V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1..


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1993 och nu håller till på en gård i Västbo, som ligger 15 kilometer söder om Sundsvall. Där driver han sin verksamhet på egen hand utan någon anställd.
– Jag trivs med det här upplägget och jag har folk som hjälper mig när jag behöver det. Det fungerar bra, kommenterar Lalle.
För dagen finns tio hästar i stallet.
– Det antalet passar mig perfekt och jag gillar att jobba med djuren utomhus och det gör även att det blir lönsamhet i rörelsen.

Jämnheten själv
När det gäller tränarstatistiken är Bergsåkerstränaren otrolig jämn när det gäller inkörda pengar till stallet de senaste fyra åren:
2017: 1 001 800 kronor.
2018: 1 105 800 kronor.
2019: 1 150 450 kronor.
2020: 1 115 200 kronor.
– På ett begränsat material har jag gnetat på och passerat miljonen inkört de senaste fyra åren. Det får jag vara nöjd med eftersom här inte står några dyrgripar i stallet.
Lalle är trogen Bergsåker men saknar tiden då Åke Svanstedt, Lasse Lindberg, Christer Nylander, Robert Bergh, Bosse Eklöf och Ulf Ohlsson härjade på Bergsåker.
– Vi har ju tappat många stora profiler de senaste åren, men vi har ett stort framtidsnamn i Daniel Wäjersten. Han är oerhört seriös och har fått en bra start på sin verksamhet sedan han flyttade hit. Allt tyder på att han kommer att gå en ljus framtid till mötes.

”Lightversion av Örjan Kihlström”
Lars-Göran Söderberg har en duo till start på hemmabanan inom V86 som delas med Solvalla.
Du inleder med 9 Classics Never Die (V86-1) där du väljer att stå vid sidan om och istället anlitar Mats E Djuse som kusk. Hur är läget med din fyraåring?
– Han är i bra form och hängde med godkänt näst senast från rygg ledaren i en snabb avslutning. Senast galopperade han från start och jag tror det var något i munnen som irriterade honom. Vi kommer därför att byta bett på honom. Allt känns bra med honom i träningen inför den här uppgiften och han fick ett intressant läge. Han har ju bara två vinster på 43 starter i karriären, men varit bland de tre vid 23 tillfällen. Klaffar det med positionerna kan han dyka upp på en plats.
Vad säger du om Mats E Djuse som kusk?
– Ruggigt bra. I början var han en lightversion av Örjan Kihlström, men jag tycker han tuffat till sig i loppen mer och mer. Det är svårt att beskriva, men han har en otrolig körhand och hanterar exempelvis kallbloden lika bra som Ulf Ohlsson. När han var ledig passade jag på att anlita honom den här gången.
Du kör själv 8 Fragolini Am (V86-5). Vad kan hon uträtta från 20 meters tillägg i Norrlands Elitserie stofinal med 150 000 i förstapris?
– Jag ligger lågt med henne. Hon var ute på Östersund senast och galopperade kort i första sväng. Sedan fick hon ett lopp i ryggar sista varvet, men på upploppet blev hon dödstrött. Efter loppet fick hon startförbud för orent trav. Hon åt och drack dåligt i några dagar, men har fått tillbaka aptiten igen och allt verkar normalt då hon ser fräsch och fin igen. Hon var helt enkelt nedsatt av något i den starten. Härifrån får vi smyga med och ta det vi kan få och hon känns som en mittfältare. Jag hade anmält henne med en amerikansk vagn, men då det blev spår två i volten blir det en vanlig vagn.

Magnus Blom, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.Ulf Ohlsson ..


Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.
Ulf Ohlsson kommer vinna Allsvenska kuskligan och med tre veckosegrar blev han först att nå 300 segrar på svenska travbanor 2020.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 300-264-220
2. Björn Goop, Färjestad, 244-174-134
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 226-135-139
4. Jorma Kontio, Solvalla, 218-114-128
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 209-194-166
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 175-141-133
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 161-121-133
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 154-110-100
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 152-183-163
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 126-94-92
11. Erik Adielsson, Solvalla, 123-116-79
12. Robert Bergh, Åby, 113-67-58
13. Stefan Persson, Halmstad, 103-103-106
14. Kim Eriksson, Mantorp, 90-86-60
15. Mika Forss, Finland, 87-68-74
Siffror till och med 29 november

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-8 Mojerker Mojerker   [v 7] 2660/9 0 33.4g 193
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-1 Mojerker Mojerker   [v 7] 2160/2 4 32.5g 27
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-9 Mofaksan Mofaksan   [s 9] 2140/1 5 27.1 325
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-8 Mofaksan Mofaksan   [s 9] 2200/13 0 29.6 780
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-9 Essence Ås Essence Ås   [s 4] 1640/5 0 14.4 857
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-10 Mojerker Mojerker   [v 7] 2680/12 4 32.8g 50
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-6 Mofaksan Mofaksan   [s 9] 1640/5 0 25.1g 500
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-4 Mojerker Mojerker   [v 7] 2140/2 1 31.7 71
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-6 Essence Ås Essence Ås   [s 4] 2140/7 0 16.7g 388
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-5 Mofaksan Mofaksan   [s 9] 2180/10 0 27.3 394
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-1 Mofaksan Mofaksan   [s 9] 2180/8 5 26.7 528
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-1 Mojerker Mojerker   [v 7] 2660/5 3 31.7 79
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-6 Essence Ås Essence Ås   [s 4] 1640/5 str
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-7 Mofaksan Mofaksan   [s 9] 2200/11 5 25.5 455
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-8 Mojerker Mojerker   [v 7] 2160/9 7 32.7 267
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-8 Mofaksan Mofaksan   [s 10] 1660/7 A 0 27.3g 55
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-4 Mofaksan Mofaksan   [s 10] 2140/1 B 1 26.4 12
2016-11-12 2016-11-12 Romme-6 Mojerker Mojerker   [v 8] 2160/12 D 0 30.7g 801
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-9 Essence Ås Essence Ås   [s 5] 2160/9 A 0 18.4 295
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-3 Mojerker Mojerker   [v 8] 2160/8 C 0 31.3 314
2016-10-14 2016-10-14 Romme-3 Mojerker Mojerker   [v 8] 2640/3 D 8 32.2 664
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-3 Mofaksan Mofaksan   [s 10] 2180/6 A 3 25.7 82
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-4 Essence Ås Essence Ås   [s 5] 2140/7 C 8 16.6 228
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-10 Mofaksan Mofaksan   [s 10] 2180/9 B 6 24.7 16
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-12 Mofaksan Mofaksan   [s 10] 2160/3 B 1 23.8 24
2016-07-29 2016-07-29 Romme-11 Mojerker Mojerker   [v 8] 2140/4 D 0 31.7g 252
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-9 Silverphilippa Silverphilippa   [s 6] 1640/8 B 2 30.5 281
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-4 Mofaksan Mofaksan   [s 10] 2180/11 C 3 25.0 690
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-9 G.G.Kitty Blue G.G.Kitty Blue   [s 6] 2140/3 D 0 24.8g 508
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-3 Mofaksan Mofaksan   [s 10] 2140/4 C 3 26.4 147
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-2 Miss Märta C.D. Miss Märta C.D.   [s 7] 1640/6 C 5 17.4 102
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-3 Quantum Doubles Quantum Doubles   [s 7] 1640/3 D 0 15.0 394
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-3 Mofaksan Mofaksan   [s 10] 2640/2 D str
2016-05-20 2016-05-20 Romme-7 Mojerker Mojerker   [v 8] 2180/15 A str
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-3 Mofaksan Mofaksan   [s 10] 2140/5 D 0 26.2 913
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Mofaksan Mofaksan   [s 10] 2180/10 D 0 25.6 1230
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-1 Silverphilippa Silverphilippa   [s 6] 2160/5 B 5 34.6 123
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-7 Mofaksan Mofaksan   [s 10] 2180/13 C 0 26.7 415
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-4 Aileen Laday Aileen Laday   [s 4] 2140/14 A 0 19.1 65
2016-04-10 2016-04-10 Romme-8 Mojerker Mojerker   [v 8] 2140/6 D 0 30.1g 667
2016-03-09 2016-03-09 Romme-1 Mojerker Mojerker   [v 8] 2140/7 C 0 32.8g 130
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-2 Essence Ås Essence Ås   [s 5] 2140/6 A 3 17.4 80
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-2 G.G.Jonny J. G.G.Jonny J.   [v 7] 2160/7 A str
2016-02-14 2016-02-14 Romme-8 Mofaksan Mofaksan   [s 10] 2160/5 D 0 26.4 873
2016-01-20 2016-01-20 Romme-1 Mojerker Mojerker   [v 8] 2140/1 C 0 33.1g 145
2016-01-15 2016-01-15 Östersund-8 Mofaksan Mofaksan   [s 10] 2640/5 D str
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-7 Mojerker Mojerker   [v 9] 2160/5 D 7 31.7 322
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-2 Mojerker Mojerker   [v 9] 2140/5 D 0 31.0 515
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-2 Mojerker Mojerker   [v 9] 2140/3 D 5 29.7 607
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-8 Mofaksan Mofaksan   [s 11] 1640/6 B 0 25.9 43
2017-11-17 2017-11-17 Romme-10 Mofaksan Mofaksan   [s 11] 1660/5 B 1 24.2 17
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-4 Mofaksan Mofaksan   [s 11] 2180/9 B 0 26.7 135
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-11 Mofaksan Mofaksan   [s 11] 2160/7 B 5 25.9g 14
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-9 Mofaksan Mofaksan   [s 11] 2200/12 A 1 24.1 25
2017-09-25 2017-09-25 Hagmyren-2 Mojerker Mojerker   [v 9] 2640/3 D 7 31.5 262
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-6 Mofaksan Mofaksan   [s 11] 2200/7 A 1 25.4 14
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-7 Mofaksan Mofaksan   [s 11] 2640/6 A 7 24.7g 179
2017-08-08 2017-08-08 Romme-4 Mojerker Mojerker   [v 9] 2640/11 D 0 32.0 335
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-6 Mofaksan Mofaksan   [s 11] 2200/6 B 1 24.3 17
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-1 Mofaksan Mofaksan   [s 11] 1680/8 A 2 21.3 25
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-1 Mofaksan Mofaksan   [s 11] 1660/10 A 1 23.5 92
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-4 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 5] 1640/6 B 0 g 112
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-9 Mofaksan Mofaksan   [s 11] 2140/4 A 0 g 42
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-9 Mojerker Mojerker   [v 9] 2640/7 D 0 32.8g 537
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-4 Mofaksan Mofaksan   [s 11] 2160/4 C 0 27.4g 104
2017-06-02 2017-06-02 Romme-4 Mojerker Mojerker   [v 9] 3140/3 D 0 g 673
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-7 Mojerker Mojerker   [v 9] 2160/3 C 4 30.8g 60
2017-03-15 2017-03-15 Romme-4 Mojerker Mojerker   [v 9] 2180/7 C 1 29.9 521
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-5 Mojerker Mojerker   [v 9] 2160/4 C 0 33.1g 661
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-8 Mofaksan Mofaksan   [s 11] 2140/2 B 1 27.1 18
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-6 Mojerker Mojerker   [v 9] 2160/8 C 6 32.3 695
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-2 Mojerker Mojerker   [v 9] 2140/1 D 6 32.2 1717
2017-01-03 2017-01-03 Bergsåker-4 Mojerker Mojerker   [v 9] 2640/1 C 0 33.6g 229
2018-12-29 2018-12-29 Romme-2 Mofaksan Mofaksan   [s 12] 1660/3 A 1 24.3 15
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-6 Mofaksan Mofaksan   [s 12] 2140/1 B 2 26.0 23
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-2 Mokakse Mokakse   [v 6] 2160/15 D 0 g 221
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-7 Mokakse Mokakse   [v 6] 2140/11 D 0 g 237
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-3 Mofaksan Mofaksan   [s 12] 2160/7 A 1 25.2 13
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-2 Mofaksan Mofaksan   [s 12] 2160/8 A 1 24.1 12
2018-10-12 2018-10-12 Romme-6 Mofaksan Mofaksan   [s 12] 2180/6 A 1 24.6 19
2018-10-12 2018-10-12 Romme-10 Mokakse Mokakse   [v 6] 2160/13 A 2 31.7 111
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-2 Mokakse Mokakse   [v 6] 1640/1 B 0 g 38
2018-09-24 2018-09-24 Bollnäs-1 Mojerker Mojerker   [v 10] 2640/11 D 0 29.5g 410
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-5 Mokakse Mokakse   [v 6] 1660/8 B 2 32.0 106
2018-09-14 2018-09-14 Romme-5 Mojerker Mojerker   [v 10] 2160/9 C 0 g 380
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-6 Mofaksan Mofaksan   [s 12] 2640/7 C 0 24.9 329
2018-08-24 2018-08-24 Romme-4 Mojerker Mojerker   [v 10] 2160/9 D 2 28.8 518
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-4 Mojerker Mojerker   [v 10] 1660/8 C 0 g 233
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-2 Mokakse Mokakse   [v 6] 1660/10 B 2 30.1 248
2018-07-27 2018-07-27 Romme-10 Mojerker Mojerker   [v 10] 2140/11 D 0 28.4 274
2018-07-20 2018-07-20 Romme-6 Mokakse Mokakse   [v 6] 2140/9 B 5 31.8g 110
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-7 Mofaksan Mofaksan   [s 12] 2180/15 A 2 24.2 69
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-11 Mofaksan Mofaksan   [s 12] 2140/3 A 1 24.2 21
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-10 Mojerker Mojerker   [v 10] 2160/6 C 2 29.3 92
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-9 Mofaksan Mofaksan   [s 12] 2180/14 C 1 24.7 197
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-3 Mojerker Mojerker   [v 10] 2180/11 C 2 29.1 509
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-7 Mokakse Mokakse   [v 6] 2140/3 A 3 33.0 65
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-4 Mofaksan Mofaksan   [s 12] 2180/9 C 5 25.8 259
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-1 Mokakse Mokakse   [v 6] 2160/14 A 3 31.3 346
2018-05-18 2018-05-18 Romme-7 Mofaksan Mofaksan   [s 12] 2140/1 B 0 24.6 165
2018-05-14 2018-05-14 Romme-5 Mojerker Mojerker   [v 10] 2140/1 C 0 29.6 56
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-3 Mojerker Mojerker   [v 10] 2140/9 A 0 29.2 156
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-9 Mokakse Mokakse   [v 6] 2160/10 B 3 35.6 77
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-1 Mokakse Mokakse   [v 6] 1660/10 B 4 37.7 216
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-7 Mojerker Mojerker   [v 10] 2160/4 B 4 31.7g 71
2018-03-26 2018-03-26 Hagmyren-5 Mojerker Mojerker   [v 10] 1640/4 C 2 32.7 124
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-3 Mojerker Mojerker   [v 10] 2140/3 C 4 28.7 489
2018-02-09 2018-02-09 Romme-2 Mojerker Mojerker   [v 10] 1660/9 D 5 27.3 1024
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-5 Mojerker Mojerker   [v 10] 2140/5 C 0 30.0 967
2019-12-28 2019-12-28 Romme-12 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 3] 2160/5 D 0 g 152
2019-12-12 2019-12-12 Romme-8 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 3] 1640/11 C 4 30.4 195
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-2 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 3] 2160/10 D 7 33.1g 152
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-4 Kolar Ville Kolar Ville   [v 11] 2140/2 C 1 28.6 893
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-1 Eie Brasse Eie Brasse   [v 7] 2140/1 C 6 32.2 203
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-2 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 3] 2160/8 C 1 32.3g 78
2019-08-27 2019-08-27 Romme-1 Kolar Ville Kolar Ville   [v 11] 1660/9 B 0 26.5g 585
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-8 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 3] 2140/1 D 4 32.1 471
2019-08-12 2019-08-12 Romme-5 Kolar Ville Kolar Ville   [v 11] 2160/6 B 0 g 450
2019-08-10 2019-08-10 Romme-2 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 3] 1660/12 A 5 34.8 77
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-6 Mojerker Mojerker   [v 11] 2640/7 B 0 34.2 243
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-6 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 3] 2140/4 D 6 31.5g 1238
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-9 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 3] 2140/5 C 5 33.6 302
2019-07-19 2019-07-19 Romme-2 Miss Märta C.D. Miss Märta C.D.   [s 10] 2140/6 C 7 19.4 134
2019-07-19 2019-07-19 Romme-8 Mokakse Mokakse   [v 7] 1640/3 C 5 30.1 90
2019-07-19 2019-07-19 Romme-10 G.G.Jonny J. G.G.Jonny J.   [v 10] 2140/2 C 0 g 60
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-2 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 3] 1640/11 B 5 34.2 93
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-10 Mokakse Mokakse   [v 7] 2160/12 C 0 g 563
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-2 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 3] 2160/6 D 4 34.2 484
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-8 Mojerker Mojerker   [v 11] 2140/1 C 1 27.9 26
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-4 Mojerker Mojerker   [v 11] 2160/11 D 2 27.1 514
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-2 Mojerker Mojerker   [v 11] 2140/6 D 7 27.4 619
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-10 Mokakse Mokakse   [v 7] 2160/7 C 3 31.7 92
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-3 Mojerker Mojerker   [v 11] 2660/5 C 0 34.1 424
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-2 Mokakse Mokakse   [v 7] 2140/11 C 3 31.9 157
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-11 Bakers Order Bakers Order   [v 8] 2660/5 D 2 18.7 376
2019-01-11 2019-01-11 Romme-4 Mojerker Mojerker   [v 11] 2140/6 C 5 29.4 680
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-1 Miss Märta C.D. Miss Märta C.D.   [s 10] 2160/11 D 0 19.6 1537
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-2 Mokakse Mokakse   [v 7] 2160/7 D 5 32.6 309
2020-12-01 2020-12-01 Romme-2 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 2140/11 C 4 28.9 64
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-9 Bakers Order Bakers Order   [v 9] 2160/15 D 5 16.1 472
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-6 Cheval de Reve Cheval de Reve   [v 7] 2140/10 D 8 17.3 1695
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-8 Tåga Kongen Tåga Kongen   [v 7] 2160/13 C 5 27.9 243
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-11 Mokakse Mokakse   [v 8] 1660/9 D 8 30.9 303
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-6 Alf Ann Alf Ann   [s 9] 2160/6 D 0 29.0 2041
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-8 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 2160/6 D 2 28.7 602
2020-11-06 2020-11-06 Romme-6 Kolar Ville Kolar Ville   [v 12] 2140/1 C 0 28.9 735
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-8 Bakers Order Bakers Order   [v 9] 2140/10 B 5 15.2 277
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-3 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 1640/4 D 5 25.9 335
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-7 Alfie Alfie   [s 10] 2200/11 A 2 24.4 61
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-1 S.K.Lodbrok S.K.Lodbrok   [v 9] 2160/6 C str
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-5 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 2180/13 C 4 28.5 264
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-1 S.K.Lodbrok S.K.Lodbrok   [v 9] 2140/8 C 0 g 411
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-8 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 2180/7 C 2 28.3 539
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-3 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 1640/5 D 5 27.4 592
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-9 Bakers Order Bakers Order   [v 9] 2140/7 B 0 22.6g 151
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-1 S.K.Lodbrok S.K.Lodbrok   [v 9] 1640/3 D 5 33.6 449
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-5 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 1640/6 C 6 29.5g 77
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-11 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 2140/13 B 4 29.4 125
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-9 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 2160/13 A 1 29.1 58
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-4 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 2140/1 D 6 27.1 1217
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-6 Mokakse Mokakse   [v 8] 2140/14 C 0 33.6g 597
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-2 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 2180/10 D 0 32.8 982
2020-06-12 2020-06-12 Romme-7 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 1640/11 D 0 26.9 1759
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-8 Kolar Ville Kolar Ville   [v 12] 2160/13 C 0 g 1801
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-6 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 2140/11 C 4 29.4 453
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-2 Bakers Order Bakers Order   [v 9] 2140/8 B 0 16.2 1869
2020-05-11 2020-05-11 Romme-3 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 1640/7 C 3 27.3 156
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-3 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 2140/1 C 4 29.0 151
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-4 Turboture Turboture   [v 8] 2140/14 C 0 18.3 189
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-5 Bakers Order Bakers Order   [v 9] 3180/11 C 0 16.7 928
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-2 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 2180/9 B 5 29.3 527
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-7 Bakers Order Bakers Order   [v 9] 3140/7 D 4 16.8 1693
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-5 Bakers Order Bakers Order   [v 9] 2140/8 D 0 15.6 431
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-9 Kolar Ville Kolar Ville   [v 12] 2140/1 A 0 27.7 225
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-10 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 2160/7 B 7 31.4g 350
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-3 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 1660/11 C 6 28.7g 197
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-6 Kolar Ville Kolar Ville   [v 12] 2160/9 B 3 26.0 451
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-5 Bakers Order Bakers Order   [v 9] 2140/9 D 0 g 748
2020-03-09 2020-03-09 Bollnäs-3 Kolar Ville Kolar Ville   [v 12] 2140/12 C 5 27.1 285
2020-03-09 2020-03-09 Bollnäs-5 Bakers Order Bakers Order   [v 9] 2140/6 D 6 16.1 777
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-6 G.G.Qurre G.G.Qurre   [h 4] 2160/8 D 0 30.1 913
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-2 Mokakse Mokakse   [v 8] 1640/12 D 8 30.5 671
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-2 Mokakse Mokakse   [v 8] 2160/8 C 7 31.5 534
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-5 Kolar Ville Kolar Ville   [v 12] 2140/1 C 1 30.0 333ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se