V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Resan med Apapmand (V86-1) har varit både upp och ner för Anders F Jensen. Hästen har alltid visat mycket hög kapacitet, han började t..


Resan med Apapmand (V86-1) har varit både upp och ner för Anders F Jensen. Hästen har alltid visat mycket hög kapacitet, han började tävla redan som tvååring, men var inte alltid samarbetsvillig och galopperade bort sig massor av gånger. Första segern kom i fjärde starten och därefter gjorde han bort sig fyra gånger i rad innan han radade upp tre segrar.
- Jag kände tidigt att det var en mycket kapabel häst, men han har haft lite dåligt självförtroende och varit osäker på sig själv och har då försvarat sig med galopp, säger Anders F Jensen.
Som fyraåring visade Apapmand upp sig för den svenska publiken på allvar och vann ett V75-lopp på Halmstad och besegrade en så pass bra häst som Sevilla.
- Han vann den danska Sprintermästaren och jag visste att han skulle kunna mäta sig även mot tufft svenskt motstånd och det var ingen överraskning att vi vann.
Apapmand har tagit ytterligare två tunga segrar i Sverige. Han vann ett V75-lopp på Årjäng och den tyngsta titeln tog han 2017 när han tillsammans med amatören Steffen Christiansen vann prestigefyllda K.G.Bertmarks Minne.
- Det var en härlig seger och en av de största jag tagit som tränare. Även segern på Årjäng rankar jag högt. Det var massor av folk och Apapmand spurtade heroiskt och det var en ruskig känsla över upploppet och det kommer jag alltid att minnas.

Startade i Copenhagen Cup
Förra säsongen inleddes med seger och det gav en inbjudan till Danmarks största lopp, Copenhagen Cup och Apapmand slutade sexa med mersmak bakom vinnande Heart Of Steel. Efter det loppet blev nioåringen sämre och fick vara ifrån tävlingsbanan i flera månader innan han gjorde comeback i november.
- Han är lite ömtålig och jag får lägga upp träningen därefter. Nu känns han riktigt på gång igen och jag var väldigt nöjd med hans segerlopp senast. Vi hamnade sist och sedan spurtade han strålande och vann lätt med krafter kvar.
Hur har han tagit det loppet?
- Han känns jättefin och bara bättre och bättre. Tanken har varit att låta honom tävla sig i form och än så länge har det slagit väl ut.
Hur pass startsnabb är han?
- Han kan öppna hyggligt utan att vara någon raket. Han har bättrat sig, men frågan är om han någonsin kommer att lära sig att öppna snabbt, i första hand måste han få trava in sig och känna sig säker.
Hur ser ditt drömlopp ut?
- Ett lopp i ryggar och bra tempo. Apapmand har sin styrka till slut och har vunnit många lopp på sin vassa speed. Han är stark och kan även göra en del själv i loppen, men då är det lätt hänt att någon åker med och slår av honom till slut. Att det är ett litet fält den här gången gynnar oss.
Vad ger du spelarna på V86 för råd med Apapmand?
- Han är ett givet streck, men knappast någon spik, då måste man vara riktigt tuff om man väljer att lämna honom ensam på kupongen samtidigt måste man våga för att vinna.

Joakim Brundin, Kanal 75


För snart fyra år sedan avslutade Magnus Jernemyr sin framgångsrika karriär inom handbollen. Han spelade på elitnivå i 21 &ari..


För snart fyra år sedan avslutade Magnus Jernemyr sin framgångsrika karriär inom handbollen. Han spelade på elitnivå i 21 år och meritlistan för den svenske landslagsstjärnan kan göras lång. Men vinsten i Champions League 2011 med Barcelona och OS-silvret i London 2012 är höjdpunkterna för den svårpasserade försvarsjätten. Numera är det travhästar som gäller för hela slanten. Han har ägt och äger hästar ihop med kompisen och tillika handbollsprofilen Johan Sjöstrand, som fortfarande är aktiv och spelar i Danmark. Duon har haft fina framgångar och de är bland annat uppfödare till den italienske unghäststjärnan Axl Rose. De satsar en hel del på uppfödning och äger tre fölston tillsammans, bland annat Neona Princess som är dräktig med Face Time Bourbon. En annan välkänd häst som de är delägare i är V75-vinnaren Vagabond Bi. Men även hästar som Man of Steel och Polycrates Face (som gör succé i monté med sex segrar på de sju senaste starterna) är väldigt dugliga hästar som tävlar just nu.

Blev travtränare för drygt ett år sedan
För drygt ett år sedan startade Magnus Jernemyr upp en tränarrörelse tillsammans med sambon Linda Sedström i Askersund, utanför Örebro. Paret har tolv hästar i träning och i fjol blev det drygt 1,2 miljoner inkört. Det nya året har också börjat jättebra med flera segrar och en fin segerprocent.
– Det har gått bra och det ser spännande ut i stallet. Vi har ett par nyblivna treåringar och flera fyraåringar som vi hoppas mycket på i år, säger Magnus Jernemyr som har B-tränarlicens.

Face Time Bourbon blir partner i aveln
En annan häst som är aktuell och tilldrar sig intresset den här veckan är Harvard Student. Det femåriga stoet är uppfödd av Jernemyr och Sjöstrand som även äger henne. Efter att ha varit utleasad och tävlat för Hans-Owe Sundberg är hon nu tillbaka hos uppfödarna och ägarna.
– Jag och Johan Sjöstrand köpte hennes mamma Prowess Kronos när hon var dräktig med första avkomman Yuppie Gal som vi sålde. Sedan kastade hon sitt foster andra gången och vi betäckte om direkt med Muscle Hill. Det blev Harvard Student och vi sålde bara tävlingsrätten i henne eftersom vi ville behålla blodet för framtida avel.
– Hästen gick direkt till Svante Båth och han höll henne högt men hon var väldigt stor och jag förstår att det har tagit tid för henne att växa in i den stora kroppen. Hon gick sedan till Hans-Owe Sundberg där hon gjorde det jättebra och var ute i tuffa fyraåringslopp på Solvalla i fjol. Hon vann bland annat på en 1.12-tid från dödens och gjorde det mycket bra.
– Men när sedan tävlingsrätten gick ut vid årsskiftet så tänkte vi först om vi skulle betäcka henne redan nu med Face Time Bourbon. Hon är stor och flack i gången och han är en lite mindre modell och rund i gången så vi tror att det ska passa bra. Men så har vi Neona Princess kvar i Frankrike och hon ska föla där nere och vi beslutade oss för att vänta ett år med Harvard. Så vi tävlar ett år till och betäcker henne nästa vinter istället med Face Time Bourbon, säger Jernemyr.

”Var helt okörd i mål senast – fin efteråt”
Harvard Student kom till paret Jernemyr och Linda Sedström i mellandagarna och hade tränat rejält innan hon gjorde årsdebut i Grand Slam 75 på Axevalla för några veckor sedan. Det blev en smått överlägsen seger och intrycket var övertygande.
– Hon hade tränat på för oss och varit jättefin hela tiden och eftersom hon mött ganska tufft motstånd på Solvalla i fjol bestämde vi oss för att börja i ett lite enklare gäng. Linda sa att det var helt okört i mål och när hon lättade lite på tömmarna på den sista bortre långsidan så bara ökade hon. Hästen fick sträcka ut lite och Linda satt bara och åkte.
– Hon har tagit det loppet bra och varit fin i träningen efteråt. Normalt sett borde hon bara gå framåt med loppet i kroppen och när hon var så bra där bestämde vi oss för att matcha henne lite tuffare. Den här propositionen i Diamantstoets försök passade bra och därför anmälde vi ut till V75, säger Magnus.

”Körs i ledningen om hon kommer dit”
På lördag smäller det alltså för Harvard Student som startar i den sjätte avdelningen i V75. Hon körs återigen av Linda Sedström och har fått ett perfekt läge med spår tre i voltstart. Tränare Jernemyr är realistisk optimist.
– 3 Harvard Student (V75-6) är stor och behöver lite plats och då är ju spår tre jättebra. Hon har mest gått i autostart men jag har pratat med Hans-Owe och vi tror inte att voltstart ska vara några problem. Vi tror att hon trampar iväg ganska bra men sedan får vi se hur snabb ut hon är. Bakom bilen är hon ju snabb, även om Linda körde lite på safety från början senast. Banan var inte så bra och hon gick med broddar i skorna så Linda ville inte ladda alltför mycket.
– Men nu känner Linda hästen och jag tror att det kan bli en rätt så bra start. Sedan är det svårt att säga om det blir ledningen och jag har inte hunnit kolla så mycket på konkurrenterna än och hur de är från början. Men skulle hon komma till ledningen så kör Linda där och då biter hon ifrån sig bra. Hästen blir bättre och bättre och utvecklas hela tiden.
– Det är tufft i V75 och det är nästan alltid positionerna som avgör. Jag upplever att det är betydligt jämnare och tuffare lopp i V75 nu än det var för tre, fyra år sedan. Det är fler bra hästar som kan vinna i varje lopp. Men jag tror absolut att hon har chansen att vinna om hon får en bra resa. Vi åker till Eskilstuna med förhoppningar, säger Magnus Jernemyr som även meddelar att det inte blir några ändringar på Harvard Student. Det blir alltså ett kvartstängt huvudlag och vanlig vagn igen samt rycktussar.

Michael Carlsson, Kanal 75


Med en hel arbetsvecka kvar till det stora slaget laddar Björn Goop upp med jobb.44-åringen är viserligen en firad stjärna som kusk, men ha..


Med en hel arbetsvecka kvar till det stora slaget laddar Björn Goop upp med jobb.
44-åringen är viserligen en firad stjärna som kusk, men han driver även en stor tränarrörelse med hästar i både Sverige och Frankrike. På måndagseftermiddagen i Prix d'Amerique-veckan har Goop just avverkat en morgon med de egna hästarna på Grosbois.
Det blev en typisk fransk frukost förstås med croissanter i långa rader?
- Nä, jag käkar helst ”svenskt” även när jag är här nere. Eller rättare sagt käkar jag det som bjuds, säger Goop som ska vara kvar i Paris hela veckan fram till söndagen.
Vincennes tävlar under måndagskvällen, och sedan tisdag, torsdag, lördag och söndag. Björn kör lopp samtliga de dagarna och är i hög grad inblandad i det dagliga i det egna stallet.
- Just nu har vi 25 stycken hästar i Frankrike. Det har varit kallt och fuktigt och rått ett tag med minusgrader på nätterna.  Men just i dag måndag är det strålande solsken och det är runt sex-sju grader grader. Så det är perfekt.
Den svenske världskusken är på nytt huvudrollsinnehavare i det största loppet i Frankrike. På söndag har han chansen att ta sin andra raka seger i loppet med Sebastien Guaratos stjärna Face Time Bourbon.
2018 vann Goop Prix d’Amerique med Timo Nurmos Readly Express. 2019 var det nära med samma häst då det blev en tredjeplats bakom Jean-Michel Bazires duo Belina Josselyn och Looking Superb.
- Hur det känns att vara en av huvudpersonerna igen? Jag har inte läst så mycket tidningar och följt med så...men det är klart att man är väldigt fokuserad just nu, säger Goop som lägger upp Prix d'Amerique-veckan som en vanlig vecka med träning och löpkörning.

”Sett bilder på hur han tränat”
Face Time Bourbon har genrepat på ett bra sätt men inte visat toppform vid segrarna på slutet. Tränaren Sebastien Guarato har hela tiden sagt att allt är i sin ordning.
Titelförsvararen ska vara som bäst när det gäller.
- Guarato verkar nöjd med hästen. Jag har sett bilder på när han tränat och Guarato har skickat mail om att han varit väldigt nöjd. Så det känns bra.
- Det är klart att det är mycket fokus på honom…men det har varit mycket uppmärksamhet på flera av konkurrenterna också. Så det känns som att media spridit det där lite grand. Det har varit ganska lugnt faktiskt på slutet. Lugnt och harmoniskt så här med några dagar kvar, säger Goop.

”Power är bra”
Face Time Bourbon är stor favorit till segern på söndag. Men några av konkurrenterna ser ut att ha närmat sig.
Jean Michel Bazire var tvåa i Prix d'Amerique i fjol med Davidson du Pont och hästen imponerade i Prix de Belgique för två veckor sedan. Delia du Pommereux, tränad av Sylvain Roger, är en annan häst som nämns med segerchans.
Robert Bergh försvarar de svenska färgerna i loppet med Power. Bergh hyr in sig i Anders Lindqvist träningsborg på Grosbois inte långt från Goops.
- Power är bra! säger Björn Goop. Han ser fin ut när han tränar här och han har sett bra ut i de lopp han gjort. Berghs häst har ju visat att han gillar att slå ur underläge och har gjort så flera gånger. Det är kul med Power. Det hade varit väldigt tråkigt om vi inte haft något svenskt inslag det här året, det hade känts väldigt konstigt, säger Björn Goop, svensken som tävlar för Frankrike på söndag i loppet med nästan 4,5 miljoner kronor till vinnaren.

Mikael Wikner, Kanal 75 Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 30-22-102. Rikard N Skoglund, Solvalla, 17-7-113. Jorma Kontio, Solvalla, 13-11-94. Magnus A Djuse, Solvall..


 Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 30-22-10
2. Rikard N Skoglund, Solvalla, 17-7-11
3. Jorma Kontio, Solvalla, 13-11-9
4. Magnus A Djuse, Solvalla, 13-8-8
5. Mats E Djuse, Hagmyren, 12-12-4
6. Erik Adielsson, Solvalla, 10-9-8
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 10-7-8
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 9-3-8
9. Thomas Uhrberg, Jägersro, 8-4-3
10. Örjan Kihlström, Solvalla, 7-3-1
11. Kim Eriksson, Mantorp, 6-2-1
12. Kevin Oscarsson, Kalmar, 6-1-6
13. Mikael J Andersson, Färjestad, 5-8-5
14. Claes Sjöström, Solvalla, 5-8-2
15. Stefan Persson, Halmstad, 5-6-8
Siffror till och med 24 januari

Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.Monica Sahlgren..


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.
Monica Sahlgren-Fromell åker till Jägersro med femåriga Valeria Wareco för en start i ett lopp för ston med högst 250 000 kronor intjänat, V86-3.
Stoet har galopperat bort sig i två av de fem senaste starterna. 
- Då har det handlat om voltstart. På onsdag fick hon ett spår två bakom bilen. Det blir inte bättre! Vi vill gärna ha framspår med henne eftersom hon är så stor och långklivad och startsnabb. I ledningen gör hon sina bästa lopp. så det är klart att vi satsar på att komma dit, säger Monica Sahlgren-Fromell.
Hästar har hon hållit på med hela livet och för dagen har Monica sex hästar i träning på gården i skånska Skurup.
I mars i fjol anställdes före detta proffstränaren Fredrik Pedersen i företaget. Pedersen kör Valeria Wareco på onsdag.
Duon vann V86 hemma på Jägersro tillsammans så sent som i början av december. Då körde sig Pedersen till ledningen efter en bit i en 1.09-öppning och kontrollerade sedan loppet.
Valeria Wareco brukar ta ledningen i en ganska opressad stil.
- Ja, hon tar ju inte i så hon spränger sig för att komma först, hon bara kliver iväg. Ingen som kört henne har försökt få henne att gå fortare från start så vi vet faktiskt inte hur snabb hon kan vara. Hon är ju startsnabb på grund av att hon har så enormt långa kliv, säger tränaren.
Senast blev det galopp kort efter start och för tre starter sedan felade hon direkt. Båda gångerna har det handlat om voltstart som hon alltså inte gillar?
- Stämmer. Men för det första så trivs hon inte bakom hästar, hon vill göra ”sin grej” och gå först. Så senast var det ju väldigt otur att hon dessutom skulle få ett stängt åttonde. När Peter Ingves körde henne för tre starter sedan var det spår fyra i volten med henne och hon är ju en jättestor häst. Att det skulle vara svårt att komma runt visste vi redan när vi såg startlistan.
I Jägersros banprogram rankas hon etta före 3 Excuse Me och 4 Miriam Håleryd. Hur ska spelarna tänka?
- Ja, nog ska väl de tro på henne tycker jag. Jag gick in och tittade som hastigast på listan och det ser ut som om de bästa hästarna har fått de bästa spåren. Vi är intresserade av ledningen och hon brukar försvara sig bra. säger Monica Sahlgren-Fromell.
I den näst senaste starten var hon positiv som tvåa på V64 där hon fick det tufft men ändå höll till kort före mål efter 1.09,0 första 500 meterna och ett snabbt första varv. Du måste ha varit nöjd?
- Javisst. Inte på hur loppet blev kört, utan hur hon kämpade hela vägen. Hon fick en tuff öppning och sedan kom Ken Ecce och bara körde och körde en lång bit med sin häst. Jag trodde att Valeria skulle ta helt slut i början av upploppet - men hon tog ju emot hela upploppet och förlorade med en halv längd mot en bra häst (Lucky Truc).
I somras vann stallets Isco Boko styrkeprovet Bo W Takters Tribute över tre kilometer ingående i V75 under Jägersros derbyhelg. Hur står det till med honom?
- Han har full form men är rätt känslig i sig själv. Det är inte mycket som får bli fel, för då galopperar han. Han har stor kapacitet men huvudet är inte så bra. Då har Valeria Wareco en bättre inställning och det är klart att vi måste tro på henne i onsdagens lopp.
Du har haft fina framgångar som både tränare och kusk. När du var i farten och körde lopp som mest vann du K.G.Bertmarks Minneslopp med Johan Ehrenbergs Sonnbo Dole. Det var 2003 och skådespelaren och travamatören Ehrenberg fick glädjefnatt. Han kopplade loss sulkyn och sprang upploppet upp och ner med den inför derbypubliken!
- Det minns jag. Ha ha! Han har inga hästar själv numera, men vi håller kontakten och pratas vid kanske en gång i veckan. Så han behåller sitt travintresse.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-4 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 4] 2160/8 str
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-3 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 4] 1640/6 0 16.0 1065
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-6 Capri F.M. Capri F.M.   [v 6] 2160/10 0 16.7 243
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-5 Muscle Wall Muscle Wall   [h 4] 2140/6 0 15.3 719
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-10 Enor Terdus Enor Terdus   [v 5] 2140/9 6 17.9g 612
2015-10-04 2015-10-04 Visby-9 Capri F.M. Capri F.M.   [v 6] 2660/6 6 18.5 48
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 Pegasos Neo Pegasos Neo   [v 8] 2160/11 0 16.6 437
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Elle la Premiere Elle la Premiere   [s 3] 2140/3 0 g 582
2015-10-04 2015-10-04 Visby-3 Nelly Burge Nelly Burge   [s 7] 1640/11 0 14.7g 208
2015-10-04 2015-10-04 Visby-1 Christina Burge Christina Burge   [s 3] 2140/2 0 g 79
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-1 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2160/7 D 0 22.7g 475
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-6 Viktor Burge Viktor Burge   [v 7] 1640/12 D 0 18.5 1825
2016-09-29 2016-09-29 Visby-5 Saga R.C. Saga R.C.   [s 2] 1640/1 D 5 24.3 294
2016-09-29 2016-09-29 Visby-1 Hot Babe Hot Babe   [s 3] 2140/7 D 0 20.4 639
2016-09-17 2016-09-17 Visby-7 Viktor Burge Viktor Burge   [v 7] 2660/9 B 8 20.3g 60
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 5] 1640/12 D 0 20.4g 294
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Enor Terdus Enor Terdus   [v 6] 2140/13 D 0 19.1g 50
2016-09-17 2016-09-17 Visby-1 Capri F.M. Capri F.M.   [v 7] 2140/7 D 0 19.1 54
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 Arwens Spirit Arwens Spirit   [s 4] 2140/1 D 0 g 351
2016-09-08 2016-09-08 Visby-5 Hot Babe Hot Babe   [s 3] 2140/2 D 0 17.7 189
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 5] 2160/8 C 0 20.0g 260
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Optimus Prime Optimus Prime   [v 5] 2140/4 D 1 16.3 54
2016-08-30 2016-08-30 Visby-7 Capri F.M. Capri F.M.   [v 7] 2180/10 B 0 17.9 117
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Viktor Burge Viktor Burge   [v 7] 2660/11 C 0 18.8g 156
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-5 Serendipity Summit Serendipity Summit   [s 3] 2140/7 D str
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-2 Elle la Premiere Elle la Premiere   [s 4] 2140/3 D 7 19.7g 353
2016-08-18 2016-08-18 Visby-1 Kvies Emma Li Kvies Emma Li   [s 3] 2140/2 D str
2016-08-18 2016-08-18 Visby-9 Hot Babe Hot Babe   [s 3] 1640/1 C 1 18.2 147
2016-08-18 2016-08-18 Visby-8 Viktor Burge Viktor Burge   [v 7] 2640/6 C 2 17.2 40
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 Capri F.M. Capri F.M.   [v 7] 2140/11 D 4 15.7 673
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 5] 2140/4 D 4 16.4 215
2016-08-06 2016-08-06 Visby-10 Viktor Burge Viktor Burge   [v 7] 2180/7 D 6 17.7 158
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2160/6 D 0 g 959
2016-07-30 2016-07-30 Visby-9 Elle la Premiere Elle la Premiere   [s 4] 2140/4 D 0 g 451
2016-07-22 2016-07-22 Visby-8 Elle la Premiere Elle la Premiere   [s 4] 2140/3 D 0 18.5 543
2016-07-22 2016-07-22 Visby-6 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 5] 2140/7 D 0 19.2g 327
2016-07-22 2016-07-22 Visby-5 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 1660/10 C 2 13.5 68
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2160/11 C 8 18.1 457
2016-07-22 2016-07-22 Visby-1 Optimus Prime Optimus Prime   [v 5] 2140/5 B 1 18.9 39
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Serendipity Summit Serendipity Summit   [s 3] 2140/9 B 0 g 179
2016-07-05 2016-07-05 Visby-6 Hot Babe Hot Babe   [s 3] 2140/7 D 0 20.6g 344
2016-07-05 2016-07-05 Visby-4 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 5] 2160/10 D 0 18.8g 773
2016-06-28 2016-06-28 Visby-2 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 5] 1660/8 D 5 16.5g 350
2016-06-21 2016-06-21 Visby-7 Viktor Burge Viktor Burge   [v 7] 2140/7 D 4 16.3 643
2016-06-21 2016-06-21 Visby-2 Hot Babe Hot Babe   [s 3] 2140/5 D 0 18.8 737
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Serendipity Summit Serendipity Summit   [s 3] 2140/3 C 7 19.2g 278
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 5] 2160/13 C 0 g 564
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Hot Babe Hot Babe   [s 3] 2140/5 C 0 19.9 462
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 Baluba Baluba   [v 7] 2140/4 D 8 17.1 751
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Kvies Emma Li Kvies Emma Li   [s 3] 2140/2 D 0 23.6g 361
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2140/10 A 3 19.5 258
2016-05-26 2016-05-26 Visby-9 Serendipity Summit Serendipity Summit   [s 3] 2140/1 D 0 g 527
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 5] 2140/9 D 0 16.0g 772
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2140/2 D 0 g 994
2016-05-14 2016-05-14 Visby-3 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2140/7 B 6 19.8 132
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 1640/1 D 0 g 441
2016-05-03 2016-05-03 Visby-7 Optimus Prime Optimus Prime   [v 5] 2140/2 D str
2016-04-23 2016-04-23 Visby-9 Capri F.M. Capri F.M.   [v 7] 2140/11 B 6 16.7 91
2016-04-23 2016-04-23 Visby-8 Viktor Burge Viktor Burge   [v 7] 2140/12 D 0 18.3g 96
2016-04-23 2016-04-23 Visby-7 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 1640/5 D 0 17.5 416
2016-04-23 2016-04-23 Visby-4 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 5] 2640/7 D 6 21.9 197
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-1 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2140/1 D 8 22.5g 217
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-8 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 5] 2160/5 D 0 20.0g 1035
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-3 Hot Babe Hot Babe   [s 3] 2140/2 D 0 17.0 1714
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-1 Serendipity Summit Serendipity Summit   [s 3] 2140/9 C 0 23.1g 298
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-7 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 5] 2140/1 C 8 18.6g 111
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-5 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2660/12 B 0 18.7g 549
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-1 Ovivas Mystiqe Ovivas Mystiqe   [s 5] 2640/12 D str
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Chiptime Chiptime   [v 6] 2120/11 C 0 17.7g 231
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Pretty Woman Pretty Woman   [s 8] 2620/7 D 0 g 2120
2017-10-02 2017-10-02 Visby-5 Tale of Jacks Tale of Jacks   [h 2] 1620/2 C 0 g 99
2017-09-12 2017-09-12 Visby-5 Tale of Jacks Tale of Jacks   [h 2] 1620/1 C 3 20.2g 210
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Pegasos Neo Pegasos Neo   [v 10] 2160/13 B 0 g 344
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Chiptime Chiptime   [v 6] 2140/15 C 0 21.9g 706
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Alvena Uni Alvena Uni   [s 6] 1640/8 A 0 13.9g 806
2017-07-28 2017-07-28 Visby-7 Pegasos Neo Pegasos Neo   [v 10] 2620/9 D 0 18.3 936
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Saga R.C. Saga R.C.   [s 3] 2120/1 C 3 163
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Pegasos Neo Pegasos Neo   [v 10] 2620/9 C 0 17.7 94
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 Nelly Burge Nelly Burge   [s 9] 1620/8 C 6 13.2 215
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Chiptime Chiptime   [v 6] 2120/5 D 3 16.8 286
2017-07-12 2017-07-12 Visby-7 Christina Burge Christina Burge   [s 5] 1620/7 D 0 18.2g 2353
2017-07-12 2017-07-12 Visby-6 Alvena Uni Alvena Uni   [s 6] 3140/8 D 7 16.1 2412
2017-07-12 2017-07-12 Visby-5 Enor Terdus Enor Terdus   [v 7] 2120/5 D 0 g 448
2017-07-12 2017-07-12 Visby-2 Saga R.C. Saga R.C.   [s 3] 2120/4 D 0 17.6 1825
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-10 Alvena Uni Alvena Uni   [s 6] 2100/14 B 7 15.8 379
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Chiptime Chiptime   [v 6] 2140/13 D 0 17.6 2546
2017-06-27 2017-06-27 Visby-3 Saga R.C. Saga R.C.   [s 3] 2120/6 D 0 18.1 920
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Pretty Woman Pretty Woman   [s 8] 2160/12 C 0 21.4g 506
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 Chiptime Chiptime   [v 6] 2120/4 D 0 18.7g 646
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-8 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [h 4] 2160/14 C 7 35.9 347
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Enor Terdus Enor Terdus   [v 7] 2140/15 C 0 g 675
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 Saga R.C. Saga R.C.   [s 3] 2120/2 B 5 19.1 153
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Christina Burge Christina Burge   [s 5] 2120/5 D 1 103
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Saga R.C. Saga R.C.   [s 3] 2120/3 D 6 19.5 800
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Pretty Woman Pretty Woman   [s 8] 2140/11 D 0 20.5g 624
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Muscle Wall Muscle Wall   [h 6] 2620/8 D 0 21.6 1222
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Saga R.C. Saga R.C.   [s 3] 2120/1 D 0 18.8g 500
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 2160/7 D 6 17.5 126
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Pretty Woman Pretty Woman   [s 8] 1620/1 D 6 15.9 295
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Christina Burge Christina Burge   [s 5] 2120/1 C 4 17.1 178
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-9 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [h 4] 2160/10 C 5 35.9 195
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Enor Terdus Enor Terdus   [v 7] 2140/11 D 7 17.6 212
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Pretty Woman Pretty Woman   [s 8] 1660/12 B 6 16.4 627
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Enor Terdus Enor Terdus   [v 7] 2120/9 D 3 343
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 2620/3 D 8 19.0 40
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Muscle Wall Muscle Wall   [h 6] 2120/11 C 0 19.3 271
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Mamushka Mamushka   [s 6] 1620/2 C 6 15.9 275
2018-10-22 2018-10-22 Visby-1 Alvena Uni Alvena Uni   [s 7] 1620/3 D 5 13.4 118
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 3] 1640/6 D 6 15.8 483
2018-10-11 2018-10-11 Visby-2 Tale of Jacks Tale of Jacks   [h 3] 2160/12 A 4 17.8 88
2018-10-11 2018-10-11 Visby-4 Saga R.C. Saga R.C.   [s 4] 1620/4 D 0 14.5 305
2018-08-18 2018-08-18 Visby-2 Huttha Huttha   [v 3] 2120/1 C 8 20.3g 280
2018-08-18 2018-08-18 Visby-9 Endandover Endandover   [v 8] 1640/6 C 0 g 46
2018-07-19 2018-07-19 Visby-8 Huttha Huttha   [v 3] 2120/11 C 8 19.9 574
2018-06-28 2018-06-28 Visby-2 Huttha Huttha   [v 3] 2120/7 C str
2018-06-16 2018-06-16 Visby-8 Huttha Huttha   [v 3] 2120/5 D 0 643
2018-05-24 2018-05-24 Visby-6 Huttha Huttha   [v 3] 2120/10 C 6 19.1 810
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-3 Sweetchildofmine Sweetchildofmine   [s 9] 2140/5 B 0 15.3 67
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-8 Pålagutten Pålagutten   [v 10] 1640/2 D 0 40.4g 178
2018-05-14 2018-05-14 Visby-6 Endandover Endandover   [v 8] 2140/11 D 6 17.4 931
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-2 Huttha Huttha   [v 3] 2140/9 C 5 19.6 446
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-6 Mamushka Mamushka   [s 7] 2160/9 B 6 18.2 633
2018-03-06 2018-03-06 Gävle-1 Huttha Huttha   [v 3] 2140/5 C 0 20.3 267
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Falcon Scott Falcon Scott   [v 8] 2120/8 D 8 15.5 1000
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-1 Jamaica Boko Jamaica Boko   [s 3] 2140/8 B 5 18.6 62
2019-10-14 2019-10-14 Visby-6 Jamaica Boko Jamaica Boko   [s 3] 2120/5 D 8 21.7g 267
2019-10-14 2019-10-14 Visby-7 Jalna Boko Jalna Boko   [s 3] 2120/8 B 7 23.1g 91
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-2 Jelena Boko Jelena Boko   [s 3] 2140/8 D 0 g 329
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-4 Huttha Huttha   [v 4] 1640/12 D 0 16.1 890
2019-08-12 2019-08-12 Romme-9 Lauren Bacall Lauren Bacall   [s 5] 2140/1 C 8 17.2 94
2019-05-09 2019-05-09 Visby-7 Dream Quo Vadis Dream Quo Vadis   [s 3] 2120/7 B 8 22.1 370
2019-05-09 2019-05-09 Visby-8 Huttha Huttha   [v 4] 1620/12 C 0 g 177
2019-04-07 2019-04-07 Romme-3 Moonzoom J:r Moonzoom J:r   [v 7] 2140/5 D 0 17.5 297
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-9 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 6] 2160/7 C 0 32.3 274
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-10 Huttha Huttha   [v 4] 2160/7 A 0 g 130
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-1 Huttha Huttha   [v 4] 2140/4 D 1 16.8 208
2020-12-01 2020-12-01 Romme-2 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 7] 2140/12 B 0 30.0 165
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-8 Alvena Uni Alvena Uni   [s 9] 2160/8 D 0 15.2 509
2020-10-31 2020-10-31 Romme-9 Huttha Huttha   [v 5] 2160/4 B 3 18.2 399
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-2 Huttha Huttha   [v 5] 2140/4 B 3 17.5 40
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-1 Allstar Rose Allstar Rose   [s 3] 2140/10 D 0 26.3g 481
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-1 Lauren Bacall Lauren Bacall   [s 6] 2140/4 C 0 16.4g 63
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-3 Huttha Huttha   [v 5] 1660/7 C 4 15.6 665
2020-09-29 2020-09-29 Romme-6 Huttha Huttha   [v 5] 2160/13 B 0 17.7 1118
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-3 Gobernante Gobernante   [h 3] 2140/10 D 6 18.6g 1025
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-5 Allstar Rose Allstar Rose   [s 3] 1640/7 D 0 23.9g 518
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-2 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 5] 1640/9 C 0 15.2 527
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-2 Jelena Boko Jelena Boko   [s 4] 2140/6 B str
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-2 Jeanne d'Arc Boko Jeanne d'Arc Boko   [s 4] 2160/9 B 8 18.1 347
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-2 Jelena Boko Jelena Boko   [s 4] 2160/6 B 0 g 179
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-1 Jelena Boko Jelena Boko   [s 4] 2160/11 C 0 23.2g 1060
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-3 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 7] 2100/9 C 6 32.0g 575
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-2 Jelena Boko Jelena Boko   [s 4] 2140/2 D 5 19.3 364
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-8 Prominenta Prominenta   [h 3] 2140/9 D 8 19.0 491
2020-05-19 2020-05-19 Romme-5 Gutesårken Gutesårken   [v 4] 1640/2 D 0 g 515
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-7 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 7] 3160/9 D 0 30.0 1421
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-8 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 5] 1640/3 D 1 14.1 127
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-6 Gutesårken Gutesårken   [h 4] 2140/2 C str
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-7 Julle K.Boko Julle K.Boko   [v 4] 2140/7 D 0 22.0 656
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-1 Julle K.Boko Julle K.Boko   [v 4] 2140/3 D 5 21.7 452
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-6 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 7] 2140/1 A 5 29.2 183
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-3 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 7] 2160/12 A 0 32.0g 1621
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-3 Sundbo Bysen Sundbo Bysen   [v 7] 2140/3 A str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-4 Alvena Uni Alvena Uni   [s 9] 2140/9 D str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-7 Huttha Huttha   [v 5] 2140/5 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-9 Lauren Bacall Lauren Bacall   [s 6] 2140/12 C strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se