V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Bold Eagle är tillbaka i hemlandet efter äventyret i Kanada då han satte den äldre nordamerikanska eliten på plats i Breeders Crown-f..


Bold Eagle är tillbaka i hemlandet efter äventyret i Kanada då han satte den äldre nordamerikanska eliten på plats i Breeders Crown-finalen på Woodbine i Toronto.
Siktet är inställt på en ny start i Prix d’Amerique – loppet han hemförde som storfavorit 2016 och 2017, men fick nöja sig med silvret bakom svenske Readly Express 2018.
I år blev det ett blygsamt sjättepris, men kretsen kring hästen har inte gett upp hoppet om att Bold Eagle ska bli den första hästen sedan legendariske Ourasi att ta tre titlar i världens tuffaste travlopp.
Vägen dit kommer att gå via Prix du Bourbonnais 8 december samt Prix de Bourgogne 29 december, det berättar Thomas Bernereau för Equidia.
Ett lyckat vintermeeting skulle också innebära att Bold Eagle blir Frankrikes vinstrikaste travare genom tiderna.
Åttaåringen står för närvarande på 4 923 617 euro insprunget, att jämföra med Timoko som avslutade karriären på 5 006 731 euro, enligt officiella siffror från franska Le Trot.

Robin Johansson, Kanal 75


Det är många år sedan storhetstiden med världsstjärnan Copiad och numera driver Erik Berglöf en mindre verksamhet med 15 hä..


Det är många år sedan storhetstiden med världsstjärnan Copiad och numera driver Erik Berglöf en mindre verksamhet med 15 hästar i träning. En av dem är den ytterst talangfulle treåringen Lemon Brodde som har visat att han är lite extra till häst. Hingsten efter Varenne har vunnit två lopp och tagit ett andrapris på sex starter. Senast var han totalt överlägsen från ledningen och övertygade stort.
– Lemon Brodde (V86-6) är en jättefin häst som är helt komplett. Han har bara en nackdel och det är att han är stänkrädd och har galopperat två gånger på skitig bana. Det bästa vore om han kom först och man vill inte komma i rygg på någon förrän efter första sväng, säger Erik Berglöf.
– Han har gått i ledningen två gånger och vunnit ohotad båda gångerna. Senast vann han på 1.15,0 i voltstart och var helt okörd i mål. Jag kände tidigt att det här är en riktigt bra häst och han hade kunnat starta tidigare men jag ville inte bränna honom utan har tagit det försiktigt. Det finns mycket utveckling kvar och det är en av stallets bästa hästar. Det är i alla fall min bästa treåring.
Kan det vara en ny Copiad på gång?
– Haha, nej du, en sådan häst får man bara en gång i livet. Men skulle han bli hälften så bra får man vara mer än nöjd.

”Tror absolut att han kan vinna”
Trots den imponerande segern senast är Lemon Brodde helt bortglömd av V86-spelarna än så länge. Han startar från spår tre bakom bilen i den sjätte avdelningen och är endast streckad på blott tre procent i skrivande stund.
– Skulle jag spela så hade jag absolut haft med honom på kupongen. De har ju inte sett honom uppe i Stockholm men jag vet ju hur bra han är. Jag tror absolut att han kan vinna det här loppet, säger Berglöf.
– Han har bara startat bakom bilen en gång och det var när Michael Larsson körde honom. Då öppnade han inte speciellt fort men jag vet samtidigt inte om Michael körde för fullt den gången heller. Kommer han till ledningen blir han inte lätt att ta sig förbi.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har provat det hemma i träningen och det fungerade bra. Han reagerade positivt och tog tag i grejerna precis som man vill att de ska göra. Så vi får hoppas att det kan göra att det blir lite mer sprutt den sista biten.
– Senast gick han barfota bak men nu blir det skor runt om precis som i alla de andra starterna. Det är ändå stumma banor nu på hösten och vintern och inte den spänsten i banorna att barfota gör samma nytta. Så det blir lätta aluminiumskor bak precis som han har haft tidigare, säger Färjestadstränaren.

Michael Carlsson, Kanal 75


Ytterst sällan, kanske aldrig, har det fötts en häst på svensk mark med sådan talang och karisma som Campo Bahia.Efter att ha visat e..


Ytterst sällan, kanske aldrig, har det fötts en häst på svensk mark med sådan talang och karisma som Campo Bahia.
Efter att ha visat enorma fartresurser blandat med galopper fick hästen sitt genombrott då han dundrade hem ett treåringslopp på Solvalla på topptiden 1.12,2/2 140 meter autostart i karriärens fjärde start.
Han följde upp med att vinna sitt kriteriekval i stor stil, men fick nöja sig med andrapriset i finalen efter en tung resa.
Efter en vinterträning återkom hästen i bländande författning och sprang hem Kungapokalen på världstiden 1.10,6/2 140 meter autostart, svensk rekord för fyraåringar.
Efter en planerad träningsperiod under sommaren lekte han hem derbykvalet och spelades till storfavorit i finalen.
Då kom bakslaget.
Hästen stod inte alls att känna igen och var trött redan halvvarvet från mål, visserligen efter en tuff forcering efter galopp.
Revanschen skulle ske i Europaderbyt, men hästen ströks ur försöken en månad senare.
- Det var en ny förkylning, samma sak som satte ner honom i derbyt. Den gången var det maximal otur eftersom han måste ha fått viruset max två dagar innan loppet vilket gjorde att vi inte hann märka något. Däremot såg man det efter loppet då hästen hade högre puls än normalt, säger Conrad Lugauer och reder ut händelseförloppen kring infektionerna:
- Hästen får ett virus som sätter ner formen, sedan återhämtar han sig och då produceras slem i halsen som ska ut. Totalt tar det tio dagar från insjuknande till att man kan träna igen. Inför europaderbykvalen hann vi märka att hästen blivit förkyld så då var det bara stryka och att vänta ut det.

Inte lika vässad
På lördag vankas första starten på nästan tre månader i Johan Jacobssons Minne för tre- och fyraåringar, placerat som V75-1 denna jackpotomgång då en ensam vinnare med sju rätt spås bli 40 miljoner kronor rikare.
Hur har förberedelserna sett ut inför det här?
- Vi fick börja om i träningen, men sedan har det gått fint hela vägen. Han är i jättebra skick, däremot är han inte förberedd på samma sätt som inför årsdebuten eller derbykvalet. Då hade han gått provlopp på Jägersro eftersom jag ville ha honom toppförberedd. Nu har han bara körts i backen hemma på gården samt några intervalljobb. Han är i samma författning som han varit inför de här provloppen och då har han ju sprungit 1.12-tider full väg utan problem, visserligen med autostart.
Att Campo Bahia bara tävlat i voltstart en gång och då galopperade från start, i tävlingsdebuten, är inget som Lugauer vill blåsa upp som ett orosmoln inför lördagen.
- Det loppet var länge sedan och då hade hästen noll kronor och noll rutin. Nu är han en helt annan häst. Jag är jättetrygg med honom och spåret är bästa tänkbara, så nej, jag oroar mig inte för galopp.
Hur blir utrustningen den här gången?
- Det vanliga, aluminiumskor runt om och öppet huvudlag. Däremot kanske jag lämnar rycktussarna hemma. Jag har ändå bara ryckt dem två gånger, i Kungapokalen och derbyfinalen.
Hur viktigt är det att vinna på lördag?
- För hästens del har det här loppet nästan inget värde. Han är en grupp 1-häst, och vi siktar mot de största loppen. Men det skulle vara hur roligt som helst att vinna och jag är väldigt spänd på att se hur han presterar med tanke på framtiden.
Betyder det att du kommer att köra mer defensivt än vanligt?
- Nej, jag utgår från att hästen tävlar i maximal författning och kör efter hans villkor. Går det långsamt, vilket för Campo Bahia innebär 1.14-1.15-tempo, så får jag signaler från hästen att köra framåt. Skulle det gå jättefort där framme så kan vi sitta kvar och ta dem till slut istället. Han är bättre än de andra hästarna och då måste man köra efter det, fastslår Lugauer vars nästa mål är fyraåringsloppet Criterium Continental på Vincennes 22 december.

Vill starta i Prix d’Amerique
Där väntar med stor sannolikhet första mötet med franske kullettan och Prix d’Amerique-favoriten Face Time Bourbon.
- Om Campo Bahia gör mig nöjd på lördag och återhämtar sig väl efter loppet så blir det nästa start. Jag hade planer på en start däremellan, men tyvärr finns det inget passande lopp för honom.
Hur tror du att han kommer att trivas på Vincennes?
- Jag tror att den banan passar honom hur bra som helst. Om det är någon minisvaghet som den här hästen har så är det att han tycker att svängarna är lite för tighta på våra tusenmetersbanor. Det beror på att han har så stor och vägvinnande aktion. På Vincennes finns inte det problemet. Jag har vunnit några lopp där nere och vet vilken sorts häst som krävs på den banan och Campo Bahia är rätt typ. Han har ju allt. Förutom att han är fruktansvärt stark så är han oerhört snabb i benen också, han har en enormt hög maxfart. Det enda som oroar mig är det franska voltsystemet, inte för att jag tror att han ska galoppera, utan för att jag inte vet hur kvick han är i själva startmomentet.
Vinnaren av Criterium Continental får en direktplats till Prix d’Amerique och Lugauer hymlar inte med att det är målet för vintern.
- Om allt går enligt planerna och hästen kvalar in så kommer vi att starta i Prix d’Amerique. Då kommer jag dessutom att rycka skorna på honom för första gången. Det här är en häst som ska tävla mot eliten. Skulle hästen uppträda som jag önskar, men inte vinna Continetal så gör vi någon eller några starter till där nere. Det finns till exempel ett femåringslopp i januari, det är visserligen bara grupp 2, men med fina prispengar. Skulle han vara sämre än väntat i Continental så får han vila. Oavsett upplägg så kommer han få börja verka lite i aveln till våren.
Innebär det att du inte är intresserad av Elitloppet 2020?
- Nej, det ingår inte i planerna. Det får bli ett senare år i så fall.


Det här berättar Conrad Lugauer om 8 Calvin Borel i V75-6.
- Han slog ihop bakom bilen i Danmark senast och kommer att gå med en annan typ av sko nu, med öppen tå, för att det inte ska hända igen. Han har alltid haft problem med travet och är aldrig att lita på, men tränar riktigt bra för dagen och kommer med toppform. När han vann på Enghien i somras fick han löpa på i ledningen och det är en klar fördel. Hästen är inte sämre nu och från spets skulle han säkert kunna springa 1.11-tid på lördag, men det finns ingen chans att nå dit från det här läget. Förutsättningarna gör att jag måste ligga lågt, går han felfritt och grejar en bra slant är jag nöjd.

Robin Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla. På huvudstadsbanan dyker ”Världens bästa Dalahäst” upp ef..


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla. På huvudstadsbanan dyker ”Världens bästa Dalahäst” upp efter en kortare frånvaro. On Track Piraten är tillbaka på banan efter en sämre insats och när vi nu närmar oss vintern med stormsteg så är det också hans årstid. Han har de senaste åren radat upp V75-segrar under den kalla tiden på året varje säsong. On Track Piraten har rekordet med 32 V75-segrar och ännu verkar det finnas kapitel kvar att skriva om den elvaårige valackens fantastiska karriär. Totalt har stjärnhästen vunnit 46 lopp och sprungit in 18 miljoner kronor för sin tränare Hans R Strömberg i Rättvik.
– Det är ingen större skillnad på hästen gentemot tidigare. Han är pigg och glad och tycker fortfarande om att träna. Trots att han är elva år och har gjort så många tuffa lopp i hård konkurrens är han fräsch och fin. Det är en fantastisk häst på det viset, säger Hans R Strömberg.
– Han gillar vintern och att springa med skor och broddar. På så sätt har han lite fördel gentemot sina konkurrenter som är missgynnade när de inte kan tävla utan skor.

”Sjuk senast – halsinfektion”
Efter seger i ett billigt lunchlopp på Hagmyren näst senast var On Track Piraten senast ute i ett stayerlopp över tre varv i V75 i Skellefteå. Men den gången stod inte hästen att känna igen och gjorde en av få sämre prestationer i karriären.
– Han var sjuk senast och hade en halsinfektion. Han fick ta igen sig lite och sedan har vi tränat på och allt verkar bra. Hästen har fått mycket rakbanejobb och jag har även kört 1.18 i 1600 meter med honom på en lite tung bana. Så han är bra förberedd, menar Strömberg.

”Känns bättre nu än i höstas – bra chans”
On Track Piraten startar som en av favoriterna i V86-2. Han körs av Torbjörn Jansson som har suttit upp bakom topphästen två gånger, och båda starterna är från 2015, alltså fyra år sedan.
– Torbjörn var först femma med honom i ett långlopp och sedan tvåa i Sundsvall Open Trot efter Delicious U.S. Men det var ju som sagt länge sedan nu, säger Hans R Strömberg.
Vad kommer du att säga till kusken inför loppet på onsdag?
– Inte så mycket. Det är bara att gasa.
Hur ser du på uppgiften och vad är feelingen att hästen tar seger nummer 47 i karriären?
– Jag hade hoppats på lite vintriga förhållanden när vi kör med skor runt om. Men jag tycker ändå att han möter hästar som han ska kunna rå på om han har normal form. Han känns i alla fall bättre nu än han gjorde i höstas.
– Läget är bra och han kan öppna, även om det var länge sedan nu eftersom han mest har varit ute i längre lopp på slutet. Då har det inte varit aktuellt att ladda från start. Jag tror att han har bra chans. Vi kör troligtvis med öppet huvudlag då jag inte tycker det är någon större skillnad med norskt huvudlag. Jänkarvagn som vanligt, säger Hans R Strömberg.

Michael Carlsson, Kanal 75Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 292-249-1802. Jorma Kontio, Solvalla, 214-104-1233. Carl Johan Jepson, Färjestad, 193-199-1534. &O..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 292-249-180
2. Jorma Kontio, Solvalla, 214-104-123
3. Carl Johan Jepson, Färjestad, 193-199-153
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 193-147-118
5. Björn Goop, Färjestad, 175-120-94
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 147-104-114
7. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 134-176-150
8. Johan Untersteiner, Halmstad, 128-97-71
9. Erik Adielsson, Solvalla, 120-92-47
10. Magnus A Djuse, Östersund, 118-102-68
11. Robert Bergh, Åby, 99-72-47
12. Kim Eriksson, Mantorp, 96-78-79
13. Christoffer Eriksson, Jägersro, 93-92-74
14. Oskar J Andersson, Romme, 87-79-62
15. Magnus Jakobsson, Färjestad 86-58-50
Siffror till och med 17 november

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-4 Yankee Flair Yankee Flair   [v 8] 1640/2 5 14.2 369
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-2 My Icon My Icon   [v 3] 2140/11 5 18.3 401
2015-12-23 2015-12-23 Åby-9 Alsace In Alsace In   [v 6] 2180/9 str
2015-12-10 2015-12-10 Åby-1 My Icon My Icon   [v 3] 2140/4 5 18.5 443
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-10 Son of Owe Son of Owe   [h 6] 2160/7 7 18.5 194
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-8 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 4] 2140/5 3 18.2 63
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-3 Alsace In Alsace In   [v 6] 2140/10 0 16.5 371
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-2 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 6] 2140/5 0 g 257
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-2 My Icon My Icon   [v 3] 2140/12 str
2015-11-22 2015-11-22 Åby-3 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 4] 2640/5 0 g 206
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-10 Ville Palema Ville Palema   [v 7] 2140/1 0 g 567
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-6 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 5] 2660/13 0 18.9 786
2015-11-18 2015-11-18 Åby-6 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 6] 2140/7 0 15.8 247
2015-11-09 2015-11-09 Åby-2 Alsace In Alsace In   [v 6] 1640/12 6 13.3 550
2015-11-05 2015-11-05 Åby-7 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 6] 2160/5 0 16.1 164
2015-11-01 2015-11-01 Åby-5 Dax Dax   [v 9] 2140/8 8 15.6 234
2015-10-26 2015-10-26 Åby-2 Lightning Photo Lightning Photo   [h 5] 2140/2 0 16.2 209
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-8 Son of Owe Son of Owe   [h 6] 2140/12 str
2015-10-22 2015-10-22 Åby-6 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 5] 2640/7 0 17.1 1151
2015-10-20 2015-10-20 Åby-3 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 6] 1640/7 str
2015-10-15 2015-10-15 Åby-7 Son of Owe Son of Owe   [h 6] 2660/12 0 18.4 102
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-9 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 6] 2140/12 0 14.1 446
2015-10-08 2015-10-08 Åby-10 Alsace In Alsace In   [v 6] 2160/8 6 16.2 204
2015-10-08 2015-10-08 Åby-3 Son of Owe Son of Owe   [h 6] 2140/3 2 15.0 266
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-11 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 4] 2080/8 5 17.8 332
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-8 Art on Line Art on Line   [v 8] 2140/8 0 13.9 64
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-7 Son of Owe Son of Owe   [h 6] 2140/4 0 16.5 418
2016-12-22 2016-12-22 Åby-10 Giuliani Giuliani   [v 7] 2180/12 D 4 19.1g 357
2016-12-22 2016-12-22 Åby-7 Bullet Hoss Bullet Hoss   [v 4] 2140/2 D 0 g 360
2016-12-15 2016-12-15 Åby-10 Fickle Shine Fickle Shine   [s 5] 2160/6 B 7 17.3g 350
2016-12-07 2016-12-07 Åby-2 Bullet Hoss Bullet Hoss   [v 4] 2160/5 D 3 18.2 224
2016-12-01 2016-12-01 Åby-10 Summergirl Summergirl   [s 4] 2140/7 B 0 20.0g 62
2016-12-01 2016-12-01 Åby-4 Fickle Shine Fickle Shine   [s 5] 2140/2 D 0 17.0g 851
2016-11-29 2016-11-29 Åby-5 Bullet Hoss Bullet Hoss   [v 4] 2140/12 A 5 16.4 116
2016-11-23 2016-11-23 Åby-7 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2160/6 C 0 g 470
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 Giuliani Giuliani   [v 7] 1640/1 D 7 17.4g 185
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-6 My Icon My Icon   [v 4] 2140/1 B 1 17.5 28
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-1 Alsace In Alsace In   [v 7] 1640/10 B 5 15.2 55
2016-11-09 2016-11-09 Åby-2 Summergirl Summergirl   [s 4] 2640/1 C 5 18.5 57
2016-10-30 2016-10-30 Åby-9 Bullet Hoss Bullet Hoss   [v 4] 2140/4 A 4 16.5 33
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-6 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2140/2 A 0 g 17
2016-10-20 2016-10-20 Åby-5 Summergirl Summergirl   [s 4] 2140/4 B str
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-6 Yankee Flair Yankee Flair   [v 9] 2160/7 D 0 g 334
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-4 My Icon My Icon   [v 4] 2140/5 D 7 16.5 147
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-3 Alsace In Alsace In   [v 7] 1640/9 C 0 13.9 241
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-11 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2160/11 A 0 20.0g 36
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-7 Summergirl Summergirl   [s 4] 1640/1 A 3 15.1 32
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-6 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2160/7 A 0 g 59
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-4 Fickle Shine Fickle Shine   [s 5] 2640/6 D 0 g 126
2016-10-05 2016-10-05 Åby-7 Alsace In Alsace In   [v 7] 2140/1 D 0 15.5 801
2016-10-05 2016-10-05 Åby-1 Bullet Hoss Bullet Hoss   [h 4] 2140/2 A 0 16.5 511
2016-09-29 2016-09-29 Åby-3 Summergirl Summergirl   [s 4] 2160/10 A 3 16.1 348
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-11 Fickle Shine Fickle Shine   [s 5] 2160/3 D 6 16.6g 345
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-5 My Icon My Icon   [v 4] 2160/6 D 7 16.4 373
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-10 Alsace In Alsace In   [v 7] 1640/3 D 4 13.9 82
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-6 Alsace In Alsace In   [v 7] 2140/4 D 4 14.8 160
2016-09-17 2016-09-17 Åby-9 Fickle Shine Fickle Shine   [s 5] 2160/6 D 0 g 37
2016-09-17 2016-09-17 Åby-8 My Icon My Icon   [v 4] 2140/5 C 4 15.7 37
2016-09-17 2016-09-17 Åby-3 Summergirl Summergirl   [s 4] 2140/1 B 4 16.8 41
2016-09-15 2016-09-15 Åby-10 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2160/9 B str
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-9 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2140/11 D 0 13.6 1019
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-7 Bullet Hoss Bullet Hoss   [h 4] 2140/12 B 0 17.8 197
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-8 Summergirl Summergirl   [s 4] 2140/2 D 7 15.7g 337
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-9 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2140/4 D 5 14.0 482
2016-08-04 2016-08-04 Åby-11 My Icon My Icon   [v 4] 2140/9 C 8 16.4 314
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-8 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2640/7 D 2 16.0 30
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-3 Rydens Haro Rydens Haro   [v 9] 2140/2 C 6 16.4g 36
2016-07-10 2016-07-10 ATG Jippo-1 My Icon My Icon   [v 4] 2140/1 C 5 19.8 890
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-2 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2100/12 A 0 20.6g 84
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-11 Rydens Haro Rydens Haro   [v 9] 2140/1 D 2 83
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-8 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2140/7 D 1 15.1 167
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-3 Bullet Hoss Bullet Hoss   [h 4] 1680/6 A str
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-2 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2080/5 D 0 g 94
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-11 Denspecielle Denspecielle   [v 7] 2140/3 D 3 17.9 374
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-7 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2140/3 B 0 19.0 71
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-6 Fickle Shine Fickle Shine   [s 5] 2160/7 C 7 17.5 133
2016-06-16 2016-06-16 Åby-11 Son of Owe Son of Owe   [h 7] 2180/12 A str
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 6] 2140/1 C 0 14.4 240
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-2 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2140/11 A 8 18.8g 31
2016-06-02 2016-06-02 Åby-10 Son of Owe Son of Owe   [h 7] 2140/3 B 8 16.6 91
2016-06-02 2016-06-02 Åby-9 Svartmyrs Sigge Svartmyrs Sigge   [v 12] 1640/1 D 0 11.6 827
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-7 Alsace In Alsace In   [v 7] 2140/15 B 0 16.5 289
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-3 Svartmyrs Sigge Svartmyrs Sigge   [v 12] 2140/8 C 4 15.0 239
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-9 Niniago Niniago   [v 4] 2140/1 B 6 18.4 47
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-8 Skyhigh Skyhigh   [v 5] 2140/2 B 7 16.9 72
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-9 Fancy Flair Fancy Flair   [s 4] 2140/2 C 0 16.1g 255
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-8 Lightning Photo Lightning Photo   [v 6] 1640/5 B 0 g 57
2016-05-12 2016-05-12 Åby-7 Fancy Flair Fancy Flair   [s 4] 2140/7 C 0 15.8 632
2016-05-12 2016-05-12 Åby-2 Bullet Hoss Bullet Hoss   [h 4] 2160/8 A 5 16.0 78
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-6 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2140/10 C str
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-9 Bullet Hoss Bullet Hoss   [h 4] 2080/2 B 1 17.7 24
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-7 My Icon My Icon   [v 4] 1680/11 A 0 16.4 78
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-10 Son of Owe Son of Owe   [h 7] 2160/3 A str
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-3 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 7] 2160/7 C 5 15.4 253
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-1 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2140/2 B 0 g 48
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-4 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 7] 1660/7 A 3 16.6 113
2016-04-14 2016-04-14 Åby-9 Lightning Photo Lightning Photo   [v 6] 2140/1 C 0 15.0 221
2016-04-14 2016-04-14 Åby-1 Bullet Hoss Bullet Hoss   [h 4] 2160/11 A 4 16.7 114
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-1 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2140/3 D 1 17.4 639
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-3 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2140/6 C 0 17.7 263
2016-03-23 2016-03-23 Åby-5 Alsace In Alsace In   [v 7] 1640/5 D 0 13.0 680
2016-03-21 2016-03-21 Åby-3 Lightning Photo Lightning Photo   [v 6] 1640/4 C 5 13.6 39
2016-03-19 2016-03-19 Momarken-2 My Icon My Icon   [v 4] 2140/3 B 2 17.7 84
2016-03-17 2016-03-17 Åby-2 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2140/2 D 0 g 362
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-4 Alsace In Alsace In   [v 7] 1640/6 C 5 15.2 447
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-1 Sun on Line Sun on Line   [s 4] 2160/8 D str
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-9 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2140/2 D 0 15.7 1445
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-6 Alsace In Alsace In   [v 7] 2140/1 D 4 16.1 506
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-3 Lightning Photo Lightning Photo   [v 6] 1640/9 D 2 12.9 257
2016-02-11 2016-02-11 Åby-10 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2140/9 B 6 18.9 140
2016-02-03 2016-02-03 Åby-1 My Icon My Icon   [v 4] 2140/5 D 0 19.7 304
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-10 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2180/13 B 4 20.3 450
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 6] 2160/11 D 4 18.6 336
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-4 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 7] 2640/3 C 0 21.0 642
2016-01-14 2016-01-14 Åby-3 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2160/8 B 5 17.9 155
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-1 My Icon My Icon   [v 4] 2160/4 C 4 18.2 268
2016-01-07 2016-01-07 Åby-4 Yankee Flair Yankee Flair   [v 9] 2160/12 C 4 15.1 421
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-9 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2140/1 D 0 752
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 2140/10 C 4 15.9 221
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 1640/5 D 4 14.0 215
2017-11-16 2017-11-16 Åby-11 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2160/5 B 8 20.4 213
2017-11-13 2017-11-13 Åby-7 Summergirl Summergirl   [s 5] 2140/4 D 0 g 111
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-2 Sun on Line Sun on Line   [s 5] 2160/9 C 0 g 652
2017-10-29 2017-10-29 Åby-7 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2140/12 C 5 17.0 158
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-11 Art on Line Art on Line   [v 10] 2640/11 D 0 18.3g 879
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-11 Standard Ribb Standard Ribb   [v 7] 2140/1 B 3 15.2 27
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-5 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 2160/12 D 0 16.5 1164
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-7 Art on Line Art on Line   [v 10] 2140/5 D 3 11.9 255
2017-09-21 2017-09-21 Åby-5 Fancy Flair Fancy Flair   [s 5] 2160/9 A 0 14.9g 456
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-9 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 2140/11 C 2 15.5 50
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-1 Sun on Line Sun on Line   [s 5] 2140/10 C 7 18.0 105
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-10 Standard Ribb Standard Ribb   [v 7] 1640/2 D 6 13.9 86
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-4 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 1640/11 C 5 14.0 301
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-1 Sun on Line Sun on Line   [s 5] 2140/3 D 5 16.9 522
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-8 Standard Ribb Standard Ribb   [v 7] 1640/1 C 2 15.4 33
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-3 Sun on Line Sun on Line   [s 5] 2640/1 D 4 18.1 71
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-2 Bullet Hoss Bullet Hoss   [v 5] 2140/7 D str
2017-08-24 2017-08-24 Åby-4 Summergirl Summergirl   [s 5] 2140/7 D 0 17.6g 328
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-1 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 2160/10 D 8 24.9 287
2017-07-27 2017-07-27 Åby-12 Summergirl Summergirl   [s 5] 2160/5 D 0 19.5g 426
2017-06-15 2017-06-15 Åby-7 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 2140/9 B 0 16.7 119
2017-06-15 2017-06-15 Åby-3 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 2140/8 C 0 15.9g 584
2017-06-15 2017-06-15 Åby-1 Bongo Bongo   [v 4] 2140/2 C 5 17.5 61
2017-05-29 2017-05-29 Åby-9 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2140/2 C 3 16.3 40
2017-05-29 2017-05-29 Åby-7 Alsace In Alsace In   [v 8] 2140/5 B 0 15.7 33
2017-05-29 2017-05-29 Åby-4 Standard Ribb Standard Ribb   [v 7] 2140/9 D 4 16.4 189
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-8 Skip Beau Skip Beau   [v 4] 2640/4 B str
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-5 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 2140/4 C str
2017-05-11 2017-05-11 Åby-11 Alsace In Alsace In   [v 8] 2160/7 A 0 16.8 57
2017-05-04 2017-05-04 Åby-10 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2180/6 C 6 16.1 72
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-6 Bullet Hoss Bullet Hoss   [v 5] 2140/7 C 0 17.8 104
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-5 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2140/2 D 2 15.3 46
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 2140/1 D 0 g 173
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-1 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 7] 2140/5 C 6 16.5 165
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-10 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 7] 2640/10 D 0 g 711
2017-04-01 2017-04-01 Åby-8 Standard Ribb Standard Ribb   [v 7] 2140/6 C 0 16.8 63
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Sun on Line Sun on Line   [s 5] 2140/9 D 0 g 68
2017-03-23 2017-03-23 Åby-7 Alsace In Alsace In   [v 8] 1640/1 D 2 12.9 853
2017-03-16 2017-03-16 Åby-10 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 2160/9 C 7 17.6 375
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-8 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 7] 2140/6 D 0 15.0 492
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-5 Alsace In Alsace In   [v 8] 2140/7 D 5 15.5 570
2017-02-22 2017-02-22 Åby-4 Giuliani Giuliani   [v 8] 2160/6 D 0 g 1051
2017-02-16 2017-02-16 Åby-7 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 2160/3 C 0 17.2 666
2017-02-16 2017-02-16 Åby-6 Alsace In Alsace In   [v 8] 1640/6 D 0 15.4 676
2017-02-16 2017-02-16 Åby-5 Skip Beau Skip Beau   [h 4] 2160/8 A 0 16.2 28
2017-02-09 2017-02-09 Åby-3 Giuliani Giuliani   [v 8] 2640/9 D 0 18.6g 728
2017-02-02 2017-02-02 Åby-7 Bullet Hoss Bullet Hoss   [v 5] 2140/2 D 0 18.2g 807
2017-02-02 2017-02-02 Åby-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 2140/4 C str
2017-02-02 2017-02-02 Åby-4 Alsace In Alsace In   [v 8] 1640/6 D 4 14.6 624
2017-01-25 2017-01-25 Åby-2 Summergirl Summergirl   [s 5] 2140/2 C 0 303
2017-01-12 2017-01-12 Åby-10 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 2160/6 C 0 17.4g 615
2017-01-04 2017-01-04 Åby-3 Bullet Hoss Bullet Hoss   [v 5] 2640/2 C 4 17.8 230
2018-12-28 2018-12-28 Åby-2 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 1640/2 D 0 15.4 468
2018-12-20 2018-12-20 Åby-7 Sanita Sanita   [s 4] 2140/1 C 3 17.6 36
2018-12-20 2018-12-20 Åby-9 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2140/6 D 0 16.3 562
2018-12-13 2018-12-13 Åby-2 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 1640/1 C 6 16.0 115
2018-12-13 2018-12-13 Åby-6 Madurai Madurai   [v 5] 2640/3 C 0 g 264
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-1 Sanita Sanita   [s 4] 2140/1 A 4 19.4 68
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-2 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 1640/8 C 7 15.2g 394
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-5 Portnahaven Portnahaven   [s 4] 2140/4 D 4 17.4 228
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-3 Toxic Knight Toxic Knight   [s 5] 1640/5 C 4 16.1 79
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 8] 1640/8 B 0 15.9 43
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-7 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/5 D 4 19.1 76
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-9 Madurai Madurai   [v 5] 2640/11 C str
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-6 Edio Edio   [v 5] 2140/5 C 0 16.0g 54
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-9 Lightning Photo Lightning Photo   [v 8] 1640/2 C 0 13.9 521
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-11 Art on Line Art on Line   [v 11] 2140/5 D 0 13.8 431
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-3 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2660/6 A 0 18.7g 89
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-6 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 6] 2140/3 D 0 19.7 1214
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-7 Madurai Madurai   [v 5] 2140/7 B 2 15.1 106
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-11 Art on Line Art on Line   [v 11] 1640/5 C 2 12.1 47
2018-11-22 2018-11-22 Åby-4 Lightning Photo Lightning Photo   [v 8] 1640/9 B 4 12.6 149
2018-11-22 2018-11-22 Åby-10 Toxic Knight Toxic Knight   [s 5] 2160/3 C 4 16.8 281
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-7 Edio Edio   [v 5] 2140/12 A 2 14.7 80
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-8 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/3 D 2 16.4 236
2018-11-16 2018-11-16 Axevalla-2 Portnahaven Portnahaven   [s 4] 2140/2 C 0 g 119
2018-11-16 2018-11-16 Axevalla-9 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 6] 2160/7 B 4 18.8 58
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-7 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/12 B 0 16.5g 72
2018-11-10 2018-11-10 Åby-6 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/8 C 1 18.3 16
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-5 Portnahaven Portnahaven   [s 4] 2140/1 B 1 17.9 80
2018-11-01 2018-11-01 Åby-2 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/4 B 3 18.1 194
2018-11-01 2018-11-01 Åby-7 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/7 D 0 14.8 365
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-2 Portnahaven Portnahaven   [s 4] 2140/5 B 4 18.3 222
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-10 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/4 D 5 17.3 249
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-2 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/10 B 6 17.4 34
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-1 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/7 B 2 17.8 62
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-1 Portnahaven Portnahaven   [s 4] 2140/7 C 3 17.2 295
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-2 Sanita Sanita   [s 4] 2140/3 C 0
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-8 Ingi Nalan Ingi Nalan   [v 8] 1640/8 D 0 g 1808
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-9 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2660/9 D 3 16.2 94
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-6 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2140/6 D 0 18.1g 337
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-8 Lightning Photo Lightning Photo   [v 8] 2160/11 A 0
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-9 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2640/13 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-2 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/9 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-5 Edio Edio   [v 5] 1640/11 A 0
2018-08-29 2018-08-29 Åby-1 Sanita Sanita   [s 4] 2140/5 B 2 18.5 75
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-4 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2640/1 D 3 16.4 133
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-8 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2160/8 D 6 17.1 554
2018-08-23 2018-08-23 Åby-11 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2160/5 B 4 15.9 185
2018-08-16 2018-08-16 Åby-1 Sanita Sanita   [s 4] 2140/5 A 5 17.3 221
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-7 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/10 D 4 14.8 170
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-7 Portnahaven Portnahaven   [s 4] 2140/4 D 5 19.3 209
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-8 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2140/5 B 6 19.1 684
2018-08-02 2018-08-02 Åby-1 Sanita Sanita   [s 4] 2140/8 B 0 17.2 36
2018-07-23 2018-07-23 Åby-5 Sanita Sanita   [s 4] 2140/1 D 3 16.9 107
2018-07-01 2018-07-01 Åby-6 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/3 B 2 15.8 25
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-2 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2140/12 C 4 16.3 101
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-6 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/1 D 0 16.1 119
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-10 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2160/9 D 4 16.1 384
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-7 Lightning Photo Lightning Photo   [v 8] 2140/2 B 5 14.2 45
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-9 Lightning Photo Lightning Photo   [v 8] 1640/7 D 1 12.1 291
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 Lightning Photo Lightning Photo   [v 8] 2140/3 D 2 16.4 48
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-1 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2160/8 B 5 20.0g 132
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-6 My Icon My Icon   [v 6] 2140/14 B 0 17.6g 1748
2018-01-18 2018-01-18 Åby-1 Sun on Line Sun on Line   [s 6] 2160/6 B 0 18.3 603
2018-01-04 2018-01-04 Åby-10 My Icon My Icon   [v 6] 2160/4 D 0 18.5 468
2019-11-16 2019-11-16 Åby-6 Utility Face Utility Face   [s 3] 2140/8 D 0 16.6 504
2019-11-14 2019-11-14 Åby-1 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/9 B 2 15.3 40
2019-11-14 2019-11-14 Åby-5 Sanita Sanita   [s 5] 2140/3 D 0 17.9g 397
2019-11-14 2019-11-14 Åby-7 Hopeful Lee Hopeful Lee   [s 3] 2140/1 D 0 25.0g 570
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-2 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2140/5 B 0 16.7 55
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-7 Point Zero Point Zero   [v 7] 2140/2 B 1 18.7 53
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-4 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2160/8 C 0 18.9 227
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-7 Madurai Madurai   [v 6] 2640/11 C 6 17.7g 173
2019-11-02 2019-11-02 Åby-4 Ulf Eme Ulf Eme   [v 8] 2140/3 C 3 15.2 140
2019-11-02 2019-11-02 Åby-5 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2140/7 A 3 16.7 51
2019-11-02 2019-11-02 Åby-9 Sahara Sahara   [s 4] 2140/10 D 0 g 95
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-9 Callmesally Callmesally   [s 7] 2140/8 A 4 14.3g 31
2019-10-17 2019-10-17 Åby-7 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2640/2 C 0 16.6g 188
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-3 Art on Line Art on Line   [v 12] 2180/7 C 0 14.7 99
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-8 Utility Face Utility Face   [s 3] 2140/7 C 6 17.9 249
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-2 Madurai Madurai   [v 6] 2660/6 D 0 17.3 382
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-6 Högstena Frida Högstena Frida   [s 6] 2140/1 B 3 19.5 173
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-9 Toxic Knight Toxic Knight   [s 6] 2140/10 C 7 18.0 263
2019-09-12 2019-09-12 Åby-3 Baron Etoile Baron Etoile   [v 5] 2140/2 B 3 14.9 46
2019-09-12 2019-09-12 Åby-8 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2140/6 B 3 16.8 54
2019-09-07 2019-09-07 Åby-2 Utility Face Utility Face   [s 3] 2140/5 B 3 18.6 212
2019-09-07 2019-09-07 Åby-7 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/5 A 1 16.1 13
2019-09-07 2019-09-07 Åby-9 Madurai Madurai   [v 6] 2640/3 C 5 15.2 457
2019-09-04 2019-09-04 Åby-3 Sanita Sanita   [s 5] 2140/5 B 2 16.9 66
2019-09-04 2019-09-04 Åby-9 Portnahaven Portnahaven   [s 5] 2140/4 D 0 16.3 179
2019-08-28 2019-08-28 Åby-4 Toxic Knight Toxic Knight   [s 6] 2140/6 D 2 15.2 572
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-4 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2640/10 C 4 15.2 179
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-5 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 6] 2080/3 B 0 g 34
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-8 Sanita Sanita   [s 5] 1680/8 B 3 17.2 46
2019-08-20 2019-08-20 Åby-8 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/6 A 2 14.7 25
2019-08-20 2019-08-20 Åby-9 Bosse Rich Bosse Rich   [v 5] 2140/6 C 0 18.4g 324
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-1 Toxic Knight Toxic Knight   [s 6] 1680/12 C 0 16.2g 489
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-9 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2080/6 B 5 17.7 21
2019-08-10 2019-08-10 Åby-2 Callmesally Callmesally   [s 7] 2140/5 A 0 13.3 85
2019-08-08 2019-08-08 Åby-10 Sanita Sanita   [s 5] 1640/6 A 2 15.2 36
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-8 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2640/4 C 2 16.6 60
2019-07-25 2019-07-25 Åby-6 Toxic Knight Toxic Knight   [s 6] 2140/1 D 0 g 105
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-7 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2640/2 D 4 15.3 88
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-7 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/4 B 2 15.7 84
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-6 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2640/3 D 3 16.4 28
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2140/1 D 4 16.4 145
2019-06-27 2019-06-27 Åby-2 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/3 B 1 16.4 70
2019-06-27 2019-06-27 Åby-3 Sanita Sanita   [s 5] 1640/5 C 0 14.9 604
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-3 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2140/11 D 5 15.7 102
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-8 Toxic Knight Toxic Knight   [s 6] 2140/2 B 1 17.8 203
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-1 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/2 A 4 17.2g 55
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-7 Callmesally Callmesally   [s 7] 2480/6 A 1 14.8 82
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-3 Portnahaven Portnahaven   [s 5] 2140/10 B 2 16.2 77
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-6 Edio Edio   [v 6] 2140/3 A 0 15.1 31
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-8 Utility Face Utility Face   [s 3] 2140/2 B 6 17.7g 101
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-1 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/2 B 2 16.0 340
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-2 Utility Face Utility Face   [s 3] 2140/5 B 5 17.4 226
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-9 Edio Edio   [v 6] 2160/11 C 4 14.2g 273
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-10 Portnahaven Portnahaven   [s 5] 2140/7 C 4 16.7 293
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-7 Portnahaven Portnahaven   [s 5] 2140/9 C 0 22.4g 99
2019-05-22 2019-05-22 Åby-5 Sanita Sanita   [s 5] 1640/2 D 0 14.9g 229
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-9 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2140/15 D 6 17.5 318
2019-05-16 2019-05-16 Åby-1 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2640/11 D 0 19.0g 506
2019-05-09 2019-05-09 Åby-10 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2160/6 D 0 21.4 270
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-1 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/9 D 7 18.8g 70
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-3 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 1640/5 D 0 19.4g 286
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-3 Madurai Madurai   [v 6] 2140/1 A 2 17.2 32
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-3 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2640/8 C 2 18.3 332
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-9 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2140/10 B 0 16.9g 38
2019-04-07 2019-04-07 Åby-1 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2140/6 B 3 15.6 39
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-2 Repeat Amore Repeat Amore   [s 8] 2140/7 C 3 16.1 171
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-6 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 1640/2 D 0 18.0g 168
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-8 Sanita Sanita   [s 5] 2140/7 C 6 17.8 517
2019-03-14 2019-03-14 Åby-7 Sanita Sanita   [s 5] 2140/10 C 0 17.1 525
2019-03-07 2019-03-07 Åby-10 Repeat Amore Repeat Amore   [s 8] 2140/2 D 6 16.9 1468
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-3 Sanita Sanita   [s 5] 2140/9 C 2 18.0 188
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-9 Lightning Photo Lightning Photo   [v 9] 1640/6 D 4 12.6 299
2019-02-06 2019-02-06 Åby-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 9] 1640/8 D 4 15.4 542
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-2 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2140/9 C 0 18.9 119
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 9] 2640/7 C 4 17.8 510
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-8 Repeat Amore Repeat Amore   [s 8] 2140/2 D 0 17.5 499
2019-01-23 2019-01-23 Åby-4 Toxic Knight Toxic Knight   [s 6] 2140/9 B 0 17.8g 1305
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-1 Sun on Line Sun on Line   [s 7] 2160/8 C 2 19.3 126
2019-01-08 2019-01-08 Axevalla-5 Repeat Amore Repeat Amore   [s 8] 2160/4 C 0 g 123
2019-01-03 2019-01-03 Åby-2 Sanita Sanita   [s 5] 2140/3 C 0 g 63
2019-01-03 2019-01-03 Åby-4 Lightning Photo Lightning Photo   [v 9] 1640/3 C 5 13.9 333
2019-01-03 2019-01-03 Åby-8 Edio Edio   [v 6] 1640/5 A 3 13.5 57ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se