V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På söndagen blir det åter fritt fram för hästarna att springa barfota på svenska travbanor.Men det är långt ifr&arin..


På söndagen blir det åter fritt fram för hästarna att springa barfota på svenska travbanor.
Men det är långt ifrån den enda förändringen som sjösätts 1 mars.
Spelformen GS75 modifieras med nya jackpotregler och möjlighet att spela rakt in i sjurättspotten.
Men det mest iögonfallande är startskottet för en ny era av information där spelarna redan då startlistorna släpps kan ta del av tilltänkt balans och vagn för varje häst.
Den som surfar in på atg.se och klickar på startlistor kan alltså omedelbart se hur alla hästar, från och med 1 mars är tänkta att tävla utrustningsmässigt.
- Det här har varit efterfrågat från våra kunder och vi är väldigt glada att kunna erbjuda det nu, säger Nicklas Jonsson, Head of Horse Betting på ATG.

Historiken visas separat
ATG har tidigare haft vagninformation för gjorda starter som levererats av en samarbetspartner.
- Det har varit bra och uppskattat, men det är såklart ännu bättre att även kunna presentera vilken vagn hästen ska gå med i den aktuella starten, säger Nicklas Jonsson och fortsätter:
- En bieffekt när vi hämtar den nya officiella informationen från Svensk Travsport är att vagninformation från lopp före 1 mars tyvärr försvinner från startlistorna på atg.se. Under en övergångsperiod på en månad kommer vi därför, till dagens huvudbana, separat tillhandahålla vilken typ av vagn som hästarna haft tidigare.
Under tävlingsdagens största spel (V64, V86, V75 och GS75 beroende på dag) på atg.se under fliken ”Tips” kommer ett dokument med den historiska vagninformationen att publiceras dagen före start.

Premiär för digitala butiksandelar
Vad gäller GS75 så innebär söndagens omgång också en revidering av spelformen.
Först och främst öppnas möjligheten att spela GS7, det vill säga enbart i sjurättspotten och vid vinst få 2,5 gånger utdelningen, mot att man väljer bort utdelning för fem och sex rätt.
En annan förändring är att pengarna kommer att fördelas annorlunda vid jackpot. Praxis för ATG har alltid varit att föra över hela jackpoten till den högsta vinstpoolen.
Detta förändras nu på GS75 där en jackpot kommer att fördelas på samma sätt som vinstpoolerna, det vill säga enligt procentsatserna 40-20-40.
- I och med att vi inför GS7, spel endast för sju rätt, blir det här en rimlig jackpotfördelning. Även den här förändringen gör att Grand Slam 75 skiljer ut sig lite från våra andra varumärken, säger Nicklas Jonsson.
Garantivinsten till en ensam vinnare justeras till 10 miljoner för omgångar med svenskt trav och 5 miljoner för galopp och utländska omgångar.
Sist men inte minst så blir det möjligt att – precis som på V75 och V86 – köpa digitala butiksandelar på atg.se.
- Våra butiker är väldigt duktiga på att marknadsföra sina digitala andelsspel och vi tror att det här kommer bidra till ett ökat intresse, säger Nicklas Jonsson.

Tillåtet att ändra sig
Viktigt att påpeka gällande vagn- och skoinformationen är att den inte är bindande, utan att Svensk Travsport kommer att anamma samma princip som då man införde skoinformation.
Det innebär att det är tillåtet för tränarna att ”växla ner” om förutsättningarna skulle kräva det.
- Det går liksom tidigare att ändra till "långsammare" val, det vill säga från barfota till skor och från amerikansk sulky till hybrid eller sulky samt från hybrid till sulky, säger Petter Johansson, sportchef på Svensk Travsport.
Svensk Travsports egen definiering är alltså att barfota runt och amerikansk sulky det ”snabbaste” sättet att tävla.
Här är hästarna som är anmälda att tävla ”optimalt” under söndagens GS75-omgång.

GS75-1
1 Misirlou
7 Feather Sisu
11 Veiled

GS75-4
9 Countrfeightr (bilden)

GS75-5
10 Uto Broline

GS75-6
6 Au Gratin

GS75-7
4 Veritas Grif

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


På förhand tilldelade inte experttipparna Silent Night några större möjligheter från den yttersta startboxen. Han hamnade ocks&..


På förhand tilldelade inte experttipparna Silent Night några större möjligheter från den yttersta startboxen. Han hamnade också dåligt till och låg bland de sista i det 14 ekipage stora fältet när ledaren nådde upploppsrakan. Men mycket kan hända över Meydans långa upplopp. Via en brutal långspurt, väl understödd av Carlos Lopez, plockade Silent Night placering för placering och när mållinjen skars var endast  loppets favorit Well Of Wisdom före honom. Segerchecken uppgick till närmare en miljon kronor och Silent Night fick cirka 330 000 kronor för andraplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75


Unique Juni vinner inte ofta men när hon gör det får hennes spelande anhängare rikligt betalt. Senast hon vann lopp, på Vincennes i n..


Unique Juni vinner inte ofta men när hon gör det får hennes spelande anhängare rikligt betalt. Senast hon vann lopp, på Vincennes i november 2018, delade hon ut 34 gånger insatsen på vinnarspelet. När hon 19 segerlösa starter senare slog till igen uppgick vinnaroddset till 25 gånger pengarna. Det Jörgen Westholm-tränade stoet gjorde dessutom en mycket fin insats. Hon inledde i tredjespår och först när upploppsrakan passerats för första gången kom hon ner utvändigt om ledaren. Där fick hon sedan trava fram till slutkurvan där hon blev passerad och till synes var en slagen häst. Men när körande Matthieu Abrivard vek ner henne på innerspår repade hon nytt mod och över upploppet krigade hon sig fram till knapp seger. Den var värd 315 000 kronor och segertiden över de 2 700 meterna skrevs till 1.13,3.

Ola Johansson, Kanal 75


Idag sjuåriga Southwind Feji köptes till Sverige som fölsto av Stall Palema 2016, men visade sig inte vara dräktig och fick istället c..


Idag sjuåriga Southwind Feji köptes till Sverige som fölsto av Stall Palema 2016, men visade sig inte vara dräktig och fick istället chansen på travbanan.
Det gick över förväntan då stoet visade exceptionell talang och inledde karriären med 17 segrar på 19 starter.
Sedan har det inte gått lika spikrakt och nu har tränaren Pär Hedberg bestämt sig för att stoet ska sluta tävla.
– Som det ser ut nu är det avelsboxen som väntar för henne. Hon är sju år och tävlar i en tuff klass och hon har något i kroppen som gör att det inte fungerar nu, säger Hedberg till travronden.se.
Southwind Feji ståtar med 21 segrar och 1,5 miljoner kronor intjänat på 35 starter.

Kanal 75


Inför loppet klargjorde Björn Röcklinger att La Plus Belle fortfarande vintertränar, är tung i kroppen och inte har något toppfor..


Inför loppet klargjorde Björn Röcklinger att La Plus Belle fortfarande vintertränar, är tung i kroppen och inte har något toppform. Med andra ord bör konkurrenterna bäva för den dag hästen börjar vässas på allvar.
- Hon är fantastiskt! Jag hoppas att hon ska utvecklas så pass att hon ska kunna duga i något årgångslopp. Men hon är bara anmäld till Breeders’ Crown så det får bli det vi siktar på, sa Björn Röcklinger efter onsdagens seger.
De fyraåriga kullsystrarna slipper alltså den flyfotade damen i de största sammanhangen fram till hösten. Men det finns många andra lopp och fortsätter La Plus Belle på den inslagna vägen blir hon inte lätt att tas med.
- Hon är fantastisk i loppen. Innan är hon okoncentrerad och springer och vevar med benen åt alla håll men när det blir lopp är hon väldigt fin. Då gäller det bara att komma ner i position för man vet att sista varvet springer hon in i mål, sa Ulf Eriksson.
Han har kört hästen vid samtliga segrar och den här gången serverade han stoet ett lopp i tredje par utvändigt. Halvvarvet från mål styrde han på i tredjespår och då levererade La Plus Belle en ruggig avslutning och fångade in undflyende Digital Download.
- Jag har kört den som ledde mycket och vet att det är en bra häst. Han gjorde helt rätt som ryckte undan men den här var lite snabbare.
I sulkyn bakom måltvåan satt Ulf Erikssons son Anders Eriksson.
- Ja... Nu får jag inga julklappar i år heller, sa segerkusken.

Kung på Åby
Solvalla delade på V86-omgången med Åby och där visade ett annat stjärnämne upp sig. King of Everything tvingades till en brutal öppning i tredjespår för att komma till ledningen men hade ändå mod och styrka att hålla konkurrenterna bakom sig hela vägen.
- Det är en fantastisk häst. Sedan mår man dåligt när första fem går på 1.08,9. Det är inte sommarförhållanden direkt. Men jag hade inte så mycket till val. De innanför körde mot varandra för att släppa till mig och det var bara att fortsätta framåt. Sedan var det starkt att hålla undan naturligtvis, men han är tränad, sa tränare och kusk Claes Svensson.
Det var King of Everythings fjärde seger i sjunde starten och framöver väntar större uppgifter.
- Jag hoppas att han kan hålla sig fräsch och vara med på lördagarna till att börja med. Sedan kanske det kan bli något av de större fyraåringsloppen.

Tredje raka från spets
Thomas Uhrberg har en spännande häst i fyraårige Jumeirah Boko. Han kom med två raka segrar från ledningen och sedan han svarat upp innerspåret bakom startbilen förlängdes sviten.
- Han har varit fin hela tiden och kvalade redan som tvååring. Sedan strulade det lite med halsinfektioner och så under treåringssäsongen. Men det började släppa för honom i höstas.
- Det är en häst med mycket muskler. Han har bra styrka och det är fint psyke i honom också, sa Thomas Uhrberg.
Dessförinnan hade Vikings Preacher infriat favoritspelarnas förväntningar på Åby. Han fick överta ledningen utan strid och körande Anders Christiansson kunde därefter dra ner på tempot rejält och spara på hästen krafter. Det hårdnade ändå till när Felix V.M. utmanade över upploppet men Vikings Preacher kämpade berömvärt och skar mållinjen som etta.
- Nu är vi tillbaka! Men vi får be om ursäkt för det blev ju inte ens ett lopp. Men så blir man ändå nervös när femman var så jäkla bra i dag. Fan vad gött! sa hästen färgstarke tränare Tony Löfgren.
Laura Myllymaa-tränade Bellmondo fick också vända upp för segerdefilering på Åby sedan han lotsats först över mållinjen av Christian Fiore.

”Man får nypa sig i armen”
Finske Ronaldo Malibu kom från en rejäl flopp i V75 då han inte kunde någonting från andra par utvändigt. Den här gången var han tillbaka i gammalt gott slag och spurtade till säker seger från rygg på ledaren.
- Det var skönt! Man behöver lite tur och jag var jättenöjd när Björn Goop attackerade 1 000 kvar för det hade gått ganska långsamt. Det är en jättefin häst det här som har haft lite problem med benen, men han har fin kapacitet, sa tränare och kusk Mika Forss i Solvallas vinnarcirkel.
Övriga V86-lopp på huvudstadsbanan vanns av Rikard N Skoglund. Först satte han dit Marcus Mathisen-tränade Cobbys Nana och sedan hoppade han upp bakom Sir Ratzeputs, som slog till med mycket snabba 1.12,2 över 2 140 meter med voltstart i sin första start på närmare ett år.
- Sista varvet, det är så att man får nypa sig i armen. Jag vet inte hur Timo Nurmos gör men att presentera en häst som kommer ut efter så lång tid och gör ett sådant här lopp, det är nog bara han som kan göra det, sa Skoglund.
På V86 betalade åtta rätt 65 597 kronor. För sju rätt fick man 619 kronor och för fem rätt 60 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Hans-Owe Sundberg har en häst utöver det vanliga i Selected News. Det visade hingsten när han vann från positionen utvändigt om ledare..


Hans-Owe Sundberg har en häst utöver det vanliga i Selected News. Det visade hingsten när han vann från positionen utvändigt om ledaren för en månad sedan, och det visade hingsten när han i onsdagens fjärde lopp på huvudstadsbanan spurtade förbi konkurrenterna till retfullt enkel seger från tredje par utvändigt.
- Senast gick han utvändigt om ledaren och vann på 1.15,4 och gick 1.12,5 sista varvet. Det var kolossalt imponerande. I dag fick vi ett vettigt lopp och han var bara bäst, konstaterade Torbjörn Jansson.
Selected News noterades för kilometertiden 1.15,5 över 2 140 meter och inkasserade för det 60 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-7 Cankus Royal* Cankus Royal*   [s 5] 2140/8 str
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Dancing Missile* Dancing Missile*   [v 3] 2140/2 0 19.3 237
2015-10-29 2015-10-29 Boden-9 Bear a Title* Bear a Title*   [v 5] 2140/7 0 16.0 400
2015-10-29 2015-10-29 Boden-8 Boztheman* Boztheman*   [v 8] 2140/6 0 15.7 581
2015-10-29 2015-10-29 Boden-7 Africa Backwoods* Africa Backwoods*   [s 7] 2140/6 0 19.5 650
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-6 I.P.Lento* I.P.Lento*   [h 14] 1640/12 3 22.9 1018
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Rainman Beyonce* Rainman Beyonce*   [v 4] 2140/7 D 7 22.4g 178
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Ranch Messi* Ranch Messi*   [v 6] 2140/1 D 5 18.6 391
2016-12-16 2016-12-16 Boden-11 Snowline Star* Snowline Star*   [h 4] 1640/5 D 0 18.8 605
2016-12-16 2016-12-16 Boden-8 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 9] 2640/7 D 5 17.1 425
2016-12-16 2016-12-16 Boden-7 Live it Up* Live it Up*   [s 4] 2140/1 D 4 18.0 472
2016-12-16 2016-12-16 Boden-6 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 6] 2140/5 C 5 17.6 189
2016-12-06 2016-12-06 Boden-7 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 6] 2140/2 C 4 18.6 71
2016-12-06 2016-12-06 Boden-5 Live it Up* Live it Up*   [s 4] 2140/1 D 6 19.6 772
2016-11-25 2016-11-25 Boden-9 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 6] 1640/3 D 0 16.5g 551
2016-11-25 2016-11-25 Boden-6 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 1640/6 C 0 16.3 308
2016-11-17 2016-11-17 Boden-10 Live it Up* Live it Up*   [s 4] 2140/2 D 7 21.3g 298
2016-11-17 2016-11-17 Boden-9 Visionnaire F.I.* Visionnaire F.I.*   [v 4] 2160/11 B str
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 2160/8 D 2 19.5 195
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Eastwind Cooper* Eastwind Cooper*   [v 7] 2640/12 C 0 19.5 148
2016-11-05 2016-11-05 Boden-3 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 2140/1 D 4 16.9 623
2016-10-24 2016-10-24 Boden-10 All the Better* All the Better*   [v 4] 2140/12 D 0 19.4 1168
2016-10-24 2016-10-24 Boden-7 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 6] 2140/11 D str
2016-10-24 2016-10-24 Boden-1 I'm Fast I'm Fast   [v 3] 1640/9 D 7 20.1 161
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-1 Volume Hoss* Volume Hoss*   [v 9] 2160/13 A 2 14.6 114
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 Sillan Springrose* Sillan Springrose*   [s 8] 2140/3 D 0 18.6 717
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-8 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 2160/8 C 5 17.3 470
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-3 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 9] 2140/7 C 0 17.3 532
2016-09-30 2016-09-30 Boden-12 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 6] 2140/10 C 1 16.8 288
2016-09-30 2016-09-30 Boden-8 Super G.* Super G.*   [v 11] 2640/8 D 0 16.6 587
2016-09-30 2016-09-30 Boden-6 Forastero* Forastero*   [v 7] 2140/5 D 4 15.1 263
2016-09-30 2016-09-30 Boden-4 Iron Smile* Iron Smile*   [s 5] 2140/8 D 0 18.5 639
2016-09-15 2016-09-15 Boden-11 Celebrate It* Celebrate It*   [s 6] 2140/7 D str
2016-09-15 2016-09-15 Boden-10 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 6] 2640/11 D 3 17.5 323
2016-09-15 2016-09-15 Boden-6 All the Better* All the Better*   [v 4] 1640/5 C 7 15.9 142
2016-09-15 2016-09-15 Boden-3 Dixie Exclusive* Dixie Exclusive*   [v 9] 2140/4 C 5 13.5 55
2016-09-08 2016-09-08 Boden-5 Gustav K.* Gustav K.*   [v 6] 1640/3 D 0 13.8 801
2016-08-02 2016-08-02 Boden-6 B.W.T.Hellion* B.W.T.Hellion*   [h 8] 1640/8 B 0 14.2 209
2016-05-19 2016-05-19 Boden-9 Ranch Messi* Ranch Messi*   [v 6] 2140/4 D 6 18.4 255
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-3 Bear a Title* Bear a Title*   [v 6] 2140/15 B 0 17.4g 158
2016-04-05 2016-04-05 Boden-9 Mr Popper* Mr Popper*   [v 8] 2160/3 D 7 19.5 346
2016-04-05 2016-04-05 Boden-3 Bear a Title* Bear a Title*   [v 6] 1640/5 D 3 15.9 194
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-2 Mr Chaplin* Mr Chaplin*   [v 7] 2140/1 D 4 89
2016-03-19 2016-03-19 ATG Jippo-3 Bear a Title* Bear a Title*   [v 6] 2140/4 A 1 18.1 60
2016-03-11 2016-03-11 Boden-9 Boztheman* Boztheman*   [v 9] 1640/5 D 0 14.6 334
2016-03-11 2016-03-11 Boden-8 Bear a Title* Bear a Title*   [v 6] 2640/6 A 4 17.2 542
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Hubbub Hubbub   [v 10] 2140/8 D 0 20.1 387
2016-02-03 2016-02-03 Boden-3 Mr Chaplin* Mr Chaplin*   [v 7] 1640/4 C 6 18.8 138
2016-01-26 2016-01-26 Boden-4 Delvin Boko Delvin Boko   [v 6] 2140/8 C 5 18.9 34
2016-01-26 2016-01-26 Boden-3 Naomi Carjan* Naomi Carjan*   [s 6] 2140/1 D 0 17.9 1048
2017-12-15 2017-12-15 Boden-3 All the Better* All the Better*   [v 5] 2160/15 B 5 18.5 347
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Shaking Dude* Shaking Dude*   [v 5] 1640/5 C 4 19.6g 142
2017-12-15 2017-12-15 Boden-9 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 5] 2140/2 D 3 16.7 875
2017-12-07 2017-12-07 Boden-10 Global Resource Global Resource   [s 6] 2140/8 C 2 17.8 101
2017-12-07 2017-12-07 Boden-9 All the Better* All the Better*   [v 5] 1640/7 D 0 16.8 537
2017-12-07 2017-12-07 Boden-4 B.W.T.Hellion* B.W.T.Hellion*   [h 9] 2140/9 B 0 17.2 186
2017-12-07 2017-12-07 Boden-3 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 5] 2640/9 C 0 18.8 594
2017-11-30 2017-11-30 Boden-5 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 10] 2640/2 C 6 18.6 137
2017-11-30 2017-11-30 Boden-4 Cold Seashell* Cold Seashell*   [v 6] 1640/9 C 0 g 139
2017-11-30 2017-11-30 Boden-2 Southeast Jaguar* Southeast Jaguar*   [v 8] 2140/4 D 6 23.6 205
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Boulard* Boulard*   [h 7] 1640/15 D 0 17.7 459
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Global Resource Global Resource   [s 6] 2140/11 D 0 17.8 358
2017-11-14 2017-11-14 Boden-9 Global Resource Global Resource   [s 6] 2140/10 D 4 17.9 422
2017-11-14 2017-11-14 Boden-8 All the Better* All the Better*   [v 5] 2160/11 B 6 18.8 303
2017-11-14 2017-11-14 Boden-5 Valium Beyonce* Valium Beyonce*   [s 3] 2140/10 C 0 21.4 578
2017-11-14 2017-11-14 Boden-3 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 10] 2140/4 D 0 18.1g 499
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Global Resource Global Resource   [s 6] 2640/5 D 0 18.1 1096
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 10] 2140/3 D 0 15.9 303
2017-09-30 2017-09-30 Boden-2 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 4] 2160/12 A 8 20.4g 128
2017-09-15 2017-09-15 Boden-7 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 10] 2640/9 C 3 17.8 935
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 7] 2640/2 D 0 16.7g 406
2017-09-02 2017-09-02 Boden-6 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 7] 2160/6 D 0 17.5 575
2017-09-02 2017-09-02 Boden-4 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 4] 1640/9 D 0 g 1048
2017-09-02 2017-09-02 Boden-2 Valium Beyonce* Valium Beyonce*   [s 3] 2140/9 C 7 19.2 800
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-3 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 5] 1640/1 C 3 15.9 97
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-7 Live it Up* Live it Up*   [s 5] 2140/9 D 0 20.8 820
2017-07-06 2017-07-06 Boden-7 Cube Harry* Cube Harry*   [v 3] 1640/4 C 6 19.5g 78
2017-07-06 2017-07-06 Boden-3 Irwin Saknussen* Irwin Saknussen*   [v 7] 2140/3 D 0 16.4 273
2017-05-16 2017-05-16 Boden-7 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 7] 2140/5 D 0 231
2017-04-28 2017-04-28 Boden-1 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 7] 2640/4 D 0 17.7 328
2017-02-23 2017-02-23 Boden-3 Live it Up* Live it Up*   [s 5] 2140/2 D 0 18.7 384
2017-02-05 2017-02-05 Boden-3 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 10] 2140/4 C 0 g 430
2017-02-05 2017-02-05 Boden-2 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 6] 2160/13 D 0 g 867
2017-02-05 2017-02-05 Boden-10 Global Resource Global Resource   [s 6] 2140/13 C 8 18.8 152
2017-02-05 2017-02-05 Boden-5 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 4] 2140/2 D 0 g 688
2017-01-25 2017-01-25 Boden-5 Global Resource Global Resource   [s 6] 1660/11 A 6 17.7 122
2017-01-25 2017-01-25 Boden-3 Trade A Photo* Trade A Photo*   [s 10] 2140/10 B 3 16.6 159
2017-01-25 2017-01-25 Boden-1 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 6] 2140/5 D 8 17.8 233
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 Live it Up* Live it Up*   [s 5] 2140/4 D 6 19.5g 561
2017-01-08 2017-01-08 Boden-3 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 10] 1640/3 C 2 17.3 343
2018-11-15 2018-11-15 Boden-2 Nice Hill* Nice Hill*   [s 6] 2140/2 C 0 23.3g 90
2018-11-15 2018-11-15 Boden-4 Spicy Day* Spicy Day*   [s 6] 1640/8 D str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Coys Rain Coys Rain   [v 4] 2140/7 D 3 16.6 65
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Elvira di Quattro* Elvira di Quattro*   [s 7] 2140/4 C 8 18.2 316
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 California California   [s 6] 2140/4 D 6 16.1 392
2018-10-29 2018-10-29 Boden-3 Spicy Day* Spicy Day*   [s 6] 2140/3 D 0 17.2 227
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-7 Pireus* Pireus*   [v 10] 1640/8 D 3 23.2 688
2018-09-27 2018-09-27 Boden-1 Miss Caperina* Miss Caperina*   [s 6] 2640/5 B 7 17.8 220
2018-09-27 2018-09-27 Boden-4 Bear a Title* Bear a Title*   [v 8] 1640/5 D 0 14.9 413
2018-09-27 2018-09-27 Boden-7 Luikon Juliet* Luikon Juliet*   [s 8] 2140/11 D 0 560
2018-08-23 2018-08-23 Boden-1 X.Factor X.Factor   [v 7] 2140/12 D 4 15.8 511
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 8] 2160/12 B 0 17.1 640
2018-08-23 2018-08-23 Boden-5 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 5] 1640/10 D 0 18.8 427
2018-07-14 2018-07-14 Boden-3 All the Better* All the Better*   [v 6] 2160/13 B 4 16.3 483
2018-07-14 2018-07-14 Boden-6 Cobbys Moonwalker* Cobbys Moonwalker*   [v 6] 2160/11 B 5 16.0 411
2018-07-14 2018-07-14 Boden-10 Park's Balance* Park's Balance*   [v 11] 2640/11 D str
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-12 Cobbys Moonwalker* Cobbys Moonwalker*   [v 6] 3140/5 D 0 19.2 501
2018-06-16 2018-06-16 Boden-4 Cobbys Moonwalker* Cobbys Moonwalker*   [v 6] 3140/7 C 0 g 87
2018-06-16 2018-06-16 Boden-8 Disco Diandra* Disco Diandra*   [s 6] 2140/4 D 0 17.3g 424
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-5 Cube Harry* Cube Harry*   [v 4] 1640/6 D 0 16.9g 259
2018-06-01 2018-06-01 Boden-6 Cobbys Moonwalker* Cobbys Moonwalker*   [v 6] 2140/1 C 1 15.0 303
2018-05-25 2018-05-25 Boden-4 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 8] 2140/5 C 0 15.6g 300
2018-05-25 2018-05-25 Boden-6 All the Better* All the Better*   [v 6] 2640/5 C 0 16.6 678
2018-05-25 2018-05-25 Boden-8 Eko Joyfull* Eko Joyfull*   [v 8] 1640/4 B 0 g 367
2018-05-25 2018-05-25 Boden-9 Global Resource Global Resource   [s 7] 1640/1 D 5 13.9 434
2018-05-25 2018-05-25 Boden-11 Miss Caperina* Miss Caperina*   [s 6] 2160/11 B 0 19.4 179
2018-04-26 2018-04-26 Boden-3 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 8] 2160/6 B 0 17.3 378
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 Cappucetto Cappucetto   [s 7] 2160/12 B 0 18.2g 268
2018-04-26 2018-04-26 Boden-9 Pineapple Boy* Pineapple Boy*   [v 8] 2180/11 D 8 17.8g 1316
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Global Resource Global Resource   [s 7] 2140/8 D 6 15.7 260
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 Cube Harry* Cube Harry*   [v 4] 2140/11 C 5 17.2 66
2018-04-05 2018-04-05 Boden-6 Global Resource Global Resource   [s 7] 2160/12 D 5 17.4 474
2018-04-05 2018-04-05 Boden-10 All the Better* All the Better*   [v 6] 2160/9 D 6 18.0 316
2018-03-16 2018-03-16 Boden-1 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 8] 2160/5 B 7 16.8 252
2018-03-09 2018-03-09 Boden-1 Cube Harry* Cube Harry*   [v 4] 2140/1 C 0 g 154
2018-03-09 2018-03-09 Boden-4 All the Better* All the Better*   [v 6] 2640/13 B 0 20.2g 350
2018-03-09 2018-03-09 Boden-5 Global Resource Global Resource   [s 7] 2140/9 D 2 15.9 677
2018-03-09 2018-03-09 Boden-7 Aamos Boy* Aamos Boy*   [v 7] 2140/10 D 0 g 490
2018-03-09 2018-03-09 Boden-8 Stanley Good Speed* Stanley Good Speed*   [v 8] 2140/1 D 7 17.9 1066
2018-02-23 2018-02-23 Boden-2 Valium Beyonce* Valium Beyonce*   [s 4] 1640/9 C 3 19.6 304
2018-02-23 2018-02-23 Boden-3 Cube Harry* Cube Harry*   [v 4] 2140/8 D 2 17.6 391
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 5] 2140/3 D 0 g 637
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Global Resource Global Resource   [s 7] 2140/6 D 0 18.9 565
2018-02-09 2018-02-09 Boden-2 Global Resource Global Resource   [s 7] 1640/11 D 5 17.0 378
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 All the Better* All the Better*   [v 6] 2140/3 D 0 18.8 483
2018-02-09 2018-02-09 Boden-8 Rim Bay Quebec* Rim Bay Quebec*   [v 10] 2160/6 D 0 19.6 573
2018-02-09 2018-02-09 Boden-9 Valium Beyonce* Valium Beyonce*   [s 4] 2160/3 D 5 20.7 281
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-3 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 11] 2160/12 C 0 g 723
2018-01-20 2018-01-20 Boden-1 Shaking Dude* Shaking Dude*   [v 6] 2160/7 B 0 g 65
2018-01-20 2018-01-20 Boden-7 Global Resource Global Resource   [s 7] 1640/2 D 3 15.2 256
2018-01-20 2018-01-20 Boden-8 All the Better* All the Better*   [v 6] 2640/6 D 8 19.4 529
2018-01-07 2018-01-07 Boden-1 Amazing Cruise* Amazing Cruise*   [v 5] 2140/9 B 3 19.4 189
2018-01-07 2018-01-07 Boden-3 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 8] 2160/8 B 7 19.5 140
2018-01-07 2018-01-07 Boden-6 Jaro's Domaine* Jaro's Domaine*   [v 11] 2640/1 C 6 19.1 773
2018-01-01 2018-01-01 Boden-3 Global Resource Global Resource   [s 7] 1640/6 D 5 16.3 158
2019-12-13 2019-12-13 Boden-2 Nice Hill* Nice Hill*   [s 7] 2160/10 C 0 21.2 444
2019-12-13 2019-12-13 Boden-3 Duke of Mine Duke of Mine   [v 4] 2140/3 A 5 18.3 106
2019-12-13 2019-12-13 Boden-7 Armani Press* Armani Press*   [v 6] 1640/2 C 2 14.9 93
2019-11-28 2019-11-28 Boden-2 Nice Hill* Nice Hill*   [s 7] 2160/12 C 6 20.8 493
2019-11-28 2019-11-28 Boden-7 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1660/12 C 7 29.3 984
2019-11-28 2019-11-28 Boden-8 Like Elvis* Like Elvis*   [v 4] 2140/3 D 7 17.3 501
2019-11-28 2019-11-28 Boden-9 Mass Attack* Mass Attack*   [v 6] 2140/5 D 0 17.1 496
2019-11-28 2019-11-28 Boden-10 Duke of Mine Duke of Mine   [v 4] 2140/8 A 4 18.6 112
2019-11-15 2019-11-15 Boden-2 Like Elvis* Like Elvis*   [v 4] 2140/3 D 0 17.5 293
2019-11-15 2019-11-15 Boden-4 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1640/6 D 6 28.7g 397
2019-11-15 2019-11-15 Boden-5 Bend Over and Beg Bend Over and Beg   [s 6] 2640/6 D 0 g 906
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Remote Control* Remote Control*   [v 9] 2140/10 C 4 14.8 1166
2019-11-15 2019-11-15 Boden-7 Duke of Mine Duke of Mine   [v 4] 2140/12 A 6 17.7 130
2019-11-15 2019-11-15 Boden-8 Nehemiah* Nehemiah*   [v 4] 2140/10 C 6 18.1 154
2019-11-15 2019-11-15 Boden-9 All the Better* All the Better*   [v 7] 2160/6 D 5 18.1 754
2019-11-05 2019-11-05 Boden-3 Like Elvis* Like Elvis*   [v 4] 2140/13 D 3 16.6 589
2019-11-05 2019-11-05 Boden-4 Duke of Mine Duke of Mine   [v 4] 2140/4 A 5 18.6 25
2019-11-05 2019-11-05 Boden-9 Oryx Tjern Oryx Tjern   [v 4] 2140/3 B 0 g 46
2019-10-24 2019-10-24 Boden-3 Duke of Mine Duke of Mine   [v 4] 2160/7 B 0 19.9g 76
2019-10-24 2019-10-24 Boden-4 Like Elvis* Like Elvis*   [v 4] 2140/10 C 0 18.0 306
2019-10-24 2019-10-24 Boden-6 Wannabe Star* Wannabe Star*   [s 8] 2140/2 D 7 16.4 501
2019-10-24 2019-10-24 Boden-9 Frank* Frank*   [v 5] 2140/2 D 0 g 121
2019-10-10 2019-10-10 Boden-2 Like Elvis* Like Elvis*   [v 4] 1640/7 B 4 16.0 86
2019-10-10 2019-10-10 Boden-4 Forastero* Forastero*   [v 10] 2640/5 D 7 16.6 420
2019-10-10 2019-10-10 Boden-7 Listas Beauty* Listas Beauty*   [s 3] 2140/12 D 0 20.5g 1279
2019-10-10 2019-10-10 Boden-8 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2140/8 C 3 29.4 60
2019-10-10 2019-10-10 Boden-9 Nehemiah* Nehemiah*   [v 4] 2140/8 C 5 18.0 23
2019-09-27 2019-09-27 Boden-3 Armani Press* Armani Press*   [v 6] 2140/13 C 0 16.3 313
2019-09-27 2019-09-27 Boden-4 Like Elvis* Like Elvis*   [v 4] 2140/9 B 0 17.1 410
2019-09-27 2019-09-27 Boden-6 Remote Control* Remote Control*   [v 9] 2140/9 D 6 13.8 1000
2019-09-27 2019-09-27 Boden-10 California California   [s 7] 2140/12 D str
2019-08-29 2019-08-29 Boden-10 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1640/4 C 3 26.3 175
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-6 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2160/12 A 5 29.3 62
2019-08-13 2019-08-13 Boden-6 Forastero* Forastero*   [v 10] 3140/2 C 0 17.5 593
2019-08-13 2019-08-13 Boden-7 Bear a Title* Bear a Title*   [v 9] 2140/14 C 0 15.4 734
2019-07-08 2019-07-08 Boden-2 Samuel von Bentz* Samuel von Bentz*   [v 5] 2140/5 A 0 17.3 20
2019-07-08 2019-07-08 Boden-3 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 9] 2140/12 D 0 15.9 809
2019-07-08 2019-07-08 Boden-6 X.Factor X.Factor   [v 8] 2660/7 A 0 18.9g 192
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Frank Frank   [v 5] 1640/5 B 7 16.0 23
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-3 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1640/5 C 5 27.6 75
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-10 X.Factor X.Factor   [v 8] 3160/12 B 0 g 741
2019-06-15 2019-06-15 Boden-2 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2140/7 B 2 27.6 34
2019-06-06 2019-06-06 Boden-1 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2180/5 B 1 28.9 45
2019-06-06 2019-06-06 Boden-3 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 9] 1640/2 B 5 13.8 278
2019-06-06 2019-06-06 Boden-4 X.Factor X.Factor   [v 8] 2640/3 B 6 16.1g 49
2019-06-06 2019-06-06 Boden-5 Armani Press* Armani Press*   [v 6] 1640/12 B 6 13.9 116
2019-06-06 2019-06-06 Boden-6 Bear a Title* Bear a Title*   [v 9] 2140/4 D 0 14.7 791
2019-06-06 2019-06-06 Boden-7 Remote Control* Remote Control*   [v 9] 2140/3 C 6 14.1 44
2019-06-06 2019-06-06 Boden-10 California California   [s 7] 2140/13 A 0 17.1 601
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-5 X.Factor X.Factor   [v 8] 3160/3 B 3 17.0 163
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-4 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2140/7 A 2 28.9 43
2019-04-26 2019-04-26 Boden-7 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2160/9 B 1 29.7 21
2019-04-18 2019-04-18 Boden-6 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2180/12 A 2 29.6 43
2019-04-18 2019-04-18 Boden-10 X.Factor X.Factor   [v 8] 2640/12 A 1 15.5 50
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-8 Pireus* Pireus*   [v 11] 1640/2 D 4 22.9 306
2019-03-31 2019-03-31 Boden-10 X.Factor X.Factor   [v 8] 2660/12 D 0 16.5g 960
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-4 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2160/13 B 2 31.7 170
2019-03-22 2019-03-22 Boden-1 Nice Hill* Nice Hill*   [s 7] 2140/2 C 5 20.3 241
2019-03-22 2019-03-22 Boden-7 X.Factor X.Factor   [v 8] 3140/4 D 5 17.6g 300
2019-03-08 2019-03-08 Boden-1 All the Better* All the Better*   [v 7] 2140/9 D 0 18.1 822
2019-03-08 2019-03-08 Boden-3 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1640/3 D 0 32.9g 86
2019-03-08 2019-03-08 Boden-4 Samuel von Bentz* Samuel von Bentz*   [v 5] 2140/2 D 2 17.4 49
2019-03-08 2019-03-08 Boden-6 X.Factor X.Factor   [v 8] 2140/15 D 8 16.4 426
2019-03-08 2019-03-08 Boden-7 Galileo Star* Galileo Star*   [v 5] 2140/7 D 7 19.7g 210
2019-03-08 2019-03-08 Boden-10 Caddiemaster* Caddiemaster*   [s 5] 1640/5 D 0 20.3g 157
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-1 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 2140/2 D 2 32.2 56
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-3 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2160/9 D 0 19.6g 243
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-4 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 2160/9 D 0 16.9 697
2019-02-15 2019-02-15 Boden-2 All the Better* All the Better*   [v 7] 2140/13 C 0 17.7 975
2019-02-15 2019-02-15 Boden-5 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 2140/5 D 0 18.9 356
2019-02-15 2019-02-15 Boden-8 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2160/5 B 7 20.6g 195
2019-02-15 2019-02-15 Boden-9 Lili Sisu* Lili Sisu*   [s 9] 2160/5 C 0 g 303
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-3 X.Factor X.Factor   [v 8] 2140/9 D 1 16.4 578
2019-02-01 2019-02-01 Boden-1 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1640/2 D 0 34.3g 103
2019-02-01 2019-02-01 Boden-4 X.Factor X.Factor   [v 8] 2140/3 D 0 g 682
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 All the Better* All the Better*   [v 7] 2160/7 C 3 19.1 752
2019-01-19 2019-01-19 Boden-1 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 8] 1640/4 C 1 34.9 38
2019-01-19 2019-01-19 Boden-3 All the Better* All the Better*   [v 7] 1640/8 C 7 17.6 545
2019-01-19 2019-01-19 Boden-4 California California   [s 7] 2140/5 A 0 19.5 191
2019-01-19 2019-01-19 Boden-6 Spicy Day* Spicy Day*   [s 7] 1640/4 B 0 18.5g 89
2019-01-19 2019-01-19 Boden-8 X.Factor X.Factor   [v 8] 2640/12 C 3 18.7 166
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 X.Factor X.Factor   [v 8] 2140/15 B 6 17.1 446
2019-01-11 2019-01-11 Boden-8 Galileo Star* Galileo Star*   [v 5] 2160/11 B 4 21.3 257
2020-02-27 2020-02-27 Boden-3 Remote Control* Remote Control*   [v 10] 2140/1 D 2 17.0 107
2020-02-27 2020-02-27 Boden-4 Like Elvis* Like Elvis*   [v 5] 2140/2 D str
2020-02-27 2020-02-27 Boden-5 Samuel von Bentz* Samuel von Bentz*   [v 6] 2140/7 B 7 18.8g 83
2020-02-27 2020-02-27 Boden-7 Make Me Rich Make Me Rich   [s 8] 1640/2 D 2 16.0 916
2020-02-27 2020-02-27 Boden-9 Armani Press* Armani Press*   [v 7] 2660/7 C 1 17.9 132
2020-02-16 2020-02-16 Boden-1 Hillbilly Pete* Hillbilly Pete*   [v 6] 2140/6 C 3 19.0 70
2020-02-16 2020-02-16 Boden-3 Like Elvis* Like Elvis*   [v 5] 2140/4 C 4 18.7 108
2020-02-16 2020-02-16 Boden-5 Nehemiah* Nehemiah*   [v 5] 2640/1 B 4 18.1 25
2020-02-16 2020-02-16 Boden-8 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 9] 2160/4 D str
2020-02-16 2020-02-16 Boden-9 Remote Control* Remote Control*   [v 10] 1640/10 D 5 15.5 626
2020-01-30 2020-01-30 Boden-2 Don Bimbo Rok* Don Bimbo Rok*   [v 6] 2140/6 D 0 21.5 253
2020-01-30 2020-01-30 Boden-3 Trö Fax Stjärna Trö Fax Stjärna   [v 9] 2180/9 B 6 31.0 427
2020-01-30 2020-01-30 Boden-5 Nehemiah* Nehemiah*   [v 5] 2140/5 B 1 17.0 16
2020-01-30 2020-01-30 Boden-6 Make Me Rich Make Me Rich   [s 8] 2140/4 D 7 17.9 626
2020-01-30 2020-01-30 Boden-8 Anna's Boy* Anna's Boy*   [v 10] 2640/8 D 0 18.9 833
2020-01-19 2020-01-19 Boden-2 Nehemiah* Nehemiah*   [v 5] 2140/7 B 1 16.8 65
2020-01-19 2020-01-19 Boden-6 Armani Press* Armani Press*   [v 7] 2140/10 C 0 17.1 183
2020-01-19 2020-01-19 Boden-10 Forastero* Forastero*   [v 11] 2140/12 C 0 17.8 1250ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se