V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


”Vill berätta att jag opererades för prostatacancer i torsdags. Inte så kaxig nu men mår ändå bra! Nu blir det någr..


”Vill berätta att jag opererades för prostatacancer i torsdags. Inte så kaxig nu men mår ändå bra! Nu blir det några veckors rehab innan jag är tillbaka på banan!”
Det twittrade Per Lennartsson på lördagen.
53-årige Lennartsson har varit en del av den svenska kusk- och tränareliten i tre decennier och tog plats i den ärorika Tusenklubben för kuskar redan 1999.
Han har för närvarande 28 hästar i träning och körde sitt senaste lopp 12 januari.

Kanal 75


Sex system hittade alla rätt under lördagens V75-tävlingar på Kalmartravet.Den största gick till en spelare från hemmalaget.I on..


Sex system hittade alla rätt under lördagens V75-tävlingar på Kalmartravet.
Den största gick till en spelare från hemmalaget.
I onlinespelens tid är det numera ovanligt att människor lämnar in fysiska kuponger, men det var precis en sådan som genererade den största vinsten denna lördag.
På en av Kalmartravets restauranger firades det nämligen extra mycket sedan man knipit en vinst på 3 936 807 kronor.
- Jag vet inte vem det var som vann, men jag vet på vilken restaurang vinnaren satt. Och det var ett jäkla tryck där. Men det har varit tryck här hela dagen, vi har tagit in alla vinnande kuskar i restaurangerna så feststämningen startade långt innan sista V75, berättar Kalmarstravets vd Magnus Johansson.
Det vinnande systemet var av den större modellen då det kostade över 2 000 kronor och inte hade något ogarderat lopp.

Mindre system gav miljoner
De övriga fem sjurättsvinnarna hade alla spelat via atg.se.
Ett var inlämnat i Norrbotten till en kostnad av 1 080 kronor.
Två var spelade från Stockholm där vinnarna satsat över 2 000 respektive 960 kronor.
De övriga två vinnarna återfanns i Skåne där en kupong på 24 kronor, som var del av ett filsystem, samt ett ”vanligt” system för 144 kronor fann alla rätt.
De fem lyckliga belönades med mellan 3,4 och 3,8 miljoner kronor.

Miljonvinst även på Top 7
Men V75 var inte det enda spelet som genererade storvinster denna dag.
Top 7 lanserades som spelet där man med en liten insats kunde bli miljonär på två minuter.
På lördagen slog det in.
Ett system för 96 kronor gav över 2 178 002 tillbaka till en spelare i Stockholm som lämnat in via atg.se.

Kanal 75


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.Banan har en vinteromgång också och motsvarande d..


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.
Banan har en vinteromgång också och motsvarande dag i januari fjol gav sju rätt på V75 över miljonen.
Svårspelat blev det även i år. Sex system hittade alla vinnarna och utdelningen blev 3,3 miljoner kronor enbart för sju rätt.
Hästar från Jägersro tog hem fem av loppen. Värst var stall Conrad Lugauer med en dubbelseger.
Conrad Lugauer har opererats och går med ena armen i ett paket sedan han blev sparkad i samband med tävlingar hemma på Jägersro i början av januari.
Marc Elias vikariat som stand in för pappan har inte fått det utfall som man velat. Stallets stora stjärna Campo Bahia fick exempelvis perfekt stöttning av sin kusk i Frankrike förra helgen men tröttnade och var sig inte alls lik.
På lördagen jublade Marc Elias åt att det äntligen blev rejäl utdelning. En dubbel på V75 smäller högt i storstallet. Nu kom det en med hästarna El Duce Boko och Gareth Boko.
- Det har gått lite tungt men det är ju en business vi lever med. Men man ska inte glömma bort att det kan vara jobbigt. När vinner så här är det i alla fall bästa som finns!
V75-3 var gulddivisionen som utmålades som en fight mellan Baron Gift och Stepping Spaceboy. När den förre galopperade efter start och Rikard N Skoglund kunde ta över med Stepping Spaceboy trodde många att loppet var över.

Blev inget enkelt lopp…
Gareth Boko skulle få ett lugnt lopp i sin debut i guld var det meningen. Unghäststjärnan har haft flera skadeuppehåll och återkom nyligen efter sju månaders bortavaro och tog en seger i comebacken i ett enklare lopp.
Marc Elias hamnade nu utvändigt ledaren med Gareth Boko och när Stepping Spaceboy svarade med galopp i den sista kurvan tog Gareth Boko över och lyckades även hålla en smygkörd Olle Rols bakom sig till slut.
- Han var fruktansvärd i dag. Vi sa ju innan att han skulle få ett snällt lopp men jag hade ingen annan möjlighet än att ge honom ett lopp utvändigt ledaren. Han tävlade redan som två-, tre- och fyraåring på den allra högsta nivån och nu efter en skada vinner han gulddivisionen från dödens! sa en förvånad och glad Marc Elias.
I den lägsta klassen på V75 tog Elias en vattentät seger med storfavoríten El Duce Boko (48 procent) efter att ha blivit släppt till ledningen i utgången av den första kurvan.
- Han gick undan på lätta ben, så det var bara att åka med, sa segerkusken.

Hemmaseger med smak
Italienskan Atik D.L. var omgångens stora favorit – spelad på 64 procent - men föll tungt efter ett lopp utvändigt ledaren i klass I-loppet.
Hemmatränaren Fredrik Persson fick jubla i stället efter ett fantomlopp av Devs Dragon. Spelad på blott fyra procent var åttaåringen omutlig i ledningen. Efter en öppning i trakterna av 1.09,0 körde sig Erik Adielsson till spetsen och höll undan i en tajt duell efter snabba 1.13,0 första 1000.
Stall Kryddan HB i Berga äger hästen som vunnit samtliga åtta gånger han fått springa i ledningen.
Erik Adielsson vann även det avslutande bronsloppet med Lars I Nilsson-tränade Franklin Face. Det handlade om ledningen igen och tempot var tufft. Femårige Franklin Face segrade på starka 1.11,2 över 1640 meter med bilstart, ett nytt rekord för hästen från Jägersro.

Rikshäst skrällde
Ett rivigt sprinterlopp skulle silverdivisionen bli. Men det blev en lugn historia.
Johan Untersteiner avgjorde loppet i starten genom att ta ledningen från innerspåret med Niky Flax och fick sedan styra och ställa som han ville. Niky Flax sprintade enkelt undan och såg mycket smidig ut.
Thomas Uhrberg ställde de flesta spelare schack matt i det andra av två försök till Diamantstoet på kupongen. Åttaåriga stoet Quiz Töll tog här karriärens andra seger på V75 och var helt bortglömd av spelarna. En skräll endast spelad på en procent.
Quiz Töll, en före detta häst i Rikstravet med för dagen 200 delägare, serverades ett lopp i femteparet utvändigt och spurtade till seger i ett galoppfyllt lopp där tvåan i mål Divine var heroisk utvändigt ledaren.
- Jag chansade och satt kvar på den sista bortre långsidan och när Henriettes häst (Vikens Fingerprint) galopperade hade vi turen att få luckan, summerade tränaren och kusken Thomas Uhrberg.
Johan Lejons Sunday Sonata har hunnit med att skrälla dubbla gånger på V75 i år.
I ett klass II-lopp på Jägersro spurtslog stoet hingstar och valacker tillsammans med Örjan Kihlström. I Kalmar lär Carl Johan Jepson Sunday Sonata gå med i ryggar sista 800 meterna i ett försök till Diamantstoet och det blev seger även där. En sexprocentare på V75.
V75-omgången blev en blandning av outsiders och stora skrällar. Sex system hade prickat samtliga vinnare och belönades med 3 397 470 kronor för sju rätt. Sex rätt gav 10 899 kronor och fem rätt 457 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sj..


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.
Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sjunde raka segern.
Spelad till bottenodds, trots att han startade 50 meter bakom hästar som tjänat upp till fyra miljoner kronor, så tvingades Cleangame springa snabbare än han någonsin gjort över lång distans på Vincennes.
Detta tack vare att Robert Bergh-tränade Angle of Attack stal rampljuset för körande Yoann Lebourgeois som valde att dra undan i stenhårt tempo.
Mellantiderna klockades till 1.12,0/1 350 meter, 1.12,6/1 850 meter och skärptes sedan ytterligare till 1.11,6 med 500 meter kvar.

Krossade löpningsrekordet
Det var också då det gick som fortast som Bazire gjorde sitt avancemang bakom favoriten som via en repa i fjärdespår nådde tätkänning i slutsvängen.
In på upploppet var ledaren trött medan Bazire mest satt och tittade sig omkring, förmodligen för att ta reda på hur det gick för de fyra stallkamraterna.
Av dessa lyckades Ble du Gers bäst även om han fick släppa förbi Anzi des Liards – som svarade för en mycket positiv avslutning i andra starten för regerande elitloppsvinnaren Romain Derieux – i kampen om silvret.
En rapp spurt signerade även Jörgens Westholms Usain Henna som gick snabbast av alla sista 500 som femma för Björn Goop.
Segertiden för Cleangame blev strålande 1.11,2/2 900 meter, löpningrekord med nästan två sekunder, och belöningen cirka 400 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Fredagen 7 februari hålls den nationella Hästgalan i Stockholm där två- och fyrbenta i travsporten prisas för de bästa insatsern..


Fredagen 7 februari hålls den nationella Hästgalan i Stockholm där två- och fyrbenta i travsporten prisas för de bästa insatserna under 2019.  
Fyra hästar har chansen att bli Årets kallblod. Kungen själv - den niofaldige miljonären Månprinsen A.M. - är inte en av dem.
Hästen skadade sig i ett jobb inför Elitkampen på Solvalla i maj och har inte startat sedan dess. Träningsrundorna har dock varit många.
- Det var en lindrig sak han fick där i maj och han repade sig snabbt. Han är helt återställd och det finns inte tillstymmelse till något fel. Det känns ingen skillnad mot förut när man sitter bakom honom och vi jobbar för att komma igen, säger Gunnar Melander.
Månprinsen A.M. hade nio raka segrar bakom sig när han ströks från Elitkampen. Den nu trettonårige hingsten hade dragit på sig en lindrigare gaffelbandsskada.
- Han hade en liten känning vänster bak som vi förstås tagit på stort allvar. Ett gaffelband är en sena och det blev en lite sträckning på den strax ovanför kotan. Det gav med sig ganska snabbt och han har tränas i stort sett hela tiden med lugnare konvalescensträning i början då. Vi har kört tre dagar i veckan hela tiden, säger Gunnar Melander.
Han är särskilt nöjd med det senaste jobbet, fredagens.
- Månprinsen gick ett tuffare jobb i dag och kändes jättefin och hämtade sig jättefort.

Comeback i slutet av mars?
13-åringen har kunnat betraktas som återställd sedan flera månader och förberetts för säsongen 2020. En säsong som inte kommer att innehålla någon start i kallblodens elitlopp, Elitkampen.
- Vi satsar på ett lite lugnare år och det blir ingen start på Solvalla i maj. Annars var han ju fantastisk innan skadan och lekte ju i princip med de andra. Vi hoppas på ännu en fin säsong och det kan hända att han startar igen i slutet av mars eller början av april. Jag har inte sett några propositioner än för mars men runt den tiden, runt vårdagjämningen, brukar vi ju säga att vi kör igång, säger Gunnar Melander.

Kvartett i kalla
Fyra hästar har chansen att bli Årets kallblod i Sverige 2019. De nominerade är Björs Frej (tränare Annelie Lagergren), B.W.Rune (tränare Jan-Olov Persson), Bäcklös Uriel (tränare Nicklas Blom) och Guli Anna (tränare Stefan Johansson).
Det är Svenska Hästsportjournalisters Klubb (SHK) som nominerar och utser vinnarna i elva kategorier. När det kommer till Årets Häst får svenska folket vara med och rösta.
Kandidaterna till titeln Årets Häst: Activated (tränare Fredrik Wallin), Attraversiamo (tränare Svante Båth), Propulsion (tränare Daniel Redén) och Readly Express (tränare Timo Nurmos).

Mikael Wikner, Kanal 75


Det körs två försök i Diamantstoet på V75-kupongen i Kalmar på lördagen och Joakim Elfving har hästar i båda lo..


Det körs två försök i Diamantstoet på V75-kupongen i Kalmar på lördagen och Joakim Elfving har hästar i båda loppen.
Rommetränaren kommer med tre hästar – samtliga ston - till Kalmars omgång och låter uppåt när han berättar om en mycket formstark trio.
Efter ett 2019 med sjukdomar och skador i stallet har Elfving sprungit in i det nya året med armarna i luften. 24 starter och åtta segrar är ett starkt facit på årets första dagar.
- Djuren går fantastiskt bra och att vi hade is i magen och tog det lugnt i fjol får vi tillbaka nu. Betalningen kommer nu i stället, säger Joakim Elfving.
Han håller till på en gård i Rommeholen som ligger knappa kilometern från travbanan. 43 hästar finns på träningslistan.
I juli i fjol kunde stallet ha fått den där reklamsegern alla nyetablerade drömmer om.
Lyx Håleryd slutade oplacerad i finalen av Stochampionatet på Axevalla där hon gick i mål med krafter sparade. Kenneth Haugstad var tvungen att köra på chans med 35-oddsaren och satt kvar i tredjeparet utvändigt när det fylldes på på den sista bortre långsidan.
Om inte om hade varit, menade Joakim Elfving efter loppet…
Lyx Håleryd startar i V75-1 på lördagen med Rikard N Skoglund i sulkyn.
- Jag är nöjd med spåret och med bara tre hästar på start tycker jag att det ser bra ut. Voltstart tycker jag är ett plus, då hon brukar kunna skruva upp sig då det är bilstart. Jag är nöjd med spåret och med en lugnare avgång brukar hon ha bättre spurter till slut, säger Joakim Elfving.
Lyx Håleryds förutsättningar på lördagen är bra enligt tränaren.
-  Jag tycker att det ser bra ut och det ska bli spännande. Jag kommer med en häst i bra form som duger i sammanhanget.

Sämsta och bästa
I V75-4 har stallet två hästar med. Förutsättningarna är 15 ston bakom bilen i en så kallad spårtrappa. Under The Counter fick det sämsta spåret med sina 1,1 miljoner intjänade.
- Hon hade ett fantastiskt 2018 och sedan blev det ett litet mellanår i fjol med sjukdom mot slutet också. Nu senast visade hon verkligen att hon är på väg upp i form. Hon behöver tempo och de rätta ryggarna under det sista varvet. Blir det så kommer hon att tugga ned många över Kalmars långa upplopp, säger han, och tillägger:
- Men allting måste stämma från ett sånt här läge.
Nouvelle Avenue har tvärtom ett passande läge med ett tredjespår bakom bilen. Rikard N Skoglund kör.
Skoglund körde Nouvelle Avenue till seger i ett stolopp i V75 i Boden sommaren 2017 då hästen var i träning hos Thomas L Larsson.
Efter en sejour hos Jörgen Westholm gör stoet nu start nummer 13 för Joakim Elfving och är fortfarande utan seger i den nya regin.
- Nouvelle Avenue är en jättefin häst som jag tycker har alldeles för lite pengar på kontot. Jag tycker att vi har hästen med oss nu. Hon har lopp i kroppen och ett bra läge och jag måste tro på henne.
Senast blev upplägget tufft i Nouvelle Avenues första start sedan i juli.
- Hon har under större delen av sin karriär haft problem med framknäna och vi hade svårt att få henne riktigt hundra fräsch i fjol. Hon var tvåa ett par gånger men vi fick henne aldrig dit vi ville i starterna mellan de insatserna och sedan blev hon sjuk och stod i hage i två månader, säger Rommetränaren.

Biter bra i spets
Taktiken är given med hästen som är startsnabb.
- Jag tycker att det är ett öppet stolopp. Hon har ett bra läge och kan öppna bra. Vad jag läst mig till så tror jag att hon är snabbast ut och kommer hon till spets ska Rikard att köra där. Hon biter ifrån sig bra i spets. Hon kommer att gå med norskt huvudlag och det har hon tydligen gått med i tidigare regi och svarat bra på det, säger Joakim Elfving.
Bästa chansen av dina tre?
- Jag måste väl ändå säga Lyx Håleryd - men det ska bli spännande att se Nouvelle Avenue också.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-1 Hammars Birk Hammars Birk   [v 4] 2160/4 2 36.9 59
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-8 Sot Tösa Sot Tösa   [s 4] 1680/12 0 g 205
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-10 Kalljor Kalljor   [v 5] 2660/8 3 33.7 124
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-3 Sot Tösa Sot Tösa   [s 4] 2140/1 2 32.4 122
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-11 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 6] 2680/7 4 30.2 364
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-5 Sot Tösa Sot Tösa   [s 4] 2160/10 6 36.8g 193
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-10 Kalljor Kalljor   [v 5] 2160/14 1 32.3 47
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 6] 2160/9 0 g 80
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-6 Hammars Birk Hammars Birk   [v 4] 1680/13 7 33.8 41
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 6] 2140/7 0
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 6] 2660/7 3 30.2 224
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-5 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/3 D 2 30.2 138
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-4 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2160/8 D 8 34.2 1042
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-8 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 3] 1680/12 C 3 33.8 87
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 1640/4 A 0 g 64
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-1 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 3] 1660/9 C 1 34.9 55
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-5 Soraj Soraj   [v 7] 2140/1 C 3 30.7 154
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-5 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 8] 2180/13 A 0 36.7g 22
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-7 Soraj Soraj   [v 7] 2160/13 C 2 35.0g 762
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-4 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 6] 2640/5 D 6 35.6 309
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-6 Soraj Soraj   [v 7] 2160/13 D 5 31.0g 958
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 8] 2160/11 B 1 32.3 46
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-8 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 3] 2140/7 B 2 35.4 83
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-8 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 8] 2140/1 D 1 35.0g 113
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-8 Vervinn Vervinn   [h 5] 2180/15 A 2 28.9 22
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/5 D 2 27.9 283
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 3] 2140/1 D 0 19.0g 244
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/2 B 2 28.7 129
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-3 Vervinn Vervinn   [h 5] 2140/2 C str
2016-10-07 2016-10-07 Östersund-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 2140/4 C 4 26.6g 417
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-4 Vervinn Vervinn   [h 5] 2180/10 A 1 28.9 18
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-7 Vervinn Vervinn   [h 5] 2140/4 B 1 29.1 35
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-2 Kalljor Kalljor   [v 6] 2160/13 B 6 26.9 209
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-8 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 1640/5 D 2 29.0 423
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 2140/3 B 2 28.6 23
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 3] 1640/4 D 2 19.6 242
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-4 Vervinn Vervinn   [h 5] 2180/12 A 1 30.3 80
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 2180/10 A 1 28.1 69
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-10 Vervinn Vervinn   [h 5] 2140/2 B 1 30.3 41
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 3] 2140/8 D 7 21.1 243
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-10 Kalljor Kalljor   [v 6] 2140/2 D 7 27.3 1830
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-9 Super Party Super Party   [v 11] 2140/3 D 0 g 436
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-4 Vervinn Vervinn   [h 5] 2160/11 C 3 30.6 70
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2640/3 C 6 29.1 224
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-9 Vervinn Vervinn   [h 5] 2120/12 B 2 33.3 58
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-8 O.M.Amarone Love O.M.Amarone Love   [s 6] 2120/6 C 0 g 217
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 2100/3 C 4 32.4 68
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-4 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2120/8 D 6 32.3 148
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-5 Soraj Soraj   [v 7] 2160/11 D 0 33.0g 1047
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-10 Sot Tösa Sot Tösa   [s 5] 2080/11 C 0 g 748
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-8 Aspgårdens Belona Aspgårdens Belona   [s 7] 1680/10 C 0 35.7g 221
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2060/11 A 5 27.9 239
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-5 Kalljor Kalljor   [v 6] 2080/11 A 2 29.9g 95
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-4 Kalljor Kalljor   [v 6] 2060/9 B 0 g 58
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-2 Aspgårdens Belona Aspgårdens Belona   [s 7] 2060/12 D 4 36.1g 328
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-9 Jobie Fargo Jobie Fargo   [v 7] 2100/1 D 0 23.7 378
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-5 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2120/10 A 3 34.0g 63
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-3 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2100/1 D 2 36.2 33
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-1 Aspgårdens Belona Aspgårdens Belona   [s 7] 2100/8 D 7 40.4 218
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-3 Kalljor Kalljor   [v 6] 2120/6 A 1 31.8 42
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-9 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2120/7 B 1 34.4 44
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-7 Bionicle Man Bionicle Man   [v 5] 2140/8 B 3 17.2 297
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-6 Kalljor Kalljor   [v 6] 1640/11 C 2 29.3g 72
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-4 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2140/7 D 3 32.8 103
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-2 Aspgårdens Belona Aspgårdens Belona   [s 7] 1640/11 D 8 37.7 327
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-10 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/11 C 6 27.5 1028
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2160/15 A 0 29.3 130
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-5 Sot Tösa Sot Tösa   [s 5] 2140/3 D 0 34.5g 1034
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-3 Vervinn Vervinn   [h 5] 1660/4 C 5 43.1g 14
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2640/7 C 5 28.3g 295
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-7 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 2160/6 D 7 33.1 159
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-4 Vervinn Vervinn   [h 5] 1660/8 A 2 32.1 33
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-1 Järvsöfjellan Järvsöfjellan   [s 6] 2640/11 A 0 32.3g 125
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/11 B 5 29.1 157
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-8 Hammars Birk Hammars Birk   [v 5] 1680/11 C 4 32.4 520
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2140/8 C str
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2680/14 C 1 30.9 423
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-5 Kalljor Kalljor   [v 6] 2160/11 D 0 32.7 57
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 7] 2640/6 C 0 31.5 478
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-9 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2680/13 C 5 28.1 275
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-3 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2660/13 B str
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-6 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2160/8 B 5 19.4 514
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-2 Sot Tösa Sot Tösa   [s 6] 2140/2 D 8 33.0 634
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-8 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/1 C 0 18.0g 179
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-6 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2140/4 A 4 19.2 336
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-5 Soraj Soraj   [v 8] 2160/3 B 4 34.4g 114
2017-12-05 2017-12-05 Östersund-2 Kalljor Kalljor   [v 7] 2640/11 A 0 117
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-9 Kalljor Kalljor   [v 7] 2160/14 C str
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-8 Soraj Soraj   [v 8] 2180/9 C 0 32.8g 394
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2160/6 D 0 29.0 620
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/10 C 3 18.5 102
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-10 Kalljor Kalljor   [v 7] 1640/2 A 1 27.1 43
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2680/9 D 6 29.2 292
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-6 Sot Tösa Sot Tösa   [s 6] 1660/10 D str
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-1 Eld Flinga Eld Flinga   [s 4] 2140/8 C 5 37.3 284
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2160/9 C 3 18.1 328
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-2 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2160/7 B str
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-8 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 1640/8 D 0 g 364
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-7 Sölvsveds Atlas Sölvsveds Atlas   [v 5] 2140/1 D 2 31.7 28
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2640/1 D 0 29.2 327
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-2 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2160/7 B 6 18.8 464
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-8 Kalljor Kalljor   [v 7] 1640/7 B 5 25.9 190
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-4 Kalljor Kalljor   [v 7] 1640/5 D 1 25.2 243
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-9 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 1660/4 B 0 19.7g 1229
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-4 Kalljor Kalljor   [v 7] 2140/10 C 5 28.1 78
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-7 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 4] 2660/11 D 6 18.0 1196
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-2 Soraj Soraj   [v 8] 1660/7 D 5 29.5 1253
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-9 Kalljor Kalljor   [v 7] 2140/1 B 0 27.4 787
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-10 Kalljor Kalljor   [v 7] 2660/6 A 3 29.6 57
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-1 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/2 D 0 18.0g 356
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-9 Kalljor Kalljor   [v 7] 2160/10 A 3 30.4 31
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-3 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/3 D 0 18.6g 374
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-9 Hammars Birk Hammars Birk   [v 6] 2120/10 A 5 32.5 121
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-5 Soraj Soraj   [v 8] 2100/8 D 7 32.0 280
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-4 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2100/1 C 2 19.2 58
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-4 Soraj Soraj   [v 8] 2060/15 C 0
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-9 Hammars Birk Hammars Birk   [v 6] 2060/9 A str
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2480/3 C 3 28.4g 64
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-2 Eld Flinga Eld Flinga   [s 4] 1660/2 C 0 g 127
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2100/7 D 5 29.5 119
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-1 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2100/2 B 1 19.6 30
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-5 Soraj Soraj   [v 8] 2120/8 D 7 32.6 186
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2120/8 B 3 20.6 44
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-7 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/5 D 8 17.9g 444
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2140/11 C 6 28.1 328
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-8 Vervinn Vervinn   [h 6] 1640/4 B 0 g 64
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-6 Hammars Birk Hammars Birk   [v 6] 2180/14 C 0 31.5 576
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-1 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2160/7 B 6 18.5 187
2017-05-10 2017-05-10 Bergsåker-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2140/12 D 0 g 641
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-10 Hammars Birk Hammars Birk   [v 6] 1660/14 A 3 30.8 91
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 1640/1 D 6 26.1 80
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-7 Hallsta Amelia Hallsta Amelia   [s 9] 2140/6 D 0 g 355
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 4] 2140/6 B 4 19.4 133
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 1660/9 D 3 27.6 77
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-2 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 4] 2160/8 C 0 34.8g 112
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-10 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2640/5 D 2 30.2g 127
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-4 Kalljor Kalljor   [v 7] 2180/15 A 7 31.2g 35
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2160/4 C 2 28.5 114
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2140/9 C 2 29.0 59
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2680/11 B 4 29.9 342
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-5 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 4] 2140/3 D str
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-10 Vervinn Vervinn   [h 6] 1640/9 C 0 33.9g 41
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-5 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 8] 2140/9 B 5 30.7 49
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-2 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 9] 1660/8 B 6 37.4g 31
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2160/10 C 5 26.3 140
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-6 Super Super   [v 7] 1660/8 C 6 33.2 488
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-7 Star Gait Star Gait   [s 6] 2140/4 D 0 20.3 692
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-1 Höjanna Höjanna   [s 9] 2140/7 B 4 31.5 68
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2640/6 C 1 28.3 193
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-2 Star Gait Star Gait   [s 6] 1640/4 C 6 20.7 539
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2160/5 A 0 28.4g 67
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-7 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 1640/5 C 6 15.5 158
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/7 B 3 26.4 124
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-3 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/1 C 5 16.8 153
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-5 Super Super   [v 7] 1660/7 C 8 34.9g 451
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 3160/4 C 3 29.6 283
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-6 Sot Tösa Sot Tösa   [s 7] 2140/3 D 0 34.9 897
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-7 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2640/1 C 7 18.4 54
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-8 Star Gait Star Gait   [s 6] 2140/4 D 4 20.7 1031
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-9 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 5] 2140/6 C 5 33.0 27
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 1640/10 B 4 14.2 53
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2640/3 D 6 26.4 560
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-4 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/14 A 1 15.4 74
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-12 Vervinn Vervinn   [h 7] 2160/5 C 0 g 257
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-1 Quill Quill   [v 3] 2140/9 D 7 18.2 1184
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-3 Kalljor Kalljor   [v 8] 2160/12 C str
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/1 C 1 17.3 90
2018-08-30 2018-08-30 Östersund-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/1 B 4 27.4 28
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-4 Vervinn Vervinn   [h 7] 1640/3 D 0 31.3 108
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-5 Quill Quill   [v 3] 2140/10 C 6 19.6 482
2018-08-06 2018-08-06 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2180/10 B 3 26.0 172
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-2 Höjanna Höjanna   [s 9] 2100/3 B 2 29.8 77
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2120/8 A 5 28.4 60
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2500/6 B 1 26.0 211
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-9 Höjanna Höjanna   [s 9] 1680/6 B 5 27.1g 37
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-6 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 5] 2160/7 D 0 29.5 902
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-3 Kalljor Kalljor   [v 8] 2100/3 C 0 31.4 242
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-4 Vervinn Vervinn   [h 7] 2100/10 A 4 30.0 52
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-7 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2100/6 C 0 g 91
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-2 Joel Joel   [v 3] 2100/2 D 0 43.3g 50
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2100/2 C 7 28.6 98
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-8 Höjanna Höjanna   [s 9] 2120/11 B 2 30.2 115
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2100/10 C 7 20.5g 150
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-2 Quill Quill   [v 3] 2140/9 C 8 20.3g 235
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-2 Vervinn Vervinn   [h 7] 2140/8 B 1 27.1 39
2018-06-08 2018-06-08 Östersund-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2660/10 C 0 28.0 1208
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-4 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 5] 2140/5 A 2 29.2 29
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/1 D 5 25.1 673
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-5 Vervinn Vervinn   [h 7] 2660/9 A 5 29.4 45
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2160/7 B 0 20.0g 96
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/1 C 3 26.3 771
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-6 Höjanna Höjanna   [s 9] 2140/1 B 0 g 52
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-8 Vervinn Vervinn   [h 7] 1640/2 D 2 26.5 96
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-4 Vervinn Vervinn   [h 7] 1640/5 D 3 27.6 119
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-3 Vervinn Vervinn   [h 7] 1640/2 D 2 27.7 156
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-3 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/11 B 0 20.5g 422
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-6 Höjanna Höjanna   [s 9] 1640/3 C 4 27.6 39
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-8 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/11 D 0 27.3 657
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-11 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 1660/11 A 3 16.4 38
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2660/5 C 4 28.9 255
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-4 Höjanna Höjanna   [s 9] 2160/14 D 1 28.3 1060
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-8 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 10] 2140/3 C 2 31.7 90
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/3 B 3 17.1 71
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-7 Sot Tösa Sot Tösa   [s 7] 2140/11 D 5 31.2 1000
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 1640/3 D 0 14.9 1094
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-10 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/4 D 0 27.1 615
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-4 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 10] 1660/6 B 0 56
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-5 Kalljor Kalljor   [v 8] 2160/10 A 0 63
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2640/3 C 3 29.1g 90
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-2 Grannstoscha Grannstoscha   [s 5] 2140/10 B 8 17.9 348
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-4 Sot Tösa Sot Tösa   [s 7] 2660/4 D 7 34.2g 480
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-3 Ängsstjärna Ängsstjärna   [s 10] 2140/3 A 4 34.1 114
2018-02-07 2018-02-07 Bergsåker-8 Kalljor Kalljor   [v 8] 1660/8 A 0 28.5 448
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-4 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 9] 2140/3 D 3 27.5 185
2018-01-24 2018-01-24 Bergsåker-3 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 5] 2140/11 D 0 22.2g 950
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-4 Imakeittheeasyway Imakeittheeasyway   [s 5] 2140/2 B 5 20.5 264
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-2 Suverän Suverän   [v 6] 2160/5 A 0 37.0 101
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-7 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 4] 1640/8 D 0 17.7 930
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-8 Järvsöjerka Järvsöjerka   [s 6] 2640/1 C 0 32.2 347
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-4 Suverän Suverän   [v 6] 1660/9 B 3 33.3 33
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-5 Digital Trim Digital Trim   [v 8] 2140/10 D 8 19.7 635
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-6 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2180/10 A 8 29.3 161
2019-11-17 2019-11-17 Östersund-9 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2140/1 D 0 25.8 720
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-1 Suverän Suverän   [v 6] 1660/4 B 1 33.1g 51
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2160/14 A 2 17.3 50
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 1660/7 C 5 26.8 201
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-2 Suverän Suverän   [v 6] 2160/9 C 7 32.1 1526
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-3 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 1640/8 C 0 18.8g 585
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-6 Höjanna Höjanna   [s 10] 2160/7 D 0 30.2 402
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-7 Höjanna Höjanna   [s 10] 2140/1 D 4 26.5 193
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 1640/6 C 0 15.4g 324
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-4 Suverän Suverän   [v 6] 1640/3 D 0 g 83
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-6 Höjanna Höjanna   [s 10] 2160/12 A 0 g 62
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-2 Suverän Suverän   [v 6] 2140/9 B 6 33.0 167
2019-09-13 2019-09-13 Östersund-7 Höjanna Höjanna   [s 10] 2140/9 B 3 26.5 402
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-4 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2160/13 C 2 15.5 1095
2019-08-26 2019-08-26 Östersund-5 Höjanna Höjanna   [s 10] 2140/2 D 4 27.0g 541
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-3 Suverän Suverän   [v 6] 1660/9 C 4 31.4 169
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-9 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2160/5 D 0 26.1g 385
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-2 Suverän Suverän   [v 6] 2160/7 B 2 33.3 162
2019-08-08 2019-08-08 Östersund-5 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2160/5 A 4 16.3 249
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-11 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2640/5 D 0 28.0 527
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-4 Höjanna Höjanna   [s 10] 2140/6 D 0 27.3 894
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-6 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2140/12 A 0 g 532
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-2 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2140/6 C 1 28.4 58
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-9 Suverän Suverän   [v 6] 2100/4 C 5 35.9g 264
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-6 Star Gait Star Gait   [s 7] 2140/7 D 6 21.1 833
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2660/10 C 1 17.0 753
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-1 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2500/8 D 2 26.6 282
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-1 Star Gait Star Gait   [s 7] 1660/5 D 0 g 722
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-2 Höjanna Höjanna   [s 10] 2040/3 B 2 28.6 48
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-8 Vessle Moen Vessle Moen   [h 4] 1660/3 C 0 g 301
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-3 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2060/5 D 4 26.6 252
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-1 Suverän Suverän   [v 6] 2100/6 A 4 38.0 19
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-4 Höjanna Höjanna   [s 10] 2100/8 C 3 29.9 94
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-6 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2120/2 B 0 20.3g 87
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-3 Höjanna Höjanna   [s 10] 2120/9 A 3 30.7 172
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-7 Järvsö Jansing Järvsö Jansing   [v 10] 2120/5 D 0 28.3g 508
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-9 Grannstoscha Grannstoscha   [s 6] 2100/6 C 4 19.2g 83
2020-01-15 2020-01-15 Östersund-1 Kalljor Kalljor   [v 10] 1640/8 D 0 g 825
2020-01-15 2020-01-15 Östersund-2 Sicilia I.E. Sicilia I.E.   [s 5] 2160/7 C 6 18.8 155ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se