V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larsso..


För tredje året i följd fanns 5 Milliondollarryhme (V75-3) med i Elitloppet, i år blev det dock ingen finalplats för Fredrik B Larssons stora stjärna och den enda segern i år hämtas från The Onions lopp i april. Efter att ha gått starkt från kön i Färjestad, tröttnade den femfaldige miljonären senast på Axevalla. Något som sannolikt berodde på att det varma vädret satte sina spår.
– Jag tycker inte han var på topp den dagen faktiskt. Visst, det var lite körning från början, men det var väldigt varmt den dagen och det hade varit varmt i transporten för hästen och jag tror han blev lite överhettad helt enkelt. Han blev trött på ett sätt som han inte brukar bli, men jag tror vi kan sätta ett streck över det loppet. Det har sett bra ut efteråt och vi hittar inga fel. Jobben han gått efteråt säger att formen är där den ska vara. Det är inget som oroar mig.

Nu är det läge för ledningen
Senast startade hästen från spåret längst ut bakom vingen, gångerna före var förutsättningarna bakspår. När Gulddivisionen, också Ego Boys Minne, körs på lördag är läget betydligt roligare för Milliondollarryhme. Tränaren själv är avstängd, därför får Erik Adielsson för första gången stifta bekantskap bakom den mörke eleganten.
– Nu har vi fått ett bra läge och han har funkat bra med sitt norska huvudlag på sistone, han håller sig lugnare med det och det gör att det känns mycket intressant inför den här starten. Han är startsnabb, det vet vi och han drar iväg ganska rejält av sig själv. Erik Adielsson får vara med från start och det känns väl som det är läge för att köra för ledningen. Det gäller bara att han håller sig lugn och det tror jag han kan göra med det norska huvudlaget.

Vad finns det för planer i framtiden, kan det bli Frankrike igen i vinter?
– Vi tar väl några lopp här hemma, det är inget som är bestämt, men vi stänger inga dörrar för att det kan bli Frankrike i vinter. Han trivdes bra där nere förra vintern i alla fall.

Axel Wind har hittat toppformen
Fredrik B Larsson har ytterligare en häst med sig till Rättvik. Italienaren Axel Wind har hunnit med tre starter i Solvallatränarens regi och verkar nu ha hittat toppformen. Femåringen gick en stark avslutning bakom segerstaplaren Zion Font på Axevalla senast.
– Axel Wind har startat från dåliga lägen och gjort det bra. Senast gick han väldigt fint sista 700 meterna och det känns som att hästen utvecklas för varje start. Nu borde han vara i riktigt bra form. Vi fick ett bra läge och han känns startsnabb, det vet jag att han var nere i Italien också, skulle han komma till ledningen här så ska det nog vara en viss chans. Jag gillar den här hästen och jag tycker att han håller klass för V75. Till den här starten blir det jänkarvagn och så blir det även barfota fram vilket är klart positivt.

Daniel U. Olsson, Kanal 75Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen..


Annars var det den regerande kuskchampion som vann flest lopp av samtliga kuskar förra veckan. Det blev nio segrar för Ulf Ohlsson som toppar tabellen på totalt 196 fullträffar per den 1 augusti.
Mats E Djuse är ensam på andraplats således, och han puttade därmed ner Örjan Kihlström till tredjeplatsen.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 196-169-122
2. Mats E Djuse, Hagmyren, 130-97-107
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 128-97-62
4. Magnus A Djuse, Solvalla, 121-101-85
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 116-97-62
6. Jorma Kontio, Solvalla, 103-81-72
7. Carl Johan Jepson, Färjestad, 100-90-106
8. Björn Goop, Färjestad, 95-92-78
9. Stefan Persson, Halmstad, 82-90-85
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-49-44
11. Erik Adielsson, Solvalla, 73-56-51
12. Robert Bergh, Åby, 70-52-34
13. Claes Sjöström, Solvalla, 68-67-54
14. Jörgen Westholm, Romme, 58-49-32
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 56-34-38
Siffror till och med 1 augusti

Kanal 75


Det började snöpligt.Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debute..


Det började snöpligt.
Odd Herakles hade inte förlorat på över 18 månader och ståtade med 20 raka segrar då han debuterade för sin nya tränare Fredrik Fransson på Bergsåker i april.
Bland motståndarna fanns emellertid Månlykke A.M. Hästen som under Gunnar Melanders beskydd utvecklats till Sveriges bästa kallblod och nu för första gången fick ta sig an den norske fantomen.
Det blev seger för uppstickaren då Månlykke sänkte sin väldige konkurrent den tunga vägen.
Men sedan dess har allting gått spikrakt för Fransson och Herakles.
En formidabel uppvisning i Elitkampen på Solvalla visade att kungen var lika bra som någonsin tidigare och sedan har segertåget fortsatt i storlopp i Finland, Norge och Sverige över sommaren.
– Det har varit helt magiskt. Hästen har sprungit under 1.20 i fyra starter i rad, det finns inget kallblod som gjort det genom tiderna, berättar Fransson som fick uppgiften att träna Odd Herakles i egenskap av hingsthållare.
– Det är ju det som varit hans riktiga jobb hos oss, tävlingarna har egentligen varit sekundära. Och han har skött sig perfekt, fått full bok med 70 svenska och en del norska ston. Det är en fantastisk individ som det är underbart att få jobba med.

”Smög lite med det”
Från början var planen att ”det sekundära” skulle sluta efter Bollnästravets Elitsprint och att Odd Herakles skulle sedan skulle fullgöra sina plikter i avelsboxen innan han reste tillbaka till sina ägare i Norge.
Men det blev en start till. I Östersund på onsdag i samband med derbyfinalerna.
Att Månlykke A.M. skulle gå ut i loppet var ingen hemlighet, att Odd Herakles dök upp startlistan var nog däremot en överraskning för många.
– Ja, vi smög lite med det. Men jag tyckte det kunde vara roligt att göra en start till. Att vi får möta Månlykke igen gör det bara extra kul.

Är du revanschlysten?
– Det kan jag inte säga, men det är klart att jag vill vinna loppet. Och jag vet att min häst är mycket bättre nu än då de möttes i april. Då tävlade Odd Herakles med skor och jag sa redan då att han är en och en halv sekund bättre barfota. Han sprang 1.21,6, på onsdag tror jag att han kan springa under 1.20 om loppet skulle bli kört perfekt för vår del. Men jag har den största respekt för motståndarna, inte bara Månlykke utan även de andra.

Avgörande plikter på förmiddagen
Men faktum är att man förutom skorycket måste väga in ännu en variabel i ekvationen den här gången. Odd Herakles kommer nämligen inte att ladda upp inför loppet på sitt sedvanliga vis.
Innan transporten går mot Östersund måste han nämligen sköta sitt ordinarie jobb, på bocken.
– Det blir första gången han går på bocken samma dag som han tävlar. Det beror inte på någon planering från min sida utan att han alltid går på bocken måndag, onsdag och fredag. Det är därför han står hos mig och inget vi kan ändra på bara för att det är tävling. Nu råkar loppet gå samma dag och då får det blir så.

Vad innebär det för en hingst när det kommer till prestationen på tävlingsbanan?
– Det kan innebära väldigt mycket. Att gå på bocken är en stor påfrestning, fysiskt men framförallt psykiskt. Hingstarna reagerar väldigt olika. En del tar väldigt mycket energi för hela upplevelsen och blir stressade. Andra, som Odd Herakles, är väldigt lugna och sansade genom hela proceduren. Jag har startat hästar som haft det här upplägget och varit direkt slöa i loppet, medan andra tänt till och gjort riktiga topplopp.

Hur tror du att Odd Herakles reagerar?
– Det vet man aldrig. Men han har definitivt det psyke som krävs för att ta det på rätt sätt. Jag har andra hingstar här som jag inte aldrig skulle göra det här upplägget med, men med Herakles känner jag mig trygg.

Finns chansen/risken att han är 20 meter bättre eller sämre än normalt?
– Ja, eller det kan variera på mer än så. Det kan ha stor inverkan på prestationen. Men det lär vi inte märka förrän i loppet.

Kan man inte se i värmningen om det ”slagit åt rätt håll”?
– Jag tror inte det. Han är ingen värmningsvinnare, i alla fall inte i låga farter. Men Solberg (Tom Erik) brukar gilla att köra till en bit i värmningen så då kanske man kan titta. När Mats E Djuse värmde hästen i Finland sprang han 1.12/200 meter, går det lika fort på onsdag ser jag det som ett gott tecken.

Ändrar du något annat, förutom uppladdningen?
– Nej, hästen kommer att få samma träningsupplägg som vi har haft inför de senaste starterna och tävla med samma utrustning.

Bjuder på två derbyvinnare
Duellen mellan rasens två främsta är emellertid inte huvudnumret under onsdagskvällen på Östersund. Det är finalerna i Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet där kung och drottning skall krönas bland fyraåringarna.
Som erkänd kallblodskännare från Fredrik Fransson ikläda sig rollen som tipsexpert och spå vinnarna.
– Då säger jag 3 Tangen Bork (V86-5) och 2 Hopp Karoline (V86-3).
Förstaprisen i de båda huvudloppen är 700 000 respektive 450 000 kronor.
Vinnaren av Sven O Perssons Minne (V86-7) får nöja sig med 150 000 kronor.
För Odd Herakles skulle det innebära att han passerar 10 miljoner svenska kronor insprunget och tar plats i en ytterst exklusiv klubb i kallblodshistorien.

Robin Johansson, Kanal 75


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hip..


Efter uppvisning i S:t Michel-Ajo var Face Time Bourbon på söndagen tillbaka framför tävlingssulkyn. Den här gången på Hippodrome de Wallonie då han visade upp sig för sina belgiska fans i Mons. Den franske kejsaren, som var megafavorit, hade heller inga som helst problem att försvara sin titel i Grand Prix de Wallonie. En seger värd cirka 600 000 kronor.
I loppet, som fick avgöras med linjestart på grund av banans beskaffenhet, kunde Face Time Bourbon inte försvara sitt innerspår, men Éric Raffin hittade snabbt ut och efter en repa i tredjespår kunde favoriten komma ned till ledningen efter ett varv travat. Därmed var loppet avgjort. Face Time Bourbon lättade undan med flera längder över upploppet medan körande Raffin vinkade till publiken.
Segern togs på 1.13,1 över 2300 meter. Den för Åby Stora Pris klare Ce Bello Romain knep på behörigt avstånd silvermedaljen, medan norska stoet Rebella Matters inkom som trea.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten..


Söndagens miljonspel avgjordes på 800-metersbanan i Åmål och dagen till ära tävlades det i högervarv. Tredjehandsfavoriten Hera Sisu spurtade till en lätt seger för Carl Johan Jepson i inledningen och det följdes upp med att andrahandsfavoriten Gomnes Fans vann den andra avdelningen. Men sedan small det till rejält i GS75-3 när Jan Silvén ledde hela vägen bakom hemmahästen Imparator Boko som tränas och ägs av Marcus och Christer Carlsson i Åmål. Efter att överraskningen Victor C. spurtat till seger i GS75-4 tillsammans med Dagfinn Aarum, så blev det favoritseger i den femte avdelningen genom Spinofhope L.B. och Mikael J Andersson från ledningen.

Ingen klarade stjärnsmällarna på slutet
Men sedan var det slut på det roliga för nästan alla system som fanns kvar. I GS75-6 så styrde alltmer framgångsrika Andreas Lövdal in Dallas Brick från spår tolv över kort distans till 38 gånger i vinnarodds. Hästen gick med i rygg på attackerande Maestro Zon och spurtade förbi den sista biten. Det här var Dallas Bricks andra raka seger och han tränas av Philip di Luca. På Grand Slam 75 var hästen spelad till 0,69 procent av insatsfördelningen.
– Det är en helbror med Zenit Brick som tjänat nästan fem miljoner kronor. Han har inte levt upp till honom men är inte så tokig häst. Det löste sig bra med rygg på Maestro Zon och det var bara att hänga med där. Det blev så perfekt det kunde bli från det spåret, sa Andreas Lövdal som närmar sig två miljoner kronor inkört som kusk i år.
– Det har gått jättebra så här långt och jag har fått köra jättefina hästar. Jag har fått köra lite oftare och det har blivit kontinuitet i löpkörniningen.
Efter den stjärnsmällen återstod endast ett system med chans till sju rätt. Hade favoriten Västerbo Lexington vunnit hade den spelare tagit hem hela potten på Grand Slam 75. Men favoriten hade ingen bra dag och var tidigt slagen från positioner utvändigt om ledaren. Istället blev det en ny jätteskräll när Outstanding O. spurtade vasst för sin tränare Per Henriksen och fångade in länge ledande Counterfeightr precis på mållinjen. Hästen var spelad till en procent av insatsfördelningen.
Ingen vinnare med sju rätt således, medan sex rätt betalade 93 029 kronor och fem rätt gav 2549 kronor. Eftersom det är V75 kommande söndag med Kallblodskriteriet på Dannero, så går jackpoten på Grand Slam 75 vidare om två veckor och då är det Tingsryd som är värd för miljonspelet.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-1 Hammars Birk Hammars Birk   [v 4] 2160/4 2 36.9 59
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-8 Sot Tösa Sot Tösa   [s 4] 1680/12 0 g 205
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-10 Kalljor Kalljor   [v 5] 2660/8 3 33.7 124
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-3 Sot Tösa Sot Tösa   [s 4] 2140/1 2 32.4 122
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-11 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 6] 2680/7 4 30.2 364
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-5 Sot Tösa Sot Tösa   [s 4] 2160/10 6 36.8g 193
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-10 Kalljor Kalljor   [v 5] 2160/14 1 32.3 47
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 6] 2160/9 0 g 80
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-6 Hammars Birk Hammars Birk   [v 4] 1680/13 7 33.8 41
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 6] 2140/7 0
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 6] 2660/7 3 30.2 224
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-8 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 3] 1680/12 C 3 33.8 87
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-5 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/3 D 2 30.2 138
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-4 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2160/8 D 8 34.2 1042
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 1640/4 A 0 g 64
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-1 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 3] 1660/9 C 1 34.9 55
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-5 Soraj Soraj   [v 7] 2140/1 C 3 30.7 154
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-5 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 8] 2180/13 A 0 36.7g 22
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-7 Soraj Soraj   [v 7] 2160/13 C 2 35.0g 762
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-4 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 6] 2640/5 D 6 35.6 309
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-6 Soraj Soraj   [v 7] 2160/13 D 5 31.0g 958
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 8] 2160/11 B 1 32.3 46
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-8 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 3] 2140/7 B 2 35.4 83
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-8 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 8] 2140/1 D 1 35.0g 113
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-8 Vervinn Vervinn   [h 5] 2180/15 A 2 28.9 22
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/5 D 2 27.9 283
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 3] 2140/1 D 0 19.0g 244
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/2 B 2 28.7 129
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-3 Vervinn Vervinn   [h 5] 2140/2 C str
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 2140/4 C 4 26.6g 417
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-4 Vervinn Vervinn   [h 5] 2180/10 A 1 28.9 18
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-7 Vervinn Vervinn   [h 5] 2140/4 B 1 29.1 35
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-2 Kalljor Kalljor   [v 6] 2160/13 B 6 26.9 209
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-8 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 1640/5 D 2 29.0 423
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 2140/3 B 2 28.6 23
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 3] 1640/4 D 2 19.6 242
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-4 Vervinn Vervinn   [h 5] 2180/12 A 1 30.3 80
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 2180/10 A 1 28.1 69
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-10 Vervinn Vervinn   [h 5] 2140/2 B 1 30.3 41
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 3] 2140/8 D 7 21.1 243
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-10 Kalljor Kalljor   [v 6] 2140/2 D 7 27.3 1830
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-9 Super Party Super Party   [v 11] 2140/3 D 0 g 436
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-4 Vervinn Vervinn   [h 5] 2160/11 C 3 30.6 70
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2640/3 C 6 29.1 224
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-9 Vervinn Vervinn   [h 5] 2120/12 B 2 33.3 58
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-8 O.M.Amarone Love O.M.Amarone Love   [s 6] 2120/6 C 0 g 217
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 2100/3 C 4 32.4 68
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-4 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2120/8 D 6 32.3 148
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-5 Soraj Soraj   [v 7] 2160/11 D 0 33.0g 1047
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-10 Sot Tösa Sot Tösa   [s 5] 2080/11 C 0 g 748
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-8 Aspgårdens Belona Aspgårdens Belona   [s 7] 1680/10 C 0 35.7g 221
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2060/11 A 5 27.9 239
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-5 Kalljor Kalljor   [v 6] 2080/11 A 2 29.9g 95
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-4 Kalljor Kalljor   [v 6] 2060/9 B 0 g 58
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-2 Aspgårdens Belona Aspgårdens Belona   [s 7] 2060/12 D 4 36.1g 328
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-3 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2100/1 D 2 36.2 33
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-1 Aspgårdens Belona Aspgårdens Belona   [s 7] 2100/8 D 7 40.4 218
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-9 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 7] 2100/1 D 0 23.7 378
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-5 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2120/10 A 3 34.0g 63
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-9 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2120/7 B 1 34.4 44
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-3 Kalljor Kalljor   [v 6] 2120/6 A 1 31.8 42
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-7 Bionicle Man Bionicle Man   [v 5] 2140/8 B 3 17.2 297
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 1640/11 C 2 29.3g 72
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-4 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2140/7 D 3 32.8 103
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-2 Aspgårdens Belona Aspgårdens Belona   [s 7] 1640/11 D 8 37.7 327
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-10 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/11 C 6 27.5 1028
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2160/15 A 0 29.3 130
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-5 Sot Tösa Sot Tösa   [s 5] 2140/3 D 0 34.5g 1034
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-3 Vervinn Vervinn   [h 5] 1660/4 C 5 43.1g 14
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2640/7 C 5 28.3g 295
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-7 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2160/6 D 7 33.1 159
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-4 Vervinn Vervinn   [h 5] 1660/8 A 2 32.1 33
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-1 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 6] 2640/11 A 0 32.3g 125
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/11 B 5 29.1 157
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-8 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 1680/11 C 4 32.4 520
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/8 C str
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2680/14 C 1 30.9 423
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-5 Kalljor Kalljor   [v 6] 2160/11 D 0 32.7 57
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2640/6 C 0 31.5 478
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-9 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2680/13 C 5 28.1 275
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-3 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2660/13 B str
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-6 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2160/8 B 5 19.4 514
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-2 Sot Tösa Sot Tösa   [s 6] 2140/2 D 8 33.0 634
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-8 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/1 C 0 18.0g 179
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-6 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2140/4 A 4 19.2 336
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-5 Soraj Soraj   [v 8] 2160/3 B 4 34.4g 114
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-2 Kalljor Kalljor   [v 7] 2640/11 A 0 117
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-9 Kalljor Kalljor   [v 7] 2160/14 C str
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/10 C 3 18.5 102
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-8 Soraj Soraj   [v 8] 2180/9 C 0 32.8g 394
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2160/6 D 0 29.0 620
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-10 Kalljor Kalljor   [v 7] 1640/2 A 1 27.1 43
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2160/9 C 3 18.1 328
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2680/9 D 6 29.2 292
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-6 Sot Tösa Sot Tösa   [s 6] 1660/10 D str
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-1 Eld Flinga Eld Flinga   [s 4] 2140/8 C 5 37.3 284
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-2 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2160/7 B str
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-8 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 1640/8 D 0 g 364
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-7 Sölvsveds Atlas Sölvsveds Atlas   [v 5] 2140/1 D 2 31.7 28
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2640/1 D 0 29.2 327
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2160/7 B 6 18.8 464
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-8 Kalljor Kalljor   [v 7] 1640/7 B 5 25.9 190
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-4 Kalljor Kalljor   [v 7] 1640/5 D 1 25.2 243
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-9 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 1660/4 B 0 19.7g 1229
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-4 Kalljor Kalljor   [v 7] 2140/10 C 5 28.1 78
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-7 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2660/11 D 6 18.0 1196
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-2 Soraj Soraj   [v 8] 1660/7 D 5 29.5 1253
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-9 Kalljor Kalljor   [v 7] 2140/1 B 0 27.4 787
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-10 Kalljor Kalljor   [v 7] 2660/6 A 3 29.6 57
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-1 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/2 D 0 18.0g 356
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-9 Kalljor Kalljor   [v 7] 2160/10 A 3 30.4 31
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-3 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/3 D 0 18.6g 374
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-9 Hammars Birk Hammars Birk   [v 6] 2120/10 A 5 32.5 121
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-5 Soraj Soraj   [v 8] 2100/8 D 7 32.0 280
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-4 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2100/1 C 2 19.2 58
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-4 Soraj Soraj   [v 8] 2060/15 C 0
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-9 Hammars Birk Hammars Birk   [v 6] 2060/9 A str
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2480/3 C 3 28.4g 64
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-2 Eld Flinga Eld Flinga   [s 4] 1660/2 C 0 g 127
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2100/7 D 5 29.5 119
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-1 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2100/2 B 1 19.6 30
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2120/8 B 3 20.6 44
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-5 Soraj Soraj   [v 8] 2120/8 D 7 32.6 186
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-7 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/5 D 8 17.9g 444
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2140/11 C 6 28.1 328
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-8 Vervinn Vervinn   [h 6] 1640/4 B 0 g 64
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-6 Hammars Birk Hammars Birk   [v 6] 2180/14 C 0 31.5 576
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-1 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2160/7 B 6 18.5 187
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2140/12 D 0 g 641
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-10 Hammars Birk Hammars Birk   [v 6] 1660/14 A 3 30.8 91
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 1640/1 D 6 26.1 80
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-7 Hallsta Amelia Hallsta Amelia   [s 9] 2140/6 D 0 g 355
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/6 B 4 19.4 133
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 1660/9 D 3 27.6 77
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-2 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 4] 2160/8 C 0 34.8g 112
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-10 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2640/5 D 2 30.2g 127
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-4 Kalljor Kalljor   [v 7] 2180/15 A 7 31.2g 35
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2160/4 C 2 28.5 114
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2140/9 C 2 29.0 59
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2680/11 B 4 29.9 342
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-5 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 4] 2140/3 D str
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-10 Vervinn Vervinn   [h 6] 1640/9 C 0 33.9g 41
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-5 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2140/9 B 5 30.7 49
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-2 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 9] 1660/8 B 6 37.4g 31
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2160/10 C 5 26.3 140
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-6 Super Super   [v 7] 1660/8 C 6 33.2 488
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-7 Star Gait Star Gait   [s 6] 2140/4 D 0 20.3 692
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-1 Höjanna Höjanna   [s 9] 2140/7 B 4 31.5 68
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2640/6 C 1 28.3 193
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-2 Star Gait Star Gait   [s 6] 1640/4 C 6 20.7 539
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2160/5 A 0 28.4g 67
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-7 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 1640/5 C 6 15.5 158
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/7 B 3 26.4 124
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-3 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/1 C 5 16.8 153
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-5 Super Super   [v 7] 1660/7 C 8 34.9g 451
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 3160/4 C 3 29.6 283
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-6 Sot Tösa Sot Tösa   [s 7] 2140/3 D 0 34.9 897
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-7 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2640/1 C 7 18.4 54
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-8 Star Gait Star Gait   [s 6] 2140/4 D 4 20.7 1031
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-9 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 5] 2140/6 C 5 33.0 27
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 1640/10 B 4 14.2 53
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2640/3 D 6 26.4 560
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-4 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/14 A 1 15.4 74
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-12 Vervinn Vervinn   [h 7] 2160/5 C 0 g 257
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-1 Quill Quill   [v 3] 2140/9 D 7 18.2 1184
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-3 Kalljor Kalljor   [v 8] 2160/12 C str
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/1 C 1 17.3 90
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/1 B 4 27.4 28
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-4 Vervinn Vervinn   [h 7] 1640/3 D 0 31.3 108
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-5 Quill Quill   [v 3] 2140/10 C 6 19.6 482
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2180/10 B 3 26.0 172
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-2 Höjanna Höjanna   [s 9] 2100/3 B 2 29.8 77
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2120/8 A 5 28.4 60
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2500/6 B 1 26.0 211
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-9 Höjanna Höjanna   [s 9] 1680/6 B 5 27.1g 37
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-6 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 5] 2160/7 D 0 29.5 902
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-3 Kalljor Kalljor   [v 8] 2100/3 C 0 31.4 242
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-4 Vervinn Vervinn   [h 7] 2100/10 A 4 30.0 52
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-7 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2100/6 C 0 g 91
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-2 Joel Joel   [v 3] 2100/2 D 0 43.3g 50
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2100/2 C 7 28.6 98
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-8 Höjanna Höjanna   [s 9] 2120/11 B 2 30.2 115
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2100/10 C 7 20.5g 150
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-2 Quill Quill   [v 3] 2140/9 C 8 20.3g 235
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-2 Vervinn Vervinn   [h 7] 2140/8 B 1 27.1 39
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2660/10 C 0 28.0 1208
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-4 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 5] 2140/5 A 2 29.2 29
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/1 D 5 25.1 673
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-5 Vervinn Vervinn   [h 7] 2660/9 A 5 29.4 45
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2160/7 B 0 20.0g 96
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/1 C 3 26.3 771
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-6 Höjanna Höjanna   [s 9] 2140/1 B 0 g 52
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-8 Vervinn Vervinn   [h 7] 1640/2 D 2 26.5 96
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-4 Vervinn Vervinn   [h 7] 1640/5 D 3 27.6 119
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-3 Vervinn Vervinn   [h 7] 1640/2 D 2 27.7 156
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-3 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/11 B 0 20.5g 422
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-6 Höjanna Höjanna   [s 9] 1640/3 C 4 27.6 39
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/11 D 0 27.3 657
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-11 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 1660/11 A 3 16.4 38
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2660/5 C 4 28.9 255
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-4 Höjanna Höjanna   [s 9] 2160/14 D 1 28.3 1060
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-8 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 10] 2140/3 C 2 31.7 90
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/3 B 3 17.1 71
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-7 Sot Tösa Sot Tösa   [s 7] 2140/11 D 5 31.2 1000
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 1640/3 D 0 14.9 1094
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-10 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/4 D 0 27.1 615
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-4 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 10] 1660/6 B 0 56
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-5 Kalljor Kalljor   [v 8] 2160/10 A 0 63
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2640/3 C 3 29.1g 90
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/10 B 8 17.9 348
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-4 Sot Tösa Sot Tösa   [s 7] 2660/4 D 7 34.2g 480
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-3 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 10] 2140/3 A 4 34.1 114
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-8 Kalljor Kalljor   [v 8] 1660/8 A 0 28.5 448
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/3 D 3 27.5 185
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-3 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 5] 2140/11 D 0 22.2g 950
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-4 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 5] 2140/2 B 5 20.5 264
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-2 Suverän Suverän   [v 6] 2160/5 A 0 37.0 101
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-7 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 4] 1640/8 D 0 17.7 930
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-8 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 6] 2640/1 C 0 32.2 347
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-4 Suverän Suverän   [v 6] 1660/9 B 3 33.3 33
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-5 Digital Trim Digital Trim   [v 8] 2140/10 D 8 19.7 635
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2180/10 A 8 29.3 161
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-9 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2140/1 D 0 25.8 720
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-1 Suverän Suverän   [v 6] 1660/4 B 1 33.1g 51
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2160/14 A 2 17.3 50
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 1660/7 C 5 26.8 201
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-2 Suverän Suverän   [v 6] 2160/9 C 7 32.1 1526
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-3 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 1640/8 C 0 18.8g 585
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-6 Höjanna Höjanna   [s 10] 2160/7 D 0 30.2 402
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-7 Höjanna Höjanna   [s 10] 2140/1 D 4 26.5 193
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 1640/6 C 0 15.4g 324
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-4 Suverän Suverän   [v 6] 1640/3 D 0 g 83
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-6 Höjanna Höjanna   [s 10] 2160/12 A 0 g 62
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-2 Suverän Suverän   [v 6] 2140/9 B 6 33.0 167
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-7 Höjanna Höjanna   [s 10] 2140/9 B 3 26.5 402
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-4 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2160/13 C 2 15.5 1095
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-5 Höjanna Höjanna   [s 10] 2140/2 D 4 27.0g 541
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-3 Suverän Suverän   [v 6] 1660/9 C 4 31.4 169
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-9 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2160/5 D 0 26.1g 385
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-2 Suverän Suverän   [v 6] 2160/7 B 2 33.3 162
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2160/5 A 4 16.3 249
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-11 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2640/5 D 0 28.0 527
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-4 Höjanna Höjanna   [s 10] 2140/6 D 0 27.3 894
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-6 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2140/12 A 0 g 532
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2140/6 C 1 28.4 58
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-9 Suverän Suverän   [v 6] 2100/4 C 5 35.9g 264
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-6 Star Gait Star Gait   [s 7] 2140/7 D 6 21.1 833
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2660/10 C 1 17.0 753
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2500/8 D 2 26.6 282
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-1 Star Gait Star Gait   [s 7] 1660/5 D 0 g 722
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-2 Höjanna Höjanna   [s 10] 2040/3 B 2 28.6 48
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-8 Vessle Moen Vessle Moen   [h 4] 1660/3 C 0 g 301
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2060/5 D 4 26.6 252
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-1 Suverän Suverän   [v 6] 2100/6 A 4 38.0 19
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-4 Höjanna Höjanna   [s 10] 2100/8 C 3 29.9 94
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-6 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2120/2 B 0 20.3g 87
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-3 Höjanna Höjanna   [s 10] 2120/9 A 3 30.7 172
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2120/5 D 0 28.3g 508
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2100/6 C 4 19.2g 83
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-11 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2140/12 B 2 16.5 134
2020-12-10 2020-12-10 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2180/7 B 1 28.4 138
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-5 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 1660/4 D 6 26.3 868
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-9 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2140/2 D 7 27.1 1316
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2660/8 C 4 30.0 169
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-6 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2640/2 D str
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-10 Star Gait Star Gait   [s 8] 2140/2 D 0 21.5 1751
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-2 Svensson Svensson   [v 4] 2140/10 D 0 36.8g 176
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-8 Star Gait Star Gait   [s 8] 2140/3 D 0 20.5 857
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 1640/1 B 3 14.3 38
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2140/6 D 0 26.4 1322
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2640/7 C 6 15.9 1598
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-10 Star Gait Star Gait   [s 8] 2140/1 D 0 g 986
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-11 Suverän Suverän   [v 7] 2140/5 C 0 34.6 338
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-1 Star Gait Star Gait   [s 8] 2160/7 D 0 21.6 1018
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-2 Svensson Svensson   [v 4] 2140/3 D 0 g 323
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2140/5 D 5 25.9 610
2020-08-27 2020-08-27 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2160/13 C 4 16.0 274
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2640/4 D 6 16.1 860
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-8 Suverän Suverän   [v 7] 2140/7 D 0 31.8 1039
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-4 Star Gait Star Gait   [s 8] 2140/7 D 8 19.8 381
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-6 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2140/6 B 5 17.2 105
2020-08-03 2020-08-03 Östersund-7 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 10] 2160/7 C 8 31.8 287
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-9 Star Gait Star Gait   [s 8] 2140/1 D 4 22.8 494
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2160/12 B 0 18.9g 948
2020-07-10 2020-07-10 Dannero-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2640/6 D 0 27.7 1312
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-2 Vessle Moen Vessle Moen   [h 5] 2100/6 B 6 33.0g 28
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-6 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2120/7 C 0 26.1g 339
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-8 Star Gait Star Gait   [s 8] 2120/6 D str
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2120/3 C 4 27.8 405
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-4 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2100/12 C 4 19.1 150
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-6 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 5] 2100/3 D 0 g 146
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-8 Suverän Suverän   [v 7] 2100/1 D 7 35.0 555
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-9 Chef Madrik Chef Madrik   [v 8] 2100/3 D 0 g 362
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-5 Suverän Suverän   [v 7] 2140/6 D 0 38.1 775
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2160/4 C 0 28.3 1397
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-1 Vessle Moen Vessle Moen   [h 5] 2160/13 A 0 29.6g 385
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-4 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 5] 2140/5 D 8 18.4 109
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 1660/7 B 0 26.1 432
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-7 Grannstoscha Grannstoscha   [s 7] 2660/10 B 5 17.5g 873
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-8 Digital Trim Digital Trim   [v 9] 2160/10 D 6 18.6 510
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-5 Vessle Moen Vessle Moen   [h 5] 2160/12 A 5 29.1 95
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-5 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 7] 2160/7 D 0 28.2 485
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-1 Digital Trim Digital Trim   [v 9] 2140/7 C 6 17.9 244
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-6 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 5] 1640/9 D 5 17.8 716
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-10 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 7] 1640/5 D 0 27.9 466
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-5 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2700/11 B 0 27.4 156
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2160/10 D 5 25.6 1360
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-7 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 5] 2140/6 C 4 18.2 757
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-9 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2660/5 D 0 28.3 1399
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-4 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 7] 2160/4 D 3 30.6 63
2020-02-26 2020-02-26 Östersund-5 Star Gait Star Gait   [s 8] 1640/3 D 0 22.7g 711
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-3 Vessle Moen Vessle Moen   [h 5] 2680/14 B 4 32.6 129
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-2 Digital Trim Digital Trim   [v 9] 2160/7 C 0 g 1836
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 11] 2160/2 B 6 27.7 211
2020-01-15 2020-01-15 Östersund-1 Kalljor Kalljor   [v 10] 1640/8 D 0 g 825
2020-01-15 2020-01-15 Östersund-2 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 5] 2160/7 C 6 18.8 155
2021-07-13 2021-07-13 Hoting-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 12] 2500/10 D 0 28.6 411
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 12] 2180/15 C str
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-7 Grannstoscha Grannstoscha   [s 8] 2140/8 D str
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-7 Grannstoscha Grannstoscha   [s 8] 2140/7 C 7 15.2 841
2021-05-03 2021-05-03 Östersund-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 12] 2140/1 D 0 26.8g 829
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-6 Svensson Svensson   [v 5] 2140/1 B 7 35.6 398
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-4 Vessle Moen Vessle Moen   [h 6] 2640/13 C str
2021-04-15 2021-04-15 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 8] 2160/12 C str
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-7 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 8] 1640/5 D 0 33.4 443
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-8 Grannstoscha Grannstoscha   [s 8] 2140/9 B 5 17.0 45
2021-01-08 2021-01-08 Östersund-1 Svensson Svensson   [v 5] 2140/6 B 5 39.6g 116ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se