V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar. Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste..


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar.
Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste kusk.
I onsdags tog han seger nummer 7000 som kusk när han vann med Reverend Wine på Solvalla.
Under måndagskvällen var det dags för ännu ett jubileum:
När Ulf Ohlsson styrde in Björn Goop-tränade Stardust Melody på Färjestad, var det Goops 2000:e seger på hans svenska tränarlicens.
– Gooparna har ju vältränat och det här var inget undantag, sa segerkusken Ulf Ohlsson efter att Stardust Melody avgjort enkelt till slut.

”Känns otroligt kul”
Björn Goop tog ut sin tränarlicens 1999 och arbetade tillsammans med pappa Olle som stod för hästarna. Men 2011 tog Björn över tränaransvaret och när han nu når 2000 segrar gör han det som nummer 20 i den svenska travhistorien.
– Jag har jobbat hårt för att utveckla mig som tränare så det här känns otroligt bra och kul. Jag är idag mer utbildad och har skaffat mig mycket rutin inte minst genom att tävla mycket internationellt, säger Björn Goop till Svensk Travsport.
Han har runt 130 hästar på gården utanför Kil och ligger i dag femma i landets tränarliga med drygt 25 miljoner kronor inkört i år.

”Vill lyfta fram den fina bredden”
Första tränarsegern kom med Lloyd Hornline på Åby 1999 och 1000 segrar kom med Twitter på Åby 2015. Conny Nobel var Björns första stjärntravare och de vann Kriteriet och Derbyt tillsammans. När de tog hem Elitloppet stod dock Olle Goop som tränare.
Bland namnkunniga hästar från Björn Goops stall finns förutom Conny Nobell stjärnor som Quarcio de Chene, Mister J.P., Your Highness, Reckless, Nadal Broline och inte minst stostjärnan Mellby Free med över sju miljoner på kontot.
– De är några av guldkornen, men jag skulle vilja lyfta den fina bredden med många duktiga hästar som jag tränar. Fjolårets resultat var bra och vi är på väg mot ett starkt resultat för stallet även 2019, säger Björn Goop till Svensk Travsport.

Michael Carlsson, Kanal 75


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på..


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s beräkningar.
För snart en månad sedan gjorde den sjuårige hingsten Win B.Hill sin första start på svensk mark. Det var också första starten på nästan fem år när han debuterade för Timo Nurmos. Men någon ringrost var det sannerligen inte tal om. Win B.Hill bara blåste till konkurrenterna i ett lunchlopp på Romme och vann åkandes på 1.11,6/1640a. Detta trots spår åtta över kort distans. Det var blott tredje starten i livet för den skadedrabbade hästen som började sin karriär hos Åke Svanstedt i USA med en seger och en andraplats.
– Win B.Hill (V75-1) är en väldigt fin häst med riktigt hög kapacitet. Han har mycket bra härstamning (Muscle Hill - Win B.), fin exteriör och en väldigt stor motor. Han är som en avelshingst. Jag tycker att hästen har kapacitet för Elitloppet, säger Timo Nurmos.
Men tillägger snabbt:
– Det gäller att han håller ihop. Han fick en gaffelbandsskada efter tvååringssäsongen i USA och kom till mig som treåring. Den har varit svår att läka och jag har tagit det väldigt lugnt med honom eftersom det är min egen häst. Så det är svårt att säga om han kan använda hela sin kapacitet efter skadan. Han måste visa kapaciteten på banan också men jag känner att det är något extra i honom.
– Han var en mycket lovande häst hos Svanstedt och var tänkt som en häst för Hambletonian och de största loppen. Han vann i debuten och torskade det andra loppet på målfoto, men hade vunnit även det om han inte hade tappat en sko. Jag köpte honom på auktion som ettåring i Lexington för 70 000 dollar.

”Femtespår i volt är sämsta tänkbara – är stor och rejäl”
I comebacken på Romme small det bara till när Jorma Kontio vred på ute i vida spår med Win B.Hill. Tränare Nurmos var inte överraskad över hästens insats, trots ett tävlingsuppehåll på nästan fem år.
– Hästen var väl förberedd men hade bara gått ett 1.24-jobb som snabbast efter kvalet i somras. Han kommer att gå mycket framåt med loppet i kroppen. Han gick jobb i fredags i backen och var fin och ska gå ytterligare jobb under tisdagen.
Vad säger du om V75-debuten för Win B.Hill med spår fem i voltstart?
– Femtespår i volten är sämsta tänkbara eftersom han är stor och rejäl. Han kvalade förvisso i voltstart men nu blir det första gången i lopp. Det är en väldigt lugn och fin häst och jag tror att han klarar det för han är jättesnäll att köra. Men risken finns alltid att man tappar lite från sådana spår.
– Hästen har inte samma rutin som de andra i loppet och har bara gjort tre starter. Han är ändå så pass hög kapacitet att han måste räknas med bra chans. Det blir barfota fram som senast, säger Nurmos.

”Är en väldigt fin häst – men långt ifrån färdig”
Solvalla-tränaren, som toppar tränarligan på V75 överlägset med 37 segrar, har ytterligare tre hästar med i lördagens jackpotomgång.
– Magic Cash (V75-2) galopperade senast mitt i loppet när han skulle avancera och jag vet inte riktigt varför. Om det var en temposkärpning eller så. Det är fortfarande så att han är lite känslig om det blir tempoökningar eller tempominskningar i loppen. Det är en stark och fin häst men han är fortfarande valpig och inte färdig. Han känns bra i träningen och felfri är det bra chans. Eventuellt barfota runt om igen.
– Global Undecided (V75-6) fick ett tufft lopp senast och egentligen gillar han tuffa upplägg men han hade nog en sämre dag den gången. Han har gått jobb efteråt och känts normal i alla fall och senast i dag (måndag) var han fin. Presterar hästen lika bra som han har gjort flera gånger i V75 tidigare ska han såklart räknas. Barfota runt om igen och inga ändringar.
– Istanbul Boko (V75-7) blev det helt fel för i finalen senast. Han krokade ihop i sista kurvan och blev störd till galopp så man får bara glömma det loppet. Det är en väldigt fin häst under utveckling men han är långt ifrån färdig ännu. Han är fortfarande trög av sig och tar inte alltid i men har bra styrka. Han har ingen tur med spåren i V75 och fick återigen bakspår. Vi kör barfota runt om igen, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Trebol var under många år i träning i Frankrike men föll för åldersstrecket som tioåring och har sedan dess uteslutande m..


Trebol var under många år i träning i Frankrike men föll för åldersstrecket som tioåring och har sedan dess uteslutande matchat på Mallorca och hemma på Menorca, där den forne världstravaren tävlat om småpengar.
Seger lades till seger. Svenske kallblodet Järvsöfaks rekord på 42 raka passerades i våras.
Det blev slutligen strålande 56 segrar i svit för tolvåringen som på söndagen förlorade ett lopp på Menorca. Trebol hade förmodligen en sämre dag och slutade trea i ett lopp med 300 euro (!) i förstapris.
Ägaren Pau Salord bor på Menorca och är stolt ägare till Trebol som tävlade med framgång internationell som yngre då det bland annat blev segrar i franska loppet Prix du Luxembourg och ett par upplagor av Kymi Grand Prix i Finland.

Mikael Wikner, Kanal 75


Över 600 000 kronor intjänat i lite tuffare stolopp är facit för femåriga stoet Walkie Talkie under året. I Skellefteå..


Över 600 000 kronor intjänat i lite tuffare stolopp är facit för femåriga stoet Walkie Talkie under året.
I Skellefteå V75 förra lördagen klev hon runt hela gänget från bricka 15. Då handlade det om 20 meters tillägg och bakspår.
I onsdagens V86-lopp på hemmabanan Bergsåker visste stallet redan på förhand att det skulle bli ett tufft utgångsläge. Förutsättningarna i stoloppet (V86-7) var givna med en så kallad spårtrappa.
Walkie Talkie har tjänat mest pengar i loppet och får trumma igång från det sämsta läget – spår 15 bakom bilen i loppet över 2140 meter.
Per Linderoth är ute och kör Walkie Talkie hemma på gården i Matfors i Sundsvall när vi får tag i honom under måndagsförmiddagen.
- Jag har värmt henne i skogen och är på väg till rakbanan och vi skrittar nerför backen just. Hon känns bara fin efter Skellefteå. Det blir ju inget hårdare nu när det är så nära mellan starterna men lite får hon röra på sig för att underhålla formen, säger Per Linderoth.
Walkie Talkie fick kliva på i tredjespår varvet från mål senast i V75. I täten hade tempot varit högt med 1.13,9 första varvet och spurten bet bra när Linderoth lossade sin häst i fjärdespår i den sista kurvan.
- Det stämde med både draghjälp och tempo. Hon har ju mött mer kvalificerat motstånd i flera av starterna under året än vad som var fallet i Skellefteå också, men ändå måste jag säga att det kändes riktigt, riktigt bra att vinna så där enkelt. Jag tyckte framför allt intrycket på henne var härligt…sättet hon avslutade på över upploppet, ja det var skönt, säger tränaren.

”Visat att hon tål en del”
Onsdagens uppgift på hemmabanan Bergsåker är ett försök i Diamantstoet. I somras segrade Walkie Talkie i Östersund V75 i Wångens Stora Lärlingspris med Mats E Djuse i sulkyn.
Segern i Skellefteå var hennes andra i V75 den här säsongen.
- Hon har gjort fina prestationer i stort sett hela året och har utvecklats hela tiden. Jag har inte tittat på loppet så mycket ännu men hon möter ju bara märrar igen och det är ungefär den klassen på hästarna som hon stött på under året. Så det känns bra.
Walkie Talkie står tufft till men har ju visat sig tuff…

- Ja, hon har visat att hon tål en del. Men det är väldigt löpningsavgörande naturligtvis hur det blir kört. Blir det något liknande som senast är det klart att jag tror på att hon kommer att dyka upp bland de tre på nytt. Skulle det bli långsamt någon ”femhundring” mitt i loppet försvårar det naturligtvis för oss. Väderprognosen talar om att det kan bli regn och jag väntar in i det sista med att bestämma balans. Blir det bara normal bana och inget regn kommer hon att få tävla barfota runt om som vanligt, säger Per Linderoth.
Du har två hästar med i V86-7. Elsa Mearas inleder från spår sex och Ulf Eriksson kör. Chansen?
- Hon vann lopp för snart två veckor sedan i Östersund och var bra då. Hon fick gå ett ganska tufft slutvarv så det var strongt gjort av henne. Samtidigt möter hon tuffare hästar nu jämfört med det hon ställdes mot i Östersund. Walkie Talkie är den bättre chansen på grund att hon skaffat sig hårdhet.
Betygsätt Elsa Mearas säsong.
- Det har inte gått lika bra för henne som för ”Walkie” under året. Ändå kändes det som att de var ungefär likvärdiga i början av säsongen. Men det har inte studsat Elsas väg helt enkelt. Hon är normalt sett väldigt startsnabb men tappade lite självförtroende i somras när hon galopperade två gånger bakom bilen inom loppet av fyra starter. Vi valde därför att börja ta det försiktigt med henne. På onsdag känns det dock som att det är läge att Uffe får prova att trycka till en bit för första gången sedan i somras.
Lolee Trizzofrock (V86-1) fick du i träning i vintras och han inledde med två raka segrar. Det blev ett innerspår bakom bilen på onsdag.
- Han är inget spetsbud men kan hamna hyggligt till i alla fall. Normalt sett är det en häst som ska klara sig bra i klass II. Han var ganska mycket betrodd i Solänget V75 näst senast och blev fast då. I V75-starten efter hamnade vi för långt bak samtidigt som det gick lite för långsamt en bit i loppet. Jag vet inte hur det kommer att bli spelat i loppet men jag tror att det är ganska lätt hänt att folk glömmer honom lite med tanke på att det är en ”fyra” och en ”nolla” i raden de två senaste. Han vill jag nog höja ett varningens finger för.

Mikael Wikner, Kanal 75Allsvenska kuskligan: 1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 257-223-1602. Jorma Kontio, Solvalla, 189-93-1123. Örjan Kihlström, Solvalla, 175-139-1124. Carl Johan..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 257-223-160
2. Jorma Kontio, Solvalla, 189-93-112
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 175-139-112
4. Carl Johan Jepson, Färjestad, 173-181-138
5. Björn Goop, Färjestad, 159-100-89
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 133-85-97
7. Erik Adielsson, Solvalla, 112-77-42
8. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 111-159-131
9. Johan Untersteiner, Halmstad, 110-83-65
10. Magnus A Djuse, Östersund, 94-86-55
11. Christoffer Eriksson, Jägersro, 85-86-69
12. Kim Eriksson, Mantorp, 84-63-70
13. Robert Bergh, Åby, 80-60-37
14. Magnus Jakobsson, Färjestad 78-52-43
15. Oskar J Andersson, Romme, 73-74-54
Siffror till och med 13 oktober.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-7 Cankus Royal* Cankus Royal*   [s 5] 2140/8 str
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Dancing Missile* Dancing Missile*   [v 3] 2140/2 0 19.3 237
2015-10-29 2015-10-29 Boden-9 Bear a Title* Bear a Title*   [v 5] 2140/7 0 16.0 400
2015-10-29 2015-10-29 Boden-8 Boztheman* Boztheman*   [v 8] 2140/6 0 15.7 581
2015-10-29 2015-10-29 Boden-7 Africa Backwoods* Africa Backwoods*   [s 7] 2140/6 0 19.5 650
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-6 I.P.Lento* I.P.Lento*   [h 14] 1640/12 3 22.9 1018
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Ranch Messi* Ranch Messi*   [v 6] 2140/1 D 5 18.6 391
2016-12-16 2016-12-16 Boden-11 Snowline Star* Snowline Star*   [h 4] 1640/5 D 0 18.8 605
2016-12-16 2016-12-16 Boden-8 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 9] 2640/7 D 5 17.1 425
2016-12-16 2016-12-16 Boden-7 Live it Up* Live it Up*   [s 4] 2140/1 D 4 18.0 472
2016-12-16 2016-12-16 Boden-6 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 6] 2140/5 C 5 17.6 189
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Rainman Beyonce* Rainman Beyonce*   [v 4] 2140/7 D 7 22.4g 178
2016-12-06 2016-12-06 Boden-7 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 6] 2140/2 C 4 18.6 71
2016-12-06 2016-12-06 Boden-5 Live it Up* Live it Up*   [s 4] 2140/1 D 6 19.6 772
2016-11-25 2016-11-25 Boden-9 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 6] 1640/3 D 0 16.5g 551
2016-11-25 2016-11-25 Boden-6 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 1640/6 C 0 16.3 308
2016-11-17 2016-11-17 Boden-10 Live it Up* Live it Up*   [s 4] 2140/2 D 7 21.3g 298
2016-11-17 2016-11-17 Boden-9 Visionnaire F.I.* Visionnaire F.I.*   [v 4] 2160/11 B str
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 2160/8 D 2 19.5 195
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Eastwind Cooper* Eastwind Cooper*   [v 7] 2640/12 C 0 19.5 148
2016-11-05 2016-11-05 Boden-3 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 2140/1 D 4 16.9 623
2016-10-24 2016-10-24 Boden-10 All the Better* All the Better*   [v 4] 2140/12 D 0 19.4 1168
2016-10-24 2016-10-24 Boden-7 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 6] 2140/11 D str
2016-10-24 2016-10-24 Boden-1 I'm Fast I'm Fast   [v 3] 1640/9 D 7 20.1 161
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 Sillan Springrose* Sillan Springrose*   [s 8] 2140/3 D 0 18.6 717
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-8 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 2160/8 C 5 17.3 470
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-3 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 9] 2140/7 C 0 17.3 532
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-1 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 2160/13 A 2 14.6 114
2016-09-30 2016-09-30 Boden-12 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 6] 2140/10 C 1 16.8 288
2016-09-30 2016-09-30 Boden-8 Super G.* Super G.*   [v 11] 2640/8 D 0 16.6 587
2016-09-30 2016-09-30 Boden-6 Forastero* Forastero*   [v 7] 2140/5 D 4 15.1 263
2016-09-30 2016-09-30 Boden-4 Iron Smile* Iron Smile*   [s 5] 2140/8 D 0 18.5 639
2016-09-15 2016-09-15 Boden-11 Celebrate It* Celebrate It*   [s 6] 2140/7 D str
2016-09-15 2016-09-15 Boden-10 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 6] 2640/11 D 3 17.5 323
2016-09-15 2016-09-15 Boden-6 All the Better* All the Better*   [v 4] 1640/5 C 7 15.9 142
2016-09-15 2016-09-15 Boden-3 Dixie Exclusive* Dixie Exclusive*   [v 9] 2140/4 C 5 13.5 55
2016-09-08 2016-09-08 Boden-5 Gustav K.* Gustav K.*   [v 6] 1640/3 D 0 13.8 801
2016-08-02 2016-08-02 Boden-6 B.W.T.Hellion* B.W.T.Hellion*   [h 8] 1640/8 B 0 14.2 209
2016-05-19 2016-05-19 Boden-9 Ranch Messi* Ranch Messi*   [v 6] 2140/4 D 6 18.4 255
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-3 Bear a Title* Bear a Title*   [v 6] 2140/15 B 0 17.4g 158
2016-04-05 2016-04-05 Boden-9 Mr Popper* Mr Popper*   [v 8] 2160/3 D 7 19.5 346
2016-04-05 2016-04-05 Boden-3 Bear a Title* Bear a Title*   [v 6] 1640/5 D 3 15.9 194
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-3 Bear a Title* Bear a Title*   [v 6] 2140/4 A 1 18.1 60
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-2 Mr Chaplin* Mr Chaplin*   [v 7] 2140/1 D 4 89
2016-03-11 2016-03-11 Boden-9 Boztheman* Boztheman*   [v 9] 1640/5 D 0 14.6 334
2016-03-11 2016-03-11 Boden-8 Bear a Title* Bear a Title*   [v 6] 2640/6 A 4 17.2 542
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Hubbub Hubbub   [v 10] 2140/8 D 0 20.1 387
2016-02-03 2016-02-03 Boden-3 Mr Chaplin* Mr Chaplin*   [v 7] 1640/4 C 6 18.8 138
2016-01-26 2016-01-26 Boden-4 Delvin Boko Delvin Boko   [v 6] 2140/8 C 5 18.9 34
2016-01-26 2016-01-26 Boden-3 Naomi Carjan* Naomi Carjan*   [s 6] 2140/1 D 0 17.9 1048
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 5] 2140/2 D 3 16.7 875
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 All the Better* All the Better*   [v 5] 2160/15 B 5 18.5 347
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Shaking Dude* Shaking Dude*   [v 5] 1640/5 C 4 19.6g 142
2017-12-07 2017-12-07 Boden-10 Global Resource Global Resource   [s 6] 2140/8 C 2 17.8 101
2017-12-07 2017-12-07 Boden-9 All the Better* All the Better*   [v 5] 1640/7 D 0 16.8 537
2017-12-07 2017-12-07 Boden-4 B.W.T.Hellion* B.W.T.Hellion*   [h 9] 2140/9 B 0 17.2 186
2017-12-07 2017-12-07 Boden-3 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 5] 2640/9 C 0 18.8 594
2017-11-30 2017-11-30 Boden-5 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 10] 2640/2 C 6 18.6 137
2017-11-30 2017-11-30 Boden-4 Cold Seashell* Cold Seashell*   [v 6] 1640/9 C 0 g 139
2017-11-30 2017-11-30 Boden-2 Southeast Jaguar* Southeast Jaguar*   [v 8] 2140/4 D 6 23.6 205
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Boulard* Boulard*   [h 7] 1640/15 D 0 17.7 459
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Global Resource Global Resource   [s 6] 2140/11 D 0 17.8 358
2017-11-14 2017-11-14 Boden-9 Global Resource Global Resource   [s 6] 2140/10 D 4 17.9 422
2017-11-14 2017-11-14 Boden-8 All the Better* All the Better*   [v 5] 2160/11 B 6 18.8 303
2017-11-14 2017-11-14 Boden-5 Valium Beyonce* Valium Beyonce*   [s 3] 2140/10 C 0 21.4 578
2017-11-14 2017-11-14 Boden-3 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 10] 2140/4 D 0 18.1g 499
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Global Resource Global Resource   [s 6] 2640/5 D 0 18.1 1096
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 10] 2140/3 D 0 15.9 303
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 4] 2160/12 A 8 20.4g 128
2017-09-15 2017-09-15 Boden-7 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 10] 2640/9 C 3 17.8 935
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 7] 2640/2 D 0 16.7g 406
2017-09-02 2017-09-02 Boden-6 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 7] 2160/6 D 0 17.5 575
2017-09-02 2017-09-02 Boden-4 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 4] 1640/9 D 0 g 1048
2017-09-02 2017-09-02 Boden-2 Valium Beyonce* Valium Beyonce*   [s 3] 2140/9 C 7 19.2 800
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-3 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 5] 1640/1 C 3 15.9 97
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-7 Live it Up* Live it Up*   [s 5] 2140/9 D 0 20.8 820
2017-07-06 2017-07-06 Boden-7 Cube Harry* Cube Harry*   [v 3] 1640/4 C 6 19.5g 78
2017-07-06 2017-07-06 Boden-3 Irwin Saknussen* Irwin Saknussen*   [v 7] 2140/3 D 0 16.4 273
2017-05-16 2017-05-16 Boden-7 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 7] 2140/5 D 0 231
2017-04-28 2017-04-28 Boden-1 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 7] 2640/4 D 0 17.7 328
2017-02-23 2017-02-23 Boden-3 Live it Up* Live it Up*   [s 5] 2140/2 D 0 18.7 384
2017-02-05 2017-02-05 Boden-10 Global Resource Global Resource   [s 6] 2140/13 C 8 18.8 152
2017-02-05 2017-02-05 Boden-5 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 4] 2140/2 D 0 g 688
2017-02-05 2017-02-05 Boden-3 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 10] 2140/4 C 0 g 430
2017-02-05 2017-02-05 Boden-2 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 6] 2160/13 D 0 g 867
2017-01-25 2017-01-25 Boden-5 Global Resource Global Resource   [s 6] 1660/11 A 6 17.7 122
2017-01-25 2017-01-25 Boden-3 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 10] 2140/10 B 3 16.6 159
2017-01-25 2017-01-25 Boden-1 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 6] 2140/5 D 8 17.8 233
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 Live it Up* Live it Up*   [s 5] 2140/4 D 6 19.5g 561
2017-01-08 2017-01-08 Boden-3 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 10] 1640/3 C 2 17.3 343
2018-11-15 2018-11-15 Boden-2 Nice Hill* Nice Hill*   [s 6] 2140/2 C 0 23.3g 90
2018-11-15 2018-11-15 Boden-4 Spicy Day* Spicy Day*   [s 6] 1640/8 D str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Coys Rain Coys Rain   [v 4] 2140/7 D 3 16.6 65
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Elvira di Quattro* Elvira di Quattro*   [s 7] 2140/4 C 8 18.2 316
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 California California   [s 6] 2140/4 D 6 16.1 392
2018-10-29 2018-10-29 Boden-3 Spicy Day* Spicy Day*   [s 6] 2140/3 D 0 17.2 227
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-7 Pireus* Pireus*   [v 10] 1640/8 D 3 23.2 688
2018-09-27 2018-09-27 Boden-1 Miss Caperina* Miss Caperina*   [s 6] 2640/5 B 7 17.8 220
2018-09-27 2018-09-27 Boden-4 Bear a Title* Bear a Title*   [v 8] 1640/5 D 0 14.9 413
2018-09-27 2018-09-27 Boden-7 Luikon Juliet* Luikon Juliet*   [s 8] 2140/11 D 0 560
2018-08-23 2018-08-23 Boden-1 X.Factor X.Factor   [v 7] 2140/12 D 4 15.8 511
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 8] 2160/12 B 0 17.1 640
2018-08-23 2018-08-23 Boden-5 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 5] 1640/10 D 0 18.8 427
2018-07-14 2018-07-14 Boden-3 All the Better* All the Better*   [v 6] 2160/13 B 4 16.3 483
2018-07-14 2018-07-14 Boden-6 Cobbys Moonwalker* Cobbys Moonwalker*   [v 6] 2160/11 B 5 16.0 411
2018-07-14 2018-07-14 Boden-10 Park's Balance* Park's Balance*   [v 11] 2640/11 D str
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-12 Cobbys Moonwalker* Cobbys Moonwalker*   [v 6] 3140/5 D 0 19.2 501
2018-06-16 2018-06-16 Boden-4 Cobbys Moonwalker* Cobbys Moonwalker*   [v 6] 3140/7 C 0 g 87
2018-06-16 2018-06-16 Boden-8 Disco Diandra* Disco Diandra*   [s 6] 2140/4 D 0 17.3g 424
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-5 Cube Harry* Cube Harry*   [v 4] 1640/6 D 0 16.9g 259
2018-06-01 2018-06-01 Boden-6 Cobbys Moonwalker* Cobbys Moonwalker*   [v 6] 2140/1 C 1 15.0 303
2018-05-25 2018-05-25 Boden-4 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 8] 2140/5 C 0 15.6g 300
2018-05-25 2018-05-25 Boden-6 All the Better* All the Better*   [v 6] 2640/5 C 0 16.6 678
2018-05-25 2018-05-25 Boden-8 Eko Joyfull* Eko Joyfull*   [v 8] 1640/4 B 0 g 367
2018-05-25 2018-05-25 Boden-9 Global Resource Global Resource   [s 7] 1640/1 D 5 13.9 434
2018-05-25 2018-05-25 Boden-11 Miss Caperina* Miss Caperina*   [s 6] 2160/11 B 0 19.4 179
2018-04-26 2018-04-26 Boden-3 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 8] 2160/6 B 0 17.3 378
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 Cappucetto Cappucetto   [s 7] 2160/12 B 0 18.2g 268
2018-04-26 2018-04-26 Boden-9 Pineapple Boy* Pineapple Boy*   [v 8] 2180/11 D 8 17.8g 1316
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Global Resource Global Resource   [s 7] 2140/8 D 6 15.7 260
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 Cube Harry* Cube Harry*   [v 4] 2140/11 C 5 17.2 66
2018-04-05 2018-04-05 Boden-6 Global Resource Global Resource   [s 7] 2160/12 D 5 17.4 474
2018-04-05 2018-04-05 Boden-10 All the Better* All the Better*   [v 6] 2160/9 D 6 18.0 316
2018-03-16 2018-03-16 Boden-1 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 8] 2160/5 B 7 16.8 252
2018-03-09 2018-03-09 Boden-1 Cube Harry* Cube Harry*   [v 4] 2140/1 C 0 g 154
2018-03-09 2018-03-09 Boden-4 All the Better* All the Better*   [v 6] 2640/13 B 0 20.2g 350
2018-03-09 2018-03-09 Boden-5 Global Resource Global Resource   [s 7] 2140/9 D 2 15.9 677
2018-03-09 2018-03-09 Boden-7 Aamos Boy* Aamos Boy*   [v 7] 2140/10 D 0 g 490
2018-03-09 2018-03-09 Boden-8 Stanley Good Speed* Stanley Good Speed*   [v 8] 2140/1 D 7 17.9 1066
2018-02-23 2018-02-23 Boden-2 Valium Beyonce* Valium Beyonce*   [s 4] 1640/9 C 3 19.6 304
2018-02-23 2018-02-23 Boden-3 Cube Harry* Cube Harry*   [v 4] 2140/8 D 2 17.6 391
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 5] 2140/3 D 0 g 637
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Global Resource Global Resource   [s 7] 2140/6 D 0 18.9 565
2018-02-09 2018-02-09 Boden-2 Global Resource Global Resource   [s 7] 1640/11 D 5 17.0 378
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 All the Better* All the Better*   [v 6] 2140/3 D 0 18.8 483
2018-02-09 2018-02-09 Boden-8 Rim Bay Quebec* Rim Bay Quebec*   [v 10] 2160/6 D 0 19.6 573
2018-02-09 2018-02-09 Boden-9 Valium Beyonce* Valium Beyonce*   [s 4] 2160/3 D 5 20.7 281
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-3 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 11] 2160/12 C 0 g 723
2018-01-20 2018-01-20 Boden-1 Shaking Dude* Shaking Dude*   [v 6] 2160/7 B 0 g 65
2018-01-20 2018-01-20 Boden-7 Global Resource Global Resource   [s 7] 1640/2 D 3 15.2 256
2018-01-20 2018-01-20 Boden-8 All the Better* All the Better*   [v 6] 2640/6 D 8 19.4 529
2018-01-07 2018-01-07 Boden-1 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 5] 2140/9 B 3 19.4 189
2018-01-07 2018-01-07 Boden-3 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 8] 2160/8 B 7 19.5 140
2018-01-07 2018-01-07 Boden-6 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 11] 2640/1 C 6 19.1 773
2018-01-01 2018-01-01 Boden-3 Global Resource Global Resource   [s 7] 1640/6 D 5 16.3 158
2019-10-10 2019-10-10 Boden-2 Like Elvis* Like Elvis*   [v 4] 1640/7 B 4 16.0 86
2019-10-10 2019-10-10 Boden-4 Forastero* Forastero*   [v 10] 2640/5 D 7 16.6 420
2019-10-10 2019-10-10 Boden-7 Listas Beauty* Listas Beauty*   [s 3] 2140/12 D 0 20.5g 1279
2019-10-10 2019-10-10 Boden-8 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2140/8 C 3 29.4 60
2019-10-10 2019-10-10 Boden-9 Nehemiah* Nehemiah*   [v 4] 2140/8 C 5 18.0 23
2019-09-27 2019-09-27 Boden-3 Armani Press* Armani Press*   [v 6] 2140/13 C 0 16.3 313
2019-09-27 2019-09-27 Boden-4 Like Elvis* Like Elvis*   [v 4] 2140/9 B 0 17.1 410
2019-09-27 2019-09-27 Boden-6 Remote Control* Remote Control*   [v 9] 2140/9 D 6 13.8 1000
2019-09-27 2019-09-27 Boden-10 California California   [s 7] 2140/12 D str
2019-08-29 2019-08-29 Boden-10 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1640/4 C 3 26.3 175
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-6 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2160/12 A 5 29.3 62
2019-08-13 2019-08-13 Boden-6 Forastero* Forastero*   [v 10] 3140/2 C 0 17.5 593
2019-08-13 2019-08-13 Boden-7 Bear a Title* Bear a Title*   [v 9] 2140/14 C 0 15.4 734
2019-07-08 2019-07-08 Boden-2 Samuel von Bentz* Samuel von Bentz*   [v 5] 2140/5 A 0 17.3 20
2019-07-08 2019-07-08 Boden-3 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 9] 2140/12 D 0 15.9 809
2019-07-08 2019-07-08 Boden-6 X.Factor X.Factor   [v 8] 2660/7 A 0 18.9g 192
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Frank Frank   [v 5] 1640/5 B 7 16.0 23
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-3 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1640/5 C 5 27.6 75
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-10 X.Factor X.Factor   [v 8] 3160/12 B 0 g 741
2019-06-15 2019-06-15 Boden-2 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2140/7 B 2 27.6 34
2019-06-06 2019-06-06 Boden-1 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2180/5 B 1 28.9 45
2019-06-06 2019-06-06 Boden-3 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 9] 1640/2 B 5 13.8 278
2019-06-06 2019-06-06 Boden-4 X.Factor X.Factor   [v 8] 2640/3 B 6 16.1g 49
2019-06-06 2019-06-06 Boden-5 Armani Press* Armani Press*   [v 6] 1640/12 B 6 13.9 116
2019-06-06 2019-06-06 Boden-6 Bear a Title* Bear a Title*   [v 9] 2140/4 D 0 14.7 791
2019-06-06 2019-06-06 Boden-7 Remote Control* Remote Control*   [v 9] 2140/3 C 6 14.1 44
2019-06-06 2019-06-06 Boden-10 California California   [s 7] 2140/13 A 0 17.1 601
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-5 X.Factor X.Factor   [v 8] 3160/3 B 3 17.0 163
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-4 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2140/7 A 2 28.9 43
2019-04-26 2019-04-26 Boden-7 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2160/9 B 1 29.7 21
2019-04-18 2019-04-18 Boden-6 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2180/12 A 2 29.6 43
2019-04-18 2019-04-18 Boden-10 X.Factor X.Factor   [v 8] 2640/12 A 1 15.5 50
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-8 Pireus* Pireus*   [v 11] 1640/2 D 4 22.9 306
2019-03-31 2019-03-31 Boden-10 X.Factor X.Factor   [v 8] 2660/12 D 0 16.5g 960
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-4 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2160/13 B 2 31.7 170
2019-03-22 2019-03-22 Boden-1 Nice Hill* Nice Hill*   [s 7] 2140/2 C 5 20.3 241
2019-03-22 2019-03-22 Boden-7 X.Factor X.Factor   [v 8] 3140/4 D 5 17.6g 300
2019-03-08 2019-03-08 Boden-1 All the Better* All the Better*   [v 7] 2140/9 D 0 18.1 822
2019-03-08 2019-03-08 Boden-3 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1640/3 D 0 32.9g 86
2019-03-08 2019-03-08 Boden-4 Samuel von Bentz* Samuel von Bentz*   [v 5] 2140/2 D 2 17.4 49
2019-03-08 2019-03-08 Boden-6 X.Factor X.Factor   [v 8] 2140/15 D 8 16.4 426
2019-03-08 2019-03-08 Boden-7 Galileo Star* Galileo Star*   [v 5] 2140/7 D 7 19.7g 210
2019-03-08 2019-03-08 Boden-10 Caddiemaster* Caddiemaster*   [s 5] 1640/5 D 0 20.3g 157
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-1 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2140/2 D 2 32.2 56
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-3 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2160/9 D 0 19.6g 243
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-4 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 2160/9 D 0 16.9 697
2019-02-15 2019-02-15 Boden-2 All the Better* All the Better*   [v 7] 2140/13 C 0 17.7 975
2019-02-15 2019-02-15 Boden-5 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 2140/5 D 0 18.9 356
2019-02-15 2019-02-15 Boden-8 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2160/5 B 7 20.6g 195
2019-02-15 2019-02-15 Boden-9 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 9] 2160/5 C 0 g 303
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-3 X.Factor X.Factor   [v 8] 2140/9 D 1 16.4 578
2019-02-01 2019-02-01 Boden-1 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1640/2 D 0 34.3g 103
2019-02-01 2019-02-01 Boden-4 X.Factor X.Factor   [v 8] 2140/3 D 0 g 682
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 All the Better* All the Better*   [v 7] 2160/7 C 3 19.1 752
2019-01-19 2019-01-19 Boden-1 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1640/4 C 1 34.9 38
2019-01-19 2019-01-19 Boden-3 All the Better* All the Better*   [v 7] 1640/8 C 7 17.6 545
2019-01-19 2019-01-19 Boden-4 California California   [s 7] 2140/5 A 0 19.5 191
2019-01-19 2019-01-19 Boden-6 Spicy Day* Spicy Day*   [s 7] 1640/4 B 0 18.5g 89
2019-01-19 2019-01-19 Boden-8 X.Factor X.Factor   [v 8] 2640/12 C 3 18.7 166
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 X.Factor X.Factor   [v 8] 2140/15 B 6 17.1 446
2019-01-11 2019-01-11 Boden-8 Galileo Star* Galileo Star*   [v 5] 2160/11 B 4 21.3 257ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se