V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-06-16 2024-06-16 Umeå-4 Wild Wiking Wild Wiking   [v 9] 1640/3 C
2024-06-16 2024-06-16 Umeå-9 Camaro Camaro   [v 5] 1640/6 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-8 Ängsfrigg Ängsfrigg   [v 7] 2180/12 0 33.6 551
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-4 Nedergårds Totti Nedergårds Totti   [v 11] 1660/13 0 28.9 933
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-10 Elektrus Elektrus   [v 8] 2640/1 0 g 235
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-7 Staro Evergreen Staro Evergreen   [v 8] 1640/12 0 15.7 135
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-7 Staro Evergreen Staro Evergreen   [v 8] 2140/6 3 17.2 42
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-8 Pilagårdens Moa Pilagårdens Moa   [s 9] 2140/6 str
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-3 Elektrus Elektrus   [v 8] 2140/4 1 31.9 932
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-9 Staro Evergreen Staro Evergreen   [v 8] 2140/13 4 15.3 453
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-8 Xantia Xantia   [s 6] 2640/7 0 18.7 749
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-2 Hypra Hypra   [s 5] 2140/2 0 37.2g 512
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-6 Frille Palema Frille Palema   [v 5] 2160/14 2 17.3 46
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-1 Move that Face Move that Face   [v 6] 1640/1 5 16.5g 92
2015-10-12 2015-10-12 Boden-8 Vikingaprinsen Vikingaprinsen   [v 4] 1660/5 str
2015-10-12 2015-10-12 Boden-4 Lillchili Lillchili   [s 5] 2140/9 0 g 387
2015-10-12 2015-10-12 Boden-1 Nedergårds Totti Nedergårds Totti   [v 11] 2160/14 str
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Frille Palema Frille Palema   [v 5] 2140/15 7 16.4 527
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-3 Lillchili Lillchili   [s 5] 2140/1 0 16.5 472
2015-09-29 2015-09-29 Boden-3 Xantia Xantia   [s 6] 1640/12 4 16.3 588
2015-09-29 2015-09-29 Boden-2 Nedergårds Totti Nedergårds Totti   [v 11] 2160/3 2 30.1 106
2015-09-29 2015-09-29 Boden-4 Kvikken Kvikken   [v 7] 2140/2 0 g 628
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-7 Poseidon Face Poseidon Face   [v 4] 2140/7 D 0 23.0g 303
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-6 Vilja Tabac Vilja Tabac   [s 6] 2160/4 C 6 40.8 346
2016-11-25 2016-11-25 Boden-8 Almas Almandin Almas Almandin   [v 5] 2640/2 C 0 g 80
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-7 Almas Almandin Almas Almandin   [v 5] 2140/1 D 2 33.4 120
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 Xantia Xantia   [s 7] 2140/3 C str
2016-11-05 2016-11-05 Boden-2 Almas Almandin Almas Almandin   [v 5] 1660/9 A 7 33.9 128
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-7 Frille Palema Frille Palema   [v 6] 1640/7 D 0 14.5g 812
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-2 Supersunt Supersunt   [v 4] 2660/5 D 3 19.3 759
2016-10-24 2016-10-24 Boden-10 Supersunt Supersunt   [v 4] 2140/2 D 5 17.6 659
2016-10-24 2016-10-24 Boden-3 Skafferbest Skafferbest   [v 7] 1640/2 D 0 30.4g 871
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 Xantia Xantia   [s 7] 2160/9 B str
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-5 Vilja Tabac Vilja Tabac   [s 6] 2160/2 D 4 36.6 121
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-3 Frille Palema Frille Palema   [v 6] 2140/1 D 2 15.5 85
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-9 Supersunt Supersunt   [v 4] 2140/1 D 0 18.2g 376
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-12 Staro Evergreen Staro Evergreen   [v 9] 2140/7 C 0 17.3 232
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-1 Almas Almandin Almas Almandin   [v 5] 1680/14 A 4 32.1g 96
2016-09-30 2016-09-30 Boden-4 Xantia Xantia   [s 7] 2140/2 D 0 17.7 435
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-9 Dead Wood Dead Wood   [v 11] 2168/6 C str
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-6 Hypra Hypra   [s 6] 1666/8 A 5 32.3 21
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-2 Supersunt Supersunt   [v 4] 2148/3 D 3 19.7 116
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-9 Xantia Xantia   [s 7] 2640/5 D 0 17.5 606
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-8 Almas Almandin Almas Almandin   [v 5] 2640/1 D 4 32.8 523
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-1 Vilja Tabac Vilja Tabac   [s 6] 1680/9 C 0 36.1g 148
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-10 Staro Evergreen Staro Evergreen   [v 9] 2140/10 C 0 14.5 396
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-2 Frille Palema Frille Palema   [v 6] 1640/4 B 4 13.8 276
2016-09-15 2016-09-15 Boden-11 Xantia Xantia   [s 7] 2160/8 C 5 16.5 127
2016-09-15 2016-09-15 Boden-9 Lövabos Hedda Lövabos Hedda   [s 5] 2140/4 D 0 36.1 408
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-9 Move that Face Move that Face   [v 7] 2160/10 A 0 17.0g 172
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-5 Pine Rolls Pine Rolls   [v 8] 2180/15 D 0 15.1 608
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-2 Supersunt Supersunt   [v 4] 2160/8 D 0 20.6g 299
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-8 Vilja Tabac Vilja Tabac   [s 6] 2140/8 D 8 34.9 523
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-4 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/4 D 0 30.0g 694
2016-08-30 2016-08-30 Boden-7 Staro Evergreen Staro Evergreen   [v 9] 1640/2 B 1 13.1 44
2016-08-30 2016-08-30 Boden-4 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 2140/4 B 2 17.2 47
2016-08-30 2016-08-30 Boden-3 Xantia Xantia   [s 7] 2140/12 D 3 17.1 325
2016-08-30 2016-08-30 Boden-1 Lövabos Hedda Lövabos Hedda   [s 5] 1660/9 C 8 36.1g 240
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-9 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 8] 2140/5 A 4 15.0 88
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-6 Kövras Spader Kövras Spader   [v 7] 2140/11 B 0 17.3 149
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-5 Påljava Påljava   [s 11] 2140/2 D str
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-2 Supersunt Supersunt   [v 4] 1640/5 D 5 17.5 98
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-1 Vilja Tabac Vilja Tabac   [s 6] 2140/1 D 0 g 234
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-3 Move that Face Move that Face   [v 7] 2640/11 A 0 16.9 235
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-7 Lövabos Hedda Lövabos Hedda   [s 5] 2160/8 C 0 36.7g 80
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-1 Kövras Spader Kövras Spader   [v 7] 2140/5 C 3 15.1 423
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-5 B.B.S.Mandarino B.B.S.Mandarino   [v 8] 2690/8 A 2 17.0 17
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-1 Vilja Tabac Vilja Tabac   [s 6] 1646/2 B 5 36.7g 43
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-9 Kövras Spader Kövras Spader   [v 7] 1646/5 C 0 21.7g 134
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-6 Tarras Tarras   [v 7] 1666/7 C 4 31.7 145
2016-08-02 2016-08-02 Boden-9 Frille Palema Frille Palema   [v 6] 2160/14 A 8 17.1 346
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-4 Hypra Hypra   [s 6] 2140/1 C 5 32.8 108
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-3 Move that Face Move that Face   [v 7] 1640/5 B 2 14.0 120
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-7 Staro Evergreen Staro Evergreen   [v 9] 2140/14 A 5 16.7 85
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-4 Skafferbest Skafferbest   [v 7] 2160/11 B 0 34.4g 210
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-2 Supersunt Supersunt   [v 4] 2140/3 C 0 g 84
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-9 Cicelina Cicelina   [s 8] 2140/2 B 0 g 86
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 Dead Wood Dead Wood   [v 11] 2180/14 B 7 15.2 424
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Xantia Xantia   [s 7] 2140/1 D 0 16.3 423
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-2 Fernando Zon Fernando Zon   [v 6] 2140/1 B 5 16.7 56
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-1 Lövabos Hedda Lövabos Hedda   [s 5] 1640/1 D 6 34.9 158
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-8 Vilja Tabac Vilja Tabac   [s 6] 1660/2 D 5 34.9 303
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-2 Lövabos Hedda Lövabos Hedda   [s 5] 1680/13 D 8 35.6 904
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-6 Frille Palema Frille Palema   [v 6] 2140/13 A 4 16.2 117
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-4 Kövras Spader Kövras Spader   [v 7] 1640/4 D 0 16.5g 219
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-3 Vilja Tabac Vilja Tabac   [s 6] 2140/3 D 8 42.9g 233
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-1 Björlitenje Björlitenje   [s 3] 1640/8 C 0 42.7g 777
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-13 Frille Palema Frille Palema   [v 6] 2140/13 A 3 16.7 213
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-12 Move that Face Move that Face   [v 7] 3140/2 C 6 16.1 876
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-8 Björli Mai Björli Mai   [s 5] 1640/5 A 3 25.5 63
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-5 Skafferbest Skafferbest   [v 7] 2160/11 C 0 34.4g 371
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-2 Staro Evergreen Staro Evergreen   [v 9] 1640/3 D 3 12.9 183
2016-06-17 2016-06-17 Boden-6 Skafferbest Skafferbest   [v 7] 1640/1 D 0 g 81
2016-06-17 2016-06-17 Boden-3 Valle Teddy* Valle Teddy*   [h 4] 2140/2 A 3 35.5 103
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-4 Vilja Tabac Vilja Tabac   [s 6] 1640/2 D 0 g 147
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-3 Supersunt Supersunt   [v 4] 2140/1 D 7 20.0 250
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-2 Frille Palema Frille Palema   [v 6] 1640/7 B 4 14.3 94
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-7 Kövras Dröm Kövras Dröm   [v 3] 2140/3 D 0 24.8g 569
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-5 Björlitenje Björlitenje   [s 3] 1640/4 B 5 42.6g 206
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-4 Björli Mai Björli Mai   [s 5] 2140/2 B 2 g 106
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-3 Staro Evergreen Staro Evergreen   [v 9] 2140/12 C 6 741
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-10 Lövabos Hedda Lövabos Hedda   [s 5] 2160/5 C 5 36.3 274
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Björli Mai Björli Mai   [s 5] 1660/11 A 6 26.1 54
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-8 B.B.S.Mandarino B.B.S.Mandarino   [v 8] 2140/9 A str
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-5 Skafferbest Skafferbest   [v 7] 2140/8 C 6 30.3 71
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-3 Lövabos Hedda Lövabos Hedda   [s 5] 2140/1 D 2 36.0 256
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-2 Miss Dynamite Miss Dynamite   [s 4] 2140/2 D 0 g 163
2016-05-19 2016-05-19 Boden-9 Igor Mant Igor Mant   [v 7] 2140/6 D 4 18.2 304
2016-05-19 2016-05-19 Boden-8 Driller Man* Driller Man*   [v 8] 1640/12 A str
2016-05-19 2016-05-19 Boden-6 Liafuxen Liafuxen   [v 12] 1640/9 D 3 27.9 421
2016-05-12 2016-05-12 Boden-6 Staro Evergreen Staro Evergreen   [v 9] 1640/9 C 7 14.8 1228
2016-05-12 2016-05-12 Boden-1 Miss Dynamite Miss Dynamite   [s 4] 2140/6 D 0 g 159
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-1 Vincent Streamline Vincent Streamline   [v 5] 2140/5 D 8 18.8 396
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-8 Björli Mai Björli Mai   [s 5] 2160/11 A 1 27.4 20
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-7 Igor Mant Igor Mant   [v 7] 1640/11 D 2 17.1 149
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-6 Moloken Moloken   [v 7] 2140/1 D 3 30.6 294
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-3 Inari Inari   [v 8] 2140/6 D 7 17.1 61
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-8 Staro Evergreen Staro Evergreen   [v 9] 2140/8 C 0 17.0 574
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-12 Tangen Stolt* Tangen Stolt*   [h 8] 1660/9 C 2 27.8 1408
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Gold Digger Gold Digger   [v 10] 2140/6 D str
2016-04-17 2016-04-17 Boden-3 Elektrus Elektrus   [v 9] 2140/1 C 0 g 52
2016-04-17 2016-04-17 Boden-1 Lövabos Hedda Lövabos Hedda   [s 5] 1640/4 C 0 g 144
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Tangen Stolt* Tangen Stolt*   [h 8] 2660/11 C 5 31.6 524
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-9 Nelly Kerie Nelly Kerie   [s 5] 2140/9 B 0 22.6g 109
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-8 B.B.S.Mandarino B.B.S.Mandarino   [v 8] 2180/12 A 3 15.4 58
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-7 Staro Evergreen Staro Evergreen   [v 9] 2140/8 B 1 16.1 320
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-6 Åstoppen Åstoppen   [v 12] 2180/15 C 0 g 741
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-3 Lillchili Lillchili   [s 6] 2140/10 C 0 22.2g 41
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-1 Lövabos Hedda Lövabos Hedda   [s 5] 2140/3 C 2 37.2 202
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-4 Staro Evergreen Staro Evergreen   [v 9] 2140/5 C 5 19.3 120
2016-03-03 2016-03-03 Boden-4 Lillchili Lillchili   [s 6] 2140/9 C 4 17.9 148
2016-03-03 2016-03-03 Boden-9 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2140/12 C str
2016-03-03 2016-03-03 Boden-6 Gold Digger Gold Digger   [v 10] 2140/13 D 7 18.5 813
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 Lillchili Lillchili   [s 6] 2640/1 D str
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-3 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 3] 2160/6 D 8 39.1g 1205
2017-11-30 2017-11-30 Boden-4 Wilmer West Wilmer West   [v 4] 1640/10 B 7 18.1 143
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Misco Palema Misco Palema   [v 3] 2140/2 B str
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Frille Palema Frille Palema   [v 7] 2140/10 A 0 17.5 77
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-10 Wilmer West Wilmer West   [v 4] 2140/1 D 0 16.9g 1436
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-3 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 3] 2140/1 D 0 34.8g 1416
2017-11-07 2017-11-07 Boden-8 Poseidon Face Poseidon Face   [v 5] 2140/3 D str
2017-10-30 2017-10-30 Boden-5 Frille Palema Frille Palema   [v 7] 2140/9 B 2 15.7 760
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-10 Supersunt Supersunt   [v 5] 2140/3 D 7 21.2 350
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-6 Poseidon Face Poseidon Face   [v 5] 2140/4 D 8 20.1g 114
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-5 Wilmer West Wilmer West   [v 4] 1640/1 C 1 18.2 30
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Big Believer Big Believer   [v 6] 2160/13 B 5 18.4 98
2017-10-23 2017-10-23 Boden-6 Wilmer West Wilmer West   [v 4] 1640/4 D 8 18.6g 174
2017-10-23 2017-10-23 Boden-1 Poseidon Face Poseidon Face   [v 5] 2140/12 C 3 20.0 531
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-3 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 3] 2140/3 D 8 36.1 704
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-2 Poseidon Face Poseidon Face   [v 5] 2160/11 C 0 22.2 675
2017-10-09 2017-10-09 Boden-10 Wilmer West Wilmer West   [v 4] 2140/6 C 0 19.0g 167
2017-10-09 2017-10-09 Boden-9 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 3] 2160/6 D 4 35.1 438
2017-10-09 2017-10-09 Boden-2 Troll Doris Troll Doris   [s 8] 2160/9 C 0 31.5 426
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-4 Frille Palema Frille Palema   [v 7] 2660/13 C 0 16.5 717
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-8 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 3] 2160/6 C 3 37.3 356
2017-09-19 2017-09-19 Skellefteå-7 Supersunt Supersunt   [v 5] 2140/9 D 0 17.9 589
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-7 Poseidon Face Poseidon Face   [v 5] 2640/7 D 0 21.2g 399
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-1 Frille Palema Frille Palema   [v 7] 1640/10 B 3 14.6 204
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Poseidon Face Poseidon Face   [v 5] 2140/5 D str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-7 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 3] 2160/2 B str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-1 Wilmer West Wilmer West   [v 4] 2140/5 D 0 g 339
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-8 Poseidon Face Poseidon Face   [v 5] 2140/1 D 6 19.8 592
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-7 Troll Doris Troll Doris   [s 8] 2140/1 C 6 30.4 182
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-6 Supersunt Supersunt   [v 5] 1640/7 C 6 17.3 90
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-3 Exodus Exodus   [v 10] 1640/6 D 5 15.4 484
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-6 Frille Palema Frille Palema   [v 7] 1640/11 B 5 15.5 35
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-8 Supersunt Supersunt   [v 5] 2140/2 D 6 18.3 37
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-7 Trimma Trimma   [s 7] 2140/8 D 6 35.5 128
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-5 Wilmer West Wilmer West   [v 4] 1640/3 B 2 16.8 179
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-5 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 7] 1640/2 C 0 14.3 71
2017-08-03 2017-08-03 Boden-11 Xantia Xantia   [s 8] 2160/10 D 0 18.8 717
2017-08-03 2017-08-03 Boden-3 Wilmer West Wilmer West   [v 4] 2640/12 D 0 20.7g 1132
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-9 Move that Face Move that Face   [v 8] 2680/10 C 6 17.0 200
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-3 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 3] 2140/5 D 0 g 563
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-7 Frille Palema Frille Palema   [v 7] 1640/3 D 2 13.3 118
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-1 Wilmer West Wilmer West   [v 4] 2160/12 A 0 g 133
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-9 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 2160/5 C 7 17.1 155
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-1 Poseidon Face Poseidon Face   [v 5] 2140/8 D 6 23.1g 522
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-11 Xantia Xantia   [s 8] 2140/11 D str
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-1 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 3] 2140/3 C 6 38.7g 766
2017-07-13 2017-07-13 Boden-7 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 7] 1640/5 A 1 13.9 19
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-7 Wilmer West Wilmer West   [v 4] 2140/8 A 3 18.8 119
2017-07-06 2017-07-06 Boden-3 Frille Palema Frille Palema   [v 7] 2140/4 C 5 15.9 66
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-6 Tangen Stolt* Tangen Stolt*   [h 9] 2160/9 D 7 29.8g 172
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-2 Poseidon Face Poseidon Face   [v 5] 2640/1 D 0 22.8g 1066
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-5 Xantia Xantia   [s 8] 1640/4 D 0 17.9g 183
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-1 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 3] 1640/5 B 3 35.5g 338
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-8 Tangen Stolt* Tangen Stolt*   [h 9] 2160/14 D 3 27.4 623
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-11 Move that Face Move that Face   [v 8] 3140/2 D 0 16.4 2454
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-5 Vårberg Balder Vårberg Balder   [v 7] 2660/15 C 0 g 779
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-3 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 7] 1640/1 B 2 13.3 36
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-9 Xantia Xantia   [s 8] 1640/3 C 7 16.8 103
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-1 Poseidon Face Poseidon Face   [v 5] 2140/9 D 7 22.3 384
2017-06-17 2017-06-17 Boden-14 Tangen Stolt* Tangen Stolt*   [h 9] 2160/11 C 2 100
2017-06-17 2017-06-17 Boden-2 Move that Face Move that Face   [v 8] 2140/9 D 0 15.9 1138
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-2 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 3] 2140/3 D 8 38.6g 1798
2017-06-10 2017-06-10 Boden-5 Wilmer West Wilmer West   [v 4] 2160/10 C 7 18.2 371
2017-06-10 2017-06-10 Boden-4 Frille Palema Frille Palema   [v 7] 2140/14 A 1 16.6 98
2017-06-10 2017-06-10 Boden-3 Move that Face Move that Face   [v 8] 2140/4 D 6 15.0 152
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-8 Vårberg Balder Vårberg Balder   [v 7] 2140/8 D 0 30.4 197
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-8 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 7] 1660/14 A 1 14.6 161
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-2 Poseidon Face Poseidon Face   [v 5] 2140/3 D 8 20.3 696
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-9 Supersunt Supersunt   [v 5] 2140/6 C 4 17.4 146
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 Tangen Stolt* Tangen Stolt*   [h 9] 1660/13 C 7 28.0g 999
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-2 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 3] 2140/1 D 6 40.0g 608
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-7 Wilmer West Wilmer West   [v 4] 2140/4 D str
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-4 Vårberg Balder Vårberg Balder   [v 7] 1640/11 C 0 30.3 514
2017-05-16 2017-05-16 Boden-4 Frille Palema Frille Palema   [v 7] 2140/6 B 6 16.5 121
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 9] 1640/4 D 2 14.6 264
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-8 Supersunt Supersunt   [v 5] 1640/11 B 2 17.0 278
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-7 Vårberg Balder Vårberg Balder   [v 7] 2140/7 B 3 33.2 199
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-6 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 7] 2140/14 A 4 18.1 28
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-4 Poseidon Face Poseidon Face   [v 5] 2140/11 D 8 20.5 405
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-5 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 3] 2140/1 D str
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-10 Frille Palema Frille Palema   [v 7] 1640/1 B 5 16.1g 22
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-6 Poseidon Face Poseidon Face   [v 5] 2140/7 D 0 20.4g 329
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-4 Move that Face Move that Face   [v 8] 2140/10 A 5 16.0 76
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-1 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 7] 2160/11 A 2 16.5 22
2017-04-07 2017-04-07 Boden-1 Valle Teddy* Valle Teddy*   [h 5] 2160/15 A str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-8 Tangen Stolt* Tangen Stolt*   [h 9] 2140/2 D 4 32.8g 274
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-7 Starbec's Dream On Starbec's Dream On   [v 7] 2640/2 D 0 23.1 282
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-6 Alexej* Alexej*   [h 5] 2140/3 D 0 42.1 200
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 Move that Face Move that Face   [v 8] 2140/7 B 2 22.5 114
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-2 Poseidon Face Poseidon Face   [v 5] 2140/12 D str
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-8 Vilja Tabac Vilja Tabac   [s 7] 1660/13 C 0 42.0g 606
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-4 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 7] 2160/9 A 6 17.6 51
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-3 Move that Face Move that Face   [v 8] 2640/11 A 7 18.7 183
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-8 Starbec's Dream On Starbec's Dream On   [v 7] 1640/5 B 0 21.6g 35
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-6 Vårberg Balder Vårberg Balder   [v 7] 2140/2 A 0 37.8 131
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-3 Almas Almandin Almas Almandin   [v 6] 2660/6 C 6 36.5g 171
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-1 Ängskalla Ängskalla   [s 10] 2180/7 B 6 28.2 115
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-5 Tangen Stolt* Tangen Stolt*   [h 9] 2140/15 D 5 29.8 1425
2017-02-23 2017-02-23 Boden-5 Ängskalla Ängskalla   [s 10] 2180/10 B 3 28.3 146
2017-02-05 2017-02-05 Boden-1 Staro Evergreen Staro Evergreen   [v 10] 2140/1 C 0 15.9 689
2017-01-25 2017-01-25 Boden-3 Move that Face Move that Face   [v 8] 2140/8 A 4 16.6 421
2017-01-25 2017-01-25 Boden-2 Staro Evergreen Staro Evergreen   [v 10] 2140/5 A 0 16.9 315
2018-12-22 2018-12-22 Boden-5 Bamse Å. Bamse Å.   [v 5] 2140/2 B 3 17.4 218
2018-12-22 2018-12-22 Boden-2 Hönn Prinsen Hönn Prinsen   [h 5] 2160/6 C 5 36.9g 33
2018-12-22 2018-12-22 Boden-1 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 3] 2140/1 D 5 20.1 154
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-6 Bamse Å. Bamse Å.   [v 5] 2140/5 C 4 20.2 131
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-3 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 3] 2140/10 D 0 21.6 406
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-2 Brisse Brisse   [v 3] 2140/2 D 3 39.0 96
2018-11-30 2018-11-30 Boden-7 Bamse Å. Bamse Å.   [v 5] 2140/10 D 0 19.3 407
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-9 Marre R.F. Marre R.F.   [s 4] 1640/8 A 0 32.9g 151
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-8 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 2140/4 C 8 17.3 58
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-7 Lotus Atom Lotus Atom   [v 11] 2140/6 D 0 g 201
2018-11-15 2018-11-15 Boden-9 Bamse Å. Bamse Å.   [v 5] 2140/6 D 7 18.9 534
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-3 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 3] 2140/4 D 0 24.0g 756
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-7 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 4] 2140/1 D 0 32.3 1065
2018-11-08 2018-11-08 Boden-5 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 2140/11 C 2 18.8 59
2018-11-08 2018-11-08 Boden-3 Odin Töll Odin Töll   [v 8] 2140/1 B 2 16.4 48
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Misco Palema Misco Palema   [v 4] 1640/9 B 2 17.4 33
2018-11-08 2018-11-08 Boden-7 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 8] 1640/3 B 1 16.4 39
2018-10-29 2018-10-29 Boden-10 Bamse Å. Bamse Å.   [v 5] 2640/5 D 4 19.0 249
2018-10-29 2018-10-29 Boden-8 Lotus Atom Lotus Atom   [v 11] 2140/9 D 8 35.0g 317
2018-10-29 2018-10-29 Boden-7 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 3] 2140/3 D 0 g 546
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 Frille Palema Frille Palema   [v 8] 2140/9 D 0 16.8g 545
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-3 Bamse Å. Bamse Å.   [v 5] 2140/9 D 5 17.2 791
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-1 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 4] 2140/2 D 4 30.7 320
2018-10-08 2018-10-08 Boden-6 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 2640/1 D 0 21.1 132
2018-10-08 2018-10-08 Boden-3 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 8] 1640/6 A 5 16.0 38
2018-10-08 2018-10-08 Boden-1 Lotus Atom Lotus Atom   [v 11] 2140/1 D 4 35.0 97
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-2 Frille Palema Frille Palema   [v 8] 2140/5 D 0 16.3g 632
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-10 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 2140/7 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-9 Lotus Atom Lotus Atom   [v 11] 2160/8 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-7 Bamse Å. Bamse Å.   [v 5] 2140/1 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-6 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 4] 1640/8 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-4 Frille Palema Frille Palema   [v 8] 2140/8 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-3 Misco Palema Misco Palema   [v 4] 1640/4 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-2 Odette Brodda* Odette Brodda*   [s 5] 2140/11 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-10 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 8] 1640/11 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-8 Misco Palema Misco Palema   [v 4] 2160/15 C 0 24.4g 751
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-1 Troll Lukas Troll Lukas   [h 3] 2160/3 C str
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-3 Frille Palema Frille Palema   [v 8] 1640/12 D 6 14.7 324
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-2 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 2140/5 C 5 17.2 778
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-7 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 8] 1640/7 A 3 14.9 42
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-5 Cankus Quid Cankus Quid   [v 9] 2140/5 C 3 16.7 242
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-1 Misco Palema Misco Palema   [v 4] 2160/6 C 7 19.0g 152
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-9 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 2140/11 B 8 18.2 59
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-5 Frille Palema Frille Palema   [v 8] 2140/12 D 1 16.5 161
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-2 Misco Palema Misco Palema   [v 4] 2140/11 B 5 20.0 53
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-5 Bamse Å. Bamse Å.   [v 5] 2140/5 C 3 17.3 164
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-6 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 8] 1640/1 C 0 14.3 372
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-2 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 1640/7 C 0 g 620
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-10 Bamse Å. Bamse Å.   [v 5] 2140/2 D 4 18.7 71
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-4 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 2640/3 C 0 16.9 250
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-2 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 8] 1640/5 B 3 13.1 49
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-6 Troll Doris Troll Doris   [s 9] 2140/4 C 0 34.1g 286
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-2 Poseidon Face Poseidon Face   [v 6] 2640/12 D str
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-1 Min Lilla Emma Min Lilla Emma   [s 5] 2180/7 D str
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-5 Bamse Å. Bamse Å.   [v 5] 2140/6 D 3 18.6 115
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-6 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 8] 1640/3 C 0 16.0g 17
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-1 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 4] 2160/8 C str
2018-06-21 2018-06-21 Dannero-2 Troll Lukas Troll Lukas   [h 3] 2140/7 D 6 34.7 315
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-3 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 1640/1 C str
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-1 Brisse Brisse   [h 3] 2160/10 D str
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-5 Bamse Å. Bamse Å.   [v 5] 1640/12 D 0 17.3 649
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-1 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 13] 2180/14 B 0 28.1 1035
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-6 Min Lilla Emma Min Lilla Emma   [s 5] 1640/5 D str
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-6 Bamse Å. Bamse Å.   [v 5] 2140/3 C 7 22.0g 38
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-1 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 2140/8 B 1 17.7 76
2018-06-01 2018-06-01 Boden-1 Troll Lukas Troll Lukas   [h 3] 2160/8 C 2 32.2g 33
2018-05-25 2018-05-25 Boden-8 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 1640/6 C 0 g 349
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-7 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 8] 1640/3 C 2 13.8 80
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-3 Troll Doris Troll Doris   [s 9] 2160/14 D 0 33.3g 1196
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-1 Brisse Brisse   [h 3] 2160/7 D 0 g 94
2018-05-10 2018-05-10 Boden-9 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 2140/10 C 3 16.2 124
2018-05-10 2018-05-10 Boden-7 Bamse Å. Bamse Å.   [v 5] 2140/1 D 2 18.4 69
2018-05-10 2018-05-10 Boden-4 Frille Palema Frille Palema   [v 8] 2140/3 B 0 g 78
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-1 Troll Lukas Troll Lukas   [h 3] 2180/12 B str
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-7 Troll Lukas Troll Lukas   [h 3] 1640/6 D 1 33.0 45
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-3 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 2140/3 D 8 18.0 619
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-1 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 4] 2140/1 D 0 33.3g 597
2018-04-17 2018-04-17 Boden-5 Frille Palema Frille Palema   [v 8] 2140/3 A 6 18.5 44
2018-04-17 2018-04-17 Boden-3 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 2140/1 D 0 g 114
2018-04-17 2018-04-17 Boden-11 Poseidon Face Poseidon Face   [v 6] 2140/11 C 5 21.6g 313
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-1 Troll Lukas Troll Lukas   [h 3] 1660/9 B str
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-7 Diego Band Diego Band   [v 9] 1640/4 C 8 18.7 263
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-6 Palemtonian Palemtonian   [v 10] 1640/9 D 7 18.9 860
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-1 Troll Lukas Troll Lukas   [h 3] 2140/7 D 2 35.0 550
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-5 Frille Palema Frille Palema   [v 8] 2140/9 B 8 16.9 360
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-3 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 2640/5 C 0 21.1g 599
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-3 Frille Palema Frille Palema   [v 8] 2140/8 A 4 17.8 87
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-6 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 1640/2 B 1 18.4 123
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-5 Lyckelds Elrigo Lyckelds Elrigo   [v 13] 1640/1 C 3 28.8 119
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-6 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 2640/1 B 0 20.7 777
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-5 Move that Face Move that Face   [v 9] 2140/6 D 0 18.2 449
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-2 Troll Doris Troll Doris   [s 9] 2160/7 B 0 37.5 224
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-5 Move that Face Move that Face   [v 9] 2140/5 B 0 18.9 157
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-2 Wilmer West Wilmer West   [v 5] 2140/2 C 5 19.5 742
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-5 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 4] 2140/3 D 1 20.1 343
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-3 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 9] 2140/8 D 6 16.6 706
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-2 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 5] 2140/3 D 0 34.2 293
2019-12-13 2019-12-13 Boden-9 Odin Töll Odin Töll   [v 9] 2680/13 D 0 16.8 432
2019-12-13 2019-12-13 Boden-1 Brisse Brisse   [v 4] 2160/4 A 0 g 31
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-12 Brisse Brisse   [v 4] 1640/9 C 4 32.3 68
2019-11-05 2019-11-05 Boden-8 Lotus Atom Lotus Atom   [v 12] 2140/5 D 3 33.3g 337
2019-11-05 2019-11-05 Boden-5 Bamse Å. Bamse Å.   [v 6] 2140/9 C 3 16.2 712
2019-10-31 2019-10-31 Boden-7 Reorder Reorder   [v 7] 2140/3 D 7 18.4 101
2019-10-31 2019-10-31 Boden-3 All the Better* All the Better*   [v 7] 2140/2 D 0 18.4 333
2019-10-31 2019-10-31 Boden-1 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 4] 2160/8 C 4 19.7 291
2019-10-31 2019-10-31 Boden-8 Bamse Å. Bamse Å.   [v 6] 2140/12 A 4 18.2 81
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-6 Effekt Å. Effekt Å.   [v 3] 1640/9 C str
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-4 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 9] 2140/8 D 0 17.5 708
2019-10-24 2019-10-24 Boden-8 Lotus Atom Lotus Atom   [v 12] 1680/11 C 6 32.0g 514
2019-10-24 2019-10-24 Boden-5 Myr Faksen* Myr Faksen*   [h 10] 2200/11 A 3 25.3 31
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-8 Brisse Brisse   [v 4] 2180/10 B 4 31.2 76
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-1 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 4] 2140/2 D 0 19.5g 428
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-7 Reorder Reorder   [v 7] 2140/11 D 0 16.5 249
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-6 Odin Töll Odin Töll   [v 9] 1640/7 D 2 14.4 552
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-5 Bamse Å. Bamse Å.   [v 6] 2140/1 D 7 16.4 1093
2019-10-12 2019-10-12 Åby-6 Redhot Tap Dancer* Redhot Tap Dancer*   [v 4] 2140/9 C 5 14.4 58
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-12 Brisse Brisse   [v 4] 2180/7 B 2 31.1 86
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-3 Bamse Å. Bamse Å.   [v 6] 2140/8 C 7 15.8 595
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-10 Bamse Å. Bamse Å.   [v 6] 2140/4 C 1 17.3 37
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-3 Reorder Reorder   [v 7] 2140/6 D 4 15.0 258
2019-09-19 2019-09-19 Boden-6 Brisse Brisse   [v 4] 2140/2 C 4 31.3 57
2019-09-19 2019-09-19 Boden-5 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 9] 1640/7 D 0 15.8 804
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-6 Redhot Tap Dancer* Redhot Tap Dancer*   [v 4] 2140/2 A 1 15.1 21
2019-09-09 2019-09-09 Boden-8 Reorder Reorder   [v 7] 2680/5 C 5 17.6 188
2019-09-09 2019-09-09 Boden-5 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 4] 2140/6 D 0 18.7 84
2019-09-09 2019-09-09 Boden-3 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 9] 2140/1 C 1 16.3 41
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-6 Troll Lukas Troll Lukas   [v 4] 1660/10 C 5 30.3 100
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-1 Aim for the Sun Aim for the Sun   [s 2] 1640/3 C 5 25.7g 351
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-7 Catch Me W.F. Catch Me W.F.   [s 6] 2180/11 C 4 16.7 128
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-5 Slotts Lise Slotts Lise   [s 5] 2140/1 B str
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-8 B.B.S.Jhonny B.B.S.Jhonny   [v 8] 2140/7 B 0 g 90
2019-08-22 2019-08-22 Boden-9 Reorder Reorder   [v 7] 2160/4 C 6 16.9 187
2019-08-22 2019-08-22 Boden-8 Brisse Brisse   [v 4] 2140/3 D 1 31.0 84
2019-08-22 2019-08-22 Boden-7 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 4] 2140/5 D 7 17.3 437
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-7 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 9] 1640/4 D 7 14.5 149
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-8 Troll Lukas Troll Lukas   [v 4] 1640/2 D 0 g 74
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-5 Dreams Patric Dreams Patric   [v 5] 2160/12 A 0 17.6 405
2019-08-13 2019-08-13 Boden-4 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 4] 2140/4 D 0 20.3g 621
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-7 Chi Å. Chi Å.   [s 5] 2140/1 D 3 17.5 274
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-6 Catch Me W.F. Catch Me W.F.   [s 6] 2140/7 D 0 16.4 202
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-1 Lotus Atom Lotus Atom   [v 12] 2140/3 C 3 32.9 110
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-4 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 9] 2140/15 D 4 14.5 866
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-4 Chi Å. Chi Å.   [s 5] 2140/5 D 6 19.2 91
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-1 Brisse Brisse   [v 4] 2140/1 C 1 32.4 31
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-7 Ocean Face Ocean Face   [v 8] 1640/10 D 0 g 1280
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-6 Odin Töll Odin Töll   [v 9] 2140/4 B 1 14.9 154
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-10 Ocean Face Ocean Face   [v 8] 2160/11 D 0 g 688
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-3 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 5] 2140/5 D 7 29.9 1256
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-2 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 4] 2140/3 D 0 20.8g 795
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-8 Effekt Å. Effekt Å.   [v 3] 2140/2 D 0 25.3 659
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-6 Bamse Å. Bamse Å.   [v 6] 2140/1 D 0 17.6 490
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-8 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 5] 2640/2 D 6 34.2 448
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-1 Brisse Brisse   [v 4] 2180/10 A 4 33.0 155
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-5 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 9] 2140/9 D 5 16.1 271
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-4 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 5] 2160/5 D 4 33.1 393
2019-06-24 2019-06-24 Boden-1 Brisse Brisse   [v 4] 2160/8 B 2 33.7g 53
2019-06-24 2019-06-24 Boden-4 Ocean Face Ocean Face   [v 8] 1640/6 D 6 15.1 896
2019-06-24 2019-06-24 Boden-3 Odin Töll Odin Töll   [v 9] 2140/5 B 6 16.2 205
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-12 Bamse Å. Bamse Å.   [v 6] 2140/13 C 8 16.7 345
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-9 Ocean Face Ocean Face   [v 8] 2140/11 D 0 17.1g 940
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-7 Loke Faks Loke Faks   [v 11] 2160/5 D 8 28.0 329
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-5 Odin Töll Odin Töll   [v 9] 2660/5 C 3 16.0 115
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-3 Chi Å. Chi Å.   [s 5] 2140/4 D 7 17.4 189
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-2 Brisse Brisse   [v 4] 2140/6 D 1 33.6 162
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-5 Bamse Å. Bamse Å.   [v 6] 2140/5 C 5 16.0 239
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-3 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 4] 2140/7 D str
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-3 Bamse Å. Bamse Å.   [v 6] 2140/6 C 7 16.2 142
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-7 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 9] 1640/12 C 7 15.2 380
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-5 Odin Töll Odin Töll   [v 9] 3180/9 C 5 16.7 640
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-2 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 4] 2140/1 D 0 18.3 226
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-9 Chi Å. Chi Å.   [s 5] 1640/7 D 6 17.6 167
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-3 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2140/4 B 8 17.1g 65
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-7 Odin Töll Odin Töll   [v 9] 2160/11 D 0 14.7 1266
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-2 Effekt Å. Effekt Å.   [v 3] 2140/5 D 6 19.9 486
2019-05-10 2019-05-10 Boden-12 Ocean Face Ocean Face   [v 8] 2160/13 D 5 17.4 609
2019-05-10 2019-05-10 Boden-10 Misco Palema Misco Palema   [v 5] 2640/12 C 0 19.7 623
2019-05-10 2019-05-10 Boden-6 Bamse Å. Bamse Å.   [v 6] 2140/1 C 3 15.9 281
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-9 Chi Å. Chi Å.   [s 5] 1640/3 D 0 g 175
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-9 Wild Wiking Wild Wiking   [v 4] 2180/6 A 6 34.4g 68
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-3 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2160/6 B 5 17.0 150
2019-04-26 2019-04-26 Boden-10 Bamse Å. Bamse Å.   [v 6] 2140/3 D 2 15.7 548
2019-04-26 2019-04-26 Boden-9 Misco Palema Misco Palema   [v 5] 2160/8 D 7 17.8 645
2019-04-26 2019-04-26 Boden-5 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 9] 1640/6 D 3 13.4 422
2019-04-26 2019-04-26 Boden-1 Odin Töll Odin Töll   [v 9] 1640/12 D str
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-9 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2160/6 B 8 17.8 142
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-7 Chi Å. Chi Å.   [s 5] 2140/1 D 0 20.0 117
2019-03-22 2019-03-22 Boden-12 Ocean Face Ocean Face   [v 8] 2140/5 D 0 18.3 573
2019-03-22 2019-03-22 Boden-11 Devour Ås Devour Ås   [v 6] 2140/12 C 0 18.8 728
2019-03-22 2019-03-22 Boden-10 Fantom Sund Fantom Sund   [v 10] 2140/6 B 0 21.7 796
2019-03-22 2019-03-22 Boden-8 Odin Töll Odin Töll   [v 9] 1660/9 C 6 15.1 782
2019-03-08 2019-03-08 Boden-5 Odin Töll Odin Töll   [v 9] 2680/11 D 6 17.3 758
2019-03-08 2019-03-08 Boden-4 Bamse Å. Bamse Å.   [v 6] 2140/12 C 0 18.7 964
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-4 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 5] 2140/2 B str
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-3 Cankus Quid Cankus Quid   [v 10] 2640/1 D 4 19.1 124
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-2 Misco Palema Misco Palema   [v 5] 1640/1 C 8 22.6g 106
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-6 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2140/1 A 3 19.3 116
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-5 Chi Å. Chi Å.   [s 5] 2140/1 D 7 20.2 128
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-4 Instant Rich* Instant Rich*   [v 9] 2160/15 D str
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-3 Chi Å. Chi Å.   [s 5] 2140/1 D 5 18.8 152
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-3 Bamse Å. Bamse Å.   [v 6] 1640/8 D 0 18.8g 395
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-4 Bamse Å. Bamse Å.   [v 6] 2140/2 D 0 17.8 290
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-2 Misco Palema Misco Palema   [v 5] 2140/2 C 0 20.7 551
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-7 Brisse Brisse   [v 4] 2140/3 D 0 g 395
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-5 Kung Triton Kung Triton   [v 7] 2140/2 B 0 18.8 317
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-4 Loke Faks Loke Faks   [v 11] 1660/10 B 6 29.3 489
2019-02-01 2019-02-01 Boden-9 Odin Töll Odin Töll   [v 9] 1640/12 D 2 14.9 781
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-6 Bamse Å. Bamse Å.   [v 6] 2140/12 D str
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-3 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 4] 2160/9 C str
2019-01-11 2019-01-11 Boden-2 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 4] 1640/1 D 4 18.5 134
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-5 Bamse Å. Bamse Å.   [v 6] 1640/4 C 2 16.6 54
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-3 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 4] 2140/5 C 1 20.1 173
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-5 Odin Töll Odin Töll   [v 9] 2140/5 C 5 16.4 205
2020-12-18 2020-12-18 Boden-5 Bamse Å. Bamse Å.   [v 7] 2140/3 C 2 16.8 286
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-6 Bamse Å. Bamse Å.   [v 7] 2640/3 D 7 19.7 562
2020-11-14 2020-11-14 Boden-1 Shandoria Shandoria   [s 4] 2140/6 C 5 21.7 91
2020-11-14 2020-11-14 Boden-9 Copertino V.W. Copertino V.W.   [v 6] 2140/6 D 6 18.3 174
2020-11-14 2020-11-14 Boden-8 Odin Töll Odin Töll   [v 10] 1640/4 D 4 15.3 161
2020-11-14 2020-11-14 Boden-6 Bamse Å. Bamse Å.   [v 7] 2140/10 D 2 16.3 577
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-10 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 5] 2140/3 D 0 g 853
2020-10-22 2020-10-22 Boden-6 Viljekraft Viljekraft   [h 3] 2140/1 D 0 42.3g 1024
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-9 Shandoria Shandoria   [s 4] 1660/7 C 6 28.1g 178
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-8 Copertino V.W. Copertino V.W.   [v 6] 1640/1 D 0 g 91
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-5 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 5] 2140/3 D 5 18.9 34
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-1 Viljekraft Viljekraft   [h 3] 2140/3 D 6 40.9 202
2020-10-06 2020-10-06 Boden-6 Shandoria Shandoria   [s 4] 2140/4 C 0 21.0 746
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-3 Kövras so Fant Kövras so Fant   [v 5] 2140/1 D 0 19.1 1108
2020-09-17 2020-09-17 Boden-7 Shandoria Shandoria   [s 4] 2160/8 C 0 21.3g 234
2020-09-17 2020-09-17 Boden-4 Copertino V.W. Copertino V.W.   [v 6] 2140/1 D 0 g 72
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-7 Shandoria Shandoria   [s 4] 1640/1 B 0 g 107
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-6 Smedsmyrans Tindra Smedsmyrans Tindra   [s 4] 2140/1 D 3 38.0 33
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-9 Kung Triton Kung Triton   [v 8] 1640/6 C 1 16.2 71
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-6 Bamse Å. Bamse Å.   [v 7] 2640/7 D str
2020-08-31 2020-08-31 Boden-6 Aim for the Sun Aim for the Sun   [s 3] 2140/9 D str
2020-08-31 2020-08-31 Boden-1 Copertino V.W. Copertino V.W.   [v 6] 2140/14 D 0 17.9g 340
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-3 Wild Wiking Wild Wiking   [v 5] 2140/2 C 0 32.1 184
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-2 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 2140/1 D 0 18.8 922
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-7 Aim for the Sun Aim for the Sun   [s 3] 2140/2 D 0 22.3g 475
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-4 Copertino V.W. Copertino V.W.   [v 6] 2140/8 D 8 16.5 150
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-7 Magic Allybis Magic Allybis   [v 7] 2660/4 B 0 g 36
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-5 Kung Triton Kung Triton   [v 8] 2140/7 D 2 15.8 85
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-10 Wild Wiking Wild Wiking   [v 5] 2160/3 B 3 29.8 214
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-1 Shandoria Shandoria   [s 4] 2140/5 B 0 22.6g 235
2020-08-04 2020-08-04 Boden-1 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 1640/10 D 3 14.9 574
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-2 Wild Wiking Wild Wiking   [v 5] 2640/2 B 2 33.8 263
2020-07-16 2020-07-16 Boden-1 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 2140/11 D 5 17.9 857
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-8 Ocean Face Ocean Face   [v 9] 2140/9 C 5 15.6 944
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-6 Shandoria Shandoria   [s 4] 2140/5 D 7 18.8 502
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-2 Wild Wiking Wild Wiking   [v 5] 1660/13 A 6 33.1g 90
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-8 Bamse Å. Bamse Å.   [v 7] 3140/2 D 8 17.9 2035
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-9 Lotus Atom Lotus Atom   [v 13] 1640/12 D str
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-3 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 1640/3 D 5 16.0 99
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-1 Shandoria Shandoria   [s 4] 2140/9 D 5 22.6g 583
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-4 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 10] 1640/8 D 0 17.4 1854
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-9 Wild Wiking Wild Wiking   [v 5] 2160/7 B 0 33.7g 119
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-7 Odin Töll Odin Töll   [v 10] 1640/8 D 0 14.5 1131
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-4 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 2140/1 D 2 18.2 432
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-2 Shandoria Shandoria   [s 4] 2140/5 D 5 21.3 244
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-4 Bamse Å. Bamse Å.   [v 7] 2140/11 D 0 17.9 1086
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-9 Lotus Atom Lotus Atom   [v 13] 2180/6 B 1 32.5 81
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-7 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 6] 2640/4 D 0 33.2 162
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-2 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 10] 1660/15 D 5 14.5 590
2020-06-05 2020-06-05 Boden-7 Wild Wiking Wild Wiking   [v 5] 2160/7 B 2 31.9 48
2020-06-05 2020-06-05 Boden-6 Odin Töll Odin Töll   [v 10] 2640/8 D 0 17.4 495
2020-06-05 2020-06-05 Boden-4 Devour Ås Devour Ås   [v 7] 2140/5 D 0 17.5 846
2020-06-05 2020-06-05 Boden-2 Bamse Å. Bamse Å.   [v 7] 1640/5 D 5 15.5 67
2020-06-02 2020-06-02 Solänget-6 Magic Allybis Magic Allybis   [v 7] 2660/13 A 4 16.4 25
2020-05-28 2020-05-28 Boden-8 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 10] 1640/1 D 0 15.1 556
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-7 Wild Wiking Wild Wiking   [v 5] 2140/1 D 4 29.9 210
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-8 Lotus Atom Lotus Atom   [v 13] 1640/9 C 6 33.3g 471
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-7 Devour Ås Devour Ås   [v 7] 2140/2 D 0 19.3g 411
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-5 Ocean Face Ocean Face   [v 9] 2140/8 D 0 g 125
2020-05-14 2020-05-14 Boden-5 Wild Wiking Wild Wiking   [v 5] 2140/7 B 6 32.8 344
2020-05-14 2020-05-14 Boden-2 Bamse Å. Bamse Å.   [v 7] 2140/8 D 4 16.8 1078
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-3 Lotus Atom Lotus Atom   [v 13] 2180/8 C 6 33.8g 969
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-2 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 2140/1 C str
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-8 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 10] 1640/11 D 0 14.5 1066
2020-04-30 2020-04-30 Boden-2 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 2160/7 B 5 19.4 78
2020-04-30 2020-04-30 Boden-1 Wild Wiking Wild Wiking   [v 5] 1640/3 C 0 33.5g 168
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-5 Effekt Å. Effekt Å.   [v 4] 1640/2 D 0 g 251
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-4 Bamse Å. Bamse Å.   [v 7] 2140/1 D 8 16.4 309
2020-04-21 2020-04-21 Boden-5 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 6] 2640/6 C 4 35.0 227
2020-04-21 2020-04-21 Boden-3 Bamse Å. Bamse Å.   [v 7] 2140/2 D 2 16.4 832
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-10 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 10] 1640/6 D 5 14.8 479
2020-04-04 2020-04-04 Boden-7 Bamse Å. Bamse Å.   [v 7] 2140/9 B 2 17.8 65
2020-04-04 2020-04-04 Boden-5 Ravn Kiro Ravn Kiro   [v 3] 2140/2 C 1 37.7 23
2020-04-04 2020-04-04 Boden-3 Magic Allybis Magic Allybis   [v 7] 2140/1 A 6 17.3g 19
2020-04-04 2020-04-04 Boden-2 Ocean Face Ocean Face   [v 9] 2140/11 D 0 18.8 115
2020-04-04 2020-04-04 Boden-1 Misco Palema Misco Palema   [v 6] 2140/11 C 0 g 215
2020-03-26 2020-03-26 Boden-7 Effekt Å. Effekt Å.   [v 4] 2140/6 B 4 21.4 76
2020-03-26 2020-03-26 Boden-5 Reorder Reorder   [v 8] 3160/5 D 0 19.8 309
2020-03-26 2020-03-26 Boden-4 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 6] 2160/4 C 7 34.2 180
2020-03-07 2020-03-07 Boden-4 Reorder Reorder   [v 8] 2140/4 D 3 16.3 218
2020-03-07 2020-03-07 Boden-1 Ocean Face Ocean Face   [v 9] 1640/8 C 1 15.6 206
2020-03-07 2020-03-07 Boden-9 Bamse Å. Bamse Å.   [v 7] 2140/1 B 7 18.0 35
2020-03-07 2020-03-07 Boden-8 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 10] 2140/5 C 2 16.2 59
2020-03-07 2020-03-07 Boden-7 Effekt Å. Effekt Å.   [v 4] 2140/8 D 5 19.4 82
2020-03-07 2020-03-07 Boden-6 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 6] 2660/3 D 3 33.5 76
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-7 Reorder Reorder   [v 8] 2140/9 C 0 18.6 841
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-5 Bamse Å. Bamse Å.   [v 7] 2140/13 B 5 18.1 481
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-7 Misco Palema Misco Palema   [v 6] 2140/6 D 7 22.0 159
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-6 Effekt Å. Effekt Å.   [v 4] 2140/2 C 2 19.9 115
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-4 Reorder Reorder   [v 8] 2140/13 D 6 17.0 299
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-2 Bamse Å. Bamse Å.   [v 7] 2140/10 B 3 18.0 68
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-1 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 10] 1660/3 C 1 16.2 47
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-2 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 6] 2140/11 B 8 32.8g 536
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-4 Reorder Reorder   [v 8] 2140/8 D 0 17.2 973
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-3 Stjärnpinglan Stjärnpinglan   [s 6] 2140/4 C 5 31.7 613
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-2 Bamse Å. Bamse Å.   [v 7] 1640/5 C 0 15.7 762
2020-01-07 2020-01-07 Skellefteå-4 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 10] 1640/7 C 0 16.3 282
2020-01-07 2020-01-07 Skellefteå-1 Bamse Å. Bamse Å.   [v 7] 2140/8 B 6 17.4 226
2021-12-20 2021-12-20 Boden-4 Ediego Ediego   [v 6] 2140/15 A str
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-6 Copertino V.W. Copertino V.W.   [v 7] 2640/3 D 0 19.2 595
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-3 Bamse Å. Bamse Å.   [v 8] 1640/11 D str
2021-11-20 2021-11-20 Umeå-9 Copertino V.W. Copertino V.W.   [v 7] 2140/12 D 2 16.9 478
2021-11-12 2021-11-12 Umeå-9 Livet de Lux Livet de Lux   [s 5] 2140/1 D 0 16.2 1148
2021-11-12 2021-11-12 Umeå-5 Ediego Ediego   [v 6] 3660/4 D 0 17.8 616
2021-11-12 2021-11-12 Umeå-1 Mellby Iris Mellby Iris   [s 4] 2140/1 C str
2021-11-02 2021-11-02 Umeå-2 Livet de Lux Livet de Lux   [s 5] 2140/4 C 3 17.1 141
2021-10-23 2021-10-23 Umeå-4 Ediego Ediego   [v 6] 2140/7 C 1 16.2 34
2021-10-21 2021-10-21 Boden-8 Mellby Iris Mellby Iris   [s 4] 2160/7 C 5 22.7 51
2021-10-21 2021-10-21 Boden-6 Wild Wiking Wild Wiking   [v 6] 2640/3 D str
2021-10-21 2021-10-21 Boden-5 Copertino V.W. Copertino V.W.   [v 7] 2640/11 D 4 18.9 490
2021-10-15 2021-10-15 Skellefteå-8 Copertino V.W. Copertino V.W.   [v 7] 2640/1 D 6 19.2g 606
2021-10-15 2021-10-15 Skellefteå-7 Smedsmyrans Tindra Smedsmyrans Tindra   [s 5] 1660/5 D 7 35.0 847
2021-10-15 2021-10-15 Skellefteå-1 Fröken Vilja Fröken Vilja   [s 3] 2140/1 D 5 45.4 121
2021-10-09 2021-10-09 Boden-9 Effekt Å. Effekt Å.   [v 5] 2140/9 D 8 19.0 389
2021-10-09 2021-10-09 Boden-7 Mellby Iris Mellby Iris   [s 4] 2140/9 C 3 18.5 115
2021-10-09 2021-10-09 Boden-5 Ediego Ediego   [v 6] 3160/8 C 1 17.5 107
2021-10-02 2021-10-02 Skellefteå-4 Ravn Kiro Ravn Kiro   [v 4] 2160/12 C 0 29.7g 328
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-9 Ravn Kiro Ravn Kiro   [v 4] 2640/3 B 4 31.4 57
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-7 Mellby Iris Mellby Iris   [s 4] 2140/1 D 2 19.3 189
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-6 Ediego Ediego   [v 6] 2140/9 C 0 18.6g 67
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-5 Copertino V.W. Copertino V.W.   [v 7] 2140/1 D 3 16.5 323
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-6 Ediego Ediego   [v 6] 2640/10 B 4 16.7 239
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-3 Kung Triton Kung Triton   [v 9] 1640/7 C 8 15.4 160
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-2 Skafferprinsen Skafferprinsen   [v 8] 2140/6 B 4 31.4 133
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-8 Mellby Iris Mellby Iris   [s 4] 2140/4 C 6 20.3 89
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-6 Boston Flip Boston Flip   [v 5] 2140/10 B 3 16.1 55
2021-08-26 2021-08-26 Skellefteå-8 Copertino V.W. Copertino V.W.   [v 7] 2140/7 C 4 16.6 104
2021-08-26 2021-08-26 Skellefteå-2 Wild Wiking Wild Wiking   [v 6] 3140/2 C 0 g 231
2021-08-21 2021-08-21 Boden-5 Ottens Harpun Ottens Harpun   [v 4] 1660/12 C 4 19.9 201
2021-08-21 2021-08-21 Boden-2 Smedsmyrans Tindra Smedsmyrans Tindra   [s 5] 2180/4 C 2 34.1 44
2021-08-17 2021-08-17 Skellefteå-5 Blixtmaja Blixtmaja   [s 4] 2140/2 D 7 35.9g 877
2021-08-10 2021-08-10 Boden-11 Effekt Å. Effekt Å.   [v 5] 2140/2 D 7 19.6 473
2021-08-10 2021-08-10 Boden-7 Wild Wiking Wild Wiking   [v 6] 1640/4 D 7 27.9 316
2021-07-28 2021-07-28 Boden-2 Wild Wiking Wild Wiking   [v 6] 1640/3 C 0 29.5g 99
2021-07-24 2021-07-24 Skellefteå-2 Effekt Å. Effekt Å.   [v 5] 2140/6 C 5 18.7 380
2021-07-19 2021-07-19 Skellefteå-5 Diva Å. Diva Å.   [s 6] 1640/1 D 0 16.9 845
2021-07-19 2021-07-19 Skellefteå-2 Blixtmaja Blixtmaja   [s 4] 2140/4 D 5 37.9 490
2021-07-15 2021-07-15 Boden-2 Wild Wiking Wild Wiking   [v 6] 1640/1 B 4 28.0 65
2021-07-11 2021-07-11 Skellefteå-7 Alice Tabac Alice Tabac   [s 5] 2660/4 B 2 34.8 31
2021-07-11 2021-07-11 Skellefteå-6 Kung Triton Kung Triton   [v 9] 2140/3 C 0 18.9 417
2021-07-11 2021-07-11 Skellefteå-3 Diva Å. Diva Å.   [s 6] 2140/1 D 5 18.7 293
2021-07-06 2021-07-06 Lycksele-7 Fröken Vilja Fröken Vilja   [s 3] 2140/1 D 0 g 792
2021-07-02 2021-07-02 Lycksele-7 Fröken Vilja Fröken Vilja   [s 3] 1640/3 C 0 44.3g 277
2021-07-02 2021-07-02 Lycksele-6 Copertino V.W. Copertino V.W.   [v 7] 3140/1 D 5 18.6 635
2021-07-02 2021-07-02 Lycksele-4 Skafferprinsen Skafferprinsen   [v 8] 2140/3 D 3 33.0 398
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-5 Wild Wiking Wild Wiking   [v 6] 2140/1 D 0 g 149
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-7 Blixtmaja Blixtmaja   [s 4] 2140/4 D 6 36.5 475
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-6 Ediego Ediego   [v 6] 2140/12 A 0 g 129
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-5 Copertino V.W. Copertino V.W.   [v 7] 2640/3 D 7 17.6 433
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-3 Ravn Kiro Ravn Kiro   [v 4] 2180/10 C 1 29.1 64
2021-06-10 2021-06-10 Boden-4 Effekt Å. Effekt Å.   [v 5] 2640/1 D 0 20.7 689
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-8 Skafferprinsen Skafferprinsen   [v 8] 2160/4 C 5 33.2 304
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-5 Wild Wiking Wild Wiking   [v 6] 1640/1 C 1 27.0 29
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-9 Aim for the Sun Aim for the Sun   [s 4] 2140/1 B 0 g 18
2021-05-31 2021-05-31 Skellefteå-8 Copertino V.W. Copertino V.W.   [v 7] 2140/4 D 0 16.0 818
2021-05-31 2021-05-31 Skellefteå-5 Fröken Vilja Fröken Vilja   [s 3] 2140/2 D 5 43.0g 370
2021-05-31 2021-05-31 Skellefteå-4 Bamse Å. Bamse Å.   [v 8] 2140/15 D 0 16.1 776
2021-05-27 2021-05-27 Boden-1 Effekt Å. Effekt Å.   [v 5] 2160/7 C str
2021-05-22 2021-05-22 Skellefteå-6 Wild Wiking Wild Wiking   [v 6] 2140/4 D str
2021-05-16 2021-05-16 Boden-8 Copertino V.W. Copertino V.W.   [v 7] 2140/8 D 8 18.1 274
2021-05-16 2021-05-16 Boden-7 Effekt Å. Effekt Å.   [v 5] 2140/5 C 2 19.8 127
2021-05-16 2021-05-16 Boden-4 Diva Å. Diva Å.   [s 6] 2140/9 C 0 17.6 151
2021-05-16 2021-05-16 Boden-3 Wild Wiking Wild Wiking   [v 6] 1680/10 B 8 30.5 58
2021-05-10 2021-05-10 Solänget-8 Bamse Å. Bamse Å.   [v 8] 2140/13 D 7 17.4 239
2021-05-06 2021-05-06 Boden-8 Ocean Face Ocean Face   [v 10] 2140/7 D 0 18.0 1251
2021-05-06 2021-05-06 Boden-5 Diva Å. Diva Å.   [s 6] 1640/3 D 6 15.9 189