V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Fredrik Wallins femåriga sto visade redan förra vintern att hon trivs på Vincennes. Då blev det ingen seger på fyra försö..


Fredrik Wallins femåriga sto visade redan förra vintern att hon trivs på Vincennes. Då blev det ingen seger på fyra försök men väl en rikligt belönad andraplats i Prix de Croix. När hon nu spräckte segernollan i Frankrike gjorde hon det med besked. Körande Franck Ouvrie kastade loss från femte par utvändigt redan i andra sväng på Vincennes lilla bana och efter en bits draghjälp fick Inga In Heaven tugga på som förstahäst i tredjespår genom slutkurvan. Det bekom inte den tuffa damen som enkelt kopplade grepp och gick undan till närmast överlägsen seger. Kilometertiden över 2 100 meter med bilstart skrevs till 1.13,6 och loppets förstapris uppgick till drygt 330 000 kronor. Totalt har Inga In Heaven tjänat nästan 1,9 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Lördagens jackpotspäckade V75-omgång körs på Örebrotravet och en ensam vinnare med sju rätt kan bli 42 miljoner kronor rika..


Lördagens jackpotspäckade V75-omgång körs på Örebrotravet och en ensam vinnare med sju rätt kan bli 42 miljoner kronor rikare. Ett öppet klass I-lopp ska definitivt fördela alla miljoner i V75-epilogen och det är även det på pappret svåraste loppet för spelarna att lösa. De stora tipstidningarna Travronden och V75 Guiden streckar åtta respektive sju hästar i loppet, som också är den avdelning med störst spridning på V75-insatserna. Med andra ord har man som spelare en stor fördel gentemot kollektivet om man lyckas hittar loppets vinnare utan att offra så många streck. Kanske räcker det med ett?
- All Star har gjort väldigt fina lopp tre gånger i rad i V75. Jag är väldigt nöjd med hur han har gått och han känns fortsatt fin. Det är nästan så att han är lite piggare för dagen än vad han har varit tidigare, så jag tror att han kommer göra en liknande prestation igen, säger Peter G Norman.

Tål göra jobbet själv
Den sexårige valacken har avslutat mycket bra från köposition på slutet. Näst senast skrällvann han ett klass II-lopp efter en slutrunda i tredjespår och i finalen senast spurtade han mycket starkt som tvåa. Den här gången startar han med nummer nio bakom startbilen och lyckas han gå med i rygg på startsnabbe Lexington Hall från spår två kan han få en drömresa.
- Han sprang och kände sig för lite när han gick barfota runt om för första gången senast men nu har han provat det en gång och bör kunna öppna lite bättre och rygga tvåan ganska bra. På Örebro går starten ganska långt in på rakan också och det borde vara en fördel. Det bästa skulle vara om det blir bra tempo där framme, då borde vi kunna komma in i matchen, säger Peter G Norman.
Solvallatränaren tror emellertid inte att ett smörlopp med draghjälp fram till upploppet är nödvändig för att hans häst ska kunna vinna.  
- Jag tror att han tål att gå fram utvändigt och vinna på det sättet också. Han har gått rejäla slutvarv i tredjespår och klarat det bra och han har vunnit från dödens också, så ett sådant upplägg skulle han kunna klarar.
Peter G Norman gör resan till Örebro med en häst och det är ingen tvekan om att ribban är högt lagd.
- En andraplats skulle inte alls vara bra eftersom det är ett försök tidigt i V75-meetinget. Då är det svårt att kvala in till finalen med en andraplats och skulle han bli tvåa går han ur klassen, så vi kör helt klart för att vinna.

Ola Johansson, Kanal 75


De stora penningstinna loppen avlöste varandra på Bro Park under torsdagskvällen. I säsongens sista klassiska lopp, St Leger, var Master Bl..


De stora penningstinna loppen avlöste varandra på Bro Park under torsdagskvällen. I säsongens sista klassiska lopp, St Leger, var Master Bloom storfavorit. Och han hade inga problem att infria förväntningarna. Den treårige valacken har nu vunnit sju lopp på elva starter i karriären, och förutom dubbla St Leger även det danska derbyt och Bro Park Classic. I prispengar har det totalt blivit 1,7 miljoner intjänat i och med den här storsegern. Nu satt Per-Anders Gråberg i sadeln för första gången och den svenske stjärnjockeyn gjorde inga misstag. Master Bloom fick en hygglig start och låg hela tiden i den främre träffen. Ledande Reliable Carlras fick anföra i ett måttligt tempo och ut på den sista bortre långsidan började P-A Gråberg att trycka upp farten utvändigt med Master Bloom. Han pressade ledaren hårt genom slutkurvan och kopplade greppet direkt in på upploppet. Master Bloom hade sedan inga problem att sprinta undan till en lätt seger, före vasst spurtande Sir Zelmer som blev tvåa.
- Det gick väldigt sakta i loppet och jag var nöjd att jag kunde sitta med högt uppe. Han är mer stark så jag valde tidigt in i svängen att trycka upp tempot och försökte att få de andra möra. Redan niohundra meter kvar tryckte jag på och jag vet att m in häst går hela vägen hem. Jag var inte orolig att bensinen skulle ta slut. En riktigt fin häst, sa Per-Anders Gråberg.

Jamaica ordnade hemmaseger och en halv miljon
Det reds flera andra stora lopp under den här högklassiga kvällen på Bro Park. Jockeyklubbens Magic Million inledde V64-spelet med 500 000 kronor i förstapris. Det utmynnade i en stenhård slutstrid där storfavoriten Ramone duellerade med Jamaica över upploppet. Men kort före mål tog sig Jamaica förbi och lade beslag på segerchecken tillsammans med Martin Rodriguez. Det tvååriga stoet tränas av Patrick Wahl så det var en populär hemmaseger på Bro Park. Det var Jamaicas tredje seger i sjätte starten och hon har ännu inte varit utanför prispallen.
I Mr Ascot Vinterfavoriternas Pris blev det på nytt en stor framgång för Martin Rodriguez. Den här gången red han in Irish Trilogy till seger och förstapriset på 300 000 kronor. Hästen svarade för en mycket strong prestation när han blev tufft utmanad av Privilegiado upploppet ner men försvarade sig ärligt hela vägen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvalla-kusken var med om en otäck incident under onsdagens tävlingar på hemmabanan. Efter att han värmt den tvåårige hingsten..


Solvalla-kusken var med om en otäck incident under onsdagens tävlingar på hemmabanan. Efter att han värmt den tvåårige hingsten Mellby Highball och körde ut på stallbacken kom en rasande hund springande rakt emot ekipaget.
- Jag hade varit ute bakom bilen i en provstart och kom skrittande på stallbacken när jag såg hunden komma i tvåhundra knyck rakt emot oss. Jag tänkte först att han springer väl förbi men han hoppade rakt upp mot hästens huvud och bet sig fast i bogen. Hästen var först lugn men började sedan att slå och träffade hunden med en spark och då tänkte jag att nu ger han sig väl, men det gjorde han inte och fortsatte att attackera igen och bita hästen i magen, säger Kenneth Haugstad.
- Då blev hästen helt vild och fick panik. Han knäckte käken och jag hamnade mellan hästen och sulkyn och fick kasta mig av. Hunden bara fortsatte och sprang efter hästen som satte iväg mot stallet. Sedan kom hundens ägare och hämtade honom och bara sprang iväg.
- Veterinären kollade igenom hästen och det var inte så farligt, lite småsår bara. Därför tyckte veterinären att det skulle vara en positiv upplevelse för hästen om vi kunde köra ut och starta honom direkt samma dag. Jag var väldigt observant hur han kändes i provstarten men han var väldigt lugn och fin och han spetsade och vann loppet lätt. En helt otrolig historia och det kunde ha gått betydligt värre. Det var en jäkla tur att hästen inte slog bakut när hunden attackerade för då hade det gått åt helvete.

”Är mer stark än speedig – distansen en fördel”
Hästens tränare Svante Båth polisanmälde det hela och saken ska nu utredas, då det även blir ett försäkringsärende eftersom vagnen gick sönder.
Men nu över till Grand Slam 75 och det är Eskilstuna som är värd för söndagens miljonspel. Kenneth Haugstad har ett par fina chanser på förhand och kör tre hästar åt sin arbetsgivare Roger Walmann. Så här kommenterar han dem i tur och ordning.
- Talassio (GS-1) fick en skada efter senaste starten i Örebro i våras och en spricka i ett ben. Han har varit konvalescent men nu tränat på ett tag och känns fin. Läget är helt perfekt med innerspår bakom bilen eftersom han är riktigt snabb ut. Jag kan välja taktik därifrån och antingen köra i spets eller släppa. Jag tror att det blir ett snällt upplägg och att hästen behöver ett par lopp i kroppen innan är i toppform. Det blir skor runt om och Can’t See Back- eller ett öppet huvudlag.
- Indy D. (GS-2) är en fyraåring som har kommit mer och mer efter att han haft problem som två- och treåring. Han har utvecklats fint under sommaren och varit duktig i de senaste starterna under hösten. Senast avslutade han väldigt bra till segern efter att Örjan måttat in den precis. Han är framförallt mer stark än speedig så den långa distansen är fördel. Han står bra inne i loppet och öppnar hyggligt men är ingen raket. Det är vår klart bästa chans i omgången. Inga ändringar.

”Nu blir det återigen jänkarvagn – räknas”
- Palermo Broline (GS-6)
blev det för tufft lopp för senast då han fick öppna 1.11 till ledningen från 20 meters tillägg. Jag är lite fundersam på om han ska gå i ledningen för han har gjort det en gång tidigare hos oss och då stumnade han. Men i Eskilstuna när han vann näst senast var han riktigt fin och det var första gången med jänkarvagn i vår regi. Senast när det var voltstart gick han med vanlig vagn och nu blir det återigen bike. Jag får se lite hur vi gör med taktiken, men jag tror att det är bättre att släppa med honom. Han går barfota runt om igen och är en av de som räknas, säger Kenneth Haugstad.

Michael Carlsson, Kanal 75


I slutet av augusti blev det seger för Månprinsen A.M. i Svenskt Mästerskap på Bergsåker. En titel kallblodskungen tog hem för ..


I slutet av augusti blev det seger för Månprinsen A.M. i Svenskt Mästerskap på Bergsåker. En titel kallblodskungen tog hem för femte gången.
Gunnar Melander meddelade efter loppet att han siktade på nya äventyr 2019 med kallblodskungen men det bkev inte så. Elvaåringen återkom i startlistorna till onsdagens tävlingar på Bergsåker.
I Paul Oscarsons Minne var distansen är 1640 meter – sämsta tänkbara för stjärnan som är bättre över längre distanser och Gunnar Melander blev inte ens favoritspelad i loppet.
Med en lätt seger i V75 i Skellefteå över kort distans spelades Lome Brage och Erik Adielsson till klara favoriter på V86. Lome Brage försökte försvara sig men kröp liksom ihop förvandlades till en högst normal häst då Månprinsen kom fram och visade sig i den sista kurvan.
Elva år gammal tycker tränaren att hans häst blivit mera komplett och förbättrat sin startsnabbhet…
- Ja, nu känns det som att man kan köra fort med han’ från start och det hjälper ju till, sa Gunnar Melander.
Erik Adielsson använde den givna taktiken och höll ett hårt tempo hela vägen. Varvsnotering 1.20,5 räckte dock inte när Månprinsen A.M. visade hyfsad startsnabbhet och fick en drömresa i andraparet utvändig. 600 meter från mål vek Gunnar Melander ut och skaffade sig övertaget direkt om Lome Brage i mitten av den sista kurvan.
- Han var helt fantastiskt och han vann ju på ett väldigt lätt sätt. Jag hade ju inte tänkt starta mer i år men han kändes så fin i träningen och då blir man ju sugen - för det är roligt det här! sa Gunnar Melander.

100:e årssegern för Westholm
Jörgen Westholm går mot ett rekordår som tränare. Hundrade segern för året kom i V86 på Bergsåker med femåriga stoet Amalia Kash i ett försök i Diamantstoet.
”Spårtrappan” gjorde att Amalia Cash hade ett trettondespår (!) bakom bilen. Efter grovjobb som förstahäst i tredjespår var Westholms häst ändå helt överlägsen i loppet. Höstform!
Solvallatränaren Reijo Liljendahl hade skickat en häst till Sundsvall. Mellby Emeralds glänste verkligen och vann det inledande sprinterloppet från positionen utvändigt ledaren.
Ulf Ohlsson satt med sträckta tömmar loppet igenom.
I treåringsloppet stod hästar som tjänat ett par-tre hundra tusen lika start med miljonärer. Global Withdrawl med rutin från betydligt tuffare sammanhang än onsdagens, spårade varje meter av loppet och stack undan på lätta fötter.
Svante Båths häst har haft det lite motigt och galopperat bort en finalplats i E3 och satt senast fastlåst när det skulle kvalas in till Svenskt Travkriterium.

Moses riktigt vass
38 mil söderöver kördes Solvallas fyra avdelningar på V86-spelet.
Daniel Redén-tränade Moses hade galopperat i tre av fem starter i karriären innan onsdagen och tagit två segrar. I ett treåringslopp visade hästen att han kan bli en kommande profil i det framgångsrika stallet. En krabat Solvallatränaren tidigt utsåg till en av sina mest lovande i kullen men kommit lite fel med under året.
Örjan Kihlström blåste till ledningen varvet från mål och över upploppet svarade Moses på kuskens små maningar och sprintade undan. Segertiden nya rekordet 1.14,9 över 2140 meter, auto.
- Det kändes som att det var en hel del krafter kvar i mål också, sa Kihlström.

Första med Goop
Nicklas Westerholm har ett stall i högform. Inför onsdagen hade Rommetränaren fem segrar på de åtta senaste starterna. I Solvalla V86 kom sjätte pinnen då stallet lät Björn Goop prova Knifetown Winner för första gången.
Knifetown Winner rasslade till ledningen i en snabb öppning från andraspåret bakom bilen och loppet var i praktiken över när startkatapulten M.T.Insider testades från åttondespåret men rullade över i den första kurvan
En samling orutinerade treåriga ston ställdes mot varandra i V86-6.
Storfavoriten Cactus slog på en galopp när hon var på väg mot ledningen i den första kurvan och trots att hon tappade en hel del blev det seger ändå. Jorma Kontio fick en rygg att gå 700 meter från mål och Cactus bara blåste till motståndet när hon veks ut i den sista kurvan.
- Hon bromsade sig i fel och har en del att lära men jag trodde på chans trots den där galoppen, sa Kontio, om stoet som har många ägare i Stall Kennys andelshästar.
Jorma Kontio rundade av V86-spelet på Solvalla i ett fyraåringslopp med Frode Hamres Humble Hill.
Åtta rätt på V86-spelet delade ut 1747 kronor, sju rätt gav 25 kronor och i kolumnen för sex rätt stod ordet Jackpot.

Mikael Wikner, Kanal 75


- Ja, det ska bli skönt att få åka ut och känna att han inte har några krav på sig den här gången.Någonstans ..


- Ja, det ska bli skönt att få åka ut och känna att han inte har några krav på sig den här gången.
Någonstans innerst inne finns väl segerförhoppningar ändå?
- Innerst inne, ja. Någon procent. Men jag har absolut inga krav på honom, det ska bara bli kul att se vad han kan göra mot de där hästarna. Skulle han göra det ändå och vinna gulddebuten blir jag sjukt imponerad!
Antonio Tabac har inte gått att stoppa i silverdivisionen och ofta tagit sina segrar den tunga vägen. 28 juli blev ni tvåa i Bollnäs, därefter fyra raka segrar i V75:s näst högsta klass silver. En prestation.
- Nu är det bara att hoppas att han ska få chansen att växa in i den högsta klassen. Tidsmässigt har han visat att han kan matcha de där men de har ju en helt annan hårdhet hästarna han möter på lördag. Hoppas att han är så pass bra att han gör ett bra lopp och tjänar en fin peng i alla fall.
Har tre veckors tävlingsuppehåll gjort gott?
- Det tror jag. Vi var och kollade upp hästen efter finalen och det fanns inte ett fel på han’. Efter veterinären fick han ta det lite lugnt ett tag. Nu tränar han precis som vanligt och känns jättefin alltså. Jag är kanonnöjd.
Love Matters, Nadal Broline, Volstead och I Love Paris är fyra av motståndarhästarna på lördag. Vad säger du om dem?
- Haha! Trots att det är sent på året är det fantastiska hästar han möter och det känns som att de har form allihop också. Loppet Nadal Broline gjorde senast från kön på Solvalla, nej det ska bara inte gå egentligen. Love Matters har otroligt fin form och en sådan som Volstead verkar aldrig tar slut heller. Jag har stor respekt för alla hästar men litar mycket på min häst också.
Taktiken är kanske svårare nu när du klivit upp i den högsta eliten med honom?
- Det får ge sig när bilen släpper. Det ska bli ett häftigt lopp i alla fall.
Är det något som inte tidigare sagts om den här hästen som du vill tillägga?
- Nej, jag tror inte det! Allt bra är väl sagt?

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-11 Candy de Castella Candy de Castella   [s 8] 2160/3 7 17.5 1291
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-3 Candy de Castella Candy de Castella   [s 8] 2140/8 6 16.0 1060
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-2 Candy de Castella Candy de Castella   [s 8] 2140/1 7 15.6 1964
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-4 Candy de Castella Candy de Castella   [s 8] 1640/7 0 16.0g 449
2015-10-15 2015-10-15 Åby-5 Pacificator Pacificator   [v 6] 2140/5 7 14.7 357
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-4 Borups Nike Borups Nike   [s 4] 2140/5 0 18.7 1193
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-11 Pacificator Pacificator   [v 6] 2640/6 str
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-7 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 1640/7 D 0 13.8 867
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-2 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 5] 2140/1 D 7 18.2 2632
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-7 Igor Sånna Igor Sånna   [v 6] 2140/1 C 4 17.9 85
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-4 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 5] 1640/2 C 0 20.7g 279
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-9 Igor Sånna Igor Sånna   [v 6] 1640/1 B 5 17.7 93
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-7 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2640/4 D 0 20.6g 1381
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-6 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 5] 1640/7 C 8 18.8g 189
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-3 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2640/7 D 7 17.4 353
2016-09-17 2016-09-17 Åby-9 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2160/8 C 6 17.8g 609
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-4 Igor Sånna Igor Sånna   [v 6] 2640/8 B 0 18.9 154
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-7 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 1640/10 C 7 14.9 1926
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-6 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 5] 2140/10 D 7 18.0 733
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-4 Igor Sånna Igor Sånna   [v 6] 1640/8 B 8 17.6 106
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-4 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 5] 1640/1 D 0 18.1g 468
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-8 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2640/4 C 5 17.0 274
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-3 Pacificator Pacificator   [v 7] 2140/4 C 4 16.3 187
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-11 Igor Sånna Igor Sånna   [v 6] 2140/4 D 0 18.1 452
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-4 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2160/9 C str
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-8 Pacificator Pacificator   [v 7] 2660/5 A 0 18.0 94
2016-06-10 2016-06-10 Charlottenlund-4 Pacificator Pacificator   [v 7] 2000/5 B 3 129
2016-06-10 2016-06-10 Charlottenlund-11 Igor Sånna Igor Sånna   [v 6] 2000/1 D 0 280
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-4 Pacificator Pacificator   [v 7] 1640/10 A 0 13.7 305
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-5 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 1609/11 B 0 15.5 342
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-1 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 5] 1609/9 C 6 15.8 289
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Pacificator Pacificator   [v 7] 2140/2 A 3 15.8 88
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-11 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2180/14 D 0 16.7 1624
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-9 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 2140/3 D 8 17.0 298
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-6 Candy de Castella Candy de Castella   [s 9] 1640/7 D 5 15.5 1299
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-5 Pacificator Pacificator   [v 8] 2140/11 D 0 18.6 716
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-3 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 2140/9 D 0 19.3 836
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-8 Pacificator Pacificator   [v 8] 1640/9 D 5 14.1 631
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-6 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 2140/3 D 0 g 512
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-3 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 1640/2 D 0 18.6 281
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-1 Pacificator Pacificator   [v 8] 1640/7 D 0 15.6 414
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-8 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 1640/2 D 5 16.3 236
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-9 Igor Sånna Igor Sånna   [v 7] 2140/2 C 5 18.0 313
2017-06-28 2017-06-28 Charlottenlund-10 Igor Sånna Igor Sånna   [v 7] 2020/8 B 0 76
2017-06-28 2017-06-28 Charlottenlund-3 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 1600/4 D 0 158
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-4 Cherrie Muse Cherrie Muse   [s 6] 2140/1 D 0 20.8 2146
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-10 Igor Sånna Igor Sånna   [v 7] 2140/1 D 0 17.1 818
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-6 Cherrie Muse Cherrie Muse   [s 6] 1640/9 D 7 16.6 1200
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-4 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 2640/1 D 0 18.8 543
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-9 Igor Sånna Igor Sånna   [v 7] 1640/12 D 0 14.5 1701
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 2140/10 D 8 16.1 1125
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-3 Igor Sånna Igor Sånna   [v 7] 1640/6 D 7 15.6 726
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-2 Pacificator Pacificator   [v 8] 2160/9 B 8 16.3 667
2017-04-01 2017-04-01 Åby-10 Pacificator Pacificator   [v 8] 2140/6 B 4 15.4 168
2017-04-01 2017-04-01 Åby-4 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 2140/10 D 0 346
2017-03-19 2017-03-19 Charlottenlund-10 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 2020/4 C 0 84
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-7 Pacificator Pacificator   [v 8] 2140/7 B str
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-4 Candy de Castella Candy de Castella   [s 10] 2160/6 D 0 17.5g 1843
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-10 Cherrie Muse Cherrie Muse   [s 6] 2000/2 C 0 396
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-4 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 6] 2000/3 D 0 379
2017-02-09 2017-02-09 Åby-4 Candy de Castella Candy de Castella   [s 10] 2140/11 D str
2017-02-09 2017-02-09 Åby-2 Cherrie Muse Cherrie Muse   [s 6] 2160/11 A str
2017-01-21 2017-01-21 Charlottenlund-8 Candy de Castella Candy de Castella   [s 10] 2000/6 D 0 840
2017-01-21 2017-01-21 Charlottenlund-6 Igor Sånna Igor Sånna   [v 7] 2000/8 D 0 817
2017-01-08 2017-01-08 Charlottenlund-7 Igor Sånna Igor Sånna   [v 7] 2000/2 D 0 184
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-10 Simb Gracia Simb Gracia   [s 5] 2640/10 B 0 20.8 64
2018-01-14 2018-01-14 Charlottenlund-2 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 7] 2000/2 D 0 957
2018-01-14 2018-01-14 Charlottenlund-6 Pacificator Pacificator   [v 9] 2040/12 B 0 513ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se