V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-5 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 1660/4 D

Nyheter för travkusk


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1..


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1993 och nu håller till på en gård i Västbo, som ligger 15 kilometer söder om Sundsvall. Där driver han sin verksamhet på egen hand utan någon anställd.
– Jag trivs med det här upplägget och jag har folk som hjälper mig när jag behöver det. Det fungerar bra, kommenterar Lalle.
För dagen finns tio hästar i stallet.
– Det antalet passar mig perfekt och jag gillar att jobba med djuren utomhus och det gör även att det blir lönsamhet i rörelsen.

Jämnheten själv
När det gäller tränarstatistiken är Bergsåkerstränaren otrolig jämn när det gäller inkörda pengar till stallet de senaste fyra åren:
2017: 1 001 800 kronor.
2018: 1 105 800 kronor.
2019: 1 150 450 kronor.
2020: 1 115 200 kronor.
– På ett begränsat material har jag gnetat på och passerat miljonen inkört de senaste fyra åren. Det får jag vara nöjd med eftersom här inte står några dyrgripar i stallet.
Lalle är trogen Bergsåker men saknar tiden då Åke Svanstedt, Lasse Lindberg, Christer Nylander, Robert Bergh, Bosse Eklöf och Ulf Ohlsson härjade på Bergsåker.
– Vi har ju tappat många stora profiler de senaste åren, men vi har ett stort framtidsnamn i Daniel Wäjersten. Han är oerhört seriös och har fått en bra start på sin verksamhet sedan han flyttade hit. Allt tyder på att han kommer att gå en ljus framtid till mötes.

”Lightversion av Örjan Kihlström”
Lars-Göran Söderberg har en duo till start på hemmabanan inom V86 som delas med Solvalla.
Du inleder med 9 Classics Never Die (V86-1) där du väljer att stå vid sidan om och istället anlitar Mats E Djuse som kusk. Hur är läget med din fyraåring?
– Han är i bra form och hängde med godkänt näst senast från rygg ledaren i en snabb avslutning. Senast galopperade han från start och jag tror det var något i munnen som irriterade honom. Vi kommer därför att byta bett på honom. Allt känns bra med honom i träningen inför den här uppgiften och han fick ett intressant läge. Han har ju bara två vinster på 43 starter i karriären, men varit bland de tre vid 23 tillfällen. Klaffar det med positionerna kan han dyka upp på en plats.
Vad säger du om Mats E Djuse som kusk?
– Ruggigt bra. I början var han en lightversion av Örjan Kihlström, men jag tycker han tuffat till sig i loppen mer och mer. Det är svårt att beskriva, men han har en otrolig körhand och hanterar exempelvis kallbloden lika bra som Ulf Ohlsson. När han var ledig passade jag på att anlita honom den här gången.
Du kör själv 8 Fragolini Am (V86-5). Vad kan hon uträtta från 20 meters tillägg i Norrlands Elitserie stofinal med 150 000 i förstapris?
– Jag ligger lågt med henne. Hon var ute på Östersund senast och galopperade kort i första sväng. Sedan fick hon ett lopp i ryggar sista varvet, men på upploppet blev hon dödstrött. Efter loppet fick hon startförbud för orent trav. Hon åt och drack dåligt i några dagar, men har fått tillbaka aptiten igen och allt verkar normalt då hon ser fräsch och fin igen. Hon var helt enkelt nedsatt av något i den starten. Härifrån får vi smyga med och ta det vi kan få och hon känns som en mittfältare. Jag hade anmält henne med en amerikansk vagn, men då det blev spår två i volten blir det en vanlig vagn.

Magnus Blom, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.Ulf Ohlsson ..


Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.
Ulf Ohlsson kommer vinna Allsvenska kuskligan och med tre veckosegrar blev han först att nå 300 segrar på svenska travbanor 2020.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 300-264-220
2. Björn Goop, Färjestad, 244-174-134
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 226-135-139
4. Jorma Kontio, Solvalla, 218-114-128
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 209-194-166
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 175-141-133
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 161-121-133
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 154-110-100
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 152-183-163
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 126-94-92
11. Erik Adielsson, Solvalla, 123-116-79
12. Robert Bergh, Åby, 113-67-58
13. Stefan Persson, Halmstad, 103-103-106
14. Kim Eriksson, Mantorp, 90-86-60
15. Mika Forss, Finland, 87-68-74
Siffror till och med 29 november

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-1 Hammars Birk Hammars Birk   [v 4] 2160/4 2 36.9 59
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-8 Sot Tösa Sot Tösa   [s 4] 1680/12 0 g 205
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-10 Kalljor Kalljor   [v 5] 2660/8 3 33.7 124
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-3 Sot Tösa Sot Tösa   [s 4] 2140/1 2 32.4 122
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-11 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 6] 2680/7 4 30.2 364
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-5 Sot Tösa Sot Tösa   [s 4] 2160/10 6 36.8g 193
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-10 Kalljor Kalljor   [v 5] 2160/14 1 32.3 47
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 6] 2160/9 0 g 80
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-6 Hammars Birk Hammars Birk   [v 4] 1680/13 7 33.8 41
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 6] 2140/7 0
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 6] 2660/7 3 30.2 224
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-8 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 3] 1680/12 C 3 33.8 87
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-5 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/3 D 2 30.2 138
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-4 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2160/8 D 8 34.2 1042
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 1640/4 A 0 g 64
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-1 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 3] 1660/9 C 1 34.9 55
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-5 Soraj Soraj   [v 7] 2140/1 C 3 30.7 154
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-5 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 8] 2180/13 A 0 36.7g 22
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-7 Soraj Soraj   [v 7] 2160/13 C 2 35.0g 762
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-4 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 6] 2640/5 D 6 35.6 309
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 8] 2160/11 B 1 32.3 46
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-6 Soraj Soraj   [v 7] 2160/13 D 5 31.0g 958
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-8 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 3] 2140/7 B 2 35.4 83
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-8 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 8] 2140/1 D 1 35.0g 113
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-8 Vervinn Vervinn   [h 5] 2180/15 A 2 28.9 22
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/5 D 2 27.9 283
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 3] 2140/1 D 0 19.0g 244
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/2 B 2 28.7 129
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-3 Vervinn Vervinn   [h 5] 2140/2 C str
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 2140/4 C 4 26.6g 417
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-4 Vervinn Vervinn   [h 5] 2180/10 A 1 28.9 18
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-7 Vervinn Vervinn   [h 5] 2140/4 B 1 29.1 35
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-2 Kalljor Kalljor   [v 6] 2160/13 B 6 26.9 209
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-8 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 1640/5 D 2 29.0 423
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 2140/3 B 2 28.6 23
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 3] 1640/4 D 2 19.6 242
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-4 Vervinn Vervinn   [h 5] 2180/12 A 1 30.3 80
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 2180/10 A 1 28.1 69
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-10 Vervinn Vervinn   [h 5] 2140/2 B 1 30.3 41
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 3] 2140/8 D 7 21.1 243
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-10 Kalljor Kalljor   [v 6] 2140/2 D 7 27.3 1830
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-9 Super Party Super Party   [v 11] 2140/3 D 0 g 436
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-4 Vervinn Vervinn   [h 5] 2160/11 C 3 30.6 70
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2640/3 C 6 29.1 224
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-9 Vervinn Vervinn   [h 5] 2120/12 B 2 33.3 58
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-8 O.M.Amarone Love O.M.Amarone Love   [s 6] 2120/6 C 0 g 217
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 2100/3 C 4 32.4 68
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-4 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2120/8 D 6 32.3 148
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-5 Soraj Soraj   [v 7] 2160/11 D 0 33.0g 1047
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-10 Sot Tösa Sot Tösa   [s 5] 2080/11 C 0 g 748
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-8 Aspgårdens Belona Aspgårdens Belona   [s 7] 1680/10 C 0 35.7g 221
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2060/11 A 5 27.9 239
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-5 Kalljor Kalljor   [v 6] 2080/11 A 2 29.9g 95
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-4 Kalljor Kalljor   [v 6] 2060/9 B 0 g 58
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-2 Aspgårdens Belona Aspgårdens Belona   [s 7] 2060/12 D 4 36.1g 328
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-9 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 7] 2100/1 D 0 23.7 378
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-5 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2120/10 A 3 34.0g 63
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-3 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2100/1 D 2 36.2 33
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-1 Aspgårdens Belona Aspgårdens Belona   [s 7] 2100/8 D 7 40.4 218
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-9 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2120/7 B 1 34.4 44
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-3 Kalljor Kalljor   [v 6] 2120/6 A 1 31.8 42
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-7 Bionicle Man Bionicle Man   [v 5] 2140/8 B 3 17.2 297
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 1640/11 C 2 29.3g 72
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-4 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2140/7 D 3 32.8 103
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-2 Aspgårdens Belona Aspgårdens Belona   [s 7] 1640/11 D 8 37.7 327
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-10 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/11 C 6 27.5 1028
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2160/15 A 0 29.3 130
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-5 Sot Tösa Sot Tösa   [s 5] 2140/3 D 0 34.5g 1034
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-3 Vervinn Vervinn   [h 5] 1660/4 C 5 43.1g 14
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2640/7 C 5 28.3g 295
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-7 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2160/6 D 7 33.1 159
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-4 Vervinn Vervinn   [h 5] 1660/8 A 2 32.1 33
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-1 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 6] 2640/11 A 0 32.3g 125
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/11 B 5 29.1 157
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-8 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 1680/11 C 4 32.4 520
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/8 C str
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2680/14 C 1 30.9 423
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-5 Kalljor Kalljor   [v 6] 2160/11 D 0 32.7 57
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2640/6 C 0 31.5 478
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-9 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2680/13 C 5 28.1 275
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-3 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2660/13 B str
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-6 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2160/8 B 5 19.4 514
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-2 Sot Tösa Sot Tösa   [s 6] 2140/2 D 8 33.0 634
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-2 Kalljor Kalljor   [v 7] 2640/11 A 0 117
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-8 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/1 C 0 18.0g 179
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-6 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2140/4 A 4 19.2 336
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-5 Soraj Soraj   [v 8] 2160/3 B 4 34.4g 114
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-9 Kalljor Kalljor   [v 7] 2160/14 C str
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-8 Soraj Soraj   [v 8] 2180/9 C 0 32.8g 394
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2160/6 D 0 29.0 620
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/10 C 3 18.5 102
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-10 Kalljor Kalljor   [v 7] 1640/2 A 1 27.1 43
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2160/9 C 3 18.1 328
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2680/9 D 6 29.2 292
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-6 Sot Tösa Sot Tösa   [s 6] 1660/10 D str
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-1 Eld Flinga Eld Flinga   [s 4] 2140/8 C 5 37.3 284
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-2 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2160/7 B str
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-8 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 1640/8 D 0 g 364
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-7 Sölvsveds Atlas Sölvsveds Atlas   [v 5] 2140/1 D 2 31.7 28
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2640/1 D 0 29.2 327
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2160/7 B 6 18.8 464
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-8 Kalljor Kalljor   [v 7] 1640/7 B 5 25.9 190
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-4 Kalljor Kalljor   [v 7] 1640/5 D 1 25.2 243
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-9 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 1660/4 B 0 19.7g 1229
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-4 Kalljor Kalljor   [v 7] 2140/10 C 5 28.1 78
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-7 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2660/11 D 6 18.0 1196
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-2 Soraj Soraj   [v 8] 1660/7 D 5 29.5 1253
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-9 Kalljor Kalljor   [v 7] 2140/1 B 0 27.4 787
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-10 Kalljor Kalljor   [v 7] 2660/6 A 3 29.6 57
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-1 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/2 D 0 18.0g 356
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-9 Kalljor Kalljor   [v 7] 2160/10 A 3 30.4 31
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-3 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/3 D 0 18.6g 374
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-9 Hammars Birk Hammars Birk   [v 6] 2120/10 A 5 32.5 121
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-5 Soraj Soraj   [v 8] 2100/8 D 7 32.0 280
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-4 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2100/1 C 2 19.2 58
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-4 Soraj Soraj   [v 8] 2060/15 C 0
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-2 Eld Flinga Eld Flinga   [s 4] 1660/2 C 0 g 127
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-9 Hammars Birk Hammars Birk   [v 6] 2060/9 A str
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2480/3 C 3 28.4g 64
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2100/7 D 5 29.5 119
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-1 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2100/2 B 1 19.6 30
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-5 Soraj Soraj   [v 8] 2120/8 D 7 32.6 186
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2120/8 B 3 20.6 44
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-7 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/5 D 8 17.9g 444
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2140/11 C 6 28.1 328
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-8 Vervinn Vervinn   [h 6] 1640/4 B 0 g 64
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-6 Hammars Birk Hammars Birk   [v 6] 2180/14 C 0 31.5 576
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-1 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2160/7 B 6 18.5 187
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2140/12 D 0 g 641
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-10 Hammars Birk Hammars Birk   [v 6] 1660/14 A 3 30.8 91
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 1640/1 D 6 26.1 80
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-7 Hallsta Amelia Hallsta Amelia   [s 9] 2140/6 D 0 g 355
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/6 B 4 19.4 133
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 1660/9 D 3 27.6 77
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-2 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 4] 2160/8 C 0 34.8g 112
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-10 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2640/5 D 2 30.2g 127
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-4 Kalljor Kalljor   [v 7] 2180/15 A 7 31.2g 35
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2160/4 C 2 28.5 114
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2140/9 C 2 29.0 59
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2680/11 B 4 29.9 342
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-5 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 4] 2140/3 D str
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-10 Vervinn Vervinn   [h 6] 1640/9 C 0 33.9g 41
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-5 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2140/9 B 5 30.7 49
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-2 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 9] 1660/8 B 6 37.4g 31
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2160/10 C 5 26.3 140
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-6 Super Super   [v 7] 1660/8 C 6 33.2 488
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-7 Star Gait Star Gait   [s 6] 2140/4 D 0 20.3 692
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-1 Höjanna Höjanna   [s 9] 2140/7 B 4 31.5 68
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2640/6 C 1 28.3 193
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-2 Star Gait Star Gait   [s 6] 1640/4 C 6 20.7 539
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2160/5 A 0 28.4g 67
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-7 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 1640/5 C 6 15.5 158
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/7 B 3 26.4 124
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-3 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/1 C 5 16.8 153
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-5 Super Super   [v 7] 1660/7 C 8 34.9g 451
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 3160/4 C 3 29.6 283
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-6 Sot Tösa Sot Tösa   [s 7] 2140/3 D 0 34.9 897
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-7 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2640/1 C 7 18.4 54
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-8 Star Gait Star Gait   [s 6] 2140/4 D 4 20.7 1031
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-9 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 5] 2140/6 C 5 33.0 27
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 1640/10 B 4 14.2 53
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2640/3 D 6 26.4 560
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-4 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/14 A 1 15.4 74
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-12 Vervinn Vervinn   [h 7] 2160/5 C 0 g 257
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-1 Quill Quill   [v 3] 2140/9 D 7 18.2 1184
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-3 Kalljor Kalljor   [v 8] 2160/12 C str
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/1 C 1 17.3 90
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/1 B 4 27.4 28
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-4 Vervinn Vervinn   [h 7] 1640/3 D 0 31.3 108
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-5 Quill Quill   [v 3] 2140/10 C 6 19.6 482
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2180/10 B 3 26.0 172
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-2 Höjanna Höjanna   [s 9] 2100/3 B 2 29.8 77
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2120/8 A 5 28.4 60
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2500/6 B 1 26.0 211
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-9 Höjanna Höjanna   [s 9] 1680/6 B 5 27.1g 37
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-6 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 5] 2160/7 D 0 29.5 902
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-3 Kalljor Kalljor   [v 8] 2100/3 C 0 31.4 242
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-4 Vervinn Vervinn   [h 7] 2100/10 A 4 30.0 52
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-7 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2100/6 C 0 g 91
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-2 Joel Joel   [v 3] 2100/2 D 0 43.3g 50
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2100/2 C 7 28.6 98
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-8 Höjanna Höjanna   [s 9] 2120/11 B 2 30.2 115
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2100/10 C 7 20.5g 150
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-2 Quill Quill   [v 3] 2140/9 C 8 20.3g 235
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-2 Vervinn Vervinn   [h 7] 2140/8 B 1 27.1 39
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2660/10 C 0 28.0 1208
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-4 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 5] 2140/5 A 2 29.2 29
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/1 D 5 25.1 673
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-5 Vervinn Vervinn   [h 7] 2660/9 A 5 29.4 45
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2160/7 B 0 20.0g 96
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/1 C 3 26.3 771
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-6 Höjanna Höjanna   [s 9] 2140/1 B 0 g 52
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-8 Vervinn Vervinn   [h 7] 1640/2 D 2 26.5 96
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-4 Vervinn Vervinn   [h 7] 1640/5 D 3 27.6 119
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-3 Vervinn Vervinn   [h 7] 1640/2 D 2 27.7 156
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-3 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/11 B 0 20.5g 422
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-6 Höjanna Höjanna   [s 9] 1640/3 C 4 27.6 39
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/11 D 0 27.3 657
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-11 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 1660/11 A 3 16.4 38
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2660/5 C 4 28.9 255
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-4 Höjanna Höjanna   [s 9] 2160/14 D 1 28.3 1060
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-8 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 10] 2140/3 C 2 31.7 90
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/3 B 3 17.1 71
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-7 Sot Tösa Sot Tösa   [s 7] 2140/11 D 5 31.2 1000
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 1640/3 D 0 14.9 1094
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-10 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/4 D 0 27.1 615
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-4 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 10] 1660/6 B 0 56
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-5 Kalljor Kalljor   [v 8] 2160/10 A 0 63
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2640/3 C 3 29.1g 90
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/10 B 8 17.9 348
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-4 Sot Tösa Sot Tösa   [s 7] 2660/4 D 7 34.2g 480
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-3 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 10] 2140/3 A 4 34.1 114
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-8 Kalljor Kalljor   [v 8] 1660/8 A 0 28.5 448
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/3 D 3 27.5 185
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-3 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 5] 2140/11 D 0 22.2g 950
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-4 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 5] 2140/2 B 5 20.5 264
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-2 Suverän Suverän   [v 6] 2160/5 A 0 37.0 101
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-7 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 4] 1640/8 D 0 17.7 930
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-8 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 6] 2640/1 C 0 32.2 347
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-4 Suverän Suverän   [v 6] 1660/9 B 3 33.3 33
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-5 Digital Trim Digital Trim   [v 8] 2140/10 D 8 19.7 635
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2180/10 A 8 29.3 161
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-9 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2140/1 D 0 25.8 720
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-1 Suverän Suverän   [v 6] 1660/4 B 1 33.1g 51
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2160/14 A 2 17.3 50
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 1660/7 C 5 26.8 201
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-2 Suverän Suverän   [v 6] 2160/9 C 7 32.1 1526
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-3 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 1640/8 C 0 18.8g 585
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-6 Höjanna Höjanna   [s 10] 2160/7 D 0 30.2 402
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-7 Höjanna Höjanna   [s 10] 2140/1 D 4 26.5 193
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 1640/6 C 0 15.4g 324
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-4 Suverän Suverän   [v 6] 1640/3 D 0 g 83
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-6 Höjanna Höjanna   [s 10] 2160/12 A 0 g 62
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-2 Suverän Suverän   [v 6] 2140/9 B 6 33.0 167
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-7 Höjanna Höjanna   [s 10] 2140/9 B 3 26.5 402
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-4 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2160/13 C 2 15.5 1095
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-5 Höjanna Höjanna   [s 10] 2140/2 D 4 27.0g 541
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-3 Suverän Suverän   [v 6] 1660/9 C 4 31.4 169
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-9 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2160/5 D 0 26.1g 385
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-2 Suverän Suverän   [v 6] 2160/7 B 2 33.3 162
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2160/5 A 4 16.3 249
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-11 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2640/5 D 0 28.0 527
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-4 Höjanna Höjanna   [s 10] 2140/6 D 0 27.3 894
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-6 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2140/12 A 0 g 532
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2140/6 C 1 28.4 58
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-9 Suverän Suverän   [v 6] 2100/4 C 5 35.9g 264
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-6 Star Gait Star Gait   [s 7] 2140/7 D 6 21.1 833
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2660/10 C 1 17.0 753
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2500/8 D 2 26.6 282
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-1 Star Gait Star Gait   [s 7] 1660/5 D 0 g 722
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-2 Höjanna Höjanna   [s 10] 2040/3 B 2 28.6 48
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-8 Vessle Moen Vessle Moen   [h 4] 1660/3 C 0 g 301
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2060/5 D 4 26.6 252
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-1 Suverän Suverän   [v 6] 2100/6 A 4 38.0 19
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-4 Höjanna Höjanna   [s 10] 2100/8 C 3 29.9 94
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-6 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2120/2 B 0 20.3g 87
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-3 Höjanna Höjanna   [s 10] 2120/9 A 3 30.7 172
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2120/5 D 0 28.3g 508
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2100/6 C 4 19.2g 83
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-9 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2140/2 D 7 27.1 1316
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2660/8 C 4 30.0 169
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-6 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2640/2 D str
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-10 Star Gait Star Gait   [s 8] 2140/2 D 0 21.5 1751
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-2 Svensson Svensson   [v 4] 2140/10 D 0 36.8g 176
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-8 Star Gait Star Gait   [s 8] 2140/3 D 0 20.5 857
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 1640/1 B 3 14.3 38
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2140/6 D 0 26.4 1322
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2640/7 C 6 15.9 1598
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-10 Star Gait Star Gait   [s 8] 2140/1 D 0 g 986
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-11 Suverän Suverän   [v 7] 2140/5 C 0 34.6 338
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-1 Star Gait Star Gait   [s 8] 2160/7 D 0 21.6 1018
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-2 Svensson Svensson   [v 4] 2140/3 D 0 g 323
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2140/5 D 5 25.9 610
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2160/13 C 4 16.0 274
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2640/4 D 6 16.1 860
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-8 Suverän Suverän   [v 7] 2140/7 D 0 31.8 1039
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-4 Star Gait Star Gait   [s 8] 2140/7 D 8 19.8 381
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-6 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2140/6 B 5 17.2 105
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-7 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 10] 2160/7 C 8 31.8 287
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-9 Star Gait Star Gait   [s 8] 2140/1 D 4 22.8 494
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2160/12 B 0 18.9g 948
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2640/6 D 0 27.7 1312
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-2 Vessle Moen Vessle Moen   [h 5] 2100/6 B 6 33.0g 28
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-6 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2120/7 C 0 26.1g 339
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-8 Star Gait Star Gait   [s 8] 2120/6 D str
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2120/3 C 4 27.8 405
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-4 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2100/12 C 4 19.1 150
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-6 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 5] 2100/3 D 0 g 146
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-8 Suverän Suverän   [v 7] 2100/1 D 7 35.0 555
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-9 Chef Madrik Chef Madrik   [v 8] 2100/3 D 0 g 362
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-5 Suverän Suverän   [v 7] 2140/6 D 0 38.1 775
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2160/4 C 0 28.3 1397
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-1 Vessle Moen Vessle Moen   [h 5] 2160/13 A 0 29.6g 385
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-4 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 5] 2140/5 D 8 18.4 109
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 1660/7 B 0 26.1 432
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-7 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2660/10 B 5 17.5g 873
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-8 Digital Trim Digital Trim   [v 9] 2160/10 D 6 18.6 510
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-5 Vessle Moen Vessle Moen   [h 5] 2160/12 A 5 29.1 95
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-5 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 7] 2160/7 D 0 28.2 485
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-1 Digital Trim Digital Trim   [v 9] 2140/7 C 6 17.9 244
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-6 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 5] 1640/9 D 5 17.8 716
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-10 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 7] 1640/5 D 0 27.9 466
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-5 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2700/11 B 0 27.4 156
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2160/10 D 5 25.6 1360
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-7 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 5] 2140/6 C 4 18.2 757
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-9 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2660/5 D 0 28.3 1399
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-4 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 7] 2160/4 D 3 30.6 63
2020-02-26 2020-02-26 Östersund-5 Star Gait Star Gait   [s 8] 1640/3 D 0 22.7g 711
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-3 Vessle Moen Vessle Moen   [h 5] 2680/14 B 4 32.6 129
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-2 Digital Trim Digital Trim   [v 9] 2160/7 C 0 g 1836
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2160/2 B 6 27.7 211
2020-01-15 2020-01-15 Östersund-1 Kalljor Kalljor   [v 10] 1640/8 D 0 g 825
2020-01-15 2020-01-15 Östersund-2 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 5] 2160/7 C 6 18.8 155ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se