X.O   [s 3] 2140/12 D 6 18.7 277
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-7 Niveau Niveau   [v 12] 2140/8 D 0 16.8 355
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-5 Fia Fia   [s 6] 2140/7 D 2 17.0g 91
2021-06-15 2021-06-15 Axevalla-6 Enge Draken Enge Draken   [v 4] 2140/10 B 2 18.5 42
2021-06-15 2021-06-15 Axevalla-2 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 3] 2140/1 D 0 17.2 67
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-2 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 3] 2140/9 D 7 16.4 309
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-1 Enge Draken Enge Draken   [v 4] 2140/6 C 4 16.8 343
2021-06-01 2021-06-01 Vaggeryd-6 Facing Life Facing Life   [s 4] 2140/4 A str
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-1 Enge Draken Enge Draken   [v 4] 2140/10 D 3 18.6 549
2021-05-21 2021-05-21 Åmål-5 Facing Life Facing Life   [s 4] 2080/2 C 1 16.8 30
2021-05-19 2021-05-19 Åby-3 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 3] 2140/11 D 6 16.2 1989
2021-05-04 2021-05-04 Axevalla-7 Facing Life Facing Life   [s 4] 2140/11 B 2 18.2 218
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-7 Black Caviar Black Caviar   [v 7] 2140/9 C 0 g 94
2021-04-26 2021-04-26 Färjestad-1 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 3] 2140/4 C 3 17.5 116
2021-04-14 2021-04-14 Åby-1 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 3] 2140/11 D 7 17.8 238
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-6 Perfect Star* Perfect Star*   [s 4] 2140/4 C 0 g 35
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-3 Ready Trophy Ready Trophy   [v 5] 2140/10 B 0 15.3 70
2021-03-11 2021-03-11 Åby-10 Black Caviar Black Caviar   [v 7] 2140/2 C 8 18.9g 248
2021-03-08 2021-03-08 Halmstad-7 Zone Z. Zone Z.   [v 5] 1640/4 C 0 g 115
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-1 Facing Life Facing Life   [s 4] 2140/1 D 0 18.5 115
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-10 Fia Fia   [s 6] 2140/3 C 7 16.5 132
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-1 Perfect Star* Perfect Star*   [s 4] 2140/1 B 1 17.8 31
2021-02-16 2021-02-16 Axevalla-8 Zone Z. Zone Z.   [v 5] 1640/1 C 0 g 24
2021-02-16 2021-02-16 Axevalla-7 Black Caviar Black Caviar   [v 7] 2140/1 B 7 18.1 72
2021-02-11 2021-02-11 Åby-9 Skip Beau Skip Beau   [v 8] 2140/10 D 0 15.7 872
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-10 Black Caviar Black Caviar   [v 7] 2160/8 B 6 17.3 96
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-7 Portnahaven Portnahaven   [s 7] 2140/2 B 0 17.9 1680
2021-01-06 2021-01-06 Åby-7 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 6] 2640/6 A 0 g 203
2021-01-03 2021-01-03 Åby-3 Portnahaven Portnahaven   [s 7] 2140/15 B 0 17.0 1683
2022-12-29 2022-12-29 Färjestad-9 Bold Heuvelland Bold Heuvelland   [v 6] 2140/11 C 3 17.7g 115
2022-12-15 2022-12-15 Örebro-6 Elite Ima Elite Ima   [s 5] 2100/3 C 0 18.7 687
2022-12-15 2022-12-15 Örebro-3 Infinite Blues Infinite Blues   [s 4] 2100/10 C 7 16.8 524
2022-12-06 2022-12-06 Axevalla-8 Infinite Blues Infinite Blues   [s 4] 2640/7 D 0 16.9 416
2022-12-05 2022-12-05 Färjestad-7 Enge Draken Enge Draken   [v 5] 1640/6 C 0 16.5 395
2022-12-01 2022-12-01 Axevalla-8 Elite Ima Elite Ima   [s 5] 1660/5 C 6 16.6 146
2022-11-26 2022-11-26 Axevalla-2 Infinite Blues Infinite Blues   [s 4] 2140/9 D 6 15.7 317
2022-11-24 2022-11-24 Åby-5 Gasparito Gasparito   [v 3] 1640/8 C 5 14.3 432
2022-11-08 2022-11-08 Axevalla-7 Elite Ima Elite Ima   [s 5] 1660/13 C 7 15.7 769
2022-11-08 2022-11-08 Axevalla-5 Infinite Blues Infinite Blues   [s 4] 2140/6 D 5 16.6 744
2022-10-27 2022-10-27 Örebro-11 Enge Draken Enge Draken   [v 5] 2100/1 B 0 17.3 44
2022-10-27 2022-10-27 Örebro-9 Infinite Blues Infinite Blues   [s 4] 2100/11 C 4 17.2 89
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-4 Gasparito Gasparito   [v 3] 2140/1 D 3 16.4 209
2022-10-11 2022-10-11 Axevalla-9 Infinite Blues Infinite Blues   [s 4] 2140/6 D 0 g 39
2022-10-11 2022-10-11 Axevalla-6 Easy Cash Pirat Easy Cash Pirat   [v 6] 2140/1 B 6 16.6 31
2022-10-11 2022-10-11 Axevalla-4 Fury Scoop Fury Scoop   [s 7] 2140/7 B 2 15.7 32
2022-09-20 2022-09-20 Axevalla-2 Fury Scoop Fury Scoop   [s 7] 1640/3 D 7 13.7 326
2022-09-19 2022-09-19 Mantorp-2 Infinite Blues Infinite Blues   [s 4] 2140/7 D 0 17.3 433
2022-09-11 2022-09-11 Tingsryd-9 Elite Ima Elite Ima   [s 5] 1609/9 C 0 17.2g 48
2022-09-11 2022-09-11 Tingsryd-7 Infinite Blues Infinite Blues   [s 4] 1609/9 D 8 16.2g 47
2022-09-07 2022-09-07 Åby-7 Enge Draken Enge Draken   [v 5] 2640/6 D 0 16.1 636
2022-09-07 2022-09-07 Åby-1 Gasparito Gasparito   [v 3] 2140/8 B 3 16.7 95
2022-09-01 2022-09-01 Vaggeryd-6 Infinite Blues Infinite Blues   [s 4] 2148/10 D 0 18.1 522
2022-08-31 2022-08-31 Åby-3 Gasparito Gasparito   [v 3] 2140/4 D 3 17.2 99
2022-08-30 2022-08-30 Axevalla-7 Fury Scoop Fury Scoop   [s 7] 1640/11 C 0 14.4g 237
2022-08-29 2022-08-29 Färjestad-6 Enge Draken Enge Draken   [v 5] 2140/8 D 0 15.0 430
2022-08-08 2022-08-08 Färjestad-10 Elite Ima Elite Ima   [s 5] 2160/15 D 0 16.1 1123
2022-08-08 2022-08-08 Färjestad-1 Gasparito Gasparito   [v 3] 2140/4 D 0 18.7g 337
2022-07-13 2022-07-13 Åmål-6 Infinite Blues Infinite Blues   [s 4] 2080/10 D 0 g 583
2022-07-01 2022-07-01 Årjäng-2 X.O.X.O X.O.X.O   [s 4] 2160/10 C 7 16.3 183
2022-06-24 2022-06-24 Årjäng-7 La Grange La Grange   [h 8] 1640/3 C 0 12.3 661
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-4 Infinite Blues Infinite Blues   [s 4] 2148/9 D 0 g 573
2022-06-11 2022-06-11 Åby-11 Sweet Solway Sweet Solway   [s 5] 2140/1 C 6 17.4 308
2022-06-03 2022-06-03 Åmål-2 Sky Trot Sky Trot   [s 4] 2100/12 C 0 19.2g 787
2022-05-27 2022-05-27 Årjäng-2 Elite Ima Elite Ima   [s 5] 1640/2 C 2 15.6 178
2022-05-17 2022-05-17 Axevalla-11 Marvel East Marvel East   [v 9] 1660/8 C 0 18.9g 138
2022-05-17 2022-05-17 Axevalla-2 Infinite Blues Infinite Blues   [s 4] 2140/8 D 0 g 618
2022-05-12 2022-05-12 Örebro-8 X.O.X.O X.O.X.O   [s 4] 2140/1 C 4 15.6 243
2022-05-01 2022-05-01 Åmål-3 Elite Ima Elite Ima   [s 5] 1680/6 B str
2022-04-15 2022-04-15 Eskilstuna-6 X.O.X.O X.O.X.O   [s 4] 2140/7 A 5 15.5 336
2022-04-15 2022-04-15 Eskilstuna-1 Perfect Star Perfect Star   [s 5] 2140/10 B 7 16.7 444
2022-03-29 2022-03-29 Axevalla-2 X.O.X.O X.O.X.O   [s 4] 2140/6 B 7 16.6 56
2022-03-21 2022-03-21 Axevalla-5 Marvel East Marvel East   [v 9] 1640/9 D 2 15.2 886
2022-03-21 2022-03-21 Axevalla-3 X.O.X.O X.O.X.O   [s 4] 2160/6 C 2 15.2 155
2022-03-10 2022-03-10 Åby-10 Elite Ima Elite Ima   [s 5] 2140/4 C 6 17.8 76
2022-03-10 2022-03-10 Åby-6 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 7] 2160/3 D 5 16.0 763
2022-03-08 2022-03-08 Axevalla-9 Ganyboy* Ganyboy*   [v 8] 2140/12 D 0 15.7 102
2022-03-07 2022-03-07 Färjestad-6 Gmail Gmail   [s 4] 2160/5 B 4 17.7 63
2022-03-03 2022-03-03 Åby-10 Elite Ima Elite Ima   [s 5] 2160/4 D 6 16.4 154
2022-02-26 2022-02-26 Axevalla-12 Elite Ima Elite Ima   [s 5] 2160/8 D 6 16.9 705
2022-02-26 2022-02-26 Axevalla-2 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 7] 2160/9 D 7 17.5 1434
2022-02-21 2022-02-21 Mantorp-7 Gmail Gmail   [s 4] 2160/12 B 4 19.0 61
2022-02-18 2022-02-18 Axevalla-4 Sky Trot Sky Trot   [s 4] 1640/7 B 0 g 136
2022-02-18 2022-02-18 Axevalla-3 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 4] 2640/6 D 0 19.8g 230
2022-02-18 2022-02-18 Axevalla-1 Newflowers Forever Newflowers Forever   [s 4] 2140/10 C 0 23.5g 565
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-5 X.O.X.O X.O.X.O   [s 4] 2640/3 C 5 17.3 329
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-2 Gmail Gmail   [s 4] 2160/12 D 2 17.4 472
2022-02-12 2022-02-12 Åby-2 Infinite Blues Infinite Blues   [s 4] 2140/8 D str
2022-02-03 2022-02-03 Åby-2 Gmail Gmail   [s 4] 2140/11 D 3 18.3 728
2022-01-30 2022-01-30 Axevalla-8 Infinite Blues Infinite Blues   [s 4] 2140/2 C 0 g 149
2022-01-30 2022-01-30 Axevalla-5 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 4] 2640/9 C 1 18.8 254
2022-01-29 2022-01-29 Årjäng-3 La Grange La Grange   [h 8] 2160/4 A 2 16.0 97
2022-01-24 2022-01-24 Mantorp-2 Gmail Gmail   [s 4] 2140/5 D 6 19.6 172
2022-01-14 2022-01-14 Färjestad-8 Infinite Blues Infinite Blues   [s 4] 1640/1 B 0 17.9 61
2022-01-14 2022-01-14 Färjestad-7 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 4] 2140/11 D 6 17.8 198
2022-01-13 2022-01-13 Axevalla-10 Black Caviar Black Caviar   [v 8] 2140/2 D 6 19.8 172
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-2 Elite Ima Elite Ima   [s 5] 1640/2 D 0 g 550
2022-01-07 2022-01-07 Örebro-4 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 4] 2100/10 C 5 17.9g 202
2023-04-15 2023-04-15 Axevalla-1 Infinite Blues Infinite Blues   [s 5] 1640/6 C 0 g 487
2023-04-11 2023-04-11 Mantorp-7 Easy Cash Pirat Easy Cash Pirat   [v 7] 2140/10 B 2 14.8 83
2023-04-11 2023-04-11 Mantorp-6 Perfect Star Perfect Star   [s 6] 2140/7 B 1 15.7 21
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-12 Infinite Blues Infinite Blues   [s 5] 2140/10 C 0 g 369
2023-03-28 2023-03-28 Axevalla-1 Infinite Blues Infinite Blues   [s 5] 2140/9 B 0 g 146
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-3 Elite Ima Elite Ima   [s 6] 1640/5 D str
2023-03-16 2023-03-16 Åby-6 Perfect Star Perfect Star   [s 6] 2140/9 C str
2023-03-04 2023-03-04 Åby-7 Infinite Blues Infinite Blues   [s 5] 2140/6 C 1 15.7 31
2023-03-04 2023-03-04 Åby-4 Perfect Star Perfect Star   [s 6] 2140/1 C 5 18.1g 17
2023-02-14 2023-02-14 Axevalla-8 Perfect Star Perfect Star   [s 6] 1640/8 D 0 16.8 757
2023-02-02 2023-02-02 Mantorp-8 Elite Ima Elite Ima   [s 6] 1660/4 D str
2023-02-02 2023-02-02 Mantorp-4 Perfect Star Perfect Star   [s 6] 2140/11 D 5 16.0 530
2023-01-30 2023-01-30 Färjestad-8 Elite Ima Elite Ima   [s 6] 2140/4 C 0 16.7 519
2023-01-30 2023-01-30 Färjestad-3 Infinite Blues Infinite Blues   [s 5] 2140/8 C 5 17.0 424
2023-01-23 2023-01-23 Axevalla-10 Perfect Star Perfect Star   [s 6] 2140/5 C 3 17.4 141
2023-01-23 2023-01-23 Axevalla-4 Bold Heuvelland Bold Heuvelland   [v 7] 2640/9 C 0 21.1g 261
2023-01-17 2023-01-17 Axevalla-8 Elite Ima Elite Ima   [s 6] 1660/6 C 2 16.2 78
2023-01-12 2023-01-12 Färjestad-6 Bold Heuvelland Bold Heuvelland   [v 7] 2140/7 C 6 17.8 154
2023-01-12 2023-01-12 Färjestad-2 Perfect Star Perfect Star   [s 6] 2140/7 D 6 17.7 156
2023-01-05 2023-01-05 Åby-10 Elite Ima Elite Ima   [s 6] 2140/3 C 6 17.0 684ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se