V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-7 Cankus Royal* Cankus Royal*   [s 5] 2140/8 str
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Dancing Missile* Dancing Missile*   [v 3] 2140/2 0 19.3 237
2015-10-29 2015-10-29 Boden-8 Boztheman* Boztheman*   [v 8] 2140/6 0 15.7 581
2015-10-29 2015-10-29 Boden-7 Africa Backwoods* Africa Backwoods*   [s 7] 2140/6 0 19.5 650
2015-10-29 2015-10-29 Boden-9 Bear a Title* Bear a Title*   [v 5] 2140/7 0 16.0 400
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-6 I.P.Lento* I.P.Lento*   [h 14] 1640/12 3 22.9 1018
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Ranch Messi* Ranch Messi*   [v 6] 2140/1 D 5 18.6 391
2016-12-16 2016-12-16 Boden-11 Snowline Star* Snowline Star*   [h 4] 1640/5 D 0 18.8 605
2016-12-16 2016-12-16 Boden-8 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 9] 2640/7 D 5 17.1 425
2016-12-16 2016-12-16 Boden-7 Live it Up* Live it Up*   [s 4] 2140/1 D 4 18.0 472
2016-12-16 2016-12-16 Boden-6 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 6] 2140/5 C 5 17.6 189
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Rainman Beyonce* Rainman Beyonce*   [v 4] 2140/7 D 7 22.4g 178
2016-12-06 2016-12-06 Boden-7 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 6] 2140/2 C 4 18.6 71
2016-12-06 2016-12-06 Boden-5 Live it Up* Live it Up*   [s 4] 2140/1 D 6 19.6 772
2016-11-25 2016-11-25 Boden-6 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 1640/6 C 0 16.3 308
2016-11-25 2016-11-25 Boden-9 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 6] 1640/3 D 0 16.5g 551
2016-11-17 2016-11-17 Boden-10 Live it Up* Live it Up*   [s 4] 2140/2 D 7 21.3g 298
2016-11-17 2016-11-17 Boden-9 Visionnaire F.I.* Visionnaire F.I.*   [v 4] 2160/11 B str
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 2160/8 D 2 19.5 195
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Eastwind Cooper* Eastwind Cooper*   [v 7] 2640/12 C 0 19.5 148
2016-11-05 2016-11-05 Boden-3 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 2140/1 D 4 16.9 623
2016-10-24 2016-10-24 Boden-10 All the Better* All the Better*   [v 4] 2140/12 D 0 19.4 1168
2016-10-24 2016-10-24 Boden-7 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 6] 2140/11 D str
2016-10-24 2016-10-24 Boden-1 I'm Fast I'm Fast   [v 3] 1640/9 D 7 20.1 161
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 Sillan Springrose* Sillan Springrose*   [s 8] 2140/3 D 0 18.6 717
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-8 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 2160/8 C 5 17.3 470
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-3 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 9] 2140/7 C 0 17.3 532
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-1 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 2160/13 A 2 14.6 114
2016-09-30 2016-09-30 Boden-4 Iron Smile* Iron Smile*   [s 5] 2140/8 D 0 18.5 639
2016-09-30 2016-09-30 Boden-12 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 6] 2140/10 C 1 16.8 288
2016-09-30 2016-09-30 Boden-8 Super G.* Super G.*   [v 11] 2640/8 D 0 16.6 587
2016-09-30 2016-09-30 Boden-6 Forastero* Forastero*   [v 7] 2140/5 D 4 15.1 263
2016-09-15 2016-09-15 Boden-11 Celebrate It* Celebrate It*   [s 6] 2140/7 D str
2016-09-15 2016-09-15 Boden-10 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 6] 2640/11 D 3 17.5 323
2016-09-15 2016-09-15 Boden-6 All the Better* All the Better*   [v 4] 1640/5 C 7 15.9 142
2016-09-15 2016-09-15 Boden-3 Dixie Exclusive* Dixie Exclusive*   [v 9] 2140/4 C 5 13.5 55
2016-09-08 2016-09-08 Boden-5 Gustav K.* Gustav K.*   [v 6] 1640/3 D 0 13.8 801
2016-08-02 2016-08-02 Boden-6 B.W.T.Hellion* B.W.T.Hellion*   [h 8] 1640/8 B 0 14.2 209
2016-05-19 2016-05-19 Boden-9 Ranch Messi* Ranch Messi*   [v 6] 2140/4 D 6 18.4 255
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-3 Bear a Title* Bear a Title*   [v 6] 2140/15 B 0 17.4g 158
2016-04-05 2016-04-05 Boden-9 Mr Popper* Mr Popper*   [v 8] 2160/3 D 7 19.5 346
2016-04-05 2016-04-05 Boden-3 Bear a Title* Bear a Title*   [v 6] 1640/5 D 3 15.9 194
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-3 Bear a Title* Bear a Title*   [v 6] 2140/4 A 1 18.1 60
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-2 Mr Chaplin* Mr Chaplin*   [v 7] 2140/1 D 4 89
2016-03-11 2016-03-11 Boden-9 Boztheman* Boztheman*   [v 9] 1640/5 D 0 14.6 334
2016-03-11 2016-03-11 Boden-8 Bear a Title* Bear a Title*   [v 6] 2640/6 A 4 17.2 542
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Hubbub Hubbub   [v 10] 2140/8 D 0 20.1 387
2016-02-03 2016-02-03 Boden-3 Mr Chaplin* Mr Chaplin*   [v 7] 1640/4 C 6 18.8 138
2016-01-26 2016-01-26 Boden-4 Delvin Boko Delvin Boko   [v 6] 2140/8 C 5 18.9 34
2016-01-26 2016-01-26 Boden-3 Naomi Carjan* Naomi Carjan*   [s 6] 2140/1 D 0 17.9 1048
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 5] 2140/2 D 3 16.7 875
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 All the Better* All the Better*   [v 5] 2160/15 B 5 18.5 347
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Shaking Dude* Shaking Dude*   [v 5] 1640/5 C 4 19.6g 142
2017-12-07 2017-12-07 Boden-4 B.W.T.Hellion* B.W.T.Hellion*   [h 9] 2140/9 B 0 17.2 186
2017-12-07 2017-12-07 Boden-3 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 5] 2640/9 C 0 18.8 594
2017-12-07 2017-12-07 Boden-10 Global Resource Global Resource   [s 6] 2140/8 C 2 17.8 101
2017-12-07 2017-12-07 Boden-9 All the Better* All the Better*   [v 5] 1640/7 D 0 16.8 537
2017-11-30 2017-11-30 Boden-5 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 10] 2640/2 C 6 18.6 137
2017-11-30 2017-11-30 Boden-4 Cold Seashell* Cold Seashell*   [v 6] 1640/9 C 0 g 139
2017-11-30 2017-11-30 Boden-2 Southeast Jaguar* Southeast Jaguar*   [v 8] 2140/4 D 6 23.6 205
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Boulard* Boulard*   [h 7] 1640/15 D 0 17.7 459
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Global Resource Global Resource   [s 6] 2140/11 D 0 17.8 358
2017-11-14 2017-11-14 Boden-9 Global Resource Global Resource   [s 6] 2140/10 D 4 17.9 422
2017-11-14 2017-11-14 Boden-8 All the Better* All the Better*   [v 5] 2160/11 B 6 18.8 303
2017-11-14 2017-11-14 Boden-5 Valium Beyonce* Valium Beyonce*   [s 3] 2140/10 C 0 21.4 578
2017-11-14 2017-11-14 Boden-3 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 10] 2140/4 D 0 18.1g 499
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Global Resource Global Resource   [s 6] 2640/5 D 0 18.1 1096
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 10] 2140/3 D 0 15.9 303
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 4] 2160/12 A 8 20.4g 128
2017-09-15 2017-09-15 Boden-7 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 10] 2640/9 C 3 17.8 935
2017-09-02 2017-09-02 Boden-6 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 7] 2160/6 D 0 17.5 575
2017-09-02 2017-09-02 Boden-4 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 4] 1640/9 D 0 g 1048
2017-09-02 2017-09-02 Boden-2 Valium Beyonce* Valium Beyonce*   [s 3] 2140/9 C 7 19.2 800
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 7] 2640/2 D 0 16.7g 406
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-3 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 5] 1640/1 C 3 15.9 97
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-7 Live it Up* Live it Up*   [s 5] 2140/9 D 0 20.8 820
2017-07-06 2017-07-06 Boden-7 Cube Harry* Cube Harry*   [v 3] 1640/4 C 6 19.5g 78
2017-07-06 2017-07-06 Boden-3 Irwin Saknussen* Irwin Saknussen*   [v 7] 2140/3 D 0 16.4 273
2017-05-16 2017-05-16 Boden-7 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 7] 2140/5 D 0 231
2017-04-28 2017-04-28 Boden-1 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 7] 2640/4 D 0 17.7 328
2017-02-23 2017-02-23 Boden-3 Live it Up* Live it Up*   [s 5] 2140/2 D 0 18.7 384
2017-02-05 2017-02-05 Boden-10 Global Resource Global Resource   [s 6] 2140/13 C 8 18.8 152
2017-02-05 2017-02-05 Boden-5 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 4] 2140/2 D 0 g 688
2017-02-05 2017-02-05 Boden-3 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 10] 2140/4 C 0 g 430
2017-02-05 2017-02-05 Boden-2 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 6] 2160/13 D 0 g 867
2017-01-25 2017-01-25 Boden-1 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 6] 2140/5 D 8 17.8 233
2017-01-25 2017-01-25 Boden-5 Global Resource Global Resource   [s 6] 1660/11 A 6 17.7 122
2017-01-25 2017-01-25 Boden-3 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 10] 2140/10 B 3 16.6 159
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 Live it Up* Live it Up*   [s 5] 2140/4 D 6 19.5g 561
2017-01-08 2017-01-08 Boden-3 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 10] 1640/3 C 2 17.3 343
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Elvira di Quattro* Elvira di Quattro*   [s 7] 2140/4 C 8 18.2 316
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Coys Rain Coys Rain   [v 4] 2140/7 D 3 16.6 65
2018-11-15 2018-11-15 Boden-4 Spicy Day* Spicy Day*   [s 6] 1640/8 D str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-2 Nice Hill* Nice Hill*   [s 6] 2140/2 C 0 23.3g 90
2018-10-29 2018-10-29 Boden-3 Spicy Day* Spicy Day*   [s 6] 2140/3 D 0 17.2 227
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 California California   [s 6] 2140/4 D 6 16.1 392
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-7 Pireus* Pireus*   [v 10] 1640/8 D 3 23.2 688
2018-09-27 2018-09-27 Boden-7 Luikon Juliet* Luikon Juliet*   [s 8] 2140/11 D 0 560
2018-09-27 2018-09-27 Boden-4 Bear a Title* Bear a Title*   [v 8] 1640/5 D 0 14.9 413
2018-09-27 2018-09-27 Boden-1 Miss Caperina* Miss Caperina*   [s 6] 2640/5 B 7 17.8 220
2018-08-23 2018-08-23 Boden-5 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 5] 1640/10 D 0 18.8 427
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 8] 2160/12 B 0 17.1 640
2018-08-23 2018-08-23 Boden-1 X.Factor X.Factor   [v 7] 2140/12 D 4 15.8 511
2018-07-14 2018-07-14 Boden-10 Park's Balance* Park's Balance*   [v 11] 2640/11 D str
2018-07-14 2018-07-14 Boden-6 Cobbys Moonwalker* Cobbys Moonwalker*   [v 6] 2160/11 B 5 16.0 411
2018-07-14 2018-07-14 Boden-3 All the Better* All the Better*   [v 6] 2160/13 B 4 16.3 483
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-12 Cobbys Moonwalker* Cobbys Moonwalker*   [v 6] 3140/5 D 0 19.2 501
2018-06-16 2018-06-16 Boden-4 Cobbys Moonwalker* Cobbys Moonwalker*   [v 6] 3140/7 C 0 g 87
2018-06-16 2018-06-16 Boden-8 Disco Diandra* Disco Diandra*   [s 6] 2140/4 D 0 17.3g 424
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-5 Cube Harry* Cube Harry*   [v 4] 1640/6 D 0 16.9g 259
2018-06-01 2018-06-01 Boden-6 Cobbys Moonwalker* Cobbys Moonwalker*   [v 6] 2140/1 C 1 15.0 303
2018-05-25 2018-05-25 Boden-11 Miss Caperina* Miss Caperina*   [s 6] 2160/11 B 0 19.4 179
2018-05-25 2018-05-25 Boden-9 Global Resource Global Resource   [s 7] 1640/1 D 5 13.9 434
2018-05-25 2018-05-25 Boden-8 Eko Joyfull* Eko Joyfull*   [v 8] 1640/4 B 0 g 367
2018-05-25 2018-05-25 Boden-6 All the Better* All the Better*   [v 6] 2640/5 C 0 16.6 678
2018-05-25 2018-05-25 Boden-4 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 8] 2140/5 C 0 15.6g 300
2018-04-26 2018-04-26 Boden-9 Pineapple Boy* Pineapple Boy*   [v 8] 2180/11 D 8 17.8g 1316
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 Cappucetto Cappucetto   [s 7] 2160/12 B 0 18.2g 268
2018-04-26 2018-04-26 Boden-3 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 8] 2160/6 B 0 17.3 378
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 Cube Harry* Cube Harry*   [v 4] 2140/11 C 5 17.2 66
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Global Resource Global Resource   [s 7] 2140/8 D 6 15.7 260
2018-04-05 2018-04-05 Boden-10 All the Better* All the Better*   [v 6] 2160/9 D 6 18.0 316
2018-04-05 2018-04-05 Boden-6 Global Resource Global Resource   [s 7] 2160/12 D 5 17.4 474
2018-03-16 2018-03-16 Boden-1 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 8] 2160/5 B 7 16.8 252
2018-03-09 2018-03-09 Boden-7 Aamos Boy* Aamos Boy*   [v 7] 2140/10 D 0 g 490
2018-03-09 2018-03-09 Boden-5 Global Resource Global Resource   [s 7] 2140/9 D 2 15.9 677
2018-03-09 2018-03-09 Boden-4 All the Better* All the Better*   [v 6] 2640/13 B 0 20.2g 350
2018-03-09 2018-03-09 Boden-1 Cube Harry* Cube Harry*   [v 4] 2140/1 C 0 g 154
2018-03-09 2018-03-09 Boden-8 Stanley Good Speed* Stanley Good Speed*   [v 8] 2140/1 D 7 17.9 1066
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Global Resource Global Resource   [s 7] 2140/6 D 0 18.9 565
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 5] 2140/3 D 0 g 637
2018-02-23 2018-02-23 Boden-3 Cube Harry* Cube Harry*   [v 4] 2140/8 D 2 17.6 391
2018-02-23 2018-02-23 Boden-2 Valium Beyonce* Valium Beyonce*   [s 4] 1640/9 C 3 19.6 304
2018-02-09 2018-02-09 Boden-9 Valium Beyonce* Valium Beyonce*   [s 4] 2160/3 D 5 20.7 281
2018-02-09 2018-02-09 Boden-8 Rim Bay Quebec* Rim Bay Quebec*   [v 10] 2160/6 D 0 19.6 573
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 All the Better* All the Better*   [v 6] 2140/3 D 0 18.8 483
2018-02-09 2018-02-09 Boden-2 Global Resource Global Resource   [s 7] 1640/11 D 5 17.0 378
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-3 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 11] 2160/12 C 0 g 723
2018-01-20 2018-01-20 Boden-8 All the Better* All the Better*   [v 6] 2640/6 D 8 19.4 529
2018-01-20 2018-01-20 Boden-7 Global Resource Global Resource   [s 7] 1640/2 D 3 15.2 256
2018-01-20 2018-01-20 Boden-1 Shaking Dude* Shaking Dude*   [v 6] 2160/7 B 0 g 65
2018-01-07 2018-01-07 Boden-3 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 8] 2160/8 B 7 19.5 140
2018-01-07 2018-01-07 Boden-1 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 5] 2140/9 B 3 19.4 189
2018-01-07 2018-01-07 Boden-6 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 11] 2640/1 C 6 19.1 773
2018-01-01 2018-01-01 Boden-3 Global Resource Global Resource   [s 7] 1640/6 D 5 16.3 158
2019-12-13 2019-12-13 Boden-7 Armani Press* Armani Press*   [v 6] 1640/2 C 2 14.9 93
2019-12-13 2019-12-13 Boden-3 Duke of Mine Duke of Mine   [v 4] 2140/3 A 5 18.3 106
2019-12-13 2019-12-13 Boden-2 Nice Hill* Nice Hill*   [s 7] 2160/10 C 0 21.2 444
2019-11-28 2019-11-28 Boden-8 Like Elvis* Like Elvis*   [v 4] 2140/3 D 7 17.3 501
2019-11-28 2019-11-28 Boden-7 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1660/12 C 7 29.3 984
2019-11-28 2019-11-28 Boden-2 Nice Hill* Nice Hill*   [s 7] 2160/12 C 6 20.8 493
2019-11-28 2019-11-28 Boden-10 Duke of Mine Duke of Mine   [v 4] 2140/8 A 4 18.6 112
2019-11-28 2019-11-28 Boden-9 Mass Attack* Mass Attack*   [v 6] 2140/5 D 0 17.1 496
2019-11-15 2019-11-15 Boden-9 All the Better* All the Better*   [v 7] 2160/6 D 5 18.1 754
2019-11-15 2019-11-15 Boden-8 Nehemiah* Nehemiah*   [v 4] 2140/10 C 6 18.1 154
2019-11-15 2019-11-15 Boden-7 Duke of Mine Duke of Mine   [v 4] 2140/12 A 6 17.7 130
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Remote Control* Remote Control*   [v 9] 2140/10 C 4 14.8 1166
2019-11-15 2019-11-15 Boden-5 Bend Over and Beg Bend Over and Beg   [s 6] 2640/6 D 0 g 906
2019-11-15 2019-11-15 Boden-4 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1640/6 D 6 28.7g 397
2019-11-15 2019-11-15 Boden-2 Like Elvis* Like Elvis*   [v 4] 2140/3 D 0 17.5 293
2019-11-05 2019-11-05 Boden-9 Oryx Tjern Oryx Tjern   [v 4] 2140/3 B 0 g 46
2019-11-05 2019-11-05 Boden-4 Duke of Mine Duke of Mine   [v 4] 2140/4 A 5 18.6 25
2019-11-05 2019-11-05 Boden-3 Like Elvis* Like Elvis*   [v 4] 2140/13 D 3 16.6 589
2019-10-24 2019-10-24 Boden-3 Duke of Mine Duke of Mine   [v 4] 2160/7 B 0 19.9g 76
2019-10-24 2019-10-24 Boden-9 Frank* Frank*   [v 5] 2140/2 D 0 g 121
2019-10-24 2019-10-24 Boden-6 Wannabe Star* Wannabe Star*   [s 8] 2140/2 D 7 16.4 501
2019-10-24 2019-10-24 Boden-4 Like Elvis* Like Elvis*   [v 4] 2140/10 C 0 18.0 306
2019-10-10 2019-10-10 Boden-9 Nehemiah* Nehemiah*   [v 4] 2140/8 C 5 18.0 23
2019-10-10 2019-10-10 Boden-8 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2140/8 C 3 29.4 60
2019-10-10 2019-10-10 Boden-7 Listas Beauty* Listas Beauty*   [s 3] 2140/12 D 0 20.5g 1279
2019-10-10 2019-10-10 Boden-4 Forastero* Forastero*   [v 10] 2640/5 D 7 16.6 420
2019-10-10 2019-10-10 Boden-2 Like Elvis* Like Elvis*   [v 4] 1640/7 B 4 16.0 86
2019-09-27 2019-09-27 Boden-10 California California   [s 7] 2140/12 D str
2019-09-27 2019-09-27 Boden-6 Remote Control* Remote Control*   [v 9] 2140/9 D 6 13.8 1000
2019-09-27 2019-09-27 Boden-4 Like Elvis* Like Elvis*   [v 4] 2140/9 B 0 17.1 410
2019-09-27 2019-09-27 Boden-3 Armani Press* Armani Press*   [v 6] 2140/13 C 0 16.3 313
2019-08-29 2019-08-29 Boden-10 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1640/4 C 3 26.3 175
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-6 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2160/12 A 5 29.3 62
2019-08-13 2019-08-13 Boden-7 Bear a Title* Bear a Title*   [v 9] 2140/14 C 0 15.4 734
2019-08-13 2019-08-13 Boden-6 Forastero* Forastero*   [v 10] 3140/2 C 0 17.5 593
2019-07-08 2019-07-08 Boden-2 Samuel von Bentz* Samuel von Bentz*   [v 5] 2140/5 A 0 17.3 20
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Frank Frank   [v 5] 1640/5 B 7 16.0 23
2019-07-08 2019-07-08 Boden-6 X.Factor X.Factor   [v 8] 2660/7 A 0 18.9g 192
2019-07-08 2019-07-08 Boden-3 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 9] 2140/12 D 0 15.9 809
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-10 X.Factor X.Factor   [v 8] 3160/12 B 0 g 741
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-3 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1640/5 C 5 27.6 75
2019-06-15 2019-06-15 Boden-2 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2140/7 B 2 27.6 34
2019-06-06 2019-06-06 Boden-10 California California   [s 7] 2140/13 A 0 17.1 601
2019-06-06 2019-06-06 Boden-7 Remote Control* Remote Control*   [v 9] 2140/3 C 6 14.1 44
2019-06-06 2019-06-06 Boden-6 Bear a Title* Bear a Title*   [v 9] 2140/4 D 0 14.7 791
2019-06-06 2019-06-06 Boden-5 Armani Press* Armani Press*   [v 6] 1640/12 B 6 13.9 116
2019-06-06 2019-06-06 Boden-4 X.Factor X.Factor   [v 8] 2640/3 B 6 16.1g 49
2019-06-06 2019-06-06 Boden-3 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 9] 1640/2 B 5 13.8 278
2019-06-06 2019-06-06 Boden-1 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2180/5 B 1 28.9 45
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-5 X.Factor X.Factor   [v 8] 3160/3 B 3 17.0 163
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-4 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2140/7 A 2 28.9 43
2019-04-26 2019-04-26 Boden-7 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2160/9 B 1 29.7 21
2019-04-18 2019-04-18 Boden-10 X.Factor X.Factor   [v 8] 2640/12 A 1 15.5 50
2019-04-18 2019-04-18 Boden-6 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2180/12 A 2 29.6 43
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-8 Pireus* Pireus*   [v 11] 1640/2 D 4 22.9 306
2019-03-31 2019-03-31 Boden-10 X.Factor X.Factor   [v 8] 2660/12 D 0 16.5g 960
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-4 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2160/13 B 2 31.7 170
2019-03-22 2019-03-22 Boden-7 X.Factor X.Factor   [v 8] 3140/4 D 5 17.6g 300
2019-03-22 2019-03-22 Boden-1 Nice Hill* Nice Hill*   [s 7] 2140/2 C 5 20.3 241
2019-03-08 2019-03-08 Boden-7 Galileo Star* Galileo Star*   [v 5] 2140/7 D 7 19.7g 210
2019-03-08 2019-03-08 Boden-6 X.Factor X.Factor   [v 8] 2140/15 D 8 16.4 426
2019-03-08 2019-03-08 Boden-4 Samuel von Bentz* Samuel von Bentz*   [v 5] 2140/2 D 2 17.4 49
2019-03-08 2019-03-08 Boden-3 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1640/3 D 0 32.9g 86
2019-03-08 2019-03-08 Boden-1 All the Better* All the Better*   [v 7] 2140/9 D 0 18.1 822
2019-03-08 2019-03-08 Boden-10 Caddiemaster* Caddiemaster*   [s 5] 1640/5 D 0 20.3g 157
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-4 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 2160/9 D 0 16.9 697
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-3 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2160/9 D 0 19.6g 243
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-1 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2140/2 D 2 32.2 56
2019-02-15 2019-02-15 Boden-9 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 9] 2160/5 C 0 g 303
2019-02-15 2019-02-15 Boden-8 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2160/5 B 7 20.6g 195
2019-02-15 2019-02-15 Boden-5 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 2140/5 D 0 18.9 356
2019-02-15 2019-02-15 Boden-2 All the Better* All the Better*   [v 7] 2140/13 C 0 17.7 975
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-3 X.Factor X.Factor   [v 8] 2140/9 D 1 16.4 578
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 All the Better* All the Better*   [v 7] 2160/7 C 3 19.1 752
2019-02-01 2019-02-01 Boden-4 X.Factor X.Factor   [v 8] 2140/3 D 0 g 682
2019-02-01 2019-02-01 Boden-1 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1640/2 D 0 34.3g 103
2019-01-19 2019-01-19 Boden-1 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1640/4 C 1 34.9 38
2019-01-19 2019-01-19 Boden-8 X.Factor X.Factor   [v 8] 2640/12 C 3 18.7 166
2019-01-19 2019-01-19 Boden-6 Spicy Day* Spicy Day*   [s 7] 1640/4 B 0 18.5g 89
2019-01-19 2019-01-19 Boden-4 California California   [s 7] 2140/5 A 0 19.5 191
2019-01-19 2019-01-19 Boden-3 All the Better* All the Better*   [v 7] 1640/8 C 7 17.6 545
2019-01-11 2019-01-11 Boden-8 Galileo Star* Galileo Star*   [v 5] 2160/11 B 4 21.3 257
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 X.Factor X.Factor   [v 8] 2140/15 B 6 17.1 446
2020-12-18 2020-12-18 Boden-9 Duke of Mine Duke of Mine   [v 5] 1640/5 D 7 17.3 31
2020-12-18 2020-12-18 Boden-6 Armani Press* Armani Press*   [v 7] 2640/8 A 2 16.4 342
2020-12-08 2020-12-08 Boden-5 Don Defender* Don Defender*   [v 6] 2140/13 D 0 18.0 1319
2020-12-08 2020-12-08 Boden-3 Duke of Mine Duke of Mine   [v 5] 2140/11 D 5 18.4 238
2020-11-22 2020-11-22 Boden-9 Armani Press* Armani Press*   [v 7] 2140/12 C 0 16.3 327
2020-11-22 2020-11-22 Boden-1 Aran Down Hill Aran Down Hill   [h 4] 2140/4 C str
2020-11-06 2020-11-06 Boden-8 Don Defender* Don Defender*   [v 6] 2140/15 A 0 18.6 76
2020-10-29 2020-10-29 Boden-2 Nehemiah* Nehemiah*   [v 5] 1640/9 C 5 14.9 271
2020-10-29 2020-10-29 Boden-8 Don Defender* Don Defender*   [v 6] 2160/10 B 2 17.5 457
2020-10-22 2020-10-22 Boden-8 Hania Beach Hania Beach   [s 3] 2140/4 D 0 g 244
2020-10-22 2020-10-22 Boden-4 Armani Press* Armani Press*   [v 7] 2140/8 B 2 17.6 122
2020-09-24 2020-09-24 Boden-7 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 9] 2140/4 C 0 30.6 715
2020-09-24 2020-09-24 Boden-3 Make Me Rich Make Me Rich   [s 8] 2140/13 B 5 16.7 497
2020-08-12 2020-08-12 Boden-6 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 9] 1660/11 B 5 27.3g 1329
2020-08-04 2020-08-04 Boden-8 Carmela Frontline Carmela Frontline   [s 3] 2140/5 D 0 g 565
2020-08-04 2020-08-04 Boden-6 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 9] 1640/7 C 4 26.7 307
2020-08-04 2020-08-04 Boden-3 Lord of Tooma Lord of Tooma   [v 5] 2640/1 D 0 g 693
2020-08-04 2020-08-04 Boden-2 Nehemiah* Nehemiah*   [v 5] 2140/3 B 2 15.4 116
2020-08-04 2020-08-04 Boden-1 Ariston Ariston   [v 5] 1640/4 A 6 15.2 29
2020-05-14 2020-05-14 Boden-2 Make Me Rich Make Me Rich   [s 8] 2140/7 D 0 17.4 444
2020-05-14 2020-05-14 Boden-1 Armani Press* Armani Press*   [v 7] 2140/7 C 4 15.3 230
2020-03-26 2020-03-26 Boden-5 Armani Press* Armani Press*   [v 7] 3160/6 D str
2020-03-26 2020-03-26 Boden-3 Make Me Rich Make Me Rich   [s 8] 1640/7 D str
2020-03-19 2020-03-19 Boden-6 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 9] 2140/1 D 6 30.2 311
2020-03-19 2020-03-19 Boden-7 Make Me Rich Make Me Rich   [s 8] 2140/3 D 2 16.8 112
2020-02-27 2020-02-27 Boden-9 Armani Press* Armani Press*   [v 7] 2660/7 C 1 17.9 132
2020-02-27 2020-02-27 Boden-7 Make Me Rich Make Me Rich   [s 8] 1640/2 D 2 16.0 916
2020-02-27 2020-02-27 Boden-5 Samuel von Bentz* Samuel von Bentz*   [v 6] 2140/7 B 7 18.8g 83
2020-02-27 2020-02-27 Boden-4 Like Elvis* Like Elvis*   [v 5] 2140/2 D str
2020-02-27 2020-02-27 Boden-3 Remote Control* Remote Control*   [v 10] 2140/1 D 2 17.0 107
2020-02-16 2020-02-16 Boden-9 Remote Control* Remote Control*   [v 10] 1640/10 D 5 15.5 626
2020-02-16 2020-02-16 Boden-8 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 9] 2160/4 D str
2020-02-16 2020-02-16 Boden-5 Nehemiah* Nehemiah*   [v 5] 2640/1 B 4 18.1 25
2020-02-16 2020-02-16 Boden-3 Like Elvis* Like Elvis*   [v 5] 2140/4 C 4 18.7 108
2020-02-16 2020-02-16 Boden-1 Hillbilly Pete* Hillbilly Pete*   [v 6] 2140/6 C 3 19.0 70
2020-01-30 2020-01-30 Boden-8 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 10] 2640/8 D 0 18.9 833
2020-01-30 2020-01-30 Boden-6 Make Me Rich Make Me Rich   [s 8] 2140/4 D 7 17.9 626
2020-01-30 2020-01-30 Boden-5 Nehemiah* Nehemiah*   [v 5] 2140/5 B 1 17.0 16
2020-01-30 2020-01-30 Boden-3 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 9] 2180/9 B 6 31.0 427
2020-01-30 2020-01-30 Boden-2 Don Bimbo Rok* Don Bimbo Rok*   [v 6] 2140/6 D 0 21.5 253
2020-01-19 2020-01-19 Boden-10 Forastero* Forastero*   [v 11] 2140/12 C 0 17.8 1250
2020-01-19 2020-01-19 Boden-6 Armani Press* Armani Press*   [v 7] 2140/10 C 0 17.1 183
2020-01-19 2020-01-19 Boden-2 Nehemiah* Nehemiah*   [v 5] 2140/7 B 1 16.8 65
2021-12-20 2021-12-20 Boden-4 Lord of Tooma Lord of Tooma   [v 6] 2140/3 D str
2021-12-20 2021-12-20 Boden-3 Kurt Sånna* Kurt Sånna*   [v 9] 2140/8 D 5 18.2 1273
2021-12-02 2021-12-02 Boden-5 Duke of Mine Duke of Mine   [v 6] 2160/6 C 5 18.4 86
2021-11-15 2021-11-15 Boden-4 Dee Storm* Dee Storm*   [v 9] 2140/6 D 7 18.9 562
2021-11-15 2021-11-15 Boden-1 Mr Huugo* Mr Huugo*   [v 3] 2160/8 B 4 21.3 102
2021-10-21 2021-10-21 Boden-10 Dee Storm* Dee Storm*   [v 9] 2140/3 D 0 19.6g 526
2021-10-21 2021-10-21 Boden-9 Mr Huugo* Mr Huugo*   [v 3] 2140/1 C 3 23.3 245
2021-10-21 2021-10-21 Boden-3 Armani Press* Armani Press*   [v 8] 2140/10 B 3 18.2 74
2021-10-15 2021-10-15 Skellefteå-8 Kurt Sånna* Kurt Sånna*   [v 9] 2640/2 D 0 19.2 509
2021-10-15 2021-10-15 Skellefteå-2 Fifth Avenue Vice* Fifth Avenue Vice*   [v 7] 2160/8 A 5 17.2 96
2021-09-24 2021-09-24 Boden-6 Dee Storm* Dee Storm*   [v 9] 1640/12 D 0 16.0 374
2021-09-16 2021-09-16 Boden-2 Hania Beach Hania Beach   [s 4] 2140/1 C str
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-7 Montales* Montales*   [v 7] 2140/8 C 2 15.7 251
2021-09-02 2021-09-02 Boden-7 Montales* Montales*   [v 7] 2140/3 A 2 15.9 117
2021-09-02 2021-09-02 Boden-5 Lord of Tooma Lord of Tooma   [v 6] 1640/10 D 0 g 623
2021-02-26 2021-02-26 Boden-2 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 7] 2140/10 D 0 g 805
2021-01-22 2021-01-22 Boden-8 Lina Lee Lina Lee   [s 7] 2140/2 D 0 22.2g 297
2021-01-22 2021-01-22 Boden-6 Make Me Rich Make Me Rich   [s 9] 2140/5 C 2 18.2 553
2021-01-03 2021-01-03 Boden-11 Make Me Rich Make Me Rich   [s 9] 1640/5 C 4 17.2 479
2021-01-03 2021-01-03 Boden-10 Armani Press* Armani Press*   [v 8] 2140/1 C 0 17.4 150
2021-01-03 2021-01-03 Boden-2 Goros Pepper* Goros Pepper*   [v 7] 2160/12 B 0 22.2g 1129
2022-12-28 2022-12-28 Boden-7 Red Lightning Red Lightning   [s 3] 2140/4 C 0 25.3 189
2022-12-28 2022-12-28 Boden-2 Broomhilda* Broomhilda*   [s 5] 1640/6 C 2 16.4 35
2022-12-16 2022-12-16 Boden-2 Broomhilda* Broomhilda*   [s 5] 2160/12 B 4 18.1 65
2022-12-08 2022-12-08 Boden-4 Montales* Montales*   [v 8] 2140/3 D str
2022-12-01 2022-12-01 Boden-1 Red Lightning Red Lightning   [s 3] 2140/3 C 0 20.5 715
2022-11-24 2022-11-24 Boden-9 Filur Sisu* Filur Sisu*   [v 7] 2180/15 B 0 18.3 269
2022-11-24 2022-11-24 Boden-4 Montales* Montales*   [v 8] 2140/3 C 2 15.7 390
2022-10-06 2022-10-06 Boden-10 Danger Zone* Danger Zone*   [v 4] 2140/1 C 0 332
2022-10-06 2022-10-06 Boden-3 Red Lightning Red Lightning   [s 3] 2140/4 D 0 20.1 1154
2022-08-19 2022-08-19 Boden-8 Filur Sisu* Filur Sisu*   [h 7] 2140/12 C 0 15.6 759
2022-08-19 2022-08-19 Boden-7 Kurt Sånna* Kurt Sånna*   [v 10] 1640/3 D 6 15.5 594
2022-08-19 2022-08-19 Boden-4 Broomhilda* Broomhilda*   [s 5] 2140/6 C 0 g 261
2022-08-19 2022-08-19 Boden-3 Red Lightning Red Lightning   [s 3] 2140/9 D 6 20.6 200
2022-07-14 2022-07-14 Boden-10 Spot On F.I.* Spot On F.I.*   [v 4] 2140/4 C 0 22.2g 394
2022-07-14 2022-07-14 Boden-7 Red Lightning Red Lightning   [s 3] 2140/4 D 7 19.2 381
2022-07-14 2022-07-14 Boden-5 Broomhilda* Broomhilda*   [s 5] 2140/1 C 7 18.1g 113
2022-05-26 2022-05-26 Boden-8 Duke of Mine Duke of Mine   [v 7] 2140/3 B 6 16.6 172
2022-05-26 2022-05-26 Boden-5 Montales* Montales*   [v 8] 2140/11 B 4 16.4 196
2022-04-11 2022-04-11 Boden-7 Duke of Mine Duke of Mine   [v 7] 2140/11 C 7 17.4 499
2022-03-22 2022-03-22 Boden-2 Duke of Mine Duke of Mine   [v 7] 2140/10 D 0 16.3 950
2022-03-22 2022-03-22 Boden-1 Montales* Montales*   [v 8] 2140/6 C 2 17.0 157
2022-03-10 2022-03-10 Boden-5 Montales* Montales*   [v 8] 1640/5 B 1 17.9 205
2022-01-02 2022-01-02 Boden-11 Kurt Sånna* Kurt Sånna*   [v 10] 2140/13 D 6 18.8 306
2022-01-02 2022-01-02 Boden-2 Hania Beach Hania Beach   [s 5] 2160/6 C 6 22.2g 81
2023-12-08 2023-12-08 Boden-4 Eskils Joker Eskils Joker   [v 6] 2160/3 C 2 33.2 73
2023-11-17 2023-11-17 Boden-10 Eskils Joker Eskils Joker   [v 6] 2140/2 C 0 34.5g 70
2023-10-29 2023-10-29 Boden-8 Lord of Tooma Lord of Tooma   [v 8] 2160/11 D 0 17.6 819
2023-10-29 2023-10-29 Boden-7 Eskils Joker Eskils Joker   [v 6] 2160/3 D 2 31.2 395
2023-10-29 2023-10-29 Boden-5 Red Lightning Red Lightning   [s 4] 2140/1 D 0 23.7 177
2023-10-20 2023-10-20 Boden-7 Eskils Joker Eskils Joker   [v 6] 2140/10 B 0 33.5g 121
2023-07-13 2023-07-13 Boden-5 Montales* Montales*   [v 9] 2160/9 C 0 15.2g 5076
2023-06-01 2023-06-01 Boden-1 Broomhilda* Broomhilda*   [s 6] 2640/2 C str
2023-05-19 2023-05-19 Boden-6 Guilty Pleasure* Guilty Pleasure*   [v 8] 2140/5 D 0 15.7 583
2023-05-19 2023-05-19 Boden-5 Power Downhill* Power Downhill*   [v 6] 2140/8 D 5 16.6 653
2023-05-04 2023-05-04 Boden-9 Atlas Kronos Atlas Kronos   [v 7] 2140/9 D 0 16.3 758
2023-04-06 2023-04-06 Boden-4 Broomhilda* Broomhilda*   [s 6] 2140/5 C 8 16.3 138
2023-03-30 2023-03-30 Boden-11 Cazorla Byd* Cazorla Byd*   [v 6] 2140/7 D str
2023-03-30 2023-03-30 Boden-5 Broomhilda* Broomhilda*   [s 6] 2160/6 D 3 16.3 126
2023-03-30 2023-03-30 Boden-2 Mr Huugo* Mr Huugo*   [v 5] 2140/9 C 5 18.4 190
2023-03-10 2023-03-10 Boden-8 Broomhilda* Broomhilda*   [s 6] 2140/5 D 5 17.0 135
2023-03-10 2023-03-10 Boden-6 Montales* Montales*   [v 9] 1640/9 C 6 14.6 800
2023-03-10 2023-03-10 Boden-3 Red Lightning Red Lightning   [s 4] 2160/11 D 0 19.0 576
2023-02-24 2023-02-24 Boden-10 Cazorla Byd* Cazorla Byd*   [v 6] 2160/2 D 0 g 506
2023-02-24 2023-02-24 Boden-9 Montales* Montales*   [v 9] 2140/1 D 5 17.4 433
2023-02-24 2023-02-24 Boden-6 Broomhilda* Broomhilda*   [s 6] 1660/5 B 0 g 294
2023-02-24 2023-02-24 Boden-5 Mr Huugo* Mr Huugo*   [v 5] 1640/12 C 5 17.9 164
2023-02-16 2023-02-16 Boden-5 Red Lightning Red Lightning   [s 4] 2160/11 B 7 20.6 291
2023-02-16 2023-02-16 Boden-1 Broomhilda* Broomhilda*   [s 6] 1640/9 C 0 19.0g 122
2023-01-29 2023-01-29 Boden-6 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 9] 2160/7 D 0 18.7 947
2023-01-23 2023-01-23 Skellefteå-3 Montales* Montales*   [v 9] 2140/9 C 6 18.3 287
2024-05-24 2024-05-24 Boden-7 Father* Father*   [v 6] 2160/5 A 8 16.5 486
2024-05-24 2024-05-24 Boden-6 All Wild Dreams* All Wild Dreams*   [s 7] 2140/1 D 2 15.6 207
2024-05-24 2024-05-24 Boden-4 Stoneisle Storm* Stoneisle Storm*   [v 7] 2140/4 B 2 15.0 94
2024-05-24 2024-05-24 Boden-2 Montales* Montales*   [v 10] 2160/8 B 8 17.0 528
2024-05-09 2024-05-09 Skellefteå-8 Lilian Arrow* Lilian Arrow*   [s 9] 2140/11 C 0 20.1 298
2024-05-09 2024-05-09 Skellefteå-5 Lillamaggan Lillamaggan   [s 7] 2140/2 D 0 19.1 332
2024-05-09 2024-05-09 Skellefteå-3 Montserrat Frido* Montserrat Frido*   [s 5] 2140/3 C 0 g 209
2024-05-02 2024-05-02 Boden-6 Red Lightning Red Lightning   [s 5] 2160/10 C 0 21.7g 907
2024-05-02 2024-05-02 Boden-4 Goncourt Dairpet* Goncourt Dairpet*   [h 8] 2640/6 C 0 16.9 1130
2024-05-02 2024-05-02 Boden-1 Moon Lightning* Moon Lightning*   [s 3] 2140/9 C 0 18.5 632
2024-05-02 2024-05-02 Boden-9 Backwood's Brandon* Backwood's Brandon*   [v 6] 1640/9 D 0 14.3 717
2024-05-02 2024-05-02 Boden-7 Eskils Joker Eskils Joker   [v 7] 2660/14 B 7 30.6 224
2024-04-25 2024-04-25 Boden-9 Goncourt Dairpet* Goncourt Dairpet*   [h 8] 2140/7 D 7 16.7 456
2024-04-25 2024-04-25 Boden-6 Flying Spell* Flying Spell*   [s 5] 2140/12 C 0 19.1 291
2024-04-25 2024-04-25 Boden-5 Lady Lightning Lady Lightning   [s 4] 2140/1 D str
2024-04-25 2024-04-25 Boden-3 Backwood's Brandon* Backwood's Brandon*   [v 6] 2140/11 B 6 17.2 66
2024-04-25 2024-04-25 Boden-2 Lord of Tooma Lord of Tooma   [v 9] 2140/8 B 7 16.8 71
2024-04-12 2024-04-12 Boden-8 Keegan Trot* Keegan Trot*   [v 8] 2160/13 D 0 17.3g 2165
2024-04-12 2024-04-12 Boden-2 Pandora Beyonce* Pandora Beyonce*   [s 5] 2140/7 D 2 17.2 216
2024-04-05 2024-04-05 Boden-9 Keegan Trot* Keegan Trot*   [v 8] 2180/15 D 0 18.0g 638
2024-04-05 2024-04-05 Boden-7 Lord of Tooma Lord of Tooma   [v 9] 2140/4 D 3 15.9 302
2024-04-05 2024-04-05 Boden-6 Hip Hop Au Vent* Hip Hop Au Vent*   [v 7] 2160/7 C 0 17.1 95
2024-04-05 2024-04-05 Boden-5 Eskils Joker Eskils Joker   [v 7] 2140/1 D 0 32.2g 70
2024-04-05 2024-04-05 Boden-4 Stoneisle Storm* Stoneisle Storm*   [v 7] 2140/11 B 0 g 385
2024-04-05 2024-04-05 Boden-1 Moon Lightning* Moon Lightning*   [s 3] 2140/10 D 0 20.4 638
2024-03-24 2024-03-24 Boden-11 Immersive Workout* Immersive Workout*   [s 9] 2160/12 B 7 18.5g 150
2024-03-24 2024-03-24 Boden-9 Eskils Joker Eskils Joker   [v 7] 2140/1 D 2 30.6 64
2024-03-24 2024-03-24 Boden-6 Stoneisle Storm* Stoneisle Storm*   [v 7] 2140/4 B 3 16.9 139
2024-03-24 2024-03-24 Boden-1 Flaming Spell* Flaming Spell*   [s 3] 2140/1 C 2 19.1 33
2024-03-15 2024-03-15 Boden-5 Eskils Joker Eskils Joker   [v 7] 2160/5 B 1 31.5 74
2024-03-10 2024-03-10 Boden-8 Immersive Workout* Immersive Workout*   [s 9] 2140/1 C 3 17.8 161
2024-03-10 2024-03-10 Boden-6 Googal* Googal*   [v 8] 2140/8 D 8 17.4 298
2024-03-10 2024-03-10 Boden-5 Peak Lightning* Peak Lightning*   [v 7] 2140/1 D 0 318
2024-03-10 2024-03-10 Boden-4 Montales* Montales*   [v 10] 2140/6 B 0 19.0 241
2024-03-10 2024-03-10 Boden-2 Backwood's David Backwood's David   [v 4] 2140/6 C 2 18.2 85
2024-03-01 2024-03-01 Skellefteå-7 Backwood's Brandon* Backwood's Brandon*   [v 6] 2140/5 C 7 15.7 67
2024-03-01 2024-03-01 Skellefteå-2 Eskils Joker Eskils Joker   [v 7] 2640/2 D 4 31.7g 103
2024-02-23 2024-02-23 Boden-10 Mami Chulo* Mami Chulo*   [s 6] 1660/12 D 8 16.7 699
2024-02-23 2024-02-23 Boden-9 Googal* Googal*   [v 8] 2660/6 D 0 20.1 1493
2024-02-23 2024-02-23 Boden-5 Immersive Workout* Immersive Workout*   [s 9] 2160/10 C 0 18.7 356
2024-02-23 2024-02-23 Boden-3 Eskils Joker Eskils Joker   [v 7] 2160/12 A 0 g 39
2024-01-30 2024-01-30 Skellefteå-2 Eskils Joker Eskils Joker   [v 7] 2140/1 D 2 30.3 104
2024-01-08 2024-01-08 Boden-1 Eskils Joker Eskils Joker   [v 7] 2180/6 B 1 33.0 37
2024-01-05 2024-01-05 Boden-1 Eskils Joker Eskils Joker   [v 7] 2180/6 C 0ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se